Panáček v reality show

Robinsonův Ostrov 2017 (5,6): Kde není z húry dáno, je zahrabáno! (rekap + video)

5. Únor 2017 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson_uvod

Kmen Callao prohrál poslední soutěž o imunitu a musel tak na svou první kmenovou radu, kde se těsným výsledkem rozhodlo o vyřazení Barči, která jako druhá opustila ostrov a přišla o možnost vyhrát 2,5 milionu Kč. Nyní početně vyrovnané kmeny dále bojují o přežití. V dnešní rekapitulaci se dozvíte, co skrýval vzkaz pro jednoho hráče, jaký dopad mělo Zdeňkovo prohledávání věcí Ivety a kdo další si na ostrově prodělal zdravotní potíže. Robinsonův ostrov tak tentokrát neopustí jen jeden hráč.

Den 9 – duel o odměnu

Callao se vzpamatovává z kmenové rady. Vyřazení Báry nejvíce zasáhlo Katku, která si s Bárou na ostrově nejvíce rozuměla. Lucka měla potřebu si s Katkou promluvit o jejich hádce na kmenové radě a přiznala jí, že je vina i na její straně, že se nesnažila s holkama více poznat. Katka na Lucku poté změnila názor. To se však nedá říct o Radovanovi, kterému Lucčino přehnané modlení začíná lézt krkem. Radovan by si však dlouho zahrávat neměl, jeho pozice v kmenu není nikterak silná a kromě fyzické zdatnosti nemá ve hře moc trumfů. Mezitím se v Tabonu pořádají mravenčí hody, které údajně chutnají jako vanilková zmrzlina a pomůžou od zápachu z úst.

Následovalo objevení tajemného vzkazu, který v bedně v džungli hlídal nevzhledně vypadající hmyz. Vzkaz byl určen pouze pro jednoho člena kmene, který si jej musel přečíst o samotě. V Callao se o vyvoleném členovi rozhodlo pomocí střihu. Vítězem byl Martin. V Tabonu bylo více pozornosti věnováno stonožkám a zkoumáním jejich poživatelnosti než vzkazu, který nakonec z bedny vytáhl Marek, který byl zbytkem týmu určen jako vyvolený.

robinson_vzkaz

Podle vzkazu museli Marek i Martin opustit tábor a vydat se lodí na tajnou lokaci, kde už čekal Ondra a nový twist. Hrálo se o odměnu, kdy výherce mohl pro svůj kmen získat oheň v podobě křesadla, past na kraby nebo bochník chleba + bonusovou výhodu. Hra spočívala v jednoduchém skládání věže z kostek, nicméně přitom museli oba soutěžící balancovat stůl, na kterém věž stavěli. Soutěž byla napínavá, jen pár sekund rozhodlo o vítězství Marka. Ten pro svůj tým vyhrál bochník chleba a jako bonus bude mít na příští kmenové radě dva hlasy. Za výhru bere i to, že druhý kmen obral o možnost ohně. Martin byl nejvíce zklamaný, že nemohl pro svůj kmen získat oheň a zároveň se bál, že mu nikdo nebude věřit, že soutěžil.

Martin však nevěděl, že se nemusí s prohraným křesadlem trápit. Jeho kmen si poradil i bez něj a Davidovi se podařilo rozdělat oheň po „křovácku“. Martin měl jedině štěstí, že kmen díky radosti z ohně jeho soutěžení vůbec neřešil a bez dalších dotazů celou tajemnou hru přešli. Radovan se ovšem na kamery pochlubil, že oheň mohl rozdělat klidně druhý den, ale ze strategických důvodů ze sebe dělal hlupáka. Callao si díky ohni taky konečně dopřejí nějaké jídlo v podobě rýže a fazolí. Kromě jiného mají i možnost si konečně vyčistit zuby popelem.

