Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Co uvidíme ve druhém díle SuperStar 6. 9. 2015? Čeká nás federální Rihanna i Björk

6. Září 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11149 w=615]
Minulý týden odstartoval na obrazovkách Novy a Markízy jubilejní desátý ročník SuperStar v Česku i na Slovensku. V prvním díle byla nadílka talentů velmi slušná, naopak exoti v sestřihu až tak moc nezacláněli. Jak tomu bude tentokrát? Na to si musíme počkat do večera. Jisté však je, že dnes večer uvidíme hned dvě soutěžící, které až nápadně připomínají dvě světové hudební ikony, které ovšem pochází z diametrálně odlišného žánrového ranku.

Čokoládová Nela Bartolomeu, 23-letá učitelka v mateřské školce, kterou do soutěže přihlásila její kamarádka, se až nápadně podobá světové megastar Rihanně. Na castingu však nezpívala píseň od barbadoské princezny, ale vsadila na jinou zpěvačku čokoládové pleti – Alicii Keys, konkrétně na její nejprofláklejší hit v rámci zpěváckých soutěží If I Ain´t Got You. Jak se vám výkon Nely líbí? Na můj (i Scalexův) názor si počkejte do rekapu.

Uvidíme však i dvojnici zpěvačky alternativnějšího založení – Björk. Sedmnáctiletá Veronika Neméthová patří bezesporu k nejvýraznějším zjevům, které se letos na castingu objevily. Paľo Habera v jednom rozhovoru dokonce naznačil, že by z ní mohl být „Šeps v sukních“. A jak tato zvláštní bytost zapůsobí na vás? Na její casting se můžete podívat zde. Rovněž si můžete vychutnat jeden z jejích osobitých coverů:

Tyto dvě zpěvačky a mnohé další zpěváky i nezpěváky uvidíte už dnes večer ve 20.20 na Nově a Markíze.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 75
1
brownie
Reagovat

kdepak Rihanna, to je přece jasná Janelle Monae :-). ale zpěv mě teda hrozně tahá za uši, nevím, třeba si jen vybrala blbou píseň. u té druhé slečny to srovnání se Šepsem chápu, taky se nemůžu rozhodnout, jestli je dobrá, nebo úplně mimo :-D. favoritku každopádně nevidím ani v jedné.

2
dolores
Reagovat

Ktovie, ci Habera mal naozaj na mysli tuto sutaziacu, v tom magazine to nebolo jednoznacne, ze ktora je Seps v sukni….ja som to len vydedukovala. Boli tam aj ine baby, napr. jedna velmi sikovna raperka, co je sice menej pravdepodobne, ale stopercentne sa neda povedat, ze Palo hovoril o tejto Veronike. (ale davam tomu 98-99%)

3
Monika
Reagovat

Porad premyslim, cim vam pripomina Sepse v suknich :-))) Ja tam vidim nulovou podobu, absolutne zadnej spolecnej prvek.

4
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zdravím všechny staré známé… :-)

5
jab
Reagovat

Marek výborně hraje i zpívá, má pěkný hlas, ale příště prosím nějaký lepší výběr…subjektivní názor :-D

6
DJ Vlado
Reagovat

Marek, kterému umřel dědeček – to mi někoho připomíná…a ten dotyčný mě straší ve snu dodnes :-D

7
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Marek – ne špatné, ale osobně mě to nijak neoslovilo, oslavné reakce podle mě až přehnané… Vítěz?? To snad ne…

8
Motylek
Reagovat

ahoj – taky všechny zdravím.. :-) / a :-* pro DJ/

takže ten Marek co teď zpíval se mi líbil… Připomněl mi trochu Kukačku….. :-)

9
jab
Reagovat

Veronika potřebuje technicky dopilovat, ubral bych i na kudrlinách u téhle písně, ale pro mne je po všech stránkách hrozně zajímavá…doufám, že muzice se bude věnovat bez ohledu na úspěch v soutěži

Prostě další zajímavá Ružomberčanka :-D

10
Motylek
Reagovat

taky všechny zdravím.. :-) /ahoj DJ :-*/
nějak mi ten Panáček nejede, tak nevím kolik toho napíšu..

