Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018: Co nám zazpívají kluci v semifinále? (+ video)

28. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2018 Top 10 kluci

Zítra večer to konečně vypukne. Deset semifinalistů drsného pohlaví se pobije o pět finálových místenek. A stejně jako v minulém ročníku budou finalisty vybírat nejen diváci, ale i porota. Jaké písně si pro nás klučičí desítka připravila? DJ Vlado se již tradičně snaží odhadnout, jak kterému soutěžícímu píseň sedne a jakou má díky svému výběru šanci na postup do finále.

Matej Bartko

zazpívá: Sam Smith – I’m Not The Only One

Píseň aktuálně nejpopulárnějšího britského baladiéra je pro Mateje dobrá volba tak napůl. Na jednu stranu v ní může velmi dobře uplatnit svůj soulový feeling, na druhou stranu Sam má mnohem výše položený hlas, takže Matejovi nezbývá nic jiného než si tuto píseň položit níž. Pokud se však Matejovi povede tuto píseň dostatečně procítit, zařadí se k adeptům na postup do finále.

Petr Borkovec

zazpívá: James Bay – Hold Back The River

Dalším, kdo si vybral píseň britského zpěváka s výše položeným hlasem, je právě Petr. Tato píseň nabízí gradaci, což je pro Petra slušná výzva. V rychlejší části do toho musí však dát dostatečné množství energie, aby jeho vystoupení dostalo grády. I Petr by tak mohl patřit do užšího okruhu soutěžících s větší šanci na finále.

Bryan Gandola

zazpívá: Queen – Bohemian Rhapsody

Troufám si říct, že bychom těžko hledali někoho, kdo tento klenot světové hudební pokladnice nezná. Pro Bryana představuje největší hit Queenů obrovskou výzvu, ale i zároveň i náběh na touchdown. Hlasově je z kluků jediný, který si na božského Freddieho může troufnout. Jediné, čeho se trochu obávám, je fakt, jak bude vypadat zkrácená verze této hymny, ale to už není problém Bryana, od kterého očekávám, že bude zlatým hřebem večera a jasně postoupí do finále.

Dominik Gerda

zazpívá: James Blunt – Carry You Home

Většina kluků lovila v britském hudebním rybníčku a Dominik není výjimkou. Hlasově má Dominik z Bluntovi velmi blízko, takže mu tato píseň sedne velmi dobře, avšak představuje riziko, že není melodicky prvoplánová, takže v rámci večera snadno zapadne. Dominikovi na finále spíš nevěřím, takže může jedině překvapit.

Richard Chovan

zazpívá: Hozier – Take Me To Church

Po Bryanovi je Richard dalším z favoritů, který má náběh na touchdown. Tento antihomofobický megahit má natolik silnou melodii a když ji bude ještě navíc zpívat tak výborný muzikant jako Richard tak není absolutně co řešit. Místo ve finále už na Richarda čeká.

Tomáš Karlík

zazpívá: Go Go Dolls – Iris

U této písně se bude nabízet hned dvojité srovnání. Tuto píseň totiž nejprve nesmírně energicky vystřihla tehdy jen třináctiletá Bea Miller ve druhé řadě amerického X Factoru a jen o půl roku později s ní zazářil Martin Šafařík ve třetí federální SuperStar. Když se však od těchto srovnání oprostím, tak by Tomáš mohl předvést slušný výkon. Na finále s ním nepočítám, takže opět může jen překvapit.

Marek Motalík

zazpívá: Adele – When We Were Young

Očekávám průšvih. Dokonce bych řekl, že je to od Marka skoro drzost vybrat si takovou paní zpěvačku, jakou je Adele. Je to něco podobného, jako kdyby Pavel Callta coveroval Věru Špinarovou. Obávám se, že tohle nemůže dopadnout dobře, Adele se bude obracet na liposukci a Marek se tak připraví o šanci na finále.

Victor Peeters

zazpívá: OneRepublic – Love Runs Out

Další, od koho očekávám průšvih, je právě Victor. V této písni jsou pekelně těžké falzety a náročná je i na frázování. Victor mě navíc zatím ani jedním výkonem nepřesvědčil, že umí zpívat, proto nevím, co by se muselo stát, aby to po něj nebyla konečná.

Jakub Pružinský

zazpívá: Ed Sheeran – I See Fire

Trochu prvoplánový výběr vzhledem k Jakubovu vizuálu. Tady se ovšem bude nabízet těžké srovnání s touchdownem, který v semifinále minulé SuperStar předvedla Karolína Přibylová, z čehož Jakub nemůže vyjít jako vítěz. Další, kterému na finále nevěřím, přičemž může jenom překvapit.

Kristián Révay

zazpívá: Joe Cocker – Unchain My Heart

Kristián patřil po castingu k největším favoritům, po SuperVýběru však jeho šance rapidně klesly. Svým semifinálovým výběrem má velkou šanci vrátit se do své původní předstartovní pozice. Tento klasický flák od krále všech chrapláků mu pomůže odlišit se od pelotonu ostatních, kteří převážně zpívají balady, takže by měl porotě i divákům pořádně rozproudit krev v žilách. Pokud to nepřežene s tlačením na pilu, tak má velkou šanci na touchdown a díky němu i na postup do finále.

Koho by vybral DJ Vlado?

Matej Bartko, Petr Borkovec, Bryan Gandola, Richard Chovan, Kristián Révay

Tentokrát se můj tip na postupující přesně kryje s přáním, jelikož je to dlouhodobě ta lepší pětice kluků, přičemž výběr písní mě v tom utvrdil. Ostatní mají buď náběh na kamikadze (Marek, Victor), na srovnání s touchdowny z minulosti (Tomáš, Jakub), nebo na zapadnutí v rámci večera (Dominik).

Vzhledem k tomu, že opět postoupí jen jeden soutěžící díky divákům a zbylé čtyři vybere porota, může být finální pětice i úplně jiná (ale také nemusí). Kteří kluci tedy budou ti šťastní a kteří ti smutní, to se dozvíme už zítra večer.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 310
1
J
Reagovat

Hej Vlado a to treba dufat, ze si semifinale chlapcov nezapne VOJTA P a neuvidi Victora prznit ONE REPUBLIC.

2
J
Reagovat

Inak tu je skvely rockovejsi cover UNCHAIN MY HEART. Povodne tuto piesen naspieval Ray Charles. https://www.youtube.com/watch?v=j4XykM0A9wo

3
ales winner Karmen
Reagovat

to já se těším až na dívčí semifinále dokonce prorokuju že Karmen půjde jako ta nej na konec jen se děsím toho co jí vyberou snad ne nic rockového za mě bud say ou say me nebo madonna frozen a možná ještě alicia keys nebo Beyonce Listen prostě top pecku kde to naplno rozbalí a ukáže jak to má ve své krvi jaká je top zpeváčka a taky jaký je ona Talent což vím dávno hlavně at postoupí přímo sms přes diváky jinak se o ní budu bát ale ona to dá tak že to bude andělský výkon ach já sem se asi zamiloval jak by řekl Dj Vlado

4
Bezík
Reagovat

Vladův tip mi vyhovuje, jen bych bral místo některého z nich Jakuba. Ten kluk je fakt zajímavej, otázka je, jestli se z přímáku nepodělá.

5
Tomáš
Reagovat

Řekl bych že Vladův tip je stejný jako můj, já s tím souhlasím. Já bych jen kdyby to bylo na mě vyměnil Mateje za Dominika protože Dominik je pro mě zajímavější. Ale myslím si že to dopadne tak jak tipuje právě Vlado. Škoda že nemají diváci větší možnost rozhodování, mohlo to být opět daleko napínavější.

6
Tomáš
Reagovat

Fakt mě mrzí že to není show o tom koho chtějí ve finále diváci ale je to show o tom koho chce ve finále produkce. To je smutné…

7
J
Reagovat

@Tomáš: No ked si na drate. Novinky z AI 2018 ohladom Cadea a DISNEY NIGHT. Esteze som nedala tu ruku do ohna, lebo by som sa spalila. Tak Cade ma song mimo svojej komfortnej zony a ja dakujem AI, ze WOODSTOCK sa konci. Som zvedava na jeho rockovy cover tej piesne, ktoru mu vybrali. Ide o song z rozpravky The Little Mermaid – KISS THE GIRL: https://www.youtube.com/watch?v=2I_ss5LxWOw .

Inak maju vypadnut az 3 ludia. Ale ja mu verim, ze on nevypadne. Hlavne nech mu nechaju tu elektricku gitaru v ruke. Je typicky rocker s elektrickou gitarou a hlavne velmi sexy.

8
ales winner Karmen
Reagovat

Tomáš no ne že by mě do toho něco bylo ale ok at je nějaká sranda můj tip ačkoliv tu šaškárnu sledovat nebudu Bartko Motalík Reway Borkovec a poslední Gandola jinak ten první tipuji že postoupí přímo na smsky zbývající vybere porota a ted jestli budu mít pravdu a to tipuji od oka

9
ales winner Karmen
Reagovat

jinak laci bude vystupovat jen a pouze jako host s novým singlem

10
J
Reagovat

Jedna vec mi neda. Neviem, ci to poradie vystupeni bude rovnake ako je uvedene na wikipedii, ale nezda sa mi velmi O.K., aby to zrovna Motalik uzatvaral.

11
dolores
Reagovat

@J: zaujimave poradie. Aj dievcata uz su tam a uzatvara to Zuzana. Neviem kto robi tie zapisy do wiki, ak niekto z okruhu ludi naviazanych na stab, tak zrejme ma nejake informacie. Inak by to dotycny napisal podla abecedy ako je na webe Markizy. Ale aj tak sa mi to nezda, myslim, ze poradie dramaturgia zvykla menit este aj na generalke podla aktualnych vykonov.

12
J
Reagovat

@dolores: Ved to. A najma u dievcat 2. pozicia pre Karmen je …. radsej to ani nevyslovim. A vsetky 3 Slovenky rovno na zaciatku. To jasne ukazuje, ze mam pravdu s chosen one CZ dievca.

13
Monika
Reagovat

To poradi na wiki je zcela nahodne. Neni mozne, aby uz ted vedeli kdo pujde prvni a posledni u devcat, tohle vsechno se domlouva az na zkouskach jen par dni pred live show. Je naprosty nesmysl, aby uz ted devcata vedela v jakem poradi nastoupi tyden pred vystoupenim.

14
dolores
Reagovat

@J: U dievcat toto poradie je imho menej pravdepodobne, asi este autor nema podklady a natlacil tam slovensky spolu a potom cesky….. Ale u chlapcov by to aj sedelo, Hozier na rozbeh, aj ked ja som cakala, ze bude ako zlaty klinec na konci, a prvy ze pojde Kristian ako s energiou Cockera. Vypadavacie miesta su (podla nasich dlhorocnych skusenosti, ze ano :D) druhy a predopsledny, cize jakub a Bryan ? No to by velmi nesedelo, hlavne u Bryana, ale aj Jakub je stale v hre, kedze je hlasom aj vyzorom, celkom iny ako ostatni.
Trochu ma mrzi, ze ceski chlapci su tu povazovani za horsich, oproti slovakom, mozno to tak bolo na kastingoch, ale teraz po postupe uz si myslim sa sily vyrovnali, ak aj nie su cesi lepsi. Aby sme sa este necudovali zajtra, ze slovaci pohoria…:D To sa netyka Richarda a dufam ani Mateja.

15
dolores
Reagovat

Podla hlasovania na weboch by naozaj mali postupit ti styria— Bartko, Chovan, Gandola a Borkovec. Len ci to bude mat tak aj porota,resp.produkcia. A piaty by pokojne mohol byt aj Motalik, lebo neverim, ze ked sa dohodol so stabom na Adele, ze ju nema dobre zmaknutu. Ak by naozaj isiel posledny, tak to uz nieco vypoveda. Mne by jeho postup nevadil, ale zas ak nepostupi, plakat nebudem. V podstate ak tam bude Matej, Petr, a mozno aj Richard, tak budem spokojna a ostatni postupujuci ma az tak zaujimat nebudu. Richard nie je moj „sialok“, ale prechovavam voci nemu urcity respekt ako k muzikantovi a myslim, ze vo finale by mal byt.

Gandola, ak si nalozil Queen, urcite vie do coho ide, Predpokladam, ze dostane k tomu aj nevyhnutne vokaly, tak ako sutaziaci v Tvari (u nas Bezdeda, u vas myslim Gransky). A Bezdeda to dal prekvapujuco dobre, zvedava som ci ho Bryan prekona. Vyhodou tej skladby je, ze je tak zaujimavo vyskladana, ze nebude vadit nedostatok emocii, ktore Bryan napr. do piesni, co ma na Youtube prilis nedava.

16
Monika
Reagovat

Vlado dik, ze jsi dal songy pod sebe. Pekne jsem si je projela a dosla jsem k nazoru, ze zitra postoupi z prvniho mista pres divaky Borkovec. Musim rict, ze si vybral perfektni song, presne pro cilovku fanousku Superstar. Ten song je chytlavej jako svina. Semifinale bude probihat v nadhernem kostele v Litomericich a uz ten nastup songu bude znit meganadherne v kostele, pak ty prechody do refrenu, pokud to nepokazi je to nabeh na touchdown. Borkovec ma silnej a zvucnej hlas muze to dat. Treba tohle je super, podobne by to mohl dat i Petr. https://www.youtube.com/watch?v=7AunXluUKGI

17
Monika
Reagovat

@dolores: Bryan imho nepujde pres divaky prave kvuli absenci emoci. On to zazpiva technicky skvele, ale obavam se, ze dost strojove a nepodari se mu do toho vlozit emocni ale ani vyrazovou stranku. Queen je Queen, na postup to samozrejme stacit bude a do finale podle me projde.

18
Monika
Reagovat

Prvni touchdown cekam u Borkovce a druhy u Richarda, ten song je uplne sitej jemu na miru, pustim si ho a slysim ho zpivat, totalne predvidatelne vystoupeni.

19
dolores
Reagovat

@Monika: No ja si myslim opacne, ze ta piesen by mohla divakov nudit hlavne zo zaciatku, potom sa sice pekne vygraduje, ale to, ci zaujme velmi zalezi od spevaka, ci da do hlasu tu energiu, hoci aj istu mieru vzlyku, aby to nebola dieta. Pravda je, ze Petr ma nato. Velmi mu fandim,..(ak by mu to malo pomoct ako v prvom kole v Supervybere, nech predtym kludne preflamuje noc :D:D) O postupe cez divakov ale nie som si ista,

20
Monika
Reagovat

@dolores: Borkovec prave tu energii a vzlyky ma, pokud bude mit svuj den, bude to super. Matej muze byt taky dobry, vynikne jeho barva hlasu, byt me ten song desne nudi, uspavacka hadu, pokud Sam Smith tak Stay with me. kKzdopadne to vidim jako temer jistej postup Richarda, Borkovce, Mateje a Bryana a bude se hrat o posledni postupove misto.

21
dolores
Reagovat

@Monika: Ista podobnost v hlasoch tam je, hoci Hozier ho ma sytejsi, hutnejsi, Richard tensi a vo vyskach ide na doraz. Ale u neho sa neobavam vyrazu, mal by ho dat.

22
dolores
Reagovat

@Monika: Ano, prave energia aj vzlyk je Petrova deviza, lebo frazovanie je trochu nedokonale, ale nie tak, zeby to prilis rusilo.
Neviem preco, ale u Bryana nie som si ista postupom. uz len to, ze je typovo podobny Richardovi, cize technicky vyborny, a naco su vo finale podobni spevaci,…aj ked Bryan exoticky typek, jeho neznalost cestiny ho moze v sutazi limitovat. No uvidime….

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1917069_porotcom-dal-slub-no-nedodrzal-ho-moze-to-bryanovi-uskodit

23
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Slováci (pokud nepočítám Victora) jsou hlavně silnější tím, jak jsou typově pestří – Richard alternativec, Kristián rocker, Matej baladiér na pomezí popu a soulu, Dominik showman, Jakub folkový typ, prostě každý z nich zastupuje jiný žánr a jiný styl zpěvu, čímž jsou zajímaví :-) Oproti tomu Češi (pokud nepočítám Bryana) jsou jako přes kopírák, hlavně tedy Borkovec a Karlík jsou jako dvojčata :-D Motalík se liší pouze tím kšiltem dozadu a nabubřelým sebevědomím, zpěvácky je jinak veskrze tuctový :-P Hlavně ale doufám, že zítra postoupí minimálně tři Slováci (ideálně Richard, Matej a Kristián), Čech bude doufám maximálně jeden (což by měl být Petr) + jeden cizinec (Bryan), postup druhého Čecha by byl průser, protože by tak vznikla tendence vyvažovat to za týden u holek, kde naopak drtivě dominují Češky a jedinou silnou Slovenkou je Karmen, zatímco zbylé dvě Slovenky by ve finále jen zbytečně zabíraly místo lepším a zajímavějším Češkám :-( Timea by ve finále byla úplný úlet a Aneta sice není špatná, naposledy se mi vešla i do Top 5 výkonů, ale oproti všem Češkám je prostě méně výrazná a zajímavá :-/ Už proto doufám, že Motalík zítra Adele posere a Kristián s Cockerem naopak zazáří :-P :-)

24
Tomáš
Reagovat

Já si taky nejsem úplně jistý postupem u Bryana, ta národnost a neznalost češtiny může být problém a proto ho krysy z Novy a Markízy můžou chtít zaříznout. Bylo by vážně nefér kdyby místo něj postoupil Motalík. Jinak mě to celkově pěkně štve, diváci to moc neovlivní a to je na nic…

25
ales winner Karmen
Reagovat

tak to pořadí u holek na wikipedii je ůplně na hlavu Karmen už druhá a fiflenka na konci potěš koště

26
J
Reagovat

Tak moj nazor na Bryana je taky, ze je v podstate ako vacsina Filipincov v talentovych show. Proste su dobri karaoke spevaci (technicky), ale ziadne emocie a uz vobec nie nejaka osobnost. Viem, ze toho Freddieho zaspieva, byt ja by som bola rada, keby si ten song prekopal po svojom.

27
J
Reagovat

JEFF GUTT spevak z americkej rockovej skupiny STONE TEMPLE PILOTS (STP) BOHEMIAN RHAPSODY spieval v XF USA a upravil si ju na svoj hlas. A to nehovorim o tej stage a trone, na ktorom sedel. Proste v XF ide viac o performance show nez len cisto o spev: https://www.youtube.com/watch?v=9-rpTakIllg

A ked uz Karlik vyfasoval IRIS, tak Jeff mal to stastie, ze mu XF USA prihral do TOP 3 ako duetoveho partnera prave JOHNA RZEZNIKA z Goo Goo Dolls. A nielen divaci si to vychutnavali pri TV, ale aj samotne mentorky KELLY ROWLAND a DEMI LOVATO: https://www.youtube.com/watch?v=lxwt2myiopM

Ked som sa tak vratila k spomienkam na XF USA 2013, tak Jeff ako slobodny otec musel byt tak ludsky sympaticky Simonovi Cowellovi, pretoze prave v tom case ta jeho girlfriend Lauren cakala maleho Erica.

Ako fanynka som velmi rada, ked sa mojim favoritom dari po sutazi ako v pripade Jeffa, kedy si ho STP vybrali za svojho spevaka a hlavne, ze robi hudbu ktora ho bavi.

28
J
Reagovat

@dolores: Niekedy to predposledne vystupenie znamena aj tzv „fake pimp slot“, ked predposledny vystupuje ten, na ktoreho cakas.

29
Ina
Reagovat

J – Jeff byl taky můj favorit a moc jsem mu držela palce. Právě, že v serii před tím ho Simon vyhodil, tak jsem mu fandila, aby mu to vyšlo. Mě se líbil moc v Without You.

30
Ina
Reagovat

Na mě působí Borkovec jako namyšlený frajer. Nevím jestli bude schopný dostat do té písničky náladu a cit jako Bay. Ať se snažím sebevíc nemůžu najít v klukách nějakého sympaťáka. Snad časem, ale dost pchybuji. Většinou je to o prvním dojmu.

