Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2: chceš být více sexy? Pořiď si imunitu!

22. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro_soutez1

Na první kmenové radě sloučeného kmene TawiTawi aliance bývalého kmene Manobo tahala za kratší provaz. Jejich přílišná sebejistota a krátkozrakost měla za následek vyřazení Jardy, kterému kvůli smršti skrytých imunit stačily na vyřazení pouhé 3 hlasy ze 13. Původní aliance Kalingy tak těžce vyškolila Manobo v taktizování a červení jsou za pomoci jejich největšího taktika Radima na koni. Bude se žlutá aliance více snažit o opětovné získání většiny a nabourání vedoucí aliance nebo budou opět spoléhat na svá „rodinná pouta“?

Den 19

Druhý den po kmenové radě je Radimovi jasné, že se musí vydat na kontrolu škod. Přeběhlice Bára, Blanka a Zina se mohou cítit zrazené z testu důvěry, kterému je vystavil, bylo potřeba jim vysvětlit důvody jejich zkoušení. Nejdřív bylo nutné začít u Báry, která naivně hlasovala pro Ondřeje, když si myslela, že má za sebou celou Kalingu a svůj hlas tím spálila. Bára se dle očekávání cítila Radimem zrazena a to oprávněně, nabízela mu fér dohodu za její důvěru a on ji nedodržel a navíc vypadala před celým kmenem jako hlupák. Radim ji jako nabídku smíru nabídl, že na příští kmenovce Kalinga vyřadí Ondru, jak chtěl původně. Bára sice Radimovi kývla, ovšem neznělo to moc přesvědčivě, i když by ráda Ondru vyhodila, před návratem z vyhnanství slibovala, že už se sebou nenechá zametat. U Ziny byla kontrola škod jednodušší, přestože měla určité pochybnosti a Radima bere s rezervou, je stále spolupráci s ním nakloněna. Radim jí taktéž nabídl vyhodit její terč. Shodou náhod Zina nezávisle na Báře označila také Ondřeje, Kalinga v čele s Radimem se tak můžou zavděčit všem.

ro_radim+bara

Na Ostrově vykoupení se konečně shledává Dominik s Jardou, nerozlučná dvojka, rozdělená Zinou a následně i slučovacím twistem. Dominik samozřejmě nebyl z Jardovi společnosti zklamaný, nicméně očekával Radima. Jarda Dominikovi jen horko těžko vysvětloval jak úžasné Manobo na kmenové radě propadlo. Jako důvod uvedl, že nepočítali s Bizonovou dědičnou imunitou, o které vlastně celou dobu věděli. Dominik se nad tímto faktem také pozastavil. Jen se potvrdilo jak moc zamíchalo kartami Dominikovo vyřazení. Kdyby zůstal, možná by se Manobo nedostalo na záda tak snadno nebo třeba vůbec.

Soutěž o imunitu

Soutěž o imunitu byla zároveň také soutěží o odměnu, tou byly čokoládové sladkosti od firmy Mars. Jako motivaci dostal každý možnost ochutnat jednu kuličku M&M. Ondra dal možnost jednomu hráči se ze soutěže o imunitu odstranit a užít si odměnu s vítězem. Jako první se přihlásila Martina, čímž nedala najevo jen touhu po čokoládě, ale také že si je jistá svou pozicí v soutěži. Vítězem částečně matematické hry se stal poměrně překvapivě Petr. Kromě něj a Martiny si ještě Petr mohl vybrat další dva. Jeden by čekal, že vybírat bude ze své aliance, ale Petr je v tomto díle samé překvapení a volí Ondru a Terry. Byla to snad od něj taktika, jak si koupit soupeře nebo snad i navázat nové vztahy?

ro_soutez

Martin se konečně rozhodl vystoupit ze stínu a začal jako první aktivně řešit situaci Manobo aliance. Nejdříve si promluvil s Radimem, jenže tentokrát všechny trumfy držel v ruce Radim. Martin dobře čte hru a je mu jasné, že se holky můžou kdykoliv otočit proti mužům, což Radim překvapivě vůbec neřeší, zvlášť po svých zkušenostech z počátků Kalingy. Martin tedy přednesl Radimovi plán na vytvoření mužské aliance, ale na plané sliby Radim nehodlal slyšet a požadoval nějaké informace navíc, ty mu Martin nabídnout nemohl. Na oplátku Radim Martinovi vyhrožoval, že na příští kmenovce půjde on. Martin jakožto další silný sociální hráč počítá s možností, že ho Radim chtěl jen zastrašit. Na poradě žluté aliance Martin sděloval dojmy z jeho rozhovoru s Radimem, načež z Terry vypadlo, že jí Blanka dala skrytou imunitu, ale je falešná. Jestli to Terry poznala nebo jí to Blanka svěřila i s instrukcemi, těžko říct. Každopádně Manobo poprvé došlo k uvědomění, že bez Ziny jsou pouze 4 a je potřeba s tím něco udělat. Tohle uvědomění však přišlo dost možná příliš pozdě. Terry sice navrhla zmást nepřítele falešnou imunitou, tento plán ale Martin zavhrl. Obávám se, že Blančina falešná imunita je tímto definitivně mimo hru. Martin se ještě před kmenovou radou snažil oslovit Zinu a Báru, se kterými doteď nikdo z nich nechtěl spolupracovat, což působí jako zoufalý pokus o záchranu. Navíc jim ani nemá co nabídnout, marná snaha, příliš málo a příliš pozdě.

Kmenová rada

Na kmenové radě se Radim jako správný zloduch rozhodl definitivně rozložit bývalé Manobo tím, že se snažil zdiskreditovat Mirka a Martina a využil k tomu pozici přeběhlíků, kteří se v bývalém kmeni necítili dobře. Radim členy Manoba v podstatě označil za tyrany a herně se tak pustil na tenký led. Martin a Mirek s klidným svědomim přiznali, že rozpory ani posměch nevyvolávali, celý Radimův proslov tak vyzněl do ztracena a pro něj bude mít v budoucnu spíše opačný efekt. To dokazuje i fakt, že ho v jeho silných proslovech nepodpořili ani jeho nejbližší spojenci, natož zbytek jeho aliance, co si nadrobil si i sám snědl. Nezdá se, že by Radimovi tato pozice nějak vadila. Rád se poslouchá a baví ho hrát tímto způsobem. S největší pravděpodobností to nebude výherní strategie, na to dává své tahy až moc na odiv a je jen otázkou času, než bude hrozbou i pro svou vlastní alianci. Kmenová rada nakonec dopadla špatně pro žlutou alianci. Rozhodovalo se mezi Blankou a Ondrou. Ani nečekaná pomoc Báry Manobu nezajistila většinu, jejich 5 hlasů proti Blance nestačilo a tak vypadl se 7 hlasy Ondra.

ro_ondra

Den 20

Jako první vidíme Ondru jak putuje na Ostrov vykoupení, kde se nejdříve potkává s Jardou a následně i s Dominikem. Je zajímavé, jak se hra otočila a místo Kalingy se nyní plní Ostrov vykoupení lidmi z Manoba. Ondra popsal pánům průběh kmenové rady, kde si byl jistý, že není terčem. Ondra se svěřil, že se snažil přesvědčit Petra, aby hlasoval s nimi proti Blance, ale nepovedlo se. Kluci si později otevřeli menší sázkovou kancelář, kde si jen Ondra s Jardou navzájem potvrdili, jak neměli ani ponětí o hře, kterou hráli. Ondra má pocit, že pozvání na sladkosti ohrozí Petra ve hře a tak vypadne jako další – „skvělá“ dedukce. Podle Jardy je Radim největší manipulátor, protože už na hostině začal stahovat přeběhlíky na svou stranu, ty samé lidi, s kterýma Manobo hrát nechtělo. Další skvělý argument, kterým Jarda nevědomky shodil nejen sebe, ale i celé Manobo. V podstatě přiznal, že věděli o Radimových manipulacích, ale nic s tím neudělali. Pánové jen dokázali, že byli vyřazeni naprosto právem.

ro_vykoupeni

Zpět v táboře Tawi-Tawi si Bára s Radimem vyměnili role z předchozího dne. Tentokrát to byla Bára, kdo se musel Radimovi omluvit za špatný tah. Bára se to snažila uhrát tak, že byla zrazená a neměla k červeným důvěru. Nyní jsou si fifty fifty a přislíbila s nimi hlasovat příště. Bára se podle všeho stala novým členem červené aliance, která teď cílí na Mirka, Martina a Terry. Bára má jediné štěstí, že jejím posledním tahem celý plán na vyřazení Ondry nepokazila, Z toho už by se nevykroutila, i tak bude mít co dělat, aby si získala značnou část své kredibility, kterou ztratila.

Martin a Mirek po druhé neúspěšné kmenové radě uznali, že s Manobo aliancí je ámen a oni jako její zbytky jsou sedící kachny, čekající na odstřel lovci z Kalingy. Mirek jako první z bývalého Manoba uznal, že byli v jich kmeni/rodině outsideři, které pak využil Radim. Už podle něj nemůžou počítat ani s Terry, u které byl spojovacím článkem Ondra, bez něj Terry nemá důvod s Manobem nadále držet. Martin a Mirek hodlají nadále tlačit ideu mužské aliance a donutit Radima k uvědomění, že až vyhází lidi z Manoba, bude první na řadě on.

