Panáček v reality show

Robinsonův ostrov 2: Kolotoč intrik a horská dráha emocí

29. Duben 2018 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

ro_header

Bývalý kmen Manobo je v troskách a jeho členové se postupně znovu schází na Ostrově vykoupení u svého šéfa Dominika. Zatím posledním přírůstkem byl Ondra a pevná aliance Kalingy si společně s přeběhlíky brousí zuby na Martina s Mirkem. Nebo že by ne? Blanka rozhýbala svůj plán a položila základy nové ženské aliance, přistoupí na její plán i zbytek ženského osazenstva? A kteří hráči usednou jako první členové poroty po eliminační soutěži na Dominikově ostrově?

Den 21

Před kmenovou radou proběhlo v táboře několik rozhovorů o tom, kdo je s kým a koho poslat domů. Jak soutěžící později potvrdili na kmenové radě, málokdo si mohl být jistý svým místem ve své alianci. Holky za Kalingy se ocitly ve skvělé pozici, kdy si můžou vybrat zda půjdou se svým bývalým kmenem nebo se vznikající ženskou aliancí. Kokrétně Katka je přesvědčená, že by bylo dobré ještě chvíli hrát na obě strany, poté by jí ani nevadilo se zbavit Radima, který působí jako její štít, zatímco ona je pro ostatní díky své skvělé sociální hře mnohem nebezpečnější hráč. Když pak za ní Blanka přišla s návrhem, že na příští kmenovce hru ovládne ženská aliance, Katka z toho nebyla zrovna nadšená. Pro její hru by byl nyní přechod do nové nepevné, až nestabilní, ženské aliance, velkým krokem a vystavila by se tak nemalé pozornosti. Katka tudíž nemohla dát důkaz věrnosti ženám vyhozením Petra, což u Blanky vyvolalo pochybnosti, přestože se Katka snažila vysvětlit, že na velký tah je příliš brzy a příští dvě kmenové rady jsou stejně na pořadníku kluci.

Zina se rozhodla rozpoutat na ostrově úplný chaos. Po rozhovoru s Blankou o tom, jak mají ženy hru ve svých rukou jí ruplo v bedně a Blančin plán vyklopila všem klukům. Byla to Zina, která najednou přišla s plánem vyřadit Blanku. Mirek a Martin se opět vložili do přesvědčování zbytku kluků o tom, že se chystá dívčí válka, nejraději by se zbavili Katky, u které vidí jasnou hrozbu ze stínů. Nakonec ovšem vezmou zavděk plánem Ziny na zbavení se Blanky. Kluci z Kalingy se zdají být nalomeni, nakonec se rozhodnou hrát na obě strany. Proti ženské alianci půjdou jen na oko před kluky z Manoba a Zinou, zatímco hlavním plánem zůstává vyřazení Martina, jako silného hráče. Radim tímto rozhodnutím rozjel zatím největší blindside. V tom zmatku se Mirkovi podařilo najít skrytou imunitu.

Kmenová rada

Kmenová rada byla v podstatě shrnutím odpoledne šíleného taktizovnání. Blanka svým apelováním na všechny ženy, aby za žádných okolností nehlasovaly pro ženu, v podstatě potvrdila, že hrozba ženské aliance je aktuální. Martina poukázala na to, že ve hře můžou být hráči, kteří nejsou na poslední chvíli ještě rozhodnuti a jejich hlasy můžou vše změnit. Jedním takovým je podle všeho Terry, která přiznala, že neví, jak si momentálně ve hře vede. Bylo na čase hlasovat, Radim ani Mirek nehráli své skryté imunity. Hlasování nakonec končí v neprospěch Martina, vyřadilo jej 6 hlasů, Blanka byla další v pořadí se 3 hlasy od Mirka, Martina a Ziny.

ro_kmenovka

Martin byl zrazen hlavně kluky z Kalingy, kteří přislíbili hlasovat pro Blanku, ti to však neměli nikdy v plánu. Mirek je nyní sám na dně, drží ovšem výhodu v podobě skryté imunity. Naštěstí pro něj neoplatil Martinovi jeho laskavost, nyní už zbývá jen využít imunitu v pravý čas na správnou osobu. Podobně jako Martin cítila zrazená i Zina, která v záchvatu emocí veřejně pomluvila ženskou alianci, čímž zároveň pokazila šance na její prosazování, což si od ostatních holek po kmenovce pořádně slízla, a to zaslouženě. Pro holky je teď absolutně nedůvěryhodná osoba a pro ostatní aliance také, na to konto Katka vyjádřila Radimovi přání se Ziny zbavit co nejdříve. Zina zkrátka zase jednou ukázala, že nemá ponětí, jakou hru hraje a jestli ano, tak ji nehraje vůbec dobře ve vlastním zájmu.

Den 22

Mirek v lese najde další výhodu do hry. Jelikož příští hra o imunitu bude pouze pro 8 hráčů, má možnost určit, kdo hrát bude a nebude. Vzhledem k tomu, že neví, o jakou soutěž se bude jednat volí Radima a Petra. Nakonec šlo o soutěž na sílu a výdrž. Než se opět roztočí kolotoč intrik, jeden soutěžící bude muset přestát skutečný kolotoč. V této náročné soutěži Mirkovi úplně nepomohla jeho výhoda, když se zhruba v polovině soutěže pustil hrazdy. Nejlépe se vedlo Bizonovi a Báře, rozhodla až náhlá smrt, kdy se oba museli držet pouze rukama, zde to už Bára neustála a imunitu vyhrál Bizon. Kromě imunity Bizon vyhrál také komfort v podobě hygieny, kde si mohl vzít s sebou další dva soutěžící. Bizon zalovil ve své alianci a na odměnu si vzal Katku a Martinu.

Zpět v táboře byl na spadnutí další spor a to díky Bizonově výběru. Kdo jiný by s tím měl mít problém, než Bára. Bizonovi bylo vyčteno, že se nezachoval sportovně a raději vzal na odměnu někoho, kdo v soutěžích nedává maximum a místo v soutěži vymění za dort. Pochopit se dají obě stanoviska. Bářin smysl pro fair play i Bizonovo rozhodnutí vzít si na odměnu sobě blízké osoby. Následnému střetu Báry s Martinou, která do problému neměla co mluvit, se přitom dalo předejít. Bára zase jednou dříve mluvila než přemýšlela, nepoučena ze své slabé sociální hry na začátku na Bizona její názor vybalila příliš netaktně. Bizon také místo argumentování raději stáhl ocas a odešel si stěžovat své alianci, v tom Martinu napadlo, že se Bizona zastane. Vypadá to, že tyto dvě spolu v jedné alianci hned tak nebudou.

ro_baraVbizon

Ostrov vykoupení

Přichází moment, kdy se na Ostrově vykoupení odehraje první eliminační soutěž, zároveň jsou taky přizváni ostatní soutěžící, aby si souboj užili. Soutěžilo se v klasické hře o udržení se na kladině nad mořem, pravidla jsou jasná, první dva odpadlíci poputují do poroty. Dominik do hry vstoupil s výhodou dvou životů, vítěz soutěže také dostane možnost ovlivnit hlavní hru a věnovat jednomu hráči výhodu. Jako první odpadl Jarda, poté hned za ním Ondra. Oba se stávají prvními členy poroty. Duel mezi Dominikem a Martinem rozhodl až druhý level, Martin spadl a Dominik zatím drží svůj slib, že všechny porazí, i když Martina ještě nevyřadil úplně. Dominik výhodu překvapivě věnuje Petrovi.

ro_soutez

zdroj obr: nova.cz

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 219
1
Adam
Reagovat

Nevíte, kdo používal v první sérii označení kemp pro Ostrov? Teď to tak označil Radim a hned jsem si na to vzpomněl.

2
Hooper
Reagovat

Dnes je to tedy napínavé!

3
Hooper
Reagovat

Takže dle upoutávky se konečně šlo po Radimovi a nejspíš jim to nevyšlo. Jo a debutovalo kolo jako z Tutovky.

4
Prochor
Reagovat

Tak podle pravidel Survivora je na vyhazov kromě fyzického násilí taky dohoda o dělení výhry. Ovšem je otázka nakolik tohle vyhazovací pravidlo platí v Robinsonovi.

5
jj
Reagovat

Bára mi tam bude chybět. Zajímavě to vypadá i tak, dívčí aliance dostala s vypadnutím Báry ránu, těžko odhadnout, kdo půjde další. Podle ukázek bych se nedivil, kdyby příště vypadli dva, Radim za to, že si chtěl kupovat hlasy z výhry, další normálně při kmenovce. Pravidla českého Trosečníka neznám, ale působilo to divně. Zas se mi ale nezdá, že zrovna on by si nepřečetl pravidla, takže tam o dělení výhry asi nic nebude, že se o tom nesmí mluvit, ani naznačovat.

6
Joser
Reagovat

Musím se vzpamatovat z toho, že moje favoritka propadla na Ostrov vykoupení. Začínají se tak potvrzovat ty drby kolující po internetu. Nicméně příště bude pojídání hnusů, což je jedna z mých nejoblíbenějších výzev spolu s fyzickými souboji tělo na tělo a taky se nad někým, pravděpodobně Radimem, začnou stahovat mračna. Jako já být ve hře v Mirkově pozici, tak to Radimovo uplácení v nějaké formě použiji proti němu přímo na kmenovce, jde sakra o dva a půl mega! Jo a taky obdivuju Mirkovy nervy. Z těch, co zůstali, fandím zbytku Manoba

7
jj
Reagovat

Bára nejspíš propadla na nějaký hotel, předpokládám, že už bude jen na kmenovce jako členka poroty. Pojídání hnusů je zase má nejméně oblíbená výzva. Jaké drby kolují po internetu? Teda jestli to není nějaký spoiler, ten mě nezajímá.

8
Prochor
Reagovat

Včera bylo jasně vidět jak je opozice Kalingy neschopná.
1. Opozice se sejde aby se dohodla na hlasování aby vybrali stejnou osobu a nezahodili hlasy. (správně)
2. Bára navrhuje vyhodit kohokoliv z Kalingy aby ji oslabili. (správně).
3. Bára zjišťuje koho by byli ostatní ochotni vyhodit a navrhuje Martinu. (správně i když možná jenom proto že se s Martinou pohádala).
4. Holky si ale vybírají Katku. (špatně protože s Katkou drží Blanka, jejíž hlas potřebují na stav 5:5 – lepší bylo vybrat Martinu).
5. Tereza prozrazuje Báře že jejich momentální spojenec Martin pro ní hlasoval.(velmi špatně protože Terry musí vědět jaký je Bára nervák).
6. Bára se urazí, zapomene na jedině správný plán vyřadit někoho z Kalingy a hned se chce pomstít Martinovi (opět velká chyba v tomhle okamžiku zahazuje všechny hlasy opozice).
Výsledek chybné strategie: Hlasy opozice jsou zahozené (jako když nikdo z opozice vůbec nehlasoval) = ani Martin ani Katka nevypadává ale vypadává Bára, která se opět nechala unést emocemi a vypnula mozek.

9
Prochor
Reagovat

Pardon pletu si jména Mirek a Martin správně mělo výt v závěru:…Mirek ani Katka nevypadává….

10
Prochor
Reagovat

Ještě k pravidla vyhazov za dohodu o dělení výhry (včera Radim)-tady je odkaz na pravidla Survivora:
https://www.therichest.com/world-entertainment/16-things-that-will-automatically-disqualify-you-from-survivor/

11
Wally
Reagovat

Bára opět předvedla, že když jí někdo šlápne na nožičku tak veškeré dohody a strategie jdou stranou. Vidí jen osobní pomstu.

12
jj
Reagovat

Podle mě Radim nějak potrestanej bude. Buď přímo vyhazovem, to spíš, nebo velkou nevýhodou při kmenovce. A dává to smysl, kupovat si hlasy by dovolené být nemělo. Působil při tom handlu hodně divně, hloupě a naivně, jak nastrčenej. I když ukázky na příští díl většinou mají za úkol zmást, nenapadá mě, čeho jiného by se mělo týkat to „nečekané závažné zjištění“, o kterém mluvil moderátor, či jak to řekl. A proč Bizon vypadal, že se brzo rozpláče.

13
Monika
Reagovat

Radima nevyhodi je to klicovej hrac. Nicmene nic by mi neudelalo vetsi radost nez jeho vyhazov, uz jen pohled na ten jeho kyselej ksicht by byl suprovej. V minule rade take okamzite letela policistka, vubec se s ni neparali. kez by stejnej osud potkal i toho vorecha, ale neverim tomu.

