Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2020, 4. SuperVýběr: Pekařův nečekaný konec

6. Květen 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Dominika Lukešová a Jaroslav Dolník

Druhá fáze letošní SuperStar se přehoupla už do své druhé poloviny. Tentokrát jsme uzavřeli kolo kvartetů a otevřeli kolo duetů, ve kterém jsme se přesunuli z karlovarského divadla do luxusního hotelu. Zamíchaly zbývající čtyři kvarteta a první čtyři duety nějak pořadím? Opustil nás nějaký favorit? A jakých failů se dopustili stylisté? To všechno se dozvíte v následujících odstavcích.

Michal Šafrata, Barbora Piešová, Matěj Vávra, Sandrine Amadou Titi

zpívali: The Beatles – Come Together

Tuto čtveřici bych s trochou nadsázky označil na All Star Team. Každý z této skupiny byl úplně jiný, ale všichni byli výborní a perfektně se doplňovali. Bylo mi hodně líto Sandrine, která sice byla z těto silné čtveřice nejslabší, ale jinak byla lepší a zajímavější než někteří postupující z jiných skupin. Jedinou výtku mám ke stylistům (a bude hůř), kteří Báru oblékli do neforemně velkých kalhot, ve kterých připomínala MC Hammera (pro později narozené to je one hit wonder z přelomu osmdesátek a devadesátek, který do svého jediného megahitu U Can’t Touch This vysamploval Falcova Komissara).

Luboš Mráz, Zara Pragerová, Karin Křížová, David Jakubkovič

zpívali: SuperStar 2009 – Příběh nekončí

Absolutní průser. Kdyby Monika neseděla v porotě, tak by se obracela v posteli s Machem, Jan Bendig s milencem, Martin Chodúr se starší manželkou a Ben Cristovao s kdekým. Že vyhořel protežovaný Lubošek, to nebylo žádné překvapení (respektive příjemným překvapením byl pouze jeho nepostup), ale že selže i poloprofesionálka Zara a v castingu suverénní David (jakkoliv u něj mě zklamalo i vystoupení z bunkru), to nečekal nikdo. Karin z toho sice vyšla nejlíp, ale byla jednookou vedle slepých (zvlášť když to srovnám se Sandrine, vypadlou v předchozím kvartetu), navíc působí dost nesympaticky a v lecčems mi připomíná Klaudii Pappovou neblahé paměti (a tu si opravdu připomínat nechci). Tohle kvarteto bylo na vyhazov celé, jelikož bylo podstatně horší než kvarteto kolem Alice, které vypadlo v kompletním složení.

Adéla Krejdlová, Hana Pečeková, Diana Kovaľová, Tereza Navrátilová

zpívaly: Sia – Elastic Heart

Tady bych stylisty, řečeno slovy majora Terazkyho z Černých baronů, “oknom vyhádzal a vo vzduchu do riti nakopal”, protože obléknout jemnou a éterickou Dianu do kožené bundy a udělat z ní tak předsedkyni svazu motorkářů, to byl skutečně epic fail. Naštěstí Diana pomstu stylistů vyvážila skvělým zpěvem a na její věk obdivuhodnou technikou, kdy falzety zvládá jako málokdo. Zdatně jí zde sekundovala Hanka se svým chraplákem, bohužel však doplatila na to, že mezi soutěžícími působí jako jejich matka (a tento večer nebyla jediná, která na to dojela). Tereza dost bojovala s rozsahem, ale ve slokách předvedla velmi dobrou barvu. Nejslabší mi v tomto kvartetu přišla Adéla, která však stále těží z haló efektu z castingu (jakkoliv to není ten nejhorší haló efekt v soutěži, viz. následující kvarteto), proto spolu s jasnou finalistkou Dianou do dalšího kola, zatímco pro Hanku a Terezu soutěž skončila.

Václav Krušina, Kamila Polonyová, Timotej Májský, Natália Kollárová

zpívali: Imagine Dragons – Demons

Megaprůser číslo 2. Tohle byla totální kakofonie a hlasy této čtveřice spolu absolutně neladily. Naprosto nejhorší zde byl Timotej, který klesl na absolutní dno a tím teplým zvukem, který z něj vycházel, mi připomněl vtip o dvou gayích ve výtahu, kteří měli k obědu čočku. Timoteje jsem až dosud toleroval kvůli tomu, že je kamarád Elišky Ruskové (které ani na smrtelné posteli nepřestanu být vděčný za to, jak mi zachránila minulý ročník), ale to skončilo a jeho postup je vůbec nejvíc WTF ze všech kvartet. Vašek byl jen o něco míň tragický než Timotej. Hodně líto mi bylo Kamily “Hošťálkové”, kterou zařízli nejen napřesdržkoidní stylisté, kteří z ní udělali vesnickou tetku, která sype zrní slepicím, ale i produkce zařazením do této skupiny. Kdyby byla ve skupině, která zpívala Baroko (jelikož v češtině je silná), tak by zářila a postoupila. Natália byla z této čtveřice nejlepší, ale i ona měla už lepší vystoupení. I toto kvarteto skončilo hluboko pod zbytečně zdémonizovanou skupinou kolem Alice. Zvlášť pak postup tragéda Timoteje v kontrastu s vyřazením Alice (což srovnávám hlavně kvůli tomu, že oba byli hvězdami prvního castingu) dodal druhé fázi SuperVýběru dost hořkou pachuť.

Klára Berisha & Júlia Kramárová

zpívaly: Tina Turner – Proud Mary

U prvního duetu absolutně souhlasím s Haberou a nemám k tomu co dodat. Hlavně tedy v případě Kláry, která místy přespříliš afektovala, což v kombinaci s jejím mečivým hlasem neznělo příjemně. Mnohem lepší zde byla Júlia, která zpívala vice přímočaře a i její chraplák se poslouchá příjemněji než Klářin mečák. Do semifinále postoupily obě holky, ve finále by mi však i vzhledem k tomu, jak jsou si typově podobné, stačila jen jedna z nich, tedy Júlia.

Dominika Lukešová & Jaroslav Dolník

zpívali: Lewis Capaldi – Someone You Loved

Tohle byl jasný vrchol tohoto dílu. Krásný vizuální i hlasový kontrast mezi éterickou vílou Dominikou a pořádným chlapiskem Jardou stvořil jedno z nejlepších vystoupení, jaké jsme v letošní SuperStar zatím viděli. Oba byli vynikající a každý úplně jiným způsobem. Dominika byla neskutečně křehká, něžná a čistá jako jarní studánka, zatímco Jarda zde představoval pravého muže, který dokázal i ve správnou chvíli zněžnět. Jak jsem s Haberou souhlasil u Kláry s Julií, tady jsem jeho kritiku Jardy nepochopil a už vůbec jsem nepochopil jeho vyhazov (respektive je mi jasné, že důvodem byl Jardův věk a nemodelovský vizuál, ale nesouhlasím s tím). A je to obrovské ochuzení soutěže, jelikož podobný sytý basbaryton bude v soutěži chybět. I Dominika Jardův odchod ze soutěže oplakala, čímž je mi ještě sympatičtější, když u ní smutek z vypadnutí kamaráda převážil nad radostí z postupu.

Giovanni Ricci & Martina Koniariková

zpívali: Shawn Mendes & Camila Cabello – Seňorita

Po překrásném duetu Dominiky s Jardou vyzníval duet zamilovaného párečku dost rozpačitě. Shawn a Camila se museli obracet ve společné posteli. Zpěv slaboučký, choreografie mizerná a další důkaz toho, že páreček v soutěži už přesluhuje. Holt když se neosvědčili dvojčata Mrázovi, vsadila produkce na tyto hrdličky a je jim jedno, že na jejich úkor vypadávají lepší zpěváci.

Esther Lubadika & Michal Choma

zpívali: Ed Sheeran & Beyoncé – Perfect

Poslední duet nedělního večera působil tak, jako kdyby bylo rozhodnuto dopředu. Michal totiž předvedl svůj jednoznačně nejlepší výkon v soutěži, perfektně prodal svou barvu hlasu i pohrál s výrazem. Esther sice tlačila na pilu méně než v předchozích kolech, tak pořád její zpěv postrádá dostatečný cit. Ovšem tady hrála roli výraznost a exotika důležitější roli než aktuální výkon, proto dál postoupila Esther. Michala je ale škoda, přestože měl v soutěži nevyrovnané výkony, tak měl rozhodně potenciál, což se o většině kluků v soutěži říct nedá.

Nejlepší kvarteto a duet večera podle DJ Vlada:

Kvarteto: Come Together
Duet: Someone You Loved

Hodnocení 4. SuperVýběru podle DJ Vlada:

Tento díl byl jedním slovem masakr. Tolik nečekaných zvratů na jeden díl jsme v této SuperStar ještě nezažili. V čele těchto zvratů bylo pochopitelně vyřazení pekaře Jardy Dolníka, který mezi kluky patřil k největším favoritům. Proč tedy rušili horní věkovou hranici, když žádného staršího soutěžícího do finale nevyberou? Pro srandu králíkům? A masakr byla tentokrát práce stylistů. Kromě zmíněných failů na soutěžících nemůžu nezmínit Moničinu paruku, která působila jako pěst na oko. Na co proboha tak krásná žena potřebuje paruku, když má tak nádherné vlasy? Tímhle si Filip Vaněk a jeho kolektiv řekl o odebrání licence. V neděli nás čeká zbývajících devět duetů a definitivně budeme znát všech 18 finalistů. Dojde opět k tolika zvratům? A co provede kontroverzní Timotej? Na to všechno najdeme odpověď už za pár dní.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 510
1
piha
Reagovat

Snad poprvé souhlasím se všemi hodnoceními,až na tu Julii,já bych tedy radši Kláru,ale tady jde spíš o sympatie než zpěv.:)

2
nofux
Reagovat

Souhlasim do puntíku. Ale letos už je mi to víceméně jedno kdo bude mezi finalisty. Když už je potvrzené, že budou jen 2 finálová kola tak na tom asi ani moc nezáleží. Je to škoda, protože zrovna letos mi přijde, že tam je (nebo bylo) dost materiálu na sestavení kvalitní top 12.

3
Piha
Reagovat

@nofux: Přesně tak…Jiné ročníky jsem měla jednoho hlavního favorita plus max dva co se mi líbili a zbytek mi byli jedno…Letos už teď mám z těch co tam ještě jsou jen asi 3 co mi vadí,jednoho hlavního favorita a asi dalších asi 5 co se mi líbí…velká škoda že přijdeme o tu nejzajímavější část…🤨

4
Alonso
Reagovat

Dolník je baryton, ale basbaryton opravdu ne ;)

5
Lucas
Reagovat

Mně ten duet Dominiky a Jaroslava až tak nenadchl. Slyšel jsem už dost verzí tý písničky a v týhle mi chybělo víc citu, navíc Jarda se podle mě hodí víc do muzikálů. S hodnocením Habery tak nějak souhlasím. Z dua Klára a Júlia bych preferoval asi spíš Kláru. Giovanni mi nevadí tolik jako jiným, vidím v něm velký potenciál, tak uvidíme.

Koukáte někdo na American Idol? Koukal jsem, že už budou mít jen dvě finále.. taky škoda, tenhle rok je tam hodně talentů. Pro mě je vítěz Dillon, popřípadě Francisco nebo Just Sam :)

6
Jai Kudo
Reagovat

Je už dobrou tradicí, že s recenzemi Vlada (a předtím Scalexe, škoda že tu není) souhlasím tak z 80-90%). A je to mu tak i letos. Jen bych si dovolil pár poznámek k poslednímu kolu:
COme Together – Sandrine mě líto není a myslím, že z Piešové dělají příliš velkou hvězdu, ale jinak souhlas. Šafrata OK a Vávru ještě jedno kolo přežiju.
Příběh nekončí – drzost Habery nekončí ovlivňováním rozhodování, ale ještě si prosadí do pořadu tuhle starou odrhovačku. Fujtajbl. Konečně aspoň jeden Mráz pryč, Zara ani David mě nijak nezaujali ani předtím a s Karin souhlasím jako že „jednooká mezi slepými“.
SIa – jakýkoliv song od Sii dokáže spolehlivě odrovnat i mnohem lepší borce….jedině Diana si snad zasloužila ten postup
Imagine Dragons – tohle bylo fakt hrozný! Všichni měli letět stylem „metelesku blesku“. Postup příšerně zpívajícího Timoteje byl zjevně pokyn produkce, které servilně slouží Habera….
Tina Turner – další katastrofa! Ve všem skoro špatně. Klářin mečák mě už leze na nervy a Júlia byla jen o něco lepší. Vzpomínáte na tohle? To byl aspoň touch down jak sviňa (až na ty tanečky teda).
https://www.youtube.com/watch?v=6tt0JoxMnD8
Luis Cappaldi – oba zpívali výborně, oba jasně na postup! Nechápu, o co byl chasník a hrdinný baryton Dolník horší, než sípající teplý fén Timotej??? Samozřejmě nebyl, nechápu Haberovy impertinence směrem k němu. Zatím asi největší faul letošního ročníku.
Seňorita –vyhodil bych je oba bylo by po vtákách. Další, kolikátý už faul letos?
Perfect – pozitivní je, že se už nebudu muset dívat na tu zmalovanou Lubadiku. Minule se zachránila jen díky tomu, že by ve skvělém kvartetu, teď konečně končí. Choma mě ani nenadchnul ani neurazil, ale nemrzí mě, že vypadl.
Závěrem 100% souhlas s hodnocením práce tzv. „stylistů“. Z některých soutěžících vytvořili strašný zjevy.
Tak se všichni tady mějte! :-)

7
Piha
Reagovat

@Jai Kudo: ona ale Lubadika bohužel nevypadla.

8
Barča
Reagovat

@Jai Kudo: Ale Ester nekončí…

9
Tomáš
Reagovat

Takže budou fakt jenom dva živáky. Já jsem vlastně i rád, nejlepší bude když to celé už co nejdřív skončí a nebude se to moc protahovat. Úplně nesmyslný vyhazov Dolníka a Chomy stejně už zničil celou skvěle rozběhnutou soutěž a protože věřím že podobných faulů bude ještě víc a že se do Finále stejně ti nejlepší nedostanou, tak už to letos ani nemá moc cenu. Je to tak v posledních letech každý ročník, ze začátku skvělý rozjezd a velmi nadějní soutěžící a pak začne řádit produkce a vyřazovat je a všechno to jde do kopru. A letos mám tušení že to dopadne asi ze všech ročníků úplně nejhůř. Pokud by se stal zázrak a nějaký zajímavý soutěžící by tím vražedným sítem produkce do Finále přece jen prolezl, tam dostane song co se k němu absolutně nehodí a diváci ho okamžitě poslušně odstřelí. Na výhru je letos nachystaná Bára, je to slovenka a produkce s ní už od castingu pečlivě pěstuje příběh šedé myšky co se promění v krásnou skvěle zpívající princeznu, bude to příběh nové Langerky. Samozřejmě že jim to vyjde a ona vyhraje, přes to prostě nejede vlak. Kdyby náhodou ne , tak to bude Diana nebo Natália ale já věřím že Barbora je jejich chosen one. Každopádně chlap to nevyhraje už nikdy, přes to prostě nejede vlak a nehne se s tím ani heverem. I Luke, který tu obhajoval produkci už píše o tom že by se za ty dva živáky měla Nově odebrat licence. Mě je to už jedno, tohle už mě netrápí. Mnohem víc mě mrzí ty nespravedlivé vyhazovy a Habera ten je podplacený snad nejvíc ze všech. Ať už to celé skončí a ať už to nedělají když to bez těch podvodů a machinací neumí. Toť vše.

10
Luke
Reagovat

@Tomáš: Já nikoho neobhajuji, jenom říkám, že produkce to nemá pod placem jak si myslíš ty, protože zrovna Habera by ze sebe nedělal vola…Ale co se týče těch 2 live přenosů, tak je to jako by nedělali nic a ze superstar se stává talentstar, protože talent už má dokonce 1 live přenos.
Kéž by vyhrál letos kluk, už jenom kvůli tobě a nejlépe Giovanni, protože je úplně jedno kdo vyhraje v tomto zkráceném formátu.

11
Lucas
Reagovat

Tak ono tenhle rok to ve světě není jinak – Němci měli tři finálový kola a pak Grandfinále, Američani mají jen dvě finálový kola a finále.

12
Dolník
Reagovat

@Alonso: Tak pak se pan profesor na Jamu spletl, když mi řekl že bych mohl být i profundní bas 🤔😀

13
Piha
Reagovat

@Tomáš: Tomasku,pomáhá ti nějak když píšeš už od neděle pořád dokola to samé?Jako chápu že se ti postup/nepostup někoho mohl nelíbí ale je to pořád jen soutěž.Uprimne už začínám tvé komenty přeskakovat protože je to pořád dokola…jak to má Barbora jistě že vyhraje a odstranili toho a toho…Možná nemají úplně čisté svědomí ale tím že napíšu 20 příspěvků za den které jsou skoro stejné se opravdu nic nezmění…Možná by sis měl dát trochu oddech.Moje plky o Matejovi nikoho nezajímají tak už o něm nepíšu,snažím se připojit i k debatě o něčem jiném protože Matěj kromě mě asi nikoho nezajímá.🤣🤣🤣Zkus taky občas změnit téma než je podplacena porota a produkce která tlačí Baru na trůn.Jen dobře mirena rada ale klidne mě pošli někam.🤣🤣

14
Bezík
Reagovat

Někteří se holt budou muset smířit s tím, že se na tu „zmalovanou Lubadiku“ (mimochodem skvělou a výtečnou) budou muset dívat i nadále :-D Já osobně doufám, že i ve finále ;-)

15
Tomáš
Reagovat

@Luke: Jo však ať vyhraje Giovanni, já bych měl z toho radost i když je to jeden z mála kluků které tam fakt nemusím a je to v podstatě můj antifavorit. Ale měl bych z toho ohromnou radost, daleko větší než když vyhraje Bára nebo Diana. Je to paradox ale Nově a Markíze bych přesně tohle přál, když si ho tam tak dlouho podrželi na úkor jiných. Ale stejně to vyhraje bohužel holka.

@Dolník: Si lepší zpěvák než Habera Jardo. A pro spoustu z nás jsi ty SuperStar 2020.

@Piha: Myslíš Matěje Vávru? Tak tomu bych Finále moc přál, kdyby se tak stal zázrak a aspoň on by se tam dostal. To by pro mě bylo aspoň nějaké zadostiučinění no. Pro mě je tam Matěj letos nejlepší ze všech kluků. A pak bych si ještě ve Finále přál Jana Fantu ale to už mi na 200 procent nevyjde.

16
Tomáš
Reagovat

Schvalte mi komentář, co jsem teď odeslal. Děkuji moc.

17
Piha
Reagovat

@Bezík: Velmi nerada se s tím smířim,ale tak přepnout můžu vždycky.;)

18
jjj
Reagovat

Většinou s Dýdžejem souhlasím tak na 30 procent, např. Julie už je pro mě prakticky synonymum pro afekt, i když měla zajímavější barvu než Klára, hlasy Jardy a Dominiky k sobě nepasovaly, naopak tomu bylo u Martiny a Giovanniho. Ale souhlas s Timotejem, tomu se to vážně nepovedlo. Kdyby se u Imagine Dragons nějak odfiltroval pouze on, tak by to jako celek nebylo tak špatný. Na druhou stranu je na něm obdivuhodný, jak dokázal v jedné písni dokonale zprasit svoje sóla, duet s Natálií a refrén ve čtyřech, takhle pečlivá práce se zas tak často nevidí. Bez něj by ty refrény zněly úplně v pohodě, s prominutím mi to připadalo, jak kdyby jim do toho kadil, stáhl je všechny dolů. Marně přemýšlím, jestli jsem v Superstar někdy slyšel destruktivnější výkon.

19
Bezík
Reagovat

@Piha: Když neživíš , tak nepřepínej !!! ;-) :-D

20
piha
Reagovat

@Bezík: Ale já živím,sama dvě děti,takže můžu.:) :D
@Tomáš: Ano o něm mluvím,tuším že do Finále se asi nedostane,anebo pokud ano tak ne moc daleko,nevzbuzuje žádné emoce,sám vidíš že tady o něm není skoro ani zmínka….Pro mě je taky nejlepší ze všech kluků,ale je bohužel skoro neviditelný…Třeba Fanta mi moc neříká,neurazí,nenadchne…To už spíš Šafrata a Mikulka…

21
Bezík
Reagovat

@piha: Aha, safra, tak to si přepínej dle libosti ! :-D

22
piha
Reagovat

@Bezík: Přes den mám smůlu ale jakmile to menší spí občas se k ovladači dostanu.:D

23
Bezík
Reagovat

@piha: Dobře tě terorizujou :-D To znám, mě vnoučata dělají to samé, ale ty mají tu výhodu, že je člověk může vrátit :-D

24
piha
Reagovat

@Bezík: Já je můžu max občas půjčit tatínkovi nebo babičce.:D Ale oni je vždycky vrátí.:/

25
Ally
Reagovat

@piha: @Bezík:
To vypadá , že Tomáš píše na tu adresu – superstar zavináč lamparna.cz …

Jo mě teď v karanténě stačí na neteře vypnout skype :) , ale už mi taky chybí, všechno má svoje…

26
Bezík
Reagovat

@piha: No, to je přesně ono. A divíš se jim ??? :-D :-D (dyk by ti bylo bez nich smutno ;-) )

27
Piha
Reagovat

@Bezík: Jasně že bylo,to byl vtip.:)

28
dolores
Reagovat

a je to tu , aj bulvar sa na tom prizivil … a tie komentare pod clankom …uf, radsej ani necitajte :-D

https://www.topky.sk/cl/100313/1897595/Divaci-Superstar-zuria–Pustili-ju-len-kvoli-farbe-pleti—-Mala-vypadnut-uz-v-prvom-kole-

29
dolores
Reagovat

@Tomáš: ber to z tej lepsej stranky, bude uz len 1 divadelne kolo, 1 semifinale a 2 x finale, dopopy 4 kola, cize ti, co vypadli teraz akoby vypadli v 5. finalovom kole :-)))))

30
jjj
Reagovat

@dolores:
Nejzvláštnější je ta anketa, taková shoda se nevidí často, prakticky všichni jsou názoru, že měl postoupit Michal. Asi k tomu kromě chvály poroty hodně přispělo i to, jakej je sympaťák a s jakou grácií se rozloučil, což mohlo vyvolat víc emocí než samotný zpěv, protože v něm zas takový rozdíl nebyl. Mě třeba nezaujal ani jeden :-)

31
dolores
Reagovat

@jjj: a mna zaujali ako Michal tak aj Esther, ja by som bola za postup obidvoch namiesto postupu napriklad takej Klary a Julie , ktore by mi tam nechybali… takych dievcat uz bolo aj po minule roky dost. Michal aj Esther su ovela zaujimavejsi pre mna a menej predvidatelni ako tie dve dievcata, ktore presne viem, ze asi ake spevacke exhibo- touchdowny nam ponuknu , samozrejme v sexy pradielku… proste to iste stale kazdy rocnik dokolecka (smajlik gulajuci ocami) ;-)

Juliu a Klatru by som brala jedine, ak by sa spojili do jednej ….vyzor, osobnost, prejav a uvolnenost pri spevani Klary a farba hlasu Julie

32
libena
Reagovat

@Lucas: ano, na americký idol koukám :-)
tak ze zbytku to vidím úplně stejně, přidávám k nim arthura, protože to je prototyp amerického vítěze, stejně jako alejandro vloni, který teda nevyhrál, ale pro takovýhle lidi američani hlasují, stejnou pozici má i just sam.

moc mě baví francisco ze san francisca :-) to je takový milý klučina, krásně zpívá, no a dillon je takový james deen téhle řady, pohnutá minulost a skvělý americký happy end a navíc je to fešák. ten má velikou šanci taky. kupodivu si myslím, že kluci ty holky letos válej. jesli má někdo z holek šanci, tak kromě just sam je to grace. černým koněm ale může být i jonny west díky svému příběhu s partnerkou. no a dalším by klidně mohl být louis díky příběhu s kamarádem. no holt je vidět, že ty příběhy prodávají. na druhou stranu si myslím, že letos jsou finalisté amerického idolu opravdu kvalitní. je velká škoda (big, big mistake – jak by řekla pretty woman v krámu na hollywood bulváru), že nejsou klasická finálová live kola, kdy se vypadává po jednom, protože jsme se mohli dočkat krásných vystoupení.

taky mě dost zamrzel nepostup lauren spencer z top 20, myslím, že by si to zasloužila. ale ta holčina je fakt dobrá, snad si jí někdo všimnul a nabídne jí smlouvu.

no a porota se taky krásně sladila. už mi nevadí, a to jsem se s ní nemohla srovnat, chyběla mi (a stále chybí) jennifer lopez

33
Lucas
Reagovat

@libena: Arthur je taky skvělej! :) je to fakt škoda, že je vlastně ani neuvidíme naživo, to mě mrzí, alespoň, že měli ta vystoupení na Hawaii, jinak by ty diváky ani pořádně nezažili..

Mně porota hodně sedí, protože každý jejich hodnocení dává smysl a líbí se mi, jak se jim snaží radit a nikdo z nich není mimo a rozumí tomu.

34
Jai Kudo
Reagovat

@Piha: @Piha:
Ehm…sorry, asi mám nějaký zmatek v evidenci :-D

35
Jai Kudo
Reagovat

@Barča: dtto :-D

36
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Vždyť to říkám pustili ji jen proto, aby bylo SS trochu barevnější :-D

37
Violete
Reagovat

@Dolník: Mohu se zeptat, jakým směrem dál chcete pokračovat v hudební kariéře? Jakou hudbu máte rád? Někdo tady zmiňoval muzikály, lákaly by Vás?

38
Patrik
Reagovat

nechápu proč aspon nedali 5 finálových kol , do 21 června , myslíte že to kvůli covid 19 že bude takhle málo přenosů ?

39
Violete
Reagovat

@Bezík: To podepisuji, třeba přece jen někoho budeme mít ve finále, i když bych ze začátku nečekala, že to bude zrovna Esther. Veronika, které ještě fandím, bude vyhozena podle mě příště.
@Tomáš: Bára podle mě není Aneta, v Anetě byla nějaká neuvěřitelná pokora a nezasaženost showbussinesem a to se nedá s Bárou srovnávat, ani bych Báru neviděla jako šedou myšku. I když možná v určitém slova smyslu ano, že se vlastně vůbec navenek jakoby neprojevuje, je zabalená ve své skořápce. Jsem zvědavá, zda se to zlomí s orchestrem.
@piha: Já si Kláru v duetu pouštím a ve srovnání s Julií bych ji měla raději ve finále. A ten odkaz, co dával Jai Kudo, nevěřila bych, že se mi Karmen bude nakonec i líbit, ale ty tanečnice jsou tam fajn, alespoň nemusí provádět všechny taneční pohyby zpěvačka, jako tomu bylo v duetu. A nějak nevím, mně i k Tině Turner ty krátké šaty sedí, ale u Kláry a Julie mi to přišlo až moc.

40
Violete
Reagovat

@Bezík: To podepisuji, třeba přece jen někoho budeme mít ve finále, i když bych ze začátku nečekala, že to bude zrovna Esther. Veronika, které ještě fandím, bude vyhozena podle mě příště.
@Tomáš: Bára podle mě není Aneta, v Anetě byla nějaká neuvěřitelná pokora a nezasaženost showbussinesem a to se nedá s Bárou srovnávat, ani bych Báru neviděla jako šedou myšku. I když možná v určitém slova smyslu ano, že se vlastně vůbec navenek jakoby neprojevuje, je zabalená ve své skořápce. Jsem zvědavá, zda se to zlomí s orchestrem.

