Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: tým Dary Rolins a jeho šance

15. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3772 w=420]

Na konci článku nezapomeňte hlasovat v anketě, kdo je váš největší HLAS v týmu Dary Rolins. Děkujeme.

V minulých dnech jsme vám s Merťasem nabídli analýzy týmu Michala Davida a Pepy Vojtka a dnes si proklepneme 14 soutěžících, které koučuje jediná „růže mezi trním“ Dara Rolins. V jejím týmu je situace docela zajímavá, neboť k ní postoupilo hned několik zralých žen, ale přesto zde hrají prim teenagerky. Chlapecká část je zase pro změnu plná dost výrazných a snadno zapamatovatelných týpků. Které soutěžící si tedy Dara vybrala a jaké vidím jejich šance na finále?

Adam Pavlovčin

[singlepic id=3460 w=420]

Bratr Radky Pavlovčinové má i přes nízký věk velmi vyzrálý hlas a je to typ pohledného kluka, na kterého zcela jistě poletí mladé holky. To ovšem může být dvojsečná zbraň, protože pak už si těžko získá fanoušky jiného typu podobně jako v loňské SuperStar Martin Harich, který i přesto, že se zlepšoval, pro mnohé se nedokázal vymanit ze škatulky „plyšáka“. Navíc Adamův zpěv rozhodně není dokonalý, takže nevěřím, že bude mít vyrovnané výkony. Šance na postup do finále má však dost velké.




Šance na finále: 70%

Simona Hégerová

[singlepic id=3469 w=420]

Největší favoritka Dařina týmu. Je mladá, krásná, sympatická a velmi talentovaná, to je proklatě silná kombinace pozitiv, která dává Simoně v soutěži obrovské šance. Její moderní vibrato je velkým příslibem toho, že může písním dodávat osobitý rukopis. V mnoha směrech aspiruje na to být nástupknyní tří malých piv či Moničiny Staré Konvičky. Pokud neselže ve zpěvu a bude podávat vyrovnané výkony (což u takového mláděte není nikdy jisté), má velkou šanci dostat se hodně daleko.

Šance na finále: 90%

Alan Tuscany

[singlepic id=3461 w=420]

Výrazný a nepřehlédnutelný typ, který nenechá nikoho chladným, jedni ho budou milovat a druzí nenávidět, ale málokdo ho bude přecházet bez povšimnutí. Podobnou figurku zkrátka potřebuje každá soutěž . I když Alan nezpívá nejlépe, tak je to velký šoumen a jde z něj velké množství energie. Za normálních okolností bych ho tipoval na jasný postup do finále, ale vzhledem k tomu, že tato soutěž je přece jen trochu víc o zpěvu než třeba SuperStar, tak Alanovy šance vidím jen jako lehce nadprůměrné.

Šance na finále: 60%

Zuzana Mikulcová

[singlepic id=3544 w=420]

Velmi zajímavá a osobitá zpěvačka, která inklinuje k jazzu a soulu a dokáže písním vtisknout vlastní tvář. Nevýhodou pro ní může být to, že její zpěv není zrovna prvoplánová záležitost, i já jsem ho na první poslech zcela nevstřebal. Otázkou také bude to, proti komu ji Dara v duelu postaví. Každopádně si však myslím, takováto pěvecká osobnost by byla pro finále přínosem a neměla by v něm tedy chybět.

Šance na finále: 65%

David Bisek

[singlepic id=3533 w=420]

Musím se přiznat, že David není zrovna člověk, který by mi padnul do oka. Jeho zpěv na mě působí lehce naslizle a přiteplně (čímž se nechci čtyřprocentní menšiny nějako dotknout, rozhodně bych nechtěl být zase označen za homofóba, tak jako při první řadě ČSMT, když jsem si dovolil kritizovat ChiChi Tornádo). Na druhou stranu je to však velmi výrazný a nepřehlédnutelný typ a jelikož se podle ukázek nejspíš utká v duelu s mnohem méně výrazným Norbertem Petickým, tak jeho šance na postup do finále vidím jako dost velké. Já bych si však místo něj raději vybral někoho jiného, protože Davidův zpěv zkrátka není můj „cup of tea“.

