Panáček v reality show

Talentmania, porota odhalena: Troška, Habera, Šeredová, Banášová – moderuje Leoš Mareš

20. Květen 2010 | napsal(a): | reality show: Talentmania

Talentmania, kopie licencované Česko Slovensko má talent odhaluje své porotce.

Režisér Zdeněk Troška, Pavol Habera, modelka Alena Šeredová a moderátorka Adéla Banášová.

A moderátor? Leoš Mareš nakonec kývnul TV Nova, stane se moderátorem Talentmania, jeho slovenská partnerka je zatím tajena.

Základní fakta o Talentmania

  • vysílací čas: hlavní show, neděle 20:00
  • období: září – prosinec 2010
  • struktura: 11 epizod ze záznamu + 14 přímých přenosů
  • réžie: Peter Núñez
  • scénář: Daniel Dangl
  • hlavní kameraman: Vlado Valko
  • kreativní producenti: Gabriela Drobová (SR), Vít Pokorný (ČR)
  • moderátoři: Leoš Mareš + neznámá SK partnerka
  • porota: Adela Banášová, Alena Šeredová, Pavol Habera, Zdeněk Troška


Castingy Talentmania

Veřejné castingy proběhnou od 24. do 29. května 2010 v 7 městech na Slovensku a 9 v Česku. Zájemci mohou svůj talent předvést v 8 vypsaných kategoriích: děti, tanec, cirkus, comedy, zpěv (solový), zpěv (skupina), hudební nástroje a jiné nezařaditelné, ale výjimečné vystoupení.

Hlavní producent: Media Pro Slovakia
Koproducenti: Oreo, Media Pro Pictures

zdroj: Medialne.sk

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Talentmania

Diskuze k článku

Počet komentářů: 160
1
Cipela
Reagovat

Supéééééééééééééééééééér

2
Cipela
Reagovat

…a Ozááááááááááák (Prosím hodně)…

3
Maxx
Reagovat

Oproti Talentu slabota teda!

Reagovat

Maxxi, s tím souhlasím. Šeredová to sice může propagovat v Itálii, ale k čemu to :) Uvidíme, kdo bude tím posledním porotcem, Karel Gott? :) Dle mě jim tam zatím chybí Simon Cowell :)

5
Cipela
Reagovat

Ten čtvrtej bude podle mého určitě Marta Jandová a nebo Leoš Mareš

Reagovat

Cipelo, Mareš ti nepůjde do poroty, to je moderátor :) A Marta Jandová je upsaná do německé verze Got Talent, takže těžko půjde do českého rybníčku, když má velké německé moře :)

7
Cipela
Reagovat

No já pochybuju že bude Mareš moderovat

8
Weasley
Reagovat

ja len tak mimochodom, že aj moderátori môžu byť v porote :) Banášová bola v porote pri Slovensko má talent :) Ale je jasné, že Mareš to nebude, keďže už je v talente na Prime :)

9
Cipela
Reagovat

to není jisté

Reagovat

Weasley, a to víš jak, že Mareš je na TV Prima? Všemu co napíše bulvár bych nevěřil :) Uvidíme, co přinese tiskovka Talentmania.

11
Peter
Reagovat

Šeredová, Troška? :-((( Pre boha… OTRAS, asi im nikto nechcel ísť do tej kópie, tak už tam zlákali, kto prišiel pod ruku, čudujem sa, že do toho išiel Habera, ktorý je napr. voči kópírovaniu CD-čiek alergický a pritom kópia licencovaného programu mu nevadí?

12
Eva
Reagovat

na super.cz píšou, že Mareš kývl Nově …

13
Cipela
Reagovat

Mareš na Nově – Supéééér ale není to jisté – super.cz je bulvár

14
Petr
Reagovat

Proč by Mareš nemohl dělat porotce? Byla by to zajímavá změna. :)

15
Cipela
Reagovat

Mareš půjde určitě do poroty – Moderovat určitě nebude

16
Anonymní
Reagovat

otresný … zlatá prima !

17
Lucas
Reagovat

Tak jsem na to zvědavej… no a Marta Jandová nepůjde do Talentu, ne? Má bejt v Popstar

18
Cipela
Reagovat

Tak to teda nevím – Byl by tam ještě dobrej Petr Nagy

19
Roman
Reagovat

SLABOTA, Jojka s Primou majú väčšie tromfy si myslím… škoda toho Haberu i keď ho nemusím, ale porotca je celkom ok, aj keď už v kuse opakujú tie isté slová a frázy. Celkovo mi to príde tá talentmania totálne na rýchlo zbúchaná show, dúfam, že im to prepadne a uvedomia sa potom.

Reagovat

Lucasi, jj, máš pravdu, jsem si ty dvě show spletl :)

21
Zack
Reagovat

Nechci shazovat pana Trošku, ale já mu často v televizi ani nerozumím :/ Přemýšlím koho budou chtít lidi vidět více jestli Bílou nebo Šeredovou :)) Krause nebo Haberu? :)) U mě to je jasná Prima :-P

22
drak
Reagovat

Stejně jim tu ptákovinu zakážou vysílat, takže o nic nejde. A jestli to bude přece jen něco jiného než Got Talent, tak pochybuji, že vymysleli takový formát, který Got Talentu sahá aspoň po kotníky.
Navíc šišlavá Šeredová v porotě, která neumí ani pořádně mluvit a Troška, který bude brblat pitomosti hodné jeho uměleckému vkusu. Tahle šou začíná připomínat spíš nováckou estrádu. A jestli to bude režírovat Adamec tak to bude jasný.

