Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2017 (19, 20):Kdo si vydražil lepší pozici ve hře? (rekap + video)

27. Březen 2017 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson_aukce_header

Na poslední netradiční kmenové radě byl Marek ostatními zvolen jako kat, musel vyložit své karty na stůl, načež následně utnul hlavu Radovanovi. Tento výsledek nepotěšil Davida, který Markovu volbu vzal jako zradu jejich tajného spojenectví. Dokáže si Marek udržet těžce budovanou pozici ve hře? Pomůže mu k tomu ostrovní aukce? A kdo obstojí v dalším duelu na Ostrově vyloučení?

Den 29 – ostrovní aukce

Radovan přichází na Ostrov vyloučení, od ostatních se mu dostalo překvapivých reakcí na jeho vyloučení. Radovan ihned všechny zasvětil do dění v Mayonu. Terce bylo jasné, že jejich vzájemné soužití s Radovanem nebude jednoduché, už od dob Callaa spolu mají zvláštní vztah kdy se chvíli hádají a chvíli jsou zadobře.

Ráno v Mayonu probíhá poměrně poklidně, jen Marek je znepokojen, jeho plánovaná hra ze stínu se na poslední kmenové radě rozplynula a musí tak svou strategii přizpůsobit aktuálnímu vnímání jeho osoby. Taky si je vědom toho, že Davida zradil a musí provést kontrolu škod. Davidovi vysvětlil, že původní plán byl hodit zradu v hlasování na Jakuba, což na minulé radě nebylo možné a Radovan byl jediná možnost, jak nezradit důvěru většiny. David se nezdál být moc přesvědčený a Markovi i nadále nevěří.

robinson_david+jakub

Klasickou hru o odměnu tentokrát nahradila ostrovní aukce. Každý soutěžící má k dispozici 5000, se kterými nakládá. První položkou byla snídaně v podobě vajíček a toustů, tu si za 2000 vysoutěžil David. Sladkosti s ledovou kávou si za polovinu rozpočtu koupila Nika. Třetí předmět byl skrytý, do risku šel David a zaplatil 3000 za trochu rýže s vodou. K jeho položce se vztahovala výhoda, kdy mohl o polovinu rozpočtu obrat některého ze soutěžících, jeho obětí byl Zdeněk. Další položkou nebylo jídlo, nýbrž dva hlasy navíc na příští kmenové radě. Za 3000 si je koupil Martin, čímž v dražbě porazil Davida. Rybí filety s hranolkama a kartu žolíka vyhrál Jakub za 3000, tajemný žolík se odhalí po návratu do tábora. Za šestou položkou se opět skrývalo jídlo, vydatný oběd v podobě hamburgeru za 2500 vyhrál Marek. Ovšem dostal na vybranou, zda zvolí jídlo pouze pro sebe nebo zásoby rýže a fazolí pro celý kmen. Marek frustrovaný z obětovaného hamburgeru neváhal ihned přihodit zbytek svých peněz na luxusní večeři, která se odehraje v resortu mimo tábor a měl možnost si vybrat k sobě ještě jednoho. Tím šťastlivcem se stal Zdeněk. Jako bonus pánové získali jeden společný hlas navíc. David šel opět do risku a zbytek svých peněz dal na skrytý předmět, kterým byl malý dřevěný válec, který údajně představuje velkou výhodu do příští soutěže. Devátá položka bylo vepřové koleno, to si uzmula Nika. Měla možnost si koleno vychutnat sama nebo během minuty se všemi. Nika se stejně jako Marek zachovala týmově a tak se na kolena všichni vrhli jak zvířata a nacpali si pusy masem. Celou akci uzavřela poslední položka – dvě chlazená piva, které si koupil Jakub a vychutnal si je společně s Martinem.

robinson_aukce

Po návratu do tábora Mayon čekalo soutěžící překvapení. Jakubův vyhraný žolík byla Tereza, kterou Míla vyřadil na Ostrově vyloučení. Že by náhrada za nemocnou Petru? Terezin návrat však nedává moc smysl, když už byla ze soutěže dvakrát vyřazena a na Ostrově vyloučení o svou šanci na návrat bojují další 4 lidé. Jednodušší by bylo uspořádat rychlou hru o návrat. Produkce si tak sama škodí ohýbáním pravidel. Kromě toho i zbytek Mayonu reagoval na Terezu smíšeně. Podmínkou Tereziného návratu bylo, že nesmí prozradit nic, co se dělo od eliminační soutěže. Terezy se ujal David, že jí ukáže ostrov, Marek se přidal jako kontrola, aby se náhodou David nepokusil Terezu přetáhnout na jeho stranu. Marek se Zdeňkem se poté vydali užívat své odměny do luxusního resortu.

robinson_joker

Na odměně měli Zdeněk i Marek čas probrat své možnosti ve hře. Marek si chtěl vzít Zdeňka, aby se mu odvděčil za důvěru a tímto gestem si ho uzamknout. Zdeněk se bojí, že by ho mohl v určité chvíli Marek podrazit, ale dosud se tak nestalo a rád by s Markem došel až do Finále. Oba se u vydatné večeře dohodli, že svůj extra hlas dají Davidovi. Ten má ovšem výhodu do příští hry, tudíž šance na jeho prohru jsou nižší, náhradní variantou pro extra hlas by mohl být Jakub.

