Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Česko Slovenská SuperStar 2011: Co dnes dělají finalisté? (+video)

20. Prosinec 2011 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=1877 w=420]

Je to zhruba rok, kdy proběhly castingy druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Nikdo z dvanácti pozdějších finalistů tehdy rozhodně netušil, že se dostane až do finále. A jelikož od superfinále SuperStar, ve kterém zvítězil Lukáš Adamec nad Gábinou Gunčíkovou, uběhlo půl roku, tak se můžeme ohlédnout za tím, co naše finálová dvanáctka za několik měsíců dokázala. A zatímco o některých je slyšet neustále, po jiných se slehla zem. Kdo patří do které kategorie a s jakými (ne)úspěchy se finalisté mohou pochlubit, to si přečtěte v následujících odstavcích.




Lukáš Adamec

Přestože Lukáš v červnovém finále zvítězil, tak nejvíc ze všech o něm rozhodně slyšet není. Dokonce ani debutové album ještě venku nemá, zatím vyšel pouze průměrný singl Letná, který ale díru do rádiového éteru neudělal. Jinak Lukáš zůstal věrný své domovské kapele Siempre, se kterou pravidelně koncertuje. Na příští rok Lukáš a Siempre chystají nejdřív nový singl (údajně to má být nějaká úplná novinka, kterou ještě nikdy na koncertech nehráli) a následně i CD. Jestli však bude obsahovat jen nové písně, nebo i ty starší z debutu vydaného ještě před Lukášovou účastí v SuperStar, není zatím jasné. Já bych tam ale některé určitě zařadil, především pak tuto:

Gabriela Gunčíková

Podle očekávání je nejvíce ze všech vidět a slyšet Gábina, která toho za půl roku stihla opravdu hodně. Nejdříve si zatancovala v Let´s Dance pod vedením Petera Modrovského (expřítele Adely Banášové), dále přijala nabídku do oprášeného muzikálu Kleopatra, který bude mít premiéru v lednu a Gábina se bude alternovat s finalistkou X-Factoru Kamilou Nývltovou, která si už v minulosti tuto roli zahrála. A neposlední řadě vydala i debutové album Dvojí tvář a k prvnímu singlu Zůstanu napořád natočila i videoklip, ve kterém se ukázala jen v rouše Evině. Ke konci roku navíc získala cenu Objev roku v anketě Český slavík. Když se však na úspěchy Gábiny podíváme z druhé strany, tak jsou jen poloviční. V Let´s Dance se příliš dlouho neohřála a jako velká tanečnice se zrovna neukázala. Kleopatra podle mě zrovna také asi nebude její šálek čaje, v čemž mě utvrdilo její vystoupení na tiskové konferenci tohoto muzikálu, a na jejím albu je podle mě hodně znát, že je spíchnuté horkou jehlou a obsahuje na můj vkus až moc coververzí. Uvidíme tedy, jak se kariéra Gábiny bude vyvíjet nadále. Zatím si zde můžete připomenout její debutový videoklip, u nějž si nejeden bernardýnek určitě rád zaslintá.

Michal Šeps

Zřejmě nejoriginálnějši figurka soutěže o sobě zatím příliš vědět nedává. Jediné tři věci, kterými na sebe Michal upozornil, je jeho účast hned ve třech reklamách, debutový singl Setkání s králem a rozchod z Alžbětou Kolečkářovou. A vzhledem k tomu, že se jedná o bronzovou SuperStar, tak je Michalovo umístění v Českém slavíku (130. místo) jeden velký debakl. Své debutové CD vydává Michal na jaře a tam se teprve ukáže, zda má Michal opravdu šanci stát se králem českého reggae, nebo zda jej diváci brali jen jako kašpárka pro pobavení.

Martin Harich

Z mužské poloviny finalistů je nejvíce slyšet právě o Martinovi. Je to i svým způsobem logické, protože podobný chlapecký typ na české i slovenské scéně chybí a Martin má pro tuto roli rozhodně větší perspektivu než Jan Bendig či Denis Lacho, mimo jiné i proto, že si většinu písní na své debutové CD Príbeh snov napsal sám. Přiznám se, že jsem Martinovo CD jsem celé ještě neslyšel a i když to málo, co jsem z něj slyšel, není zrovna můj šálek čaje, tak uznávám, že to, co Martin dělá, dělá dobře, takže se určitě neztratí. Jeho první singl Nezvestná už následoval další singl Já ťa najdem, který už opatřil i videoklipem, na který se
rovněž můžete zde podívat.

Petr Ševčík

I když se média s informacemi o Petrovi zrovna nepřetrhnou, tak je Petr aktivnější než by se na první pohled zdálo. Neustále koncertuje s vokální formací Flow Of Voices (a také s rodinnou formací Megafon) a těší se snad vůbec nejsilnějšímu a nejvěrnějšímu fanouškovskému jádru. To se ovšem ukazuje být dvojsečnou zbraní, protože nechat veškerou organizaci na fanklubu není podle mě zrovna šťastné. Petr by si měl urychleně najít nějakého profesionálního manažera, který mu ukáže tu správnou cestu. Kdy Petrovo CD vyjde a jak bude vypadat, to není zatím vůbec jasné. Jisté je však to, že o fanoušky nemá Petr a Flow Of Voices rozhodně nouzi. Připomínám navíc jejich společnou píseň Give Your Love, jejímž autorem je sám Petr.

Martin Kurc

Jak jsem předpokládal, tak po Martinovi se úplně slehla zem. Bryan Adams Revival má svého vlastního zpěváka, takže Martina nepotřebuje. Naposledy bylo o Martinovi slyšet v souvislosti s Rozchodem se Simonou Feckovou, od té doby je úplně neviditelný. Ne, že by se to nedalo čekat, protože už v době SuperStar bylo jasné, že Martinovi k úspěchu chybí to hlavní – osobnost a charisma.

Alžběta Kolečkářová

Bětka patří společně s Gábinou a Martinem Harichem do trojice finalistů, o kterých je slyšet vůbec nejvíc. Už v létě atakovala rádiový éter svým první singlem Andělskej flám a nedávno vydala i celé debutové CD To cítím, na kterém je nepřehlédnutelná stylizace do britské zpěvačky Adele (což je patrné už z toho, že Bětka v současnosti vystupuje už jen jako Alžběta), která patří k vůbec nejvýraznějším osobnostem současné hudby. Druhým singlem je cover-verze klasické dylanovky Jak silná mám tu stát, kterou si zde rovněž můžete poslechnout.

Simona Fecková

Simona zatím vypustila do éteru jen jediný singl Život před sebou, který je však velmi nadějný a dává skvěle vyniknout Simonině největší přednosti – překrásné sametové barvě hlasu. Pokud se i ostatní písně ponesou v podobném duchu, tak má Simona velkou šanci prorazit, jelikož zpěvačka s podobným hlasem na české i slovenské scéně chybí. K debutovému singlu Simona natočila i videoklip, na který se zde povídejte.

Matej Piňák

Dalším, o kom není vůbec slyšet, je právě Matej. Zatímco ale u Martina Kurce to není žádné překvapení, tak u Mateje je to velká škoda, neboť se jedná o velmi osobitého muzikanta. Je ale možné, že Matej nechce nic uspěchat, protože hudební kvalita pro něj byla vždy prvořadá. Matejův čas dost možná ještě přijde.

Celeste Buckingham

Jak už jsem napsal ve svém hodnocení debutových singlů finalistů, největším překvapením této řady je Celeste, která sice po pěvecké stránce patřila ve finále ke slabším článkům, ale její debutový singl Blue Guitar je prostě skvělý. V této chvíli už má Cel venku druhý singl Nodoby Knows, který je rovněž na velmi dobré úrovni. Její nevětší devizou je fakt, že její písně znějí opravdu světově. A až příští rok vyjde celé album, tak je dost dobře možné, že Cel bude ze všech finalistů vůbec nejúspěšnější. Kdo by to byl řekl, když se před rokem objevila na castingu. K druhému singlu Nobody Knows Cel připravuje i videoklip, který zatím však není hotový, tak vám zatím nabízím jen samotnou píseň.

Monika Povýšilová

Monika se jako jediná z letošní superstáristů letos stihla zúčastnit ještě jedné soutěže – konkrétně druhé řady Česko Slovensko má talent, kde se společně se svou kapelou Uncles And Papas dostala až do semifinále. Ještě před tím ale vydala průměrný singl Já už dávno vím, který ale médii zcela prošuměl. Nebýt účasti v Talentu, tak bychom o Monice vůbec neslyšeli, což vzhledem k její nezajímavosti není žádné překvapení.

Klaudia Pappová

Kdo to je? Aha, ta nejhorší zpěvačka finálové dvanáctky, která svou absenci talentu vyvažovala afektem a vtíravostí. Tak u ní by naopak bylo překvapení, kdyby se jakkoliv prosadila. Nicméně moje sázka, že jestli Klaudia někdy vyprodá sama velkou halu, tak sním svůj statson, stále trvá. Mám ale pocit, že toto gastronomické harakiri nikdy nebudu muset spáchat, jelikož na Klaudii už teď většina lidí úspěšně zapomněla.

Bonus: DJ Vladova pocta Václavu Havlovi

Jelikož v neděli došlo ke smutné události, která zasáhla snad každého – smrt našeho bývalého prezidenta Václava Havla, tak jsem se rozhodl zasadit do toho článku i jeden off-topic, protože osobnost takového formátu, která se zasloužila o pád komunismu, si zaslouží připomenout i v článku, který se ho vůbec netýká. Ale jelikož jsem se nechtěl až tak moc odchýlit od tématu, tak Václavu Havlovi věnuji píseň, která je s ním neodmyslitelně spjata, a sice Modlitbu pro Martu, ne však v podání Marty Kubišové, ale finalistky první Česko Slovenské SuperStar Leony Šenkové, která s touto hymnou zazářila ve druhém finálovém kole. Pane Havle, děkuji vám za všechno, co jste pro naší zemi udělal, R.I.P.

A to už je letos opravdu všechno, milí čtenáři. Přeji vám krásné Vánoce a šťastný nový rok, ve kterém se na vás opět těším při Hlasu Česko Slovenska.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 598
1
Belisana
Reagovat

DJ Vlado diky :-) no vida, a zadna bohyne, a pak pry ze to cpes vsude :-))) kecaji! :-)

2
Maxx
Reagovat

Vždyť už tady takovej skoro stejnej článek nedávno byl ne? Nechtělo by to radši udělat přehled co dělají účastníci jiných soutěží? Pořád omílat (omýlat, nevím jak se to píše) tuhle řadu, kde stejně kromě Gábiny nikdo extra nebyl, mi přijde zbytečné. Nebo nechtěl by Merťas udělat podobnej článek jako s těmi vítězi X Factoru, že by zmapoval všechny letošní vítěze Talentu z různých zemí? To by bylo zajímavé!

3
Langic
Reagovat

Matějova zatím neúčastněnost mi dost chybí,protože v Česku typ jako je on opravdu chybí a rád bych si jeho písně poslechnul.

4
Langic
Reagovat

2-No poslední článek byl o singlech finalistů,pouze o těch,kteří už singl vydali,tenhel zas bere tu „kariéru“ všech tak nějak za poslední půlrok.

5
Monika
Reagovat

Vlado, moc dekujeme za clanek. A ted si ho jdu precist :-))

6
Monika
Reagovat

Dodatecne diky za nove informace, netusila jsem, ze Simona ma ke sve pisni klip a Harich uz ma venku druhy videoklip. Ovsem nejvetsi radost mi samozdrejme udelala Leona na konci clanku, moc pekny vanocni darek :-)))

7
kanárek
Reagovat

1- Bel- to už je minimálně druhý! :-)
DJ-Díky za článek i klipy.

8
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado, dík za článek, vše je celkem trefné, akorát mi chybí bohyně a přebývá pan Havel, Leonin klip stačil bez komentáře.

9
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Abych nezapomněla, Vlado, v odstavci věnovaném Gábině, přibližně v jeho polovině, máte stylistické faux pas, tak šup s ním pryč, to Vám nesluší:-)))

10
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

A vůbec si to raději ještě přečtěte, než Vás někdo roznese na kopytech. Řekla bych, že úsilí, s jakým jste zaplašoval myšlenky na bohyně, negativně ovlivnilo Vaši pozornost. Jako terapii doporučuji sepsat článek věnovaný jenom a pouze bohyním:-))) A to si z Vás teď netropím šoufky, mě osobně to docela zajímá.

11
DJ Vlado
Reagovat

Monika, 6 – Věděl jsem, že tě ta Leona potěší :-) Sice to byl jen podzáměr, protože jiná píseň, která by souvisela s Havlem, v SuperStar nezazněla, ale jako vánoční dárek to samozřejmě můžeš brát :-)

Otýlie – Faux pas jsem opravil (zajisté jste myslela dvojí však, opravil jsem i roucho Evino) a díky za upozornění. A článek věnovaný pouze bohyním, to je zajímavá představa, ale někteří by to zřejmě nerozdýchali :-)

13
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ano, přesně to jsem myslela.

Na „některé“ se vyprdněte, víte sám nejlépe, že jsou mezi námi tací (jako třeba já), kteří když chtějí, důvod prudit si naleznou i v úplně obyčejném, nezávadném článečku o vánočních zvycích a jejich původu:-))) Takže směle do toho, na Silvestra by se vysloveně hodil. Takový lehce skandální počin o všech krasavicích, které se pěveckými a talentovými soutěžemi mihly:-)))

14
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bel, tohle mě docela potěšilo, Harnach se mi hodně líbil a myslím si, že Michalovi spolupráce s ním bodne. Dík za odkaz.

15
DJ Vlado
Reagovat

Otylko a víte, že to není špatný nápad? Nějaký takový přehled nejkrásnějších holek, jaké se kdy v těchto soutěžích objevily. A kdyby to vyšlo na Silvestra, tak by to ani nikomu až tak vadit nemuselo. Každopádně díky za inspiraci :-)

16
Belisana
Reagovat

DJ Vlado no to prrr, a kde jsou naky nejkrasnejsi chlapi??? :-D

17
Belisana
Reagovat

Otylie nevim, koukala jsem na jedno naky video, nejsem si jista, zda to neni kolotocar… nechame se prekvapit. Nic jinyho stejne delat nemuzem. Ja bych radsi, kdyby spolupracoval treba s Nohavicou, ten ho ma rad :-)

18
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 16 – To by musela zase napsat nějaká žena, případně JUDr :-)

19
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, odborník přes krásné muže jsem tu jedině já. Umíte si představit můj článek?:-))))

Belisano, určitě může umění toho hocha působit poněkud kolotočářsky, ale se slovy to jednoznačně umí. Jsem vskutku velmi zvědavá, co z toho vyleze. Doufám a vlastně i věřím v něco hodně povedeného.

Vlado, ale ať je tam hodně fotografií!:-)))

20
Belisana
Reagovat

DJ Vlado JUDr, jooo? :-DDD to by byla mela :-D

21
Belisana
Reagovat

Otylie umim, tak piste :-DDD

22
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bel, vždyť by mě zavřeli:-)))))))

23
Belisana
Reagovat

Otylko ale nezavreli :-DDD Paroubek taky pise, Paroubkova rovnez, a o mnoho blbeji nez vy a jeste jim to sype. Niceho se nebat a VPRED :-D

24
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

:-)))Na Jiříčka a Zuzičku mi nesahejte!:-))))

25
Belisana
Reagovat

Zuzicka? Ta se snad jmenuje jinak, ne??? Ja myslim tu blondatou mladou, co Zuzicku vystipala

26
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No tak o té mi nemluvte! To je zlá, ošklivá paní, jediná opravdová dáma je Zuzi!:-))))

27
Belisana
Reagovat
28
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jinak ale ten článek o krasavcích ze soutěží, to není špatný nápad, akorát nevím, kdo určí, kteří z nich jsou krasavci:-)))) Já osobně bych vybrala jedině Míšu a Barbara Mamuta:-)))))

29
Belisana
Reagovat

sla jsem se kouknout, jestli uz na yt neni nadpozemska Mirim… nekam (nazev uz nevim presne), abych se podivala, kam :-D

30
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

To si děláte, Belisano, kozy, ne? Tohle přeci nemůže existovat:-)))))))) Upřímně, já být managerem či investorem těch hochů, vezmu všechny své peníze, spláchnu je do hajzlu a pak se zastřelím. Nic ukrutnějšího jsem neviděla.

31
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No, po shlédnutí tohoto bych Vám, Belisano, klidně řekla, kam. Ale jsem kanárkovi a kanárčatům slíbila, že budu jako beránek, a tak nemohu:-)))

32
Maminčin Jiříček
Reagovat

to je teda masakr. doufam, ze z toho jeste vyrostou :-))))) jeden horsi nez druhej a ke vsemu ten jeden chlapec vypada jak z kelly family :-))))

33
Belisana
Reagovat

je tam napsano – unikatni video. Tak predpokladam, ze to bude ojedinelost a nic podobneho uz me nevydesi.

34
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bel, tak stará a tak naivní?:-)))))))

35
Maminčin Jiříček
Reagovat

ale je mozny, ze sem divnej ja a nemam smysl pro humor, protoze sem se momentalne propadl az do sklepa, jak mi bylo stydno za aktery :-)))))

36
Belisana
Reagovat

ano, taky mi bylo trapne… spolek Ψsamcu

37
Maminčin Jiříček
Reagovat

porad mam pro ne schovany jedno cislo, staci lehce potrenovat fyzicku, naramne by jim to myslim slo :-)))))

http://www.youtube.com/watch?v=pk5RR4R_-YE

38
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mě dokonce opouští můj ostrovtip, tohle je vážně téměř nekomentovatelné. Samozřejmě, že máme dozajista mizerný vkus a chybí nám smysl pro humor. Jestli je humor „tohle“, tak jsme šťastná, že smysl pro něj nemám.

39
Nika
Reagovat

27: Za tohle video bych někomu odebrala „licenci“ k natáčení, fakt. Jak jsem Petrova fanynka, tak tohle opravdu nééééé. Zděšení, trapas. Ať slečna raději zůstane u natáčení záznamů z koncertů a nepouští se do projektů, které jsou předem odsouzené k průšvihu.

40
Belisana
Reagovat

no me je opravdu tech Petrovejch fanousku v tyhle chvili lito…
ackoli to, ze se dokaze tyhle saskarny ucastnit a jeste to pustit do obehu, je pro jeho osobnost docela signifikantni

41
Belisana
Reagovat

zacinam mit strach z novych nadpozemskych pisni

42
MG
Reagovat

30 – Otýlia, :-)))). Mali by ste ste sa stať ich managerom! Samozrejme, za predpokladu, že dodržíte spomenutú postupnosť následných krokov. :-)).

43
Belisana
Reagovat

vono neni nad cim jasat ani u videa FoW, co hodil DJ Vlado do clanku. To je vokalni bordel, tady je mi jasne, ze se s Vladem neshodnu. A nebo mozna Vůado jen zaluje na pachatele :-D

44
Belisana
Reagovat

prekvapive semi libi Siedma brana, krome Lukase. Kdyby to zpival nekdo jinej, fakt by to slo.

45
Maminčin Jiříček
Reagovat

43: na tom videu me asi nejvic zaujal mlady muz s kelimkem, stojici za nima :-)))) jinak bych se asi ukousal nudou.

46
Belisana
Reagovat

za to slovenskej Džej Bí ma zjevne naslapnuto :-) ten jeste muze i z lecceho vyrust

47
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mária, na to se mám moc ráda, do toho nejdu:-))))

48
Belisana
Reagovat

Feckova des. Tady se taky s Vladem neshodnu.

49
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mně se zase líbí Fecková, sice to jde dost mimo můj vkus, ale rozhodně to není špatné její hlas je v té písni opravdu velmi příjemný. A pochopitelně Celestýna, ale to není žádné překvápko.

