Panáček v reality show

Online kamery VyVolených (9.9.), sledujte, debatujte, informujte

9. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6995 w=420]

Již 18 dní tráví ve vile VyVolených někteří soutěžící. Včera jsme si užili evakuace VyVolených, který nějakou tu hodinku strávili v zásobovačce a Nikol se z toho málem počůrala a někteří jiní málem skoro udusili. Co nás potká dnes? Sledujte online kamery VyVolených.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

O tom, že diskuze tady na Panáčkovi mají smysl svědčí to, že se přezdívky, které si tady soutěžící vysloužili dostaly až k nim do vily.

Do diskuzí ale můžete přispívat i jinde, například můžete sepsat pravidla VyVolených, bibli vily, zhodnotit co se Primě zatím povedlo a co ne nebo jestli je to letos dost velká show.

Nově se můžete přidat i ke vzkazům TV Prima a to co vás otravuje při sledování VyVolených a taky vaše náměty na úkoly pro VyVolené.

A pokud máte nějaký zajímavý tip či námět na článek, určitě jej pošlete na sunicko@centrum.cz, budeme jen rádi. Díky za to, že nás čtete a sledujete VyVolené. Díky.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 967
1
bordel
Reagovat

Kujme pikle, kujme pikle,
obvyklé, i neobvyklé,
kujme pikle, pikle kujme,
snad se pikle s piklí ujme,
budeme dál pikliti,
za vilové tititi.

Kujme pikle, kujme pikle,
správná pikle lidi zvyklé,
kujme pikle, pikle kujme,
spekulujme, intrikujme.

Lepšího nic není,
nad pořádný piklení.

Lucka Ládík, do páru,
chce je dostat do spárů,
bude dělat tititi,
a přitom bude pikliti.

Lucka Ládík, hoďňoučcí jsou,
usmívat se pořád budou,
ostatní leč zbystřete,
nebo domů půjdete.

2
dessin
Reagovat

ja jen maly navrat ke vcerejsi Nocni show…

… Agata, ve zpovednici Zdenka a otazka: Nevadi ti, ze s Tomasem se kvuli tobe rozesla jeho pritelkyne Sabina, ze na FB pise ze uz ho nikdy nechce videt…???

to jako neni informace zvenku? To jako je normalni ji rict ze Tomas uz je volny?????

3
piha
Reagovat

2-třeba je to schválně,ať se dají konečně dohromady.:D

4
dessin
Reagovat

3: fajn, tak co kdyby lucce rekli ze jeji psi jsou v pohode, Vladkovi dali zpravu o rodine, Nikol by dostala milujici vzkaz od Gina, Thomasovi by mel nekdo rict ze je single atd…

uz opravdu, ale opravdu…

STAB JE MRKEV!!!

5
piha
Reagovat

4-letos je tam tech kopanců hodně…Třeba teď dělají tytyty Mirdovi že žebrá opalce a Ninovi v tom nezabránili…Myslím,že i jemu samotnému to došlo,že to po…Že být tam dýl měl by daleko větší šanci…Jenže pozdě…:(((

6
bordel
Reagovat

Tomáš Mirka, to je dílo,
kdyby se to podařilo,
vypalcovat velkýho,
rozhodit tím malýho.

A pak Thomas, velký big,
před plazmou by hodil ryk,
že je Mirka ošklivá,
trápit ho si užívá.

Mirku beru do duelu,
vyřadit jí, jen tak to beru,
nemám jí rád, protože,
na holky je, oh bože.

Zdenku svedla, nezdá se,
ranila mě, Thomase,
Zdeničku, tu v srdci skrytu,
teď bude boj, za úsvitu.

7
upsik
Reagovat

Sympatie :
Vladko je jistý vítěz (i když ho nemusím). V současnosti přeju výhru Lucce/LM za jejich současný charakter (ne působení ve vile). Určité sympatie má u mě Ladik.
Průběh RS :
Současné vedení a dění v RS se mi vůbec nelíbí. Škoda, že to přešlo do roviny rýpání se v lidech a pouhé testování jejich psychické odolnosti (vedení her a úkolů). Chybí mi improvizace a chytrý humor (skryté narážky, ne urážky)…No uvidíme co přinese dnešní den.

8
rejpal
Reagovat

bordel
Respekt. Tohle fakt neumím a „závidím“, že to někdo umí.

9
orchis
Reagovat

bordel: super zhodnocení

10
Ufonka
Reagovat

Můžou vrátit Nina zpět? Za čas??

11
Hooper
Reagovat

10 – jistě

12
zuza
Reagovat

Tak já momentálně vidím finále Ládík a Vladko. S tím, že Ládík vyhraje. Ládík si vytvořil (za pomocí médií pochopitelně) úžasnou image mimoně a inteligenta. Což si myslím platí jen částečně, ale lid hlasující ho tak chce a bude chtít vidět. Nad Vladem podle mě zvítězí kvůli prosté obyčejné lidské nepřejícnosti (a opravdu to tentokrát nemyslím nijak pejorativně). Ládíkovi budou přát výhrku jako tomu chudému proti bohatému. Jeho přiznání „nikdy jsem neviděl moře, nikdy jsem nebyl v horách“ je dojemné a v souboji on a Vladko bude hrát obrovskou roli.¨

To je můj názor podle současného vývoje. Všechny možné zvraty děje si pochopitelně umím přestavit a těším se na ně.

13
XY2
Reagovat

Tak a jdeme zase šmírovat? :-)

Rejpalovi dík za rozbory a jdu si je dočíst.

14
Ufonka
Reagovat

12 – tak v tom případě co by říkali pak, kdyby se Nino vrátil? Ne že bych to chtěla. Jsem proto dostat tam novou čerstvou krev, která něco předvede.
Moc by mě zajímalo co F. Fuka by s tímto materiálem udělal, jak by s tím poradil?

15
dessin
Reagovat

ehm, jsem jedina komu zvedla mandle ta Agata?

16
Hooper
Reagovat

15 – ale jo, vadí nám to. Jenom to tak nějak nepřekvapuje.
14 – ať jednoho či druhého, tak je chci ve vile. A jo, na fuxofta jsem/bych byl zvědavý. Antivlado je potřeba, ať jím bude kdokoliv.

17
bordel
Reagovat

8 – 9: Díky, já jsem byl vždycky i takovýhle střevo :-) Ale každej je na něco jinýho, a já zas čtu rád jiných zajímavý komentáře – zajímavější, než bych napsal sám. „Zajímavý“ píšu proto, protože ne vždy se vším souhlasím, ale to je demokracie, a kdyby byli všichni stejní, a nebo si to stejný mysleli, žijeme ještě na stromech :-)

Ale jsou tu i jiní, co to tu tak psávali, tak jen do toho :-) VyVolená Dalimilova kronika ;-)

18
XY2
Reagovat

Fuka je moc škoda, že tam není, možná by měl Vlado konkurenci, píšu možná, nic není jistého. Takto je tam „osamocený“.

20
piha
Reagovat

10-bohužel si nemyslím,že by do toho znovu šel…:(((

21
zuza
Reagovat

Já bych to s tím Fukou tak nadějně neviděla. Nejspíš by dopadl úplně stejně jako Dítě. Spousta předsevzetí, velkých řečí, nadějí a… nakonec zhnusení nad tím, s kým tam musí být, jaké úkoly musí plnit, pocit, že to všechno je pod jeho důstojnost a snaha vrátit se co nejdřív do svého vlastního života.

22
bordel
Reagovat

14 – Už poněkolikáté se ptám – co by měl mít za vlastnosti fuxoft pro tuhle hru, nebo dokonce pro alternativovladko hru, kromě částečný celebritovosti a pak, velký devize ohledně znalosti situace? Mě teda (ani v IT) ničím zvlášť neoslovil, takže opravud moc nechápu, čím by měl být alternativou na vítězství nebo jakoVladkem, poučte mě, prosím… :-)

23
piha
Reagovat

Já tam chci Tonyho nebo Nina.:)))

24
zuza
Reagovat

22 bordel

podepisuju

25
Hooper
Reagovat

19 – vím o té skupině, sleduju ji. A vždy je šance v dovolbě.

26
bordel
Reagovat

24 – Přitom částečnou celebritovost má kdekdo, a znalost situace bude mít každej v dovolbě… Fakt nechápu (fuxoft „dílo“ znám, leč pro hru nepobírám…).

27
čungabunga
Reagovat

12) V takovém finále bude jistě nepřejícnost klíčová. Chudák Láďa na horách nebyl, ale chatu má (mají)…takže zas takový chudáček to nebude :-) Hlasovat nebudu, ale pokud bych měl hlasovat (ve finále), bylo by to pro osobu, která dělala ve vile největší show. A to Ládík není ani omylem.

28
Pižďucha
Reagovat

Fuka by je tam IMHO psychicky rozložil. Do jednoho.

29
zuza
Reagovat

28 Iluze. Asi jako Ditě. Nechápu, co koho vede k takovému názoru. Velké ego prezentované na netu? Tak se hráč RS nepozná.

30
piha
Reagovat

Jsemasiúplně mimo když nevím kdo je Fuka,co?????

31
zuza
Reagovat

Ať se Fuka drží toho, co umí. Jeho recenze si ráda přečtu, jsou fundované a rozdhodně zajímavé i když s ním ne vždy souhlasím, určitě mají svou hodnotu. Do RS podle mě nepatří. Nebo patří asi tak, jako kdokoli jiný se snahou zviditelnit se.

32
Icecube18
Reagovat

30-Taky netusim kdo to má jako být.

33
bordel
Reagovat

27 – Tak jak psal já (i jiní, samozřejmě), i jak ostatně ve vile říkal Láďovi Vladko, je jako Katka. Ta se taky dostala do finále, kde ale neměla šanci. Paradoxně stejně skončila až na 3. místě, a Jindra, kterej taky pro hru přinesl jen (i když bezprostředního) sebe, a prakticky nic dalšího, byl 2., s obrovskou podporou antihlasů.

Láďa, pokud by se tímto protrápením do finále přece jenom dostal, tak má šanci v jednom dalším: Antihlasů bude mít Vladko o dost víc bych řekl, protože už to jednou vyhrál (teď myslím skutečně čistě a jen proto). Ale sázet na to je naprostá loterie zatím, protože i Vladko nabral jistě další hlasy odminule…

Nicméně, skutečně, možná jiná cesta, než zaříznout FB hlasování nebude, a pokud se k tomu Prima neodhodlá, skončí to Vladko 70 a více procent… Nebo by musela FB antivladko síla převýšit vladko sílu, a to zatím vypadá nemožně.

A uvědomte si, že tak jak je už teď roztříštěná podpora dalších zajímavých hráčů nebo prostě lidí ve vile oproti Vladkovi, tak přidat tam dalšího zajímavého hráče je sice možné, ale je to stejně tak další risk další roztříštěnosti…

34
zuza
Reagovat

piha
Ale nejsi. Myslím, že bez toho klidně můžeš žít :-)

35
XY2
Reagovat

28 – To jest i můj názor, s dovolením. A to by bylo potřeba.

30 – Ani ne, já zase nevěděla, kdo je El Nino a taky přežívám:-)

36
bordel
Reagovat

35 – Je to možné. Ale opakuju svůj názor – nebylo by to fuxosoftem, ale tím, že zná tak jako každej jinej situaci, nic víc.

37
bordel
Reagovat

Bych je tam psychicky úplně rozložil i já :-) (IMHO)

38
zuza
Reagovat

36 A já si zase myslím, že znalost, neznalost, dopadl by tak, že by ležel, pospával, popíjel, zhnuseně a opovržlivě se tvářil a nakonec by řekl, že tam nechce být, protože to je pod jeho úroveň.

39
bordel
Reagovat

38 – A i kdyby je chtěl psychicky rozložit, se znalostí situace, jestli by to ocenili diváci… Já teda ne. Já chci hru, klidně dovolby, ale někoho necelebritoisního, prosím!

40
zuza
Reagovat

38 A zapomněla jsem, že pak by napsal na net sáhodlouhé pojednání o tom, jak to chodí v RS s podrobných rozborem charakteru jednotlivých soutěžících a chyb štábu s radami, jak se to má dělat. Což jse podle mě ten jediný důvod, proč tam vlastně chtěl jít.

41
upsik
Reagovat

Před devátou budíček !
No tak, taky Ladíček !

Nadržená koketa,
vylepšená bruneta.

Chová se jak chameleon,
ulítlá je dost na chemlon.

Co to kecá Zdenička,
falešná ta lasička.

Zulíbá i Ládíka,
potlačí v něm buz..a !
(asi nic moc, teprve hledám slinu)

42
Klára
Reagovat

21: To mi přijde, že (virtuálně) znám teda naprosto jiného Fuku, pod jehož důstojnost není nikdy nic, má perfektní nápady, mozek a dokonalej černej humor ve všech situacích, s klaustrofobním raperem asi nesrovnatelné ;)

43
piha
Reagovat

35-já taky neznala Nina,jméno jsem slyšela ale jak vypadá jsem netušila,pak se dostal do vily a je z toho platonická láska…:)))

44
rejpal
Reagovat

bordel
Vlado se s tím srovnáním dost mýlí. Katka byla sice taky hodná a neměla nepřátele, ale ona tam prostě byla. Ládík je hráč a ví moc dobře, co dělá (typické spojení příjemného s užitečným. Je opravdu nesmělý a na spoustu věcí nešikovný a nezkušený, ale právě na tom vědomě postavil svou roli). Kdyby to byla RS pro publikum, které je specializované, a hra ho zajímá (spousta diváků tady jakoukoli hru pokládá za faleš a intrikánství), měl by hodně šancí, takhle je to o tom, jestli ho diváci v případném duelu nevyřadí, protože pro ně bude málo akční. Což bych si nepřál, ale to riziko tu je.

45
rejpal
Reagovat

Když už někdo nový, tak zajímavý, který to myslí vážně. Ne žádné selfpromo nebo krátký výlet. U těch známých lidí to riziko, že nejdou hrát, ale ukázat se, je hodně velké.

46
zuza
Reagovat

42 Klára
Tak jasně. To je důkaz toho, že jednoho člověka lze vidět mnoha různými pohledy.
Souhlasím s bordelem, dovolba mi nevadí, nechci tam jen žádnou rádoby celebritu. Fuku nebo kohokoli jiného.

47
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj a znovu díky všem, kteří ostatním i mně umožňují zůstat v obraze.
Vidím útržky, čtu pak poctivě a vyvíjí se to v mém žebříčku tak, že Lucka i Ládík trochu klesají. U Ládíka jsem věřil, že překvapí, ale velké nic, veze se na Lucce a ty jeho neuvěřitelně špinavé uši ho řadí někam, kam ani nechci nakukovat. K Lucce začínám cítit rozpaky, nesnáším krutost k sobě samému /a samozřejmě ani k jiným bytostem/ a ta její touha po bolesti signalizuje velké psychické problémy.Vyvolává to ve mně jakousi nechuť a přemýšlím, jestli tím ubližováním sobě, netlumí touhu ubližovat ostatním. Divné a nijak sympatické. Jen můj názor.
Pak mám trojici, která je pro mě nestravitelná, i když chápu, že někoho může zvláštním způsobem bavit. Růženu, VB a MB. MB vyzařuje opět takovou krutost, že to nezamaskuje žádným „otevíráním se“ a mám jen strach, aby jeho postup opravdu nebyl zmanipulovaný.Růžena nechutná, oplzlá, tohle nemusím vidět.Tomu se vyhýbám i v běžném životě. VB je tragikomická figurka, ratlík hrající si na buldoka a nic dalšího už ze sebe nevymáčkne. Naprosto zbytečný.
Pokud se má děj někam pohnout, je nezbytná dovolba a nové tváře. Snad se tam ještě někdo objeví.:)

48
upsik
Reagovat

Když nemůžou do bazénu,
nemá pro ně den hned cenu.
Ukážou nám ladné křivky,
jen když lezou do vířivky.
Bez nabarvených vlasů,
myslí si, že nebudou mít dost hlasů.
Vznikají tu koalice,
nebaví je do zpovědnice.
Neznají tu hygienu,
hodiny se baví o hlenu.
Rýpají se v psychice,
brzo přijdou Bohnice.

49
Klára
Reagovat

46: Ono i na téhle diskuzi je vidět, že celebrita úplně není :) Ale samozřejmě, kdybych znala někoho anonymního z lidu, kdo má z mého pohledu tak obří herní a zábavný potenciál a do VV se hlásil, tak bych ho taky podporovala. Z minutový upoutávky to prostě nepoznám ;)

50
Monika
Reagovat

Lada je nejvetsi zahada letosni rady, velmi podivnej typek, absolutne netusim, jak ho prijmou divaci a jak by pripadne dopadnul v duelu. Muze jednoznacne vyhrat, stejne jako pohoret. Nejmene predvidatelny vysledek, byt ve vile, mam strach ho do duelu vyzvat. Dle sazkovych kancelari velkej favorit, snad jediny kdo ma sanci Vlada porazit…Osobne se ale spise priklanim k variante, ze z duelu odejde porazen, pokud tam teda nebude VB ci MB. je pomerne nudny, nevyrazny, na to uz doplatil nejeden ucastnik.

51
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

41 – náhodou výborné! :-)

52
piha
Reagovat

Ono pojem celebrita je relativní.Podle mě to není ani El Nino ani Vladko…

53
Pedro
Reagovat

12: cože? Problém Ládi spočívá v tom, že si ho do duelu v téhle fázi nikdo nevezme. Ale v duelu bych asi ve většině případů poslal hlas jeho protivníkovi, protože mě Láďa vůbec nijak nebaví. On něco řekne, všichni jsou vyplácaní z toho, že vůbec něco řekl a připadá jim to děsně vtipný a chytrý… no tak tahle ládíkománie mě teda nepostihla.

54
Dáša
Reagovat

Rejpal – to čo tam Lucka rozbehla za hru vyhlasovaním, že má rada bolesť, aj keď nie v sexe? Už predvčerom sa (tuším od Mireka) dala skoro oskalpovať, lebo je to údajne príjemné, pocítiť oddeľovanie pokožky od lebky :) a po včerajšku musí mať modrý zadok po výprasku plácačkou na muchy, ktorej sa okrem Mireka rád a asi aj s veľkým potešením ujal Malý buldi. Prosím o vysvetlenie, tápam. :-)

55
piha
Reagovat

Myslíte že bude nějaká dovolba?

56
bordel
Reagovat

49 – Štáb jistě může vybírat z dalších desítek takových… Teď ještě, jestli by do dovolby vybral správně. Při jeho přešlapech to není jistý, na druhou stranu jsme viděli i spoustu poučení se, takže bych jim částečně i snad věřil…

57
Hooper
Reagovat

55 – dovolba byla vždy, bude i letos. Akorát to asi hned tak nebude, bývá cca v půlce.

58
Dáša
Reagovat

Čarodejnice sa práve vyhrabala spod periny. Viete v čom? V tých šatoch, čo mala včera na sebe. :-) Však nesklamala? Ešte by mohla do kamery ukázať chodidlá…

59
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

58 – to raději ne, nemám v plánu dnes zvracet :-)))

60
bordel
Reagovat

57 – nikoliv (tak dlouhá doba by byla tedy už extra nespravedlivá)…

14.8.2005 – první volba
20.8.2005 – do vily – prvních 6 soutěžících
27.8.2005 – ve vile – 13 soutěžících
17.9.2005 – dovolba: Martin a Jindra

61
Hooper
Reagovat

U jedičky to bylo po měsíci? Hm, tak holt si ji tak dobře nepamatuju:-)

62
Taja
Reagovat

Ahoj, díky za noční zpravodajství

63
XY2
Reagovat

Růže opět bosa, včerejší šatky, ve kterých se válela kde se dalo, ta žena se patrně vůbec nepotí:-)

64
kafičko
Reagovat

á konečně nějaký úkol z „naší dílny“ ;o)))

vladi je dobrej.. martínku sem martínku tam .. martínek se čaj….

65
Wanna be your monster
Reagovat

Dobré dopoledne. :)

Oni mají nějaký úkol, že Vlado vaří Martinovi čajíček, a on se ho zase ptá, jestli by si něco dal on?

66
XY2
Reagovat

Martínek chce čajíček, dostane čajíček. Heřmánkovej, Martínku? S mlíčkem Martínku nebo bez? Martínku máš rád šunku do vajíček?

67
Taja
Reagovat

Růžena opět bosky roznáší plíseň po celém baráku,
namočila vlásky, aby nestály, ale kartáček v ústech nebyl nějak vidět

68
Hooper
Reagovat

65 – ano, mají se o sebe vzájemně starat ve dvojicích. Chráběnka je s bé trojkou.

69
bordel
Reagovat

61 – Nicméně na tom je vidět (Jindra – byť o jeho kvalitách pro tuto věc můžeme vést spory), že žádná selfpromo a celebrita není potřeba, je potřeba dáma nebo pán „z lidu“, protože ostatně právě takovej to tam může rozproudit ne proto, že TO CHCE/TO HRAJE, ale proto, že TAKOVEJ JE.

70
XY2
Reagovat

S láskou a nadšením, říká Vlado. Sám nechce nic, až bude chtít, řekne si.
Vlado: ten úkol je dobrý nápad, to zlepší vztahy mezi námi.

71
kafičko
Reagovat

65 ano, mají se o sebe navzájem hezky starat a byly určeny dvojice

72
Wanna be your monster
Reagovat

63 – Patrně ne, jinak by to bylo dost nechutné. :)

73
piha
Reagovat

57-už aby to bylo,potřebuju zase nakopnout,předtím jsem u toho seděla každou volnou chvíli anebo četla tady a teď místo toho čumím na staré rekapy…

74
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

63 – potí,ale je jí to jedno…víš jak,víš co

75
XY2
Reagovat

Růže si češe vlásky.

Má je nějaký ukoptěný, asi stejně, jako ty haksny. Jak může chodit bosky, když je tam prach, popel, ona je fakt prase.

76
XY2
Reagovat

Vlado: Martínku, kolik chceš vajíček? 3, 4?

77
XY2
Reagovat

Martínku, žloutky máš rád aby tekly?

78
kafičko
Reagovat

pěkně prosím, s kým je VB? a kde je zvěřina?

79
rejpal
Reagovat

Dáša
Je to něco podobného jako mrskání metličkami v sauně (to taky nemá žádný SM podtext), ale má spíš psychický kořen, než že by šlo o prokrvení pokožky, aspoň si myslím. Už jsem někde napsal, že to vypadá jako symbolická forma sebepoškozování. Lucka určitě má nějaký psychický problém z dávnějších dob a nějak se s ním vyrovnává (trochu něco tuším, ale ona o tom nemluví, a mohu být dost vedle).
Ve vile to použila jako kolorování hry na VV. Tyhle úlety a slabůstky jsou protiváhou proti racionalitě, protože chladnokrevného mentora by nikdo nesnesl. A vědomě riskuje, že jí to ublíží venku. Jenže tahle hra není divadlem pro nás, ale pro ně. Mají ho zadarmo, mají z toho srandu, ale zároveň tomu nerozumí. A perfektně to pomáhá zakrývat, co vědět nemají.
Je zajímavé, jak se liší hodnocení její postavy ve vile a venku. Pro spoustu lidí je nudná, ve vile ji pokládají za skvělého baviče (viz včerejší hry). Rádi se s ní baví.
On ale podobnou hru hraje Vlado. Nepředstírá, že je někým jiným, ale umí s tím pracovat. Skutečně mimo je jen ve zlomku situací, které tam nastávají. Ale on zase víc hraje pro nás, než pro ně. Ví, jakou tam má pozici, a může si to dovolit. Ale také má víc nepřátel.

80
Wanna be your monster
Reagovat

78 – nejspíš s Mirkou.
Zvěřina je nadobro fuč. :)

81
XY2
Reagovat

78 – VB myslím že s Mirkou a Zvěřina tam od soboty není…

82
kafičko
Reagovat

copak jim nedochází, že rozhodující je to, jak je vnímáme my než to, jak se vnímají navzájem oni?

83
XY2
Reagovat

Vlado: čaj je slazený, jak by něco chybělo, tak řekni. Martin slušně poděkoval. A papá.

84
Hooper
Reagovat

82 – některým ne. Plus duelanty nám vybírají oni, takže úplně v rukou diváků to není

85
kafičko
Reagovat

děkuji všem ,byla jsem o dpátku do dneška bez netu
ještě prosím, jak okomentovali ostatní návrat vlada?

87
piha
Reagovat

Jen ještě dotaz,ti lidé do dovolby,vybírají se z těch co neuspěli ve volbě nebo z úplně cizích?

88
XY2
Reagovat

85 – velmi vlažně, zpět ho chtěla snad jen jen Lucka, Eva, některá z lesbyšou, nejsem si jistá. Radost nebyla.

89
kafičko
Reagovat

86 – :-DDDD
děkuju moc… to je fakt dobrý! BOHATĚ!

90
Wanna be your monster
Reagovat

85 – Nejvíce to vzalo buldoky a Romanu, která si k nim přilehla a mluvila o Vladovi pěkně hnusně + oslovením buzna atd.

91
kafičko
Reagovat

90 Až tak? někde jsem zahídla, že ale se s ním přišla přivítat jako první

92
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci, hlásím se z kamery 1, kde je záběr na to, jak Vladko krmí MB a LM krmí VB.

LM u toho vypadá, jako by se jí chtělo zvracet, Vladko krmí MB s láskou. :-)

93
kafičko
Reagovat

lá´do, ty seš moje panenka na oblíkání.. :-DDD

94
Wanna be your monster
Reagovat

91 – To asi proto, že je to zmije falešná. :)

95
kafičko
Reagovat

94 no evidentně

96
kafičko
Reagovat

11:05
Vladko se Martina rozhodl nakrmit, sám prý ale hlad nemá. Pro Martina si schovává čištění zubů :-)

na to se těším, fakt!

97
Bazinga
Reagovat

VB, MB,Vlado, LM a LP se shodují na tom, že ne všechny dvojice se povedly. Např. Růža měla být s Martůčijovou a Štrůdlík s Niki.

98
bordel
Reagovat

97 – To je ovšem fakt…

99
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík lituje diváky, kteří ji musí poslouchat. Protože hodně piští.

100
Dáša
Reagovat

Rejpal – dík. Tuším Hegerka raz povedala, že trpela takými duševnými mukami, že si dohrýzla ruky, aby ich fyzickou bolesťou prehlušila.

101
bordel
Reagovat

Vladko tlačí na pilu, že včera z Martučkou to bylo skutečný… No, tentokrát je to zcela nedůvěryhodný a tlačí to až z paty, takhle by mu to neuvěřily ani futra od dveří… :-)

102
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík instruuje LP, aby dohlédla na dodržování jejího pitného režimu. Musí vypít 5-6 káv denně.

