Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

The Voice Česko Slovensko 2019, 1. souboje: Známe polovinu finalistů

1. Květen 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

The Voice Česko Slovensko 2019 porota

Třetí ročník Voice se v neděli večer přesunul do své třetí fáze, která v minulých řadách byla druhá v pořadí, tedy do soubojů. A tentokrát už jde o hodně, jelikož vítězové soubojů jsou zároveň finalisti, které uvidíme ve třech živých přenosech (které se mimochodem letos přesouvají z Barrandova do Jinonic). Kteří jsou ti štastní a kteří naopak ti neštastní? Měří se v této show dvojím metrem? A jaká byla vystoupení prvních šesti soubojujících dvojic? To se dozvíte v rekapu DJ Vlada a Scalexe.

Adriana Bessogonov vs. Jana Nováková

zpívaly: Steppenwolf – Born To Be Wild

DJ Vlado: První dojem z tohoto vystoupení byl poněkud rozpačitý, což ale přičítám zvukaři, který holky topil jako doktora Mráčka. Když jsem si to však pustil ze záznamu, tak se můj dojem, výrazně zlepšil. Velkou předností tohoto souboje byl fakt, že holky v něm byly vyrovnanější než bych původně čekal. Adriana byla jistější v hloubkách, Jana naopak ve výškách. Tady už rozhodovala uvěřitelnost rockového projevu, díky které po právu vyhrála Adriana. Jana se však nemá za co stydět a odchází ze soutěže po svém nejlepším výkonu.

Scalex: Překvapivě vyrovnaný souboj, dokonce i hlasově – když jsem si skladbu pustil naslepo, bez obrazu, v mnoha pasážích jsem nepoznal, co zpívá Adriana a co Jana. Některé úseky byly trochu moc nacvičené, třeba to závěrečné společné mňouknutí, ale jinak slušné. Jana velmi dobře zpívala i mimo svoji rozsahovou komfortní zónu a myslím, že už teď je v hledáčku nejednoho lovce talentů. Trochu si ale myslím, že Adrianě malinko pomohl outfit, protože zkrátka v černé budete vždycky vypadat víc jako rocker, než v bílé a šedé. Na druhou stranu když zpíváte “Born to be Wild” a pak se hroutíte jako vítězka Miss, tak vám to zase rockové body ubírá. No, nechtěl bych být na místě Pepy, protože tohle se prostě nedalo rozhodnout příliš spravedlivě a objektivně.

Vítěz souboje: Adriana Bessogonov

Adriana Bessogonov vs. Jana Nováková

Kristián Révay vs. Laura Wengová

zpívali: Zayn feat. Sia – Dusk Till Dawn

DJ Vlado: Složení tohoto souboje mě vyloženě naštvalo, jelikož Lauru i Kristiána jsem ve finále chtěl vidět oba, jakkoliv jsem tušil, že je postaví proti sobě. A opět to byl velmi vyrovnaný souboj, Kristián byl ve slokách výrazově pestřejší, zatímco Laura zněla trochu monotónně, na druhou stranu má Laura podle mě rozpoznatelnější barvu hlasu. Nejlépe však zněli společně v refrénu. S postupem Kristiána souhlasím, jelikož u diváků má větší šance než Laura, nicméně ve finále bych je býval rád viděl oba. Proč jen je sakra museli dát k sobě?

Scalex: Jsem rád, že oproti záběrům z nácviku se Lauře a Kristiánovi na ostro podařilo vytáhnout intonačně ty nejvyšší pasáže, protože při nich byli zoufale pod tónem. Trochu mě rušil Lauřin výraz v prvních dvou slokách, kdy vypadala, že Kristiána poblinká. Fakt mi to připomnělo legendární South Park a postavu Stana, který se pozvrací pokaždé, když na něj promluví dívka jeho srdce. Ale jakmile se od sebe Laura s Kristiánem odvrátili a pustili se do refrénu, tak to bylo pryč. Další věc, která mě rušila, bylo to synchronizované mávání ručičkou do rytmu. Zkrátka musel jsem si tuhle skladbu pustit znovu a ve stylu Výběrů naslepo a pak jsem byl docela spokojený. Kristián byl nepochybně o parník lepší než Laura, zpíval barvitěji, lépe si pohrával s dynamikou a jeho zpěv na mě působil přirozeněji. Ale líbilo se mi i Kaliho zdůvodnění, proč neposílá Lauru dál – je pravda, že ona už v showbusinessu nějakou stopu udělala, jako zpěvačka i jako herečka, sice hlavně ve slovenském, ale ten sa tiež ráta.

Vítěz souboje: Kristián Révay

Laura Wengová vs. Kristián Révay

Peter Juhás vs. Marek Pošta

zpívali: George Ezra – Shotgun

DJ Vlado: První výrazně nevyrovnaný souboj večera. Zatímco Peter působil hlasově i projevem vyloženě jistě (jakkoliv písničkářská poloha mu sluší víc), tak Marek na mě působil jako fanoušek, kterého si Peter vytáhl z publika, a přestože se snažil, tak vedle Petra působil po všech stránkách dost neohrabaně. V tomto souboji bylo jasné, že postoupit musí Peter.

Scalex: Tak tady není o čem. Sebejistý extrovertní Peter a vedle něj medvídek s šumivým komorním témbrem. Ačkoli ani jeden z nich nezpíval píseň typickou pro svůj přirozený styl, Peter byl po celou dobu uvěřitelnější. Marek dělal co mohl, ale on absolutně není typ pro podobné písně a ani pro mužský duet tohoto typu. Myslím, že pro Marka by bylo lepší zúčastnit se Superstar, ale ne tehdy, když v ní byl, ale až teď v nějakém dalším ročníku. Myslím, že ještě pořád zraje a až uzraje, bude to to pravé. Peter už je zralý. Na finále.

Vítěz souboje: Peter Juhás

Marek Pošta vs. Peter Juhás

Eliška Urbanová vs. Adela Husárová

zpívaly: Robin Thicke – Blurred Lines

DJ Vlado: Tady musím především pochválit kapelu, která tuto v originále dost otravnou píseň (kterou já mám navíc spojenou s Adamem Mišíkem, který ji zpíval v první Tváři a na nějž mám těžkou averzi poté, co mi vloni ve StarDance vyřadil mou bohyni Moniku Bagárovou) dokázala zahrát v mnohem zajímavější aranži na pomezí bluesu a funky. Nicméně i tento souboj byl dost nevyrovnaný, i když ne až tak pěvecky jako spíš projevem. Zatímco Eliška působila zcela přirozeně, Adela předvedla jeden obrovský afekt, při němž místy působila jako panenka Chucky (šel z ní i podobný strach), což celé vystoupení sráželo dolů, jakkoliv Adela jinak nezpívala špatně. I zde bylo o vítězi jasno a nemohl jím být nikdo jiný než Eliška.

Scalex: Perfektní výkon kapely, dobrá aranž hraná naživo je zkrátka k nezaplacení. Adela se stala obětí toho, že poslechla radu, kterou dostala. Měla za úkol hrát nasranou domovnici, tak hrála nasranou domovnici a pak jí byl vyčten afekt. Takhle – ona ten afekt má i v běžné komunikaci, je na ní vidět, že je trochu sevřená a není tak bezprostřední jako Eliška. Ale zrovna tu stylizaci na pódiu mi přijde nefér jí vyčítat. Skladba mě bavila, holky mě bavily, jejich hlasy mě bavily, jejich poctivé nacvičení celé skladby stojí za potlek, no a za československý svaz horňáků děkuji za postup Elišky.

Vítěz souboje: Eliška Urbanová

Eliška Urbanová vs. Adela Husárová

Aleksandra Nová vs. John Boyd

zpívali: Lady Gaga & Bradley Cooper – Shalow

DJ Vlado: Tento souboj byl z celého večera nejmíň soubojem a nejvíc duetem. A přestože jsem měl předtím jasno, že bych dál poslal Johna, tak po tomto souboji se mi to dost vyrovnalo, jelikož Saša se mi tu líbila vůbec nejvíc za celou soutěž, hodně zde vynikla její barva hlasu, která se sice nemusí líbit každému a někomu může připomínat Mickey Mouse, ale její zajímavost nemůže nikdo popřít. Ovšem i John byl výborný a an i v nejmenším za Sašou nezaostal. Tato dvojice byla z celého večera nejvyrovnanější a postup byl tím pádem jen otázkou osobních preferencí. Já bych si vybral Johna, už jen pro větší pestrost finálové dvanáctky, nicméně Sašin postup mi nevadí vzhledem k tomu, že mě velmi příjemně překvapila.

Scalex: Jestli v nějaké dnešní dvojici perfektně fungovala pódiová chemie, tak právě tady. Tohle opravdu nebyl duel, ale dokonale zvládnutý duet, který do značné míry táhla Johnova přirozenost. On je opravdu prototypem naprostého antipozéra, a je to cítit z každého jeho slova i tónu. Zatímco u Laury a Kristiána jsem si vzpomněl na South Park, tady jsem vnímal jen Johna a Sašu. Velká škoda, že tohle nebyla Superstar a kolo duetů, kde by postoupila celá dvojice. Rozhodně by si to oba zasloužili.

Vítěz souboje: Aleksandra Nová

Aleksandra Nová vs. John Boyd

Diana Kalashová vs. Karolína Koleková vs. Monika Zaťková

zpívaly: Keala Settle – This Is Me

DJ Vlado: Jestli mi u některého souboje přišlo, že bylo rozhodnuto dopředu a samotné výkony už nehrály roli, tak to bylo právě v tomto triu. Diana mi totiž přišla ze všech tří jasně nejhorší. Sice čistě intonovala, ale to je tak všechno, její hlas je totálně bezbarvý a ani mi nepřijde nijak zvlášť silný. Co se týče síly hlasu, tak to jednoznačně válcovala Karolína, která si tak napravila reputaci za nepovedené vystoupení z K.O. Ale i Monika překvapila a měla tam moc pěkné momenty (u ní jsem obzvlášť rád, že odchází se ctí, jelikož celou dobu byla v soutěži neprávem podceňovaná). A navíc má postup Diany pachuť i v tom směru, že zatímco u Laury byla její profesionalita překážkou, u Diany nikoliv, a to se Laura pohybuje v showbyznysu zatím převážně jako vokalistka, zatímco Diana už má venku sólové CD. Těžký dvojí metr. Pořád ale doufám, že Diana celou soutěž nevyhraje, jelikož by to bylo zcela zbytečné vítězství, protože když se jí nepodařilo pořádně prorazit doteď, když se už v showbyznysu pohybuje a má venku CD, tak už se její kariéra jen těžko zlepší.

Scalex: Docela zvláštní “triel”, ve kterém každá z účastnic měla velmi dobré i docela sporné momenty. Příjemně překvapila Karolína, která podala opravdu slušný výkon, Monika, řekl bych, maličko zaostávala za Dianou, ale ani u Diany to nebyl žádný touchdown. Celkově lehce nadprůměrné vystoupení, kde se tři dívky propojily tak, že jim ten girlsband kupodivu fungoval. Taky nevím, zda mělo smysl brát do finále urputnou Dianu, které to její pozici na šoubyzovém trhu asi moc nezmění, ale koneckonců, doby, kdy talentové soutěže lidem měnily životy, už jsou pryč, dnes ani vítěz nemá nic jisté.

Vítěz souboje: Diana Kalashová

Karolína Koleková vs. Diana Kalashová vs. Monika Zaťková

Top 3 nejlepších soubojů podle DJ Vlada:

1. Aleksandra Nová vs. John Boyd
2. Adriana Bessogonov vs. Jana Nováková
3. Kristián Révay vs. Laura Wengová

Top 3 nejlepších soubojů podle Scalexe:

1. Aleksandra Nová vs. John Boyd
2. Adriana Bessogonov vs. Jana Nováková
3. Kristián Révay vs. Laura Wengová

Hodnocení 1. soubojů podle DJ Vlada:

První souboje nám přinesly několik velmi dobrých vystoupení, bohužel ale i dvojnásobnou pachuť, jednak z toho, že některých soubojů nemohli postoupit oba soutěžící (hlavně u Kristiána s Laurou a Aleksandry s Johnem), a zadruhé proto, že se všem soutěžícím neměří stejným metrem, ale o tom už jsem mluvil výše. Co mě zároveň docela překlvapilo, byl fakt, že do tohoto dílu byli zařazeni skoro všichni potenciální favoriti na Grandfinále, zatímco v příštím díle uvidíme naopak převážně outsidery, ale možná to byl záměr, abychom příště viděli spíš ty napínavější souboje. Druhou polovinu finalistů tedy poznáme už v neděli, přičemž to bude první díl letošního Voice, který neuvidím online, jelikož jdu na koncert britské zpěvačky Dido ve Fóru Karlín, takže Scalex tentokrát nebude ve zpětném sledování sám. Která šestice tedy doplní finálovou dvanáctku, na to si musíme ještě pár dní počkat.

Hodnocení 1. soubojů podle Scalexe:

Já ten formát Voice fakt nemusím. Dobrá talentová soutěž má podle mě co nejdříve přešaltrovat na živá kola a divácké hlasování. Jinak se z toho stane přehlídka potenciálních talentů a prazvláštního dvoumetrného marketingového rozhodování, kořeněná neskutečným množstvím záběrů na produkty sponzorů. Nepřejte si vědět, milá produkce, kam bych vám ty čokoládové tyčinky vetknul a džusem zalil. Product placement je dnes všude, ale dá se to udělat citlivěji.

Taky tu dále pokračuje ten kontrast mezi sliby koučů “dostanu tě do studia” a “budeš předskokanem Kabátů” a následným vyšoupnutím ze hry. Pořád mi formát Superstar přijde lepší, samozřejmě je-li proveden tak, jako před lety, s tím velkým množstvím různorodých kol. No a také samozřejmě pokračuje to, že když zpívají dvě hvězdy a dva průměrní, tak postupuje jedna hvězda a jeden průměrný, druhá hvězda má smůlu, ať je sebelepší.

Když odhlédnu od formátu a posoudím jen samotná vystoupení, tak vcelku mě tento díl bavil, nekonal se žádný průšvih a mohli jsme vidět pár velmi hezkých momentů. S žebříčkem se tentokrát shoduju s Vladem, a to i přesto, že na některé konkrétní výkony (Laura, Aleksandra) mám krapítko odlišný názor. Ale fakt jen krapítko, tj. Vlado třeba chválil hodně, já bych chválil méně, ale chválil.

Vladovi přeju hezký zážitek na koncertě, doufám, že na něm zazní pro Čechy ikonické “aj drank tú mač last najt… aj miset d bus…”

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 348
1
jj
Reagovat

Každá dobrá diskuze o muzice by měla začít vzpomínkou na Natálii. Písnička sice hrozná, ale je tam Natálka! :-)
https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/navrat-kapely-nightwork-soutezici-the-voice-si-vzali-do-parady-jejich-nejvetsi-hit.html

2
Looky
Reagovat

Když vzpomínka na Nátalku, tak spíš doporučuju tuhle její autorskou novinku :)
https://www.youtube.com/watch?v=nuzXQNLqsrA

3
JaiKudo
Reagovat

DJ Vlado – To jsem zvědav, jak se ti bude Dido líbit. To poslední album nikdo moc nechválí, ale prý tam spolupracoval hodně její brácha z bývalých Faithless, což jsem kdysi docela poslouchal…..takže by trochu do elektroniky nebo trip hopu? :-D

4
Tomáš
Reagovat

Z dosud postoupených finalistů jsou mými jasnými favority Peter a Kristián. Pevně doufám že teď v neděli se k nim přidá ještě Dominik a jeden z dvojice Jakub/Korbel je jistota, tam budu fandit a je jedno, který z těch dvou to bude. To budou moji čtyři mušketýři. Kapitán pokud postoupí, tak tomu fandit nebudu protože mě moc nebere a taky je v týmu kde je u mě jasným vítězem Kristián. Z holek mě žádná nenadchla tak abych jí nějak víc fandil ( to se snad povedlo jen Anette a Natálii a obě už jsou pryč ) a už z principu prostě nemůžu přát výhru žádné z nich protože těch dívčích vítězek už bylo za poslední roky na Nově a Markíze tolik až je mi z toho vyloženě špatně. Takže asi tak.

5
DJ Vlado
Reagovat

@JaiKudo: Tak Faithless bych od tebe nečekal, k metalu mají docela daleko :-O Jinak Rollo s Dido spolupracoval vždycky, ale té elektroniky se tam dostává postupně víc :-)

6
kktko
Reagovat

Kritizovat Blurred Lines? Jeden z nejlepsich songu tyhle dekady! Wtf? Tohle blogovani kam muze psat kazdej Jarda bych zrusil.

7
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Ty asi vidíš na té Monice něco co je pro mě prostě neviditelné. :-D Podle mě Diana rozhodně nebyla v tom souboji nejhorší, Karolína ji docela dobře sekundovala ale Monika podle mě byla opět suverénně nejhorší, prostě pořád stejně špatná a žádných hezkých míst sem si tam u ní nevšiml. Sem rád že je tahle tuctová nuda pryč ale místo ní mě teď bude v živácích nudit Aleksandra místo které tam mohl být báječný John. :/ Mě Diana nevadí ale její vyhazov si brzy začnu asi přát taky, v tom se budeme shodovat. Rozhodně pokud bude boj o postup do GF mezi ní a Kristiánem, tak by už měla jít z kola ven.

8
Tomáš
Reagovat

@kktko: Maxx? :-D Nebo se pletu…

9
Bezík
Reagovat

@kktko: Blurred Lines je jeden z nejlepších songů dekády ??? :D :D :D :D Ty už to nehul, milé kok_otko

10
DJ Vlado
Reagovat

@kktko: Další lekce VUMF (Večerní učení Maxxova fašimu) :-D

11
jj
Reagovat

@Looky:
Dvě vzpomínky na Natálku, hm, nasadili jsme laťku hodně vysoko, teď už ji asi budou všichni jen podlízat :-)
No, ale s tímhle songem těžko prorazí, i když není špatný. Ale připadá mi jednoduchý, trochu monotónní, zvuk nic moc, doprovodná hudba je zbytečně nahlas, Natálie se mi taky nezdá dobře ozvučená, málo ostrý to je. Kdyby to zpívala a capella, tak by se mi to líbilo víc. Možná mám na ni moc velký nároky :-)

12
jj
Reagovat

@jj:
a cappella je správně..

13
Violete
Reagovat

@Looky: Diky za pisen, mohli byste spolu natocit duet. Pridavam jeste jednu pisen od Natalky
https://youtu.be/p-nu7OQiBEwavan

14
Mia
Reagovat

Tak som si tento diel pozrela dnes zo zaznamu. A vidim to tak, ze o co boli prve tri suboje strasnejsie, o to boli druhe tri lepsie. Pri prvych troch som mala chut robit cokolvek ine len aby som to nemusela pocuvat – napr. strikovat, upratovat, alebo pichat si vidlickou do oka a podobne. Pri druhej trojici som si konecne prestala hovorit Preboha preco ja toto vlastne pozeram? Dakujem vsetkym ucinkujucim z druhej polovice, ktori vratili moju vieru v zmysel existencie tychto sutazi.

15
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Taky jsem občas nechápal některé tvé favority (viz. Parči) a nemám potřebu na to téma psát elaboráty pod každé vlákno :-D Mně se prostě líbí Moniky hlas a líbí se mi i ona (jakkoliv to není typická lolitka) a je mi sympatická, ale moje hlavní favoritka to nebyla, tou je Lucka, kterou mi ale Jana v neděli vyhodí :'(

Na Dianu ale začínám těžkou averzi, mj. i proto, že v živácích zabírá místo ostatním lolitkám, které třeba byly technicky míň dokonalé než ona, ale měly zajímavější hlasy a větší potenciál růstu, zatímco Diana se svým nezajímavým hlasem nemá čím překvapit :-( Mám i dva dost závažné důvody, proč nechci, aby vyhrála, které ti ale radši zítra napíšu do zprávy a tady budu „záhadný chlapec“ :-)

16
jj
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=SIs4saXH2Ek
Tady je klip z natáčení toho singlu Natálie, tam se mi líbí víc, ještě ten zvuk není tak učesanej a ten zpěv je ostřejší a výraznější. Ale pořád tam slyším nějakou ozvěnu, která by tam podle mě neměla bejt. V čase 1.27 tam rapuje, zřejmě text vymyslela hned na místě z hlavy, nabuzuje se a je připravená na všechno, to se mi líbí.