23
Cipela
Reagovat

Vysílat jim to nazakážou.Nova si dá velkého majzla aby nedala té tupé Primě žádnou záminku pro soud.Porota v Got talentu je děsná.Bílou nemůžu ani vystát,Kraus je strašně namyšlenej a toho slováka asice neznám ale vypadá taky na pěkného exota

24
Bagr007
Reagovat

Tak jsem měl v plánu koukat na Primu a tohle si pouštět z archivu, ale jako na Trošku se skutečně odmítám koukat. Jinak Mareš opravdu nemůže dělat porotce už jenom kvůli tomu, že čtvrtý porotce bude Slovák, logicky. Ale jinak mám radost, že Talentmania zdárně spěje k neúspěchu. Ona ta Šeredová je taky prd hvězda.

25
Kuba
Reagovat

chtěl bych moc poděkovat televizi Nova za skvělý výběr v porotě, mě to opravdu moc potěšilo už teď, když neznám i toho čtvrtého. ani mi ho nemusí představovat. a proč děkuju Nově? teď se totiž můžu v klidu dívat na primu. protože na něco, kde je v porotě Troška, kterej mluví, že mu nikdo nerozumí se rozhodně dívat nebudu. K tomu ještě Šeredová, fakt ne, díky moc, ale tohle nestojím.

26
Elko
Reagovat

Myslím si, že je to nešťastný ťah od Novy a Markízy… ale tak im treba. Tiež sa čudujem Haberovi, že sa na to dal, keďže on chodí len do takých programov ako superstar alebo talent. Zrejme je to aj tom, že vážne iný im do tohto projektu nechcel ísť, potom ako sa ľudia dozvedeli, že Nova a Markíza idú vysielať kópiu bolo neskutočne veľa negatívnych reakcií a teraz je opäť veľa negatívnych reakcií, takže dúfam, že sa to odrazí aj na sledovanosti!

27
scheibi
Reagovat

Markíza s Novou sa zrejme spoliehajú na úspechy z minulosti. Ale pozor! Nič netrvá večne…

Reagovat

Hm, tak Banášová má fakt být v porotě, ale necháme té informaci chvilku čas, než se usadí a vydá to i někdo jiný, než slovenský bulvár :)

29
Kuba
Reagovat

no jestli je tato informace fakt pravdivá, tak Nova mi dělá jenom radost, to jsem to tak ani nečekal tak hrozný. kdo to teda bude moderovat? mareš a s kým? že by sám? to se pak nebudou dívat ani Slováci.

Reagovat

Kubo, ano, stejný bulvár, co informuje, že Banášová půjde do poroty, píše, že moderátor bude Mareš. Ale jak říkám, necháme to usadit a uvidí se, co vyjde v ČTK.

31
Cipela
Reagovat

Hmmm tak to asi těžko.Adále bude jasná moderátorka.Já bulvárům nevěřím.Jak psaly že si Prima vzala Mareše a nic.Mareš se jim na tu jejich estrádu vykašlal a šel raději na Novu

Reagovat

Cipelo, posaď se prosím na zem a přestaň létat, vše je jen a pouze otázkou peněz a to i v případě Leoše Mareše. Kdo jeho finanční požadavky bude akceptovat, ten jej bude mít, nijak to nesouvisí s tím, co je originál a co ne. Tyto „hvězdy“ jdou primárně po penězích.

33
Kuba
Reagovat

tak podle digizone.cz budou jen tři porotci, o čtvrtém se nezmiňují a Leoš Mareš bude moderátor, stejně tak i Adela Banášová.

34
RAINMAN
Reagovat

Banášová by byla moderátorkou, pokud by Mareš odešel na Primu. Zůstal na Nově, takže Banášová usedne do poroty…

35
Cipela
Reagovat

Banášová a Mareš budou Moderovat a v porotě budou 4 lidé a toho čtvrtého oznámí na tiskovče.Snad to bude Ozzák, Jurovčík a nebo Nagy

PS: omlouvám se za případné chyby

36
Honzad
Reagovat

Super! :) Přesně to jsem potřeboval, Novu si krom prvního dílu asi ani nebudu nahrávat! :D
Prima Bílou a Krausem jasně zaútočila, ohraný „kat“ Habera už ničím nepřekvapí, Šeredová je jen krásná a Troška je bohužel jeden z nejhorších českých režisérů- leč velmi úspěšný, což je na ČR právě to smutné.
Habera rozhodně není typ Simona, tady jasné mínus pro Novu.
Řekl bych, že na Primě by měl Simonovu úlohu zaujmout ten Slovák co dělá v Americe, ne? I vizáží se mi na nekompromisního tak zdá.
Na Simonovi je totiž neskutečné kouzlo- je schopný je poslat do pr*ele, ale jakmile se objeví někdo jako Susan Boyle, roztaje a je nejadnou veselý, usměvavý, příjemný! To pak potěší i člověka před obrazovkou :-)

