Panáček v reality show

Robinsonův ostrov

17. Leden 2017 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro1aaa
Z téměř čtyř tisíc přihlášených bylo vybráno osmnáct odlišných Čechů, které čeká boj na izolovaném filipínském ostrově. Soutěžící se budou potýkat nejen se svými soupeři, tropickou džunglí, nedostatkem potravy, fyzicky náročnými úkoly, ale také sami se sebou. Na konci boje o přežití, který vyžaduje sílu, vytrvalost, odhodlání i taktické uvažování, bude čekat obrovská úleva a pohádková výhra ve výši 2 500 000 Kč. Tu získá poslední Robinson na ostrově!

Kmeny

ro3a

V reality show Robinsonův ostrov je devět mužů a devět žen rozdělených do dvou kmenů. Každý kmen reprezentují barva, jméno a znak. Kmen získává na začátku pořadu jednu kmenovou vlajku, která ho provází celou soutěží a každý soutěžící také elastický šátek (buff), který odpovídá barvě kmene. Kmen Callao má barvu červenou, ve znaku má část filipínského znaku pro slunce. Tabon má barvu modrou, ve znaku má filipínského válečníka v masce. Jména Tabon a Callao jsou názvy jeskyň, ve kterých byly nalezeny pozůstatky nejstarších filipínských předků (šestnáct tisíc let staré části lebky a čelisti).

ro2a

Více informací o soutěži naleznete ZDE.

Robinsoni

Zdeněk Doubek (21), provozní restaurace ze Starých Splavů
Zdeněk Doubek1

Tereza Mikšaníková (38), účetní z Prahy
Tereza Mikšaníková1

Tereza Mašková (28), policistka z Doks
Tereza Mašková1

Radovan Koreň (44), bývalý voják, nyní provozuje horskou chatu
radovan Koreň1

Radomír Řezanina (40), podnikatel z Plzně
Radomír Řezanina1

Petra Palusková (25), playmate z Prahy
Petra Palusková1

Petr Bazger (65), bývalý železničář z Palonína
Petr Bazger1

Nikola Donéová (27), make-up artistka z Brna
Nikola Donéová1

Miloš Brt (22), trenérovi kulturistky z Prahy
Miloš Brt1

Martin Vévoda (24), kreativec z Prahy
Martin Vévoda1

Marek Orlík (23), student z Opavy
Marek Orlík1

Lucie Zahradníková (33), oddaně věřící fitness trenérka z Ostravy
Lucie Zahradníková1

Kateřina Šuriaková (19), maturantka z Prahy
Kateřina Šuriaková1

Jakub Čejpa (32), finanční poradce z Hradce Králové
Jakub Čejpa1

Iveta Stará (46), trafikantka z Boreče
Iveta Stará1

Kateřina Hrabčáková (20), skladnice z Ostravy
Hrabčáková1

David Chaloupský (45), vysokoškolský učitel z Hradce Králové
David Chaloupský1

Barbora Hájková (21), logistka z Liberce
Barbora Hájková1

Zdroj: TV Nova, nova.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 89
Reagovat

Čekala jsem, jestli se toho někdo ujme, snad časem ano. Nahodila jsem článek, ať můžete diskutovat. Podle času doplním ještě fotky jednotlivých soutěžících a tím končím. Sledovat to budu se zpožděním, nějaký čas budu i mimo internet, tak snad alespoň takto vám to bude zatím stačit :-)

2
Lady XL
Reagovat

Díky za „chlívek“ :-). Tak nám to začalo, že? Byla jsem moc zvědavá a zatím vstřebávám. Tedy jsem ráda, že to není /zatím/ jako český Trosečník, uff. Mám zatím maglajz v lidech, asi bych ocenila víckrát titulek se jménem… Zklamalo mne, že díl končil tzv. uprostřed hry, ale ono to bylo i na Slovensku ne? Soutěže dobré, jen si budu muset ještě zvyknout na průvodce. Moc mi nesedí hlasově – doufám, že jen zatím.

3
Prochor
Reagovat

Díky Ajdě, že nám dala prostor vyjádřit se k Ostrovu.
V prvním díle byla skvělá pámbíčkářka Lucka s motlitbou: „Modlím se, aby celá tahle hra byla v tvojí režii,pane“. U jiného bych si myslel, že se obrací na režiséra:-)
Další hláška od sexy Petry Paluskové v minitangách:“Každý jsme ve svých 8-mi letech stavěli stejný boudy“ když pozorovala muže, jak staví přístřešek.
Moderátor mi připadá trochu suchý.

