Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Výběr písní 3. finále Superstar 2015: československé hity (video)

13. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

superstar-2015-3-finale

Pátek a to znamená, že výběr písní pro 3. finále Superstar 2015, které se ponese v duchu československých hitů, je již odhalen. A bude se zpívat nejen singl, ale i ve dvojicích. Co myslíte, překoná někdo duet Cosa Della Vita Gábiny Gunčíkové s Lukášem Adamcem? Uvidíme již v neděli ve 20:20 na TV Nova a Markíza.

Veronika Danišová

zazpívá: Miroslav Žbirka – Atlantida

Největší Žbirkův hit už jsme v SuperStar mohli slyšet dvakrát, poprvé od Vierky Berkyové v SHS3 a podruhé od Gábiny Gunčíkové v ČSS2. Veronika už v minulých kolech dokázala, že je všestrannou zpěvačkou, která nemá problém zazpívat cokoliv. U této písně je však velmi důležitá atmosféra, kterou do ní Žbirka v originále dodává, a tou si u Veroniky úplně jistý nejsem. Podle mě by Veronice líp sedla verze Báry Basikové ze Souboje hitů.

Sabina Slepčíková

zazpívá: Monika Absolonová – Teď královnou jsem já

Očekávám katastrofu. Tato tisíckrát obehraná muzikálová árie je posazena v refrénech hodně vysoko, kde Sabinin hlas zní hodně úzce a nepříjemně. Navíc pokud bude tak falešná jako minule, v této kantiléně to vynikne ještě víc. Obávám se, že tohle prostě dobře dopadnout nemůže.

Emma Drobná

zazpívá: Jana Kirschner – Pokoj v duši

Další skvělý výběr pro Emmu, ve kterém může opět výtečně prodat svou největší devizu – barvu hlasu. Sice je tato píseň dost jednoduchá a taky dost provařená, takže je těžké na ní předvést něco nového, ale Emma už několikrát dokázala, že dokáže z minima vytěžit maximum. Pokud do toho Emma dá aspoň takové emoce jako v minulé řadě Kristína Debnárová, tak bezpochyby zazáří.

Dalibor Slepčík

zazpívá: Michal David – Pár přátel stačí mít

Myslím, že si můžeme udělat obrázek o vkusu pana Slepčíka seniora, který se minule přiznal, že songy pro své ratolesti vybírá on sám. Tato píseň naštěstí patří k tomu menšímu zlu z repertoáru krále českých kýčařů a kolotočářů, přičemž Daliborovi hlasově sedne rozhodně líp než minulý týden Matuška. Touchdown sice neočekávám, ale povedený výkon by to být mohl.

Pavol Kovaliček

zazpívá: Michal Dočolomanský – Zbohom buď, lipová lyžka

Sympatický a v rámci zpěváckých soutěží neotřelý výběr, už za to má Pavol plus. Nejznámější píseň z muzikálu kultovního Na skle malované je pro Slováky téměř posvátná a Michal Dočolomanský je absolutní ikona, takže pokud ji Paľo nezkazí (což by vzhledem ke svému folkloristickému zaměření neměl), tak u nich hodně zaboduje. Pro Čechy sice tato píseň až tak známá není (možná s výjimkou starší generace), ale brnkání na folklórní strunu se vždycky vyplatí. Cítím ve vzduchu touchdown.

Štěpán Urban

zazpívá: Lucie – Chci zas v tobě spát

Obrovský risk. Tato píseň je v rámci našich zpěváckých soutěží vyloženě prokletá, protože téměř každý, kdo ji zpíval, na ni vypadl (Ivan Štroffek, David Spilka, Petr Ševčík, Daniel Mrózek). Navíc se mi ta píseň pro Štěpána ani příliš nehodí, jelikož její refrén je vyloženě monumentální a Štěpán dosud zpíval spíše komorněji. Tento výběr je z celého večera nejneodhadnutelnější a Štěpán se může jak vysekat, tak příjemně překvapit.

Duety

Dalibor Slepčík & Veronika Danišová: Zvonky štěstí

Myslím, že nejsem sám, koho napadlo, že Dalibor by měl zpívat Darinku a Veronika Gotta. Ale vzhledem k tomu, že to bude nejspíš opačně, tak by tento duet mohl působit poněkud bizarně. Dá se však předpokládat, že Veronika s Daliborem budou vyrovnanější než Nikoleta Balogová a David Danočko, kteří tuto notoricky známou píseň zpívali v divadle ČSS1 a kde ženská polovička drtivě převálcovala tu pánskou (i když si myslím, že tady bude mít navrch taky Veronika).

Štěpán Urban & Emma Drobná: Cudzinka v tvojej zemi

Z duetů rozhodně nejlepší volba. Tato píseň je současný gigahit, který se na nás valí z rádií dnes a denně, ovšem je to vyloženě chytlavá záležitost, která navíc v té převaze balad bude vyloženě osvěžující. Stačí jen, aby Štěpán i Emma výrazově adekvátně ztvárnili text písně a mají napůl vyhráno.

Pavol Kovaliček & Sabina Slepčíková: Čo bolí to prebolí

Další dost nejistý výběr. Meky v originále zpívá téměř výhradněve střední poloze, ve které je Paľo dost nejistý. Sabině by part Marthy oproti tomu docela sednout mohl. Celkově se však obávám, že toto vystoupení bude mít podobu rychlíku Košičanu, který kolem prosviští, aniž by zanechal výraznější dojem.

Jako exkluzivní hosté navíc vystoupí známá slovenská kapela IMT Smile se svým starším hitem Niekto jako král a také první federální SuperStar Martin Chodúr s písní Žít od Karla Gotta, kterou věnuje nemocnému mistrovi. Jak se finální šestka popasuje s domácími hity a kdo nás jako třetí v pořadí opustí, to se dozvíme už zítra večer.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 225
1
J
Reagovat

Neviem, kedy to FUNRADIO CUDZINKU davalo, ale asi som ho vtedy nemala naladene. A z EXPRESSu by mi oni sami mohli dat avizo, kedy to pustali. Hlavne, ze otrepany RIXTON ME AND MY BROKEN HEART minule na mna vyrevuval aj v COOP JEDNOTE z Expressu. Ked ho KIERA v XF spievala, riadne som si vypla zvuk, uz tak velmi som alergicka na tu pesnicku. Ja sa asi o tych svojich 2 chalanov budem riadne bat. Lebo u Pala mam tusenie, ze to budu davat v tej rockovej verzii (nakolko aj Vlado mal v papieroch nazov ZBOHOM BUD), co Slovakov zvyknutych na Doca moze nastvat a Stepan no neviem neviem ako toho prekliateho Kollera da. Toho Kollera je spievat asi za trest.

2
Mila2
Reagovat

dolores: myslís tuhle verzi? https://www.youtube.com/watch?v=HVkheAtrKeo

3
Mila2
Reagovat

oprava, mělo to být ne dolores, ale J

4
J
Reagovat

@Mila2: Tuto verziu.
https://www.youtube.com/watch?v=ToFjeGWyvvE&feature=youtu.be

Ved to, ludia na Slovensku ocakavaju klasicku muzikalovu verziu a kedze je to SS tak urcite nabeton zaznie tato rockova. A kludne moze ist v zabudnuti aj 2 alebo 3 a navyse ho este doriadia oblecenim. Ked mi toto MARKIZA urobi, tak si ju riadne odladim, aby ma nikdy nelakalo si ju zapnut, ak Pala po tejto hroze Slovensko odpise.

5
ales-winner emma
Reagovat

emma super výběr zbytek průměr a slepčíkovci katastrofa

6
Prochor
Reagovat

Kursy FORTUNY na celkového vítěze včera večer:

1) 2,0 Dalibor
2) 2,5 Emma
3) 3,6 Sabina
4)5) 10 Veronika, Štefan
6) 15 Pavel

7
Prochor
Reagovat

Pardon – Štěpán (ne Štefan).

8
Winnie
Reagovat

Moment, není náhodou Štěpán Slovák? Že bude zpívat xindla… Nějak nevnímám kdo je Čech a kdo Slovák, proto se tak blbě ptám :o)))

Reagovat

@Winnie: Štěpán je Čech a proto zpívá český part v tomto duetu :-))

10
Laikka
Reagovat

Slepčíci… No v zemi kde Michala Davida milujou má jeden písničku od něj a ona zase písničku co složil… Ne pro mě ne :) Těším se na Emu a Štěpana, zvlášť i dohromady. Přiznám se že songy pro Pala a Veroniku neznám, ale doufám, že to zvládnou. Duet Sabiny a Pala by nemusel dopadnout špatně taky.

11
Mila2
Reagovat

Laikka: v zemi, kde Michala Davida milujou… to myslíš vážně????

12
Katynka
Reagovat

Bože, to je zas výběr, jak prdel, fakt. Tolik máme krásných písniček a kvůli tomu mladšímu publiku bych vybírala buď opravdové fláky a nebo ty současné a toto je zas jak někde za trest. Jediné Pokoj v duši bude lahoda a od Kollera, jinak katastrofa.
Někdy mi příjde, že to těm soutěžícím dávají za trest. A Slepčíková dostat muzikálovou písničku, kde jí zas budou dávat za vinu, že nemá emoce, fakt paráda, už to slyším.
Nejlepší bude Emma a na tu se fakt těším. Ta holka má neskutečný potenciál za poslední dvě řady, kéž by se jí podařilo to, co Gabče Gunčíkové.

13
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Bohužel je to tak….. ty vyprodaný arény po celé ČR a tisíce dospělých (!!!) lidí kvičících „Céčka! Sbírá céčka!“……

14
Monika
Reagovat

@ales-winner emma: Jo to bude super, az Sabina v nedeli vypadne, hura, to bude Dalibor jeste silnejsi, super strategie, to mi vyhovuje. nic jineho si nepreju vic, nez aby vyletela v nedeli sabina. Vidis, aspon jednou se shodneme.

15
maria
Reagovat

myslim, ze ta Cizinka bude tačdaun ci ako to pisete :) Emke pojasenej na telo a Stepan, taky rezervovany, jej bude dobre sekundovat, myslim, ze aj slovencina nebude problem, toto sa mi fakt paci, ostatne prieser, o Veroniku sa bojim, radsej by som jej dala polnych vtakov alebo Ako obrazok, Pali ma „ludovku“, to som fakt necakala, ze toto, ale ako uz bolo pisane, snad to ma v repertoari a bude si isty, kroje, valasky a preskacky cez vatru by som radsej vynechala, „Pokoj v dusi“ pokojne prepnem, nemam rada tu skladbu

16
maria
Reagovat

@Katynka: ma pravdu, tolko lepsich veci by sa naslo, sucasnych napr. Durica, IMT, Hex, Smatanova, Knechtova, hovorim za nasu scenu,, bude alebo resp. byvalo kolo aj „moja najoblubenejsia piesen“, je tuto sezonu v plane?