50
Belisana
Reagovat

jo, na Celeste se shodnu, jakoze to vidim, potencial tam je, dobre vypada, zvuk pisni … vsechno OK. Jen me nebavi, ale to je fuk. Publikum bude mit urcite :-)

51
Belisana
Reagovat

39 Niko a tak nebud smutna… treba je jeste nadeje :-)
ta umira posledni :-D

52
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, Vy máte neuvěřitelný talent vyhrabat na každou „hvězdu“ i hvězdu něco opravdu ukrutného:-)))))

53
Belisana
Reagovat

ja za to nemuzu, koukla jsem se na videa podle data nahrani, prvni bylo cosi, co s nima nema nic spolecnyho, druhy je toto
http://www.youtube.com/watch?v=FEBOuOf4jAM
a hned pod tim bylo tamto… ja to nijak specialne nehledam

54
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No však říkám, přirozený talent. Já na nic takového nenarazím, ani kdybych desetkrát chtěla:-)))

55
Belisana
Reagovat

Otylie tak tohle zkuste :-) na spraveni nalady :-)))
http://www.youtube.com/watch?v=qCah1-EgZAk&feature=player_embedded

56
Zkysly
Reagovat

55-Hehe Michal a Dan z těchhle dvou by mohly bejt největší hvězdy reggae v CZ co kdy byli.

57
Belisana
Reagovat

Zkysly no slava, ze se to nekomu libi :-)

58
Zkysly
Reagovat

56-Ja se s Danem (Afarastafa) trošku znám a poslouchám ho už delší dobu a pamatuju si,jak Na Šepse strašně nadával. no tahle píseň mě vžd\ pobaví,když si na to vzpomenu.

59
Monika
Reagovat

To zminovane video velmi dobre znam, i kdyz bych radeji neznala. Bel a Otylie hrozne bych si prala, abyste jednou poznaly Petra nazivo, on opravdu dokaze byt mily, pohotovy a vtipny. Nerozumim proc se tato nepovedena ukazka dostala na trubku, opet dalsi medvedi sluzba fanklubu ve stylu „Peto rekni neco vtipneho na kameru.“ Vysledek? Megatrapas!! Petr dokaze byt humorny v nenasilnych a prirozenych situacich, akce typu kamera a mluv mu vubec nesvedci. Kdyz jsem to videla poprve bylo mi Petra silene lito, ze se takto zesmesnuje a ztrapnuje (lide mimo skalnich to takto vnimaji, to mi verte, staci se zeptat par z nich…..). Sledovala jsem vsechny rady superstar u nas a nepamatuji si, ze by nektery ucastnik, ktery skoncil na peknem patem miste, byl takto ponechan osudu bez pomoci profiku jako Petr. Tohle me na tom mrzi ze vseho nejvic, ze Petr nema takove moznosti a lehci cestu. Na druhou stranu se na to nelze vymlouvat, je veci kazdeho managera a producenta koho si pro svoji spolupraci vybere a imho Petr si situaci stezuje mimojine i sam prave temito „vystupy“.

60
Belisana
Reagovat

58 Zkysly a videls, jak to spolu rozbalili v Moravskym Krumlove? Zda se, ze si spolu sedli.

61
Belisana
Reagovat

58 Zkysly michalseps.com a klikni si u posledni koncerty – videa vpravo na Moravsky Krumlov, jsou tam vsechna videa.

62
Zkysly
Reagovat

60-Rád bych se mrknul,je to někde k dispozici na netu.

63
Belisana
Reagovat

62 http://www.michalseps.com a viz 61 :-)

64
Zkysly
Reagovat

62-Jéé přijemné překvapení, on furt hraje Žbirku.

65
Belisana
Reagovat

64 Zkysly tam najdes kdyz si kliknes jen na ten napis posledni koncerty – videa, celkem dost videoclanku z koncertu, tak aspon uvidis, co hraje :-) Zbirka mu myslim sedl i jako clovek, tak proto

66
Zkysly
Reagovat

65-Ono to bude tím,že ze 4-ky Vondráčková,Dvořák,Patejdl,Žbirka ho on jedinej bral jako zpěváka a ne kašpárka

67
Zkysly
Reagovat

65-Tak mě potěšil ještě Bad Boys a myslím,že by neuškodil na koncertech ten Sting,to bych mu vřele doporučil.

68
Belisana
Reagovat

66 urcite, a taky mu dovolil, at si z toho udela reggae, jake se mu bude libit. Taky o nem Michal porad hezky mluvi, na koncertech :-)
Patejdl, toho mi ani nepripominej :-DDD Jsem necekala, ze je to takovej…

69
Zkysly
Reagovat

68-Ona tahle písnička má tak blízko k Reggae,že tam ani moc velká úprava nebyla potřeba

70
Belisana
Reagovat

67 to my taky, ovsem ta tvrdohlava palice to proste nezpiva :-))) ale to je jedno, at si jde po svym. Ale urcite nevynech
I Chase The Devil, at z Karolinky v Trutnove, nebo zKrumlova… to mu taky abnormalne sedi

71
Zkysly
Reagovat

70-Jo ta mu sedí,ale prostě Sting mu sedl jak já nevím co no a poté mi samozřejmě chybí Louis ale to už by se asi moc odklonil od žánru

72
Belisana
Reagovat

71 jj, ty dve by to chtelo :-)

73
Příznivec obecný
Reagovat

Takže taky děkuju Vladovi za článek. Nejdřív, co mě zatím překvapilo u ex Superstáristů v příjemném a případně napíšu i důvod. Tak kapela od Lukáše se mi líbí. Celeste, sice jsem už v soutěži na ní viděla perfektní sebeprezentaci, ale nezaregistrovala jsem na ní takovou soběstačnost v hudbě, co se týče výběru a skládání. Šeps vypadal v Superstar spíš jako postava, která budě dělat šou a regge. Ukázal se jako už člověk s dobrým vkusem, co se týče kapely a výběru, toho, co chce interpretovat. Simona Fecková nezpívá jen studeně, ale podle novýho klipu umí podat náladu a s jejím hlasem má pak asi šanci.
Od určitých lidí jsem čekala trošku jiný vývoj a například Lukáš Adamec, má výbornou kapelu, ale on jí to, se mi zdá, spíš kazí. Piňák. si myslím, že by bylo dobrý, kdyby byl vidět, kvůli jeho osobnosti. Gabriela má dobrý vzory v hudbě, ale dělá ji úplně jinak, myslím pěvecky, její zpěv, co se týče češtiny, je hodně špatná. Nemusí dělat samotný rock, ale zaposlouchat se, jak artikulují její vzory, v tom byli a jsou proto skvělí. Petr Ševčík, toho naposled, jako nejtalovanějšího člověka, dle mě. Ve zpěvu se zhoršil, vypadá to na ne píli v tom nejdůležitějším, což je zpěv a nejspíš je toho příčinou přílišná aktivita se slabšími zpěváky, než je on sám. Ostatní mě moc nezaujali.
Zdravím

74
Belisana
Reagovat

proznivce taky zdravim

75
Příznivec obecný
Reagovat

Čauky Belisano. Ten Patejdl mě taky nesedl v Superstár. Žbirka byl třeba pro mě naopak super. A to jsem se na Patejdla těšila, protože ho můžu hodně, proto se připojuju k názoru.

76
Příznivec obecný
Reagovat

Leona – fantastická :-)

77
Belisana
Reagovat

priznivce a jak se ti libi novej Sepsi song s AfaRastaFou? :-)

78
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, teď na chvíli jsem si ho pustila a sjela jsem na příspěvky, takže zatím jen úvod – vypadá to na slušnej nářez. Já jela před chvilkou Setkání s králem plus další videa. Takže super, opravdu excelentní přednes, krásná řezavá čeština (recitovala jsem a hodně dobře-takže mám cvik). Jediná chybka, že neumí „y“, „i, to se vždycky zamotá, ale oproti tomu ostatnímu, to je drobotinka. Doporuč mu, ať si to ověří. To nekecáš do něj, ale upozorňuješ. Mě nebaví poslouchat Gabču např., protože jí kolikrát nerozumím, to mě ruší vždycky. Zpěv je v pořádku, nechápu, co by s tím mělo být špatně, jak se tu jiní vyjadřovali. Závěr mám za sebe ten, že ať v budoucnu dá klíďo i Osbourna v regge!
Tu novinku si teď pustím a ještě napíšu.
Ostatní videa nezajímavá pro mě a někdy, ne, to psát ne. Protože asi nerozumím určitým věcem v hudbě. Tak to nechám.

79
Belisana
Reagovat

priznivce hele… jeho basak je jinak ucitel cestiny a anglictiny… takze ja myslim, ze to bude ten spravnej clovek, co mu to rekne, at se to tyka cestiny nebo anglictiny. Uplne bych to nechala vse na kapele, ma tam fakn lidi. Teda neee ze by bylo v me moci mu do cehokoli kecat. Ja jsem posluchac a fanda :-)

80
Příznivec obecný
Reagovat

55 To se mi líbí míň, když zpívá rychleji, tak už trošku nestívá, zrovna u něj je to pak škoda. Tak vypilovat koncertně. To by byla škoda s takovou schopností interpretace. Nebo si dal travičku? Tak ať si ji dá po nahrávce :-) Ne, sranda.
Když to nacvičí do dokonalosti Setkání s králem – super.

81
Příznivec obecný
Reagovat

79 Bel, o co jde? Normální poznatek. To je fuk. Sama si poslechni „nájezd“ s „když“. Tak je pro sebe. Každopádně jeho čeština je bomba a je možný, že znalec v kapele zaválel :-)… to pak Michal má sakra štěstí, jestli mu v tom pomáhá. Když je čeština správná, tak je krásná i na zpívání, samo s dobrým textem, kolikrát se mi pak líbí víc než angličtina. Můj názor.

82
Belisana
Reagovat

priznivce, ja s tebou naprosto souhlasim ale. Neni to tak, ze nema co pilovat, to sakra ma. Jen jsi napsala – doporuc mu … atd, tak ti vysvetluju, ze to asi nepude, jak asi a na zaklade ceho??? :-))) a ze asi uz na to bude mit lidi.

83
Belisana
Reagovat

priznivce, jen zrovna kral vypada obvykle jinak nez v singlu, ale bohuzel tady je blbej zvuk a jinou s kapelou nevim, jestli je
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l9xlFXXyAPk

84
Belisana
Reagovat

priznivce vlastne je jeste jedna s kapelou
http://www.youtube.com/watch?v=_cYtoEx2E3U&feature=player_embedded

85
Příznivec obecný
Reagovat

82 víš „doporuč“, to když se napíše fakt zní blbě…jakože uprostřed nadšení z toho songu…někdy…když bude možnost, třeba spolu kecáte, já nevím – samotný jakože „Hele to „i“ zpívaš blbě“, tak to radši ne :-)))
asi jo, je to blbý, i když já bych to řekla a nechala se rovnou zabít, jenže já jsem poděs

86
Belisana
Reagovat

priznivce s vyslovnosti mnoha veci by se mel popravt, treba u Zbirky rika misto moje činy moja činy – pokazde. No ale on si da rict, zejmena od lidi, ktere bere a ty kluky bere. Vidxelas je? Pokud ne, tady jsou

za kazdou fotkou je klikaci malicek pokec o kazdym

87
Belisana
Reagovat

ja zas pisu
malicek ma byt malickej, zbytek je snad i pres preklepy jasnej :-D

88
Příznivec obecný
Reagovat

86 v pohodě, já jen řeknu svůj názor, nech to bejt, myslela jsem to v dobrým, tak beru na sebe, že jsem to špatně podala, že se neumím vyjadřovat
Podívám teď se na ty jeho muzikanty…

89
Belisana
Reagovat

88 priznivce nekdy je to tezky s tebou. Ja to zas jak debil dovysvetluju tobe, pac jsem myslela, ze jsem se te necim dotkla. Ja obycejne moc nedovysvetluju :-D asi se shodnem, ze ma co delat, klucina :-)

90
Příznivec obecný
Reagovat

86 no, mě se ta sestava zdá hodně zajímavá

91
katerina
Reagovat

nojo..pak je má člověk najít, když se tady vykecávaj o malíčkách.))))))

92
Příznivec obecný
Reagovat

89 Dneska, maličko OT, jsem jela fakt turbo v práci a dlouho v neustálou pozorností – je to na mě obvykle i znát v chápání, komunikaci, takže to bude možná i vysvětlení :-)

93
Belisana
Reagovat

katerina! zdravim :-D
jasne, Vlado nam spachal novej clanek a zatim zadny OT… vse k tematu, tak uvidime :-DDD

94
Příznivec obecný
Reagovat

91 Čau Káťo, pojď sem, Bel má se mnou právě hodně práce

95
Belisana
Reagovat

92 :-DDD ale to bylo fakt malickaty, to ani neni videt
a navic, ja byvam casto zabednena, nekdy je teeez se mnou dohovor…

96
Belisana
Reagovat

90 priznivce jj, bude to gut, kluci sikovni vsichni, berou to celkem dost zodpovedne, pockejme rok dva a asi budem cumet
zejmena ti dva jazzmani tam… z tech mam radost

97
Příznivec obecný
Reagovat

Holky, souhlasím s komentem 2, že třeba příště by se to mohlo rozšířit na víc řad, my už trošku nakously, že zatím moc výsledků okolo tý řady není, tak třeba to nebude tady tak hrozný, když dáme i jinou řadu SS, nebo Faktoru, abysme pak nezdrhly moc často k OT, lepší trošku směrováná diskuze, no ne?

98
katerina
Reagovat

Belí……no to jsem zvědavá, jak dlouho ti to vydrží.))))))) Žbirka je náhodou i vtipnej, někde vyprávěl, jak mu dávali za vzor Haberu, prý přiletěl vrtulníkem a zazpíval krásnej song..Žbiro se prý zeptal „a kde ho vzal “ odpověď byla…my nevíme, kde vzal ten vrtulník a Žbirka na to….nééé vtrulník, kde vzal ten krásnej song:))) no…není to takovej suchar:))

99
Příznivec obecný
Reagovat

96 Tak, možná i dřív, ten Slávik mu sehnal textaře, ne?

100
katerina
Reagovat

99..Slavik je dobrej Baron prášil:)))) takovej vejtaha…trošičku, co:)))))))

101
Belisana
Reagovat

sehnal, toho kolotocare z talentu. Kolotocar je zatim jen pracovni nazev, treba to k necemu bude. Ale rady Michalovych spolupracovniku se v posledni dobe prudce rozsirily, zejmena v oblasti, kterou chce on, tak snad z toho neco bude :-)

102
Belisana
Reagovat

Katerino ja bych rada, aby se to tady udrzelo k tematu, co nejbliz. Na OT necht zustane minula mrtvola :-DDD jeste je tam volnej klidne 2000 postu :-DDD

103
Příznivec obecný
Reagovat

100 Jak to myslíš :-)))) Já Slávika nějak moc nesleduju, v čem nejvíc práší?

104
Belisana
Reagovat

103 ve vsem
http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/10504/slavikove-sluby-aka-je-pravda-o-jeho-pomoci-talentom.html

podobny clanky vychazeji kazdou chvili… keca, keca, honi si triko a skutek utek

105
katerina
Reagovat

103: příznivče….působí tak…minule nějakým finalistům nasliboval hory, doly i s parohy a pak se někde prokecli, že se na ně vyprd…ti kluci z toho Dua, nebo co to bylo..ale do Slavíka nych to i řekla:)))) takovej styl..slibem neuraziš.))

106
katerina
Reagovat

104? Beli…ty seš děsně rychlá.)

107
Belisana
Reagovat

katerino, pac uz jsem to rano davala mozna i sem, ale taky jinam, tak to mam v historii

108
Příznivec obecný
Reagovat

102 Já souhlasím, ten konec předešlýho článku už jsem moc nedávala, protože jsme ztratily směr a já ne, že jsem taková pančelka, ale pak mi ten pokec nejde. Nějak to snad zvládnem :-)

109
Příznivec obecný
Reagovat

Evidentě mu to nějak neškodí, je dost v telce. Tak asi to hodně lidem neva. Zajímavý.

110
katerina
Reagovat

broučci, tak se mějte fajn…..))))a hlavně pište k tématu.)))))papappa

111
Příznivec obecný
Reagovat

110 Ahoj :-)

112
Belisana
Reagovat

Kaco pa!
Tak Alzbeta si btez pomohla profikem do kapely, tedy Thotem. Tak se uvidi, co to prinese. Tobe se treba moc nelibi, mne naopak o moc vic nez Gabina. CD u me moc neboduje, ale zacina. Akorat zas… ten spisovatek hitu tady opravdu citelne schazi :-DDD

113
Příznivec obecný
Reagovat

112 Bětka bude možná trošku víc do šansonu, bude taková vypravěčka, víc standartní. Gábina je do toho hard rocku, ale zatím nejede v tom co cítí. Takže nebudu poslouchat asi ani ji. Bětka i když zpívá Joplin, tak mě to úplně neoslovuje, něco mi chybí, mám poit, že něco s jejím smyslem pro rytmus, možná je to ono. Naopak ta Leona mě nadchla.

114
Příznivec obecný
Reagovat

Nevím, proč píšu č. komentu, když se bavíme jen my dvě,..mě hrabe :-))))))))))))

115
Nika
Reagovat

Zdravím diskutérky:-)) Vladovi díky za článek a videa. Hlavně za Leonu, jejího vypadnutí mi bylo loni líto a její Motlitba je vynikající.

Rastamana jste tady už vychválily dost, tohle video mě ale docela pobavilo, i když můj názor na Michala a jeho zpěv znáte, takže nebudu dále rozebírat.

Harich si našel asi svou parketu, tohle mu docela sedí.

Lukáše neřeším, ten kluk mě neoslovoval nikdy a tak to zůstane, tenhle počin je stejně nezajímavý jako Letná.

Ke Give your love jsem už taky své napsala. Nebudu se opakovat :-))

Alžběta se mi v tomto singlu líbí, ale ona má hlas, který v máločem nebude znít dobře, písnička dobrá.

Kurcovi jsem nedávala v době SS absolutně žádné šance a můj předpoklad se potvrdil.

Simonu jsem už taky komentovala, má poměrně zajímavý hlas, bude ale záležet na tom, jaké pro ni bude kdo skládat písničky, tahle mě poměrně dost nudí.

Monika je i pro mě člověk, který je bez charismatu a tedy bez výrazné možnosti se prosadit coby sólová zpěvačka, která by něčím zaujala, nemá patřičný drive, její místo asi bude v muzikálech.

Slávik – vše napsáno, článek hovoří za vše :-))

116
Belisana
Reagovat

Leona je dobra bezesporu, a treba se i pro ni otevira cesta :-) Adele to zacala, Betka tady spustila tez (pravda diky Adele), i kdyz Leonu objemove nestiha… uvidime

117
Belisana
Reagovat

Betka se ale celkem intenzivne vzdelava, tak doufam, ze chyby se ji podari odstranit

118
Nika
Reagovat

A můžu jít spát. Dobrou:-))

119
Příznivec obecný
Reagovat

Podívám se na tu Leonu, už chápu, proč se o ní psalo tak s nadšením. V Superstar mě moc neseděla. Zdálo se mi, že je to dřevorubka. Mě se ukázala, jako baba, co má fakt potenciál z toho videa. Slušný, hodně slušný.

120
Belisana
Reagovat

114 pac jsi predvidava a vedelas, ze sem Nika vrzne metrovej prispevek :-DDD Niko zdravim

121
Belisana
Reagovat

priznivce jinak Monika ma super link na Leonu
neni to yt… a uz nevim, kde to bylo
tak snad se sem docte a hodi to sem, to nemam sanci dohledat

122
Příznivec obecný
Reagovat

Tak radši budu i nadále číslovat. Je vidět, že se to vyplatí.
No, zatím fakt nevím, koho budu poslouchat, je to ve hvězdách.
Jen si asi počkám, tuším na 8 a 10 na CD-u u Gábiny, jinak zatím nevím.

123
Příznivec obecný
Reagovat

Tak snad to sem hodí.
Já jsem hledala nejen v týhle řadě. Ale shrnu, pokud vydá něco Oravec, bude mě zajímat a na yt zkusím ještě toho Rumla. Zatím jsem nic dalšího neobjevila. Jen něco z ostatní muziky, spíš si připomněla.

124
Příznivec obecný
Reagovat

Ty Belisano děláš pro Michala web, nebo máš tam nějaký úkol, kterýho ses dobrovolně ujala?

125
Belisana
Reagovat

Gabina me vubec nebere, ale je to proste krasna holka prece jen s jakymisi predpoklady. Takze ten klip me fakt mrzi. Jiste, da se rict, kdy se ma ukazovat, nez kdyz je mlada a krasna. OK. Nemela bych fakt nic proti, pokud by to korespondovalo s textem. Ale nekoresponduje. Je to samoucelovy. I kdyz pravda… jeden ucel by se nait mohl… odpoutat pozornost od toho, jak blba ta pisen je.