31
J
Reagovat

@Ina: Aj mne sa Jeff pacil v tej rockovej verzii Mariah Carey WITHOUT YOU. To bol moj top vykon od neho; zobrat ikonicky diva song a zaspievat ho spravne tvrdo a rockovo. Jedine co lutujem, ze ho nedal na SPOTIFY. To iste sa tyka aj Guncikovej LOVE HURTS. Ja by som tie covery mala tak rada v playliste a denne si ich streamovala. A potom som od neho mala rada CREEP asi preto, ze je to moja naj od RADIOHEAD.

Skoda, ze napr. Kristian nebude mat tu sancu v SS zobrat nejaky popovy song a prerobit ho na rockovy cover. To by bolo ono. Este tak tipujem, ze Tereze daju tu moznost tvorit covery, lebo jej dali edit vitaza tohto rocnika SS.

32
Ally
Reagovat

@J: Nj Jeff a jeho synek :) ..a zdálo se mi,že taky zpíval něco od zpěvačky…takPink to asi byla..ale měl leší vystoupení myslím..
Dobrý , že “má” kapelu.. ale blond bych ho nepoznala :)

Tu Adéle.. navíc , jestli nakonec – si taky moc neumím představit..leda si to nějak předělal..a naznali, že to bude dobrý ..
a nebo ho přijede podpořit Adéle :) když Emma může Zuzku :) jinak fakt nevím..

Ty písničky, takhle pod sebou dobrý, ale nějak moc vše pomalé, mám trošičku obavu, aby se to náhodou Viktorovi nepovedlo a neodlišoval se ..? :)ale asi v té konkurenci ne..

33
Ally
Reagovat

@Ina: Vida, další fanynka Jeffa :)
Aha takMariah Carey to byla..
Za mě nejlepší song těžko říct..spíš měl docela vyrovnané výkony..

34
J
Reagovat

@Ally: Ak by som vychadzala z poradia vystupeni, ktore je uvedene na wikipedii. Tak Jakub a Dominik budu totalne utopeni medzi Richardom a Petrom Borkovcom. A to nevravim o Tomasovi s IRIS medzi Kristianom s UNCHAIN MY HEART a Bryanom s BOHEMIAN RHAPSODY.

35
Tomáš
Reagovat

Takže zatím se pořád neví v jakém pořadí budou dnes kluci vystupovat a kdo půjde poslední? Já vidím jistý postup – Richard, Borkovec a Matej. U Bryana vidím postup tak na 80 % ale už sem taky trochu nalomený pokud jeho osud bude mít v rukou porota aby mu neřekli že se nenaučil česky a že je to velký handicap a že ho kvůli tomu do Finále nepošlou a místo něho by vybrali Motalíka. To by byla podpásovka jak prase ale ani by mě to od produkce nepřekvapilo. Takže i proto mám o Bryana dnes trochu strach, i když ty Queeny určitě zazpívá famózně. Po takovém výkonu by pak jeho nepostup hodně bolel a zlomilo by mi to srdce. Strašně bych dnes přál postup i Dominikovi ale u něj to vidím bohužel úplně nereálně. :/

36
J
Reagovat

@Tomáš: Na wikipedii je jedno poradie, neviem ci je spravne. Podla neho by mali vystupovat:1. Chovan, 2. Pruzinsky, 3. Gerda, 4. Borkovec, 5. Peeters, 6. Bartko, 7. Revay, 8. Karlik, 9. Gandola, 10. Motalik. Ale, ci je to na 100% to vie len produkcia.

37
Tomáš
Reagovat

@J: O nějakém Motalíkovi jako posledním vystupujícím mi vůbec ani nemluv, to by měl postup jistý a to na úkor Kristiána, Dominika nebo Bryana. :( A mimochodem kdo podle tebe dal Tereze edit vítěze a co to vlastně znamená? Já pořád chci doufat v to že to není předem nalajnované a že ona to nevyhraje, prostě to letos musí vyhrát chlap…udělám pro to co budu moct.

38
Rena
Reagovat

Já budu držet palce Petrovi a Jakubovi, ani ne tak pro to, že by byli nejlepší, ale jsou pro mě zajímaví, sympatičtí a mohl by u nich být po každém kole vidět nějaký pokrok. Někteří už jsou prostě hotoví, vyzpívaní … “ profesionálové“, tam není co zlepšovat.

39
Tomáš
Reagovat

@Rena: Tak Kuba by mi ve finále taky nevadil ale velké šance mu taky nedávám. Já chci ve Finále Dominika Gerdu ale tam ty šance vidím rovny nule. :(

40
Jana
Reagovat

Kolik se dá dnes poslat SMS hlasů z jednoho mobilního telefonu? Existuje nějaký limit nebo je to úplně neomezené nevíte někdo?

41
ales winner Karmen
Reagovat

Jana pokud vím tak to vždy bylo neomezené množství proč by to najednou mělo bejt jinak

42
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Mas pravdu, ze slovaci su zanrovo pestri, ale to je aj problem, ze ktory z tych zanrov posunut do finale, aby bol vacsinovy divak uspokojeny a ten vyber (produkcie) ocenil potom hlasmi….. napr. ci viac by zaujal Pruzinsky alebo Revay…??? A ano, cisto logicky ak je v semifinale 6 chlapcov Sk a 4 CZ,, do finale by nemalo postupit viac cechov, ale uz spominanym pomerom 3Sk : 2CZ, Z tych dvoch cechov bude dufam jeden Borkovec, ….a ten druhy Bryan alebo Motalik? Mna by najviac potesil asi Motalik, lebo budme uprimni, nie je to zly spevak a slubuje urcitu kontraverziu, diskusiu, ody, hejty, nadrzane pubosky, aj nepochybne sodu od Haberu, skratka by s nim nemala byt nuda… Oproti tomu Bryan je sice exoticky sutaziaci, ale neviem, co okrem brilantnej techniky a cistej fistuly moze ponuknut? Mozno nejaku polemiku divakov, ci ma alebo nema cudzinec sutazit v CSS. Paradoxne su Marek s Bryanom naj kamosi (povedal Bryan na webe Markizy), tak jeden z nich ak postupi, druhy nie, bude to srdcervuce :-)) Ale moze to byt inak, ze nepostupi Borkovec, alebo ze postupi Karlik..u neho ma zaujima, ci dokaze v Iris dat ten drajv, ci chraplak, co tam je potrebny. Spominam na verziu Petra Sevcika, tak to asi neda..

U dievcat je to v semi este vyraznejsie 7CZ ku 3 SK, tam do finale mozu postupit 4 Cz ku 1 SK. Takze Karmen by mala byt ista, ak to vyrazne nepohnoji, ale moze to byt aj tak, ze 3 CZ ku 2 Sk. Timea by nemala postupit a porota alias produkcia, by si mala uvedomit uz aj z toho, aku nechut vyvolala u divakov, sice nesledujem FB, ale Jecko pisala, ze su tam diskuteri dost pobureni a tiez ani tu na Panackovi sa nenasiel nikto, komu by jej mecivo-nosovy hlasok ucaroval. Ale zato Aneta by mohla zabodovat, cisto hypoteticky, ak by zaspievala touchdown, tak je celkom mozne, ze ju posunu, napr. aj preto, ze je povahovo zaujimava, taky smejko :-) :-)

43
J
Reagovat

@Tomáš: Este raz som si pozrela kasting Terezy, to iste sa tyka aj Super Vyberu a dlhej cesty. A jasne vidim edit vitazky tohtorocnej SS. Ide len o to, ci divaci budu na stejnej vlne. Napr. v AI 2018 som vo vacsom klude, pretoze Cade ma od nich edit TOP 3, rockoveho chlapca s elektrickou gitarou v ruke, ktory to nielenze dotiahne najdalej zo vsetkych chlapcov, ale rovno aj do TOP 3. Amerika este stale miluje rock a sexy rockera, ktory robi show. ABC nie su blbci maju vopred vybranu vitazku, ale chcu dostat co najvacsi pocet ludi k obrazovkam. Cade spieva rock a robi sou a to Americania miluju. V nedelu vecer sa chcu ludia predovsetkym bavit pri TV obrazovkach a Cade im tu zabavu ponuka. Ak by bola v Idole nuda, tak by divak mal tendenciu prepnut na iny kanal. Zatial si ho hyckaju a az pojde do tuheho ho stopnu, oni uz vedia ako. O hlasy pre neho som sa u znamych a rodiny v USA postarala, kedze ja nemozem hlasovat.

44
dolores
Reagovat

@Ally: Nie je nic vynimocne v tychto sutaziach, ak chalan spieva Adele, ved jej Set Fire To The Rain vyfasoval aj Itcho v GF a neurobil si hanbu. Taky Hnilica v Hlase s tou istou piesnou sposobil doslova (mne nepochopitelne) sialenstvo, ked ho potom vyhodili, tak sa myslim spisovala peticia za navratenie do sutaze, ako teraz za Lacka. Viem, ze na tom songu sa da zaziarit, ale aj na When We Were Young sa da, Jecko tu minule nieco davala z XF a aj tu napr. https://www.youtube.com/watch?v=HeYMmrLA9aQ

45
Tomáš
Reagovat

@dolores: Já se bojím že postoupí Motalík místo Bryana nebo Borkovce ale doufám že ne. Jediné čemu fakt nevěřím je to že by postoupil Karlík. U Bryana mě uklidňují ti Queeni že to asi bude touchdown ale zase v minulé řadě v semifinále zazářili Peter Farkašovský, Patricio Malundo, Vojtěch Dzudza, Karolína Přibylová, Melinda Noáková a posunula snad někoho z nich porota do Finále? Ne, nebylo jim to nic platné. Já se obávám že kromě toho 1. místa v diváckém hlasování je v produkci o finalistech rozhodnuto už dopředu bez ohledu na dnešní výkony a proto taky rozhoduje porota a nenechají rozhodovat diváky. Diváci jim můžou nabourat jejich plány jedině tak že pošlou nejvíce hlasů nějakému outsiderovi, kterého dnes porota potopí ale i tak počítá produkce s tím že jim to jakž takž vyjde a z prvního místa stejně postoupí spíš někdo koho by dál poslali i oni. Pokud by z 1. místa dnes postoupil někdo koho by produkce ve Finále vůbec nechtěla, budou pak volit menší zlo a neposunou dál někoho s kým sice původně počítali ale až tak důležitý pro ně zase není. Takhle nějak to vidím já.

46
Ally
Reagovat

@dolores: Jo z Adéle od Hnilici jsme taky byli doma hin :) ale popravdě ,když jsem si to pouštěla po letech ..až tak mě to nebralo..
No necháme se překvapit..ale fakt , že s Motalikem by bylo třeba vzrůšo..pokud Vlada neklepne :)

47
J
Reagovat

@Tomáš: A ja by som chcela, aby dnes Kristian zaziaril a dokazal, ze si to miesto vo finale zasluzi aj keby isiel cez hlas poroty (produkcie). A keby ho aj nevybrali aspon by odisiel zo SS so ctou a divak by si nepamatal len ten nepodareny vykon z RADIOACTIVE. Docerta, ak uz nechce Kristian bojovat o to miesto kvoli sebe, nemohol by to urobit prosim pekne kvoli mne a dalsim jeho fans. Ak uz si davam tu namahu a budem sa ponahlat z narodenin, aby som si o 20:20 zapla MARKIZU.

No nielen Kristian za to moze + ten skvely playlist u chlapcov ma presvedcil pozerat to dnes vecer nazivo. Pochybujem, ze dievcata budu mat take skvele piesne. Ak neuvidim vo stvrtok zopar zaujimavych rockovych songov, tak budem sledovat dievcenske semifinale len zo zaznamu, nazivo to bude pre mna malo atraktivne.

48
Rena
Reagovat

Ally – právě. musí se to brát spíš jako šou, než kdo je nejlepší… kdo pobaví – zpěvem i osobností…

49
Rena
Reagovat

J – ano, playlist u chlapců je zajímavý…

50
Tomáš
Reagovat

@J: Já chci ve Finále Kristiána i Dominika ale jak to udělat? Já bych do Finále nepustil Mateje ale ten má asi postup jistý. Áchjo, proč nikdy nic nemůže být tak jak to chci já? Matej zpívá dobře a je sympatický ale přijde mi trochu nudný ve srovnání s jinými týpky v dnešní semifinálové sestavě, proto bych ho dnes klidně obětoval. Ale produkce ho do Finále vybere určitě pokud nepůjde přímo přes diváky. A s Kristiánem tě můžu uklidnit protože nakonec myslím že s odřenýma ušima asi do Finále proleze pokud nepostoupí Motalík….no rozhodně má Kristián větší šanci na postup než můj favorit Dominik, to uznej sama.

51
Tomáš
Reagovat

Jen si tak hraju s myšlenkou že by porota do Finále Mateje vybrat nemusela, s Dominikem by určitě byla ve Finále větší sranda a šoumen je tam taky potřeba. Ale tohle se mi určitě nesplní no. :(

52
Barbora
Reagovat

Já dnes nejvíc budu fandit Jakubovi, ten kluk mi je sympatický už od začátku narozdíl třeba od Motalíka…

54
Bezík
Reagovat

@Barbora: Yes !!!!!!!!!!! ;-)

55
J
Reagovat

@Tomáš: Podla mna uz ma produkcia svoju TOP 5 finalistov vybranu. S hlasujucimi divakmi budu manipulovat vybermi songov pre chlapcov ako aj poradim vystupeni. Blbe je to, ze vraj sa zacina hlasovat hned od zaciatku. Preto ma Richard vyhodu s vystupenim ako prvy. Ak je niekoho favoritom a zaspieva super, rovno za neho zahlasuju. Nebudu predsa cakat, ci Bryan iduci predposledny zaspieva este lepsie. V tomto bolo hlasovanie v XF UK 2017 po skonceni vystupeni trosku spravodlivejsie byt trvalo len 5-15min.

56
Tomáš
Reagovat

@J: Však já sem to tu už dnes psal že má produkce vybranou Top 5 předem a nabourat to jde jedině tím že diváci pošlou z 1. místa do Finále nějakého outsidera, se kterým produkce vůbec nepočítá. Ale tohle jde udělat velmi těžko když postupuje přímo jen jeden a všichni už mají nějakou svoji přibližnou oblibu a navíc diváci jsou ovce takže stejně z 1. místa postoupí favorit, který by měl místo ve Finále jisté i kdyby zůstal jeho osud v rukou poroty. Takže když se nad tím zamyslíme, vlastně to celé dohromady nemá vůbec žádný smysl a logiku ale je to prostě tak. :-D Ukrutně zmanipulovaná a předem prohraná show to je.

57
ales winner Karmen
Reagovat

Tomášku to nemyslíš vážně proč zrovna produkce spíš porota to dnes totálně pohnojí ale to je věc druhá jinak měním svou strategii a vše nebo nic bud Karmen pal Baláž vyhraje letošní Superstar 2018 aneb vše nebo nic samozřejmě že ti Tomášku fandím ale pochopíš že já mám priority nastavené jinak takže dnešní semifinále budu po očku sledovat ale nic zvláštního kdoví třeba dám i můj postřeh opět hodnocení ale říkám možná spíš asi ne jinak zopakuji svůj tip na postup do finále Motalík Gandola Reway Bartko a poslední Borkovec

58
ales winner Karmen
Reagovat

jinak možná to tu ještě nezaznělo ale možná ani někteří z vás ani já nevíme co konkrétního nás vlastně ještě čeká za první doufám že po dnešku bude konečně jasné sms hlasování tedy kolik bude stát jeden sms hlas jestli 13 korun nebo i víc za další kolik sms hlasů bude třeba poslat snad to nechaj na neomezenou kapacitu protože kdyby z jednoho čísla byl jen třeba max počet třeba do 100 hlasů tak by to bylo dost na nic takže v tomto ohledu to doufám Leoš s Jasminou vysvětlí at v tom není hokej mimochodem já mám kredit ready už ted a to půjdou holky na řadu až příští neděli takže já můžu poslat klidně i 5000 i víc hlasů pro mou Karmen za ktrou budu bojovat jako lev právě z toho důvodu se modlím aby to tentokrát nechtěli jen na omezenou kapacitu to by bylo špatný no a pak je tu ještě poslední věc jestli bude letos hymna nebo opráší třeba PŘÍBĚH NEKONČÍ no a taky už tu dlouho nebyli i živé autogramiády s fanoušky jako v minulích ročnících Superstar

59
Tomáš
Reagovat

To by mě taky zajímalo, jak to bylo v minulé SS? Šlo poslat z jednoho čísla hlasů kolik kdo chtěl nebo to bylo omezené? Já si to už nepamatuju ale myslím že šly posílat hlasy kromě telefonů ještě i z nějakých aplikací, vybavuji si to dobře?

60
jardach pb
Reagovat

Ja myslim,ze produkci staci vybrat 4 kluky a s patym,at je to jakykoliv outsider/prekvapeni si poradi v dalsich kolech…na dnesni semifinale se tesim,zatim me o tomto vikendu nikdo nenastval a to by nebylo,abych si aspon pri superstar nezanadaval :-)))

61
Tomáš
Reagovat

http://superstar-2018.cz/vysledky-hlasovani-popularity-poll-tuto-petici-semifinalistu-chteji-divaci-dale/ Doprdele s tím Motalíkem…ale jen mě to utvrzuje v tom že se páté, šesté a sedmé místo v této anketě poperou dnes o postup. Samozřejmě ale vybírá produkce kromě prvního místa takže pokud by tam Motalíka chtěli tak si ho tam samozřejmě protlačí i bez ohledu na to kolikátý ve skutečném hlasování skončil. Řekl bych že čtyři finalisté jsou jasní ale ten pátý ne, tam je to těžce na hraně…

62
Martasa
Reagovat

Fandím Jakubovi, ale nedělám si velké naděje, že postoupí.
Mě učaroval ten jeho hlas a tuším, že by toho mohl ještě hodně předvést.

63
Jana2
Reagovat

Co to ma Alagic s pusou?

64
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

@Jana2:

Taky jsem si rikala :-D

65
Prochor
Reagovat

Vždyť jsem to říkal, že kšiltovku sundají Motalíkovi až vizážistky. Vyměnili jí za klobouček:-)

66
Bezík
Reagovat

Filipínec česky ??? Co ten zoufalej zvuk ? No pěkně to začíná :D

67
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Bohajeho, co je to za song? Zlate mířidlá!

68
Jardach Pb
Reagovat

@Jana2: zuby, zuby, zuby…

69
lenka
Reagovat

To len jeden človek ide do finálových kôl na základe sms a zvyšných vyberá porota ? :)

70
Jardach Pb
Reagovat

Jinak ten kostel bo co to je, vypada dobre, i akustika pro pritomne muze byt fajn, ale uz pri spolecnem songu bylo videt, ze tam moc mista nebude…a nedivil bych se kdyby tam bylo casem nedychatelno..

71
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Co ty prostoje? Kde to jsou?

72
Adam
Reagovat

Ti lidi za tím sloupem nevidí na pódium. :D

73
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

@Adam:

:-D

74
Jardach Pb
Reagovat

Lidi nedame tipovacku,kolik probehne za porad reklam? ;-)

75
jab
Reagovat

Došel jsem se zpožděním. Kdo všechno už zpíval?

76
Daniel
Reagovat

@Jardach Pb: 6 :-)

77
Jardach Pb
Reagovat

@jab: v klidu, jen Richard

78
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

156

79
Barbora
Reagovat

@Jardach Pb:
Ještě 3 během zpěvu, pak před vyhlášením jedna během vyhlášení?:D

80
Valamin
Reagovat

Společný song mi tedy přišel příšerný, ne tedy že by byla špatná samotná píseň, to se někomu klidně může líbit, ale jak jim to neladilo a vypadali ustrašeně a nejistě, hrozný začátek, aspoň, že to se ctí zachránil Richard.

81
Bezík
Reagovat

Hodně špatná volba filipínce. Tímhle si myslím že se potopil.

82
jab
Reagovat

Bryanovi se bohužel podařilo epocháoní rockové pecky vykozlit sterilní vystoupení. Hlasově super, ale frázování mi přišlo dost nepřirozené a dynamika se snad ani nedostavila. Celé mi to přišlo jako spíš vystoupeí na efekt než že by Bryan tu píseň opravdu cítil…

83
Jana2
Reagovat

Bryan zpiva tak krásně, jeste trosku emoci do toho a snad se do nej zamiluju :-)

84
jab
Reagovat

@Jardach Pb: To mě mrzí, zrovna o toho jsem nechtěl přijít :-(. Hold Nova Pus to jistí.