17
Katynka
Reagovat

@maria:
Děkuju, i u nás si myslím, že je plno dobrých písniček ze současné doby. A to kolo – moje nejoblíbenější píseň – to by mohli dát.

18
maria
Reagovat

@maria: uz som popletena :) Stepan asi bude cesky part a v Mirke uplne pocujem Emmu

19
Ája
Reagovat

Nojo, to by nebyla superstar (případně jiná talentová soutěž), aby tam nezaznělo něco od samozvaného krále kýčařů Davida

20
Laikka
Reagovat

@Mila2: Bohužel ano. Já mezi ně nepatřím, ale když měl koncert a jako hosta D.J.Boba, byli tam známí, tak to bylo plný… Mají ho rádi děti i spousta dospělých… Tady na pánáčkovi nejsme zrovna vypovídající vzorek :)

21
Ter.
Reagovat

Doufám, že Slepčík bude v duetu zpívat part Darinky, stejně vždycky zní jak holka.

22
Prácheňský
Reagovat

@Ter.: Produkce s tím počítá-už mu vybírají sukénku, hrudníček se decentně vyplní a už může vali Vyznanie :)))

23
Ája
Reagovat

a vůbec, já bych udělala kolo písniček z pohádek, když už je tam ten Slepčík :-D

24
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Bylo by fajn, kdyby Slepčici postihl syndrom dvojitého průšvihu, jako minule Barboru… :) Minule byla nejhorší a Královnu nedá ani podprůměrně…..nicméně, když čteš na netu od našich snědších spoluobčanů, jak ten Dalík dal toho Matušku senzačně a jak je porota a hlavně Marta hnusná rasystka, že si dovolila kritizovat Sabinu, tak nevěřím, že vypadne.

25
Jana
Reagovat

Ja jsem rada jen za tu cizinku, jinak vyber nic moc, hlavne ty dva dalsi duety, to fakt nemame neco novyho peknyho? Treba A co bylo dal od Jelena a J.Kirschner nebo Vloupam se od Radecka s M.Cirovou. Fakt nechapu vykopavku typu zvonku stesti.

26
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: S tim pocitam, ze ta kralovna bude jen o chlup mensi prusvih nez minule, no ja si myslim, ze to je takovej planej poplach na Fb a stejne vypadne. vzpomen si na podporu Elis na socialnich sitich, prislo mi nemozne ji porazit v tymu a ejhle….

27
Jana
Reagovat

24: ale mne se Dalibor minule fakt libil :-) U Sabiny uz to bylo horší, i kdyz ji fandim. Vyber na nedeli se mi nelibi ale ani u Dalibora, ani u Sabiny, no uvidime.

28
ales-winner emma
Reagovat

Monika kecej si co chceš na emmu nemáte a tečka

29
Winnie
Reagovat

@SUNíčko: Aaaha, já měla dojem, nevím proč, že je Slovák – tak jsem byla překvapená :)

30
J
Reagovat

@Monika: Ale nato, aby vypadla ju porotcovia nesmu kritizovat. Inak fanusikovia by jej mohli potom naposielat viac sms nez povodne chceli.

31
Aneta
Reagovat

Dalibor Slepčik

32
Violete
Reagovat

Píseň Lipová lyžka jsem vůbec neznala, to už bych pro Pavla viděla jako lepší třeba něco z Balady pro banditu. Na Štěpána jsem zvědavá, jak dá Chci zas v tobě spát. Mě se líbí podání od Noida https://www.youtube.com/watch?v=TSGvDPZMRaw

33
cedarin
Reagovat

@Ter.: přesně na to jsem myslel, když jsem si to přečetl :)

34
J
Reagovat

@Violete: No ja neviem. Ak to da v povodnej muzikalovej verzii, tak na hlasovanie zo Slovenska moze aj vyhrat. Ide totiz o muzikal, ktory je najlegendarnejsim na Slovensku. 30 rokov na SND, vyse 600 repriz. A este aj teraz v choreografii Jana Durovcika je na okruznom turne po Slovensku. Napr. NA SKLE MALOVANE zajtra v Brezne a v pondelok v Presove. A medzitym si Kovalicek strihne najlepsi song z muzikalu v nedelu v Prahe.

35
Franz
Reagovat

Tak ti Slepičáci mají, ale hity – jedna chce být královnou a druhému chybějí přátelé.

36
Monika
Reagovat

Tady mam jednu povedenou verzi Chci zas v tobe spat specialne pro Vlada :-)))) https://www.youtube.com/watch?v=I_zh1Di3BJE

37
Violete
Reagovat

A co tahle verze od Daniela Mrózka https://www.youtube.com/watch?v=6rsz1IDwABE

38
bezik
Reagovat

Jen tak mě napadá, zpíval se někdy v SS naprosto aktuální hit, jako je „cudzinka“ ? Nějak si nevzpomínám. Zajímavé, že k takovému výběru vůbec došlo, při „zaprděnosti“ hudební produkce ;-)

39
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: No to je hnus velebnosti, jdu blejt :-DDD

40
katka
Reagovat

@Jana: naprostý souhlas – děsný výběr. ale upřímně jsem ty zvonky čekala – nova přece musí mistrovi poslat přání brzkého uzdravení, jinak by to nebyl správný kýč!!
upřímně se slzou v oku vzpomínám na 1.SSS, kterou dělala STV – bezva výběry písní, žádná reklama, spousta zákulisních materiálů, Pyco s Adélou … tyhle časy se už nikdy nevrátí

41
Jai Kudo
Reagovat

Už je to pár let a já si až teď vzpomněl, že Atlantidu, kterou bude zpívat Veronika D. zpívala tehdy GG…..jak se ty hity recyklují rok po roce furt stejný. Díky alespoň za tu Lipovou lyžku pro Pala….. tak jsem zvědav, jak dopadne v neděli srovnání GG a VD :-)
https://www.youtube.com/watch?v=ZyJbKhQMXKI

42
Prácheňský
Reagovat

@katka: jestli nova chce tímto poslat Mistrovi přání k brzkému uzdravení tak se obávám aby to nemělo opačný efekt – až Mistr uslyší Slepčíka tak aby ho to nedorazilo. Ono už minulou neděli stačilo když se Dalibor snažil „struny v ženě naladit“.

43
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: To už snad i ten Slepčík by to zazpíval líp :-D

44
Ally
Reagovat

@bezik:
tak ten Žbirka- „tento song čo prave hram, berie kridla všetkým z/lám“
Slovenské lamy umějí lítat ? :))

45
bezik
Reagovat

@Monika: Teda tohle předhodit Vladovi ? To by se dalo kvalifikovat jako pokus o vraždu !!! :D

46
bezik
Reagovat

@Ally: :D :D Hezkýý ;-) No , coby ne ? :D

47
Paja
Reagovat

Zaráží mě, že letošní finalisté zpívají pouze to, co jim vyhovuje…právě třeba Ema. Celkem by mě zajímala píseň „Teď královnou jsem já“ v jejím podání. Kdysi tomu tak nebývalo.

48
ales-winner emma
Reagovat

tak tu opět máme tentokrát sobotu a dnes sem hodím opět žebříček k 3 funálovému večeru kdo co a proč

49
J
Reagovat

@Paja: A preco by mala spievat cesku piesen Slovenka? Ak uz piesen z muzikalu pre Emmu, tak od Gombitovej z muzikalu NEBERTE NAM PRINCEZNU. Ja viem, ze jej popularita vela ludom vadi. Ale toto zasa nie. Ako poznam vela Slovakov, tak im by velmi vadilo, keby nejaky Slovak v CZ/SK kole si namiesto slovenskej pesnicky zaspieval cesku. Holt Slovaci su asi viac konzervativnejsi nez Cesi a asi aj viac narodovci.

50
Kateřina
Reagovat

Dalík Slepčík

51
Paja
Reagovat

@J: Já jsem to tak nemyslela. Spíš mi šlo o typ písně s takovým hlasovým rozsahem. Klidně mohla být slovenská….o to mi nešlo.

52
Tomáš
Reagovat

@J: Hele ale tohle by slovákům vůbec vadit nemělo. Přece od toho ta soutěž je a je tak postavena, že ověřuje soutěžící v těch nejrůznějších disciplínách. V podstatě se hledá univerzální zpěvák, vždycky to tak v SS bylo. Ti žánrově specifičtější to pak mají těžší, ale když se dokážou vyrovnat se se vším možným, tak sou pak o to lepší. A zpívat česky i slovensky by měla být samozřejmost. Ta show je československá a já bych tak vůbec na čechy a slováky nerozlišoval. Klidně bych dal čechům slovenské a slovákům české. Správná a skutečná SuperStar by měla zvládnout vše a tato soutěž by ji měla prověřit. Jinak není hodna toho, aby to vyhrála.

53
J
Reagovat

@Tomáš: Ano, bola by som za. Ale, keby kazdy spieval 1 SK a 1 CZ. Mne osobne by nevadilo pocut cesku od Emmy. Ale ja bohuzial zijem na vychode Slovenska a tu su dokonca ludia ovela konzervativnejsi, poboznejsi nez na zapadnom Slovensku a v Bratislave, ktorym by podobne ulety u sutaziacich dost vadili. Tomas SS si v nedelu vecer nepustia len pubertiaci, ale aj starsi ludia. Jedna pani minule skritizovala vyzor Kovalicka vo filmovom kole. Ze za tyzden sa zo slusneho skromneho chalana stal prilis velky frajer. Tu vyvstava otazka, ci Palo stratil tie hlasy, pretoze tak priemerne podal ten Aerosmith alebo dost vela divakov mu nevedelo odpustit make-up na tvari a cierne nalakovane nechty.

54
Paja
Reagovat

Superstar byla vždy osoba, která neměla problém zpívat česky, slovensky a anglicky. Také pop, rock, jazz…zvládat výšky apod. Musely se s tím poprat…o tom to bylo. Letos mají určité osoby písně šité na míru podle typu hlasu…např. Ema. ( Nic proti její osobě…jde mi o princip.)

55
Filip
Reagovat

Velice vtipně bude působit píseň Zvonky štěstí. Původně ji zpíval Karel Gott s malým dítětem (Dárinka Rollincová). V neděli se role dospělý – dítě prohodí. A dítětem bude mužský hlas :-)

56
Filip
Reagovat

Velice vtipně bude působit píseň Zvonky štěstí. Původně ji zpíval Karel Gott s malým dítětem (Dárinka Rollincová). V neděli se role dospělý – dítě prohodí. A dítětem bude mužský hlas :-)

57
J
Reagovat

@Paja: Ja by som tiez velmi rada pocula od Emmy napr. piesen od Gombitovej. Mne by sa od nej pacila napr. aj ta piesen, ktoru spievala Zdenka Predna. NA TEJ CESTE, KTORA KONCA NEMA KRACA LASKA V MODRYCH ZAPLATACH… alebo VIANOCNY POPEVOK, kedze sa budu spievat aj vianocne piesne. A to nevravim o piesni O SATY z muzikalu NEBERTE NAM PRINCEZNU. Aspon by ta Emma zavrela usta vsetkych antifans, ktori pochybuju o jej spevackom nadani.