37
Zack
Reagovat

No a co, že Leoš Mareš moderuje Talentmanii, před pěti lety taky moderoval Big Brothera a jak ho VyVolení včele s Pergnerkou rozválcovali :)) Leoš není jediný moderátor v Česko Slovensku.;)

38
Milan
Reagovat

Zlatej Got talent, tohle je tak ubohý. Nejvíc nejtrapnější Nova. Určitě se budu dívat na Primu. A pochybuju že Mareš bude v porotě, tady je někdo hodně naivní :P :D Njn Nova musí jen kopírovat, přeju jí, aby tu show zamítli a dali jim pokutu! :D

39
Cipela
Reagovat

ale ještě to neí jisté – možná tam někdo takový bude

40
Milan
Reagovat

je mi to jedno, ať si je tam klidně kdo já vím. Got talent vede ;)

41
RAINMAN
Reagovat

Každopádně JOJka převálcuje Markízu, protože proč by Slováci měli koukat na nějakou kravinou, když můžou mít Got Talent, který se tak náramně osvědčil (rekordní sledovanost v SR hovoří za vše).

42
Kuba
Reagovat

to si nova dělá srandu, ne? ted jsem četl na tn.cz že snídaně s novou a talentmánia od ponělí vyjíždí po republice a budou hledat talenty, už by to snad stačilo ne? to kopírovaní? pokud vím, tak takovou road show má talent.

43
Cipela
Reagovat

No nevím odkud bereš tyto informace ale na tn.cz ještě není napsáno kdo to bude moderovat ani kolik tam bude porotců

Reagovat

Cipelo, digizone.cz, důvěryhodný zdroj, žádný bulvár http://www.digizone.cz/aktuality/talentmanii-bude-moderovat-mares/

45
Petr
Reagovat

Bože, ta Nova je trapná. Ona okopírovala i primácký Cadillacy – budou jezdit v Hummerech!

46
Cipela
Reagovat

njn ale tam měly říct i termíny a nikde nic a ani na tn.cz není tato informace – takže sorry ale až to tam bude,tak uvěřím

47
Kuba
Reagovat

cipela, já taky nemluvil o moderátorech a porotcích, měl by ses naučit číst. mluvil jsem o road show.

48
Kuba
Reagovat

si věř čemu chceš, ale redaktor, který je přímo na tiskovce, to má asi z pravý ruky, ne? takže to co je na digizone asi pravda určitě bude.

49
Cipela
Reagovat

no nauč se číst ty – já nemluvil s tebou

50
Kuba
Reagovat

a že jsi ve svým příspěvku mluvil o tn.cz, že tam nic není. a o tom jsem tady mluvil jenom já, pokud se špatně nedívám, ale to je fuk, nebudu to s tebou řešit.

51
Cipela
Reagovat

já se vyjádřil k tomuto článku – že si tu admin napíše že moderovat bude ten a ten a přitom na tn.cz a na stránkách talentmánie nic neníííííííííííííí

52
Roman
Reagovat

CIPELA zklidni hormon, musí to být pro tebe těžké číst jenom negativní reakce :D na tu kopie markízy a novy.

53
Milan
Reagovat

Cipelu bych raději nerešil, to je totální případ xD Nevím jestli to má v hlavně úplně v pořádku :D

Reagovat

Hm, dle této zprávy však moderátoři po vzoru CS má talent odhaleni nebyli, takže je otázkou, co je zdrojem zpráv na Digizone.cz. Ale té dvojici Mareš – Banášová bych věřil, už jen ten kec „přibude zajímavý slovenský protějšek“. Banášová se už producírovala s Haberou, takže jak zajímavý, když je už známý? :) To jsou ale mediální hry :)

http://web.volny.cz/noviny/kultura/clanek/~volny/IDC/135993/troska-seredova-a-habera-zasednou-v-porote-nove-souteze-televizi-nova-a-markiza-talentmania-aktualizovano.html

55
Cipela
Reagovat

Milan: Já to mám v hlavě v pořádku – Já totiž nemažu cizí blogy – Viď

56
Milan
Reagovat

Cipela- Eh? xD

57
Cipela
Reagovat

Lovelysims – Eh?

58
Milan
Reagovat

Cipela – Já nikdy Lovelysims nesmazal – eh? xD

59
Cipela
Reagovat

Já to taky neřekl – jen jsem si ověřil že to jsi ty

60
Milan
Reagovat

JE zajímavé jak hned určuješ, můžu si snad někde kolem dovolit užívat své pravé jméno a né přezdívku ;) Podle mě by ses mě sklidnit, je hezký že se ti líbí Talentmania, tak to tady furt všem necpi ;)

61
Cipela
Reagovat

Já jim to necpu – jen vyjadřuji svůj názor

62
Milan
Reagovat

Jestli tomu ty říkáš takhle, tak fajn, jak myslíš ;)

Reagovat

Milan, cipelo, jestli chcete řešit něco osobního, tak si pište na mail, tady řešte Talentmanii, potažmo CS má talent. Díky.

