Panáček v reality show

Beauty and the Geek 3 (4.část)

27. Leden 2007 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Po úspěšném návratu z vyřazovacího kvízu neměla Cecille moc důvod k radosti. Hodně ji totiž naštvalo, že byla vůbec Nielsem a Jennylee nominovaná. Slibovala, že jim to při příští nominaci naschvál oplatí. Naštěstí druhé ráno tato napjatá atmosféra polevila, když se soutěžící z úst moderátora Mikea Richardse dozvěděli, že si zaslouží malý výlet do San Diega.

Nebude to ale odpočinkový výlet, opět je čeký samostudium a zapeklité úkoly. Dívky se naučí něco z oblasti radiových vln a elektroniky (Megan vzápětí v rozhovoru na kameru chvíli vzpomínala, jaký je její nejoblíbenější elektronický přístroj…a zvukaři k tomu vtipně pustili zvuk vibrátoru). Klukům zase hodně chybí pořádná fyzička, tak jejich úkolem bude vymyslet svoji vlastní cvičební program, který pak předvedou dobrovolníkům na pláži (Drew: „Když já jsem naposledy cvičil s činkami, to bylo ještě za časů prezidenta Clintona“).

Po ubytování v luxusním hotelu v San Diegu na soutěžící čekal podvečerní výlet na jachtě, který si hodně užili. Nate se náramně tulil k Jennylee, alkohol tekl proudem a společensky unavená Cecille se pak navážela do Nielse za to, že ji nominoval. Pokračovala v tom i po návratu na hotel a byla tak hnusná, že to ostatní dost zaskočilo a raději se od ní distancovali.

Ráno byli kluci na pláži připraveni se svými desetiminutovými cvičebními programy. Jak se ale ukázalo, cvičenkami budou jejich partnerky (z představy intenzivního padesátiminutového cvičení pochopitelně nebyly moc nadšené), kvalitu cviků hodnotili dva fitnessoví odborníci. Docela zábavné programy předcvičovali Mario a Drew, nejlepší známku ale dostal Scooter. To znamená, že on a Megan budou moci vybírat první pár na vyřazování.

Na děvčata čekal kombinovaný úkol. Nejdříve vyfasovaly ruční detektory kovů a pomocí nich měly najít v písku zahrabané plechové kufříky. Některé byly prázdné, jiné obsahovaly tři součásti vysílačky. Po jejím smontování pak měly zavolat na vysílačku svých partnerů, kteří jim prozradili čísla k visacím zámků u připoutaných kánoí. Na nich pak bylo zapotřebí přepádlovat záliv na druhý břeh ke svým partnerům. První kufřík s vysílačkou našla nejrychleji Megan, ale naprosto nepochopila, jak se ovládá (nepustila knoflík pro příjem, takže Scootera nemohla slyšet). V pohodě ji tak předstihla Cecille a Nadia, které si to mezi sebou rozdaly v usilovném pádlování. Rychlejší byla ovšem Cecille a s Nateem získala to, po čem toužila: právo rozhodnout o další nominaci.

Ani není potřeba říkat, na koho měla Cecille zálusk. Niels s Jennylee si byli naprosto jisti, že budou nominováni, takže se už rovnou vrhli na studium skript pro kvízové otázky. S učením pomáhal Jennylee také Nate, který by nerad o tuto dívku přišel, ale co se dá dělat, když si Cecille postaví hlavu, tak už ji ani on nezviklá. O dalším nominovaném páru rozhodoval Scooter s Megan a vybrali Erin a Drewa.

Kvízové otázky se týkaly elektroniky a fitness. Správné odpovědi najdete tradičně na konci článku:

1. Která firma vyrábí konzole Xbox 360?
2. Jak se jmenuje starý způsob komunikace pomocí kombinace krátkých a dlouhých tónů (čárek a teček)?
3. Co znamená zkratka LCD u označení displeje?
4. Důležitou součástí vysílačky je „anténa“. Hláskujte toto slovo.

Poslední otázka sice s elektronikou neměla moc společného, ale stejně se nad ní Jennylee zapotila. Přesto se jí povedlo získat oba dva body. Erin neodpověděla správně ani jednou a dostala Drewa do nevýhodné pozice, musí teď uhodnout všechny své otázky:

5. Jak se jmenuje kulturistický film z roku 1977 s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli?

Drew byl sice ve své odpovědi docela blízko, ale název filmu neřekl správně. Další kvízové otázky tak byly zbytečné, v soutěži končí pár Drew a Erin. V závěrečném interview se oba přiznali, jak je show změnila. Drew odchází jako úplně nový člověk, plný sebedůvěry a poznání, že seriál Star Trek není ta nejdůležitejší věc v životě. Přesto si ale neodpustil závěrečný vzkaz všem krásným dívkám: „Live blond and prosper!“

Pokračování příště

videa ke stažení

Beauty and the Geek ep.4 (1.část) (YouTube)
Beauty and the Geek ep.4 (2.část) (YouTube)
Beauty and the Geek ep.4 (3.část) (YouTube)

související články

Beauty and the Geek 3 (3.část)
Beauty and the Geek 3 (2.část)
Beauty and the Geek 3 (1.část)

Správné odpovědi:
1. Microsoft
2. Morseova abeceda
3. Displej s tekutými krystaly (Liquid Crystal Display)
4. anténa,
to snad není tak těžké! Proč se sem vůbec díváte? (anglicky:antenna)

5. Pumping Iron (česky také pod názvem Železný Schwarzenegger)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Momo
Reagovat

Nějak se mi ty soutěže přestávají líbit. Minule dražili nějaké divné nány co nechtěli dát na charitu ani 20 USD, a neschopně se rozjížděli, takže dávali peníze podle poředí, a ten poslední te`y vyhrál.
Teď zas ten debilní nápad s prázdnými truhlami, takže šlo minimálně z polovivy zase o náhodu. Aspoň ten medvěd byl trapně očuchávací a srandovní.

Přidat komentář