Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

ANKETA: Král a Královna SuperStar (výsledky)

14. Leden 2020 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar logo

Celých čtrnáct dní jste mohli vybírat krále a královnu ze všech 118 finalistů české, slovenské i federální SuperStar. Které dva soutěžící jste tedy dosadili na trůn? A došlo oproti semifinále k nějakému výraznému twistu? To vše se dozvíte níže.

Král SuperStar:

Martin Chodúr

1. Martin Chodúr – 148 hlasů

2. Peter Cmorík – 44 hlasů

3. Robo Šimko – 28 hlasů

4. Michael Foret – 27 hlasů
5. Lukáš Adamec – 10 hlasů
6. Petr Bende – 4 hlasy
7. Ivan Štroffek – 3 hlasy
8. Miro Šmajda – 2 hlasy
9. Richard Vida – 1 hlas
10. Jakub Petraník – 0 hlasů
celkem: 267 hlasů

V mužské kategorii zůstalo složení Top 3 stejné, jen pořadí se promíchalo. S drtivým náskokem se králem SuperStar stal Martin Chodúr, vítěz první federální SuperStar, kterým semifinálového vítěze Petra Cmoríka odsoudil ke stříbru. První trojku opět doplnil sympatický rocker Robo Šimko, avšak na paty mu šlapal někdejší idol dívčích srdcí Michael Foret. Negativním překvapením je naopak propad Mira Šmajdy, který před šesti lety vyhrál anketu o absolutní SuperStar čtenářů Panáčka.

Královna SuperStar:

Tereza Mašková

1. Tereza Mašková – 142 hlasů

2. Emma Drobná – 115 hlasů

3. Monika Bagárová – 75 hlasů

4. Aneta Langerová – 43 hlasů
5. Martina Šindlerová – 14 hlasů
6. Eliška Rusková – 11 hlasů
7. Gabriela Gunčíková – 9 hlasů
8. Barbora Balúchová – 2 hlasy
9. Alex Zelezníková – 1 hlas
10. Bára Zemanová – 0 hlasů
celkem: 412 hlasů

K mnohem většímu twistu došlo u dívek, jelikož vítězka poslední SuperStar Tereza Mašková vstupovala do finále až z osmého místa, její fanoušci avšak probrali z agónie a zvolili ji královnou SuperStar. Na paty jí však zdatně šlapala její předchůdkyně Emma Drobná, která má na kontě už jednu vyhranou anketu, konkrétně o nejlepšího vítěze našich talent shows. Bronz získala semifinálová vítězka Monika Bagárová, kterou v následujících měsících čekají hned dvě nové role – porotkyně a maminky. Nevděčná bramborová medaile přidala historicky první české SuperStar Anetě Langerové. Vůbec nejvíc za očekáváním zůstala Gabriela Gunčíková, která před sedmi lety vyhrála Hitparádu výkonů.

Na závěr místo si místo otřepaného klišé (sláva vítězům, čest poraženým) dáme něco od krále a královny SuperStar, konkrétně jejich (alespoň podle mého názoru) nejlepší výkony:

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2