Marek se vítězoslavně vrátil do tábora s bochníkem chleba, v kmenu nastaly Vánoce v létě. Aby si Marek zachoval přízeň, tak se pochlubil i svou výhodou s dvěma hlasy na kmenovce. Je to jedno, protože už se všichni v podstatě shodli, že na příští kmenové radě vyloučí Petru.

robinson_chleba

Den 10 – soutěž o odměnu

Zdeněk se ve vodě svěřuje Bidlovi a Bazimu o svých objevech v Ivetině báglu. Bazi jeho chování okamžitě morálně odsoudil, přestože je sám v celé habaďůře zapletený. Bazi se projevil jako dobrý herec. Bidlo si myslí, že si měl Zdeněk informaci nechat pro sebe a Zdeňkovi nevěří, chování Ivety překvapivě nijak nekomentuje. Později Zdeněk konfrontuje Ivetu, kterou jeho chování zaráží. Zdeněk poté u ohně celou pravdu odhalí zbytku kmene, ovšem se mu moc nedaří svůj případ obhájit. Celá situace, kde měl být za hrdinu a odhalit Ivetu jako zloducha se zcela otočila proti němu a zvládl si tak záda namalovat terč. Ivetě se podařilo z celé situace vykroutit a nejspíš se jí podařilo část kmene přesvědčit, že to udělala pro jejich dobro. Podle Niky si Zdeněk s Ivetou nemají co vyčítat. Marek chápe, že to od Zdeňka byl herní tah, ale tu sociální část nezvládl. Na rozdíl od zbytku kmene přemýšlí o spojenectví se Zdeňkem. Bazi po celé konfrontaci a poradě s Ivetou začal plechovky s jídlem přemísťovat, aby je nemohl Zdeněk objevit. Marek a Zdeněk stvrzují svoje společenství, Zdeňkova slabá sociální hra může Markovi pomoci, aby z něj v případě potřeby lehce udělal největší terč. Aliance v Tabonu se otřásají a Zdeněk se tak na čas dostal mimo zónu ohrožení, pokud ovšem neudělá nějakou další blbost, která naštve celý kmen.

Následovala velká soutěž o odměnu. Odměnou tentokrát bylo jídlo v podobě ovoce a zeleniny, plus slepice a krmení. Soutěž spočívala v obcházení členů kmene na úzké kladině nad vodou, cílem bylo dostat všechny členy kmene postupně na plošinu na konci kladiny. Už při prvních pohledech na oba kmeny bylo jasné, že toto nebude úplně jednoduchá hra, takový Bidlo nebo Bazi měli co dělat aby nespadli ještě před začátkem soutěže. Jako první za Tabon vyrazila Nika a za Callao David. Nika si dávala na čas, snažila se přijít na způsob, jak nejlépe své soukmenovce obejít. Největší zádrhel měl Tabon s obcházením Ivety. Co do poměru postav v kmenech tohle nebyla zdaleka vyrovnaná hra. Zatímco Callao postupně přišli na úspěšnou strategii, tak Marek řešil problémy s Ivetou a oba nakonec skončili ve vodě. Tabon ztratil veškerý náskok a další snahy vyšly vniveč. Odměnu získal kmen Callao.

robinson_odmena

Den 11

Zpět v táboře Callao si všichni užívali vyhrané odměny. Více než na ovoce se však těšili na slepičí vývar ze slepice, kterou pojmenovali Mark. David s Luckou a Milošem se ve svém spojenectví utvrdili a budou nejspíš tvořit top 3 jejich aliance, do které patří ještě Tereza a Martin, o jehož důvěryhodnosti pochybují. Martin se snaží rozjet jeho rozvracení letní koupačky a plánuje hodit všechny svoje spojence pod vlak, počínaje Davidem, což by měl být jeho velký tah, svůj plán probírá s Jakubem. Naráží ovšem na to, že má David v kmeni velmi silnou pozici a bude těžké ostatní přesvědčit o jeho vyřazení.