17
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to mi je napiš, sem na ně zvědavý. Já jediný důvod proč nechci aby vyhrála Diana mám ten že chci aby vyhrál chlap.

18
jj
Reagovat

@Violete:
Snad ostatní s tou Natálií moc nevytáčíme :-) I když je to video dva roky starý, mám úplně stejnej problém, doprovodná hudba je moc nahlas. Když ten kytarista v čase 1:38 trochu ubere, tak se mi to poslouchá mnohem líp a je to o level lepší. Nejspíš to bude jen můj problém, ale preferoval bych možná jinou doprovodnou kapelu a hlavně jinýho zvukaře :-)

19
Bezík
Reagovat

@jj: Klid, Natálky není nikdy dost :D ;-)

20
dolores
Reagovat

Blurred Lines nie je zlá pesnička, náhodou je to napaditá veselá juchajda, jednoduchý melodický nápev, ale absolútne sa nehodí do takýchto súťaží ako postupová pieseň, skôr do nejakej detskej show, možno potrebovali obzvlášťniť večer aj niečím veselším, tak to padlo na tých dvoch. Podla toho, čo hovorila Jana, to akože mala byť humorná dvojica, ale bohužiaľ nebola ani tá … A hoci fandím Petrovi, musím sa trocha zastať aj Mareka, síce sa opakoval problém z KO, t. z. slohy, sólo party slabé, tam ho proste Peter valcoval, ale v refrénoch Marekovi hlas zasvietil krásnymi výškami, ale tiež by tak nezneli, keby mu k tomu dvojhlasu nedodal Peter pekné spodky. :-) Aj keď sa Peter hýbal viac, Marekov ledabolý pohyb bol tiež fajn, len spolu to proste nefungovalo. Peter poslúchol choreografia a Marek asi nie, tak to boli akoby dve sólo jazdy. :-D Mne by sa ten song viac páčil, keby ho Peter zaspieval sám a s gitarou.

21
Bezík
Reagovat

@dolores: Tak neříkám že je „zlá“, ale jeden ze songů dekády ??? WTF ? :D :D :D Do dětské show asi fajn ;-)

22
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Aj mne asi bude Diana trochu vadit, pretože ma stále viac štve nepostup Karolíny, tá sa mohla ešte ukázať, a Monika je isto šťastná, že v tejto súťaží skončila takto so cťou… Dúfam, že sa Karolína prihlási do superstar ak nejaká bude.
Vlado, a keď máš také zaručené info o nepostupe Lucky, vieš niečo o postupe Jakuba, ktorého nemusíš? Inak sa tu rodí proti tebe slušná opozícia :-))) ja, yeey, asi aj Tomáš, ktorí budeme Jakuba pred tebou brániť :-D ;-)

23
jj
Reagovat

@Bezík:
Tak už jsem klidnej :-) Co jsem to o ní chtěl napsat, jo už vím, každá kvalitní diskuze… už radši ne :-)

24
dolores
Reagovat

@Bezík: možno je to jeho osobná dekáda :-)

25
Bezík
Reagovat

@dolores: Kams to oči uši dala ? To už tě oblouzní kdejaké chalanisko svým luzným zjevem ? :D Dyk je to Kubisko falešné jak pětník … :D

26
dolores
Reagovat

@Bezík: toľko slov venuješ Vladovmu „fanúšikovi“ :-D….. Nemal by si radšej diskutovať o Natálii ? :-)))

27
Violete
Reagovat

@jj: Z nahravek to neni uplne ono,chtelo by to Natalii s kapelou slyset nazivo. Jinak z toho videa,co jsi daval, jsem si vsimla,jak to tam roztacel Lukas. Ten mel jit do live kol,prijde mi jako dobry showman.

28
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Těch holek, které bych rád viděl v SuperStar, se tam letos nahromadilo hodně: Lucka, Monika, Terezie, Annette, Andrea, ale klidně i Karolína, pokud by zhubla, dala pryč ofinu a nasadila čočky místo těch soudružských jogurťáků :-D ty všechny šly za oběti na oltář protekční Diany :-(

Co se týče postupu Jakuba, tak zaručené informace nemám, jen vycházím z toho, v kolika muzikálech hraje Korbel, takže by to těžko stíhal skloubit s účinkováním v živácích (jakkoliv bych mu teď postup přál, aby se aspoň trochu eliminoval ten dvojí metr u Diany) :-) Ale zaručené informace nemám ani ohledně Lucky, jen ten záběr na (štěstím) brečící Valentínu mi přijde jako jasný spoiler :-(

Jinak kolikrát mám opakovat, že i když mi Jakub není moc sympatický (což je dáno i hodně tím, jak mi vizuálně připomíná Calltu, který je spolu s mladým Mišíkem moje krajní averze v českém popu), tak do Relicha má pořád ještě daleko (ve snu mě aspoň ještě nestraší) :-) Jestli ho začnu nějak víc hejtovat, to bude záležet hlavně na tom, jak moc bude ohrožovat Adrianu, která mi po vyřazení Lucky zbyde jako jediná fanditelná holka v live shows :-/ Nicméně jsem v klidu, protože na celkové vítězství Jakuba nevidím, protože když si projdu dosavadní mužské vítěze, tak vyhrávali buď skromní slušňáci (Horváth, Drda), lidoví chasníci (Zonyga, Adamec), nebo ti, kteří zpěvácky o parník dominovali (Cmorík, Chodúr), přičemž první dvě kategorie Jakub určitě nesplňuje, teoreticky by mohl splňovat tu třetí (v takovém případě bych sklopil zrak a akceptoval ho stejně jako vloni Maškovou, kterou jsem jinak taky moc nemusel), ale to se mi zatím taky tak úplně nezdá :-) Mnohem víc prototyp vítěze splňuje Kristián a i tvůj Peter je blíž (i když ten žádného z dosavadních vítězů vyloženě nepřipomíná, nejblíž má ke stříbrnému Štěpánovi) :-) A sice se tu proti mně tvoří opozice, ale budu tu mít i své spojence, minimálně Bezíka určitě a Monika Jakuba taky moc nemusí :-)

Jinak, nic ve zlém, ale my dva si nemáme co vyčítat, jak co se týče výběru favoritů opačného pohlaví na základě vizuálu, tak i v hejtování těch, kteří nám naše favority ohrožují / vyřazují, viz. jak jsi vloni ke konci nasazovala na Elišku, když ti vyřadila Borkovce (a to jsi ji do té doby měla ráda) :-P Sorry za ten rejp, ale tohle ti fakt nezapomenu, stejně jako Tomášovi, jak hejtoval Emmu, nebo Monice, jak šikanovala Zuzku :-(

29
jj
Reagovat

Jenom jeden nový příspěvek o Natálii? Co to s váma je, lidi? :-)
Nechci příznivce Jakuba strašit, ale Jakub v souboji s Láďou vypadl, přesněji řečeno byl vyloučenej. Dostala se mi do rukou nahrávka mezi Pepou Vojtkem a Láďou Korbelem. Doslovný přepis rozhovoru následuje:

Láďa: Tys ho teda utřel, kámo. Prej, Jakube, byls tak hroznej, že tě rovnou diskvafilikuju, disqualilikuju, vylučuju tě! Postupuje Láďa! Hrozný slovo to diskuafilikovat. Tam ses trochu zasekl, Pepo. Seš kámoš.
Pepa: Máš pravdu, kámo, diskafilikovat, diskfafifikovat, já ho prostě nedám, hrozný slovo. Měl jsem použít jiný. Oni to ale vystřihnou, neboj, mám tam kámoše. Taky seš kámoš.
Láďa: Ale mezi náma, dal to skvěle. Možná kvůli tomu mi vypadl text a začal jsem koktat. A jak se po tom vyloučení rozbulel, mamánek ubulenej, kámo!
Je slyšet bujarý smích a že jeden z nich něco rozlil, zřejmě pivo.
Pepa: Jo, byl dobrej a tys prostě neměl svůj den. Ale kámoši si musej pomáhat. Seš kámoš!
Láďa: Seš větší kámoš!
Pepa: Ty seš větší!
Láďa: Oba sme větší!
Pepa: Ty seš největší!
Pak to ještě dlouho pokračuje a končí to: Oba sme nejnejnejnejnejnejnejnejnejvětší kámoši. Miluju tě… Taky tě miluju… Pak už je slyšet jen mlask, mlask, vrkú, vrkú…
Takže asi takhle, ale třeba se Jakub přihlásí do Superstar.

30
Sokrates
Reagovat

Zdravím,
sleduji i to, co se děje v „hlas“-u, v zahraničí … a také v !The Voice Kid´s“ … letos u sousedů, v německu, vyhráli dvě sestry (15 a 13 let) … https://www.youtube.com/watch?v=wC64ZPJXMGU … což chápu a souhlasím … ale na co bych vás rád upozornil, a co za vaši pozornost rozhodně stojí, to je účast 5-ti leté Emmy v dětském hlasu Francie, v loňském roce … https://www.youtube.com/watch?v=lMcjTgm75r4 … tak tomu se říká nálož s velkým „N“ … nezapomeňte si, hodně velký, kapesník :-D …

31
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/anylyza-koucu-proc-uz-jsou-nejvetsi-talenti-the-voice-doma-aneb-kdyz-outsideri-muci-favority.html?fbclid=IwAR2UrtGQum-kZtLu-_gxjLaaGaqIoUJu2j_hhDg-ADWUQRGZGq7Sj2SAxFA Zdůvodnění koučů proč rozhodli souboje tak jak je rozhodli no. Možná by to tu mohlo někoho zajímat. Nevím teda no co Vojtek viděl na Aleksandře ale já teda rozhodně daleko větší srdce že do toho dal viděl u Johna. Prostě se s ním nikdy neshodnu na tomhle a tenhle argument neberu ale co nadělám. On je kouč, já ne. Bohužel.

32
JaiKudo
Reagovat

@DJ Vlado: Haha, tak já jsem poslouchal a poslouchám ledacos :-D Měl jsem takový období, kdy jsem si myslel, že rock/metal už nemá co nového přinést, tak jsem asi 10 let poslouchal primáně trip hop a podobný věci. Massive Attack, Tricky, Portishead a taky Faithless….. ale pak jsem se vrátil k rocku hlavně přes gothic (Lacuna Coil, Within Temptation apod.)…..a progressive rock/metal hlavně díky GG :-D Proto taky tyhlety popový věci nijak neprožívám, pokud tam neni nikdo opravdu extra vyjímečný. Což letos opravdu není.

34
Inbezka
Reagovat

Také dám odkaz – vnučka Pavarottiho – Nina cantando en italiano

https://www.youtube.com/watch?v=ax2iWCCzqio&list=RD7JSu2Ychhuc&index=2

36
Johana
Reagovat

@Sokrates: díky za odkaz na Emmu, kapesníčky malé, zato hodně:) Myslím, že ji je devět, ale i tak pecka.
Líbí se mi i tamní porota, žádná sebeprezentace a zbytečné opičky.

37
jj
Reagovat

@Sokrates:
Mně teda u tý mrňavý roztomilý Emmy, které ve skutečnosti bylo 10 roků, ani velký kapesník nestačil. Už v půlce písničky jsem měl plnej velkej kbelík. Pěkně mě podojila. Jsem holt hodně citlivej :-)
Jen co jsem vyčetl z francouzské wiki: Emma to taky celé vyhrála jako ty dvě z Německa. Měli dvě live shows. Sledovanost každý díl v průměru 4 200 000, což dělalo share kolem 22 procent u diváků 4+. Důležitý u nich je share FRDA-50, což jsou ženy do padesáti let, protože hodně nakupují pro domácnost a podle tohoto sharu se rozvíjí, jak je drahá reklama. Tento share byl kolem 30 procent. Pokaždý jasný lídr sledovanosti ve Francii. Maj tam dva hlavní kanály, ostatní ve sledovanosti paběrkují. To je asi tak všechno :-)

38
Tomáš
Reagovat

@Sokrates: Emma, pfuj to jí rodiče nemohli dát nějaké lepší jméno? :-D Když už mi teda Vlado to hejtování neodpustí. :-D Jinak teda si nemůžu pomoct, na ten věk je to úctyhodné co dokážou a asi v jejich kategorii fakt super ale mě prostě dětičky nikdy nebavili a nebaví, přijde mi to jako sledovat Studio Rosa nebo Kuřátka takže já bych ani The Voice Kids s největší pravděpodobností nesledoval kdyby to u nás vysílali, prostě by mě to nebavilo a nedokázal bych se s nimi ztotožnit a fandit jim. Ale tak to už je o vkusu každého co se mu líbí, někdo raději zajde na koncert Bambini di Praga a někdo raději na nějaké vyspělejší muzikanty.

39
jj
Reagovat

@Tomáš:
Tvůj příspěvek vůbec nechápu, nic horšího jsem ještě nikdy nečetl. Při poslechu písničky v podání maličké Emmy jsem ronil takový slzy, že mi v půlce přetejkal kbelík, ve třech čtvrtinách už byli vytopení sousedi a ke konci písně hlásili první záplavy a tebe to vůbec nebavilo? Protože už je po desáté hodině, což je de facto vždycky, tak napíšu, že seš necita, bídák a zlotřilec, ať si mě klidně zabanujou :-(

40
Tomáš
Reagovat

@jj: Já jsem citlivý víc než bych si sám přál a říkám bylo to dobré ale prostě já jsem naladěný na jinou vlnu no. A že si nikdy nic horšího nečetl než můj příspěvek tak to na tomhle fóru považuju skoro až za poklonu. :-D

41
Monika
Reagovat

Tak ja se pridam k Tomasovi. nemam nic proti te male slecne, urcite zpiva dobre a muze z ni bejt velka hvezda, ale ja se taky nudila a posouvala jsem na YT a preskakovala. Je to dite a zpiva jako dite. Co je divneho na tom, ze nekoho nebavi sledovat detskej voice (doufam, ze to u nas nikdy nezavedou).

42
jj
Reagovat

@Tomáš:
Abych řekl pravdu, tak už jsem četl horší příspěvky, sám jsem napsal dost horších, takže se moc nenaparuj. Jestlis koukal na zprávy, tak tam ani o žádných záplavách nic nehlásili, takže je jasný, že jsem si to celé vymyslel. A přiznám se, že jsem taky naladěnej na jinou vlnu a měl jsem chuť posouvat jako Monika, ale nakonec jsem neposunul, takže jsem asi citlivější. Nebo zvědavější? :-)

43
jj
Reagovat

Už dlouho nebyla zmínka o Natálce, tak třeba tahle mě napadla. Od vypadnutí Natálie Scalex na rekapy celkem dlabe :-)

44
Violete
Reagovat

Emma je roztomila,ale chtela bych ji videt za 20 let. Pro ty,co mate radi Janu Novakovou,jeden duet https://www.youtube.com/watch?v=BpN-m33_e0c
Jinak ten letni duet Bagarove je fajn,prijemne me naladil.

45
jj
Reagovat

@Violete:
Pěkný od Jany, dobře se to poslouchá…

46
Bezík
Reagovat

@jj: Scalex asi utrpěl srdeční zranění, stejně jako já !!! ;-)

47
Dena
Reagovat

hm. pozeram ze teda sorry ale Scalexovi extrem dlho trva kym sa k niecomu vyjadri.. to uz bude pomaly dalsie kolo.. sorry… :-( ale takto sa k rekapom nepristupuje.. to ich ani netreba potom robit (ale teda, ja sa na jeho komentare tesim ale ma irituje ta dobaaa.. sak uz zajtra je piatok.. a nedela je kurna dalsie kolo!)

48
Frida
Reagovat

@Violete: že dík

49
jj
Reagovat

@Dena:
Je pravda, že než ho napíše, tak už je to pomalu jak přijít s křížkem po funuse. Letos jsou ty rekapy fakt nezvykle pozdě, než vyjde rekap, tak už je vše prodiskutované pod minulým. Buďme ale rádi, že ho nakonec napíše, je to pro něj jen koníček. Asi by ho dokázal napsat dřív, ale odfláknutej, holt má jiný priority a málo času.

50
jj
Reagovat

@Rena:
Příjemný klip, navazuje dobrou atmosféru, tenhle účel písnička do puntíku splnila. Překvapuje mě Bendig, že už tak nemečí. V Superstar při zpěvu hrozně mečel. Slyšel jsem jednoho zkušeného hospodáře vyprávět, že jeho zpěv zkoušel pouštět kozám, že pak dávaly víc mlíka. Pak se mu ale nějak zle potrkali kozlové, kteří byli z jeho zpěvu neklidní, tak s tím přestal. Teď, když už nemečí, tak by mu maximálně sežrali ten květák, co má na hlavě. Teď bez legrace, vypadá i zpívá líp, co dospěl, i když můj fanoušek asi nikdy nebude. Monika vypadá pořád stejně dobře :-)

51
jj
Reagovat

@Bezík:
Utrpěl jsem podobné zranění :-) Hodně to poznávám překvapivě na Pepovi, když něco začne Pepa vykládat. Zdá se mi, že furt jen mele nějaký prostoduchý nesmysly, což nebude pravda, ale já si nemůžu pomoct, furt ty jeho kecy o choreografii a výrazu obličeje. Sám na koncertech jen mává nekoordinovaně rukama jak na prvního máje, poskakuje přitom jak splašená koza a chytá se za srdíčko, že by se i Lunetici od něj mohli učit. Fakt na něj koukám, jak na nějakýho prostoduchýho joudu. Mám chuť ho začít hejtovat, s velkou pravděpodobností už jsem s tím začal :-D

52
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já taky doufám že dětský Voice u nás nikdy nezavedou, to by asi byla skutečně první pěvecká show v historii ČR, která by mě opravdu nebavila a ani bych ji asi nesledoval. Vlastně ani moc nevím kdo by to sledoval, celkem pochybuju že by to mělo větší sledovanost než klasický formát, spíš ještě mnohem menší protože podle mě je to ještě daleko více nezáživné a ty děti by se tady u nás už tuplem nikde neuplatnily když z těchto soutěží má už dnes problém prorazit i většina dospělých.

A kde se to vlastně vzalo ten dětský Voice, kdy se to začalo poprvé ve světě vysílat a kolik už proběhlo řad? A je to výsada jen The Voice ty děti nebo už někde ve světě proběhl i dětský Pop Idol či X Factor? Myslím že asi ne nebo se pletu? To by mě docela zajímalo.

53
Tomáš
Reagovat

Ještě by mě zajímalo, je to pravda že někde ve světě probíhá v The Voice v živácích vyřazování bez ohledu na tým? Je to už delší doba co sem to někde četl, možná to někdo psal tady. Dovoluje to vůbec lincence? Podle mě by to bylo daleko spravedlivější kdyby se prostě vypadávalo podle toho kdo má celkově nejméně hlasů a ne vyřazování v týmech že musí odejít z každého týmu jeden. A ještě pokud bude o 2. a 3. místě v týmu rozhodovat kouč což si myslím že bohužel asi bude, tak to už nebude vůbec spravedlivé. Já bych to udělal obdobně jako u Superstar nebo X Factoru že by prostě letěli ti s nejméně sms a bylo by jedno z jakého je kdo týmu. Sice by třeba někomu mohl v jednom živáku vypadnout komplet celý tým ale tak co když by tak rozhodli diváci. Jen nevím jestli tohle formát dovoluje a nebo to byly jen něčí bludy?