126
Příznivec obecný
Reagovat

Už je pozdě, napiš, já si přečtu tvoji odpověď příště:-)
Popřeju dobrou noc :-)

127
Příznivec obecný
Reagovat

Ještě tě čtu, v tomhle, co píšeš, se zatím to nějak u tý Gábiny odvíjí. Snad něco z toho CD-a vyleze, nebo se uvidí později, jestli ji to samotné bude vyhovovat, nebo půjde trošku podle sebe.

Tak jo

pošli nějakou muziku, to OT není, třeba, co by sedělo Gabče?

vyspi se dobře

128
Belisana
Reagovat

124 jsem bezvyznamny fanda pouze :-)

129
Belisana
Reagovat

priznivce OK, poslu tohle
http://www.youtube.com/watch?v=Z_DhNLCyVss
nevis, na co to sakra hrajou?:-)))

130
Belisana
Reagovat

ono s tou strankou – http://www.michalseps.com, je na prd to, ze jakmile kliknes jinam, na cokoli podrobnejsiho, hodi te to na nejakou tu divne slozitou adresu. Klasickej Slavikovskej neprofesionalismus.

131
yeey
Reagovat

http://www.koule.cz/cs/clanky/gabriela-guncikova-natocila-rock-pro-taty-a-mamy-24476.shtml s tim musim souhlasit, ale sou tam pisnicky, ktery se mi fakt libi-to kazdopadne…

132
Příznivec obecný
Reagovat

Já nevím, mě by se Gábina líbila v takovým typu skladby.

http://www.youtube.com/watch?v=rfh6_gXFk6o

133
Matt
Reagovat

S tímto stylem by byla Gabča úspěšnější, typově by jí to víc sedlo.http://www.youtube.com/watch?v=Ud6sU3AclT4

134
Příznivec obecný
Reagovat

133 Tak já si ji takhle neumím moc představit, Gabča je chladnější a víc do rocku. Hlas na to má, možná, co já vím.
Jinak, tohle se mi vždycky líbilo :-)

135
Belisana
Reagovat

priznivce zdravim

136
Příznivec obecný
Reagovat
137
Belisana
Reagovat

priznivce, nevim, mozna. Neumim si ji v tom predstavit.

138
Belisana
Reagovat

ja Gabinu celkem nechavam stranou. Nijak zvlast se o ni nebojim, ona sve fanousky ma a nejspis i bude mit, a me prilis nezajima, neoslovila me.

139
Příznivec obecný
Reagovat

Tak v čem by se ti například líbila?

140
Příznivec obecný
Reagovat

Tak tu s tou Gabčou teda nic, když tě nebaví, tak to pak chápu.

141
Příznivec obecný
Reagovat

129 To jsem slyšela jen jednou. Hung musician, že? Ty to posloucháš? Ani nevím odkud a jak dlouho to je, jen, že to hrajou na těch ulicích.

142
Belisana
Reagovat

140 nevim, v cem by, ale Zeme vzdalena je od ni dobra. Takze neco takoveho asi ji sedi. Ty popiky z desky jsou desny, a ta, cos davala naposled, mi prijde celkem narocna na vyraz, a to je Gabiny slabina, tak proto se mi to pro ni moc nezda.

143
Příznivec obecný
Reagovat

142 S tou náročností souhlasím, myslela jsem, že by se mi v tom líbila. Ono intuitivně jsem vybrala tu první, která je na prožitek míň náročná. Pop si taky myslím, že pro ni není.

144
Belisana
Reagovat

141 ne, na to jsem narazila nahodou

145
Belisana
Reagovat

jinak co se tyce Mateje Pinaka, nasla jsem pomerne cerstvy video
http://www.youtube.com/watch?v=OfFQp5tHJJ4
ale ani on me moc nebral :-/

146
Belisana
Reagovat

ovsem oproti tomu typkovi jmenem BG Gangsta Romano Hip-Hop s protivnym hlasem je Matej dobrej :-D

147
Příznivec obecný
Reagovat
148
Belisana
Reagovat

a jedna vanocni od Jerguse :-)
http://www.youtube.com/watch?v=5fn5G7uZQ5U
ten ma videi hodne

149
Belisana
Reagovat

147 to je peknej ulovek

150
Příznivec obecný
Reagovat

148 Ty si ze mě děláš srandu?
Teď ho taky zrovna posílám – myslíme na toho samýho
:-))))))) Myslím, že o něm se dá pokecat, takže tu máš a jdu si poslehnout zatím to tvoje :-)
http://www.youtube.com/watch?v=4T_Lz1Al-w0

151
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, tu už jsem posílala, líbí se mi. On má výraz, byť pěvecky to není úplně OK, ale to za jeho výraz jsem kliďánko ochotná obětovat. Pro mě je to zatím, nejhezčí věc od Superstáristů.Hezký text, nepřetvařuje se, je to prostě jeho, autenticky podaný.

152
Příznivec obecný
Reagovat

Od toho Jerguše je toho dost, ale coverů. Ten vinš je jeho a ten Starý pán myslím taky. Takže – opět dřina, najít něco zajímavýho i od něj, navíc když ještě není muzikantsky a pěvecky OK.
Co si myslíš o jeho hře na kytaru?… já tomu moc nerozumím.

153
Belisana
Reagovat

150 to uz jsem slysela
mne se doclea libi tohle
http://www.youtube.com/watch?v=PcntHKbvKBU&feature=related

154
Belisana
Reagovat

hraje slusne

155
Belisana
Reagovat

osobne si myslim, ze je lepsi kytarista, nez zpevak, ale s nim bych se nejak asi ve vkusu shodla

156
Belisana
Reagovat

hmmm, tak ale tady se mi uz tak dobry kytarista nezda…
http://www.youtube.com/watch?v=nwbkQbo11MQ

mno, ani jeho moc nesleduju :-)

157
Příznivec obecný
Reagovat

Co mě hlava nebere, tak nemůžu najít jeho fanklub, stránky, ale má klip. Koncertuje asi taky dost. Myslím, že on má výhodu, že si píše texty, teda si myslím, že on. Tak to jsem na něj zvědavá. Vypadá na silnou osobnost.
Jinak zatím jsem nenašla nic zajímavýho, ono je teď i dost frmol. Tak až něco objevím, tak sem prsknu.

158
Langic
Reagovat

Jerguš má hlavně charisma a pokud hraje po klubech,kde se jeho charisma zužitkuje,musí táhonout lidi jako já nevím co,takže Jerguši do boje,když ne Matěj aspon ty

159
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, vyčetla jsem, že se uřil hrát na klavír, tak to vypadá, že se učí hrát za pochodu. Ale hudebku má a chuť, tak pere se jako ostatní. Náladu ale slyším, prstoklad asi je se zamotávající – to nepoznám.
No, každopádně Vinš je něco, co odpovídá tý představě, kterou o sobě navedl v Superstár. V něm se aspoň vyznám, některý hudebně prostě nepoznávám.
Jo a jak píšeš tom vkusu jeho, že se s ním schodneš, tak on se věnuje blues-rocku, což já můžu taky.

160
Příznivec obecný
Reagovat

158 souhlas, Jerguš je silnej tvor a vypadá fakt inteligentně.

Bel, mě se ta kytara ale líbí, ještěže tomu nerozumím, takhle jsem spokojená :-)))))))))))))

161
Belisana
Reagovat

beru zpet, ja jsem to tak placla, s tou kytarou, takovy jsem z neho proste mela dojem v SS. Ted jsem dost rozpacita…

162
Belisana
Reagovat

ja tomu tez nerozumim :-D ale jo, ja mam u nej porad dojem, ze z nej neco urcite bude

163
Příznivec obecný
Reagovat

Já se na něj asi „vrhnu“ :-) Kdyby byl někdy v budoucnu koncík, třeba i v Praze – asi si vyjedu.

164
Belisana
Reagovat

mne se libi ten Amadeus. Ve zpevu mu to sice obcas ujede, ale proste no dobre. Tak on myslim fakt dost po tech klubech hraje, takze celkem by i mohl se nekam dopracovat

165
Langic
Reagovat

162-On je typ,který si své publikum najde o to se nebojím,jinak tip pro Vlada,líbil by se mi článek o všech finalistech Cz/Sk pěveckých soutěží,nebo nějaká séré čálnku,prostě o tom,co teď dělaj a tak

166
Belisana
Reagovat

165 ja si tez myslim. Nejela bych za nim stovky kilometru, ale kdyby hral v nejakym klubu v Praze, tak bych se urcite necukala a sla to zkusit :-) Ma to obcas smrnc, on sam taky… mozna jeste prekvapi

167
Příznivec obecný
Reagovat

161 Asi se učí a hlavně – ho to baví, takže to je to pravý ořechový !
Konečně někdo osobitej, už jsem nevěděla. Kdoví, co ještě objevíme :-))))

168
Příznivec obecný
Reagovat

156 Dík. Založeno :-)

169
Langic
Reagovat

168-Za co děkuješ

170
Příznivec obecný
Reagovat

165 Přesně, o všech, ono 10 lidí nebo kolik, to není o čem vlastně moc psát, ta jejich cesta je dlouhá-životní. My to pak už i nadnesli, ale už jsme objednali si, bohužel, u Vlada článek jen pro tyhle Superstáristy, on už si nevšiml, že trošku rozvíjíme tuhle myšlenku. Prostě jsem zažádali dřív, než jsme to úplně promysleli. Možná později bychom Vlada poprosili.
Prostě s tebou souhlasím.

171
Langic
Reagovat

170-Tak,Tak navíc by to mohlo být zajímavé počtení.

172
Belisana
Reagovat

jen aby na to mel Vlado cas, pac to je docela casu, nez zmapuje tolik lidi…

173
Příznivec obecný
Reagovat

169 Pod tím číslem mám Bel, byl to dík za odkaz na Jerguše s tou kytarou. Ale to máš jedno. Tak dík, za návrh na nový téma článku. Zdravím :-)

174
Langic
Reagovat

173-Taky zdravím :)

175
Příznivec obecný
Reagovat

172 Bel, tak to mě nedošlo. Tak my by jsme nepospíchali. Nemusíme přece kecat imrvére. Hlavně o čem, to je důležitý, tak by byly příspevky u tohohle článku prostě občasný. Kam pospícháme? Co?

176
Belisana
Reagovat

von uz tenhle clanek je od nej jakoby navic, z dobre vule. Pac to tu tusim maji jako cinnost zajmovou, nikoli placenou. Takze pokud musi koukat na obzivu, tak je to asi moc narocnej pozadavek, a hlavne mimo ramec serveru, kterej je o RS, a ne o sledovani kariery ucastniku po vypadnuti. Takze se bojim, ze to asi po nem chtit nemuzeme.

177
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, tak jedině rozšířit tohle téma svépomocně, tak moc OT to nebude, byli jsme o hodně víc OT. Co myslíš?

178
Belisana
Reagovat

priznivce snad, ne, ale ja jsem videla jedinou SS a to tuhle minulou :-D pak jsem nasla nejaky videa na yt a jeste ke vsemu nemuzu rict, ze bych se po nekom nejak pidila a tim padem o nem neco vedela. Max. Ondra Ruml, ten se mi fakt libi… ale dal bida

179
Příznivec obecný
Reagovat

Navíc, Bel, už tohle zmiňoval ten Maxx, tuším, no uvidíme, když tak neva. Až začne ten Voice, tak je to pořád o muzice. Jak vím, razíš cestu OT plus občas mimo OT a články a téma na muziku budou právě prostřednictvím soutěží. Pokud víš o nějakým dobrým serveru o muzice a kultuře, ráda se připojím- všechno jde, když se chce. Atd…:-)

180
Příznivec obecný
Reagovat

178 Ondra – souhlasím. Tak si třeba ale vem to, že dneska to téma s Jergušem nebylo vůbec špatný. Je to slabý, div, že se vůbec něco našlo. To je pravda.
Tak uvidíme.

181
Belisana
Reagovat

proznivce to nevim, ale muzes chodit plkat k nam o jakykoli muzice, tam semelem vsechno :-D

182
Příznivec obecný
Reagovat

To je u Šepse?

183
Belisana
Reagovat

vydrz, zkusim neco najit

184
Belisana
Reagovat

priznivce no hele… ja chtela najit ten link, jak sem davala Monika na Leonu, a nasla jsem toto
http://www.leonasenkova.cz/
tam je jejich videi docela hodne, ale neni to ta stranka, co mela Monika

185
Belisana
Reagovat

ta Leona je v obliceji taky moc pekna… treba prorazi. Adele to proslapla, Betka jde pomalu a pro Leonu se tim padem snad taky cesta otevre. Tahle holka se mi libi

186
Příznivec obecný
Reagovat

Poslyš, Bel, ale ta Leona : buď je přirozený talent, nebo dře jak magor, to je podle mě hodně velkej vývoj od soutěže. Je to moje domněnka, budu si muset projet Superstár a pak její nový věci.
Takže slabota? To třeba ani nebude tak. Další potencionální skvělá zpěvačka z SS.
Možná jen je problém v strukturách v naší muzice, jestli víš, jak to myslím. A to by Panáček mohl mít zájem na tom, že pomáhá český hudbě, resp. lidem a případný článek bude dělat reklamu Panáčkovi a nový muzice a že reality šou, že to není jen blbina, na který se nechaj jen vydělat prachy, že lidi vnímaj kvalitu a sami ji mají snahu hledat. Má to přece smysl.
Čistě můj názor.
Já bych tu kvalitu se chtěla pokusit hledat, ne že budem ovce, co si nechaj dávat pod nos muziku od „strýček a tet“. :-)

187
Belisana
Reagovat

ona nekde byla ucastnici cehosi jista Misa Noskova. Neprilis atraktivni, pro me pevecky nezajimava, ale zpiva nekde po muzikalech a ruzne, a ted jsem cetla, ze si kupuje dukm za 6 milionu. Co chci rict… ze i tak se da. Dela, co ji bavi a financne uplne nevyhodne to taky nevypada. Takze i to je zpusob kariery a proc ne. Urcite je stastnejsi nez za urednickym stolem, a zajistena o poznani lip.

188
Belisana
Reagovat

priznivce to nevim, nechci mluvit za Panacka, ale je to blog smerovany na reality show. Jestli si delaji naky ambice ohledne objevovani talentu, by nam spis musel rict Sunicko nebo nakej dalsi admin :-D

189
Příznivec obecný
Reagovat

185 Není ošklivá. V Supestár mě přišla trdlovatá, no to jsem zvědavá a ž se na ní mrknu. Pak dám vědět jak se mi zjevila :-)
Zajímavý tip. Dík.

190
Příznivec obecný
Reagovat

188 Jasně jen můj názor. Já jsem trošku prdlouš :-)

191
Belisana
Reagovat

no to urcite, kdybych se mela ridit tim, co mi cpou v TV a radiu (i kdyz jsou i jina radia, da se najit) tak bych se zcvokla… ted je naopak toho vsude tolik, ze nevis, co driv
a Leona souhlas. Je dobra, urcite.

192
Příznivec obecný
Reagovat

187 To jsem též četla a chtěla jsem napsat, ale nestihla jsem najít její jméno. Jako zpěvačka pro mě ne. Ale to je ten způsob, co mě jako posluchačku neba. Ale jí to bude ba :-)

193
Belisana
Reagovat

ona mi orave Monika posilala link, jak Leona zpiva tu Spinarku, co mela v SS Gabina. A bylo to dobry! Jenze to nedokazu najit. Na yt to nebylo. Hmmm musime pockat, az sem Monika hodi oko, i kdyz… mozna ne, chvilku :-DDD

194
Příznivec obecný
Reagovat

191 rádia? prosím tě, která, máš odkazy?… já je sice jich mám mega, ale než se prokoušu….

195
irena
Reagovat

Zdravím, co se týká Ondry Rumla, tak na jeho webovkách
http://www.ondrejruml.com
pravidelně aktualizujeme akce, takže když tam najdete něco co vás zajímá určitě se na Ondru přijďte kouknout. Já se v každém případě strašně těším na Český kalendář. I na Hamleta jsem zvědavá, ale vzhledem k ostatnímu obsazení se tam těším opravdu jen na toho Ondru.

196
Příznivec obecný
Reagovat

jé, díky, to je fajn. Založím. Víš, co? Je času málo, já tu ráda povídám, ale zase, kdy hledat,…atd…však to znáš..takže jsi mě potěšila, že mám jednodušší práci :-)

197
Belisana
Reagovat

ireno tez zdravim a dik
priznivce kaslu na to, jdu napsat Monice mail, at mi to posle, to nemam sanci najit :-DDD

198
Příznivec obecný
Reagovat

Ireno, další materiál. Dám info, jak jsem se hudebně pomněla:-)
Už jsem někdy tak zblbá, že hledám na yt a nedojde mi, že jsou stránky, jsem vážně roztomile nesoustředěná kolikrát :-)

199
Příznivec obecný
Reagovat

197 nó, šak si na ni došlápni!

200
Monika
Reagovat

Zdravim. Dnes jsem byla cely den mimo net a zitra na tom budu podobne, takze asi az v patek. Sama uz nevim, kde jsem to nasla, ale Leony vystoupeni mam nahrane, takze je v nejhorsim nahraju sama. Jen pro upresneni Leona tu slavnou Spinarku nezpivala, ve skutecnosti se jednalo o Lasko vonis destem.

201
Příznivec obecný
Reagovat

Moniko, „Lásko voníš deštěm“ je vážně pěkná. Prosím tě, pak až budeš mít čas, tak to sem hoď. Ale až bude opravdu čas. Nezpívala, to mimochodem v Superstár? No, já jsem opravdu už notnej sklerotik. Měj se, já zítra budu makat jak černá, mám dovošku, tak bych to měla dát. Měj se hezky a dík :-)

202
Belisana
Reagovat

priznivce, tak me Monika vyvedla z omylu, a myslim, ze ackoli z yt, je to toto
http://www.youtube.com/watch?v=tUp4GMlxjBk

203
Belisana
Reagovat

a jestli to neni ono, Monika slibila, ze to sem zejtra da :-D

204
Belisana
Reagovat

aha, Monika :-DDD

205
Belisana
Reagovat

Moniko, to cos mi davala, prave nebylo uz ze SS, to jinak k dispozici je. Bylo to z nakyho klubu a nebylo to z yt… bylo tam dost cerveny barvy – dobrej navod, ne? :-DDD

206
Příznivec obecný
Reagovat

204 jo, vyloupla se tady, jsem ji pozdravila :-)

207
Příznivec obecný
Reagovat

Jinak, co se týče samotnáýskladby, myslím si, že Black Sabath by měl znát asi každej. Kvůli emoci, co umí dát. Prostě pro potěšení. Já má nejoblíbenější kousek a to sice ne s Osbournem, ale s Diem, ale je tam vidět, že ti pánové nebyli nikdy průměr. Je to slyšet a vidět naživo opravdu fest. Pošlu do mailu, je to skladba z koncíku a je to sice nedokonalý..Dio trošku ujíždí… takže ne, každej by to asi ocenil a měli by tady mě za magora. Někdy pošlu, když budeš chtít.

