Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (9.část)

10. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Po krátkém výletu do lyžařského střediska Big Bear se čtyři poslední soutěžní páry vrátily zpátky do Los Angeles do staré známé vily, v níž společně bydlí po celou dobu natáčení. A tam na ně také čekalo zadání dalších zapeklitých úkolů, které byly tentokrát opět zvlášť pro šprty a zvlášť pro dívky.

Šprti před svým úkolem dostali k dispozici studijní materiály, ale nejlepším zdrojem informací jim mohly být jejich partnerky, protože tématem byla dámská móda a kosmetika. Během času na přípravu se tak dozvěděli, co se nosí, jaké barvy jsou letos in, jak se nanáší makeup. Tyto poznatky se jim rozhodně hodily, protože v rámci odpolední soutěže dostali šprti přidělené čtyři „modelky“, nenalíčené a neučesané dívky, navlečené v nevzhledných svetrech. Úkolem kluků bylo z těchto Popelek vytvořit atraktivní krasavice, měli jim vybrat vhodné šaty a řídit práci profesionálních kosmetiček a kadeřnic. Sami už s podobnou přeměnou měli své zkušenosti. Své modelky si každý kluk vyfotil ve studiu před a po přeměně, výsledné fotografie pak měly posoudit jejich partnerky a vybrat tu nejlepší přeměnu (aniž by ovšem dopředu věděly, kdo kterou fotku pořídil). Jako nejlepší byl nakonec vyhodnocen Chris, takže spolu s Carou získali imunitu, a tedy i garantované místo ve finálové trojce.

Druhý den přišla řada na úkol pro dívky, v němž si mohly zahrát na instalatéry. Štáb si pro ně ve studiu připravil model špinavých veřejných toalet, včetně ucpané vany plné nevábné hnědé břečky, záchodu s rozbitým splachovadlem a umyvadlem, do jehož odpadu někam zapadl prstýnek. Dívky si tak musely vyhrnout rukávy, nejdříve pomocí zvonu odstranit z odtoku vany chumáče vlasů a vypustit vodu, dále v nádržce u záchodu opravit sifon, odmontovat potrubí u umyvadla, najít prstýnek a opláchnout ho v čisté vodě. Dívkám tento úkol pochopitelně moc nevoněl, jedině Leticia s ním neměla problém, sama už podobně věci ve své domácnosti dělala, takže úkol dokončila v rekordním čase, zatímco se ostatní dívky teprve mořily s ucpanou vanou. Leticia tak pro sebe a Matta vybojovala druhou imunitu. Když se to ve vile Matt dozvěděl, slíbil, že jí něco za odměnu upeče (není to poprvé, co si ti dva prohodili své role, už při úkolu na hasičském trenažéru se Leticia ujala role chrabré záchranářky, zatímco Matt měl bezmocně volat o pomoc).

Tím také bylo jasné, že do vyřazovacího kvízu půjdou zbývající dva páry, které nezískaly ani jednu imunitu, kovboj Joe s Tarou a Tommy s Amandou. Kvízové otázky byly pochopitelně z oblasti domácího kutilství a ze světa módy:

1. Který předmět je nejlepší použít na zamrzlé venkovní potrubí? Fén na vlasy, vysavač nebo toaster?
2. Jakou délku zimního kabátu by si měla vybrat menší žena, aby ji opticky prodloužil? Po kolena nebo do pasu?
3. Doplňte přísloví, které se hodí nejen pro kutily: Dvakrát měř, jednou…
4. Jakou barvu mají hvězdičky na uniformách roztleskávaček Dallaských kovbojů?
5. Kdo vynalezl žárovku?

Kvízové zápolení bylo poměrně vyrovnané, rozhodla až poslední otázka, kterou nejrychleji zodpověděla Amanda. Ona a Tommy tak postoupili do finálové trojice, zatímco Joe a Tara se museli se soutěží rozloučit.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (7. a 8.část)
Beauty and the Geek 5 (6.část)
Beauty and the Geek 5 (5.část)
Beauty and the Geek 5 (4.část)
Beauty and the Geek 5 (3.část)
Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Správné odpovědi:

1) Fén na vlasy
2) kabát po kolena
3) …řež
4) modrou
5) Thomas Edison

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!