Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Den písečných balonů. Kolik je 600 ml? rekap

4. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

xHP2014-29-uvod„Generační“ obměna v Hotelu Paradise pokračuje. Z mužů, kteří ráj zabydlovali už ani noha a situace se vyvinula tak, že vše ovládá víceméně jen Danny a na něj nalepená skupinka. Opozice čumáčkokrálíčka je těžce zdevastována, ale na vyvěšení bílé vlajky má ještě 3 dny čas. Dnes pány paradajce čeká velmi příjemný den, zatímco dámy posílí nová úžovka. Dneska tedy fakt mrkejte. REKAP

Náš pátek je v Dánském Mexiku pondělí a tak jako většinou, sestavu do 8. týdne posílí nový účastník. Tentokrát je to žena a uvidíme, jak se na momentální skupinové nerovnováze podepíše váha jejího poprsí. Dnešní Pánská jízda ale není jen pro pány, dámy divačky si také určitě užíjí dostatek srandy.

Sandy Esko

Energická, hloupá, otevřená
20 let, Aalborg, obchodní asistentka

Slečna Písečné Esko vypadá na pořádně zábavné číslo. Nejen že si nechala hrudník opakovaně vylepšit do velikosti 70H, ale ještě má doma asi křivé zrcadlo, protože o sobě prohlašuje, že vypadá jako panenka Barbie. Jistou podobnost samozřejmě najdeme – umělé řasy velikosti vějířů neodkládá ani na loži, v hlavě má poněkud volněji (budiž ji přičten bod za to, že to neskrývá) a prsa má opravdu dmoucí. Tím ovšem podobnost končí, protože Sandy si kupodivu libuje v oblečcích, v nichž dost připomíná nafukovacího hrocha pod dekou nebo hrozen balonků těsně před prasknutím provázků.

Do RS ji prý nalákali lidé ze štábu a protože taková nabídka se jen tak neodmítá, tak si řekla, že malá dovolená na slunci a s legrací jí nemůže uškodit. A skutečně nelituje.
Co na sebe prozradila na otázku: jmenuj tři věci, které o tobě nevíme?
Piju… velmi moc… a víc než jsem měla

No potěš nás i ráj pánbů ;-)

(žánrový gif)

Díl 29 – rekapitulace s obrázky

Toho dne se Danny rozhodl, že bude obzvláště vtipný a úžasný. Asi aby zapůsobil na nováčka (kdyby jim náhodou ti, co pamatují víc, o něm říkali něco jiného) už u snídaně srší žoviálností a snaživě se stylizuje do role největšího baviče, chlápka kterého přece musí každý milovat – prostě ideálního vůdce. Ze včera ještě rozmrzelá Amanda má trochu jiný názor, z té Dannyho přemíry snahy být středem pozornosti se jí dělá zle a upřimně – směje se jen Simone a z Dannyho si trochu utahující Christian. Danny je ale rozparáděný a přišel na nápad, že potřebuje ostříhat. Bekim v čele stolu se lehce rozkýval na židli a položil záludnou otázku.

Jídelna ztichla a všechny oči se upřely na vibrujícího a knírem práskajícího Bekima
Napjatost okamžiku se snaží zachránit Christian tím, že chce kolegu s odborným vzděláním a letitou praxí alespoň za poradce, ale už je pozdě, zneuctěný frizér se jim do toho plést nebude.

Danny si jako oficínu vybral reprezentační halu, Bekim se s několika ostatními se odklidil za roh k bazénu.
Komik Christián si svou roli vychutnává a tak to probíhalo zhruba takhle


HP2014-29-strihani

Po zábavné kadeřnické etudce se Křesťan vydal pozvednout morálku Amandě. Přeložili nám toho sice jenom sotva půlku, ale z hovoru vyplynulo, že Amandě padl Martin do oka a hodlá na něj v rámci své hry zapůsobit. A hned za tepla tak šla činit

Pak v podkresu zazněla dramatická hudba, naběhl pinglík s dopisem a mužská část osazenstva se rozjásala a vyobjímala, Danny si z radosti dokonce hodil i cosi jako taneček.Hoši si užíjí Pánské jízdy.