V Tabonu se Iveta snažila zmírnit dopad z prohrané soutěže tím, že kmen odškodní trochou rýže s konzervou. Později také zbytku kmene ukázala mapu. Nakonec však Iveta obrátila a došla k závěru, že rýži neuvaří, aby náhodou neodhalila její polohu. Vydatný oběd tak přesunula na druhý den. Ostatní ihned zaregistrovali, že se je Iveta snaží jídlem vydírat a záměrné hladovění se nikomu nelíbilo.

Den 12 – soutěž o imunitu

Kmen Callao čekalo ráno nemilé překvapení. Brzy nad ránem totiž do věčných lovišť odešla slepice Mark. Příčinu smrti se zjistit nepodařilo a vzhledem k tuhosti ubohé drůbeže už slepičí vývar nepřicházel v úvahu a nejspíš na něj nikdo ani neměl pomyšlení. Slepice tak nedostála svému účelu a už ji čekal jen mělký hrob v džungli. Katka se při výrobě náramků z mušlí Tereze svěřuje, že má zdravotní problémy.

robinson_hrob

Nastal čas na soutěž o imunitu, kterou zpestřil déšť. Soutěž spočívala v přenášení míčků pomocí tří různých nástrojů a následné vyzvednutí míčku do vysokého koše. Zde šlo především o balanc a spolupráci, jelikož se soutěžilo ve dvojicích. Po prvních neúspěších se začalo dařit na obou stranách. Za Tabon uspěli Iveta s Bazim a Marek se Zdeňkem, za Callao Lucka s Martinem a David s Jakubem. Rozhodující míče měly Nika s Petrou a Martin s Luckou. Než se však Nika a Petra dostali k finálnímu stanovišti, Martinovi za Callao chyběly jen centimetry k vyhrané imunitě. Imunitu tedy vyhrál kmen Callao a Tabon čekala druhá kmenová rada.

robinson_imunita

Zpět v táboře Tabonu se pozornost soustředila na Petru. Na jednu stranu byla doceněna za dobrý výkon v soutěži, na druhou stranu s ní každý má nějaký problém. Petra se stále cítí nepochopena ostatními. Prohra imunity Ivetě rozsvítila červené světlo v hlavě a uvědomila si, že nejspíš udělala blbost, když svůj slib s rýží nedodržela. Bazi se Ivetě snaží domluvit, aby kmen přestala vydírat, v reakci na to Iveta všechny zásoby po několikáté přesouvá. Celá habaďůra s jídlem přestává celý kmen bavit a jsou ochotni se na úkor jídla Ivety zbavit. Iveta svůj osud tuší, svůj boj vzdává a polohu jídla prozrazuje Tereze a ta zase Bazimu. V kmenu se ovšem vyostřuje další spor a je v něm opět zainteresovaná Petra, s kterou má tentokrát problém Nika. Zdá se, že právě Nika je díky své lenosti a neustálému stěžování trnem v oku několika soutěžícím. Výměna názorů s Petrou se vyostřila ve chvíli, kdy Nice ujely nervy a následoval výčet všech věcí a problémů, které na ostrově psychicky ustála s grácií. Tuto hádku si ale nejspíš na svůj seznam nebude moci dát.

Kmen Callao má po vyhrané imunitě opět důvod k radosti. Své vítězství oslavili banánovými hody. Další rána pro tým dochází ve chvíli, kdy se Katčin zdravotní stav začíná zhoršovat. Vše vyvrcholilo návštěvou Ondry, Katka se rozhodla, že své zdraví nebude riskovat a opustila ostrov bez rozloučení s ostatními, stává se tak 3. osobou, která opustila ostrov. Callao tak i přes výhru imunity přišli o dalšího hráče. Odchod Katky nejvíce mrzí Terezu.

