Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (7. a 8.část)

8. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Ve vysílání amerických reality show jsou běžné rekapitulační epizody, které shrnují dosavadní děj, aby se v něm zorientovali i diváci, kterým některé předchozí díly unikly. Někdy to bývá jen vata, která nepřináší nic nového a diváci tak musejí jen další týden čekat, než se vrátí tradiční epizody. Výjimkou je Beauty and the Geek, kde si štáb s rekapitulačním dílem docela vyhraje se spoustou vtípků a kvantem dosud neodvysílaných záběrů.

Tentokrát byl rekapitulační díl navíc doplněn o příběh přímo ukázkového šprta Jima, jehož vousatá a vlasatá tvář si o změnu image vyloženě říkala. Sám Jim (a diváci u obrazovek) se na kosmetickou přeměnu v rámci pořadu hodně těšil, bohužel se jí nedočkal, ze hry vypadnul těsně předtím, než přeměny přišly ke slovu. Proto se štáb rozhodl, že Jimovi přeměnu zařídí alespoň dodatečně. Za asistence jeho soutěžní partnerky Tiffany jej navštívili doma a odvezli ho do kosmetického salónu. Výsledná podoba ostříhaného a oholeného Jima jistě překvapila nejen Tiffany, ale i diváky, byla to ta nejpovedenější přeměna v této sezóně.

Ale vraťme se zpátky k soutěži, a tedy obsahu 8.dílu. Sotva se z vyřazovacího kvízu vítězně vrátila dvojice Tara & Joe, v patách jim šel moderátor Mike Richards, který měl pro všechny soutěžící novinku: mají se sbalit, ráno vyrážejí na výlet do kalifornského horského střediska Big Bear. Čeká je spousta sněhu, koulování, stavění sněhuláků (?) a samozřejmě i další soutěžní úkoly. A přesně to si také dosyta užili, jenom Chris se koulování na sněhu nezúčastnil, po celou dobu se choval jako morous, plně se soustředil na hru, protože finále se blíží.

Druhý den přišla řada i na soutěžení. Dívky měly za úkol podle modelu sestavit sáňky z jednotlivých dílů a nářadí, které jim nosili šprti s nedaleko postavených sněhuláků. Dílů bylo víc než bylo potřeba, dívky tak musely svým partnerům přesně hlásit, co vlastně potřebují, jinak se kluci hodně naběhali tam a zpátky. Nejrychleji měla sáňky postavené Kristina, mohla s velkým náskokem s Jasonem vyrazit na kopec, kde měli společně sjet připravenou dráhu. Bohužel při jízdě Jason nešikovně sáňky brzdil nohama, takže se zastavili zhruba metr před cílovou páskou. Museli proto znovu vyběhnout kopec na druhý pokus, na třetí a stále marně. Kvůli této smůle jejich náskok dohnaly další páry, nakonec se jízda povedla až Tommymu s Amandou.

Tento pár tak získal imunitu, ostatní páry se pak měly mezi sebou dohodnout, koho ze soutěže vyřadí. Dopadlo to ale tak, že každý ze čtyřech párů nominoval na vyřazení někoho jiného, remízu tak museli rozetnout Tommy a Amanda. Nechtěli se sice v této nevděčné roli, ale nezbylo jim nic jiného. Rozhodli o vyřazení Jasona a Kristiny, kteří se tak museli sbalit a opustit Big Bear.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (6.část)
Beauty and the Geek 5 (5.část)
Beauty and the Geek 5 (4.část)
Beauty and the Geek 5 (3.část)
Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!