Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Začala SuperStar

16. Únor 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

css6Prostor pro Vaši diskuzi

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 64
1
Valamin
Reagovat

První! :)

2
JanaH
Reagovat

Díky!
Kdybys ještě mohl být té lásky a „pozametat“ vedle… :-DD

3
Prochor
Reagovat

Když vešla krasavice Karin, tak bylo zajímavé sledovat vilné pohledy porotců:-)

4
Valamin
Reagovat

Marina Laduda, už zase, ach jo, X-Factor stačil.

5
Pattrick
Reagovat

Ta Pagáčová je fakt zlo.. absolutně nejhorší porotce za celou řadu talentových soutěží, protivná, afektovná, nepříjemná..

6
Prochor
Reagovat

Já bych zhodnotil, že Habera chvílema neintonoval a na další postup to není.

7
VojtaP
Reagovat

Ajaj, moje téměř 6 let stará noční můra Marina Laduda is back! To si ti, co nesledovali poslední X Factor fakt nezaslouží. Za těch 6 let moc pokory a vkusu nepobrala. Bohužel…

Jinak show i porota mi přijdou zatím v pohodě, i když nejvíc to zatím táhnou pánové. Vypadá to, že Leošovi tato poloha sedne víc, pořád může vtipně glosovat a ještě může u toho hodnotit soutěžící.

8
Prochor
Reagovat

Na FB budí absolutně největší pozornost kámoš Elišky Ruskové Timotěj:
https://www.facebook.com/SuperStar2020cz/

9
plch
Reagovat

Letos prvně zpívají všichni s hudebním doprovodem. Konzervativně mi to vadí ;-) Porota mě letos ničím nedráždí, jen mi mezi nimi chybí víc vtipnýho jiskření. Soutěžících kandidátů na trapáka roku je letos silná převaha, ale jsme teprv na začátku… a třeba bude líp?

10
libena
Reagovat

no je už skoro konec a tak si říkám, kdy a kým naplní to divadlo? zatím nic moc

11
bobina
Reagovat

Alice – jooo!

12
libena
Reagovat

@bobina: jj, nádherný hlas. super

13
Monika
Reagovat

Dneska teda katastrofa, plejada exotu a pesaku hvezdne pechoty. Zacinam mit velkou obavu, ze bude velka nouze o skutecne talenty. Tolik prostoru takovym mamlasum. Porota, no pet lidi je proste moc, total ujetej napad, nez se vsichni vyzvejknou, to je dobaaaa. Pak prezentuji jen hrstku lidi. V porote je za me v pohode jen Habera a ten Slovak, neutral Mares a damy mi lezou na nervy obe. Dneska jenom Alice, zbytek vubec a nechapala jsem ty ovace nad tim kamosem Elisky. vzdyt vic recitoval nez zpival.

14
Prochor
Reagovat

Novinka v superstar – porota pustila do divadla někoho, kdo pouze repoval. V minulosti si vždycky ověřila ještě jestli má hlas a umí zpívat.

15
Monika
Reagovat

@Prochor: Prave proto si myslim, ze letos budou mit vubec problem to divadlo naplnit. Ocekavala bych, ze do prvniho dilu daji topku, aby lidi prilakali k televizi a ne ze to vyplni exoti, az na velmi male vyjimky.

16
Patrik
Reagovat

@Prochor: tak ona je jiná doba rapeři jsou v dnešní době popularní a lidi to vyžadují , muze vypadnout hned v divadle i nemusí a muzeme mit rapera v live show proc minulý rok v italskem x factoru taky vyhral raper a byl bombastický

17
anonym
Reagovat

Pagáčová tragická postavička. Jestli je tak sjetá z 10 let účinkování v Ulici, nebo je to její „přirozenost“ neposoudím. Ona měla husinu ze zpěvu, já z jejího projevu. Napřed pohledem zkontrolovala okolí, jak reaguje, a pak se trapně vymáčkla. Pěkná ženská to sice je, ale ani herečka, ani zpěvačka není.
Mareš ať si komentuje, ale ne v porotě, další trapnost. Zřejmě se nedostává do poroty materiál a bere se co se dá.
Líbila se mi nosatá holka a pokud jsem zavřela silně oči, abych neviděla, tak kámoš Elišky.