Jinak Leoš mi zatím přide nezvykle sterilní.

85
Bezík
Reagovat

Aha ? Takže podle Katky dostali songy od produkce ? Bože bože …

86
nofuxCZ
Reagovat

Vybírali si písničky sami nebo jim je přidělila produkce?

87
Martasa
Reagovat

Tak Bryan mě absolutně nenadchnul. Tu skladbu zprznil.

88
Jardach Pb
Reagovat

@jab: me se libi,jak Bryan dle me z 90% netusi,co mu porotci rikali….a Mares to zabil :-D

89
Fialka09
Reagovat

Tak teď už je mi jasné, že Bryan nebude můj fanoušek. Ono je fakt, že zpívat po Freddiem cokoli je vražedné pro každého , ale zpívat tuhle písničku, to už je úplný masakr. Podle mě to nedal.
Richard dobrý.

90
Bezík
Reagovat

@jab: Leoš je nějakej mimo. Pořád čučí do papíru, překecává se, tvoří vadné věty. Nevím co s ním je.

91
Fialka09
Reagovat

Tak teď už je mi jasné, že Bryan nebude můj fanoušek. Ono je fakt, že zpívat po Freddiem cokoli je vražedné pro každého , ale zpívat tuhle písničku, to už je úplný masakr. Podle mě to nedal.
Richard dobrý.
Dominik se mi překvapivě taky líbí.

92
jab
Reagovat

@Jardach Pb: Otvírejte šampaňské, odpalte ohňostroje – Dominik se mi poprvé za celou soutěž líbil! Teda až na tu mírnou teatrálnost, která mě lehce rušila i u Bryana…

93
Barbora
Reagovat

Dominik mě moc baví!!!

94
Fialka09
Reagovat

Jé pardon, ono se mi to odeslalo dvakrát.
Taky mi přijde, že Leoš je nějak mimo, vůbec ho nepoznávám.

95
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Dominik je jak Jezis Kristus po aplikaci marihuany nitrozilne.

96
jab
Reagovat

@Fialka09: Je nějaký strojený. Jako by tm byl z donucení :-D

Dominiky prodává hrnce? Doufám, že nepatří k tzv. šmejdům :-D

Leoš skvělý vtip, ale hrozně slabě podaný…

97
Ally
Reagovat

@jab: Jo mě taky snad začne bavit :) .. bylo to ..nesterilní.. :) .ač taky nemusím Jamese Blunta

98
dena
Reagovat

richard ma nenadchol. prislo mi to taky slabsi cajik oproti originalu. bryan mi ku koncu tahal usi.
dominik.. nie je moj favorit ale teda pre mna bol skvely :-)

99
Jardach Pb
Reagovat

Dominik prvni pozitivni prekvapeni…skoda, ze ho Mares potopil tou narazkou na “smejdy” ..to si rozhodne budu pamatovat vic nez jho vykon..

100
jab
Reagovat

Marek měl nejistý začátek, ale pak se urovnal a převedl velmi příjemné kompaktní vystoupení. Stejně jako Dominik mi zatím hlasově zněl nejlibozvučněji z celou soutěž.

101
Ally
Reagovat

Leoš, tak asi je trochu jiná atmosféra v kostele ..
Motalík ven!

102
Bezík
Reagovat

Motalík zavražděn songem. Dominik zatím jasná jednička, k mému překvapení.

103
Martasa
Reagovat

Dominik se mi líbil, Ikdyž někdy jak ho slyším zpívat, tak mi zní jak holka a ne kluk. Zvláštní…. Ale je zajímavý.

104
Jardach Pb
Reagovat

Me jediny napada: Motalík ven

105
jab
Reagovat

Leoši, zapoměl jsi na Zahradu Čech :-)

106
Adam
Reagovat

Jasmína už šla asi domů.

107
doleres
Reagovat

Petr zatial najlepsi

108
Jardach Pb
Reagovat

Jako Borkovec nebyl špatný,ale něco mi tam chybělo a ten “rukotras” byl hodně rušivý element

109
jab
Reagovat

Nemůžu říct, že by Petr z téhle pecky vytřískal 100 %, ale jeho vystoupení mělo potřebné napětí i grády, hlavně v těch exaltovanějších pasážích zněl jeho hlas hodně zajímavě.

110
Rena
Reagovat

Petr super, sympaták, baví mě… Habera má pravdu… i s tím, že všici byli zatím docela dobří, zajímaví, žádnej propadák… Leoš to Matejovi pěkně řekl…

111
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Pruzina!

112
nofuxCZ
Reagovat

Jakub výborný!

113
Martasa
Reagovat

Jakub úžasnej, úžasnej, úžasnej:-)
Miluju jeho hlas!!!!

114
Adam
Reagovat

Leoš je fajn. Líbí se mi u rozhovorů se soutěžícími, že se vždycky něčeho chytí, a na to udělá nějaký forek.
Ale na druhou stranu, co se týče takových těch informací o hlasování, co bude atd. se docela hledá. Scénář většinou čte, nijak si tím pádem ani neupravoval text a přípravy předem s ním asi moc nebyly.

115
Bezík
Reagovat

Stalo se to v co jsem doufal. Jakub touchdown. Snažte se vy v podhradí, protože tohle je král letošní SS. Ať už postoupí nebo ne.

116
Jardach Pb
Reagovat

Kde je moderatorka Jasmina? A zda se to jen me,nebo si Mareš dělá srandu z dramaturgie? Jinak Jakub zatim nejlepsi vykon vecera, pisen od Sheerena hlavne sedela do toho kostela…jasny postup

117
jab
Reagovat

Jakub nezhbořel, naopak velmi slušný výkon. Karolína to dala sice onehdá o řád lépe, ale tohle mělo taky kvalitu.

118
Martasa
Reagovat

@Bezík:
Cítím to úplně stejně.

119
Rena
Reagovat

Jakub vynikající! Tréma je pryč. Doufám, že postoupí. Vidím ho do finálové 3ky…

120
jab
Reagovat

Kristián parádně, na jeho poměry nečekaně krásně jemně, spolu s Petrem zatím dneska nejlepší.

121
Rena
Reagovat

Jakub nejlepší vystoupení zatím, Tomáš trochu nevýrazný… souhlas s Haberou, zatím nejslabší… ale sympaták, zábavnej kluk

122
Yaya
Reagovat

Za mne zatim super Jakub.

123
libena
Reagovat

mám radost, leoš se dostává do formy :-))))))))))))))))))

jakub pružinský nejlepší

124
Theresa_feat. Vladko
Reagovat

Moje milovana Iris byla znasilnena…

125
Jardach Pb
Reagovat

Zadna slava tedka Revayem pocinaje…a ze zrovna Bartko je na zaver…zlaty hreb vecera je Laco…ach jo…aspon ten Leoš to zachraňuje…

126
dena
Reagovat

jakub..jednoznacne moj favorit. zaujal uz na castingoch..ale tymto vykonom to zaklincoval. skvele precitene. mala som z tejto sheeranovej skladby obavy..najma vzhladom na jakubove predosle vystupenia poznacene tremou. ale super.

127
Monika
Reagovat

Jakub obrovske prekvapeni, za me nejlepsi vykon, lepsi nez Karolina minule. Fakt me hrozne bavil a jako dvojku mam Dominika. perfektni typek, nechci o nej prijit

128
jab
Reagovat

Já teda půjdu proti proudu, já se z toho Jakubova vystoupení tolik nerozpývám. Milé překvapení, příjemné vystoupení. Nic víc, nic míň. Na touchdown zatím čekám (žeby Matej?). Borkovec i Révay mě zaujali více (a to jsem ještě neslyšel Richarda). Sorry jako :-).

129
Ally
Reagovat

Matěj nějak ohluchl ? Petra mě napadlo taky , že už vidím na podiu
Jakub vynikající
S Viktorem taky to mám schizofrenní – od fakt patří do folkloru ..po no byl by to úlet , ale já bych mu snad pro tu srandu hlas poslala
Počítá někdo kolikrát Ben řekne chlape ?:))

130
jab
Reagovat

@Monika: Tak to ani omylem. Ta husina, kterou mi vyvolala LinaKaro tím a capella nástupem, tomu se dnes zatím nikdo nepřiblížil :-).

131
jab
Reagovat

Matej má úžas hlas, ale rozjel to na můj vkus trochu při zemi. Refrém šťavnatější ale místy intonačně nespolehlivý. Falzet falešné, ale budiž, to je zrovna vyšší dívčí.

132
Ina
Reagovat

… tak konečně Matěj-!!

133
jab
Reagovat

No Katko, ty falzet fakt dobré nebyly. A Paľo má plusové body za odkaz na úžasný francouzský film :-).

134
Monika
Reagovat

Matej jak jsem ocekavala, uspavac hadu, lekla ryba, uz jsem si rikala prestan zpivat nebo usnu. Nechapu proc sel posledni, vubec me nebavil a ze Slovaku bych ho ozelela spolu s Viktorem.

135
Monika
Reagovat

Chtela bych na postup Jakuba, Dominika, Richarda, Kristiana a patej je mi fuk..ale je mi jasne, ze to nevyjde 4 Slovaci :-))

136
Ina
Reagovat

Laci, jak je vystajlovaný, fešák

137
Bezík
Reagovat

Tvl. , já souhlasím s komerční Monikou, co se to děje ? Jsem tu správně ? :D

138
jab
Reagovat

@Monika: Třeba jo, Bryan dnes imho moc nezářil a vlastně kromě Petra nikdo z Čechů nevysekl nějaký zajímavější výkon.

139
nofuxCZ
Reagovat

Za mě jasně nejlepší Jakub, mám radost :) Richard, Dominik taky slušné výkony, chtěl bych je vidět ve finále. Upřímně stále nechápu co zdejší osazenstvo vidí na Kristiánovi.

140
orchis
Reagovat

Tak dnes mě bavil jen Dominik a Jakub.
A vadí mě Benovo „chlape“, „kámo“, to nevím, jestli budu dávat :-)

141
jardach pb
Reagovat

Jsem zvedav,kdo postoupi,za me Pruzinsky a mozna Peeters…a ten zaver o Lacovi je trochu citove vydirani…

142
Motylek
Reagovat

Mě dnes bavil Dominik, Petr samozřejmě :-), Kristíán /kupodivu/ a co jsem vůbec nečekala, tak i Jakub.., tomu jsem moc nevěřila… Richard je fajn týpek, ale už ani nevím co zpíval… Jo – a Marek špatná písnička.. Matěj nuda, a Victor hrozné, to už bylo k nevydržení… a Bryan mě nebaví vůbec…

143
jab
Reagovat

Zatím nejdospělejší píseň, jakou nám Laci prezentoval i když pořád poměrně jednuduchá a textově nerozvinutá.

144
Martasa
Reagovat

Ať postoupí:
Jakub!!!!!!!!!!!!!
Dominik
Matěj

A budu spokojená.

145
Rena
Reagovat

Postup určitě Jakub, Petr… Laci pobavil…

146
Monika
Reagovat

K cemu je tam moderatorka potreba? Byla tam vubec? Radsi venovat jeji honorar na charitu, je ultrazbytecna.

147
jab
Reagovat

Tak moje pořadí dneska:
1. Kristián
2. Petr
3. Jakub
4. Richard (z ukázky, neobjektivní hodnocení :-))
5. Dominik
6. Marek
7. Matej
8. Bryan
9. Tomáš
10. Victor

Do finále bych chtěl prvních 5 tím, že bych vyměnil Jakuba nebo Dominika za Mateje.

148
DJ Vlado
Reagovat

Já mám absolutně jasno, za mě by postoupilo všech 5 Slováků, zejména Dominik a Jakub mě překvapili, jakkoliv je barva hlasu není ani u jednoho šálek mého čaje :-) No. 1 byl pro mě Kristián, líbilo se mi, jak osobitě pojal toho Cockera :-) Richard s Matějem sice zůstali trochu za očekáváním, nicméně pořád jsou pro mě zajímavější než všichni Češi a oba cizinci :-) Z Čechů by mi nechyběl ani jeden, od Petra jsem čekal mnohem víc, Motalík sice nebyl takovej průser, jak jsem čekal, ale v rámci večera to byl průměr, navíc je mi ten člověk fakt odpornej (ten jeho medailonek WTF?!), Karlík je úplně zbytečnej :-) Zklamáním večera byl pro mě Bryan, ten už by mi teď nechyběl :-) Victor no comment :-)

149
Barbora
Reagovat

Jakub!!!! To mám radost! A líbil se mi Dominik. Jinak je mi to celkem fuk, vadí mi jen Filipinec.

150
Fialka09
Reagovat

Tak už mám naprosto jasno, koho chci ve finále:
Jakuba – pro mě dneska jednoznačně nejlepší, hrozně mě překvapil.
Kristiána – moc se mi líbil
Richarda – originálu se zdaleka nevyrovnal, ale bylo to fajn, a on je sympaťák
Petra – nemohla jsem se rozhodnut, jestli se mi dneska líbil nebo ne, ale ten jeho hlas je fakt zajímavý
Matěje – dneska podle mě nic moc, ale jinak ho mám ráda
A koho v žádném případě ne, to je Tomáš a Victor. Tihle dva tam podle mě nemají co dělat. Tak jsem opravdu zvědavá, jestli mi to vyjde…

151
Jardach Pb
Reagovat

Reklam bylo hafo,radsi jsem to ani nepocital..ale “kamo” bylo mnohem vickrat…

152
dolores
Reagovat

No konecne sa tu da pisat…
Velmi sa obavam, ze mi porota Mateja do finale neposunie. Hlasovat urcite nebudem, naco aj, ked karty rozda produkcia..

153
Bezík
Reagovat

Filípínec ? Bože proč ???

154
Rena
Reagovat

Tak mám tam oba – Kubu i Petra…super

155
jab
Reagovat

Ano, děkuju. Z 5 postupujících kluků mám jen 2 favority, Matej a Kristián out, a Jakub a Dominik se tam napresovali oba (i když oba dnes zazpívali velmi dobře). Snad to u holek dopadne lépe :-/.

156
Barbora
Reagovat

Já jsem spokojená. Gandolu bych tam mít nemusela, ale to, že u diváků vyhrál Jakub mě neuvěřitelně těší!!!!

157
Monika
Reagovat

No rozpacite pocity, mam ohromnou radost za Dominika tomu ted budu hodne fandit s jakubem. Richard celkem zklamani, nevyraznej vykon, ani nevim, ze dnes zpival. nejvic me mrzi nepostup kristiana, byl vyborny a zaslouzil si to podle me.

158
Jana2
Reagovat

Mne se dneska nelibil Petr a ani Richard. Kristian byl kupodivu mnohem lepsi.

159
jardach pb
Reagovat

V postupech nesouhlasim akorat s Filipincem, jinak zaslouzene postupy…Zuzanka bude v pristim tydnu zpivat Believe, predpokladam ze ve verzi Ella Henderson (https://youtu.be/oTbcO9qaE5g) , tak to jsem zvedav na hodnoceni mistnich fanousku a nerikejte mi,ze se vyhnete srovnani techto verzi ;-)

160
Monika
Reagovat

Ten system se mi vubec nelibi, mam pocit, ze porota byla rozhodnuta predem a vykony na to nemely moc vliv. Kristian mi prisel vybornej, do petky rozhodne patril. Bryan to dost pokazil, ale je to fuk, stejne uz byla porota mela predem jasno, aby to bylo pestre. Kazdopadne je zajimave, ze mezi kluky neni zadny favorit a bude zalezet na vykonech. Jakub vyhral hlasovani, protoze se mu zadarilo a porota ho vychvalila. Nicmene muze se klidne stat, ze mu to za dva tydny nevyjde a vypadne jako prvni, rozhodne jeho primy postup neznamena, ze je favoritem mezi kluky jako byla treba pozice Slepcika minule.

161
Fialka09
Reagovat

Ach jo, Kristián :-( Vyměnila bych ho za Bryana, a byla bych s finálovou pětkou spokojená.

162
jab
Reagovat

@jardach pb: Já bych byl nejradši, kdyby si to Zuzka dala kytarou, ale:
1. produkce do takových experimentů nepůjde
2. Zuzka kdovíjak extra na kytaru neumí (soudě čistě dle castingu!), minimáln se srovnání s Viky, Richardem nebo i tím Bryanem.

163
Ally
Reagovat

No na Matěje prostě nezbylo místo, to je hodně škoda..leda , že už by byl pořád stejný ? Ale to bude i Bryan ..ach jo, teď už se ho nezbavime..leda až přestane bavit fanynky
Jako je sympatak..ale to je i Laci :) a to je i Viktor svým způsobem, připadlo mi , že měl radost i z cizích postupů :) to Motalikovi zmrzl úsměv na rtech :)
Kristián se mi dnes hodně líbil..i kapela..al museli by mu asi sednout songy

164
Monika
Reagovat

@Fialka09: Presne moje rec, misto Bryana Kristiana jsem spokojena. Kristian bohuzel doplatil na to, ze je Slovak a ze vzali podobneho Richarda. je to nespravedlive dneska Kristian Richarda zvalcoval, byl neviditelnej uz si ho ani nepamatuju.

165
dolores
Reagovat

Sama sebe sa musim smiat, ze ked zacal Richard, tak som sa zlakla, ze vazne sa pojde poradie podla wikipedie :-))) Jasmina, trochu lepsia ako som cakala, ale ziadna slava. Zjavne nedokaze viezt rozhovor, ked so vsetkymi musel Leos. jeho mam rada, takze aj ked posobil nevyspato, nepripravene, postupne sa uvolnoval a nakoniec to bol stary dobry Leos, ktory dokaze ked treba vysmiat aj porotcov. Dost neuvolnena sa mi zdala dnes Knechtova.

Richard – zaciatok, sloha dost dietna, neista, refren vyborny, zachranil to, solidny zaciatok, takze by to nemalo odradit nahodneho divaka prepinat. A nato aky je pre mna nezaujimavy, jeho farba hlasu rozhodne zaujimava je.

Bryan – to bol jeho stadard, tak sa cudujem, ze nato prisli az teraz, skratka presne on, ako sme tu pisali, jednotvarny, emocne plochy, no a smolu mal, ze dostal tuto klasiku, ktoru bohuzial nedal tak ako caka kazdy priemerny fanusik Qeenu.

Dominik – no mne to prislo,ze neurazil, nenadchol, ale prijemne ma prekvapil, ze uplne bez problemov vystupuje na javisku. Ja mam rada vysoke muzske hlasy, ale toto je dievcensky hlas a to ma neberie.

Marek – nuz, nebolo to zle, ale ked si predstavim toho chalana z Potrugalska, co som ho dnes na YT pocula tento song spievat v Hlase, to asi je ako nebe a dudy, Takze bohuzial Marekov vykon okolo mna prefrcal ako prazsky rychlik. A prave on sa mi dnes zdal vo vyskach priuzky, az na doraz.

Petr – mam pre neho slabost tak asi budem prilis subjetivna. Skratka super sa mi to pocuvalo, jeho hlas ma fascinuje tak ako povedal Habera aj dole aj hore mu to slape.Malo to grady, emocie, akurat, ze ta piesen je aka je, neda sa tam vela ukazat, takze touchdown to zatial nebol

Jakub – tvl, tak ten uvod bol skvely, nadherne prezite, zvuk, resp.jeho hlas, ktory som takmer vobec nespoznavala, sa len tak niesol tym chramom, potom uz naskocil na taku tu nudu tej piesne, ale stale dobre, az dokonca sa emocne drzal vyborne, a tym sa dali odpustit aj chybicky. Aj v spolocnej piesni znel pekne.

Kristian – Prekvapil ma prijemne, velmi dobre sa mi pocuval, az neuveritelne ako som predtym nemusela a nic na mna z neho neslo, dnes to bol presny opak. Nepocula som ani ziadne zasadne chyby v speve, skratka super. Ten Cocker mu fakt vysiel.
,
Tomas – slabota, uvod total neisty, potom falosny, trochu dal aj chraplak, na konci zlepsenie, ale celkovo bieda, este aj ako karaoke to bolo slabe. Najhorsie vystupenie vecera.

