Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015: Emma Drobná a Daniel Křižka vás okouzlí duetem Falling Slowly (+ video)

11. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11288 w=615]
Jak už jistě víte, dnes večer poznáme 20 semifinalistů letošní SuperStar. Ještě předtím se však 40 nejlepších představí v duetech, na jejichž přehled se podívejte zde. A mezi dvacítkou duetů zazní i první opravdový touchdown letošního ročníku, o který se postarají křehká Emma Drobná a mužný Daniel Křižka, kteří vystřihnou Oscarem oceněný filmový duet Falling Slowly, který znáte nejen z muzikálu Once z podání Glena Hansarda a Markéty Irglové, ale mohli jste jej zaslechnout i v českém filmu Jana Hřebejka Kráska v nesnázích. Pro ty nedočkavější z vás máme krátkou ukázku, ze které vám bude běhat mráz po zádech a poženou se vám slzy do očí.

Vynese toto famózní vystoupení Emmu a Daniela no nebeských výšin nebo aspoň do Top 20? A kteří další soutěžící do semifinále postoupí? To se dozvíte, když si dnes ve 20.20 zapnete Novu nebo Markízu.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 122
1
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ono to bude velmi těžké srovnat, Křižkův recitační part, zatímco mnozí jiní budou zpívat extrémně těžké fláky, kde je 100 míst kde se vysekat… A osobně si ani nemyslím, že tato recitace je z jeho strany nějak skvělá v tom smyslu, že z jeho projevu vůbec nejde citlivost, intimita a něžnost, kterou podle mě tato píseň podle mě vyžaduje… Jak to tady někdo už napsal, že připomíná dřevorubce – to je podlě mě naprosto přesné, celé to vyzvnívá hrozně neotesaně a nekultivovaně… O ultraprotekčním vůběru jsem už psal pod minulým článkem, to se to bude recitovat, když má někdo recitační part…

2
J
Reagovat

Neviem preco, ale myslim si, ze ti 4 v porote (alebo samotna produkcia) uz dopredu vedeli koho do semifinale chcu. Tieto duety budu len taky bonbonik pre nas divakov, aby sme si ujasnili komu chceme fandit, ako na tom dany sutaziaci so spevom je, ale hlavne posielali hlasy. Iste niekomu duety sadnu a niekomu nie. Uz, aby sme vedeli kto su ti „stastni 20“, zatial stastni pretoze o tyzden to bude totalny chlapcensky masaker.

3
Monika
Reagovat

Uz je na FB zverejneny i duet Pavola s Karolinou, prvni duet co me nezaujal. Absolutne se mi nelibi Karoliny barva hlasu v tom songu, totalne obycejny hlas, pro me i rusivy, takove vykricene, neprijemne rvani.

4
Prochor
Reagovat

2- Něco na tom bude.
Porota nebo štáb možná ví, koho ve finále chce, ale já vím určitě, koho tam nechci (například mladého Slepčíka).
Porotě a štábu ovšem nahrává zvolený systém – malý počet semifinálových kol, který neumožní vyházet ty, které diváci nechtějí.

5
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Snad dnes bude fachat http://www...

6
Jai Kudo
Reagovat

Netušila jsem, že mě dají dohromady s bráchou……Bože!!!

7
Paja
Reagovat

Slepčíka jako superstar nechci !! Ale asi porota usoudila ,že potřebujeme nějakého idola pro děti na ZŠ.

8
Prochor
Reagovat

Vrublovka byla velice dobrá. Jasně dominovala. Ale chtělo by to delší ukázku.

9
Scalex
Reagovat

Dneska mám pocit, že poslouchám něco úplně jiného než porota. Už počtvrté jsem si do poznámek napsal „JDPP“, což znamená „jdi do p*dele, poroto“. Tuny keců o tom, jak je to letos nabité silnými a dobrými zpěváky a zpěvačkami a pak půlku těch nejlepších povyhazujou a dál pošlou zcela průměrnou Peštovou.

10
hollyoaks
Reagovat

kolko slovákov postupi do semi dalej ked už prvý vypadol

11
Jana
Reagovat

Dneska zcela nepochopitelny masakr, je to nejak vsechno obracene. Marii hrozne uskodila pisnicka, ta mi tam bude hodne chybet. Mimochodem dost se vyber shoduje s tim, kdo mel v kastingach medailonek z domova.

12
Jai Kudo
Reagovat

Ta totálně nemožná Vietnamka postoupila jako PROČ?????

13
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo: aby bylo možné dělat „WTF“ i nad někým jiným než Slepčíkem.

14
Prochor
Reagovat

Alena nezklamala. Porota se ošívá stejně, jako ze začátku se Šmajdou. Takže se to vyvíjí dobře:-))
Nevím proč ale dnešní díl mi připomněl Itcha :
https://www.youtube.com/watch?v=zk9_hiDGlUg

15
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: lebo ju chceli vyhodit v dlhej ceste :)))

( a nebola az taka nemozna – len dnes v duet nezvladla )

16
Rick
Reagovat

Totálny masaker bude šte len semifinále. Ak majú postúpiť 4 baby a 4 chalani…odpočítajte si Slepčíkovcov a to budu ešte len jatky. Je úplne zbytočné mať 20 semifinalistov keď je len 8 finalistov a aj to bude asi finále s troma. Ak chceli mať menej kôl a držať sa nemeckej superstar tak mali okresať aj semifinalistov lebo z 20 na 8 je fakt brutálny cut.

17
Jai Kudo
Reagovat

Ahááá, takže když je někdo trochu sebevědomej, tak je to špatně. Porota (produkce) má raději jako SUperstar ušprdlý kňákající děcka…..proč já tohle ještě sleduju???

18
Scalex
Reagovat

@Jai Kudo: a teď si vezmi, že já na to musím koukat až do finále, když už jsem to Panáčkovi SUNíčkovi slíbil. 8^)

19
Monika
Reagovat

Za me spokojenost, postoupili obe me srdcovky, mezi divkami number one Alena a mezi kluky number one Stepan. Vubec ze Stepana mam ohromnou radost, strasne milej kluk, takove slunicko, které bez jedineho zavahani doslo az do SF a doufam, ze to nebude konecna. Alena me zaujala uz na castingu, ještě v době, kdy tady zustala skoro nepovsimnuta.

20
Monika
Reagovat

Myslim si, ze byli dost nespravedlivi k Tomesovi, ten kluk mel jit dal a ten argument o muzikalech, no prislo mi to prilis vymluvne a nespravedlive, zas takova hvezda to neni. Ja ho treba vubec neznala. Co tam dela traged Posta, je mimo me chapani. Zvoral co mohl, presto je v SF. je mi jasne, ze si ho prosadil Soukup, on ma pro tyhle typy slabost a i k nemu promlouval na dlouhe ceste, ale je to imho zbytecne zaplnene misto pro schopnejsiho jedince.

21
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
Souhlas, já razím heslo, že skromnost a pokora by měly být oceňovány, ale ne striktně vyžadovány. Navíc Karolína v tom prostřihu ze sebe nedělala žádnou pěveckou bohyni, prostě jen přeneseně řekla, že její zpěv rozhodně nestojí za starou belu a měla pravdu!!! Dneska jsem během některých rozhodnutí poroty po duetech nadával jako u talentovek už dlouho ne a kdyby ještě poslali do semi Peštovou místo Karolíny, asi bych mrštil ovladačem o zem.

22
Prochor
Reagovat

19-pořád prosazují jako mladý talent Slepčíka ale ve skutečnosti je to 15-ti letá Alena, kterou přehlížejí. Ale čas ukáže.

23
Anna
Reagovat

Veronika Vrublova byla suprova. Libilo se mi, ze i pres VELMI kratku ukazku (kterou jsem sotva zaregistrovala, ze Superstar zacina) dala tam SEBE. Ale litujem ji, ze dostala taku blbou pisnicku. Jeji hlas by vynikl v pomalem songu a v delsi ukazce. Nekteri meli teda o dost delsi ukazky. Rozhone moje favoritka je stale a tesim se na ni. Urcite prekvapi.

24
Rick
Reagovat

Jediné čo mi vadí a priam bije do očí je, že postúpila Nikol Kasalová, na jej miesto by som oveľa radšej dal oveľa sympatickejšiu Dominiku Oláhovú.

25
Monika
Reagovat

Jsem na sebe pysna :-))), ze jsem se nenechala strhnout porotou ani tou lavinou tady na Karolinu a od zacatku jsem snad jen s Tomasem patrila k jejim velkym odpurcum, absolutne jsem nepobirala chvalozpevy a postupem casu zacina upadat vic a vic, byt to imho bylo zrejme od první sekundy jejiho zpevu. A to co si vyslechla dneska, tak tleskam, tleskam…
A vlezprdelka Vrublovka opet nezklamala, uz je neskutecne trapna, jak pri kazde prilezitosti o sobe prohlasuje, ja jsem jina, jinak vnimam hudbu, mam jinej feeling, ja jsem country zpevacka..kolikrat to jeste uslysime, ja chapu, ze to je taktika, jak se odlisit od ostatnich, ale je to velice primitivni a otravne…doufam, ze to neuslysime po stopadesate prvni v medailonku v SF….