Pánové se tedy v záři slunce a po pláži omývané mírným příbojem přesunuli kousek dále do zátoky k veselému mužskému klábosení a seznamování s nováčkem (Kterou bys ojel jako první) a Danny stále pod vlivem euforie neopoměl zmínit tu, která tak strašně žere jeho alfasumčí čest

A pak už jela mužská zábava tedy trochu sportovního soutěžení o to kdo bude víc zpit.

Zatímco na pláži se pánové prohánějí s mičudou a lámou do sebe jednu tequilu a pivo za druhým, děvčata po dopoledním patly matly zkrášlovací masky, po obědě nalézají na lehátku u bazénu novou posilu. Nasadí vstřícné ksichtíky – jé čau, ty budeš jistě fajn, prorentgenují obsah Sandiných silikonů a Simona se jako dobrá duše „obětuje“, že jí ukáže, kde se ubytuje. Krátký zdvořilostní úvod „Kolik? číslo podrpdy?“ zakončí suchým oznámením „teď se dozvíš něco víc“ a do vnadné blondýny začne kadencí kulometné palby valit cestou tam i zpět svou verzi Rajské historie kdo s kým, proč a jak.

Mele a mele a Sandy s očima jak baterky sice snaživě přikyvuje, ale nechápe lautr nic.

Tož už je tu ale další dopis, zkoušející jak dívkám fungují mozkové závity. „Milá děvčátka, tento týden bude romantický, připravte se na večeři ve dvou, Sandy bude hostitelkou večera“.
Dívčí očička se rozzářila, zatetelila srdíčka a s vervou se vrhly do příprav, aranžování stolů i vlastního čančání.

Čančají a čančají a zatím pánské mužstvo nepozorováno dorazilo z pláže k báru a tam v rožku na ně nenápadně číhá Sandy s balóny.

I když sice i chlapci o chvilku později dostali dopis, který jim dal na výběr, pro koho to dopadne bylo předem jasné.

Přece tu nenecháme Barbie samotnou, chcem grilovačku.

Danny si sice na vteřinku zahrál na správňáka loajálního, ale jen proto, aby hochům ze své družiny názorně ukázal, že vhodná výmluva pro starou se vždycky najde. Tady bude větší zářič.

Mezitím holky dole dočančaly a čekají své prince


Čekají a čekají

Až Amandě došel i celý repertoár písniček, což je divný, tak to jde prozkoumat. Zjišťuje, že podobně je na tom Kimii a vlastně i všechny ostatní a když je slepičárna konečně pohromadě vyráží na trestnou výpravu.
Nadšení z toho jak byly za trubky samozřejmě u holek nijak velké, nejvíc dotčeně vypadá Laura, ale noc je dlouhá a snad se nějaký snaživě čumáčkující králíček zase najde.

Christan zas tančí kolem virtuální pizzy, Bekim panákuje, Sandy vlní balony a i Laura rozptýlila chmury neb ji ocucává Malte..
Úžovku si vzala do parády Amanda, která od začátku tuší, že by v ní mohla mít spřízněnou duši. Zdá se že ano. A tak došlo i na strategickou radu: Chceš-li přežít, vyber si Dannyho.

V jiné části paradajsu propadají vzájemnému kouzlu alkoholem ovíněných osobností Christian a Kimii.

Zdá se být jasné, proč je Kimii taká éterická. Aby při mechtelní v bazénu nešla tak rychle ke dnu.

Svůj den má dnes ale hlavně Danny. „Myslíš na to samé na co já, Amando?“ Kupodivu, mrška jedna, myslí prý na totéž. A tak jsme opět svědky jeho námluv „chci vyhodit Nadiu“ , ale už to začíná být docela nuda.