4
radek
Reagovat

Otřesná snaha napodobit originál. Moderátor hrůza a děs – charisma jako smradlavá, přežvýkaná housenka. Soutěžící pro mě, na první pohled, do jednoho nesympatičtí. Žádný pořádný klaďas, ani žádný zloduch.
Jejich snahy o „hru“, vypadají jako nepovedené dětské hrátky. Střih se mně taky nelíbí. Upoutávka na další díl by měla diváka přilákat, mě nezaujala ničím. Pokud už v první upoutávce na další díl nemají co vysílat, jsem zvědavej, co budou vysílat dál. Jsem velice zklamán. Čekal jsem mnohem víc. Zatím to nesahá ani po kotníky, nepovedeným zahraničním sériím.

A ještě jedna věc. Dost dobře nechápu, jak někdo může o tom mutantovi se silikony napsat, že je sexy…

5
Ann
Reagovat

.dekuji Ajdo za okynko a moznost se vyjadrit.. me se prvni dil libil… souteze zatim dobre, prostredi nadhera…co se tyce povah, tak je tam zastoupene zatim „co se da“ ..proc jejich snaha o hru vypada jako detske hratky?? sotva zacli.. to se rozjede.. i v originale se hned prvni dil kazdy neodkryje a to me na tom bavi.. na zacatku nekdo, kdo mi byl jedno, je v pulce hry mym favoritem, ke konci mi leze krkem :-D … takze za me spokojenost.

6
Prochor
Reagovat

Mně vadí, že každý díl nekončí kmenovou radou jako je to u amerického Survivora. Na ofiku Novy píšou, že se jedná o nejnákladnější projekt. Tak si ho Nova asi snaží zaplatit více rozdělenými díly. Tím ale dělá stejnou chybu jako Slováci u Ostrova a klesá zajímavost. Jinak co se týká kvality soutěžících, nemůžeme čekat, že se hned v první řadě objeví někdo jako Rupert, Boston Rob nebo Parvati. Exoty tam máme ale pěkné.

7
Ann
Reagovat

@Prochor:
ahaa to nebude koncit kmenovkou?? ja myslela, ze to jen vyjimecne u prvni dilu, protoze tam byl ten „uvod“ tak uz se to nestihlo a ze si to postupne sedne.. ale to je opravdu na nic.. melo by to kmenovkou koncit :-/ jinak souhlas s tema postavama.. navic zrovna Rob se taky zrovna v prvnim dile neukazal jako ten, co to ovladne a bude v all staru… Parvati na zacatku taky byla „jen tak hezka“ a mila, vecne usmivajici se holka.. drapky vyrtahla az pozdeji… a napadlo by vas, ze vyhraje allstarku? me kdyz jsem ji videla poprve- ne… nevim, jeslti tam nakonec nekdo zajimavy bude.. jen rikam, ze se to neda oznat z prvniho dilu a budou se odkryvat postupne :)

8
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Casting mi nějak dobrý nepřijde, ale ženské rozeznávám. U mužů si jich několik pletu, bo jsou si podobní. Jedno ze základních pravidel (vybrat takové lidi, kteří jsou na první pohled rozeznatelní) tedy nebylo dodrženo.

9
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@radek:

Ve vsem souhlas.

Moderator mluvi jak robot.

10
dejna
Reagovat

@Prochor: a stonožky, který napadaj lidi :D
Jinak Petra perlila už v NM.

Dík, Ajdo. za prostor.

Bylo docela zajímavé, jak ty dvě napůl vyřazené pojaly různě výhodu vstupu na ostrov jako první…když Iveta zahrabávala věci, napadlo mě, aby je pak vůbec našla. S rozpůlením mapy – to byl dobrý nápad, ale nevěřím že vydrží to jídlo tajit.

11
dejna
Reagovat

A zajímalo by mě, podle čeho je rozdělili.

12
Ann
Reagovat

@dejna:
to jsem taky rikala.. ja uz bych je znovu nenasla:) a taky si neumim predstavit, ze si jde nekam do lesa sama smazit placku :-D

13
Lady XL
Reagovat

Hurá, rozjela se diskuze :-). Nevím, jak někdo tady může celou show odsoudit podle prvního dílu… Souhlasím s většinou, že se lidé teprve ukáží a taky se teprve ukáže, zda to bude propadák, či se na to bude dát koukat. Ale rozdělení epizody tak, aby nekončila kmenovou radou, je bohužel velká škoda a i chyba s ohledem na to, jak jsou zahraniční verze i u nás nakoukané. Holt potřebovali místo pro reklamy a tím zaplacení nákladů. Jo, moderátor je jak robot, bez emocí, aby snad někomu nenadržoval??… Holky jsou typově rozdílné, jména si holt zatím nepamatuji u všech. Ale někteří kluci jsou fakt typově blízcí a tak se pletou. Taky se mi líbilo, jak obě „vyřazené“ pojaly příjezd na ostrov jinak. Jen trafikantka to asi zazdila, když jednak zahrabala vše a pak zase měla potřebu se svěřit, až to budou vědět všichni…. Druhá skupina zatím nic nehledala? Přitom nemají moc věcí z úvodní soutěže. Musím si dávat pozor na hlášky – ta modlící se a i ta s hmyzem, to bylo moc dobré :-D.