26
nofux
Reagovat

Za mě spokojenost, všichni mí favoriti nakonec postoupili. Jediný WTF postup je imho Pošta, ten tam nemá co dělat, nepředvedl od castingu nic a ani ten casting nebyl extra. Nechápu to, místo něj tam klidně mohl být Tomeš. Patricia bych taky klidně oželel.

27
jab
Reagovat

@Monika:
Dneska právěže Karolína zpívala hodně dobře (v porovnání s divadlem) a z té ukázky mi zněla o něco líp než Pavol, který vedle zajímavé barvy předvedl jakési rušivé elementy. Každopádně jsem rád za oba a oběma budu hodněš fandit v semi. Hodnocení poroty v tomto případě moc nechápu, ale takových případů bylo dneska mnohem více :-). Naopka další z mých favoritek, Aljona, to dneska imho dost zprasila (aspoň v ukázce) a Samek, ačkoliv neukázal nic světoborného ji imho přezpíval tak o třídu, myslím, že minimálně DC si zasloužil.

28
jab
Reagovat

Btw, již si dovolím postupující maličko rozškautlkovat (předběžně):
Klasifikaci je samozřejmě přísně subjektivní:
Moji favoriti: ViVi, Emma, Karolína, Aljona, Štěpán, Samo, Pavol
Ti, na které se rovněž aspoň trochu těším: Barbara, Nikol, Daniel, Patricio, Vojtech
Pro mne momentálně neutrální: Sabina, Melinda, Réka, Veronika D., Tejkal
Zcela mimo můj individuální vkus: Marek, Dalibor, Peter

29
Ally
Reagovat

Teda no..
Musím, si to asi rozdělit do kategorii – postoupil / nepostoupil..vadí / nevadí ..zasloužil/ nezasloužil..:)
Ale jak rikala Z.Vovsová/ škoda, začala jsem ji minule fandit/ oni ,vědí koho chtějí poslat dál..a jen o zpěvu to vždy není..a tak to má být ..ale nějak to bylo moc vidět ?

A ke Karoline,.minule jsme to moc neviděla..ale fakt to ne mě taky nepusobilo nějak namyšleně..já se asi taky chovám ve stresu všelijak :) a tak možná ji Habera vlastně radil správně..na některé lidi to nepůsobí dobře

30
Monika
Reagovat

@jab: tak to je samozrejme vec nazoru, pro me ma karolina tak obycejnou barvu, ze to nemuze byt horsi a v tom songu ten jeji hlas mi znel neprijemne, velmi rusive. Pro me je to takova Majerova, Pekarkova….Alenu povazuji za veliky talent do budoucna, ma nejlepsi barvu hlasu, je neskutecne vyzrala na svuj vek, originalni, zajimava na svetovou scenu v budoucnu…

31
nofux
Reagovat

Jinak je teda dost možný že postupy do finále nebudou rozdělený podle národností, když už teď je 6 kluků z ČR a 4 ze Slovenska? Bylo by to fajn, protože z SK kluků fandím jen Pavolovi, kdežto u CZ kluků Urbanovi a Křižkovi, ale je celkem jasný, že postoupí i Dalibor.

32
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Já to mám takhle:

hlavní favoriti (resp. favoritky): Emma a ViVi
další oblíbenci: Samo, Dan, Alena, Karolína, Réka, Štěpán, Pavol
neutrální: Barbara, Patricio, Vojtech, Veronika D.
zbyteční: Sabina, Melinda, Marek
antifavoriti: Dalibor, Peter, Tejkal, Nikol

33
Monika
Reagovat

Kdybych mela vybrat bez ohledu na narodnost
TOP 4 holky: Alena, Barbora, Emma, Reka
TOP 4 kluci: Stepan, Samuel, Pavol, Slepcik

34
Monika
Reagovat

Pro me nejvetsim prekvapenim bylo asi vyrazeni Zuzany Vovsovske, myslim, ze by si SF zaslouzila.

35
J
Reagovat

Tak za mna spokojnost. Len som bola prekvapena vypadnutim Zdena.

@ Vlado, ked budes vediet zoznam piesni v semifinale, daj vediet aj keby to bolo len v hadankach. Ide mi najma o Sama a potom o Dana Krizku. Vopred vdaka. A tiez by si mohol zistit, ci to bude podla narodnosti alebo kasleme na to 4 naj postupuju zo SF do finale.

36
bezik
Reagovat

No, tak nevím, jestli má smysl tohle vůbec nějak hodnotit. Zatím zdaleka, ale opravdu zdaleka nejzoufalejší výkon poroty (nebo produkce, co já vím) za všechny SS co kdy byly. Katastrofa je slabé slovo. Absolutně všechno, co hrozilo tím, že by to snad mohlo být zajímavé je pryč a všichni totální sra.kaři zůstali. Jedinou výjimkou je Dan, do jaké míry ale bude opravdu zajímavej se teprve ukáže, a taky jestli vůbec projde do finále.. Holky byly vyčištěny naprosto a absolutně, tam nezbylo snad vůbec nic co by mě bavilo. Největším zklamáním je pro mě výkon Kláry. Od ní jsem si opravdu sliboval podstatě víc , než že bude dalším klonem Habery a Marty. Bohužel, těžký omyl. Jestli to není jen herecká role a opravdu si myslí co tam říká, pak vůbec nechápu proč dělala muziku jakou dělala. Snad už mi ani není líto že vypadla Maruška, protože co by mezi tou zbylou smečkou zoufalců dělala, navíc takhle úžasná porota by jí každý další výkon dala pekelně sežrat. Celé se to sune k totálnímu sra.kopopu bez vyjímky, což v předchozích řadách zdaleka nebylo. Ach jo. Nakonec dobře že to bude mít tak rychlý průběh.

37
Monika
Reagovat

Za me velke minus sestrih dlouhe cesty, naprosto bez napeti, vzdyt po vyhazovu Tomese uz nemeli koho vyhodit a vsichni kluci do jednoho postupovali. Totalne nedomyslene, vzdyt sedel pocet volnych mist a pocet zbyvajicich kluku, predem bylo jasne, ze nema kdo vypadnout….

38
betty
Reagovat

Tak já jsem s výsledkem docela spokojená, protože mým oblíbencům Danovi a Emmě se duet vyvedl a postoupili.
Emma je podle mě nejzajímavější z děvčat a má krásnou barvu h!asu, ale jako nejlepší zpěvačka mi, ač mi bohužel není sympatická jako člověk, připadne Veronika Vrublová. Zvědavá jsem i na Alenu a Barboru.
Z kluků se mi nejvíc líbí Dan. Nemyslím vzhledem, protože on opravdu není nějaký prvoplánový krasavec, ale něco na něm prostě je. Charizma? Velice nadaný mi případne i Štěpán Urban. Moc ráda bych je oba viděla a slyšela alespoň v poslední osmičce.

39
dolores
Reagovat

uz sa tu da pisat ? tak ok

par slov k duetom

cast prva

Vrublova&Brajerova
ani neviem, co spievali, boli velmi skratene… len viem, ze megafavoritka Vrublova nijako nevynikla

Maria&Veronika
evidentne im to nesadlo a ani si to dobre nepripravili. cakala som, ze Marie to da, lebo sa mi zda lepsia spevacka ako Veronika, ale bohuzial

Hondl&Tejkal
tento duet sa mi ako celok pacil, az nato, ze Vojtech tam bol zakriknuty,prikrceny a trochu tapal aj pri spievani. Honza bol fajn. pekne vystrety, dobre pohyby, obcas hiphoperske. a chalani vcelku ladili. Tejkal – postup zasluzeny. paradoxne namiesto ocakavaneho Haberu, si ho podava Klara a poviem, ze to mi az tak nevadilo, ale kvoli inym veciam mi ona dost lezie na nervy a uz teraz vidim ako ma bude nasierat v zivakoch

Michalska-Uras&Farkasovsky
tiez vydareny duet a aj ked Uras nemusim, pride mi spevacky fadna, tu sa mi pacila, lebo zvladnut tento dvojhlas nebolo jednoduche, ale dali to, hoci mali dost podobne hlasy:D a myslim, ze Peter to mal trochu tazsie v tom spodnom parte, ale celkovo by som ho az tak pred nu neuprednostnovala, keby mal slabsiu spevacku, tak sa rozsekaju.