14
Kami
Reagovat

Ja bych za to Radima vyhodila, pokud to ma v pravidlech US, myslim, ze je to dost dulezity bod pro jakoukoliv licenci. A nedivim se, protoze tohle divaka fakt nebavi. Hra je o hrani.. to je jakoby se sportovci dohodli, ze na 300m vyhraje X a na 500m nechaj vyhrat zase Y a postupne se prostridaj.
Doufam, ze ho vyrazej, jinak je to vysmech, na druhou stranu mi bude hodne lito ze ho nevykopnul jeho vlastni kmen.

Vsimli jste si, jak na kmenovce meli nekteri (konkretne Petr, Katka a Mirek) zase obleceni zarive ciste?

Bara – skoda ze vypadla, byla jednim z mych „fanousku“. Myslela jsem, ze pujde jeste na ostrov Vykoupeni.. takze uz ne? Sranda kdyby porazila Dominika. No nic.
Jinak Martina (?) dobre rekla, ze si Dominik pripravuje pudu pro navrat darovani vyhody Petrovi. Tu vyhodu jsem stejne nepochopila, myslela jsem, ze se bude jednat treba vyhoda do hry o imunitu. Ale tohle? Vzit nekomu imunitu nejakou pseudo-vyhodou ani nijak zaslouzenou mi prijde debilni.
Petr stejne nema tucha, kdo imunitu ma, takze by se akorat ztrapnil kdyby nekoho naslepo vybral. Navic by se tim mohl zaskatulkovat s vybranou osobou ze je s nim v silne alianci. Udelal to dobre.

No a dalsi dil, kdy jsme se z ostrova Vykoupeni nedozvedeli ani minutovy strih. Jak se tam kluci maj, jestli resej kdo se vrati, co si mysli ze se deje v Tawi-Tawi, jak se staraji o jidlo… proste jakoby mezitim byli na hotelu!

15
Monika
Reagovat

Mam takovou otazku, nejsem znalec reality show, vubec neznam verze ze zahranici, ale napadlo me, jak to maji s hulenim? Pokud je nekdo kurak, tak to probiha jak….

16
Hooper
Reagovat

@Kami: Ale tak to je snad už nějakou dobu jasný, že tohle je takovej pionýrak, ne? Akorát tam holt jsou kamery a jednou za čas musí na kmenovku.

17
Hooper
Reagovat

@Kami: Ohledně Báry uvidíme už zítra, je to zase jednou díl, kdy je jak soutěž o imunitu, tak kmenovka.

18
jj
Reagovat

Teď si vzpomínám, že Dominik snad měl porazit čtyři soupeře, aby mohl jít zpátky do hry. Tak možná Bára půjde přeci jen na Ostrov vykoupení, byla by ten čtvrtej soupeř. Výše jsem se jen domníval, že už skončila. Jak se už tvoří porota, tak jsem myslel, že je pro ni konec. To by byla sranda, kdyby se zase vrátila.

19
Kami
Reagovat

@jj: To je fakt, rikali neco o 4 souperich.. mohla by vyhrat Bara a vratit se, to by byl ten sok :-)
Je pravda, ze Dominik si tu socialni hru vubec nezahral, skoda, aby prisel k vyhre jak slepej k houslim. Navic si to nemel sanci ani s nikym rozhazet, kdyz je stranou. Ale myslim, ze i kdyby se Dominik vratil, vsichni ho hned vykopnou prave kvuli hrozbe.

20
Prochor
Reagovat

@jj: Zopakuju co už jsem psal. Asi vše proběhne jako při prvním návratu Báry. Nejdřív vypadly 2 holky ze 4. Potom k nim přišla Bára a soutěžily 3 a 2 vypadly a vrátila se Bára.
Teď vypadly 2 kluci ze 4. Ke 2 klukům asi přijde Bára bude soutěž ve 3 ze které dva vypadnou a jeden se vrátí do kmene. Myslím, že pravidlo se nezmění.
Taky jsem se vyjádřil že by bylo skvělé kdyby se Bára vrátila podruhé :-)))

21
Michaela
Reagovat

Tak dokoukáno.

Prvně okomentuji 1. velkou chybu Radima! O tom Survivor doopravdy není – každému z poroty, kdo mi dá hlas 50 000 a pak každému z Kalingy 100 000. No, jsem zvědavá, zda za to bude potrestán a pokud ano, nevadí mi to. Určitě četli pravidla a pokud je porušil, tak až jde domů.

Já mu fandím/fandila, ale takhle by se mi ta jeho hra nelíbila.

Příště tam o něj evidentně zase hodně půjde a je dost možné, že půjde domů, vyhodí ho za porušení pravidel nebo mu půjde o krk na radě, kde by snad asi použil imunitu, chytrý na to je dost.

Pak mi vadí to, že neukazují všechny dohody nebo jsem to nepochopila, kdy se tam dohodli, že to bude mezi Mirkem a Bárou! :D :D :D

Začíná mě bavit Mirek. On je tak strašně na–aný! :D :D :D Líbí se mi, jak se mu ta situace tam nelíbí a jak už je z toho všeho otrávený! :D :D :D Bylo by zajímavé, kdyby se mu to nějak povedlo a proplul třeba až do finále, hlasy Manoba by pravděpodobně dostal.

Pak mi strašně vadí Tereza a vlastně i Martina, jak se vezou a absolutně nic nehrajou. Nedá se na to koukat. To samé Zina.

Blanka hraje, ale její hra mi sympatická není.

Jak to teď mám já?

1) Bizon, Mirek
3) Radim
4) Katka
5) Petr
6) Blanka, Zina, Martina, Tereza

A doufám, že dostane Bára šanci se vrátit znovu, ale obávám se, že na výhru to už určitě nebude.

22
Kami
Reagovat

Ja jsem ted nejzvedavejsi, jestli ho stab opravdu vykopne nebo si ho budou chtit nechat jako zajimaveho hrace. Coz by bylo dost nefer. Jeste me napadlo, ze by mohli (kdyz uz na vyhazov nebudou mit odvahu) Radimovi vzit skrytou imunitu, pekne na rade prede vsema :-)

23
Michal V.
Reagovat

asi jsem pri ukazkach z pristiho dilu uz spal tak jsem to kupovani hlasu nezaznamenal, ale jestli to probehlo, tak je to podle meho naprosto proti principu souteze a mel by byt na minutu vyhozen, i kdyz bych mu jinak i celkem fandil

ale treba slo jen o sikovny strih a vedl jen nejake „reci“

24
Michaela
Reagovat

No, říkal to tam Mirkovi, že zvažoval i tuhle možnost, nabídnout každému členovi poroty 50 000 za hlas, na to mu Mirek řekl, že s ním tedy počítat rozhodně nemá.

A pak to tam říkal, tuším, Bizonovi, že jako upevňování vztahů v Kalinze, že by si slíbili každy 100 000, když vydrží do té TOP 5tky.

Pokud je v pravidlech, že se tohle nesmí, měl by jít. Na druhou stranu se bavil jen teoreticky, tak nevím, jestli se to také počítá.

25
jj
Reagovat

Jestli porušil Radim pravidla, tak vzít mu skrytou imunitu je malý trest. Mě tam bavil a měl jsem ho v oblíbenosti vysoko, ale tím pokusem o kupování hlasů v mém žebříčku klesl až na úplné dno, dokonce i za Zinu. I kdyby nečetl pravidla a i kdyby žádné neporušil, šestý smysl by mu měl říct, že tohle nemusí být košer.
Vždycky jsem si myslel, že Bára nemá šanci vyhrát, protože i kdyby se nějakým zázrakem dostala do finále, tak by pro ni nikdo nehlasoval. Kdyby ale teď porazila tak silné soupeře jako Dominik a Martin, tak věřím tomu, že by nějaké hlasy dostala. Už teď o ní Mirek mluvil dost s respektem, stejně tak Blanka, určitě by ji nakonec ocenili i někteří další. Porazit Dominika ale bude problém, jestli dostane zase takovou výhodu jak minule. Tehdy mi to připadalo, že se ho snad zeptali, jaká soutěž by se mu líbila, v čem je dobrej, nechali ho nacvičovat a pro jistotu mu ještě dali zcela nesmyslně život navíc. Bára by v tom držení rovnováhy asi byla taky dobrá, z modelingu a jógy bude mít dobrou koordinaci pohybů i rovnováhu. Očekávám ale, že štáb nebude mít zájem na jejím postupu a soutěž jí nesedne, jestli teda bude ještě soutěžit.
Vysoko v oblíbenosti mám i Terku, začal jsem jí fandit od soutěže, v které byla druhá. Líbí se mi, jak bez milosti píše členy svého bývalého kmene, předtím Martina, teď Mirka, i když s nima byla zadobře, vše mělo rozumný důvod, ženská aliance. Opak praštěné Ziny, která vyhrát nechce.

26
Hooper
Reagovat

@jj: Pro Blanku bude největší problém, jestli ve finálové dvojce budou jen muži. Jinak má její hlas automaticky zaručený žena.

27
Lukša
Reagovat

Přidám své postřehy. Nevím, zda kupování hlasů je trestné i u nás, ale mělo by být. Takhle by si mohl hned koupit hráče, kteří nemají šanci vyhrát, ti by tak měli jistotu alespoň malé odměny. Nova si ho vyhodit nedovolí, trest by ale měl přijít (zbavení imunity by byl logický krok, popřípadě nějaký zásah do hlasování (nebo ho poslat na Dominiků ostrov, kde by dostal šanci svou chybu napravit)).
Co se týká kmenovky, překvapilo mne rozložení hlasů, čekal jsem větší jednotu, poprvé v historii (nepletu-li se) jsme čelili remíze. Schválně jestli Bára dokáže zopakovat svůj návrat :D
Jinak toho díl ale mnoho neukázal, příště ale imunita i s kmenovkou, vidím to na hodně zajímavou epizodu. Doufám, že se naruší pohoda v Kalinze a půjde někdo z nich.

28
Inka
Reagovat

Podlě mě hodně záleží na tom, jak robinsoni vnimají hru. Jestli jsou to závistiví a nepřející lidi, nebo hráči, co uznají, že někdoto hrál lépe. V jednom survivoru vyhrála žena, která měla to štěstí, že seděla ve správný okamžik na správném místě pláže ze správnými lidmi. Celou dobu se jen vezla, označovala lidi, které ji řekli. A pak vyhrála jedinou jednu soutěž o imunitu, která ji dostala do finálové trojky. Robinsoni jsou vzorek českých povah a kasting byl vybrán dobře. Blanka to má nakoukaný a snaží se a mě je to sympatický, protože je ji jasný, že fyzicky na nikoho nemá. Bára mě překvapila, že má takovou výdrž. Bizon zatím hraje dobrou hru, tahá za drátky, ale špinavu hru za něho hraje Radim. Mě se Bizon jeví jako vítěz, ale nevím co vyplyne na povrh ve středu.

29
Prochor
Reagovat

@Inka: Já myslím že Bizon nehraje vůbec žádnou hru protože vůbec nepochopil kde se to ocitl. Jenom udělá to, co mu Radim řekne jako pejsek. Až Radima vykopnou tak je Bizon nahranej stejně jako Martina.

30
VojtaP
Reagovat

Radim si myslí, jaký je ve hře zloduch a že si může dovolit všechno. Kromě toho, že kupování hlasů je zakázané (nebo by mělo být) ve všech soutěžích, tak je to taky dost ubohé. Radimův styl hry s podrazy a manipulací se dá v této hře uznávat, ti lidi si za to můžou nakonec sami, že mu naletí. Když do toho ovšem zatáhl prachy, tak si celou svou hru shodil, byť zatím žádné dohody neuzavřel.
Záleží, jak se produkce zachová. Vzít mu skrytou imunitu nemá smysl, to by nebyl efektivní trest. Buď to vidím na úplný vyhazov (stejně jako loni vyhodili Terezu) nebo penalty votes na příští kmenové radě, což by dalo ostatním možnost ho vyhodit. Protože je ale Radim zajímavý hráč, tak je tady taky možnost, že to zametou pod koberec. Nevím no, upoutávka spíš naznačuje, že to bude ono a opravdu to budou řešit, slibují, že to bude něco, co se v historii soutěže ještě nestalo a Ondra tam všem říká, že ví o čem spolu mluví. Tak uvidíme, jak s tím naloží…

31
Monika
Reagovat

Ja ocekavam, ze to zametou pod koberec. na kmenovce budou resit jine veci. vzdycky to tak zatim bylo, ze ukazky byly o necem jinem nez realita, maji jen divaka splest. Za vyborne povazuji, ze Katka dostala dva hlasy, bude ji to vrtat hlavou a mozna zmeni strategii.

