Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 2. finále: Filmové hity ovládli Emma a Štěpán

9. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Emma a Štěpán

Sedmička finalistů SuperStar nás včera přenesla na stříbrné plátno a zazpívala sedm velkých hitů, které zazněly v počinech jak ze světové, tak i tuzemské kinematografie. Kdo zazářil a kdo totálně propadnul? Čím nás pobavil Pyco i samotní soutěžící? A o koho se finálová sedmička ztenčila na šestku? Inu, přečtěte si rekap DJ Vlada a Scalexe a dozvíte se víc.

Společné vystoupení kluků

zpívali: Roy Orbison – Pretty Woman (Pretty Woman)

DJ Vlado: Nalijme si čistého vína, úvodní číslo večera se nepovedlo a to tak, že vůbec. Hlasy kluků k sobě totálně neladily, navíc i jejich pódiový projev byl velmi rozpačitý, což Habera přesně vystihl. Kdyby toto vystoupení nezaznělo, nic by se podle mě nestalo.

Scalex: No, to tedy byla slabota. Štěpán s Pavlem se aspoň trochu snažili vnést do písně trochu testosteronu, ale jakmile nastoupil Dalibor, všechno to spadlo dolů. Nesmělý slušňácký pípající chlapeček v doprovodu samice působil srandovně. Možná měl v rámci pódiové aranže dostat slečnu úměrnou svému věku. Sice by to pořád byla školní besídka, ale takhle Dalibor vypadal jako kluk, co rozbil prasátko a utratil peníze za prostitutku, aby se s ní vodil po městě a ukazoval všem, že už je chlap. Nakonec to vše zachraňovala choreografie té tanečnice a její laškování s Ondřejem Soukupem. Ani k tomu možná nemuselo nic znít.

Veronika Danišová

zpívala: Demi Lovato – Let It Go (Ledové království)

DJ Vlado: Veronika čím dál více dokazuje, že je nejen majitelkou největšího hlasu soutěže, ale i technicky nejlepší zpěvačkou z celé finální osmičky. I tentokrát předvedla svůj vysoký standard, po technické stránce opět perfektní, navíc se mi v hloubkách tentokrát líbila i barva jejího hlasu, a tak jediným prvkem, který mě rušil, bylo to její trademarkové O. Celému vystoupení velmi pomohlo i scénické ztvárnění, které bylo mimořádně působivé. Řečeno slovy Ondřeje Soukupa, tady už je to jenom o tom, kolik lidí zaujme Veronika jako osobnost, protože po zpěvácké stránce jí je jen máloco vytknout.

Scalex: Naprosto mě dostal začátek. Tichý, něžný, skoro až šeptavý hlas jsme ještě od Veroniky neslyšeli, takže opět ukázala něco nového. Technicky je opravdu perfektní (až na to O, ale to není nic, co by nějaký Klezla nesvedl napravit). Veronika také ukázala, co to znamená mít silný hlas – i když zpívala tiše, její hlas se v celé aranži uměl krásně prosadit. To je právě ten rozdíl mezi skvělým a průměrným zpěvákem. Ti průměrní se někdy mohou ukřičet a přesto zanikají, Veronika klidně může zpívat tiše a její hlas i tak zaplní sál. Scénické provedení písně bylo také výborné, zvlášť po té úvodní hrůze.

Štěpán Urban

zpíval: Leonard Cohen – Hallelujah (Shrek)

DJ Vlado: Překvapení večera. Minulý týden se Štěpán příliš nevytáhl, tentokrát to však byl víc než slušný reparát. Tuto notoricky známou píseň podal opravdu velmi citlivě a naléhavě. Zároveň ji dokázal i výborně dynamicky vystavět a předvedl jak syté hloubky, tak vyšší poloze prodal svůj chraplák. Habera správně řekl, že Štěpán dokázal této písni dodat tu správnou „cohenovskou“ atmosféru. První touchdown večera.

Scalex: Tak tady mi spadla brada. Štěpán se mi líbil už dříve, ale měl jsem ho zaškatulkovaného mezi takové ty „ledabylejší“ zpěváky, co to zas tak neprožívají (něco, jako byl Šeps). Ale tohle Hallelujah bylo výtečné, Štěpán předvedl krásně barevné hloubky a hodně se mi líbilo, že pro své podání zvolil Cohenovskou verzi a ne tu mezi lidmi známější verzi od Rufuse Wainwrighta, který ji nazpíval pro film Shrek. Skladba měla vývoj, výraznou dynamiku od tichého začátku až po výškový chraplák v pozdějších chvílích. Špičkový výkon.

Pavol Kovaliček

zpíval: Aerosmith – I Don´t Want To Miss A Thing (Armageddon)

DJ Vlado: Palův výkon bych hodnotil dost podobně jako minulý týden. Sloky byly velmi nejisté a Paľo v nich byl místy dost falešný. Naopak refrény opět velmi napálil velmi solidně a předvedl v nich svůj hlasový potenciál. Na Paľově místě bych sázel výhradně na výše položené písně, ve kterých bude mnohem jistější. Pokrok však nastal v pódiové prezentaci, jelikož (řečeno slovy Jula Viršíka) „ty se hýbeš, chlapče, ty chodíš!“ Stejně jako v minulém kole se Paľo v rámci večera zařadil k průměru.

Scalex: Toto dvojče Milana Markoviče mě stále o svých kvalitách nedokázalo přesvědčit. Pramalá práce s dynamikou, nevýraznost, občas problematická intonace. Nebyl to vyloženě průšvih, to zas ne, ale zkrátka průměrné vystoupení průměrného zpěváka. Možná dost na to, aby nevypadl, ale na jeho účast v SuperFinále bych si nevsadil.

Dalibor Slepčík

zpíval: Waldemar Matuška – Do věží (Noc na Karlštejně)

DJ Vlado: Má předpověď, že Daliborův výkon bude působit, jako když Bieber coveruje Cockera, se absolutně naplnila. Chudák Walda se musel obracet v hrobě, jestli Daliborovo chlapecké podání slyšel, jelikož to nejen nekorespondovalo s Matuškovým naturelem, ale i s textem písně a vůbec pozicí této písně ve filmu. Na školní besídce by s tímto vystoupením měl Dalibor možná úspěch, avšak v soutěži jako je SuperStar, působil tento jeho výkon až směšně. A snad poprvé za celou soutěž jsem víc souhlasil s dámskou částí poroty než s tou pánskou.

Scalex: Už před lety jsem si říkal, kterého debila napadlo, aby po jednom z nejchlapáčtějších zpěváků v historii české hudby nazpíval tuto píseň Pavel Vítek. Historie se opakuje, teď někoho napadlo, aby tu skladbu nazpívalo dítě. Celý večer jsem měl  pocit, že sleduju SuperStar, akorát u tohoto výkonu jsem měl pocit, že jsem přepnul na Rozjezdy pro hvězdy nebo DoReMi nebo něco takového. Pavel Vítek zkřížený s Bendigem. Čirá hrůza, jejíž hrůznost překonalo jen to, že dva další výkony v SuperStar byly ještě horší – Dalibor sice zpíval absolutně nevhodnou skladbu, ale svým hláskem ji alespoň zapípal čistě. Což se dvěma dalším soutěžícím nepodařilo.

Barbora Hazuchová

zpívala: Adele – Skyfall (Skyfall)

DJ Vlado: Barbora měla po minulotýdenním karambolu co napravovat. Její reparát, ke kterému si vybrala svou vůbec nejoblíbenější píseň, však vyšel jen částečně. Ve slokách měla několik pěkných momentů, avšak zabily to refrény zpívané falzetem, který se do této hymnické písně vůbec nehodil. Rozhodně to bylo lepší vystoupení než minulý týden, ale ani tak to nebyla žádná sláva.

Scalex: Od prvního tónu bylo opět vidět, jak je Barbora sevřená strachem. To, co zažívala minulý týden, se v ní ještě znásobilo. Místo toho, aby byla v pohodě a rozbalila to, byla opět uzavřená. Což si interpret takovéto písně nemůže dovolit. Refrény musejí být zpívány plným hlasem, tam falzet nemá co dělat – plný hlas ve výškách přináší tu potřebnou naléhavost. Kdepak, tohle není skladba pro Báru. Druhý velmi špatný výkon po sobě. Jaká škoda – v dřívějších kolech měla podstatně lepší výsledky.

Sabina Slepčíková

zpívala: Roxette – It Must Have Been Love (Pretty Woman)

DJ Vlado: Tohle byl průšvih večera. Až dosud pro mě byla Sabina sterilní, avšak spolehlivou zpěvačku. Tentokrát však byla od začátku do konce brutálně falešná, o absenci výrazu nemluvě. Sabina čím dál víc dokazuje, že je zcela zbytečnou finalistkou, jejímž jediným přínosem pro soutěž je sourozenecké pouto s Daliborem a příběh mladé maminky. Škoda některých zajímavějších holek, které na její úkor zůstaly v semifinále. Tentokrát sice kvůli soucitu přežila, ale příští týden už bude na čase vrátit se ke svému synovi.

Scalex: Další průšvih večera, který pomohl Daliborovi nebýt na posledním místě. Sabina je průměrná zpěvačka a je škoda, že kvůli H.L.P. musela jít do finále na úkor jiných zpěvaček, např. Karolíny Přibylové. Sabinin výkon byl bojácný, uskřípnutý, velmi introvertní, místy dokonce zapomněla text. A jak jsem mluvil u Veroniky o těch zpěvácích, jejichž hlas dovede zaplnit sál a nadchnout všechny přítomné, tak Sabina je přesně na tom opačném pólu. Ať se snaží sebevíc, do sálu toho z ní jde hrozně málo.

Emma Drobná

zpívala: Hana Hegerová – Čerešně (Pelíšky)

DJ Vlado: Už podle výběru písně jsem očekával touchdown a ten se taky dostavil. A jelikož Hana Hegerová je nenapodobitelná, Emma pojala Čerešně úplně po svém a její podání bylo modernější a jazzovější. Závěrečné jamování mi na rozdíl od Soukupa vůbec nevadilo a bylo pro mě naopak příjemným osvěžením. Stejně jako v semifinále jsem byl svědkem toho, že když Emma zpívala, celý sál (včetně mě) nedýchal. Emma má ve své barvě hlasu neskutečné vnitřní teplo, které dokáže rozněžnit i největšího cynika na světě. Jednoznačný vrchol večera a Emma si tak připsala již čtvrtý touchdown, kterým zabrousila i do sfér artificiální hudby.

Scalex: Myslím, že poprvé budu u Emmy kritický. Zpívala samozřejmě senzačně, o barvě ani není třeba mluvit, ale pojala skladbu trochu jinak a já se obávám, že ne úplně šťastně. Ta skladba má jasně danou melodii a nevím, proč ji Emma nedodržela a vymýšlela si tóny, které tam Jaro Filip nenapsal. Ta písnička je složená tak, aby připomínala lidovky (mnoho lidí si dokonce myslí, že to skutečně lidová písnička je), je potřeba zpívat ji velmi prostě, což dělala i Hegerová, která v jiných skladbách předvádí pořádný tyjátr. Modernizace té písni neslušela, stejně jako závěrečná improvizace. Pozor – nekritizuju Emmin zpěv, ten byl bezchybný, ale ta aranž byla nepatřičná. Výsledkem je, že poprvé dávám Emmu ve svém žebříčku na druhé místo, protože Štěpán také zpíval skvěle a s větší pokorou vůči písni.

Společné vystoupení holek

zpívaly: Fergie – Little Party Never Killed Nobody (Velký Gatsby)

DJ Vlado: Rozhodně lepší než společné číslo kluků. Holky zněly dohromady mnohem kompaktněji, ale i sólově se líp předvedly, hlavně tedy Emma a Veronika. I choreografie byla propracovanější a efektnější. V neposlední řadě musím pochválit i kostýmy, ve kterých to holkám moc slušelo.

Scalex: Tohle fungovalo, jak sólově, tak společně. Holky se výborně secvičily a daly dohromady parádní číslo, při kterém jsem neměl potřebu trapností se oběsit na šňůře od klávesnice. Dokonce i ta Sabina se snažila. Příjemné vystoupení.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada:

1. Emma, 2. Štěpán, 3. Veronika, 4. Pavol, 5. Barbora, 6. Dalibor, 7. Sabina

Pořadí výkonů podle Scalexe:

1. Štěpán, 2. Emma, 3. Veronika, 4. Pavol, 5. Dalibor, 6. Barbora, 7. Sabina

Hvězdný host: No Name

zpívali: S láskou

DJ Vlado: Nejúspěšnější slovenská kapela v Česku představila včera večer svůj nový singl, který mi přijde vzatý přes kopírák jejich starších hitů (nejvíc mi připomíná Hľadám, se kterým v první slovenské SuperStar zabodoval Tomáš Bezdeda). Navíc Igor Timko byl ve značné hlasové nepohodě (eufemicky řečeno). Od kapely, která už je tak dlouho na scéně a u nás už několik let vyhrává Slavíka bez hranic, bych čekal rozhodně víc.

Scalex: No Name je taková jistota, jejich písničky vždycky poznáte, jsou jedna jak druhá a pro mě je No Name takovou slovenskou obdobou české skupiny Mňága a Žďorp (jejíž frontman má asi nejnižší rozsah ze všech existujících zpěváků a přesto se tím už třicet let živí, což je pro soutěžící v SuperStar dobrá zpráva). Frontman No Name má rozsah vyšší, ale že by v SuperStar předvedl něco super, to zrovna nepředvedl. Velmi unavený výkon.

Kdo vypadl?

DJ Vlado: Celá porota se opět shodla na jméně soutěžící, která byla nejslabší, a tou byla tentokrát Sabina Slepčíková. Ovšem zaúřadoval efekt minulého kola a soutěž opustila Barbora Hazuchová, která minulý týden těsně utekla hrobníkovi z lopaty, proto to žádné překvapení nebylo. Ačkoliv tento týden byla Barbora lepší než minule, pořád byl její výkon dost nedokonalý, velké pódium jí prostě nesedlo, takže je její vypadnutí spravedlivé. Radši bych sice oželel Sabinu, kterou považuju za nejzbytečnější finalistku vůbec, ale myslím, že příště už to bude mít spočítané, jelikož ze zbylé šestky je už jednoznačně nejslabším článkem.

Scalex: Slova DJ Vlada můžu podepsat, Sabina byla nejslabší, ale Barbora to schytala za nepovedené minulé i toto kolo. Aspoň si ale vyzkoušela, že pro ni skutečně budou lepší komornější scény.

Hodnocení 2. finále podle DJ Vlada:

Po stránce výkonů bylo druhé finálové kolo hodně hore – dole, přičemž výrazně hore byli Emma, Štěpán a Veronika, dole naopak Dalibor, Barbora a Sabina (Pavol někde uprostřed). Kdo však tento večer hodně perlil, to byl Pyco, který pobavil diváky v sále fotomontážemi soutěžících, porotců i moderátorů. Hodně povedené tentokrát byly i medailonky, ve kterých soutěžící hráli své kolegy (a zvlášť Emma prokázala velký herecký talent). Porota se mi tentokrát zdála kompaktnější než v minulých kolech a zvlášť při hodnocení Dalibora jsem snad letos vůbec poprvé stál na straně Marty s Klárou. Tragédií stále zůstává Jitka Nováčková, která se tentokrát zase „předvedla“ v rozhovorech s rodiči soutěžících. Příští týden nás čeká kolo českých a slovenských hitů, které budou proloženy duety. Pokud jste zvědavi, kdo s kým spojí své síly a které hity z český luhů a hájů a slovenských pastvin nám soutěžící zazpívají, tak si musíte počkat na pátek a playlist.

Hodnocení 2. finále podle Scalexe:

Když koukám na tu hrstku soutěžících, je mi z toho, kam se letos SuperStar dostala, dost smutno. Vzpomínám na ty ročníky, kde bylo dvacet semifinalistů a vypadávali po dvou; kdy byla spousta živých kol a užívali jsme si spoustu rozmanitých songů v podání mnoha zpěváků. Ta letošní jatka mě moc neoslovují a navíc v nich porota s dramaturgem zařízli spoustu těch nejzajímavějších typů. Jako díky za Emmu, Veroniku a Štěpána, ale mohlo toho být podstatně víc. Taky mám pocit, že soutěžící už si nedopřávají to, co si kdysi dopřávali – konzultace s hlasovým pedagogem. Nyní jim maximálně poradí korepetitor u piána, ale ten jim s hlasovými technikami a cvičeními tolik nepomůže.

Emma mě v tomto kole pobavila i svým herectvím a smyslem pro humor. Ve skečích, kdy soutěžící předváděli své kolegy, byla s přehledem nejlepší. Pyco také perlil, jak při rozhovorech se soutěžícími, tak s vtipnými fotomontážemi. Na celé čáře ale zklamala Jitka Nováčková, která je schopna odrecitovat scénář, ale kdy musí improvizovat při rozhovoru s příbuznými soutěžících a „rozmluvit“ ty nemluvné, tak je to děs. Kdy už produkci SuperStar konečně dojde, že na tuhle pozici nemůže postavit žádnou modelku, která se teprve zaškoluje na moderátorku, ale že to musí dělat někdo velmi zkušený, nejlépe s bohatou rozhlasovou zkušeností, kde denně absolvuje mnoho rozhovorů a posluchačských telefonátů?

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 396
1
Monika
Reagovat

Ted me tak napada, ze Pavol mozna bude mit Vodu co ma drzi nad vodou, tak nejak mi to pasuje na ty megahity co zpiva.

2
Ája
Reagovat

když zpíval Dalibor, tak můj táta prohlásil: to zní spíš jako kdyby to zpívala Vondráčková než Matuška

3
pimpa
Reagovat

Tak jsem holt cynik nejcyničtější, protože mě Emmin zpěv nijak nerozněžňuje. Není to špatné, ale po zdi z toho nelezu. Ta píseň se navíc nehodí pro mladou holku, když se v ní vzpomíná, jak byla mladá. :-)
Ale ono je to vlastně jedno, letos je prostě nepovedené všechno, nota bene když je jasné, že vyhraje holka ze Slovenska (ať už ta či ona).

4
dolores
Reagovat

moje poradie

1.-2. – Emma a Stepan sa delia o rovnake miesto. obidvaja mali najlepsie vystupenie tak na rovnako, ale kazdy tam este mal nieco pridat.
Emma z mojho pohladu nesla po texte ako som si predstavovala, takze muzikantsky to znelo ok, aj ked ja by som jej to dala trosku (napr.o terciu) vyssie, ale k dokonalosti a dosiahnutiu urovne touchdownu tomu chybala urcita davka vyrazu a uveritelnosti. ako som uz pisala, namiesto do 10.poschodia vysla len do 6.
Stepan znel krasne, paci sa mi v tychto polohach, ovela viac ako v tlacenych chraplakoch a malo to peknu atmosferu, len som v tej druhej polovici cakala na rozziarenie, ze mi padne sanka, ale to neprislo alebo prislo, ale len tak mierne, utopene v podklade a vokaloch.
3.Pavol – tu by som logicky mala dat miesto Veronike, ale Palovi fandim a navyse od prenosu som si Veronikine vystupenie ani raz nepustila. naopak Pavlove niekolkokrat a stale ma bavi. mal aj lepsi outfit ako minule a nalakovane nechty na cierno ma dostali :D to mam rada na dievcatach (obcas aj na sebe), ale na chalanovi to je prilezitostne tiez kuuuul :))) inak jeho spev ako minule v slohe neisty, potom uz spieva svoj skvely standard, on ma v tom hlase taky zahranicny smrad, ktory bohuzial v tychto koncinach nikdy nebude doceneny
4.Veronika – KONECNE ubrala v tej piesni z tych jej romskych zlozvykov, konecne sa mi dobre pocuvala, oproti utrpeniu z minuleho kola som mala aj prijemne pocity.aj tie tichsie pasaze sa mi pacili, a celkove scena ktoru jej urobili to len umocnila. bolo to velkolepe a efektne, takze hned nato ked isla reklama sa imho o 106 hlasovalo. :))
z Veroniky sa vazne stava nebezpecna konkurentka pre Emmu ://:D
5. Dalibor – ked zacal tou prvou frazou lala-lalala a potom do toho ta priecna flauta, no to bol efekt ak svina :D, potom Dalikovi preskocil hlas, a hrozne ma pobavila jeho roztomila reakcia… no a potom si uz pamatam len nudny spev nejakeho dievcata :))) ako som pisala spolu so segrou a ockom mali ist do Spieva cela rodina, kde by mohli vyhrat, aj by som im dobriala !
6. Barbora – ocakavane, predpokladane vystupenie, presne ako na videach, mozno o trochu noblesnejsie, ale na mna nemalo ucinok, a to hlavne kvoli falzetom, ktore mi tam nepasovali, ktore Adele dava vacsinou plnym hlasom. ale Barbi bola nadherna, to sa musi uznat.:)
7.Sabina – nemam slov, hrozne, ako niekto pisal,najhorsie vystupenie tejto rady. ak bol niekto zhnuseny zo semi vystupenia Tejkala, tak obavam sa, ze toto dosiahlo jeho parametre, ak nie prekrocilo. no Haberova nemiestna poznamka ma primala Sabinu polutovat.a mozno aj to jej nahnalo hlasy. ktovie, ci dalsie kolo este prezije, ale ak ano, obavam, sa ze na ukor niektoreho z chalanov…:(

6
J
Reagovat

@dolores: No to akoze si Kovalicek tuto piesen dobrovolne vybral sam? Hahaha. Je to velmi inteligentny chalan, urcite ho hudobny dramaturg presvedcil, lebo chcel aby v ten vecer zaznel rockovy song. A kedze Palo sa moze v buducnosti pokusat tak o nejaky indie rock, ale nie na piesne typu Aerosmith, Metallica a Bon Jovi SS-ovskemu hudobnemu dramaturgovi asi nedoslo. Uz sa tesim na vybery do rockoveho kola. Lebo ani Palovi a ani Stepanovi tvrdsi rock nesadne. Dobra rada nad zlato: zabrusit do tvorby alternativneho a indie rocku + komercny pop rock.

7
ales-winner emma
Reagovat

naprosto souhlasím dokonce by mohlo být GF Emma a štěpán tedy Emmička tam bude o to strach nemám ale at je tam se štěpánem a ne se slepčíkovci

8
Tomáš
Reagovat

Takže já jsem taky ještě větší cynik než ten největší cynik na světě! No to je paráda, co všechno se tady člověk o sobě ještě nedozví!

9
Tomáš
Reagovat

@pimpa: Taky to tak vidím. Já pořád doufám v zázrak a ve výhru Dalibora, že si prostě fanynky svůj idol konečně aspoň jednou prohlasují až na úplný vrchol, ale moc tomu nevěřím. Že by vyhrál Pavol nebo Štěpán to ani nedoufám, to je fakt nereálné. Taky si bohužel myslím, že to bude slovenka. A zatímco ze začátku sem viděl jako jedinou kandidátku Emmu, teď už začínám připouštět i ten fakt, že by to možná mohla být dokonce i Veronika, kdo to letos vyhraje! Poslední dobou hodně posílila a už jsou tam dvě silné slovenky. Bohužel. Ale produkci se to asi hodí mít tam dvě slovenské favoritky. Kdyby to náhodou jedné nevyšlo a vypadla, tak ta druhá to jistí ( podobně jako u češek Křovákové a Stýblové předloni ). Pořád to ale víc vidím na Emmu že vyhraje, ač si to zoufale moc nepřeju.

10
Luke
Reagovat

Tak máme za sebou druhý finálový večer a hned na začátku musím říct, že v neděli mě vytočily 2 věci.
Zaprvé REKLAMY. To co nacvičují letos s natahovaním času nemá obdoby a je fakt hrůza a neskutečně mě to vytáčí.
Zadruhé JITKA NOVÁČKOVÁ. Jo tak toto je velká katastrofa a už sem myslel, že nás nečeká nic horšího Knepková, ale bohužel ono to přišlo. Kolik máte babiček ??? WTF co to jako má být ? Já být režisérem pořadu, tak příště už by tam nebyla…

A teď ke zpěvákům. Tak velmi mě potěšila Emma a dále také Štěpán, Veronika (fakt se mě asi poprvé líbila) a Pavol i když minule byl lepší s Imagine Dragons. Jako naprostý průser večera byla Sabina Slepčíková. Opravdu zcela zbytečná finalistka. Místo ní tam mohl být někdo zajímavější.
Naopak si začínám myslet, že vyhraje někdo s trojlístku – Veronika, Štěpán, Pavol…Emmě fandím, ale podle mě nevyhraje a nevím, jestli by jí to spíše neuškodilo. Jinak když si vezmu Pavola, tak proč by se nemohl dostat do superfinále ? Dost lidí ho tady typuje na vyhazov. Když to dokázal Štefan Pčelář ? A jsou to podobní typy…

11
Fialka09
Reagovat

Tentokrát absolutní souhlas s Vladovým rekapem. Žebříček mám úplně stejný, Emma a Štěpán mě dostali, Verča se mi líbila (hodně to bylo tou scénou, dýchly na mě Vánoce), Palo ani průšvih, ani pecka, Bára lepší než minule, ale pořád slabota, u Dalibora jsem si přesně říkala – ještě, že se toho chudák Walda nedožil, u Sabiny jsem málem vypínala zvuk TV – katastrofa. Výhazov si rozhodně tentokrát zasloužila ona, ne Bára.
Snad poprvé jsem souhlasně přikyvovala u některých komentářů dámské části poroty.
Pyco sto bodů za skvělé fotomontáže, vtip a lehkost, s jakou dokáže moderovat. Pro mě je ten člověk jednička.
Soutěžící sto bodů za super medailonky, chvílema jsem se smála až nahlas (nejvíc mě bavila Emma a Štěpánova ukolébavka, kterou zpíval fiktivnímu Sabininu synkovi :-))
A naše milá slečna Jitka… ty bláho, ta opravdu perlila. Snad víc, než kdy jindy. K tomu snad ani není co dodat :-)

12
J
Reagovat

@Monika: Ak bude mat VODA CO MA DRZI NAD VODOU, tak sa len potvrdi to, co predpokladam, ze mu tie vybery su dane a to prikazom a nie presvedcovanim a uz vobec si ich nevybera sam. Preco? Lebo on ma rad ELAN, ale ten stary z r. 80-tych. A nech mi netvrdia, ze nemaju stary ELAN. Preco potom Guncikova touchdownovala v r. 2011 s CABA NEBLAZNI.