103
Homie
Reagovat

Krmení dravé zvěře.
http://tinypic.com/r/2yo2809/5

104
Homie
Reagovat

Krmení dravé zvěře 2.
http://tinypic.com/r/2im2oi8/5

105
Wanna be your monster
Reagovat

101 – jsem u toho zase usla…chápu to dobře, že předstírali koitus?

106
bordel
Reagovat

105 – Ne, felaci.

107
Wanna be your monster
Reagovat

106 – děkuji za informaci. :)

108
Hooper
Reagovat

Bachařka bude štrůdlovi vařit kafe? To je dobře, ostatně, už ji párkrát chválila za latté, neuškodí jí to. Jinak je škoda, že některé páry nejsou tak výbušné, ale je otázka, zda to vůbec šlo.

109
Wanna be your monster
Reagovat

Už by to konečně chtělo zařadit nějaký tajný úkol s tím, že pokud bude splněn bez odhalení, dostane odměnu.

110
bordel
Reagovat

LP: Kouřila jsem, ale jinak kouření mi vadí, jak to smrdí, jak všechno načichne… LM kouří v kuchyni.

111
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík řeší svůj cyklus. Přemýšlí nad tím, jestli to, že to dostala po 14 dnech je proto, že je ve vile tolik holek.

112
Wanna be your monster
Reagovat

Už další účastníci zájezdu trpí bolestí ucha….

113
bordel
Reagovat

Ad 110: A já bych dodal – Ale „když ji miluješ, není co řešit“ :-)

114
Bazinga
Reagovat

Vladko dokrmil a nyní provádí instruktáž MB, jak mu má česat vlasy.

A protože nesnídal, chce se nechat česat asi půl hodiny.

115
kafičko
Reagovat

mb – nebolí tě to?
vlado – nebolí, ale musíš hezky

se fakt bavim

116
Wanna be your monster
Reagovat

On si Vlado ty kudrliny češe? to se dá?

117
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Chtěl bys mi narovnat vlasy žehličkou?

118
kafičko
Reagovat

ted mi došlo… dostává VB ty svoje doplňky? – nějak to utichlo

119
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že jsou s Evou dospělí lidi, akorát mu vadilo, že tam lidi vlítli.
Romana to chápe, muselo to být nepříjemné. :D

120
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

117 – jestli to fakt udělá, foto,prosím :-)))))

121
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

asi není video z toho nočního porna,co? :-)))

122
Wanna be your monster
Reagovat

od Martina přítelkyně má už sedmileté dítě. Martin se s ním snaží zlepšit vztah.

123
bordel
Reagovat

87 – Rozhodně z těch, co se přihlásili, a prošli alespoň do užšího okruhu (to samozřejmě vůbec nemusí být nutně ti, co jsme viděli ve volbách – resp. co jsme vůbec viděli).

Btw, ten fuxoft se tam přihlásil (v řádném termínu)? Dle všeho vůbec ne, a teď by tam chtěl? To snad ne…

125
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: S Evou bych dítě nechtěl…ale je dobrá no, to se musí nechat, šikovná holka.

A ten vážný výraz. :)

126
okkvp
Reagovat

jak si Vladko s embéčkem krásně pokecají :-)

127
bordel
Reagovat

LM a LP vysvětlují chování (i v tomto úkolu)…

LM: Pája je jiná, ona, i když člověka nemusí, se s tim smíří (při úkolu např.). Mně to fakt tak lehce nejde…

Ale když krmila VB, přemohla, jen prostě se u toho neusmívala a nelezla mu do zadku… Chápu.

128
Bazinga
Reagovat

já fascinovaně hledím na to, jak je MB při tom rozčesávání fakt něžný :-).

129
woczko
Reagovat

Ohledně celebrit v kontejnerovce jsem toho názoru. Že buď tam bude zavřeno 13 celebrit a nebo tam bude 13 „obyčejných“ lidí. Jákékoliv mixáže přinesou, dle mého, víc škody než užitku.

Osobně se Primě divím, za ten výběr. Pokud chci podchytit co nejširší spektrum lidí a povah, tak přece nemůžu spoléhat jen na konkurz, do kterého se většina „normálních“ lidí nepřihlásí. Už jen tím přijdu o většinu, ve společnosti, běžných charakterů, protože do konkurzu se přihlásí většinou jen extroverti a namachrovanci, co si MYSLÍ, že mají na to většinového diváka pobavit a vyhrát. I když tomu tak většinou vůbec není.

Co bránilo Primě přijít na úřad práce a zeptat se tam někoho, kde se ten den jde přihlásit, protože právě přišel o práci, jestli to nechce za 20 na měsíc zkusit ve vile? Prostě normání člověk, který by na ten konkurz jinak nikdy nešel. Nebo nabídnout i tomu kdo práci má, vem si na pár měsíců neplacené volno, peníze ti dorovnáme do výše tvého platu a zkus to v soutěži o 5 mega. Prostě chce to rozmanitost povah a charakterů, kterou ovšem způsobem výběru, který Prima volí, nikdy nedosáhne.

130
Klára
Reagovat

123: Podle jakého „dle všeho“? http://www.fffilm.name/2013/07/nevyvoleny.html

(jo, dneska jsem nějaká monotematická :))

131
zuza
Reagovat

123 bordel
To ano. Vyhodili ho u castingu. Napsal o tom poměrně dotčené pojednání.

132
upsik
Reagovat

Vladko by i dětičky,
oblbuje lesbičky.
Thomase tu nesnáší,
rychle od něj peláší.
Z Martina má strach,
z postele mu plách.

Lucka hraje vlezprdelku,
drsná je však, vždyť má kérku.

Mimoň – chudák Láďa,
zase pikle spřádá,
jeho nová taktika
oblbovat Lucíka.

133
zuza
Reagovat

Klára. My dvě se prostě neschodem, co? :-)))

134
Scalex
Reagovat

Ještě se vrátím k tomu Fukovi, i když jsem to už psal i někde jinde. Tady nejde o žádnou celebritu – Fuka je známý mezi filmomaniaku a geeky asi tak stejně, jako je Ládícet znamý mezi hráči onlinovek nebo Eva mezi čtenáři bulváru. Lucka je možná mezi pejskaři taky trochu známá. Takže prosím, v případě Fuky neargumentujme žádným „celebritu do vily nechceme“.

V čem je Fuka (kterého znám osobně) zajímavý? Je velmi inteligentní, sečtělý, má velký všeobecný přehled a v těchto směrech by nad ostatními dost čněl. Má silně analytickou mysl. Je velmi cynický a minimálně projevuje emoce. Vždy u něj vítězí racio, logika, rozum. Ve Vile by naprosto rozložil všechny jedince, kteří víc jednají emocemi než rozumem (což je bohužel většina a proto by bylo dobré to vyrovnat racionálním týpkem), přinesl by do Vily humor (i hodně černý a nekorektní) a byl bych hodně zvědavý na konflikt mezi ním a Romanou, protože na Romanu absolutně nelze uplatnit logiku, protože ona ji prostě ignoruje.

Netrvám na tom, aby šel do vily ausgerechnet Fuka. Ale nevím, jestli se na casting vůbec někdo další takový dostavil a u Fuky je jistota, že ty vlastnosti má.

Chápu, že vy, co ho neznáte, nebo co ho znáte jen z pár článků, můžete být skeptičtí. Ale mně je jasné, že neangažováním Fuky přišla Prima o takovou postavu, jaká v žádné české reality show nebyla a nejspíš už ani nikdy nebude. Protože inteligentní lidé s logickým uvažováním jsou v RS vzácná věc a do podobných soutěží zásadně nechodí. Nevyužít toho, že to Fuka chtěl vyzkoušet, je podle mě trestuhodné. Taková příležitost už se nebude opakovat.

Nemyslím si, že by měl šanci tu hru vyhrát. Mnoha divákům by nesedl (myslím, že jednak všem prostějším a pak všem, pro které jsou emoce více než logika). Svým chladnějším přístupem by nemusel být lidem sympatický. Ale jsem si jistý, že bychom se nejednou řezali smíchy nad tím, jak by chladnokrevně a logicky kdekoho rozebral až do bodu, kde by se dotyčný už neměl jak bránit a tudíž by došlo k emocionálnímu výbuchu. Fuka by ho zkrátka uargumentoval a když dojdou argumenty, tak se ukáže, zda protistrana ustoupí, nebo použije jiné zbraně.

Velká škoda, že ho v té vile nemáme, to mi věřte.

135
okkvp
Reagovat

129 – tenhle systém využívají u vztahovek seznamovaček, mohlo by to fungovat i třeba u budovatelských – farmy apod. Nejsem tak velký odborník, ale v případě „akvárka“ bych se obávala, že většina takto pochytaných by byla typu – jéžiš kam jsem to vlezl, se na to můžu vyprdnout, já chci dom.

136
Bazinga
Reagovat

úkol je ukončen.

Růženě se líbí Vladkovy vlasy, bude mu pak plést cop.

137
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: víš jak jsem měl ještě husté vlasy před osmi lety? Plný sáček toho byl. :D

138
Scalex
Reagovat

123 bordel – přesně naopak. Přihlásil se v řádném termínu, prošel základním castingem a nechtěli ho. On sám se do VV rozhodně necpe, ta jeho následná propagace „chceme FF do VV“ je aktivita jeho kamarádů, kteří si – stejně jako já – myslí, že si Prima nechala protéct mezi prsty unikátní osobnost.

139
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado teď říká Růženě, že není teplý, že není takový, jaký byl. :D

140
Bazinga
Reagovat

Vlado lakuje Růženu, že není gay.

141
okkvp
Reagovat

Vladko valí bomby do Romany :-))))

142
kafičko
Reagovat

vladoje hustej – hučí do růži že není gay

143
Homie
Reagovat

Vlado říká Romaně, že není gay a že se mu líbí ženský. :D

144
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: a ty sis Romano myslela, že jsem teplý? :)

145
kafičko
Reagovat

že by tajnej úkol?

146
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: vůbec mě to nešokuje….protože tě znám a vím, že si děláš srandu.

147
Bazinga
Reagovat

Vlado na Růženu: „pamatuješ si na jedničku? Tak jediný Hans věděl, že nejsem teplej“

148
Bazinga
Reagovat

Růžena dopletla Vladovi cop, koneček zagumičkovala. Pak odgumičkovala, protože si tam zagumičkovala i prst, pak znovu zagumičkovala a „je to masakr“.

149
bordel
Reagovat

130 – Ano, kaju se, hledal jsem nedostatečně. Do užšího výběru se tedy ale nedostal, tak tam prostě nemá co dělat už jenom z tohoto hlediska.

Ale jestli tam nakonec Prima bude chtít tohoto týpka, stejně s tím nic já ani nikdo z nás nebo z vás neudělá, my se jen dle toho pak můžeme zařídit. Byla tu už spoustu podrazů, a tohle by možná pro mě byla už poslední kapka. Dobře, ne celebrita (i když Scalexovej popis jeho necelebritovosti je velmi úspornej vzhledem k tomu, že ho zná i spoustu jiných lidí, kteří se v jeho aktivitách nepohybují, podobně jako J.X Doležala – to vím zase já, ze svýho okolí), ale protěžení mimo casting nehoráznym způsobem…

150
okkvp
Reagovat

Tajný úkol s Mirkou

151
kafičko
Reagovat

takže úkol je to! eva prý bude těhotná

152
Wanna be your monster
Reagovat

Příští týden má být Eva jako těhotná…No nevím Vlado, kdo tohle zbaští, zvlášť, když podle vás tady předváděli felaci. :D

153
Bazinga
Reagovat

LM s Vladem kujou pikle, jak donutit Růženu, aby informaci „Vlado není teplej“ roznesla po vile. Shodli se na tom, že prosba „nikomu to ale Romano neříkej“, bude stačit.

154
kafičko
Reagovat

mirkaje borka – prý to bych šla na umělý oplodnění – než souložit s thomasem

155
Bazinga
Reagovat

Vlado na LM. Kdybys měla zachránit lidstvo a VB by byl poslední chlap na světě, přemohla by ses?

LM: lidstvo by vymřelo.

156
Bazinga
Reagovat

Martůčijová s LM řeší Růženu. Palec má od Martůčijové jasný.

Shodují se, že bossovství Růženě vlezlo na mozek, a předávku moci nezvládla.

(já ale nechápu, proč to šéfování tak řeší, když boss jen čte dopisy a svolává vyvolené před plazmu)

157
bordel
Reagovat

152 – Ono tam bylo asi oboje, koitus i felace.

158
kafičko
Reagovat

ajaj ajaj něco se profláklo…

159
woczko
Reagovat

135 – Abych to dovysvětlil. Konkurz bych ponechal, nicméně by z něj vzešlo např. jen 6 soutěžících a těch dalších 6 by bylo vybráno jinak. Jsem přesvědčen, že by to přineslo daleko větší rozmanitost povah a hlavně daleko víc typů s kterými se divák může ztotožnit = i větší sledovanost. S namachrovaným extrovertem se ztotožní jen málokdo, a když je jich tam většina, tak to lidi moc táhnou nebude.

160
bordel
Reagovat

LM: Když tu budu ještě příští tejden…

Vladko: Ty tu budeš určitě. Ty budeš ve finálový trojce…

161
Bazinga
Reagovat

LP líčí včerejší rozhovor se Štrůdlem.

Štrůdla na LP: „tak by mě zajímalo, jak to dopadne. Jestli ty tady budeš mít „svýho“, nebo já „svýho“.

162
bordel
Reagovat

LM, LP, Martůčka a Vladko pečou rozšíření daného fakeu…

Martůčka otěhotní, bude ho chtít dát, LM a LP budou brečet, a že si ho teda vezmou…

163
Bazinga
Reagovat

162 jim to zhavaruje na tom, že jsou nedočkaví :-). Protože po týdnu je to fakt brzy :-) a to i přesto, že čas ve vile plyne jinak :-)

164
bordel
Reagovat

Vladko: Ale přijde doba, kdyby budu mít zase fakt špatnou náladu, a budu nepříjemnej…

LM: No, já se tě v takových chvílích skoro až bojim…

Vladko: Já o tom vim… Ale budu se snažit brát kritiku…

165
Bazinga
Reagovat

Dopis

Vyvolení budou během dalších 30 minut provádět generální úklid.

166
bordel
Reagovat

*162 – chtít dát PRYČ

167
Wanna be your monster
Reagovat

163 – přesně…možná kdyby jí už od zítřka začly každodenní ranní nevolnosti…Ale se zvracením, se vším všudy. :)

Navíc právě Evina říkala, že i ve vile bere antikoncepci bez přestávky, tak to nevím, jak by na to přišla. :)

168
rejpal
Reagovat

Scalex
Já sice Fuku znám jen letmo, každopádně to není žádná celebrita známá z televize, tak proč ne (nevím proč, ale trochu mi to připomína kampaň Franz na hrad. Rrochu recese, trochu vážný pokus).
Navíc si myslím, že by bylo zajímavé sledovat, zda on rozloží je nebo vila jeho.

169
bordel
Reagovat

162 – To rozšíření vypadá rozhodně zajímavěji ale, to základní nemohlo zabrat…

Navíc tam proběhla zajímavá věc:
Vladko říkal, že mluvil s Martůčkou na WC, a jako se skutečně bavili o tom jako o faktu (možná test, jak to mají hrát správně), a přitom skutečně nevěděli, že je z vedlejšího WC poslouchá Zdenka (což zjistili až pak). To by už zabrat mohlo… :-)

170
Wanna be your monster
Reagovat

Spíš myslím, že překombinovali, tohle už nesežere fakt nikdo – že spolu spali – ok, že otěhotněli a ona to po týdnu ví – blbost, že to dítě daruje lebzinkám – do nebe volající hovadina. :)

171
bordel
Reagovat

170 – Ale sranda by byla alespoň třeba :-)

172
rejpal
Reagovat

bordel
Osobně si myslím, že Mirka by nebyla bez šancí. Jenže má jedno strašně slabé místo – Pavlínu. Stále je to z drtivé části hra mezi nimi dvěma. S ostatními se baví, hry hraje, ale nic ostatním (kromě Tomáše) nedává najevo. Právě ty typu hry ukaž sympatie jsou zajímavé, protože se s tím dá pracovat. Když se bude vyjadřovat stále k Pavlíně, bude tam trochu stranou a bez ní ji to může i hodně ničit – právě proto, že je to chytrá ženská. Ale má poměrně dost fanoušků, rozhodně to není outsider.

173
Hooper
Reagovat

172 – ale tak to je celkem jasné, že kdo se separuje, škodí sám sobě. A jo, tímhle si lesby škodí.

174
Bazinga
Reagovat

170 to dozajista, ale třeba až po třech týdnech… kdyby Martůčijová 2-3 dny ráno blila, byla prapodivně zamlklá, Vlado by byl zasmušilý, často by je někdo načapal, jak si něco špitají a pak by někdo náhodou našel příbalový leták, nebo krabičku od těhotenského testu…

175
XY2
Reagovat

168 rejpal – souhlas.

Pokud by se to bralo, kdo je jak známý, tak tam nemá co dělat ani Nikol, ani Martučiová. Nemluvě o Ninovi. Takže nějaký Fuka je jen třešnička na dortu, konečně zase chlap.

176
Wanna be your monster
Reagovat

Martin, lucie kouří venku, příchází VB a říká: pojďte dělat, že něco děláme.

177
upsik
Reagovat

Martin pilná včelička,
pročesává Vládíčka.
NEUMYTÍM RUČIČEK,
ZBAVÍ SE PÁR LIDIČEK.
Vše jde podle plánu,
rozdá ránu, Vladko v pánu.
Jeho nová taktika,
do duelu Tomíka.
Neplní tu žádný úkol,
pokukuje furt po Nikol,
po měsíci může,
skládat verše i Růže. :)

178
Wanna be your monster
Reagovat

Martinovi nebo komu se už udělala bradavice na noze…

179
piha
Reagovat

175-já před Vv znala akorát Nikol,jinak nikoho….A je fakt že mě štvalo že se přihlásila do VV a byla ve Volbě zrovna s mojí favoritkou…

180
Wanna be your monster
Reagovat

nechápu, jak někteří třeba stihnou chodit v reálu do práce a ještě uklidit byt, když tady nezvládnou ani jen uklidit.

181
Wanna be your monster
Reagovat

179 – S tou nymfomankou?

182
piha
Reagovat

Moc ten vtip hrotí,na to jim nikdo neškočí,to by musekl mít v té hlavě totální brmaboračku…I když Růža…:D

183
piha
Reagovat

181-jj…

184
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Martina si docela cením proto, že má sociální inteligenci. Ví, že úvod byla katastrofa. Nechce hodit Tomíka přes palubu, je to pro něj blízká osoba, ale snaží se dělat něco, aby se ukázal i jinak. Ty cvičné palce mu dost prospěly. A asi i Růža, možná víc, než se zdá.

185
XY2
Reagovat

179 – No vidíš, jaké jsou to celebrity, já neznala ani Nikol:-)

186
Wanna be your monster
Reagovat

Já znala Nikol a Vlada samozřejmě. :)

187
bordel
Reagovat

172 – Tak jistěže. Zatím to velmi vypadá, že Pavlína vypadne dřív, možná o dost dřív (pokud neudrží emoce na uzdě alespoň trochu, což časem nemusí jít – ostatně to už několikrát udělala), a pak se teprve ukáže, jestli Mirka to zvládne nebo ne.
Že to ví, že to bude muset zvládnout, nebo půjde brzy po ní (min. do duelu), je nabíledni, není hloupá. Navíc tam nemusí jít jen proto, ale i z taktickýho hlediska ((nejen) Lucka a Ládík se zaradují, že vypadla Pavlína, a Mirka už bude jenom jejich další logická volba, aby to uzavřeli).
Nicméně, jde o to, jestli to při nezvládání nebude chtít zabalit dobrovolně (i když to nebude jistota vůbec žádná, protože o tom by pak případně musela nějak požádat VV i diváky).
Samozřejmě, že teď tam většina říká (nebo si myslí), že výše zmíněné (požádání o hlasy VV, a o nehlasy diváků) neudělala, ale zrovna tohle by nikdo neměl říkat nikdy, zvlášť ne v případě lásky, to je sakra velkej cit pro nějaký takový kategorický tvrzení…

188
XY2
Reagovat

Mireček se v klidu houpá na Vladovém křesle.

Uklidit ten bordel na hajzlíkách a koupelně za pár minut, to je tedy fofr, zjevně se s tím moc nemazlil.

189
Bazinga
Reagovat

štábnice vyzvala Martůčijovou, aby si vyzvedla megafon a začala ho používat, protože se štábu zdá, že se jí část družstva fláká. (stojí tam VB, MB, Lucka)

190
Scalex
Reagovat

149 – to není tak úplně pravda. Například v Superstar byli lidé, kteří neprošli castingem, tak jeli do jiného města a tam prošli. Ne proto, že by byli špatní, ale protože jedna předkomise nedostatečně zhodnotila jejich talent.

Myslím, že o lidech, kteří se hodí pro reality show, už po těch letech něco vím. Vyřazení FF ze hry podle mě může mít jen jeden ze dvou důvodů:

1. komise nepochopila, koho před sebou má a nedostala se k tomu, aby jeho osobnost trochu víc prozkoumala.

2. produkce dobře ví, co je FF zač a do hry ho nechtěla ne proto, že by snad rozebral hráče, ale že by rozebral i štáb. Protože FF uplatňuje logiku vždy a všude, takže by brzy ve Vile začal řešit nekonzistentní přístup štábu, různé chyby, kterých se produkce dopouští, pravidla a další věci.

Štáb by musel mít velké koule, aby si hráče takového kalibru nasadil do hry, a musel by si být sakra jistý v kramflecích. Podle mě z FF mají strach, proto ho odmítli.

191
bordel
Reagovat

Znal jsem všechny ty, o kterých se mluví (kromě Nina). A to jsem z HP viděl 5 minut, a z bulváru se mi zvedá kufr…

192
Prochor
Reagovat

To je zajímavé. Před zítřejším zúčtováním bych napevno čekal posilování koalic a dohody o palcích. A ono nic?

193
Hooper
Reagovat

Prochor – ještě počkej. Večer jistě něco bude a jsou na nohou docela krátce.

194
Bazinga
Reagovat

Vyvolení mají na úklid posledních 5 minut.

Nikol navrhuje přezouvání z terasy, protože venku prší. Vladko odtušil, že „vsjo marno“ a jako příklad uvedl stále bosou Růženu.

195
Prochor
Reagovat

Tak já doufám, že Niky nažhaví svou chytrou hlavičku a začne konečně kombinovat a taktizovat jak jí znám. Minule hodila výzvu úplně za hlavu což je škoda.

196
Bazinga
Reagovat

úkol je ukončen

197
irena
Reagovat

190-v životě jsem o Fukovi neslyšela, nicméně z tvého popisu mi je dost jasné o jakou osobnost se jedná. Z herního hlediska by to mohlo být zajímavé, ale souhlasím s rejpalem, že není jisté jestli by zničil on vilu nebo vila jeho. Tam je jiná realita, kde zákony logiky příliš neplatí – a takových pár dní s Růžou by mohli hraniční typ osobnosti posunout… nevím kam.

198
bordel
Reagovat

190 – Dobře, zkusme to říct jinak…

Bylo by spravedlivý, aby i člověka, kterej neprošel do užšího výběru (ani v jinym městě), poslali do vily?

Má fanoušky, evidentně, třeba má takovou a makovou povahu, dělal nebo nedělal by tam to nebo ono (tys byl u všech cantingů, že si myslíš, že tam nikdo s logikou a „chytrostí“ není? – navíc to ani nemusí bejt nikdo takovej, ale třeba skvělej bavič atd., nemusí to bejt typ Fuka 2, i kdyby takovej byl, i kdyby se vám to tak některým líbilo – já bych si třeba přál, aby to byl někdo třeba od každýho trochu, co je tam teď :-), než nějaká vyhraněná osobnost), ale neprošel, tak řešit to, aby tam šel, mi přijde pozdě, a především tedy mimo mísu.

Diskutovat, že tam měl jít, že ho tam měli pustit, že měl projít atd., jistě, proč ne, ale netlačit ho tam přes mrtvoly mimo čas a prostor.

A pokud víš něco o VV (vtip), tak ti nemůže ani sedět ten Tvůj bod 2: Vždycky se dá zaonačit „Tamara 2“ (tenktokrát už ale víc promyšleněji, přece jenom online kamery vidí a slyší – což neznamená, že ale musí vidět a slyšet to, co nemá být viděno a slyšeno – viz ostatně část LM a LP před coming outem – ale to já narozdíl od jiných zcela chápal), a je po problému…
Ano, mohl by o tom pak napsat tisíce článků, stěžovat si na Hlavním nádraží, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat…

199
rejpal
Reagovat

Scalex
Bod 2 se mi velmi líbí. Ale pak by ho měli vzít do štábu -:))

200
irena
Reagovat

197-opravuji, mohlo posunout :)
když občas kritizuju pravopis, tak bych neměla dělat hrubky sama :)

201
Bazinga
Reagovat

a pak, že je magor :-)

Ládícet si umyl nohy ve vaně a pak umyl vanu…

202
Bazinga
Reagovat

Lucčin rozhovor s Láďou.

Lu: pojď ke mně
Lá: ne
Lá: jdu si umýt hlavu
Lu: proč?
Lá: protože je ošklivá
Lu: tak si běž umýt hlavu
Lá: ne
:-)

203
kafičko
Reagovat

zdá semi to? ale vypadá to, že lůca přbrala… že se jí dělá podbradek

204
rejpal
Reagovat

Prochor
Tipnul bych to na noc. Bude-li hudba a pití, dá se pod rouškou kraválu upéct všelicos.
Zatím vím jen o Mirových aktivitách, ale nevím, kolik bodíků nasbíral. A nebo to všechno už proběhlo včera (taky nevidíme zdaleko všechno) a uvidíme jen výsledek.

205
Wanna be your monster
Reagovat

203 – No nedivila bych se, když prý před vyvolenýma shodila 10 kg.

206
jab
Reagovat

134 – Dle tvého popisu velmi lituji, že neprošel. To by byl můj kůň a rozhodně by ti VV s ním byli mnohem zajímavější :-(

207
gabisollis
Reagovat

na blesku je clanek ze se VB rychle oklepal z patecnich kopacek od pritelkyne.ale vzdyt on to prece nevi ?nebo me neco uniklo??

208
bordel
Reagovat

LM se necítí dobře…

Lucka: A jak se to projevuje?

LM: No, ráno jsem vstala, všechno bylo v pohodě, a pak přišla ta snídaně (úkol).

Lucka: Ale, tak šlo to, byl to úkol…

Vladko: Ale to fakt nejde, když někoho nenávidíš (Lucce).