robinson_katka

Den 13 – kmenová rada

Kmenová rada Tabonu započala tématem jídlo. Iveta se snažila obhájit svou strategii, kterou ovšem i Bazi označil za vydírání. Vytažen byl i vztah mezi Nikou a Petrou. Nika je Petře trnem v oku, načež Nika zareagovala tím, že se snažila s Petrou navázat vztah, ale nikdy Petru nepochopila. Na řadě je hlasování, Marek musí využít svou výhodu a napsat jedno jméno dvakrát. Soutěž nakonec těsně s 5 hlasy opouští Iveta.

robinson_iveta

Hlasování:

Iveta – Nika
Nika – Iveta
Bazi – Nika
Tereza – Nika
Marek – Iveta, Iveta
Bidlo – Iveta
Zdeněk – Iveta
Petra – Nika

Upotávka na 7. epizodu

Výsledek kmenové rady početně nesedí Bazimu. Další duel čeká na ty, které držitel vzkazu označí za největší přítěž pro kmen a velká hra o odměnu skrývá nečekaný twist.

 

Jak hodnotíte hru Katky a Ivety? Mohla Iveta snad se svou strategii uspět, kdyby ji lépe promyslela? 

 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
Ajvngou
Reagovat

Po prvním díle nic moc… Ale musím říct, že by to mohl být dobrej Survivor CZ. Koukám na to rád.

Bazi – ten už mi začíná celkem lízt krkem. Na tu Petru je hnusnej až neuvěřitelně a ještě si hraje na pana Morálku, i když sám schovává jídlo.
Petra – no blbka, ale jinak hodná holka, co se snaží a do všeho jde. Celkem mě štve, jak se nad ní ostatní povyšujou.
Marek – nejvíc hráč. Doufám, že vyhraje.
Zdeněk – zatím nevím, ale sympatie u mě získal, když si přiznal, že ze svýho největšího esa si udělal na zádech největší terč. Aspoň nějak hraje.
Tereza – ani nevím, že tam je.
Iveta – konečně je pryč. Vydírat jídlem a hrát to na ochranu kmene? LOL.
David – našlápnuto má, ale nějak jinak se moc neprojevuje.
Martin – celkem dobrej hlásič, jsem rád, že ho asi jako jedinýho napadlo, že David je sakra hrozba. Fandím.
Radovan – někdy dokáže říct vtipnou věc, ale častěji spíš řekne pořádnou trapárnu, trochu blbec ten chlap, obzvlášť jak povídal o tom, že ten oheň mohl udělat kdykoliv málem lusknutím prstů.

2
VojtaP
Reagovat

@Ajvngou: vidím to podobně. Doufám, že díky Markovi nás čekají nějaké dobré blindsidy. Tipuju, že se bude brzy snažit odstranit Baziho, který teď po něm nejspíš půjde. Divil jsem se, že když se Marek vrátil z duelu, tak byl přesvědčený, že na kmenové radě půjde Petra, ale ta nakonec nedostala ani jeden hlas. Uvidíme, kam až to dotáhne, mě by škodolibě potěšilo, kdyby ještě viděla odcházet Baziho nebo Bidla.
Ivetě by možná ta strategie fungovala, klidně mohla dojít až do sloučení a pak je zradit. Bohužel svůj plán nepromyslela a nakonec se do toho tak zamotala, že už byli všichni ochotní to jídlo obětovat. Kdyby hrála tvrději a nedělala ústupky, mohla být klidně za pořádného zloducha.

3
Prochor
Reagovat

@VojtaP: Hlavně Bidlo by těžce vydejchával, že ho Petra přežila. Chtěl bych vidět, jak by se frajírek tvářil. Radovan je taky pěkně nechutnej – už by mohl vypadnout.

4
Karton
Reagovat

@Prochor: Joo, s Radovanem jsme teda za jedno. Strašně mi vadí ten jeho přístup – všechno mají díky mě, jsem pán Ostrova, kdo je víc. Taky bych ho už vyrazil. Ale možná z něho bude ještě dobrej záporák :-).

