Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2018, 1. finále: Masakr kluků

17. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Richard Chovan a Dominik Gerda

Finálová desítka má svůj křest ohněm na velkém pódiu za sebou. Některým se dařilo lépe, některým hůře. Ve vyřazování nás pak čekalo jedno nepříjemné překvapení, jelikož nás opustil jeden z největších talentů letošního ročníku. Pro které dva soutěžící tedy SuperStar skončila? A jaké výkony nám ještě předtím předvedlo všech deset finalistů? A zazněl konečně nějaký touchdown? Na všechny tyto otázky vám odpoví DJ Vlado a Scalex ve svém pravidelném rekapu.

Společné vystoupení: Top 10 & Pavel Callta

zpívali: OneRepublic – Counting Stars

DJ Vlado: Ve srovnání s Adamem Ďuricou, který nás navštívil minulý týden, to byl tentokrát prudký sešup dolů. Ačkoliv Pavel Callta může být dalším příkladem soutěžícího, který se nedostal do finále (v SuperStar ani v Talentu), ale následně se prosadil, tak já ho jako zpěváka nedokážu brát vážně, vzhledem k tomu, že jeho hlas je pro mě velmi nepříjemný (místy je to těžký relichoidní mečák) a navíc na mě vždycky působil jako boybanďák, který si hraje na písničkáře (proto ani nehodnotíme jeho sólové vystoupení, jelikož bychom se opakovali). Jinak to byla taková standardní group performance, nic nového pod sluncem.

Scalex: Já nevím, já kdykoli Calltu vidím a slyším, tak mi přijde jako statistická chyba. Jako něco, co se omylem vyskytlo a co není vůbec potřeba brát v potaz. Jeho tvorba mě širokým obloukem míjí a jeho vystoupení je tak průměrné, že by mohl používat značku Ø jako logo.

Bryan Gandola

zpíval: Bruno Mars – Locked Out Of Heaven

DJ Vlado: S touto písní, kterou osobně považuju za nejlepší z Marsova repertoáru, mám spojené hned dva touchdowny – poprvé s ní zazářila Khaya Cohen v posledním americkém X Factoru a jen o pár měsíců později ji v našem druhém Hlasu ji skvěle vystřihly Lucie Bakešová s Adélou Michálkovou. Oproti oběma výše zmíněným touchdownům bylo Bryanovo podání sterilní jako mýdlo. Dynamicky se to neslo v jedné lajně a celkový dojem navíc rušilo i Bryanovo koukání do země. Na to, že to byl otvírák večera, to byl teda hodně vlažný čajíček.

Scalex: Bryanovo kouzlo se vytratilo, ne ovšem pouze jeho vinou. K tomu, co ovlivnilo skoro všechna vystoupení tohoto kola se vrátím na konci rekapu v mém shrnutí. K Bryanovi – koukání do země mě zas tak neiritovalo, i když chápu, že oční kontakt umělce s podlahou není zrovna něco, co diváka upoutá. Horší byla ta absence dynamiky. Od začátku do konce všechno naprosto stejné.

Eliška Rusková

zpívala: Pink – What About Us

DJ Vlado: Zastřelte vizážistu! Tady někdo nejspíš zapomněl, že právě nepracuje na Tváři, ale na SuperStar, přičemž se z Elišky snažili vytvořit Pink, avšak výsledek byl katastrofální. Drdol na hlavě Elišce zbytečně přidával roky a i šaty byly pro patnáctiletou holku poněkud nepatřičné. Co se týče výkonu, tak Eliška, jak už je pro ní obvyklé, měla nejistý a příliš nízko položený začátek, ale jakmile se dostala výš, tak zpívala s naprostou jistotou a lehkostí, jaká je u tak mladé holky obdivuhodná. Jako celek to bylo velmi slušné vystoupení, vyložený zvedák to ale nebyl. Myslím však, že Elišku její velký moment v této soutěži teprve čeká.

Scalex: Moc nechápu tu touhu vizážistů vzít všechny ty děti v Superstar a udělat z nich minimálně o 5 let starší bytosti, hlavně líčením a účesy. Jasně, soutěžící si to asi užívají. Ale nemůžu si pomoct, když před porotu přišla nesmělá holka v riflích a košili, působilo to na mě lépe než tahle paní s drdolem.  Eliška má sice v nízkých polohách příjemnou barvu hlasu, ale velmi nejistou intonaci, tentokrát nejen na začátku, ale v každé sloce byla dost pod tónem. Refrény byly bezchybné, stejně jako práce s dynamikou. Do budoucna by tedy Eliška měla zapracovat hlavně na těchto momentech – když zpívá tišším hlubším hlasem. Vystoupení jinak vcelku slušné, ale ta intonace ve slokách bolela hodně.

Aneta Horňáková

zpívala: Beyoncé feat. Jay-Z – Crazy In Love

DJ Vlado: Konečně jsem přišel na to, koho mi Aneta vizuálně připomíná – Jitku Čvančarovou, ovšem samozřejmě ve štíhlejší verzi. Její číslo fungovalo pouze po vizuální stránce, na pohled to bylo velmi sexy, zpěv byl ovšem čirá katastrofa. I když je pravda, že na této odrhovačce se toho nedá mnoho předvést, tak Aneta toho předvedla ještě míň. A vzhledem k tomu, že mě Aneta nezaujala ani v semifinále, tak jí v tuto chvíli považuju za absolutně nejzbytečnější finalistku. Ach, Zuzanko, Esterko, kdepak jste?

Scalex: A opět – spartakiádní číslo, které by při takovém trdlování ani Beyoncé nezpívala bez playbacku, navíc písnička v podstatě bez nosné melodie. Já tyhle “písničky na odstřel” nemám rád. Chci slyšet zpěv, ne to, jak soutěžící nemá šanci utancovat a odzpívat své číslo, aniž by uprostřed skladby vyflusla plíce. U Anety mě to mrzí dvojnásob, protože v žebříčku oblíbenců ji mám poměrně vysoko a rád bych, aby tam ještě vydržela. A to díky zpěvu, ne díky vrtění zadkem, které asi bylo OK (ale já jsem horňák a beztak v Superstar nikdy nehlasuju).

Richard Chovan

zpíval: David Guetta feat. Sia – Titanium

DJ Vlado: I mistr tesař se někdy utne a v tomto případě se stihnul i popravit. Začátek, při kterém Richard seděl u klavíru, ještě ušel, jakmile však začal pobíhat po pódiu jako čamrda, tak absolutně ztratil kontrolu nad svým hlasem. A je to velká škoda, jelikož Richard je natolik skvělý muzikant, že žádnou pódiovou prenzentaci nepotřebuje a kdyby seděl celou dobu u klavíru, mohlo to dopadnout mnohem líp. Takhle jsme o něj předčasně přišli, což je velká škoda, zvlášť když v soutěži setrvává ultrazbytečná Aneta.

Scalex: Tohle přidělení songu, fakt nechápu. Absolutní nekompatibilita zpěváka, hlasu a písně. A k tomu pódiové pobíhání (místy až skoro pogo) k neudýchání. Tohle Richard prostě dát nemohl. A s přidělováním ženských songů zpěvákům už by laskavě dramaturgie mohla jít do prdele. Napsal jsem to původně slušněji a pak jsem se vrátil a tu prdel tam přeci jen dal. Žádné ohledy, hajzlové, odstřelili jste mi Richarda! V opačném směru to většinou funguje, žena mužský song dá (i když “Řidič, ten tvrdý chleba má” by asi žádná pěnice ze Superstar tak pěkně neodbasovala), ale když muži zpívají ženské songy, tak je to většinou ošizené, v horších případech i směšné.

Karmen Pál-Baláž

zpívala: Aerosmith – Dream On

DJ Vlado: BOMBA! Nikdy jsem si nemyslel, že někdo v této písni překoná Mira Šmajdu a už vůbec ne, že to bude holka. A vida, Karmen se to povedlo. Její výkon byl absolutně dokonalý, skvělá barva, perfektní chraplák a vynikající gradace. Jedinou výtku bych měl opět k vizážistům, kteří z Karmen udělali hlasatelku z ČST. K rockové písni ji měli obléct úplně jinak a především ji neměli sundávat klobouk, který je její značka a zvlášť k písni od Aerosmith by se hodil. K výkonu však nemůžu říct nic jiného než že zazněl první skutečný letošní TOUCHDOWN.

Scalex: Touchdown! Konečně! Naprosto precizní práce po všech stránkách. O kvalitách kapely není třeba mluvit, ta skvěle podbarvuje všechny výkony a tento nebyl výjimkou, výjimečný byl ovšem výkon Karmen. O několik parníků před všemi ostatními. Intonační jistota, práce s dynamikou, jakou nikdo další v takové kvalitě nepředvedl. K tomu ten krásný chraplák. A když se rozsršely ohně a přišla ta poslední trojice “dream on”, kterou jsem v takové síle nečekal, tak mě to vystřelilo z křesla. Tuhle písničku jsem si po soutěži pustil mnohokrát a z té závěrečné gradace učůrávám doteď. Famózní.

Petr Borkovec

zpíval: Shawn Mendes – Stitches

DJ Vlado: Po Karmen měl Petr velmi těžkou pozici, pročež jeho výkon působil místy amatérsky. Petr nezpíval špatně, ale já jsem si teprve při tomto vystoupení uvědomil, že mi velmi nesedí jeho barva hlasu, která místy zní, jako kdyby Petr seděl na záchodě. Navíc jeho pódiová prezentace působí místy až úsměvně. Průšvih to ale nebyl, byli tam i horší, v rámci večera to hodnotím jako průměr.

Scalex: Přesně tak, jít po Karmen je tak trochu sebevražda, protože po tom zážitku, kdy mi ještě stály chlupy všude, kde nějaké chlupy mám, byl Petrův výkon podstatně vlažnější. Snažím se proto ten výkon hodnotit o něco mírněji, protože soutěžící si tu svoji rozdílnou úroveň uvědomují a Petr, jakkoli působí sebevědomě, šel určitě na pódium se staženýma půlkama. Na Petrovi bylo vidět i to, že není přirozený tanečník, takže jeho pohyby mezi profíky byly trochu dřevěné. Ke zpěvu v podstatě nemám výtku, nebylo to dechberoucí, ale nebylo to špatné. Možná by se mi k Petrovi víc líbila nějaká zajímavější písnička, tohle byl takový průměrný kolovrátek a v jiných věcech jeho hlas může vyznít lépe.