Dnes se do hry s vábničkou na blond nechtěnou samičku zapojil i Bekim. Stranou zpracovává Nadiu, že nemá žárlit a Dannymu a jemu důvěřovat, protože oni myslí jen na její dobro. Jenže Nadia už na tyhle neproduktivní hrátky asi nemá trpělivost a začíná být poněkud nevrlá
Nezabírá ani přímá intervence slibotechny alfasumce, že Amandě domlouvá Bekima. Nadia navrhuje probrat to pěkně veřejně s nejpevnějším jádrem klubu. Přesunou se tedy do pokoje a konverzace se rozjíždí.

Jenže aktéři se poněkud rozpalují
HP2014-29-hadka
A řev rozohněných sirén nejde přeslechnout
Nadia se snaží zachránit situaci a Amandě namlouvá, že je to vlastně obráceně, chtějí vyřadit ty nové a ji zachránit. Dokonce prý i slzu vytlačila a Amanda to díky tomu zcela jistě sežere.

No a protože je dívek v hotelu mnoho, máme tu ještě jedno kolo. Na řadě je Sandy

aneb Danny nutně potřebuje spolehlivého spojence, Nadia mu asi nedůvěřuje a potřebuje se jí zbavit.

Také jste zvědaví, co se z toho vyvine? Dívejte se na další díl – v pondělí.

Zdroj obrázků: TV3, Danielishoj, paradisedk, burlexe.com, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 45
1
okkvp
Reagovat

OT – pokud nechcete přijít o požitek z nejlepší scény večera, tak vynechte primáckou upoutávku

2
Prochor
Reagovat

1 – Díky. Taneček s balónky mi připomíná burleskní tanečnice z barů ve 20.-tých letech. Bude to taková dánská Marylin Monroe.

3
Ananas
Reagovat

Tak ta to tam pozvedne!

4
okkvp
Reagovat

@Prochor: taky asi proto, že je to burleskní tanečnice aka 20 léta neboť parodie Dirty Martini Burlesque. Je tu kvůlivá těm vlnícím se balonkům. Jestli bude Sandy dánská Marylin Monroe to nevim. Možná tak leda chvilkama jako v Někdo to rád horké. Sandy je svá- písečná

5
Alka
Reagovat

To je ale odpudivé stvoření, tohle můj fanoušek nikdy nebude!

6
Ananas
Reagovat

Pokaždé, když kouknu na tu velikonoční fotku s nápise God Påske!, čtu Good! praskne!

7
okkvp
Reagovat

@Alka: já bych nepředbíhala. V tomhle HP není radno říkat „nikdy“ ;-)

8
Prochor
Reagovat

Danny absolutně ovládl hotel- má svého kadeřníka, má svůj harém a svoje vojáky, kterým velí a kteří ho absolutně respektují. Vše může zvrátit jen příchod nové armády bojovníků proti němu ( a jeho armádě).

9
Prochor
Reagovat

Sandy Esko jsou hlavně ňadra a potom to ostatní (méně důležité). Ale těším se na to číslo :-))) Každopádně nepochybuji na co pánové vilani jako první upřou svůj pohled:-)
P.S. God Paske budou asi veselé velikonoce v dánštině jestli se totiž nepletu:-)

10
Hooper
Reagovat

Ani se nedivím, že se s ní hned Amanda skamarádila (či se o to aspoň snaží/snažila) – konečně je tu po nějaké době šance, že nebude z holek nejošklivější. Ale ten bod za tu hlášku o nastavených a odbarvených vlasech A. dám.

11
Prochor
Reagovat

Naslouchání Amandy za dveřmi v okamžiku kdy Nadia (právem) nevěří Dannyho lžím je super. Nadia totiž není úplná blbka. Ale Amanda bohužel ano. Danny musí bohužel nutně dojít k závěru – zbavit se Nadii.