@VojtaP: Díky moc za rekapitulace, máš to skvěle napsané a fakt rád si je přečtu :-)

Jinak kdyby měl někdo zájem, tak může mrknout i na mé zhodnocení předešlých epizod. Sice na úroveň tohoto článku se absolutně nechytám, ale i tak se rád podělím o svůj názor :-). https://youtu.be/1HiyoiOg2W4

5
David
Reagovat

Můj favorit už od prvního dílu byl Marek, hraje a přemýšlí. Nejvíc se mi líbila věta: ,, Máš svoji hlavu a já tady potřebuji stádo fyzicky silnejch ovcí“ :-)
Jinak Iveta ze začátku nebyla špatná, strategie s jídlem ale vyšuměla úplně do ztracena … když už to takhle hrála, tak měla bejt úplná mrcha a dávat jídlo třeba jen členům své aliance, tím by si je celkem získala :-)
Radovan tou větou, kdybych chtěl mohl být oheň klidně druhej den úplně ztratil sympatie u mě … Hraje hru … Nevím k čemu mu to pomohlo, věšinou ten, co rozdělá oheň je za hrdinu a získává body, takhle 9 dnů chcípali hlady a on taky :-)
Petra je super. Vždy se těším kdy něco řekne. Tu by si měl vzít Mára do finále :-)
Ještě je zajímavej Martin.
No uvidíme třeba někdo vyleze ještě. Na místní poměry se to dost povedlo. Škoda, že to nedali na jeden den, a už prosím ne kmenovku odpoledne .. to je bez kouzla :-) Budu se dívat dál je to dobrý :-)

6
VojtaP
Reagovat

@David: Iveta taky mohla vzít i to jídlo, co už měli nebo na styl Russella schovat křesadlo a mačetu. Je škoda, že to nepromyslela a nerozjela to ve velkým, asi se nedokázala rozhodnout jak chce hrát. Jinak by to tak nevzdala a nevykecala to všechno Tereze, která to hned řekla Bazimu. To mělo nulový efekt, Tereza by nikdy v její hře nepokračovala.

7
Hooper
Reagovat

@David: Jo, to byla od Marka dobrá věta.

Teď po výměně Petra-Jakub je u červených čas na ženskou alianci? Každopádně je evidentní, že Bazi a Biblo se jí rádi zbavili. Ale asi půjdou po ní, možná to má nahnuté Lucka. Uvidíme. U modrých je největším kandidátem na vyhazov asi maskérka, případně nově příchozí Jakub.

8
lee
Reagovat

Vyhodit nově příchozí by bylo snadné, ale v původním Survivorovi to bylo většinou ošetřeno tak, že nově příchozí se vyhodit v nejbližším týdnu nesměli.
A další týden už bylo všechno jinak a adept na vyhazov byl zase jinej;)

9
Langic
Reagovat

@lee:
To tam v některé sérii bylo? Přiznám se, že si nejsem úplně jist

10
Prochor
Reagovat

@Langic: V Survivoru se v jedné řadě vrátili vyhození hráči jako třetí kmen, který si říkal Vyděděnci s tím, že se přišli pomstít. Kmen Vyděděnců bojoval s ostatními kmeny o právo vrátit se do hry a porazil v soutěži oba dva kmeny. Dva hráči , které mezi sebou Vyděděnci potom vybrali a kteří se vrátili místo vyřazených hráčů z poražených kmenů měli týden imunitu.

11
Prochor
Reagovat

Ještě co se týká výměny hráčů, tak myslím, že oba vyměnění hráči to mají nahnuté. Podle zkušenosti z 50% je bude chtít nový kmen vyhodit jako první a z 50% je bude chtít zlanařit jedna z aliancí. Petře by pomohl vznik ženské aliance, která by jí využila (viz český Trosečník a Ingrid a Iveta po sloučení kmenů). Takže doufám, že Petra zase přežije a bude legrace.