58
J
Reagovat

ZDENKA PREDNA _ SHS1 KOLO venovane piesnam M. GOMBITOVEJ – STUDENTSKA LASKA. Toto chcem pocut od Emmy.
https://www.youtube.com/watch?v=sNRdR_QRF80

59
BarBora
Reagovat

@J:
Hej, aj Veronika bude spievať slovensky, že? Švacne si Darinkinu detskú, slovenskű časť Zvonkov štěstî, či? (aj tak sa to v piesni jemne mieša)
Už teraz má celé Slovensko z toho hlavu v sműtku…. kde Ty na tie kraviny chodíš?

60
DJ Vlado
Reagovat

@J: A taky Slnečný kalendár, se kterým v SHS3 zazářila Ivka Kováčová (https://www.youtube.com/watch?v=-usXWrqIeQI), bych od Emmy rád slyšel :-)

61
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: No, já ti nevím. Na místě Emmy bych se Gombitové vyhnul hodně velkým obloukem. Velmi specifické zpívání i repertoár. A hlavně, Emma má podle mě úplně odlišné cítění. Jako možná by se něco z repertoáru dalo nějak předělat, ale proč tak činit když se dá sáhnout do přijatelnějších vod.

62
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: Já jsem jenom navázal na Jéčko, protože bych byl rád, aby Emma ukázala všem pochybovačům, že dokáže i vybočit z comfort zone (i když i ta Cudzinka pro ni bude určitě vybočení) :-)

Ale napadla mě možná vůbec nejlepší věc od Gombitové pro Emmu – Pomätená, se kterou zazářila i Katka Koščová (https://www.youtube.com/watch?v=L8b7ACdR5nk), i když to by zase takové vybočení z comfort zone nebylo :-)

63
maria
Reagovat

ked to teraz pocuvam v reprize, Stepan asi bude moj fanusik, dal to cisto a komorne, nemusela som ani hlavu zdvihnut od omalovaniek

64
J
Reagovat

@BarBora: Ja teraz neriesim Veroniku, ale Emmu. Ja si myslim, ze Emma by niektore piesne od M. Gombitovej zvladla. A to, ze jej vyberaju piesne ake jej doteraz vyberali hraje do kariet jej antifanusikom. Lebo po kazdom jednom vystupeni automaticky skritizuju, ze nevie spievat tazsie veci. Najtazsia piesen od Gombitovej je automaticky VYZNANIE, ale to mohla tak zvladnut Martina. Naopak ta STUDENTSKA LASKA je taka sibalska a bezstarostna piesen presne sita pre Emmu. A s jej zamatovym hlaskom by to s prehladom odspievala. A navyse, ked by dala Gombitovu, by uz nikto nemohol pochybovat o jej spevackych kvalitach. Ked uz sa spieva Gott, preco nie aj Gombitova.

65
DJ Vlado
Reagovat

A když už jsme u toho vybočování z comfort zone, tak bych od Slepčíka rád slyšel nějakého Adamse, Cockera, z českých Schelingera, prostě nějakého mužného zpěváka ideálně s chraplákem :-D Takže není pravda, že by se jenom Emmě šlo s výběrem na ruku, i Dalibor má interprety dost na tělo (Mars, Jackson, MD), výjimkou byl jenom Matuška, ale od toho měl zrovna jednu z nejlyričtějších věcí, kterou navíc předělal i buzík Vítek, nějakou typičtější matuškovinu (např. Hříšník a fláma) bych si od Dalíka poslechl taky rád :-D

66
maria
Reagovat

@DJ Vlado: to je samovrazda :) aj Habera vravi, vravel, nebude spievat, na co nema, Emke vyberaju veci dla jej hlasu, ak to tak pojde dalej, bude to celkom nuda, taka konzervativna Katka Koscova dala aj Alanis Morissette, sice spociatku pod tonom

67
J
Reagovat

@DJ Vlado: Toto ti podpisem. Pretoze aj Slepcikovi sa ide na ruku s vyberom. Ono by bolo najlepsie pre vsetkych rockove kolo. Otazny by bol vyber, lebo aj Kovalicka by nejakou METALLICOU alebo OZZYM dramaturg mohol s prehladom odstrelit zo SS spat domov do skoly na Slovensko.

68
BarBora
Reagovat

Mňa by celkom zaujímalo, ako by si Emma poradila s takýmto niečim, hlavne výrazovo.

https://m.youtube.com/watch?v=jT9s5v6WUZU

69
BarBora
Reagovat

@J:
Ja som tiež neriešila Veroniku, aj keď som ju spomenula.

70
J
Reagovat

@BarBora: Ja som Szidi Tobias chcela pocut od Veroniky. Sice jej nefandim, ale uznavam, ze vie spievat. Emma totizto nema na Martinu Sindlerovu, ktora skoncila ako strieborna SHS1. Martina dala Zeppelinov, dala Laru Fabian, dala Szidi Tobias, Skunk Anansie aj Mariku Gombitovu. A to nevravim o swingovom kole, kde jednoznacne spolu s Katkou prevalcovali Tomasa. Klobuk dole. O posutaznom zivote M. Sindlerovej sa vyjadrovat nebudem. Ale v sutazi to bola vyrazna to pani spevacka. Preto som pochopila, preco nedokazem si oblubit Emmu, kym Martinu som mala za najfavoritku od semifinale.

71
bezik
Reagovat

@J: Dala, dala, dala … :D Tomu dala tomu ne ;-) Jako jo, nějak to dala ale k čemu to ? Požadavek na univerzalitu je totiž největší zhovadilost soutěží typu SS. Naštěstí v posledních ročnících pozoruji jistý odklon od téhle pitomosti. Protože pak přijde zpěvák do života a co s univerzalitou ? Ta nikoho nezajímá. Prorazí jen ten , kdo je výjimečný v tom co dělá. A ten univerzální skonči v lepším případě v muzikálech. Ideální koncept bych viděl takový, ať si každý vybírá to co chce zpívat. Na tom se ukáže všechno. Soudnost, vkus a právě ta potenciální výjimečnost. S univerzalitou běžte k buckům. To je cesta do pekla.

72
J
Reagovat

@bezik: Vy ste ma vsetci nepochopili. Ja som sa seba samej pytala, preco si nedokazem oblubit Emmu natolko, zeby to pre mna bola najfavoritka, kym Martinu som si oblubila hned. A preco namiesto Emmy som si oblubila Pala. Uznavam Emma ma krasny zamatovy hlas a je aj fesna. A urcite po sutazi o nej budeme viac pocut nez o Sindlerovej. Ale ja sa na to divam z pohladu tu a teraz v SS. Ked sa zadivam na playlist, tak sa pristihnem aj bez fandenia Kovalickovi, ze sa najviac tesim prave na jeho vyber. A kedze viem, ze nedosahuje kvality nejakych super rockovych spevakov, tak ma vzdy potesi to, ze katastrofa sa nekona a ze aj v jeho spevackom podani ma ta piesen svoje kuzlo. A to, ze nasi rekapisti + porota hodnoti cistotu spevu ako sa ten dotycny hybal a ci to podal nadpriemerne alebo podpriemerne ja uz doma ako bezny divak neriesim.

73
BarBora
Reagovat

@J:

Veronika a Szidi Tobias? Zabité, ona síce vie spievať, ale, aspoň pre mňa, je to nefarebnę, nudné,..
Nemyslím si, že je to pieseň ako šitá pre Emmu, ale už v Čerešne uchopila celkom inak, než som od nej čakala, tak by som bola zvedavá, čo by vymyslela s tak silnou piesňou.

74
J
Reagovat

@BarBora: Emma by to nedala spevacky. A tiez Veronika je pre mna nudny to patron. Som si ista, ze zajtra toho Zbirku zaspieva cisto, ale nebude to mat take kuzlo ako ked to spieva Zbirka sam. Ani od Guncikovej sa mi ta Atlantida nepacila. Mne sa to zda ako odstrelovy vyber prave pre Veroniku. Zbirka + uleteny duet s Daliborom. Co ked minule mala nenormalne vela hlasov.

75
DJ Vlado
Reagovat

Článek doplněn o mé tipy, jak komu píseň sedne :-)

76
ales-winner emma
Reagovat

tak 74 máš pravdu a trošičku sem to tu podcenil ano Emma má dobrou průpravu a je to náš miláčik chtěli by jsme jí k vánocům pod stromeček

77
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado jedna otazka ako dobre sa pozna Jan Durovcik s Ondrejom Soukupom? Lebo NA SKLE MALOVANE je na turne po Slovensku. Ale u nas tento muzikal reklamu nepotrebuje. Ale kebyze ho chceli uviest v Cechach nejaka ta reklama napr. v SuperStar vzdy zaberie. Ja som asi velky pesimista, ale mne to neda, kedze viem v akej neoblubenosti je Palo v SS, ze za tym hladam bocny umysel.

78
J
Reagovat

@ales-winner emma: A ja od nej zasa v kole vianocnych piesni, kedze viem, ze sa tam dostane. Viem, ze je na Slovensku najviac popularna zo vsetkych sutaziacich a tipujem, ze aj v Cechach zo vsetkych Slovakov. Takze vo vianocnom kole chcem od nej pocut VIANOCNY POPEVOK od Gombitovej.
https://www.youtube.com/watch?v=3206qENgLlU

79
BarBora
Reagovat

@J:
Nerozumiem, prečo by to Emma nemala spevácky zvládnuť?

80
J
Reagovat

@BarBora: Lebo nema syty hlas a ani silny ako Szidi Tobias. Ale na druhej strane by to bola mozno zaujimava verzia, ale skor unplugged nez rockovo.

81
BarBora
Reagovat

@J:
Netreba ju podceňovať, niečo by vymyslela a práve to by ma zaujîmalo.

82
DJ Vlado
Reagovat

@J: Znají se, protože spolu dělali Robina Hooda a Mauglího :-)

83
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vies, mna len prekvapilo to, ked som mojmu otcovi vo stvrtok volala, ze Kovalicek bude v SS spievat jeho oblubenu piesen mi moj otec zasa povedal, ze na ten muzikal ide s mamou v pondelok do Presova. Ale u nas je samotny nazov muzikalu pojem aj bez nejakej reklamy. Dokonca som sa dozvedela, ze stredoskolaci tam maju namierene v ramci skolskej akcie. Takze asi takto. Potom vyvstava otazka, ci ten Durovcik nebude chciet uviest muzikal aj v Cechach v blizkej buducnosti. A kazda propagacia a reklama je dobra, nie?

