Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: tým Rytmuse a jeho šance

16. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3779 w=420]

Na konci článku nezapomeňte hlasovat v anketě, kdo je váš největší HLAS v týmu Rytmuse. Děkujeme.

Dnes uzavírám představování týmu koučů Hlasu Československa. S DJ Vladem jsme vám tenhle týden každý den servírovali naše analýzy a dnes se kruh uzavírá. Rytmus má pod svou střechou silné koně. Možná i favority na velké finále. Kdo porazí své konkurenty? A jak to vidí Merťas?

Adam Koubek

[singlepic id=3572 w=420]

Adam se na castingu představil s písní Easy. No nevím jestli to bude mít jednoduché. Adam mi přijde jako nemastný, neslaný chlapík. Písničku odzpíval jako by se neřeklo. Co mu ale nemůžu upřít je zajímavá barva hlasu. Něco zvláštního v hlasu má a to se mi líbí. Jenže prosadil se by se Jakub na naší scéně? Bude záležet na tom, s kým půjde do souboje.

Šance na postup: 30 %




Imrich Tengeri

[singlepic id=3534 w=420]

Zpívající londýnský kuchař se minul týmem a asi i soutěží. Jeho výkon na castingu byl otřesný. Hlasově u něj neshledávám žádnou zajímavost. Naopak je u něj spoustu rušivých prvků, které mi vadí. Například jsem si myslel, že když maká v Londýně, že bude umět trošku lépe anglicky. Jeho zpívání v angličtině tomu moc nenasvědčovalo. Dále některé tóny vůbec nedotahoval a nezhudebnil je. Nechal je stát jakoby na místě. Imrich by musel v souboji podat životní výkon nebo by jeho soupeř musel totálně vyhořet, aby postoupil.

Šance na postup: 1 %

Kristýna Daňhelová

[singlepic id=3466 w=420]

Kristýna se zdá být plachou slečnou. Pěvecky k zahození určitě není. Ve spolupráci s Rytmusem si ji dovedu velmi živě představit. Její hlas mi hodně připomíná hlas Šárky Vaňkové. Když Kristýna najde vhodnou sortu sedících písniček tak by se nemusela v soutěži ztratit. V souboji by mohla uspět.

Šance na postup: 70 %

Lucie Dobrovodská

[singlepic id=3582 w=420]

Lucka je především osobnost. Člověk, který má svoje vystupování, prožívá vše po svém a je prostě svá. V hodnocení jejího vystoupení jsem byl už tehdy zdrženlivý, protože od dob Stacy Francis jsem k Purple Rain připoutaný a jen tak někdo její výkon v X Factoru netrumfne. Lucce se podařila jiná věc. Přinesla do soutěže originalitu a něco nového. Já si nepamatuji, že by někdo na pódium nakráčel s kytarou v takové soutěži v naši krajinách a s tímto imigem zůstal až do konce. Lucka už bude v paměti na furt s kytarou a v soutěži jí to může hodně pomoci. Purple Rain odzpívala hezky, ale přesto si myslím, že má mnohem na víc. A ukázky na souboje tomu nasvědčují.

Šance na postup: 95 %

Nikoleta Spalasová

[singlepic id=3541 w=420]

Sympatická řecká rodačka, která žije v Čechách a čte Bulgakova. Její vystoupení na castingu bylo jako na houpačce. Chvíli to bylo ok a pak to šlo dolů. V televizi její hlas bombasticky nezněl, ale ve studiu zřejmě ano, protože postavila na nohy diváky. A spolupráce s Rytmusem by ji mohla být prospěšná. Výborně vypadá, má svůj názor a když se probojuje přes tvrdou konkurenci v týmu tak by mohla zamíchat s pořadím v soutěži.

Šance na postup: 75 %

Petr Lexa

[singlepic id=3468 w=420]

Petr se v zákulisí před castingem vsadil s Leošem, že když aspoň jeden kouč otočí své křeslo tak zbytek svého vystoupení odskáče. To mu poté při vystoupení uškodilo. Hlasově je na tom Petr výborně. Je svěží a příjemný. Celkově se mi zdá jako neopracovaný kámen, se kterým bude mít Rytmus trochu práce, ale ta vložená snaha by se mu mohla vyplatit. Petr je totiž perspektivní a když se mu povede souboj tak by mohl postoupit.