54
Patrik
Reagovat

@Tomáš: ano licence to dovoluje každá země si to může přizpůsobit podle sebe např v Austrálii to takhle mají top 12 5 živých přenosů a buď vypadávají po 2 a finále je ve 4 ale může se stát že ve 2 live show už nemá nějaký kouč žádného svěřence prostě je to na lidech jak SMS kují a takhle to mají v USA

55
Patrik
Reagovat

@Tomáš: ale většina zemí preferuji vypadají po 4 z každého týmu i když nechápu proč

56
Violete
Reagovat

Jak tady Tomas daval video s argumenty porotcu pro vyrazovani,tak se mi libil pristup Jany,ktera podporila jasny nazor a dravost, a slova Dyka o prirozenosti Elisky,jen Kali bohuzel uprednostnil komplexnost podiove prezentaci Diany,a to byla chyba.Kdyz si vzpomenu,jak se Aneta Langerova neumela hybat a jaka je z ni hvezda.U Karoliny a Natalky me nejvice mrzi,ze vypadly.

57
Tomáš
Reagovat

@Patrik: Asi proto upřednostňují vypadávání po týmech, že je to tak v tomto formátu nejběžnější a tipuju že Novu s Markízou možná ani nenapadlo si to nějak upravovat. :-) Plus pokud je to napadlo tak to neudělají protože takhle mají koučové a tím pádem i produkce daleko větší moc nad tím rozhodovat kdo v soutěži zůstane a kdo půjde domů. Přece to nenechají kompletně v rukou diváků, ještě by to dopadlo nějak jinak než si produkce přeje. Pokud teda nefixlují rovnou i s smskami, kdoví.

58
Tomáš
Reagovat

@Violete: Když to vezmu už od Blind Audition tak mě nejvíce mrzí že se nikdo neotočil tomu týpkovi co zpíval Roxanne od Stinga, ten to mohl v show dotáhnout daleko. Ale to byl určitě záměr produkce, nehodil se jim do krámu. Pak v K.O. mě dost mrzelo že vypadli Jaromír Bartoš, Anette, Jan Nic a samozřejmě Natálie. Teď v soubojích zatím jen John ale za to mě jeho vyřazení mrzelo zatím asi nejvíc ze všech. Uvidíme kdo ještě teď v neděli padne produkci za oběť než přijdou konečně živáky.

59
hollyoaks
Reagovat

the voice u nás má klesajúcu úroveň a ešte viac klesne ked sa presunie z nedele na sobotu lebo vtedy budú hrať naši hokejisti

60
Tomáš
Reagovat

@hollyoaks: No jo, co naděláme s tím že většinu diváků zajímá něco jiného než nás…nic. Však ona už to letos Nova s Markízou nějak doklepe ať už bude sledovanost jakkoliv mizerná jakože je asi jasné že bude, otázkou je kdy pak zase někdy bude na našich obrazovkách nějaká další pěvecké show. Možná si dají zase na čas oraz, pokud to bude fakt debakl.

61
Tomáš
Reagovat

@Patrik: A v těch zemích kde se vypadává jen podle počtu hlasů vždy vypadnou dva co mají skutečně nejméně SMS jestli dobře chápu? Nebo je tam ještě i nějaké rozhodování koučů či Sing Off podobně jako v X Factoru? To asi ne že? To už by byl v podstatě X Factor.

62
jj
Reagovat

@Tomáš:
Lepší by samozřejmě bylo vypadávání stylem padni komu padni. Jednak hlas diváka by měl větší váhu, takhle jsou to pro většinu z nich promrhané peníze. Druhak by se koučové museli víc snažit, nevybírat svým svěřencům věci, co jim nesedí, lépe vybírat postupující, apod. Takhle jsou koučové pořád v bezpečí, i když budou kupit chybu za chybou, tak jim vypadne jen jeden jako ostatním koučům, kteří to budou dělat dobře. Přibyl by tenhle aspekt zajímavosti. Ať se i koučové bojí blamáže. Hrozně by mě bavilo, kdyby třeba Pepovi vypadl v prvním živáku celý tým, jak by koukal jak tele na nový vrata. Třetiak je to nespravedlivý, hlasování po týmech značně zvýhodňuje slabé týmy a slabé zpěváky a znevýhodňuje silné. Čtvrtiak je to nelogický, jaký má smysl bojovat mezi sebou v týmu? Neměly by týmy bojovat mezi sebou? Takhle vlastně rozdělí tým na další menší jednočlenné týmy a ty mezi sebou bojujou uvnitř většího týmu. A za pětník, kdyby nemuseli kvůli týmům vypadávat čtyři najednou, tak by mohlo být víc live přenosů. Možná proto to tak mají v USA, aby mohli mít víc live shows. Plus divácký hlas, aby měl nějakou váhu a aby bylo vypadávání spravedlivější. Možná se tam diváků víc bojí, protože se umí ozvat. Ale klidně může být u nich hlavní jen první důvod, neznám tamější situaci.

63
jj
Reagovat

@Tomáš:
V USA to mají přibližně tak, že tři s nejmenším počtem hlasů pak zpívají znovu, mám dojem, že novou píseň v samostatném dílu. Hlasuje se znovu a postoupí jen první, dva vypadávají.

64
Violete
Reagovat

@Tomáš: Jaromir Bartos, jeho vypadnuti me take hodne mrzelo. Jinak me by se libilo,kdyby soutez byla i vice v rukou koucu,ale meli daleko vice prostoru se sverenci pracovat,treba i na nejakem jakoby soustredeni, mohly by tam byt cinnosti,jako nahravani ve studiu,psani textu pisne,proste prakticke veci a kdo by se treba toho zhostil nejlepe v nejakych vyzvach,tak by dostal imunitu na dalsi kolo.

65
jj
Reagovat

Protože Nátálie byla dnes zmíněná jen jednou, tak třeba tohle. Po K.O. Pepy, ve kterém byla vyřazená Natálie, klesla sledovanost dalšího dílu o 87 tisíc :-)

66
yeey
Reagovat

Nedele:

Shake It Off od Taylor Swift
Every Breath You Take od The Police
Crawling Back To You od Daughtry
Superstition od Stevieho Wondera
FourFiveSeconds od Rihanny, Kanye Westa a Paula McCartneyho
Cryin‘ od Aerosmith

67
Tomáš
Reagovat

@jj: Úplně ve všem s tebou souhlasím že by to tak bylo lepší a tvůj příspěvek bych ti klidně i podepsal. Bohužel ale produkci našeho The Voice by se to vůbec nehodilo kdyby měli diváci větší moc než oni, oni mají svoje záměry a plány a potřebují rozmary diváků nějak korigovat. V Superstar si musí vystačit s manipulací ohledně výběru songů a tlačenkou svých favoritů, popřípadě pošpiněním nežádoucích soutěžících nebo jejich vyřazením dokud ještě můžou rozhodnout místo diváků. V The Voice mají ty možnosti jak ovlivňovat další děj a postupování či vypadávání ještě daleko větší, takže by byli blázni kdyby toho patřičně nevyužívali a nechali to jen na divácích. Vsadil bych se že i když bude mít v Live Shows každý kouč ve svém týmu jen tři soutěžící, tak automaticky přes diváky postoupí jen ten první s nejvyšším počtem hlasů a mezi tím druhým a třetím to zase rozhodne kouč. Aspoň tak to u nás bylo i v minulé řadě, teprve až zbydou v každém týmu jen dva tak rozhodnou už jen diváci o tom kdo půjde do GF ( a v první řadě u nás dokonce mluvil kouč i do tohohle tím že soutěžícím i sami přidělili jakási procenta na postup ale co si tak pamatuju tak naštěstí tím stejně nic na konečném výsledku nezměnili ). A samozřejmě že je nelogické když bojují soutěžící v jednom týmu mezi sebou a ne týmy mezi sebou ale kdo by v těchhle pořadech hledal logiku. Tady jde hlavně o to aby produkce ovlivnila vše co může a aby vydělali na reklamách. O diváky jim nikdy nešlo, nejde a nepůjde.

68
jj
Reagovat

@jj:
Ještě jsem koukal, že na K.O. Pepy zrovna šel poslední díl Vodníka, který ve sledovanosti všechno válcoval, na další díl Hlasu nebyla téměř žádná tv konkurence a stejně klesl o těch 87 tisíc. Je ale pravda, že trvale sestupná tendence byla už od K.O. Vojtka včetně, tedy od prvního dílu Vodníka, i když ne tak dramatická. Loni sledovanost taky s K.O. koly začala klesat.

69
Prochor
Reagovat

@jj: Všechno, co píšete jen potvrzuje můj názor, že The Voice je podřadný formát ve srovnání se Superstar.

70
jj
Reagovat

@Prochor:
Na tomhle formátu jsou hlavně zajímavý výběry naslepo, který zdůrazňujou, že jde hlavně o hlas, a ne o vzhled. Pak se ovšem „omyly“ napraví v dalších kolech :-) Dál už je to hlavně o preferencích toho kterého kouče a pozici v týmu, to už mi nepřipadá tak skvělý. Možná i proto sledovanost od výběrů pravidelně klesá, minulou řadu i nyní. Netuším, jakou tam hraje roli i to, že divákům vypadají oblíbenci. Mně třeba už vypadli ti tři největší a znatelně pociťuju, že už mě to tak nebaví.

71
Mila1
Reagovat

@yeey: Kdo myslíš, že bude zpívat Crying? Kluci od Pepy nebo Dominik s Františkem?

72
jj
Reagovat

Jakub a Láďa budou zpívat Crawling back to you, tady ukázka:
https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/zakulisi-the-voice-zocekavam-ze-chlapci-do-toho-daji-vsechno-protoze-jim-jde-o-vsechno.html
Jakub mi tam zní o něco líp, ale to může být partem, co zrovna zpívají. Ono je to stejně jedno, postupujícího už známe z uniklé nahrávky rozhovoru mezi Pepou a Láďou :-)

73
yeey
Reagovat

@Mila1: Crying Valeria s Marketou ;-) Kluci od Pepy Crawling Back To You, Dominik s Frantiskem Every Breath You Take

74
yeey
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=ZlKFHQLJyGc tady je ukazka, tam jsou 3 duety slyset… Jakub/Korbel a Valeria/Marketa zni skvele (v tech 3 sekundach)

75
yeey
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=wPqHELXHAf0 a tady dalsi ukazka, kdo to jeste nevidel :-)

76
Prochor
Reagovat

@jj: Právě ten princip výběru jen podle hlasu je z hlediska další kariéry zpěváka podle mně velice pochybný. Fanoušky nezajímá jen jak zpěvák zpívá ale i jak vypadá, jaké má kouzlo osobnosti atd. – v tom je ta chyba. Výběr jen podle hlasu mělo být asi plus ale ve skutečnosti je to mínus a omyl. Dál rozhodují koučové takže spíš se jedná o souboj koučů mezi sebou, kdo má lepší odhad. To je svým způsobem sice zajímavé jestli vyhraje Kali nebo Pepa ale ne tak, jako soutěž mezi zpěváky jako třeba v Superstar.

77
Ally
Reagovat

Já si myslím, že dětský Voice někdy u nás bude, proč by nebyl ?: ) I když fakt ,že nejsme tak velký trh. Děti jsou milé ,což o to a sledovanost něco jako “Neváhej a toč” ?blahé paměti by to asi mělo ..ale nevim, to je jako dávat malé holčičky do Miss , stres pro ty děcka atd..

Jinak Bagarová podařené..ve své kategorii..ona je fakt taková fotogenická..asi nejvíc ze všech soutěžících ..? Jo ještě asi Emma..Už tu byla taková anketa ? :)
No kdyby byl do ní nějaký zahraniční producent tak paf jako DJ Vlado .hm? :)

Na Valerii se těším , i. když z těch 3 vteřin jsem nic nepoznala..asi se mám ještě co učit :)

78
jj
Reagovat

@yeey:
Kali někomu sděluje, že ho posílá domů jen kvůli tomu, že mu vypadl text. Díky střihu smutně přikyvuje Markéta, ale ta je v jiném týmu, ledaže by Vojta Dyk nechal rozhodovat Kaliho :-) Kapitánovi nebo Anně Marii vypadne text.

79
jj
Reagovat

@Ally:
Taky jsem z těch tří vteřin nic nepoznal. Valerie je poslední z těch, co se mi hodně líbila, takže očekávám nepostup :-)

80
Violete
Reagovat

@jj: Valerie s Jakubem musí postoupit :-) A ještě si přeji Valentínu a Šimona. Valentína je s Lucií a Monikou? A Šimon s Michaelou, nebo jak jsou ty souboje?

81
Bezík
Reagovat

@Violete: Že musí postoupit ? Ale nemusí ! ;-)
Valar Morghulis !

82
Violete
Reagovat

@Bezík: Valar Dohaeris. To se ještě uvidí :-)

83
Frida
Reagovat

Fandím Markétě, když už..

84
Violete
Reagovat

@Frida: A čím Tě Markéta nejvíce zaujala? Mě zatím moc neoslovila.

85
dolores
Reagovat

@yeey: to naozaj už do Česka sprístupnili videá na markízackom kanáli? Heuréka 😇

Je tam aj video z nácviku Dominika a Františka, kde to Dominikovi príliš nesadlo,…
Asi je to len zastrašújuca namotavka, že by akože nemusel postúpiť.. Ale ja sa tú na Stingovu pieseň teším. Podľa mňa to nakoniec dopadne pre Dominika dobre, hoci má spievať druhý hlas, čo je ťažšie, a dúfam, že sa vďaka stresu nebude pri tej piesni nemiestne škeriť 😆

https://m.youtube.com/watch?v=m6kc4f31ZEc

86
dolores
Reagovat

Prešla som si to ešte raz a už som si nie istá , kto spieva ten druhý y hlas 🤔

87
dolores
Reagovat

@Rena: v tej piesni sa krásne zaskvel ten Monikin medový hlas

@jj: máš pravdu, Bendig už tak nemečí, odstránil knedlik a už sa lepšie počúva, lebo chlapec spievať vie, o tom potom. A všímam si, že sa celkom uchytil v showbize, aj keď dosť s podporou bulváru, ale je o ňom počuť, a to som si myslela, že dopadne ako Berkyová

88
Tomáš
Reagovat

@Prochor: On se The Voice stejně jen tváří jakože se vybírá jen podle hlasu aby se výrobce soutěže něčím odlišil od Superstar a X Factoru. Ve skutečnosti je podle mě všechno trochu jinak a koučové možná i moc dobře ví kdo jim zpívá za zády ještě než se otočí. A i kdyby ne, v dalších fázích se skutečně už na žádný hlas nehraje a rozhodně to není na prvním místě když vyčítají soutěžícím že se na pódiu nehýbají nebo že se hýbají jako leklé ryby, že z nich nejde energie…kdyby šlo primárně jen o hlas, tak by tohle vůbec nemělo nikomu vadit. Ale ve výsledku je to nemlich úplně to samé jako Superstar a X Factor, jen jsou tam ty týmy a trochu jiný způsob vyřazování. Jinak je to úplně to samé. Asi jako když kdysi běžely Caruso Show a Doremi, kdo si to ještě pamatuje? :-D Taky tam šlo o to samé. Superstar má samozřejmě lepší způsob vyřazování a X Factor taky, o tom žádná. U Voice je nešťastné to vyřazování po týmech a v tom je to horší a nespravedlivější než SS a XF, o tom už sem se dnes rozepsal. To bylo se dalo změnit ale naší produkci se do toho nechce nebo je to ani nenapadlo.

89
Tomáš
Reagovat

@dolores: To si mě trochu vystrašila, doufám že Dominik postoupí. Sice Petrovi a Kristiánovi fandím ještě víc ale ve Vojtově týmu je u mě Dominik jasnou jedničkou. Ale zase si moc neumím představit že by do Live Shows postoupil František, to je dost slabý soupeř takže snad to Dominik dá. :-)

90
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No to pochybuju, Dominik vypadal že se dost topí :D Nevím, jak by jeho postup Dyk zdůvodnil …. Pevně doufám že poletí, byť František taky není nic moc.

91
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak to já už nemůžu posoudit, mě to video nejde pustit. Ty jsi na Slovensku že ti to jde? :-D Ale ne, já pořád věřím v postup Dominika. :-) Jako Franta v Live Shows to by byl fakt dost velký mazec, když to vezmu že od začátku tam byl jeden z nejslabších kusů. Ale zase paradoxně bych mu ve Vojtově týmu stejně fandil nejvíc protože Elišce ani žádné jiné babě tam nebudu fandit vůbec. Ale stejně bych tam mnohem víc chtěl Domču.

92
ttbgexia
Reagovat

http://oliviapharmbf.com/ – viagra 100mg price purchase viagra active ingredient in viagra

93
Jana
Reagovat

Ahoj, proč když se u nás v ČR a na Slovensku vysílal X Factor, tak to byl jenom X Factor bez toho The které je před tím v angličtině a když se vysílá Voice, tak je to najednou The Voice i s tím The? Může mi to někdo logicky vysvětlit?

94
Frida
Reagovat

@Violete: Zatím asi výběrem písniček, trošku mi připomíná mladou Rottrovou. Tak jsem na ni zvědavá a doufám, že mě nezklame. Uvidíme.

95
Ally
Reagovat

@Jana: Myslím si, že proto, že X faktor se používá i jako slovo v češtině..nebo se to prostě vžilo..tak jako česky se nepíše třeba The Beatles..ale nevím, nejsem lingvista.. jen amatér;)

96
Monika
Reagovat

Ten song pro Dominika a Frantiska je imho uplne mimo, vubec si v tom Dominika neumim predstavit, ma zcela odlisny hlas od Stinga. je mi jasne, ze se mi to nebude libit, vlastne ocekavam pruser od obou v tom duetu a bude to nejslabsi duet daneho vecera, svedci o tom i druha pozice, tam se obvykle davaji nejvetsi zoufalci daneho kola… Jak jsem si puvodne ani nepripoustela, ze by Dominik mohl vypadnout, tak uz si nejsem tak jista. Frantisek je sice mizernej zpevak, ale barvou hlasu mi k tomu Stingovi sedi vic.

97
jj
Reagovat

@Violete:
Máš to správně :-)

98
Bezík
Reagovat

@Monika: No v té ukázce se jako mizernej zpěvák jevil spíše Dominiček :D Zpívat druhej hlas je pro něj zřejmě „mission impossible“ :D Ten může postoupit výhradně na ksicht ;-)

99
Violete
Reagovat

@Frida: Marketa si vybira super pisnicky,jen me neoslovuje to jeji podani.Ale treba me v nedeli prekvapi. Nasla jsem i Markety koncert na https://youtu.be/FYUKVFDOj68

100
Violete
Reagovat

@jj: Tak jsem to uhadla,jak spravny Sherlock libujici si v prevlekach. Ono poznat zpevaky po zasahu vizazistu neni jen tak :-)

101
jj
Reagovat

@Violete:
Právě ten koncert Markéty poslouchám a fakt dobrý. A skvěle ozvučený.

