Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Superstar 2015 vlétne na TV obrazovky na podzim

24. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5631 w=615]

Tohle je pouze telegrafické info. Dnes TV Nova potvrdila federální spolupráci s Markízou na dalším ročníku Superstar, který odvysílá na podzim 2015. Lze asi předpokládat, že TV Joj s Primou proti tomu nasadí ČSMT 2015 nebo myslíte, že už pojedou tuto show na jaře?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 33
1
Ludvík
Reagovat

Myslím, že Superstar poběží ve středu a Talent v neděli. Jako v případě Hlasu a X Factoru… Ale myslím si, že je hrozná blbost vysílat tyhle soutěže tak brzo a k tomu ještě ve stejnou sezónu, jasně talent je rozmanitější, ale co si budeme nalhávat, většina lidí tam půjde se zpěvem… A pak Superstar by měla běžet 2 dny v týdnu, jako ročníky 2009, 2011 a myslím že i poslední ČHS bylo 2 dny v týdnu… Když je to všechno v jeden den je to moc uspěchané…
Byl bych pro, aby Superstar běžela v neděli a pondělí v 8 a Talent až na jaře 2016…

2
kaja
Reagovat

jaro 2014 a podzim 2015 to moc nedava smysl bylo by lepsi to posunut do roku 2016 ci 2017 podzim dneska 9 a 11 decka dorostu a bude se snad naz divat ,-lepsi udelat taky odchnouci porad jako masterchef ci nejaku tanecni show

3
Melek
Reagovat

@kaja: Já bych taky uvitala spíš show jiného formátu než zpěv nebo talent. Ale dívat se stejně asi budu, co už :)

4
Prochor
Reagovat

Jsem rád hlavně za Superstar protože mám rád zpěvácké soutěže. Většina talentů , kteří se uplatnili, podle mně přišli ze Superstar. Z X-factoru (možná Kamila Nývltová a Zonyga?), z Hlasu (Lola a Elis?). Ale do Talentu už jde jen zpěvák zoufalec. Následně je zavalen cirkusovými čísly, mechanickými lidovými zábavami a poskakujícími pejsky-takže nic pro zpěváky ani pro mně.

5
Tomáš
Reagovat

@Prochor: V tomhle s tebou souhlasím, já mám SuperStar taky nejraději. X Factor bych neodepisoval, tam ten potenciál někoho zajímavého najít taky je. Akorát, že u nás se dosavadní dva XF co tu byly, bohužel docela brutálně nepovedly. Hlas sice sleduju, ale mám ho z pěveckých show nejméně v oblibě a Talent prakticky nesleduju právě z důvodů, které si napsal ty.

Trošku mě možná mrzí, že SuperStar nebude už na jaře, ale na druhou stranu ten podzim možná pro to bude ideální. Ale déle než do podzimu už bych to rozhodně neoddaloval. Oni by se ti soutěžící našli už teď třeba v řadách těch co v minulých soutěžích z nějakých nesmyslných důvodů nezaslouženě neuspěli.

6
Tomáš
Reagovat

A ještě něco bych dodal. Sice to bude až za rok, ale už teď bych si možná vsadil, že příští SuperStar vyhraje slovenka. Maximálně slovák, kdyby se nepodařilo najít dostatečně silnou finalistku. Slováci jsou na řadě. :)

7
Prochor
Reagovat

Hlavně aby se ve finále objevily talenti jako Aneta, Gabča nebo alespoň Šmajda.
Mimochodem by mně zajímalo, v jakém intervalu se pořádají v zahraničí soutěže Idol. Asi záleží na rezervoáru talentů – třeba USA nebo UK si mohou dovolit opakovat Idol každý rok a vždycky se najde nadějný dorost. U nás je to horší. Jaký by měl být interval Superstar v Čechách a na Slovensku?

8
Tomáš
Reagovat

@Prochor: Talenti snad budou. V zahraničí je mnohem větší výběr soutěžících a tak si můžou dovolit vysílat Idol každoročně. U nás bych to viděl se SuperStar tak jednou za dva až tři roky, což teď vlastně splněno bude. Samozřejmě by ale mezitím neměl být žádný Hlas ani XF, pak by to s talenty mohlo být ještě lepší. Na druhou stranu letos v našem Hlasu i XF odpadlo zbytečně před živáky tolik talentovaných lidí, že by bohatě vydali na budoucí finálovou dvanáctku. Já doufám, že se někdo z nich v příští SuperStar objeví. Aspoň ti, co to ještě budou splňovat věkově. Když se k nim přidají nějaké nové dorosty, mohla by to být kvalitní sestava.