64
Milan
Reagovat

SUNíčko- neboj náš rozhovor skončil ;)

65
Cipela
Reagovat

V to doufám…..

Reagovat

Cipelo, to co odkazuješ je stará zpráva, ta tiskovka dávno proběhla, byla ve 14:30, žádný čtvrtý porotce představen nebyl.

68
RAINMAN
Reagovat

Nova určitě spustí tu svou show dřív. Poslední možný termín castingů je totiž ve stejný den, jako ten úplně první castingový den do Got Talentu. :-(

P.S. Novácké castingy budou v kinech.

69
Cipela
Reagovat

A mohu se zeptat odkud to víš – na internetu to nikde není?

70
Peter
Reagovat

cipela: keď bol tlačovka o Česko Slovensko má talent, písalo sa to všade, každý vedel o všetkých informáciách… Nova a Markíza zrejme okrem narýchlo zbúchanej show, majú aj narýchlo zbúchanú tlačovku a vlastne ani oni sami nevedia, že koľko majú porotcov… však to je úplná hanba :D :D :D… Česko Slovensko má talent GO, GO, GO!

Reagovat

OT: Cipelo, malé doporučení, když na někoho reaguješ, zkus svůj příspěvěk uvést oslovením dotyčného, půjde lépe poznat, komu je tvůj dotaz adresován. Kupříkladu zda mně či Rainmanovi. Ten dle mě své informace bere z tohoto článku http://tn.nova.cz/zpravy/film/talentmanie-je-tady-snidane-s-novou-vyrazi-hledat-talenty.html

Reagovat

Peter, mám podobný pocit, že i ta tiskovka TV Nova a vše kolem je hodně narychlo spíchnuté. Zkrátka krizový management, aby jim neujel vlak a občas jedna strana neví, co prezentuje druhá.

Reagovat

Cipelo, řekl bych, že si asi počkáme na tiskovou zprávu TV Nova. Stejná tisková mluvčí, která je ve zprávě citována jinde pronesla, že moderátoři budou teprve odhaleni a v dané zprávě je Leoš Mareš. Takže bych vyhlásil informační klid :)

75
Bigrob
Reagovat

toto je komedie jako prase v TV Nova a Markiza fakt nevi prava ruka co dea ted ta leva . lol

76
Anka
Reagovat

Ja si myslim,ze oba Tv budu uspesne.Este to nezacalo a uz idete kritizovat.Prima a jOjkam usela dat bilu lebo si myslia,ze bude sledovanost.Bilu si neviem predstavit ako bude hovorit ved ta nevie kritizovat.Ta bude hovorit.Jej ake to bol osuper a dobre to robis atd.Halvne som rada ,ze bude Palo tam.A ked vraj bude 4 porotca pisete tak podla mna by mohol by aj Durvcik.A niekto tu pisal,ze habera sa nehodi do poroty ale u nas bol vp orote Slovensko ma talent.A lepsie by bolo keby boli na prime porote Bila Kraus a Habera,ale ked habera isiel do Novy a markizy.Co uz.Ja toho slovenskeho Slavika nempoznam.To je kto?

77
Bigrob
Reagovat

Cipela a ty si dobry magor , sorry za uprimnost ale po precteni vsech prispevku tu … muj nazor na tebe , nejsi nahodou sam velky pan Mareš ?? :-DDD

78
Anka
Reagovat

Myslim meno slovenskeho porotcu co ide do primy a jojky.sa vola Slavik.To je kto?

79
Cipela
Reagovat

jj jsem =)

Reagovat

Tak kvalitní zdroj medialne.sk už zveřejnil, co vše dnes na tiskovce bylo. Takže konec spekulacím, porotci jsou 4. Čtvrtá je Banášová, slovenská partnerka k Marešovi se ještě hledá.

Na fotce z tiskovky je i Mareš, takže ten je jistojistě potvrzen pro Talentmanii :)

81
Cipela
Reagovat

Super – to jsem chtěl vědět

82
RAINMAN
Reagovat

Cipelo, přišla mi pozvánka od Markízy…

83
Monika
Reagovat

Vyhraje Nova..!:) Prima je sračka co neumí dělat show..:P

84
Cipela
Reagovat

RAINMAN – Hezké no

85
Cipela
Reagovat

Je to skvělej tah že Nova bude pořádat nábor talentů od 24. do 29.května – Primě tak přebere část soutěžících

Reagovat

Moniko, opravdu pádné argumenty :-/ Zkuste prosím držet diskuzi na úrovní a zdržet se podobných emocionálních výlevů. Díky.

Cipelo, je i není. Je otázkou, kdo se jim všechno stihl za tak krátkou dobu přihlásit, na těch náměstích už spíše najdou jen exoty, než rozumné soutěžící. A taky, koho nakonec přehlédnou, přeci jen mohou klidně přehlédnout talent, který zaujme následně v ČS má talent.

87
Cipela
Reagovat

SUNíčko – To je pravda ale podle mého nebudou mít o přihlášené nouzi.A na těch náměstích se ještě taky někdo najde.Jen jsem zvědav kdo to bude s Marešem moderovat!