11
jab
Reagovat

Alex má divnou výslovnost, ale líbí se mi aspoň jeho energie

12
Tomáš
Reagovat

Za mě zatím dnes nejlepší Marek a Denis. Nikdo jiný mě zatím nezaujal a tu Bjork bych ani dál nepustil, vždyť to bylo falešné jak prase. Marek je velký sympaťák a mohl by ses tát nástupcem Adama Kukačky, ale narozdíl od něj by mohl vyhrát. Denis se mi taky hodně líbil – skvělá barva hlasu i hra na kytaru, byl v tom cítit takový ten správný zahraniční smrad. Že neladil nevím – nejsem hold odborník. Ale Habera se Soukupem mě docela zklamali že mu dali NE, já bych mu dal jednoznačně ANO. Postup si zasloužil a mohl by dojít daleko.

13
Ally
Reagovat

Taky jsem chtěla napsat jakoby trochu Adam Kukačka / Martin Cisár..ne až tak dobrý ,ale zpíval jen krátce
..a nový Šeps tedy..?Ale ten je jediný svého druhu..:) a nevim holka, jestli mě bude bavit nebo iritovat..ale proto asi jde mj. dál :)

14
DJ Vlado
Reagovat

@Motylek: Ahoj Motýlku :-* Nic si z toho nedělej, mně Panáček dneska padá taky :-)

15
VojtaP
Reagovat

Nebyl Tomáš Kováčik v XF? Nezdálo se mi to?

16
dolores
Reagovat

panacek kedysi nebol taky slabunky a to tu chodilo o dost viac ludi. teraz to padlo a este nie je ani len semifinale. :))) zdravim Motylka aj po dlhooom case doktora ..

mne sa Marekov hlas pacil, ale cakala som ze ho Habera sprdne za Iglesiasa, ktoreho neznasa :P Vlado, koho ti pripomina ? zeby Kukacku ?

inak, dnes sa zatial ziadny zazrak neudial

17
Motylek
Reagovat

ahoj Dolly…:-) no dalo mi to práci se sem dostat… Jinak ani zatím nemám co napsat, a ještě nemám dočtené reporty z minulého kola,…, nestíhám… Já bych to aji dočetla, ale bohužel si ty zpívající už nepamatuju krom té Emmy… :-D
DJ – :-))

18
jab
Reagovat

Karolína wooow…jakoby bych se ocitl na kvalitním folkovém koncertě :-)

19
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: Ano, Tomáš byl v XF, ale tam zpíval rozhodně líp :-)

@dolores: Já jsem reagoval jenom na spojení „Marek, kterému umřel dědeček“, což mi připomnělo Relicha, naštěstí ničím jiným ho tenhle Marek nepřipomíná :-D

20
VojtaP
Reagovat

Kruci, u holek bude asi těžký přetlak..

21
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Taky je pro mě Karolína zatím jednička tohoto dílu :-)

22
Motylek
Reagovat

Nelu znám… bydlí kousek ode mne… Tak to jí musím fandit… :-)

Uznávám že dneska je jednička Karolína….

23
yeey
Reagovat

Kolik lidi dava Martu? Tak 90%? :-DD

24
dolores
Reagovat

@Tomáš: oni mu vytkli, ze bol rytmicky mimo, nie ze neladil. mne osobne prilis ta rytmika nevadila, pretoze ta pesnicka je dost blba na sklbenie rytmu na gitare s rytmom pri speve. som rada, ze postupil, uvidime, co bude dalej, ale chcela by som mu verit, ze to da. skor mi neladil v spodnych tonoch ten typek, co uz v SS raz bol, ten Samek, ci Samko, ci ako sa vola.

a Nikola zo zeleziarni je husta :) ta bude asi aj dobra huncutka :D

no a Karolina – wow! a vraj dievcata slabe, no neviem, ale chalana takeho, ze wow, som este nenasla. mozno si to fakt nechavaju na zaverecnu, alebo tie zaujimave dievcata povyhadzovali v Supervyberoch ?