Lucka radí LM zkusit navodit pozitivní energii…

209
bordel
Reagovat

207 – Pokud mu to neřekla Štrůdl ze zpovědnice…

210
kafičko
Reagovat

205 – tak ona tam dost spí a nehýbe se, tak není co se divit…jen mě to překvapilo, že tak rychle po 14 dnech

211
Wanna be your monster
Reagovat

209 – ta se to dozvěděla taky až včera…a říkala mu něco jako – A ty myslíš, že ta tvoje holka ještě není bývalá? A on si myslí, že ne.

212
bordel
Reagovat

Vladko už zase zkouší Martůčka vs. Vladko… Přitomni Romana, Lucka, Láďa, LM, Martin…

A zase bohužel moc tlačení na pilu a tahání z paty… Tohle se nepovede… :-/

213
Taja
Reagovat

Růža vypráví jak sestru načapala se švagrem v intimní chvilce, má z toho děsnou prču, chudák ségra

214
Bazinga
Reagovat

Vlado si znovu stěžuje na to, že je včera stále všichni vyrušovali při intimnostech.

Růžena má opět historku ze svého vlastního života, jak načapala při sexu svou sestru. růžosmích, růžosmích, růžosmích

215
gabisollis
Reagovat

209-ten clanek je psanej dneska ale je to takova bleskova slatanina….:-)

216
Ufonka
Reagovat

168 – vidím to stejně. Jestli a jak to rozloží :)

217
T.M.
Reagovat

No Láďovi bych určitě přál výhru víc než Lucce nebo Nikol ale jak už sem psal tak pro mě je jediný možný vítěz téhle show Vladko a kdyby ho porazil Láďa který tam nic moc nedělá tak by mi to přišlo hodně nespravedlivé. Láďa zas takovou podporu nemá, ve Volbě zvítězil s 52% a s Luckou vedl hodně vyrovnaný souboj. A teď ve vile nedělá nic čím by mohl nabrat podporu větší, spíš právě naopak. Pokud se ale skutečně dostane do Finále tak tam opravdu můžou Vladkovy anithlasy sehrát významnou roli a může jich být i víc než dostal tenkrát Jindříšek. Láďa je člověk kterému bych přál jako druhému výhru nejvíc hned po Vladkovi ale Vladko u mě pořád vede a vést bude.

218
bordel
Reagovat

Btw, když už, tak já jsem ne pro kozlíka šikulu (ad Gorilla vs. Fuka), ale pro kozlíka jinýho, do vily…
http://www.youtube.com/watch?v=GVo1rNBLd20

Jestli ten by to tam nerozložil, tak nevim… :-)

219
bordel
Reagovat

Vladko vs. Martůčka… (Vladko šel do zpovědnice)

Martin: Je to trapný, jak o tom mluví…

Nikol: Souhlas…

Nevěří mu to nikdo… (Vladko se tentokrát nepochlapil, a zahrál to hodně špatně, bohužel)

220
gabisollis
Reagovat

T.M.-ja bych prala Ladikovi vyhru leda tak z litosti,bohuzel nicim jinym tam zatim neprispel.takze u me vede taky Vlado.:-)

221
Bazinga
Reagovat

MB, Nikol a Růžena hodnotí včerejší předstírané intimnosti mezi Vladem a Martůčijovou jako skutečně trapné a že jim na to nikdo neskočil.

Akci ale podle mě zkazili aktéři sami.

222
bordel
Reagovat

214 – U nich se asi mezi sourozencema (a rodičema a dětma) neklepe… Hm.

223
rejpal
Reagovat

Bazinga
Typické. Magoři -:)). Jen je zvláštní, že tihle dva se našli, myslím ve smyslu toho spojenectví, takhle rychle. Lucka tam v sobotu pískovala Tomáše a Martina, ale na Ládíka šla přímo: pojďme udělat alianci, a Ládík jen kývl. Právě tím mě ti dva začali zajímat. A začal jsem dumat, proč zrovna Ládík, když vypadal jako naprosto nepoužitelný. Asi už měli čas se nějak oťukat při volbě nebo při castingu, ale Lucka byla v Ostravě, tak nevím.

224
Bazinga
Reagovat

222 … já myslím, že tahle historka Růženu napadla přesně v ten okamžik, kdy si Vlado stěžoval, že ho „načapali“ … ona má ke všemu historku ze svého života :-)

225
kafičko
Reagovat

218 – palec nahoru

226
Péťa
Reagovat

Někdo tady dopoledne psal že Růža spala v hadrech ve kterých chodila celý den./asi se nepotí:o))/ Ale potí.
http://img405.imageshack.us/img405/9990/pfhd.png

227
T.M.
Reagovat

No a že si zase někdo domlouvá Palce dopředu to je teda fakt super. Nakonec to takhle bude každý týden a mi budem vždycky už od pátku vědět kdo bude v úterý další vypalcován. Ani se nedivím že chce Miro domů. Asi už tuší že ve vile nic nepředvádí, není zábavný, je prostě úplně nijaký a do téhle soutěže vůbec nepatří. Dostal se tam absolutním omylem. Pokud by si vzal Thomase tak budu fandit Thomasovi aby se do vily vrátil on protože i když je to sice tupec a grázl tak pro tuhle show je rozhodně daleko potřebnější než Miro. Jenže je jasné že by se vrátil Miro protože Thomasovi skoro nikdo hlas nepošle a Miro dostane navrch kupu hromadu Thomasových antihlasů a díky nim ho porazí. Já bych dal Thomasovi hlas na netu ale sms hlasy už budu posílat asi jedině Vladkovi a ten je teda ode mě dostane vždycky.

228
kafičko
Reagovat

oni jim prý vzali nějaké věci?

229
DonnaS
Reagovat

227 – Miro po výletu k doktorovi už ale domů jít nechce. Zachutnala mu „sláva“ :)

230
zuza
Reagovat

rejpal 223

Mně ale Ládík nepřipadal jako naprosto nepoužitelný mimoň nikdy. Myslela jsem si hned a myslím si pořád, že on má svou image dost dobře promyšlenou. Pravda, je jiný, liší se dost podstatně od zbytku osazenstva, ale rozhodně přemýšlí o tom co dělá a proč to dělá, a to už od volby do vily. On je jiný, ale není hloupý.

231
krista
Reagovat

Co se stalo, že Romana jde najednou proti Vladovi?

232
bordel
Reagovat

228 – Ano, včera, když byli zavření v zásobovačce. Každýmu něco…

233
Bazinga
Reagovat

Růžena oznamuje do pléna, že se v noci téměř nevyspala. Hrůzou. Že se ve spánku dotkne MB. Několikrát se probudila a okamžitě se posouvala o kousek dál.

Něco jiného je dělat srandu ve vile, tam masáž noh, tam masáž zad, tam mu donést snídani… ale venku to může vypadat fakt divně.

Nikdo nereaguje.

234
krista
Reagovat

A Nikol, též….

235
Taja
Reagovat

226 – ta ženská mi smrdí skrze monitor, to že nemá boty a že jí je štábníci sebrali, si taky asi vymyslela, třešnička na dortu jak si brala jetý ponožky a obracela na líc, už by jim měli zakázat chodit v těch samých botkách venku i vevnitř

236
dessin
Reagovat

To, jestli Sabina je nebo neni byvala se do vily vubec nemelo dostat! Zdenka ted muze reagovat na vniklou situaci o ktere vi, vic se na Thomase prilepit atd, je to hnus…

237
Bazinga
Reagovat

Růžena podněcuje MB,VB, aby společně něco vymysleli.

VB souhlasí, měli by něco vymyslet (domlouvají se asi na Vlada).

Obávám se, že ale zůstane jen u „mělo by SE něco vymyslet“

238
bordel
Reagovat

236 – Já si pořád myslim, že to ve scénáři bejt nemohlo, a že někdo při tom, když schvaloval záznam (byť jen několik desítek minut starej, ale záznam) do noční show, se na jeho kontrolu vykašlal (nebo i hnípal režisér při natáčení, protože každýmu, kdo VV sleduje musí dojít, že tohle se ke Štrůdlovi dostat nemělo ani omylem, protože by to znamenalo, že štáb taky, a bez skrupulí, porušuje svoje vlastní, a ty nejzávažnější, pravidla).

239
Bazinga
Reagovat

Růžena probírá včerejší taneční kreace LP. Měla strach, že si zabodne ten nůž do zad.

Lucka se jí ptá, jestli nepochopila výrazový tanec.

240
gabisollis
Reagovat

236- mozna mas pravdu,pokud to mel nekdo vedet tak VB.ale nesouhlasim s tebou,ze to Zdenu ovlivni.ji je to fuk.je to fracek rozmazlenej kterymu zalezi jen na sobe.stacilo jak vcera reagovala,ale svym zpusobem mela pravdu.:-)

241
Taja
Reagovat

Růža – to jsem ráda, že se Nikolka narodila zdravá
Tomáš – to se taky divím

242
Bazinga
Reagovat

v obýváku debata o postižených lidech.

VB ji ukončuje tím, že si ani neuvědomují, že by měli být šťastní, že jsou zdraví.

Lucka si to uvědomuje a je šťastná.

Růžena taky, ta byla ještě i hrozně udivená, že se jí narodilo zdravé dítě.

VB: no, to já taky.

243
dessin
Reagovat

238: ano, bohuzel ano. Rikam – priste muzou dat kazdymu nejakou informaci z venku, a co informaci – co jim dat vychazky? tak tri hodky kazdymu ne?

240: jde o princip, nebyt to Strudla ale jina baba, tak by se podle toho zaridit mohla.

244
dessin
Reagovat

a vubec, jdu jim to pripsat do seznamu :))

245
Wanna be your monster
Reagovat

VB: to je tak příjemný, když je tady uklizeno…nojo, hoďku stačí dělat, že něco dělám, schovat skleničky z baru a je to kolem krásné. :)

246
Péťa
Reagovat

Ve vile je mrtvo, chtělo by to nějakej úkol.

247
Bazinga
Reagovat

243 – asi chtějí, aby to bylo spravedlivé, s pouštěním informací z venku začal PZ

248
bordel
Reagovat

240 – Ano, jsou lidi (i lidi, kterých si vážím, ale tohle mě na nich velmi vadí), co klidně jsou do zadaných/ženatých/vdaných, a říkají, že to je přece nemusí zajímat, že oni chtějí tu/toho, a že je jen jeho problém, že on/ona je neusměrní… Je mi z toho vždycky docela blivno (i to tak i řeknu).
Ale protože si sebe (možná) vážíme navzájem, řešíme pak raději něco jinýho…

249
Evík
Reagovat

Myslím, že štrůdl, stejně jako všichni ostatní ve vile předpokládali, že VB už je single, když se choval, jak se choval… Ale určitě není správné, pokud taková informace uteče…

250
Bazinga
Reagovat

Martůčijová vůbec nevyužívá pomůcky, které ji přidělil k jejímu bossovství štáb. Namísto toho, aby je svolala megafonem, obchází vilu a hledá všechny vyvolené.

251
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, vaše vila se nyní stává nemocnicí – pacienti Míra, Tomáš, Zdena, Martin.
Ostatní jsou nemocniční personál.

252
bordel
Reagovat

*248 – co klidně jdou

253
Zuzka
Reagovat

jenom pro zajímavost …..
VyVolení a vlasy nejen Vladkovy: psychoanalytický pohled
http://psychoanalyza-archiv.sweb.cz/VyVoleni-a-vlasy-autor-KT.pdf

254
gabisollis
Reagovat

248-ja s tebou 100%souhlasim me je z toho taky na nic.

255
Anonymní
Reagovat

250 – ale tak zaplat pan buh, ze tam ten megafon neposlali v dobe, kdy boss byla Ruza

256
Wanna be your monster
Reagovat

Tak štrůdla v podstatě nedělá nic extra špatného, jen si s ním hraje, dokonce ani na to líbání nedošlo (s Tomášem), jediný, kdo ze sebe dělá blbečka, je Tomáš.

257
Evík
Reagovat

rejpal + ostatní
Jak douho předpokládáte, že budeme ve vile sledovat zpocené mosty? :o) Já jen na co se mám připravit…

258
Bazinga
Reagovat

257 :-), můj tip je „po prvním, druhém kalíšku něčeho ostřejšího“

259
Frodo
Reagovat

256 vcelku souhlasím a mimo to mu chvílemi dává pěkný kapky!

260
Amanda
Reagovat

Musím uznat že Romana má dnes nejnormálnější oblečení co na sobě měla :D
Už se těším na jejich nemocnici snad to nebude takový propadák jako království

261
Evík
Reagovat

258 Bazinga

:oD A když se kalíšky přepočítají na dny, tak by to bylo zhruba kolik? ;o)

262
dessin
Reagovat

248 a spol: mozna me za to nebudete mit radi, ale opravdu nechapu co je tem single do toho? Zdenku rada nemam, ale s jejim nazorem souhlasim.

Pokud jsem zadany, reknu promin, a pokud se necham zblbnout, asi mi to doma neklape ne?

263
Bazinga
Reagovat

261 :-D na dny je to zbytečně dlouhé, já myslela po dnešním prvním, druhém kalíšku :-)

264
T.M.
Reagovat

Tak jestli už Mireček domů nechce tak mě to mrzí, mě on zoufale nebaví. Co se týče Thomase tak sem taky čuměl že to Agáta Zdeňce řekla, docela mě zajímá jestli teď Zdeňka dokáže udržet tajemství a nebo toho nějak využije. Možná je ale naopak cílem štábu aby se to Thomas dozvěděl, aby hoto pořádně vykolejilo a zase mu ryply nervy kdoví….když sem teď přemýšlel o Thomasovi tak vidím neuvěřitelný diametrální rozdíl mezi Thomasem v medailonku a ve Volbě a Thomasem co je teď ve vile. Ve Volbě na mě působil jako rozumný sympatický obr kterému asi budu fandit ale ve vile se nakonec tak totálně znemožnil že se asi teď dají jeho fanoušci spočítat na prstech jedné ruku. Možnost návratu do vily u něho nevidím absolutně s nikým, asi ani s Martinem.

265
Evík
Reagovat

Šmarjá, jsem na chvilku zapla kamery, a hned vidím MB jak masakruje Lůcu v posteli… Změnilo se zádání, a personál už nikoho nezachraňuje? :oD

266
upsik
Reagovat

Avatarko rozpusť vlasy,
ukaž více ze svý krásy.
Postavu máš vskutku skvělou,
což už láká Strudlu smělou.
LP nepobírá políbení,
bez kterého pro některé život ve vile není.
LP hrozí zhroucení,
na každého zuby cení.
„To nedám“ je její hláška,
rozhodí jí blbá „flaška“.
Co teprve „ty kráso“,
pro diváka „sado maso“.
Brzo budeš žárliti,
z venku LM fanditi.
(nevím co ještě ze mě vyleze :))

267
bordel
Reagovat

256 – Vždycky jsou na to nutný minimálně dva. Ale to, že nedošlo na coitus, jak tu někteří začali používat odbornou mluvu, ještě neznamená, že když by se nějaká takhle plazila nebo debatila s Tvým přítelem, že to není nevěra. Jasně, v hloubi slova samozřejmě není, ale je to přece jenom už dost jiná liga než třeba „hřešení pohledem“ (což souvisí spíš s genetikou a biologií, než nutně rozsévat sémě čistě z vlastního popudu, včetně tedy za zapojení i alespoň části mozku).

Ale proti gustu… Existují i tzv. „volný vztahy“ apod., nemám proti tomu nic, když s tím ti dva problém nemají, samozřejmě, proč ne. Ale tady nám z těch dvou přece jenom asi jeden přebejvá…

268
Bazinga
Reagovat

VB si přes svého chcíplého anděla natáhl toho nemocničního.

269
rejpal
Reagovat

zuza
Já s tebou naprosto souhlasím, myslím si totéž od první soboty (dost jsem přemýšlel, proč Lucka, kterou jsem odhadl po prvním rozhovoru s Tomášem jako hráčku, šla právě za ním). Psal jsem o pohledu soupeřů ve vile. Jenže oni spoustu věcí nevidí.
Evík
Tipnul bych příští týden. Jde dost o to, jestli najde Miro nějaké pochopení se svým vypalcováním. Včera to moc jasně nevypadalo. Ale určitě bude na řadě brzy, ledaže by se dokázala výrazně ovládat. A to nevím, nevím. Růža jim moc nevadí sama o sobě, ale dusí je.

270
gabisollis
Reagovat

262-proto jsem psala,ze mela castecne pravdu.pac v tomhle pripade me prijde chyba jednoznacne u VB.on po ni jde vic ona ani moc ne.ale v realu nemam rada lidi co jdou po zenatych(zadanych)

271
bordel
Reagovat

262 – Ano, máte na to žaludek, holky, ok…

272
kafičko
Reagovat

no moc mě to teda neba ta nemocnice

273
Evík
Reagovat

Moc díky, teď mám rozbor odborný i kalíškový…. :oD

274
Bazinga
Reagovat

269 já si myslím, že ona se zhroutí. Sama, bez přispění ostatních. Vážně.

275
Evík
Reagovat

MB se chová jak v psychiatrické nemocnici… A zřejmě si na své projevy vykoledoval skotský střik… :oD

276
Evík
Reagovat

Mám dežaví nebo co… Mrknu na kamery, a teď zase Lůca masakruje MB v posteli… A ten jí zuřivě plácá přes zadek…

Se obávám, aby jí ho úplně nerozmydlil, než vypadne v duelu… :oD

277
T.M.
Reagovat

Líbílo se mi jak Martin hraje blbečka. Šlo mu to dobře.

278
rejpal
Reagovat

bordel
Hlavní průšvih Zdeny je to, že ona neví, co chce. Na jedné straně si s Tomíkem pohrává, ale pak jí skutečně chybí. Kvůli němu udělala hloupou chybu – omezila komunikaci s ostatními na minimum. Lidé ji v prvním duelu pošlou domů, protože většinu času je otrávená. Nejspíš ji zlomil Vlado a neustálé debaty s Tomášem na toto téma. Tak si vytvořila nějakou teorii, ale zdá se, že jí sama nevěří.
Je fakt, že Vlado byl těžká rána pro všechny. Ale musí ji přijmout a hledat, co s tím. Nechtěl bych být na jejich místě, ale nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. A zázraky se dějí.

279
Evík
Reagovat

MB je spoután a nefunguje mu port… Pardon, report… Těhule mu ho běží vyměnit do zpovědnice…

280
Evík
Reagovat

Všichni pacienti se slastně povalují v pelechu a ani trochu netrpí… Chtělo by to klystýýýýýýýr… :oD

To né já, ale klasik vymýšlel takové dějové zvraty… Já jen opisuju….

281
Bazinga
Reagovat

Štrůdlinka prozradila svůj rodičovský plán. Chce otěhotnět hned na začátku vztahu, když bude zamilovaná… na co čekat 4 roky… VB jí tuhle strategii schvaluje slovy „přesně tak“

282
Honzad
Reagovat

On je i Mirek velmi zajímavá postavička, byť budí v první řadě dojem tupého „baviče“ z Ostravy.
Není to žádný génius, když se napije, je s ním k nevydržení, jeho neustálá výmluva, že venku umí dělat show a ve vile mu to nejde, nikoho nezajímá, ale velmi mile mne překvapil tím, jak dokázal, zejména po skončení prvního Duelu, přehodnotit situaci.
Už před odchodem El Nina se zdálo, že se od buldoků odtrhává. Chytře si nechával vrátka otevřená, nepouštěl se do zbytečných hádek a hlavně, na rozdíl od VB, MB a Zdeňky se dokázal spřátelit i s ostatními z druhého tábora. Lucka by jej dokonce pozvala na svatbu, k Láďovi se má hlavně poslední dny, Nikol, Eva i ostatní jej berou jako bezproblémového obyvatele, se kterým se mohou nenuceně pobavit a nemít strach z dalších konfliktů.
Od začátku taky chytře respektuje Vladka, nemá problém s ním mluvit a nepomlouvá nikoho za zády. K tomu se může pyšnit poměrně pevným vztahem s Romanou, se kterou se do vily nastěhovali společně, navíc bydlí ve stejném městě a to zejména Ostraváky dost spojuje k sobě.
Když tedy pomineme Ládíka, je Mirek v současnosti jediným soutěžícím, se kterým prakticky nikdo nemá problém. Jistě, nikdo by jej nezařadil ani do špičky svého žebříčku (a rozhodně ne diváci), ale takto rozehraná hra slibuje minimálně setrvání do poloviny hry.

Jakmile odešel Nino, Mirek se velmi nenápadně odvrátil od buldoků a přátelí se s ostatními o to intenzivněji. Pořád to ale dělá chytře – neodpojil se od MB a VB úplně, snaží se s nimi nadále komunikovat, ale přitom ostatním dokazuje svou loajalitu tím, že už několikrát se zmínil, jak mu buldočci začínají vadit. A k tomu teď přichází jeho plán s odstraněním VB, který je, v případě jeho vypalcování, velmi nadějný. Navíc jsem přesvědčen o tom, že hlavně do sebe zahleděný VB vůbec nepočítá s tím, že by si jej mohl Miro do duelu vzít.

Nevím, nakolik je tohle všechno taktika a kolik plyne z Mirovy přirozenosti, každopádně na tom ale rozhodně není vůbec špatně a (i když od diváků se podpory moc nedočká) může si dovolit ve vile trošku hrát.

283
rejpal
Reagovat

Evík
Martin tak brzy nepůjde, věř mi. Je tam řada dalších, kteří budou ve výběru. Vlastně momentálně proti němu jde otevřeně jen Vlado, a ostatní jsou mlsní na jiné lidi. A myslím, že ani nebude zájem vyvraždit všechny muže ve vile.

284
upsik
Reagovat

Dneska už víc nedám, po shrnutí asi takhle.
(snad aspon něco pobaví na odreagování)
Před devátou budíček ! No tak, taky Ladíček !

Nadržená koketa, vylepšená bruneta.
Chová se jak chameleon, ulítlá je dost na chemlon.
Co to kecá Zdenička, falešná ta lasička.
Zulíbá i Ládíka, potlačí v něm buz..a !

Když nemůžou do bazénu, nemá pro ně den hned cenu.
Ukážou nám ladné křivky, jen když lezou do vířivky.
Bez nabarvených vlasů, myslí si, že nebudou mít dost hlasů.
Vznikají tu koalice, nebaví je zpovědnice.
Neznají tu hygienu, hodiny se baví o hlenu.
Rýpají se v psychice, brzo přijdou Bohnice.

Vladko by i dětičky, oblbuje lesbičky.
Thomase tu nesnáší, rychle od něj peláší.
Z Martina má strach, z postele mu plách.

Lucka hraje vlezprdelku, drsná je však, vždyť má kérku.

Mimoň – chudák Láďa, zase pikle spřádá,
jeho nová taktika, oblbovat Lucíka.

Martin pilná včelička, pročesává Vládíčka.
NEUMYTÍM RUČIČEK, ZBAVÍ SE PÁR LIDIČEK.
Vše jde podle plánu, rozdá ránu, Vladko v pánu.
Jeho nová taktika, do duelu Tomíka.
Neplní tu žádný úkol, pokukuje furt po Nikol,
po měsíci může, skládat verše i Růže.

Avatarko rozpusť vlasy, ukaž více ze svý krásy.
Postavu máš vskutku skvělou, což už láká Strudlu smělou.

LP nepobírá políbení, bez kterého pro některé život ve vile není.
LP hrozí zhroucení, na každého zuby cení.
„To nedám“ je její hláška, rozhodí jí blbá „flaška“.
Co teprve „ty kráso“, pro diváka „sado maso“.
Brzo budeš žárliti, z venku LM fanditi.

285
rejpal
Reagovat

Honzad
Trefné. Mira by ale mohlo zničit, kdyby tam bylo pořád, co pít. Jako střízlivý asi opravdu nikomu nevadí. Vůbec myslím, že jestli te´d vystrnadí Tomáše, budou mít chlapci pár týdnů pokoj. Bude to spíš dívčí válka. Což bych tipnul na Růžu, Zdenu jako první dvě (pořadí nevím) a nejspíš další bude někdo zdvojky elek a Eva. Pak bude záležet, která si koho vezme, a kdo se vrátí.

286
zuza
Reagovat

Takže lenoši se zase válejí, tentokrát pro změnu s požehnáním štábu.

287
bordel
Reagovat

278 – Nicméně, ty žebříčky teoreticky a zhruba ukazují situaci. Takže je i otázkou, kdo by se Zdenou v duelu byl. Neboli tedy i, jestli do doby jejího případnýho vypalcování neprocitne ohledně předpokládaný síly a nesíly jednotlivců, a pokud tam ještě bude relativně alespoň trochu stejnej nebo i slabší hráč, tak si vzít jeho. Navíc se může do tý doby probudit i s tou VB šmajchlovačkou, a začít hrát na trochu jinou strunu, a to jak na VV, tak na diváky. A nemusí to nutně znamenat, že jí diváci budou mít rádi – stačí, když stále (nebo už) nebudou mít více rádi jejího soupeře :-)

Ale upřímně, duely typu buldočinec vzájemně, já s hlasy samozřejmě vynechávám, nechám se sám překvapit, kdože tam zpátky zaleze…

288
Mila
Reagovat

ahojte, nemuzete mi nekdo z vas, co tuhle show sleduji vic nez ja, co se stalo s Vladkovou vyhrou z prvniho kola? Nejak mi hlava nebere, ze by ji celou utratil…

289
dessin
Reagovat

271: to neni o zaludku, to je o tom, ze zadanej je ten druhej a musi vedet co chce a nechce a co dela. Nezavisle na Thomasovi, pokud je fungujici vztah tam mi po chlpovi muze jet sebelepsi samicka a on se neda protoze nema duvod. A obracene.

ale hazet to na single holu, ze ona svedla zadanyho a proto je spatna, no to sorry to mi hlava nebere. Ten zadanej je svepravnej a dospelej.

290
Wanna be your monster
Reagovat

271 – nejde o to, mít na to žaludek, jde o to, že štrůdl nedělá nic špatného, ale Tomáš ano. Kdyby tam nenašel štrůdl, tak by to samé bylo někdy jindy s někým jiným. Je třeba důvěřovat partnerovi a ne všem holkám na téhle planetě, že s ním nic mít nebudou. :)

291
Frodo
Reagovat

K té štrůdlici a jejímu poněkud komplikovanému vztahu s VB…Osobně si myslím, že ji na první pohed VB zaimponoval – nabouchanej, /dle jeho slov/ zajištěnej svalovec, na první pohled svolnej k lecčemu a nepokrytě flirtující roztouženej sameček, který na ní může oči nechat…Které dvacítce by tohle lichotící monstrum nezaimponovalo ? /Málokteré/
Brzy ale zjistila, že to není tak jak to vypadá…Mimo to je k němu v podstatě od první chvíle tak „roztomile“ upřímná. /Smrdí mu jeho voňavka, je pro ni starej, chová se hnusně a další a další momenty, kdy mu zchladila žáhu bezprostřední drsnou leč pravdivou reakcí na jeho projevy/…Myslím, že ho relativně rychle prokoukla, je to znát na jejích reakcí na jeho naprosto dementní cokoliv – kdy něco řekne jednou větou a následně to jedním slovem nebo činem naprosto vyvrátí či převrátí, nemluvě o jeho naprosto trapné snaze ji vychovávat a usměrňovat…I přestože to vypadá, že ji k němu přeci jen něco táhne, tak tomu dávám max. 14 dnů, kdy z tohoto párečku budou největší nepřátelé a to díky tomu, že štrůdlice nadobro vystřízliví a VB chytne amok, protože nesnese odmítnutí a tím pádem ponížení před celým národem šmíráků :-D a pokud ho nevypoklonkují z vily díky palcování a duelu, tak vám garantuju, že potom se teprve máme na co těšit!