32
VojtaP
Reagovat

@Monika: podle této upoutávky se to nebude řešit na kmenovce, ale už na soutěži v pojídání hnusů

http://robinson.nova.cz/clanek/novinky/velke-drama-na-robinsonove-ostrove-tohle-tu-jeste-nebylo.html

Jinak abych odpověděl na tvůj předchozí dotaz o kouření. Myslím, že je to každého problém a závislosti štáb neřeší, soutěžící tam jdou s tím, že tam budou bez kouření, kávy, atd. Cigarety jim tam určitě nikdo nedává. Na druhou stranu to můžou hráči brát jako dobrou odvykačku :) Kromě toho můžou absťáky příležitostně přinést trochu dramatu. ;)

33
jj
Reagovat

Díval jsem se ještě jednou na ukázky na příští díl, Bára je tam vidět na Ostrově vykoupení s Dominikem a Martinem, takže tady je to jasný, je dál v soutěži. Zajímavý, že záběry na kmenovou radu ukazují vždy jen takové střípky, nikdy celek, a na těch Radim vidět není. Taky ale můžou schválně mást.

34
Michaela
Reagovat

@jj:

Popravde by bylo zajimave, kdyby Radima vyhodili a kdyby se Bara vratila?

A proc vlastne vyhodili Baru? Kvuli Bizonovi a Martine?

35
Michaela
Reagovat

Bára je na Ostrově vykoupení, je to i na ofiko stránkách Robinsona. Bude bojovat proti Martinovi a Dominikovi.

Také jsem teď viděla ještě jednou tu ukázku na příští díl a obávám se, že Radima doopravdy vyloučí. Myslím si, že půjdou na soutěž (o imunitu nebo o odměnu, nevím), hned na začátku epizody a Ondra jim to tam oznámí, že vědí o všem, a že došlo k vážnému porušení pravidel, a že jsou nuceni jednoho hráče vyloučit.

Ale … pak tam také bylo vidět, jak sedí většina soutěžících ve vodě, myslím, že tam nebyl Radim a Blanka tam pronáší něco ve smyslu, že si tam s nimi ten spratek jen hraje a to předpokládám, že mluví také o Radimovi …

36
Lukša
Reagovat

@Michaela: Vyloučení Báry bylo pěkně popsáno v JtVR, kde byla ona a, světě div se, Radim. Jednoduše holkám z Kalingy vadilo, jak se chovala k Bizonovi, a Radim neměl sílu je přemluvit. I tak se ale zbavil nepředvídatelné soupeřky, takže mu to tak nevadilo.
Pamatujete někdo jak to bylo v minulé řadě s vyloučením Terezy? Musela opustit ostrov před nějakou soutěží a co vlastně způsobilo její vyloučení?

37
VojtaP
Reagovat

@Lukša: Tereza tenkrát prokecla Markovi, že existuje Ostrov vykoupení přestože měla instrukci to za žádných okolností neříkat. Nebyl to takový hrozný prohřešek, tenkrát se jim to možná i hodilo Terezu jakožto zbytečného navrátilce spíš obětovat pro trochu dramatu. Radimův prohřešek je něco, co je všeobecně známé pravidlo a v US verzi je to kromě fyzického násilí a ničení osobních věcí striktně zakázáno.

38
Monika
Reagovat

@VojtaP: Diky za odpoved, ja prave jsem presvedcena, ze tam kuraci urcite budou a prijdou mi dost v pohode. Pritom prave v takovych stresovych situacich je chut po cigarete nejvetsi (byt jsem nekurak, tak vim z okoli), jsem si rikala, zda jim cigara nedavaji a akorat to nepusti do kamer. Ale ok.

39
Monika
Reagovat

ja proste neverim, ze Radima vyhodi, skutecne ne. To by me desne potesilo, ale takove stesti mit nebudu. To je jen sestrihane, aby to vypadalo, ze pujde pryc, dostane maximalne nejakej trest o nicem.

40
Honzad
Reagovat

@Lukša: Radim je od ledna studijně ve Finsku, proto se v průběhu posledních měsíců neobjevoval na žádných akcích s ostatními soutěžícími. Zprvu jsem se divil, že by si je tak rozezlil :))

41
Wally
Reagovat

Mně přijde Radim jako herec od produkce, aby jim to tam rozehrával tak, jak oni potřebují. :D

42
VojtaP
Reagovat

@Monika: cigarety asi fakt ne. Mě by spíš zajímalo, čím si Katka čistí fixní rovnátka, jestli jí tam naopak mimo záběr nepůjčují zrcátko a zubní kartáček. Taková rýže mezi dráty uvízne hned :D Z vlastní zkušenosti vím, že čistit to není žádná sranda a je potřeba extra péče, bez toho si člověk koleduje o zánět dásní nebo minimálně o hodně kazů.

43
Honzad
Reagovat

Pokud by Radima produkce náhodou vyrazila (jakože by si to zasloužil), myslím, že si to bude dost vyčítat – tak dobře rozehranou hru, kdy herně převyšuje všechny o parník, a pak si to zkazit vlastní hloupostí a nabubřelostí. A pokud se tak teda stane, vážně už nevím, co bude ve vítězství bránit Katce. Snad jen nějaký nečekaný návrat a zásah hráče z Ostrova vyhnanství.

44
Lukša
Reagovat

@VojtaP: Díky, už si vzpomínám. V tom případě teď máme opačnou situaci, Tereza se spíše vezla a její návrat nebyl zrovna spravedlivý. U Radima by ostrov ztratil hlavního stratéga, proto si myslím, že to Nova nějak obejde.
@Honzad: Vím, ale divím se, že nemohl být přítomen on-line již dříve, jelikož jeho komentáře mohou být zajímavé.

45
Adam
Reagovat

V programu na následují pondělí je napsáno: „další dva členové poroty, která rozhoduje o tom, kdo získá titul nového českého Robinsona“.
Takže v pondělí bude souboj na ostrově vyhnanství, o kmenovce tam nic není. Ten tak proběhne mezi Bárou, Martinem, Dominikem a vypadnuvším dnes. 2 vypadnou do poroty, další 2 zůstávají.

46
Prochor
Reagovat

@VojtaP: K tomu kouření chci ještě dodat že v Survivoru se tenhle problém neřešil protože prakticky neexistuje. Američané skoro nekouří alespoň ne na veřejnosti jak jsem zjistil na Floridě, kde nekouřili ani v nočním klubu. Na veřejnosti v Tampě nebo Orlandu jsem neviděl kouřit nikoho nikde. Kdo kouří tak asi v soukromí protože se za to stydí. V Survivoru byl v jedné řadě hadrář-vyjímka, který byl těžký kuřák a měl smůlu-žádné kouření. Jednou se nějakému černochovi narodil syn a dostal do Survivoru dopis s doutníkem. Ale doutník je spíš rituál při vyjímečných příležitostech.

47
Prochor
Reagovat

@Honzad: Spíš si v případě odchodu Radima umím představit jiný scénář. Z ostrova se vrátí Martin, který jako jediný měl nějakou koncepci – mužskou alianci jako obranu proti dívčí válce. Odchodem Radima prakticky padne Kalinga a Bizon s Petrem nebudou vědět jak dál. Toho by mohl využít Martin a spolu s Mirkem a Bizonem a Petrem vytvořit mužskou alianci a možná (za pomoci poněkud tupé Martiny) ovládnout kmen a postupně vyházet holky. Nakonec by mohl klidně vyhrát Martin jako takový „čestnější“ nástupce Radima co se týká strategické hry.

48
Hooper
Reagovat

@Prochor: Na mužskou alianci se stačí domluvit se Zinou, ta s holkama nikdy nepůjde.

49
občasný návštěvník
Reagovat

@Prochor: Pro mě by to bohužel vypadalo na hodně nezábavnej scénář…

Pokud je to v pravidlech, nechápu, proč by to Radim říkal. Pokud to tam není, na nějaký „nepsaný“ (nebo zcela cizí Survivor) pravidla by se hrát nemělo.
Nicméně na dotaz od Mirka: „To není proti pravidlům?“, řekl Radim „To nevím“ (21. minuta v posledním díle). Což je samo o sobě podivný… :-)

Štáb si samozřejmě může dělat co chce, ale pokud je to zatím pouze v režimu „úvah“, a že by to třeba zkusil (viz výše ale nechápu, jestli si pravidla nepamatuje, nebo to tam skutečně není), pak by to bylo něco jako hodně za vlasy přitaženej Minority Report…
Taky je sice možný, že ta nabídka už skutečně zazněla, ale pak bych nechápal další věc, že když je naprosto reálný se domlouvat i mimo kamery, proč by to dělal na kameru, tedy s důkazem…

Uvídíme… :-)

50
občasný návštěvník
Reagovat

…nezábavnej… Chtěl jsem říct nezajímavej. Zábavu nepotřebuju :-)

51
Lady XL
Reagovat

Já si pořád myslím, že v pravidlech je mimo jiné zákaz domlouvat se o rozdělení výhry. A je jedno kdy. Respektive, když už ji bude mít, tak může dát něco, komu chce. Ale tohle mluvení je vlastně takové uplácení a je jedno, že se neví, zda by mu to pak skutečně dal…
Myslím,že mohl Radim o penězích mluvit mimo kameru a někdo ho mohl bonznout štábu a tudíž to pak musel předvést na kameru…

52
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Rozhodně porota se musí rozhodovat podle toho jak kdo hrál a ne podle toho, kolik jí kdo strčí do kapsy. Tahle korupce porotců by úplně zničila smysl hry. Radim dobře tuší že bude u poroty neoblíbený tak si to chtěl asi nějak posichrovat. Jenže to překombinoval protože nezná základní pravidla a nejspíš zbytečně vylítne ze hry.

53
Monika
Reagovat

No fakt jsme zvedava co dnes prijde. Ja jsem presvedcena, ze ho nevyhodi. neverim, ze by se chteli zbavit klicoveho hrace. Tereza minule byla ultrazbytecna, jeji vyrazeni hru zasadne neovlivnilo. Tohle je jinej pripad.

54
Prochor
Reagovat

@občasný návštěvník: V pravidlech Survivora je formulace: Don´t even think about… což by se dalo přeložit buď : Ani nepomysli na to…(ve významu ať to rozhodně neděláš ale můžeš o tom mluvit dokud to neuděláš), anebo hodně rigorózně: Stačí když na to jen pomyslíš (řekneš to nahlas) a už letíš. Těžko říct jak to chápat. Spíš bych se ale přikláněl ke druhému výkladu protože všechno co člověk řekne třeba i v legraci hraje v téhle hře roli. Ostatní by tu úvahu Radima mohli vzít vážně a podle toho hlasovat.

55
Monika
Reagovat

To je ucel produkce, aby si divaci mysleli, ze vyleti Radim. Nakonec pujde o nejakou kravinu beztak.

56
občasný návštěvník
Reagovat

@Prochor: Porota se může rozhodovat zcela podle čehokoliv chce… :-) Třeba podle toho, kolik je hodin, nebo jestli se včely rojily brzy ráno.

Ostatně povětšinou to bejvá tak (a udělal bych to taky), že se rozhodnou pro jednu/jednoho, a pak už to nějak okecají, i kdyby to nemělo moc dávat smysl.
Porota přiděluje někomu výhru, nic víc, nic míň.
Třeba u Farmy se o tom i radili, tady to bude taky tak, ale nakonec se už každá/každej rozhodne sama/sám za sebe. Ostatně, žádnou „alianci“ už nepotřebujou, i kdyby nakrásně měli bejt v menšině (není už důvod, aby šli s většinou).
Můžou jenom ostatní zkusit přesvědčit, i když to povětšinou asi nemá moc šanci na úspěch. A to je tak všechno.

57
lenka.selka
Reagovat

V Radimově vizitce je napsané, že on se na RO nijak nepřipravoval, že akorát zhlédl první řadu – ve smyslu, že on na Survivor nikdy nekoukal. Takže je-li toto pravda nijak by mě nepřekvapilo, že se mu v hlavě zrodila myšlenka na rozdělení výhry

58
Lady XL
Reagovat

No mě právě na US verzi baví to závěrečné pitvání finalistů :-). Někteří z porotců se při otázkách netají uražeností kvůli vypadnutí či nějakému podrazu. Někteří bývají nad věcí ale někteří bývají zoufale závistiví. A je fakt, že jednou vyhrála žena, která tam jen tak proplouvala, náhodou se dostala do finále a díky nevraživosti poroty vůči jejím dvěma soupeřům pak nečekaně vyhrála….
Taky si myslím, že by se o rozdělování nějaké částky vůbec nemělo mluvit! Je to ovlivňování slabších spoluhráčů, kteří vědí-tuší, že se do finále nedostanou.