Blanka mezitím společně s Bárou a Terry staví základy ženské aliance. Blance se konečně daří formovat nová spojenectví a holkám navrhuje taktiku, kterou se snaží prosazovat už od samého začátku – vyřazovat silné hráče. V hledáčku jejich nové aliance je Petr, silák s největším potenciálem vyhrávat soutěže. Hezký plán, hlavně když jsou ke konci hry těžké vyřazovací soutěže a když už se tam má dostat chlap, tak raději ať je to někdo jako Radim, s kterým se holky můžou fyzicky poměřovat. Blanka, která byla doposud trpělivý hráč, by nejraději svůj plán rozjela co nejdříve. Holky ovšem budou potřebovat více hlasů, hlavně ten Katčin. Otázkou je, zda-li by nebylo lepší na velký krok počkat, dokud jsou na pořadí Mirek a Martin.

ro_zenskaaliance

Radim si svolal své dva spojence Bizona a Petra, nejdříve jim zrekapituloval, jak mají dobře rozehranou hru, kdy Radim manažuje Zinu a Báru a Katka Blanku. Petr tak dostal od Radima úkol přesvědčit Terry, aby jim pomohla vyřadit Mirka a Martina. S jejich hlasovací převahou i bez přeběhlíků by ani nebylo nutné Terry rekrutovat, osobně bych to spíš viděl jako cestu pro Radima, jak si volného hráče držet více u těla. Petrův rozhovor s Terry však i s jasnými instrukcemi od Radima ztroskotal na všech frontách. Terry za Petra musela dokončovat jeho věty a bylo vidět, že ho má prokouklého, což pak potvrdila i ve svém komentáři. Z Petra vyjednavač červené aliance určitě nebude.

Soutěž o imunitu

Další soutěž byla na výdrž, konceptem známá z americké verze. Cílem bylo vydržet co nejdéle stát na úzké hraně s rukou nad hlavou, kdy malý pohyb ruky může převrhnout barel s barevnou vodou, což znamená konec v soutěži. Souboj trval více než 2 hodiny, nejdříve vypadl Radim a poté začal Ondra nabízet jídlo za odstoupení ze soutěže. Po vypadnutí Ziny se nechala hamburgery zlákat Martina, podruhé tak vzdala souboj kvůli jídlu. Sama později přiznala, že v tento moment věděla, že imunitu nezíská a že stále může své alianci věřit, proč se tedy alespoň nenajíst? Po chvilce se soutěže vzdala také Katka a Petr. Ostatní bojovali, ale poslední dvě zůstaly Bára a Terry, kdy vítězně odešla s imunitou na krku Bára. Za odměnu získala čokoládové nutriční tyčinky, se kterými se mohla s někým podělit. V rámci fair play Bára vybrala Terry.

ro_bara_win

Po návratu do tábora se probíralo, kdo by byl ochotný skončit soutěž kvůli jídlu. Martina jen potvrdila, že by udělala to samé, pokud by byla ve stejné situaci, Terry a Mirek jsou opačného názoru. Zina by zase v kůži Báry nechala imunitu někomu, komu hoří koudel u zadku. No jo, 100 hlav 100 názorů. Bára s Terry si později při pojídání čokolády potvrdily, že jsou obě silně nakloněné myšlence ženské aliance. Terry se rozhodla překousnout minulé spory a jednat s Bárou jako aktuálně nejbližším spojencem, následně pak nezbývá než doufat, že vše klapne, jak má.

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 143
1
samuell
Reagovat

Opravdu nikomu nevadí neznalost matematiky 1. stupně zš (*/ má přednost před +-)?
Nemířím na hráče, spíše na produkci…

2
Prochor
Reagovat

Musím se smát jak na první fotce je vidět Martina,napapaná, jak zbytek času tráví sledováním zajímavé soutěže v rovnováze. Celkem příjemně strávený den:-)) – a konečně mi byla Martina sympatická jak s ostatníma vydrbala.

3
Hooper
Reagovat

@samuell: Inu, produkce RO2. Nic překvapivého. Zbytečně štáb přeceňuješ.

4
Prochor
Reagovat

@samuell: Nejsem si jistý jestli dal Ondřej správné instrukce. Třeba to mělo být :!Sčítejte,odčítejte,násobte čísla POSTUPNĚ za sebou“.
Těžko říct. Každopádně by si produkce měla dát na tyhle věci pozor protože se hraje o pěknou sumičku peněz. Někdo by se mohl ozvat, že hra je neplatná protože imunitu neměl mít Petr.

5
Lady XL
Reagovat

@Prochor: máš pravdu, mohl by jim to někdo zavařit a ozvat se, že se musí výsledek anulovat… No byla by to asi pěkná právní bitva :-). Přitom tyto příklady s různými znaménky a hlavně bez závorek atp. bývají občas jako chytáky k vidění na FC, tak by to už produkce mohla vědět… No dovedete si představit ten chaos,kdyby řekli Petrovi – je to špatně a ostatní by dobíhali a sčítali, odčítali atp. úplně stejně, furt by hlásili 5 a ono pořád – špatně??? :-) A nakonec by to třeba spočítala správně Bára a všichni by šli do kolen :-).
Když ono – neumím matiku – půjdu dělat režii…, taky to někdy platí :-)

6
Lukša
Reagovat

Kdo myslíte, že dnes půjde na Dominikův ostrov? Já věřím, že pro tentokrát ještě Kalinga udrží své hráče u půjde Manobák. Na Radimově místě bych se zaměřil na Terku, je od žlutých a navíc je nutné oslabit dívky, kterých je momentálně většina (i když dívčí aliance nemusí fungovat, nějaké riziko tam je). Blanka i Zina snad hlasují s ním, není tedy nutné se jich zatím zbavovat. Mirek i Martin ještě nemají takový vliv, aby dokázali několik jedinců přetáhnout k sobě. Důležité bude také chování Báry, posilněna imunitou by mohla začít podnikat neuvážené kroky a vymýšlet nesmysly.

7
Monika
Reagovat

@Lukša: Podle me pujde Martin, je velmi silny v hrach, nejvetsi hrozba v ziskavani imunit.

8
Hooper
Reagovat

@Monika: Taky by mi to dávalo nejvíc smyslu. Bára+Kalinga je většina, to by mělo stačit. Případně Mirek.

9
Lukša
Reagovat

@Monika: @Hooper: Též bych volil Martina, kdyby nebylo tolik holek. Právě toho se ale může Radim leknout, zvláště když se začnou cukat Katka s Martinou. Takhle by zůstali čtyři kluci na šest holek, to by mohly překousnout vzájemné averze a proti pánům se společně postavit.

10
Prochor
Reagovat

@Lukša: Skoro určitě půjde Martin. Ale kdyby měl Radim informace jako my, tak by asi vyhodil šupem Blanku.

11
Honzad
Reagovat

Pro Radima by opravdu dávalo největší smysl vyhodit Terku – zachoval by většinovou alianci Kalinga + Zina, Blanka a Bára (?) a k tomu by vyrovnal počty mezi muži a ženami. Ale nám se to radí… Martin s Mirkem se sice snaží zachránit krk, ale jejich point s ženskou aliancí byl opravdu na místě. A pokud by k tomu došlo, byl bych vskutku překvapený, pokud by Koubič nevyužila tak slibnou pozici k vítězství…

Mimochodem, z toho, jak se produkci občas podaří nešikovně stříhat, jsem nabyl dojmu, že z ukázek na dnešní epizodu už zase víme, kdo vyhrál imunitu. Nepřekvapilo by mě to, ale až potom mi došlo, že jsem Bářinu výhru tentokrát už viděli :-)

12
Prochor
Reagovat

Po třiceti sezónách Survivora dospěl Bizon k objevu že tahle hra není pro férový lidi. Musím uznat že ten chlapík má brilantní postřeh.

13
Lady XL
Reagovat

Uff, tak já jsem fakt věřila, že jde Blanka. I mě přelstili… :-).

14
Adam
Reagovat

Tak příště asi závěrečný souboj na Ostrově vyhnanství. A jak je znám, tak si máme z upoutávky myslet, že Martin prohraje. Ale já si myslím že právě on se vrátí. Skočil do vody, protože už tam zůstal jako poslední.
Je zvláštní, jak to vždy střihem dokážou zmást. Myslel jsem že půjde Blanka. Ukážou to tak, ať si něco myslíme, ale domluvu další aliance už nevidíme.

15
Monika
Reagovat

Ach jo Martina jsem mela nejradsi, dneska vyrazeni boli nejvic. Koukat na ten ksicht Radima, jakou mel radost, ze vyhodil Martina. Doufam, ze i na toho ksindla Radima brzo dojde.

16
Prochor
Reagovat

Podle ukázek to vychází Radimovi i dál. Říká se že slabostí mužů ješitnost a slabostí žen nesnášenlivost. Holky se začínají hádat a úspěch ženské aliance je v nedohlednu. Každopádně by Radim neměl zahálet a co nejvíc přilívat olej do ohně. Současně by měl budovat novou smíšenou alianci z těch holek, kterým pomůže.