18
Prochor
Reagovat

@Patrik: Dobře ale nemůže repovat v každém kole. Bude muset zpívat a chyba je, že porota vůbec neví, jestli to dokáže a pustila ho do divadla. Tahle soutěž by měla být fér. Takže když požadují zpěv od každého, tak proč u něho ne?

19
anonym
Reagovat

@Prochor: Protože měl silný životní příběh. V podstatě si myslím to, co ty a pokud zpívat neumí, tak vyletí :-)

20
libena
Reagovat

včera to skoro vypadalo, že běží světoslovenská superstar, ne československá…

pět porotců je opravdu hodně, dámy jsou slabé, monika je lepší, patricie přehrává

raper si mi líbil, nic proti – na slovensku jsou rapeři o mnoho víc populární než u nás, je to holt trend…že ale měl otce roku co??? o co mu šlo?

a když už jsme v pěveckých reality show, musím připomenout smutnou událost – r.i.p. caroline flack :-((((

21
Prochor
Reagovat

@Pattrick: Mně pobavil jeden dotaz na FB: Proč není v porotě Miloš z Ulice ?

22
Prochor
Reagovat

@anonym: To je fakt – pravda se ukáže hned jak začnou zpívat. Na druhou stranu jeho otec ho na rozdíl od nás zná. Takže má možná obavy, že synkovy soutěž na psychice nepřidá.

23
anonym
Reagovat

@Prochor: Můžu odpovědět? Protože píše básničky. Ale hodila by se tam citlivá Verunka z Loučky :-)
Určitě táta synka zná líp, než celá porota dohromady a už teď je z toho špatný, co bude dál. Ráda se nechám překvapit, ale aby jeho účinkování nebylo směřované jen na ten jeho smutný příběh.
V minulé Superstar byla Pošta, spravedlivě neprošla výběrem.

24
Mila1
Reagovat

Všechny zdravím :-)
Pár poznámek k včerejšku:
1. Habera mne zklamal – nadržování průměrně zpívající missce, trapná poznámka k velikosti nosu jedné soutěžící, která na rozdíl od missky zpívala výborně, jeho prezentace písničky Shallow..
2. Z porotců se mi moc líbilo pragmatické hodnocení Leoše a Moniky.
3. Co tam proboha dělá Patricie? V Ulici jsem ji tak nějak brala, patřila tam, ale aby hodnotila zpěváky?
4. Timotěj – když jsem zavřela oči, tak příjemný chrapláček. Nemusel tam dávat ty ouou ozdoby. Jsem zvědavá, jak se popere s rychlejšími kousky a v češtině.
5. Pro mne nejlepší výkon večera Alice.
6. Rapper – příběh fajn, ale myslím, že jeho táta dobře ví, proč ho v Superstar nechce. Nepřijde mi, že kluk je z depresí venku a taková zátěž jako tahle soutěž je, dokáže s citlivými jedinci pěkně zacvičit.

25
Prochor
Reagovat

Na Timotejovi je zajímavý, že podle toho, co říkal nešel do superstar aby se živil hudbou nebo vyhrál ale aby se ukázal před bejvalkou, která mu zlomila srdce. Přitom má ale krásný hlas a potenciál dostat se dál než ti, kteří berou zpívání a sebe velice vážně.
Jinak ještě mně zaujalo, že Eliška se udělala za blondýnu. Co ty mladý holky blbnou? Poprvé mi to vadilo u Emmy, která byla jako zrzka hezčí.