292
Bazinga
Reagovat

Miro začal odvolávat své žádosti o palcovačku.

293
T.M.
Reagovat

278: Doufám že Zdeňka po svém působení ve vile hned ve svém prvním duelu vypadne. D vily pro mě vstupovala jako trochu ulítlá ale sympatická holka ale to sme ji neznali. Pak se rozkryla a není to nic hezkého. Rozmazlená, arogantní, vypočítavá, chladná….prostě je to mrcha. A tím jak si hraje s Thomasem a chlapi všeobecně je horší než Buldoci. Oni jsou hloupí ale oproti ní řekl bych ještě neškodní. Připadá mi že ona je největší křivák ve vile ale takový skrytý kterého ostatní hned neprokouknou. Minimálně Lucie a Nikol budou mít z žen podporu diváků rozhodně větší protože působí sympatičtěji.

294
Evík
Reagovat

283 rejpal
Věřím Ti a souhlasím. :o) Taky jsem si to myslela, a proto jsem vyjádřila obavy o Lůci zadek… Bude sekaná…. :oD

295
bordel
Reagovat

289 – Právě na to „protoze nema duvod“ máme zcela odlišnej názor (cože by to „protože“ mělo být – např. i nespláchnutí něčích citů do kanálu apod., a to nikoliv „chtěl bych, ale přemáhám se“ nebo „protože on/ona by se to dozvěděl/a“, ale proto, protože mu tak bez jakýhokoliv přemýšlení o tom sepne srdce/mozek… – každej podle svýho gusta).

Ale jsme hodně OT už, a lidi to tu nemají rádi (mně to nevadí, tyhle debaty mám rád, ale je to poněkud jiná diskuze tady) :-)

296
Evík
Reagovat

288 Mila
Myslím, že Vlado zase tolik neutratil… A byt stále má… Ale ono ho baví vyhrávat… :oD

297
rejpal
Reagovat

bordel
To jistě, ale je pro ně velký problém zvolit správně. Oni si stále myslí, že Tomáš je silný, přitom venku si stojí absolutně nejhůř ze všech. Možná ani netuší, která z dvou L si stojí výrazně lépe, nevědí, že Eva nic moc. Pokud jsem viděl poslední žebříky, Zdena byla někde veprostřed. Jenže to nebylo za poslední dny. Výrazně si pohoršila. Ne kvůli Tomášovi (nebo ne hlavně), ale kvůli tomu, že vypadá, jako když ji to tam už nebaví. Takovým lidem málokdo pošle hlas. Já sám bych neposlal Lucce ani jeden, kdybych měl pocit, že už tam být nechce. Raději bych jí zavolal, až bude doma…

298
Mila
Reagovat

296 – no ja taky doufam…

299
Evík
Reagovat

Bazinga
Fakt myslíš, že se Růža bude hroutit? Já si říkám, jestli ostatní nebudou likvidovat silnější protihráče, a Růža bude mít největší problém, až začnou vypadávat její opory…

300
Bazinga
Reagovat

299 jo, fakt. Myslím, že se zhroutí. Ona je podle mě načnutá už déle, myslím, že ještě o stupínek dolů ji dal odchod El Nina. A vážně si myslím, že to už nebude dlouho trvat. S tím dneškem jsem to samozřejmě přehnala, ale jí ten alkohol posouvá do ještě větších depek. Koukej se jí do očí :-).

301
rejpal
Reagovat

Evík
Lucce ten zadek za to stojí. Martin byl poslední, kdo ještě lavíroval.

302
T.M.
Reagovat

Pro mě je Zdeňka daleko nejnesympatičtější osoba ve vile. Co se týče Romany tak tam bych viděl podporu zhruba tak stejnou jako u Růženy v minulé řadě. Kdyby šla do duelu například s Evou nebo Zdeňkou tak nad nimi asi vyhraje ale později pohoří v duelu s někým jiným a silnějším i proto že spousta lidí k ní má antipatie. Nevidím v ní extra silného soupeře, pro mě jako diváka je spíš otravná. Že je psychicky labilní se ví, čím déle tam bude tím to asi bude hůř snášet. Vladko ji považuje za silného soupeře ais proto že je to tam jedna z mála starších se kterými si rozumí a tak trochu jeho krevní skupina. Vladko je ale narozdíl od ní zábavný.

303
bordel
Reagovat

297 – Proto jsem napsal, že pak se samozřejmě musí HLUBOCE zamyslet, jak to asi je z hlediska diváctva, a zvolit správně. Což pro někoho bude nepřekonatelnej problém, a dojede na to. U Zdenky bych si tím ale zatím nebyl jist, že to nutně musí prokaučovat hned při svým prvním duelu. A samozřejmě i takový lidi, co alespoň zhruba tuší, jak to je (LM si moc nevěří – nebo alespoň ne tak, a Vladko jí povzbudil, že by mohla být i ve finále – nedodal ovšem, což ale musí napadnout každýho: pokud si to – logicky – něčím nepokazí – což se může stát jako mávnutím proutku, proměnných je zatím příliš mnoho, včetně strávenýho času tam, jestli budou a jaký dovolby, úkoly, tresty, brzký vyřazení LP, nebrzký vyřazení celýho buldočince atd. atp.)

S hlasem pro Lucku bych se (aktuálně) ještě rozmyslel…

304
ferda33
Reagovat

Thomas: „Trošku mě škrábe v krku.“
Vladko: /kouká do krku/ „Ááá, Angina clitoris“

Tak to mě doost rozesmálo :):)

305
Wanna be your monster
Reagovat

Jo a Ládík je nudný? Mě baví hodně, stačí si najít správnou kamerku, někdy je fakt kouzelné ho pozorovat.

Každopádně myslím, že má všechno promyšlené. Proto mě trochu začíná bavit i štrůdla, jde vidět že má nějakou taktiku, která ale nespočívá v tom, že ji všem vykecá, tomu řekne, že ho má ráda, tomu řekne, že ho má ráda, pak ho u třetího pomluví. Velkým plusem je omotávání Tomáše a jeho ničení.

Je pravda, že si to u mě kazí tou svou teorií o Vladkovi, o které nevím, co si mám myslet, nakolik to myslí vážně. :)

306
bordel
Reagovat

*303 – a samozřejmě jsou i takový lidi… a nemusí to nutně dávat najevo vůbec nikomu.

307
EvkaD
Reagovat

Ahojte! Zase projíždím, co se stalo narychlo…On Vladko musel krmit Martina?? To se povedlo! Včera jsem jen kvůli tomu, že Vlado byl poslední seděla u pc do noci, abych viděla jejich tanečky…Byli dobří až na Thomase celkem všichni:-)
Jinak kdo je Fuka?? Nebo Fuksa? Já všechny volby neviděla, ani Thomasovu…
Pižko, i mně je někdy líto Nina, že je fuč, sám to zvolil a to, že by se vrátil nechtěj ani, on by to nechtěl, když prohrál takovým způsobem a žolíka by neměli dostávat lidi z prohraných Duelů–to není HP:-))
No mně Ládík nevadí, dokonce i to pc bych mu nové přála, na výhru to ale není. Pokud by tam byl s Vladem, hlas by dostal Vladko, já věřím, že by se s Ládíkem podělil, ale Ládík je až moc nevýrazný..Málokdo vyhraje, kdo jen tak proplul….

308
upsik
Reagovat

ad k 284
Miro skáče do bazénu, pohyby tam dělá pěnu.
Se sodou štábu nadává, že mu už chlast nedává.
Palce dneska shání, bere to za hraní.
S Nikol v posteli, no to přec „nechtěli“.

VB , ten má minority rád, lepí stále STUDIU KAMARAD.

Hrabětová nový boss, „Martine ten port už nos!“

309
EvkaD
Reagovat

305, jakou má Ládík teorii o Vladkovi??

310
alouš
Reagovat

jen malý příspěvek k přezdívkám..Buldokům + kdokoliv, když vedou ty svojeřeči , říkáme doma Mozky.
Mozky v akci jsou nej :))

311
mimo
Reagovat

Teorie o Vladkovi není od věci. Má (stejně jako Zvěřina a Emil) jinou smlouvu než ostatní. Vladko ve finále nebude.

312
T.M.
Reagovat

Lucka je mi někdy sympatická, někdy pro mě v něčem přestřelí, zatím z ní mám takové smíšené pocity. Hlas bych jí ale neposlal.

313
Wanna be your monster
Reagovat

309 – já jsem ve druhém odstavci přešla nějak ke štrůdle – takže to už bylo o ní. A myslím, že její teorii všichni slyšeli, jestli ne, tak to sem napíšu. :)

314
T.M.
Reagovat

311: Jak to víš? To bych se teda nedíval. Že by si Prima chtěla na finále tak pohoršit sledovanost?

315
Evík
Reagovat

301 rejpal
Takže myslíš, že ani tak nenašel on její, ale spíš ona jeho slabinu? A tím, že mu poskytne svůj zadek, do kterého si může plácat, nebude ho chtít vyřadit? :o)

316
okkvp
Reagovat

Předpokládám, že někdo, kdo není v obaze a pustil dnes „nemocnici“, tak má asi dost :-)))

317
Kami
Reagovat

Ahoj smiraci :-)
Tak jsem si zapla ty nase „bile mysky“ cca kolem 12. hodiny (dopoledne me to nebavi, jen vstavaji, cvici, delaji snidani – o nicem). Ted to mam pres dve hodky zapnute jako kulisu k praci a ani me to nepresvedcilo otocit hlavu a divat se. Nuda nuda, oni delaji co se jim rekne, nic invencniho. Ach jo. Ale vcerejsi tance me bavily.

318
Wanna be your monster
Reagovat

311 – tak když ti nestačí, že moderátoři několikrát řekli, že bojuje o pět milionů, a taky že si domluvil stejné podmínky. :)

To by měli podvod na diváka jak vyšitý, s tím, že lidi utráceli za esemesky. prostě být normální soutěžící být musí, jinak by nepalcoval, nevyzýval, nechodil na duely.

319
fsidb
Reagovat

Krucifix proč kameraman neustále ulpívá na statických záběrech? Konečně se v té vile děje něco zábavného a já nic z toho nevidím, protože stále hledám, na které kameře je něco jiného, než záběr na postel, kuchyňskou linku apod.

320
Evík
Reagovat

Falešné březí ječí na MB, ať okamžitě položí ten nůž, že to už je moc…

Dokonce i hlas ze štábu ho důrazně upozornil, ať ho odloží…

Až se mi udělalo mdlo, i když jsem tu legraci neviděla…

321
Anonymní
Reagovat

311 – v jednom VV specialu rikali, ze ma Vladko uplne normalni smlouvu jako ostatni, ze si to sam vyzadal, tzn. ze mu nabizel stab nejaky nadstandard, ale on to odmitnul. Jinak Libor boucek v nejakem z rekapu jasne rekl, ze Vladko je normalni regulerni hrac

322
piha
Reagovat

307-díky za slova útěchy.:D Já vím,už by tam nešel ani za zlat= prase a nedivím se mu,proto jsme nechtěla,ať je ten rozdíl v hlasech až tak šílený..Možná lituje že ho vůbec kdy napadlo tam jít…Ale fanoušci na Fb přibývají,tak aspoň něco…Stejně si ale myslím,že měl na to ukázat víc…Když jsem si dneska znovu pouštěla Volbu ve které byl a jeho medailonek-či jak se tomu nadává:D,tak je to 100 a 1….Místo toho tam zůstávají nudní patroni okterých člověk ani neví a myslím,že už se ani neprojeví…:/ Proto online zapínám jen sporadicky a jen čtu co píšete.

323
okkvp
Reagovat

Štrúdlu se depiluje knírek

324
EvkaD
Reagovat

311, si myslíš ty…nebo to říkal Vládík??
Ta teorie, co tu někdo psal, že Vlado ro rozjede a pak odejde?? Já nevím, posílat ho takto do duelů, to byl duel s Vladem a Ninem neplatil. Nezdá se mi to. Ale tak stejně si nemyslím, že by mudali 2. výhru!
302, my to máme stejně:-)), i s tou Zdenou! Mně teď nejvíc leze na nervy Romana, předvádí se, řve, je nechutná! Chce dělat šou, bohužel, ona není Vladko, u ní to není ani k zasmání ani k pobavení…

325
T.M.
Reagovat

Vladko je normální soutěžící. Těch peněz co už speciálně na něm vyplácali diváci ve Volbě a v Duelu to by teda Primu při nějakém podvodu přišlo opravdu draho. Tyhle konspirační teorie už le asi lepší ignorovat.

326
Evík
Reagovat

Niky provádí epilaci štrůdlina knírku voskovým páskem…

To zírám, co zdravotní pojišťovny všechno proplácí při hospitalizaci… :oD

327
Anonymní
Reagovat

322 – tak ono u tech medailonku soutezicich je to neco jako u politiku predvolebni kampan, taky slibuji hory doly a po zvoleni uz je to o necem jinem. Beru to tak, ze medailonek byl urcenej k tomu, aby prosli volbou, dal uz je to jen na jejich improvizaci ve vile.

328
Evík
Reagovat

Aha, to je asi v rámci odchlupení před operací… :oD

329
piha
Reagovat

327-takže klamání spotřebitele!:) Ale jemu to odpustím,no…Aspoň se na něj pěkně koukalo…

331
mimo
Reagovat

314 – sledovanost by byla malá na začátku ne ve finále, kdy už si všichni diváci zvyknou na ostatní soutěžící a budou chtít vědět jak to dopadne. Hlavní zisk je z reklamy a ne ze SMS.
Pro diváky odstoupí ze zdravotních důvodů, aby nebyla porušena pravidla.
Nevím to na sto procent, slyšel jsem to z kruhů blízkých produkci. Pokud se objeví Emil tak by to mohla být pravda.

332
EvkaD
Reagovat

322, pižko, když jsem se na ně dívala, jak se Vlado vrátil z Duelu, napadlo mě hned, že tak 3 jiný měli vyletět místo něho….Navíc mohl se rozjet a být silnějším. Já nechápu, co ho to po týdnu napadlo, věděl, jako poslední, jak ten Vlado na tom je….škoda, ale dávat žolíka tomu, kdo prohraje by nebyla parketa ani pro Nina, ani Vlado by to nevzal…Za to Thomas, to bych se nedivila…
311, tak pokud by to tak bylo, říct….Zabitý čas to dál sledovat. Přesně tak 314!!

333
fsidb
Reagovat

„Zřízenec je úplně k ničemu, dává pacientům nože.“
„Pacientčino poslední přání před operací byla depilace. Pro případ, že by se už neprobrala.“
„Primářka Eva do zpovědnice!“ „Teď? Máme před operací.“
Vladko si neumí nasadit rukavice, nějak se mu podařilo narvat pět prstů do pouhých tří prostorů.

334
fsidb
Reagovat

„Ministerstvo zdravotnictví nařídilo, že máme zatejpovat Martina. Napřed ho svážeme pásekem od županu a pak omotáme černou tejpovkou.“

335
Wanna be your monster
Reagovat

331 – Tak to potom jo, to už ti teďka věřím. :D

Asi jako hradilovi, že fakt nic nemá proti homosexuálům.

336
okkvp
Reagovat

kamera jedna je na hofno!

337
EvkaD
Reagovat

331, to nemyslíš vážně?? Emil nahradit Vladka???
Takže asi tak, Vlado vydrží 2-3 měsíce, dostane třeba půl mega a pak odstoupí?? Myslím, že v tom případě by tu TV všichni vypnuli!! Dělat debily z lidí se nevyplácí!!
A Emil měl ve volbě 8%, to by si pomohli:-(
Nevím, zda věřit či něvěřit…byl by to hnus..To bylo snadnější to udělat tak, že ho tam dají jako hosta!

338
fsidb
Reagovat

Eva Vladkovi přilepila k Martinovi již správně nasazenou rukavici.

339
zuza
Reagovat

Já myslím, že Primě je naprosto jedno, komu těch 5 mega vyplatí. Primě záleží na sledovanosti a každý prostředek k jejímu zvýšení je dobrý. Prima není v roli „tomu to přeju a tomu ne, protože už má dost“. Uvažuje čistě pragmaticky. Takže úvahy „oni už mu to podruhé nedají“ považuju za takové „přání otcem myšlenky“. Pokud by to Primě zvýšilo sledovanost, dá ty prachy Vladovi třeba ještě třikrát, když je bude mít. Populární hereckou hvězdu, která přivede diváky tak raděj každý zaplatí třeba desetkrát a nebude přemýšlet, jestli by nebylo spravedlivější, dát roli nějakému outsiderovi, protože si chudák ještě v ničem nezahrál.

340
mimo
Reagovat

337 Ne Emil nenahradí Vladka. Objeví se tam v průběhu soutěže podobně jako Zvěřina.

341
piha
Reagovat

332-jasný,vím,že on by to už nechtěl…ale nasral mě!Myslím,že mu to všechno docvaklo ažpozdě,kdy už nebylo cesty zpět,aspoň jsem to takpochopila ze včerejší NŠ,žeto tam nejdřív nezvládal a chtěl strašně domů,nechal se vypalcovat,řekl všem že vyzve Vladka,pak si začal zvykat,plnit úkoly,možná ho to chvilku i bavilo jenže kolotoč už byl rozjetý a nešlo ho zastavit…Přitom podle mě by tam vydržel tak do poslední 5,byl nekonfliktní,vtipný,možná by zkrotili Růžu…Zbytečně to prokaučoval hned na začátku…A sám to podle mě věděl hned jak ho vyzval,ale nechtěl to přiznat tak radši řekl že chce vědět na čem je…

342
Anonymní
Reagovat

Ja jsem hlavne nepochopil tu roli PZ, jestli si mysleli, ze tim nastvou Vladka, tak to se jim nepodarilo. Misto toho, jim tam hustil dost divny rady, vzdyt VV nejsou herci, aby lidi bavili, divaky si myslim spis bavi prirozenost a improvizace, nez falesna zabava vyvoleneho. To ze castingem a potom volbami prosli zrovna tito vyvoleni, je proste fakt a nechapu, proc by je tam mel cvicit v tom, jak se vyrovnat Vladkovi. Vzdyt ti vyvoleni mohli sledovat predchozi rady a nechapu, ze jeste tyden od posledni volby neznali zakladni pravidla hry. Jsem rad, ze PZ uz je pryc, byl tam fakt jak vedouci pionyrskyho tabora a navic tam provalil dost informaci z venku (jestli to teda nebyl ucel).

343
okkvp
Reagovat

Proč tomu embéčku nepřelepí kolem dokola dlaně ?

344
Wanna be your monster
Reagovat

V jiných reality show je to naprosto běžné, že se zůčastní i bývalí hráči, občas i podruhé vyhrají.

Být tam po druhé může být i nevýhoda, protože se ta osoba může stát ohraná – pokud by například Vlado šel do dvojky, myslím, že by neměl šanci. Ale jelikož to zkouší po osmi letech, žádná nevýhoda to pro něj není, možná tak v tom, že ostatní pořád frflají, jak to není fér.

345
piha
Reagovat

No ještě Emila tam dejte a už nebudu asi ani číst tady…:((((

346
Bodlak
Reagovat

Teda me to spis pripada jako nataceni nejakeho nemeckeho sado maso filmu :-D

347
mimo
Reagovat

335 – já jen říkám, že štrudlice může mít stejnou informaci jako já. Zda je pravdivá nebo ne ukáže čas.

348
fsidb
Reagovat

Tejpování nebezpečného maniaka Martina připomínalo scénky z naivního německého porna. Ládík v operačním hábitu a čepce vypadá s rukama na prsou jako potomek surikaty a lorda Voldemorta. Zřízenec Lucka má hlídat pacienty, ale namísto toho spí.

349
Kami
Reagovat

Hihi tak operace me zacina bavit .. tu, tu, tu, tuuuuuu :-)

350
EvkaD
Reagovat

342, on nakonec litoval, že Vlada vyzval! Neměl k němu úplně špatný vztah, bylo to zbytečné gesto..Jenže buldokům to slíbil, musel dodržet slovo! A dodržel!
Jinak mě překvapuje něco…Martin ukázal včera vlada, jako koho nemusí, kdežto Thomas proti němu jede nejvíc, ale nikdy zatím ho ofiko neoznačil!!
340, mimo do prčic…To nám neříkej, proč by Vlado palcoval a chodil di Duelů?? Proč by vyhlašovali, že je regulérní soutěžící?? To by mě nasr. víc, než kdyby ho někdo porazil! A vím, že si fanoušků váží, nevěřím, že on by do takového podvodu šel! Navíc mi připadlo, že s Ninem se i bál a opravdu se chtěl vrátit zpět! Přitom to byla šance se ho zbavit nejméně snad nápadná….

351
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Áááááá Růžena je „DIABETOLOŽKA“ :D

352
T.M.
Reagovat

337: Prosímtě Evko nevěř tomu.:D Kde je ten Roman který tady v pátek tvrdil že Nino má pojištěnou výhru v duelu? Opravdu si myslíš že by sám Vladko na takový podvod na diváky přistoupil a odešel jakože ze zdravotních důvodů? On takový zastánce upřímnosti a férovosti? Víš jak by mu to zničilo pověst kdyby se to pak nějak provalilo že byl s televizí na něčem takovém domluvený? Já se těmhletěm teoriím už jenom směju. A pokud by ve finále byli tři naprosto nezáživní soutěžící tak to sledovanosti samozřejmě uškodit může protože když tam nebudu mít svého favorita tak se prostě dívat nebudu a je úplně jedno jeslti je to na azčátku nebo na konci. Já už tyhle teorie fakt budu asi ignorovat. Prostě se budu dívat dokud tam Vladko bude, jakmile by opustil soutěž tak já opouštím Vyvolené jako divák. A Emila ať tam prosím nedávají, na toho trapného otravu fakt nejsem vůbec zvědavý.

353
Anonymní
Reagovat

Jen jsem zvedavej, kdy Prima zpoplatni online kamery …

354
okkvp
Reagovat

348 . Ládícet je dokonalej, já se hihňám, kdykoliv jej zahlédnu :-))))

355
fsidb
Reagovat

Operace Zdenčiny bulky za uchem se zdařila. Docent Vlado se rozčiluje, že jí před operací nesundali řetízek. Následně to komentuje „Pacientka Vyvolené přežila. Škoda.“

356
rejpal
Reagovat

Evík
trošku jinak. Ona jen nechce ho mít za nepřítele a ví, že ho něčím přitahuje. Každý neutrál se může hodit. Že má Martin zájem o jisté neobvyklosti, to ví. Komu se Martin svěřil o tom, co ví o pornu? Nejspíš ani Tomášovi. Palcovat ho nechce, řekla mu to otevřeně a taky to neudělá.

357
fsidb
Reagovat

Dalším úkonem bude řezání Thomase. Nezbytnými proprietami jsou černé pytle a formaldehyd. Chtělo by to i přístup k Orlíku.

358
okkvp
Reagovat

zatímco vébéčko je mrtev, embéčko klátí diabetoložku

359
Wanna be your monster
Reagovat

356 – O jakém pornu? :)

360
Bazinga
Reagovat

vrchni sestra Mirka : uřezala jsem i hlavu, tu si vystavím.

361
EvkaD
Reagovat

347, a kde by ji vzala? Zrovna ona? To spíš Thomas, zná se se Zvěřinou. Ten se navíc tvářil, jako, že musej zabrat aby to Vlado znova nevyhrál!
Jestli jo, je to prasárna…Ale štrůdla mlela, že nebyl duel, že Nino chtěl jít domů a žádné hlasy nebyly, ona je spíš mimo celá, myslím!

362
fsidb
Reagovat

Thomas je na kousky. Pavlína říká: „To se nesmí dostat ven.“ Mirka souhlasí, hlavu si chce vystavit v pracovně.

363
Mates_P
Reagovat

308 – nevyžádaný feedback: zbytečný, moc chtěný, nebaví, přeskakuju. Někde na úrovni R s jejím „Myzme kamaráti, máme Ňiňa rádi.“
Pardon

364
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
má známé, kteří to točí, zná ceny, příslušné agentury atd. neřekl, že to točil, ale mluvil o nějakém kamarádovi

365
bordel
Reagovat

345 – Pro oživení by to šlo, pokud je někdo pro Vladka zdatným spolusrandistou, tak právě on… Jenže pak by Vladka na cestě k výhře nezastavilo už vůbec nic (protože srandy Emila a Vladka by po odstoupení Emila padly jenom na jeho konto, a tím by bylo dílo dokonáno).

366
irena
Reagovat

Lucka: proč máš na sobě ten igelit? Ty jsi mrtvý? (na Tomáše)
Já jsem se teda bavila náramně, docent Vlado byl kouzelný

367
Bobby Brown
Reagovat

Ježiši Růžena na hrad nebo do vlády jako superporadkyně na všechno!

368
irena
Reagovat

361-evko, neber to tak vážně, různých teorií se tady ješte vyskytne tisíce. Kdoví kdo tam ještě přijde na návštěvu nebo nafurt. No a pokud chce Vlado vyhrát, musí to všechno vydržet a přežít.

369
Ája
Reagovat

Pro Thomase další úkol asi neplatí a houpe se ve Vladově křesle (jako debil dle jeho slov) :-)

370
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

pošlete jim Dextera ať jim tam ukáže co a jak…

371
Bazinga
Reagovat

Nikola: navrhuji, aby vrchní sestra obvolala psychiatrické léčebny v blízkosti Prahy

Růža: Opava

chvíli klid

Růža: abych tam za ním mohla jezdit, růžosmích, růžosmích

372
Bobby Brown
Reagovat

Typická Růža – vyjadřuje se k vyjadřujícím, ta tu hubu prostě nezavře.

373
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

ano, Opava, PL na Olomoucké! Známe.

374
Wanna be your monster
Reagovat

Jojo, v PL Opava jsem byla, zatím jen v rámci studia teda. Mají tam i takové pěkné zamřížované oddělení. :)

375
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

374 – tož to musí byt!

376
Bazinga
Reagovat

lékařské konsilium se dohaduje o tom, že Martin je agresivní.

