Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (22. 9.), sledujte, debatujte, informujte

22. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

hd8q

Začíná nám 31. den ve vile VyVolených 2013. Bossem se stal Thomas Castello, kterému hráblo z odchodu Zdeničky Souškové z Kralic na Hané a hvězdný reportér Kruchina začal dělat svou práci.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

Kamery vrní, pojďme sledovat dění ve vile VyVolených.

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 536
1
cipollini
Reagovat

Růže asi vypadnou kozy….

2
upsik
Reagovat

Postřehy z včerejšího zajímavého dne:
Ráno skvěle pobavila rozcvička „sprcha ve studené vodě“. Velmi zábavná byla reakce VV na „styk“ se studenou vodou. Odpoledne jsme se dozvěděli, že vířivka dokáže pojmout až 7 čvachtajících párů nožiček.

Lůca se zatím ve vile zapsala jako „zrzavá veverka“ zalezená v pelíšku, která stihla k udržení základních životních funkcí vykouřit více než 1 500 ks cigaret (zatím účinná maskovací clona).

VB je jmenován „novým bosem vily“. Začíná naplno platit jeho nová hláška „Já jsem boss, já jsem víc než štáb, já můžu všechno.“ Je zde jasná snaha dostat ho více „před kamery“. Bohužel štáb vsadil na špatného herce, svoji roli nezvládá (častá návštěva zpovědnice pro instrukce). K dobré náladě mu konečně dodali „tuzexové čokocigarety“, které má tak rád a jiné venku nekouří. Ráno pro oko diváka zahrál „triznu“ nad uměle sestaveným tělem z oblečení patřící Strudle (doplněnou její fotkou v obličeji), umístěnou k sobě do postele. Nic víc než trapnost!!!

Hafík zdělil „vladkolandu“, že se jí Slizoun nelíbí a že už bude mít od něj pokoj. Slizoun v roli Casanovy nesplnil předem nadiktovanou misi vytvořit s ní nový VV pár (tvrdě utrpělo jeho ego).

Hoša přišel o kompletní výbavu zkrášlovacích prostředků (šmínky ap.). Na odpoledne si přichystal sezení, při kterém se jako slizký bulvární reportér dozvěděl velké množství pikantností, které po návratu budou plnit „Blesk“. Na druhou stranu bylo jeho počínání přínosné a mělo smysl (Hafík ještě bude muset na sobě hodně zapracovat, aby mohla myslet na roli moderátorky, pěkně jí spadl hřebínek po nabytém sebevědomí z duelu). Nejlepší úsek dne ve vile!!! Hoša už naplno bez zásahu štábu zděluje info z venku určitým VV (doporučuje VB, aby si do případného duelu nebral Vlada). Tvrdě útočí na Evíka, aby ji, co nejvíce očernil. Ta vladkolandu řekne, co je Hoša zač a co od něj můžou čekat. Hoša umí smrkat do ručníku.

Štáb VV zase dostál své pověsti „ničitele“ zajímavě rozjeté akce a ukázal jaký „personální odpad“ se v jeho řadách nachází. VV měli, po přerušení sezení, vzdát poslední sbohem odchozí Strudle (svíčky a kříž s fotkou) jako při pohřbu (nic víc než morbidní nemístný hnus). VB měl být následně utěšován VV, což už bylo pořádně přes čáru. Nakonec bylo záměrně uzavřeno do VIP ložnice jádro vladkolandu „trest“, aby po cca 21 hod nenarušoval připravený průběh večera. Růža sehrála svou roli ve VIP ložnici – sbírala info a vyprovokovala Vlada k reakci před kamerami, zbytek večera strávila s VB a flaškou chlastu.

Večer probíhal zcela v režii VB. Za zvuku metalu (takřka do puntíku odehraný tracklist nadiktovaný VBkem) nám byla nabídnuta „pokleslá zábava“ typická pro zařízení nejnižší cenové skupiny, pastva pro silné žaludky. Záměr štábu byl odstřihnout snadnoovlivnitelné jedince od Vladkolandu (Slizoun, Lu+La) a snížit počet palců pro VB v úterý. VB opět nezklamal a vypouštěl smršť jemu vlastních „keců a kydů“ pro pobavení online diváků. Všechny věci od Strudly měli být odneseny ! „Mentál VB“ si v noci užívá své „fetišistické hrátky“ s podprdou Strudly.

Včera se nám ukázala ve Zprávách z Vily – Šárka Šedivá (kreativní producent VV), která mimochodem stojí za propadákem RS Hotel Paradise, jedna z žhavých adeptů na „úřad práce“. :D

V neděli nás asi čeká neomezené šikanování neschopného „mentála VB“. Další sběr „surového materiálu“ Hošanem a očerňování vybraných VV. Takže něco pro opravdu silné žaludky. :D

3
Janko
Reagovat

bude zde pokračovat diskuze o těch hvězdách z dramaturgie? Je jasné, že když zlikvidovala HP, tak teď zlikviduje Vyvolení. A že ty dvě jsou lesby, no to mě nepřekvapuje, proč dělali coming out holek! Asi vedení na primě má jinou práci, stejnak ta televize není, co už byla. Kéž by Nova udělala BB a ukázala, jak se to má dělat.

4
Janko
Reagovat

Ještě mě napadlo, kdo stál za Trosečníkem? Nebyla to taky Šedivá? :D

5
Scalex
Reagovat

Po personální stránce je český televizní trh pořádně pokřivený… ale netýká se to jen jedné televize, je to tak víceméně všude. Kolik ambiciózních projektů vzniklo, jak mizernou sledovanost měly, a pořád to vedli ti samí lidé a opět a opět to pohnojili.

Problém je, že než by televize (nebo produkční společnost) dala do vedení projektu někoho, kdo sice rozumí dané oblasti, ale nemá za sebou tak viditelnou televizní práci, raději najme někoho, kdo má plné portfólio a nějaké úspěšné projekty za sebou (na neúspěšné se hází bobek, protože „my si to vohlídáme a tentokrát to vyjde“).

Já ve štábu VV2 a VV3 bohužel často viděl lidi, kteří to brali jako práci. Ne že by nepracovali poctivě… ale prostě bylo vidět, že tomu schází láska k žánru. Že to prostě byl jen pořad, který se musí natočit a tím to hasne. No a pak tam bylo pár lidí, kteří se tam snažili vnášet nějaké ideologie, a pár „saďourů“, které prostě bavilo hrát simíky (já jim vymyslím úkol a oni ho musí splnit, muhehe). Tohle všechno by měl šéf projektu minimalizovat. To, aby si nikdo nedělal z reality show ani hlásnou troubu pro svůj světonázor, ani aby si z toho někdo dělal SIMS.

Fakt mě mrzí, kam to dramaturgie letos dotáhla. Přitom Š.Šedivá byl ten člověk, nad kterým jsme se před lety tak rozplývali, protože měla na starost hudební podkres rekapů a vybírala muziku vyloženě geniálně.

6
:-)))
Reagovat

mě teda dostalo i ta dnešní návštěva (teď už mě to teda nepřekvapuje). Člověk, kterého až donedávna nikdo neznal, který je provařený JENOM díky bulváru a to v nijak lichotivých souvislostech s aférou s nějakou zpěvačkou, kterou měl údajně i zneužít – takový člověk má jít přednášet o násilí a týrání?!!!??!!! Jako vy diliny ze štábu fakt? Kdopak za to co asi dostal… To i půlka lidí z vily by to zvládla.

7
bobina
Reagovat

2 hafík dostal ránu na komoru od hvězdnýho. byla zaražená jako prd. Večer v ložnici se martůčiovky na něj vyptávala. Až se vrátí domů tak si hvězdnýho reportéra hodí do googlu.

8
Hooper
Reagovat

4 – za Trosečníkem stála afaik Simona Matásková

Ad Šedivá – já měl za to, že (jakkoliv štáb vv 4 kazí, jak může) HP dělali primárně Slováci a i když tam nějaké vedení Primy bylo, tak na hlavních pozicích byli lidé z Jojky… Mám dojem, že si vysloveně pamatuju článek, že z Primy letěli do Dominikány pouze nějací technici. Kdyžtak mě opravte (a jo, postprodukce udělá hodně).

Ta tryzna za Zdenu mi trochu připomínala vztah Normana Batese ke své matce. Omluva, jestli to už někdo psal v komentářích ke včerejšímu dni, nečetl jsem.

9
Janko
Reagovat

Kdyby tam nebyl Vlado, tak je to propadák, a už bych na to přestal koukat.

10
woczko
Reagovat

Problém štábu VV, je dle mého, jasný ze včerejšího výstupu Šárky Šedivé ve Zprávách z Vily. Oni si prostě myslí, že jsou jediní odborníci na RS v ČR a dělají vše nejlíp. Tudíž je nikdo ani kritizovat nemůže, natož diváci jejich show o kterých si myslí, že je to jen banda rejpalů (rejpalovi se omlouvám). Sledovanost přitom zdaleka není taková, jak Prima chtěla a potřebovala.

Nicméně, arogance odpovědných pracovníků a naprostá averze na zpětnou vazbu od diváků, je to, co je pro Primu typické v posledních letech a co je i jedním z důvodů propadu sledovanosti hlavního kanálu Primy na hodnoty kolem 12%.

11
bobina
Reagovat

6 Macura je soused i kamarád martůčiový.

12
woczko
Reagovat

upsik – díky za každodenní shrnutí předešlého dne. Je to velká pomoc pro lidi, kteří na pročtení všech příspěvků nemají čas.

13
:-)))
Reagovat

Ano, to vyjádření směrem k divákům beru jako vrchol arogance a tímto tomu nasadili tu pravou korunu :-( To opravdu nad těmito lidmi už nikdo nestojí? Nikdo, kdo by se kouknul objektivně na sledovanost, na odezvu sledujících v médiích, bouchnul do stolu a zařval, že takhle teda ne?

14
:-)))
Reagovat

A vůbec, moc se rozčiluju a jdu radši dělat něco užitečného. Třeba oběd a se psem na houby. Večer kouknu, jestli se velkou náhodou něco zajímavýho neudálo.

15
Janko
Reagovat

Já jsem tak rád, že to vidíte taky. Když jsem na to dneska koukal v archívu, říkal jsem si, že ta by měla menší podporu než VB. Taková arogance jak z ní vyřazovala. Ale asi to blbě bere, že se musela vyjádřit.

16
Andrea
Reagovat

TVL! Lů fakt řeší u jídla, že má vysušenou sliznici z tamponu na menstruaci?! Co to s těmi lidmi je? Základní slušnost, ohledy apod. jsou úplně mimo.

17
Bazinga
Reagovat

Lucce všichni do jejího kouření jí, já vůbec nevím, proč je neokřikne :-)

18
gabisollis
Reagovat

ja jako divacka,kterou odpojili pred par dny od onlinu a ted jen odkazana na rekapy jsem totalne znechucena.:-(zaclo to VIP zpravama a rekap je nekomentovatelny!!!!!!ty lidi tam vyznivaji UPLNE jinak.Velkej palec nahoru Vladkovi za jeho vedmu.:-DDD doufam,ze vetsina hlasujicich jsou online divaci pac jinak to dopadne spatne!:-(

19
Francouzská buldočka
Reagovat

Bazinga : :D :D :D ošklivci jsou to !

20
gabisollis
Reagovat

oprava-ne VIP zpr,ale zpravvama z vily.

21
Andrea
Reagovat

Chi, ale divím se, že VV mohou docela často kritizovat kvalitu jídla (ne že by asi neměli pravdu v lecčems) a tím dehonestují i dodavatele-sponzora.

22
Bazinga
Reagovat

Růža znovu všem oznamuje, že ten losos na syrovo už opravdu ne.

Hošan vzpomíná, že se jednou z lososa „otrávil“, Martůčijová se taky jednou „otrávila“ z nějakého jídla a Růža vzpomíná svou historku, jak si jednou koupila jídlo u číňanů, pak ho vozila celý den v autě a snědla ho až večer. Protože bylo léto, tak pak týden zvracela…

23
Francouzská buldočka
Reagovat

18 gabisollis : řekni nám zhruba, jak na tebe působí soutěžící když sleduješ už jen rekapy ? :)

24
Francouzská buldočka
Reagovat

18 …ale opravdu jen rekapy, neovlivněné mínění onlinem

25
Amanda
Reagovat

Jak vůbec dopadl ten slalom?

26
Bazinga
Reagovat

25 – z ofika on-linu jsem vyzískala informaci, že vyhrál Thomasův tým. Já jsem neviděla.

27
gabisollis
Reagovat

23-ja jsem trochu ovlivnena pac mesic online sel a jeste si ctu vas,ale-Thomas chudak ktereho nikdo nechape a ted nakonec jeste prisel o milovanou osobu,Lucka pravdomluvna,netaktizujici,pratelska osoba,Ruzena normalni pracujici zenska(se sklenkou jsem ji v rekapu jeste nevidela,Pepa sympatak co pomaha Ladovi prekonat nesmelost…..hnus

28
Anonymní
Reagovat

Po tom, co se tam děje se mi začíná neodbytně vtírat šílená myšlenka, kolik z případných pěti mega asi VB slíbil vrchní štábnici, když vyhraje :-(

29
Bazinga
Reagovat

Vlado leží v posteli a vysvětluje LM a LP že má averzi na VB. Holky přikyvují, teď dopřikyvovaly a jdou vařit oběd.

tak ještě ne, teď se ještě probírají včerejší Vladovy větry

30
Bobby Brown
Reagovat

Růža ty hadry s keckama. :-D

31
Jackolo
Reagovat

Tady jsou dva příspěvky z diskuze na Gorille. Co si o tom myslíte vy?

Rob: Jinak jestli jste dneska sledovali Zprávy z vily, tak tam produkční show říkala, že na internetu jsou tzv. SAMOZVANÍ ODBORNÍCI NA REALITY SHOW, kteří radí štábu jak mají vymýšlet úkoly a kritizují jejich dosavadní práci. Úkoly jako takové přitom nejsou důležité, jde o to, aby se rozjely nové situace a zároveň poděkovali za líné soutěžící, díky kterým vznikají dva tábory. Takže to byla mimo jiné narážka na Panáčka a Gorillu, které jsem za ty jejich úchylné rady směrem ke štábu a úkolům kritizoval, protože jestli udělat rozcvičku gangstersky nebo westernově, je opravdu naprosto nedůležitý. Byla to ale taky reakce na hloupější diváky, kteří si myslí, že taková Nikola je ve vile zábavnější než Zdena, protože narozdíl od ní plní úkoly. Štáb je ale radši za ty, kteří je bojkotují, protože tím rozvíjejí příběh. Holt, Robík má vždy pravdu.

Jan Liška: Já to viděl taky. A hlavně mi v paměti utkvěl ten její naštvaný výraz typu: „Nikdo na nás nekouká, jsme v pr*eli!“ Slečna by se nejdřív měla o formátu jménem VyVolení něco naučit a nedělat z toho druhý zmanipulovaný Hotel Paradise, kde se určitým hráčům nadržovalo. To, že si pak v televizi poštěká na ty, kteří o tom vědí daleko více než celý ten její štáb dohromady a z fleku by vymysleli daleko lepší úkoly s daleko větším emocionálním dopadem, je ubohé. A hned jeden tip na týdenní úkol bych měl. Rozdělit VyVolené do dvojic. Ty dvojice by musely samy pro sebe vařit, samy si uklízet, žádné společné domácí práce. Ta dvojice, která si neuvaří, nebude jíst. Ta, která nebude dostatečně pracovat, uklízet a plnit úkoly, dostane trest. I kdyby jeden z dvojice vše plnil na jedničku a druhý to flákal, za to by pykala celá dvojka. To byste pak viděli ty hádky a nevraživost. Navíc by každá dvojka za plnění úkolů a domácí prace dostávala odměny. Ti nejlepší by třeba dostali více jídla a flašku alkoholu. Ti další dostanou méně jídla a třeba jednoho lahváče. A ti na konci by dostali na den deset rohlíků a jeden párek a vyžijte z toho. Může se například i hrát o bonusy typu „vydání novin se vzkazy fanoušků“, ale jenom pro nejlepší dvojici, která si je přečte ve Zpovědnici a nesmí nic prozradit pod pohrůžkou trestu. To byste viděli ty emoce, hádky, antipatie. Pěkně nastavit drsný režim a bude zajímavého materiálu tuny. Ale ono je asi lepší prostě postavit se před kameru a nadávat těm, kteří dokáží vymyslet lepší věci než přeplacení členové štábu.

32
Bazinga
Reagovat

LP ve VIP ložnici přiznává, že když si přivine LM na svou hruď, stejně jí nedává energii. To už spíš pes, nebo strom… Mirka ne.

33
Hug
Reagovat

Lucka vykládá Ládíkovi,že má cikánské předky….
Takže její lenost a odpor k práci vysvětlen

34
Francouzská buldočka
Reagovat

gabisollis : No bezva…díky :) Má domněnka je naštěstí taková, že hlasy posílá snad jen určitá sorta lidí. Tím myslím, že kdyby žila má babička a nedejbože se dívala jen na rekapy protože PC by neměla:D, tak esemeskou hlas nebude umět poslat :D Sorta lidí, co posílá hlasy si myslím PC má a občas se jukne i online. Další věc je, že i tato určitá sorta lidí má časově náročné povolání…večer zasedne k TV…PC ani nezapne…a vidí co vidí. Jenže si myslím, že ti zase nebudou plácat svůj čas a peníze na hlasy :D :D Takže mi z toho vyplívá, že ti co mají chvilku a kouknou na online a pak posílají hlasy…CHÁPETE ???? :D :D Ovšem toto je jen má domněnka a ke všemu si za ní ani moc nestojím i když jsem SAMA ZA SEBE ! :))

35
Francouzská buldočka
Reagovat

trošku dlouhý ne, buldočko ?! Budete to vůbec číst ?? :D

36
Bazinga
Reagovat

Lu s Lá na teraso v lehátkách probírají své rodokmeny. Lá čeká na rok 2030, aby se dozvěděl kdy umřel dědečkův praděda.

37
Bobby Brown
Reagovat

Já třeba taky moc nechápu, proč mají otevírání dveří od ledničky na pravou stranu, když vzhledem ke kuchyni by mi to přišlo logičtější na druhou.

38
Anonymní
Reagovat

Výlet? Tak jestli je to pravda, tak jsem asi nepochopil, co je to kontejnerovka :-(

39
cipollini
Reagovat

37 protože mají „americkou “ ledničku

40
Hug
Reagovat

38 ne, nepochopil jsi,že si Thomas udělal srandu

41
Bazinga
Reagovat

Růžena měla sen. Zdálo se jí, že je všechny vysadili v lese a vyvolení měli honit toho nejhoršího. Zkuste hádat, kdo byl v Růženině snu nejhorší, koho měli zabít :-)

42
Jana1
Reagovat

Teď jsem se dozvěděla od Lucky,že pochází z velkého cikánského klanu Kurků z Pardubic.Nějací dědečkové.

43
gabisollis
Reagovat

Buldocko-souhlas a doufam v to.pac ty rekapy zahrnuji tak 20%a jeste je to silene sestrihany proste tak absolutne nerealisticky.na onlinu jsem mela na Ruzu averzi po 5 minutach a v rekapu nic.nejeci tam,nepije,neukazujou jak je tupa a nechapava….

44
hledice
Reagovat

Příspěvek píšu poprvé ale čtu vás všechny od začátku VV…
pořád ve mně hlodá myšlenka, co by udělal štáb Primy, kdyby se Vlado konečně pořádně naštval a chtěl odejít ze soutěže…

45
gabisollis
Reagovat

BB-cauky;-)na levou maji mrazak ne?:-)

46
Anonymní
Reagovat

40 No, já slyšel jenom zvuk, nekoukal jsem zrovna na kamery. Jak jsi poznal, že je to sranda?

47
Francouzská buldočka
Reagovat

Promiňte…ale Růžene je debil a debilem zůstane ! :D

48
Hug
Reagovat

46 protože se asi 10 sekund po přečtení začal Thomas smát

49
Francouzská buldočka
Reagovat

Vlado je můj velmi velký fanoušek…ale ať klidně jde :D ! Vážně by to nemělo stát na jediném člověku :)

50
gabisollis
Reagovat

buldocko -jo at jde a na cestu mu daji 5 mega a zbytek rozpusti.:-)

51
Bazinga
Reagovat

boj o prkýnko. Hele ukazuje Martůčijové jak sundat kůži z lososa. LM zuří, protože na tom stejném prkýnku chce krájet zeleninu.

Doteď není jasné, kdo bude teda lososa připravovat a jak.

52
Anonymní
Reagovat

48 aha, bavič.

53
Bobby Brown
Reagovat

39 – to je snad jedno jakou mají ledničku, dnes už všechny ledničky mají přehoditelné panty, to je samozřejmost už pár desítek let.

45 – :-* pak to mají úplně divně

54
XY2
Reagovat

Nějak nechápu lososa, když je zasmrádlej, tak ho usmaží?

47 – asi tak, viz losos:-)

55
cipollini
Reagovat

53 bohužel, u ameriky je to daný, mrazák napravo, lednice nalevo…

56
gabisollis
Reagovat

XY2-zrejme.vsak tam rikali uz nekolikrat,ze se tam plytva jidlem.tak holt chteji usetrit.:-DDDD

57
cipollini
Reagovat

53- leda by jsi jí postavyl vzhůru nohama :)))

58
cipollini
Reagovat

postavil:)))

59
XY2
Reagovat

56 – tak to šetří na správné potravině:-))) ještě, že to Vlado nejí a ostatní ať se klidně zblijou:-D

60
Sabi
Reagovat

53 – no ale přehoditelné panty u americké ledničky asi nejsou k ničemu ne?

61
cipollini
Reagovat

60 u ameriky to prostě nejde

62
gabisollis
Reagovat

nema Ruza nejakou restauraci?????:-DDDDDDDD(tak holt se nebude plytvat a smradlavej losos se usmazi.

63
cipollini
Reagovat

měli by jim tam poslat Pohlreicha :)

64
Sabi
Reagovat

já se tedy také občas dívám na rekapy a nesdílím názor, že z nich VV vycházejí jinak. moje kamarádky se dívají pouze na rekapy a až na názor na Evu se více-méně shodneme.

taky nechápu, proč vám tak vadí protěžování Tomase. tohle nikdy nikomu RS nevyhrálo, spíš je to cesta do „pekel“ a Tomas si to při své inteligenci ani nestačí uvědomit

65
XY2
Reagovat

63 – mají vosu:-)

66
Klára
Reagovat

64: Ani třeba Nele?:)

67
Ufonka
Reagovat

Takže ono je záměr a chtění štábu, aby jim hráči neplnili úkoly a ani je nepotrestali?
Tak ano jsem hloupý divák, neznalec RS a unikla mi pointa.
Chápala bych, že neplněním a následným trestáním se rozpoutává větší psycho.
Závěr jen jeden – sledování HP jsem také díky preferenci určité hráčky a nesmyslnému jejímu vracení do hry, která už pak hrou nebyla, ukončila. I VV pro mě spějí ke konci. To co je povoleno VB mi hlava nebere.

68
Bazinga
Reagovat

elka už u té přípravy oběda stihly probrat skoro všechny vyvolené :-). Pomalu, ale jistě dojdou k přesvědčení, že „nás dobrých je málo“ :-D

69
Bobby Brown
Reagovat

63 – no jasně, on by něco vytkl Růže, té skvělé osobě, kterou mají všichni rádi a obdivují jí a všem u ní čvachtá, a ona by měla zase celý den hysterák.

70
Francouzská buldočka
Reagovat

Dobrou chuť, Vyvolení :D :D

71
Wanna be your monster
Reagovat

žebřík:

Vlado
Ládícet
Nikol
pavlína
Mirka
pepan
Eva
Růžena

VB

72
Klára
Reagovat

WTF!

73
Bazinga
Reagovat

Dopis

Vyvolení jedete na výlet, za 10 minut buďte připraveni u zásobovačky.

74
Sabi
Reagovat

66 – tak to nebyla RS ale seriál s pevně daným scénářem :)

75
Jája
Reagovat

63 – raději Cajtku, ta by jim pročistila lednici a Prima by na nákupech hooodně ušetřila

76
Bazinga
Reagovat

Martůčijová si myslí, že pojedou na autogramiádu. Všechny vyzývá, aby si připravili pera.

77
gabisollis
Reagovat

64-to je tvuj nazor a ja mam zas jinej.:-)

78
bordel
Reagovat

2 – Dobře ty, opět pochvala :-)

5 – „ani aby si z toho někdo dělal SIMS“
– Což se btw děje i u kameramanů, Průšů, protože kdo dneska viděl záběr kamery na vstávající Nikol, tak tomu se muselo udělat z kameramana tamního šoufl (šoufl i za chudák Nikol). Jestli to chcete popsat, tak to popíšu alespoň zhruba, ale podrobně určitě ne…

8 – (Bates) nepsal – a trefa…

79
Scalex
Reagovat

Ad losos – není to tak, že Růža chtěla ostatním udělat sushi a očichem zhodnotila, že na syrovou konzumaci už to není, nicméně na tepelnou úpravu furt ještě dobrý?

80
Sabi
Reagovat

77 – dyť jo a vo tom to je ne :)

81
XY2
Reagovat

Tak to je průser, výlet a co udělá ten losos? :-D

82
Klára
Reagovat

Doufám, že je to od štábu bouda, mohli by je takhle plašit třeba měsíc, až by na to dost rezignovali a neprožívali to, a pak to konečně uskutečnit ;)

83
Hug
Reagovat

Myslím že pojedou tak do zásobovačky,maximálně před vilu… ono by bylo pro VV asi těžké zjištění,že je nikdo nezná

84
Klára
Reagovat

79: Ano, předsedo ;)

85
Francouzská buldočka
Reagovat

Elka zatím v pohodě :D Včera večer když už malá ložnice ležela páč “ musela “ na kutě, tak LM něco vyprávěla o klíčové dírce Hafici…ta jí jakože poslouchala a v půli vyprávění se Hafice otočila na Chemlonku co si myslí o Pepovi :D :D :D LM se tomu hrozně smála že jí něco vypráví a ona z jiného soudku uprostřed vyprávění mele cosi na Chemlonku :D :D Hafice si prý myslela že už to je konec! Docela vtipný to bylo a u mě LM malé plus, že se sama sobě zasmála jak je nezáživná :)

86
XY2
Reagovat

79 – ano, tak to bylo, ale pokud čichem narazila na problém, tak to už se s tím nedá nic dělat, je to chycený. I když u Růži se to ještě prodá:-)

87
Bobby Brown
Reagovat

a hele, Růža chodí na pánskej záchod…

88
XY2
Reagovat

87 – má dneska botasky:-)

89
Sabi
Reagovat

85 – jj to bylo vtipné :))

90
bordel
Reagovat

78 – P.S. OT – Kdybyste měli v těch číselných odkazech bordel, je možný to vyřešit „skriptem“ (pro „starou“ Operu, Firefox/Mozillu, možná i pro Chrome, možná i pro Maxthon).
Píšu to, protože se na to občas někdo zeptá ještě, jestli to nejde nějak vyřešit…

91
Bobby Brown
Reagovat

:-D jak mají dámy frmol a nestíhají se do 10 min. připravit, jaj to je zábava

92
Francouzská buldočka
Reagovat

…jo a jak leželi, tak LP stihla během mého cca 30-ti minutového dívání říct, že by si dala rohlík s něčím…pak kuře…pak měla chuť na něco…pak na ten závin a měla strach aby jí ho do rána nikdo nesežral :D :D

93
Francouzská buldočka
Reagovat

85 Sabi : že ? :D Jak se tlemily ty dvě :D

94
bordel
Reagovat

85 – Ano, to bylo super :-)

Nebo jak Nikol dělala, že už spí, a LM a LP se začly bavit (šeptem) s Martůčkou a Vladkem, že asi Nikol už spí, že se ještě chtějí bavit…

A Nikol se najednou začala smát: Děte do háje, já nespim, ale jestli chcete, tak vás vyrazim ze dveří… :-)

95
Francouzská buldočka
Reagovat

94 bordel : Jak eLka že Nikol kecala že se jí spát nechce a že už chrápe :D

96
Wanna be your monster
Reagovat

čtu dobře, že Lucina řekla, že první byl islám a pak až křesťanství?

97
Francouzská buldočka
Reagovat

Já se zaměřila na LP a jak furt chtěla papat :))) Sem umírala !

98
bordel
Reagovat

95 – jj :-)

99
upsik
Reagovat

VB mě dneska svým předčítáním dopisů totálně rozseká…úroveň 1.stupně ZŠ. :D
Více ztrapnil ho už opravdu nejde…VB rulezzz

100
bordel
Reagovat

97 – Taky :-) Ale nakonec to utla Nikol, že teda budou spát, a ráno případně brzy vstanou, a udělají si super snídani…
Jenže i nemohli (skoro všichni) usnout, takže ráno se jim moc nechtělo už…

101
Francouzská buldočka
Reagovat

96 Wanna be Nevím zda to řekla, ale k ní to pasuje :D Vždyť přeci Ježíš Kristus…král Židovský, byl Muhamed :)))))))

102
Klára
Reagovat

VV mají exkurzi po vile pod vedením VB, chtěli ze zpovědky do koridoru, ale neotevřeli jim ;)

103
Wanna be your monster
Reagovat

Asi už vím, proč lucina nešla k těm státnicím z religionistiky…

104
Francouzská buldočka
Reagovat

100 – bordel : ta supr snídaně měla být ta čerstvá fish :))))

105
Klára
Reagovat

Láďa chce vypojovat kabely :D

106
Wanna be your monster
Reagovat

VB růžu ládíka a lůcu drží ve zpovědce, lů začala, že se bojí auž je pustili…..jenže ona se bojí i vajec, mytá nádobí, vytírání podlahy, loupání brambor, podle všeho eiffelovky, kuřat a nevím čeho ještě..

107
Dařanka
Reagovat

ahoj….mohl byste mi někdo říct,co se stalo s primáckou stránkou vyvolených? Je to celé změněné, nenašla jsem tam on-line kamery….?!?

108
Scalex
Reagovat

78 – Kameramani jsou samostatná otázka. Jednak teda mají samozřejmě za úkol natáčet všechno, co se pak dá použít jako ilustrační záběr nebo do Noční show. A samozřejmě se toho musí natočit víc, i když se pak použije jen něco.

Jak jsem už psal dřív, online kamery jsou myšlené jako bonus k televiznímu pořadu. My závisláci to vidíme jako to hlavní, ale z hlediska pořadu jsou online kamery tak trochu vedlejší efekt. Takže je jasné, že občas se stane, že na nějaké kameře vidíme něco ne úplně chutného, protože kameraman v tu chvíli nemůže řešit etiku… on to prostě natočí a etika je na střihačovi. A ten, kdo obsluhuje webové kamery, zase nemůže úplně všechno vypínat nebo preventivně nedávat záběry, kde hrozí něco nechutného, protože pak by na to spousta lidí přestala koukat a stěžovali by si na to, že celé hodiny proseděli u onlinů a přitom pak v rekapu viděli záběr, který na online kamerách vůbec nebyl.

Druhá věc jsou finance kameramanů. Ta práce je vopruz, X hodin v naprosté tmě a tichu zabírají nezáživnou bandu lidí, jejichž hovory ani neslyší (jen tlumeně, za sklem), takže jde opravdu hlavně o vizuální šmírování. Vůbec to není zábavná a příjemná práce a není moc dobře placená (a ani se tím nikdo neproslaví). Špičkoví kameramani tam dělat nepůjdou a ti horší zase budou podávat tragické výkony. Občas je to vidět. Ze začátku pořadu tam dělali fakt břídilové (i když režisér se střihačem a dramaturgy na tom taky nesli svůj díl viny), kteří nebyli schopni při Terezině vstupu včas zabírat obličeje těch, s nimiž Tereza mluvila. Až po několika dnech se to prudce zlepšilo, takže asi najali místo amatérů někoho, kdo věděl, co dělá.

Další problém je, že jsou na to často pozýváni aktuálně nevyužití kameramani z jiných projektů. Brigádička třeba jen na jednu směnu. Nevím, jestli je to tak ve VV4, ale ve VV2 i 3 to bylo a obávám se, že ve VV4 je to v ještě větší míře. S takovými kameramani je problém – absolutně netuší, kdo je kdo, takže když jim rejža dá pokyn „rychle mi zaber Nikol“, tak kameraman začne řešit „a která to je?“ … takže než kameraman zareaguje, zorientuje se, dojede po kolejích ke správnému oknu, tak může být konec nějaké zajímavé situace.

Platy kameramanů tvoří v rozpočtu dost velkou část, takže když se v projektu začne šetřit, tak tohle je něco, co všem těm rozpočtovým škrtačům leze pod tužku. Takže v koridorech se pak pohybuje o pár lidí méně a hned je to znát.

VV jsou velký žrout financí a vyžaduje to opravdu velký štáb. Proto se divím, že Prima nechá štáb dělat takové kopance, které vedou k nízké sledovanosti… Dělají spoustu nepromyšlených a nekoncepčních kroků, které mají maximálně krátkodobý efekt v bulváru, ale nepřinášejí nic televizi jako takové.

Ale třeba jsem jen samozvaný rádobyznalec a dramaturgické důry mi ještě vytřou zrak dvoumilionovou sledovaností.

109
Wanna be your monster
Reagovat

107 – mám ji stejnou, asi jsi rádobyznalec reality show a odpojili tě. :)

110
Jája
Reagovat

107 – klikni na videa z vily

111
Prochor
Reagovat

Mně přijde zajímavé, že pravidla hry se nemusí dodržovat ani u hry o 5 mega? Většina lidí se pohádá i u desetníkového mariáše. Co na to říkají právníci? Co by řekli, kdyby vyhrál Hradil?

112
bordel
Reagovat

Růžena cele zahalena…

113
upsik
Reagovat

žebřík :
Vlado / LM
Nikol
Evík
LP
Ladík
Slizoun
Luca
Růža
VB

114
Wanna be your monster
Reagovat

VB: to je Jimmy Hendrix, to byl kdysi takový zpěvák…

115
Wanna be your monster
Reagovat

Vb na dámských záchodech: tady se často válejí vložky a tampóny, je to tu často krvavé….

116
Dařanka
Reagovat

109…:-)))) aha…

117
Bobby Brown
Reagovat

Zná ten vocas i jiný styl než baroko?

118
Dařanka
Reagovat

Jája- nikde mi to tam nenabízí odkaz – Videa z vily, když to dám do jejich vyhledávače, najde mi to jen jejich vybraná videa, ne kamery…..ale vyčetla jsem tam,že změnili web….nějak mě to štve čím dál víc a víc a víc a snad už na to ani nemám chuť koukat….tak nějak to zbabrali na všech frontách…

119
Kami.
Reagovat

Zdravim vsechny smiraky nasich bilych mysek.

120
Kami.
Reagovat

To uz zase protezujou buldoka?

121
Bazinga
Reagovat
122
Wanna be your monster
Reagovat

Dařanka

.iprima. cz/vyvoleni/videa-z-vily/vyvoleni-kamera-1

smaž mezeru :)

123
Scalex
Reagovat

118 – tak to jsi na blbém webu. Prima měnila jen ten svůj play, ale http://www.iprima.cz/vyvoleni/ funguje pořád stejně.

124
upsik
Reagovat

120 – nejenom protěžujou,ale i dokonale nevědomky ztrapňujou…:D

125
Sabi
Reagovat

118 – já taky žádnou změnu nevidím, kamery tam jsou

126
Aterika
Reagovat

žebřík:
Vlado / LM
LP
Ladik je divnej, ale ve dne ho snesu
Slizoun
Nikola/ Ruža každá je jiná, ale obě ukecané a ulhané
Lucina ještě víc než ty dvě předchozí
Eva/VB katastrofa

127
gabisollis
Reagovat

120-Co ma zas za vyhody??(napis chudakovi odpojenymu od onlinu.):-)

129
Zuzka
Reagovat

je to možný, že na FB je jako poslední příspěvek – VyVolení si dali dobrou noc a usínají………..

130
bordel
Reagovat

108 – Díky za info. Nicméně:

„Druhá věc jsou finance kameramanů. Ta práce je vopruz, X hodin v naprosté tmě a tichu zabírají nezáživnou bandu lidí, jejichž hovory ani neslyší (jen tlumeně, za sklem), takže jde opravdu hlavně o vizuální šmírování. Vůbec to není zábavná a příjemná práce a není moc dobře placená (a ani se tím nikdo neproslaví).“

– Když jsem tuhle slyšel, jak je práce řidiče metra strašlivě náročná, protože (hlavně) musí dělat hodně ve tmě atd., a TAKY I PROTO musí mít na rozdíl od tramvajáků a autobusáků maturitu, tak jsem si říkal, o čem to ten člověk mluví… Vim moc dobře, o čem mluvim, jistě, je to práce náročná, ale zhruba tak, jako polovina dalších prací, a tma po část doby vadí těm… co to vadí, žádná „hluboká náročnost“ v tom není.
A navíc: zábavnost – pokud je mi známo, tak spousta kameramanů se při tom (konkrétně při VV4) „prej“ „tiše řehní“… Takže tak jako Ty bych to rozhodně neviděl až, a Průšů čistě „Průšů“ (bez nějakejch pokynů) tam taky nebude málo…

A nevím ani, Scalexi, jestlis ten záběr viděl taky. Protože to už nebylo o nechutnosti, to bylo skutečně na přesdržku!

131
Sabi
Reagovat

Vladko je taky sebestředná primadona :)

132
Kami
Reagovat

127 – prave jsem zapla kamery a vsude samy VB. Asi aby nebyl moc zahrabany a netesknil po Strudle. Vcera mu venovali take cely vecer, udelali ho bossem a naramne si to uziva (ja ti to dovoluju, ja jsem boss).