13
J
Reagovat

@Luke: A kde vidis tu podobnost flegmatickeho Pala s podiovym soumenom a zajacikom DURACEL? Dobre si ma pobavil.

14
Scalex
Reagovat

Moje části rekapu doplněny.

15
Tomáš
Reagovat

@J: Fandíš ty tomu Palovi vůbec? Mě to člověče poslední dobou připadá že ani ne, že je to spíš tvůj tajný skrytý antifavorit. Opravdu je mi z toho jak ho tu neustále podceňuješ smutno. Pavol sice není takový showman jako Itcho, ale za to má podle mě daleko zajímavější barvu hlasu a vůbec je to celkově zajímavý kluk…a pokud jde o vzhled, připadá mi tam letos z kluků co teď zbyli i nejpohlednější tak proč by mu fanynky neposílaly hlasy? To je to samé jak když si psala že nedá ty Aerosmith, že vypadne a že odmítne divokou kartu. A hle, on se s tím popral statečně a nevypadnul. Prostě mi někdy přijde že maluješ čerta na zeď ale podobně to dělala ze začátku i Monika u Štěpána. :) Mě naopak přijde, že čím víc ty kluky podceňujete, tím dál se nakonec oni dostanou.

16
-bé-bé-
Reagovat

Mne sa najviac páčil Štefan, príjemne prekvapil, keďže SS pozerám až od semifinále dievčat…iste je to i tým, že mám rada Cohena a Štefanova verzia mala v sebe ten „vnitřní prožitek“…ďalej Pavla si púšťam tiež, jeho hlas sa mi páči…u Emmy mi stále vadí „maďarská slovenčina“ a zrejme i očakávanie istej „ľahkosti pesničky“…

natrafila som na D. Križku a jeho post SS „piesonku“…počet pozretí sa blíži k 50-ke
https://www.youtube.com/watch?v=Bljft7hXPos

17
J
Reagovat

@Tomáš: Ano a aj statocne sms-ky posielam. Ale tak nejako citim, ze Palo tam uz nechce byt. Preto by som bola rada, keby mu tentokrat dali zaspievat piesen od ELANu, ktoru ma najradsej a takisto, aby vynikol aj v duete. Pretoze to mozno bude posledny krat a rada by som si na neho odniesla peknu spomienku. Vobec by som sa nehnevala, keby obe piesne zaspieval medzi prvymi, aby som mohla ist vcas spat a rano sa bud dozvedela dobru alebo zlu spravu. Co myslis je Slepcikovsky klan natolko silny, aby Sabinu este raz podrzal? V nedelu to bude hop alebo trop. A ked to tu cita pan Liska a s hudobnym dramaturgom tam Pala chcu mat kvoli rockovemu kolu, tak nech mu idu na ruku s vyberom na nedelu. Inak si Palo bude musiet okrem povinnych jazd v nedelu uz iba v duchu zaspievat povestnu „labutiu piesen“.
Minulu nedelu som televizor vypla hned po Palovi, ostatnych som si pozrela az v pondelok z internetoveho archivu a poviem ti, ze pri vsetkych vystupeniach vratane Stepana a Emmy som frflala. Palo ma dokonca potesil, pretoze katastrofa sa nekonala aj s jeho doobliekanim, make-upom (skoro mi pripominal Viktora Holomka z Titania v HLASE), ciernymi nechtami, falosnymi tonami, flegmatickymi prechadzkami po podiu a aj bez Tylerovho typickeho vykriku. Zanadavala som si na toho „skveleho“ hudobneho dramaturga, ktory Pala presvedcil, ze nato ma a donutil ho ano donutil ho to odspievat. Vsetky prachy, ktore pri sebe mam by som dala zato, keby nejaka skryta kamera natocila Kovalickov vyraz tvare, ked mu hudobny dramaturg povedal, ze bude spievat tento filmovy gigahit. Nakoniec dodam, ze po Palovom „skvelom“ vykone som sa sama seba spytala, ake by to bolo, keby namiesto Pala nabehol MIROSLAV SMAJDA a skvelo precitene a typicky Smajdovsko-Tylerovsky to tam napalil ako v DREAM ON v r. 2009. Takze takto. Ano je to moja TOP 1. TOP 2 je Stepan a TOP 3 je Emma. A fandim mu a mozem ti povedat, ze v priamom prenose som ochotna tuto D-ckovu SuperStar 2015 pozerat, len dokial tam bude Palo. Aspon sa poriadne vyspim, ked vypadne. Ale keby sa nejakym zazrakom dostal do rockoveho kola a predstavim si, ze na neho caka HIGHWAY TO HELL, lebo to spieval Haenow v Xfactore, tak mi od hrozy vlasy dupkom stavaju. Palovi by ani poharik vodky nepomohol, on proste nema v sebe ten drive, tu zivelnost, ktoru si tento song vyzaduje a nemyslim si, ze je to typ, ktory holduje alkoholu. Takze maximalne SCORPIONS alebo BON JOVI, ale od BJ zase nie nenavidene piesne IT´S MY LIFE a ALWAYS, ktore si z ich repertoaru nikdy nepustam. Ja ho mam za velmi krasneho, sexy, inteligentneho, slusneho chlalana s vybornym hudobnym vkusom, dobreho syna, ktory rad vezme do ruky gitaru a zahra a zaspieva si GREEN DAY, ale hard-rockovy spevak to nie je. A na zaver vsetkym kritikom, ze je to nerocker, on o sebe v ziadnom prispevku, medailonku v SS nehovoril, ze je rocker.

18
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: Scalex – rámcově souhlasím a Palo jako dvojče Milana Markoviče -:D Jen dvě poznámky:
– K falzetu – Bára nemá hlas na to, aby ty pasáže ve Skyfall zazpívala plným hlasem, tak použila falzet a dopadlo to blbě = když na to nemám, tak to nezpívám…. V prvních refrénech použila ve Skyfall falzet i GG, asi z důvodu, aby ten začátek „zjemnila“ a závěr měl větší gradaci. No a dopadlo to jen o málo líp než u Báry a to je GG jiný kalibr zpěvačky než Bára. Přitom je zajímavé, že podle Kena Tamplina i Adele zpívá refrény falsetem: „Adele flips from chest to falsetto. At the end Adele stays mainly in falsetto.“ Nevyznám se v tom, jen jako zajímavost.
– Čerešně – Mně se právě ta lehká inovace od Emmy líbila a nakonec i ta improvizace nakonec, i když nemusela být tak dlouhá. Proč by to měla zpívat přesně jako HH? Každá skladba má jasně danou melodii, ale na jedné straně kritizujeme, když někdo něco otrocky kopíruje a když se odchýlí od originálu, tak taky?

19
Tomáš
Reagovat

@J: Ale tak nemůžeš vědět co se mu honí hlavou a jestli tam chce nebo nechce být. Jinak s tím jak si ho teď charakterizovala, tak to si myslím že sedí, to se ti povedlo. :-) Se Šmajdou bych ho vůbec nesrovnával, Miro je veselý bezprostřední člověk a takových živlů jako je on je opravdu málo. Pavol je úplně jiný typ naturelu a proto sou nesrovnatelní a já osobně bych ty dva nikdy neporovnával. Já si třeba myslím o Sabině, že tam už moc nechce být ( vždyť to i sama přiznala, že by raději byla se synem ) a klidně bych jí to vypadnutí už příště dopřál ( jakkoliv je mi ze všech tří zbývajících holek v soutěži jednoznačně nejsympatičtější ). Jestli ale vypadne Sabina, to je otázka….klidně může ještě přežít a opravdu ji pan Slepčík a jeho známí mohou ještě ve hře udržet. Kdoví jaká je jejich síla, to se ukáže právě teď…. mě osobně by vůbec nevadilo kdyby vypadla Veronika a vyhodil bych ji příště ještě daleko raději než Sabinu. Ale je mi jasné, že Veronika ani Emma příště nevypadnou. Takže to asi opravdu může být Pavol kdo v neděli odejde…v tom případě bych mu moc přál divokou kartu. Ale u poroty asi není moc oblíbený a myslím, že si kartu budou šetřit pro Emmu, Veroniku nebo Štěpána. Každopádně vyřazování teď v neděli bude zatím to největší drama ze všech dosavadních.

20
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som ho najradsej videla aspon do 5. finaloveho kola, cize az pred brany SuperFinale. Ale on sa tam ani nebude vyzliekat, ani tam nebude divokym rockerom na tom podiu, za dalsie porota ho ma poriadne v zuboch, ti ho nikdy nepochvalia a nakoniec ako velmi sa ho hudobnemu dramaturgovi a produkcii ho tam mat? To ukaze Palo v nedelu. Pretoze, ak Palo bude v nedelu excelovat, comu by som naozaj naozaj rada chcela verit na songu, ktory ma rad a v duete s niekym s kym bude ladit, aby presvedcil masu Slovakov a aj niektorych Cechov, aby mu poslali tie sms-ky, ci hlasy cez aplikator.
Co sa tyka porovnavania so Smajdom, to navodila ta piesen od Aerosmith. Dodnes mam v mysli ten touchdown od Smajdu a nemyslim tym len skvele rockovo zaspievany, ale najma precitane A+++ zaspievane DREAM ON zo SS 2009. Schvalne si to pusti.Ak by som mala hodnotit vsetky spevacke vykony zo spolocnych SS 2009, 2011, 2013 a doteraz 2015, tak pre mna by TOP 5 vyzerala:
1. Miroslav Smajda – DREAM ON
2. Miroslav Smajda – WELCOME TO THE JUNGLE
3. Gabriela Guncikova – FINAL COUNTDOWN
4. Gabriela Guncikova – CABA NEBLAZNI
5. Stefan „Itcho“ Pcelar – IMPOSSIBLE.

21
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš může ale taky nemusí to se ukáže právě v neděli jestli to bude drama

22
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: imho Adele tu slabiku „full“ dava akoby plnym hlasom, ale moze to byt aj nejaky jej specificky falzet, ale velmi syty. tazko to rozoznat… v porovnani s Barbie sa zda, ze to naozaj spieva plnym hlasom, lebo Barbora to dava vyrazne slabuckym falzetom, ktory posobi falosne a navyse este tie prechody do neho su biedne. co si budeme navravat, Adele je len jedna na svete, k tej sa je tazke priblizit, ale nahovarat si, ze jej piesne dokazem spievat je trochu naivne, no co uz…

23
Barunka
Reagovat

Nejhorší Superstar v historii. Emma je mi odporná, o nevýrazném hlasu nemluvě. Z celé letošní hrůzy vyčuhuje Slepčík, na kterýho se dá aspoň koukat a zaplať PB, zpívá čistě.

24
Tomáš
Reagovat

@J: Však já mám všechny Šmajdovy výkony v SS velice pečlivě nastudované, v roce 2009 to byl můj hlavní favorit na výhru a dodnes je možná můj vůbec největší oblíbenec jakého sem kdy v SS měl. Velmi mě tehdy rozdrtilo a zklamalo, když ho porazil Chodúr ( i když sem to samozřejmě čekal ). Dream On od něj skutečně bylo vynikající, stejně jako tebou jmenovaný Welcome To The Jungle a spousta dalších. Ta kupa emocí co se valila z něj, tu mu skutečně můžou všichni letošní soutěžící jen závidět. Miroslav Šmajda je prostě král a měl tehdy na celé čáře SuperStar vyhrát, protože on je přímo ztělesněním slova SuperStar. Pavol je jiný, on tohle prostě v sobě nemá a myslím si že je to něco, co se člověk nemůže naučit. Životní temperament a elán je vrozený, částečně se formuje i později ale v tomhle věku už s tím asi sotva něco udělá. Těžko může Pavol nějak měnit svou osobnost kvůli SS, to by ani nešlo. Takže musí hrát s kartami které má a nezbývá než doufat, že ta jeho hra dopadne dobře. Taky si strašně přeju, aby se mu to v neděli povedlo. A právě proto že to není jisté a je to u něj tak nepředvídatelné, o to víc mu fandím a držím palce. Teď v neděli při Aerosmith sem se přistihl, že mu celou dobu jeho výkonu držím palce a když tam napálil refrén a pro mé neškolené ucho to znělo dobře, tak sem byl z něho moc spokojený.

25
dolores
Reagovat

Smajda bol naozaj specificky, hoci ako spevak imho nic moc, aj ked s rockovym hlasom, (mne podobne ako u GG tieto tvrde hlasy nezneju pohodovo), ale na javisku sa Miro vedel rozparadit do nemoty, naozaj by som ho s Palom neporovnavala ani v tych najdivokejsich snoch :D Smajda je imho svojim sposobom komediant, exhibicionista a trochu aj narcis :D ale takyto ludia do swb patria. on je vzdy dokonale nastajlovany, skoda, ze ten spev nema aspon taky ako GG, urcite by aj na Eurovizii zabodoval, tak sa chudak len strapnil..
Pavol patri do inej kategorie, je to vidiecky zalozeny chlapec, nepotrebuje robit show, nema to v sebe vrodene, ide si svoju lajnu, na podiu je normalne prirodzeny a posobi sympaticky. nepomohlo by mu ani posilnenie alkoholom alebo drogami ako to chcel minule Tomas urobit :D .. pre urcitu cielovu skupinu, ktoru nenadchyna charizma Emmy alebo kluk od vedla Stepan, je Pavol ten, co aspon trochu oslovuje a zaplna medzeru, vzniknutej z nedostatku typovo podobnych spevakov v tejto okliestenej serii.

jedno spolocne ale so Smajdom Pavol predsa len ma. a to kartacovanie a neoblubenost poroty. aj mna, podobne ako teba Tomas viac bavi fandit takym nedokonalym typkom, a byt v napati a obavat sa ako dopadne dalsie kolo :))) spolahlivi spevaci maju svojich fanusikov dost, naco im este pridavat, ze… :D
v CSS 2009 mi predcasne vypadla favortika (Vladova bohyna), tak som uz nikomu nefandila, ani Smajdovi, ale ked ho neustale drvili, mi bol tak sympaticky, ze som vzdy dufala v jeho postup a skodoradostne sa vytesovala nad sokovanou porotou, ze zas postupil ?? :O :DD

26
J
Reagovat

@Tomáš: Toho Smajdu ti musim podpisat. Pamatam si, ze ked spieval WELCOME TO THE JUNGLE a DREAM ON som az nedychala, take nadherne to bolo. To prosim pekne boli NAJNAJNAJTOUCHDOWNY zo vsetkych TOUCHDOWNOV zo spolocnych SS. Guncikova by bola pre mna, keby som to bola sledovala, ale kedze som si to napozerala dodatocne takym Miroslavom Smajdom v sukni a ten EUROPE a za dalsie CABA NEBLAZNI mali pre mna neskutocne kuzlo. Adamec a ani ostatni ma az tak nebrali, iste ked som to pozerala z DVD od kamosky uz som vedela kto je vitaz. Adamec sa mi asi najviac pacil v tej METALLICE z rockoveho kola, mozno za to moze aj samotna piesen, ktora mu neuveritelne sadla a ktora je z tych mojich najoblubenejsich od nich. A k Itchovi, co dodat, na rozdiel od ostatnych mozno skvele mozno horsie zaspievanych piesni od neho a od ostatnych sutaziacich v SS 2013 ju stale mam v pamati. A mam ju aj stiahnutu v jeho podani a dokonca si ju pustam namiesto ufnukaneho Jamesa Arthura. A musim dodat, ze v tej chvili, ked to Itcho spieval bol neuveritelne sexy a ako to napalil sa mi tiez velmi pacilo.

27
radek
Reagovat

@J: V jednom se s tebou neshodnu – nepochybuj, že tam Pavol chce být – je to na něm vidět, že i přes čočku poroty by rád postupoval – bylo to vidět na vyřazování, že měl velkej strach, že vypadne. Porota je na něj příliš tvrdá, že to sympaťák jak napsala Dolores a oslovuje napříč zeměmi i pohlavím :-) jak je vidět i na panáčkovi. Doufám, že příště nevypadne, byla by to obrovská škoda.

28
radek
Reagovat

@Dolores: taky jsem fandil Monice, a tak jako tobě mě těšil postup Mira do finále, já bych bral i jeho vítězství, protože Chodůr mi byl nesympatickej a nebavil mě. Podobně mě letos nebaví Verča s tím rozdílem, že Verča mi není nesympatická, akorát mě nebaví její songy kromě Alicie Keys tam se mi líbila, ale jinak je to takový ten akademický zpěv, co mě prostě nudí. A když srovnám Verču s Pavolem, ta vždycky zvolím Pavola i když půlku písně zazpívá falešně, protože mě prostě baví víc než Verča, a to přestože neskáče :-)

29
bezik
Reagovat

@Scalex: Tak to jsem nějak nepochopil. Já jsem si vždycky myslel, že cílem (dobrého) coveru je udělat z originálu něco poněkud jiného, nějak ho ozvláštnit, posunout, třeba i zásadně a ne vyrábět další, co možná stejnou (pokornou) kopii. Asi jsem se tedy mýlil. U jazzových coverů je pak třeba typické, že k tomu používají určité posuny v melodice jednotlivých hlasů či nástrojů, doplnění o vokální improvizační party a pod. Ono to v tomto případě umožnilo třeba to, že zpěvačka nemusela jít ve struktuře písně tak po textu, jako to je v originální verzi Hegerové a i v dalších popových (či lidovko-popových) kopiích a tím se vyhnula jisté směšnosti, kdy mladá holka zpívá „Ako mladé dievča“ a pod. :D Absolutně nechápu, proč by ta aranž měla být nepatřičná ? To bychom snad z nějaké pseudopiety měli vyrábět další a další identické verze ? K čemu a proč ? Jazzové verze zakázány ? :D Jako kdyby si byl ortodoxní popař, tak dobře , chápu, vůbec s tebou nediskutuji protože vím, že ti často nějaké odlišné verze svých oblíbených skladeb nesnáší. Ale pokud se pamatuji, tak ty máš jazz v oblibě ? No nic , nemusím všemu rozumět ;-) Tím nechci vyvolat nějakou polemiku, jen takové povzdechnutí že „I ty Brute“ :D
PS. Slyšel jsi to jen jednou nebo víckrát ?

30
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo:

„Přitom je zajímavé, že podle Kena Tamplina i Adele zpívá refrény falsetem: „Adele flips from chest to falsetto. At the end Adele stays mainly in falsetto.“ Nevyznám se v tom, jen jako zajímavost.“

I falzet má více technik, jak se dá zazpívat. Kdo ho opravdu dobře zvládne, tak se může naučit zpívat tak, že rozdíl mezi vysoko zpívaným plným hlasem a falzetem je minimální. Tj. kdyby taková zpěvačka chromaticky jela stupnici nahoru kam až to jde, tak bychom ani nepoznali ten okamžik, kdy se to „zlomí“. U chlapů je to většinou rozeznatelnější (ten zlom) než u žen. No a u toho, kdo falzet ještě moc zvládnutý nemá, jsou ty falzety takové slaboučké, úplně slyšíš, jak je ten horkotěžko vyzpívaný tón třeba o polovinu tišší než tón předchozí.

„Proč by to měla zpívat přesně jako HH? Každá skladba má jasně danou melodii, ale na jedné straně kritizujeme, když někdo něco otrocky kopíruje a když se odchýlí od originálu, tak taky?“

Ono záleží na písničce. Některým písničkám covery prospívají a lehká změna melodie je osvěží, ale některé jsou geniální tak, jak byly stvořeny a prostě inovaci nepotřebují. Pro mne jsou Čerešně právě takovou písní. Velkou osobitost jí vkládá „vypravěčský“ hlas Hegerky, čili už jen to, že by stejná píseň byla zazpívána jiným hlasem, tu skladbu dostatečně odliší od originálu. Jako Hegerka to nezazpívá nikdo, i když půjdeš přesně po stejných tónech. Její pěvecká dikce je naprosto unikátní. A Emmin hlas je zastřeně sametový, velmi odlišný od řezavého a průzračného hlasu Hegerky.
Proto jsem ty změny kritizoval – ne že by to byl nějaký průšvih nebo tragédie, jen mi přijde, že někdy je lepší držet se zpátky a vyjádřit písni větší pokoru. Sloužit písni místo toho, aby píseň sloužila mně.

31
Tomáš
Reagovat

@radek: radku já s tebou musím úplně ve všem souhlasit, to je jak kdybych to napsal já. :D Teď sem si to vyřazování pouštěl a taky vidím na Palovi ten strach z toho že vypadne….on určitě nechce skončit. Každý z nich šel do toho proto, aby došel co nejdál. Výjimkou byl kdysi Šeps, ale ten byl vyloženě znechucený celou SS a letos už na tom asi až tolik nezáleží Sabině, i když ji postup jistě i potěší. Ostatní chtějí dojít co nejdál to bude možné. A srovnání Veroniky s Palem..přesně tak! Vždycky pro mě bude daleko sympatičtější a zajímavější Pavol než Veronika. I kdyby odzpíval celou píseň falešně a ona to dala jak bohyně. SuperStar není jenom o zpěvu a Pavol má pro mě narozdíl od Veroniky onen pověstný X Factor, prostě je to to co nejde popsat, takové zvláštní kouzlo. A nemusí ani skákat a dělat opičky, stačí když je prostě takový jaký je. Samozřejmě mě potěší, když se mu vystoupení opravdu povede. Protože potom se zvyšují i šance na jeho postup.

32
J
Reagovat

@radek: Tebe bol perfektny a la robot Chodur nesympaticky? Ja som ho priam neznasala. A niekde som citala clanok s Darou Rolins, ze tiez jej nebol extra sympaticky a ze ju potesilo, ked Smajda zacal podavat vykony a dotiahol sa na Chodura. Mna si Miro hned ziskal a srdce mi vzdy buchalo o 106, ked sa vyradovalo. Postupi ci nepostupi, ta radost, ktoru som pocitovala, ked postupil. Toto bola A-SuperStar v r. 2009 a dnes je tam banda zastrasenych deti, s Emmou, ktora akoby priletela z inej planety, ale ktorej vykony a aj nadherna farba hlasu mi nepohladi srdce ako podarene, ci nepodarene vykony Mira Smajdu a NOVAckou D-ckovou deckou SuperStar Daliborom, ktory spieva ako dievca a v hre ho drzi len blba NOVA s MARKIZOU, rodinny klan SLEPCIKOVCOV, banda prihlupych pubertiakov a dedkovia, babicky, tatkovia a mamicky, ktorym ci uz spieva tak ci onak vypadne z oci slza a povzdychnu si, ze aky velky talent ma tento chalan, ktoremu je len 15 rokov a ake je to nespravodlive, ze mu ostatni „hateri“ nezicia uspech. A aby toho nebolo malo nasla som par komentarov, ktore mi moj inteligentny mozog neberie, kde DALIBORA SLEPCIKA prirovnavaju k ANETE LANGEROVEJ a MARTINOVI CHODUROVI. No az tak hlboko klesol cesky narod je na zaplakanie. Iste myslim to ironicky, ale boli to komentare v cestine.

33
Tomáš
Reagovat

@J: Chodúra sem taky nesnášel. S tím že Mira porazil sem se nikdy nesmířil. I když jak sem později zjistil, tak je Chodúr v soukromí docela sympatický a asi úplně v pohodě kluk, ale v té soutěži mi prostě neseděl a byl bych dodnes nejradši kdyby tam tenkrát vůbec nebyl. V letošní SS už mám favority jenom kluky – Pavol, Štěpán a i ten Dalibor, protože mě baví pořád víc než všechny zbývající holky dohromady. Sabina je mi z holek nejsympatičtější, ale na to aby byla SuperStar samozřejmě reálně nemá. Emma a Veronika mě nebaví vůbec, Veronika sice je svým způsobem sympatická a nemůžu o ní jako o člověku říct vůbec nic špatného, ale nebaví mě a tak nějak jí ten úspěch v soutěži prostě nedokážu upřímně přát a už vůbec jí nedokážu fandit. Ale jako vítězku bych ji asi přece jen viděl raději než Emmu – když už by to teda opravdu nutně musela být slovenka.

34
Scalex
Reagovat

@bezik:

„Tak to jsem nějak nepochopil. Já jsem si vždycky myslel, že cílem (dobrého) coveru je udělat z originálu něco poněkud jiného, nějak ho ozvláštnit, posunout, třeba i zásadně a ne vyrábět další, co možná stejnou (pokornou) kopii.“

Viz to, co píšu v komentáři výše, můj osobní názor (který jiní lidé samozřejmě nemusejí sdílet) je, že vylepšování téhle písni ubližuje. Že je krásná právě v té prostotě a v tom, že v ní nejsou žádné zbytečné kudrlinky.