Victor – no toto, to ma fakt prekvapilo ako to dal, niezeby neboli chyby, ale uplne ma to bavilo, bolo to na jeho pomery slusne, lebo som cakala tazky prepadak, a on mi ten chlap nakoniec vobec nevadil :-))

Matej – v tej spolocnej piesni bol tak stremovany, ze som sa bala, ze sa na podiu nacisto polozi a cely cas som trpla, co ma caka.Tiez som vedela, ze ako posledny nema sancu postupit cez smsky. To vystupenie sa mi ale pacilo, hoci falzety skratka na neho boli vysoke, aj ked hanba to nebola. Ale bolo to precitene, mala som z jeho hlasu ako vzdy prijemny pocit.

moje poradie:
1.Petr
2.Kristian
3.Matej
4.Jakub
5.Richard
6.Dominik
7.Marek
8.Victor
9.Bryan
10.Tomas

Takze predsa len slovaci, az na Petra, dnes valcovali cechov :D

Ked na smsky postupil Jakub, uz som vedela, ze Matej nepostupi, to by sa typovo prekryvalo. A zrejme sa na velky stage Matej nahodi. Je prilis poviazany tremou, co je velka skoda.

Gandola ? WTF, tak to vobec nedavam (uz som cakala, ze postupi aj Peeters :D), nebavi ma ani Dominik, Richard ako hotovy spevak tiez prilis nie, takze okrem Petra, ktory mi tam zostal, som zvedava tak trochu na Jakuba a jeho dalsi vyvoj. Dufam, ze toto nebolo len o tej jednej piesni co mu vysla.
Nuz a nadavat nebudem, lebo treba hrat s takymi kartami ake mame na ruke, resp. ake nam rozdala ctena porotoprodukcia. ;-)

166
Monika
Reagovat

@dolores: To neni pravda, ze kdo jde posledni nema sanci prejit pres smsky. Je to presne naopak cim dele je tve vystoupeni tim mas vetsi sanci. Slepcik sel minule posledni a vyhral smskove hlasovani. Matej si to podelal sam, byl dneska hrozny, chtela bych videt hlasovani divaku, myslim, ze uspavac hadu byl mezi poslednima. Ten song byl i hrozne nudnej pro komercniho divaka.

167
DJ Vlado
Reagovat

Mám smíšené pocity, nasral mě nepostup Kristiána, mrzí mě nepostup Mateje, naopak mě potěšil nepostup Motalíka :-) Ve finálové pětce kluků mi zůstal jediný favorit a to Richard, Jakub s Dominikem dneska překvapili a postup jim přeju, nicméně ani jeden z nich mým vyloženým favoritem nebude, Bryana i Petra bych po dnešku oželel (a vyměnil za Kristiána a Mateje), nelíbil se mi ani jeden z nich :-/ Pozitivní zprávou pro mě je fakt, že postoupila převaha Slováků, takže u holek klidně může postoupit víc Češek (v což pevně doufám) :-)

168
dolores
Reagovat

@Monika: Mozno mas pravdu, ale Slepcik to mal v kapse uz v predzivakovych kolach. Podobne ako Emma.

169
Míla
Reagovat

Proč nepostoupil Kristián, nechápu. Filipínec nemá v ĆS Superstar co dělat. A chybí mi tam i Matěj.
Ale jinak byli všichni kluci fajn, díky jim, bavili mne, sympaťáci.

170
Bezík
Reagovat

Produkce si bohužel netroufla jít do poměru 1:4, což je 2x škoda. Jednak kvůli tomu vyletěl Kristián a postoupil zbytečný Filipínec, jednak příště kromě Karmen postoupí ještě jedna zbytečná Slovenka a pouze tři Češky.
pořadí dnes :

1. Jakub, jasný touchdown, o patro výš než zbytek
2. Dominik (pro mě asi největší překvapení)
3. Richard (solidní)
4. Kristián
5. Borkovec

Z toho, kdo postoupil, mám dojem, že buď došlo ke vzácné shodě mezi produkcí a porotou, a nebo porota dostala jen zadání 2:3 a dělejte co umíte :D

171
Monika
Reagovat

@dolores: Mezi kluky nevidim zadneho favorita, ktery by nad ostatnima vycnival. Jakubovi se to dneska povedlo, porota ho vychvalila, mel stesti, ze jako jedinej mel acapelu v kostele to krasne zni, to mu tez nahnalo body, ten zacatek bez kapely. Takze celkem ocekavany postup pres smsky. Nicmene nic to nemeni na tom, ze muze klidne vypadnout v prvnim kole ve finale.

172
Jardach Pb
Reagovat

Seznam pisni na pristi tyden asi jeste nikde neni,coz? Vime jen Zuzanu (believe/cher) a Karmen (someone like you/adele)…

173
Nika
Reagovat

@DJ Vlado: tak dnes s Tebou, Vlado,musím téměř ve 100% souhlasit.
Největší wtf postup je Bryan. Mám ale radost z postupu Richarda, dnes mě zaujal i Dominik, i když ten jeho absolutně dívčí hlas mi občas vadí, na druhé straně je tím jedinečný a rozpoznatelný. Ke všemu je na něj příjemný pohled:)
Jakub kolem mě prosvištěl celkem bez zájmu, ač kvituji, že zpívá dobře, nicméně není to můj šálek čaje.
Borkovce nesnáším a jeho hlas mi není příjemný, toho bych ve finále nejradši neviděla. Jde na mě z něj takový zvláštní závan zla a temna. Těžko se to vyjadřuje.
Nepostup Kristiána mě také štve, Matěje jakbysmet, i když kvůli němu by museli asi angažovat psychology a možná záchranku, jeho tréma je až patologická (s nadsázkou:-)
S vyhazovem ostatních souhlasím.
Budu sledovat nejvíc Richarda a Dominika.

174
nofuxCZ
Reagovat

Tak za mě spokojenost, Jakub, Richard i Dominik postoupili :)
Kristián, kterej za celou soutěž nepředvedl vůbec nic a i dnes byl průměrnej, je out. A Motalík též :)
Bryana bych klidně ve finále oželel a vzal bych místo něj Mateje, ale je pravda, že Matejovi se to dnes vůbec nepovedlo a Bryan byl o trochu lepší, i přes to, že zpívat Queeny si může dovolit málokdo.

175
dolores
Reagovat

@Monika: no nato ako sa Jakub posekal na kastingu, dnes to nasolil, ale podobne to nasolil dnes aj Kristian, ktory ma problem inak s netlacenymi polohami, mali vela casu na pripravu, konzultovali asi aj s odbornikmi, ale vo finale to uz bude pre Jakuba tazsie, no nemyslim si ze hned vypadne v prvom kole, to este bude doznievat slava zo semi….a v spolocnej piesni znel v cestine pekne, tak mi nieco hovori, ze by sa mohol vyvijat.
Inak Tomas by mal byt v siedmom nebi, ze mu postupil Dominik aj Bryan :-))

176
Lucie
Reagovat

@Jardach Pb:

Ještě Eliška bude zpívat Skyscraper od Demi Lovato..to bylo ve streamech z přestávek na facebookový stránce SS.

177
Monika
Reagovat

@dolores: No taky jsem si rikala, kde mame Tomase. Konecne mu neco vyslo a jeho outsider z castingu Dominik je az ve finale. Asi to s nim seklo z te radosti. Netrpelive na jeho komentar cekam :-)))

178
Tomáš
Reagovat

Jooooooo!!!!!!!!!!!!! Já tomu nemůžu uvěřit že tam Dominik je, jeho postup byl pro mě zatím nejkrásnějším okamžikem celé letošní SS. Do poslední vteřiny než Habera vyslovil jeho jméno sem očekával že řekne buď Mateje nebo Kristiána ale stal se zázrak v jaký sem ani nedoufal. Poslal sem Dominikovi tolik hlasů a už sem si myslel že to budou vyhozené prachy ale třeba když v produkci viděli že má hodně hlasů tak ho proto Habera posunul dál, každopádně to je jedno jak to je ale je to tam!!!!!!!!!!!! Pro mě je tohle vážně zázrak, i když zazpíval skvěle tak sem dnes v jeho postup vůbec nevěřil ale nevzdal sem to a udělal sem maximum a vyšlo to. Takže lidi ať už vypadá situace sebevíc beznadějně, nikde to nevzdávejte, zázraky se dějí a po dnešku věřím že je všechno možné!!!!!!

179
Tomáš
Reagovat

Jaké je moje dnešní pořadí výkonů

1 Dominik Gerda – Pro mě absolutní jednička a nejlepší vystoupení dnešního večera. Věděl sem že je skvělý ale on byl ještě lepší než sem čekal. Ten song J. Blunta pojal hrozně zajímavě a strašně mě bavil. Je to velmi charismatický a zajímavý kluk, říkám si že by se mohl stát takovým Mirem Šmajdou tohoto ročníku. Na rozdíl od většiny zde, mě se hodně líbí i jeho barva hlasu. Myslím že jeho dnešní vystoupení si budu pouštět velmi často, několikrát denně zřejmě.

2 Jakub Pružinský – Další skvělé překvapení večera, mám ho jen malinkatý kousíček za Dominikem. jakub je neuvěřitelný sympaťák a toho Eda zazpíval daleko líp než pizzařka Karolína v minulé SS i když minimálně jeden člověk tu s tím nebude souhlasit. Jakub je taky hrozně zajímavý týpek s velkým charismatem a postup přes diváky mu strašně přeju, je to skvělý člověk i zpěvák. Mám nového favorita.

3 Kristián Révay – Velmi dobře se s písní Cockera vypořádal, seděla mi tam i barva hlasu. Dnes byl skvělý a kdyby byla finálová Top 12 a postupovalo by 6 kluků tak by určitě postoupil. Toto je jediný nepostup, který mě dnes mrzí ale je jasné že někdo dobrý, výrazný a zajímavý prostě ostrouhat musel protože nikdy to nemůže být absolutně dokonalé. Uronil sem za něj slzu ale bylo to menší zlo než by bylo vypadnutí Dominika nebo Jakuba po dnešním výkonu. Je ho ale vážně škoda no, kluka bachařskýho. :(

4 Richard Chovan – Dnes to bylo slabší než sem u něj zvyklý ale může za to výběr songu, který prostě nemám moc rád a není podle mě moc působivý, spíš je to taková odrhovačka. Doporučil bych Ríšovi lépe si vybírat songy ale chápu že tohle mu asi dala produkce, s tím nemohl nic dělat. Ze začátku to bylo skutečně sterilní, nicméně refrény napálil skvěle a tam už to zase byl ten starý dobrý Rišo jak ho známe. I nadále je pro mě jedním z největších favoritů na vítězství, těším se na něj ve Finále.

5 Bryan Gandola – Musím říct že ty Queeny nedal úplně tak jak sem si představoval, opravdu to místy bylo ploché ale postup si zasloužil. Jen mi něco říká že nebýt poroty tak by tam možná už nebyl a že možná vyletí z Finále mezi prvními. Mám z toho zkrátka nějaký divný pocit ale i tak sem za jeho postup rád protože je to pan zpěvák. On nezklamal, jen to asi nebyl úplně vyloženě touchdown jaký se od něj čekal.

6 Victor Peeters – Pro mě rozhodně překvapení jak se s tím popral, i když sem věděl že do Finále se mi nevejde tak ho musím za dnešní výkon pochválit. Líbila se mi jeho barva hlasu i pódiová prezentace a i když jsou tam lepší, myslím že ten kluk dal ze sebe maximum a skutečně mě bavil. Mohl by mít budoucnost i jako zpěvák, i když jsou v této soutěži lepší kluci.

7 Petr Borkovec – Pro mě asi největší zklamání ze všech kluků, vůbec se mi nelíbil a nebavil mě. I ten song byl blbý. Myslím že za dnešní výkon si postup do Finále nezasloužil, přišlo mi to děsně nudné a sterilní, prostě o ničem.

8 Marek Motalík – Pro mě taky hrozná nuda, opět to bylo i vinou songu. Tak ještě že nám pan Motalík nakonec nepostoupil i když po dnešku by mi bylo asi vcelku jedno jestli vypadne on nebo Petr, přišli mi skoro nastejno. Petr se zachránil dřívějšími výkony.

9 Matej Bartko – Podle mě to úplně zkazil, nezáživné a děsně nezajímavé sucharské vystoupení, šílená nuda jak z domova důchodců. Barva hlasu je jeho jediná devíza ale pro tuhle soutěž není dostatečně zajímavý. Bral sem jeho postup jako jistotu, do posledí vteřiny sem čekal že Habera řekne jeho jméno jako posledního postupujícího a sem strašně rád že v tomhle sem se pletl.

10 Tomáš Karlík – Tady není co napsat pomalu, nejzbytečnější soutěžící pro mě. Z překrásné balady udělal uspávanku a ani to neuzpíval. Souhlas s Haberem, nejhorší výkon kola. Ten nemohl postoupit ani ve snu, ve srovnání s ostatními kluky je úplná nula.

S finálovou sestavou sem spokojený, pouze bych vyměnil Borkovce za Kristiána. Ale bylo jasné že z českých kluků prostě někdo postoupit musí a doplatil na to bohužel Kristián jako slovák. Nepostup Kristiána je ten jediný nepostup který mi dnes vadí ale zároveň je to pro mě zase menší zlo než nepostup Dominika nebo dnes i Jakuba po skvělém Sheeranovi. Vyměnil bych Kristiána za Borkovce v každém případě, po dnešku možná i za Bryana ale nějaká oběť prostě bohužel musí být vždy. Myslím že Jakub a Dominik můžou být takovými černými koni soutěže a můžou ještě hodně překvapovat a předběhnout některé papírové favority, na ty dva sem speciálně zvědavý a doufám že se ve Finále dostanou daleko i když o ně budu mít strach snad v každém kole. Jakub ještě v prvním finálovém kole bude v suchu kvůli úspěchu v semifinále, u Dominika to vůbec nemůžu odhadnout, tam se může stát snad úplně všechno. Richard by měl taky dojít daleko ale už si říkám aby ho nakonec Jakub nebo Dominik nepředběhli, to bude velmi zajímavý souboj. Bryan podle mě z Finále brzy vypadne, dost možná hned v prvním kole pokud ho nepodrží fanynky. Řekl bych že jeho kouzlo postupně vyprchá a začne nudit, stačí si přečíst jeho reakce na něj zde, skoro nikdo tu mu snad nefandí a postup nepřeje. Borkovec je pro mě v tuto chvíli nejzbytečnější a nejméně zajímavý z celé pětice postupujících kluků a myslím že zpátky si mě už nezíská. Budu ho preferovat ve Finále před holkami ( pokud tam nebude Viki nebo Ester ) ale z kluků finalistů už má u mě jasně předplacené poslední místo. Nevím jak dlouho v show bude, možná bude těžit z národnosti že je kluk čech ale vážně mi po dnešku přijde dost nudný, asi by měl zase raději začít chlastat. :-D Takže asi tak.

180
Bezík
Reagovat

Ještě k Marešovi. Mareš je profík, dalo by se říct workoholik, kterej se vždy snaží odevzdat 100%. To co předváděl mi přišlo jako nějaká forma protestu proti zcela šlendriánské práci produkce, jinak si to neumím moc vysvětlit. Buď dostal scénář na poslední chvíli, nebo s ním nějak zásadně nesouhlasil, nevím. Pane Liško, nechcete nám k tomu něco říci ? ;-)

181
Filip
Reagovat

@Tomáš: Revai by nepostoupil ani pri TOP6 – vypadl zejmena kvuli tomu… ze je vzhledove strasne podobnej Chovanovi a lidi by si je pletli – finale musi mit ruznorody kvuli posilani SMS – proto postoupil i Dominik (coz pro me byl z pocatku velkej sok) – ale pochopitelna volba – zvysil ruznorodost a zapusobi na vetsi okruh divaku

182
Tomáš
Reagovat

@dolores: No my se letos asi zase neshodneme, vidím že si k tvému favoritovi Petrovi opravdu velmi nekritická. :-) Mě doteď nijak nevadil ale dnes mě o tom že patří do Finále rozhodně nepřesvědčil a řekl bych že je tam jen kvůli národnosti, jinak si Kristián zasloužil dnes postup rozhodně daleko víc než on. Petr mi dnes přišel velmi nudný a dietní a ty mu tolik fandíš, až si začínám říkat jestli se po pěti letech nezačne znovu opakovat příběh s krycím názvem Itcho :-D Ale já sem šíleně šťastný z postupu Dominika, s tím sem vůbec ani ve snu nepočítal že ho budu mít ve Finále takže negace zatím moc nevnímám a i Petrovi se jeho dnešní postup přes Kristiána budu snažit nějak odpustit. Vím že Dominik taky není moc šálek tvého čaje ale snad mi ho nebudeš hejtovat a já se zas budu krotit tobě u Petra. :D Aspoň že na tom Jakubovi se vcelku shodnem, ten se nám snad líbí oboum. :)

183
Tomáš
Reagovat

@Filip: Tak kdo by byl ten šestý kdyby jich postupovalo dnes 6? Mohl by to být Bartko ale ten to dnes úplně posral. Motalík byl taky dnes dost nevýrazný. O ostatních ani nemá smysl se bavit tak mě napadá jen Kristián, který rozhodně z nepostupujících předvedl nejlepší výkon. Že je podobný typ jako Richard s tím trochu i souhlasím a Richard je lepší, proto na to Kristián takto dojel. Asi by se ve Finále dost přetahovali o hlasy takže by Kristián stejně moc dlouho nevydržel. Dost by mě zajímaly výsledky dnešního diváckého hlasování – ale ze semifinále se je nejspíš nedozvíme ani po konci soutěže, jestli vůbec z Finále jo. :(

184
jj
Reagovat

Pořadí, jak mě bavili:
1. Jakub
2. Matěj
3. Richard
4. Dominik, i když mohl zpívat méně zženštile
5. Victor, zvláštní způsobem mě to bavilo
6. Kristián, překvapil, neočekával jsem od něj absolutně nic, podal to slušně. Když jen řve, tak má tu nejtuctovější barvu hlasu, jakou si umím představit. Bez řevu je to lepší.
7. Petr, stále mi připadá nějakej zabržděnej
10. Marek, poslední, ale s odřenýma ušima. Ať raději prodává švestičky, v tom by mohl bejt dobrej
No a Tomáš a Bryan mimo pořadí, ani poslední si být nezaslouží, katastrofa, omyl. Oba nuda, Bryan přidal i parodii, ale ne dost na to, aby předstihl supernudného Tomáše. Zpíval vůbec Tomáš něco? Abych mu nekřivdil.

185
Tomáš
Reagovat

Jinak sem rád že je zpátky Leoš, on podle mě do SuperStar patří stejně jako Habera za porotcovský stůl a mám ho rád, pořád si trvám na tom že je to nejlepší mužský moderátor SS v Česku i na Slovensku a že tu lepší nikdy nebyl a asi už ani nebude. Ročníky bez něj byly v moderování dost slabé, ani Pyco mě tolik neoslovil. Myslím že Leoš tuto show zase pořádně pozvedne. Moderátorka Jasmína je nevýrazná, splývá tam se vším a zapomíná se na ni…jakoby tam ani nebyla a je jasné že při moderování s Leošem bude hrát vždy až ty druhé housle.

186
jpp
Reagovat

Bylo roztomilé, jak Jakub rozplakal Elišku :).
Jinak Eliška:
https://www.youtube.com/watch?v=Y77WUxGs5SU

187
Tomáš
Reagovat

Jinak u holek příště určitě postoupí 3 češky a dvě slovenky protože nevěřím že by to dali 4:1 když to tak neudělali ani teď. Takže Timea nebo Aneta mají asi Finále jisté, pak to bude vycházet akorát 5:5 pro Česko i Slovensko ve Finále. Ale aspoň jedna z těchto zbytečných budoucích finalistek vysmahne snad hned v prvním kole a nebude mi zbytečně ohrožovat kluky favority, to je na tom to pozitivní. Já bych přál z holek postup jen Viki nebo Ester, ostatní holky mě nebaví. Tereza není špatná ale mám obavy že by to mohla vyhrát a to nechci takže jí postup nijak zvlášť prostě přát nemůžu. Ale pokud nepostoupí Viki ani Ester tak to sice bude škoda ale nebude už to taková tragédie, mě šlo hlavně o dnešek a Dominika tam mám takže to je bomba. A třeba se příští týden stane taky zázrak když se stal i dnes a aspoň jedna z nich přece jen postoupí.