Růža: on není agresivní, on se prostě jenom naštve a pak je agresivní

377
T.M.
Reagovat

Já na Vladkově znovuúčasti a případně i druhé výhře nevidím vůbec nic nefér. Kdyby ho tam diváci nechtěli tak měli skvělou příležitost ho vyřadit už teď v prvním duelu. Za to že je pořád tak dobrý a pro lidi zajímavý on nemůže. Za to že jsou noví soutěžící nemastní neslaní a nebo v lepším případě pitomí a že pro Vladka neexistuje konkurence může možná selhání vybírací komise u castingu ale na to už je teď stejně pozdě. Prostě tam nikdo lepší než on není. Kdyby ho tam diváci nechtěli proto že už jednou vyhrál tak by mu neposílali hlasy a on by vypadl. Ale dokud je pořád mnohem víc takových diváků kteří tam Vladka chtějí a kteří ho k výhře dotlačí tak proč by mu Prima druhou výhru nevyplatila? Za tohle je nikdo napadnout nemůže. Nemůžou je žalovat diváci za něco co si oni sami svobodně odhlasovali.

378
Taja
Reagovat

na kameře 2 Štrůdlice vaří brambůrky a kuřecí prsíčka – vypadá to na dvě porcičky, až to uvaří, prosím štábníky o zabavení!!!!!
Dnes mají dojídat zbytky

379
Bobby Brown
Reagovat

LM: Připadáš si agresivní?

MB: Nepřipadám.

Růža: Ne, neni, on má jenom rád bolest.
:-D ta je fakt blbá jak pučtok.

380
piha
Reagovat

373-znáááš?Jaktooo?:)

381
Mates
Reagovat

Ty vole na Vladka začínám mít averzi….

382
mimo
Reagovat

377 – Byl Vladko po volbě než přišli do vily izolován na hotelu stejně jako ostatní soutěžící ?

383
Taja
Reagovat

tak ona si vaří jenom pro sebe

384
rosien
Reagovat

Teda, teď mi bylo MB i trochu líto. Nevím, ale mě teda (aspoň takhle přes kameru) agresivní nepřipadá. Výbušný je, ale spíš bude jen slovně provokovat a pak se schovávat za silnějšího, než aby někoho fyzicky napadl. Dokonce bych řekla, že Martin bude citlivá dušička, což se ale snaží skrývat.

385
Wanna be your monster
Reagovat

382 – ne, stejně jako ostatní soutěžící, kteří šli rovnou v ten den do vily, jel rovnou po volbě do vily :D

386
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

380 – bo jsem z Opavy :-)

387
Mates
Reagovat

nebyl na hotelu…

388
jenka
Reagovat

VB něco dělá rukama až při tom funí. To budou bolístky na ručičkách. :-)

389
piha
Reagovat

386-si děláš srandu???

390
Hug
Reagovat

381 já taky,postupně se u mě proklesal na poslední místo žebře… A to jsem ho měl v jedničce rád

391
Bodlak
Reagovat

jedna technicka – ten kdo pousti na net ty kamery asi nejsou kameramani, to bude nejakej reziser strihu, ci co. Tak toho by meli vymenit ne ?

392
mimo
Reagovat

387 – museli být ostatní před volbou na hotelu ?

393
piha
Reagovat

Nešla by tady udělat anketa kdo tady má nejvíce fanoušků a antifanoušků?Docela by mě to zajímalo….

394
piha
Reagovat

392-po volbě než šli do vily…

395
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

389 – nee :-)

396
Wanna be your monster
Reagovat

392 – na hotelu byli jen ti, kteří byli v prvních volbách, aby nechodili do vily po jednom. Když už byli ve vile lidi, chodili noví soutěžící (včetně Vlada) po volbě rovnou do vily.

397
rosien
Reagovat

A teď u vaření mi Zdena zamračená a otočená tak trochu bokem neskutečně připomněla Zuzanu Bydžovskou, která je mi nesympatická, tak to možná trochu vysvětluje mou averzi ke Zdeňce.

398
rosien
Reagovat

A taky jsem všema deseti pro anketu, je to výborný nápad, ukázat, kdo je pro panáčkovce největší fanoušek.

399
Pierre
Reagovat

Obalovat řízly jsem uměl v šesti letech, MB a VB to neumí dodnes. Fascinující výlet do světa alfa samců :)

400
Wanna be your monster
Reagovat

A jestli se ptáš, jestli byl na hotelu před volbou, tak ano byl. Na hotelu byl i Emil, i Vlado i Zvěřina, proto netušili, s kým se ve volbě utkají, a byly hlavně z Vlada překvapení.

401
piha
Reagovat

395-tak to teda nazdar sousedko….:)))

402
Hooper
Reagovat

391 – to, která kamera bude zrovna na streamu, určuje samozřejmě režisér

403
EvkaD
Reagovat

390, u chlapů to chápu. Myslíš, že ten můj ho má rád:-D
382, to nevím, ale myslím jako ostatní, ne?

404
Taja
Reagovat

Růža už doplňuje hladinku :)

406
upsik
Reagovat

poslední upravená verze

PŘED DEVÁTOU BUDÍČEK ! NO TAK, TAKY LADÍČEK !
KDYŽ NEMŮŽOU DO BAZÉNU, NEMÁ PRO NĚ DEN HNED CENU.
Ukážou nám ladné křivky, jen když lezou do vířivky.
Bez nabarvených vlasů, myslí si, že nebudou mít dost hlasů.
Vznikají tu koalice, nebaví je zpovědnice.
Neznají tu hygienu, hodiny se baví o hlenu.
RÝPAJÍ SE V PSYCHICE, BRZO PŘIJDOU BOHNICE.
5 mega je motivace, hlavně nejít brzy do práce!
Pro mnohé skvělá legrace, 3 měsíce bez práce.

Nadržená koketa, vylepšená bruneta.
Chová se jak chameleon, ulítlá je dost na chemlon.
Co to kecá Zdenička, falešná ta lasička.
ZULÍBÁ I LÁDÍKA, POTLAČÍ V NĚM BUZ..A !

VLADKO BY I DĚTIČKY, OBLBUJE LESBIČKY.
THOMASE TU NESNÁŠÍ, RYCHLE OD NĚJ PELÁŠÍ.
Z MARTINA MÁ STRACH, Z POSTELE MU PLÁCH.
Vladko přišel o mikinu, vymýšlí zas další psinu.
Nepřeje si duel dívek, přednostně chce vymést chlívek.

LUCKA HRAJE VLEZPRDELKU, DRSNÁ JE VŠAK, VŽDYŤ MÁ KÉRKU.

MIMOŇ – CHUDÁK LÁĎA, ZASE PIKLE SPŘÁDÁ,
JEHO NOVÁ TAKTIKA, OBLBOVAT LUCÍKA.

MARTIN PILNÁ VČELIČKA, PROČESÁVÁ VLÁDÍČKA.
NEUMYTÍM RUČIČEK, ZBAVÍ SE PÁR LIDIČEK.
VŠE JDE PODLE PLÁNU, ROZDÁ RÁNU, VLADKO V PÁNU.
JEHO NOVÁ TAKTIKA, DO DUELU TOMÍKA.
Neplní tu žádný úkol, pokukuje furt po Nikol,
po měsíci může, skládat verše i Růže.

AVATARKO ROZPUSŤ VLASY, UKAŽ VÍCE ZE SVÝ KRÁSY.
POSTAVU MÁŠ VSKUTKU SKVĚLOU, CO UŽ LÁKÁ STRUDLU SMĚLOU.

LP NEPOBÍRÁ POLÍBENÍ, BEZ KTERÉHO PRO NĚKTERÉ ŽIVOT VE VILE NENÍ.
LP hrozí zhroucení, na každého zuby cení.
„TO NEDÁM“ JE JEJÍ HLÁŠKA, ROZHODÍ JÍ BLBÁ „FLAŠKA“.
Co teprve „ty kráso“, pro diváka „sado maso“.
BRZO BUDEŠ ŽÁRLITI, Z VENKU LM FANDITI.

MIRO SKÁČE DO BAZÉNU, POHYBY TAM DĚLÁ PĚNU.
SE SODOU ŠTÁBU NADÁVÁ, ŽE MU UŽ CHLAST NEDÁVÁ.
PALCE DNESKA SHÁNÍ, BERE TO ZA HRANÍ.
Dostal Nikol do postele, co s ní dělat , není blbé tele.

VB , TEN MÁ MINORITY RÁD, LEPÍ STÁLE STUDIU KAMARAD.
On za nic nemůže, valí furt do Růže.
PŘIŠEL VLADKA PŘEKŘIČET, S 5 MEGA VYFIČET.

HRABĚTOVÁ NOVÝ BOSS, „MARTINE TEN PORT UŽ NOS!“
LUCKU EVA VYTÁČÍ, ŽE SEX S PEJSKY NATÁČÍ.
ZOUBKY NA NÍ CENÍ, EVA Z TOHO PĚNÍ.
KAŽDÝ CHCE EVU DO DUELU, CHCE SE VRÁTIT, NÉ JÍT DO KELU.

407
Reagovat

398 – a jak se pozná kdo je největší fanoušek?

408
rejpal
Reagovat

Ládík právě u jídla promlouval do duše Lucce za hrátky s Martinem a varuje ji před ním. Ona tvrdila, že to byla domluvená hra, Ládík trval na svém a dával najevo, aby si s Martinem nezahrávala. Jsem zvědav, jestli ho poslechne -:)). Lucka odešla na kouřovou s Mirem, Ládík vzal jídlo a za ní. Lucka říká, že Ládík se zlobí, Ládík, že ji ignoruje. Martin snad předstíral nějaký útok s nožem (neviděl jsem) a podle Ládíka i Mira to podcenila. Ale Lucka se ujistila, že Ládík s ní bude spát dál. Ládík: to si ještě probereme.

409
Bobby Brown
Reagovat

Jééé, já se z tý Lucinky picnu, takových chytráků už bylo. On by to pustil. On to ani pořádně nedržel. Uááá…

410
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

401 – nazdar, nazdar :-) nejsem teda z centra,ale jsme část Opavy :-)

411
Bobby Brown
Reagovat

Tedy štábe, ale ty zesílené porty ze záchodů, to je fakt humáč!

412
Taja
Reagovat

zase někdo čůrá v reálu

413
T.M.
Reagovat

411: Teď sem taky slyšel co sem nechtěl.

414
anka
Reagovat

a taky jsem se podívala na volbu Růženy do vily – ten červený model na sobě ještě ve vile neměla, červené boty „na šteklu“ jsou asi její jediné ve vile, kromě těch jakýchsi žlutých sandálek . Je to normální, že by si žádné jiné fakt nesbalila ? Mají ti, co jdou do volby, třeba nějaký seznam, co by si třeba měli vzít sebou? Nebo jim štáb dá možnost si nechat dopravit další kufr s teplejším oblečením?

416
piha
Reagovat

410-já bydlela v centru,ted už na okraji.:o)

417
Bazinga
Reagovat

na kameře 2 se probírá vztah VB se Sabinkou. Miro se svěřuje, že mu VB řekl „já ať udělám, co udělám, ona se mnou stejně zůstane“ všichni se shodují, že Sabinka je chudák.

418
piha
Reagovat

407-že by třeba každý napsal 3 které má rád nejvíc a 3 co nejmíň,já to klidně spočtu a vyhlásím.Nebo od každého jen jeden?Mně je to jedno.

419
Bazinga
Reagovat

Lucce brutálně chybí sex. Je zvyklá posledních 7 let pravidelně a často, několikrát denně.

420
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

416 – tak jsem ráda,že tu mám spoluobyvatelku :-)

421
piha
Reagovat

420-nápodobně…:)

422
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko promlouvá k Ládíkovi, přirovnává ho ke katce z jedničky.

423
Bazinga
Reagovat

na kameře 2 se Miro s Luckou propovídali se zavřenýma očima až ke spánku :-)

424
rejpal
Reagovat

Miro řeší, jestli měla Eva něco s Vladkem. Má pocit je, Luca – neměla, on takový není. Miro – Eva to říkala. L – oni nás chtěli jen napálit.

425
Bazinga
Reagovat

na kameře 4 se Ládícet přiznává, že ty psychologické hry jsou pro něj čím dál tím těžší.

Teď přišel VB a říká Vladovi, že to, co pronesl k MB (že je agresivní), znamená, že pokud může, vrazí kudlu do zad.

426
rejpal
Reagovat

Bazinga
Miro jí nenechá. Už řeší řidičák Lucky. Co měla za otázky – výměna kola a kontrolky. Lehčí sis už nemohla vybrat? Podle Lucky už teď není technika u testů. Udělala ho napoprvé, Miro napotřetí nebo napočtvrté. Miro se dál dožaduje masírování prstů. Lucka nejspíš masíruje ve spánku. Přišla Růža, Miro na ní komu dá palec. Není mezi nimi. Lucka vyzvídá, zda to bude ona. Růža nechce prozradit, mohlo by se to obrátit proti ní, ale kdyžtak vezme někoho slabého, aby se vrátila. Lucka se hlásí, aby to byla ona, Miro by s Růžou taky šel.

427
anka
Reagovat

419 – Lucka je zakuklená nymfomanka? nebo možná kdo ví, čemu vlastně ona říká sex :-)

428
Bazinga
Reagovat

na kameře 4 dochází k pokusu o příměří mezi MB a Vladem. :-O

429
Dáša
Reagovat

Jéžiši, na dvojke zase Lucka, pod nosom Mirova noha a ona mu oškrabkáva pätu. Dosť mi to teda dvíha žalúdok, tieto opičie zvyky vo vile.

430
Pierre
Reagovat

Štrůdla upekla svému poslednímu milenci štrůdl s láskou a prý k čemu to bylo? K ničemu :( Smutný příběh :D

431
EvkaD
Reagovat

Prosím vás, o čem mluvíte? Ona měla mít něco Eva s Vladem?? To by mě piclo, navíc o co bych přišla, když jsem to vypla v noci??

432
woczko
Reagovat

Vlado si jede svoji hru a oni (VB, MB, Zdena) místo aby aspoň něco řekli, a tím si u diváků zlepšili renomé, tak jen mlčí a čumí do blba. Oni jsou opravdu marní. Já fakt nevím, kdo by jim mohl poslat sms, krom rodiny.

433
Bazinga
Reagovat

430 :-) vidiš to a vébéčku se zdála ta přezdívka dehonestující… prdlajs, štrůdl je v životě Štrůdlíka ústředním bodem.

434
Wanna be your monster
Reagovat

Lidl asi nebude rád z neustálé dehonestace jeho cigaret. :D

435
T.M.
Reagovat

431: No kdyby si Vladko začal ve vile něco s holkou a zjistil by že vlastně není gay tak by byl na světě hned novej příběh a možná by si tak vítězství ještě víc pojistil.:D I když teda zrovna Eva by pro něj nebyla ta správná partie. Mě by se hodil k Lucce když si tak rozumí, to by byla sranda.

436
Wanna be your monster
Reagovat

433 – já si teď příspěvky fakt nečetla a zrovna použiju úplně stejné slovo…asi jsem to sice nečetla, ale oči to vnímaly a podvědomí zapracovalo. :D

437
Pierre
Reagovat

433- Tak Štrůdla peče nejlepšá štrůdl na planetě Zemi :) …jinak teď to tam ve veile vypadá jako oko hurikánu,ticho před bouří :)

438
rejpal
Reagovat

T.M.
to by byla Itálie.

439
EvkaD
Reagovat

435, no Vladka je škoda…Kolik hoolek i dam by si daly říct. On by musel být, no dost takové kecy tady…:-((
Eva ne, je fakt, že ta by udělala cokoliv, to nbrat. Lucka se mi s ním taky líbí, ale v debatách…v tom jiném si to nedovedu představit!
Ale jak vznikly řeči, že Eva s Vladem…noční kamery jsem neviděla, škoda asi:-)

440
Bazinga
Reagovat

436 :-), to se klidně mohlo stát i tak, že jsi psala v okamžiku, kdy to tam ještě nebylo, a refreshovalo se Ti to tím tvým příspěvkem :-). Ova-jih se nezapře ;-)

441
Wanna be your monster
Reagovat

440 – Další Růženina sousedka, jo? :D

442
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Oni postupně stihli dehonestovat skoro všechno. Neumím posoudit, do marketů nechodím.

443
Bazinga
Reagovat

Vlado si po 15 dnech ve vile přelepil víčko krabičky krému Nivea

441 – místně příslušná, mít tohle za sousedku, tak jedna z nás se musí odstěhovat…

444
EvkaD
Reagovat

Kamera 4…Vladko a pedikúrka:-))

445
Mr.C
Reagovat

Všichni spějí, včetně štábu. Dobrou.

446
rejpal
Reagovat

Spěje to k nějakému úkolu, myslím

447
Mr.C
Reagovat

Vzhledem k tomu, že se ani kamery nehýbou, tak to tam spí všechno.

448
Jáša
Reagovat

341 No naběhl si na vidle a zjistil jak si stojí venku. Večer před duelem už žebral u baru o hlasy. Zřejmě pozdě. Ono si myslím, že lidé mají v reálu těch špinavostí a nefér jednání dost a nechtějí je tolerovat. Tady je mohli alepoň hlasováním ovlivnit. V životě tu možnost nemají. Chlapec to přepískl :D

449
Bazinga
Reagovat

na kameře 4 se Růža bodla do trnu a spinká, princezna naše všemi oblíbená :-)

450
Mr.C
Reagovat

Už by to chtělo nějakej pořádnej budíček!

451
Hug
Reagovat

Se divím že jim to spaní přes den štáb toleruje.
Když už jim nedá úkol štáb,tak oni si sami nic nevymyslí a radši jdou spát,lenoši.

452
rejpal
Reagovat

Kdyby bylo po mém, proháněl bych je odpoledne a večer a nahnal je spát před půlnocí, aspoň od neděle do čtvrtka. I P.T. divák-šmíral se potřebuje vyspat.

453
rejpal
Reagovat

A je to tady. Něco se bude dít

454
Bazinga
Reagovat

Vyvolení, protože jste se shodli, že je Martin agresivní, stráví čas na samotce. Martine, přemýšlej.

MB zamknout na samotku – do prádelny.

Růža: áále, on je rád sám, že Martine? Vem si polštář a spi.

Lucka „ale to je moje vina“

455
Hug
Reagovat

Martin to okomentoval: „hej vy jste magoři“. To myslel jako na štáb?

456
Bazinga
Reagovat

455 jj

Martůčijová nechce dovolit MB polštář, protože to má být trest.
Růža“ jaký trest? co to říkáš?“

a už je tam rozepře Martůčijová – Růža.
Eva si přeje, aby už tu Růžu lidi vypalcovali zítra.

457
Amanda
Reagovat

Růžena by měla jít do samotky né MB

458
rejpal
Reagovat

Lucka má výčitky svědomí, že Martin má trest a ona ne. Ale na samotku nechce. Tak se aspoň omlouvá a ten tvrdí, že to byla jeho chyba. Lucka ho lituje, že musí být zavřený, protože za to může zrovna tak. Eva má hádku s Růžou, protože podle ní ní z krutého trestu radost.
Martinovi je to fuk, má spát tady nebo tam. (tomu rozumím, ale tuhle fóbii nemám).

459
Bazinga
Reagovat

:-). Růža je očividně srovnaná s tím, že novým bossem je Martůčijová.

„už mi taky leze na nervy, furt do všeho kecá… ta Eva“

460
Bazinga
Reagovat

MB si do prádelky stěhuje lehátko z terasy…

Ládícet ho upozorňuje, že se to tam nevleze.

štábnice oznamuje, že MB si do prádelny vezme POUZE vodu.

461
rejpal
Reagovat

Bazinga
Eva je taky místy dost nepříjemná. Až si tyhle dvě doopravdy vjedou do vlasů, bude to fičák

462
Evik
Reagovat

397 rosien
Taky jsem Z. Bydzovskou nemusela, dokud jsem ji nepoznala… Ona je dost velky mimon, ale chova se mile… :o)

A kdyby bylo potreba, mam v PL u Olomouce kamaradku (pracuje tam)… Tak myslim, ze bychom se o umisteni vyvolenych zvladli postarat, kdyby bylo nejhur…

Treba by se tam vesel i stab… :oD

463
piha
Reagovat

Jestli tam zase piští Evina a řve Romana tak to online ani nezapínám,už tak mě dva dny bolí hlava…:(
Mmch,Baz máš poštu.:)

464
Bazinga
Reagovat

461 o tom žádná, ony už se přece jednou kočkovaly. Martůčijová chytla ten hysterák a ani Růža nebyla v klidexu … :-).

465
rejpal
Reagovat

Štáb nemá smysl pro humor. Měl mu to lehátko nechat, když na to přišel.

466
rejpal
Reagovat

Bazinga
Zatím mi stále připadá jak zvuková zkouška -:))

467
fsidb
Reagovat

Zavřete někam i Růženu, kdo ji má furt poslouchat.

468
Bazinga
Reagovat

466 :-)), no… bude to „masakr“. Růža se nám vyhajala do růžova, takže vše ok.

Růžena to celé shrnula tak, že jestli je MB agresor, tak v prádelně rozkope pračku. Takže když nebude pračka rozkopaná, je to vše ok.
Takže uvidíme jak to je! :-)

469
JanaH
Reagovat

Růža najela na Vladovu taktiku?
Že asi dvěstěkrát opakovala, že se s Chrápětovou bavit ne a nechce?
Od Vlada mě to baví, čím to je, že od Růži nee? :-D

470
Bazinga
Reagovat

Růžena teď řekla, že lidi, co sledujou VV, jsou chytřejší než oni (ti co jsou ve vile). A vědí co dělají. Takže tím se to s tím MB všechno vysvětlí.

471
fsidb
Reagovat

Ládík znal jen Plzeň, Prahy se trochu bál a poprvé v životě jel sám vlakem, když se vydal na casting.

472
Bazinga
Reagovat

Růžena nesnáší drby!!! Když někdo věčně někoho pomlouvá a bere si ho do pusy.

Tuto větu vypustila neprodleně po téhle:

No a už to na té terase řeší Vlado, jasnééé, jen to prober Vlado, jak jediné je to správné…

473
Evik
Reagovat

468 Bazinga
A co to bude znamenat, kdyz rozkope susicku? :oD

474
fsidb
Reagovat

Niki učí Vlada rozdíly mezi softballem a baseballem, rugby a americkým fotbalem. Vlado byl před lety platonicky zamilovaný do hráče rugby.

475
Bazinga
Reagovat

Růžozpravodajství, sorry, ale ona tam teď vypouští perly, takže musím.

„Ale mi je to všechno jedno, já se teď pomodlím a bude mi dobře. Já až vylezu z vily, tak první co udělám je, že se nechám pokřtít. A budu žít už jenom s bohem, protože s nikým jiným to nemá smysl“

476
Pierre
Reagovat

Růžena se chce nechat pokřtít ve vile…prý to bude show. No to si nemyslím :)

477
Bazinga
Reagovat

473 když rozkope sušičku, tak to buď byl omyl, anebo jí rozkopala dávno před tím už Martůčijová, protože podívejte se na něj, on je úplně klidný, vůbec není agresivní, on se jenom naštve a pak je agresivní

(ten konec věty je citát Růženy z dnešního lékařského konsilia)

478
Mr.C
Reagovat

Dopis.

479
koc
Reagovat

cus smiraci .. diky vsem za komenty k deji ve vile

480
rejpal
Reagovat

Růže vede dlouhou samomluvu o bohu, že se nechá pokřtít, a bůh jí dá dar. Jsem zvědavá, jaký . Lůca celou dobu mlčí a pak „dar řeči už máš.“

481
Mr.C
Reagovat

Růža je …. MRKEV!

482
Mr.C
Reagovat

Úkol – tančit na zahradě na téma Martinova mysl. MB stále v trestu na samotce.

483
Bodlak
Reagovat

Ruza je zrala na chocholouska :-D To jsou ale hlody.

484
Bazinga
Reagovat

teď mě pobavila LM, která se rozhořčila nad tím, že si tady člověk nemůže ani v klidu uvařit. (po té, co asi 2 hodiny spala…), oni jsou fakt půvabní :-)

485
Mr.C
Reagovat

Růža – remcá.
Vlado – nemůžeme jednou za 14 udělat úkol bez těch řečí okolo?

486
pezzay
Reagovat

úkol-zhodnot’te tancem stav Martinovy mysli
Ládik:já bych si dal mussli

487
Amanda
Reagovat

Růža „Agresivita ze srandy“

488
Mr.C
Reagovat

Stav Martinovi mysli dle VV zatím ústně:
uzavřenost
agresivita
nechuť
lhostejnost

489
Bazinga
Reagovat

bude se tančit, budu se dívat na Láďu :-)

490
JanaH
Reagovat

Ládíček vzpažil a sepnul ručičky…
skácela jsem se pod stůl. :-DDD

491
koc
Reagovat

Ladikcek ma postoj, ktery vypada jako kombinace plamenaka a zelvy :)

492
Mr.C
Reagovat

Všichni baletí, Štrůdla sedí.

493
Bazinga
Reagovat

Štrůdla se maluje na pódiu.

494
Amanda
Reagovat

Štrůdl se rychle maluje

495
koc
Reagovat

ladicek prave odkopl pantofle .. mozna to chce poradne rozjet

496
Mr.C
Reagovat

Tak Štrůdla už baletí, ale u toho se provokativně maluje :-)

497
anka
Reagovat

476 – Růža se těší, že bude „jako schválený křesťan“

498
Bodlak
Reagovat

Ladik se rozcvicuje, asi poleti na jinou planetu :-)

499
kafičko
Reagovat

476 no to snad neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….
pokud by to myslela vážně a věděla SKUTEČNĚ o co jde, tak by si to nechala jen do okruhu svých nejbližších, jde o dost intimní záležitost

500
anka
Reagovat

a baleťák MIrek vykasal nohavici a rukáv – bude baletní disko s pěstičkou hore

501
koc
Reagovat

ze Kikina nikdy nevidela balet ? ;-)

502
JanaH
Reagovat

Ládíček kope nožkama a mává ručičkama…
nemám šanci se z pod toho stolu dostat. :-DDD

503
anka
Reagovat

a Růža si na to vzala jehlové podpatky

504
piha
Reagovat

Jen na okraj,mimo online…:)On možná fakt včera Miro viděl El Nina,zrovna se na Fb objevila fotka,jak stojí Nino za kamerou a točí co se děje…Přes ty zrcadla by ho asi těžko viděl,ale třeba se tam šel naposledy cournout nebo pro ty svoje trička.:D

505
Mr.C
Reagovat

Nacvičují celkem dlouhou sestavu (na jejich kapacitu mozků).

506
JanaH
Reagovat

Růža už se v choreografii ztratila, protestuje.

507
Filip
Reagovat

Mně vůbec neběží server primy, ani vyvoleni – jsem sám či je nás více? ostatní stránky bez problému fungují

508
Mr.C
Reagovat

Nácvik skončil, jede se na ostro a na hudbu.