„Asi jsem se tedy mýlil. U jazzových coverů je pak třeba typické, že k tomu používají určité posuny v melodice jednotlivých hlasů či nástrojů, doplnění o vokální improvizační party a pod.“

Ano, já mám jazzové covery rád, ale nejraději mám, když se vezme sračka a přetaví se k v kvalitu, třeba jako moje oblíbená předělávka mé neoblíbené skladby Moves Like Jagger [ https://www.youtube.com/watch?v=jgXfRGLTdyg ]

„Absolutně nechápu, proč by ta aranž měla být nepatřičná ? To bychom snad z nějaké pseudopiety měli vyrábět další a další identické verze ?“

Protože když na prostou, přirozeně hezkou vesnickou dívčinu naplácáš šminky a cingrlátka, tak to není posun k lepšímu, bude z ní pouze zmalovaná fuchtle. Jsou skladby, které se směle dají coverovat do aleluja a neubližuje jim to. Ale pak jsou skladby, které ať předěláš jak předěláš, lepší než originál nejsou. A já jako důvod, proč by vůbec měl nějaký cover vzniknout, beru jen to, že ten cover přinese něco nového, lepšího. Pokud má vzniknout něco horšího než originál, to ať raději nevznikne nic. (ale opakuji, to je můj názor, který jiní lidé sdílet nemusejí, nemluvě o tom, že vnímání hudby je subjektivní a to, co já považuju za horší, můžou jiní považovat za lepší).

„PS. Slyšel jsi to jen jednou nebo víckrát ?“

Dvakrát.

35
Prochor
Reagovat

Nejvíc mně na rekapu rozesmál předpoklad, že příště vypadne Sabina. Asi podle výkonů:-)))
Vraťte se na planetu Zem. Oba slepčíci postoupili do finále z 1. místa díky slepčíkfans.
Přece si nemyslíte, že jim záleží na nějakých výkonech nebo dokonce na mínění poroty a nechají vyřadit Sabinu už v 3.finále. Víte kde má slepčíkfans Haberu a jeho pindy?
Podle mého předpokladu letí Pavol Kovalíček.

36
J
Reagovat

@Tomáš: Na Palovi a Stepanovi sa zhodneme. Ale ja nemusim mat za kazdu cenu chalana vitaza. Aj ked, keby bola v hre v SuperFinale Emma so Stepanom, by som to viac priala urcite Stepanovi. Akosi mi je blizsi nez Emma. Ale Palo s tym aky je a aj so sexappealom a dokonca aj spievanim, kebyze este tu anglictinu trosku vybrusil a trosku viacuveritelnejsie posobil na podiu hoci aj za mikrofonom je mi ovela milsi nez Stepan a este viac milsi nez Emma. Emma je so svojou charizmou v tejto SuperStar za hviezdu. Ale u mna na Smajdu a Guncikovu a ani na Itcha nema. Bohuzial. Ale jedno jej treba priznat urcite je dobra herecka a ja sa stavim, ze aj bude hereckou a uvidime ju ci na filmovom platne alebo v telke.

37
J
Reagovat

@Prochor: Pre blaho vsetkych na Panackovi a najma na Slovensku dufam a modlim sa, aby ti tvoj predpoklad nevysiel. Nech to odskace ktokolvek iny.

38
Prochor
Reagovat

37 – Já si to přeju ze všech nejvíc ale jsem realista. Obě cílové skupiny S: mladá děvčata i etnikum nejsou z těch, kdo se dají přesvědčit výkony ani z těch kdo posílají jenom jeden, nebo dva hlasy.

39
Tomáš
Reagovat

@J: Já se taky začínám bát, že Prochor může mít pravdu. Jak sem si ze začátku přál, aby Sabina postupovala, tak teď už by její vypadnutí bylo jedno z nejpřijatelnějších řešení. Pokud nemůže vypadnout Emma nebo Veronika, pak tedy Sabina. Jestli to bude Pavol, bude to obrovská škoda..a jemu DK asi fakt nedají. V neděli se za něj budu asi fakt muset modlit, jinak nevím.

40
Tomáš
Reagovat

Pro mě už by bylo přijatelnější i kdyby vypadl radši Štěpán než Pavol. A samozřejmě i Dalibor ( akorát že pak by asi bohužel měla Emma vítězství jisté ). Pavol je můj favorit číslo 1, tak určitě moc štěstí mít nebude. Teď začínám hrozbu jeho vypadnutí vidět fakt reálně. (

41
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Však jsem říkal, že ti ta fascinace Sabinou nevydrží o moc déle než u Rybníčkové :-D A to si ani nechci představovat, co by nastalo, kdyby vyřadila Paľa, to by z lásky byla hned nenávist, viď? :-D

42
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Hele Vlado, moje fascinace a sympatie k Sabině jsou pořád úplně stejné. A věř mi, že bych nekonečněkrát raději vyřadil tvoji milovanou bohyni Emmičku a nebo Veroniku. Ale když to nejde, tak už se člověk musí dívat na to co bude menší zlo. Já prostě fandím klukům vždycky víc a ať už by Sabina porazila Pala, Štěpána nebo Dalibora, nebylo by to podle mě správně ( i když u Dalibora by mi to vadilo asi nejmíň, kdyby ovšem ale nebyl schopný porazit Emmu, což on schopný je ). Pokud Pavol vypadne, rozhodně z toho nebudu vinit Sabinu. Jen mě bude hodně mrzet že on už tam není, protože on je pro mě v soutěži zajímavější než všechny tři zbývající holky dohromady. Věř tomu, že nenávisti k tak úžasné a sympatické holce jako je Sabina se u mě nikdy nedočkáš. A přestaň mi prosím pořád dokola předhazovat tu Rybníčkovou. To byl jen takovej úlet na jednu noc. :D

43
Tomáš
Reagovat

Ale ono na tom co píše Prochor opravdu něco může být. Je potřeba si uvědomit, že Sabina v Semifinále porazila Emmu, měla víc hlasů než ona…a Pavol byl z té čtveřice postupujících kluků v Semifinále jistě poslední. Sabina si bez problémů dokázala poradit i s Danielem. Teď už může být hodně oslabená Daliborem, který jí ubírá hodně hlasů a taky svými vlastními nevyváženými výkony. Ale když je teď jasné, že bude v neděli v ohrožení, můžou Slepčíkovci v hlasování pro ni paradoxně ještě zabrat. A budou na to stačit Palovi fanoušci? Nevím nevím…

44
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, to byl jen takový přátelský rejp :-) A ber to tak, že stejně jako yeey má ode mě pořád na talíři Bagovou a Stýblovou, ty máš Rybníčkovou a Slepčíkovou :-D Ale i když Sabinu pořád považuju za nejzbytečnější finalistku, na jejíž úkor zůstalo v semifinále pět imho lepších a zajímavějších holek, tak je mi pořád milejší než ta fiflena Rybnice, o které jsem si mohl udělat obrázek z téměř výhružné zprávy na FB, kterou jsem od ní vloni dostal (a cca o měsíc později ji následoval její milenec/gigolo Relich, který mi dokonce poslal i číslo na psychiatra :-D).

45
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tak to měl na tebe spadeno snad kompletně celý Darta tým kromě Elišky. :-D Holá a její hujerbus a ještě tihle dva, pamatuju si to dobře ne? :-)

46
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: jj. pamatuješ si to dobře :-) i když i Elis mi měla za zlé, co jsem o ní psal, ale když jsem ji potkal na muzikálu RENT, tak se se mnou normálně bavila a na rozdíl od těch tří měla aspoň úroveň :-)

48
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: přesně tak :-D

49
Monika
Reagovat

Bara je imho dost precenovana zpevacka, je sice hrozne kouzelna, tajemna, proste kost, ale pevecky celkem mizerna. Jeji nedelni vykon nebyl zpusoben nejakym traumatem z minuleho kola, ani velkou scenou, ona proste na vic nema. Vsak si staci pustit jakoukoliv verzi Skyfall na YT (ma tam snad dve az tri) a vsechny do jedne jsou mizerne, a to jsou natacene v klidu, bez stresu a nervu. Zrovna tak sie daji spustit nektere ukazky na jejim FB probilu a je to stejna mizerie. Podle me to neni tak, ze se ji ted vyjimecne prestalo darit, ja to vidim tak, ze je proste spatna, sotva prumerna a jen jednou vystrihla slusne kolo v semifinale. I v te spolecne pisni, kterou ona zacina je hrozne slaba, uplne fadni hlas, ani bych ji nepoznala, vubec ji nemeli dat na zacatek, ten song jde hned od prvni vteriny do kopru.

50
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: No možná bys měl začít bejt vopatrnej. Světští by ti mohli poslat spíš číslo na chirurga než na psychiatra :D

51
Jai Kudo
Reagovat

@Scalex: Ten falzet je tišší – přesně to mně vadí (jako snad jedinná věc) i u Gábiny. I když by to uzpívala normálně, hodí tam falzet, který je o poznaní tišší a „užší“ a ztratí to to napětí……no snad se to u Kena ještě doučí :-D I když po přečtení dnešního Blesku a iRevue mám dojem, že teď bude mít jiné starosti :-(

V té druhé části s tebou sice moc nesouhlasim, ale to je asi to jedinné, co s tím mohu dělat, že? :-D

52
Patrik
Reagovat

Zdravím nekdě jsem četl že mají být přidána 2 Live show je to i na wikipedii nevíte co je na tom pravda

53
Skye
Reagovat

@Scalex Ani já nesouhlasím s tím, že to Emma měla podat podle originálu. Naopak oceňuju, že z toho udělala modernější až jazzovější verzi. Možná právě proto, že dobře věděla, že ze srovnání s Hanou Hegerovou nemůže vyjít se ctí. Dala do toho tedy svůj feeling, svůj styl. Je to mladá holka, které tahle poloha skvěle slušela a byla v ní přesvědčivá. Podle mě to svědčí i o tom, že má svůj názor, je originální a bude se snažit hledat nové cesty, místo aby někoho tupě kopírovala.

Jinak souhlasím se všemi komentáři k té slečně, co Nova vydává za moderátorku. Vedle ní je Laďka Něrgešová moderátorskou bohyní. Hrůza a děs, která celou show sráží o několik pater níž. Adela je jen jedna…

54
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo: ad druhá část – to je samozřejmě _absolutně_ subjektivní záležitost. U dalšího komentáře to ještě trochu podrobněji rozpitvávám, ale samozřejmě to, jaký mám z originálních Čerešní pocit já, nemusí mít nic společného s pocitem jakéhokoli jiného posluchače. Vnímání hudby je hodně subjektivní záležitost. Já se samozřejmě ve svých článcích snažím být pokud možno objektivní, ale některé veličiny se objektivně měřit dají (o kolik centů nad/pod tónem), některé ne a dokonce i u těch měřitelných je to sporné: kdejaký punker zpívá falešně jak divá sviňa, a stejně to má svoje kouzlo – nechtěl bych poslouchat intonačně čisté Visáče nebo Tři sestry. 8^)

55
Monika
Reagovat

Tak ona by to nemusela uvadet zrovna Adela, Tina se mi moc libila a i nektere missky nejsou spatne moderatorky, ale tahle kunka je fak hruzostrasna, horsi uz byla asik jen Pestova v MasterChefovi no a s Gottovou jsou tak nejak nastejno :-))
Jinak mne taky spadla brada pri cteni rekapu, jsem se u Stepana tak usmivala :-))) To nebyva zvykem, aby byl muj favorit v nejake rade vychvalen Scalexem, muj vkus se vetsinou lisi. Moc prijemne se to cetlo a Stepana to urcite tez potesi.

56
Jai Kudo
Reagovat

@J: Do rockového kola daleko, tak jen malý závdavek, jak vypadý současný top v této oblasti. Dneska už žádný Scorpions nebo Bon Jovi neohromí. A zítra vychází nový singl Halestorm…… ten koncert v srpnu v Praze byl nezapomenutelnej! :-D
https://www.youtube.com/watch?v=APCV-fGGoqQ&feature=youtu.be

57
ales-winner emma
Reagovat

tak můj komentář nějak zapadl nevím jenom sem chtěl napsat Dj Vlado souhlasím s tebou i u mě je emmička těžká srdcovka

58
Barys
Reagovat

Tak nevím, jestli je to tím, že mám vždycky tendenci fandit spíše „outsiderům“ (i v životě k nim tak nějak inklinuju), ale já jsem vždycky nejvíc zvědavá na Pala Kovalička. Zamlouvá se mi i hudební styl, jakým se ubírá, i když něco víc indie rockovýho by k němu šlo podle mě ještě líp (viz. Imagine Dragons, kteří se k tomu nejvíce blížili), než tyhle rockový klasiky, který v SuperStar zatím zpívá. Není pěvecky dokonalej, ale mě se to prostě líbí. Právě v nějakým indie by ty chyby, který se u něj občas objeví nemusely tolik vadit, ba možná naopak. Od poroty dostává celkem kartáč, ale nemyslím, si, že vždycky tak úplně zaslouženej. Líbí se mi i to, co porota kritzuje a to ta jeho pověstná staženost do sebe, dodává mu to takovou tajemnost. Líbí se mi jako osobnost i jak vypadá. Druhý za ním je pro mě Štěpán, ten má fakt skvělej hlas a je to velkej sympaťák ráda se na něj dívám a zajímá mě, pak asi Veronika Danišová, pěvecky skvělá, celkem sympatická, ale charisma je pro mě u ní slabší než u předchozích dvou kluků. Další v pořadí by byla Emma Drobná. Napřed se mi líbila velmi (casting a další díly) přišla mi i charismatická, ale postupně mě začala připadat lehce nudná, i když má hodně příjemnou barvu hlasu a nedá se jí vlastně vůbec nic vytknout (to je možná ono?). No a poslední místo si u mě dělí sourozenci Slepčíci. Už z principu mě takhle protěžovaní jedinci lezou na nervy (nemůžu si pomoct). Dalibor by ještě mohl mít nějaký vývoj, Jackson se mu celkem vyvedl, ale „Asi do věží“ bylo fakt šílený dětský karaoke, řikala jsem si, že to snad ani nemůže nikdo brát vážně. A Sabina? To bude určitě fajn máma, ale nudí mě opravdu extrémně, není to typ do showbizu (narozdíl od Anety Langerové není podle mě natolik silná, aby se i tak prosadila) a místo ní bych byla daleko zvědavější např. na Karolínu Přibylovou.

59
dolores
Reagovat

@Prochor: s tymi spoluobcanmi je to fakt nepredvidatelne ako to dopadne…navyse este Daliborovi (podobne ako Berkyovej) fandi aj znacna cast majority, pretoze dokaze zaujat… dnes som stretla svojho svagra a po vseobecnych temach, zrazu prisla rec na superstar a ja som zrazu zistila, ze nie som v sirsej rodine jedina, kto to pozera :)) tak sme si fajne pokecali, aj sa nasmiali :))) Emmu ma rad, a vraj jej krasny hlas pocuva hlavne ocami :D o Palovi povedal, ze je ako motor, ktory sa vzdy po nastartovani musi zahriat,ale potom uz slape vyborne :D Stepan ze dobre spieva, ale ho trochu nudi, a na Slepcikov je desne na*raty, podla neho ako je mozne, ze v Cesko-Slovenskej sutazi v TOP6 zostali 2 slovaci, 1 cech a 3 cigani?? !! :)) .. ze vraj co tam robia, mali ist na romsku superstar ….a tiez si mysli, ze to vyhraju, bud segra alebo brat, lebo sa rodine kvoli prachom z vyhry oplati zainvestovat do SMS, aby to potom prepili. :D ked som mu oponovala, ze Slepcikovci su slusna romska rodina, tak ma nazval naivkou :D … porota mu pripada celkove mimo ako vzdy , Klara tam je len vraj pre PR svojho cedecka, a ze je ako naspidovana vevericka, Marta je ako matka Tereza a Habera so Soukupom su tam len kvolu slusnemu baliku a vsetkych sutaziacich maju u prdele :D

tak to bol jeden nazor z ludu :D

60
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Tak o Slepčíkovské mafii na Ústecku je toho na googlu hodně…..ale tihle ze SS prý k nim nepatří a je to jen shoda jmen….. :-D :-D :-D Oni v tom Ústí jsou asi všichni Slepčíci….

http://usti.idnes.cz/kadernik-alexander-slepcik-z-usti-nad-labem-f2y-/usti-zpravy.aspx?c=A151012_2197964_usti-zpravy_alh

http://czech-press.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=7610:vlastn-se-nic-nestalo-nezapomete-sp-1511257058&catid=1499&Itemid=148

atd.

61
Jai Kudo
Reagovat

Ok původní komentář mě nevzali tak to zkrátím….
Tak o Slepčíkovské mafii na Ústecku je toho na googlu hodně…..ale tihle ze SS prý k nim nepatří a je to jen shoda jmen….. :-D :-D :-D Oni v tom Ústí jsou asi všichni Slepčíci….

http://usti.idnes.cz/kadernik-alexander-slepcik-z-usti-nad-labem-f2y-/usti-zpravy.aspx?c=A151012_2197964_usti-zpravy_alh

62
dolores
Reagovat

@Barys: no ja normalne zasnem, kolko ma Pavol fanusikov :O :) a to som si myslela, ze budem sama .. on je moj kon od divadla, ked zatiahol toho Eltona …
to, ze je tajomny, vtiahnujty do seba, si fakt vystihla :)

k tomu vseobecnemu pesimizmu, co tu dnes nastal z Palovho vypadnutia v nedelu sa nateraz nepridavam. necham si to na piatok, ked budu zname pridelene songy :D

64
J
Reagovat

@dolores: Dolores, ved uvidime v nedelu. Predpokladam, ze sa budu snazit Sabinu vyberom potopit a ked prejde, tak by som si mozno paradoxne priala vypadnutie Stepana alebo Veroniky, lebo oni dvaja by automaticky dostali divoku kartu. A podla mna bude udelena bud v tomto kole (vynimkou je Sabina alebo Palo, ktorym ju nikdy neudelia) alebo v rockovom kole, keby tiez vypadla Veronika alebo Stepan. Vychadza mi to z toho ako to sledujem. Ci chce alebo nechce Palo musi jednoducho bodovat a to tak v singly ako aj v duete. Keby tak raz hudobny dramaturg aj Palovi dal protekciu. A Sabina musi byt ani mastna ani slana, lebo ludia sa v takom pripade nebudu o nu bat a nenaposielaju jej zbytocne vela hlasov. A hlavne porota bude musiet od veci kritizovat Pala a naopak byt mierna k Sabine. Len tak by sa dalo uvazovat o zazraku, ze Palo postupi.

65
maria
Reagovat

nemozem si pomoct, Emma trosku afektuje, neviem, preco ten suslavy hlas a divna vyslovnost, ako by bola Ceska, ale mala tam aj pekne momenty. Palo absolutne mimo, doslova ludovka, ja si nemozem pomoct, kde sa podel ten rockovy hlas, bud mal tremu, alebo to ma na salame, mozno to mal dat ako parodiu s huslickami. Stepan prekvapil, lepsie ako som cakala, pre mna suverenne Veronika v tomto kole, aj na celkovu vyhru. Dalibor ma hlas aky ma, s tym nic nenarobi, ale intonuje pekne a je tam aj nejaky prezitok. Inak zlate casy starych ss Sindlerovej, Smajdu, Chodura, Starej, GG, SK, LA, aj ten Bendik sa mi pacil… anie neviem koho menovat, aby som neublizila,, ako dobre to vyzeralo spociatku v kastingoch, teraz cista katastrofa

66
jab
Reagovat

Tak já souhlasím se Scalexem v tom, že ani u mne se nedostavil po Emmině výkonu stav absolutního nadšení, byl to přesně ten případ, kdy si řeknu, že to bylo skvěle odzpívané, s citem, v rámci možností i odžité (21-letá holka asi těžko dá 100% uvěřitelně výpověď dámy vzpomínající na mládí), ale subjektivně to nebyl úplně na 100 % můj šálek čaje. Ale Emmě to nezazlívám a určitě byla lepší než minulý týden, i když semifinále u mne nepřekonala, tam to byl totiž přesně ten výkon, kdy jsem tomu neměl ani subjektivně co vytknout.
@Skye:
Ono tu nešlo tak o to Hegerku tupě kopírovat, ale udržet píseň tak jak byla původně napsaná a osobní vklad realizovat svou barvou hlasu (jak píše Scalex) a svým prožitkem (v rámci možností – viz horní část komentáře). Věř mi, že jakýkoliv pokus o „tupé kopírování“ Hegerky nebo jakéhokoliv jiného šansonu obecně by skončil šíleným prů***em ;-).

@Barys: Palo jako indie rocker by se mi zamlouval a pořád tajně věřím ve spolupráci s Karolínou. Jí by ten moderrní indie rock taky seděl jak ulitý, ona sice není hlasově typická rockerka, ale co jsem si všiml, celkem dost indie rockerů má spíš hlas, který bych při a capella poslechu zaškatulkoval spíš do popu nebo do folku.

67
Ája
Reagovat

@dolores: Já taky fandím Pavlovi, ale až po Štěpánovi :-)

68
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: fuha, co Slepcik to talent :D do coho sa pustia, „vsetko“ im ide….:))
omg, ich je v tom Usti ako plevu, a kazdy s kopou penazi … zda sa, ze Dalik to naozaj ma v kapse a neskonci len na tradicnej 3.pozicii dievcenskych idolov

69
Monika
Reagovat

Sazkovky, tak to jsem si teda myslela, ze Sabina pujde mnohem niz a Veronika posledni omg….
Dalibor 2,3
Emma 2,9
Sabina 3,00
Stepan 9,00
Pavol 13,00
Veronika 13,00

70
dolores
Reagovat

@Ája: ja presne naopak, resp, medzi nimi mam este Emmu :) oni traja pre mna vysnivane TOP3 v grandfinale, a kludne Pavol moze skoncit aj treti, hlavne ze bude spievat az do posledneho prenosu

71
Monika
Reagovat

@dolores: Ja mam Pavola v TOP 3, ale az za Stepanem. Jinak podle me vypadne driv Stepan nez Pavol. Stepanovi leze do zeli Dalibor, dost se budou pretahovat o hlasy, Pavol nema konkurenci, vydrzi dele.

72
J
Reagovat

@Monika: Lenze Stepanovi by ako oblubencovi udelili automaticky divoku kartu. No nic sa neda robit, budeme sa tu musiet v nedelu vsetci modlit na Panackovi za vypadnutie Sabiny a fanusikovia Pala budu musiet urobit aj cosi viac nez modlenie, jednoducho obetovat aspon 1 ecko.

73
dolores
Reagovat

@J: a co hovoris na toto ? akosi v tom nazve clanku to prestrelili.. vraj Dalibor to so zenami vie LMAO
odvolavaju sa na porotu, ale Habera to sice povedal, ze tam bol Dalibor najlepsi, ale potom sa hned opravil, ze len zartoval, ze to bolo presne naopak …

pre mna Dalibor s tou tanecnicou bol presne ako tu niekto pisal, ze syn, ktory sa vedie za rucku s mamickou :D

imho Palo to tam spevacky aj tanecne vystrihol paradne (zeby sa mi to len zdalo, lebo mu fandim ? :))) )

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1810676_horuci-flirt-v-superstar-dokaz-ze-15-rocny-dalibor-slepcik-to-so-zenami-vie

74
Ája
Reagovat

@dolores: Ty tři bych taky brala v grandfinále, ale o tom si můžu nechat jen zdát. Ono se taky může klidně stát, že v top 3 bude se slepčíkovcema Veronika, přeci jen ona má za sebou v průběhu SS největší příběh a to jí může hodně přidat hlasy.

75
J
Reagovat

@dolores: Jednoznacne tam bol najlepsi Palo, len skoda, ze ta dama nebola trosku mladsia asi na urovni napr. Barbory ci Karoliny vek 17. Kedze Palo ma 19, Stepan 17 a decko Slepcik len 15. Ale NOVA ma pocas tohtorocnej SS take divotvorne ulety a MARKIZA jej vydatne sekunduje, ze mna uz vlastne nic neprekvapi.