Dominik Gerda

zpíval: Magic! – Rude

DJ Vlado: Tato píseň se již podruhé ukázala jako vyloženě likvidační. V minulém ročníku na ní vyhořely dvě zvláštní bytosti Veronika Neméthová a Marie Tomanová, tentokrát stejný osud postihl Dominika, který sice předvedl dobrou pódiovou show, ale intonačně byl celou dobu mimo. Ačkoliv byl pro mě Dominik zajímavý týpek, tak jeho vyřazení je rozhodně menší rána než to Richardovo.

Scalex: V úvodu jsem se zhrozil, protože mi přišlo, že kapela a zpěvák hrají a zpívají každý nějaký jiný song, ale i později, když se zpěv s doprovodem potkal, to nebylo nic slavného. Tentokrát mě trochu víc bavila show než zpěv, ale bavila spíš ve smyslu “přežiju to, nevadí mi to”,  než že bych tím byl opravdu unešen. Myslím, že i Dominika odstřelila ta povinnost věnovat se kromě zpěvu i tanci, herectví a podobným disciplínám, což se na kvalitě zpěvu negativně projevilo.

Jakub Pružinský

zpíval: Passenger – Let Her Go

DJ Vlado: Původně jsem si myslel, že tato píseň Jakubovi sedne jako ona pověstná na hrnec. On však zůstal velmi daleko za očekáváním. Na začátku měl výrazné rytmické problémy a ani když se srovnal, tak to nebyla žádná hitparáda. Ukázalo se, že Jakub je typický „one performance wonder“ a že na svůj semifinále už nejspíš nenaváže.

Scalex:  Prdel. Teda ne, to s Jakubem a jeho výkonem nesouvisí, to jen vypomáhám DJ Vladovi se slůvkem, které vynechal. Já už jsem ho napsal výše, takže mi to tak nepřijde. K Jakubovi – také jsem měl větší očekávání, ale vyšla z toho školněbesídková nuda. A to měl protekční židličku, protekční song a nemusel trdlovat s tanečníky po pódiu. No, Jakub byl velký divácký oblíbenec, ale nevím nevím, jestli to vydrží.

Adéla Kvitová

zpívala: Lady Gaga – The Edge Of Glory

DJ Vlado: V semifinále byla Adéla překvapením večera a nasazenou laťku si udržela i v prvním finále. Vystoupení mělo energii, bylo sexy (pro mě tedy moc ne, jelikož Adéla není vizuálně můj typ, ale pro jiné muže určitě ano), což se vždycky počítá. Adéla dokázala, že je výkonnostně spolehlivá a není žádný „one performance wonder“. Trochu s ní mám ovšem problém, že na mě působí dost chladně a vzhledem k tomu, že v semifinále byla přes výborný výkon až osmá, tak v tom nejspíš nejsem sám. Stačí Adélu srovnat s její nejlepší kamarádkou Eliškou, která je takové roztomilé sluníčko. Pozor, aby na svou chladnost Adéla nedoplatila, což by vzhledem k jejím výkonům byla škoda.

Scalex: I přes drobné problémy Adéla asi nejlépe ze soutěžících zvládla skloubit zpěv s pohybem a udýchala vše, zpěv neutrpěl. Což obdivuju, protože to oblejzání bandou tanečníků musí být rušivé a není snadné se s tím popasovat. Proto ji dnes dávám v žebříčku nezvykle vysoko. Také musím souhlasit s Vladovým postřehem o chladu – Adéla skutečně nepůsobí tak sluníčkově jako někteří jiní soutěžící a diváci jsou na to docela citliví. Ale zase pokud je to Adélina přirozenost, tak je lepší zůstat taková (a třeba i vypadnout), než něco předstírat.

Tereza Mašková

zpívala: Michael Jackson – Billie Jean (verze Louisy Johnson)

DJ Vlado: Předně tady musím vyčinit tomu produkčnímu, který nám zatajil, že nepůjde o originál od Michaela Jacksona, ale o cover-verzi od vítězky britského X Factoru z roku 2015 Louisy Johnson. Nemám nic proti xfactorským coverům, ostatně i má srdcovka Zuzka Chalupová zpívala jeden z nich, ale tam nám bylo oznámeno, že půjde o Ellu Henderson, proto si myslím, že by se to mělo vždy dopředu hlásit. Jinak podle mě toto číslo patřilo zrovna v Louisině výkonografii ke slabším kouskům, ale i tak mě její podání bavilo víc než Terezino, jelikož v něm bylo víc živelnosti a přirozeného soulového feelingu, zatímco u Terezy působil ten kudrlinkový začátek i konec dost vyumělkovaně na efekt. Střed písně pak už byl takový standard, který neurazí ani nenadchne. Rozhodně to nebyl špatný výkon, jelikož Tereza prostě špatná být neumí, nicméně ovace nechápu a nesdílím. Netušil jsem, že to někdy řeknu, jelikož Sámer Issa mi nikdy nebyl jako člověk sympatický, ale jeho podání tohoto Jacksonovo gigahitu mě bavilo mnohem víc. Tereza má v tuto chvíli nejvíc ze všech soutěžících našlápnuto na vítězství, mojí favoritkou se však nejspíš nestane.

Scalex: Tereza by si měla koupit pravítko a vypravit se do pěvecké školy, aby ji naučili zpívat dlouhé rovné tóny bez vibráta. Protože tohle vystoupení bylo totálně převibrátované ve všech pasážích. Milion kudrlinek americké pěvecké školy, úvod a závěr zazpívaný hlasem padesátileté stopadesátikilové černošky – ale tak to prostě být nemá. Tenhle výkon se mi špatně hodnotí, protože technicky vzato podala Tereza výborný pěvecký výkon, spolehlivou intonaci a v Americe by po takovém výkonu dostala sto nabídek k práci a možná i nějaké k sňatku. Ale já tady cítím rozpor mezi tím, co Tereza zpívala, a jak jsem si tu písničku vždycky představoval. A kudrlinky jsem si nepředstavoval.  Jestli v každém dalším kole bude ten výkon sice profi, ale v tomto směru, je Tereza adeptem na takové to překvapivé vypadnutí někde na bramborové medaili.

Pořadí výkonů podle DJ Vlada:

1. Karmen Pál-Baláž, 2. Adéla Kvitová, 3. Eliška Rusková, 4. Tereza Mašková, 5. Petr Borkovec, 6. Jakub Pružinský, 7. Bryan Gandola, 8. Richard Chovan, 9. Dominik Gerda, 10. Aneta Horňáková

Pořadí výkonů podle Scalexe:

1. Karmen Pál-Baláž,

… pak dlouho nikdo…

2. Adéla Kvitová, 3. Eliška Rusková, 4. Petr Borkovec, 5. Tereza Mašková, 6. Bryan Gandola, 7. Jakub Pružinský, 8. Aneta Horňáková, 9. Richard Chovan, 10. Dominik Gerda

Hodnocení 1. finále podle DJ Vlada:

Výkony prvního finále byly v mnoha směrech rozčarováním. Jediná Karmen skutečně zazářila, zbytek byl buď lehce nadprůměrný (Adéla, Eliška, Tereza), těžce průměrný (Petr, Jakub, Bryan, Richard) nebo podprůměrný (Dominik, Aneta). Co se týče vypadlíků, tak vypadnutí Dominika mi nijak zvlášť nevadí a podle nízkého umístění v semifinále se to dalo čekat. Richarda je však ohromná škoda, i když se mu nedělní vystoupení příliš nepovedlo, tak měl v dalších kolech ještě určitě co předvést, místo něj bych venku mnohem radši viděl zbytečnou Anetu. Jestli si ale někdo opravdu zaslouží vyhodit, tak je to zvukař (už dlouhodobě) a vizážisté, kteří si SuperStar pletou s Tváří. Co se týče poroty, tak mě zklamala především Katarína (jakkoliv ji mám jako zpěvačku i osobnost jinak rád), která oproti castingům výrazně vyměkla a „zesluníčkovitěla“. U moderátorů je to setrvalý stav, Leoš tradičně vyčpělý a Jasmína tradičně zbytečná. Následující neděli nás čeká druhé finále, ve kterém nám Top 8 zazpívá písně s věnováním. Jak se s nimi poperou a kteří dva soutěžící nás opustí, to se dozvíme již za pár dní.

Hodnocení 1. finále podle Scalexe:

Soutěžící, kteří dosud vystupovali ve velice komorních podmínkách, byli hozeni na velkou stage a místo postávání u mikrofonu najednou museli lítat po celém jevišti a udýchat to. Ne každý má takový dar a kondici. Navíc se všichni museli popasovat s ručními mikrofony, jako kdyby televize Nova s Markízou nebyly schopné dát dohromady náhlavní sady a mikroporty, jako to mívají muzikáloví zpěváci. Soutěžícím by ubyla jedna starost a uvolnila se ruka a zvukař (který mimochodem opět utopil spoustu z oněch pěveckých výkonů) by měl konstantnější materiál k míchání.

Vizážisté soutěžícím spíše ublížili, resp. obrali je o jejich přirozenou osobitost a vnutili jim něco, co k nim nesedělo. Jenže tohle není módní přehlídka, kde jsou modelky často jen ramínkem na šaty. Když Karmen používá klobouk jako svůj podpisový znak na pódiu, má ho prostě mít pořád. Když už experimentovat, tak třeba s jinými klobouky, než Karmen běžně nosí, ale s klobouky. U Terezy naštěstí její růžový experiment nezničili. O tom přidávání věku některým soutěžícím jsem psal výše.

Porota přespříliš laskavá a je vidět, že mají nakázáno méně kritizovat, aby se neposiloval dojem, že koukáme na bandu špatných zpěváků. Leoš je stále stejný, ale vlastně je to lepší, než kdyby tam byl někdo jiný a byl špatný. Jasmína k ničemu, sorryjako. Modelka, jejíž role se smrskla na to, že stojí někde jako ukazatel pro soutěžící – “až vás pošlou z pódia, tak pojďte ke mně” a dává jim tradiční otázky typu “jak se ti zpívalo”.

Je mi jasné, že v soutěži už se netočí tak velkorysé finance, jako v prvních ročnících SuperStar, že ta sledovanost už zdaleka není, jak bývala, takže na spoustě věcí se teď šetří. Je mi to líto, protože fanoušci, kteří se SuperStar žijí celé ty roky, ten kvalitativní sešup vidí a vnímají a pomalu odpadávají. Řada lidí si prostě jen počká a pak si z YouTube pustí ty výkony, o kterých se mluví, na pořad jako takový se nedívají. Upřímně – kdybych nepsal rekapy, asi bych to dělal stejně. Ale pořád beru jako pozitivní tu věc, že z každého ročníku se pár zajímavých osob přeci jen vynoří a i když třeba nenaplní očekávání ze soutěže, tak hudební scénu nějak obohatí a nebo se alespoň dostanou do širšího povědomí lidí.