Danisova-Dzudza
Vojto sice nespieval tak „dokonale“ ako Veronika, ale jeho farba hlasu popri tom Veronikinom speve, svojou prijemnostou az kricala, inak za mna dost priemerny duet.a na Veroniku sa mi dost zle pozera, okrem toho, ze vyzera na 50, este sa aj pri speve dost nevabne xichti. sice zato nemoze, ale zas az tak bravurne nesieva, aby to tie nedostatky vykrylo

Boucikova&Olahova
tento duet ma nebavil. bolo tam dost chyb, jedine pozitivum, ze sa mi trochu pacila Eliskina farba hlasu

Groschmidtova&Tomes
Roman to celkom zvladol, aj ked ani z neho nebude Chris Norman :)) ale Simona, aj ked spievala ok, nehodila sa do toho duetu, proste part Suzi Quatro nemoze spievat operne skoleny hlas, teda aspon za mna nie. spolu im to ladilo dobre.

Gerzanicova&Mucina
tazko mi je hodnotit Zdena, ked som ho ani nepocula poriadne, a este k tomu mali len kratucky zostrih.jedine, co som si vsimla, ze tam chybal dvojhlas v refrene, asi to mala potiahnut Tereza…za Zdenom ale neplacem, nebol to moj kon, nudil ma, a navyse sa mi nepacil teraz ked sam o sebe hovoril v superlativoch. len sa cudujem, ze poslali 4 slovakov, takze narodnostny princip 5:5 neplati, co dava nadej, ze aj do finale by tento princip nemusel platit a nemusel by platit ani genderovy princip

Urban&Malundo
v samostatnych castiach sa mi viac pacil Stepan, Patricio dost blbo frazuje po anglicky, ale spolu to znelo velmi vyrazne, refren vygradovany, a tam Patricio svojou farbou pekne zatiahol.postup u Stepana zasluzeny, u Patricia neviem, neviem,… tak ok do SF ano, a potom von ! ale ta jeho reakcia na postup bola svetova : DDD

Vovsova&Pestova
spievali akoby sa hadali :))) ale zvladli to dobre, Zuzka jasne lepsia, skoda jej nepostupu, mohla tam byt namiesto napr. Noakovej. Pestovej limity sa v tejto piesni uzavreli, uz nestacilo zit zo slavneho mena.:))

40
J
Reagovat

Ludia ja len by som hrozne chcela vediet ako sa bude postupovat. Jediny udaj, ktory som nasla ohladom postupov je na anglicky pisanej wikipedii. Kde sa pise toto:

20 semifinalists will revealed in October when the show premiered on screen. Ten boys and ten girls competed for a spot in the top 8. Twelve semifinalist the lowest vote getter from each gender and country got eliminated.

No neviem nakolko je to vierohodne, ale maju tam uz aj tabulku s menami.
Jednoducho si to pozrite .
https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko_Slovensk%C3%A1_SuperStar_2015

41
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Pro mně favoriti Emma, Barbora, Karolína, z kluků Dan a snad Pavol, jinak už nevím kdo….. Jinak Emma jako zpěvačka OK, nic proti ní nemám ani jinak, ale sympatičtější je mě Karolína, nevím proč, jen takový pocit. Habera ji zdrbal dost zbytečně myslím, ALe ono to má svou Novákovskou logiku. Vlastní názor nebo sebevědomí není žádoucí, Nova potřebuje poslušné a pokorné ovečky. I když jiným právě nedostatek sebevědomí vytýkali, tak nevím…..

42
LuFairy
Reagovat

Moje TOP8: Réka Emma ViVi Alena, Štěpán, Dan, Pavol, Sam

43
LuFairy
Reagovat

Moje TOP8: Réka Emma ViVi Alena, Štěpán, Dan, Pavol, Sam

44
Monika
Reagovat

Pro zajimavost dle sazkovych kursu to letos vyhraje kluk ze Slovenska.

45
Fialka09
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že takhle divně nevybrala porota (produkce?) snad ještě nikdy v žádném ročníku SS. Jako ok, zůstalo mi tam pár lidí, na které se moc těším (Emma, Dan, Samuel, Alena, docela i ta Barbara se mi začíná líbit), ale proboha, vždyť oni tam nenechali jedinou z holek, která má krásně poslouchatelný hlubší hlas, a to jich tam bylo požehnaně! Na úkor absolutně zbytečných krásek typu Noáková nebo Sabina Slepčíková, potažmo na úkor uřvané Nikol, jejíž hlas je mi krajně nesympatický, vypadly takové originální hlasy, jako Zuzana V., Kamila K., a to už vůbec nemluvím o Zuzce Reinišové nebo Renatě Holíkové, které neprošly ani Výběrem!
Jsem z toho (speciálně z té dívčí části výběru) tak nějak rozladěná.
Jinak včerejší díl mi přišel moc hezky udělaný, ani ta „zkrácená verze“ dlouhé cesty mi nevadila. Co mi vadí, byl samotný výběr lidí, a nesmyslná argumentace poroty.

46
yeey
Reagovat

Tak semifinalisti jsou vybrani! Tesim se na:

Holky
Emma (netreba rozvadet)
Veronika (netreba rozvadet)
Alenka (bude to dost o vyberu, ale je fakt velmi zajimava i jako osobnost a snad ji to v SF sedne)
Karolina (v SuperVyberu to tak super jako na castingu nebylo, ale porad si myslim, ze ma co ukazat a grilovani od Habery byl celkem ulet, ze strany produkce trochu trapas, ze kdyz ji tam davaj kapky, tak divak vlastne vubec nevi kvuli cemu – nebo ze by jen kvuli komentari k blbym Soukupovym vtipum?)
Barbora (nejak jsem ji celou dobu nevnimal, ale vlastne se mi od ni libila vsechny vystoupeni, urcite zaslouzeny postup, Set the fire to the rain se ji s Melindou povedlo skvele)

Kluci
Samuel (v live shows se snad naplno ukaze, zatim jede na pul plynu)
Štepán (priznam se, ze uplne nevim, co cekat, ale jsem zvedavej)
Honza (uvidime, porad verim, ze v neco je, i kdyz spis bude za fackovaciho panaka poroty jako minule Šmidák)

Za me to kazdopadne neni spatna sestava, vcera snad vsichni (snad az na Samuela a Viki :-D) zneli milionkrat lip, nez pri tom krakorani s klavirem… jakkoliv jsem casto nechapal, co porota rika, nemyslim, ze by vybrali spatne…

47
dolores
Reagovat

cast druha

Kopeckova&Ulmanova
nevydareny duet, falosne… aj samostatne niekedy… a spolu ani nevravim. zasluzeny nepostup

Karolina &Pavol
na zaciatku isiel Palo trochu mimo, ale spolu pekne ladili. Pavol spieval druhy hlas, , Karolina to mala lahsie, spievala melodiu. v refrene Pavol svojou farbou duet okrasloval, pretoze v tej piesni bola Karolina obycajnejsia.aj ked zaspievala to fajn, zaver krasny, nezny. bola tam chemia- postup zasluzeny, Pavlovi velmi fandim. a prekvapilo ma, ze Habera vytiahol Karolininu kauzu z minula o Soukupovej poznamke. pretoze ja som uz za tym dala bodku :D

Stransky&Jurinova
Ona v pohode, ale Stransky ? povedzte mi co on robi medzi top40 ??????????? (a preco tam nie je Denis? fnuk) ,,, otrasne, hrozne, skoda komentovat..
ale Veroniku by som v SF urcite brala namiesto Kasalovej

Posta&Kasalova
prekvapilo ma, ze Posta to zvladol celkom dobre oproti divadlu, kde sa vytrieskal. Kasalova spieva tecnicky dobre, ale je to buldozer, nemusim ju. budem rada, ked cim skor vypadne. nechapem porotu, ktora sa na nej vzdy odbavuje. to, ze Posta postupil je zaujimave, neviem pre aku cielovku je nasadeny, ved za 15r.deti je tu Daliborko

Fictum&Ballova
jeden z tych vydarenych duetov, Fictum dost nevyrazny, aj ked pekne intonoval, a Reka sa mi prvykrat pacila, mala taku prijemnu mikrofonicku farbu, dost pri Romanovi vynikla :D

Noakova&Hazuchova
super. pekny duet, dievcata muzikalne, Barbora krasne, a Melinda dobre, ale nebavi ma ta dievcina. tento song vacsinou dopadne dobre u kazdeho, kto ho dostane. tesim sa z Barborinho postupu

Viki&Samuel
nevydarene, vdaka Viki, ktora sa nenaucila tu tazsiu cast, ktoru spieva v tejto piesni zena,lahsiu cast mal Samo,len aj on tam robil chyby vo frazovani, aj ked vcelku to zvladol. Viki nedala ani samostatnu cast :((( fnuk, lebo hlas ma hladivy