76
dolores
Reagovat

@Monika: oni dvaja Palo aj Stepan mi pridu, ze maju priblizne rovnaku podporu a strieda sa to medzi nimi podla momentaleneho vykonu. minule dominoval Palo,teraz Stepan. a ak Pyco pri posielani do bezpecia naozaj kopiruje poradie hlasovania, tak to gesto, ked Pavla a Stepana navzajom vymenil…mohlo zodpovedat, tej ich rovnakej podpore. bola by skoda, keby ktokolvek z nich teraz vypadol, lebo si myslim, ze su velmi dobri kamosi
Dalibor samozrejme berie Stepanovi, o tom zadna… ale Dalibor berie aj Pavlovi, nerob si iluzie, vies kolko ludi zaujal aj na Slovensku a mladych romiek tu mame ako maku :D staci citat tie prispevky na FB

78
dolores
Reagovat

@J: jj, nacvicit s nimi eroticko – tanecno-spevacke cislo a pridelit im k tomu nejaku tipujem tridsiatnicku musel vymysliet fakt genius, ale nakoniec si to zlizli kto ini … chalani .. a to od poroty, samozrejme aj od rekapistov :D

79
dolores
Reagovat

@J: boze ako jej nezne hladi ruky :D (a jej sa to evidentne paci) …radsej si to sem ani namala davat, lebo Vlado v najblizsom rekape nenecha na nom nitku suchu :DDD

80
bezik
Reagovat

@jab: A proboha proč udržet píseň jak byla původně napsaná a osobní vklad realizovat svou barvou hlasu ? Co by vzniklo ? Jen další „hezké“ karaoke (viz Štěpán a další). Ano tohle by udělal „účastník soutěže“. Jenže Emma není účastník soutěže ale skutečný mladý umělec a pro toho nějaké karaoke bez originality nemá smysl. A i když jistě riskuje, že se to nepovede, přesto tudy musí jít. Všechno ostatní cesty totiž vedou do pekel. Ano, bavme se o tom , že se to povedlo (podle mě skvěle), nebo nepovedlo (podle tebe a scalexe), ale proboha ne o tom, že se o to neměla snažit. To je totiž to, co ty děcka zabíjí. Nulová snaha o originalitu. Někdo na to nemá, ale řada z nich si nechá „dobře poradit“ a skončí v propadlišti umění (tedy třeba v muzikálech). To je to co oddělilo Anetu od jejich SS kolegů a kolegyň. Výborných zpěvaček je. Ale originality jako šafránu. Buďme rádi že Emma dělá to co dělá.

81
maria
Reagovat

tiez by som mala pre Palka do CZ/SK kola jeden tip, ked uz tolko spominate Elan a sice ZANEDBANY SEX, je to chytlave, vtipne, vtedy to celkom dobre zavalil Matej Koren

82
dolores
Reagovat

@maria: no neviem, na jeho schopnosti je tam prilis malo not, vsetko v jednej lajne…ako detska riekanka …v tom by imho nezaziaril, on potrebuje vygradovane songy, balady … a este by si musel davat hrozny pozor na frazovanie a intonaciu, lebo je to strasne jednoduche a kazdy si vsimne chybu… a kvoli textu by si ho porota riadne podala :D ale to je celkom jedno, oni si ho aj tak podaju …
ked nieco od Elanu, radsej Neviem byt sam …alebo kedze je folklorista tak Tanecnice z
Lucnice, alebo Od Tatier k Dunaju .. toto keby dal mu posle hlas cele Slovensko :D ja myslim, ze na niektorych divakov zabralo aj to ako si v medailoniku obliekal ten terchovsky kroj a zapinal si janosikovsky opasok , to su detaily, ale zaberaju..imho cela Orava mu za toto poslala sms :D

Jecko, este mi napadlo, ze Palo si asi koleduje kopacku do hlavy od Dana :DD

83
Skye
Reagovat

@bezik: Díky, pod to se podepisuju :-)

84
Ally
Reagovat

@bezik:

Já jsem si tu Emmu pustila tedy taky jestě jednou
Jako jo ,člověk si říká, jestli taková..čistá pisnička nemá být tak jak je..
Ale pak převážilo, že fakt dvacetiletá holka to nemůže zpívat stejně, imitovat..musi to odlehčit..libilo se mi , že do toho dala něco svého ..celé to fungovalo..a měla jsem pocit, že to bavilo i kapelu..narozdíl od některých jiných čísel :)
Ale jen názor, nejsem odborník..třeba by bylo zajímavé jak to vidí M. Lasica..když už jsem psala , že mi Emma i něčím připomíná i Vašáryovou ,,ted me napadlo :)

85
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: No, Karolína furt píše, že je v kontaktu s Palom a že si píšou….a Emma s Danem, že ale tomu nechávají volný průběh :-D Tak to je takový volný průběh, no :-D

86
Monika
Reagovat

@dolores: Bingo, to je dokonaly, nejlepsi mozny song pro Pavola Od Tater k Dunaju, to je presny s tim by zabodoval hodne, ten folklorni nadech lidi miluji.

87
ales-winner emma
Reagovat

mě vážně bavíte jste zoufalci kteří věří to mu tomu a tomu když moc dobře víte že si emmu pohlídáme až do GF a tam i vyhraje no ale kdo chce kam…

88
Tomáš
Reagovat

Pavol vyhraje.

89
J
Reagovat

Tak aj ja som za piesen OD TATIER K DUNAJU pre P. Kovalicka, ten ked by to slusne odspieval aj s tymi prechadzkami po podiu bolo by to super vystupenie. Prave to pocuvam a dokonca si to aj spievam.

90
jab
Reagovat

@bezik:
Ale já nejsem apriori proti tomu, aby zpěváci dávali do skladby svůj vlastní vklad. V tomhle jsem za jedno se Scalexem (a mé včerejší hodnocení v předchozím vlákně, resp. čas jeho vložení, jasně dokazuje, že ho jen slepě nekopíruju).
Kdybych to měl říct vlastními slovy, představme si úsečku AB (v mé branži bych použil termín dvousložkový fázový diagram, ale to by se tu asi nikdo nechytal :-D), kde dejme tomu, že A je zazpívat píseň s absolutním respektem k tomu, jak byla napsaná a B je naopak překopat píseň úplně od základů. Někdo je striktním zastáncem toho, že výkon by měl ležet v bodě A, někdo je zas pro bod B a já osobně zastávám názor, že
1) výkon byl měl ve VĚTŠINĚ PŘÍPADŮ (tj. připouštím i výjimky uvedené o řádek výše) ležet někde mezi oběma body
a
2) poloha bodu na přímce se mění píseň od písně, tj. jsou zkrátka písně, které jsou dokonalé tak jak jsou a já osobně bych je (samozřejmě za předpokladu, že bych byl pěvecky a hudebně nadanější) coveroval pokud možno s co největší úctou k originálu a jen decentně tam dodal něco svého a sem řadím právě třeba Čerešně. A pak jsou písně, které jsou v původní verzi buď umělecky nekvalitní, nebo nedostatečně efektní pro zaujetí diváků soutěže a/nebo jsou značně ohrané, pak je vysloveně na místě je ozvláštnit nějakým vlastním osobním vkladem. Samozřejmě jsou ještě příklady písní, které jsou sice dobré a efektní, ale zároveň jim tolik neublíží, když si je zpěvák předělá podle svého – jako příklad bych uvedl Emminu verzi Beautiful z castingu. Nicméně, odlišují se jak polohy „ideálních bodů“ pro jednotlivé písně, tak i polohy bodů tetéž písně u různých posluchačů – jinými slovy, kdybys vzal pět lidí vyznávajících mou teorii a nechal je posoudit jeden song, je dost možné, že bys dostal klidně i tři nebo celých pět rozdílných výsledků. Tím se oslím můstkem dostávám i k tomu, že jsem nikde netvrdil, že se to nepovedlo (a myslím, že ani Scalex nic takového říct nechtěl, ale k tomu se musí vyjádřit sám, nemohu psát za něho :-)). Jen říkám, že kdybych zde ventiloval své nadšení z Emminy verze, tak bych si poněkud lhal do kapsy a musel bych sám sebe obvinit z „neobjektivity“ (doufám, že nemusím rozepisovat přesný výklad výrazu „objektivita“ v tomto kontextu), neboť Emma je moje No. 1 v tomto finále a to navíc celkem jasně. Ale uznávám, že někomu se to líbilo (v souladu s tím, co jsem psal výše), protože po technické stránce bylo (alespoň pro mé laické ucho) vše v pořádku a rozhodně existuje spousta písní, kterým by takováto úprava neskutečně slušela (nemluvě o představě slyšet něco takového naživo v klubu, sedět si u stolku pár metrů od pódia a upíjet u toho nějaké dobré víno).
Suma sumárum, víceméně jsem jen chtěl vysvětlit, proč i mne u Emmy něco bránilo v absolutním hodnocení a nastínit svůj názor na téma: originalita vs. respekt k původní verzi ;-).

91
jab
Reagovat

Řeknu to ještě jinak: nezazlívám Emmě její verzi a její muzikantský náhled na tuto píseň, naopak jej plně respektuji a jsem rád, že se o nějakém vlastním názoru dá hovořit (a rozhodně jí nedoporučuju slepě přetvářet svůj hudební názor tak, aby se zalíbil diskutérům z fóra, ale to snad při její inteligenci nehrozí :-D). Na druhou stranu, nemohu hodnotit stylem: „bylo to čisté, bylo to originální, ohodnotím to jako touchdown“, i když bych si optimální verzi představoval jinak. Já zkrátka hodnotím komplexně – snažím se v mezích svého sluchu ohodnotit technickou stránku vystoupení i osobní vklad, ale zároveň do toho vmontuji i svůj subjektivní pocit ze vzniklé verze. ;-)

92
Mila2
Reagovat

dolores: no taky se mi Palo líbil ve společné písničce. Rozhodně mu to se slečnou nejvíc slušelo :-) a ukázal, že se umí i pohybovat, když má důvod :-)

93
Mila2
Reagovat

pouštím si znovu nedělní číslo Pala.. škoda těch slok, hlavně té první, ale refrén dal výborně. Kdo mu zpíval druhý hlas?

94
Prochor
Reagovat

Prosím všechny, kteří reagují na moje provokace aby mně nebrali vážně. Moje odhady spočívají na těchto předpokladech:
a) Nejprestiznější stránka RS Panáček (a jinam nikdy nepíšu a neprovokuji) je nejsofistikovanější hodnocení vystoupení díky DJ_Vlado a Scalex (kterých si opravdu vážím) ale je to uzavřený svět sám pro sebe.
b) FB Superstar (pro mě nejaktuálnější hodnocení fanoušků všech kategorií). Např. na Panáčkovi se Sabčíka zastali dvě nebo tři zblouzené ovečky na FB ale převažují : “ Sabinka je tak hodná a krásná a ještě krásně zpívá“.
c) FB Slepčíků je opravdu horká půda. Nepřeji nikomu co se o sobě dozví po kritice jejich miláčků.
Z toho ze všeho mi vychází odhad letošní řady.

95
betty
Reagovat

@jab: Mně se píseň Čerešně nejvíce líbí v podání Zuzky Kronerové. Je to takové čisté, jakoby příběh vyprávěla, ale přitom i krásně něžně zpívá.

96
Prochor
Reagovat

Prosím – zaměňte Sabčíka za Slepčíka, děkuji.

97
ales-winner emma
Reagovat

Prochor at je jen at je ale stejně jím to nebude nic platné jsem optimista

98
Prochor
Reagovat

87 – Tomáš
„Pavol vyhraje.“
To myslíš vážně????
Příští neděli tě čeká kruté zklamání:-)))
Mimochodem Tomáši děkuji za termín „Očekávaná nuda“ ta totiž právě probíhá jenže si každý z nás pod tím pojmem představuje něco jiného.
Ty oči, které uvidí vyhrát Emmu se nazývají takzvané „zlaté oči“.

99
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Tak ještě aby mě někdy zklamání nečekalo. To bych se potom sám divil. :D

100
J
Reagovat

@Tomáš: Este mozes dufat v postup Pala a vo vypadnutie Stepana, ale ak by k tomu doslo, som si ista, ze Soukup si presadi a Klara sa k nemu prida a presvedcia aj Martu s Haberom o udeleni DK pre Stepana. Ine vychodisko nevidim. Palo musi excelovat, musi bodovat, zo Slovenska dostat viac hlasov nez Veronika a to by musel zaspievat od ELANU OD TATIER K DUNAJU a este byt super v duete. Takze pri najhorsom, aby bol v duete so Stepanom alebo Veronikou alebo s Emmou, lebo len tam moze byt dobry. Len takto moze ujst hrobarovi z lopaty.

101
Prochor
Reagovat

Tomáši – spojují nás dvě věci
Za prvé si nepřeju aby Slepčíkovci uspěli protože si to nezaslouží.
Za druhé nechci očekávanou nudu ( podle mně Slepčíkovci, podle tebe Emma).

Rozděluje nás jediná věc – že to přeji Emmně a ty jí (nevím proč) nepřeješ.
Já jí to přeju z jednoduchého důvodu – protože jsem se do ní zamiloval.
Ale zase musím přiznat, že Čerešně byla Potěmkonova vesnice – vlažný ohlas publika, nadsazené hodnocení poroty. V postatě souhlasím spíš s hodnocením Scalexe.
Je na čase, aby Emma ukázala svoje bavičské kvality, které se objevili ze záběrů ze zákulisí. Emma je dobrá holka, se kterou je sranda. Jenže před diváky brnká prstíky do mirofonu a její vystoupení jsou zastrašená a nejistá.

102
bezik
Reagovat

@jab: Sice vím docela dobře , co je dvousložkový fázový diagram, nicméně se stejně nechytám :D Coverovat něco jen s nějakou „decentní“ (rozumím skoro žádnou :D) úpravou, no proboha proč ? Pak si radši pouštějme originál. Naopak coverovat věci „umělecky nekvalitní“ ? Zase , k čemu, na co , proč ? Je-li něco brak, proč se tomu vůbec věnovat ? Dál nejsem schopen tok tvých myšlenek sledovat, což přičítám většímu než malému množství dobrého červeného vína ;-)

103
Tomáš
Reagovat

@J: Podívej se, to jak to popisuješ je všechno tak strašně moc složité, že se snad raději vykašlu i na to abych mu poslal hlasy. Protože je pravda že i kdyby postoupil a vypadli by Veronika nebo Štěpán, tak stejně dostanou Divokou kartu a Pavol to pak v dalším kole odskáče stejně za ně tak jako tak. Tak proč se o něco vůbec snažit? Tak vypadne no – pokud má vypadnout, tak vypadne stejně. Pokud někoho baví víc se dívat na Veroniku, sice to nechápu ale co nadělám. Ono pro Pala je to stejně úplně jedno jak se umístí, sice by ho postup jistě potěšil, ale když to nepůjde, tak co se dá dělat. Stejně to nemůže celé vyhrát tak jako tak. Na jeho další život a případnou kariéru umístění vliv mít nebude. Pouze SuperStar bude zase ochuzena a zase tam bude o jednoho zajímavého člověka méně – jedině pro tu soutěž samotnou to bude mínus. Za sebe už si říkám, ať to teda dopadne jak chce. Jediná jiná možnost je, že vypadne Sabina…mám ji rád, ale v tuhle chvíli bych ji už obětoval daleko raději než Pala.

@Prochor: Tak to si trochu pleteš pojmy. :D Jak si na to přišel, že si nepřeju aby uspěli Slepčíkovi? Já jim naopak úspěch oboum dvoum přeju, takže tohle nás rozhodně nespojuje. :D To že bych teď volil vypadnutí Sabiny jako cestu daleko menšího zla než vypadnutí Pala ( protože ona už podle mě v soutěži dosáhla svého stropu a vše ukázala, ale v Palovi ještě je potenciál se zlepšovat a překvapovat ) když nikdo jiný v podstatě asi vypadnout nemůže, vůbec neznamená že bych jim nepřál úspěch.

104
Ally
Reagovat

Děcka s váma je ale stejně asi větší sranda než s celou Superstar :) Jedni tu píšou diplomku málem na Emmu a skladbu Čerešne:)..holky zase na Pala..Tomáš..

Jeste , že je ta SS tak krátka nebo by to Pyco asi po dalších večerech s Jitkou zabalil a šel raději debatovat sem :) aj s Haberou :)

105
bezik
Reagovat

@Ally: :D :D Já myslím, že Pyco s Haberou tu nejsou jen proto, že jim Liška existenci Panáčka pečlivě tají ;-)

106
jab
Reagovat

@bezik:
Decentní úpravou nemyslím „skoro žádnou,“ ale takovou, která do skladby něco nového vnese, aniž by ji výrazně překopala. Takže ve výsledku si skladba zachová svůj původní půvab, ale zároveň je cover stále snadno odlišitelný od originálu. Coverovat sr***y a nekvalitní věci může mít jedno opodstatnění – zábavná vložka a takové odlehčení na koncertu (vím, že je to brak a proto si z toho udělám srandu), na studiové nahrávce na CD to však už tolik fungovat nebude, na youtube to však bodovat může.
Samozřejmě, že to zasazení bodu na pomyslnou křivku AB nelze dělat matematicky, ale čistě intuitivně na základě individuálního hudebního cítění, což plně koresponduje s tvojí zásadou, že zpěv není atletika.
Ještě jedna myšlenka mě napadla – občas se (víceméně) shodnout s autorem originálu je vlastně taky hudební názor ;-).

@betty: Díky za Kronerovou, pustil jsem si verzi s kapelou Davida Krause a je to opravdu úžasně odzpívané (a procítěné)…i zahrané :-)

107
bezik
Reagovat

@jab: Čili jestli tomu správně rozumím, takový mírný pokrok v mezích zákona :D To pak musíš třeba z remixů úplně vyšilovat :D Mě právě v dnešní době remixů a totálních překopávek přišla Emmy verze velmi velmi decentní, byť jazzová, přesto velmi ctítí originál.
Nezlobte se pánové (a nebo i klidně zlobte :D), mě tak trochu přijde, že prostě k dílu nepřistupujete nepředpojatě ale s jasnou představou, co chcete dostat, To je pak těžký :D Co kdybys ten originál vůbec neznal ? jak by ses na to tvářil ? Vy si tak trochu dupete nožičkou „já chci svoje karaoke a ona si ta Emma tam dělá co chce !!! To je nějakej pořádek tohleto !!! “ :D :D
PS. jestli jsem příliš drzý tak se omlouvám , ale dopíjíme třetí láhev ;-)

108
bezik
Reagovat

@jab: Ještě k těm coverům, něco jsem si poslechl. Kornerová je krásný příklad coveru milého, ale zbytečného. Kvalitní, příjemné, ale jedním uchem tam, druhým ven, nic nezůstane, protože tam není nic nového. Naopak Zuzana Maurery s Henrym Tothem jsou příkladem coveru vynikajícího. Takhle to má vypadat, aby to dávalo smysl. Jinak raději poslouchejme jen originály.

109
dolores
Reagovat

@bezik: Kronerova nie je cover, Kronerova je original, Hegerka si to len potom od nej pozicala, lebo sa jej to pacilo.
a Zuzka Maurery je tiez super, to som tu zabudla spomenut. mne napr.absolutne nevadi, ked si spevacka urobi svoju, hoci aj soulovu alebo jazzovu verziu a zmeni melodicku linku. len jej to ja potrebujem zbastit aj s navijakom, Hegerke, Zuzke aj jednej aj druhej som to zbastila, isli po texte, spievali to ako pribeh, (ako tu spomenula betty), ktory cloveka dostane,.. Emma to ako pribeh imho celkom neponala, ona to zaspievala krasne, ako vzdy svojou charizmou to rozziarila, ako to len ona vie, zaco ju mam rada… ale na touchdown mi to nestacilo, neuverila som je to celkom…cakala som ovela viac. pritom ako vies jej velmi fandim a jej song zo semifinale ma stale neskutocne uchvacuje.

110
dolores
Reagovat

@jab: toto je hotova vedecka studia :D das aj graficke znazornenie ? :)))

@Prochor: Panacek je uzvrety svet, to mas pravdu, ale aj FB, ktoremu ty veris je falosny svet, ktory nezodpoveda skutocnosti, vid vypadnutie Krizku, … mal o dost viac lajkov a oslavnych komentarov ako Stepan, Pavol a Barbora. a vidis, bolo to klamlive, islo o to, ci ti ludia boli ochotni obetovat za neho peniaze na sms. neboli.

111
bezik
Reagovat

@dolores: Aha, tak natolik zase genezi toho songu neznám. V tom případě se paní Kronerové nesmírně omlouvám, protože proč by ona přinášela něco nového, když je původní :D Nicméně pokud bych to znal pouze z její verze, asi by ta píseň u mě skončila v zapomnění. Něco mimořádného z toho udělal až cover paní Hegerové ;-)
Jinak s tebou souhlasím, i jsem to myslím již napsal, že verze kterou si Emma zvolila jí umožnila se vyhnout tomu, aby musela tak jít po textu. Ta píseň je textově pro zralou dámu a pokud by šla po textu dvacetiletá, neubránila by se jisté trapnosti. Ona to pojala více muzikantsky, šla víc po tónech než po textu, což si myslím byl v jejím věku nejrozumnější způsob jak to pojmout. Pokud jste od toho očekávali další Kronerovou či Hegerovou, jen zase jinak ozvláštěnou barvou hlasu či výrazem, pak asi muselo dojít ke zklamání. Já jsem to neočekával, takže jsem velmi spokojen ;-)

112
okkvp
Reagovat

Kdyby Emma nenatáhla na začátku ty dvě ú (blúzku, halúzkou), a na úplným konci si odpustila hru na divu (to poslední tádá), tak by moje ucho hlásilo velkou spokojenost. Takhle jen spokojenost, potřebovalo by to imho ještě vychytat a očistit od trošinku prosakující povýšené samolibosti.
Ale myslím, že se dopustila velmi zajímavé verze. Verze která sice není tak hluboká jako u H. Hegerové, ani tak průzračná jako u Z. Kronerové, a přesto je důstojným pokusem o jiné uchopení původního obsahu.
Neřekla bych, že by motivací k tvorbě cover verze nutně musela být ambice udělat ji lepší než originál, já mám obecně raději verze, z kterých to necítím.

113
bezik
Reagovat

@okkvp: V tom nejsme vepři :D Dělat cover aby byl lepší jak originál je nesmysl, jde o to dát do něj něco ze sebe aby to mělo smysl a něco dalšího to dalo posluchači. Pokud se náhodou stane, že je pak třeba cover přijat mnohem lépe než originál, to už je jen možný efekt v druhém plánu, ale souhlasím, že je nesmysl aby to byl motiv pro tvorbu.

114
dolores
Reagovat

@bezik: neviem ktoru Kronerku si pocul, ak tu z Krausovho programu, tak tam uz to nie je ono, tam uz je starsia pani. ten original bez obrazu je pravy orechovy, skoda, ze je to len zvukova nahravka, ja som to videla v telke, bolo to celkove super.
a mas pravdu, bola som tak trochu z Emmy rozcarovana..:)) myslim, ze aj ako mlada baba mohla ist viac po texte, pridat trochu herectva, ved predsa ukazala v dokrutkach, ze ma komedialny talent :D

@Mila2: myslim, nikto mu tam nespieval druhy hlas… tie vokaly Palovi urobili normalne cez pocitac.

115
bezik
Reagovat

@dolores: Slyšel jsem jen tu u Krause. Dobrá, jdu hledat ;-)
„ist viac po texte, pridat trochu herectva,“, no to si právě myslím že by byl ošklivý průšvih, hraničící s trapnou komedií. Ale to už se nedozvíme.

116
okkvp
Reagovat

@dolores: hm, Zuzanu Maurery + Henry Toth neznala jsem – začátek líbil, pak jsem se ve střední části lehkla až nadskočila nad židlí … a do konce už jsem to nevydýchala.
Jako celek na první dva poslechy nesedlo až nesedlo veeelmi. Ta střední část je pro mě do písničky nepatřící osobní exhibice – obou. Nepochopila jsem proč drama jak v detektivce.
(tohle mi zrovna přijde jako zářný příklad oné snahy origo trumfovat)

117
bezik
Reagovat

@okkvp: Možná že pridlúhá tretí halúzka ;-) :D Mě verze Zuzany Maurer přijde naprosto skvělá, Chce to je neočekávat to známé, zažité. Nakonec proč myslíš, že na závěr vyplázne na posluchače jazyk ?! ;-) :D

118
okkvp
Reagovat

@bezik: Očekávat očekáváné – tím netrpím, zvlášť když záměrně sjíždím cover verzi. Vyplazeného jazyka nevšimla, protože po nadskočení jsem se raději už nedívala a jen poslouchala. … nechápu ale ani s jazykem, klidně se mé nedostatečné úrovni řehni ještě zejtra

119
bezik
Reagovat

@okkvp: Nic ve zlým , jen jsem si představil jak jsi nadskočila :D

120
okkvp
Reagovat

@bezik: a před chvílí jsem nadskočila podruhý, protože jsem otevřela článek o domě „hříbečku“ (jdu si pouštět Rammstein)

121
bezik
Reagovat

@okkvp: Myslíš Hozmana ? No jo, on je chytrej, v Katalánsku všechno, co je inspirované Gaudím zabere ;-) Ale je to docela zábavné, nakonec, proč ne.
Rammstein určitě zabere ;-)

122
BarBora
Reagovat

Ja to zas vidím tak, že čerešne nie sú hymna, aby sa k tej piesni pristupovalo s posvátnou úctou. Hegerka ju dáva skvostne, ale od toho je Hegerová.
Mňa Emma úplne dostala, milujem ten pocit, keď ma spevák dostane akoby „mimo svet“, zaľahne ma atmosféra a len čučím a užívam si tú náladu. To dlhé ú uz ani nejdem odsledovať, aj na tú slovenčinu vždy zabudnem, lebo ma magičnosť Emminej verzie vždy dostane a zabudnem na „úlohu“, ktorú som sa chystala splniť.
Jediné, čo som si hneď na začiatku všimla, že nevyzerala uvoľnená, ale, ako skoro všetci, akoby išla skôr pred súdny tribunál a nie pred obecenstvo. Na mňa pôsobia, akoby neboli dostatočne pripravení a z toho neistí, neveria si tak, akoby mal.

123
ales-winner emma
Reagovat

Prochor ty ses nám do emmičky zamiloval nejsi jediný ale máme oba asi smůlu ona se hodí k danovi asi tak

124
jab
Reagovat

@dolores:
108 – Naprosto souhlasím s tvým hodnocením – bylo to skvělé, ale na touchdown mi tomu cosi chybělo.
109 – No jo, tohle zkrátka nemoc z povolání :-D.

