Panáček v reality show

Hotel Paradise (5.4.) den kdy Leo podvedl Nelu a vzniklo dívčí komando

6. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=4008 w=420]
Dnešnímu dni v Hotelu Paradise měl vévodit Leův dopis, ve kterém oznamuje Nele, že ji podvedl s Dianou. Sestřihu však nakonec dominoval boj o ženskou imunitu. Konečně strategie a snaha o taktické myšlení. Hotel Paradise se nám rozdělil na 2 tábory.

Leo píše Nele o své nevěře a je konec pohádky

K dopisu Lea Nele asi toho již moc napsat nejde. Zkrátka se stalo, dopis přišel a Nelu dobře rozčísnul. Čeká někdo z místních diskutérů něco více? Tedy, že toto téma se bude ještě v dalších dnech nějak rozvíjet? Nenapadá mě jak, ale rád si v komentářích přečtu nejrůznější teorie :)

Tuto epizodu z Hotela Paradise si lidé budou určitě pamatovat hlavně kvůli hláškám, které padaly z Niki v rámci psychické podpory Nele.




On tě má rád. On tě má strašně rád. Ten frajer se do tebe zamiloval … či … ale začátek dopisu byl krásnej.

Romeo i nadále neví, co chce

Romeo i nadále tlačí na pilu a navíc mu asi něco i tlačí na mozek. Jak si jinak vysvětlit, že dostal v rámci svého nekonečného rozhodování Janka – Klaudia – Janka – Klaudia … (nebo radši Viktor?) nápad, aby všichni tři strávili společnou noc ve 3 v 1 posteli a ještě o tom dal hlasovat ostatní.

Vybral si tedy nakonec prý Janu, ale i tak stále tlačí na Klaudii, aby se přiznala, že ho miluje. Že je tam více než přátelství. On je o tom přesvědčen. Romeo je někdy fakt jak malý.

A povstalo dívčí komando

Štáb Hotelu Paradise začal znova zdařile míchat kartama a to oznámením, že proběhne celohotelového hlasování o tom, kdo z žen v ráji bude mít při dalším vyhnání imunitu.

Divák si už jen pak užíval záběru na tu větší, tu menší hloučky, žen i mužů, kteří se domlouvali, kdo komu dá či nedá hlas a co z toho plyne. Zároveň si divák všimnul, že v očích Nely a Niki povstalo dívčí komando ve složení Lenka – Klaudie – Lenka, proti kterému je nutné jednoznačně bojovat a oslabovat jejich řady. Kam patří Jana je otázkou.

Uvidíme, co naši koumáci v Hotelu Paradise nakonec vymyslí. Snad za tento možný spoiler nebudu lynčován, ale nepřišlo vám z ukázky, že imunitu nakonec získala Nela? K debatě rovněž je, proč Nikola najednou začne líbat na lehátku Klaudii. Jinak se v pátek můžeme těšit, že se konečně projeví i Natálie. Dosud zcela neviditelný soutěžící.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 258
1
Maxx
Reagovat

Nebudu hodnotit Leův dopis, ani dění ve vile, jen chci říct, že jsem změnil názor na Lenku a teď ji považuju za nejkřupavější kostičku v hotelu. Je překrásná, rozkošná, nejhezčí kdo tam zatím byl. Nechápu, jak jsem ji mohl při jejím nástupu tak shodit kvůli jejímu vzhledu =/

2
Juchna
Reagovat

Dnešní díl byl mnohem lepší, než včerejší, tomu už říkám telenovala :-) – s neřády i sympaťáky, láskou i nenávistí, slzami, i groteskou… a dramatické prostřihy na proradného Lea a mrchu Dianu tomu dodaly ještě větší šťávu! Náš hrdina charakterní romantik Leo zasvěceně a pobaveně mluvil o odtajňování Dianiných záhybů, oba se samolibě uculovali na kameru a dobrá duše Nikola přesvědčovala štkající Nelu, že ji ten frajer určitě miluje!
Další romantický hrdina Rómeo je úplně v prdeli, hrdá a vznešená Klaudie mu rve srdce a chytrá Janička jablíčko to dobře ví a odvrací se od něj taky.
Všechny a všechno chápající Nikola pro starosti o druhé nedokáže pochopit o co může ve férovém a rytířském Nikovi přijít, když se nechá lákat chladně vypočítavým žralokem Viktorem, zatímco Nikovi zřejmě brzy bude docházet trpělivost a začne se (soudě podle jeho naštvaných slov v upoutávce) zaměřovat na Lenku… nebo snad na Klaudii? Byl to fakt on, kdo líbal Klaudii na lehátku? Jestli jo, tak se Nikola už totálně zvencne! :-)))
A kvůli čemu se tam pak budou zítra všichni hádat? Kvůli Nelině imunitě? Já ještě nechci, aby Nela vypadla… :-)

Reagovat

Juchna (2) toho kdo líbal dle mě Klaudii na lehátku jsem identifikoval dle těch bermud. Když v předešlém záběru Niko rozmlouvá s Viktorem má bermudy stejného vzoru.

Jinak Nela asi jen tak nevypadne, dle mě skutečně zítra získá imunitu. V té upoutávce to dokonce řekne „jste všichni nasraní, protože jsem to dostala já“.

Reagovat

Jinak se mě líbí, jak si řada divaček dle reakci na Facebooku Lea totálně zidealizovala a vytvořila si obraz, jaký chtěly. Hlášky u dopisu ve stylu … to nemohl napsat Leo; Leo takový není; to je lež … pobavily :)

5
Jenik
Reagovat

Maxx (1): To je tím, že jsi ji viděl nenamalovanou. Pro mě už kostička nikdy nebude, prostě nemůže. Je nehezká, potřebuje malovátka jako sůl, pak ano.

Romeo je pako :), takhle si to s Klaudií pokazit kvůli Janě.
A Nikola je k nesnesení.

6
Danny
Reagovat

Ohledně Lenky – včera mě to taky napadlo, že už se před kamerou objevuje jen nalíčená. Aspoň oči má namalované vždy. Až jsem si říkala, že ji musel štáb upozornit, protože při tom jediném vystoupení (po příchodu), kdy shodila make-up, jsem se jí regulérně lekla a zřejmě jsem nebyla sama. Má malá daleko od sebe posazená očička a vypadala trochu mimozemsky. Teď už je kočka pokaždý :-).

7
Adéla
Reagovat

Tak Lea už asi netřeba rozebírat. Nejlepší bylo jak seděl s Dianou na gauči a jeho mlsná očka koukala na silikony a byl celý hrdý, že probádal všechna zákoutí. Jak říká Nikola “ je to frajer“.
Nela teda až zas tak rozsekaná nebyla, když večer taktizovala a poroučela chlapům koho si musí vybrat. Fakt dozorkyně v lágru.
Nikolka nezklamala, je to Plzák v sukních. Její rady netřeba komentovat. Teď je zajímavé, že se nemůže rozhodnout jestli si nechá Viktora nebo Nika.
Jako největší hráč mi začíná připadat Jana, na svůj věk to má docela promyšlené a hlavně docela drží emoce na uzdě. Jestli nějaké má. Romeo je trdlo, ale za 10 let by z něho mohl být dobrý chlap.
Klaudii fandím, měla jsem ji ráda od začátku. Je fakt, že žádnou show tam asi dělat nebude, ale chová se jako dáma.
No a večer uvidíme. Nela má imunitu a asi začne boj mezi 2 gangy ….

8
dessin
Reagovat

Leo: me ten dopis proste porad nesedi. Dramatictejsi by bylo, kdyby jim doprali setkani na tri minuty, aby ji to rekl do oci – pak bych to pochopila, ale nejaky dopis co to ma byt? To je vazne tak blbej ze ji shodi pred celou republikou, nebo je v tom nejaka hra navic nebo jak? Chpau ze by se treba i vyspal s dianou, jak jsem psala – nela mu mela dat a byl klid, takhle holt zvitezily hormony – ale proc se tim sverovat stabu, proc se tim sverovat na kameru a hlavne proc se tim sverovat nele? I kdyby ji mel plny zuby, kopacky se prece daji dat elegatneji ne?

9
dessin
Reagovat

ad Macik (158) minula diskuze: diky za podporu, asi se domluvime s panackem a dame sem reklamu jinak to nevidim. jj, ceskej lid – nadavat budou, ale hlavne at po nich nikdo nic nechce :)))

10
Jana
Reagovat

Mohly by tam aspoń na chvilku šoupnout Dianu …. ale aby tam byla i Nela …

11
MajaK.maja
Reagovat

Taky se mi zdálo, že Nela se z toho až tak nehroutila, myslím, že na něco podobnýho byla připravená, co se týče chlapů až tak blbá není. Hned někde na začátku Leo řekl, že nedokáže být věrnej, takže podle toho si každý obrázek udělá. Romeo čím dál hůř, navenek z toho ještě vychází jako pitomec, bo si hraje na macha, rozhoduje se mezi dvěma holkama a ony obě o něj už dávno nestojí. Nakonec se bude divit sám, jak ho Jana vyšplouchne, až se budou vyřazovat kluci… a dobře mu tak. Stejně tak Nikola, tak dlouho nebude vědět jestli Niko nebo Viktor, až Nikovi dojde trpělivost, vyjede po někom jiným a Nikola bude… však víte co :-) Řešit ;-) A pak sem ještě nemohla z Tomáše, když se vyznával Klaudii. S ním taky ještě bude sranda, počkejte, zase bude zpívat do kamery a bůhvíco ještě :-)

12
dessin
Reagovat

Milej Tomas nevi koho milovat driv…

13
Jitka
Reagovat

My jsme se se sestrou rozhodly, že přispějeme nějakou částkou na to, aby Niki mohla jít studovat psychologii. Nevíte jak by se to dalo zorganizovat? Myslíme si, že je škoda nevyužít její potenciál. :-)))) Přidá se někdo?

14
XMAN
Reagovat

Já nevím, ale po včerejšku musím říct že je ten Leo ale fakt totální hajzl. Ten člověk snad nemá žádný emoce ani žádný city, prostě je jak zvíře, chladnokrevná bestie které stačí k životu jen uspokojení základních fyzických potřeb a nic hlubšího nepotřebuje, nehledá a ani mu o nic hlubšího nejde. Jak řekl Romeo, je to totálně falešný člověk. Leo s Dianou se k sobě hodí, oba dva jsou stejně jednoduchý a primitivní odpad, takže ať si to spolu užijou….špína k špíně sedá. Snad už je ani jednoho na televizní obrazovce neuvidíme. Co se týče Romea, ta noc ve třech to už fakt nemohlo být z jeho hlavy a tím si to zabil u obou holek, tohle mi k němu absolutně nesedí. Jestli na něj netlačí štáb, tak už na něm pobyt v hotelu začíná zanechávat následky. Jinak vidím e se tam zformoval další milostný trojúhelník Nikola – Niko a Viktor. No musím říct že jak mi ze začátku Viktor připadal slizký a nesympatický, tak už jsem si na něj docela zvykl a připadá mi docela jako v pohodě týpek, ale hodně taktizuje, takže by si Nikola prostě stejně měla vybrat Nika, který je přece jen čistá duše.

