Panáček v reality show

Robinsonův Ostrov: epizody 3 a 4

23. Leden 2017 | napsal(a): | reality show: Robinsonův ostrov

robinson2

Minulý týden nám televize Nova představila vlastní verzi tropické reality show Survivor pod názvem Robinsonův Ostrov. Hra začala téměř hned po „ztroskotání“ obou kmenů na svých plážích, postupně se formují aliance a aplikují různé strategie. Podle upoutávky se můžeme již v pondělí večer těšit na vyhrocenou situaci mezi ženami v kmeni Tabon a vytrvalostní soutěž o odměnu. Kromě toho zjistíme, jak vážné následky mělo zranění Niky při poslední soutěži o imunitu a zda to ohrozí její pobyt na Ostrově. Ve středu nás opět čeká soutěž o imunitu a kmenová rada. Kdo bude o něco blíže výhře 2,5 milionu korun a titulu prvního českého Robinsona?

Rekapitulace předchozích dílů

Jako první odcestovaly do svých táborů Barča (Callao) a Iveta (Tabon), které své kmeny označily za nejslabší. Obě dostaly mapu ostrova instrukce k zásobám. Iveta se rozhodla všechny zásoby schovat pro sebe, ze strategických důvodů samozřejmě. S kmenem se podělila jen o půlku mapy. Barča si nechala mapu celou, o jídlo se však s kmenem podělila.

V soutěži o odměnu se hrálo o základní element, oheň v podobě křesadla. Opět na scénu přišly „označené“ ženy, které měly za úkol ze svých kmenů vybrat nejlepšího plavce, nejsilnějšího, nejobratnějšího a nejchytřejšího. Šťastnější ruku při výběru měla však Iveta, odměnu vyhrál Tabon a druhý den již vařili polévku ze všeho, co v táboře měli, včetně krysy.

Utvářely se první aliance a strategie. V obou kmenech se rýsují spíše pánské aliance s plánem vyházet všechny ženy. V Callao se Radovan hned z počátku snažil získat na svou stranu pobožnou Lucku, aby mu a ostatním pánům pomohla vyházet ženy. Podobné plány v Tabonu kul Bidlo, který si do aliance vybral Katie. Neúprosné podmínky si však na Katie vybraly svou daň. Katie smutnící po domově a stranící se ostatních neudělala na své soukmenovce příliš velký dojem. Katie na život v kmeni rezignovala a jistá svou pozicí se raději válela na pláži.

V soutěži o imunitu šlo o mušku. Oba kmeny nejdříve museli ke katapultu přepravit obří schodiště naplněné municí. Poté museli sestřelit dva terče. Nejlepší mušku však měl David z kmene Callao, který rychle po sobě sestřelil oba terče a vyhrál pro svůj tým imunitu.

https://www.facebook.com/robinsonuvostrovoficialni/videos/1499869226800108/

Některým členům kmene Tabon ihned po soutěži začalo vrtat hlavou, kde vzal druhý kmen rýži. Zpět v táboře pak Petra při uklízení našla zašitou mouku, Ivetě nezbylo nic jiného než s Petrou, pro kterou nechová silné sympatie, uzavřít spojenectví a zahrnout ji do své zvláštní strategie s uschovaným jídlem.

Na kmenové radě se pak rozhodovalo, kdo je pro kmen větší přítěž. Bidlo označil Petru, ostatní však měli jiný názor a označili za nejslabší Katie. V poměru 6:3 tak pohasla pochodeň Katie.

Upoutávka na 3. díl

https://www.facebook.com/robinsonuvostrovoficialni/videos/1498872176899813/

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

Robinsonův ostrov

Diskuze k článku

Počet komentářů: 48
1
limbora
Reagovat

VojtaP, opravdu ve čtvrtek kmenová rada? Nechci být půlnoční kovboj, ale bude zřejmě opět ve středu:-). A než se další teoretičtí Robinsoni přidají do diskuse, za sebe prohlašuji, že nikdy jsem v žádné reality šou neslyšela zábavnější i dojemnější a upřímnější monolog, než ten včerejší Petry. V závěru. Napsat na pergamen i „do usb“, zašpuntovat do láhve a hodit do moře pro příští civilizaci.