Slepcikovci
velmi pekne zaspievane, efektny song, len akoby to spievala mamka s dietatom. o postupe nebolo ani pochyb, som zvedava, co s nimi urobia divaci v SF, ci to Sabina prezije

Shirmanova &Samek
Samek sa mi po prvykrat pacil a porota ho po prvykrat sprdla :D Alena je hlasova kuzelnicka, postup zasluzeny. duet ako celok sa mi az tak nepacil, chybala mi tam vacsia spolupraca, akoby sa chceli prekricat

Emma&Dan
krasa, niet co dodat. song ako usity pre nich. refren nadherne rezonoval. Emma je z inych sfer, radost na nu pozerat. len aby jej to nestuplo do hlavy, Dan ma co robit, aby v SF s kapelou nepohorel, kedze doteraz spieval len v pokojicku :D a vlastne som na neho velmi zvedava

48
J
Reagovat

Mne sa celkom pacila aj Eliska Buocikova, ale ta nemohla uspiet, ibaze by sa naspat vratila k blond farbe vlasov. Ked uz to chceli urobit 6:4 a 5:5, tak by som bola za 6 cz dievcat a 5 sk chalanov aj ked za chalanov by som nechcela Zdena, ale Denisa. Inak nechapem preco je tam M. Posta. To Slepcik ako mlada nestacil? U dievcat by som vymenila Melindu za Marusku, Nikol za E. Buocikovu a Slepcikovu za Zuzku Vovsovu.

49
J
Reagovat

Inak niekto tu spominal, ze maly Slepcik, by mal byt idolom 10-13-rocnych dievcat na ZS. Dnes som sa spytala synovych spoluziacok vek 12-13, kto sa im v SS paci a odpoved bola Palo Kovalicek. A na otazku, ktore z dievcat A. Shirmanova. A ani sa im necudujem ved ten Palo je krasny kus chlapa a Alena im je blizko k veku. Cize mi to vychadza, ze Slepcik tak moze pritahovat male dievcatka do 10 r. Ked uz ho tam mame, som presne zvedava tak ako Monika ako si poradi napr. ked by zacal mutovat. Najvacsia zataz by to bola pre tych ludi, co mu budu vyberat piesne. To nevravim, ze to nebude zataz uz teraz. Ludia ja si to az zelam. Ved by to bola neuveritelna hanba, ak by nam sutaz vyhralo spievajuce decko. Nech je akokolvek milucky a skvelo spieva, je to detsky hlas. Ak by som s nim mala porovnat dalsich tinedzerov tak to s radostou doprajem Alene alebo Stepanovi Urbanovi. To by uz bolo o niecom inom.

50
Monika
Reagovat

@bezik: To same jsem si rikala behem prenosu, Vytiskova takova extravagantni zpevacka a vyhodi si vsechny soutezici, kteri se vymykaji zabehnute lajne. Jinak mi vadi cim dal vic, prijde mi ve svych hodnocenich casto uplne mimo a do te souteze neprinesla nic noveho.

Zapomela jsem na Zdena, od pocatku moje number one, moc se mi libi jeho hlas, na tom se nic nezmenilo. Duet tezko hodnotit, prilis kratka ukazka a nadhernej song, coz je plus v hodnoceni. Preci jen u krasny song me nerusi jako nejaka srajda. Z laickeho pohledu mi to prislo na postup u obou, vzhledem k tomu co tam predvadeli nekteri jini postupujici. Ovsem ty kecy zdena po dozpivani, to me nastvalo, vubec bych to od nej neocekavala. Tim si to u me hodne pohnojil a z vrcholu spadnul na dno, takze jsem nakonec ani nesmutnila za jeho nepostupem.

Karolina, no ja nevim, ja bych to nepricitala poznamce o Soukupovi, porota travi se soutezicimi hodne casu a vsima si jejich chovani i mimo zpev. Ten komentar byl imho cilen uplne jinym smerem a se Soukupem nemel moc spolecneho. Kolem Karoliny byl velky ruch po castingu 9dodnes nechapu proc), mohlo ji to stoupnout do hlavy, my nevidime to co porota a ostatni soutezici…

51
J
Reagovat

@Monika: Ku Karoline. Tiez som postrehla, ze nejak spysnela. A myslim si, ze ti ludia zo stabu, co boli okolo sutaziacich + rozne nahravky (ved vela veci bolo urcite zostrihanych) mohli o tom dosvedcit. A ked si vsimnes tie komenty na Tejkalovom fb, tiez si mozes urobit nazor o Pribylovej. Vobec by ma neprekvapilo, keby z cz dievcat postupila Vrublova a nie ona do finale. Boze ja by som sa mala tomu Tejkalovi ospravedlnit, ze som mu presmejdila fb. U ostatnych som si len prezrela spolocnych priatelov.

52
Monika
Reagovat

U kluku to dopadlo tak nejak v norme. Ona ani koneckoncu nebyla jina moznost z te TOP 40 vybirat jinym zpusobem. Akorat bych vymenila Postu za Tomese.
U divek bych z TOP 10 vyhodila hned tri.
Nikol Kasalova – prumerny hlas, prumerny zpev (spis rev), krajne nesympaticky look, totalni vata v SF, ktere chybi vsechno potrebne k uspechu, pevne doufam, ze vyfici hned v SF, dela se mi z ni zle
Veronika Danisova – tahle ctyricetileta pani se mezi mladezi ocitla naprostym omylem, otresna figura, otresny oblicej, nesympaticka zena, vubec si neumim predstavit cilovku hlasujicich divaku, do showbyznysu se absolutne nehodi, je to primo antisuperstar, kdyby aspon zpivala nejak extra, aby to prevazilo ty nedostatky, ale to se nedeje, je to jen celkem dobra zpevacka
Melinda Noakova – neurazi, nenadchne, je pekna, ale letos je tam krasek podobneho typu vic..Karolina, Babora, Sabina…nevidim u ni jedine plus, ktere nemaji jine semifinalistky, uplne vyplacane misto v SF

53
Prochor
Reagovat

Tedy pánové, do Emmy je těžké se nezamilovat. Ona je zajímavá tím, že moc nemluví ale všechno řekne očima a mimikou. Pokaždé, když ji vidím, tak ji mám radši.

U Veroniky Vrublové jsem si všiml zlozvyku jménem „Ivanna“- tj. že někdy má potřebu svůj výkon komentovat a vykecávat se, což mi není sympatické. Jinak je ale Veronika super zpěvačka a mnohem zajímavější, než třeba Ivanna, nebo Veronika Stýblová.

Karolína má zase trochu proříznutou pusu, což znamená, že občas svoje okolí nadzvedne. Ale mně osobně to nevadí. Ten sprdunk od Habery jsem pochopil asi tak že: „My jsme ti dali šanci i když jsi se nepřihlásila a ty si toho nevážíš a máš drzé řeči – přeloženo nenecháš si líbit mojí kritiku bez řeči.“

54
Violete
Reagovat

Chtěla bych se zastat Veroniky Danišové. Mě se třeba moc líbí, přijde mi vtipná a připomíná mi trochu Barbru Streisand. A není ji přeci čtyřicet, ale 21 let :-)

55
Kristin
Reagovat

@Scalex: Tento pocit a názor mám úplně stejný.Odejitá Zuzana V., je to věc názoru,ale nechat tam někoho kdo byl a zněl tak falešně je naprosto účelové. Zuzka byla naprosto skvělá.Posílání hlasů od náctiletých fanynek Slepčíkovi , je naprosto zřejmé,musí tam být tahák na SMS.Jediná slovenská Madonna mě zaujala nejen svým zjevem ale i zpěvem.Veronika D. sice zpívá fajn,ale nezaujme diváky,prosím o prominutí, ale tady velkou roli hraje i vizáž.Působí jako jako jejich mamina.Emma je fantastická,Vrublová mě nudí, zase mě nakopne Shirmannová ale o tom to je.Každý si přesto najde toho svého favorita.

56
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: S tou Karolínou souhlasím, jak to píšeš. Jak jí Habera naznačil, že tam vlastně nemá co dělat, když se nepřihlásila, a pak jí vyčetl, ž eje příliš sebevědomá. Přitom jiným zase vytýkali, že nejsou sebevědomí :( Vlastní názor nebo sebevědomí není žádoucí, Nova potřebuje poslušné a pokorné ovečky. Myslím, že porota s ní má kvůli tomu problém. Ale přesto je Karolína lepší zpěvačka, než drtivá většina ostatních, takže podle mně do SF patří.

@J: Z čeho jsi usoudila, že „zpyšněla“? Myslím, že je sebevědomá od začátku a jestli oprávněně, to se uvidí. Že ji někteří spolučastníci nemusí je možné, ale když se vrátím zpátky, tak si nemyslím, že by GG byla všeobecně nějak zvlášť oblíbená u kolegů a hlavně kolegyň :-D (aniž bych ty dvě chtěl nějak srovnávat). Je to různorodé společenství lidí a všichni si jistě „nesednou“.