25
yeey
Reagovat

kdyz uz ma Habera nezkrotnou potrebu hlasit svoje rasisticky poznamky, mozna aspon v rezii by mohli mit dost rozumu, aby to nevypousteli do eteru…

26
Ally
Reagovat

Karolina byla ta s pizzou ? :) No dobrá fakt..je možné, že to nebylo nahrané ?
snad umí i další pisničky :)
A Debbie od pecí :) bomba
Dneska jsou tam nějak – až na hvězdnou pěchotu – vypinam zvuk a stačí poheldy poroty :) samí sympatičtí lidi, na které se dobře i kouká,že ?
Nebo mimozemštani ? jak pravil O,Soukup..a ten je taky dobrý ..spokojenost :)

27
yeey
Reagovat

@Ally: presne, taky jsem si rikal, ze tam sou sami strasne mili jedinci :-D i ti co nepostupujou…:-)

28
Prochor
Reagovat

Je to divný ale nejvíc se mi líbila prodavačka pici. Hned jse si vzpomněl na příběh Anastacii. Annastacia pracovala jako recepční v hotelu a šéf jí vyhodil s tím, že si „při práci pořád zpívá a to se nehodí“. Co měla chudák Anastacia dělat? Šla do show bussinesu a dneska si může koupit celý hotel i se svým bývalým šéfem:-) Kdyby byla opravdu formát, tak by mu ten hotel dala za odměnu, že jí vyhodil.

29
dolores
Reagovat

Nela . v jej hlase sa obcas tak pekne lame

Dominiku by som dalej nepustila, lebo aj ked ma peknu selestovu farbu, ma technicke nedostatky

30
Tomáš
Reagovat

Tak Karolína s pizzou mě vůbec ničím nezaujala…pro mě úplně totálně nezajímavá takže jdu zase proti proudu. To už se mi zdála lepší ta Nikola co zpívala 4 Non Blondes nebo ta v krátké ukázce co hrála na kytaru a zpívala Feeling Good.

31
dolores
Reagovat

kde su ti kluci sakra?? :))

32
Motylek
Reagovat

@dolores: byl tam ten Zdeno :-) Ten by se mi mohl líbit, kdyby měl jiné jméno… :-D
Ta poslední není špatná…

33
Monika
Reagovat

Co mate s tou Karolinou? Jako pekna holka, ale zpevem total prumer, ani ten hlas nebyl zajimavej, absolutne nechapu, zda jste se nechali strhnout porotou a papouskujete jejich slova nebo co v ni vidite :-))))

34
Tomáš
Reagovat

Vlado vidíš to, máš tam Bagárovou 2. :D Nechceš ji vyměnit za Emmu? Vítězství téhle by mi vadilo asi o něco méně.

35
Monika
Reagovat

Mimochodem ten pribeh byl tak strasne nahranej, az byl trapnej, ani trochu neverim, ze to nebylo dohodnute podle reakci samotne Karoliny i poroty, nicmene ten pribeh asik zafungoval :-))

36
Tomáš
Reagovat

@Monika: Přesně tak Moniko, tohle vidím úplně stejně jako ty. Já už si ji ani vůbec nepamatuju jak zpívala a to je ta písnička dost známá. Totálně nezáživné…nevěřím že by mohla dojít nějak daleko, přes hlasování diváků určitě ne. Typově mi připomíná Kristýnu Peterkovou z ČHS2. Tu taky všichni favorizovali a nakonec vypadla hned na začátku. A tahle mi přijde snad ještě více nudná. Opravdu nechápu a nepobírám to nadšení.