@bezik:
Tak z remixů nevyšiluju, protože je neberu příliš vážně :-). Radši si totiž pouštím originály. Jinak tím mírným pokrokem v mezích zákona může být už jen, jak Scalex podotkl, že coverující zpěvák má jinou barvu hlasu, případně jiné frázování než původní interpret. Stejně tak se dá udělat mírná obměna tím, že se zachová melodická linka, ale použije se jiný doprovod (buď se obmění použité hud. nástroje nebo se použije jiným „roll,“ atd.).
Ještě ke zbytečnosti coveru – záleží na tom, jak se cover prezentován. Pokud ho chci vydat jako oficiální signl nebo plnohodnotnou stopu na CD, tak pak je opravdu imho třeba do něj přinést nějaký větší osobní vklad. Pokud se jedná o překvapení pro fanoušky na koncertě nebo na youtube, případně bonus na CD, tak tam mi osobně zas tolik nevadí, když cover není příliš inovativní a slouží spíš jako pocta původnímu interpretovi a jeho písni.

125
dolores
Reagovat

@okkvp: ta stredna cast na prvykrat aj mna prekvapila, ale nebol to dovod tu piesen jej neuverit. cim viac to pocuvam, tym viac mi to tam sedi .. ale chapem ta, kazdy mame ine prijimace :D Zuzka Maurery je skvela herecka, a sansony coveruje bravurne vid. Lasko prokleta.. je to u mna zriedkave mat zimomriavky, ale tu ich mam a celu pesnicku s nou prezivam a mam slzy na krajicku :) viem Hegerka je genialna, u nej nepotrebujem ani vizualnu stranku, aby som jej to zbastila tam ten prednes mieri primo do srdca,… ale Zuzana sa jej veru dost priblizuje
https://www.youtube.com/watch?v=3hT7wN2AzXc

126
irena
Reagovat

Mně Emmino podání nevadilo, i když Hegerová je jen jedna. Ale pokud se zpěvem a provedením někdo Hegerové přibližuje, je to podle mě hlavně Szidi Tobias, například:

https://www.youtube.com/watch?v=6KuGQOAp4XQ
nebo
https://www.youtube.com/watch?v=F2vdLx4Lhq0

127
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Chlapi no tak si najděte jinou holku mimo SuperStar nebo to je to takovej problém? :-) Třeba byste pak přestali nad Emmou až tak přehnaně uslintávat, kdyby ste si ty hormony vybouřily někde jinde…mě se teda líbí Sabina a je mi hodně sympatická, určitě bych si v běžném životě dal říct kdybych nebyl zadaný, ale že bych se do ní zamiloval jen na základě toho že ji vidím v SuperStar? To zase ne. :D

128
akša
Reagovat

@bezik: Celý vtip je v tom, že Čerešne neboli napísané pre zrelú dámu, ale pre mladé dievča. Ja si pamätám, keď prvýkrát odzneli v tv programe Lasicu a Satinského Ktosi je za dverami v druhej polovici 70.rokov, keď ich hosťom bola práve Zuzana Krórnerová, ktorá bola vtedy skutočne ešte veľmi mladá. Pieseň bola súčasťou programu a bola prezentovaná tak trochu roztopašne, Zuzana cudne klopila očami a pýriac sa s huncútskym úsmevom spievala o svojom erotickom prebúdzaní. Hegerová ako veľmi zrelá dáma pieseň posunula to svojej zádumčivej verzie, keď nostalgicky spomína na dávno stratnú mladosť.
A Emma to nepoňala ani tak, ani tak a vlastne nijako. Ona tam rovno mohla spievať „lala“ alebo „pec nám spadla“ a efekt by bol rovnaký. Predviedla by hlas, džezové cítenie a vôbec seba samú, ale nie podstatu tej piesne. A navyše pre ňu bola slovenčina neprekonateľnou prekážkou, mne skoro uši roztrhlo. Tak som zvedavá, čo predvedie v česko-slovenskom kole, či tá jej čerešňová slovenčina bola len výnimočná indispozícia alebo po slovensky spievať naozaj nevie.

129
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš no promin ale to snad nemůžeš myslet vážně se slepčíkovou no fuj a ano ale znáš nás i zadaní mohou podvést nebo se mýlím jinak mě hodně překvapila jedna věc že emmu začínají hrát v jedné nejmenované hitparádě ted sem si stáhnul její zatím všechny věci ze superstar a půjdu poslouchat a možná ti taky tomáši poděkovat musím se nad sebou zamyslet díky

130
J
Reagovat

Prave som sa pristihla, ze si Palovo aj ked nie prilis perfektne I DON´T WANT TO MISS A THING pustam uz asi po 15-krat. Ak mam byt uprimna tak aj s jeho spievanim sa mi to velmi paci, cize nie je to len o tom, ze mu fandim. Skor by som povedala, ze sa mi tym, co spieva striafa do hudobneho vkusu alebo veci, co si bezne pustam. Aj ked na druhej strane Aerosmith zasa nepatria k mojim oblubencom. Ale vzdy tomu dam prednost pred Hegerovou, dokonca aj pred Adele a to uz nevravim o Demi Lovato a Let it go. Nech to bolo tou Veronikou skvelo odspievane a aj ta podiova rozpravka super odvedena, tak to malo pre mna caro len raz. A tie ceresne sa mi pacili najma od Hegerovej, preto ma ta Emma ani neoslovila. Stepan sa mi v tom Hallelujah pacil ovela viac nez Cisar minuly rok v HLASE. Ale mam pocit, ze Stepan spieval asi aj dlhsiu verziu, inak vystavanu a po Palovi je to dalsi sutazny vykon, ktory si najviac pustam. O to viac ma bude samotne vypadnutie Pala zo sutaze mrziet, lebo potom to tam budu pre mna nezaujivamave hudobne vybery. Tutovo nebude ani rockove kolo a to potom u mna tato SuperStar spadne z D-ckovej az na F-kovu. Takze tuto nedelu si to este asi tak nejako vychutnam. A v pripade, ze nevypadne Sabina, ale Palo, tak mam v umysle, uz to nepozerat nielen v priamom prenose so vsetkymi tymi blbymi reklamami typu COZE JE TO 50-ka, vtedy to prepinam na JOJku alebo STV1. Dokonca mi to nestoji si pustit s tymi vsetkymi reklamami aj z archivu. Jeden dobry pan hadze na youtube videa + hodnotenie. Takze si budem potom pozerat len tie videa a hodnotenie z youtube a to Stepana, Emmu a Veroniku, dokial tam budu. Zaroven Stepanovi potom budem drzat palce, aby sa tam co najdlhsie ohrial aj na ukor Veroniky a dokonca Emmy (co urcite hrozit nebude). Takze aspon Emme doprajem ten titul SK SuperStar, ktorou sa stane. Asi takto. Pretoze tie dlhe reklamy, mi za spievajuce decko s dievcenskym hlasom a vecne trapiacu sa priemerne technicku spevacku stat nebudu.

131
ales-winner emma
Reagovat

mě zaujala ještě jedna věc jak včera na bulvárním webu byli spekulace že emma má něco s Pavlem kovalíčkem a ona potom psala že se tomu směje ale ok dokonce byla chvilku i na webu superstar tam dala ty smajlíky a já se bavil jak se to může stát když beru v potaz tuto soutěž ale však emma ví co může a co nemůže ale mě to pobavilo no

132
ales-winner emma
Reagovat

a ještě poslední zpráva prý už zítra budou vědět co budou zpívat psala emma na svém ůčtu ask.fm z toho my vyplinulo že bychom všichni zítra nebo v pátek nejpozději mohli od Vlada dozvědět playlist

133
J
Reagovat

@ales-winner emma: Podla mna sa Palo citil tak trosku zle po tom co to odspieval a najma po kartaci od poroty. A Emma ako kamaratka a pretoze je aj citliva bytost ho tak po kamaratsky utesila. Len idiot by za tym videl viac. Preto sa Emma z toho smiala Alesi Jevicky.

134
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Narovinu ti říkám, že mě ty tvoje sračky už nebaví číst. Nevím proč na tebe zase reaguju…

135
Iva
Reagovat

@Barunka:

:-o :-/
Nechápu…
:-(

136
Tomáš
Reagovat

@J: Já si pouštím z nedělních výkonů taky nejvíc Pala a na druhém místě Štěpána. Ty ostatní prakticky vůbec ( jen sem si asi dvakrát pustil Dalibora a Emmu dneska jednou když ste ji tady tak rozebírali a jen sem se utvrdil v tom, že se mi ta píseň v jejím podání nelíbí vůbec ). Ironií osudu asi je, že Pavol ani Štěpán se vítězi této show nestanou ani omylem a šance mají asi jedny z nejmenších ( když nepočítám Sabinu, u které je šance na vítězství ještě menší než žádná ).

137
Tomáš
Reagovat

Že by chtěl někdo odstřelit už i Slepčíka? Teď sem se dozvěděl, že má v neděli zpívat Vyznání od skupiny Oceán. Ale zatím nepotvrzená informace.

138
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, pocuvaj ja som rozmyslala nad tym, co by sa muselo stat, aby Sabina na hlasy od divakov vypadla. Palo by musel spevacky excelovat, aby dostal vacsinu hlasov zo Slovenska a pripadne aj nejake z Ciech a zaroven dostat nezmyselny kartac od poroty, co by popudil vela divakov, aby mu tie hlasy naposielali natruc porote. Sabina, by musela byt ani dobra ani zla, aby neschytala kartac od poroty (tym by sa jej fans o nu nemuseli bat a zbytocne nenaposielat vela sms). Zaroven Dalibor by musel podat svoj najhorsi vykon a dostat kritiku od porotcov, aby fanynky zacali mat o neho strach a namiesto Sabiny jemu poslali nenormalne vela sms-iek. Len takto sa moze stat zazrak, ze vypadne Sabina. Inu cestu nevidim.

139
dolores
Reagovat

@akša: absolutne suhlasim so vsetkym co si napisala, az na tu slovencinu, mne to az tak nevadilo, mne to prislo skor take roztomile.

to bolo v Ktosi je za dverami ? mne sa zdalo, ze v nejakom inom komedialnom programe. ja som to tiez videla asi az v reprize, ale bolo to neskutocne, ako to Kronerka podala :D malo to komicky charakter, spominam si na tie jej oci ako nimi klipkala, pripominala mi tu Zlatku, ktoru genialne zahrala v Nevere po slovensky :D ….Ceresne boli napisane vlastne len pre ucel tej show, a mam dojem (oprav ma, ak si zle spominam), ze do toho Lasica so Satinskym robili svoje typicke opicky, tvarili sa pritom potmehutksy, a tak…
ked potom cely cas je clovek s tym stotozneny plus prida sa krasna vaznejsia verzia od Hegerky, aj inych spevacok, tak potom necudo, ze pocitujem iste sklamanie z Emminho prednesu, ale som k nej zhovievava, toto su narychlo za tyzden zbuchane „zadania“ od produkcie, v tej casovej aj psychickej tiesni sa tazko rodi dokonalost vyrazova, technicka, aranzerska ….navyse ked je spevacka len amaterka. jedine, co ma stve je porotou neprimerane vychvalovanie do nebies, ziadna vytka, naproti tomu taky Pavol, ktory mal v tom svojom vystupeni aj dobre momenty dostane sodu, bez jedneho slovicka podpory … min. 70% divakov berie slova poroty ako pismo svate a jedinu absolutnu pravdu, a to je na tom to paradoxne :/

140
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: samozrejme nic to nemusi znamenat, ale mne to neprislo len kamaratske, min. z Palovej strany :DD su tam stale spolu, ako v ponorke, moze sa stat vselico, aj ked Emma samozrejme nakoniec zamieri do vyssich sfer ako je Palo…. a ty teraz co, pojdes jej strazit izbu na hoteli, aby jej tam nahodou niekto nevliezol ? :)))

141
Tomáš
Reagovat

@J: No jo, tak tohle všechno dohromady se asi fakt nestane. Takže nevypadne Sabina, Dalibor ani Emma. Kdyby náhodou vypadli Veronika nebo Štěpán, porota na ně použije Divokou kartu a v následujícím kole stejně vypadne Pavol místo nich a oni postoupí protože budou mít ´´zaktivované´´´fanoušky díky DK jako kdysi Harich. Takže nezbývá než se rozloučit – pápá Palo (((((

142
Tomáš
Reagovat

@J: Ale přece jen mám malinkatou naději, ta vždycky umírá poslední. Co když se Sabina pohybuje v hlasování teď ve finálových kolech už někde na chvostu a co když teď měla jen o trošku více hlasů než vypadlá Barbora? Vždyť i minulý týden když vypadl Dan už Sabina v té poslední trojici stála narozdíl od Pala, který v tom kole postoupil hned jako druhý po Slepčíkovi. IMHO Dalibor musel Sabině ve finále ubrat hodně hlasů a velmi ji oslabit. Dvě kola měla štěstí a nějak s odřenýma ušima se ve finále udržela, ale teď už to stačit nemusí. I když samozřejmě, bude li její ohrožení jasné, můžou zase Slepčík fans na smskách výrazně přidat. Řekl bych, že se dostáváme skutečně do takové slepé uličky, jejíž rozuzlení bude ale v neděli o to zajímavější…a možná i smutnější.

143
dolores
Reagovat

@J: ja ten Palov Armagedon tiez pocuvam :D a pri vsetkej ucte k tebe, jaikudovi a vsetkym fans GG, nemozem si pomoct, jeho verzia sa mi paci viac. jemu su vycitane slohy, a co ona ?… nezdravo znejuce hlasivky, prehnane udyhcane… miestami s tym jej tenkym falzetom, afektovane nevkusne koncovky… refreny uz dobre, ale tie mal dobre aj Palo, u neho citim viac emocii. pritom ona za toto bola, ak si dobre spominam porotou vynasana na Olymp…
jedno sa jej musi uznat (a vzdy som ju zato chvalila), ze nikdy nie je falosna, ze skvele pocuje a intonuje

144
Tomáš
Reagovat

@dolores: A hned si jdu Palův Aerosmith zase pustit. Sem zvědavý kolik nás tady bude v neděli prohazovat televizi oknem. ( On opravdu dokáže dát do písniček víc emocí než technicky dokonalejší zpěvačky a tím i u mě vítězí…

145
ales-winner emma
Reagovat

ale já to nepopírám mě to snad příjde jako kdybych za to mohl já ale to je vcelku jedno Tomáš-to na ty tvoje příspěvky nikdo není zvědavý debile a už na tebe nebudu nikdy reagovat seš zakomplexovaný slepčíkovec obecný sbohem dolores samozřejmě že nie jenom mě to pobavilo stejně bude chodit s danom různým bulvárním shitům navzdory

146
ales-winner emma
Reagovat

dolores ano z jeho strany možná ze strany emmi ne a znovu opakuji že nepůjdu před hotel to není můj styl nejsem Tomáš

147
J
Reagovat

@dolores: Mne sa Guncikovej ani Krovakovej verzia I DON´T WANT TO MISS A THING nepacili. Gabina to mala rockovo dobre, ale velmi citovo ploche. Najviac sa mne pacil DAVID COOK z AI
https://www.youtube.com/watch?v=A2Y1TnU1Dc8

a takisto aj Haenowova verzia napriek kritike od Mel B. mala svoje kuzlo, co chybalo Gabine ale aj Sabine.

148
leea
Reagovat

@J: Indie- rock? Pokud myslíš v soutěži, tak to záleží jaké playlisty sestavila produkce a jestli vůbec nějaký song v tomto stylu zařadila. Někdo chce mermomocí mít ze soutěžících poslušné loutky do muzikálů a ani se tím netají, vzhledem k tomu, jak letošní superstar probíhá. Někomu vadí, že se v minulých letech psalo o těch, co se v superstar prosadili, tak vybrali do finále takové typy, po kterých po soutěži ani pes neštěkne. Přesně jak to chtějí někteří diskutéři z bulvárních plátků, kteří přímo žijí v minulosti. Aby náhodou někdo ze superstar neohrozil hudební dinosaury z dob minulých plus současnou hudební scénu typu Chinaski či Kabáti. Tak jdou Nova s Markízou těmto lidem na ruku, jsou to jejich diváci, že?
A pokud máš na mysli, že by někdo ze soutěžících dělal indie- rock po soutěži, tak to by sice šlo, ale fanoušci tohoto žánru nejsou fanoušci Novy, Superstar a komerce, takže pokud by ho pořadatelé pozvali do klubu či na fesťák, tak by si vyslechl řeči typu hraje si na muzikanta, przní styl nebo by ho lidé ignorovali. Miro, Gábina , Petrové Bende s Poláčkem, ale i Aneta by mohli vyprávět. Bohužel lidé s předsudky vůči superstar mají lví podíl na současném stavu hudební scény i na hudebním socialismu.

149
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Jéžiš ty demente, se podívej na svoje příspěvky, který sou ještě víc k smíchu než ty moje. Kdyby tě aspoň ty čárky někdo psát naučil. :-)))))) No nic, já taky doufám že odteď už na sebe opravdu nebudeme vzájemně vůbec reagovat a že to taky oba dva dodržíme. Protože na tebe reagovat nemá smysl, připadáš mi jak automat.

150
ales-winner emma
Reagovat

tady se rozjela dost zvláštní debata ke které milerád přispěji takže asi takhle ted vypadne slepčíková pak Pavol ale dostane DK takže bude zpět ve hře 5 finálové kolo bude nejzajimavější dva češi bohužel asi slepčík s štěpánem na jedné straně a na straně druhé dvě slovenky danišová s emmou ale bude to asi jinak pokud bude využitá DK v dalším kole půjdou dva pryč ale emma v GF bude tak a ted chci slyšet vaše komentáře jak to vidíte vy ale prosím opravdu jen pravdivé ne vaše spekulace děkuji

151
J
Reagovat

@Tomáš: Ja som si to len dnes pustila 5-krat. Ale to bude aj tym, ze je to naozaj hudobny klenot aj keby to bolo zaspievane indie rockerom Palom Kovalickom. Za to moze jednako ta piesen sama o sebe a Palo jej tam dava taky slabsi rockovy naboj. Dokonca 4-krat som to pocuvala bez toho, aby som sa na to divala. Na zaver mozem len dodat, ze hudobny velkohit sa da pocuvat aj v priemernej spevackej verzii, kym hudobne nevelkohity ta zaujmu len raz aj ked vynikajucim spevackym prevedenim.

152
dolores
Reagovat

@Tomáš: budem sa opakovat, ale DK je uplne zbytocna hovadina …no mas pravdu.. ta je pripravena pre Stepana alebo pre Danisovu.. udelenie DK pre nu by bolo pompezne zavrsenie dojimaveho pribehu. ale na druhej strane zmobilizovanie fanusikovskej zakladne viac funguje u chlapcov, tak je aj mala nadej, zeby povolali naspat Pavla.. (a verim, ze baby by sa zmobilizovali).. lenze to asi neurobia, pretoze sa vyjadril ze tu sutaz ani nechce vyhrat… takze istu DK ma len Stepan a Dalibor -ale ten ju nebude potrebovat.

153
Jai Kudo
Reagovat

@leea: Tak tedy ve tvém příspěvku všechno pravda… podepisuji…..

154
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Nebuď měkkej :-D My tady s Tomášem přežíváme už pár let, on je takovej nasírací typ, ale kdybysme se s ním měli pokaždé hádat, tak neděláme nic jiného :-D Take it easy….. :-D

155
J
Reagovat

@ales-winner emma: Pre mna by bolo idealne SuperFinale Palo, Stepan a Emma, co je ale nerealne, nech uz by to vyhral ktokolvek z nich. Uprimne povedane, ma jednako tito 3 ludia bavia, ako ludia aj ako spevaci su mi sympaticky a navyse Palo sa mi s hudobnymi vybermi striafa do mojho hudobneho vkusu a to nevravim o tom, ze po vizualnej stranke su to velmi pekni ludia. Stepan taky sladky roztomily tinedzer, Palo sexy chalan na zozranie a Emma etericky krasna baba.
Ale realitu vidim v tom, ze len Dalibor a Emma budu v SuperFinale a ci tam bude Veronika alebo Stepan alebo Sabina ako 3-ti clen.

156
dolores
Reagovat

@Tomáš: ak dostane Slepcik Ocean, tak to by bolo sprznenie legendy ever, a ak by navyse porota sa zase z toho isla nadsenim pokakat, mohol by Dalibor konecne zacat dostavat aj antihlasy, t.j. ludia poslu uz komukolvek, len nech Slepcik vypadne :D

157
J
Reagovat

@leea: Mas pravdu. Ale cloveku je z toho smutno. Ja uz dokonca lutujem, ze som tuto SS zacala pozerat, lebo sa mi ti ludia, co tam sutazia dostali pod kozu. A tym padom mi ich je aj luto.

158
leea
Reagovat

@dolores: Vážně si myslíš, že je Eurovize o čistotě zpěvu? V Eurovizi jde o zpěv ještě méně, než v superstar. Tam záleží z jaké země pocházíš, jestli ta země byla v minulosti úspěšná a na zájmu obyvatel té či oné země o Eurovizi, jelikož se hraje o pořadatelství dalšího ročníku. Obyvatelé ČR a Slovenska nemají o Eurovizi zájem, ve srovnání s ostatními zeměmi na této soutěži, takže i kdyby za jednu či druhou soutěžil Pavarotti, tak nepostoupí. Proč by lidé posílali do finále někoho, jehož země o soutěž nestojí? Za druhé Miro měl hodně tvrdou písničku a tvrdé žánry i samotný rock nezazněl na ESC od roku 2010. V tomto kontextu by tam neuspěla ani Gábina. Na Esc se hodnotí hudba, originalita, show a zábava, hlas a celkový dojem. Za každou zemi je 5 porotců a každý hodnotí 1 atribut z těchto. A ani jedna země nemá populárního zpěváka, zpěvačku či kapelu, která všechny tyto atributy splňuje, bohužel.
@J: souhlas se vším a podepisuji
@bezik: Ano problém je s nedostatkem skladatelů a textařů, takže kromě předsudků o superstar soutěžící ztroskotají na písních po soutěži anebo neochotě dramaturgů je hrát v rádiích. Leona Machálková a spousta dalších, které hráli a již nehrají řekli v rozhovorech, že si zpěváci musí platit rotaci A i B a vlastně reklamu na svou tvorbu, na což finalisté nemají peníze.
@Barunka: souhlas, zajímavá děvčata (Melinda a Karolína vypadly v semifinále na úkor Sabiny a Barbory. Že se ti líbí Dalibor ti neberu, ale jsou tam lepší zpěváci, zrovna on je naprosto o ničem, kluci mě vůbec neberou, chybí jim charisma, osobnost, něco navíc atd.

159
bezik
Reagovat

@J: Šmarjá, já už nesmím tak pít :D Teď jsem chvíli marně přemýšlel, co asi ve slovenčině může znamenat „dostat se pod kozu“, až teprve tak za 5 minut mi došlo že „pod kožu“ :D :D

160
dolores
Reagovat
161
dolores
Reagovat

@bezik: ty musis mat po vcerajsku riadnu opicu :D

162
bezik
Reagovat

@dolores: Věru, chmurná jsou jitra opilcova … :D Sakra, ale jitro už taky dávno není .. :D

165
J
Reagovat

@dolores: Sranda na Kovalicka sa jej pytaju. No uz cakam ake otazky bude ten Palo mat na buduci tyzden, ked vypadne. Toho sa budu pytat nielen na Karolinu, ale aj na Emmu a takto vyzera, ze aj na Barboru.

166
akša
Reagovat

@dolores: Toto je program, kde Čerešne zazneli prvýkrát. Pomýlila som sa bolo to trochu neskôr, ako som si myslela – v roku 1981. Pieseň začína o 41,40.
https://www.youtube.com/watch?v=EuCmBPK8Ii4

167
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Tak jsem si v rámci objektivity poslechl ty Aerosmith s Gabčou, se Sabinou s Pavolem……nemyslel bych si, že to řeknu, ale nejlíp mně z toho vychází verze Sabiny K. !!! Gaba to tam hodně přehání a zase jsou tam ty falzety, o kterých jsme už mluvil se Scalexem a který mě u ní vadí. Nezvpomnám si na hodnocení poroty, ale mám pocit, že ji právě v této písni kritizovali. Protože pak zpívala Final Countdown a říkala myslím něco v tom smyslu, že si tím napravila reputaci po těch Aerosmith. Ale moc si to nepamatuju, tak se možná mýlím. Nevím, jaké emoce na vás všechny jdou z verze Pala, ale já tam hlavně vidím trochu bezcílné popocházení po pódiu a strach a hrůzu v očích…… nebyl to průšvih, ale že bych si to poustil víc jak 2x to ne…..
Ještě poznámku k té intonaci GG – je to její velká přednost, ona vypaluje ty tóny naprosto přesně, až jsem si jeden čas pohrával s myšlenkou, že když tak skvěle intonuje jestli nemá náhodou absolutní sluch, což by to vysvětlovalo. Dokonce jsem se jí na to jednou zeptal a říkala, že ne. Že prý její hudební sluch je průměrný :-D

168
J
Reagovat

@Jai Kudo:Ta piesen I DON´T WANT TO MISS A THING je o sebe taka krasna, ze z toho zoznamu piesni, co sa spievali v nedelu je najkrajsia aspon pre mna a to aj v podani P. Kovalicka. Ale pravda je taka, ze rada ju pocuvam, bez obrazu, kde mi dost vadi to Palovo prechadzanie sa po podiu.

