Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 4. K.O.: Podceňovaný tým Jany Kirschner překvapil

22. Duben 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Jana Kirschner a její tým

Fáze K.O. včera večer vyvrcholila čtvrtou epizodou, která byla věnova týmu jediné růže mezi trním Jany Kirschner. Tento tým byl ve všech anketách zatím dost nedoceněný, což byla v podstatě dobrá výchozí pozice, jelikož mohl jenom překvapit. Bylo tomu tak doopravdy? A jak se Jana předvedla jako koučka? Na tyto a mnohé další otázky vám odpoví rekap DJ Vlada a Scalexe, který díky tomu, že je dneska Velikonoční pondělí, přinášíme neobvykle brzy.

Valentína Vlková

zpívala: Avicii – Addicted To You

DJ Vlado: Tato taneční odrhovačka od vloni zesnulého dýdžeje mi vždycky přišla dost hudebně mdlá, což ovšem neplatí o podání Valentíny, která do ní dala mnohem víc energie a drajvu, přičemž zároveň byla technicky zcela precizní a k této kombinaci nedochází často. Jedinou výtku mám k vizážistům, kteří Valentínu oblékli do usedlého sáčka, které jí zbytečně přidávalo roky a vypadala tak jako daňová poradkyně. Na Instagramu vídám Valentínu neustále v mikině, což mi k šestnáctileté holce pasuje mnohem víc. K výkonu ale žádnou výtku nemám, ten byl vynikající a postup byl zcela oprávněný.

Scalex: Valentína sice povýšila nijaký song o něco výše, ale stejně se nemůžu zbavit dojmu, že mohla zvolit úplně jinak a předvést se na tom lépe. Každopádně oceňuju, že si se skladbou dobře pohrála, dobře ji vystavěla. Zpěváci, zpívající celou dobu v jedné rovině, by se od ní mohli učit, jak i na relativně malé časové ploše vytvořit zajímavé pnutí. Maličko musím opravit Vlada – vizážisté neoblékají, vizážisté líčí a češou, oblékají stylisté. S kritikou usedlého vzhledu ovšem naprosto souhlasím, zde i v dalších případech.

Janin verdikt: Postup do Top 6

Valentína Vlková

Šimon Švidraň

zpíval: Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

DJ Vlado: A právě ten drajv, který jsem si nemohl vynachválit u Valentíny, mi u Šimona zoufale chyběl. Ačkoliv frázoval velmi slušně a falzety zvládl líp, než jsem čekal, tak to bylo hrozně chcíplé. Nicméně rozhodně to nebyl nejhorší Timberlake, kterého jsme v našich talent shows slyšeli (Relicha je opravdu těžké překonat). A opět si neodpustím poznámku k vizážistům, vestička a motýlek pod krkem působily, jako kdyby si Šimon odskočil ze Semaforu.

Scalex: U Šimona mě strašně ruší to, jak působí. Odtažitě, studeně, jakoby bez citů a vykalkulovaně. Nicméně to je pocit z osobnosti. Když dojde na zpěv, nevidím chybu. U téhle písně sice půlku dojmu dělá kapela, které to výborně šlapalo, ale Šimon nikterak nezaostával a vlastně mě překvapilo, jak takový vyloženě netanečně působící zpěvák perfektně odzpíval vyloženě taneční věc. Falzety famózní, když se ozval ten první, narovnal jsem se v křesle a hledal ty vokalisty, co mu to tam loupli, ale on to Šimon sám. Takhle – do touchdownu to má ještě kilometry, ale za mě příjemné překvapení a hodnotím velmi pozitivně.

Janin verdikt: Zóna ohrožení

Šimon Švidraň

Simona Maierová

zpívala: Katarína Knechtová – Mój Bože

DJ Vlado: Jana o Simoně prozradila to, co jsem si o ní myslel už od začátku, ale nechtěl jsem to psát, aniž bych si to ověřil. Simona je totiž typická operní zpěvačka a tím nemyslím to, že stojí uprostřed pódia jako tvrdé Y, jelikož chápu, že pohyb po „stejdži“ by byl vzhledem k jejímu handicapu riskantní. Ta operní hlasová technika je tam zkrátka znát, a pokud se operní zpěvačka nejmenuje Sarah Brightman nebo Patrícia Janečková, tak by do popu fušovat neměla, jelikož její projev tak působí dost zastarale a akademicky. Škoda, že to Simona nezkusila spíš v Talentu, tam by s operou měla větší šance (a i ten příběh by pro něj měla vhodný).

Scalex: Simona je sice operní zpěvačka, ale operní technice se vyhýbala ze všech sil. V konkurenci všech ostatních účastníků Voice ovšem nikterak nezazářila, nebyl to samozřejmě žádný průšvih či ostuda, byla to velmi hezky odzpívaná píseň, navíc dobře souzněla s jejím handicapem a životním postojem, ale tady jsme v trochu dravější soutěži a Simona by, obávám se, jela v podobné poklidné linii, která se do Voice moc nehodí.

Janin verdikt: Zóna ohrožení

Simona Maierová

Lucie Večeřová

zpívala: LP – Lost On You

DJ Vlado: Lucka je od samého začátku mojí vůbec největší favoritkou, proto jsem se bál, aby nezůstala za očekáváním jako některé castingové favoritky z minulých kol. Naštěstí své kvality nejen potvrdila, ale zároveň ukázala, jak ohromný hlasový potenciál v jejím drobném tělíčku dřímá. Tuto velmi kvalitní, leč hodně provařenou píseň, u které člověku přijde, že se zpívá jen tak mimochodem, pojala vyloženě po svém, více napáleně a energicky, což ale ve výsledku vůbec nevadilo, právě naopak. Ačkoliv jsou v soutěži technicky dokonalejší zpěvačky, tak Lucka má v sobě neskutečnou syrovost a živočišnost, která je v současném uhlazeném popu velmi vzácná. Avšak stejně jako u Valentíny a Šimona si rýpnu do vizážistů, kteří z Lucky udělali žákyni internátní školy. Jinak to pro mě byl spolu s Laurou z Kaliho týmu největší zážitek všech K.O. kol. Ať už Lucka dopadne v soutěži jakkoliv, tak pro mě je vůbec největším objevem této show.

Scalex:  Pro mě byla tahle verze zbytečně ukřičená, myslím, že chvílemi mohla trochu ubrat. V refrénu skoro pokaždé hodila poslední ton fráze intonačně mimo, to by si ještě měla ohlídat. Její nasazení musím pochválit, i odpovídající pohyb po pódiu. Ten závěrečný falzet byl samozřejmě kulervoucí, docela by mě zajímalo, jestli by Lucie dala píseň Plavalaguny z Pátého elementu, ty výšky mi ji docela připoměly.

Janin verdikt: Postup do Top 6

Lucie Večeřová

Marek Pošta

zpíval: Ed Sheeran – Castle On The Hill

DJ Vlado: Markův výkon bych rozdělil na sloky a refrény. Sloky byly vyloženě chcíplé a neenergické, avšak v refrénech to Marek naopak velmi slušně rozbalil a ukázal, že se mu tam postupně klube zajímavý chraplák. Tohle byl rozhodně Markův nejlepší výkon nejen letos, ale i když přičtu jeho čtyři roky staré účinkování v SuperStar. Ačkoliv si myslím, že pro příští kola nemá Marek velkou perspektivu, tak za tento výkon si postup do šestky zasloužil.

Scalex: Ve slokách to bylo opravdu z hlediska energie naprosto zdechlé, nicméně i tam se trochu ukázala zajímavá barva hlasu. V refrénu to bylo o několik řádů lepší, dobrý chraplák i vzlykání, jen škoda té malé síly hlasu, ta je pro Marka hodně limitující. Scházel mi i pohyb – samozřejmě u takovéhoto medvídkovitého typu nechci žádné trdlování, bohatě by stačilo občas máchnout rukou. Postup asi relativně zasloužený, ale neumím si moc představit, jak obstojí při duelu, když proti němu bude někdo s řádným dynamickým rozsahem

Janin verdikt: Postup do Top 6

Marek Pošta

Lukáš Zeman

zpíval: James Bay – Hold Back The River

DJ Vlado: U Lukáše došlo pro mě k paradoxní situaci. Objektivně to byl horší výkon než ve výběru naslepo, ale subjektivně mě bavil víc. A to zvlášť díky refrénům, ve kterých to Lukáš dokázal správně „zašpinit“ chraplákem, takže jeho hlas nezněl příliš mečivě. Škoda těch matných slok, které celý výkon shazovaly. Mně by v šestce Lukáš nevadil, nicméně podle Janiných i jeho vlastních slov je zřejmé, že ve vlastních písních se bude cítit lépe než v cover-verzích.

Scalex: První sloka byla taková nemastná neslaná, až jsem se divil, protože jsem si Lukáše pamatoval jako ostřejšího zpěváka, ale pak přišlo to „come on“ a jako by Lukáš přepnul „na jiného člověka.“ Od té chvíle už to jelo na vyšším levelu, hlas sice trochu užší, ale s tím chraplákem to vůbec nepůsobilo špatně. Sem tam intonační problém. Viděl bych to spíš na zónu ohrožení než na nepostup, aby si případně mohl Lukáše někdo vzít, ale pokud Lukášova posoutěžní slova jsou upřímná a ne jen na efekt, a jestli mu vážně vyhovuje jít si raději svoji svobodnou cestou (což plně chápu, taky jsem radši roky na volné noze než být zaměstnaný), tak to asi všechno dopadlo tak, jak mělo.

Janin verdikt: Nepostup

Lukáš Zeman

Danny Leden

zpíval: Kodaline – All I Want

DJ Vlado: Tuto píseň mám neodmyslitelně spojenou s loňskou SuperStar, ve které s ní zazářily hned dvě zpěvačky – nejprve ji na castingu za doprovodu piana vystřihla Karmen Pál-Baláž a následně v SuperVýběru s ní mnohé dojala má srdcovka Zuzka Chalupová, která ji zpívala v plesových šatech bezprostředně po své cestě z maturitního plesu. Ve srovnání s oběma děvčaty bylo Dannyho podání jen velmi slabý odvar. Danny zde dosáhl na své maximum, které se ale nachází tam, kde jiní mají minimum, proto se tady nedalo ani v nejmenším uvažovat o postupu.

Scalex: Na začátku Danny trochu obtížně chytal rytmus, tam mu kapela možná mohla trochu pomoci, hlas má také tišší a komornější, podobně jako Marek, akorát Marek má tu barevnou kvalitu, kterou Danny do vínku nedostal. Intonačně to zvládl, i náznak chrapláku jsme zaslechli, vzhledem k Dannyho příběhu i k názvu a obsahu písně bylo vystoupení velmi emotivní, protože tohle všechno je součástí plnění jednoho velkého snu. Na postup to samozřejmě nebylo, ale jako součást HLP jsem si to užil a ani v nejmenším mě to neuráželo. Někdy jsou ty HLPčka dost „násilná“ a je vidět, jak jsou uměle ždímány emoce, tady to byl prostě pravdivý příběh o nesnadné cestě, která se ale, jak se zdá, ubírá dobrým směrem.

Janin verdikt: Nepostup

Danny Leden

Peter Juhás

zpíval: Dean Lewis – Be Alright

DJ Vlado: Přestože jsem v dominanci electro-popu rád za každou čistě kytarou píseň, tak originál této písně je podle mě ultra unylý. To však neplatí pro podání Petra, který ji dokázal oživit svým sytým hlasem a přirozenou muzikálností, z čehož se zrodil jeden z nejlepších výkonů večera a zároveň jeden z nejlepších mužských výkonů celé fáze K.O. Peter je od začátku nejvýraznějším mužem Janina týmu a tímto výkonem svou pozici ještě posílil, takže nevím, co by se muselo stát, aby nebyl ve finále.

Scalex: Skvělý vypravěčský začátek, který následně přešel do přirozeného písničkářského proudu. Myslím, že slovo „přirozenost“ je něco, co Petra přímo definuje. On je naprosto nevyumělkovaný, velmi muzikální a má dokonalý „flow“, tedy to, jak vše, co zpívá, krásně plyne, Peter báječně frázuje a opravdu mě nadchnul a hodně bavil.

Janin verdikt: Postup do Top 6

Peter Juhás

Terézia Čikoš

zpívala: Pink – So What

DJ Vlado: Tohle byl totálně mimózní výběr písně. Terézia má vyloženě jemný soulový hlas, který k této pop-rockové juchačce pasoval asi tak, jako kdyby Jan Čenský hrál Terminátora. Řečeno slovy Eduarda Klezly Terézia se touto písní definitivně udusila. Tohle byla osudová chyba, která ji stála místo v Top 6.

Scalex: Úplně mimo. Tohle kdyby si zvolila Lucie, tak ta by s tím zabodovala, pro Teréziu to byla opravdu nevhodně zvolená skladba. Už hlas se k ní nehodil, scházela energie, chtělo to lépe frázovat, víc to sekat (jak koučové často hovoří o tom, aby zpěváci zpívali plynule a provázaně, tak tady je místy potřeba pravý opak). Bohužel, ať se Terézia snažila sebevíc, tohle zkrátka nezafungovalo. Škoda, mohla se dostat v soutěži dál.

Janin verdikt: Zóna ohrožení

Terézia Čikoš

Milan Brigadoi

zpíval: Robbie Williams – Supreme

DJ Vlado: Nedělám si iluze, že by každý měl takovou sloní paměť jako já, nicméně některé touchdowny se natolik zapsaly do historie našich talentovek, že když si tutéž píseň vybere jiný soutěžící, tak se jen málokdo ubrání srovnání. A to byl přesně případ Milana, který v tomto směru ostře narazil, protože zpívat Supreme po Martinu Chodúrovi je jako hrát Švejka po Rudolfu Hrušínském. Ačkoliv Milanův výkon nebyl vůbec špatný, v podstatě neudělal výraznější chybu, tak ve srovnání s Chodúrem byl sotva poloviční. Na Top 6 by to ale asi nestačilo ani s jinou písní, jelikož Milan není jako zpěvák nijak výjimečný.

Scalex: Tahle skladba chce také úplně jiný hlas, než jakým disponuje Milan. Velký, kantilénový. Tohle musí zpívat Chodúr nebo třeba klidně i Karel Gott (teda v době své větší hlasové síly), prostě někdo, kdo když zazpívá, tak jeho hlas dosáhne až ven z haly. Milan to zazpíval průměrně, jako takové lepší karaoke, s dynamikou si moc nepohrál. Opět jako u mnoha jiných zpěváků – nebylo to špatné, nebyla to ostuda, nebyla to hvězdná pěchota, ale ve srovnání se špičkou v téhle soutěži to prostě bylo trochu úsměvné.

Janin verdikt: Nepostup

Milan Brigadoi

Alice Stehlíčková

zpívala: Natalie Imbruglia – Torn

DJ Vlado: Alici bych po zásahu vizážistů vůbec nepoznal, s culíkem mi výrazně připomínala Moniku Kvasničkovou, což je dětská herečka, kterou můžeme znát například ze seriálu My všichni školou povinní, kde hrála dceru neurotické učitelky Hajské (Gabriela Vránová). Co se týče jejího výkonu, tak to bylo jako na houpačce, lepší místa střídala horší a jako celek to bylo poněkud neuchopitelné, ale aspoň její hlas je zajímavý a poslouchá se příjemně. Na postup to však v dané konkurenci nestačilo.

Scalex: Alice měla celou dobu velké intonační problémy, ani dynamika není její silná stránka. Disponuje hodně dobrou barvou hlasu, ale těžce selhává v pěveckých technikách. Nepostup je pro ni v tuhle chvíli to nejlepší řešení, protože je potřeba jít za hlasovým poradcem a hodně se učit. Potenciál tam je, ale je potřeba naučit se ještě řemeslo.

Janin verdikt: Nepostup

Alice Stehlíčková

Michaela Husárová

zpívala: Mária Čírová – Unikát

DJ Vlado: Když Míša zpívala anglicky, tak její hlas zněl zajímavě, proto si myslím, že volba slovenské písně byla chyba, jelikož ve slovenštině její hlas náhle zcela ztuctověl. Je to trochu podobný případ jako Petr Poláček z první české SuperStar, který rovněž zněl zajímavěji v angličtině než v češtině (a to byl Poláček můj nejoblíbenější kluk prvního ročníku SuperStar). Jinak to bylo kvalitně zazpívané, ale ze židle mě to nezvedlo. Postup do Top 6 byl zasloužený, v Top 3 Janina týmu by mi už ale Míša nechyběla, tam mám jiné kandidáty.

Scalex: U Michaely mi přišlo, že hezky všechno zapadalo do sebe, že přinesla komplexní balíček slušného soulového hlasu, kvalitního zpěvu a k tomu měla dobrý a přirozený pódiový projev, dobře působila. Tuctovost v hlase jsem nepostřehl, naopak mi přijde, že slovenčinou ukázala další rozměr toho, co umí.  Za mě Michaela patří k tomu lepšímu, co se v letošním Voice objevilo.

