Panáček v reality show

Mlsání s hvězdami s Janem Křížem a Marií Blahynkovou

19. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: Robin Hood - Cesta ke slávě

[singlepic id=7480 w=615]
Při posledním letošním Létě plném hvězd jsem vám slíbil, že vás budu informovat i o sesterské akci, kterou Olga Černohorská a její tým pořádá v době, když zrovna neprobíhá letní výstava, pokud účinkujícími budou účastníci našich talentových soutěží. Z Dražického náměstí jsme se přesunuli do cukrárny La Fantasia na Václavském náměstí a místo krásných hraček si můžeme vychutnávat sladké zákusky, ale především hudební program, který obstarávají hvězdní hosté. Prvními, s kým jsme si letos mohli zamlsat, byl páreček muzikálových herců, které s i pamatujeme ze show Robin Hood – Cesta ke slávě, konkrétně vítěz Jan Kříž a první vyřazená finalistka Marie Blahynková. Jak se nám při jejich zpěvu mlsalo, to si přečtěte níže.

Honza s Maruškou zahájili program duetem Saxofon z muzikálu Miss Saigon, přičemž už v tomto duetu bylo jasné, že tahounem je především Honza. Ten si pak sólově střihl píseň S čertem si hrát, kterou si především starší ročníky pamatují z podání Waldemara Matušky a Evy Pilarové. Zdá se, že božský Walda může mít v Honzovi zdatného nástupce. Zvláště poté, co jsem minulý týden v americkém X Factoru protrpěl desítku kluků, v níž převažovaly tenké a ukňourané hlásky, bylo pro mě skutečnou radostí slyšet silný a zvučný hlas. Sólově si pak zazpívala i Maruška, která v muzikálu Robin Hood hraje komornou KItty, ale pro tentokrát si vyzkoušela, jaké to je být Marianou a zazpívala si její árii Ten javor. Už v soutěži jsem si všimnul velké hlasové podobnosti s Ilonou Csákovou a tady mi to jen potvrdila. Technicky sice není tak zdatná jako Honza, ale o to víc to dohání výrazem. Vystoupení zakončili ještě jedním duetem, jen moje hlava děravá si už bohužel nemůže vzpomenout, kterou píseň si k této příležitosti vybrali.

Stejně jako všechny ostatní hvězdy si Honza a Maruška vyrobili každý svůj zmrzlinový pohár pod vedením mistra cukráře Honzy Kovaříka, syna majitele cukrárny Bena Kovaříka. První podzimní Mlsání s hvězdami si všichni zúčastnění výborně užili a i já jsem si zahřešil . A abyste si mohli aspoň virtuálně zahřešit i vy, tak vám nabízíme exkluzivní fotogalerii:

[singlepic id=7481 w=615]

[singlepic id=7482 w=615]

[singlepic id=7483 w=615]

[singlepic id=7484 w=615]

[singlepic id=7486 w=615]

[singlepic id=7487 w=615]

[singlepic id=7488 w=615]

foto: Olga Černohorská

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Robin Hood - Cesta ke slávě

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!