12
Melek
Reagovat

Danny to zase rozehrává, aby z toho uměl chlapec zase vybruslit ;)
Písková Barbie mi není vůbec sympatická, ani mi nepřijde hezká, ale některým chlapům stačí ten silikon :D zajímalo by mě, jestli by všichni zůstali i s takovou Natashou. Ona ale taková romantická večeře u pohřební svíčky má taky něco do sebe :D

13
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Určitě se nepletete, Same Hawkinsi:-). ale to praskne se tam prostě nějak nabízí…

14
Prochor
Reagovat

U Nadii byla otázka času, kdy dojde ke kontoverzi. Jako lesbička mu jeho machovské pózy nežere a Danny to samozřejmě nevydejchá. Raději bych byl kdyby vypadnul Danny než Nadia jenže to se asi nestane.

15
Prochor
Reagovat

To byla sranda. Zatím co chlapci bojovali s dívčí žárlivostí vůdči Sandy rozměrům, Tequila Bekim se věnoval své věrné tequile a nic jiného ho nezajímalo:-)

16
bechersaltz
Reagovat

Nejošklivější holka v hotelu je jednoznačně ta kostra a hned za ní placatej zadek.

17
Hooper
Reagovat

Zítra pouze jeden díl asi, že?

18
okkvp
Reagovat

@Hooper: Podle toho, co tam mají v článku napsané právě teď, tak zítra a v neděli volno. Pokračování až v pondělí

(že bych se uměla tak dobře modlit?)

19
Hooper
Reagovat

@Hooper: Tak dle oficiálu až v pondělí, nedík.

20
Melek
Reagovat

@Hooper: Podle ofika bude další díl bohužel až v pondělí (Ďábelská party v Hotelu Paradise. Už v pondělí večer!) :(

21
Melek
Reagovat

Dobrá shoda ;)

22
okkvp
Reagovat

Jen si užijte volných večerů, s natěšením se vám to bude víc líbit. Budou zas květinky

23
Jerremy
Reagovat

Jo tenhle díl mě pobavil. Písečná Sandy sice nic moc, ale zápletka s romantickou večeří pobavila.
@Prochor:
To já bych ještě trio Dany /Amanda /Nadia chtěl ještě chvílí vídat v HP.
Pravdou je, že čekám na konkurenci k Danymu. On je hráč a to oceňuji, ale bez konkurence to začne být nuda.

24
okkvp
Reagovat

OT – Vážení, tady nejsme na ofiku. Trika si hoňte předváděním znalostí vývoje tam, tady to mažem a za opakované bude ban

25
Libor
Reagovat

Jaké honění trika? Není nic špatného show sledovat v originále :P

26
Prochor
Reagovat

Chtěl bych poděkovat Liborovi, že mi prozradil jméno vítěze. Za ostatní, kteří si to naštěstí nepřečetli doufám, že nikdo takový kdo by nám to chtěl zkazit se tu už neobjeví.

27
Sara
Reagovat

Libore, jestli jsi prozradil jméno vítěze, tak to je fakt na ránu. Je fajn, že se na to díváš v originále, ale tady jsi pod rekapem z nějakého dne a ne z finále. Většina z nás nestojí o to, vědět jak to dopadne. Baví nás ta hra a souhlasím s okkvp, za něco takového bych dávala ban hned. Je to nefér k ostatním. Naštěstí jsem si to nepřečetla, ale kdyby ano, byla bych strašně vytočená a obdivuji Pochora, který to zvládá s noblesou.

28
okkvp
Reagovat

Tak se tu zas uklidníme, nebo nám sem začnou chodit škodolibců průvody. Nemám čas tu stále vartovat

29
Lenka
Reagovat

@okkvp:
tak furt evartuj :-) a vem si konečně dovču :-)
hlavně klídek, beruško! :-)
oproti reálnému životu je přece RS sranda, ne?!?
neber to (a sebe) tak vážně :-)

30
Lenka
Reagovat

@okkvp:
pardon – vypadlo mi N = „tak furt Nevartuj“ :-)

31
Bazinga
Reagovat

@Lenka: a k tématu máš co?