15
MajaK.maja
Reagovat

13 – To je fakt, Niki má mimořádný talent! Když se snažila Klaudii vysvětlit, že ona vlastně k Romeovi něco cítí, jen o tom neví… Ona je chuděrka Niki asi jen romantická dušička, která by chtěla, aby se děly jen hezký věci podle jejích představ, tzn. Klaudie bude milovat Romea, Leo Nele zahnul a napsal jí o tom, protože ji miluje atd. … Nemyslí to špatně, já jí na to studium přispěju! :-)

16
MajaK.maja
Reagovat

Ještě mě pobavilo, že Nela chce získat imunitu, aby mohla vyřadit Lenku, aby to bylo spravedlivý :-)

17
XMAN
Reagovat

S tím jak Nikola říkala Nele že se do ní Leo zamiloval, tak jsem si taky říkal že je to ta největší najivka :-D Člověk jako je Leo se nikdy v životě do nikoho nezamiluje protože ani neví co to láska je. Jemu nejde o nikoho jiného než o sebe samotného a každého okolo jen vyždíme jako hadr a pak když už z něj nemá žádný užitek tak ho prostě odhodí. Nemá úctu k ničemu a k nikomu. Je zvláštní jak se můžou dojmy ze soutěžících proměnit, ale jak jsem si ještě v pondělí říkal jooo ten je dobrej a bylo mi líto že vypadnul, tak po včerejšku ho vidím jako toho největšího křiváka, který se v tom Hotelu Paradise objevil. Jemu baví lidem ubližovat. Vsadím se že by byl schopný, přivítat Nelu přes televizní obrazovku, rozdat si to před ní s Dianou a ještě se jí vysmát do ksichtu. Je to prostě arogantní, rozmazlenej bezpáteřní fracek, který by potřeboval aby mu tohle všechno jednou život pořádně vrátil i s úroky. Nela je kravka a slepice a není to žádná hodná holka, ale myslím si že takovéhle zacházení si nezaslouží nikdo a že v jádru možná není ani zdaleka tolik zkažená jako je zkažený Leo. Je mi z Lea na blití, je to namachrovaný ubožák…..

18
Elko
Reagovat

Tak vyjadrím sa sem:
Musím uznať, že Nela ustála ten dopis fakt dobre… + komentáre okolo toho, Nika zase řešila a empaticky sa tvárila :). Naozaj super scénka aj keď Nele muselo byť naozaj ťažko.

Tomáš sa nám zase raz zamiloval, chudák Klaudia :) ešte nevie do čoho lezie.

Gang medzi imunitou, bol zaujímavý. Nečakal som, že nakoniec čiernym koňom sa stane Rocky.

Niki ako psycholožka s Klaudiou, tak to už nestojí ani za komentár :-)))
Vo Vyvolených mali zpovědnicu, kde vyvolení riešili svoje problémy, myslím si, že tu v hoteli túto funkciu dokonale plní Niki :)
+ som si všimol, že Romeo má Vierkin tik – začíná mluvit česky :)

19
susanq
Reagovat

Elko: to som si vsimla u dost Slovakov, ze ked su v pritomnosti Cechov, tak proste automaticky zacinaju mluvit cesky… teda skor nejakym hybridom :D ja mam to iste, mam kopec ceskych znamych a ked s nimi hovorim, tak proste uz mluvim a mluvim…

kazdopadne, este vcera by som sa postavila za Nicky, ze je fajn ju mat v RS, ale teda ked som si dnes pozrela tuto cast, mne sa normalne zdvihal zaludok. Ja tomu dievcatu proste nerozumiem, ako sa snazi podsuvat svoje presvedcenia druhym, ale je fajn, ze Klaudia jej rovno povedala: Nicky, to si nechaj. Uz by mala vazne prestat riesit, lebo z Resicky sa zacina stavat Rusicka, a to je dost pruser.

Nela to podla mna dost ustala, dokonca sa mi zdalo, ze mala problem vobec par slz vytisknut… clovek, ked si porovna jej plac po odchode Lea, tak tento mi teda uprimny velmi nepripadal. Kazdopadne, duo Nicky Nela su vyslovene ako zle Sorority Girls, ktore sa potrebuju povysovat na ostatne a obavam sa, ze to moc dobre nedopadne. Ja by som tiez nemala potrebu spoznavat cloveka, ktory sa prisiel do krasnej Dominikanskej republiky iba mracit, stale niekoho ohovarat, davat kazania a aby som nezabudla, mracit sa!

osobne mi tam teraz nie je sympaticka ani jedno dievca, snad iba Jana, nejakym zvlastnym sposobom, mozno tym, aka je mrska a celkom dobre ma zvladnute emocie. Mozno to vsetko hra, ale ja z nej zacinam mat pocit, ze pobrala viac rozumu ako N+N dohromady.

uvidime, tesim sa, co prinesu dalsie dni.

20
RAINMAN
Reagovat

5 – Já bych řekl, že si to naopak kvůli Klaudii pokazil s Janou…

21
MajaK.maja
Reagovat

Elko, susanq – jako češka můžu potvrdit, že je to oboustranné. Čeští soutěžící taky občas použijí slovenské slovo, asi se není čemu divit, když to kolem sebe pořád slyší.. :-)

22
Adéla
Reagovat

17 – jo Leo to je romantik! Ale podle mého je Nela na takové týpky zvyklá a možná dělá chlapům to samé. Byla trochu rozsekaná, ale pak začala zase poroučet. Nejvíc mě fascinuje její sebevědomí, jak vždycky vyjmenuje kterým chlapcům se ona líbí. Já už ji teda v TV vidět nepotřebuju.
Těším se na duo Tomáš a Klaudie. Jak bude Klaudie tomu milovníkovi jeho lásku diplomaticky rozmlouvat. To bude komedie.

23
lira
Reagovat

6 – souhlasím s Tebou co se týká Lenky, určitě se nemine, pokud, jak sama říká chce být vižážistkou – bude výborná. Jinak z ní nemám dobrej pocit a chápu Rockyho, že ji chce vyměnit. Její reakce byla taky bezva, nechápala jak to, že ji někdo nechce. Až schramstne Nelu (ta si to zaslouží) pustí se do Niky. Už se těším to bude řešení, prostě diplomka pro Niky. A myslím, že Niky už teď je jako „psycholog amater“ dokonalá a studium by ji jen pokazilo. I když by to i ve škole mohla obohatit, takže ji na školu přispěji s podmínkou přítomnosti kamery ;))) (ať z toho taky něco máme) A nejvíc se těším až se Lenka pustí do Klaudie (teda pokud svým povýšeným chováním neodradí mužskou část osazenstva a nepojede domů).

24
dishy
Reagovat

Tak po včerejším díle u mě Rome klesl. Je jak malý Jarda, neustále chce od Klaudie slyšet, jak moc jej miluje nebo od Jany. Já nevím, vykašlala bych se na něj taky. Takové ujišťování nemá žádnou úroveň. Osobně si myslím, že Klaudie jej má ráda a kdyby tam nebyl s Janou, byli by spolu. Ale Romeo to sám musí vědět, Jana je hloupé děcko, Klaudie už je jinde. A věřím, že kdyby mu hned zítra řekla, že jo, že ho chce, tak Janu odkopne ve vteřině. Každopádně doufám, že se rychle vzpamatuje.
Řešička musí být už hotová, jak pořád obíhá vilu a chvíli řeší s Nelou, pak vysvětluje Klaudii, co vlastně cítí a nakonec přemlouvá s imunitou. Vlastně nepřemlouvá, ona jen vyloží důvody proč a nebude do nikoho šít.
Nela je spravedlivá až na půdu, vyhodí Lenku, protože to je přeci fér. A nakonec slíbí Rockymu věrnost až na půdu. Protože Nela se líbí všem (kdyby chudák věděla, že ona se líbila opravdu snad jen Leovi a její zadek Nickovi a že smetanu slízla Klaudie a to naprosto u všech chlapců):-D
A chudák Tomáš, ten musí mít pěkně velké srdce, vleze se do něj skoro každá dívka HP a on přitom chce jen vztah.
Dopis mě nezaujal, mnohem lepší byl ten komiks na stránkách HP. A vyprávění Diany a Lea, jak objevovali mimo kamery všechna zákoutí svých osob :-D
A konečně, se dle upoutávky, Niko naštval a pojede dle sebe a snad si za Klaudii stoupne :-)

25
Macík
Reagovat

9) není zač :-D sice jde o *prd*, ale i tak se mohli *nespokojenci* připojit…

….Leo přeci už od počátku byl borec, který se netajil tím, že baby střídá jak ponožky, ani tím, že by Dianu rád OPPK, na kameru předvedl tanec s fuseklí a lascivně opíchal i sloup u bazénu :-D Nikol v klídku vpálil *ty mě nepřitahuješ* a Vierce *ty se mi ale vůbec nelíbíš*….prostě tebe beru, tebe ne , tebe možná…holky vyměnil jen proto, aby si *užil* spíš týden s Nelou, než být 14 dní s *řešící* Nikol…čekal snad někdo, že se Leo zamiluje? Nela možná ano :-D pozorný divák (jako já :-D) si všiml určitě jedné podstatné věci, a to té, že Nele vždycky říkal jen …já tě *tady v HP* mám rád, jako jedinou holku…*tady v HP*…o lásce a o zamilovanosti nepadlo ani slovo, alespoň na kameru ne…když si Nela vylévala srdíčko, jaký krásný vztah měla, než zahnula :-D… neřekl jí *máš mě*…ale *určitě si jednou zase někoho takového najdeš* :-D…Leo si zajistil pouze PR pro svůj klip a v momentě, kdy v paradajsu opadly pohodička a klídek, přestalo ho to tam bavit a bez ohledu na Nelu, odešel :-D … podle mne i mimo plán štábu a produkce :-)…a ti pro sledovanost udělají všechno, jde přeci o prachy, z čehož vyplývá ten dopis, páč cukríkova logická otázka *proč ti to vůůbec psal* je namístě o Plzákově *zatloukat* nemluvě :-D Leo je prostě *frajer*, který se nemá potřebu vázat, chce se jednoduše prosadit v šoubýzu a neřešit …takže já jsem zvědavá, co má štáb v plánu a vůůbec bych se nedivila, kdyby Lea spolu s Dianou šoupl zpátky do ráje :-D jj, smlouva je smlouva…

26
Adéla
Reagovat

24 – Taky doufám, že se Niko rozjede, vymění partnerku a ukáže nám trochu romantiky. Když pomineme tu porno minulost tak je to hezký chlap, takový hrdina z mýdlové opery a k tomu medvídek. Na love story s ním by se hezky koukalo….

27
MajaK.maja
Reagovat

25 – Macík: Návrat Diany a Lea zároveň, to by bylo b r u t á l n í :-D To bych snad ani tý pitomý Nele nepřála :-D

26 – Adéla: Jo jo, na Nikovo vrkání bych se taky dívala s chutí a zasněnýma očima :-)

28
dishy
Reagovat

26 – jo jo, Niko je medvídek. Kdyby ho tam nechali domluvit někdy nebo kdyby nám v sestřizích ukazovali víc než Řešičku a tu „romanci“, tak bychom byly třeba i překvapené. Navíc Klaudie se mu líbila vždycky a ten (věkový) rozdíl oproti ostatním je znát. A strašně se mi líbilo to jeho agresivní (na jeho poměry), já se na ně vykašlu a udělám, co chci já a pak střih a polibek Klaudie a střih a Řešička a Nela :-D :-D Těším se!