88
Cipela
Reagovat

No tak podle mne to bude moderovat Leoš a Zuzana Belohorcová – nikdo jiný mně nenapadá

89
lola
Reagovat

Jen tak mimochodem – myslíte, že se Prima fakt úplně zblázní a vedle jedné hysterické afektované kuliočky v porotě najme jako moderátorku tu smažku Terku Herku?

90
lola
Reagovat

Protože pokud jo, tak jako investor bych je do jednoho postřílel :-((

91
lola
Reagovat

Navíc – je HODNĚ trapné, že Joj a Prima to zaplatily, ale doteď , narozdíl od Novy a Markyzy nejsou schopné říct, kdo bude jejich tvářemi :-(( – amatérismus, jako vždy :-(((

Reagovat

lola, tvaremi show jsou soutezici a porota, tak to bylo prezentovano na tiskovce. ne moderatori.

93
lola
Reagovat

A tobě bude pak u telky stačit, co ti prezentovala tiskovka..?? 8-/

94
jitushka
Reagovat

ZDENĚK TROŠKA??? :O

Ale tak dobře, řekněme, že je to česká obdoba Davida Hasselhofa.

95
lola
Reagovat

LUCIE BÍLÁ??? No tak dobře, tak blbě se chichotá každá blbka… :-(((((

96
evilmind
Reagovat

To je komedie, tak očividně jediná zajímavá věc na Novácký verzi je Banášová. Jinak to rozdělení na kategorie, to je teda úlet, to Nova už předem prozrazuje jakej má problém v libovolném formátu se oprostit od stylu těch svých socialistických estrád…

97
Fikus
Reagovat

Hodně zajímavé by bylo, kdyby Prima oslovila Patrika Hezuckého.. To by bylo veselo v ranní show. Chce to někoho vtipného. Jinak můj odhad je, že Prima a Joj to mají v kapse, protože to co předvádí Nova bude podobné jako boj StarDance a Bailando. Tedy porážka Novy.

98
Maxx
Reagovat

Cipela a Lola bude jedna osoba, podle mě.

Ale k věci, taky mi to přijde, jako kdyby Nova s Markízou byly ve stresu a všechno by to bylo takové narychlo spíchnuté. Opravdu bych se nebál vsadit na to, že Prima a Joj konkurenci rozdrtí ;-)

99
Maxx
Reagovat

Jinak chtělo by to, aby Prima s JOJ šily do Telemánie přes upoutávky. Mají tolik plusů – ať ještě jasně dají najevo, že dělají originální celosvětovou show, že se jejich vítěz dostane do finále celosvětového talentu, tedy že se mu otevře svět, Las Vegas, zatímco u konkurence vyhraje leda tak možnost na upečení koláče v Babicových dobrotách apod. Když byly VV a BB tak Prima měla slogan Reality show, která nezná Bratra, jasná narážka, v T-Music si Bouček neustále z BB utahoval apod. Ať se nebojí shodit konkurenci, která zaostává co se týče poroty, grafiky, formátu… Jen ať to do lidí hustěj hned od začátku, že Telemánie je póvl.

Reagovat

Teď se na Primácko-Jojkovskou Got Talent těším ještě víc, když je stoprocentně jisté, že to nebude moderovat Mareš :-D
I když je může potkat ještě větší zlo, takže se i trochu děsím. Ale už i porota u Got talent je lepší, tak snad nepodělají i moderátory.
No jo … hold Nova se jen snaží být „lepší a rychlejší“

101
Ben
Reagovat

hlavně nenasadit na Primu Pergnerovou. její poslední dva výstupy (Anděl + Uvolněte se) jsem nevydejchal a po pár vteřinách přepnul. afekt, brrr, fuj.
kdyby se bralo z řad „tváří“ Primy, tak už mě napadají jenom Bouček nebo Pavel Cejnar a to nevim, jestli by byla trefa do černýho.
a nebo ten troll Vlasta Korec už dlouho nikde nebyl … hehe.

Nova se snaží se svou kopií udělat přesně to, co se povedlo před lety „okopčeným“ Vyvoleným proti Velkýmu Bráchovi. Takže je i možný, že se čecháčci chytí na Talentmanii. I když tim Troškou značně zabili.

102
Cipela
Reagovat

Maxx – To asi těžko – ověř si ip a pak něco mel

103
Tomáš
Reagovat

Slyšel jsem, že se uvažuje, že budou v Talentmanii rovněž dva moderátoři, prý Vilo Rozboril nebo Martin Pyco Rausch.

Reagovat

Tomáši, však budou Leoš Mareš a někdo ze slovenska, kdo ještě nebyl odhalen, viz. nahoře informace v článku.

Reagovat

Bene, já hlasuji pro dvojici Bouček – Cejnar, řekl bych, že ani jeden z nich není ryzí sólista jako Mareš a tedy by ve dvojici mohli fungovat velmi dobře.