9
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: :-D Souhlas! Pokud se objevil skutečný talent tak s výjimkou Loly to bylo ze Superstar…

10
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Když se soustřdím na SS, tak tam těch talentů pár bylo, ale co je ničí jsou nesmyslné a neférové zásahy produkce (a jk je vidět děje se to i v zahrničních soutěžích, takže asi nějaký nový trend :-( ) a potom taky nesmyslné závazky vůči pořadateli (nahrávání CD coverů za dva nebo tři dny apod.). Připadá mně to, že těch pár, co se dokázalo prosadit uspělo spíš „navzdory“ úspěchu v SS než „díky“ němu.

11
Ela
Reagovat

Panáčci, kdy opět bude HSTM? Chybí mi ty živé diskuse…

12
Ixuxu
Reagovat

Talent v neděli vysílán nebude. Prima připravuje Vinaře2 a JOJ tam má Rozbořila s rekordy, jen tak to měnit nebudou

13
Tomáš
Reagovat

Když už se tu zmiňuje co vzešlo ze SuperStar za talenty, tak teď vydal novou písničku můj tehdejší favorit Karol Komenda. https://www.youtube.com/watch?v=nr4tVFYtjRo Je to naladěný na takovou romantickou strunu, mě se to líbí….rozhodně mi to vůbec nepřijde špatný. Tady mu moc lidí nefandilo, vypadl hodně brzo a je pravda, že v SuperStar se mu fakt moc nedařilo. Ale tady je právě vidět, že jeho síla je v jeho vlastní muzice, plus zpívá anglicky, tak může mít i širší okruh posluchačů. Tady se mu myslím předpovídalo, že zapadne, ale řekl bych, že nezapadl. Sice to není kariéra první třídy, ale slyšet o něm rozhodně je a myslím, že se tím v pohodě uživí.

14
jab
Reagovat

@Tomáš: Hlavně ho hrajou taková ta regionální a internetová rádia, takže minimálně ti, kteří nechcou být odkázáni na playlisty celoplošných stanic se k jeho tvorbě dostanou. Navíc tohle mi přijde o hodně zajímavější než Tell Me, je sice pořád slyšet, že on moc zpívat neumí, ale tohle je přesně ten typ muziky, kde na kvalitu hlasového projevu zas tolik nezáleží. Byl bych rád, kdyby ho, nejlépe se touhle písní, pozvali na nějaký finálový večer do příští SuperStar, ale beztak to dopadne tak, že pozvou Jardu, možná Sabinu a Itcha, možná Veroniku, když s ní teď spolupracuje ta Celeste, k tomu pár účastníků přechozích řad (Celeste a Ben :-((( ) a potom to doplní zas těma známýma proveřenýma jménama českého mainstreamu, na která třeba já osobně nejsem téměř vůbec zvědavý (FTA!).

15
james73
Reagovat

http://www.super.cz/celebrity/leos-mares/317268-navrat-roku-se-nekona-neuverite-komu-a-proc-dal-leos-mares-kosem.html
Tak Mareš moderovat nebude a pravděpodobně se objeví v porotě talentu, počítali s ním a s Tinou a tak musí najít náhradu,

16
Ludvík
Reagovat

@james73: Superstar bez Leoše už je předem odepsaná… Myslím že zůstanu u Britského X Factoru

17
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Souhlas, bez Mareše nevím nevím, jak to uhrají. Přeci jen, on je jistota a nějaké sázení na neznámé, jak si vyzkoušeli v Superstar minule, se jim rozhodně nevyplatí.

Na druhou stranu budu rád, pokud se Mareš opět objeví v porotě Talentu, tam mi dost seděl :). Počítám že zůstane i Bílá, jen Slávika bych vyměnil.., ale asi bude i on.. + někdo 4. … no na Talent se docela těším, i s novějšími pravidly :) Např. zlatý bzučák.

A na podzim si určitě také nenechám ujít britský XF, leč budu doufat, že bude probíhat lépe než letošní ročník :).

18
Tomáš
Reagovat

Tak SuperStar bez Leoše určitě dobrá zpráva není, na druhou stranu si nemyslím, že by úspěch celé show musel stát zákonitě jen na něm. Hodně bude záležet i na porotě a na soutěžících, tak bych to hned neodepisoval kvůli neúčasti Mareše. Průšvih ale je bohužel v tom, že u nás v ČR je to pokud jde o moderátory fakt bída a Mareš je z nich nejlepší. Pokud za Slovensko bude Tina, tak netuším koho dosadí ČR.