14
Hooper
Reagovat

Ale ještě k dílu – již jsem si našel favoritky, a to Lucku s Terezou. Obzvláště policistky by mihla mít ve svém kmeni silnou pozici. Lucka zaujala i komunukací s Nejvyšším režisérem, trochu mi (i mimikou) připomíná Kvitovou. Snad si časem najdu i favority.
Nejlepší hláška dílu jde asi za playmate, věta o stonožkách napadajících lidi mě pobavila nemálo. Také ji nepovažuju za pěknou, a to ani v obličeji. Jinak ale celkem dobré, včetně Baziho věty o dvou jeho slabostech. Od trojice „Katky a Barbora“ čekám, že budou do počtu.
A upoutávku na zítřejší díl jsem pochopil tak, že bude vyhazovat kmen Tabon.

15
Hooper
Reagovat

@Prochor: Tak strašné to nebude, Nova má dva díly po cca 45 minutách týdně (plus reklamy), Markíza měla tři díly týdně a i bez reklam více času na díl. Soutěže o imunitu a kmenovky holt budou většinou ve středu.

16
cathy
Reagovat

Díky za chlívek:-)!
Jsem zvědavá jak se to rozjede, ale už teď koukám, že je škoda že není každý díl hra o imunitu a vyřazování jako v americkém Survivor. Uvidíme, jak se hra rozjede…
Moderátor by se nemusel tak hystericky snažit napodobovat Jeffa – nejde mu to.

17
Ann
Reagovat

@Lady XL:
souhlas uplne se vsim .)

18
Theresa_feat Vladko
Reagovat

„To budou asi tajne ingredience pro ostatni.“

Trafikantka nad mapou.

19
Ann
Reagovat

@Theresa_feat Vladko:
tomu jsme se s muzem taky smali :-D perly tam docela litaly

20
Prochor
Reagovat

@Ann:
Je pravda, že na Markézách se Rob Mariano ještě choval hodně nenápadně. Ale štáb v něm správně viděl potenciál a Boston Rob to všem ukázal později v dalších řadách. Parváti podle mně od začátku uplatňovala flirt jako strategii jak se dostat k informacím od mužů a pak je využívat a manipulovat. Ale taky ona se rozehrála až později. Našim hráčům bych dal ještě čas ať se ukáží a vyprofilují. Nevidím to tak černě.

21
limbora
Reagovat

@radek: Radku, nebuď hned tak negativní, jako by´s už teď byl rozhodnut, že vše je špatně. Ještě i ten střih:-) Docela bych si s tebou ráda zahrála hru: Tři věci, co se mi na RO líbily:-)
Jinak – Lady XL, těším se nas tvé názory, na Návštěvnících jsme se často shodly, jsem zvědavá, jak teď.
Jo, a hlavně také díky Ajdo za „chlívek“, už jsem se nemohla dočkat.

22
limbora
Reagovat

@radek: Radku, nebuď hned tak negativní, jako by´s už teď byl rozhodnut, že vše je špatně. Ještě i ten střih:-) Docela bych si s tebou ráda zahrála hru: Tři věci, co se mi na RO líbily:-)
Jinak – Lady XL, těším se na tvé názory, na Návštěvnících jsme se často shodly, jsem zvědavá, jak teď.
Jo, a hlavně také díky Ajdo za „chlívek“, už jsem se nemohla dočkat.

23
Ann
Reagovat

@Prochor:
souhlas… a o Amber ani nemluvim.. vic natur se ukazalo az pozdeji … a Parvati byla od zacatku mrska. to je pravda..ale ze by to dotahla tak daleko me nenapadlo..ale at tady nespamuji americkou verzi… ja te ceske sanci davam a tesim se na stredu… jedine, tak by me potesilo, kdyby nejak ustalily ty kmenovky na kazdy dil nakonec.. no a Ondrej (je to Ondrej?) nikdy Jeff nebude a proto je ani nesrovnavam..

24
Lady XL
Reagovat

@limbora: Taky zdravím…., jó kdeže už Návštěvníci jsou… :-D. Raději moc nechci srovnávat s am. verzí, abych si něco nezošklivila. Na moderátora si třeba časem zvyknu. Zatím tam zase tak moc nebyl. No a je taky problém koho tam dát? Koho byste tam chtěli? Vašut je profláklý, co Noid Bárta? :-), Holt ne každý tohle umí moderovat „přirozeně“ a mít to charisma. Mě se např. líbí moderování pořadu Co na to Češi. Tam ten moderátor padne jak pr…l na hrnec. Nějak takhle by to mělo padnout při moderování tohoto pořadu, ale kdo by to svedl?
Ježíši – trafikantka nad mapou…!! to jsem úplně přeslechla. No myslím, že tu za chvíli budeme seřazovat perličky jednotlivých soutěžících :-D

25
Hooper
Reagovat

@Ann: Má být 22 dílů, kmenovka v každém díle tedy jistě nebude.
@Prochor: Flirtování? No, něco takového nespoileroidní ukázka na zítřejší díl ukazuje.