Den 30 – eliminační duel

Pro Marka se Zdeňkem nastal čas na návrat z vydražené odměny. Dohodli se, že svůj zážitek nebudou příliš zveličovat, aby se u ostatních nevytvořila příliš velká závist. Na přetřes se dostala starost Niky o kuchyň. Její nálada je jako dubnové počasí a někteří mají pocit, že to Nika v kuchyni příliš hrotí a staví se do pozice, kdy to stojí jen na ní, nenechá si pomoct a pak příprava jídla dlouho trvá. Následný déšť taky přípravu oběda neurychlil, benzín bohužel nepršel, jak si přál Martin.

Radovan se na Ostrově vyloučení připravuje k výběru svého protivníka. Nejdříve chtěl výběr nechat na náhodě, ale nakonec se rozhodl pro Mílu, jako sobě rovného soupeře. Protože nechtěl měnit své slovo, rozhodl se, po domluvě s Mílou, na holky zahrát divadlo a výběr soupeře zfixlovat. Nejdelší „vítěznou“ zápalku si tedy vytáhl Míla. Zatímco Lucka by si přála vítězství Radovana, Terka doufá, že se vrátí Míla.

Mezitím se v Mayonu schyluje k potenciálnímu promíchání aliancí. David se rozhodl hrát tvrději a šel oslovit přímo Jakuba, který byl jeho terčem od začátku. Jakubovi prezentoval svůj případ, který buduje proti Markovi se všemi pádnými argumenty. David nebyl tak daleko od pravdy, když Jakubovi řekl, že může být další na Markovém hitlistu. Jakub však bere Davidův tah jako akt zoufalství, protože jak David nevyhraje imunitu, bude mít určitě hlavu na špalku. David oslovil také Martina, který bude díky 3 hlasům klíčovým hráčem na příští kmenové radě. Pokud by David vyhrál imunitu, Martin by spolupráci zvažoval, jinak je s Davidem ámen.

Marek se rozhodl Terezu dostat zpět do hry a samozřejmě postupně zlákat na jeho stranu. Tereza se i přes dvojnásobnou Markovu zradu zdá být obnovenému spojenectví nakloněna. Jediné co ji trápí je Niky, ke které moc sympatií nechová. Níka si je svou pozicí v Markově alianci jistá a Terezu bere jako figurku ve hře a ne jako někoho, koho by Marek chtěl vzít do Finále. Marek si dost dobře uvědomuje důležitost příští kmenové rady, a že by ji ani nemusel přežít. Přeci jen ve hře bude hned 10 hlasů.

Čas na eliminační duel. Radovan svou volbu nezměnil a vyzval na souboj Mílu. V 1. kole museli soutěžící z písku pomocí lana a háku vylovit pytlíky s čísly od 1 do 100, které museli na stole seřadit. Soutěž jen o fous vyhrál Radovan.

robinson_soutez1

Stejně jako v předchozím souboji v 2. kole může o vítězi rozhodnout hlavolam, na kterém Míla minule pohořel. Úkol zněl přeskládat pyramidu z jedné strany na druhou. Tuto hru zase vůbec nepochopil Radovan, čímž se otevřelo okno pro Mílu. Ten po chvilce přišel na to, jak hlavolam složit a s Radovanem vyrovnal skóre. Rozhodl opět kvíz. Soutěžící si měli tipnout počet obyvatel Filipín. Radovan si tipnul 50 milionů a Míla absurdní 1 milion. Blíže byl samozřejmě Radovan, který zůstává stále ve hře o návrat do hlavní hry. Miloš v soutěži končí a stává se členem poroty.

robinson_soutez2

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 72
1
Monika
Reagovat

David ma imunitu super, tohle bylo sakra dulezite. Kez by vyhodili Marka jedinecna prilezitost. Obavam se, ze trotl Martin vubec nepochopi hru a podela to.

2
limbora
Reagovat

A já zase doufám, že Marek zůstane ve hře ještě dlouho. Oželela bych Terezu. Nikču, Jakuba, Zdeňka, přesně v tomto pořadí. A ať už se vrátí Petra. Jen mám velké obavy, že ji tam vrátí opět nějak neprošleně, jako Terezu. Proste ji tam jen plácnou a bude.