59
občasný návštěvník
Reagovat

Ale jo, třeba Radima vyhoděj a ten to pak okomentuje v JTVR. To bych se asi poprvé díval… :-D

60
Michaela
Reagovat

Já si také myslím, že Radima doopravdy vyhodí.

On stejně nemá reálnou šanci na výhru.

61
Ina
Reagovat

Lady XL- taky si na tu ženskou pamatuji. Jednoho dne se posadila na pláž ve správný okamžik mezi správné lidí a už se vezla. Bezvýrazná kejvalka a pak jako na potvoru vyhrála jednu jedinou výzvu, kterou se dostala do finálové trojky. A ostatní ji ten milion dali, protože nezkousli hru těch opravdových hráčů. Bojím se, že tady to bude také tak, aby nakonec nevyhrála ta Zinka. Pokud by produkce Radima nevyhodila, tak se bojím, že někteří na ty prachy budou slyšet a dají mu hlas. Jinak fandím Bizonovi, pkud si to nepokazí.

62
Lady XL
Reagovat

@Ina: Jo, tak to bylo. Snad jen jeden z porotců jí vyčetl přímo, že si tam nezaslouží být, že nic nedělala, neudělala, že je tam náhodou. Prostě to pojmenoval natvrdo, jak to bylo. A ona se pořád usmívala a říkala, že hrála, jak uměla…. a snad si ani nepřipouštěla, že měla jen opravdové štěstí, že byla už jen ve finálové trojce. A pak šílenou kliku, že jí nenávist a závist vůči zbylým soupeřům hodila milion do klína. Tak snad to nepadne na tu Zinu či Blanku – brrr.

63
Lukša
Reagovat

Zde dnešní menu pro labužníky, tentokráte máme filipínský večer. Pro zájemce bude připraven koktejl z následujících ingrediencí: valut (kachní embryo), drůbeží střeva, prasečí krev, prasečí varle, prasečí rypáčky, prasečí aorty, vařené žabky a kokosoví červi.
Asi jediná soutěž, kde by mohla zabojovat Zina s Blankou. Já bych ale opět vsadil na Bizona.

64
Ina
Reagovat

Neblázněte, tohle ženský nedají…. i když jsem už viděla několik soutěží, kde to holky pozřely, ale taky vyzvracely. Jsem zvědavá, kdo to dá. Taky sázím na Bizona. Aškoliv ti borci z fitka, odkojení proteinovými nápoji (kdo ví co v tom je:-) ) by taky mohli překvapit:-)

65
Prochor
Reagovat

@Lukša: Kdepak-Martina sežere všechno:-)

66
Michaela
Reagovat

Prý Martina sežere všechno.

V minulém díle byla na konci ukázka z dalšího dílu a bylo tam zabraných pár soutěžících na kmenové radě a bylo tam vidět, kdo nemá náhrdelník imunity.

Nevšiml si někdo, koho zabrali bez náhrdelníku?

67
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Jo ty rady nakonec jsou výborný. Uražená ješitnost vládne. Třeba se porotce zeptá finalisty kdo si myslí, že by měl sedět vedle něho (a čeká, že finalista řekne jeho). A on finalista řekne někoho jiného:-)) Nebo porotce nutí finalisty aby řekli číslo od 1 do 100 aby dal najevo jak mu na finalistech nezáleží kdo vyhraje. Ale nejlepší bylo když Boston Rob dostal Amber do finále. A porotci i když se Amber jenom vezla a dělala co jí Rob řekl jí dali výhru. Pak se škodolibě šklebili na Boston Roba. Jenže ten se nikdy nevzdává a tak na závěrečné show požádal Amber o ruku a vzal si ji i s výhrou a porotě spadla brada:-)) Boston Rob je zase dostal.

68
Ina
Reagovat

Tak na to jsem zvědavá, jestli sežere, tak s tím bude mít dost problém. Pokud budou vidět, jak se to hýbe, než to umixují. Nebo jestli to budou muset sníst živé?

69
Michaela
Reagovat

@Prochor: A jsou spolu dodnes! Vždycky mi bylo líto, že jeho hru neocenili. Na druhou stranu spousta lidí říká, že i Amber hrála! :D

70
Ina
Reagovat

Boston Roba jsem nenáviděla, až do serie hrdinové vs. padouši. Tam mě nějak došlo, že je velký hráč, že proto, aby vyhrál udělá všechno. I se ožení:-)))))) Na rozdíl od Ozzyho mého nej oblíbence, který měl fyzicky na to, aby vyhrál, ale neuměl to zahrát tak, aby prošel. Zkoušel to s Amandaou a ta ho nakonec s holkama podrazila. Taky odpustil a nějakou dobu spolu byli.

71
Ina
Reagovat

Mě Bizon z Radimem připomínají Toma Westmana a Iana z Palau. Drželi spolu, ale nakonec se Ian domluvil s tou starší dámou ve finálově trojce a chtěl Toma podrazit. Kdyby Tom nevyhrál imunitu jel by domů. Prý zůstali i tak přáteli.

72
občasný návštěvník
Reagovat

To jsou lidi, který mi svojí hrou nic neříkaj… Třeba Boston Rob nebo Russell Hantz. I ta grázlovitost mě na nich nudí… :-D Možná proto, že i v reálu je jí všude dost, a není třeba se dívat ještě na tyhle kašpárky.

A to jsem s nima i viděl jen hodně málo…

73
Ina
Reagovat

Rob tou hrou žil, nevím jaký je v životě, ale moc bych na něho nesázela. To co hrál on, nebo Russell, nebo takový ten blonďák, říkali mu fairplay cosi, tak to mi hodně vadí. Můj nejoblíbenější hráč je Ozzy, Tom a takový starší pán, nosil pořád motýlka pod krkem. Vyhrál i cenu nejoblíbenějšího survivora. Byl tak dojatý, že nemohl ani mluvit.

74
občasný nástěvník
Reagovat

@Ina: Někoho ta žádost o ruku dojala… Mě to u takovejch lidí dojímá asi jako když šlápnu do lejna :-D

75
Kami
Reagovat

Nejlepsi scenar (alespon pro me) by dnes byl: Svolame si vas abychom vam predstavili navratilce z ostrova Vykoupeni. Sok 1 – jsou to dva lidi (nejlepe Bara a Martin). Sok 2 – protoze Radim pada ze hry. Ale obavam se, ze to bude zase jenom strihem a pujde o blbost..

76
Kami
Reagovat

Z US byli mymi fanousky: Boston Rob (on tou hrou proste zil srdcem, oproti Russelovi ktery je nechutak), pan s motylkem, Ozzy a takovej mladej kluk s dlouhyma svetlyma vlasama, snad vlnityma..

77
VojtaP
Reagovat
78
VojtaP
Reagovat

@občasný návštěvník: díky, toho jak se bavili jestli je to proti pravidlům jsem si nevšiml.
Každopádně ten jeho rozhovor s Mirkem se dal ještě považovat za spekulativní, ale ten další na tom kmeni už moc ne. Taky to sám řekl v tom komentáři, že by na závěr pracoval s tou výhrou. Podle indicií očekávám od Ondry drsný verdikt, už jen kvůli brečící Martině.

79
Prochor
Reagovat

@Ina: Mně Radim nejvíc připomíná asi Johna Cochrana i když Cochran byl trochu zdrženlivější. Žádné úšklebky nebo frajeřinky ale inteligentní hra.

80
Prochor
Reagovat

@Ina: To byl Johny Fairplay neboli Johny Slušňák, který je známý že tvrdil, že mu umřela babička. Největší lhář ze všech řad.

81
jj
Reagovat

@Lady XL:
Taky mě to napadlo. Je dost možný, že Radim nejdřív něco domlouval mimo kameru a pak ho někdo bonznul. Nabízí se Mirek :-)

82
Prochor
Reagovat

@Kami: Boston Roba uznávám jako silného hráče. Ale můj nejoblíbenější hráč byla Stephenie LaGrossa.

83
Michaela
Reagovat

@Prochor: Muj nejoblibenejsi hrac/ka take Stephenie!!! Byla uzasna, opravdovy Survivor.

Tu bych chtela jeste videt!!!

84
Kami
Reagovat

Ted nevim kdo, videla jsem napreskacku par rad.. Zkusim ji najit, zase se na nejakou serii chystam.

85
pimpa
Reagovat

Viděla jsem jen pár řad, ale z nich byli moji nejoblíbenější Ethan Zohn a Yau Man, nebo jak se to píše. Roba jsem viděla jen v Amazing Race a už jen tam mě nebetyčně s..l ! :D Naštěstí nevyhrál. :-)

86
Hooper
Reagovat

Ale jestli opravdu dneska vyhodí Radima, tak jsem zvědavý na jeho pejska Bizona. Přilne k Petrovi?

87
Hooper
Reagovat

„Robinsonův ostrov musí zůstat spravedlivou soutěží!“ OLOL, nikdy jí nebyl.

88
Michaela
Reagovat

Tak co, vyrazí ho???

Já myslím, že ano!

89
Lukša
Reagovat

Né, proč reklamu zrovna teď. Dle průběhu rozhovoru je jasné, že musí přijít trest, teď ale jaký.

90
občasný návštěvník
Reagovat

Jestlipak sdělej, co je skutečně v pravidlech…

91
Adam
Reagovat

Třeba ho pošlou na Ostrov vykoupení.

92
VojtaP
Reagovat

@Michaela: to neukecá…

93
Hooper
Reagovat

Radimovým snem je stát se ředitelem střední? K tomu má hoch teda dost daleko.

94
Lukša
Reagovat

Jsem rád, že pravidla platí pro všechny. Radim končí a ostrov dostává nový náboj. Hlavní taktik je fuč, teď to začne.

95
občasný návštěvník
Reagovat

…a přesný znění pravidel jsme se tedy opět nedozvěděli.

96
Hooper
Reagovat

Vínová je tmavě fialová? Odkdy?

97
Hooper
Reagovat

@občasný návštěvník: Zcela dle očekávání. Inu, štáb RO2.

98
Michaela
Reagovat

Myslíte, že ho vyhodili úplně nebo jde na Ostrov vykoupení?

99
Prochor
Reagovat

Jestli se holkám povede vyhodit ještě jednoho chlapa na kmenovce tak tím může začít otevřená dívčí válka s nadějí na úspěch.

100
Hooper
Reagovat

@Hooper: Plus nevíme, proč zrovna Blanka je v semifinále s muži. Opět chyba.

101
frettie
Reagovat

Tak teda Petrovo ksichtění během soutěže je boží! :)))

102
Lukša
Reagovat

@Michaela: úplně, bez šátku nemá nárok na návrat.

103
Hooper
Reagovat

@Michaela: Úplně, řekl bych. Nevypadl v soutěži, odevzdal šátek…

104
Prochor
Reagovat

@Michaela: Jestli jste poslouchali dobře tak Radim vypadl ze soutěže nebyl vyloučený z kmene. Takže na žádný ostrov už nejspíš nepůjde a je definitivně venku. Zřejmě nebude ani v porotě. Prostě úplně vypadl ze soutěže.

105
Hooper
Reagovat

Opravdu Mirek? Já bych řekl, že Bizon, maximálně tak remíza, ale určitě ne vobuch dřív.

106
občasný návštěvník
Reagovat

@Prochor: To by se musely „poženštit“, a přestat hlasovat proti sobě (do tý doby, než zbydou jen ony). A aspoň by to bylo něco zajímavýho…

107
Lukša
Reagovat

Mirek má imunitu, že by konečně odešel někdo z Kalingy? Každopádně jsme o dva kroky blíže k Robinsonce.

108
Hooper
Reagovat

@Prochor: Muži jsou teď závislí na Zině. A s tou asi koalici dělat nelze. Takže bych to viděl na tři skupiny. Zina, muži a ženy. Holky mají možnost zbavit se Bizona, lepší šanci už mít nemusí. Ale Petr je taky terč. Pochopil bych, kdyby chtěly vyhodit jeho.

109
Michaela
Reagovat

Myslím si, že v ohrožení je Bizon a Petr, možná Blanka.

Co myslíte?

110
Hooper
Reagovat

@Michaela: Domluva na Blanku vypadá reálně. Viz teĎ rozhovor Bizona s Koubičem.

111
občasný návštěvník
Reagovat

@Michaela: Petr podle mě dává největší smysl pro ženskou alianci, pokud se má obnovit. Bizona bych ještě dneska nedával. Blanka je sice ode zdi ke zdi, stejně tak Zina, ale nebyl by to podle mýho dobrej tah.