26
Bizuna
Reagovat

@Prochor: Prvoplánová hra na city

27
Tomáš
Reagovat

Ahoj všichni. Tak z prvního dílu je pro mě jasně nejlepší Timotij. Velmi zajímavá barva hlasu, myslím že by mu mohly sedět i o něco tvrdší styly než ten slaďák co zpíval. Navíc velmi dobrá image a je na něm znát že pobýval v zahraničí. Prostě zajímavý týpek co se do SS hodí. Ale nevím nevím jestli může získat větší sympatie diváků po tom jak v posledních letech padají v SMS hlasování kluci na hubu, spíš asi bohužel ne. Může z něj být klidně i finalista ale na vítězství to nebude asi ani omylem, spíš vypadne předčasně jako Jaro Smejkal nebo Richard Chovan, které mi tak trošku připomíná. Pak mě zaujal Mikuláš, kterého tu ještě nikdo nezmínil. Jasně plyšák pro pubiny, zpěv hodně nedokonalý ale potenciál v něm rozhodně je a dalo by se s ním pracovat. Navíc když vidím kdo všechno je u nás v ČR dnes úspěšný, tak myslím že technická stránka zpěvu rozhodně dokonalá být nemusí aby se člověk dokázal prodat. Možná už mě taky po všech těch dívčích vítězkách averze na Harichy a jim podobné úplně přešla a budu rád za každého kluka kterému se bude v SS dařit. Pro mě zatím Timotij a Mikuláš největší sympaťáci tohoto dílu a ještě ten raper mi vůbec nevadil ale ten se tam asi moc neohřeje. A Alica? To je velmi hezká holka ale bohužel ten její quirky hlas to je úplně přesná kopie hlasu Emmy, vybrala si song který Emma v SS taky zpívala a dokonce u toho dělala i úplně stejná gesta rukou jako Emma. Takže bohužel tohle můj šálek kávy fakt nebude. Ale je dost možné že právě ona může mít dost velké šance na vítězství. Je to slovenka, je to baba a ten její styl a pojetí, to je přesně to co tahle soutěž a její produkce v posledních letech neustále dokola hledá. Já bych chtěl ale letos už úplně jiného vítěze odlišného od těch předchozích ale myslím že se už asi nikdy nedočkám. V tuhle chvíli po prvním dílu by se mi jako vítěz líbil Timotij ale doufal sem ve výhru chlapa v SS před dvěma lety, loni ve Voice a stejně to zase ani jednou nevyšlo takže letos jsem už skeptik a myslím že chlap to už nevyhraje nikdy. Ale stejně se na ty soutěžící a další díly strašně těším.

28
anonym
Reagovat

@Bizuna: Souhlas, on celkově přehrával co se týká projevu. Ale když jsem zavřela oči, docela dobře se poslouchal :-)

Životní příběhy lidi zajímají a berou je, proč toho nevyužít a když není nic lepšího, tak rychle splašit alespoň nějakou ženskou, která zklamala jeho srdíššško.

29
Bezík
Reagovat

Alice hodně dobrá, zbytek nezaujal. Snad se ještě něco urodí.

30
Bezík
Reagovat

Ještě k porotě, Leoš je tam hodně osvěžující, Habera už vyloženě otravný. Co se týká těch dam, uvidíme jak se vyloupnou. Nic moc ale čekal jsem to horší.

31
Tomáš
Reagovat

Ještě mi nepřišla úplně marná Karin, něco na ní je ale je to spíš takový průměr. Možná to bylo i tím že zpívala chytlavý song. Dominika s ponožkama má dobrou barvu hlasu ale celkově mě moc nezaujala, i přes ten nos mi přijde nevýrazná. Navíc pro mě vyloženě špatný výběr písně. Ještě ten missák nebyl špatný, výšky fakt nedal ale celkově barva hlasu nebyla vůbec špatná. Já bych ho dál pustil protože na těch výškách se dá zapracovat ale co už no.

A ještě k porotě – nevadí mi skoro nikdo, Habera a Čekovský jsou profíci, Leoš to odlehčuje a Monika mě příjemně překvapuje protože se zdá že ví o čem mluví a projevuje se inteligentně. Fakt za těch 10 let od její SS dost dospěla a posunula se dál. Jen ta Patricie tam je podle mě jenom do počtu, ta je zatím úplně zbytečnou porotkyní a když už tam nacpali někoho z Ulice, měli tam dát radši toho Miloše nebo Bedřicha. Ještě jsem hodně zvědavý na to kdo bude SS moderovat.