41
Violete
Reagovat

@piha: Já si Kláru v duetu pouštím a ve srovnání s Julií bych ji měla raději ve finále. A ten odkaz, co dával Jai Kudo, nevěřila bych, že se mi Karmen bude nakonec i líbit, ale ty tanečnice jsou tam fajn, alespoň nemusí provádět všechny taneční pohyby zpěvačka, jako tomu bylo v duetu. A nějak nevím, mně i k Tině Turner ty krátké šaty sedí, ale u Kláry a Julie mi to přišlo až moc.

42
Piha
Reagovat

@Violete: Já nejsem fanynka ani jedné z nich ale kdybych si měla vybrat tak určitě Klára…Julie je mi nesympatická🤷‍♀️

43
Violete
Reagovat

@jjj: Já jsem v Chomovi viděla ten potenciál už zpočátku, ale pokud si získal další oblibu díky duetu, tak by měl velkou šanci ve finále. Škoda.
@dolores: Výborné, to mě nenapadlo, spojení Julie a Kláry, to bych si dala říct. A vůbec, jestli nám do finále nedají ty správné zpěváky, tak použiji zaříkadlo dexempo multo šupoplex :-)

44
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak králíci, jo ? A z koho, z poroty nebo z produkce ? :-D A vrátit zpátky je umíš ? A nebo … na smetaně ? :-D

45
libena
Reagovat

@Lucas: jj, na té havaji si to užili všichni, a viděli jsme téměř celá vystoupení, možná úplně celá.
moc dobře pamatuju, jak si to loni užil hardy :-) party with the hardy :-) a možná díky tomu i vyhrál. letos jsem tam takový touch down neviděla, ale v podstatě všechna vystoupení byla kvalitní. dost se mi tady líbila olivia ximines s proud mary, ale ta už bohužel do top 10 nepostoupila.

podle ohlasu na facebooku je hodně oblíbený arthur a just sam, tak uvidíme

46
dolores
Reagovat

@Violete: ten potencial sme videli uz v tomto videu, pamatas ? https://www.youtube.com/watch?v=BWYhTtVjtEE
mozno do toho finale fakt nemal miestenku, lebo je sucastou kapely, ktora je uz v povedomi ,…. ale preco ho neposlali aspon do semifinale,…Leos tu pisal, ze tento rok nie su ziadne kvoty, ani genderove ani narodnostne (zrejme ani mensinove) … tak aky je vlastne ten kluc ? :-o :-)))

48
Bezík
Reagovat

@dolores: Chudák … já bych ho už ušetřil dalšího trápení … Utratit ? ;-) Princezno Violetko, nezachtělo se vám půlit ? :-D

49
jjj
Reagovat

@Violete:
Nápad ohledně spojení Julie a Kláry se mi taky líbí. To je zvláštní, četl jsem si to zaříkadlo na konci nahlas, protože na mě bylo moc složitý, a když jsem ho dočetl, tak mám najednou pocit, jak kdyby se tu kolem mě přemnožili králíci. A taky mě popadla hrozná chuť na seno, nechápu, že mi dřív vůbec nechutnalo, takže mě omluv, hopkám pryč nějaký najít :-)

50
dolores
Reagovat

@Bezík: rozpulit sa daju len dvojcata .. a este aj milenci :-))

51
Bezík
Reagovat

@dolores: Che, tak to neznáš naši princeznu :-D Jak myslíš, že vznikla její sbírka bust ? ;-)

52
Ter.
Reagovat

Tak nám bulvár odhalil tajemství, proč dvojče zkolabovalo. Přežralo se :) Po 15 minutách bylo ok. Tomu říkám drama. Snad se v neděli dočkáme i něčeho zajímavějšího :)

53
Violete
Reagovat

@Bezík: Použila bych zaklínadlo na porotu, tedy kromě Leoše Mareše, který mluvil o Rozálce, že se cítí při jejím zpěvu, jak při procházce v letním dešti a vrátil by nám ji tam jako divokou kartu poroty :-) Ale na Timoteje žádné nástroje nepoužiji, ale pošeptám mu dvě tajná zaklínadlo do ucha, jedno vexopure nobleti hemenex a druhé cipísekhimlalelujafixlaudon, ať má porotu v šachu a může ještě pokračovat v soutěži. Žádný pořádný příběh bez kontroverzních postav nemůže být, tak ho tam chci udržet. A stejně busty už nemám někdo mi je ukradl, tak jsem přešla na jinou sbírku, zatím jsem vydražila obří záchod z Hudebního divadla Karlín a křeslo z nožů https://www.evropa2.cz/clanky/film/dobra-zprava-uspesny-snimek-na-noze-bude-mit-pokracovani

54
Violete
Reagovat

@dolores: Pamatuji si, že jsem měla krásné ráno, když jsi mi doporučila nějaký odkaz. Nějak nechápu, proč by ti, co jsou součástí kapely, neměli projít dál, v dnešní době už řada z nich už má nějakou zkušenost s vystupováním včetně Barbory. Tenhle zpěvák mi připomíná trochu Hrbáčka https://www.youtube.com/watch?v=xGcQev48cXU

55
Bezík
Reagovat

@Violete: Jako že Timotej je odčaruje, ale pak jim zase za trest přičaruje uši ? No .. ale to nikdo netušíme, jaké to bude mít následky ! Co když Habera s těmi ušiskami ztratí svůj absolutní sluch a začne se dožadovat vrácení Dolníka do soutěže ? To by nám vznikly pěkné zmatky princezno ! Asi budete mít na pár let zaracha ve věži ! :-D

56
Violete
Reagovat

A co říkáte na tohoto chlápka, co všechno stihne během vystoupení :-), doufám, že nám někdo předvede takovouhle smršť v Superstar https://www.youtube.com/watch?v=iiAorfgOPIo

57
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdepak Dolníka, vrátí nám Rozálku přece, ta je věštkyně, ta se může ještě Timotejovi hodit, aby viděl do budoucnosti :-) Do věže klidně, spustím své vlasy a nechám po nich vyšplhat prince a budeme žít šťastně až do smrti a ještě nám k tomu dole bude zpívat každý den Choma za rozbřesku.

58
libena
Reagovat

@Violete: no tak to byl slušnej nářez :-)

59
Violete
Reagovat

@libena: Viď, ty Chorvaté jedou, třeba tenhle porotce ví, jak využít svoji originalitu https://www.youtube.com/watch?v=qqnYW0Let9E a takhle bych si přála, aby to rozjela Julie https://www.youtube.com/watch?v=nfP_HQwiH40. Navíc ty porotci jsou fakt úžasní, pak že se nedá řádit na podpatcích, fantastické Proud Mary https://www.youtube.com/watch?v=5gfFdVbdmu0

60
Violete
Reagovat

@libena: Viď, ty Chorvaté jedou, třeba tenhle porotce ví, jak využít svoji originalitu https://www.youtube.com/watch?v=qqnYW0Let9E a takhle bych si přála, aby to rozjela Julie https://www.youtube.com/watch?v=nfP_HQwiH40.

61
Violete
Reagovat

Navíc ty porotci v Chorvatsku jsou fakt úžasní, pak že se nedá řádit na podpatcích, fantastické Proud Mary https://www.youtube.com/watch?v=5gfFdVbdmu0

62
Tomáš
Reagovat

Myslíte že by Habera/produkce vyhodili i Petra Cmorika kdyby se přihlásil až letos?

63
Piha
Reagovat

Dobré ranko,Leoš má na svém IG ukázku Diany s Martinem,zní to.skvele.snad poprvé se mi chlapec líbil.🤣🤣🤣

64
Tomáš
Reagovat

@Piha: Určitě toho cukříka dají do Finále a Fantu mi vyhodí. Ale tak co už, jestli budou vážně jen dva živáky, tak to snad nějak přežiju. Ale protože je Diana jasná finalistka, tak by to asi muselo být jedině tak že postoupí z toho duetu opět oba dva tak jako u Julie a Kláry.

65
jjj
Reagovat

@Violete:
Nevím, jestli je tohle zrovna ten nejlepší příklad řádění na jehlových podpatcích :-) Kdyby je neměla, tak bych si myslel, že je invalida na nohy a trpí pokročilou artrózou. Ty neustále nepřirozeně ohlý kolena kvůli rovnováze, šoupání nohou po zemi a opatrný krůčky jak od nějakýho batolete. A to vše zakončené šlapáním zelí na místě. Navíc má štěstí, že vepředu jsou to spíš dřeváky než střevíce, takže nějakou oporu má. Na těch Martiných by se podle mě dokázala maximálně kutálet. Je zřejmé, že na nich není lehký stát, natož v nich chodit. Je mi záhadou, proč si je berou nebo proč jim je někdo nakazuje, když je v plánu i choreografie. Ale rozdováděná vypadá, to zas jo, otázka je, jestli spíš nedostala epileptický záchvat ;-)

66
Piha
Reagovat

@Tomáš: Myslím že ty dvě kola to přežijeme přesně jak píšeš…mně se teda nelíbí ani jeden,mám radši jiné hlasy.🤷‍♀️

67
jjj
Reagovat

@Ter.:
Taky jsem to četl, přejedl se, prý splácal všechno možný dohromady, nejspíš se mu zalíbil recept na dort od pejska a kočičky. A na chodbě byl hroznej vzduch. Nejlepší hláška ale byla na konci. Tým Superstar tam nabádá soutěžící, ať jsou opatrní, že zdraví máme jen jedno. Přitom je ani nenechaj vyspat, snaží se je co nejvíc vystresovat dlouhým čekáním na zatuchlých chodbách či naopak krátkým časem na přípravu nebo je nechávaj zpívat s Timotejem. Chápu, že unavený vystresovaný člověk neklade takový odpor, ale aspoň ty poznámky by si mohli odpustit. Vlastně i ty jsou pochopitlené, až někdo zkolabuje: My jsme ti to říkali, proč na sebe nedáváš pozor! :-)

68
Monika
Reagovat

U Leose je duet Diany se Schreinerem, ja ani nevim jak zpivali. nemohla jsem odtrhnout oci z Diany, na ni se teda styliste vyradili. I nejvetsi idiot pod sluncem vi, ze clovek s kily navic si nemuze vzit narasene saty, ktere jeste pridaji kila. vzdyt ta holka vypada jako kremrole, chudak.

69
Tomáš
Reagovat

https://superstar.markiza.sk/aktualne/1996433_porota-o-drsnom-vyhadzovani-v-sutazi-preco-skveli-spevaci-koncia?fbclid=IwAR3d5zOZdngqqBoautwXyrdhZqvU7DiWIMdEnO4XqMuzobuZ_fmmSVMHAp8 Haberovo vyjádření k vyřazování soutěžících, kdyby to někoho zajímalo. Ale řekl bych že pokud mu to fakt nediktuje produkce, tak se Haberův vkus během let dost změnil. Pomalu každý druhý v Česku a na Slovensku si myslí že vyřazení Dolníka a Chomy byla chyba ale jedině pan neomylný Habera si myslí, že je to tak správně. Ale tak jo. Možná že kdejaký amatér z nás tady by ty soutěžící vybral lépe než tady pan profík.

70
Tomáš
Reagovat

@Piha: Na druhou stranu mě to ale stejně bude pěkně štvát, ať je těch živých kol kolik chce. Protože mi jde i o samotnou účast v tom Finále a chci aby ti soutěžící byli aspoň trochu zajímaví. A zrovna třeba Schreiner mi přijde z kluků úplně nejméně zajímavý, hodí se akorát tak někam do muzikálu. Kéž by se stal zázrak a Schreiner by vyletěl, to bych mě fakt radost a další místo pro kluka ve Finále by bylo volné. Tím by se zvýšila šance pro Vávru a Fantu. Ale moc tomu nevěřím. A úplně stejně nezajímavý je pro mě i Giovanni. Ten kdyby tam neměl love story, tak by tam už dávno nebyl. Pokud vezmou do Finále Giovanniho, tak si skoro říkám aby tam nevzali i tu jeho kňouralku. Protože jaký by měl smysl ve Finále on sám bez ní? Takže třeba postoupí i ona na úkor nějaké jiné holky. Ale to bych tady některým diskutérům i přál.

71
Ally
Reagovat

@jjj: No přesně to mě napadlo ..a ještě v téhle době , kdy jde o zdraví, to bije do očí ..no comment radši..asi budu na nehudební kulturní a jiné vložky přepínat..
Ale jinak verze Ter. “ jak to bylo ve skutečnosti “ je dobrá :)

72
Ally
Reagovat

@Tomáš: Cmorika by vyhodil..jako, že je moc dobrý ?
Nevim, snad ne ..ale to bude asi Tomášova řečnická otázka :)

Nebo filosofická, jaký je smysl pořadu Superstar ?

A myslíte, že by porota vyhodila Chucka Norrise …nebo by Chuck Norris vyhodil porotu ?:)

73
dolores
Reagovat

@Tomáš: urcite by ho v predkolach nevyhodili, nato je az prilis technicky dobry.. ale ci by v dnesnych casoch vo finale porazil Maskovu alebo Emmu Drobnu, to uz nie je take iste :-)) …. v tych casoch, vzhladom k vtedajsej mizernej konkurencii obidvoch pohlavi, jeho cesta k vitazstvu presla hladko ako noz maslom

74
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Nevšiml jsem si, že by někdy v minulosti Habera obdivoval hrdinský bas či co to ten Dolník má. Dolník je dobrej zpěvák ale Pop Idol asi fakt ne :-D S Chomou je to složitější, to je hroznej sympaťák, ale pro mě má v některých polohách nepříjemnou barvu hlasu. U mě by byl na hraně. Letos bylo hodně talentovaných děvčat a z kluků by u mě měli jistotu jen Šafrata s Krušinou. Jsem si Tomášku jist, že kdybych třeba finálovou desítku vybíral já, tak prohazuješ televizor oknem a vyskakuješ za ním s oprátkou kolem krku :-D :-D Což ti asi při současné porotě/produkci nehrozí. ;-)

75
libena
Reagovat

@Violete: dost dobrý
eni je skvělá, porotce jacques – tak trošku mi připomíná medvídka cee lou greena, hlas excelentní
proud mary se jim na začátku nějak rozsypalo, ale ta divočina na konci – palec nahoru

76
jjj
Reagovat

@Ally:
Konečně nějaká pořádná anketa. Sice si myslím, že porota by se preventivně a ve vzácné shodě vyhodila sama, ale z uvedených možností tipuju za B. A co jsem vyhrál? Jestli kop z otočky do hlavy od Chucka, tak přenechávám výhru někomu jinému :-)

77
jjj
Reagovat

@Bezík:
Myslím, že Dolníkova popularita je trochu přeceňovaná. Před časem jsem viděl nějakou anketu, v ní byl dost vzadu. A jeho minulý duet s Dominikou nemá na youtube žádnej extra velkej ohlas.

78
Monika
Reagovat

@jjj: ja si to myslim take, podle me by Dolnik nevyhral, on je uplne jinej nez Zonyga, od zacatku jsem to rikala. Zonyga pusobil srdcene, vrele na lidi, Dolnik je hodne schovanej, nedava najevo emoce, u nej by to asi nefungovalo. Nicmene postoupit za me urcite mel a nesel dal kvuli vzhledu, to si myslim.

79
Bezík
Reagovat

@Piha: Boha, ten duet je strašnej !!!! Brrrrrrrrrrr … očekávám, že se porota rozteče a pošle oba dál :-((((

80
Monika
Reagovat

@Bezík: Krusina byl zajimavej typek, hrozne velkej sympatak, charisma jako blazen, prijemne vystupovani. ten na tom mohl nahnat dost hlasu pri dobrem vyberu songu mohl byt cernym konem souteze.

81
dolores
Reagovat

@Piha: zaujimave, ze sa ti lubi po prvykrat, mne pride, ze je rovnaky ako predtym :-D
osobne ma zo stolicky nezdviha, ale ani neirituje

@Tomáš: porota, zvlast Habera si musia stat za svojim slovom a byt presvedceni o tom, ze urobili spravne, inak by sa blamovali.
Habera si za tych 9 serii este nikdy nesypal popol na hlavu za nejake chybne rozhodnutie… take proste neexistuje :-D

82
dolores
Reagovat

@Monika: obrovska charizma, to je pravda, ale spevacky pre tuto sutaz trochu zaostaval.. v tom kvartete nielen Majsky, aj on to trochu spackal

83
Tomáš
Reagovat

@dolores: Viděla si někdy české řady Superstar? Nemyslíš že ta porota bez Habery byla lepší? A nebo ti tam chyběl? Já už si skoro říkám že takový Horáček nebo Klezla v našich SS by to rozhodovali všechno spravedlivěji a férověji. Haberu sem měl vždycky rád ale po tom minulém vyřazování mě fakt namíchnul, myslím že to s tou svojí arogancí někdy už vážně přehání.

84
Monika
Reagovat

@dolores: To kvarteto bylo hrozny u vsech, to ani neuvazuju radsi :-)) jsem myslela pri vhodnem vyberu songu, umim si to dobre predstavit.

85
Tomáš
Reagovat

Krušina byl dost specifický. Asi by mu hodně žánrů nesedlo. Určitě by nevyhrál ale Finále by jako zajímavý typ klidně zpestřit mohl. Dávat mu něco na pomezí folku a rocku nebo to co zpíval na castingu, tak to byla pro něj cesta. Já bych mu hodně fandil ale taky se jim kdoví proč nehodil. Když ho srovnám s technicky daleko lepším Schreinerem, tak je prostě vidět že to nikdy nebude jen o technice hlasu protože ve všem ostatním ho Krušina porážel 0 200 %. I Giovanniho, Timoteje a další. Nejvíc byl zajímavý svou přirozeností. Já jsem na tu finálovou sestavu kluků letos fakt zvědavý. Jestli tam budou nudní cukříci Schreiner a Giovanni a jestli tohle je Haberův skutečný vkus, tak vůbec nechápu jeho hudební tvorbu za celou jeho kariéru. :D

86
Monika
Reagovat

@Tomáš: nezapomen, ze jsou jen dve kola. takze hodne zanru…tady postrada smysl. Jen dve kola to muze vyhrat skoro kdokoliv, kdo si vyborne zvoli song. takova lidovka treba od Cechomoru Velicke zvony je atak na vitezstvi.

87
DJ Vlado
Reagovat

Já bych znovu zkusil tipnout Top 10, která podle Leošových indicií i podle složení Top 18, kde bude minimálně 10 holek, bude v poměru 6:4 :-)

Holky: Diana Kovaľová, Barbora Piešová, Natália Kollárová, Dominika Lukešová, Lucie Bikárová + jedna z dvojice Klára Berisha / Júlia Kramárová (spíš Júlia)
Kluci: Michal Šafrata, Martin Schreiner, Tomáš Mikulka + jeden z dvojice Giovanni Ricci / Mikuláš Hrbáček (spíš Giovanni)

88
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Ja mam nejake tuseni, ze to do finale dotahne Martina misto Giovanniho nebo Esther. Jinak k rozhodovani poroty, je to asi takhle my obetujeme leve kridlo, a co Vy, obetujete prave kridlo? Ne, my obetujeme obe ;-) A vazne mela Monika paruku?

89
Tomáš
Reagovat

@Monika: Může to vyhrát skoro kdokoliv ale vsaď se že to stejně vyhraje holka ze Slovenska. :-D Protože právě jim produkce vybere songy co nejlépe to půjde. Obzvlášť ty nejlepší výběry dostane chosen one letošního ročníku Bára.

90
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Obávám se že si to bohužel trefil přesně. U holek na 100 procent a bohužel asi i u kluků. Takže sestava kluků zase úplně na hovno :-D To se to pak těm holkám vyhrává. Mikulka mě pořád nějak moc nebaví a navíc nechápu proč on když Choma byl ze slováků o tři třídy lepší zpěvák, Šafrata mi přijde málo výrazný na to aby mohl bojovat o ty nejvyšší příčky. Já pořád doufám že tam nějak proklouzne Vávra nebo Fanta, teda spíš se za to modlím. A že tam třeba nebude Schreiner, Giovanni nebo Hrbáček. Nebo ať tam je jeden z nich, ale ne proboha oba. Schreiner + Giovanni a vlastně i Hrbáček, to je smrtící kombinace. Ať mi nikdo netvrdí že tohle jsou ti nejlepší kluci, co se tam letos přihlásili a že tohle si vážně Habera i zbytek poroty myslí. Nevěřím jim to, jedině že by snad byli úplně mimo. To je sestava kluků složená z nevýrazných a nebo z těch slabších kusů. A je to záměrné aby vyhrála holka, já si za tím prostě stojím. A že holek bude ve Finále 6 a kluci jen 4, tak to už bohužel taky považuju za jistotu. Ještě to teda není oficiální ale jestli teda tvůj tip ve všem vyjde, tak ať už jdou vážně do prdele. To bude megatrapárna. Fakt sračka, nic víc a nic míň.

91
Piha
Reagovat

@dolores: No jeho fanynka asi nebudu ale poprvé mi nepřišel tuctovy.;)@Bezík: Strašně?Tak že by mě postihla střecká hluchota?🤣🤣🤣Mně to přišlo super.🤷‍♀️

92
Piha
Reagovat

Tak Krusinu si pamatuji jen díky tomu že je to fakt hezky chlap…jinak bych úplně zapomněla že tam byl,ten se mi nelibil ani na castingu.

93
Bezík
Reagovat

@Piha: Stařecká určitě ne, za starce jsem tu já ! :-D To víš, když slyším takovej tekutej slaďák, otevírá se mi AK147 v kapse ! :-D Tekutej popík prostě není můj žánr ;-)

94
Violete
Reagovat

To jsem tedy zvedava, jak ten Schreiner vlastne zni ☺ Jinak mne je jasny, proc si tam nechali Mikulku, cekaji show jako ja. Takze budu odted hypnotizovat porotu, at to vyhraje kluk. Nebo necham od vedmy vycistit podium od spatnych energii a bude. A dvojice mezi kterou se bude rozhodovat, bude Vavra a Mikulka? Co vy na to?

95
Tomáš
Reagovat

@Violete: Já nevím proč Mikulku. Špatnej není ale Choma byl daleko lepší i charismatičtější zpěvák a i ten Jakubkovič mi přišel zajímavější. Ale stejně je to jedno, vzhledem k tomu že odhalení finalistů pro mě bude asi další obrovské zklamání a finálová kola spolu s vítězstvím slovenky jakbysmet, tak se asi ze všeho nejvíc těším letos na to, až celá SS konečně skončí a bude to celé za námi. :-D

96
dolores
Reagovat

@Monika: ano, pri dvoch zivakoch by sa mu pridelili dva priliehave songy, ktore by dobre odspieval, a pri vynasani do nebies porotou, ..by to mohol dotiahnut na vitazstvo :-D
teoreticky, z kazdeho, co sa dostal vysoko sa da vyrobit vitaz :-))

@Tomáš: ja si to bez Haberu predstavit viem, ale svet medii ho tam chce a aj 90% divakov, …btw. ved este na zaciatku tejto serie si ho chcel tam aj ty :-D

97
dolores
Reagovat

@Tomáš: ty uz tu superstar beries ako covid, …aby sme ho uz mali cim skor za sebou :-D

mozno sa produkcia tento rocnik nad tebou zlutuje a vyrobi ti vitaza z Vavru… :-D a vies
ze mohlo by to aj vyjst, lebo ja mu nefandim, a plati nepisany zakon, komu ja nefandim, ten vyhrava, takze namiesto Vavru budem fandit tebe, aby ti on vyhral :-D

98
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No já na tom nejsem na tom o moc líp, jelikož Domča je z potenciálních finalistek ta nejmíň jistá :-( Nedá se totiž spoléhat na to, že z dvojice Klára – Júlia vyberou jenom jednu, klidně můžou postoupit obě (viz. předloňské duo Aneta – Adéla, které si pletl snad každý), potom tam hapruje i Esther a klidně tam s Giovannim můžou poslat i Martinu, to už bych pak měl Domču definitivně venku :-( Sice by mi tam ještě zbyla Diana, ale u té už by fandění bylo vlažnější než u Alice a Domči (ale zase na dva živáky by to stačilo) :-/

Jinak se podobně jako Monika divím, že nefandíš Šafratovi, ale asi je to proto, že je, jak už jsem psal, „salónní rocker“ a nemá v sobě takovou energii jako rockeři minulých ročníků, nemýlím se? Na druhou stranu Kovaličkovi jsi taky začal fandit až ve finále, tak bys to s Michalem mohl mít podobně (byť to bude podobné jako já s Dianou) :-)

99
kevin
Reagovat

Může mi tu někdo prosím vysvětlit, proč téměř všichni lidi tu píší o Báře jako o jasné vítězce [the chosen one] ? Proč zrovna Bára a ne Diana Kovalová? Monika Bagárová v jednom rozhovoru řekla, že je pro ni Diana superstar, když se jí reportérka zeptala, jakého má v soutěži favorita. Sleduju i rozhovory a livestreamy na instagramu soutěžících a nikdo nezmínil nikoho jiného než Dianu Kovalovou, když se jich někdo zeptal, kdo je pro ně favorit na celkového vítěze. [napriklad Lucie Bikarova, Giovanni Ricci, Mina Koniarikova, Hana Dzurbanova, Adela Krejdlova, Stepan Mraz, Kamila Polonyova, Andrea Louzecka – ti vsichni oznacily Dianu jako jejich favoritku na viteze. Diana ma vic jak dva krat tolik sledujicich na instagramu nez Bara, Diana ma na youtube taktez mnohem vic views [casting 791K, supervyber 120K, kvarteto 62 tisic] Bara [casting 290K, supervyber 46K, kvarteto 9K] a co se tyce duetu, tak urcite zase vyhraje Diana, co se views tyce, s ohledem na to, ze ten duet dnes Leos sdilel na svem Instagramu a Leos na instagram dava jen nejlepsi vystoupeni vecera. Diana take vyhrala Popularity Poll v bunkru, Bara skoncila na patem miste, v celkovem zebricku Popularity Poll se Diana dostala na pate misto, Bara se nedostala ani do top 15. Bara, ikdyz je vyborna zpevacka, tak je proste nevyrazna a rozhodne si myslim, ze ma vetsi sanci vyhrat Diana. Diane zatim nikdy zadny porotce nic nevytkl [na castingu ji Monika rekla, ze by ji nejradsi rovnou poslala do finae, pokud by to slo], zatimco Bara se porad kouka do zeme a v duetech ji vypadne text a nema krom zpevu nema co nabidnout.

100
dolores
Reagovat

@kevin: „téměř všichni lidi tu píší o Báře jako o jasné vítězce [the chosen one]“ …kto to tu okrem Tomasa este pisal ? menuj ….

ja som si tiez vsimla, ze viaceri sutaziaci Dianu pasuju za vitazku.. :-) co by sa mi aj pacilo ale musi si to zasluzit a ak je este v Spanielsku , tak aby uz balila, lebo musi este absolvovat povinnu karantenu :-D

101
Tomáš
Reagovat

@dolores: Ale já tam Haberu chci i dál, jenom mě prostě někdy fakt štve no. Ale tohle co se stalo teď stejně není jen jeho práce ale zřejmě celé produkce. Nebudeme bláhoví, produkce ta se nade mnou nikdy v životě neslituje. Matěj ten zřejmě nevyhraje ani kdyby oni chtěli aby vyhrál. Sice teď žije v Bratislavě takže by se dal považovat i za slováka ale myslím že kromě tlačenky poroty a produkce musí mít soutěžící atakující vítězství i dost velkou přízeň diváků, řekl bych že je v tom tak od všeho trochu aby někdo fakt mohl vyhrát. A Matěj u diváků nikdy podporu neměl, stačí si jen vzpomenout jak v X Factoru zápasil každý týden o přežití a to tam přitom patřil mezi ty lepší soutěžící a stejně ho poráželi takoví soutěžící jako Joys nebo Marina Laduda. Ten to nevyhraje ani kdyby se třeba rozkrájel. A zřejmě teď touhle dobou už vůbec ani není v soutěži, není ve finálové desítce a dělá si už někde svoje věci. Tak bych to viděl.