Šance na postup: 75 %

Simona Fehérová

Další bizarní postavička v cirkuse zvaný Tým Rytmus. Simona má svou hlavu a práce s ní nebude nic jednoduchého. Nemá ráda komerci, ale je v komerční soutěži na komerčních kanálech. No aspoň přiznala, že to dělá kvůli prachům. Její velké plus je její čistý a krásný hlas. Já bych se nebál ji označit za horkou favoritku celé soutěže. V souboji by měla své soky převálcovat a místo v live shows si hladce zajistit. A už jen ta kontroverze kolem její osoby ji přinese plusové body, protože nejlepší reklama je taková, když o vás lidé mluví.

Šance na postup: 100 %

Tamara Kubová

[singlepic id=3681 w=420]

Tamara. Co k ní napsat? Sám moc nevím. Tahle slečna mě vůbec ničím nezaujala. Přijde mi jako jedna z mnoha. Hlavně hlasově. Zajímavou barvu sice má, ale v celém jejím vystoupení na castingu moc tlačila na pilu, moc chtěla. To ji uškodilo. Myslím, když ubere plyn tak by třeba mohla vyplodit líbivé tóny. V tomhle balení se mi nelíbí a nevím jestli by měla šanci na naší scéně. Vážně mě nic nenapadá, proč by měla Tamara dál postoupit. Zachrání jí jedině neočekávaný výkon v souboji.

Šance na postup: 10 %

Renáta Čonková

Noblesní ženská, která disponuje silným hlasem. Své vystoupení dala s přehledem a její super chraplák ji pomůže v cestě dál. Hlavní otázka, co potom s Renátou? Měla by v těchto letech šanci se uchytit na federální scéně? Kam by zapadla? Přesto si myslím, že by měla své soupeře v souboji převálcovat.

Šance na postup: 95 %

Patrik Havelka

Patrik mi od začátku moc nesedí. Zdá se mi až moc sebevědomí. Nezdravě. Hlasově to taková bomba není. Velké plus pro Patrika, že zpíval slovensky. Málokdo v soutěži odzpíval domovským jazykem. Přiznám mu i lepší hlasový průměr, protože se to fakt dá poslouchat. A pokud ukázky na Nově nelžou tak by měl jít do souboje s Imrichem a všechno lepší než londýnský kuchař.

Šance na postup: 95 %

Michal Chrenko

Michal je zajímavý člověk. Nepamatuju si ho z žádných jiných soutěží, a tak jsem jako tabula rasa s jeho vystupováním. S klavírem při vystoupení dokázal, že má hudební sluch a o muzice něco ví. Má dobrý vzhled, ale otázka jestli na něj holky poletí, protože mně se zdá, že je až moc mužný na to aby oslovil velkou masu náctiletých. Hlasově bych řekl, že je průměrný zpěvák. Nenadchne, ale ani neurazí.

Šance na postup: 50 %

Lenka Libjaková

[singlepic id=3581 w=420]

Skromná dívka, která šla kouče oslnit. Bohužel pro ní se jí to povedlo jen s Rytmusem, ale to znamenalo postup. Lenka své vystoupení prožívala a snažila se ze sebe vymáčknout to nejlepší. Hlasově to bylo poslouchatelné, ale jako jednorázová záležitost. Její vystupování si dovedu představit hlavně v rámci soutěže. Kam s ní po soutěži nevím. Pokud nepředvede heroický výkon v souboji tak nejspíš nepostoupí.

Šance na postup: 20 %

Juraj Zaujec

[singlepic id=3675 w=420]

Juraj je dost muzikální člověk a jeho vystoupení na castingu bych označil za jedno nejlepších v soutěži. Procítěně a decentně podal svůj song až mi běhal mráz po zádech. Skvělý člověk a muzikant, který ví co chce a v týmu Rytmuse se bude vyjímat. On mu určitě pomůže v hudebním růstu. V souboji by to mělo být jasné. Juraj by měl urvat místo ve finále.

Šance na postup: 100 %

Anna Veselovská

[singlepic id=3669 w=420]

ÁÁÁÁÁ. To je taková škoda, že je veřejným tajemstvím, že Anička půjde v souboji proti Lucce. Anička podala excelentní výkon, kterým oslnila snad všechny. Škoda, že je Rytmus postavil proti sobě, protože obě by si zasloužily jít dál do finále. Otázka ke komu se přikloní. Na základě castingů má mírně navrch Anička.