19
VojtaP
Reagovat

Myslím, že když tam nedostali Leoše, tak jako další se nabízí Bouček, který ale není tak vtipný, ale vyloženě by mě nevadil. Nebo opět sáhnou po někom dalším z Evropy2. Jak už tady padlo, na moderátorech ta show nestojí, důležití jsou soutěžící a taky porota. Ani by mi nevadilo, kdyby omezili prostor pro moderátora na minimum, jako to je v USA nebo UK.

@Bedy: To já bych osobně vyměnil všechny. Minulý ročník jsem se chtěl dívat právě kvůli Leošově nové roli, ale nemohl jsem absolutně vystát Bílou a Slávika. Slávik se podle všeho s JOJ rozešel, takže ten snad nehrozí, ale ta Bílá asi bohužel jo. Kdyby dali porotce čtyři, tak by možná dobře vybraní zbylí tři tu Bílou pro mě vyvážili, ale nevím. Pokud Talent půjde v neděli, tak u mě vyhraje X Factor UK, i kdyby to vypadalo, jako letos, což doufám, že nebude…

20
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Bouček by mi taky nevadil, i když je to takový poloviční Leoš a fakt je slabší. Neurazí, ale asi ani nenadchne. Pořád ale lepší než Juraško a Kepková, ti byli minule strašní. Když už by zase chtěla televize lovit ve Snídani s Novou, tak já mám už docela dlouho ještě jedno své takové tajné přání na moderátora. Jedná se o dvojici Tomáš Novotný a Tomáš Zástěra, ti mě fakt baví. A vzhledem k tomu, že by nemohli moderovat spolu, protože moderátorka musí být ze Slovenska, tak bych tam dal asi toho pro mě o něco výraznějšího Tomáše Novotného. Podle mě je v něm velký potenciál a rozhodně by byl daleko lepší volbou než minule Zorka. Mnohdy mi přijde i vtipnější než Leoš a možná by netrvalo dlouho a mohl by jít v jeho stopách, kdyby dostal tu příležitost. Pro Snídani je ho škoda a navíc by to pro diváky večerních pořadů mohla být poměrně neokoukaná tvář. Ten by nudný rozhodně nebyl. Takže jestli televize neví kde hledat, tak podle mě tady. Jinak mě u nás v ČR snad už ani nikdo jiný nenapadá.

21
yeey
Reagovat

co ta Pergnerka, co se o ni o mluvilo v souvislosti s predchozi SuperStar?

22
DJ Vlado
Reagovat

Co se týče moderátorů, tak za sebe mám jasno, že za Slovensko bych jednoznačně vrátil Adelu, protože lepší moderátorku nenajdeme široko daleko. Tina mi sice nevadila, ale v porovnání s Adelou to byl poloviční odvar. A jelikož Adela teď moderovala na Nově/Markíze tu Chart Show, takže by její návrat nebyl až tak nereálný. O jejím partnerovi z Česka jsem přemýšlel, Bouček ani Brzobohatý by mi nevadili (i když Ondra v XF jako porotce zklamal na celé čáře, jako moderátor SS by si naopak mohl napravit reputaci), ale co takhle Dejdar? Já vím, není už nejmladší, ale o to je zkušenější a mladým divákům je blízký minimálně tím, že hrál Ozzáka a těm ještě mladším zase dabingem Barta Simpsona. A nikde není řečeno, že moderátor musí být vyložený cucák (ostatně ani ten Leoš už není nejmladší) :-)

23
Tomáš
Reagovat

Pergnerová by do toho myslím nešla. Mám pocit, že už chce mít od podobných projektů klid a spíš se stáhla do ústraní, i na poslední VyVolené už ji Prima musela hodně ukecávat. Dokonce i její vedlejší postavu v Ordinaci na Nově nechali umřít, takže se o nějaké další spolupráci ani s Novou asi moc uvažovat nedá. Hodila se spíš na Vyvolené, i když i její pojetí moderování SuperStar by mohlo být hodně zajímavé. Ale podle mě i tenkrát ta zpráva o jejím moderování byla jen ničím nepodložená fáma. Bude záležet na dohodě se Slovenskem, jestli oni vyberou někoho na moderování dřív, tak se asi bude muset Nova přizpůsobit, protože tipuju, že moderátorská dvojice musí být muž + žena. Moderátorka by se u nás hledala snad ještě hůř než moderátor. Netuším, jestli už to má na Slovensku jisté Tina, ale taky bych tam raději Adelu. U nás by připadal v úvahu i ten Brzobohatý, pokud by měl být slovenský moderátor, tak třeba Pyco, když letos moderoval XF ( i když třeba pro mě osobně není o moc zábavnější než už zmíněný Bouček ). Jinak my tady můžeme stejně jen vařit z vody, ale tohle hledání televizím nezávidím. Najít schopného moderátora bez Mareše je ještě těžší, než najít dobré porotce.