188
J
Reagovat

TOP 5 vykonov za vcerajsok podla mna:
1. Jakub
2. Kristian
3. Dominik
4. Richard
5. Petr

Nepostup Kristiana ma mrzi, ale ziadna tragedia to zasa nie je. A jedno sa potvrdzuje, ze je treba dat vykon ci uz v semifinale alebo vo finale hviezdne ako dnes Jakub. Divak to oceni.

189
dena
Reagovat

za mna top vykony
jakub
dominik
kristian, matej – tym som drzala palce ale popravde ma velmi neosvojili.
karlik/motalik.. to uz som chcela prepinat…
ale tusim okrem tych dvoch hore zmienenych mi nijaky iny vykon velmi v pamati neutkvel.
a na borkovca som veru zabudla :-))) takze pre mna tiez nic moc zaujimave
z dievcat by som postup priala Viki, tereze a Ester. slovenka ma ziadna neohurila. aneta urcite nebola lepsia nez Jasmina… nema tam co robit. splyva s davom ostatnych. a o Timee uz ani nehovorim. vo vyssich tonoch to je pre mna ako mecanie. kupodivu nie som tiez fanusik Karmen. pre mna je to zakazdym nuda nuda… a zuzka.. casting ok ale jednoducho..zabudnutelna

190
dena
Reagovat

fajn preklep :-))) osvojit ma ozaj neosvojili :-))) a ani neoslovili :-)

191
ales winner Karmen
Reagovat

no tak a Kristian Reway to má za sebou a ani to nebolelo je zase fakt že si z toho dělám srandu ale až v neděli dojde na holky konkrétně na mou favoritku Karmen které se chtějí za každou cenu produkce zbavit ale musím doufat rozhodně nepřipustím aby vypadla pošlu aspon těch 5-6 tisíc hlasů a uvidím snad půjde přímo přes diváky protože na porotu nespoléhám ani náhodou proto taky ta Adele jinak k samotnému hodnocení po zralé ůvaze přistupovat nebudu protože hodnotit není co všechno to bylo unylé ujeté a jak by řekl Leoš ale poupravím jeho slova tak se mi zdá e jediným normálním sem tady já Tomáš a další panáčkovci maj shizofrenii nebo jedou na fetu jinak vyplodit ze sebe takové blbosti snad ani není možné vůbec sem to nedokoukal dokonce asi v polovině sem to musel vypnout a to máte štěstí že jsem tady až ted a ne třeba někdy v jednu ráno no a dívčí semifinále playlist Demi Lovato protekční Cher believe a fiflenka na konci to asi vypnu zvuk a půjdu někam jinam no a u ostatních si stejně nejsem jistý navíc mám silné podezření že to produkce těžce ovládá a že je už předem rozhodnuto a když ted postoupilo z kluků víc slováků bihužel u holek to může bejt opačně tedy 4+1 ale opovažte se mi vyrazit mou krásnou a nevinnou Karmen chudák holka ta má tak těžkou písen že se o ní budu bát asi záměr produkčního Lišky jí natvrdo vyřadit ale to se nesmí stát jinak bych vypíchnul comeback Leoše který mě bavil no a Alagič raději no cement

192
jab
Reagovat

@Tomáš: Vidíš, a pro mne byl dneska Petr ve front line spolu s Kristiánem a Jakubem. Jakub bude ještě zajímavý, takový nevyzpytatelný element, který může každé kolo zazářit nebo také vyhořet. U něj by mě akorát vadilo, kdyby soutěž vyhrál člověk s tak zásadními mezerami a hudební historii (ze stejných důvodů + mnohých dalších bych před lety nepřijal vítězství Šepse). Dominik mě mile překvapil, ale ve finále bych ho mít nemusel, mám trochu obavy, aby jeho dnešní povedený výkon (a to jsem se těch refrémů hodně bál!!!) nebyl jen „ostrůvek pozitivní deviace“ a ve finále se nevrátil ten holčičí mečák.

193
jab
Reagovat

Světe zboř se, ty včerejší výkony zas znějí ze sluchátek lépe než z TV. Jestli jsem včera byl předsvědčený, že touchdownech se nedá u nikoho ani hovořit, teď tak těch prvních 5 mého žebříčku mělo k němu výrazně nakročeno.

194
Monika
Reagovat

@Tomáš: Souhlas, Jakub Karolinu uplne zvalcoval, nebe a dudy, Karolina me desne nebavila, nuda od zacatku do konce, zadna gradace,, dynamika, usinala jsem u jejiho vykonu. Jakub ji to natrel uz na zacatku, jak nastoupil.

Vsimli jste si, jak se Habera ohradil, ze by zolika dal Jakubovi sam? Jasne rikal, ze to byla domluva a sam o tom nerozhodoval…Jen teda nerekl ci domluva, zda poroty nebo produkce :-))) jen pro pripomenuti zolika dostali jakub, Dominik, Zuzka, Adela. jakub a Dominik jsou ve finale….Vlado asi budes mit kliku u Zuzky, vypada to, ze zolik se daval vyvolenym a je vstupenkou do finale.

195
Luke
Reagovat

Za mě včera spokojenost, postoupil Jakub, což se asi moc nepředpokládalo a už vůbec ne z prvního místa. Postoupil Richard za což sem taky rád, protože jsou spolu s Jakubem moji nejoblíbenější zpěváci letos a moc jim fandím a přeju si, aby jeden z nich to vyhrál.

196
Monika
Reagovat

Ja jsem patrila k mensine zde, ktera nebyla z navratu Marese nadsena a nejsem stale. Porad si myslim, ze Mares se na to uz moc nehodi. Zestarnul, je to takovej hodnej strejcek, dost bez energie, bez vtipu, zustal daleko za svymi tehdejsimi vykony. Prislo mi, ze ho to ani nebavilo, proste vezmu tucnej honorar a nazdar. Pozice jasminy byla az nedustojna, proc ji tam televize angazovala, kdyz ji pak schovava pred divaky. Bud si za moderatorkou stojim a dam ji prostor, nebo necham moderovat jen Marese. Kde jsou ty doby, kdy moderoval Mares s Adelou nebo Tinou jako par na jevisti, vzajemne se doplnovali a tvorili moderatorskou dvojici, tak to ma podle me byt. Ja si vcera myslela, ze se jasmine udelalo spatne a odesla domu. Bylo to k zenske docela hnusne, takhle ji zesmesnit a vytesnit.

197
jab
Reagovat

@Monika: A já to mám přesně naopak :-). Karolína mi tehdy způsobila husinu, ale zas Jakub místy zněl jakoby tam místo něj stál sám Ed :-) (hlavně na začátku). ATřeba Jakubovi otevře tenhle song dveře do hudebního showbyznysu tak jako tehdá Karolíně. Každopádně pro mě je Jakub jasné No.3 mezi kluky – o kus za Richardem a Petrem, o několik koňských délek před Bryanem a Dominikem.

Jinak to, že oba držitelé žolíků postoupili do finále, mě do příštího týdne vysloveně vyděsilo. Adélku bych ve finále mít zrovna nemusel, i když její hutný hlas je zajímavý. Nicméně pokud by postoupila na úkor stejně staré, ale imho vyzrálejší a zajímavější Elišky, dost by mě to naštvalo. Zuzku mám mezi oblíbenci, ten humbuk kolem ní jde absolutně mimo mne, ale jestli ji chci do finále nebo ne budu vědět až podle toho, jak v neděli zazpívá. Ale třeba překvapí tak jako Jakub. Bylo by fajn kdyby z toho vytřískala alespoň kompaktní a povedené vystoupení :-).

198
ales winner Karmen
Reagovat

Luke pleteš se chlapečku jediná kdo musí vyhrát je Karmen pal Baláž ta jediná má na to právo ne filipínec zrzek nebo alkoholik z Brna jestli to Karmen nevyhraje a nepostoupí ani do finálovích live show tak je to jasně domluvené s produkcí a z porotou a hlasy sms by neměli cenu ale teprve ted to naplno začne Karmen dali zabijáckej šok od Adele musí se s tím popasovat ona to ale dá jako že se Karmen jmenuje a my jí milerádi podpoříme já ji mám rád a je sympatická

199
jab
Reagovat

Jinak nevím, kdo si toho všiml, ale ze 7 Češek hned 5 pochází z Moravskoslezského kraje a navíc každá z jiného města!

Adéla K. – Ostrava
Adéla F. – Karviná
Eliška – Orlová
Viktorie – Opava
Tereza – Třinedc

200
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Alešku můžu tě ujistit že 5 až 6 tisíc hlasů během přímého přenosu poslat Karmen určitě nestihneš, to by si nedělal nic jiného než jen mačkal a mačkal a ani by si vůbec nemohl přímý přenos sledovat a stejně by si to nestihl. Po včerejšku ti můžu říct že když se člověk snaží a ještě u toho sleduje přímák tak se dá poslat okolo stovky hlasů a i tak je to docela náročné. :-D Jinak si zase mimo a vedle jak ta jedle, je vidět že do toho vůbec nevidíš. Karmen jako jedinou použitelnou slovenku máš ve Finále jistou, neexistuje jediný důvod proč by ji produkce měla chtít zaříznout v Semifinále, to je naprostá pitomost. Takže stresuješ zbytečně, na tvém místě si raději šetřím kredit ať i zbytečně nevyhazuješ peníze oknem, Karmen to teď v neděli stejně ani nebude potřebovat. Takže Finále u Karmen ano ale rozhodně to nevyhraje – nemá na to ať už proto že je málo pravděpodobné aby po Emmě vyhrála druhá slovenka v řadě a pak především proto že je sice hezká a talentovaná zpěvačka ale začíná už celkem nudit a ani ona není bezchybná, jsou tam prostě o dost zajímavější typy než ona. Asi ti dojde celkem daleko ( i když ve Finále se může stát cokoliv ) ale to ti bude muset stačit.

201
ales winner Karmen
Reagovat

ani bych se nedivil kdyby jste záhadně otočili o 180 stupnů a podporovali tu fiflenku proti Karmen vše je možné ale mou Karmen nikdo nedostane už se těším už at to začne

202
Jai Kudo
Reagovat

Včerejší SF mělo všeobecně podle očekávaní průměrnou úroveň. On ani jeden semifinalista letos neslibuje nic extra, žádný touchdown.
Jakub podal Sheerana líp,než jsem předpokládal. Není to můj favorit, ale postup si zasloužil. Ale i tak zůstal daleko za Karolínou, Monika je vedle, právě v dynamice a právě ten začátek měla Karol velkolepý, na rozdíl od Jakuba. Mimochodem, nevíte, co to znamená v angličtině „Á sí fá…“ ??? :-D Příšerná výslovnost Jakuba….
Že postoupí Gandola bylo celkem jasný, exotika musí bejt :-D
Borkovec mě není dvakrát sympatický, ale co už…..lepší než Motalík nebo Karlík určitě je.
Richard ten začátek chvilku trochu nezvládal, asi tréma, ale zbytek podal výborně, pro mě včera o chlup před Jakubem nejlepší výkon.
Kristián mě zaujal na castingu, myslel jsem, že to dotáhne daleko. Ale pak už to bylo jenom horší…. s tím Cockerem se včera nepopasoval, zaslouženě nepostoupil.
No a když ne Kristián, tak Dominik. Také to není můj oblíbenec, ale kdo jíný, při té bídě????
Ostatní nepostupující nestojí za komentář, v podstatě ta pětka postupujících odpovídá tomu, jak se SS letos vyvíjí.

203
Tomáš
Reagovat

@jab: Pro mě Petr včera velmi slabý čaj, ve svém pořadí ho mám dokonce až za Viktorem. :-) Fakt mě dost zklamal a řekl bych že postoupil neoprávněně, měl tam místo něj být Kristián ale prostě potřebovali i nějakého čecha. U Jakuba mě taky mrzelo že nezná největší Lennonův hit ale za toho včerejšího skvělého Sheerana sem mu to už odpustil a vůbec by mi nevadilo kdyby tento člověk vyhrál SuperStar. :-) S Dominikem sem do Finále vůbec nepočítal tak jako nikdo tady ale jako jeden z mála sem mu to skutečně přál. Teď sem na něj skutečně hodně zvědavý.

204
ales winner Karmen
Reagovat

Tomáš cože cooožeee ty zrovna ty mi něco mluvíš o posílání sms hlasů když vyhrála Emma taky sem jí za jeden večer finálovej stihl poslat 1044 sms hlasů a to vážně nepřeháním a další věc vypadá to že od ted se asi zase neshodneme v ničem a budiž je to tvůj názor ohledně toho že nevyhraje a máš pravdu pokud do toho bude štourat produkce tak je vítěz předem jasný ale nikdy nežíkej nikdy a o tom že ta skladba od Adele je těžká zatím si prostě stojím HAWK

205
ales winner Karmen
Reagovat

o dost zajimavější typy snad nemyslíš fiflenku

206
ales winner Karmen
Reagovat

ted mě napadlo kde bereš tu jistotu že by Karmen nevyhodili přece u Kristiana sis taky myslel že bude ve finále a ejhle neprošel takže to vypadá že tento ročník bude sakra napínavej a nikdo nemá nic jistý tedy pardon nikdo kromě Zuzanky fiflenky ta i když to zkazí tak záhadně proleze přes produkci přece by si protekční pí… nenechali dá pryč

207
yeey
Reagovat

Tak celkove urcite lepsi, nez jsem cekal. Dobre zafungovaly slusne vybery pisni. Vykony byly celkem vyrovnane, takze jsem ten vyber porote (produkci) nezavidel, ale mohli holt nechat rozhodovat divaky a meli by pokoj. Osobne bych poslal dal Jakuba, Petra, Kristiana, Richarda a Mateje…

Jakub to jednoznacne vyhral. Pro Petra mam urcitou slabost podobne jako dolores nebo Katarina. Vcera me bavil, ale na Lauren Murray z XF UK to nemelo (https://www.youtube.com/watch?v=0FTpg9el9L0 – jak si to mohl v clanku opomenout, Vlado :-OOOOOO) . Kristian me bavil jednoznacne nejvic v cele soutezi (a to tyhle drevorubce upe nemusim), imho nejnespravedlivejsi nepostup spolu s Motalikem, ktereho sice taky nemusim, ale dal to hodne slusne. Richard ze zacatku dieta, pak fajn, ale emoce, ktere tahle skladba potrebuje, byly nulove (zvlastni, ze jemu nikoho absenci emoci nenapadne vycitat) , ale ma tam svoje misto, i kdyz to na nejspis nevyhraje a spis imho muze prekvapive brzy vypadnout. U Mateje se podle me cekal mnohem vetsi touchdown – skvela pisen, dali ho i na konec, jenze on je proste totalne ztremovany, ale i tak se mi libil, hlavne kvuli songu. Jeste k Bryanovi – postup mu preju, dostal nalozeno a to jeste song, na kterem se neco dost tezko predvadi. Priste snad dostane lepsi vyber, zpevak je tam nejlepsi.

Nejvetsi WTF je imho postup Dominika. Ma relativne zajimavy hlas, ale to je tak vse. Jinak na me pusobi jak poulicni zpevak u vylezu z metra na Florenci (nic proti poulicnim zpevakum:-). Verim, ze ostatni soutezici muze stvat, ze zatimco on si jen tak proplouva, vypada, ze je mu to dost jedno, oni davaji do svych vykonu maximum a stejnak postoupi on. Ale to k uz holt k zivotu patri :-)) Ja bych misto nej dal poslal Kristiana nebo Mateje a uprimne radsi i Motalika.

Co se tyka zpracovani, tu delku mohli osekat na polovinu a vydrzelo by jim u toho do konce mnohem vic lidi… Leos standard, Jasmina marna a strojena a absolutne upozadena, vubec nechapu, jakou roli tam vlastne ma…:-D Porota ok, Matej ponekud nabrucenej, kritika Petra a Kristinana imho nebyla potreba a ani jsem moc nechapal, co konkretne mu vadilo.

Jsem rad, ze poslali dal vic Slovaku, i kdyz mohli byt rovnou 4, aby priste postoupila Karmen a 4 Češky, ale treba na to jeste dojde… Uz ted je jasny, ze to pristi tyden bude hodne bolet. Ale mame lepsi vyhledy nez posledne, kdy prvni tyden zbytecne poslali dal moc Cechu a pak z Cesek zbylo misto jen na Slepcikovou. :-(

209
Ina
Reagovat

J- tak tohle ano!… Mě taky mrzí, že nepostoupil Matěj. Má nádherný, má nádherný medový, takový ten tmavý lesní, hlas. Škoda, že je tak svázaný. Škoda. U Dominika mi vadí ty trhavé, nekoordinované pohyby. Vždycky se leknu, že nastupuje nějaký záchvat. Borkovec je mi krajně nesympatický, čiší z něho nějaké podrazáctví, potměšilost, neupřímnost i ten úsměv má takový. A zpěv už to nezachrání. Jestli je v plánu vítěz kluk, tak budu celkem naštvaná, protože věřím, že holky budou letos lepší. Uvidíme.

210
Monika
Reagovat

Moje poradi:
1. Jakub – ma moc prijemnou barvu hlasu a je zajimavej typek, konecne nechal doma tremu a pusobil sebejiste, nejsem si ale jista jeho dalsi cestou v soutezi, muze dojit daleko i brzo skoncit, zatim nepodaval uplne spolehlive vykony a jsem zvedava, zda si nahodou jen nevypiloval jeden song za ten mesic co mel k dispozici, to se uvidi v dalsich kolech
2. Dominik – sice pusobi jako poulicni zpevak, nema extra zajimavy hlas, ale ma v sobe obrovske kouzlo osobnosti a umi nejlepe prodat emoce, vcera to pro me byl naval emoci, mam pro nej velkou slabost a fandim mu nejvic ze vsech, uz i proto, ze mam slabost pro outsidery
3. Kristian – nejvetsi zklamani vecera za nepostup, Kristian si to zaslouzil, vystoupeni se mu povedlo, byl jiny nez vsichni ostatni, v te plejade sladaku, dal do toho energii, pro soutez by byl zajimavy, dalo se s nim pracovat
ostatni vykony mam v kategorii slabe a nebavili me…
4. Richard – zustal za ocekavanim, v te skupince pusobi trochu jako jejich tatka, neni to zadnej showman, muze na lidi pusobit unyle a nudne, bez srdce, bez emoci, klidne muze vypadnout i brzo, pac nenajde cilovku, ktera by pro nej hlasovala, moc do cilovky superstar nezapada
5. Viktor – zvlastni, ale vubec mi nevadil, popral se s tim se cti, bylo to docela zabavne, neprehanel s divadlem,
6. Petr – cekala jsem mnohem vic, ze zacatku dobry, ale pak nastup na refren negradoval, mel to mnohem vic napalit
7. Motalik – myslela jsem, ze to bude horsi
8. Bryan – strojovy zpev bez emoci a bez vyrazu
9. Matej – unyle a nudne, ten domov duchodcu by mu sednul
10. Karlik – omyl semifinale

211
Luke
Reagovat

Já nevím, co jsme komu co udělali, že zrovna tuto stránku musí navštěvovat troll.
Jen by mě zajímalo, kde ještě dál otravuje ten exot. Pochybuju, že chodí jenom sem.

Jinak souhlasím Tome, že Karmen nevyhraje, když vyhrála minule Emma. Já bych byl rád, kdyby opravdu vyhrál Richard nebo Jakub, ale to se asi nestane. Ale ať už vyhraje kdokoliv, tak chleba levnější nebude, ale rozhodně se nebudu rozčilovat, že vyhrál ten a ten. Stejně to skončí a po většině něštěkne ani pes. Už tady bylo tolik soutěží…

212
Tomáš
Reagovat

@ales winner Karmen: Kristián je ale úplně jiný případ než Karmen, u Kristiána se prvně zdálo že na Finále má ale nakonec se vyrojilo tolik kvalitních kluků slováků že se tam prostě už nevešel. Naopak u holek slovenek tohle ani omylem nehrozí už proto že jsou v semifinále jen 3 takže Karmen má postup úplně jistý.