Šance na finále: 75%

Nándor Polgáry

[singlepic id=3540 w=420]

Nandy v mnohém připomíná semifinalistu loňské SuperStar Noaha Ellenwooda, s nímž má společný nejen výběr písně (Come Together od Beatles zpíval Noah v prvním semifinále), ale i určitý zahraniční „smrad“. Jako zpěvák mi však Nandy přijde průměrný a na rozdíl od Noaha je starší, takže šance na zlepšení není velká. Navíc na pódiu působí dost nesměle a křečovitě, což mu taky do karet zrovna nehraje. Řadím ho tedy spíše mezi outsidery, nicméně může i překvapit.

Šance na finále: 40%

Katarína Demská

[singlepic id=3579 w=420]

Pokud je někdo vyloženým outsiderem Dařina týmu, pak je to jednoznačně Katarína. Její zadržovaný způsob zpěvu je sice svým způsobem zajímavý, ale obávám se, že to nemá větší perspektivu. Navíc je dost pravděpodobné, že se dostane do duelu se Simonou Hégerovou (což tipuji proto, že se jedná o dvě křehké blondýnky), proti které nemá ani stín reálné šance. Upřímně by mě hodně překvapilo, kdyby Katarína postoupila.

Šance na finále: 10%

Norbert Petický

[singlepic id=3584 w=420]

Zcela jasně nejméně výrazný z pánské části Dařina týmu. Účastnil se už loňské SuperStar, ve které skončil v divadle, přičemž už tam bylo jasné, že toho nemůže moc nabídnout. Tedy jeho zpěv není špatný, ale je prostě nijaký. V souboji s výraznějším Davidem Biskem mu dávám jen mizivé šance na postup.

Šance na finále: 25%

Eva Bitoová

[singlepic id=3575 w=420]

K Daře do týmu postoupily hned čtyři postarší dámy (tzn. 30 let a více) a Eva byla první a zřejmě nejvýraznější z nich. Má pěkný zastřený hlas a je to už zkušená zpěvačka, takže se u ní dá předpokládat výkonnostní stabilita. Na druhou stranu pro ni však její věk může být i nevýhodou, protože už se nemá kam posouvat, a tak může Dara před preferovat někoho mladšího a tvárnějšího. Podobně jako u Zuzany Mikulcové to bude záležet především na tom, ke komu Dara Evu v duelu postaví. Šance vidím jako lehce nadprůměrné.

Šance na finále: 60%

Dominika Šuľáková

[singlepic id=3574 w=420]

Druhá největší favoritka Dařina týmu po Simoně Hégerové. Dominičin výkon ve výběru naslepo sice nebyl stoprocentní, zvlášť ve slokách se do toho málo opřela, její hlasový potenciál byl však nepřeslechnutelný. Největší zbraní Dominiky je však její charisma a energie, která z ní sálá, proto si myslím, že její šance na postup do finále jsou velké, obzvlášť pokud se dostane do duelu s některou ze starších a usedlejších dam.

Šance na finále: 80%

Elin Špidlová

[singlepic id=3671 w=420]

Tuto dámu už někteří diváci mohou znát, přestože se svým jmenovcem, expremiérem Vladimírem Špidlou, má společné jen příjmení. Má za sebou mnohé muzikálové role (Hamlet, Galileo, Tajemství) a objevila se i před filmovou kamerou, například ve filmu Der Lebensborn – Pramen života nebo v pokračování legendární Nemocnice na kraji města. Vzhledem k silné konkurenci zpěvaček v Dařině týmu u ní šance na finále nevidím. Její zpěv je sice kvalitní, ale ne zas až tak výjimečný.

Šance na finále: 20%

Judita Hansman

[singlepic id=3674 w=420]

Další relativně známá a etablovaná herečka postoupila velmi těsně, vlastně si ji Dara vybrala až když dozpívávala, proto Juditiny šance vidím jako téměř mizivé. Zpívá slušně, ale je to typická zpívající herečka. Spolu s Katarínou Demskou ji vnímám jako největší outsiderku Dařina týmu.

Šance na finále: 15%

Lenka Jankovská

Při jejím vystoupení otočili svá křesla všichni čtyři koučové, z nichž si Lenka vybrala Daru. Upřímně řečeno však nadšení koučů nijak zvlášť nechápu. Lenka je sice sympatická a v jejím zpěvu mi nic výrazně nevadí, ale ani mě na něm nic výrazně nezaujalo. Pokud se Lenka dostane do duelu s Elin nebo Juditou, má šanci na postup, pokud však proti ní Dara postaví některou výraznější soupeřku, tak se její šance výrazně sníží.