57
J
Reagovat

@Jai Kudo: Na mna vysiela totiz taky dojem. Dufam, ze sa mylim a Karolina je fajn dievca. Ale mne z toho svojho ucinkovania bola najsympatickejsia prave na castingu. Mozno to bolo tou atmosferou, pribehom a piesnou. Zeriem tvorbu Imagine Dragons. Od divadla sa mi zacala nepacit tym ako spieva, hovori, tvari sa, prilis sebavedome, no proste posobi na mna negativne. Ale je to len moj nazor. Mozno ma presvedci o opaku. Napr. Tejkala som mala za vacsieho frajera a zmenila som na neho nazor k lepsiemu.

58
J
Reagovat

Inak ja som nesledovala druhu SuperStar a co viem spatne o GG tak sa mi nezdala pysna a uz vobec prilis sebavedoma. Ona len skvele spievala piesne, ktore mala zadane. Trosku introvertna, ale ja mam tieto typy celkom rada. Fandila som predsa Sindlerovej a ta bola nieco medzi GG a Karolinou.

59
dolores
Reagovat

Zuzky Vovsovej je vecna skoda, nema problem zaspievat Amy Winehouse, ci Maroon5, a ako som zistila aj cestina jej pristane

kratka ukazka This love
https://www.youtube.com/watch?v=2qFnhm_1W80

60
Tomáš
Reagovat

Nejvíc z celého včerejšku mě mrzí nepostup Romana Tomeše. To bylo opravdu nespravedlivé. Co to jako mělo znamenat to Soukupovo ´´Lidi tě nemají rádi´´? Nechápu jak si tohle vůbec může k někomu dovolit. Kdyby si pročetl diskuse, možná by byl překvapen kolik lidí nemá rádo jeho. Jinak sem Soukupa vždycky uznával, ale tohle byl hodně trapný argument. Marek Pošta mě zaujal na castingu, ale objektivně si asi fakt postup do SF nezasloužil a kdyby ho lidi poslali ještě do finále, tak by byl za otloukánka ( i když pořád bych ho tam asi viděl raději než Slepčíka ). Už minule se jasně ukázalo, že zatím na tuhle soutěž bohužel nemá. Zdena je mi taky trochu líto, ale asi si to hodně zavinil svým přístupem. On je jasným důkazem toho, že ani bleskový postup z castingu ještě nemusí nic znamenat. Přesto by ale asi v SF předvedl lepší výkon než předvede Marek.

61
Tomáš
Reagovat

No a co se týče holek, trochu sem si upravil názory. Vrublová je fakt trapná, to musím potvrdit. Prostě taková snaživka, poctivá pionýrka a už je toho trochu moc. Jestli to takhle půjde dál, tak mi asi nakonec bude vadit mnohem víc než Emma ( a to už se vlastně po včerejšku i stalo ). Naopak mě začíná zajímat Alena Shirmanová ( jmenuje se tak myslím ne?), krásná, sympatická a talentovaná a té bych přál místo ve finále. Klidně na úkor Vrublové.

62
J
Reagovat

@dolores: Ved to som si myslela. Mne sa pacila na kastingu, v divadle a aj v duete. Sice nie je v mojej osobnej 5 dievcat, ale vedela by som si ju predstavit namiesto Noakovej, Slepcikovej, Kasalovej alebo Danisovej. Uz som to tu sice pisala, ale zopakujem to, ze kludne by som skor u dievcat do semifinale zniesla pomer 6:4 nez u chalanov. Tam mohlo zostat 5:5 len namiesto Zdena, by som brala Denisa. No co uz. Inak ti musim povedat, ze som vcera zmenila nazor na Emmu v pozitivnom zmysle slova. A v negativnom zmysle isiel dole u mna vcera trosilinku Samo. Mozno sa v semifinale otrepe. Strasne som zvedava na piesne, co si pripravili Daniel a Samo na nedelu. Boze budem sa o nich bat.

63
Tomáš
Reagovat

@J: Pokud se nepojede podle národnosti, ale jen podle počtu hlasů, tak se budu o Samuela hodně bát. Obávám se totiž, že by mohli postoupit tři češi ( Slepčík, Urban a Křížka ) a jen jeden slovák a to by ještě mohl být Kovalíček nebo Farkašovský. Ono nakonec to vyřazování bez ohledu na národnost může být ještě větší masakr. S tím že vypadne takový Tejkal sem už smířený, ale Samuel by mi ve finálových kolech opravdu hodně chyběl. Momentálně ho mám možná na prvním místě u kluků ( takže v neděli určitě vypadne ).

64
J
Reagovat

Moja 5-tka dievcata:
1. Alena Shirmanova
Emma Drobna
3. Barbora Hazuchova
4. Reka Ballova
5. Veronika Vrublova

Moja 5-tka chalani:
1. Daniel Krizka
Samuel Sleziak
3. Stepan Urban
Pavol Kovalicek
5. Jan Tejkal

65
J
Reagovat

@Tomáš: Takze sa nejde podla narodnosti? Ale ber, ze najviac hlasov zo vsetkych dostane maly Slepcik (aspon podla mna). Nikde nemas istotu, ze aj keby neslo podla narodnosti sa nemoze stat, ze to dopadne 2+2. Tu bude sakra zalezat na vybere piesne. Dufam, ze Samo neda U2, lebo je to prilis narocne na semifinale a moze na to doplatit, ak by taky Kovalicek, Dzudza a o Farkasovskom ani nehovorim dali nejaky megatrhak. Take U2 sa hodi az na finalove kola. O tom, ze postupi P. Kovalicek ani nepochybujem. Krasny, sympaticky, usmev az zahreje este k tomu nejaky hit a nepochybujem, ze postupi. Jedine, ak by zaspieval falosne, ze by to aj laik pocul.

66
J
Reagovat

@Tomáš: Bolo by potrebne vyzvediet od niekoho ako p. Liska ako to bude v semifinale. Ja totiz do nedele nevydrzim cakat. Urcite sa sms-kovo vystrielam, takze aj keby som chcela podporit nejake dievca (tak jedine v duchu). Vlado by tiez mohol nieco zistit od svojich kontaktov. Napr. ak ma pamat neklame tak v 1. spolocnej Superstar boli 3 semifinale a stale vypadol niekto z Ciech a niekto zo Slovenska. Ja viem to bola 1. a celkom ina ako ostatne.

67
Tomáš
Reagovat

@J: Nevím jestli to bude podle národnosti nebo ne. Nikdo to nechce objasnit. Ale vycházím z toho, že když byl včera vyřazen Zdeno a zbylo tak 6 čechů a 4 slováci, tak to asi nebude podle národnosti. To by k českým klukům bylo dost nespravedlivé, kdyby jich o 2 postupová místa soupeřilo hned 6, zatímco u slováků jen 4.

68
Scalex
Reagovat

@Tomáš: Já neznám Knihu džunglí, takže nevím, jestli to tak je, ale není to „Lidé tě nemají rádi“ nějaká replika týkající se Mauglího? (kterého Tomeš v muzikálu hraje)

69
yeey
Reagovat

http://superstar2015.nova.cz/clanek/to-jsou-oni-dvacitka-semifinalistu-kdo-z-nich-bude-nova-superstar.html

pro zajimavost anketa o vitezi SuperStar…. potvrzuje to obecne zname favority – Dalibor, Emma, Veronika… a i kdyz tady vede Dalibor, verim a doufam spis v Emmu a Veroniku… Dalibor a jeho tlacenka od produkce mi silne pripominaji Blanku a Martina v Hlasu, kteri nakonec taky zavratnou podporu nemeli a u Davida si vazne nedovedu predstavit, ze by s tim jeho hlaskem v live shows nejak oslnoval, to je mi tedy mnohem milejsi Peter, ktery je z podobneho ranku zpevaku… argumentujte pubinama, ale mam dojem, ze ty uz hezkych par sezon peveckych soutezi nijak zasadni vliv na hlasovani nemaji… :-) ja osobne jako hlavni favorit(k)y vidim Emmu a Vercu s tim ze je tam hodne potencialnich cernych koni…

tyhle nase vycty ale nic nemeni na tom, ze vse bude tak z 90% zalezet na vykonu v SF – sem si celkem jisty, ze i aktualni megafavorit muze vypadnout v pripade jen trochu nepresvedciveho vykonu… postup do finale je podle vice mene vec JEDNOHO vystoupeni, doufam tedy, ze si to soutezici ted o vikendu uvedomi a budou zpivat absolutne naplno! (coz je ostatne vec, co ceskym soutezicim casto chybi)

70
BarBora
Reagovat

V SF sa asi ešte pôjde podľa národného princípu, otázkou je postupový kľúč, až vo finále od tobo upustia, myslím si.
No, mohlo to dopadnúť aj horšie, dosť som sa bála o Pavla. Z českých dievčat mi neprešla žiadna, Viki duet pohnojila, tam by sa postup dosť ťažko obhajoval, ale ona bola jedna z mála, ktorá niečo „vysielala“, mala v hlase a prejave akúsi dojímavosť, mne sa veľmi páčila. Mária mala pri klavíri dokonca celkom fajn farbu, možno to bolo únavou, neviem. Duet ani neviem celkom posúdiť, nijak zvlášť sa mi nepáčil, ale takých bolo viac a postúpili. A Eliška? Taký zaujímavý hlas a nedali jej šancu, ach jaj.