37
Monika
Reagovat

@Tomáš: No ja myslim, ze Habera Moniku urazil kdyz ji prirovnal k teto slecne co zpivala falesne jak svina a ve vyskach se neuveritelne skrtila.

38
Tomáš
Reagovat

@Monika: Bylo to trapný no, to víš že se domluvili dopředu. Tohle mě fakt nezaujalo.

39
Motylek
Reagovat

@Tomáš: No dnes tam nikdo lepší ve zpěvu nebyl… :-) Mně je fuk kdo komu umřel nebo kde pracuje.., to mě nezajímá….

40
Ally
Reagovat

A tak asi nahraný bylo, já to viděla až od toho , jak příšla..ale co už..:)
Je to ta „pekna baba..co umí zpívat “ , tak uvidíme co z toho víc

Habera jináč nekdy na zabití ..jak ho známe..:)

41
Prochor
Reagovat

Doteď jsem nepobral Haberovo nadšení pro děvče s květinami ve vlasech, které jakoby vypadlo z nějakého folklorního ansámblu. Asi lokální patriotismus. Absolutně zvorala kultovní píseň Johna Lenonna:
https://www.youtube.com/watch?v=DVg2EJvvlF8

42
evilmind
Reagovat

@yeey: jo, to je ta nevyhoda spolecny souteze dvou statu – chudak Habera asi netusi, ze v Cechach se prihody o cikanech v televizi uz davno vypravet nesmi. I kdyz jsou treba pravdive a zalozene na jeho osobnich zkusenostech z nekolika rocniku souteze.

43
Monika
Reagovat

@Tomáš: No ja si jdu Karolinu pustit znova, pac uz nevim z jejiho vystoupeni ani vterinu :-)))
Jinak obecne mi vadi porota, strasne nudne, nema to smrnc, znova se ukazuje, jak je Ewa nenahraditelna. Martu bych nejradsi poslala na dovolenou do konce superstar, tak zbytecnou zenskou, aby jeden pohledal. Kolik jen diky ni postoupilo lidi do poctu, ne nadarmo si kazdej zbabelec bere jeji cedo. Klara take zustava tezce za ocekavanim, boji se mit vlastni nazor a jit proti proudu, tak se sveze na vlne vetsiny.

44
Monika
Reagovat

@Prochor: Take nechapu, jak mohla postoupit ta prznitelka Lennona a zajimavost v jejim pripade rovna se demenci.

45
Jan Liška
Reagovat

@Monika: Domluvené to nebylo. Karolína na castingu pekla pizzu. Objevil ji až Pyco.

46
yeey
Reagovat

@evilmind: je sice pravda, ze Slovaci jsou obecne v souvislosti s Romy demonicky rasisticky (ne ze by Cesi taky nekdy nebyli) a resit tyhle veci v hospode u piva je v nasich zemich bohuzel pomalu soucasti folkloru, ale sirit tyhle stereotypy v TV mi prijde dost pres caru… hlavne to, ze to tam rezie vubec zaradi…

47
Tomáš
Reagovat

@Motylek: Je to SuperStar a nehodnotí se jen zpěv. Hledá se přece kompletní balíček, jak nám neustále zdůrazňuje porota. A to teda u mě slečna Karolína nesplňuje ani omylem. Mě je úplně fuk kdo tam dá technicky nejlepší tóny, já nejsem žádný učitel zpěvu ani odborník. Mě musí člověk bavit, být mi sympatický, musí něčím zaujmout…nemůžu fandit někomu kdo kolem mě prošumí jako voda a vůbec nic ve mě nezanechá. Vždycky nakonec rozhodnou sympatie, ať si říká kdo chce co chce. Jediný technicky nejlepší ´´nesympaťák´´ co vyhrál byl snad Chodúr, jinak většinou musel mít člověk nějakou jiskru.