112
Lukša
Reagovat

V ohrožení jsou všichni, čekám celkem roztříštěné hlasování, absence Radima, který doteď všechno řídil, by měla být cítit. Nejvíc by se měla bát Blanka, logicky by ostrov měl opustit ale někdo z kluků. Nebo holky využijí šance zbavit se neoblíbené Ziny.

113
Prochor
Reagovat

@Hooper: Jestli jsou holky chytrý tak vyrazí Bizona. I když pro mně je to škoda protože Bizon mně baví jako hlavní naivka kmene. Teď právě objevil že tahle hra není pro férový lidi:-)

114
Hooper
Reagovat

Koubič to má těžký. Nechce napsat muže z Kalingy ani ženu. A hlas pro Zinu je vyhozený. Tak schválně, zda si dokáže Blanku ochránit.

115
Hooper
Reagovat

Bizone, ty jsi pejsek, nikoliv jeden ze silnějších.

116
Lady XL
Reagovat

@pimpa: Taky mne Rob štval a bohužel Amazing Race 1x vyhrál

117
Hooper
Reagovat

No, Kalinga už holt nemá většinu. Body pro exManobo.

118
občasný návštěvník
Reagovat

A hele, že by… Petr.

119
Prochor
Reagovat

No jo. Holky vybraly Petra. Možná udělaly dobře i když o Petrovi člověk nevěděl jestli je vůbec v kmeni.

120
Pattrick
Reagovat

Tak to jsem nečekal :D :D Hezky pěkně!

121
občasný návštěvník
Reagovat

4 vlčice :-)

122
Hooper
Reagovat

Dle upoutávky má Bára z něčeho radost. Že by se teda vracela?

123
Lukša
Reagovat

Začínám hodně hodně věřit, že vyhraje holka. Snad to bude Katka, ostatní si to nezaslouží (max Bára, která by se dokázala podruhé dostat zpět do hry).

124
občasný návštěvník
Reagovat

A v JTVR Radim…

125
Monika
Reagovat

Joooo. To byla parada, fakt vyhodili Radima, to jsem vubec neocekavala. Jak zacal Ondrej vsechno natahovat, myslela jsem, ze to bude jen bububu. To bylo famozni, uzila jsem si to na maximum, videt ten jeho ksicht ala vyorana mys, nemelo to chybu :-))) A Bizon nejvetsi smejd ostrova, celou dobu se vezl s Radimem, takova jeho poslusna ovecka, koho mu prikazal toho napsal. Jak byl Radim venku ze hry, zacal si okamzite zachranovat vlastni za…, naprosto chladne, uplne otocil, presne takova ta krysa co zabodne i kudlu do zad. Skoda, ze nesel uz dneska dedek plesniva, ale pujde brzo, ocekavam. Kez by se moje favoritka Bara opet vratila, moc bych ji to prala.

126
Michaela
Reagovat

Bára má, podle mého, radost z toho, že vyloučili Radima a možná, že i vyhodili Petra, nic jiného v tom nebude.

Myslíte, že vypadnou na Ostrově vyhnanství 2 nebo už 3? Bohužel v té soutěži, která bude, si myslím, že Bára nebude mít takových šancí, možná vážně vyhraje Petr.

No, to, že vyhodili Petra, mi přijde ubohé, na druhou stranu to byl logický tah, holčičí aliance jede.

V holčičí alianci mi nejvíce vadí Blanka (ale tam jde jen o sympatie – nesympatie), pak Martina s Terezou, protože ty ještě nic nezahrály a jen se vezou, i teď v holčičí alianci se jen vezou.

Zina je tam na nic, půjde dříve nebo později.

Fandím BIzonovi, ale ten nemá šanci projít až do finále, alespoň si to myslím.

Takže teď je na odstřel Mirek a Bizon???

127
občasný návštěvník
Reagovat

Tak poprvé JTVR v RO2, a teda jako, co to má bejt? JTVR v RO1 bylo teda mnohem obsažnější a zajímavější… Asi špatnej moderátor (JTVR) :-D

128
Monika
Reagovat

Blanka hraje hru velmi dobre, kdyz si vezmu, jak mela spatne rozdane karty a co z toho dokazala vytezit, klobouk dolu. Terry a Martina jsou vylozene do poctu. Radim venku, to si jeste musim nekolikrat pustit, chudak pejsek Bizon co si ted pocne :-))

129
občasný návštěvník
Reagovat

@Lukša: Napsal bych, že první Robinsonka bude Martina (trochu opozičně – a abych některejm zvednul tlak), ale nemůžu, protože se mi nezdá, že by mohla získat tolik lidí z poroty.
Ale kdoví…

130
frettie
Reagovat

@občasný návštěvník: jo, špatnej moderátor JTVR … to sedí. Tam by to snad líp odmoderoval i Soukup …

131
Prochor
Reagovat

@Monika: Co si počne Bizon ? Bude si naivně myslet že mu jsou „jeho“ holky vděčné za sprchu:-))) To bude zase krásně překvapenej.

132
lily
Reagovat

Vypadnutí Petra jsem čekala, ale je to první hráč, jehož vypadnutí mě mrzí. Je mi líto i Bizona za jeho naivitu a důvěřivost. Návrat do hry přeji Petrovi, Dominika jsem neměla nikdy ráda, Martin mě nebavil a Bary už jsem měla dost.

133
limbora
Reagovat

@lily: S tím Péťou to byl možná mistrovský kousek Mirka, když ve svém projevu upozornil, že je mnohem větší hráč, než se zdá. Mirek se mi zamlouvá víc a víc, dokonce se neostýchám ho považovat za chytrého policistu.

134
Filip
Reagovat

jsem rad… ze jsem odhadl dobre dalsi prubeh hry – ze nejaka zenska aliance prece jen bude funkcni a ze by Radima (ac jsem mu fandil a bavil me) meli okamzite vyloucit za to nabizeni penez

ted fandim Mirkovi – libi se mi u nej… ze po tom co mu vyhazeli „kamose“… tak zacal konecne sam hrat (a ne spatne) – pokud bude vyhravat souteze… tak ma velkou sanci vyhrat celou hru – jinak to opravdu vyhraje ta „Robinsonka“

kazdopadne tato serie po slouceni je vyborna… neni to porad ani zdaleka Amerika… ale je to velkej posun oproti prvni serii – za tohle muzeme vdecit Radimovi… pripadne mi… ze i spousta soutezicich se od Radima hodne naucila (Bara zacala uvazovat… ze neco dela spatne a premyslela i o taktice… Mirek zacal hrat… Katka – ikdyz ta k tomu asi Radima ani nepotrebovala) a z nekolika dalsich soutezicich se tak stali opravdu hraci

nicmene… ti co jsou absolutne mimo chapani teto hry zustavaji: Martina, Zina a Tery
doufam… ze vyhraje Mirek, Katka nebo Blanka

myslim si… ze po Radimovi je druhym nejlepsim hracem serie Blanka… ale odhaduju… ze by nemela moc sympatii poroty

diky Radimovi bude podle me treti serie jeste o neco lepsi… protoze ocekavam… ze tam prijede hrat daleko vic hracu misto tech… co se tam jdou jen slunit… soutezit v soutezich nebo cekat na to… az jim nekdo nadiktuje… jak hlasovat – Radimovi si myslim patri velkej 👍 za to jak Robinsona posunul vic k Americe… bohuzel svou d*bilitou a pravdepodobne uz i prehnanou aroganci ukoncil svou hru ke skode divaka predcasne

135
Prochor
Reagovat

@Filip: Souhlasím že Radim a Marek byli zatím jediní hráči, kteří stáli za to a zkvalitnili hru. Ale v případě Radima by asi došlo k vážnému porušení licence kdyby ho nechali ve hře. Mimochodem- hledal jsem pravidla Robinsonova ostrova a neúspěšně. Proč nejsou jako základní informace na home page? Je taky divné, že Radim se ptal Mirka jestli neporušuje nějaké pravidlo takže ho asi neznal. Je mi divné, že ve hře o 2,5 mega neřeknou hráčům základní pravidla jejihž porušení znamená okamžitý vyhazov. Třeba v US řadách Survivora něco jako Radim nikdo neudělal za 36 řad. Takže US survivoři těch 16 pravidel určitě znají dobře.

136
Filip
Reagovat

@Prochor: ja si myslim… ze ty pravidla musi byt ve smlouve… kterou hraci podepisuji jasne napsana.. ale vsichni zname… jak to chodi s podepisovanim smluv ze? malokdo je precte na 100%

137
Filip
Reagovat

jinak… jak uz nekteri psali… tak moji nejoblibenejsi hraci ze Survivora jsou:

Boston Rob
Chris Daugherty (u nej spis za pohadkovej pribeh)
Russell Hantz
Tony Vlachos
starik Bob
Brad Culpepper
Phillip Sheppard
Coach

138
Ina
Reagovat

Radim se v poslední době choval jako, že to má v kapse. Že co řekne tak, to všichni uděllají. A zatemnilo mu to mozek, takže na nějaká pravidla ani nepomyslel. Nemyslím si, že Bizon není naivní, jen si hrál tu svoji hru, přisál se na podrazáka a vezl se s ním. Teď je z toho trochu vedle, protože se mu taktika sesypala, jako domeček z karet. Bude to mít teď dost těžké. Zachrání ho jen, když bude vyhrávat imunity. Když se podívám na ty holky, tak ani jedna z nich se při soutěžích nijak neředvedla. Jeden kluk určitě bude ve finále, teď půjde o to, kdo bude, nebo budou ty holky. Holky dají určitě hlas holce pokud nebude ve finále Bára nebo Blanka. A nebo taky ze závisti to dají klukovi. Bizonovi fandím, ale nevím jak se z tohdle vyseká, držím mu palce. Jo Radima jako ředitele školy si vůbec nedovedu představit. Myslela jsem, že je něco jako podomní obchodník a nutí lidem různé pochybné smlouvy:-)))

139
Lady XL
Reagovat

Pravidla určitě četli, bez toho by je nemohli pustit hrát o tu výhru a být si (Nova) jistí, že pak hru někdo nenapadne. Prostě to nečetl Radim důkladně, jak už tu Filip zmínil a také prostě pozapomněl. Navíc, jak sám přiznává, myslel si, že „řeči“ kolem toho nejsou závadné… Ale to je právě to, žádné byť jen nadhazování a uvažování o možnosti nějaké finanční satisfakce není možné. Už jen to rádoby spekulování je vlastně ovlivňování. Takže jsem ráda, že ho vyhodili a neudělali jen „ty ty ty“. Myslím, že v tom všem hrála i jeho ješitnost, zahleděnost do sebe a pocit velké moci, kterou najednou získal.
V ukázce zase mluvili o nějakém trestu, copak, copak?
Jinak v US verzi si nepamatuji tak hráče jako někteří zde. Ale hru Russella, Boston Roba moc nemusím, přijde mi až moc podrazácká. Ale ráda se dívám a sleduji různé figurky tam (Coach např.). Často sleduji, že Afroameričané tam bývají spíš ti líní, co se vezou a bývají i dost nešikovní, pokud to nejsou sportovci.

140
valkil
Reagovat

A nebo to s tím Radimem bude od začátku něco jako s Petrou v 1. řadě. Fakt nevěřím, že by si nikdo a zrovna Radim nepřečetl pravidla :)

141
Prochor
Reagovat

Všimli jste si jak se začíná rozehrávat Katka? Bizonovi dokázala lhát do očí o věrnosti kmeni ani se nezačervenala. Pro Katku by bylo nejlepší zbavit se Blanky a převzít otěže jenže Katka drží s Blankou. Takže to vypadá na jejich společný postup. Z chlapů by měl šanci asi Mirek a možná Martin když se vrátí ale budou v pozici Rácy z Trosečníka. Zbude jeden chlap který bude muset držet hubu a krok a holky možná začnou bojovat mezi sebou a budou ho přehlížet.

142
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Ale proč nezveřejní NOVA ta pravidla pro nás diváky? TV CBS je klidně zveřejnila. Myslím že by bylo dobré vědět na co se to vlastně díváme.

143
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Ještě chci reagovat na afroameričany. Nechci být nějaký rasista ale zdá se mi, že černoši se dost bojí vody. Někdy chlap jako hora má paniku když se má potopit do 3 metrů. Občas je musí i vylovit. Snad se ani jejich děti neučí plavat nebo co.

144
Hooper
Reagovat

@Michaela: Bizon, rekl bych. Mirek ma imunitu a pokud ted nevyhraje, tak ji asi pouzije. Ale nevime, jak se ctyri vlcice tvari na vyrazeni Ziny.

145
Pattrick
Reagovat

@Filip: Bohužel třetí série nebude, Nova to nakonec zařízla, i když spustila casting.