71
Tomáš
Reagovat

@Scalex: To nevím, ale ať je to jak chce, tak stejně nechápu proč Tomeše a nebo Denise vyhodili a Marka Poštu nebo Dalibora dali do Semifinále. To jsou jako v něčem lepší? Vždyť je to úplně směšné. Tomeš zase tak známý není a do Semifinále ho klidně pustit mohli, ať si to lidi rozhodnou sami jestli ho chtějí nebo ne. Nebo aspoň měli říct pořádný důvod proč ho nepouští dál. Ale z těch keců bylo vidět, že by se ani žádný důvod nenašel.

72
BarBora
Reagovat

@Tomáš: @Tomáš: Ty máš zvláštnu logiku Tomáš. To, že postúpili len 4 Slováci je spravodlive? A že by mal postúpiť do finále len 1 Slovák a 3 Češi by bolo tiež spravodlivé?

73
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Myslel sem to tak, že v rámci Semifinále by to měli ti kluci ze Slovenska lehčí dostat se do finále, když jsou jen 4 a čechů 6. Co bylo předtím je vcelku jedno. A v souvislosti s tím že by měli postoupit tři češi a jeden slovák sem o spravedlnosti nepsal vůbec nic, jenom že se toho obávám a že mi to tak vychází ( protože to zatím vypadá, že silné trio Slepčík, Křížka a Urban by mohlo mít větší podporu než slovenští kluci). Naopak si to tak nepřeju, třeba Štěpána bych ve finále klidně oželel.

74
dolores
Reagovat

@J: Zuzka v mojej osobnej CZ5girls bola od zaciatku, takze o to viac mi je to luto :( ale do finale by sa asi aj tak nedostala, takze sa s tym zmierujem.
do finale ide len 8 ludi, takze momentalne za mna
baby: Emma, Barbora, Alena, a uz sa zacinam rozhodovat medzi Rekou a Karolinou -to vyriesim v SF
chalani: Dan, Pavol, Jan, Stepan, – tu je to u mna uz dlhsie konstatne, tak hadam nepride v nedelu k velkemu sklamaniu

75
yeey
Reagovat

@Tomáš: @BarBora: neresite trochu ptakoviny? Kdyz ted podaji ti 4 Slovaci lepsi vykony, nez 6 Cechu, at si klidne 4 Slovaci postoupi!! btw ze maji Cesi casto v peveckych soutezich (s vyjimkou Hlasu 1 a vyrovnane prvni SuperStar) prevahu, je celkem logickym vyustenim prosteho faktu, ze Cechu je 2x vic a tudiz je taky vic z ceho vybirat, je to celkem prosta matematika :-) osobne si myslim, ze se do finale snad podle narodnosti postupovat nebude… Cesky, tradicne silna „kategorie,“ by to obzvlast poradne odnesly…

76
dolores
Reagovat

@Tomáš: ten dovod na vyradenie Tomesa je asi taky aky som mala aj ja od zaciatku. skratka on sa hudbou uz profesionalne zivi, a keby len vo vedlajsich, ale hra hlavne ulohy, to potvrdila minule aj Irena, sam vies dobre, ze ona je muzikalofilka, takze ho asi dost dobre pozna. takyto profik by mi osobne medzi tymi amatermi nesedel, moze byt sebelepsi spevak. len ten sposob, akym mu to Soukup povedal, nebol prilis stastny a zrozumitelny. tipujem, ze tak ako ty to pochopila vacsina ludi pri obrazovkach, ved kto uz pozna scenar z Maugliho… ale jeho ambicie by sa dali pouzit v show ineho formatu, v Hlase, tam nie je problem vidiet v sutazi zacinajucich muzikalovych hercov ;)

77
dolores
Reagovat

@yeey: pre mna je v tomto rocniku prevaha ceskych chalanov a u dievcat je to sice spevacky vyrovnane, ale o nieco zaujimavejsie su slovenky.

78
yeey
Reagovat

@dolores: aha, no me ze Slovenek bere asi jen Emma (i kdyz Barbora stoupa kazdym kolem), zato z Cesek Veronika, Karolina a Alenka (plus i Sabinu uznavam jako dobrou zpevacku a hezkou holku a Melindy jsem si ted poprve vsiml – a to v pozitivnim smyslu)… u kluku bych to pak letos videl celkem vyrovnane…

79
betty
Reagovat

@yeey: @dolores: Já bych vůbec neřešila, jestli jde o Čecha nebo Slováka, holku nebo kluka. Ať postoupí ti nejlepší!

80
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Buď to bude 2\2, alebo 1\3, 0\4 to snáď nebude. 1\3 by bolo voči slovenským chalanom, či dievčatám hnusné.
A to, že to géniovia takto vymysleli, za to oni nemôžu.

81
BarBora
Reagovat

@betty:
Je zvlášť mužskę a zvlášť ženské SF.

82
betty
Reagovat

@BarBora: Aha, to je fakt, to jsem si neuvědomila…

83
Tomáš
Reagovat

Takže asi takhle – mě je absolutně jedno jaké je tam kdo národnosti. Jestli české, slovenské nebo thajské. Akorát že to jak to bude rozděleno může dost výrazně ovlivnit kdo se do finále dostane a kdo už ne. Pokud by to bylo na čechy a slováky, bude u kluků ve velkém ohrožení Dan nebo Štěpán ( za předpokladu že Slepčík dostane nejvíc hlasů a u těchto dvou si fakt nedokážu tipnout jak by souboj dopadl). Naopak u slováků by Samuel mohl projít snad docela v pohodě ( mohl by postoupit s Kovalíčkem, snad Farkašovský a Dzudza nebudou mít víc příznivců ). Ale jestli to půjde bez ohledu na národnost, tak můžou postoupit Slepčík, Daniel i Štěpán a ze slováků pak třeba Kovalíček a na Sama už místo nezbyde. Takže z tohohle hlediska mi to přijde dost podstatné, i když jinak národnost vůbec nikdy neřeším a přímo to rozdělování nesnáším.

84
J
Reagovat

@dolores: Vies, tie nazory, ten by sa nedostal, tamta by sa nedostala ma akosi prestavaju bavit. Osobne si myslim, ze nikto z tych chalanov a tiez dievcat to este nema iste. Uz som to spominala, bude velmi zalezat na vybere piesne. Ja by som osobne navrhla nieco prvoplanove, nejaky znamy hit a ked nie velmi zname tak velmi chytlave. Nieco asi ako Morcheeba co dala Katka Koscova ale Can´t take my eyes off you co pre zmenu dala Zdenka. A preto postupili. Nieco take pekne ako Falling slowly – iste je to duet. A potom celkove predvedenie, nie iba odspievanie, ale celkovy dojem zo spevaka (cky). Od oblecenia, ucesu az po ciste krasne odspievanie s emociami. A hlavne tremu nechat v zakulisi. Uz ide ovela. Trema moze ubrat na hodnote. Ale toto by si mali uvedomit nasi semifinalisti. Ved miest je len 4+4. Myslis, ze cely fanklub posle malemu Slepcikovi hlasy, ak by to pokazil, totalne falosne. Kolko je takych, co povie fandim mu, dam lajk, ale kolko uz posle hlasy.

85
BarBora
Reagovat

A máme to. Mňa až na Alenu české postupujúce dievčatá vôbec neberú a u chalanov mi to vychádza zhruba 2\2 (keď už nebieriem v úvahu Sama). Ako sa dohodneme? Ako pri porotcoch? Minimálne v SF by mal byť daný kľűč 1:1, aj tak vo finále by to na počet SMS mali Slováci ťažké, vzhľadom na počet obyvateľov.. jednoduchá matematika.

86
irena
Reagovat

Co se týká Romana Tomeše, sice jsem nerozuměla důvodům které ho do Superstar přivedly (možná prosadit se jako sólový zpěvák?), ale pokud mu své důvody porota neřekla rovnou na castingu (profesionál mezi amatéry), teď už to bylo trochu trapné. Je fakt, že Roman zpívá(a skvěle) prakticky všechny hlavní role v muzikálech divadla Kalich, a myslím že Scalex má pravdu ohledně Mauglího. Jenže když to bylo něco známého Soukupovi (který muzikál napsal) a Romanovi, běžnému divákovi asi těžko a bude se to brát tak, že Romana z nějakého důvodu lidi nemají rádi.