106
Roman
Reagovat

Inak Markíza s Novou majú pekný bordel s touto show, naozaj to robia strašne narýchlo a chcem sa opýtať, že túto zlátininu-napodobninu chcú vysielať v nedeľu večer a prečo uvádzajú, že budú vysiela 11+14 epizód? Nejak to nesedí…

107
Fikus
Reagovat

Osobně bych udělal znělky takové, že bych sestříhal vystoupení velkých hvězd GOT TALENT.. Paul Potts, Susan Boyle, Connie Talbot a další. Ukázat, že tahle show již dala světu mnoho hvězd. A náhazet tam záběry ze CNN, BBC, FOX, z show Oprah. kde se o SUSAN i Paulovi mluvilo pár hodin po vystoupení. Ukázat jak tahle show extrémně změnila obyčejným lidem život, protože to je to úžasné na GOT TALENT….. Nova na toto nemůže reagovat a může si tam zkopírovat tak maximálně pár videií z youtube.com…

108
Bigrob
Reagovat

co se tyce talentmanie tak za SK bych byl klidne pro moderatora Vila Rozborila , ale tezko rict uz neni takovej komediant jako pred par roky , je ted diky Modremu z neba hodne vaznej

109
Kamča
Reagovat

Jako moderátor na Primě by se mi líbil Vladko z VV+Pergnerová, to by mě bavilo.

110
RAINMAN
Reagovat

Tak jsem dostal pozvánku na Česko Slovensko má talent… a je tam tolik chyb…. To je ostuda!

111
RAINMAN
Reagovat

… a k tomu cca padesát e-mailových adres dalších přihlášených…

112
Maxx
Reagovat

A proč by to měli moderovat dva Češi? Přeci by to měl být jeden Slovák a jeden Čech. Bohužel Prima moc hvězd ve svých řadách nemá, měli by sáhnout jinam. Jako Cejnar není nijak oslnivý, aby dokázal přitáhnout masy. Někde se dokonce mluvilo o Hejdovi z VV3, jenom to ne prosím! Pergnerku jsem taky chtěl ale souhlasím s tím, že na Andělech nic moc. Ta pauza v moderování na ní byla sakra vidět. Boučka bych bral, ale škoda že Libor trochu nezhubne, není to prostě žádný krasavec (a v tv branži o to taky trochu jde). Takže nevím, když se rozhodli pro dva muže, tak opravdu nevím, koho z Česka seženou. Mě jako nikdo obstojný nenapadá, to spíš nějaká moderátorka.

113
Kamča
Reagovat

Neuvědomila jsem si,že tam má být za JOJku Slovák,tak bych docela ráda viděla jako moderátora Vladka a místo přece jen afektované Terezy např. Evu Mázikovou, která ale perlí v taneční show na Markíze. Ta bude určitě vázaná smlouvou, že po určitou dobu nemůže působit u konkurence. Škoda.

Reagovat

Rainman, fakt? Až tak amatérské rozeslání? Můžeš mně prosím přeposlat, rád bych to viděl osobně. Maily samo nepoužiji, díky.

115
Kuba
Reagovat

To je jasný, moderátoři nemůžou být dva češi. Navíc v porotě jsou dva češi a jeden slovák, takže za českou stranu už by tam bylo moc tváří. talentmánii budou určitě Mareš s nějakou ženou, ale vůbec mě nenapadá se kterou. Kdo je na Slovensku po Banášové další dobrá moderátorka.

Reagovat

Kubo, v porotě Talentmanie jsou 2 Češi a 2 Slováci, ne jeden :)

117
Kuba
Reagovat

Omlouvám se, blbě jsem se v tom příspěvku vyjádřil. Reagoval jsem na příspěvek o moderátorech talentu, takže jsem myslel porotce talentu. a pak jsem zase psal o talentmánii, blbě jsem to označil. no už se to plete všechno dohromady.

118
Eva
Reagovat

Hehe, tak jak jsem zjistila tak Cipela bude nejspis Zdenda Chodúr (na fb) a je hezke ze tak obhajuje Talentmanii, ale docela me pobavil jeden jeho komentar: Zdenda Chodúr
Mareš je kokot a ať si zůstane na te zasrané Primě.Nám vystačí Adálka a kdyby tam k ni šel Ozzák tak Tv Prima vyhlásí bankrot…

119
Eva
Reagovat

Zdenda Chodúr
Ubohé je krást Nově projekty

a jeste tenhle je dobrej, Zdendo, kdyby nova chtela udelat ten projekt mela na to sanci 3 roky kdy mela zaplacenou licenci, bohuzel licence jim vyprsela a neudelali nic …

120
Ondra L.
Reagovat

Eva: myslel jsem si to už dřív, ale nemíním se tady s tím malým rozmazleným děckem hádat, už se mu jenom směju :-D

121
Maxx
Reagovat

Je to on, taky ho znám. A to jak pořád vyžaduje Ozzáka, tedy navíc nereálnou postavu ze seriálu, za moderátora jen svědčí o jeho věku. Nebudem ho řešit.

Mě spíš zajímá jestli se ví, kdy Talent prozradí jména moderátorů?