102
Frida
Reagovat

@Violete: No právě když si pustíš staré soulové nahrávky s Rottrovou tak mi ji hrozně připomíná. I ty pohyby, gestikulace a tak.. Jsem fakt zvědavá

103
jj
Reagovat

@jj:
Musím se opravit, pro mě je ten Markétin koncert naprostá špička :-)

104
Tomáš
Reagovat

Já mám už teď úplně jasno že letos chci za vítěze Petra nebo Kristiána, prostě jednoho z nich. Oba kluci jsou pro mě naprosto super. Dost se ale obávám toho že pro produkci by byla představa jednoho z nich jako vítěze ne příliš lákavá a že to nebudou chtít připustit. Snad jen národností by vyhovovali protože jsou oba slováci. Ale jinak si moc nedovedu představit jak jim dělají kašpárky, účinkují na podzim v Tvoje tvář má známý hlas a podobně. Tohle by šlo Adrianě, Elišce nebo Dianě líp. Peter je podobný typ muzikanta jako loni Richard Chovan, toho taky sice do Finále pustili ale pak ho hned odstřelili úplně nevhodným výběrem songu. Peter je dost osobitý a pochybuju že by si nechal do něčeho extrémně kecat, Kristián si taky bude chtít dělat věci hlavně po svém. S tímhle vším určitě produkce kalkuluje takže nevím jak to letos dopadne. Pak jsou tu Jakub a Dominik ale to budou asi spíš výkyváři než adepti na vítěze i když Jakub může ještě překvapit. Pokud by místo něj postoupil Korbel, tak ten poletí velmi brzy jak je lidem nesympatický. A Dominik? Ten je úplně bez šance i kdyby se do živáků zítra dostal. Pokud zítra postoupí, tak u něj očekávám rozsáhlý antifanklub zde na Panáčkovi v čele s panem Bezikem. :-) Bude mít celkově jako kontroverzní dost odpůrců takže je úplně bez šance na výhru. A u Šimona a Kapitána si myslím že nejspíš ani nepostoupí a i kdyby Šimon postoupil, tak vzhledem ke své introvertnosti na pódiu to žádný tahák na smsky rozhodně taky nebude. Takže mi z toho vychází nejlíp z chlapů Peter a Kristián ale i tak to v téhle show budou mít dost komplikované a může to dopadnout jakkoliv. Však uvidíme až začnou živákyale nejspíš to nakonec zase vyhraje baba. :( Dianu ani netipuju, spíš Adrianu nebo Elišku bohužel. Tak uvidíme.

105
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/the-voice-podle-vojtecha-dyka-nejsou-jeho-sverenci-vubec-zvykli-na-podium.html?fbclid=IwAR2KpDOsebvog-jR7kaJKI4Pf0Roe9i-8LtYn8quVH8eRPK-EUuuKo24N7s František tam zní o něco málo líp ale opravdu nebudou zítra oba dva žádný zázrak. Hlavně ta písnička vůbec nesedí k Dominikovu hlasu, já nechápu proč jim Vojta vybral tohle. Dominik má moc hezkou barvu hlasu, dost podobnou jako mají Ondra Ruml nebo Martin Šafařík ale zrovna do tohoto songu ta jeho barva hlasu vůbec nepasuje. Kdyby dostal něco co je mu šité na míru, tak by naopak mohl konečně zazářit ale tohle to vážně není.

106
jj
Reagovat

@Violete:
Tak už jsem si koncert Markéty pustil celej, něco víckrát. Markéta mě v Hlasu zatím moc nezaujala, o to víc jsem překvapenej, jak se mi to líbí. Můj dojem z koncertu, slyšel jsem výborný muzikanty. Skvěle ji na kytaru doprovází zřejmě její bratr. Ozvučení je vymazlený, sytý a ostrý, správně vyvážený, zřejmě taky práce bratra, dobrej zvuk je základ, nevím, jak moc ovlivnil můj celkový dojem. A to, že jsem od Markéty nic moc nečekal. Vynikající výrazný zpěv, feeling a nasazení, stejně tak aranže, gradace, třeba závěr druhé a třetí písničky, radost posluchat. Česká písnička taky povedená.
Jediný, co by podle mě měli udělat jinak, měli by koncert rozdělit na jednotlivý písničky, dát jim názvy. Takhle si to moc lidí nepustí.

107
Monika
Reagovat

@Tomáš: No ja bych rekla, ze to je mizerny vykon od vsech tri. Tady je vyborne videt, ze i profesionalni zpevak nezazpiva vsechno. Ani Dyka zabarveni hlasu se na ten song nehodi a zpiva to hrozne. Frantisek z tech tri nejvic odpovida barve hlasu Stinga, ale i u nej jsou slyset velke pevecke mezery. Totalne spatnej vyber songu a Dominik muze klidne vypadnout.

108
Violete
Reagovat

@jj: Je vyborna,jen to jeste v soutezi nepredvedla.Tak ze bychom tady zalozili Markety fanklub :-) Obavam se,ze mi v nedeli moje favoritka Valentina vypadne.

109
Tomáš
Reagovat

@Monika: Doufám že nevypadne.

@Violete: Valentina? Kéž by ale asi se obáváš zbytečně, vyletí určitě v souboji s ní Lucie V.

110
Violete
Reagovat

@Tomáš: Prave,ze si rikam,ze to v te trojici bude mit tezke, kdyz postoupi Lucie,tak bude mit alespon radost DJVlado. Ja bych chtela dal Valentinu a Simona. Skoda,ze tady Simonovi moc nikdo neveri.Pro me nakonec nezajimavejsi z chlapu.Jeste jsem hodne zvedava na Jakuba.

111
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já bych řekl že postoupí Valentina. Ale počkej ony budou ve trojici že? A kdo bude ta třetí s nima? Se v tom trochu neorientuju. :-D Ale stejně tipuju na postup Valentinu, i když já osobně bych byl rozhodně pro Lucku. V Šimonův postup nevěřím moc ani já a to mu přitom fandím hodně . :/ Ale Jana už má v týmu Petra, tak se obávám že dalšího podobného muzikanta už v živácích nepotřebuje a proto dá před Šimonem přednost Husarce. :/ Uvidíme no a na souboj Jakuba s Korbelem sem taky hodně zvědavý.

112
Frida
Reagovat

Její fanynka jsem a pokud zítra postoupí, bude mou favoritkou. Hmm…, když mi vypadla Jana.

113
Violete
Reagovat

@Tomáš: V trojici s Monikou,to je silna konkurence. Ja nejak citim v kostech,ze by to Simon mohl dat :-) a Jakub take. Kdyby postoupila i Valentina,tak budu stastna uplne.

114
Theyey
Reagovat

Já teda Šimona moc nemusím,kdyz opomenu antipatie tak i ten zpěv je naprostý opak mých preferencí,frázování super ale to je pro mě tak všechno…navíc mi přišlo,že když zpíval delší tóny (což nebylo často)tak bylo nosem (nejsem si jistá,ale přišlo mi to tak.)Já fandím Lucce,ale ta asi s Valentínou vypadne i vzhledem k naprosto příšernému výběru písně,který se k Lucce fakt nehodí,Moniku neberu jako vážného soupeře,ona ke dobrá ale vzhledem ke konkurenci…no a nejvíc to sedne Valentíně.Já jí teda taky mám ráda,ale ve finále bych radši viděla Lucku.I Michaela se mi docela líbí,pak Adriana a Eliška.Z kluků u mě jasně vede Peter,ale u toho šance na výhru taky nejsou velké…

115
Violete
Reagovat

A co Scalex? Myslite, ze stihne rekap zase zitra za 5 minut 12?

116
Bezík
Reagovat

@Violete: Můžeme uzavírat sázky ;-) :D

117
Violete
Reagovat

Ale jaka bude vyhra? Scalexovo propiska,kterym si pise rekapy nanecisto? :-) Ja tipuji,ze zitra pred polednem bychom si mohli jeste pocist.

118
Jarda
Reagovat

@Sokrates: A co říkáš na tuto 14ti letou vítězku soutěže Ty super.
https://www.youtube.com/watch?v=mve3-fEuTHA
Nebo tuto osmiletou malou Edit Piaf – úžasná!
https://www.youtube.com/watch?v=wqJYgBd-b8c
I jinde jsou zajímaví zpěváci a dokonce bych řekl, že ještě lepší. Také se podívej na vystoupení 19ti letého Bulhara Kristiána Kostova na soutěži v Číně. To všechno jsou úžasné hlasy!

119
jj
Reagovat

@Violete:
Hlavně žádnou výhru od Toyoty, tam jen slibujou a skutek utek. Tipuju, že Scalex napíše rekap 8. května ve 22:34:22 a napíše rovnou tři. Navrhuju, aby měl každý toleranci 5 vteřin a dvou rekapů. Snad jsme Scalexe neztratili, pamatuju si ho ještě z Bleskově, to ještě psával rekapy i Lukáš Franta, ten hlavně na Gorille, další špičkový rekapista. Lukáš už píše jen o filmech, se mi zdá. Aby to tak nedopadlo i se Scalexem, že bude psát o něčem jiném.

120
Bezík
Reagovat

@Violete: Výhra bude dobrý pocit, že si to uhodla :D Od Toyoty si nic neslibuju ;-)

121
dolores
Reagovat

@Tomáš: A ak by bol Peter a Kristián v TOP2, komu by si doprial výhru? :-)

Mne sa zdá, že práve aj iný typ hlasu ako má Sting by mohol obzvlášťniť ten song od Police, Dominik má peknú farbu, nie takú ostrú ako Sting, ale mne tam znie príjemne, no musí zvládnuť frázovanie, nie ako v tej ukážke, kde sa dokonca netriafal ani do kapely, ale bol to nácvik, a vo vystúpení naostro si dúfam dal už záležať. Napriek tomu, že ma v KO ťažko iritoval, postup mu želám, pretože Franta, hoci zaspieval lepšie, v tej ukážke na markízackom videu Dominika kritizuje, že to na zvukovke pokazil, namiesto aby ho podržal a tiež je Dominik typovo výraznejší, bude o neho mediálne väčší záujem. Ale definitívne sa ukáže komu doprajem podľa ich výkonov.

122
dolores
Reagovat

@Violete: Markéta super feeling, už na začiatku tú Norah Jones pekne dala, žiadna kopirka.. vlastná verzia, Beatles tiež super, pripomína mi trochu Sisu Fehérovú, (Vlado, Sisu sme minule zabudli spomenúť, že ďalšia účastníčka Hlasu, čo sa etablovala na jazzovej scéne, hoci ona už sa tam začlenila trochu aj predtým )… No Markéta v tejto soulovej polohe je skvelá, ale ťažko to pomôže v súťaži… jej toľko kritizovaný tenký hlas vo výškach snáď zaberie zajtra v duete s Valériou, lebo v ukážke znejú spolu veľmi krásne… ale obávam sa, takéto typy speváčok v komerčných talentových súťažiach nevyhrávajú. Želala som si postup Valérie, ale teraz už neviem… Nezávidím Dykovi….

123
Monika
Reagovat

@dolores: Mne se mnohem vic libi v te ukazce Marketa nez Valerie. Hlas Valerie mi zni v tom duelu amatersky, nevyzpivane. Marketa mi prijde i sympatictejsi, Valerie je pro me takova Monika Absolonova. Puvodne jsem vic fandila Valerii, Marketa mi prisla jako takova teta do minuleho kola, ale dle ukazky jsem uz nazor zmenila :-))

124
Violete
Reagovat

@Bezík: Na Toyotu jsem uz nemyslela a pritom mohla mit super reklamu,udelali bychom reportaz z cesty a vzali bychom Natalku s cellem nebo Marketu s brachou.To by byla tour jedna basen.Na benzin bychom si vydelali zpivanim po ceste :-)

125
Tomáš
Reagovat

Tak sem si pořád marně lámal hlavu nad tím, která že to Monika bude zpívat s Luckou a Valentinou když Zaťková vypadla už minule a už vím že Drgáňová – ta uřvaná s kloboukem. Na tu už sem úplně nějak pozapomněl, no jo taky mě vůbec nebavila a ty její hlasové exhibice mi hrozně lezly krkem. Ale ta je na postup taky bez šance. A škoda že místo Valentiny raději nepostoupí Lucka i když zase na druhou stranu třeba zase Valentina nebude v týmu Jany taková konkurence pro P. Juháse a on bude mít cestu volnější než by měl s Luckou, těžko ale říct.

126
Tomáš
Reagovat

@dolores: Peter a Kristián v Top 2? Wau, tak to je pro mě nedosažitelný sen – přímo top dvojka snů! Nejlepší jaká by mohla být. A dost těžká otázka. Ale myslím že ti udělám radost – momentálně v tuhle chvíli bych asi o trošinečku víc dopřál výhru Petrovi. :-) Protože mě strašně baví ta jeho bezprostřednost a optimismus, ta jeho pohoda a dobrá nálada kterou svým vystupováním ( nejen pěveckým ) přenáší i na diváky. Takový pozitivní člověk už tu dlouho v žádné show nebyl a je to potřeba vidět vycházet slunce mezi všemi těmi chmury okolo nás. :-D Navíc je to skvělý zpěvák a muzikant, je si jistý na pódiu. Kristián mi ještě někdy přijde trošku nervózní, Peter je přece jen na pódiu víc doma. Ale i Kristián se od loňského roku kdy byl v SS strašně moc zlepšil a Peter by to u mě nad ním v tuhle chvíli vyhrál jenom o prsa, která ani nemá. :-D Ale byla by to Sofiina volba no, každopádně výhra jednoho z nich by pro mě byla naprostá bomba. Uvidíme ještě co předvedou v živácích, mám je oba tak těsně u sebe že se u mě o to první místo skoro dělí a klidně u mě ještě může Kristián Petra předběhnout pokud nějak hodně zazáří a nebo taky ne. Otázkou je co na ně produkce a pak taky diváci, jestli zase jako vždy nebudou chtít za vítěze raději babu. :/ Paradoxně si ale myslím že Kristián by mohl mít o něco větší šance na vítězství než Peter protože je takový lidovější a muzikanti jako Peter u nás bohužel nikdy nevyhrávali jak už si tu sama jednou psala. Ale Peter by to ještě mohl zvrátit tím svým nakažlivým optimismem a charismatem plus špičkovými výkony, tak kéž by se letos stal už konečně taky jednou zázrak. Tak sem ti odpověděl docela diplomaticky. :-)

127
Scalex
Reagovat

No vidíte, ani to nebolelo a moje část rekapu je taky venku. 8^)

Ano, asi by se to nemělo jmenovat rekap, spíš dodatečně zveřejněný názor. Holt se spousta věcí změnila, pendluju mezi vícero činnostmi a sledování televize v nich nehraje prim. Taky mám pocit, když pročítám komentáře na Panáčkovi, že tu řada diskutéru dozrála tak, že jejich komentáře jsou mnohdy erudovanější, než ty moje (nicméně Vladovu paměť a schopnost dávat věci do kontextu v řádu vteřin netroufneme a netroufnete nikdo). Já už ty svoje rekapy beru spíš jako povinný inventář Panáčka než něco, co by bylo opravdu potřeba.

Ty, co si brousili zuby na moji propisku, musím zklamat. Jsem zastánce bezpapírové kanceláře (uznávám jen toaletní papír a kapesníčky na smrkání), u televize si dělám poznámky do Google Keep na mobilu, u počítače pak do okna Notes v browseru Vivaldi. A pak to všechno putuje do dokumentů v Google Drive nebo do archivu v Evernote.

128
Violete
Reagovat

@Scalex: Super,ja vedela,ze ten rekap dnes bude :-) S tou propiskou to byl jen zert,take si u recenzi delam poznamky do mobilu,ale nekdy si rada pisu text i klasicky do bloku.

129
Bezík
Reagovat

@Violete: Ty se máš, já už jsem na tom tak, že cokoliv napíšu rukou, nemám šanci už nikdy přečíst :D :D Vždycky jsem byl disgrafik, ale teď už je to naprostá katastrofa …

130
Violete
Reagovat

@Bezík: Po me to take nekteri lide neprectou,ale ja sama jeste ano :-) Psani rukou ma sve kouzlo,nemely by je technologie prevalcovat. Takove dopisy uz jsou take ohrozeny druh,pritom cist takove dopisy literatu jsou nadherne,treba Kafkovy.

131
Tomáš
Reagovat

@Scalex: Já už tu chtěl zrovna navrhnout jestli se nechceš na to rekapování už definitivně vykašlat a předat to žezlo mě, že já bych byl rozhodně daleko pohotovější. :-D Ale na druhou stranu jsou tvoje rekapy fajn a docela věcné tak by to byla škoda, jenom ta časová prodleva je čím dál tím větší no. :-) No nic, jdu se začíst do tvého rekapu.

133
Bezík
Reagovat

@Rena: Je to romantik …

134
Ally
Reagovat

@Tomáš: Já myslím, že Scalexovy rekapy jsou pozdě , ale zato objektivní , což tady od mnohých / z nás / nehrozí ..:) když už neřeším odbornost..

Já taky stále nejradši, tužka, diář..ale taky to pak občas po sobě nepřečtu.. a přemýším, kde jsem měla být.. :)

135
Jardach
Reagovat

Nahodou scalexuv rekap super a dokud je publikovan pred dalsim dilem,tak je to v poho…kdyz nekdo kouka na serialy,tak dil vetsinou zacina slovy “v minulych dilech jste videli”…tak precist si rekap v nedeli pred dalsim prenosem vubec neuskodi ;-)

136
Violete
Reagovat

Nechapu vyber tehle juchaci pisne,Valentina predvedla novou polohu,super, i Lucka me bavila.

137
Rena
Reagovat

všechny stejně dobré, pohybově, i vzhledově… neuměla bych vybrat…

138
Rena
Reagovat

@Violete: ano, samy byly v šoku, co jim to daly… Jana si myslí to stejné – všechny stejně skvělé…

139
Mila1
Reagovat

Z úvodního tria nejlepší Lucka. Styling Moniky děs a hrůza

140
Rena
Reagovat

Reklama… myslím, že to bude Valentýna… jak řekla – nikdy jsi mě nezklamala a jmenovala ji poslední…

141
Tomáš
Reagovat

Byla to odrhovačka a mě se to díky tomu songu nelíbilo takže jsou pro mě v tomto vystoupení všechny tři nehodnotitelné. Jinak celkově za celou soutěž bych z nich vybral do živáků naprosto jasně jedině Lucku ale postoupí bohužel Valentina, která mě teda nebere vůbec. Jinak ta Monika úplně bez komentáře, počínaje jejím vzhledem to je pro mě něco šíleného.

142
Mila1
Reagovat

No to je škoda.. Valentinka pro mě nuda

143
Violete
Reagovat

Jsem stastna za postup Valentiny.

144
Mila1
Reagovat

No tak dnes poprvé se mi Dominik líbí

145
Violete
Reagovat

Tady bych si nevybrala,v prvni casti Dominik do toho dal vetsi stavu,v druhe casti vymizel a naopak dominoval Frantisek.

146
Rena
Reagovat

myslím, že byla lepší vystoupení a neprošli, pro mě žádnej

147
Rena
Reagovat

nevím, jak dají živáky …

148
Lukša
Reagovat

Trio celkem fajn, jen u Moniky jsem si vzpomněl na Nettu z Eurovize, holky si byly dost podobné, malinko i hlasově. Malinko.

149
Mila1
Reagovat

@Rena: Byli výborní.

150
Violete
Reagovat

Dominikovi vyzva prospela a bude mit v live kolech vetsi sanci,takze dobre rozhodnuti.

151
Rena
Reagovat

@Mila1: neříkám, že byli špatní, ale cítila jsem z nich strach, nejistotu… Bál se i Vojta, aby to dali, živák bude pro Dominika velká výzva.

152
Violete
Reagovat

@Rena: Mne prave prijde,ze to prekonani nejistot Dominikovi nakonec pomuze a byl mi i sympatictejsi nez predtim.Tedy az na ten krecovity pohyb.

153
Ina
Reagovat

opravdu nevím proč mi nedělní večer se zajímavými a neokoukanými reklamami kazí nějaké voice:-)))

154
Mila1
Reagovat

Jakub jasně lepší

155
Bezík
Reagovat

Chmmmm, Dominiček – postup na ksicht. Nejslabší finalista, zatím.

156
Violete
Reagovat

V zaveru dobra energeticka smrst.Poslala bych take dal Jakuba.

157
Prochor
Reagovat

@Ina: Pro sponzora není celá soutěž nic jiného než reklamní shot. A podle toho se i chová.

158
Violete
Reagovat

Skvele,ze Jakub postupuje.Zatim to dnes super vychazi.Treba to cele muze i vyhrat :-)

159
Valamin
Reagovat

Teda ten Jakub má pěknou barvu hlasu, kam se na něho hrabe profesionál, prostě kolikrát to barva jistí, zasloužený postup.

160
Mila1
Reagovat

Pepa je frajer, že poslal dál Jakuba. Super

161
Prochor
Reagovat

Mně se dnes zatím nejvíc líbil Jakub. Kam se na něho hrabe Dominik.

