Panáček v reality show

Beauty and the Geek 3 (Speciál)

25. Únor 2007 | napsal(a): | reality show: Beauty and the Geek

Vítěze třetí řady „sociálního experimentu“ Beauty and the Geek už sice známe, ale protože štábu zůstala ve střižně hromada nepoužitého materiálu, vznikl ještě jeden speciální díl. V něm kromě těch nejlepších momentů a vzpomínek samotných soutěžících na natáčení na diváky čekaly také dosud nezveřejněné záběry (ikdyž to není tak úplně pravda, hodně jich bylo umístěno už ve videogalerii na oficiálních web stránkách).

Například se jednalo o záběry ze druhého kola castingů, ve kterém se budoucí hvězdy pořadu představovaly. Šprti ze sebe bez váhání chrlili Ludolfovo číslo, zatímco modelky se potýkaly se záludnými dotazy štábu. Například na otázku „Z jaké rasy pochází pan Spock?“ odpověděla Andrea „Hm, že by Němec?“ a Erin „Běloch? Černoch? Nebo snad Asiat?“. Vzhledem k tomu, že v soutěži byl věrný fanoušek Star Treku Drew („Jsem Trekker, ne Trekkie!“), tak je aspoň v tomto směru mohl poučit. Nadia si pak později v jedné scénce (která nebyla ve vysílání použita, pouze se objevila v úvodní znělce) od Drewa půjčila slavnostní uniformu a naučila se vulkánský pozdrav.

Soutěžící si také zvolili Top 5 těch nejlepších zážitků z natáčení, na které nikdy nezapomenou. Objevily se mezi nimi například úkoly s malováním nahé modelky, dražba šprtů v klubu plném svobodných dívek nebo překvapivé zjištění Sanjaye, co to znamená „booty“. Vyhrála ovšem scénka na farmě, kde se po dokončení soutěží znavení Niels a Scooter navzájem umývali vodou z hadice. Dívkám to totiž připomínalo scénku jak z nějakého gay softporna…

Hodně prostoru bylo věnováno románku mezi Jennylee a Nateem. Ti se do sebe v průběhu natáčení zamilovali a diváky rozhodně zajímalo, jestli to pokračuje dál. Show se natáčela už před šesti měsíci a hned krátce po finále musel Nate odjet na dlouhou dobu do zahraničí kvůli vědeckému projektu pro univerzitu, s Jennylee si mohli jenom telefonovat. Proto štáb zařídil, aby se opět mohli setkat. Okamžitě si padli do náruče, takže bylo jasné, že jejich vztah zdaleka neskončil.

Také ostatní soutěžící se po šesti měsících vrátili před kamery a podělili se o své zážitky, jak jim soutěž změnila životy. Například Mario po skončení pořadu získal dostatek sebedůvěry a oženil se v říjnu se svoji dlouholetou známostí. Soutěžící se také stále spolu rádi setkávají, až na jednu výjimku – Cecille. Neodpustila jim, že pro ni ve finále nehlasovali, a jak sama prohlásila, „nemá nejmenší zájem se s nimi ještě někdy vidět.“ Chtěla se ve vile hlavně dobře bavit a ne se něčemu přiučit nebo se nějak změnit. Ani po půl roce ji tak nedošlo, o čem ta show vlastně byla.

Už teď se ale můžeme těšit na další řadu této mimořádně zábavné reality show, byly odstartovány další castingy. Podle slov producentů se můžeme dočkat časem také obměny, kdy budou role obrácené: soutěžit budou dívky-intelektuálky a pohlední modelové, kteří ovšem moc rozumu nepobrali…

videa ke stažení

Videoklip The Geeks get the Girls (YouTube)

související články

Beauty and the Geek 3 (Finále)
Beauty and the Geek 3 (6.část)
Beauty and the Geek 3 (5.část)
Beauty and the Geek 3 (4.část)
Beauty and the Geek 3 (3.část)
Beauty and the Geek 3 (2.část)
Beauty and the Geek 3 (1.část)

Beauty and the Geek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
was
Reagovat

Výborné, děkuji TK za tuto show.

2
PoleCat
Reagovat

jj, dobrá série
pěkně počtení

3
bibaby
Reagovat

taky uz by mohli davat nejakou RS i nas :-( typu bb nebo survivor ci the amazing race… Ale holt jak rychle RS v cr zacali tak rychle asi skoncili…

4
BF
Reagovat

U nas by se uplatnila RS sita na ceskou povahu. Napr kutilstvi – tu mas plechovku o coly, nejake nastroje a sestroj motor. Vyhral by ten kdo by postavil atomovy reaktor, ten s dieslem by byl druhy :o))
Nebo tu mas dvacku, nakup a uvar z toho obed pro rodinu …
BF

5
Anonymní
Reagovat

U nas by se uplatnila RS sita na ceskou povahu. Napr kutilstvi – tu mas plechovku o coly, nejake nastroje a sestroj motor. Vyhral by ten kdo by postavil atomovy reaktor, ten s dieslem by byl druhy :o))
Nebo tu mas dvacku, nakup a uvar z toho obed pro rodinu …
jinak tato RS stala za to, uvidime co druhy dil
BF

Přidat komentář