Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (10.část)

21. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Pátá řada oblíbeného „sociálního experimentu“ Beauty and the Geek dospěla do svého finále a soutěžící i diváci netrpělivě čekali, jak vlastně bude probíhat. Bude to stejně jako v prvních řadách kvíz o tom, jak dobře se znají navzájem oba soutěžní partneři, nebo rozhodnou diváci svým hlasováním, jako tomu bylo v předchozí řadě? A kdo si nakonec odnese šek na 250.000 dolarů, Matt a Leticia, Tommy a Amanda nebo Chris s Carou?

Jenže do finále mohou postoupit jen dva páry. Když se ráno všichni dostavili na setkání s moderátorem Mikem Richardsem, s překvapením zjistili, že soutěž, která rozhodne o jejich osudu, právě začíná. Každý dostal psací potřeby a odpovídal na otázky, které měly prověřit, jak dobře se ve dvojici za celou dobu soutěže poznali. Pokud šprt i jeho partnerka oba napsali stejné odpovědi, získali bod. Padaly otázky jako: Jaký skrytý talent má tvoje partnerka? Jakou superhrdinskou schopnost by chtěla mít? Jako která celebrita se cítí tvůj partner (George Clooney, komik Dane Cook nebo Albert Einstein)? Jakou první věc dělá partner, když ráno vstane? K velkému zklamání diváků po tomto kvízu vypadli Matt a Leticia, do finále se tak nepodívají.

Před závěrečnou disciplínou se do vily na poslední noc vrátili úplně všichni ex-soutěžící. Někteří se od té doby dost změnili (přeměnu vizáže Jima už jsme viděli, podobně razantně se se svou bradkou rozloučil i Jonathan), některé dívky se zase se svým vyloučením nedokázaly smířit a bavily se roznášením drbů a pomlouváním. To se taky stalo příčinou několika vzrušených debat ve vile.

Ráno ovšem po ex-soutěžících nebyla v domě ani památka, bez rozloučení zmizeli. Jak vzápětí finalistům odhalil moderátor, závěrečná disciplína spočívala právě v tom, jak je co nejrychleji najít. Každý z nich se skrýval na jednom místě v Los Angeles. Oba finálové páry dostaly k dispozici dlouhou limuzínu s řidičem, kartičky s indiciemi, autoatlas Los Angeles a notebook s internetem. Během 3 hodin měly navigovat svého řidiče limuzíny na místa po celém Los Angeles, která byla pro daného ex-soutěžícího typická (Jason byl ve své oblíbené posilovně, Tiffany ve westernovém baru, modelka Amber v návrhářské škole, Matt v Muzeu literatury apod.). Bylo potřeba rychle rozluštit indicie a naplánovat trasu limuzíny tak, aby se vyhnuli zácpám na rušných ulicích a dorazili na místa dřív než druhý tým, protože ten pak jen zjistil, že se tam trmácel zbytečně.

Po vypršení časového limitu se obě limuzíny vrátily zpět před vilu a z limuzín postupně po jednom vystupovali ex-soutěžící. Chris a Cara posbírali celkem čtyři z nich, Tommy a Amanda pět, takže se stali vítězi páté řady Beauty and the Geek a rozděllil si mezi sebou čtvrt miliónu. Jak ale oba přiznali, tato zkušenost jim dala daleko víc než to.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (9.část)
Beauty and the Geek 5 (7. a 8.část)
Beauty and the Geek 5 (6.část)
Beauty and the Geek 5 (5.část)
Beauty and the Geek 5 (4.část)
Beauty and the Geek 5 (3.část)
Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!