102
DJ Vlado
Reagovat

@kevin: To je možná tím, že tady většina lidí fandí Báře, protože Panáček měl vždycky specifický (tzn. intelektuálnější) vkus oproti zbytku světa :-) Např. v minulé SS byla na Panáčkovi superfavoritkou Karmen, zatímco Maškové tady až na jednu dvě výjimky nikdo nefandil :-) Já jsem zrovna výjimka, jelikož z těchto dvou víc fandím Dianě (přiznám se, že je to hlavně proto, že je hezčí, jakkoliv ji stylisté i vizážisté dost škodí, ale to i Báře), jakkoliv zpěvácky jsou u mě vyrovnané :-) Bára by spíš byla větší favoritkou ve starších SS, které měly víc finálových kol a mohl by tam být ten příběh o růstu z Popelky v princeznu, zatímco dneska v tom zkráceném formátu má šanci spíš hotovější interpret(ka), k čemuž má blíž Diana než Bára :-) Ale nechtěl jsem to tady psát, aby Tomáš nezačal Dianu hejtovat :-D

@dolores: Jsi si jistá, že Diana je teď ve Španělsku? Semifinále se natáčelo na začátku koronakrize (a ve finále podle Leošova spoileru je), takže se možná ani nestihla do Španělska vrátit :-)

103
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já myslím že by ti to s Dominikou mohlo vyjít a její šance na Finále vidím docela velké. Porota i produkce ji asi musí mít dost rádi když jí dali přednost před Dolníkem. Zkomplikovat by jí to mohla právě jen Esther a nebo Giovanniho kňouralka. Ale jsi na tom líp než já, pořád vidím Dominiku ve Finále jistěji než Vávru nebo Fantu, které bych tam chtěl já. A pokud jde o Šafratu, tak já mu fandím. Jen mě prostě Vávra nebo třeba Fanta baví víc ale to je celé. Jinak proti Michalovi absolutně nic nemám a myslím že to ve Finále při tom výběru produkce bude jeden z mála kluků, který bude za něco stát. Mám ho asi ve stejné pozici jako ty Dianu. Prostě takový náhradní favorit a klidně se u mě ve Finále může přeměnit v plnohodnotného favorita, když tam už nikoho jiného mít nebudu. On se může dostat i do GF pokud by měl fakt štěstí ale nevyhraje to určitě. Klukům se prostě už tolik nedaří a navíc a to je hlavní, podle mě bude jeho největším handicapem ve finálových kolech to že je čech. Takže šance na výhru stejně bohužel nulová no. Ale fandím mu, neboj se a až tam nebudu mít Vávru a Fantu, tak to bude ještě víc vidět.

104
Bezík
Reagovat

@DJ Vlado: Vracet se do Španělska by byla téměř „sebevražedná mise“, takže snad zůstala v relativně koronavirově bezpečném českém zázemí.

105
Tomáš
Reagovat

@kevin: Připojil bych se k tomu že si myslím že tu o Báře jako o chosen one píšu jenom a nebo hlavně já. Prostě mi to tak připadá že ona je ta pravděpodobná vítězka. Ale Dianu jako vítězku rozhodně nevylučuju, je to taky slovenka a navíc bude mít velký úspěch u diváků. I ona může být ten chosen one a klidně to může vyhrát. Ještě by to taky mohla být nedejbože Natália, ale tak zle doufám že nebude. Doufám. Každopádně ale jedna z nich to bude a bude to slovenka. Absolutně nevěřím ve výhru někoho jiného než slovenky letos.

106
Violete
Reagovat

@kevin: Co je Popularity Poll, to nekde je zverejneno? Jinak jak jste zminovali porotu, tak mi tam chybi Klezla, nebo treba by tam mohla byt ta hlasova poradkyne, ale to uz by clovek chtel moc.

107
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: No kéž bys měl s Domčou pravdu :-) Před Dolníkem ji sice preferovali, ale nejsem jistý, že ji budou preferovat i před vizuálně výraznějšími Bikárkou, Klárou, Julií nebo Esther, případně i před typově vzdáleně podobnou Martinou, která je sice o třídu horší zpěvačka, ale má milenecký příběh :-/ Jestli u tebe ale někoho jako favorita nechápu, tak je to Fanta, jelikož podobným metrosexuálním typům jsi v minulosti nikdy nefandil, jakkoliv posledních letech sice fandíš skoro každému klukovi, ale že u tebe bude podobný typ patřit k hlavním favoritům, to bych opravdu nečekal :-O

108
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: praveze som si vobec nie ista, preto som napisala “ ak “ ;-) ale v tom case, ked koncili natacanie, (vraj 08.03) sice my sme tu uz zacinali s prvymi opatreniami, ale hranice este neboli zatvorene ….a v Spanielsku a dalsich krajinach este mali spolocenske radovanky, kopec ludi sa lyzovalo v Tirolsku , atd….

snad jej rodicia boli opatrni a radsej ju nechali tu :-))

109
dolores
Reagovat

@DJ Vlado: tiez ma prekvapuje u Tomasa, ze uprednostnuje Fantu pred Safratom, pred sutazou by som sa aj stavila, ze Safrata bude (okrem Vavru) jeho hlavny favorit :-D

110
Violete
Reagovat

Kdyz uz tu probirate Safratu, co se vam konkretne na nem libi? Ja mam rada rockery,ale asi ostrejsi a divocejsi.

112
jjj
Reagovat

@kevin:
Diana mi celkově připomíná mladý úspěšný youtuberky, který vyráběj videa o všem možným. Myslím, že ji sleduje hodně těch nejmladších a nejaktivnějších a její popularita na sociálních sítích je trochu zkreslená. Bára má určitě co nabídnout i mimo zpěv, třeba to občasné koukání do země ji může dělat zvláštní. Podle mě ale ani jedna není ve zpěvu nějak dominantní nad ostatníma, klidně může vyhrát někdo jinej. Víc než kdy jindy bude rozhodovat výběr. Kdyby tam stále byla Kamila Polonyová, kdyby ji neoblíkali jak selku a kdyby ji nechali vybírat si ty její lidovky, tak bych bral za favoritku právě ji :-)

113
Monika
Reagovat

@jjj: S tou kamilou me to taky stve, stacilo by ji dat cechomor a klidne mohla vyhrat. Lidi to milujou viz Huslicky Zonygy nebo lidovka Pavola, vitezove kola daleko pred ostatnima.

114
kevin
Reagovat

A jeste me zajima, proc si tu nekteri mysli, ze ta instagramova fotka je opravdu semifinalova sestava? Soutezici nesmeji dopredu nic prozradit, jinak dostanou pokutu 33 tisic euro, pochybuju, ze by to nekdo riskoval. A proc si nekteri mysli, ze Timotej pristi nedely urcite vypadne? Myslim, ze z kluku by mel prave Timotej ve finale nejvetsi sanci na vyhru a nejspis jako jedinej by mel sanci vyhrat. A porota se mnou pravdepodobne souhlasi, jinak by ho nenechavala v soutezi tak dlouho, kdyz zpiva kolo od kola hur a hur. Kazdopadne par soutezicich na livestreamu na instagramu prozradilo, ze ten jeho duet s Hankou byl nejhorsi ze vsech duetu.

115
Piha
Reagovat

@Violete: Já tvůj návrh na Varů ve finále beru všema 10!✌️✌️✌️✌️Jen se obávám že má fanoušky jen v nás s Tomášem.🤷‍♀️

116
Piha
Reagovat

@Violete: Vavru,máme rodinnou oslavu tak už nevím co píšu.🤣🤣🤣🤣

117
Piha
Reagovat

@Bezík: Zase tam zle to snad nebude…i když docela by mě zajímalo jaký máme tady věkový průměr…😉

118
dolores
Reagovat

@Violete: pre mna osobne nemusi byt len za divokeho rockera, dolezite je, ze v tejto sutazi sa ma sancu presadit, lebo spieva dost dobre naliehavo aj cesky.. ma kapelu, vlastne piesne, je muzikant…a vyzor slusnaka este nemusi znamenat, ze nie je dost divoky :-)) (co taky Smajda , ten vyzeral jak dievcatko, ale odviazat sa vedel) ..alebo John Bon Jovi :-D
ako vitaz asi neskonci, prilis kratky cas na oblubu u divakov, ale snad sa dostane aj do toho druheho zivaku :-)

119
jjj
Reagovat

@Monika:
Vzpomínám si, hlavně u toho Pavola jsem žasl, jak lidovkou zabodoval, což pro tebe tehdy byla jasná věc. U té Kamily mám vlastně dva nej momenty letošní řady. Nejlepší výkon dosavadní Superstar a nejvíc mě štvali porotci, když během jejího přednesu stále dokola pokřikovali „ano, ano, postupuješ“ jak nějací dementi, dokonale mi tím kazí poslech.

120
Monika
Reagovat

@jjj: No pro me to byl taky nej moment superstar a pak jsem si to poustela i na YT, ma vic peknych veci. Uplne ji v SS zarizli, naprosto promarnena sance. A v pripade pouhych dvou kol by s lidovkou mela ohromnou sanci. Ale je to kdyby, neco co uz bohuzel nebude…

121
Monika
Reagovat

A jeste jedna vec me napadla, kdyby Natalie zpivala Jednoho dne se vratis, je to nabeh na vitezstvi jako svina. Proste vyber songu je strasne dulezitej.

122
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já ti nevím, prostě je mi Fanta sympatický a jeho zpěv se mi taky líbí takže asi tak. A přijde mi zatím výraznější než Šafrata, zaujal mě tak nějak víc. A tím blond přelivem mi trochu připomíná mého dávného favorita z reality show VyVolení Michala Fraše, který sice byl taky metrouš ale přesto mi byl sympatický a fandil sem mu. :-D Typově mi dokonce trochu připomíná i Martina Šafaříka z ČSS3. Prostě těch důvodů je tam víc, nevím jak bych to shrnul v jeden. Někdy když tě někdo baví, tak vlastně ani neumíš vysvětlit proč mu fandíš. :D Další věc možná je ta že mám fakt tendenci fandit typům co to mají podle většinových názorů v soutěži dost nahnutý. A protože vidím jen malou pravděpodobnost že se Vávra a Fanta dostanou do Finále, u Fanty téměř nulovou, tak o to víc jim fandím. Šafrata asi pro mě v tuhle chvíli co by téměř jasný finalista není na fandění tolik atraktivní. Ale to se může změnit s prvním živákem kdy už tam Fanta a nejspíš ani Vávra bohužel nebudou. Pak u mě bude pan Šafrata číslo 1.

123
Bezík
Reagovat

@Violete: Jsou různé typy rockerů. Šafrata má do jisté míry kouzlo těch uhlazeně tajemných, jako je třeba Brian Molko.

124
Tomáš
Reagovat

@Monika: Věřím že se produkce tvým navrhnutým songem inspiruje. Ony všechny slovenky budou mít co nejlepší výběry, jedna z nich musí vyhrát. Tak ti teda moc děkuji. :-o

125
jjj
Reagovat

@Monika:
Nějak podezřele se s tebou shoduju, protože Natálie mě taky napadla, má dost velkej rozsah a má i naléhavost v hlase, při vhodném songu by mohla zabodovat. Tak pro jistotu napíšu něco, s čím souhlasit nebudeš. Podle mě by měl nějakou šanci i Mráz, kdyby se do finále dostal :-)

126
DJ Vlado
Reagovat

@kevin: Protože ta fotka je pizzerie Na Poříčí, tzn. není to z Varů, a všichni ti soutěžící jsou ještě v této chvíli (z našeho pohledu) v soutěži :-) A co se týče Timoteje, tak všichni tipujeme podle Leošova spoileru, že z té sedmičky, kterou jsem tipoval po šestém castingu, jsou ve finále pouze tři :-) Z té sedmičky už vypadli Monalisa, Alica a David, v tuto chvíli z ní tedy zbývají v soutěži čtyři – Diana, Natália, Michal a Timotej, přičemž z této čtyřky je Timotej jednoznačně nejhorší zpěvák, navíc u toho jeho duetu s Hankou bude nějaká kauza, takže to opravdu pro něj vypadá na konečnou :-) A že by Timotej mohl vyhrát, to si děláš srandu? Nejen, že na to zpěvácky absolutně nemá, ale hlavně je to úplný opak typů, kteří u nás (hlavně mezi kluky) vyhrávali, je celkem bizár si ho představit vedle takových lidových typů jako Horváth, Zonyga či Adamec :-D I kdyby se Timotej dostal do Top 2, tak tam ho porazí jeho soupeř díky antihlasům, které jemu podobné typy přitahují jako med vosy, což bylo vidět vloni ve Voice na Bezíkovu „miláškovi“ Mulisákovi, který v prvních dvou kolech suverénně vedl, ale v GF byl poražen lidovější Annamáriou (a to nebyl zdaleka tak kontroverzní jako Timotej) :-)

127
jjj
Reagovat

@DJ Vlado:
Přesně tak, už by se do fotky vloudil i nějaký nepostupující, to je rozhodující faktor. Ta fotka byla známá minimálně před kvartety, už nevím, možná ještě dřív. Zatím všechno sedí, mám dojem, že jsou na ní tři potvrzení semifinalisté a jsou tam další favoriti, jako např. Bára nebo Bikárová. Proč by sedělo tolik favoritů pohromadě? A proč jich je zrovna devět?

128
Bezík
Reagovat

@jjj: Otázky, stále jen otázky … připojím jednu odpověď ;-)
http://www.zenyprozeny.cz/art/1082-magicka-cisla-s-devitkou-se-nezertuje/

129
Violete
Reagovat

@dolores: Tak tam tu nalehavost asi neslysim, ale pomohla jsi mi rozklicovat, proc me zatim Safrata nebavi, necitim z neho tu energii, ktera je casto prevtelena i do pohybu.Treba Simon Morin, jak ho tu nekdo daval, rozpali to jeviste, ta energie primo tryska, stejne tak u Smajdy to bylo.Tak doufam, ze treba to se Safratou zaziji.

130
kevin
Reagovat

@DJ Vlado:

Šance, že vyhraje Timotej je hodně mizivá, blížící se nule, s tím souhlasím. Ale který jiný kluk má šanci na výjhru? Timotej jeste stale tezi z wow efektu z casting a z podpory Elisky Ruskove, ktera ho stale podporuje a jeho chovani omlouva. Jinak spatna reklama je taky reklama a kontroverzni zpevaci maji tendenci se dostat daleko. Pokud jsou me informace spravne, tak Timotej dokazal za par mesicu na Instagramu prekrocit pres 110 sledujicich a drtivou vetsinu ma pravdepodobne ze supersat, takze podporu bude pravdepodobne mit velikou. A kdo dalsi z kluku? Giovanni, tam hraje obrovskou vahu laska efekt s Minou. Stepan je bez Lubose tretinovej, wow efekt z ukolebavky, kdyz zpiva sam je pryc. Safrata je dobrej, ale nevyraznej stejne jako Bara. Jan Fanta je mi nesympatickej a je takovej slizkej, vyhra ani nahodou. Miki Hrbacek by to diky podpore nactiletejch holek mohl dotahnout daleko, treba do top 5, ale vyhra v zadnym pripade. Myslim, ze si to o vyhru rozdaj znovu tri holky, Lucie Bikarova [svym zpusobem se tak trochu podoba Timotejovi, jen s tim rozdilem, ze neni tak kontroverzni, je spis prehnane sebevedoma nez namyslena a skoro vsichni soutezici ji maji radi, krome Timoteje] , Diana Kovalova a pak nekdo treti, ten treti klidne se muze stat ze to bude i kluk, uvidime.

131
Violete
Reagovat

@jjj: Tak ty podpatky je fakt, ze nejlepe je pri tanci umi nosit Tina Turner, kdyz jsem ji videla, jak to vali na plosine nad divaky, tak to bylo senzacni. A v tomhle clanku rikaji, ze vysoke podpatky nosi zeny ve vyssi spolecnosti https://www.topshop.cz/clanky/proc-zeny-miluji-vysoke-podpatky Mne sevstejne libi ty typy, co jsou pri zpevu naboso, jako Lola Hruzova a to me privadi k myslence, ze typ divozenky letos ve finale nebude, nebo se pletu?

132
Ally
Reagovat

@kevin: Já myslím, že v téhle karanténní době jsou všichni on line ještě víc než obvykle, takže že má někdo x sledujících nemusí nic znamenat, nemusí to být fanoušci..a nebo taky může no..
A ty nějak vidíš do zákulisí nebo ..? Nemusíš odpovídat :)

133
Tomáš
Reagovat

@kevin: Už jsme zase tam co každý rok od roku 2012. Po tom co vyhodili Dolníka a Chomu, tak už žádný kluk nemá šanci na výhru. A kdyby opět v Top 3 skončily samé baby, tak už bych se tomu vůbec nedivil. No jo Novo a Markízo, když vás to pořád ještě baví…. :-)

134
Kevin
Reagovat

@Ally:

Docela casto koukam na streamy na instagramu soutezicich, clovek se dozvi spoustu veci, ktere se na obrazovce v tv, nebo nejakem rozhovoru nedovi, jako napriklad kdo s kym jak vychazi apod. a jedna soutezici na instagramu dala mensi napovedu, kdo bude ve finale. Ze ctverice Diana Kovalova, Adela Krejdlova, Julie Kramarova, Klara Berisha se do top 10 dostanou jen dve. Jako to, ze ma nekdo na instagramu pres 100 tisic sledujicich jako Timotej, to rozhodne neni jen tak. Zatim se to povedlo ze superstar jen nasledujicim soutezicim – Celeste Buckingham, Eliska Ruskova, Ben Cristovao, Monika Bagarova, Timotej Majsky, Tereza Maskova, Emma Drobna. Lucie Bikarova ma zatim 57 tisic a myslim si, ze bude dalsi z tech, ktere se to povede jeste pred tim, nez superstar skonci.

135
Monika
Reagovat

@Kevin: No vsak to sedi :-)) Diana je tutovka, Adela je jasne out a na 60% postoupi Julie na 40% Klara. Pujdou jen dve z nich, presne jak jsem si myslela :-)) Mimochodem u koho na streamu jsi to videl? A jak znela ta napoveda presne?

136
Tomáš
Reagovat

Tak postoupí jen jedna z dvojice Julia a Klára, to taky není žádné překvapení. Mě je celkem jedno která, kdybych si musel vybrat tak bych asi byl spíš pro Julii do Finále. Ale může klidně postoupit i Klára za češky protože slovenek už je tam jistých dost – Diana, Bára, Natália. Myslím ale že stejně jak jedna tak druhá budou ve finále jen do počtu. A Timotej může mít sledujících kolik chce ale v této soutěži už mu to k ničemu nebude protože v duetech s největší pravděpodobností končí. Jinak myslím že Timotej kdyby ve Finále byl, tak je jasné že by nevyhrál ale možná by to dotáhnul ze všech kluků nejdál. Ta kontroverze dělá taky dost a kdyby ostatní kluci byli na houby, tak by to třeba mohl dotáhnout až do Top 4 tak jako předloni Pružinský. Paradoxně ti kontroverzní se dostanou přes diváky dál než ti co jsou talentovanější ale nevzbuzují emoce. Já si prvně myslel že Timotej vypadne brzy ale díky tomu co se okolo něj děje by to možná tak na top 5/4 ve finále mohlo stačit. Třeba by vyřadil i Šafratu. No to už je teď stejně jedno.

137
DJ Vlado
Reagovat

@Kevin: DÍKY!!! Jsi posel dobrých zpráv :-) Tím, že je ve finále jen jedna z dvojice Júlia – Klára, se moje naděje, že ve finále budu mít svojí srdcovku Domču, tak výrazně zvýšila :-) Tímto se ti omlouvám, že jsem na tebe vyjel ohledně Timoteje :-) Ale máš pravdu v tom, že kontroverze může i přinášet body, avšak v rozhodujícím duelu kontroverzák vždycky prohraje na antihlasy :-)

138
Kevin
Reagovat

@Tomáš:

Tak oni finále budou jen dvě. Otazkou jen je, kolik soutezicich se dostane do toho druheho finale, kde uz se dozvime viteze. Klara mi je silne nesympaticka, takze do finale Julie, Diana z tech ctyr. I kdyz, pokud bych to mel brat podle sympatii, tak Diana s Adelou jsou mi ze vsech soutezicich nejvic sympaticke, Adela by mi ve finale nevadila, ikdyz vim, ze tam po pevecke strance nema co delat, ale dela uzasne streamy na instagramu, o vsech soutezicich si rika presne to, co si mysli. Napriklad ukazala jedno video z kvarteta s Timotejem, priblizene video, na kterem bylo videt, ze kdyz Natalie neco zkazila, tak se Timotej zacal smat.

139
Kevin
Reagovat

Nebudu@Monika:

Nebudu prozrazovat, u koho na streamu jsem to videl, nechci toho souteziciho, nebo tu soutezici dostat do problemu, ze na nej, nebo na ni budu zalovat ve verejne diskuzi, aby pak musel platit pokutu 33 tisic euro. Nevim, jestli ten dotycny, nebo ta dotycna porusila, nebo porusil pravidla. Jeden divak livestreamu napsal do chatu seznam ctyr holek, ktere si mysli, ze se dostanou do finale. A ta, nebo ten soutezici rekl, nebo rekla, ze ma z poloviny pravdu, ale ze mu nerekne, ktera polovina je spravna.

140
jjj
Reagovat

@Violete:
Máš pravdu s tou Tinou, na podpatcích jí to jde skvěle, jak kdyby se s nima narodila. Je vidět, že všechno jde, když se chce. Divoženka v soutěži asi žádná není, zato tady na diskuzi se jedna rýsuje. Nemůžu ale napsat, o koho jde, dávám si na ni majzla, má totiž proklatě nízko u pasu zavěšenej křovinořez a k tomu ráda používá černou magii :-)

141
jjj
Reagovat

@Bezík:
Sice jsem překvapivě dostal odpověď na řečnickou otázku, ale přiznám se, nejsem z ní o moc moudřejší, spíš naopak, jak mi bylo všechno jasný, tak teď mám v hlavě akorát zmatek. Magická devítka, to je spíš obor naší princezny, vypadá zběhlá v čarování. A co ty všechno nepřečteš a nevypátráš! ;-)

142
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Však to říkám, ty budeš mít štěstí a Dominiku mít ve Finále budeš. Já mít štěstí opět nebudu a nebude tam ani Vávra ani Fanta.

Jinak myslíte že je to už úplně jisté že budou jenom dva živáky? Vím, že se to píše už v programu ale že by tam toho věděli víc než my? Ten šéf na Markíze přece nedávno říkal že podobu živáků ještě projednávají a nic nebylo jisté. Možná to tak mělo být ale třeba se to ještě může změnit a může být kol víc a Superstar skončí později. Záleží na tom jaké budou podmínky pro natáčení. Na druhou stranu mi to ale pro obě televize přijde jako vcelku optimální řešení jak využít koronakrize k tomu aby na živácích ušetřily ještě víc než kdy dřív takže je to bohužel asi i dost pravděpodobné že to tak opravdu bude. Spíš bych se taky přiklonil k možnosti že bude konec 31.5. když už se to někde píše ale jde o to jestli je to už úplně jisté?

144
Tomáš
Reagovat

@Lukša: Tak když je to jisté, tak ať to tak teda je no.

145
Bezík
Reagovat

@jjj: Ano ano, vyvolat zmatek bylo mým cílem a je vidět, že se mé temné plány daří !!! ;-) :-D Teď ještě aby mi princezna nezdrhla z věže …

146
Violete
Reagovat

@jjj: Tak to je pro me pocta, ja jsem hledala v soutezi tu spriznenou divozenskou dusi, nejbliz k ni byla Janka Selicka, tu si dovedu predstavit, ze tanci naboso pod mesickem hluboko v lese. Jeden zpevak take o tom vhledu do veci pristich vi hodne: Zastav čas a poslouchej tiše. Chtěj a jednou Cestu spatříš. Čaruj. ;-)

147
Bezík
Reagovat

@Violete: Kouzelník Žito ? Princezno, princezno, vidím, že tu komnatu ve věži budu muset nechat vypolstrovat … ;-)

148
Kevin
Reagovat

Hele, jestli je ta ig fotka opravdu polovina semifinale, coz asi je, tak co tam porad dela Hana Dzurbanova? U ni opravdu nechapu, proc se dostala tak daleko, ani jeji postup do top 26 jsem nechapal, natoz do top 18. Doufam ze semifinale pro ni bude konecne konecna.

150
Tomáš
Reagovat

Koukám na reprízu, toho Krušiny je fakt taková škoda. Odstřelili ho úplně zbytečně, byl o 200 procent lepší než Timotej. Kollárová na mě působí strašně negativně, ať už vizuálem ale i tou barvou hlasu, tohle přece nemůže vyhrát.

151
Monika
Reagovat

@dolores: Tim spis je jasny, ze ta fotka je proste prava. kdyz jsem ji videla poprve vubec jsem nechapala co tam Hana dela, nejvetsi wtf pro me a trochu jsem pochybovala prave kvuli ni….Rikala jsem si, ze je to divny, ze to nemusi byt semifinale kdyz je tam Hana. No po tom co se odehraje zitra se tomu uz vubec nedivim, vydeptanou Hanku neslo nepustit dal…
A jo fotka je jasna :-)))

152
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak je měli vyhodit oba dva a neměli se nad uplakanou Haničkou slitovat. A pak že ta soutěž není charita jak už Habera několikrát prohlásil. Timotej si Semifinále zřejmě nezaslouží ale Hanka v něm taky nemá co dělat, zbytečně zabírá místo někomu lepšímu. Měli prostě letět oba dva, nevěřím že ona bude v tom duetu nějak extra skvělá. Ale produkce zase potřebuje příběh s happy endem pro ubrečenou holčičku. A zlý čaroděj a násilník Timotej je na 100 procent ze hry venku, to je jistota.

153
jjj
Reagovat

@Bezík:
To neděláš dobře, že chceš zavřít princeznu do věže, to se ti vymstí. Až ti z ní udělá kůlničku na dříví a ty pak budeš na dvou různých místech současně, tak si na mě vzpomeň! :-)

154
Kevin
Reagovat

Tak pokud Timotej vypadne, Natalie, Diana a Safrata jsou ve finale.

155
Kevin
Reagovat

Svym zpusobem by se dalo rict, ze mela Hanka obrovske stesti, ze dostala Timoteje. S nikym jinym by nepostoupila, jestli ji porota poslala dal kvuli litosti.

156
Violete
Reagovat

@jjj: A take zavrit carodejku do veze, to je napad, nejvetsi utrpeni bude pouzit kouzlo, zacinat kazdy den porad odznova ;-)

157
leowee
Reagovat

To je fakt škoda, že budou jen dvě finálová kola. Je to hodně málo. Snad televize letos ušetřené finance investují do SS do budoucna a příští a nebo přespříští rok udělají pořádnou SuperStar s více finálovými koly, aby nám ten letošní ročník vynahradily.

158
Nadya
Reagovat

Tak ani po dalším poslechu si nemyslím, že byl Krušina „jen o něco míň tragický než Timotej“. Podle mě byl mezi nimi fest rozdíl, i když připouštím, že v tomhle případě šlo o snadné vítězství a opravdu to nebyl Vaškův nejlepší výkon. Jinak s rekapem souhlas a slova o stylistech by se mohla do kamene tesat.
Mimochodem, ještě někomu tady Dominika trochu připomíná Zuzku Chalupovou, nebo je to jen můj dojem?

159
Piha
Reagovat

Kdy asi bude další díl na Voyo tušíte někdo?

160
Kevin
Reagovat

Dnes večer po osme hodine.