162
Jardach
Reagovat

Prijemne prekvapeni ten Jakub,Vojtek palec hore

163
Ally
Reagovat

@Violete: JJ energetická smršť ..a to ani dneska nepapají Kit kat, ne ? :)
Dominik na ksicht ? Nevím je nějak nesympaticky ,ale nechci mít předsudky, možná tak působí v TV

164
Mila1
Reagovat

Kali vybral písničku pro Annumárii. Danovi moc nesedne

165
Rena
Reagovat

Jakub super. Barva hlasu…

166
Prochor
Reagovat

Myslím že Kapitán to má spočítaný.

167
Violete
Reagovat

Mne se Kapitan libil poprve za celou soutez.Prekvapil me.Vyborna pisen pro neho.

168
Rena
Reagovat

@Violete: nebyl špatný, ale nepůjde dál… myslím.

169
Rena
Reagovat

To je trapný, jak dávají reklamu vždy těsně, než řeknou jméno…

170
Mila1
Reagovat

@Rena: Taky si myslím

171
Violete
Reagovat

@Rena: No,to by byl pech,kdyz jsem si ho zrovna oblibila :-) Jinak jsem moc rada za Jakuba.

172
Tomáš
Reagovat

Dominikovi postup přeju a ten duet s František nakonec dali mnohem líp než se čekalo, vůbec žádný průser to nakonec nebyl. Ale nejlepší byl souboj Kuby a Ládi, oba naprosto skvělí. Ládi je velká škoda, měli postoupit oba dva. Ale Jakub tu soutěž potřebuje víc a byl vážně úžasný, docela mi někdy nasazením začíná připomínat Chestera z Linkin Park. Sem zvědavý kam až se v soutěži dostane, může to být černý kůň protože je neustále lepší a lepší. Kapitán a Ana Maria nuda, Kapitán pořád kouká do země….posotupí stejně Anna Maria.

173
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Já teda myslím, že Jakub má slušný potenciál postupovat. Držím mu palce.

174
Pattrick
Reagovat

Noo, Kali překvapil

175
Bezík
Reagovat

Annička Mária se mi dneska poprvé líbila. Ať už ten výběr skladby dělal kdokoliv, tentokrát se fakt strefil.

176
Violete
Reagovat

@Tomáš: Souhlasim,ze Jakub by mohl byt cerny kun souteze.Jsem ale rozpacita ted z toho souboje,neverila bych,ze budu litovat Kapitana,ze nejde dal.Ted se bojim o Simona.

177
Violete
Reagovat

Simon a Michaela vyborni,dohromady jim to krasne slo,Michaela pink-punk uces.Stejne bych poslala dal Simona.

178
Valamin
Reagovat

Šimon je pro mě jeden z nejzajímavějších účastníků Hlasu. Je mu vyčítána jeho strohost, odtažitost, neusmívá se, pro někoho může působit nesympaticky, ale to je na něm to nejlepší, je prostě jiný než ostatní kluci. Moc nemluví, ale když chce, tak si svoje řekne. Možná trochu trolí, nevím, ale baví mě, dost. Oceňuji, když je někdo svůj, nikomu se nevnucuje. Jenom se obávám, že ho tahle písnička trochu utopila, že záměrně pustil ke kormidlu víc Michaelu, chtěl bych ho ale dál.

179
Rena
Reagovat

Michaela má krásný, zajímavý hlas…. Byli dobří oba, ale mohla by jít ona….

180
Bezík
Reagovat

No nebylo to úplně férový, Míša tam měla větší prostor ale oba dobří.

181
Violete
Reagovat

@Valamin: Presne, Simon byl svuj,skoda,ze nepostoupil.

182
Rena
Reagovat

Taky si s Janou myslím, že Miša je jednou z největších favoritek, že by mohla být ve finále… Šimon ještě není připraven.

183
Valamin
Reagovat

@Violete: Fňuk, odchází opravdu zajímavá osobnost. Ona ta jeho nesympatičnost je taková pěkně sympatická.

184
Violete
Reagovat

Z Markety udelali vizaziste kocku.Jsem zvedava.

185
Violete
Reagovat

@Valamin: Simon me mrzi hodne,mne prisel genialni i v tom svem projevu,rozhodne by se nemel menit,v tom je jeho kouzlo.

186
Tomáš
Reagovat

@Valamin: S Šimonem absolutní souhlas ve všem. On je mi jako člověk strašně sympatický a neměnil bych na něm vůbec nic a jako zpěvák a muzikant je taky skvělý a osobitý, škoda že nejde dál on. Pro měl byl letos jedním z největších objevů, je ho stejná škoda jako minule Johna. :(

Jinak teda Michaela Husárová je důkazem toho že nestačí mít jenom hlas. Ona má dobře zabarvený hlas ale je pro mě celou svou vizáží a osobností tak strašně moc nesympatická a protivná, že ji vážně nezkousnu. Té bych nikdy v životě nedokázal fandit, pryč s ní. Pro mě vyloženě antifavoritka. A Jana o ní ještě řekne že je to její favoritka? Teď se bojím že ji bude tlačit i v živácích pokud ještě bude moct. To zapomněla že tam má Juháse? :(

187
Monika
Reagovat

Dneska me zatim nikdo nebavil, same hnsune songy pro me. Ale postupy ok, volila bych to uplne stejne vsechno.

188
Rena
Reagovat

Obě holky super, jsem zvědavá, která půjde dál…

189
Mila1
Reagovat

Crying parádně

190
Rena
Reagovat

@Monika: ano songy většinou takové zastaralé dneska…

191
Violete
Reagovat

Tenhle song pro Marketu a Valerii bylo od Dyka pekne potouchle,ale nakonec Marketa se toho zhostila dobre,prala bych si ji dal.

192
Frida
Reagovat

Hurá, Markéta!

193
Violete
Reagovat

Marketa si to zaslouzi,chudak je docela v soku.

194
pimpa
Reagovat

Ta Markéta je nějaká mimo. Studená, nesympatická, divná… Chladová…

195
Rena
Reagovat

Valerie je užasně pozitivní – i když prohrála…

196
Tomáš
Reagovat

Tak z posledního souboje bych nechal postoupit Valerii, přišla mi lepší i když jinak sem ji taky nemusel. Dnes tedy s některými rozhodnutími nesouhlasím. Markéta mi přijde dost slabá a ne moc zajímavá, pro mě další zbytečná soutěžící a rozhodně nejslabší článek Dykova týmu. Doufám že ji Dominik porazí aspoň tím ksichtem.

197
Monika
Reagovat

Marketa konecne vypadala k svetu, styliste dokazou opravdu hodne. Tento duel bych rozhodla uplne stejne, Valerie je takova teatralni a vyumelkovana, marketa je mnohem prirozenejsi. Na druhou stranu je porad takova odtazita a nevyrazna, chce se mi rict zbytecnej postupujici.

Davat do souboje tri lidi je blbost, hrozne malo toho vynikne a stejne kouc uz je rozhodnutej predem mam pocit. Ja osobne bych si vybrala Lucku, nejvic ji to sluselo vedle tech dvou krabic a prisla mi i nejsympatictejsi ve srovnani s ruskou marfuskou a kudrlinkou.

Zajimalo by me co v zakulisi provedl Kapitan Kalimu, Kali vypadal dost nasrane celou dobu, coz je u nej zvlastni. takhle jsem ho jeste nevidela, ze vyhodil kapitana jen kvuli ntextu je pokrytectvi a lez, pravy duvod bude jinej. na druhou stranu pro me byl kapitan od zacatku nesnesitelnej, ten jeho uzkej a umecenej hlas k nevydrzeni. nebavila me ani Andula, misto ni bych radeji videla Lauru.

198
Rena
Reagovat

Minule se mi to líbilo víc… lidi i songy…

199
Monika
Reagovat

Porotci prorokuji Husarce mozna i vitezstvi. Mam pocit, ze Jana si ji oblibila hodne a pokud bude v souboji s kymkoliv z tymu na druhem a tretim miste, pusti ji dal do GF. Doufam, ze pujde Peter primo z prvniho mista, v souboji s Husarkou by ho Jana zarizla. Husarka to dala, vlastne se mi libila pevecky dnes asi nejvic, presto je to prd platne, kdyz je tak nesympaticka, vysila uplne negativni signaly a jsem zvedava co na to hlas lidu za tyden.

200
Bezík
Reagovat

Markéta zírala jak Ester Ledecká v cíli :D :D Asi bude mojí favoritkou do živáků … což je ovšem pravděpodobně polibek smrti … :D

201
Violete
Reagovat

Me si prave Marketa dnes ziskala,poprala se s pisni,ktera ji nebyla vhod a ukazala po postupu i city,je mi sympatictejsi.S tim Kapitanem to bylo vazne divne.

202
Monika
Reagovat

U koho se naprosto rozchazim je Simon, jsem tu teda asi ojedinela, ale prijde mi silene slabej. Odprostim se od te nesympatie, porad kouka jako bubak, ale prisel mi i priposra..j tim ze mel i kytaru tak trpel zpev a Husarka ho uplne valcovala a zcela jasne dominovala.

Jakub no ja mu rock neverim s ksichtem Calty se rock neda zpivat a pusobi na me i jako takovej jouda, hlas total nerozpoznatelnej, klobouk dolu kdo by ho rozpoznal z nahravky deseti lidi. Porad ale lepsi nez traged Korbel.

203
Tomáš
Reagovat

@Monika: Kapitán byl hlavně z toho vyhazovu úplně v prdeli, prostě to nedal. Asi by psychicky neunesl ani celou soutěž. Kali to na něm viděl a proto ho to možná tak rozhodilo taky.

Dnes pro mě největší chybou je vyřazení Šimona, který je pro mě jedním z největších talentů a objevů této soutěže. Spolu s Johnem a Natálií největší ztráta letos. Ta Michaela je mi tak strašně nesympatická a na pohled odporná, jestli vyšoupne ještě Juháse, tak už se na to vážně vyseru a nepochopím nikdy už nic potom.

204
Ally
Reagovat

Ach jo, po Natálii mi vypadla Valérie, která mě nejvíc zaujaly ..hlasem, vzaly za srdce..
Markéta mi nevadí ale

Ted už asi jen Eliška..a jinak Anna Mária a snad Adriana..ale to víc, že jsou sympatačky
Chlapi zatím ani nevim

Já nevím, dneska to byla zas taková přeřvávaná, že ovládač hlasitosti dostal zabrat :) a blbě se pak rozhoduje ,aniž by to rušilo sousedy :)
Možná se tak má ukázat kdo má Hlas ? :)

205
pimpa
Reagovat

@Monika: No vida, a na mě působí Husárová naopak velmi sympaticky a pokorně.

206
Frida
Reagovat

Dnes skvělé songy, to jsem nečekala. Buď jsou písně dobré nebo špatné, slovo zastaralé tu neplatí

207
Monika
Reagovat

Na teto rade se mi nejvic libi, ze neni vubec jasne kdo by mohl vyhrat. Je to cele dost vyrovnane a zadna Hruzova se nekona, adeptu na trofej je hned tak polovina. Bude to napinave az do posledni chvile.

208
Tomáš
Reagovat

@Monika: Nesouhlasím s tebou s Šimonem ani s Jakubem, za mě oba super ale to se nedá nic dělat že ty je nemusíš. :-) Sdílím ale stejné obavy z Husarky jako ty, absolutně nepochopím proč Jana Kirschner favorizuje takovýho nesympatickýho babochlapa. To se pak klidně může stát že Peter Juhás půjde domů hned příští sobotu a vlastně by mě to už po tom všem co se v posledních letech v těchhle show děje nepřekvapilo. Peter musí postoupit z prvního místa, jinak je to v prdeli.

209
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tome obavam se, ze pokud pujde Valentyna primo a koucka bude rozhodovat mezi Peterem a Husarkou posle dal Husarku. Dnes davala dost najevo kdo je v jejim tymu pro ni nej favorit. me taky Husarka nebavi, strasne nesympatickej tvor od pohledu.

210
Monika
Reagovat

@Tomáš: u jany bude hodne zalezet na pisnich, ktere budou zpivat lidi u ni. Pokud dostane Valentyna nejakou Adele treba Someone like you a Peter zas nejakou debilni juchacku nezajimavou…

211
Tomáš
Reagovat

@Monika: Husarku budu mít z celé finálové dvanáctky asi až na tom úplně posledním dvanáctém místě bez ohledu na její hlas, tak strašně moc je mi protivná. Až mě z ní bolí hlava a štípou oči když ji vidím. A ještě mi vyřadila Šimona. Je potřeba aby postoupil z prvního místa Peter no. Dřív bych to bral jako jasnou věc že postoupí Peter, usměvavý sympaťák a skvělý zpěvák a muzikant s charismatem až na půdu. Valentina a Husarka jsou vedle něj jako dvě obludy, nesmrtelné tety a charismatem mu nesahají ani po paty. Obě dvě nesympatické, nezajímavé, protivné a nudné. Ale potom jak debilně hlasují diváci v posledních letech – tenkrát jak vypadnul Piňák a jak loni taková Aneta Horňáková nebo Adéla Kvitová úplně v pohodě a bez problémů porazily v hlasování diváků skvělého muzikanta Richarda Chovana, mám už prostě strach aby se to letos zase neopakovalo. To by bylo to nejhorší ze všeho co by se mohlo stát, tohle bych zase pro změnu psychicky už nedal já kdyby Peter hned v prvním živáku vyletěl.

212
Violete
Reagovat

@Monika: Je fakt,ze neni jasny favorit,dokonce se mi stava,co nikdy predtim,ze si oblibim i v prubehu souteze nekoho,jako treba Marketu.Eliska,Jakub,Kristian, Valentina, zatim u me vedou.

213
dolores
Reagovat

Pre mňa dnes najlepšie vystúpenie Šimon vs. Michaela, kvalita, nenormálna, profi, užila som si to a Miškin hlas v niektorých momentoch, úplná paráda :-) Na druhej strane Šimon zase raz skvelý, skvelý,..ach prečo je taký „odtažitý“ …? Je ho mega škoda, veď je to v našich končinách nenormálne, ak niekto tak skvele odspieva Timebrlaka ako on minule v KO.. som sa pristihla pri Valérii a markéte, že by som ich obidve obetovala za Šimona… no to už je čo povedať :-D …Michaela sa mi páčila aj minule aj teraz, ale neviem, či som ju chcela do finále, nie je vo finále náhodou už veľa typovo podobných báb ?… nemyslím spevacky

Valériu som si želala o chlp viac do finále, hoci aj Markéta je super, no nezdalo sa mi, že jej až tak dobre sadol ten song ako sa javil v upútavke. Valéria je živel, taká zbesnelá východniarka, markéta taká decenťáčka, ale je velmi empatická, čo dokázala v záverečnej reči ako veľmi ju mrzel neposup Valérie …

214
dolores
Reagovat

Ale najväčšia radosť ma zaplavila,keď Pepa vybral Jakuba, no neverila som tomu do samého konca, som veľmi rada, je to jeden z mojich hlavných favoritov, teším sa čo nám ešte predvedie… :-) Pepa si to skrátka u mňa dočasne vyžehlil zato čo predtým napáchal… a teda v jeho tíme už mám komu fandiť.
Duet s korbelom čo mal Jakub bola jedna veľká prekrikovačka, bol to boj nie duet, ale Jakub tam svietil popri tvrdej cirkulárke – Korbelovi

215
Prochor
Reagovat

@dolores: Já fandím nejvíc Adrianě a Jakubovi ale oba jsou bohužel ve stejném týmu .

216
Monika
Reagovat

Nejjistejsi postup do GF vidim u DYka. tam je imho Eliska naprosto neohrozitelna a jasna finalista. Marketa je uplne zbytecna, bez fanynek, nevyrazna, nevim co by musela predvest, aby si ji divaci vsimli a Dominik je dost kontroverzni, tady je Eliska uplne jasna. U kaliho to vidim na souboj Diana versus Kristian, u jany prakticky kdokoliv a u Pepy souboj Adriana a jakub.

217
Frida
Reagovat

Myslim, že Markéta se pomalu odkrývá a favoritka je na světě.

218
dolores
Reagovat

Výber Dominika Dykovi schvaľujem, má pekný hlas, hoci tú vysokú pasáž, čo mal František by nedal, ale ustál to, dokonca aj ten druhý hlas na záver zvládol. Hoci má dosť smiešnu gestikuláciu pri speve, tak celkovo pôsobil normálnejšie, vďaka stresu nedával blbé opičky ako minule. Teraz mu musí dávať Dyk zvládnuteľné songy, aby sa v živákoch nestrapnil, a možno ho podržia fanynky, ktoré ako som si všimla už mal aj v publiku. Najviac by ma ten jeho postup štval, keby mi ohrozoval Petra. :-/
Inak František bol úprimný, keď povedal že je sklamaný, ..ostatní len akože ďakovali a dopriali druhému a voooobec neboli sklamaní :-))) ..okrem Frantu bol ešte úprimný aj Kapitán,… jeho nepostup beriem nie celkom ako rozhodnutie Kaliho, ale možno ako dohodu v produkcii, resp. žiadosť rodiny, chlapec je chorý, v živákoch by práve nemusel byť zdravotne v pohode, takže ho asi zastavili v príhodný čas. A v tom duete oveľa príjemnejšie spevácky pôsobila Anna Mária, Dano bol umečaný a nespolupracoval ako by mal.

219
Ally
Reagovat

@dolores: Valerie východniarka..to jo asi :) .vlastně jsem měla podobnou kolegyni..i moje babička byla odtamtud..a jo zbesnela :)
Takže..ona se neztratí :)
No na Markétu a Jakuba jsem vlastně nakonec nejvíc zvědavá snad..jak se budou vyvíjet

Monika ..Vojta je do Elišky zamilovaný.. jako pěvecky :) navíc by to byl hezký příběh..” vybral jsem si ji uplně naslepo a ona to celé vyhrála”

220
Bezík
Reagovat

@Frida: Jojo, taky to tak vidím. Všechny moje favoritky jsou out, ale vyloupla se Markéta ;-)

221
Monika
Reagovat

Tome co rikas na to, ze z 12 finalistu jsou jen ctyri kluci? Jinak z 12 lidi me zajimaji jen ctyri, presne v tomhle poradi:
1. Dominik
2. Kristian
3. Peter
4. Eliska

222
dolores
Reagovat

A ešte k prvému vystúpeniu….dievčatá dosť vyrovnané, škoda, že nespievali viac sólo partov, aby sa dali lepšie zhodnotiť, ale z toho čo som počula mi najviac sekla Lucka, čo ma dosť prekvapilo, myslela som, že ma nadchne Valentína, ale Lucka celkovo aj pohybom na pódiu a výrazom mi prišla najlepšia .. ako to povedala Jana, že si vyberie tú, čo bude na pódiu najmagickejšia …tak za mňa to bola Lucka. Vizuálne obidve baby vysoko prevyšovala, ale nechcem byť povrchná .. :-)) Drgáňovú som vôbec netipovala na postup, tá je mimo, nechápem, že si ju jana ukradla. ale medzi Valentínou a Luckou som si nebola istá a keď som osobne favorizovala Lucku, myslela som si, že ju fakt jana vyberie a že sa potom na Panáčkovi vysmejem Vladovi za jeho predčasné náreky, no ale nestalo sa… úprimne ma to mrzí.

223
Violete
Reagovat

@Bezík: A hlavne mam radost,ze v Markete se objevil i naznak rebelky,ktera mi tak v soutezi chybela :-)

224
Mila1
Reagovat

Včera bylo zajímavé poslouchat reakce po vypadnutí. Zabolel mne Kapitán, ty jeho depresivní řeči, že nikdy nic nevyhraje. Asi je dobře, že ho Kali poslal domů, tahle soutěž by ho psychicky zničila. Držím mu palce, aby na tom byl zdravotně líp. Kdo byl taky hodně naštvaný, byla Valérie. Pozorovala jsem jí při zpěvu, věřila si, že postoupí ona. Taky líp zpívala, píseň jí sedla, ale jsem ráda, že postoupila Markéta. Už jsem to psala- překvapil mne Dominik. Stinga dál výborně, i když hodně kopíroval. František byl originální, dohromady jim to krásně ladilo. Kdo mne totálně nebaví je Valentina. Jasně lepší byla Lucka. Nevím, proč ji Jana poslala domů.