29
Macík
Reagovat

27)… to by bylo brutální !!!:-DD…ale já bych Nelu nepodceňovala, ta by jim to dala sežrat…nakonec jak sama říkala *jak rychle se dá láska změnit v nenávist*…hmm :-)

30
Macík
Reagovat

26 + 28) holky, mně Niko taky přijde jako roztomilý, hezký medvídek :-D ale mám pocit,*zatím*, že na něj sedí tohle : *sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě* :-D

31
MajaK.maja
Reagovat

29 – Macík: pokud to ovšem z její strany byla vůbec láska a ne jen promyšlenej kalkul ;-)

32
anja
Reagovat

18 Elko, jistěže tu Leovu „zradu“ Nela zvládla, když sama de facto na tohle má zácvik ze svého minulého vztahu. Totéž ona udělala nějakému tomu svému co s ním měla lááásku jako trám celé čtyři roky a pak ho jednoduše „podvedla“ a ještě tu story Leovi vykvákala jako kdyby to bylo běžné a žádná křeč…….. tudíž Leo žádná křeč a napsal dopis :)… moje babička by řekla „jaký šel, takovou potkal“

a vlastně vždyť o nic nejde, jen o tělesné prožitky, Diana to definovala přesně – výpomoc :D

mě na té celé kauze „dopis“ pobavilo nejvíc Nikolčino „ale ten začátek napsal krááásně“ a pak taky záběry na Lea jak si ten dopis smolil nejdřív nanečisto a pak ho přepisoval znovu na čisto, koncept podložený pod dopisem, asi mu ten koncept ve štábu zcenzurovali, eventuelně ještě stylisticky poopravovali, by to bylo emotivní, když se bude číst na kamery :D skvělé taky bylo pozorovat jak se Nela plačící procupitala celým areálem až do pokoje pro Niki a ten nechápavý výraz Niki a všech kolem

33
Macík
Reagovat

31) no, on i promyšlenej kalkul, když nevyjde…zabolí :-D …každopádně, nic ve zlém, ale mne by návrat těch dvou, potěšil…

34
Macík
Reagovat

Anjo, přesně jsi to vystihla :-D

35
anja
Reagovat

25 Macík, no jo, Leo to má přesně rozdělené – tady v Hotelu paradise, teď a tady ve skladovací vile odpadlíků, pak doma, ve fitku, v baru kde chodí pařit, v druhém baru, na bowlingu, v knajpě kam chodí hrát kulečník atd atd, proč ne, že :)

36
dishy
Reagovat

30 – bůh ví, jak se Niko projevuje…my ho vidíme s klukama a mlčí nebo občas s Řešičkou a ta to celé prokecá sama, protože chudák neví co chce, chcou ji dva chlapi..třeba se projevuje, ale to z 50min sestřihu nepoznáme :-) snad se ale teda pořádně projeví a s Klaudií by jim to slušelo, hlavně, že oni nejsou žádné drbny a byli by snad hezký pár…
Jinak ad Nela. Mám pocit, že ona si to naplánovala, jak bylo už x-krát napsáno…viděla Lea na castingu, líbil se jí, zjistila co a jak a řekla si, že to snad vyjde a uloví ho…A nevyšlo, no tak půjde dál…I když po tom co předvádí, by mě zajímalo, jaký chlap by jí chtěl. Arogantní, věčně brečí, drbe nebo řeší, neusměje se jak je týden dlouhý…No reklamu si udělala báječnou.

37
Maxx
Reagovat

Jojo, jak se jednou Lenka ukázala nenalíčená, tak to bylo strašidlo. Ale namalovaná je překrásná. Takže palec nahoru.

38
Macík
Reagovat

35) :-DD

36) pravda Niko moc nemluví, ale když občas něco řekne, tak to stojí za to :-D …projevuje se opravdu málo a mám pocit, že nic řešit nechce, což se nedivím…prostě čeká, jak to dopadne …tak třeba dnes nastane změna, ale řekla bych že ne na dloouho…kdyby nevypadl Leo (netuším jestli záměr štábu), vypadl by on…

jestli Nela nastupovala do HP se záměrem sbalit Lea kvůli prachům, to je dost možný, přesto se mohla i zamilovat, což si myslím, že by neměl být takový problém, páč Leo je pěknej a má charizma…to, že je děvkař, to už je jiná…

39
anja
Reagovat

sledovat Romeovo rozervané srdce mě taky baví, kde Romeo přišel na to, že Klaudie k němu cítí „něco víc“? ty jeho požadavky, že ať mu Klaudie řekne „pravdu“, resp to co on chce slyšet, že ona se do něj zamilovala, mi připomínají praktiky Nikol – ta si taky fantazíruje o tom co si lidi mají myslet a co říkat :D – neběhá tam po hotelu nějaký virus „pravda je někde jinde“ ????

a docela mi Romea byli líto, že se mu nepodařilo zrealizovat noc ve třech, sen každého chlapa :D a škoda, že se porada na téma jestli bude či nebude švédská trojka trochu více nerozvinula, bylo to celé tak zoufale komické jak tam seděli v řadě :D

40
dishy
Reagovat

38 – tak tohle mě hodně šokuje, kolik holek mimo HP Lea shledává opravdu hezkým a přitažlivým…nejdřív jsem si myslela, že to je nějáký HP efekt, Lea chtějí všechny, ale asi ne :-D
Mě totiž osobně vůbec nesedí, myslím vzhledově. Hezčí i charismatičtější mi přijde Rocky, Romeo i Niko, ale já se zase neumím oprostit i od těch vedlejších věcí…Každopádně Nela se bude snažit dále a určitě nějákého milionáře uloví:-D

41
anja
Reagovat

37 koukám Maxxi, že porušuješ nejdůležitější pravidlo Hotelu paradise „hlavně se nezamilovat!!!“. Příklad paradajzové lásky Nely a Lea ti je malým příkladem jak tohleto dopadá? :-p

ale chápu, podobné paf zažívám já z Nika když se objeví na kameře, normálně žeru aji s navijákem jak je ten chlap krásný odshora až dolů a i za rohem. Každý jeho pohyb, mimika je úžasně sexy, fascinuje mě jak se otevřený pro všechno co se kolem děje, jak si v klidu mluví, prostě jsme z něho úplně hotová…….. %-)

42
Elko
Reagovat

41: anja :-) a videla si na nete aj jeho fotky, tam si môžeš pokochať aj na klobáske :-), a aby si si nemyslela, že si z neho robím srandu, tak Niko je fajn, najviac baví aký je v pohode, nič špeciálne neřeší, sem-tam hodí skvelú hlášku…

43
Adéla
Reagovat

41 – Niko je Bůh! A má krásné oči a všechno. Leo mu nesahá ani po kotníky!

44
Macík
Reagovat

40) no vidíš… a mně se vzhledově nelíbí Romeo vůůbec…v HP mne baví moc, v reálu bych ho zabila…očekávala bych dluhy, lži, fňukání a nerozhodnost :-D

Rocky – brumla, má moc hezké oči, ale není to celkově můj typ, v HP mne baví, má trefné hlody…v reálu bych očekávala žárlivé scény a ruce ve škopku, poslušná puťka, to není můj životní styl :-D

Niko – v HP mne zatím až tak nezaujal, ale je to hezký, milý méďa…v reálu…*mouchy snězte si mě* , to by mne jeblo :-D

Tomáš – v HP mne baví, je to takový ťulpas…v reálu, těžko říct, ale asi z těch borců by byl nejpoužitelnější, ale venku je větší výběr :-D

Vikouš v HP skoro není vidět, asi bude nejrozumnější…v reálu bych očekávala samolibost, hodiny v koupelně a hádky kvůli špatně vyžehlenému límečku…ani nááhodou :-D

Leo v HP nejhezčí, má charizma, příjemný hlas i jiné přednosti …:-D …v reálu…bohužel smůla, děvkař a požitkář …možná tak za 50 let nebo nad hrobem se podaří nějaké mladé kočce ho usadit :-D

45
Sandra
Reagovat

41: nejsi sama, taky se nad ním rozplívám při každém záběru. :)) Je strašně šarmantní a sexy:-P

46
dessin
Reagovat

prosim prosim prosim, kde jste videli Lenku nenalicenou???

47
Macík
Reagovat

46) …bych ti ráda pomohla… asi někde ve fotoarchivech na Prime nebo na JOJce …:-D

48
dishy
Reagovat

46 – taky bych ji ráda viděla, ani jsem ji nenamalovanou nezaznamenala ve videu…

49
Adéla
Reagovat

46 – bylo to první nebo druhý den jak přišla do hotelu při nějaké zpovědi na kameru

50
Danny
Reagovat

Bylo to hned v tom díle, kdy přišla do hotelu. Nacupitala tam exkluzívní kráska a později když mluvila o svých pocitech na kameru….až jsem zalapala po dechu. Ale já jsem slabá povaha, lekám i sebe, když se nečekaně zahlídnu v zrcadle nenamalovaná :-))))))))

51
Ufonka
Reagovat

Nenamalovanou Lenku, když jsem videla, přemýšlela jsem kdoze to je. Vlasy v culiku, očka malinká a daleko od sebe. Je pravda, ze tak byla v záběrech jen po jejím vstupu do hry. A ani se tomu moc nedivím. Fakt byla úplně jiná. Jiné holky tak velkou proměnou s nenalicenim neprochazeji.
Ad Niko jsem taky jeho fanynka. A jsem zvědavá na vývoj. Nepochopila jsem Nikolu s čím váhá, ale Viktor asi bude víc mluvit a řešit. Podle mě ale děvče zaváhalo.

52
peto
Reagovat

tak sem se dozvedel ze bude v hp radni sok az jim oznami ze volba divky ktera ziska imumitu bude verejna a musi rici proc prave ona to ma ziskat uz to nekdo napsal na facbook jojo to bude dramo.

53
Elko
Reagovat

verejná voľba bude mať väčšie gule :) …vidím, že štáb to má zase dobre premyslené.

54
Adéla
Reagovat

V upoutávkách na dnešní večer se hádají u stolu tak to bude po té imunitě. Každý bude muset odkrýt karty a hned máme dva tábory.
Jinak Niko asi dostal úkol, že má políbit Klaudii. Nikola začne vyvádět a završí to Viktor, který zase pro změnu líbá ji.
Jinak doufám, že než stačí vypadnout Nela ze hry, přijde do hotelu na návštěvu Leo s Dianou. To by se mi líbilo!

55
Macík
Reagovat

http://fotky.showbiz.cz/files/gallery/7b/7b79707c04ae66dc7daab7df0359192a.jpg

Skoro nenamalovaná Lenka zde :-)) žeby fakt byla tak ošklivá ?

56
anja
Reagovat

Lenka mi nenamalová nevadila, nezdá se mi nějak ošklivá když je nenalíčená, typická ošklivka je tam Nela, nemá pěkné rysy a ta pleš je nechutná, takhle by Nela vlasy nosit neměla. U Lenky mě třeba ale včera rušilo jak měla ty umělé řasy hodně vytočené nahoru, až nepřirozeně. Krásné řasy tam měla jedině Zuza když se nalíčila. Holky se tam některé neumějí nalíčit, viz další případ Jana, u které zase mi vadí ta růžová blýskavá rtěnka, víc by jí slušela tmavá červená rtěnka s ne až tak výrazným leskem.

42 Elko :DD na Nikovu klobásku ještě nejsem připravená :DDD

57
radek
Reagovat

55
skoro nenamalovana? Vidis dobre? Dale, vis co je to photohsop? Ta holka je na te fotce tak vyzehlena, ze i babicky by se za svoje zehleni mohly stydet, kdyz zehlily duchny a tezko by se mu rovnaly.

58
Macík
Reagovat

56) Nikova klobáska :-DDD krásně jste to s Elkem pojmenovali :-)

59
anja
Reagovat

52,53 tak na to jsme zvědavá jak bude v odůvodňování plavat Rocky. Furt se kasá, že se nenechá ovlivnit a že má svůj rozum, ale z minula je jasné, že ho tam pěkně oblbli.

imho Rocky je přesně takový ten typ chlapa co by chtěl, aby ho baba dobývala a projevovala mu city. Se nedivím Lence že to s tou pusou zahrála tak jak to zahrála. Taky by se mi příčilo vrhat se kolem krku chlapovi, který mi jen tak nadhodí „a co pusa na dobrou noc“ anebo „pusa na dobrou noc nebude?“ nebo co jí to tam vlastně řekl v tom smyslu………. Rocky prostě nemá takový ten sváděcí a flirtovací projev, jen čumí a čeká, že mu holka přečte myšlenky a poleze po něm

60
Macík
Reagovat

57) tak sorry, ráďo :-D …já jinou nenašla, ale stejně je to hezká holka a myslím, že v jejím věku nijak zvlášť vyžehlit nepotřebuje…

61
Macík
Reagovat

59) :-DD…a navíc byl dotčenej a uraženej, že Klaudii nemohl poznat dřív…

62
Ludmila
Reagovat

60 nesouhlasím, mě pěkná příjde leda na téhle jediné fotce, namalovaná je a samozřejmě vyfocená profíkem, to co ení dobrý je samozřejmě upravený a takhle z poloprofilu vypadá lépe než kdyby se do objektivu dívala přímo, ztratí se to divné položení pidiočí divné čelo (připomíná mi postavu z hvězdných válek) s krysím nosema jak to bylo v MASH na ní sedí výraz kuní ksicht

64
Macík
Reagovat

http://media0.mypage.cz/images/media0:4cc7f1bca9a4b.jpg/osobnosti%20(4).jpg

62) dobrá, tak tady je Lenka mírně nalíčená zepředu :-D

66
Adéla
Reagovat

63 – tady vypadá Zuza tisíckrát líp než v hotelu se silikonem, našitým ohonem atd.

