Panáček v reality show

Beauty and the Geek 5 (5.část)

13. Duben 2008 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Po posledním vyřazovacím kvízu jsme se museli rozloučit S Tiffany a zarostlým Jimem, což je škoda. Bylo by zajímavé vidět, jak by Jim prokoukl při tradiční přeměně šprtů pod rukama profesionálních vizážistů a kadeřníků. Právě tato proměna byla hlavní náplní pátého dílu. Ještě před ní se mohli kluci poradit se svými partnerkami, podle jakého klíče by si měli vybírat nový šatník. Dostaly se jim tak třeba odpovědi „Pokud se ti bude něco líbit, tak od toho dej ruce pryč, protože máš příšerný vkus, vyber si něco úplně opačného.“

Po důkladném výběru nového oblečení se šprti vydali do kosmetického salónu, kde se pak celý den stříhalo, barvilo, depilovalo… Navečer se pak mohli jít představit svým partnerkám, které (jako v každé řadě) byly z jejich proměny v šoku. Nutno ale přiznat, že letos to moc velká sláva nebyla, vizážisté se předvedli snad jedině na proměně Grega a vousatého kovboje Joea:

Jenže právě Joe byl se svou proměnou značně nespokojen. Dřív si hodně zakládal na své konzervativní image kovboje a nyní se necítil vůbec ve své kůži, neustále na štáb nadával a zvažoval, že soutěž dobrovolně opustí. Jenom kvůli naléhání partnerky Tary ve hře zůstal.

Soutěžní úkol byl tentokrát společný pro šprty i modelky a odehrával se v televizním studiu CBS, kde se natáčí nekonečný seriál Mladí a neklidní. Uvítali je tam dva seriáloví herci, kteří jim na úvod sehráli jednu romantickou scénu s vášnivým polibkem na konci. Za úkol pak dostali vymyslet a sehrát vlastní scénku na téma „maturitní večírek“. Některé dívky nevypadaly moc nadšeně, při představě, že je čeká líbací scéna s jejich partnery, jim nebylo dobře od žaludku. Výsledné scénky sice měly poněkud laciné dialogy, ale to ani nevadilo, přece jen se jednalo o telenovelu (a v českých seriálech jsou ještě daleko pitomější repliky). Například vážně pronesená replika „Pamatuješ Caro, jak jsi byla jednou unesena piráty?“ tak odrovnala přihlížející seriálové herce, že si hned šeptali „To je super replika, tu musíme zařadit i do našeho scénáře!“ Jediný pár, který se odvážil do své scénky zapojit skutečný polibek, byli Matt a Leticia. Scénka byla velice dobře zahraná, proto také byli vyhlášeni za vítěze soutěže. Za odměnu je kromě imunity bude čekat návštěva premiéry filmu „Prom Night“, ale také musí rozhodnout o osudu dalších hráčů.

Nejdříve to samozřejmě pochopili tak, že budou vybírat dvojice do vyřazovacího kvízu. Jenže nakonec to bylo jinak, mohli si vybrat další pár, se kterým se večer vydají trochu se odreagovat do centra města (rozhodli se pro Grega a Randi). Ostatní museli zůstat ve vile a měli se mezi sebou dohodnout, koho ze svého středu nominují na vyřazení. Tohle rozhodování pochopitelně nebylo snadné, takže si vymysleli vlastní soutěž, travesti show. Ten kluk, jehož převlek za ženu bude nejhorší, bude nominovaný na vyřazení. S přehledem se jím stal Joe, jehož ztvárnění role zmalované, opilé a vulgární šlapky všem zkazilo náladu. Očividně to udělal schválně, protože už v soutěži nechce pokračovat. Jeho přání se mu možná splní hned v příštím díle.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody Beauty and the Geek ke stažení

související články

Beauty and the Geek 5 (4.část)
Beauty and the Geek 5 (3.část)
Beauty and the Geek 5 (2.část)
Beauty and the Geek 5 (1.část)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Lhurgoyf
Reagovat

– Remember, when you were abducted by pirates?
– Abducted by pirates? I swear to you, I’m gonna put that on the show!

Bezchybne. Inak drzim palce Mattovi a Leticii, myslim ze je to jedina dvojica ktora sa od seba nieco naucila a medzi ktorymi funguje nejaka ta chemia. A naviac, Leticia je strasna kocka.

Přidat komentář