133
Wanna be your monster
Reagovat

128 – tak to se včera asi nedívala :)

134
Wanna be your monster
Reagovat

Teď je průvodce vlado? Historie vil vyvolených v jeho podání. :)

135
Bobby Brown
Reagovat

Romana Šílená :-D

136
Kami
Reagovat

Vladoba prohlidka mi pripada jak prohlidka Alcatrazu :-))

137
Paja
Reagovat

Křupan Vladko, jak nemá hlavní roli, tak se tváří jak kdyby sežral hovno. Nikola i když Buldoka nemusí, tak se nad to dokáže povznést a dělat s ním srandu, fandím ji a nechápu co na tom Vladkovi všichni vidí, ať udělá cokoli tak je to pro všechny luxusní, pro mě to je samolibej ubožák

138
gabisollis
Reagovat

128-ty fotky vypadaji divne,ze by se nechala ostrihat?vzdyt tam ma kratke vlasy.kdo vi jak to je.

139
bordel
Reagovat

Můj žebřík zaktualizovaný…

LM – LP – Nikol – Vladko – Lucka – Hráběta – Růžena/Láďa – Slizoun – VB

140
Homie
Reagovat

Vladko jako průvodce je asi tak o 1000 levlů víš nž VB.

141
Wanna be your monster
Reagovat

Ať se vlado nechytá furt za ten culík, když přemýšlí. :)

142
Jiřík
Reagovat

Páťo, Miri, kde jste, nikde vás nevidím.

143
Bazinga
Reagovat

138 ona si asi sundala ty eurovlasy

144
Sabi
Reagovat

140 – já ti nevím…. přijde mi to takové natruc a bez vtipu

145
Wanna be your monster
Reagovat

142 – vaří, vlada skoro nikdo neposlouchá.

146
Zuzka
Reagovat

vladko boží :) škoda, že ho skoro nikdo neposlouchá :(

147
bordel
Reagovat

142 – vaří, kamera 3

148
gabisollis
Reagovat

143-nejspis jukla na diskuzi a kdyz jste ji ty vlasy degradovali na chemlon tak je asi fak radsi sundala.nebo jak sem psala vcera kdyz zjistila co je VB zac tak si je hruzou servala.

149
Wanna be your monster
Reagovat

Dále můžeme vidět Thomasovy činky dochovány v perfektním stavu, protože nebyly nikdy používané. :)

150
Homie
Reagovat

144 – mě to naopak přijde docela vtipné jak to pojal jako „hradní“ prohlídku. ;)

151
XY2
Reagovat

137 – ano, Nikola se povznese nad vše, i nad stupidní kecy buldoka a ještě mu poděkuje, holka to má tak nastavený:-)

153
Wanna be your monster
Reagovat

Zde ve velké ložnici možná cítíte zvláštní vibrace, ano, přímo zde přespávala Romana Šílená. :)

154
Sabi
Reagovat

150 – hláška s činkama byla vtipná :)(přečteno tady) ale já to doposlechla jen k bazénu, pak jsem přepla, do té doby to nebylo nic moc

155
Wanna be your monster
Reagovat

Eva: můžu dotaz? Ten stůl je poblitý ještě původně nebo současně?

156
bordel
Reagovat

Vladka poslouchá a prochází s ním vilou Lucka a Martůčka…

Vladko: Zde velká ložnice, pozor, abyste zde něco necítili…

Lucka (nebo Martůčka): Opičinec? :-)

Vladko: Ano, ale probíhá zde deratizace :-) Ale zas zde probíhá hodně humorných situací. A obývala zde Romana Šílená, o které jsme si již říkali…

157
Hug
Reagovat

To dostal Vladko úkolem udělat taky prohlídku? Že s ním chodí jen Eva s Lucií

158
bordel
Reagovat

157 – Spíš samoúkol to vypadá… (ale nevím, nebyl jsem)

159
Sabi
Reagovat

157 – ne to je trucprohlídka :)

160
Wanna be your monster
Reagovat

To nevím právě, jestli tu byl úkol, vypínala jsem pak už na thomase zvuk, jak začal o vložkách a tampónech.

161
bordel
Reagovat

Konec prohlídky, prohlídka skončila v obýváku u plazmy…

162
Capri
Reagovat

VB si totiž rýpl do Vladka, že už dlouho nebyl středem pozornosti… Tak mu nepřímo nabídl, že to může vzít ještě jednou.

163
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: skočíte mi pro talíře, co mám tam za barem – všichni se tomu smějou, opakujou to a dělají že nerozumí…nakonec vstává ládík.

A už jdou žrát hovada.

164
Kami
Reagovat

Buldok se jde tlacit jidlem, ktere mu serviruje LM.

165
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas a pepa první u stolu, kteří se tomu s evou a krasoňěm smáli, že po nich růža něco chce… oni fakt netuší, že je vidíme, a že by se mohli trochu chovat slušně?

166
Sabi
Reagovat

163 – ale rýpl si až poté, co se začal Vladko ptát, kdo chce na jeho prohlídku

VB si sednul ke stolu a pronesl: tak toto je vážení jídlo pro 11 lidí, bych mu to omlátila o hlavu a nedala ani kousek

167
Rogol
Reagovat

abych pravdu řek tak ve vv4 nemám zadneho favorita sem poměrně celkově zklaman .nemusim ani jednu stranu skupinu nemusim thomase ani vladka. ze zacatku sem byl na vladkové straně ale postupne se mě zprotivil ukazuje se jako sebestředný a strácí svoji přirozenost z vv1 a upřimnost silně hraje na diváky . nemusim ho ale nevadí mi když vyhraje není tam nikdo kdo by mu konkuroval .thomase nemusim je arogantní a rád poroučí ostatním šance na vyhru ma nulovou takže pro dění ve vile nevadí že tam je je… pak je tam nestranná taktická dvojce Lucka Lada nemyslím si že by nekdo z nich mohl vyhrat .lada mel dobrej medajlon ale tot vse ve vile je do poctu jen se veze.Lucka ze začátku zajímavá postupně začala stagnovat nesmyslná změna vzhledu na holo a neustála závislostna cigaretách určitě nepřidá na slávě zatim se drží na obě stranach dostane se daleko .
nikola se drží vždy te silnější skupiny hodně hraje už v Hotel Para si hrala na hodnou taktizuje a hraje na kamery bude ve finale. . pak jsou tu vladkovi ovečky-
lezbická dvojce pavlina a mirka se jen vezou pro show nejsou zajimavý ,Eva v každé situaci na straně vladka
druha skupina Buldoci
Romana až moc hlasita ukecana vetsinou je na strane buldoků
Pepa je nevýraznáý nezajimavý nejspíš se dal na stranu buldoku
pokud bych tipl kdo bude ve finale byl by to Vladko a Nikol a nekdo z vladkove party

168
Wanna be your monster
Reagovat

A růžena je pozoruje žrát (nenapíšu o nich jíst) a vypadá spokojeně, že jim chutná.

169
Bazinga
Reagovat

Nezdá se vám podezřelé, že Růža připravila rybu a teď nejí? :-)

170
gabisollis
Reagovat

165-to uz me napadlo nekolikrat,ze si vubec neuvedomujou,ze je nekdo sleduje.priklad toho je chovani v primaku.kdy kazdej zpusobne sedi a kouka.:-)

171
Capri
Reagovat

Sabi (166): Tohle jsem nezaslechl.

172
XY2
Reagovat

Pánům chutná, kéž by se po….., ale asi to přežijou bez újmy, škoda.
Růža spokojeně kouká, občas zvonivý smích rolniček.

173
Bobby Brown
Reagovat

168 – jak jim čvachtá!
(já to vypnul, bo zvuky mlaskajících prasat opravdu nemusím)

174
gabisollis
Reagovat

168,169-oni fakt ji tu rybu??????

175
XY2
Reagovat

Na to, jací jsou odborníci přes jídlo a neví, co by do sebe natlačili, tak jim ten losos vůbec nevadí, že nebyl čerstvý:-)

Gurmáni se poznají a nejen podle chování:-)

176
Péťa
Reagovat

tohle si nemůžu odpustit, jedna fotečka ze včerejšího rekapu:
http://img69.imageshack.us/img69/6717/tfdh.png

177
Wanna be your monster
Reagovat

Růža by na to byla intrikánka dost, že by oddělala několik soupeřů najednou. :)

Růža: pojď si vzít evi, ještě zbylo!

A je to jasné.

178
XY2
Reagovat

Chovají se fakt jako prasata

179
Aterika
Reagovat

137 – vidím to jinak, Vlado Buldoka nemá rád a ví proč, neměl ho rád od začátku a nebude ho mít rád po skončení pořadu
Nikola ho občas má ráda a občas ho nesnáší ke smrti, ještě před pár dny to vypadalo vše trochu jinak….U mě palec dolů Nikola ( stejně jí podle mne mnohem víc vadila Štrudla, ted vidí Buldoka volného a už to zkouší, to je celá jednoduchá Nikola)

180
Aterika
Reagovat

178 – prosím bud konkrétnější

181
Bobby Brown
Reagovat

174 – nevím, já to až tak nesledoval, co kdo servíroval.
Navíc jsem slyšel super hlášku Růžy patly, že „každý“ steak musí být uvnitř syrový.

182
Iva5
Reagovat

To čuně redaktorský utřelo zem utěrkou a vrátilo ji na linku, fuj

183
bordel
Reagovat

LM vadí, když jí někdo při vaření chodí kolem…

Ale slušně: Kluci, můžete jít, pryč, mně to fakt vadí… (navíc Slizoun se vyloženě zase vtíral a slizil)

(P.S. mně to taky vadí)

184
Zuzka
Reagovat

pls ví někdo ce se stalo Niky? že nešla ven?

185
Wanna be your monster
Reagovat

183: mně taky :)

186
Bobby Brown
Reagovat

180 – Jako „prasata domácí (Sus scrofa f. domestica)“
stačí?

187
bordel
Reagovat

Dopis.

188
gabisollis
Reagovat

BB-ja vubec nechapu jak Ruza muze vest nejakou restauraci se suschi.leda tak putyku na nadrazi.

189
eva2
Reagovat

Žebříček:
Vlado
Nikol
LP
LM
Eva
Láďa
Slizoun
Romana
Lucka
VB

190
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, krasoň nedodržel trest – půjčil si kosmetiku, potrestá ho boss.

Boss nalíčí nikol a krasoňě silným líčením. protože to niko mu půjčila kosmetiku.

191
bordel
Reagovat

Vyvolení, … trest pro Nikol a Thomase2 – VB (boss) je namaluje – nejméně oči, obličej, ústa…
(neslyšel jsem za co)

192
bordel
Reagovat

190 – aha…

193
Wanna be your monster
Reagovat

Nikdo nechce VB půjčit žádné malovátka. :)

Taky bych mu nepůjčila, už vidím, jak to zničí.

195
Wanna be your monster
Reagovat

lů a růžena mu pujčí.

196
XY2
Reagovat

180 – prasata u korýtka, stačí? :-)

197
Wanna be your monster
Reagovat

VB schání červenou rtěnku, růžena to nenosí.

198
Homie
Reagovat

194 – cdn.bleedingcool.net/wp-content/uploads//2011/11/191.jpg :))

199
Bazinga
Reagovat

Růžena půjčila VB svou „etue“, doufá, že jí vébéčko hezky namaluje.

Jinými slovy „já to nechápu“ po přečtení dopisu… :-D

200
Péťa
Reagovat

koukám, že když jde v úkolu o to někoho zesměšnit nebo ponížit tak to je h.Hradil velmi aktivní v jeho plnění….

201
Bazinga
Reagovat

Hošan má podle Martůčijové beďara nadměrné velikosti. Připomíná jí to bouli po zásahu baseballovou pálkou.

Růža už masíruje :-)

202
Iva5
Reagovat

Růža už zase chce masírovat :-))))))

203
Zuzka
Reagovat

Takhle rychle nikdy Hradil neplnil úkol …….

204
Kami
Reagovat

Ach jo, uz zase trest jak v materske. Zmalovani obliceje – haha pro divaky rekapu. Misto toho, aby dali poradny napor na psychiku (vzit ciga, jidlo, nekam zavrit).

205
eva2
Reagovat

179 – chceš říct, že jednoduchá Nikola stojí o VB? Pak asi sleduju úplně jiné kamery :-)

206
Bazinga
Reagovat

VB si od Hošana půjčil klobouk, aby vypadal jako vizážista. Narazil si ho a vypadá jak bača :-)

207
Máňa
Reagovat

Všímáte si, jak Nikol vycítila, že Thomasovi jsou nakloněni bohové? Žertuje s ním a „roztomile“ se chichotá… fuj!

208
pavliq
Reagovat

194 Péťa – škoda, že se ti nepodařilo vyfotit VB, když měl při čtení dopisu v držce párátko. To by byl snímek!

209
eva2
Reagovat

Reportér: 99 % gayů je nepříjemnejch, já patřím mezi to 1 %.
Tak nevím, mně je nepříjemnej a to hodně.

210
Bobby Brown
Reagovat

206 – za pár dnů mu povisnou kozy tak, že bude vypadat spíš jak babča.

211
Wanna be your monster
Reagovat

Všimla jsme si akorát, že nikol thomasovi nic nepůjčí, a že se snaží ukázat, že jí ten úkol nevadí, protože není žádná cimprlína.

213
Bobby Brown
Reagovat

Růža masíruje v tom svém o dvě čísla větším baloňáku?
Nespala už s nim taky? Bych se u ní ani nedivil.

214
Bazinga
Reagovat

VB teď naplival do vyschlých očních linek… tak ale teď mě fakt natáhlo :-)

215
Kami
Reagovat

Fuj, prase buldoci plivl do rasenky Nikol

216
Wanna be your monster
Reagovat

VB řekl, že krasoň je příjemný gay. on si myslí, že pan redaktor blesku se k němu chová slušně, protože mu je sympatický asi. :)

Neviděl včera ten poker face, který měl, i když mu ěnkdo odpovídal naprosto hloupě.

VB plive po malovátkách, protože je má prý zaschlé…..

217
Janko
Reagovat

Tak koho nám Šedivá vybere za vítěze?

218
Aterika
Reagovat

205- ve skutečnosti o něj nestojí,
myšleno stejně asi jako v příspěvku 207

219
Kami
Reagovat

Jezisi uz zase peje o Zdene

220
Andrea
Reagovat

Fuj, teda jestli do toho opravdu plivnul, nechápu Nikol, že se nechala dál malovat:-(

221
eva2
Reagovat

Ten VB je fakt čuně. To si myslí, že je vtipný?

222
Jana1
Reagovat

210- konečně pozitivní energie

223
Sabi
Reagovat

teda jestli na ty šminky Tomas fakt plive, být na Nikoly místě, už bleju

224
Wanna be your monster
Reagovat

Jelikož do toho plivnul znovu a nikol se prý pozvrací a on říká – to jsou jen sliny prosimtě, tak věřím, že na to fakt plivnul. nevim no…jak jsme říkala, já bych mu nic nepůjčila.

225
Francouzská buldočka
Reagovat

Avon lejdy flušn :DDDDD

226
Wanna be your monster
Reagovat

Ale nevím, možná to byl jen hraný pliv, fakt těžko říct u něj…

228
Péťa
Reagovat

z nuceného humoru h.Hradila opravdu padám na zem, snaží se bejt vtipnej, ale vůbec mu to nejde, takhle vypadá nucená fekální zábava h.Hradila, no klobouk dolu:o((

229
Francouzská buldočka
Reagovat

Možná někde potajmu viděl Julču z metra…ta taky fluše :))))

230
Francouzská buldočka
Reagovat

…hraný pliv :DDDDD

231
Kami
Reagovat

Fuj musim prepnout. Buldok je pruhlednej a nechutnej. Zajistuje si nejmene palcu, NIkol mu leze do zadku protoze si vsimla, ze je posledni dobou oblibeny stabem.

232
eva2
Reagovat

VB asi dostal úkol, aby se předvedl jako vtipný, ale jenom hodně nechutný. To se štábu nepovedlo, tak musí vymyslet něco dalšího.

233
Kami
Reagovat

Kameraman na dvojce asi usnul – zaber na prazdne Vladkovo kreslo a trpasliky kolem. V Prime maji pauzu na obed.

234
Wanna be your monster
Reagovat

Vb zvolil líčení inspirované Černou Labutí.

236
Kami
Reagovat

Kdypak nam poslou Buldoka do Zpovednice pro dalsi stabni instrukce?

237
Bobby Brown
Reagovat

231 – už jí nevadí, že je „debil“. To víš, v šoubyznysu musíš mít silný žaludek, i na plivání na šminky.

238
Jana1
Reagovat

Nedodržela jsem dnes úkol v nadpisu článku „Sledujte“,takže chci pochválit. Zajímalo by mě, proč od rána VV vytěsnují Vladka.Asi je momentálně psychicky na tom špatně. To nikdo neumí z VV ho podpořit ? Pokud byly hysterické výlevy Nicol,Lucky, Pavlíny, tak je okamžitě utěšoval a odváděl z místa střetu.

Teď by měli pustit Nicol všechna osočování,která na ni blil.

239
Sabi
Reagovat

Kami – už to zjistili a po delším hledání živého objektu našli spící Lůcu, taky moc záživný obraz :)

240
Bobby Brown
Reagovat

K2 je tak uklidňující :-D

241
Jája
Reagovat

ta veverka už zase chrápe, teda štábe to je tak záááábavnéééé, jen houšť a větší kapky

242
Aterika
Reagovat

231 bingo

243
Wanna be your monster
Reagovat

Kde je Valdo?

244
Sabi
Reagovat

tak má být Nikola naštvaná a kazit si den jako Vladko, nebo se nad to povznést a nehysterčit, u mě má body spíš za to druhé :)

245
bordel
Reagovat

Nikol/Vb malování… Jako Nikol hodně přehrává, ale vypadá to spíš, že se chce při tomhle úkolu alespoň trochu bavit, když už… A navíc ho chce splnit nenakrklá.

Každopádně ovšem, není jistý, že zrovna ona dá v úterý VB… Klidně to taky může bejt např. Slizoun, co my víme…
Na druhou stranu, i kdyby ho (Slizouna) dát chtěla, lepší taktika by byla, to ještě trochu udusit v sobě, protože ten prakticky asi palce mít jinak nebude, takže by se zbytečně odhalila…

246
Péťa
Reagovat

Péťův žebříček:
Vladko
Nikol
Mirka
Pavla
Ladik
Růža
Eva
Pepa
Lucina
h.Hradil

247
Bazinga
Reagovat

243 já nevím, já jsem si našla na K3 elka, jak připravují oběd, protože na K1 a K4 jsem viděla/slyšela, případně jen slyšela VB a dneska jsem nějaký chabrus na nervy, tak mi to jeho vizážování nedělalo dobře. A teď se bojím přepnout :-)

248
XY2
Reagovat

Když se někdo chce stát moderátorkou, musí vydržet víc než plivanec do šminek:-)
I kdyby to bylo jako plivnutí, je to prase.

249
upsik
Reagovat

eLka v kuchyni, sice bez akce, přesto jediné, co se dá bez poblití sledovat…k3

250
eva2
Reagovat

2318 – Štáb palce nedává a tímhle si určitě nejmíň palců nezajistí. Nikol s ním musí komunikovat v rámci úkolu, nic víc, nic míň.

Stejně by nebylo teď moc taktické VB vypalcovat, půjde podle pokynů od štábu po tom nejslabším. Měli by vypalcovat Vlada, ale nevím, co na to on, tyhle taktity on nesnáší.

251
eva2
Reagovat

250 taktiky

252
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já bych tě mohl tak potrestat.

Nikol: tak to udělej.

VB: ale já jsme tak hodný na tebe.

253
eva2
Reagovat

250 – mělo být 231

Niki se nechce nechat od VB vytočit, musí ho to pěkně štvát :D

254
Andrea
Reagovat

No nevím, funí a taky jí fouká do obličeje. Nikol, určitě si nemusíš nechat líbit všechno, nakonec štáb vám všem vyložil, že úkoly není třeba plnit.

255
bordel
Reagovat

250 – Po tom, co předvádí štáb, by mi to ani nevadilo (Vladko). Ale musel by s tím souhlasit, a to nakonec i s tím, že by mu to nevadilo „skutečně“. A to je myslím, i aktuálně, krajně nepravděpodobný…

256
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já si fakt dělám reklamu na výrazné líčení normálně.

Tohle on ale nehraje, přijde mu to krásné.

257
Bobby Brown
Reagovat

250 – no co by on na to, měl by se nakrknout a vzít si někoho nejslabšího. Tím by ostatním dal najevo, že jestli ho chtějí používat jako beranidlo, pak to mohou být jejich dveře, na které zaklepe. ;-)
Z hráčského hlediska by se mi to líbilo. A těch emocí…

258
Péťa
Reagovat

velmi pěkný, dlouhý a hlavně přínosný záběr letošních VV
http://img546.imageshack.us/img546/5212/nr33.png

259
Iva5
Reagovat

Co by se stalo, kdyby vypalcovali VB s LM stejným počtem palců? To by taky rozhodoval VB jako boss? Víte někdo?

260
Wanna be your monster
Reagovat

A po kom nejslabším by měl Vb asi tak jít? Leda po sobě. :)

261
Aterika
Reagovat

Pionýrka Niki špulí rtíky na Buldoka, nojo úkol vlastně….já zapomněla…. tak to ji omlouvá.

262
Wanna be your monster
Reagovat

259 – jo, pamatuju si, že jalovec jednou takhle poslal do duelu sám sebe.

263
Ufonka
Reagovat

Mě přijde, že je Nikola dost otrávená.
Zatím mě, ale stále přesvědčuje o tom, že se snaží s lidma za každých okolností vycházet navíc tady má vědomí, že nemá úniku. Takže za mě to vidím jako dobrou taktiku.
Mě baví vtip a legrace a ne hádky a strkanice. Což asi štáb jako znalec RS by raději.

264
Aterika
Reagovat

256 – Zdá se, že si to užívají oba

265
Andrea
Reagovat

Těším se, až Nikol Růže oznámí, že jí oblíbenec VB flusal do řasenky:-)

266
Sabi
Reagovat

257 – to on ale nikdy neudělá, vzal by si VB, protože ho „nenávidí“ a emoce by převážily nad jakoukoli taktikou

267
Johnuv zebricek
Reagovat

Temhle bych to pral:
Nikol
Lucka
Lada
—————
Ti jsou prumer (nevadili by mi):
Pepa
Mirka
Thomas
————–
Tohle je odpad:
Pavlina
Romana
Eva
Vladko

268
DonnaS
Reagovat

Niki bere trest s nadhledem. Rozhodně VBčku nikam neleze. Ale je možný, že každý vidíme, to co vidět chceme.

269
bordel
Reagovat

Vtěrka Slizoun… ale jeho kecy o bramboprovym salátu LM a LP evidentně už vůbec nezajímaj.

270
bordel
Reagovat

Slizoun si žere nehty…

271
Bazinga
Reagovat

jsem stále na K3, holky připravují salát a byl slyšet Ládícet… „tady není kamera, tak proč to dělám“ … :-)

/co ale dělal nevím, protože vidět opravdu nebyl/

272
Bobby Brown
Reagovat

265 – Těším se, až Růža řekne, že to dělá taky. ;-)

273
Andrea
Reagovat

268-souhlasím, naopak Nikol obdivuji, že se dokáže držet a spolupracuje, snaží se i o vtip, já bych ho asi tak dlouho nesnesla.

274
Sabi
Reagovat

nevíte, co holky vaří/krájí?

275
sa_rah
Reagovat

Dva postřehy ještě ze včerejšího „nočního vidění“, oba z velké ložnice:

1- Hošan se vysmrkal do ručníku… ještě že jsme ho tu včera ještě s někým chválil, jak je čistotný :-/

2- VB sdělil, že trávu ochutnal v životě jen 3x, protože má po ní vždycky klystýr.
Růža vznesla dotaz: jako průjem?
VB na to: ne, bliju po ní

277
Aterika
Reagovat

263 Jo chápu, otrávenost….je tam dalších 9 lidí, může udělat srandu s kýmkoli…baví se momentálně pár hodin s někým, koho ještě předevčírem nesnášela k smrti. Drbala ho a Štrudlu kde jen mohla a s kým jen mohla…. jen mi to přijde divné no. Asi mám jiný pohled na vztahy, ale pro mne je pochopitelnější postoj Vlada, který si alespon v tomto na nic nehraje.
Já vidím Nikolu podobně jako Ružu, jen v trochu lepším obalu. ( Jako člověk co se do kamer první dny choval jak se choval a o pár dní později se tvářila jak anděl sám….. která je ta pravá ? Mám problém ji skousnout).

278
Bazinga
Reagovat

272 :-D, fuj, BB, fuj!! Je ale fakt, že ona je fakt schopná to říct! :-D :-D

274 věci do bramborového salátu

279
Sabi
Reagovat

aha, tak už jsem si to výše přečetla :)

280
bordel
Reagovat

Nový soutěžící, strašidlo Nikolas je představován… Snaží se srandisticky VB utéct…

281
Wanna be your monster
Reagovat

VB chce krasoně oholit…

283
Bazinga
Reagovat

VB se snaží přesvědčit Hošana, aby se oholil. Hvězdný reportér odmítá.

284
Francouzská buldočka
Reagovat

Bramborovej salát s voňavým lososem ??? :)))

285
Sabi
Reagovat

tak Tomas se fakt vyřádil, Nikol vypadá strašně, Tomas šminkomstitel

286
Bazinga
Reagovat

Růžena luští tetování Pepy. Myslí si, že je tam srnka. Je to srnka?
Pepa : jo, to je srnka
Růža: ale fakt, to je srnka?
Pepa: jo
Růža: já jsem to poznala, je to srnka. Tohle jsou srnčí oči. Mají srnky oči?
Pepa: jo, mají
Růža: takže jo, je to srnka

287
Francouzská buldočka
Reagovat

Já bych dala tajnej úkol Hafici : zblbnout hlavu Buldímu aby se pléééjboj zase životně zaláskoval ! :D

288
bordel
Reagovat

LP dala do bramborovýho salátu omylem druhej hrášek…

LM: Ty vždycky uděláš z bramborovýho salátu hráškovej salát…

LP: Nj, to jsem nechtěla…

Nikol: Ty (LP) máš asi hodně ráda hrášek, žejo? :-)

289
Zuzka
Reagovat

já bych naopak ocenila, kdyby jí nalíčil dost decentně. Tím by si myslím získal + protože tohle očekával každý

290
Bobby Brown
Reagovat

275 – vzhledem k tomu, že si VB se*e do huby, měl v podstatě pravdu.

291
Francouzská buldočka
Reagovat

Mají srnky oči?
Pepa: jo, mají
Růža: takže jo, je to srnka…………………………………:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

292
Bazinga
Reagovat

284 :-), voňavý losos, napůl syrový (protože to tak má být, každý stejk má být napůl syrový) Růža servírovala jako předkrm.

eLka chystají k bramborovému salátu kuřecí špízy (jsou už v troubě)

293
eva2
Reagovat

VB se ukazuje jako čím dál větší hovado. A když vidím škodolibou Růženu s Niki, tak tu taky už nemůžu ani cítit.

294
Wanna be your monster
Reagovat

Tyvole, jak vidím ty stíny rozpatlané..fakt se divím, že mu to někdo půjčil, to není člověk, kterému by došlo, že to nebude zrovna levné.

295
Francouzská buldočka
Reagovat

Taky dávám hodně hrášku…:-) A když nemám hrášek, tak tam frknu mandarinku !

296
bordel
Reagovat

Slizoun už se zase Nikol vtírá… Hnus.

297
Bobby Brown
Reagovat

293 – a u Růženy asi doslova a dopísmene. ;-)

299
eva2
Reagovat

296 – a já mu poslala jednu SMS! Stydím se za to, asi budu od něj chtít ty 3 Kč zpátky.

300
Francouzská buldočka
Reagovat

Bazinga – fugu na ní !!!!!!!!!!!!!! :)

301
Bobby Brown
Reagovat

296 – on to může mít i jako tajný úkol, „sbalit“ do týdne jednu holku, nebo něco takového. Akorát u eLek to neunáší, jak ho fuckujou.

302
bobina
Reagovat

Reportér při nechutným večerním drbání s jůhelákem říkal, že je Tomík hodný člověk. Podotýkám, že to říkal zcela vážně.

303
bordel
Reagovat

Slizoun několikrát ochutnal bramborovej salát tou samou lžící…

304
Wanna be your monster
Reagovat

VB se diví, že má krasoň kondom s lubrikantem…..

prý aby neměl umazaný ksicht….on ten lubrikant asi nebude i na vnitřní straně, ale to yb chtělo přemýšlet.

305
anka
Reagovat

VB dělá z Thomase(2) Fan-thomase , ten si odmítl oholit hlavu , takže na ni dostane „šprcku“ – VB nabídl že má,ale už nebude potřebovat, Fanthomas má SVOJI ( s kým tam asi chtěl špásovat ?) – a teď se ji pokouší narvat na hlavu . VB – ty máš mastnou, ty vole, ty máš rád s lubrikantem? bléééé

306
Francouzská buldočka
Reagovat

No tak to aby to slizoun zabalil hnedkunda na začátku úkolu :D :D Brrrrrrr !

307
Wanna be your monster
Reagovat

302 – no jistěže zcela vážně, má to snad říkat ironicky, když chce aby mu lidi věřili? :)

308
sa_rah
Reagovat

Už je jasné, odkud se vylíhl „vlastní“ nápad VB s umělou Štrudlou v posteli, nějaké hadry a místo hlavy foto…

Včera v noci dal VB k dobru historku:
brácha jeho milenky v roce 1996 (!), kdy jsme zvítězili v hokeji v Naganu (!), sloužil jako ochranka a měl pistoli, v ní náboje… tak šel a z radosti venku všechny náboje vystřílel, krom posledního, ten si vpálil do hlavy.
Jeho maminka, odmítající přijmout fakt, co se stalo, si pak doma na ramínko pověsila jeho kalhoty, přes to jeho triko a nahoru místo hlavy připevnila jeho fotku.

VB samo neřekl, kde se on při svém obdobném tyátru ve vile inspiroval… nikoho z přítomné squadry to ani nenapadlo.

309
Francouzská buldočka
Reagovat

VB se diví, že má krasoň kondom s lubrikantem…..

prý aby neměl umazaný ksicht….on ten lubrikant asi nebude i na vnitřní straně, ale to yb chtělo přemýšlet…………………………………….to je vůůůůůl :DDDDDDDDDDD Lubrikant se dává přede na nohy, to ví každej !

310
Wanna be your monster
Reagovat

308 – jó, napadlo, někdo se ho ptal, jestli to udělal proto, už nevím kdo. :)

311
Andrea
Reagovat

Kamera 4- to dělá Ládík schválně? ta samomluva je děsná. I ta samochvála.

312
Zuzka
Reagovat

já bych naopak ocenila, kdyby Niky nalíčil dost decentně. Tím by si myslím získal + protože tohle očekával každý

313
eva2
Reagovat

312 – takového nadhledu on není schopný, vzal to jako příležitost oplatit Niki Štrůdlu, taky na ní pořád zaváděl řeč.

314
Zuzka
Reagovat

eva2 – souhlas

315
Francouzská buldočka
Reagovat

Jo jenomže jestli je to pravda, tak ten člověk zemřel !!!!!! Buldok tohle dělá kvůli holce, která vypadla ze soutěže ( kdo by to byl řekl, že je to vyřazovací soutěž ) a kterou zná měsíc !!!!!!! Dobytek odpornej !

317
sa_rah
Reagovat

287

To by nebylo od věci, hlavně proto, že na úplném začátku pobytu ve vile VB po Nikol lehce vyjížděl… ta mu ale dala dost jasně najevo, že NE.
VB ne že by byl tak zaláskovanej do Š., že by si po měsíci půstu nedal zrovna s Niki říct, ale je to takovej malej velkej srab, kterej se spíš bojí, že ho ś. sleduje 24 hod. onilne a viděla by to.

318
Wanna be your monster
Reagovat

VB zkouší činky: ještě bolej kurvičky.

319
MoSt
Reagovat

Jen taková technická maličkost. Už delší dobu mi dost vadí, že v živých přenosech v út, čt, pá, je pravém rohu po celou dobu pořadu slovo „živě“, a to hlavně tehdy, když se dávají opakovačky z vily. Velice špatně se odlišuje, co je opravdu živě a co ne. Hlavně tedy u diváka, jako jsem já, který nesleduje pořad moc pozorně, protože se snažím „odstřihnout“ od balastu, kterým je pořad přímo napěchován, a tím nemyslím jen reklamy. Takže někdy prošvihnu to Terezino „jdeme do vily“ a řídím se tím, co vidím a plete mě to. Možná, že je to záměr Primy udržet diváky v pozornosti, ale to bych Primu asi dost přeceňoval a stejně by to nefungovalo. Dále se mi zdá, že jsou tyto přenosy vždy velice překotně ukončeny, je to velký kontrast oproti tomu, jak je tento pořad po celou dobu natahován. Bezprostředně po skončení palcování nebo duelu tam totiž probíhají cekem zajímavé výměny názorů. Chápu, že Prima musí dát prostor dalším pořadům, ale třeba na Primě love by se klidně mohlo ještě nějakou dobu plynule navázat živým přenosem z vily.

320
Wanna be your monster
Reagovat

Takže teď už asi uzvedne i polštář na polštářovou bitvu a tak….

321
Sabi
Reagovat

313 – přesně, je to šminkomstitel :)

322
Bazinga
Reagovat

Růža pracovala pod nějakou pornoherečkou.

Hvězdný reportér říká, že by nemohl pracovat v pornoprůmyslu, protože je to snížení jeho ega. Růžena říká, že by mohl točit filmy v Africe, že by tam byl rarita.

323
Wanna be your monster
Reagovat

317 – u přítelkyně, s kterou byl tři roky mu to nevadilo, tak co. :)

324
Francouzská buldočka
Reagovat

317 – Ať mu ukážou líbačku jeho vyvolené s jinou…s kamará….co já vím s kým !!!!! :D Štrůdl – neŠtrůdl, tohle se potrestá !! :))

325
Francouzská buldočka
Reagovat

319 – a taky je tam PP…heč :)))

326
Bobby Brown
Reagovat

T2: Nemám ho jako ten krtek.
Růža: Já na něm nic nevidím.
:-D

Růa a její schopnost chápat.

327
EvkaD
Reagovat

67, ufonko, já jsem si právě též vzpomněla na HP, to bylo nechutenství, jak ji tam vrátili a i toho slizskýho Viktora…hra pozbyla smysl, pro mě tedy momentem, kdy vypadl Niko..a tady se to rýsuje podobně. Pokud to budou mít v rukách stejní lidi, vyjde z toho paskvil, no to už je…
To, co se včera odehrálo večer, to bylo na kýbl…zvratek…Skupinka zavřená a donucená spát, kvůli KRAVINĚ NA N TOU…V sobotu, kdy čekáme zábavu a skupina poloimbecilů venku, VB, kterému se dovolilo vše, však ON JE BOSS!!! Pomluvy, vyzrazování, Romana bez trestu…hnus a odpor mám k tomu a musím říct, má matka se též dívá na rekapy a jak má ráda Vladka, ovlivní ji to, myslí si, že tam skoro nic neděla, jen řve jak hysterka…
A reportér, jestli fakt řekl VB, ať si Vláda nebere, ať jdou do prdele!!! Dělám 10 dřepů:-)

328
Péťa
Reagovat

koukám že bossovství vyléčilo h.Hradilovi komplet všechnu bolest:o))))
http://img833.imageshack.us/img833/3554/sx5n.png

329
Wanna be your monster
Reagovat

vyvolení se baví jen v iniciálech.

Romana: kdo je L, tady žádný enní..
Nikol: to je Ládík, ne.

krasoň na růženu – a ty jsi pí.
Romana: né, já jsme ro.

A nic, žádné podivení, proč pí..

330
Bobby Brown
Reagovat

Tááák a Růža je spokojená, už se hrabe v neumytých nohou. Ona má snad na to úchylku.

331
sa_rah
Reagovat

315 aspektů hned několik

1/ v příběhu zemřel člověk – ve vile nikdo

2/ žal té mámy neporovnatelný s tím VB

3/ kdoví, co je na příběhu vůbec pravdy!…

a ten bezmozek třeba čekal, že se někdo z posluchačů, nejlíp Růža chytne a zareaguje: jééé, Th, to měla ta maminka žal jako ty … a vono nic, ticho… záměr ( byl-li) mu nevyšel

Je to odporné, je to nízké a VB tím jen nevědomky potvrdil, že jak ho velká většina všech onlinistů vnímá, vnímá ho zcela reálně a správně!!!

332
Bazinga
Reagovat

Růžena dokáže během 2 hodin „vyprat, vyžehlit, uvařit, uklidit, povysávat“

333
bordel
Reagovat

Na druhou stranu, pokud by tam dali tu Emu, a ze Slizouna se brzy zrodil Slizoun – sexuální loudil (což, pokud vím, ženy obecně velmi nesnášejí), tak by si mohl ulevit, a ona taky.
Ale nevím, jestli by jí to ve vile nevadilo. Chtěla si vzít pomůcky nejdřív, pak že to vyžene sportem a pohybem (a prací), ale těžko říct, jaká by byla poslední verze…

334
Wanna be your monster
Reagovat

332 – ráda má vše hotovo, než načne lahvinku, tak si dokáže pohnout tipuju. :)

335
Bobby Brown
Reagovat

332 – Lůca taky, když se sejdou v jeden čas placené služby. ;-)

336
Bobby Brown
Reagovat

333 – myslím si, že tu by asi nevydýchala Růža.