26
Pattrick
Reagovat

Mám nakoukané všechny série US verze a přesto musím říct, že mě to tak neiritovalo, jako slovenský ostrov, ten byl mimo od prvního dílu. Casting mi přijde zajímavější, než u slováků, tam se řešilo x týdnů jen co budou jíst, tady jsou alespoň náznaky taktiky, i když docela okaté.

Uvidíme, jak to celé nakonec dopadne, pokud budou zábavné kmenovky, nevidím to na katastrofu, kterou jsem očekával.

Moderátor je škoda, vcelku sympaták, jen ten projev.. achjo..

27
sunrise
Reagovat

Zatím jen zdravím. Poctivě jsem přečetla všechny dosavadní příspěvky a protože v podstatě všechno, co jsem měla na srdci tady už bylo řečeno, tak to nebudu opakovat. Já tomu prostě, jako mnozí tady, dávám ještě šanci. I když teda proti prvním dílu mám tisíc a jednu výhradu. Tak moc si přeju, aby mě to zaujalo alespoň tak abych se těšila na každý nový díl a aby tady bylo o čem diskutovat.

28
Theresa_feat Vladko
Reagovat

NOID by sel…

Mozna Ondra Vetchy?

29
Hooper
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Langmajer mě napadl. Ale tak ono vybrat mezi sportovními komentátory není špatně, je to volba, která se nabízí.

30
Hooper
Reagovat

A dle ukázek ze druhého dílu to vypadá, že plejmejt bude můj fanoušek.

31
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Hooper:

Tak v tom pripade bych to videla na Karola Polaka :-)

32
Hooper
Reagovat

Je to špatný, Spáčilová to taky sepsula:-))

33
Ajda
Reagovat

@Hooper: Mladá nebo stará? I když ono je to u nich celkem jedno :(

34
Lady XL
Reagovat

Ajdo díky za fotky se jmény!!!

@Theresa_feat Vladko: Ondra Vetchý by taky možná šel a co takhle Jakub Prachař.
A jako zlomyslnost – co takhle Hrdlička ? Mohl by ukázat svůj hrudník a bicepsy…
@Theresa_feat Vladko: Karol Polák mne ovšem rozsekal :-D, ještě k němu Gabo Zelenay a je vymalováno…

35
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Hrdlička mě taky napadl :-) Nebo můj oblíbenec Dolanský?!

36
Hooper
Reagovat

@Ajda: Stará a ano, je to jedno.
@Lady XL: Představa Zelenaye komentujícího třeba skládání hlavolamu mě rozsekala a ano, moc by se mi to líbilo.

37
Lady XL
Reagovat

@Ajda: jo taky by šel :-), A co takhle že by nějaká ženská…. No mohli to nabídnout té, co dělala „Tchýni“…:-D, už ji vidím v plavečkách, jak udílí rady :-D :-D

38
Prochor
Reagovat

Když si tak člověk uvědomí jaké vlastnosti ná Jeff Probst a které by měl mít náš moderátor.
1) Charisma a osobní kouzlo
2) Smysl pro humor i když dost sarkastický až cynický, který bohatě uplatňuje.
3) Schopnost navázat s trosečníky hodně osobní vztahy a schopnost empatie.
4) Schopnost zvyšovat napětí v soutěži. Například při souboji o imunitu Jeff komentuje jako by byl jedním z hráčů a probíhalo finále v americkém fotbale. Tím trosečníky maximálně motivuje a vnáší do souboje napětí.
5) Výborný smysl odhadovat strategii a klást na kmenové radě otázky do pranice, které přinutí trosečníky reagovat a vkládat do kmenovky svoje emoce.
Je toho vlastně docela hodně co musí moderátor ovládat.

39
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Jej, tak Hrdlička fakt ne, to bych se asi zgrcala :-)))

Franta Srdíčko-tataráček Straka! Ten je na to dost maniakální :-)))))

40
cathy
Reagovat

@Prochor: Super shrnuté!

41
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Nee, ženskou nebrat. Většina sklouzne do afektu a to je utrpení. Já mám osýpky z Pergnerky, její hraný soucit a pochopení nedávám.

42
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Ježíši, to fakt ne Pergnerku a Láděnku… Jasně, taky si myslím, že ženskou ne. Tam by byl ještě menší výběr než u mužů. To byl jen takový nástřel :-D. Prochor to fakt dobře shrnul, co musí mít dobrý moderátor Trosečníka, to fakt každý nedá. Mě teď pro začátek stačí, když bude nestranný a zároveň zapojený, tj. bude víc ty soutěže prožívat, nebude působit jako by komentoval vše ze studia. No ale ještě uvidíme na té kmenové radě, jak bude působit.

