Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: 3 zpěváci a 3 zpěvačky, kteří mají největší šanci vyhrát

18. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3798 w=420]

Prosíme, nepište do komentářů spoilery, kdo dnes večer postoupí. Někteří z nás si to chtějí dnes večer užít. Děkujeme.

Dnes vypuknou na televizi Nova a Markíza souboje v Hlasu ČeskoSlovenska a dnes Vám Merťas a DJ Vlado přináší své vlastní tipy, kdo by mohl soutěž podle nich vyhrát. Každý zvolili tři favority z řad holek a tři z řad kluků.

Top 3 holek podle DJ Vlada

Simona Hégerová

[singlepic id=3469 w=420]

Jak jistě víte pro podobné typy mám slabost. A když se k tomu přidá ještě kvalitní či zajímavý zpěv, je u mě favoritka na světě. Simona je totiž nejen mladá, krásná a sympatická, ale především výborně a moderně zpívá. Píseň Mama Do od Pixie Lott jsem v originále neznal, ale v podání Simony mě dostala. A když jsem si pak pustil originál, tak jsem ho po chvíli vypnul. To se nestává každý den, aby mě některý soutěží ohromil s písní, kterou v originále nemusím. Simona je navíc jediná soutěžící, která se po svém výkonu rozplakala dojetím, což svědčí o tom, že je to velmi skromná a citlivá dívka. Postup do finále by ji za žádnou cenu neměl minout.




Anna Veselovská

[singlepic id=3669 w=420]

Anička je naprosté zjevení. Podobný typ mladé zpěvačky – kytaristky v našich soutěžích ještě nebyl a Anička navíc výborně a zajímavě zpívá. Její castingový výkon byl vůbec to nejlepší, co zatím v Hlasu zaznělo a vypadá to, že její duet s Lucií Dobrovodskou bude ještě větší bomba. Objektivně považuju Aničku za vůbec nejlepší ze všech soutěžících, subjektivně mě ale Simona zasáhla o chlup víc.

Markéta Poulíčková

[singlepic id=3538 w=420]

I když někteří chovají k Markétě určité nesympatie, tak já se jí musím zastat, protože ji znám trochu osobně a je naprosto v pohodě. Jistě, je ambiciózní a zdravě sebevědomá, ale já si myslím, že rozhodně má být proč, jelikož je skutečně velký talent a k tomu navíc ještě skvěle vypadá. Její hlas se mi hodně líbí zvlášť v hloubkách, kde je příjemně sametový, ale i ostrých výšek dokáže Markéta využít s hudební inteligencí sobě vlastní. Markétu už je možno považovat za hotovou zpěvačku a finále má podle mě jasné.

U holek musím ještě zmínit své čtvrté a páté místo, na kterých jsou v neupřesněném pořadí křehká jazzová „kočička“ Ester Wiesnerová a mladá charismatická rockerka Dominika Šuľáková. Skvělých a zajímavých zpěvaček je však v Hlasu plno, za všechny ostatní stačí uvést Lucii Molnárovou, Ivannu Bagovou, Nikoletu Spalasovou, Zuzanu Mikulcovou, Michaelu Husárovou, Lucii Dobrovodskou, Renátu Čonkovou nebo Simonu Fehérovou. Dívky mi přijdou letos rozhodně nadupanější než pánové, proto doufejeme, že u nich nedojde k příliš velké genocidě na úkor průměrných mužských zpěváků.

Top 3 holek podle Merťase

Holky mají mezi sebou tři těžké favoritky. Jednou z nich je Markéta Poulíčková, která má ohromně silný hlas, možná na slečnu až netypicky silný. Sober na castingu dala s přehledem a nemám pochyb, že s kvalitním výběrem písniček to dotáhne hodně daleko. Lucie Molnárová zase předvedla brilantní song v mateřštině a to se ve veškeré záplavě angličtiny hodně cení. Hodně kredit by mohla získat právě za slovenské nebo české písničky, které doufám v průběhu soutěže předvede, když postoupí. Lucie Dobrovodská je svěží nový vítr do našich vod a když ji sednou písničky mohla by to dotáhnout hodně daleko. Neokoukaný vzhled s kytarou je pro nás možná nový, ale dáma s instrumentem ve světě frčí. Ano, někdo si řekne, proč podléhat světové konvenci, ale nejsou právě tyhle soutěže od toho, aby se přišlo s něčím novým? A Lucie by mohla být přínosem.