Šance na postup: 100 %

Merťasovo shrnutí týmu Rytmuse

No vůbec nezávidím Rytmusovi rozhodování v soubojích. Dvě největší favoritky postaví proti sobě. Škoda pro všechny. V klidu můžu říct, že má v týmu tak čtyři lidi, u kterých není pochyb o tom, že by neměli postoupit v tak tvrdé konkurenci. A na finálovou šestku může dosáhnout kdokoliv ze zbývajících deseti. Snad se souboje povedou a postoupí jen ti nejlepší.

Merťasův tip na postup?

Simona Fehérová, Renáta Čonková, (někdo z dvojice Anna/Lucie, přál bych to Aničce), Juraj Zaujec, Petr Lexa a Patrik Havelka

ANKETA: největší HLAS u Rytmuse má …



Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 74
1
Langic
Reagovat

Takže jsem studoval,co se kde šustlo,projížděl obrázky a zachytil jsem několik dvojic
Michal
Petr Kutheil a Martin Hrabal
Alžběta Pažoutová a Ester Wiesnerová(pokud me zrak neklame
Arpád Csete a Brunno Oravec
Pepa
Martin Truhlář s Janem Dandou(Na obrazku s Martinem je ta jeho čepice)
Marek Motalík a Daniel Mrozek

Bára Vaculíková a Markéta Poulíčková
Jakub Pohle a Libor Zajpt
Matej Koren a Barbora Švidránová
Dara
Katarina Demská a Nándor Polgáry
David Bisek a Norbert Petický
Rytmus
Kristýna Daňhelová(opět mě možná klame zrak) s Renatou Čonkovou
Imrich Tengeri a Juraj Zaujec
Adam Koubek a Patrik Havelka
Anna Veselovská a Lucie Dobrovodska

Tot vse,co jsem vypozoroval

edit okkvp-admin: prosím příště netapetovat jedním postem pod čtyřmi články

2
T.M.
Reagovat

No tak počkat podle ukázek jsem viděl že do souboje s Imrichem půjde Juraj Zaujec a ne Patrik…takže Juraj má snad postup jistý. Patrik Havelka půjde do souboje s Adamem Koubkem a ty bych vyhodil klidně oba protože mě ani jeden vůbec ničím nezaujal, ob a jsou totálně nemastní, neslaní…

3
Merťas
Reagovat

2 – Oukej, já jsem ty ukázky asi špatně zachytil. :)

4
Lucas
Reagovat

Merťas: to já miluju Purple Rain od dob X Factoru 2008, tohle je moje nejoblíbenější verze, zatim jí nic nepřekonalo: http://www.youtube.com/watch?v=NqbJwLvtZGQ

5
Merťas
Reagovat

4 – Lucasi, taky moc dobrý, ale řekl bych, že ta Stacy je furt o chlup lepší. Přijde mi, že Ruth to rozbalila až s refrénem. Naopak Stacy energicky jela celý song. Ale to už je hodně subjektivní. :) Díky moc za další skvělý Purple Rain. :)

6
Viq
Reagovat

Annu jsem považoval za jednu z favoritek soutěže, ale Fire to the rain spíš sedí k její soupeřce. Vzhledem, že má i jiné přednosti (je dnes moderně při těle), bojím se, že Anna záhy vyhučí.
A to by byla škoda.

7
T.M.
Reagovat

6:Stát se to může a ani by mě to moc nepřekvapilo. Uvidíme no…U Rytmuse je mým hlavním favoritem stejně Zaujec takže by mi to asi ani moc nevadilo. Za to pokud je to pravda s tím Hnilicou, tak to by mi hnulo žlučí podstatně víc….a asi už bych neměl dál chuť na tu soutěž koukat.

8
Jirka
Reagovat

Myslíte že by Juraj Zaujec mohl vyhrát Hlas Československa?

9
Nofux
Reagovat

Párování Rytmusova a částečně Michalova týmu + postupující do live shows (z toho co si pamatuju).
Někteří lidi nemají rádi spoilery a chtějí se nechat překvapit a já to chápu, proto jsem to hodil sem: http://pastebin.com/DApzqWFJ a kdo bude chtít tak se může podívat :)

10
Viq
Reagovat

Nudní chlapci z Česka i Slovenska mě už dlouho jako vítězové těchto show nudí. Ale taková je demokracie – diktatury většiny.
Po dlouhé době mě tahle show zaujala (po všech těch nudných talentmániích) a vypadá to, že má favoritka vyhučí už v prvním kole. Pech.
Mám sice ještě jednu – Simonu Hégerocou, ale Anna je lepší.
Dost se dá ovlivnit výběrem písničky, kde záleží ke komu se víc hodí, než kdo je lepší. Tak se dá celá show směřovat k požadovaným výsledkům.
S Hnilicou nevím, co je za problém?