2
Hooper
Reagovat

Takže to opravdu vypadá, že pondělní díl bude věnovaný soutěži o odměnu, zatímco středeční bude důležitější – soutěž o imunitu, intriky před ní a kmenová rada.
A jen se potvrzuje, co jsem si myslel – Kachna s Omalovánkou jsou v kmeni do počtu. Plejmejt by měla do budoucna zapracovat na svých hereckých schopnostech. A vypadá to, že maskérka pornohereček šla do soutěže již zraněná, hm…

3
Lady XL
Reagovat

@limbora: Ano ten monolog byl až dojemný, ale připomínal mi holčičku ze základky. K tomu ještě přispívá barva jejího hlasu. Jo a ať žije BIBLO :-D :-D. Hádka s trafikantkou byla taky výživná – prostě blbější s blbým…. V druhém kmeni jim bude zdatně sekundovat maturantka. A výrok Ivety-trafikantky po soutěži „vím, že nejsem ve hře moc platná, ale o to víc jsem platná v táboře“, to fakt taky stojí za vytesání do kamene :-D.
Na Cool Prima začali dávat origoš Survivor. Tam je bezva týpek, šílený fanda Survivor, který zná a má nakoukány všechny předchozí díly, zná je nazpaměť včetně všech strategií Ozzyho a Couche….
Jo a moderátor opět o něco lepší během soutěží.

Reagovat

Petra klame tělem, hloupá je pořád stejně jako v NM, lítostivé monology, ale zároveň byla pěkně zákeřná a mstivá, pokud se jí někdo znelíbil. Ani nepotřebuje důvod, ona si ho vykonstruuje v té prázdné hlavě sama a nejede přes to vlak.

5
dejna
Reagovat

@Lady XL: dík za odkaz, aspoň budu moci srovnávat.
Dík Ajdě za rekap.
Petra mě opět pobavila, Iveta mi začíná lézt na nervy…nemůžu pochopit, že zahrabe jídlo a pak nenajde (olej měl být vedle mouky, ne?) – už za to by měla letět.
A zdá se mi, nebo při této soutěži neměli Slováci možnost odstoupit ze hry, mohli pouze předat druhému pytel?
Není někde seznam soutěžících a jejich přezdívek?
Zatím mi ty díly nějak splývají, moc si z nich nepamatuji, asi budu muset zkouknout znovu – už i pro porovnání s originálem. :)

6
Prochor
Reagovat

Petra opět nezklamala. Nechápu, proč na ostrově někoho vytáčí, když mně ty její hlášky baví. Kdybych s ní byl na ostrově, tak bych jí ještě provokoval k hlubokomyslným úvahám:-) Rozhodně bych jí pomáhal ze všech sil, aby nevypadla ze soutěže.

7
Prochor
Reagovat

@dejna: Samozřejmě, že při obíhačce v moři se nesmí závaží odhodit ale jen předat parťákovi v družstvu.

8
dejna
Reagovat

@Prochor: fajn, ale Slováci ho předali a pokračovali v běhu, ne?..ale tady jim povolili odstoupení. :/

9
Lady XL
Reagovat

@dejna: v prvním článku je na začátku přehled soutěžících.
Taky jsem zapomněla poděkovat Ajdě za rekap!!! Díky.
Já bych s Petrou asi nevydržela právě proto, že vidím, jak si umí pěkně rýpnout a hádat se kvůli blbosti. Pak se pokorně omlouvá stylem – já blbá blondýnečka. Samozřejmě jako divák za sklem mne chvílemi baví její hlášky, nechci aby hned vypadla. Ale pokud dojde až do sloučení, tak se picnu :-).
Iveta a zapomenuté jídlo – celé to prokaučovala. Jednak dala to jídlo na několik míst a poměrně blízko tábora a ještě pak zapomene, kam to dala. A pro mne není jídlo tím, s čím by se mělo takhle kšeftovat. Ještě jim nevydala rýži, tak aby jí mezitím nezplesnivěla. Pamatuji se, že v jednom Survivorovi nemohli dlouho najít schovanou rýži v sudu a když ji konečně našli, tak byla komplet plesnivá.