17
Lukša
Reagovat

Čím dál tím víc se divím, jak to Radimovi vychází. Nechápu, jak si troufá určité věci na kmenovce naprosto v pohodě prohlásit, ostatní zase jen přikyvují. Holky si to prohrají samy, 4 vs 6 by pro ně bylo luxusní.
Středeční dí vypadá nabitě. Z Dominikova ostrova to vidím na setrvání Martina, který bude na tom se silami nejlépe. I rovnováha by mu měla sedět. A co to čeká na Mirka, nevíte?

18
frettie
Reagovat

Zina je dutá jak bambus … fakt ji nechápu.

19
Filip
Reagovat

ta Zina je strasna magorka… fnuk ja chtela aby byl Martin Robinson :D :D tak co to ma byt? vzdyt je v pozici… kdyby s trochou stesti mohla vyhrat dokonce ona sama (no ikdyz to by musela byt ve finale s jeste vic neoblibenejsi Barou a Radimem… na kteryho by museli byt vsichni nastavani jeste 10x tolik co ted – ne ze by to bylo do konce souteze nerealny)

divci aliance ale bude v dalsim dilu dle ukazek nabourana – protoze faktor Bara opet zasahuje (LOL) – ona je sice nejidealnejsi souper do finale… ale vydrzet s ni do konce by toho dotycnyho mohlo stat i zivot – takze pro zdravi ostatnich snad priste pujde

PS: neco tak uminenyho… egoistickyho a chovanim odpornyho jako Bara jsem dlouho nevidel – lituju jejiho budouciho manzela

20
Prochor
Reagovat

Mně Bára baví. Připadá mi naprosto neovladatelná a nevyzpytatelná. Ani Radim jí nedokázal zmanipulovat i když se snaží. Je docela schopná ( nápad na nastavení bambusu, výhra imunity) ale velice sebestředná což jí brání vnímat souvislosti toho, co se děje kolem. Současně její sebestřednost vyvolává odpor spoluhráčů a diváků. Ale je to zajímavá figura v téhle hře. Na rozdíl od Ziny která mohla vypadnout klidně v prvním díle protože v téhle hře nemá vůbec co nabídnout kromě totální blbosti.

21
Michal V.
Reagovat

Tak tentokrat se pridam s troskou do mlyna i ja :-). Vcera jsem videl poprve poslednich 20 minut a musim Novu pochvalit, podle me se jim zcela urcite povedl casting (zaklad souteze) a strih to taky tak uplne nemrvi a moderator mi prisel naprosto v pohode.

Vcera akorat mi chybelo na konci #blindside :-). I me samozrejme strih zmatl a myslel jsem, ze Blanka leti… ono to tak byva i v US survivoru, ze tady ty otevrene aliance vetsinou dopadnou tak, ze hlavni iniciator okamzite leti :-), druha nejvetsi chyba v survivoru byva myslet si, ze jsem swing vote (aka Zina…)

Radimovi by hra mohla vyjit v pripade, ze se mu podari udrzovat v kmeni pocit vetsich hrozeb az do konce. Coz ukazky z pristiho dilu naznacuji…

22
Prochor
Reagovat

@Michal V.: Souhlas s druhým odstavcem. V US Survivosu se několikrát stalo, že na kmenovku přišel hráč, který se cítil silný protože jeho hlas rozhoduje a pak se divil že šel okamžitě domů. Obě soupeřící aliance nechtěli riskovat že se přidá na opačnou stranu tak ho raději obě svorně odstřelily jako neřízenou a nebezpečnou střelu. Ale v Robinsonovi si to lidi asi neuvědomují, teda Zina určitě ne.

23
Kami
Reagovat

Tak Mira nasel imunitu.. to mi prislo, ze mu ji stab mohl rovnou strcit do kapsy. Kdyz uz tam maj trdla co se ji ani nesnazi hledat, proc jim treba Ondra (modrerator) u souteze nerekne nebo nenaznaci, ze na Ostrove muze byt skryta imunita.

V Jak to vidi Robinsoni me trosku mrzi vyber hostu. Podle me by to mel byt vzdy ten, kdo vypadl a dalsi zajimavy hrac.. treba ted me tam Martina vubec nezajimala, spis by me zajimal Radim, proc nedal Blanku ale Martina. Co ho vedlo k tomu to otocit.

24
valkil
Reagovat

Ad Radim, už nevím kde jsem četla, že je někde mimo ČR. Proto je tak málo vidět.

25
Monika
Reagovat

@Kami: To je jasny, Radim ma z Martina mindrak od zacatku souteze, je inteligentnejsi, schopnejsi vyhravat souteze, hezci, ve vsem je lepsi. Staci si prehrat ten jeho uskleb kdyz Martin vypadnul.

26
Michaela
Reagovat

Také Vás ze včerejšího dílu nejvíce zaujala ukázka na ten díl další?

Vypadá to, že nás čeká soutěž o odměnu, tu vyhraje BIzon a vybere si Katku a Martinu … Tipuji.

Pak bude závěrečný souboj na Ostrově vyhnanství … Ten někdo se vrátí podle mého možná až v dalším díle. Tipuji to na Martina. Podle mého to Martin může pořád dotáhnout až do finále … a nefandím mu.

Holčičí aliance? Dnes to nebylo hlasování holčičí aliance, viz Zina a říkám, v této sestavě nemá holčičí aliance šanci, kvůli faktorům Blanka, Zina a Bára.

Jinak Bára bude příště závidět odměnu, všichni se na ní sesypou a ona se rozhodne vyřadit některou z holek …, jedno jakou.

Líbilo by se mi, kdyby to do konce dotáhla původní 5tka z Kalingy … Stane se to? Asi ne, něco mi říká, že tam propluje Martin a ještě jedna z manobáckých holek.

Jo a to Mirek jde a najde imunitu! :D :D :D No, dobře.

27
Michaela
Reagovat

@Monika: Martin není chytřejší než Radim. Proto včera odplul na Ostrov vyhnanství, o kterém ale nevěděl.

Martin bude možná ten dobrák, co propluje do finále díky Ostrovu vyhnanství a nakonec vyhraje … to bude celé.

28
Monika
Reagovat

@Michaela: Ja nemyslim v soutezi, ale v zivote. Martin je velmi inteligentni, umi logicke veci, ruzne hlavolamy, Radim se na nej vubec nechyta.

29
Monika
Reagovat

Katka ma obrovskou sanci vyhrat, ale musela by jit do holcici aliance. Bude tak dlouho vahat, az provaha okamzik na vyhozeni Radima. Radim ma stale imunitu, uz je nejvyssi cas na jeho vyhazov. Pokud si holky pusti chlapi do zaverecnych boju, budou mit jen malou sanci porazit je v individualnim zavode.

30
Michaela
Reagovat

@Monika: Aha, já v životě Martina neznám, ani Radima. Ale v soutěži Radim Martina, zatím, velmi slušně převálcoval. :D :D :D

Katka má dobrou výchozí pozici jak v Kalinga alianci tak v holčičí alianci, ale může si to rychle pokazit. Uvidíme.

31
Lady XL
Reagovat

Radim je ve Finsku, na YT dává své „Jak to vidí Radim“, či tak nějak. Moc ho nemusím, tak na to nekoukám…. Já mu neubírám, že umí s lidmi manipulovat, což je potřeba k proplouvání. Ale pro mne to on až moc přehání a hlavně si pak neodpouští např. ten úšklebek při porážce Martina. To jsou ty drobnosti, co mi na něm moc vadí a proč mu nefandím. Porazit soupeře (obehrát ho) lze i bez závěrečného posměšného úšklebku… Jo a to s imunitou a Mírou. To mne taky dostalo. Já vím, že tahle scéna byla přímo nahraná pro kameru, prostě taková „rekonstrukce“, jak ji našel. Ale i tak je jasné, že mu ji do cesty dal štáb. Prostě si vybral jeho (kupodivu místo Ziny), aby ji našel. Protože jestli tam ležela tak, jak ležela, tak ji nemohl najít jen slepý…. :-(. Taky bych raději, aby je moderátor popíchl, proč nikdo imunitu nehledá …, nebo holt nechat někoho najít kousek nápovědy k nalezení imunity…. A to ještě dostane Míra příště úkol (asi něco udělat – snad striptýz??) a to by po vzoru Ziny mohl dostat ještě úkolovou imunitu??? No to by mne už fakt porazilo :-( a bylo by to velké ovlivnění děje. Doufám, že to tak nebude.

32
Prochor
Reagovat

@Kami: Já ale myslím, že postup Radima je naprosto jasný a od začátku se nemění. Dokonce se mi zdá že Radim začíná být až moc čitelný. To, že půjde Martin bylo velice pravděpodobné (viz 10) protože Radim vždycky oficiálně zamíří na nesprávného hráče a pak se domluví na někom jiném aby byla případná imunita použita nesprávně. Druhý důvod je naprosto jasný – dokud drží Kalinga pohromadě (a Radim ví že to nebude dlouho trvat) tak se snaží vyházet co nejvíce silných hráčů, kteří by mohli později postupovat přes vyhrané imunity. Nedalo se předpokládat, že tenhle postup změní když má v kmeni tak silného hráče jako je Martin. Takže spíš nechápu proč je někdo vůbec překvapený.