225
Mila1
Reagovat

U dvojice Korbel – Jakub jsem se bála, že Pepa vyhodí Jakuba. Ale místo, aby poslal dál Korbela, zariskoval a poslal do živáků Jakuba. Korbel to vzal sympaticky a tím si to u mne vyžehlil.
No Šimon a Husárová. Nějak nechápu nadšení ze Šimona, vadí mi ta jeho ledová maska. Husárová mne mile překvapila, ale myslím, že přes Petera neprojde. Ale oba jsou mi celkem lhostejní.
Z tohohle kola mi nejvíc sedla Annamária, Lucka, Jakub a Markéta.

226
Tomáš
Reagovat

@Monika: Neříkám tomu vcelku nic protože mě to vůbec nepřekvapilo. Však je už dávno jasné že produkce Novy a Markízy prostě nadržuje babám a podle toho i finálový výběr vypadá. Přitom tam bylo tolik chlapů co by to Finále ozvláštnili mnohem víc než ty baby – John měl být ve Finále místo Aleksandry, Šimon místo Husarky a dokonce i toho Korbela bych tam já viděl daleko raději než některé baby, pokud by ho Vojtek nedal do souboje s Jakubem. A Jan Nic ten si to bohužel pokazil sám no. Jediné co je na tom dobré je to, že když je tam tolik podobných typů bab tak by se navzájem mohly obírat o hlasy a kluci by z toho mohli těžit když jsou jen čtyři. To ale pokud bude v prvním živáku ještě něco rozhodovat kouč, stejně nebude mít moc velkou váhu. Jinak samozřejmě že je tam málo chlapů a že se mi tím pádem ta finálová dvanáctka moc nelíbí, mohla být daleko pestřejší a zajímavější. Ale my tady o tom bohužel nerozhodujeme no.

227
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Však on Korbel taky sympaťák je a férový kluk, to jenom tady na Panáčkovi z něj závistivá šedá eminence udělala namyšleného floutka a frajírka. :-)

Já osobně bych ten souboj mezi Jakubem a Korbelem rozhodnul stejně – poslal bych dál Jakuba protože se potřebuje víc zviditelnit a víc mu ta soutěž pomůže, Láďa už to tolik nepotřebuje. Ale teda posílal bych Korbela domů s hodně těžkým srdcem, hlavně bych ty dva nikdy nedal do společného souboje. Vzniknul tím sice pro mě nejlepší souboj včerejšího večera ale zároveň sem tím pádem přišel o Láďu. Z fleku bych Korbela vyměnil ve Vojtkově týmu za Aleksandru nebo Adrianu ale je mi jasné že tady budu zdaleka jediný. :-) U mě by z Vojtkova týmu prošli do živáků samí chlapi – John, Jakub a Láďa.

228
Tomáš
Reagovat

https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/pozor-zmena-zmena-casu-vysilani-the-voice-nove-uz-v-sobotu.html Takže skutečně bude v prvním živáku ještě rozhodovat mezi druhým a třetím místem kouč, zkrátka není nad to aby mohla produkce ovlivňovat děj víc než diváci dokud to jen jde. :( Tady o tom píšou že čtyři soutěžící s nejvyšším počtem hlasů postoupí dál a další čtyři porota – ale předpokládám že to bude po týmech, jinak by to snad ani nešlo.

229
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Aleksandra mi nesedí vůbec, Adrianě dávám ještě jednu šanci, ale taky nic moc. Já bych místo nich u Pepy chtěla Johna a nevadila by mi ani Natálie, ikdyž nesdílím to nadšení vůči ní tady. Přijde mi, že jak vypadal Pepův tým na začátku dobře, tak je to teď slabota, tedy až na Jakuba. Doufám, že ho živáky nesemelou, přece jen je to ještě mlaďoch a mám pocit, že asi sám neví, co v něm je a je vždy neskutečně překvapený, jak se mu to povedlo :-)

230
Tomáš
Reagovat

@Mila1: Jo mě taky Aleksandra nesedí ale mě tam nesedí většina bab co tam jsou. Jakub by na těch živácích mohl vyrůst a mohl by se tam vyvíjet i když za ty pouhé tři živáky ( a to nejspíš ještě ani až do toho třetího nepostoupí ) to asi moc nestihne ale třeba jo protože pokrok je u něj vidět už teď. Zajímavá a cenná zkušenost do budoucna to pro něj bude rozhodně. Úplně stejně mohly živáky obohatit i Šimona, pokud je pro někoho nepřipravený tak já tyhle kecy neberu, právě na těch živácích se mohl trochu víc otlouct a ty zkušenosti získat. I když pro mě je dokonalý a osobitý už teď takový jaký je, já bych na něm neměnil vůbec nic. Rozhodně bych si ho tam přál víc než tu protivnou Husarku. Tak aspoň že tam je ten Jakub no, který jak se zdá bude lidem hodně sympatický a dokáže je strhnout, pokud bude pořád válet jako doteď tak by možná nakonec mohl docela zatopit i samotné Adrianě. :-)

231
jj
Reagovat

@Tomáš:
Tvrzení, že čtyři soutěžící s nejvyšším počtem hlasů od diváků postoupí dál, téměř jistě nebude pravda. Musela by být velká náhoda, aby se první až čtvrtý rovnoměrně rozdělili do každého týmu. Díky rozdělení do týmů a porotě je klidně možný, že soutěžící s druhým nejvyšším počtem obdržených hlasů od diváků nepostoupí a postoupí někdo s nejmenším počtem hlasů. V dalším kole už koučové rozhodovat nebudou, tam už bude platit je to, že divácky druhý nejúspěšnější nemusí postoupit. A kromě těch hlasů pro první čtyři v každém týmu jsou zbylé hlasy promrhané. Ale něco podobného už jsem tu psal.

232
Violete
Reagovat

Tak jsem si jeste jednou poustela duely a Jakub s Korbelem byli famozni,s nimi by bylo uzasne rockove finale.Nejvetsim prekvapenim pro me byl Kapitan,Marketa a Dominik,predtim jsem je nejak vypoustela,ale ted se mi vsichni libili.Kapitan by mel mit repertoar v tomhle stylu,neuveritelne mu to sedi.Marketa,kdyz ji pisen nevyhovovala,tak tam pro me byla konecne v projevu ta osobitost.A Dominik,kdyz se citi nekomfortne,tak je to razem poslouchatelne a v anglictine mi znel lepe.Simon a Michaela by meli rovnou jit fo studia a nahrat CD,spolu jsou skveli.Simon byl uzasny a zaslouzil si jit dal.Je pro me nejvetsim objevem,spolu s Natalii a ted i Marketou.

233
Tomáš
Reagovat

@jj: Podle mě oni to tak mysleli že z každého týmu postoupí jeden s nejvyšším počtem hlasů takže dohromady ti postupující přes hlasy diváků budou čtyři. Akorát to jaksi špatně napsali.

234
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí soubojů za včerejšek

1 Jakub Moulis a Ladislav Korbel – Jasně nejlepší souboj celého včerejšího večera a možná i všech soubojů vůbec. Byla tam skvělá energie a gradace, skvělá chemie mezi nimi. Opravdu by s nimi bylo krásné rockové finále. Láďa je už ostřílený vyzpívaný profík ale já ho i tak do Finále chtěl, rozhodně mě baví daleko víc než všechny baby co ve Finále jsou takže je škoda že z tohoto souboje nemohli postoupit oba. Jakub, ač začátečník tak za Láďou vůbec nezaostal a v hlase má taky skvělý rockový drive jako hovado. Na Jakubovi je mi strašně sympatické že on ještě pořádně ani neví co se v něm skrývá a pak je z toho překvapený. :-) Moc se na něj těším v živácích a tenhle duet byl bomba.

2 Šimon Švidraň a Michaela Husárová – Druhé místo má u mě tento souboj jen díky Šimonovi. Tak úžasný, zajímavý a osobitý zpěvák a muzikant pro mě v těchto show už dlouho nebyl. Rozhodně si zasloužil dál jít on. Michaela je bohužel pro mě šíleně odpudivá a nesympatická a jen díky ní by u mě tento souboj nikdy nemohl být na prvním místě v pořadí. Dál šla ale ona, co nadělám no. :(

3 Dominik Hanza a František Hönig – Nakonec se kluci do toho opřeli a dali to se ctí, to bylo překvapení. Poprali se s tím fakt dobře na to že to předtím na zkouškách vypadalo na pořádný průšvih. Dominik si za tohle vystoupení postup zasloužil a František si taky ostudu neudělal. Tohle dopadlo nejlépe jak mohlo.

4 Valerie Polčová a Markéta Chladová – Já bych z těchto dvou poslal dál Valerii, i když to nebyla nikdy má favoritka tak v tomhle souboji byla jasně lepší. Markéta mi pořád připadá taková nesvá a vystrašená i když chápu že někomu asi může být sympatická. Pro mě je pořád trochu leklá ryba ale Vojta ji evidentně žere tak uvidíme co s ní udělá dál.

5 Daniel Kapitán a AnnaMaria – Tenhle souboj mě bohužel nebavil, dost mě to nudilo. Dan bohužel nedokáže spolupracovat s publikem což je velké mínus. Pořád kouká do země, mě osobně to dost rušilo protože oční kontakt je taky důležitý. Chápu že za to asi může ta jeho nemoc ale to znamená že na tuhle soutěž ještě prostě není připravený. Anna Maria postoupila zaslouženě no.

6 Valentina Vlková, Lucie Večeřová a Monika Drgáňová – Hrozný song na kterém se nedalo nic předvést, takový kolovrátek takže za mě se to nedá moc hodnotit. Já bych dál poslal rozhodně Lucku, je z nich celkově jasně nejlepší a nejzajímavější, je jí škoda no. Valentina mě nebere, hrozně mě nudí a není mi ani sympatická a Moniku sem vůbec ani nebral v potaz, ta tam skutečně byla jen do počtu a jinak musím říct že v té vizáži co měla vypadala opravdu hrozně.

Celkově za tohle kolo je pro mě velká škoda Šimona ( s jeho vyřazením se ještě dlouho nesmířím ) a pak taky Ládi Korbela a Lucky.

235
yeey
Reagovat

@Prochor: Bohuzel, mam to stejne… leda by uz se do grandfinale nepostupovalo na zaklade tymu, to je jedina sance, jak videt Adrianu i Jakuba az do konce :-) V zahranici to tak obcas je…

236
jj
Reagovat

@Tomáš:
Je jasný, že nebudou vysvětlovat princip hlasování diváků stylem, jaký jsem předvedl já. To by museli být padlí na hlavu. Nechť bitva v týmech pokračuje! :-)

237
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mě taky z těch co se dostali do Finále zajímají jen čtyři, přesně v tomhle pořadí :-)

1 Peter
2 Kristián
3 Jakub
4 Dominik

Docela s tebou souhlasím i s tím rozložením sil v týmech. U Vojtka je jasný outsider Aleksandra, doufám že ji Vojtek v prvním živáku vyřadí a neupřednostní ji před Jakubem, to už by byl fakt konec. Jakub začíná mít dost slušnou šanci zatopit pořádně i Adrianě takže by to měl být souboj mezi nimi a čím je Jakub lepší, tím víc už Adriana nebude mít GF tolik jisté. :-) U Jany by měl být jasným favoritem logicky Peter – skvělý a charismatický zpěvák a muzikant s věčným úsměvem na rtech. Valentina a Michaela jsou proti němu protivné a nudné nuly takže v tomhle týmu nikomu jinému než jemu fandit nedokážu. Bohužel diváci už nějakou dobu logicky nehlasují a jasně dávají přednost ženám před muži, navíc Kirschner je teď podělaná z Husarky…takže se podvědomě o Petra dost bojím aby neodešel už tuto sobotu. :( V tomto týmu to může dopadnout vážně jakkoliv. Něco mi říká že přes diváky postoupí Valentina, rád bych se spletl. :( U Kaliho je zatím papírová favoritka Diana ale její pozice rozhodně není tak neotřesitelná jako u favoritek v jiných týmech a myslím že Kristián má dost slušnou šanci ji nakonec porazit a doufám v to. Akorát že Kali teď mluvil jako o favoritce i o Anně Marii takže doufám že by jí nedal přednost před Kristiánem pokud teď v sobotu postoupí přes diváky Diana, to by teda Kali vážně totálně posral. :( No a ve Vojtově týmu je to jasné bohužel – tam má GF jisté bohužel pro mě teta Eliška, kterou vůbec nemusím. Dominik a Markéta jsou úplně bez šance. Vojta bohužel dá přednost Markétě takže Dominik hned tuhle sobotu v prvním živáku pošupajdí k velké radosti všech zde na Panáčkovi kromě mě a Moniky domů. Takže zatím má GF jisté vážně jen Eliška, kterou bohužel čím dál víc začínám vidět jako letošní vítězku ale vůbec se mi to nelíbí. :( Toť má analýza na současné rozložení sil v týmech.

238
Mila1
Reagovat

@Violete: Dominik v angličtině byl úplně jiný level než to, co předváděl v češtině.

239
Mila1
Reagovat

@Tomáš: Já myslím, že Kaliho favorit byl Kapitán a že Annumárii poslal dál jen z toho důvodu, že ho něčím Kapitán strašně naštval. Annamária jde dál zaslouženě, ale nebylo to v plánu.

240
Monika
Reagovat

Prijde mi, ze zadna pevecka show u nas nemela tak nejasneho favorita. Vzdycky byl jeden az dva, maximalne tri lidi, tady se urodilo hned nekolik lidi s sanci vyhrat. je to hrozne vyrovnane, o to vic bude zalezet na vyberu songu.

241
ttbgexia
Reagovat

http://oliviapharmbf.com/ – viagra without prescription buy viagra on line what does viagra do to women

242
dolores
Reagovat

@Ally: áno Valéria je z Bardejova a to je dosť ďaleký severovýchod a ten tenperament je na nej poznať, a zdá sa že je poriadne zranitelná osoba, na Voice Zone sa neubránila slzám z nepostupu, o Vojtovi povedala, že ju zradil,
:-O …lebo jej učiteľka spevu hovorí, že ju valcujú emócie tak prečo to Vojta vidí inak ….No skrátka, svoj nepostup nezvládla, ušla s plačom od moderátorského stola….Je mi ľúto teraz aj Markéty, tá isto má pocity viny z toho, no ale nemôže zato, že si ju Vojta vybral. Skrátka takto to cítil asi,… že spolupráca s Markétou bude lepšia, asi je s ňou viac spriaznený ako s Valériou ….
Markéta je feelingový typ, viac do soulu a možno aj soft jazzu, odporučila by som Dykovi, aby ju nechal spievať songy v jej komfortnej zóne a do ničoho ju nenútil, inak to nedopadne pre ňu dobre

243
dolores
Reagovat

sorry za preklep, samozrejme má byť teMperament…

Prekvapuje ma, že ste si až teraz mnohí všimli Jakubovu farbu, ale chápem to, niekedy musí ten spevák spievať s niekym iným , aby jeho farba vynikla a navyše ak spieval Jakub so svetaskúseným, technicny precíznym, ale bežným a nerozpoznateľným chraplákom, aký má Korbel, tak tam sa to až pýta po Jakubovej farbe :-)
Tomáši, Korbel ako človek môže byť fajn, ale na pódiu nie je príliš uveriteľný, skôr vyumelkovaný, ale je fajn od Pepu, že ho neposlal ďalej, že zariskoval, na rozdiel od Kaliho, ktorý radšej ako rozvíjajúci sa púčik – Karolínu vybral istejšiu Dianu

244
Bezík
Reagovat

@dolores: No mě Markéta málem protekla mezi prsty :D Kdyby vylítla v minulém kole, tak jsem ji vlastně ani pořádně nezaregistroval, to jsem ale osel ! Přitom to děvče má charizma na rozdávání. Taky je na ní vidět, že tu soutěž nějak zvlášť nežere, tady byl právě veliký rozdíl oproti její soupeřce, která zoufale chtěla postoupit, což jí možná zlomilo vaz. To chtění z ní tak stříkalo, že to možná Dyka poněkud otrávilo. Poslech jsem si konečně její koncert z Café Max (kde s ní hraje asi brácha ? ) a je fakt dobrá holka ! Třeba to tahle původně trochu šedivá myška vyhraje celé ! :D

245
dolores
Reagovat

@Bezík: Markéta má určite v sebe niečo, hlavne včera ju vizážisti správne nalíčili, čím zvýraznili jej prednosti, ale nie som si ale istá, či by to mohla vyhrať… zatiaľ ju do svojej TOP skupinky ešte nedávam, skôr by som tam zaradila Michaelu, ktorá tu má veľa odporcov a to mňa baví fandiť niekomu, kto je fakt dobrý, ale divákmi nedocenený… Michaela tiež robí hudbu, ktorá sa mi páči ..také niečo ambiente, veľmi senzitívne …https://www.youtube.com/watch?v=V37vv_WtDyY

246
dolores
Reagovat

@Mila1: aj v angličtine boli spevácke chyby u Dominika, len to nie je tak poznať ako v češtine, ale farbu hlasu má fakt peknú, to ho zachránilo

247
Bezík
Reagovat

@dolores: Já bych řekl že ho zachránila produkce stylem „tuhle tvářičku přeci musíme předhodit divákům“ :D Maso muší bejt … ;-)

248
dolores
Reagovat

na webe Markízy je anketa a celkom ma prekvapuje , že o prvenstvo sa (zatiaľ ) delia chalani : Peter vs Kristián

http://thevoice.markiza.sk/novinky/1964388_toto-je-finalova-dvanastka-tretej-serie-the-voice-je-v-nej-aj-vas-favorit

249
Monika
Reagovat

@dolores: ja myslim, ze tady by mohlo fungovat to co uz zminil Tomas vyse. Jsou tam jen ctyri kluci a jsou typove zcela odlisni. Zatimco bab je osm a dost jich je zamenitelnych, budou se prat o hlasy mezi sebou. Kluci maji v tomhle vyhodu.

250
Monika
Reagovat

Kazdopadne musim dat Bezikovi za pravdu s vyberem songu. Soutezici si je nevybiraji, dokonce ani jejich koucka ci kouc ne, jde to od produkce. Minimalne nekterym soutezicim byli odmitnuty jejich navrhy a budou zpivat song dodany…To je desna manipulace, strasne mi to vadi, vyber songu je naprosto klicovy.

251
Frida
Reagovat

@Bezík: No, to by bylo maso, kdyby to vyhrála. Též si myslím, že ne, ale rozhodně jsem její fanynka
Charisma má, jen je trochu uzavřená v tom se podobá Anketě a také mi připomíná soulovou Rottrovou.No…uvidime.

252
Frida
Reagovat

*Anete.

253
Valamin
Reagovat

Favority mám tyto: Jakub, Kristián, Eliška, bez pořadí, ale po včerejšku mě nejvíc zajímá vývoj Jakuba. Ale nejradši mám, když mě někdo překvapí, jako třeba v Superstar Eliška Rusková. No uvidíme, konečně začnou živáky.

254
dolores
Reagovat

ja mám rozdelených finalistov takto do troch skupín

1. Top favoriti, ktorým doprajem výhru (poradie sa môže meniť podľa výkonov)
Peter
Eliška
Jakub

Michaela, tá je ešte na hranici 1. a 2. skupiny

2. súťažiaci, ktorým síce nefandím, ale ešte ma v súťaži veľmi zaujíma, čo predvedú
Markéta
Adriana
Anna Mária
Dominik

3. súťažiaci, ktorí má v tejto chvíli už nezaujímajú
Kristián
Aleksandra
Diana
Valentína

255
Violete
Reagovat

@dolores: Ta skladba od Michaely je hodne zajimava,takova atmosfericka.Me hodne bavi myslenka,te by to Marketa cele vyhrala,nebo Jakub.Pro me i holky jsou kazda jiny zajimavy tip,tedy krome Diany a Adriany.Ale Eliska a Kristian jsou moje srdcovka.Valentina i Alexandra take moji pro me kouzlo.Je to letos fakt pestre.