32
Mila
Reagovat

Patricia a Monika – proboha, proč jsou pokaždé tak zmalované? Jsou to hezké mladé ženy, ale to nalíčení z nich dělá b…..dámy. Nevkusné. Jako porotkyně nic moc- Patricia mimo, Monika o málo lepší. Nebyl to dobrý výběr. Chlapi v pořádku. 5 členů poroty je moc, místo dvou holek tam mohli dát nějakou důvěryhodnější odbornici. Timotěj – hlas dobrý, ale trochu pozér. Laduda- zábavná. Raper nás bavil, komentáře jeho tatínka byly velmi vtipné, jaké osvěžení proti ostatním nekritickým rodičům! Nosatá (Habera měl pravdu) a Alice dobré. Jinak nic moc, ale talenty se ještě objeví, nebojte se.

33
anonym
Reagovat

@Bezík: Já to čekala lepší, Patricie je marná, za 5. Zbytek snad, Mareš hudbě taky moc chudák nefandí, ale snad se chytne. Habera pořád stejný, už sice okoukaný, ale pořád je z nich nejlepší. Podle mě. Ono se to vytříbí, jen tu Patricii nenechat moc mluvit, to je silný kafe. To tam fakt mohl být už František z Amstru.

34
dolores
Reagovat

caute:-)tuto seriu pozeram len kvoli Čekymu, chcela som to uz tentokrat vynechat, lebo je to uz x-krat prevareny caj a pravidelne mi nevyhravaju favoriti :-D, ale kvoli Čekymu budem, je to moj oblubenec, skvely muzikant a glosator, tak aspon nech sa zasmejem :-) klavir pre neho je tam dobry tah od rezie

ta blondyna v porote uplne zbytocna, vela chechtania, kecov bezobsaznych, na ozdobu stacila Monika, ktora aspon nieco zmysluplne povie. Habera klasika a Leosovi viac pristane moderovanie
jediny, co ma zaujal Timotej

35
Ajda
Reagovat

Nova asi usoudila, že po jejím moderování zákulisí v loňském MasterChefovi může učitelka Jordánová postoupit o další level. Štěstí, že sedí tady, mohla taky hodnotit vaření.
Přidat Niklovou, borce Mária, tetu Lubicu a Katarínu za Slováky a vymalováno.

36
Tomáš
Reagovat

No ta Laduda, tu bych nepoznal ale jak se ukázalo jméno tak sem hned věděl o koho jde. Mě ale nevadí, koukat se na ni vcelku dá, její vystoupení jsou sice trochu bizár ale zase lidi pro ni ve velkém hlasovat nebudou takže mi aspoň nebude nikoho ohrožovat. Takže mi její postup tentokrát nevadí, stejně myslím že divadlo pro ni bude v této soutěži konečná.

@dolores: Ahoj Dolores, rád tě tady vidím. Mě taky Timotej takže máme společného favorita. Uvidíme jak daleko to dotáhne, rád bych kdyby aspoň do Finále ale zatím je to předčasné odhadnout.

37
nofux
Reagovat

No, koukal jsem na to ze záznamu a celkem jsem se začínal bát, že tam nebude nikdo dobrý, protože první, kdo za něco stál se objevil až po 35 minutách, což je na první díl, kdy by se televize měli snažit zaujmout diváky, dost bída.
Timotij a Alice fajn, zbytek škoda mluvit. Příjemně mě překvapila v porotě Monika.

A co se týče X Factoru, tak z ukázek jsem viděl, že se vrátila nejen Laduda ale i Matěj Vávra.

38
Prochor
Reagovat

Největší exot byl ovšem úplně první expert. Na něm bylo znát, že viděl hodně filmů s Van Dammem a zanechalo to na něm stopy. Ani nevím, kolikrát předvedl na kameru perfektní roznožku. Museli mu asi třikrát připomínat, že by měl taky zazpívat :-) Hned za ním následuje cvok Laduda. S tou si ještě užijeme.