Janin verdikt: Postup do Top 6

Michaela Husárová

Kdo postoupil ze zóny ohrožení?

Ze tří soutěžících, kteří se ocitli v zóně ohrožení, si Jana vybrala jediného kluka – Šimona Švidraně. Pro Simonu Maierovou a Terézii Čikoš tak soutěž skončila.

Top 3 nejlepších DJ Vlada:

1. Lucie Večeřová
2. Peter Juhás
3. Valentína Vlková

Top 3 nejlepších podle Scalexe:

1. Peter Juhás
2. Šimon Švidraň
3. Michaela Husárová

Hodnocení 4. K.O. podle DJ Vlada:

Myslím, že se mnou bude většina čtenářů souhlasit, že to bylo rozhodně nejlepší K.O. kolo. Ať už proti Janě Kirschner má kdokoliv cokoliv, tak to, že se s rolí koučky vypořádala ze všech čtyř jednoznačně nejlíp, nemůže nikdo popřít. Svým svěřencům se maximálně věnovala a připravila je natolik, aby na pódiu ze sebe vydali maximum, což rozhodně neslo ovoce, jelikož minimálně Lucka, Valentína a Peter se svými výkony zařadili k nejlepším za všechny čtyři večery K.O. Příští týden se Voice přehoupne do své již třetí a poslední předtočené fáze, tedy do soubojů. V upoutávce jsme už viděli většinu dvojic (trojic), jejichž složení mnohé nepotěšilo, jelikož se hned několikrát sešli dva favoriti. Budou souboje ještě větší jatka než K.O.? To se dozvíme už za necelý týden.

Hodnocení 4. K.O. podle Scalexe:

Já nějak nevím, jestli to bylo nejlepší K.O. kolo. Je pravda, že mi v něm moc věcí a výkonů nevadilo, ale jestli tomu hned říkat „nejlepší“, nevím nevím. Janiny rady soutěžícím určitě vnímám jako lepší a efektivnější, než třeba Kaliho „to dáš, bráško“. S jejími rozhodnutími ohledně postupů a nepostupů souhlasím, jen mě překvapilo, že Šimon šel do zóny ohrožení. Můj žebříček se od Vladova docela liší. Jakkoli Lucii i Valentínu vidím jako postupové, do mé Top trojky se nedostaly a budou mě teprve muset přesvědčit v dalších kolech. Na která se ovšem moc netěším, protože tu soubojovou fázi nepovažuju za šťastnou a spravedlivou už od dob legendárního duetu Lucie Dobrovodské a Anny Veselovské.  Tohle na talentových soutěžích kritizuju od začátku: Když proti sobě postavíte dva špičkové talenty (a jeden vyhodíte) a dva chabé zpěváky (a jednoho vyhodíte), tak ve výsledku jeden špičkový letěl pryč a jeden chabý postoupil dál. Tomu mám aplaudovat?   ¯\_(ツ)_/¯

 

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 265
1
Sa. I.
Reagovat

Ad DJ Vlado:
děkuji za tento rekap a souzním :-)

2
Tomáš
Reagovat

Myslím že souboje budou ještě větší jatka než K.O. Dost se bojím toho jak to dopadne a o koho všechno ještě přijdu před živáky po Nicovi a Lookymu. Hlavně musí postoupit Juhás a Kristián!

3
JaiKudo
Reagovat

Nevím, jestli zrovna KO Kirschner bylo nejlepší, zatím jsem ani v tomto KO (ani v předchozích) nezaznamenal žádný touchdown, spíš naopak. Za mě postup jasný – Peter Juhás, Šimon Švidraň, Michaela Husárová, dál dejme tomu Valentina Vlková a z nedostatku lepších adeptů i Lucie Večeřová….a toho šestýho zase nedám :-D
Ale zjistil jsem jednu zajímavost – v letošním ročníku mám mezi největšími favority mnohem víc kvalitních kluků, než jindy. Šimon, Peter, Jakub, Kristián a možná někdo další…..(John, Kapitán?)
Zatímco dosud holky v těchto soutěžích u mně jasně vedly, letos je to jinak…. :-D

4
Monika
Reagovat

@JaiKudo: Subjektivni vec, pro me K.O. Kirschner byla jedna velka nuda vyjma asi dvou vykonu, vlastne Jana mela v tymu nejvic outsideru, vic me bavili predchozi dily, ale jako kouc fungovala Kirschner dobre.

Letosni rada je specificka a tim i dost napinava, nema zadneho jasneho favorita na vitezstvi. V prvnim rocniku jim byla uz od blind auditions Veselovska, druhy rocnik valcovala Hruzova, letosni rada je hodne vyrovnana, nikdo vyrazne nevybocuje a souhlasim, ze je velky nedostatek touchdownu. Vlastne jsem zadny jeste nezaznamenala.

5
Mila1
Reagovat

Psala jsem to už v průběhu vysílání tohoto kola – Janin tým byl nejlépe přípraven a večer s nimi byl z těch čtyř nejlepší. Ale – teď si budu asi protiřečit – žádný z těch výkonů mne neuchvátil natolik, abych přehodnotila svoje favority.
Zde tolik vychvalovaný Peter Juhás zpívá příjemně, má charizma, ale to mé top3 se nevejde.
Lucie Večeřová – tak na tu se příště těším a možná to ještě přehodnotím, ale na Elišku pro mne nestačí.
Pošta – dal tu písničku tak nějak nemastně neslaně, nebýt těch refrénů, tak ani nepoznám, že zpívá Ed Sherana. Myslím, že příště skončí.
Kdo se mi ale moc líbil byla Alice. Jistě, výslovnost nic moc, občas jí to ujíždělo někam, kam nemělo,ale barvu hlasu má nádhernou a celkově mi přišlo její vystoupení takové mile osvěžující. Doufám, že zpívat nepřestane a ještě o ní uslyšíme.
Takže celkově vzato – příjemně strávený večer, skvělá koučka Jana a těším se na souboje.

6
Violete
Reagovat

Diky za rekap, souhlasim s nejlepsim dilem, a pobavilo me spojeni Censkeho a Terminatora. Odkaz na Semafor je vlastne pripadny,vetsina zpevaku si tam udelala jmeno,takze to byla lihen talentu misto takove souteze. Ted kdyz nad tim premyslim,Natalie by tam dobre zapadla s cellem :-) Bylo by zajimave si udelat pruzkum,kolik ucinkujicich peveckych souteze proslo Semaforem. Jinak vizazisti mi tentokrat neprisli tak spatni, v minulych dilech to bylo horsi.

7
Tomáš
Reagovat

@Mila1: To by mě teda zajímalo kdo se ti do tvé Top 3 vejde když ne Peter Juhás.

8
Violete
Reagovat

@Mila1: Zvlastni,jak nekoho oslovila tak moc Alice, ale asi to bude jako tehdy me okouzlila Viktoriya a nikdo jiny to se mnou nadseni moc nesdilel.

9
Tomáš
Reagovat

@Violete: Kterou Viktorii myslíš?

10
Violete
Reagovat

Michshenko, tohle vystoupení https://www.youtube.com/watch?v=jrgsNoNpo-0

11
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jinak pouštěla jsem si některá vystoupení znovu a Šimon je fakt top, líbí se mi to jeho nedělní vystoupení čím dál více, Danny na druhý poslech má nakonec něco do sebe a Lukáš Zeman do toho druhého refrénu dal tak neuvěřitelnou energii. Těším se na jeho vlastní songy.

12
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Moje TOP3? Určitě Kristián a Eliška, o těch jsem přesvědčena, že to jsou mí největší favoriti, a pak buď Kapitán nebo Lucka nebo Adriana… tím třetím si nejsem moc jistá. Své má i AnnaMária. Třeba mne příště osloví i Juhás, ale zatím mi přijde sice velmi dobrý, ale nijak vyjímečný.

13
Mila1
Reagovat

@Violete: Jo, je to zajímavé. Uznávám, že Alice měla ve svém vystoupení hodně nedostatků, ale něčím mne prostě upoutala. Asi tou hravostí, svěžestí, nadšením.. fakt nevím. Možná i nohy naboso.. Byla prostě jiná než ostatní

14
dolores
Reagovat

moje poradie :
1. Peter
2. Michaela
3. Šimon
4. Valentína

Nechápem to nadšenie z Lucky. Tá pieseň jej podľa mňa nesadla, hoci začala pekne, ale v refrénoch jej bola vysoko, trápila sa, vyznelo to nepríjemne. Falzet na konci bol výborný, no celkový dojem z jej vystúpenia som mala rozpačitý, aj som popravde čakala, že ju Jana vyhodí. Potom som si uvedomila, že by to bolo škoda, lebo je inak kvalitná speváčka a niektoré baby tam nedosahovali jej level, a tie aj nakoniec našťastie nepostúpili.

Zato Valentína bola iné kafe, tak nejak plynule zvládla celú pesničku, hoci som z nej nepadala na zadok a nie celkom ma zasiahla, ale je šikovná, talentovaná, vychutnala si to, na svoj vek vysoko nadpriemerná, postup zaslúžený.

Najlepšia baba u mňa Michalea, asi preto že spievala Čírovej Unikát, ktorý mám rada a zvládla to výborne, tak vyzreto… hoci spevácky nie úplne dokonale, ale výraz bol skvelý a zasiahla ma viac ako Valentína, preto ju mám na druhom mieste po Petrovi. Otázka je, čo s ňou ďalej, v bl.aud. spievala megahit Rolling in The Deep, na ktorý sa otočí vždy každý, teraz jej sadol Unikát, ale ak jej nejaký song sadne menej, nemusí to dobre dopadnúť, keďže výzorom pôsobí na mnohých nesympaticky, ked sa to spojí so slabším výkonom, pôjde domov. Ja jej ale budem držať palce.

Prekvapením pre mňa bol Šimon, hoci to fakt nie je žiadny skvelý performer, navyše má dosť suchý image, na rozdiel od svojej sestry nešoubiznisový, ale po speváckej stránke fakt klobúk dole ako toto zvládol, veď tam sú myslím skoky o oktávu. Ak aj neuspeje ako spevák, muzikantsky sa môže uchytiť, ako napr.Juraj Zaujec

No Peter nemal song, z ktorého sa dá urobiť touchdown, ale výborne to zvládol, spieval celkom uveriteľne, a je zvláštne u neho ako sa mu mieša chlapčenská farba so zrelou chlapskou, britská so slovanskou plus je tam vzlyk, ale nie veľa, tak akurát. Pre mňa od začiatku do TOP 2 spolu s Eliškou. Jeho víťazstvo je však v našich končinách veľmi nepravdepodobné, keďže tu to valcujú väčšinou hlasové exhibície. Ale on sa nestratí, je pozitívny, vrelý a má poetickú dušu…

15
Violete
Reagovat

@Mila1: Vidis, ze byla naboso,to jsem zapomnela,pro me tam ta stejne uvolnenost nebyla,neni ten typ prirodni divozenky.Tenkrat byla naboso Lenka Hruzova,ne? Te jsem to vice verila,byla vice i v chovani rebelka.

16
Mila1
Reagovat

@Violete: Já jsem v Alici neviděla rebelku jako v Lo Hrůzové. Spíš pohodářku

17
samanka
Reagovat

Koľko bude Súbojov? Bude len jeden diel, alebo viac? Poprosím odpoveď od DJ Vlada.

18
DJ Vlado
Reagovat

@samanka: Měly by být dva díly soubojů, v každém nejspíš dva týmy, přičemž tipuju, že teď budou Pepa + Kali a příští týden Vojta + Jana :-)

19
JaiKudo
Reagovat

@Mila1: Na první poslech se mně Alice zdála hodně zajímavá a i její projev se mně líbil. Napodruhé už jsem spíš zaznamonával ty technický pěvecký nedostatky atd. Ale bylo to fakt tím nedostatkem zkušeností.

20
Violete
Reagovat

Tak mě napadlo, co si připomenout nějaké zpěvačky z minulých ročníků soutěže, které pro vás byly těmi romantickými vílami, přírodními divoženkami. Pro mě Petra Páchová a Kristýna Peterková. Máte také někoho takového?

21
Ally
Reagovat

@Violete: Petra Pachova je z prvni rady..True Colors? To jo to si pamatuju ;)

22
Ally
Reagovat

Ad rekap..ano DJ Avicii taky neni /nebyl muj salek caje..presto me to od Valentiny celkem bavilo..a to me bavi, kdyz me od nich bavi neco co me nebavi :D

Njn Chodur a jeho Supreme..az bude Vlado davat nejakou touchdownovou anketu ,)..budu mit asi vysoko
Fakt ze Robbie Williams ma taky takove nejake charisma , ze se to malokdy povede nekomu jinemu ?Napada me mozna jen Petr Bende a Feel.

A k tem vizasistum..no v SS jsme minule zas resili , ze oblekaji 15 lete holky Elisku Ruskovou atd. jako lehke devy..ted zas moc usedle..tak ja nevim, co bysme chteli..:)
A me to vlastne nevadi, aspon si je clovek lip pamatuje kdyz jsou tak netuctove..
Ale mohlo by byt zajimave, kdyby nastoupili vsichni treba v dresu“ Jana Team“ a hodnotilo by se jen podle vykonu..?☺

23
Violete
Reagovat

@Ally: Je z prvni rady,mela prezdivku Zlatuska. Nekde jsem cetla, ze se stala navrharkou.

24
jj
Reagovat

@Violete:
Petra Páchová jako víla je jasná, ještě bych dal Kristínu Mihaľovou, ta mi tak hlavně připadala, když byla v K.O. s Vítem Souralem a byly na ní záběry, jak tam sedí. To jsem si musel najít, s kým tam byla, ale vzpomněl jsem si na ní hned. A jako divoženka Bára Zemanová nebo Lenka Hrůzová. Mužský protějšek divoženky je divý muž nebo hejkal :-)

25
dolores
Reagovat

Ak sú pravdivé tie kombinácie v battloch, čo Monika popísala, tak niektoré sú teda prudko predvídateľné, napr. s Karolínou bude Diana a Monika Zaťková a všetci vieme kto z toho vyjde víťazne. Ak by Diana z toho súboja vypadla, bol by to šok of The Voice :-D Podobný prípad je Moulis vs Korbel, bohužiaľ je protekčný Korbel veľmi prechválený, takže Jakubove šance sú mizivé.
Aj v súboji Juhas vs Pošta by malo byť jasné, kto vyhrá, no Jana si Mareka tiež dosť pochvaľovala, takže tu to nie je až také jednoznačné.
Ale ďalšie dvojice / trojice sú aj celkom rébusy, napr. Valentína s Luckou, či Laura s Kristiánom

26
WithoutEnd
Reagovat

Dal poslala jen Slovaky, Cechy poslala domu. Jak se mi doted zdala, po tomhle dilu u me spadla. A nick Sa. I. je alter ego Vlada, ne? Nepise si tady nejaky komenty sam? :D

27
dolores
Reagovat

@WithoutEnd: Marek Pošta a Lucie Večeřová sú slováci jak repa :-D

28
Violete
Reagovat

@jj: Mas pravdu,jak tam tak sedi v tech satech se stavnate zelenou sukni,pusobi vilovsky. Ale divy muz to by byl vetsi orisek,asi bych rekla David Weingartner,vetsiho svebytneho zpevaka jsem nezazila.

29
jj
Reagovat

Takže příští kolo bude jen 6 písní, v každé si to rozdají vždy dva najednou? A v jednom K.O. budou tři. Vypadá to tak a další kolo to samé. Vždyť jich v pohodě mohli zvládnout dvanáct. V tv programu jsou na pořad vyhrazený dvě hodiny. Tam bude vaty, zřejmě i nějací hosté, nepochybně jeden z nich bude Michal David. Jestli bude nějaká další řada, tak bych se nedivil, kdyby ji uváděla Ester Janečková a už by se o zpěvu jen povídalo, hlavně o smutných příbězích, sem tam nějaký zpívající host. Přitom minulou řadu zvládli v prvním živém přenosu 16 songů. A nyní první živý přenos má být dlouhý tři hodiny a patnáct minut a jen 12 písní. Kdyby jich bylo taky 16 jak minule a natahovali stejným způsobem, tak by pořad musel trvat čtyři hodiny a dvacet minut. Tohle natahování se na sledovanosti dlouhodobě podepisuje, časem se nikdo na přenos dívat nebude, jen na záznam či youtube. Ale možná to mají promyšlený a chtějí odloudit nějaký diváky pořadu Pošta pro tebe, co já vím, určitě tam větší odborníky než je nějakej pisálek na internetu.

30
Violete
Reagovat

@Ally: Kdyby všichni nastupovali ve stejném oděvu, byť v týmu, tak by to byla nuda. To už bych je nechala obléknout si co chtějí podle sebe, mohlo by to být zajímavé. Je fakt, že se i někdo snaží o nějaký svébytný doplněk, třeba klobouk, nebo šátek, bez kterého si třeba Zonygu, nebo Spilku nedokážeme představit :-) Mít svůj styl to se zpěvem může hezky souznít.