84
J
Reagovat

@BarBora: Ja ju nepodcenujem. Bud sa ona podcenuje sama, ze si vybera tie veci, ktore spieva a tym dava podnety na spekulacie ohladne jej spevackych schopnosti. Alebo na druhej strane ju podcenuje dramaturg, ktory jej tie piesne vybera. Lebo ludia hlupi rozhodne nie su a videli aj jej nepodareny kusok z Adele asi takto. Preto by som bola rada, keby dala nieco z repertoaru Gombitovej, lebo v takom pripade, by uz o nej nikto nemohol pochybovat. Gombitova je totizto spevacka legenda a navyse v Cechach dobre znama. Emma nie je moja TOP 1, ale urcite budem frflat, ak to vyhra Dalibor a nie ona. Jednoducho treba dat zaspievat od Gotta piesen Daliborovi a Emme od Gombitovej, aby sa ludom poriadne otvorili oci. Aby videli realitu taku aka je a prestali adorovat Dalibora a privierat oci nad jeho detskym hlaskom.

85
Tomáš
Reagovat

@J: A nebo by viděli realitu v tom, že by Emma tu Gombitovou prostě nedala. Dalibor by Gotta zazpíval po svém, stejně jako zazpíval po svém Matušku. Jako každý dobře zpívající patnáctiletý kluk. Víc od ně nemůžeš chtít. Ale Emma by se ve výškách ukrutně vysekala, strašně moc si přeju, aby se to stalo.

86
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Schelingera by Dalibor dát mohl. Holubí dům by mu krásně sednul.

87
Katy
Reagovat

Vlado, no netvrď mi, že si fakt pamatuješ – bez zápisků – i to, kdo co zpíval v divadle v první české superstar? :) to už je na zápis do Guinnessový knihy rekordů:)..to teda fakt smekám :)

88
betty
Reagovat

Tady je postřeh od ,,nepanáčkovce“, který si našel (našla) nedělní playlist: ,,To chceš říct, že ta zrzavá holka bude ZASE zpívat píseň o třech tónech a tu druhou o dvou??!!! “ Pohled 20tileté, nezaujaté divačky. Mohu potvrdit, že opravdu nezaujaté. V posledním kole akorát konstatovala, že porota není úplně objektivní, protože některým zpěvákům vytkne každou maličkost, zatímco jiné nekriticky chválí, i když jejich výkon za moc nestojí.

89
Tomáš
Reagovat

@betty: Všechno je to samozřejmě nasměrováno tak, aby Emma vyhrála. A taky že vyhraje. Produkce jí jde s výběrem písní vyloženě na ruku. Dalibor je tam proto aby bylo udržované napětí až do konce a nebylo to tak jasné. Ale vyhraje Emma bohužel, která pomalu ani neumí zpívat. A kdyby náhodou se to nějak nepovedlo tak vyhraje Veronika protože je taky slovenka, ale ono se jim to asi bohužel povede a vyhraje Emma. Výběr písní dělá strašně moc.

90
BarBora
Reagovat

@J:

Tomáš je aspoň úprimný a rovno povie, že chce, aby Emma vyletela. Asi tak.
Barborka si vzala pieseň, ktorá jej nesadla a k čomu to bolo? Habera bez okolkov povie, že by nejakű pieseň nespieval, lebo by ju nezvládol a čo.. poďme donútiť aj takú Kirscnerovű,alebo Hegerovú, nech zaspieva vysoké c, inak nad nimi zlomíme palicu.
Spevák nemusí mať silný hlas a neviem aký rozsah, aby zaujal.

91
bezik
Reagovat

@BarBora: No konečně tu taky někdo myslí hlavou a ne .. nechciříctčím ;-) Mnozí si tady pletou zpěv s atletikou. Kdo výš, dál, rychleji … :D Bože bože ….

92
J
Reagovat

@BarBora: Ja tu vyhru najviac prajem Palovi. Na 2. mieste Stepanovi a na 3. mieste Emme. Takze o neuprimnost z mojej strany nejde. Realitu vidim v tom, ze GF bude Dalibor, Stepan a Emma. A Dalibora za vitaza ja nechcem. Gombitova ma vo svojom repertoari aj ine nez velhity s vysokymi hlasovymi rozsahmi. Emma musi vsetkym zavriet usta. To, ze ja budem ticho, neznamena ze budu aj jej antifanusikovia. Co sa stane, ked dokonca sutaze bude spievat lahke piesne, ludia budu stale viac a viac pochybovat o opravnenosti vitazstva Emmy v pripade, ze to vyhra. A este len potom budu hlasky o manipulacii.

93
Tomáš
Reagovat

@J: Na Palovi se s tebou shodnu, taky mu přeji výhru nejvíc. Na druhém místě Štěpánovi, zase shoda. Ale to třetí místo u tebe je teda pěknej hnus. ( Tam já mám Dalibora se Sabinou asi tak půl na půl, těm přeju oboum stejně. Pak Veronika a Emma až úplně na konci, tý nikdy výhru přát nebudu. Zmanipulované to bude určitě i kdyby zazpívala úplně všechno, já takové náhodě čech, slovák, češka, slovenka prostě nikdy v životě neuvěřím. A hlasy o manipulaci tu budou rozhodně a budou všude. O to se já osobně postarám.

94
J
Reagovat

@Tomáš: Co sa tyka Pala, uz som si stiahla z internetu jeho mp3 Aerosmith a musim ti povedat, ze sa to dobre pocuva. Nie nedam ti link, najdi si to sam. Ale o oboch nich sa zajtra bojim. Totizto neviem, ci Palo bude nabeton spievat muzikalovu podobu Lipovej lyzky alebo mu to spravia v rockovej uprave a navyse pojde doobliekany a doriadeny, tak aby ludia za neho nezahlasovali. Slovaci su totizto na tu piesen velmi haklivi. Z toho mam velke obavy. A Stepan ma zasa toho nestastneho Kollera. Pocuvala som Stroffekovu verziu, ale Ivo tam tiez neviemako nebodoval. Kebyze nemal ten duet s Emmou, tak neviem neviem. Dobra sprava, robila som prieskum medzi mladezou u synov a ich kamosov a vsetci tu CUDZINKU od Xindla X poznaju, ale nie z SK radii, ale z Ocka. Dokonca moj mladsi syn pozna aj text a vie ju spievat. Takze tak.

95
Tomáš
Reagovat

@J: Taky o ně budu mít strach no, ale to už tak do konce bude pořád. Podle mě zítra může vypadnout úplně kdokoliv asi jen s výjimkou Dalibora a Emy. Já myslím a doufám, že Palovi ta písnička u diváků pomůže a že to dá skvěle. Musí to proměnit v touchdown a zabodovat. Strašně mu budu držet palce. A Štěpána by byla taky obrovská škoda. On má potenciál se ještě dál v soutěži vyvíjet a překvapovat. Čím víc si to jeho minulé Hallelujah pouštím, tím víc se mi to od něho líbí. Ten by klidně mohl pomýšlet i na vítězství jestli bude i dál bojovat. Já nechápu proč by třeba Štěpán nemohl Emmu v hlasování porazit.

96
ales-winner emma
Reagovat

můj žebříček k 3 finálovému večeru téma-československé hity Emma-Touchdown jako prase ale zas ne přehnaný optimismus hlavně v klídku, slepčíkovci-asi to bude dobré at se mi to líbí nebo nelíbí štěpán-další překvapení možná bude, veronika-já nemám slov bude to sice mít těžké ale jestli to dá může být v hlasování ůplně na vrcholu Pavol-mizerné fádní ale fanoušci-ky ho asi podrží duety-štěpán-emma jo to by šlo a ten zbytek průměr můj tip na vypadnutí-slepčíková ale nejsem naivní takže asi pavol ale pozor je to prosím jen můůj tip aby se zase se do mě někdo nepouštěl moc mě neberte vážně

97
J
Reagovat

@Tomáš: Pretoze, ked pojdu do GF 2 cz a 1 sk, tak to moze vyhrat budto Dalibor alebo Emma.
Hlasovanie za CR:
1. Dalibor – ….%
2. Stepan – …..%
3. Emma – ……..%

Hlasovanie za SR:
1. Emma – …….%
2. Dalibor – …..%
3. Stepan – …….%

Z toho vychadza jednoznacne Dalibor ako vitaz. Emma by to vyhrala v pripade, ze bude na Slovensku 1. a 2. v Cechach s celkovym poctom hlasov viac nez Dalibor. Asi takto. Najmensiu nadej na vyhru ma chudak Stepan.
A o Stepana ani nemusime mat strach. Dnes som si znovu pozrela jeho cele vystupenie + hodnotenie poroty a tomu Soukupovi az oci svietia pri Stepanovi. Tutovo by si presadil DK, Klaru uz na svojej strane ma a obaja by presvedcili aj Haberu s Martou. Takze vacsi strach mam o Pala.

98
J
Reagovat

@ales-winner emma: Hudobny klenot z muzikalu NA SKLE MALOVANE ako fadne!!! Ty si urcite utiekol z psychiatrie. Inak to nevidim. Na Slovensku sa po takom hnusnom zhodnoteni najlegendarnejsej piesne z najlegendarnejsieho muzikalu ani neukaz. Dobra rada nad zlato.

99
Jai Kudo
Reagovat

@J: Jestli ta Liška :-D bude fádní nebo ne záleží na interpretovi, tedy na Palovi. Ten song je vlastně opravdu takový kolovrátek, sloky se opakují skoro pořád dokola a aby to nebylo fádní a nudné, musí zpěvák ty verze zazpívat vždycky trochu jinak, aby udržel pozornost publika. Není to jednoduché… Já nedělám předem závěry, myslím, že Palo by mohl konečně přestat koukat do země a trochu to podat víc živelně, emočně. ….a doufám, že nebude otrocky kopírovat Doča ani tam nevtrhne v kroji ala Jánošík…..

100
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja s tebou nebudem suhlasit. Pretoze som robila v okoli prieskum a vsetci sa na neho tesia. A bud si isty, ze vsetci ocakavaju, ze tam vtrhne v kroji a predvedie muzikalove cislo. Kto nezije na Slovensku to nepochopi. A Kovalickovi ako folkloristovi by to ludia nikdy neodpustili. Mne osobne by sa rockova verzia velmi pacila. Ale ja nie som ani konzervativna ani pobozkarska Slovenka, ktora lpi na Docovej muzikalovej verzii. Ono divak, ktory ma obetovat 0,50 EUR za sms-ku chce vykon podla svojich predstav. A aby to Palo na hlasy zo Slovenska vyhral, musi to byt tak ako keby isiel vystupovat do muzikalu.

