Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (2.část)

23. Březen 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

V první části značně inovované show Beauty vs. Geek se soutěžilo v tom, který tým dokáže v klubu od neznámých lidí získat více telefonních čísel. Přestože se to štáb pokusil dívkám co nejvíce ztížit a pomocí maskérů a vizážistů je proměnil v ošklivky Katky, stejně s tímto úkolem neměly oproti šprtům žádné velké problémy. Jak si poradí s následujícím úkolem? Také to pro ně bude hračka?

Podle zadání to tak zprvu vypadalo: oba týmy měly necelé dva dny na to, aby si nacvičily vystoupení na talentovou show. Tým dívek má s vystupováním na veřejnosti více zkušeností, ale jak se ukázalo, kromě pózování pro fotografy modelky žádný zvláštní talent neměly. Dívky se tak dlouho nemohly společně dohodnout, co si vlastně připraví, nenapadlo je nic jiného než uspořádat módní přehlídku nebo taneční číslo, při němž by předvedly své fyzické přednosti. Šprti se mezitím překvapivě rychle dohodli na scénáři celého vystoupení, v němž chtěli pomocí rapování divákům vtipně představit své koníčky. Narozdíl od rozhádaných dívek se pilně věnovali skládání veršů pro svůj rap a neustále své číslo dokola nacvičovali. Podle toho také vystoupení před publikem vypadalo. Dívky se sice oblékly do sexy školních uniforem s minisukýnkami, jejich taneční číslo ale naprosto postrádalo jednotnou choreografii a už po pár minutách (z předepsané 10 minutové stopáže) se změnilo v trapný chaos na jevišti. Diváci znuděně zívali a začali nespokojeně bučet a skandovat „My chceme šprty!“ Naštěstí se pak dočkali o dost lepšího vystoupení, které nepostrádalo vtipné momenty, nacvičenou choreografii a rapování. Šprti hodně překvapili, že se na pódiu vůbec nezalekli, jejich vystoupení diváci v sále označili za jednoznačně lepší než v případě dívek.

Šprti tak získali imunitu a právo nominovat 5 z devíti dívek do vyřazovacího kvízu. Zatímco některé se raději rovnou začaly na kvíz učit, jiné zvolily jinou taktiku. Leticia a Tiffany se svlékly do bikin a bez váhání ve vířivce se šprty flirtovaly, aby se vyhnuly nominaci (a vyplatilo se jim to). S podobnou strategií o den dříve nepokrytě sváděla černoška Amber Tommyho, jenže povýšená a neoblíbená Amber byla první volbou, koho kluci nominovali, což se jí ovšem nelíbilo a rozpoutala kvůli své nominaci další z mnoha hádek.

Vyřazovací kvíz probíhal stejně jako minule, pět dívek odpovídalo na otázky z oblasti šoubyznysu, přičemž záleželo na tom, která stiskla tlačítko jako první. Otázky nebyly těžké, ale pro jistotu správné odpovědi najdete na konci článku:

1) Muzikál Chicago pojednává o vyšetřování vraždy spáchané v jednom americkém státu. Kterém?
2) Doplňte název jedné Shakespeareovy hry: (…) noci Svatojánské.
3) Když umělec dostaně celkem 100 hlasů z 1000 možných, kolik je to procent?
4) Ve středověku byly divadelní herečky církví považovány za prostitutky nebo čarodějnice?

Ze hry byla nakonec vyřazena Amber (ikdyž se samozřejmě hned rozčilovala, že jí správně nefungovalo tlačítko), jak ale řekla v závěrečném interview, moc jí to nevadilo, protože se aspoň vrací mezi své „krásné“ přátele, kteří jsou na daleko vyšším stupni než nějací šprti. Ze soutěže si tak nic neodnesla a Tommy může být jedině rád, že si s ní nic nezačal.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (1.část)

Správné odpovědi:

1) Illinois
2) Sen noci Svatojánské
3) 10%
4) prostituky

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!