87
dolores
Reagovat

@betty: to by sme chceli vsetci. vybavis to u produkcie ? :))) a upokojis tych divakov, ktori spevacku sutaz beru ciste narodnostne ? (cize fandia len svojim bez ohladu na vykon..:D)

je to velmi zlozite, nikdy nebude kazdy spokojny. idealne by bolo keby sa sutazilo jeden spevak proti jednemu, alebo jedna skupina proti druhej, tak ako v hokeji je z kazdej krajiny len jedno muzstvo, hoci taka Kanada by vzhladom na pocet kvalitnych hokejistov mohla postavit aj 5 rovnako dobrych timov. ale moze len jedno a musi byt s tym zmierena. takisto sa aj cesi musia zmierit s tym, ze hoci ich je viac, tym padom je aj viac kavlity, nevojdu sa do finale vsetci dobri, co je mnohokrat luto aj mne, ale ak sa Markiza a Nova dohodli na spolupraci (zaiste kvoli financnej vyhodnosti), a nerobi uz kazdy svoju samostatnu show, musia sa dohodnut, musi sa cosi obetovat, ako na jednej, tak na druhej strane. a my sa tu mozeme rozculovat do sudneho dna :))))

88
dolores
Reagovat

@irena: suhlas, mali mu to povedat na kastingu, vlastne nechapem naco ho natahovali az do dlhej cesty. zbytocne zaberal miesto niekomu inem

89
J
Reagovat

@dolores: Toto vsetko o vzajomnom kompromise ti podpisem. Pretoze ja som si vcera uvedomila, ze by mne osobne nevadilo, ak to vyhra dievca (Emma). Preco by som ja jej mala branit vyhrat na ukor nejakeho chalana, ktoremu sice fandim, ale mozno ani nepoda taky vykon, aky od neho ocakavam. Kym Emma nespieva len hlasom, ale aj pohladom svojich oci, celym svojim telom a tym aka je. Ale na druhej strane to vyfasovala rovnako skvely duet ako Slepcikovci s partnerom, ktory ju doplnoval a nekazil jej to, co ako celok posobilo efektne. Ak by vyfasovala piesen aku spievali Marie s Veronikou a nejaku Pestovu k tomu, to uz by bolo niecom inom. Tu uz sa len musi modlit, aby jej ti ludia z produkcie ak sa dostane do finale davali spievat dobre songy.

90
betty
Reagovat

@dolores: Chápu, jak to myslíš. Ale já jsem tuhle pěveckou soutěž nikdy nebrala, jako že soutěží Češi proti Slovákům a naopak, ale že se hledá nejlepší zpěvák – superstar – z těchto dvou zemí. Teď vidím, že naivně. Samozřejmě, že jde v první řadě vždy o peníze.

91
yeey
Reagovat

@BarBora: nechci zbytecne rypat, ale ty si snad v zivote nikomu z ČR fandila? I Alenka je ostatne Ruska, takze od tebe tohle tvrzeni nijak vazne neberu… Hlasovani podle narodnosti ma mozna nejaky vliv, kdyz je tam 5 Cechu a 1 Itcho, jinak na nej moc neverim, naprosta vetsina lidi ma dost rozumu, aby nefandila podle toho, ze je clovek Cech/Slovak… ja si u spousty postupujich vcera ani neuvedomil, odkud jsou, takovou Reku jsem mel za Cesku, Melindu za Slovenku atd… ja bych se priklanel k tomu, co pise Dolores – urcita vyvazenost vyberu soutezicich je spise ulitbou federalniho formatu…

92
betty
Reagovat

@yeey: Přesně tak to mám i já. Soutěžící zpívají převážně v angličtině a u některých jsem národnost ani nevěděla nebo si ji neuvědomovala. Mně osobně by vůbec nevadilo fandit a posílat hlasy někomu že Slovenska, když by byl úžasný. Například Cmoríkovi 😉.

93
Jai Kudo
Reagovat

Hm, tahle holka mě fakt baví…… :-)
https://www.youtube.com/watch?t=120&v=bXhzZDLi6O0

94
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: Karolina je naprosto vyborna, tohle me jen utvrdilo!!! Skoda, ze podle me dost lidi odradi ten Haberuv shitstorm :-/

95
Monika
Reagovat

Nahodou Karolina to ma ted dobre, kdyby nahodou nepostoupila, tak za to muze Habera :-))) Klasika, hledejme nekde vinika. To, ze uz ani na FB o ni moc lidi nemluvi a ma jine favority, neva, ona se prece nemuze nelibit, Habera zpecetil jeji osud :-))) Tyhle konspirace miluju. Co treba nerozpoznatelny hlas a nevyrazna osobnost. Za me neni spatna, ale takovych uz tam bylo nekolik viz treba Karolina Majernikova, Kristina Peterkova….

96
Tomáš
Reagovat

@irena: Přesně tak to pochopili u nás doma, že Romana lidi nemají rádi. Běžný divák SuperStar ani neví, že hraje někde v muzikálech. Ani já bych to vůbec nevěděl a vůbec ho neznal, kdyby to tady Vlado neobjasnil. Je sice už v podstatě profesionál a nevím jak by to bylo fér k ostatním, ale tahle show stejně nikdy fér nebyla a já bych si ho strašně rád poslechl v něčem jiném než v těch jeho muzikálech. V normálních a současných moderních písničkách, které budou zpívat ostatní. Věřím tomu, že by určitě podal spoustu zajímavých a možná i úžasných výkonů. Pořadím kluků by asi hodně zamíchal, protože z nich byl bezkonkurenčně nejlepší ( bez ohledu na zkušenosti ). K čemu tam bude Pošta nebo já nevím kdo, prostě takoví, kteří se tam stejně budou akorát trápit a nemají vůbec šanci tu soutěž zvládnout. Takže ho fakt teda měli vylít už na castingu a nebo takto zkušeným zpěvákům zakázat, aby se mohli přihlásit. Jeho účast až k dlouhé cestě byla zbytečná a pro něj to byl jen ztracený čas. Takový Petr Bende taky v době kdy se přihlásil už dávno koncertoval a hrál s kapelou, měl už skoro vydané i album a nikomu to nevadilo. Měli ho vyhodit na castingu a nebo nechat jeho účast na divácích, tak by to bylo spravedlivé. Pro mě z pohledu diváka je soutěž opět ochuzena o dalšího skvělého zpěváka a o spoustu skvělých výkonů, které mohl podat. Profesionál, neprofesionál, za mě postoupit měl.

97
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: To samozřejmě byl důvod, proč to tam tak rozmazával, navíc, že tam vlastně ani nepatří a asi by se měla vrátit k pizze….Karolína to má asi v SF díky Haberovi spočítaný, ale to už tak na Nově chodí…. Slepčíkovci rulez :(

98
BarBora
Reagovat

@yeey:
Musíš lepšie čítať moje komenty a nemusíš mi potom dávať takú otázku. Ale tu nejde o mňa, ale o tých, čo išli s kožou na trh a nie sú to len Česi, aj keď je vás 2x viac. A otázku národnostnej nespravodlivosti som nezačala ja.

99
Tomáš
Reagovat

Karolína ať klidně vypadne, ale můj tajný sen je, aby do finále nepostoupila Vrublová. Její postup do finále je brán tak strašně jasně a předvídatelně, že by mě takové překvápko fakt potěšilo. Ale to je fakt nereálné.(

100
BarBora
Reagovat

@betty:
Fakt si posielala hlasy Cmoríkovi? To bola vtedy čisto slovenská SHS.

101
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Mně by vypadnutí Vrublové taky nevadilo, ale asi se nedočkáme. btw Karolína asi nepostoupí, ale té bych to moc přál.

102
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Když sem se zpětně díval na výsledky hlasování, tak mě docela překvapilo jak málo hlasů stačilo Cmorikovi na vítězství. Dostal jen tuším něco přes 240 tisíc? A to byl přitom tak jasný favorit. Ve třetí slovenské SS u vás vyhrála naprosto nesrovnatelně slabší Berkyová a přesto dostala přes 340 tisíc SMS. Ale zřejmě to bylo tím, že Cmorik měl jako soupeřku megaslabou Bundovou a výsledek byl předem jasný. Kdyby tam s ním byl Štroffek, tak by možná přišlo o dost víc hlasů a mohlo to být i vyrovnanější.

103
BarBora
Reagovat

Hm, postúpila Karolína? Postúpila. Čo keď to bolo skôr tak, že o ňu porotcovia zabojovali proti produkcii? Alebo naopak, to je jedno, počet sms jej to skôr zvýši. Tým skvostom, čo tam niekedy porotcovia vyprodukujú človek len ťažko môže rozumieť.