67
Macík
Reagovat

66) žejo !

68
Ludmila
Reagovat

64- no tak ůplně zepředu není, ono stačí jen málo a obličej vypadá jinak, na fotce vypadá pěkně to žádná, ale pořád jsou to profi fotky, to je stejný jako bývalá Paroubkova manželka, jak pak vytiskli její forky, kde vypadala slušně, na profifotkách vypadá dobře každý, pokud tedy není zrovná sloní muž (nebo žena abychom byli genderově korektní „-)) )

69
Ludmila
Reagovat

63- Zuzka se mi tady taky líbí

70
Ludmila
Reagovat

64- a mírně nalíčená není, asi by jsme se divili, co potom zlikvidovala odličovacích tamponu, jen je nalíčená odborně a ne tak jak včera neodborně a nepřirozeně

71
Macík
Reagovat

http://www.vysocina-news.cz/clanek/modelka-ktera-vam-natoci-pivo/#

dobrááá, tak tady je *neprofi foto* Lenky…

72
dishy
Reagovat

63 – no tady je Zuza krásná, seklo jí to…nemusela si nechat napíchat ty rty…a vlasy má hrozné teď, jak se tam rozčilovala, to vypadalo jak napletený chemlon…já nevím, že ty holky jsou pěkné a takhle se ničí
65 – díky :-)
Mě nepřipadá zas tak hrozná bez make-upu…normální holka, s make-upem samozřejmě o dost zajímavější, ale zase hrůza to není :-)

73
Ludmila
Reagovat

71-no dobře na jedné se mi líbí ostatní nejsou také špatné, asi je fotogenická, ale mě se přesto její rysy nelíbí, hold máme každý jiný vkus

74
Macík
Reagovat

72) Zuzana, kdyby takhle přišla do hotelu, tak je tam nejkrásnější holka…

75
Macík
Reagovat

73) dobrááá :-D

76
dishy
Reagovat

74 – a ještě taková správná držka, furt se smála…by se o ní prali kluci :-) a Nela by šla domů ještě dřív než by stačila vybalit plyšáka…

77
Tommy
Reagovat

Tady máte Lenku nenalíčenou. . Ale v HP vypadala hůř.

80
Ludmila
Reagovat

79- příjde mi, že si nechala upravit nos, v HP vypadá (myslím nos) menší

81
Thybaumont
Reagovat

Lenka se mi líbí, rozhodně to není žádná tuctovka. Ale jestli ti připomíná někoho z hvězdných válek, tak je to na diagnozu a kuní ksicht?? ty woe…

82
MajaK.maja
Reagovat

78 – Tak ta to naopak trochu s líčením přehnala, ne? :-)

A kde je ten Niko s klobáskou? … ehm, chtěla bych ho vidět :-D

84
MajaK.maja
Reagovat

81 – souhlas

85
Mic
Reagovat

Jsem si téměř jistá, že ten dopis od Lea byl jen špatnej vtip. Napsal ten dopis na Apríla a štáb mu slíbil, že pokud tomu Nela uvěří tak se budou moci uvidět nebo něco. Vdyt i ta Diana byla při odchodu z Nely dojatá, to by snad kámošce neudělala. Možná pozdějc ale tak brzo ne. Když se pořádně podívám na to video- oni se tak divně uculujou, jako když se člověk snaží něco předstírat…

86
MajaK.maja
Reagovat

83 – Bože… ty oči :-D dík, to zase budu mít divoký sny ;-)

87
Macík
Reagovat

http://4.bp.blogspot.com/_581r8lRxvuY/SXdk0gv896I/AAAAAAAAAMM/kqZroBdTlj4/s1600/justin+nikola+cigolinov+017.jpg

…a ještě tuhle, tady je fakt krááásnej…asi změním názor a Lea šoupnu na druhou příčku :-DDD

88
Elko
Reagovat

Vidím, že Panáček je lepší ako bulvár… bulvárni novinári sa majú, čo učiť :)

89
MajaK.maja
Reagovat

85 – Jako může na tom něco být, to se uvidí, ale jinak, že by Diana někomu něco neudělala… :-) Navíc se jí Leo taky líbil, řekla, že s ním nemůže být v páru, protože by se mohla zamilovat. A Leo byl určitě po takové době nadrženej a i jemu se Diana líbila.

90
Thybaumont
Reagovat

85.. jo jo, svět je přece krásnej a růžovej, lidi jsou krásní a čestní, máš pravdu, je to hloupej vtip :-)

91
Macík
Reagovat

Elko :-DDD

92
Ludmila
Reagovat

81. no nevím řekla bych že jsem duševně zdravá (ale kdo ví?), kuní ksicht proto, že mi její protáhlý krysí nos kunu připomíná (pozor nemám problém s dlouhými nosy, ty se mi naopak líbí, ale ten její ne), hvězdné války proto, že má divnou prohlubeň tam kde končí nos a začíná čelo a oči které jsou šíleně daleko od sebe (to se mi fakt nelíbí), nelíbí se mi ani její úsměv, směje se jak bazilišek, co se mi na ní líbí to jsou pěkné husté vlasy

93
Ludmila
Reagovat

83 , 87 – dík je fakt pěknej

94
AAna
Reagovat

No Ludmilo, neuraž se, ale moc by mě zajímalo jak vypadáš ty. :) Já třeba nechápu takovou kritiku na vzhled směrem k Lence. Nejhůř je na tom totiž Nela. Připadne mi jako karikatura – velká hlava a malé tělo, obličej ani nekomentuju, ten nebude hezký, ani když bude mít na sobě x makeupu, protože prostě nemá hezký rysy a je tuctový. A tím jak se permanentně kysele xichtí, to ještě víc podtrhuje.

95
Thybaumont
Reagovat

no dle tvého popisu by člověk čekal, že je to obludka. Kunu fakt nepřipomíná, věř mi za 12 let praxe na veterině, jsem pár kun viděl :-) Ale třeba si studovala frenologii, je to sice pavěda, ale taky zkoumá různé prohlubeniny pod nosem a podobně. Nejsem žádnej její fanoušek, ale tak pitomej popis jsem dlouho nečetl.

96
Adéla
Reagovat

87 – teda holky tohle mít doma…. Z baráku by teda nesměl, já bych se užárlila!!!

97
Thybaumont
Reagovat

jo a bazilišek nemá mimické svaly, je to ještěr.. tak jak ti ho může připomínat? :-)

98
Ufonka
Reagovat

Podle me je to o tom, ze Nela vypadá stejně nalicena i nenalicena, velky rozdíl tam neni. U Lenky je ohromný. Nelíbí se mi ani jedna. Souhlas Lenka ma pěkné vlasy a zatím ješte nechytla otrávený vyraz jak Nela.

99
Ludmila
Reagovat

95- no pitomá si nepřipadám (vyzdvihla jsem i to co se mi líbí a zbytek se mi nelíbí, jak jsem psala každý máme jiný vkus), jinak nejošklivější mi příjde Natalie, ale je pro mně tak nepodstatná, tak ji neprobírám
94- no modelka nejsem, ale i tak to neznamená, že se mi musí líbit každá holka a pokud jde o Nelu, nemá krásné rysy ale u ní je zas dobrá postava a hezké oči

prostě jak ti tam tak mi tady na každém se dá najít něco pěknýho a něco co se druhýmu nelíbí a pokud jde o můj vzhled jistě by se taky našlo hodně kritiků a pak ti, kterým bych se třeba líbila, tak asi tak :))

100
Ludmila
Reagovat

97- to právě myslím, ona se směje jako by se nesmála

101
Adéla
Reagovat

Tak děvčata já sebekriticky přiznávám, že všechny holky v hotelu jsou hezčí než já, ale horší je, že jsou mladší!!!

102
Ludmila
Reagovat

98- s tím souhlasím, prostě holka která se extremně změní díky barvičkám prostě není přirozeně krásná

103
Thybaumont
Reagovat

hmm, takže sbírka klišé.. nic jinýho jsem nečekal.

104
Ludmila
Reagovat

103-ale houby klišé nejspíš se ti Lenka líbí a nepřeneseš přes srdce že to má jiný jinak

105
Ludmila
Reagovat

103 – a za hvězdnými válkami a kuním ksichtem si stojím mám asi větší představivost než ty

106
Thybaumont
Reagovat

Ano já jsem sám psal, že se mi ta holka líbí, jen jsem reagoval na zapšklej, neobjektivní popis jejího vzhledu. Dokonce mě pobavilo to tvé poslední dupnutí nožičkou.

Reagovat

Dnes to bude zdá se taky husté. Už tu není jen „dívčí komando“, dnes vznikne v Hotelu Paradise i gestapo :)) Niko tak nazve Nelu :)

108
Macík
Reagovat

http://img24.eu/images/qrlrcsek.jpg

hele, kašlete na to…TOHLE je ošklivej gzicht :-DDD

109
AAna
Reagovat

99: je pravda, že všichni máme jiný vkus, ale ta tvoje kritika mi přijde strašně přehnaná. Kdyby hezká nebyla, tak by nebodovala v soutěžích krásy, vyrazili by ji hned na castingu. A kolik takových ocenění má Nela? Co jsi uvedla za příklady, tak ti dám za pravdu, že Nela je hezky štíhlá, ale to je tak vše, ten poměr a hlava k tělu mi nesedí. Pro mě má Lenka daleko víc navrch než Nela, dál ti to už ale nebudu podstouvat, máš právo na svůj názor.

110
Macík
Reagovat

107) muhehehehe …

111
MajaK.maja
Reagovat

Niko je strašně chytrej a má skvělej odhad na lidi :-) I tady někteří označují Nelu za dozorkyni v lágru :-) a mají pravdu oni i on

Mně Lenka taky přijde hezká, Klaudia je hezčí, ale Lenka je hezká a ani nenalíčená mi nepřišla nějak odpudivě…

112
Elko
Reagovat

107: a dnes sa KONEČNE prejaví aj Natália.

113
Ludmila
Reagovat

106- jo dupla jsem si mám ráda poslední slovo, můj popis je prostě můj subjektivní názor (těžko může být jiný), mám to tak, že když někoho vidím, hned mi naběhne představa nějakého živočicha, mě se nelíbí a to velmi a není mi sympatická (ale to je ovlivněno sestřihem), má ale bezkonkurenčně nejhezčí vlasy, no jdu si plnit domácí povinnosti ať mám čas večer koukat

114
dishy
Reagovat

112 – myslíš to, jak v ukázce byla hotová, že si ji nikdo nevybere nebo něco jiného??

115
Macík
Reagovat

Elkoóóó…řekni jak se projeví…

116
Ludmila
Reagovat

99- bodování v soutěžích krásy pro mě není referenční skupina, věřím že spousta hezčích holek se těchto soutěží neúčastní a vnímání toho co je krásné je skutečně subjektivní

117
Ludmila
Reagovat

poslední – v ukázce myslím Klaudie brečela, tipla bych, že při veřejném udělení imunity ji Romeo zklamal, no uvidíme

118
Adéla
Reagovat

Jo dozorkyně z lágru to říkám celou dobu. Už jí chybí jen klacek na mlácení lidí! Doufám, že vypadne. A náš krásný medvídek bude mít klid!