122
Eva
Reagovat

:)))) tak aspon vime komu „fandit“ v talentmanii ne? :-D

123
Maxx
Reagovat

To by mě zajímalo co on má za talent =D

124
fx
Reagovat

Maxx: Umí hodně hlasitě křičet, že Ozzák je nejlepší :))) Bude to jeden z těch trapasů jako týpek, který chtěl pokořit rekord v počtu snězených Ferrero Rocher :)))

125
Kuba
Reagovat

ten bude mít hodně talentu, ale žádná kategorie ani v jedné soutěži není. ovšem znám jednu dobrou kategorii v psychiatrické léčebně.

jo a jinak, pokud se chcete dozvědět víc info o ČS má talent, tak běžte na http://www.csmatalent.sk (slovenská verze), dozvíte se tam důležité informace o pokynech na casting i spoustu novinek.

126
H.T.M
Reagovat

Podrobnosti o castingu se můžete dozvědět i zde a ti co se přihlásili to jistě dostali taky:
http://www.viktor-web.wz.cz/soubory/casting.pdf

127
evilmind
Reagovat

fx: ten co zral ferrero roche byl nejlepsi, a jeste ta odvaha se za rok vratit s inovovanym cislem! :-)))

128
Eva
Reagovat

Dneska je u nás ve Zlíně casting na Talentmanii, tak přemýšlím, že bych se zašla podívat :) Su zvědavá kolik exotů tam uvidím :-D a jestli se jim tam vůbec někdo přihlásí na tom náměstí (teda pokud jsem to dobře pochopila, že castingy budou v kině a další talenty budou hledat ještě na náměstí)

129
Zack
Reagovat

Při otázce, jak diváci mezi sebou tyto dvě show rozeznají, odpověděl Petr Dvořák (ředitel TV NOVA) bez váhání: „Oddělí je jednoduše, a to tak, že se budou dívat na tu naši a na tu druhou ne. Kdybych o tom nebyl přesvědčen, tak to dělat nebudu.“

130
Eva
Reagovat

Zack: hehe, já si strašně přeju aby Prima Nově vypálila rybník :) tak jak s vyvolenýma

131
Chen
Reagovat

Evo, mám stejné přání mimochodem :D. Ale napadlo mě, co takhle Kobzanovou. Dobrá, není to žádná superkrasavice, ale je vtipná. Tedy alespoň podle mého :D

132
Eva
Reagovat

no ve Zlíně začalo hřmít jak prase, tož su zvědává jestli nezmoknu, pak dám info jak to vypadalo na tom náměstí, pokud to bude někoho zajímat :-))

133
Maxx
Reagovat

Jo jo Dvořák, stejně jako se znemožnil s tím – Nova je BMW, Prima Trabant. A pak VV sledovanost v miliónech, BB nula nula prd. Nova byla kvalitní televize za Železnýho, od ty doby to s nima jde z kopce. Telemánie bude další průser.

134
Ondra L.
Reagovat

Eva: mě to zajímá :-) zda – a kolik lidí tam přijde trapasit :-)

135
Eva
Reagovat

no tak musím vás zklamat, na náměstí nikdo nebyl a v Golden Apple Cinema taky nikdo, možná to přesunuli někam jinam :) ale myslím si, že pokud to bylo někde jinde na otevřeném prostoru, že jim tam moc lidí nepříjde, páč se tu blíží velká bouřka, tak pochybuju, že bude někdo stepovat venku

136
Ondra L.
Reagovat

eh… kde se stala chyba? :-/ mozna tam budou pozdeji, tak preci jen maj psano az do 19 :-D

137
Eva
Reagovat

to mají no, já si myslím, že to přesunuli možná do velkého kina (to soudím z jednoho komentáře na fb, že to tam někdo psal jestli to přesunuli) ale stejně si myslím, že až takový boom na castinzích mít nebudou, přece jen jsou moc rychle za sebou… a mnoho lidí nemělo čas na natrénování písniček, sestav, atp.

Reagovat

Evo, co jsem ráno viděl Snídani s Novou z Plzně. Tak ráno na náměstí byl pár nahnaných lidí a casting měl začínat někdy ve 1430. Nekonal se ? :)

139
Ondra L.
Reagovat

já to přeji primě a jojce. proto jsem zvědavý, jak to vypadá tady :-) až jak velký průser to bude :-D

140
RAINMAN
Reagovat

No mně už třikrát volala nějaká baba z Markízy, ať přijdu na casting…

141
Eva
Reagovat

no tak běž ne? :-D

142
Maxx
Reagovat

To přesunuli, lidi o tom nevědí, no nevím jestli takhle chtějí sehnat nějaké talenty. Telemánie skvěle odstartovala ;D

143
Eva
Reagovat

Jo jak tak čtu tak to teda přesunuli do toho Velkého kina jak jsem si myslela, a prej tam bylo 300 lidí, tož to nic moc :))))

144
RAINMAN
Reagovat

Večer to dávali v Televizních novinách, ale ani jeden záběr na ta liduprázdná náměstí v Plzni a ve Zlíně… zřejmě všichni koukali na návrat hokejistů.