33
Kami
Reagovat

Ja si nemyslim, ze by byl Radim nejaky velky manipulator. On je spis takovy rozhodci kapo a jak to nekdo zminil na kmenovce, zacalo ho to hodne bavit a dava to najevno. Ostanim to vyhovuje, protoze nemusi moc premyslet a sami na sobe nemaji terc. Nejlepsi manipulatori jsou ti, o kterych se to nevi, jsou tise v pozadi a tahaji za nitky.

Treba v US Survivoru opravdovi manipulatori kdyz chteji nekoho vyhodit, musi to navliknout tak, aby s tim prisel nekdo jiny. Vetsinou je to hra na jesitnost, kdy manipulator par lidem nasepta ze ten, koho chce vyhodit, o nich rika ze jsou slabi hraci, ze si nezaslouzi byt ve hre, ze to a tamto.. a kazdy se toho hned chytne jak ho*no kosile :-)

Holcici aliance by byla zajimava, ale se Zinou a Barou jakozto nevyzpytatelnymi hrackami je riziko do toho jit. Na druhou stranu by se holky mely v nejakem bode hry stmelit a vykopnout Radima. Jak jich bude min, je vetsi pravdepodobnost ze muze ziskat imunitu anebo citit ze se smycka stahuje a zahrat svoji tajnou imunitu.

34
Prochor
Reagovat

Mně baví ten fakt že právě v okamžiku kdy Bára vyhrála imunitu jeden z těch frajírků z Manoba co jí poučovali vyhučí díky svojí neschopnosti ze hry až prohraje duel na Karlově ostrově. Bára bude muset později promluvit Dominikovi do duše jak se tahle hra vlastně hraje:-)))

35
Honza
Reagovat

Vcerejsi dil… to byla proste naloz. A taglu mezi oci sme dostali snad vsichni. Musim rict, ze mi Zina nijak nevadi (asi prot, ze ji neberu jako podstatneho clena). Ale ten jeji zaver. Ten zaver. Uf – docela to ve me hrklo a sem rad za to jaka umi byt.

Jinak Radima…je pomerne slabej a jediny misto kde se muze chytit jsou holky a odpadlici. Proto udelal co udelal. Nicmene – jednoho dne asi zjisti, ze ho tam holky nemaji jen tak;).

A ukazka na dalsi dil??? :D A Bara??? To bude husty. Mezi nama – Martina je sice uvedomela pohodarka ale nepouzitelna. Hry ji nejdou (nebo radsi 2x odstoupi), sama nic moc nevymysli… Takze vzkaz Bare:Baro. Bud sva a jestli neco – dej ji do drzky:). Ty si narozdil od ni neco dokazala.

36
Honza
Reagovat

Omluva za ty hrubky – byl jsem v zapalu vasne..

37
Prochor
Reagovat

Tak když se Bára nelekla Dominika a jeho chlapců co by se bála nějaké Martiny:-)

38
Honza
Reagovat

P@Prochor: Presne! :D
Jen mam pocit, ze se ji to (Bare) tentokrat dost nevyplati.

39
Lukša
Reagovat

Tak to podle webu vypadá, že z ostrova vykoupení se po středě bude pakovat jen jeden hráč. I když v programu stojí, že už budeme znát “první členy poroty“. A další týden se připojí „další dva členové poroty“. Myslím, že Dominik prohlásil, že musí porazit 4 soupeře, 7. května by tak Dominikův ostrov mohl skončit. No uvidíme.

40
Hooper
Reagovat

Koukám teď na včerejší díl a zaujala mě opět jedna věc. Mirek říká, že našel imunitu. Jak to, že to není ukázáno? Velká chyba!

41
Lukša
Reagovat

@Hooper: Myslím, že tam byl asi vteřinový záběr, jak na ní „náhodou“ narazil na cestě (snad pod nějakým kamenem). Mám pro to dvě vysvětlení, buď jí hledal a našel a pak se to dotáčelo pro diváka (čemuž bych chtěl věřit), nebo jí jednoduše dostal, aby se ve hře udrželo pár chlapů.

42
Hooper
Reagovat

@Lukša: Vzhledem k předchozí zkušenosti s imunitami je zcela jednoznačně správná možnost B.

43
Hooper
Reagovat

No a jedna věc je podle upoutávky na zítřek jasná. Ženská koalice opravdu není možná. Omalováka s Koubičem by byly hloupé, kdyby i nadále nedržely s Kalingou.

44
Honzad
Reagovat

Tak jsem byl teda dle průběhu epizody taky přesvědčený, že nakonec odejde Blanka. Ale ze strany Radima a spol. to samozřejmě byl šikovný tah, nechat ve hře Martina by bylo příliš riskantní, navíc ukázka naznačují, že ženská aliance je opravdu jen Blančin bláhový sen. Ono by to fungovat mohlo, kdyby byly ostatní holky na úrovni Terky, tedy že by Blanku v pohodě následovaly. Vždyť si vezměte, jak Tereza velmi snadno přeběhla proti své staré partě. Problém Blanky je, že ostatní ženské její plán konstantně narušují. A ona se chová, jako kdyby byla český Boston Rob :-))

Na Bářinu hádku se těším. Ne, že by mi Martina zrovna seděla, ale asi všichni tušíme, na čí straně problém vznikne…

45
Prochor
Reagovat

Martina se asi cítí s Radimem určitě bezpečně když vzdá imunitu a jde na hamburgery. Proč by tuhle „jistotu“ měnila za dívčí válku jejíž výsledek je značně nejistý. Navíc si myslím, že Martina si víc rozumí s chlapama než s holkama a na Blance jde od pohledu vidět že půjde přes mrtvoly.
Jinak jestli se někdo neodkopal tak je to Koubič. Do teď nevím co si mám o ní myslet což dokazuje, že se kryje dost dobře. Nepálí mosty a působí dost důvěryhodně což jí dává dobré šance až se začne hrát otevřená hra . Může si vybrat stranu a zřejmě bude dost silná i chytrá a stane se z ní možná velice nebezpečná hráčka (tedy podle mého odhadu).
Imunita pro Mirka bude asi pokus štábu zkomplikovat Radimovi hru. Očekává se že Radim půjde dál po mužích z Manoba a Martin bude mít skrytou imunitu. Radim zatím likviduje protivníky jako terminátor a štáb chce udělat hru zajímavější. Rozhodně bude rozumné dát zase část hlasů Blance protože ta musí rychle ven – asi dřív než Mirek.

46
VojtaP
Reagovat

Je to dobře rozjetý a jsem zvědavý, kam to až zajde. Ani ta ženská aliance, která se tak nabízí není úplně jasná. Myslím, že minimálně Katka, Martina, Terka a potažmo Blanka by se mohly domluvit a držet spolu, tím by ve výsledku mohly vyřadit někoho z trojice Radim, Bizon, Petr. Osobně bych zacílil na Bizona, to by možná Radim nečekal. Jen se bojím, že Blance došla trpělivost a začala to hrát moc urputně, a to až tak, že by se od ní mohla nakonec Katka distancovat a vyřadit ji. Blanka je snadný terč, zatím byla napsaná pokaždé, takže by si Katka ani neušpinila ruce tím, že by navrhla jiné jméno.

JInak pořád nemůžu vyžít z toho, jak se na Dominikově ostrově sešla „fantastická čtyřka“ z Manoba :D Celou dobu si mysleli, jak ovládají hru, všechny vyhážou a dojdou až do Finále. Vsadím se, že ani tak si nepřiznají, že byli převezeni a hodí to vše na toho zlouna a manipulátora Radima…

47
Lady XL
Reagovat

Tak kdo se vrátí, co myslíte? Já si myslím, že to bude mezi Dominikem a Martinem. A skoro bych řekla, že to bude nakonec Dominik. I on má rovnováhu s ohledem na sport, co dělá… A ani nevím, koho bych raději zpět.

48
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Dominik nebo Jarda. Pro hru by byl lepší Dominik.

49
Franz
Reagovat

Tato dvojka je daleko lepší než první řada. Dokonce se mně líbí, že kmen, kterému se v soutěžích nevedlo má teď konečně navrch. Takové to Mrazíkovské – Ty máš svaly, já mám čáry. V tomto případě místo čáry, tak rozum.
Ostrov vyhnanců je teď plný nabušených svalnatých exotů, kteří si to rozdají mezi sebou. A, že by opravdu král jelimán – Dominik dostal od svých poddaných možnost opustit jejich Madagaskar a vrátit se co by Kung Fu Panda zpět? Nevím, takového Martina, bych nazpátek uvítal daleko více. Něco by ještě mohli udělat ještě s nesympatickou Bárou, ta je tam opravdu zbytečná.

50
Hooper
Reagovat

@Franz: Kandidátek na zbytečnost je tam celá řada. Třeba u Terezy furt čekám, až začne manipulovat muži, protože z ní slintají. Bylo to slibováno v upoutávkách – a zatím nic.