337
bordel
Reagovat

A v kuchyni čistá linka, nádobí už skoro umytý (i v ruce), dámy dneska mákly…

338
Anonymní
Reagovat

332 a proto pořád vypadá jako cuchta

339
Bazinga
Reagovat

333 + 334 :-D

masáž Hošanových chodidel právě skončila, růžosmích.

Lá: „a kdo z vás mě má nejradši?“

340
sa_rah
Reagovat

334

notordové dokážou nasávat i při pohybu, nedejbože i při práci

341
Wanna be your monster
Reagovat

macura jde..

342
Bobby Brown
Reagovat

Návštěva.

344
Bazinga
Reagovat

přišel pan Macura, stavím se večer :-)

345
bordel
Reagovat

Návštěva dorazila… :-/

346
Francouzská buldočka
Reagovat

Nic proti LP a LM…vážně, jsou mé fašounky…ábr ten jejich letitý vztah je nějaký divný trochu asi. Mám vedle sebe partnera a ocicmávám jiného ??? A partner v pohóóó ? Bylo to se štrúůdlicí domluvené oběma bo co ? :))

347
pavliq
Reagovat

Tak Macura je fakt ve vile. Eva nadšeně piští…

348
Francouzská buldočka
Reagovat

Mačurák ! Odcházím !

349
Kami
Reagovat

Jej kdo tam zase leze (a narusuje ponorku?)

350
Kami
Reagovat

Pardon.. kdo je Macura? Nechce se mi googlit a procitat (predpokladam) bulvar.

351
Francouzská buldočka
Reagovat

Růža může Mačurákovi namasírovat hnáty ty wogo !

352
sa_rah
Reagovat

333

jakýpak že by se stal, on už je!
Nikča včera říkala elkám, jak se snažila být na něj hodná a on (asi vzhledem k tomu, že mu N. asi 2 dny dávala najevo, že s ní tedy NIC nebude), tak jí odpověděl něco ve smyslu: my dva už jedeme každý jiným vlakem!

Takže: ono by se sexuáklně loudilo, jen kdyby bylo na kom… i když Lů se on dost líbí, tak kdoví :D

354
Pedro
Reagovat

Co to je návštěvu, že mu všichni vykaj? Zaslechl jsem jméno Macura, ale nic mi to neříká.

355
bordel
Reagovat

346 – Braly to jako srandu, obě (to říkaly).

Každej má hranici jinde, někdo hodně nemá rád partnerovu líbačku, samozřejmě, dokonce jsou lidé, kteří berou líbání jako už hodně sexuální akt – ale někteří vůbec ne.

Každopádně bylo jasný, že si to předem vyřešily, že tohle jim vadit nebude (se ženou)…

356
Francouzská buldočka
Reagovat

Kami – Mačurák je “ kámoš – nekámoš “ Džambule a má hrozně rád televizi a noviny ! Celkově je padenej na hlavinku tento člověk !

357
Iva5
Reagovat

Jéžiší, prosím, vyslyš mě, ať už vypadne ta krááááááááááááva nebeskáááááááááááááá Růžena. Prosííííííím, prosííííím, prosíííííííím!!!!!!!!

358
bordel
Reagovat

354 – Nečteš bulvár. Já taky ne, a přitom, bohužel, vim taky, o kom je řeč…

359
Francouzská buldočka
Reagovat

bordel – tseeee, pche ! :D :D LM si to užívala a slintala blahem ! Sranda prej ! :DDD

360
Wanna be your monster
Reagovat

vyvolení vyzvídají…macura říká, že válka ještě není…

361
sa_rah
Reagovat

350

Nějaká trapná figurka v ještě trapnější letní aférce „únos“ I. Bartáčkové… pardon, Bartošové

362
Péťa
Reagovat

ještě bych prosil p.Rychtáře:o))

363
Wanna be your monster
Reagovat

macura je ochránce žen a džambulky obzvlášť.

364
Francouzská buldočka
Reagovat

346 bordel – ale jinak s tebou naprosto souhlasím :) Jestli to mají holky vyřešené takto obě, pak naprosto v pohodě :) Jen mě to zarazilo.

365
Péťa
Reagovat

pizizubka se probudila a už má hlad, že mně to nepřekvapuje:o))

366
Kami
Reagovat

Aha, diky za info. Ja nemam tv a bulvaru nesleduju, i kdyz nekdy se mu nevyhnu (Dzambulku znam :-). Ale je to dobra profese „kamos Dzambule“

367
Francouzská buldočka
Reagovat

361 !!!!!!!!!!! Bartáčková ?! Že ty si hijena ?! :D

368
Wanna be your monster
Reagovat

macura: já to fakt nesleduju takové pořady, ale vím, že někteří lidi to fakt sledujou.

Někteří …a oni doufali, že je bude znát národ. .)

369
sa_rah
Reagovat

Proč nedovezl Bartáčkovou? VB si ji tooolik přál .-)

370
Francouzská buldočka
Reagovat

“ hijena “ je správně :)) Umím pravopis pro neznalé :)

371
Iva5
Reagovat

Růženo, drž klapačku, to už fakt není možný, kráva jedna vychcaná. Včera si vydupala flašku, dneska bude zase hlavní osoba a zase to její já já JÁ JÁ

372
pavliq
Reagovat

Vím, kdo to je Macura, ale prosím, poučte mě, čím se ten člověk vlastně živí?

373
Francouzská buldočka
Reagovat

Hele…don Chozé Pépé a Džambule prý byli osloveni ať jdou do VV :))))))))))))) To by byla prča !!! Vladko hadra !

374
Kami
Reagovat

Toho Musketyra tam poslali aby zachranil Ruzu, ze se k nemu tak ma?

375
bobina
Reagovat

352 jůhelák včera v noci říkal Lů, že vypadá jako lesba, ale je milounké stvořeníčko.

376
Sabi
Reagovat

Růža je nechutná vlezdoprdelka

377
Francouzská buldočka
Reagovat

372 Pavliq je agent provokatér :)))) Mačůrák se neživí ničím a vším :))

378
Péťa
Reagovat

Růža prej:my se vždycky večer hodíme do pohody:o))))

379
mimo
Reagovat

362 – Rychtář měl být s Džamulkou ve vile dva dny. Bylo mu nabidnuto i že by tam mohl mít s Džambulku svatbu, ale obojí zatím odmítá. Asi mu nabídli málo.

http://www.super.cz/205809-konkurence-pro-divokou-nikol-do-vily-vyvolenych-lakaji-dzambulku-s-rychtarem.html

380
Francouzská buldočka
Reagovat

377 …takže tam zapadne !

381
pavliq
Reagovat

377 – FB – Nééé, fakt to myslím vážně. Co má tenhle člověk za povolání, nevíte někdo?

382
Wanna be your monster
Reagovat

krasoń: vypadáš jako pomeje/Pomeje.

383
sa_rah
Reagovat

Bohužel, Macury, I. B., Rychtáře byl v létě plnej nejen bulvár, ale dokonce pár dní i jinak vcelku normální média… nebylo úniku.

Jinak přezdívka „stará Bartáčková“ byla na některých internetových komunitách (nemyslím tím bulvárové odpovědny a blogové plkačky), docela rozšířená.

384
Wanna be your monster
Reagovat

Jmenuji se Zdeněk Macura. Pracuji jako softwarový engineer již 11 let, momentálně v americké IT společnosti. Jsem rozvedený, rád přemýšlím o věcech ve světě a o lidech, jak funguje tento svět zejména v rovině sociálních a společenských vztahů.

385
bobina
Reagovat

373 Trychtýř a Džambule dostali nabídku od Primy, ale odmítli se slovy, že néé. Už chtějí mít konečně klid od bulváru:-).

386
Wanna be your monster
Reagovat

To píše on – oficálně je to: Zdeněk Macura (39 let)
počítačový inženýr, ochránce Ivety Bartošové

387
Francouzská buldočka
Reagovat

381 – byl to snad nějaký “ ajťák „…teď už jen dělá průvodce po Itálii bo co

388
EvkaD
Reagovat

302, já fakt nevím – myslel to vážně?? A řekni mi, ten Pepa…šel tam , když ví, jak to venku je, četl FB, net, viděl počty hlasů atd…a dal by se na Thomasovu stranu buldočí?? Sebevražda??

389
Francouzská buldočka
Reagovat

bobina je taky hijena ! :))))

391
Anonymní
Reagovat

Zapnu kamery a přes celou obrazovku ten úchylák. Chvíli jsem dumal,jestli jsem omylem nekliknul na nějaký web Blesku, až jsem pochopil. Tak sbohem a šáteček, přijdu až ten cvok bude někde v hajzlu. (deset dřepů)

392
Francouzská buldočka
Reagovat

20 dřepů !!! “ Cvok “ spadá do kategorie zakázaných !

393
Prochor
Reagovat

Jak to tak čtu – tak Macura bude asi ta „dějová linie“ soudružky Šedivé:-) Rozhodně nezapínám ale děkuju za reportáž z prasečáku. Na tohle bych opravdu neměl žaludek.

394
bobek
Reagovat

Je tam návštěva a VB se sprchuje?!!!

395
Francouzská buldočka
Reagovat

Ty návštěvy v kontejneru už s principem RS Vyvolení nemají nic společného !!!!!!

396
EvkaD
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ta Lůca u mě spadla až na úplné dno, pořadí:
Vladko
Ládík
Mirka, Nicol
Pavla, Eva
Pepa
Romana
VB, Lůca

397
Kami
Reagovat

Uz se tesim na novy titulek Scalexova clanku :-))

398
Sabi
Reagovat

387 – :))))))

399
Crazy lady
Reagovat

353 Péťa – rozklikla jsem odkaz a vyděsila jsem se k smrti – já myslela že je to Pomeje !

400
Wanna be your monster
Reagovat

On je tam asi místo svobodových a kapky naděje – aby jako dostali vyvolení hlubší smysl, tak budou jako podporovat něco ohledně domácího násilí. :D

401
pavliq
Reagovat

Tam už chybí jenom Roman Skamene…

402
Francouzská buldočka
Reagovat

398 Sabi – a umí pěkně naaranžovat modelky na fotečky :)

403
Kami
Reagovat

Tak jsem to vypla decka, spokojim se s vasim online zpravodajstvim.
Skoda, ze zacatku jsem na VV rada koukala, mam to zapnute na druhem notasovi zatimco na prvnim pracuju a zjistutu, ze uz je to jen kulisa a vic ctu Panacka nez koukam na kamery.

404
Wanna be your monster
Reagovat

Což bude ale dost vtipné, protože samotné násilí ve vile se nijak neřeší. .)

405
sa_rah
Reagovat

391

mně stačila jeho včerejší noční vyprávěnka… taky jsem už jen tady, vidět VB nepotřebuju a nechci

406
Sabi
Reagovat

402 – ale oblíkání modelek mu moc nejde :))

407
mimo
Reagovat

Má to zas obrovskou on-line sledovanost. Začaly padat kamery. :-)

408
Wanna be your monster
Reagovat

Ale jestli to fakt bude přednáška o domácím násilí, tak se zaměřím na VB, jak se tváří. :)

409
Scalex
Reagovat

397 – To je náhodou velmi zapeklitá věc. Moje aktuální pocity jsou takové, že bych titulek minulého článku ještě o další level vyeskaloval. Což by způsobilo vznik dalších pěti prohlášení o samozvaných odbornících ve Zprávách z Vily a Google by pro masivní výskyt vulgárních termínů s Panáčkem ukončil veškeré reklamní kontrakty.

410
bobek
Reagovat

slyšela jsem dobře, že chce být Vlado vypalcovaný a vezme si VB do duelu?

411
Francouzská buldočka
Reagovat

Milosrdné sestry…milosrdní bratři ! Buďte na sebe hodní, buďte tu sami za sebe a nechoďte nám prosím v botech po baru! Chápete ?! Vyprstěte jen pána temnot ! – NE ! Nemyslím buldoka vy hovada ! :DDDDDDDDDDD

412
Francouzská buldočka
Reagovat

406 – Detailistko ! Štítek sem – štítek tam ! S tím naděláš ! :))

413
Wanna be your monster
Reagovat

Tak jsem to uhodla, tak to je speciálně pro Thomase (toho s podprsenkou). :)

414
sa_rah
Reagovat

to jsou dneska samá silná slova :D

415
Wanna be your monster
Reagovat

Vb se mračí, dává hlavu do dlaní a pak se jakoby pročísne.

416
Francouzská buldočka
Reagovat

Doprovodský ven ! Porušuješ pravidla ! :D

417
Crazy lady
Reagovat

Tak ta dosavadní největší trapárna štábu ( podle mého subjektivního názoru) je na OFI stránkách Vyvolených ke zhlédnutí pod názvem Pohřeb. Žádné Rozloučení, což bych s přivřenýma očima ještě jakž takž snesla , ona nakonec i ta blbá Růžena měla pravdu.Akorát to nevychytali s tou následující hudbou, špatně se štáb domluvil s pozůstalým VB – místo toho metalu měli zahrát Ave Maria.

418
Francouzská buldočka
Reagovat

414 – copy : Vb se mračí, dává hlavu do dlaní a pak se jakoby pročísne……………………………………………….ano ! Od Wanna be velmi silná slova dnes ! Trest !

419
T.M.
Reagovat

410: Tak aby nedopadl stejně jako Mirek.

420
tdlo
Reagovat

Tak tuhle návštěvu bych nešel přivítat já, i kdyby mě kvůli tomu měli vyprstovat do konce života. Neumím ani vyjádřit, jak já lidmi typu Macura (Bartáčková, Rychtář…) opovrhuju!

421
Francouzská buldočka
Reagovat

417 Vladko řekl LP když už leželi, ať zazpívá Ave Maria…ta mu ovšem řekla doslova a do písmene “ že na Ave Maria sere “ !!!!!!!!! :D

422
bordel
Reagovat

409 – A zmínil bys co dalšího (kromě nerozpitejch procent) a toho, co již bylo zmíněno?

423
Francouzská buldočka
Reagovat

420 – umíš :))

424
bobek
Reagovat

419

tak to snad nééé!!!!

Vladko něco takového říkal, ale neslyšela jsem to pořádně, byla to jeho reakce na VB a jeho chování k návštěvě (sprcha)

425
Francouzská buldočka
Reagovat

Co tam probírají ? :D

426
Sabi
Reagovat

mohla by to být dobrá přednáška na zajímavé téma, ale v podání pana Macury je to nuda a šeď, usla bych u toho, zvlášť po obědě….

427
Wanna be your monster
Reagovat

Další typ toho násilí je sociální izolace….

To na Vb bude sedět – jeho přítelkyně bez něj ven prý vůbec nechce. včera vyprávěl, že vždy nechává přítelkyni doma, když jede na nějaký fesťák, aby se jí tam něco jako nepřihodilo.

Agresor odbourává kamarády a kamarádky – mluví o nich špatně atd…. No VB se musí poznávat. :)

428
Bobby Brown
Reagovat

Toto je názorná ukázka toho, jak se nesmí dělat presentace, školení atd. Takže za toto bod. :-D
Byť téma je to zajímavé.

429
Pedro
Reagovat

Jaká je pointa téhle přednášky?

431
Drazic
Reagovat

zítra tam přijde Rychtář udělat přednášku o stalkingu

432
Wanna be your monster
Reagovat

teď popisuje vztah Vb a štrůdly po pár týdnech – ty se s ní bavit nebudeš, protože mě nemá ráda. po třech letech to muselo vypadat nevím jak…

433
Francouzská buldočka
Reagovat

Pojďte si raději povídat o tom bramborovém salátu :) S Pavlínkou bych si rozuměla :))

434
koník
Reagovat

To je úžasný, jak ty body seděj na VB, to se štábu MOOOC povedlo :o))) Směju se, až se za břicho popadám!

435
bobina
Reagovat

389 proč si myslíš, že jsem hijena, mám asi nějaký dlouhý vedení.

436
Francouzská buldočka
Reagovat

432 – PŘESNĚ !!!!!!!!!!!!!

437
bobina
Reagovat

429 očekávám do večeru hádku. Budou pomlouvat VB, že je taky agresor. Můj názor.

438
Francouzská buldočka
Reagovat

Wanna be – a ještě jsem si vzpomněla jak řekl štrůdle, že by takovou venku poslal do pr…! A ona mu třikrát jasně a vklidu řekla “ tak to udělej “ a on nic !!!!!! Na to vůbec nereagoval a nebral to v potaz !!!!! Dává to velký smysl! Brrr…

439
Wanna be your monster
Reagovat

437 – pomlouvat? :)

440
Andrea
Reagovat

Haha, Vlado x VB – chlapci se opravdu nesnesou:-) Pan Macura cítí, že se mu přednáška vymyká a je více zmaten než na začátku.

441
Wanna be your monster
Reagovat

taky všehcny před štrůdlou pomluvil – totálně překroutil slova nikol a tím ji proti všem poslal – narozeninky si oslavila pouze s tomíkem v posteli. :)

442
Bobby Brown
Reagovat

Vlado už to nevydržel a do VB! :-D

Růža to taky nevydržela a je chytrá jak rádio.

443
koník
Reagovat

440 a slova se opět ujímá Růža.

444
Zuzka
Reagovat

Lucina ty hnáty na stole :( a v botech

445
bobina
Reagovat

439 počkej si na večer:-) Možná bude i něco víc.

446
Andrea
Reagovat

To je smutné, tak závažné téma a taková komedie v podání pana Macury. Prima ho o tu přednášku požádala ráno? protože tak „připraveně“ to vypadá.

447
Wanna be your monster
Reagovat

macura říká, že agresoři bývají čatso policisté, právníci, vyhazovači…

448
Francouzská buldočka
Reagovat

440 že je pan Macura zmaten není žádná novinka :D

449
Hug
Reagovat

Týrané ženy prý vypadají o 10 let starší…
Růženo?

450
EvkaD
Reagovat

419…takže důvod pro štáb se ho zbavit??

451
Andrea
Reagovat

„..agresorem může být…..anebo to může být vyhazovač.“..hahaha:-)

452
cipollini
Reagovat

VB se nervozně ošívá:)))

453
sa_rah
Reagovat

421

Pája bude asi taková „zgruntu hodná ženská“, bohužel s dost vulgárním slovníkem… ten není vždycky adekvátní k situaci

454
Sabi
Reagovat

myslím, že VB vůbec nechápe, že by to mohlo být i o něm, on je přece hodný chlap! :)

455
Wanna be your monster
Reagovat

jestli třeba VB fakt neuvažuje, že tam je macura kvůli němu. :)

456
Zuzka
Reagovat

VB to evidentně baví :D

457
koník
Reagovat

U pojídání syrové cibule byla omluvitelná reakce poblinkání se…teď chudáci nemají moc úniku. Možná, kdyby dostali na výběr, sáhnou raději znovu po cibuli.

458
Bobby Brown
Reagovat

453 – LP mluví doslova jako kanál.

459
Igor
Reagovat

macura? ja chci stejnej model co hulej ve stabu.

460
Francouzská buldočka
Reagovat

454 – není hodný, je to “ gengstr “ ! Ale je ochránce žen…to zasejc jooooo :)))

461
Wanna be your monster
Reagovat

Ekonomické násilí.

O tom taky mluvil VB, že jeho přítelkyně nikam sama nechodí, on ji živí ….

462
Francouzská buldočka
Reagovat

koník – :)))))))))

463
Bobby Brown
Reagovat

Ale ono to na VB fakt sedí jak hrnec na prdel. :-D
Dělá ze sebe oběť útoku Vladka, který po něm údajně od začátku jde. A oblbuje tím valením šroubů do hlavy ostatní.

464
Francouzská buldočka
Reagovat

458 – no, to jo no :)

465
Scalex
Reagovat

422 – jednak bych zmínil, že frekvence návštěv je taková, že za chvíli bude počet hostů vyšší než počet soutěžících. Dále bych zmínil, že když už chtějí dělat něco závažného (tj. např. proprat domácí násilí), tak k tomu především mají používat jiné pořady – optimálně seriály, jako to dělá třeba novácká Ulice nebo pořady typu Soukromé pasti – a když už to teda má být přednáška ve Vile, tak od autority. Tj. tady bych očekával někoho, kdo je bojovníkem za práva týraných žen, někoho z Linky bezpečí nebo někoho takového. Rozhodně ne osobu, o které se v bulváru píše jako o šílenci a únosci (a je jedno, jestli to je nebo není pravda – jde o to, že ten člověk bohužel nemá pověst na to, aby mohl o takových věcech kázat). Nemluvě o tom, že se přednáškovou činností nezabývá, tudíž jeho přednáška je neskutečná amatéřina (po formální stránce) a jít si novou, čerstvou přednášku hned na poprvé jít vyzkoušet před televizní kamery je sebevražda.

No a pak bych připsal něco o dramaturgyních a jejich motivaci k těm 4procentním vilovým záležitostem. A nezapomněl bych na traktát o kameramanech. Dotkl bych se i nevkusného Pohřbu Zdeničky.

A tohle všechno samozřejmě taky do toho článku napíšu. Akorát musím odfiltrovat vulgarismy, jinak si na následných dřepech totálně odkrágluju kolena.

466
tdlo
Reagovat

Tak teď už tam opravdu chybí jen Ornellina matka.

467
iR.
Reagovat

Pan redaktor plesku nějak nechápe souvislosti přednášky, prý ještě že je toho znásilňování míň, od té doby co je ten internet…Obáváme se , že tohle je ve skutečnosti tak závažný téma, že do této sqadry se vůbec nehodí. Redaktůrek zná do detailu styling celebritek, ale hlubší témata půjdou úplně mimo něho. Ostatně kdyby nebyl dostatečně povrchní, tak by mu z jeho práce muselo po ránu vždy šoufl, takže to předpokládá jistou dávku intelektuální otupělosti.

468
Péťa
Reagovat

Macura ma asi taky píííí aaaar zadarmo jako Emil:o)))

469
Bobby Brown
Reagovat

Twl, já trpím za Macuru. Tohle je fakt katastrofa, ta přednáška. (ne to téma)

470
Zuzka
Reagovat

466 to mě zabilo :D Štiková :D poprskala jsem si monitor kafem ( ale v téhle radě už by mě to asi fakt nepřekvapilo :( )

471
kačaba
Reagovat

Jsem skutečně vděčná, že mi p. Macura na začátku přednášky 3x sdělil, že domácí násilí se odehrává doma. Zajímavé.
Na škole nám kdysi pouštěli klip, jak rozhodně nemá vypadat prezentace. Můžou si ho aktualizovat.

472
Crazy lady
Reagovat

Nakoukla jsem do vily, a nikde není vidět Sliz. On byl osvobozen od přednášky ?

473
Iv
Reagovat

Macurových pár minut k vyvoleným beru jako milé překvapení, mluví souvisle, plynule, dobře… Nadužíval z počátku nepatrně během vět klasické slůvko jakoby, to ale děláme i mnozí jiní a je to jedno. Působí na mě pozitivně a sympaticky, Rychtář se má vzhledem k médiím dost co učit. Že M nezmiňuje zatím svůj žádný svůj osobní příběh ani narážkami, je velké plus pro něj.

474
Wanna be your monster
Reagovat

471 – někteří to ale stejně nepohopili viz krasoň.

475
Francouzská buldočka
Reagovat

Scalex – ale já bych neřekla že jsou ta 4 procenta tam nějak protěžovaná. To že jsou ve vile možná znamená jen to, že se posunuly hranice „lidského “ myšlení a 4 procenta už dávno nejsou 4 procenta. Vladko tam myslím není protože je „čtyřprocentní“ ale připusťme, protože ho tam lidi chtějí :)

476
cipollini
Reagovat

už to raději odpojili?

477
sa_rah
Reagovat

458

souhlasím, jen jsem nechtěla dráždit hada bosou nohou… po té Bartáčkové :))

478
koník
Reagovat

466 – Konečně pořádný návrh, který by mohla dramaturgie použít! Už jí to zvoní a pozítří je tam.

479
Wanna be your monster
Reagovat

Agresoři věří svým lžím…dělají blázny a ty špatné z partnerky. :)

480
koník
Reagovat

476 – Tak ani kamera to nevydržela, praskla čočka.

481
Francouzská buldočka
Reagovat

477 jakou má spojitost had…Bartáčková…kanál ???? To je hádanka ? :D

482
Anta
Reagovat

Taky koukám, že kamera chvílemi nejde, asi už to nemůžou poslouchat :-))))

483
sa_rah
Reagovat

Tak jsem si přednášku p. Macury pustila… bože, on to ČTE! vidím tedy jen chvíli, ale takhle přesně nemá prezentace čehokoliv vypadat

484
bordel
Reagovat

453 – Není věřící, takže reakce prostě byla taková… Mně (reakce) nevadila.

465 – OK, díky. Já totiž myslel, že ten článek vůbec ani nebude :-)
A o „4%“, napiš to, jak myslíš, samozřejmě. Máme sice rozdílnej názor, ale to neznamená, že když to bude mít hlavu a patu, že to „sepsu“ od hlavy až k patě… :-)

485
Wanna be your monster
Reagovat

483 – jo on to čte…já sleduju pouze reakce VB. :)

486
cipollini
Reagovat

Hradila ta přednáška evidentně zajímá…

487
Francouzská buldočka
Reagovat

Ne ne ne ! Ne ! Mačůrák prostě ne ! Ne !

488
sa_rah
Reagovat

481

osobně bych to už nevířila… myslím, že had pochopí a to stačí .)

489
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko by měl poprosit o jeden letáček pro štrůdlinu. :)

490
Igor
Reagovat

docela se divim tomu ze jim tam posilaj kazdej tejden jednoho hosta, ted tam maj dokonce dva najednou. tohle prece k big brother typu reality show nepatri. tam ma byt husta atmosfera, kterou by nemel narusit zadny vliv zvenci, natoz tam rovnou poslat novyho cloveka. ono to muze vypadat neskodne, ale kazdy takovy host tam zlehci atmosferu a zahybe se vztahy, takze to muze narusit psychologickou hru, ktera by mela vest k odhaleni pravych tvari soutezicich a jejich emoci.

491
Zuzka
Reagovat

tak schválně – za jak dlouho Lu usne? :D

492
Aterika
Reagovat

Myslíte, že za tohle Macurovi zaplatí štáb nebo Macura štábu?

493
Anta
Reagovat

469 BB – já ne :-))) bojuji s tím, zda to doposlouchat, nebo vypnout :-)))

494
cipollini
Reagovat

že by Růža vyprávěla vlastní zkušenosti???

495
Francouzská buldočka
Reagovat

Buldok si letáčkem leda vytře…něco :))

496
Wanna be your monster
Reagovat

Růža má spoustu kamarádek, které zažily všechno, o čem macura mluví. :)

497
Dagris
Reagovat

Růžena by měla dát přednášku, ano! :))

498
Hug
Reagovat

491 právě jsem ji hledal a ani na jedné kameře nenašel:-) myslím že už má půlnoc

499
Francouzská buldočka
Reagovat

Macura rád platí za ostatní. Třeba dochtory…sanítky..a ták ! Tak co by nezaplatil štábu žeáno :)

500
Renata
Reagovat

Psycholog Macura? Opravdu asi sledovanost klesá. Bohužel nedokáže téměř nidko pobavit než Vlado. Třeba hláška: Ten Tomas to je dárek pro mě? Vlado je nejlepší. Ostatní mě nebaví.

501
Ája
Reagovat

465 – Scalex – můžeš si dát místo dřepů kliky :-)

ale musím přiznat, že už mi to leze na mozek, včera při vyřčení sprostého slova jsem se přistihla, že si v duchu říkám „to je za deset“ :-D

502
Francouzská buldočka
Reagovat

ŠTÁB JE MRKEV – jdu něco dělat :)

503
sa_rah
Reagovat

Mohli jim jen rozdat brožurky, efekt možná lepší.

504
Wanna be your monster
Reagovat

pepan: a může t být naopka, že je žena agresor?

macura to zmiňoval aspoň dvakrát…

505
Andrea
Reagovat

Agresory mohou být ti a ti a ti-ze všech společ. vrstev. A oběti, ženy také – nejen jednoduché ženy , ale i…. a Kruchina – snaživě- nebo zpěvačka..a Macura nereagoval.

506
trdlo
Reagovat

475 Nemám absolutně nic proti gayům a lesbám, souhlasím i s tím, že se hranice posunuly, ale 50-50 to tuším ještě není. Ono to opavdu vypadá divně hlavně proto, že se to neustále někde probírá. Ten je gay, ta je lesba, Prima to pořád tak řeší a zdůrazňuje, že mě to začíná opravdu iritovat: Kdyby se k nim přistupovalo skutečně rovnoprávně, tj. podle mě tak, že by se o tom prostě nemluvilo, tak by mi to bylo rozhodně milejší.

507
Dagris
Reagovat

To je komedie :-/ Macura má úchylku na pálení nohou

508
EvkaD
Reagovat

470 a rovnou vzít i Partyšku:-D

509
Hug
Reagovat

506 už jen čekám kdy tam přijdou tihle dva
http://www.youtube.com/watch?v=PRxz5ubznwI

510
Bobby Brown
Reagovat

465 – Scalexi
Já mám štěstí, že Macuru vidím poprvé a kauza Bartošová mne minula.
Jsem naopak rád, že konkrétně toto téma „přednáší“ on a ne nějaká bojovnice za oběti, což jsou mnohdy pošahané feministky, které za každým prodlouženým předmětem vidí falus a dílo satanovo.
Ano, má to nepřipravené a kroutí se mi prsty na nohách z provedení přednášky, ale jinak je mi zajímavější to poslouchat od člověka (navíc muže), který vcelku neideologicky hodnotí situaci a předkládá osobní zkušenosti o týrání (většinou) žen, než od bojovnice.

511
Aterika
Reagovat

Prostě a zkrátka Macura je jen další veš, která nechce nic dělat, tak si vzal baličák a fixku….docela se tam mezi ně hodí. Panejo. Televize je celkem mocné medium a občas by mělo vedení trochu přemýšlet… vím, že je to otravná fráze, ale ta úroveň klesla už pod všechny možný ho.na a sr.čky. Todle je moc.

512
koník
Reagovat

505 – On už byl snaživej s tou zpěvačkou VB, Krasoň to po něm jen důrazněji zopakoval. Macura má bod, že to nechal bez reakce.

513
sa_rah
Reagovat

Bože můůůj, to je síla… pálila mu nohy žehličkou, sypala mu do očí sůl, aby nemohl chodit… tomu říkám umění mluvit

514
Sabi
Reagovat

511 – tak to bych neřekla, on se o to opravdu zajímá, peníze si tím nevydělává, provedení té přednášky je jiná věc, pomalu mu tam usínají….

515
surfer
Reagovat

když vynecháme Macuru a jeho projev, je daleko zajímavější pozorovat reakce Vyvolených..specielně VB

516
bordel
Reagovat

506 – Já bych to taky neřešil (byť LP a LM to bohužel také mají jako „historii“)… Nicméně to pořád řešej i ve vile, bohužel.

Ono, např. slovo lesba prosazuje i tato komunita, protože lesbička je prostě zdrobnělina, a evokuje to „něco míň“, „něco jen sexuálního“, „něco méně důležitého“ než u gayů.
Ale v češtině to zní „tvrdě“, samozřejmě, a byť se třeba VB obhajoval, že „tohle slovo“ není nadávka, tak všichni víme, že on to tak nebere a chce tím ubližovat a „nadávat“…

517
Sabi
Reagovat

515 – myslíš, jak polovina z nich bojuje se spánkem? :)

518
Hug
Reagovat

Ať je Macura jakej je,tak je vrchol neslušnosti, když tam Lůca chrápe,omluvit ji může snad jen ta spavá nemoc,kterou snad trpí,jinak to není možný

519
Wanna be your monster
Reagovat

No takže představuje nějaký ten svůj projekt – chaloupka – žena ukáže modřinu a může tam 14 dní bydlet.

520
XY2
Reagovat

Macura, tak to by zítra mohl přijít Martůči:-)

Přišla jsem o něco? Asi ne.

521
Jana1
Reagovat

Do chaloupky by mohl vzít Štrůdla,ale kde vzít ty modřiny.

522
Jáša
Reagovat

Šíší, včerejší trapárna pokračuje.
Včerejšek jsem vzdala a dnes zase totok.
No nic odcházím.
Jestli to tak bude pokračovat, pošlu děkovný dopis štábu za vyšetřený čas.

523
Hug
Reagovat

Když je řeč o chaloupce,on si chaloupku Macura přinesl i v pátek ke Krausovi,jsem myslel že to je nějakej dárek pro Krause,ale nějak na ni nedošlo:)

524
sa_rah
Reagovat

projekt chaloupka….hm, jen do doby, než to tam chaloupkářky vybílej

525
Andrea
Reagovat

Macura: Chcete si zahrát na domácí násilí?
Slizoun: Určitě! Bude srandaaa!

526
bordel
Reagovat

516 * – „historii“ nicků

527
sa_rah
Reagovat

Hug :)))

528
Wanna be your monster
Reagovat

Redaktor se nezapře: takže jsi takhle přišel i na ivetu, myslíš,, že je taky takhle týraná?

Macura o tom nechce mluvit.

529
Dagris
Reagovat

A teď si zahrají hru „Chaloupko, chaloupko, kdo v tobě přebývá?“

530
Andrea
Reagovat

O kom mluví Vlado?: že někdo proleze každý komín a že kdyby ve Vile bylo 10 komínů, tak proleze i ten jedenáctej:-))
Teda bublá pěkně, to bude výbuch.

531
KV
Reagovat

Tak to je fakt síla, co ten štáb vymýšlí, už chybí jen Bartošová a její přednáška o závislosti na alkoholu:-)

532
bobina
Reagovat

530 myslím, že to byla Lů

533
sa_rah
Reagovat

Lůca kritizuje Vlada, že on nějak moc VB napadá…. škoda, že jí Vl. nekontroval: na to, co si VB zaslouží, je to ještě málo :D :D

534
sa_rah
Reagovat

Hošan se stále vtírá M. s Ivetou… kolikrát už mu M. řekl, že o tom (o ní) nechce mluvit???

535
Hug
Reagovat

530 532 nene bylo to na Romanu

536
XY2
Reagovat

Ládíctek si venku ošahává a omačkává tělícto.

Pošta.

537
Bobby Brown
Reagovat

Růža je v ráži. Ona taky chce každému strašně moc pomoct a mnohdy nemůže a pak se trápí, ach….

538
XY2
Reagovat

Teď si zahrajou scénku pod vedením Macury a čte obsazení.

539
Iv
Reagovat

A přednáška, beseda nemá zatím konce… Těžko odhadneme, proč M. pozvání Primy přijal, velká záhada…, pro mne stravitelnější než legendární přednáška Buldoka o zdravém životním stylu, na níž bude nepochybně hrdý až do konce svého dlouhého života… Bylo tehdy hodně těžké doposlouchat ho do konce. Macura měl samozřejmě víc času na přípravu, malý písemný taháček tolerujme.

540
XY2
Reagovat

Macura mi až tak nevadí, klidně by tam mohl zůstat jako hráč, myslím, že by z té skvadry byl nejnormálnější, i když venku to tak nevypadá.

541
Hug
Reagovat

Pepa agresor,
Martůčka manželka,
Thomas a tomáš policisté,
Vladko strýček na návštěvě,
Lůca operátorka na lince,
Růža sousedka,
zbytek kamarádky Evy

542
sa_rah
Reagovat

530 + 532

Na Růžu, aspoň myslím

543
bordel
Reagovat

540 – NE, PROSÍM!

544
Bobby Brown
Reagovat

dřepy:
Niki: a dej si je hned, nevím co máte s tím posouváním
Pepa: já si je dám, neboj
Niki: já tě pozoruju a nic nevidím!

:-D To je hrozná soudružka pionýrská vedoucí!

546
XY2
Reagovat

Obsazení jsem nepostřehla, jen že Růža je sousedka, Vlado strejček na návštěvě a nějaké kamarádky, ale teď VB trochu dotčeně venku říká Růži, že Zdeněk ho vidí jako agresora a tak že je teda agresor.

Vlado Macurovi: tak co rejžo

547
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci, tak jsem si myslela, že už, ale ještě ne.
Nicméně mám opravdu štěstí, protože VB si chtěl vyměnit roli s Pepou, ale hlas ze štábu toto zamítl … :-). A to mi přišlo zajímavé :-).

548
iR.
Reagovat

Na empatického policisty pomáhají týrané oběti v podání citlivého Buldoka jsem teda zvědavá.

549
XY2
Reagovat

543 – proč ne? lidi tam chtějí hráče z normálních:-)

550
sa_rah
Reagovat

546

vB o5 nepobral jednoduše zadaný úkol: on, spolu s Th2 mají být policisti, žádnej agresor‘

551
Jana1
Reagovat

547-velmi zajímavé

552
Hug
Reagovat

550 ale to,aby byl Thomas agresor chtěl sám rejža Macura,že prý tak Thomas vypadá,tak trošku objektivity by neškodilo

553
Sabi
Reagovat

547 – zajímavý je, že Macura měl VB napsaného jako agresora, ale v dopise je agresorem Pepa a štáb zakázal měnit role

554
XY2
Reagovat

550 – je možný, že se chtěl měnit s Pepou, protože chce být agresor a ne policajt, jestli teda Pepa má hrát agresora?

555
sa_rah
Reagovat

547

VB klidně zvládne být agresivní i v roli policajta… přestane-li se hlídat

556
eva2
Reagovat

544 – Pepa dál na dřepy kašle. Ostatní je dělají hned a pochybuju, že Slizoun udělá aspoň jeden.