11
Viq
Reagovat

8: Myslím, že Zaujec je horkým kandidátem.

12
aramejka
Reagovat

9: Díky, Nofuxi – ze dvou soubojů, které mě zajímaly, jeden dopadl dobře. U toho druhého aspoň nebudu u obrazovky nervózní, takže jsi mi zachránil pár nehtů. :-))

13
T.M.
Reagovat

9:Díky, škoda že tam nebyl ten Hnilica…

14
T.M.
Reagovat

A jéje tak já začínám mít obavy že Hnilica s Kutheilem postoupí prvně v soubojích oba dva ale pak půjdou oba spolu do rozstřelu o poslední finálové místo a David pošle do finále Kutheila :-(

15
K.
Reagovat

Tal z Rytmusova týmu bych do finále brala hned 7 lidí: Andulu a Juraje tam vysloveně chci, dál bych tam brala Simonu, Kristýnu, Adama, Lucii a Renátu.

Co se týče výše napsaných dvojic na souboje:
Kutheil vs. Hrabal – výsledek je mi jedno, dál půjde Kutheil
Alžběta vs. Ester – hrozně bych si přála Ester, šance vidím 50:50 (musí se eMDýmu nechat, že dvojici vybral tak, aby to bylo napínavé)
Arpád vs Brunno – tip i přání Brunno
Truhlář vs. Danda – tip Danda, přání: podle toho, kdo líp zazpívá, zatím je mi to jedno
Motalík vs. Mrózek – tip i přání Mrózek
Poula vs. Bára – ideálně bych ve finále nemusela mít ani jednu, dál půjde Poula
Pohle vs. Zajpt – přání asi Pohle, tip asi taky spíš Pohle
Matej vs. Bára – výsledek těžko odhadnutelný, asi bych víc sázela na Báru, přání – Bára, ale je mi to dost jedno
Katarína vs. Nándor – tip i přání Nándor
Bisek vs. Noro – tip i přání Bisek, ale ideálně ani jeden
Kristýna vs. Renáta – tip Renáta, přání asi o kousek víc Kristýna, ale líbí se mi obě
Imrich vs. Zaujec – tip i přání Zaujec
Adam vs. Patrik – tip i přání Adam
Anna vs. Lucie – tip i přání Lucie

16
K.
Reagovat

sorry, poslední má být samozřejmě Anna postup, Lucie vypadnutí

17
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 15: Já mám ty dvojice takhle:

Kutheil vs. Hrabal – přání i tip Kutheil
Ester vs. Alžběta – přání Ester, tip nevím
Arpád vs. Brunno – přání Arpád, tip Brunno
Truhlář vs. Danda – přání spíš Danda, tip Danda
Motalík vs. Mrózek – přání i tip Mrózek
Markéta vs. Bára – přání i tip Markéta
Pohle vs. Zajpt – přání i tip Pohle
Matej vs. Bára – přání nevím, tip Bára
Katarína vs. Nandy – přání i tip spíš Nandy (i když složení téhle dvojice je pro mě šok, co mají proboha společného? navíc jsou oba outsideři, počítal s tím, že Katarína bude v duelu se Simonou, proti níž nebude mít šanci, takhle se obávám, aby dvě ze silné trojky Simona, Dominika, Zuzana náhodou Dara nepostavila proti sobě)
Bisek vs. Noro – přání ani jeden, tip Bisek
Kristýna vs. Renáta – přání je to vyrovnané, spíš Renáta, tip Kristýna (Rytmus preferuje mladé)
Imrich vs. Zaujec – přání i tip Zaujec
Adam vs. Patrik – přání i tip Adam
Anna vs. Lucie – přání i tip Anna

18
K.
Reagovat

pro spoustu lidí je Zuzana průměrný zacláněč :-( Katarína by proti ní byla „dobrý“ soupeř, ale třeba ji Dara pošle proti Elin nebo Juditě, tam by ty šance taky byly celkem velké, možná ta Judita by byla z hlediska možností postupu lepší, zpívá taky spíš komorně a tam by Dara dala asi přednost Zuzaně…