10
Ajda
Reagovat

@dejna: Ne, ne, rekap je dílem Vojty. Já vám jen nahodila první článek, aby bylo kde diskutovat, víc časově nezvládnu a věřila jsem, že se toho někdo ujme.

11
dejna
Reagovat

@Lady XL: jde mi o přezdívky, které používají a v kterých se moc neorientuji. Biblo je Bidlo?

Velká omluva Vojtovi a dík za rekap jemu. :))

Omrkla jsem S11…ach, Ozzy! :D

12
VojtaP
Reagovat

@limbora: sorry, samozřejmě, že kmenovka bývá ve středu. To je tak, když u psaní člověk přemýšlí taky nad jinými věcmi,

@dejna: není zač, dělám co můžu, snažil jsem se alespoň shrnout to nejdůležitější. Kéž by na to bylo více času.

13
Nicko
Reagovat

Tento díl byl celkem snesitelný. Jen mi vadi, ze vetsina scen je natočená po nahnání všech na místo…

Jak se prosim na stazeni jmenuje ten Survivor co davaji na Prime?

14
dejna
Reagovat

Do třetice (dávala jsem i odkazy, tady nic):
Kdo přežije: Jižní Pacifik
Dá se dívat i v archívu: iPrima….prima cool…pořady a seriály

15
Nicko
Reagovat

@dejna: Děkuji!

16
Hooper
Reagovat

@Nicko: Ano, smál jsem se nemálo, když jsem viděl výpověď (asi Báry) na kameru a v pozadí členové kmene hezky v kroužku.

17
Nicko
Reagovat

@Hooper: Horší je, že oni tak točí všechno a nevídíme žádné (nebo naprosté minimum) samostatných intrik, činností a skupinkování… pořád je to příliš na povel a jak odjedem, začněte si hrát.

18
Hooper
Reagovat

Za dnešek spokojenost s tím, kdo vypadl.

19
Monika
Reagovat

Ja bych vyhodila Radovana, je to presne typek jakeho nemuzu ani cejtit. A nedokazu si predstavit byt s nim 24 hodin denne na ostrove, clovek tam ma stresy z hladu a k tomu jeste tenhle blb, toho bych se snazila zbavit jako prvniho Namachrovanej typek, co by strasne rad byl vudce, ke kteremu budou vsichni vzhlizet a poslouchat ho, z ktereho budou mit respekt, vsechno zna, vsude byl. No a v realu hloupej clovek, ma blbe kecy a i v soutezich je slabej.

20
limbora
Reagovat

@Monika: Já pořád čekám, že se Radovan projeví jako zkušený voják – zatím nic. Ale možná bude vtipnej, jen to zatím kamery nezachytily.
Ale postupně se stává mým fanouškem, jak už jsem minule naznačila, Petra – vynálezkyně. S tou pastí na myši si říká o Nobelovku, jen ještě nevím, v jaké oblasti. Jen ať jí ale Robinsoni nepodceňují.