12
dejna
Reagovat

Vyhrála jsem pouta.
A co prohrál ten druhej?
Steaky…
:D:D Asi ji začnu milovat. V Maniačkách byla hnusně pitomá, tady mi připadá jako nějaký dojemně svérázný skřítek…už mě i napadlo, jestli to, co vypadá jako hloupost, je skutečně hloupost, protože občas mě překvapí svými postřehy. Ale pravdou je, že bych ten její kňouravý a lehce patlavý projev dlouho nevydržela.
Bylo mi jí líto, když musela přejít, ale třeba se jí ujme Terka.
Nechápu výběr Jakuba…čtyři silní chlapi přiberou pátého..proč? Jedině by ho hned vyhodili, jinak zbytečná konkurence adept na přeběhnutí, pokud se dožije sloučení. Nebo se dá dohromady s Márou? Myslím, že Martin by byl tvárnější.
V ženskou alianci nevěřím, podle mě není v současnosti ani jedna z žen schopna hrát víc strategicky.
Lucka by se hodila do Jižního Pacifiku k Brandonovi Hantzovi a jeho guru, mohla by je vést, je přesvědčivější než kouč. :D Teda takto okázalý projev víry zrovna nemusím. :/

13
Langic
Reagovat

@Prochor:
Je možné, že na to Lee narážela :) Jinak ale při klasickém swapu jako byl ted u nás podle mně k ničemu takovému nedošlo :) Ale nevím, musel bych si to prolézt :)

AD 10: Pokud si pustíš ukázky, které běželi ještě před začátkem, tak se z nich dá vypozorovat jak moc to mají nahnuté :)

14
Prochor
Reagovat

@dejna: Mně se líbilo jak se ráno probudili a Petra hned – „mně se chce čůrat !!!“ a ten kluk si uvědomil, že jí má celý den na krku:-))) Ale zvládl to bravurně ani na Petru nebyl zlej – tedy podle záběrů v TV.

15
limbora
Reagovat

@Prochor: Na facebooku Petra Zdeňka dokonce za chování při spoutání chválí. Já si také myslím, že Petra není hloupá, to vůbec, jen přemýšlí jinak. Nepochybně má smysl pro humor, má snížený práh autocenzury a na to, že je tak křehká, vydrží hodně. Přiznávám, je mým fanouškem. Uvidíme, co se bude dít dneska večer. A čekám,že se konečně začne více prosazovat Radovan. Čímž ale neříkám, bude získávát body za sympatie:-)

16
dejna
Reagovat

@Prochor: jo, to bylo dobrý. :)) A ještě ve vodě rozchechtaný Radovan…sice ho moc nemusím, ale tady mě nakazil. :))

17
Pattrick
Reagovat

Ta Nika je prostě správná záporačka, baví mě, jak si je jistá, doufám, že se dostane do sloučení.. příště by mohli jít modří na kmenovku a pak přijít sloučení, věřím, že hra bude dost zábavná v tom okamžiku.

18
Monika
Reagovat

Pro me tam je vitez Petra, me ta holka desne bavi. Uz jen jak jim vyvetlila svoji prohru minule. Jsem se rezala smichy, vyhrala jsem retez :-)) Je proste bozi, mam radost, ze je v druhem tymu, citi se lepe a i ji tam vic berou. Doufam, ze tam jeste vydrzi. Vyhodila bych Radovana, je to tupec, jeho trapnohumor mi leze na nervy.

19
Hooper
Reagovat

@Monika: Radovan je možná tupec, ale jak už někdo napsal na oficiální fb stránce soutěže – docela rád bych viděl jeho souboj s Biblem nad ohništěm. Takže doufám, že se oba do sloučení udrží.