51
Kami
Reagovat

Docela me prekvapilo, ze cely jeden dil s kmenovkou nakonec byl roztazeny do pletich. Cekala jsem, kdy nam ukazou Dominikuv ostrov. Jak se tam borci maj, co si taky mezi sebou povidaj, jestli se nudej, maj hlad apod. Nebylo by spatny je tam taky trosku poskadlit nejakou mini soutezi o hambac..

52
Hooper
Reagovat

Tak soutěž o imunitu je jen pro osm hráčů. Jestli jsme dobře viděl, tak Zina soutěží.

53
Hooper
Reagovat

Zina je tak mimo, že doufám, že tam ještě nějakou dobu zůstane. A hezky už začíná některým jít na nervy.

54
Hooper
Reagovat

Omg, to je zase minitwist. Štáb zase přemejšlel kolenem.

55
Michaela
Reagovat

Uf, jasně, Mirek si může vybrat soupeře, to je blb. Sorry. :D

Doufám, že nevyhraje!!!

56
Hooper
Reagovat

Nemám oblíbence či neoblíbence, ale Radimovu tvář po zahrání imunity Mirkem bych viděl rád.

57
Michaela
Reagovat

Koho tipujete, že vyhraje Imunitu?

Já to vidím na Bizona!!!

58
Hooper
Reagovat

Proč mě nepřekvapuje, že první tři vypadlé jsou Ocásek, Blanka a Zina?

59
Hooper
Reagovat

@Michaela: Tip: Koubič

60
Michaela
Reagovat

@Hooper: Koubič je tu přeceňovaný.

61
Hooper
Reagovat

@Michaela: V soutěžích ano, i mnou.

62
Michaela
Reagovat

A je to Bizon a musím tedy ale uznat, že Bára byla skvělá!

63
Hooper
Reagovat

Omalovánka je nová Zina. Bez ohledu na její umístění v soutěži se vždy dostane k odměně.

64
Michaela
Reagovat

A začíná peklo s Bárou! :D

65
Hooper
Reagovat

A teď má Bára naprostou pravdu. Naprostou.

66
Hooper
Reagovat

@Hooper: Ohledně odměn tedy.

67
Michaela
Reagovat

Prý „svině“! :D

68
Honza
Reagovat

O co ty Martine jde? Tvl kdyz Bara (at je jaka je) POUZE rekla svuj nazor. Nebo sem to nepobral?

69
Hooper
Reagovat

@Honza: Řečeno slovy klasika „Trochu úcty, vole, trochu úcty!“. Bára zkrátka nepolíbila lem roucha, takže musí pykat.

70
Michaela
Reagovat

A faktem je, že Bizona mi je líto, Místo, aby s ním oslavili imunitu, tak se tam kočkuje Bára s Martinou, pravdu mají obě, každá tu svou! :D :D :D

A faktem je, že Bára v celém Robinsonu předvedla 1000x více než celá Martina!!!

Uf.

A teď půjdou po Báře jen proto, že mluví! :D

71
Lukša
Reagovat

Bizon je snad největší překvápko, fakt na rozdíl od ostatních je lepší a lepší. Jen je chudák, že krom imunity dostal i sprchu. Je snad jen na něm, koho si vybere, ne? Zvláštní, že to vadí jen Báře. Sice je pravda, že ona byla druhá, ale na to tady nehrajeme…

72
Michaela
Reagovat

@Lukša: Být na místě Bizona, vyberu si stejně, být na místě Báry, myslím si to samé, ale co do toho kecá Martina! :D :D :D

73
Hooper
Reagovat

To zvýhodnění Dominika v soutěži je nesmysl. Ale jinak je tenhle twist tentokrát pěkně udělaný.

74
Michaela
Reagovat

Zůstanou Martin s Dominikem, vyhraje Martin a výhodu dá Mirkovi.

75
Hooper
Reagovat

Tak výhod pro Petra. Dva hlasy?

76
Honza
Reagovat

By stacilo, kdyby Bizon jako dospelej chlap rekl Bare: “chapu te, ja si je vybral tak a tak protoze…”

Odpovedet jako chlap a hotovo. Nebylo by co vic resit. A on utece.

77
Michaela
Reagovat

Tak teď tedy Dominika nechápu. Strašně mě překvapil.

78
Michaela
Reagovat

@Honza: Myslím, že se s ní prostě jen nechtěl hádat, Bizon s Bárou.

79
Hooper
Reagovat

Ostatní musí koukat, jak se Koubič s Omalovánkou sprchujou:-))))

80
Prochor
Reagovat

Radim uvažuje správně. Pro jeho hru teď musí odejít Blanka protože nikdo jiný holky dohromady nedá.

81
Michaela
Reagovat

Myslím si, že příště půjde o krk Radimovi a Mirkovi a nevím, zda se ta Petrova výhoda bude moct použít před nebo po, ale asi po, tak to vidím tak, že Mirek použije imunitu a Petr mu jí vezme … Není to trochu zbytečné???

Jak myslíte, že to bude? V ohrožení bude tedy Blanka, Radim a Mirek???

Po dnešku je mé pořadí takové:

1) BIzon
2) Radim
3) Bára
4) Katka, Petr
5) Mirek, Blanka, Zina, Terry, Martina, Dominik, Martin

82
Lukša
Reagovat

Bára: „Vůbec mi to nevadí, že já sprchu nemám.“ No nevím, ty její pohledy říkaly totální opak.
Dominikovi a jeho předání výhody Petrovi nerozumím, nakonec to ale stejně moc nezpůsobí. Znemožnění užití imunity proti Radimovi nevyužije, stejně tak u Bizona by to nemělo moc smysl, a o Mirkově se snad stále neví.
Příště už zase sejmeme Blanku. Schválně, jestli i tentokrát přežije. Doufám, že nepůjde Mirek jen proto, že z manobáckých kluků je poslední.

83
Monika
Reagovat

Tak tohle je od Bizona dost hnusne. Bara je frajerka, ta zenska je vyborna v hrach, neskutecne statecna zenska, zadna na ni nema. Co dokaze to klobouk dolu. vedela jsem, ze zenska nema proti chlapovi sanci udrzet se jen na rukach, to se proste neda vyhrat. Byla predem odsouzena k prohre, bohuzel. Tu sprchu si krute zaslouzila. Kterykoliv jiny kluk by ji vybral jako gesto gentlemenstvi a ocenil by jeji vydrz. Z Bizona mi je zle a ten babochlap co jen zere dorty a neni schopen nic vyhrat, uz mi leze na nervy tez.

84
Lukša
Reagovat

Hádejte, kdo je v další epizodě JtVR. Správně, je to Martin. A druhý? Ne, Ondra to není, tentokrát Jarda. Poslední týdny to vypadá, že Robinsoni zrovna nejsou v náladě JtVR točit. Někteří za těch 24 epizod nebyli snad ani jednou…

85
Libor
Reagovat

Tak Bára se zase ukázala jako blbka.

86
Lady XL
Reagovat

Už jste to tady popsali, Báru i Bizona chápu. Být na místě jednoho z nich, tak jednám jako on. Jasně použila tvrdá slova, ale jsou, kde jsou… Martina fakt přijde lehce ke všemu a ještě pindá. Souhlasím, že měl Bizon říct na rovinu, že to táhne s holkama a jí se nějak omluvit s tím, že to je holt hra… Jen ať teď nepočítá Kalinga s jejím hlasem…, to mělo Bizonovi taky dojít.

87
Hooper
Reagovat

@Michaela: Radim ne, to by Manobo muselo přemýlet. Mirek ano, Blanka ano, tihle dva nejvíc. Plus možná jeden až dva hlasy pro Báru.

88
Prochor
Reagovat

@Hooper: Spíš to bude mezi Blankou a Katkou (Mirek má v plánu jít po Katce a Terry bude hlasovat s ním a díky Bizonově blbosti asi i Bára).

89
Wally
Reagovat

@Monika: Bizon to vysvětlil sám, její Jájíkonství mu už lezlo na nervy. Tak si vzal osoby jemu sympatičtější.

90
Michaela
Reagovat

Nekolik hracu je tam doopravdy jen do poctu – Terry, Zina, Martina …

Za me je to porad Bizon. Moc bych mu vyhru prala!

91
Honza
Reagovat

@Wally: to sice vysvetlil ale ne ji. Mel ji to rict – idealne prvni – a basta. Minulej dil tam Bizon resi ferovou hru a ted…
Kazdopadne se tesim na kmenovku:)

Jinak beru zpet co jsem driv rekl – dle vseho to Radim spis nema sanci vyhrat.

92
Monika
Reagovat

Pro me je Bizon hovado a vsadim se, ze tak funguje i v realu. Ono si staci vsimat detailu. Ta soutez byla narocna, Bara je naprosta frajerka, ze to dala. Bylo to extremne tezke takovou dobu drzet krok s Bizonem, v posledni fazi nemela sanci porazit chlapa. Holka se nedokaze udrzet jen na rukach proti chlapovi. No zkratim to, Bara predvedla fantastickej vykon. Chlap gentlemen, by k ni okamzite bezel, podal ji ruku, obejmul, vyseknul poklonu. Schvalne si to jeste jednou prehrajte, jak se zachoval Bizon.