39
Fialka09
Reagovat

Zdravím všechny po dlouhé době :-)
Tak první kolo za námi. Co se zpěváků týče, víceméně souhlas s ostatními. Nejvíc mě zaujala Alice, líbila se mi i „nosatá dívka“, celkem ta Karin a Timotěj, jeho hlas mě bavil, jenom už mám docela averzi na všechny ty silné příběhy o zlomených srdcích atd.
A co se týče poroty – mile mě překvapil Leoš, z nějakého důvodu mi připadá, že mu tahle role sedí víc než moderování. Zbylí dva chlapi v pohodě, Monika celkem taky, ale z Patricie jsem teda hodně rozpačitá. Vůbec nechápu, co tam dělá. Přitom v Ulici jsem ji měla ráda. Když už tam nutně potřebovali dát známou seriálovou tvář, mohli to nabídnout Hance Holišové, která je na rozdíl od ní výborná zpěvačka a muzice rozumí.

40
anonym
Reagovat

@Fialka09: Vždyť tohle píšu, Verunka z Moravy místo Patricie :-D Leoš mě zklamal, ať si vesele moderuje, ale zatím špatně jako porotce, snad se zlepší. Není zpěvák, takže ty jeho hodnocení mi trochu vadí.

41
anonym
Reagovat

@Ajda: V MasterChefu se snažila, ale ono není všechno se válet po stoličce a hihňat se, co se kde stalo. Ta ženská je sice herečka, nějak sice nevím, kde hrála kromě Ulice, ale jinak ani obraz ani zvuk a do porotce Superstar je to velký omyl, si tedy já myslím.

42
Verbir
Reagovat

Když už tam je Patrície, tak by bylo celkem bizarní, kdyby moderátorské duo bylo taky z Ulice – Tonda Hložánek a Simona Pavlicová (oba mají zkušenost ze Stardance).

43
Tomáš
Reagovat

@nofux: Matěj Vávra? Tak to je bomba, toho jsem v ukázkách neviděl ale v X Factoru to byl jeden z mých největších favoritů. Já zase v ukázkách viděl Jana Nice, který byl minulý rok ve Voice. Tak snad si ještě přijdu na své.

44
anonym
Reagovat

@Verbir: Tak sice tanec je jiný než zpěv, ale pořád lepší než Patricie, ta je úplně mimo. Nějak se ta Ulice cpe, kde se dá. Nejsou lidi?

45
Monika
Reagovat

Jsem zvedava na tu porotu v zivacich, kde uz pravidelne rok co rok preteka cas a porota musi zrychlit hodnoceni, umite si to predstavit v peti lidech bez chaosu…To uz ted povazuji za nejvetsi pruser letosni rady. Patricie je nejvetsi bizar co kdy v teto show sedel v porote. Nemela jsem rada x lidi, ale kazdy z nich daval vetsi smysl nez Solarikova, ktera vlastne nic nedokazala ani jako zpevacka ani jako herecka.., Jakym muze byt vzorem pro ucinkujici. V tomhle mam problem i s Monikou, dat do poroty neuspesnou byvalou soutezici, ktera je na vysluni jen diky svemu vzhledu a pevecka tvorba je zcela utopena, to je dobry do poroty miss ne superstar. Superstar za ty roky hrozne ztratila prestiz.

46
anonym
Reagovat

Bodejť by neztratila na prestiž. Mareš, Bagárová a Stolaříková, tragedie, koneckonců první večer se uvedli. Ještě tam do počtu chyběl Suchánek a Genzer. Tak snad se to kapku zlepší.

47
VojtaP
Reagovat

@nofux: hmm, Matěj, tak to koukám, ještě přijde Bažík nebo Rico a Claudia a můžou si tam z toho udělat X Factor sraz…

@libena: off topic ke Caroline Flac: když jsem tu zprávu viděl, tak mě upřímně zamrazilo. Četl jsem k tomu nějaké podrobnosti, ale nepřišlo mi, že by měla mít důvod to takhle ukončit :( ale těžko říct. Člověku do hlavy vidět nejde a mnohdy nepomůže ani osobní známost. Škoda, byla moc sympatická a šikovná moderátorka… :(

48
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Bažík nepřijde, ten už ve Finále SuperStar jednou byl a tak mu myslím co by finalistovi už pravidla nedovolují se znovu zúčastnit. Ale z X Factoru nebo Voice jinak klidně lidé chodit mohou. Stejně je to ale smutné že jim ty soutěže moc nepomohly se někam posunout a oni do toho musí jít znovu. Třeba zrovna u Matěje Vávry sem myslel že se už hudbou živí ale asi to taky žádná hitparáda nebude. On ten X Factor na Primě měl ještě mizernější sledovanost než ta nejslabší řada SuperStar. Takže to vlastně asi zase tak překvapivé není. Zrovna ale Matěje nebo Jana Nice tam uvidím moc rád.