256
Tomáš
Reagovat

@dolores: Jo!!!!!!! Jak říkám Peter a Kristián, moje vysněná finálová dvojka! :-) Ale je to jen anketa do které přišlo ve srovnání se skutečným hlasováním zatím jen pár hlasů takže to zatím vůbec o ničem nevypovídá a navíc jsou tam jen hlasy ze Slovenska bez těch českých.

257
dolores
Reagovat

@Violete: Ja mám o Elišku obavu, že hlavne okrem nás na Panáčkovi veľmi ľudí neoslovila (viď tá anketa :-( ) ..

Bohužiaľ Kristián, pre teba TOP favorit na víťazstvo je pre mňa stále nezaujímavý, áno od superstar sa zlepšil, v tých tlačených polohách ala Cocker je dobrý dokonca výborný, ale inak jeho spev je pre mňa dosť nezáživný, nudný, bezfarebný, jeho víťazstvo asi nepochopím… ak je pre mňa nejaký obdivuhodný rockový hlas v tejto súťaži, tak jedine Jakubov

258
Monika
Reagovat

@dolores: Eliska je hrozna teta a silene si tim skodi. Kdyby mela o dvacet kilo min, je jeji vychozi pozice zcela odlisna. Pusobi hodne staromodne a mam pocit, ze Voice je vic pro mlade nez klasicka superstar treba.

259
Tomáš
Reagovat

Já mám své pořadí finálové dvanáctky zatím takhle

Pořadí v týmech :

Tým Pepy Vojtka :
1 Jakub Moulis
2 Adriana Bessogonov
3 Aleksandra Nová

Tým Jany Kirschner :
1 Peter Juhás
2 Valentína Vlková
3 Michaela Husárová

Tým Kaliho :
1 Kristián Révay
2 Diana Kalashová
3 Anna Mária D´Almeida

Tým Vojty Dyka :
1 Dominik Hanza
2 Markéta Chladová
3 Eliška Urbanová

Celkové pořadí finálové dvanáctky :
1 Peter Juhás
2 Kristián Révay
3 Jakub Moulis
4 Dominik Hanza
5 Adriana Bessogonov
6 Diana Kalashová
7 Anna Mária D´Almeida
8 Markéta Chladová
9 Eliška Urbanová
10 Aleksandra Nová
11 Valentína Vlková
12 Michaela Husárová

Já to mám tak že jako dva hlavní Top favority mám Petra a Kristiána. To jsou dvě moje srdcovky, mí dva hlavní favorité kterým přeju vítězství nejvíc ze všech a jejich výhra by mi udělala neskutečnou radost. Pak mám dva spolufavority Jakuba a Dominika, kterým fandím o trošinečku méně než Petrovi s Kristiánem ale pořád jsou to jedni z mých a jejich výhra by pro mě byla taky bomba. No a pak tu máme děvčata, ty mě bohužel pomalu nebaví už žádná a dost těžko se mi sestavuje i jejich žebříček. Nakonec mi z toho asi vychází nejlépe Adriana protože je celkem sympatická a zpívat umí ale ani omylem nechci aby tu show vyhrála. S Dianou a Anna Mariou to mám podobně jako s Adrianou. Markéta je pro mě zatím takový neutrál, neurazí ani nenadchne. Eliška a Aleksandra se už dost blíží mým antifavoritkám, dost mě nebaví a nudí mě. Valentína je už napůl má antifavoritka, vůbec mě nebaví a není mi ani sympatická. A Michaela? Totální antifavoritka pro mě, neoslovuje mě jako zpěvačka a není mi vůbec sympatická ani jako člověk, naopak je mi hodně protivná. Takže zatím to mám takhle a uvidím jestli ještě s pořadím nějak zamíchají živáky nebo ne.

260
dolores
Reagovat

@Tomáš: no Peter už trochu poklesol a Diana sa dotahuje na Kristiána, no pravda nie je to reprezentatívna vzorka oboch republík, len pár divákov Markízy a navyše ešte neprebehla ani jedna live show, kde sa to myslím ešte skoriguje

261
DJ Vlado
Reagovat

Tak mi včera v soutěži skončil největší letošní srdcovka :-( Ačkoliv jsem to tušil, tak jsem nasranej, jak jsem už dlouho nebyl :-/ Pokazilo mi to jinak skvělý hudební zážitek z Dido a přejel jsem stanici (ze Smícháče na liduprázdnou Radlickou) :-D Kdyby to Lucka aspoň zkazila, tak bych její vyřazení spravedlivě uznal, ale ona byla výborná, takže v tom nic jiného než okatý odstřel nevidím :-/ Z holek teď už fandím jenom Adrianě, která se tam jediná blíží k „whole package“, jakkoliv to zdaleka není GG ani Emma :-) Původně jsem sice zvažoval, že bych fandil i Valentíně, vzhledem k tomu, že mi připomíná Khayu Cohen, ale vzhledem k tomu, že jí dali do battlu s Luckou, tak to asi úplně tak nepůjde (jakkoliv je mi jasné, že za to nemůže, tak ta pachuť tam prostě zůstane) :-( Eliška se mi líbí pěvecky, ale je to na mě moc teta, navíc tady na Panáčkovi se z ní stává „povinná četba“, což není nic pro mě :-/ Z kluků mě zajímají Kristián a Peter, ale chlapům prostě tak intenzivně fandit nedokážu :-/ Doufám, že Lucku uvidím příští rok v SuperStar, pro debilní Voice je jí stejně škoda :-)

Jinak jsem zatím viděl ze včerejška jenom úvodní trio, zbytek uvidím večer :-)

262
dolores
Reagovat

@Monika: jasné, pozerá to veľa deciek a tí fandia skôr mladším, dôkazom je nadšenie z Valentíny

čo sa týka vizuálu Elišky, tak u mňa nehrá rolu, ale ak ma niekto nadchýna ako spevák a muzikant, tak sa viem od toho odpútať, viď . ševčík, ktorý mi ako chlap vôbec nerezal, ale prebil to ten jeho krásny hlas, aj teraz napr. Šimon vôbec nesplňal balíček, ktorý ja si predstavujem pod pojmom hviezda the Voice, ale kupodivu som si ho do finále želala, je výborný spevák a zaroveň skvelý gitarista, hudobne cítenie ako prasa …. V tomto to mám inak ako napr, Tomáš, ktorý vizuálne neatraktívneho Šimona obdivuje, ale vizuálne neatraktívnu Elišku nemusí, a pritom je to muzikantka telom a dušou… ..Tomáš uplatňuje ťažký dvojaký meter… (ako hovorí Vlado ) :-D , Nič v zlom Tomáši, každý to máme nejako nastavené… ;-)

263
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Když už to máš takhle vyčištěno (a já taky :D), nechceš se přidat do fanklubu Markéty ? Samozřejmě po řádném zaplacení členských příspěvků ;-) :D

264
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: No, to zvážím, až uvidím její vystoupení, ale v tom koncertu s bráchou mi zněla mnohem líp než v předchozích kolech, byť její barva hlasu nijak zvlášť zajímavá není :-) Na nějaké vetší fandění to ale nevidím, už proto, že má jen minimální šanci přežít první kolo, zvlášť v konkurenci Elišky :-)

266
Prochor
Reagovat

Ještě je zajímavé, že se ve stejné soutěži sešlo tolik zpěváků, kterým ohromně chutná Kit Kat.

267
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Jsem zvědavý, kdo dostane nejvíc hlasů u Pepy ale tipuju, že by to mohl být Jakub. Jinak v hlasování o nejlepší duel vede drtivě Jakub s Láďou – https://thevoice.nova.cz/clanek/novinky/anketa-ktere-vystoupeni-z-prvnich-souboju-the-voice-se-nejvice-libilo-vam-hlasujte.html?ref=nova

268
jj
Reagovat

K hodnocení včerejška. Písničky už jsem si pustil včera na youtube a zdály se mi všechny do jedný strašně ukřičený s příšerným ozvučením. Díky ozvučení neposlouchatelný. Jak kdybych poslouchal řinčení hrnců. Tak jsem myslel, že nemám náladu na poslouchání a že dneska to bude lepší, ale zatím je to pořád stejný, pořád slyším jen hrnce a nic se tu právě nevaří. A pro vtipálky, ne, nejsem zavřenej v hrnci. Nemůžu hodnotit, není co :-)

269
Tomáš
Reagovat

@dolores: Na mě prostě z Šimona to charisma jde a baví mě na pódiu a Eliška ne, prostě to tak asi mají všichni že je někdo zaujme a jiný zase ne a vzhled v tom asi nehraje až takovou roli. I když je pravda že jako chlapovi mi na vzhledu u chlapů extra nezáleží, tam jsou pro mě nejdůležitější sympatie. U děvčat se přece jen víc koukám na to jak která vypadá a jestli se na ni dá dobře koukat nebo ne ale i tam musí hrát roli sympatie. Třeba taková Michaela,, na tu se mi špatně kouká a ještě mi je nesympatická, to je panečku kombinace jakou jsem tu už dlouho nezažil.

270
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Jde hodně o výběr songu a jak to komu sedne. Ale Jakub určitě má šanci Adrianu ohrozit, to souhlasím a jsem za to moc rád.

271
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Eliška postoupí přes diváky a Dyk dá rozhodně přednost Markétě před Dominikem takže Markéta první živák přežije a naopak minimální šanci přežít první kolo má bohužel pro mě a pro Moniku Dominik. Takže jí klidně na těch 14 dní fandit můžeš pokud chceš.

272
Ally
Reagovat

@jj: No presne.. ja si to chtela pustit do sluchatek na You tube vecer..protoze vcera jsem neustale tlumila zvuk..sama jsem byla,ale sousedi ..tak pomalu ani nemam na nikoho nazor;)
Nic proti narezu;) mozna si tu nekdy precetli tusim Moniku a narky na „uspavacky hadu“ ..;) ale odsud podsud..
Jakoze hej bude cool atmosfera publikum rve..ale vetsina divaku u TV asi nezije na samote u lesa..tak nevim , kdo se na to vydrzi divat..
Navic jak strihli reklamy vzdycky pred rozhodnutim, jsem ho kolikrat ani nestihla..ale to je muj problem ,ze na reklamy vypinam zvuk,odvracim zrak ;)
No nic..proste mi to nejak nesedlo vcera..

273
Ally
Reagovat

@dolores: Valerie..no kdovijak sympaticka mi nebyla..mozna Marketa vic / asi by mi byla povahove blizssi..;)..nicmene mi prislo ze V. ma dar dostat do hlasu emoce..coz asi z neceho vyplyva..ale jestli to Vojta videl jinak..vsak rikal, ze to bylo pro neho nejhorsi rozhodnuti..
Mozna se ji i dotklo , ze je tak „psychologicky“ rozebral, kdyz ona je profesional?No tak ma to holka vyzvu, jak to zpracovat..

274
JaiKudo
Reagovat

Tak včerejší duely mě bavily o dost víc než minulé….co mě znovu štve je sestava dvojic/trojic a občas i výběr songů.

Lucie Večeřová/Valentina Vlková/Monika Drgáňová – Lucie z nich byla asi nejlepší, ale postup Valentiny jsem tak nějak čekal.
František Hönig/Dominik Hanza – Jeden z nejslabších duelů, prostě se párují ti lepší spolu a outsideři taky. Pak se dál nedostane třeba Šimon aj. lepší zpěváci. Speciálně tady byl František o něco autentičtější než úlisý slizoun Dominik, ale vzhledem k jeho potenciálu u teenagerek samozřejmě postoupil slizoun.
Ladislav Korbel/Jakub Moulis – Výborný duel, u Korbela mně ten rockový chraplák přišel trochu nucený, Jakub byl přirozenější a zaslouženě postoupil.
Annamária d´Almeida/Daniel Kapitán – RnB song jednoznačně vyhovoval Annamárii a pohřbil už od začátku ambice Dana, pokud teda nějaké měl. Kapitán jinak jeden z nejméně sympatických soutěžících letos spolu s Dominikem…..
Šimon Švidraň/Michaela Husárová- Tak tohle jsem si užil! Michaela skvělá a jednoznačně moje favoritka z největších. Ale Šimona je velká škoda, opět nesmyslně sestavená dvojice ze dvou výborných zpěváků. A asi nejlepší duel vůbec.
Valéria Polčová/Markéta Chladová – Tohle byla dost slabota všeobecně. A Dyk znovu předvedl. Že nedovede vybrat svým soutěžícím song, který by jim seděl a vyhovoval. Navíc Valéria byla rozpoznatelně v této poloze lepší, postup Markéty byl na ni docela faul.

Moji tři favorité největší – Michaela, Jakub, Eliška
Nejméně se mně líbí – Adriana, Dominik, Markéta

Jinak nevím, jestli je to jen můj subjektivní dojem, ale celkově se mně letos nelíbí kapela. Nějak to celý nemá šmrnc, nebo co….na těchto soutěžích jsem už zažil mnohem lepší kapely. Ale možná je to zvukařem.

275
jj
Reagovat

@Ally:
Nebydlíš ve stejném baráku jako Jan Nic? Ten má ostrý sousedy :-) Mně ani ztlumení zvuku moc nepomohlo, až na mute je to lepší. Když máš takhle kvalitní názor = názor podobný mému, tak ti prozradím, žes nedávno málem vyhrála a nevíš o tom. Jak jsem organizoval tu anketu, kdo napíše první rekap, tak jsi tam tipovala, že první bude Ales winner a hned ses natěšeně ptala, co vyhráváš. Takhle vyvolávat zlé duchy… Už jsem měl napsanou odpověď, něco ve smyslu, že u takového tipu se ani nemusí čekat na výsledky a že vyhráváš v každém případě. A sice měsíční pobyt v blázinci včetně tří klystýrů denně zdarma, studený zábaly apod., bylo to ještě trochu delší a barvitější, ale nakonec jsem příspěvek neodklikl, asi se mi to nezdálo vhodný. Vidíš, jak ses mohla mít! :-)

276
jj
Reagovat

@dolores:
Teď už vede jasně Diana, asi se někde vyburcoval její fanklub. A poslední dvě jsou Eliška a Markéta, ty mě tam zrovna zajímají nejvíc. Podle mě bude záležet na dalších výkonech a hlavně na přiděleném songu, na něm nejvíc, všechno se může přesypat a vypadat úplně jinak. Představu, kdo je teď favorit, moc nemám. Zřejmě Jakub a pořád věřím Elišce.

277
Monika
Reagovat

@jj: Tohohle se prave docela obavam…Dianu bych vubec nepovazovala za favorita a adepta na viteze, je nemastna neslana, zatim nepredvedla zadnej strhujici vykon, vlastne ani nevim, ze tam je….Bohuzel zajem o pevecke show je cim dal mensi, driv na socialnich sitich byly tisice lajku, ted jsou nejlepsi z nich radi za dve stovky, je to bida. Voice je strasne rychlej, divak si nestihne k soutezicim vytvorit vztah a tohle vse nahrava prave Diane, ktera ma uz vybudovanej fanklub. proto ji musim jen z tohoto jedineho duvodu zaradit mezi favority, obavam se, ze fanklub by to mohl zvratit pri tom minimu hlasu co jiste bude chodit.

278
jj
Reagovat

@Monika:
Možná by letos mohl rozhodnout o vítězi Tomáš, ten vždycky posílal hodně sms :-)

279
Bezík
Reagovat

@jj: Nestraš !!!! :-o

280
jj
Reagovat

@Bezík:
Pozor na to, abys z leknutí nesložil píseň jako kdysi Luděk Sobota. Dominik z ní pak udělá hit a pak ať naladíš cokoliv, pořád tam bude zpívat ten tvůj song, ať se koukneš kamkoliv. na každý konzervě, na všem na tebe bude zírat s neodolatelným úsměvem, úplně vidím ty blyštivý zuby. Tak už se nebojíš? :-)

281
Bezík
Reagovat

@jj: Konzervy nežeru, ale už se bojím otevřít ledničku … :D

282
jj
Reagovat

@Bezík:
Tomáš má Dominika až čtvrtýho, tak můžeš být v klidu :-) Proč sem pořád leze ta viagra? U Masterchefa taky. Jako bychom ji někdo potřebovali. Na nás se nenapakujete! :-)

283
Mila1
Reagovat

@jj: To si děláš legraci? Nevýrazná divná Diana a vede? No při nízké sledovanosti Voice se bohužel může stát, že její fanoušci jí to vyhrají. Ale mně přijde strašně slabá. A ani hezká není. Taková stará mladá. Co mne moc mrzí je nepostup Lucky. Nechápu, proč Jana dala Valentinu, když nic zvláštního nepředvedla.
A co se týče Markéty a Dominika, myslím, že dál půjde Dominik. Markéta je skvělá, moc se mi líbí, má v sobě takové tajemno, co člověka provokuje. Ale – Dominikův úsměv a vystupování je prostě pro spoustu fanynek neodolatelné a přiznám se, že ikdyž jsem mu po dvou českých vystoupení nemohla přijít na jméno a přišel mi maximálně slizký a podbízivý, tím Stingem si to malinko vyžehlil a vzala jsem ho na milost.
I tak ale mými favority zůstávají Kristián a Jakub.

284
Mila1
Reagovat

@jj: Mně tam viagra neleze… jen reklamy eshopů, kde jsem naposled nakupovala :-)

285
jj
Reagovat

@Mila1:
Na tobě by s reklamou na viagru moc nezbohatli, tak se nediv. Na mně samozřejmě taky ne, dyť já ani nevím, k čemu je to dobrý. Po straně mi taky neleze žádná viagra. Myslel jsem přímo příspěvek, už ho někdo smazal. Nějakej robot spamuje, nejvíc to většinou odnáší nejnovější článek, je jedno, k jakému pořadu. Často to vidím vpravo jak jsou nejnovější příspěvky. Ale ty si ze mě určitě utahuješ :-)

286
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Kdybych rozhodnul já, tak by zvítězil Peter nebo Kristián. To by se ti nelíbilo? :-)

287
Bezík
Reagovat

@Tomáš: NE ! Já chci Markétku !!! ;-)

288
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Tak to máš smůlu!

289
Valamin
Reagovat

@Tomáš: Ok, ale vyměnil bych Petera za Jakuba :)

290
Tomáš
Reagovat

Koukám na tu anketu o které tu diskutujete a Diana fakt vede ale Kristián a Peter za ní zase až tolik nezaostávají když člověk vezme že v reálu chodí hlasů rozhodně víc. Co mě tam překvapuje je poměrně malá podpora pro Jakuba na to jak ho tu favorizujeme, vypadá to že na Slovensku ho asi moc žrát nebudou. :( Ale nehlasují tam lidí z Česka, to potom může vypadat celé ještě úplně jinak. Doufám že Diana to nevyhraje, to by se mi taky nelíbilo. Sice pro mě lepší než třeba taková Eliška ale prostě chci aby už konečně vyhrál po letech chlap. No každopádně to bude letos skutečně hodně zajímavé.

291
Tomáš
Reagovat

@Valamin: Uvidíme. :-D Podle živáků. Každopádně Peter je moje srdcovka, toho nevyměním za nikoho ale s vítězstvím Jakuba by si u mě už pochodil protože Jakub by byl pro mě taky skvělý vítěz. A vlastně i Dominik což se tu nikomu nebude líbit kromě Moniky. :-D Prostě jeden ze čtyř chlapů chci aby to vítězství letos dal. Nejlépe Peter nebo Kristián ale i zbylí dva by byli pro mě super. Začínám mít pocit že taková příležitost jako letos kdy je to všechno tak strašně vyrovnané, k tomu už dlouho nebyla.