557
Sabi
Reagovat

554 změnu chtěl Macík, VB se do toho moc nechtělo

558
bordel
Reagovat

549 – …neprotěžujte tašku Macuru, ani neprotežujte známýho Macuru ani jinýho známýho…

Téma je rozhodně zajímavý, samozřejmě, ale tohle zviditelňování se tam mi už fakt leze krkem… A jestli je pravda to s tím Rychtářem a Bartošovou, a nabídkou svatby ve vile, tak z toho už bych se fakt zezvracel…

559
sa_rah
Reagovat

552

To máš pravdu, ale kdoví, třeba M. jen dodržuje pokyny dramaturgyn nebo štábu?

560
Anonymní
Reagovat

540
Tak já náhodou narazila na jeho blogy. Nemyslím si, že je ten pravý, co by mohl rozdávat rozumy.
http://zdenekmacura.blog.idnes.cz/
Prosím adminy, jestli zveřejněním něco porušuji, o smazání. Děkuji.

561
Kami
Reagovat

547 – asi proto, ze maji HRAT a buldok by tim padem NEHRAL :-)

562
JW
Reagovat

Neco noveho ?… Uz je novy stab ? Nebo muzu zase v klidu cekat az neco bude ?

Zkracene: Nejaky Twist ? Kdo je Boss ? Nikola je OK nebo nesmrtelny komplex ? Praseci Hlava je stale tam ? Jak ho stab zase protezuje ? Uz se perou ? ;-)))

Diky za info ja jsem zanevrel diky ementalnosti stabni kultury…

563
Hug
Reagovat

plyšáci nejsou,tak vem Pepo trpajzlíky:)

564
Bobby Brown
Reagovat

560 – Teď chápu ten dloubanec od pana „moderátora“ z Blesku do Macury ohledně Ivetky. ;-)

565
XY2
Reagovat

560 – ale já píšu, že venku to tak nevypadá, ostatně taková úchylka není ještě nejhorší:-)
A jinak je mi jedno, co a kdo je Macura, hráč to není a za chvíli odejde.

566
sa_rah
Reagovat

Nikča nemá telefon ale!

Má, nějakej erární.

Erární, a kde na něj vzala?

Auuuuuuuuuuuuuuuuuu

567
Bazinga
Reagovat

562 vše důležité ze včerejška si přečti v komentu č.2 :-)

568
Hooper
Reagovat

jw – boss je vébéčko

569
Francouzská buldočka
Reagovat

475 Nemám absolutně nic proti gayům a lesbám, souhlasím i s tím, že se hranice posunuly, ale 50-50 to tuším ještě není. Ono to opavdu vypadá divně hlavně proto, že se to neustále někde probírá. Ten je gay, ta je lesba, Prima to pořád tak řeší a zdůrazňuje, že mě to začíná opravdu iritovat: Kdyby se k nim přistupovalo skutečně rovnoprávně, tj. podle mě tak, že by se o tom prostě nemluvilo, tak by mi to bylo rozhodně milejší………………………….ty dvě ale o tom mluvit nechtěly :) Začal do toho vrtat opět buldočí hlava, prima toho využila a nenechala to bez povšimnutí.

570
Jáša
Reagovat

Omlouvám se, žádný anonym. To jsem já Jáša :D

571
Bobby Brown
Reagovat

Nejsem si jist, kdo v případě Evy a Romany by byl oběť, zda ony, či jejich muž.
Pepa to hraje nějak moc věrohodně…

572
mimo
Reagovat

Teď jsem se vrátil z nákupu a zpnul zas kamery.
Eva hraje Ďambulku a Pepa Rychtáře ?

573
Jáša
Reagovat

565
Vždyť o nic nejde. Jen mám ráda jasno :D

574
sa_rah
Reagovat

562 JW
..
Macura přednášel o domácím násilí… nyní na toto téma secvičují scénku… boss stále bossuje, důležitej jak kdesi cosi…. dramaturgyně, potažmo štáb zatím nevyměněn…. nuda veliká

Event. si najdi mé 2 příspevky, cca do 300, oba o VB, oba ze včerejší noci, ale psáno už zde

575
Francouzská buldočka
Reagovat

Ďambulku ??? :D :D majn got !

576
trdlo
Reagovat

569 Francouzská buldočko – Teď ti nějak nerozumím. Píšu někde, že by o tom mluvily „ty dvě“? To snad z toho, co jsem napsal nevyplývá. Nebo ano? Jestli to tak vyznívá, tak to nemělo. Taky už z těch VV nějak blbnu.

577
Hooper
Reagovat

Hraběnka nemá moc fantazii, když ve scénce uvádí svou skutečnou adresu:)

578
JW
Reagovat

sa_rah,… Dekuju ! Jsi moje spasa. ;-) Takze nuda upadajici v jeste vetsi nudu a sed…. Scalex by mel mozna zajit do stabu a dat jim nejaky TWIST zadani… Jeden z Twistu by byl vyrazit tu praseci hlavu. Nebo aby se k nemu dostala nejaka fake info o Silicon Valley … Atd… Drsny by bylo sdelit, ze ve vile je jeden HIV pozitivni=vysledek testu at si davaj pozor na sve veci ;-)))) To by byl MEGA TWIST !….

579
Jana1
Reagovat

569 souhlas,nejsem homofob,pár jich znám,jsou to normální inteligentní lidé. Ale přesto třeba Prague Pride se mě nelíbí.

580
Francouzská buldočka
Reagovat

576 – promiň, nepíšeš :)

Reagovat

Samozvaní odborníci na reality show, tady je reakce štábu :-D http://style.iprima.cz/celebrity/romana-z-ukolu-od-stabu-malem-zesilela-vime-o-co-produkci-jde (reportáž začíná v páté minutě)

582
Francouzská buldočka
Reagovat

576 – jen jsem to myslela tak, že kdyby to netahal ven Buldok, tak je docela i možné, že by se to diváci dozvěděli až z bulváru třeba…že by to ven holky možná ani netahaly :)

583
bordel
Reagovat

579 – Scalex má stejnej názor (Prague Pride). V jeho článku jsem mu odpověděl ze svýho hlediska, proč to není nic proti ničemu…
Ale každej si vybere dle svejch preferencí, kterej názor je mu bližší (nebo mezi, či na to nemá názor zatím žádnej…).

584
Aterika
Reagovat

No já mám po chuti toto podporovat. Prozatím končím.

585
sa_rah
Reagovat

578 JW

Nz .)… nuda šeď, měnící se pomalu ve zhnusení, přednáška byla sice na zajímací tíma, ale v amatérském provedení, kdy část přednášky byla vlastně čtena… nějak mi uniká smysl konání štábu i jiných, Scalex to popsal výborně!

586
bordel
Reagovat

582 – Za ně je to ale dobře, teď se konečně teprve můžou svobodně nadechnout. Bylo to stresově a psychicky samozřejmě strašně náročný, ale i ony jsou evidentně rády, že už je to vyřízený. Navíc není vůbec jistý, jestli by tam s tou „zdí“ mezi sebou vydržely, to by totiž bylo ještě daleko náročnější, předpokládám…

Ale to už jsme podrobně rozebírali tenkrát, takže spíš bych to uzavřel jako OT…

587
Francouzská buldočka
Reagovat

Začínám věřit, že pan Macura štáb opravdu uplatil se slovy “ prosím prosím, pusťe mě táááám…ať jsem v tý televizi zase “ !!!!! Není můj fašounek !

588
Hooper
Reagovat

581 – jestlipak dojde na zaprodance?:-)

589
Francouzská buldočka
Reagovat

Nevíte, zada se mu Růža vrhla na hnáty ?? :)))

590
Igor
Reagovat

co jim to tam dali za cinky? vypada to jak 12,5ky, ale to by thomas ani nepoznal ze neco zveda. dali jim tam jeste neco?

591
bordel
Reagovat

Pošta. VV, vyberte, která situace ve scénce byla nejbližší ve vile…

592
Pedro
Reagovat

591: podle mě nejde o scénku. Podle mě by měli říct, jaká situace ve vile měla nejblíž k násilí.

593
Wanna be your monster
Reagovat

Koukám zrovna na rekap.

Jak Vlado ráno naprosto vážně po otevření dveří začal říkat, že je tam Dáda. :D

594
Francouzská buldočka
Reagovat

Dneska hrozná nuda opět ! :(

595
Jáša
Reagovat

590
Náš sportovec při dodání činek podotkl, že jsou to činky holčičí.
Jinak Tomas a Thomas, to je něco jako Karel a Karel :D

596
Iva5
Reagovat

Víme moc dobře o co štábu VV jde: Odkopat tuto celkem dobře nastavenou RS do propadliště dějin. Tento neschopný štáb, protěžující jednoznačně líné lemry v čele s p.Hradilem a následující Lůcou Veverkou bude tak dlouho brnkat na nervy divákům, až sledovanost klesne na O%, teprve potom budou spokojeni. Nasadili tam Vláda jako tahák (jediný světlý bod této RS) a teď se jim to vymklo z ruky a neví už co by, aby ho odkopali. Svědčí o tom jejich sestřihy v TV přenosech. Ti, kdo se dívají na online kamery po shlédnutí těchto rekapů mají pocit, že celý den koukali na jinou RS.

597
Bobby Brown
Reagovat

Vlado povídá o tom, že by se mohla izolace projevit na VB, když ho nikdo nemá ve vile rád.
Růžena to samozřejmě okamžitě vztáhne na sebe a Jájínek hned: ale né, to mě tady nemá nikdo rád.
Ta ženská je fakt na odstřel.

598
Dáša
Reagovat

Myslím, že prvý, kto by mal z VV4 urýchlene vypadnúť nie je VB, ale Šárka Šedivá.

599
Sabi
Reagovat

ha Vladko mi dává za pravdu, že drobná šikana vůči VB proběhla :)

600
trdlo
Reagovat

582 Francouzská buldočka – Řídím se heslem: „Zajímá mě pouze sexuální orientace lidí, se kterými chci mít sex. U ostatních mě zajímají úplně jiné povahové rysy a jejich sexuální návyky nechci rozebírat, protože jsou jejich výsostně soukromá věc.“ Bohužel, gayové a lesby se jaksi stali věcí veřejnou, což je podle mě právě činí nerovnoprávným s hetero společností. Omlouvám se za OT a už s tím končím :-)

601
Francouzská buldočka
Reagovat

Růža prostě i v tom koho nemají kolegové rádi musí být první ! :DDDD

602
cipollini
Reagovat

VB- z 50% byli všichni vožralí :)))

603
Francouzská buldočka
Reagovat

Mě zajímá kolik má který peněz kupříkladu :D :D

604
Igor
Reagovat

595 – aha, no skoro ma pravdu. zajimalo by me jestli to je provokace stabu, protoze predpokladam ze cinky tam dali kvuli nemu, a tohle mu je fakt na nic.

605
Sabi
Reagovat

600 – pravda, ale bohužel předpojatost i když třeba skrytá se objevuje i tady mezi vcelku tolerantními lidmi, kteří si o sobě myslí, že předpojatí nejsou, třeba ty přezdívky LM a LP, Hošan atd.

606
Wanna be your monster
Reagovat

604 – jelikož doteď neuměl zvednout ani nákup nebo dokonce i polštář při polštářové bitvě, tak myslím, že ty činky stačí. :)

607
EvkaD
Reagovat

596, já pak nechápu, proč, proč ho tam dali a po měsíci se ho snaží znemožnit!! Co tím tv získá, proč tedy ho tam nenasadila jako hosta na 14 dní??
Toho Hradila zabít, zkurv…debil!! A 20 dřepů dělám:-))

608
Crazy lady
Reagovat

Huráááááá ! Řešej se Zdenčiny narozky !

609
Francouzská buldočka
Reagovat

LP a LM se mi líbí náhodou :))) Furt lepší než bachařky !

610
Pedro
Reagovat

Macura: s agresory nejde vyjednávat, jediná možnost je izolovat se.

611
Francouzská buldočka
Reagovat

Jupíííí narozky :D Chápete ne !

612
Pedro
Reagovat

608: a Zdeniny záda. VBčko uznal, že to byla původně nehoda, ale fakt, že ji ty záda bolely to povyšují na fyzické násilí.

613
Francouzská buldočka
Reagovat

Pošta ! Milý Thomasi, Zdenička si narozky velmi užila s kamarádkou mimo vilu. Tak už nesmutni a raduj se :D

614
Sabi
Reagovat

609 – tak bachařky je fakt hrozný, ale ty bys byla ráda kdyby ti někdo říkal „lesbičko buldočko“? :)) to už radši bez přezdívek

615
Bobby Brown
Reagovat

Hradil názorně ukazuje o čem mluvil Macura. Obrací celou scénu narozenin tak, že oni jsou agresoři, kteří celou situaci zavinili. A on a Z. jsou oběti jejich agrese. :-D

Markéta přišla jen za Zdenou, dort přinesla jen pro Zdenu. Všichni jste se měli pakovat pryč a ona to měla slavit jen se mnou a s Markétou.

To je vůl. :-D

A Růža je mega*ráva která si přihřeje polívčičku o svém uraženém Jájínkovství.

616
mimo
Reagovat

Šárku Šedivou na pár dní do vily a pak pořádně vypalcovat.

617
sa_rah
Reagovat

Vilani bohužel neumějí dodržovat jednu zásadu – na blba totální ignoraci. je jasné, že v uzavřeném prostoru to bude o poznání těžší, ale možné to je.
Kdyby se 5 lidí domluvilo a VB ignorovalo, spadl by mu hřebínek.

618
JW
Reagovat

Vazena pani nevim co z Prima stabu,…

Ja jsem samozvany a narozdil od Vas, ktera jste za to placena mam zkusenosti s profilem lidi a jejich dary a talenty.
Opravdu nevim, ale evidentne se do Vas strefil kamen hozeni z Panacka a vy ale pekne kejhate !…
Jako vzdy verim ve vyrovnanost, takze verim, ze se Vam vase pociny zase vrati.

A dekujeme, ze nas tu ctete. Alespon mate nejakou sanci si ten flek jeste chvili udrzet.

A aby jste nerekla, ze my samozvani s darem neprichazime,… Tak vse nejlepsi http://www.youtube.com/watch?v=itg5f8cA8ZI

619
Bobby Brown
Reagovat

605 – taky chceš podsouvat? :-D
LM a LP se tak zavedlo, že už nikdo ani neřeší co to je a že jsou lesby a tak to holt používáme. To jen ty to opět vytáhneš a řešíš a podsouváš cosi skrytého. My to tu neřešíme. ;-)

620
Sabi
Reagovat

podle mého názoru jsou tam dva velcí manipulátoři a to Vladko a VB, každý svým způsobem manipuluje se svým okolím a vzhledem k absolutně rozdílnému názoru na svět se neshodnou ani na tom, že nebe je oranžové :))

621
Bobby Brown
Reagovat

617 – a víš že by to tu někteří měli za projev šikany?

622
cipollini
Reagovat

ten týpek o tom vůbec nic neví, on to všechno vypisuje z letáků, trapas, noo

623
JW
Reagovat

618 syntax error unrecognized expression… ;)

Tak to uz se mi dlouho nestalo ;)))

624
Dagris
Reagovat

Lů řve a nadává a kamery padají

625
Prochor
Reagovat

617 – Naprosto správný přístup k hovadům. Ale jak chcete donutit Růžu aby někoho ignorovala. Notabene když tomu někomu štáb ještě přihraje flašku?

626
Francouzská buldočka
Reagovat

614 Sabi – :D :D :D ale zase se to rýmuje hezky.

627
Bobby Brown
Reagovat

Hmmm, Lucinka a její pozitivní přístup. Panečku, a jak umí používat pozitivní slovník.

628
Hug
Reagovat

Lůca chytla amok a řekla Martůčce ty píííí……

629
Jana1
Reagovat

Ta Lucka lže hrozně. Ona seděla na zemi,když tam VB přicvakl Láďovi hlavu. A pak se zhroutila. Ať jí to pustí.

630
radek
Reagovat

Ta luuuuca je piiiiica. To nema obdoby. Jak ten ksindl fetackej lze.

631
Francouzská buldočka
Reagovat

625 :))) Prekérní situejšn, pravda :D A ke všemu má tak pěkné velké nohy!

632
Sabi
Reagovat

619 – já to nevytáhla, pokud sleduješ diskuzi, tak já jen reaguji a tohle tu napsal už někdo přede mnou. sám píšeš, že to tak bylo myšlené. a neříkám, že já jsem lepší, používám to taky, ale ta předpojatost tam prostě je, to mi nevymluvíš :) a už končím s tímto tématem

633
Francouzská buldočka
Reagovat

Co co co ???? Proč řve zase ? :))

634
Bobby Brown
Reagovat

622 – ale asi ví, jen neumí přednášet. On je rozdíl něco vědět a to něco odprezentovat před lidmi.

635
sa_rah
Reagovat

Útlocitná Lůca na Evu: Ty pi*o“!

636
mimo
Reagovat

Ten Vlado je dneska zase fakt skvělej.
Nebo ne ?

637
Sabi
Reagovat

626 – :))))

638
Wanna be your monster
Reagovat

proč lů začala řvát?

639
Francouzská buldočka
Reagovat

No na p.ču se musím kouknout v rekapu…to musím vidět :D Umírám ! :DDD

640
cipollini
Reagovat

634- to tam pronesl tušim slizoun, hned na to začaly padat kamery

641
Igor
Reagovat

Wanna be your monster 606 – uznavam, vypada ze posilovani vysadil na tak dlouho, ze by mohl zacit od zacatku :)

642
Sabi
Reagovat

Lůca: stejně se tím nic nevyřeší, tak nebudu říkat svůj názor a přilévat olej do ohně, tak radši neříkám nic a Růža na to: přesně stejně jako já :))))

643
Bobby Brown
Reagovat

632 – a co je na lesbě špatně, to se nesmí říct? To už jsme v té korektnosti tak daleko? Ona je to předpojatost?
Aha, pak tě chápu.

644
Francouzská buldočka
Reagovat

Růža prej “ stejně jako já “ :DDDDDDDD Teď když jsem konečně smíchy pod stolem tak musím z práce domu ! :DDDDDD

645
Anonymní
Reagovat

629 Jana1 : potvrzuju, Lucka lže.
Viděla jsem tu situaci s přicvaklou hlavou třikrát, jednou z pohledu z prádelny na onlinech a dvakrát v rekapu v Tv z pohledu z terasy…
A lže taky v tom, o čem se vzápětí pohádala s Evou. Proto po Evě tak ostře vystartovala.

646
Hug
Reagovat

636 a zítra po rekapu se tady budou všichni rozčilovat,že ho ukazujou jen v negativním světle,přitom je dneska negativní od rána až do teď

647
Wanna be your monster
Reagovat

Tak už tu někdo napiště, proč lů řve a v čem lžé. :)

648
bordel
Reagovat

Kamery zase chcípajó a chcípajó…

649
Jáša
Reagovat

Tak koho štáb určil za největší zlo a koho za oběť. Můžu hádat?

650
upsik
Reagovat

Na týden do vily Šedivou a pak „vyprstovat“ …:D

651
Sabi
Reagovat

643 – tak ještě naposled, není to vlastnost, nebo něco, co si člověk dobrovolně vybral, říkáš ostatním hetero? a už fakt konec, říkejte si jim, jak chcete, já jen vyjádřila svůj názor

652
Bobby Brown
Reagovat

647 – ale vždyť to tu píšou. Lůca začala řvát, že ona to viděla, tu situaci s přiraženou hlavou Ládi, a že ostatní lžou v tom, že to byl úmysl, že ona to viděla jinak a že to nemají vytahovat pořád dokola a lhát.
Mno a ti co vidí rekapy a viděli to (já ne), tak potvrzují, že ten kdo lže je Lůca, bo to nemohla vidět z té pozice, kde v té chvíli byla.

653
Anonymní
Reagovat

Taky se vam K1 tak desne seka?

654
Wanna be your monster
Reagovat

ještě jednou: může tu někdo napsat, proč lůca řve? A jak lže o tom přivření hlavy?

655
EvkaD
Reagovat

Zdá se mi to, ale oni doslova všichni mají z Vláda prdel, že? Hrají to, ale prakticky dělají, že on byl to největší zlo v tý hádce…Padají mi kamery pořád!

656
Bodlak
Reagovat

Shrnuti posledni situace … opet doslo na hadku Vladko x VB (narozeniny, pradelna), Macura nevydrzel a sel se uklidnit do zpovednice (nekdo rikal ze se zhroutil :-D), pak (myslim Slizoun) nekolik narazek ze Macura ze prezil Rychtare, ale vilu neda :-D

657
Wanna be your monster
Reagovat

BB – díky. já jsme věděla o jakou situaci šlo, ale ne co říkala. :)

658
Dagris
Reagovat

Macura psycholog hadra

659
XY2
Reagovat

647 – Lůca seděla v prádelně na zemi a bouchanec do hlavy se odehrával za jejíma zádama o metr výš, tudíž toho moc neviděla. Následně se rozeřvala a chytla záchvat, že chce domů. Jestli to bylo kvůli bouchanci, nebo ne, to neřekla. Ale asi ne, když teď říká, že se nic vlastně nestalo. A ona to skutečně přímo neviděla. Možná se pletu, ale myslím, že ne.

660
Sabi
Reagovat

WBYM – měli každý říci svůj názor na násilí ve vile. Lucka řekla, že žádné násilí to není, Eva kontrovala, že jí říkala, že se bojí VB, Lůca na ní začala řvát, že je pííííí, proč vytahuje něco, co jí řekla soukromě, pak hned na to, že to není pravda, že se ho nebojí, byl to trošku zmatené

661
Bobby Brown
Reagovat

651 – ano, sobě také :-D
Jen ty v tom vidíš nějaký problém.
(zrzavým se také nesmí říkat, že jsou zrzaví, protože se tak narodili?)

662
Wanna be your monster
Reagovat

17:05
Pepovi připadá, že Zdeněk Rychtář o domácím násilí moc neví. Eva ho hájí, že ví dost.

podle onlinu. :)

663
Jáša
Reagovat

Jo, tak Buldok se chce očistit. Má dojem, že si velice ublížil výstupem a napadením Vlada.
Štáb mu umetá cestičku.

664
Bodlak
Reagovat

Kdyz odesel Macura do zpovednice pak hadka pokracovala, Eva raklda Lu ze se boji VB a tak nerekne pravdu, Lu rekla Eve ze je pi.a ze tam byla a ze to videla

665
Wanna be your monster
Reagovat

Tak dík všem za info. :D

Reagovat

Ještě někomu se tak sekají kamery a vypadávají? Nebo je chyba na mém přímači?

667
Sabi
Reagovat

661 – před zrcadlem? :))) tak se ubezpečuj, třeba to pomůže :))

668
Anonymní
Reagovat

Macura odchazi, slava ;-)

669
sa_rah
Reagovat

625

Růža je v opačném „táboře“, stačilo by těch 5, co bylo včera ve VIP ložnici.

670
Anonymní
Reagovat

666 – me se kamera 1 taky desne seka a vypadava

671
Igor
Reagovat

prvni otazka smerem k macurovi po odchodu z vily „jste zdravej?“.

672
Bodlak
Reagovat

Odchod Macury …jeste jel zvuk …. nejakej zensky hlas … „tak co, jste zdravej“ :-D

Reagovat

Nick Flyer (666): Seka se to dost :/

674
Anonymní
Reagovat

Macura vylezl ven před vilu a nějaká ženská na něj: Tak co? Jste zdravej ještě?

675
Bobby Brown
Reagovat

667 – ty s tím máš fakt nějaký problém viď?
Ubezpečovat se o tom? Já měl za to, že je to dané a že si to nevybíráš, sama jsi to napsala. :-D
Achjo…

676
Janko
Reagovat

Macura řekl Vladkovi, že je na jeho straně!

677
Anonymní
Reagovat

Macura tam do sebe musel nacpat 3 ibalginy :D

678
XY2
Reagovat

Možná Macura po této návštěvě přehodnotí akci domečky v tísni:-)

679
Bodlak
Reagovat

Tak podle Slizouna si jeste ve vile dal Macura 3 Ibalginy :-D

680
Sabi
Reagovat

jsem nepostřehla, že Macura do sebe ve vile cpal Brufeny, to teda moc nevydrží :))

681
Jana1
Reagovat

Myslím, že kdyby tam nebyl Macura, tak se porvou.

682
Wanna be your monster
Reagovat

Já to teď neviděla, ale Eva popisovala macuru jako až moc hodného až blbého, tak ho ta hádka možná fakt rozhodila. :)

683
iR.
Reagovat

620 – s tím rozdílem, že Vbéčko je mnohem nebezpečnější manipulátor, protože do svých demagogických žvástů nevkládá žádné emoce, ale chladnokrevně klade jeden svůj pokřivenej argument za druhým. Vladko na první pohled v tomto souboji prohrává. Je to tak, jak říká Macurák, i kdyby měl pravdu, pokud to sděluje emotivně, tak nedokáže dobře argumentovat. Ale není podstatné jak se vnímají oni mezi sebou, ale jak je vnímáme my, to je rozhodující. A myslím, že spousta lidí ty situace vidělo a na Vbéčko už má jasný názor, ať to on sám bude popisovat jakkoliv přesvědčivě. Ten člověk je gauner a vůbec bych se nedivila, kdyby byl ohledně výhry s někým bezskrupůlózně domluven a taky proto se tak cítí pevně v kramflecích. Jsem zvědavá v budoucnu na jeho případný duel. Dle oblíbenosti by to měl být s kýmkoliv jasný souboj, ale s hlasy se dá dělat spousta věcí, případná maniplulace se žolíkem a návratem atp. Uvidíme.

684
Sabi
Reagovat

675 – probém máš očividně ty, když si musíš sám sobě říkat, že jsi hetero, a už dost prosím, řeš si své osobní problém někde jinde

685
Iva5
Reagovat

Láďovo hlava a Wendiny balonky – měli by jim to fakt pustit na televizi.

686
Bobby Brown
Reagovat

K1 mi jede, ale K3 mi zlobí.

687
Xxxx
Reagovat

Vladko se zakerne vsech zeptal jestli nechteji zbytek bramborovyho salatu a jestli si ho muze vzit… To je takova sketa!

688
bordel
Reagovat

Vladko a VB si budou vykat…

Mirka a Pavla už nebudou mít předponu L, za sebe souhlasím, a budu se snažit to dodržovat.
I ohledně „bachařek“ to ale samy braly ze srandy :-)
Ale vzhledem k tomu, že nevím, jak by jim to vadilo nebo nevadilo (nebo i třeba ze „slušnosti nevadilo“), používat to už nebudu. Navíc, Mirka a Pavla není o nic delší. Eva budiž taktéž opět Eva. Romana si z Růženy dělala srandu, a už jí tam i říkají Růžo, a ona na to nic.

Od některých přezdívek ustoupit nehodlám, protože to z nich přímo kape – např. ze Slizouna, nebo VB, i když pejsky mám rád (takže je to vlastně nepochopitelná pocta ode mě).

Děkuji za pochopení (nebo případně za ignoraci mého demokratického a svobodného názoru) :-)

689
Wanna be your monster
Reagovat

Ta nikoly věšba v opilosti byla ale přesná :D

„Jedinej, kdo se bude litovat, budeš ty. Budeš dělat bů bů já nemám nikoho, já jsem úplně sám, jsem sám.“ :D

690
Bobby Brown
Reagovat

685 – jé, balonky. No jo, to si ještě pamatuju, že se to nějak řešilo. Ale už nevím jak to bylo a kdo si trval na nepravdě.

691
EvkaD
Reagovat

683, no případný duel může být i příští týden s Vladem. Už si to oba slíbili, tak tam nevím, jak to tedy zmanipulují!!!

692
Sabi
Reagovat

683 – jj to je Vladkovo mínus, že neumí potlačit emoce, tedy pro RS dobře, ale pro normální život ne. nevěřím, že by VB měl nějakou naději na výhru. ta jeho samolibost plyně z toho, že má pocit, že to má u štábu dobrý a ten ho v tom utvrzuje. myslím, že se zničí sám, respektive to už udělal a v duelu nemá šanci

693
JanaH
Reagovat

654 Wanna be your monster : lže v tom, jak tu situaci popisuje. Tedy že brečela, stála a držela se Vbéčka za ruku a viděla tu „nehodu“, protože měla hlavu ve stejné výšce jako Láďa.
Ve skutečnosti seděla/dřepěla na zemi, brečet začala až po bouchnutí dveřma a následném řevu VBéčka, vstala, začala křičet a vyběhla z prádelny.

Na Evu se rozkřikla proto, že Eva řekla nahlas, že se jí v minulosti Lucka svěřila s tím, že se Lůca VBéčka bojí a že s ním chce být zadobře (zkráceně). Lucka nechtěla, aby to Eva vytahovala. Tak jsem to pochopila v tom humbuku já.

Mmch, to anonymní pako 645 jsem já… :-)

694
Janko
Reagovat

tak 22.12 bude asi finále, kde vyhraje, díky Šedivé náš velký debilní buldoček! :)

695
jarda667
Reagovat

sabi:jezis ty jsi blba…

696
Bobby Brown
Reagovat

684 – a jéje, Hradil 2 :-D
překrouceno a obviněno z něčeho, co kdo nenapsal, ale neva, zajímavé to nemusí být jen na kamerách, ale i na diskuzi

697
Sabi
Reagovat

688 – já s tvým demokratický a svobodným názorem souhlasím :)

698
Sabi
Reagovat

695 – a ty si bůh :))

699
Wanna be your monster
Reagovat

Ježiš jak buldok líbal v rekapu to zrcadlo…já za tím zrcadlem stát s kamerou, tak se rozchechtám :D Oni tam musí být potichu, protože to fakt není zvukotěsné.

700
jarda667
Reagovat

698 Kdyz uz , tak Buh, a vykej mi .

701
Iva5
Reagovat

Bobby Brown – balonky a Wendy, tenkrát se tak všichni dohádali, že si Vlado ostříhal vlasy :-)))))

702
EvkaD
Reagovat

Když Macura odcházel řekl: Jsem na vaší straně. Myslel všechny nebo někoho?

703
Sabi
Reagovat

700 – tovižejo

704
Iva5
Reagovat

Bobby Brown – opravuji : až si nakonec Vlado ostříhal vlasy, protože prohrál sázku, jak to s těmi balonky ve skutečnosti bylo. Wendy pořád tvrdila, že ji úmyslně někdo praštil balonkem a rozdělili se na 2 tábory. Jedni tvrdili, že praštil (kdosi,už nevím kdo) a druzí tvrdili že netrefil. No a Vlado prohrál a ostříhal si vlasy

705
adolf
Reagovat

Vsimli jste si mimochodem ze vas ve zpravach z vily oznacili za samozvane odborniky na reality show, kteri radi stabu co ma davat za ukoly, aniz byste rozumeli principu hry?? co na to vubec panacek rika? osobne se vzhledem k tem vasim trapnym clankum kde radite odbornikum z primy nedivim, ze si z vas v televizi udelali srandu :D

706
Bobby Brown
Reagovat

694 – já to mám dobrý. Sobeckost mi zabraňuje mít nějaké „fanoušky“ a těm přát výhru. ;-)
Takže v tomhle mi to je šumák. Ale pro hru samotnou bych tam někoho viděl raději a někoho ne.
Třeba Růžu bych vedle sebe nesnesl, ale ve vile jí ještě chci, protože tohle se jen tak nevidí.

707
Jana1
Reagovat

Proč nemohu odeslat odkaz ze stránky VV,jak Lucka seděla a koukala na VB v prádelně ?

708
JanaH
Reagovat

Tak Niky sezení s Macurou uklidnilo, ten si musel, chudák, zobnout tři pilule. :-)

A některé situace by si zasloužily, aby byly vilanům puštěny na plazmě. Já se přimlouvám mimo akce „prádelna“ taky za vlajku.

709
Hug
Reagovat

V balonkách šlo hlavně o to,že Wendy tvrdila že to dostala do obličeje,až jim pustili záznam na plazmu a tam bylo vidět,že se jí balonek jen svezl po zádech

710
Bobby Brown
Reagovat

704 – dík, a Vlado tvrdil tedy co?

711
Iva5
Reagovat

705 – Adolfe, Panáčka blb urazit nemůže…

712
Janko
Reagovat

705: adolfku, ty budeš asi ze štábu, co? Pozdravuj tam Šedivou, ať to vede, jak to vedla do teď a vyvolení můžeme na vždy pohřbít.

713
T.M.
Reagovat

694: Až 22.prosince? Nevěřím že budou Vyvolení tak dlouho. VV1 končili tuším někdy 11.prosince a třetí řada myslím už někdy v listopadu.

714
sa_rah
Reagovat

Nevidím na některých Vladových emocích nic tak špatného, prostě takový je. Ale je jasné, že v hádce vyhrává ten, kdo

a/ líp argumentuje – což při emoční explozi zvládne jen hrozně málo lidí
b/ dokáže zachovat chladnou hlavu a tudíž se mu daří i bod předcházející

Obojí Vl. moc nejde, na rozdíl od VB, který na své lži a fabulace žádné emoce nepotřebuje…. a tím pak může vypadat, že má VB pravdu.

Nás šmíráky ale neoklame .)!

715
T.M.
Reagovat

Nikol už pomlouvá. V duelu VB – Nikol bych si strašně přál vítězství VB.

716
Bobby Brown
Reagovat

709 – ajó, máš pravdu, už se mi to vybavuje.

717
Adéla
Reagovat

Lucina měla záchvat i v té garáži, tak spíš má nějakou fobii než že by ji tááák moc rozhodilo bouchnutí Ládíčka do hlavy. Je to herečka. Nemůžu ji ani cítit. Nejhorší jsou ty kecy o nějakým předávání energií a pozitivním myšlení a bla bla bla. Přitom sama by se už bez cigaret dávno zhroutila. Ven z vily!

718
Wanna be your monster
Reagovat

Už jsme tu jednou psala , svůj pohled na akci balónky, tak zkopíruju. :)

Verze Wendy: michal mi hodil balónek z metru do obličeje, držela se za obličej a dělala chudinku.

Michalova verze: Já jsem po tobě vůbec nehodil, házel po tobě akorát Rosťa.

Poté se na michalův popud a jeho 100% jistotu, že po wendy nehodil balónek, vsadili, že kdo nemá pravdu, oholí si hlavu.

Štáb jim nakonec pustil, jak to ve skutečnosti bylo: michal hodil asi ze dvou metrů wendy balónek do hlavy – ne do obličeje, ale dozadu za ucho.

Vlado stále stál neúprosně na michalově straně a spolu s ním si oholil hlavu. Protože pravdu sice neměl ani jeden, ale Vlado za michalem musel stát za každou cenu. :)

719
upsik
Reagovat

VB podle vývoje situace může počítat s min. 5 palci – Vlado, eLka, Evík a Hafík…:D
(zajímavý bude palec Ládi a Slizouna)

720
XY2
Reagovat

688 – Proč už nebudou lesbičky LM a LP? Ono je něco špatně, že holky jsou lesby? Já na tom nic špatnýho nevidím. Vlado je gay a taky se nic neděje, prostě je.

Nebo proč už ustupuješ od přezdívek? Jako mi je to naprosto jedno, já si pojedu po svým:-)

721
EvkaD
Reagovat

715, prosím přál VB dnes už nepiš. Mám dost, a musím ti říct, že dnes poprvé začínám uvažovat, že Vladko by měl odtam ven..Já snad ho ani nechci vidět už ve vile s tím debilem, a soutěž má asi jiného výherce!

722
Bobby Brown
Reagovat

Svazačka Niki už zase sekýruje za to, že se nedělají dřepy.
Já jí na tom táboru úplně vidím :-D

723
violoncella
Reagovat

719 – Slizoun včera prohlásil, že dá palec Evě.

724
Bobby Brown
Reagovat

720 – ježiši ještě ty začínej :-DDD

725
sa_rah
Reagovat

btw ve vile se netřídí odpad? te´d jsem zahlídla Miru, jak dává do odpadků plastové flašky od jogurtovýho drinku.

726
Jana1
Reagovat

718-pravdu díš !

727
T.M.
Reagovat

721: Co se ti zase tak zásadního přihodilo? Ano má jiného výherce a tím bude Nikol bohužel. VB nemá šanci přežít duel s nikým ale jí teda vítězství taky ani omylem nepřeju. Snad ji Vlado dokáže porazit, budu se za to modlit.

728
Bobby Brown
Reagovat

718 – aha, díky!

729
Wanna be your monster
Reagovat

ještě se tu dneska neřešily koťátka a vosy… :)

730
XY2
Reagovat

724 – :-DDD

Pro mě osobně je teď velmi nepříjemné, že to zasahuje do prosince, neb rodina patrně přijde o vanilkové rohlíčky…

731
T.M.
Reagovat

725: Netřídí, to už by tam někteří soutěžící nebyli.:D

732
XY2
Reagovat

725 – na třídění odpadu nemají čas!

733
Wanna be your monster
Reagovat

VB: ale jinak bych byl rád kdybyste mě ignoroval.
Vlado: tak začněte.
VB: ale to vy neumíte.
Vlado: tak přestaňte.

734
Wanna be your monster
Reagovat

731 – :)

735
T.M.
Reagovat

Opravdu to končí až 22.prosince? Mě se to nějak nezdá, takhle dlouho to nikdy nebylo a to ani první řada která měla rozhodně daleko větší sledovanost.

736
Adéla
Reagovat

729- tak jo. Koťátko bych nezabila, ale mouchu, vosu, komára, mravence i pavouka, když mi lezou po baráku – klidně zabiju. Nesnáším nezvané návštěvy.

737
Jana1
Reagovat

727 -Vítěz je určen, bude to Nicol. Ta produkční, nebo co to je,chce mít od ní a Gina pokoj za HP.