169
ales-winner emma
Reagovat

153 já měkkej rozhodně nejsem nebyl jsem a nebudu však mé prognozy jsou pravdivé a naplní se dřív nebo později a ano nasírací typi přímo miluju dík za upozornění

170
akša
Reagovat

Tereza Mandzáková a Čerešne
https://www.youtube.com/watch?v=9U-N_60U0ds

171
J
Reagovat

@Jai Kudo: Strach a hroza v ociach? Ak sutaziaci nema na vyber a musi zaspievat piesen, ku ktorej ma povedzme akusi uctu a vie, ze ju so svojim nevelmi rockerskym hlasom super neodspieva, tak potom ten strach a hrozu v ociach aj pochopim. Pretoze STEVEN TYLER a AEROSMITH je No.1.

172
dolores
Reagovat

@akša: diky za toto dohladanie !! som uz myslela, ze budem cakat celu vecnost zasa kedy to stv odreprizuje. hrozne ma to pobavilo cele :DDD a ako pozeram nie je to tam este ani rok…

aj za Terezku diky, celkom prijemna folklorom smrncnuta verzia, ale tiez pre mna uveritelna :)

173
bezik
Reagovat

@akša: Díky, ano , koukám, že původně to byla skutečně tak trochu „legrační“ písnička. Ovšem do „mladého děvčete“ měla Krónerová už tehdy trochu daleko, bylo jí skoro 30 a vypadala i působila spíš ještě jako starší. Navíc ona má „herecké“ zpívání, tam je to celé trochu jinak. Docela zajímavé, kam se tak skladba díky různým coverům nakonec posunula.

174
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: no musim si pustit este tu Sabinu Krovakovu :)
strach a hroza ? ja tam ziadnu nevidim, to my zeny nazyvame inak : psie oci :D a zboznujeme to :))) a ani trochu mi nevadi pohyb po podiu, naopak, jednak to neprehnal ako minule Stepan, a aspon ukazal, ze pri spievani nema problem prirodzene sa hybat.. ved aj Vlado ho zato pochvalil, na rozdiel od poroty, ktora si to, co mu minule zborovo vytkla, ani nevsimla :D zato vytiahli novy tromf : pozeras do zeme :D

GG si dala ten sluch odborne premerat ? lebo ho ma imho trochu vyssie ako priemer :D

175
okkvp
Reagovat

HOLA HEJ
Bylo by fajn, kdyby se místní osazenstvo už konečně naučilo, že post s třemi odkazy zůstane viset na schvalovačce a i reakce na něčí post je pro stroj odkazem, stejně jako odkaz – link třeba na YT.
A stejně fajn by bylo, kdyby se ctění autoři článků tohoto tématu přestali tvářit, že máme na panáčkovi mulu, která tyhle věci bude dělat za ně.

(leea z dopoledne a jai kudo z bůhví kdy schváleni – tzn konečně ty posty vidí i ostatní)

176
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Pro ženy „Psie oči“ :-D Jo, to beru, to dává smysl :-D

Nevím, ale GG už tady v Česku hledala učitele zpěvu, včetně toho tak oslavovaného porotce ze SS…. ale všichni ji nutili zpívat jen muzikály a pop a nakonec jí řekli něco v tom smylu, že vlastně vůbec nemí zpívat, nemá dobrý hlas a že to nikam nedotáhne….. :-D Tak tam asi jí taky řekli o tom sluchu……ale to jen hádám :-D

177
Jai Kudo
Reagovat

@okkvp: Bylo by fajn, kdyby HOLA HEJ místo arogantních keců dala ve veřejnou známost pravidla, resp. diskuze, kolik, čeho a jakých odkazů apod. je povoleno atd. Doposud jsem nevěděl, že na Panáčkovi je nějaká mula, která za mě něco dělá…..Klidně moje příspěvky nesplňující VAŠE kritéria mažte, já si je napíšu znova a jinak, když budu chtít. Ale myslím, že byste si měli vážit velkého počtu skvělých lidí (tím nemyslím sebe) a diskutérů a rekapistů, kteří nikde jinde nejsou….

178
bezik
Reagovat

@okkvp: OK, to vím, ale stejně by bylo dobré znát všechna pravidla „stroje“. Třeba odkazy na YT projdou, ale odkaz na musicserver neprojde. Je někde seznam zakázaných odkazů ?

179
okkvp
Reagovat

@Jai Kudo: tobě osobně jsem to psala za poslední 3 nebo kolik let nejmíň 10x a už několikrát jsem tu obecně vysvětlovala proč zrovna tři – že je to kvůli ochraně proti spamu
a přečti si to hola ještě jednou – ten druhý odstavec se vztahuje čistě na DJ Vlada a Scalexe.

180
okkvp
Reagovat

@bezik: to už jsem taky psala – nevím proč neprochází link na musicserver, v nastaveních pro celý panáček to není a třeba u SD projde v pohodě.

Pokud se vyskytovalo odkazování na servery, kam si to z nějakých relevantních důvodů panáček nepřeje, tak jsme na to vždycky upozornili.

Lze to obejít snadno – nedat link klikací

181
bezik
Reagovat

@okkvp: OK. Dík.

182
dolores
Reagovat

@okkvp: ono by stacilo aby pri odosielani takehoto prispevku naskocilo okno : tento prispevok nie je mozne odoslat, lebo obsahuje 3 odkazy. amen.:)

@Jai Kudo: mas na mysli Klezlu ?

183
okkvp
Reagovat

@dolores: nevím jestli by to šlo na publikačním systému vůbec udělat, chápu, že kvůli 0,5-1% uživatelů to bylo považováno za zbytečné

184
betty
Reagovat

Ahoj, všechny Vás zdravím.
Konečně jsem si přečetla Vaše příspěvky a přidávám jednu novinku. Tuto neděli má být v 6. kole SS hostem Martin Chodúr a měl by zazpívat píseň K. Gotta ,,Žít „.

185
Nika
Reagovat

@Ally: :) Diplomku na Emmu – to je přesný:)))))))

186
maria
Reagovat

@dolores 82 Tanecnice asi neda, ale Od Tatier, fu skvely vyber, to by cele SK spievalo a klikalo

187
J
Reagovat

@maria: Vsak aj ja som si to vcera pospevovala. A tak sa mi zda, ze este nebola spievana v SuperStar, ale to by vedel potvrdit len Vlado.

188
maria
Reagovat

@J 187 myslim, ze nebola, cekla som to cez YT, a myslim, ze mam superstare celkom nasledovane, nepametam si to,, ako davate ten odkaz na nickname, aby bol aktivny?

189
J
Reagovat

Tiez si vravim, ze kazdy kto pozna ELAN a OD TATIER K DUNAJU (myslim, ze na Slovensku asi vsetci) by si to s Palom spieval. Ono vseobecne ELAN je taka slovenska klasika. Tipujem to hlavne na starsie rocniky, ale aj niektori 20-tnici mozno. Pubertiakov tak zaujima Slepcik, takze asi tak.

190
J
Reagovat

@maria: stlacit Reagovat

191
dolores
Reagovat

@maria: klikni vpravo hore nad prispevkom na modre Reagovat

192
J
Reagovat

Ono ja som rozmyslala aj nad duetmi. Je to realne, ze by boli 1 chlapcensky (P. McCartney a M. Jackson – Say say say – Koscova a Predna), 1 dievcensky a 1 zmiesany.

193
dolores
Reagovat

@J: podla chatu s Barbie asi nie vsetky teens zaujima Slepcik… dost sa tam pytali na Pavla.. paci sa im, ale ci by mu poslali hlas, to ani srnka netusi

je to mozne aj tak poparovat do duetov ako v SHS 1, ale ja to vidim skor len na tie zmiesane pary (pochybujem ze by surodencov nedali spolu)

194
Jai Kudo
Reagovat

@okkvp: Nevím, jestli 10x ale to je jedno. Nemyslím si,že tím, že sem 3x za rok dáte někam do diskuze, kde jsou třeba stovky příspěvků nějaké upozornění něco vyřešíte. Nevím kolik práce vám dá smazat resp. odsouhlasit takový nestandardní příspěvek. Ale shodou okolností dělám taky tak trochu správce, sice ne na webu ale na youtube kanálu, průběžně řeším nevhodné resp. vulgární příspěvky, spamy a různé věci kolem toho. Ale nikdy bych si nedovolil k diskutujícím se chovat s takovým despektem a pohrdáním jako vy na Panáčkovi. A není to jenom tady u Superstar všímám si vašich podobných reakcí i na jiných tématech…..to je asi tak všechno k tomu.

195
maria
Reagovat

no hej, jaka blba :) diky za napovedu J, dolores

196
Jai Kudo
Reagovat

Zajimavé charakteristiky zbylých superstaristů podle Karolíny :-D
Emma- Nejpohodovější:)
Verča-Nejstarostlivější:)
Sabča- Nejcitlivější:)
Dalík- Nejzábavnější:)
Štěpán- Nejšílenější:D
Pavol- Nejnervóznější:)

197
Prochor
Reagovat

167 – Taky se mi v tom nejvíc líbila „Křovinořez“.
Schválně, jestli mi to pusí.
Tímto se omlovám DJ-Vladovi a Scalexovi protože jsem nevěděl že víc než 2 odkazy jsou vyřazené.
https://www.youtube.com/watch?v=DXsN6O6UpAw
Kdo si nepamatuje.

198
Prochor
Reagovat

Myslíte, že vůbec bude letos rockové kolo?
A myslíte, že Slepčík dá tohle?
https://www.youtube.com/watch?v=7mCK05dgwgU

199
Prochor
Reagovat

Nebo dokonce- Starého psa novým kouskům nenaučíš:
https://www.youtube.com/watch?v=HnRpKNbWvqs

200
Prochor
Reagovat

Protože nikdo nereaguje na moji dobře mířenou provokaci, tak se podíváme, jak to dal nejlepší z absolutních showmanů superstar Miro Šmajda: ( a jdu taky spát)

https://www.youtube.com/watch?v=7IlnshBH3ZI

201
Ally
Reagovat

@dolores:
Mi to tu taky jednou nedávalo smysl , myslim že .. jde kdosi v SS s kozou na trh ..:)
cože ..proč ? až pak mi taky došlo , že s kožou :))

202
bezik
Reagovat

@Ally: :D :D To jsem rád že nejsem sám ;-)

203
J
Reagovat

@Prochor: Tipujem, ze keby rockove kolo bolo, tak aj s Palom, ale maly Slepcik tam bude pipat a la parodovat bozskeho Freddieho.

204
katka
Reagovat

@Jai Kudo: za mě asi tak – obě holky rozhodně líp než Pali a z nich dvou mi přijde lepší gábina – tak nějak rockově čistější.

a „J“ – ty mě fakt fascinuješ těmi svými každotýdenními scénáři ohledně Paliho – jak ty přesně víš, co by měl a chtěl zpívat, jak se cítí, jestli má přijmout divokou kartu, kdy přesně vypadne… atp.
už jsi s tím někde byla?

a když už jsme u toho Pavla, za něj bych zabila všechny stylisty, co tam mají. Myslíte, že ho v neděli zas navlečou do nějaké neforemné vesty nebo bundy? a už vůbec nekomentuju ty nehty. takovej hezkej kluk a co z něj vždycky vytvoří – děs. „j“čko – co takhle džíny a bílý triko, sedne do scénáře? ikdyž k tomu od tater k dunaju by spíš sedl kroj :-))

205
bezik
Reagovat

@katka: Kroj si Pavol schovává až na rockové kolo ;-)

206
katka
Reagovat

jo a ještě za mě posledně nejlepší Štěpán

207
J
Reagovat

@katka: Ono rockovo ciste je jedna vec, ale ta piesen je balada a u Guncikovej tie city akosi postradam. Mne sa ani Krovakovej verzia nepaci. Co sa tyka Pala, takto. Zo vsektych piesni, ktore sa v nedelu spievali aj v jeho verzii, to bolo pre mna najlepsie. Ale za to moze piesen sama o sebe. Nikde nemusim chodit. Povedzme, ze ked je ti niekto sympaticky a zaujimavy v sutazi, porota a dramaturg sa ho snazia odstrelit , tak trosku stratis nervy. Coby sa stalo, keby v r. 2009 Miroslav Smajda predcasne vypadol hned v pociatocnych kolach, ked sa mu nedarilo? Prisli by sme o tie hudobne lahodky, ktore podaval na konci. Tiez sa mi to, co na neho obliekaju nepaci, ale zostane mi uz len doma si ponadavat. Rifle su dobre, ale myslim, ze kosela ako u Itcha v IMPOSSIBLE by bolo lepsie nez tricko. Totizto sutaziaci sa v sutazi celkovo prezentuje so vsetkym, tym co spieva (vyber samotnej piesne) ako to (cisto, precitene, plocho, falosne) spieva, ako je obleceny a ako sa na tom podiu hybe.

208
Tomáš
Reagovat

Já si myslím, že rockové kolo bude a že Slepčík dá Stairway To Heaven a pak Iron Mana od Black Sabath. Slušel by mu i The Final Countdown.

209
ales-winner emma
Reagovat

tak dnes nejpozději do zítra se snad dozvíme playlist už se těším co bude emmička zpívat mimochodem dnes mě na webu superstar bylo pro mě a fans emmi doslova nepěkné překvapení v podobě paní matky od slepčíkovců doslova mě napadala slovně abych neurážel je a jestli se jích bojím mě to ale nevyvedlo a ani nemůže vyvést z míry budeme plně bez jakýhkoliv konfrontací které se budou na nás slepčíkovci dopouštět pokračovat v našem ůsilí aby emma vyhrála

210
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tak na toho Iron Mana v Slepčíkově podání bych se fakt těšil….. něco takovýho určitě ještě nikdo neslyšel…. :-D

211
Mila2
Reagovat

Jai: ty seš chlap, tak nemůžeš pochopit, čím na nás, ženský, Palo působí :-) rozhodně ale nemá strach v očích.. Trochu mě připomíná Rockyho, tedy Sylvestr Stallona zamlada :-) až na to, že na rozdíl od něj Palo umí nejen boxovat, ale i slušně zpívat

212
Jai Kudo
Reagovat

@J: Já zase musím trochu protestovat, ohledně těch emocí, o nálepce údajné „ledové královny“ pro Gábinu jsme se už bavili s Vladem, nikdo z nás tomu nikdy nevěřil….. možná je to nějak genderově daný, že my kluci tam prostě ty emoce vnímáme a vy holky ne… :-D Naopak u Pala jsem právě jediný emoce cítil nervozitu a strach z toho, že to pokazí atd. ale nějaký další hlubší emoce ve vztahu k té písni jsem teda necítil vůbec…. ona asi Karolína věděla, proč ho charakterizovala jako nenervóznjšího z účastníků.

S tím Šmajdou máš samozřejmě pravdu, byla by velká škoda, kdyby vypadl předčasně, postupně se vypracoval k velkým výkonům. Což ale bohužel od Pala moc nepředpokládám. I kdyby se teď náhodou zlepšíl, tak karty jsou myslím rozdány a on nebude mít čas to případný zlepšení prokázat.

213
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: No však právě proto. To by byl hodně zajímavý výkon. :-)

214
Tomáš
Reagovat

Dotaz pro ty co hlasují ( pokud tu vůbec ještě někdo takový letos je ). Kolik je letos cena jedné SMS a kolik SMS je možné odeslat z jednoho čísla? Ne že bych tam chtěl něco posílat, to by mě ani nehnulo. Ale jen tak pro zajímavost….

215
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Nejlepší jsou ty komentáře jeho soukmenovců, např.: „No jo to bil peckaaa ale tbe ne slusi take pisnicky nedlusi spivat aleee tii di dal do toho fse ses pekny a mas rad funky pisn ako fejs wibitoro cajori“ :-D :-D

216
J
Reagovat

@Jai Kudo: Dobre vezmem to od lesa. Pozrela som si playlist na filmove kolo. Takisto nam tu dali aj originalne videoklipy. A ja som si ako jedinu vec pustila prave ten I DON´T WANT TO MISS A THING nielen preto, ze ju mal Palo spievat, ale najma preto, ze z celeho playlistu to bola jedina piesen, ktora sa mi striafa do piesni, co mam rada a bezne si doma pustam. Za druhe, ked som si pustala vykony z nedele, som to len jednoducho pocuvala bez obrazu. A Palo tym, ze tento song nepokazil a navyse ostatni v tych piesnach nejako netouchdownovali, tak ten Palov vykon pre mna bol jednoznacne najlepsi. Lebo co Pavol neodspieval, to ta piesen ako sama o sebe zachranila. Ak by Emma alebo Stepan napr. podali vykon, z ktoreho by mi naskocili zimomriavky, to by bolo o inom. Takze preto u mna z nedele je rebricek TOP 3:
1. Pavol
2. Stepan
3. Emma

217
J
Reagovat

@Tomáš: 0,50EUR za jednu sms.

218
Tomáš
Reagovat

@J: A to je kolik KČ v ČR?

219
ales-winner emma
Reagovat

215 to máš pravdu z toho by člověk blil

220
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Vidím, že sis tady našel novýho kamaráda. Upřímnou soustrast.

221
Fialka09
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, u nás je to 13 Kč, myslím, že stejně jako vloni. Kolik se dá posílat z jednoho čísla, to nemám tucha, ale asi to není nijak omezený.

222
Tomáš
Reagovat

@Fialka09: Tak díky. Kdyby tu cenu snížili, určitě by jim hlasů chodilo víc.

223
J
Reagovat

@Tomáš: Netrpezlivo ocakavam, co si nas indie rocker zaspieva v nedelu a ako bonus aj s kym? A rovnako ma to zaujima aj u nasho „kluka od vedle“. Ty sa na tom ako?

224
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: pohybujes sa v nebezpecnych zonach, pozor, aby si ta niekde neodchytili :D

a vobec si nestrazis Emmu , toto jej dovolis ? :O (to bol vtip :D)

http://superstar.markiza.sk/aktualne/1810913_jagr-selfie-znova-oziva-ktory-finalista-superstar-skoncil-s-emmou-v-posteli

225
J
Reagovat

@dolores: Z toho vyzera, ze aj oni prisli tento tyzden v utorok na Slovensko. Zaujimave. A ja som si myslela, ze stale trcia v Cechach v Prahe.

226
dolores
Reagovat

@J: neviem, ci aj teraz su este v Blave, ale Barbora pisala na chate v Telerane, ze v sobotu maju vystupovat v nejakom nakupnom stredisku – vsetci aj semifinalisti . asi vo Voderadoch (podla Karoliny FB fanpage)

227
J
Reagovat

Tak kusocek z nostalgie na stare dobre casy, ked Slovensko naozaj hladalo SuperStar. A kedze sa blizia duety, tak ten najvacsi touchdown zo touchdownovych duetov.

https://www.youtube.com/watch?v=RWj5T_PE7go

PS: Zaujimavy je jeden komentar, ktory sa viaze zrejme na SS 2011 : „Musel som si to pustit, lebo som si prave pozrel verziu od dvoch cukrosov a jedneho dietata v tohtorocnej Superstar. Este aj ten Strofek ich vsetkych troch prevysuje o triedu, o Cmorikovi ani nehovorim.“

228
ales-winner emma
Reagovat

dolores tak za prvé vím to ale nebojím se a za druhé to byl vtip a na závěr řeknu jednu věc nebudu tady psát od koho to mám ale napíšu to emma se tím baví a bere to jako zábavu přeloženo do jazyka českého někdo jí chce vidět v neděli vyřazenou a odpověd tu myslím ode mě znáte ale emma se tím baví je to tak dobře aspon víme že co udělá emmička uděláme její fanoušci taky

229
Tomáš
Reagovat

@J: Vzhledem k tomu že si nejvíc přeju GrandFinále Pavol a Štěpán, které je bohužel nereálné, tak to mám úplně stejně jako ty. Taky se nejvíc těším na ty dva, myslím, že by jim toto kolo mohlo sednout. A pokud má Pavol v neděli odejít ( já doufám, že neodejde ), tak ať je to aspoň se ctí a po výkonech, které nezkazil.

230
ales-winner emma
Reagovat

jen tak mimochodem tady někdo řekl že nebude ůtočit na druhého a stále to dělá že 220

231
J
Reagovat

@ales-winner emma: Tym chces povedat, ze NOVA s MARKIZOU maju zaujem, aby Emma vypadla? No u mna po nedeli trosku klesla v sympatiach, ale stale je to moja TOP3. A aj to vysvetlim, pretoze tak ako ju teraz ukazuju mi to pripada, ze Emma uz nesutazi v SS, ale robi nejaky konkurz na Rencov muzikal. „Uz som zrzka a dokonca som aj dobra herecka.“ Je to sice moj subjektivny pocit, ktory vychadza jednak zo zmeny Emminej farby vlasov a jednak z tych nedelnych medailonkov. A nakoniec poviem, ze mna by prekvapilo len to, ze Emma nejaku herecku rolu vo filme, v muzikali alebo v seriali nedostane.

232
Tomáš
Reagovat

@J: Já si strašně moc přeju, aby Emma vypadla. Hned po astronomické výhře v loterii je to moje druhé největší přání na světě. Tak snad se mi aspoň jedno někdy splní.

233
J
Reagovat

@Tomáš: Druha vec je to, ze tento rok je zrejme SS v rukach produkcie a nie porotcov. A myslim si, ze aj udelenie DK bude zalezitostou produkcie. Mna by dokonca neprekvapilo, keby v nedelu vypadol Palo a bola mu udelena divoka karta. Iste porotcovia s nou nemusia osobne suhlasit, ale ked sa to produkcii bude hodit, co my mozme vediet. Ono z otazok, ktore kladli ludia Barbore sa vela tipujem teens 17 a viac zaujimalo o Pala. Dokonca jedna bola tak trufala, ze sa jej spytala, ci Palovo srdce je stale volne. Mala nadej pre neho na nedelu by aj bola. No keby mu dramaturg isiel s vyberom na ruku a stylistky ho oblecenim nedoriadili. Povedzme, ze by bol neuveritelne sexy, ale tak nejak v medziach slusnosti a zaspieval od ELANU OD TATIER K DUNAJU. Mohol by aj priamo postupit.

234
DJ Vlado
Reagovat

@J: Playlist už mám, ale jelikož jsem v práci a nemůžu dlouho trčet na netu, tak všechny nápovědy shrnu v jednom příspěvku. Paľo má píseň, kterou (přiznám se bez mučení) neznám (ale myslím, že vám Slovákům známá asi bude), ale v originále ji zpíval jeden již zesnulý slovenský herec, kterého čeští diváci znají především z filmu o jmenovkyni nejlepší slovenské moderátorky :-) A duet zpívá se Sabinou a je to 13 let starý megahit od nejznámějšího slovenského zpěváka a jmenovkyně jedné z porotkyň :-) Štěpán zpívá největší sólový hit od frontmana nejúspěšnější české kapely 90. let, který už zazněl v SS mnohokrát, a duet zpívá s Emmou je to u nás momentálně nejhranější hit v rádiích :-) Emma má píseň, kterou jí de facto vybral Panáček (to tady bude zase keců o protekci :-/), Veronika má téhož zpěváka jako Paľo se Sabinou v duetu a jeho možná vůbec největší hit a duet zpívá s Daliborem a je to jeden z vůbec nejznámějších tuzemských duetů, mezi jehož interprety je velký věkový rozdíl :-) Slepčíkovi mají písně od stejného autora, který na lidi s dobrým hudebním vkusem působí jako červený hadr na býka :-D Sabina zpívá největší hit z jeho prvního muzikálu a Dalibor píseň, kterou dotyčný zpíval i na sjezdu jedné politické strany (to jsem myslím napověděl dost) :-)

235
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Já jsem špatnej dešifrovatel tak jen jeden – Štěpán, Emma : Xindl X, Mirka Miškechová – Cudzinka v tvojej zemi ???

236
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Uff, nějak jsem se do toho zamotala :-D. Chápu, že Štěpán bude zpívat Chci zas v tobě spát a Slepčíkovci něco od kolotočáře?

237
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: @Ája: bingo :-)

238
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: A Pavol se Sabinou duet od Žbirky a Marty? Ale už nevím, jak se ta písnička jmenovala

239
J
Reagovat

@DJ Vlado: Od M. Docolomanskeho? Bud to bude z muzikalu NA SKLE MALOVANE – CO SOM SA PO HORACH NACHODIL alebo LUBIM TA. Inak neviem.

240
DJ Vlado
Reagovat

@Ája: jj. je to ono :-)

241
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. je to Dočolomanský a je to z toho muzikálu, ale ta píseň se jmenuje jinak :-)

242
Ája
Reagovat

a ještě mě u Veroniky s Daliborem napadly Zvonky štěstí, ale to by fakt Slepčík musel zpívat part Darinky :P

243
J
Reagovat

@DJ Vlado: CO BOLI, TO PREBOLI.

244
J
Reagovat

@DJ Vlado: LIPOVA LYZKA

245
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Pavol, bud Docolomansky : Lubim ta, (dufam, ze toto nema)… ale ak by mal Lipovu lisku, tak uz TERAZ mam zimomriavky :OOO

246
DJ Vlado
Reagovat

@Ája: :-DDD bingo :-)

@J: bingo :-)

248
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: jj. má tu Lipovou lišku (teda v papírech mám napsáno, že se to jmenuje Zbohom buď, ale vygůglil jsem si, že je to totéž) :-)

249
J
Reagovat

@DJ Vlado: A Pepe Majesky nepovedal, ci Palo dokluse aj v kroji? Tato piesen si o to priamo koleduje.