[singlepic id=3538 w=420]

[singlepic id=3467 w=420]

[singlepic id=3582 w=420]

Top 3 kluků podle DJ Vlada

Juraj Zaujec

[singlepic id=3675 w=420]

Tomuto skvělému muzikantovi se až dosud lepila smůla na paty. Účastnil se obou řad Česko Slovenské SuperStar, přičemž v té první vypadl v Top 60 a na jeho úkor tehdy prolezli do (semi)finále takoví tragédi jako Denis Lacho či Thomas Puskailer. V té druhé byl o něco úspěšnější, dostal se až do Top 40, kde ale byl nucen odstoupit kvůli zdravotním důvodům. Na potřetí by se mu však konečně mohlo podařit uspět, zvlášť když proti němu Rytmus do duelu postaví slabého soupeře Imricha Tengeriho. Komplexní muzikantská osobnost jako Juraj totiž do finále jednoznačně patří.

Michal Kašpar

[singlepic id=3539 w=420]

Mnohými diváky je zatím poněkud přehlížený a nedoceněný, já však považuju Michala za jeden z největších mužských zpěváckých talentů, jaké se v Hlasu objevily. Jeho hlas je mimořádně zajímavý a zpěv výrazově pestrý. A vzhledem k tomu, že se jedná o talentovaného amatéra, tak si myslím, že pod vedením Michala Davida může Michal ještě hodně vyrůst. Byla by hrozná škoda, kdyby tento zpěvák v Souboji vypadl, protože tomuto se říká černý kůň soutěže.

David Weingärtner

[singlepic id=849 w=420]

Jeho castingový výkon sice nebyl stoprocentní, ale už v Robinu Hoodovi David všechny přesvědčil, že dokáže být opravdu skvělý. Navíc má fantastickou a nezaměnitelou barvu hlasu a mimořádné charisma, kterým dokáže oslovit diváky napříč věkem i pohlavím. I přestože se v Robinu Hoodovi dostal hodně daleko, tak bych ho ve finále viděl rád, neboť se mnohem více může ukázat v rockové poloze, která je mu nejvíc vlastní.

Čtvrtý by u mě skončil superfavorit Jaromír Hnilica, jehož barva hlasu není úplně můj šálek čaje, ale když svého ječáku využije účelně, dodá to písní zvláštní napětí, a pátý ostřílený muzikálový matador Petr Kutheil. Za zmínku dále stojí Daniel Mrózek, Jakub Pohle, Michal Chrenko a Miloš Novotný. Pánové sice za dámami v průměru zaostávají, ale i mezi nimi se bezesporu najdou zajímavé talenty.

Top 3 kluků podle Merťase

U chlapů bylo vcelku jednoduché vybírání. Nikoho na vítězství netipuju tolik jako právě tuhle trojku, Juraj, Petr a Jaromír. Pro mě to jsou letos zatím nejzajímavější zpěváci, kteří mají na to promíchat pořadí soutěžících a může se klidně stát, že to jeden z nich vyhraje. Juraj Zaujec se mi líbí proto, že jeho vystoupení bylo krásně jemné a kvalitní. Prostřednictvím hudby dokázal doručit plno emocí, které nenechají člověka chladným. A tak to má být. Jaromír Hnilica zase předvedl asi nejživější vystoupení v rámci castingu. Má skvělý hlas a jeho zpěv se mi prostě líbí. Můj osobní největší favorit mezi muži je Petr Kutheil. Čert vem, že už hraje někde v muzikálech. Jeho hlas mi nesmírně sedí. Je to správný rockový hlas, který dokáže zaujmout široké publikum. Jeho první vystoupení bylo svěží a dokážu si představit, že v průběhu soutěže, když postoupí ze soubojů, předvede zářné songy v zářném podání.

[singlepic id=3675 w=420]

[singlepic id=3577 w=420]

[singlepic id=3680 w=420]

DJ Vladův tip na vítěze Anna Veselovská nebo Jaromír Hnilica
Koho by DJ Vlado nechal vyhrát: Anna Veselovská nebo Simona Hégerová

Koho Merťas tipuje na vítěze? Markéta Poulíčková
Koho Merťas tipuje za vítěze u mužů a žen? Petr Kutheil za muže a Lucie Dobrovodská
Kdo může překvapit podle Merťase? Daniel Mrózek, Jakub Pohle, Ivanna Bagová, Simona Fehérová

Jaké šance mají v HLASu ostatní? (řazeno dle týmů)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Marcelaa
Reagovat

Nevím, kdo je DjVlado ani Merťas, ale oba jsou to hňupi. Hlavně ten druhej je asi hluchej, když tam nemá Veselovskou. Sobě si tam daj kočičky a nám tam daj šeredný borce, jsou to prsotě neobjektivní tupani oba.