146
Hooper
Reagovat

@Lukša: Koubic je jedinej z holek s realnou sanci na vitezstvi. Zbytek se bud vrze nebo je neoblibeny.

147
Hooper
Reagovat

@Pattrick: Zdroj?

148
Michal V.
Reagovat

Vcera jsem se bohuzel nedival (zapomel jsem), nicmene dobre, ze Nova se drzi licence a Radima vyloucili i kdyz je to z pohledu hry skoda.

Ta zenska ze survivoru, ktera k tomu prisla jako slepej k houslim… to musi byt Sandra ne? I kdyz je fakt, ze survivora pak vyhrala myslim jeste jednou a tam uz to bylo snad i vic o tom, ze i neco hrala…

tu serii kdy vyhrala si lehce vybavuju a vim, ze me fakt hodne nastvalo ze ji to dali…

A neco podobnyho bylo i s chlapem… jestli si nekdo vzpomene, myslim, ze se jmenoval Fabio?!

149
Michaela
Reagovat

Nechapu, jak nekdo muze srovnavat hru Boston Roba a Russella. Kazdy hral ale naprosto jinak!!! Rob byl taktik a manipulator a velmi silny fyzicky, Russell byl hajzlik a velmi slaby fyzicky.

Jinak musim rict, ze mi je Radima lito. Nechapu, jak nekdo, kdo to ma rozehrane tak skvele, udela takovou blbost.

Jinam si myslim, ze kdyby Radima nevyhodili, tak by Katka drzela s Kalingou, tedy i Martina. Neverim, ze by Radima odstrelili.

Ja ted fandim Bizonovi a Mirkovi. V zavesu za nimi Katce. A pak pockam, kdo se vrati z Ostrova vyhnanstvi.

150
jj
Reagovat

Už z dřívějšího vyjadřování si myslím, že nejvíc má Trosečníka nakoukanýho Mirek. Jak dostane slovo na kmenovce vyjádřit se k taktice a podobně, šikovně posunuje tím správným směrem. Vzpomínám si třeba, jak dobře odrazil Radima, když ten mluvil o tom, jak se zachovalo Manobo k slabším hráčům svého kmene, že se pak musel Radim i omlouvat. Nebo jak burcoval slabší hráče a snažil se v nich budit dojem, že jsou loutky a méněcenní, ať nehlasují podle jiných. A teď Petr, jaký je velký hráč, to mě úplně rozesmálo, že zrovna Petr je velký hráč a taktik. Bylo toho mnohem více, už si všechno nevybavuju, nejen na kmenovkách. I u Radima hned věděl, že je kupování hlasů proti pravidlům a možná stál za jeho odchodem. Dobrý hráč je Katka, byl Radim, který si ale často maloval na záda terč. Blanka taky vypadá jako dobrý hráč, ale ne pro mě. Spíš má štěstí. Od začátku jede jen ženskou alianci, nevypadá, že by zrovna jí šlo o výhru nebo byla schopna jiné taktiky. Kdyby tam pak zůstaly jen holky, tak je nahraná. Neschopná v soutěžcích, žádného většího spojence nemá, oblíbená není, respekt jiných nemá a ten terč na zádech má taky velkej. Takže za mě Blanka hráč je, ale ne moc dobrý, ale je aspoň aktivní a o něco se snaží, za což má plus.
Bára se v ukázkách z něčeho raduje, takže to s jejím postupem vypadá hodně bledě :-) Příště bych si tipl, že vypadne Zina, Blanka nebo Katka. Jestli půjdou po Mirkovi, ten si příště téměř jistě vezme imunitu, a půjde Blanka nebo Katka. Nebo někdo, kdo se vrátí z ostrova Vykoupení. Záleží na tom, kdo se vrátí a kdo vyhraje imunitu. Jestli se vrátí Petr, nemyslím si, že by pro něj tentokrát holky hlasovaly, vypadaly emociálně nějak rozložené. Teda až na Terku, která je podle mě jedna z nejodolnějších, i když už taky párkrát brečela při odchodech a vypadala vykolejená, nevím s jistotou proč, ale neberu to za slabost. Líbí se mi čím dál víc. V soutěži o imunitu byla dobrá. Bizon ji krásně knockoutoval :-)

151
Prochor
Reagovat

@jj: Terka je zajímavá tím, že se dostala tak daleko. Měla štěstí, že Radim se zaměřil na siláky z Manoba a ji si nechával nakonec. A teď se Terka šikovně dala k holkám a pořád žije. Na kmenovce jí napsali snad jen jednou nebo vůbec. Takže po ní nikdo nejde. Taky jsem čekal že víc využije svoje přednosti u chlapů.

152
jj
Reagovat

Ještě pár posledních dojmů. Spíš ty ne moc pozitivní. Moc se mi nelíbilo, jak Bizon zareagoval po knockoutování Terky. Musel snad cítit, že rukou do něčeho narazil a snad si pamatoval, že vedle něj byla Terka. Předpokládám, že se jí pak omluvil, ale na můj vkus měl reagovat hned a jinak. Možná si to ale špatně pamatuju, to je pravděpodobnější. Pak se mi nelíbilo, jak záhadně a příhodně našel Mirek imunit. A zrovna v době, když to začalo vypadat dost jednostranně pro Kalingu nebo ženskou alianci, což by mohlo ubrat na zajímavosti. To mi brání v tom, abych mu nějak víc fandil, podle mě mu ji podstrčili schválně. A poslední, i když to v téhle hře nějak vychází, že ty mužské a ženské aliance dělají tu hru zajímavější, obecně jsem spíš pro to, aby se netvořili jen podle příslušnosti k pohlaví, ale spíš podle toho, jak si kdo sedne a druhého získá. Zině musím dát částečně za pravdu. Holky mají fyzicky nevýhodu, tak do jisté míry to chápu.

153
Monika
Reagovat

Pro Mirka bylo nesmirne podstatne, ze vyhral vcera imunitu, klicovy okamzik ve hre, nemit imunitu odesel by misto Petra on. Ted ma i nadale terc na zadech a vsichni se ho budou snazit vyhodit. Ma obrovske stesti, ze nasel skrytou imunitu musi ji na pristi kmenove rade pouzit a vubec nejlepsi by pro nej bylo, kdyby se mu podarilo vyhodit Katku, Sice nebude treba tolik hlasu, vsichni pujdou po nem, ale s nekym by se potreboval spojit, aby dotycny napsal Katku a nenapada me kdo by to udelal…

154
Monika
Reagovat

@jj: U Bizona zadne gentlemenstvi nehledej, to je hrubian a smejd, vsadim se, ze i v realnem zivote to bude parchant. Stacila mi i reakce po odchodu Radima, do te doby verny psik co ho poslouchal na slovo, po odchodu se do nej hned pustil. Myslim, ze i Radim ziral jakeho hada si hral na prsou.

155
Lukša
Reagovat

Mně se hra Blanky celkem líbí, sice se zaměřila jen na dívčí alianci a nemyslí na zadní vrátka, přesto se jí ale její plány pomaloučku daří. Navíc po sloučení byla téměř vždy na odstřel, ale stále se drží. Do TOP 4 se asi nedostane, cením si ale její snahy hru doslova hrát.
Co se Terky týče, moc toho nepředvedla, její taktika spočívala v následování Manoba. To se začalo rozpadat, tak zvolila cestu nejslibnější, teď tedy ženskou alianci. Sama nic moc nevymýšlí, při hrách výrazněji zabojovala snad jen jednou, ale pořád se jí daří zůstávat v zákrytu. Třeba příště vystrčí růžky.
Poslední dobou mě fakt baví Mirek, v Manobu jsem ho neměl moc příležitost poznat, teď ale ukazuje, že mu to hodně dobře myslí, pokud ho rychle nevyhodí, mohl by aspirovat na výhru. Manobo bude mít v porotě většinu, Mirek je oblíbený, jeho hru by mohli ocenit i ostatní z Kalingy.

156
lily
Reagovat

@Monika: nezdá se ti, že používáš zbytečně silné výrazy? Šmejd a parchant? Proč?

157
Lukša
Reagovat

Omlouvám se Terce, ale musel jsem :D
https://gph.is/2JQz6WT

@Monika: Proč do něj tak jdeš? Já si naopak myslím, že Bizon je neuvěřitelně pohodový člověk, možná trochu naivnější, ale odsuzovat ho za to, že ho Radim zklamal, mi nepřijde fér. Celou hru strávili spolu, věřili si, a ač Bizon musel vědět, že jednou se obrátí i proti němu, rozhodně nepočítal s tím, že by mohl Radim protihráče uplácet. Troufl bych si tvrdit, že má jisté zásady, přes které nemůže jít (a to uplácení by do nich zapadalo), čímž u něj Radim velice klesl.

158
Kami
Reagovat

Tak hura, Radim je pryc, kloubouk dolu ze to nepresli, na druhou stranu by bylo hezci videt Radima odchazet z kmenovky jako vyhozeneho.
Bizon je podle me hodnej typek, asi i sikovnej, ale na ostrove z hry toho moc nepredvedl. Na druhou stranu, pokud by se mu povedlo proklouznout, mohl by proti holkam vyhrat vyzvy, dostat se do finale a jakozto oblibenec relativne vsech shrabnout vyhru.
Posledni dobou me bavi Mirek, dobre na Petra hodil terc.

US -jo presne, ta Sandra to vyhrala 2x a vzdycky se vezla. Miluju jak nekdo rika ze strasne bojuje a pritom tam zere kokosy a necha se premlouvat skupinkama se kterou zrovna hlasovat, vlastni invence zadna.

159
Kami
Reagovat

Diky za gif :-)
Myslim, ze Bizon si ani neuvedomil ze terku knock-outoval v tom zapalu hry. Prijde mi spis, ze kouka co se to deje jestli nesla do drepu zvracet :-))

160
Monika
Reagovat

@Lukša: No to jiste :-))) Bizon byl Radimuv poskok, vsadim boty, ze kdyby s tim prisel za Bizonem, tak mu to odkejve jako vsechno na ostrove. Vzdyt se tam chova jak nesvepravnej jedinec a chovani k babam je dost otresne. Uz jak se choval k Bare pote co tak slaba holka dokazala drzet s nim krok, ani ji nepochvalil za vydrz a silneho soupere, zadnej projev uznani, zachoval se jako zbabelec co si jde foukat bolistka ke sve matce Martine. Vcera zas sejme Terku, neomluvi se ji, nepomuze ji vstat, udelal to za nej Mirek, Bizon stal vedle ni a ani to s nim nehlo, schvalne si to znova prehraj. To jsou detaily, ktere hodne vypovi o cloveku.

161
jj
Reagovat

@Lukša:
To vypadá, že Bizon vrazil Terce do ruky a tak jak pila, tak se skleničkou knockoutovala, asi to dostala do zubů. Bizon jen na ní koukl, jak leží na zemi, a šel pryč. Pravděpodobně si neuvědomil, že to způsobil on. Podle mě ale nějaký náraz cítit musel, jen si nedal dvě a dvě dohromady. Nic to nemění na mých pocitech, reakce Bizona se mi nezamlouvá. Jinak z toho gifu to vypadá na remízu mezi Mirkem a Bizonem.

162
Iva
Reagovat

Bizon má svý mouchy, ale skláním se před jeho kondicí v takovém věku. V okamžiku, kdy před ním Radim na té kládě mluvil o penězích, byl Bizon pořádně přešlý. Už v tu chvíli se mi zdálo, že to nemůže strávit. Ale neřekl ani popel a ventiloval to až když Noa rozhodla o Radimově odchodu. Taky s Bárou nereagoval hned po akci výhra koupele, možná je ten typ co si potřebuje emoce v sobě přežvýkat než je dá ven. Možná je jednodušší, ale nemyslím, že by byl zákeřný nebo dokonce šmejd jak ho tu někdo nazval. Ve hře má své místo, protože kdyby tam bylo 10 Radimů, neměli by s kým manipulovat. Jo a Radim mi přijde typ spíš do politiky než do vedení školy. Při tom mi včera spadla brada :-)

163
Lukša
Reagovat

@jj: Oba zvedli ruku naráz, Mirek ale dle mého dříve otevřel pusu, zatímco Bizon ještě polykal. Těsně, ale s Mirkovou výhrou souhlasím. Že měl Bizon Terce pomoci souhlasím, ale v tom moment mu ještě proudil tělem adrenalin (a nechutný koktejl) a tak mu to hned nedošlo. Něco určitě ucítil, ale nic tak silného, co by ji dle jeho mínění srazilo k zemi (rozhodně nemohl vědět, že to šťouchnutí jí vrazilo sklenici do zubů).