213
Tomáš
Reagovat

@yeey: U tebe sem věděl že Dominik nebude tvůj oblíbenec ale objektivně prostě včera podal takový výkon za který si zasloužil postup do Finále víc než Motalík, Matej a i než Kristián takže podle mě je to spravedlivé jak to dopadlo. :-) Jinak je fajn i to že ty sem už moc nepřispíváš, aspoň se s tebou nebudu letos muset tolik hádat. :-D

214
Tomáš
Reagovat

@J: Jo Cade je skvělý. Tady se ukázalo že dokáže procítit i něco lyričtějšího než jen přímočarý rock´n´roll. A i když ostatní soutěžící z AI neznám tak si troufnu říct že by to tam měl letos vyhrát.

215
Tomáš
Reagovat

@Luke: Taky bych chtěl za vítěze Richarda nebo Jakuba a já bych k nim přidal ještě i Dominika, který to ale určitě nevyhraje. Tohle bude moje silná trojka kluků a vůbec se mezi nimi nedokážu rozhodovat, pro mě jsou všichni tři v tom co představují dokonalí. Každý jsou jiný a proto je to tak těžké. Všechny tři je mám v současnosti na 1. místě této soutěže a nedokážu mezi nimi dělat rozdíly. Kdybych to bral jen podle včerejšku tak asi nejradši mám Dominika ale celkově fakt všechny tři stejně. Bryana už teď mám přece jen kus za nimi, už ho mám z kluků až na 4. místě. No a Petr Borkovec je u mě jasně pátý a pro mě je nejméně zajímavým klukem z finálové sestavy. Jak budou teď kluci vypadávat si vůbec netroufám odhadnout, vidím to fakt hodně vyrovnaně. Klidně může jít první z kola ven Dominik ale nepřekvapil by mě ani Bryan. I Richard bohužel může vypadnout brzy, teď už se o něj začnu hodně bát. Jakub bude díky včerejšku minimálně tak na jedno až dvě finálová kola v bezpečí tipuju. U Borkovce vůbec nevím, může vyletět brzy ale taky může těžit z toho že je vlastně jediným skutečným čechem mezi kluky a může díky tomu dojít daleko. Můj tip na vítěze je bohužel holka z Česka, nejspíš Tereza. Ale šíleně moc si přeju vítězství chlapce.

216
yeey
Reagovat

@Tomáš: Aha, objektivne podal lepsi vykon. Tak dik za vysvetleni :-) A nebud hned osklivej, a nerikej mi, jakou mas radost, ze sem nepisu, nebo zacnu solit prispevky jak za starejch dobrejch casu :-DD

217
Tomáš
Reagovat

@yeey: Tak klidně začni, já se nebojím ani věcných debat. Aspoň to tu zas trochu okořeníme. :-D

218
J
Reagovat

@Tomáš: Kristianov nepostup ma mrzi, ale ocakavala som to. Ten edit, ktory mu dala produkcia tomu napovedal. Chybajuce kastingove video na YT, nedostatok zakulisnych rozhovorov, nevydareny RADIOACTIVE, duelova dvojica KRISTIAN – MATEJ a to, ze ho Matejov ALL OF ME zatienil. Plus ten J. Cocker – vykopavkovy song z 80s jasne vypovedali o tom, ze sa s nim do finalovych kol nerata. Vybrali si ked natacali SuperVyber medzi nim a Richardom. Kasting uz museli odvysielat a tak ho dali hned v 1. kastingu, ale zamerne nedali jeho klip na YT, aby ho divak nenasiel a neprehral si to. Ked sledujes tolke roky SS, XF UK/USA a AI dokazes citat edity, ktore im produkcia da a predvidas. Ked som vcera vecer videla ako zahviezdili Dominik a Jakub a ako porota skritizovala Kristiana ani som sms-ku neposlala, bol by to zbytocne. Mrzi ma to, ze nepostupil, ale pozitivum vidim v tom, ze sa vyhne nalepke „superstarista“. Studoval skladbu na konzervatoriu. Sklada vlastne songy nieco na pomedzi az nu metalu. Ak bude chciet moze sa presadit aj bez SS. Ja mu to zelam. Dokazali to Durica, Debbi, Karolina Pribylova. Ludi, co ma zaujmu sledujem aj po sutazi a vela si dokazem zistit aj pred nou.

Ku Cadovi. Ked som si po prvykrat pustila ten jeho cover KISS THE GIRL bola som nastvana, ze je to balada. Uz som si to pustila asi 35-krat od rana a je to moj top vykon od neho. Dokazuje to aky je uzasny. Zobrat komercny poprock a urobit z neho uplne novy song a baladu. WOW!!! Doslova a do pismena ho zeriem, tu nadhernu farbu hlasu, muzikalnost, stary rock (hoci ja som viac na moderny), neskutocnu charizma, jeho sexepil, taky chlap nam tu v SS strasne chyba, bohuzial. Najviac co v show typu Idol a XF milujem su covery a performance – show a toto mi tu u nas v SS chyba. U nas ide cisto len o karaoke a ziadnu show. SS 2018 dopozeram. Inak Cadovi som zohnala 210 hlasov v USA. Kedze 1 clovek moze poslat az 30 hlasov, zohnala som mu u rodiny a znamych 7 ludi, co za neho hlasuju. Vdaka Bohu. Zasluzi si to. TOP 7 caka vzdavanie pamiatky spevakovi PRINCEovi a ludia tipuju, ze Cade bude spievat PURPLE RAIN. Zatial to nie je iste, ale vraj on niekde prehlasil, ze ma tuto pesnicku od PRINCEa rad. Bohuzial su aj negativne spravy z AI ohladom Cadea. Vraj si nieco zacal s chosen one GABBY. Uz len to mi chybalo. Aby za neho niekolko dam prestalo hlasovat. Dufam, ze to nie je pravda a ak niekto z toho vyjde porazeny bude to Gabby a nie Cade kvoli dvojakemu metru na dievcat a chlapcov v sutazi. Kym chlapcom sa odpusta vsetko, dievca si to vzdy odskace.

Spat k nasej SS 2018. Tesi ma, ze ti postupil Dominik. Najviac sa tesim na to, ktory z SK chlapcov dojde v sutazi najdalej. Tipujem, ze najskor z chlapcov vypadne Bryan. A nie je to len o tom, ze je cudzinec. Prijde mi najmenej zaujimavy zo vsetkych postupujucich chlapcov. A je celkom mozne ak Aneta s Timeou pohoria v nedelu, ze postupi len Karmen a 4 CZ dievcata. Je to mozne. V SS 2013 bolo Cechov vo finalovych kolach viac nez Slovakov a nikto si z toho starosti nerobil. A nalejme si cisteho vina, bolo by to fer vybrat Timeu, ci Anetu na ukor lepsich dievcat z Ciech?

219
Jana
Reagovat

Nebyly by někde výsledky včerejšího hlasování? Podle mě se přece jen trochu rozhodovali i podle toho kolik měl kdo skutečně hlasů, těžko by do Finále vybrali někoho kdo u diváků skončil poslední. Myslím to tak že takový Dominik možná postoupil vážně jen díky tomu že mu Tomáš poslal moře hlasů a když v produkci viděli že jim Dominik na SMS vydělá tak jim to ulehčilo rozhodování mezi ním a třeba Matejem a Kristiánem, kteří těch hlasů asi měli méně a dali mu prostě přednost. Protože jinak si jeho postup nedokážu vysvětlit, absolutně sem to nečekala. Ale nevadí mi to a přeju mu, včera byl dobrý…byť nejlepší byl pro mě stejně Jakub.

220
Bezík
Reagovat

Když už vzpomínáte Dominika, vtipný bylo jak se tvářil, když mu oznámili, že postupuje. Na něj přesně sedí hláška „čučel jak Ester Ledecká v cíli“ :D :D

221
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Dominik postup absolutně nečekal a to na tom právě bylo to nejlepší. :-)

222
ales winner Karmen
Reagovat

Luke po stopadesáté páte nejsem troll a ok Tomášku beru možná máš pravdu rozhodne neděle jinak nesouhlasím s tím že po nikom neštěkne ani pes viz vítězka SS 2015 jinak asi sem přetaženej nevím prostě mě to všechno už tak nasralo že to není hezký každopádně v neděli se stoprocentně těším

223
yeey
Reagovat

@Tomáš: haha to zname vecnost nasich debat, do dvou prispevku se zacnes vztekat, a kdyz to nebudes ty, tak ja :-D takze radsi kazdej po svejch :-)

224
Jiš
Reagovat

S pěticí jsem celkem spokojená, jen bych vyměnila Petra za Matěje. Ale chápu, že Matěj se jim typově nehodil (vizuál má podobný jako ten druhý s brýlemi a roli trémisty si už zabral diváky zvolený Jakub). Že postoupí Dominik jsem čekala, je to z nich vzhledově asi nejvíc líbivý typ (jinak tam žádný vyložený hezoun není (což mě poměrně těší, protože v minulosti jsme byli svědky toho, že postupovali nedobře zpívající krasavci na úkor pěvecky lepších, ale už ne tak pohledných, zpěváků)). Dominikův zpěv se mi však nějak extra nepáčí, mám raději hlubší hlasy. Na druhou stranu je ale svým hlasem nezaměnitelný, z té pětice výrazně vybočuje, což mohla porota vnímat jako jisté zpestření. Nadto mi při jeho zpěvu vytanula písnička od Placeba Every you, every me, má podobný hlas jako ten zpěvák.
A Kristián by podle mě postoupil, kdyby nebyl taková vazba :-).

225
Filip
Reagovat

@Tomáš: 6. by byl urcite Cech = Motalik

226
Nika
Reagovat

@jab: Holky se Severní Moravy vždycky dobře zpívaly:-) A to i když se člověk podívá na naši pop scénu historicky (Špinarka, Zagorka, Rottrová, Farna, pak i Konvičková, no, dobře, ta nejprve nic moc, ale hodně se zlepšila – viz Tvoje tvář má známy hlas. Jen by se nemusela tak blbě pořád řehnit).
Asi to dělá ten sirovodík v ovzduší:-)
Jako Ostravačku původem mě ale těší, že je tolik holek ze SM v SF:-)

227
jardach pb
Reagovat

HOT NEWS: Dívčí semifinále nebude, všechny byly za čarodějnictví odsouzení k smrti upálením dnes večer…takže vlastně máme TOP 5 a Nova s Markízou ušetří za pár zbytečných přímých přenosů ;-)

(obv. joke) ;-)

(pěkné čarodky všem)

228
yeey
Reagovat

@jardach pb: to bude problem uskutecnit, Praha dnes kvuli suchu zakazala ohne:-DDD ale treba jsou holky jeste na ceste z Litomeric …… :-D

229
Lucie
Reagovat

Všech těch 5 holek pochází ze Slezska,jde to jeste vic upresnit nez „moravskoslezsky kraj“…:)

230
Nika
Reagovat

@Lucie: to bychom mohli tvrdit pouze v případě, že bychom věděli, ze které části Ostravy pochází Adéla K.:)))))) Protože Ostrava je částí Slezská, částí Moravská. U Opavy patřily některé její části také k moravským enklávám Slezska. Ale to už jsme faakt hodně velcí hnidopiši:-)))))))))))))

231
Lucie
Reagovat

@Nika: Aha, tak to se omlouvám :D..já jsem plzeňačka a o tomhle nevím..všechny ty města beru jako Slezsko. Každopádně je to zajímavý, že je v tomhle ročníku taková koncentrace šikovných holek z tohohle území. :)

232
Nika
Reagovat

@Lucie: vždyť v pohodě, já se zase nechám ráda poučit o Plzeňsku, i když jsem se svého času v Plzni vyskytovala dost často, tak zeměpisně o této oblasti budete vědět určitě víc než já:)

233
Piha
Reagovat

Tak já jdu taky se svou troškou do mlýna.:)
Ta úvodní společná píseň je sračka na entou…a Mišík,který nezpívá ale jen vypouští teplý vzduch to jen potvrzuje.Ladilo to snad jen Kristiánovi s Richardem,jinak to bylo falešné jak divá sviňa.:D
Richard-jak už víme já toho kluka miluju,ač bych mohla být jeho starší sestra tak má pro mě sexappeal až za roh…Doted jsem byla vždycky u vytržení z jeho výkonu ale včera teda upřímně žádný zázrak…Když nepostoupil přes hlasy viděla jsem to s ním bledě o to štastnějsí když řekl Ben jeho jméno.BTw z toho jeho chlape a kámo už se mi dělají osypky a kde je do konce Ss….
Jakub-zaujal mě už na castingu,má krásný hlas,připomíná mi mého oblíbeného Jamese Arthura a včerejší Ed byla pecka!:)
Bryan-neurazí/nenadchne,tušila jsem jeho postup.
Dominik-už mě zaujal minule a i když má lehce holčičí hlas tak včera se mi líbil moc a to stejně jak Matěj nesnáším Blunta.:)
Kristián-včera mě poprvé zaujal a líbil se mi…oželela bych Bryana a poslechla si radši ještě aspoň jednou jeho…
Petr-má možná zajímavý hlas…Ale je mi šíleně nesympatický,nemůžu pomoct…
Victor-čekala jsem megaprůser ale neudál se…Lepší karaoke…Chybět mi nebude,upřímně jsem ani nepochopila kde se tam vzal.
Marek-další týpek který je mi nesympatický takže mám radost že fičel domů,pro mě je moc vlezlý a přijde mi falešný…
Matej-pro mě bohužel moc nevýrazný,hlas má pěkný ale obávám se že kromě slaďáků by toho asi moc nepředvedl…
A na Karlíka jsem málem zapomněla že tam byl,takže to asi hovoří za vše….:D

234
pimpa
Reagovat

Tak já zase proti všem – z postupujících jsem zklamaná, na Jakuba se mi skutečně špatně kouká, z Borkovce jde opravdu nějaké temné negativum, pisklák se zase nedá poslouchat, Filipínec mi nevadí – nikdo jiný by to nedal ani tak, jako on, a toho pátého už si ani nepamatuji, takže to znamená, že to byla nuda. Mnohem víc mě bavili ti, co nepostoupili.

235
Prochor
Reagovat

@jab: Mně se taky víc líbila Karolína než Jakub. Pořád jí slyším a cítím tu zvláštní magickou atmosféru kterou navodila alespoň pro mně.
Stejně to mám třeba s No one Sáry Milfajtové nebo Still Loving You Anety Langerová atd.
Když se jejich skladbu snaží zazpívat někdo jiný tak mně to vždycky nutí ke srovnání.

236
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Ty jsi to vystihl celkem přesně i za mě….Ještě jednou jsem si prošel dneska v klidu to SF a v podstatě jsem si potvrdil to, co jsem psal. Je pravda, že Jakub zazpíval ten song velice dobře, ale….nevěděl jsem, jak vystihnout to, co mě minule u Karol tak nadchlo. A byla to právě ta „magická“ atmosféra, kterou dokázala vytvořit. Přitom Jakub to zazpíval mnohem víc jako Sheeran. Karol to pojala hodně po svém….
Jinak po dnešním znovuposlechnutí mě opravdu z kluků zaujali nejvíc právě Jakub a Richard. Doufám, že dojdou daleko.

237
Valamin
Reagovat

Už v dřívějších kolech mě zaujal Jakub, respektive jeho hlas, párkrát byl ale jeho výkon dost průměrný, proto jsem se o něho v živáku bál, ale nakonec vystřihl celkem uspokojivě Sheerana, byť musím souhlasit s Vladem, že výběr písně je v jeho případě teda dost prvoplánový. Každopádně za něho jsem ve finále moc rád, jen se obávám, aby jeho výkony nebyly jako na houpačce, tréma sem, tréma tam, to už musí zvládat, po vyhlášení svého jména vypadal, že to tam s ním rovnou šlehne.
Dále jsem rád za Borkovce, ale opět musím připustit, že mi úplně příjemný není, respektive aurou sympatiřnosti nějek extra neoplývá, ale když zavřu oči, tak má v různých polohách dost zajímavý a zapamatovatelný hlas, možná víc než Jakub.
Richard je samozřejmě profík, ovšem bez výraznějších výkonů se obávám, že může docela zapadnout, je dobrý tak nějak stále, ale stačí to? Já sám mám raději koncept „from zero to hero“ než ihned ve všech ohledech muzikálního a zkušeného zpěváka, který mě nedokáže vytrhnout z jakési apatie, která se dostaví, když někdo stále předvádí jedno a totéž a domníval jsem se, že Superstar by měla být o nějakém vývoji soutěžících, což poslední roky není moc vidět, ony ty medailonky zase tolik neřeknou ani neukážou, a to ani v obměnách při různých aktivitách.
Bryan jde úplně mimo mě, asi dobrý je, ale to je vše, vyloženě chtěli exotiku a někoho jakože z české strany, úplně zbytečně, raději bych tam místo něho viděl Kristiána nebo Matěje, Matějě asi víc kvůli zajímavé barvě hlasu, právě u něho bych nějaký ten vývoj předpokládal, škoda.
No a Dominik mě včera svým výkonem mile překvapil a postup si i zasloužil.

238
Valamin
Reagovat

@Piha: Společná píseň! Jo, to bylo něco příšernýho, kdybych nekoukal ani na jeden casting, ani na Supervýběr nebo Dlouhou cestu, podle tohohle bych se hodně bál, co je to tam za nezpěváky a rozladěná košťata, oni za to kluci vlastně nemohli, že jim vybrali takovou píseň, ale medvědí službu to teda udělalo, lépe, kdyby společně nezpívali vůbec.

239
Piha
Reagovat

@Valamin: Přesně…Byl to děs…A ten Mišík zpívá hůř než někteří soutěžící.:D

240
Rena
Reagovat

Také jsem si ted ještě jednou v klidu SF prošla. Výkony byly docela vyrovnané. Jediný, kdo v Top 10 být nemusel – jistě by se našel někdo lepší a hlavně výraznější – je Karlík. Nudné, bez výrazu, zapomenutelný zpěv… za mě také Motalík, který mi je velmi nesympatický – ani ne tak zpěvem, jako svým vzhledem. Drzost a vlezlost mu i při zpěvu leze z očí, nemohu na něj koukat. Také Holandan a Filipinec zde neměli být, ne kvůli zpěvu, ale je to česko – slovenská ss a ne filipinská, jak několikrát zdůraznil Leoš…

Ke zbylým šesti.
Pro mě jednička Jakub – zajímavý týpek, něco mezi Ronem D. z filmů o HP a Arthurem. U něj je už ted vidět vývoj, posledně pohořel, ted to dal ze všech nejlépe, viditelně bez trémy a strachu. Bavilo mě to.
Dvojka Petr. Moji favorité.

Trojka Dominik, ale s ním mám dost problém… Zpěv, pokud jsem zavřela oči, byl úžasný, ale vnímala jsem ho spíše jako ženu. Když jsem je otevřela – absolutně mi neladil k sobě jeho hlas, obličej a pohyb na jevišti. Kazilo mi to požitek z vystoupení. Jako by byl 3 osoby a 2 pohlaví v jedné… Proto ho za fanouška mít nemohu.

Kristián / Richard – oba dobrý výkon, sympatičtější je mi Kristián, Richard zpíval bez emocí, působí už moc profesionálně, nemá se kam posunout. Ale mohli postoupit oba – škoda.

Matej – trémista. Do SF ano, dál ne. Jeho výstup nebyl špatný, ale je cítit, že si to neužívá, je cítit ta velká tréma. Divák se bojí s ním, aby to dal. Přitom má talent, jen malou sebedůvěru. Má teprve 20 (i když vypadá o dost starší), tak třeba za pár let ještě překvapí.

Takže za mě by měli pokračovat – Jakub, Petr, Dominik, Kristián, Richard. I v tomto pořadí. Prvním dvěma držím pěsti, at se dostanou co nejdále.

241
Ally
Reagovat

@jab:
No vida tolik holek od nás z Ostravska… a já zatím věděla jen že Zuzka je z Hořic :)
Asi ještě holky moc nemluvily, tak to nebylo poznat ..nebo už to neslyším :)
Jj vždycky tu byly dobré zpěvačky..