 

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 107
1
ales winner Karmen
Reagovat

ůžasný styloví rebelský dobře vyvynutý kurva hustej rekap a Karmen na 1 místě není co dodat je tam od něčeho něco od vyřazení tomáškovejch favoritů po dábelsky svůdnou Karmen pál baláž super

2
Jai Kudo
Reagovat

Petr Borkovec – myslel jsem, že mu tohle reagge bude sedět víc. Průměrné vystoupení.
Dominik Gerda – ještě horší reagge něž u Petra….jo, i to reagge se musí umět
Bryan Gandola – slušné vystoupení, ale….nic navíc
Jakub Pružinský – roztomile nesmělý Jakub se mě tady moc nezdál. Začátek dost mimo a pak to bylo lepší. Slabší průměr.
Richard Chovan – jasná programová likvidace zřejmě produkci „nepohodlného“ soutěžícího výběrem likvidační skladby. Ale pořád byl lepší než Aneta
Karmen Pál-Baláž – na tohle vystoupení jsem byl moc zvědavý a Karmen mě velice příjemně překvapila. Zvládla to skvěle, i přes občasné intonační nejistoty TOP1 večera….
Aneta Horňáková – tohle nemohlo dopadnout dobře, další likvidační výběr od produkce
Eliška Rusková – až na ten začátek výborný výkon, ale proč ji proboha furt stylizují jako Audrey Hepburn ve Snídani u Tiffanyho?
Adéla Kvitová – znovu se potvrdilo že zpívat Lady Gaga není jen tak. Moc se mně to nelíbilo, a to byla Adéla jednou z mých favoritek
Tereza Anna Mašková – je vždycky, jak říkáme my v Brně „vošajzlich“, když bílí zpívají R&B. Tereza má velký hlas, ale ve výškách trochu nepříjemně „řeže“. Možná by to chtělo na tom trochu zapracovat. Ale celkově docela dobrý.

Moje pořadí:
Karmen Pál-Baláž
Eliška Rusková
Tereza Anna Mašková
Petr Borkovec
Jakub Pružinský
Bryan Gandola
Adéla Kvitová
Richard Chovan
Dominik Gerda
Aneta Horňáková

Souhlas s Ďuricou, ten jeho hosting se mně moc líbil, určitě nejlepší nejen v letošní SS. Callta i A. Mišík jsou spíš trapáci než zpěváci.

3
J
Reagovat

Tak diky za rekap a uz pomaly mozes chystat odhad komu ako sadne piesen na nedelu. Intriguje ma ta PROUD MARY u Karmen. Mozno si produkcia odskoci po choreografiu opat do Voice. Nasla som tam zaujimavu choreografiu so spevackou v ciernych satach a okolo nej sexy tanecnice v zlatych satach.

4
Jarda
Reagovat

Pár slov k Elišce: je mladá, hezká, zpívá dobře, ale jak už jsem psal nevidím v ní nějaký výjimečný talent, spíše je to zbožné přání mnoha. Jako srovnání odkazuji na 14ti letou Brynn Cartelli, která je už v TOP 4 amerického The Voice a kterou považuji za opravdu velký talent. Její technika zpěvu i procítění a schopnost improvizace je daleko nad Eliškou.
https://www.youtube.com/watch?v=2e6z59dl1rg

5
Monika
Reagovat

@Jarda: Mlada Maskova, pro me totalne nezajimava zpevacka, dala jsem jen par sekund, pak jsem nudou usnula nad klavesnici. Eliska ve vyskach zari, ma ohromnej naboj, tahle pevule je typicka Sam, Melanie atd. v dospelosti.

6
ter
Reagovat

Richarda odstřelili už ve chvíli, kdy ho v medailonku donutili sundat si kšiltovku. Vypadá bez ní jak Sobotka.

7
jab
Reagovat

@Jarda: Na poměry českých pěveckých RS to výjimečný talent rozhodně je. Nejen tím, jaký má ve svém všku hlas, ale i jak umí pracovat s dynamikou, frázováním, apod. Kolik obdobně talentovaných zpěvaček jejího věku zatím pobíhá po republice „v utajení“ je samozřejmě věc druhá.

8
J
Reagovat

@jab: Eliska je talent, ale nepaci sa mi ta odrhovacka od Taylor Swift. Asi sa to hodi k jej veku a pri napadoch nasej produkcie by ma neprekvapili cheerleaderky s Eliskou v choreografii na podiu.

9
jab
Reagovat

@J: Tady mě excituje, že musela vyfaswovat zrovna takovou sr***u a ne pro mé uši snesitelnější I Know You Were Trouble nebo Blank Space. Ty mají aspoň nějakou výraznou melodii, Shake It Off je pro mne jen primitivní juchačka.

10
dolores
Reagovat

Vlado, ale pochopila som, ze mas na prvom mieste teraz Elisku :-) U mna je stale medzi oblubencami a urcite ju tam chcem viac ako Adelu aj Anetu, ale Karmen po minulom kole sa uz dostala pred nu.
S problemom, ktory mas s Borkovcom, ze akoby bol na zachode, sa ja potykam u inych spevakov, napr. u najoslavovanejsieho vitaza SS Cmora, ked tlaci na pilu, cely scervenie a navru mu zilky na krku, tak tam ho presne vidim ako tlaci …(na zachode :-D)
Kazdemu sa farba hlasu paci ina, podobne ako aj farby duhoveho spektra, alebo chute jedla, to je proste rozmanitost zivota. Mne sa praveze Petrova farba aj ako pracuje s hlasom velmi paci. ;-) Jedine mi trochu vadi jeho artikulacia, ale to hlasom u mna vzdy prebije. A mam ho zatial na prvom mieste este pred Karmen a Eliskou, no viem, ze vypadne skor ako Karmen urcite, u Elisky zatial nie je jasne ako to s nou dopadne, uvidi sa po najblizsom kole.

11
Jai Kudo
Reagovat

Co se týká playlistu na neděli, tak asi takhle:
Petr Borkovec – zajímavý song, jsem zvědav, jak to Petr zvládne (a jestli vůbec)
Bryan Gandola – legrační výběr….ehm, spíš likvidační
Jakub Pružinský – teoreticky by to Jakubovi mohlo sedět. Uvidíme…
Karmen Pál-Baláž – tohle je dost kuriozní verze, ani se mi nechce věřit, že Tina nazpívala něco tak hrozného. Doufám, že to Karmen zvládne aspoň nějak po svém…
Aneta Horňáková – chacha, k tomu už snad není ani co dodat……cílená likvidace Anety a Gandoly prostřednictvím výběru od produkce. Ne, že by mě tihle dva chyběli, ale je to přece jen tak průhledné..
Eliška Rusková – Eliška je výborná zpěvačka tak proč jí nevybrat nějakou odrhovačku, že?
Adéla Kvitová – Adéle se to minule moc nepovedlo, tak se snad zlepší. Zpívat Adele je vždycky velká výzva, ale Adele K by to mohla dát.
Tereza Anna Mašková – Chandelier je úžasný song, ale v těchto soutěžích potenciálně likvidační pro kohokoliv. Ale Terka by ho mohla zvládnout líp, než Eliška v castingu.

12
J
Reagovat

@jab: Najhorsie na tom je to, ze na tej sr..ke ci odrhovacke/juchacke sa neda vela ukazat jedine nejaka choreografia. Mam pocit akoby sa ju snazila produkcia pomaly odstrelovat kvoli Petrovi. Na toho som zvedava ako si poradi s HUMAN. Ono sa to zda ako jednoduche zaspievat, ale to na druhej strane nejde. Pri VIVA LA VIDA som si spomenula na Itcha a Stepana, ktori to spievali.

13
ina
Reagovat

Pružínský VIVA LA VIDA nedá. on je na ty skuhravé… tohle je zpěvné to nedá… pokud si vzpomínáte na interpretaci superstáristů tak https://youtu.be/OyW1kXEZztE od Petra Ševčíka taky nezní nejhůř:-) jo Petr!!!!!

14
dolores
Reagovat

Ten playlist na nedelu je naozaj plny hitov, povedala by som ze najlespie vyfasovala

Adela, – Set on the fire je wow-efekt song, viaceri na nom zaziarili, napr. Veselovska vs.Dobrovodska v Hlase, ci Hnilica, aj gitarova verzia Itcha bola dobra, skratka to sa neda pokazit, aj s chybami ju budu oslavovat. Je tam grandiozny nastup na refren, a Adela vie zdvihnut hlas, zakricat, to jej pojde dobre, az sa zabudne na nudny uvod. A do toho ohne, efekty, to sa hodi do textu…az mam podozrenie, ze ju naozaj chcu v sutazi ponechat, co najdlhsie, mozno aj na ukor

Elisky – hoci ta predstavuje objekt na fandenie pre teens a skoda by bola prist aj o mladych divakov. Ona ma na svoj vek dobry song, malo by jej to aj sadnut, hoci my sa tu budeme pohorsovat, ale treba si uvedomit, ze nie sme jedini fans v Cesko-Slovensku. Je to vesele, hrave, take sviezo-dievcenske. Eliska moze aj zaziarit :-) Obavy mam len z tanca, ktory k tomu bude musiet absolvovat, teda, ci to udycha…

Bryan – mozno je naozaj na rade ….ten song je fakt silny na vyraz, emociu, obavam sa ze to v jeho podani nepocitime

Jakub – fiha, tak toto je zaujimave, mohol by to byt aj highlight vecera, ak by toto svojim hlasom obohatil ……inak ako Chris Martin. Len pozor na nastupy, Moze to dopadnut aj fiaskom.

Aneta – vyzera to sice na totalny odstrel, ale budem trocha proti prudu, mne sa ten song paci a som zvedava na tuto dievcensku verziu :-) Elvisa mal aj Martin Safarik a velmi sa mi to pacilo, hoci pre porotu a nasledne aj pre divakov to bola uspavanka. Je pravda, ze cely song isiel v jednej lajne, tak hadam sa Aneta pouci a vymysli nieco, aby zaujala. Bolo by dobre rozlucit sa so sutazou kvalitnym vystupenim, ako to urobil Kristian.