31
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: Zlatuška byla moje vůbec první srdcovka v našich soutěžích :-) Hrozně mě tehdy štvalo, že ji porazili i takoví tragédi jako Dolínek nebo Záhorovský a že jako jediná z celé Top 10 nevydala CD :-( Jinak zástupkyně kategorie „lesní víla“ mám hodně oblíbené spíš v zahraničí, viz. Diana Vickers, Janet Devlin, Drew Ryniewicz nebo Jiordan Tolli, všem těmto holkám jsem hodně fandil, přičemž první jmenovaná je dokonce mojí nejoblíbenější zahraniční soutěžící EVER :-)

@dolores: Ty poslední zmíněné dvě dvojice mě neskutečně štvou, jelikož bych je v live shows rád viděl v kompletním složení :-(

@WithoutEnd: Maxxi, zas už tady rozséváš ty svoje fašistické zvratky? A jestli tady někdo střídá nicky jako ponožky, tak jsi to jedině TY :-D

32
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Diana Vickers ma vizualne smrnc a la Warholka,takova pop-art girl :-)

33
dolores
Reagovat

@jj: možno sa v tých battloch budú spievať celé verzie piesní, nie skrátené ako teraz, a to vyradovanie bude trvať dlhšie, teda viac zdôvodneni atď. Aj dokrutky z nácviku mozno budu dlhšie. Takže tých 6 vystúpení sa pekne natiahne, či bude hosť nie som si istá, to zvykne byť v živákoch.

34
dolores
Reagovat

@jj: keďže si spomenul Kiku Mihaľovú, tak tá sa objaví tento týždeň na Jarných Bratislavských jazzových dňoch, čo je už myslím dosť vysoký level, hoci len ako predskokanka, ale Peter Lipa a spol.si do programu nezaradila len tak hocikoho. Už keď som jej fandila v Hlase, mi bolo jasné, že to dievča má budúcnosť. Podobne ako Zuzka Mikulcová, tá na jazzakoch už tiež vystupovala.

35
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tak aj v The Voice platí biblické….je veľa povolaných a málo vyvolených

36
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Kiku jsem viděl vloni na podzim v Chodovské tvrzi, kde vystupovala s jejím přítelem a kytaristou Jakubem Šedivým :-) Byl to vyloženě komorní koncert, ale skvělý, přičemž mi barman říkal, že to byl nejlepší jazz, který tam kdy měli :-) Fakt můžeme být oba na sebe hrdí, že jsme už před pěti lety naší nejspolečnější favoritce EVER prorokovali velkou budoucnost :-)

37
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: To je hezké přirovnání :-) Dianu jsem objevil zhruba před deseti lety a stále mě ještě neomrzela, její hlas i charisma jsou prostě nakažlivé v tom nejlepším slova smyslu :-D

38
jj
Reagovat

@dolores:
Máš pravdu, host bude téměř jistě až v živácích, co by tam teď dělal, takže se bude všechno natahovat a všechno bude delší.

39
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: ako pekne si to napísal : nejspolečnejší EVER ? to naozaj ? :-)

Už je upútavka na nedeľu. Zdá sa, že Adriana s Janou budú highligth večera

Vlado, a čo keď to bude takto, že (hoci som si nie istá), ale podľa mňa si asi kouč bude môcť vybrať do finálových kôl aj oboch proti sebe spievajúcich súperov, a zároveň oboch môže aj vyhodiť

https://www.youtube.com/watch?v=9uB2EJoomt4

40
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Nejspolečnější možná společně s Moničkou, ale v té době jsme se ještě neznali :-) Z těch ostatních našich společných: Anička tady měla velký fanklub, takže tam ta shoda nebyla tak vzácná (navíc u mě se přetahovala s Markétou, ke které mě to ke konci táhlo víc, jelikož si GF musela u Pepy víc vybojovat), před Terezkou jsi preferovala Itcha, před Emmou Pavla atd., jen před Kikou jsi žádného kluka nepreferovala, i když se u tebe přetahovala s Vendulou, ale přijde mi, že Kika pro tebe byla větší srdcovka, zatím Vendula byla spíš „kosmonautka náhradnice“, nebo se snad mýlím? :-)

Tu tvoji upoutávku pro ČR uživatel zablokoval, nicméně viděl jsem ji na kanálu Markízy a je dobře, že se Adriana ukáže i v rockové poloze, jelikož to vypadá, že bude v live shows mojí největší favoritkou vzhledem k tomu, že se obávám, že Lucka vypadne s Valentínou (jelikož je tam záběr na Valentínu, jak brečí, což jsou evidentně slzy štěstí) a Laura s Kristiánem, o Monice nemluvě, ta je proti Dianě úplně bez šance :-( Na Nově jsou zase Laura a Kristián, zpívají Dusk Till Dawn od Zayna a Sii, a vypadá, to, že by mohli být rovněž highlightem, jen mě tohle složení battlu neskutečně štve, jelikož je to pro mě souboj srdce a rozumu, přičemž srdcem bych volil Lauru, která mě s Sheeranem v K.O. dostala, zatímco rozumem bych naopak preferoval Kristiána, jelikož má větší šanci porazit Dianu, jejíž vítězství si z několika důvodů těžce nepřeju :-(

Jinak myslím, že z každého battlu postoupí jenom jeden, tohle je Voice a ne SS :-)

41
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak ty souboje budou dost zajímavé. Pokud jde o Lucku a Valentínu, tak Lucka je jedna z mála holek která mě letos zaujala a dokonce se na ní shodnu s tebou. Jestli dopadne stejně jako Anette a Natálie, tak mám fakt na baby pech a bude to jasný důkaz že mám fandit jenom chlapům. :-D Valentina zpívá na svůj věk téměř dokonale, mě se docela líbila v Blind Audition ale teď v K.O. se mi naopak už nelíbila vůbec a je to pro mě takový nepohledný babochlap takže rozhodně bych přál daleko víc postup Lucce na kterou se kouká příjemně. Ale taky se obávám že ji asi Valentína porazí. :/ Kristián a Laura – Lauru mám taky docela rád a zase je to jedna z pro mě mála zajímavých holek co tam letos jsou ale tady nemůžu jinak a volba je u mě absolutně jasná – musí postoupit Kristián, jeden z mých největších letošních favoritů. Nasralo by mě strašně kdyby se zase nedostal do Finále jako loni, on si to doopravdy zaslouží a navíc se ještě zlepšil a je nyní pěvecky minimálně o level výš než loni. Pak pro mě bude taky dost klíčový souboj Juháse a Pošty, jestli to nevyhraje Juhás tak to fakt nikdy nepochopím. A Šimon bude s Husarkou ale o Šimona se skutečně hodně obávám že dál neprojde. Každopádně to bude masakr ale už se na to těším.

42
Tomáš
Reagovat

Je to jisté že ty živáky budou v sobotu od 11,5. ? Odkud ta informace vůbec je? Z nějakého tv programu nebo odkud?

43
Lukša
Reagovat

@Tomáš: Jestli je to tak, tak si hlavně Markíza troufá, o týden později, tj. 18., by šla proti slovenskému hokeji od 20.15. A nezapomeňme na finále Eurovize, které poběží od 21.00. Navíc u nás Prima nasadí nějaký osvědčený film, stejně tak ČT1, no sledovanost bude hodně mrzká.

44
Tomáš
Reagovat

@Lukša: Někdo to tu psal že to bude v sobotu, já to zatím nikde neviděl. Tak by mě zajímalo odkud ten člověk tu informaci má.

45
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: buď v kľude, Valentína tam plače srdcervúco, podlľa mňa nie od radosti, dokonca je na ňu ešte jeden záber, kde je smutná so slzami v očiach. Dosť plače aj Laura a tiež to nevyzerá na radosť, takže Tomáši, Révay ti asi postúpil. Aj Michaela je vyplakaná, tak je možné, že Šimon dostal ešte šancu, dedukujem to, lebo Looky spomínal, že Šimon v battloch zahviezdil.
Len mi tam nie je jasný Dominik, ktorý si utiera oči, hoci nezdá sa, žeby plakal. Skôr vyzerá byť unavený.

46
Bezík
Reagovat

@dolores: Taky bych tipoval, že postoupí Lucka, Kristián a bohužel Šimon.

47
Violete
Reagovat

Pokud mi vypadne Valentina, jak tady psala Dolores, Laura i Monika, tak to bude pro mě smutné, všem hodně fandím, to už mi pak zbývá jen Eliška. U chlapů jestli projde Šimon a Kristián, tak budu spokojená :-) Šimonovi hodně věřím, třeba by mohl projít až do finále.

48
jj
Reagovat

@Tomáš:
Ano, první živý přenos v sobotu je z tv programu. Ze stejného programu, který předopověděl asi tři týdny dopředu, že do K.O. půjde 26 lidí. Takže když tam bude napsaný, že finále bude v úterý ve tři hodiny ráno i se jménem vítěze, tak to tak bude.

49
Bezík
Reagovat

@Violete: Nestraš !!!! :D

50
Mila1
Reagovat

@dolores: Dolores, takové štěstí, že by vypadl Dominik, nás potkat nemůže :-) Doufám ale, že mu dají anglickou písničku ať se ukáže, frajer… :-) ale třeba mi v angličtině nebude tak vadit. Zas tak dobře anglicky neumím, abych poznala, že má špatnou výslovnost a natahuje špatně některé samohlásky, jako to dělá v češtině

51
Jarda
Reagovat

@dolores: Který dobře placený blbec rozhodl o tom, že videa Markízy nebudou přístupná pro ČR? Čím dál tím všechno lepší….

52
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Na ty společné favoritky máme letos holt smůlu, no :-( tak se radši neopovažuj začít fandit Adrianě, protože chci, aby mi tam aspoň ona vydržela až do GF :-D

53
yeey
Reagovat

@dolores: Valentína (a následně Adriana) imho pláčou radostí, to by byla hodně hysterická reakce na nepostup :-)

54
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja doufam,ze nekdo podcenovany,ne tak jasny favorit postoupi.Treba by to mohl byt Simon.Monice nebo Karoline bych to take prala,ale to by se musel stat zazrak :-)

55
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: No já si myslím, že u Valentíny jsou to jasné slzy radosti, vzhledem k tomu, že je to tak hysterické a přímo na pódiu :-) Je podle mě jenom jedna možnost, proč je s Luckou dali k sobě, zatímco by logičtější bylo dát Valentínu s Míšou, které jsou si víc podobné a Lucka se liší, a sice to, že u Jany se jede na Slováka do GF, jelikož favoritky ostatních týmů (Adriana, Diana a Eliška) jsou Češky, tak čtvrtou Češku v GF nechtěli riskovat :-(

56
Monika
Reagovat

Valentyna je imho jasnej postup, se uplne stestim klepe a zari, u nepostupu by vypadala jinak. Dost zvlastni, na sitich Lucka vsude ostatni valcovala, divim se, ze ji dali prednost pred Valentynou, nejak neverim, ze u divaku vyrazneji zaboduje.

57
Frida
Reagovat

Tak já od začátku fandím Elišce a Jance. Pokud ovšem je pravda, že bude v duelu s Adrianou, tak nevím nevím. Kór, pokud budou mít rockovou píseň. Adriana už jednou hovořila o tom, že má rock ráda a chce s ním počkat na vhodnou chvíli. Tak asi přišel její čas. Ale třeba Pepa překvapí a postoupí obě. Nebo jen Jana?

58
Violete
Reagovat

@Frida: Tak na souboj Adriany s Janou jsem hodne zvedava.Jane take fandim,ale treba me Adriana v rockove pisni konecne zaujme,zatim z ni nadsena vubec nejsem.

59
Frida
Reagovat

@Violete: Adriana se mi celkem líbí,ale radši bych Janu. Nebo obě. Myslela jsem, že Jana půjde do duelu s Aleksandrou. To by bylo logičtější.

60
yeey
Reagovat

Na Adrianu a Janu jsem neskutecne zvedavej – Vlado briskne odhalil, ze zpivaji Born To Be Wild ! John a Aleksandra Shallow od Lady Gaga, Bradley Cooper

61
Violete
Reagovat

Tak Shallow je perfektni volba,to se moc tesim.Alexandra s Johnem by mohli byt uzasni.Doufam,ze Alexandra postoupi.Ale John je take fajn.Skoda,ze nemohou postoupit oba.

62
Milena
Reagovat

U Jany mne nejvíce zaujal Šimon, a zrovna jeho poker face. Působí tak nějak „britsky“, zpívá skvěle, nepodbízí se. Myslím, že ještě překvapí.

63
dolores
Reagovat

Máte pravdu asi s tou Valentínou, ja som použila len prvú signálnu 😁(na čo zaiste cielil aj autor upútavky), pravdepodobne, ak by vypadla, tak by prvoplánovo nepropagovali jej nárek… a zároveň som kdesi zachytila Šarlotu, moderátorku Zone ako hovorí, že v súbojoch plakala väčšina postupujúcich za svojimi kamošmi-súpermi, čo vypadli. Takže aj ten Šimon je už nejasný…

@Mila1: Princ Krasoň by nemal vypadnúť, keďže je v súboji s menej atraktívnym Františkom, ktorého spev tiež nie je dychberúci. Ak by bol v tíme s Juhasom alebo Korbelom, šiel do súboja s nimi, to by už bola iná story.. 😆

64
Bezík
Reagovat

@dolores: Tak prince Jasoně bychom měli, kdo bude princ Drsoň ? Kristián ? ;-) :D

65
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: mňa teda ani nenapadlo brať do úvahy ten národnostný aspekt, prvý kto to tu teraz použil bol Maxx, myslela som, že to nikto už nespomenie, prekvapil si ma, že o Jane takto kalkuluješ… Ja myslím, že ona je kozmopolita, že nerobí rozdiely medzi SK a CZ, a nedá sa pritlačiť k tomu ani produkciou (ak to nemá výslovne podpísané v zmluve), ale pripúšťam, že by sa mohla trochu prejaviť ako lokálpatriot (Martin, Prievidza a okolie)

66
dolores
Reagovat

@Bezík: princ Drsoň už zahynul priamo na bojisku (Honza Nic) 😂

67
Bezík
Reagovat

@dolores: Princ Drsoň že by na „bojisku“ bulel jako malé děcko ???!!! To nikdy ! Kdepak !

68
dolores
Reagovat

@Jarda: to nevidíte v Česku na tom YouTube kanáli The Voice CS všetky súťažné vystúpenia alebo len upútavky?

69
Bezík
Reagovat

@dolores: CS kanál asi vidíme, ale SK kanál ne. Ale to je jen naprostá technická prkotina to vyřešit, nevím, že si s tím někdo dává práci.

70
dolores
Reagovat

@Bezík: Len si ventiloval nahromadený stres, lebo mu zlyhali osvedčené zbrane a strelivo 🙄

71
dolores
Reagovat

@Bezík: Je aj český kanál the voice na YouTube? Daj link…

72
Bezík
Reagovat

@dolores: Princ Drsoň by nebulel ! Chytil by Pepu pod krkem a pravil : „neříkej mi, že nevíš ke bydlí ta bohatá princezna, sakra !!!

73
Bezík
Reagovat

@dolores: No já se v tom moc nevyznám
CZ je asi tenhle : https://www.youtube.com/user/Hlas2014
a SK tenhle ? https://www.youtube.com/user/hlasmarkiza

74
dolores
Reagovat

@Bezík: ale takáto povaha Drsoňa mi nesedí ani na Kristiana, to by sa musel vrátiť Šeps alebo Robo Mikla 💣

75
Bezík
Reagovat

@dolores: Hmmm, tak odkazy asi uvést nemůžu, příspěvek čeká na schválení :(

76
Bezík
Reagovat

@dolores: Já bych řekl, že Kristián by dokázal bejt hustej ! :D

77
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Tak já si rozhodně nemyslím, že by Jana byla nějaká nacionalistka (to by těžko žila v Londýně), ale spíš to vidím na příkaz „shora“, aby jeden tým byl ve finále čistě slovenský, aby nehrozili 4 Češi v GF, a vzhledem k tomu, že u Pepy a Vojty dominují Češi a u Kaliho to taky úplně nejde, jelikož je tam Diana, přes kterou nejede vlak, tak to vyšlo na Janu, no :-/ Možná bych ale ten národnostní aspekt nevytahoval, kdyby Černý Petr nevycházel na mojí favoritku :-(

79
Violete
Reagovat

@Bezík: Princ Drson je prece jasny, Simon a la tichy zabijak z Tarantinovek :-)

80
Bezík
Reagovat

@Violete: Když mě ten „Sajmon“, jak tu mnozí píšete :D přijde spíš jako sračka než jako drsoň :D Ale třeba se ještě vybarví ;-)

81
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Fandit Adrianě? To není špatný nápad pokud je to zaručený recept na to že potom vypadne :-D Ale asi mi to nepůjde úplně upřímně a od srdce pokud u ní v týmu zůstane nějaký chlap kterému budu fandit víc, jakože snad zůstane. Ale myslím že můžeš být klidný, Adriana má GF bohužel jisté. Přes tu nejede vlak ještě víc než nejede vlak přes Dianu.