509
koc
Reagovat

508 – a je to jeste vetsi sranda nez nacvik ;-)

510
Bazinga
Reagovat

já se počurám :-D

511
kafičko
Reagovat

507 nejsi, taky mám puštěnou už jednu kameru od oběda, akdyž chci dát další napíše mi to chyba – pojení přerušeno

512
Wanna be your monster
Reagovat

Taky mi to neběží, že já blbá to vůbec vypínala :D

513
kafičko
Reagovat

512 no taky se bojím to vypnout

514
fáber
Reagovat

507 : jojo, chcíplo jim to

515
Mr.C
Reagovat

Baletí na píseň raindrops keep falling on my head.

516
Bazinga
Reagovat

já se omlouvám, ale ta přehršel „plijé“ „plijé“ „plijé“ a pak ty jejich sólíčka, kdy Martůčijová to málem nestihla… já jsem se vážně strašně hrozně smála. Celou dobu

517
Mr.C
Reagovat

Mně jedou všechny 4. Naráz.

518
JanaH
Reagovat

Růža říká, že to byl spíš balet a né o Martinovi.

519
Wanna be your monster
Reagovat

517 – tak zkus jednu vypnout a znovu otevřít. :D

520
fáber
Reagovat

517 pojedou dokud je nevypneš. Můžeš sem hodit IP toho serveru ?

521
rejpal
Reagovat

Náhodou plijé… a já nevím, co to je, to je dobrý.

522
Bazinga
Reagovat

Růža „vem si to, jak muselo být El Ninovi na hotelu, když má tu traustofóbii“

523
kafičko
Reagovat

tak stále nefachčí

524
Bazinga
Reagovat

521 viděls´ plijé od VB? :-D oni byli všichni hrozně roztomilí!!! :-)

525
anka
Reagovat

bazingo – nevypínej kamery a piš !

526
rejpal
Reagovat

Bojím se přepnout kameru, ale mám pocit, že Lůca cosi špitá s Martinem přes vrata ajnclíku.
A spadly mi kamety taky. A nejde mi načíst ani stránka VV

527
Bazinga
Reagovat

už je po. dohrála hudba, baleťáci už kouří.

528
XY2
Reagovat

Chvíli poslouchám Růžu a to snad není ani možný, že to, co říká, myslí vážně.

529
Bazinga
Reagovat

Růža kecá s Mirem.

„i když bych chtěla někomu napálit, tak se ovládám, i když bych chtěla někoho seřvat, tak se ovládám a to je hezké“

„a vždycky se říká, moudřejší ustoupí“

530
kafičko
Reagovat

holky v kuchyni plánujou nákup a jídlo na zítra,

531
JanaH
Reagovat

Růža zase řeší Jendovu fóbii.
Buď řekla klasofobii nebo trausofobii nebo ještě něco zkomolenějšího. :-) Nezachytila jsem, růžoslovník zůstane ochuzen.
Taky říká ježiŽmarja (to se mi hodně líbí :-D).

532
XY2
Reagovat

Mně to zatím jede dobře, ať nezakřiknu. Martin v prádelně si ustlal na zemi.

533
rejpal
Reagovat

XY2
asi ano, ale za minutu na to zapomene a spustí jiný song. Ta řeč o bohu a víře předtím byla velká.

534
Bazinga
Reagovat

na terase sedí VB, Štrůdlík, Miro, Růža, opodál Vlado s Luckou.

Štrůdlík se ptá Růženy, jestli má vrásky (Štrůdlík), Růža říká, že ne a že i kdyby měla, stejně je krásná.

Miro počítá, kolik kamer je namířených na Vlada – 4. Na jejich spolek jen 2.

535
kafičko
Reagovat

nikol si toho zpívá brada brada brda bradavice

zítra budou ryby k obědu a caprese

536
kafičko
Reagovat

Mirka s Pavlínou smažej

537
JanaH
Reagovat

529 Bazinga : no vida, teoreticky to zná.

538
Bazinga
Reagovat

Eva sepisuje seznam na nákup.

Lucka si prosí cigarety, 5 balíčků.
Miro pivo – 10
víno – 5

539
jenka
Reagovat

Jsem na tom stejně. Nejdou načíst ani stránky Primy o kamerách nemluvě.
A ještě navíc posílám komentáře rychle za sebou. :-(

540
rejpal
Reagovat

Mně už nejde načíst ani stránka Primy

541
JanaH
Reagovat

Vbéčko trvá na své značce cigaret.
Ale VB není Zvěřina, asi nic nebude.

542
Darja
Reagovat

502 já z tvé hlášky také ne a ne z pod stolu

543
rejpal
Reagovat

Bazinga
To ale není jen pro ni (jen pro pořádek)

544
JanaH
Reagovat

Štrůdla se hrabe v chemlonu.
Ostatní si žádají „lepší“ ušní kapky.

545
Bazinga
Reagovat

Nikol ta dnešní role otorinolaryngoložky stoupla do hlavy :-)

Žádá Martůčijovou, aby do seznamu připsala kapky do uší. Jakékoliv kapky do uší. Nějaké lepší.

:-)

546
rejpal
Reagovat

JanaH
Nemyslí něco pro perorální požití?

547
upsik
Reagovat

Taky nejdou stránky PRIMY, přetíženo ???

548
Bazinga
Reagovat

543 jasnačka. Neměla jsem tam dávat to „si“. Stejně tak jako si neprosil Miro jen pro sebe 10 piv a 5 vín.

549
JanaH
Reagovat

546 rejpal : ty jsi šibal. :-D

Jinak díky za tvoje komentáře pod minulou diskusí, ozaj pekné, početla jsem si.

550
Kamča
Reagovat

547 – také se na ně marně pokouším dostat

551
Wanna be your monster
Reagovat

Nechci radit, ale teď když má spousta lidí vyplé kamery a čte jen komentáře, tak by se hodilo nějaké velice šokující fake info o dění ve vile….škoda, že já to mám vyplé. :)

552
kozlík matěj
Reagovat

507 také se marně pokouším o spuštění. Zatím bez úspěchu

553
IXAM
Reagovat

Martin – neznám ho, nevím jaký je venku. Ale je vidět, že hodně Vyvolených (hlavně Vlado) se v jeho přítomnosti cítí nepříjemně. Dokonce i jeho nejlepší vilová kámoška Romana řekla něco v tom smyslu, že vypadá jako úchyl. Bylo to když čekali na přenos v den palcování. Romana tam křepčila se šátkem a měla jeden ze svých dlouhých monologů Zapamatoval jsem si jen to co řekla o Martinovi (viz výše) a o Láďovi. Z Ládi má trochu strach, protože neví co od něj může čekat, jinak se prý nebojí nikoho, ani Tomáše.

554
okkvp
Reagovat

Martúčka se mi jako bossice začíná poněkud zajídat – začínám na její hlas a intonaci při příkazech mít stejnou reakci jako na tu zelenou alzapříšeru

555
Wanna be your monster
Reagovat

už to jede!

556
okkvp
Reagovat

Mireček na Ládíctovi vyzvídá, zda neviděl nějakého plzeňského fotbalistu, třeba Horvyho. Ládícet odpovídá dle svého zvyku – možná, mně se trochu pletou

557
okkvp
Reagovat

Mireček má poněkud zkreslené povědomí o akademických tituůech a funkcích – když pudeš učit, to budeš děkan, že ? ;-)

558
rejpal
Reagovat

JanaH
Díky.

559
Wanna be your monster
Reagovat

na čtyřce jsou zase orgie.

560
Jáša
Reagovat

Mireček neudrží dlouho myšlenku :D

561
Bazinga
Reagovat

Ládícet se právě svěřil Mirovi, že jeho profesním cílem je stát se profesorem na vysoké škole.

Miro se zamotal do akademických funkcí a pak se ptal, co by dělal, kdyby VV vyhrál… asi by už nepracoval, co?

A střih, kdy Růža říká: „Lucku nebolí bolest“

562
XY2
Reagovat

Vlado v trenclích s hraběnkou ve spodním jsou v posteli a šmajchlují se:-)

563
Wanna be your monster
Reagovat

Ale nikoho to očividně nezajímá. :)

564
Taja
Reagovat

Vlado s Martůčkou v pelechu – svlečení :)

565
Bobby Brown
Reagovat

Růža: A tak Lucku nebolí bolest, ne? (facepalm)

566
JanaH
Reagovat

557 okkvp : jj, to se mi taky líbilo.
Plynule přešel na výhru a výzvědy, co s ní Ládík provede a poradil, aby investoval do piva… když je z té Plzně.

567
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká štábu, ať hodí nějaký dopis, aby je osttaní našli v ložnici.

568
Jáša
Reagovat

Ládík, asi budu učit. Míra, budeš děkan?

569
XY2
Reagovat

Vlado prosí štáb o pomoc, aby Růža přišla.

570
okkvp
Reagovat

Hovor pokračoval nápady co s výhrou, 3B ládíčkovi vřele doporučuje aby si otevřel hospodu.

ze zpravodajování se ale omlouvám, bo i další z pokusů o příhodné sestavení kompů a periferií na stole se ukazuje býti na hofno

571
anka
Reagovat

525 – bazingo díky a omluva – nenapsala jsem „prosím“ piš

572
XY2
Reagovat

Paráda, přišla pošta, štáb je na našlápnutí:-)

573
Bazinga
Reagovat

kamera 2

Růžena zjistila, že násilím se nic nevyřeší. Nejdříve to zjistila na svojí Nikolce, a pak, že když to vyzkoušela na dětech, tak pak to začala aplikovat na lidi.

574
XY2
Reagovat

A nic!

575
Bazinga
Reagovat

571 :-), klid, já tomu rozumím ;-)

576
rejpal
Reagovat

okkvp
já ji nějak nemusím už od medailonku. Ale nic jsem o ní nevěděl, byl to jen instinkt. Vůbec si nejsem jist, kdyby šla do duelu s Růžou, komu bych fandil. Asi té bláznivé tetce. Růža je magor, když začne hrát na vyvolené, je to děs běs, ale pokud neřve a nechechtá se jako šílenec, nevadí mi. Evě nevěřím vůbec nic.

577
Wanna be your monster
Reagovat

pro vlada a evu přišel ládík, jestli jsem dobře viděla.

578
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík nic nekecl ostatním a jen řekl – jsou spolu v ložnici.

Ostatní hodnotí, že to dělají schválně a že je to trapné.

579
JanaH
Reagovat

Bude skupinová terapie.

580
Wanna be your monster
Reagovat

Sedněte si a udělejte skupinovou terapii, rozeberte své problémy.

Doufám že to zase nepřejde v mě se nelíbí na vladovi/hynkovi/Jarmile tohle a tohle…a hádka.

581
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem Láďa a mám problém vyjadřovat negativní emoce a názory.

582
Bazinga
Reagovat

Nyní následuje skupinová terapie. Každý má popsat svůj problém, ostatní se k němu mají vyjádřit.

Láďa říká, že má potíž s vyjadřováním negativních pocitů.

583
Wanna be your monster
Reagovat

Je to proto, že se bojí, že nebude s lidma zadobře, věří akorát lucce a proto jí dneska řekl cosi negativního.

584
okkvp
Reagovat

576 – v mém případě je poněkud legrační, že mám taky dost nepříjemně řezavě zabarvený hlas :-)))

585
koc
Reagovat

a doperdele .. taky mi prestal jit signal a to jsem nemusel prepinat :(

586
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem Thomas a moje slabina je to, že lidem říkám netaktně do očí, co si myslím.

587
Bazinga
Reagovat

Ahoj já jsem Thomas Castello a moje slabina je, že netaktně říkám lidem do očí to, co si myslím.

588
Pat
Reagovat

Zdar takyšmíráci (:-))
Ďálo se dnes něco?
Co je, probůh, toto!? :
18:22 Vladko s Evou si do postele a svlékli se. Že by nový pár ve Vile? :-)
= ofic. web VV
To byl hec nebo komentátor VV vidí velblouda nebo co?

589
Bobby Brown
Reagovat

Ach jo, názorný příklad toho, jak si lidi pořád pletou „říkat pravdu do očí“ s „hulvátstvím“.

590
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj já jsme Miroslav a mám problém venku, že když prostě jsem někde a mám vypité, jdem agresivní a jdu hned do bitky.

591
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, já jsem Zdenička a mám problém s přejídáním se.

592
koc
Reagovat

Ruzena zjistila ze kefir obsahuje alkohol .. kurz 1:1,05, ze dnes vecer zacne pit kefir -)

593
Bazinga
Reagovat

588 Vlado s Martůčijovou zkouší udělat fake, že Martůčijová otěhotní ve vile s Vladkem. Bohužel to celé zpackali, nikdo jim to nevěří. Takže to nakonec asi dopadne tak, že Martůčijová asi doopravdy otěhotní… :-D

594
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem Růžena a mám problém v tom, že jsem strašně důvěřivá a hodná, dokážu poradit ostatním, ale ne sobě. Jsem přecitlivélá a někdy se i rozbrečím.

595
Pat
Reagovat

Štrůdlino přejídání je z nesexu? Lůca – žvejkačka nepomáhá? No, mně taky ne (.-)) Ani to běhání moc ne. Už jsem myslel, že ta rada bude – „Tak každý den určíme někoho, kdo s tebou bude … sexovat, bohužel, nepadlo … běhat.“ (.-))

596
Wanna be your monster
Reagovat

Super skupinová terapie, když se někteří baví úplně o něčem jiném a dávají kouzelné romance najevo, že je to nezajímá. :)

597
Pat
Reagovat

Bazinga – Šmarja a s kým? Snad ne s trpaslíkem?

598
JanaH
Reagovat

Růža neposlouchá psychology, radí sama sobě.

599
Wanna be your monster
Reagovat

Podle nikol a Vlada je vztahovačná, ona říká že dělá hodně pro ostatní, ale nevrací se jí to.

600
Bazinga
Reagovat

597 já myslím, že to jí bude jedno… všichni VV už teď jsou celebrity ;-)

601
Jáša
Reagovat

Ahoj já jsem Zdenička :D a budu Zdenička i v padesáti.

602
anka
Reagovat

Martin je pořád na samotce? může někdo popsat proč prosím?

603
Wanna be your monster
Reagovat

Romana nechápe ani sebe ani to, co jí říkají, směje se.

604
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem mirka a mám problém, že se vůbec nesměju.

605
okkvp
Reagovat

601 – Zdeničce by měl někdo představit Petrušku Šustrovou, možná by jí to přešlo

606
Bazinga
Reagovat

602 – během dne se při hře lékařské konsilium shodlo, že Martin je agresivní. Na základě tohoto „rozhodnutí“ štáb řekl, že má být uzavřen na samotce.

607
Tamzin
Reagovat

Tak už vím, koho mi Růža připomíná…1000 myšlenek za minutu a možná ještě víc :-)

608
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem Pavlína a venku mám problém, že jsem příliš vznětlivá.

609
JanaH
Reagovat

605 okkvp : :-DDD
Bezva příklad.

610
Jáša
Reagovat

605 :D není to tak, že ač dospělé tělo, myšlení zůstalo někde v dětství :D Jak v dospělém věku může někdo sám sebe oslovovat zdrobněle :D

611
Tamzin
Reagovat

605 – ano Petrušce to jméno sedí jako p… na hrnec :-)

612
okkvp
Reagovat

Pavlína je startovací ječák – Lucka správně nabízí hledání výpustního přetlakového špuntu

613
okkvp
Reagovat

s Petruškou je však problém v tom, že měla prdlé rodiče.
U Zdeničky je to diblíkovství.

614
Wanna be your monster
Reagovat

A romana začíná zase o sobě…

615
Bobby Brown
Reagovat

A Růža aby hned u druhých nemluvila o sobě.

616
Wanna be your monster
Reagovat

A teď mluví romana o svém kamarádovi…

617
Bobby Brown
Reagovat

614 – :-D taky tě už sere?

618
JanaH
Reagovat

613 okkvp : ještě mě napadá Ivanka Devátá.

619
Bazinga
Reagovat

Tak Růža ukončila Pavlínino sezení tím, co pomáhá nejvíce jí.

620
Wanna be your monster
Reagovat

617 – koho ne? :)

622
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem Niki a můj problém je, že musím věčně organizovta lidi, protože mě štve, když nedělají to, co mají.

Romana: já si myslím, že tvůj problém spíš je….:D

623
Bazinga
Reagovat

Ahoj já jsem Niki, a mým problémem je, že organizuju lidi.

Růža: ne, ty máš jiný problém…. ty jsi workoholic, jako já.

624
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Vlada je Niki pionýrka.

625
Macík
Reagovat

621) hmm…a taky docela slušnýho kníra :-D

626
Bodlak
Reagovat

teda ta Romana ….. uplnej brouk pytlik … vsude byla, vsechno zna, vsechno prozila …. kolik ze ji je ? 60 ? :-D

627
rejpal
Reagovat

Myslím, že můžeme být vděčni, že zatím neřeší trpaslíka.

628
Wanna be your monster
Reagovat

Byli na tebe tvrdí tví rodiče Nikol?
Romana: nenene, oni ji ponižovali!

Není ta baba na zabití?

629
Bazinga
Reagovat

otázka na Niki: „když jsi byla malá, čekali od tebe perfektní výkon?“

Růža“ ne ne, oni mě ponižovali“

630
Jáša
Reagovat

Vyměňte Růženu za zavřeného Buldoka, alespoň na dva dny.

631
Wanna be your monster
Reagovat

629 – Tak to mluvila o sobě? No nevím, co je lepší. :)

632
koc
Reagovat

Ruza je stjene super .. pokud ma nekdo problem ona ma vetsi :D

633
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado chytá z Romany záchvaty, že pořád mluví o sobě.

634
rejpal
Reagovat

328,629
já nemůžu, chci psychologa. Tak, jak jste to napsaly je to odbourávák

635
eva2
Reagovat

Romana všem radí s jejich problémy tak, že pořád mluví o sobě :D

636
Macík
Reagovat

624) …tak skupinová animátorka je taková trošku profese připomínající pionýrský tábor :-D…škoda, že sebou nemá ve vile sestru Dááju…i když…možná dorazí v dovolbě :-D

637
Bazinga
Reagovat

631 fakt, ona to řekla hned v první větě :-)

638
rejpal
Reagovat

Vlado jí odbourává na doby.
Jdi si dělat srandu z paní Vladové…

639
Wanna be your monster
Reagovat

Ahoj, jsem Lucie a mám problém, že neumím působit dobře na první dojem.

640
JanaH
Reagovat

628 Wanna be your monster : je.
Divím se, že se dožila 32 let…

641
Pat
Reagovat

Vlado teĎ parádně mámí vlastní radu Romany, to bylo přesné … Já bych jí poradila, co říkala Lucinka … To hovoří za vše (:-))))))

642
Bazinga
Reagovat

Na Lucčino přiznání Vlado hlásil:

No, to je perfektní téma pro Romanu… tak prosím.

643
okkvp
Reagovat

Romana je postižena všemi uvedenými problémy, možná by měl štáb zařadit něco podobného s nemocema a lékařskýma zákrokama. Předpokládám, že by z ní vylelzlo, že i ty umělý prsa měla

644
rejpal
Reagovat

Lucka má problém s prvním dojmem.
Vlado, ty máš oči, a vytáhneš člověka. (Vlado má pravdu, aspoň podle mé zkušenosti).
Vlado by the way odboural Romanu a tak se zdekovala

645
Pat
Reagovat

Konečně na to přišli, jak na Růženu (:-)) Už se urazila a vypadla.

646
Pat
Reagovat

Oprava – Vlado na to konečně přišel.

647
Bazinga
Reagovat

Eva má problém, že nedůvěřuje lidem.

Eva má takový problém, se kterým by si už neporadila ani Romana… Vlado. :-D

648
rejpal
Reagovat

Já neslyšel vůbec, jaký.

649
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: já se nebudu vyjadřovat, když o to někdo nestojí. :) Ale kecat nepřestane třeba, bude radši mluvit o tom, že nemluví.

650
rejpal
Reagovat

Vlado po Růže jede jak ohař po zajíci

651
Pat
Reagovat

Teď jsem si poprskal monitor (:-)))))))))))))))))))))))

652
rejpal
Reagovat

Ládík s polštářem na hlavě vypadá … jak vlastně

653
Bazinga
Reagovat

648 – že nedůvěřuje lidem.

654
Pat
Reagovat

Vlado – Růža, až odtama vyleze, otevře si psychologickou poradnu z těch zkušeností.
Niky – Jasně, ty do nich budeš hodinu hučet a oni vlastně zjistí, že žádný problém nemají.

655
JanaH
Reagovat

Štrůdla s Vbéčkem řeší nepřiměřený trest, udělený Mbéčku.

656
Wanna be your monster
Reagovat

Jsem Vladko a můj problém jsou deprese, a že vyřknu věci rychleji než myslím a neumím to dobře ovládat, Romano prosím poraď mi. :)

657
Bobby Brown
Reagovat

Růža Vladovi: Já mám samé co ty! :-D
jak jinak…

658
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: a to je všechno jo? tos mě rychle odbyla. :)

659
Bazinga
Reagovat

Růžena – ty jsi stejný jako já… :-D :-D

660
Pat
Reagovat

Kdo tu psal, že Vlado psychologické hry nemusí? Teď si to nejen užil, ale ještě přišel na Růženinu slabinu – mele mele, ale k vlastnímu názoru to má daleko.

661
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím, že ale Vlado tento úkol svým humorem zachránil od hádky, někteří už vypadali dost nasraní. :)

662
Bazinga
Reagovat

Lucie zahájila protestní hladovku. Dokud nepustí MB ze samotky, nebude jíst.

663
Macík
Reagovat

…koukám, že Niki má ve vile na zdi foto svýho borca :-D

665
Bobby Brown
Reagovat

660 – Růža mi přijde, že trpí bájivou lhavostí. Ona nasává příběhy kolem sebe a pak je vydává za vlastní. V podstatě za to nemůže, jí se to v tom mozku pomotá tak, že to vnímá jako by to prožila ona sama. Proto zažila milion situací a všechno už měla a všechno potkala a poznala. Ona tomu věří.
Kdyby někdo začal mluvit o potápění, tak ona se určitě byla u JAR potápět taky.

666
EvkaD
Reagovat

562…o co jsem přišla zase? Šla jsem se jen vykoupat!
Chcu vidět šmajchlování:-)))

667
anka
Reagovat

665 – a trpěla už na prostatu ?

668
Bazinga
Reagovat

Niki přiznala, že má averzi na Štrůdlíka.

669
rejpal
Reagovat

Růže perfektně vystihla sebe: mám kamaráda, přijde za mnou s problémy, promluvím s ním a on už ví, že žádné problémy nemám.

670
rejpal
Reagovat

oprava: nemá

671
Pat
Reagovat

Bobby Brown
Tak tak, věřím tomu, že má vlastní zkušenosti i s inkontinencí, impotencí, prostatou a umí rozčtvrtit koláč tak, že by kus dostal každý ve Vile (.-))

672
JanaH
Reagovat

První v každé hře se musí každý hráč zbavit těch slabších. Pronesla Růža.

673
EvkaD
Reagovat

Kamera 3, Thomas zase nemůže vydýchat Vlada, prý se nebude s ním v úkolech přetlačovat. Nepochopil smysl té hry!!!
A vy co ho tady chcete dál vidíte, že to nejni chlap, vypadá jak hora a dělá ublíženého, hňup…a k tomu ta Romana, to poslouchat je pro silné…

674
Bazinga
Reagovat

ježíšmarjá Martůčijová už zas vyje

675
Bazinga
Reagovat

Růžena se modlí.
Prosím pane, dej Martinovi sílu, aby to v té samotce sám vydržel, děkuji, amen.

676
piha
Reagovat

673-víš jak se to říká?Chlap jak hora….a hora jak hovno….:)))))

677
Bazinga
Reagovat

dopis
Blíží se konec Martinovy samotky. Poslední akcí bude, že si sedne na kraj bazénu, každý z nich řekne, jaký z něj má pocit a následně radu.

678
anka
Reagovat

Růža alias Bosanova popohání štrůdla kolem bazénu korejsky: kali padža, kali padža (nebo pali kadža?) – proč to zní tak cigánsky?

679
anka
Reagovat

a posledních 20 minut pusu nezavřela

680
Bobby Brown
Reagovat

Ajaj, Růža neunáší, co jí řekl Vlado. Opět se ukazuje, že ti, co mají plnou hubu upřímnosti a říkání pravdy do očí, ti sami jí psychicky neunáší. Thomas další takový.

681
anka
Reagovat

štrůdla běhá zaujatě kolem bazénu, až silikony poletují – králíček Duracell – vytáhněte mu baterky

682
Sabi
Reagovat

669 – ale i ta první verze je ok :)))

683
Tamzin
Reagovat

Teď jsem tak pozorovala hraběnku a byla by z ní pěkná čarodějnice do pohádky, ani by se nemusela moc maskovat

684
Macík
Reagovat

…tak z Romany alias z Růženy bych se do minuty opupínkovala…:-DD…to je hrůůůza …už by mne dostával jen ten řezavej smích natož ta, každou fteřinu, padající moudra….

685
Bazinga
Reagovat

a aby nedošlo k mýlce, Růžena ten poslední dopis opět nepochopila. :-D

684 – všichni jsme to tak ze začátku měli, někteří si vytvořili rezistenci a někteří přes to všechno i nepochopitelnou závislost. Vyděržaj, pijoněr!

686
anka
Reagovat

ovšem Niki jí to dokáže zreprodukovat skoro doslovně – chválím!

687
Pedro
Reagovat

Co MB dneska udělal? Pořád tady čtu něco o agresivitě a noži, ale nevidím nic konkrétního.

688
Bazinga
Reagovat

687 – hráli hru, MB byl psychicky narušený pacient, aby se dostal z lůžka, přemluvil Lucku (nemocniční zřízenec), aby mu donesla nůž, ta mu donesla příborový, on si jí vzal jako rukojmí a pak ten příborový vyměnil za velký kuchyňský.

689
Crazy lady
Reagovat

685 – návrh pro štáb : každý dopis posílat ve dvou verzích, první pro jedenáct lidí a druhý pro Romanu.

690
Jáša
Reagovat

676 Tak všechno ukazuje proč má stále mladé partnerky. Ty ho možná žerou. Starší ženská by s ním vyběhla jako velký pes s malým.

691
rejpal
Reagovat

Bazinga 685
ty dneska jedeš. Bolí mě bránice. Nejhorší je, že když půl hodiny je ticho, člověk si říká – kde je Růža? Nepřijela sanitka? Nebo auto z prezidentské kanceláře, že bude dělat mluvčí?

692
Macík
Reagovat

685) :-DDDDD

693
Pedro
Reagovat

688: ok, díky.

