Panáček v reality show

Robinsonův ostrov se dočká 2. série! TV Nova spouští casting!

7. Duben 2017 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro1aaa

Fanoušci Robinsonova ostrova mají důvod ke slávě. Televize Nova dnes oznámila, že plánuje 2. sérií a zároveň spustila online přihlašování na oficiálních stránkách soutěže. Aktuální série se pomalu a jistě blíží do svého finiše. Za svou televizní dráhu si pořad vydobyl stabilní čísla sledovanosti a díky samotným soutěžícím i pozornost na sociálních sítích. Zatím není známo, kdy a kde se 2. řada bude natáčet ani kdy se objeví na obrazovkách. Pokud i vy se chcete zúčastnit nejdrsnější reality show na světě a bojovat o miliony a titul Robinsona, neváhejte se přihlásit. Odkaz na oficiální stránky soutěže naleznete v článku.

TV Nova: Chystá se druhá sezona Robinsonova ostrova! Do jedinečné reality show se přihlaste ZDE!

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
I Am Survivor
Reagovat

Tak to je šok vzhledem k malé sledovanosti, kvůli které to Prima po první sérii ukončila. Tahle verze na Nově má plusy i mínusy oproti Primě. Má lepší soutěžící a díky popularitě US Survivora u nás se už taktizuje (i když dost špatně a nepřehledně) a něco se prostě děje. Naopak moderátor a totální bordel v pravidlech, šíleně sestříhané soutěže, nulová návaznost děje, nelogické kroky se získáváním hlasů navíc na aukcích které jsou zabity kmenovkou dnes rozhoduje jeden hráč, nulové využití skryté imunity, prapodivná pravidla na ostrově vyhnanství, nepoučení se z chyb Primy (nenatáčení v noci atd) to zase kazí. Ale dívat se na to dá, oproti Survivorovi to je spíš pro pobavení, žádný zážitek ze hry nemáte, ale je sranda hlavně díky Radovanovi, Petře, Tereze a Martinovi a líbí se mi i, že se věnují aspektu přežití, což už v USA nikdo neřeší. Na Primě byl lepší moderátor a lepší soutěže (třeba opičí dráha skrze džungli nebo hned první hra, kdy si v písku kopali hrob, aby je zbytek týmu vysvobodil). No tak uvidíme co přinese druhá série. Vzhledem k názvu soutěže u nás, absenci peněz na Nově a naprosté závislosti na evropské produkci sídlící na Filipínách, Panamě, Malajsii a nikde jinde se ale nedočkáme asi nikdy vnitrozemský série. Což je škoda. Ty jsou i v USA nejzajímavější. Hořící les v Austrálii a svítící oči hladových lvů v noci kolem tábora v Africe jsou prostě top momenty, který ostrov nepřinese.

2
Prochor
Reagovat

@I Am Survivor: Osobně jsem rád za druhou sérii protože zastávám názor že nikdo učený z nebe nespadl a druhá řada by měla být lepší. Nic se nemá vzdávat. Ještě bych k seznamu momentů, které mně zaujali v Survivoru přidal např. lokální zemětřesení které zažili trosečníci na svém ostrově v Kdo přežije Vanuatu. Co se týká Kdo přežije Afrika , myslím že štáb musel mít v táboře nějakého odstřelovače kdyby v noci lvi vnikli do tábora. Tábor přeci chránila jen chabá ohrada z trní ne příliš vysoká. Celé to vypadalo hodně nebezpečně.

3
VojtaP
Reagovat

@I Am Survivor: Nova by do toho určitě nešla, kdyby se to v daném časovém slotu nevyplácelo. Trosečník na tom taky byl o něco hůř s čísly. Ono srovnávat sledovanost před 11 lety a dnes je stejně blbost, co byl tenkrát propadák nemusí být propadák dnes. Na úspěšnost a výkon pořadů už se pohlíží z více úhlů.

Jinak taky věřím, že ty neduhy, kterými první řada trpí se dají v druhé řadě napravit. Budu jim v tom držet palce. Doufám, že tomu pro zatraktivnění dají také nějaké téma. Už jen rozdělení kmenů podle generací nebo pohlaví by tomu dodalo větší atraktivitu pro ty, co první řadu třeba nesledovali. Kdysi dávno jsem tu i hovořil o rozdělení kmenů CZ vs SK, to by mohlo být hodně drsné.

4
thybaumont
Reagovat

V Africe konkrétně v Botswaně a Namibii jsem prožil dva roky a opravdu nikdy nebyl potřeba odstřelovač kvůli lvům ani vlastně žádné trní. Furt to jsou plachá zvířata, které se člověku velmi ráda vyhnou. jediné co je v Africe fakt devastační je hmyz.

5
Katynka
Reagovat

Za mě se Robinsonův ostrov líbí moc. Jsem za to ráda a spíše než chyby, bych spíše chválila. Drží se toho, jak to mají v americké verzi, která má švih. Ono sebelepší koncept ztroskotá na lidech a osazenstvo se vcelku povedlo. Moderátor mi nevadí, nemá stráhat na sebe pozornost a to se daří. Soutěže jsou boží, odměny taky, já nevím, co by jste ještě chtěli.
Za mě – těším se i na druhou řadu. Prima ač se snažila, tak to neměla grády ani omylem.

6
VojtaP
Reagovat

@Katynka: s osazenstvem souhlasím, to se jim podařilo vybrat. Do druhé řady bych snad jen vybral více ženských hráček, které by nedělaly jen křoví, ale také vyhrávaly soutěže a taktizovaly.
Ty neduhy po stránce zpracování to však má, nicméně se jim dá příště snadno vyhnout. Problém je právě někdy přílišná kreativita produkce, hlavně co se týče nesmyslných twistů (eliminační soutěž, žolík pro Terezu, vyřazování jedním soutěžícím). To jsou právě věci, které se hodně odchylují od zaběhnutých pravidel.

7
I am survivor
Reagovat

Taky jsem myslel, ze meli v Africe odstrelovace, protoze to fakt byla hodne drsna rada, ale verim tedy thybaumontovi kdyz tam byl. Zajimave, mozna zajimavejsi nez cela show. Ale stejne tak uz lvi v Africe lidi napadli, tak asi to posichrovany meli nejak. Nevim, ale dost by me to zajimalo

8
Monika
Reagovat

Sakra, tohle se nemelo stat. David jde domu, nulova sance se z toho dostat. A pak uz bude mit Mara volnou cestu k vitezstvi, zustanou mu tam dve slabe holky, slabej Martin, zbavi se Jakuba a je vymalovano. David bojoval jako lev, chybel mu kousek, skoda, moc jsem mu fandila.

9
Prochor
Reagovat

@VojtaP: Taky myslím, že většinu pravidel mezi sebou by si měli vytvořit sami trosečníci. Každá implantace štábu může věci jen uškodit protože život je vždycky chytřejší než sebechytřejší štáb. Kromě toho vytváření pravidel je jedna z věcí na kterých se dá poznat charakter lidí – kam až jsou schopní zajít (útočit) a naopak kam až jsou schopní ustoupit. Vytváření pravidel tak dobře charakterizuje měnící se dynamiku ve skupině a změnu postavení jednotlivých soutěžících (kvalitu a efektivnost jejich sociální hry).

10
Pepik.Khas@Seznam.cz
Reagovat

Moc me zaujali robinsonuv ostrov a moc rad bych se zucastnil,mam rad dobrodruzstvi…Jsem s male vesnice pobliz Domazlic a rad bych zkusil neco noveho…

Přidat komentář