Karmen – tak tu nie som si ista uspechom, hoci je Karmen podla mna perfekcionistka a urcite sa na toto dobre pripravi, obavam sa, ze na uspech z minuleho kola tymto songom nedosiahne. Latka je nasadena vysoko, bude tazke ju znova preskocit. Uvidime, rada sa necham prekvapit, tak ako minule

Tereza – Sia je tak specificka vo vyraze, tam citit v hlase kazde jej dusevne pohnutie, no neviem, ci toto sa da predviest Terezinou hlasovou exhibiciou. Ale je to konecne sanca pre Terezu ukazat sa aj inak ako len technicky genialna spevacka :-)

Petr – tento vyber on sam povazuje za bombu, ja mu aj verim, ze to zaspieva bombovo, hlas na to ma, len ked tam neda tu odhodlanost, tah na branu, aj drzanie tela, pohyby, vyraz tvare, (ze spievam od srdca), a celkovej podiovej prezentacie, tak to mu bude malo platne. Jedna vec je bomba, ale druha, ci je spravne cielena (len aby nebola samovrazedna :-D)

15
J
Reagovat

Kedy sa budu spievat duety? Karmen s Terezou by si to mohli rozdat v duete CALL ME od Blondie, ale prosila by som rockovu verziu a dat aj tanec.

16
dolores
Reagovat

@J: Ja by som radsej duet Karmen s Petrom. V tej spolocnej piesni s Caltom isli hned na zaciatku po sebe a znelo to dobre aj vyzerali spolu dobre.

17
Bezík
Reagovat

@J: A hodinky s vodotryskom, tie by si nechcela ? :D :D

18
J
Reagovat

@dolores: To by bolo tiez fajn duet s Petrom. Ale aky, aby im to sadlo. Dufam, ze ich zasa nebudu nutit spievat cesko-slovenske duety. Kludne nech bude CZ/SK kolo, ale duety uz mozu byt v anglictine. Jediny duet, ktory ma pre Petra s Karmen napada je EVERYTHING BURNS (velmi pekny duet uz davno nebol v SS).

19
J
Reagovat

@Bezík: Nie. Len ma tak napadlo pre porovnanie hlasov Karmen a Terezy jeden rovnaky song, kde by kazda ukazala co dokaze. Preto som navrhla Call Me.

20
J
Reagovat

@dolores: Inak po vypadnuti Kristiana a Richarda som zacala tak trosku fandit Petrovi a Jakubovi. Nie su dokonali, ale podla mna ak vypadnu predcasne, tak SS strati svoje caro. Karmen fandim od zaciatku.

21
Ina
Reagovat

Jardo nevím jak to jinde dělají, ale taková Beatrice Miller, nebo Carly Rose Sonenclar, tak ty braly dech…. Eliška je talentované děcko, ale bez toho dalšího, co možná ještě přijde..

22
dolores
Reagovat

@Jarda: Dik, za to video, to dievca ma mimoriadne pre mna zaujimavu farbu hlasu, pripomina mi trochu aj Kiku Mihalovu. je neobycajne nadana, ale nevidim zmysel porovnavat americky talent, ktory sa vyskytol zo stoviek milionov obyvatelov s nasim dievcatom, ktore vyrastlo v oblasti, porovnatelnom z jednym ich beznym velkomestom. Budme radi aj zato, ze mame vobec Elisku. ;-)

23
ales winner Karmen
Reagovat

jen sem si sem odskočil hokej nervák jako prase zatím 2-2 jinak napadá mě že v duetech by Karmen mohla bejt s Borkovcem nebo eliškou duet s růžovkou pardon ale by mě jeblo ale přežil bych to jinak tomášku super hodnocení no já sem pak ještě příjdu chtěl bych tu hodit tu top 8 a můj pohled na to jak to kdo zazpívá

24
dolores
Reagovat

@J: Dobry odhad pre nich ten Everything Burns, len sa bojim, ked tu budes davat tie typy na songy do show, tak naozaj sa toho chytia z produkcie a dopadne to neslavne ako napr. ked sa Palovi Kovalickovi vybralo Od Tatier k Dunaju :-)))))

25
J
Reagovat

@dolores: Oni podla mna uz maju vybrate songy a je celkom mozne, ze duety ani nebudu. A ak by nahodou pre Karmen s Petrom vybrali EVERYTHING BURNS tak to by bolo fajn. Karmen by urcite podala v piesni ovela lepsi vykon nez Barbora. Petr by zasa nemusel byt daleko od Iva. Chce to len nacvicit. Horsie uz bude najst spravny duet pre Terezu a Jakuba. Jedine ma napada PERFECT – Ed a Beyonce. Este by to mohlo byt SAY YOU WON´T LET GO od Jamesa Arthura vo verzii Jamesa s Camillou Cabello.

26
ales winner Karmen
Reagovat

tak a můžu se v klídku dívat na superstar prohráli jsme

27
Johanka
Reagovat

@ina: jo jo, Petr Ševčík – to bylo „ine kafe“! Mně teda děsně nebavily ty adrenalínové zábavy, v pořadu tohoto typu bych ocenila, kdyby mi ukázali, jak s hlasovými poradci pilují zpěv a s choreografem tanečky, vše, co se netýká zpěvu je mimo mísu. :-(

28
Ina
Reagovat

Johanka mimochodem Petr v dubnu promoval za A+A+A je z něj Ing. Myslím, že pokud to vezmeme tak nějak celkově:-), tak je Petr nejúspěšnější finalista Superstar. Moderuje v rozhlase na ČT 2, zpívá v kapele a ta MUNI je velké plus do života.

29
jpp
Reagovat

ales winner opět řádí na Facebooku – pokud na stránku Superstar napíšeš Karmen za 1 a tuctová růžovka s protekčním songem – nechápeš, že tím Karmen akorát škodíš, že si každý řekne, aha má takhle slaboduché fanoušky, co se bezdůvodně naváží do ostatních? Takže jestli nechceš Karmen škodit, měl bys podobných poznámek na fb zanechat.

30
Ally
Reagovat

@Johanka: Přece jsme viděli jak pilují zpěv ..v extrémních podmínkách :) Ale je to tak..už chybí jen promenáda v plavkách..

31
ales winner Karmen
Reagovat

jpp copak ty hrdino chceš mě vyhrožovat laskavě se starej o sebe a mě dej pokoj a o Karmen se otírat taky nebudeš to nedovolím

32
Bezík
Reagovat

@Ally: To přijde, určitě, pod záminkou návštěvy nějakého wellness centra nebo tak :D

33
jpp
Reagovat

ales winner: Ty jsi chlapče dobře mimo, Karmen je má favoritka, a ty přihlouplými poznámkami na facebooku a jinde Karmen akorát škodíš, tím že hloupě útočíš na jiné soutěžící.

34
Ally
Reagovat

Docela mě překvapuje , že Vlado už odepsal Jakuba ? A vlastně i Adelu…

K výběru ..jo mám tam taky svoje srdcovky :)
Ale Bryan a Angels.. no snad to umí , jinak vypínám obraz i zvuk , Robbieho mi nikdo kazit nebude :)
Tereza a Eliška – na míru , na postup, ale žádné wow nečekám..
Adéla ano je to fakt efektní song..ale má Adéla na Adélu ? :) a Aneta na Elvise ?
Petr a Human – to by mohlo být zajímavé, ale ať větší odborníci posoudí, co by na tom mohl pokazit..
KArmen to bude mít taky zase zajímavý..čímž by mohla získat body před Terezou ?
No a Jakub..Viva la vida ..to je jedna fakt z mých nej ..takže víc bojím, než zvědavá :)chce to emoce ..to Jakub má ,ale i energii..ale jo , líbilo by se mi to na závěr,ale to by měl asi nervy..věřím , že pokud ho nepřinutí lítat po podiu jak Richarda,ale ani jen sedět ..bude to ono ..držím palce :)

35
ales winner Karmen
Reagovat

jpp vím co dělám

36
jardach pb
Reagovat

@ales winner Karmen: Madarsko hralo dneska hokej? Ci co? Jinak si nedavno slibil,ze budes v klidu, bo Karmen je jistota a ted tu celkem jiskris a to jsem jeste nikde nevidel ty fcb diskuze…Alesu..klid ;-) Kdyz to Karmina nepodela,tak si zaslouzis za par tydnu gratulace a litovat toho nebudu ;-)

Jinak playlist je rozhodne zajimavy,jen nevim jak nektere songy patri do tematu “venovani”

37
KiX
Reagovat

Zapnul jsem obe semifinale a myslel jsem, ze me to bude bavit. Behem druhyho vystoupeni jsem vzdy vypinal, nuda. Rikal jsem si, u finale to bude lepsi a dostanu se do toho. Taky jsem vypinal. Tahle show uz je fakt tezce outdated. Navic v sobotu bylo finale Eurovize, luxusni show, mega produkce, dokonala arena, spickovy hlasy, originalni songy ruznych zanru, giga napinavy vyhlasovani vysledku. A hlavne konecne uspech CR. Tezko se pak clovek mohl hned presunout na komorni arenu SS, amatersky vykony a stary hity co uz lezou vsem krkem. Superstar priste uz nezapinam, uz to proste nema co dat.

38
Johanka
Reagovat

@Ina: Tak to Petrovi Ševčíkovi gratuluju, byl a pořád je fakt dobrej a vůbec to tenkrát byly silný ročníky! Tenhle rok mě taky docela nudí a pořád doufám, že se to ještě nějak rozjede, ale jak píše KiX – zatím je to celý hrozně amatérský a křečovitý. :-(

39
Dena
Reagovat

tak uplne suhlasim:-)s Vladom. super rekap, akoby mi hovoril z duse. a ozaj nechapem stylistov – ked uz anetu nechali behat pomaly nahu = aby to bolo ako beyonce, adelu oblieka a la lady gaga – co beriem, lebo viac menej tieto outfity zodpovedali aj tomu, v com sa predvadzaju dane spevacky – tak co spravili s eliskou a la pink.. je na smiech. a karmenin outfit vyhra tiez nebol.

40
Ally
Reagovat

@KiX: Tak Eurovize má asi jiný rozpočet než nějaká česko- slovensko – filipínská :) Superstar..a jiný styl..
Oživit by to něčím mohli , neříkám že mají lítat hashtagy a selfíčka po obrazovce :) ale tak něco..šak od čeho tam mají toho Bena ?:)
Kdoví jestli by některým lidem nepřišli old school a nuda hlasoví poradci..ale připadá mi , že je to poznávací znak SS ? Takhle je z toho trochu paskvil..s promenádou v plavkách :)
No všichni jsme tu chytří jak rádio :) ale pořád myslím ,že je to hlavně o tom , jak tam budou zpívat ? :) a jak tam budou zajímavé osobnosti, porota atd
Ale pokud bude blbý zvuk atd, lidi na to nebude bavit se dívat..