21
Prochor
Reagovat

Mně osobně naštvalo, jak Petra říká na kameru “ Já už jsem si zvykla..“. Evidentně odpovídá na otázku jestli jí nevadí, že si z ní ostatní dělají srandu. Proboha!!! Proč takhle zásadně štáb zasahuje do děje? Chová se jako slon v porcelánu. Všichni včetně režiséra by měli jít povinně na stáž k americké CBS, aby se naučili, jak se má tahle RS dělat. Zatím nám z toho vychází podobný paskvil, jako Slovákům. Teď ještě čekám, kdy začne štáb třeba Radovanovi naznačovat, aby se jako šéf mírnil a můžou to rovnou zabalit. To ani nemluvím o moderátorovi, který působí ve srovnání s Jeffem Probstem jako robot na klíček.

22
Lady XL
Reagovat

Když tak Petru vidím v těch titěrných „plavkách“, jak stojí při soutěži na startu, tak si vždy poklepu na čelo :-). Je jasné, že se přišla zviditelnit, ale do takové divočiny s tímto? Úsměvné bylo, jak ji zrazovali od chůze do džungle i z důvodu jejího oblečení. Prostě chvílemi jak malá holka mdlého rozumu, která pak najednou překvapí – viz soutěž, kdy ji pochválili za to, že ji napadlo vlézt do bunkru a vyhazovat kokosy ven ostatním (což by tedy ale na druhou stranu mělo napadnout většinu, když tam měli malý otvor. Zrovna tak mohli nosit kokosy 1-2 lidem, kteří by je házeli do koše. Prostě udělat takovou štafetu. Díl mi přišel chvílemi dost hluchý, je to tím rozdělením na 2 části…
Jo a lezení do tašek a osobních věcí se mi taky příčí a vypadá to, že většině tam taky.

23
lee
Reagovat

@Hooper: pochopila jsem to tak, že Nika si tu první nohu zranila při hře (nevím, jestli o odměnu nebo imunitu), kdy ji na nohu navalili nějakou kládu nebo něco takovýho ostatní z jejího kmene. Takže na ostrov přijela zdravá.

24
Lady XL
Reagovat

@lee: Já k tomu ještě pochopila, že s tou původně zraněnou (zavalenou) nohou mohla chodit, ale při cestě zpět do tábora, kdy tu nohu odlehčovala, tak uklouzla, či prostě špatně šlápla a tu druhou nohu si poranila (asi výron). Ale divím se, že jí dovolili na ostrově zůstat, když se nemůže zúčastnit soutěže. Jedna věc by byla, kdyby ji sám její kmen umožnil, aby nesoutěžila, ale že se jí průvodce sám zeptá, zda chce, či může soutěžit??? V originále by musela pryč! Většinou i v případě, že musí na ošetření mimo ostrov, tak byli soutěžící vyřazeni!! Zajímalo by mne,kdyby kmen prohrál, zda by ji někdo navrhl na vyřazení… Asi ne, zatím tam ještě dost hrají na sympatický/nesympatický…

25
dejna
Reagovat

Tak konečně nabrala soutěž nějaké grády! Možná by to vypadalo ještě líp, kdyby Nova vysílala oba díly jako jeden.
Taktika Ivety se jeví čím dál víc jako pitomost – schovat jídlo, zapomenout, kde co je, po Petřině objevu to sice řekne, ale jen dvěma (přitom Marek je kamarád Zdeňka, před kterým mlčí), pak dělá z ostatních blbce, když vyhodí plechovky na pláž…nedivím se Zdeňkovi, že šel do jejích věcí, podezíral ji už déle…a teď i nabuzený tím „neukradneš – nemáš“(že by štáb tímto rozjížděl hru?).
Vzniká dobrý uzel – ukřivděná Iveta a její ochránce Bazi, Zdeněk, který se svěří Markovi, aniž by věděl, že ten už dávno ví…jsem zvědavá, jestli se hra rozvine v duchu survivorů, nebo jestli spravedliví utlučou Zdeňka čepicemi. :D
Petra zase perlila – mušle ji chtěla říznout, i medúza coby uplavaný silikon mě pobavila.
Kmenovka taky dobrá, i moderátor fajn, nebo jsem si už zvykla.