19
Langic
Reagovat

17-Když se na to kouknu takhle,tak to vidím takhle
Kutheil vs Hrabal- přání-Hrabal tip Kutheil
Ester vs Alžběta- přání Ester tip Alžběta
Arpád vs Brunno- přání Arpád Tip Brunno
Truhlář vs Danda- přání i tip Danda
Motalík vs Mrozek- přání Motalík tip Mrozek
Marketa vs Bara – tip i přání Markéta
Katarína vs Nandy- tip i přání Nandy
Bisek vs Noro- přání Noro tip Bisek
Kristýna vs Renáta- tip i přání Kristýna
Imrich vs Zaujec- tip i přání Zaujec
Adam vs Patrik-Tip i přání Adam
Anna vs Lucie- Tip i přání Anna

20
Langic
Reagovat

Jinak má přání v jednotlivých týmec bez nějakého řešní kdo s kým do duelu Tak
Dara-Adam,Alan,Dominika,Nándor,Norbert,Simona
Pepa-Daniel,Jakub,Danda,Matej,Marek,Markéta
Michal-Brunno,Arpád,Hrabal,Křižánová,Jaromír,Kašpar
Rytmus-Anna,Imrich,Juraj,Kristýna,Lucie,Petr

21
DJ Vlado
Reagovat

18 – jj. kdyby Zuzanu postavili proti Elin nebo Juditě, tak má určitě šanci. Doufám ale, že Dara nebude tak blbá, aby postavila Simonu a Dominiku proti sobě jen proto, že jsou z jejích holek dvě nejmladší. Napětí je sice hezká věc, ale nebylo by způsobovat to, aby vypadávali favoriti a poustupovali outsideři.

22
DJ Vlado
Reagovat

20 – já to mám takhle:

Dara – Simona, Dominika, Zuzana, Miloš, Adam, Alan
Pepa – Markéta, Michaela, Daniel, Jakub, Veronika, Danda
Michal – Ester, Michal, David W., Jaromír, Kutheil, Ivanna
Rytmus – Anna, Zaujec, Nikoleta, Chrenko, Lucie, Renáta

23
Rena
Reagovat

Ráda bych, aby postoupila Anna i Lucie, Simona a Zaujec…
sice to ještě není přímý přenos, ale i tak, se moc těším, bude to něco, co tu ještě nebylo…

25
sali
Reagovat

Ahojte.
Ja som typicky drbnuto emocionálne zaujatý, takže vopred ohlasujem, že v momente vypadnutia Anky pre mňa stratí súťaž zmysel.

26
K.
Reagovat

25 ahoj :-))) ráda Tě vidím :-) a taky jsem zaujatá pro Andulku ;-)

27
sali
Reagovat

26 – potešenie na mojej strane „vidieť“ Ťa opäť, Káčko. :-)

Videla si už toto?:

http://www.super.cz/9865-tyhle-dve-rytmusovy-kocky-nechaly-rozeznit-sve-hlasy-a-postavily-na-nohy-cely-sal.html

28
K.
Reagovat

27 neviděla, ach jo, je fakt pech, že je Rytmus dal takhle k sobě, do finále měly jít obě…

29
sali
Reagovat

28 – hoci to iste nikde nepovie, ale si myslím, že Rytmus to už prudko oľutoval. Sa normálne potím od šťastia, keď ich počúvam.

Dara ich hlce ako vymetená…

30
K.
Reagovat

29 mně se bohužel nelíbí písnička, takže to až tolik neocením, ale jsou skvělý. nejspíš to bylo tak, že Lucie se Rytmovi nehodila do krámu, protože vypadá, jak vypadá. takže místo ní (nejspíš) bude ve finále nějaký zbytečný Lexa… bohužel odejde i jedna z dvojice Kristýna / Renáta, což je taky škoda…

31
yeey
Reagovat

no tak Anna a Lucka mi pridou 100x lepsi nez Hnilica!!!!!!! furt sem si rikal, co mi u toho Hnilicy scházelo v tyhle pisnicce a ted mi to doslo – bude to znit trochu jako klišé, ale zatimco tyhle dve to zpivaly srdcem, on to zpival tak, aby ukazal, co vsechno se svym hlasem umi, coz ne ze by bylo primarne spatne, ale tyhle holky-senzace! takova skoda ze jedna z nich skonci :-(

32
K.
Reagovat

jinak Lucie má silnější hlas, pěkný, zpívá skvěle, Anča ale zpívá moderněji a hlas podobný jejímu v našich soutěžích nepamatuju, zatímco dívek hlasově podobných Lucii už tu bylo víc. to je další argument pro Annu.