41
J
Reagovat

@Ally: Presne tak. Mne sa zda, ze aj to moze byt znakom nizkej sledovanosti, lebo uz to nie je o nacvicovani skladby, ale o vsetkom moznom len nie o tom podstatnom . Napr. ked porovnam XF UK, kde su sice medailonky o vsetkom moznom, ale vzdy nakoniec tam je zaber ako nacvicuju piesne a choreografiu na podiu. Naposledy si to pamatam u nas v HLASE 2, Lola nacvicovala CASI SE MENI, Vendulka STRONGER atd. A uz v minulej SS nic, len nejake vtipne medailonky o nicom.

42
Ludvik
Reagovat

Koukám, že jedou živé kola stylem American Idol 2018… kde jsou ty časy když bylo 10 finálových večerů a 6 semifinále od konce března až někdy do půlky června…

43
Ludvik
Reagovat

A Superstar běžela v neděli i pondělí a během semifinálových večerů i v sobotu

44
DJ Vlado
Reagovat

@Ludvik: Souhlas, to vícekolové semifinále z let 2006 – 2011 jsem měl taky mnohem radši než ten současný jednokolový systém, soutěžící měli více šancí (pokud zrovna nevypadli v prvním kole) a diváci nebyli odkázáni jen na první dojem, nepostupovalo tolik „one performance wonders“ a ztráty v semifinále nebyly až tak krvavé :-( Achjo, kde jsou ty časy :-(

45
Johanka
Reagovat

@Ally: zdá se mi, že to do pěvecké soutěže patří, hlasoví poradci mají důležitý místo, spousta profi zpěváků se bez nich neobejde a pokud mi celá ta partička zní trochu jako amatérskej tábor, tak je něco špatně – ale možná je špatně už to technický zázemí (zvukaři, režie, dramaturgie), ale takový expert zase nejsem, příčinu by si měla produkce najít sama…
Jasně , že je to taky otázka peněz (proto srovnávat s cenou Eurovize asi nejde), ale někdy stačí investovat málo, ale na správným místě – místo do letadla (kdy to zpěvačka stejně cely propištěla a já trnula, jestli udrží žaludek na místě), tak bych pořádně zaplatila třeba těm hlasovým poradcům, stylistům, kostymérům…

46
Rena
Reagovat

Přesně tak@Johanka: tahle SS mě baví čím dál méně a to jsem se tak těšila! Nelíbily se mi medailonky, oblečení dívek, výběr písní… Kde je SS s Kukačkou a Ševčíkem – ne jen že tu nikdo podobný není, ale jak píšete výše, je to amatérské, špatný zvuk atd… už posledně to nebylo ono a letos – hrůza…

47
Rena
Reagovat

Tohle je USPĚCH! A za vše vděčí jen vlastní píli. Ani těžké zranění ho nezastavilo. Na nikoho a na nic nespoléhá. Jde to i bez SS.
https://www.super.cz/566542-o-mikolase-josefa-ma-zajem-evropa-i-amerika-budou-s-nim-pracovat-producenti-kteri-proslavili-i-lasku-justina-biebera.html

48
J
Reagovat

No nie kazdy moze mat take medailonky ako Matt Linnen v XF UK 2017. Pamatam sa na 1. LS, ked som sa o neho bala ako da to SCARS TO YOUR BEAUTIFUL. Ani som poriadne nezaregistrovala ten jeho medailonik. Skor samotny spevacky vykon na podiu. A ked som sa po tom isla pozriet na reakcia publika na FB a twitter, zenske tam boli nadsene z toho aky bol roztomily, ked zehlil: https://www.youtube.com/watch?v=FKMALmP7qmc

A potom mal este pekny medailonik v tyzdni Georga Michaela, taky emotivny s jeho detmi. Slobodny otec s 3 detmi od dvoch zien, s ktorymi nebol zenaty a navyse spieval CARELESS WHISPER: https://www.youtube.com/watch?v=Adqob5rAxac&t=279s

Produkcia si chodi po napady do XF UK a The Voice na aranzma piesni, preco si nechodia po napady aj na medailoniky.

49
J
Reagovat

Kedze jeho piesen Petr spieval v semifinale, tak pre fanusikov Jamesa Baya dnes vychadza jeho album ELECTRIC LIGHT. Plus kto ma rad tanecnu hudbu CLEAN BANDIT – novy singel feat DEMI LOVATO s nazvom SOLO. Passenger takisto novy singel – HELL ON HIGH WATER.

50
Scalex
Reagovat

Konečně jsem urekápnul.

51
Martasa
Reagovat

Jakub je nejlepší, barva hlasu, charisma…

Nejhorší je pro mě Adéla absolutně nezajímavá ledová královna, nebaví mě vůbec..
A pak Bryan nuda, nuda…

52
Monika
Reagovat

Tak nevim nevim….nadavat hned produkci…Richard se odstrelil sam, on tu pisnicku chtel zpivat….

53
ales winner Karmen
Reagovat

joooooooooooooooo jo jo yes autogramiáda a koncert finalistů superstar v praze na chodově ve středu 30 května od 16-18 hodin takže to vypadá na starý dobrý model autogramiád takže asi budou i v brně i ostravě to je super na fb superstar sem k tomu připsal že vypískám osobně růžovku a vyfotím se s Karmen to si udělám čas budu tam

54
Ina
Reagovat

Přenosy jsou takové uspěchané… ty medajlonky, minule, kdy seděli na stoličce a něo o sobě říkali, bylo nezáživné. Asi mají snížený rozpočet, ale vzhledem k tomu, že angažovali Mareše, tak asi šetří jinde. Mě by stačilo pár záběru ze zkoušky, z hotelu, nebo z nějaké akce….

55
Ally
Reagovat

Tak třeba se dočkáme i nějakého toho a nácviku a podobých záběrů, ať je i podle čeho hodnotit
Musela jsme si pustit .. oživit :) Sámera a Billy Jean, jak psal Vlado ..jo bylo to taky na efekt ..tak to je Majkl ,ale výraz , co ta písnička má asi i podle mě mít , u něho vidím taky víc..
Teda ty Samerovy psycho fanynky ale :) to letos asi není ..i když jak jsem četla někde na You Tube Petr , že je chodicí testosteron :) , možná se dočkáme..
No a nebo tam možná jsou a zvukař má s nimi práci , že už nezbyde na soutěžící ?
A zase k tomu , že porota moc chválí , možná to tam má jinou atmosféru..

56
J
Reagovat

Tak potom co som si precitala Scalexov rekap. Prave som pocuvala original CHANDELIER od SII a tam naozaj nie je miesto pre nejake Terezine kudrlinky. To chce rovne tony a zaspievat cez emocie, city. No na Terezu som asi rovnako zvedava ako na Karmen. Pri tej PROUD MARY to bude chciet aj nejaky pohyb okrem spevu.

57
Jai Kudo
Reagovat

Omlouvám se za OT, ale – Strašně ten čas letí…..kdyby to nepřipomněla Taylor Momsen, ani bych si nevzpomněl, že dnes je to právě 1 rok, co odešel jeden z největších zpěváků – Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave..)…… :( Prosím všechny, kdo ho měli rádi o tichou vzpomínku… :-(
https://www.youtube.com/watch?v=Y5UsxLcZ1Cg

58
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja na neho spominam skoro kazdy den, pretoze v mojom playliste SPOTIFY je ako prvy song LIGHT ON od D. Cooka, pre ktoreho tuto piesen napisal velky Chris Cornell. Vzdy ked ju pocujem hned si na neho spomeniem.

59
Fialka09
Reagovat

@Jai Kudo: Díky za připomenutí, ani se mi nechce věřit, že už je to rok… Byl to ohromně charismatický chlap s krásným hlasem.

60
J
Reagovat

@Bezík: Official Charts UK Singles:
18. FOUR OUT OF FIVE – Arctic Monkeys
23. STAR TREATMENT – Arctic Monkeys
26. ONE POINT PERSPECTIVE – Arctic Monkeys.

Z dovodu pravidiel, ktore platia pre Official Charts UK Singles nemoze bodovat viac nez 3 piesne – single od jedneho interpreta.

Official Charts UK – Albums.
No 1 Tranquility Base Hotel & Casino

61
Bezík
Reagovat

@J: Tak to je super, to No1 za album. Tady se na Musicserveru rozvinula docela diskuze (což tam není úplně obvyklé), kdy něteří ho vynáší do nebes a někteří zatracují. Myslím, že jinde to bude podobné :D

62
dolores
Reagovat

@Scalex: Nie vzdy, ked muzi spievaju zenske songy to dopadne zle. Napr. Impossible od Shontelle v XF vystrihol James Arthur tak, ze sa ten song stal slavnejsim, nez od nej :-) Mozno si produkcia mysli, ze takyto zazrak sa udeje aj v nasich koncinach :-DD Lenze ak nejaky pacient (zeby choreograf?) zo stabu nariadi sutaziacemu pobehovat po podiu hore-dole ako motorova mys, tak kazdy aj ten najlepsi umysel musi skoncit fiaskom :-S No neexistuje ani istota, zeby sa Richard udrzal v sutazi, ak by sedel cely cas za klavirom.

A uplne sa stotoznujem s nazorom o nadbytku vibrata u Terezy, to som pisala aj vo svojom hodnoteni pod minulym clankom,…
takze ano Jecko, aj ja som zvedava ako si Terka-Vibrator poradi s rovnymi tonmi v Chandelier. Predpokladam, ze porota to nebude riesit, a este sa budeme divit ako ju vychvalia do nebies ako dokonale ostro a vysoko vytiahla potrebne tony. Alebo zeby si Palo rypol ? :-)

63
J
Reagovat

@dolores: Podla mna by jej uz mali aspon nieco hoci malicke vytknut, lebo na FB sa zacina ozvyvat, ze je „protekcna Tereza“. Pochybujem, ze bude spievat falosne – nadtonom ci podtonom. Takze jedinu vec jej mozu vytknut to vibrato.

Ono su songy, kde je to ziadane alebo to neposobi rusivo. A su songy ako napr. CHANDELIER, ktory vibrato moze znicit. Je studovana spevacka tak by to mohla zaspievat bez vibrata s rovnymi tonami a pokusit sa dat do songu co najviac emocii.

64
J
Reagovat

@Bezík: AJ ty citis vplyv D. Bowieho v niektorych songoch? Najviac to citim vo FOUR OUT OF FIVE.