102
bezik
Reagovat

@J: No já teda nevím, ale když tam Pavol vtrhne v kroji, s valaškou a pistolí za pasem, tak si všichni v Čechách pomyslí, že se zbláznil :D

103
Jai Kudo
Reagovat

@bezik: Asi tak nějak jsem to myslel… :-D

104
J
Reagovat

@bezik: Ak ten, co uvadza spomenie, ze je to piesen z muzikalu NA SKLE MALOVANE, tak ani nie. Otazka, kolko Slovakov zije a pracuje v Cechach? Takze vsetci asi nie. Moja sesterka na to bola s muzom z Moravy v Bratislave. Ale ja som napr. svojho otca a svokrovcov uz varovala, ze nemusi spievat v kroji s valaskou v ruke. A ze to mozno bude upravene aranzma viac rockovejsie. A kedze ide o ludi nad 60 r., tak mi povedali, ze najkrajsie je to tak ako to spieval Doco.

105
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Holubí dům by Daliborovi imho nesednul vůbec :-) Nejenže by tam chyběl Shelingerův chraplák, ale od 15tiletého kluka by vyzněla totálně směšně pasáž „odrůstáš chlapeckým střevícům“ :-D

106
Jana
Reagovat

David Spilka nekdy v SS vypadl?

107
DJ Vlado
Reagovat

@Jana: Samozřejmě, v GF s Drdou :-D

108
J
Reagovat

@DJ Vlado: Pozeral si teraz XF UK?

109
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. i když jsem ho nestihl celý (měli jsme s kámošema tradiční sobotní chlastačku :-D)

110
J
Reagovat

@DJ Vlado: No zda sa, ze Lauren zacina prevalcovavat Louisu. V tom XF sa s tebou zhodnem na Louise. To dievca ma bavi tak hlasom ako aj tym aka je. A zhodou okolnosti hned za nou je u mna Lauren. Uvidim, kto zajtra vypadne. Keby to bolo na mne, poslem domov Masona, Antona alebo Maxa.

111
dolores
Reagovat

@Violete: Noid je sikovny chlapcisko, on covery dava dobre, bastim mu ich, vratane tohto Kollera, on je to taky zivocisny typek, aj celkom dobre vyzerajuci chlap, keby niekedy neposobil ako lacny gigolo :D

a ked sa tu uz premlelo niekolko verzii Chci zas v tobe spat, tak pridam aj Petra Sevcika, zvlast jeho tlacene refreny, ( od 2: 30 excelentne – dokonca koloratura vo vypatej pasazi!) …ktore som zvedava ako uchopi Stepan…len nech sa prosim v tej pesnicke priblblo neusmieva ako Petr, ktory sa prave touto nevabnou podiovou prezentaciou zakopaval do hrobu

113
dolores
Reagovat

J-cko, nepoznas niekoho, kto by ti to Streffekove vystupenie prekonvertoval z videokazety do digitalnej podoby, aby si to potom mohla hodit na youtube? pamatam si, ze to bolo velmi posobive vystupenie, aj ked tam mal kopec chyb, ale niecim ma to fascinovalo, stale sme si to doma prehravali, mala som to stiahnute, … lenze som to nechala v pocitaci, ktory je uz davno v srote :((

114
J
Reagovat

@dolores: Skusim to, ale dnes to este nebude.

115
ales-winner emma
Reagovat

97,98 nesouhlasím s tebou ty tabulky nemají žádnou vypovídající hodnotu jen sms-hlasy rozhodnou ale to ještě pořád nechápeš a za druhé dík za radu ale za svým názorem si stojím sem mladý člověk a hold ne to labilní dítě odchované totalitou zaplatpánbů že ne totalitou to by si tady jen tak nikdo nic nenapsal

116
ales-winner emma
Reagovat

a ještě dodatek nestydím se za to že jsem kapitalistické dítě a to že naštěstí si můžu poslouchat co chci J

117
ales-winner emma
Reagovat

a to že se mě Emma líbí líbila a vždy líbit bude o tom ty J nerozhoduješ i o tom je demokracie ne furt jet jen slepčíkovce nudní trapní a neumí nic Emma je naše a za svým názorem si vždy stojím měj se J

118
Twin Falls
Reagovat

Hele ty kapitalistický dítě, radši se nauč gramatiku, píšeš jako hotentot na úrovni mateřské školy a przníš i jméno svojí oblíbeňkyně.

119
milena
Reagovat

Nejvíc se těším na Kovalíčka – má cit pro folklor i pro rock, ten kluk mne baví nejvíc ze všech. Pak Dalibor, on skutečně umí zpívat a v jeho podání je vždy něco originálního. Na třetím místě je Śtěpán, taky umí zaujmout. Emma mne zatím nepřesvědčila, čekám, až to přijde, ani její čerešně bych si podruhé nepustila, ač je to nádherná píseń. Vše zpívá tak nějak stejně, klubově, i když určitě dobře. Muzikál Na skle malované je legenda, viděla jsem a pokud by jej u nás dávali, šla bych opět, i když nesmírně by mi tam chyběl charismatický M.Dočolomanský- toho nahradit nejde,ale muzikál sám o sobě je velmi kvalitní, toto prostě Slováci umí, není to kýč a napodobenina, jako některé muzikály u nás.

120
Jan Liška
Reagovat

@Jai Kudo: Jen se bavte na můj účet :D :D

121
J
Reagovat

@ales-winner emma: Ty Alesi Jevicky, hrdina chod k Emme a povedz jej do oci, ze ZBOHOM BUD LIPOVA LYZKA je podla teba velmi fadna a potom si pockaj na jej reakciu. Bola by som velmi zvedava, co si o tebe pomysli a hlavne co ti povie. A pre tvoju info som fanusikom nielen Pala, Stepana ale v neposlednej rade aj Emmy. Takze so Sabinou a Daliborom na mna neutoc.

122
ales-winner emma
Reagovat

118 za koho mluvíš blboune nejapný asi nějaký slepčíkovec obecný

123
ales-winner emma
Reagovat

119 čerešně je skvělá taneční pecka mafia corner a nika karch skvělé spojení a cítím tam trošku rumunské hudby trošku více hm hm hm jdu si asi dát nebezké pokušení tedy cigárko

124
ales-winner emma
Reagovat

121 omlouvám se že mám demokratický názor velmi se omlouvám a ty zase nech emmu být ona co by mě řekla chacháááááááááááá to vím velmi dobře spíš co by řekla tobě

125
J
Reagovat

Tak, aby som sa naladila na dnesny Cesko-Slovensky vecer a vecer duetov som si pustila SS 2011 kolo ELAN a LUCIE. Dokonca Harichove SROUBY DO HLAVY a Adamcov OHEN a Guncikovej CABA NEBLAZNI dvakrat, take dobre to bolo. Zaujimave, ze obaja Slovaci sa mi najviac pacili prave v LUCII. Najnudnejsie na mna posobil Petr Sevcik a ten Seps KASKADERA pochoval pod ciernu zem. Guncikovej CABA NEBLAZNI bola taka super, ze mi nabehli zimomriavky na tele aj napriek tomu, ze zabudla text. Riadne som si musela pustit Cmorika a uznat, ze ona bola lepsia. Malo to lepsi drive. Ako bonus som si pustila COSE DELLA VITA – Adamec+Guncikova a ALL FOR LOVE – Stroffek+Cmorik. Obe dokonca tiez dvakrat a tiez mi nabehli zimomriavky. Pekne ako v duete Adamec pobozkal ruku Guncikovej. Ale taky nepodstatny detail si vsimne asi len zena.
Skoda, ze ten Stepan nebude spievat radsej Harichove SROUBY DO HLAVY, to by sa mu hodilo viac. Pretoze je aj taky zivelny a sympaticky ako bol v tej dobe Harich.

Nakoniec dodam, ze mi je smutno, ze aj v tejto SS 2015 nezaznu hity od ELANU a LUCIE, ale je jasne, ze pre Pala, Stepana a popripade Veroniku take kolo nikdy neurobia. Neberte to ako provokaciu, ide len o nostalgiu a konstatovanie. Pretoze z celej SS 2011 sa mi najviac pacilo samotne GF, rockove kolo a ELAN/LUCIE kolo. Asi takto.

126
J
Reagovat

@ales-winner emma: Mne nic zle, ja som predsa Slovenka.

127
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: MYslíš, že“demokratický“ názor máš jenom ty? A ostatní názory, které se ti nelíbí a kvůli kterým ostatním nadáváš jsou jaké? Nedemokratické? To už se blížíš stylu názorů a argumentace Tomášovi… :-D Mimochodem ty Čerešně v podání Mafia Corner a spol. jsou odporný příklad nevkusu, který bohužel u nás i jinde vládne.

128
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja budem asi velmi divna, ale mne sa tie ceresne najviac pacili od Hegerovej. Malo to take zvlastne caro, take prirodzene bez zbytocnych kudrliniek. Mozno je to aj tym, ze na tu skladbu som zvyknuta prave od nej. Mafia Corner tie skladby len komercne zhorsuje.

129
ales-winner emma
Reagovat

127 a víš že máš pravdu víš že ti udělám velkou radost právě sem se na emmu naštval a asi dost na svém ask.fm řekla něco co jí ubere hlasy že prý superstar vyhraje na 100 procent dalík to mě naštvalo a kdoví třeba ještě přehodnotím názor a k tomášovi se neblížím jen za to co chci poslouchat si budu rozhodovat sám jasný nevkusu a co by si chtěl aby se hrálo jen totalitní odpad dík toho sme si užili dost 40 let je na čase aby tady vládla skutečná music ale to se z tebou bavit nebudu

130
ales-winner emma
Reagovat

jak by řekli Mafia Corner všetky možem N-srat

131
ales-winner emma
Reagovat

a mimochodem jai kudo laskavě nelži na yt mají mafia corner od půl milionů-2.mil shlédnutí takže smůla ale jak je vidět lidem se to líbí to neokecáš a názorem mi připomínáš jednu nejmenovanou osůbku která má taky patent na rozum nevíš kterou tak ti to řeknu Vivi pionýrku Vrublovou ta taky ví vše

132
bezik
Reagovat

@Jan Liška: Nikdy bychom si nedovolili !!! ;-) :D

133
J
Reagovat

Najaktualnejsia muzikalova verzia piesne ZBOHOM BUD LIPOVA LYZKA, ktoru spieva JAN SLEZAK- herec zo Senice v hlavnej ulohe NA SKLE MALOVANE, ktora je spolu s J. Durovcikom reziserom a choreografom na turne po Slovensku. Zajtra v Presove.
https://www.youtube.com/watch?v=6YGJ7l0rCEU

134
Maty
Reagovat

Ahoj lidi,sorry ,že otravuju s timhle ..ale chci se zeptat ..nemáte dneska někdo prosim lístky na dnešní kolo..2 by stačili ..moc prosim:)

135
bezik
Reagovat

@J: No co k tomu říci .. asi toto : :D
https://www.youtube.com/watch?v=czGSnnDShnQ

136
radek
Reagovat

@ales-winner emma: Trošku klídek. Jéčko je jedna z nejmilejších diskutérek.

137
radek
Reagovat

@J: nejsi divná. Na Hegerku nikdo nemá, teda dle mého názoru:-) Ta píseň podle mě potřebuje troch víc zkušeností, podobně jako Matuška. Tí neříkám, že to Emma zazpívala blbě, ne mě se to líbilo, bylo to jiné a taky dobré. Ale taky se mi nejvíc líbí hegerčino podání.