33
K.
Reagovat

31 Hnilicův ječák tomu dal zvláštní napětí, což se mi líbilo, myslím si ale, že v jiných písních možná zdaleka tolik nevynikne…

34
yeey
Reagovat

33 no mne prave ta barva jeho hlasu uplne nesedi, favority mam jiny, i u MD, kde vic o dost vic fandim Ivanně, ale jako jednoho z nej je Hnilicu urcite treba uznavat – teda pokud nevypadne uz v Soubojich, jak tu nekdo prorokoval..

35
sali
Reagovat

33, 34 – Prosím, posuňte mi link, kde ste si môžem vypočuť duet Hnilica vs. ???.

Ďakujem.

36
K.
Reagovat

34 – nemusím mít pravdu, ale myslím, že Hnilicovo vypadnutí je fáma, ani bych se nedivila, kdyby to vypustila sama tv za účelem upoutání pozornosti a rozvíření emocí a debat

37
K.
Reagovat

35 zatím se ani neví, s kým bude Hnilica v duetu…

38
sali
Reagovat

37 – Aha… Znelo mi to akokeby ste posudzovali tiež niekde šmajznutý budúci Hnilicov duet.

Mne sa zdal na pár miestach niernúčko intonačne mimo, ale taký Bono Vox by ho iste ocenil, a keby mal niekde v Čechách koncert, dal by si s ním duet. Azda.

39
Viq
Reagovat

Si nemůžu pomoct, ale tahle vyřvávací stadionová Set Fire To The Rain sedí Lucii a Rytmus bude mít sakra problém zdůvodnit, proč by měla vypadnout.
Tyhle soutěže jsou sice na první pohled napínavě vymyšlené, ale často je to na škodu. Krátkodobé hledisko vítězí nad delším obdobím.

41
aramejka
Reagovat

Taky mě popudilo, že si Rytmus takhle „zabil“ jednu z možných favoritek… :-( Obě holky mohly získat spoustu fanoušků. Rytmusův intelekt moc nepřeceňuju, ale tohle bylo vážně hloupé. Nebo jim to všechno diktuje produkce? Nevíte někdo?

42
JKM
Reagovat

Kdo podle vás vyhraje Hlas Československa? Máte už nějaký tip na vítěze? Nemyslím vaše přání ale nějaký reálný tip kdo by opravdu mohl celou soutěž vyhrát….

43
Langic
Reagovat

42- Anna Veselovská nebo Jarda Hlinica

44
K.
Reagovat

42, 43 detto

45
K.
Reagovat

mám dotaz: kdo znáte pravidla, bude to tedy opravdu tak, že do hlavního finále postoupí jeden z každého týmu nebo budou od určitého kola rozhodovat jen diváci?

46
K.
Reagovat

41 aramejko, je to prostě o tom vzhledu, bohužel. všimni si, koho vybrali do semifinále několika posledních Superstar: v drtivé většině hezké mladé kočičky. proto taky stály holky v posledních Superstar převážně spíš za prd (ve srovnání s kluky). je obrovská klika, že Andula je nejen talentovaná, ale zároveň i hezká, jinak by jí taky nedali šanci.

47
Jackolo
Reagovat

Tohle si o Rytmusově týmu myslíme my: hlasceskoslovenska.net/clanek/97-kdo_ma_v_tomto_tymu_vitezny_rytmus

49
Langic
Reagovat

45- Jediným kolem,kde mají diváci absolutní moc je Grandfinále,kde bude z každého týmu 1 člověk,jinak po celou dobu rozhodnou jen o části postupujících,trošku je to složitější,když tam jsou dva soutěžící z každého týmu,vyřazování probíhá následovně,řekněme že finálová dvojice u Rytmuse jsou Adam a Imrich,Adam dostane od diváků 63% procent hlasů a Imrich dostane zbylých 37,takže dohromady 100%(Bere se to pouze v rámci týmu) Rytmus taktéž dostane 100% a on si řekne Imrich byl lepší,tak já mu dám 70% procent a Adam dostane zbylých 30%,pak se to sečte a vyhraje ten,kdo má víc bodů celkem,takže i když Adam vyhrál divácké hlasování, tak Imrich stejně postoupí,

