Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (18.9.), sledujte, debatujte, informujte

18. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7092 w=420]
Začíná nám 27. den ve vile VyVolených 2013, den, kdy včera byla Zúčtovaná o jeden palec Zdeňka (mimochodem, lze na to sázet u Fortuny :). Zatím nejvíce tipujete, že do Duelu si vybere Nikolu. Včera nám taky do vily přišel nový soutěžící, rozjuchaný Pepa Vosmík a tak se to v noci zvrhlo i na alkoholický bodyshot. A co dnes? Dnešní dění můžete sledovat na online kamerách VyVolených. Jako každý den.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

Kamery vrní, pojďme sledovat dění ve vile VyVolených.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 272
1
XY2
Reagovat

Novej si v kuchyni dělá kafe a Růža se směje.

2
XY2
Reagovat

Růža má záchvaty smíchu, asi je mladej vtipnej, ale je špatně slyšet.

3
XY2
Reagovat

Jsou na verandě, Růža hulí a směje se jako zvonečky na louce.

4
anja
Reagovat

děcka ahoojte, dobré ránko mí zlatí šmírácí a onlajnisté zpravodajci. Bez Vás bych byla úplně mimo a nevědomá, díky díky, že píšete!!!

A ten nový HelePepa coo??? Já jsem ho viděla jen včera chvilku ve studiu a v medajlonku, a tak mně se teda zdá ok. každopádně to tam aspoň trochu esteticky pozvedne, IMHO….. páč Na Buldočí obličej a tělo se fakt dívám téměř s odporem, Ládínek je tak škaredý, že ho nejde posuzovat a Vladko to sám nestrhne, že jo :D

5
Adéla
Reagovat

Hlavně ať se nezabouchne ještě Růža, to by nám scházelo. Stačí Buldokovo tokání….

6
Péťa
Reagovat

Když se Rúža směje ještě neznamená že je Hele vtipnej, ona se rada směje sama sobě :o)

7
anja
Reagovat

XY, Růža se směje jako když sklápěčka vysypává štěrk……. no dík za info, čili kamery říkáš ať radš nepouštím, heh :D

8
trdlo
Reagovat

To už vstali? Jsem v šoku!

Jen drobná poznámka k XY2: Na to, aby se Růža smála nemusí být Pepíček vtipnej. Dokonce nemusí říkat vůbec nic. Však známe Růžu, ne?

9
Adéla
Reagovat

Teda ale chtěla bych mít Růžino sebevědomí, vypadá jako moje máma v roce 1992, ale na zajíce Pepu by si troufla….

10
Dáša
Reagovat

Všetky kamery v čudu?

11
upsik
Reagovat

Shrnutí včerejších nejdůležitějších událostí ve vile :
Do vily byl dosazen jako žolík HELE příp. PRIMITIV (muž), který automaticky získal imunitu a palcování se nezúčastnil. Vypalcovaná byla bez velkého překvapení Strudl (nezměnit názor LM), pak by to byl VB. Strudl si v podstatě kromě Vlada může při své faleši vzít do duelu kohokoliv, včetně omotaného kolouška VB, kterému to již taky zdělila. S kým se může reálně vrátit ? Napadají mě reálně 3 jména – VB, LP a Lucka.
Nový VV již od začátku rozdává všem pozitivní energii, probuzení do dalších dnů pro něj bude asi pořádná sprcha. Nicméně již získal velké sympatie u Nikol (Lucie a Růženy). S tou ji již včera při hře „klobouk“ stihl odzkoušet 10 poloh kamasutry. Nikol byla velmi ochotná a nadšená. Čiší z ní nadrženost a velká slabost pro metrosexuály. Uvidíme jak se k nové situaci postaví a zda zbytečně neztratí hlavu i svou silnou pozici ve vile. V tomto směru je to krok od štábu skvěle promyšlený. Štáb se již smiřuje s tím že lidé rozdělí VB + Strudla a jejich pozici musí někdo nahradit. Přelétavý PRIMITIV se zatím projevuje jako velký „kurevník“.
Včera měl Ládík jako boss ohromný trumf v rukou od štábu VV (mohl snad i vyhodit VB z vily), to však nevyužil a následný trest zákaz kouření až do konce pátečního duelu s úsměvem a arogancí do hodiny VB porušil. (Protěžování VB ve vile od štábu je něco, co nelze již ani popsat. Štábu STUDIA KAMARAD už celá situace přerostla přes hlavu).
Lucie po trestu za neplnění úkolu se rozhodovala opustit VV, ve zpovědnici si to však rozmyslela a večer při hře klobouk se tak odvázala, že všem ukázala prsa. Lucku také ne/potěšilo vpuštění dvou vystresovaných pejsků na krátký čas do vily (od štábu nepochopitelné týrání zvířat).

Tereza asi nejspíš začala opět lítat na „perníku“, protože včerejší výstup do vily nelze odmoderovat stylem jaký předvedla. Na všechny se smála, VB pochválila a ukončila jeho neplnění trestu, okomentovala předkládaný vztah (VB a Strudla) a pochválila Strudla (přestože neplní úkoly a ignoruje tresty). Terezy je mi v tomhle směru doslova líto.

Dnešní události – Strudla bude všem drnkat na nervy koho si vezme, PRIMITIV bude obletovat Hafíka. Od VB lze očekávat vyostřování situace – nic se mu nemůže stát a tak nás bude bavit svými jedinečnými výstupy a objektivními komentáři. :D

12
Hooper
Reagovat

Mě to sebevědomí domovnice fascinuje. A hlavně přesvědčení, že je pro zajíčky neodolatelná. Záhada

13
Adéla
Reagovat

11 – hezky napsané! A pak nemá člověk fandit Vladovi.

14
Hooper
Reagovat

11 – hafík má možná slabost pro metrosexuály, ale Hele jím není. A trest vařit a uklízet pro vébéčka nebyl ukončen, afaik.

15
z
Reagovat

11 – ta poznamka na terezinu adresu je víc jak nechutná

16
XY2
Reagovat

8 – Já to taky nepsala vážně, tu vtipnost novýho, víš co:-)

7 – jen si je hezky zapni, proč mám trpět sama:-D

Novej není můj fanoušek, ale třeba se „projeví“ :-)

17
anja
Reagovat

tak včera jsem v hospodě donutila číšníka, aby mi na chvilku pustil VV zůčtování a mí známí, absolutně nevědomí o těch lidech tam, tipovali Růže 42 – 45 – 48 :)))

18
upsik
Reagovat

14 – nepíšu nic o zrušení podmínečného vyloučení, snad to tak z mé strany nevyznělo…

19
XY2
Reagovat

Novej se seznamuje, patrně to v noci nestihl, přijde mi trapnej, však ony ho ty blbý žvásty přejdou:-)

20
Bazinga
Reagovat

17 – takže vlastně dobré, protože Růže je ve skutečnosti 55.

21
XY2
Reagovat

17 – ale to byla ve spodním, páč oblečená mi přejde na dost usedlou 65

22
Kami.
Reagovat

Ahoj Smiraci!
Luca vstala pravou nohou, koukam, hraje ji hudba dle gusta (100 zvirat).
Jsem zvedava na Pepu, zatim jsem rada ze tam je novy svezi vitr.

23
Wally
Reagovat

11 – asi jsem včera koukala na něco jiného nebo máme každý jiné fanoušky

24
T.M.
Reagovat

Pepa je nejvíc v pohodě. Myslím že Vladkovi roste konkurence. On bude velkej pohodář, něco jako Pelán z Hrotovic akorát inteligentnější. Zatím působí jako hodně pozitivní člověk, opravdu vyvolává příjemnej dojem. Naopak ta rozchrápalá Lucie která už ho chtěla vyprovodit za dveře mi už vadí snad ještě víc než Štrůdla.

25
Hooper
Reagovat

20 – teda, takovéhle pochvalné hodnocení si vyžilá šedesátnice nezaslouží. *zlomyslník*

26
upsik
Reagovat

15 – proto v uvozovkách, tvrdé, ale jiné přirovnání mě nenapadá…bohužel ….
P.S. Tereza je přesto jedinečná…

27
anja
Reagovat

20, 21 teda vy jste zlééé :DDD a víte, že Zlo plodí Zlo!!!