3
Lady XL
Reagovat

Tak nám to natahují a natahují… Jinak si myslím, že se už Petra nevrátí. Bohužel. A ani nechci, aby se vrátila, i když mi tam chybí. To proto, že by to fakt bylo už za hranou…. I když už to zmrvili tou Terezou :-(. Já bych oželela ihned Niku, fakt ji vůbec nemusím…. A fandím Davidovi.

4
Prochor
Reagovat

Tereza Petru nikdy nenahradí co do zábavnosti. Tedy podle mého pohledu. Ale podle pravidel Survivora by se Petra už vracet neměla. I když česká verze je česká verze:-)) Takže uvidíme.

5
Monika
Reagovat

Ja teda chci, aby se Petra vratila, ale neverim tomu vubec. Jinak Petra a David moje TOP 2, kdyby se ted podarilo vyradit Maru, to by byla pecka.

6
Aža
Reagovat

Dnes na Prima COOL začíná další serie Kdo přežije – CARAMOAN,, zajímavé.
Na Nově držím palce Davidovi, ale nevím zda se mu povede prorazit až do konce.

7
Adam
Reagovat

Zítra se vrátí Petra. Bude na kmenové radě. Bylo to v upuotávce.

8
Prochor
Reagovat

@Adam: Je mi jasný, že první co z ní vypadne bude, že: je to dobrý – nejsem těhotná!!!

9
iv
Reagovat

Zdeňkovo vyřazení mě včera dost potěšilo, návrat uzdravené Petry překvapil. Byla jsem si jistá, že Terezu dosadili zpět místo ní…, zjevně ne. Některá „pravidla“ soutěže mi unikají, moderátor je mohl možná vysvětlit a nějak zdůvodnit..

10
johny
Reagovat

Opravdu mi vadi, kdyz vrati cloveka, ktery byl pri hre na pokraji zhrouceni. Nechaji ho odpocinout, poradne ho nakrmi a sup s nim mezi ostatni, kteri kazdy den stradaji. Nova a jeji vlastni pravidla jsou k nezaplaceni… Uz je to podruhe, neni jim to blby?!

11
Lady XL
Reagovat

Petře fandím, ale vadí mi, že ji tam „jen tak“ vrátili. Nikomu nic nevysvětlili, že by aspoň řekli jakási jejich pravidla, proč se může vrátit, proč se mohla vrátit odpočinutá Tereza… Takhle si budou na Petře vybíjet vztek (ostatně už to řekli v „jak to vidí…“ a to si Petra nezasloužila. Je v tom nevinně. Na druhou stranu to škodolibě přeji Nikole :-D, má tam opět soupeřku… Vyřazení Zdeňka je fajn, i když bych ještě raději viděla Zdeňka či Martina…

12
Adam
Reagovat

Z pondělní upoutávky vyplývá, že Tereza se o kmeni vyloučení zmínila Zdeňkovi mimo kamery, ale Zdeněk to na tom ostrovu prokecne. Oba kmeny se shledají, Tereza to bude zapírat, a pak ji asi vyhodí.

13
Adam
Reagovat

Možná se ale neprozradí, že Ostrov vyloučení existuje. Mohli by říct, že jsou tam jako porota.

14
Lady XL
Reagovat

@Adam: Ahá a já jsem si říkala, co to z ní tahají v upoutávce a vypadalo to navíc docela vážně. Tak nějak mne podvědomě napadlo, jestli něco neprozradila. Bóže, taková blbost říct to jednomu z nejukecanějších kluků??!!

15
aža
Reagovat

Petra byla osvědčeným tahákem pro diváky. Vrátila se, aby pomohla sledovanosti.
Myslím, že docela vynikala svým chováním nad druhé nudné ženy. Bylo zajímavé dívat se na překvapené až naštvané obličeje ostatních, když Petru uviděli.
Ví prosím někdo, kdy má Robinson končit?

16
Johny
Reagovat

Aža: V době, kdy to točili si nemyslím, že by měla produkce nakoukáno tolik materiálu, aby byli schopni říct, že Petra je tahák na diváky…

17
Monika
Reagovat

@Johny: To urcite ne, ale z jejich reakci, z jejiho chovani se dalo ocekavat, ze bude divaky bavit. Urcite o ni nechteli prijit. Kdyby slo o nekoho mene zabavneho a vyrazneho, mozna by uz sedel v letadle.

18
Aža
Reagovat

@Monika: přesně to mě napadlo, už mají své intuice, vědí dobře co se bude líbit. Možná už to věděli z osobním setkání s Petrou při natáčení.
Ahoj.