119
Elko
Reagovat

115: rozplače sa a bude baliť Rockyho… a možná ju pořeší Nikol :D

120
Macík
Reagovat

119) no, to není špatná strategie…vyplakat se klukovi na ramínku :-)

121
AAna
Reagovat

116: pro mě taky ne, ale můžu ti s klidem říct, že Nelu (i kdyby byla o pár cm vyšší), by vyrazili na castingu hned. A nebojím se prohlásit ani to, že kdyby existovala nějaká anketa směrem k veřejnosti, Nela by obsazovala poslední příčky spolu s Natálií. I to jak z Lenky chlapci byly paf… nevzpomínám si, že by kromě přitroublého Lea na ni pěl někdo takové ódy, takže ten všeobecný „vkus“, alespoň mezi mužským pohlavím, asi nějaký bude.
Nehledě na to, že Lenka se vzhledem živí. :))

122
Elko
Reagovat

120: plakať bude asi až potom, keď u žiadneho chlapa nenájde podporu… podľa fotky na FB je na posteli s Rockym vysmiata :)

123
AAna
Reagovat

*pardon, byli :))

124
Adéla
Reagovat

Já bych to spárovala takto:
Nikola x Viktor
Klaudie x Romeo
Lenka x Niko
Natálie x Rocky
a pro pobavení Jana x Tomáš

Nela ven

125
AAna
Reagovat

124: kéž by! :D

126
dishy
Reagovat

Adél – Tomáš s kýmkoliv v páru je pro pobavení, on baví sám o sobě :-) S Klaudií by to bylo taky zajímavé :-D Vyznával by jí lásku, čekal ten pravý vztah (konečně!) a ona by mu vysvětlovala, že ne, len kamarati :-)

127
Macík
Reagovat

124) ta poslední dvojce je super :-D

128
Ludmila
Reagovat

124-
Nikola-Viktor
Jana-Romeo
Klaudie-Tomáš
Nela-Rocky
Lenka-Niko
Natálie ven

Romeo bude žárlit na Klaudii, Nikola na Lenku, Rocky se opět nedočká pusy na dobrou noc a jako bonus by se mohli vrátit Leo a Diana

129
Macík
Reagovat

Elko, když Natálie zrovna nebrečí, tak je vysmátá furt :-DD…ona se totiž tlemí všemu :-)

130
lira
Reagovat

ad Ludmila – mluvíš mně z duše, vnimám to stejně jen asi ještě víc kriticky. Prostě je pro mě krásná ženská, která je krásná i když vstane z postele a nemusí si oblíknout obličej na ksicht. Takže jsem radikálnější než Ty, ve svém, bohužel, dost dlouhém životě jsem zažila fakt krásný holky a Lenka k nim určitě nepatří. Taky je potřeba počítat i s tím jak kdo je fotogenický a jaké má charisma, proto možná Leo tak převálcoval Nika v reálu.

131
Sofa
Reagovat

Lenka je zdárnej příklad starý legendy, že žencký se malujou a voněj, páč sou škaredý a smrděj. Jestli si Nela bude ještě chvíli leštit to svý velký čelo, tak bude úplně plešatá. A doufám, že až zase bude Niky celej díl něco řešit s tím, že každá její druhá věta začne: „Já to neřeším.“, tak pevně doufám, že jí dřív nebo později někdo odřeší domů. A Jana se svým „prostě“ mi prostě pije krev. V tuhle chvíli nejsem ničí fanoušek, všichni mě tak ňák sejří. :-)

132
Adéla
Reagovat

128 – taky dobrý, ale Natálku bych tam nechala, ještě se nepředvedla. No a Leo s Dianou by přijeli na návštěvu to je jasné.

133
Adéla
Reagovat

Holky už toho s tou krásou nechte. Já bych teda klidně byla „ošklivá“ jako Lenka, ale nikdy bych nechtěla mít povahu jako Nela. Zdrbneme radši chlapi, ne? Tak nejkrásnější je samosebou Niko!!!!

134
Ludmila
Reagovat

133-Niko je 1 ač jsem si to u 1.dílu nemyslela, jo jo názory se mění

135
dishy
Reagovat

OK, tak celkově u mě vede Niko, pak Rocky a Romeo…výběr je holt omezen, no :-D Rozhodně nejméně atraktivní mi jak vzhledově tak povahově přijdou Tomáš a Viktor :-)

136
lira
Reagovat

133 – souhlas a musím říct, že mě diskuze baví víc jak samotný Hotel Paradise.

137
MajaK.maja
Reagovat

133 – Niko je nekrásnější i povahově nejlepší :-) Romeo měl charisma, dokud ho nepřeválcovala ješitnost. Na Viktorovi mi něco nesedí, je docela hezkej, ale fakt asi slizkej nebo nevim. Tomáš ani Rocky nejsou můj typ, ani vzhledem, ani povahou. Leo in memoriam se mi od začátku nelíbil, ale když pak vrkal s Nelou, taky sem se z něj rozněžňovala, je to ten typ, co to s babama prostě umí. Ale Niko je king :-)

138
Adéla
Reagovat

1. Niko
2. Romeo
3. Rocky
4. Tomáš
5. Viktor

No výběr je fakt omezený. Niko netřeba komentovat. Romeo je tak šeredný až je hezký, u něj se mi líbí když mluví. U Rockyho se mi líbí když nemluví. Tomáš je takový normální kluk vzhledem, povahou mimozemšťan, ale je s ním sranda. Viktor mluví rozumně, nevadí mi nijak, ale na můj vkus moc metrosexuál a moc solárka. Leo nebyl ošklivý, ale na mě je moc sado maso. Já jsem na tu romantiku a sladké řečičky….

139
MajaK.maja
Reagovat

138 – u Romea se mi právě moc líbilo, když byl ten první týden s Klaudií, jak se k ní krásně choval. Tehdy byl můj favorit, teď si to poťal.

140
Adéla
Reagovat

139 – no přesně. Je to trdlo, Jana ho má na háku, ale on má výčitky ji opustit. Ješitný je každý chlap, to mě nepřekvapilo, že se naparuje jako kohout a čeká jak budou holky bojovat. Ale on má takové kouzlo osobnosti. Za deset let z něj bude chlap!

141
J.
Reagovat

Mě se líbilo jak tý Klaudii všichni řikají, že Rockyho miluje, jen Klaudie o tom neví… :o) Takovéhle podsouvače názorů, kteří přesně vědí, co si myslím, líp jak já, „miluju“.

Jinak pár Leo – Nela zmátl patrně i komentátora rekapu – někdy v 11.minutě řiká něco: Poté co Leo opustil hotel na něj Lea každý den myslí… :oD To mě pobavilo…

Imunitu asi fakt dostane Nela. Takže to asi nevypadne hned, jak psal někdo na fb. Je to předtočené asi na dva týdny, tak leda by vypadla za porušení pravidel a nebo až v párování za 14 dní…
Jana asi patří do obou dívčích spolků a nebo nikam. Sice mi v něčem ty její reakce přijdou fakt pubertální, ale jediná tam asi hraje jak se v HP má, střídá chlapy, na žádnýho se extra neváže a s holkama se baví se všema tak nějak, ale s žádnou nepěstuje „superkamarádství“. Nejspíš jí docvaklo, že se potřebuje držet chlapů a ne holek, aby se v HP udržela, protože ten, kdo jí může vyřadit, je jiná holka, nikoliv kluk. Což by si měly uvědomit všechny…

Jinak tady v úvodu se píše: Povstalo dívčí komando ve složení Lenka – Klaudie – Lenka… Dvě Lenky tam nejsou, tak to je asi překlep že? :o)

142
MajaK.maja
Reagovat

141 – Taky tam máš překlep, že Klaudie má milovat Romea, ne Rockyho, ale tak vidíš, stane se to každýmu, hlavně, že všichni víme o co go ;-)

143
J.
Reagovat

141 – pravda pravda, mě se Romeo s Rockym pletou od doby, co jsou v hotelu spolu :o)
Já jen, že jsem předtím přemýšlel, která je ta druhá Lenka, pak až mi došlo, že to je Natálie. Sice jich tam je jen 11, ale ty jména mají někteří podobná (zněním) tak, že v tom mám někdy guláš. Niki – Niko, Nela – Leo, Romeo – Rocky, Jana – Diana atd. ;o)

144
J.
Reagovat

To bylo samozřejmě na 142 ne 141. :o)

145
MajaK.maja
Reagovat

143 – hmmmmmmmm, možná je to záměr štábu!!! Zmatení nepřítele :-)

146
J.
Reagovat

145 – No je vidět, že je to realita, kdyby to byl seriál, tam by neprošlo, aby se víc postav jmenovalo tak podobně :oD

Jinak jsem si pořád nevšiml, jakou tu výhru za outsiderku HP že ta Jana dostala. Buď to vystříhali (což bych se ani nedivil, protože to stříhají jak se jim za chce – třeba Tomáše bylo předtím všude plno, teď jsem ho za poslední dva rekapy viděl jen na miminkovské párty a pak v rozhovoru s Klaudií) a nebo prostě nedostala nic! Což mi k Tomášově imunitě přijde trochu nefér. Sice druhý den po té volbě kluci uklízeli a ona jim tam dělala dozorce, ale to je oproti imunitě trochu slabá výhra, ne?

147
MajaK.maja
Reagovat

146 – No, ještě to může zamíchat kartama dneska, třeba Nela dostane imunitu hlasováním, což nám v upoutávce jakože prozradili, ale pak provede štáb deus ex machina, simsalabim a imunitu dostane Jana… nebo to vystříhali… nebo to byl ten dozor při úklidu… nebo se to už nikdy nedozvíme :-)

148
Macík
Reagovat

J. no a já myslela, že ta dvojitá Lenka, byla metafora :-D

149
k
Reagovat

Jak jsem tak pročetla diskuzi, tak se musím vrátit k Lenčině vzhledu, protože kdybych ji neviděla nenalíčenou na videu, nedokázala bych si představit, že je takový rozdíl možný. Z hezké až krásné holky totální šeredka. Pokud se vám i nenalíčená na videu líbí, tak potom nic, každý může mít jiný vkus a já vás samozřejmě nehodlám přemlouvat, že je ošklivá. Ale pokud někdo jen shlédnul profi fotky navíc ještě poupravované, tak ať na základě toho nedělá závěr, že je i nenalíčená hezká, nejdřív ať se koukne i na video, kde je prostě tak naživo, jak to jen jde a až potom ať zhodnotí, zda se mu skutečně i nenalíčená líbí. Samozřejmě na fotce (a vůbec nemusí být ani profi) je lehké zachytit hezky naprostou většinu tváří. Jak tady padlo, že kdyby nebyla hezká, nevyhrála by nějaké ty soutěže – tam ale byla nalíčená, takže to je trošku mimo pro obhajobu Lenčiny přirozené krásy. Taky sdílím názor, že pokud holka není hezká i nenalíčená, tak prostě hezká není.

150
Macík
Reagovat

149) sorry…ale třeba mně… už je to fakt u prdele :-D

151
MajaK.maja
Reagovat

149 – mně mezi nenalíčenou Lenkou na tom videu a nalíčenou Lenkou nepřišel rapidní rozdíl a v „obou stavech“ mi přijde hezká :-) ale je to můj názor, neberu nikomu ten jeho ;-)

152
MajaK.maja
Reagovat

150 – lol :-D

153
J.
Reagovat

148 – Taky mě pak napadlo, jestli ta Lenka tam nevyčnívá teď tak, že je ta parta: Lenka, Lenka a další Lenky :oD

154
Macík
Reagovat

153) :-DDD

155
Macík
Reagovat

152) to je jak u blbejch …na půůdě :-((

156
Macík
Reagovat

152)… a navíc jsem obrátila závorky u smajlíka :-)

157
Pattrick
Reagovat

:D Nela + Niki, geniální prostě.. Víš co mě sere, ten Niko.. „DIS GA STING“ :D achjo :D

158
Juchna
Reagovat

Niko dneska perlí! :-DDDD Ten méďa je fakt božííííí! :-DDDD

159
koc
Reagovat

DuoN jede :o

160
Bobby Brown
Reagovat

Ale Nelinko, Lenka opravdu ledasco o tom ví a ledaskde byla – ona nemůže za to, že ty máš jen základku, smrdíš v Brně a Prágl ti vyšukla Diana. ;-)

161
Hooper
Reagovat

Nikola s Nelou body!

162
Pattrick
Reagovat

Nelooo :D „Mě domů jen tak nedostanete!!“ :D Skvostná, bravůrní.. :D

163
viki
Reagovat

160 :DDD teda ale je vidět, že Nikovi už slušně hučí, doba strávená tam dělá svý….

164
kacule
Reagovat

Takže fakt vyhodí tu Janu ? Vypadá to tak.