28
Bazinga
Reagovat

25 Hooper

cože? Takže nakonec ošálila i mne?

29
XY2
Reagovat

24 – to jsi dobrej, když poznáš pohodáře takovým fofrem, pozitivní je tam jen to, že je tam novej a na Vlada má asi jako můra na babočku admirál

30
anja
Reagovat

tak jsem tedy kamerky zapla a faajn hrajou jim tam Punk :D

31
Bazinga
Reagovat

27 abych ti v intencích tohoto nového pořekadla mohla odpovědět, musím počkat až do komentáře 666

:-)

32
XY2
Reagovat

27 – jo, o tom zlu je mi to naprosto jasný:-) a když si natáhne baloňáček, tak je jako sedmdesátka s lístečkem na akční nákup ráno v 7 před Penny

33
XY2
Reagovat

Hradilovi leží a laškuje se, ať si to užijou, hrdličky:-)

34
anja
Reagovat

Štrůdla s Buldokem zase v posteli….

35
seashepherd
Reagovat

já jakožto pouhý divák rekapitulací a pár dní občasný čtenář vaší diskuze vám napíšu svůj dojem z včerejšího účtování, které jsem viděl právě před chvílí (z archivu primy).
a předem vám říkám, že ten XXX, co tu tvrdil, ze zna nekoho ze štábu, mohl mít klidně pravdu. vy totiž opravdu nechápete, že ti, kdo nesledují webky, mají z tech lidí vevnitř daleko menší pocity, než vy. nejvíc se to projevuje u Lucie, tu vy nesnášíte, protože vidíte, jaká je, ale v rekapech to proste vidět není.
takže …

36
XY2
Reagovat

štrůdla: Dej mi pušinku

37
T.M.
Reagovat

VB laškuje pod peřinou se Štrůdlem a vypadá opravdu šťastně. Měl by si jí užívat do pátku, pak zazvoní zvonec a pohádky bude konec.

38
Kami.
Reagovat

Bleju z tokani buldoka a strudly

39
XY2
Reagovat

VB u pušinkování funí jako u kotrmelců

40
Adéla
Reagovat

Buldočí rodinka je do konce září venku, tak se štáb ani nemusí obtěžovat s nějakým vylučováním pro nedodržování pravidel. Oni hlavně potřebují točit tu „love story“ podkreslenou hity Míši Davida.

41
seashepherd
Reagovat

VB je prolhanej zmrd. to je jasne i z TV

Zdenu taky ted dost ukázali. asi proto, ze stab fakt nastvala s tema narozkama. ale proc si zakryvala pusu, to až tak jasne nebylo. i kdyz si pod dekou polovala zub.

Vladovi myslim v TV i celkem škodí, protože ukazují až jeho výbuchy a ne dostatečně to, co jim předcházelo. pro diváky je asi hodně za zbytečnou hysterku a potížistu.

42
anja
Reagovat

35 takže ahoj :p

43
XY2
Reagovat

Pošta, Hradilovi musí ven z pelechu

44
JanaH
Reagovat

Tomík si otlapkává štrůdl.

38 Kami : nebuď tak cimprlich, ať si do pátku užije, než uděláme Zdeničce sluníčku pápá.
Já budu mávat oběma rukama. :-)

45
trdlo
Reagovat

35 takže co? Takže si tady dál budeme psát co si o nich myslíme. Můžeme?

46
Prochor
Reagovat

Mně se hlavně líbí, ja Tereza Pergnerová strašně vyčítá lidem, když jsou pokrytci, zbabělci a neumí být otevření. A jak se chovala včera v přímáku vzhledem k Hradilovi? Pokrytecky, zbaběle a nebyla upřímná.

47
seashepherd
Reagovat

LM a LP vidět moc nejsou. ale to asi ani na webkách. ony se moc neprojevují. na druhou stranu LP mi přijde milá. a ničím mě neodpuzuje.

Ládíkovi se taky moc nevěnují. Ale hezky minule ukázali, jak se nechal donutit vrátit pizzu.

z Romany maji stejnej pocit, jako vy, i divaci TV

z Nikol asi taky

Eva je nejčastěji vidět jako nervní a strašně ambiciozní svině

48
T.M.
Reagovat

29: Tak zatím na Vladka nemá ale pohodář to podle mě podle medailonku, Volby s Ninem i jeho zatím dalšího působení je. Dovedu si představit že pokud už bude Vladko ke konci hry hodně otrávenej a protivnej tak jako ve VV1 tak by naopak Pepa mohl sbírat svým pozitivním přístupem kladný body, pokud tam teda ještě bude. Ale tak aby Vladka porazil to zase ne samozřejmě, to asi nedokáže nikdo. Bojím se ale aby Pepa svým chováním některým můrám jako je Lucie atd. nezačal lést brzy na nervy a nesklouzl tak brzy do duelu.

49
Hooper
Reagovat

Růža opět na první pokud nepochopila úkol. Přitom jde o schovku.

50
seashepherd
Reagovat

a ten novej, ten působil při příchodu sympatičtěji, než v tom svém medailonku. říkal jsem si, že by mohl být tím, po čem jste tu holky tak toužily. příjemnym chlapem. (ale určitou vychcanost bych u něho tipoval taky. aspon jemu podobné typy, co znam, se tak nakonec vzdycky projevily).
ovsem, ze mu rikate primitiv, to mě překvapilo. (jsem za vama o den pozadu)

51
anja
Reagovat

vyvolení mají mezery ve znalosti hry na schovku :D Ládík prý „jak se to hraje? jdu si to (dopis od štábu) přečíst znovu“

52
Kami.
Reagovat

VV hraji misto rozcvicky na schovku (byl tu takovy napad v diskuzi tusim). Prvniho zapikoval Lada Pepu, pak vybehla Ruza a Buldok a zapikovali Ladu.
Lada nasel pod hromadou polstaru Mirku.

53
Kami.
Reagovat

Vlado podrzel Ladu a spolecne s LP pak bezeli s predstihem zapikovat Ladu.
Docela to vypada na dobrou naladu po vcerejsich kloboukovych tancich.

54
Adéla
Reagovat

49 – Růža už na schovku hrát nemůže, bo by ji nikdo nehledal…

55
Kami.
Reagovat

Lada hleda zbytek VV ve svem uzasnem asexualnim triku.

56
trdlo
Reagovat

48 Nezlob se, ale podle medailonku byli všichni skvělí, zábavní a inteligentní :-)))
Já si raděj počkám. Ale žádný génius to nebude :-)

57
JanaH
Reagovat

50 seashepherd : já mu říkám Casanova a těším se, až sbalí všecky baby ve vile. Mohl by začít Růžou.

58
Kami.
Reagovat

54 – ten vtip je strasne starej, ale ja jsem se od srdce zasmala :-))

59
JanaH
Reagovat

Ládínek hledá někoho v šuplíku pod postelí.

60
anja
Reagovat

tak já se těším až nám HelePepa ve vile ukáže prsa :) to jsem od něj brala jako povedený fór

61
Kami.
Reagovat

Ladu jak beha k pikole v tom asexualnim triku (musim se opakovat) by mohli sestrihat, zpomalit a pustit hudbu z Baywatch, uplne si to predstavuju.

62
anja
Reagovat

54, 58, přesně :DD

63
seashepherd
Reagovat

57 s Ružou by to bylo vtipny.
ale víc bych si užil, kdyby se pokousel o Nikol. to by mohl byt zajimavej romanek

64
Adéla
Reagovat

58 – to jsem ráda! Růža je šílená, ale aspoň se člověk pobaví. Ona není ani zákeřná jen pitomá a úplně mimo.

65
T.M.
Reagovat

Pepa primitiv určitě není. Minimálně je chytřejší než VB, Zdena, Lucie, Romana a Eva. Kdybyste tak říkali VB tak to chápu ale tohle fakt ne.

66
T.M.
Reagovat

63: Mohl by Vladkovi začít dělat do Evy.:D

67
Kami.
Reagovat

Skoda ze se nekdo neschova za bazen, kdo pikoluje jde automaticky do vily, pekne by ho dobehli.