19
Hooper
Reagovat

@aža: Konec? No tak mají do konce nějakých 11 dní, tak to by mohlo být nějakých, hm, 9 dílů? Nevíme, zda budou ve finále dva nebo tři. Nabízí se samozřejmě napsat, že to skončí v první polovině května, ale to je střelba do tmy. Původní informace byla 22 dílů, konec 29. března, to tedy neplatilo.

Upoutávka vůči Tereze hodně drsná, že by jí hrozilo vypadnutí ze hry? Docela bych uvítal, kdyby zůstala, 3 ženy ze sedmi, to už by mohlo aspoň trochu zamíchat hrou. Plus Marek v upoutávce na příští díl ohledně včerejšího vypadnuvšího nezklamal.

20
velmi občasný návštěvník
Reagovat

@Lady XL: Není to sice kontejnerovka, kde se štábu nehodí mnoho věcí (aby soutěžící online, i v rámci pravidel říkali), ale je to vždycky tak, že když ji tam štáb chce, nechá ji tam, pokud ne, vždycky se něco najde (a nebo narafičí). Bylo to tak s Tamarou, Mirkem, a přesně naopak s Thomasem…

Ale samozřejmě, pokud prozradila Ostrov vyloučení, letět si zaslouží, to ne že ne.

21
velmi občasný návštěvník
Reagovat

…a evidentně je to tak teď i s Petrou.

22
Levarie
Reagovat

Já myslím, že i s tou Terezou je to narafičené, jsou s ní domluvení. Přeci jí tam nemůžou nechat, když už 2x vypadla.

23
Lady XL
Reagovat

@Levarie: navíc je možné, že ji tam fakt dali za Petru, protože netušili, jak se to dál vyvine. No a ejhle, Petře se udělalo natolik dobře, že je schopná pokračovat, tak už se Tereza nehodí, tak šup s ní ven….

24
Franz
Reagovat

Kuky se vrací.
Vy jste všichni zapomněli, že jedna soutěžící odstoupila?

25
velmi občasný návštěvník
Reagovat

@Franz: Ano, cca 9 dní před koncem by tam mohli vrátit všechny, a říct… že neni konec, že se jede dalších 40 dní (a nocí) :-)

26
Honza
Reagovat

Napište důvěrnej dopis svýmu miláčkovi a teď nám to přečtěte nahlas. Ještě, že jsem si to nahrál, tak tuhle pasáž jsem přetočil. Jakub dostal žolíka, ale ten mu byl platnej jak mrtvýmu zimník. David výhodu a zároveň i imunitu, protože to byl boj proti větrným mlýnům, jak trefně glosoval Marek. A na závěrečnej kmenovce jednoho vyšoupli a tak jim tam jinou šoupnem. Tak tohle bylo doopravdy naposledy kdy jsem se díval. Zase tak moc čas zabít nepotřebuji a jestli tohle někdo dá i s reklamama a upoutávkama, tak ode mě palec nahoru. Fakt nevím, proč Nova kupuje licenci, když si to pak natočí stejně po svém. Nejvíce mi vadí ta cílená dehonestace účastníků jako kdyby si to hladovění museli zasloužit. Děkujeme a už nic netočte.

27
Prochor
Reagovat

Jsem rád že se Petra vrací protože je to fakt exotka. Její důvod pro vyřazení (Vylizuje hrnec, což chci dělat sama) s tím, že to řekne dotyčnému do očí před kmenovkou a ještě před ostatními nemá obdoby. Snad snese srovnání jen s tím borcem z „Kdo přežije Borneo“, který hlasoval podle abecedy:-)) Omluvou mu ale bylo, že se jednalo o první řadu Survivora a nikdo nevěděl přesně, jak to hrát.

28
Monika
Reagovat

Dneska to je silne kafe s Markem, ja uz se na to nedokazu kvuli nemu ani divat, abych si to uzila. Ten clovek jde pres mrtvoly, pevne doufam, ze na hru nakonec dojede a nezvitezi. Druhej kdo mi silne vadi je Nika. Muj oblibenec je David a Petra. Petra mi vubec dela radost, neni tak hloupa, jak se o ni rika. Dnes musim pochvalit radovana, byl vybornej s tim komentarem. Nechapu, ze to prehravani Marka v kmeni nevidi.

29
Monika
Reagovat

Jinak Tereza ma jedno prvenstvi, pro me je to nejzbytecnjesi soutezici z cele te puvodni sestavy soutezicich, nemastnana, neslana a jeste hloupa. Vsichni meli ve hre svoje misto, jen Tereza zbytecne zaclanela a jako jedina byla spatne vybrana, vubec nemela na ostrov jet.

30
Hooper
Reagovat

@Monika: Kdepak, castingových omylů je tam více. Hlavně mezi ženami, není a nebyla tam ani jedna, která by měla šanci vyhrát soutěže o odměnu či imunitu.