82
Monika
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/video-tri-skvele-zpevacky-ale-jen-jedna-muze-do-finale-drsne-souboje-the-voice-jsou-tady.html?fbclid=IwAR0XSYO0-douaueK62qE8k1ITWxzS_a1MCjookX6_mdIYqhimhvmPeQK1Bs

No tak v te ukazce je pro me suverenne nejhors Diana. Karolina to valcuje silou hlasu, umi se poradne oprit do refrenu, Monice to konecne slusi a ma prijemnou barvu hlasu, Kalaska je obycejna baba s obycejnym hlasem jako kazda druha, nema zadnou pridanou hodnotu a ani silny hlas, aby to mohla rozbalit. Jo Maskovou jsem nemusela, ale nedal se ji uprit talent, ve srovnani s Kalaskou je to nebe a dudy. Nechapu jak mohla slaba Diana vyhrat tenhle souboj, mam pocit, ze bylo rozhodnotu uz predem a protekcni devce bude otravovat v live show.

83
Violete
Reagovat

@Bezík: Simon to urcite rozbali, v to pevne verim.Tady jsem nasla skladbu s nejakym raperem https://m.youtube.com/watch?v=q5BdOgHPrHc Priste uz bude hlavnim zpevakem on :-)

85
jj
Reagovat

@Prochor:
I když je influencer cizí slovo a může znít tajemně a složitě, tak čeština má pro něj spoustu ekvivalentních slov. Influencer v našem případě plní funkci plnícího materiálu. Synonyma pro naše influencery jsou snadno pochopitelná česká slova jako bublinkový papír, vzduchové polštářky nebo třeba zmačkané noviny. Prostě se u tohoto hudebního pořadu očekává, že nastávající dlouhé díly s minimem zpěvu budou mít spoustu hluchých míst, kde se nic nenachází, tzv. vakua, a proto se do nich šoupnou oni influenceři. Ale abysme měli jistotu, že tomu tak opravdu je, tak také vyzývám DJ Vlada, aby nám laskavě vysvětlil, jakej mají smysl!

86
Frida
Reagovat

@Monika: A ona vyhrála ten souboj?

87
Michal V.
Reagovat

koukam, ze zas nekdo na nove nedaval pozor, kdyz se vysvetlovalo co to znamena influencer…

cekal jsem tam napr. Koviho apod. neboli lidi co sleduje moje 12ti leta dcera na yt, ale lidi z music businessu by me v zivote nenapadli…

88
Bezík
Reagovat

@jj: Ano, třeba v případě hudebních děl Járy Cimrmana se hovořilo o výplních až vycpávkách ;-)

89
Violete
Reagovat

@Monika: Karolina v te ukazce fakt super,je nejlepsi.Mohla by Dianu porazit.

90
jj
Reagovat

Koukal jsem na nějaké ankety a dávám výsledky posledních anket na nováckých stránkách v procentech. I když jejich význam nepřeceňuju, nevím, jak je maj ošetřený, aspoň nějakou představu snad dají.

K.O. kolo Vojta
1. Jakub – 30 %
2. Eliška – 23
3. Dominik – 16
4. Viktoriya – 10

K.O. s Kalim mi to špatně zobrazuje stránku, takže nic

K.O. Pepa
1. Fečo – 32 %
2. Aleksandra – 21
3. Natálie – 13
4. Adriana – 11

K.O. Jana
1. Lucie – 43 %
2. Valentina – 12
3. Milan Brigadoi – 11
4. Peter – 8

Jen pro zajímavost, v anketě u jednoho výběru naslepo měla nepostupující Isabela Škutová 69 %. V té samé anketě s Isabelou byl i Šimon Švidraň, jasně poslední a dostal jen jeden hlas (u této mi to ukazuje počet hlasů, na procenta jsem Isabelu přepočítal). Teď v anketě z K.O. kola je na tom Šimon jen o něco líp, má 3 procenta. I když zpívá dobře, tak asi není lidem moc sympatickej. A u jiného výběru vyhrál výrazně anketu nepostupující Tomáš Berky, měl 61 procent. Druhá v anketě za Berkou byla Eliška, jen 10 procent.

91
Ally
Reagovat

Influenceři, challenge..to je hustý, kámo.. ;) Jen aby zbyl ještě čas na tu Ester Janečkovou..?
I když vlastně zpívat nemusejí, o to nejde .. : D

92
Adam
Reagovat

Živá kola se budou opravdu vysílat v sobotu, jak jsem zde dříve psal. Tady je to krásné vše shrnuto.
https://mediaboom.sk/nezaradene/the-voice-sa-prepadlo-na-dno-taziskovych-sou-zmena-vysielacieho-dna-markize-prinesie-este-vacsi-problem/

93
dolores
Reagovat

@jj: tak pre zmenu, nevidím ja váš kanál, ani jedno video. Vysiela sa to isté v obidvoch republikách, a úplne rovnaké videá na YouTube ma každý svoje, nedáva mi to logiku ani s prihliadutim na reklamných partnerov

Na SK kanáli je zase nová upútavka, kde Laura hovorí so slzami v očiach Kalimu, že to, že si vybrala jeho za kouča, bolo jej najlepším rozhodnutím…tak teraz je otázka, či je to rozlúčka alebo ďakovačka za postup.

94
Monika
Reagovat

@dolores: Zrovna na Kaliho tym je spoiler na netu, kde je cela finalova trojka. Nebudu prozrazovat uplne, aby si tu nekdo nestezoval, ale napovim, ze Tomas bude s Kalim velmi spokojen :-))

95
dolores
Reagovat

@Monika: Diana nie je slabá, dokázala by aj ona zaspievať dobre ten Karolinin part, len nemá takú jasnú kryštálovú farbu ako Karolína, ale skôr zastretejšiu, som zvedavá na celú skladbu.

96
jj
Reagovat

@Monika:
Tos napověděla docela dost :-) Spoiler jsem neviděl, ale u Kaliho se tihle postupující dali čekat, žádný překvapení, jestli si dobře pamatuju, komu Tomáš fandí. Ale jak někdo může vypustit takovej spoiler… Podezírám influencery, jsou nespokojení, že jsou jen vycpávka hluchých míst a přitom by tak hrozně moc chtěli influencovat.

97
Mia
Reagovat

Tak zatial su na webe len pesnicky, ale nie, kto ich spieva. Tak nech sa paci, mozete tipovat kto bude co spievat…. :-D
V nedeľu zaznejú tieto piesne:
Born To Be Wild od Steppenwolf
Dusk Till Dawn od Sie a Zayna
Shotgun od Georga Ezru
Blurred Lines od Robina Thicka
Shallow v podaní Lady Gaga a Bradleyho Coopera
This Is Me z muzikálu The Greatest Showman

98
Tomáš
Reagovat

@Monika: No hele proč jsou vlastně v tomhle souboji tři? Asi proto že má Kali po krádeži lichý počet soutěžících že? A postoupit z nich může jen jedna? Docela masakr. Každopádně já bych z těchhle tří taky vybral do živáků Dianu ať už se v tom souboji předvedou jakkoliv protože Karolína a Monika mě absolutně nezajímají a pokud opravdu obě dvě vypadnout, tak mi ani jedna z nich ani trošku chybět nebude. S Dianou začnu mít asi trochu problém až v živácích až mi tam začne ohrožovat Kristiána pokud by se tam on náhodou dostal taky.

99
Tomáš
Reagovat

@Adam: Já nechápu co koho baví na tom hokeji, mě třeba je nějaký hokej a i jakýkoliv jiný sport absolutně u prdele ať hraje kdokoliv a žiju jen pěveckými show. :-D Ale lepší to s tou sledovaností už nebude no, musíme si zvyknout že jsme tady v menšině a nic s tím nenaděláme. :-)

100
Tomáš
Reagovat

@dolores: Při vší úctě k Lauře musím doufat že je to její rozlučka jinak mě to vážně pořádně naštve, Kristián prostě musí být ve Finále! Ale mám taky strach no. :/

101
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Jen ho nechte, ať se bojí ! ;-)

102
dolores
Reagovat

@Tomáš: Ja to mám opačne, už teraz som naštvaná :-) , že (podľa spojera Moniky), postúpil bachár z Leopoldova a nie Laura :/

103
dolores
Reagovat

@dolores: Ups :-D …spoilera

Neviem, či to uvidíte, ale tu Jana uprednostnila Johna pred Aleksandrou, škoda, že nie je jeho koučka
http://thevoice.markiza.sk/novinky/1963716_etericka-jana-kirschner-zmenila-vizaz-odpadnete-ked-ju-uvidite/2

104
Bezík
Reagovat

@dolores: Mě už je to nějak jedno. Můj miláček Natálka už vylítla, Lucka mě poněkud zklamala, a stejně to produkce posere, takže je to fuk :D

105
Violete
Reagovat

@dolores: Skoda,ze nemohou postoupit jak Kristian,tak Laura.Laura je naprosto vyjimecna.Ten odkaz me presmeroval na outfity Kirschnerove,to jsi asi nemyslela, ne?

106
Tomáš
Reagovat

@Violete: To škoda je, Laura se mi docela líbila a je něčím zajímavá. Ovšem proti Kristiánovi je u mě samozřejmě absolutně bez šance.

A že to produkce zase všechno posere, to tu snad všichni bereme s jistotou. :-)

107
Tomáš
Reagovat

@dolores: Mě to šlo přehrát. :) A on Jako Vojtek skvělého Johna před tou úplně tuctovou, nudnou a zbytečnou Aleksandrou neupřednostní? :( Ale vlastně by mě to po těch jeho neslavných rozhodnutích v K.O. ani už nepřekvapilo. :((((

108
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak tím bych si byl jist, ještě v K.O. ho nějak přes produkci protlačila ale dál už neměl šanci.

109
dolores
Reagovat

@Violete: nie, článok nemusíš čítať, ale to video som mala na mysli
@Bezík: Ja nie žeby som to prežívala :-))), ale tak Kristián mi bude vo finálových kolách ohrozovať môj liebling ,ktorý ani neviem,či vôbec postúpil :-D

110
Violete
Reagovat

@Bezík: Pro me ta soutez skori take ztratila smysl,jak vypadla Natalie,ale porad tam jeste mam oblibence.Jen jestli preziji duely.

111
Prochor
Reagovat

@Tomáš: To máš Tomáši těžké – cizinci nejsou v českých talentových soutěžích preferovaní. Stačí si vzpomenout třeba na Superstar a že tam byla cizinců fůra. Jediná cizinka, pokud vím, která zatím zvítězila v talentové soutěži byla jenom Ivanna Bagová a už to vzbudilo rozruch a nevoli.

112
jj
Reagovat

@Mia:
Tak já si tipnu, ale není to úplně čestný. půlku jsem věděl najisto :-)
Diana, Karolína a Monika – This is me
Jana a Adriana – Born to be wild
John a Aleksandra – Shallow
Anna a Kapitán – Dusk till dawn
Ladislav a Jakub – Shotgun
Laura a Kristián – Blurred Lines

113
Violete
Reagovat

@dolores: Uz to video vidim, pro Johna vyborna pisnicka.Je to tezke v dvojici John a Alexandra take fandim obema. Jinak Kirschnerove ty kvetovane saty slusi :-)

114
Bezík
Reagovat

No doprčic, to jsem ale pako :D Já že je mi ta Laura nějaká povědomá :D No bodejď by nebyla, když je to TA Laura (iamlauraweng) co zpívá s Emmou Drobnou ! Mě se to vůbec nespojilo :D No tak to máš Kristiáne smůlu :D Předpokládám, že to Emma u Jany nějak „vybavila“ ;-)

115
Bezík
Reagovat

@Bezík: Ale já už blbnu, dyk oni jsou u Kaliho :( Tak to teda nevím :D

116
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: Tak mně už Laura byla známá dřív :-) S Emmou zpívá čerstvě, jelikož na jejím loňském pražském koncertě v rámci Emma & Emma Tour ještě nebyla, jakkoliv si už před tím zahrála v klipu Emmy a Petra Panna Rest Of Time :-) Jinak jsi Lauru mohl vidět jako vokalistku v loňské SS společně s Kikou Mihaľovou a Samuelem Hoškem :-) V minulosti se už taky zúčastnila SS jako běžná soutěžící, konkrétně ČSS2 (2011), kde vypadla v divadle (přičemž ale už tehdy mohla být klidně v SF, kam v kategorii Slovenek prolezlo několik tragédek v čele s Pappovou), ale tehdy ještě vypadala úplně jinak a nebyla tak vizuálně výrazná, takže pochybuju, že by sis ji pamatoval :-) A taky byla hned dvakrát v Talentu, poprvé jako hodně mladá holka v roce 2008, když byl Talent ještě čistě slovenský, a podruhé v roce 2013 jako členka dívčí skupiny Forsomeone, ale pokud vím, tak Talent jsi nesledoval, tak z něj si ji už vůbec nemůžeš pamatovat :-D

117
Scalex
Reagovat

Za pět minut dvanáct doplněna moje část rekapu. A kdyby do mě Vlado včera nešťouchl, dočista bych na ni zapomněl…

118
jj
Reagovat

@Scalex:
To musela bejt pořádná kalba o Velikonocích. Málem zmeškat rekap a probudit se až včera u DJ Vlada :-D

119
Motylek
Reagovat

@jj: jo oni žijou spolu? :-)) /DJji zdravím :-* / i ostatní samozřejmě…

120
DJ Vlado
Reagovat

@Motylek: Ahoj, Motýlku :-* Ne, spolu nežijeme :-D

121
Prochor
Reagovat

Já jsem zvědavý na funkci influencerů hlavně Emmy Drobné dnes večer.
Na FB se uvádí následující:

„V show The Voice Česko Slovensko odstartovala také jedna nová výzva. Do každého týmu přibyla posila v podobě influencera, který má v malíčku sociální sítě. Social koučové budou usilovat o to, aby vyhrál někdo z jejich týmu. Když se tak stane, ostatní influenceři budou muset splnit výzvu, kterou si na ně připravil vítězný kouč. Co je předmětem výzvy, je zalepeno v červených obálkách. Ty budou otevřeny až po vyhlášení vítěze The Voice Česko Slovensko.“
(konec citace)

Já jako laik z téhle zprávy naprosto nechápu například:
1) JAK influencer „usiluje o to aby vyhrál někdo z jeho týmu“.
2) Bude Emma sedět někde u kompu a lanařit fanoušky, nebo jí uvidíme na jevišti?
3) Bude influencer zpívat nebo nebude zpívat? Nebo, co konkrétně bude dělat?
4) Zapojí se influenceři ž v duelech nebo až při živácích?

122
Violete
Reagovat

@jj: A kdyby Scalex videl do budoucnosti,mohl rovnou napsat i rekap za dnesek :-) Dobre receno,ze postavit dva vynikajici a dva slabe nedava smysl,ale dobry a spatny proti sobe by zase nebylo fer,i kdyz kdo vi.Kazdopadne zpevak musi zaujmout hned,na presvedcovani neni v tehle rychlosoutezi cas.

123
Bezík
Reagovat

@Violete: Kdyby Scalex viděl budoucnost, mohl by napsat všechny rekapy až do finále a nemuseli bychom na to čumět :D

124
Violete
Reagovat

@Bezík: Jasne,ale treba Scalex tu kristalovou kouli ma,vi i viteze,ale nechce nas pripravit o tu radost z diskutovani :-)

125
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/video-soutezici-predvedou-tuhy-souboj-ale-jiskrit-to-mezi-nimi-bude-od-zacatku.html?fbclid=IwAR1sK0VVVaLbYBdZ1VhwNfVl1HZF2SUlrUVMa2cGzgKGFOtSSUgcqXLLlyU Tohle bude nejlepší duet dnešního večera, oba zní skvěle. Ale moc, moc, moc doufám ve vítězství Kristiána, asi se za něho budu muset modlit.

126
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No je to fakt pech, tahle dvojka. Kterej produkční debil dal dva nejlepší z Kaliho týmu dohromady ! Zrovna tyhle dva bych chtěl do živáků, jenže smůla, produkce to opět podělala …

127
Violete
Reagovat

Laure a Kristianovi skvele jdou hlasy i dohromady, to je fakt strasna skoda,ze nemohou postoupit oba.

128
o
Reagovat

Re Prochor: Samozrejme nikomu nevidim do hlavy, ale skoro bych cekal, ze hlavni cil produkce s influencery, krome pritahnuti dalsich divaku k obrazovkam, je dat dalsi prostor v prime time svym dvema poslednim vitezkam z predchozich soutezi. Hodne se namluvilo ohledne toho, kolik tech vitezu takovychto soutezi bylo a ze skoro vsichni zapadli, takze jista pomoc ke zhodnoceni investice nemusi byt na skodu.