208
Příznivec obecný
Reagovat

Já se musím rozloučit, páč jsem unavená a ospalá. Mějte se hezky a muzice nazdárek :-)

209
Belisana
Reagovat

posli urcite :-) no jo Dio, taky uz tu neni

210
Příznivec obecný
Reagovat

207 to bylo Bel, pro tebe, samo :-)
dobrou

211
Belisana
Reagovat

mej se

212
Belisana
Reagovat

no a nebo to bylo toto
ta cervena tam je, ale je to ze ss
http://www.mojevideo.sk/video/5528/leona_senkova_lasko_vonis_destem.html

213
Monika
Reagovat

Bel, tak si mi usetrila praci :-)) Je to presne to video z prispevku 212, velmi dobre si to pamatuju :-))

214
Belisana
Reagovat

Moniko no tak slava :-DDD jsem si pamatovala ty cerveny prvky… marny, profesionalni deformace fakt funguje :-D

216
Monika
Reagovat

Otylko, Vy mi ctete myslenky nebo ja vam :-)) Pred chvili jsem vletla do galerie profilovek a udiv se dostavil. Nechapu proc byla soutez prodlouzena kdyz neprinesla zadne nove opravdu povedene vytvory. Ocekavala jsem, ze si s tim ten kdo vyzadoval odsunuti terminu da praci a predstavi graficke veledilo, takhle to byla jen ztrata casu…. Navic, nevim proc bylo smazano Jirickovo dilo, kde bylo na prvni pohled patrne, ze jde o zert, recesi, ktere by se imho zasmal i samotny Petr. V galerii jsou mnohem horsi vytvory, ktere se dokonce tvari seriozne, ty rozmazane a nevhodne umistene fotky ani nebudu komentovat.
Ovsem kamenem urazu je pro me „zatim“ vitezna fotka, to je v mych ocich primo katastrofa!!
1. megakyc
2. Co ma spolecneho s vanoci?
3. Petr neviditelny
4. Proc je tam zbytecne naplacany napis Petr Sevcik oficialni stranka, kdyz to mam napsane hned vedle?
Ja si snad pujdu vytvorit nekolik profilu a prehlasuju to :-))

217
kanárek
Reagovat

Tak dnes jsem si naprosto bezděčně pobrukovala: …setkání s králem jsem nepřežil málem…jen co začlo regae(?) hrát, král začal tancovat…..
přísahám, že jsem to slyšela jen jednou a před čtvrtou slokou jsem to vypla, jak se mi to zdálo rozvláčné. Šepsovi by stačilo k vrytí se do povědomí jen jedno, dvě přehrátí v rádiích. :-)

218
Belisana
Reagovat

kanarku no vidis, jakej jses zpevnej ptak :-D

219
Belisana
Reagovat

Moniko toz kdyz jsou ty Vanoce, tez jsem se koukla., Pekny kolazicky. Vybrala bych tu v pate rade ctvrtou v poradi – Peta s koulema.

220
Nika
Reagovat

Ona už byla vyhlášena nejlepší koláž? A která? Nevybrala jsem si ani jednu, vánoční pohlednice, do nichž je všemožně zasazen Petr, mnohdy příšerně. Já chci tu s prskavkama a kaprem:-)))

221
Belisana
Reagovat

Niko to nevim, jen jsem se koukla, nectu to tam, na to nemam. Kolazicky staci :-D

222
Maminčin Jiříček
Reagovat

dneska sem ve volny chvilce dal dokupy petovy fanouskovsky stranky, ktery budou obsahovat ty nejdulezitejsi informace, vyber nejlepsich kolazi a chvalozpevu na petika. slavnostni, poradne efektni predstaveni tech uzasnejch stranek by mohlo probehnout treba na silvestra neco po pulnoci :-)))))

223
Nika
Reagovat

Jiříčku, moc se těším:-))) Vážně. Dej si záležet, konečně bude kde volně a svobodně kecat:-))

224
Belisana
Reagovat

222 tak to i ja jsem zadostiva :-D

225
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jiříčku, já věděla, proč si tě adoptovat:-)))))

226
Příznivec obecný
Reagovat

Tak na ty stránky jsem pekelně zvědavá. Že by mě koláže a fanklub zajímal, to se říct nedá, ale tohle už začíná bejt příběh :-)

227
Příznivec obecný
Reagovat

225 Adopce se skutečně vyvedla, klaním se hluboce :-)

228
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Příznivče, pěkný večer, tak co, vstoupíte na Facebook ještě letos?:-)))

229
Belisana
Reagovat

smarjaaa, tak nejen Paroubkovi, uz i Slavik napsal „knihu“ a jeste navic jde kandidovat do parlamentu…

230
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cože? To si děláte prdel, ne?:-))))

231
Příznivec obecný
Reagovat

228 Otylko, čaute. Na fb ne, ale Jiříček stvořil ty stránky, takže tam budete. To se přijdu podívat. Předpokládám, že tam budou už nějak normálně ohodnocený i jeho sólový výkony – poradkyni ve zpěvu máte v týmu a to já přitáhnu se mrknout a při tý příležitosti i hodit svoje nějaký nesmysly, pozdravit se atd.:-)

234
Příznivec obecný
Reagovat

229 Bel, tak to je vážně hotovej sympaťák. Evidentně to myslí s náma všema dobře. Já čekám na Míšu Davidů, kdy do toho praští.

235
Belisana
Reagovat

proznivce noooo. to je tak sakra divnej clovek, ze mi obcas dojde rec.

236
Příznivec obecný
Reagovat

232-3 Je to povinná četba? Jedině pod pohrůžkou otevřu odkaz :-(

237
Belisana
Reagovat

priznivce sorry, me tam porad leze to o. ja jak mam ten vytribeny pisarsky styl krouziciho orla…

238
Příznivec obecný
Reagovat

235 Proto jde do politiky, tam má kámoše, zapadne :-)

239
Belisana
Reagovat

236 neni, a navic jsem vam vsechno vykecala. Zbytek je vata :-DDD

240
Belisana
Reagovat

mno ale na todle se kouknete, pac tato osoba jde taky do parlamentu a je ve stejny strane jako Slavik :-DDD
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/andrea-jarova-stranu-spravim-vsetko.html
zacina to davat smysl

241
Příznivec obecný
Reagovat

Leona se tuším vdává, to už jsi zaregistrovala… a má novýho manažera, prý lepšího. Prý se jí celkově daří.

242
Příznivec obecný
Reagovat

241 vypadlo „možná“ zaregistrovala

243
Belisana
Reagovat

priznivce nezaregistrovala

244
Belisana
Reagovat

me ted zaujal ten Slavik. Ten clovek nikdy nic nedodela.

245
Příznivec obecný
Reagovat

Když to si nevybereš. Takovej „umělec“ je spíš ke škodě, než k užitku a to všude. Už jste o něm tady něco psaly s Kateřinou, tuším. Takže jestli má dělat škodu v muzice, nebo v politice…to je otázka, co je horší. Každopádně se cpe nahoru, jedno asi kterou cestou. Ale, nedělá on manažera Gábině? Ale to je asi u ní smlouva jen na rok. On to šikula stihne :-)

246
Belisana
Reagovat

ja myslim, ze zrovna Gabina je u nekoho jineho, jako Harich. Nechteli ho a asi dobre udelali… je to hochstapler

247
Belisana
Reagovat

ale dela manazera i Betce. resp. neee on osobne, na to ma „lidi“.

248
Belisana
Reagovat

ja jsem kapku zmapovala „historii“ te firmy, co si hraje na manazerskou
chvili pred tim, nez prifrcel do medii s vetou ze superstaristu udelam hvezdy, bud koupili nebo premenili realitku ve Smeckach na „agenturu“… skoda slov

249
Příznivec obecný
Reagovat

Tak to jo, ale jinak ty megaprůsery jsou opravdu všude, proto se nedívám na zprávy, nečtu to, nezajímá! Navíc píšou jen negativní věci a ty pěkný musí člověk hledat sám. Takže jsem vynechala ty negativní, co stejně neovlivním. Za chvíli bych se vztekala a to je o zdraví. Na chvíli jsem nedávno otevřela stránky a krátce po oznámení úmrtí Havla už zase ten David, že neodehraje koncerty, že je zdrcen atd. Ještě před vyhlášením smutku, což se stejně čekalo. To se prostě nedá.

250
Belisana
Reagovat

neda
je to vsechno strasne divny
ale o Slavika se zajimam, mam k tomu nakej duvod :-)

251
Belisana
Reagovat

ja io nem nemuzu rict vubec nic pozitivniho

252
Příznivec obecný
Reagovat

248 Z realitky na uměleckou agenturu? No. Já jsem se jen jednou a chvilku dívala na Super Talent a pozorovala jsem juchající Lucku a právě jeho. Totálně nesympatickej. Už na první pohled. Takže mě to nepřekvapuje. No a Bětka asi kouká.

253
Příznivec obecný
Reagovat

250 tomu, myslím, rozumím :-)

254
Belisana
Reagovat

taky dela reklamu na ojety auta. Jinymi slovy narve rypak do vseho, v cem vidi prachy a pak uprednostnuje to, co mu sype, nezavisle na tom, co kde komu nakecal a to i verejne

255
Belisana
Reagovat

je to clovek s nebyvale hrosi kuzi, takze jeho vstup do politiky me vubec neprekvapil. je to vlastne logicke vyusteni uvah podobnyho typu cloveka

256
Belisana
Reagovat

zajimala ses o USA X Factor? ted to bude koncit. Mam tam favprita. Je to samozrejme i tady na panackovi

257
Příznivec obecný
Reagovat

viz. můj koment 238 :-) stejná úvaha, ale otřesný zjištění, bohužel

Ten Karel Kryl, cos poslala. Měl hezký songy. Já si ho pouštěla kdysi dokola. Salome, Veličenstvo kat, Bratříček, ta Nevidomá dívka. Krásný melodie, hlas, texty. Poslouchali jsme ho skoro všichni. Jak byl zakázanej, tak stejně silně známej. Byl i Hutka, ale Kryla jsem měla ráda. Hutku jsem moc neposlouchala.

258
Příznivec obecný
Reagovat

256 Já to ještě nestihla. Chodím v poslední době večer domů, něco pofackuju doma, pak chvíli tady, před spaním něco k poslechu a víc nejde. Teď ty svátky. Prostě jsem to nedala.
Kdy to končí?
Je tam ještě ten Čechoslovák?

259
Belisana
Reagovat

on mel i hodne novejsich veci, byl tak strasne rozlozenej z toho, jak se to vyvijelo
jeho smrt me asi zasahla vic nez Havlova. To byla fakt pecka. On skoro vypadal, ze umrel proto, pac se utrapil, a to se blbe snaselo.

260
Příznivec obecný
Reagovat

Dneska jsem myslela, že večer se mrknu na tu Leonu, jaká byla v Superstár, abych si ji srovnala s dneškem, ale dostala jsem se k PC před hodinou a to už jsem zase jsem ospalá.
Zítra už snad to bude lepší. Zkusím Leonu a ten Faktor jsem taky chtěla, připomněla jsi mi to.
Pak písnu.

261
Belisana
Reagovat

je. Uz jsou posledni 3. Ja mu fandim, ale krome toho, ze by neziskal ty penize, tak kdyz nevyhraje, tak co. Ja myslim, ze hudbu bude moci delat, a to chtel. Zmeni se mu zivot, je to jinej svet, tam se neztrati, je to velkej trh, lidi budou chodit i kupovat desky. Preju mu to.
Je to tam asi o dost jiny nez tady. Fakt mu to tu karietru nastartuje. Aspon myslim.

262
Příznivec obecný
Reagovat

259 Já ho potom nesledovala, můžeš v kostce říci co se mu stalo a dělo? Možná něco se mi vybaví. Možná jsem i registrovala, ale nepamatuju si.

263
Belisana
Reagovat

jasne :-)

264
Belisana
Reagovat

a hele, Lara Fabian bude mit koncert v Cechach

265
Belisana
Reagovat

v Obecnim dome, v breznu. Clanek pitomej, ale nejaky info tam i je

266
Příznivec obecný
Reagovat

264 !!! Kde se prodávaj lístky ? Kde to uhlídám? Kde urvat lístky?

267
Belisana
Reagovat

mam ti to najit?

268
Belisana
Reagovat

vydrz, asi vim o necem, kde je i hlediste a muzes si vybrat, chvilicku

269
Belisana
Reagovat

za prve

270
Belisana
Reagovat

kdyz se zaregistruje, ukaze ti to pak pohled do hlediste

271
Belisana
Reagovat

jeste je jedna sit, tam se to na pohled do hlediste registrovat nemusi… jen si to nevybavuju… nekde to mam, mmnt
ze bys koukla jen na sal a pak si vybrala podle popisu

272
Příznivec obecný
Reagovat

Skvělý. Dík.

To jsem zvědavá, jestli to bude tak emotivní, jak to vidím na yt. Si vezmu kapesníky a nějaký bourácký brýle :-)))))))))))

273
Belisana
Reagovat

nemuzu najit ten konkretni sal. Jestli na to narazim, hodim ti to do mailu

274
Příznivec obecný
Reagovat

Tak jestli si vzpomeneš. Ty si fakt rychlá. Ještě jednou dík, super.

Jak jsem mluvila o tom Diovi…. tak jsem právě nechtěla jet sama (Heaven and Hell), protože nikdo ze známých ho ani nezná, natož aby na něj jeli. Prej měl opravdu krásný hlas, že se musí slyšet naživo. To jsem zaváhala.

275
Příznivec obecný
Reagovat

Takže ten Kryl. Někdo mu házel klacky pod nohy?

276
Belisana
Reagovat

bude jen 1400 listku

277
Belisana
Reagovat

nehazel. Ale nebyl blbej a videl, a nelibilo se mu to. Trapil se moc. Jeho novy veci byly prodchnuty zoufalstvim
http://www.youtube.com/watch?v=W0Mydquf9S8&feature=related

278
Příznivec obecný
Reagovat

Jinak, než si poslechnu Kryla. Zatím pošlu jednoho dalšího ex. Tak nevím, co si myslet o tomhle Superstáristovi. Zkouší evidentně přemejšlet sám za sebe, ale to muzikantský podání, …no já nevím

http://www.youtube.com/watch?v=xKrjh4pk6Q8

279
Belisana
Reagovat

priznivce koukam tam na sebe, uz je asi jen 20 listku

280
Belisana
Reagovat

dva v lozi, dva na balkone a zbytek tech za 490 Kc

282
Belisana
Reagovat

eee dobry, jsem si to neposunula :-DDD

283
Příznivec obecný
Reagovat

279 20 lístků?! To je otřes! Se jdu podívat, šmarjá, kam se hrabou fronty na mandarinky a banány,,,

284
Belisana
Reagovat

zhruba pulka listku jeste je, ale asi to nechce moc otalet
ta registrace je jednoducha a je hned

285
Belisana
Reagovat

promin, ze te lekam, moje blbost

286
Belisana
Reagovat

jsou vyprodany nejlepsi mista a nejlevnejsi skoro taky, klasika :-) pro studenty je i petikilo dost

287
Belisana
Reagovat

tady asi budou novinky
sem muzes bez prihlaseni na fb
http://www.facebook.com/larafabian.czech

288
Příznivec obecný
Reagovat

No, tak jsem si objednala, tak snad to klapne. Platbu chtějí do tří dnů. Moje banka je rychlá, cožpak tam by problém neměl být. Otázka je s těmi svátky. No, radši to pošlu v pondělí.

Ten Kryl. Král Vašek? To mě zaujalo. A ještě víc mě zaujalo jak je to legračně navázaná, my o Slávikovi, pak připomínám Kryla a on oněm zpívá. Sranda :-)

289
Příznivec obecný
Reagovat

288 Vlastně blbost, musím poslat hned, no, tak snad počítaj pracovní dny. Tak to pošlu zejtra.

290
Belisana
Reagovat

no vidis, a mas darek pod stromecek :-) si ho vyberes pozdeji, ale neva., Bude jaro, bude to fajn :-)

291
Příznivec obecný
Reagovat

Jsem tě asi zaměstnala tou Larou :-) Ten Julián. Myslela jsem, že je na pop a on inklinuje k takovejm spíš písničkářům. Zkusila jsem pak ještě něco dalšího a to zpíval někde sám na parkovišti snad nějakýho supermarketu a před ním stáli dva, tři, možná čtyři… Asi mu to nejde. Tady asi taky nic „nevydoluju“ :-)))

292
Belisana
Reagovat

pak musis poreferovat, jaky to bylo :-)

293
Belisana
Reagovat

jo Julian… ja vubec nevim, kdo to je, nikdy jsem o nem neslysela a vubec nezaujal

294
Příznivec obecný
Reagovat

290 ještě pár tejdnů před narozkama, se hodí :-))

295
Příznivec obecný
Reagovat

292 To poreferuju. Já ji slyším dokonce jako lepší než Dion. Jako Prdznalec si to můžu dovolit :-)

296
Belisana
Reagovat

ja dumam nad timhle, jeste kapku cas je

297
Belisana
Reagovat

jeeee ale tohler jsem teda … mozna ne

298
Příznivec obecný
Reagovat

293 Tak to tě opravdu „nezaujal“, myslím že byl v jedničce. Ale už nevím, asi odpadl brzo.

Má stránky

Tak někdy, když nebudeš mít lepší adepty na poslech
:-))) Já taky se mrknu, no možná…
http://www.julianzahorovsky.cz/

299
Belisana
Reagovat

koukam Sting taky, to bych i sla

300
Příznivec obecný
Reagovat

296 a 297 – tak to až tak nemusím, možná ten Bruce, ale ani moc ne. Vím, že ten Bruce je skvělej. Tak aspoň si neukradnem lístky :-) Tak taky poreferuj. Ten Bruce ale bude asi pěkně drahej.No ta Trja asi taky.
Mě se líbila spíš tahle metalová zpěvačka, ale je tady s Tarjou.

http://www.youtube.com/watch?v=RcBAAMpySXc&feature=fvst

301
Příznivec obecný
Reagovat

Takže utrácíš, taky?

302
Belisana
Reagovat

Tarja za 590, ale asi Zlin v tom terminu uz nedame, ja mam leden zasekanej, leda by ditko
Bruce je celkem cenove v pohode, jen jeste nevim, jestli se mi chce
Stinga asi dam :-)

303
Belisana
Reagovat

ale v dubnu bude v Praze Nigtwish, sice s Anetou, ale to bych ho poslala, asi se mnou nepujde, a ja pujdu zvlast :-DDD

304
Belisana
Reagovat

Doro? :.) Tu znam moc dobre. Ale uplne to moje to neni. Proto mozna ani ta Gabina…

305
Belisana
Reagovat

jo, ja celkem na par koncertu rocne zajdu. Nic ti nenahradi povedenej koncert.

306
Belisana
Reagovat
307
Příznivec obecný
Reagovat

Tak si zajdi určitě. Já bych šla na ty Stryper, jsou prý koncertně super, ale ty tady byli před dvěma lety, takže nemyslím. V kterým odkazu máš ty plánovaný koncíky? Nějak jsem se ztratila

308
Belisana
Reagovat

nemohly, vyprodano:-/ a v radiu ani nota

309
Belisana
Reagovat

ja ani uz nevim :-D Sting zatim a Nightwish

310
Belisana
Reagovat

priznivce, mam pro tebe dobrej tip, pac jsi prazska

312
Příznivec obecný
Reagovat

No, já slyšela jen jednu od Otýlie a to mě bavilo, ale musela bych se podívat na ni víc. Já ty písničkáře až tolik nemusím, jen některý. Plíhal, třeba.

313
Belisana
Reagovat

aha. Najdi si nekdy na yt Jima Certa :-) neco je blby, neco skvely. Ja Raduzu muzu.

314
Příznivec obecný
Reagovat

310 Bel, ne, ne..“že kdyby byl Jerguš v Praze, tak bych si zajela/zavítala“. Pražská nejsem. Není ale problém si objednat hotel, něco i platí firma, coby benefit, takže tak :-)

315
Belisana
Reagovat

aha. OK. Tak az tu budes, zkus. Nevedela jsem, ze jsem az takova posera, doslova zbabelec. :-DDD

316
Belisana
Reagovat

nahodou, za 180 kacek se toho dozvis moc, nejen o sobe

317
Příznivec obecný
Reagovat

Toho poslouchával kdysi jeden můj přítel – to už je dávno.. vůbec měl podobný pohled na muziku, co ty. Ty desky od Vargy mám od něj. Hendrixe, Joplin, Santana, Marsyas, The Nice atd… Samozřejmě mám dovoleno ty desky mít :-)

318
Belisana
Reagovat

jo, to sedi :-D

319
Příznivec obecný
Reagovat

315 nerozumím, na co reaguješ?
jo ten koment ode mě skrze ty desky je na toho Jimmyho Čerta

320
Belisana
Reagovat

Varga… to je pro me fenomen
jeste jednou bych chtela zazit s nim takovej narez jako v ty Lucerne… ja pak i brecim :-D z mnoha duvodu, proste nektery veci… se to blbe vysvetluje
jo ale brecim tajne, neee ze nekde vyvadim :-D

321
Belisana
Reagovat

319 v 315 reaguju na tu vystavu, kde si zkusis bejt za slepce. Jsem si myslela, ze to nic neni. Jsem se malem po… strachy, udelat krok a vubec. Je to strasne myslim pro cloveka osobne zajimava vec. Hodne se o sobe dozvis. Ja jsem se dozvedela, ze jsem posera :-DDD To me nadchlo :-/

322
Belisana
Reagovat

uz jsme zas OT, ale v sirsim tematu kultůra se furt kapku drzime… ty jo, asi bychom odsud meli s timhle vsim vymizet pryc.