31
Hooper
Reagovat

@Monika: Hloupá ve srovnání s kým? Vědomosti nemá, ale mírně nad Nikolou ve srovnání s ní je. Ale nemyl se, v současném složení kmene Mayon to stačí pouze na předposlední místo.

32
Lady XL
Reagovat

Marně přemýšlím, čím Tereza myslela… A taky zda se to štáb dozvěděl až z toho prořeknutí Zdeňka, nebo od Marka… Ten každopádně pak prásknul vše od A do Z… A je v pozici, že by mu porota teď hlas tedy nedala (já taky ne).

33
Monika
Reagovat

@Lady XL: Na tohle spoleham, ze mu porota neda hlasy a nakonec tim prohraje. kdyz se tak na to koukam, docela nebezpecny zacina byt martin, kdyby se dostal do zaverecne sestavy, klidne by to mohl vyhrat. Myslim, ze on lidem na ostrove nevadil a ten hlas by od nich ve finale ziskal.

34
Prochor
Reagovat

Osobně si myslím, že pokud se Marek dostane do finále s nějakou ťuňtou, která se tam jen provegetovala, tak od poroty hlasy dostane. Dokonce i od hráčů, které jeho zásluhou vypadli. Je to podle zkušenosti z amerického Survivora. Ve finále všichni uznají, že vyhrát by měl ten nejtaktičtější hráč, který tvořil hru a který je přelstil. V Survivoru se na morálku nehraje. Snad jen Boston Rob, který to už s podrazama přeháněl, nedostal dost hlasů a porota to dala Amber (kterou si pak ale Rob stejně vzal a tak výhra byla doma).

35
Lady XL
Reagovat

@Prochor: No moc „ťunťů“ tam nezůstává. Petra se do finále nedostane, leda snad Niky a nad tou bych mu přála vyhrát, to zase jo :-). Ale ostatní nad ním mají šanci po té scéně s Terezou, že znal další pokračování hry… a tak vůbec. Docela se mi líbilo, jak štáb zúročil to prokecnutí a vzal „vyloučené“ a ukázal je ostatním, aby tak všichni už znali další část hry (ostrov) a zároveň zjistili, že někteří spoluhráči to ví…
Jinak už se mi fakt Niky protiví těmi ksichty i bezcitnými prohlášeními na adresu hlavně holek (vypadnutí Terezy). V Jak to vidí Robinsoni komentovali tu soutěž a docela bylo znát, že Zdeněk a Tereza Niku zrovna nemusí…

36
velmi občasný návštěvník
Reagovat

@Lady XL: Marek je mi teda volnej jako trenýrky, ale v tomhle (konkrétním) případě (a konkrétním čase), co měl dělat (tím myslím před štábem a Ondřejem)? Hrát si na blbečka a taky lhát?!
http://robinson.nova.cz/clanek/priznani-marek-se-brani-narceni-z-potopeni-terezy-jak-to-vlastne-bylo.html

37
limbora
Reagovat

Marek včera potvrdil, že je největší hráč. Doufejme, že to ocení i ty ostatní, že se jim raději vyhýbal, než aby prokecl informace od Terezy, byl jsi vědom toho, že by to odskákala v první řadě sama Tereza. Štábu se docela hodilo, že vykecala Ostrov vyloučených, neboť konečně mohl napravit svoji nehorázně stupidní chybu, že tam Terezu vrátil tak bez nápadu. Petra měla pravdu, že zrovna od policistky by to člověk čekal nejmíň. Včerejší d íl se mi konečně po delší době líbil. A možná je to trochu i zásluhou Péti.

38
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Opravdu silný hráč si svého soupeře do finále vybere a chrání ho od vypadnutí jako oko v hlavě. Dotyčný je rád, že má 100.000 USD za druhé místo a favoritovi dává všechny své hlasy k dispozici. Je to pořád lepší, než vypadnout v třetím kole. Takže být Markem, zaměřím se na Péťu a protlačím ji do finále. Jen nevím, jestli by to Péťa pochopila.

39
Hooper
Reagovat

@Prochor: Ano, proti ní by vyhrál, stejně jako proti leštičkulce a Jakubovi.

@Monika: Martin je číslo tři. Jeho výhoda je v tom, že jak David, tak Marek ho potřebují. Koho bude chtít Martin vyhodit, ten vypadne. A zároveň předpokkládám, že není tak blbý, aby pracoval na vyhození holek či Jakuba.

40
Lady XL
Reagovat

tak jsem si zatím pustila, či přečetla co vše píší o prokecnutí Terezy. No nejsem už tak „přísná“ vůči Markovi (jinak sorry, pořád si ty jména pletu Marek-Zdeněk…). Už vím, že se to prokeclo na ostrově atd. Ale stejně mohl mluvit o něco méně. Ale už je to hotovo :-). @Prochor: souhlas a tím pádem, přeji si, aby si vybral Péťu a držel nad ní ochrannou ruku :-).