93
frettie
Reagovat

Bizon – všechna čest, tohle zvládnout v jeho věku, tak na sebe budu fakt hrdej. :)

Bára – taky dobrý, nečekal bych, že na tom bude fyzicky až takhle dobře (ale je na ní vidět, že má něco odcvičeno, je vidět, že břicho nemá jen plochý, ale i svalnatý, stejně jako Katka).

Dominik překvapil a drobně nechápu.

Terry … zbytečnej článek.

94
frettie
Reagovat

Martina: „Doufám, že budu mít čas se doopálit“ :D :D :D to asi vše vysvětluje …

95
frettie
Reagovat

a Jak to vidí Robinsoni – Ondřej moderátor není moderátor, ale zákeřnej člověk … jeho vyjadřování o těch, který nemá rád je fakt hnusný.

Třeba Petr (vezme intriku od Radima, ale o pár dní později hahahaha) nebo Bára (ona nemá schopnost) … hrozná držka.

96
Prochor
Reagovat

Mně dost vadí že vůbec nevidíme co kdo dělá pro přežití. Američani ukážou kdo se fláká a kdo maká jak nosí dřevo, chodí sbírat kokosy nebo banány, loví ryby, převařují vodu. Ale v Robinsonovi jsou jen záběry jak se někde válí nebo kecají. Jako by pro přežití nemuseli dělat vůbec nic. Viděli jste třeba Martinu která slízne každou odměnu že by v táboře cokoliv dělala ? A to je každý díl roztahaný až hrůza zatímco v US verzi záběry na práci zabírají cca 30% a přitom je vysílaný vždy až po kmenovku.

97
Majka
Reagovat

Bara je sva, mela pravdu, jen se nenosi to rict nahlas. Prekvapil me Bizon, ze se tak urazil. Kdo me cim dal vic stve je Martina. Je opravdu hloupa a jednoducha, jen se veze diky Katce a Radimovi, ale citi se silne viz potreba školit Baru. Jeji kecy uz mi jdou na nervy a byla bych nejradsi, kdybyco nejdriv vyficela ona.

98
Prochor
Reagovat

@Majka: Jestli je jediná starost Martiny aby byla správně opálená tak to je opravdu fičák a tvrdá hra o přežití:-))) Spíš si děvče asi myslí že je na dovolené u moře.

99
lily
Reagovat

A já zase Bizona chápu. Drží se svými a to mi fer přijde. Bára se projevila jako blbka, už by mohla vědět, že to, že je někdo dobrý v soutěží, tady vůbec nic neznamená (viz ostrov vyhnanství plný borců z Manoba, které vyhrávalo jednu soutěž za druhou)

100
Prochor
Reagovat

@lily: Řekl bych že blbec je spíš Bizon když se v téhle hře rozhoduje podle sympatií. Radim se celou dobu snaží získat Báru a Bizon mu to takhle pokazí. Co se týká Báry tak ta má jen smysl pro fair play a kdyby to vyhrála určitě by odměnu druhému Bizonovi dala. Mimochodem Martina chytrá jako rádio mně už začíná lézt pěkně na nervy a už by mohla vysmahnout.

101
Ananas
Reagovat

Žít na ostrově s Bárou asi není úplně snadné, ale před Martinou bych radši skočila mezi žraloky! Ten její výstup, výkřiky “já radši nic neříkám a měj úctu ke stáří”, ble, to byly výlevy ožralky z 5.cenové.

102
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Pod to se podepisuji! Bizon v té euforii vůbec nedomyslel následky rozhodnutí do budoucna. A to pomíjím to gentlemanství, že ho holka málem porazila a tak by jí mohl na oplátku dát kousek té odměny. Myslím, že Radim by to asi udělal, myslí víc dopředu. Kdyby býval Bizon vzal Báru a Katku (či Martinu), tak by se nikdo z dalších neurazil – vzal by parťáka z Kalingy a čestně toho druhého ze soutěže. Navíc nebyl schopný jí to ani pořádně říct do očí a utekl z konfrontace a navíc se urazil. Docela bych teď přála Kalinze, aby díky tomuto špatnýmu rozhodnutí na to doplatili při kmenovce, protože Bára bude s druhou stranou. No a Blanka ji podle mne nemá šanci přetáhnout k ženské alianci, ale mohla by jí ukecat, aby vyhodili Martinu či Katku.
A nevím jak komu, ale mě už začínají ty Katčiny hrátky a válení s Martinou na písku či ve vodě lézt na nervy. To je jakoby Ondra (soutěžící) si někoho vybral a laškoval s ním prřede všemi…

103
Lady XL
Reagovat

Schválně, jak by se Bizon tvářil, kdyby vyhrála Bára a jeho by vybrala k sobě, aby si užil odměnu…? Škoda – hlavně by se nedostala Martina zase k odměně. A koho by asi vybrala Bára jako třetího? Možná Petra? Nebo toho, kdo byl třetí?
Výlev Martiny – „a nás má radši“ mi přišel jak z pískoviště z mateřské školky :-(. A koukat na její špekovitý za.ek se zaříznutými plavkami, byl fakt zážitek….
Ale soutěž se mi líbila, ještě jsem ji neviděla. Těžké. Jo a škoda, že neposlal Mirek soutěžit Radima místo Bizona. Ten by taky dlouho nevydržel…

104
Johanka
Reagovat

@Monika: naprostý souhlas! Bizon se chová jako ublíženej chudák (žalování těm semetrikám bylo ubohé), Báře moc fandím – stal se z ní otloukánek, na kterýho si každej troufne – líbilo se mi, jak se ohradila, že si může říkat komu chce a co chce, musí to být psychicky náročný přežívat v nepřátelské komunitě, oceňuji její odolnost – nejen fyzickou, ale v této chvíli i psychickou

105
lily
Reagovat

@Prochor: no, sympatie… ty jsou taky důležité, například právě Bára jich moc nemá :) a tímhle na sebe opět upozornila jak nejhůř mohla. Ať je Bizon gentleman nebo blbec, odměnu si bohužel nikdo na druhém místě nemůže nárokovat a už vůbec ne takovým způsobem

106
jj
Reagovat

Bizonovy motivy chápu, už delší dobu je z Báry otrávenej a nechce s ní trávit zbytečnej čas navíc. Ale měl se pokusit jí to nějak vysvětlit, stačilo pár slov, i vzledem k jejímu skvělému výkonu a k budoucí hře, místo toho si jde stěžovat dotčeně ostatním. Zřejmě už na ní nemá nervy. V obráceném pořadí by Bára vybrala jeho, o tom nepochybuju. Oběma chybí větší nadhled. Ale lehce se to píše, my tam v těch podmínkách nejsme, kdo občas nemá náladu. Bizonův výkon, taky respekt, stejně jako Bára. Bizon má výdrž i sílu, celkově je šikovnej, jako skutečný robinson by přežil zřejmě nejdéle. Za mě největší respekt má ale Terka za minulou soutěž o imunitu, takovou výdrž bych vzledem k její postavě nečekal. I to jak mluvila o soutěžení, má se soutěžit a nebrat odměny. I když jsem přesvědčen, že Martina už tehdy v soutěži mlela z posledního, a proto si vybrala dort.
Hádka Martiny s Bárou pro mě nebylo nic zvláštního, i když moc nechápu, proč se do toho Martina montovala a proč to brali tak vážně. Bára si mohla odpustit to jedno slovo, i když tónem, jakým ho řekla, tak to nevyznělo až tak hanlivě. Myslím, že chtěla říct spíš něco jako lemry než svině, cloumaly s ní ještě emoce. Ať má povahu jakoukoliv a nedělám si iluze, třebaže nic až tak hroznýho neudělala, přeci jen střihač, lehce asociální, podmínky na ostrově…, mám tendenci jí fandit a vyhodit ji zároveň, momentálně to první :-)
Příště jsou myslím v největším ohrožení Bára, Terka a Zina, nebo nečekaně nějaký kluk z Kalingy, přesně v tomto pořadí. Blanka ne, domlouvali se na ní v upoutávce, pak je to většinou někdo jinej. A Katka proti ní nepůjde, má velký vliv a beze ji za spojence pro případnou ženskou alianci. Ta může vyřadit někoho z kluků. Ale myslím, že do toho ještě nebude chtít jít. Kluci budou chtít vyřadit nějakou holku a nejsnadnější k přesvědčení Katky a Martiny bude varianta Bára, i když to bude ohrožovat případnou ženskou alianci. A bude to chtít i Bizon.
Casting se povedl, fandím tam kromě Ziny a Blanky všem, nebaví se mě na ně koukat :-), moderátor taky v pohodě.