323
Příznivec obecný
Reagovat

321 zrovna jsem narazila na ten příspěvek, nestihla jsem si ho pustit
to je pravda, že tohle není žádná legrace, ale muziku musej slyšet perfektne, Boceli je excelentní
Abych nebyla OT úplně, tak ti písnu, zajímavej dokument, kdysi dávno na čt2 o violončelistce – hodně mě to ovlivnilo.

324
Belisana
Reagovat

Bocelli neni spatnej, neutikam pred nim, nevyhledavam ho. Asi tak.

325
Belisana
Reagovat

treba tohle
http://www.youtube.com/watch?v=Gr_vTeg3suM
je tak 30% vykonu Pavarottiho :-)))

326
Příznivec obecný
Reagovat

322 zrovna reaguju na to podobně. No, Záhorovskýho jsem se dala, vývoj kolem Ševčíka tu byl a není problém na chvíli dát pokec, když se to pořád kolem muziky a teď před tou výstavou jsme se zastavily, takže není to až taková trága
Já pak dám sem můj pohled na Leonu a ten Faktor. Nějak to musím vyžehlit za sebe.

328
Příznivec obecný
Reagovat

No není tam náboj, to je fakt, to slyším i já.

A poslyš, co tohle :-)))))

http://www.youtube.com/watch?v=H6SssLxzg14

v určitých místech, není špatný, toho zpěváka můžu, kapelu ne

329
Belisana
Reagovat

treba slavny turne tri tenoru… no byl jeden a dva v pozadi, ackoli kazdej z nich sam obstoji

Pavarottiho my tady u nas doma zerem :-)))
perlicka
http://www.youtube.com/watch?v=0b66If6wFI0&feature=related

330
Belisana
Reagovat

328 to je na me moc uhlazeny, ja miluju zivelny podani cehokoli, to uz sis mohla vsimnout. Jakmile to ma koule a drajv, pak odpustim leccos.

331
Příznivec obecný
Reagovat

327 No, už mi totiž zněl Pavarotti, když jsem poslouchala Boceliho – hm, tak tady Boceli ne, ale jinak hodně věcí krásně zpívá, ale nejsem v tý vážný muzice ostřílená, ale Nessum Dorma třeba znám, to je klasika

No a co ty na toho z Manowaru, není to blbý, na to, že si ničí hlas chrplákem a je v metalu, ne?

332
Belisana
Reagovat

331 nic, steklo to po me jak po mastnym skle

333
Příznivec obecný
Reagovat

330 to je možný, spíš už ztratil hlas, viz. můj předešlej koment. Jeho nářek králů znáš, ne?

334
Belisana
Reagovat

po mne viz 330

335
Belisana
Reagovat

333 ne

336
Belisana
Reagovat

ja ho vubec neznam

337
Příznivec obecný
Reagovat

332 Nezapomenutelná recenze :-))) To si musím zapamatovat – to někde použiju !
Posílat ho nebudu. OK.
329 ani se nedivím, a to nemusím to zvracení do mikrofonu, ale sakra krásně hrajou a kombinace – SKVĚLÁ. Myslím, že už žádnej článek nebude. Tak si to musíme užít :-)))))))))))))))))))))

338
Belisana
Reagovat

klidne posli, jsem i zvedava

339
Příznivec obecný
Reagovat

Klidně můžu poslat námořníka Pepka, je to delší, tak pokud si je neposlouchala, tak si je určitě dej, tak snad sklo se nezamastí. Já se tím někdy uspávám.

http://www.youtube.com/watch?v=iYUh88gr7DI

340
Belisana
Reagovat

tady, co se tyce Pavarottiho, je krasne obhajitelnej pripad dobryho zpevaka
Jako je ten Josh… neni peknej, ale ja s nim nechci bydlet :-D ja ho chci poslouchat
Adamec… s tim nejen, ze nechces bydlet, ale ani ho slyset, pokud mozno, a pak to vzhled uz jen nasobi
tady jde o to, ze urcujici je ten hlas, a projev. Pak odpustis cokoli. I Lucikovi 80 kilo navic :-D

341
Příznivec obecný
Reagovat

Ten song Lament of the Kings ale znáš, někdy jindy… ty Tangerine Dream jsou dlouhý, ať tě neztahám. Ty, jo dvě hodiny.
Bel, dík za pokec, šinu se do pelechu, ať taky zejtra něco porobím.

Měj se a dobrou noc

342
Belisana
Reagovat

339 pffffff nevim
a tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=LtNFQ7RJbaQ

343
Příznivec obecný
Reagovat

340 jo, to je pravda.

344
Belisana
Reagovat

paaaaaaaa

345
Příznivec obecný
Reagovat

339 mrkni na ně, elektronický pionýři, filmaři se o ně prali, ze sedmdesátek…

tu tvoji ukázku si pustím zítra

dobrou

346
Příznivec obecný
Reagovat

322 přehlídla jsem, jo, OK, písnu na mail, tohle je už moc

347
Nika
Reagovat

V dubnu jsou v Praze Nigtwish? Tak to jdu určitě!! Díky za info.
K tomu Slávikovi a jeho knize – visí to všude v pražském metru, sice jsem si nevšimla, jak se ta kniha jmenuje., ale podtext zní – chci se podělit o své 20 leté zkušenossti v cirkuse zvaném showbyznys. Slávik na nás čumí na každé stanici metra asi v 10 vydáních.
Že se dá na politiku, se vůbec nedivím, v podstatě jsem to i čekala, o jednoho šaška víc nebo míň …..svůj k svému, šup tam s ním, zase bude sranda:-)))

348
Příznivec obecný
Reagovat

Monika Bagárová nám přeje krásné Vánoce
Já děkuju za hezký pokecy, moc štěstí a zdraví :-)

http://www.super.cz/7517-mame-pro-vas-utajovany-vanocni-videoklip-moniky-bagarove-to-budete-koukat.html

349
Nika
Reagovat

Přeji všem zdejším diskutérkám krásné prožití svátků, bohatou nadílku a pohodu Vánoc:-)))
Po Vánocích se tase těším na pokec.
Mějte se nádherně:-))

350
Nika
Reagovat

Vladovi samozřejmě totéž:-))) A díky za všechny články v tomto roce.

351
Monika
Reagovat

I ja se pripojuji s pranim proziti krasnych vanocnich svatku a uspesneho vstupu do roku 2012 SUNickovi, vsem diskuterum na Panackovi, vsem autorum (zejmena Vladovi) za jejich ochotu a pili psat rekapy a v neposledni rade i vsem fanynkam a fanouskum Petra Sevcika. Brzy na videnou :-))

352
DJ Vlado
Reagovat

Příznivče, díky za krásný vánoční dárek :-) Ten klip jsem už samozřejmě viděl několikrát a ta píseň je mojí druhou nejoblíbenější na Moničině CD (přičemž No. 1 je tato), proto mám radost, že se tato nádherná balada dočkala i klipové podoby. A ten klip je taky zatím podle mě Moničin nejlepší, neboť je první dějový :-)

Jinak všem zdejším diskutérkám i diskutérům přeju nádherné Vánoce a všechno nejlepší do nového roku :-)

353
yeey
Reagovat

DJ Vlado – tobe taky krasny Vanoce atd, hlavne diky za clanky o Superstar, u kterejch sme se vsichni pul roku zpatky sice naaaadherne denodenně hadali, ale vznikla nam celkem fajnova diskuzni parta :D

btw mi to prijde nebo tobe ta Klaudia a Monika poradne lezi v zaludku, ne?:-)

354
Belisana
Reagovat

ja oreju hezky Vanoce nejen diskuterkam, ale i diskuterum :-))) DJ Vladovi samosebou take
uz se tesim na Hlas :-) protoze diskuze nad probihajici siutezi a s lidma, ktery fandi kazdy nekomu jinymu, je proste super :-)))
Krasne si to uzijte.

355
yeey
Reagovat

354 Bel – jen se obavam ze my dva ten Hlas tak intenzivni mit nebudem… pochybuju ze tam bude nekdo, kdo by zaujal tebe jako Michal tebe nebo Gabina me…:-)

356
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 353 – Klaudia mi ležela v žaludku spíš v době SuperStar, teď už je mi víceméně ukradená, ale tak trochu mě inspirovala k myšlence na jeden projekt, do kterého bych se rád v příštím roce pustil (ale víc neprozradím, neboť řečeno slovy Petra Ševčíka „Já jsem teď takový záhadný chlapec“ :-) ). Monika (zjevně myslíš Povýšilovou, protože mou bohyni mám naopak hluboko v srdci) mi v žaludku neležela nikdy, spíš pro mě byla vždycky veskrze nezajímavá, i když technicky dokonalá.

357
yeey
Reagovat

356 mi vzdycky prislo ze z toho co o nich pises skoro cisi opovrzeni :D ale ja je nakonec mel celkem rad, Klaudii ne jako zpevacku, ale ze je asi celkem fajn holka… Monika se m kupoodivu i libila v semifinale, davala styl co nemam rad vkusne… ikdyz me pak vytocila jak lehce kydala hnuj na Gabinu :-)

358
Belisana
Reagovat

355 yeey kdo vi. Ale taky si myslim to same :-)

359
Nika
Reagovat

Zdravím všechny po štědrovečerní večeři, doufám, že prožíváte pohodu a klídek a radujete se již z dárků:-)))
Měla bych být účastna několika natáčení Hlasu a měla bych se dostat i do zákulisí, takže doufám, že vám pak budu schopna podat zprávy přímo z bojiště. Těším se na to:-))) Projekt je poměrně zajímavě pojat, ale zatím nebudu prozrazovat:-)))
Hezký zbytek svátků všem:-)))))

360
Belisana
Reagovat

Niko vazne? tak to budou diskuze jak fik :-D

361
Nika
Reagovat

To doufám, jdeme s kateřinou, každá máme trochu jiný hudební vkus, takže doufám, že se nepopereme už tam:-))) O to to bude zajímavější:-)))

362
Anonymní
Reagovat

Dobrý den, nestihla jsem přání vánoční a tak alespoň PF 2012. Do nového roku přeji kromě zdraví a štěstí také spoustu témat k diskusím :-)
PS: 222 Jiříčku, mám trošku strach, ale kouknu se :-D

363
Karla
Reagovat

362 Karla :-)

364
Maminčin Jiříček
Reagovat

stranky uz mam nahrany na serveru, ale musim je aspon trochu jeste poupravit, sice to nebude zadnej zazrak, ale nebyl poradnej petikuv fotomaterial. sou sice tisice fotek, ale zadna neni dostatecne kvalitni :-))))

365
Nika
Reagovat

Jiříčku, kdy se dá očekávat jejich spuštění? Silvestr? :-)) Já zaangažuji jednoho známého skoro profi fotografa, mohl by i natáčet, doufám, že bude pro.

366
Maminčin Jiříček
Reagovat

:-))) teto nikdo, ty stranky sou spis tak jako pro legraci, nez neco serijozniho :-)))))

367
Nika
Reagovat

Legrace není nikdy dost, jiříčku:-))) A serijóznosti si člověk užije v běžném životě až až:-)) To stačí.

368
Maminčin Jiříček
Reagovat

no teto niko, stranky sou hotovy vlastne :-))) akorat mi maminka musi sepsat par tekstu na ne a je :-))))

369
Nika
Reagovat

To mamince nebude činit pražádný problém:-)))

370
Nika
Reagovat

Jiříčku, myslíš, že „cenzura“ bude mít tak dlouhé prsty, že dosáhne i na tvoje stránky? :-))))) To bych byla totiž moc smutná:-((

371
Maminčin Jiříček
Reagovat

na mych strankach budu zasadne cenzrovat jen ja :-)))))

372
Nika
Reagovat

Tak to jsem se uklidnila:-))

373
Belisana
Reagovat

tak Jiricku kdy to bude? :-) Jsem zvedava :-D

374
Belisana
Reagovat

vono se todlencto
http://www.youtube.com/watch?v=4N3bHUxgTd4&feature=youtu.be
fakt nekomu libi? Asi jo, jiny vysvetleni nemam a opet radsi no cement

375
Příznivec obecný
Reagovat

To je od těhletěch? ….ale líbí se mi samo víc originál

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/pussycat-dolls/santa-baby-122592

376
Belisana
Reagovat

priznivce zdravim :-)
nebudem to asi rozpitvavat, ja si o tom myslim svoje, ty asi taky a tim to uzavreme :-)))
vydrzzzz, ja ti mozna hodim neco zajimavyho :-)

377
Belisana
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=S6hDCT0brQA

ono je cele DVD toho koncertu ze 76, The last waltz3 se to jmenuje :-)

378
Příznivec obecný
Reagovat

Bel a to už není k nim, ale něco mi to říká, coby Prdznalec si ale nic nevyčítám

Jo, čekám pošli

Jinak ahoj, Vánoce sis doufám užila

379
Belisana
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Q3-rf4EgAm8

to je dalsi DVD, masakr, nazev tam mas, koupila jsem to za 199 Kc :-DDD

380
Belisana
Reagovat

nejak jsem Vanoce prezila :-)))
ty Legends of Rock ‚n‘ Roll ti muzu nekam hodit ke stazeni, koncert v Londyne ve Wembley, narvano, super atmosfera, krasni tanecnici, nezbytnej hrebinek, precisnout a sup do tance :-D no mne to tak zvedlo naladu jako maloco

381
Belisana
Reagovat

priznivce to je zas DVD, jak se mela kapela BD rozluckovej koncert, taky super DVD, taky mam, taky ti to muzu pak nekam hodit ke stazeni a jen si to vypalis

382
Belisana
Reagovat

nasla jsem primo z toho, jdu te namlsat
http://www.youtube.com/watch?v=UDpek6gPRcc

383
Belisana
Reagovat

to DVD ma vybornej zvuk, az jsem slzela, ze jsem tam nebyla (a ani nemohla, to jsem fakt byla jeste mala) :-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=eH3fJrJJeEM&feature=related

384
Belisana
Reagovat

super DVD, Bo Diddley, Little Richard, Chuck Berry, fakt senzace :-)))

385
Příznivec obecný
Reagovat

Je to rytmika jako ďas a jammování. No, to už je jiný kafe. Jak to ti lidi dělaj za pochodu, to moc nechápu.

386
Belisana
Reagovat

jo, to DVD musis mit, ver mi :-DDD ti to pripravim a nekam hodim, pak poslu odkaz

387
Příznivec obecný
Reagovat

Super, dík. Mě se dost stává, že moje srdeční muzika se vyloupne až když to pustím jako kulisu a mimoděk mě přitáhne a začnu si podupávat, pobrukovat, víš jak to myslím. Zatím se mi líbila nejvíc ta první ukázka, což se může změnit.
Já jsem občas hledala na netu, ale jediný, co jsem zjistila, bylo, že Mercury pěl s Jacksonem a našla něco o Spilkovi a o Simoně Feckové. Pak nějaký moje oblíbenosti. Docela mě překvapil ten Spilka. Nevěděla jsem, že je aktivní ve více směrech.
Nevím jestli jsi slyšela tohle od tý Simony. Tak dej recenzi, zkus nesrovnávat s objevem na DVD, nebo tě trefí :-)
http://www.youtube.com/watch?v=-TRIXjjNEBQ

388
Belisana
Reagovat

ja predesilam, ze jsem zaujata, mne Simona vadi, uplne iracionalne a nevim proc.
Tak zkusim.

389
Belisana
Reagovat

zas halejujaaaaaa, uz to by jednoho otravilo :-DDD

390
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, mě se Simona nějak líbí, ale já tý muzice tolik nerozumím jako ty, nebo Nika, já prostě jen slyším faleš, rytmiku tak nějak poznám, ale zkusím to dohánět nějak pocitově a podvědomě typu „Něco nesedí, atd.“ Mě se tohle líbí, že bych to si pustila i víckrát. Nevím proč, nějak mi tahle skladba u Simony sedí.

391
Belisana
Reagovat

tady pomohlo, ze ji nevidim. Opravdu jsou chvile, kdy ma krasnou barvu hlasu. Jsou tam pekne momenty a jsou tam naprosto priserne momenty. Za me to neproslo :-D

392
Belisana
Reagovat

priznivce ja nicemu nerozumim, ja jsem jen posluchac a rikam, co se mi libi a co ne :-))) nejsem zadnej znalec, to ani omylem.
3M je, a ja strasne doufam, ze se u Hlasu objevi.

393
Příznivec obecný
Reagovat

389 Ale zrovna Simona se mi z těch našich ex Superstáristů líbí nejvíc. I ta Lucka Bílá, sice zpívala jak bůh, se mi tolik nelíbí, což je ale o mým „líbí se mi/nelíbí“. Nějak si myslím, cítím, že Simona to dala slušně a tohle „líbí“ – u mě.
No, bavily jsme se o našich podmínkách pro Superstáristy, tak chudáci, co maj dělat.
Joshe jsem si poslechla.

394
Příznivec obecný
Reagovat

3M, takže opět já nedůvtipná, kdo/co to je? :-))))
392 Ale jo, …slyšíš líp a víš víc, to není pochlebování, já jen vnímám a přemejšlím a dělám si pak závěry – klasika,… v tomhle se víc vyznáš než já, to teda určitě.

395
Belisana
Reagovat

priznivce jak jsem predeslala – ja mam na Simonu averzi a jsem zaujata a jsem si toho vedoma. Nemuzu si pomoct. Takze moje hodnoceni ber s rezervou, ackoli jsem si tak nejak jista, ze ty priserne momenty tam skutecne jsou, pac to slysim, a ze si to jen nevymyslim.

396
Belisana
Reagovat

3M je tenhle – °_m-M-m_°
ja mu rikam 3M, kdo se s tim ma psat :-))) on jako jeden z mala na me svyma znalostma udelal dojem, tak si tak nejak myslim, ze toho vi dost

397
Příznivec obecný
Reagovat

Jinak ten Josh Krajcik – strašně milej a přitom sebevědomej mužskej, úsměv kluka a krásná barva hlasu a líbí se mi jeho hudební vkus, pokud zpíval dle svýho výběru. Jen ta poslední mi neseděla (já nemusím ani tu zpěvačku), taky tam jsem slyšela, že občas zpívá falešně.

398
Belisana
Reagovat

jo, ja jsem obcas tez zaslechla chybku. Ale proste jsem si ho oblibila a tecka. To je presne to, ze asi clovek tomu svymu oblibenci leccos odpusti. Bavil me. Jsem na nej zvedava, co bude dal.

399
Příznivec obecný
Reagovat

396 a to dneska nejsem unavená, třeba mi to dojde, kurňa. Jo, Simonu necháme. S tou averzí to je u tebe zajímavý, jak někdo chytí od tebe tuhle známku, tak to síla :-) Ale každej máme něco, já zase jsem příšerně náladová a pak echt hnusná :-))))))
Já měla averzi na tyhle a pak jsem se mohla z nich zbláznit. Nadávala jsem jak mohli vyhrát nějakou evropskou cenu, ale zapomněla jsem jak se ta soutěž jmenuje, ty asi víš.

http://www.youtube.com/watch?v=TrBYsPJ0rkA&feature=related

400
Příznivec obecný
Reagovat

398 všimni si opět pečlivě čísluju, aby jsme se tady nepopletly :-))))))))

Víš co mě zaujalo a zároveň naštvalo? Ty výběry! Co se v Supestár zpívá a doporučuje a v týhle soutěži zněli krásný věci. Opravdu se mi zdá, že u nás je tlačenka jedno z nejdůležitějších slov a v muzice to je dost pohroma.

401
Příznivec obecný
Reagovat

Jo, a ten Josh má úžasnej feeling. Jsem na něj taky zvědavá.
Ta Melanie to vyhrála asi zaslouženě, já nevím. Ale její hlas je bohužel podle mě zaměnitelnej. Já bych jí neuměla v rádiu asi odlišit. Ale podle pár věcí co jsem s ní slyšela, se jen domnívám.