161
Jana2
Reagovat

@Piha: Já na něj nakonec taky čekám :-) ale teď už aspoň bez nervů, když pekař už je stejně pryč. Zajímá mě, jestli Timotej fakt poletí, ale něco mi říká, že ne :-) kolem půl devátý to tam bude :-)

162
dolores
Reagovat

Leos dal na insta duet Bikarova & Fanta, dobre su zohrati :-) pacientka spieva ako ďas, je fajn ked sa v takej jadrovej elektrarni nahromadi talent pre spolocenske vyuzitie :-D
Aj Jan je fajn, len mi trochu vadia tie placlive koncovky

163
Piha
Reagovat

@Jana2: Já se chci hlavně podívat na Matěje a zbytek si asi nechám na zítra.😍
Leoš nám asi ukazuje hlavní favority,proto tam Matěje nikdy nedal.😢

164
DJ Vlado
Reagovat

@Nadya: A víš, že mně trochu taky? Jakkoliv se podoba týká spíš osobnosti a vizuálu, obě jsou takové přírodní krásky, žádné umělé barbíny :-) Technicky je samozřejmě Domča řádově lepší zpěvačka (taky studuje konzervatoř, zatímco Zuzka je totální samouk) :-) A hlasy mají obě nádherné, byť každá jinak (Domčin hlas je čistý a průzračný, Zuzčin zastřený a víc quirky) :-) A taky je rozdíl v tom, že Domču jsme zatím viděli plakat jen jednou, zatímco Zuzku v každém díle (kromě semifinále) :-D

165
Leoš Mare3
Reagovat

Dobrý večer přátelé

1. Vždy se snažíme, aby postoupili ti nejlepší, kteří budou Vás, fanoušky Superstar, nejvíce bavit. Konspirační teorie, kterých jsem si tady všiml, samozřejmě nejsou pravdivé. Žádní soutěžící nebyli předvybráni atd. Myslím ale, že tohle je většině čtenářů PANÁČKA jasné.

2. Byl jsem osobně u všech výběrů, u všech rozhodovacích procesů. A to, ať už se týkaly postupů nebo vyřazení a VŽDY jsme se snažili prostě vybrat tu nejlepší sestavu bez vnějších zásahů.

3. V hotelu to bylo skutečně strašně obtížné vybrat semifinalisty. Museli jsme se s těžkým srdcem loučit s mnohými. Prozradím Vám, že do hudebního klubu EPIC, kde se natáčelo semifinále, mělo původně postoupit pouze 15 soutěžících z 26.

Když jsme si vyslechli všech třináct duetů a šli se radit kdo postoupí a kdo nepostoupí, nedokázali jsme najít JEDENÁCT lidí na vypadnutí. Byli všichni tak dobří.

Když jsme byli skoro už bezradní, navrhnul jsem, aby do Epicu místo 15, postopilo 18…. že tím pádem dáme třem lidem navíc šanci zazpívat si s živou kapelou a zabojovat o finále.

Ostatní, včetně produkce, nakonec s mým návrhem souhlasili a tak bude za týden bojovat o finále celkem 18 soutěžícich. Tabuli postupujících a vypadnutých zveřejním po zítřejší epizodě na svém instagramu.

Děkuji za pozornost a za zájem o naší show.

Leoš

166
Violete
Reagovat

@Leoš Mare3: Ja sice verim, ze jste se snazili vybrat nejlepsi, ale bohuzel hodne vybornych zpevaku odeslo, ale kazdy to samozrejme vidi jinak.Take je skoda, ze nevidime vice do toho procesu rozhodovani pri vysilani Superstar, aby ty vysledne verdikty byly srozumitelnejsi.

167
Ally
Reagovat

@Violete: Já teď mám rozečtenou knihu Ženy , které běhaly s vlky..je to dost náročné ale ..tak aspon vím, kde se radit..že na diskusi o Superstar bych ale úplně netipovala :)

A tak nějak mi trochu dodal optimismu Leoš s těma 18 lidmi, z toho se snad bude dát vybrat a vůbec..po tom věčném tomášování tady :)
Dneska jsem se sice dívala znovu na duety a připadalo mi, že ti co to měli lehce dle mě překombinované Klára, Julie, Giovanni, Martina šli dál..Asi bych pustila vždy jen jednoho s výstrahou :)
a Jarda , Michal ne…no ale asi to každý řešíme kdo nepostoupil a že zas další, kteří jsme chtěli jdou dál ..a tak ty poloplné sklenice :)

168
Leoš Mareš
Reagovat

@Violete:

Co se týče procesu rozhodování. Není možné ho vysílat, protože se při něm porovnávají výkony, které jste Vy diváci ještě neviděli. V televizi totiž vždy někdo zazpívá a následuje hned vyřazování.

Ve skutečnosti porota nejdříve vidí všechny výkony a pak je porovnává a vybere postupující. Proto někdy působí zvláštně rozhodnutí po hodnocení, které ale následuje bezprostředně po písničce.

Je to takhle sice méně atraktivní, ale spravedlivější

Leoš

169
Bezík
Reagovat

@Leoš Mareš: Milý Leoši, možná je to spravedlivější, ale bohužel jste docílili toho, že to celé budí dojem, že nad vším práská bičem Habera, přes kterého nejede vlak a který je (možná) něčí prodlouženou rukou. To by opravdu bylo šťastnější shlédnout všechna vystoupení, pak nechat nahlédnout do rozhodování poroty a pak všem oznámit výsledky, tedy chronologicky jak to doopravdy bylo. Už jen proto, že řada postupů i nepostupů je věru velmi zvláštních a bez nahlédnutí do názorové kuchyně porotců to logicky plodí ony konspirační teorie.

170
leowee
Reagovat

@Leoš Mareš: Leoši co se vám tak strašně líbí na Giovannim a Martině, kteří jsou podle většiny diváků úplně průměrní a nezajímaví zpěváci a proč jste takové zpěváky jako jsou Michal Choma nebo Jarda Dolník poslali domů? To máte vážně jako porota tak špatný úsudek a odhad na to co se bude divákům líbit, když je z nynějších reakcí většiny diváků naprosto jasné že s vámi v těchto rozhodnutích nesouhlasí?

171
Jana2
Reagovat

@Leoš Mareš: Nezlobte se, ale těžko si můžete obhájit postup například Ester, Giovanniho nebo jeho partnerky oproti nepostupu výborně zpivajiciho sympataka Jardy Dolnika. Neříkejte mi, že je ta soutěž o zpěvu. Kdyby byl Jarda nějaký nafoukany nesympaticky trouba, tak to možná pochopím, přece jen je to soutěž popularity, ale zatímco výše zmineni moc fanousku nemají (a jejich zpěv značně pokulhava), Jardovi fandila spousta lidí.

172
Bezík
Reagovat

@Jana2: Tak to bych se zase porty zastal, tohle není soutěž „hledáme nejlepšího zpěváka/čku“ ale Pop Idol či Superstar, tedy jde o tzv. „whole package“ který v souhrnu dělá hvězdu hvězdou. Zpěv je sice podstatnou, ale zdaleka ne jedinou součástí toho.

173
Mila
Reagovat

@leowee: @leowee: Naprostý souhlas, porota často nedokáže odhadnout reakce diváků. Myslí si, že všichni dají na 1. signální. Divákům je občas trapně a nerozumí jejich rozhodování.

174
Jana2
Reagovat

@Bezík: to ano, o tom tam přece taky píšu. Ale copak někdo z těch tři co jsem napsala jsou na tom v tomhle ohledu líp než Jarda? A to se bojím koho všeho pošlou dál ještě dneska. A ještě když teď vím, že přidávali 3 místa, protože se prostě nemohli rozhodnout, tak mě vyřazení Jardy stve ještě víc.

175
Bezík
Reagovat

@Jana2: No já nevím, jestli bys tohle chtěla Jardovi udělat, Dovedeš si ho chudáka představit, při nějaké stupidní tanečně popové chorošce ? A něco podobného by ho určitě čekalo :-D

176
Monika
Reagovat

Duet Bikarove s Fantou se mi nelibi, ona strasne tlaci na pilu, je to hrozne vynucene, ani si to jako divak neuziju, chybi mi uvolnenost a i Fanta teda se moc nepredvedl tady. kdybych nevidela tu fotku, myslela bych si, ze ho vyhodi.

177
Jana2
Reagovat

@Bezík: Chodur si taky poradil s lady gaga :-))) já jen doufám, že to Jarda nezabali a ještě o něm uslyšíme.

178
Bezík
Reagovat

@Jana2: No ale Chodůr byl naprosto odlišný týpek. :-D Ten s tím neměl problém ale Jardy by mi bylo fakt líto.

179
Leoš Mareš
Reagovat

@Jana2:

Neexistuje nic subjektivnějšího než volba jednoho člověka na úkor druhého.

Volba Superstar. Volba MISS. Volba nového zaměstnance. Volba Vašeho partnera. Volba křestního jména.
VOLBY jako takové.

Tak díky za pochopení.

Leoš

180
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Zdravim. Leosi muzes nam prozradit kolik lidi postoupi z toho prvniho live prenosu do druheho live prenosu, kde se urci vitez? Diky za odpoved.

181
Jai Kudo
Reagovat

@Leoš Mareš: Zdravím Leoši, oceňuji, že se tady na Panáčkovi pokoušíte objasnit některé nepříliš jasné okolnosti rozhodování poroty SS. Nicméně bych se chtěl zastavit u věty: „Žádní soutěžící nebyli předvybráni atd. Myslím ale, že tohle je většině čtenářů PANÁČKA jasné.“ Podle různých reakcí si myslím, že opak je pravda. Že většina čtenářů je tady přesvědčena o různých stupních a způsobech manipulace. Nemusí to být přímo výsledek rozhodování poroty, hodně se tady rozebíralo ovlivňování od produkce prostřednictvím např. výběru písniček apod. Ohledně vašeho rozhodování bohužel musím souhlasit s Janou2 a s Bezíkem. Zejména co se týká působení Habery. Jestliže je rozhodování poroty tak férové a spravedlivé, jak tvrdíte, proč je na druhé straně ovlivněno výkony, které diváci neviděli? A btw ta subjektivita by přece měla být co nejvíc eliminována právě tím, že je vás v porotě 5! Navíc v hudbě fungují určité zákonitosti a zejména muzikanti v porotě by měli rozpoznat skutečnou kvalitu. V některých případech, jak se ukazuje i ve zdejších komentářích, panuje dojem, že víc než pěvecká kvalita rozhodují mnohdy jiné aspekty.

182
Jana2
Reagovat

@Monika: no už po dnešku jsou jasni 3 finaliste (podle indicie od Leose co tu psal že z těch 7 lidí budou tři ve finále), divila bych se, kdyby prozrazoval dál. Jinak koukla jsem na konec na postupující a vyhodili mi i posledního podle mě zajímavého kluka. Ale nikdy jsem se tu nezmínila že mu fandim, tak to snad není spoiler :-))

183
Jana2
Reagovat

@Leoš Mareš: to samozřejmě nepopiram, jen u těchto soutěži předpokládám, že porota pozná, kdo bude u lidí populární a kdo ne. Pokud jde o to, kdo se líbí nejvíc 5 lidem, tak to ani nemusíte dávat v televizi, rovnou si někoho vyberte, dejte mu výhru a je to. Fakt nechápu jak se například neprizpusobivy nafoukanec Timotej mohl ocitnout az v duelech. Jeho projev na pódiu je někde mezi trapnosti a „na pěst“. Neviděla jsem tu snad nikoho, kdo by ho měl rád.

184
Piha
Reagovat

Tak jsem viděla asi 5 duetu,spíš teda rozhodnutí po nich a fotka mi nesedí…

185
Ina
Reagovat

@Bezík: nevíš, pamatuji, že když Chodúr dostal Lady Gaga, tak mu všichni předvídali konec. Jardy je velká škoda a vysvětlení pana Mareše vůbec neberu. Jarda pro ně byl prostě moc dospělý, nevhodný pro různé marketinkové manipulace. O co tvárnější je 15ti leté třeštidlo, nebo 17ti letý ambiciozní puberťák. O zpěv prostě už nejde.

186
Monika
Reagovat

@Jana2: ja to myslela jinak. Do prvni live show postoupi 10 lidi,pak prijde druha live show, kde se uz urci vitez letosni superstar. No a me zajimalo kolik lidi z prvniho ko9la pujde do druheho kola. Jinymi slovy kolik lidi bude v tom velkem superfinale v druhem live prenosu.

187
Monika
Reagovat

@Piha: Vypadl tedy nekdo z nasledujicich lidi?
Michal safrata
Barbora Piesova
Lucie Bikarova
Hana Dzurbanova
jan fanta
martin Schreiner
matej vavra

188
Jana2
Reagovat

@Monika: ajo, moc se omlouvám, četla jsem asi nepozorne :-)

189
dolores
Reagovat

@Monika: uz vieme, ze finalistov bude 10? ved ani to nechceli prezradit, ..ze to malo zostat tajomstvom

190
Bezík
Reagovat

@dolores: Habera to řekl tak mimochodem během hodnocení, už nevím koho, tuším že to bylo minule.

191
dolores
Reagovat

@Bezík: fiha, tak to mi nejako uniklo :-o

192
Monika
Reagovat

@dolores: Ja myslim, ze to rikal Mares teda, ale to je fuk. nekdo to rikal minule u hodnoceni tech duetu, jak pise Bezik.

193
Piha
Reagovat

@Monika: Nechci spoilovat a jelikož jsem neviděla všechny tak nemůžu říct ani ano ani ne.Odeslala jsem komentář a došlo mi spíš že jich tam několik chybí než že by tam byl někdo navíc…

194
Tomáš
Reagovat

@Leoš Mareš: Milý Leoši. Jistě, subjektivita existuje. Ale i subjektivita má své meze a hranice. Kdyby neměla, tak by porota v první řadě SuperStar vyhodila Anetu Langerovou a na její místo by do Finále poslala Aničku Dajdou. Tím že vyhodíte tak skvělého a charismatického zpěváka a muzikanta jako je Michal Choma, který by mohl mít úspěch u diváků napříč Českem a Slovenskem a mohl by klidně útočit na ty nejvyšší příčky v soutěži a nebo dalšího skvělého zpěváka a favorita mnoha lidí Jardu Dolníka a necháte tam podprůměrného pěvce Giovanniho a jeho průměrnou přítelkyni Martinu, Esther Lubadiku a další, tak tím jste pošlapali kredit celé soutěže. Jako porota nestojíte za nic protože vy tu skutečnou kvalitu buď rozpoznat nedokážete a nebo to děláte všechno schválně. Kdejaký amatér tady na Panáčkovi by ty lidi do Finále vybral líp než vy ´´profíci´´. Vždy sem si vás všech vážil ale tohle už vážně nejde. Asi si fakt děláte z lidí srandu. Respektive holky ještě vybíráte docela spravedlivě ale co to proboha provádíte klukům? Vám to není líto že už tolik let žádný kluk nevyhrál a že jsou i ti co se dostanou do Finále stejně hned na odstřel? Místo abyste jim trochu pomohli, tak jim prostě jen házíte klacky pod nohy a nic jiného nedokážete. Nemyslím tím pomoc z lítosti ale férové jednání, které ale u vás nehrozí protože vy ty nejlepší kluky sami vyhazujete. A to bych se vsadil že jste vyhodili i Matěje Vávru a Jana Fantu před živáky a ten Giovanni je určitě ve Finále, to by se vám podobalo. A určitě jste poslali do Finále minimálně 6 holek a kluky nejvíc tak 4 a ještě to zaobalíš tak jakože neřešíte genderové ani národní kvóty. Pravda je ale podle mě taková že zřejmě hodně řešíte a děláte vše proto aby poslední roky tuto show vždy vyhrála dívka. Jinak nechápu proč kluky pokaždé tak zašlapete. Do finále pošlete jen ty nejslabší a nebo méně výrazné a ještě menší počet než holek, aby to byla tutovka že holka zase vyhraje. Už mě tahle vaše Superstar nebaví a když to nedokážete aspoň jednou vymyslet nějak jinak, tak s tím už běžte do háje. Absolutně tvé vysvětlení neberu. Myslím že mi neodepíšeš, doufám ale že si můj příspěvek aspoň přečteš a zamyslíš se nad ním. Nemůžeš za to ty sám ale řekl bych že především produkce a porota celkově odvádí letos svou práci vážně sakra špatně. Já jsem srdcař ale už mě z těch vašich šílených rozhodnutí fakt bolí srdce a přestává mě celá SS bavit. To asi není váš cíl nám tu show úplně znechutit a otrávit nás a nebo jo? Zatím to tak bohužel stále vypadá.

195
Tomáš
Reagovat

Finalistů asi bude 10, minule to říkal Habera u vyřazení Dolníka že bude Top desítka a tam už budou rozhodovat lidi. A taky to myslím psali i v tom programu Markízy. Viděl bych to tak, že buď jich vypadne v prvním kole 5 a zbylých 5 půjde do závěrečného Superfinále. A nebo jich v prvním živáku vypadne 7 a do GF půjdou zbylí 3 ale to by byly už fakt jatka, jaký tu ještě neměly obdoby. Ale tak nějak to bude no, co čekat od takové maximálně zkrácené verze.

196
Johanka
Reagovat

@Tomáš: Milý Tome, snad nejde o život, neber to tak vážně! :-)

197
Bezík
Reagovat

@Johanka: Tomáškovi jde během každé SS o život ! :-D

198
Monika
Reagovat

Pokud by nekoho zajimaly vysledky a jednotliva vystoupeni jsou na YT.

SPOILER: https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=nJCMyTJKW3c&feature=emb_title

a staci zadat superstar 2020 duety a mate tam i duety

199
Monika
Reagovat

teda proc ma Bara ten hnusnej drdol, pridalo ji to hned roky, stara mlada. Jinak se smeuju vysledkum postupu, jak jsi stary a osklivy nemas sanci jit dal :-)) Zustane jen paleta hezkych mladych lidi, chichi :-))) A to se mi tady furt posmivate kdyz rikam, ze vizualni stranka hraje u porotcu taky velkou roli.

200
Bezík
Reagovat

@Monika: Všechno hraje roli, to je přeci jasné ;-)

201
Monika
Reagovat

@Bezík: beziku mrkni na to na Yt jsou tam svechny duety i vysledky a bez reklam :-)))

Tome tobe udela jeden nepostup ohromnou radost!!!

202
Monika
Reagovat

Nevite nekdo kdo jim dela styling? To je silenost.
Diana vypada jako kremrole. je stylista normalni? dat holce s kily navic takhle narasene saty, aby opticky jeste nejaka kila pridala?
Bara s hnzidem na hlave je jak stara uca ze zakladky, plus patnact let.
Natalie vypada otresne jak z osmdesatych let s tema leginama a tim otresnym vrskem, nemluve o tom rozcuchu na hlave, asi ji nemaji radi, tak ji chteli zesmesnit. se ji divim, ze proti tomu neprotestovala, ale ona vzdycky byla ohaknuta hnusne, tak asi nema ani vkus v osobnim zivote.

203
Ally
Reagovat

@Bezík: Až ve mně hrklo, tahle zkratka…a ještě 9.5 ..
No fakt nejde o život, jen o pár mega..a pár kaček za sms některým :)

204
Tomáš
Reagovat

Tady bude zítra zemětřesení, neříkám nic.

205
Bezík
Reagovat

@Monika: Na komplet se podívám zítra, zkouknul jsem jen to video co si dávala a ano, jeden mě potěšil ! :-D

206
Bezík
Reagovat

@Ally: Tak to pardon, to by mě nenapadlo :-D

207
Tomáš
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=rxk_Pjt0fus Jinak na odlehčení tu dávám jedno vystoupení z minulých SS na které sem narazil na youtube a které mě absolutně dostalo a pouštím si ho pořád dokola. Ta to dala úžasně a tolik emocí v tom a potom že já nefandím holkám. Kdyby všechny zpívaly takhle, tak by u mě převálcovaly i většinu kluků. Škoda jen že to byl ročník, který sem pravidelně nesledoval a ani sem do něj nemohl hlasovat. A navíc pokud se nepletu, tak tahle holka v tom kole nakonec i vypadla. :/ Já fakt nosím smůlu i o desetiletí nazpět. :-D

208
Monika
Reagovat

Hrozne me nastval jeden nepostup, Tome ty mas s tema klukama snad pravdu :-))) ja uz zacinam pochybovat..Vubec nevim proc vypadl, byl podle me dnes nejlepsi a zpival jeste lip nez jeho favorizovana partnerka.

209
Bezík
Reagovat

@Monika: Já teda ještě nevím kdo všechno vypadl ale tuším koho myslíš ;-)

210
Bezík
Reagovat

@Monika: Já jsem zase nepochopil jeden dámský nepostup, kdy podle mě slečna byla jasně lepší než šaškující favorit. Asi mám divný uši nebo co.

211
Jana2
Reagovat

@Monika: to asi mluvíš o tom posledním pro mě zajímavým klukovi jak jsem psala, to mě hodně mrzí.

212
Joel
Reagovat

@Monika: viděla jsi ten díl na voyo nebo jen spoiler?
Vždyť to přece nesedí.. tvrdí, že vypadlo ze zbylých devíti duetů jen 5 lidí, ale tím pádem by bylo semifinalistů 19, ne? Jestli dobře počítám :D

213
Monika
Reagovat

@Joel: Videla jsem na voyo. je jich 18 v semifinale.

214
Monika
Reagovat

@Joel: Vypadlo sest lidi, na tom pochybnem webu neumi pocitat :-)

215
Joel
Reagovat

Sakra, takže pořád není jasno, když nám voyo neplatícím pochybný server prozradil jenom 5 lidí.. no tak se budu modlit, že zaříznou někoho, kdo mě nezajímá. Jaksi se mi z toho napětí i tlak zvedl ;) proč spoilerovat tak napůl booože :D

216
Piha
Reagovat

Tak jsem si nakonec pustila všechny rozhodnutí,duet jen jeden a to samozřejmě svého favorita…jeden nepostup mě nemile překvapil…a jeden postup šokoval…🤷‍♀️

217
Kevin
Reagovat

Dozvedel jsem se uz toho sesteho, co vypadl a uz vim tri postupujici do finale na zaklade napovedy od Leose. Hadam, ze z jednoho finalisty budete dost znechuceni.

218
Johanka
Reagovat

@Tomáš: Tome, ta Kovačová teda zpívá dost falešně a je to takový celý jalový, v tom se asi neshodneme.
Mě na SS nejvíc bavily ty momenty, kdy pracují s nějakým hlasovým koučem (třeba v letošním s tou Slovenkou, nebo dřív s Klezlou), když je vidět, JAK na té přípravě na vystoupení pracují, co tam zlepšují. Naprosto mě otravují nekonečné amatérské (ti lidé nejsou herci a neumí to zahrát, ani se chovat přirozeně) sekvence o tom, jak je ráno probudili na hotelu a rozespalé honili najít kolegu z duetu – neskutečná trapnost, když se opakovalo asi po třetí, tak jsem měla chuť rozbít ovladač…:-D

220
jjj
Reagovat

To je zábava, tady ty kryptografický narážky. Ale abych nebyl poslední, kdo nic neví, tak už taky všechno vím. Z šesti vypadlíků bych tři nevyhodil, dva z nich podle mě patřili mezi nejlepší, toho třetího potopil jeho partner. Na vyhození tam bylo dost jiných, minimálně tři bych lehce našel. Mimochodem ty videa už jsou smazaný.

221
Monika
Reagovat

@jjj: ja to vidim velmi podobne. Zvlast vyhazov jednoho kluka me uplne vytocil, za me byl vcera nejlepsi, nadhernej duet a zastinil i svoji favorizovanou partnerku, nechapu proc vypadl a porota to ani nevysvetlila, proste cau. Mi prislo, ze ty duety ani nebrali moc vazne a meli davno vybrano.

222
jjj
Reagovat

@Monika:
Jo, ten mě dost překvapil, hlasem mi přípomínal jednoho zpěváka. Zdůvodnění poroty jsem neslyšel, zrovna jsem doposlouchal všechny videa, chtěl si pustit jedno znova a už bylo všechno smazaný, měj jsem to skvěle načasovaný.

223
jjj
Reagovat

@jjj:
A pro úplnost, znova jsem si chtěl pustit Valerii s Vávrou, na první poslech mi to znělo dokonale :-)

224
Tomáš
Reagovat

Ona je i škoda že je to předem na voyo a že jsou známi výsledky, docela se tím vytrácí napětí. Na druhou stranu zase člověk je zvědavej a neodolá to vědět dřív, je to těžký no. Každopádně dnes taky jeden nepostup nechápu i když to nebyl úplně můj favorit ale bude to asi zase pěkně nespravedlivé, jeden nepostup mi udělá abnormální radost a největší radost mi udělá jeden postup, který sem vůbec nečekal. Docela těžko se tu diskutuje když člověk nesmí nic prozradit a musí psát jenom v náznacích. Asi si to nechám až po večerním dílu.

225
Bezík
Reagovat

@jjj: No, postup i nepostup z téhle dvojice mě poněkud nasral.

226
Monika
Reagovat

@jjj: SPOILER ten duet je tady….https://www.youtube.com/watch?v=wwIbli3J4gs

227
Monika
Reagovat

@Bezík: Celkem souhlas, ani jeden neni muj salek kavy, ale byl tam jeden duet, kde postoupili oba dva a ja bych naopak oba vyrazila…

228
Joel
Reagovat

@jjj: https://youtu.be/wwIbli3J4gs Vávra tam ještě je, asi od jiného uživatele. Pro mě duet, kdy bych bez debat pustil oba, taky jsem si to pustil několikrát :)

229
Tomáš
Reagovat

@Bezík: To se nedivím. :-D

230
Violete
Reagovat

@Ally: Tak to by me hrozne zajimalo tve napady ohledne knihy Zena, ktera beha s vlky a Superstar ;-) Ja tu knihu nedocetla, ale pro zmenu cerpam z knihy o psychologickem vykladu pohadek podle jungianskeho vykladu. Navic pisi knihu, kde by jedna dejova linka mela byt z budoucnosti a chci si tam vytvorit takovou uletenou Superstar.

231
Michaela
Reagovat

Jako i já jsem si pustila všechny duety už dnes. :D :D :D Večer nevím, kdy uspím dceru, tak alespoň mi nic neuteče. :D :D :D

Ale nejvíce se mi líbil duet Matěje Vávry s Valerií.

Pak byla skvěla Diana s tím klukem, je to Martin?

Absolutně se mi nelíbila Bikárová, fakt mě neba.

Jo a ví tu někdo, co se stane mezi Timotejem a Hankou? Prý tam bude nějaká kauza. Ale v duetu jsem nic nepoznala. Jen Hanka byla zbytečně nervní, nevím, proč …

232
Violete
Reagovat

A pak kdo tady zije v paralelni budoucnosti? ;-) Kdyz tu komentujete, co jeste neodvysilali, to je skoro, jak v tom filmu, jd zatykali lidi, jeste nez spachali zlocin.Pokud je ten duet, co favorizovana holka postupuje, tak jestli je to par i ve skutecnosti, tak jsem si to i myslela, ze to tak dopadne. Jinak podle me by opravdu mohli misto te vaty dat to rozhodovani. Je to preci otazka strihu naznacit tam jen vzdy to, co se tykalo jiz odvysilanych zpevaku.Ostatne proc by se porota nemohla venovat vzdy urcite skupince?Nebo proste soutezicim ta rozhodnuti davat vedet az na zaver.Podle me divak zbytecne prijde o to nejdulezitejsi a nekdy v minulosti ty porady porotcu prece byly videt.