242
dolores
Reagovat

@Tomáš: Preco by som mala byt k Petrovi kriticka, ked sa mi pacil? Ty si snad kriticky voci Dominikovi ?? :-)) (sorry, Dominik je dokonalost sama, len ja to nevidim :DD ) … Hejtovat ti ho nemienim z dovodu, ze ma vobec nezaujima, nie je moj antifavorit, proste nic, len by som tu stracala cas pisat o niekom, koho nie som cielovka, lebo ziadny velky spevak, ktory by na mna nieco prenasal. nie je, a farbou hlasu ide uplne mimo mna. A aj ked zabral miesto Matejovi, s tym nic nenarobim, Dominik je typovo viac vhodny asi do finalovej desiny. Rovnako ako Jakub – nesmely tremista, takze Matej uz tam, bol prebytocny. Skoda, ze ho uz nebudem pocuvat ako pekne pracuje so svojim medovym hlasom, ako je kreativny, ako si piesen vie po svojom vyskladat. Doteraz daval spolahlive vykony, mal slusne vysledky hlasovani, cakala som postup, ale uz pocas prenosu som zacala pochybovat a po uspesnych vykonoch ostatnych a jeho akoby poviazaneho lanom tremy, som vedela, ze ho nevyberu. Hoci patril k stvorici silnych, za ktorych sa na weboch najviac hlasovalo. Na rozdiel od tych troch, Richarda, Petra a Bryana, Matej sancu nedostal. Bolo by lepsie, keby nemal v hlasovaniach taku podporu, aspon by som nemala zbytocne nadeje, ako nemala ani jecko s Kristianom. Mozno je aj dobre, ze nepostupil teraz, kym som este nebola na neho naviazana. Nebude ma uz ani bavit pisat, lebo ani neviem o kom…Petr zas nie je az taky silny favorit pre mna, ako Itcho urcite nie :-)) Predsa len chyba ten chlapsky sarm, ale nejaky sexappeal tam je, niecim mi je sympaticky a neprestavam sa cudovat tunajsiemu kolektivnemu zdeseniu z jeho vyzoru, negativnej aury :OO, som vobec nepostrehla nejake temno, zlo,…no chudak chlapec, co sa o sebe nedozvie. Mne prave pride dost nesmely, hanblivy, jednoduchy chalan, ziadne chodiace zlo a temno :-//

Zase sa ukazalo, ze je uplnje jedno akymi vykonmi prechadzaju sutaziaci v kastingu a v supervyberoch, v dueloch … ak prejdu, hoci aj s zolikom a odretymi usami a potom im vyjde hviezdne vystupenie v semi, nikto si uz nespomenie ako tazko plavali predtym, vsetko je zabudnute, zrodila sa hviezda :-) Jakub to teraz dokazal, pripravil sa excelentne, uvidime, co bude vo finale. Bojim sa, aby nedopadol ako podobny typ spevaka Patrik Maly z Hlasu, ktoremu som fandila, zaziaril vo vybere na slepo a potom uz len upadal a upadal, lebo sa uz nevedel pripravit na povinne jazdy. Jakubov pripad to hadam nebude, to si produkcia a porota dufam dobre preverila, aj ked ten Imagine,…no teraz nemyslim na neznalost megahitu od Lennona, ale ze vobec nezvladol sa naucit ani len nastupy v tom songu. Musia mu davat hlavne len piesne, ktore pozna a ktore mu pojdu k hlasu.

243
Ally
Reagovat

@Bezík: Mně taky připadne, že ty Marešovy narážky..nemohla být náhoda..kdyby to bylo jednou..
No a každý máme horší dny..ale že by to odflákl mi přijde krajně nepravděpodobné..on je stejný blázen a workoholik jako Záruba v hokeji.. i když ten má zase podobně fenomenální pamet a databázi jako DJ Vlado :))

Ale docela mě baví jak se Haberovi plete kdo je Čech , Slovák, jména :)
jakože..kdo si to má pamatovat, však jsem tu každý rok :)
A nebo taky poctivě prochází všechny ty tisíce soutěžících ..tak v tom má trochu…hokej :))

244
dolores
Reagovat

@jab: A nezabudol si nahodou este na Heidi Janku, ta ma tiez paradny ostry hlasisko :-)) nebude ona az Ostravy ?
No mate ich tam ako maku :-))

Podobne ako my V Presove (tzv.slovensky Seattle) : Peter Lipa, Peter Nagy, Tasler a IMT Smile, Peha a Knechtova, Koscova, Mloci, Hrdza , atd….. a teraz pribudne aj Dominik :D

245
Ally
Reagovat

@Prochor: přesně Sára , Aneta ..dokonce u těch písniček neslyším originál, ale je..
Možná je to tam, kde právě moc nemusím ten originál
Třeba oboje Recovery :) z Hlasu od Loly a Martina Cisára ..taky sila,ale tam to takový rozdíl není ..

246
Jarda
Reagovat

Mně se z celého semifinále kromě výkonu Jakuba Pružinského nejvíce líbila Katka Knechtová, myslím, že je to nejhezčí porotkyně která tam kdy byla a hrozně rád se na ni dívám. Jsem více zvědavý na semifinále dívek, budu fandit hlavně Ester, je stále trochu v pozadí, doufám, že jim to všem ukáže!

247
Monika
Reagovat

@dolores: K tomu druhemu odstavci, souhlasim, je uplne jedno, jak to vypada v anketach, kde stejne hlasuje maly vzorek lidi. Uplne vedle opet byly sazkove kancelare, nikoho nezajimaji vykony predtim, podstatny je ten jeden jediny vecer. Malokdo je hardcore fanousek jako my tady, aby to vsechno detailne zjistoval, drtiva vetsina lidi se rozhoduje jen na zaklade momentalniho vykonu. Ja jsem hodne zvedava na Jakuba v dalsich kolech, ted mel mnoho casu na pripravu, navic mu ten song perfektne sednul, i vizualne Sheerena pripomina. Vsechny karty mu sly, jak zrovna potreboval. Behem souteze, ale ukazal nekolikrat, ze neni spolehlivy zpevak, Imagine totalne podelal (dve hodiny mu nestacily a to mel v porovnani s jinymi jeste vyhodu provareneho songu), jak vcera zazaril muze klidne za dve tri kola uplne vyhoret. ja si momentalne neumim predstavit, ze by soutez vyhral nejaky kluk, skutecne tam nevidim ani jednoho jedineho s moznosti vyhry.

248
dolores
Reagovat

@Jarda: Tiez fandim Ester, lenze ked sa pojde podla chlapcenskeho vzorca, postupia za cesku stranu 2 zolikarky a predokladam (pre porotu typovo velmi vyrazna osobnost a skvela spevacka) – Tereza. Ak by cisto nahodou isli 4 cesky, tak sa tam dostane este Eliska, ktora by to mohla vyhrat aj na SMSky. Ale Ester je typovo nezaraditelna, porota ju neposunie, zachranil by ju len touchdown a nasledny najvacsi pocet SMS.

249
dolores
Reagovat

@Monika: Samozrejme, vacsina zacina aj tak pozerat az zive prenosy a nemaju sajnu ako kto postupoval sutazou, poznam to z domu aj od znamych. A nemaju ani oblubencov, hodnotia len aktualne vykony az do GF a podla toho aj hlasuju.
Sedujes FB ? Podoba sa to tam nazorovo na diskusiu tu?

250
Monika
Reagovat

Letosni rocnik mi zavani silnou manipulaci. Uz to bylo znat v duelech, ktere byly jen saskarnou pro divaky a porota uz byla davno predem rozhodnuta koho pusti dal do semifinale. Jasmina jim nabourala strategii, nepocitali s tim, ze poda tak skvely vykon, podle scenare musela vyficet. A semifinalova kola jsou opet plna nejasnych pravidel, vitez na zaklade smsek postupuje do finale, ale co ostatni ctyri mista podle jakeho klice je porota vybira? Prihlizi na vysledky hlasovani divaku? Nic z toho nebylo receno. Myslim, ze ani po skonceni show nam produkce neukaze vysledky hlasovani z vcerejsiho kola. Richard, Bryan, Petr byli vybrani uz predem, zejmena u Bryana to bylo poznat, i kdyz nepodal vubec oslnivy vykon a je to videt ve vsech diskuzich i shlednuti videi, postoupil dal, byl k postupu urcen. Pred chvili jsem si pustila vcerejsi dil, v zaveru jasmina je s desitkou finalistek a pta se pouze ctyr divek Terezy, Elisky, Karmen a placky Zuzky. To jsou uz vyvolene pro pristi dil, s ostatnima se nepocita, tak je jasmina ani nezpovida, volne je jen jedno jedine misto, ctyri jsou jiz obsazena.

251
jab
Reagovat

@dolores: Proboha, to ani nestraš, že z holek taky postoupí oba žolíci (jak jsem se ostatně obával pár komentářů výše) + 2 Slovenky. Já doufám, že za Slovenskou stranu postoupí Karmen, za českou Eliška a ještě bych tam rád viděl i Viktorii. Určitě by mě ve finále zajímaly i Ester a Zuzka, Ester má šanci, že s vhodnou písní udělá v semifinále touchdown. Tereza by tam být měla, to je asi No. 1 mezi holkama.
Ale stejně si myslím, že tyhlety pedpoklady se můžou zbortit jako u kluků. Porota/produke se asi opět rozhodne podle aktuálních výkonů a obliby u diváků. Mým snem je, aby z 1. diváků šla do finále Eliška, trochu se obávám, že porota j schopná ji vyhodit s tím, že už je „hotová“ že tahle sutěž je pro ni zbytečná.

252
Monika
Reagovat

Ester fandim taky hodne, mam ji jako dvojku po Elisce, ale bude to mit sakra tezke. Nevim jak na Slovensku, ale u nas ma nulovou prezentaci, je totalne opomijena, jako by tam ani nebyla. Sleduju na Nove Ordinaci i Ulici, jeste jsem Ester ani jednou nevidela v reklame na Superstar nebo v upoutavce. Vubec tu neexistuje. Bude muset hodne zazarit, aby ziskala pozornost.

253
Nika
Reagovat

@dolores: ano,Heidi je také z Ostravy, to je pravda.

254
Bezík
Reagovat

@jab: Eliška a hotová ? Dyk je jí 15, proboha. Takovou blbost by si snad nikdo z porotců do huby nevzal. Habera je do Elišky evidentně zamilovaný a nemyslím si, že by dopustil její vypadnutí, to by je tam spíš pozabíjel :D Jako jisté postupující vidím Terezu a Elišku na CZ straně a Karmen na SK straně, zbytek bůh suď.

255
jj
Reagovat

Mám nesmělý dotaz. Ztratil se příspěvěk. Ano, nemůžu ho najít. Buď blbě koukám, to umím dobře, takže možná tu je. Nebo výjimečně koukám pozorně, a není tu. Proč můj příspěvek čeká už skoro 24 hodin na schválení? Zasedá ještě mravokárná komise, kdy se o něm bude hlasovat? Je s ním dobře zacházeno? Není to nic světoborného, ale když už jsem ho jednou napsal… Navíc je v něm hodně nadávek, které jsou jen málo známé a mohly by obohatit český jazyk. A také zajímavé odkazy na zajímavé stránky, hlavně osamělí páni si přijdou na své. Ale i dámy. Tak proč už ho nepustíte na svodobu, ať může rozdávat lidem radost?

256
dolores
Reagovat

@jab: Ta jedna, co pojde cez Smsky, moze byt aj outsiderka, napr. v idealnom pripade Viktorie. Dufam, ze nie Timea….

To, co pise Monika, ze Jasmina oslovila buduce finalistky, nie je pre mna berna minca, asi len nahoda, ale dost to koresponduje s moznym scenarom, lenze Eliska je bohuzial neista. Budu tam asi chciet aj silny hlas Adely F.

@Monika: Nesledujem Markizu casto, ale ked som nejaku uputavku zachytila, NIKDY tam nebola Ester

257
Bezík
Reagovat

@jj: Řekl bych, že sis na svůj nesmělý dotaz odpověděl sám ;-) :D

258
Nika
Reagovat

Co se holek týče, tam mám jasno pouze v Tereze, je z holek nejlepší a moc se mi líbí. U Karmen mi přijde, že tak nějak nesympaticky tlačí na pilu a je to typ, který bude velice těžce snášet jakoukoli kritiku. Když jsem zkoukla její videa na YT, jsou jak přes kopírák, v podstatě její projev má jednu jedinou polohu, chybí mi tam drive,nějaká větší dynamika nebo zajímavý moment. Holka má své limity a bude mít velký problém s různými žánry. Bylo to vidět i v duelu.
Zuzka bude podobný případ, i když podle mě je schopná větší variability než Karmen, ačkoli to prozatím taky nepředvedla, nicméně od ní to očekávám víc než od Karmen.
Eliška je výborná, ale ještě chybí osobnost, na mě působí hodně dětsky.
Ostatní zatím kolem mě prošly bez výraznějšího zaujetí.

259
Bezík
Reagovat

@Nika: Na mě teda patnáctiletá Eliška působí zatraceně dospěle :D

260
jab
Reagovat

@dolores: Zrovna Eliška má taky poměrně silný a výrazný vokál, navíc dokáže oproti Adéle F. lépe pracovt s dynamikou, ve slokách umí zpívat jemně a pak to rozbalit v refrému, zatímco Adéla se do písní cekem opírá už od začátku (i když taky se o ní nedá říct, že zpívá dynamicky v jedné lajně).

261
Monika
Reagovat

Tak u Elisky se muzeme od neceho odpichnout, bude zpivat od Demi Lovato Skyscraper. Na YT ma nahravku, ale je teda dva roky stara, coz je v tomhle veku dost dlouhe obdobi.
https://www.youtube.com/watch?v=Y77WUxGs5SU

262
dolores
Reagovat

@Nika: S Karmen suhlasim do bodky, len ona je zo sloveniek zrejme naisto urcena na postup, takze ostava dufat, ze nas hadam este prekvapi.
Takyto podobne jednotvarny na videach bol aj Gandola, nevysiel mu Queen, napriek tomu postupil.

263
Monika
Reagovat

Karmen bude zpivat Adele Someone like you, to je presne song jako vsechny predchozi, uplne ji tam slysim. No urcite to ma natrenovane, pilna je hodne, navic je to megahit jako blazen, pocitam, ze je to jeden z adeptu na smskove hlasovani z prvniho mista.

264
jab
Reagovat

@Monika: Já teda zatím nejsem moc nadšený z odtajněných částí playlistu, spíše se vyplňují moje a J-ččiny noční můry o „diva songách.“ Sice tam není zatím žádný sajrajt, ale taky nic, co bych si pouštěl dobrovolně, snad s vyjimkou Elly – ale proč sakra nezařadí některý z jejích autorských hitů a pořád recyklují tenhle (byť zdařilý) cover. A proč tohle přilepili zrovna Zuzce, které přitom mohli vybrat něco „nezávislešího,“ což by ji příjemně odlišilo v rámci večera. Snad podobně nevybrali i pro Viky :-/.
Nerad to říkám, ale po úžasném playlistu pro kluky to vypadá docela na vystřízlivění…i když, mohlo být mnohem hůř.

265
Bezík
Reagovat

Proč proboha Karmen dostala takovou provařenou megasračku ? Že by za trest, že nemůže nepostoupit ? Nevím, nechápu …. Za zařazování těhle hrůz do playlistu by se mělo trestat kulkou za úsvitu ;-)

266
Ally
Reagovat

Eliška , což o to , je milá, určitě fajn holka ..zpívat umí ,, ale taky si myslim, že mohla ještě počkat..
Na druhou stranu mohla by být černý kůň,..a nenápadně se dostat hodně vysoko, třeba jako Šárka Vaňková ?
Skyscaper určitě dá ..ale Vlado bude srovnávat se svoji favoritkou :) vypadlo mi jméno..

267
Nika
Reagovat

@Bezík: mno, chápu tvou ironii, já to ale uvedla jen proto, že zde někdo psal, jak je už hotová a vyspělá, což v 15 asi jde opravdu těžko:)

268
Nika
Reagovat

@dolores: Ač netvrdím, že Bryan zpívá špatně, na jeho performance mi vadí možná ta suverenita a také jednotvárnost přednesu. Po shlédnutí medailonku se k tomu ještě přidal velmi silný pocit – nesympatie:-) Omlouvám se tímto jeho fandům…

269
Tomáš
Reagovat

@dolores: Máš pravdu že to všechno dost posuzuju podle svého vnímání ale to tak asi dělá každý. Mě přišlo zkrátka Petrovo vystoupení dost nudné a proto sem se tvojí chvále divil, toť vše. Mrzí mě že si počítala s postupem svého favorita a on ti nepostoupil ale dejme si ruku srdce, Matej to vystoupení opravdu docela zkazil a pro mě byl v neděli jeden z nejslabších. Není prostě můj šálek kávy tak jako tvůj zase není Dominik. Ale ještě to úplně nevzdávej, zkuš ještě tomu Petrovi fandit…já sice jeho největší fanoušek už nebudu ale rád si tu čtu tvoje příspěvky. :D

270
Tomáš
Reagovat

Někdo tu psal o schizofreních pocitech při vystoupení Dominika – že ten jeho hlas, vzhled a pohyby k sobě vůbec neladí. Pro mě je naopak ten kontrast a rozmanitost to co mě na něm baví nejvíc, každý to má jinak. On hlavně nenudí a přenáší na mě při zpěvu emoce, to je to co mě vždy zaujme.

271
Tomáš
Reagovat

Ještě sem si pouštěl výkon Victora a musím říct že ten kluk mě dost překvapil. On opravdu má silný hlas a umí zpívat, nechybí tomu hlasu razantnost ani důslednost. S tou peckou od One Republic se vypořádal velmi dobře. Po tomhle výkonu by mi nevadil ani ve Finále místo Borkovce, myslím že čistě v Semifinále si postup zasloužil víc. Dokázal bych si ho představit i v nějakém rocku. Jeho problémem ale je jistá jeho teatrálnost a přehrávání, on prostě je spíš takový zpívající herec. Proto nepůsobí na lidi moc přirozeně. Kdyby se od tohohle uměl odprostit tak by to možná byl pan zpěvák ale obávám se že už to má moc zažité. V této finálové sestavě SuperStar pro něj asi nebylo místo.

272
Tomáš
Reagovat

Koukal sem na Facebook že tam docela probíhá tryzna za Motalíka ale já sem rád že nepostoupil. Taky se tam hodně řeší Bryan – já sem hodně zvědavý jak Bryan v soutěži dojde daleko, má tam dost odpůrců ale taky fanynek takže bude asi dost kontroverzní soutěžící. Já myslím ale že vypadne brzy. Každopádně z kluků podle mě první vypadne buď bohužel Dominik a nebo Bryan, to je můj tip.

273
Tomáš
Reagovat

Pokud jde o holky, nebudu to tolik prožívat jako semifinále kluků a ani hlas nepošlu. Jediné dvě slečny kterým přeju postup jsou Viktorie a Ester, ty jediné dvě jsou pro mě zajímavé ale když ani jedna z nich nepostoupí tak si žíly trhat nebudu. Tereza je pro mě moc dokonalá a nechci aby to vyhrála, Karmen mi nevadí ale nudí mě, Zuzana stejně tak a tam je navíc i ta tlačenka atd. Takže jedině Viktorie a Ester pro mě ale asi budu mít smůlu, jedině že by holky předvedly takové výkony aby donutily porotu/ produkci překopat plán tak jako se to teď povedlo Dominikovi s Jakubem. No uvidíme ale moc s jejich postupem nepočítám. Myslím že Tereza, Eliška a Karmen mají Finále tutově jisté. Zuzana tak na 80 procent řekl bych ale jak sme viděli teď v Semifinále kluků tak nic není úplně jisté. Pátá finalistka…tam to bude zajímavé.

274
Prochor
Reagovat

@Ally: Víte co je ale zajímavé? Že díky některým výkonům si vzpomínám na finalisty, na které už asi všichni zapomněli. Třeba při My Immortal se mi okamžitě vybaví Tereza Najdekrová nebo při Everlasting Love vidím Kláru Zaňkovou.

275
Prochor
Reagovat

@Ally: Věk by u Elišky tak nevadil je to moc hezká a sympatická holka a výborně zpívá. Ale podle mně by bylo na čase aby se nějak zviditelnila, odlišila. Třeba Aneta byla typická tím, že fandila Alanis a zpívala její písničky, nebo Dominika Stará na sebe upozornila v semifinále tím, že zazpívala Je Suis Malade. Emma měla štěstí že má sexy hlas a GG zase zajímavý chraplák. Ale Eliška je moc v jedné lajně- nijak nevyčnívá. Ale držím jí moc palce je mi nejvíc sympatická ze všech holek.