43
Nicko
Reagovat

Jsem ráda, že to bude mít (asi) víc dílů než americký Survivor, protože u nás nejsou dobří střihači a vyhodili by to dobré a nechali to na nic. Takhle je aspon sance, ze se tam sem tam bjevi neco zajímaveho a nemusi se az tak moc lhát střihem

Moderátor je strašný, nemá charisma, přednes jako by četl pohádkovou knížku pro hlasový automat. Hlasek jako konipásek… Nulová energie.

Soutěžící – prumerny vyber. Zamenitelne typy, zadna strategická promyslenost. Ale to se muze zmenit.

Celkově střih a tempo ujde (slovenský Ostrov byl lepší), ale ta hra na Robinsona je tam otravujicí a navíc.

44
Michaela
Reagovat

Soutezici nejsou uplne marni, uvidime dale.

Moderator je ale des a bida … :( A vite, co? Dokazi si predstavit, jak to odmoderuje Leos Mares. Co myslite?

45
Ajda
Reagovat

@Michaela: Leoše si umím představit v luxusním hotelu na baru u bazénu, sem mi nějak nepasuje :D

46
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Michaela:

Leos by mi nevadil

Na sekundu mne napadl Hynek Cermak :-D

47
Hooper
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: Čermák určitě lepší Mareše, zvlášť, když si vědomě buduje image drsňáka.

48
Honzad
Reagovat

Nebudu opakovat již napsané, tak snad jen pár dalších postřehů:
1) S moderátorem tak zásadní problém nemám – není to Probst, ale nepřijde mi jako prvek, který by to zásadně mrvil, klíčová bude hlavně kmenovka. Mluví sice jako robot, ale myslím, že máme hodně vysoké nároky.

2) Co mě naopak irituje nejvíc, je střih, především u soutěží. Něco tak nenapínovaného jsem dlouho neviděl, přitom za to může způsob natočení a střihu. Není to dynamické, trvá to zbytečně dlouho, soutěže jsou prokládány komentáři soutěžících, takže to absolutně ztrácí tah na branku. Snímané je to ještě navíc z dost divných úhlů, zbytečně moc zoomu, žádné záběry z dálky, ztrácí se tím tempo a jakýkoliv přehled. To je hrozná škoda, protože to není neřešitelný problém. Navíc jsem si nevšiml, že by Švédové (kterým tahle licence patří) jinde tyhle nedostatky měli. A ten pokus o „upoutávku“ na příští díl je fakt úsměvný :-)

3) Ze soutěžících jsem měl obavy větší, na rozdíl od Trosečníka se zdá, že tady opravdu přišli hrát, už první komentáře naznačili, že spousta z nich Survivor zná, i chabé pokusy o taktiku slibují, že by se tam nemuseli jen slunit. Holky za mě super (ne že bych měl favoritku), kluci jsou až moc zaměnitelní, až na tři nejstarší zástupce (profesor z VŠ, Radovan a Bazi).

4) Prvek přežití zatím vcelku vyvážen, jen noc měli všichni usnadněnou díky pláštěnkám – ale v Americe už se to taky tolik nehrotí. Trafikantka taktiku se schovanými zásobami absolutně překombinovala, koumala nad tím, jak kdyby to byl návod na sestavení skříně z Ikei.

5) Celkově první dojmy lepší než po Trosečníkovi, ustřižením kmenovky to ztrácí dynamiku, kterou by celý díl potřeboval.

49
Honzad
Reagovat

A ještě jedna věc – všimli jste si, že skoro na žádném záběru není Novotný společně se soutěžícími? Asi mu produkce prostě nevěřila, že by to dokázal říct na první dobrou a nějak srozumitelně, tak drtivou jeho komentářů předtočili (nebo točili po soutěži), takže to působí hrozně sterilně. Tím se tak ale hlavně sami připravili o jakoukoliv interakci.

50
dejna
Reagovat

Třeba se ten moderátor ještě vybarví…doufám!
@Honzad: všimla a je to divný. Jako by měl slabý hlas…snad se naučí řvát, chjo.

51
Nicko
Reagovat

Aha, tím to múže být. Každoipadně to ten moderátor hodně sráží a nedovolí se s tím sžít. Asi vybírali jen podle castingové fotografie ( a známých) a neposlechli si ten směšný projev :(

52
Ajda
Reagovat

Tohle asi pamatují spíše některé diskutující zde – Petra byla v show Nákupné maniačky a byla to jedna z nejhloupějších nakupujících za celou dobu pořadu – speciál pro playmate. Jediné o co měla starost byly její čerstvě nafouklé silikony a na ostrově je snad ještě tupější :-(

53
Prochor
Reagovat

@Ajda: Já jsem někde četl, jestli si to nepletu, že Petra chce vydat nějakou knihu. To je docela dobrá reklama protože po jejích hláškách (agresivní stonožka atd.) bych si tu knížku rád přečetl.

54
Hooper
Reagovat

@Ajda: Viděl jsem asi tříminutové video s ní v Maniačkách a stačilo mi to teda. Zjevně nejsem cílovka toho pořadu.