41
pimpa
Reagovat

Podle mě to bylo celé předem domluvené, Tereza byla jen vycpávka za Petru, a když bylo jasné, že se Petra vrátí, bylo s Terezou domluvené, že se jí nějak zbaví. Nevěřím, že by byla až tak blbá, jak to teď vypadá, aby takovou informaci řekla zrovna Markovi, který ji dvakrát podrazil, jak sama zdůraznila při hlasování na kmenovce, a Zdeňkovi, o němž musela předpokládat, že je to slepičí prdelka a nic neudrží. Taky bylo zajímavé, že se nikdo na ostrově vyloučení nedivil, že se Terka vrátila zpátky na Mayon.
Jsem ráda, že u souteže byli členové budoucí poroty a mohli si udělat obrázek o Markovi, jemuž zatím všechno vychází, ale pevně doufám, že nakonec to nejdůležitější nevyjde! Asociální „obětavá“ Nikola už mi nestojí ani za komentář.

42
Aža
Reagovat

Moc se mi nelíbilo, jak se všichni odvraceli od Petry,po jejím návratu do hry. Už jsou tam asi moc dlouho a ohledy a city jsou potlačeny. Rozhodně má Petra více rozumu a je pracovitější než obě děvčata. Také má více fanoušků.
S natočeným materiálem si štáb pohraje, vystříhá a upraví a my se pak divíme jak se děj vyvíjí, musí to být prostě napínavé.
Už se mi také plete Marek a Martin, palce držím Davidovi.

43
Enaz
Reagovat
44
Enaz
Reagovat

@Lady XL: Podle mne vůbec není proč přemýšlet, co a proč něco dělala Tereza. Odpověď je podle mne jednoduchá. Protože štáb :).
Jinak se nedá vysvětlit ani to, že se vrátila když už byla odejita, Dalo by se uvažovat, že mohla zastoupit Petru, ale v okamžiku, kdy ji vrátili, tak ji museli „zdegradovat na slípku“ (a taky trochu potopit Marka),
Tohle jsem už někde viděla …. prostě dejá vu :).

45
Enaz
Reagovat

@pimpa: @Enaz:
Souhlasím v plném rozsahu včetně fanouška.
I když musím připustit, že kdyby Marek vyhrál (protože je dokáže nejlépe oblbnout), tak mu to uznám.
Nicméně doufám, že nevyhraje.

46
VojtaP
Reagovat

Omlouvám se, že nevyšel rekap, byl jsem pár dnů bez internetu, takže to napravím u aktuálních dílů.
Co se týče Terezy, mě ani nemrzí, že vypadla, jako hráč nebyla moc akční a ani důležitá. Nakonec si za to může sama, sdělit informaci člověku, který má vypadnout a navíc platí za největší slepičí prdel byla od ní holá blbost. Marek v tom byl v podstatě nevinně, neměl jinou možnost než to na ni provalit, protože jinak by se Ondra na to neptal a tak Marek nemohl tušit, co by jej za lhaní čekalo.
Petra to zhodnotila nakonec dobře. Stejně tak Niku a tu její obětavost kmeni dobře vystihla. Nika si nejspíš myslela, že když si přetne vlastní provaz, tak ji ostatní ušetří…

47
Enaz
Reagovat

@Prochor:
Hlavně náš Trosečník není totéž jako Survivor a druhé ceny nejsou. Nebo se pletu?

(Jak by ho motivoval?)

48
VojtaP
Reagovat

@Enaz: v US verzi hlavně dostane každý účastník něco podle toho, jak se ve hře dlouho udržel + navíc honorář za účast na Live Finale a Reunion show.

49
limbora
Reagovat

@Enaz: Myslím, že štáb udělal hodně přešlapů až prasáren- např. otázka o důvěře na kmenové radě a tím ovlivnění působení Marka, navrácení Terezy do hry, ale toto rozhodně nevypadá na jeho aktivitu. Proč, když je něco trochu dramatického, skoro až dobrého, za tím hledat spiknutí? Prostě to Tereza vyzradila a Zdeněk vykecal. Hotovo.

50
Prochor
Reagovat

@Enaz: Nepleteš:-) U nás dostane druhý za odměnu jen pocit, že všechny kromě prvního přelstil.