50
DJ Vlado
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/70864/hlas-cesko-slovenska-poulickova-si-to-rozda-s-dcerou-cernocke.html

Takže jsou známé další dvě nové dvojice:
Dominika Šuľáková vs. Alan Tuscany
Katka Petráňová vs. Radka Križanová

První dvojice se dala celkem očekávat, stylově jsou si Dominika s Alanem podobní (a taky se mi ulevilo, že Dara proti sobě nepostaví Simonu a Dominiku), ovšem druhá dvojice to je šok. Proč k sobě David proboha dal dvě nejslabší holky ze svého týmu? Ať už z nich postoupí kterákoliv, ve finále bude jen zbytečně zabírat místo. Kéž by aspoň vítězka tohoto duelu byla tou poslední vyřazenou před branami finale.

51
T.M.
Reagovat

Hmmm tak Dominika s Alanem, to mě mrzí, chtěl jsem je ve finále oba dva. No nic no…

52
T.M.
Reagovat

A ve druhé dvojici tedy aspoň doufám v postup Katky, protože Radka ta už je úplně o ničem.

53
Langic
Reagovat

50-Tak Dominika je lepší zpěvačka,ale Alan je mi sympatičtější,sakra to budou nervy,ale vidím to na Dominiku,co se druhe dvojky obě holky mě bavili ale vidím to spíš na Katku,ktera lip pusobi na podiu než Radka

54
K.
Reagovat

50 mě tahle dvojice napadla, jsou si něčím podobné, a mám stejné přání jako Ty

55
K.
Reagovat

49 – dík!

56
K.
Reagovat

50 tím pádem je velmi pravděpodobná dvojice Lucia vs Ivanna a doufám, že eMDý dá přednost perspektivnější a modernější Ivanně před studeně technickou a profesionální Lucií, jejíž výkony jsou imho předvídatelnější;
a kluky tipuju pro mě bohužel Hnilica vs. Kašpar a Weingartner vs. Koběrský (já bych dala Hnilica vs. Weingartner a Kašpar vs. Koběrský)

57
zuzana
Reagovat

DJ som tak rada že si tam dal Chrenka:-) ty dobre vieš aký je to spevák :-) Merťas nemá prehlad :-))
Ja milujem Mišov hlas, aj ked od SS sa dost zmenil – zmužnel…myslim hlas, ale aj on :-D

59
zuzana
Reagovat

inak K ahoj :-)

60
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 56: Je to trochu jinak, viz. http://hlascs.markiza.sk/clanok-578226-hlas-ma-sancu-zaciatocnik-proti-profikovi

Takže Michal nakonec bude v duelu s Lucií, trochu nečekaná dvojice, ale tím se jeho šance na postup zvyšují, protože eMDý může preferovat tvárného amatéra před profesionálkou, která už se nemá kam posouvat. Dvojice Weingärtner – Koběrský je rovněž potvrzená a doufám, že tady zvítězí kvalita nad kýčem, tzn. postup Davida. Tím pádem mi vychází duel Hnilica vs. Ivanna – tak a je to tady, dva favoriti proti sobě, takže ta fáma o Hnilicově vypadnutí nemusí být až tak nepravdivá, protože eMDýmu bude možná blíž popová Ivanna než rocker Hnilica. Oba by si ale rozhodně zasloužili finále víc než kterákoliv ze zbytečné dvojice Katka – Radka. V tomhle rozdělení eMDý docela přestřelil.

61
K.
Reagovat

Ahoj, Zuzano! :-))
60 – zjevně je to vymyšlené tak, aby bylo co nejvíc napětí, ne vždy je to ovšem ku prospěchu. nejsem žádný zapálený hnilicovec, ale ve finále by být měl…

62
zuzana
Reagovat

a mne sa hnilica nepáčil ani trošku :-( znel mi falošne stale bol mimo bud pod alebo nad tonom je to v podstate jedno, nechápem ako su vsetci z neho paf