55
Hooper
Reagovat

@Prochor: Jo, v profilu má napsané, že něco takového píšu a že je teprve na páté stránce.

56
Ajda
Reagovat

@Prochor: Ona ještě maluje obrazy. Všestranná to holka :-)

@Hooper: Ona i cílovka v jejím týdnu trpěla :(

https://maniacky.joj.sk/novinky/14377-pikantnosti-ktore-ste-nemali-vidiet-plejmejtky-sa-bez-hanby-navzajom-chytali-za-prsia

57
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Tak to vypada,ze moderator ozil!

U te souteze se mi libil.

58
Hooper
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: JO, komentování soutěží by mohla a měla bejt jeho silná stránka. Přece jen se tím živí.

59
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Hooper:

Ja ho asi neznam, co komentuje?

60
Hooper
Reagovat

Vždycky jsem chtěl vědět, v kolika měla tahle lesba první sex se ženou.:-)))

61
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Hooper:

:-D:-D

Jestli mi to nereknes,reknu to ostatnim!

62
Hooper
Reagovat

@Theresa_feat Vladko: MMA. Sám moc nevím, co to je. V minulosti prý komentoval thaibox.

63
Theresa_feat Vladko
Reagovat

Ten Biblo…

Doufam,ze silikonka vyleti, nemam na ni nervy.

64
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@Hooper:

Jo,to jsou smisena bojova umeni, v kleci myslim.
Dekuju.

65
Lady XL
Reagovat

Tak hurá, moderátor nám „oživl“ u komentování soutěže. Ale na kmenovce byl zase takový sterilní…, fakt jak když to čte u monitoru. Hlas v jedné rovině… Ale jinak se mi díl líbil, soutěžící taktizuji, či aspoň o tom mluví. Silikonka je fakt na nervy, nejen vyjadřováním, nápady ale i tím hlasem…:-). A jak chtěla po trafikantce, aby jí to jídlo ukázala. To byla scénka – blbý a blbější :-D. – „Biblo“ byla taky super hláška :-D. Možná se jí vedrem taví silikony.

66
Honzad
Reagovat

Druhý díl byl jako celek docela funkční, moderátor mi vadil zase o něco méně. Kamenem úrazu je střih dění v táboře, kamery očividně nestíhají pokrývat zásadní dění, takže pak v podstatě nemáme šanci znát detaily o jednotlivých aliancích a musíme spoléhat ryze na to, s čím se soutěžící svěří. Chvíli to tak vypadalo, že se několik soutěžících domluví proti některému z kluků, problém ale byl v tom, že jsme zaprvé netušili proč, zadruhé jsme o něm do té doby skoro neslyšeli (doteď nevím jeho jméno). V tomhle jsou Američané někde jinde – a nedělám si iluze, američtí soutěžící mají striktně zakázáno taktizovat mimo záběry kamer, ale pokud se tak děje, musí domluvu fingovaně ještě předvést před kamerami. To se, obávám, tady dít nebude.

U castingu trošku škoda, že u holek nedostaly přednost trošku inteligentnější jedinci. Bez předsudků, ale modelka, logistka a skladnice jsou od počátku v rovině intelektu v takové nevýhodě, že by je přehrálo i desetileté dítě. Chápu snahu o rozmanitost povolání, ale tady je to až moc stereotypní. Myslím, že by se našly desítky rozumnějších skladnic…

67
dejna
Reagovat

@Lady XL: :D Já bych ji tam ještě chvíli nechala – palec nahoru za to, že našla jídlo a že právě ona, nedělalo Ivetě zjevně dobře :)) a vývarem z minirybky mě dostala. :DD Aspoň se snaží, když už jí nebylo dáno. ;)
Katie vypadala, že si svůj pobyt oddopaluje.
Redemption Island u nás nebude?

68
dejna
Reagovat

@dejna: oprava: odopaluje :)

69
Lady XL
Reagovat

@dejna: :-), že mi leze někdo na nervy, tak ještě proto ho nechci vždy vyřadit. Je fakt, že ona by mohla být taková neřízená střela. Je tak krásně nechápavá…:-) a je fakt že dělá nečekané kroky. Ale oceňuji taky, že se snaží něco dělat a nehodila své silikony na slunce jako Katie. Ta se spolehla na to, že kluci ji tam budou chtít mít (podle mne podle vzoru z jedné USA řady, kdy tam takováto holka proplouvala-nevím jméno) a nevyhodí ji. No u nás to neplatí :-).