233
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Chceš snad Tomášku říci, že se ti v tom Vávra líbil ? Takovej pinožící se skřet okolo tyčící se Valerie ? :-D :-D

234
Bezík
Reagovat

@Violete: Tak princezna nám čte Junga. To jsou věci. Kam ten svět spěje … :-D

235
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ano, líbil se mi v tom Bezíčku a moc. Valerie nuda, konečně aspoň jednou to rozhodli správně. :-)

236
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tak proč na tu porotu/produkci vlastně furt nadáváš, když máte stejnej vkus ? :-D

237
Violete
Reagovat

@Bezík: Dokonce mame na hrade i Cervenou knihu. Ostatne znalost archetypu i sledovani Superstar usnadni. Ani nemusim mit hvezdopravce, vy mi to vsechno prozradite, jak kdo vypadnu l;-)

238
Bezík
Reagovat

@Violete: Moment, moment, princezno, abychom si rozuměli, máš opravdu na mysli tohle :
http://www.cervenakniha.cz/
a nebo tohle :
https://www.databazeknih.cz/seznamy/cervena-knihovna-19086
??? :-D

239
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Protože tohle je jen výjimka, která jen potvrzuje pravidlo že stejnej vkus teda rozhodně absolutně nemáme. :-D

240
Tomáš
Reagovat

Koukám že Leoš se zase zdejchnul, vypařil se. Ale asi tady na nás jenom nemá čas. Každopádně tu ale rozhodnutí poroty z minulého dílu neobhájil, nevyšel z toho vítězně. Vypadá to že jim tu stejně nikdo nic nevěří a daleko nejhůř z toho vychází Habera. Ani se není co divit. Ani nechci vidět co se snese na porotu a produkci dnes obzvlášť po postupu jednoho soutěžícího. Ode mě to teda tentokrát nebude ale myslím že to taky bude stát za to. :-)

241
Ally
Reagovat

@Violete: Já taky zatím odolala spoilerům , tak se většinu dozvím až v reálném čase :)
JJ, knihu uvidím , jestli co dočtu, probereme :) Jsem si myslela, že jak bude času, když teď pracuju z domu a houby..jednak čtu vlastně jen na cestách a taky se věnuji různým přízemnějším činnostem / jako diskusi o Superstar :) /
To je zajímavý , já se taky teď hecla a koupila nějaký kurs on line tvůrčí psaní ..tak další výzva :) o Superstar to by mě nenapadlo..to jsme zvědavá :)
A knihy o archetypech jsem taky četla , kdysi , když jsem se hrabala do hloubky v astrologii

Včera jsem si říkala , že takový Habera je možná fenomén pro psychologa, i to někdo psal na You tube. Máme v práci kolegu ..taky Slováka, kterému se vždy tak mimochodem přesvědčit každého, přimět ke kompromisu..ženské jsou jasné :) ale působí to i na muže..

242
Ina
Reagovat

@Michaela: Mě se líbil duet Matěje s Valerií moc, mělo to náboj , prostě úžasný. S Dolníkem nejlepší

244
Violete
Reagovat

@Ally: Tak se tesim, zkusim nahlednout do te knihy, kdyz bude cas, ale jsem na tom stejne, ctu hlavne na cestach.Ten muj pribeh bude o slechticne a kvetinarce v ruznych casovych dobach, tak drzim palce na tvurci psani.

245
Peges
Reagovat

@Leoš – k tomu rozšíření semifinále… Nechápu, proč se tam pořád protlačuje Timotej, který alespoň z toho, co vidíme na obrazovce je sebestředný pozér. Zajímalo by mě, jestli ho někdo z dalších soutěžících bere… Pokazil už kvarteta a vydeptaná Hanka v duetu ani nemusela nic říkat. Bez Timoteje by se to klidně dál obešlo. ..K tomu hodnocení porotců a následnému vyřazení … tak asi nevhodně sestříhané… Někoho vychválíte … (viz Michal Choma) a pak pustíte dál tragickou Lubadiku a Michala pošlete domů…Pro mě srovnání Choma a Timotej …100:0… A kdy se konečně přijde na to, že Esther fakt neumí zpívat…?

246
Violete
Reagovat

Fanta s Bikarovou dost ploche a ty tanecky, to bych vynechala.

247
Violete
Reagovat

Ale Veronika docela tygrice ten oufit.

248
Prochor
Reagovat

Vzpomínám jak zpíval Tomáš Savka Angel v roce 2004 v první Česko hledá superstar. Ten se mi teda líbil o hodně víc než Mráz a Veronika.

249
Katy
Reagovat

Prosím nevíte kdo je ten krásnej úžasňák, ten klavírista co je doprovází? To je božan…hmmmm..díky za info

250
Violete
Reagovat

Jsem stastna, ze postoupila, v ni jsem verila.To bude asi jedina, ktere fandim od zacatku a prosla dal.Mikulkovi ani Bare se vyber pisne nelibi a Mikulka uz rebeluje.

251
Prochor
Reagovat

Bára zpívá úplně jinou melodii :-)) Chudák děvče.

252
Violete
Reagovat

@Prochor: Bara byla nestastna pri tom zpevu, ale Mikulka zavalel s tou harmonikou, urcite si ji prosadil sam.

253
Violete
Reagovat

Tak to jsem v soku, ten Mikulka byl jasny na postup, ted uz jsem fakt bez iluzi. A to jsem si blahove myslela, ze si Mikulku chystaji do finale.

254
Piha
Reagovat

@Violete: taky jsem doufala…to je ten nepostup co mě překvapil..pak už jen jeden postup…🤨

255
libena
Reagovat

mikulka to tou harmonikou zabil, bylo to super a přála jsem mu postup, mrzi :-(

256
Jana2
Reagovat

To je právě ten poslední zajímavý kluk o kterým jsem včera psala. Prostě další málo přizpůsobivy pro produkci no. Hlavně že je tam totálně nezajímavy (i když slušně zpívající) Shreiner.

257
Filip
Reagovat

Letosni rocnik nese podtitul HLEDAME HOLCICI SUPERSTAR???

Nebo proc vypadavaji skoro vsichni kluci a temer vsechny i prumerny holky postupuji.

A pak prijde nejhorsi duet ze vsech Vavra + Valerie a najednou „wow, parada, super“ a Vavra postoupi :D Ten ma finale ocividne uz predplaceny.

258
Violete
Reagovat

Po Nikole je to pro me nejvic sokujici nepostup. Mate pravdu, ty co odmlouvaji, ty zariznou, jinsk si to nedokazu vysvetlit.Za Mateje jsem rada, ale me naopak prislo, ze tu barvu hlasu nemel, bavilo me to az od druhe poloviny, ty vykriky byly zajimave, ale i u partnerky.Te ta zluta hodne slusela.

259
Michaela
Reagovat

@Filip:

A kdo z ostatnich kluku by to takto zazpival? Nikdo.

260
Violete
Reagovat

Michal s Adelou to se fakt nepodarilo, Michal nevyrazny, Adela krasne vysky, ale jako celek to neprineslo zadny cit.

261
Violete
Reagovat

Michal se vam libil? Ja myslela, ze natuty nepostoupi.Karin resi, jakym profilem se natoci.Barva ibalginu, to zabil :-)

262
Pattrick
Reagovat

Já mám každou neděli takové nervy, že to není možný.. sorry, ale Adéla to měla hodně těžké, zazpívat Shallow v plném rozsahu, když na castingu zpívala úplně jiný song.. tohle ji naprosto odstřelilo.
Valerie byla super, ale tak, neumí česky, vyřešeno.. odchod..
Produkce už začíná být naprosto pomatená.

263
DJ Vlado
Reagovat

Brrrrrr, to bylo jako duet Relicha a Pappové :-/ Ovšem Haberova hláška, že „podobného tu nemáme“, WTF??? Vždyť podobnými calltoidy je český pop přecpaný :-(

264
Violete
Reagovat

@Pattrick: Presne, ja bych Adelu a Valerii poslala dal a Mikulku chci zpet, tohle snad nejde obhajit. Tady nerozhoduje aktualni vykon. A ted pustili Karin a Mikulase, to fakt uz nedavam.

265
jardach
Reagovat

Majitel licence to nejak kontroluje? Nebo uz je mu to jedno,kdyz ta soutez je milionkrat zrecyklovana? Tohle je od produkce za trest,co nabizej…a ted se bude jeste vic blejt…

266
Filip
Reagovat

Timotej ma uzasnej a originalni hlas, ma i dokoncu trochu manyry opravdove Superstar, ale nemuze zpivat v duetech nebo ve skupinach.

Byl bych rad, kdyby postoupil do dalsiho kola, kde by zpival solo a tam se rozhodl, zda to ma smysl.

Podle me celou „kauzu“ nafoukla Hanka tim, ze se proste pokakla z toho, ze zpiva s Timotejem. Rozhodne jsem si myslel, ze Timotej udela nejakou ptakovinu na zaklade ukazek, ale neudelal. Vina je spis na strane Hanky.

Tak snad nepusti chudinku dal a nevyradi dalsiho kluka s potencialem. Ale je dost mozny, ze vypadnou oba dva. Nedivil bych se.

267
jardach
Reagovat

Prosim, vysvetlete mi nekdo postup toho Timoteje…to picha nekoho z produkce?

268
Ally
Reagovat

Mně se teda líbil přístup Valerie a Vávry, dostali podle mě skoro neuzpívatelnou věc a nestěžovali si a šli do toho..narozdíl od Mikulka s Bárou , stěžovat si , že písnička od Žbirky je blbá, jim myslím moc bodů u / starších :) diváků nepřinese..
Ale je fakt , že Matěj je profik

No ten Timotej je případ…Hanka to asi taky trochu vyhrotila..ale je ji teprve 15

269
Kat
Reagovat

Prosím, řekněte mi někdo, že duet Natálie s Jardou byl jen zlý sen, že se mi jen zdálo, že něco takového je ukázka soutěžících, kteří prošli krutým sítem.
Jarda mi v předchozích kolech nevadil, ale tohle byl podle mě fail, u obou. Výběr písně byl asi docela slušný přešlap, ale přidělování písniček nebylo milosrdné k žádné dvojici, tuším.

270
DJ Vlado
Reagovat

Jen čtyři hodiny před vyřazením Natálie nemohli dávat příhodnější film – Drahé tety a já :-D

271
Bezík
Reagovat

Timotejův postup je pekelnej faul pro všechny dobrý zpěváky, který dosud vyhodily. Buď je porota úchylná, nebo má ten kluk brutální tlačenku od produkce. Tak Leoši, a vyber si ! :-D

272
Petr
Reagovat

Je docela mozny ze Majsky to ma predplaceny, finale minimalne.,na IG ma foto se sefem PR a marketingu

273
jardach
Reagovat

@Kat: jo,bylo to peklo a prihodne to pustili po Timim aby se na to zapomelo…Superstar na urovni TV Barandov,kam se hrabe Soudce Alexandr..

274
Ally
Reagovat

@jardach: :) Že by nový Borkovec ? :)

275
DJ Vlado
Reagovat

Diana je zajímavý úkaz, jelikož jí to mnohem víc sluší bez jakéhokoliv zásahu stylistů a vizážistů než po něm :-) Ale zpívá fantasticky, Martin vedle ní působil jako doprovodný vokalista :-)

276
Violete
Reagovat

Duet Martina s Dianou se mi moc libil, bylo tam krasne souzneni, na druhem miste mam Mateje s Valerii. Nejvic me bavil Mikulka a pak Veronika, je fakt skoda Mikulky, mel co ukazat a mel postoupit misto Hrbacka. Jeste ted se mi nechce verit, ze nepostoupil.

277
Pattrick
Reagovat

Opravdu ho poslali dal, jako vážně?? Ten hlas není špatnej, ale tak nesympatického člověka jsem hodně dlouho neviděl.. :/

278
DJ Vlado
Reagovat

@Violete: S Mikulkou souhlas, přestože jsem ho dřív nemusel, tak dneska se mi hodně líbil a taky bych ho mnohem radši viděl v semifinále než Hrbáčka, o Timotejovi nemluvě :-(

279
Violete
Reagovat

@DJ Vlado: Mne se snad dnes poprve Diana libila, mela tam zajimavy hlas.Zato Haberovo zaverecne slovo to tedy bylo, pustili jsme ty nejzarivejsi.Z kluku mi zbyl Martin a Veronika a pridala se mi k nim Dominika, ktera me postupne presvedcila.

280
Michaela
Reagovat

Tak teď jsem tam zase slyšela křičet Berishu a Bikárovou a jako fakt ne, ty holky mě fakt nebaví. :(

Berisha se mi líbí jako baba, takže to fakt není žárlivost. Bikárová mi přijde všechno moc, byla bych moc šťastná, kdyby do finále neprošla, ale to si asi mohu nechat zdát.

281
Monika
Reagovat

Dneska me nejvic vytocil nepostup Mikulky, mela jsem z nej husi kuzi, nadhernej duet, Zbirku dal jako pan. Absolutne nechapu, ze ho nepustili dal. Dobry kluci zarizli a prumerne baby postupuji. nechat postoupit karin, omg, proc? Jo ma pekny dlouhy nohy, super postavu, ale postup za co?

282
jardach
Reagovat

@Ally: nerad to rikam,ale zlaty Borkovec…oproti te lidske spine zvane Timotej

283
libena
Reagovat

@Pattrick: opravdu pustili :-(
ale k těm sympatiím – timotej pavlína timotej pavlína timotej pavlína….brr

284
Monika
Reagovat

Ja teda toho nechapu vic, treba postup Veroniky? Co to jako melo bejt? Vzdyt byla slaboucka jako cajicek. valerii nemusim vubec, je mi jeji vypadnuti putna, ale musim zunat, ze vypadla nespravedlive zpivala stokrat lip nez veronika s karin dohromady.

A vyhazov Mikulky je nejvetsi ulet dneska, nechapu.

285
Ally
Reagovat

@jardach: Jo Borkovec byl asi trochu grázlík..ale měla jsem ho v podstatě ráda..Timotej bude asi trochu intelientnější ..nevímco

Jinak mě dnes zklamal Michal , ale viděla jsem to jedním okem, ale jak čtu asi správně..

286
Bezík
Reagovat

…. a v nedělu prišel bača a vyhnal nás všetkých, že mu ovce besníme !!!

287
Mila1
Reagovat

Jestli mne dnes něco naštvalo, tak to byl nepostup Mikulky. To jim vadí, že má vlastní názor? Barbara mne zklamala, asi se na to vykašlala a zasloužila by poslat domů. Jak ji potom natočili v posteli mezi klukama, spící oblečenou, no to se mi opravdu nelíbilo. A druhá věc – nechápu, proč pořád postupuje Timotej. Už podruhé to naprosto zazdil a navíc na mne působí jako člověk manipulátor, nevěřím mu ani nos mezi očima. Habera nejdřív udělá přednášku o férovosti a potom ho pustí dál, to nevymyslíš… Moc se mi líbil Mikuláš, překvapil. Trošku mne zklamal Michal Šafrata, mám pocit, že ho rozhodil falešný zpěv kolegyně, protože začátek písničky dal výborně, pak jen paběrkoval. No a Angels v podání Veroniky a Štěpána mne naprosto nadchl, hlavně díky Veronice, zaslouženě postoupila

288
Tomáš
Reagovat

Asi když viděli jak Mikulka ohrožuje jednu z hlavních favoritek Báru, tak ho raději zavčas vyřadili. Prostě nechtějí v žádném případě za vítěze kluka. Proto raději místo něho dají za slováky do Finále Timoteje, kterého všichni nesnáší a který má šanci na výhru nulovou. Jinak mě Timotejův postup vůbec nevadí, jsem asi jeden z mála lidí komu je ten kluk vcelku sympatický. Aspoň je s ním nějaký vzrůšo, tahle soutěž stejně už dávno není o zpěvu. Nejvíc se mi dnes líbil Fanta, ten kluk je fakt skvělej a kolo od kola víc a víc překvapuje. Chtěl bych ho ve Finále. Naopak jeho pěvecká partnerka je úplně šílená jak všechno přehání, Bikárovou opravdu ve Finále nechci ale to budu mít smůlu. Veronika a Karin taky úplně zbytečné postupy, stejně ani jedna na Finále nemá. Matěj Vávra jako vždy super ale stejně se bojím že do Finále ho neposunou. Kdo mě ale vůbec nebaví je Schreiner, zpívá dobře ale jinak na něj ze mě nejde absolutně nic. Ale bojím se že bude ve Finále místo nějakého daleko zajímavějšího kluka. :(

289
Monika
Reagovat

@Tomáš: No Mikulka to dneska Bare celkem solidne natrel a ne kvuli textu…nechapu proc ho tak zazdili, kdyz pustili tolik prumaraku…za dnesni vystoupeni si to vubec nezaslouzil letet.

290
Tomáš
Reagovat

A jsem strašně rád za vyřazení Natálie, jupíííí!!! Jsem strašně rád že ona tou SuperStar letos nebude. Jardovo vyřazení ani nebolelo, to bylo stejně jasné a prostě tohle už bylo nad jeho možnosti. Ani druhý Mráz už bohužel neměl co nabídnout a tak to taky nebolelo. Bára mě dnes vůbec nebavila a hlavně se mi vůbec nelíbila, tohle jí nesedělo. Diana bezchybný výkon ale tak u ní se to dá očekávat. Bude to velká bitva mezi Bárou a Dianou, jsem zvědavý jestli spolu skončí ve Finále i v Top 2 a nebo se tam mezi ně ještě někdo vklíní. Jedna z nich to bohužel vyhraje.

291
TomTr
Reagovat

Pri tých 2 live prenosoch to celé odmoderuje aj Leoš. Som zvedavý kto to bude moderovať :D

292
Tomáš
Reagovat

@Monika: No hele v produkci někdo nesnáší kluky. Jinak to není možný aby je už v posledních šesti pěveckých reality show Novy a Markízy takhle zazdili. Já už sem se dokonce dokázal vyrovnat i s tím že dokud tyhle soutěže budou, tak už žádný kluk nikdy nevyhraje. Teď už mi jde jen o to aby se nějaký zajímavý dostal aspoň do Finále. A mi to je s touhle porotou a produkcí přímo abnormální problém. :-D

293
Ter.
Reagovat

Bikárová byla v tom duetu hrozně uječená. Fanta se mi poprvý líbil, ač ho chudáka oblíkli jak do gaybaru.

294
Kevin
Reagovat

Takze Diana, Timotej a Michal Safrata jsou ve finale, Z dvojce Berisha, Kramarova postoupi jen jedna. A pak dalsich 6. Barbora je bohuzel jasna a kdo dalsi? Hadam Veroniku, ale pak uz je to tezke urcovat. Hlavne doufam, ze v soutezi konecne skonci nejvic wtf soutezici Hana. Kazdopadne od jedne soutezici vim, ze bude finale dost nevyrovnane, jako ze tam bude par opravdu hodne top zpevaku, ale pak tam budou nekteri, ktery jsou o nekolik levlu niz.

295
Michaela
Reagovat

Fandim: Matej Vavra, Dominika Lukesova, Hana

Jsou mi prijemni: Barbora Piesova, Mikulas Hrbacek, Diana

Neutral: Jan Fanta, Michal Safrata, Karin, Timotej, Martin

Des bes: Lucie Bikarova, Klara Berisha, Esther Labudika, Julia Kramarova, Giovanni a Martina, Veronika Weissova

296
DJ Vlado
Reagovat

Moje rozdělení Top 18:

srdcovka: Dominika
náhradní favoritka: Diana
zajímají mě: Bára, Michal, Matěj, Júlia
neutrál: Klára, Esther, Martin, Veronika
alespoň je lolitka: Hanka
pasivní averze: Giovanni, Martina
antifavoriti: Timotej, Mikuláš, Jan. Lucie, Karin

297
Ter.
Reagovat

Veronice dali podruhy za sebou chlapskou pisnicku, chudak holka, zas to mela vetsinu casu na hranici dolniho rozsahu.

298
Monika
Reagovat

@Kevin: ja tipuju na finale tohle:
baby: Bara, Diana, Dominika, Julie, Lucie a Esther
kluci: Timotej, safrata, Schreiner a posledni bude mezi Giovannim a Fantou.

299
Michaela
Reagovat

A vime, zda bude 8, 10 nebo 12 finalistu?

300
Monika
Reagovat

@Michaela: 10 jich bude.

301
jardach
Reagovat

@Michaela: tipnul bych 10, kdyz Leos na konci rikal, ze temer polovina skonci…

302
Michaela
Reagovat

@Monika:

Diky!

Jak to asi bude?
5 kluku – Timotej, Martin, Michal, Mikulas, Matej
5 holek – Bikarova, Diana, Julia, Klara, Dominika

Jak bych si to prala?
5 kluku – Matej, Mikulas, Martin, Timotej, Jan
5 holek – Dominika, Bara, Diana, Hana, Karin

303
Monika
Reagovat

@Michaela: No je tam 11 holek a jen 7 kluku, tak mozna bude sest holek a ctyri kluci na ten pomer. to ale jen tipuju….

304
Michaela
Reagovat

@Monika:

A ja, proc mi ti kluci tak vychazi! :D :D :D

305
Ter.
Reagovat

Koho měla Karin na pokoji? Chomu? Muhehe

306
Piha
Reagovat

Můj tip na finálovou sestavu:
kluci-Michal,Martin,Mikuláš,Timotej/popř Matěj kdyby jich šlo 5
holky-Dominika,Bára,Diana,Lucie,Julie/ popř Veronika

Přání:
kluci:Matěj,Michal,Timotej,Mikuláš
holky:Dominika,Bára,Diana,Klára
Nikdo víc mě tak neoslovil,i toho Mikuláše jsem dala spíš do počtu,měl tam být Mikulka.:/

307
Monika
Reagovat

Jinak to ze Timotej nechtel zpivat v duetu s Hanou, ja na tom nevidim nic spatneho. Vzdyt kazdy z tech lidi ma sve oblibence a neoblibence pro duet. Myslim, ze takoveho Jardu taky malokdo chtel. Timotej v tom neni vyjimka, ale nechapu, ze s tim bezi za Bikarovou :-)) Nejvetsi drbnou v soutezi, takova primitivni hloupoucka slecna, u ktere je jasne, ze hned pobezi za Hanou a vyslepici ji to…..

308
Ter.
Reagovat

Hu, boxer trefil prvni dobu az na posledni dva pokusy a melodii ani jednou :)) Brrr… Pritom takova primitivni odrhovacka.. Jackson super, i kdyz Vavra to ze zacatku rytmicky mrvil, ac porota tvrdila opak. Valerie vyborna, skoda vyhazovu. Miro Zbiro des a hruza, nechapu mistni nadseni z Mikulky, sel do toho prednasranej a s despektem, takze to nudilo az na zaverecnou harmoniku.

309
Prochor
Reagovat

Největší tragédi ze včerejška pro mně:
Timotej a Hanka
Bára, které Žbirka brutálně nesedl a mám dojem, že se na ní projevuje únava.
Ale korunu tomu dali Oláh a hlavně Natálie. Natálie, která celou dobu zpívala neuvěřitelně falešně tak všechno nakonec svedla na Jardu. Jarda byl zase celou dobu mimo rytmus. No většinu z nich máme z krku. Timotej má holt pěknej hlas a pěknou Elišku Ruskovou jinak ale nestojí za nic. Bára zase potřebuje dostat něco, co jí sedí jinak je mimo.
Nejvíc se mi líbila Diana a dokonce jí tipuju na letošní superstar.

310
Sa. I.
Reagovat

@Prochor:

Prochorovy komenty jsou tak nějak moje krevní skupina ;-)
„Bára zase potřebuje dostat něco, co jí sedí, jinak je mimo.“ Tady bych dodala k tomu, co jí sedí, i účes a outfit, podle mě cítila kompletní diskomfort a to ji svazovalo. Tušila jsem tyto násilné proměny už jak přišla v mikině a s okovanými zuby /pardon rovnátky/ a nenechali ji dozpívat. Vzpomněla jsem si, jak jednoho „Superstára“ ostříhali a přestal dobře zpívat, nechce se mi dohledávat, jak se ten /tuším Brňák/ jmenoval. Za to Karin v „kalhotkách“ a s obrovskými kanýry byla evidentně ve svém živlu ;-) Timoteje bych vyměnila bez mrknutí oka za „Pekaře“, něco mi na něm vadí od počátku a na pr.del jsem si z něj nesedla ani na castingu, i když zbarvení hlasu super, další kola mě v tom pocitu divnosti jen utvrdila, protože extra výkony nepředvádí. Že by to zlomilo Barkleyovo „Crazy“, které už roky zbožňuji? Pokud to nezkazí, beru zpátečku, slibuji ;-) Mikulka mi bude chybět, protože, i přesto to chroští :) jsem si všimla jeho výrazu už v bunkru, že když někdo odvádí dobrý výkon, tak to prožívá, fandí mu a usmívá se přejícíma očima. Takový lidi mám ráda a neskromně se mezi ně řadím :-D

311
Tomáš
Reagovat

Já sem z Mikulky úplně nějak unešený nebyl ale rozhodně byl pro Finále perspektivnější než Timotej, to je snad jasné všem kromě poroty a produkce. A nebo je to jasné i jim a prostě tam nechtějí žádného silného kluka. Každopádně největší škoda za poslední dobu je Krušiny, Dolníka, Chomy a Mikulky. Tihle čtyři chlapi úplně v pohodě mohli být i ve finálových kolech ale to by se muselo vybírat podle toho jak je opravdu kdo dobrý což se ale nevybírá. Timotej je tam asi hlavně kvůli kontroverzi. Z kluků jsou jasní finalisté Šafrata a Timotej. Když už teď je takový nadbytek holek nad kluky, tak určitě i ve finále bude minimálně o jednu holku víc na úkor jednoho kluka. Zabil bych toho kdo holkám takhle nadržuje a kluky tím vraždí. Jako třetího kluka tipuju bohužel Schreinera, o čtvrtém se rozhodně a to může být kdykoliv. Vidím to na Hrbáčka nebo Giovanniho takže mí největší favoriti Fanta a Vávra se samozřejmě nikam nedostanou, jak jinak. U holek už je mi to víceméně úplně jedno, jenom nesnesu Bikárovou, která tam ale na 100 procent bude a Klára je sice krásná baba ale ten její ječák mi začíná taky čím dál víc lést na nervy takže bych ji tam mít taky nemusel. A už vůbec bych tam nemusel mít ani Esther, která se vlastně jen svezla s ostatníma a vděčí jiným za to že tam pořád ještě je. Na vítězku vidím Dianu nebo Báru, v tuhle chvíli asi spíš Dianu. Celkově je ta SS rok od roku horší a horší, asi by bylo dobré kompletně vyměnit produkční tým a nebo to prostě touhle řadou uzavřít. Tak ať si z toho Nova sama vybere co chce.

312
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Zkusím to rozdělit jako ty, to bude zajímavé. :D

srdcovka : Fanta, Vávra
náhradní favorit: Šafrata, Timotej
zajímají mě : Mikuláš, Diana, Julia
neutrál : Karin, Veronika, Esther, Dominika, Bára, Klára
pasivní averze : Schreiner, Hanka
antifavoriti : Giovanni, Martina, Bikárová

Kategorii lolitka sem vypustil protože Hance u mě nepomůže ani to když je pro mě úplně nezajímavá a podprůměrná a navíc po včerejšku ji už ani nemusím, myslím že to dost nafoukla a Timotej jí zase nic tak hrozného nedělal. A bohužel Bára už u mě spadla do kategorie neutrál a to hlavně po včerejšku, že mě její výkony vlastně už ani moc nezajímají. Ale možná u mě nad ní Diana vede podobně jako u tebe tím že je vizuálně atraktivnější.

313
Tomáš
Reagovat

Ještě k tomu Mikulášovi. Taky nechápu Haberova slova, že takový typ tu nemáme. Takových typů tu vždy bylo a stále je dost. Mikuláš není ničím až tolik výjimečný. Kdyby byl opravdu tak originální a jedinečný, tak by ho už dávno vyhodili protože přesně to s takovými kluky nejčastěji dělají. :-D Mě Mikuláš nevadí, nevadil by mi ani ve Finále, pořád je pro mě lepší než absolutně nezajímavý a nudný Schreiner a nebo ultraslizoun Giovanni. Jenže se bojím že v tom Finále bude místo Fanty a Vávry, kteří jsou pro mě oba dva o několik tříd lepší a to potom fakt nasere. Nebude to ale vina jeho ale vina poroty a produkce.