Takze bych cekal, ze obe dve budou vystupovat aneprekvapilo by mne, kdyby mely akorat nacasovane vydani noveho singlu. A skoro bych cekal, ze budou obe „porazene“, protoze „prohra“ jim da dalsi publicitu.

129
dolores
Reagovat

@Tomáš: neviem, či som hluchá, ale počujem tam dosť intonačných nedostatkov od obidvoch, no chémia medzi nimi je dobrá a Laura ma neskutočnú postavičku 👍

130
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Jo taky mě to dost štve, taky sem je chtěl do živáků oba. Ale vypadnutí Laury přežiju v pohodě, pokud to ale bude Kristián kdo odejde tak tady ode mě čekejte podobně nasrané monology jako když vypadnul Nic. Na jejich úkor pak do živáků proleze někdo koho bych vůbec nepostrádal ale s tím už bohužel nic nenaděláme a musíme to brát tak že to produkce/ Kali vidí jinak než my. Občas se to jejich složení dvojic kdy jsou dva skvělí soutěžící proti sobě a jeden musí vypadnout a v další dvojici naopak oba slabí a jeden má jistý postup nedá pochopit. Komu z té dvojice přeješ teda postup víc když už si musíš vybrat. Já doufám že to Kristián dá ale kdoví. :/

131
dolores
Reagovat

@Motylek: Zdravím ťa a Motylku 😊 Si len okoloidúca, alebo to sleduješ ? Práve čítam Scalexov rekap a predstav si, chváli mi môjho favorita,… čoho som sa to len dožila🤔😄 Fandiš niekomu? Tipujem, žeby sa ti tiež mohol páčiť Peter Juhás

132
dolores
Reagovat

@Tomáš: nemaľuj čerta na stenu s tým Kristiánom, ved ti už Monika zistila, že budeš spokojný ;-)

133
Tomáš
Reagovat

@dolores: No ale Monika toho nakecá, kdoví jak to nakonec bude…tohle není vůbec žádná jistota dolores.

134
jj
Reagovat

@Motylek:
Taky tě zdravím :-) To mě ani nenapadlo, ale když do něj musel šťouchat, tak mě napadlo, že po pořádný pařbě se člověk může probudit u kohokoliv a netušit, jak se tam dostal. Když budu ale úplně upřímnej, tak ani tohle mě nenapadlo :-D

135
jj
Reagovat

@Tomáš:
Mám ten dojem, že Monika zatím v ničem nekecala. A postup Kristiána nebude žádný překvapení.

136
Ally
Reagovat

A ja si predstavila jak Scalex po 150 x otravene odsouva upominku “ panacek rekap“ ..:)
No ja taky videla cast az vcera rano..
Na Janu K radost se koukat a snad zavrela hubu vsem kritikum..
Az me napadlo kdybych slysela Lost on You treba od ni misto od Lucky ..jak by zvladla lepe to co radila..
Petr Juhas..me jeste neco chybi..ale jinak myslim si z nejakeho duvodu, ze to ma i sanci cele vyhrat?
Ja vim, ze takove typy to vetsinou nebyvaji a za tech par kol a malo divaku bude zalezet na kazdem vykonu..tj nejaka baba zas da nejakou tu Spinarku a bude vymalovano☺

137
jj
Reagovat

Když už tu byla několikrát zmíněná Emma, tak její partner ze Superstar i v životě Štěpán Urban vyprodukoval píseň s názvem Candy. Vyskočilo to na mě nedávno na seznamu i s rozhovorem. Kdo to náhodou nečetl nebo neslyšel, tak povídal něco ve smyslu, že po Superstar cítil velký mediální tlak a uzavřel se na dlouho do sebe a byla s ním těžká spolupráce. V té době dělal kytaristu Emmě, teď už se s tlakem nějak vyrovnal, má novou skupinu, šlape jim to a vydal docela dobrou píseň. U toho klipu jsem si pořád říkal, jestli ta holka s kratšími vlasy není ve skutečnosti kluk s pěknou postavou, ale zřejmě není :-)
https://www.youtube.com/watch?v=hc2ZMRnszs0

138
Erik Drsoň
Reagovat

Já teda nevím ale kdo sleduje instagram, oficiální stránky účastníků a další věci, tak z různých indicií se tam dá jasně vyčíst že to bude Laura ten kdo dnes postoupí. Takže k zklamání Tomáše a několika dalších zde, Révay dnes pojede ( nebo respektive už jel ) domů a dál bude krotit grázly v Leopoldově.

139
Jana2
Reagovat

No nevím, fandím Kristiánovi, ale v tom duetu se mi nelíbí ani on, ani Laura, on tam je nemastnej neslanej a Laura zas vypadá na začátku jako by se jí před každým tónem chtělo zvracet. Asi koukat nebudu.

140
Prochor
Reagovat

Co to ta kapela hraje? To má být Born to be wild?

141
Mila1
Reagovat

Adriana se líp hýbe, Jana líp zpívá.. Ale celkově jsem měla pocit, že to na ně bylo nízko..

142
Violete
Reagovat

Jana na tuhle pisen mela lepsi barvu hlasu,ale divoke rockerske mi to neprislo ani od jedne.

143
Mila1
Reagovat

@Violete: Přesně.

144
Nika
Reagovat

kapela holky naprosto převálcovala. Adriana měla podle mě na tuhle písničku lepší hlas, ale chyběl mi u obou holek větší drive, větší odvaz.

145
Ally
Reagovat

@Violete: Jo s duetem loni Terezy a Karmen se to nedalo srovnat..ale holky jsou mladé..
Ten product placement to je parodie?;)

146
Michal V.
Reagovat

mno me osobne se duet Laury a Kristiana moc nelibil… spolecne pasaze mi prisli, ze moc neladili… preferoval bych aby sel dal Kristian

147
Violete
Reagovat

Kristian nadherne,prala bych si ho dal.Laura se mi v tomhle tak moc nelibila,ale dohromady super.

148
Mila1
Reagovat

Tak duet Laura Kristián dost hrůza. Jen když zpíval Kristián sám se to dalo poslouchat.

149
Rena
Reagovat

Kristian dále !

150
Rena
Reagovat

Spokojenost, mě se líbil

151
Michal V.
Reagovat

Kali: „oba patrite do finale“
Ja: Tak proc jsi je jako daval proti sobe?!?!…

strasny pokrytectvi todle to…

za Kristiana jsem rad.

152
Violete
Reagovat

Super,ze sel Kristian dal.I kdyz je mi lito Laury.Moderatorka je oblecena,jak mimozemstanka,neprijde vam?

153
Mila1
Reagovat

@Violete: Jako kosmonaut

154
Jardach
Reagovat

Duely zatim hodne stredni a popravde me postup Kristiana trochu prekvapil…ale dejme tomu…hodne me mrzi,ze tak pokazili koncept steal/save…vse na ukor prvnich kol dle me…

155
Prochor
Reagovat

To mně baví jak Kristián poděkoval všem složkám vězeňské služby (teda kromě vězňů a kuchařů snad každému).

156
Jardach
Reagovat

Kdo si da pauzu? S kdo si da kit kat? Dovime se po reklame..to je strih,Nova Bravo!!!

157
Rena
Reagovat

zatím spokojenost…

158
Michal V.
Reagovat

jak se proboha kandidat hvezdne pechoty Posta dostal az sem?!…

159
Violete
Reagovat

Juhas je showman,tam je to snad jasne,ze pujde dak.

160
Frida
Reagovat

Tak rozhodně zpívala líp Jana. Myslím, že si Pepa vybral Adrianu, protože má větší fanouškovskou základnu a tudíž větší šanci v hlasování a dalších postupech. Mě zklamal, protože jsem si myslela, že nekalkuluje, ale to je asi v této soutěži normální. Aby se nepřepočítal. Adrianě se mi dosud líbila, ale tentokrát to byla slabost a Jana jela kus před ní.

161
Mila1
Reagovat

Proboha kdo vybírá ty písně? Televarieté hadr

162
Frida
Reagovat

*Adriana
**slabota.

163
Violete
Reagovat

Adela a Eliska vyborne,Dyk jim vybral dobrou pisen.Za me Eliska nejlepsi.U Adely mi vadi ty pohyby,ktere si tam dava.

164
Mila1
Reagovat

Jestli nepošle dál Elišku…

165
Rena
Reagovat

Bavilo mě to, nevím kterou vybrat…

166
Prochor
Reagovat

Eliška s Adélou měly bojovný duel. Takže mně to bavilo a připomnělo mi to duet Karmen-Tereza v SS, kdy se to jedna druhé snažila ukázat:-))) Schválně kdo postoupí.

167
fanousek
Reagovat

Tak duel Elišky a Adély podle mě dnes úplně nejnudnější, na 100 % jde dál Eliška ale kdyby se rozhodovalo jen podle tohoto vystoupení tak je to úplně jedno, nebavila mě ani jedna.

168
Violete
Reagovat

Eliska snad celou soutez vyhraje,ja bych ji to moc prala.Ted jsem zvedava na Johna a Alexandru.

169
Michal V.
Reagovat

pro johna dobra pisnicka, pro sasu ne tak moc…

170
Violete
Reagovat

John a Alexandra byli vyrovnani,moc krasne.Alexandru bych chtela dal.

171
Motylek
Reagovat

@jj: ♥ vím, jak jsi to myslel…, no škoda – čekala jsem, že DJ napíše něco v tom smyslu, že není vybíravý….. :-D
Ahojky Dolly, sleduju to poctivě, ale většinou až zpětně, a zpětně něco psát už je out, ale jinak máš pravdu v tom, komu fandím, resp. kdo se mi líbí, protože mě znáš… Až půjde do tuhého, tak asi i něco přidám… :-D /málo času na všechno/
Dnes se mi líbila vypadnuvší Jana… a bohužel jsem neviděla Petra Juháse – telefon.

172
Mila1
Reagovat

Škoda Johna..

173
Prochor
Reagovat

@Mila1: Mně je Johna líto (poslední zpěvák, který zpíval anglicky) ale Alexandra má strašně hezký hlas pro mně. Takže jí gratuluju a rád si jí ještě poslechnu.

174
Violete
Reagovat

Karolina je skvela,i Monika mela pekna mista.Tak snad postoupi Karolina.

175
fanousek
Reagovat

@Violete: Co? Eliška vyhraje? Nevidím důvod proč by se tak mělo stát, jsou tam daleko lepší soutěžící i když špatná nebyla.

176
Monika
Reagovat

za me suverenne nejlepsi Karolina, doslova to valcovala a drzela song pohromade, bylo na ni i nejvic zaberu behem vystoupeni. Ale je to fuk stejne postoupi protekcni fiflena Diana, tady bylo rozhodnuto predem.

177
Bezík
Reagovat

Hmmm, nevím jestli Pepovy rozhodnutí jsou opravdu Pepovy, ale jestli jo, tak se rozhoduje zcela neomylně špatně … taky co čekat od Kabáta …

178
Nika
Reagovat

Diana – super.Mám radost.

179
Violete
Reagovat

@Monika: Take jsem fandila Karoline,to je pro me velke zklamani,ze postoupila Diana.

180
Pavel
Reagovat

Ahoj lidi, je to pravda že kouč Kali chtěl kdysi spáchat sebevraždu?

181
Monika
Reagovat

Dalsi rozhodnuti, ktere me nepotesilo bylo vypadnuti Johna. tak neuveritelne sympaticky a osobity zpevak s krasnou barvou hlasu a Pepa ho posle domu a dal jde frnakov baba.

Jestli bude Dyk vybirat Elisce tak otresne songy jako dneska, tak se s ni muze rozloucit uz dneska. Nejhorsi duet, uplne to rvalo usi, dve baby na pavlaci se prervavaji, brrr, humus. a Adela se svymy grimasy je asi ta uplne nejodpornejsi baba co kdy soutezila v pevecke show u nas, se mi z ni delalo az zle. nelibil se mi ani prvni duet, zde zas dve mnlade krasne holky vypadaly jak stet.y, strasnej styling a rock jsem ani jedne z nich neverila.

182
Violete
Reagovat

@fanousek: Eliska do toho dava srdce a neskutecny drajv,jeji zpev je mi hodne blizky.Alexandra a Kristian take za dnesek vyborne vykony.Mrzi me nepostup Jany a Karoliny.

183
Prochor
Reagovat

@Violete: Mně dnes nejvíc mrzí nepostup Johna a Postup Diany.

184
fanousek
Reagovat

Vypadnutí Johna byla největší chyba dnes, Aleksandra na něj vůbec nemá. Ale Vojtek si asi umetá cestičku pro kamaráda Korbela a tak vyhazuje samé skvělé zpěváky – Natálii, teď Johna. Vojtek je vážně letos nejhorší kouč, dělá samá špatná rozhodnutí. Snad nikdo z jeho týmu to už nevyhraje, to by si teď zasloužil.

185
dolores
Reagovat

Prekvapilo ma, že dnes odspievali moji hlavní favoriti Peter a Eliška, podľa upútavok a toho, čo tu písal jj mal ísť Korbel vs. Moulis a Anna vs.Kapitán. Ale mám radosť, že nemusím čakať zase týždeň, a už viem, že svoje kone mám v živákoch.:-) Radosť z ich postupu mi ale následne skalil nepostup Johna a Karolíny, aj keď u hlavne u Karolíny sa to dalo čakať. Diana je proste neprestrelná, o nej môžu rozhodnúť už len diváci.
Za mňa dnes najmilšie vystúpenie asi John a Aleksandra a práve preto, že to nebol boj, ale skutočný duet. A John krásne v tej piesni zasvietil. Aleksandra je fajn, ale až tak ma nenadchla.
Najkvalitnejšie vystúpenie, takmer profi bolo pre mňa Eliška vs. Adela, Hoci sa tam Adela viac hýbala a hrala teátro, nestačilo to nato, aby Elišku porazila, niekedy menej je viac, aj keď spievala tiež skvele. Ale hlas Elišky a tá duša, čo dáva pesničke ju predurčuje byť úspešnou aj v živákoch.
Súboj Petra a Mareka mi prišiel dosť rozpačitý, čisto vystúpenie dvoch sólistov, síce farbami hlasov sú obidvaja zaujímaví, ale typovo si chalani nesadli, a aj keď Marek sa veľmi snažil, Peter ho spevácky valcoval, hoci spolu celkom pekne ladili. No vystúpenie ako také bolo divné, akoby žiadna spolupráca, každý si isiel svoje, jeden tancoval, druhý stál…zvláštna choreografia

186
Monika
Reagovat

@dolores: Dnes se dost shodneme. Johna je hrozna skoda a myslim, ze to tak vidi i dost dalsich lidi. na socialnich sitich prave nejvic nadavaji na nepostup Johna, Alexandra hraje druhe housle. Vlastne moc Pepu ani nechapu s Johnem se mohl dost vymykat, je to uplne odlisny zpevak nez cela zbyla jedenactka. Sasa neni spatna, ale podobnych baba je tam hned nekolik. ta osobitost a sympatie, ktere ma John, Sasa proste nevlastni a ocekavam i prvni vyhazov v tymu Pepy. Hrozne okate to bylo u Kaliho. Uprimne nevim ani proc brat Kalasku do zivaku, ma cedecko, nekolik klipu, koncertovala s BIlou, je to pomerne zabehnuta zpevacka a stejne se nedokazala prosadit, cim to asi bude….No a Hlas ji ke slave nepomuze…kali si i dost protirecil…Lauru poslal domu s tim, ze je v branzi a zviditelneni nepotrebuje, u proflaknutejsi Kalasky uz stejnej metr neplatil. Dost by me zajimalo, zda to bylo jeho vlastni rozhodnuti nebo dohoda s produkci… Karolina byla dnes vyborna, je ji hrozna skoda. Peter doplatil na slabeho soupere. Posta vubec nestihal, ten rozdil mezi nima byl tak markantni, ze si to vystoupeni clovek nedokazal ani uzit. Marek me tam hrozne rusil. U Adriany no mam pocit, ze je kolo od kola slabsi a osobne ji vubec nepovazuji za nejakou velkou favoritku na vitezku, Tomas zbytecne tomasuje :-))

187
dolores
Reagovat

Súboj Jany s Adrianou nebol až taký bombový ako bol dopredu avizovaný, a boli naozaj baby veľmi vyrovnané, problém urobil hlavne zvukár, keď spev stíšil a zosilnil kapelu. Jana má fakt pekné a silné hlbky ako to Adriana sama priznala, ale do tejto piesni mi lepšie sadla Adriana a celkovo je živelnejšia, Jana je ako mrkaci panenka, proste barbie, ďalšia ľadová kráľovna, asi je dobre, že nepostúpila.