292
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ne, ty máš smůlu !!! :-P

293
Tomáš
Reagovat

@Bezík: To se ještě uvidí…třeba jo a třeba ne. :-D

294
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No musí letos pro změnu vyhrát děvče ! ;-) A ty konečně splníš svůj slib :D

295
dolores
Reagovat

@jj:
@Monika:
Netreba zatiaľ panikáriť …. pri tom náhlom Dianinom percentuálnom náraste som si spomenula ako si v minulosti niektorí súťažiaci pomáhali tým, že zverejnili takéto ankety na soc.sieťach… tak som šla mrknúť na FB Diany a áno, včera link tejto markízackej ankety zdieľala, takže vyhrať anketu v taktom prípade je malina …. mrkla som aj Petra, nemá to tam, predpokladám, že ani ostatní….

296
dolores
Reagovat

@Mila1: ale lezie to tu každému do diskusie, ani to nestíhajú mazať, mrkni príspevok 241

297
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Pro změnu kluk. A i kdyby zase jako vždycky vyhrála baba, tak pokud bych náhodou někdy splnil slib – kvůli tomuhle to vážně nebude, to byl jen fór. Ale hlavně ať ti to udělá radost. :-D

@dolores: No jo, je vidět že Diana je hodně ambiciózní a hodně by stála o výhru, snad ale nevyhraje.

298
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=M6N3xUeeH1c&feature=share&fbclid=IwAR1GhuG4uIwNeLpDrCiPh7HEs36SYPUCcE5z8Y65a4K7YAH-_-Imq9KuN5U Pokud by to někoho zajímalo, nový song dvou finalistů loňské SuperStar. Je to docela zajímavý song, není to vůbec špatné na to že mě posoutěžní tvorba finalistů většinou nebaví. Tenhle Dominik mě taky hodně bavil. :-)

299
Ally
Reagovat

@jj: a jeje tak to asi dobre,ze jsi prispevek neodeslal;) Ja ty Aleskovy „rekapy“ vetsinou necetla, takze zbytky dusevniho zdravi jsem si zachovala..
A s Janem Nicen v baraku nebydlim,aspon o tom nevim..:)
Jako fakt, ze sama mam nove hlucne sousedy,az se jednou nastvu/nastveme, musim mit cisty stit..
Ale pokud bych nekdy sla do Superstar..do Hvezdne pechoty:)..budu samozrejme doma trenovat o sto sest..to zas jo..

Jo a ta narazka od Scalexe na konci rekap byla na Anicku Dajdou..?
Ja uz si pamatuju jen“ to je vas nazorr, ja vam ho neberu..“ ..kamoska to pouziva obcas dodnes no..

300
jj
Reagovat

@Ally:
Oni ale doktoři nejsou zlí, to jen pacienti zlobí a musí se preventivně léčit. Tu výhru jsi mohla věnovat sousedům, že máš pro ně skvělej zájezd, měla bys na měsíc klid a možná by si je tam nechali napořád, ale když nechceš :-)
Zcela určitě se jednalo o narážku na Aničku Dajdou :-) Pak jsem ji viděl v nějakém pořadu po letech a bylo mi ji celkem líto.

301
Frida
Reagovat

Markéta má na Instagramu skvělou fotku. Vypadá jak Janis Joplin.

302
Prochor
Reagovat

@Ally: Já si pamatuju, že tatínek Aničky Dajdou pan Geisler zažaloval školu, do které Anička chodila. Důvod byl, že při dni otevřených dveří vyvěsili na škole heslo:“Naučíme vás všechno kromě zpěvu“.

303
jj
Reagovat

@dolores:
Mila1 to určitě ví, ale snažila se mě zdikredotovat…zdisdekridovat..udělat ze mě chlípníka! :-(

304
jj
Reagovat

@Prochor:
Pro tu holku to muselo být celkem drsný období. Jestli si to s něčím nepletu, tak pak nějaký čas seděla za pokladnou v nějakým marketu, každej na ni mohl celej den koukat a mít blbý poznámky. Vím, měla mít víc rozumu, ale stejně. Ovšem soudě dle jejího přehnaného sebevědomí a slabšího intelektu možná byla víc v pohodě než její rodiče.

305
Ally
Reagovat

@jj: Jojo, já jsem ráda, že už tyhle hvězdné pěchoty nejsou. Navíc, jak kdysi říkal myslím Petr Bende, jednou vám ujede nějaký tón, nějak se zatváříte, oni to sestříhají ..a už jste ve hvězdné pěchotě..a kariéra v háji..

306
Bezík
Reagovat

@Ally: No někteří si na hvězdné pěchotě tu kariéru i vybudovali, pamatuju na jistého Štěpána Turka jeho pověstnou „Stávku dýdžejů“ :D :D

307
DJ Vlado
Reagovat

ANKETA: Nejoblíbenější Češka, Čech, Slovenka, Slovák z talentových soutěží

Já vím, že tuto anketu jsem už kdysi dávno dělal, ale opakování je matka moudrosti, navíc tehdy tady bylo jiné složení diskutujících :-) Já to mám takhle:

Češka: Monika Bagárová
Čech: Petr Bende
Slovenka: Emma Drobná
Slovák: Robo Šimko

A jak to máte vy? :-)

308
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to mám já :

Češka: Aneta Langerová
Čech: Štěpán Urban
Slovenka : Emma Drobná
Slovák : Štefan Itcho Pčelár
Maďarka : Karmen Pál-Baláž

Karmen jsem udal jako Maďarku, protože jednak je a kdybych ji musel brát jako Slovenku, tak je to s Emmou tak nějak na remízu :D

309
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Češka : Sabina Křováková

Čech: Petr Bende

Slovák: Miro Šmajda

Slovenka : Karmen Pál-Baláž (R.I.P. Aleš winner Karmen :-D )

310
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No vidíš, já vzal Karmen jako slovenku ale mám ji tam taky. Fakt toho asi máme společného víc než si chceš přiznat. :-D

311
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: A když už tam mám Maďarku, tak ať je to kompletní :

Skot : John Boyd
:D

312
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nestraš !!! :D Na druhé straně, Pčelár a Drobná tam pro tebe musí být jak rudá muleta pro býka ! :D :D

313
DJ Vlado
Reagovat

@Bezík: :-D
To já bych taky mohl doplnit další kategorie:

(skoro)Polka: Eliška Rusková
Emigrantka: Gabriela Gunčíková
:-D

314
Mila1
Reagovat

@dolores: Ahá, já jsem myslela, že myslí reklamu, co vyskakuje vpravo. Tak to jo :-)

315
Mila1
Reagovat

Moji nej interpreti:
Češka – Aneta Langerová
Čech – Petr Ševčík
Slovák – Miro Šmajda
Slovenka – tam mne asi nikdo extra neoslnil

316
Bezík
Reagovat

@Mila1: Že ty nemáš nainstalovaný Adblock a Ghostery ??!!!

317
DJ Vlado
Reagovat

@Mila1: Abych ti pomohl se Slovenkou, tak si vzpomínám, že jsi fandila Aničce Veselovské :-)

318
JaiKudo
Reagovat

@Tomáš: Mě se tehdy docela líbila i Adéla….
Tohle minulý týden vyšlo na YT – song Danyla Johnsona (finalista britského x-faktiru) a Elis Mraz (v minulém Hlasu Eliška Mrázová s ukuklelí). Natočeno v Praze. Docela dobrý myslím.
https://www.youtube.com/watch?v=Gb0JHxaFRPY

319
Tomáš
Reagovat

U té nejoblíbenější slovenky sem původně chtěl napsat Dominiku Starou ale nakonec sem dal Karmen protože mi přijde taková energičtější a rockovější. Ale i Dominika byla fajn a jako jedné z mála holek sem jí fandil.

320
JaiKudo
Reagovat

@Bezík: Když o tom přemýšlím, tak Štěpán Urban byl kluk, od kterýho jsem očekával nejzajímavější muziku ze všech kluků ze SS. Ale on se asi 2 roky potácel od ničeho k ničemu, pak vzal z nouze roli kytaristy v doprovodné kapele Emmy Drobné, ale teď se konečně pochlapil a nahrál svůj autorský song Candy i s klipem. A konečně nezklamal. Žádný popík, ale alternativa s prvka mýho oblíbenýho trip hopu. Díru do světa tím u nás bohužel asi neudělá, ale za mě velký respekt. Fakt dobrý…. (y)
https://www.youtube.com/watch?v=hc2ZMRnszs0

321
Bezík
Reagovat

@JaiKudo: Jojo, mám ho v merku chlapce. Někdo potřebuje chvíli času než z něj něco vypadne.

322
Tomáš
Reagovat

@JaiKudo: Ty jooo, tak tohle je hodně zajímavý song. Tohle je skvělý song. Chytlo mě to hned na první poslech a budu si to pouštět asi častěji. Štěpán mě teda hodně a mile překvapil, takovou alternativu bych od něj nečekal. Až se divím že tohle je za dnešní den už druhý vlastní posoutěžní song někoho z SS co se mi líbí. Děkuju ti za objevení, zase mám co poslouchat. :-)

323
jj
Reagovat

@Tomáš:
Tomáši, klikni i tady na ten komentář, někdo tam objevil další Štěpánovu písničku, taky dobrej song. Mohlo by to být fakt dobrý album, jestli všechny písničky budou jako tyhle dvě. Úplně se nabízí dát albu název Candy :-)

324
Inbezka
Reagovat

Moji oblíbenci:
Češka: Aneta Langerová (o tu jsem se bála a zároveň jí věřila jako nikomu)
Čech: Martin Chodúr – byl skvělý
Slovák: Miro Jaroš (v soutěži ho deptali, ale on se nedal a daří se mu)
Slovenka: Martina Šindlerová – byla skvělá

325
Monika
Reagovat

ja to mam takhle, nekde dam i TOP 3, jinde sotva jednoho…
Ceska: 1. Senkova, 2. Langerova, 3. Eliska Ruskova
Cech: 1. Zbynek Drda, 2. Stepan Urban, 3. Dominik Hanza
Slovenka: Emma Drobna a dal nevim si Slovaky moc nevybavim
Slovak: asi Kristian Revay opet stejna situace si nejak nikoho nevybavim a samostatne rady jsem nesledovala.

326
Inbezka
Reagovat

Tak jestli s může dát i TOP, tak rozšiřuju:-)
Češka: Langerová, Sabina Křováková, Šenková (skvělý hlas, bohužel mi vadilo její ksichtění, ale snad z toho vyrostla)
Slovenka: Šindlerová, Patrícia Janečková, Dominika Stará (ale ta jen tak do počtu)
Čech: Martin Chodúr, a dál dlouho nic dechberoucího, snad Petr Bende a David Spilka
Slovák: Jaroš, Šmajda, Cmorik
Zahraničí nesleduji, ale oblíbenkyni mám – všichni mě tady ubijí čepicemi – Suzanne Boyle. Ne kvůli příběhu, prostě ten její hlas je něco nádherného.

327
Tomáš
Reagovat

Tak se nám už pomalu blíží sobotní první Finále a já jsem moc zvědavý na to jak to dopadne. Máte už nějaké tipy na to jak by to mohlo v jednotlivých týmech skončit, kdo by mohl vyhrát hlasování diváků a kdo by nás naopak mohl opustit? Já doufám že u Vojtka postoupí přes diváky Jakub. Protože pokud postoupí přes diváky Adriana, tak Vojtek je klidně schopný jak už ho z jeho letošních rozhodnutí známe dát přednost Aleksandře a Jakuba poslat domů. U Jany doufám že půjde přes diváky Peter ale bojím se že to bude Valentína protože jak už tu někdo psal, sledují to teď hodně mladší ročníky a těm určitě bude bližší Valentína než Peter. Pak se též obávám že by Jana mohla poslat Petra domů a nechat si Husarku když si ji tak oblíbila, to by asi bylo to nejhorší co by se v sobotu mohlo stát. :( U Kaliho bohužel asi téměř jistě postoupí přes diváky Diana ale doufám že Kali si nechá Kristiána a pošle domů Annu Máriu. U Dyka je asi na postup přes diváky jasná Eliška ale strašně by se mi líbilo kdyby došlo k šoku a postoupil by přes diváky Dominik. :-) :-D Pokud to bude Eliška a zůstanou mu na rozhodnutí Dominik s Markétou, tak si myslím že pošle domů spíš Dominika a nechá si Markétu. Celkově vzato vůbec nepotřebují diváckou imunitu Adriana, Diana a Eliška. Jejich koučové je nevyhodí v žádném případě a vždy je podrží před soupeřem. Naopak z kluků může v sobotu vyletět úplně každý z těch čtyřech, dokážu si to u všech představit. I když u Petra a Kristiána by mě to šíleně nasralo a jenom tak bych se s tím nesmířil a nevyrovnal zřejmě až do konce show. Vlastně i vyřazení Jakuba by hodně zabolelo a nebylo by to spravedlivé. S jediným Dominikem tak nějak počítám že asi vypadne i když bych mu šíleně moc přál postup, tam můžu být jedině velmi mile překvapen kdyby postoupil dál. Počítám že s tím vším ještě asi pořádně zamíchají sobotní výkony takže to asi může dopadnout jakkoliv. A jak to takhle předběžně vidíte vy?

328
DJ Vlado
Reagovat

Tak i já dám svoji TOP (ale ne 09 :-D):

Češky: Monika Bagárová, Lucie Bakešová, Gabriela Gunčíková, Eliška Rusková (tady se do 3 nevejdu, žádnou z těch 4 nedokážu oželet)
Češi: Petr Bende, David Weingärtner, Štěpán Urban
Slovenky: Emma Drobná, Patrícia Janečková, Kristína Mihaľová
Slováci: Robo Šimko, Miro Šmajda, Adam Urban (tohle je pro mě vůbec nejvyrovnanější kategorie a na 3. místo jsem měl hned několik adeptů, přičemž Adam to vyhrál díky své auře mučedníka a „antiRelicha“ :-D)

329
Inbezka
Reagovat

Vlado, na Davida Weingärtnera jsem zapomněla – ten se u mě ale vymyká, k tomu jsme doma (jen holky samozřejmě) měly zvlášť citový vztah, škoda ho:-(( nemohly jsme se dlouho smířit s tím, že už opravdu není:-(((

330
Tomáš
Reagovat

@Inbezka: Jo copak David. Toho je mi taky velmi líto, byl to fakt megasympaťák a skvělý zpěvák. Dodnes nezapomenu jak mu dal MD odstřelový song na kterém nebylo možné nic nového ukázat a následně hned využil toho že David nepostoupil přes diváky a poslal ho do rozstřelu s Kutheillem a pak ho vyřadil. Bylo jasné že David byl největší hrozbou pro Ivannu Bagovou, tak se ho musel rychle zbavit. I tohle pravidla The Voice bohužel umožňují, pamatuju si že to bylo přímo na Čarodějnice 2012 a bylo to pořádné drama. I když já si myslím že by David Bagovou vzhledem k jejímu náskoku asi ani tak u diváků neporazil ale v Top 2 MD týmu by asi byl a mohl předvést ještě další zajímavé výkony, vepsat se ještě víc do povědomí lidí a třeba by to s ním později nedopadlo ani tak jak to dopadlo. A nebo to bylo nevyhnutelné, každopádně je to dost smutné co se mu nakonec stalo.

331
Prochor
Reagovat

@Bezík: V tom případě můžeme pokračovat:
Nejlepší …
Maďarka: Karmen Pál Baláž
Američan: Noah Scott Ellenwood
Američanka: Celeste Buckingham
Holanďan : Thomas Puskailer nebo Victor Peeters
Němka: Debbie Kahl
Ruska: Aljoňa Shirmanová
Sýrie: Sámer Issa nebo Ahmad Hedar
Íránec: Ali Amiri
Jemen: Gabriela Sýkorová ( Al Dhábba)
Angola: Ben Christovao
Benin: Anamária d Almeida
Severní země: Barbar Mamut

332
Tomáš
Reagovat

@Prochor: To vás ještě pořád baví ty nesmyslné ankety? Mě teda už nějak ne….nechcete se raději bavit o tý sobotě jak sem nadhodil a vůbec nikdo na mě nereaguje? :-) Stejně je tu dnes nějak mrtvo, asi jak je ten svátek tak jsou všichni někde v Prčicích. :-D

333
Bezík
Reagovat

@Tomáš: No a co chceš spekulovat o sobotě ? Jak to celé dopadne je mi jasné, vyhraje „ksichtík“ Dominiček a já si budu muset otevřít o láhev dobrého červeného víc, abych to snáze přežil … . V sobotu mi vyletí Markétka a já si budu muset otevřít o láhev dobrého červeného víc, abych to snáze přežil … No tak jako tak mi vychází, že budu furt nalitej jako čuně … :D :D

334
Tomáš
Reagovat

@Bezík: To nevíš, já si myslím že Dyk dá Markétě přednost před Dominikem. Když kvůli ní vyhodil i talentovanou Valerii tak asi chce s Markétou pracovat a jenom jedno kolo mu k tomu nebude stačit. Samozřejmě rád bych se pletl ale Dominika by podle mě mohl zachránit asi jen postup přes diváky a ten u něj vzhledem k Elišce nejspíš nehrozí. Dost by mě Dyk překvapil kdyby si nechal Dominika a Markétu poslal domů, moc tohle od něj nečekám.

335
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Dominiček jasně postoupí přes diváky, věř mi, znám své pappenheimské. A mezi Markétou a Eliškou, no jak to asi dopadne, že …

336
Prochor
Reagovat

@Tomáš: Když ta soutěž je dost nudná a všechno už bylo řečeno.

338
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Já v tomhle souhlasím s Bezíkem, že Dominik může klidně postoupit přes diváky, protože lidovost u holek fungovala naposledy u Koščové a to už je pravěk, naopak si vzpomeň, jak dopadly Šenková a Kolečkářová, takže Eliška to nemá přes diváky zdaleka tak jisté jak by se mohlo zdát, navíc těch hlasů bude chodit málo, takže tam Dominika můžou jeho fanynky klidně vytáhnout :-)

339
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No kéž by….budu doufat v zázrak.

340
JaiKudo
Reagovat

@DJ Vlado: To, že postoupí Dominik nikoliv přes diváky, ale přes divačky předpokládám, ale nemíním se tím nijak trápit nebo rozčilovat, na to jsem už starej :-D Poslední možnost se ho zbavit byly duely, kde to bohužel dopadlo tak, jak produkce zavelela…. Ani bych se nedivil, kdyby to dotáhl hoooodně daleko. :-(

341
Tomáš
Reagovat

@JaiKudo: Třeba Dominik postoupí přes Tomáše, co ty víš. :-D

342
Mila1
Reagovat

@DJ Vlado: Dík za upozornění :-) tak doplňuji, že Slovenka – Anička Veselovská. Co s ní vůbec je? Víte někdo?

343
Mila1
Reagovat

Myslím, že pokud v sobotu má od každého kouče vypadnout 1 zpěvák, tak to bude: u Kaliho Annamária, u Jany Husárová, u Vojty bohužel asi Markéta a u Pepy Alexandra.

344
Mila1
Reagovat

No a já bych si přála, aby u Vojty vypadl Dominik, protože Eliška se mi líbí od začátku a Markéta je tajemně zajímavá, a u Jany Valentina, protože mi vadí, že kvůli ní vypadla výborná Lucka.

345
Mila1
Reagovat

Jo a u Kaliho bych si moc přála, aby vypadla nudná Dianka

346
Tomáš
Reagovat

Já bych si přál aby i po sobotě zůstali v soutěži všichni čtyři chlapi aby se to už konečně genderově vyrovnalo. Takže ať vypadnou čtyři baby, je mi jedno které. Ale myslím že to nevyjde a ven minimálně jeden kluk stejně půjde. Svým způsobem se bojím o každého z nich. Kdybych já si musel nutně vybrat koho vyřadím tak by to bylo – u Vojtka Aleksandra, u Jany Husarka, u Kaliho Anna Maria a u Dyka Eliška.

347
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku, přičemž mnohé jistě překvapí první místo v mém žebříčku :-)

348
jj
Reagovat

test
test
test

Přidat komentář