402
Belisana
Reagovat

399 tyhle me nak minuli, zcela :-DDD

403
Příznivec obecný
Reagovat

Jo a Josh je originál – to jsem zapomněla – přesně, bavil, zaujal, člověk se na něj dívá se zájmem, poslouchá, pozoruje ho a přitom o žádnýho krasavce nejde. Občas jsem si řekla, že je to fakt českej kluk, akorát nemá pivní bříško, ale hamburgerový zjev. Podle mě má hamburgery moc rád. To je ale OT :-)))) Nemohla jsem si pomoct, občas mi to prolítlo hlavou.

404
Belisana
Reagovat

Melanie me nebavila vubec. Ma svy nepopiratelny kvality, ale prijde mi, ze takovych zpevacek neni uplne malo. Melanie me proste neoslovila vubec. Josh jo. Proste to tak mam :-)))

405
Belisana
Reagovat

ty Fine Young Cannibals jsou vazne prisernost :-DDD

406
Belisana
Reagovat

400 no u nas je to cely nejaky sejdrem vsechno

407
Příznivec obecný
Reagovat

Ta Melanie zpívala, že může letět, nebo jak to bylo, ale zpívala to bez drajvu, ten její pěveckej parter to naopak prociťoval a jemu jsem to věřila.
No, tak další adept na pozorování do budoucna. Ten Josh.
Jinak ještě jsem si vyslechla něco novýho od Vypsaný fixy. Oni jsou zrovna ti, který slyším poprvý a nějak mi úplně nenadchnou a pak je pustím mimoděk a slušný.
Tak nevím, chceš je poslat? Je to ale originální, jejich styl, prostě.

408
Belisana
Reagovat

ja je znam

409
Příznivec obecný
Reagovat

405 Proč?

410
Příznivec obecný
Reagovat

Kvůli zpěvákovi? – ten tenkej hlásek?

411
Belisana
Reagovat

410 sladkost, slizkost, zpevakuv hlasek a totalne mimo okruh toho, co posloucham

412
Příznivec obecný
Reagovat

411 To mě taky nesedělo, ale pak se to zlomilo. Líbí se mi. Uklidním tě – zanikli 1992.

413
Belisana
Reagovat

412 ja je fakt neznam :-D

414
Příznivec obecný
Reagovat

Ale já mám hodně svéráznej vkus, už jsem to tolikrát předesílala :-) Si snad zvyknete

415
Belisana
Reagovat

414 dyt je to jedno, at kazdej posloucha, co se mu libi :-)

416
Příznivec obecný
Reagovat

No a jinak nic dalšího hudebního nemám. Snad ještě, že jsem našla v občasných chvilkách a narychlo Gábinu s kapelou. Tak schválně. Pak asi nechám tebe poslat něco na „vylaďení“ uší. Jsou to všechno začátečníci, tak to myslím. Teda myslím, že je to Gábiny kapela.

http://www.youtube.com/watch?v=cDE0cPc372E

417
Belisana
Reagovat

to je ta kapela, kterou mela, resp. v ktery zpivala pred merylandem a kde o ni na svych strankach pisou fakt spatne. Netusim, co se stalo a taky myslim, ze to nani na stranky nepatri. Ale Gabina me tez moc nebere. Treba casem… kdo vi

418
Belisana
Reagovat

a neb o se jeste pletu – mozna to nejsou oni, ale pred tema tatikama z Merylandu zpivala s nejakou kapelou, kde ji ted nemaji radi a priznam se, ze nazev nevim a nevim, jestli jsou to oni

419
Příznivec obecný
Reagovat

O Gábině, že ta kapela píše špatně? Někde pod komentem je zmínka, že kapela je dobrá, tohle já úplně neposoudím, ale nezdá se mi špatná.

420
Belisana
Reagovat

nejsou, pac to je Spilkova formace, jsem nasla :-)

421
Belisana
Reagovat

jeee kecam, byl tam jen za hosta :-)

422
Belisana
Reagovat

priznivce to jsem zmotala. Nevim, jak se ta kapela jmenovala…

423
Příznivec obecný
Reagovat

Protože Spilka s ní měl nějakou spolupráci. Spilku si musím víc projít. Docela toho má dost. Vypadá i na stránkách sympaticky, jak komunikuje s fanoušky. Někdy příště.

424
Belisana
Reagovat

jo, to mel.
Ta kapela jeji predesla se objevila v diskuzi u SS, ale to nemam sanci najit a nevim fakt, jak se jmenuji :-)

425
Příznivec obecný
Reagovat

Tak já pošlu stránky toho Davida, tak někdy si to projdi. Tak je jeden z těch, kterej se snaží vyrazit do světa, nenechat to bejt. To se cení určitě, no ne? Tak se mrkneme, jak se jmenuje ta kapela…
http://davidspilka.cz/

426
Příznivec obecný
Reagovat

Tak název kapely na těch stránkách zatím nevidím, ..“to se vystříbří“, jak je to v tý scénce o tý křížovce :-)

427
Příznivec obecný
Reagovat

Já zkusím tu Gábininu kapelu, ale ber ten můj nápad s rezervou :-) Du se mrknout na net

428
Belisana
Reagovat

jeji soucasna je Meryland. Ta predesla uz nevim.
O Spilkovi vim, ale nestiham sledovat vse :-) Mam svy kone :-DDD

429
Příznivec obecný
Reagovat
430
Příznivec obecný
Reagovat

Který koně máš na mysli? Superstárovský nebo mimo stáj?:-))) To by pak se muselo se stěhovat na vedlejší multitématický článek, co v něm zbylo volnýho prostoru na cca 2 tisíce komentů :-))))
Tak ti nevím, jestli mám ty Stáristy řešit.

431
Příznivec obecný
Reagovat

Tak můžem přehupnout …

432
Belisana
Reagovat

jo, ale to nejsou ti, co o ni pisou blbe na svych strankach
ale to je koneckoncu fuk, stejne to tam nemelo co delat a mozna uz to i dali pryc :-)

433
Příznivec obecný
Reagovat

To je i otázka. Je o ni zájem i když si myslíme, že se má co učit. Možná se nezavděčím těm, co ji rádi, ale když jsem si poslechla Povýšilovou, tak ať je to jak to je u ní, že je nezajímavá a podobně, já například ji nemusím, ale ani neodmítám, tak Monika je hotová zpěvačka po technické stránce, ale Gábina má ve zpěvu po tý technický stránce problém. Je to tak,.. to slyším i já.
Kterou muziku máš vlastně nejradši? Myslím interpreta u nás a ve světě.

434
Belisana
Reagovat

asi to vede Tom Waits

435
Belisana
Reagovat

ale mam toho rada moc a u nas se dostal u mne na prvni pricku Seps :-DDD

436
Příznivec obecný
Reagovat

Zkusím toho Spilku si vzít na starost :-)
Mě to i zajímá, jak se ti mladý perou, do TV je totiž nepustí. Například o Konvičkový byl ňákej blábol, že si s někým „padla do noty“, že… tak že je víc vidět, že…
O to víc mě to zajímá, jak ti mladý se s tím snaží poprat a nahodím benevolenci mega ultra a prostě si studuju :-)

438
Příznivec obecný
Reagovat

Tak u mě, co se týče bartvy hlasu je to Dio (ale s Blacmorem), kapela King Crimson a u nás, to je těžký, tam je jich víc. Potěšil mě Neckář – teď bych řekla, že s tou Půlnoční v současnosti vede.

439
Belisana
Reagovat

Dio no jo :-) uz taky mezi nami neni, Vasek potesil, v ty cesky muzice jich mam mraky rada – viz nase stranky ceske hity ode me a to jsem jeste nekoncila :-DDD to se neda. mam toho rada fakt hodne.

440
Příznivec obecný
Reagovat

Já nevím Bel, když slyším z CD Rainbow Raising tak jsem úplně v pohodě, zvuk, rytmus, nápady, nálada, všechno je 100 %. Tohle je moje ladička, úplně ve všem.
Zapomněla jsem na Penka. On má a měl svoje mouchy, ale jeho přístup jako v myšlení je osobitej a zpívá s drajvem, byť má ten zpěv chybky, ale má drajv. Tak asi ten. Je ho škoda, vypadá to na průser u něj, ale je to jeho volba, ale stejně…on je asi u nás pro jednička

441
Příznivec obecný
Reagovat

440 “ pro mě“ – oprava

jdu si poslechnout ten rozhovor…

442
Příznivec obecný
Reagovat

k rozhovoru

jak řekl „nutili nás zpívat kraviny“ – to je přesně ono, v tom Faktoru USA to bylo fakt jiný…

443
Belisana
Reagovat

ja jsem si vsimla, ze mas Penka rada. No, ja k nemu mam doslova zadny vztah. Treba se to zmeni :-) Driv se mi spis nezamlouval, treba toto http://www.youtube.com/watch?v=X-BrF-dprHw

444
Belisana
Reagovat

442 jojo :-)

445
Příznivec obecný
Reagovat

443 On to byl namachrovanej blonďáček, ale později jsem zjistila, co je uvnitř… když řekl táta, že je dobrej, což je úplně jiná generace a on hrál na trubku v jazzový a bluesový kapele a ví (E.Fiztgerald, Lipa,… hodně náročnej, sám dobře zpíval), tak jsem se zastavila…
Tohle není OK hudebně, to už je, kdy na něj všichni…on je taky coby pardon feťák nespolehlivej… ten text a výraz
http://www.youtube.com/watch?v=YpyhTE0mrvI

446
Příznivec obecný
Reagovat

Prostě u toho Penka je potenciál hlavně v jeho osobnosti, snad to zvládne, no uvidí se

Jinak ten Šeps to je dílo, dobrý dílo, řekne co si myslí a hotovo a ta Kamila řekla přesně, to co už tady dlouho probíráme, v managentu u nás je to děsný a ty mladý maj hodně co zvládat – musí to být těžký

447
Belisana
Reagovat

445 neni spatny. Ale jedna pisen nestaci :-)
ale i tak by to, minimalne zatim, nebylo nic,o co se bych nejak zajimala. Te hudby je tolik, mam tolik neodposlouchanych veci…

448
Belisana
Reagovat

vlastne dve nema spatny, davals svyho casu jeste jednu nejakou
tak… budiz mu prano. Ale vidis sama, jak to je. Miuzikantu jak naseto a jen malokdo to misto na slunci najde, a obcas se tak stane ne zrovna diky zpevu/muzice :-/

449
Příznivec obecný
Reagovat

447 ani mi nemluv…čas není…ale je ho třeba..prej Niestche říkal něco o tom, že život bez hudby nená cenu, tak trošku času je nutno – to zrovna někdo říkal dneska v nějakým filmu – nevím už ale kterej :-)
A ještě ta Cenková, psycholožka, prej objevili vědci, že hudba je jediná z umění, co se prej zapisuje přímo do buněk, takže může měnit osobnost okamžitě, síla, co?
Penka ti občas pošlu, něco vyberu, ušetřím ti čas, jako ty mě :-) Můžem probrat texty jeho :-)

450
Příznivec obecný
Reagovat

448 téma jako hrom, což je už vlastně všechno možný ze života, někdy můžem dát i ňáký zamyšlení, je to tak. Hodně je to o výdrži, pak ten čas hraje ve prospěch a upřímnosti k sobě samýmu, zatím mě to tak přijde, když si dádám koks, nebo co, tak bohužel…Plant je prej taky v tom a celej život, ale umí asi upřednostit tu muziku

451
Belisana
Reagovat

jo, ja jsem hodne poustela hudbu miminu v brichu :-DDD a taky se mi zda, ze se to na nem podepsalo

452
Belisana
Reagovat

oni ti kumstyri, jako ti opravdovi, jsou vesmes jini. Jsou fakt divoci. Malokterej takovej hodnej zlatej tutu nunu beranek se prosadi
v podstate ti nejlepsi muzikanti jsou dost pruserari.
vyjimam klasiky… ti holt to slusny chovani nasajou s tou muzikou :-DDD ale tez se mezi nimi cisla najdou

453
Příznivec obecný
Reagovat

451 ani mi nemluv :-)))
Synek poslouchá jen osmdesátky :-))) Já měla v té době bohužel nějaký posun a poslouchala jsem spíš pop, neuvědomovala jsem si, že to lze s tím nenarozeným dítětem tak směrovat, ale prostě jsem poslouchala a synek opravdu „slyšel“. Třeba má rád Grigorova – a hodně, co mu říkáš ? A to si myslím, že zas tak jsem se nepodepsala moc. Já mám Grigorova ráda dodneška – zase osobnost – u mě to hraje velkou roli.
http://www.youtube.com/watch?v=e3eXyOiUCug

454
Belisana
Reagovat

Grigorov zas… moc o nem nevim, ale nevypinam to, kdyz na to narazim
moje ditko v prenatalni fazi je odchovany klasikou a staryma peckama :-D

455
Příznivec obecný
Reagovat

452 To odpovídá, většinou když něco vykecaj z dětství, tak to byli sígři a tak podobně. Například ten Connoly, co ho taky dost můžu, tak o něm říkali na pohřbu, že byl hroznej. Všechno hned a podle něj a jinak prej vyváděl, startoval a všude si dělal zle, ale nakonec zjistili ti lidi, že všechno zařizoval a že byl vyloženě statečnej, takže nakonec ti lidi obrátili a vážili si ho a stali se jeho přáteli. Když někdo zákeřně se prosazoval, tak ho prostě nesnášel doživotně.

456
Příznivec obecný
Reagovat

454 tož si věděla..

457
Belisana
Reagovat

je to BB= blbej bulvar, mozna to ani neni kachna, ale smutny to je…
http://www.novinky.cz/koktejl/254655-mladik-natocil-zpoved-o-prozitku-blizke-smrti-tyden-nato-zemrel.html

458
Příznivec obecný
Reagovat

Grigorov, nekouká na telku, nekoncertuje, musí ho vyloženě ukecat a prosazuje nějaký životní stl od nějakých indiánů – takovej docela neústupnej, co se týče úplatkářství a kamarádšoftů kvůli prachům a Slováci ho asi dost žerou
Já mám jeho dvě desky,.. texty od Peteraje a dobrý na osmdesátky v totalitě – šlo to

459
Belisana
Reagovat

456 nevedela. Ale hodne jsem v ty dobe delala, co me napadlo, bez ohledu na cokoli :-)))

460
Belisana
Reagovat

458 OK, kouknu na nej bliz

461
Příznivec obecný
Reagovat

457 … podle mě to kachna není – já na to věřím
teď si nevzpomenu, jeden muzikant uznával kult smrti a taky za nevysvětlitelných podmínek umřel před čtyřicítkou, pouštěli jsme si ho tu s Otýlií, teď si nevzpomenu
Jinak se chystám na Tibetskou knihu mrtvých z Tibetu, někdy za rok, dva..tam bude asi odpověď

462
Příznivec obecný
Reagovat

píšu kraviny..:-)) Tibetská kniha asi nebude z Mongolska, že ?

463
Belisana
Reagovat

461 nebude, tu mam, cetla mockrat, blbe se to chape. A nebo jsem blba ja.

Jo, ze to existuje, to je myslim bez debaty… jen vis jak, ze vytahli video a on fakt umrel. Stve me jejich prace s fakty, ev. lzemi. Lžemi. Kurna, je to spravne? Sama ted nevim :-DDD

464
Příznivec obecný
Reagovat

460 nic za to nedáš..:-) snažil se dokonce zpívat jako Mercury, docela mu to šlo, je to i občas u jeho zpěvu znát a zkoušel tuším i regge, něco ti někdy přepošlu, co se mi líbilo, měl trošku potom i průsery v totalitě

465
Příznivec obecný
Reagovat

463 Jako pokud chtěli pokus a mít prachy za to, že to klaplo, tak příšerný, fakt odpornost první třídy

Já se na tu knihu totiž necítím ještě nějak podvědomě zralá, už jsem ji měla doma z knihovny, ale nešlo to ji ani otevřít – zvláštní. Jinak tyhle četby docela chápu, nějak jsem na tohle dost řáchlá

466
Belisana
Reagovat
467
Příznivec obecný
Reagovat

463 Když tak až to přelouskám – někdy – a budeme pořád v kontaktu, tak písnu na mail a pokecáme „o všem a o ničem“

468
Příznivec obecný
Reagovat

466 Sorry, ale mám starej prohlížeč, musím ho konečně inovovat, na týhle adrese mě vypadává..
Jedině, že dáš ve zkratce o co tam go..

469
Belisana
Reagovat

predstav si, ze by ten snobskej Rus prestal bejt snob a dal milion Kc nadejnym mladym lidem – v ruznych oborech. A pak sledoval, co bude. To by mu prineslo mnohem vic. Jednak by zjistil, jak moc dokmaze lidi odhadnout, druhak, kdyby mu ta 3 vysli, mohl s nimi zbohatnout vic, a to uspokojeni asi musi byt vetsi nez si koupit Beyoncé.
No a na svete by existovalo o 153 vic prilezitosti pro nejaky talenty.
On sam si klidne muze udelat normalni pijatyku s veselymi prateli, ne? :-DDD

470
Belisana
Reagovat

468 Uvažujete, kde a s kým strávíte Silvestra a příchod roku 2012? Podobné „problémy“ měl i ruský miliardář Roman Abramovič. Ten se nakonec rozhodl nepřerušit tradici a i letos stráví poslední hodiny tohoto roku na karibském ostrově Saint-Barthélemy se třemi stovkami pečlivě vybraných hostů. Bavit je budou třeba Beyoncé, Black Eyed Peas, Prince a Red Hot Chilli Peppers. Večírek ho vyjde v přepočtu na 153 miliónů korun.

471
Příznivec obecný
Reagovat

459 Tohle asi bude hodně OT. Tak někdy jindy a jinde a možná…:-)
Byť mě to zaujalo…

472
Příznivec obecný
Reagovat

470 Blbeček. Konec komentáře.

473
Příznivec obecný
Reagovat

Takže Silvestr. Doma, normální víkend, rachejtle budou dělat rámus a já si asi pustím KONEČNĚ ten film, co mám v DVD přehrávači. Ostuda jsem. Jo, chlebíčky – nutnost.

474
Belisana
Reagovat

no ja bud doma, a nebo pojedu na vecirek s manickama na misto, kde jsme byli pred 30 lety, kamaradka se seznamila s mym kamaradem, svatba, a 23lety dvojcata atd. Manicky uz plesati a sediveji, ale na jednom povedenym soire jsem byla vcera, tak mozna neodolam a trebaze tam jsou spartansky podminky obnasejici spani na zemi, asi pojedu. Mam to od ditka schvaleny :-DDD

475
Příznivec obecný
Reagovat

Tak to bude fajn, máničky jsou fajn :-))) Tak naše generace to zažila, rifle z túzu, vlasy pěstěný a móóc dlouhý, avantgarda – tak to bude žít. Dej kratší zprávičku na mailík, když ti to nebude vadit :-)

476
Příznivec obecný
Reagovat

jaký doma, jeď !

477
Belisana
Reagovat

napisu, neboj :-DDD mame spousty udesnejch historek, nejaky ti napisu :-D jsme delali desny kraviny. A ty nase deti furt sedi doma. I kdyz ditko se tvarilo, jakoze at jedu a proneslo vetu – mozna mam svuj plan :-D

478
Belisana
Reagovat

zpet k muzice, neco me napadlo, ale nevim, jestli najdu

479
Belisana
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=1Tb9HmlPuVI
milujem tohohle dirigenta :-D
takhle ja si proste predstavuju nekoho, kdo to, co dela, dela opravdu a rad a celym svym ja

481
Příznivec obecný
Reagovat

Jo, já taky něco přihodím ze vzpomínek. A taky skouknu zase něco o těch našich mladejch ze soutěží – už mě to zajímá z toho našeho hlediska, ať je o čem přemejšlet a psát a hlavně budu odpočívat. Další dva měsíce budou brutál.Takže ta Lara bude odměna, to je 2.tejden v březnu a těším se , přišlo už potvrzení.
Kdybych nebyla takovej poseroutka, šla bych i na tyhle, ale bude tam asi nátřesk a divočina…
zvukově a instrumentálně to bude asi síla
http://www.youtube.com/watch?v=qaFhMB6Hy9A

482
Belisana
Reagovat

ony jsou starsi videa, kde je na nej vic pohled, ale jak zacala na yt zaplava, nemuzu to najit. je to task 4 roky zpet …

483
Belisana
Reagovat

481 klidne bez
divoky byly prvni koncerty po revoluci. Ted ne. Je klid. Cesi jsou takovi… no moc se neumi bavit. Treba na Gabrielovi me stvalo jen publikum. Neumime byt takovi spontanni

484
Belisana
Reagovat

nebo Floydi na Strahove. Poprchavalo, ale vlastne nejvetsi dicina byl ten prou lidi, co se tam navalil. Ja bych prave chtela zacit takovej srumec, jako byl u tech legend rr ve Wembley… to mi chybi

485
Belisana
Reagovat

dicina = divocina

486
Příznivec obecný
Reagovat

479 Takže, to je na mě moc odborný, Musela jsem jít do svýho něčeho takovýho jako je „ruší mě něco?“. Takže ráda se přiučím, ne, že ne. Jen se budeš muset smířit s tím, že dáváš pokec s amatérem nej zrna. Nerušilo mě nic, pocit dokonalosti – ve sboru, dynamice. Je to ono? Mám správnej pocit?