65
ales winner Karmen
Reagovat

J a ty se divíš aspon se začíná potvrzovat to co už dlouhodobě říkám že lidi nejsou hloupí ovce a nedovolí aby ta zákeřná růžovka nedejbože vyhrála čím dřív po ní půjdou tím líp a těch názorů bude přibejvat viz autogramiáda na chodově kde se chystají protesty a asi i vypískání růžovky konečně jí řekneme co si o té náně myslíme mi fans Karmen

66
Bezík
Reagovat

@J: No … když jsem to poslouchal ještě před tím, než vyšla ta recenze, tak by mě Bowie vůbec nenapadl, a to ho dobře znám, patří k mým největším oblíbencům. Když pak ho někteří začali zmiňovat, tak možná, ale to je těžký, vlivů je tolik, ono se dá slyšet to co člověk chce slyšet. Jo, může být, ale může to být prostě jen náhoda, že zrovna tohle z nich vypadlo.

67
luci
Reagovat

Rekapy vyborne, libi se mi ze to je psane jak kdybych s vama sedela u stolu a kecali jsme o tom, co jsme v nedeli videli… nicmenne… jestli Vlado napise jeste jednou ma milovana a oblibena a nevim jaka Zuzka, tak ho prestanu mit rada 😀. Tak protezovanyho cloveka kamerou jsem tam snad za celou eru Spsr nevidela. Neskutecne se zprotivila a nechci ji urazet, tak nebudu psat knucna jedna 😀. Des bes, nikomu jsem neprala vylozene vypadnout, u ni to ale bylo jinak. Tesim se na dalsi pocteni! 😉

68
Ash
Reagovat

Nevím, jestli už to tady někde padlo na 100%, nebo se o tom jenom spekulovalo, jak to vlastně letos je, ale co se týče výběru písniček, cituju Adélu z jejího live na instagramu když jí někdo zeptal „písničky vám vybírají oni a nebo vám dají více možností a z nich si vybíráte?
Její odpověď; „písničky nám přidělují a nemůžeme na to nic říct.. takže prostě nám to přidělí a poper se s tím jak chceš (dodala lehce sarkastickým tónem)“

69
Jai Kudo
Reagovat

@Ash: Tak to je v podstatě (aspoň tady na Panáčkovi) u dlouho známá věc, že produkce manipuluje a ovlivňuje soutěž pomocí přidělování písniček. A Porota dělá z diváků i soutěžících blbce, když říká, jak špatně si vybrali písničku, která jim nesedí…. :-(

70
Prochor
Reagovat

Nechápu že když vyhodila porota kdysi Ševčíka když se sesypal, tak ve stejné situaci dají Jakubovi Pružinskému divokou kartu. A přitom jeho sesypávání stále pokračuje a asi i bude pokračovat.

71
Tomáš
Reagovat

@Rena: No nejsi v tom sama, mě už tahle SS po vypadnutí dvou pro mě nejzajímavějších zpěváků z celé show Richarda s Dominikem a to hned v prvním Finále a obou naráz, navíc s teď už absolutně jistou a jasnou vítězkou Terezou, kterou vážně nemám rád, přestává taky velmi bavit. Zítra už to pro mě bude jen takový slabý čajíček bez těch dvou co minule kvůli debilním divákům odešli. Zase se to všechno podělalo tak jako vždycky, ách jo. To bude už zítra jak nějaká módní přehlídka bab, z těch mě zajímají jen Karmen a Adéla, jinak ty další tři bych nejraději odstřelil jak moc je tam nechci. A zbylí tři kluci jsou sice fajn a pořád lepší než skoro všechny baby ale ani u nich už to fandění prostě nebude takové jak by mělo být protože u každého z nich mi prostě něco chybí. Prostě přesto to něco co měli Richard a Dominik. Je to v háji bože, teď už to zase bude jen trápení s předem jasným koncem a další absolutně nezajímavá a úplně zbytečná vítězka, která našemu hudebnímu světu vůbec ale skutečně vůbec nic nedá. Je mi z toho už od minulé neděle úplně na nic. Ale vím že je to Vox populi a lidi rozhodli, tak koho chtěli, toho tam taky mají. :/

72
Tomáš
Reagovat

http://superstar2018.nova.cz/clanek/matej-ruppert-promluvil-otevrene-o-konci-richarda-v-superstar-co-si-o-nem-mysli.html Ještě jste měli v záloze tu vaši slavnou Divokou kartu vy ocasové, tak proč jste ji teda na něho nepoužili? Protože vám to asi ta naše milá produkce nedovolila že?

73
J
Reagovat

@Tomáš: To, ze Richard vypadol je zle velmi zle, ale moze to byt este horsie keby zostavajuca TOP 3 do grand finale bola v zlozeni: Tereza, Karmen a Eliska. Co sa tyka Karmen podla mna je najsilnejsi Slovak. Este si to musim potvrdit po nedelnajsom vystupeni PROUD MARY (ak tento song da velmi solidne, pretoze necakam hviezdne vystupenie) tak si naozaj zo vsetkych SK spevakov zasluzi to grand finale + ten rock – zavan cerstveho vzduchu v grand finale. Aneta je podla mna najhorsia zo SK a spolu s Bryanom zo vsetkych zostavajucich finalistov. Jakub ten ma zaujimavu farbu hlasu, ale nepodava vyrovnane vykony. To nevylucuje moznost, ze Jakub moze mat zaujimavu posutaznu tvorbu. Ja si myslim, ze aspon Petr ako CZ chlapec by sa mohol dostat do TOP 3 a minimalne zaujat to 3. miesto. Nie je dokonaly, ale na druhej strane nieco talentovane v nom je. A dievcenska TOP 3 je rovnako malo atraktivna ako by bola chlapcenska TOP 3. Dufam, ze ta divoka karta prinajhorsom caka na Petra alebo Jakuba a nie na ziadne dievca. Tereza s Karmen maju podla mna dost divacku podporu ci sa mi to paci alebo nie. Minut divoku kartu na Anetu a Bryana by bolo dost otazne. Na Elisku jedine v tom pripade, ze by Petr a Jakub postupili nielen dnes, ale aj o tyzden a ona by prekvapujuco – ocakavane vypadla.

74
J
Reagovat

OPRAVA : Petr a Jakub postupili nielen dnes = myslela som tento vikend v nedelu.

75
Tomáš
Reagovat

@J: To by bylo víš kde kdyby byla čistě dívčí Top 3? To tu ani nemůžu napsat, jinak mi naši moralističtí administrátoři neschválí příspěvek. Ale já myslím a doufám že čistě dívčí Top 3 nebude stejně jako nikdy nebyla ani čistě chlapecká Top 3. Podle mě Tereza v GF je bohužel jasná. U Elišky myslím že by mohla vypadnout předčasně ( a pořádně by mě namíchlo kdyby zrovna ona dostala Divokou kartu ). Teď ještě ne ale další týden už by mohla být v ohrožení. Já fakt doufám že Eliška v GF nebude, pro mě není vůbec ničím zajímavá a strašně mě nebaví. Mohlo by se stát i to že v GF nebude Karmen, pokud by se Jakub začal zase nějak zlepšovat a mohl by ji ohrozit nebo i porazit, ale to už se nejspíš nestane, on už ji asi nedožene. Já si jen myslím že produkce nebude chtít v GF dva slováky – takže buď Jakub nebo Karmen tam nebudou, Pokud by totiž byli v GF dva slováci a s nimi češka Tereza, tak by na to po vypadnutí jednoho ze slováků mohla Tereza doplatit tak jako na to minule doplatil Štěpán Urban. Vzhledem k tomu že systém hlasování v GF bude úplně stejný jako minule, tak by Tereza i kdyby ze začátku vedla, mohla na konci prohrát protože například hlasy ze Slovenska by po vypadnutí Jakuba přešly ke Karmen a ta by pak mohla Terezu porazit stejně jako se v minulém GF podařilo Emmě porazit Štěpána, který nad ní ze začátku, protože na ni přešly hlasy ze Slovenska od vypadlého Pala Kovalička. Aspoň to tak naznačily výsledky z minulé série v tomto, že Slovensko hlasuje víc pro ty svoje a drží spolu basu. Takže určitě budou chtít v GF dva čechy a jednoho slováka a pak už to tam Tereza nemůže prohrát. :( Takže můj tip na GF je Tereza, Karmen a Petr. I kdyby Karmen ze začátku vedla, tak ji po vypadnutí Petra který skončí 3. Tereza dožene pokud češi posílají hlasy stejně jednotně jako Slovensko. Ale možná že Tereza bude mít i bez toho nad Karmen náskok už od začátku. Já ti ani nevím jestli nakonec především Karmen nezačnu fandit víc než zbylým klukům protože mi přijde že se do ní v rámci soutěže začínám tak trošku zamilovávat. :D A bohužel Petrovi, Jakubovi a Bryanovi fandím především proto že jsou kluci a čistě dámská jízda by mi fakt nehorázně vadila. Jinak ale pokud Jakubovy výkony budou pořád sešupem dolů a nedokáže už znovu zazářit, tak mu asi ani já nebudu moct nějak přehnaně fandit. Petr je dobrý ale v tom je právě ten problém že u mě je jenom dobrý. On na castingu pro mě zazářil jak blázen, tam tu laťku nasadil fakt hodně vysoko a on tu svou castingovou laťku doteď ještě nepřeskočil a to ani teď v neděli – bylo to celkem fajn ale zase byl pro mě jen dobrý. Pořád u Petra čekám na nějaké Wau vystoupení, kde fakt zazáří a posadí mě na zadek. Zatím sem se u něj takového vystoupení nedočkal takže je pro mě pořád takový trochu bez šťávy a nevýrazný. Možná mu chybí to charisma a zkušenosti, které měl právě ten Richard. No a o Bryanovi se už nemusíme ani bavit, ten je už úplně odepsaný a podle mě zítra pojede domů za přítelkyní. Velmi zítra očekávám jeho vypadnutí i když bych mu moc přál aby ještě zítra postoupil i za cenu toho že by měla vypadnout třeba Adéla. Ale moje tipy na zítřejší vypadnutí jsou jasné – Bryan a Aneta. Chtěl bych tam Bryana ještě aspoň jedno kolo udržet ale myslím si i vzhledem k výběru songu že to má už spočítané. Takže zkrátka nikdo ze zbývajících tří kluků mě nebere tolik jako mě brali Richard a Dominik, proto by se nakonec mohlo stát i to že budu víc fandit Karmen než jim. Ale to je opravdu jediná holka u které bych tam udělal tuhle výjimku a dal bych jí možná před zbývajícími kluky přednost, jinak už fakt žádná. Ani ta Adéla – protože bab je tam zkrátka pořád strašně moc a kluků už zatraceně málo. Jinak samozřejmě přeju všem třem klukům co tam ještě jsou, aby v soutěži zůstali co nejdéle to bude možné. Jen nevím úplně jistě jestli mě ta Karmen nechytí za srdce ještě víc než ti tři kluci a pak by ze mě byl Tomáš winner Karmen, to bych tu Alešovi pěkně lezl do zelí a zajímalo by mě jestli by mu to vadilo nebo by byl z toho šťastný. :-D

76
J
Reagovat

@Tomáš: Ja si hlavne zelam, aby zajtra zahviezdil hlavne Petr a Karmen podala co mozno najlepsi vykon. Predpokladam u nej nejaku choreografiu, lebo ta PROUD MARY je sice zo zaciatku taka pomalsia, ale potom sa to rozhybe. Z toho dovodu, ze ocakavam nejaky pohyb od Karmen na podiu necakam u nej hviezdne vystupenie. Ale spevacky by nemusela byt az taka zla. U Jakuba cakam obdobny vykon ako minuly tyzden, pretoze ta VIVA LA VIDA nie je lahky song – popr. nech ma Jakub radsej prekvapi v dobrom. Obavam sa, ze bude zajtra Jakub vecer uzatvarat – pocty hlasov od divakov. Bolo by strasne nefer keby Jakub tak skoro vypadol a keby k nemu doslo tak nech sa na neho pouzije divoka karta. Oni dvaja Petr a Jakub nie su dokonali, ale maju v sebe nieco, co ta zaujme a tym padom robia SS zaujimavejsou.