51
Prochor
Reagovat

@Enaz: Že se vám pletu do debaty- moje teorie je, že v okamžiku, kdy vraceli Terezu do hru nebylo jasné, jestli se bude moci Petra vrátit. Když se Petra uzdravila a souhlasila s návratem (možná trochu pod nátlakem štábu, neznám smlouvu), byl osud Terezy zpečetěn. Ostatní byla jen rutina jak jí vyloučit ze hry. Něco by se už našlo a Tereza štábu zřejmě nahrála podobně jako ve VV Tamara svojí užvaněností.

52
velmi občasný návštěvník
Reagovat

@limbora: Nevidím problém „hajzlíky“ trochu pokrotit i ze strany štábu. Jak již jsem zmiňoval, je to rozhodně lepší, než pravej opak ve VV4.
Nebo např. u toho něčeho odpornýho zvícího se Russell Hantz…

53
peritknie
Reagovat

Děkuji štábu, za dokonale vymyšlené otázky v soutěži o čokoládu + následné debaty k tomu. Už dlouho jsem se tak nenasmála. Díkes Nika :-)

54
Ter.
Reagovat

a nemohlo to bejt tak, že Marek měl bobky, že ho za porušení pravidel vyloučej, a tak už před kmenovou radou nebo po ní žaloval štábu, že mu Terka práskla ostrov vyloučení? scénka, kde se Zdeněk vyptával obyvatel ostrova vyloučení na to, jak to tam chodí, a pak se jakože prokecl, mi připadala celá zinscenovaná štábem…

55
peritknie
Reagovat

@Ter.: Celý je to zinscenovaný štábem – ráno fasujou podrobný scénáře, jen Nika s Petrou si mohou psát texty dialogů samotné

56
sunrise
Reagovat

@peritknie: Ano. A spát chodí do hotelu… Nebo je to všechno jen virtuální realita a žádný ostrov ani neexistuje. Tyhle konspirační teorie tu už byly myslím všechny, a to napříč všemi RS.

57
Mari
Reagovat

Já čím dál víc oceňuju Radovana, jak jsem ho ze začátku nesnášela. Říká to, co si myslí. Na rozdíl od jiných. Naposledy ta jeho hláška o blonďatém chlapečkovi, který nikdy nelže – ta sedla! Otřesné jsou ty úšklebky holohlavé kostry. A kdyby aspoň použila jiné plavečky, že ano…

58
Lady XL
Reagovat

@Mari: Naprosto výstižné! Souhlas.
V Jak to vidí Robinsoni zrovna kritizují Niku a její plavky. Chlapi jí prý i na začátku upozornili, že to není zrovna to, co chtějí vidět…, nepochodili. Moderátor se vysloveně otřásl….:-).

59
Monika
Reagovat

No mam to stejne, zacinam mit toho Radovana i rada. S Markem to vystihnul skvele, myslim, ze je jediny kdo ho prokouknul, kez by se vratil do hry zrovna on. Jinak prijde mi na hlavu brat si do duelu porad chlapa, timhle stylem, tam ty dve zenske tTrka s Luckou zustanou az do konce hry. Vzdyt ty souteze nejsou o fyzicke sile vubec, skladat kostky, trenovat pamet, kviz, neni problem vyzvat holku.

60
Astrid
Reagovat

@Monika:
Jenže to ví jen t,i co na tom ostrově už jsou delší dobu, ti co přicházejí jako poslední, neví, že soutěže nejsou postavené na fyzické síle.
Jinak souhlas lidé z ostrova vyhnanství, už prokoukli Marka i většinu soutěžících.
Naopak ti co jsou na klasickém ostrově, tak zatím toho slizkého chameleona vesměs neprokoukli, musím ale říct, že jako jeden z mála se opravdu snaží hrát, ale začíná to být už dost okaté. Z jeho reakcí, grimas to je opravdu patrné a divím se, že ho ještě nikdo neodhalil.

61
velmi občasný návštěvník
Reagovat

Radovana si budu pomatovat hlavně z toho, jak se posměšně smál Lucii při modlení u Míly. Běžný chování je jedna věc, a nemístný posměšky „u něčeho nesvýho“ druhá.

A pokud jde o duely… Sám bych vždy taky vyzval mužskou část, pokud by tam byla. Dámy to třeba tak nemají, někteří pánové taky ne, ale i já jo. A upřímně by mi bylo srdečně jedno, co na to štáb, ostatní, nebo třeba pes Filipes…

62
peritknie
Reagovat

@velmi občasný návštěvník: Akorát, že lidi na Ostrově vyloučení mohou teď po Tereze být rochu zmateni, protože ona v duelu přece prohrála a přesto se, jak zjistili na návštěvě dostala znovu do hry na Mayonu …. pro výběr soupeře do duelu dost na pikaču