165
Ludmila
Reagovat

Dnešní díl byl fajn, Nela nebrečela, Niki míň řešila, Niko dostal prostor říct pár vět a Natálka vrtěla před Rockym zadeček, scénka Nely a Niki v křesle když viděly Nika oťunťávat Kladii byla skvostná, Viktor se jejich intrikama dobře baví a Nelin proslov po získání imunity byl bravůrní, to by chtělo oskara, Lenka se mi pořád nelíbí a nějak jsem nepochytila kdo že to asi vypadne

166
Hooper
Reagovat

Michal to taky zdůvodnil pěkně.

167
Thybaumont
Reagovat

Hm, Nele v pitomým slepičím mozečku nedošlo, že imunitu nemá do konce hry a až tě chlapům dojde, jaké jsou figurky, tak jí zase zbyde jen ten polda.

168
Hooper
Reagovat

A překvapuje mě, že o nemocného Romea nepečuje jeho partnerka Jana.

169
Kapricek
Reagovat

Neco takoveho jako je Nela se jen tak nepotka :-(

170
kacule
Reagovat

Nela mne fakt hodně irituje. Není žádnej velkej hráč, nemá úroveň ani kvalitu hráčů typu Zvěřina, Tony, Regina, Michal z VV. Je prostě blbá a namyšlená a ti kluci ještě blbější, že jí to žerou. Víc by mne zajímaly vztahy po jejim vypadnutí, nějaké nové co by se vytvořily, chtěla bych ty nové holky vidět víc v telce, nemyslím, že by to byla větší nuda než to co je posledních pár dílů. Dou NN mne fakt už nebaví.

171
Mic
Reagovat

Jak se můžu v lidech tak mýlit? O Romeovi jsem si nejdřív myslela, že je to fajn kluk. Potom, že je to dobrý hráč- útok na Janku-(„seš mi tu nejbliž!“ či co). Potom, že chce vyhrát za každou cenu(milostný trojůhelnik) a po dnešku toho borce fakt nemusim ani trošku. Fuj…

172
Bobby Brown
Reagovat

Kam se hrabe Ježíš Kristus se svým ukřižováním na Nelu a její „všichni hovno víte, co se mi stalo“.

Já vím co se jí stalo – pod nosem jí vyrostlo hovno, proto se furt tváří jako prdel.

173
Hooper
Reagovat

Jojo, Romeo taky u mě za dnešek pěkně klesá.

174
Thybaumont
Reagovat

168, taky mě to překvapilo, ale bůhví jestli to tak opravdu je. STřihač je přece Thran:-)

175
Bobby Brown
Reagovat

Ale no tak lidi, tak Kometě nechte jejích 15 minut slávy. Její „velké“ vítězství.
Však ona spadne na držku, až po vypadnutí zjistí, že po ní štěkne leda regionální rádio. ;-)

176
Thybaumont
Reagovat

172.. tváří se nepřístupně a povýšeně, protže je sama sebou nejistá, v životě spoustě věcí nerozumí a tak je její kyselý výraz jen obrana. Ona v životě nikdy nepozná, že si zní někdo střílí nebo ji jen využívá. Vzpomen si na to, jak ji vyšplouchla Nicky, jak si vzala Viktora, pči tom stačilo, aby spolka Leovu údajnou zradu. Pak Niky přiběhne a s pláčem jí tvrdí, jak to jinak nešlo a Nela je s ní zase ta nejlepší kamarádka.

177
Juchna
Reagovat

172 – Co víš, třeba ztratila v dětství koloběžku.

178
Mic
Reagovat

A co ten Viktor. Řídí vlevo anebo má prostě extra pruh jenom sám pro sebe?

179
jenkaa
Reagovat

Ted jsem to dokoukala a co rict, bavi me to cim dal vic:-))))

180
Kiki
Reagovat

Doufám jen, že Niko se tam udrží co nejdéle. Je skvělej.

181
pifu
Reagovat

Nelu mám rád, ale z Nikoly mě bolí hlava. Ta by mě být lesba, to její kvokání běžnejch chlap není schopnej vydržet.

182
Sami
Reagovat

146- a neměla náhodou Jana za tu výhru, že vybírala pořadí při párování?

183
Adéla
Reagovat

Tak Nele už by měli zavolat psychiatra, protože Nikola na ní evidentně nemá. Ať už jí konečně někdo odblokuje to její : “ vy víte hovno co se mi stalo“. Je to sice herečka, ale jinak zakomplexovaná holka se základkou.
A Romeo naopak u mě stoupl v ceně, protože jediný z chlapů se proti Nele postavil. Ostatní jen sedí a mlčí a dají jí imunitu, protože je tam holka nejdéle.
A vypadne asi Jana.

184
angela
Reagovat

183 – a Nela půjde k Romeovi? vždyť by se přizabili:-D dle mého to jen trochu zdramatizovala… a vyhodí buď Lenku, za kterou stojí Nico nebo Natálii, za kterou stojí Rocky… nebo taky Klaudii, za kterou stojí Tomáš (a je po levici Jany a Romea)… těžko říct:-P ale Jana se mi moc nezdá, že by Nela dobrovolně lezla k Romeovi coby spolubydlícímu a ležícímu…?!? i když to jeho vyšilování v upoutávce na příště svědčí o tom, že to bylo neočekávané a že se ho to nějak dotklo… tak že by přeci jen ta Klaudie?:-D nebo taky vyšiluje kvůli něčemu jinému než vyřazení… a jen nám to tak hezky sestříhali:-P

185
Juchna
Reagovat

Podle mě Nela vyhodí Klaudii a zabije tak 2 mouchy jednou ranou – zbaví se nejkrásnější a nejpřitažlivější konkurentky a zároveň udělá dobře Nikole, která od včerejška Nikovo „sluníčko“ určitě nenávidí ještě víc než Lenku. Nela je majetnický a pomstychtivý typ, Niko byl kdysi přece její a taky nesnese, aby byl vedle ní někdo, kdo jí převyšuje, a z něžné, nádherné, sexy a charismatické Klaudie jsou paf úplně všichni kluci bez výjimky.

186
XMAN
Reagovat

No Tomášovi myslím Nela slíbila že Klaudii nevyhodí, takže kdyby to udělala tak by už nemohla počítat stím že on si za ni někdy v budoucnu stoupne. Myslím že vyhodila Janu nebo Lenku a ani jedna mi vůbec chybět nebude. Jana je nedospělá pubertální husa s nosánkem pořádně nahoru a Lenka mi přijde falešná od hlavy až k patě. Doufám že tentokrát už nebude žádná bota od štábu a skutečně vypadne ta, která bude při párování vyřazena, jinak ta soutěž nemá žádný smysl. Minule to bylo k prospěchu věci, když to zachránilo Nika, ale už bych to neopakoval. Pokud je Nela hráč, jakože se tak prezentuje, tak vyřadí Lenku nebo Janu. Klaudii by mohla vyřadit snad jedině aby pořádně nakrkla Romea ale pro její hru by to nemělo žádný význam a rozhodně by jí to vůbec k ničemu nepomohlo, což se o vyřazení Jany nebo Lenky říct nedá.

187
Ludmila
Reagovat

185- souhlasím, také jsem na to mysela, že Nikův tah za Klaudií povede k jejímu vyřazení (pro Niku i Nelu je Niko jejich bývalý ke kterému mají majetnické sklony)

188
XMAN
Reagovat

187: Tak stát se může ledacos ale raději bych viděl odcházet Janu nebo Klaudii. Vyřazením Klaudie si proti sobě Nela s Nikolou poštvou i Tomáše, což se mi moc nezdá že by měly v úmyslu.

189
XMAN
Reagovat

*Janu nebo Lenku

190
Ludmila
Reagovat

186- toho slibu Tomášovi jsem si nevšimla, to by pak skutečně měnilo situaci, v tom případě půjde po Lence, Janu si nechá na později (myslím že ji nevnímá jako riziko), leda že by ji vyprovokoval konflikt s Romeem

191
Juchna
Reagovat

Kéž bys měl pravdu XMAN, o Klaudii bych vážně nechtěla přijít. :-)

192
susanq
Reagovat

tak monolog v „spovednici“ o tom, aka je Lenka profesionalka ve vsem, vsade bola, vsetko vie… Nela u mna nadobro skoncila. To je tak zla, zavistliva holka, ze horsiu som snad naozaj este nevidela a dufam, ze nikdy ani neuvidim a nestretnem. Otrasne nieco! ja byt chlapom, tak sa jej vyhybam na sto honov, lebo by som z nej este koprivku dostala… ona je snad dokonca aj nejaka carodejnica, alebo ludsky jedovaty brectan. vsetko, kam sa priblizi, otravi… ale anglictina ma na to uzasny vyraz, ktory v CZ ani v S tak nevyznie… je to proste fucking bitch :D

193
Hooper
Reagovat

178: Pruh sám pro sebe. Ale jako soudce mě bavil.

194
XMAN
Reagovat

U holek je adeptek dost, ale až dojde na vyřazování kluků tak nevím čí odchod si přát. Niko a Romeo jsou prostě nejlepší a bez nich by prostě Hotel Paradise nebyl Hotel Paradise, Tomáš je prostě Tomáš a vždycky dokáže skvěle pobavit byť i třeba nechtěně ale o to víc, Viktor mi začal být vcelku sympatický. Takže mi to vychází asi na Rockyho. Nic zásadního proti němu, akorát už mi poslední dobou připadá že se snaží uměle vytvářet konflikty a prosazovat svoje názory za každou cenu a to často i v případech kdy ani pořádně neví co chce vlastně říct. Ale ještě se uvidí, tam se ti lidi mění jako počasí. Jisté je jen to, že Romeo a Niko jsou mezi kluky TOP 2 a měli by tam oba vydržet až do úplného konce, protože bez nich by to prostě nešlo.

195
Ludmila
Reagovat

194- ačkoliv s Rockym nemám problém, je pravda, že by mi tam asi nechyběl, no nechyběl by mi ani Tomáš i když je v něm potenciál (vždycky se dokáže do holky zblbnout a přitom je totální outsider), Viktor mi byl velmi nesympatický, ale po posledním dílu to intrikánské duo Nela a Niki s klidnou podporou Viktora mi přišlo zábavné

196
Ludmila
Reagovat

193- ano Viktor soudce, díky němu to bylo vtipné

197
Evina
Reagovat

při pohledu na Tomáše se mi vybaví film Svatba jako řemen a v něm policajt v podání Vladimíra Pucholta.Tomášova mluva a gesta – to je realita po 45 letech….

198
susanq
Reagovat

tak, dopozerane… zhrnutie dnesneho dielu: Niko je kral hlasok, uvediem par prikladov: Sutaz o nahlasnejsi prd :D:D ked sa idem bavit s palmou, tak uz vsetci maju paranoju :D:D sedis si tu ako kvocka na vajciach :D:D pomoc, ja toho chlapa uplne zeriem, pre mna zatial jednoznacny adept na vitazstvo. Dufam.

Klaudia dnes u mna stupla, je to fakt mile ziena a ked sa bavila s Nikom, tak mala rozumne argumenty, doteraz som na nu nemala nejaky nazor vobec, lebo bola moc ticha a taka prilis seriozna, ale ukazala sa aj v inom svetle.

Postelova scena Rocky a Natalka, nahodou som sa skvelo bavila, na aku strunu Natalka hrala. Bola pri tom strasne rozkosna… Skoda, ze to na Rockyho az tak nezaposobilo. Inak, podla mna je to hezka holka, akurat urobila chybu, ze proste nesadla na vlnu, na aku mala, po prichode do vily. Podla mna je do tvaricky strasne pekna, ale chlapov asi odradzuje to, ze naozaj iba slepickuje s babami a nehadze kukuce na muzske osadenstvo.

A este jedna vec, reziser je svina, takze urcite Jana nepojde, bolo by to prilis jednoduche. Nechaju nas pekne zase RESIT do pondelka, ale Jana to nebude.

199
Kiki
Reagovat

198: Nikovy hlášky typu „kto si hlasnejše userie“ mě neskutečně baví :D Jestli dramaturgie čte panáčka, musej tam Nika udržet až do konce. Bez něj by to už nebylo ono.