738
EvkaD
Reagovat

727, tak pokud bych měla volit mezi Nikol a VB, tak raději Nikol, i když je svazák, protivný agiťák, plní aspoň úkoly a nějak je prospěšná. VB zatím prospěšný nebyl ničím, max nasíráním Vláda a lezením po Zdeně. Hodně dlouho jsem neviděla nic hnusnějšího, kdybych mohla, sama s ním jdu do duelu:-)
Navíc Nikolu ještě tak jako VB neprotěžují, to včera se ti líbilo, ten večer?

739
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslím, že o finále se nikdy dopředu moc nevědělo, že i diváci se to dozvěděli tak týden dopředu, ne?

740
JanaH
Reagovat

Jsem zvědavá, jak dlouho kucí vydrží to vykání. :-)

741
sa_rah
Reagovat

730

nO ŽE BY SES NESTYDĚLA :d :d, OCHUDIT VLASTNÍ MILÁČKY

sry za CL

742
Bobby Brown
Reagovat

A jéje, už se strouhá eidam.

Kuchař chlapák Pepa, co nechává oslintaný talíř od jídla na stole, bo ho někdo (asi ženské) uklidí, opět naráží u LP na situaci, kdy ho eLka fuckovaly z kuchyně, protože nemají rády, když kolem nich u vaření (ale asi obecně) obletuje. On má IMHO hodně pocuchanou ješitnost.

743
iR.
Reagovat

705 – no když to říkali ve zprávách, toš to bude pravda.:-)

744
Wanna be your monster
Reagovat

těším se, co řekne zdenička v noční show, jestli už viděla, co všechno o ní vébéčko pěkného řekl (nikdy by o ní neřekl nic škaredého!).

745
EvkaD
Reagovat

On mi tu krev pije se slámkou,,,,,krásná věta, kam ta Lůca patří, včera vyhlašovala válku Vladovi, teď ho tam podporuje:-)

746
sa_rah
Reagovat

731

proč jen někteří? Vlado by byl sám :)

747
Wanna be your monster
Reagovat

Dneska bych třeba zavřela spát druhou skupinku a vladkolandu bych uspořádala večírek s míchanými drinky na přání…a čekala bych, kdy se dostaví růža. :)

748
bordel
Reagovat

Špatnýho nic, jen nevím, jak branýho.

A nemám důvod původní nicky používat, bylo to stejně jen automaticky.

Další efekt je, že i nově přijivší se v tom relativně vyzná. A pokud nepozná Slizouna, pokud se bude divit, nebo mu to bude připadat příliš ošklivý, rád mu svůj názor případně podrobně vylíčím, a případně milou pejskovou přezdívku buldoka nebo buldočince taktéž, když bude chtít vědět, proč mu nebo jim říkám tak hezky…

Růženu a Romanu si snad nikdo s nikým jiným ani nesplete, není s kým.

A pokud nesledoval žádné VV ani, tak pak se tu stejně nevyzná vůbec, takže je to asi jedno, a bude si muset nejdřív o tom něco nakoukat a naposlouchat… :-)

749
bordel
Reagovat

720 ad to bylo…

750
T.M.
Reagovat

Já doufám že to až do 22.prosince nebude. Na jednu stranu by to sice bylo fajn ale na druhou stranu to šíleně moc leze do času. :)

751
SADRAJ
Reagovat

zase dobrá hlíška z macury je njednou Josef Rychtář zkomolenej na zdenjka
ten štáb opravdu občas nevi která bije

17:05
22.09.13 Pepovi připadá, že Zdeněk Rychtář o domácím násilí moc neví. Eva ho hájí, že ví dost.

752
T.M.
Reagovat

Ten homosexuální novinář kdyby tam soutěžil tak by myslím měl oblibu u diváků, to by byla dobrá konkurence pro Vladka. Připadá mi že je fajn.

753
Capri
Reagovat

Vladko: „Láďo zas nemáš ponožky budeš nastydlej.“ Hodný strýček hadra :D

754
sa_rah
Reagovat

Ofiko zpráva pro VV 2013:

Show odstartuje začátkem září a bude končit v půli prosince.

755
Bobby Brown
Reagovat

U mě si trochu VB polepšil. Teď, když tam není Zdena, kdy se jen váleli v postýlce a furt jen spolu, trochu hraje pro mne lepší hru. Sice to odnáší Vlado, to je fakt, ale třeba situaci, kdy se dohodli na vykání je zajímavá a člověk se těší, jak to bude dál.
Kdo mne tam teď baví nejméně je Pepa čumprdelka.

756
Wanna be your monster
Reagovat

754 – tyhlety ofiko zprávy… :)

757
EvkaD
Reagovat

752, tak tyhle týpky gayů nemusím:-(

758
sa_rah
Reagovat

takže spíš 11. než 18. prosince.

759
Hooper
Reagovat

Cca mi finále vychází na první víkendový týden či konec listopadu. Ale zatím se to neví plus v případě opravdu malé sledovanosti není problém dělat duel ve třech s tím, že se vrátí jen vítěz.

760
Capri
Reagovat

Ale že roste Kikině prdelka… ? :D

761
EvkaD
Reagovat

755, no pokud ji bude hrát jen týden, ok, to ještě dám! Víc asi ne, nejde mi ale jen o Vláda, mně ten člověk nesedí, ničím!
A Pepa, myslela jsem, když tam šel, že může být zábava, zklamal, mě teda moc!

762
Hooper
Reagovat

760 – stejně jako v paradajsu. Plus ona má opravdu asi genetické dispozice k velkýmu zadku, řekl bych.

763
T.M.
Reagovat

755: U mě si VB polepšuje pořád. Je podle mě škoda že teď už vypadne. Ale Pepa mě baví taky, je takovej pohodář. Kdo mě vůbec nebaví a navíc je mi i protivnej je Lucie, tý bych přál vyhazov ze všech nejvíc. Myslíte že by s ní měl VB nějakou šanci? Já myslím že nemá šanci asi s nikým ale možná už by měl větší šanci s ní než s lesbičkami. Ona sice má dost fanoušků mezi pejskaři ale ve vile se projevuje poslední dobou tak že už jí snad nikdo jiný hlasy nepošle.

764
Iva5
Reagovat

Já bych měla návrh. Rozdělit je na 2 skupiny, obě skupiny dát do duelu a diváci by hlasovali, která skupina vypadne. Té skupině, která by vyhrála bych rozdělila 5 mega a byl by konec téhle trapárny. A nemuselo by to trvat do prosince, stihli by to do konce září :-D

765
Hug
Reagovat

Lůca se s nikolou bavila o komsi z HP,že nebyla moc chytrá,dělala s ní rozhovor,nevíte o kom mluvila?

766
Bobby Brown
Reagovat

Lůca zase s botama na baru. :-/

767
Hooper
Reagovat

758 – pokud by finále bylo v prosinci, tak bude asi v sobotu, stejně jako v předchozích řadách. Tím pádem přichází v úvahu sedmý a čtrnáctý prosinec.

769
EvkaD
Reagovat

763, neměl by mít šanci ani s mým papouškem, taková osoba jako on by měla letět hned. Ale on slíbil, že si Vláda vezme, tak budeš mít 2 oblíbence v duelu:-D

770
Capri
Reagovat

Hooper: Pravda i HP s tím měla problém, ale kupodivu co si vzpomínám při jejich tehdejším vážení tak nejvíc nabrala Nela.

771
Hug
Reagovat

T.M. myslíš že pejskaři ji pošlou hlasy jen kvůli tomu,že je taky pejskařka? To je jak kdyby Thomasovi poslali hlasy všichni kdo cvičí s činkama:-)

772
Hug
Reagovat

768 díky,taky si ji vybavuju jen podle tváře,ne podle toho jaká tam byla

773
majda
Reagovat

737…ten pocit že to Vyhraje Nikol už mám dlouho…

774
Bobby Brown
Reagovat

761 – ale mně taky nesedí jako člověk. Ale jako figurka ve hře mne teď začal bavit víc. Byť záporák.

763 – no vidíš a mně Pepa právě teď moc v pohodě nepřijde.

775
SADRAJ
Reagovat

a dalsí moýná dobrá zpráva kamery uý jedou i na IE verze 10 zjistiljsem to kolem poledne ale proč to nejelo tak dlouho to jsem nezjisstil chyba byla zřejmě u Primy jinak to nevidím , a na mozille když obnovuju stránky tak to načítá asi přes 4 ruzný servery a dokoncei přes server FCB dělá vám to taky takovej kolotoč při načítání kamer?
Blbé na tom ej že se nenačte jen kanal streamu ale i všechny dalsí blbiny co jsou kolemna stránce a mopžná se to seká a padá taky tím že to jejede přimo jako streamovej kannál ale jen jako web kanal na stránce a musí to za chodu obnovocvat kde co a proto když to načítá blbosti kolem tak se to nekde sekne a už totka zustane
Obřas semi objeví misto obrazu jen černé okno se zobrazením rámečků rámců stránky co jsou opod kameroua to mi dokáže vytočit nejvíc ze všeho

776
Capri
Reagovat

768 Wanna: Já si jí pamatuju dokonale. Byla zářný příklad toho co dokáže makeup. Bez něj měla oči nepřirozeně daleko od sebe. Ale její sexy tanec v HP se mi líbil to jí je nutno přiznat…

777
sa_rah
Reagovat

755

Ale tu hraje od momentu, kdy byl štábem shledán ubožátkem opuštěným a všichni mu měli pomoci „překonat ten žal“ a taky bossování ho dost vypružilo. On asi rád komanduje, hlavně ty, které moc nemusí

778
T.M.
Reagovat

Já nevím, podle mě se zatím Pepa ve vile nijak negativně neprojevil. Je tam pár dní a ještě se nestačil ani pořádně otevřít, proto bych od něj hned nechtěl zázraky. Zábava se taky nedá dělat na povel a určitě se nedá dělat 24 hodin denně. Já jsem tam taky rád za každýho chlapa když ženských je tam pořád převaha a teď ještě vypadne VB.

779
upsik
Reagovat

Nejdříve ven VB – pak Růža – pak Luca – pak Slizoun a zbytek at se popere o výhru…:D

780
sa_rah
Reagovat

767

jj, špatně jsem koukla na kalendr…. a že finále bylo v sobotu, to jsem už od VV1 dávno zapomněla, brala jsem pátek, podle duelů

781
EvkaD
Reagovat

774, já to chápu, u mě je to alergen, hra je hra a má i negativní osůbky, on mi nesedí, a asi bych ho vydržela, kdyby se nedělo, co se děje, štáb, privilegia atd…
A myslím, že by to hru osvěžilo, kdyby vypadl, on i třeba Vlado bez emocí nevydrží, zajímalo by mě, co by se dělo..
775, v jiném článku jsem to psala před několika dny, že IE 10 jde v pohodě, mně ty kamery na Google Chr. šly ještě hůř!

782
JanaH
Reagovat

748 bordel : já mám se Slizounem problém, páč tam vidím dva. :-D
Ten druhý (hvězdný) je pro mě ještě horší… takové to navrch huj, vespod fuj.

783
EvkaD
Reagovat

779, jé to jsi popsal krásně a přesně v pořadí..a to jsem si myslela, že máme názory jiné každý.

784
T.M.
Reagovat

779: Pepa před Mirkou a Pavlínou? To si teda fakt nepřeju. Já bych ho v současný sestavě klidně rád viděl ve finále ale je mi jasný že se tak daleko nejspíš nedostane.

785
Wanna be your monster
Reagovat

Já nesnesuhlavně Vb a lůcu, chudinku malou, která všem donáší, a když se řekne něco o ní, tak se hroutí a brečí.

S Růžou mám takový love/hate vztah, někdy mě fakt rozesměje, a jindy jí nemůžu ani cítit.

786
Bobby Brown
Reagovat

778 – já nemám na mysli nějakou jeho špatnost, kterou by tam provedl. Ale nakráčel tam jako borec, před kterým padnou ženské na záda a nohy dopraku. Asi ano, na párty po několika koktejlech to tak možná má. Jenže tady nějak narazil a do toho dvě eLka, která ho několikrát sejmuly. Taky jim to rád skrytě připomene – viz kuchyň. On je v poho jen ve svém prostředí, tady mu to moc nejde a nějak mne tam nebaví. Navíc mi opravdu přijde hodně ješitný.

787
sa_rah
Reagovat

782

Mno, v noci smrkal do ručníku.

788
Jáša
Reagovat

730
Taky jsem se zarazila. Už nemám obavy, jestli to štáb povede, jak vede, tak myslím, že času budeme mít habakuk.
U mě se nejedná jen o rohlíčky, peču tak 25 druhů.
Přestože vím, že samochvála smrdí, tak výborné :D

789
upsik
Reagovat

784 T.M.
Mirku bych rád viděl ve finále…

790
XY2
Reagovat

LP si olizuje střídavě prstíčky a nabírá si z mísy salátek:-)

791
Capri
Reagovat

Mně Růža kupodivu začíná vadit čím dál tím méně… pozoruju to tak poslední týden… i když její alibismus mi vadí pořád a dost. Naopak silně proti srsti mi začíná být Lucinka.

792
Bobby Brown
Reagovat

785 – pokud je u Lůci pravda, co na ní tady „prasklo“, tak je tam pro mě asi nejhorší jako člověk. Tyhle vychcaný veverky mi opravdu hýbou žlučí.

793
Zuzka
Reagovat

žebříček :
Vladko
Nikol
Mirka
Eva

JE MI TO JEDNO

Lucka
VB

794
T.M.
Reagovat

Pro mě je v současné době nejhorší postava ve vile Lůca. Ona je už podle svého projevu tak tupá…no prostě škoda mluvit. A ještě ke všemu po tom ostříhání vypadá jako škaredej chlap a fakt se na ni nedá ani dívat. Tu bych vyrazil okamžitě. Ani ta Romana už mi nevadí ale Lůca prostě jo.
786: Tak v tomhle máš docela pravdu ale je to přece přirozený že člověk se nejlíp cítí v prostředí který je mu vlastní. Pepa tam určitě není v pohodě tak jako venku ale taky si na to teprve zvyká, uvidíme co to s ním bude dělat za pár týdnů…..ještě bych ho neodepisoval, mohl by být i hodně zajímavej. Ona to není jeho chyba že se tam necítí úplně ve své kůži, tak to prostě je a nikdo s tím nic neudělá. Jako člověk na mě ale působí sympaticky a žádný podrazák to podle mě taky nebude.

795
sa_rah
Reagovat

788

Zakládáš rodince na cévní a jiné problémy? dokdy to pak jíte, do Velikonoc ? ?D

796
T.M.
Reagovat

789: Já ne.

797
XY2
Reagovat

redaktůrek: nic není lepšího než červená cibule

Oni na tu cibuli fakt mají úchylku, nebo on jí tam nekousal? Už si to nepamatuju, jestli ne, tak rychle dodat:-)

798
Bobby Brown
Reagovat

Růža na terasó jede další maraton na téma Já.

799
Wanna be your monster
Reagovat

BB – to nevím, co na Lů prasklo, já jí nesnesu normálně jen proto, jak se chová ve vile. :)

800
Jáša
Reagovat

785
Lucina se mi také přestává líbit, nebo spíš vybarvovat.
Dorazila mě, když tam připitý Pepa hodnotil jednotlivce, ona jako spratek, aniž by ho nechala domluvit a já? A já? A já? A Já? A já? A já? A já?
Všimla jsem si, že se tak nechovala poprvé.

801
krakun
Reagovat

Ha!, ta LP si vybírá ze společný mísy olivy svojí lžící…
to je taky prase jak Mertin..

802
Hooper
Reagovat

V nočce bude štrůdla ostříhána, jsem zvědavý, co bude povídat, na ofiku minutové video v článku s ní, kde odpovídá i na dotaz ohledně Toma.

803
JanaH
Reagovat

787 sa_rah : viděla jsem. :-/
Ale myslela jsem hlavně to, co říká, komu co říká, čemu se směje… krom toho, co tvrdí o sobě.

804
Hooper
Reagovat

800 – inu, jedináček. Nechci psát rozmazlený, ale zrovna tímhle mě dost nakrkla, jak otravovala.

805
XY2
Reagovat

788 – mohu ti poslat adresu? :-)

806
EvkaD
Reagovat

Oh ten gay Thomas, bléé, už jen jak mluví. Ještěže nesoutěží:-)

807
Jáša
Reagovat

795
Mám vnoučátka, bábince, ale přiznám se, že na vánoce to obžerství trošku přeháníme :D

808
Capri
Reagovat

799 – Taky netuším co na Lů tady prasklo…

809
sa_rah
Reagovat

Nikol Th2 :
takže ty seš tak trochu NARCISTA

auuu au

810
Monte
Reagovat

Pavlína si cosi gestikulovala přes zrcadlo v kuchyni se štábem…

811
bobina
Reagovat

719 jůhelák hvězdnýmu reportérovi v noci říkal, že chce dát martůčiovce. Vladovi prý dá až později.

812
Pierre
Reagovat

Zajímavá debata posunky a odezíráním- Pavlína + kameraman za sklem. Debatu začal kameraman a Pavlína z toho byla překvapená. Vítejte v kontejnerové reality show.

813
sa_rah
Reagovat

807

Mě pak napadlo, jestli vás třeba není doma 15 :D
Obžerství vánoční je asi náš celonárodní problémeček….

814
Andrea
Reagovat

Hele, co se to tam v kuchyni dělo, ony vidí za zrcadla na štáb? To totiž vypadalo, že Pavle někdo něco ukazoval a Nikča si toho všimla a hned se ptala o co jde a Pavlína na ni výhružně ať je ticho a Nikča stejně dál vyzvídala a tak neurčitě bylo řečeno, že něco nemá dělat a celé to fakt bylo divné.

815
Jáša
Reagovat

805
To nevím, jak by pošta přepravila. Cukroví je tak křehoučké, že se rozplývá na jazyku :D

816
Bobby Brown
Reagovat

:-D Růža prý musí dbát v práci na čistotu. Tady to moc nevypadá.

Pepa mě vyslyšel a jede do Růžy. :-)

817
Zuzka
Reagovat

taky nevím co na Lu prasklo :( a to se neflákám a čtu :D

Mmch není divné, že Lu nesedí ještě u jídla? :)

818
Bazinga
Reagovat

tak já se teda přiznám, jsem divná :-)

Mi připadal strašně vtipný El Nino, Pepa se mi vzhledově líbí, hvězdný mi přijde ještě furt v normě a Ládícet je prostě Ládícet :-). Růža je můj fanoušek od samého začátku, eLka mě neskonale nudí, Martůčijová když netančí, nezpívá a není v přímáku mi neva, a Nikča je pro mě snaživé trdlo. (sorry trdlo). K Lucce jsem měla hodně dlouho „nevyhraněný“postoj, ale teď už jsem na ní regulérně „alegorická“. Vladko je neuvěřitelně charismatický člověk, ráda se na něj dívám, když tančí, ale nejsem ráda, že soutěží no a k VB se vyjadřovat nemůžu. Protože ta svalová horečka mi za to nestojí.

819
Wanna be your monster
Reagovat

A neviděla někoho Pavlína v zrcadle? Jako nestál někdo vzadu v úhlu, že na ni viděl?

Za zrcadla by nemělo jít vidět, leda že by tam kameramani schválně posvítili…

820
sa_rah
Reagovat

Kdo to tam příšerně mlaská? a proč tolik mlátěj těma lžícema, to jako, komu to víc chutná, ten víc bouchá :D?

821
Pierre
Reagovat

814- zajímavé co? taky jsem to viděl a bylo to hodně divné. Asi jí naznačoval , koho je schopna porazit v duelu :P …ale s pravděpodobností 60% chtěl po těch bříšcích co mu ukázali s Mirkou …vidět i kozy :) kameramani jsou chlapi a vždycky skočí po šanci na pikantní materiál :)

822
okkvp
Reagovat

Čus šmíráci. Bez vily je mi sice dobře, ale bez vás smutno. Přišla jsem o něco zásadního? (dočítat budu nejspíš až do půlnoci, jsem u 200)

823
Bobby Brown
Reagovat

No jo Růžo, ale to že se pohybuješ po hospodách z tebe nedělá gastronomického profesionála…

824
Bodlak
Reagovat

No u stolu pak neco rikala Niki, ze kdyz nemela kalhotky tak se ji to taky stalo … mam pocit ze to souviselo se Slizounem

825
Wanna be your monster
Reagovat

822 – já to nejzajímavější taky propásla, ale lů prý řvala na Evu, že je číča (ale vlastně to nebyla číča).

826
Bazinga
Reagovat

822 jo, přišla. Macura šel dovnitř se sebevědomím, z vily bez sebevědomí, bez letáčků a s bolestí hlavy.

827
SADRAJ
Reagovat

kdby pustili přímo jen kanál streamu bez okolní stránky
sekat se to nebude
ale koukáme na to vlastně jako by se to pouštělo přes youtube
taky na stránce a při každým reloadu reklamy na okrajích stránky
a podobně
vzniká situace že se už připojení ke streanu nepovede
1 kvuli chvilkovému přerušení datového toku

2 obsazenosti portu na serveru poskytovatele streamu a podobně

3 při obnovováni stránky po seknutí se dole u mozilly nebo IE podivejte
kolik serveru to musí projít a spustit nežli se nakonec natahne stream
je nataženej v pameti nejen prima server
ale i facexicht a další věci
jako prima www stránky který maj reklamy
a ostatní obrazky kolem a každou chvili to obnovuje
reklamy okolo na stránce a podobné věci

Norámlně v 1 řadě když to bylo placené byl jen obrazek streamu
bez jakéhokoli okolí a byl čistý

To v té době byl internet proti dnešku v plenkách
jak co do rychlosti, tak dalsích parametrů jako komprese
datové toky a podobně a tenkrát to jelo bez problémů.

828
Hug
Reagovat

Proč se furt ptají štábu ,jestli můžou do vířivky? To ještě platí ten trest?

829
maxty
Reagovat

Tak Vladko se nám poblil….

830
maxty
Reagovat

Ne ale vypustili jim vodu…

831
heej
Reagovat

ty zrcadla jsou poloprůhledná, když se zaměří, kameramany vidí, jen o tom nesmí mluvit.. LP něco ukazovala rukama na břiše, pak přišla i LM a viděla to taky.. snad se jeste prokecnou

832
Bobby Brown
Reagovat

:-D dobře, já to „prasklo“ dal uvozovek, protože jsem měl na mysli to, jak získává příjmy vs. to, jak se prezentovala div ne jako podnikatelka.
Už dobrý? ;-)

833
Wanna be your monster
Reagovat

829 – fakt??? on tu rybu od růži nejedl.

834
Anta
Reagovat

Vladko: co je to profesionál ?
Pepa: ten kdo to má najetý ……..

ani Růžu nepustili ke slovu :-)))) dostává mě, jak neustále opakuje, že ona se celebritám nikdy nevnucovala, že se musela chovat profi :-))

835
Bazinga
Reagovat

829 jestli fakt, tak to má z té Růženiny ryby! A asi nebude sám :-)

836
okkvp
Reagovat

826 – až táák? tyjo, a já si říkala, že právě kvůli němu mohu v klidu užívat rodinné neděle

837
Bobby Brown
Reagovat

Tak jo, Pepa čumprdelka zabojoval a rozebral Růžu. Té to teď v hlavě zcela viditelně šrotuje a možná se jí rodí další Jájínkovský maraton na večír a po dvou sklenkách. :-)

838
Bazinga
Reagovat

833 :-D :-D, ty asociace!!

836 :-), já nevím, já jsem si to tu pak jen přečetla :-)

839
sa_rah
Reagovat

800

Lůca je nevychované malé děcko, takový ten vyčúránek, který všem na pískovišti rozkopává bábovičky a zásadně jen ve chvílích, kdy se rodiče nekoukají.
Ta šla během posledního týdně u mne dost dolů…

840
Bobby Brown
Reagovat

Tak ne, Růža to rozjela už teď. :-D

841
Hooper
Reagovat

Dobrá povečerní debata o holení podpaží u mužů:-))

842
MoSt
Reagovat

Především pro Scalexe: smiř se s tím, že od samého počátku Prima záměrně připravila něco, co s klasickou kojtejnerovkou nemá nic společného. Především jde o to divákům každej tejden připravit nějakej dojemnej příběh, pravidelně do vily dosazovat lidi z venku, to bude i dál. Jsem stále více přesvědčen, že tady pokračuje projekt Bartošová, kterej začal už v Tv pětka, ale tam to krachlo, pak to převzala Prima (u všech afér vždy byla jako první). Takže nějaká bible, dodržování pravidel – to vše je k smíchu. Ač se mi to zprvu zdálo jako vtip, jsem přesvědčen, že nástup Džambule to vily bude zlatým hřebem VV, ať to doposud bulvár popírá, jak chce. Prostě nechtěj, aby se to profláklo dřív, než přijde ten správnej čas. Jen aby se nám do té doby Vladko nezbláznil, protože on pořád žije v jedničce.

843
Hug
Reagovat

Tomík se holil elektrickým strojkem přípo pod sprchou,a pak se divil,když mu Pepa řekl že není vodotěsnej:-)

844
sa_rah
Reagovat

Na k1 vibrující Vladko se šmoulím trpajzlíkem

845
JanaH
Reagovat

818 Bazinga : o Ládíctovi si rozhodně nemyslím, že je Ládícet. Spíš bazilišek. Včera v noci na terase mě v tom zase utvrdil. Asi jsem taky divná (protože se tady o tom nikdo nezmínil ani písmenkem).
Ale nijak „zásaditě“ mi to nevadí a už vůbec mi nevadí, že to nevidí vilani. Stejně jako nevidí hadíka v Lucce. ;-)

846
Bazinga
Reagovat

840 tak ne, to byl jen prolog :-D

847
okkvp
Reagovat

teď jsem to pustila a valím – Hoša, prohlašující se včera za metrouše, k batohem kosmetiky, si dosud neholil podpaží? Nebo jen nějaký informační šum?
Navíc decimující nekoupající holítko Helákovi – olol

848
Bazinga
Reagovat

845 :-). Já bych si i přála, aby byl „bazilišet“. On je pro mě hrozně roztomilý. A asi i tehdy, kdyby si zívnul a při tom zívnutí mu z pusy vylezlo jeho druhé já – škaredý a zlý „La-dy-cet“

849
Sabi
Reagovat

co tý Růže kdo řekl, že je tak zaražená?

850
mimo
Reagovat

Pionýrská vedoucí organizuje další hru.

851
Jája
Reagovat

817 – Eva na ni práskla, že se Lůca bojí VB. Pak nastal velký kravál. Nevím, ale Lůca to řekla všem z Vladkolandu (na 100pro tam seděla Hafík), když na terase rozebírali palcování – proč nedala palec VB. Zřejmě si to nepamatuje, buď měla vypito nebo vyhulíno nebo obojí.

852
Bazinga
Reagovat

849 myslíš od jejího vstupu do vily, nebo teď? ;-)

teď jí sejmul myslím Hele.

853
Bobby Brown
Reagovat

843 – já bych se možná taky divil, bo já mám voděodolný. Sprchu vydrží.

854
Zuzka
Reagovat

JÁJA díky za info

855
Sabi
Reagovat

852 – :) a co jí řekl, nevíš

856
upsik
Reagovat

videa z vily – zdenka backstage (reportáž)…

poslední věta (…mrcho) – na Hafíka

857
Bazinga
Reagovat

855 co přesně nevím, ale jsem si docela jistá, že měl pravdu :-)

858
mimo
Reagovat

842 – Není to RS, ale je to „seriál ze života lidí ve vile“. Citát jsem si vypůjčil od Šárky Šedivé.

859
sa_rah
Reagovat

845

I jo, Ládího jsme tu označili za slizkou krysku už před Z. narozeninama… přesně už nevím důvod… ty narozeniny, pak odchod Silicon Valley to vše tak trochu smazal .) .)

860
koment
Reagovat

Pošta

861
JanaH
Reagovat

848 Bazinga : jako by se stalo. S tím baziliškem. To ostatní si asi raději nepřeju, nemusím zas vidět všecko. :-D

862
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka a VB poučí všechny ženy a Láďu, jak se bránit fyzickému násilí. Mirka – instruktorka, Vb – figurant.

863
koment
Reagovat

Vyvolení,
Tomáš a Mirka teď budou členové týmu prevence násilí na ženách. Mirka instruktorka, Tomáš figurant. Postupně všechny vyškolí, jak se nejlíp bránit fyzickému útoku.

864
okkvp
Reagovat

VB obuté nohy na konferenčáku

865
Bazinga
Reagovat

861 :-D :-D, no asi bych se taky trošku zlekla, to nepopírám… asi bych hrozně rychle sklapla noťas… no… a možná bych ho i vyhodila z okna…a asi… asi bych se i trochu zhroutila… tak ok, odvolávám. :-D

866
JanaH
Reagovat

859 sa_rah : jeho výroky na terase včera v noci nikdo nekomentoval (jinak předtím už mě taky párkrát zarazil, to zas jo). Se nezdá. :-)

867
sa_rah
Reagovat

866

Taky mám pocit, že vilani ho zatím ještě neprokoukli a dost nepřiměčeně ho pořád omlouvaJÍ, až na Lucku, ta ho občas pěknbě deptá, viz včera na terase s cigárama :-/

868
Jája
Reagovat

859 – chvíli jsem poslouchala, ale to se nedalo. Tolik sraček …… Takže proto asi žádné komentáře.

869
Hooper
Reagovat

856 – co jí tam říkala? Té větě jsem nerozuměl ani na druhé přehrání.

870
Jana1
Reagovat

Odcházím, neboť mě neodcházejí komentáře ani po několikáté. Snad mě zítra panáček vezme na milost.
Dobrou noc.

871
Wanna be your monster
Reagovat

869 – udav se potvoro.

872
Sabi
Reagovat

869 – podle mého „udav se potvoro“

873
Jáša
Reagovat

Prosím, probíral někdo z vyhnanců ve VIP ložnici včerejší večer a noc? Hlavně Růženu?

874
Pierre
Reagovat

Je zajímavé,že VB vypadá i v uniformě jako grázl z mokré čtvrti :)

875
Wanna be your monster
Reagovat

No to těžko bude předvádět sebeobranu někdo, kdo o tom nic neví….

876
koment
Reagovat

Co mně teď vadilo, jak Mirka a Pavla prakticky nutili novýho Thomase se oholit, nejlíp i hrudník (paradoxně se ho zastala jenom Růžena). Jako chápu, že pro žití ve vile v tolika lidech je lepší si podpaží oholit (alespoň na tu dobu, co tam jsou), ale nutit někoho, že jinak bude smrdět? Ono je to o mytí, a ne o oholení, zápach zanechává pot, a když má někdo pár chmíříček, a ne prales, rozdíl je minimální.
A skoro tam byl náznak, že by bylo nejlepší, aby se oholil i dole. To už mi přišlo úplně mimo toleranci svobodný volby…

A navíc tam pak řešili, jestli v rohu to skutečně není vidět (opět R“žena navrhla deku navrch).

A pokud kameramani dělali posunky na Pavlu, tak možná virtuální naznačená dlažební kostka mezi oči by mohla bejt odpovědí těm idiotům za sklem, případně nadřízeným vyhození na hodinu… Za chvíli tam budou brát za kamery nějakej „kompars“ z Hlavního nádraží…

877
Bobby Brown
Reagovat

VB: tak udělej urakena :-D

878
sa_rah
Reagovat

874

Ráda bych ho shlédla v pruhovaném munduru :D

879
koment
Reagovat

875 – Asi tak nějak… Ale snaží se…

880
Tigi
Reagovat

On Lá v noci žádný výroky, co by stály za záznam neměl, vířil, hopkal, kouřil! – Lůca mu pak cpala cigarety jednu za druhou a hlavně nasával co se kibicuje, kroutil se, opapkával se, otlapkával se, v ložnici pak taky jen snad naslouchal a nějaké zvuky vydával, ale spíš v údivu nad těmi příběhy s drogami. Slizoun se taky dost opapkává (ožírá by souviselo s alkoholem). Jo a Slizoun při každý větě v posteli Krasoně bouchal do ruky, i když ležel vedle, čekala jsem , kdy mu jednu vrazí (říkal že moc nemá rád doteky)

881
sa_rah
Reagovat

878

Pochopitelně jen ve vile .)

882
Hooper
Reagovat

876 – jojo, taky mě překvapilo, že avatarka byla v tomhle dost aktivní.

883
Bobby Brown
Reagovat

876 – tak tak, tahle je jen báje, že kdo má chlupy smrdí a kdo ne ne. A nesmrdí pot, ale jeho rozklad.

884
jajaz2
Reagovat

už sem si říkala že je romana nějak dlouho zticha

885
Tigi
Reagovat

Jo ještě jsem zapomněla – Slizoun mu (Lá)říkal na teraso že je přesně nevím jaká zrůda, tak si zkoušel zrůdné pohledy přes obruby zamhlených brejliček.

886
koment
Reagovat

882 – Tak ony se holej. Je to jejich svobodná volba, ať už ve vile, něbo vždycky, ale jestli chtějí svobodnou vůli, nikomu neubližující, tak ji mají respektovat, i v tomto.

Pokud by zaváněl, naznačím, poradím, že by možná stálo za to udělat i to a to, ale tohle, a navíc takhle přede všema, se mi nelíbilo…

887
Bobby Brown
Reagovat

ale ale ale, prý odkrytý obličej, no asi ho mít bude, ale taky nemusí, když ho přitiskne k ní, a pak má 40kilovka problém s 90kilovým vopruzem

888
koment
Reagovat

883 – Ano, až navíc rozkládající se, to jsem chtěl dopsat, a zapomněl jsem na to…

889
Hug
Reagovat

Mirku ta sebeobrana docela baví,aji zapoměla na svůj odpor k thomasovi:)

890
heej
Reagovat

dopis
VB: to bude určitě o tom, že Mirka má být instruktorka a né já

891
Wanna be your monster
Reagovat

I thomas se chová slušně. :)

892
Wanna be your monster
Reagovat

Tak se mi to seklo a nevím, jaký je druhý citlivý bod na obličeji – za uchem a?

893
Xxxx
Reagovat

Pri treninku sebeobrany by pro nekoho neznaleho mohl byt VB hodne v pohode… Ale my ho zname a nenechame se osalit

894
Bodlak
Reagovat

No tak jestli si dobre vzpominam na znamou co tohle skoli tak pri drzeni zezadu (jak rikala Romana) tak nejucinejsi je uder nohou na utocnikuv kotnik.

895
Bobby Brown
Reagovat

892 – nevím jak kdo, ale já tedy zaručeně na rypáku ;-)

896
sa_rah
Reagovat

883

i pot může být hodně cítit…. taky mě s tím přístupem obě holky docela překvapily, co mají co komu kázat….

897
Francouzská buldočka
Reagovat

Wanna be…bod bradou v nějakém dolíku bo co :)))

898
Jáša
Reagovat

889
Tak my vám do těch palic vtlučeme, že Buldok je vlastně opravdu ten ochránce slabých žen, dětí a zvířat.
To by bylo, aby nebylo :D
Von je vlastně kladný hrdina. Pěkně štábe, přece vám ho nemůžou vypalcovat.

899
Sabi
Reagovat

892 – podle VB za kostí pod bradou trochu vlevo :)

900
Anta
Reagovat

Sebeobranu náhodou kvituji, bavím se a i učím :-)))
a nevraživost Mirky a buldoka se někam ztratila :-)))

901
Bazinga
Reagovat

Prosím vás, tak přišel už teda někdo na to, jaký příběh má vygenerovat dnešní den ve vile? Naučná stezka o násilí na ženách a jak se mu bránit? Nebo že i násilníci, kteří se často rekrutují z bývalých vyhazovačů jsou jen lidi?

902
Francouzská buldočka
Reagovat

Vb na LP prý : ty máš velkej zadek :DDDD

903
cipollini
Reagovat

zprávy z vily: „dnešní“ ranní sprchování ve studené vodě??? Oni už v tom mají opravdu velkej chaos…

904
Hooper
Reagovat

Blonďatá bachařka taky potřebuje to vysvětlit několikrát:-) A není to poprvé

905
Hooper
Reagovat

901 – ano, ženy, takto se útočníkovi ubráníte. Nejen doma.

906
Sabi
Reagovat

Mirka VB asi nenávidí pořád stejně, jen se umí ovládat a nenosí emoce na talíři :)
btw přednáška je fajn, jen tu teď nemám na kom ty hmaty vyzkoušet, škoda

907
Francouzská buldočka
Reagovat

LM dostane večer po tlamě od LP že jí buzerovala a poučovala :D :D

908
koc
Reagovat

hezky vecer smiraci .. jaky byl vikend s VV?

909
Bazinga
Reagovat

905 bezva, díky. Myslíš, že ty tématické celky, nebo názvy těch příběhů, budou dávat hned na začátku dne, hned kupříkladu v prvním dopise, nebo se to bude skládat po střípcích během dne a bude to jasné až večer?

910
sa_rah
Reagovat

904

To jo, přesto na Štrúdlu nemá :D

911
Wanna be your monster
Reagovat

Niki: tomíku, něco jsem se naučila, nechceš přehodit přes gauč?

912
sa_rah
Reagovat

902

No a ne? :D

913
Hooper
Reagovat

909 – tipuju to na střípky

914
JanaH
Reagovat

880 Tigi : pokud jsi nic nezaznamenala, OK. Já třeba jo. ;-)

915
koment
Reagovat

896 – Především se to už řešilo ve VV1. Tam se tehdy odmítnul oholit minimálně Emil (nebo nevím, jestli nakonec jo, ale každopádně protestoval, že by si připadal jako holka nebo metrosexuál – je to spornej důvod, ale to je celkem úplně jedno, je to každýho věc).

Prostě překvapení o svobodě volby u těch, u kterých… mě to překvapilo prostě.