138
radek
Reagovat

@J: Tak doufám,že Palo dneska nevypadne. samozřejmě finále Palo, Štěpán, Emma je nereálné, ale bylo by fajn, kdyby Palo postoupil do rock kola – čili prosíme porotu o divokou kartu!!!!!!!! :-) :-) :-)

139
radek
Reagovat

@ Jai Kudo: nějaké novinky o GG???

140
BarBora
Reagovat

Veronika – milý, spontánny človiečik, je mi veľmi sympatická, ale po speváckej stránke na môj vkus dosť predvídateľná a v jej speve mi niečo chýba k tomu, aby ma nadchla. Ale Atlantída je sama o sebe pôsobivá pieseň a ona ju určite nepokazí, spievať vie. Tipujem postup.

Sabina – najvyšší čas ponechať bráška v opatere zvyšných finalistov, ale vzhľadom na už aj predfinálovú masáž sa obávam, že postúpi na úkor Paľa alebo Števa.

Emma – veľmi som na ňu zvedavá, je iný typ ako Jana K., bude to znieť inak, teším sa .
Zatiaľ o ňu strach nemám, ak by náhodou nedostala dostatok hlasov verím, že by prešla cez DK.

Dalibor – v nejakej detskej SS by som mu možno fandila, ale ani to nie je isté, detských talentov je milión, tam sa ešte nejaký extra výraz neočakáva. Čo už…. postúpi.

Pavol – na SS dosť netradičný výber, vďaka zaň. Sama som zvedavá ako to pojme, mne by nevadila ani modernejšia úprava, no všeobecne asi viac poteší klasika. Predpokladám, že Paľo týmto zaujme, otázny je duet, nemyslím si, že to bude fungovať ako s Karoínou, ale možno vo dvojici Sabina prekvapí. Mám o neho strach, možný vypadávajúci, pochybujem, že by dostal DK, tá je rezervovaná pre iných, myslím si.

Štěpán – zvládne to a aj duet s Emmou pomôže, ale či aj tak nevypadne, toť otázka. Možno by dostal DK, ale istá si nie som.

141
cedarin
Reagovat

@DJ Vlado: od 15 letého kluka, který vypadá na 13 a má hlad 10 leté holky – všechno vyznívá směšně,

142
J
Reagovat

A z ucty kvoli obetiam v Parizi by nasi finalisti vratane poroty a moderatorov mohli mat na kostymoch pripnutu taku „trikolorovu kokardu“. Bude to znamenat, ze citia s obetami teroristickeho utoku aj bez toho, zeby o tom kazdy z nich hovoril. Myslim si, ze napr. Habera alebo Pyco by mohli mat nejaky kratky uvod na tuto temu. Takisto aj minuta ticha za zosnulych by bola fajn. Uvidime, co NOVA vymysli.

143
J
Reagovat

Moj tip a zaroven zelanie na dnesne vypadnutie Sabina Slepcikova. Ta sa uz len bude trapit kazdym dalsim kolom.

144
jab
Reagovat

@Tomáš:
86 – Jen to ne! Zmršit mi jednu z mých oblíbených písní…ať si na to počká 5-10 let, až bude mít trochu víc odžito.

145
bezik
Reagovat

@jab: Ten by ji zmršil i za 20 let ;-)

146
Jai Kudo
Reagovat

@ales-winner emma: Aby bylo jasno, Aleši, já se nechodím sem na Panáčka hádat s individui jako jsi ty….. ani nemíním nějak komentovat tvůj hudební vkus ani tvé neslušné chování. Ve tvém věku to už žádná výchova nespraví.

147
Jai Kudo
Reagovat

@radek: „Novinky“ o GG jsou všechny na internetu :-D Já už nemám žádné jiné informace než se sítě. Na youtube je pár nových zajímavých rozhovorů, v TOP STAR magazínu na Primě, v Show Leoše Mareše, s Těžkým pokondrem na Rádiu Frekvence 1, na youtube je ještě mimořádně zajímavý rozhovor se Stevem Šperkou pro slovenský magazín VIPstory.sk v relaci Do naha č. 7…….
Pokud vím, tak momentálně je v Omaze, kde s TSO zkouší na zimní turné, které začíná 18.11.2015. Spolu s Kenem Tamplinem udělali první původní song, takový klasický RnR. Je to první původní skladba od alba Celkem jiná, tj asi po 2 letech….
https://www.youtube.com/watch?v=dG5xv6h-mpw

148
jj
Reagovat

Tipuji, že to dnes bude napínavý souboj Veroniky s Pavlem o to, kdo dostane nejméně hlasů. Ostatní nejsou moc reální. Nabízí se i Sabina, zvlášť když si vybrala píseň, která snad ani dobře zazpívat nejde, ale diváci ji ještě podrží. Pyco při vyřazování nepostupuje podle počtu hlasů, ale podle hodnocení poroty. Myslím, že v obálce dostane jen jméno vypadnuvšího. Sabina klidně mohla být minulé kolo druhá za Daliborem.
Pro Veroniku hraje příběh o ošklivém káčátku, čekám i podporu od semknuté romské komunity, rozvětveného příbuzenstva a příznivců jalového zpěvu. Pavel je zas poslední slovenský kluk v soutěži. Rozhodne zřejmě momentální výkon. Veronika dostane divokou kartu, Pavol ne.

149
radek
Reagovat

@Jai Kudo: Díky, něco z toho jsem už věděl, ale ne všechno:-) je to super jak se jí daří. Nevíš jak dlouho zpívají spěváci s Trans Sib. Orch – je to jen na sezónu nebo do neurčita. To jsem nějak nezvládl zjistit.

150
radek
Reagovat

@ J: Sabina by vypadnout mohla protože přece jen z ní je cítit že chce už za svým synem a nebaví se jako ostatní na Superstar, což je i logické.

151
dolores
Reagovat

@ales-winner emma: alesi, alesi…asi prispevky necitas dost pozorne, ked obvinujes tych diskuterov z podpory Slepcika, ktori nikdy Slepcikovi nefandili.
Emmu mam velmi rada, ale nic nie je horsie pre sutaziaceho ako fanaticky fanusik. radikalizacia v kazdej oblasti zivota je zla, preto sa snaz nacuvat aj inym nazorom…a ak chces bojovat proti fanatickym slepcikovcom, tak chod na FB, tam si vylej svoju zlost, tam su ich mraky a nie tu, kde dlhorocni panackovci len neveriacky krutime hlavou nad tvojimi vypadmi. Tym Emmu len ludom sprotivis, lebo si kazdy bude mysliet, ze je utocna ako ty…. ver mi, ze moj uprimny zaujem je , aby Emma v grandfinale porazila Dalibora, ale ak sa tak nestane svet sa nezbori. Tomas je aky je, nechaj ho fandit si komu chce on na rozdiel od teba hejtuje len sutaziacich, nikdy sa neuchyloval k osobnym utokom voci diskuterom ako ty. Iba v pripade ak sa musel branit, ako minule voci tebe. poznam ho uz 5 rokov, mozes mi verit. takze skludni hormon a snaz sa byt empaticky, lebo by si ten ban, co tak prosis pre Toma a Moniku, mohol dostat ty:-\

152
dolores
Reagovat

@jj: ak by pyco pri vyradovani postupoval podla hodnotenia poroty, v predminulom kole by Pavla neposlal do zony bezpecia hned po Daliborovi, pretoze Pavol ani vtedy nebol porotou chvaleny, to by musel poslat ihned Veroniku alebo Stepana

153
betty
Reagovat

@dolores: 151 – Výstižné, lépe bych to nenapsala.

154
Ally
Reagovat

@J: @cedarin:
hlad 10 ti leté holky :)

J – hm :( včera jsem viděla Ebena ve Stardance, to řekl dobře k Paříži myslim….

dolores – pekne jsi to napsala. mi se libí, že tady to nikdo tak neprožívá. ono je to sice hezký být zamilovaný či co ..ale odsud podsud
nikdo tu není asi uplně objektivní, někomu fandime ,ale má to nějaké hranice
ale já to naštěstí moc nedávám číst , když někdo piše bez interpunkce / i když pravda já taky někdy plácám páté přes deváte/, tak se ani nemám šanci moc nechat vytočit :)

155
J
Reagovat

@radek: Spolieham sa na tych ludi zo Slovenska, ktory maju radi tento muzikal. Ono moze a nemusi zaimponovat ta piesen. Ale ak to Palo nepokazi, ze to bude vyborne vystupenie aj bez kroja a valasky, tak by som sa velmi cudovala, ak by vypadol. Ale velmi sa o neho bojim. A dufam, ci uz vypadne alebo nie, ze poda take vystupenie, ktore si budem dlho pamatat v dobrom ako spomienku na neho. O divokej karte urcite nebude rozhodovat nasa porota, ale samotna produkcia, podla toho kto sa im bude hodit. A ak sa im Palo nebude dalej hodit, tak mu ju neda. Je to len moje tusenie, ale nieco vnutri mi hovori, ze to tak je. Iste navonok to bude rozhodnutie poroty, ale kto vie, ci to rozhodnutie niekto nehovori prave dotycnym do sluchatiek na uskach. Podla minuleho tyzdna som si ista, ze napr. Soukup hodnotil z vacsej casti Pala podla vopred pripraveneho scenara, ked mu vytkol anglictinu a emocie. Toto urcite bolo vopred pripravene.

156
Jai Kudo
Reagovat

@radek: Smlouvy s TSO se podepisují pokaždé na jedno turné.

157
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Pěkné a výstižné, díky….já nemám tolik empatie a trpělivosti s některými jedinci jako ty :-D

158
betty
Reagovat

@J: Palo má určitě spoustu fanoušků i z Česka. Podle mě dnes vypadne Sabina.

159
J
Reagovat

@betty: Dal by BOH.

160
radek
Reagovat

@J: upřímně mě děsně překvapuje, že zrovna Palo má asi málo hlasů, nechápu proč, je to sympaťák, dobře zpívá, hezkej borec čili by měl mít hlasy napříč zeměmi a pohlavím. tak třeba to tak je. Určitě by si postup zasloužil, podle mě je zajímavej.

161
Ája
Reagovat

@betty: Ano, já Palovi fandím, ale jestli mi kvůli němu vypadne Štěpán, tak ať si mě nepřeje :-D

162
Tomáš
Reagovat

Podle mě dnes může vypadnout každý kromě Dalibora a Emmy. Pavol, Štěpán, Sabina, Veronika – u nikoho z nich nevidím jistý postup. Může to být kdokoliv z nich. Štěpán by podle mě dostal Divokou kartu, Veronika bohužel taky. Sabina by ji rozhodně nedostala ( ale fakt by mě zajímaly zdejší reakce kdyby ji dostala :-D ) a u Pala nevím, ale spíš by mu ji bohužel nedali.