250
DJ Vlado
Reagovat

@J: To v playlistu není uvedeno :-D nicméně myslím, že ty, Dolores i Tomáš můžete být v klidu, Paľo se díky tomuto výběru vyhne ohrožení, brnkání na folklórní strunu vždycky zabírá :-)

251
dolores
Reagovat

Slepcikovci maju MD, …ma to neprekvapuje, ked tatinek o tom hovoril este na kastingu, ze je jeho oblubenec …:D

Co boli to preboli bude imho prepadak, Pavlovi tie nizsie a tiche pasaze prilis nesedia, teda v anglictine, ale mozno v slovencine to bude lepsie… neviem, a Sabinina akademicka cast, no na to sa teda netesim… dvojica Sabina-Pavol je to najmenej pravdepodobne, co som ocakavala… a este k tomu dvojica z minula na odstrel … spojena do duetu, uf

oni asi chceli spojit slovaka s ceskou a cecha so slovenkou, kedze Emma je so Stepanom, Verca s Dalikom …
ta Cudzinka v tvojej zemi.. to vobec nepoznam, u nas som ju zatial nepocula …hraju to v nejakom nasom radiu ?

252
bezik
Reagovat

@J: Lipová liška ? To jako fakt :D :D Tak pro Pavola, který je lidovkář dobrý, ale tohle patří do SS ? :D To vidím na kroj, pistoli za pasem a sekyrku v ruce :D :D Mazec ;-)

253
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ty to asi nepochopis, ale tento muzikal a ta piesen je na Slovensku jedna z najpopularnejsich muzikalovych. Ja som na neho zo skoly bola z vychodu Slovenska v Bratislave. A videla som to nielen s Docom ale aj s Marianom Slovakom neskor. Lebo je to vyborny muzikal. A ked este dokluse v kroji a nebude spievat falosne…

254
bezik
Reagovat

@dolores: „Cudzinku“ u nás mydlej všude, ve vašom nieviem ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=Y5AGJiya-UY

255
DJ Vlado
Reagovat

@J: njn. ani DJ Vlado není úplný všeználek :-D ale je možné, že až si tu píseň doma pustím (protože tady v práci mám blokovaný YT), tak mi známá bude :-)

256
J
Reagovat

@dolores: Tak k tomu prepadaku so Sabinou. Sabina aj on maju co napravat. A ty si vravela, ze on spolupracoval s Karolinou. Ak sa aj k tomu duetu tak postavi a navyse Sabina je akademicka spevacka. Skor to vidim na slabsi odvar kavy, ale nie az na uplny prepadak. Ale ked potom nabehne v kroji s valaskou v ruke a spusti…

257
dolores
Reagovat

@DJ Vlado:
opravujem, spravne napisala Jecko , je to Lipova lyžka, nie liška … ups:D
modlim sa k vsemohucemu, aby si mal pravdu, …30 rokov hrany muzikal v SND Na skle malovane, (cez 600 repriz) .. to je na Slovensku legenda legiend a z neho najlsavnejsia piesen Lipova lyzka, ci Zbohom bud… to je nieco, co ma (takmer)kazdy slovak „pod kozou“, pretoze Docko je modla, a jeho megahit zaspievat bude pre Pavla dvojsecna zbran, bud vyleti do nebies a aj cesi budu chciet vidiet ten muzikal, ale ked to neda, nevyhne sa porovnavaniu s Dockom a sami slovaci ho ukrizuju.:D lebo my slovaci sme uz taki narodm – srdciari, ked si vyhras, vynesieme ta na Olymp, ked prehras, posleme ta rovno do pekla …
bezik, ano ten kroj, opasok, valaska, …. boooze, sa az trasiem vzrusenim :)))) ..Vlado, myslim, ze je to Pepeho napad , ci ? :))))

258
J
Reagovat

@bezik: Ja som to pocula. Sa mi zda, ze z telky. Ale urcite nie z nasho radia. Ja pocuvam len EXPRES a FUNRADIO.

259
Jai Kudo
Reagovat

@J: Já jsme to měl ještě v polským originále na LP :-) S Marylu Rodowicz, Czeslawem Niemenem a dalšími. Na tehdejší dobu (1972) výjimečný počin. Ale jestli Palo zazívá dobře Niemena…….uffff
https://www.youtube.com/watch?v=A8uxXp81lBg

260
ales-winner emma
Reagovat

tak na neděli se těším emma bude mít opět pecku jak má být touchdown jako prase

261
dolores
Reagovat

@J: s takou piesnou by mal ist na zaver ako zlaty klinec … ale …to su len moje nesmele, odvazne zelania :))) ..lebo aj Stepan ma megait, tiez moze ist posledny, ale aj ten sa nevyhne porovnavaniu …

@DJ Vlado: zeby mala Emma Pokoj v dusi, co jej vybrala Monika ? :D

262
J
Reagovat

@dolores: No ked ho daju na zaver, tak ten Honza Liska si asi cital moj komentar, zeby som sa neurazila, keby spieval medzi prvymi, aby som mohla po nom vypnut telku a ist sa vyspat. To by mi urobili napriek, urcite by som bola hore az do Palovho vystupenia.

263
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: To nevím, jestli je to Pepeho nápad, spíš samotného Paľa, každopádně pokud se mu to povede, je to dobrý tah :-) Spíš mám lehčí obavu o Štěpána, Chci zas v tobě spát je v rámci SS i ostatních talentovek prokletá píseň, téměř všichni, kteří ji zpívali (Štroffek, Spilka, Ševčík, Mrózek), v témže kole vypadli, přestože s ní někteří z nich zazářili :-/ jediná výjimka je tragéd Machala, ten s ní tehdy ještě postoupil, přestože jeho podání bylo bezkonkurenčně nejhorší (ale to taky bylo 1. semifinále, zatímco např. Spilka ji zpíval až v GF) :-)

264
bezik
Reagovat

@ales-winner emma: A co teda bude mít Emma sólo ? Už to tu proběhlo nebo se stále hádá ?

265
dolores
Reagovat

Vlado, pises, ze Veronika ma s Daliborom duet spevaka, co ma aj Palo do duetu – cize Zbirku, ale potrvdil si Aji Zvonky stesi, ale to je Gott … tak neviem, som sa v tom stratila uz volajako …

266
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: jj. Emma má Pokoj v duši :-)

267
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Myslel jsem to tak, že Veronika má sólově píseň zpěváka, kterého mají Paľo se Sabinou v duetu, takže Žbirku :-)

268
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Chci zas v tobě spát je hodně zrádná věc. Ale snad ho zachrání „Cudzinka“, to je taková hitovka. Jen se bojím, že se oba u toho budou usmívat jak měsíček na hnoji, ta rozjuchaná melodie k tomu svádí ale ono to přitom vůbec není veselé.

269
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Stepan to zaspieva pekne po svojom ako hovori Soukup „nitrne“, ale ci to bude stacit v ten vecer neviem …. ??? ako vravis, je to doslova ojazdena pesnicka ako stara embecka :D aj to Soukupove neustale vychvalovanie Stepana, aby mu neprinieslo viac skody ako uzitku ://

som si vyguglila, co spieval MD na zjazde CSSD, nejaky song My sme ten spravnej tym,… to co je ? to nebolo nic lepsie pre Dalibora od MD? napr. Nenapovidej …

270
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: jaj, uz chapem, takze Veronika ma bud Atlantidu alebo Baladu o polnych vtakoch … (aj ona moze ist s takym hitom ako posledna)..

271
dolores
Reagovat

ostala nam, uz len Sabina, … neviem, ktory je Davidov 1. muzikal, ale odhadujem : Ted kralovnou jsem ja ?

272
bezik
Reagovat

@dolores: Naprosto ideální megasra.ka pro Slepičíka :D Jinak ta „píseň byla napsaná na oslavu nějakého našeho hokejového vítězství a na sjezdu ČSSD už byla jen recyklována ;-)

273
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: U té Cudzinky jsem hlavně zvědavej, jestli Marta zahájí své hodnocení „vy dva zrzečci“ :-D stejně jako u duetu Šmajdy s Domčou Starou „vy dva blonďácci“ :-DDD

@dolores: Tak je to jiná píseň, MD a Socani mi tolik lezou na nervy, že v tom mám guláš :-D ale měl jsem za to, že i tuhle píseň MD na sjezdu ČSSD zpíval (nebo ji zpíval na jiné akci, teď nevím) :-) každopádně v názvu té písně najdeme jeden slavný americký sitcom :-D

A ano, Veronika má Atlantidu (tady jsem měl připravenou nápovědu, že tu píseň už zpívaly dvě moje favoritky, jedna, která vyhrála, ačkoliv si to nezasloužila, a jedna, která nevyhrála, ačkoliv si to zasloužila) a Sabina Královnu :-)

274
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Jaj, to je škoda, tohle by mi k Slepičíkovi sedělo naprosto dokonale ;-)

275
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: „Pár přátel stačí mít“ ?

276
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: Mám pocit, že to MD složil snad dokonce pro „zlaté chlapce“ z Nagana, což můj bývalý učitel hudební publicistiky Aleš Opekar komentoval tak, že si zkazil definitivně mínění o vkusu Čechů, když i hokejisti si nechali zahrát MD (zvlášť u Jágra, který chvíli hrál s Metallicou, je to těžkej kontrast) :-D

277
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: bingo :-)

278
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: Par pratel staci mit …och, to je to lepsie od Davida, a k tomu tiez hit jak prasa, … tak to bude nadupane kolo. okem Emmy :// ta nema nic velkolepe, bojim sa, ze jej klesnu hlasy, aj ked nevypadne, ale …..proste nema nic, cim by zaziarila. snad tym duetom, co vy cesi doverne poznate, ale slovaci asi budu z toho rozpaciti, no uvidime…Pokoj v dusi je obohrana radiovka, mozno toto zaberie … (ja mam na ten song tazku alergiu, zachrani to mozno len Emma svojim osobitym zafarbenim, aspon nech to da tak citlivo ako Debnarova)

279
bezik
Reagovat

@dolores: Zase u nás „Pokoj v duši“ určitě obehranej není, tak třeba se to nějak sejde :D

280
dolores
Reagovat

@bezik: podla mna by Slepcikovi naprosto dokonale sadli Cecka :DD

281
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já si naopak myslím, že Pokoj v duši je pro Emmu výborný výběr, kde může skvěle prodat barvu hlasu, jedinou nevýhodou je pouze obehranost (i když taková Královna je imho ještě tak stokrát obehranější, aspoň v Česku určitě) a předvídatelnost, což ale zase může vyvážit Cudzinkou, ve které sice není tak lehké zazářit (jelikož Xindlovy písně jsou primárně o textu), ale Emma už dokázala, že dokáže zazářit i tam, kde by to nikdo nečekal (viz. Habits) :-)

Tak u MD je to skoro prašť jako uhoď, i když je pravda, že je to přece jen menší zlo než Správnej tým :-)

282
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Podle mě by mu nejlíp sedělo něco od Horňáka, např. Tričko nebo Kotě už spí jak zabitý :-DDD

283
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Par pratel staci mit… predpokladam? Jinak MD, ČSSD a Jyrka ParoubEGG!!?! Jooo, to byly casy :-DDD I kdyz je smutne, ze par jeho pohrobku z ty doby v politice porad mame, clovek si aspon zacina i toho Sobotky vazit :-DD A Slepciku za ten vyber nevazit….:-D

284
Prácheňský
Reagovat

@dolores: Pro Slepčíka by bylo nejlepší Né pětku né a obléci si kraťásky s kšandami a na záda školní brašnu. Akorát je možnost že „fanynky“ by zbourali studio :D

285
dolores
Reagovat

lamem si hlavu, kto spieval s SS alebo v inej talentovej RS Par pratel,a neviem nato prist. nasla som akurat toto… predpokladam, ze Daliborova verzia bude niekde v polohe Domci Starej

https://www.youtube.com/watch?v=OyjW6nBRGa8

286
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Jo, Slepčíkovi jedině od Horňáka, ale ty Céčka mě taky napadly, že by mu to sedělo :-D. Případně bych mu dala něco z Ať žijí duchové :-D

287
DJ Vlado
Reagovat

@Ája: jj. například píseň Leontýnky „Dukny, žalky a co já?“ :-DDD

288
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: Přééésně :-D. Nebo jinou pohádkovou Statistika nuda je, Anebo rovnou něco od Dády Patrasový :-D :-D.

289
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: mas pravdu, Habits povysila… ked som pisala, ze Ceresne neuchopila tak mohutne ako som cakala, z kolovratku Habist vytazila maximum, a ako moj muz hovori, treba ist na maximum a potom este pridat :D …tak ona to nejak takto aj pochopila u tej piesne :))))
tak dufam, ze nebudem z Pokoja …. rozcarovana (o Palovej Lipovej lyzke ani nehovorim :D)

290
dolores
Reagovat

@Ája: skoda, ze Dalik nie je slovak, taky detsky megahit MAndarinka-darinka – to by mu sadlo jak povestna…

291
Prácheňský
Reagovat

@dolores: Tak jsem si našel Darinku-mandarinku a špičkový hit. Díky za nápovědu

292
Tomáš
Reagovat

Tak sem právě dnes zažil po čtyřech měsících s teď už expřítelkyní velmi bolestivý rozchod, pro mě bolestivější než pro Vlada vypadnutí Moničky i Terezky dohromady takže doufám, že tady nebudu moc psychicky ujíždět. Jdu si pustit Pala a jeho Aerosmith, snad mi to aspoň trošičku pomůže. (

293
dolores
Reagovat

@Tomáš: to mi je luto :(( ale tak to uz v zivote chodi … najdes si inu … neboj ;)

btw. nebolo dovodom rozchodu nahodou, ze ona fandila Emme ? …. (len zartujem :D) …a btw.Sabina je volna …

294
ales-winner emma
Reagovat

dolores pleteš se emma at dá cokoliv podpoříme ji

295
dolores
Reagovat

Tome a tes sa na nedelu, pozri co pridelili Palovi – https://www.youtube.com/watch?v=rJuy3LBQNLo …to je snad o 3 levely kvalitnejsi , pompeznejsi a folklorom presiaknutejsi song ako som mu vybrala ja (Od Tatier k Dunaju)

296
ales-winner emma
Reagovat

a navíc si stojím za tím že tuto neděli konečně vypadne slepčíková a kovalíček až ve 4 kole vypadnutí emmi neexistuje podržíme jí jsme jednotní

297
notickas
Reagovat

Už tady proběhlo, co bude zpívat Veronika od Žbirky?

298
ales-winner emma
Reagovat

292 k tomu už jen můžu říct jediné je mi to líto ale emmu nedostaneš asi tak emma patří k danovi nebo… jen odvetka že si na mě reagoval

299
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: ved som to aj skorigovala v prisp.289 … neber to v zlom, ja sa zvyknem bat o svojich favoritov :)) … nefandim takym, co je na nich vzdy spolah

300
notickas
Reagovat

@ales-winner emma:
nevěř tomu, že Slepičíková vypadne. A já držet Emmu za každou cenu nebudu. Co když se mi někdo bude líbit víc? :-)

301
notickas
Reagovat

prosím, můžete to sem někdo dát, kdo co zpívá, nějak se v tom ztrácím. Dík moc

302
notickas
Reagovat

@dolores:
mám na tu písničku taky alergii, ale jestli je spravedlnost, tal vypadne Sabina. Co ona bude zpívat sólo?

303
notickas
Reagovat

@Tomáš:
Sabinu nech, ta už má ditě. Neboj to bude dobrý slovy písničky „Čo bolí, to prebolí“

304
dolores
Reagovat

@notickas:
Emma – Pokoj v dusi
Sabina – Ted kralovnou jsem ja
Veronika – Atlantida
Pavol – Lipova lyzka
Stepan – Chci zas v tobe spat
Dalibor – Par pratel staci mit

Dalibor-Veronika – Zvonky stesti
Emma – Stepan – Cizinka v tvojej zemi
Pavol – Sabina – Co boli to preboli

305
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Já Emmu ani nechci. Když už, tak bych chtěl Sabinu. Ta by mi snad pomohla na mou bývalku zapomenout.

306
notickas
Reagovat

@dolores:
Moc díky.

307
bezik
Reagovat

@dolores: Chudák Veronika, to je fakt peklo tohle :D To snad aby pojala jako komické číslo ;-)

308
Tomáš
Reagovat

@notickas: Dítě má, ale taky má určitě víc rozumu než moje bývalka.

@dolores: Jak tak koukám, Štěpán má takovou osudovou písničku na které snad každý soutěžící vypadl ať už ji zazpíval sebelíp ( Ivan Štroffek, David Spilka, Petr Ševčík, Daniel Mrózek a možná sem ještě na někoho zapoměl ).

309
jab
Reagovat

No, co si teda myslím o výběru písní:
Emma – tuhle píseň absolutně nesnáším a je zvláštní (nebo logickou?) ironií osudu, že právě díky této písni se pro mne Kristína Debnárová přeměnila „z té, které přeju spíš ze sympatií“ na „zajímavý talent do budoucna.“ Jediným pozitivním faktem na tomto výběru je, že Emmě by měla sednout a navíc bude pro většinového diváka dost efektní.
Sabina – nevím, co by se muselo stát, aby mě to nadchlo. Nejsem kdovíjakým fanouškem ani písně, ani soutěžící, která ji bude v neděli inrterpretovat.
Veronika – Tuhle píseň miluju (stejně jako druhý Mirův klenot – Baladu o polných vtákov), ale u Veroniky se obávám, že ačkoliv to zazpívá spolehlivě a bez chy, tak že stejně jako u No One její podání (aspoň pro mne) zcela zabije atmosféru písně.
Pavol – Ačkoliv již déle vím, že píseň s tímhle názvem existuje, poprvé jsem si ji pustil až dneska a – díky za ni! jsem rád, že něco takhle osobitého v SuperStar zazní a navíc tam Pala dost slyším. Možné překvapení večera.
Štěpán – tuhle píseň mám rád, ale bohužel je už v našich soutěžích dost profláklá, uvidíme, čím ji Štěpán obzvláštní.
Dalibor – MD-ho nemám rád, ale zrovna tahle píseň pro mne patří mezi ty snesitelnější (hlavně díky myšlence v ní obsažené, byť prosté, ale pravdivé). Daliborův výkon si netroufám odhadovat, ale rozhodně by to mohlo být uvěřitelnější než minule Matuška.
Dalibor+Veronika – tohle bude hodně zajímavé, místo vyzrálého mužského a dětského ženského hlasu to bude naopak, možná tomu bude přizpůsoben text nebo vizuální stránka vystoupení, možná to bude bizzare, jsem zvědav.
Emma+Štěpán – Emmě by měl part Mirky Miškechové sednout parádně, Štěpán si podle mne s Xindlem taky poradí, tohle by mohl být oboustranně výborný výkon.
Pavol + Sabina – obávám se Palovy intonace a Sabininy akademičnosti, moc potimistický tady nejsem, tož se nechám překvapit.

310
notickas
Reagovat

No doufám, že Štěpána nechtějí odstřelit. Ale myslím, že by to mohl dát dobře. Bombu píseň má Pavol. Sabina – to zase bude jedna velká nuda.

311
Tomáš
Reagovat

Pár přátel Daliborovi sedne a je to dost známé, s tím by mohl zabodovat. Bál sem se o Pala, ale ta folklorní píseň by mu mohla u diváků dost pomoct.

312
Ája
Reagovat

Štěpán to snad zvládne, minule měl taky profláknutou písničku snad ze všech soutěží a vypořádal se s tím parádně. Pavlovi by to mělo sednout skvěle (taky jsem tu písničku neznala) a Veroničina písnička se mi hodně líbí. Oproti tomu Pokoj v duši opravdu nemám ráda, nevím, co by s tím Emma musela udělat, aby mě ta písnička neotravovala. Sabina se asi královnou nestane a Dalibor opět zaútočí na city maminek a babiček. Tipuji to jako vrcholné číslo spolu s duhovým jednorožcem

313
ales-winner emma
Reagovat

notickas ale ano vypadne a pro zajímavost emmu vynech tu podržíme dolores ano zvykej si ted to teprve začne být zajiimavé půjdou jeden po druhým a emma zůstane

314
Monika
Reagovat

Ach jo to je konec :-))) No jsem zklamana Stepanem, ja ten song nemam rada, z toho moc hlasu nevytriska, to je o nicem. A ten duet takaovej hnus, kterej nezna kazdej. No Stepan bude mit co delat, aby prosel do dalsiho kola.
Emma musim se smat, co jineho mohla dostat ze :-)))) jednodussi song uz neexistuje, na tom se neda nic pokazit, zvladla to dobre i jinak slaba Kristina.
Sabina cuju velkej pruser a odchod domu.

315
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Noteda, dolores, doufám a věřím, že to Palo zazpívá mohutně líp než Dočo :-D dívala ses na můj odkaz na tento song s Niemenem? Palo to samozřejmě tak dobře nezazpívá, ale trošku inspirovat by se mohl….

316
Monika
Reagovat

Hvezdou vecera bude Veronika wow song, wow duet, pomalu a jiste se stava velkou hvezdou :-)))

317
Monika
Reagovat

pavol ma song, ktery jsem neznala, ale je to presne pro nej, vyborna volba, lidovkou nikdy neurazis. Tusim touchdown jak svina. Dolores, vubec se o nej nemusis bat, urcite nevypadne. A ja se budu modlit za odchod Sabiny, jinak to odnese Stepan.

318
Monika
Reagovat

Obecne velka spokojenost za me, letos se jede trend vesmes znamych hitu az na vyjimky. Z celeho playlistu se mi nelibi jen ten duet Cizinka v tvojej zemi. Jsem rada, ze Stepan bude zpivat s Emmou, to jsem si hodne prala, ale proc tenhle podelanej a ne uplne znamej duet. Skoda, ze nemaji Zvonky stesti.

319
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš ted mě prosím poslouchej možná mi to neuvěříš ale je mi to líto že si takhle dopadl k sabině by ses hodil moc by vám to spolu slušelo ted to vážně říkám bez jakékoliv ironie a urážek spíš mě to mrzí doufám že tady na panáčkovi se k sobě začnem chovat normálně ne jako soupeři a ano taky se ti svěřím já emmu taky miluju ale ona patří k danovi a i když mě to bolí tak to respektuji a respektovat budu

320
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: já jsem s Emmou v pohodě, ale to víš řady se ztenčují:-) a já držím místa na bedně pro Štěpána, Veroniku a Pavla :-)

321
Mila2
Reagovat

výběr Pala je super, všimněte si, že skoro v každém kole má zrovna on nejlepší písničky. Mohl by nastoupit v kroji :-)
Zpívat písničky po Kollerovi je docela zrádné, on má svůj specifický styl a zrovna tahle písnička se mi líbí jen od něj, ale Štěpán se popral i s profláknutým Hallelujah, tak uvidíme..
Ty duety jsou sranda :-) hlavně Veronika a Dalibor.. vypadá to na odstřel Veroniky, protože Slepčíky nikdo nevyštípe a Pavol snad domů nepůjde

322
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Áchjo. Jak na tebe nemám reagovat když mi tvoje příspěvky neustále kazí mou už tak úplně zkaženou náladu?

323
Tomáš
Reagovat

@ales-winner emma: Tím sem myslel tvoje příspěvky o tom jak Emma nemůže vypadnout. No to už je jedno.

324
bezik
Reagovat

@Monika: Ne úplně známej duet ? Co ty vlastně posloucháš ? Dyk to komerční stanice perou do lidí 10x denně :D Nevím , co už by mohlo bejt známějšího :D :D

325
J
Reagovat

No myslim si, ze zacinat to bude Palo, podobne ako Veronika minule. Mohli by sa dohodnut s Durovcikom na nejakej choreografii a Palo by mohol aj zatancovat. Slepcik pojde na konci. Co sa tyka, ja si myslim, ze najmenej hlasov zo SK ak to Palo da dostane Veronika. Lebo Emmu zachrani jej farba hlasu a charizma, Palo ak to da tak ako to ma byt tiez bude mat dost hlasov.
Boze, teraz ma napadlo, ze budem musiet dat vediet otcovi, ze Kovalicek bude spievat jeho oblubenu piesen. Moj otec MARKIZU nepozera, ale raz moze urobit vynimku. A aj svokrovcom a krstnej, ktori tiez v nedelu holduju STV1 budem musiet dat vediet, tiez to maju radi.