26
dejna
Reagovat

Jo a ještě Petřina pastička na krysy a Katčiny pavoučí vajíčka v banánech! :D
Zapomněla jsem na Callao – tam se konečně ujal iniciativy David, Martin je v obou aliancích – to bude taky zajímavé… jestli to ustojí.

27
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Pokud si vzpomínám, tak do cizího báglu vlezla v americké verzi snad jen Jerry Manthey „Požíračka chlapů“ v Kdo přežije Austrálie. A byla to jedna z věcí, která z ní udělala největší záporňačku mezi ženami.

28
ales winner emma
Reagovat

aktuálně nova od soboty 18 ůnora od 20.20 uvede nový hudební pořad Chart Show s liborem boučkem celkem je natočeno 18 dílů a další se budou prý natáčet v případě sledovanosti přitom pokud si pamatuji už to jednou nova vysílalav roce 2014 ale žádný ůspěch to nemělo každopádně by Chart Show měla vyplnit sobotní prime-time až do poloviny června

29
Lady XL
Reagovat

@Prochor: Vím, že to v Survivoru taky bylo. Ale nějak si matně vzpomínám na 2 holky, které to udělaly. Možná byla jedna z nich Jerry. A nevzal náhodou někomu něco z báglu? Mám dojem, že někoho šacovali kvůli podezření, že má s sebou jídlo (sušené maso). Ale nejsem si tím tak jistá a jména si tak nepamatuji… @dejna: taky mi přišlo zajímavé to téma „neukradneš….“, jen jestli tím ale štáb cíleně Zdeňka nepopíchl (prostě mu domluvil)… Bude to zajímavé, až se konfrontují – „zloděj“ vůči „zloději“. I když se mi nelíbí, co dělá Iveta s jídlem, tak měla ale právo si mapu nechat. A koneckonců to jídlo dává postupně ostatním, nenechává si ho. A myslím, že Zdeňkovi trochu dochází, co udělal, když uvažuje, že mapu dá tajně Petře a ona ji předá všem. Jo tohle je momentálně slušná zápletka. Je tam občas dost absurdností, takové panoptikum. Občas mám husinu z té náboženské fanatičky. Nic proti věřícím! Ale děsí mne s jakou „naléhavostí“ se modlí…., přijde mi při tom modlení jak šílenec, bez urážky.

30
Lady XL
Reagovat

Ty banány mne tedy děsily…, co to v tom bylo? Fakt to jsou semena? Nevíte někdo? A četli jste rozhovor s moderátorem o tom, jak měli v sobě larvy a záněty od pouštních blech? A jak se všichni už po týdnu měnili povahově k nepoznání….

31
dejna
Reagovat

@Lady XL: to jsou divoké banány, které se těmi semínky rozmnožují. To vyšlechtěné, co k nám vozí, prakticky nemá semena = není schopno se samo rozmnožovat.
Jenže to, že dá mapu Petře, zaznělo na kameru z druhé ruky..on sám na kameru řekl, že se pokusí Ivetu nějak přimět, aby řekla pravdu.
Jinak mi připadá, že se celá potravinová kauza stala pro Ivetu spíše přítěží – jako by ji její spojenci v tom nechali samu, ať si poradí, jak to jídlo dostat na světlo boží.
Je možné, že Petra vyrazí s rýčem na kořínky a najde olej…přála bych jí to. :))

32
dejna
Reagovat

@Lady XL: a všimla sis, jak ta Lucka pěkně křesťansky obhájila to „neukradneš – nemáš“? :D

33
dejna
Reagovat

@Prochor: fakt si myslím, že by k tomu nedošlo, kdyby se najednou neobjevila v přístřešku mouka a kdyby nepřistály v písku ty konzervy. Marek se smál, jací to jsou naivové…je zajímavé, že se nikdo nedokázal Ivety nahlas zeptat, jestli o tom něco neví…museli přece vidět, že není mezi nimi. Jen Zdeněk jednal – blbě, ale jednal. Tím ho neobhajuji, já bych nejspíš jednala jinak…ale jsem ráda, že se hra trochu rozjela.