200
dishy
Reagovat

No dokoukáno:-) Ty dvě N. mi lezou tak krkem, že to není možné. Nelin proslov o dokonalé a všeznalé Lence byl skvostný. Skvělé srovnání někoho kdo má ZŠ, neumí anglicky, je arogantní a má pocit, že celý svět s ním zachází špatně. A další herecká scéna na gauči…Já z nich nemůžu, opravdu! A ať mi nikdo netvrdí, že Nikole se nelíbí, že Viktor se po ní sápe, vzpomínám, jak trpěla, když ji Leo nechtěl a do teď si užívala pozici, že jí chtějí 2 chlapi…
Její proslov po zisku imunity mi přišel hloupý a přesně v jejím stylu. Neměla žádnou pokoru nic. A Romeo se ukázal jako jediný, kdo si stojí za svým názorem. Ono je hezké, že všichni hrají na to, že Nela je tam déle, ale takhle to nefunguje a už fungovat nebude.
Každopádně jsem ráda za prostor pro Nika, jeho trefné označení gestapa a rozmluvy s palmou, kdy poté obě N. jsou paranoidní:-D
A teda jestli nám střihač ukázal, že opravdu vypadne Jana, tak jsem zvědavá na Romea bydlícího s Nelou…Možná bude další porušení pravidel za agresivitu …
A ten nabíječ Gavriely dělá opravdu střihače? :-D Jsem četla, že mu nabídli místo, když tam přiletěl. Ale až tak? :-D

201
Bobby Brown
Reagovat

200 – Ano. Stříhá trávníky a keře. ;-)

202
peto
Reagovat

jedine co muze naprosto dostat romea do stavu hnevu a kriku je vypadnuti klaudie-

203
matt
Reagovat

pokud vim tak nela je podnikatelka tak to ma v profilu napsane -a jestli umi anglicky nad se muzem jen domyslet-
a muze se vam zdat co chce ale duo nela niky je proste to prave co vytvari ten pribeh aby nekdo je miloval a druhy nenavidel-.tak to proste je .a dlouho to jeste asi bude.

204
Petr
Reagovat

Nevíte,ke komu obyvatelé Paradise mluví,když jakoby hodnotí ,co se ve vile událo? Koukají vedle kamery,takže k někomu mluví,že by Gavrieli?

205
dishy
Reagovat

Bobby – :-D :-D Aha, tak to jo!
203 – kdyby tam nebyly ty dvě, byly by tam jiné a točilo by se to kolem jiných lidí a jiného příběhu….televize si vždycky poradí a nasadila by někoho jiného…ale souhlasím, že vyvolávají emoce (diskuze na Panáčkovi i na FB je důkazem)…každopádně možná se AJ mýlím, ale soudila jsem podle dvou slov, která tam anglicky pronesla a ani jedno nevyslovila správně, spíše jsem na to poukazovala v kontextu, že Lenka angličtinu studuje

206
Juchna
Reagovat

203 – Jasně, copak bychom si bez NN vychutnali, až budou nad nimi triumfovat jiné baby? Záporní hrdinové ve správném příběhu vždycky musí být. :-)) Třeba jak Niko dal tu pusu Klaudii – bez těch dvou by to byla prostě jenom pusa, nic, o čem by stálo za to mluvit, ale se spadnutými čelistmi NN to má úplně jiné grády! :-)))

207
Juchna
Reagovat

205 – Nelinu anglickou slovní zásobu bych tipovala na 5 slov: DIS-GASTING!, fuck you, stupid, stupid bitch a fucking. :-D

208
dishy
Reagovat

207 – přidala bych FAKE :-D

209
Bobby Brown
Reagovat

Jediného, koho je mi líto, že vypadl, je Vierka. To byl opravdový exot a do exotiky patřil/a. Škoda.

Chápu však štábního psychologa, že jí nechal odvolat. Už jí viděl, jak stojí u pokojové kamery s uříznutou Tomášovou hlavou ve zdvižené ruce a se šíleným výrazem zvolá do kamery:
„Tak co rejžo? NIKDY NEVÍŠ, CO SE STANE V RÁJI!“ – a pak zazní šílený smích…

211
Juchna
Reagovat

207 – stejně by mě zajímalo, co jí to popadlo, že najednou „DIS-GÁSTING!“, beztak určitě slyšela Klaudii a Lenku jak tam válí s personálem anglicky a chtěla ukázat, že ona taky umí. :-D

212
Juchna
Reagovat

209 – já si to představila… :-DDDDDDD

213
Ludmila
Reagovat

209- Nelin proslov po získání imunity mi Věrku připomněl, bylo to pěkné psyco, jen místo Věrky s uříznutou Tomášovou hlavou jsem si Nelu představila pomalovanou bojovýma barvama jak do džungle a ověšenou palnejma zbraněma

214
matt
Reagovat

http://www.masa-agency.cz/modeling/zeny/lenka-hovorkova.html

no jasne -lenka svoji krasu vyuziva -tak to tak dobada kdyz uz mela asi tak 50 chlapu a polovine kvuli chlastu a neburnem chovani jim dali vale-

215
Ludmila
Reagovat

Jo a včera jsem byla sprdnutá na této diskuzi, když jsem napsala, že mi Lenka připomíná postavu z hvězdných válek a dnes jsem četla na diskuzi i-prima, kde Lenku někteří nazývají avatar, tak asi jsem s tím názorem nebyla úplně mimo

216
ivo
Reagovat

ale musis poznamenat ze lenka strida ty chlapy a chlast
bylo az pote kdyz rekla niky ze jeji chovani ji doslo detske a neurvale -a ze neni to tim ze ty chlast chutna-no kazdu noc tam je nejaky vecirek tak krom jany ktera od rana pije vodky atd tak to si lenka nevsimla ale to ze jeji chovani bylo podivne a detske to ji zajimalo vice- a dalsi den na internetu v burvalu -vyslo na jevo ze lenka neni zadny svatousek ze rada pije chlast strida chlapce ..pozn-na konci clanku to plati od nekoho ktery kaze rozumy niky a dela to stejne ale jeste v horsim stylu.

217
MajaK.maja
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale 2 N mi včera připadaly jako dvě Boženy, ještě s těma drdolama, na tom gauči, klasické pavlačové drbny. Jo jo, bez nich by to nebylo ono, jen bych měla větší radost, kdyby Kometa nedostala tu imunitu, tím se jí frňák vyklonil o ještě větší úhel nahoru, kruci. Koho vyhodí je fakt otázka, doufám, že Klaudii ne, protože tím by si proti sobě poštvala i Nika, tipla bych to fakt na tu Janu, i to včera naznačovala, ale uvidíme, no. Nicméně doufám, že už brzo dostane přes držku sama, průser s Leem jí evidentně nestačil. I když asi proto je taková jaká je, ten kdo je nešťastnej je zlej a dělá nešťastný i lidi kolem sebe.
Pak sem mi ještě zdá, že tak jak projevovala Nela majetnické slony k Leovi, projevuje je teď k Niky. Nejdřív jí zpochybnila Nika, a teď se snaží odehnat Viktora. Buď ji chce mít jen pro sebe, anebo když nemá vztah ona, nebude ho mít nikdo. V reálu bych takovou kamarádku v životě nechtěla a tipuju, že ona jich ani moc mít nebude.
A Rocky to je děsnej ťulpas, doufám, že z kluků příště vypadne právě on, blbeček.

218
MajaK.maja
Reagovat

209 – Bobby :-D, ty to vždycky dokážeš parádně vystihnout, řežu se smíchy ;-D

219
Juchna
Reagovat

217 – Jo, to máš pravdu s tou Niky a souhlasím i s celým tvým komentářem, to že je Nela určitě nešťastná si myslím taky. A taky zakomplexovaná. Takoví lidé jsou i v reálném životě neštěstím a jejich zloba a zášť je pro ostatní fakt nebezpečná.
Jsem zvědavá, jestli hyperaktivní Nikol projde stejnou proměnou jako Leo – z showmana chcíplou slepicí. Řekla bych ale, že zatím je Nikol spíš tak nějak pořád víc a víc ve svém živlu a že se s Nelou doslova našla. :-)

220
EvcaK
Reagovat

Ahoj všem. Myslím, že nevypadne ani Jana, ani Klaudie. Pokud Romeo v ukázce mluví na kameru až po vyřazování, tak kdyby vypadla jedna z nich, asi by se tak klidně neusmíval, když říkal, že nela je největší královna. Alespoň jsem se tím uklidnila pro následující víkend já, ukázky jsem si pouštěla několikrát:) Vypadení Jany by mi nevadilo, ale Klaudie a Romeo, tam to jiskří i na tu dálku přes kamery, kdykoli jsou ti dva spolu a trocha opravdové romantiky v téhle RS rozhodně na škodu nebude.

221
Adéla
Reagovat

217 – dvě Božky to mě rozesmálo. Souhlasím s tebou. Nela se rychle oklepala a teď pěkně manipuluje Nikolou, pořád nenápadně rýpe, že se Nikovi líbí Lenka a Klaudie a Vikouše jí taky pomlouvá. A jak mě Nikola lezla celé týdny šíleně krkem když kdákala, tak teď mi vadí spíš gestapačka Nela. Nikola je sice slepička, ale jinak hodná holka.
Pořád mám takové tušení, že vypadne Jana. Nela v upoutávce řekla něco v tom smyslu, že udělá něco co chtěla udělat od začátku. A Janu nesnášela od prvního dne. A hlavně bude chtít oslabit Romea, protože ten odkryl karty a postavil se proti ní. No uvidíme.
Každopádně bych tam jako dáreček poslala Lea s Dianou!!!!

222
Tommy
Reagovat

Já si myslím, že Nelino „disgááásting“ vypovída o jejích znalostech AJ vše! :)

223
Elko
Reagovat

209 Bobby: :-))) tak to se povedlo.

Včerajší diel pre mňa:
– Nikove perly nemali chybu, konečne dostal v HP väčší priestor
– Klaudia začala motať hlavy chalanom, veľké plus
– Nela a Niki na gauči + pri bazéne
– konečne ukázali aj Viktora v zábavnejšej úlohe
– Rocky a Natália na posteli, super scénka :)
– rozhodovanie o imunite, fajn nápad
– Nelina záverčená veta: Mě domů jen tak nedostanete! – mala svoje čaro :)
– Niki dnes nič neřešila :(, priznám sa chýbalo mi to :)

224
MajaK.maja
Reagovat

221 – :-D No jak sem ještě včera říkala, že to bych snad ani tý Nele nepřála, aby jí tam poslali Lea s Dianou, tak teď už si rozhodně myslím, že by to byl výýýýýbornej nápad!! Přímo geniální a snad se to tomu štábu donese. Když chce Nela hrát divadlo, tak ať ho zahraje ve velkým stylu, královna :-) Akorát se bojím, že Leo by do toho nešel, on zlej není, museli by na něj jedině nějak zatlačit. Ale ona by stačila i jenom Diana, i tak by to byla dobrá komedie a do budoucna by Nela mohla dál říkat „Vy víte hovno, co sem zažila“ ;-)
Btw. už v tý včerejší epizodě, když začla Nela po tý imunitě o tom, že by vyhodila Janu, jí Niky řekla, že je zlá. Doufám, že Niky prohlídne a vykašle se na ni a Nela z Arku pak může bojovat proti všem!

225
Adéla
Reagovat

220 – ještě si pustím upoutávku. A taky chci ať je Romeo s Klaudií. Jak ho tam láskyplně ošetřovala a on tak zbožně koukal….. Romantikááááá

226
Tommy
Reagovat

Chybí tam nějaká dominantní holka, která by mohla Nele konkurovat, teď by se tam hodila Zuza.

227
Adéla
Reagovat

224 – no jo, Leo by tam asi šaškovat nešel. Ten si bude radši v klidu užívat na svobodě. Tak aspoň Dianku ať vrátí, ale to by jí šlo o život! A náš méďa Niko by se mohl konečně zamilovat, mně by se líbilo jak by tam tokal a poskakoval kolem nějaké holky a říkal by : “ ona je taká pekná“….