163
Violete
Reagovat

@dolores: Noid je výborný v rockových muzikálových rolí, Hamlet a Lucie. Líbí se Ti jeho nové CD Jedinej krok? https://www.youtube.com/watch?v=4PMzkzKYymo Jinak doufám, že se Pavlovi dnes vystoupení povede a těším se na Štěpána, jak dá Lucii.

164
pimpa
Reagovat

@DJ Vlado: Ono to, podle mě, znělo stjně blbě i od Emmy, když zpívala: „Ako mladé dievča, už je to za nami“. Je to snad nějaká stará vražda? :-)

165
jab
Reagovat

@bezik:
Já bych ho nepodceňoval, uvidíme, jakou bude mít barvu hlasu po mutaci, jaký bude mít přednes, vkus (ten se ještě mnohokrát může změnit). Talent a muzikalita mu imho nechybí.

166
BarBora
Reagovat

Blbé je, že finálové kolá ešte ani poriadne nezačali a už to pomaly aj končí, 8 finalistov, z toho celých 25% tvorili Slepčíkovci, na to sa museli spájať dve národné TV? Na viac SF a finálových kôl nemali?
A ak sa dostanú do GF obaja súrodenci, to už len bude paráda, možno aj preto dali GF o troch osobách, aby im tam niekto robil štafáž a nebolo to až tak okaté.

167
ales-winner emma
Reagovat

dolores je ale zvláštní že mě chceš umlčet tím pádem chceš umlčet fans emmi budu si to pamatovat a nevyhrožuj banem sem člověk se svými názory a bud to budete respektovat nebo na mě nereagujte tečka na panáčka kvůli vám chodit nepřestanu jai kudo jediný kdo by měl sklidnit seš ty do očí mi to neřekneš co chytráku

168
ales-winner emma
Reagovat

fanatický fanoušek ty vole tomuto se můžu smát na webu a všude jinde se mnou souhlasí jen tady ne čím to bude co jen slepčíkovci a nikdo jiný kdo chce umlčet druhý názor jen dolores jai kudo monika tomáš betty a další děkuji za pozornost však nakonec pravda a láska zvítězí a emma vyhraje a budu to já kdo se vám všem vysměje klidně i přímo do očí vy chudáčci mějte se a smějte se kašlu na vás jediná radikalizace je tu na panáčkovi vůči mé osobě vcám totiž vadí že má emma navrch a sakra navrch to vás štve a vybíjíte si to na mě hold slepčíkovci se poznají na dálku nebudu na takové primitivy reagovat sbohem já reaguju jen na slušné lidi ne na trotli

169
J
Reagovat

@BarBora: Emma? Ale pri nich dvoch za vyraznej podpory Slovenska by to s prehladom vyhrala.Ale mas pravdu. Ja som sa minuly tyzden, ked som pozerala s tymi vsetkymi reklamami nad tym zamyslela. Po Palovi som to vypla a isla na internet pozerat vyradovanie v Xfactore UK. Stoji to za to pozerat to takto priamo s Daliborom a jeho sestrou? Nie. Chod sa pozriet na youtube. Rano tam najdes videa aj s hodnotenim. Dokonca aj spolocne cisla a hviezdnych hostí. Takze sa vyhnes reklamam a blbej spolumoderatorke a navyse si pozries len tych ludi, ktorych chces vidiet.

170
ales-winner emma
Reagovat

když se nad tím zamyslím děláte stejnou chybu jako v SS2013 když jste byli nejen diskutéři na panáčkovi všichni hromadně proti sabině a nadržovali Itchovi ted se to opakuje a vybíjíte si bztek na mě a na emmičce hold kdo chce kam

171
J
Reagovat

Vazeni spolupanackovci, navrhujem nereagovat na urciteho diskutera. Ono ho to po case prestane bavit.
Vopred vdaka.

172
bezik
Reagovat

@jab: No jo, to sice možná jo, ale zpívání takových věcí musíš mít i hlavu. A tam ten potenciál nevidím ;-)

173
Tomáš
Reagovat

Přál bych si aby dnes vypadla Emma nebo Veronika. Ane jedna mě nebaví, obě dvě nudí. Kromě zpěvu mi u nich chybí určitá nadstavba, něco čím by mě zajímaly. Sabina je mi prostě sympatičtější, tak bych se tam díval dál raději na ni i když už asi taky nic nového nepředvede. Pořád by ale pro mě její vypadnutí bylo dnes daleko menším zlem než vypadnutí kohokoliv z kluků. Nebyla by to žádná tragédie a to ani pro Sabinu. Tak uvidíme jak v noci diváci rozhodnou.

174
Jai Kudo
Reagovat

@J: Nějak začínám mít našeho starého Tomáše raději, než dřív :-D :-D :-D

175
BarBora
Reagovat

@J:

Hej, Emma má šancu sa do GF dostať, s výhrou si až tak istá nie som, nemala takú masívnu podporu zo strany médií a pišťuchy sú asi viac ochotné posielať sms-ky, než len baviaci sa dospelí, ktorí to už berú viac z nadhľadu.

176
J
Reagovat

@Tomáš: Veroniku by som domov poslala aj ja. Ale spievat vie. Uvidim ako citlivo poda tu ATLANTIDU. Lebo zaspievat to cisto, dokazem doma aj ja. Ale tak nezne citlivo ako Zbirka ani nahodou. Podla mna je ludom sympaticka tym akou cestou zarubanou si v SS presla. A ked poda svoj slusny „pre mna nudny“ vykon, tak za nu zahlasuju. Bolo by tu treba aj hodnotit kto ako nudne na koho posobil. Nielen, ci to cisto odspieval. A hned by to bolo o inom. Minule Veronike pomohla aj ta carovna zimna rozpravka. Uvidim, co pre nu pripravia na ATLANTIDU.

177
betty
Reagovat

Kdo jste měli rádi Dana, tak právě dal na YouTube Cherry Winne Cover by Daniel Křižka.

178
J
Reagovat

@BarBora: Ze nema taku podporu? Na Slovensku ma najviac zo vsetkych. A vybery songov. Najluxusnejsi duet? Vies kolko ludi mi povedalo, ze jej fandi. Stale dookola pocuvam obohranu pesnicku ohladom toho protekcneho duetu FALLING SLOWLY. Tu musis uznat, ze ini taku protekciu nemali. Aj ked aj Palo s Karolinou a Slepcikovci mali dost efektny duet. Ale vezmi si takeho Stepana, aky blby duet mal s Patriciom. A ako sa vedel z toho vytrieskat. A vezmi si Marusku Tomanovu a Dominiku Nemethovu, aku hroznu s*acku im pridelili spievat. Ze na rozdiel od Dalibora a Sabiny vie spievat a ma krasny zamatovy hlas, velku charizmu, to jej neberiem. Ale ja sama poviem, ze po Slepcikovcoch ma najvacsiu podporu tak zo strany medii ako aj od ludi, co pripravuju SS. Stavim sa s tebou, ze dnes aj keby Kovalicek exceloval, tak ho nepochvalia. Urcite si na neho cosi najdu. Bud podiovu prezentaciu alebo inu vec. A Emma aj keby jej usiel ton, tak Habera s Martou to zahraju do autu. Jediny, kto by sa ju odvazil aj ked len na 15% skritizovat je Soukup. A po tom vsetkom, co som tu napisala ti poviem, ze ju mam na 3. mieste po Palovi a Stepanovi. A mozno preto, ze Palo si to vsetko musi odriet bez stipky pochvaly je mi a bude mi aj s tymi vybermi piesni co v SS spieva ovela sympatickejsi nez ona.

179
BarBora
Reagovat

@J:
S väčšinou môžem súhlasiť, len nerozumiem Tvojej reakcii. Ja som reagovala na Tvoj príspevok, že by Emma so Slepčíkovcami v GF s prehľadom vyhrala a písala som tiež o sms-kách, lebo je iné niekoho slovne podporiť a iné aj poslať sms.

181
J
Reagovat

@BarBora: Pozri ak bude GF Emma so Slepcikovcami, neviem ti povedat, ci ma to prilaka v priamom prenose. Ibaze by som od nej zazrela v playliste nieco od M. Gombitovej. A nemyslim tym VYZNANIE. Myslim tym nieco. Ja sama by som jej poslala v takom pripade nejednu sms-ku. Lebo Mariku rada doma pocuvam. Najradsej mam album ATELIER DUSE. A stav sa, ze sa najde nielen vela Slovakov, ale aj Cechov, ktori jej poslu hlasy. A o nu by som sa nebala. Jediny pripad, kedy si myslim, ze to nevyhra ona ale Dalibor ak do GF pojde s Daliborom a Stepanom. Co jej nevezme Dalibor, to jej vezme sympaticky Stepan.

182
J
Reagovat

@BarBora: Ale vazne, ak bude mat Emma efektne songy a pojde do tuheho ju podporim. Ale chcem, aby zaspievala aj nieco narocnejsie.
Trosku to odlahcim. Kedze viem, ake ma herecke nadanie, co si myslis, ako by zvladla tuto pesnicku od Gombitovej? Mozno brilantne a este by sme sa aj pobavili. Ved o to ide nie?
https://www.youtube.com/watch?v=RSvwbs90sP0

183
Tomáš
Reagovat

@J: Prosím nepodporuj ji. (

184
J
Reagovat

@Tomáš: Proti Daliborovi bohuzial ano. Ale Stepan a impossible Palo asi sotva.

185
ales-winner emma
Reagovat

184 měním názor omlouvám se pokud proti slepčíkovcům podpoříte emmku budu rád

186
Monika
Reagovat

i tohle zazniva na FB, Ahoj Veru jsi nejlepší máš nejnáročnější písně hlavně na hlasový rozsah Emma má sice zajímavou barvu ale nemá žádnou náročnou píseň spíš pěkně povídá do hudby snad na to konečně lidí a porota přijdou ať se ti daří.

187
Ája
Reagovat

tak na kolik reklamních bloků to dnes vidíte?

188
Violete
Reagovat

@Tomáš: Veroniku prosím ponechat, ať mám komu fandit :-)

189
dolores
Reagovat

Medialne sa Emma zviditelnila tento tyzden s Palom v jagrselfie, no obavam sa ze u fanyniek im obom to skor poskodi ako pomoze… uz som si vsimla negativne reacie na tie fotky. je super, ze Emma Pavol maju zmysel pre humor, ale ci si tym nepodpilili konar ?

190
dolores
Reagovat

@Ája: bude to jeden velky reklamny blok sem-tam prerusovany kratkymi vystupeniami superstaristov

191
blanka
Reagovat

já bych byla ráda za finále Emmu, Veroniku a Štěpána… Palo je sympaťák, ale zdá se mi, že se neumí nějak otevřít, či co….a bez koho bych se obešla je ta misska .. když už hledali nějakou neokoukanou amatérku, mohli sáhnout po bývalých finalistkách ze superstár.. taková Monika Bagárová, nebo Markéta Konvičková by určitě ostudu neudělaly ….