487
Příznivec obecný
Reagovat

To Requiem mám – úvod přenádherný. Je to jinej Mozart, škoda, že tak mladej odešel, doslova průser v muzice, v její historii

488
Belisana
Reagovat

486 asi jo, zahrany super, sbor super, ale ja to davala kvuli dirigentovi. Jak tim zije, jak je v tom ponorenej, jak mu houby zalezi na tom, jak vypada, ale strasne mu zalezi na tom, co vyleze ven :-) ty jeho ksichty, gesta, prozivani ty hudby, on casto skace u dirigovani, a pritom pubertu uz ma kapku za sebou :-)))

489
Příznivec obecný
Reagovat

483 Bel, to nepůjdu. Na tohle nemám, ne že by šlo jen o moje poseroutství, ale je to i o způsobu jak, kterej koncert navštívit – tohle je o partě. Lara je v poho, klidně jdu sama.

490
Příznivec obecný
Reagovat

488 Aha, já slyšela výsledek – což je ale jeho práce, viď?

491
Belisana
Reagovat

489 tomu razumim. Na neco tez jdu klidne sama, ale na neco to proste neni ono :-)
a oni tu jsou kdy?

492
Belisana
Reagovat

489 tomu rozumim. Na neco tez jdu klidne sama, ale na neco to proste neni ono :-)
a oni tu jsou kdy?

493
Belisana
Reagovat

jasne ze je, do dost znacny miry :-)

494
Příznivec obecný
Reagovat

koukám, že jedeš stereo – no, jo článek o muzice :-)

mrknu se na ty blázny, kdy přijedou…

495
Belisana
Reagovat

se mi to kouslo, a tak doslo k nechtenymu duplikatu s opravou :-)

496
Belisana
Reagovat

vis co je dobry? ze i hluchy lidi muzou vnimat muziku. Neslysi ji, ale citi vibrace. A tak kdyz to vibruje dobre asi, tak mozna z toho i neco maji. To je super.

497
Belisana
Reagovat

priznivce, a mas Skype? to je idealni vec na online rychlej pokec mezi dvema lidma. :-DDD

498
Příznivec obecný
Reagovat

No, zasekl se mi taky ten počítač, jeden..

takže dělší odmlka, ale přece jsem našla

499
Belisana
Reagovat

pokud ne, tak here
http://www.slunecnice.cz/sw/skype/
a ja jdu spat, dobrou

500
Příznivec obecný
Reagovat

497 samo,dej do mailu cestičku

501
Belisana
Reagovat

498 OK, tak ja s tebou pujdu :-DDD a ted uz fakt dobrou

502
Příznivec obecný
Reagovat

akorát bez kamery, jsem tajná :-) bez ksichtu, možná to bude pro tebe lepší :-)))

503
Příznivec obecný
Reagovat

pa, už jsem se taky chystala, ale někdy holt je lepší pokec nepřerušovat, když je fajn, dospíme vždycky, spi jak jen nejlíp umíš …:-))

504
Příznivec obecný
Reagovat

jo, tak pudem na ty metalový fajnšmekry, pa :-)

507
Příznivec obecný
Reagovat

505 Dík za muziku. Poprvý jsem se neorientovala, pak jsem si je pustila ještě jednou. Já tam i občas slyšela něco z Rainbow(kytara a její melodický linky, klávesy, ranný rytmus heavy metalu). Spíš než metal, tak hard rock až ranný metal. Tak jsem si našla o nich nějakou zmínku a opravdu oni prý i rádi Rainbow. To je dobrý, že někdo z těch mladejch si od nich něco naučil. Mě se líbí, je to příjemná muzika, nemusí každej řezat hlava nehlava, aspoň i pro mladý pokračuje taková muzika a taky, jak hráli Rainbow, tak i oni hrajou moc pěkně.
Prostě mě jako fanouška ranných Rainbow potěšili :-)

508
Příznivec obecný
Reagovat

506 Zpěvák má krásný ostrý, pevný hlas, velmi výrazný a tím krásně vystupuje do popředí kapely. Tím to ale pro mě končí, ten z 505 je pro lepší, on prostě interpretuje a tenhle zpěvák prostě spíš zpívá. Navíc tahla skladba je s opakující se melodií, občas do toho něco s kytarovou vsuvkou, ozdobou, ale jinak je to monotónnější, než ta 505. Vtip je asi v tom, že kdyby se 506 poslala extra, tak ji budu vnímat asi líp :-)
Podle mě hrajou dobře, zpěvák zpívá dobře, tak bych to nějak za sebe ukončila :-)

509
Belisana
Reagovat

vono jak se placalo tady vo tom Slavikopvi, tak tohle je vcelku zajimavy pocteni…
http://hudebnimasakry.blogspot.com/2011/11/proc-cesky-slavik-ponekud-zapacha-lepsi.html

510
Belisana
Reagovat

zminovane Legendy se vraci vydava tohleto naprosto treskuty nakladatelstvi
http://www.ceska-muzika.cz/

511
Belisana
Reagovat
512
Belisana
Reagovat

a tak si myslim, ze debaty nad uspechama/neuspechama v teto naprosto roztodivne ankete jsou uplne mimo misu.

a je naprosto neuveritelny, ze zrovna tyhlety typy – buranosaury – porad jeste nikdo neodstrelil!

513
Belisana
Reagovat

a jeden total OT, ale musim, pac ten clovek byl genius :-)
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=725302

514
Belisana
Reagovat

a toto cely je pro DJ Vlada. Ja delam jen eeee a cekam, co ty na to :-DDD
http://hudebnimasakry.blogspot.com/2011/12/petr-hudlik-vubec-se-nenudis.html

515
Belisana
Reagovat

no me se hned tak nezbavite – jak asi velkou cenu ma, ze jsem hranej na Evrope 2???
http://hudebnimasakry.blogspot.com/2011/12/vanocni-hymna-evropy-2.html

:-///

516
llll
Reagovat

508 the magnificent je projekt kytaristy Leverage a zpěváka Circus maximus http://www.youtube.com/watch?v=FsBQ1v_CeFg

517
Příznivec obecný
Reagovat

516 To jsem se dočetla, že je tam ten kytarista. Taky posloucháš svoje oblíbence a sleduješ, jak se spolu dávaj do ruzných formacíh, že? Já sice ne pořád, ale taky sleduju pár svých oblíbenců. Je slyšet u všech ukázek, že se snaží posunout rockovou muziku dál. Je tady ta progrese slyšet a tady ten zpěvák se mi líbí víc. Dobrý tipy, já si něco o hlavně od těch z první ukázky od tebe asi něco projdu.

518
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, myslím si, že tady máme talentovaný lidí, ale pořád jim asi chybí ostrý lokte a u nás potřebujou asi hodně ostrý. Posluchači s normálním vkusem musí hledat, jedině, sami a nekoukat na naše „žebříčky“ a „soutěže“. Ta porota, co zasedne ve Voice – pokračování Kocourkova. On to není úplně problém jen u nás, ale tady se mi to zdá už hodně přes míru.

519
Příznivec obecný
Reagovat

http://www.super.cz/7676-etzlerova-exmilenka-pavlovcinova-sbalila-dalsiho-slavneho-umelce-vime-kdo-to-je.html

Takže to je přesně ono, všichni jsou celebrity, slavní, úžasní a umí, jestli je srovnávají s videem z ukázky 514, tak potom ano. Neřeknu známej herec, zpěvák bez označení. Ne, oba jsou slavní „umělci“. Zatímco Lara Fabian ráda ukazuje poprsí v hlubokých výstřizích a je zrzka. Přijde sem k nám poprvý úžasná zpěvačka a takový kydy. Takhle se u nás plácá a lidi to čtou, dokonce kupujou tyhle bláboly. Kocourkov. U nás je to opravdu hodně bláznivý.

520
Příznivec obecný
Reagovat

Utnu to slzavý údolí :-))
Takže co posílal/a III, něco o nich, o mladejch muzikantech ve světě, co jsem vyhrabala

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-serialy/Letem-kytarovym-svetem-Leverage-Datsuns-a-Jet~11~brezen~2011/

Hezkej den :-)

522
Radek aka SUNicko
Reagovat

Gábiny živé vystoupení, kde napodobuje Beyonce jste tu již zdrbali? Moc pěkná slečna. Řekl bych, že pod dobrým producentem by mohla vyrůst v hodně zajímavý hudební kousek ČSR rybníčku

http://www.youtube.com/watch?v=lo2o_opVvio

BTW: nešlo by při házení odkazů na youtube uvést u komentáře i co jde? :) Díky

523
Belisana
Reagovat

522 Sunicko :-)))
budeme se snazit
Slecna je krasna, to je bez debaty
jinak, peknej napad, scena a vyuziti toho promitani, jasne, Slovaci! Zacina byt cim dal jasnejsi, proc se chteli odtrhnout :-DDD
Co se ostatniho tyce… nemam na to nazor a nebudu si ho tvorit.

524
Belisana
Reagovat

nedalo mi to
tady
http://www.youtube.com/watch?v=MwdXa6nZd94&feature=related
je daco volaco ako original? a to me bavi snad jeste min nez Gabina. Takze mozna pochvala? Nejsem ten spravnej typ prijemce pro tohle at v tom ci onom podani. HOWG.

Reagovat

Belisano, jj, to je originál. Jinak Gábina má ještě co dohánět, občas v tom svém vystoupení dobře ztvrdne, tedy hlavně její nohy. Ale to se vytančí :)

526
Belisana
Reagovat

Sunicko tak ona rikala, ze tanec ji moc nejde, ze je drevo, a pro to mam pochopeni, jsem na tom podobne :-)

527
Nati
Reagovat

ne, chudak Gabina, ta Beyonce je hruza, proc ji tohle delaji…?
Beyonce predvedla na Billboard awards na tuhle pisnicku jedno z nejlepsich zivych vystoupeni, jake jsem kdy videla, ale proc to musi byt parodovano ceskou superstaristkou na nasi televizi, ktera ma stejne uplne jine hudebni citeni, tak to teda hlava nebere. Velmi smutne.

528
Belisana
Reagovat

mnooo, ja jeste nasla toto.
Uvedu – Sevcik a to jeho FoV a hálejůjá
http://www.youtube.com/watch?v=HUrEz6CXh94

sterilni jako cele FoV, ale aspon Petr nevyje. Vcelku to jde, na to, jaky vykony podava. Ovsem ten chlapec, co zpiva predposledni, ten vysokej, to co je? Vod kdy se zpiva pres zuby? Strasny!
Petka sam vsak se taky s tim otviranim pusy moc nenamaha. Brani mu v tom casto i ten baseti vyraz. Kdyby tu pusu otevrel a nechal ten ton zaznit… mozna

Neni to takovej pruser jako obvykle, ale kdyz vezmeme v uvahu, kdo vsechno se do ty pisne pustil, a zustaneme jen u ucastniku SS, tak vsichni byli lepsi, at sami nebo trio Cmorik, Chodur, Snmajda.
Navic jsem ji naposledy slysela od Joshe :-)

529
Nati
Reagovat

Belisano ja mam Beyonce hodne rada a ja si myslim ze je nenapodobitelna a vyjimecna ziva zpevacka a tanecnice, ale Gabina neni ani jeji fanousek, tak jaky je to smysl, ze ji napodubuje. Kdyby zazpivala radsi svou novou pisnicku s nejakou zajimavou dobrovodnou show, bylo by to efektnejsi.

530
Belisana
Reagovat

Nati dobre, ja ti ji neberu. Proto je jich tolik, aby si kazdy vybral, i kdyz nekteri si muzou vybrat min :-)

Me nebere ani jedna, ani ta hudba.
A proc to Gabina dela? Vidim tri moznosti
1) musi
2) mysli si, ze musi
3) mysli si, ze na to ma

ja fakt na to nemam moc nazor, protoze tohle kolem me jen profici

531
Belisana
Reagovat

jeezis Nati ten konec tvyho prispevku :-DDD

…Kdyby zazpivala radsi svou novou pisnicku s nejakou zajimavou dobrovodnou show, bylo by to efektnejsi…

tomu neverim :-DDD Kde by tu pisen asi tak vzala? :-)

532
Belisana
Reagovat

tyhle interpretky jsou v haji. Opravdovi hitmakeri uz jsou v nebi, o novych nevim.

533
Belisana
Reagovat

518 priznivce, to by tema loktama museli tu nasi mafii rovnou celou vyvrazdit. Takze leda by nastoupili na vyuku muay thai a vzali to z gruntu. :-D Jinak nevim, jak by jim ty lokty pomohly.
Lokty maji i ti srackoidi z mych prispevku, ale postupujou, pac je zavedeni akceptujou/protlacujou.

534
Nati
Reagovat

ma novou pisnicku, jak je tam naha v tom klipu, mohla by se toho treba drzet a udelat nejakou sexy show, kdyz je ji tohle ocividne blizke… myslim ze se to jmenuje zustanu naporad. Ja ti to neberu Belisano, ja mam jeji hudbu zas hodne rada, Sasha Fierce CD bylo sice o neco lepsi nez to nove a nelibi se mi kdyz je parodovana ani anglicky mluvicima zpevackama, ani ceskyma, natoz nekymm kdo ji vlasnte ani nefandi. Z nejakeho duvodu mi to prijde nevkusne,nedokonale…. Jsem zvedava co na to reknou jeji fanousci, mozna ji i pribudou, co ja vim.

535
Nika
Reagovat

528: Bel, s tvým Hallelujá v podání FoV souhlasím. Ani mě neoslovilo. S tím zpíváním se zavřenou pusou a přes zuby – ono by to tak nevadilo, kdyby hlas hnali přes přední masku, aby zvuk rezonoval, ale zvuk tvoří v krku a pak je úzký, ostrý a nenese se. Petr takhle začíná zpívat výšky, což mě zrovna u něj udivuje, protože v SS tohle nedělal. Pokud má hlasového poradce a radí mu tohle, je to cesta do pekel.

Jo, jinak tě taky zdravím, coby naši šéfku, ale švestičky ze zahrádky nemám, pokud se obejdeš bez nich, budu ráda:-)) Včera jsem se dověděla zajímavé věci:-))) KGB zasahuje:-))) Sranda , nikdy jsem si nemyslela, že v dnešní době jsou ještě některé praktiky minulého režimu možné, ale asi jsem byla hodně naivní:-)

536
Nika
Reagovat

Jinak koukám, že jste držely noční stráž :-)))

538
Belisana
Reagovat

Niko ahoj
ja jsem tvoje sefka??? Zes nerekla, tudle jsem potrebovala nejakou vypomoc :-DDD
Jinak nesouhlasim, pusu otevirat musi, takhle se zpivat neda a kde se tvori tony, bych s dovolenim vedela.
A ano, to, ze Petre v posledni tretine taha vysky pres krk, a vubec celej zpev pres krk, to je spatne. Jako sune se pomalu fakt dolu, nejak nechapu, kam jde.

539
Belisana
Reagovat

Nati asi mas pravdu, vsechno beru, jen ja to fakt neposoudim, ja se tim nezabyvam ani, protoze to neni hudba pro me :-)
Ale ze Gabina asi nejde tim uplne nejlepsim smerem, je vidno, nicmene … ja nevim. Vlecou je tak ty smlouvy? Muze ona do toho mluvit, nebo dokonce tak chce? Nemam tuseni.

540
Belisana
Reagovat

pockat Niko, vase sefka? Ono je vas vic, co mi podlehaji? No v tom pripade prosim muzstvo o nastup, rada bych udelala prezentaci :-DDD

541
Belisana
Reagovat

Niko a hned jak si nastoupite, tak mi objasnite, co se to tady deje, ze jo? Mate hodinu :-DDD

542
Příznivec obecný
Reagovat

541 Zde.

Tak já už nemám, co psát, PŠ, to už jsem psala několikrát, že se zhoršuje ve zpěvu a psát to dokola, to už je z mý strany nucené prodlužování debaty, mě to nic nepřináší. A u GG jsem si konečně vyslechla mnou očekávanou věc Proudu vstříc, singl, který ji mohl dostat i umem(ne jen vizáží a krásnou barvou hlasu) nahoru.Je to hit v mainstreamu, jak jsem se původně domnívala a navíc k ní pasuje, vzpomeň, jak jsem posílala Masterplan, to je přesně ono a ještě jako správný mainstream, je k ní lichotivě nenáročný. Jenže GG neumí tancovat, neumí zpívat česky, neotvírá pusu, tak jak se má (i PŠ) – takže dokola psát, to je o ničem. Z tohohle songu mohla vyrazit co nejvíc a promarnila to. Oni ji rvou dopředu absolutně nedodělanou pěvěcky, tanečně, výrazově a on se nechá takhle rvát dopředu. Copak se ona neslyší? Je přece jen dospělá a nemůže říct : „tuhle mi nechte na jindy, tohle je perfekt song, nebo ne tohle není dobře, chci jinýho poradce“? Je to bez prožitku a to už je ale její problém. Jenže to už bylo slyšet z upoutávek, takže tady jedině můžu říct, že moje očekávání něčeho kvalitního u GG z mojí strany je na nule. Tím je GG téma pro mě konečná. A jiný Superstáristi už tady nikoho nezajímají. Takže tady by možná ten kolovrátek ustal, ale není zájem. Tak to je. Superstáristi prostě asi tady už nejsou schopni nikoho oslovit, aspoň ne na denní diskuze, jak to tady bylo. Pokud něco objevím, tak bych sem to i dala, ale kdo sem pude za měsíc, dva? Prostě tím pádem pro mě to zde končí. Přirozený vývoj, nic víc nic míň. Bel, ty máš můj mail, budu ráda když se ozveš a jinak jsou zde i jiný články. Např. Voice nevím, MD mě dorazil, ale se tu budu asi zatím motat u těch cizích pěvěckých soutěží.
Jinak já s tebou problém nemám, naopak, chyby máš, ale to mám i já. Já u sebe moji náladovost vidím jako
nepodstatnou, lidi ví, že stačí mě nechat pár hodin odležet a jsem v poho. Ty jseš vznětlivá, ale to stačí taky buď přejít, nebo se s tebou chytit a poté se pokusit si to nějak vyříkat. Pro mě je to taky drobná vada na kráse. Já s tebou měla jednou problém, když jsi psala, že píšeme jalový věty a to jsem přešly ani už nevím jak, úplně v poho, už jsem i na to vlastně zapomněla. Já ti i jednou z legrace napsala, že jsi Mansonka, takže když se mi něco nelíbí, tak to napíšu. Jestli jseš šéfka a držíž stráž a já asi taky, tak to není můj pohled, to snad napíše Nika. Já proti Nice nic nemám, naopak. Já taky nevím, co se děje, proč ustává moje psaní, píšu výš, a to není nic osobního.

Ta GG
http://www.youtube.com/watch?v=Mmu3SEGMqEw

543
Belisana
Reagovat

priznivce ahoj a uf :-D to byl roman
no jo, no jo, tak bych to asi shrnula, a co se tyce sefky, ocekavam, ze nam to nekdo objasni, to bude nakej joke
zjevne nesefuju nikomu, pac na vyzvu ani nikdo nenastoupil, ani nic neobjasnuje :-D

a GG njn, co uz, ja uz taky nevim. Bud ji fandove podrzi, ze je mlada a vyvine se, no a nebo si pokazi jmeno, ale asi bude v tech TV estradach. Nevime, co chce. Ona neco rika, pise na strankach, ale neco jineho dela. Ze to moc neni ono, … ten singl, cos dala, to hned jak dohraje, zapomenu

544
Belisana
Reagovat

tady na svych strankach Gabina obhajuje, proc ta Beonce

hlavni vysilaci cas, no. A musi se zivit. Nejak. Kazdopadne to vypada, ze ji nikdo nikam netlaci.