68
seashepherd
Reagovat

jen perlička pro pobavení. mival jsem sousedy. otce souseda mi moc pripomina VB. sráč, co byl rad stredem pozornosti. ale pritom byl strasnej zbabelec.
a syn byl celej casanova.

69
JanaH
Reagovat

:-D Vlado v akci.

70
Kami.
Reagovat

:-)))) Vlado drzi Pepu ten drzi Nikol ktera si svlekla triko a naha s rukou pre sprsa leti zapikovat Pepu

71
Kami.
Reagovat

Vlado: Nikol dejel, drzi me za koule.

72
Kami.
Reagovat

71 – delej

73
Kami.
Reagovat

Pepa hleda posledni, Pavlinu. Nemuze ji najit.

74
Kami.
Reagovat

Lada take jeste nenalezen

75
bordel
Reagovat

11 upsik – Asi si začnu dělat čárky, kdo je můj fanoušen tady na Panáčkovi ;-) S Terezou si myslím, že to nebyl zlej úmysl od Tebe, a navíc, včera to opravdu (od dramaturgyně nebo od koho dostává příkazy, který spolu pak už jenom ladí, byť bylo řečeno, že i svůj názor k tomu může říct) ostuda :-/ Jinak bych to líp nenapsal, díky :-)

76
JanaH
Reagovat

Buldoček dřepí a blbě čumí.

77
Kami.
Reagovat

Lada nalezen, zjisteno ze jeste se nenasla Eva.

78
Briketa
Reagovat

pepa to možná pozvedl esteticky, ale inteligencí moc ne. Ty jeho entuziastické hlášky při hře na schovku „to sou jako brutálně schovaný jako“- takový macho machírek. ale uvidíme, má to hájení. Teď koukám jak Vlado hraje na schovku, baví opět jen on, kde je Zdéni s VB?

79
Adéla
Reagovat

A docela si začínám myslet, že štáb tam lidi vybral dobře. Začínají se pěkně projevovat. Co se týká pánského osazenstva, předpokládám, že normální inteligentní, pěkný, sebevědomý chlap se do žádné RS nepřihlásí, tak ani nejsem zklamaná tím co tam je.

80
Kami.
Reagovat

11 – pekne, ale proc mu rikat Primitiv, jeste se ani nepredvedl.

81
JanaH
Reagovat

Vladovi při běhu vlaje cop.

82
Briketa
Reagovat

11 upsik
opravdu pěkně napsané. Bohužel do jisté míry souhlas i s Terezou. Jistě je v režii dramaturgů, ale Terezu mají lidi rádi proto, že si umí říct svůj názor, neříkejte mi, že pokud viděla, jak si Zdena s VB dělají už pár dní prču ze štábu a několikrát pronesou, že chtějí ven, tak jim ani to svoje bububu do přímáku nepropašuje. U prvního zúčtování to prohlásila za frašku a tady se na ně culí jak sluníčko a vychvaluje za nějaký vztah?! Tomáše, který se přes kameru rozejde s přítelkyní pochválí za upřímnost a popřeje štěstí se štrůdlem? No kde to teda jsme…

83
Kami.
Reagovat

Vlado nasel Martucijku, Vlada zdrzeli VV, dali prostor Martucijce a ta se natahla. Dobehli cca nastejno k pikole.

84
haha bimbi
Reagovat

Ten, kdo si myslí, že Tereza říká ve studiu svoje názory a s těma lidma se baví podle svého uvážení, tak ten je hodně, hodně naivní.
Já sice taky nechápu ten kalkul štábu tvářit se, jako že vébé se štrůdlovou jsou děsně v pohodě, plní úkoly a tak, ale to neznamená, že začnu nadávat moderátorce :-))

85
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni! Zdravím a prolítávám diskuzi. Díky za ni! Ze štábu /a bohužel i z TP, i když má „ten scénář“/ mám v puse divnou pachuť, a mám chuť si odplivnout. Možná to byl nějaký grant EU, nechat partu mdlého rozumu prznit reality šou. Nebo je realita opravdu taková, jakou nám předkládají a čekat, že „neplnění pravidel“ bude potrestáno, je k růžosmíchu.
No, ten nový účastník oddechového zájezdu s plnou penzí, mi připadá trochu, jako další Ivánek z Mrazíka. Ale rozhodně mu dám nějaký čas.
Jdu ještě dočítat, tak zatím!:)

86
upc ž
Reagovat

82: A co měla dělat? VB je dospělej člověk.

87
upsik
Reagovat

Pepovi říkám s vývojem situace HELE/PRIMITIV…za Terezu se ještě jednou všem omlouvám, pokud jsem někoho urazil…tak to prostě cítím.

88
JanaH
Reagovat

Štrůdla má dneska supr chemlon. :-)

89
Kami.
Reagovat

Nadavat TP je asi jako nadavat pokladni za drahe zbozi v krame. Ale ja nevim, troksu jakobych tu jeji ironii citila. Takove to „mm, usmev, myslite ze me oblbnete, usmeeeev..“ (nebo je to me zbozne prani).

90
JanaH
Reagovat

Růžka už nemá dietu.

91
Sexytron
Reagovat

– Láďo k čemu si dáváš ten párek?
– k tomu dortu

92
seashepherd
Reagovat

ad. Tereza – ona ty VV taky svym zpusobem hecuje a k něčemu manipuluje. + navíc potřebuje mít jejich důvěru.
takže to podle mě říká dobře. ona neni porota. hraje pro primu

btw. nevíte, co to má s tou nohou?

93
Kami.
Reagovat

Martucka uz neji zadne dorty, preteka ji „michelinak“.

94
AjaSun
Reagovat

VB: ty jseš po ránu taak krásná…

95
JanaH
Reagovat

VBéčko zahlásil ke štrůdlince, že je od přírody krásná.

96
AjaSun
Reagovat

VB: taková přírodní

97
seashepherd
Reagovat

zdena dost nakynula.
ale nikol ma uz taky jaksisirsi oblicej. teda pokud mi to neroztahuje monitor :)
a bulda se naopak dost zcvrkává

98
AjaSun
Reagovat

Z: vedle mě bude každý velký
Růžá: ty jseš úzká, že?
VB: jééé

Růža: kdo by také jiný s tebou spal, kromě blbého Tomase, že??

99
trdlo
Reagovat

Začíná mi být toho VB líto. To je neuvěřitelný, co ta mrcha s ním dokázala.

100
seashepherd
Reagovat

mě fascinuje, jak se nekterym zenskym libi, jak si Zdena s VB hraje. .. já bych ji s chutí ubil. hnusí se mi.

101
Poštovní holub
Reagovat

98 – No, jak se tak štrůdla nechá všude upravovat, tak jestli to tam nedali do gumy… Teda, to je hnusný, já se omlouvám!

103
AjaSun
Reagovat

policajti v zásobovačce

104
Pedro
Reagovat

V zásobovačce policajti se štábnicí.

105
anja
Reagovat

žííš? policijee v zásobovačce

106
kozlík matěj
Reagovat

kamera 2 policajti

107
XY2
Reagovat

Vlado s Růžou jsou v sobě, nedá se to psát, to se nedá stihnout, Vlado řve jako lev

108
Kami.
Reagovat

Ze by si sli fizlove pro buldoka?

109
anja
Reagovat

panebožé já jsme na 12 objednaná na veterinu s psiskama, dyť já to neuvidím!!!! děcka prosímmm pište tooo, díky!!!! ***

110
Monte
Reagovat

To nejsou policejní uniformy, spíš lidové milice…

111
XY2
Reagovat

Ti policajti tam nevlezou, to je strašnej řev:-)

112
Bazinga
Reagovat

nejsem na on-linech, prosím vás, pište!

113
Kami.
Reagovat

Vsichni se shodli ze Vlado rval jen jako kanadu, protoez Ruza nic neresi a to ona by normalne resila. Nikoho ta hadla nevzrusuje.

114
jajaz2
Reagovat

romana jak zaseklý gramofon

115
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

proboha,řekněte,že jsi jdou pro Hradila!!!!