77
Prochor
Reagovat

@J: Tak jestli chce Jakub zpívat jako minule tak to asi těžko vyhraje:-)) Co si budeme namlouvat minule to byl průšvih jako hrom.

78
Jai Kudo
Reagovat

V neděli bude zpívat i Ewa Farna…..(furt lepší, než Callta…. :-) )

79
ales winner Karmen
Reagovat

tak sem si zase přečetl několik příspěvků článků a mé tipy na vyřazení je Bryan a Aneta na druhou stranu je ve hře i Divoká karta která asi velmi pravděpodobně bude využitá otázka zní na koho může to bejt kromě Jakuba asi kdokoliv i když mě osobně pamět neklame jak toho využil Štěpán v minulém ročníku který vypadl ale po divoké kartě dotáhl a skončil 2 navíc i ten playlist je dost zajimavé nebudu hodnotit i když sem chtěl ale nebudu mé postřehy kdo co apod… o to se postarají ostatní tady spíš chci zareagovat na Tomáška protože fíha klobouk dole ale takto dlouhý komentář než sem přečetl celej tak to delší dobu trvalo takže respekt a ještě k tomu co si napsal na konci to tomáš winner Karmen tomášku položím ti otázku a proč si to doprdele neudělal minule u Emmy já vím proč radši si jí kritizoval mimochodem sem našel příspěvky ze SS 2015 a zpětně to zhodnotím asi takto že si v něčem měl a v nečem pravdu neměl a ted k Karmen Proud Mary je od tiny turner dost jak to říct až profi skladba a nezlobte se na mě Mandzáková to dala v pop stylu což se mě vůbec nelíbilo a u Karmen zase očekávám to co u AEROSMITH tedy ještě nastavení většího levelu dravost živelnost a hlavně sem zvědav v jakém stylu to pojme ale já doufám že z toho udělá tak trochu show i když tam asi bude muset tancovat a hlavně to udýchat ale ona to zvládne opět čekám touchdown a ještě větší ovace Standing Ovation

80
Bezík
Reagovat

@Jai Kudo: Tak fyzicky určitě ! :D

81
Jai Kudo
Reagovat

@Bezík: Jooo, tak Ewča hlavně umí taky trochu líp zpívat… :-) Já mám Ewču docela rád, i když to není žádnej velkej rokenrol :-D Líbí se mně, že se dokázala konečně odpoutat od Wronků, myslím, že na tom měla svůj podíl i GG. Ony byly dost velký kámošky a myslím, že příklad GG, jak vyjebala s Wronkama, byl pro Ewu dost inspirativní…
btw: šéf její kapely a klávesista Steinsdörfer a bubeník Lukáš Pavlík (jinak taky producent a autor většiny písní na druhém albu GG :-) ) teď hrají v nových Chinaski….. :-D

82
Tomáš
Reagovat

Já tleskám obouma rukama i nohama Scalexovi za to jak naprosto přesně a výstižně tu dokázal popsat Terezino podání songu Billie Jean. Já to měl na jazyku taky ale takhle dokonale sem to popsat nedokázal. Já tu písničku v originále mám fakt rád, můžu říct že ji miluju ale v podání Terezy se mi nelíbila vůbec. Vlastně takhle strašně zprzněnou a hnusně zazpívanou jako od ní sem ji ještě nikdy neslyšel. Byl to ten nejhorší cover téhle písně jaký sem kdy slyšel. Mě taky to její vibráto leze na nervy a děsně mi vadí. Stýblová měla taky nezajímavou barvu hlasu ale aspoň to nerušilo, u Terezy mě ty její kudrlinky přímo iritují. Nechápu co se na tom výkonu mohlo Haberovi líbit že ji označil jako nejlepší vystoupení večera. Asi už nám Palo trochu senilní a nebo že by se na stará kolena zamiloval? Nebo mu už selhávají uši, fakt nevím. Ale dát její vystoupení jako nejlepší a před Karmen to je čirá ubohost a nehoráznej nesmysl. V porovnání s tím co předvedla Karmen, tak Tereza jí těma svýma pěveckýma manýrama nesahala ani po paty. Já jen sem větší pesimista nebo realista a na rozdíl od Scalexe já tomu nevěřím že skončí čtvrtá. Všem těm hlasujícím ´´Michalům Davidům ´´ ty její kudrlinky určitě vadit nebudou a asi jich tma takových hlasuje většina, jinak by minule nemohl vypadnout Richard. Všechny tyhle hlasující Michaly Davidy bych svázal rukama do kozelce aby pro Růžovku nemohli hlasovat. A ani to by bohužel nepomohlo protože kdyby se stal ten absolutně neskutečný světový zázrak že by ona vypadla, tak by jí naše ctěná porota a produkce daly Divokou kartu. :( Ale bylo by to tak nádherné kdyby někdy vypadla, já bych byl tak šťastný jak kdybych vyhrál ve Sportce. Se Stýblovou se mi to splnilo, s Emmou už ne a tentokrát se mi to bohužel taky nesplní a Tereza to vyhraje. :(

83
Tomáš winner Karmen
Reagovat

@ales winner Karmen: U Emmy sem to neudělal protože to pro mě byla uspávačka hadů a nebavila mě. Kdyby Karmen zpívala ve finálových kolech jako ona, tak bych jí taky nefandil. Ale jestli bude Karmen zpívat tak jako minule, tak to je pane jiná. Myslím že právě tím rockem mě chytla za srdce nejvíc, tahle poloha jí skvěle sedí. Navíc je to velmi pohledná a krásná holka, z holek finalistek se mi líbí nejvíc. I když Adéla taky není k zahození ale Karmen je taková přímo magická, takové oči a úsměv jako ona tam nemá nikdo, je to vážně kus.

84
dolores
Reagovat

Myslite si, ze Jakub by mohol od poroty dostat divoku kartu po tom, ako uz raz od poroty dostal zolika ? To by bola poriadna tlacenka pre jedneho sutaziaceho. :-O

85
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: Spravne som rozumela, ti dvaja novi, co prisli hrat k Chinaski predtym boli u Ewy v kapele ?

86
Prochor
Reagovat

@dolores: Já myslím že dostane všechny tři – tu třetí ve velkém finále :-))

87
ales winner Karmen
Reagovat

Tomáš winner Karmen tak tě teda oficiálně vítám vítám na svět tvůj nick krásná slova si pronesl tesat do kamene a můžu ti na to pár slov říct že mě bude nakonec pro mě velká čest když to bude takto jak to je vůbec mě nebude vadit když mi polezeš do zelí ba naopak a ke Karmen totální souhlas je to krásná holka sem do ní šíleně zamilovaný asi oba jsme zamilovaní má krásný hlas krásné oči má něco co pohltí každého muže a každý muž by chtěl jí a až bude starší tak bude mít určitě spoustu nápadníků a nevím jak ty ale já o tom přemýšlím už delší dobu že bych takovou holku moc chtěl a asi i ty a další protože Karmen je kus je to kus a má i další vlastnosti které nemá hned jn tak každá dívka ale Karmen je vyjímečná osobnost Karmen pál Baláž at ti bůh žehná a at tě provází na cestě která bude jenom k dobrému bud a zůstan skromnou protože ty jsi máš krásné ůsta a zpíváš famozně at tě BŮH má vždy rád ÁMEN

88
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Jojo, oba fantastičtí muzkanti i skladatelé. Už prý skládají něco i pro Chinaski, říkal Malátný, on jim k tomu píše texty. Jsem zvědavý, co z toho vznikne :-D
btw Lukáš Pavlík kromě toho bubnuje i u Čechomoru :-D Je to fakt borec…

89
jab
Reagovat

@Tomáš: Palo nesenilni. Pro me to tehda taky byl nejlepsi vykon vecera (hodnotil jsem hlavne z hlediska pevecke jistoty a technických chyb). Akorát s týdenním odstupem mi daleko víc rezonuje v hlavě Karmen (kterou jsem si navíc párkrát pustil znovu), zatímco Terezu si už skoro nepamatuju :-D.
Každopádně, smir se s tím, že tvůj názor nemusí by ten jediný správný ;-).

90
Tomáš
Reagovat

@dolores: Jakub ji zatím nebude potřebovat. Zítra určitě nevypadne ani když se mu to zase nepovede. Jinak myslím že ty šance na DK jsou hodně vyrovnané u všech, asi jen Aneta s ní nemůže vůbec počítat. Já nechápu proč ji nedali Richardovi, ten si ji zasloužil tolik jako nikdo jiný a mohl toho ještě hodně ukázat.

@jab: A jaké měla Karmen v Dream On pěvecké nejistoty a technické chyby? Jinak sis ale na zbytek v podstatě odpověděl sám, nejlepší není ten kdo je technicky nejzdatnější ale ten kdo v nás dokáže zanechat největší dojem.