107
jj
Reagovat

Největší chuť vyhodit Báru jsem měl, když chtěla, aby Kalinga hlasovala pro Ondru, a tím by jim začala důvěřovat. A pak to Radimovi začala vyčítat, že z ní udělali blbce, třebaže jí nic nebylo slíbeno. Ta představa, že přijde jako nová neprověřená členka jiného kmene a všichni budou hlasovat podle ní, vždyť to mohla být i léčka. A pak na další kmenovce, když už měla hlasovat pro Ondru, tak hlasuje pro Blanku. Těch momentů, kdy jí fandím, je ale zřejmě víc. No, neřízená střela :-)

108
Monika
Reagovat

Babochlap Martina je na ranu, vse komentuje, do vseho se montuje, dobre, ze se Bara nenechala otravit a sla do ni. Martina souteze vzdava, radsi se jde najist, vubec tu sprchu nepotrebovala, vsemu se vyhyba a uziva si dovolenku. Krivak Bizon nesel ani Bare pogratulovat k jejimu fantastickemu vykonu a to jak se zachoval o jeho charakteru vypovida dost. Minule petr vybral na odmenu baru za to ze se tak snazila. Podobne postupovali kluci i v prvni rade Robinsona. Bizon je prvni co tohle udelal, navic je to i hlupacek, nebylo to dobre rozhodnuti ani zhlediska strategie.

109
Wally
Reagovat

Od Bizona to je dobrý tah. Radši si naklonit Martinu a Katku než nevyzpytatelnou Báru. Ta si hlasuje jak chce. A proč by jí měl něco vysvětlovat? Každý hraje sám za sebe a u Báry by se jakékoliv vysvětlování minulo účinkem.

110
lily
Reagovat

@Wally: naprosto souhlasím. Bára je nevyzpytatelná a Kalinga si potřebuje udržet holky, aby se nepridaly k ženské alianci.

111
Monika
Reagovat

@lily: Holky se stejne pridaji k zenske alianci, je jim jasne, ze nejsou schopne porazit chlapi v soubojich. Navic kdo jim da asi tak hlas z rady, kdyz se tam celou dobu jen valeji na plazi a maji de facto dovolenou. Vzpomenme si na prvni radu taky vsichni nadavali na Marka, ale pak mu dali hlas, protoze ocenili jeho hru.

112
Lukša
Reagovat

@lily: I já na to mám podobný pohled. Báru má na starosti Radim, Bizon tak velké ambice nemá, takto si ještě více naklonil Katku s Martinou. Ono jednou se Báře zavděčíš a ta si za hoďku najde jiné téma, kterým se vše vrátí na původní stav. V záběru bylo taky pěkně vidět moment, kdy Bizon dostává možnost vybrat další dvě osoby. Jeho pohled mířil rovnou k Radimovi, který ihned gestikuloval, že on ne! Tak vybral holky z Kalingy, se kterými celou dobu drží a které ještě pár dní potřebuje.
Nicméně uznávám, že se mohl aspoň pokusit Báře svůj krok vysvětlit. On ji ale už pár dní zná a třeba věděl, že by to nemělo cenu.

113
Prochor
Reagovat

Bizon se ohlédl na páníčka Radima protože sám se bojí něco udělat. Radim měl rovnou ukázat na Báru aby to natvrdlému Bizonovi docvaklo. Naklánět si na svoji stranu dvě holky které se jen vezou s Kalingou je zbytečné. Až budou chtít zradit tak si na nějaké sprchování ani nevzpomenou.

114
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Nabízí se Mirek. IMHO on.

115
Hooper
Reagovat

@jj: Zina s Terezou ne, holky z Kalingy by mohly nějaký hlas schytat. Vlastně o vyhození Báry ani nepochybuju. A nikoho to moc bolet nebude.

116
občasný návštěvník
Reagovat

@lily: Souhlasím. Za mě asi takhle:
Bizon má evidentně blíž ke Katce a Martině, a to i kvůli Kalinze (a důvod byl jistě evidentní jinak i pro Báru, vysvětlovat něco podle mě nemělo smysl).
Jistě, kdyby bylo víc času, a třeba se i poradili, možná by i Báru vybral, ale takhle to bylo zcela v pohodě. A Bára, místo aby to řekla i třeba i ironií (a nebo i třeba sarkasmem), tak říct proto, že je „svině“?! On jí snad řekl, že ona si tu výhru nezasloužila? Nebo něco podobně jedovatýho? Pochybuju i mimo kameru… A vybrat 2 dámy je i jinak zcela v pořádku.
Tedy, podle mého názoru, od Báry poněkud přehnaná reakce, a další jen sklidila, co zasela.
Nic víc, nic míň.

@jj:
> V obráceném pořadí by Bára vybrala jeho, o tom nepochybuju.

Možná… A i kdyby jo, na výše uvedeným to nic nemění.

Jistě, Bizon se mohl zachovat alespoň tak, jak tu mnozí tvrdíte (pogratulovat a pochválit), ale prostě v tu chvíli měl sám radost z výhry. Vám se to nikdy nestalo, a vždycky jste se zachovali, jak velí sportovně-zápolivá slušnost?
Pochybuju i u mě.

A protože jsou tu někteří trochu mimo proud, taky si přisadím „svůj mimoproud“: Martina mi nevadí :-) Možná se spíš veze (možná ne), ale i to se dá dělat s grácií… :-D

117
Wally
Reagovat

Myslím, že na Báru si tam brousí zuby celé osazenstvo. Jen teď Kalinge vyhovuje její rádoby spojenectví. Stačila mi causa chleba – fakan, který potřebuje vymezit, kde je jeho hranice. I když se vrátila po sloučení, tak bylo evidentní nadšení. Je to rozmazlený a namyšlený fracek.

@Prochor: Fakt si myslíš, že Katka se jen veze? Podle mě to má celkem dobře promyšlený. Stejně jako Zina, která ze sebe dělá blbce záměrně.

118
Kami
Reagovat

Nemam nic proti Bare, ale ona je jak slon v porcelanu. To, ze to neni „fer“ si muze maximalne myslet, nebo nadhodit, ze ji to mrzi. Ona ma casto ve vecech pravdu, ale podava to hodne blbym zpusobem. Chtelo by to vic taktu, diplomacie.

Martina mi nevadi, docela prekvapila i v soutezi.

119
Kami
Reagovat

Nevite nekdo, jak to bylo kdyz Bara vyhrala imunitu? Mam pocit, ze se podelila s clovekem na druhem miste.. tusim to byla Terry jak drzely ty sudy s barvama.

120
ola
Reagovat

já si myslím, že Bára je velmi schopná a šikovná, a to fyzicky i mentálně, je i psychicky hodně odolná. A asi má i smysl pro hru a spravedlnost. Toho jájinky z ní udělali akorát názory těch, co se tam vezou a dovolenkují. Jenže ta hra není až tak o férovosti a spravedlnosti. Ale jednoznačně Bára patří k těm, kteří tam vyvíjejí aktivitu a nevezou se.

121
Lady XL
Reagovat

@občasný návštěvník: Ona ale neřekla o Bizonovi, že je „svině“. To vypustila v souvislosti, že vypadávají silní a zůstávají tam … a myslela tím Martinu a ty ostatní (myslím si Zinu a Blanku). Navíc mi přišlo, že v hovoru na kameru si uvědomila, že použila silné slovo, že uznala, že zkrátka z ní vyletělo….
Já fakt na jednu stranu chápu Bizona a možná bych udělala to samé, protože bych byla ve vítězné euforii jako on a nepřemýšlela bych. No a když mu páníček Radim zakýval, že jeho brát nemá, tak holt byly další na řadě holky „od nich“. Víc nepřemýšlel. Ale mne osobně by asi pak mrzelo, že jsem si to víc nepromyslela a nevzala toho druhého (všeobecně mi bývá toho druhého líto, když nemůže mít také odměnu-jídlo atp. a jde tam někdo jiný) a snažila bych se to dotyčnému nějak podat. A to mi chybělo u Bizona. Jasně, nejspíš by to Bára nepobrala i tak, ale už by to bylo jen a jen její pivo, že nevzala omluvu a hádá se dál. Takhle je pro mne část „viny“ na Bizonovi. Zvlášť když dal takovou moc lenivé Martině, aby tam pak vyskakovala a jakoby ho hájila. Ty kecy si mohla odpustit – „nás má radši“… Ať se jde mazlit s Katkou do moře a dá pokoj.
Od začátku jsem byla proti Báře. Její chování moc neschvaluji, ale má určité zajímavé postoje, bojuje a je psychicky silná, takže si postupně začíná získávat mé sympatie, nebo rozhodně aspoň zájem a přání, ať je tam dál. A to rozhodně na úkor dovolenkujících osob – Martiny, Katky, Ziny…
Někdo to tu už psal. Taky by mne zajímalo, co kdo na ostrově dělá, jaktože nemusí shánět jídlo, žádné sbírání korýšů jen občasné shození kokosů či banánů… Není vidět, kdo rozdělává oheň, kdo nosí dříví. Tohle by mne taky zajímalo, jak to tam mají rozdělené. Jen občas vidíme, jak některá holka krájí kokos či něco jiného, víc nic….

122
Lady XL
Reagovat

Kami – Bára se podělila s Terry o odměnu – tuším sušenky

123
lily
Reagovat

@Kami: ano, bylo to tak

124
Libor
Reagovat

Dominik velmi dobře v soutěži.