32
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
plno připomínek :-)
P.S.
ty jsi novej bodyquard okkvp?

33
Lenka
Reagovat

@Bazinga:
neboj, Bazi, k HP si chystám článek (a nezlob se, však víš, že tě mám ráda – ale okkvp holt ne, vč. jejích blbejch metod tady!)
hladová rodina volá, příspěvek ad HP přidám v noci – hezký večer ti přeju!

34
bechersaltz
Reagovat

taky 30 tequila shots v těle?

35
bechersaltz
Reagovat

vodrbanej řízek Danny baví :-)

36
JanaVoh
Reagovat

Tak po Henrikovi amen.. škoda, bavil mě víc než Danny… chtělo by to někoho, kdo ho vyrazí z minuty na minutu… to by mu padl hřebínek…
Ale po posledním dílu se mi začla líbit Kimie… ta je pro mě „královna bazénu“:-)

37
okkvp
Reagovat

Rekap konečně dokončen a umístěn

38
Kovy
Reagovat

Bohužel já jsem též přečetl jméno vítěze. Ale co se dá dělat spíše mě štve co vyvádí PRima. Jak koukáte najednou na tu náhlou změnu vysílacího schématu? Nejdříve nevysílali ani v pondělí, ted teda nevysílaj jen víkend. Nevím, mě fakt to přijde,že prima si spočítala,že jí to nevyjde dokonce prázdnin tak proto to upravila..

39
okkvp
Reagovat

Možná to trošku souvisí s vysvětlením změny vysílacího schématu Jojky – ta údajně původně nemala vysílací práva na tak dlouho, aby to mohla dávat jinak než několik dílů najednou. Poté, co se sledovanost ukázala dobrou, požádali a dostali vysílací práva delší. Momentálně jedou 1 denně a tudíž už jsou o jeden díl před námi
U Primy ale může hrát velkou roli nasazení nového seriálového „trháku“ na neděli.
V každém případě, je to momentálně pitomě nejasné a pokud míní pokračovat systémem po-pá, tak to poněkud ztrácí logiku. Za zvolnění přes víkend jsme byly s kolegyní velmi rády, nášupové tempo bylo fakt vražedné.
Zásadní by ale bylo diváky včas a jasně informovat jaký systém vysílání bude v nějakém dohledném období a nespoléhat na to, že nedočkaví hltači budou klikat na ofiko nebo PrPl. Ale možná je i tohle jeden ze záměrů – zvýší jim to zřejmě čtenost webů, kterou se pak samozřejmě mohou chlubit a využívat toho v rámci sjednávání cen za reklamu.

40
Elko
Reagovat

Tak sme vás predbehli českí bratia… ale v rámci zachovania dobrých vzťahov, nebudem spoilerovať :)

41
Hooper
Reagovat

@Elko: Jdeš mi do rány. JOJka vysílá afterdark?

42
Elko
Reagovat

Hooper: áno, každý deň = jedna epizóda

43
okkvp
Reagovat

@Elko: aj priamo After Dark s Kristianem Lucem? Nikde to tam nevidím … já pochopila, že ta jajkající česká šmíračka na fcb nepochopila, že tam máte jen klipy z programu.

44
Elko
Reagovat

Uff, ja som slepý :D AfterDark sa nevysiela. iba klasické epizódy.

45
Evík
Reagovat

@Lenka: Jee, Lenko, jsi nová adminka a výpomoc k HP? A kam budeš psát články?

Mně tak nějak totiž rekapy Bazingy a obrázkové komiksové rekapy okkvp připadají vynikající a plně dostačující…

Jinak jsem ráda, že jsem sem zrovna nenahlédla, když Libor pustil zásadní informaci…

Přidat komentář