Panáček v reality show

Beauty and the Geek 3 (3.část)

19. Leden 2007 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

To, co půvabným soutěžícím dívkám vadí na jejich partnerech nejvíce, je jejich vzhled. Nemohou pochopit, jak se vůbec někdo může tak nemoderně oblékat (např. Drew nosí stále stejné tričko, které má už od dětství), proč mají tak nemožné účesy, zkrátka vůbec nejsou in. A právě proto v této epizodě nastal čas na oblíbenou pasáž „Vypadáš skvěle!“, v níž šprti prodělají zcela zásadní přemenu jejich zevnějšku.

Narozdíl od minulých sezón ovšem tentokrát dívky nebudou svým partnerům vybírat nové šaty ony, nakupovat půjdou sami kluci, ale mohou se předtím s divkami alespoň krátce poradit nad stránkami módních katalogů, aby je nasměřovaly tím správným směrem. Největší obavy z toho měl Nate, který tušil, že v rámci přeměny jej čeká ostříhání jeho vousů. Také přiznal, že ještě nikdy nepoužil deodorant (!) a že oblečení nakupuje obvykle v sekáči a dát za tričko víc než 10 dolarů je podle něj plýtvání penězi.

Kluci měli v obchodě na nákup pouze 30 minut, takže si museli pohnout. Niels si vzpomněl na radu Jennylee, že si má hlavně najít pěkné džíny, v nichž by vynikl jeho zadek, tak se jal zkoušet kalhoty a hudební dramaturg k těmto záběrům skvěle vybral ujetou písničku od Günthera Ding Dong Song (You Touch My Tra-La-La)

Dívky se mezitím ve vile připravovaly na svůj úkol, dostaly ke studiu skripta marketingu a obchodu. Moc záživné čtení to nebylo, tak místo toho přemýšlely, jak budou asi kluci vypadat, až se vrátí z nákupů a od kadeřníka. Jennylee se mimoděk přiznala, že začíná mít tak trochu slabost pro Natea… Když jim pak kluci v knihovně předvedli svou novou podobu, jejich nadšení neznalo mezí. Největšími frajery byli Scooter a hlavně Nate, kterého málem nikdo nepoznal:

Nate, který dřív připomínal George Lucase, je teď nakrátko ostříhaný a dokonce se odhodlal k zásadnímu kroku: od Drewa si půjčil tuhý deodorant (a nechal si vysvětlit, jak se používá).

Na dívky teď čeká jejich úkol: znalosti marketingu si vyzkoušejí na veřejné aukci. Prodávat ovšem budou nezvyklé zboží. V klubu plném svobodných dívek se budou snažit vydražit rande s jejich partnerem, pár, který získá v dražbě nejvyšší nabídku, vyhraje možnost nominovat oba dva páry do vyřazovací kvízové hry. Jako první se představil Mario,
který si ale v rámci nové image nevzal brýle, dívky viděl rozmazaně, takže v jednu chvíli omylem laškovně zamával i na moderátora Mikea Richardse… Jeho výsledná cena se ale vyšplhala jen na 10 dolarů. Největší zájem byl o Natea (29 dolarů) a Nielse (32 dolarů), který tak získal pro sebe a Jennylee imunitu.

Dívky z publika pak mohly zajít se svými vydraženými subjekty na skleničku. Kluci si tak mohli vyzkoušet další pro ně dosud neznámou věc – skutečné rande. Bylo vidět, jaké pokroky už dělají, například když Drew dostal od neznámé dívky otázku, jaký je jeho oblíbený film, nezačal automaticky obsáhle mluvit o Star Treku, včas se vzpamatoval a odpověděl „Komedie“. A to ještě před pár dny tvrdil, že pokud by se měl rozhodovat mezi Star Trekem a dívkou, tak by to vyhrál seriál.

Blíží se ovšem vylučovací kvíz. Andrea je smířená s tím, že určitě bude nominovaná ona s Mattem, protože je poslední bruneta mezi blondýnkama. Na druhém páru se už ale Niels s Jennylee nemohl shodnout, dokonce se u toho drsně pohádali. Niels totiž navrhnul hloupou Cecille s Nateem (který je dost těžkým soupěřem), jenže Jennylee nechtěla o svého zamilovaného Natea přijít. Niels ale trval na svém a poslal tak do vyřazovacího kola oba výše jmenované páry.

Na dívky tak čekaly otázky z marketingu a obchodu, na kluky otázky z oblasti pánské módy.Správné odpovědi najdete tradičně na konci článku:

1. Billboardy patří mezi které druhy reklamy?
2. Jak se jmenuje marketingový výzkum mezi skupinou náhodných lidí v jedné místnosti?
3. Která firma používá reklamní slogan „Expect more, pay less“ ?
4. Jak se také říká nevyžádanému reklamnímu e-mailu?

Narozdíl od minulého dílu Andrea tentokrát nevěděla ani jednu odpoveď a Cecille se ujala vedení 2:0. Pokud její partner Nate zodpoví i následující otázku, je rozhodnuto:

5. Jak se jmenuje hip-hopový zpěvák, který založil vlastní módní značku Rocawear?

Nate nezaváhal ani na okamžik a třetí správnou odpovědí zpečetil osud půvabné miss Missouri Andrey a poněkud plachého Matta, kteří se tak museli se soutěží rozloučit.


Pokračování příště

související články

Beauty and the Geek 3 (2.část)
Beauty and the Geek 3 (1.část)

Správné odpovědi:
1. venkovní reklamy
2. skupinové diskuse neboli focus group
3. Target
4. spam

5. Jay-Z

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
Reagovat

To je mazec, vždyť to jsou úplně jiní lidé :)

2
Agnus
Reagovat

Fakt dost dobrá RS :-)

Přidat komentář