Duet Laury a Kristiána by mohol byť výborný ak by tam neboli intonačné chyby a hlavne v prvom refréne neladili, v druhom sa to počúvalo už lepšie. Aj keď som fandila Laure, postup Révaya ma až tak nenaštval, snáď ho ešte vezmem na milosť, hoci v tejto chvíli mi je celkom ľahostajný.

Trio ako celok nebolo zlé, ale ako touchdown by som ho nehodnotila, Karolína bola skvelá, spevácky vôbec za Dianou nezaostávala, pekne frázovala, ale poslať ju Kali ďalej asi nemohol pre jej slabšie K.O. a skrátka Diana bola aj na skúškach vraj pilná, bezchybná,no čo sa dá robiť, Kali si asi myslí, že s neskúsenou Karolínou by to nevyhral, ale ak by ju poslal ďalej namiesto Diany až vtedy by bol u mňa frajer, čo dokáže zariskovať

188
Violete
Reagovat

@Prochor: John je skvely,ale me nejvic mrzi Karolina,mohla jeste ukazat vice,zlepsovat se,uz ted byla fantasticka.Od Diany nic zajimaveho necekam.Skoda,ze ti originalni zpevaci neprojdou dale.

189
dolores
Reagovat

@Monika: No John ma presvedcil uz v KO, je naozaj osobitý, pre mňa on a Jakub jediní v Pepovom tíme, čo by som im dokázala fandiť, a ak vyhodí aj Jakuba, tak ma už nikto z jeho hviezdnej zostavy nebude baviť.
O Diane som ani nevedela, že má už album a klipy… no prišla sa asi zviditeľniť, keď to inak nejde. Podobný prípad bude asi Korbel, takže to asi bude súťaž skoro profíkov… ešteže Dyk vyhodil umelkynu, speváčku na voľnej nohe Adélu

190
Monika
Reagovat

@dolores: Dianu si vyhledej, jsou to neuveritelne sragory na masakry. Strasnej brak ta jeji hudba, treba „tak se me ptej“ nebo „bez pravidel“

191
dolores
Reagovat

@Violete: je pravda, že sa Mária Čírová obliekala vždy veľmi extravagantne, ale zato tomu nechýba noblesa, ona si potrpí na detaily a je veľmi odvážna a kretívna, čo sa týka stylingu.

@Prochor: myslím, že Kristián spomenul v tej ďakovačke aj väzňov, teda konkrétne povedal : trestancov :-D

192
Violete
Reagovat

@dolores: Presne,Kali mel zariskovat.I jsem v to doufala,kdyz mel tu rec,ze vezme Karolinu.

193
jj
Reagovat

@Motylek:
♥ DJ je na lolitky a Scalex je „horňák“, jestli si to dobře pamatuju, to by jim neklapalo, ani kdyby nebyli vybíraví. A rychle tím téma uzavírám :-)

194
Violete
Reagovat

Odvazny styling se Cirove nedal uprit,ale vypadala, jak kdyz priletela z jine dimenze.Ale kreativity v obleceni si cenim.

195
jj
Reagovat

@dolores:
Jak jsem tipoval, tak jsem myslel, že půjdou týmy Kaliho a Pepy, protože z upoutávek jsem viděl jen od nich, dvakrát od Kaliho a jednou od Pepy. Ty tři jsem „uhodl“ a zbytek jsem právě proto netrefil! :-)

196
jj
Reagovat

Škoda Johna, za mě tohle kolo druhej nejlepší. Takovej sympaťák snad v žádný soutěži ještě nebyl. Nejlepší Eliška. Adéla Husárová mě příjemně překvapila, předtím se mi zdála trochu uječená v jedné rovině, ale dokáže si s hlasem vyhrát. Až na Johna s postupy celkem souhlas, ovšem u Johna silný nesouhlas. Je pravda, že Karolína má lepší barvu hlasu než Diana, ta ji nemá moc zajímavou, ale je zase ve zpěvu jistější a líp se na ní dívá. Kdyby postoupila Karolína, tak bych ale taky neměl námitky.

197
dolores
Reagovat

@Monika: prešla som si ju, no nic moc, najviac sa mi páčila v tej piesni v arabštine, kurdštine,…či aký jazyk to je, v tom je doma, tá exotika, ktorá dýcha z jej hlasu jej do češtiny príliš nesvedčí, ale spieva naozaj veľmi dobre. To ale na úspech nestačí, nemá ešte žiadny hit

@Violete: Kali je asi na takýto risk málo odvážny, to nie ako Tom Jones v GB, ktorý sa jediný otočil netrdične spievajúcej Ruti, ktorá to napokon celé vyhrala. :-)

198
yeey
Reagovat

Za mě nej Adriana/Jana, dostaly nalozeno nejvic ze vsech a zvladly to skvele, byt to melo nedostatky…. Chtel bych videt protekcni Dianku, jak by dala Born To Be Wild :-D

Do live shows pro me hlavni favoritka Adriana, chtel bych videt, kdo jinej by tam dal Born To Be Wild a Make You Feel My Love zaroven… byla by dobra v Superstar!

199
Frida
Reagovat

@Violete: @Monika: Přesně jak píšeš. Adrianu jsem ze začátku považovala za favoritku, ale kolo od kola se mi zdá tak nějak slabší. Jana naopak lepší. Ta se mi teda líbila od začátku, ale teď jsem ji prostě „žrala“. Škoda. S Adrianou to Pepa nevyhraje i když na ni vsadil.

200
Violete
Reagovat

Mne se Jana take libila od zacatku.Jenom uvazuji nad tim,pro koho ta soutez vlastne je? Kdyz jednou je poslou domu s tim,ze jsou hotovi zpevaci a podruhe,ze jsou nedokonali a jeste maji cas.Chapu,ze kouc ma strategii a vybere si toho,na koho je vice spolehnuti,ale neprichazi ta soutez prave o to kouzlo? Me bavilo sledovat Karolinu, Janu,jak se vyviji.

201
Mila1
Reagovat

Když to tak shrnu, tak včera se mi nejvíc líbil John s Alex. Tak trochu chápu Pepu, že poslal dál Alex, ikdyž lepší byl John. Proč to neříct – John byl včera nejlepší. Asi tady přece jen zahrál roli věk a Pepa upřednostnil mládí.
Jinak moji favorité postoupili, ikdyž jsem z nich mírně na rozpacích. Kristián byl skvělý, ale jen když zpíval sólo, v duetu ho přeřvávala Laura. Mám pocit, že jeho hlavní slabinou je, že je slušňák a se ženskou se nepere.. Naštěstí to v tomto případě Kali rozhodl správně.
Horší to bylo v triu, kde upřednostnil nemastnou neslanou Dianku místo aby poslal dál Karolínu, která byla z těch tří o parník nejlepší.
Duet Jana Adriana – zase rozpaky. Born to be wild je rockerská hymna, písnička, která je napsaná pro hlubší – drsné chlapské hlasy. Janin hlas se mi v tom líbil víc. Adriana místy nedávala, zato se líp pohybovala a líp se na ni koukalo. Ale stačí to? Přiznávám, že ve výběru naslepo mne Adriana oslnila, ale pak už ne. Její postup se dal očekávat, ale .. Je fakt, že je přirozenější, koukatelnější atd. než umělá Jana. Ale tohle je soutěž o hlasu, a Jana ten hlas měla aspoň v této písničce lepší.
Peter a Marek – asi se dotknu zdejších fanynek Petera, ale on je sice přirozený, ale zatím jsem od něj nezaznamenala nic, co by mne mělo nadchnout. A ta píseň, co jim Jana vybrala, no comment.
Eliška a Adéla. Bylo dopředu jasné, že Vojta pošle dál Elišku. Ikdyž zrovna v téhle písni byla víc slyšet i vidět Adéla. Cpala se dopředu tak, až to bylo nepříjemné, ale musela jsem uznat, že zpívat opravdu umí. Eliška je moje favoritka. Ikdyž zpívá žánr, který mi je na míle vzdálen. Její hlas je jako zjevení. Písničky od ní jsem si pouštěla pořád dokola. Tu včerejší ale nebudu. Vojta se asi dobře bavil, ale mně se to nelíbílo. Doufám, že příště vybere Elišce něco poslouchatelného.
Podtrženo shrnuto – jsem ráda, že postupuje Kristián a Eliška. Jsem smutná, že nepostupuje John.

202
Prochor
Reagovat

@Violete: Na zdůvodnění koučů neber zřetel. Kdyby měli být opravdu upřímní tak by třeba řekli, že Johna vyhodili protože si myslí, že je John pro hlasující diváky moc starý a navíc je to cizinec, kteří u nás nemají na růžích ustláno (i když právě v případě Johna se možná v divácích zmýlili). Jenže na takovou upřímnost tam nikdo nemá koule a tak plácnou přijatelné zdůvodnění i za cenu, že si úplně protiřečí.

203
Prochor
Reagovat

@Violete: Jako chlap musím říct, že u Čírové je největší odvaha že ukazuje nohy. Ale to je jen subjektivní dojem-některým mužům se mohou líbit ale pochybuju.

204
Mila1
Reagovat

@Prochor: Já jako ženská její nohy hodnotím jako štíhlé a ucházející :-) Ale přiznám se, že obě moderátorky vůbec nevnímám – tedy nevnímám to, co říkají – jen se občas všimnu, že tam stojí a jsou vyhastrošené každá úplně jiným stylem.. Kdyby je aspoň tím oblečením sladili, aby to nerušilo

205
Bezík
Reagovat

Nejlepší, máte padáka !!!

Tak by se asi tahle „soutěž“ měla přejmenovat :D Ale nakonec, ne že bych to nepředpokládal. Produkce se prostě musí zbavit nepohodlných, byť to jsou ti nejzajímavější.

První oběť byla Laura. Tady si ani nemyslím, že by produkce do výběru postupujícího do toho Kalimu kecala, spíš naprosto správně odhadla koho nechá postoupit. Ale zase si neodpustila vytvoření mini příběhu, kdy hodí dohromady dva dobré kamarády. No kreténi, to se nedá jinak nazvat. Kaliho rozhodnutí bylo pro něj určitě těžké a byť bych si přál opačný výsledek, naprosto ho chápu. Kristiánovi to určitě může více pomoci než Lauře, která už se v showbusinesse přeci jen pohybuje.

Druhá oběť Jana. Tady si produkce dala záležet na výběru skladby :D Tohle vybrat dvěma mladejm holkám, žánrově úplně jinak posazenejm, to chce hodně zvrácenosti :D Asi doufali, že Adriana v tom bude působit od dost lépe, protože Janu to otráví a nedá to. Ale Jana ohromně překvapila, a dala jasně najevo, že ona je ta lepší s výrazně zajímavějším hlasem :D No nic, stejně letěla …

Třetí oběť, John. Tady naprosto chápu, jaké pupínky musela mít produkce z toho, kdyby se John dostal do živáků ! Dyť by to ten zatracenej chlap mohl klidně i vyhrát ! Honem s ním pryč ! Jo že byl včera ze všech nejlepší ? Ale koho to zajímá, že ? :D

Zbytek už byl celkem nezajímavej, jen bylo smutné pozorovat jak produkce prostřednictvím Jany Petera učí dělat kašpárka. On je sice velmi pozitivní člověk, ale s tímhle si nevěděl rady a celkově tak byl poloviční, obrán o svoji osobitost.
Tak kdo nám tam zbývá, po všech absurdních čistkách ? Kristián, Peter … no je to bída, bída …

206
Violete
Reagovat

@Mila1: K duelu Petra a Marka mas pravdu ohledne te pisne,ta byla nic moc, Marek pusobil zvlastne,a to jsem mu fandila.Ale i kdyz na me Petr moc nepusobi pevecky,tak ten jeho humorny nadhled a bezprostrednost je ozivenim.Zato ta pisen,co vybral Dyk,me bavila,nebyla sice moc vhodna pro Elisku,ale takove vyzvy se take pocitaji,muze se na nich zpevak ukazat v jine poloze.Jen se bohuzel Eliska nechala zastinit.Ten duel Alexandry s Johnem byl nadherny.John mozna nemohl do dalsich kol uz prekvapit,ale byl fajn.Skoda,ze nebylo vice postupovych mist.Pridala bych mista a finalova kola :-) Je fakt,ze letos se seslo hodne dobrych zpevaku.

207
Monika
Reagovat

Petr me bavi hodne, ma strasne peknou a prijemnou barvu hlasu a je to veliky sympatak, asi nejvetsi v soutezi. Bohuzel stale zustava za ocekavanim hlavne spatnym vyberem pisni. Tri vystupy a tri nezazivne pisne. Potom ten vykon nevynikne tolik jako u megahitu., ktere zada divak Novy. Tohle by mu mohlo zlomit vaz a skoncit jako Pinak. Ja bych od nej chtela slyset treba ten part Johna vcera a ne takovej shit co jim vybrala Jana.

208
Bezík
Reagovat

@Monika: Nevěř tomu že Jana někomu něco vybrala :D Výběr skladeb i sestavení dvojic (trojic) má stoprocentně v rukou produkce, s koučem se možná dohadují na postupujícím, kdy si nějakého kouč možná ukecá. Větší vliv mít nebude.

209
Prochor
Reagovat

@Bezík: To by chtělo vyzkoušet v živácích. Nějaký soutěžící by měl říct do mikrofonu ať lidi nejedí Kit Kat že je to pěknej humus. Schválně co by tomu řekl sponzor NESTLÉ a jak dlouho by zůstal v soutěži. Asi stejně jako ta holka v Superstar, která se nechtěla líčit.

210
Ina
Reagovat

John by živáky určitě ozvláštnil, tím svým osobitým podáním. Je to škoda. Ze včerejška mě nejvíc zvedlo ze židle vyřazení Karolíny. Já tu ředitelku zeměkoule moc nemusela, ale začínalo se mi líbit to její přehnané sebevědomí. Z těch tří byla rozhodně nejlepší. Nevím co Kali čeká od Diany. Holka co umí už předvedla, ta se už nikam neposune. A Karolína mohla ještě hodně překvapit. Nehledě nato, že je pryč doba, kdy se fandilo krásným chlapcům a děvčatům s vizáží modelek.

211
Violete
Reagovat

@Prochor: Ktera holka se v Superstar nechtela licit a vyradili ji kvuli tomu?

212
Bezík
Reagovat

@Ina: Kali od ní nečeká asi nic, ale produkce očekává univerzální produkt všestranně použitelný. K tomu patří i nějaká univerzální vizáž a pod. Jde o to vnutit divákům tyhle prototypy, dobře použitelné ve všech sračkoidních pořadech po soutěži. Proto je nutné se zbavit všeho originálního a nestandardního ještě dřív, než o tom budou diváci hlasovat. Ne že bych diváky nějak přeceňoval, ale někdy můžou být nevyzpytatelní.

213
jj
Reagovat

Včera se mi zdáli dobří prakticky všichni, nebavil mě jen Marek, měl špatný amatérský začátek, ale v refrénu se o něco zlepšil. Shotgun je jedna z mála novějších písniček, co mi leze na nervy, takže nemůžu moc hodnotit Petera, i kvůli Markovi, kterej se moc nepředvedl, celkově nezaujal. Myslím, že jim Jana mohla vybrat něco lepšího.
Pořadí:
1. Eliška – místama byla extra dobrá, hlavně, když se víc rozjela, skvělá barva hlasu, skvělý chraplák, i pohyb se mi líbil, a to od obou. Na jejich duetu jsem nenašel chybu, líbilo se mi, jak si ho předělaly.
2. John – muzikant každým coulem, uvěřitelné podání, lahodící angličtina.
3. Kristián – jeho nejlepší výkon, měl tam pasáž, kdy jsem si prvně řekl, že dokáže znít nevšedně.
4. Adriana – Adriana má jemnější hlas, nebyla to píseň pro ní, ale poprala se s tím skvěle, to mě na tom hodně bavilo, doufám, že si neodrovnala hlasivky. Pro mě má zajímavější projev než Jana. Jana byla taky dobrá, má ostřejší hlas, kterej se víc do téhle písně hodil, protože tam šlo i to, překřičet kapelu. U těhle vypalovaček mám prakticky pořád problém s tím, že kapela je moc nahlas.
5. Adéla – největší překvapení, nečekal jsem od ní vůbec nic, ale dala to skvěle, hravě, jen mi celkově nepřipadá moc zajímavá.

214
jj
Reagovat

@Bezík:
Když občas zachytím nějaký rozhovor, tak mi připadá, že polovina soutěžících tvrdí, že si vybrat mohla a polovina, že ne. A někdo z nich i psal něco ve smyslu, že vybrat si mohl, ale že to bylo takový všelijaký. Adriana slyšela jednu písničku v cirkuse. Z toho mi logicky vychází, že písničky se vybírají v cirkuse. A že každý dostane na výběr dva písně. Když si vybere tu správnou, tak pak spokojeně tvrdí, že si vybrat mohl. Když si vybere tu druhou nesprávnou, tak mu řeknou, že k týhle se ztratily noty nebo něco takovýho, že si bohužel musí vybrat tu první. Proto pak ti neústupnější tvrdí, že si vybrat nemohli, a ti povolnější, že mohli, ale bylo to takový všelijaký.