2
fx
Reagovat

Markéta Poulíčková opakovaně dokázala, že nikoho nezajímá.. Tudíž její šance vidím jako naprosto minimální.. Nezaujala v SuperStar, nezaujala v Eurosongu, nezaujme ani teď.. Nemá absolutně žádné charisma, které by ji mohlo vynést na vrchol.. Jsme národ, který preferuje šedé myši, takže bych na vítěze tipoval někoho méně výrazného.. Třeba Lucii.. A to nemyslím nijak zle, považuji ji za jednu z nejzajímavějších soutěžících, jen to není žádná sexbomba :o))

3
Merťas
Reagovat

1 – Urážet a nadávat umí každej !!!

4
Nati
Reagovat

Když někdo vidí Markétu, řekne si sice objektivně ´dobře zpívá a dobře vypadá´ , to ale nic nemění na tom, že je to jedna velice nesympatická osoba a je na ní něco velice afektovaného. A v této soutěži hrají sympatie velkou roli, na youtube mají její videa víc dislikes než likes, takže nechápu to preferování, myslím že se autoři velmi mýlí tentokrát, její šance jsou minimální, souhlasím s Fx.

5
náhodný divák
Reagovat

Poulíčková – nuda. Podle mně tam zabrala místo někomu zajímavějšímu.

6
Maxx
Reagovat

Dát Michala Kašpara do top3, no Vlado, to zas je úlet.

7
Milan
Reagovat

Markéta je fantastická zpěvačka,pokorná a stale na sobě pracuje o tom svědčí i to ,že koncertuje po světě s filharmoniemi,založila si kapelu z elitních muzikantů,kteří by zřejmě s ní neodehráli tolik koncertů,zpívá hlavní role v muzikálech duet s Lucii Bílou v Carmen je opravdu nářez.Co se týká Superstar byla opravdu 16 lete tele,v Eurosongu ji myslím porazil Kabát co si pamatuji podle hlasů.A po druhé Kerdlová co ukázala kalhotky…:).A jak jsme hlasovali jako národ to jsme pochopili když naši vybraní vyslanci skončili na posledních místech.No a pak má Markéta to mínus ,že nejen dobře zpívá ,ale i dobře vypadá.To české publikum neodpouští pač tu nikdo nikomu nic nepřeje…no zvrácenost…česko…no..!!!! M.

8
Anna
Reagovat

Marketu znam osobne a musim rict ze i ona sama byla prekvapena, ze pusobila tak jak pusobila…dle jejich vlastnich slov, dala bych si delo:))) marketu vsak znam dlouho, je to skvela holka, vzdy pomuze, zvedne telefon i o pulnoci a je to pro me osobnost…o tom neni sporu. Preju ji aby konecne tady v CR nasla uznani od lidi a zacala se venovat tomu co ji bavi… mam te rada maki!

9
fx
Reagovat

Co se té Markéty týče, to je samozřejmě možné, že je v reálu taková, jakou ji tady popisujete.. Nicméně TV je hlavně o okamžitém dojmu.. A pokud je lidmi vnímána negativně, tak na zmiňovaných osobních kvalitách prostě bohužel nesejde.. Třeba se jí prorazit podaří, osobně o tom ale pochybuju.. Osobně se mi na ni nepříjemně dívá, nebaví mě její zpěv a je mi nesympatická..

10
yeey
Reagovat

chudak Marketa, z ni zas budou vsichni delat ledovou kralovnu jak z GG plus bude jeste namyslelena, super…

11
mila
Reagovat

10 – ale s tim nic nenadelas.. Marketa proste tak pusobi, pusobi jako nekdo, kdo o sobe moc dobre vi, ze je dobrej (to ji schvaluju, je dobre mit sebevedomi), vyzaruje to z ni, ale ona to potlacuje a dela prehnane skromnou a prekvapenou, kdyz postoupi.. a celkove pak pusobi jako jedna velka krec, coz bylo dobre videt pri tou souboji s Barou. Bara byla naprosto uvolnena, prirozena a Marketa sice excelentni, ale krecovite sevrena a uporne se snazici vyhrat.. Mela by se videt zvenku, treba by ji to pomohlo

12
Marie
Reagovat

Markéta a sebevědomí? To je jen maska, aby lidi neviděli, jaká je ve skutečnosti uvnitř… vyplašená malá holčička co byla v 15- ti letech hozena do „vody“ se slovy nauč se plavat. Je opravdu báječná, já chápu, že se to tak teď nemusí jevit. Jsem zvědavá jak si dál povede. Dejte jí šanci, je to velmi zajímavá dívka, něčím se dost výrazně odlišuje od jiných. Ale jak jsem jí už jednou prorokovala “ jedni Tě budou nenávidět a druzí milovat, nic „mezi“ u Tebe nejde“. Mám jí ráda, jezdím na její koncerty…. Na Carmen jsme na ní s manželem byli několikrát.

13
matyou
Reagovat

ahoj hele rytmus je nejlepsí a eště anna veselovska.hele nevite nekdo jak ziskat ten telefon co davaj tedka za soutěž

Přidat komentář