916
koment
Reagovat

906 – Jako se Nikol přemohla u malování, a radši to přežila s úsměvem (i když vnitřně asi křečovitým)…

917
sa_rah
Reagovat

915

Nic jiného netvrdím.

918
koment
Reagovat

Úchyl Slizoun na Pavle… Bodlo do rozkroku, Pavlo!

919
Bazinga
Reagovat

913 asi ano, jinak by jim zřejmě kolísala sledovanost podle zájmových dnů. Nu, uvidíme, která palčivá celospolečenská témata nám předestřou v příštích dnech. Rasismus, xenofobie a my?
Den bez aut
Nový atlanticismus ve střední a východní Evropě.
Potřebujeme ve 21.století samizdat?

920
Francouzská buldočka
Reagovat

Pavla na slizouna : to máš za ty svetříky :D :D

921
sa_rah
Reagovat

Pája bude mít dnes večer ale hodně veliký hlad! .) .)

922
Jája
Reagovat

Zprávy – tak štrůdla je opravdu ostříhaná a za sklem hodila nějakou slzičku, když viděla vb.

923
Péťa
Reagovat

Kdo ještě neviděl tady prznitelka letošních VV Š.Šedivá:
http://img534.imageshack.us/img534/4931/aw5j.png

924
Hooper
Reagovat

919 – včera byl den tisku, škoda, že to prošvihli. Poslední dvě témata jsou zajímavá, mohli by dát aspoň diskuse o nich.

925
Francouzská buldočka
Reagovat

Jujky ! Pája sní Miru :D

926
Sabi
Reagovat

919 – vidím to na Vila pride a VB omejou :)

927
Jája
Reagovat

919 – světový mír, přednášet bude Vb, asistence Pepan

928
okkvp
Reagovat

919 – navrhovala bych život a péče o lidi s progresivní demencí

929
fáber
Reagovat

923 hmm, vypadá jako pí.a, chová se jako pí.a, pracuje jako pí.a, že by to byla pí.a ? :D

930
okkvp
Reagovat

929 – ještě že nepíšeš pipina :-))))

931
Iva5
Reagovat

929 – BINGO!

932
Bazinga
Reagovat

924, 926, 927, 928 a vidíte, už zase! Už zase jsme sklouzli do naší přirozenosti samozvaných rádobyznalců RS… jsme prostě nepoučitelní!

933
sa_rah
Reagovat

Že by někdo poděkoval? za chlast…?

934
surfer
Reagovat

Ladik K1

935
Tigi
Reagovat

914 – já už psala v noci, že jsem vypínala, utekla, pak mi to nedalo a znovu zapla kamery, takže mi určo něco uteklo ( do toho si manžel stále ťukal na čelo) jak jsem z nich byla nervozní

936
Sabi
Reagovat

Ládíkův způsob dávání pitiva do ledničky je opravdu kouzelný, nač to dělat jednoduše, když to jde složitě :)

932 – ano jsme nepoučitelní :)

937
Pierre
Reagovat

Mazec- Lesby Pája a Mirka za mlada :D
http://img.janforman.com/1m14s.JPG

edit Bazinga

938
Kapi
Reagovat

Ladikovo skladani veci do lednice bylo ocividne na efekt. Moc dobre vedel co dela a jak to pusobi. Timhle se dost prozradil, jak obcas dost prehrava a vse od nej neni jen prirozeny „zamrz“

939
Pierre
Reagovat

Jinak Šárka Šedivá je militantní lesbička a žije s partnerkou už dva roky. Sice to nic neznamená ,ale…víš co? :P

940
okkvp
Reagovat

stále dočítám a tak chytám jen útržky – např, že Vladko si prý s panem Tomášem starším vyká

941
koment
Reagovat

Nemůžete to alespoň psát slušně, když už vás jako militantní pány tvorstva zajímají pořád jenom takový povrchností?

942
sa_rah
Reagovat

941

To chce ignoraci! totální.

944
Hooper
Reagovat

939 – víme a rozumíme

945
Gabi
Reagovat

Přišlo pití! VBoss vyběhl, proviant šoupnul přes zásobovací čáru a odkvačil. Ládík s bednou chlastu třaslavě odcupital k baru…
Něco mi uniklo? VB byl tenhle tejden osvobozen Terkou od vaření, ale má pokračovat v prospěšnejch pracích a když ho kdokoliv o cokoliv požádá, má mu to splnit. Už to neplatí, nebo co? Že na to štáb kašle mě nepřekvapuje, ale je zvláštní, že ani jedinej VV si to nezapamatoval!

946
Renata
Reagovat

Teď má Vlado dobrou náladu. Hned se na to dá koukat.

947
okkvp
Reagovat

Kde je Růža, když přišlo pití? Ukradla si vlastní láhev nebo co?

948
koment
Reagovat

To zas bude v álejích nablito… Hlavně, aby se ti, co s tím mají problémy (myslím s chováním poté), udržovali na uzdě. A když ne, tak alespoň s pomocí spolubydlících, např. Nikol od Mirky a Pavlíny…

949
sa_rah
Reagovat

945

uniklo ti, že je VB bossem… tím se (zřejmě) všechny předchozí tresty ruší

950
Wanna be your monster
Reagovat

945 – to by bylo keců o dřině, že je lepší si všechno udělat sám :)

Tomášek si musí ručičky šetřit, aby mu nevyrašily svaly.

951
Pierre
Reagovat

945- VBéčko dneska makal s činkami a bolí ho zase pracky chudáčka. Jinak on bedny nikdy nenosí, podle něho je to práce pro ženský :)

952
Wanna be your monster
Reagovat

To mají za úkol hrát, nebo to je jejich iniciativa, že někteří hrají a někteří sedí vevnitř?

953
sa_rah
Reagovat

945

sry, už nějak blbě čtu :D

954
JanaH
Reagovat

947 okkvp : naposled jsem ji viděla před chvílí v ložnici v posteli.

955
Tigi
Reagovat

Oni se na čtení bosse vůbec nesoustředí.
Prosím, vařila jsem, kde je Růža?

956
Kami
Reagovat

Diky za odkaz na Sedivou, nejaky sesty smysl mi rika, ze je take eL, ne?

957
Bazinga
Reagovat

Dopis

okamžitě přestaňte hrát tu dětinskou hru na terase a vraťte se k dnešnímu tématu.

958
koment
Reagovat

Nakonec, nejzajímavější by bylo, kdyby si Vladko o ty palce sám řekl, aby poslal VB konečně na věčnost (nevilovou).

Jistě i Vladkovci by mu to odpustili jako to nejjistější, co lze udělat pro to, aby VB zmizel v propadlišti dějin příští tejden s možností rovnající se jistotě, ať už si štáb myslí, dělá nebo chce dělat co chce…

959
Wanna be your monster
Reagovat

958 – akorát že za tohle letěl mirek.

960
koment
Reagovat

959 – Hlavně nenápadně… Ale jo, byl by to risk, to já jen tak, aby řeč nestála :-)

961
Bazinga
Reagovat

JanaH – tak co ten Ládícet včera na tom baru?

962
koment
Reagovat

Stejně VB dostane palce, vezme si Vladka, a nebo Mirku. A poletí s oběma jak namydlenej blesk…

963
Wanna be your monster
Reagovat

960 – aspoń by se ověřilo, jestli je vlado na listině zajímavých aneb odpustíme ti vše a nebo se ho chce prima zbavit.

Ale třeba pro růženu neplatí ani tresty – takže kdyby řekli – vlado máš třicet vteřin na sbalení, může taky zkusit trest ignorovat.

964
EvkaD
Reagovat

958, právě, já myslím, že ten hlavní důvod byl vyhodit Mirka za to, že si chtěl vzít Thomase..a pokud by to udělali s Vladovým svolením, moh by letět!!

965
Jáša
Reagovat

Tak mi uniká jedna skutečnost. Ta ignorace a vysmívání se divákům. Jedná se ještě o pořad pro diváctvo, nebo si štáb potřebuje dokázat svoji vyjímečnost a pravdu.
Dehonestovat diváky, to není to pravé ořechové.
Na takový přístup už mnohý geroj dojel.

966
JanaH
Reagovat

958 koment : mně by se víc líbilo, kdyby si VBéčko (pokud bude vůbec vypalcován) vzal Mirku a právě s ní vyletěl. Tím by mě neskonale potěšil. :-)

967
JanaH
Reagovat

961 Bazinga : no bazilišek, víš jak. :-D

968
Gabi
Reagovat

Růženka nám hajá… Tomášek se taky dneska předřel, tak sebou fláknul přes dvě postýlky na bříško a předstírá myšlení…

969
Wanna be your monster
Reagovat

Ten thomas s romanou mají nějaký trest, nebo proč se nezapojujou?

970
Bazinga
Reagovat

967 … jo aha, tak jasné, jasné, víš co víš jak, teď už jsem v klidexu… :-D

971
Jáša
Reagovat

962
Nepoletí, je to štábní kůň.
Udělají vše možné a nemožné, aby ho tam udrželi.

972
fáber
Reagovat

966 :přesně tak, od Vladka by to nebylo takové, jako kdyby ho vyřadila „ta lesba“. To by jeho ego nepřežilo ! :D

973
EvkaD
Reagovat

963, smířit se s vypadnutím Vladka, prosím, to by člověk musel, asi do finále možná nedojde, ale…vypadnout s tou holou hlavou Thomasem, to by bylo pro mě těžký sousto:-(

974
Gabi
Reagovat

oprava: předstírá palčivej stesk nad náhrobní fotkou ZS z KnH

975
EvkaD
Reagovat

971, mylsíš to tak, že raději by pustili Vlada než to hovado?? 5 dřepů mám dalších:-)

977
okkvp
Reagovat

973 – vida, já bych si oddychla, ze RS na Primě doživotně vyléčena

978
Bazinga
Reagovat

974 – Gabi, to si ale Štrůdlík (sorry, musím i když je to blbě), to si Štrůdlík nezaslouží, takhle ve zkratce. Neříkej, že ti nestojí za to, napsat to celé :-)

979
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado okouší pepovo mochito. :)

980
koment
Reagovat

966 – Ale jo, to mě taky, o tom žádná :)

981
Looser
Reagovat

Ad Stab,…. No a nemuzou obsadit Vyhuleni Stab ? Neco jako ve vezeni kdyz dojde k nepokojum. A stab zavrit do vily ?….

To by byla RS ;-))) A dostali by dopis…

Vyhozeni, mate 10 minut na to si pripravit rec na tema, jak jsem se podilel na nasem vezneni a manipulaci. Pote si urcite mezi sebou nejhorsiho a ten bude spat venku. Deky samozrejme zustavaji ve vile… ;)

982
okkvp
Reagovat

kamera 4 jen pro silné povahy – mlkvej anděl a pruhovaná prdel

983
JanaH
Reagovat

980 koment : já ale normálně nejsem vůbec škodolibá, to jen ty RS na mě mají špatný vliv. :-D

984
koment
Reagovat

981 – Ano, taky řešení :)

985
jenka
Reagovat

K4 VB opět plný žalu s pohledem na foto štrůdly inhaluje výpary ze štrůdlina povlečení. Jak dojemné :-(

986
Jáša
Reagovat

975
Já fakt nevím, co si o tom myslet.
Buldoka začínají cpát do popředí. Snaží se ho rvát do kolektivu. Vnucují ho soutěžícím v lepším světle.
Vlado dnes úplně upozaděn.
Jinak pro mě vypadnutí Vlada = spoustu času navíc :D

987
heej
Reagovat

tak jak to vypadalo, že LP a LM ukazujou neco na kameramana za sklem, tak to vypadá, že tam byla zdenka..

988
Bobby Brown
Reagovat

972 – to jo, když VB ven, tak přes Mirku. To pro něj bude sakra potupa a hlavně nebude moc vyřvávat, jak ho vyřadil protěžovaný Vladeček.

989
EvkaD
Reagovat

982, dala jsem ji tam a…mám po večeři:-))

990
Ája
Reagovat

ale jaký je to hezký večer bez Romany a Thomase, že? :-)

991
Jája
Reagovat

Dnes nikdo nekoukal na zprávy? Udělali z VB debila a psychopata. Ten pohřeb prý udělal štáb proto, aby si blbeček přestal stavět figurínku a vzpamatoval se. Jako by to šlo :D

992
koment
Reagovat

986 – Pro mě vypadnutí cca prvních několika fanoušků. Ale možná, že u prvních x bych se nechal sám sebou přemluvit, abych už tam ty další nechal svému osudu :)

993
EvkaD
Reagovat

986, to mě celkem děsíš. S tím časem, to jest pravda, ale VB porazit Vladka je představa podobná, jako, že mi dnes na zahradě porostou jahody! Kdokoliv, jen ne on!!
Myslím taky, že by volný čas mělo víc lidí pak:-)(

994
JanaH
Reagovat

Pepan připravil mojito do salátové mísy.
Hvězdný suverénně nakráčel a napil se cizím brčkem. :-/

995
koment
Reagovat

987 – Jó táák :D A jak to víš? Důkaz? (kromě textů o tom, že tam byla, někdy)

996
mimo
Reagovat

982 Ten otisk hlavy na tom červeným polštářku je určitě ještě od Zdeničky.

998
Wanna be your monster
Reagovat

Zprávy teď pouštím a hned na začátku trapný vtip – do vily jde Bartoš Macura, tedy Zdeněk, pardon.

hahahahah

999
Gabi
Reagovat

978: nestojí ;))

1000
Jáša
Reagovat

993
Nechci děsit. Já jsem takový černomyšlenkář :D
Já totiž od štábu, po tom co do dneška předvedl, nečekám
nic pěkného :D

1001
Ája
Reagovat

co se stalo Růženě?

1002
Jáša
Reagovat

1001
To by mohl vysvětlit nějaký odborník. Jestli to má nějakou spojitost. Včera měla hysterák, odcházela, potom to dokrmila alkoholem.
Tak spíš otázka pro nějakého psychologa, nebo spíš psychiatra.

1003
Pedro
Reagovat

Většina vilanů hraje nějakou vědomostní hru kombinovanou s běháním. Pionýrka je ve svém živlu a opět dává otázky z lifestylových magazínů.

1004
Wanna be your monster
Reagovat

Růža jde asi něco modelovat z marcipánu. :)

ostatní lítají tam a sem při té kvízové hře, co si vymysleli.

1005
Ája
Reagovat

1002 – včera jsem to viděla, ale nevím, jestli to, že se teď nezapojuje a je někde zalezlá, s tím souvisí…neřekl jí někdo něco, co urazilo její JÁ JÁ JÁ JÁ?

1006
kozlík matěj
Reagovat

Neslyším Růžu. Mím absťák po růžosmíchu i růžokřiku

1007
Sabi
Reagovat

1005 – v podvečer tu proběhla informace, že ji Pepa nějak rozebral, ale nikdo neprozradil, co jí vlastně řekl

1008
Pedro
Reagovat

Růža sedí na terase a je nějak potichu. Asi málo bumbala.

1009
Wanna be your monster
Reagovat

Růža sedí venku a je očividně smutná, že se ostatní dokážou bavit i bez ní… chtělo by to nějakou neohranou novou historku.

1010
JanaH
Reagovat

1002 Jáša : odborník s tak širokým spektrem, který by pokryl potřeby Růži, se v celém širém vesmíru nejspíš nevyskytuje.
Ale už dřepí s Tomíkem na terasó, za chvilku bude oukej, dá si jeden dva kalíšky… :-)

1011
EvkaD
Reagovat

1000, to já taky ne. Jen, že tady před pár dny vykládalo tolik lidí, že je to nemožné…o kvantech fanoušků, FB atd..
Kdo by pro ten gauč tam hlasoval??

1012
bobina
Reagovat

Hafík je fakt pionýrka, ta se měla narodit o chlup dřív.

1013
kozlík matěj
Reagovat

1005 odpoledne jí Pepa řekl, ať nepoužívá slovo profesionílní (mluvila o sobě a její gastronomii). Divila jsem se, že nevyletěla, třeba jí to došlo později. Nebylo to zrovna příjemné. A třeba jen nemá náladu.

1014
Amanda
Reagovat

987 – Mám za to že tou dobou už bylo ale video se Štrůdlem zveřejněné, takže to nesedí

1015
Anonymní
Reagovat

Vlado zaperlil ted: ktera stavba je videt pouhym okem z Mesice (misto z vesmiru)

1016
Wanna be your monster
Reagovat

1015 – já jsem četla, že to je stejně jenom další pověra a že nejde vidět ani z vesmíru. :)

1017
krakun
Reagovat

To je fakt sebranka :-) ..ten Klučina v těch mokasínách, ten teda je, „jako vobrázek“. Bleee.
Myslím, že ještě tak dva takoví (šestiprocentní) by se do vily klidně vešli. Když už, tak už!

1018
eva2
Reagovat

Mně se líbila Niki otázka: Když předběhnu druhého, kolikátý budu.
Nikdo z druhé skupiny nevěděl odpověď :D

1019
Pedro
Reagovat

Většina otázek je teď „jaký je největší hit zpěvačky XYZ“, nebo „kolik plastik podstoupila ABC“. Na tohle nemám nervy, vrátím se, až ta soutěž skončí.

1020
Wanna be your monster
Reagovat

Která žena byla první ve vesmíru?

ná pověda Eva: Zěreškovová.
krasoň: Kereškovová!

Vlado: špatně.

Eva: špatně jo? No tak Lajka!

1021
okkvp
Reagovat

Dneska je to tak zábavný, že stíhám dočítat, koukat na Talent i komunikovat s rodinou. Vítězství se blíží ;-)

1022
Wanna be your monster
Reagovat

1020 – *Těreškovová

1023
T.M.
Reagovat

Co to tu někteří řešíte? Já si vypadnutí VB nepřeju ale kdyby vypadnul Vladko tak už se nedívám. VB ale IMHO Vladka nikdy porazit nemůže. Koho taková blbost proboha napadla? :D

1024
Jáša
Reagovat

1010
Já tedy nejsem objektivní. Mám odpor k alkoholikům.
Taky se mi vůbec nelíbí, že ve vile teče alkohol proudem.
Myslím si, že ta ženská, by měla být úplně někde jinde, než ve vile.
Ale jak říkám, to musí posoudit odborník, to já nejsem :D

1025
kozlík matěj
Reagovat

Rúža je fakt mimo. Pokud je to z toho Pepy, nedivila bych se jí. Já být na jejím místě, tak se smrtelně urazím. A mluvil o tom dost dlouho, protože ona nechápala, proč to slovo „profesionální“ nemá používat. Na hodně špatných příkladech jí ukazoval, že profesionálů je jen pár a ona to rozhodně není. Bránila se, že je v gastronomii od 13ti let, že dělala v hotelu, atd…., ale on to neuznal. Neviděla jsem to do konce, nevím, jestli to vydýchala nebo odešla brečet, ale opravdu to nebylo pěkný. Ona je na ten svůj bar, zkušenosti a suši dost pyšná a bylo jí to sebráno.

1026
Bobby Brown
Reagovat

1007 – Pepa do ní hučel, že furt mele něco o profesionalitě ohledně její gastronomie. Jemu už to asi lezlo na nervy, tak do ní na terasó šil, že co s tím má a že si nemyslí, že by to v jejím podání mělo být profesionální, podle zásad stolování/gastronomie asi ano, ale profesionalita je něco jiného. Ona to stále obhajovala, ale Pepan byl neodbytný, až nepříjemný. Předhodil nějé ty šéfkuchaře, že oni mají za sebou léta praxe v profikuchyních a učili se tak. Růža oponovala, že ona už od (???) let se pohybuje v hospodách (což mne rozesmálo), takže taky bude ten profesionál. A tak nějak motala profese, dělám profesi => jsem profesionálka. Ona si halt zase pletla profesní a profesionální.
Nějak to v jeho očích neobhájila a tak je z toho trochu (asi) zaražená. Asi se jí to pere s programem „všichni mě mají rádi“.

1027
Jáša
Reagovat

1023
Řešíme, aby řeč nestála :D

1028
Anonymní
Reagovat

1016 – Velka cinska zed je videt z obezne drahy, potvrzeno kosmounaty z ISS

1029
Anonymní
Reagovat

… ale z Mesice teda fakt ne :D

1030
Alah
Reagovat

Krasoň:….co je to za prášky?
Růža:…nějaké stereoidní… :-)

1031
okkvp
Reagovat

Slyším Růžu – místo korejského koření dá sladkou papriku

1032
T.M.
Reagovat

971: Bohužel poletí. Nevěřím že by teď VB nevypadl. IMHO pro štáb už asi bez MB a Štrůdly taky nebude tak zajímavej. Teď tam smutní po Štrůdle ale jakej by mohl mít dlouhodobější potenciál pro budoucí hru? Já bych si přál aby si vzal Mirku, Pavlínu nebo Lucií a vyhrál nad ní ale vím že realita bude vypadat úplně jinak. Že ho ukazujou i z toho dobrýho světla je taky dobře, on není zase taková svině jak si tady asi všichni myslíte.

1033
Ája
Reagovat

1013 – jo aha, takže asi můžeme po pár sklenkách čekat další Růženin výlev

1034
okkvp
Reagovat

VB je psychicky unaven. Macura byl trapný

1035
Wanna be your monster
Reagovat

1028 – z místa oběžné dráhy, na které se zrovna země nachází, ne? :D

1036
EvkaD
Reagovat

1023..No samo, že i mě a Jášu! Aby jsi se nedivil, pokud se díváš, dns a díval ses včera, tak podivné je tady vše už!

1037
Pedro
Reagovat

Růža si pro sebe mumlá: jak můžete vědět, na čem kdo udělal kariéru?

1038
SADRAJ
Reagovat

1032 ten by snad mohl vyhrát jen nad romanou -:)))))

1039
kozlík matěj
Reagovat

1033 určitě. Poslední slovo ještě neřekla.

1040
Bobby Brown
Reagovat

Na K4 se sešlo duo s vyléváním srdíček.

1041
EvkaD
Reagovat

1032, amen…je to anděl, jen já to nevidím. Je celkem i zábavný, milý a má rád zvířata. Fakt mám někdy blbý odhad, pro hru je zajímavý, má celkem fajn nápady někdy, jen my někteří to nevidíme..
Aby ses pak nedivil, ty i já!

1042
Kapi
Reagovat

Mam vypadky ve sledovani. VB ma byt jakoze smutny a truchlici po zdenicce nebo co to tak spatne hraje?

1043
Bobby Brown
Reagovat

Růžosmích s plnou hubou mi připomněl Marfušku.

1044
T.M.
Reagovat

1038: Ani nad Romanou by nevyhrál, ve vile už není člověk nad kterým by VB vyhrál. Ani nad hadrovým Štrůdlem by nevyhrál. :-(

1045
T.M.
Reagovat

VB je zase nějakej smutnej, ani s Romanou nekomunikuje.

1046
Pedro
Reagovat

T2: řekněte, co si myslíte o Romaně

1047
Wanna be your monster
Reagovat

Reportér přišel se skvělou hrou – pojďme říct romaně, co nám na ní vadí..

1048
Wanna be your monster
Reagovat

tyhle diskuze v různých obměnách tu byly stokrát….

1049
Pedro
Reagovat

LM: plete se do cizích věcí, nechává nepořádek v kuchyni. Ale myslím, že se zlepšila.

1050
Sabi
Reagovat

1026 – díky :)

1051
SADRAJ
Reagovat

1044 tak možná trpaslík??? ale ten by asi vyhrál taky

1052
okkvp
Reagovat

áá bude veselo, TomíkHoša dostal ve zpovědce pevné příkazy, Růža se vyhrabala z postele a tož poďme do ní znovu s rozběhem

1053
Wanna be your monster
Reagovat

A to růža vypadala, že bude dnes střízlivá…

1054
T.M.
Reagovat

VB je můj fanoušek.

1055
Wanna be your monster
Reagovat

Tak už se prokeclo, že romana včera venku „kalila“ a neplnila trest.

1056
jajaz2
Reagovat

to je nějaká akce jak vydeptat romanu?

1057
Pedro
Reagovat

Hafíkovi se nelíbilo, že včera Růža porušila trest – nešla spát a celý večer se bavila na terase.
LP o tom prý ani nevěděla.

1058
Bobby Brown
Reagovat

Ježiš, tam má zase někdo report u sklenice a furt se vrtá v ledu! uááá…

1059
Bobby Brown
Reagovat

Nikola to je! Štábe – okřiknout!

1060
Pedro
Reagovat

VB to Růži to prej povolil, protože se k ní prý chovali v malé ložnici špatně.

1061
Wanna be your monster
Reagovat

Aha, VB právě řekl přede všema růženiny lži o tom, jak včera ti v ložnici hanili zdeničku a celkově byli hnusní….tak to bude tóčo.

1062
Péťa
Reagovat

kde je kido to neni yabava:o))
http://img7.imageshack.us/img7/6447/xk9v.png

1063
Wanna be your monster
Reagovat

Doufám, že už to někdo řekne na plnou hubu, že odešla a měla záchvat ne proto, že by jí v ložnici někdo něco dělal, ale protože chtěla chlastat, ožrala.

1064
Péťa
Reagovat

a klasika h.Hradil zase mele hovna

1065
jajaz2
Reagovat

bože tak tahle Vorvaňova řeč bude určitě v rekapu

1066
Wlcak
Reagovat

Prosím slyšel včera někdo že boss může rozhodnout že Růža může jít tryznit a spát ve velké ložnici ??? :-O

1067
EvkaD
Reagovat

1054 :-)

1068
Wanna be your monster
Reagovat

Hradil už mluví asi pět minut, ostatní do toho nesmí vstupovat a musí poslouchat, jak se včera v ložnici chovali…

1069
jenka
Reagovat

štrůdla umřela doopravdy, že měli včera večer pietní rozloučení a ne oslavu?
VéBéčko se nějak rozpovídal.

1070
Pedro
Reagovat

VBčko říká, že ostatní nesplnili úkol se špantými úmysly, zatímco Růža ho prý nesplnila s dobrými úmysly, takže si trest prý nezasloužila.

1071
Jáša
Reagovat

1032
On včerejší večer byl v režii Buldoka. Povolil vířivku, až poté si vyžádal na oko povolení od štábu. Další, hudba a jiné a jiné.
No skončilo to tím, že jsem stiskla knoflík. Co bylo dál, mám jen načtené od šmíráčků.
Včerejšek byl vrchol všeho.

1072
Péťa
Reagovat

1066
jo hlas ze štábu mu to schválil:o((((

1073
Wanna be your monster
Reagovat

To je fakt odporné, jak jsem se dneska bavila, tak mě začíná VB s růženou zase nasírat. :)

1074
T.M.
Reagovat

VB je inteligentní.

1075
Andrea
Reagovat

Ty jo, on to prý oznámil štáb, že si to Thomas jako boss mohl rozhodnout sám, zda bude Růžena na terase? No jedině ve zpovědnici.

1076
Alah
Reagovat

Růža slzí….

1077
Wlcak
Reagovat

1072
Děkuji,já to tedy včera sledoval a ten hlas jsem zřejmě přeslechl

1078
Wanna be your monster
Reagovat

Proč jsi odešla z pokoje?

Bylo mi špatně, že tady hodinu v kuse do mě někdo jel, vlado si ze mě včera dělal srandu.

1079
Péťa
Reagovat

1074
VB je inteligentní debil

1080
EvkaD
Reagovat

Bože ten Thomas je fakt trapný, vrchol už dosáhl, ale asi ne ještě..taktéž Růža..Vlado mě ponížil, asi půjdu na Talent:-(

1081
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado ji prý ponížil, urazil…nikdy přes den….a proto měla v noci záchvat… a teď ještě tu o karkulce.

1082
Andrea
Reagovat

Nic nového…já já, já, já,já…:-))

1083
Wanna be your monster
Reagovat

Prostě i pavlínka na ni někdy vyjede a ona neví, proč by měla s nima spát v ložnici.

1084
Bobby Brown
Reagovat

Růžena a její jájínkovství utržilo ránu – není tam za „všichni mě mají rádi“. Takže už nejenom že jsou oškliví, ale dokonce jí ponižují. Uff…

1085
Ája
Reagovat

proboha, ta Růžena neumí odpovědět na otázku, furt mele hovadiny a konkrétně nic….a navíc nemůže prý nic říct, vždyť mele furt v kuse :-O

1086
EvkaD
Reagovat

1074, jako sranda dobrý.

1087
kozlík matěj
Reagovat

1023 v jednu chvíli, kdy ji VB odvedl do vedlejšího pokoje a domlouval ji. Ríkal jí, ať jde s ním na terasu. A ona pořád brečela a že s ním jít nesmí. A v té chvíli asi na 3 vteřiny vypadl zvuk. A VB řekl: vidíš, můžeš. Tak asi tehdy štáb tu větu řekl.

1088
Pedro
Reagovat

Růža má pocit, že ji nikdo nenechá promluvit.

1089
Wanna be your monster
Reagovat

Připadá jí to až jako šikana….

Co ti chudáci v prvních třech sériích, co museli spát v jedné ložnici všichni, když romanka nedokáže s nimi spát v ložnici.

1090
Bobby Brown
Reagovat

Růženka prý nemůže nic říct – všichni ostatní můžou. :-D
Ta vobžungle má fakt vymeteno.

1091
Andrea
Reagovat

Růža nemůže nic říct? Chudinka ušláplá. Takže doteď mlčela? Až začne mluvit, to si nedovedu představit.

1092
XY2
Reagovat

Růžena je jako kalašnikov. Pálí na všechny strany bez rozmyslu.

1093
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado jí říká – už dopředu jsme všem říkal, nemluvte na ní, ať nezačne dělat bordel, poprvé jsem ti řekl – drž hubu. Už nemám náladu na to tvé překrucování.

1094
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena nic konkrétního neodpovídá, mele hovadiny mimo dotazy…

1095
Monte
Reagovat

Ta blonďatá Mirka – to je Fucking Amal jak vyšitý…

1096
okkvp
Reagovat

Růža se omlouvá jen v momentě, když se dotyčného bojí

1097
Pedro
Reagovat

Růža: já vás sleduju a všichni se chováte jako já. Děláš to ty, ty i ty…

1098
Ája
Reagovat

Romana jediná spravedlivá, ostatní jsou na ní oškliví…klasika

1099
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká růženě, že ona taky nikoho nerespektuje, proč by oni měli respektovat ji.

1100
sa_rah
Reagovat

Vlado už zas ztrácí půdu pod nohama… ach jo

1101
Bobby Brown
Reagovat

A už se to mele.
Já se do té sprchy nedostanu. :-D

1102
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena taky věří své pravdě, že na ni včera byli v ložnici zlí, hlavně potom co se vrátila ze zpovědky…

1103
JanaH
Reagovat

Masakr začal, ještě mosty prosím.

1104
Pedro
Reagovat

Vladko měl slovo a Růža měla poslouchat. Pořád mu do řeči skákala. Vladko jí dal slovo a Růža se s ním prý nebude bavit.

1105
bobina
Reagovat

Těžké to pořízení s alkholikem.

1106
Bobby Brown
Reagovat

Hezounek to řekl dobře!!!

1107
Capri
Reagovat

Safraporte… na ČT 2 začal Warrior a teď do toho Vyvolení… to je dilema. :D

1108
EvkaD
Reagovat

1107, taky mám dilema..a to jsem myslela, že bude klid!

1109
Pedro
Reagovat

Už je to tu znovu. Eva se prý dotkla její rodiny :D

1110
Wanna be your monster
Reagovat

A už jsme zase o tom,že eva se dotkla romaniny rodiny…

1111
sa_rah
Reagovat

a Růža nasadila kalibr nejtěžší (podle jejího názoru) – RODINu … jestli jsem to nečekala

1112
T.M.
Reagovat

Vlado s tím patolízalstvím má pravdu ale ona je Romana tak psychicky nevyrovnaná že to snad ani nedělá schválně.

1113
Wanna be your monster
Reagovat

no ono je to blbá hra – všichni řekněte romaně, co vám na ní vadí, ale už bylo těch jejích lží dost, chce být litována a je místo toho odsouzena….blbě si to naplánovala no.

1114
Wlcak
Reagovat

Bude v Blesku něco jiného než VV až se hvězdný reportér vrátí? To je materiálu :-D

1115
Wanna be your monster
Reagovat

Romana včera neřekla ani slovo a brečela do polštáře :D

To nemá obdoby :D

1116
Sexytron
Reagovat

sákra, koukám že jsem včera přišel o něco zajímavého :)

1117
EvkaD
Reagovat

1106, souhlas s hezounem, on Vlado to neumí říct v klidu…rázně, ale v klidu, pravda!
1112, no musím říct, na ni mít nervy, je to psychouš a přitom je to máma děcka, Vladkovi vyčítá hysterii, sma je hysterka a alkoholička..

1118
Bobby Brown
Reagovat

1112 – tak z toho ,že to dělá schválně jí snad nikdo ani nepodezírá. Ona má takový program v palici a tak to má.

1119
Wanna be your monster
Reagovat

A romana nakonec nespala v té ložnici proto, že nechtěla spát v místnosti s evou a vladem….čekám, kdy zase přijde za vladem pro nějakou radu, postěžovat si , popovídat si že vedle něj nemůže ani spát.

1120
T.M.
Reagovat

Tak teď jí to Pepa řekl natvrdo.:D

1121
Pedro
Reagovat

Pepa: Romano, když ti někdo vadí, tak ho pošli někam. Každýmu tady lezeš do zadnice.

1122
sa_rah
Reagovat

Pepa má pravdu… ale to nezažil to Růženino vlezlé omlouvání, nejlíp dvě minuty po tom, co jí někdo těžce namíchl

1123
Wanna be your monster
Reagovat

pepan: já teď třeba nechápu, na co odpovídáš. :D

1124
pavliq
Reagovat

Rozhodně to nemyslím nijak zle, ale ta Růženina dcerka má do budoucna našlápnutou úspěšnou kariéru průvodkyně ostravským podzemím, protože už teď chudina určitě musí chodit kanálama.

1125
T.M.
Reagovat

Jestli to takhle půjde dál tak nakonec v úterý vypalcují Romanu a VB tam zkejsne zase o týden dýl.

1126
Wanna be your monster
Reagovat

Romanu NIKDO NIKDY nevyslechne.

1127
Wanna be your monster
Reagovat

Eva říká Růže, že si nechá vše líbit, všichni se jí smějou.

Cože je pravda – viz, dnešní vaření, když skupinku u plazmy požádala o donesení talířů a oni se jí vysmáli.

Romanina odpověď: a proč jsi ty nezapadla do kolektivu?

1128
Bobby Brown
Reagovat

1117 – :-DDD
Omlouvám se – hezounek je u vás Pepa, já myslel Thomase2.

Ona tam Mirka navázala na Lůcu, že Růža je zahnaná do kouta a neumí se obhajovat a že to je ošklivé vůči ní.
Načež T2 řekl, že tady je hra o 5mega. Mirka, že ale ona se neumí argumenty obhájit. T2 na to řekl „pak tady nemá co dělat!“

1129
koment
Reagovat

1125 – Pak by mě Mirka a Pavla už skoro naštvaly…

1130
Capri
Reagovat

To nemá smysl…. Romana je absolutně neschopná přijmout natož pochopit jakoukoliv kritiku…

1131
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká růženě, že ti, kteří se jí smáli, jsou teď její kamarádi, on jí od začátku upozorňoval, at si určí mantinely, ale pak ji v tom nechal vykoupat.

1132
kozlík matěj
Reagovat

Měli by všem dát takový ten „krokoměr“ co počítá, jak dlouho kdo mluví. Jako bylo při rozpravě kandidátů na volbu presidenta. To by se Romana divila, kolik má prostoru

1133
Bobby Brown
Reagovat

1130 – protože má v palici program „všichni mě mají rádi“. Pak každý, kdo to tak nemá, je ten špatný.

1134
Sabi
Reagovat

no ale grilujou ji pěkně…. jen nevím, jestli to má nějaký význam, ta paní nemá žádnou ale vůbec žádnou sebereflexi

1135
Pedro
Reagovat

1131: a má naprostou pravdu. Nejednou se stalo, že valila bomby do VB a Z, odešla a oni ji pomluvili stejně jako každej jinej ve vile. Ale ona je má za největší kámoše.

1136
sa_rah
Reagovat

KDY už se jí kdokoliv z nich zeptá, jestli když jí něco 9 lidí vytýká, PROČ se ona nezamyslí nad tím, že by – snad, možná, mohlo být na těch jejich názorech něco pravdy?
To nikoho nenapadne? nebo je na tom něco tak složitého, že je to nenapadne?

1137
Bobby Brown
Reagovat

1132 – věř tomu, že by tento důkaz nepřijala.

1138
kozlík matěj
Reagovat

Tohle byl úkol? Je to tah štábu, aby se zapomnělo na VB při palcovačce?

1139
EvkaD
Reagovat

Že nikdo, nikdo neřekne, jak to včera bylo?? Jaké tam dělala scény, jak řvala, nemohla vydýchat, že má trest a bejt zavřená bez chlastu, tak udělala divadýlko, byla za chudáka, přidala se ke skupince venku, nalokla se a byla spokojená!! Ale asi je to zbytečný, bohužel!

1140
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka říká romaně, že ji nikdo neposlouchá, protože nemluví k věci – zeptá se na něco a ona odpovídá na něco úplně jiného.

1141
krakun
Reagovat

Chudák romana. A pionýrská vedoucí, který duel stoupnul do hlavy, je tam jak velitelka všech pionýrských táborů v bývalé ČSSR

1142
twinpeaks
Reagovat

LM to teď řekla Růže moc pěkně.. ona je fakt můj fanoušek :)

1143
bobina
Reagovat

Divím se, že jí ještě nikdo na plnou hubu neřekne její problém. Ze je alkoholička. Asi nechtějí zažít další její hysterák.