34
Nicko
Reagovat

Ten blondáček bude pěkně vyčuranej.

35
Ajda
Reagovat

Banány byly od pohledu hodně nechutné.

Žluté banány jsou mutantní kmen, kultivar, který byl vyšlechtěn ze dvou divokých odrůd s černými peckami. Původní banány byly červené a zelené.

36
limbora
Reagovat

@Nicko: … ale i vtipnej. To on snad poznamenal, když se Petra se srdcem na dlani :-)) nabídla, že se podívá, zda některé rostliny nemají kořínky (asi myslela jedlé…) – že všechny rostliny mají kořínky-:) Myslím, že Marek je mimořádně silný hráč.
Včerejšek mne hodně bavil a jsem ráda, že ačkoli jde o miliony a pomalu začíná jít i o přežití, není nouze o vtipné momenty a hlášky. V tomto docela spoléhám na Martina a na Petru, u které pořád ale nevím, zda je to jistý druh geniality (nebijte mne), nebo ta horší varianta….

37
Pattrick
Reagovat

Kmenovka byla fakt super, napínavá, dokud neukázali ten ten hlas, který byl rozhodující.. to mají jako na kmenovku jiného střihače, který to prostě nějak prostříhá a čus a pak tam ukážou rozhodující hlas, že dal Báru.. jinak to mohlo mít fakt grády.. achjo.. jinak vcelku pohoda díl.

38
Jeffík
Reagovat

No souhlasím se všemi, vůbec se to Nově nepovedlo, zlatý Trosečník na Primě (točil se před 12 lety!!!). Moderátor naučím-se-slovo-od-slova-a-odrecituju je snad to nejhorší, co jsem kdy viděl. V noci se opět nenatáčí (to bylo i na Primě). Soutěže chaoticky sestříhané, že nikdo nic neví a napětí je 0. Nějaká návaznost na taktiku, vývoj, nic s tím se vůbec nehraje. Soutěžící mají nakoukány Survivor US, ale ta snaha o to dělat taktiku je tak nepřirozená, že se každý fanoušek spíš směje. Sledovanost ještě horší než u Trosečníka. Nějaké kulturní návaznosti na Filipíny neexistují. Název ostrov znamená, že se vnitrozemský sérky těžko dočkáme (ostatně, nebude už žádná podle sledovanosti). Rozdělení dílů na soutěže o odměnu a imunitu fail fail fail. Plusem oproti Trosečníkovi jsou jen soutěžící (i když Iveta a Ingrid Golasová forever :D), je tam poměrně dost zajímavých lidí, asi hlavně dvojka trafikantka vs. ta playmate. Pak Radovan, ti mladí taktici (i když je to pořád nepřirozený). Fakt nemám rád Davida, takový ten rádoby všeználek, ale přitom suchar a nudnej patron. Zkrátka na takovou show ještě nemáme. Já osobně sledování vzdávám, ale na finále se podívám. Snad vyhraje trafikantka :D

39
Nicko
Reagovat

@Jeffík: S tím vcelku souhlasím. To ze netoci v noci a i pres den tak, ze je nazenou do hloučku a prask, uplně nuluje jakoukoliv uveritelnost.

Rozdělení na dva díly je uplne ok, aspon tak mame sanci videt o neco vic než by bylo vystrizeno jen v jednom dílu. nemusi to být vždycky akce.

Opravdu je sledovanost tak mizerna? Castecne jim to preju a castecne me to mrzi, že další pokusy nebudou.

David bude minimálně podobojí :D Divim se, že se stemito informacemi netasi u ostatnich na prvni dobrou :D

40
Hooper
Reagovat

@Nicko: Sledovanost je kolem čísla 700 000. To není kdovíjaký propadák. Nevím, kde Jeffík vzal, že je nižší než u Trosečníka. Srovnání sledovanosti by mě zajímalo, ale těžko říct, jak ji 10 let zpátky dohledat.