228
MajaK.maja
Reagovat

227 – úplně se mi rozlil po tváři úsměv, když sem si toho Nika představila :-)

229
Elko
Reagovat

Tiež som za to, aby tam poslali Dianu a Lea. Bol by to zaujímavý nápad a určite by to u všetkých rozvírilo emócie. Mnohí to písali aj na FB. Myslím si, že ak by do toho Leo nešiel, tak by produkcia naňho zatlačilo zmluvou :) určite tam majú podmienku, že do konca show musia pre nich robiť všetko…

230
MajaK.maja
Reagovat

229 – tak si myslím, že to bylo i s tím dopisem…

232
MajaK.maja
Reagovat

231 – he he, to se dalo čekat, my o vlku a on tohle… :-) Můžu se jen zeptat, co znamená česky Bol žúrovať..? :-)

233
EvcaK
Reagovat

V překladu – byl pařit:)

234
MajaK.maja
Reagovat

233 – díky :-) to v Pionýrské vlaštovce nepoužívali ;-)

No Lea právě přesně tipuju na člověka, kterej si udělá co chce, a pokud je tak prachatej, jak ho prezentují, nějaká pokuta ho nemůže tankovat.

235
Adéla
Reagovat

Taky jsem jednou četla podmínky té smlouvy /tuším na JOJ/ a bylo tam, že soutěžící musí plnit pokyny štábu až do konce soutěže. Ale Leo s prachatým taťkou za zády se jim na to asi z vysoka… Chtěl si hlavně udělat reklamu na tu svou hudební kariéru a to že neplní smlouvu a bude v bulváru je geniální PR. Ale Dianka asi bohatá nebude, takže šup s ní do vily!
Ještě jsem jednou mrkla na pondělní upoutávku a na konci Romeo vyčítá klukům, že se všichni nechali Nelou zmanipulovat. Kdyby vypadla Lenka, nemohlo by ho to překvapit. Spíš Nela tvrdila všem, že vyhodí Lenku, ale nakonec vyhodila Janu.

236
MajaK.maja
Reagovat

235 – Taky sem se na to dívala znovu a myslím, že to bude Jana, protože tam Romeo říká, že se s tím Nela nesvěřila holkám, že koho vyhodí a o Lence to přece věděli, a že proto je manipulátorka. A sem zvědavá, jestli to bude Niky s Romeem řešit, když mu minule řekla, že ji štve, že jí nevěřil, a že jí může věřit, že Jana vyhozená nebude..

237
Adéla
Reagovat

236 – A hlavně v těch ukázkách ještě Lenka nacvičuje s Viktorem nějaký tanec u sloupu a mně se zdá, že v pondělí ten sestřih vždycky začíná rovnou vyřazováním. Takže Lenka asi vyřazená nebyla. A taky Nela moc dobře ví, že Jana jí jde po krku a Viktor s Rockym ji v tom ještě ubezpečili. Bude to napínavé.

238
angela
Reagovat

vyhodit Janu = bydlet s Romeem… no nevím, jestli na to Nela má… odvahu:-D

239
dishy
Reagovat

Taky si myslím, že střihač neudělal žádné čoro moro a Nela vyhodí Janu. Což by mohlo trochu nahlodat Nikolinu důvěru k ní. Každopádně i kdyby nevyhodila Janu, tak Klaudii určitě ne. 1. Slíbila to Tomášovi a ten by jí to vrátil, 2. Tomáš by přemluvil Rockyho, aby měl v někom jistotu, asi se mezi nimi utvořil určitý pakt, když tak na sebe slyší, 3. Poštvala by si proti sobě i Romea i Nika. Vlastně by jí nezbyl nikdo a zatím v Klaudii to ohrožení myslím nevidí. Aspoň tímhle se do pondělí budu uklidňovat já. Klaudie tam musí zůstat o dost déle než poprvé.
A snad ji Romeo přistřihne trochu křídla:-D

240
Juchna
Reagovat

V upoutávce u párování stojí Nela za Rómeem a Janou. Asi fakt vyhodí Janu.

241
Elko
Reagovat

No, ak vyhodila Janu (čo bude škoda, lebo tam robila vietor, stále si myslím, že je to šikovný strih), tak to bude naozaj zaujímavé bývať spolu s Romeom na izbe :).

242
Juchna
Reagovat

Bylo by to nespravedlivé, protože Jana pořád ještě nedostala odměnu za outsidera. A jestli tou odměnou mělo být bodování při úklidu, tak je to pěkně uhozený.
Jany mi bude líto, mně osobně je hrozně sympatická, ale musím přiznat, že v tomto momentě bych její ztrátu viděla jako nejmenší mínus pro děj.
Možná jí za pár týdnů do ráje vrátí a to bude ta odměna. :-)

243
J.
Reagovat

235 – Souhlasím, myslím, že to tak bude a půjde domů Jana. Nela jí neměla ráda od začátku. Ale je to sestříhané šikovně, z toho, že Nela stojí za Janou a Romeem, nemusí nic znamenat – a ta hádka Romea s Rockym, může být sporná. Romeo vyčítá (asi Nele) že tvrdila něco jiného než udělala a neřikala pravdu a Rocky na to, že to může dělat každý z nich – neni ale jasné, jestli to znamená, že řikala, že tam nechce Lenku, ale pak vyhodí Janu, kterou nemá ráda od začátku a nebo, že (schválně před Romeem řekla, když tam seděli s Niki a Viktorem) že vyhodí Janu – ale nakonec vyhodí Klaudii nebo Lenku. Možná byl Romeo tak vzteklý, že chtěl, aby vyhodila Janu, aby mohl být s Klaudií, no bůh ví.

Z ukázky je jasné jen to (než Nela jeden pár rozbije), že stojí Rocky za Natálií, Viktor za Niki, Tomáš za Klaudií, Romeo za Janou a Niko za Lenkou a je otázka, koho tam Nela nechtěla víc. Protože oni si pořád myslí, že se můžou jak chtějí hned po ofiko párování přepárovat – když to doteď dovolili. Tudíž, by sice po vyhození Jany skončila na pokoji s Romeem, ale mohla by jít pak hned za někým, aby si to s ní prohodil… No spekulací fůra, uvidíme v pondělí. Já bych asi oželel spíš Lenku, než Janu. Ale nevim, extrémě mi z nich nevadí zatím nikdo…

Jediné díky musím dodatečně vzdát Leovi, že odešel a díky němu musela Natálie vybrat Nika. Bez něj by to nebylo ono, ty jeho hlášky jsou fakt super. „Kdybych se rozprával třeba s palmou…“ :oD
Apropo – Jany výhra za outsiderku hotelu byl asi fakt ten dozor při úklidu, protože při párování si kluci minule čísla losovali – přišel jim o tom dopis (krom Tomáše, který šel první a měl imunitu). Takže ani to pořadí, při jakém si vybírali, Jana neurčovala. A jestli teď vypadne, je to fakt nedomyšlený, Tomáš se tim zachránil a Jana by z toho neměla nic. Spravedlivé by asi bylo, aby jim napsali: Krom Nely má imunitu i Jana, která vyhrála anketu…

244
EvcaK
Reagovat

No, pokud Nela vyhodí Janu, pak by ten jeho vyrovnaný úsměv před kamerou mohl znamenat, že má konečně klid na Klaudii a nemusí se stresovat dvěma babama, z nichž podvědomě stejně jednu nechtěl. Vypadá, že je empatický a Janinu faleš nemohl přehlédnout. Než se spárovali, několikrát pronesl věci, ze kterých bylo patrné, že jí příliš nevěří. Na diskusích je vidět, jak lidé mimo Hotel, i když mají kupu jiné práce a starostí, neváhají a spřádají nejrůznější teorie a nesmírně je to baví. Není divu, že kout pikle, drbat a probírat všemožné strategie je v Hotelu nejoblíbenější činností. Vůbec jim to nemám za zlé, tam patří rozhodně vše, co se zatím událo – až teda na psychopatickou Vierku. Ta tam vážně zakotvila jaksi omylem a naštěstí to štábu došlo včas a vylili ji dřív, než někomu oblížila.

245
J.
Reagovat

PS: Ale je jasný, že si štáb stejně dělá kdy chce, co chce, takže to neni až tak na náhodách, ale na tom, co se štábu hodí a ten si i tu „reality show“ upravuje dle svého. Vemte si třeba, nastoupila Vierka a musela si hned ten den vybrat partnera. A teď přišla Klaudie a celý týden zase bydlí sama, přitom imunitu nemá, stejně jak Vierka, která jí ztratila hned jako nová příchozí. Takže heslo: Nikdy nevíš, co se stane v ráji – vlastně znamená: Na každého jiný metr aneb: Nikdy nevíš, co si zrovna štáb usmyslí :oP

246
karuše
Reagovat

Nela si stoupne za Romea v domění, že vyhazuje Janu. V tu ránu po týdenní přípravě textu Gavriely pronese, že Jana má imunitu z minulého týdne (odměna, kterou už využil Tomáš). Tím pádem Jana bude vyhazovat (Nelu nebude moct) :-) ať žijí spekulace :)

247
J.
Reagovat

246 :o)))

248
Ufonka
Reagovat

Klaudie nema imunitu, protože už v hotelu byla. Tak to tam zaznělo.

249
J.
Reagovat

To zaznělo, ale Vierka jí neměla taky – hned jí to vzali, protože musela vytvořit pár, aby nebyla sama a na ocet zůstala jiná. Aby to pak zakamuflovali, tak udělali celý ten týden, že si každý den ty partnery prohazovaly… No dělají si to tam jak se jim to hodí do krámu – tak což o to, když pak ta akce vytvoří nějakou reakci, ale mělo by to mít nějakou hlavu a patu. Někteří přijdou a imunitu mají, jiní zase ne a musí si hned někoho vybrat, tak aby se v tom prase vyznalo :o)

250
Elko
Reagovat

niekto tu písal, že tak je to aj v zahraničných verziách… aby to nebolo stereotypné pre divákov a aby museli súťažiaci vytvárať nové taktiky, pretože takto by to mali veľmi jednoduché keby sa to stále točilo o tom istom, vedeli by čo ich čaká.

251
XMAN
Reagovat

Kdo to nakonec vyhraje, jeden člověk nebo pár?

252
koc
Reagovat

251 – mel by vyhrat jeden a o vyhru se muze podelit s poslednim partnerem .. mozna

253
XMAN
Reagovat

252: Tak to jsem zvědav kdo to bude….aby to nebyla Nikola :-D

254
Juchna
Reagovat

Tak už vím, kam chodí Leo do posilky. :-)))

http://www.youtube.com/watch?v=d_AzsU0M918&feature=share

255
johoho
Reagovat

Nejméně by mi chyběla Avatarka, krasavice jedna inteligentní)))

256
ket reising
Reagovat

Občas jsem koukla na nějakou reality co se vysílala v Č.R. a dalo se na to celkem koukat, ale co se odehrává v „hotel paradise“ je TOTÁL TRAPÁRNA. Až se na sebe kouknou zpětně „ti vyvolení“, jakou ubohost předváděli a hráli si před kamerami na ty nej lidi s nejchytřejšími názory, si možná uvědomí jak strašně klesli. Tak moc se do té hry vžili, že ani netuší, že tuto reality úplně zabili. Myslím si, že normální lidé přepnou na jiný kanál, takže sledovanost je nejspíš na nule…

257
ket reising
Reagovat

Ráda se kouknu na zajímavé tváře v nějaké show, ale tohle se fakt nepovedlo!!!!!!

258
sara
Reagovat

doufam že si to leo pšečte vžila sem se do nely hrala sem si naní a že leo je muj kluk jako ..,.,.,..,..,.,.,.,.,
bolelo mně to jako nelu gdyž si četl ten dopiss moc to bolůelo a nely plakala a tak se sama sebe ptam mněl si ji rad leoi nebo si chtěl jen jedno a to si uš asi dostal ale nevěžimm že si ji nechtěl proč leo snat jedno ho krasneho dne se ti a neeeelllaaa setkate a vyysvětliš ji proč si ji to uděllallaala llll a proč y rovna s dianou mam nelynku rada a a fandim ji a moc mněj se leo nemyslet je nečinit a drinky jsou jen voda lich a slaDIDLO snat viš com to znamena leo že pa— sarita

Přidat komentář