20
Lady XL
Reagovat

Niku tedy nemusím. Chlapi měli pravdu, když říkali, že ona všechno ví, zná, musí být po jejím. Slušně šikanovala i Petru, když tam byla. Přitom nic moc nedělala i díky noze. A to měla být správně venku, když byla na ošetření mimo a ještě ji šetřili při jedné soutěži. Vyhodila bych ji dřív než Bidla a taky mne docela mrzí, že vyhodili dřív Baziho než jí. Je to fakt, ostatní leží, opalují se a jiní hlídají oheň. V tomhle byla dobrá Petra, že pomáhala. Ostatně si toho hned všimli v druhém týmu. Myslím, že oceňují i její řeči :-) (jsem vycepovaná). Ale fakt nejlepší byly hlášky po té prohře s pouty. Brečela jsem smíchy, ale bylo vidět, že ostatní jsou spíš už alergičtí (a hladoví), tak humor nevzali. Jak jsem ji nemusela, tak teď oceňuji, že to nevzdává a nechová se až tak moc jako „plejmejt“. To tam byly jiné, které se opalovaly a ležely v moři či na pláži…
Ale je tam už slušná ponorka a z ukázky to vypadá na útok Niky na Bidla. Holt jí nepodkuřuje, nehihňá se s ní a tak jí vadí, že má „svěšenou“ hlavu… Přitom ona tam je na houby, i při soutěži to moc nedávala.

21
Ter.
Reagovat

škoda, že šel Bazi, pro další hru by byl rozhodně zajímavějším hráčem než Nikola… fandím Terce policajtce, tichá voda břehy mele, je hodně platná ve fyzickejch soutěžích, jsem zvědavá, jak na tom bude s taktikou.

22
Franz
Reagovat

Nejsem pravidelný divák českého Trosečníka, ale včera jsem ho náhodou viděl. Rozdíl se Survivor – Jižní Pacifik, který dávají v podvečer na Coolu je fakt velký. Počínaje moderátorem, přes výběr soutěžících, disciplíny, taktiku, atd. Ta naše verze je prostě slabý odvárek. Neříkám, že snaha by nebyla, (je to pořád lepší než ta sračka Výměna manželek), ale není to prostě ono. Líbí se mi snad jediná věc, že i když Robinson nemá diváky, tak ho Nova ještě nepřeložila někdy až na 23,00 hod, jako tomu bylo na sesterské stanici Narkoza.

23
Prochor
Reagovat

@Franz: Problém je v tom, že Survivor na Primě je ohřívaná polívčička 23.řada? Tu jsem viděl už 10 x a znám pokračování i výsledek. Škoda, že Prima nedává vždycky aktuální řadu. Náš Robinsonův ostrov běží poprvé a mně zajímá jak bude pokračovat a kdo vyhraje.

24
dejna
Reagovat

@Franz: Když je něco 22 řad přede mnou, mělo by to být lepší, ne? Je to 11 let zkušeností…i Američanům ubývali diváci a museli přemýšlet, jak je přitáhnout. Podívej se na Borneo, které je dost podobné, pokud jde o výběr soutěžících a taktiky, a slabší, pokud jde o disciplíny.
Blbé je, že se naše televize vždy budou snažit co nejvíc to natáhnout…u tohoto typu je lepší pustit vše od kmenové rady po další kmenovku jako celek. I to, že na Cool vidíme každý den jednu epizodu, přispívá na pocitu, že se tam toho děje mnohem víc, než se děje.
Podle mě je Ostrov docela dobrý, ale nevěřím, že se bude pokračovat…přece jen ty výměny manželek, hledání žen pro farmáře, spousta soudkyň, apod. jsou mnohem levnější a jejich nulová až minusová úroveň vyhovuje jakési lidské zvrácenosti.
Kdyby přece jen pokračovali, museli by vybrat mnohem dravější lidi.
Mimochodem, v úterý začíná nová řada Survivoru – One world, který je spolu s Pacifikem na konci druhé desítky hodnocení Survivorů (první jsou Cookovy ostrovy, druzí Hrdinové proti padouchům, třetí Mikronésie).

Přidat komentář