63
Lady XL
Reagovat

@velmi občasný návštěvník: To se tedy omlouvám, ale já se taky docela pobavila při akci modlení Lucie/ksichtění Radovana. Nikomu víru neberu, jen tím drmolením a některým vyjádřením mi Lucie připomíná fanatičku, ale nechci ji znevažovat, neznám ji soukromě. No a pohled na Radovana byl takový zemitý, prostě takový švejkovský. No a prohlášení, že jeho kostel je hospoda, to mne dostalo…. (nebo v tom smyslu).
p.s. prostě nesnáším jakýkoliv fanatismus …

64
Franz
Reagovat

Kostel a hospoda se nevylučuje a patří odjakživa k sobě. Vždyť i sám kněz Zibi Czendlik napsat knihu s názvem – Postel, hospoda, kostel, kde o sobě prozrazuje, že má rád pivo a dobrou whisky.
Jinak souhlasím s Lady XL, Lulu to s těmi výlevy k Bohu hodně přehání.
Jeden práskač nám z Ostrova definitivně vypadl a teď bych si přál, aby tak dopadl i ten druhý.

65
Monika
Reagovat

Tak ja se teda tlemila u Radovana smerem k Lucii, to byl jeho svetly okamzik na ostrove. Mimochodem ja Lucii to modleni vubec neverim, podle me to hrala, aby byla zajimava a odlisna. Zvlastni, ze na ostrove vylouceni uz na modleni nedochazi, aspon to teda neukazuji.

66
velmi občasný návštěvník
Reagovat

@Lady XL: Omlouvat se není třeba, cejtíš to prostě jinak (byť jsem ateista). Mně se to nelíbilo.
Kromě toho, požádal ji o to Míla sám, a pokud se jindy modlí, dělá to stranou od ostatních, takže kašpárci typu Radovana se na to opravdu nemusejí dívat, pokud nechtějí (a pokud se tomu nechtějí pošklebovat – mohl se klidně otočit a dívat se na oceán).

@peritknie: Tak, pokud jsou (byli/byly) zmatený, tak je to jenom dobře :-) Nepředpokládanej prvek se do těchto typů soutěží podle mýho víc než hodí – viz taky kmenovka a Marek (pokud to nejsou ohranosti a trapárny typu: pěstujme si všemožný hajzlíky až do finále, i kdyby čert na koze jezdil; nebo pokud je ostatní vyhoděj dveřma, ono to zpátky vleze oknem – je to sice často taky nepředpokládanej prvek, ale takovej mě prostě (už) nudí).

67
Prochor
Reagovat

Radovan je typický zelený mozek. Čemu nerozumím, tomu se vysměju nebo to schodím. Protože já- lamlasácký zupák – přeci vím nejlíp, jak to na světě chodí:-)

68
Aža
Reagovat

@Prochor: absolutní souhlas. Zelené mozky nám v této době převládají nejen na Ostrově. Přesně jsi to vystihl. Dík.

69
Lightbůček
Reagovat

Zajímavý pořad pro diváka a skvělá inspirace a vzor pro naši mládež: „Jak největší lhář a podrazák k milionům přijde!“ Taky se dívám, ale hlavně na tu bujnou přírodu, moře, pláže apod. Mimochodem, juknula jsem na mapy strýčka Gůůgla, „Robinsoni“ nejsou na žádném ostrůvku ale na pevnině (když pominu, že Filipíny jsou ostrovy), viz jezero Tayak, kde je nyní kmen Mayon (je tam i StreetView z pláže až na molo jezera). Ostrov vyloučení je kousek vedle pod civilním názvem Tinago Beach. Jedině snad ostrov sloučení kmenů, kde se konala hostina završená zvracením do moře, je skutečný a kouzelný ostrůvek jménem Lahos. A soutěžící? Spíše placení kašpárci, se kterými štáb manipuluje dle potřeby. Podobně, jako to bylo s nováckou Farmou 2012, kde farmáři dostali za účinkování 100 tisíc. Tam se ale aspoň pořád něco dělo. Jen doufám že na Ostrově nenajde štáb nějakého „Kubího“, kterého budou třikrát vracet do hry. Robinsoni na „ostrově“ jen leží a umírají hlady. Dala bych jim víc jídla, ale taky je víc zaměstnala. Však sami aktéři tvrdili, že mimo soutěže to byly dny nekonečné nudy. A na závěr bych dodala. Kdybych měla někdy náhodou skutečně ztroskotat na nějakém opuštěném ostrově, tak bych chtěla mít vedle sebe Baziho a Davida.

70
Franz
Reagovat

No jo, někdo je zelený mozek, někdo náboženský fanatik, třetí je naivka a další rád bonzuje. Každý je nějaký.

71
Pattrick
Reagovat
72
velmi občasný návštěvník
Reagovat

V příštim tejdnu je v Prostřenu finalistka VV3 René Kukačová. A možná přijde i hasičák.

Přidat komentář