1144
EvkaD
Reagovat

1138, že jo? Čím víc lidí to naštve a Romana se neobhájí, dají palec…a VB v KLÍDKU!!

1145
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena na LM: víš, proč mě rozčiluješ ty? protože říkáš pravdu.

1146
Wanna be your monster
Reagovat

1143 – to by byl hysterák, jak to může říct, když to vidí její dcera.

1147
Sabi
Reagovat

Mirka fakt mluví rozumně, jen na té druhé straně není rozum, který by to dokázal zpracovat

1148
Péťa
Reagovat

a nastupuje h.Hradil připravte si do ruky splachovadlo:o)))

1149
T.M.
Reagovat

Nechte mluvit VB!

1150
okkvp
Reagovat

vystřílejte tu vilu prosím

1151
jenka
Reagovat

VB chystá velice vážnou promluvu všem do duše. To bude zase keců a keců.

1152
Wanna be your monster
Reagovat

VB to uzavřel tím, že ve vile nebude nikdy klid, dokud tady bude hloupá eva a vladko. Růžena nikdy nic nemyslí špatně.

1153
Pedro
Reagovat

VB: útočíte tady proti člověku, kterej nikomu nechce ublížit. Někdy moc mluví, ale nikdy to s váma nemyslela špatně. Nikdy tady nebude klid, dokud je tu hloupá Eva a arogantní Vladko.

1154
EvkaD
Reagovat

1149, Už promluvil, hovna…
1150, souhlas:-)

1155
Bobby Brown
Reagovat

Ano, Buldoček si pěkně přihřál polívčičku, to je pravda.

1156
Wanna be your monster
Reagovat

Niki reaguje výčtem pár věcí, kdy taky uráží a útočí na lidi, tak ať nemoralizuje.

1157
Redin
Reagovat

Teď to řekl Thomas dobře.

1158
sa_rah
Reagovat

Nemá… Ro vůbec nemá na to vnímat a pochopit, co vlastně od ní chtějí.
Ta potřebuje zásah odborníka, kdoví, jestli ne přímo protialkoholní léčbu… s ní si laik neporadí.

1159
Wanna be your monster
Reagovat

VB vždy když byl zlý, tak se jen někoho zastával…přinejmenším sebe, když řekl nikol, že je debil. :)

1160
bobina
Reagovat

1141 Ještě, že uz néni SSM.

1161
EvkaD
Reagovat

Ty jo, ten VB si myslí, že on je dobro, Vlado a Eva je zlo!!

1162
Wanna be your monster
Reagovat

Vážně ale čekám, kdy jí někdo řekne, že jim vadí, že je alkoholik… všichni si to mezi sebou trochu šuškají. takový Vlado by snad mohl.

1163
Bobby Brown
Reagovat

1152 – ale ona to Růža asi opravdu nemyslí zle. Ona je mešuge, to je její problém a důvod konfliktů.

1164
Wanna be your monster
Reagovat

krasoň. dívěj se do očí evě.

VB: já se dívám na zdeničku, ta jediná za to stojí.

1165
Wanna be your monster
Reagovat

1163 – včera si vymýšlela naprosté lži před VB, aby byla za chudinku, nebylo to je trochu překroucené, byly to normálně lži.

1166
Pedro
Reagovat

Eva: jestli tady někdo pořád útočí, tak to je Thomas.

1167
EvkaD
Reagovat

Krásně Eva, teď to řekla krásně Thomasovi.

1168
Péťa
Reagovat

5 minut Růže na obhajobu, prosím zastřelte mně:o))))

1169
Bobby Brown
Reagovat

Nebyl to Pepan, kdo vyčítal Vladovi, že když mluví tak řve (což je pravda)? Ale vždyť on tam taky je celý rozčílený a řve do repráku.

1170
Wanna be your monster
Reagovat

krasoň: ted máš pět minut, můžeš mluvit a obhájit se.

Romča mlčí..najednou nemá co říct….za chvíli bude zase řvát, že jí nikdo nedá prostor.

1171
Ája
Reagovat

Romany problém je ten, že je bohužel hodně hloupá a jednoduchá

1172
twinpeaks
Reagovat

To je ale koméédie, ta naše Růža..

1173
jenka
Reagovat

Není možná, Růženě snad došla řeč!!! :-D

1174
sa_rah
Reagovat

Moderátorovi taky z toho, co říká Růže, není zrovna nijak veselo…

1175
Péťa
Reagovat

1170
joo přeeesněěěě taaak

1176
pavliq
Reagovat

To bude o rodině.

1177
Capri
Reagovat

Ano VB… při tvé inteligenci se nedá předpokládat že bys pochopil rozdíl mezi objektivní kritikou a útokem… natož aby ses dokázal oprostit od své záště k ostatním a začal o tom co Romaně vytýkají skutečně přemýšlet.

1178
twinpeaks
Reagovat

Co to zase mele za hovna? Proč zase mluví o někom jiným? Bože to je fakt kráva!

1179
Bobby Brown
Reagovat

Ale že tam T2 udělal/odmoderoval psycho. To se mu musí nechat.

1180
Wanna be your monster
Reagovat

Romana je ze všech zklamaná, jsou na sebe všichni zlí.

1181
jenka
Reagovat

1171 Ája vystihla jsi Růžu úplně přesně

1182
Capri
Reagovat

Tragikomédie… :D

1183
Wanna be your monster
Reagovat

Romaně je ze všech zle, ale i sama ze sebe.

1184
Iva5
Reagovat

Vona je to z gruntu hodná ženská… A teď bude hysterčák!

1185
Wanna be your monster
Reagovat

Romana je často potichu a říká si – co to tady je? Co se to děje?

1186
Ája
Reagovat

místo, aby se obhájila, zas mluví o ostatních, jak jsou zlí a nemají se rádi…ona fakt nikdy nepochopí, co má dělat, s takovým člověkem je to těžký

1187
Wlcak
Reagovat

A je tu Růžopláč a místo své obhajoby viní plačtivě ostatní

1188
sa_rah
Reagovat

VŠICHNI jsou špatní…. KOlektiv a ve vile?

1189
Péťa
Reagovat

to je ale yabava:o))))

1190
EvkaD
Reagovat

Děcka, doufám, že to nevysílají někde v psychiatrické léčebně, to je psycho. Přitom ta ženská si to od začátku dělá sama..

1191
Pedro
Reagovat

1177: přesně. Navíc Růža sice neútočí přímo, ale například včera jasně ukázala, že objektivní není. To ale VB samozřejmě nevidí, protože zrovna kritizovala Vladkoland, což VB vždycky rád slyší.

1192
Bobby Brown
Reagovat

Když to nejde křikem, půjde to pláčem a sebelítostí. :-/

1193
jenka
Reagovat

Á už se rozjíždí a už jedeéééééé

1194
Wanna be your monster
Reagovat

romaně vadí, že se stále řeší dokola staré situace…na otázku, proč odešla včera z pokoje odpovídala tím, že popisovala staré situace…

1195
Péťa
Reagovat

čekám ještě zlo dělá zlo a peklo dělá peklo

1196
Zuzka
Reagovat

tu dneska odvezou :(

1197
pavliq
Reagovat

Novinařík Tomas se ukázal jako zatím nejvýživnější návštěva ve vile. Kam se hrabou Zvěřina a Emil.

1198
T.M.
Reagovat

Ta Romana se nedá poslouchat.

1199
Péťa
Reagovat

volejte chocholouška:o))

1200
EvkaD
Reagovat

1196, a mě asi taky

1201
JanaH
Reagovat

Růža zas hovoří k věci…

1202
Wanna be your monster
Reagovat

macura jí měl dát čucíka.

1203
Bobby Brown
Reagovat

A zase to generalizování. Všichni, všichni. Nikdo není schopen říct něco hezkého. Aha, takže oni si tam nikdy neřekli nic hezkého. To je naše Růža. Všichni, nikdo, všechno, blablabla…

1204
XY2
Reagovat

Nerada píšu sprostě, ale to, co z Růži padá, jsou ryzí hovna.
A ono je už asi jedno, jestli má naváto nebo ne.

1205
Jáša
Reagovat

1190
Co jsem psala před chvílí?
Že má být někde úplně jinde než ve vile.
Budeme muset brát ohledy na Růženu. Héééééééééérečka.

1206
sa_rah
Reagovat

1186

Protože nikoho nenpadne se jí zeptat, proč si myslí, že 10 lidí nemá v něčem pravdu, když ji pořád kritizují. Stačil by podobný prostý a jejímu chápání přizpůsobemý dotaz.
Nevyčítat jí to a ono, ale pokládat jí prosté otázky.

1207
Bobby Brown
Reagovat

A protože to bylo málo, další nášup sebelítosti.

1208
Wanna be your monster
Reagovat

Romana neustále vytahuje staré věci a křivdy, když má mluvit o něčem aktuálním…

1209
XY2
Reagovat

1202 – Macura ji měl vzít sebou a zavřít do nějakého malého domečku na několik západů.

1210
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: zesměšnit se může pouze člověk sám.

1211
Iva5
Reagovat

Sebelítostivá sebestředná krá.. Doufám, že tím představením nepřesvědčí ostatní, aby nevypalcovali VB ale ji

1212
jenka
Reagovat

Stále stejné, všichni o voze, Růža o koze. A do toho VB pusinkuje fotku, hotová tragikomedie. :-D

1213
Anta
Reagovat

Tu už nezastaví až do rána :-)))

vzdávám komenty

1214
bobina
Reagovat

Sobecká alkoholička. Upřímně je mi líto její dcery.

1215
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: za mnou nikdo nepřišel po ejdnom a nezeptal se – proč děláš romano tohle?

1216
Bobby Brown
Reagovat

1212 – já vím že to opakuji už po sté, ale „oni o voze, Růža o sobě“ je to správně.

1217
XY2
Reagovat

VB s fotkou je komická postavička, čekám, kdy tu fotku sežere.

1218
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já když řeknu, že je eva hloupá, není to urážka.

Ale to co oni říkali Romaně, to bylo hrozné. :)

1219
sa_rah
Reagovat

VB má upito? nebo mě šálí zrak?

1220
JanaH
Reagovat

1213 Anta : nechtěj mi tvrdit, že jsi bábovka! :-D
Jeden dva kalíšky a bude valit bomby.

1221
Wanna be your monster
Reagovat

1219 – ano, říkal to před začátkem hry.

1222
XY2
Reagovat

VB – těm lidem venku jsme strašně k smíchu

Kluk jeden, ani neví, jakou má pravdu, co se týká jeho.

1223
Capri
Reagovat

Ona Romana je ženská která je deprimovaná ze svého života venku… nespokojená s tím co má nebo co mohla mít… z toho že s manželem jsou na tom špatně i v práci to není OK. Tohle je práce pro psychologa a ne pro obyvatele vily… Pro její dobro by měla skončit co nejdřív a vyhledat odbornou pomoc. To je alespoň můj názor…

1224
Bobby Brown
Reagovat

1216 – ááá, Hradil už má další výmluvu, jak něco není urážka. Tak to bych proti němu hned použil. Označil bych ho za ***** a řekl, že v jeho případě to není urážka. No to by se Hradil posral do vejšky.

1225
JanaH
Reagovat

Růže Vbéčko dobře radí, koho musí vyfakovat.

1226
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: jestli se se mnou enchceš vůbec bavit, tak si urči ty mantinely a řekni mi to.
VB: byla jsi k něčemu vyzvána a udělej to.

1227
BlaBla
Reagovat

Ježiš, Růžena určitě vůbec neví, o čem tam celou dobu byla řeč a co po ní Vlado teď chtěl :-D

1228
Anarvin
Reagovat

Ahojte šmíráci. Díky za celodenní psaní, zachránili jste mě od úmrtí v práci. Teď jsem jel dvě hodiny domů a vidím, že je tam zase peklo. Shrnul by někdo, co se tam zase stalo? :D AŤ můžu koukat dopředu a nečtu vás dozadu :D

1229
Bobby Brown
Reagovat

Pepo, ty neřvi když s někým mluvíš. Sám jsi to vyčítal, tak klídek chlape…

1230
Wanna be your monster
Reagovat

Růža mlčí, vladovi nic neřekl…a pak po jeho odchodu prohlásí: no a hádej proč jsme se na něj ani nepodívala.

1231
pavliq
Reagovat

VB: „Romano, měla bys vyfuckovat Vladu a Eva, protože ty tě tady nejvíc urážej.“ To je ksindl borec, to snad ani není možný.

1232
Anarvin
Reagovat

Mimochodem: Jde nějak ovlivnit, když mi nejde odeslat příspěvek? Musím zkrátka trpělivě zkoušet dokola?

1233
Wanna be your monster
Reagovat

VB. no řekni mu,že se s ním nechceš bavit , s lidma co tě neustále měsíc uráží….

A on žije kde? Vlado nemá jiné starosti… :D

1234
Ája
Reagovat

co udělal Vladko Růženě?

1235
Anta
Reagovat

1220 JanaH – na Růžu musím mít speciální příjem :-D

1236
Wanna be your monster
Reagovat

Pepa: ted tě vevnitř třeba řeší.

Vlado sedí na gauči a sám jí zmrzlinu.

1237
Anonymní
Reagovat

Klobouk dolů před žurnalistou. Ukočíroval to dobře,
ale večer ještě nekončí .

1238
Bobby Brown
Reagovat

A jéje, další namachrovanec (Pepa) co se přišel postavit Vladovi. To tam opravdu není nikdo s „chlapů“ sám za sebe, což pořád opakují?

1239
Wanna be your monster
Reagovat

1234 – prý ji uráží (neřekla nic konkrétního) a proto ani s nima nechtěla včera spát.

1240
Monte
Reagovat

Ta terasa je libová, Slizoun pracuje velmi důkladně na své likvidaci…

1241
JanaH
Reagovat

Casanova na Růžu : teď tě tam Vlado strašně řeší.
Nikol na Casanovu : Vlado celou dobu sedí na gauči.

:-D

1242
Bobby Brown
Reagovat

1234 – to není správná otázka. Spíš jde o to, jak hluboko vrazil klíny do hlavy VB Růže ohledně Vlada.

1243
koment
Reagovat

Slizoun ovšem taky mele ho.na.

Já se celkem těšim na noční show, na relax. Navíc, tenkrát tam ještě Slizoun nebyl, to i ten Emil mi byl milejší…

1244
JanaH
Reagovat

Chlapci, chlapci…
to by musela Růža dodržet a vydržet, pokud chce někoho vyfakovat a nebavit se s ním. :-D

1245
urboss
Reagovat

Bohužel mám tátu alkoholika, tak vím co na tento typ lidí platí. Jedině psychické odproštění od dotyčného jedince nebo utéct (což nemůžou :). Jedině tak se člověku uleví. Nervovat se nebo dokonce s ní něco řešit a vysvětlovat, nebude mít nikdy požadovaný výsledek!

1246
EvkaD
Reagovat

Ty jo, Pepa, prý Vladko to nevyhraje, vyhraje Mirka nebo Nikola…copak chlapec ví??
A jak VB+Pepa ji navádí proti Vladovi a Evě..no, já už nevím, co je z hlavy jejich a co štábu??

1247
okkvp
Reagovat

Růža má velký osobní problém, ale umí jej skvěle zneužívat.

1248
Wanna be your monster
Reagovat

Růža se nemůže přestat bavit s vladem, protože by si neměla od koho půjčit boty, nikdo by jí nepomohl vykadit bobek a neměl by se k ní kdo chovat slušně, když bude ožralá dělat hovadiny…

1249
Anta
Reagovat

Pepa vede zapálenou řeč :-)) a VB se hned připojil no a Růža se pěkně nechává manipulovat :))

1250
sa_rah
Reagovat

1223

Tohle tu opakuji už pár dnů! Růža potřebuje projít důkladnou psychoterapii a možná i protialkoholickou léčbou. Zřejmě vyrůstala a celý živoz se pohybovala v prostředí, kdy by jí někdo, komu by věřila, řekl: nech si pomoci a jdi se léčit, dokud není pozdě!

1251
Jája
Reagovat

1179 – dám mu palec nahoru. Normálně už dávno spím, ale tohle mě přišpendlilo.

1252
BlaBla
Reagovat

Pepa z depa je macho :-DDD nic proti nikomu nemá, jak sám řekl a teď má svůj názor na Vladka a ten řekne, až se postaví Vlado :-))) ale kus jeho sebevědomí bych chtěla mít :)

1253
Capri
Reagovat

urboss (1245): Mám to stejné… u mě je to zase bratr.

1254
JanaH
Reagovat

1232 Anarvin : aktualizovat, zkoušet, někdy i desetkrát a vydržet. :-)

1255
T.M.
Reagovat

Pepa se nějak rozjel, že by alkohol? Ale v tom co řekl – že Vladko nevyhraje a že vyhraje Nikol nebo Mirka ale spíš Nikol – tak v tom doufám že se on strašně plete.

1256
EvkaD
Reagovat

Tušíte, proč Pepa, který došel poslední a viděl 2 duely Vláda, mluví takto a radí Růže takový debility??
A dobrovolně si kope hrob?

1257
XY2
Reagovat

Růža je alkoholička, tam se nedá nic poradit, Vlada ignorovat nemůže, protože ví, že je jedinej, který s ní ještě občas prohodí něco na vážno a nedělá si z ní jen srandu.

Oni ji mají tak rádi, že boty jí donesl jen Vlado.

1258
Wanna be your monster
Reagovat

Jenže jí to tam neřekne ani nikdo při těch „upřímných promluvách“. to by bylo teprve psycho, jak by se začla bránit, a jak by potom ospravedlňovala, že každý den pije, když přece nemá problém…

1259
koment
Reagovat

1251 – Mě to nebavilo a nezajímalo… Tohle všechno jsme věděli a víme už. Informace o čemkoliv to nikam neposunulo (alespoň pro mě ne).

1260
Zuzka
Reagovat

1248 SOUHLAS Vlado jí jediný nabídnul boty, pomohl když byla nalitá, a další – Eva se o ní starala, když jí bylo zle. Ach jooooo
Jo a novinář – klobouček

Mmch fakt si vladko s VB vyká?

1261
Pierre
Reagovat

1256-EvkaD – protože Pepa je šovinistický, egoistický machoman? :)

1262
koment
Reagovat

1256 – Protože se mu na jedněch diskuzích říká oprávněně Slizoun? Někteří to prokoukli hned první večer…

1263
XY2
Reagovat

Promluvil za celou tu dobu Ládíček? Zdá se mi, že ne.

1264
koment
Reagovat

1260 – Klobouček novináři z Blesku? NIKDY! A jakej sliz pak z toho napíše, to ani nechci vidět už…

1265
JanaH
Reagovat

1260 Zuzka : Vlado nebyl sám, viděla jsem Růžu chodit v Lucčiné bundě a Lucčiných botách. Kdosi jí taky půjčoval tepláky.

1266
Zuzka
Reagovat

XY2 nepromluvil, ale teď ťapkal poslouchat druhou skupinu

1267
iR.
Reagovat

1255 – myslím, že se neplete. Vidí tu situaci víc jak za dva měsíce. Vladko ty lidi tak dlouho bavit nebude a časem některé situace nezvládne a lidi z něj budou zklamaný. Ale to je jen můj soukromej odhad.

1268
Bobby Brown
Reagovat

VB je pitomec, ale Pepa mi nesedí čím dál víc a jinak než VB. Tohle je namachrovaný sebestředný hovado, který když není po jeho, tak kope kolem sebe. Už jenom ten jeho xicht mě varuje, že před tímhle týpkem bych se měl na pozoru. Mně přijde jako zákeřák.

1269
Zuzka
Reagovat

Nikol prohlásila, že na Vlladka ´do duelu je ještě čas ….

1270
JanaH
Reagovat

Ládínek promluvil. Jednou v „kolečku“, podruhé se sám přihlásil.

1271
EvkaD
Reagovat

1261,1262, jasně…ale on nějaký info má. A dobrovolně i když je macho, dobrovolně si kope hrob!! To nikdo přece neudělá, naopak informací využije!!
A teď…co řekl Pepa, a Nicola!!!! Není čas jít ještě do Vladka, on se vrátí!! Já mám fakt strach, že ta soutěž je zmanipulovaná!! Ty Pepa…on by měl letět, on tam vše prozrazuje!!! Tak to je přes čáru už…
Halo, T.M…Ještě máš rád Pepu???

1272
XY2
Reagovat

1265 – ano, půjčila jí Lů tepláky a potom Růža zapůjčila Lů kalhoty s tím, že mají stejný postavy i ta bunda byla od Lů, takže v podstatě výměna.

1273
Taja
Reagovat

1171-
ano, Růža je jednoduchá a hloupá,
je netolerantní, je zapšklá hetero a bere jenom názory těchto lidí, myslím, že nemá ani vztah tam venku, že žije sama, možná ji na stodolní využívají kluci (hlavně je to zadarmo) a ona si myslí, jak je sexi,
je jí přeci jenom 32 let, je mladá a nevypadá na to,
to je neštěstí

1274
T.M.
Reagovat

Tak nějak najednou nevím co si o tom Pepovi myslet…..teď se projevil docela záporně. :(

1275
Anta
Reagovat

Teda Pepovi silácký kecy posilněné alkoholem už mě lezou krkem :-/ další debil
U těchto VV dělám pouze selekci špatných kusů :-)))

1276
trdlo
Reagovat

Tedy ne, že bych se nebavil, ale bohužel je nade vší pochybnost, že celá akce „řekněte pravdu Růženě“ je tu proto, aby byl VB ochráněn od palců. Byla prostě nalezena nová oběť.

1277
koment
Reagovat

1267 – Zklamaný můžou bejt ze všech tam. Navíc, štáb evidentně jima manipuluje. A ne tak, aby se odkopalo jejich pravý já, ale i jejich já zahnaný do kouta. A to je celkem hnus, v takovym případě neni jistý u nikoho, co udělá, nebo jak se zachová…

1278
Capri
Reagovat

Za chvilku tu máme noční show…

1279
JanaH
Reagovat

Ten Pepa je chytrý jak rádio.

1280
Wanna be your monster
Reagovat

No nic, já jdu na noční show koukat na zdeničku, ta jediná si to zaslouží. :)

1281
Capri
Reagovat

JanaH: To barmani bývají… :D

1282
koment
Reagovat

VB palce, vyzvaná Mirka, a do truelu i Slizoun. Odejdou dva. Noční poluční sen…

1283
Pedro
Reagovat

Vlado: nežeru jí (Ro) to. Včerejšek byl jen divadýlko.

1284
sa_rah
Reagovat

1256

O jakých debilitách to mluvíš? to, aby se R. na někoho, kdo ji nějak namíchne, dokázala naštvat a poslat ho třeba tam, kam patří? aby za lidma pořád nelezla a nesnažila se vyjít s každým, protože to stejně není možné?
Vždyť v tom má Pepa naprostou pravdu…

1285
JanaH
Reagovat

1277 koment : no vidíš… a já si myslím, že zklamaný tam nemůže být nikdo z nikoho. Neznali se předtím, nemají důvod ke zklamání.
Blbě položená otázka štábem.

1286
koment
Reagovat

Noční show

1287
Sabi
Reagovat

Emil přeje výhru VB, to mě podrž

1288
twinpeaks
Reagovat

Pepa mele podobný hovna jako Romana.. jen jich je o něco míň..

1289
EvkaD
Reagovat

1274, já jsem v šoku z něj, místo aby těžil ze situace, sere si do bot..
A Nikola, to je potvora…jen ale jestli nemá jiné info, jestli fakt Nikola není nasazená na výhru!!

1290
Thybaumont
Reagovat

Milá EvkoD, hledat za vším, co řekne jakýkoliv spoutěžící ohledně prstování, důkaz, že je hra zmanipulovaná hraničí se stihomamem. Nemusíš mít strach, hysterický trouba Vladko vyhraje a dokonce přesvědčivě.. ale doufám, že tomu zmetkovi to řádně osladí a klidně podpásovkami.

1291
sa_rah
Reagovat

koment

koukám, že truel se ujal :D :D

A Štrúdla prokoukla, krátké vlasy i ten sestřih jí seknou!

1292
urboss
Reagovat

Podělím se o mojí bezvýznamnou studii :))
Odhad IQ dosavadních soutěžící.

Mirka 120
Pavlína 117
Ladislav 117
Nikola 115
Lucie 110
Vladko 106
Thomas 104
Eva 95
Pepa 94
Romana 87

1293
koment
Reagovat

1285 – Já jsem ale myslel VV někteří, že ještě zklamou diváky!

1294
EvkaD
Reagovat

1284, to jsem nemyslela, Romaně to řekl ok..
Jen co tam pak mlel..
1290, no sama nejsem a zmetků je tam ažaž:-)

1295
kozlík matěj
Reagovat

vajíčko je na vlasy zdravé.

1296
Hooper
Reagovat

1291 – jojo, už jsem psal, že jí to ostříhání prospělo.
1292 – Pavlína tolik? No nevím nevím…

1297
koment
Reagovat

1296 – Pavla je v poho, akorát je vulgární. To o IQ nic neříká…

1298
EvkaD
Reagovat

1292, souhlas s prvním a posledním!

1299
Karolina
Reagovat

Tak mám pocit, že Kydo už přišel, protože těch kydů, co zaznělo v té debatě o Růženě, tak to teda byla síla… Od noční šou mě vyštval emil se svou poradnou… už holt nic nevydržím… Vyvolení se jsou vajíčkovat, já jdu spát a vy, samozvaní rádobyznalci, doufám vydržíte, abych si vás mohla ráno přečíst… :-) Dobrou :-)

1300
Ája
Reagovat

Romana opět nepochopila úkol

1301
Homie
Reagovat

1292 – Pavlína míň, Vladko s Evou podle mě podhodnocený, Lucky by taky mohla mít o bodík víc ;)

1302
sa_rah
Reagovat

1292 urboss

Pája 117? Nikol 115? Lucie 110? to je nadsázka, ne .)

1303
EvkaD
Reagovat

Jak to vlastně dopadlo s Romanou, tak přestane se s Vladem bavit??

1304
Pedro
Reagovat

1303: jj, s Vladkem a s Evou.

1305
Hooper
Reagovat

1300 – říká se „romana jako obvykle“:-)

1306
sa_rah
Reagovat

1294

aha

1307
Pedro
Reagovat

Romana: a když neuhádne, kde vajíčko je, tak udělá úkol jako v té ruské ruletě? Jsem se dívala na ruskou ruletu a oni tam dělali nějaké úkoly. Lábus to dělal.
No ta je neskutečná.

1308
Capri
Reagovat

No nic… nočníkovou show jsem raději vypnul…

1309
Ája
Reagovat

1305 – „a to pak budem plnit ty úkoly, jako v tý ruský ruletě, jak tam ten lábus hrál?“

1310
Pierre
Reagovat

Buldog brečí ve vile a Zdeňka jede bomby s neznámými muži…víš jak? :) http://img.janforman.com/vila3o3bq.jpg

1311
EvkaD
Reagovat

1304, jako řekla jim to do očí? Nějak jsem to nestíhala.
Taky dodnes nevím, co jí Vlado přesně tak šíleného udělal!

1312
Capri
Reagovat

1310: Zdenička by to zdůvodnila že je to gay a to se může… to není podvádění přece. :D

1313
Pedro
Reagovat

1311: Přišla za Vladkem do obýváku a řekla něco ve smyslu: Vladko, chtěla bych tebe a Evu poprosit, abys mě přehlížel. Vlado řekl že OK a ona odešla.

1314
sa_rah
Reagovat

Ona kytka, vyvržená Th. za zeď vily, byla hozená zas z5 do vily? tak to mě pobavilo, to mi nějak uniklo :D :D

1315
Péťa
Reagovat

jo kytka v noční šou super:o)))

1316
Bobby Brown
Reagovat

:-D Teď to tam vypadá jak v kabinetu v Bradavicích.

1317
Capri
Reagovat

1310: :D

1318
EvkaD
Reagovat

1313, dík..stále nevím, co jí ten Vlado kom včerejšího zavři už hubu udělal:-), vydrží jí to??
Vladkoland se asi brzo rozpadne, bude jen buldokland:-)

1319
Capri
Reagovat

Sakra… to patřilo 1316.

1320
JanaH
Reagovat

1293 koment : aha! :-) Jo, to každopádně ještě nastane.

1321
eva2
Reagovat

Nikol: Nejlepší je Vlado.
Lucka: Ne, ne, ne, nejlepší jsem já.

1322
woczko
Reagovat

Pokud bych měl použít nějaké přirovnání k Vladově situaci, tak bych řekl mnoho psů – zajícova smrt.

On si zatím hraje svou hru a možná má i pocit, že už tento týden by z vily mohl vyfičet VB a neměl by tak ve vile nikoho koho nesnáší. Ale ve skutečnosti tam není nikdo o koho se může opřít. Lů i když ji asi bere jako člověka se kterým může pokecat, ho chtěla s Ládíkem palcovat už ve druhém duelu a v okamžiku, kdy se jí to bude hodit půjde proti němu. Nikol, LM a LP taky nečekají na nic jiného, než kdy půjdou proti Vladovi. VB je jasnej a Růžena, škoda slov. No a Pepa je už teď na VB straně. Tudíž, mám takovou obavu, že čím dřív ostatní proti Vladovi otevřeně vystoupí, tím déle bude ve vile bez jakéhokoliv spojence (snad vyjma Evy) a nejsem si jist, že by to vydržel ty dva a půl měsíce.

1323
Ája
Reagovat

1313 – u Vladka to Romana určitě nevydrží…jen pořád nevím, co tak strašného jí udělal…spíš jak ovce poslechla Thomase, který bude proti Vladovi nasazovat pořád

1324
JanaH
Reagovat

Tak a mám jasno, jak to bylo s pohřbem a proč k němu došlo.
V NS v sestřihu právě řekla Růža, že štrůdla v posteli sestavená z hadrů vypadá, jako kdyby ten člověk umřel. :-)

1325
sa_rah
Reagovat

1313

Přesně podle scénáře VB, ta ženská není schopna vlastní myšlenky….

1326
Bobby Brown
Reagovat

1311 – už jsem to tu psal. Ona někoho musí konkrétně obvinit, kdo může za to, jaká ve vile je. VB jí celou dobu valil šrouby do hlavy jak je ten Vlado odporný a zákeřný a Eva je taky zlá a na to Růža slyšela, takže asi tak. Kdyby jí valil do hlavy šrouby s Láďou, odnesl by to Láďa.
Mmch, Růža strašně ráda o sobě prohlašuje, jak není pomstychtivá, ale na Evu má spadeno hned, jak jí vytočila s tou rodinou. Ale to není vlastně pomstychtivost, to je spravedlivý hněv.

1327
koment
Reagovat

1322 – Na vystoupení proti němu musej mít důvod, pokud nechtěj mlít místo Růženinejch bomb nějaký umělohmotný nesmyslný bomby…

1328
T.M.
Reagovat

No Pepa těma kecama na adresu Vladka zklamal…ale byl v tom alkohol a asi nějakej vnitřní přetlak podle všeho. Ještě mu dám šanci jak se bude projevovat dál, může se tohle stát každýmu ale už se u něj budu mít víc na pozoru….

1329
Wanna be your monster
Reagovat

Jééé, já toho panáka včera neviděla….ten Vb je s tou zdeničkou z hadrů tak teatráolní a trapný, a chce kikině vyčítat, že se mu směje? :D

1330
EvkaD
Reagovat

1322, je to popsané přesně..Jen s touto taktikou proti němu ve VV 1 nikdo nevyhrál! Ano je to 4, jenže Vlado ty fanoušky pořád má. I má 65 letá matka mu hlas pošle!
Pochybuju, že Lůce nebo Mirce v takovém množství pošlou. Jak říká nerad ten můj…on má základnu!!!
A ještě 1 věc, VB, Pepa, Romana…ti si myslím půjdou před ním snad…tudíž vymezí se pak dívky jen tak proti němu??

1331
EvkaD
Reagovat

1328, Tomáši, on to už valil potřetí, co tam je…Není to jen chlastem, s jistou záští tam došel!

1333
jenka
Reagovat

1323 Ája – udělal podle Růži něco hrozného, odmítá poslouchat její nekonečné slovní průjmy a když včera večer zase spustila na ni zařval ať už konečně zavře tu hubu nebo držku to už nevím.

1334
Péťa
Reagovat

Mirka se v noční šou usmívá a moc jí to sluší:o)))))

1335
Bobby Brown
Reagovat

Přijde to jenom mě, že ten Pepan strašně řve, nebo už jsem jenom proti němu dost zaujatý?

1336
kozlík matěj
Reagovat

A Růža tam teď je s nimi nebo jen tělo a duch už odletěl? Má zoufalé staré oči.

1337
woczko
Reagovat

1330 – samozřejmě počítám, že diváci Vlada z duelu vrátí zpět. Otázkou je jestli by dokázal vydržet psychicky dva a půl měsíce v nepřátelském prostředí, kde by šel každý otevřeně proti němu. A že ty náznaky tu jsou, už od toho jeho hysteráku tento týden. Když půjdou proti němu, a budou ho víc vytáčet, tak bude víc hysteráků a možná i ztratí část diváků.

1338
Jáša
Reagovat

1326
Na Evu má našlápnuto od té doby, co Eva překročila práh vily. Dostala tehdy jeden z prvních hysterických záchvatů.

1339
koment
Reagovat

Noční show: Mirka ve zpovědnici hodně zajímavý!

1340
Pedro
Reagovat

1325: je to tak. Pepovu radu vůbec nepochopila a opět dělá jen to, co jí někdo nakecal.

1341
Bobby Brown
Reagovat

1336 – po dnešku se jí ani nedivím. Ta musí trpět jako pes. V hlavě hurikán, jak je to možné, že mě nemají všichni rádi.

1342
Bobby Brown
Reagovat

1326 – aha, to jsem neviděl

1343
Tigi
Reagovat

Pepan napomíná Vlada a sám řve jak carskej důstojník v jednom kuse. Až se Růža dostane na hladinku, budou si konkurovat.

1344
Anonymní
Reagovat

Mě přijde, že tady každý ty lidi hodnotí podle povah a jací ve vile jsou. Jasně, že nikdo neumí hrát něco x měsíců, co tam jsou, ale všichni jsou to taktici a hráči. Přišli tam pro 5 mega a každý rozehraje svojí hru ať už je to o tom, jestli se s někým spojuje nebo si jede sólovku, jestli to chce zkusit přes roli „záporáka“ nebo největší kámošky…
Vyčítat těm lidem tady, že jsou křiví, že jsou falešní a podrazáci asi není na místě. Jednak si myslím, že je málokdo z vás může znát osobně a soudit „jaký jsou“ dle toho, co vidí ve vile a jednak kdybyste byli v té vile kdokoliv z vás, můžete dát krk za to, že byste se nechovali stejně, ve hře o 5 mega a zviditelnění se??

Z hráčského hlediska jdou na to prostě nejlíp Vlado a Nikol, Ládík tím, že vyčkává a projeví se jen někdy (ale měl by si už dát pozor, aby mu to taky za chvíli nezlomilo vaz). Mirka s Pavlínou jsou chytré dost, zatím je jich tam hodně, tak využívají koalic, ale až jich bude míň, budou hrát hlavně samy pro sebe. (Pro mě je to zatím asi Top5).
Eva se chytla Vlada, je vidno, že chce ve stínu „nej hráče“ dojít do finále, ale tím, že není lidem sympatická, tak skončí asi někde v půlce cesty. Romana zvolila hru na „upřímnou srdeční citlivku“ bohužel spíš působí jak šílená ježibaba. Lucka tam přišla hrát „pozitivní médium“ myslím, že ona jediná zatím nejvíc vypadává ze „své role“ a psychicky tam nedává ani úkoly, ani pro ní nepříjemné věci nejvíc ze všech. Thomas je snad jediný mimo, jestli si myslí, že záporák s „romantickou duší“ si snad u někoho získá sympatie. U Pepy zatím těžko říct, ale myslím, že dopadne jak Martin Horák ve VV1, bude lítat kam vítr tam plášť, až si nakonec své místo nenajde u nikoho a vyfičí

1345
okkvp
Reagovat

1335 – mám podobnou alergii, Pepana mám v kategorii nevidět, neslyšet, raději ani nepomyslet. Obrůstam z něj mechem
(z VB se mi ještě kroutěj palce)

1346
Jáša
Reagovat

Velice by mě zajímalo jak vidíte palcování. Já nevěřím, že to bude Buldok. Ten si kolem sebe opět buduje svoji flotilu.

K Růženě. Myslím si, že sama poruší ignoraci. Byla do názoru vmanipulovaná a ona bude jednat podle toho, jakou bude mít hladinu alkoholu v krvi.
Je zajímavé, že jí nikdo alkohol nepředhodil. Jen Eva se toho trošku dotkla. Ostatní to nevidí?
Jinak Sliz je mi už krajně nepříjemný.

1347
EvkaD
Reagovat

1337, No mě by zajímalo, pokud by se vracel často, jestli by proti němu otevřeně šli. Ne jak dnes, venku, že to neslyšel. No a v 1 mu vyhrálo to, že byli všichni proti němu tolik mega..a hysteráky byly, ten památný na Slovensku a lidi ho vraceli. No, tady myslím, že fakt jsou proti němu všichni. I ten Ládík! Jediná Eva, ta ale v dalším duelu možná půjde..

1348
twinpeaks
Reagovat

1339 – co říkala Mirka ve zpovědnici? Zajíma mě..

1349
Scalex
Reagovat

1348 – Že chce děti a že je mít bude a Pavlínu k tomu prostě zpracuje a donutí, i kdyby nechtěla.

