Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (3.část)

30. Březen 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Nápad s rozdělením soutěžících nikoliv do partnerských párů, ale do dvou táborů šprtů proti modelkám, není jediným twistem, který má letos štáb Beauty and the Geek nachystaný v rukávu. Jak se ukázalo v této třetí epizodě, twisty mohou být také pěkně zákeřné a postaví soutěžící před velké dilema.

Ještě před zadáním nového úkolu se tak od moderátora Mikea Richardse dozvěděli první jobovku: oba týmy musí ze svého středu vybrat jednoho člena, který se přidá do tábora protivníků. Dívky se rozhodly obětovat někoho slabého a vyslaly Jillian (modelku z Playboye), kluci naopak vyslali na výzvědy Chrise, aby mohl tajně pracovat ve prospěch šprtů. Jenže tento plán tak docela nevyšel, protože se vzápětí od moderátora dozvěděli další nepříjemnou zprávu. Tým, který prohraje dnešní úkol, nejenže čeká vyřazovací kvíz, ale automaticky přijde i o svého hosta. Ať to dopadne jakkoliv, buď Chris nebo Jillian tedy večer v soutěži definitivně skončí a diváci tak přijdou o zajímavého hráče.

V čem bude spočívat soutěžní úkol, moderátor ještě neprozradil, pouze jim rozdal různé sportovní náčiní (fotbalové míče, míče na americký fotbal, pálky na badminton, boxerské rukavice), což jim mohlo trochu napovědět. Odpoledne se všichni vydali na slavné hřiště LA Memorial Coliseum, aby si zahráli americký flag fotbal (stručně: bezkontaktní varianta, která sehraje bez chráničů, hráči mají pouze u pasů zavěšené barevné stuhy, zastavení běžícího hráče se provede stržením stuhy neboli vlajky).

Tím se také vysvětlilo, proč měl do dívčího týmu přijít nějaký kluk, aby aspoň někdo věděl, jak se to hraje. Chris se také okamžitě ujal role kapitána a vymýšlel veškerou herní taktiku. Šlo mu o hodně, pokud by dívky prohrály, on sám by automaticky vypadl. Na druhé straně se iniciativy chopil kovboj Joe, který fotbalovou techniku znal jako jediný. Porady s jeho týmem ale nebyly moc účinné, protože šprti jeho odborným fotbalovým termínům vůbec nerozuměli, jejich zkušenosti se sportem končily maximálně u šachů.

Podle toho také celý zápas vypadal, při pohledu na chaos na hřišti se fanoušci fotbalu u obrazovek museli pořádně nasmát. Ale hrálo se s velkým nasazením (Tara:„To byl faul! Někdo mě šahal na prsa!“), Joe v zápalu boje drsně srazil k zemi Randi (správně měl být za tento zákrok vyloučen), ovšem ani dívky si nebraly servítky a Tiffany zastavila běžícího Matta takovým způsobem, že musel být odvezen rovnou na pohotovost a odnesl to zlomeným ramenem.

V napínavých posledních minutách zápasu se nakonec podařilo dívkám (a hlavně Chrisovi) uzavřít skóre na 24:12. Šprti prohráli, čekalo je vyřazování a navíc se museli ještě na stadióně rozloučit s půvabnou Jillian, která tak v soutěži skončila. Na ostatních dívkách zbylo rozhodnutí, koho s osmi šprtů pošlou do vyřazovacího kvízu.

Ale k němu nakonec nedošlo, protože nastal čas na další twist. Právě tímto okamžikem skončila fáze „Beauty vs. Geek“ a hra se změnila do své původní podoby, od této chvíle se vytvoří partnerské dvojice, což všichni soutěžící (a nutno říct, že i diváci) přivítali s úlevou. Na sedmi dívkách nyní bylo, aby si k sobě každá postupně vybrala svého oblíbeného šprta. Protože šprtů bylo osm, ten, koho si nikdo k sobě nevybere, ze hry vypadne. Některé páry byly docela očividné, už během uplynulých dílů se objevovaly vzájemné sympatie. Jako poslední zbyli kovboj Joe (který moc bodů k dobru nezískal svými nesportovními zákroky při fotbalu) a Jonathan (o němž se ani nedá nic napsat, protože zatím se v prvních třech epizodách moc neprojevil). Kdo to tedy bude, Jonathan nebo Joe? Tara se rozhodla pro…

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!