104
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Tak se dočkáme ve finále no. Slovenka není a začíná být hodně lidem nesympatická. Kdo si počká, ten se dočká.

105
yeey
Reagovat

@BarBora: takto – ze si zatizena na Slovaky a ze podezrele casto cmuchas nespravedlnosti od Cechu je uz jen z tohohle prispevku jasny (stejne tak historicky ze spousty dalsich)… ale to je jedno, patrne mi reknes, ze to neni pravda a ze uz si v historii peveckych soutezi fandila dohromady asi tak 4 Cechum, takze to tu ted asi nevyresime ;-))

@Jai Kudo: hm je to dost zakerny odstrel ze strany Habery a stejne tak ze strany produkce, ktera nemela dost rozumu, aby to vystrihla – a naopak jeste pohotove divakum nabidla rekapitulaci te „vrcholne neuctyhodne“ poznamky k Soukupovi, ostatne si to za ty kecy (nejen ke Karoline) vic nez zaslouzil, na hruby pytel hruba zaplata… i kdyby to byla o Karoline pravda, je to krajne nefer, nebot ty vycitky Habery vlastne nemaji v soutezi o zpevu co delat a dramaticky snizuji sance na jeji uspech v soutezi… o to vic me to ted mrzi po shlednuti videa, co jsi postoval, protoze Karolina je fakt nadana…

106
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
Fantazie, na tenhle kus jsem se těšil celý den :-). Je skvělé, že už si jí někdo všiml a prý toho v tom studiu natočila víc :-). Doufám jen, že to nebyla jednorázovka a že by to mohlo znamenat dlouhodobější spolupráci (+ samozřejmě sehnat šikovné autory), přece jen nejtěžší je pro čerstvé púčastníky SuperStar sehnat po soutěži schopné lidi…

107
Anička
Reagovat

Veronika Vrublová je velmi výraznou osobností v superstar a nejen tam, moc se na ni těším a doufám, že nevypadne, to by byla nuda… někdo to tam musí přeci oživit, at už veselým povídáním, které mě od ní baví nebo veselým zpíváním, který v sobě má. baví mě zkrátka :) dlouho tam takový člověk nebyl.. typ stylu anna veselovská – emma , která má velikou tlačenku už soutěž přece měla.

108
jab
Reagovat

@yeey:
Tady se musím maličko BarBory zastat, zažil jsem tady opravdu dost národnostně jednostranné diskutéry (z obou břehů Moravy) a zrovna B. mi nikdy nepřišla vyloženě přes čáru – navíc jestli mě paměť neklame, předloni fandila i Jardovi a Šafovi.
Karolína má trochu smůlu v tom, že třeba i já sám váhám, koho z trojice ViVi, Karolína, Alena posunout do finále (a ještě se musím modlit, aby tyhle holky opravdu zabraly obě postupová místa). Subjektivně nejvíc mě to táhne asi právě ke Karolíně, ale chyběla by mi tam kterákoliv z nich.

109
yeey
Reagovat

@jab: ja mam z toho trochu jiny pocit, ale beru tvoji poznamku na vedomi ;-)

110
KájaN.
Reagovat

Ma pobavila (v dobrom zmysle) táto s banjom https://www.youtube.com/watch?v=a_ixHpbmizw

a nebo tu https://www.youtube.com/watch?v=LPqow1pccpY
ide vidieť že ju to bavi :) trochu som si ju preštudovala, keď sa o nej tu toľko debatovalo
a nebuďte zlý

111
J
Reagovat

Nebudem sa tu uz vyjadrovat ku Karoline, ale k tej situacii, co vznikla, ked ju Habera napominal a ci kritizoval. Nieco podobne sa stalo minuly rok v USA v inej spevackej sutazi RISING STAR, kedy jedna zo sutaziacich po skvelom uvode na otazku od Josha Grobana, ktory show uvadzal, odpovedala, ze ostatni sa musia bat ist s nou do suboja. A vtedy ti porotcovia a ci mentori Kesha, Ludacris a Brad Paisley ju varovali, ze ludom sa to nemusi pacit a mala by byt skromnejsia. A vysledok? V suboji ju nasadili proti sutaziacej, ktora podla mna nedosahovala jej kvality a vysledok bol na zaplakanie. Dole linky:
https://www.youtube.com/watch?v=ayCZhLGLNII

http://www.billboard.com/articles/columns/pop-shop/6174014/rising-star-recap-lessons-in-humility-dished-out-as-duel-round

112
KájaN.
Reagovat

Ma pobavila (v dobrom zmysle) táto s banjom https://www.youtube.com/watch?v=a_ixHpbmizw

a nebo tu https://www.youtube.com/watch?v=LPqow1pccpY
ide vidieť že ju to bavi :) trochu som si ju preštudovala, keď sa o nej tu toľko debatovalo
a nebuďte zlý, je talent neskutočný

113
Monika
Reagovat

Zajimave, ze situaci s Karolinou nikdo neresi na FB. Proc asi…… Protoze uz proste neni pribeh, uz netahne, s Haberou nebo bez nej, to je fuk…Ted se do popredi dost dostava Alena s Barou. Umisteni v soutezi, nebude absolutne souviset s vyrokem Habery, ale jen s jejim vykonem v SF, bude-li se libit postoupi, pokud ne skonci, jako kazdej jinej. Uplne nesnasim to fnukani a hledani pricin jinde.

114
Motylek
Reagovat

@Monika: Proč asi? Protože ti už všichni kašlou na ty fejsbuky… :-D

115
J
Reagovat

Viete co navrhujem nechajme dievcata pekne na tyzden na pokoji a vezmime si do parady chalanov, lebo oni zakusia krst ohnom ako prvi. Skoda, ze nevieme zoznam piesni a este v akom poradi pojdu. Predpokladam, ze maly Slepcik pojde na konci na efekt. Sance su asi vyrovnane. Len mna by naozaj prekvapilo to, ze by postupil M. Posta a este viac prekvapena by som bola nepostupom maleho Slepcika, ibaze by to nedal.

116
bezik
Reagovat

@Monika: Jen mě tak napadá … dokázala bys ještě žít bez FB ? :D

117
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Já myslím, že „příběh“ s pizzou funguje u poroty (Habery) negativně a u produkce možná ještě v Dlouhé cestě pozitivně. Proto ji ještě produkce ponechala v soutěži. Nicméně Haberův výpad naznačil, že tady to končí, a že někoho sebevědomého s vlastním názorem v Superstar 2015 nepotřebují. Bude teď na Karolíně, jestli jí to dojde a jak se s tím vyrovná.
btw na jejím facebooku se řeší její cover Radioactive a to velice poztivně. Koukni.

118
Tomáš
Reagovat

@J: Souhlasím, taky bych tenhle týden řešil už jenom kluky a na holky se klidně zaměřím příští týden ( i když po tom masakru co přijde teď v neděli bude asi ještě hodně dlouho co řešit ). Zmiňuješ Poštu. Mě se líbil na castingu, kde jsem ho měl za nového Kukačka. Bohužel pak to šlo dolů a bylo vidět, že Marek zatím na tuhle soutěž nemá, jakkoliv je to jinak sympatický kluk. Ale! Myslím si, že kdyby v neděli podal dobrý výkon a porota ho pořádně vychválila, tak klidně postoupit může ( i kdyby to byl jen jediný úlet nahoru a pak už by byl ve finále zase za otloukánka, protože to v tu chvíli nikoho zajímat nebude ). Viděl sem nějakou stránku na fb, kde měl tenhle kluk opravdu hodně fanoušků, až mě to překvapilo. Takže ony ty sympatie fakt dělají hodně. A to by bylo něco, kdyby se postupovalo podle národnosti ve dvou a za čechy by postoupili Slepčík a Pošta.:D Samozřejmě že pokud to úplně zvoře a porota ho sjede, tak nepostoupí. U něj bude opravdu hodně záležet na tom, co v neděli předvede.

119
Violete
Reagovat

Myslím, že Marek Pošta může překvapit, tady má zajímavou barvu hlasu https://www.youtube.com/watch?v=EIo_vRMuZWg

120
Tomáš
Reagovat

@Violete: To říkám, že může postoupit. Takovýhle výkon by mu na postup mohl stačit. Plus má k tomu příběh a je lidem sympatický. Já bych ho vůbec neodepisoval, tím že ho porota pustila do SF se to všechno naopak ještě víc zdramatizovalo.

121
Violete
Reagovat

@Tomáš: Já ještě dávám slušné šance Samuelovi, ta videa, co má na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=et2LHlUmgT0 jsou více než slibná..

122
DJ Vlado
Reagovat

Moje část rekapu je konečně venku (Scalexova přibude snad brzy), tak se můžete přesunout tam :-)

Přidat komentář