49
libena
Reagovat

@VojtaP: smrt caroline mě zasáhla moc. poctivě jsem je sledovala s olly mursem, když uváděli xtra factor v británii. byli spolu boží…olly teď dává na facebook jednu vzpoomínku za druhou. zveřejnil krásné video, kde je sestřih s ním a caroline. chjo, proč to přesně udělala, to opravdu takhle nikdo nevíme a myslím, že to ani pořádně nevěděl ten, kdo ji znal osobně. možná ani ona sama. moc smutné :((

50
Šarak
Reagovat

No na rovinu, koho tahle show jeste zajima? Nikoho, talenty zadny, inovace zadny, sledovanost minimalni. Ale ze zvedavosti se stejne podivas. Ze soutezicich zaujali jen ta Portoricanka (luxusni energie), Timotej (super hlas a idealni vzhled pro showbusiness) a Ukrajinec (proste show). Na zbytek si nevzpomene dnes nikdo. Jestli chtej vic divaku, musi dat vic hvezdny pechoty, kvuli tomu to lidi cekujou. Porota ujde, Habera klasik, ten Slovak, kteryho tu nikdo nezna, byl vtipnej, Bagarova krasna, uprimna a dobre hodnoti, Marese jako porotce uz zname z CSMT, v tyhle roli neumi prodat svuj humor, Pagacova tragicka, nema tam co delat, ma neprijemnej vysokej hlas, je nudna, vsechno zajimavy je pro ni crazy, je neprirozena, ustrasena, nijaka a navic ani neni moc sexy. Jinak cumim, kolik z vas sleduje Ulici. Pripadam si jak v konverzaci s tlustyma maminama z mimibazaru. To to fakt sledujete? Rofl. Jinak priste to zceknu zas, castingy jsou zabava. Ale chcem vic hvezdny pechoty.

51
libena
Reagovat

a ještě jede off topic a konec – včera začala 18. řada amerického idolu

52
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Caroline je obrovská škoda… Když jsem to večer četl tak jsem tomu nechtěl ani věřit. Už mi bylo divné to, že odmítla moderování zimního Love Island, ale pak když jsem si to tom víc přečetl, tak mi bylo jasné proč… Je ji opravdu škoda… ale známe Britský bulvár…

Jinak k Superstar, včera jsem to chtěl zkusit, protože jsem se chtěl po delší době podívat zase na Moniku, ale po půl hodině jsem přestal vnímat a po hodině to vypnul. Za mě katastrofa, možná to je tím, že jsem Superstar naposled sledoval v roce 2011 a proto jsem měl trochu jiná očekávání. Nicméně, porota mi absolutně nesedí, pět lidí je moc… Porota ve složení Habera, Bagárová a ten slovák by bohatě stačila. Co se zpívajících týče tak začít sprchou adeptů hvězdné pěchoty není úplně ideální tah, jediný Timotej mě zaujal (přpomínám že jsem sledoval do Shallow vystoupení, co bylo dál nevím), ale myslím, že Superstar pro mě skončila rokem 2011.
Možná by Nova s Markízou mohly udělat soutěž Československá Hvězdná pěchota, tam by byl počet adeptů na vítězství velký a show by byla o hodně víc napínavější

53
Violete
Reagovat

Mně se nejvíce líbila Dominika Rovňaková, snad dojde daleko, má super hlas. Trochu mi vizuálně připomíná Kristýnu Peterkovou. Z chlapů se snad někdo ještě objeví, pořádného rockera by to chtělo.

54
nofux
Reagovat

Matěje Vávru můžete vidět na fotkách z castingů tady https://superstar2020.cz/superstar-2020-prvni-fotografie-letosnich-soutezicich-jsou-tu/
Na jedné z těch fotek vedle něj sedí ještě jeden týpek s kytarou, kterej mi taky přijde docela povědomej – nebyl náhodou taky v X Factoru?