694
Amanda
Reagovat

687 – Během hraní na nemocnici, se s Luckou domluvili a vzal na ní nůž jako agresivní pacient

695
Elko
Reagovat

692: Zdravím Macík, ty žiješ? :-)

696
Macík
Reagovat

689) skvělej nápad :-D…to mne pobavilo :-D

697
Bazinga
Reagovat

MB se ptal, jestli proti němu někdo brojil, když byl zavřený na samotce.

Růžena ho uklidňuje, že to všem vysvětlila, takže nikdo. KROMĚ!! kromě Martůčijové.

698
Macík
Reagovat

695) no nazdááár, Elko :-D…taktéž zdravím po dloouhé odmlce…to víš, pořád v kalupu, ale na vyvolené občas mrknu a dnes dokonce sleduji on.line, páč mám zrovna čas…tak doufám, že zajdu na panáčka častěji…

699
Pedro
Reagovat

Hraběnka si myslí, že Ládíka mají lidi rádi, protože neustále něčím překvapuje.
No to by mě zajímalo čím překvapuje, to i spící buldoci jsou zábavnější než Láďa.

700
Hug
Reagovat

Kam 1. Eva nechce mluvit sprostě,aby si lidi venku neřekli,hezká holka a mluví sprostě..

701
okkvp
Reagovat

Martúčijce je pouhých 23?????

702
Bazinga
Reagovat

Růžena “ je jedno, jaký člověk je, jestli bílý, žlutý, červený… Hej, znáte ten vtip o negrovi?“

703
Bazinga
Reagovat

další heslo do Růžoslovníku:

poslanecká sněnovna

704
Bobby Brown
Reagovat

Růža je ten typ vypravěče vtipů, který se tomu směje jako první a nejvíc…

705
Wanna be your monster
Reagovat

702 – Hoši, nic ve zlém, to není proti vám, já nésu žádný rasista. Pro mě je cigán jak černoch. :)

706
Wanna be your monster
Reagovat

Mirku, vlada a Nikol štve, jak jsou lidi hloupí.

707
okkvp
Reagovat

tedy, kdybych nechtěla poslouchat Ládíka, tak se pokusím přepnout, ale chci, tak holt tu torturu Evičkou chvilku vydržim

708
rejpal
Reagovat

Romana vyprávěla vtip: nezaměstnaný volá do poslanecké SNĚNOVNY, že prý se uvolnilo místo poslance a on má zájem. Pane, jste debilní? A to je podmínkou? Hurónský smích… Růži

709
Frodo
Reagovat

704 – a jediná :-)

710
mimo
Reagovat

Nebude mít Ládík díru v hlavě?

711
Bazinga
Reagovat

takže vážení, Růža si s sebou nevzala žádné věci, které by jí připomínaly domov. Žádné prstýnky (má jich hodně), jen si vzala náušnice od Nikolky (dcery). Jednu ztratila cestou a tu druhou dala Ninovi.

712
koc
Reagovat

myslite ze Ruzi manzel pri zvoleni Ruzeny do vily bouchnul sano a zacla oslavovat nekolik tydnu klidu v domacnosti? .. treba zruinuje i rodinny rozpocet aby ji udrzel e vile .. treba mu to za ten klid bude stat .. proto VV Ruzenu do duelu nebrat

713
Bazinga
Reagovat

a… a už dlouho to tady nebylo. „Víš kolik chlapů mě venku chce?“

714
cedarin
Reagovat

Bože ta hraběnka to je neskutečná…. Jednou jsem předával ocenění Kráva roku – asi jsem s tím měl počkat.

715
Tamzin
Reagovat

hraběnka přeci dává lidem při rozhovoru prostor, chyba Ládi, že tak pomalu reguje :-)

716
okkvp
Reagovat

710 – má asi vzadu schovanej ventilek a upouští, proto si pořád sahá vzadu na hlavu :-)))

717
anka
Reagovat

a Růža venku na terase zase jede svou „one-women show“

718
T.M.
Reagovat

Evu nemusím ale Romana mi taky leze na nervy takže tady musím s Evou částečně souhlasit. Kdyby byl duel Romana – Eva tak bych si možná nakonec víc přál návrat Evy ale jak znám diváky tam by víc hlasů dostala Romana. Ládík je roztomilej.

719
Bazinga
Reagovat

Došly cigára. Lucka je smutná. Růža oznamuje, že když má, tak se rozdělí, ale nemá, takže se může rozdělit o to jediné, co má v sobě. Lásku

720
fsidb
Reagovat

No, Eva to sice bere hodně zeširoka, ale v podstatě říká docela dost věcí, které na tomhle fóru v posledních dnech zazněly od diváků…

721
XY2
Reagovat

Martůčijka může konkurovat Růže, jedna je lepší a chytřejší než druhá. A má opravdu 23 let, vypadá na 35. No, celá Růža.

722
Macík
Reagovat

zdravím. Koci :-D…no jestli ještě nezdrhl, tak nejspíš vyřizuje půjčku na případné SMS ..

723
Tamzin
Reagovat

No každopádně je pořádně zakyslá

724
okkvp
Reagovat

718 – taky mám několik dvojic, kde bych asi hodně váhala – Eva + Růža k nim patří

725
Bazinga
Reagovat

podle všeho to vypadá, že Lucka vypalcuje zítra Martůčijovou.

726
XY2
Reagovat

720 – mluví o Růže a tu vidí a slyší asi každý stejně.

727
koc
Reagovat

722 – cus Maciku :) ..

728
rejpal
Reagovat

Lucka nejspíš opalcuje Evu. A řeší se varianty duelu.

729
Bobby Brown
Reagovat

713 – … uškrtit!

730
Bazinga
Reagovat

takže na terase to vypadá, že Martůčijovou bude palcovat
Lucka, Štrůdla, MB a Růža.

Růža říká, že je jí jedno, jestli si jí vezme do duelu, jestli je chytrá, tak ne.

731
okkvp
Reagovat

jsem nenapravitelná – přepla jsem na terasu – buldoci, štrudl a Růža

732
koc
Reagovat

tesim se na volby ve vile (snad budou) .. misto schranky na postu jim tam povesi urnu a Ruzena bude volit do poslanecke snenovny

733
mimo
Reagovat

Já, já, já jenom já . . je dle hraběnky písnička z pohádky.

734
okkvp
Reagovat

aha, Na floridě se tomíkovi nelíbilo, páč tam nemohl jezdit na motorce (v bundě mu bylo vedro a v tílku si spaloval ramena)

735
rejpal
Reagovat

Růže hučí do Lucky, že odejde z duelu s hlavou vztyčenou, když prohraje. Ano. Život je hra. Ano. Všechno v životě je hra. Ano. Růža šla o židli dál.

736
mimo
Reagovat

732 – Urnu jim tam pověsit nemohou. U voleb musí být volební komise. Minimálně musí přijít dva členové volební komise s přenosnou urnou.

737
Hug
Reagovat

Martůčiová si myslí,že lidi mají rádi překvapení a ona má ještě co nabídnout

738
Bazinga
Reagovat

Lucka lobbuje za svůj návrh. Vypadá to, že „pro“ by mohlo být šest z šesti z terasy. (Miro se trochu cuká a Tomík se snaží dostát slovu, že dá tomu, kdo ho naštve v palcovací řeči)

739
koc
Reagovat

736 – to vim :)

740
Hug
Reagovat

Z kamery 1 utli Martůčku,asi to i na štáb bylo už moc

741
rejpal
Reagovat

Bazinga
Už zapomněl, že se to píše před palcováním. Tp bude mít těžké

742
koc
Reagovat

736 – jeste si musi udelat volicsky prukaz ..

743
Pierre
Reagovat

Cikán Mirek právě prozradil svou strategii, nechce vyhrát,ale zůstat ve vile co nejdéle. 20 tisíc měsíčně a jídlo zdarma to jistí. Skromný to chlapec z Ostravy :)

744
Wanna be your monster
Reagovat

732 – ve dvojce taky měli volby a myslím, že s nima jeli mimo vilu.

745
koc
Reagovat

744 – to mi uteklo ale dvojku jsem moc nesledoval

746
Wanna be your monster
Reagovat

745 – já si to pamatuju proto, že většina říkala, že v životě nevolili, a že jdou jen proto, aby měli vycházku z vily. :)

747
piha
Reagovat

714-cedarin-mužiii,ty taky sleduješ?????:o)

748
Bobby Brown
Reagovat

Tak oni by chtěli peckovní zážitek??? A za co, soudruzi, za co?

Kastelán jak tam škemrá a navádí štáb o nějakou tu celebritku. Aby mohl zase vyprávět, jak někoho potkal.

749
Bobby Brown
Reagovat

Růža už zase camrala…

750
mimo
Reagovat

žádám trest pro Romanu – dvě hodiny mlčet.

751
Jáša
Reagovat

Nevím čím to je, jestli je chyba v mé osobě. Když tak poslouchám VB připadá mi jako neskutečný hlupák a pokakánek. Taková jednoduchá hora sádla.

752
Hug
Reagovat

Eva už má ,dle těch na terase,jistých 5 palců

753
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík si chystá večeři. Po 3 řízcích k obědu si chystá masenko…

754
rejpal
Reagovat

mimo
Ale za co si ostatní zasloužili kolektivní odměnu?

755
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se zajímá, jestli jsem ho slyšeli na záchodě – podle nikol to ztišují, ale neví, jestli to vždy stihnou. :)

756
Pierre
Reagovat

Mirek učí Lucku breakdance. Na to kolik Mirek váží, slušný výkon.

757
Pierre
Reagovat

Štrůdla se postupně prožere až k výhře :)

758
Bazinga
Reagovat

pokrač. 756 – ale Lucce to moc nejde.
Po chvíli štábník „Lucie, potřebuješ energii. Vyzvedni si baterky! :-)

759
rejpal
Reagovat

Vypadá to, že Miro učí Lucku hip hop. Lucka stojí na rukách opřena o zeď.

760
Pierre
Reagovat

Lucka nechce říct Pavlíně komu dá zítra palec. Pavle to vadí.

761
Bazinga
Reagovat

Lucka teď zahrála :-)

LP. se jí ptala, komu dá palec. Že ona T., Lucka řekla, že ona tenhle týden ne, že tenhle týden nemá důvod. Že má jiný důvod. Komu ho ale dá, neřekne. :-)

762
Wanna be your monster
Reagovat

761 – zajímavé…s Martinem se taky baví, s Růžou se mi zdá taky…že by štrůdlině?

763
Hug
Reagovat

Eva se diví,že i když mluví hodně,tak má na portu ještě 3 čárky

764
Bazinga
Reagovat

Mirek pořádá hodinu tance.

Účastníky jsou: Lucka a bosá Růža. Šla si obout tenisky. Miro se ptá, jestli umí stojku. Růža umí, o zeď. Miro říká, ať to nedělá, protože zašpiní fasádu. Růža říká, že ne, že se zuje… :-D :-D

Růža dává stojku o zeď.

765
Hug
Reagovat

Lucka dá palec Evě

766
Wanna be your monster
Reagovat

S dopisem se čeká, Ládícet kaká.

když se kaká, kaká se rychle…

767
Bazinga
Reagovat

762 :-), Lucka asi před půl hodinou udělala na terase náborovou akci pro dáme palec Martůčijové. (slíbili Štrůdla, MB, Růža, bude uvažovat : Mirek)

do svých plánů LP nezapojuje ;-)

768
Wanna be your monster
Reagovat

Tak to jsem prošvihla, já koukám na obývák. :) a její spojenec jí to neslíbil? bude zajímavé, jestli dojde k souboji Eva Romana, sama bych nevěděla, komu dřív posílat hlasy. :D

769
Evik
Reagovat

Eva mele, ale občas mele smysluplně a snaží se být empatická.. mě teda vadí daleko víc Zdenička ta mele úplný nesmysly .. moc by mě zajímalo, jak by se bez ní VBéčko podělalo… vidět ten jeho vyjukaný pohled, když by se nevrátila z duelu, by mi hodně spravil náladu

770
IXAM
Reagovat

743 – ale v tom mu byla vzorem POSLANECKÁ SNĚNOVNA :-)

771
Prochor
Reagovat

769 – Souhlas kromě Romany bych vyhodil určitě nafoukanou Zdenu.

772
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, připravte hodinu aerobiku,k vedoucí cvičitelkou je Romana. Oblečte se barevně ve stylu 80. let.

Nezúčastní se Lucka a Martin – lucka na něj uplatní svou metodu pozitivního posilování.

773
Pierre
Reagovat

Mirek se do palcování Evy nechce zapojovat, chce ho dát Mirce nebo Pavlíně. Asi se mu smáli ,že je jednodušší.

774
Bazinga
Reagovat

a velmi se těším na to, až budou aerobikovat Štrůdlík s VB, kteří právě papají dobrůtku, co připravila Zdenička. :-)

/mmch. ta před večeří oběhla asi 300x bazén/ :-)

775
Poštovní holub
Reagovat

769 – A pokud by vyfičela Zdena, ostatním by zbylo mnohem víc jídla a ušetřilo by se. :)

776
Honzad
Reagovat

Vladko už opět ve svém živlu, červené elasťáky, vlasy pěkně s čelenkou a do toho Evino tričko :-))

777
XY2
Reagovat

775 – hlavně Martinovi, on pořád ještě jí, jak dlouho byl, proboha, zavřený v tý prádelně?

778
XY2
Reagovat

Vlado: já bych chtěl ty žlutý podkolenky co má Míra, ale on mi je nepůjčí, chce je sám pro sebe:-)

779
rejpal
Reagovat

Podle toho, co za poslední dny vím, chtěla Lucka dát buď Evu nebo Tomáše nebo Zdeňku. Zdeně dala ten taneční nanečisto, s Tomášem má příměří, a o Martinovi neuvažovala vůbec. Myslím, že mezi ní a Evou k ničemu nedošlo, ale Lucka pokládá Evu za zbytečně konfliktní (to bude myslím palcovcí důvod) a nejspíš i za komediantku, která si hraje na celebritu (to si jen myslím). Na Ládíka jsem zvědav, ale nemyslím, že bude palcovat stejně. Možná ho dá jí -:)). Pavlíně nic neřekla, protože si asi všimla, že elka a Eva spolu cosi piklily.

780
Honzad
Reagovat

To je úkol pro něj jak stvořený, škoda, že cvičitelkou je Romana. Vlado zná dokonce i znělku a většinu frází :)

781
XY2
Reagovat

Vlado ožil, mele a mele, 80tý léta a jede. Pamatuješ si tu znělku? A pořád dokola, snad 5x po sobě:-)

782
XY2
Reagovat

Růža na hlavě modrej šátek a vypadá jak domovnice:-)

783
Dáša
Reagovat

Vlado expert! Mi pripomenul ten účes, volalo sa to „fontána“ :))

784
Hug
Reagovat

Rejpal – Láďa říkal Martůčce,že dá palec asi Růženě,ale možná byl jen ovlivněn tím,že do něj Martůčka asi hodinu o Romaně hustila

785
Anet
Reagovat

.ta LP mě tím svým přežvykováním zabije.. :-/ už kvůli ní stále přepínám kamery, kráva (myslím zvířátko samozřejmě přežvykující :-)) nikomu jinému to nevadí?

786
Hug
Reagovat

785 nejen LP,i Vlado a další žvýkají o sto šest,nějak si nevzpomínám,že by v minulých řadách byli takoví žvýkalové

787
piha
Reagovat

786-asi jim v předešlých řadách nedávsli žvyksny…:)))Asi má Lidl vlkou zásobu nějakých neprodávajících se…..:D

788
Bazinga
Reagovat

Vlado si snaží udělat prsa. Nejdříve si půjčil od Růženy podprdu a pak se do ní snažil narvat polštářek, aby to pak vzdal se slovy „ježišmarjá, ona to má tak malý…“

789
okkvp
Reagovat

Proč se pánové převlíkly za baby, dyk v osmdesátkách aerobik začali okupovat i pánové

790
Klára
Reagovat

789: Protože se jim to líbí ;)

791
Bazinga
Reagovat

Vlado dává mírně hysterické vzkazy štábu „ještě to nepouštějte, ještě nejsem připravený!“

792
XY2
Reagovat

Na 1 VB, on má úžasnou práci huby a jazyku

793
XY2
Reagovat

789 – protože jsou všichni přiteplení

794
Wanna be your monster
Reagovat

Ta hra na tři hodiny s těma slibama v medailoncích byla před nebo po zavření v zásobovačce? Protože jestli před, tak nedali do rekapu ani sekundu. :D

795
Klára
Reagovat

Všichni cvičí a tančí, štrůdl se fešákuje u zrcadla

796
koment
Reagovat

Teď mě v rekapu roztrhalo bránici, co si Štrůdla vzala při evakuaci (a jak to říkala) :D

797
Pierre
Reagovat

Co to je za imperialistickou hudbu? Za to by v osmdesátkách padaly v ČST hlavy a řešil by to i soudruh Jakeš :)

798
piha
Reagovat

Já věděla že se těch mostů dočkáme!:)

799
XY2
Reagovat

Budou mosty:-)

800
Amanda
Reagovat

794 – Před :D

801
Dařanka
Reagovat

cože MB s Lůcou necvičej?

802
Bazinga
Reagovat

cvičenka Martůčijová to trochu hodně kazí.

cvičenka Ládícet si stihne na každou třetí dobu upravit prsa

801 mají samostatný úkol. Lucka má embéčko pozitivně motivovat

803
okkvp
Reagovat

Růža má aerobik zmáklej – jsme měli naprosto přesně stejnou cvičitelku, (bývalá baletka) – akorát to bylo v 74 :-)))

804
Bobby Brown
Reagovat

Zatím musím pochválit kameru 1! ;-)

805
linda
Reagovat

MB a Lucka nemusí cvičit?

806
linda
Reagovat

Lucka zřejmě začíná s výcvikem MB.

807
Lumpus
Reagovat

Nepříjde vám kameraman na kameře 1 trochu úchylný? Jak se zaměřuje na ženské zadky a rozkroky

808
fsidb
Reagovat

Růža je ročník 81? Vždyť ta si Cvičme v rytme nemůže pořádně pamatovat, ale dává to slušně :-)

809
Bobby Brown
Reagovat

807 – ne, nepřijde…

810
Klára
Reagovat

Růža si odložila :D

811
piha
Reagovat

Se asi inspiroval klipem Call on me…:)

812
Jáša
Reagovat

Prdelky, prdelky :D

813
Lumpus
Reagovat

809 No tak někdo si v tom libuje že :D

814
piha
Reagovat

808-jsem stejný ročník a pamatuju si to!:D Jak jsme z toho s bráchou měli prdel.:D

815
koment
Reagovat

V rekapu máte tu tříhodinovku…

816
Klára
Reagovat

Zadní řada se fláká!

817
Bazinga
Reagovat

Jsem na kameře 3 a Růžu nevidím, ale teď asi předcvičovala ten svůj legendární podepírák hlavy, který používá ať tančí na co tančí, že?

818
fsidb
Reagovat

814 – OK :-)

819
Bobby Brown
Reagovat

813 – tak tak, a dokonce se ještě nemrava ani nestydí…

820
Jáša
Reagovat

Růža mosty a póza “ zamyšlená “ to je její parketa :D

821
Bobby Brown
Reagovat

Když ona je Niki takový vděčný cíl a má co ukázat, no…

822
Honzad
Reagovat

Romana je teda nečekaně výborná! A mlčí :-)
(a Nikol má super zadek!)

823
Bobby Brown
Reagovat

817 – já jí podezřívám, že ve své mysli věří tomu, že v tom filmu Hříšný tanec hrála ona.

824
okkvp
Reagovat

Ládík opět překvapuje rozsahem a intenzitou pohybů

825
Bazinga
Reagovat

823 :-D
já ji podezřívám z toho, že možná věří i tomu, že film Hříšný tanec byl napsán podle skutečného příběhu…jejího :-D

826
okkvp
Reagovat

A Buldok vypadá, že za pět minut umře

827
Klára
Reagovat

Jako zajímalo by mě, co se děje v ložnici, ale podívat se nemůžu :D

828
Bazinga
Reagovat

824 a taky bývá občas po skončení předcvičovacího bloku překvapen tím, že celá skupina zůstala otočená na jinou stranu než on.

829
linda
Reagovat

V ložnice cvičí Lucka MB, místo svých psů.

830
linda
Reagovat

Ne rozebírá ho musel vdechovat pozitiva, vydechovat negativa.

831
Wanna be your monster
Reagovat

Tak hra s medailonkama nakonec v rekapu byla, ale až po požárním poplachu. :) Po reklamách bude Vlado s evou pod peřinou,

832
kozlík matěj
Reagovat

808 mně někdy přijde, že Růža prostě nemůže být 32 letá. Pamatuje si věci, na které vzpomínají padesátníci, mluví, obléká se, pohyby při tanci má, tvar lebky má … prostě VŠECHNO má RETRO. Není to fake na diváka?

833
Dáša
Reagovat

No veru mne sa zdá, že Ružena má viac sexepílu ako to hrábětovské ohreblo

834
Bazinga
Reagovat

Vladko: tak a teď mi vyrostly nové stydké pysky

835
linda
Reagovat

teď Lucka s MB drbou.

836
linda
Reagovat

Růže je 35.

837
Pierre
Reagovat

linda : Je jí 32 :P

838
piha
Reagovat

Je vidět,že Růže ještě nemá v žíle,jinak by se už z toho mlácení hlavou dávno kantla…

839
Wanna be your monster
Reagovat

836 – Co blbneš, je jí 32, nechápu, jak jí můžeš tak přidávat. :D

840
piha
Reagovat

Niki převzala vedení…Ona má zřejmě ráda navrch,co?

841
okkvp
Reagovat

Už mi zase nad okénkem naskočil nápis, ýe se pokouším přehrávat video s obsahem nevhodným do 18 let :-)))

842
kozlík matěj
Reagovat

a co když si vysnila nejen příběhy, ale i rok ražděnija?

843
Klára
Reagovat

Předcvičuje Vlado

844
okkvp
Reagovat

Chrábě netrefí rytmus ani u tohoto – ntw

845
Klára
Reagovat

Předcvičuje Eva a hrozně u toho ječí

846
Pierre
Reagovat

Nevím čím to je, spokojím se skoro se vším, nejsem vybíravý,ale Eva mě fyzicky vůbec nepřitahuje :) Divné :D

847
XY2
Reagovat

Růže vypadá na 45 a oblíkáním na 70, hrabětová dobrá 35ti letá mamina dvou dětí.

849
XY2
Reagovat

846 – to je opravdu moc divné, něco s tím dělej:-)

850
Bobby Brown
Reagovat

832 – kozlík matěj: už jsem to tu psal, ona si to pamatovat nemusí, ona to má naposlouchané a jen věří tomu, že to sama prožila. Kdyby na to přišlo, pamatovala by si osobně i Marii Terezii.

851
Kamča
Reagovat

Lucka řekla MB v rámci tzv. terapie, že to ona manipuluje Vladem a ne on s ní.

852
piha
Reagovat

846-skoro se vším?:)))))

853
koment
Reagovat

841 – To je objeví vždy po 22h.

854
okkvp
Reagovat

a Růženka už se zas jede směs sebelítosti a sebeoslavy

855
linda
Reagovat

Ježíši, a to jsem si myslela jak jsem Růže ubrala. :-)))

856
Klára
Reagovat

Růža chtěla ubezpečit, že to bylo dobrý, na ten její věk. WTF, jí je vážně padesát

857
kozlík matěj
Reagovat

850 :-))))) To by byly příběhy!

858
okkvp
Reagovat

853 – já do předvčera jela v FF a tam nic, kromě toho občas odsouhlasení, že mi 18 už bylo.

859
Bobby Brown
Reagovat

A Lucka opět nejde dovnitř a stojí mezi dveřmi, aby mohla hulit. Ta je s tím opravdu odporná.

860
Klára
Reagovat

Martin s Luckou kouří dohromady jedno cigáro

861
Klára
Reagovat

A bude Ein kessel buntes

862
okkvp
Reagovat

závada, oni Kessel neznají. Já bych chtěla balet Friedrichstadtpalastu

863
Klára
Reagovat

Míra a Niky bude mít akrobacii, Pavla s Miri budou zpívat, Lucka exotická zvířata, VB kouzelník, dál nevim :) Eva s Růžou moderátorky, Vlado dramaturg

864
koment
Reagovat

V rekapu Láďa pěkně sexuálně harašil… Na Lucku, to sou věci…

865
Wanna be your monster
Reagovat

Ládíce v rekapu v noci kopal nožičkou a říkal mňau. :)

866
Jáša
Reagovat

859 V podvečer jim došli cigarety. Lucie řekla, že má zašitou krabičku od nástupu do soutěže, že bez cigaret nevydrží. Signál pro štáb. Zabavit a nedodávat několik dnů kuřivo. Uvidíme jak se na ní projeví absťák. Holka by se měla ze závislosti léčit.

867
Hug
Reagovat

dvanáct je zwolf evičko

868
Pierre
Reagovat

Lucce došly cigára, ze zoufalosti kouří Lidl doutníčky bez filtru značky Cigarillos.

869
rejpal
Reagovat

Z kamery 4 v předchozí hře
V té hodině moc drbů nebylo. Fakticky jen Eva. Martin se o ní vyjádřel velmi nelichotivě, Lucka mu řekla, že není sám. Pak ještě chvilku mluvili o tom, proč tahá ten pokus o sebevraždu do televize, a podobně. Martin v podstatě řekl všechno sám. O Vladovi se mluvilo by the way – Martin řekl, že Vlado by její terapii potřeboval taky, Lucka řekla, že to dělá. Hodně času zabraly pokusy o přenos energie přes ruku, shodli se že Martin je zablokovaný asi od narození. Ale Martin se o sobě rozmluvil hodně. Že nesnáší autority, že ať se tváří jak chce, je uvnitř happy, ale nepotřebuje nato lidi. Že holt tím začátkem na něj spadla role badmana (Lucka – na badmana letí holky a znělo to dost zvláštně) a asi to tak bude. Pak se bavili o tom odpoledni, oběma bylo jasné, že jde o hru, Martin komentoval svůj trest, že holt to tak někdy vyjde, i když se člověk snaží být autentický. Chvíli mluvili o tom mrskání plácačkou. Ve vile už dost, oba usoudili, že na kamery to nepatří. Martin řekl Lucce, že mu byla na počátku jediná sympatická, ona že se jí líbí, ale nějak se to bloklo chováním Martina. Pak mluvili o palcích, Lucka řekla, že to bude stejně ostré jako s Tomášem. Mluvili i o Tomovi – Lucka řekla, že je zvyklá dávat druhou šanci. Martin řekl, že to palcování byla sada, ale trochu to zmotal s Mirkou z druhého kola. Martin se snažil Tomáše nějak obhájit, Lucka neřekla ani slovo. Vždycky to chvíli vypadalo, že oba už to nebaví a mlčelo se, pak někdo zase něco otevřel a pár minut se bavili o sobě a svých pocitech. Na konci jí snad objal nabo dal pusu, ale kamera brala těla od pasu dolů. Pak Lucka řekla to stačí nebo už dost a byl konec (report není chronologicky přesný a ne vše si pamatuji). Můj dojem – o sexu a erotice se nemluvilo, ale z Lucky to myslím dost sálalo. Chvílemi schovávala obličej a byly vidět jen oči. Ale šmíráci si neužijí. I to mrskání bylo na kamery nevhodné, protože se to nedá vysvětlit, na čemž se shodli oba.