116
Kami.
Reagovat

Myslite, ze jsou pravi? Asi ne, chteji ho podusit kvuli dluhum a pruserum co ma venku, ne? Mohli by mu zatopit.

117
AjaSun
Reagovat

VB jde pro občanku, policajti čekají

118
anja
Reagovat

Vladko se omlouvá polišům že je zastihli v „takové atmosféře“ přeje jim hezký den a chichoce se

119
jajaz2
Reagovat

Vlado na policajty
Vemte si ju sebou prosim vas, vemte si tu ženskou sebou

120
AjaSun
Reagovat

má se jít oblíct a jede někam s nima, asi něco sepsat

121
XY2
Reagovat

VB se obleče a pojede s policajtama, funí jako slon.

122
Pedro
Reagovat

116: taky si říkám. Fakt netuším.

123
Monte
Reagovat

Mohl by prokopnout zrcadlo a zdrhnout přes štáb…

124
XY2
Reagovat

Vlado k Růži: já budu čekat, že budeš brečet, klidně se voběs

125
AjaSun
Reagovat

On se TOmas jmenuje oficilně Castelo? Protože tak se jim podepisoval

126
JanaH
Reagovat

Benga dali Hradilovi podepsat předvolání, má s nima jet, pokud chce, jinak ho předvoaljí jinam (mumlali, nerozuměla jsem přesně).
Hradil na to : „jóóó, to spláchnem.“
Za děsného funění se chystá.

127
XY2
Reagovat

Přijde mi, že Vlado se usmívá pod vousy. Růžena vytočená jako klíště, Lůca si nemůže vychutnat ranní cigaretu.

128
anja
Reagovat

luxus :)) takže thomas bude dneska nocovat v cele předběžného zadržení asi..

129
JanaH
Reagovat

123 Monte : že jo? To by byla akce na kamery!

130
Kami.
Reagovat

Buldok se finti jak Strudla, vsimate si?

131
anja
Reagovat

muži zákona si tam cosi špitají a usmívají se, evidentně se baví :) no klidně by tam mohli zůstat jako soutěžící .)

132
Kami.
Reagovat

Ja myslim, ze to je hrane. Pekne mu zatopej. Tezko rict jestli vyhodej, kdyz to vypada ze Zdena leti a on by se tam ukazkove uziral. Na druhous tranu tam mame potenialni dvojku Nikol-Pepa.

133
Monte
Reagovat

Thomas Castello je v živnostenském rejstříku, takže todle jméno nějak zvládnul propašovat do občanky…
I když nechápu, od kdy se povoluje se přejmenovat z důvodu úniku před věřiteli…

134
T.M.
Reagovat

99: Mě je ho taky líto. Pokud ho ta mrcha vyzve tak hlasuju pro něj. On je menší zlo než ona.

135
AjaSun
Reagovat

fotka na FB, před vilou stojí policejní auto, tak je to asi nehrané??

136
XY2
Reagovat

131 – tohle mě napadlo hned, vyměnit za Evu alespoň jednoho, ten vyšší byl lepší

137
Bazinga
Reagovat

133 :-), on tu historku vyprávěl. Že si to jméno nejdříve změnil na Soprano a za 3 dny si to rozmyslel a šel tam znovu, aby ho přejmenovali na Castello

138
JanaH
Reagovat

Štrůdlík má furt supr chemlon a s Růžou kupodivu neřeší VBéčko, ale ostatní zlé lidi ve vile.

139
Kami.
Reagovat

135 – proc, at ho podusi s plno paradou. Prima ma ruzen sve serialy, nejake policejni auto s polepem a jeste u Barrandovskych atelieru je hracka. Ja myslim, ze ho podusej.
Kazdopadne i kdyby to byl real, tak bude podusenej tak jako tak.

140
T.M.
Reagovat

133: Jméno si podle mě na matrice může změnit každý a bez udání důvodu. prostě má v občance Thomas Castello. Ale jestli ho teď kvůli těm bengám vyhodí tak mě fakt naserou!

141
Kami.
Reagovat

Hradil je pryc dve minuty a Strudla uz se snazi zapojit do kolektivu, aby tam nezustala sama. ELka to konstatuji.

142
JanaH
Reagovat

Jsem chvilku myslela, že je VBéčko zpět, ale to funí Růža při cvičení.

143
AjaSun
Reagovat

Strudla neřeší, co chudák Tomas, ale co chudák Zdenička, že brácha policatj bude naštvaný, že se tu válí s někým, koho odvedou policajti

144
Kami.
Reagovat

Strudle je Buldok uplne jedno. I proto je lepsi aby vypadla ona a on tam chvili, jen tak pro zabavu utrapenej zustal. A pak sup ven.

145
T.M.
Reagovat

144: Přesně tak, takže kdyby ho Štrůdla vyzvala tak hlasy pro něj.

146
gabisollis
Reagovat

144-jo presne.:-)a ten trapnej VB si bude myslet jak ta krasna,mila,prirodni Zdenicka na nej ceka venku.:-DDDDDD boze to je idiot.

147
Hooper
Reagovat

Jestli platí rovnice vébéčko venku=chemlon se zapojuje do kolektivu, tak jen dobře, v pátek ji podpořím.

148
Kami.
Reagovat

147 – podle mne by se Chemlon zapojovala chvilku, pak by ostatni opet vytocila a byla by s Ruzou sama proti svetu.

150
Hooper
Reagovat

kami. – tak s piklením s Růžou počítám, to je samozřejmé.

151
XY2
Reagovat

Štrůdla probírá s Růžou , co by bylo kdyby ale KDYBY se s VB vyspala a stejně by to bylo pod peřinou a kolik holek nafotilo hanbatý fotky a jako co.

152
T.M.
Reagovat

147: Ta by mi nestála ani za 1 hlas zdarma z fb. Co na tom vidíš zajímavýho?

153
Ketmie
Reagovat

Prosím, kvůli čemu se Vladko hádal s Romanou? A vážně i před těmi policisty?

154
kozlík matěj
Reagovat

148,150 už to Štrůdla s Růžou provírají na K4. Už probraly plastiky, Štrůdla měla na všechny pádné důvody (!), teď rozebírají to zlo, Vladka, narozeniny,…

155
D.H.
Reagovat

Největší radost z toho měla Mirka a Eva jen mlčela. Proč asi, taky na ni zřejmě dojde. Byla dost zamlklá. Copak jí asi šrotuje v hlavičce.

156
JanaH
Reagovat

Myšlenkové veletoče z ložnice se nedají přepisovat.

157
Hooper
Reagovat

155 – no tak hraběnka má tam dvěstemiliónovej dluh, tak se nedivím, že si myslela, že se chtějí bavit s ní.

158
Ketmie
Reagovat

Štrůdla si myslí, že jí někdo dal na zubní kartáček sůl…

159
kozlík matěj
Reagovat

Růža opět perlí. Zas „nepomlouvá“ a moudřejší přece ustoupí a zlo plodí zlo. A Thomas je hodný chlap, který ví jak zacházet se ženskou. Dnes má Růža tričko od El Nina.

160
Pedro
Reagovat

Štrůdliny fotky se prej našly zapadlý. Růža teď všechny obdivovala, že jí schovali kosmetiku, ale nakonec ji našla v šuplíku. Ale mezitím stihla začít proslov „zlo dělá zlo a peklo dělá peklo bla bla bla“.

161
Pedro
Reagovat

160: obviňovala, ne obdivovala. Sakra, Růžena mi začíná lézt na mozek :)

162
Hooper
Reagovat

Dobrej byl dneska rozhovor mezi štrůdlou a ládíctem, když se probudili. Š: „Zdálo se mi o tobě.“ L: „A co bylo? Bylo něco?“ Š: „Vyprovodila jsem tě k výtahu.“ Třeba to ještě bude mít dohru zítra při výzvě (čti: Nedivil bych se, kdyby ho vyzvala).

163
kozlík matěj
Reagovat

Růža se stala mluvčí Štrůdly. Opět si našla své dítě pro její extrémně nabobtnalý mateřský pud. Štrůdla je tam teď sama, opuštěná, bez Thomase, je třeba se na ni nalepit a roztáhnout nad ní kvočnovská křídla. To ale znamená, že Štrůdla vypadne. Každé její dítě hned vypadne.