192
blanka
Reagovat

já bych byla ráda ve finále Emmu, Veroniku a Štěpána… Palo je sympaťák, ale zdá se mi, že se neumí nějak otevřít, či co….a bez koho bych se obešla je ta misska .. když už hledali nějakou neokoukanou amatérku, mohli sáhnout po bývalých finalistkách ze superstár.. taková Monika Bagárová, nebo Markéta Konvičková by určitě ostudu neudělaly ….

193
dolores
Reagovat

Palo bude hrat na husliach dnes vecer ? lebo na fotke z generalky ma husle …

194
Laikka
Reagovat

Veronika zase první?

195
dolores
Reagovat

Veronika ,nesla ani po texte a vo vypatej casti sice to bolo lepsie, ale ten stop ma teda zarazil … neviem, ale dnes by mala vypadnut. akoze nevypadne to je jasne, hlasy pridu hlavne za ten pruserik. a ta chvala poroty? wtf ?

196
Monika
Reagovat

veronika se mi dnes nelibila,pro me jeji nejhorsi vystoupeni v soutezi, nemam rada to jeji zpivani sepotem, uplne se vytratila atmosfera songu, takove technicky zazpivane bez emoci, po chvili jsem ji ani poradne nevnimala a koukala sekolem

197
Jonatána
Reagovat

Veronika byla výborná, mi se líbí vždycky. a je neskutečné, jak prokoukla.

198
Nika
Reagovat

Veronika byla bombová i s tím malým emotivním vypadnutím, jediný pořádný a velký hlas s obrovským rozsahem v této SS:) A písničku zvládla skvěle, že ji přepadly emoce mi bylo sympatické, i když jsem měla strach, že už nenaskočí:)

199
Monika
Reagovat

No trochu podezrivam Veroniku, ze sikovneho tahu, neprisla mi moc dojata….vidim v tom kalkul…kazdopadne postoupi to je jasne..pavol s huslema je jisty…bude to boj mezi Stepanem a sabinou….dneska se bojim o Stepana, snad dostane DK

200
Nika
Reagovat

Podezřívala bych kohokoli jiného, ale ji ne:)

201
betty
Reagovat

Porota Veronice (nevím, zda úmyslně…?) ublížila tím, že opakovaně zdůrazňovali, jak dostane spoustu hlasů a chválili ji. Kdyby se o ní diváci báli a soucítili s ní, poslali by jí hlasů daleko víc. Nechci být podezřívavá, a!e viděla jsem v tom úmysl že strany poroty.

202
Mila2
Reagovat

no myslím, že Veronika sice zpívala fajn, ale už by mohla vypadnout

203
Mila2
Reagovat

co je to s Emmou? nějak jí ten duet nesedí.. asi je to na ni moc rychlé

204
betty
Reagovat

@Monika: Dívala jsem se na ni a nebylo to od ní hrané.

205
Mila2
Reagovat

co je to s Emmou? nějak jí ten duet nesedí.. asi je to na ni moc rychlé, zato Štěpán je výborný

206
Bedy
Reagovat

Vydán aktuální článek na aktuální diskuzi, přesuňte se kdyžtak tam. Díky :)

http://reality-show.panacek.com/43748-superstar-2015-jak-dopadnou-ceske-a-slovenske-hity.html

207
Jai Kudo
Reagovat

Nevím, nemůžu nikdy říct, že by Veronika zpívala vyloženě špatně, ale…..ty „sametové“ hloubky ně připadaly takový divný, hučivý, nepřirozený….. a ten „výpadek“ jsem taky v první chvíli nechápal, je možný, že to byl kalkul, každopádně to porota neopomněla náležitě zdůraznit v hodnocení……

Štěpán a Emma suproví oba…….tohle jsou superstár!

208
betty
Reagovat

@betty: @Monika: Dívala jsem se na ni a nebylo to od ní hrané.

209
Ally
Reagovat

@dolores:
souhlas . Veronika nějak spěchala..a opravdu atmosfera tam žádná nebyla, snad ke konci..ale zas tolik,aby se dojala asi ne :)

Hm , Chodur, Emma jsou prostě osobnosti
Chodur taky nedokonalé,ale emoce z toho na mě šly..

210
dolores
Reagovat

Emma .Stepan : moj muz vravi, co je to za recitacny song ?

budem s porotou nesuhlasit …nejako sa mi spevacky o dost pacil v tom Stepan, zasa dal inu farbu, ale fyzicky pri Emme na mna posobil trochu detsky. ona spievala dobre, ale to je vsetko asi, co k tomu mozem povedat..

211
Jana
Reagovat

Stepan duet znicil, zpiva se tam o tom jak uz si nerozumi a on se na ni culi jak kdyby ji zrovna sbalil a litali si na ruzovym oblacku. Emma to dala vyrazove lip, ale zas ji vypadnul text. A Palovi ted taky, nejaky prokleti. Veronika se mi v hloubkach nelibila a ten vypadek ji taky neverim, ale slusi ji to.

212
Jana
Reagovat

210: xindl ma vsechny songy recitacni, on totiz neumi zpivat :-) prave protože ma songy postavene na textu je nutne to vystihnout vyrazove a Stepan byl dost mimo.

213
dolores
Reagovat

Pavol super! :) nechce sa mi verit, ze ho chvalili, postipte ma, aby som sa zobudila ..

mal ist na zaver, ale tam ma zase miestentku Dalik, ci ?

214
dolores
Reagovat

@Jana: ved ja viem, to len moj muz ho nepozna, :D Cizinku u nas radia vobec nehraju

215
Jana
Reagovat

Škoda ze je Sabina zas nervozni a opatrna, jinak by to byl touchdown jak blazen.

216
Ally
Reagovat

Konečně jsem pochopila co na tom Palovi vidíte :)
Já bych ty povinné jizdy zrušila..at každý zpívá, co mu sedí.,.pokud to teda dotyčný ví..:)

To z toho dělají Nikdo není dokonalý ? :)

217
Monika
Reagovat

sabina byla hrozna, to se vubec nedalo, to ani bych nenazvala dietni verzi, zatim nejhorsi vykon a myslim si, zeani nic horsiho neprijde uz.
Pavol se mi libil, super scena, kroj, song fajnovej, to je sila na smsky jako svina, klidne muze vyhrat tohle kolo.
Duet Emmy se Stepanem mne se libi ty hlasy dohromady, ale ten song je pro me debilni, nesnasim original a nelibilo se mi ani tohle, blbej vyber.

218
Monika
Reagovat

sabina byla hrozna, to se vubec nedalo, to ani bych nenazvala dietni verzi, zatim nejhorsi vykon a myslim si, ze ani nic horsiho neprijde uz.
Pavol se mi libil, super scena, kroj, song fajnovej, to je sila na smsky jako svina, klidne muze vyhrat tohle kolo.
Duet Emmy se Stepanem mne se libi ty hlasy dohromady, ale ten song je pro me debilni, nesnasim original a nelibilo se mi ani tohle, blbej vyber.

219
Pattrick
Reagovat

Štěpán, jeho nejlepší výkon. Moc pěkné. Trošku ty slova tam, ale moc pěkné.

220
Jana
Reagovat

218: mne se Sabina libila, ale mne uz se tam libi vsichni, asi by nebylo nefer, kdyby vypadla, no. A cizinka je podle me super pisnicka :-) xindl ma bozi texty, aspon to neni kravina o nicem :-)

221
Jana
Reagovat

Zajimavy je, ze Veronice, Palovi, Emme i Štěpánovi vypadnul text :-)

222
Nika
Reagovat

Nejhorší dnes Sabina a Emma….to se vážně nedalo poslouchat.

223
cedarin
Reagovat

Tak jsem to dokoukal ze záznamu a chce se mi říct, že ty zatracené Slepčíky nám byl čert dlužen. Mám pocit, že letos v semifinále bylo zaříznuto dost šikovných lidí a my koukáme v letošním rychlokurzu na Slepčíky.
Nevím, kdo hlasuje pro Sabinu, asi ti,co ji poslali rovnou do finále. Ta holka si tak maximálně odnese doživotní trauma, to bude všechno, co z toho vykřeše. Nemá na to povahu a jiná už nebude. Zbytečný, naprosto zbytečný člověk ve finále.
Dalibor – dnes už i porota si asi začala drbat hlavu, jak se jim ten pokus na mladíka profiluje. Bylo mi dost líto Veroniky v tom duetu. Zpívat duet s klukem, který zní jako holka a muset se mu přizpůsobit – klobouk dolů, Veroniko. Navíc jsem ocenil Veroniky lidskost a profesionalitu. Kdyby chtěla, tak ten potěr přezpívá, že by chlapeček nebyl slyšet ani s deseti mikrofony. Přesto to Veronika udržela.
Jinak porota naštěstí využila divoké karty, protože by to byla obrovská škoda.
Kdyby příště šli oba Slepčíci, tak by to byla značka ideál, protože ostatní 4 jsou super.

224
Monika
Reagovat

Jinak tady se porad omila, ze pavol na to kasle a tak..no imho je to i problem Stepana, on je sama srandicka, volovina a myslim si, ze si ty songy ani poradne nepripravuje..koukne na to chvili a staci..proto i ten text..ted asik budou mit uz dva songy..pochybuji, ze by zas prisli duety….no to uz vubec nestihne se naucit..je dost flegmatik myslim…

225
Marcela Sokolová
Reagovat

Ahojte,
K Sabine Slepčíkovej by som chcela povedať pár slov. Je to nádherná žena s krásnym hlasom ktorá nič výrazne nepokazila na rozdiel od ostatných. Kto včera pozeral superstar, tak pri duete Petra so Sabinou nikto z poroty nezhodnotil, že ten chlapec mal tak falošne zaspievané miesta v pesničke, že sa to nedalo počúvať. To že bol suverénny to je fakt. Zasa na Sabine sa mi páči práve to s akou pokorou a láskou spieva. To že nemá suverénny pyšný výraz ako povedala porota tak to mi vôbec nevadí a myslím si, že to by jej bolo na škodu. Zaujímavé je to, že ak by Sabína pokazila pesničku tak ako Veronika tak by ju skritizovali až by to bolelo. Ale v jej prípade to ospravedlňovali výhovorkami o tom, že ju to dojalo. Jednoducho stratila hlas a tie výšky nemohla vytiahnuť. To sa prejavilo aj v duete. Sabine držím palce, lebo je výborná speváčka s nádherným hlasom a každú superstar sa teším na jej vystúpenie. Je dokonalé aj napriek vyjadreniam poroty, ktorá je podľa mňa zaujatá. Reakcia Paľa H. v minulej časti k možnému otehotneniu je sprosté až vulgárne a aj napriek tomu, že sa jej verejne ospravedlnil u mňa skončil ako najväčší hulvát.

Přidat komentář