314
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: Leosi, vsimla jsem si v ukazkach na priste, ze jednotlivi soutezici predstupuji pred porotu ve dvojicich. Muzete potvrdit, zda z kazde dvojice postoupi vzdy jen jediny soutezici? Dekuji za odpoved.

315
Frantiszek
Reagovat

@DJ Vlado:Nepíšu sem moc, ale … :)) Tak každej má názor, no, Martin vokalista je dobrej vtip. Sešli se trochu nespravedlivě dva nejlepší zpěváci letošní SS na duet. Diana, která v patnácti zvládá neskutečné techniky a nejzajímavější a nejkonzistentnější hlas celé řady Martin (zatím nezkazil ani jednu písničku- Jak Casting, tak super výběr a teď tato pecka).

316
Frantiszek
Reagovat

BTW: Michal je hlasem takový John Legend

317
Bezík
Reagovat

@Frantiszek: Souhlasím, Martin je s velkým náskokem nejlepší zpěvák letošní SS (což ho zřejmě pošle do finále), ovšem do SS image mu hodně chybí, což mu podrazí nohy ve finále.

318
Bezík
Reagovat

@Frantiszek: John Legend ??? Tak teď sis teda hodně zapřeháněl !!! :-D :-D

319
Frantiszek
Reagovat

@Bezík: tak malinko jo, no :)

320
Frantiszek
Reagovat

@Bezík: tak hlavně jsem chtěl napsat Martin :) Ale čert to vem.

321
Tomáš
Reagovat

@Monika: Já myslím že nám tohle Mareš neprozradí, na tyhle dílčí otázky většinou nereaguje. A ani nevím jestli to teď vůbec chci vědět. :/

322
Tomáš
Reagovat

Schreiner na tom je technicky dobře ale souhlas s Bezikem v tom, že u diváků propadne. Daleko radši bych tam Vávru nebo Fantu, ti aspoň mají charisma na rozdávání. Nevím jestli by u diváků byli úspěšnější ale mě by bavili víc určitě. Martin prostě nemá šťávu, je to takový nudný akademický zpěvák z muzikálů.

323
Bezík
Reagovat

Já bych finále zrušil a titul superstar bych udělil Esther, čecháčci pos..te se ! :-D
Letos bude finále opravdu (až na výjimky) sbírka exotů. Ono se taky nakonec nelze divit, když kvalifikace porotců je taková, jaká je. Jediný příčetný by mohl být Čekovský, ale ten se buď sám rád přizpůsobil, nebo mu bylo „domluveno“.
Teď nám vyletěla velmi dobrá Valerie (neumí čééésky), příště vyletí Esther (přece se nebudeme koukat na černošku ve finále), Šafrata vržen do popu ztratil veškerý glanc, vypouštěč páry Vávra tomu dodá lesku :-D, o Timotejovi ani nemluvit, tak příšernej nezpěvák snad ve finále nikdy nebyl, nakonec abychom děkovali koronaviru že to budou jen dvě kola utrpení. Prostě se ukazuje, že verbálně velmi zdatná porota opravdu neznamená kvalitní výběr soutěžících do závěru.

324
Jai Kudo
Reagovat

Jen poznámku….nevšiml si někdo, jak v jedné chvíli Habera jen tak procedil něco jako:
„…však není potřeba u toho zpěvu hulákat jako Dolník…“ ?
Ten Pekař musel Haberovi ležet pěkně v žaludku.

325
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Jojo,to určitě ležel. Asi nebyly houstičky ani švestičky … :-D

326
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já si toho taky všimnul. Asi ho fakt neměl rád.

Jinak co k tomu říct? Pokud se nevymění celá produkce i porota, tak asi nemá už smysl ani nikdy žádnou další SS dělat. Letos je to absolutní katastrofa, takhle špatné to snad ještě nikdy nebylo. A to už byly ročníky kdy to bylo taky dost na hraně ale letos je to skutečně extrém. Co se tak s kým bavím, tak i ti co vůbec nejsou do toho tak zapálení jako my tady jsou z toho zklamaní že porota už ty nejlepší všechny vyhodila. Takže snad každý kdo to sleduje si už myslí že porota vybírá soutěžící špatně, jenom ta porota pořád ne a ne na to přijít a stále je přesvědčena o své neomylné pravdě. Oni už nadělali letos takových failů že to už nemůže tady obhájit ani tisíc Leošů. Taky jsem rád, že budou finálová kola jen dvě protože očekávám absolutně propadákovou finálovou sestavu. Možná je to vážně už poslední SS když končí ta licence a produkce se razí hesla že když už má jít pořád do hrobu, tak pořádně zhuntovanej. Je to prostě neskutečný co tam vyvádí no.

327
jjj
Reagovat

Za mě včera byli nejlepší Valerie s Vávrou, oba výborní a bylo to pěkně vystavěný. Valerie je nejvíc škoda, holt neumí česky. Kromě zpěvu se mi líbilo i její vystupování, jak se pohybovala či dívala. I v kvartetu jí to šlo, asi je slušnej týmovej hráč. V dobrém překvapil Mikulka, ten mě prvně zaujal. Martin s Dianou nebyli špatní, ale výběrem dostali nahrávku na smeč a podle mě ji neproměnili, nějak mě to vůbec nezasáhlo. Zpívající klaun Timotej a Hanka, raději no comment. Největší smolařku vidím v Natálii. Povedl se jí casting, tam taky byla naposled normálně učesaná a oblečená. Od té doby ji pronásleduje smůla. Když se zpívalo po jednom, tak ji neukázali, v kvartetech zpívala hned vedle Timoteje a teď onemocněla, odešly jí hlasivky, nemohla cvičit a k tomu dostane ne moc vděčnou píseň a hlavně Jardu Oláha za partnera. Dovolím si tvrdit, že s Jardou by v tomhle songu nepostoupil nikdo na světě, ani kdyby byl postup předem dohodnutej. Jarda a zpívat jde použít v jedné větě jen v případě, že Jarda někoho slyšel zpívat, jinak věta nedává smysl. Jarda si prostě jen něco drmolí a snaží se to co nejvíc zkazit tomu druhýmu. Natálie ale stejně není dost sympatická, aby mohla vyhrát, i kdyby ostatní přezpívala, čehož podle mě schopná byla. Takže je to vlastně jedno. Dost slabá a nevýrazná se mi zdála Veronika.
Všiml jsem si, že hodně pročistili videa o Superstar, i ty starší zmizely, dokonce celý kanály a zůstaly většinou jenom ty zkrácený od Novy. Chápu, že mažou ty nahrané příliš brzy, ale aspoň ty starší tam mohli nechat, když už nejsou schopni dát je na youtube celý jen proto, aby si je lidi přehrávali u nich na webu. Jednak by ubylo nelegálních, ale hlavně by udělali něco pro samotné soutěžící, přeci jen youtube je pro ně reklama a ty zkrácený verze těžko budou někoho zajímat.

328
jardach
Reagovat

@Tomáš: takhle spatny a zmanipulovany byl uz lonsky rocnik…letos je to ale extramnejsi jeste..jen 2 finalova kola? Semifinale nerozhoduji divaci? Aspon ze trapnost tipu dlouha cesta vynechali..a celkem porota se vyvedla..o herecku mene a bylo by aspon jedno velke plus letoska…

329
Violete
Reagovat

@Bezík: A já jsem pro, ať to vyhraje Esther :-) Jestli bude pokračovat v nastalé vzestupné tendenci, tak klidně, ať je vítězkou. I když úplně nejvíc to přeji Veronice. Slyšeli jste už duet Dolníka s Dianou V slepých uličkách, nádhera, ty měli být ve finále oba, navíc Dolník tam má super něžné pasáže, takže nevím, o čem Habera tehdy mluvil. https://www.youtube.com/watch?v=ZM9GElFLAwc Dolníka je škoda, ale ten se neztratí. Mě tedy mrzí stále ještě ten Mikulka, jediný, kdo ještě měl ten drajv a schopnost udělat na scéně show. Tím buřičstvím je mi navíc hodně sympatický. Uhlazená Superstar bez rebelů se mi tedy nelíbí. Asi porota nečetla Junga a jeho archetypy, měl by tam být Vládce, Tvůrce, Neviňátko, Objevitel, Mudrc, Rebel, Hrdina, Kouzelník, Šprýmař, Kluk od vedle, Milenec, Pečovatel. Tak schválně si můžete případně tipnout, jestli tam nějaký archetyp je ještě stále zastoupený :-)

330
Tomáš
Reagovat

Vidím to takhle s finálovou sestavou

Kluci : Na 99 procent jdou jen čtyři což je úplně na hovno ale prostě já bohužel nejsem ten kdo o tom rozhoduje. :( Šafrata a Timotej jsou jistí, třetí bude bohužel Schreiner. Zbývá jedno místo a tam je to dost nejisté – pokud bude dál pokračovat protěžování toho směšného páru a pokud to ještě produkci neomrzí, tak to bude bohužel Giovanni. Tajně si přeju aby místo něj postoupil Fanta, Vávra a nebo aspoň Hrbáček. Když to budu brát podle té nejhorší varianty že postoupí Giovanni, tak budu ve finále fandit jen Šafratovi a Timotejovi, Schreiner s Giovannem jsou mi úplně ukradení.

Holky : Diana a Bára jsou jasné finalistky. Řekl bych že i Bikárová je bohužel jasná, to máme tři. Dál to vidím na Dominiku, Vlado bude mít tentokrát štěstí. Zbývají dvě. Pátá bude buď Julia nebo Klára a šestá bude Esther nebo Martina ( podle toho jestli postoupí Giovanni ). Hanka, Veronika a Karin jsou tam podle mě jen do počtu, to by musely předvést fakt jooo výkon aby některá z nich zamíchala kartami.

Komu budu fandit? Jenom Šafratovi a Timotejovi, popřípadě ještě někomu z trojice Vávra, Fanta a Hrbáček, kdyby přece jen postoupil někdo z nich s nimi. Holkám nakonec fandit vůbec nebudu, ty tam mají tolik protekce že nějaké moje fandění žádná z nich absolutně nepotřebuje. Z lidského hlediska to budu přát Dianě i Báře až jedna z nich vyhraje, nebudu je hejtovat ale odvařený z nich vůbec nejsem. Naopak koho tam fakt nesnesu, to je Bikárová, Giovanni a Martina. Bikárka je bohužel jistota, kéž bysme se aspoň toho trapnýho páru před finále zbavili, budu tajně doufat i když asi opět měrně. Celkově to ale bude nuda, dvě kola a je po všem. Totálně zmršený formát a celý ročník a nejen kvůli koronaviru ale hlavně kvůli porotě a produkci.

331
Violete
Reagovat

@jjj: Patrně mají strategii, že těsně po odvysílání zveřejní videa celá a pak je zkracují, což ale mně také moc smysl nedává, spíše jako upoutávka. Ještě, že Choma začínal duet, aspoň si ho mohu pustit :-) Nesouhlasím s Veronikou, ale pro mě má takový hlas, který příjemně hladí, takové půlnoční slunce za polárním kruhem :-) Jinak čemu se tak při duetu Veroniky se Štěpánem tak ostatní smáli? Tomu tanečku? Na Mikulkovi si ještě cením, že šel sám za sebe, dal si tam stojan s mikrofonem, měl harmoniku a ustál to podle mě se ctí, nenechal se vmanévrovat do nějakých zbytečných choreografií.

332
dolores
Reagovat

takze ……
– z Vladovho zoznamu skrtame Nataliu a Majsky nakoneic predsa je vo finale LMAO
– sklamanie z Barbory a Michala ..ale davam im este sancu..ak bude cas,este sa k tomu vyjadrim  ( Michal je vo finale, takze v semifinale asi napravi reputaciu)
– zaujimava verzia Angels od Stepana a Veroniky,dobre to vystavali tie dvojhlasy, Stepan je asi zvyknuty na spolupracu s bratom, a dobre pocuje, kazil ale celkovy dojem ako vzdy tym svojim prehnanym patosom
– Hankin hlas mi hladi dusu, ale na finale je asi labilna
– Majsky ako spevak je sice zaujimavy, ale nespolahlivy, pride mi tam ako protekcni spratek, pretoze jeho kotroverzia vyradila inych zaujimavych slovenskych chalanov
-Olah pobavil :-D myslim, ze jeho nadsenci uz konecne pochopili.:-)… v okamihu vystupenia, ked sa ostatni tak zasmiali, bolo to preto, ze si tam ulavil : do pi…:-D ?  
-Diana sa u mna v osobnom rebricku naspät dostala pred Barboru, Martin u mna trochu stupol ako skvele s Dianou spolupracoval a nepokazil jej to. navyse jeho hlas sa v kombinacii s nou prijemne pocuval, hoci nebol stopercentny
-Habera zase dnes prerazil svoje dno… najprv na bezeckom pase, ze vraj duety rozhodnu kto vie spolupracovat a aky je ludsky., a ze v brandzi nikto nebude robit so solitermi ..  potom nalozi Majskemu, ,,, a zlaty klinec.. : postup Majkeho …a este si pri hodnoteni Hrbacika kopol do „Hornika-Dolnika“

– a bavi ma Leos, ked sa vzdy pyta kolegov, ci je to dobre,ked sa mu nejaky spev paci a nie je si svojim nazorom isty :-D

333
Patrik
Reagovat

mě smazali kanál s dvojčtay uspávanku 1,2 milionu zhlédnuti + Dua Lipa vystoupení italském X factoru 11 milionu to nasere , ale nemůžu se divit

334
jjj
Reagovat

@Violete:
Mám dojem, že na youtube dávají videa jenom ve zkrácené minutové verzi, jinou jsem od nich zatím neviděl. Tos nejspíš viděla video nahrané někým jiným. Nebo jsi ho viděla na jejich stránkách :-)

335
dolores
Reagovat

@Patrik: to ze mazu neautorske videa uzivatelom, chapem, ale preco nenahraju tie vystupenia sami, mali by ako jedini miliony videni a mohli zarobit …..ale oni len smeruju na tie ich spomalene streamy, kde sa ani reklama neda preskocit ….clovek by si myslel, ze aspon teraz v case korony to nebudu vsetko mazat, ved ludia su doma, vela veci sa odpustilo (niektori TV operatori spristupnili zadarmo kanaly) , aj reklamni partneri by to pochopili

336
jjj
Reagovat

@dolores:
U Leoše mě baví to samý a Hanky hlas mi je taky příjemnej, i když vlastně až prvně včera. Asi to bylo tím, jak zpívala ustrašeně :-)

337
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: ver tomu, ze mu lezal aj lezi… asi mu nesadol povahovo , kto vie…
ako hejter na diskusiach by bol Habera hviezda, … v porote je to neprofesionalne takto zhadzovat, ale on to niektorym chlapcom robil vzdy od SHS 1. Posmesky (Jaros (nespevak), Bezdeda (trtko) …si nesu so sebou doteraz ako vazenske gule, lebo mnoho divakov, co maju Haberu za porotcu galaxie, si to osvojilo tak ze je to pre tych chalanov ako DNA, ktore nejde odstranit… to iste ostane Dolnikovi, – ze hulaka – nafurt uz 

338
Tomáš
Reagovat

@dolores: Tak Habera ten si letos protiřečí úplně ve všem a mění názory z minuty na minutu, marně pamatuju ročník SS kdy by si tak okatě lhal do huby jako nyní. Ať mi nikdo netvrdí že jsou to všechno jen jeho názory a že ho nikdo neovlivňuje. Ale tak co, my s tím stejně nic neuděláme a letošní ročník už je dost zkažený tak jako tak.

339
Bezík
Reagovat

@Violete: Tomu „pokusu“ o taneček, který nemohl klapnout už jen kvůli jejich výškám :-D

340
dolores
Reagovat

@jjj: fajn, ze sa aspon v tomto zhodneme :-), lebo duet Vavra -Valerie mna nenadchol , hoci Vavra spravne dychal , ale ako tu Violette pisala, ani ja neviem prist nato aku ma Matej vlastne farbu hlasu :-D a Valerie bohuzial pre mna nema hviezdny potencial, takze s jej odchodom nemam problem …

341
jjj
Reagovat

Takže po včerejšku už víme, že fotka byla opravdu ze semifinále, z indicie víme tři finalisty a další indicie vnesly světlo do rozhodování poroty, kde až do včerejška panovalo dost nejasností. Pro ty méně chápavé… První indicie – do Patricie víme, že o všem rozhoduje Habera. Druhá – od Leoše víme, že byl u všech rozhodovacích procesů, nebyl jen u těch, ke kterým ho nepozvali. Třetí – o Čekym a Monice víme, že nic neví. Z toho plyne, že Leoš a Habera jsou dva hlavní hráči. Čtvrtá – od Habery víme, že o zpěv nejde, viz jeho vlastní včerejší hodnocení Timoteje a Hanky: „Byl to suverénně nejhorší duet, oba postupujete“. Pátá – z televize víme, že v soutěži už zůstali jen samí mladí, krásní a sympatičtí lidé.
Pro ty nejmíň chápavé, co pořád netuší, uvedu příklad rozhodování např. u Timoteje a Hanky.
Leoš: „Timotej byl nejhorší.“
Habera: „Oproti minule se zlepšil.“
Leoš: „Pravda, ale pořád byl nejhorší a taky nespolupracuje s ostatníma, přeci jsi říkal…“
Otrávenej Habera na něj začne nenápadně mrkat a naznačovat pohledem nahoru: „Ale dobre vyzerá!“ Pro jistotu už nenápadně ukazuje nahoru i prstem.
Leošovi to konečně dojde a začne souhlasně pokyvovat hlavou: „Tak, tak, dobře vypadá.“ Pak se obrátí na zbylé porotce a vítězoslavně prohlásí: „A taky se zlepšuje!“
Na jeho povel pak už kývou hlavou všichni.
U Hanky je to podobné, Leoš vyjádří názor, že zpívala opět průměrně, Habera kontruje, že má stabilní výkonnost, Leoš, že stabilně průměrnou, Habera, že dobre vyzerá, přitom zběsile mrká a poulí očima, Leoš si pak může samým souhlasem ukývat hlavu, ano, ano, dobře vypadá a končí to tím, že zbytku poroty oznámí, že má Hanka stabilní výkonnost. Pak už všichni jen přikyvují a přikyvují a jsou spokojení, jak zas poslali dál ty nejlepší :-)

342
dolores
Reagovat

@jjj: LOL,tak to si pobavil, ako podrobne to mas nastudovane :-))) este dodam ako v zavere povedal Habera : nepustame ich dalej pre pekne oci, ale preto, ze boli najlepsi, lepsi ako ostatni alebo sa mylim ?
alebo Chomov nepostup po vydarenom duete Leos okomentoval : bol si kandidat na postup ale neslo to zmacknout, (co neslo zamcknout :? ) a este aj Habera ho pochvali ako pomahal vsetkym aj v kvartete a potom Esther a na rozlucku mu povie: Dakujeme Michal ze si tu bol…. zadostucinenie ako past na oko :-// ale aspon bol k nemu slusny

343
Monika
Reagovat

@jjj: Hodne se shoduju. Me taky duet Diany a Martina nezasahl. Martin tam hral druhe housle, nebyl ani v duetu poradne slyset, Diana jasne dominovala a prezpivala ho. Martin je v muzikalu asi ok, ale na solovku vubec nema, umite si predstavit jeho koncert? Je to takovej jajinek bez charismatu, celkem me prekvapuje, ze do nej nejde negativne Habera. Vzdyt je to tak trochu Dolnik v mladsim vydani. Diana urcite umi zpivat a bude to asi fajn holka, vubec mi nevadi, ale taky me ani nebavi. A myslim, ze maximalne shrabne vyhru a skonci v zapomneni. je to takova hudebni sprtka, kterou rodice od malicka tahaji po soutezich, ona se to pilne nauci a predvede. Trochu mi pripomina Kalashovou z Hlasu.

344
Bezík
Reagovat

@dolores: … všichni si mohli hlavy ukroutit, že se nemýlí !!! :-D

345
Bezík
Reagovat

Tak mě tak napadá, je letos vůbec někdo spokojenej ? Mě přijde, že jsou skoro všichni nas…ý :-D No snad je spokojenej alespoň průměný Novák …

346
Monika
Reagovat

@jjj: No Natalie to uplne prokoucovala. Za me nejkrasnejsi casting ze vsech a pak vse slo dolu. Poradnou slehu dostala i vizualni stranka, uklizecka, jen ji dat do ruky koste, fakt strasnej sesup dolu od make upu pres vlasy az po celkovej styling. Potom totalne debilni vyber songu, hrozna odrhovacka. na druhou stranu stejne by to nevyhrala, pusobila dost nesympaticky, jak ji clovek pozoroval delsi dobu v soutezi. Nicmene se svym hlasem by mohla zvladnout tenkrat na zapade a to je pak tah na vitezstvi jako svina….

347
dolores
Reagovat

koho by som este vcera za duet vyhodila je Karin… pre mna dietne aj s Hrbacikom
Veronika do semi ano, do finale uz asi nie, uvidime…ale je velmi vyrazna a charizmaticka… namiesto aspon jednej z bab tam mal byt v semifinale Choma,,, (a aj Mikulka pre mna za mna ) ,aby bolo v semi pomer chalani vs dievcata vyrovnany alebo aspon 10 : 8 …

348
jjj
Reagovat

@dolores:
Máš pravdu, něco o pěkných očích Habera na konci říkal. Ale zdálo se mi to od něj takový nesmělý, jak kdyby si to už mezi sebou hodněkrát povinně opakovali na utvrzení názoru, že udělali dobře, protože jim tam pořád něco neštymovalo:-)

349
Violete
Reagovat

@Mila1: Konečně také někdo fandí Veronice, super.
@Bezík: Já myslím, že zakrátko už vydám v našem království příkaz, že sledování Superstar bude zakázané, neboť ty potoky slz už zvedají hladiny řek tak, že už to hrozí povodněmi. A ostatně u nás už frčí jiní zpěváci aneb zdařilé podobenství o Neviditelné ženě https://www.youtube.com/watch?v=haxVuaZJE4M

350
Violete
Reagovat

@Mila1: Konečně také někdo fandí Veronice, super.

351
Monika
Reagovat

Jinak ten nepomer je fakt celkem masakr 11 bab a 7 kluku. Imho zbytecne zarizli Mikulku, to byl hodne zajimavej typek a mohl zaujmout divaky. Choma kdyby dostal dobrej song to same. Za uplne zbytecny povazuji postup Karin, Veroniky, Hany. Karin je strasne nesympaticka, stejne je tam uplne do poctu a posilat ji dal jen kvuli krasnym noham….Hany bych si az do vcerejska ani nevsimla nebyt Timoteje. Vubec jsem ji nezaregistrovala. Veronika mi prisla taky hrozna Angels zpivala jak drevorupec hrubym chlapskym hlasem, vylozene neprijemne pro me.

352
Violete
Reagovat

@Bezík: Já myslím, že zakrátko už vydám v našem království příkaz, že sledování Superstar bude zakázané, neboť ty potoky slz už zvedají hladiny řek tak, že už to hrozí povodněmi. A ostatně u nás už frčí jiní zpěváci aneb zdařilé podobenství o Neviditelné ženě https://www.youtube.com/watch?v=haxVuaZJE4M

353
jjj
Reagovat

@dolores:
Sice se neshodnem ohledně duetu, ale jinak nemáme až tak rozdílný názor. Ani v jednom nevidím nějaký zvláštní hvězdný potenciál, Matějova barva je dost obyčejná. Prostě se pro mě sešli dva muzikantsky nadaní zpěváci, kteří se skvěle doplňovali a celý to měli zajímavě vystavěný, pro mě jedno z nejlepších a nejzajímavějších vystoupení letošní Superstar. A Valerie v mých očích už podruhý patřila mezi nejlepší, předtím v kvartetě, takže si podle mě postup zasloužila víc než někteří jiní.

354
dolores
Reagovat

Bara ma trochu sklamala …. nie z toho, ze zabudla text, to je normalne, ani z toho, ze jej kultovy song nic nehovori, ale ze podcenila pripravu, to je neakceptovatelne pre mna, pretoze ak idem pred kameru a bude ma vidiet mozno aj milion ludi, tak to musim dat na pana, hoci ten song neznasam… Mikulka celkom prijemne prekvapil, ale tiez ten negtivny pristup a aj to ze povie na skuske : neviem davat dvojhlasy , tak naco sa kua do takej sutaze hlasil ked to nevie, skratka rozladil ma ten negativny pristup obidvoch, nastastie to nakoniec obidvaja dobre zaspievali – aj tie dvojhlasy, keby Bara nezmrvila text, bol by to skvely vydareny duet, lepsi ako ten na YT Dolnik&Diana ….ale tesi ma, ze ju  nevyhodili,( mozno poleti uz nabuduce), Mikulka ma az tak nemrzi aj ked ta ustna harmonika na konci bola fajn a oproti minulym kolam prvykrat ma aj bavil
Tak Barbora to aspon nejako zaujimavo odspievala,… ale Michal bol uplne ako duchom nepritomny, taky song dostanu a oni to nevyuziju… Michal tak potichu spieval, ze som ho ledva pocula, jedine co mozem povedat, ze intonoval, ale vyraz a emocie, co tam patria zostali asi na hotelovej chodbe… Adela tam mala niektore zle miesta, tak mozno sa bal, ze nebudu ladit, neviem,…skratka by som ho za toto dalej nepustila, ale tazil este z minulych kol, takze mal stastie. a je vo finale, tak nabuduce dufam zaziari  

355
jjj
Reagovat

@Monika:
Asi nás není moc, ale mám ohledně Natálie podobný názor. Ale jí to bude houby platný, nikoho nebude zajímat, jestli byla nemocná, s kým zpívala, jak ji oblékali či co jí vybrali za songy. A jak by zpívala, kdyby…:-)

356
Bezík
Reagovat

@Violete: Ano ano princezno, zakázat, to bude rozumný ! ;-) Ale ta náhrada, no nevím nevím princezno, aby to nenarušilo stoleté zaběhnuté pořádky … ale dobrý divoženky :-D

357
Tomáš
Reagovat

@dolores: To by mě taky zajímalo co u Chomy nešlo zmáčknout. Buď to bylo tak že byl příkaz od produkce ho vyřadit a prostě se jim nepodařilo produkci zmáčknout a nebo tím Mareš myslel že tak prostě rozhodnul Habera a třeba i Čekovský a proto to nezmáčkl. Holky Monika a Patricie asi ne když jeho odchod obulely. Nebo nešlo to zmáčknout jako že se jim tam už nevešel což je ale taky naprostá pitomost protože přesně jak se tu píše – proč tam teda pořád jsou Karin, Veronika a Hana, úplně zbytečné soutěžící jenom do počtu? No to se prostě pochopit nedá pokud člověk není v porotě a nevidí co všechno se odehrává v zákulisí a kdo tam jak tahá za nitky. Nejde do toho vidět. Každopádně tahle Leošova věta rozjela celou řadu konspiračních teorií nejen tady…

358
Monika
Reagovat

@dolores: No ja ti nevim, ze by kluci museli zazarit. Vem si, ze jich tam je uz jen 7 a budou vybirat tak asi 4, k tomu tam mas jeste Vavru u ktereho, mozna mylne, se domnivam, ze je moc profi a nepusti ho dal. Tim jak vyradili kluky jeste pred semifinalem, nemaji moc moznosti na vyber a mozna budou postupovat i slabe vykony, aby vyplnili desitku aspon nejakym klukem.