164
fáber
Reagovat

162 : jestli ho vyzve, tak vyhučí. Ládícek je populární Glum :D

165
T.M.
Reagovat

Pokud Štrůdla vyzve Láďu tak ji těma smskama co mu pošlu totálně zmasakruju. To samý i pokud vyzve VB.

166
Crazy lady
Reagovat

Já jsem to na kameře neviděla, tak jsem možná úplně mimo. Napadlo mě, že to mohli bejt „opravdoví poldové“ a že si Prima po dohodě s nima načasovala jeho předvedení tak, aby měla další trhákdo rekapu. To je přece daleko efektnější scéna, než nějaký Terezino: Thomasi, sbal si kufr…. a je mi to moc líto.

167
Pedro
Reagovat

V ložnici i obýváku debata o zubech. Chtělo by to nějakej úkol.

168
kozlík matěj
Reagovat

Teď jí Růža poradila, ať si vezme Láďu do duelu. Ať si ona jako hezká holka vezme kluka, kterej až tak nevypadá.

169
Hooper
Reagovat

166 – o tom žádná. Ale stejně si myslím, že kdyby ho vyhazovali, tak to udělají v přímáku. Není problém ho vrátit do vily na den a půl.

170
Sexytron
Reagovat

proč si ten nekňuba nenatáhne kalhoty? furt mu lezou trenky

171
T.M.
Reagovat

Růža je taky falešná Mrcha. Kdyby Láďa vypadl v duelu s takovou špínou jako je Štrůdla tak se na to snad přestávám dívat.

172
Pedro
Reagovat

Obě debaty jsou stále extrémně nudné.

173
gabisollis
Reagovat

no to je slovni prujem v ty loznici…..to se neda

174
Pedro
Reagovat

Pepa na Evu: Ty jsi byla v duelu? Dělá to schválně, nebo byl fakt celou dobu na hotelu bez informací?

175
seashepherd
Reagovat

nevím, jak by se Nikol chtela prosadit nekde v showbyznysu. na modelku vypada dost obyčejně. zábavná není. ani kdyby měla pořad v radiu, tak by to nebylo nic moc. navíc ma divnej hlas. dovedu si ji představit jedině někde ve zprávách jako zpravodajku v terenu.

a casanova je fakt dost slizoun

176
T.M.
Reagovat

Ta Romana mele takový hovna….

177
kozlík matěj
Reagovat

Růža mektá opět to svoje. Všechny řeší, ale nikdo ji nezajímá. Vlado, ten falešník… Růžena nemůže říst svůj názor. Dnes ho vykládá asi 4 hodiny. A se Štrůdlou se už malují cca 1 hodinku. Zatím.

178
+-
Reagovat

Na Evin hlas si nemůžu pořád zvyknout, ale musím říct, že oproti začátku si u mě docela polepšila…
Naopak Lucka zase o dost klesla, ostatní se drží stále tak nějak na svém, dle mých začátečních odhadů.
U Heleho zatím nevím, je tam o tři týdny později než ostatní, tak má výhodu toho, že je ještě plný energie, za dva-tři týdny taky přestane být tak na pohodu a víc se ukáže jeho pravé já…

179
Wanna be your monster
Reagovat

VB je na policii?

Podle mě terka včera nebyla milá a dost štrůdlu i Thomase vydusila ve stylu ať si odpovídají, jak chtějí – zhodnotí divák, kterému je ukázáno něco jiného, než co říkají.

Dobré skoro poledne.

180
Pedro
Reagovat

Pepa: Lá, zařvi jako chlap.
Lá: Romčó, Zdení :D

181
seashepherd
Reagovat

casanova uz se zacina projevovat. chce bavit ostatni na ukor ládíka

182
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, thomas má ve své minulosti evidentně věci, o které se s vámi nepoděli. Prozraďte na sebe to, co jste o sobě před ostatními i diváky tajili – moderuje Nikol.

183
Wally
Reagovat

chemlonka s Růžou v ložnici:
když jsem byla ještě ošklivá, tak jsem se malovala třeba hodinu, nevím proč mi to tady holky vyčítají
teta Rúža na prázdninách mi odkrajovala kůrky z chleba, jsem vybíravá :D:D, ale nakupuju v sekáči
přesun dua úžas do obýváku

184
XY2
Reagovat

Pošta, úkol, Lůca se budí.

185
anka
Reagovat

jj – jít jako do zpovědnice před celým národem , to myslí vážně?

186
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol dává dvě minutky na popřemýšlení.

187
Wanna be your monster
Reagovat

185 – Tak je na nich, co prásknou. :) Škoda, že tam není VB, tomu vůbec nedochází, co je vhodné říkat a co ne.

188
Wally
Reagovat

proboha, Růža bude vyprávět tajné intimní záliby

2 minuty ticha, všichni myslí :D

189
anka
Reagovat

to asi ve štábu sedí nějaký psycholog, který má „pozitivní zkušenosti se skupinovou terapií“

190
bordel
Reagovat

Růžena: Chodila jsem do kasína…

191
XY2
Reagovat

Ba ne, Lůca spí pořád.

192
Pedro
Reagovat

Růža měla problém s gamblerstvím. Prý se léčila.

193
bordel
Reagovat

Růžena: Byla to těžká doba, dlouho jsem to tajila, ale šla jsem na léčení…

194
Wanna be your monster
Reagovat

Romča – chodila s korejci do kasína, hrála ruletu, spadla do toho, chodila na léčení, nechodila ani na noc domů. Byla to těžká doba, myslela jen kde vzít peníze a jít si zahrát. Trvalo to 4 roky.

195
T.M.
Reagovat

178: Přesně tak, Eva si hodně polepšila. Pokud by už měla být nutně nějaká holka ve finálové trojce tak bych tam v tuhle chvíli viděl Nikolu nebo ji. A Lucie ta klesla až na samotné poddno, možná kdyby si Štrůdla vybrala Lůcu tak by to byl jediný člověk u kterého bych si možná vítězství Štrůdly přál.

196
twinpeaks
Reagovat

Tak Růža byla těžký gambler… no nepřekvapuje mě to…

197
anka
Reagovat

a další úkol bude – vyvolení, zkuste odhalit, kdo mluvil pravdu a kdo vás „lakoval“ , ne?

198
Wanna be your monster
Reagovat

A ještě mluví o krizi s manželem..byla jsem chvíli pryč.. neví, jestli se bude mít kam vrátit.

199
Pedro
Reagovat

197: v jejich stylu by bylo spíš „trpaslík zemřel zbytečně“ :/

200
bordel
Reagovat

Nikol: Chcete k tomu ostatní něco říct?

LP: Ale, já si nemyslim, že se nebudeš chtít vrátit domů kvůli tomu…

Růžena pláče… Nikol ji utěšuje…

201
anka
Reagovat

že by to bylo z čiré solidarity s VB? – ten chudák taky na sebe musí napráskat u výslechu, co kdy kde – ale pokud je to na něj habaďůra od štábu, tak třeba jim to pustí do vily ze záznamu, ne?

202
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa: V únoru přešel na červenou, chytli ho policajti. ve školní družině sebral časopis…

203
Pedro
Reagovat

Lá: šel jsem na červenou a chytli mě policajti. Ve školní družině jsem sebral časopis, ale ten časopis byl stejně zadarmo.

204
Wanna be your monster
Reagovat

Jako malé dítě, rozkousával skleničky. Je prý praštěný už od dělohy – praštil mámu proud.

205
bordel
Reagovat

Láďa: Já už nevim… V květnu… (dlouhá pauza) jsem šel na červenoum, a chytli mě policajti…

Nikol: Nikdy jsi nic neukrad, ani malej?

Láďa: Jako malej jsem měl hodně rád Lego (značka), a vzal jsem (v nějakym obchodě) časopis ohledně toho…
A maminku, když jsem byl v bříšku, praštil elektrickej proud…

Primitiv na Láďu: (nějaký zvratky)

206
Wanna be your monster
Reagovat

pepa: před rokem udělal průser – přelezl velký plot, něco tam hledal, vzali s kámošem měď. Chytli je – kolega měl u sebe perník.