70
Prochor
Reagovat

Včera jsem mněl na kmenovce obavu aby mi nevyhodili Petru Paluskovou. Bylo by jí škoda protože je pro mně zábavný člen téhle řady. Jinak se mi zdá, že Češi začali od začátku brutálně taktizovat a uvidíme k čemu to povede. Jedině VŠ profesor prohlásil, že na spojenectví je ještě moc brzy. To nebylo moc chytré na VŠ profesora. Zkušenost ze Survivora ukazuje, že je výhodnější být zakládající člen aliance než do ní vstupovat později a být tak většinou na konci řetězce vyhazování v rámci aliance.
Hezké bylo, jak Petra náhodou našla Ivetiny nakřečkované zásoby a slíbila, že nic neřekne:-) Při její inteligenci to může ale vykecat ani si toho nevšimne. Být Ivetou, tak bych se snažil Petru raději rychle vyhodit ze hry a nebo ostatním přiznat barvu a ukázat zásoby.

71
Jitka
Reagovat

Jsem velká fanynka originálu a po shlédnutí obou dílu musím konstatovat, že to je celkem slušný. Strašně jsem se bála, že to zvořou jako v Trosečníkovi. A ono kupodivu ne. Výběr soutěžících mi nevadí, stejně k nim budu hledat cestu postupně. Soutěže jsou také docela ok, žádné tahání sirek … Mám ráda záběry na to místo, prales, zvířata, a to vše tam je. Moderátor není a nebude Jeff, ale není to Vašut:-) Pravdou je, ale že mi tam nesedí. především jeho hlas, už to tady někdo psal, je prostě sterilní, naštěstí tam není moc často, nebo, až si to tady Nova přečte, ho narychlo předabujou:-) Jinak se těším na další díly

72
Hooper
Reagovat

@dejna: Těžko říci. Na oficiální FB stránce se diváci radují, že ne, ale Nova se nevyjádřila. Je fakt, že Slováci ho měli od začátku…

73
Hooper
Reagovat

@Honzad: Hlavně slečna z logistiky má v promovideu větu „jsem vyloženě konfliktní člověk“. Moc od ní nečekám. P. S. Za krásku tam je/byla skladnice a plejmejt je spíš za rozmazlenou, ne?

74
Lady XL
Reagovat

@Prochor: A co kdyby to přestěhovala? :-) Ale na to není už čas. Taky to nechá tak blízko a dost mělce zahrabané… Ale spíš mne zaujalo, že druhý kmen začal hledat podle mapy až teď, i když ona jim to ta Bára dala asi později. Ale nějak se v tom moc neorientují, tak si říkám, že naše trafikantka v tomhle asi klame tělem a bude zdatná hledačka :-D, ta to měla celkem snadno najité, aspoň to podle ukázek tak vypadalo.
Skladnice byla sice hezká, ale právě ona rozmazlená. Nevím, co to bylo za taktiku, nic nedělat a jen „smutnit“. Myslela si nejspíš, že ji kluci budou obletovat a utěšovat…, špatně je odhadla. Našel se jen jeden/dva, ostatní jim to spíš měli za zlé. Naše „plejmejt“ možná i schválně zdůrazňuje diblíka, i když, jak to píšete, asi to nebude zase tak moc hrané. Má zatím kliku, že pomáhá a holky v ní nejspíš necítí (zatím) konkurenci. Zajímavé, že dřív poleze krkem spíš klukům svými „radami“ a rybím vývarem…

75
Johana
Reagovat

Mně se zatím moc nelíbí střih, všechno je nějak roztříštěné, hlavně u soutěží. Záběry moc zblízka, nebo z dálky, takže mi úplně uniklo kdo a kdy sestřelil terč. U slovenského Ostrova to bylo přehlednější, ale třeba se to zlepší.
Včera mě odbouralo při kmenovce na papírku napsané ,,Kejty“ – buď to napsal někdo hladový, nebo plejmejt :) A taky žluté mini mě fascinovaly…já takový outfit na žádné kmenové radě ještě neviděla.

76
VojtaP
Reagovat

TAk jsem konečně viděl oba díly a musím říct, že se mi to zatím docela líbí. Samozřejmě to není US verze, která to má už za ty roky vychytané. To ani nelze zvažovat do srovnání. Líbí se mi, že i Češi ve hře začali docela brzo taktizovat. Je škoda (jak už tu bylo zmíněno), že většina toho taktizování proběhla off-screen a tak jsme se o nějakých aliancích dozvídali až z jednotlivých interview. Ten střih a tyto další drobnosti se však ještě dají vychytat a třeba se zlepší. Stejně tak moderátor není Jeff, sice se u druhé soutěže probral a to komentování mělo šťávu, ale na kmenovce to zase spadlo do nezáživné roviny. Hlavně Jeff je mistr na vytahování špinavého prádla a umí na kmenovkách dusit, tady mu pár skvělých příležitostí uteklo a pomalu to skončilo jen u připravených otázek. Třeba to bude probíhat jak u té soutěže a na druhé kmenovce bude ostřejší. Taky nejspíš nebylo třeba číst všechny hlasy, když bylo jasné, že jde Katie domů. Nejednou se z toho vytratilo napětí a taky mě až rušil ten slabý hudební podkres při hlasování…

