Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (4.část)

6. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Po třech dílech s podivným formátem, kdy proti sobě stál tým šprtů a tým modelek, dostali producenti konečně rozum a vše vrátili do původních kolejí. Vytvořily se tradiční partnerské dvojice, ve kterých se bude hrát až do konce celé soutěže. V závěru minulé epizody jsme se nedozvěděli, jak bude vypadat poslední dvojice, jestli se Tara rozhodne pro Jonathana nebo pro Joea. Takže chvíle napětí… a je to Joe. To znamená, že Jonathan zůstal na ocet a musel soutěž okamžitě opustit.

Návrat k původnímu formátu také znamená, že se budou konat dva soutěžní úkoly, připravené zvlášť pro modelky a zvlášť pro šprty. Dvojice, která soutěž vyhraje, bude mít imunitu a získá právo nominovat jeden pár na vyřazení. Pokud by se jim ve dvojici podařilo vyhrát dokonce obě soutěže, rozhodovali by o nominacích obou párů na vyřazení. Soutěž pro dívky spočívala v prezentaci školního vědeckého projektu na téma solární energie, objasnění gravitace, vzniku zemětřesení a erupcí sopek. Při tomto zapeklitém úkolu měly dívky k dispozici jednak studijní materiály a jednak své vzdělané partnery, kteří jim pomáhali s přípravou prezentace a stavbou modelů (např.modelu sopky). Díky tomu byly jejich prezentace před dvojicí profesorů z kalifornské univerzity na velmi dobré úrovni, překvapivě se divký nedopustily ani žádných vtipných přeřeků. Jako nejlepší byla vyhodnocena prezentace Cary, jednomu z profesorů se její nápad použít vajíčko natvrdo k vysvětlení zemského jádra (žloutek) a tektonických desek (popraskaná skořápka) zalíbil natolik, že jej bude používat k výkladu i při svých hodinách. Dvojice cara a Chris tak získali první imunitu.

Na kluky čekal jiný úkol: měli vystoupit v živém rozhlasovém vysílání v pořadu Dr.Drewa, který je zaměřený na poradenství v oblasti partnerského života a sexu. Tedy oblasti, o které toho šprti sami neznali prakticky nic a spíše i oni potřebovali poradit. Třeba takový Tommy se cítil trapně o některých sexuálních pojmech byť jen číst ve studijním materálu, natož o nich mluvit nahlas a ještě někomu radit. Úkolem šprtů totiž bylo v rozhlasovém studiu odpovídat na telefonní dotazy zvědavých teenagerů (Je mi 20 a chci se se svým klukem poprvé milovat. Co si mám vzít na sebe? Přítel mě povedl s mou nejlepší kámoškou, co mám dělat? Je mi 17, jak mám pozvat kluka na rande?) Někteří šprti se při takovýchto otázkách dostali do úzkých a zakoktávali se, ale třeba takový Jason a Joe si ve studiu udělali vlastní show a roli moderátora si vysloveně užívali. Dr.Drew ale jako vítěze označil právě upřímného Tommyho, který se dokázal do situace volajících vcítit a poradit jim nejlépe. Tommy a Amanda se tak stali druhým párem s imunitou a rozhodovali o nominacích.

Do vyřazovacího kvízu byli nominovaní Jim s Tiffany a Leticia s Mattem. V kvízu se střídaly otázky z oblasti vědy a partnerských vztahů, i nyní rozhodovalo tlačítko, kdo se přihlásil nejdříve a odpověděl správně, získal pro svůj pár bod, k vítězství v kvízu bylo potřeba dosáhnout 3 bodů:

1) Jak se jmenuje známý vesmírný dalekohled? Hubbleův, Hucksterův nebo Huxstableův?
2) Jak často se podle statistik miluje průměrný manželský pár? 1,5krát, 4,5krát nebo 9,75krát týdně?
3) Jaká je chemická značka soli? H2O, NaCl nebo NSlt?
4) Která s následujících informací nemusí vést k tomu, že rande definitivně skončí: bydlí u rodičů, vyžaduje denně sex, je příliš vázaný na jednoho z rodičů?
5) Jak se jmenuje sopka, která vybuchla ve státu Washington v roce 1980?

Zejména díky třem rychlým a správným odpovědím Leticie skončil souboj 3:2 a ze hry tak byla vyřazena černovláska Tiffany a Jim

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (3.část)
Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Správné odpovědi:

1) Hubbleův
2) 1.5krát týdně
3) NaCl
4) vyžadování sexu každý den
5) Hora svaté Heleny

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!