Panáček v reality show

Beauty and the Geek 3 (5.část)

3. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Jakmile se v upoutávkách na tento díl objevily náznaky, že ke každé soutěžící dvojici bude přidán nový spoluhráč, okamžitě se mezi diváky začalo spekulovat: To budou soutěžit ve třech? Kdo z dříve vyloučených se tak vrátí zpět do hry? Vše se vysvětlilo, když moderátor Mike Richards představil čtyři nové obyvatele domu: Cassandru, Leezie, Trappera a Winstona.

Jednalo se ovšem o čtyři pejsky, o které se nejbližších 24 hodin musí soutěžící dobře starat, protože jim pomohou s dalším úkolem. Cecille si okamžitě vybrala čivavu Cassandru, protože měla podobné pejsky i doma. Škoda, že už neřekla, jak dlouho s ní ti chudáci vydrželi, protože její způsob zacházení s pejskem byl naprosto otřesný. V rámci jeho „zkrášlování“ mu na krk navlékla několik barevných náramků, které pak nemohla sundat a málem ho při této manipulaci uškrtila. Když to uviděl její partner Nate, konečně Cecille pořádně vynadal.

První soutěžní úkol čekal na kluky, kteří se s pejsky vydali na procházku do parku. Tam pak měli díky tomuto „magnetu na holky“ z kolemjdoucích neznámých dívek vylákat jejich soukromá telefonní čísla (stejný úkol už byl i v první epizodě). Kdo jich získá v časovém limitu nejvíce, vyhrává imunitu. Nebylo to ale snadné, dívky v parku byly hodně podezíravé a dotěrné kluky považovaly často za nějaké úchyly. Niels to proto taky po několika odmítnutích vzdal, lépe se dařilo Mariovi a Nateovi. Se sedmi telefonními čísly ale velmi těsně zvítězil Nate.

Úkol pro dívky spočíval v poctivé manuální práci: postavit pro svého pejska boudu. V dílně měly k dispozici potřebné nářadí a předpřipravené dřevěné části, stačilo je jen behem limitu 1 hodiny přibít hřebíky a nazdobit nebo nasprejovat podle vlastního gusta. Pro holky bylo očividně nejnáročnější přijít na to, jak jednotlivé kusy spojit dohromady. Cecille se například úplně obešla bez hřebíků a stěny slepila lepící páskou a místo stříšky použila barevnou látku a růžové peří (ale Cecille se ani nemusela snažit, měla už s Nateem imunitu v kapse). Hodnocení hotových boudiček si vzal na starost majitel dílny a přiděloval body za řemeslnou zručnost, stabilitu a celkový design boudy. K výtvoru CiCi se raději moc nevyjadřoval (sám Nate prohlásil, že to vypadá spíš jako psí bordel…), lépe dopadla Jennylee se svým klasickým tvarem. Ovšem překvapila Megan, která nezapomněla na stříšku přitlouct i šindely, za což dostala nejen pochvalu ale i imunitu pro sebe a Scootera.

Takže je jasné, že do vyřazovacích kvízových bojů se dostanou zbývající dva páry: Nadia s Mariem a Jennylee s Nielsem. Nate se tak už potřetí může obávat, že ztratí svou milovanou Jenny. Mezi oběma to začíná být vážné, už došlo i na vášnivou líbací scénu, která ovšem neušla pozornosti skryté kameře. Škoda, že oba nesoutěží v jednom týmu, takhle se s úspěšným Nateem naneštěstí ve hře stále drží jeho protivná partnerka Cecille.

Témata vědomostního kvízu se tentokrát týkala nářadí a kutilství (pro holky) a randění (pro kluky). Některé otázky budou dnes asi pro českého čtenáře obtížné, proto odpovědi najdete na konci článku:

1. Který z vyobrazených nástrojů je kotoučová pila?
2. Claws, Ball-peen a perlík patří mezi jaký druh nářadí?
3. V pohádce o třech malých prasátkách si vlk neporadil s domečkem, který byl postaven z jakého materiálu?
4. Při stavbě domů má rozhodující slovo firma, která se skrývá pod anglickou zkratkou G.C. Kdo to je?

5. Kamarád, který vám pomáhá sbalit holku, se někdy označuje jedním termínem z vojenského slovníku. Jak se mu říká?
6. Číšník, který vám v luxusní restauraci nabízí víno, se označuje jedním francouzským slovem. Kterým?
7. Pokud se chcete líbat s dívkou, určitě by ji odradil nepříjemný zápach z vašich úst. Jak se tomu v lékařské terminologii říká?
8. Jestliže vaše partnerka nevědomky napodobuje přesně vaše pohyby a tempo řeči, jak se to odborně nazývá?

Vše rozhodla právě ta poslední otázka, do té doby ze sebe soutěžící chrlili jednu správnou odpověď za druhou. Bohužel ten černý Petr zůstal nakonec v rukou sympaťáka Maria, jediná chyba a on a Nadia se museli se soutěží rozloučit. Oba dva se v celé hře výborně doplňovali, proto není divu, že si v závěrečném interview slíbili, že se rádi uvidí i nadále.

Pokračování příště

videa ke stažení

Beauty and the Geek ep.5 (1.část) (YouTube)
Beauty and the Geek ep.5 (2.část) (YouTube)

související články

Beauty and the Geek 3 (4.část)
Beauty and the Geek 3 (3.část)
Beauty and the Geek 3 (2.část)
Beauty and the Geek 3 (1.část)

Správné odpovědi:
1. A
2. kladiva
3. domeček z cihel
4. General Contractor (generální dodavatel)

5. wingman

6. Someliér

7. halitóza (halitosis)

8. zrcadlení (mirroring)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Momo
Reagovat

Aneb přebírání dívek je v módě, tak favorité do toho.

Přidat komentář