24
Bedy
Reagovat

@Tomáš: Pyco to určitě nebude, na podzim bude na JOJ a Primě i další Talent, kde se určitě vrátí k osvědčené dvojici Pyco+Prachař :).

25
Tomáš
Reagovat

@Bedy: No vidíš, tak to mi ani nedošlo. O to víc bude lepší, když moderátor SuperStar bude z ČR a moderátorka z SR.

26
james73
Reagovat

Z těch zpráv jsem to pochopil tak, že najisto počítali s Tinou a Marešem, ale Mareš se mezitím upsal primě hlavně kvůli talentu. Ono to porotcování pro něj asi víc znamená, nemyslím si, že by ho nova nedokázala přeplatit. Adéla tam určitě nebude bez „svého“ režiséra, podle mě stoprocentně Tina. Na Brzobohatého bych taky nesázel. Tipoval bych Boučka, ten už na SuperStar pracoval tím, že dělal scénáře, není nic moc, ale určitě nebudou chtít experimentovat po minulých zkušenostech.

27
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: Tomáš a Tomáš! Na ty dva jsem zapomněl. Je záhada, že jim ještě Nova nedala nějakou talk show nebo něco. Myslim, že by dokazali k SS nalákat i nové mladé diváky. Když už ne oba, tak zmíněný Novotný by byl dobrá náhrada za Leoše. Se Slovenskou polovičkou si nejsem jistý, Slováky už tak nesleduju. Tina by mi nevadila, ale možná bych ji zkusil dát i do poroty, pokud by nebyla až moc hodna. Snad by se našla na moderátorku nějaká sympa. Adela to asi bohužel nevezme, i když nic není nemožné.

28
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Taky si právě myslím, že Tomáš a Tomáš by k SS dokázali nalákat nové a mladé diváky. Byli by hodně kontroverzní a tím pádem by i zvedali sledovanost. Rozhodně je to o několik tříd lepší nápad než ten, který měla minule Nova s Kepkovou. Co s tou chtěli dokázat a co si od ní slibovali, to teda fakt nevím. Možná by to moji jmenovci klidně mohli uvádět i společně, stačilo by, aby pak naopak v porotě byla převaha slováků. Tím by se to všechno národnostně vyrovnalo. Věřím tomu, že by byli hodně zábavní a celou SS by to dost oživilo. Mě osobně baví oni dva o dost víc než celej Leoš.

29
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: jj, mě by to taky nevadilo, kdyby to moderovali spolu. Byla by to sázka na jistotu. Jako náplast slovenské straně by třeba stačilo dát k nim ještě nějakou Slovenku, která by moderovala ze zákulisí, ale o to už se pokoušeli u Hlasu a moc to nefungovalo. Nevadila by mi ani převaha Slováků v porotě. Uvidíme, na jaké moderátory a porotce tentokrát vsadí.

30
yeey
Reagovat

http://musicserver.cz/clanek/49074/gabriela-guncikova-kdyz-se-pro-neco-rozhodnu-udelam-to/

rozhovor s one and only GG…. nak sem ji poslední dobou nesledoval, tak rad, ze se ji tak dari :-)

32
Veronika
Reagovat

Ja by som prijala aby boli moderatori leos,Adela alebo leos s Tinou ale neni to mozne kedze leos isiel do primy a bude asi v talente zase a Adela uz nechce byt.A mimochoodm bude moderovat chart show adela a Tina teraz ma kazdu chvilu porodit 2 dieta.A porote by mohli byt Pali Habera,Farna a Soukpu.Mohli by to prijat.Hlavne Pali Habera by to mohol prijat.

33
Nika
Reagovat

Tak uz u nas propagovali na markize Superstar 2015 tak dufajme ze bude porote Pali Habera,Ewa Farna.

Přidat komentář