41
cathy
Reagovat

Myslím, že do báglu ještě vlezly nějaké holce jiní 2 hráči v některém z afrických Survivorů, protože si mysleli, že tam má schovanou imunitu (a měla ;-) )

42
cathy
Reagovat

Gabon to byl a prohledávaly bágl Sugar, která se bez imunity dostala až do finále!

43
velmi občasný návštěvník
Reagovat

@Prochor:

> Proč takhle zásadně štáb zasahuje do děje? Chová se jako slon v porcelánu. Všichni včetně režiséra by měli jít povinně na stáž k americké CBS, aby se naučili, jak se má tahle RS dělat.

Hm… Tak na Survivor jsem se přestal dívat po kdovíjaký sezóně kdysi dávno, protože manipulace (na soutěžící, a ještě hůř na diváky) od štábu i od moderátora (kterej si to vlastně už prakticky přivlastnil) dosáhly vrcholu. To je už dávno jenom parodie na RS (ne, že by to tak nebylo v každý druhý RS…, zvlášť v těch bez online kamer, a u těch je aspoň trochu možno zachytit autenticitu). A to mě nudí…

44
Ananas
Reagovat

@Hooper:
I kdybychom sledovanost Trosečníka našli, bylo by to srovnávání nesrovnatelného. Celkově je dnes sledovanost o hodně nižší, než bývala před deseti lety.

45
Nicko
Reagovat

@velmi občasný návštěvník: ANo, presne z toho duvodu uz nesleduji ani original (mam jen dobre vzpominky na starsi rady). Uz jen to, že je v jednom dilunekolik dni jim strasne ulehcuje praci s manipulaci. proto budme radi za alespon dva dily, ktere ukazi prece jen vic a ne jen dlouhe minuty presouvani na souteze a mezitim par prostrihu za nekolika dnu.

V robinsonove ostrove je podeziram , ze uz od pocatku navedli trfikantku na ta mista a poradili ji to zahrabavani… a pak to jde dal i u ostatnich. Aby byla proste ta sranda :(

46
Theresa_feat Vladko
Reagovat

@dejna:

Ano. Rika to tak silikonka.

47
fx
Reagovat

Ještě co se týče toho, že by se měli učit od CBS… Americká verze je zmanipulovaná od začátku do konce úplně do extrému. Nejen, že spoustu intrik točí několikrát, aby měli dobrý záběr, někdy musí znovu zahrát i hádku (mluvila o tom kdysi v rozhovoru Amanda Kimmel), štáb jim říká, co si o nich myslí ostatní a tlačí je do hlasování pro určitého hráče, který není zajímavý pro TV… Atd. Česká verze je podle mě proti tomu pořád dost pohoda :D

Jinak pořad super, podle mě to Nova zmákla na výbornou. Chybky se najdou, ale s leta starým trosečníkem se to vůbec nedá srovnat. Tam prakticky nikdo nehrál, Vašut byl ještě horší moderátor a o vítězi rozhodovali diváci… Nebe a dudy, tohle srovnávat ;-)

48
Nicko
Reagovat

@fx: V tomto kontextu to vyzní pro Novu velmi dobře. Pořád ale jsou technicky o kus dal za slováky.

Americke RS uz nesleduji par let. Zacalo to vlastne Survivorem, který se staval tim, cim je. Oblibeny Rmsay taky casem vyplynul tak, ze je to vsechno od A do Z naplanovane a vlastne tomu vsemu napomohli spatni „herci“, ze to ani akcni strih a kamera nezachranila. Skoda, ale jinak to asi nejde.

Kdo vi, co vsechno bylo (mimo to jasne) zmanipulovano uz u prvních Vyvolených :D

Přidat komentář