Byl na cele předběžného zadržení.

207
Wanna be your monster
Reagovat

Dostal 3 měsíce na dva roky podmínku.

208
bordel
Reagovat

Primitiv: Prelez jsem s kámošem plot (a něco vzal)… Vzali ho na policii s kamarádem, ten měl drogy, šli na celu předběžnýho zadržení… Dostal deku, polštář… 3 měsíce na 2 roky podmínka…
Která mi ještě běží…

209
Pedro
Reagovat

Jů je v podmínce. Šli krást měď a jeho parťák měl u sebe drogy, o kterých údajně Jů nevěděl. Potom byl v cele předběžnýho zadržení.

210
Wanna be your monster
Reagovat

Měl dvě autonehody.

211
Hooper
Reagovat

Hele má podmínku? To mě nepřekvapuje, opravdu to vypadá, že mužský soutěžící ve vv4 musí mít opletačky se zákonem, nedík.

212
gabisollis
Reagovat

Ruzena me vubec neprekvapila.vypada uplne tak jak se popsala….

213
bordel
Reagovat

Primitiv: Ještě jsem hodil auto na střechu, se sekretářkou… Na dálnici zrušil tři auta…

214
Wanna be your monster
Reagovat

To tam fakt nemůžou dát jednoho nekriminálníka? Ještě mu běží podmínka…

215
upsik
Reagovat

Tak PRIMITIV – už je to venku, zloděj kovů, milovník rychlých kol (3 auta zrušil)…

216
setug
Reagovat

Zdravím. Žasnu, žasnu. VB odvedla Policie, Pepa v podmínce. Tak to vypadá , že všichni opravdu mají nějakého kostlivce ve skříni…. , někdo to přizná, někdo ne.

217
Wanna be your monster
Reagovat

Hlavně to se tam všechno do těch dotazníku píše – jestli mají čistý trestní rejstřík – a oni tam skoro všichni v tom úzkém výběru něco mají.

218
Hooper
Reagovat

212 – ale ona už tam o gamblerství říkala. A ten alkoholismus jde ruku v ruce s tím.

219
Pedro
Reagovat

217: asi to je podmínka pro vstup :D

220
Wanna be your monster
Reagovat

Lů: na začátku, když cvičila, chovali se kní nějací jiní cvičitelé blbě , že pro ně není lůca kynolog.

Opravoval za své peníze a peníze jiných cvičitelů překážky. její matka se naštvala a ukradla tam zónovky – nějaké nejdražší překážky. Sebrala jim je za trest.

221
Wanna be your monster
Reagovat

Lů jí poradila, at vezme radši skočky – ty jsou malé – dovezli je na zahradu.

222
Wanna be your monster
Reagovat

Asi po půl roce buch buch na okno – policie si přišla pro překážky – brali i její nejen kradené, museli to dohledávat. Lů to vzala na sebe, protože by jí to mohlo poškodit, protože má nějaké postavení na městě v pardubicích.

223
Wanna be your monster
Reagovat

Chtěla jet za policajtama svým autem – na křižovatce chcípla, vytáhla kladívko, byla to nějaká nefunkční šunka, policajti se prý bavili.

Byl to jen přestupek, zaplatila nějaké peníze.

224
Wanna be your monster
Reagovat

Je to šest let stará událost.

225
bordel
Reagovat

Lucka: Vám to přijde jako banalita, pro mě je to průser na celej život… Chodila jsem na cvičák, tam nejlepší, začala jsem tam vést tréninky… Neměla jsem z toho peníze… Ale oni se k nám chovali strašně, agilityťáci se k nám chovali hrozně… 8 holek nás bylo, mně bylo 17-18 let, my jsme se starali o tu plochu, plely jsme, natíraly jsme plot… Překážky opravovaly… To je třeba 8 tisíc… A oni furt do nás ryli, až mě jednou ruply nervy, a odešla jsem na jinej cvičák.
…A dál přestupek (nepřepisuju, i když asi promlčeno – Al Capone na všech cvičácích)

226
setug
Reagovat

No jo Lůco, krádež je krádež.

227
Wally
Reagovat

tak veverka kradla, ale jak to měla udělat, když nemohla jinak? a do ted na ní koukaj jak na zlodějku :D

228
setug
Reagovat

Lu už musí štvát lidi svým huhláním a dravčím vzhledem.

229
setug
Reagovat

Překvapuje mě přístup Nikol a vůbec ostatních.

230
bordel
Reagovat

VB na policii… Tak se Štrůdlou by to bylo zajímavý, kdyby se nevrátil, pokud s ním počítala, koho by vyzvala – možná fakt Nikol…

P.S.
Přece nebudu říkat Primitivovi Hele… Sice by se to hodilo i do Studia kamarád :-), ale Jů i Hele mám rád, takže se mi to k němu vůbec nehodí…

Jsem samozřejmě schopen/opchoten používat nějakej jinej nick, klidně i neutrální, ale v žádnym případě pozitivní…

231
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: největší průšvih je, že se u nás mluvilo doma v polopravdách nepravdách – probíhalo to tím, že se neustále lhalo a opakovalo se to. Zničilo to jeho rodinu. Zničilo to všechna manželství jeho příbuzných.

Lžím uvěřili a věří jim i dnes.

232
bordel
Reagovat

Vladko: Už tenkrát jsem řekl všechno… Dobře, musím se vrátit do dětství… Já teda nesnášim tyhle úkoly…

U nás se tak mluvilo v polopravdách, až to byly lži. Začalo to tím, jak jsme jezdili k babičce… A ty lži nám ničili rodinu… Zničilo to všechna manželství příbuzných, ty lži, a ty lži to ničí i dnes…

233
T.M.
Reagovat

230: Ty se s ním znáš osobně? Něco ti udělal?

234
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se nezavděčil, bylo to stále málo. Aby mu ěnkdo v 35 letech říkal, abych respektoval hloupost, lež…

Vlado neprozradil vůbec nic, tohle tam říká celou dobu, nic konkrétního…

235
Wanna be your monster
Reagovat

S nikým se nestýká z rodiny – jen s matkou. Chce jiné jméno po prvním manželství své matky.

236
Sexytron
Reagovat

Vlad zase hraje

237
T.M.
Reagovat

Ten VB už je pryč nějak dlouho. Mám o něj strach. :-( Jen aby vypadla Štrůdla dřív než on, nic jinýho a nic víc si nepřeju. Jakmile bude pryč Štrůdla tak potom teprve může jít.

238
Wanna be your monster
Reagovat

Nosil spodní prádlo po manželích své matky, obleky po jejích manželích, nenáviděl je a nosil to…cítil pach těch lidí.

239
T.M.
Reagovat

A Vladko jede…

240
Wanna be your monster
Reagovat

Jeho bývalá přítelkyně byla podle rodiny kurva, jeho přítel byl prase.

241
setug
Reagovat

Je to možné, co říká Vlado?

242
T.M.
Reagovat

Vladko máš to i letos vyhraný.

243
D.H.
Reagovat

ten vlado mluví jak politik, nic neřekne jen mele.

244
Wanna be your monster
Reagovat

Třetí partner…naštěstí nikdo z rodiny nemluví španělsky.

Nejhorší zločin bylo, když ho někdo považuje za hloupého, on není. Považovali ho lidé za blázna. Tady je teď z pomsty.

245
Kami.
Reagovat

Vladko. Hustej projev. Emoce, rodina, lzi. Ve vile je predevsim proto aby vyhral, protoze tim nejvice nakrkne rodinu.

246
bordel
Reagovat

Vladko: Udělal jsem radikální řez, i proto jsem se odstěhoval do Španělska, abych od těch lží byl dál… S rodinou je problém… Oni (rodina) sice po soutěži snažili trochu, ale…

Ale pak chtěli, abych respektoval hloupost, lež… Ukončil jsem vztahy se všemi příbuznými… Kromě matky, protože to je moje matka…
(dál jsem to nakonec uříznul, i když jsem to automaticky psal, velmi osobní vyznání…)

247
z
Reagovat

to je sila….tažko povedať či to hrá, ale vyzera to skor že nie….