359
Tomáš
Reagovat

@Monika: Do Schreinera Habera nejde protože Schreiner je úplně neškodnej. Ten se jim hodí do krámu aby s ním zaplácli zbytečný jedno místo ve finále pro kluka a aby tím mohli vyřadit před živáky nějakýho jinýho mnohem zajímavějšího kluka, co by třeba ve finále mohl ohrožovat i holky. Ti kdyby mohli, tak do Finále pošlou jenom samý holky. Úplně se bojím aby těch bab nakonec neposlali do finále 7 a kluky jenom 3. Nevím jestli si to můžou dovolit ale já už se při tom jejich letošním rozhodování asi nebudu divit ničemu. A to by byl definitivní konec, to by se na to už vážně nedalo ani dívat. Pak bych tu televizi po letech slibování už skutečně konečně oknem prohodil.

360
Ally
Reagovat

Se mi líbilo, jak Leoš říkal, že Timotej vypadá , jak kdyby zavřel Hanku do věže…nečte on moc Panáčka ? :)
Ale docela to sedělo..a myslím se Hanka musela držet, aby mu to neodkývala..

361
Monika
Reagovat

Ten spor Timotej versus Hanka z toho co bylo v televizi mi prijdou reakce naprosto prehnane. Timoteje nemusim od castingu, urcite si o sobe dost mysli a nebude to asi uplne fajn kamos na pokec, ale Hana z toho udelala uplne zbytecne kovbojku. je videt, ze je hodne mlada a psychicky nevyzrala. Timotej toho zas tolik nerekl. Mimochodem takhle se tam bavi urcite vic lidi ve stylu…s tim bych duet nechtel, je osklivej a starej, s tlustochem nechci zpivat…no ale ne kazdy to pak jde vyslepicit Bikarce :-)))) Mimochodem nejhur z toho pro me vychazi prave Bikarka, to musi bejt kamoska k pohledani, neco ji reknete a ona to hned utika vyzvanit dotycne….ted uz ji asi nikdo nerekne ani prd, neda se ji duverovat.

362
Ally
Reagovat

@dolores: 353 podepsala bych asi vše , Michal a Adela vůbec mě to nebavilo. Snad příště bude zase sám sebou

Mikulka nějak taky nechápu nadšení ( to už spíš ten Hrbáček), ale moc jsem ho až tak nesledovala v soutěži, pravda ..a ke konci dobrý
Bára taky, myslím sice, že Žbirka by se neurazil a vzal to s noblesou a humorem sobě vlastním :) btw mi rodina říkala , že byl v tu dobu zrovna jeho koncert na ČT Art , to mohlo být zajímavější než SS :)
Osobně tuhle písničku taky uplně nemusím ..Ale když někdo mrví českou nebo slovenskou klasiku je to asi víc vidět, jak říká tuším Monika..

363
Violete
Reagovat

@Ally: No vidis, jak jsme inspirativni ;-) Ale ten primer byl v kontextu toho, co se delo ptripadny, i kdyz my jsme jako divaci take nevideli vsechno a mozna to prece jen bylo jinak. I kdyz ta Timotejova poznamka, ze chtel starsi zpevacku na duet byla zvlastni, chtel byt tim zajimavy? V tomhle zlatej Choma, ktery mel glanc a noblesu skoro jak z prvni republiky.To Mikulkovi meli dat moderni obleceni, ti styliste maji tedy nekdy napady. Ja se tak moc tesila na tu show, co predvede. A vsimli jste si, ze zmizela ta rozhodovaci tabule, co byla v minule upoutavce?

364
Monika
Reagovat

@Leoš Mareš: LEOSI, PROSIM O ODPOVED. V ZAVERECNE FAZI PREDSTUPUJI PRED POROTU DVOJICE, VZDYCKY POSTOUPI PRAVE JEDEN Z NICH?

365
Ally
Reagovat

@Ally: Ale zas aspoň se poctivě přiznala , že to podcenila , ta Bára přípravu ?
Jo ta verze od Diany a Dolníka na YT je jiný kafe..

366
Johanka
Reagovat

@dolores: Tak přesně tohle mě hodně vytočilo: nejsem žádná Žbirkova fanynka, ale je to muzikant, zpěvák, autor mnoha hitů a v životě toho hodně dokázal, takže ofňování slečny Rovnátkové na blbou písničkou mě teda naštvalo- ještě nic nedokázala, kromě toho, že slušně zpívá (to jí uznám), ale pokora a respekt žádný! Habera tam pořád mele o tom, jak zohledňují i jakési lidské kvality (a zjevně se orientují v tom, co se odehrává v zákulisí(, tak za tuhle pýchu měla Bára vyfičet ze soutěže tak rychle, že by jí nestačily asistentky ani otevřít ty lítačky. A souhlasím, že její kolega Mikulka (který se mi dosud jevil jako ne moc sympatický pozér), dal Žbirku s pokorou a celou písničku podržel, že se to vůbec podařilo dotlačit do konce (který ještě vyšperkoval harmonikou) – tohle byl velmi nespravedlivý rozstřel.
Stylisté jsou mimo mísu, dělají z těch děcek neuvěřitelný kreatury (oč sympatičtější byla Bára ve vytahaným svetru, než na podpatcích, v nichž nedokázala ujít ani pár metrů), nachápu ty nablískané oblečky některých slečen (jako na gala koncert v Las Vegas – pravdu měl Mareš, co jim obléknou na finále?!)
A co mě teda neskutečně nebaví, jsou ty hrátky s ranním buzením na hotelu, kdy se plíží kameraman ( a druhý kameraman točí toho prvního kameramana) a tahají je z těch postelí- to jako fakt někoho baví?! Mě by třeba zajímalo, jaký názor má na jednotlivé zpěváky ta hlasová koučka, která s nimi dělá korepetice, s kým nebyla žádná práce, nebo kdo je úplně marnej – taková profesionálka už o tom má jasno po 5 minutách zkoušky.

367
jjj
Reagovat

@Ally:
Jestli se Leoš inspiroval tady, tak musí mít věšteckou kouli nebo vynikající odhad, co tu bude v budoucnu napsáno. Jo, taky by se mi jedna taková koule hodila :-)

368
Prochor
Reagovat

@dolores: No jo, ale Bára za to asi nemůže. Podle sestřihu toho má plné kecky. To je možná důsledek ranního buzení v půl šesté. Všichni jsou unavení a bez nálady. Bára byla úplně hotová. Navíc jí navlíknou boty na jehlách na kterých není zvyklá chodit a porota se jí pošklebuje jak na nich vrávorá. Prostě včera mi bylo Báry spíš líto. Asi je toho na ní moc.

369
dolores
Reagovat

@Ally: Leos vravel, ze nie do veze, ale do sklepa zeby ju zavrel :-)) …a potom do diry :-D … ale vychadza to vlastne na rovnako, hoci ako pise jojo, toto tocili este predtym ako tu zacal Leos citat :-D
paradoxne mne sa ten ich duet dost pacil, taky jemny az etericky, a pre mna jeden z tych lepsich vcera, a prave to ich dusevne rozpolozenie, co im bolo vidno na tvarach asi sposobilo, ze bol mozno vydarenejsi ako keby boli v pohode :-D …napr. milenecky parik Giovanni a Martina ma vobec takto nezaujali

@Monika: ano, Bikarka asi otvorila celu tuto story pre radost produkcie :-)) …tak musi byt niekto, kto posuva dej :-D Hanka to mohla ale inak riesit a postavit sa k tomu hrdo a este by si Timoteja mohla omotat, ale ona sa zlomila, …skoda. Napadla mi paralela k literarnym postavam z Pychy a predsudku, kde Elizabeth nechtiac zacula ako pan Darcy ju ohodnotil ako neprizatlivu a priemernu… to ju sice zranilo, ale nedala to na sebe vediet a bez zbytocnych klebiet a s noblesou sa k Darcymu spravala hrdo a odmerane, cim odstartoval preslaveny pribeh lasky :-D

370
dolores
Reagovat

@Prochor: vsetkych ich budili, mali vsetci rovnake podmienky, ale niektore dvojice sa nedali tym zdeptat , jednoducho zamakali, dali si zalezat …ved islo o vsetko, …. Bara sama priznala, ze podcenila pripravu, co je aj plus ta sebakritika…ale je to skoda, mohla mat s Mikulkom na internete uspesny viral.,… ale len pre zbytocny odpor k pesnicke to takto vzdala …. to asi pochopi ked dozreje.
na druhej strane ocenujem salamovost s akou celu situaciu ( aj pripadny vyhadzov ) zvladala a s humorom brala aj svoj outfit a opatky :-D

371
Violete
Reagovat

@dolores: No jo vlastne, do diry, tady uz jedeme ve stylu obrazu 25 pred hajovnou, uplne jiny pribeh, nez Leos rikal ;-)

372
Tomáš
Reagovat

Kdo bude moderovat ty dva přímé přenosy? To se pořád ještě neví?

373
Violete
Reagovat

Tak doufám, že to Šafrata rozjede aspoň jako v tomhle videu, mně přijde, že se v soutěži pořádně neodvázal https://www.youtube.com/watch?v=FUD1weTJouY

374
Bezík
Reagovat

@Violete: Odváže se až mu dodají to dámské křoví ;-) :-D

375
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Kdo by to moderoval, to zvládne Leoš jako bokovku :-D

376
Violete
Reagovat

@Bezík: Nebo az mu styliste daji sortky ;-), aneb heslo novodobe Superstar Zpatky do trenek.

377
jjj
Reagovat

@Bezík:
Podle mě to Leoš opravdu zvládne, ale na plný úvazek s Patricií. Jestli stále nikoho neoznámili, tak se mi zdá víceméně jasný, že to budou oni dva, jen si to nechávají jako velikánský překvapení :-)

378
Monika
Reagovat

@jjj: Taky si to myslim. neni mozne, aby tyden pred live show do bulvaru nepronikla jmena moderatoru. Podle me to bylo od zacatku nastavene tak, ze bude pet porotcu a pak se Leos s Patricii oddeli a budou moderovat. jednak se ukazalo, ze do live prenosu nejsou moderatori vubec potreba a v live prensoech je naopak pet porotcu na prekazku.

379
Ally
Reagovat

Jo bylo to natočené předtím, já věděla, že to zjistíte :) Ale tak co já vím, jestli třeba Violete nežije s Leošem a nemá to ona od něho :) nebo Bezík..?:) či kdo tu začal s těma zakletýma princeznama a tak dále..

Jé pěkné Pýcha a předsudek to by byla romantika :) ale to spíš vypadá na trapasy ale Bridget Jones ? :)akorát ne až tak vtipné
Tahle Bikárka asi taky nejprve jedná ..a až pak možná .. myslí :)

380
Bezík
Reagovat

@Ally: Čím ??? :-o

381
BarBora
Reagovat

Ahojte,
no, zatiaľ som to sledovala skôr z nostalgie, tak vlažne, popri niečom, mená si nepamätám, len pár. Za celý čas ma z toho celého vzalo len jedno Bárino vystúpenie, ešte pred niekoľkými týždňami. Včera to nebolo nič moc, ale pre zmenu ma pobavila svojím skvostným odchodom zo scény….na tých choduloch. Ešte sa mi celkom páčila Diana, Vávra a Timotej ma ale že vôbec neberú.
Porota….už dávno vieme, že sú predĺženou rukou produkcie, už sa nad ich rozhodnutiami ani nevzrušujem, skôr sa zabávam ako si skáču do huby. Snáď ma posledné tri časti viac zaujmú, snáď ma niekto chytí za srdce a budem, aspoň chvíľu, niekomu drukovat.
A ešte….kostymerov a maskerov vyhodiť.

382
Violete
Reagovat

@Ally: Kdepak tak blízko Leošovi nejsem, ale už jsem si říkala, že pro Panáčkovce udělám s Leošem rozhovor po skončení Superstar. A bojuji za právo fantazie všem pod vlivem Říše před procitnutím z knihy Babička pozdravuje a omlouvá se, Jsem prozrazena, Vaše miploriská princezna :-)

383
J
Reagovat

Tak po shlédnutí včerejšího dílu jsem snad taky rád, že těch finálových kol bude tak málo. Hodně individuálních a rozpoznatelných zpěváků a zpěvaček vyházeli – zůstala tam dobře zpívající a milá Diana, sympatická Dominika, sympatický muzikant Vávra, celkem zajímavej Šafrata a koukatelná Klára, (která ale vypadá asi lépe než zpívá). Tohle by pro mě mohla být snad finálová Top5. A vyhrát by to mohla Diana nebo Matěj…
Zbytek semifinalistů kolem mě profičel (slovy DJ.Vlada) jak rychlík Košičan a půlku z nich si pořád ne a ne zapamatovat. Co vzhledově, ale hlavně pěvecky. (Samo, že vim, kdo je kdo, ale ty výkony, ty výkony, to by snad dřív neprošlo ani do semifinále)…

Po SS mělo zas hodně soutěžících živé přenosy na IG a už se tam samozřejmě profláklo, že písničky si opravdu nevybírají sami. Takže kdo to ještě nevěděl, tak už ví…
A trochu pak člověk kroutí hlavou nad výrokem poroty typu: Špatný výběr písničky… Jako říct, že jim nesedla, ok, ale sami si jí nevybrali, takže tlačit pak lidem do hlavy, že si vybrali něco, co neumí ani zazpívat… A tomu ještě někdo věří?
Dá se věřit třeba Leošovi, že to vše není „předem naplánované“ bohužel se člověk nevyhne pocitu, že je to tak trošku „účelově řízené“. Je to škoda. Ta kola jako divadlo, zpěv s kapelou atd.bylo dřív něco, na čem se dobří soutěžící předvedli v písničkách, v kterých si jsou jistí a pak vždy pohořeli až na povinných finálových jízdách, kde dostali něco, co jim nesedlo…

Ovšem ty časy jsou dávno pryč. V živých kolech, z kterých zbylo pranic a semifinálových kol, která v podstatě zmizela, se povinné jízdy nekonají a tudíž nás provázejí v podstatě od začátku soutěže. Písničky mají všichni určené už během předtočených kol (snad krom prvního castingu, kde se teda letos zpívalo na hudbu, díky čemuž by dřív, při zpěvu a capella, půlka lidí neprošla). A díky tomu všemu, se není co divit, že člověk pak kroutí hlavou, co tam vlastně ti účinkující předvádějí. A co se tam vlastně vůbec děje. Nemám nějaký extra náročný vkus na televizní zábavu, ale toto se fakt někomu líbí v té formě, v jaké to vidíme za poslední léta v tv my??? Zklamání a bída s nouzí

384
Bezík
Reagovat

@Violete: To máš z toho, že si hraješ s worsími štěňaty ! ;-)

385
Joel
Reagovat

@J: bohužel i písničky pro první casting, co vidí divák v televizi, jim vybírá buď produkce nebo “předporota”, jak někteří soutěžící avizovali.
Je to opravdu k smíchu. Jak má pak člověk poznat, jakým směrem by se po soutěži chtěli ubírat, když pomalu ani neznáme jejich vkus.

386
libena
Reagovat

@Violete: tak na rozhovor s Leošem se budu moc těšit :-)

387
Violete
Reagovat

@Bezík: Worsove jsou skveli pratele, jsou schopni obetovat pro Tebe i zivot.Zasadni otazka ale zni, upel by wors pri sledovani Superstar, usnul by nebo by odesel, ze se na to neda divat ;-)

388
Bezík
Reagovat

@Violete: Odešel by do hor a od té doby by o něm nikdo neslyšel … ;-)

389
Violete
Reagovat

@Bezík: A uz by nechtel nikdy slyset zadnou hudbu, jen ticho a obcasny zpev ptaku.Zrovna ctu sbirku korejskeho basnika Kim Kwang-gju Zeme mlh a tam je jedna krasna basen Srdce Velke hory s timto versem ‚nechavam tu sve srdce ktere chce zit v horach a odchazim‘. Doporucuji precist si vzdy po prenose Superstar pro zklidneni nervu ;-)

390
Tomáš
Reagovat

Už i songy na castingy jim vybírá produkce. To už je všechno tak vyumělkované že to ani nemá s realitou nic společného. Prostě jeden velký Fake. Smutné.

Jinak je to dost možné že to bude moderovat Leoš a s Patricií a nebo třeba i sám bez ní. A nebo to bude moderovat nějaký jiný neznámý narychlo splašený moderátor protože prostě nemůžou nikoho pořádného sehnat a ještě stále to není jisté, proto žádné informace nejdou ven. Mě by se možná nejvíc líbilo kdyby to moderoval Habera, když tam teda rozhoduje o všem. Aspoň bysme dva díly nemuseli poslouchat ty jeho kecy za stolečkem.

391
Bezík
Reagovat

@Violete: Hezký verš, škoda že Tomášek asi poezii nehoduje, ten by to potřeboval nejvíc. Já už mám všechny oblíbence vyhozené, takže moje nervy už jsou v klidu a v pohodě, ale dobrá poezie se vždycky hodí ;-)

392
Bezík
Reagovat

@Tomáš: On by stihnul obojí, neboj :-D Ale on by se mu Leoš smál, to Habera nebude riskovat ;-)

393
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ja hlasuji pro Haberu, at to moderuje, a Cekovsky prevezme sefovani poroty, konecne dostane prostor, mne by to prislo fajn.

394
Violete
Reagovat

@Bezík: Ja tedy jeste nervy budu mit, jestli projde dal Veronika, z kluku jsem zvedava na Safratu a Schneidera, ale showmana Mikulku mi uz nic nenahradi a pak jsem zvedava na vyvoj Esther a Martiny. K srdci mi prirostla Dominika, to je moje nahradni favoritka.

395
jjj
Reagovat

@Violete:
S tebou abych pořád něco googlil, protože jinak mi některý věty nedávaj smysl :-) Pár užitečných rad pro rozhovor s Leošem. Zamlč mu, že jsi princezna a za žádných okolností nezmiňuj své oblíbené koníčky. Raději pomlč o tom, že děláš rozhovor pro Panáčka. Někdy si totiž říkám, jestli Leoš občas nemá pocit, že by ti srdcaři na Panáčkovi přeci jen mohli víc hýřit optimismem a nadšením. :-)

396
Bezík
Reagovat

@jjj: Optimizmem a nadšením ? Tak tím se tu fakt hýří !!! :-D :-D

397
Violete
Reagovat

@jjj: Nektere informace jsou jen pro zasvecene, tak to spravne v undergroundovem spolku chodi ;-) To mas marne, jestli to Leos tady jeste cte, tak uz je v obraze.Vidis a zrovna jsem chtela dat dalsi mou nejoblibenejsi filmovou narazku, tak schvalne bez googleni . ‚Musis se rozvazat? Jdu spat. A jak se mam rozvazat. Jak chces. Jak? Do niceho se nenut.‘ Ostatne Habera v castinzich filmovymi narazkami primo hyril ;-)

398
Bezík
Reagovat

@Violete: :-D :-D Tuším že to začíná „Nemusíš se rozvázat?“ ale to je detail :-D

399
Violete
Reagovat

@Bezík: Je to mozne, uplne presne si to nepamatuji. Jinak nasla jsem uzasnou divozenku Loreen, jestli znate a zvlast doporucuji cas od jedne minuty, nepripomina vam to necobz letosni Superstar? ;-)

400
Violete
Reagovat
401
Monika
Reagovat

Cetla jsem clanek, ze pry jednotlivi soutezici se dozvi svuj verdikt hned po odzpivani nebo si budou muset pockat na verdikt. takhle to fungovalo uz v tom bunkru. A pak jsou ruzne zabery na jednotlive soutezici na konci minuleho dilu. Dle obou indicii tipuju nasledujici.

Z bab na podiu chybi Julie, Hana, Karin, Bara. Dochazim k zaveru, ze Bara s Julii postupuji okamzite po odzpivani do finale. Zbyle soutezici jsou rozdeleny po dvojicich a jedne trojici.
Klara s Ester, Diana s Lucii, Veronika s Martinou a Dominikou.
Z prvni dvojice imho postoupi Ester a Klaru poslou domu, z druhe dvojice urcite Diana, ale hapruje mi tam Lucie, nezda se mi, ze by ji vyhodily..to by pak znamenalo, ze z te trojice postupuji dve soutezici…martina v jednom zaberu neni vubec videt, tak bud jde do finale nebo rovnou domu a porota se rozhoduje jen mezi veronikou a Dominikou…

U kluku na podiu chybi Hrbacek, Timotej a Schreiner. Hrbacek jde imho rovnou domu, Timotej a Schreiner rovnou do finale. U Schreinera mam dokonce pocit, ze mu Ceky rekne, ze by to cele mel vyhrat. A pak jsou kluci na podiu rozdelene do dvojic, v jedne dvojici je vavra se Safratou a v druhe dvojici je fanta s Giovannim. No vzhledem k tomu, ze safrata je ve finale, vavra imho konci a z te druhe dvojice mezi Giovannim a fantou tipuju na postup spis Giovanniho.

402
jjj
Reagovat

@Violete:
Vážně netuším. A teď ty, schválně jestli bez googlení poznáš, kdo napsal tuhle nádhernou báseň.
Jmenuje se Slavičí závist.

Superstar je tu, jaká to sláva,
každý nadšeně jim mává,
co z úst jejich se line,
jaké to tóny libé,
a jaká to noblesa,
až srdce zaplesá,
slavíci závistí blednou,
zpívat tak chtěli by jednou :-)

403
Bezík
Reagovat

@Monika: No jestli je tvoje detektivní práce správná, věštím Tomáškovic TV přijímači krutý konec … :-D

404
Violete
Reagovat

@jjj: Tak dam jeste napovedu, v tom filmu hraji roli jablka a Brutus. Basen jsi napsal Ty po zhlednuti zahranicni verze Superstar ;-)

405
Monika
Reagovat

@Bezík: :-))) S vavrou se muze asi rozloucit, ale porad ma sanci na Fantu, mezi Giovannim a Fantou to vidim skoro stejne. Fanta bojuje i za preziti ovladace :-))

406
Bezík
Reagovat

@Violete: Loreen si pamatuju právě z té Eurovize, kterou obvykle ze záznamu ve zkrácené verzi masochisticky zhlédnu. Bohužel mám dojem, že je to dívče jednoho hitu, jak se tak říká …

407
jjj
Reagovat

@Violete:
Nevím, tak třeba Hra o jablko nebo Pravidla Moštárny, i když mi tam vůbec nesedí ten Brutus :-) Báseň jsem opravdu napsal já, ale inspiroval jsem se zde, tvůrčí myšlenky jsem čerpal z místního nadšení a optimismu. Proto je taky báseň tak dobrá, vydal jsem ze sebe všechno. Škodolibě jsem doufal, že budeš zoufalá projíždět databázi milionu nejlepších básníku, co máš v hlavě a pak se necháš zahanbeně poddat, ale ty seš holt dobrá a přišlas na to :-)

408
Violete
Reagovat

@Bezík: A ten tanec od prvni minuty, evokuje Ti to zpevaka ze Superstar? Presne jeho choreografie ;-)

409
jjj
Reagovat

@Joel:
Nějakou možnost volby ale na castingu mít musí, když taková Kamila zpívala svoji vlastní píseň, mimochodem dost povedenou. Možná jen měli někteří „nevhodné“ písně a museli si vybrat jinou :-)

410
Bezík
Reagovat

@jjj: Vidím že tápeš ve tmách :-D Tak ti dám ještě jednu nápovědu a teď už to musíš uhodnout, ten film je volně dle povídky Francise Scotta Fitzgeralda ;-)
Co se té básně týče, tam se nešlo splést ! :-D

411
Bezík
Reagovat

@Violete: Chmmmm, Ben ?

412
Violete
Reagovat

@Bezík: Kdepak, v letosni Superstar, tady hojne zminovany.

413
jjj
Reagovat

@Bezík:
Nic nemusím :-) Tak už ten název vyklopte, leze to z vás jak z chlupatý deky! :-)

414
Bezík
Reagovat

@Violete: V letošní SS tam měl nějakej zpěvák podobnou taneční chorošku ??? :-o Princezno ?! Že tys zase bumbala !!! :-D

415
Bezík
Reagovat

@jjj: Hele, musíš ! Nejsi královská princezna a střevíc ti nikdo nezaváže !!! :-D

416
jjj
Reagovat

@Bezík:
Jsem optimista, myslím, že přežiju i bez toho názvu. A ještě je tu naše princezna, spoléhám na ni, že mi udělí milost. Vznešená princezno, odlož pohár s vínem a začni konat! :-)

417
Tomáš
Reagovat

Tak s Vávrou se už loučím, já si říkal že takovýho zajímavýho, skvělýho a charismatickýho zpěváka přece tahle nemožná porota a produkce nemůže do Finále vzít. Nasere to hodně no o to víc, že to bude těsně před branami jako kdysi Jerguš. Stačil jeden krůček a už by tam byl. Ještě je ale možnost že by porota mohla poslat celou dvojice Šafratu i Vávru do Finále a druhou dvojici Fantu a Giovanniho kompletně vyřadit. Ale tomu moc nevěřím no. Tak se budu modlit aspoň za Fantu když Vávra to má spočítaný a když ani to nevyjde, tak už bude při živácích aspoň v klidu tak jako Bezik, u kterého je hezký jak moc mi to přeje. :-) Tím pádem budou mými favority ve Finále jen Šafrata a Timotej z nichž Šafrata je hrozně nevýrazný a Timotej zase až moc kontroverzní takže to tam asi daleko nedotáhnou ani jeden. Schreinera a Giovanniho nesnáším a oba mě nudí k smrti takže věřím že mi tyto dva kluky jistě naše neskutečně vkusná porota do Finále vybrala. :)

418
Tomáš
Reagovat

Myslíte že se mi Habera s Leošem a Čekovským složí na novou televizi? Každopádně jim teda pošlu účet. Měli by zaplatit škodu co způsobí.

419
Violete
Reagovat

@Bezík: Nejde o celou choreografii, ale o tanecni krok od casu 1.00, tak treba nekdo uhodne a jako vyhru nabizim, ze muze byt pritomen u rozhovoru s Leosem Maresem :-)

420
Violete
Reagovat

@jjj: Tak ja udeluji tedy milost a ten film je naprosty skvost od Sasi Gedeona Indianske leto a to jsem ho videla v situaci, kdy jsem Brutus naprosto nesnasela, jak se rika odrikaneho chleba nejvetsi krajic ;-)

421
jjj
Reagovat

@Violete:
Děkuji, v laskavosti a dobrotě nemáš sobě rovnou. Na rozdíl od Bezíka, který nemá sobě rovného v bídáctví, klidně by mě nechal tápat v temnotě navěky. Film jsem viděl, ale už hrozně dávno, skoro nic si z něj nepamatuju :-)

422
jjj
Reagovat

@Tomáš:
Určitě jo a přivezou ti ji sanitkou se zapnutou houkačkou, abys ji měl co nejdřív :-)

423
Bezík
Reagovat

@Tomáš: A těch pánů v bílých pláštích, co ji přivezou, těch se neboj ! To jsou instalatéři televizí ;-)

424
Bezík
Reagovat

@jjj: Jojo, „já jsem totiž tuplovanej kruťas !!!“ ;-)

425
Violete
Reagovat

Slyseli jsme Schreinera zpivat v soutezi v cestine? Tady je jeden duet jak ze Zimohradu https://m.youtube.com/watch?v=TEaER2tQxNI

426
jjj
Reagovat

@Bezík:
Jen pro úplnost dodám, že zajišťují i odvoz všeho porouchaného :-)

427
Violete
Reagovat

Narazila jsem na song Alex Hepburn https://m.youtube.com/watch?v=Wq8BqYus40A zajimalo by me, jak by se ho chopila Julia, ma na to hlas podle me.

428
Tomáš
Reagovat

@Violete: Ježiš ten Schreiner je tak strašně nudnej a nezajímavej, bez jakýkoliv vlastní invence. Proti němu měl i Chodúr obří charisma a to byl pro mě úplně anticharismatický. Toho si určitě produkce vezme do Finále. Ale kariéra po soutěži bude nulová, nic víc než ty jeho muzikály z toho nebude. Vávra to je aspoň zajímavej a originální muzikant, jeho kariéra bude rozhodně zajímavější. Nechápu že se po tom X Factoru neprosadil natolik že ještě musel jít do SS. Ale doufám že teď už to zviditelnění v SS bude stačit a že se mu příležitosti pohrnou i bez účasti ve Finále. Nebude to asi žádná hitparáda v tom česko – slovenském rybníčku pokud nezabrousí někam do zahraničí, ale originálnější než tenhle týpek bude vždycky. Škoda že produkce Novy a Markízy originalitu nechce.