215
Fialka09
Reagovat

@Violete: To byla Jasmína. Výborná zpěvačka s krásným hlasem, osobitá, nelíčila se a působila přirozeně. Čili se produkci nehodila do krámu.

216
JaiKudo
Reagovat

Zkoukl jsem to zase ze záznamu a nedovedu si představit, že by normální, průměrně inteligentní muzikant/porotce takhle sestavil duely.

Adriana/Jana – Podle očekávání byla Jana o něco lepší. Ale žádná pecka to teda nebyla….a nebyla zase o tolik lepší, aby mě postup Adriany mrzel.
Laura/Kristián – Oba patřili k tomu nejlepšímu a tady se mně líbila o trošku víc Laura. Ale postup Kristiána byl celkem jasný už předem takže….
Marek/Peter – Postup Pošty jsem nechápal už předtím, tady opět otřesnej zpěv. Peter se nechal trochu nakazit a nebyl zdaleka tak dobrej jako v KO. A background kapely otřesnej…nebo to bylo zvukařem, nevím.
Eliška/Adéla – Obě dobré zpěvačky a zase jedna vypadne, WTF? O chlup se mě zdá lepší Eliška.
John/Aleksandra – Taky celkem vyrovnaný duel. Saša myslím Johna trochu přezpívávala, takže za mě Saša dál je OK
Karolína/Monika/Diana – Monika i Diana byly dost vyrovnané, osobně bych asi preferoval Moniku. Ale postup Diany mě v této trojici nevadí.

Kdybych měl hodnotit soutěžící jen za toto kolo do první nejlepší skupiny by patřili: Laura, Eliška, Adéla. Do druhé Kristián, Peter, John, Aleksandra.

Jinak si myslím, že nejvíc pravdě se přiblížil Bezik. Produkce vládne všemu….

217
Fialka09
Reagovat

Tak můžu taky konečně přidat svou trochu do mlýna. Co na ten včerejšek říct…
Vyřazení Karolíny na úkor Diany mi přišlo dost nespravedlivé, ale tak nějak jsem s ním počítala.
Za Kristiana jsem moc ráda, i když ta Laura se mi líbila hodně. Proč je sakra ta produkce musela dát dohromady??
Peter je aktuálně asi můj největší favorit, to, že včera zněl tak nějak jalově, bylo podle mě vinou té hrozné písně, jinak má mým uším lahodící hlas, a je to sympaťák.
Zbytek je mi víceméně fuk.
Co ale naprosto nemůžu rozdýchat, je vyhození Johna. Kdy byl naposledy v soutěži takhle originální chlap?? Navíc naprosto přirozený, sympatický, s nádherným hlasem. Jestli se zalekli jeho věku, tak to krucinál měli nějak věkově omezit. Vždyť ten chlap tam působil jako čerstvý vítr. Ach jo.

218
Violete
Reagovat

@Fialka09: Diky,tak tu si nevybavuji.No,pokud rozhoduji takove veci,tak je to smutne,kdyz by ta soutez mela byt o hlase a ne o vizazi. Ale musim rict,ze i Karoline to konecne sluselo.

219
Mila1
Reagovat

Ještě k té Karolíně. Upřímně můžu říct, že mne od začátku štvala. Tím, jak kolem sebe šířila důležitost a sebevědomí. Ve výběru naslepo vypada jako přestárlá obtloustlá školačka, v dalším kole jako svoje vlastní teta. Tolik ke zjevu. Ovšem – vždy, když začala zpívat, mi spadla brada. Má v hlase něco nevšedního a až se s ním naučí ještě víc zacházet, bude to paráda. Ale i tak naprosto převálcovala nudnou Dianku. Za tenhle nepostup se na Kaliho zlobím, ikdyž vím, že asi měl pramalou moc s tím něco udělat. Dianka vypadne v dalším kole, ale Karolína měla na víc. Tak snad příště. A kdyby jí někdo vlídně poradil, aby udělala něco se svou váhou, bude to ještě lepší.

220
Prochor
Reagovat

@Violete: Jasmína Tůmová se nelíčila. Vypadla v roce 2018 v SS nečekaně po výborném výkonu. I když sponzorem byla kosmetická firma nemůžu s určitostí tvrdit, že vypadla kvůli tomu, že se nelíčí. Ale rozhodně z toho sponzor neměl radost:-)))

221
Violete
Reagovat

@Prochor: Tak duvody vypadnuti se nedozvime,ale jedno je jiste,kdyby byly letosnin sponzorem rasenky,tak by treba soutezici museli pred zpevem sermovat u obliceje s rasenkou :-) Kali byl vyborny,jak si ty tycinky daval z bezradnosti co s tim, do kapsy.

222
jj
Reagovat

@Mila1:
Taky myslím, že Diana vypadne v dalším kole. ale Karolína by podle mě vypadla s ještě větší jistotou, byla by bez šance. I když má mnohem zajímavější hlas než Diana, jeden z nejzajímavějších tam, a má navíc než limitovaná Diana, tak až v budoucnosti, až se trochu vyzpívá a dozraje, teď ještě zpívá a působí trochu hystericky a frackovitě a nemusí působit až tak sympaticky. Důležitá je i prezentace, třeba taková Kerndlová nemá kdovíjakej hlas, ale daří se jí dobře. Nebo nezpěvák Ben Christovao. V tom Diana Karolínu lehce trumfne, co umí, tak prodá.

223
Violete
Reagovat

@jj: Na me tedy Karolina pusobila vzdy pozitivne a je v ni neco osobiteho,takze je to skoda,ze ji Kali nevybral dal,zvlast kdyz Diana patrne take nema sanci zaujmout.Tezko rict,kdo vlastne bude pak hlasovat.Mne tam zatim chybi u postupujicich nejaky rebel,nebo rebelka.

224
jj
Reagovat

@Violete:
Máš pravdu, chybí tam, rebel či rebelka by soutěž osvěžili, aby nevypadala tak nalajnovaně. Ještě k Dianě, jestli to bude jak minule, tak v týmu postoupí první na hlasy diváků a o zbylých postupujícím rozhodne kouč. Předpokládám, že třetí do týmu Kaliho bude Kapitán, ten postoupí buď na diváky nebo na kouče. takže to bude mezi Kristiánem a Dianou. Tady si nejsem úplně jist, že by to měl Kristián jasný. Takže Diana může ještě jedno kolo přežít. Hodně bude záležet na tom, jak si kdo vybere a jak mu píseň sedne. Při takhle malém počtu kol nejsou fankluby početný, ani dostatečně loajální, stačí málo a přesunou se jinam.

225
Ally
Reagovat

Pravda rebel/ks chybi, proto je potreba udelat nejake kontroverzni vyhazovy, aby bylo o cem psat?
Ty svandy s kit kat.. ja na to hledela jakoze proboha na co se to divam??☺no nic no..

Anebo vyhodili nekoho kdo by jim mohl v primem prenose rict : Deti nekupujte drogy… stante se slavnym a budou vam je davat zadarmo..?😆ci jak to bylo presne/ Laska nebeska/ ..a neni tam Mares , ktery by to ustal..☺

226
Ally
Reagovat

Jinak vcelku spokojenost..Eliska jo, Sasa budiz, Diana co uz, ale snad dalsi Maskova nebude..Adriana radsi nez Jana..

Ale jinak me bavila asi jen Eliska s Adelou a to hodne..a John a Alexandra
Nevim jinak byly ty duely takove necitelne, kdo je lepsi? Ale stejne uz je asi vicemene rozhodnuto predem..ted nemyslim jen „produkce“,ale ze zkousek a tak. ?

227
dolores
Reagovat

@Monika: Ano, pokiaľ Peter nebude mať nejaký megahit v súťaži skončí veľmi skoro, možno hneď v prvom živáku. Zatiaľ spieval neefektívne songy, okrem snáď Creep, ale to tiež sa v komerčných rádiách príliš nehrá, bežní konzumenti to nepoznajú. Obávam sa, že to ušijú zase na niektorú z dievčat, čo sa naučila dobre technicky spievať, dajú jej ako hovorí Ally – Špinarku alebo Gombitku a touchdown je na svete. Som zvedavá, kedy sa urodí taký chalan, interpret veľkých mužských hlasov (Gott s pod.), ktorý by dokázal vyhrať. Toho snáď bol u nás schopný len Chodúr. Neviem, či by sa tu našiel niekto ako holandský víťaz Voice, ktorý vyzerá ako Harry Potter, ale Sinatru dáva ako keby bol jeho synátor a navyše absolútne uvolnene bez afektov :-) https://www.youtube.com/watch?v=xCH-EMJt2p4

228
dolores
Reagovat

Tomáši, kde si ? Ja sa už tak tešila na tvoje tomášovanie nad Johnom ( by som aj s tebou tentokrát súhlasila) ….prehrabávam sa v príspevkoch a ty nikde, ani z Révaya sa neraduješ ? :-)

229
jj
Reagovat

@dolores:
Tomáš možná tomášuje, ale v karanténě. Klidně tam můžou být stovky jeho příspěvků, který systém z pochopitelných důvodů nepustí dál. Nebyl holt na vypadnutí Johna připraven. Předtím tady samé ujišťování, že se ví, kdo vypadne a že bude nadšenej :-)

230
Prochor
Reagovat

@dolores: To je jasný. V okamžiku kdy vyhodili Johna tak Tomáše klepla pepka. Ještě se z toho nevzpamatoval:-)

231
Tomáš
Reagovat

Tak sem se konečně dostal k tomu sem napsat, vidím že už je po mě sháňka. Kupodivu se všemi rozhodnutími včerejších soubojů souhlasím a rozhodnul bych je stejně až na jedno jediné – ano John a Aleksandra. Omlouvám se adminům za to co teď napíšu a doufám že mi to projednou odpustí, navíc už je po 22. hodině ale… ten Vojtek to je vážně prachobyčejnej čurák vydlážděnej. Pověsil bych ho za střeva do průvanu a ostříhal bych mu ty jeho plesnivý pačesy sekačkou na trávu a spolu s tím bych mu vzal i kus tý jeho vychlastaný kebule. On nikdy nebyl moc dobrej kouč, s Lo Hrůzovou měl spíš ohromné štěstí že byla natolik výjimečná že vyhrála sama díky sobě ale to co předvádí Vojtek letos, to je skutečně na přesdržku.

232
Tomáš
Reagovat

Je vidět že Vojtek je už definitivně vyčpělý a spíš parodie sama na sebe a nejhorší je že si ještě hraje na odborníka a vozí se po soutěžících. Kvalitnější umělce než je on sám bez milosti vyhazuje. Vojtek je už taková stejná srágora jako byl v letech 2012 a 2014 MD. Fakt nemám na něho už ani snad slov. Samozřejmě že v Johnově konci má prsty i produkce, to je jasné že šly jejich rozhodnutí ruku v ruce. John byl společně s Petrem a Kristiánem pro mě největší sympaťák v soutěži, měl krásnou barvu hlasu a jeho věk ho vůbec v ničem nelimitoval. Vojtek Johnovi nesahá ani po paty a ještě si ho dovolí vyhodit. Johnovi nesahá ani po paty ani Aleksandra, totálně nudná a tuctová nezajímavá baba, navíc její hlas mi zní někdy jako Mickey Mouse – odborník Vojtek tomu říká černošská barva ale Kabáti to tak asi slyší :-D Vyřazení Johna bylo zatím jednoznačně tím nejnespravedlivějším vyhazovem letos a Vojtek je pro mě v tuhle chvíli už nejhorší kouč – to už mu snad letos nikdo neodpáře. Áchjo, takovej sympaťák a skvělej zpěvák a kvůli tomu ksindlovi hospodskýmu co neviděl kvalitu ani z rychlíku projíždějícím okolo Teplic už je John pryč. :/

233
Monika
Reagovat

@Tomáš: jsem rada, ze jsi zpet a ve skvele forme, desne me bavis :-))) K te Alexandre jsi to vystihnul presne, taky me nebavila a jeji zpev mi prisel misty usislany jako by si slapala na jazyk, ale to srovnani s mickey mousem je bozi, to me nenapadlo

234
Patrik
Reagovat

Tak nás čekají 3 live show , to ještě docela jde když v některých zemích viz.. italie mají 1 živý přenos nebo v Německu dva a bude se vypadávat po 4

235
Tomáš
Reagovat

Jinak abych nebyl jen negativní, tak ostatní koučové jsou zatím docela fajn, Jana kupodivu asi nejlepší, za ní tak nějak Vojta a Kali v tom neumí až tak moc chodit ale snaží se což je aspoň sympatické. Jen Vojtek posírá co může a ještě si za tím stojí. :-)

Pokusím se hodnotit včerejší souboje

Adriana/Jana – Ani jedna z nich není rockerka takže ani jedné z nich sem to rockerství logicky nevěřil. Bylo to takové uřvané no. Nezaujala mě ani jedna, kdybych si musel vybrat tak o fous lepší pro mě byla Adriana.

Laura/Kristian – Pro mě byl tohle dobrý souboj díky Kristiánovi, Laura se podle mě tvářila divně a trochu mu to kazila. Kristián má krásnou barvu hlasu a je moc sympatický, přiznávám že tady sem byl stejně rozhodnutý předem. Sem strašně moc rád za to že Kristián jde do živáků, hrozně moc mu to přeju. A strašně bych mu přál i výhru byť k tomu asi nedojde ale je to můj velký sen.

Marek/Peter – Marek za mě hrůza, ten jeho hlas by mi možná mohli pouštět při mučení. Nevím čím přesně to je ale fakt má pro mě dost nepříjemnou barvu hlasu. Zaplaťpánbůh že už konečně vyletěl. Peter jako vždy super, pohodový sympaťák s krásnou barvou hlasu. A další člověk kterému přeju výhru.

Eliška/ Adéla – Pro mě asi nejméně atraktivní a nejnudnější duel ze všech. Eliška má celkem pěkný hlas a určitě je to sympaťačka a srdcařka ale pro mě je to taková tlustá mařena, které prostě nedokážu upřímně fandit. Není pro mě dostatečně zajímavá a jak tu někdo psal že by ji chtěl za vítězku, tak já doufám že jí nebude. Vážně taková teta, to už i ta Adriana by pro mě asi byla lepší vítězka než Eliška. Adélu ani nekomentuju, ta je mi odporná a ještě mě nudí, to je ta nejhorší kombinace ze všech. :-D Takže pro mě dost nudné.

John/Aleksandra – John skvělý, John je bourák….kdyby byla spravedlnost, nemohl by takto vyletět. Škoda že produkci tak strašně moc záleží na tom kdo bude vítězem a nenechají to prostě čistě jen na lidech bez všech těch manipulací a nespravedlivých vyhazovů okolo. Aleksandra úplně tuctová osoba, nikdy v životě nebude mít ten talent a sympatie co má John. Škoda že ten přízemní chasník z Teplic a idioti v produkci to viděli jinak. Asi pro ně John nebyl dostatečně marketingově zajímavý a třeba se fakt báli jeho výhry, kdoví. To už se stejně nedozvíme. Každopádně Aleksandra se v živácích moc dlouho neohřeje pokud ji sám Vojtek nebude tlačit dopředu, což se bohužel klidně může stát pokud i tam bude o druhém a třetím rozhodovat kouč.

Diana/Karolína/Monika – Já bych z těchhle tří nechal postoupit taky Dianu, je mi z nich tak nějak nejvíce sympatická. V živácích ale budu doufat že Kristián ji převálcuje, snad se tak stane. Karolína, při vší úctě ale já se na ten její ksicht vážně nikdy nemohl vydržet dívat déle než pár vteřin a i tak sem z ní šel do mdlob, to už zajímavá barva hlasu nemůže zachránit. A Monika? Tady si musím rýpnout chtě nechtě do Dj Vlada ale zde absolutně nedokážu pochopit co na ní on kdy viděl. Podle mě je to ta největší a nejnudnější nula které kdy fandil, bez špetky osobitosti, totálně tuctová a ani bych to snad nenazval zpěvačkou. Měla vyletět už dávno, zajímavého na ní není vůbec nic. Tahle nicka jen zabrala místo lepším. Emmu Drobnou sem neměl rád ale proti téhle Vladově favoritce to byla královna. Monika úplně šedivá a neviditelná jako nikdo jiný v této show…

Potěšil mě moc postup Kristiána a Petra, mezi těmi dvěma bych rozhodnul o vítězi ale vůbec se nedokážu rozhodnout komu z nich bych to teď přál víc. Beztak to ale nevyhraje ani jeden a místo toho to bude jako vždy nějaká baba, bohužel asi Adriana nebo Eliška jak to tak začíná vypadat. :( Vyhazov Johna a postup nudné Saši mě totálně nasral, jak jinak.