1350
Jáša
Reagovat

1346
Ještě jsem chtěla dodat, že jeho boosovství, je přece také záměr.

1351
EvkaD
Reagovat

Viděli jste záběry po Noční show?? Ukázky na zítra?? Já mám sice stihomam, ale celá ukázka byla o hysteráku Vláda, že se dlouho sprchuje někdo!!!

1352
okkvp
Reagovat

1349 – Scalex, to jako fakt? Já vypla mozek v momentě, kdy povídala, že Pavlína na děti moc není (šla jsem krmit otravující zvěř)

1353
twinpeaks
Reagovat

Scalexi, díky! Mirka kdyby se o trochu víc usmívala a o trochu víc se odbrzdila.. klidně by mohla dojít až do konce, chytrá na to určitě je.. (a můj fanoušek k tomu).

1354
Jáša
Reagovat

No jo blbnu bossovství :D

1355
Bobby Brown
Reagovat

Ten Pepa je ale zábavný… :-/
On je opravdu takový drtič žen? Co jim do těch koktejlů dává?

1356
Jáša
Reagovat

1335
Nahrazuje Růženu :D

1357
Anta
Reagovat

1335, 1345 – taky stejně

1358
twinpeaks
Reagovat

Pepa je trochu hloupější, trochu připitý.. a nezábavný, to v každém případě.

1359
Wanna be your monster
Reagovat

Třeba v dnešním rekapu byla Lů totálně neviditelná…byla tam vůbec?

1360
Scalex
Reagovat

A jinak ve Zpovědnici působila Mirka opravdu dobře. Je vidět, že když může „povolit stavidla svého intelektu“, tak je úplně někde jinde. Taky na rovinu řekla, že je ve vile jen a pouze kvůli výhře; že nemá žádnou jinou motivaci, na rozdíl od Pavlíny, která tam šla i za zážitkem.

Zajímavé bylo i to, co říkal ten jejich spolupracovník Adam. Že byl u nich doma a absolutně mu to nepřišlo jako byt partnerů. Že i každá mají zvlášť svoji postel a že ten byt vypadá jako byt dvou spolubydlících a ne byt partnerek.

1361
koník
Reagovat

VB: Je to Lucinka, ona to určitě nemyslela tak zle. … takovou perdu vajíčkem do Romany!

1362
T.M.
Reagovat

Já to u Pepy beru tak že je opilej a v novým prostředí na který není zvyklej….tak asi si dneska potřeboval něco dokázat. Dokud byl střízlivej tak se mi zdál v pohodě. Takže pro mě bude stěžejní jak se dál bude projevovat jako střízlivej. Pokud nějak hodně pojede proti Vladovi tak u mě body samozřejmě ztratí. Dneska mě šíleně naštval s tím jak řekl že Vlado nevyhraje a že vyhraje Nikol. To je totiž věc který já se šíleně bojím a nechci ani za nic aby se tohle stalo. Takže Pepu budu dál pozorovat ale zatím je to ještě pořád můj fanoušek. Po alkoholu se člověk chová občas tak jak by se normálně nikdy nechoval. Nikol by mohla vyprávět.

1363
Wanna be your monster
Reagovat

Nevím, jestli tu hru chápu dobře…to je nějaká pomsta lůce, která má jakožefobii z vajíček?

1364
Scalex
Reagovat

1359 – Dost málo. Ani si to moc nevybavuju, maximálně jak ječela v té studené sprše.

Jinak v rekapech mi přijde, že je nejméně pravdivě vykreslován Vladko. Thomase sice často ukazujou jako pána Spravedlivého, ale pak ukážou i jeho totál úlety s vycpanými Zdeničkami a podobně. Prostě ukazujou plusový i mínusový situace. Ale kladných situací Vladka je ukázáno minimum, zatímco každé jeho vypěnění je zdůrazněno a ještě podpořeno komentářem někoho z buldočince.

1365
anja
Reagovat

děcka ahojte, takže já vidím jen rekapy v tv a teď noční show, nemám čas na kamery a tady to sledovat koment od komentu a celý dojem co mám teda z toho vysílaného v tv je ten, že prostě Thomas je superheroes, hlavní lídr, úplně úža fajn zábavný citlivý sluníčkový človíček, zaláskovaný tou nejčístší láskou kerá kdy na planetě byla a že všichni co nejsou s Thomasem jsou svině podlé v čele s Vladkem……. no mám dojem, že ještě jeden rekap a budu Buldokova fanynka od konečků vlasů až po malíček na noze

1366
Bobby Brown
Reagovat

1361 – on mne rozesmál spíš tím, že „To byla Lucinka. Ta to nemyslela zle. Kdyby někdo jinej, tak to jo.“

1367
Wanna be your monster
Reagovat

Pro mě byla třeba kladná situace, když vlado řekl růženě, ať zavře držku. :)

1368
T.M.
Reagovat

1337: Mě si naopak Vladko každým svým hysterákem získává čím dál tím víc. Podle mě ty hysteráky a psychický utrpení jsou to co na něm lidi nejvíc baví. Takže ono je to v jeho případě trochu dvojsečná zbraň protože kdyby se proti němu všichni spikli tak by mu lidi ještě o to víc posílali hlasy. Já to mám taky tak, když má Vladko dobrou náladu tak je skvělej ale když je rozzuřenej….když je rozzuřenej tak je geniální.

1369
pavliq
Reagovat

Zloděj barevných kovů Pepa mi připadal jako idiot už v medailónku a podle toho, co zatím ve vile předvádí, je po VB a Růže můj třetí nejžhavější kandidát na rychlý vyhazov.

1370
JanaH
Reagovat

1360 Scalex : no u popisu bytu mě napadlo jediné pro mě logické vysvětlení – kvůli nepřiznání pravého stavu věci okolí a hlavně rodičům.

K rekapům a Vladovi dtto.

1371
Wanna be your monster
Reagovat

Nechápu tu hru já, nebo pepa? nevím, teď jsem přišla. :)

1372
Adéla
Reagovat

1364 – přesně to říkám od začátku. Dělají z Vlada totálního psychopata. V každém sestřihu využijí jednu jedinou situaci z celého dne a šup tam s tím. Prostě chtějí natočit šílené akce, dostat Vlada do afektu, někdy až přes čáru. Neměl tam lézt a dělat štábu kašpara.

1373
bobina
Reagovat

1362 Skoda, že jsi ho neslyšel včera večer, když byl už v posteli. S reportérém drbali zejména martůčiovku (docela hnusně). Palec chce dát jí a až bude čas tak ho dá vladovi. Páč nechápe proč mi měl znova vyhrát. On si hraje na něco co vůbec není.

1374
Jáša
Reagovat

1366
Kolem Růženy se nyní bude našlapovat velice opatrně,
nebo co to mělo za význam.

1375
Bobby Brown
Reagovat

1369 – mno jo, ale mě třeba ve vile Růža baví a jsem z ní úplně auf, takže jí tam chci. VBčko možná taky, Zdena pryč a víc se zaměřuje na svojí hru, byť trochu přihlouplou. Pepa, ten mne tam ničím nebaví, jen sere.

1376
Wanna be your monster
Reagovat

Na druhou stranu, pokud vlado zařve, byla by škoda to tam nedat, ne?

1377
JanaH
Reagovat

1369 pavliq : já mám Casanovu až za Růžou.

1378
kozlík matěj
Reagovat

Líbí se mi, jak si postupně každý vytvaroval ten svůj typ kloboučku.

1379
Wanna be your monster
Reagovat

Pepa plácá vajíčka všem nehledě na pravidla…Nikina je naštvaná, že jí ušpinil bundu.

1380
Redin
Reagovat

Vlado se celou hru tváří, jak kdyby mu uletěli bukvice…

1381
Bobby Brown
Reagovat

Pepa už jen sedí a blbě se chechtá. Navíc dost protivným způsobem (ale jsem zaujatý, takže už mi asi bude vadit na něm všechno).

1382
Wanna be your monster
Reagovat

A co plýtvání jídlem? Kdyby to viděla mama od zamilovaného pumpára….

1383
Bobby Brown
Reagovat

Růža zatím drží rekord v držení huby.

Pepa převzal štafetu.

1384
T.M.
Reagovat

Jak by podle vás dopadnul duel VB versus Pepa?

1385
koník
Reagovat

Růža se vcítila do vajec a kouká jak pukavec.

1387
JanaH
Reagovat

Ládík a jeho saténové trencle. :-D

1388
Bobby Brown
Reagovat

1379 – on to vajco po ní mrsknul. Údajně jen tak.

1389
Ája
Reagovat

1381 – já na tom brzy budu podobně jak ty…navíc se mi zdá, že nejen Romana tam má problém s alkoholem, jeho jsem večer ještě neviděla střízlivého

1390
pavliq
Reagovat

1381 – Přesně tak, taky jsem na tyhle rozhulákaný namachrovaný íkváče alergickej.

1391
Wanna be your monster
Reagovat

1388 – však to tam píšu, že to mrská po všech nehledě na pravidla. :)

1392
Hooper
Reagovat

1384 – přišlo by málo hlasů a Pepa by vyhrál. Vadí méně.

1393
Bobby Brown
Reagovat

1380 – on se tvářil jak Severus Snape, když viděl Harryho Pottera.

1394
Wanna be your monster
Reagovat

Nevím, já tam jít, tak s tím, že se tam neožeru, protože pak vykládám i dost neinteligentní věci…a oni se tam někteří ožerou pro jistotu každý den, aby udělali dojem.

1395
JanaH
Reagovat

1375 Bobby Brown : poslední větu opisuju a dodávám, že mě odpuzuje mimo jiné taky hnusným placatým zadkem. A to je něco, co u chlapa neodpouštím.

1396
Wanna be your monster
Reagovat

Zdenička soušková vyprávěla, že byla slavit v gay klubu, a že na tomáše počká a chce to s ním zkusit.

Tak to byla v gay klubu asi naposled.

1397
pavliq
Reagovat

Mlčenlivá Růža zůstává demonstrativně sama na terase. Copak se tam ještě dneska semele?

1398
Wanna be your monster
Reagovat

1397 – nemá dopito, neasi. :)

1399
Bobby Brown
Reagovat

1395 – doprčic, teď jsi mne donutila vstát a v ložnici před zrcadlem se chvíli nakrucovat.

1400
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína uklízí zbytky z vajec.

1401
Jáša
Reagovat

1380
Tak u Vlada jsem ochotná tolerovat všechno. Zatím se prezentuje tak, že se nemá za co stydět, oproti ostatním.
Tu páru upouští podle svého :D
Mám to tak i u svých dětí. Jsem schopna tolerovat vše, až na drogy a kriminální zločiny.

1402
Anta
Reagovat

1395 JanaH – placatý zadek ? :-))) no je to debil a alergie se šíří :-)))

1403
Bobby Brown
Reagovat

1398 – :-D

1404
Wanna be your monster
Reagovat

My jsme vyvolení, my jsme kamarádi….

1405
bobina
Reagovat

Jůhelák se tváří jako když tahle soutěz s ním stojí a padá. To je vlezlej debil.

1406
koment
Reagovat

1349 – Takhle extra tvrdě to neřekla, jak to vyznívá z Tvýho :)

1360 – To mohly bejt mimikry (taky mě to napadlo ihned, jako ad 1370 – JanaH) ;)

1407
Hooper
Reagovat

Psí máma teď vypadá, že by si s Helem dala říct.

1408
Wanna be your monster
Reagovat

Tak z hele vypadlo, že Lucině říká jeho dcera veverko…i když se to snažil tajit.

1409
Bobby Brown
Reagovat

1405 – on taky nemá zpětnou vazbu a schopnost hodit brzdu. A jede a jede. Asi je zvyklý opilý holky ukecat, tak podobnou metodu používá na všechno.

1410
Wanna be your monster
Reagovat

Dokážu si představit, že růža takhle zůstává sama a poslední i na baru.

1411
CarlCorey
Reagovat

1346 – jak to vypadalo jednoznacne na VB, tak ted tezko rict. Ale ciste podle toho, jak se tam spolu bavi a nebavi, tak by to mel byt bud VB nebo Romana. Cokoliv jineho by se jim hodne spatne zduvodnovalo. Jestli nejsou hloupi, tak ti neutralni (Lu a Lada) si spocitaji, ze pro ne je nejvetsi bezpeci dat palec VB, ktery celou dobu prohlasuje, ze si vezme LM nebo Vladka. U kazde jine jejich volby jsou sami v realnem ohrozeni, protoze ostatni je berou po pravu jako nejslabsi. A tyhle dva jejich hlasy + Eva + Vlado asi budou stacit, protoze VB da LM ci Vlada, Romana da Evu ci Vlada, a ti 4 dalsi do Vlada jeste nepujdou a pokud se Eva do utery nebude moc projevovat, tak ani ji nemaji za co dat palec. Takze jim zbyva jen volba VB nebo Romana. Ale do Duelu jsou jeste dva dny, stat se muze leccos. Uvidime, co jeste stab vymysli, aby udrzel VB ve hre. Treba dostane imunitu za vzorne bossovani…

1412
koník
Reagovat

Bobby Brown – A? :o)

1413
Gabi
Reagovat

Vážně – Růža je čistokrevná hysterka, imho diagnóza hysterická psychopatie (hezky to popsal Plzák). A léčba má stejnej výsledek, jako přemluvit můchomůrku tygrovanou, aby byla jedlá. Jednu takovou jsme měli v rodině :(

1414
Wanna be your monster
Reagovat

Lů dá možná evu…dneska jí přece řekla, že je číča.

A doufám, že už mjirka dá konečně VB a nebude pak zase týden mluvit o tom, že měla dát jeho.

1415
heej
Reagovat

potvrzeno – i Niky a Lucka, společne s LP a LM videli zdenku v tom skle

1416
Hooper
Reagovat

1411 – zájmem hraběnky by mělo být vypalcování vébéčka, bo kdyby vypalcovali domovnici, tak je pravděpodobné, že půjde znovu do duelu. A proč se ohrožovat?

1417
Wanna be your monster
Reagovat

Pak je ještě otázka, zda je růža hysterická i sama před sebou, nebo jenom, když ji někdo vidí.

1418
JanaH
Reagovat

1399 Bobby Brown : a jak to dopadlo? :-D

1402 Anta : schválně si všimni a pak napiš svůj dojem. Máš ulehčeno tím, že Pepan má většinu času polovinu venku z trenclí i kalhot. ;-)

1419
Bobby Brown
Reagovat

Pepovi asi začnu říkat Růžin. On mi jí začíná připomínat s tím, jak dokáže okecat a obrátit to, že někomu udělal něco, co mu není milé. Až na to, že Růže je Růža, ale on je fakt debil.

1420
bobina
Reagovat

1407 Včera o ní řekl, že je roztomilounká a pak jí řekl, že vypadá jak lezba. Tak nevím. Rekl o miri, že je krásná zenská.

1421
koment
Reagovat

1415 – Díky za info :)

1422
Bobby Brown
Reagovat

1412, 1418 – to víte že jo, já vám to řeknu a zítra vás tu mám s kufry za dveřmi.

1423
pavliq
Reagovat

Ježiš ten Pepič je odpornej, vypínám a jdu spát. Na mým žebříku blbů se přesunul hned za VB. Růža se díky němu přesunula až na třetí pozici.

1424
Hooper
Reagovat

1422 – takže je to jasné:)

1425
Bobby Brown
Reagovat

Láďa je vůl :-D
Lůca si z něj udělala pejska co aportuje.

1426
Jáša
Reagovat

Sliz se snaží zlomit Lucinu?

1427
CarlCorey
Reagovat

1416 – jj, to jsem psal. VB je logicka volba pro Lu, La, Evu a Vlada… LM a LP se porad boji, ze si vezme LM tak ho alibisticky nedavaji a nedivil bych se, kdyby to ted bylo jinak.

1428
Anta
Reagovat

1418 JanaH – tak že má trencle furt ven jsem všimla, ale jinak neprohlížela, není můj typ :-D :-D

Růža už je zase slyšet, ale zatím piánko :-)))
Po Pepovi chce famózní drink :-))) to bude duo :-))

1429
JanaH
Reagovat

1422 Bobby Brown : :-D
Já jsem s pozadím svého zajdy maximálně spokojená. Jsem jen zvědavá, no…

1430
Jáša
Reagovat

Tak po dnešku už před tou Růženou neunikne nikdo. Ze strachu a ze soucitu.

1431
Capri
Reagovat

Já jsem rád, že jsem se ve Slizounovi nemýlil ještě předtím než vstoupil do vily… pravil jsem že je prázdný a to skutečně je a ve všech směrech.

1432
Capri
Reagovat

Lucinko ty se nezdáš… nejsi ty náhodou MVDr? :D

1433
Ája
Reagovat

kde je buldok? zase truchlí nad Zdeničkou?

1434
JanaH
Reagovat

1428 Anta : inu dobrá, jsem ochotna na tvé hodnocení počkat… až se odhodláš… :-)))

1435
Bobby Brown
Reagovat

1431 – mýlil. On není prázdný, on je plný, sra*ek.

1436
JW
Reagovat

Nejaka zasadni zmena ?….

1437
JanaH
Reagovat

Vyvolení dostali za úkol rozloženou Romanu poskládat zpět?

1438
Capri
Reagovat

1435: Pokud to bereš až takhle extrémně tak je fakt, že jsem se opravdu mýlil. :D

1439
Anta
Reagovat

1434 JanaH – já toho debila nemusím slyšet a teď mu mám koukat na zadek ? :-))))

1440
Hooper
Reagovat

1433 – možná už v posteli v ložnici. Tu zatím kamera nezabírá.

1441
Jáša
Reagovat

1437
Je zajímavé, jak sebou Růža nechá mávat. Pod tlakem se vzdala a zřekla dvou lidí, kteří jí byli oporou, když jí bylo hodně zle. Chápe to někdo?

1442
koník
Reagovat

Bobby Brown – Srabe :o))

1443
JanaH
Reagovat

1439 Anta : mohla bys to pro mě udělat. Čistě z estetického hlediska by mě zajímal tvůj názor. :-D

1444
Bobby Brown
Reagovat

Pepa to nevzdává. :-D
On to má vážně asi za tajný dlouhodobý úkol. Dostat Mirku.

1446
JanaH
Reagovat

1441 Jáša : jsem zvědavá, jestli si to bude ráno pamatovat.

1447
Capri
Reagovat

Lucas: Trefné :D

1448
Bobby Brown
Reagovat

Ty jo, Vlado na K4 leží jak model.

1449
Capri
Reagovat

Lucinko morčata jsou tupý… lepší jsou potkani když už.

1450
okkvp
Reagovat

koukám na včerejší rekap (pátek) – jedno oko nezůstalo suché, podkládejte kádě, chudák Tomíček.
Vlado jako vědma – potlesk, štrůdla u fotbalu taky dobrá.
U srdíčka na skle a VB s hubou od pasty se mi zvedl kufr.

1451
Anta
Reagovat

Pepa (bych psala jen debil, ale to není jen on, by se pletlo :D) se snaží rozebírat Mirku :-))) …. jsi krásná ženská…..co máš proti chlapům ? :-)))

1452
Anta
Reagovat

1446 JanaH – no dobře, že jsi to ty :-)))) ale doteď seděl a teď je někde v čudu

1453
JanaH
Reagovat

1452 Anta : no TEĎ jsi měla příležitost! Teď se Pepánek zvedal ze židle a… zase jsi to propásla!

1454
Anta
Reagovat

1453 JanaH – hele, mě se stejně nejvíce zamlouvá, když přepínám kamery, jak se mě to pořád ptá, zda je 18 :-))))
Cítím se tak nějak mladší :-))))

1455
Anta
Reagovat

1454 : … zda je mi 18

1456
JanaH
Reagovat

1454 Anta : jj a nejlepší jsou podobné dotazy v deset dopoledne.

1457
Ája
Reagovat

musím říct, že na Romaně mě fascinuje její zvláštní čeština, resp. její skloňování (on to udělal kvůli mi…mě to mrzí kvůli toho martina), znám několik lidí z Ostravska, ale nikdo tímto stylem nemluví (jen krátce a spisovně)…máte někdo s tímto zkušenost?

1458
Jáša
Reagovat

Kontrolní otázka. Jak dlouho bude krasavici inteligentní trvat, než se zase sesype?

1459
okkvp
Reagovat

1457 – z mých spolužáků (před 33 lety) z ostravska tak mluvila polovina z nich. Jedna z nich navíc to zájmeno ještě zvláštně vyrážela.

1460
Jáša
Reagovat

Copak Sliz zamýšlí? Obšlapuje a sonduje, kdy začne lanařit a domlouvat palce?

1461
JanaH
Reagovat

1457 Ája : já podobně mluvící lidi z tohoto rázovitého kraje znám.

1462
JanaH
Reagovat

No… Pepan jede furt na férovku… jetodebil, hovádko a buran navrch.

1463
Sexytron
Reagovat

co se stalo? proč Eva brečí?

1464
okkvp
Reagovat

jojo, to by nebyl slizoun, aby si zas do někoho nezaryl až pod nehty

1465
Anta
Reagovat

JanaH – tak debil je na K1 a zase sedí :-))) a je velice přemoudřelej
no teď se zvedl a žádný zadek jsem neviděla :-))

1466
okkvp
Reagovat

1463 – obul se do Evy, že ona si ty dluhy taky udělala sama, ne jen on, protože ona na rozdíl od něj je úplně blbá

1467
Capri
Reagovat

Ještě pořád si někdo myslí, že Slizounova prupovídka ve studiu o oblibě VB byla jen sranda?

1468
JanaH
Reagovat

A rýpe se prstem v zubech.
Mám je na K3, ale bez zvuku. :-/

1469
Ája
Reagovat

1459, 1461 – děkuji za odpověď :-), jak jsem psala, moji známí z Ostravska takhle nemluví a moc se mi líbí je poslouchat, ta Romany mluva mě tahá za uši, ale asi jsem jen háklivá :-)

1470
Anta
Reagovat

Já teda nevím, ale měla jsem puštěné tři kamery a chtěla jsem slyšet jen jednu z verandy, tak jsem ostatní vypnula a Evu s Vladem slyším pořád :-D

1471
Michal
Reagovat

to je vám ta eva sympatická, že se jí tak zastáváte? dle mého měl Pepa pravdu. Je úplně blbá a navíc vypočítavá…

1472
Sexytron
Reagovat

dík
fuj jak mu leze ten zadek a mluví o tom jak se posral, snad tam dlouho nebude, nemůžu ho vystát

1473
Jáša
Reagovat

Tak Sliz jede. Má palec od Evy. Do koho ještě kopne, aby
zachránil prdel Buldokovi?

1474
okkvp
Reagovat

1469 – to je jen o prvních cca 3-4 letech zvyku, pak to způsobuje naopak úsměv na líci :-)))

1475
JanaH
Reagovat

1471 : Michale, pokud máš k její kauze nějaké bližší info, poděl se s námi. Určitě si to tady rádo přečte víc lidí.

1476
Ája
Reagovat

1474 – nejsem si jistá, jestli bych Romanu vydržela 4 roky poslouchat :-D

1477
Capri
Reagovat

Navrhuji přivázat některé obyvatele vily k metronomu na Letné aby zjistili co to je takt. :D

1478
Anonymní
Reagovat

tak slizoun nám rozjíždí kampaň proti Vladovi a Nikolka mu sekunduje…

1479
okkvp
Reagovat

1471 – ono jde především o to, že kopnout někoho do živého se jen tak, aby řeč nestála, nedělá

1480
okkvp
Reagovat

1474 – Růžu samozřejmě nemyslím, tu bych po týdnu uškrtila

1481
jajaz2
Reagovat

Mirka na Romanu.
zkus se zítra chovat jako dáma

1482
Michal
Reagovat

vy jí věříte???? :)

http://podvodnici.net/autocentrum-pardubiceautobazar-db-pana-kracika/

já jí nevěřím ani noc mezi očima… Logika: Nemám ani korunu, půjčím si 200 tisíc abych si koupila firmy s dluhy :)

Můj názor: žádných 200 litrů si nepůjčila, naopak něco málo jí dali, a udělala jim bílého koně a firmy si na sebe přepsala.. já kdybych kupoval jakékoliv firmy, tak bych si předem alespoň o tom něco zjistil – prolustroval si to na webu, projel si účetnictví firem atd atd. Ale koupit si autobazar nevalné pověsti, když na webu je spousta negativních vzkazů typu prodal mi auto a nezaplatil peníze, tak co čekala? :)

1483
okkvp
Reagovat

ano – a teď Slizoun s úšklebkem prohodí – doufám, že se Evičce bude dobře spát.

1484
Ája
Reagovat

obávám se, že tenhle rozhovor s Mirkou stejně Romaně nepomůže, nechci jí křivdit, ale někdy z ní mám dojem, že ona všechno radši odkývá jen aby měla pokoj

1485
Jáša
Reagovat

1482
Ano já Evě věřím. Věřím, že někomu věřila.
Ta nehraje a je mi jí líto.
Sliz záměrně bodl do živého. Je stejný jako Buldok.

1486
okkvp
Reagovat

následně se s tím Slizoun chlubí ještě na terase. Sladký milý VB.

1487
Anonymní
Reagovat

1479 okkvp – souhlas

1488
Péťa
Reagovat

1482
něco na tom možná bude

1489
Capri
Reagovat

Zopakuji otázku… Ještě pořád si někdo myslí, že Slizounova prupovídka ve studiu o oblibě VB byla jen sranda?

1490
okkvp
Reagovat

Eva se modlí

1491
Capri
Reagovat

Evička odříkává otčenáš… :D

1492
okkvp
Reagovat

1489 – Slizoun je ještě horší, ano, teď už to vyznívá jinak.

1493
Péťa
Reagovat

1491
myslim že jí panbíček nepomůže

1494
Anta
Reagovat

1479 okkvp – souhlas, debil k pohledání
já to pochopila tak, že jí nevěří, že v tom neumí chodit tak jako on

1495
JanaH
Reagovat

1482 Michal : promiň, ale to pro mě není věrohodné info. Jen nějaké plky na netu. Takových ti najdu dvanáct do tuctu.

1496
JanaH
Reagovat

1492 okkvp : slizounek Hvězdný není o mnoho lepší. Jen to lépe zaobaluje.

1497
okkvp
Reagovat

1494 Anta – o tom jak to myslel, jsem až tolik v tom momentě neuvažovala, podle další řeči o to taky vlastně nešlo – cíl měl jeden – co nejvíc jí ublížit

1498
Jáša
Reagovat

Tak už je to tady. Sliz : to jsem zvědavý, kdo dostane nejvíc palců, Tomáš to určitě nebude. Tak můj názor o
zachránění buldokovy prdele je jasná.

1499
Péťa
Reagovat

veveřice pěkně na káry:o)))snad se na to nedívají děti se kterýma chce pracovat?

1500
Jáša
Reagovat

Ti dva noví jsou, zdá se, pěkní zmetci.

1501
okkvp
Reagovat

1496 JanaH – myslíš Krasoně? – jo, má dvě naprosto jiné tváře, ale že je to hajzlík jsem si myslela už když jsem si přečetla kdože do vily míří. Mě u něj překvapila ta solidní fasáda, tu jsem nečekala.

1502
Anta
Reagovat

1497 okkvp – ano, prvotní bylo ublížit

1503
Capri
Reagovat

Vyvoleným se právě na dobrou noc hraje Jarek Nohavica – Ukolébavka pro Kubu a Lenku.

1504
Jáša
Reagovat

Sliz a Krasoň v jedné posteli s Růženou a Růža má hlavní slovo.

1505
okkvp
Reagovat

Anta – a dělá to od první chvíle co do vily vlez. Kdybys si pustila zpětně všechny ty divné otázky, které komu položil – Pavlíně s Mirkou, Nikole, Vladovi o tom psychiatrovi…. On to ale udělal všem, jen u některých se nesetkal s patřičnou odezvou. A nejraději si k tomu vyhledává moment kdy je ticho, něco se doříkalo, hra zkončena – aby to obzvlášť zaznělo.
Ony to vlastně nejsou otázky – on jen tak hodí větu do větru a jakoby s otázkou ji neukončí.

1506
Jáša
Reagovat

Krasoň opět smrká do ručníku. Prase.
Lucina je na hadry :D

1507
JanaH
Reagovat

1501 okkvp : mě zarazily (trochu) ty kladné ohlasy na něj tady. Já jsem jeho hvězdným prachem oslněna nebyla, ale to hlavně kvůli Plesku, čili předsudkům. Dokonáno bylo včera v noci po některých jeho mírových rozhovorech s vilany.

1508
Jáša
Reagovat

Růžena je spokojená šmatlá po Slizu.

1509
JanaH
Reagovat

1506 Jáša : další vývoj ve velké ložnici bude záležet na tom, jakou má Lucka opici. Jestli bude pokračovat výkřikama nebo vytuhne.

1510
Jáša
Reagovat

Nejen šmatlá, hladí toho zmetka něžně po zádech a její depka je v pudeli. Její zvonivý smích se opět navrátil.
Jsem zvědavá, jestli zítra budou pomáhat Evě, když je díky Slizu v kélu.

1511
JanaH
Reagovat

Jestli to nepřihrává, teď se zdá, že s Nikol mluví souvisle a normálně.

1512
okkvp
Reagovat

1507 – Přiznávám, na tu hranou tvář jsem mu zprvu docela nalítla. Nevím jak ostatní, ale hrálo v tom roli nejen to překvapení, ale i to, že co se mým uším dost líbílo. Vykřičník mi sice cinkal v hlavě, ale těch malých příznaků jsem si začala všímat, až když Eva špitala Vladkovi.

1513
okkvp
Reagovat

1511 – jestli blila, tak se na nějaký čas hlava dost vyčistí.

1514
Jáša
Reagovat

Krasoň stále smrká, ručník je jeho kamarád. Je to hovado.
Jak se říká navch huj, vespod fuj.
Ten je opravdu ten poslední, který má někomu něco kázat a poučovat.

1515
Capri
Reagovat

V malé ložnici se poslušně spinká jako v mateřské školce… :D

1516
Jáša
Reagovat

Ticho a Růžena opět mele ty svoje po tisící omleté kydy.

1517
Capri
Reagovat

VB přišel do ložnice s něčím k jídlu…

Lů na VB: „Dáš mi něco dobrýho?“

VB: „Dám ti dobrou radu… nekamárdi se s Vladem“

Lů: „A proč?“

VB: „Poněvadž je to kretén.“

1518
okkvp
Reagovat

Vébé se prý vsází, že VV4 vyhraje Lucinka, ale proč to ví, neřekne (přišla škytající Lucka, tak jsme se nedozvěděli)

1519
JanaH
Reagovat

1513 okkvp : nemůžu se zbavit dojmu, že ty Lucky výkřiky opakované vždycky několikrát po sobě, že to dělá záměrně – já nesnáším studenou vodu, já nebudu hrát blbé hry, já nejsem Lucinka atd. Ať je to jak chce, alergií zatím netrpím. Jsou tam horší.

1520
Jáša
Reagovat

Buldok: já vím kdo vyhraje Lucinka, já si na to vsadím.
Lucinka právě vypráví už po kolikáté jak byla zhulená, podle vyprávění nejednou. Zřejmě jí to není vůbec cizí.

1521
Capri
Reagovat

Je čas udělat pá pá… tudíž milé dámy a pánové přeji pokud možno dobrou noc… i těm co se spát zrovna nechystají.

1522
okkvp
Reagovat

Musím se přiznat, že bych měla kromě mnoha jiného zcela zásadní problém s tím jak tam někteří zdrobnělinkují. Z očí do očí nebo kolektivně to sama umím jen na mou švagrovou.

1523
JanaH
Reagovat

1522 okkvp : já na pesinu. :-) Nesnáším, když někdo drobí směrem ke mně.

1524
chelsy
Reagovat

Tady je to fajn, tady ta diskuse má nějakou „štábní kultůru“. Z toho, co se děje na fcb stránkách VV je mi na zvracení. Napříklas vůbec nerozumím tomu, že si někdo vytvoří několik falešných profilů, jen aby se bavil tím, vytáčet ostatní. A nejde jen o jednoho člověka, je jich tam víc. A rozvinout jakous takous normální diskusi se mi podařilo dnes jen jednou, a dlouho se neudržela, protože ke konci do toho opět někdo šťournul. Jak lidi můžou být tak hloupí, zlí, bez vkusu, drzí, rejpaví a já nevím co ještě. Fakt je mi z toho už na zvracení!

1525
okkvp
Reagovat

1519 – myslíš jen tam? S tím záměrně souhlas, ale imho to má i venku.

1526
okkvp
Reagovat

1524 – tak tady taky není vždycky mírovo, ale snažíme se tady provokace a mulťáky stírat. (nicméně zásada je nereagovat)

1527
Jáša
Reagovat

Myslím, že holky měly vykopnout místo Štrůdlu, Buldoka.
Začíná tam být těch šmejdů velká koncentrace.
Je jen otázka času, kdy všechny přetáhnou na svoji stranu.
Svoji nenávist k Vladovi dávají otevřeně najevo.
Vlado bude jako lovná zvěř :(
Bojím se, že to neustojí.

1528
Capri
Reagovat

1524: Bohužel to je dnešní doba… vím že to zní jako otřepaná fráze, ale je to tak. Nějaká empatie nebo slušné vychování jde na internetu stranou… a to zvláště u těch mladších ročníků. I když já snad stařík ve svých necelých 30 letech taky ještě nejsem. :D

1529
JanaH
Reagovat

1524 chelsy : my jsme tady většinou dospělí a noblesní. :-D

1519 okkvp : nejen ve vile, že to má i venku souhlasím. Ale podle mě to dělá schválně, nějaký důvod se vždycky najde. A jak vidno, nedělá to blbě, páč zatím nikomu ze spolubojovníků výrazně nevadí, ba naopak, má i respekt. Ne u všech, ale má.

1530
JanaH
Reagovat

1519 : určitá stylizace… nebo jak to nazvat.

1531
okkvp
Reagovat

No nic, jdu spát a zítra budu v klidu pracovat. Mám se ráda, a míchat se slizem mi nějak extra nebaví.

1532
Wanna be your monster
Reagovat

1457 – Jsem z Ostravy a opravdu na větě „mě to mrzí kvůli toho martina“ nevidím nic divného.

Myslím, že se kdysi jedná známá dokonce divila, proč bylo na plakátu, že se něco nachází naproti divadla a ne divadlu, a než jsem pochopila, že by tam měl být asi správně třetí pád, tak to trvalo. :)

1534
bordel
Reagovat

Tak se zdá, že se pohár naplnil i některým dalším. Po včerejším večeru, resp. noci, opět posouvám svůj žebřík, a byť jsem si to už několik desítek hodin myslel, že Zvratek alias Slizoun půjde i pod VB, netušil jsem, že to bude tak rychlý…

Žebřík:

Mirka
Pavla
Nikol
Vladko
Lucka
Eva
Růžena/Láďa
VB (dno)
Slizoun (nečlověk, nechlap, parodie na chlapa, macho, šovinista, odpornej hnusnej ubožák, hnojařský poddno, pytel na odpadky)
http://www.youtube.com/watch?v=_g_1imkRYCU&t=0m13s

Bohužel očekávám, že v rekapu buď nebude nic, a nebo jen nějaký nepodstatný útržky (případně ještě zaobalený, aby z toho Slizoun vyšel jako ochránce, žen, vdov a sirotků…)

Co bych si ze srdce přál?

Úterý:

Vyhodit VB, na jeho místo pro vyúčtování spadá Slizoun
nebo
Vypalcovat VB, ale jedině s tím, že někdo, např. alespoň Eva, řekne něco extra hnusnýho o Slizounovi, což se hodí mj. k tomu, že by se tím obešly jakkoliv případně zaobalený rekapy. Chci, aby tento SLIZ a HNUS věděli, viděli, slyšeli a znali úplně všichni…

Čtvrtek:

VB vyzívá Mirku (ne Vladka, to je zcela k ničemu – v duelu se neukáže vůbec nic, a Mirka bude furt v nejistotě, jak to tam s její pozicí vypadá – což mj. znamená, že její inteligence, jak ukázala včera v noční show ve zpovědnici, jak faktická, tak sociální – byť včera s tím holením… ale je to prostě názor, a druhej by si to neměl nechat líbit – bude zasunuta pořád pod povrchem)
nebo
VB vyzívá Mirku, ale do truelu jde i Slizoun (za cokoliv, třeba za to jak čumí, jak se směje, jak slizí, jak je odpornej…), a oba machové a šovinisti letí domů, pod 10%, 4. třídou…

1535
Redin
Reagovat

Ty jsi ještě větší blázen než ti ve vile. Řádně ti hráblo.

1536
chelsy
Reagovat

1526: nereagovat jsem zkusila, ale občas to prostě neustojím, například když tam jedna slečna psala starší paní, že by su už měla zaźádat o důchod a na místo VV sledovat Šlágr, musela jsem prostě něco napsat, a pak jsem ji nechala zablokovat
1528: jak píšeš, a nejhorší je, že se s tím hodně setkávám i v reálu, dneska mají mladý takového sebevědomí, źe vůbec nechápu, kde ho berou když v životě ještě vůbec nic nedokázali. Například u mě v práci, konečně se mi podařilo docílit vyhazovu jedné podobné. A abych alespoň trochu eliminovala to, aby se tam dostalo něco podobného, hodně zvažuji při pročítání cv, koho z mladýchposunout do užšího kola. Raději někoho stašího s praxí, který si bude zaměstnání vážit, než absoloventa, který toho mnoho ještě nezná, jen si vymýšlí co chce a co ne, upravuje si pravidla dle sebe a sebevědomí až do nebe. Prostě lekce pravidel, lekce slušného chování a lekce pokory.
Jak si má člověk o něčem, v tomto případě o VV podebatovat, když je to jeden hulvát vedle druhého. Btw je mi 38, taky to snad není příliž vysoký věk :D

Přidat komentář