429
Violete
Reagovat

@Tomáš: Ja bych i Vavru chtela do finale, treba tam maji jedno misto pro muzikanta.Fanta je take muzikalovy zpevak, ale me uplne nebavi, kazdy to mame jinak.Tak specialne pro Tebe duet Fanty https://m.youtube.com/watch?v=DDlXBwKpcMc Pro me ma Schreiner prirozeny a kultivovany hlas, Fanta to vice prizdobuje.

430
Kevin
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=0EDdH9kGMjM zajímavá část týkající se superstar začíná v sedmé minutě videa

431
Tomáš
Reagovat

@Violete: Podle mě se Fanta víc hodí do SuperStar než Schreiner, je to prostě takový zajímavější týpek a dovedu si představit že by se dokázal prosadit líp i mimo muzikály. Schreiner fakt jen na ty muzikály podle mě. Ale produkce určitě při své každoroční snaze kluky totálně zazdít vybere do Finále Schreinera, to je úplná jistota.

432
Ally
Reagovat

@Violete: Nebude ten tanec Mikulka, nebo komu tam říkali, že je jak nasunutý do čtverce :) jo a nebo Timotej , podle ukázek z dalšího dílu ?

Jinak s těma instalaterama televizí :) bych to moc nerozmazávala..aby s nimi totiž i nejela Monika do porodnice..drama musí být ..a nepřidal se k celé akci DJ Vlado :)
Ba ne, doufám, že Monika B. to zvládne celé v klidu..když jen dva díly.

433
Motylek
Reagovat

Indiánské léto skvost? Tak větší blbost už je jenom Jedna ruka netleská…. :-DD

434
Bezík
Reagovat

@Motylek: Tak „Jedna ruka netleská“ je poněkud nejedoznačně hodnotiltelný film se slabšími místy (scénář) ale i silnými místy (famózní Ivan Trojan), ovšem „Indiánské léto“ je pokud ne přímo skvost tak rozhodně hodně dobrej film.

435
Motylek
Reagovat

@Bezík: zapomněla jsem napsat IMHO – pardon… :-)

436
Bezík
Reagovat

@Motylek: Tak to je jasný, ne ? :-D Všichni sem píšeme IMHO ;-)

437
Bezík
Reagovat

@Motylek: A když už jsme u filmů, tak 5 tvých nejoblíbenějších ? ;-)

438
Violete
Reagovat

@Ally: Tak druhym tipem jsi se trefila a muzes jit se mnou na rozhovor, jestli mi ho Leos Mares poskytne ;-)

439
Bezík
Reagovat

@Violete: Timotej tančí ? WTF ??? :-D

440
Motylek
Reagovat

@Bezík: tak to je dobře, že je to jasné…. :-) to tu může napsat dalších x lidí, jak je to výborný film, ale mně to nudilo…. Pět filmů? to je moc těžké… :-D

441
Motylek
Reagovat

opravuju – mě

442
Bezík
Reagovat

@Motylek: Ale není, prostě nějakej průřez abych tušil, co se ti líbí ;-)

443
Violete
Reagovat

@Bezík: Byl tam presne ten pohyb smerem dozadu jako mel Timotej v ukazce, tanec muze mit ruzne podoby ;-)

444
Bezík
Reagovat

@Violete: Dobrá dobrá princenzno, beru v potaz, že Timotej i tančí. Předpokládám, že tančí podobně jako zpívá :-D

445
Violete
Reagovat

@Bezík: Autencita tanečního projevu je důležitá, pokud člověk najde svůj výraz v pohybu a je v souladu s jeho vyjadřováním, tak je to krása. Třeba každý má svůj typ chůze, třeba Patrick Swayzee byl naprosto specifický i tím, jak chodil, byl výborný tanečník, ale ta chůze o tom ani nebyla, byl prostě svůj. Jednou jsme měli na hereckém workshopu sledovat lidi v ulicích a pak zreprodukovat jejich pohyb, bylo až fascinující, co někteří lidé mimoděk třeba na zastávce dělají. Proto mně přijde naprosto špatně, když porotci někoho přeučují, soutěžící by se při zpěvu měl cítit přece pohodlně. Teď jsem si ještě vzpomněla, že Timotej na začátku duetu stál vzadu a až pak se přiblížil k Hance, podle mě tam bylo něco špatně i ve vztahu k němu, není to tak černobílé.

446
Motylek
Reagovat

@Bezík: žádný průřez neexistuje…, , přemýšlím, co by mě vystihovalo…, abys pochopil jaký jsem cvok…, tak třeba knížka Ready player one…, a když to zfilmovali, tak jsem se na to šla do kina podívat… :-) No jinak – kdybys chtěl místo filmů vyjmenovat hry na tabletu, to by asi bylo snadnější… :-D a ty bys tu napsal svojich pět filmů, jo? tak dej…

447
Ally
Reagovat

@Violete: No vida :) Rozhovor s Leošem Marešem až tak ? A tak vlastně byly tu i výhry cesta kolem světa , pokud si pamatuju ? :))
Což o to já mám pro worhoholiky a nadšence docela slabost ..velmi praktické do života:) ..takže bychom se možná o čem bavit měli ..ale asi lepší tip je náš zdejší guru a chodící encyklopedie Supestar..?:)

448
Bezík
Reagovat

@Motylek: Ale jo, zkusím nějaký vzorek mé brožované filmografie :-D

Jim Jarmusch – Dead Man
Peter Greenaway – Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
Carlos Saura – Starý dům uprostřed Madridu
Ingmar Bergman – Fanny a Alexandr
Jim Jarmusch – Paterson

Hry mi nic neřeknou, vůbec žadné nehraju takže vím kulový :-D

449
Violete
Reagovat

@Bezík: Tak přidám také pětici filmů, připomněl jsi mi toho Jarmusche Paterson, někdo to třeba nechápe, ale mně to přijde geniální, ale další moje srdcové záležitosti Lola běží o život – Tykwer, Muriel se vdává – P.J. Hogan, Fontána – Aronofsky, Svůdná krása – Bertolucci.
@Ally: Ale ten rozhovor je samozřejmě o něco reálnější než ta cesta kolem světa. Mohla bys třeba fotit, kdybys chtěla, ať to máme pak s celou parádou :-)

450
Violete
Reagovat

@Motylek: Přidám ještě nějaké hry, které mě dříve bavily: Syberia, Tunguska, Runaway, Mafie, Polda. A nejvíc asi jízda v Mafii, vybrat si na ulici auto a projet se :-)

451
Motylek
Reagovat

@Bezík: díky, pěkné tipy…,….. to bych se na to ráda podívala… Jsem to nějak tušila, že to bude něco takového…. asi znáš film Zálesák /1966/, to se mi líbilo…

452
Motylek
Reagovat

@Violete: tak dřívější hry si názvy až tak nepamatuju, já jsem svého času hrála Hospital, to mě bavilo dlouho, po nevím kolika letech udělali The Hospital II, mám to stažené, ale nerozjelo se to, tak to nemám vyzkoušené…, a teď hraju prakticky jenom designové hry, a zabírá to neuvěřitelně času, takže si nadávám, ale je to závislost…, nemám na nic jiného čas… :-DDD /dělám si srandu/…

453
Sa. I.
Reagovat

???
Zlatej Tomáš ;-)
:-D

454
Inbezka
Reagovat

@Sa. I.: Přesně tohle mi také napadlo:-)))

455
libena
Reagovat

@Sa. I.: yes, nerozumím řeči jejich kmene ;-)

456
Sa. I.
Reagovat

@libena:

Úsporný dialekt mého kmene byl o zaplevelené zahrádce, kde už není vidět na okrasné květiny ;-)

457
Motylek
Reagovat

@Sa. I.: jak se vzbudí, hned to začne psát všechno dokola, vzpomene i Piňáka a Jerguše, a na plevel si ani nevzpomeneš…. :-)

458
Sa. I.
Reagovat

@Motylek:

Jj :-D

459
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: Aj, vidím že budeme pravověrnými superstáristy ostrakizováni a vykázáni na smetiště dějin :-D Ale ruku na srdce, fakt letos ještě SS někoho zajímá ? ;-)

460
jjj
Reagovat

@Sa. I.:
Už jsem se lekl, že na mou báseň přestalo být vidět! Hezké přirovnání, potěšilo mě, ale já ji neberu jako okrasnou květinku, spíš jako slunce, které shora ukazuje všem cestu. Nebo jako maják na rozbouřeném moři, který navede zbloudilé správným směrem. A tuším, že váš kmen je přesvědčen, že k vám skrze ni promlouvá samotný Manitou.
Nebyl bych ale na ně tak přísnej, jsou to jen děti a chtějí si hrát :-)

461
Motylek
Reagovat

@Bezík: a to je vše DJjova vina, kdyby si pohl s rekapem, tak se mohli nahrnout na novou stránku a tady už by ty naše noční pi*ovinky nikoho netrápily… :-D
a jestli se někomu stýská po Tomášovi, myslím, že bych to už dokázala psát za něho…

462
Motylek
Reagovat

@jjj: no jo no…, povedla se Ti, jsem samou závistí zbledla… , honem jsem chtěla něco taky stvořit, ale už mám strach… :-D vím že to tu zapleveluju už roky, zatím mi to procházelo… :-*

463
Bezík
Reagovat

@Motylek: Jojo, viník je jasnej !!! :-D Nicméně netušil jsem, že to bude tak vadit, do neděle se prakticky nic neděje a trávit tu čas hlubokomyslnými úvahami jako „projde ten Timotej do finále nebo ne ?“, „Je ta Bikárová opravdu tak vypatlaná jak se zdá nebo ještě víc ?“ či „rozhoduje o postupujících Leoš nebo Habera ?“ by mi přišlo poněkud fádní ;-)

464
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

U některých pořadů mě více baví diskuse než pořad samotný, proto sem často nakukuji, ale už jsem se poněkud ztratila v překladu 🤓
Rozhodně nejsi zatracen, Bezíku, na Tvoje další šťouchy do Superstáristů se vyloženě těším ;-)

465
Violete
Reagovat

A vite nekdo, co se bude zpivat za pisnicky v nedeli? Take si rikam, jestli by nemela Nova zvysit vekovou hranici pro soutezici nebo zacit delat Superstar senior, nektere to vyslovene nici a ani se nedivim, kdyz je soukaji do veci, ktere nechteji od obleceni pres zpusob prezentace az po vyber pisne.

466
Bezík
Reagovat

@Sa. I.: No dobrá, uznávám že třeba knihu „Babička pozdravuje a omlouvá se“ tu asi každý nečetl :-D, ale jinak ? Celkem i k tématu a kromě toho snad už jen filmy …. nekoukáš na filmy ? ;-)

467
Bezík
Reagovat

@Violete: No vida, princezna provedla hlubokou vnitřní sebekritiku a jde nám SS příkladem !!! ;-)

468
jjj
Reagovat

@Motylek:
Asi jsem ji napsal moc dobře, měla rozdávat pouze radost, no ale vidím, že mi ji všichni spíš jen závidí :-) Mohla bys aspoň napsat, komu fandíš, předpokládám, že stále Báře :-*

469
Violete
Reagovat

Když chcete Superstar, máte ji mít :-) Je tu někdo, kromě Tomáše, kdo ještě fandí Fantovi? Četla jsem, že když nejsou v provozu divadla, tak Fanta rozváží na brigádě balíky a roušky. Na divadle jsem ho neviděla, ale chystám se na Vodu (a krev) nad vodou, kde zpívá.

470
Violete
Reagovat

A viděli jste Fantu v Talentu? https://www.youtube.com/watch?v=YSNM1PwOpQA Celkem slučně rozdováděný tanec, ale prostě nemohu si pomoct, v hlase prostě nic zajímavého u něho neslyším. A mimochodem líbí se mi heslo, co má na tričku, Some heroes have no face.

471
Motylek
Reagovat

@jjj: ano, stále fandim Baru, ale to co na ně nastraší ti stylisti, to jsem byla zhnusena…, naprosto out.., nedokázala se na zpěv vůbec soustředit…, to co píšeme furt dokola – vezmou si je do parády, udělají z nich ustrašené králíky, otřesná vizáž, boty hrůza…., nesmí mít zavřené oči, a tak pořád dokola… Ustála to…, ale nevěřím ani tomu, že by nějakou přípravu podcenila, to už zas vidím, že to musela povinně říct na kameru – přece tam neřekne, že se cítila jak blbec….
Ale co mě překvapilo – že bych nerada, aby vypadl Timotej…, on tam zajišťuje zábavu, vždycky se na něho těším, jak zas bude kroutit pusou… / a dělat ouuuuu, ouuu/

472
Motylek
Reagovat

Ještě dodávám, že Mikulka se mi líbil celkově, ten mi tam bude chybět, mohl to ještě rozjet…, ale to by se tam o ně musel starat někdo jiný…. , a taky nevím, zda tito mladí poslouchají Žbirku, podle mě ne…, a vzpomínám si, když jsem ho já poprvé uslyšela v rádiu, tak jsem mu nerozuměla nic, myslela jsem si, že je to nějaký polský zpěvák… až časem jsem mu trochu přišla na chuť…, ale taky poslouchám něco jiného…

473
Ally
Reagovat

Já už si taky říkala, že nás za ty off topic témata všechny admin vyhodí :) No ale 500 příspěvků je třeba dosáhnout za každou cenu :) Pokud se Tomáš nebo DJ Vlado nevzbudí, jsem ochotna napsat maturitní práci v požadovaném rozsahu na jedno z témat uvedených Bezíkem..:)

@Violete: Jak víš , že fotím ?:) No fotím, baví mě to, před pár lety jsem byla i na kurzu..ale portréty jsou zrovna podle mě nejtěžší, tak tu určitě taky budou lepší kandidáti :)

474
Violete
Reagovat

@Motylek: Mikulka je prostě nenahraditelný, u mě měl jasné místo do finále.

475
Violete
Reagovat

@Ally: To je super přístup, zvedáme počet příspěvků, tak to by spíše chtělo odměnu, ne? :-) Třeba prohlídka zákulisí Panáčkem, ale když je virtuální, tak to máme smůlu. S tím focením jsem to zkusila, když jsem dělám rozhovory, tak jsem měla fotografa. Z toho se nevykroutíš, já bych chtěla na focení Tebe :-) Nebo se můžeme prohazovat. Fotím během své práce i větší akce, ale je fakt, že zachytit správně lidi je někdy problém a také nezvládám současně vstřebávat přednášky a fotit. Nejsem ještě tak multifunkční.

476
jjj
Reagovat

@Motylek:
Souhlas, na Báře se stylisti vyřádili a třešničkou na dortu byl ten drdol. Někdo je k těmhle experimentům jak stvořený, např. Karin, k Báře se ale hodí civilnější vzhled. Třeba tady v té písničce se sestrou se mi vzledově líbí víc:
https://www.youtube.com/watch?v=eOHAtml2oFc

Ty ouuu na konci slok mě na Timotejovi taky baví. A spolu s tím, jak se u toho tváří jak ten největší umělec pod sluncem, by podle mě mohl mít mezi klauny našlápnuto na zářivou kariéru. Mě by vlastně pobavilo, kdyby to celý vyhrál Timotej, jak by zaseli, tak by sklidili :-)

477
Sa. I.
Reagovat

@Bezík:

„Babičku, co pozdravuje a .. “ jsem nečetla, ale „Muž jménem Ove“ a „Stoletý stařík, co vyskočil z okna a zmizel“, ti mě jednu dobu hodně dostali ;-)
Když už mimo mísu, tak koncem týdne má začít 2. řada islandského seriálu „V pasti“…
Zpět k tématu – nad všechny čnícího a jediného favorita na titul SS 2020 nemám, podkandidátů několik, bohužel i z řad odpadlíků. Mám to letos takové nějaké rozmělněné, navíc mě poněkud denervuje respektive irituje ;-) již vícekrát zmiňovaný styling, který tu omladinu, bych řekla, až znásilňuje :-/

479
Lukša
Reagovat

@Violete: Neověřený seznam písní je na Wikipedii. V historii je pro zájemce i seznam (ne)postupujících, ale spíš je to jen editace vandala než seriózní info.

P.S. Ať už to pravda je nebo není, tak to tu nešiřte, ať zůstane aspoň nějaké napětí :-)

480
Violete
Reagovat

@Sa. I.: V pasti je fantastické. A ze severské literatury doporučuji Literární spolek Laury Sněžné. Jinak tahle diva z Voice Karise Eden se mi moc líbí https://www.youtube.com/watch?v=M1iW0ZyNUAQ

481
dolores
Reagovat

@Lukša: slubujem, ze to tu nebudem sirit :-D

ale niektore songy sa lahko daju rozpoznat v TV uputavke .,..

ja som asi fakt uz vykopavka, ale ten song, co ma Michal som este nepocula, ale dobry je, paci sa mi :-)
detto Mirai pre Vavru, tiez vobec nepoznam, no nic moc… chudak Matej co to vyfasoval

482
Monika
Reagovat

Pokud je ten seznam na wiki pravdivy, tak je videt, ze nekteri dostali naprosto odstrelujici vybery a Matej je mezi nima. peknej hnus ten song. Az to zjisti Tom, ten bude nadavat :-)

483
Annie
Reagovat

Na instagramu superstar uz je ukazany, co kdo bude zpivat, ale jen par soutezicich, s wikipedii se to moc neshoduje

484
dolores
Reagovat

ved aj Barbora s tym disco hitom zo 70th ma co robit aby konkutovala dievcatam, co maju sucasne megahity … to uz v poradi druhy song ma z historie popu :-D

485
Michaela
Reagovat

Matej zpiva Mercy od Mendese.

486
Sa. I.
Reagovat

@Violete:

Bravo, Karise – černošský filling s modrýma očima ;-) Dík za link* Měla jsem husinu.
Z lehčího žánru mezi hodně mladými sleduji už dost dlouho kariéru holčiny s balkánskou krví, která si už v 15 letech podmanila nejen Londýn – Dua Lipa. Měla štěstí i na inteligentní rodiče, kteří jí umožnili všestranný talent rozvíjet – studovat atd. Její „temný pop“, který si sama skládá a píše texty, mě baví. Krásná holka s mnoha dalšími dary. Ta se fakt povedla :)

487
dolores
Reagovat

@Michaela: tak to je ina kava pre neho – postupovy song
….. a vlastne aj Klara ma od Beyonce If I Were A Boy …takze Luksa si to tam vo wiki edituj

488
Lukša
Reagovat

@dolores: To je tak, když člověk věří anonymním účtům :)
Je tu ještě někdo, kdo se nezapojil do Panáčkovské ankety aktivity? Pokud ano, tak šup přidat svou odpověď, výsledky budou tak do týdne https://forms.gle/GWgYGTZJ7qJT8L8j7

489
nofux
Reagovat

Tady čerstý rozhovor se Šepsem kde se částečně vrací i k Superstar a osvětluje trochu zákulisí a názor na produkci, pro nás tady asi nic překvapivého :)
https://www.expres.cz/celebrity/michal-seps-superstar-rozhovor-co-dnes-dela.A200512_163850_dx-celebrity_lare?zdroj=sph_expres

490
Dena
Reagovat

@Sa. I.: to v pasti nekde na cz? lebo prave je to pozerala minuly rok original:-) skvely serial

491
orchis
Reagovat

@nofux: Šeps mi na nových fotkách připomíná arabského teroristu :-)))

492
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Tak pojmenování temný pop neznám, pořád se někdo učí, ale tak možná by se Ti mohlo líbit The xx https://www.youtube.com/watch?v=yoj2I6ZJLx8 Taková až atmosférická hudba. Možná ještě tohle australan Chet Faker https://www.youtube.com/watch?v=aQZDyyIyQMA Tenkrát jsem stála na Colours of Ostrava úplně hypnotizovaná jeho hudbou.

493
Violete
Reagovat

@Sa. I.: Tak pojmenování temný pop neznám, pořád se někdo učí, ale tak možná by se Ti mohlo líbit The xx https://www.youtube.com/watch?v=yoj2I6ZJLx8 Taková až atmosférická hudba.

494
Violete
Reagovat

Možná ještě tohle australan Chet Faker https://www.youtube.com/watch?v=aQZDyyIyQMA Tenkrát jsem stála na Colours of Ostrava úplně hypnotizovaná jeho hudbou.

495
Sa. I.
Reagovat

@Dena:

„V pasti II“ na ČT 2 v pátek od 21,45 dávají první dva díly z deseti hned po sobě. 1. řadu mi dala kamarádka celou v originále na flashce a sjela jsem to na dva tahy celé, jak mě to chytlo. Jeden díl jsem zkusila pro změnu s dabingem z archívu, ale není nad originál.
Omluva nezasvěceným*

496
Johanka
Reagovat

@nofux: rozhovor zajímavej, asi tak nějak si to představuju, že to pořád probíhá ( a možná ještě hůř), škoda, že mají tu potřebu se soutěžícími tak manipulovat a připravit je tím o originalitu!
Koukám, že to tady hodláte dotáhnout do 500. – tak taky přispěju trochou do mlýna :-))

497
Johanka
Reagovat

@Violete: tiše závidím, že jsi viděla naživo, tenhle Chet Faker hodně dobrej!

498
Violete
Reagovat

Byl úžasný, ale to je na Colours of Ostrava standard, že si tam vždy někoho zajímavého objevím. Tak ještě přidám jeden objev Elisapii https://www.youtube.com/watch?v=9fLtMcVPDVM taková šamanka a navíc tenhle název písně přesně vystihuje, jaká chci být Wolves Don’t Live by the Rules. Tohle je označováno za dream pop, ale mně spíše přijde, že při zpěvu trochu čaruje :-) Někteří zpěváci prostě mají tu schopnost vtahovat posluchače do svého prostoru.

499
dolores
Reagovat

@Lukša: tak vidim, ze si pomazal aj to co bolo spravne, … Dianu si mohol kludne nechat, to je jasne aj z uputavky ze to bude Adele a hello, rovnako je to jasne aj u Dominiky, ze ma Ellie Goulding – Love Me Like You Do, aj Barbora tiez takmer isto ze Gloria Gaynor – I Will Survive
…a kludne dopis aj Karin, ta ma Lady Gaga – Million Reasons

500
Bezík
Reagovat

@Violete: Princezno, princezno, Elisapie je fajn ale je to fakt mizerná znalkyně přírody. Vlci mají takových „rules“ … musí, protože jinak by nepřežili a nejspíš se pozabíjeli. Všechny smečkové šelmy mají spoustu pravidel ;-)

501
Monika
Reagovat

Vypada to, ze nejvic zavali Bara, Julie a Schreiner tedka v nedeli. vsichni tri postoupi rovnou do finale hned po odzpivani. Schreinerovi dokonce Ceky rekne, ze by to mel cele vyhrat. Aspon si to teda myslim na zaklade ukazek na priste. Hana s Karin hnedka vyleti, Karin rekne Patricie, ze si vic vsimala tech rozparku na satech nez jejiho zpevu, aspon to teda vypada na ni. A pak prijdou nejake dvojice, tipuju rozstrely.
safrata x vavra : safrata finale, vavra jde domu.
Hrbacek x Timotej: Timotej finale, Hrbacek jde domu
Fanta x Giovanni: tady nevim ale vsadila bych spis na Giovanniho.
Klara x Ester: tipuju ester finale, Klara domu
Diana x Lucka: tady asi chteji nejake dramo, vubec neverim, ze by Lucie vypadla, asi nejaka vyjimka v systemu :-))
Dominika x veronika x Martina: tipla bych postup Dominiky

502
dolores
Reagovat

dalsi do playlistu:
Jan Fanta : Elton John – I’m Still Standing

503
dolores
Reagovat

@Monika: ako si nato vsetko prisla,… a ze Martin postupi hned a ze mu to Ceky povie, ved to nemusel jemu… alebo vylucovacou metodou ?
a Julia sa tam len tak mihne….
Bikarova moze kludne aj vypadnut, nic nie je iste, hoci u nej malo pravdepodobne

504
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku :-) Tentokrát čtěte až do konce, jelikož v samém závěru vás čeká překvapení :-)

505
Monika
Reagovat

@dolores: tenhle clanek je dulezitej https://superstar.markiza.sk/aktualne/1997020_posledny-supervyber-sa-blizi-fatalne-chyby-aj-dokonale-vystupenia?fbclid=IwAR1RY5gEgv2q28ItFyqSud6GckaxiA5BW0scWZdTH0NvweIqZqYDxy2vvWE

zejmena veta….Niektorí sa svoj verdikt dozvedia hneď po odspievaní, iní budú musieť počkať, kým všetci odspievajú.

kdys si pustis ukazky na priste z minuleho dilu, tak na konci stoji baby Diana s Luckou, Klara s ester, Dominika s Veronikou a martinou. Chybi Bara, Hana, karin, Julie..tyhle ctyri jsou jmena tech, ktere se svuj verdikt dozvedely hned po odzpivani….bud ze postupuji nebo v soutezi konci….bara s julii urcite pujdou hned dal, hana s karin urco pujdou hned ven…odpovida tomu i ta hlaska patricie, ze se vic koukala na rozparky na satech…to nemuze byt nikdo jinej nez karin

506
dolores
Reagovat

@Monika: ano citala som ten clanok aj tvoj prispevok z minula, ides nato logicky, napr. u Karin to aj ja tak vidim…ale niekedy logika nezafunguje … napr. Bara ani Julia to nemaju iste, ten verdikt hned po odspievani mohol byt pre niektoru z nich aj negativny … a preto na konci mohla postupit Diana s Bikarovou
a co ten martin ?

507
Monika
Reagovat

@dolores: jako jasne mas pravdu, ze verdikt mohl byt zaporny, to jsem si tam uz vlozila sama :-)) Jiste je jen to, ze bara, Julie, karin a hana znaji svuj verdikt hned po odzpivani.

u Martina mi to prijde jasne, je to jediny kluk, ktery zna svuj verdikt hned po dozpivani. A pochybuji, ze by to ceky rekl nekomu koho neposlou do finale okamzite po jeho vystoupeni. A pak jsou dvojice safrata x vavra, fanta x giovanni, timotej x hrbacek. A opet se domyslim, ze postoupi z kazde dvojice jen jeden z nich.

508
dolores
Reagovat

@Monika: ano , tak chalanov je 7, mohlo by to tak byt… ale nemusi :-) nakoniec moze postupit aj 5 chalanov ….(ale je to asi sci-fi, ze Tome ? :-D)
Ceky toho pocas hodnotenia nahovoril… aj tak to napokon bolo tak, ako chcel Habera… no uvidime, ved do soboty vecera mas uz len 3 dni :-D

509
Peterfaugs
Reagovat

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register – you will not REGRET it https://bit.ly/3bmdTRH

510
Bejčice
Reagovat

Krásné odpoledne všem, předem se omlouvám za svůj příspěvek, jelikož jsem si vědoma svého hudebního hluchu, ae… mě se soutěžícím odzpívaná písnička prostě buď líbí a nebo ne, tedy to provedení, zpěv, ne písnička samotná :-) Takže pro mě bude výhrou to, pakliže nepostoupí slečna Křížková, ehm Křížová. Její arogance a nesympatičnost můžu srovnat možná jen s tou Timeovou. Ale ten mi zní aspoň zajímavě a je pro mě zapamatovatelný a výjimečný, co se hlasu týče. Trošku škodolibě lituji toho, že si ti dva neměli šanci střihnout spolu duet. To by bylo hotový Star Wars jejich eg :-)

Přidat komentář