545
Belisana
Reagovat
546
Belisana
Reagovat

a to mi prislo jeste horsi, nez ta Beonce, ackoli to jakoze by ji melo byt vlastni
vubec nevim, proc bych neco takoveho mela poslouchat, kdyz existuje original, to je opravdu ulet od vsech zucastnenych vcetne produkce a nevim koho vseho

547
Příznivec obecný
Reagovat

543 Já se omlouvám za ten romám, nebojím se někoho nasrat, když si to zaslouží, ale když mi záleží na výsledku/lidech, tak volím poctivý osvětlení – román. Ale pochopilas; to byl můj hlavní účel, byť jsem na tebe vrhla tenhle otřesně dlouhej koment. Vidím to na joke taky, ale ozvala ses, píšeš si o vysvětlení, víc už se dělat nedá. Jinak nejde o nic zvláštního.
Měj se

548
Příznivec obecný
Reagovat

544 Tak to ani číst nebudu, evidentně ví, že to není v pořádku s jejím působením, což je vlastně dobrá zpráva. Kdyby si myslela, že je úchvátná, tak už ani v budoucnu nic nemůže udělat. Snad se jí to časem nějak uleží v hlavě :-)

549
Příznivec obecný
Reagovat

546 teď jsem tě moc nepochopila, jakože GG může tancovat a zpívat jako popový divy? To si myslím, že zrovna ona ne. Je to taková chladná kráska.

550
Belisana
Reagovat

549 mas obcas schonost vsechno zamotat :-D
546 je komentar k predchazejicimu videu v 545 a o tom pisu, ze by ji melo byt vlastni, protoze tam zpivaji We will rock you

551
Příznivec obecný
Reagovat

545 Aha, tak to bylo k týhle ukázce, já myslela, že to bude další Beonce. Protože pro mě zatím Beonce ona určitě ne. Ale tohle se mi líbilo, pořád lepší než vystoupnení s Lukim na Slavíkovi. A navíc se schová její artikulace, v AJ to není znát. Na to, že to narychlo zkoušeli, což teda určitě, tak na ten náš rybníček slušný. To prej dělali ale Slováci? Zdá se mi, že nejsou až v takovým Kocourkově. U nás to video, zůstanu napořád byla slátanina. Tady aspoň ukázali :“mrkněte jaký máme krásný holky“ a“ jak jim to zpívá“. Pro mě v pohodě, protože to není úplně z cesty a úplně mimo základní věci, jako jak se má něco takovýho slušně zazpívat. Bylo to šou.

552
Příznivec obecný
Reagovat

550 Protože pospíchám, já píšu delší věci a pak nestíhám :-)
Jo, já vím :-)
Taky když se chystám pryč, musím něco poflákat na ten dnešní slavný den :-)

Užívej si Silvestra :-)

553
Belisana
Reagovat

priznivce ja mam vsechno hotovy, tak jen cekam :-D
tak si to uzij a pekny a skvely dalsi rok, kdybychom se uz dnes nezahlidly

554
Nika
Reagovat

Bel, kurňa, jak jsem ti mohla, říct, že jsi moje šéfka, když jsem to ještě do včerejší noci nevěděla:-))) Samo, že nás je víc, jsme všicki tví podřízení, udivuje mě, že to nevíš:-)))
A co se to tady děje, to ti asi neřekneme, bo to sami nevíme:-))))

555
Belisana
Reagovat

Niiko aha. No neda se rict, ze by to neco vysvetlovalo, no ale budiz :-)
OK, jste vsichni propusteni! Odchazim do duchodu stran sefovani jakymkoli diskuterum :-D

asi se nedozvim, kterou vysypanou makovici to napadlo, co?

556
Belisana
Reagovat

zacinam tusit, odkud vitr vane. Je to v kazdem pripade pozoruhodny zaver od skupiny lidi, jejichz existenci totalne ignoruju.

557
Příznivec obecný
Reagovat

Niko, já taky nerozumím. Vypadá to, že to není moje věc. Jenže bylo by opravdu moc fajn, kdybys nepsala v hádankách a postavila se rovně proti komukoliv tady a napsala naplno, co se ti nelíbí, nemyslím, že by došlo k něčemu tak strašnýmu. Jinak ses postarala o to, že tady na týhle končící diskuzi si stihla pozurážet jednu, nebo jedny z posledních, co tu zůstaly. Takže jestli to tak tak nechceš nechat, tak prosím tě normálně napiš, co tě štvalo a naštvalo. Jestli se to týká i mě, udělám všechno proto, aby jsme se nerozešly takhle blbě.
Belisaně díky za propustku a poslušně hlásím, že se jí ozvu.
Protože tady nemíním trávit tenhle den a takhle !

558
Belisana
Reagovat

priznivce klid. Ja tusim, ze jde o blabol ze strany chovatelek psiho voka. Nika to jen ironicky komentuje. Nerekla bych, ze nekoho urazi. Ani nastvanej snad nikdo neni, neee? :-)

559
Nika
Reagovat

Bel, ale to by tě mohlo těšit, že jsi v kurzu:-))) Mě to teda taky překvapilo, ale asi všichni víme, jak se věci mají:-)))
Zmizela jedna stránka oficek, sice jsem nepochopila proč a jaký to mělo význam, zvlášť když zmizela v okamžiku , kdy se probírala zrovna Aneta Langerová a její vzestup po SS, ale prostě najednou šup a bylo po prdeli:-)) Pak jsme se dověděli, že hrubě urážíme fanynky a Petra samotného, tak jsem pátrala po jediném komentáři, který by mohl navozovat aspoň vzdáleně tuto domněnku, ale marně. Prostě nejsem schopna vysvětlení, ať dělám,co dělám:-)))

560
Příznivec obecný
Reagovat

Bel, já jsem klidná, ale nesnáším tajupné narážky, mě to prostě neba. A jsou hranice.
Vysypaná makovice, no vidíš, to už jsem zapomněla, dobrý termín. To jsem se zase rozřechtala. No, já ti sem du, že na chvíli hodím pokec, než se udělám krásnou a

561
Nika
Reagovat

Příznivče, co to plácáš, sakra? Koho jsem tady pozurážela? :-)))

562
Nika
Reagovat

Bel byla nazvána dámami z fanklubu naší šéfovou, tak jsem měla potřebu jí to sdělit,protože to evidentně nevěděla. My teda taky ne, takže jsem to uvedla na pravou míru, to je vše:-)))

563
Belisana
Reagovat

Niko
No nevim, jestli me to tesi, spis udivuje, pac je mam vsechny fakt u … no vis kde.
Jak se veci maji nevim, pac je mi to opravdu zcela a uplne fuk.

564
Nika
Reagovat

Vím kde, Bel:-))) Mně jde spíš jen o jednu věc. Nejsem na diskuzích zase tak dlouho a nejsem v tom tolik zběhlá jako mnozí další, ale přesto mám za to, že v dnešní době jsou různá diskuzní fóra i média nazvána diskuzními fóry proto, aby se na nich střetávali lidé, jejichž názory se ne vždy ve všem scházejí. Ale tím se vzájemně obohacují a nacházejí různé pohledy na různé věci. Jenže pak se setkáš s tím, že najednou nemůžeš nic nikde napsat, protože se někdo rozhodne že zrovna ten tvůj názor se neztotožňuje s názorem jeho a zneužije vymožeností a funkcí onoho média k tomu, aby ti znemožnil další účast v diskuzi. Kdyby člověk propagoval myšlenky mimo zákon, neřeknu ani půl slova, ale být omezován v projevu jen proto, že si někdo myslí něco jiného, to je na mě velmi silné kafe. Píšu to velmi eufemisticky, protože chci předejít dalším excesům i vůči vám tady.

565
Příznivec obecný
Reagovat

Niko, s tím plácáním to je jedna jedna :-))))))))))
Ty tady píšeš o šéfce bez jakýkolv poznámky, že to není od tebe a až pak osvětlíš, že to tvrdí fanklub. Nerozuměla jsem a to bylo všechno. Všímni si, že v 555 Bel kráčela na odpočinek.
Takže tak, jsem se tě normálně zděsila. To už nikdy nedělej, páč jsem úplně out

566
Monika
Reagovat

Zdarec, jsem tu jen na skok, a to jeste chci shlednout fotogalerii nasich peveckych missaku a missek :-))
Bel, takova pocta pro tebe. Ty me fakt zajimas cim dal vic :-)) Vzdyt ja si az do vcerejska nedokazala predstavit cloveka, ktery by dokazal ukocirovat tak razne a energicke zenske jako jsou Otylka a Nika :-))

567
Belisana
Reagovat

Moniko ja sefuju (teda sefovala jsem, slozila jsem funci) i Otylii, jo? To je pozoruhodny napad, Otylie je velice ovladatelna, ano. A taky ode me potrebuje poradit, co ma rikat. To dava smysl :-D

568
Monika
Reagovat

Bel, ty sefujes celemu Panackovi, proto bych prosila SUNicko o opraveni udaju, at v tom mame vsichni jasno a nemusime se chodit ptat jinam :-))
Priznivce, neboj, jeste chvili a budes in :-))

569
Nika
Reagovat

Příznivče, ale ona to Bel pochopila:-)) Já zase z toho tvého komentu jsem byla úplně out, myslela jsem chvíli, že si děláš srandu, než jsem zjistila, že to myslíš zcela vážně:-)))

570
Monika
Reagovat

Niko, apeluji na tebe, aby si zverejnila svuj zivotopis se vsemi svymi peveckymi uspechy, zkusenostmi a vzdelanim, aby uz jednou provzdy bylo jasne, ze nevaris z vody, ale jsi erudovanym odbornikem v hudebni branzi:-)), clovekem, ktery muze Petrovi rozhodne vic dat nez vzit :-))

571
Nika
Reagovat

Moni, upřímně, kdybych si teda mohla vybrat, raději se nechám šéfovat hezkým chlapem, než jakoukoli, byť sebehezčí ženskou:-)) Nehledě na to, že nejsem na šéfy nad sebou příliš osobnostně vybavena, respektuji jen málokoho:-)))

572
Nika
Reagovat

Moni, haha, určitě to tady budu věšet na Panáka nebo na oficky, to víš, že jo:-)))

573
Příznivec obecný
Reagovat

Moniko, obávám se, že fanklub doléhá i na mě, vůbec nechápu o co se tam vlastně bojuje, kdo má takový lidi kolem sebe, tak musí být podobně sympatico. A ženský původu Panáčkovskýho sice bojujou správne za ducha za svobodu projevu, ale spíš jsou streslý a tyhle vtípky, to je vážně prdel. MŠ….. a nemyslím Michala Šepse. Holky dávejte bacha, nebo voni vás fakt nakazí, já jsem na první chvíli myslela, že mi vypad mozek. Nika a rejpe do Bel a i asi do mě, jé? Jů? Fakt dílo. My už tady tak pomaličku dojížděli pokec a na takový fanklub už dávno zapomněly najednou prásk a já : CO? Kde? Kdo ? POMOC! Cože?!

574
Nika
Reagovat

Příznivče:_))))) Neblázni!!!! Copak jsem rozumu potratila? :-)))

575
Příznivec obecný
Reagovat

569 Niko, to máš fuk, já si teda myslím, že už si Bel vyplňovala formulář a vo to vůbec ne go. Hlavně, že se to vysvětlilo. Pecka! BAF!

576
Belisana
Reagovat

priznivce jakej zas formular? :-D je to dneska kapku moc zamotany, neee?

577
Nika
Reagovat

Tady je dnes prdel skoro větší než na ofickách:-)))))

578
Nika
Reagovat

To teda nemám fuk, rozum mi, prosím tě, neber, ráda bych ho ještě chvíli používala:-))
Ale jestli jsem tě vyděsila, tak se ti za to moc omlouvám, fakt jsem to neměla v úmyslu:-))

579
Příznivec obecný
Reagovat

Niko, ale jo v poho. Ještěže ten Petr se zhrošil v tom zpěvu a tak mě nebere, protože kdybych šla s váma, tak máš aspoň ukázku, jak bych vylítla. Protože klidně jim vzkažte, že takový kydy, co voni tam páchaj prostě normální člověk není schopnej pobrat. Tady si jich nikdo nevšímá a voni ..jsou fakt mimo chápání.
Jsem ráda, že s tebou můžu zase pokecat. Já ti ale psala, kdybych tě nějak štvala, tak mi to napiš, že chci s tebou tu káru táhnout dál :-)))))

580
Příznivec obecný
Reagovat

teď si holky všimněte, že jsem ze Ševčíka udělal hrocha
:-))))

581
Příznivec obecný
Reagovat

576 Na sociálku, šla jsi do důchodu – no nemůžu bejt kapánek taky tajuplná? to je porád…:-(

582
Nika
Reagovat

:-))) Ten hroch se ti povedl:-))
Příznivče, ničím mě neštveš:-)) Kdyby tomu tak bylo, už bys to věděla:-)) Mrzí mě, že jsi mě podezírala z útoků na vás, nevím, proč bych to dělala.nemám k tomu nejmenší důvod. Věřím, že se zde budeme nad tématy potkávat i nadále a že jich bude co nejvíc. Holky, mějte veselý večer a zítra bystrou mysl. Krásný nový rok!!!!

583
Belisana
Reagovat

Niko tobe tez :-)

584
Příznivec obecný
Reagovat

582 Niko, promiň. Mě to nesedělo, a jsem se ti i ptala, jak to myslíš, sama nevím..asi ten samotnej blábol o šéfce, já na tákový osoby, s kterýma se potkáváte nejsem zvyklá, vy už, jo, máte vytříbenou satiru. Tak se měj hezky, mě to taky mrzí a těším se, zase někdy čau.

585
Nika
Reagovat

Vše dobré:-))) Mějte se:-)))

586
Příznivec obecný
Reagovat

Já taky pádím. Pokud se už dnes nepotkáme, tak krásnej Silvestr a na nový rok to nejlepší, co si přejete.

587
Belisana
Reagovat

Niko 564
ona je otazka, zda ty stranky jsou diskuzni forum. Myslim chovatelsky. On je nekdo vlastni, a tudiz to frci podle neho/nich. To tak je myslim vsude.
Nemam paru o fanklubech, ale mam tuseni, ze je vzdy nekdo vede. No a pokud to dela/ji nejak, tak je mu/jim ten zpusob vlastni a prevychovavat dospely lidi se nedari ani ve vezeni:-DDD
Kazdopadne to s nima myslim bude jako s tim povestnym hraskem a zdi. Ledaze to clovek chape jako sveraznej druh zabavy. Oni jsou dokonce dnes i lide, co se prispivanim do diskuzi zivi. Tohle zjisteni me nemalo prekvapilo.

588
Nika
Reagovat

Bel, tuto teorii nerozporuji. Já se taky řadím k Petrovo fanynkám, jen je můj pohled na fandění asi trochu odlišný. Nikdo nechce nikoho převychovávat, nejsem pedagog a ani blázen, abych trpěla touto potřebou, jen jsem žila v bláhové naději, že jsou lidi schopni přijmout i jiný než vlastní názor bez toho, aniž by museli podnikat represe. Zjevně špatně. Nejsem už dnes zvyklá pohybovat se v prostředí, kde je povinnost ctít jediný pohled na věc, naopak, je to vyžadováno, takže mi to přijde přirozené. Nebyla jsem nikdy členkou žádného fanklubu a nikdy se jí ani nestanu, nemám na to povahu být stádní, takže taky o tom vím prd. Když se ale kouknu na jakékoli jiné stránky jiných zpěváků, pak příspěvky, které jsou považovány fans za urážlivé (nechápu proč), by byly na stránkách ostatních svátostí oltářní:-))Asi je to dáno strukturou osazenstva:-)))
Tak já se jdu připravit na večerní veselí, měj se Silvestrovsky, ahoj:-)

589
Nika
Reagovat

napsala jsem blábol, oprava: v prostředí,kde se pohybuji, je vyžadována různorodost pohledů :-))
Tak hoj:-)

590
Belisana
Reagovat

ruznorodost pohledu je normalni vec. a o tom to je

591
Nika
Reagovat

Tak ať žije svoboda:-)))
Mějte se všichni královsky:_))

592
Belisana
Reagovat
Reagovat

Belisano (592) na tom je nejlepší ten videoklip. Jinak hudba totálně nuda. Ska je skoro totéž jako reggae (hurá do mě :) a tak až bude produkovat tohle, bude stát Šeps za řeč http://www.youtube.com/watch?v=Ugj2a0EFIHc

594
Belisana
Reagovat

Sunicko ja vim :-) to ze mu fandim neznamena, ze jsem cvok :-D nebo jo?
ale verim, ze se to posune, ma slusnou kapelu, potencial, atd atd
ten klip od 100 zvirat znam :-)
no vidis, vcera byli v Rockcafe, mohla jsem ti poslat pozvanku, ja tam nestihla jit :-D

595
Příznivec obecný
Reagovat

592 Tak k tomuhle songu jsem se vyjádřila. Pro mě to nuda není.
Jen jsem mrkla, jestli třeba by nebylo něco k „prostudování“ Superstáristů :-)
Tak kdo chce, mělo by zítra být Orguš od 20 hod na rádiu live a kdo je z Olomóca, tož i rovnou do rádia a zadarmiko :-) Poslouchejte blaze a nazdárek, zas někdy :-)
http://www.rozhlas.cz/olomouc/hudba/_zprava/rockle-live-jergus-oravec–986345

596
Příznivec obecný
Reagovat

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2503696

Na tom odkazu jsem sice hledala datum, takže nepovedlo se. Prostě dnes ten koncík Jerguše není, už proběhl, ale je v archivu na tomhle odkazu. Vlastně tím líp, můžem si to projít, kdy chceme, máme čas, a tak.. -:)

597
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Na Michalův klip jsem narazila až dnes, líbí se mi, tedy obrazová stránka věci je vysloveně dokonalá. Vtipné, zábavné. S textem problém nemám, baví mě očividná neumělost. Jinak vzhledem k tomu, co běžně poslouchám, hudba pro mě jede na druhé koleji:-)))

598
Příznivec obecný
Reagovat

598 Takže opět zdravím. Fajn, že se tu stavila alespoň Otýlie…:-) Ale je fakt, že už toho není tady moc není co napsat. Nebude to až snad tak OT. Je to trošku k tématu „Co dělají dnes Superstáristi“ a je to o tom, jak to každý vnímáme za sebe. Občas i reagujeme na různé články. Takže takový malý pojednání o „reklamě“. Čekala jsem na takový pokus Michala Penka vystoupit veřejně a dočkala jsem se, viz. níže. Že to bylo hrozné, pád na dno, atd.. Posílám i odkaz na ten článek o tom pádu. Ale ouha. Že by ty komentáře níže nějak tomu „pojednání“ odpovídaly, to nevypadá. Tak jak to bylo, kdo má pravdu? Jo, technika bouchla, to je slyšet (záznam z mobilu – zajímavý materiál k posouzení) a prostě on nemá zázemí a je ochotnej se sebou poprat a zbavit se trémy (viz. jeho rozhovor před vystoupením). Jenže prý je to pád a katastrofa. Hm… „Kopání do mrtvol“, jak je trefně napsáno v komentu níže. Takže pro nás je to opět o tom, jak vypnout uši a oči před všemi těmi“komentátory“. A pro zpěváky je to zase o tom, že si mají jet si ve svých kolejích a hlídat si, aby ho nevláčili sem tam bez vlastního rozhodování a úsudku, případně se nenechali odradit. Začínám u nás pochybovat o profi pro umělce, protože jestli do toho zapadá tisk, jakože zapadá, tak potěš koště. A jedno, že je to Blesk a nebo tn.cz. Pomluva-lež/pravda? Chvála-pravda/lež? Tak jo, já se radši spolehnu na svoje prdznalectví…
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/167363/to-musite-videt-exmilenec-bartosove-a-jeho-zoufale-vystoupeni.html

Přidat komentář