Taky jsem koukal, a zaujaly mě dva momenty: když Jágr přiznal, že ačkoliv máme zlato, nepatříme mezi tři nejlepší týmy světa. No a pak jak ten vožralej hňup vzal reportéra okolo ramen se slovy: „Kde je votvírák?!“

145
Ondra L.
Reagovat

jj těma hokejistama to určitě bude… čím jiným přeci :-D schválně jsem se na to podíval… ehm :-D no co říci na to. o5 mě to ujistilo v tom, že talent bude lepší (snad :-D)

146
Chen
Reagovat

Já mám trošku strach, Talentmánie startuje dříve, než Česko Slovensko má talent, že? Jestli to nebude výhoda pro Novu, kvalita nekvalita.

147
Maxx
Reagovat

Kdo řekl, že Telemánie startuje dřív? Castingy jo, ale start vysílání ještě nikdo neohlásil. Navíc víme, že Prima nemá problém odstartovat svůj pořad i mimo původně plánovanej termín ;P

148
Chen
Reagovat

Mám dojem, že jsem to četl někde v diskusi, samozřejmě nepotvrzený zdroj, ale já jsem naivka :D :D.

149
RAINMAN
Reagovat

Příspěvek č. 68 aneb Jaromír Jágr. :-D

150
RAINMAN
Reagovat

Ale během prázdnin se to dá všechno dohnat, takže tohle fakt o ničem nevypovídá.

151
flower
Reagovat

Toho Mareše Nova taky cpe všude, je to trapný, úplně se mi zprotivil v čs superstar, kde ho Adéla převyšovala o pár tříd, tak snad prima zaboduje nějakým dobrým moderátorem, se jmény Bouček a Cejnar též souhlasím, oba jsou vtipní, ale Pergnerku nebrat, na tu se už nedá dívat, v éře vyvolených byla fajn, ale pro tenhle formát se ani nehodí. a jsem zvědavá na vysílací časy, podle všeho to půjde proti sobě v neděli, no ti co jsou zvyklí koukat furt na novu (např.jako moji rodiče jsou až nepochopitelně věrní nově:-() tak pochybuju, že kvůli originalitě pořadu přepnou na primu, já se ale těším na ORIGINÁL i kvůli porotcům, zajímavá volba.

152
Marek
Reagovat

Viděl jsem upoutávku s Troškou, a opravdu musím uznat, že mu nejde rozumět a nějak mi tam ani nezapadá do poroty.

153
Maxx
Reagovat

Marek: Tak Prima s JOJ nasadí upoutávky s porotci a Nova hned taky? Tady se fakt jede jak přes kopírák. Přeju jim sledovanost ještě menší než měl Big Brother a Robin Hood.

154
marta
Reagovat

Já jsem na tu show hodně zvědavá, větší sledovanost bych přála Primě, ale je pravda, že lidi jsou nevyzpytatelní. Jako Mareš je dobrej tah pro novu, ikdyž nejsem jeho fanynka, tak musím uznat, že je dost dobrý (rozhodně lepší, než na Slovensku Kramář). Nejlepší by bylo, kdyby Prima na posty moderátorů našla nějakou uplně novou dvojici – někoho jako jsou v Británii ti dva!

155
Kuba
Reagovat

tak podle dnešního blesku bude talent moderovat za Česko Vojta Kotek (tvář z Novy) a za Slovensko Pyco (Martin Rausch). Za slovensko nemohli vybrat snad ani nikoho lepšího, Pyco je přávně tvář Markízy, ale je dobrej moderátor a co se týče Kotka? Nemusel by být špatnej ve dvojici s Pycou. no uvidíme. sice to napsal blesk, takže to pravda být nemusí, ale fotka ukazuje jasně, že to asi oni budou, co jinýho by spolu měli natáčet.

156
Adam
Reagovat

Toto tu sa nedá čítať.Jediný kto tu kopíruje je Jojka s Primou.Keby nebolo ČS Superstar nikoho by nenapadlo urobiž česko-slovenskú šou.Až na toho Trošku si myslím, že Markíza má lepšiu porotu.A čo sa týka kastingov tak na kastingy do čstalentu pridu už iba nezaujímavý ľudia, ktorých z talentmanie vyhodili.Dúfam, že tento boj vyhraje Markíza s Novou.Držím palce.

157
RAINMAN
Reagovat

No podle smlouvy nesmí… ale pochybuju, že se tím bude někdo trápit… takže půjde určitě zkusit štěstí i do ČSMT.

158
Lado
Reagovat

Pan HABERA bi mohol hodnotit …. je uplne neobjektivny nechapem co sa vlastne hodnoti , tazko niekto prekona jeho aroganciu.

159
alena e.r.o.
Reagovat

Habera je fakt tvrdy. Mohol by zmiernit. Adela je moc chuda. nech stlsne !!! Zdenkovi by sa zislo oholit. Alene viac hovorit!!!!!

160
Drbalhoa
Reagovat

Dobrfd den už tři dny hlede1m jak se připojit do hry ale jak videdm je to asi Closed Beta prosedmve1s jestli sene1k do hry mohu saotdt poradte jak a jestli ne prosedm pošlete mi aspon kdy se hra zveřejned děkuji :) Prosim odpovězte na uvedenfd email

Přidat komentář