Šance na finále: 50%

Miloš Novotný

Jako poslední postoupil do Dařina týmu postoupil tento šestnáctiletý mladík, který dost zariskoval s výběrem Dana Bárty a jeho snowboarďáckého megahitu On My Head, ale tento risk mu celkem slušně vyšel. Miloš má velmi zajímavý hlas, který může znít dobře jak v rocku, tak v popu. Šanci na finále má slušnou, ale dost bude záležet na tom, koho Dara proti němu postaví, pokud Adama Pavlovčina, který je sice srovnatelný zpěvák, ale větší „cukrík“, tak Miloš nebude mít příliš velkou šanci, s Alanem Tuscanym by pak mohl svést vyrovnaný boj a Nandyho by porazil úplně jednoznačně. Milošův osud tedy bude záviset primárně na štěstí.

Šance na finále: 65%

DJ Vladovo shrnutí týmu Dary Rolins

Tomuto týmu dominují dvě silné favoritky Simona Hégerová a Dominika Šuľáková, které jsou obě velmi talentované a navíc vyloženě hvězdné typy, a proto si myslím, že by jim finále nemělo uniknout. O třetí zpěvačce se podle mě rozhodne mezi Zuzanou Mikulcovou a Evou Bittoovou, z nichž já bych preferoval Zuzanu jako osobitější a taky jí z těchto dvou věřím na postup trochu víc. U chlapců se zdají mít finále jasné Adam Pavlovčin a David Bisek, o třetím mužském finalistovi se pak rozhodne mezi Alanem Tuscanym a Milošem Novotným, kde je to velmi vyrovnané, neboť Miloš je lepší zpěvák, ale Alan je na druhou stranu výraznější typ. Naopak vyloženě by mě překvapil postup kohokoliv ze čtveřice Katarína Demská, Norbert Petický, Elin Špidlová a Judita Hansman.

Koho by vybral DJ Vlado?

Simona Hégerová, Dominika Šuľáková, Zuzana Mikulcová, Miloš Novotný, Adam Pavlovčin, Alan Tuscany

DJ Vladův tip na finále

Simona Hégerová, Dominika Šuľáková, Zuzana Mikulcová, Adam Pavlovčin, David Bisek, Alan Tuscany / Miloš Novotný

Zítra vás čeká analýza posledního týmu, konkrétně Rytmusova, kterou si opět vezme na starost Merťas.

ANKETA: Kdo je největším HLASem v týmu Dary?



Související články

Hlas ČeskoSlovenska: tým Michala Davida a jeho šance
Hlas ČeskoSlovenska: tým Pepy Vojtka a jeho šance

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
Postarší dáma
Reagovat

Postarší dáma (tzn. 30 let a více) zdraví DJ Vlada :-)))

2
Merťas
Reagovat

Kolego, dobrá práce a pěkné čtení, zítra kruh uzavřu. :)

3
Fialka09
Reagovat

Ta „postarší dáma“ mě taky dostala, díky, Vlado, jsi rozený kavalír!:-))))) Jinak tenhle tým je pro mě celkově asi nejslabší, ale je v něm moje hlavní dívčí favoritka soutěže – Simona. Takže palce držím hlavně jí, dál ještě Dominice, kluci jsou mi tak nějak fuk všichni.

4
Fialka09
Reagovat

Ta „postarší dáma“ mě taky dostala, díky, Vlado, jsi rozený kavalír!:-))))) Jinak tenhle tým je pro mě celkově asi nejslabší, ale je v něm moje hlavní dívčí favoritka celé soutěže – Simona. Takže palce držím hlavně jí, dál ještě Dominice, kluci jsou mi tak nějak fuk všichni.

5
Maxx
Reagovat

Dara má podle mě nejsilnější tým. Nebo to přijde jen mě? :D Jinak sice jsem hetero, ale ten Pavlovčin na mě působí tak nějak eroticky :D Co se to se mnou sakra děje? Nebo že bych v něm viděl jeho ségru? Nedělám si srandu, budu fandit jemu.