48
jab
Reagovat

Tak pro mne v tomhle díle nejzajímavější (bez pořadí):
Veronika Némethová – ano milá Moniko, jsem dement (muhehe :-D). Ale zde je třeba zapracovat na intonaci, střídala se tam úžasná místa se značně nedokonalými a ten falzet byl dost mimo. To, že žádná vyzdobená verze u mne nikdy nedostihne originál tentokrát ponechám stranou, u castingů hodnotím spíš potenciál než aktuální výkon.

Jan Samek – pěkný hlas, podle mne je i dost muzikální

Zdeno – pro mne nejlepší z kluků dneska, narozdíl od Motýlka se mi líbí i jeho jméno :-D

Karolína Přibylová – pro mne jasná No. 1 dnešního dílu

pak obě Dominiky, víc teda rockerka Hušťavová, ale i Záhoračka Zborilová má co do sebe, její hlas jakoby mi lehce připomněl něčím Kim Carness

Možná ještě někdo, ale to si vybavím asi až zítra u rekapu :-).

49
dolores
Reagovat

@Motylek: spieval tak kratucko, ze som si ho ani poriadne neuzila a pritom medailonik mal nekonecne dlhy a nudny. jedine, co som si rychlo v jeho speve vsimla boli hrozne sykavky :/
a inak same baby dnes, …nechapem.

50
Monika
Reagovat

@Jan Liška: Tak nic jineho bych ani neocekavala, ze napisete :-))) Jak by to vypadalo napsat, ano, mate pravdu, byla to komedie pro divaky ….Nicmene na facebooku vam to lidi nastesti take nezerou.

51
DJ Vlado
Reagovat

@jab: S tebou dneska souhlasím vůbec nejvíc, zaujali mě ti stejní soutěžící (až na Samka, ten mi tak nějak prošuměl) :-)

52
Monika
Reagovat

No vida, ja myslela, ze Veronika s kytkama bude vyvolavat rozporuplne reakce a na facebooku je naprosta shoda, ze mela skoncit v hvezdne pechote :-)))

53
Jan Liška
Reagovat

@Monika: Až na to, že je to pravda :-) Žádná komedie.

54
Tomáš
Reagovat

Co se týče kluků, dneska mě nejvíc zaujali Marek a Denis jak už sem psal. Pak sem tam viděl v krátké ukázce jednoho chlapce, kterého znám už delší dobu z youtube – Mirek Macáš. Ten jestli postoupí někam dál, tak mám jasného favorita ( akorát se možná bude přetahovat o fanoušky s Markem, protože jsou to podobné ´´Kukačkovské´´ typy ). Samek taky dobrý, vypadá i jako sympaťák, jen mi místy přišlo zpívání trošičku falešné a nevím jestli to bude úplně šálek mého čaje ( ještě si na něj ponechám volný názor a uvidím jak se předvede dál ). Zdeno určitě nebude vůbec marnej, jenom ho měli nechat zpívat dýl. Možná to bude favorit.

55
yeey
Reagovat

No vypada to, ze se s vetsinou z vas stejne jako minuly tyden shodnu – za me nej Karolina, Zdeno (jen sem nastvanej, ze ho utli, proboha proc???), Jan Samek, Nela i Veronika (doufam, ze na tom zpevu nejak zapracuje)… na spici Karolina… opet velmi slusny standart…

56
Motylek
Reagovat

@Tomáš: Tam mi samozřejmě chybělo – „podle mne“…. :-)) Jinak s tebou naprosto souhlasím… Taky mě musí ten člověk něčím zaujmout, a zpravidla mě zaujme zpěvem… Jak vypadá až tak neřeším…

57
Tomáš
Reagovat

@yeey: A neřekl snad Habera jenom pravdu?