Sem dost zvědavý na příště. Vojtek už to všechno tak dosral že bych na jeho tým neměl být správně už vůbec zvědavý ale přesto si říkám že ten chlap co k němu příště do té trojky přibude mě zajímat bude. Jestli je pravda že bude souboj Korbela s Jakubem, může to být dost zajímavé. John byl sice lepší než oba dva dohromady a zasloužil si postup nejvíc ale když už je to takhle, taky nejsou ani jeden špatní. Těžké rozhodování mezi nimi budu mít, v tuhle chvíli bych asi o trošičku víc preferoval Jakuba protože je ještě nezaběhlý v branži a potřebuje prorazit, Láďa už je ostřílený profík který tuhle show až tak nepotřebuje. A taky dosavadní výkony mi přišly zajímavější od Jakuba, takové přirozenější. Ale tady se ještě budu rozhodovat podle souboje.

Na Závěr, Paaaa Johne Boyde, byl si až příliš dobrý pro tuto show, byl si nejlepší a za to se na Nově a Markíze platí. :(

236
Tomáš
Reagovat

@Patrik: V Itálii jeden živý přenos? To jako mají rovnou GrandFinále do kterého koučové sami vybrali každý vítěze svého týmu aniž by o tom jakkoliv rozhodovali diváci? A v Německu 2 živáky takže tam mají finalistů jen 8? Bože bože, kam tohle spěje, kam se to jenom ten svět pěveckých televizních show řítí…

237
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Dyk to víš, stačí ubrat čárky na těmi měkkými i v posledním slově :D

238
Patrik
Reagovat

@Tomáš: tak ono v Itálii to je dost ochuzený 5 Blind audition , 1 battle , 1Ko a 1 gradnfinle a každý si do finále bere jenom jednoho a v Německu má každý 3= top 12 a v první live show 8 vypadnou tak buďme rádi jak to u nás vypadá

239
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Kritika Vojtka.. Otázkou je, co mohou ovlivnit a rozhodnout porotci a co určuje produkce. To se asi nikdy nedozvíme. Co ale můžeme posoudit je jak dobře připravili koučové své týmy do soutěže. Z krátkého sestřihu to taky asi neposoudíme, ale můžeme posuzovat pak výkony jednotlivých adeptů před publikem. A podle tohohle měřítka nejlíp svůj tým přípravila hejtovaná Jana. Vojtkův tým zas tak oslnivé výkony nepředvedl – tedy až na Johna, ale tam to bylo osobností Johna a ne díky radám kouče.
Vojtka mám ráda. Je to přímočarý rocker, ví, co na (jeho) publikum funguje a podle toho se snaží radit. Kde totálně ujel byl výběr písně Born to be wild pro Adrianu a Janu. To byla fraška a člověk nad tím jen kroutil hlavou. Přece nestačí holčinu navléct do černé kůže a ověsit řetězy a prohlásit ji za rockerku. Takhle to nefunguje. Snad kdyby k tomu hrála pořádná rocková kapela a dívčina by se tam kroutila na pódiu jako roští, tak to leda.
A stejně tak ujel i s vyhozením Johna, pokud za to mohl on a ne produkce. Musel přece vidět a slyšet, že John je osobnost, která se v takové soutěži objeví ojediněle.
Jinak si myslím, že Vojtkovy komentáře k vystupujícím byly téměř vždy výstižné a těším se dál na jeho humor a úsměv.

240
jj
Reagovat

Koukám, že karanténa je děravá jak ementál :-D
Výsledky ankety na Nově, jaký výkon se nejvíc líbil:

Adriana Bessogonov vs. Jana Nováková – 11 %
Laura Wengová vs. Kristián Révay – 10 %
Peter Juhás vs. Marek Pošta – 5 %
Eliška Urbanová vs. Adéla Husárová – 7 %
Aleksandra Nová vs. John Boyd – 35 %
Karolína Koleková vs. Monika Zaťková vs. Diana Kalashová – 32 %

V dalších kolech bude hodně důležitý, jakou si kdo (spíše jakou jim…) vybere písničku.

241
jj
Reagovat

V televizi jsem viděl část pořadu až včera večer, ta reklama na Kit Kat byla nenásilná jak extrémisti na Srí Lance. Úplně jsem se cejtil znásilněnej nebo jak kdyby mě někdo praštil pěstí do oka. Možná účel? Pomsta za kritiku pořadu? Viděl jsem ji tam jen dvakrát, nevím, kolikrát tam byla, protože jsem hodně přetáčel. Ale zaujalo mě, že Jana nic nejedla, jen Adriana, nevím, možná jsem ji taky přetočil, jestli jedla v jinou dobu, ale John a Aleksandra jedli najednou. Na youtube se mi výkony zdály líp ozvučený než v televizi, u Jany a Adriany bylo v televizi slyšet víc nedokonalostí a líbily se mi míň. A Adélu jsem nedocenil úplně, jak si zasloužila, dal bych ji třetí za Elišku a Johna.

242
jj
Reagovat

@Patrik:
To je mazec. Už celej ten systém není moc spravedlivej, příliš dlouho rozhoduje o postupujícím jen jeden člověk. A když začnou rozhodovat diváci, tak se vyřazuje v týmech. Teoreticky třetí v silném týmu může být dle diváků i třetí nejsilnější celkově, ale díky nastavenému vyřazování skončí na devátém až dvanáctém místě. Vlastně může dostat od diváků druhý největší počet hlasů a skončí 9-12. Když bude v týmu s tím, co dostal hlasů nejvíc a kouč dá přednost třetímu v týmu. Upřednostní ho před třetím, který teoreticky mohl být v hlasování poslední, tedy dvanáctý :-)

243
Violete
Reagovat

@jj: Prekvapuje me v ankete nizke hodnoceni Elisky a Adely,podle me byly stejne tak dobre jako John a Alexandra. Jsem zvedava na slozeni dalsich duelu.Snad Simon a Valentina nepujdou spolu,chtela bych je do live kol oba.

244
Monika
Reagovat

@Violete: To me vubec neprekvapuje. vzdycky je strasne rozhodujici vyber songu, mnohem podstatnejsi, nez odvedeny vykon. John se sasou meli mehagit, velice libivou a efektivni vec, to vzdycky zaboduje. Jak uz psala Dolores vyse Gombitova, Spinarova je sazka na jistotu, stejne jako songy Adele. Imho by Eliska s touhle travnou vyrvavackou vypadla hned v prvnim kole. Drasa to akorat bubinky.

245
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Prochor: veznum podekoval :-D

246
jj
Reagovat

@Violete:
Taky mě to překvapilo. I když Monika má pravdu, že líbivý a efektní song je základ úspěchu. Možná v takhle krátký soutěži je třeba být opatrnější s výběrem písní, které je mají dostat z komfortní zóny, třebaže u Elišky a Adély se mi výběr líbil, tedy spíš jeho předělávka, divím se, že nezaujal lidi víc. U některých jiných mám ale u výběrů značné pochyby. Ač to může být zajímavý, jak si s tím poradí, přeci jen je tu rozdíl oproti Superstar, kde je hodně kol a tematická kola jsou společná. Když kouč bude někomu vybírat věci, v kterých se cítí doma a u jiných se bude testovat jejich komfortní zóna, tak ti druzí budou v nevýhodě.
Šimon a Valentina by neměli být spolu, dovolím si zkopírovat příspěvek Moniky, která se v těhlech věcech neplete.

Dyk: Eliska Urbanova x Adela Husarova
Dominik Hanza x Frantisek Honig
Valeria Polcova x Marketa Chladova

Kali: Anna Maria x Daniel Kapitan
Laura Wengova x Kristian Revay
Diana Kalashova x Karolina Kolekova x Monika Zatkova

Jana: Simon Svidran X Michaela Husarova
Lucie Vecerova x Valentyna Vlkova x Monika Drganova
Marek Posta x Peter Juhas

Vojtek: Jana Novakova x Adriana Bessogonov
Ladislav Korbel x jakub Moulis
John Boyd x Aleksandra Nova

247
dolores
Reagovat

@Tomáš:

:-D :-D :-D :-D :-D

Túto nakladačku si Pepa od teba aj zaslúžil, veď ti po Janovi Nicovi a Natálii vyhodil už tretieho favorita . :-o

U mňa si to ako tak môže za Johna vyžehliť, keď posunie Jakuba, ale to ťažko, predsa si nevyhodí kamoša Korbela, že áno :-//
Každopádne, z tejto dvojice postúpi chlap, to by bol tretí v poradí do finále a aby sa to genderove vyrovnalo, ešte by mali ísť ďalší traja, Kapitán od Kaliho určite aj Dominik od Dyka, ale Šimon od Jany, to je otázne. Baví ma aj Michaela, takže to je pre mňa teraz dilema, že koho ďalej …. och všetky tieto vyrovnané súboje sú ako Sofiina voľba :-/
A od Dyka by som si želala ešte Velériu

248
Violete
Reagovat

@Monika: Je fakt,ze Shallow ted frci a je to efektni song,take rada slysim oblibenou pisen,ale na druhou stranu jsem naopak rada za mene znamou pisen,ze si rozsirim obzory,me ta pisen Elisky a Adely bavila,byl to az takovy divadelni vystup.Doufam,ze priste Eliska s necim zaboduje,zase s necim energickym jako byl James Brown.

249
yeey
Reagovat

@dolores: Tady, myslim, Pepovi krivdis. Rozhodne si nemyslim, ze by zrovna on posilal nekoho dal, protoze je to je znamy. Naopak ke Korbelovi byl pomerne dost prisnej v K.O., byt ho poslal dal. A Pepa urcite taky nema rad, s jakou rutinou to Korbel dela, a moc dobre to citi. Jakub ma slusny sance. Hadam, ze by Pepa mohl poslat dal Jakuba s oduvodnenim, ze s nim muze dal pracovat a bude tam nejaky vyvoj bla bla a Korbela posle domu, ze uz mu nema co dat… :-)

250
Monika
Reagovat

@yeey: Vidim to uplne stejne, na 99% posle Jakuba. Prijde s tim, ze Korbel uz ma karieru rozjetou a nepotrebuje tuhle show.

251
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o Dianu, vůbec si nemyslím že by letěla z Kaliho týmu v živácích jako první. Tady na Panáčkovi sice oblíbená není ale soudě podle nejrůznějších anket má velký fanklub a podporu bude mít dost velkou. Na celkové vítězství to sice ani omylem stačit nebude ale vítězkou v Kaliho týmu dost pravděpodobně bude a GF má podle mě skoro jisté. Nejvíc hlasů z Kaliho týmu dostane v prvním živáku určitě ona. Bohužel, protože já bych to přál daleko víc Kristiánovi. Vidím to spíš na souboj o stříbrnou medaili v Kaliho týmu mezi Kristiánem a tím třetím kdo tam bude, Diana se zdá být dost za vodou a i kdyby neměla dost hlasů, tak Kali ji nejspíš podrží bude li mít kouč ještě nějaké pravomoce. Uvidíme no jak to dopadne, já bych si moc přál aby se z Kaliho týmu do GF podíval Kristián.

252
Prochor
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Přeslechl jsem, že Kristián děkuje i trestancům. Ale třeba mu „jeho“ vězňové fandí a sledují The Voice. Stejně by bylo paradoxní kdyby trestanci fandili svému bachaři ale na světě je všechno možné :-))) Až se Kristián vrátí do práce do kriminálu, tak budou moct trestanci správně podlézat: „Šéfe, já jsem vám fandil … Prodlužte mi vycházku na dvorku“.

253
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Já doufám že mu The Voice pomůže natolik a že dojde tak daleko že už se tam nebude muset vrátit tak jako se tam musel vrátit loni po Superstar. Ale třeba jsem jen bláhově naivní a dopadne to stejně ale přeju mu úspěch a aby se mohl živit hudbou a byl konečně skutečně šťastný.

254
dolores
Reagovat

@yeey: ja by som bola rada, keby si Pepa zvolil Jakuba, ….veď aj v minulých ročníkoch Hlasu ľudia s rozbehnutou kariérou nepostupovali, ale teraz sa toto porušilo výberom Diany do finále, čím už sú pre mňa zámery koučov a produkcie neodhadnuteľné. Na druhej strane aj Jakub už spieval v nejakých muzikáloch, tak možno mu to viac vyrovná šance s Korbelom, a ak Monika tvrdí, že na 99% postúpi on, tak asi má svoje zdroje ;-) …hoci ja som skeptická, Kabátovi neverím, ale rada sa nechám v nedeľu príjemne prekvapiť :-) Jakub je jeden z mojich favoritov od začiatku a ako jeden z mála chlapov má predpoklady na víťazstvo.

255
Frida
Reagovat

Mi by se líbilo, kdyby někdo dostal divokou kartu. To by bylo takové překvapení, ale asi to v The Voice není podle pravidel. Nevím, ale bylo by to super

256
Violete
Reagovat

A v kterych muzikalech Jakub zpival? Take bych byla rada za jeho postup. A divokou kartu bych prala Natalii,skoda,ze se to nevyplni.

257
Frida
Reagovat

@Violete: Já bych dala kartu Janě

258
Bezík
Reagovat

@Frida: Já bych dal kartu produkci. Červenou !!! :D

259
dolores
Reagovat

@Violete: účinkoval v nejakom muzikálovom predstavení v Plzni. Sám to povedal v jednom rozhovore a tiež, že ho to až tak nenaplňa, že radšej robí s kapelou svoju hudbu…

260
Violete
Reagovat

Mne Jakub prijde dost univerzalni a prala bych mu postup.Rada bych ho slysela v necem funky https://youtu.be/vqlHwnPq61M

261
Sa. I.
Reagovat

Koukám na to znovu – ano, Kristian poděkoval i vězňům ;-) V publiku mu fandila Adéla Kvitová ze Superstar 2018, za mě tehdy skvěle zpívající písničku IDGAF od Dua Lipa, bylo na ni několik detailních záběrů. Jestli to tedy někoho zajímá…

262
yeey
Reagovat

@dolores: tak to bychom mohli mit projednou stejneho favorita :-) i kdyz ja mam u Pepy i Adrianu :-)

263
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/koho-uvidite-v-zivem-prenosu-the-voice-zna-prvnich-sest-finalistu-kdo-vam-tam-chybi.html?fbclid=IwAR32uokewpnNtEtHVTizBNyYp4sEdy72r95sBf1SHF75I9GCqpeMM7e0PNQ Tak máme prvních šest finalistů, asi na ně napíšu svůj názor

Adriana – Nakonec mi nevadí tolik jako sem si myslel že mi bude vadit, je to celkem sympatická holka ale stejně ji jako zpěvačku hodnotím nic moc a nechci aby to vyhrála, moje favoritka to rozhodně není a nebude.
Kristián – Frajer, sympaťák, rocker, skvělý zpěvák. Ideální kombinace pro mě. Chci aby to vyhrál, toto je můj hlavní favorit.
Peter Juhás – Platí podobně jako u Kristiána, skvělý zpěvák a muzikant, strašně sympatický a milý člověk. Chci aby to vyhrál, toto je můj hlavní favorit.
Eliška Urbanová – Sorry ale i kdyby Eliška zpívala jako bohyně, tak mě stejně bavit nebude. Nebaví mě, je pro mě nudná a nezajímavá, barvu hlasu nemá špatnou ale nikdy se prostě nedokážu naladit na její vlnu. Pro mě je ještě méně zajímavá než Adriana, nechci aby vyhrála.
Aleksandra – Absolutní nula, tuctovka. Nechápu debila Vojtka že kvůli ní vyrazil Johna. Doufám že vyletí hned v prvním živáku a že diváci tohle rozhodnutí Vojtkovi pořádně omlátí o palici. Ani omylem nechci aby to vyhrála! Naštěstí šanci snad ani nemá.
Diana – Nemám proti ní nic moc, nevadí mi. Docela fajn holka, dobrá zpěvačka. Vnímám ji podobně jako Adrianu. Je hezká, milá, dobře se na ni kouká. Nemám na ni takovou averzi jako vy všichni zde. Přesto můj šálek kávy to rozhodně není a v každém případě chci aby ji Kristián porazil a šel do GF místo ní.

K téhle šestici finalistů koho bych přidal jako tu druhou šestici? Musím volit tak aby to na ty týmy vycházelo. Takže Jakuba, Dominika, Šimona, Lucii Večeřovou, poslední dva nevím asi Kapitána. Škoda že nemůžu napsat i Korbela ale jelikož Pepovi chybí už jen jeden člen týmu a Korbel půjde proti Jakubovi tak to nemá smysl.

264
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

265
Ina
Reagovat

@Bezík: Ina tak nějak tuším, že by si Karolína nenechala mluvit do změny vizaže a dalších věcí. Jasně řekla při zkoušce já to dám… takže nějaké poslušné kývání od ní asi čekat nelze. Holka mě svým přehnaným seběvědomím štvala, ale teď je mi líto, že vypadla, protože hlas má nádherný, unikátní a ještě by překvapila….

Přidat komentář