6
KLM
Reagovat

Dávám svůj tip a uvidíme jestli to vyjde: Hlas Československa vyhraje….Brunno Oravec!! Zatím to sice nevypadá moc pravděpodobně ale vzpomeňte na Zonygu a loni na Adamce….taky je ze začátku nikdo netipoval. A on je dost podobný typ…..uvidíme no ale já mám takovou zvláštní intuici že ten by to vážně mohl celé vyhrát……no uvidíme.

7
Jarda
Reagovat

Z mého pohledu má nejsilnější tým Michal David a hned za ním Pepa Vojtek.

8
pimpa
Reagovat

Vlado, Vlado… :-) Já vím, že máš rád mladý holky, ale termín „postarší dáma“ pro ženskou kolem třicítky je fakt humorný! Já už jsem, v tom případě, totálně přesluhující fosílie! :D

9
Rena
Reagovat

také mě zaujala jenom Simona a Dominika… jinak nikdo

10
Lucas
Reagovat

SPOILER!!
..
..
..
..
..
..
..

tak já včera slyšel, že proti sobě bude Adam s Milošem a vyhraje ten druhý..

11
Paul
Reagovat

Chci Adama i Miloše.

12
K.
Reagovat

postarší dámy, jo? utrhnu Ti hlavu :-DDDD

13
K.
Reagovat

jinak bych si přála, aby postoupila Zuzana; Simona a Dominika ok, ale zas tolik mi na nich nesejde… kéž by ta Zuzana vyšla, šance vidím tak 50:50

Reagovat

Neviděl někdo upoutávku na Nově na nedělní souboj, kde jsou pěkně zobrazeny všechny páry do soubojů? Na oficiálním webu jsem to nenašel. Tam jsem objevil jiné video. Díky.

15
DJ Vlado
Reagovat

Omlouvám se všem „postarším dámám“, kterých jsem se touto formulací dotknul, jsem ale rád, že to berete s humorem :-D I když pořád si myslím, že to není nic proti tomu, když 3M kdysi označil 23letého Marka Lacka za „veterána na sklonku kariéry“ :-D

16
T.M.
Reagovat

Takže být já Darou, vybral bych tuto šestici: Adam Pavlovčin, Simona Hégerová, Alan Tuscany, Zuzana Mikulcová, David Bisek a Dominika Šuláková.

17
K.
Reagovat

Ve finále chci: Zuzanu, brala bych tam: Dominiku a Simonu; naopak tam nechci Katarínu, Norberta, Evu, Elin a Biska (toho ale pořád radši než Norberta, se kterým je v duelu), ostatní jsou mi tak nějak jedno…

18
Langic
Reagovat

Takže jsem studoval,co se kde šustlo,projížděl obrázky a zachytil jsem několik dvojic
Michal
Petr Kutheil a Martin Hrabal
Alžběta Pažoutová a Ester Wiesnerová(pokud me zrak neklame
Arpád Csete a Brunno Oravec
Pepa
Martin Truhlář s Janem Dandou(Na obrazku s Martinem je ta jeho čepice)
Marek Motalík a Daniel Mrozek

Bára Vaculíková a Markéta Poulíčková
Jakub Pohle a Libor Zajpt
Matej Koren a Barbora Švidránová
Dara
Katarina Demská a Nándor Polgáry
David Bisek a Norbert Petický
Rytmus
Kristýna Daňhelová(opět mě možná klame zrak) s Renatou Čonkovou
Imrich Tengeri a Juraj Zaujec
Adam Koubek a Patrik Havelka
Anna Veselovská a Lucie Dobrovodska

Tot vse,co jsem vypozoroval

19
okkvp - admin
Reagovat

ID Langic přístě nebude tapetovat panáčka kopírováním jednoho postu pod čtyři různé články.
Vzhledem k tomu, že tuhle RS nesleduju, tak neposoudím, zda jde o nějaké spoilerování – kdyby ano, tak mi dejte vědět, smažu

20
Langic
Reagovat

19-Omlouvám se za tapetování,uvědomil jsem si to pozdě,už když jsem přípsěvky odeslal a o spoiler se nejedna,všechno jsou to duely,které se daly vypozorovat na fotkách a videích ze oficiálních stránek hlasu

21
Jackolo
Reagovat

Alternativní pohled na tým Dary Rolins: hlasceskoslovenska.net/clanek/95-jak_silny_tym_ma_dara_rolins

22
Leta
Reagovat

moc držím palce Milošovi Novotnému, včera jsem za ním seděla a je nejen milý, ale i hodný

Přidat komentář