63
DJ Vlado
Reagovat

57 – Zuzko, samozřejmě vím, jaký je Mišo zpěvák, trochu se však obávám, že ho Češi nedocení, protože jsme odkojení božským Kájou a proto se u nás zavádí dogma hlubší hlas = horší hlas (konkrétně u chlapů, u holek až tak ne). Výjimkou je snad jen Chodúr, jehož hlas je mimořádně silný a navíc má precizní techniku. Jinak je u nás v módě víc fandit tenorům. U vás tomu tak není, protože těch barytonů a basbarytonů jste měli ve všech SS víc, vedle Miša třeba Samo Tomeček, Robo Šimko či Lukáš Adamec. Češi z nich znají jen posledního jmenovaného a u nás má nezaslouženou nálepku „průměrného zpěváka“ imho jen proto, že není tenor. U vás bodují hlubší mužské hlasy i v pop-music, viz. Müller, Kuly, Tásler. Ostatně i Müllerovo vítězství ve Slavíku svědčí o tom, že jste podobným hlasům nakloněni mnohem víc. Já taky většinou preferuju syté (bas)barytony před „kájovskými“ tenory, nejsem já tedy Slovák? :-)

64
DJ Vlado
Reagovat

61 – Taky nejsem nijak zarputilý hnilicovec, ale do finále imho patří, zvlášť pak ve srovnání s Katkou či Radkou. Zrovna tak nespravedlivé mi přijde postavit proti sobě Ester a Alžbětu, každá z nich zpívá úplně jinak.

65
zuzana
Reagovat

DJ mal by si preskumat svoj rodokmen:-D
mne sa asi aj tak najviac paci rytmusova skupina a najmenej darina…som zvedava co z nich kouči vymáčknu, sledujes aj american idol?

66
DJ Vlado
Reagovat

65 – bohužel nesleduju :-( Jinak já to mám zatím vyrovnané, v každém týmu mám nějakého toho favorita, za nejnašlapanější považuju Davidův tým, i když tým Dary je pro mě ostře sledovaný, jelikož tam mám své nové potenciální „sluníčko“ :-)

67
iva
Reagovat

Moc se mi líbí Simona, ale zřejmě si nevybrala nejlepšího kouče, Rytmusovo ego ji nesnese, myslím. Může mi někdo říct, jaké že má Rytmus úspěchy, že ho to opravňuje vybírat, kdo má a kdo nemá talent, když u něho se o talentu či zpívání nedá mluvit?

68
majka
Reagovat

tak ted se Rytmus zachoval jako srab…nema odvahu vest cloveka, kterej umi zpivat, radsi si vybral slabsi clanek, jen aby to pro nej nebylo moc pracne…Michal nemel postoupit…Simona je sice tvrdsi orisek, ale je to vyzva…Rytmus si spis nadelal do kalhot…a pak, ze je Kral? jen obycejnej clovek, kterej se boji vyzvy…a i kdyz to Simca prepiskla, tak rozhodne je daleko lepsi zpevacka nez Michal…aspon je videt jaka je tu ferovost co se tyka zpevu…

69
majka
Reagovat

Rytmus jako kouc stoji za par drobnych… sam jen mluvi do pisnicek a jeste jen sprostarny…fakt frajer…“smekam klobouk“ pred nim!…ego ma vyse nez je zdravo…no nekomu slava stoupne do hlavy, vid Patriku? a nekomu ne…co dodat chlapske ego je zarazenej malej harant co nedostal to auticko ve vyloze…na nem je to sakra videt…

70
Lenka
Reagovat

Docela mě Rytmus překvapil… čekala jsem, že Simonu nakonec pustí…a ono ne.

71
Daniela Rosipalová
Reagovat

Juraj Zaujec
Je výborný spevák, a sám si skladá pesničky, super.

72
Jiřka
Reagovat

V rámci soutěže v neděli 22.4. se mi nelíbilo od Rytmuse, případně režie zařazení Aničky Veselovské až na konec pořadu. Někteří zpěváci mohli být uvedení před ní dvakrát a ona, vzhledem ke svému věku, patří mezi nejmladší, byla dána až nakonec, kdy už mohla jít odpočívat. Šestnáctilené děvče dát zpívat na plný výkon večer ve 23,00 hod. bylo nefér.

73
nitram
Reagovat

Přátelé,
v neděli 10.6. od 20:00 vystoupí Zuzka Mikulcová (Hlas Československa) s kapelou G-Divers na společném koncertě s Artmosphere v pražském klubu Popocafepetl..Nenechte si ujít..! ))

74
ANICKA
Reagovat

NO PODLEME JE NEJLEPSI ANNA VESELOVSKA SI JEDNICKA TAK AT TI TO VYDRZI

Přidat komentář