Jinak bude zajímavý sledovat jestli se Matěj dostane dál. V XF se mi líbil spíš na začátku, pak během finálových kol už to nic extra nebylo. A jsem zvědavej jak ho bude hodnotit Monika, vzhledem k tomu, že jí Matěj hostoval na jednom singlu :)

55
anonym
Reagovat

@Šarak: To víš, ze zvědavosti se podíváš nejen na Superstar, ale i na Ulici. No na rovinu, jak bych asi třeba já věděla, že Pagáčová jako herečka nic moc, když v ničem jiném nehrála? :-D Teď se nově objevila v Modrém kódu, hraje kantýnskou, stejně blbě jako kantorku. Jen ze zvědavosti nakoukni, jasně, že to nebudeš sledovat:-)

56
Monika
Reagovat

@nofux: A pujde Vavra soutezit? Moc se mi to nepozdava, vzdyt je dost provarenej X factorem, vztahem s Celestou, duetem s Monikou, byla by to dost ostuda, aby tam sel soutezit po takove dobe. to tam muze rovnou dorazit Bazik.

57
nofux
Reagovat

@Monika: Na fotkách v tom článku co jsem linkoval má na sobě soutěžní číslo jako každý jiný soutěžící, takže předpokládám že ano

58
Petr
Reagovat

Zvlastni, vzdyt Vavra delal taky ted s Terezou Maskovou na pisnicce, byl dlouho s Celeste, ktera ho protlacila celkem do povedomi, a stejne mu je malo. Nechapu vystoupeni Mariny Ladudy, vzdyt v X factoru vypadala pri zmyslech ale tohle co predvedla ma bliz k pechote..

59
Michaela
Reagovat

Odbornost Pagáčové je asi jako odbornost Mareše. Ale co si budeme povídat, Monika je také úplně mimo. S jejím rozsahem a zkušenostmi a IQ hodnotit zpěváky … Mě tedy vůbec nepřesvědčila. Taková miloučká, lehce nahlouplá holčička, která je rádoby porotkyně. Pagáčová se alespoň snaží hodnotit, ale to že vlastně nemá co a proč říct, je věc druhá. Leoš to měl moderovat. Toto je podle mého blbost.

A myslíte, že bude pětičlenná porota i v živácích? Třeba udělají překvápko a tam budou porotci zase jen 4 a Leoš to odmoderuje.

Habera a ten Slovák jsou v pohodě.

60
Michaela
Reagovat

A Vávra jako soutěžící mi přijde jako pěkná hloupost.

Byl ve stejné soutěži, dostal se do finále a to by mělo stačit. A dle mého nepřišel sám od sebe, ale oslovila ho produkce a projde hodně daleko, ne-li do finále.

61
Monika
Reagovat

@Michaela: To ja si zas nemyslim, ze musi dojit daleko. Z castingu ho pusti, ale v divadle ho muzou zariznout se slovy, ze on se tim uz zivi a tuhle soutez nepotrebuje. Jinak trapny je to poradne, sanci uz dostal a nevyuzil ji.

No a idealni porota by pro me byla jen trojclenna Habera, Slovak a Farna.

62
DJ Vlado
Reagovat

Zdravím všechny! Můj první letošní rekap je venku :-)

63
Mila1
Reagovat

@Michaela: Trochu bych oponovala. Mareš se mi v Superstar líbí, je soudný a ví, že on zpívat neumí, ale hudbě celkem rozumí a jeho hodnocení soutěžících mi přijdou v pohodě. Nedělá ze sebe chytrolína jako Pagáčová a na rozdíl od sebestředného Habery zatím vše, co řekl, dávalo hlavu a patu a přitom si nehraje na bůhvíjakého odborníka.

64
Michaela
Reagovat

@Mila1: Mně tam Leoš také nevadí, ale více mi sedí jako moderátor, to, že showbyznysu rozumí, je věc jasná.

Pagáčová není trapná, jen je ocejchovaná tím, že je to „herečka“ a s hudbou nemá absolutně nic společného. Neměla tuto nabídku přijímat, teď už to musí doklepat do konce.

Přidat komentář