248
Kami.
Reagovat

Projev mozna az divadelni.

249
bordel
Reagovat

Vladko: …je na nervy… pláče

250
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říkal o sestře, že nehcodí do školy, věděl, že enchodí, jeho matka tvrdila, že chodí…on chtěl, toužil chodit do školy….sesypal se…odešel do ložnice brečet.

251
Kami.
Reagovat

Ale asi mysleny vazne, protoze se az sam nastval a zahrabal pod perinu. Martucka jde utesovat. Holkam ukaply slzy, i Strudle.

252
XY2
Reagovat

Tak tohle bylo psycho.

253
seashepherd
Reagovat

chudák Vlado. ale myslím si, že život s ním musí být taky dost peklo

254
bordel
Reagovat

Nikol taky pláče…

255
T.M.
Reagovat

Vladko máš to vyhraný i na příštích 10 sérií. Ten člověk je fakt neuvěřitelnej.

256
gabisollis
Reagovat

ja mu verim.asi mel hrozny detstvi.jeste ze tam neni VB…

257
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado brečí, uklidnuje se, ostatní mluví o traumatech z dětství – jak to zničí celý život.

258
Sexytron
Reagovat

AND THE OSCAR GOES TO ….

259
Pat
Reagovat

Sem na to 2 dny neměl čas, o co jsem přišel?
Sebrání VB jsem zahlédl.
Koukám – Pepa a zrovna na to kouknu, když se přizná, že taky není „normální“, alébrž dobytek, co krade a bere to, že neudělal nic moc. Rozflákaná auta bez pásů snad taky není republikový průměr.
Co měla Štrůdla se zubem?

260
XY2
Reagovat

už se vydejchává, myslím, že tohle prožije vždycky, když začne mluvit a rozmluví se o rodině, ta jeho matka musí být taky peklo

261
AjaSun
Reagovat

Všichni litujou Vladka, jen Romana to zase vzala na sebe a lituje sebe

262
z
Reagovat

eva celu tu debatu mala na krajičku plac, asi to ma tiež ťažké tajomstvá, preto si možno tak sadli

263
setug
Reagovat

ne, Vladso to nehraje, tak podle fikaný není. ení Jalovec.On skutečně tu psychiku má narušenou, to bylo už poznat v1. řadě.

264
Evík
Reagovat

Ahojte zvědi, to se tedy dějí věci… :o)

Cejnar v podmínce, loupí měď, jezdí tak, že by Kobra 11 měla námět na další díl, Růža přes svůj poměrně nízký věk má za sebou taky zajímavé věci… VB na služebně podává vysvětlení, štrůdl myslí jen na sebe… Pěkné…

265
bordel
Reagovat

Primitiv už zase plácal…

266
bordel
Reagovat

Růžena řeší podrobnosti ohledně té své řeči…

267
Pat
Reagovat

Vlado – i kdyby to bylo míněno vážně a ne jako divadelní výkon, tak je to fakt magor (i kdyby za to nemohl), to jeho „já o tom nechci mluvit“, proto o tom začne a řve to (asi aby nemluvil), to je fakt pro Chocholouška, ne na kontejnerovku, kde se to umocňuje.

Jdu zas raději pracovat.

268
Prochor
Reagovat

Romana všechno určitě zakončila tím, že synovec měl včera narozeniny. Nebo se mýlím?

269
trdlo
Reagovat

A Růža už zase mele já já já já já .

270
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola přišla za Vladem – chce být sám.

271
T.M.
Reagovat

Vladko je ten nejlepší člověk na tomhle světě.

272
Ája
Reagovat

proboha, Romana už opět stáčí řeč na sebe, když se baví o traumatech, tak ona musí mít nejhorší zážitek, když se baví o trápeních, tak ona musí mít to největší, když se baví o dobrém skutku, tak ona musela udělat ten největší…ona fakt nemá v sobě kousek taktu nebo schopnosti utěšovat druhé, na prvním místě je jen a jen ona

273
Pedro
Reagovat

Úplnej breakfast club takhle v poledne :)

274
seashepherd
Reagovat

Růža super matka :)

275
bordel
Reagovat

Ale všechno extroverti… Introvert by něco krátkýho plácnul…

276
bordel
Reagovat

Martůčka: Nevěřim lidem…

A dále evidentně téma 200 mil. (nebudu přepisovat, taktéž velmi osobní/problematická věc)

277
Wanna be your monster
Reagovat

Evina mluví o těch 200 milionech..

278
Wanna be your monster
Reagovat

A prý ji měla ještě zabít ruská mafie…ta eva má zvláštní suchý brekot….

279
bordel
Reagovat

Martůčka taky už pláče…

280
seashepherd
Reagovat

nevíte nekdo o levným s.r.o-čku? :-D

281
Hooper
Reagovat

Prochor- stejně jako štrůdla, takže předevčírem. Ale je možný, že když to říká Růža, tak je bude mít za dva dny:-)

282
Wanna be your monster
Reagovat

O sebevraždě už mluvila čtyřikrát a nikdy u toho falešně nebrečela, tak proč to dělá teďka?

283
jenka
Reagovat

Takové veřejné otevírání duše se mi ani trochu nelíbí :-( to už není hra.

284
Wally
Reagovat

ten scénář snad všichni museli dostat od štábu, ty maj být už všichni zavřený v Ruzyni nebo v Bohnicích :D

285
bordel
Reagovat

283 – Mně taky ne, štáb by to měl stopnout…

286
seashepherd
Reagovat

ale hovno.nemeli tam lézt. co čekali?

287
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mě je jejich věc co řeknou…většinu z toho jsme už věděli…

Evina mluví o černé vdově z pardubic – lů ví, o koho jde.

288
fáber
Reagovat

Jak přišla Eva k těm 200 mega dluhů ? Někdo ji nastrčil jako bílýho koně ?

289
AjaSun
Reagovat

Růža děs, už se do toho zase montuje, taky to zažila

290
setug
Reagovat

Ta Růža, to je běs.

291
setug
Reagovat

To dostali ale trapný úkol.

292
z
Reagovat

283 – suhlasim

293
Wanna be your monster
Reagovat

Eva se modlí, aby odešla s pěti milionama, nic jiného jí nezbývá.

Ona je ve všem úplně nevině.

294
bordel
Reagovat

Ale taky nevím, proč o tom takhle mluvěj…

295
Pedro
Reagovat

289: jn, Růža je odborník na všechno

296
seashepherd
Reagovat

z vychcanych lidí jsou nejlepsi bílí koně.

297
twinpeaks
Reagovat

Slušná sbírka kostlivců ve skříni…

298
Wanna be your monster
Reagovat

288 – ano, tak to říkala už desetkrát.

299
Hooper
Reagovat

Láďa to fakt udělal nejlépe – řekl prkotiny. Opravdu není nutné, aby se takhle moc otvírali, klidně můžou lhát, stejně by to většinou nebylo dohledatelné. A souhlasím s komentářem 286

300
bobina
Reagovat

Vladko má určitě trauma z dětství. Hodně je vidět jak má svoji mámu rád, ale ta ho přitom neskutečně zklamala a on byl zřejmě už od dětství hodně srážený, zřejmě ve všem. Proto všem chce ukázat, že on takový není. To ukazuje i tu jeho pozornost a ohleduplnost, když někdo s něčím potřebuje pomoct, zvláště holky.

301
seashepherd
Reagovat

eva pet mega nepotrebuje. tak i tak bude v minusu

302
Sexytron
Reagovat

holt se potřebujou někomu svěřit, to zase chápu, ale zrovna takhle před tolika divákama…

303
bordel
Reagovat

Martůčko, VV ovšem nevyhraješ, takže možná lepší jít hned domu, a zkoušet s tím něco udělat venku, i když to bude asi hodně těžký, vila je naprostá ztráta času tedy…

304
X
Reagovat

Eva by potřebovala zvítězit alespoň ve 40 řádách VV

305
seashepherd
Reagovat

Eva je taky sukuba. svuj k svemu. viz. jeji kamoska

306
Wanna be your monster
Reagovat

Lů ji zná, kamarád její tety byl její manžel.