91
J
Reagovat

Ak ide produkcii o to, aby bol na 2. mieste niekto zo Slovenska, tak to moze byt kludne Karmen. Nevidim dovod preco by sa malo ist na TOP 2: dievca (Tereza) + chlapec (Jakub). Ano, po semifinale to vyzeralo na takuto variantu. Ale po tom co Jakub nepodava take vykony ake sa od neho cakali a navyse Karmen zacala podavat skvele vykony, tak nevidim dovod preco do GF neposunut za Slovensko Karmen. Kvoli vykonom a aj kvoli rocku (zavan cerstveho vzduchu uprostred tanecnych a popovych piesni). Na 1. a 3. mieste v GF vidim spevakov z Ciech. Bohuzial ako vitaza vidim Terezu. Neviem co by sa muselo stat, aby sa nou nestala. A uz sa len modlim za to, aby sa na 3. miesto dostal Petr.

Co sa tyka toho koho vykon povie HABERA ako najlepsi. Vacsina ludi sa necha tym ovplyvnit, pretoze mu najviac doveruje. Ale neviem co sa mam mysliet o Katke. Ci jej produkcia nakazala usmievat sa pri Karmeninom vystupeni a ohodnotit to ako najlepsie vystupenie vecera. Alebo na druhej strane ona to tak citi a reaguje podla toho.

92
Monika
Reagovat

Podle me DK dostane Eliska. Jakubovi by ji dali jen v pripade, ze by vypadavali kluci a nejake tam potrebujou. Vlastne si rikam, ze pokud by zitra mel odejit Bryan i Jakub tutove tu kartu vytahnou.

93
J
Reagovat

@Tomáš: BINGO. Ja som si z vystupeni z nedele pustila len 2: Karmen (niekolkokrat) a Adelu asi trikrat. Ostatne vystupenia mi za to nestali. Takze by som mala zelanie, aby zajtra vypadla Aneta a Bryan. Obavam sa, ze keby zajtra zazrakom vypadla Eliska, tak sa pouzije divoka karta a to ja nechcem. To iste sa moze tykat aj Adely. Preto by bolo dobre, aby zajtra vyleteli ako namydleny blesk zo SS prave Aneta a Bryan. Viem, ze bude nerovnovaha medzi dievcatami a chlapcami a medzi Cechmi a Slovakmi. Ale to mi je jedno.

94
Tomáš
Reagovat

@J: Já nevidím důvod ani k tomu proč se pokaždé na postu vítěze musí střídat Česko a Slovensko, ani k tomu proč vždy Top 2 v GF musí být česko-slovenská a ani nevidím důvod proč Tereza bude vítězkou, když ona není SuperStar. Ale možná by nám to tu pan Liška mohl všechno po lopatě vysvětlit pokud to tu čte, docela by mě jeho vysvětlení na tohle zajímalo. Nic se nemůže stát aby Tereza nevyhrála, ať se stane cokoliv tak ona tou vítězkou bude a nic a nikdo jí v tom už nezabrání, v tom máš bohužel pravdu. Je to tak jasné, že mě to vážně už ani nebaví. Kvůli těm všemožným národnostním kvótám a předem jasným vítězům tahle show absolutně ztratila napětí. Jak by to bylo krásně dramatické kdyby skutečně mohl vyhrát naprosto kdokoliv, kdyby i Top 2 mohla být i čistě česká nebo čistě slovenská ale můžu snít dál protože tohle se tady nikdy nestane. Možná i proto byl odstřelen Richard špatným výběrem songu protože v něm viděli moc silnou konkurenci pro Terezu. Oni se ho báli.

95
Tomáš
Reagovat

@Monika: Podle mě taky DK dostane Eliška protože produkce SS mě prostě pořád potřebuje udržovat v permanentní nasranosti aby mě to náhodou nepřešlo. :-D Zítra dva kluci neodejdou, Bryan teda zítra poletí domů jak namydlený blesk ale Jakubův čas ještě tentokrát nepřijde, ten bude v ohrožení maximálně až příště pokud zase nic světoborného nepředvede. IMHO zítra vypadnou Bryan a Aneta, možná i v tomto pořadí.

96
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Důvod, proč se střídají vítězové u CR a SR jsou podle mě SPONZOŘI. Ti, kteří drží tuhle show při životě a investují desítky milionů z toho chtějí taky samozřejmě něco mít. Např. podle mých informací byl hlavním sponzorem SS 2011 T-Mobile SK…..a hlasuje se přes SMS, že….

97
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Tak tím pádem je ale celá show skutečně podvod s produkcí předem domluveným vítězem. Zajímalo by mě ale jak to dělají. Jestli fakt manipulují s hlasy nebo si nakoupí simkarty a prostě oni sami v produkci zcela legálně hlasují tak aby vyhrál ten koho za vítěze potřebují? Nebo hlasují přímo ti sponzoři. No je to hodně smutné že to tak pravděpodobně celé je a že jde jen a jen o prachy a přeju všem co se na tomto podvodu podílejí a ví o něm nebo ho aspoň kryjí, aby se jim to jednou pořádně vymstilo a aby jim to štěstí nepřineslo. Já tomu taky nevěřím že by to čistě podle hlasování diváků vycházelo tak na střídačku s tím vítězstvím, to je nesmysl.

98
Ally
Reagovat

@Jai Kudo: Tak že by se daly/i ? :) konečně zase Chinaski po letech poslouchat ? To by bylo fajn..

99
Ally
Reagovat

@Tomáš: Už jsem se lekla , že sis v den královské svatby taky udělil titul za jméno :)

100
Tomáš
Reagovat

A když vezmeme v potaz že i ta Top 2 v GF vychází vždy česko-slovenská tak není hlasování ovlivňováno jen co se týče vítěze ale je vidět že je to tím prosáklé celé. To mě strašně mrzí pokud to tak je. Není to vůbec férové k divákům ani k těm děckám co tam soutěží. Zajímalo by mě kolik lidí už tímhle způsobem připravili o výhru, já bych řekl že GG asi ano a možná minule i Štěpána…

Jinak pokud by zítra náhodou vypadla Adéla nebo Eliška což se ale nejspíš nestane, tak si taky myslím že by na ně byla použita Divoká karta. Já bych přál DK Bryanovi až zítra vyletí, ale to jsem tu jediný. Každopádně by ji podle mě měl dostat kluk, ti letos velmi nespravedlivě odpadají brzy a přitom ani omylem nejsou horší než holky ( viz. třeba taková Aneta ). A už je jich tam málo. Ale Bryan DK nejspíš nedostane.

101
J
Reagovat

Neviem preco, ale myslim si ze DK bude pouzita az v 3.kole. Samozrejme nie je to iste. Myslim si, ze o tyzden sa budu spievat CZ/SK piesne. Dufam, ze Karmen, Petr a Jakub postupia. Petr jednoznacne cokolvek z tvorby LUCIE. Je nas tu dost fanusikov LUCIE, tak nech nam urobi SS radost. Najlepsie by bolo keby mu vybrali SROUBY DO HLAVY (piesen co spieval Harich). Jakubovi by sa hodilo nieco od M. ZBIRKU napr. BALADA O POLNYCH VTAKOCH. A Karmen by mohla dostat budto SLNECNU BALADU od PEHY alebo CHLAP NA KRIZI od S. TOBIAS. Obe piesne by zvladla zaspievat a zaroven obe sa spievali v SHS1: Zdenka Predna, Martina Sindlerova.

102
J
Reagovat

OPRAVA: CHLAP Z KRIZA od Szidi Tobias. Sorry robim dost preklepy.

103
ales winner Karmen
Reagovat

a zase dokola dokolečka o manipulaci tereza vyhraje a snad postoupí Karmen bla bla bla vždyt lidi už to je nuda proč furt někteří melete o tom samém začínáte bejt jak ten japonec se to bojím vyslovit abych nedostal třeba BAN jinak podle mého názoru když už to teda chcete vědět tak letošní Superstar je plná zvratů a překvapení jak vůbec můžete po vypadnutí Richarda a Dominika vědět s jistotou že nevypadne někdo se kterým vůbec nepočítáte to už jste zapomněli na několik opravdu šokujících vyřazení třeba Smejkala když se Mandzáková znova zachránila a pak stejně vypadla nebo dokonalou ale až moc přeafektovanou Stýblovou nebo Danišovou a takto můžu pokračovat dále za mě můj tip Bryan Aneta ale po 1 kole se může stát že zase příjde další šokující vypadnutí nějaké dvojice se kterou tu absolutně nepočítá a ruku na srdce ani Tomášek nepočítal s vyřazením Richarda a Dominika hned v prvním finálovém večeru takže si vaše odhady strčte doprdele protože mi něco říká že zase bude vše jinak a zase půl lidí tu zase bude zejrat jak telata konečně pochopte že tentokrát to je ůplně jinak a víte co možná vás překvapím ale pokud ta dedukce s manipulací je pravdivé tak se klidně může stát že divokou kartu dostane třeba tereza růžová hlava nebo eliška a pokud to televize budou chtít tak i kdyby měla Karmen nejvíc sms-hlasů tak to zase nějak zaonačí a DK může dostat třeba i ona zítra večer budeme moudřejší že tomášku winner Karmen nebo jenom tomášku ono je to u tebe stejně jedno

104
Jai Kudo
Reagovat

@Jai Kudo: Jsou to samozřejmě tak trochu spekulace, ale ono to střídání celkem vychází…..myslím, že to není o nějakém přímém falšování, ale i teď se ukazuje, jak lze prostřednictvím výběru skladeb, systému hlasování (první postupuje podle SMS, další vybere porota….4 nebo kolik žolíků atd.) ovlivnit výsledky….myslím, že v SS v éře před sloučením ČR+SR se to v takové míře nedělo. Ale oni se ti talenti většinou nějak prosadí a vykrystalizují i přesto, že třeba nevyhrají nebo nepostoupí.

105
jpp
Reagovat

@Tomáš: Co si jako velký fanda kluků myslíš o nepuštění Patrika Němce ani před brány semifinále? Podle mě to byla velká chyba, umí výborně zpívat, o jeho kvalitní vlastní tvorbě ani nemluvě. Myslím, že by tam současné nedůstojné karaoke vybraných kluků dost zachraňoval. Jedinou námitku proti němu jsem slyšel, že na někoho působí jako trochu nevýrazný „strejc“, což ale podle mě vůbec nevadí, naopak je zajímavé, že od pohledu nikdo nečeká zázraky, ale když začne zpívat, všichni zírají.
https://www.youtube.com/channel/UCEis3CoiqMIYC9WTli5ma8g

106
Jai Kudo
Reagovat

@Ally: Oba dva složili už pár skvělých věcí pro Ewu i pro GG. A Malátný říkal, že se chtějí vrátit k trochu tvrdšímu zvuku, tak uvidíme. :-)

107
J
Reagovat

Bude dneska odhad ako komu sadne prideleny song?

Přidat komentář