326
Tomáš
Reagovat

@J: Ale Veronika dostane asi DK jestli vypadne. Moje přání je, aby vypadla a aby ji porota nechala odejít. To by pro mě byla hned druhá ideální možnost po vypadnutí Emmy ( které je ale úplně nereálné jak nás tu Aleš pořád přesvědčuje )

327
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš já se jen snažím tě povzbudit a nezlob se na mě ale jsme lidi a já jen říkám pravdu že ty a slepčíková by jste se k sobě hodili no nic jdu zase zítra příjdu rozdávat radost a smích

328
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: prepac, ani som si nevsimla tvoj prispevok popri tom hektickom hadani Vladovych rebusov :D vdaka za tip, vobec som nepoznala verziu Niemena, toho spevaka poznam len z listovania starych casopisov (Popular) a z rozpravania jednej mojej tetky, ktora ho zboznovala. vlastne mi to vysumelo z hlavy a mi nenapadlo hladat ho na YT. takze si popocuvam aj ine jeho veci… tu Lipovu lyzku spieva po svojom (rockovym stylom, ale tym krasnym stylom, co sa spieval v 70th).. toto Pavol neda, nech sa radsej orientuje na Docka, ktoreho spev asi beries s despektom, ale je to len spievajuci herec, ktoreho kazdy song ludia totalne zrali :D mozno lepsie pre Pavla, ze divaci nepoznaju u nas Niemenovu verziu. je tu nadej, zeby mohol spevacky tromfnut Docka, aj ked …. ludia su stotozneni s Dockom, to je proste fakt, cez ktory vlak nejede…:D uz ju interpretovalo dost spevakov aj hercov, ale nepochodili…
predpokladam, ze Palo ako folklorista tu piesen mal naucenu uz predtym…

329
J
Reagovat

@Tomáš: Aj mne je to luto. Co ti povedat. A ano Palov Aerosmith mi aj dnes rano nastartoval den, kedze som si to pustila pri salke rannej kavy. Velmi dobre sa to s jeho hlasom pocuva. Asi si to budem musiet stiahnut.

330
Monika
Reagovat

@bezik: Zname je to co znaji vsechny generace, sorry, ale treba moje mamka ani nevi, kdo je Xindl :-)))) No kdo by naznal Zvonky stestia treba…

331
BarBora
Reagovat

Jáááj, Zvonky štěstî…. komédia…… chúďa Veronika.… tí Slepčíkovci sú pohroma….
No, aspoň bude sranda.
Duet Cizinka v .. sa mi nepozdáva, ale uvidíme, čo s tým E+Š urobia.
Ak už Emme chceli dať pomalú, radšej by som počula niečo menej známe a obohraté, naprhttps://m.youtube.com/watch?list=PLwHvCrre2Sgwr7-rRwxotNLiQxHtcFLI_&v=jmOo9M8Qhak

332
Monika
Reagovat

No a jinak stve me, ze protekcni vyber Emme prosel, pepe to tu cte :-)) A Stepanovo Ty a ja zustalo v zapomeni..Doufam, ze zas pujde prvni nebo druhej, aby nevybocil ze zabehnute koleje a jako zlaty hreb vecera je tentokrat na rade dalik. Ty jo Vlado, ty pametniku, ta bilance Chci zas v tobe spat a vypadnuti x zpevaku je pekelna.
@Mila2: Ja to mam podobne jako ty, tenhle song byl uz x krat omletej v SS a vzdy tomu neco chybelo za me, dobre to je jen v originale, on ma Koller dost specificky hlas a ani ja moc nesnesu jine podani, obavam se, ze me to nezaujme.

333
J
Reagovat

@Monika: Ale tvoj Stepan je na rozdiel od Pala idealny kandidat na DK. A ta bud sa pouzije v tomto kole alebo najneskor v nasledujucom. Inak ja si myslim, ze ak nevypadne Sabina tak malo hlasov moze prist aj Veronike, takze nezufaj.

334
bezik
Reagovat

@Monika: No máme tu doma takovou „akcičku“ ..děcka mezi 18 – 25 lety. Zeptal jsem se. Zvonky štěstí neznal nikdo. „Cudzinku“ znalo 9 z deseti. Tak nevím ;-)

335
ales-winner emma
Reagovat

Tomáš ano je to přesně jak píšeš je to nereálné dík že si to uupozornil už mě to nějak nevzalo to tady psát když už to každý ví že emma je nejlepšíííí ouuuuu yesss

336
notickas
Reagovat

@ales-winner emma:
Emma není nejlepší – v Čerešních byla velmi průměrná :-)

337
Tomáš
Reagovat

@notickas: 1*

338
Tomáš
Reagovat

@J: Můžou si tu kartu schovávat i do Top 4 a udělat potom GF ve čtyřech lidech…ale asi se budou řídit podle toho kdo zrovna vypadne. Využijí ji ale určitě.

339
notickas
Reagovat

@Tomáš: Myslíš, že kdyby vypadl Štěpán, že mu dají DK?

340
J
Reagovat

@notickas: Prave si myslim, ze nie u Veroniky ani Pala, ale presne u Stepana ju pouziju.

341
notickas
Reagovat

@J:
Myslím, že Palo ji v tomto kole nebude potřebovat, ale ten Koller je zabiják – i když je Štěpán skvělej. Navíc ten duet u střední a starší generace taky nezabere. Já se ale na duet těším. Emma to dá krásně a Xindl se mi líbí a myslím dobrá volba i pro Štěpána. Ale pro široké masy lidí – asi nic moc.

342
Tomáš
Reagovat

@notickas: Já si myslím, že ano.

343
Mila2
Reagovat

J: nevím jak na Slovensku, ale u nás se ten duet hraje na všech možnách rádiích, takže i mladí ho dobře znají a Xindl je oblíbený u všech generací. Tím duetem to může Štěpán zachránit

344
BarBora
Reagovat

Števovi a Emme mohli dať niečo veselšie, rozpustilejšie, také dosť chýba a im by to sedelo,
Napr.
https://m.youtube.com/watch?v=lvehhrZ4u-I

345
J
Reagovat

@Mila2: Ja som ho este nepocula. Ale sa mi zda, ze asi v Ocku alebo niekde inde v telke som to videla. Nase komercne radia su specifikom same o sebe. Ale uvidime, ked bude platny novy zakon.

346
notickas
Reagovat

@Mila2:
No tak kéž by. Ale stejně mám strach, že masy budou hlasovat pro slepičí farmu.

347
Mila2
Reagovat

notickas: masy? myslím, že těch SMS už tolik nechodí.. chápala jsem, když náctileté posílaly hlasy Harichovi, byl v patnácti daleko mužnější a talentovanější než dětský SLepčík… kdo mu posílá SMS? Jeho rozvětvená rodina? Holčičky z mateřské školky? Fakt mi to je záhadou a nechápu ani nadšení pototy. Jeho vystoupení vynechávám, to mne už víc baví i jeho sestra…

348
Monika
Reagovat

@notickas: No prave pro siroke masy to neni, ten song je otresnej, jeste jsem ho ani jednou nedala celej, to proste neni zadnej megahit navzdy zapsanej zlatym pismem :-)))

349
J
Reagovat

@Monika: Ale chod sa pozriet na FB ako sa tam ludia tesia na Stepana s Emmou na ich duet. Stepana to moze zachranit a poleti Veronika. Dobre Zbirka je pojem, ale Emma da POKOJ V DUSI a PALO zasa inu lahodku. A imho s malym Daliborom to bude take nejake roztomile, ale to este neznamena vela sms-iek pre Veroniku. Ale aj tak nejako citim, ze vypadne Sabina.

350
notickas
Reagovat

@J:
kéž bys měla pravdu!

351
LuLuFairy
Reagovat

@Monika: Kdo nezná Xindla tak se asi sotva koukne na Superstar- nemá TV

352
LuLuFairy
Reagovat

Jak vás tady vidím bedovat nad E+Š duetemn já myslím, že to je skvělý výběr – mladou generaci osloví původní interpret a tu starší to o čem ta píseň je.

353
bezik
Reagovat

@LuLuFairy: To jí nevysvětlíš. Moničina matinka Xindla nezná, tudíž ho nezná nikdo !!! :D :D

354
Ally
Reagovat

Hm, tak já bych to taky nejvic viděla na Sabinu konečná…
Veronika- taky mám strach , jestli tam dá ty emoce -Atlantidu ..u té brečím už od mala spolehlivě..a tak snad jo
no a Zvonky štěstí ..třeba taky nebude fraška :)
Dalik zabije s MD ..se vsadím :) či :(
Souhlas chci zas v tobě spát ..taky jedině od Kollera.a.tak třeba se to jednou někomu= Štěpánovi povede..když to pořád zkoušejí
Emma ..Kirschner..bude asi pěkný..ale nebude to moc stejný..? možná to zas upraví, je li jak

355
Ally
Reagovat

@bezik:
jo když jsme u slovenštiny.. jsem jako malá přemýšlela u Atlantidy , kdo nebo co je to „Morecez „..:) blbina no..a jeste jeden novější hlavolam mám od Žbirky, ale to si ted nevzpomenu..ani co vykládal Donutil , že slyšel u Beatles..?:)

356
bezik
Reagovat

@Ally: Morecez, taky dobrý :D. Tak vzpomínej, co máš za hlavolamy ;-)

357
katka
Reagovat

@J: takže kroj přeci jen bude

358
katka
Reagovat

tak mě ten seznam zas zklamal – myslím, že v SS by se mělo uzákonit pravidlo jednou a dost – proč pořád dokola vybírají to samé – koller po 158, alergizující MD, královna sabina a zvonky neštěstí – blééééééééééé.
za mě je Xindl jediný světlý bod playlistu /no dobře ještě se těším na Atlantidu, protože je sice stará, ale moc dobrá/.

360
ales-winner emma
Reagovat

notickas ano je to názor ale za mě je nejlepší rozhodně to dala a o 150-200 procent než bezvýznamní slepčíkovci kteří mají pokaždé protekci i co se týká výběr písniček je dopředu známo že emmě dávaj horší věci než jim

361
J
Reagovat

@ales-winner emma: POKOJ V DUSI nie je ziadna horsia vec. Naopak Palo, Emma aj Veronika maju naozaj hudobne skvosty. Otazkou je ako ich predvedu. Ani jeden nesmie kopirovat original, ale na druhej strane ani ziadne extra covery. A najma Palovi by nejaky ulet od originalu divaci neodpustili. Na druhej strane ja si od Kirschnerky tiez najcastejsie pustam POKOJ V DUSI. Je to taka pekna ukludnujuca pesnicka. Ale Veronika aj keby to cisto nefalosne odpievala tu Atlantidu, neda tej piesni take caro ako samotny Zbirka. Este Emma so svojim zamatovym hlasom a citlivym podanim by to lepsie zvladla. Podla vyberu je na odstrel Sabina. Duet s Palom nic moc, ale Pala zachrani samotny singel ak to spravne poda. A v singli nebude dost presvedciva, lebo je to len priemerna spevacka bez fantazie, citu a hereckeho nadania, ktore si tato piesen vyzaduje.

362
ales-winner emma
Reagovat

tak pře

363
ales-winner emma
Reagovat

tak především Emma to dá jako nikdo nikdy já nepopírám že není ale na druhou stranu objektivně musíš přiznat že je to obehraná věc kterou zná snad každý a za třetí Emma to má v sobě je osobnost ano má v sobě herecký talent ale i pěvecký a nemusím snad říkat že i stěny si povídají že je to zvláštní že slepčíková postupuje hladce že mají oba protekci vždyt i na webu pár takových názorů jelo i od nás fanoušků emmi my si to musíme vybojovat emma odzpívat ale v žádném případě se nemusíme snižovat k tomu aby si slepčíkovci kupovali hlasy to snad uznáš i ty a za svým názorem že emmě dávaj o něco horší věci než slepčíkům chtěl bych vidět daliborka zpívat čerešně slovensky emma totiž bez problémů by to dala i česky v tom je ta krásná vlastnost a jednoduchost že jí nemůžou dát opravdu něco co dávaj slepčíkovejm protože by to dala

364
ales-winner emma
Reagovat

ještě dodatek všechny věci jen o něco horší se mi v podání emmi vždy líbili a líbit budou ono totiž já chválím emmu že má vlastní prezentaci těch skladeb ona to dává po svým a to se mi strašně líbí nehodnotím písničky hodnotím její výkon a proto si i ted myslím že má sice horší písen a profláklou k tomu ale dá jí po svém a znova řeknu po Vladovském wau wau wau a budu hodnotit že je naše princezna třeba

365
J
Reagovat

@ales-winner emma: Ty to este viac prehanas s tym ospevovanim Emmy, nez ja s Palom a Tomas so Sabinou. Ono s tym svojim zamatovym hlasom da Emma tej piesni novy rozmer a potom sa cloveku moze zdat, ze ju pocuje po prvykrat. Nemyslim tym tie ceresne. Je to moja TOP 3, tak ju nemusim zhadzovat. Ale priznam sa, ze aj mne ako napr. SCALEXOVI a niekolkym dalsim vadilo to podanie. A tutovo som si bola ista, ked som si to pustila bez vizualu. Nicim extra ma to neoslovilo. Este aj podanie Terezky Mandzakovej s Kandracovcami sa mi viac pacilo. Ale verim, ze tou Kirschnerkou si to naopak vyzehli. Lebo to bude mat svoje caro.

366
ales-winner emma
Reagovat

zároven souhlasím s Vladem který tu řekl že sice tu někteří budou řvát jakou má Emma protekci ale ve skutečnosti to není pravda onu protekci má někdo jiný kdo víme dobře

367
notickas
Reagovat

@ales-winner emma: no to souhlas, Slepčíci jsou k ničemu, Emma je dobrá, já jen víc fandím Štěpánovi, Veronice a Pavlovi :-)

368
ales-winner emma
Reagovat

361 souhlas potáhne slepice

369
Monika
Reagovat

Ano, Emme nemuzou dat nic co ma Slepcikova, vsechno by dala s prehledem, zrovna song Ted kralovnou jsem ja je idealni:-))) No to je utrpeni tady cist komenty desetileteho trolla, cert ho byl dluzen, tak fajnove to tu byvalo… Snazim se preskakovat a ignorovat, ale uz mi to prestava jit. Nereaguji, ale v te zaplave desitek komentaru denne, prehlidnu i ty ktere me zajimaji. Obdivuji trpelivost nekterych z vas :-))

370
J
Reagovat

@Monika: Inak o Stepana sa neboj. Prave som si pocuvala Stroffekovho Kollera a myslim si, ze Stepan to da lepsie. Proste musi to dat po svojom a nesmie kopirovat. A inak si myslim, ze najviac sms on aj Emma z Ciech dostanu za ten duet.

371
monika
Reagovat

@J: No snad, kde jsi nasla Kollera od Stroffka? Ja to hledala vcera na Yt a nepodarilo se mi. Predem dik za odkaz.

372
Mila2
Reagovat

jak bych chtěla další vývoj v Superstar:
Aby postoupili – Emma, Štěpán a Palo.
Emma proto, že její hlas, vystupování, pokora a zároveň smysl pro humor, výborná angličtina ji k tomu opravňují, vidím ji jako možnou vítězku. Je jedinečná, nikoho mi nepřipomíná.
U Štěpána toho obdivuju hodně, hlavně že se nebojí uchopit písničku po svém, speciálně Hallelujah se mu povedlo. Vadí mi trochu podobnost s Drdou.
Palo – můj největší oblíbenec. Poctivost, silný hlas, nádherně zbarvený. Pěkně se na něj kouká, nevadí mi, když se nepohybuje. Měl by zpívat hlavně slovensky nebo se naučit anglicky.. má na to dát písničky Bon Joviho, Aerosmith atd. Nepodobá se nikomu, koho jsem v Superstar zažila.

A ted ty, co mi hodně vadí :
Slepčík – nechápu chválu poroty, nechápu, kdo mu posíla SMS. Pro mne slabý odvar Bendiga.
Slepčíková – divím se, že tam ještě je a ona asi taky. Rozpačitá, nijaká..

A kdo mi ani nevadí ani ho nevidím jako potencionálního vítěze:
Veronika. Moc mi připomíná Bagovou. Podobný příběh. Už to tady jednou bylo. Zpívá nádherně, ale nudí mne.

373
dolores
Reagovat

@J: presne… Stepan bude zachraneny tym duetom. som si presla reakcie na playlist na Fb cca z 200 prispevkov bol Stepn spomenuty mozno v 150 z nich. Skoro ako Dalibor a Emma. Ten duet vsetci poznaju a vytesuju sa z neho. na rozdiel od Pala, ktory bol spomenuty len 6x !!! a v jednom prispevku pisatelka zhodnotila Palov vyber piesne za nestastny, lebo to nik nepozna…ze si mal radsej vybrat nejaky preflaknuty hit. viem, ze ak to dobre zaspieva, zo Slovenska dostane vela hlasov, len ci to bude dost na vyrovnanie straty z Ciech… tam je totiz Lipova lyzka ako s prekvapenim zistujem ukrutne neznama. sice tie decka z FB ako zistujem su vazne mimina (niektore sa priznli, ze maju 12, 12 a pol, 10 …:-) az si vravim, ze kazdou dalsou Superstar sa vek fanyniek znizuje :-D kym moj sa zvysuje : ))). ale aj dospeli cesi s tym budu mat problem, len panackovci su vynimka, tu sa cenia hlavne neotrepane , osobite songy. pomoct by mu mohol kroj, ale pochybujem, ze mu ho tie uzasne stylistky navlecu…

374
J
Reagovat

@monika: Ja mam niektore casti zo SHS1 a SHS2 na videokazete, takze nic. Ale Ivo to navyse spieval unplugged, takze to malo pre mna caro. Dodnes nepochopim, preco postupila Bundova. Hoci Habera mal Iva poriadne v zuboch ako teraz Pala.

375
J
Reagovat

@dolores: Ale ak to Palovi zbuchaju tak ako Emme na kolene a navyse mu to daju v takejto rockovej verzii, tak kludne moze vypadnut namiesto Sabiny. Cosi to nebudu poznat a Slovakov zvyknutych na Docolomanskeho to urazi a najust mu neposlu. Dufam, ze takuto hrozu aj ked rockovu nezaspieva:
https://youtu.be/ToFjeGWyvvE

376
Monika
Reagovat

No Stepana nezachrani duet, ale mohla by Emma. Emma je enormne popularni a oblibena a ten kdo s ni zpiva duet se proste diky ni veze. Viz Daniel, ukazkovy pripad, jsem si skoro jista, ze nebyt duetu s Emmou, ani se do finale nedostane. Za tohle jsem rada, ze zpiva Stepan s Emmou, lepsi partnerku do duetu nemohl dostat :-))) No ale ten duet sam o sobe je des a myslim si, ze se jim vubec nepovede, Stepana si nedokazu predstavit vubec, prijde mi to dost tezke, hrozne moc slov v rychlem tempu (nevim jak se tomu rika..frazovani?), no proste myslim si, ze tam Stepan nebude stihat zpivat a i na Emmu mi to prijde celkem rychlovka, vidim to na upravu v pomalejsi a mnohem nudnejsi verzi. Zbyle dva duety budou lepsi a jsou i popularnejsi, oba zapsane v historii hudby zlatym pismem, na tuhle srajdu si nikdo nevzpomene za deset let, ale Zvonky a Co boli bude in porad.
A co se tyka Pavola ted imho mozna tohle kolo i vyhraje.
na odchod podle me bude bud Stepan nebo Sabina. sabina snad nema sanci z toho vyjit se cti, cuju podobnej pruser jako minule a pujde jen o to, zda jeji fans zakladna je opravdu tak silna, jak si vetsina mysli (ja ten nazor nesdilim, ale strach mam to zas jo).

377
J
Reagovat

@Monika: A co povies nato, ked si Veronika aj ked cisto odspievanym prevedenim ATLANTIDY neziska ludi a imho aj ten duet bude taky uleteny. Ja si myslim, ze BOTTOM 3 bude urcite Sabina a 2 z 3 ludi Pavol (ak mu daju rockovo hnusnu verziu), Stepan a Veronika. Emma a Dalibor neprichadzaju do uvahy. Ja si totizto myslim, ze aj keby Emma mala od spodku 3. najmensi pocet hlasov tak ju do BOTTOM 3 nedaju a zvlast ak by ju porotcovia vyniesli do nebies. Ale takisto chapem tvoje obavy nie tak z danej duetu v originale ako v prevedeni Stepana a Emmy. Vies, co si myslim, nebude to ono, ale na druhej strane nebude to ani take zle. Lebo ludia na FB cakaju rovnake prevedenie ako original, ale samotna piesen a najma text to vyvazi.

378
-bé-bé-
Reagovat

@Monika: no Štepán kedysi takto rýchlo spieval:https://www.youtube.com/watch?v=QhfGCaX8jL8

379
Jai Kudo
Reagovat

@J: Já jsem fakt na toho Pala zvědavý, podle těch videí to Dočo sice zpívá hrozně, ale aspoň slušně frázuje, což myslím bude pro Pala rozhodující. Hlasově to dá, nemám pochyb. Je otázka, jestli mu to zaranžují víc do lidovky (a on tam bude jako ko*ot poskakovat v kroji a s valaškou :-D ) nebo víc „normálně“ do rocku.

380
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ono ta piesen je klenot. Ja sa stavim, ze normalny priemerny Slovak, caka tu muzikalovu verziu od Docolomanskeho. A ked tam Palo by nabehol takto rockovo, nemyslim si, ze bude bodovat. Este by mu mali za zle, ze spotvoril original. Ale samozrejme hudobne aranzma nebude zalezat na Palovi, ale na kapele. Vobec ma tohtorocna SS sklamala na celej ciare. Este aj minulorocny HLAS mal pre mna vacsie kuzlo hoci len so 4 zivymi kolami. Vobec pesnicky boli tak nejako pestrejsie. Dodnes mam v pamati ten BATTLE medzi Adamom a Viktorom THIS IS WAR. To malo naboj.

381
jab
Reagovat

@Monika:
Jj, tomu ,co Xindl předvádí se myslím říká hip hopové frázován (ale mohu se mýlit), něco podobného předvádí třeba i Nohavica z Muzeu.

382
ales-winner emma
Reagovat

děvenko moniko je mi 26 a laskavě si dej pozor na pusinku mohl bych poprosit aby tě blokli tak bacha na tohle sem háklivej

383
ales-winner emma
Reagovat

notickas dík aspon někdo ocení mé názory jinak poprosím aby Moniku a Tomáše blokli za hrubé vůlgární a extrémní názory které tu nemají co dělat děkuji

384
Monika
Reagovat

A jeje pablb se ozval a sam poznal v prispevku :-))) No jo uz skoncilo vyucovani na zakladni skole, tak je cas venovat se Panackovi. Ja mam rada provokatery, ale ne hlupaky. Chudak Emma tohle si fakt nezaslouzi, nestaci, ze ji dela ostudu na FB pod kazdym prispevkem, kterych tam naplka dvacet denne, nasel si cestu bohuzel i sem.

385
ales-winner emma
Reagovat

Monika si naivní hlupačka fandící slepčíkovým takové fans si oni nezaslouží a nás nech na pokoji znova poprosím o blokaci provokatérky Moniky a znova píšu 26 mi je huso umíš číst

386
ales-winner emma
Reagovat

a já zase nemám náladu na arogantní laciné husy a jen tak mimochodem to je strategie ale to ty neznáš co huso radši na mě ani nemluv ban prosím zablokujte jí moc prosím

387
Inna
Reagovat

Na Dalíka s Veronikou jsem zvědavá- hlavně na to, kdo bude zpívat jaký part

388
ales-winner emma
Reagovat

a jen tak mimochodem Moničko když máš takový přehled tak jistě vidíš že se mnou převážně souhlasí to je blbí co když souhlasí se mnou fans emmi a ne s vámi slepčíkovci ale neboj tvá prohra se blíží v neděli potáhne sabinka domů a teprve potom mě můžeš psát ty tvé hloupé agresivní komentáře všeho do času a už na mě nereaguj seš jak Tomáš já reaguju jen na inteligentní ne na hloupé závistivé a idiotské lidi jako seš ty a tomáš sbohem

389
Inna
Reagovat

jsem moc ráda, že se GG vydala za velkou louži- kdy zůstala u nás, tak dostane nabídku jen do muzálu- tohle se dooost hrozný, Sabina to dá asi líp
https://www.youtube.com/watch?v=IDY7nOQlv48

390
Jai Kudo
Reagovat

@Inna: Áááááá, populární video z první tiskovky….. to se vždycky hodí….. škoda, že není pokud vím žádný pořádný záznam přímo z divadla. Ale přesto, že jsi vybrala tu Gabčinu nejhorší verzi ještě PŘED tím, než začala Kleopatru vůbec zkoušet (měla na to 5, slovy pět dní, na celý muzikál!), tak to Sabina líp nezazpívá, to si piš.

391
Inna
Reagovat

já se po více verzích nepídila….dneska jsem na to narazila náhodou….od Gábi se několik věcí líbí :D např.: https://www.youtube.com/watch?v=VzGx0-EImNk

392
J
Reagovat

@Inna: Inak tiez sa velmi tesim, ze GG odisla tam kam chcela a robi si svoju karieru v USA. Aspon moze vsetkym ukazat aka je skvela. Tito ludia z hudobnej branze v Cechach by ju asi znicili.

393
Jai Kudo
Reagovat

@Inna: Tohle je možná lepší, i když v divadle to bylo ještě lepší (byl jsem tam :-) ) Mimochodem, pro zajímavost, Gabča vyhrála svou první a poslední pěveckou soutěž (nějakou Superstar pro děti) asi ve 13ti letech právě s Teď královnou jsem já :-D To jsou paradoxy!
https://www.youtube.com/watch?v=H1g0HHOXkZQ

394
betty
Reagovat

@Jai Kudo: Zpívá to fakt hezky.

395
Inna
Reagovat

@Jai Kudo: rozhodně lepší, jemnější verze, ale jsem ráda, že zůstala u rockové muziky.. V TSO jí to sluší daleko víc. Jen by mě zajímalo, kdo Gabine nakukal, že muzikál je to pravé- taková zhovadilost.

396
mira
Reagovat

ste heski dalibor juu

Přidat komentář