58
bezík
Reagovat

Dneska celkově zklamání, přehršel zbytečných exotů, jen velmi málo zaujalo. Vítězkou dnes naprosto jasně o několik koňských délek pizzařka Karolína. Jediná z toho blázince byla totiž úplně normální a to se cení. Teda alespoň já to cením ;-)

PS. koukám že Monika si zvýšila kvalifikaci. Minule rozuměla jen vizáži, teď už rozumí úplně „fšemu“ :D

59
Tomáš
Reagovat

@yeey: Spící Karolína, to si napsal přesně draku. :D

60
Monika
Reagovat

Hrozna skoda vzhledu Marka, pevecky pro me dnes nejlepsi, moc prijemnej hlas, hodne lahodil memu uchu, ale musela jsem zavrit oci. Jinak nemam vytky. Ten Zdenek co ho nechali zpivat velmi kratce, neznel blbe, ale bylo to az prilis kratke, pockam dale. Zatim u me vede Marek a porad cekam na tu svoji favoritku, co jsem zahledla v reklame Ordinace v ruzove zahrade.

61
dolores
Reagovat

@Jan Liška: to vazne? ja som si bola ista, ze to bolo cele zinscenovane, az som si hovorila, ci to bolo zapotreby :))

ale inak Karolina este len zacala spievat prve tony a uz ma velmi zaujala, mozno to bolo tou pesnickou alebo co, ale ziadne papouskovanie po porote u mna, to by si Monika mohla verit aspon mne aj Motylkovi, kedy sme uz my dve kopirovali porotu ?… :)) bol tam cit, vyraz, vkus.. skratka vystupenie, ktore povznesie. otazka je samozrejme, ci zvladne aj povinne jazdy

62
Prochor
Reagovat

Mám takový pocit, že ve druhém castingu děvčata brutálně převálcovala muže.

63
yeey
Reagovat

@Tomáš: ne, nerekl… jen pausalizoval na zaklade puvodu…:-)

64
Monika
Reagovat

@dolores: Dolores, jen tak na okraj, ty si myslis, ze by si povolany clovek mohl dovolit napsat, podvedli jsme vas divaky, potrebujeme nejakej pribeh do dalsich kol :-)))) To uz by zitra letel, to nikdy nemuze priznat…..

Tak tobe to verim, ty mas svuj nazor, ale bavim se naramne u nekterych , jak se vzdy naramne shodnou s vetsinou, aby nahodou nevybocili z davu :-))) Na me ta holka byla strasne nudna, az tak, ze absolutne si jeji vystoupeni nepamatuju, ani nevim co zpivala. a hlavne ten hlas mi prisel total obycejnej, ale ja u toho skoro spala, ani jsem ji nezaregistrovala moc, nic co by me donutilo zbystrit a docela by me zajimalo kdo z vas by ji posznal po hlase…

65
Prochor
Reagovat

Ještě jed postřeh ve prospěch letošní řady. Nebazíruje se na životním příbězích soutěžících. Konec konců bulvár se o to postará později.

66
yeey
Reagovat

@Tomáš: naloz si mymi prispevky podle vlastni libosti ;-))

67
Jan Liška
Reagovat

@dolores: Ano, vážně. Stovky soutěžících si k ní chodili pro pizzu. Nepřijde vám divné, že nemá na castingu číslo, které musí mít každý přihlášený soutěžící?

@Monika: Myslet si můžete, co chcete. I když si to v tomhle případě myslíte špatně :-)

68
dolores
Reagovat

este k tej poslednej romke, ktoru prirovnali k Bagarovej, tak na jednej strane mali nieco spolocne, mozno v tej pesnicke od Kristiny vyznela ista Monikina neznost a vibratko v hlase, ale predsa len na nu nemala. zato na druhej strane dynamika je evidentne silnejsia ako u Monci, takze na velkom podiu by sa nemala stratit.

a inak dost sa imho ta baba vyzorovo podoba na nasu spevacku Anitu Soul, ktora je tiez povodom romka a ma krasny hlas

