Panáček v reality show

Jste to, co jíte 5. řada již na jaře 2011

15. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

V minulých dnech se v bulváru, ale i v seriozních médiích objevila informace, že TV Prima spustila castingové upoutávky na další řadu hubnoucí reality show Jste to, co jíte. I v této již 5. řadě (více snad má zatím jen Jak se staví sen) odtučňovací show bude hlavní hybatelkou kil u soutěžících doktorka Kateřina Cajthamlová. Do vysílání by se Jste to, co jíte měla vrátit již v jarním programovém schématu roku 2011

Chystá se někdo z čtenářů Panáčka v reality show přihlásit?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
koc
Reagovat

to si anja smlsne ;-)

2
Maxx
Reagovat

Sledoval jsem to dřív a docela se těším. Byl to dobrý pořad, našla se stejně jako třeba u Ano, šéfe osobnost, která je odborníkem a zároveň zábavným průvodcem pořadu, což Kateřina Cajthamelová bez pochyby je. Prima má čuch na tyhle lidi, protože bez nich by to prostě nebylo ono. Navíc ta pauza pořadu prospěla a už se těším. Hlavní je, že se nevrací Souboj v těžké váze, to byl tuším český vynález a taky pekelná nuda.

3
anja
Reagovat

1 :)) jo, těším se…….. a všimla jsem si Cajthamlové v jakésik reklamě jak vypadá teď mooc dobře, zhubla a nějak pohla i s vizáží, se na ten pořad připravovala po všech stránkách :)

Reagovat

Koci, tam píšou 17. března a asi to tak bude, je to náhrada za MOPL a ten má už jen 1 díl. Konečně zase relativně rozumná show.

7
koc
Reagovat

mas recht .. neoveril sem si to :( je to uz od 17

Reagovat

Jestli těch RS nebude najednou nějak moc.

9
koc
Reagovat

8 – jj .. stejne jako vcera rikal pan v Kaprech .. pro samou RS si nepustime realitu do zivota :)

10
Zdena
Reagovat

Rádi se díváme s manželem na váš pořad /JSTE TO CO JíTE/stále se snažím ho přemluvit aby se přihlásil, také má problémy se zdravím.Stále držíme néjaké diety na zhubnutí jednou to vydržel skoro rok pomahal si i s léky ,zhubnul 20 kg ale k jeho váze to bylo jen nepatrné množství {120}vzdal to. dnes to má zpět a ještě přibral .Lékař manželovi předpovědel brzký INFARKT .Manžel se snaží zhubnout a také se moc stydí zato jak vypadá nechce nikam chodit .Jednou mu lékař řek že ho přestane léčit když nezhubne. chtel by pomoc zhubnout ale styděl by se před veřejnosti. POMUžE nám někdo.

Přidat komentář