125
Aža
Reagovat

@Wally: Moje slova, souhlasím se tebou.
Zina mě hned za začátku zajímala. Vycvičena RS Farmou, hledám stále za jejím
chování náznaky osůbky podobné jednomu farmáři.
Také pro Zinu naznačená podpora od štábu mě navedla k tomu, že bude ještě zajímavá.
Nemohou tam výt všichni dokonalí – a Zina někoho baví, někoho štve.
Já také čekám co se z ní vyklube….))))
Omlouvám se zdejším znalcům dokonalého stavu osob, já se těším, co bude dál….

126
občasný návštěvník
Reagovat

@Lady XL: „Svině“ – ano, nebylo to přímo na něho, ale i na něho. A že to bylo hned potom je evidentní, bavili se o tom těsně předtím.

> Taky by mne zajímalo, co kdo na ostrově dělá, jaktože nemusí shánět jídlo,
> žádné sbírání korýšů jen občasné shození kokosů či banánů…
> Není vidět, kdo rozdělává oheň, kdo nosí dříví.
> Tohle by mne taky zajímalo, jak to tam mají rozdělené.

A někteří tu psali, že zrovna tohle by je nebavilo… :-) Ne tedy, že by tam toho fakt nebylo hodně pomálu.

Ono, kdyby hlasovali diváci, tak to dává smysl (teda stejně „fejk“ smysl, protože online je online, a brutální střih – kterej se dá navíc přeházet – stačilo trocha střihu, a „svině“ mohl bejt štáb :-D, že už jako jede druhou sezónu ten samej… – se nedá zrovnávat ani řádově), takhle to jistí tak leda lampárna…
Prostě, kdo se dívá, dívejte se, kdo ne, tak ne, neubude… :-)
Já se taky nedívám „plnohodnotně“, není to nějaká extra RS pro mě…

127
Kami
Reagovat

Zrovna ja jsem psala, ze me to u prvni rady nebavilo. Porad ja mam hlaaaad, je mi zimaaaa.. ale tam to bylo snad od zacatku do konce porad porad. Tady to zase neni vubec. Jakoby dostali vecer na tajnacku aspon nejake rizoto, plachtu a sup do hajan.
Prvni radu jsem sledovala i slovenskou a tam to bylo take k nevydrzeni. Nez se zacaly kout pikle, bylo to jen o hladu, nechuti z hladu cokoliv hrat, zime, vedru apod. Proste nuda. Ale tahle rada postrada jakousi uplnost bez toho obycejneho zivota na ostrove.

Jinak tu nekdo zminil neco se zachodem, co vim, tak v US verzi si nekde vykopou diru a tam nejaky cas chodej (asi).
Jednou tam nekdo nekomu rikal, at jde vykopat zachod a ten zaukolovany pak do kamery ze neni blbej a vi jak ma vykopat zachod a najit vetev (tusim tam maj nejakou vetev na kterou si sednou, zadek visi ve vzduchu.. a uz to lita :-))

128
Prochor
Reagovat

@Libor: Jak nemám Dominika rád tak musím ocenit že dal výhodu Petrovi. Je to dobrý základ jak ho později získat a počty jsou jasné – oni dva + Terry a Mirek to máme 4 a pak už bude stačit získat jednoho z liberů: Blanka,Zina,Bára a Kalinga má problém. I z tohohle scénáře je jasné že včerejší Kalinga dělá stejnou chybu jako na začátku Manobo, že péruje Báru. Myslím že jediný kdo si to uvědomuje je Radim protože umí počítat do deseti. Bizon a ty dvě lesby si myslí že jsou za vodou ale to je omyl.

129
Wally
Reagovat

@Prochor: Ale Mirek je na odstřel, takže s tím bych nepočítala. A u Petra si nejsem jistá, že by přešel na druhou stranu barikády.

130
občasný návštěvník
Reagovat

@Kami: Na puťácích na táborech se to jinak nedělalo… :-)

131
jj
Reagovat

@občasný návštěvník:
„Svině“ bylo mířeno i na Bizona pouze v případě, že ho Bára bere jako toho, kdo se v jejich očích nesnaží, nebojuje, veze se,,.. atd. O čemž pochybuju, že si to myslí zrovna o něm, ale možný je všechno. V jejím vyjádření byl jasný kontrast, jestli si to dobře pamatuji. Z kontextu jejího vyjádření, tedy že vypadávají silní hráči a naopak zůstávají píp, se dá tušit, že jí to spíš ujelo a myslela něco jiného.

132
občasný návštěvník
Reagovat

@jj: „že vypadávají silní hráči“ – pokud by chtěla zůstat s těma nejsilnějšíma, kde by si ji pak porota slupla jako malinu, tak pak jo…

Ale takovej Martin se myslím vrátí skoro jistě, i kdyby by mu měla produkce pomoct, a hned tam má jednoho zase zpátky…

133
Prochor
Reagovat

Návrat z ostrova do kmene asi bude stejný jako u holek-nejdřív vypadly dvě ze 4. Pak přišla Bára, porazila zbylé dvě a vrátila se do kmene. Kdyby to probíhalo stejně, mohla by být vyřazena Bára, na ostrově porazit oba nešťastníky a vrátit se do kmene podruhé. Tím by šokovala Kalingu stejně jako poprvé šokovala Manobo. Uznejte že dvojnásobný návrat nejvíc nenáviděné hráčky je víc než můžeme od takové RS čekat. To se ale nejspíš nestane protože Dominik má dva životy a navíc mu sdělili, že musí porazit 4 soupeře. Tak nevím jak to bude. Každopádně Bára je jediná holka která má na to porazit oba chlapi.

134
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Otázka je, co by bylo za soutěž. O vytrvalosti a rovnováze – tu už vyčerpali teď. A silová? To je podpásovka pro případnou ženskou protivnici. Tudíž zbývá nějaký hlavolam a tam je Martin těžký soupeř. Jo a má vůbec i teď Dominik 2 životy? Nebyla ta výhoda jen pro tu první soutěž? Jinak jsem správně tipla, že vyhraje Dominik, že ten skok Martina v ukázkách nebyl ten vítězný… Je jasné, že Dominik má také slušnou rovnováhu podle toho, co dělá. Každopádně by to bylo dost zajímavé, vidět 3 soutěžící – Martina, Dominika a Báru v nějaké takové soutěží o balanci a výdrži.

135
Prochor
Reagovat

@občasný návštěvník: Já si ale myslím, že Bára to řekla proto, že jí vytekly nervy. Sama to řekla na kameru. S odstupem by byla ráda kdyby to neřekla až tak tvrdě.

136
Johanka
Reagovat

@Prochor: taky je otázka, jak s natočenými záběry zachází režie, tam je obrovský prostor pro manipulaci a nedělám si žádné iluze, že nám pouští pouze reportážní záznamy bez nějakých pokusů o ovlivnění diváků – o tom to přece celé je.

137
Monika
Reagovat

@Prochor: Pockej to ma Dominik dva zivoty? Ja myslela, ze to platilo jen v te jedne hre. Mi to prijde i jako nesmysl, ze by mel stale dva zivoty.

138
občasný návštěvník
Reagovat

@Prochor: Ale jo, to se přece stává… To byly spíš reakce na to, že byla skoro povinnost nabídnout tu odměnu Báře, místo Martiny nebo Katky. A nemyslím si to, ani kdyby jí neulítlo tohle…

139
Kami
Reagovat

Ajo vlatne, muze mi nekdo rict, PROC mel Dominik dva zivoty? To jako proto, ze byl sam na ostrove nejdyl?
Neni to nahodou tak, ze spis byl nejvic odpocaty? Kazdy, kdo na ostrov vykopli si pochvaluje, ze mu to uz v hlave nemusi srotovat a ze je to hrozna uleva.
Tyhle nesmyslne zivoty, imunity a imu-ziny me zacinaj pekne s*at.

140
Monika
Reagovat

@Kami: Dat nekomu dva zivoty v tehle hre je to same jako ho prohlasit za viteze. uz jen ta predstava….Dominik spadne do vody, vyleze znova na kladinu…za tu dobu ubehne spoooousta casu, kdy si hooodne odpocine….ostatni musi celou dobu stale stat…jsem rada, ze Dominik druhy zivot nepotreboval, bylo by to silne nefer

141
Hooper
Reagovat

@Monika: Dva životy byly jen pro tu hru. Prochor to zmotal.
@Kami: Takhle ty dva životy pro Dominika byly zdůvodněny. Už během vysílání jsem psal, že je to nesmysl.

142
Adam
Reagovat

Z programu na 14.5. „Zbývá 5 dnů. Dnes oblíbená hra Aukce a jeden nečekaný zvrat ve hře“.
Myslím, že dražení jídla bylo i první sezóně, ale tohle je přímo Auction ze Survivoru.
A finále bude asi 24.5. I když podle toho, jak berou poslední den. Takže může být u 28.5 zbývá 1 den a 30.5. finále.

143
Hooper
Reagovat

@Adam: 24. 5. Je čtvrtek, to jistě ne. Ano, poslední díl bude skoro určitě v posledním květnovém tydnu.

Přidat komentář