164
jj
Reagovat

@Lukša:
Mně právě připadá, že pusu otevřel dřív Bizon, Mirek zvedl jen výš ruku a jeho mimika výrazněji vyjadřovala, že už skončil :-) Ovšem bylo to těsný a nemám s tím problém. Bizon je dle mého tak trochu buran. Domnívám se, že pozornější člověk by si toho nárazu všiml i v zápalu boje. I tu následnou reakci by měl jinou. I reakce na Báru nebo vystrkování nahého zadku mě k tomu vede. Jinak proti němu nic nemám, je dobrý v soutěžích, slabší v taktice.
Ještě jsem chtěl pomluvit Blanku, jen můj dojem. Mám pocit, že chlapy nemá moc ráda obecně, tetování na hlavě není moc ženské, možná je lesba, možná už to tu padlo a ví se to. Nebo je to naopak blbost, ze začátku jsem pořad moc nesledoval. Podle mě ta touha po dívčí alianci vyplynula spíš z těchto jejích pocitů, než že by něco takticky vymýšlela. Chytrá ale bude, umí přesvědčovat a prodat to.

165
Lady XL
Reagovat

Taky díky za gif :-). Je to fakt těsné. Já bych asi dala ještě jedno kolo mezi Mírou a Bizonem. Bylo by to každopádně spravedlivější (a pro nás zábavnější). Bylo by to to pravé finále – jen oni dva. Už na začátku jsem si říkala, jak chtějí určit vítěze, když jsou všichni dost rychlí. Jinak tady fakt bylo vidět krásně, jak Bizon vrazil Terry do lokte a ta si vrazila sklenicí do zubů. A on se jen tak mimochodem na ni podívá a jde pryč…. Ale asi bych to nepitvala. Byl plný emocí a nápoje… A taky myslím, že nebývá v reakcích nejrychlejší. Mě by coby vítěz nevadil. V soutěžích jde naplno a s ohledem na věk – fakt klobouk dolů. Myslím, že se v jeho chování odráží ten začátek pobytu tam, kdy ho určili za nejslabšího a měl strach kvůli vyřazení. Tak se holt spolčil pak s Radimem a byl v jeho stínu, aby nevyčníval.
Já bych si moc přála, aby se vrátila Bára :-). Myslím, že by bylo dobrý drámo… :-D a Blanku by šlehlo… Jinak by to mohl být Petr. Ale Dominika tam nechci.

166
Pattrick
Reagovat

@Hooper: Člověk pracující na Nově…

167
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Já bych dal taky druhý kolo ale Terku bych posadil někam dál:-)

168
Monika
Reagovat

@jj: Podivej se poradne, Bizon si vsimnul, ze Terka spadla, kouka na ni a jde pryc, zaskakuje za nej Mirek a pomaha Terce na nohy.

169
jj
Reagovat

@Monika:
Jo, toho jsem si samozřejmě všiml, že na ni kouká a jde pryč. Dokonce jsem to i zmínil v jiném příspěvku :-) Toho Mirka už si nepamatuju, to bych si to musel pustit znovu. Jsou ty i polehčující okolnosti, pro Bizona, zápal boje, nepochopení situace atd. Stejně se mi to nezamlouvá, ve všem se už opakuju.

170
Martasa
Reagovat

Tak jsem celkem v šoku. Radim venku. Hrál tu hru výborné, bavil mě, zničil se sám bohužel.
Co bude teď dělat Bizon? Jak hned otočil a začal Radima špinit, trapák.
Přeju si návrat Báry a konečně by kluci měli vyhodit Martinu, ta je úplně zbytečná a tímhle stylem se poveze až do finále.

171
Minka
Reagovat

Pouštěla jsem si upoutávky na další díl asi dvacetkrát a jestli teda dobře vidím, tak to vypadá, že Bára se na ostrově nevítá s Petrem, ale s Radimem. Tak nevím…

172
Monika
Reagovat

@Martasa: Bizon je ultrasmejd, takovej ten typek co te chlacholi, boji se ti cokoliv rict do oci a za zady te pomlouva. V ukazce pupkatej dedek hovori o Blance jako o stare carodejnici, no skutecne gentlemen :-)) Koukala jsem v medailonku, ze je rozvedenej, docela by me zajimalo kolik jeho ex dostala facek a urazek, kouka mu to i z oci.

173
Adam
Reagovat

Z programů na 21.5. „předposlední souboj o individuální imunitu. Kdo bude mít jisté místo ve finálové čtyřce?“
A potom na středu 23.5. „zbývají 2 dny. Poslední duel Ostrova vyhnanství a pro jednoho hráče druhá šance“
To ten Ostrov vyhnanství teda pěkně prodlouží. Takže ten navrátilec už nebude hrát sociální hru, docela nanic.

174
lily
Reagovat

@Monika: chudinko malá, copak ti ten ošklivý Bizon udělal? Sebral ti lizatko? Nebo ti šlápl na kuří oko? To je ale zloduch!

175
Michaela
Reagovat

Pokud by navratilec nehral socialni hru a jen proplul do finale a vyhral, tak by to bylo pekne naprd. Navic ti ma Ostrove vyhnanstvi uz socialni hru hrali a prohrali, vcetne Dominika. Bxlo by to pekne nefer.

176
Prochor
Reagovat

@Monika: Bizona sice neznám ale podle toho jak se předvedl tak k ženám se rozhodně chovat neumí. Můj malý synovec ví že když strčí do holky tak se jí má omluvit. Ale Bizon odešel od sražené Terky jako by to byla povalená popelnice. Div že na ní ještě nešlápl buran nevychovaný.

177
Lady XL
Reagovat

Fakt je to prapodivný se systémem Ostrov – porota… To tam budou zase držet další dva vítěze té příští soutěže, aby počkali na další dva nebo co? A pak vítěze z Ostrova pošlou rovnou snad mezi 5 či 6 soutěžících? A aby se neřeklo, tak zažije 1 soutěž o imunitu, kterou nedej bože vyhraje, protože bude určená pro něj a bude ve finále??? Takhle si krásně může štáb připravovat vítěze! Např. soutěž na té kladině byla nejen s ohledem na výhodu jako dělaná pro Dominika (bylo by zajímavé ho vidět v soutěži s barely, zda by nakonec nevyhrál nad Bárou).
No každopádně to bude pěkně nefér vůči nervujícím se soutěžícím v kmeni (nechci říct fyzicky urvané…. ), pokud jim tam dodají až těsně ke konci jednoho „Ostrovana“.
Taky vám přijde, že slovo hlad je tam zakázané slovo oproti jedničce :-) ?

178
Prochor
Reagovat

@jj: Jasně pro slušnýho chlapa není vůbec důležitý proč se ženská válí po zemi. Prostě jí automaticky pomůže na nohy. To je totiž věc vychování – doufám u většiny normálních chlapů. A nad těmito věcmi není nutné přemýšlet kdo za co může nebo v jaké je to situaci.

179
Lukša
Reagovat

@Lady XL: Co je hlad snad ani neví. Poslední scéna s nedostatkem jídla byla Bára a chleba. Také na Karlově ostrově jídlo nebylo a soutěžící strádali. Ovšem v Tawi Tawi se o jídle nemluví vůbec, asi bydlí vedle kokosové plantáže. Ještě víc mě překvapuje situace na Dominikově ostrově, snad ani jednou jsme neviděli, co jí. Jasně, díly, kde se řeší jen jídlo, mi lezly na nervy, ale to, jak je to prezentováno nyní, je minimálně podezřelé. Že by krom nějaké pomoci s hygienou dostávali i základní příděly jídla?

180
Lady XL
Reagovat

@Lukša: Ano, Ostrov vykoupení, tam taky neukazují, jak získávají jídlo, co si případně vaří. Taky mne, pochopitelně, nebaví, když se mluví jen a jen o jídle, o vyčerpání. Ale tohle je zase extrém, protože teď to zase vypadá, že jsou tam na dovolené a když se zapnou kamery, tak si začnou „hrát na trosečníky“. Nejsou vidět ani ty běžné věci, jako je sbírání dříví na oheň, vaření. Občas je vidět nějaké krájení kokosu či čeho… Ale nebudu jim křivdit. Na někom je vidět, že zhubnul a Mirkovi splaskly svaly a krk má také mnohem hubenější. I ten Dominik už není taková vazba. I když u těchto kluků není na vině nedostatek jídla… :-) – můj názor.
U pití hnusu bych uvítala, kdyby to bylo jako ve finále. Nejdřív musí něco sníst – červa, baluta, aj. a pak vypít koktejl. Byla by to pro nás diváky větší zábava…:-), i když je jasné, že i ten koktejl byl pěkný hnus. Vůbec tu soutěž uspěchali, bylo by lepší, kdyby soutěžili ve dvojicích vyřazovacích způsobem….

181
Kami
Reagovat

Presne, ja jsem tady rikala hned na zacatku, ze je dobre ze neslysime porad „ja mam hlaaad“, ale tohle je az divny. Ani zadne bezne prace v tabore.. navic to vse podtrhuje to zarive obleceni po 3 tydnech.. nevim nevim. V jednicce SK bylo hodne zrejme, ze nejedi a jsou spinavi (proste smrdeli pres obrazovku az na me :-)), u CZ verze taky tak.

To, ze neukazuji ostrov Vykoupeni je nejvesti fail. Divak ma pocit, ze se tam nic nedeje, jen se opalujou. Az se nekdo vrati do hry, kdo tam byl od zacatku (konkretne Dominik), muze s prehledem vyhrat. Nikoho si nestihl proti sobe postvat, neni psychicky vystaveny vecnymi strategiemi a soutez mel zatim asi jednu. Navic nepredvedl vlastne nic o cem Robinson je, tedy socialni hra.
Ten ostrov by meli vic ukazovat, mozna i podporovat rivalitu mezi temi co tam jsou ruznymi drobnymi soutezemi a ukoly, Zkratka by tam taky hrali.

182
Monika
Reagovat

Vy co sledujete zahranicni souteze, stalo se uz nekdy, aby vyhral soutezici co stravil velkou cast sveho pobytu na ostrove vyhnanstvi? Ja mam pocit, ze takovy soutezici sice formalne zustava stale ve hre, ale ma prakticky nulovou sanci na vyhru. Tim, ze nehraje socialni hru, neucastni se her, nikdo mu neda hlas z poroty. Treba takovy Dominik, kdyby se ted vratil do hry, vzdyt je uplne bez sance na vitezstvi.

183
Michaela
Reagovat

@Monika: Ne, ne, myslim, ze nikdy nikdo z Ostrova vyhnanstvi nevyhral. Vetsinou je to snadny terc na vyhozeni, nema vazby a nebo je moc silny fyzicky, tak take lepsi vyradit.

Tady by me hodne nastvalo, kdyby se vratil Dominik, Martin nebo Petr a pak to cele vyhral.

184
Hooper
Reagovat

@Lukša: No vždyť. Proč myslíš, že lidé píšou, že je to pionýrák? Jídlo mají zjevně mimo kamery, po třech týdnech čisté oblečení na kmenovce… Zkrátka hrají , když se zapnou kamery a jednou za čas holt musí na kmenovku.

185
Hooper
Reagovat

@Adam: Takže 23. si můžeme škrtnout jako možný termín finále. Bude to buď 28. nebo 30. květen.

186
Kami
Reagovat

V US je ostrov pro odpadliky o tom, ze kdo tam jde, soutezi s kazdym novym prichozim. Takze ten, co vypadl jako prvni a chce se vratit, musi porazit hodne souperu aby se mu to povedlo. Takze kdyz se vrati takova osoba co je tam dlouho, je to hodne velkej machr. Navic kmen se chodi na duely divat, takze ty kmeny jsou tak nejak porad alespon ve vizualnim „kontaktu“.

187
Martasa
Reagovat

@Monika:
Jo přesně, Bizon je gentleman každým coulem.
Schodi Terku na zem, pak se otočí, podívá se na ní a ….. odejde!
A s tou výhrou sprchou, jak nevybral Báru, mě taky naštval.
Je to buran.
A to, jak hned špinil Radima bylo ubohé!