870
Bobby Brown
Reagovat

Romana… :-DDD

871
Bobby Brown
Reagovat

Romana ty fusekle ve šteklých. :-D
ta ženská mě fakt zabije

872
rejpal
Reagovat

Ještě jsem si vzpomněl, že Martin řekl, že drtivá většina lidí tam je pro něj úplně nezajímavá, nemá si s nimi absolutně co říci a že řada jich je pěkně falešná. Lucka řekla, že s některými lidmi se baví taky jen velmi málo, ale nejmenovala nikoho /což jsou vylučovací metodou asi tři: Eva, Pavlína a Mirka/. Martin taky mluvil o Růže a dost hezky, Lucka přikývla. Vlastně kromě Evy neřekla o nikom z vily nic. I tam ale spíš souhlasila s tím, co říkal Martin, ten ji nazval hloupou nánou, která se všude cpe, naváží se do lidí /mysel hlavně Růžu/ a že vůbec nechápe, na co si to hraje.

873
Pierre
Reagovat

Ten Růženin baloňák mě fascinuje :)

874
Wanna be your monster
Reagovat

rejpal – dík za shrnutí :)

875
Hug
Reagovat

873 paní Colombová:-)

876
Jáša
Reagovat

Ládík chodí za Luckou jako pejsek. Jinak to tam většina tlačí strašně na sílu. Za každou cenu být vidět. Přehrávají a to se mi nelíbí.

877
Wanna be your monster
Reagovat

Komu byste dali hlas, jestli vážně bude duel martůči versus džambulka?

878
rejpal
Reagovat

Martin má evidentně silnou averzi na Evu. Úterní palcování bude asi dost od srdce od víc lidí.

879
Jáša
Reagovat

875 Jenže tu nikdy nikdo neviděl a neslyšel, na rozdíl od Růži :D

880
Pierre
Reagovat

Buldoci se dnes baví na plné kule :)
http://img.janforman.com/1zvqj.JPG

881
Mr.C
Reagovat

Vlado je úchyl :-)

882
Dáša
Reagovat

877 – najlepšie by bolo, keby ani jedna z nich nedostala ani jeden hlas. Také niečo by nebolo možné? :))

883
Pierre
Reagovat

Na té čtvrté kameře fakt dneska sedí nějaký borec :) Zase zadečky a kozy z koupelny a jak zostřuje :D

884
rejpal
Reagovat

Jáša
Jemu se ty styky s Martinem zjevně nelíbí. Jakoby větřil problém. Tohle v plánu nebylo a Láďa se nejspíš bojí dekonspirace, kdyby Lucka začala Martinovi důvěřovat. Ale (zatím?) je opatrná. Taky jsem zvědav, co vyslepičí Martin Tomášovi (i když není moc co)

885
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Hlasovat nebudu, ale jak mě Růža štve na desítky způsobů, raději bych viděl pryč Evu. Ta pro mě není zajímavá vůbec ničím, když to vyjádřím eufemisticky.

886
koník
Reagovat

Nemůžou vypnout sprchu, když se půl hodiny mydlej a teče to tam naprázdno?!

887
Dáša
Reagovat

885 – ako práve Vlado povedal – „Romana sa baví aj sama sebou“. A ako ja dodávam – Eva je studená, všetko čo robí, iba predstiera – aj náklonnosť k ľuďom, aj zábavu. Je to strašne plochý človek, ako vystrihnutý z papieru, brrr

888
okkvp
Reagovat

Vladko valí klíny že s Evičkou opravdu mechtlí do Nikoly

889
okkvp
Reagovat

a asi ji skutečně nahlodal

890
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol začala věřit vladovi, že měl něco s Evou….stačilo pět minut, aby ji ukecal, a to mu vůbec nevěřila.

891
Jáša
Reagovat

884 tak myslím, že už hovořil. Před vystoupením seděl VB vedle Lucky u stolu a upřeně na ni hleděl. Bylo vidět že s ní chce mluvit. Jestli nenašel odvahu, nebo čeká na lepší příležitost, uvidíme. Stále se tam někdo pohyboval. V každém případě Lucka rozehrála velkou hru. Omotává si koho potřebuje. Proto chci odebrání cigaret, ať se projeví při abstinenci. Jak to s ní zamává. Nemůže být bez cigaret, to sama řekla.

892
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol říká Ládíkovi, že si myslí, že spolu něco mají..to jede rychle. :D

893
okkvp
Reagovat

890 – a Nikola to hned sdělovala Ládíkovi :-))

894
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mě Lucka volí taktiku – radši vypalcovat někoho slabého, s kým bych se vrátila.

895
Wanna be your monster
Reagovat

Právě teď nejspíš probíhá porada Lu a Lá, a kamery včudu.

896
Wanna be your monster
Reagovat

A tak ne, LuLá jsou v ložnici se štrůdlou.

897
Bobby Brown
Reagovat

A jéje, Růžena s tou křivdou zastřelení v pohádce asi umře. Celý život jí to bude trápit.

898
Wanna be your monster
Reagovat

Mirce se udělala boule v podpaží.

Všichni budou mít záněty.

899
Wanna be your monster
Reagovat

Martin říká, že Lucka musí jít proti Vladovi, má ho podrazit, až to bude nejmíň čekat. Lucka to tak prý nedělá.

900
okkvp
Reagovat

Martin už má zase přikrytej port bundou (jestli ho vůbec má)

901
rejpal
Reagovat

Jáša
Z toho, co říkala Láďovi (a byla u toho zdena), byla celá akce na Martina naplánovaná počínaje tím palcem při tanci. Říkala, že neviděla jinou cestu, jak k němu proniknout. Ale neřekla, proč.
Wanna be your monster
Myslím, že vypalcovaná Eva spíš vezme Růžu – pokud nebude Lucka při palcování moc drsná. A Tomáš by Lucku nevzal, pokládá ji za silného soupeře.

902
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie, Ládík, Martin – Vlado byl překvapený, že jsme vypalcovali Nina a bude překvapený zase.

903
Pierre
Reagovat

Ládínek si panicky kontroluje podpaží jestli tam nemá boule na uzlinách.

904
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Určitě to neudělá. Ládík by to udělal. V tomhle se ti dva neshodují – už po druhé.

905
Pierre
Reagovat

Budou se dnes vilová prasátka Růža a Martin sprchovat? :) Sním svoje boty jestli ano :)

906
Jáša
Reagovat

905 nebudou, teče studená:D

907
Wanna be your monster
Reagovat

lezbenky a Nikol pomlouvají lůcu, že nemá normální reakce, že je pořád vklidu a pak najednou vyletí.

908
Wanna be your monster
Reagovat

holky řeší, zda tampóny házet do záchodu či nikoliv.

909
Jáša
Reagovat

Tak VB si myslí, že palcování Evy dělají kvůli němu. A opět, když má zajištěný další týden si hraje na siláka “ klidně mi dejte palce, já tady nechci být na silu “ To je opravdu “ karakter “ a hrdina, když pomine nebezpečí.

910
Wanna be your monster
Reagovat

Ale zdá se mi, že Láďa si od začátku dost rozuměl s Evou, tak nevím, jestli se připojí.

911
Jáša
Reagovat

Láďa se od Lucky netrhne. Lucka ho už lapila.

912
Wanna be your monster
Reagovat

Eva na Martina: report si vem.

913
Lenny
Reagovat

a kdo to je magistra Kudlakova?
To je ukol nebo jejich hra?

914
Wanna be your monster
Reagovat

913 – úkol z odpoledne, kdy dělali nemocnici.

915
Wanna be your monster
Reagovat

Chtěla jsem dát zvuk z VIP a jít lehnout, ale oni ho asi ani na jednu kameru nedají…

916
W
Reagovat

len doplnim rejpalovo zhrnutie rozhovoru Lucky a Martina – celkom casto sa v rozhovore zastavili s tym, ze to je trapne. Ja osobne som bol z toho rozhovoru mimo, lebo ked uz to vyzeralo, ze to myslia vazne, tak to skomentovali ako trapas. Ale je pravda, ze cely cas bol Martin vidiet len od chrbta a Lucke nebolo casto vidiet do tvare.
Ale inak by bola celkom sranda, keby tam vznikol Luctin :D

Inak, ja fakt neviem co si o tom Martinovi mysliet. :D

917
W
Reagovat

Stab im pusta pesnicku (na dobru noc?)

918
Pierre
Reagovat

Trocha lásky na dobrou noc aneb i Buldok má rád jablečný Štrůdl :)
http://img.janforman.com/2ufbf.JPG
http://img.janforman.com/17urs.JPG

919
Pierre
Reagovat

Trocha lásky na dobrou noc aneb i Buldok má rád jablečný Štrůdl :)
http://img.janforman.com/2ufbf.JPG

921
W
Reagovat

Zdenka a Thomas hovoria, ze vraj spolu iba blbnu. Nikol hovori, ze ako sa musi citit Sabca, ked sa tu spolu bozkavaju, naco to obaja hned vyvratili, ze nic take nebolo.
Thomas: Zdenka sa tu bozkavala uz s kazdym okrem mna :D

922
Lenny
Reagovat

ted resej VB a Zd v loznici s lidma, ze si jeste nedali ani pusu

923
W
Reagovat

Zdenka sa vo vile neciti dobre, su tam vraj sami idioti a hovori, ze ju tam nemaju radi.

924
Jáša
Reagovat

920 Lhaní vážně nesnáším. Včera v noci bylo vidět něco úplně jiného. Neříkám, že se líbali. možná to líbání by ta Sabina vzala lépe.

925
Péťa
Reagovat

Před chvílí se do sebe zapletli nohama Štrudla a Hradil.

926
Pierre
Reagovat

Štrůdla právě vypráví VBéčku v postýlce,že jsou ve vile samí hloupí a zlí lidi a že jí nikdo nemá rááád…bůůů,smrk,brek :) Zdeničku hrozně píchlo u srdíčka,že jí včera u taneční soutěže dala palec dolů Lucka. bla,bla,bla…obří hromada keců o ničem -řízky,strouhanka,pan R, její láska, milenec, bla,bla,bla- Vbéčko zase vypráví historky o penězích, USA a jak tam dřel za 5 doláčů na hodinu bla,bla,bla— všichni jsou nasraní,že pořád kecají, bolí je uši- nějaká ušní epidemie (Mirek a Niki ) chvilka klidu, VB strká ruku pod peřinu a nechává jí na spodní části zad od Štrůdlice…všechen pohyb ve vile ustává, kromě rytmického pohybu Vladkovy nohy a THE END.

927
Jáša
Reagovat

Tak včera to začalo líbáním do chemlonu a potom to pokračovalo, ale nezadařilo se ……

928
Evik
Reagovat

OT. Jenom pro upresneni, dnesni prispevek c.769 jsem nepsala ja… A nevim ted presne, myslim ze prispevek kolem c. 250 vcera take ne… :o)

929
Jáša
Reagovat

Ještě jeden postřeh. Nikola dnes žádalo o svoji původní postel. Strhlo se handrkování, že tam chce i nadále spát Láďa a poté i Martin. Lucka Nikolu nepřímo odmítla. Nikolu to urazilo. Před usnutím Lucie volá na Nikol ať se k ní vrátí. Že by Lucka používala metody cukru a biče? Je také zajímavé, že žolíková hráčka se stává velice silnou.

930
Evik
Reagovat

928 Jasa
Lucky se totiz velice dotklo, ze jeji fanousek Ladik ji nevaroval pred skotacicim MB, kteryzto prisel do loznice po psychoterapii, dle magistry chrabenky Kudlakove „konzultaci“ a po odhozeni zupanu na zem a odlozeni portu se plizil pres loznici, a hrabnul usinajici Luce do obliceje, mozna, ze jak jsem to videla, ji ho i prisedl… A tudiz verny pritel Ladik zklamal, a nezachranilo ho ani, ze rikal, ze MB nevidel, a kdyz byla Luca nastvana, tak rekl, ze taky spal, nacez mu ona rekla, ze prece nespal, a on priznal, ze nespal, a taky je pravdepodobne, ze ho videl nebo slysel, i kdyz on mozna neslysel, kdyz ma ty problemy se sluchem, ale zase jste rikali, ze uz si vybagroval ouska, takze mozna i slysel, a kdyz neslysel on, tak urcite videli nebo slyseli ostatni, protoze zmlkli, a cekali co bude… A bylo… :o) A tak Luca prisla na to, ze lepe ji kryla zada Niky… Treba ale nechal Ladik MB proniknout az na jejich pudu schvalne, aby Luce ukazal, jak je MB osklivy, a ono se to zcela necekane otocilo proti nemu… :o)

931
Evik
Reagovat

Hezkou dobrou noc… :o)

932
Jáša
Reagovat

No, mě připadá, že zadrapuje drápkem a štáb jí pomáhá viz. Martin.

933
Jáša
Reagovat

Dobrou a klidnou :D

934
Evik
Reagovat

Jo, a jeste jsemsi vzpomnela, ze strudlik rozebirala vztah a city ke svemu byvalemu, a taky ze si na nej kazdy den vzpomene, a na to hned VB, ze ji chape, ale hned se ptal, jestli k nemu neco jako citi, a strudlik k nemu neco jako jo citi, ale ze by ho v zadnem pripade nechtela, protoze kdyz ji nechtel bez penez a chudou a bez prace, tak ted, az ona bude bohata, pote co vyhraje, tak mu to da sezrat, a v zadnem pripade uz nebude chtit jeho … VB byl s odpovedi spokojen, protoze si stale mysli, ze je u strudlika se vztahem na rade… A pres VB byvalou se hovor stocil k VB soucasne, kterazto take oplyva prima vlastnostmi a vsechno mu odpusti, nacez Mirda podotkl, ze co asi chudak Sabca na to, kdyz tohle vidi, a VB se na nej oboril, at se nenavazi do jeho mlady, ale to uz se pridala Niky, ze jak asi jeho pritelkyni doma je, kdyz se tady VB liba s jinou, nacez se VB durazne ohradil, ze se s nikym neliba, a hned se pridal i strudl, ze se s VB v zadnem pripade nelibali, protoze nemaji duvod, a dokonce si pry mozna ani pusu na privitanou nedali! Az tak je vsichni nepravdive podezrivame… Jo a VB je vsechno sve chovani schopen Sabce vysvetlit, a protoze je opravdu drson, tak i v primaku ve studiu… :o)

935
Evik
Reagovat

A nekde ze zadnich pozic bylo slyset Ruzu, jak povida, ze uz pred vilou to bylo s manzelem blby, a ted to vidi na rozvod…

A taky licila hyperveselou historku ze zivota, kterak jeji krasna pritelkyne Kamca chtela jit kourit, kdyz byla u nich na navsteve, a tak sly s Ruzou hulit pred barak, ale krasne pritelkyni Kamce se nechtelo jen tak stat a hulit pred barakem, kdyz kousek od nich je restaurace, kam by bylo mozno jit na dvojku vina… Jenze Ruza ji rikala, ze nikam jit nemuze, at se na ni podiva, a krasna Kamca se na ni podivala, a ujistila ji, ze i ve vytahanych teplakach jit muze, ale Ruza ji na to rekla, ze ani s sebou nema penize, ale Kamca ji rekla, ze penize ma, takze uz byla presvedcena a tak sly… A kdyz se po ctyrech hodinach vratila domu, manzel byl velmi nastvany, a kde jako byla, kdyz rekla, ze jde na deset minut na cigaro, a nema s sebou ani mobil, a kde on ji ma asi hledat, a bat se, jestli se ji neco nestalo, a jak to, ze z ni je citit vino, ze nekde popijela, a Ruza, ze samozrejme nikde nepopijela, a on na to, kde teda byla, a tak ji napadlo, ze maji pred domem detske hriste s piskovistem, a tak mu rekla, ze byla na pisku… A on, ze jde pryc, a ona se ho ptala kam teda jde, a on ji rekl, ze s kamaradama na pisek… Hahahahahaaahahahahaaahaa…

Musela jsem vam to napsat, dokud si to pamatuju, abyste o neco zasadniho neprisli… ;o)

Pa

936
rejpal
Reagovat

Evik
Pískoviště je ale hezké synonymum pro hospodu.

937
Poštovní holub
Reagovat

Evik i ostatní, díky za zpravodajství.
Mám dotaz, napadlo ještě někoho, že Ládík svou opačnou sex.orientaci jen hraje? Někdy mám pocit, že vypadává z role a včera, když se holky a Růža fintily před cvičením, Lůcu v pozadí docela nekamarádsky políbil. Nemohou být pár, bojovat o výhru společně a úspěšně to tajit?

938
Hooper
Reagovat

936 – ano, hraje, ale to se tady ví. Způsob, jak si ho vilanky pustí víc k tělu. A ve vile minimálně Zdeňka tohle podezření vyslovila taky.

939
Zuzka
Reagovat

Ládík – také nad tím uvažuji již delší dobu, ale když měl napsat vzkaz domů – napsal Ondro miluji tě …… já bych spíš řekla – že se stále hledá

940
Evík
Reagovat

Dobré ráno… Taky jste jako já Vyvalení, jak ta noc rychle uteče, když se jde s Vyvolenými spát až k ránu? :o)

936
Holube je to zvláštní… Včera jsem ho viděla, jak se sklonil k ležící Lůce, a chvíli se nad ní zasekl, jako kdyby přemýšlel, že jí dá pusu… Ale nedal… A vůbec je vůči ní takový kontaktní…

941
XY2
Reagovat

938 – tady se ví, že Ládík hraje gaye? Já to tedy nevím, asi mi něco uniklo. Jestli hraje přiteplenýho, v tom případě s ním na prkna národního, chodit 24 hodin jako přihřátej a mávat ručičkama je, dle mě, nadlidskej výkon.
Připouštím, že se hledá v sexuální orientaci, taky patrně se o něj venku holky nikdy nervaly a teď má možnost se dvořit Lucce.

942
Poštovní holub
Reagovat

940 – Eviku, to zaseknutí jsem taky viděl, ale chvilku před tím ji políbil. Pak se začal jen tak válet a podruhé, jakoby mu Lůca řekla, nedělej to už. A políbil ji jednou i ve vířivce.
941 – On si dává taky pauzičky, proto se někdy zdá, že tam skoro nic nedělá.:))
Nemusí to tak být, ale já se přikláním k tomu, že si z nás dělá velkou pr..l.:) Spolu s Lůcou.
A fakt, vezměte jim ty cigarety a alkohol!

943
Klára
Reagovat

939: Psal přibližně „Rodiče, mám vás rád, Ondro tebe taky“ ;)

944
Evík
Reagovat

942 Poštovní holub
Taky jsem byla pro výpadek kuřiva a pitiva, ale když jsem nad tím přemýšlela, tak bychom taky mohli sledovat několik roztřesených bledých lidí s všelijakými abstinenčními příznaky… Nešporovo uzavřené oddělení… :o)

To ovšem nic nemění na tom, že nákup na jeden den, kde je pro dvanáct lidí pět kartónů cigaret, pět lahví vína a deset piv je v pořádku…

945
Poštovní holub
Reagovat

A taky si musí co nejdéle pěstovat Růženu, myslím duo L+L. Taková dýmová clona je k nezaplacení, pro ně. Já už jí mám dost.:)

946
Poštovní holub
Reagovat

944 – Tak aspoň na jeden den a noc, to by je přece nemohlo položit, jen rozklížit. A padaly by masky, samozřejmě jen u závisláků.

947
Evík
Reagovat

945 Poštovní holub
Já už jsem z Růži taky dost hotová… Manžel a dcerka musí mít svatozář… A teď, až zjistí, jak je jim doma samotným krásně, aby neměli touhu se osamostatnit…

Růža furt říká, jak miluje Nikolku, že jí strašně chybí, a tak, a potom jsem zase slyšela, jak Růža líčila, že si balila do vily na poslední chvíli, a chtěla si vzít nějaké kalhoty, které byly roztržené, a řešila to tak, že svým něžným hláskem štěkala na Nikolu, ať jí to kouká rychle zašít, a když ona říkala, že to moc neumí, tak dostala doporučení, ať nekecá a dělá, že si něco někde sama taky přišila…

A to nemluvím o tom, jaký teď asi dostává od spolužáků kouř, když je možné sledovat její cvaklou matku celý den…

948
Evík
Reagovat

Jsem měla ztlumený zvuk a přišla jsem o budíček… :o)

949
T.M.
Reagovat

Ládík se fakt ještě pořád hledá ale myslím že Lucka se mu líbí a že by si s ní dal určitě říct. Mě by se oni dva k sobě hodili. Ona ale asi k něčemu takovému nesvolí protože Ládík patrně nebude její typ a navíc má někoho venku….i když uvidíme co s ní udělá několik měsíců sexuální abstinence v uzavřeném prostoru. Už včera se svěřovala Mirovi jak moc jí to chybí tak třeba by toho Ládík časem mohl nějak chytře využít.:D

950
Frodo
Reagovat

Podle mě Ládík gaye fakt nehraje, vždyť se podívejte na jeho gesta, jak si dává ty vlásky za ouška a ručičky při chůzi, vypadá jak nějaká neudržovaná padesátka, do toho ty jeho kozy, ten je marnej v tomto směru – to nezahraješ…

951
Evík
Reagovat

Chcíplý anděl s lavórem už se promenuje a stahuje si nohavičky od bílých boxerek…

Pro vykladače snů, Lůce se zdálo o Ninovi, Karlu Gottovi, její mamce a prodavači novin… A ještě tam prý byla Zdenička… Vše se odehrávalo u Lucky na náměstí, ale neví, co se vlastně dělo… :o)

952
T.M.
Reagovat

No pokud z duelu Miro a Thomas sejde tak budu jedině rád protože by utranudný Miro díky antihlasům Thomase vyřadil a to by nepřineslo zajímavého vůbec nic. Když bude vypalcovaná Eva tak si vezme Romanu a konečně vypadne ženská, vypadnutí dalšího chlapa už teď hned po El Ninovi by nebylo dobrý, už takhle je jich tam málo. V duelu Eva – Romana bych možná o trošku víc fandil Evě ale jak znám české diváky tak tam na 100 procent vrátí Romanu protože když se střetnou zlatokopka a takový lidový typ tak je u nás jasné čemu dají lidi přednost. Zlatokopka jim přebírá chlapi a je to pro ně hlupačka a mrcha tak pošlou zpátky sice labilní ale jinak citlivou a neškodnou mámu od rodiny.

953
Evík
Reagovat

Vlado už je převlečen…

LM a LP nejeví známky života…

Vladko: No tak, díVky, vstáváme…

955
Evík
Reagovat

Vlado ze zívání přechází do vytí… Něco jako ve vlčím výběhu…

Vlado: „Ach jo, dneska se musím rozloučit s modrým šátkem… Du si umýt držtičku…“

Vlado a štrůdl u umyvadla hází kyčlí na znělku Vyvolených…

956
Evík
Reagovat

Martůčijová nabitá svým bossovstvím už zase vrzavým hlasem obšťastňuje okolí a snaží se vzbudit ležáky…

957
Hooper
Reagovat

Modrý šátek se vrací až při výzvě. Nebo se pletu?

958
Evík
Reagovat

Vlado se zase podle snaží zalíbit divákům a uklízí věci z myčky…

959
Evík
Reagovat

Moc jsem nerozuměla, Mirda dost mumlal, ale asi říkal štrůdlovi, že jí dneska drží palce, ať to zvládne… Ta vypnula sprchu a posouchala, co jí říká… Pak mumlal něco, že jí tu má nejmíň rád, nebo co…

Víš jak… A když nevíš, tak to domyslíš… :oD

960
Evík
Reagovat

LP a Ládík duo drhnou chrup… Oba jsou důkladní…

Růža leží bez hnutí, vypadá, že zase zabrala… Ale nenechme se mýlit, najednou sebou škubne, a jakoby ve spánku má zase nějaký nával smíchu… Ovšem bez zvuku…

961
Reagovat

Evik: už je 10.9. :-)

962
Evík
Reagovat

Růža leží, a bez hnutí třeští oči…

Pak se otočí a něžně štouchá do těla ležícího vedle ní, se slovy: „Kulihráškuuuuu…“

963
Evík
Reagovat

961 už
Ježišinku… Já neviděla odkaz, tak jsem nepátrala po novém dni… Víš co, víš jak… :oD Díky za upozornění…

964
rejpal
Reagovat

ad Ládík.
Ládík není Katka v kalhotách, ale kat s úsměvem idiota. Ale nebere to osobně. Je to hodný člověk, ale je to pro něj hra, a vše, co pravidla dovolují, by chladnokrevně použil (má zkušenost, že na netu se nejdál dostal, když hrál hajzla). V tom není výjimkou, hráči takoví jsou, ale ty mimikri, to je úžasná věc.
Zajímalo by mě, jestli by podtrhnul Lucku, až přijde čas. A jistotu nemám, řekl bych že spíš jo, kdyby usoudil, že má větší šance než ona. Ona by to neudělala, v tom jsem si dost jistý. Proto taky mají opakované taktické neshody kvůli Vladovi.

965
Macík
Reagovat

no, i když je Růža k nevydržení, byla by chyba jí vyřadit, páč jak tak pročítám zdejší diskuzi, tak její moudra, humorné zážitky, vcítění se do všeho a do každého a hlavně neskutečná hyperaktivita, z ní činí téměř nejdiskutovanějšího vyvoleného :-D…musím přiznat, že se do včerejší role cvičitelky položila opravdu s vervou…pravda…ukápla mi slzička smíchu, páč konkrétně záběry rukou v jejím cvičitelském podání mne utvrdily v tom, že klouby, šlachy a kůže opravdu pevně drží končetinu…jinak mne také dostal horizontální cvik na židli, kdy jsem nabyla dojmu, že intenzivní mrskání tělem na malém prostoru sedátka, vyústí v nezadržitelný pád…ale v případě Romany ani ta gravitace nefachčí…:-DDD

966
Macík
Reagovat

…tak už mi došla i přezdívka „martucciová“ :-DD…žeby Eva chtěla býti zpěvačkou ? …no jo, kvílí každou chvíli :-D

967
Pierre
Reagovat

Asi jsem „stará“ škola ,ale přišel obří nákup v přepravkách a všichni pánové místo aby to holkám odnesli do kuchyně,tak válí šunky (Martin, Thomas, Ládík ) i když to viděli. A Mirek si vzal nejlehčí přepravdu a tu nejtěžší nechal Mirce. Gentlemani jsou na vymření… i když tohle není ani getlemantství,ale slušnost. Hovada lenivá.

Přidat komentář