K soutěžícím, myslím že výběr se docela povedl. Ještě nejsem tak se všemi sžitý, ale podle prvních dojmů má dobře nakročené Bidlo, David a Marek. U holek nevím, je fakt, že nevybrali zrovna ty nejbystřejší, snad možná účetní a policajtka by se mohly blýsknout. Playmate Katka je bavička a ani nechce, myslím, že pánové brzy přijdou na to, že je to přesně ten typ soutěžícího, kterého prostě chcete vedle sebe ve Finále, pokud ji tedy budou ochotní 44 dnů trpět. Špatně jsem taky odhadl trafikantku, která se zdála, že bude kmenu dělat mamku, ale nakonec si naplánovala changovat hlasy za jídlo. Co se týče vyřazení, tak Katie byla mrtvá váha a dalo se to čekat.
Suma sumárum to má Nova docela dobře rozjeté, nicméně nějaké vady na kráse to má.

77
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Přestěhovat zásoby je dobrý nápad. Ale Petra by naopak měla zjistit kde je zbytek zásob a pak vrazit Ivetě kudlu do zad a nechat ji vyloučit na kmenovce. A pak by Petře zůstaly tajné zásoby potravin. Ale takový plán se od Petry nedá čekat.

78
Franz
Reagovat

Tak žádný zázrak se nekoná a Nova kopíruje Markizu. Jsem z toho hodně zklamaný, soutěžící nic moc a zejména ten komentátor je nejslabší. Možná, že by nějaký vyvolávač od kolotoče byl akčnější. Nova prostě RS dělat nikdy neuměla. Dívat se zatím nebudu, možná až po sloučení.

79
Hooper
Reagovat

Pozor na oficiální FB stránku soutěže, Nova opět propálila kmen, který bude vyhazovat.

80
Ajvngou
Reagovat

@VojtaP: Souhlas. Přesně tak.

Jinak jsem nějak nepobral, jak může trafikantce pomoct to, že schová jídlo… „Nezvolte mě a dostanete najíst?“ No nevím.

81
Hooper
Reagovat

@Ajvngou: Teoreticky je může vydírat. „Když mě napíšete, tak vám neřeknu, kde jsou konzervy. A když mě vyhodíte, tak se to nedovíte.“

82
Radek
Reagovat

Sledoval jsem hodně sérií s Jefem a líbila se mi i slovenská verze na markíze.Tohle je čajíček a moderátor s naučenými planými frázemi působí spíš jako bulík.

83
Nicko
Reagovat

Druhý díl ještě horší než první. V tomhle měli slováci navrch. Tady je nastříhané nějaké divadlo ze scen, ktere natocili pri tom, kdyz je svolali na plaz a rekli „budete se bavit o tomhle“.. strašně trapné, směšné a smutné. Nevidíme nic pořádně z života ani vztahu v táboře (na pár povrchních zablesku)

Moderator je cim dal tragictejsi, neumi si ani drzet slovosled… skoda slov.

Celkove je to opravdu slabsi verze slovenske verze, která měla mnohem častěji záblesky originálu. Tohle je jen o trochu lepší Trosečník :(

84
Nicko
Reagovat

Ty prostřihy s vypovedi na kameru jsou taky vtip. Bud jen tak nekde sedi jak pod jabloni na chalupe, nebo stojí skoro proti slunci jen tak na plazi… hruza. Zas reknu – v tomhle slovaci byli vice podle originalu.

Vetsina scen je skupinova, kdy je nahnali dali tema, natocili a nazdar :(

Moderator mluví jak vypatlany vesnický řízek z Horní Dolní na místni zabave. Jakoby chtel kazdou chvili usnout. A my s nim.

Amatéřina.

85
Nicko
Reagovat

Kde prosim přesně najdu medailonky soutěžících? na jejich webu skoro nic není :/

86
Nicko
Reagovat

@Radek: Naprostý souhlas

87
Hanka
Reagovat

@Lady XL: Vidíš a mně tam Matonoha nesedí, i když ho mám ráda. Mně osobně se víc líbí slovenská verze vč. moderátora. U nás je to moc benevolentní. Na druhou stranu by neškodilo, kdyby dostali i něco za 100 bodů, jako na Slovači. Ale to je můj názor. Jinak díky za otevření okna.

88
Hanka
Reagovat

Ahojky, tak skončil souboj o jídlo. Zatím nemám nikoho, komu bych fandila. Uvidíme, jak se hra vyvine. Podle mne je v naší verzi oproti Slovákům víc podrázáků hned zkraje. I když oni tvrdí, že „hrají“. Jinak nevíte někdo, kdy bude na Markíze nová řada Farmy?

89
PRDA
Reagovat

@Michaela: @Michaela:
Souhlasim,zlatej Leos! A myslim,ze kdokoliv by byl lepsi nez moderator,co je tam ted. Moderator = nejvetsi zabijak poradu!

Přidat komentář