188
Lady XL
Reagovat

No právě. V US verzi je malá šance, že vyhraje někdo z Ostrova vykoupení. Musí se fakt hodně snažit, aby se vrátil a pak doufat, že ho hned nevyhodí. U nás se obávám, že když se vrátí Dominik, že mu dají všichni z Manoba hlasy… Tím, že tam jsou zase spolu jak na pionýráku, tak ti vypadlí k němu mají vazbu a budou na jeho straně…

189
Lukša
Reagovat

Tak nás tady přeci jen možná někdo čte, neboť zveřejnili pravidla (sice ne bod po bodu, ale to hlavní k vidění je).
http://tn.nova.cz/clanek/tato-pravidla-musi-robinsoni-na-ostrove-dodrzovat-radim-to-nedal.html
Ještě zajímavější je anketa na webu Ostrova, kde se ptají: „Chtěli byste, aby byl Radim ředitelem školy, kde se učí vaše děti?“ No nevím, ale po tom, co ukázal v minulých dvou dílech, se divím, že 2/3 jsou pro (ač je tam zatím jen malý vzorek lidí).

190
občasný návštěvník
Reagovat
191
občasný návštěvník
Reagovat

@Lukša: hm. A mají tu smlouvu v kopii taky u sebe, nebo patrně jako ve VV4 CZ leda prd?

Co skutečně je a není v pravidlech, ať si zkoušej vykládat… třeba veverkám. Aby to nebejvalo zvykem tak, že jim jí strčej pod nos, daj na přečtení 5 minut, a pak buď podepiš, nebo tu čeká na tu šanci dalších tisíc. A pak jenom originál, a fuč…

192
Martasa
Reagovat

Teď jsem zvědavá na ty intriky, manipulaci, sociální hru. To k tomu prostě patří. Ten Radim neměl vypadnout, hrál to skvěle.
Měli by do toho dát všechno, jít až na dřeň. Nejsou na dovolený.

193
Hooper
Reagovat

@Lady XL: Porota bude primárně z Manoba, proto je Mirek (či případně Dominik) dost nebezpečný pro supeře, co se týká vítězství. Čtyřem vlčicím je asi jasné, že teď musí jít po Mirkovi (byť má imunitu, takže teď hned nevypadne).

194
Ina
Reagovat

tento formát je zahraniční a v amerických survivorech, se nikdy, co jsem viděla, nedebatovalo o prodaných hlasech, pravidla jsou jasná a je to logické, jde sociální hru, nějaké domlouvání o tom, já dám tobě prachy a ty mě podržíš, tak to jsem nikdy neslyšela. Radim se choval jako by to měl zmáknutý dopředu. Jeho ego bylo nebetyčné a dobře mu tak.

195
Honzad
Reagovat

Poslední díl jsem viděl až dnes. Radimův odchod byl opravdu zasloužený, ale stejně mě to mrzí. Soutěž je zajímavá především díky němu, nevěřím, že by jinak zdecimovaná Kalinga dokázala po sloučení tak dominovat oproti Manobu. Hráči jeho kalibru jsou potřeba, můžeme si o jejich charakteru a stylu hry myslet cokoliv, ale tvoří hru, udávají ji směr, vytváří emoce. Taková Martina, Terry a Zina jsou tam absolutně do počtu, dvě z nich budou pravděpodobně ve finálové čtveřici.

Absolutně nechápu zdejším osobním útokům, Monika to opakuje dlouhodobě. Ať jsou mi hráči jakkoliv málo sympatičtí (třeba mám silnou antipatii vůči Dominikovi), nikdy bych je nenazval šmejdem nebo čímkoliv podobným. Zdejší hejty na Bizona jakožto na ne-gentlemana jsou úplně mimo, protože do těch reálných reakcí na místě fakt nevidíme, abychom mohli takhle soudit – mně se zase třeba výběr Martiny a Katky, jakožto spojenkyň, zdál zcela logický, nezáměrné drknutí do Terry nemusel vůbec postřehnout…. Ale škoda slov, řešíte fakt pitomosti.

Už před několika týdny jsem říkal, že je favoritkou Katka – pokud takto rozehranou hru nezvládne dovést do vítězství, bude mi to připadat jako promarněný potenciál. Z holek si vítězství taky jako jediná zaslouží… Vidle do toho může hodit leda navrátilec z Ostrova, ale pořád by to nemělo mít tak zásadní vliv.

196
Ina
Reagovat

K Radimovi… pravidla četl a není blbej aby jim nerozuměl, nechal se opít vlastní sebestředností, taky doufám, že vyhraje holka, buďto Katka nebo Blanka, obě jsou hráčky. Dnes jsem si projížděla videjka svých oblíbenců Ozzyho Lustha a Bobyho Crowleye….bavila jsem se poněkolikáte už… mám tenhle druh reality schow moc ráda a byla by škoda, kdyby to Nova zařízla…. Daleko zábavnější než superstar:-))) I když Laci mě dostal:-)

197
Monika
Reagovat

@Honzad: Tak si pust zaznam, Bizon na Terry primo kouka, jak se vali na zemi a jde pryc. Mirek to vidi, obejde ho a nabidne ji pomoc. To je naprosto nezpochybnitelnej fakt. Tenhle gentlemen bude v dalsim dile mluvit o Blance jako o stare carodejnici. Pred Barou utekl jako maly kluk a sel si postezovat Martine s Katkou. Co je to za chlapa takovy zbabelec.

198
Ina
Reagovat

trosečník je tak specifická hra, že vážně nevíme, kdo zvítězí. Vůbec nezáleží na fyzické zdatnosti, ale na schopnosti manipulace…Věřím, že Bizon se otřepe a bude mít na to, aby zabojoval. Věřím mu..jeho hra mě baví.. je fyzicky zdatnej.. v jeho věku klobouk dolů… a ještě to hraje dobře…

199
Ina
Reagovat

V téhle soutěži snad ani nejde brát na někoho ohled jen proto že to jsou ženy… nevím jestli Bizon sejmul Tery záměrně, ale myslím že ne…. nemůžete si přeci myslet, že chlapi půjdou ženským galantně z cesty… o tom tato hra není…

200
Prochor
Reagovat

@Ina: Jsem zvědavý kdo vyhraje Ghost Island.

201
Prochor
Reagovat

@Monika: Mně dost udivilo, že chlápek s chováním řeznickýho psa jde poučovat Báru o tom, jak se má v životě chovat. A ještě se s tím chlubí na radě jak jí poučil. A to jenom proto, že mu Bára řekla pravdu do očí jak by se podle její představy měl chovat vítěz v rámci fair play. Teda od Bizona bych se učit slušnému chování opravdu nechtěl ani náhodou.

202
Monika
Reagovat

@Ina: Svata prostoto, nikdo nerika, ze Bizon sejmul Terry schvalne, ale ze ji nepomohl vstat na nohy, to nema nic spolecneho s hrou, ale se slusnym chovanim, ktere evidentne Bizonovi chybi. Zadny takovy buran nebyl ani v prvni ani druhe rade.

203
Prochor
Reagovat

@Lukša: Mně není trochu jasné pravidlo, že každý musí soutěžit naplno. Protože součástí soutěže je nabídka jídla když trosečník vzdá soutěž což určitě není proti pravidlům.

204
Monika
Reagovat

@Prochor: Ja vim, pamatuji si tu kmenovou radu. On je vubec takovej chcipacek bez vlastniho nazoru co se schovava za jine. Celou dobu podkuruje Radimovi a jen Radim vyleti tak ho zacne hned pomlouvat na plazi. Kam vitr tam plast.

205
občasný návštěvník
Reagovat

@Prochor: No, od Báry bych se taky radši v tomhle nic neučil…

@Prochor: Je to nesmysl. Když budu chtít, budu dělat, že dělám naplno, a budu to schválně kazit, aniž by si toho někdo všimnul nebo si to uvědomil… Možností je zhruba miliarda, od „dneska jsem unavenej, no“ po „sakra, vypadlo mi to z ruky, už podruhý! do prčic!“
Jestli si štáb myslí, že každej tam bude mateřská školka, a nebude hrát „tvrdě“ (skrytě) i proti lestem produkce, tak spad asi z jahody naznak…

206
Dvořáčková
Reagovat

Mám poprvé chuť se zapojit do debaty – jsem 50+ a moc Bizona obdivuju, že to tam s těma podstatně mladšíma dává. A myslím si, že kritizovat něčí chování s tím, že mu nadávám do šmejdů taky není úplně košer…….

207
Crazy Lady
Reagovat

@Monika: Tak Moniko, nazvat Bizona chcípáčkem,
to je opravdu velikej úlet. Proč ho proboha tak nenávidíš ?

208
Marek
Reagovat

Ahon, několikrát tady zaznělo ze ma Mirek skrytou iminitu, kdy a kde ji prosím ziskal? Tohle mi nejak uteklo. Diky

209
Lady XL
Reagovat

@Marek: Asi 3 hry zpátky, jak vypadl Martin, tak šel „náhodou“ po cestě a „nahodou ji našel“. Byla tak vidět, že i slepý by o ni zakopl…

210
Marek
Reagovat

Lady XL- To nebyl ten lístek ohledne toho kdo bude a nebude soutěžit v soutěži o imunitu??

211
občasný návštěvník
Reagovat

@Lady XL: To je ta spravedlivá a rovná hra v pojetí štábu…
A i proto bych hrál taky „tvrdě“. Pokud bych hrál… :-)

212
Wally
Reagovat

Tak jsem dnes viděla opakování a……….. Bizon, že pomlouval Radima? On jím byl neuvěřitelně zklamaný. A stále nevěřil, že by někdo byl takový křivák. S Terezou to vidím jako euforii z hry a zas tak nic strašného se snad nestalo. Mončičák sedí na zemi, tak já jdu :D. Mirek se k ní taky nehnal hned ani Martina.

Radim evidentně do dnes dle jeho různých rozhovorů vyřazení. Prý udělal chybu před koncem :D Byl vyřazen jako 8 z 19 :DDD

Nemusela jsem Mirka, ale začíná se mi líbit. Snaží se přemýšlet o několik kroků dopředu a docela mu to vychází, na rozdíl od Petra, který jen odkývá co kdo rozhodne.

213
Lady XL
Reagovat

@Marek: To bylo současně s tím úkolem – prostě 2v1 … imunita a úkol (či spíš další výhoda) pro něj. Prostě když se nikdo nenamáhá hledat imunitu, tak ji vybranému člověku strčí do cesty… Fakt super. No anebo všichni účastníci ví, že imunity jsou přidělovány a tak proto nehledají…

214
Majka
Reagovat

Mne teda ty nenavistne komentare vuci Bizonovi od Moniky taktez nepripadaji na miste..tam bude nejaky interni problem. Mozna ti Bizon pripomina nekoho z tveho okoli, vuci komu mas tyto pocity, a ventilujes to timto zpusobem. Nerikam, ze je Guth-Jarkovsky, ale titulovat ho viz vyse je rovnez pod uroven.
Jinak cim dal vic fandim Mirkovi a momentalne bych mu prala vitezstvi nejvic, i kdyz nebyt pomoci stabu…

215
občasný návštěvník
Reagovat

Za časů VV se tomu říkalo podvodštáb. A nebo štáb je mrkev :-)

Mirkova hra… Je zajímavý, že skoro nikomu nevadí, že začal „hrát“ až teď… A to i kdyby ho dřív kamery míjely záměrně – a nebo možná právě proto, aby něco, co udělal nebo řekl třeba špatně, diváci neviděli, a fandili mu teď třeba tím víc (i když je to jinak jedno, protože je stejně rozhodnuto mimo ně a už dávno).

Jako jo, ať vyhraje ta nebo ten, co vyhraje, je to pro mě důležitý asi jako sáňky v létě… :-)

Ale vyhraje Martina nebo Katka… :-D

216
pimpa
Reagovat

@občasný návštěvník: Panebože, ještě to tak! :D

217
VojtaP
Reagovat

@Lady XL: ještě k tomu jak Mirek našel imunitu. Evidentně ji našel mimo kamery a ten záběr jak jde a najde vzkaz u cesty byl ten stejný, jak ten kdy najde vyhodu do hry o imunitu, jak mohl rozhodnout, kdo bude soutěžit. Prostě ho neměli na kameře, tak použili „ilustrační záběry“.

218
občasný návštěvník
Reagovat

@VojtaP: Ono stačí, jak jim tam házejí (nebo jenom napichujou) ten oštěp se zprávama… „Kde se to tu vzalo?“, je často ironická poznámka. Trochu invence by nezaškodilo.

Na trest pro příští díl se evidentně musej sejít ve štábních kruhu rodinném, aby podebatovali, jakej by byl nejlepší pro míření hry nějakym jejich směrem (už poněkolikátý se odkládá na dny příští), a ta Ondřejova „nestrannost“ už je taky cejtit i po čuchu…

219
Lady XL
Reagovat

@VojtaP: Je mi jasné, že lecos musí dotočit…, ale nikdo se ani předtím nezmínil, že by hledal někdo imunitu… Prostě mi to „nacházení“ připadá podezřelé už od Ziny…

Přidat komentář