276
Tomáš
Reagovat

Zvláštní je že mě ta tu vámi profanovaná Eliška vůbec nebere. Zpívá technicky pomalu bezchybně ale já u ní nevidím prostě to charisma a osobní kouzlo jako mají Ester nebo Viktorie, prostě mi přijde typově jako taková nudná a nevýrazná šedá myš. Kdyby to nedej bože vyhrála tak je to pro mě úplně stejně zbytečná vítězka jako Emma ( a to bude pro mě zbytečná vítězka i Tereza pokud to vyhraje ). Já fakt nevím komu z těch holek teď v neděli kromě Viki a Ester ten postup přát. Ještě mě napadá Adéla Kvitová, to je velká sympaťačka a postup do Finále bych jí moc přál ale ta je IMHO úplně bez šance. Eliška ve Finále bude ale jde úplně mimo mě, asi nikdy nepochopím co na ní všichni vidíte a dokonce i Monika se kterou se jinak často v názorech sejdu. No nechápu, nechápu ale to už tak někdy bývá. Ale nechci ve Finále ani Adélu Ferencovou, ta by na ten svůj hlas ala Špinarka taky mohla nalákat dost SMS a dojít daleko kdyby se do Finále dostala a tím by mi hodně ohrožovala mé kluky favority. To rozhodně nepotřebuju.

278
J
Reagovat

Odkedy je SKYSCRAPER od D. Lovato rockovy song? Ja by som zasa bola rada, ked Tereza postupi do finalovych kol, aby spievala rockove songy. Jedina z postupujucich dievcat na to ma. Napr. taka Elle King – EX´S & OH´S by jej sadlo alebo B. Tyler – TOTAL ECLIPSE OF THE HEART. V SuperVybere dokazala, ze ma silny hlas a zaujimavu farbu + ma drive, energiu. A viditelne ju chcu za vitaza. Gandola je prilis karaoke na rock, Richard je zasa alternativec a vyvolava emocie na bode mrazu, dost introvert. Neprekvapilo by ma vobec, keby Jakub, ktory vyvolava emocie predbehol Richarda, ktory sice spieva solidne, ale tie emocie… Tereza je jedine dievca s charizmou, emociami a hlasom, ktore by dalo solidne rock. A vo finalovych kolach by rock rozhodne nemal chybat ani u chlapcov a ani u dievcat. To by som ju viac akceptovala a zmierila sa s jej vitazstvom ak by sa mi triafala do vkusu a spievala piesne, ktore mam rada. Bolo by to ovela lepsie nez keby zavyjala Aguileru ci nejaku komercnu popovu sr..ku. A na to, aby vyhrala musi Tereza zatienit nielen vsetky dievcata a odlisit sa od nich, ale aj chlapcov + videovizitka, likeable, humble, down to earth, sympathy….

279
Rena
Reagovat

@Petr: Toho úšklebku jsem si také u Karmen všimla. No asi pro ni Laci není bůhvíjaký zpěvák a písen se jí nelíbila… Ale je z toho vidět tak trochu, její povaha. Ona na mě působí od prvního vystoupení tak trochu povýšeně, sebevědomě, i ty písně zpívá bez emocí… Také, jako z Richarda, je z ní už skoro profesionál, těžko se u ní dočkáme nějakého růstu, či změny…

280
Rena
Reagovat

@Tomáš: Na mě působí Dominik jako žena v mužském těle. Dle hlasu a pohybů jako žena, s obličejem a pohlavím muže… Zpěv, pokud jsem zavřela oči, byl úžasný. Tento nesoulad mi vadil a to hodně. Myslím, že on, či Filipínec půjdou z chlapců první…

281
Tomáš
Reagovat

@J: Bude to možná znít blbě ale já bych výhru Terezy nedokázal akceptovat ani kdyby zpívala rock a mé nejoblíbenější songy. Já prostě babu letos za vítězku nechci ani omylem ať se děje cokoliv, už sem z těch ženských vítězek fakt totálně otrávený. Bagová v Hlasu, Křováková v SS, Hrůzová v Hlasu, Drobná v SS. Ne už prostě stačí! Na Nově a Markíze už nezažili mužského vítěze hodně dlouho, letos je už na něj čas. I kdyby to měl vyhrát Borkovec, pro mě teď nejslabší z kluků, tak pořád lepší vítěz pro mě než kterákoliv holka. Já bych Terezu schválně pohřbil těmi nejhoršími možnými výběry aby to prostě nevyhrála. Nevím o co Nově a Markíze jde že chctějí mít poslední roky za vítěze samé baby, že se jim s nimi líp pracuje než s chlapi? Ale vždyť to je úplná pitomost, každý člověk je přece úplně jiný ať už chlapec nebo dívka. Klukům bych rock dával, tam potřebuju posilňovat jejich pozice u diváků. Bohužel si taky teď už začínám myslet že Richard vypadne docela brzy, i když je asi podle mě celkově objektivně nejlepší tak diváci ho nedokáží ocenit a jeho obliba asi nebude valná, že ho předběhne v soutěži z kluků minimálně Jakub to vidím pomalu jako tutovku. Dost mě to mrzí a bude mě to hodně bolet pokud Richard vypadne dřív než by podle svého talentu měl. Terezu asi začnu brzy regulérně nesnášet stejně jako sem nesnášel Emmu. Sice je lepší než Emma ale už mám prostě takových vítězek vážně až po krk. :(

282
Bezík
Reagovat

Pokud by měl vyhrát kluk, tak Jakub. jenže takové neštěstí bych mu snad ani nepřál, takže ať raději vyhraje nějaké křepké děvčátko ! ;-) :D Já myslím, že Eliška by to mohla zvládnout ;-)

283
Tomáš
Reagovat

@Rena: Každý to vnímá jinak no, mě třeba tohle na Dominikovi absolutně nevadí. Už předtím byl pro mě hodně zajímavý týpek kterého sem chtěl ve Finále a teď v Semifinále mi svým výkonem předal neskutečně moc emocí a chytil mě za srdce, fakt sem ani nečekal že bude až takhle skvělý ale pouštím si jeho výkon pořád. Pro mě je rozhodně zajimavější i sympatičtější než třeba takový Borkovec, Dominika mám prostě raději. Jinak ale s tvým tipem bohužel musím souhlasit, taky myslím že z kluků vypadne první Dominik nebo Bryan. Když už bych musel ve Finále vyhodit někoho z kluků tak bych jako prvního poslal domů Borkovce ale to se nestane – bude těžit z toho že je jediný skutečný čech mezi kluky a taky je víc mužný typ než Dominik a Bryan takže je možné že mu díky tomu i baby budou víc posílat hlasy. Ještě dřív než Borkovce bych ale ve Finále vyřadil kompletně všechny baby, nechal bych snad jen Viktorii a Ester a ty ve finálové sestavě nejspíš stejně ani nebudou. Pokud jde o Bryana tak u toho by mi vypadnutí teď už tolik nevadilo. Raději bych teda vyhodil dřív Borkovce a skoro všechny holky, nechal bych ho tam aspoň pár kol ale pokud vypadne Bryan dřív tak už to pro mě není až taková tragédie. Moje silná trojka Dominik, Richard a Jakub ho totiž předběhla a myslím že už je u mě nedožene.

284
J
Reagovat

@Tomáš: Ty si nepochopil, ze ja zachranujem zaujem pre tohtorocnu SS u seba? Na co sa mam v nedelu vecer v SS tesit? Na Richarda, ktory je emocne chladny ako tucniak na ladovci? Na karaoke technickeho spevaka, ktory je uplne rovnaky ako vsetci Filipinci pocnuc Bonaobra konciac Gandolou? Na tvojho Dominika nie je salkou mojej kavy, hoci mam radost kvoli tebe, ze si mi najsympatickejsi z tunajsich diskuterov? Na Jakuba hoci nie je salkou mojej kavy moze byt, ale za predpokladu, ze zacne podavat vykony a neskoli ho trema. Co tak SAY YOU WON´T LET GO? Karmen bude utopena vybermi piesni, uz to vidim, bohuzial. Eliska je zaujimava a rozhodne by som ju uprednostnila pred Adelou F, ale Tereza ju predstihuje. Jedine Tereza ak by davala rock. Inak sledovanie tohtorocnej SS strati pre mna svoje caro.

285
ales winner Karmen
Reagovat

Rena Karmen není namyšlená a to že ten ůšklebek brala jako určitý druh protestu tak to absolutně chápu ono řekněme si narovinu Laci možná je showman a určité věci dělá dobře ale z dlouhodobějšího hlediska si myslím že nemá šanci prorazit dávám mu 2-3 měsíce a potom upadne v zapomnění a nebo bude objíždfět kulturáky viz třeba slepičák ze kterého byli všechny náct-ky zblblé a kde je mu dnes konec

286
ales winner Karmen
Reagovat

a jen taková nepotvrzená informace v 1 finálovém kole by měla top 10 finalistů zpívat hity nového milénia ale sem zvědav jestli to potrdí třeba Vlado

287
Tomáš
Reagovat

@J: Já nechápu to že tě může u SS udržet Tereza když bude podávat rockové výkony i když si její vítězství nepřeješ. Nebo ty ji máš ráda? S tím rockem tě chápu ale já bych chtěl aby ho zpívali mí favorité a ne lidi které chci odtud dostat pryč. Ty zase pochop že pro mě nebude mít velký smysl to už sledovat a hlavně nikomu fandit pokud vypadnou Dominik i Richard. Že tě ani jeden z nich nebaví to je škoda, ale co se dá dělat. Já si u Terezy musím přát podpásové songy které ji pohřbí, rock, který by jí nahnal další body určitě ne. Pro mě SuperStar už ztratí celkově kouzlo pokud letošním vítězem bude už zase opět další baba. :(

288
Tomáš
Reagovat

http://superstar-2018.cz/po-kolika-se-bude-vypadavat-ve-finalovych-kolech-superstar-2018-mame-odpoved/ Tak tenhle skvělý web už zase vaří z vody a odhaduje podle toho co píšou v nějakém TV programu. :-D Já osobně si myslím že od začátku budou Double Elimination, jinak to při tom malém počtu finálových kol snad ani nejde. I když kdoví jak to plánují…

289
ales winner Karmen
Reagovat

no takže už je venku model vypadávání na webu superstar nás čeká 5 finálovích kol a GF ale at počítám jak počítám GF by bylo nejdříve až v neděli 17 června nikoliv 10 jak to mělo bejt původně a navíc v 1 finálovém kole vypadne pouze jeden jedna ale jak píše markíza model v dalších kolech se ještě může pravděpodobně i měnit

290
J
Reagovat

@Tomáš: Mne ide o rock. Ak chcu Terezu za vitazku, tak spravia pre to cokolvek.

291
Bezík
Reagovat

@Tomáš: To je blbost. Pokud bude jen 5 živáků včetně GF, tak to musí být 2+2+2+1+3GF.

292
Tomáš
Reagovat

@J: No to je mi jasný že pro to udělají úplně cokoliv od výběru songů, přes nejrůznější druhy manipulací s diváky a kdyby ani to nepomohlo tak možná přístoupí i k přímé manipulaci s SMS hlasy. Pro mě prosím Terezu za vítězku ne! Je to kvalitní zpěvačka ale nepřináší vůbec nic nového, takových zpěvaček jejího typu i naturelu už tu byla spousta a v mnohých věcech přináší jen to co tu už přinesly Křováková a Drobná, byť v jen trochu pozměněné podobně. Prostě fakt nuda….chce to radikální změnu na postu vítěze letos. Já pořád doufám že se stane zázrak a ona to nevyhraje, to už radši Borkovec pokud to musí být někdo z Česka!

293
Bezík
Reagovat

@J: A čo je to také „rock“ ??? Roling Stones ? Grateful Dead ? King Crimson ? Frank Zappa ? Jack White ? QOTSA ? Metallica ? Rock je tak příšerně široký pojem, že v podstatě ztrácí smysl, pokud ho nějak neupřesníme ;-)

294
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Klid Tomášku, vyhraje Eliška ;-)

Eliška, Eliška nebyla pyšná,
ona si v neděli na jahody vyšla.
Eliško, Eliško poskoč si trošku,
vyber si z kolečka nejlepší družku

295
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Co bereš? Vyhraje Dominik, Richard nebo Jakub.

296
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Dobré červené víno ;-)

297
yeey
Reagovat

Tak na zaklade videa YT videa Elisky musim rict, ze u ni tusim touchdown jak prase, Skyscraper je hodne ohrana vec, ale to i I See Fire a Jakub s tim zabodoval, ten kostel na tohle bude fungovat :-)) A Eliska to davala dobre uz pred 2 roky, od te doby se bez pochyby zlepsila. Trochu si myslím, ze hlavni favoritkou nakonec bude ne Tereza, ale Eliska. Je mi navic hrozne sympaticka, jak plakala po Jakubove vystoupeni a pak se smala, ze ji pri tom zabira kamera, je to zlaticko :-) Jsem vic a vic clenem #tymeliska, tak verim, ze to v nedeli potvrdi :-)

298
Monika
Reagovat

To ja si myslim uz delsi dobu, ze Eliska pujde pred Terezu. Tomas zbytecne plasi, tereza to nevyhraje. na nekoho bude pusobit dost extravagantne, rusove vlasy, ruzove ohozy, takova vyumelkovana barbie pro nekoho. navic pusobi docela chladne a odtazite, nemyslim si, ze bude gustem kazdeho. Eliska je vic slunicko, mladoucka, sympaticka, ocekavam vseobecne vetsi oblibu. Tome ty se nesazej, bezik ma pravdu s Eliskou :-)) V tom videu to neni uplne ono pro me, ale dva roky jsou dva roky, dnes mi prijde, ze zpiva lepe, verim, ze bude hodne dobra. na druhou stranu skvelej song ma i Karmen, perfektne ji sedne, i ona muze pomyslet na prvni misto pres divaky.

299
jab
Reagovat

@yeey: Na jednu stranu mě mrzí, že Eliška nebude zpívat něco rockového, na druhou stranu, rockový nářez by v tom kostele moc nevyzněl. Doufám, že se dočkám Paramore ve finále :-).
Zrovna z těch diva songů ala Adele nebo Skyscraper je krásně vidět, že Eliška není žádná velkopěnice na efekt, ale muzikantka každým coulem – velmi dobré frázování, krásná práce s dynamikou, výstavba songu – a všechno to působí tak hezky přirozeně, nic na sílu nadrceného :-). Nemůžu se zbavit dojmu, že Eliška je (minimálně) mezi holkama největší pěvecký talent od dob GG (možná ještě Lola byla srovnatelná, kde je jí dnesa konec…). Třeba si z ní produkce bude chtít udělat českou Marlisu Punzalan…určité podobné rysy by tam byly.
Jinak vůbec bych se nedivil, kdyby produkce nějakým způsobem ve finále tlačila Jakuba. Britský typ, ve kterém člověk občas slyší Sheerana, vzhledově něco mezi Arthurem a „typickým“ Irem – jako vítěz by pro ně byl určitě zajímavý. Navíc jako trémita s nejistými výkony by mohl být oblíbencem diváků. Je možné, že první kolo, dvě, mu produkce půjde s výběry na ruku. Pokud to nezačne kazit jak v druhé části Supervýběru, může dojít hodně daleko.

300
Bezík
Reagovat

Nemyslím si, že by Jakub kazil. On je divadelník, myslím, že dokáže být i docela šoumen, když na to bude mít prostor. Co nedokázal bylo obstát v disciplíně „naučit se za pár hodin text, píseň, aranž a spolupráci s kapelou“. To je ovšem velmi specifická disciplína, která už se nebude provozovat. Týden je dost, aby si dokázal „nastudovat roli“. Nemyslím si, že vyhraje, ani bych mu to moc nepřál, pro něj by to byl spíš trest, ale GF by mohl dát.

301
Jai Kudo
Reagovat

@jab: @yeey: Eliška je mně velice sympatická a fandím jí, ale až tak úplně nesdílím vaše nadšení z coveru Skyscraper…..myslím, že ta Adele kupodivu vyzněla líp ale to je už jedno, protože to zpívala ve 13 a letos je i podle výkonů v SS o dost lepší. Obávám se ale, že i kdyby uspěla, jakkoliv jí to přeju, v 15ti letech je to všeobecně ještě moc brzy. Vždyť i GG, i když už byla přihlášená a měla jít na casting SS 2009 (kdy jí bylo taky 15) tak nakonec sama došla k názoru, že je to ještě brzy a že na to není připravená. A zúčastnila se až SS 2011, kdy jí bylo skoro 18. A měla pravdu, i když už v 15 letech zpívala GG dost dobře, nemyslím si, jak jsem slyšel ty nahrávky, že by došla tak daleko, jako o dva roky později. Myslím, že i Elišce by prospěl nějaký odklad, i když je otázka, jestli ještě nějaká SS bude.

302
ales winner Karmen
Reagovat

Karmen by měla jít přímo přes diváky jinak se o ní budu bát

303
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-)

304
jj
Reagovat

Stále čekám na schválení svého příspěvku. Už skoro dva dny. Chudák můj příspěvek, takhle dlouho bejt zavřenej. Přiznávám, v některých tvrzeních o místních moderátorech jsem byl až příliš tvrdý a nekompromisní, a většinu jsem si vycucal z prstu. Za ty rasistické nadávky a nabádání k nepokojům a občanské neposlušnosti se omlouvám, to jsem přehnal. Přiznávám, že některá ta témata, co jsem načal, byla až příliš výbušná, společnost na ně ještě nemusí být připravená. Pravděpodobně jsem i někomu důležitému šlápl na kuří oko, měl jsem se krotit a vážit slova. Ostře laděný příspěvek jsem na závěr chtěl zmírnit odkazy na stránky s lehce oděnými slečnami a možnostmi snadného přivýdělku, ale ani tento dobrý úmysl mi zřejmě nebyl přičten k dobru. Přesto, ten příspěvek za nic nemůže, donutil jsem ho k tomu. Tak už ho pusťte, děkuji. Zatím s úctou, jj.

305
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Eliška sama v nějakém rozhovoru říkala, že původně chtěla 2-3 roky počkat, ale přihlásila ji její učitelka zpěvu.
Jinak ani v druhém semifinále touchdowny neočekávám, nicméně právě Eliška, Tereza nebo Karmen by mohly podat hodně dobré výkony. Z ostatních holek přeju hlavně Viktorii, aby ukázala ze svého hlasu ještě nějakou novou polohu.

306
Motylek
Reagovat

@jj: :-D / změnils trochu nick, že jo? /

307
jj
Reagovat

@Motylek:
Je to možný, ale nikomu ani muk, detektive :-)
Nechápu, proč příspěvek stále není schválen, občas ho vidím, že čeká na schválení. Někde kolem 180-té pozice. Teď ho nevidím, ale až odešlu tento, tak zas pro mě bude vidět. Není v něm nic pohoršujícího či nespisovného, k tématu, nemá žádný odkaz, prostě vlídný přátelský příspěvěk, který se chtěl kamarádit s ostatníma a zapadnout do kolektivu mezi ostatní příspěvky. Napadá mě jediné, že se zalíbil nějakému adminovi, osvojil si ho a chce s ním vyhrát nějakou prestižní literární cenu. No co, už to nechám být, chtěl jsem na protest držet až do večeře hladovku, od toho jsem taky upustil, jsem měkkota.

308
Motylek
Reagovat

@jj: :-/ … divné… A napíšeš ho znovu? brou noc. *

309
Motylek
Reagovat

@jj: 184… no prosim….. jak se do toho vložim já, všecko jde… :-)* S posledním odstavcem souhlas, i když toho Tomáše mi bylo až líto… Bryana mi vůbec není líto… :-D A taky souhlasím s tím, že Petr potřebuje odbrzdit, jenže jak – když ho seřvali na dvě doby, ten už se neodváží ničeho…Musí se tvářit provinile, hlavně znovu nenazlobit porotu…. :-/ Ale i tak mu fandím… Napíšu až… ..to půjde.. :-)

310
jj
Reagovat

@Motylek:
Děkuji za snahu, oceňuju to, ale příště už se do toho prosím nevkládej. Nikdy a za žádných okolností. Myslím tím přemlouvání admina, aby mi schválil neškodný příspěvek :-)

Přidat komentář