69
Monika
Reagovat

@Jan Liška: No to mi vazne divne neprijde, proc by jako mela mit cislo? Jak byste chteli sehrat tu taskarici, kdyby mela na sobe cislo? To by naopak bylo velmi podivne :-))) Kazdopadne pevne verim, ze nam jeji pribeh jeste tak petkrat, sestkrat prehrajete v dalsich kolech, vsak kvuli tomu se tento umelej pribeh vytvoril, aby mel bulvar o cem psat a zvedla se sledovanost..Vsak si staci zitra otevrit bulvar, tohle vam vyslo, ucel to splni :-)))

70
dolores
Reagovat

@Jan Liška: dajme tomu, ze vam verim,logika mi hovori, ze ak by to bolo divadielko, nepisali by ste nam tu o tom … len by ma zaujimalo ako Pyco zistil, ze prave ona vie takto dobre spievat :))

71
Tomáš
Reagovat

@Monika: Pro mě byl dnes Marek taky nejlepší, naopak ale jeho vzhled považuju za plus. To mu může u československého publika nahnat hodně bodů. Působí tak daleko upřímněji a sympatičtěji než nějakej vystajlovanej krasavec. Pokud si pamatuju tak na Kukačku pubiny letěly ( protože tam už nehraje hlavní roli vzhled ale kouzlo a charisma muzikanta ) a navíc může být oblíben v širokém generačním spektru – budou mu fandit babičky, maminky i holčičky a vzhledem k sympatiím klidně i spousta kluků a chlapů. Tak širokou potenciální fanouškovskou základnu by rozhodně neměl kdyby byl nějakej krasavec, takže mu to může paradoxně jedině pomoct dostat se hodně daleko. Navíc je i skromný. Jediné mínus vidím v tom že je čech a letos je na řadě s vítězstvím slovák ( nejlépe slovenka aby to vycházelo fifty fifty ). Ale uvidíme…

72
Monika
Reagovat

Jsem si Karolinu pustila jeste dvakrat a mam z ni porad stejnej dojem, nudna uspavacka hadu, veskrze prumerna, takove to neurazi a nenadchne. Nevidim na ni vubec nic originalniho, takovych bylo v SS nekolik tuctu. No jsem na ni hodne zvedava v dalsich kolech az ten jeji pribeh vysumi, nebude prevladat takovej ten prvotni wow efekt z te storky a bude se vice hodnotit zpev.

73
Tomáš
Reagovat

@Monika: To tě teda obdivuju že sis ji dokázala pustit ještě dvakrát. Já si ji už asi nepustím ani jednou protože by to pro mě byla jen ztráta času. Proboha vždyť tam dnes byli daleko lepší a zajímavější soutěžící! I když spousta z nich bohužel nedostala takový prostor. Takových jako je tahle tam opravdu byly tucty, to není vůbec nic nového. Ani jako typ není zajímavá, je nevýrazná. Myslím, že moc daleko nedojde.

74
Prochor
Reagovat

Nevím, jestli jste viděli výsledky ankety n ofiku kdo vyhrál 1.kolo:

1. Emma Drobná – 22,4%
2. Veronika Vrublová – 20.5%
3. Patricio Malundo – 12,3%
—————————————————————
4. Vojtěch Dzudza – 11,5%
5. Daniel Křížka – 10,4%
6. Lucie Oráčková – 7,6%
7. Huyen Vi Tranová – 7,5%
8. Bronislava Kováčiková – 6,3%
9. Zuzana Vovsová – 1,6%

75
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Viděl a první dvě místa byla absolutně jasná ještě než vůbec anketa začala. :D Nicméně já bych volil úplně jinak. Patricia bych tam teda nechal a přidal bych Daniela a pak bych se rozhodoval zda nechat Veroniku nebo místo ní dát Vojtěcha či Huyen.

Přidat komentář