307
T.M.
Reagovat

S dluhem 200 milionů už asi těžko něco udělá. Nezbývá než do konce života sázet sportku a doufat v zázrak.

308
Prochor
Reagovat

Jo Růža, ta je ozdobou všech svateb a pohřbů. Prostě ztělesnění taktu:-) Proto jí mají taky všichni rádi.

309
seashepherd
Reagovat

eva kecá. za prachy na sebe nechala napsat cizí dluhy a doufala, že jí to projde

310
Wanna be your monster
Reagovat

z wiki :..K roli bílého koně bývá osoba často donucena vydíráním, může se ale také jednat o naivní nebo nevzdělanou osobu

311
seashepherd
Reagovat

navíc ti podvodníci byli její kamarádi

312
Wanna be your monster
Reagovat

309 – to nemyslím, spíš myslím, že je fakt blbá.

313
Wally
Reagovat

když má Eva dluh mínus 200 milionů (jak sama řekla) tak je v plusu, tak co řeší :D :D

314
Kami.
Reagovat

No.. nechtela bych byt v Martucine kuzi..

315
Mab
Reagovat

Zdravím šmíráky. Nemůžu být kvůli zoufale pomalýmu připojení online, tak díky všem za komenty. Koukám, že přicházím o to nejzajímavější. :-)

Prosím vás, nevíte někdo, jak Lucie vysvětlovala svůj včerejší palec? Případně jestli měla vysvětlení pro oba tábory zvlášť a jedno speciální pro Ládíka? Jsem docela zvědavá, s jakou teorií ohledně Lucie přijde rejpal. :-)

316
Wanna be your monster
Reagovat

Už se toho případu ujala jedna právnička – chtěla to udělat zadarmo za reklamu, pak jí ale poslala fakturu na 12000. ona jí poslala 250 korun a bude posílat dál,, zatím víc nemá.

Podle mě ta se z toho nevyhrabe, mi neříkejte, že není úplně blbá, když se nejspíš dokáže upsat k dalším 12000 jen tak pro legraci. :D

317
Wally
Reagovat

Spadla klec

„Produkci oslovila Kriminální policie České republiky, aby jí bylo umožněno Thomase Castella odvézt na služebnu za účelem podání vysvětlení k podezření, a ta jim samozřejmě vyhověla,“ komentoval dění ve vile tiskový mluvčí Primy David Vaníček.

Policie Thomase odvezla zatím jen na služebnu na výslech, to ale neznamená, že jeho problémy se zákonem končí! Největší radost udělal svalovcův odchod Vladkovi. Ostatní vše sledovali s nevěřícnými pohledy: „To je tedy frajer,“ kroutila hlavou znechuceně Pavlína, „hlavně, že mi nadává do leseb!“

318
z
Reagovat

to je fičák ako by povedal emil

319
bordel
Reagovat

Nikol: Po tomhle odmítám cokoliv říkat (jako že jsem si změnila vysvědčení). Evo, věřím, že se najde právník, co tě z toho vyseká, ty za to nemůžeš, že zaplatíš 200 tis., a dál nic, protože podvod byl spáchán na tobě…

321
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že policie má férového chlapce plný zuby a rozhodla se jednat. Štrůdl musí uvažovat o jiném člověku do duelu. Pevně doufám, že si vezme Niky.

323
Wanna be your monster
Reagovat

Lů – moje teta se s ní hodně kamarádila, s hodně jejíma manželama. :D

324
seashepherd
Reagovat

jeste by tam mohl prijit si zafnukat Martuci. jak mu bylo, kdyz se Eva chtela na nem zviditelnit.
a ti podvodníci, to byli Evini kamaradi. proste svuj k svemu.

par bilych konu znam. temer vsichni byli nejen hloupí, ale i vychcaní. Eva taky.

325
Hooper
Reagovat

Inu, Eva platí za svou blbost, litovat ji nebudu. Soucítit s ní taky ne.

326
Wanna be your monster
Reagovat

Ostatní by měli taky mluvit ne? Nikdo neříkal,že musí jít o něco tragického, má to být jen něco, co nevíme.

327
bordel
Reagovat

Nikol: To bylo „příjemné“ dopoledne…

Lucka: To bylo brutál…

328
setug
Reagovat

Jsem zvědavá až se vrátí Castello zpět do vily, jak bude machrovat.

329
bordel
Reagovat

326 – Úkol zrušit, prohlásit za nesplněný… ale že štáb souhlasí. Protože tohle fakt bylo/je přes čáru…

330
Hooper
Reagovat

Lesby a štrůdlice nemluvily. Už asi nebudou muset.

331
setug
Reagovat

Vlado je cholerik a psychicky hodně slabý, ale není to podvodník a zloděj, ani nijak sprostě nenadává. Pokud je v klidu, je to slušný, ohleduplný mužský.

332
Wanna be your monster
Reagovat

329 – a tys něco z toho, co říkali, nevěděla? kdybys pozorovala pozorně, tak tohle všechno ti lidi už vykecali, až na ty malé věci jako ukradení překážky, pepana, a Ládíka.

333
seashepherd
Reagovat

vlado by mel na psychine bydlet.
podobnou rodinu ma kdekdo. jen on je precitlivelej. a dela si to sam svym pohledem na svet

334
Hooper
Reagovat

333 – tak tak. A chce být litován

335
seashepherd
Reagovat

gamblerka chce taky politovat? noto me poser

336
bordel
Reagovat

Vladko a LP vaří oběd…

337
setug
Reagovat

Pokud Vlado vyrůstal v podivné rodině tak jeho narušená psychika je jasná. Dítěti stačí málo a je poznamenané na celý život. Stačí třeba, že matkla střídá partnery a dítě to nese špatně a nikdy se s tím nevyrovná. takových znám. Měla jsem kamarádku, která měla doma každou chvíli jiného strýčka. Dneska je z ní pošetilá stará panna. Je mi jí hodně líto, rodiče si dítě nevybírá.

338
bordel
Reagovat

328 – Kastelán už nebude nikoho zajímat dneska ale…

339
setug
Reagovat

Vlado nechce být litován, není ten typ. Na to byl machr Jalovec v 2. řadě.

340
seashepherd
Reagovat

myslím, ze vladovi partneri ho museli povinne litovat tři hodiny denne.
a to se nedá

341
seashepherd
Reagovat

Růža nerozdávala peníze lidem z dobreho srdce. ona si lidi kupovala :-D

342
Wanna be your monster
Reagovat

Zajímavé ale je, že když jí někdo vyhrožoval, policii nechtěla volat, ale teď o tom vypráví v TV.

343
trdlo
Reagovat

Úkol to byl sice blbej, ale nemyslím, že přes čáru. Mohli se na jeho plnění vykašlat tak, jak se vykašlali na plnění spousty jiných úkolů. Mohli to odfláknout, plácnout nějakou rádoby humornou historku a jít od toho. Bylo jen na nich co řenkou, byla to jejich volba. Řekli to, co chtěli nebo spíš co potřebovali ze sebe z nějakého důvodu dostat.

344
setug
Reagovat

ŠKoda, že musím pryč, ráda bych viděla Tomáše až se vrátí, jak bude machrovat a vše bagatelizovat. Takže popisujte, protože pokud to bude v rekapu, tak jen zkráceně.

345
XY2
Reagovat

337 – vidím to podobně.

Vlado matku má rád, ctí ji, páč ho porodila, vychovala, ale utíká od ní co nejdál.

To, co předvedl, patrně na potkání nepředvádí, ale prostředí, kde teď je, ho tomu nabádá.

346
Briketa
Reagovat

Taky si nemyslím, že chce být Vlado litován. Mohl toho využít po soutěži v první řadě, místo toho se sbalil a odjel daleko od rodiny a od všech, co se na něm chtěli přiživit. Kdyby chtěl být litován, mluvil by o tom v jednom kuse jako třeba Růža. On není ten typ, jen si to trauma prostě s sebou vláčí z dětství.

347
setug
Reagovat

340 kolikrát , za tu dobu, co je Vlado ve vile chtěl být litován?

348
XY2
Reagovat

K1 – vstup.

349
Pedro
Reagovat

Záběr na tunel. Nejspíš se vrací VB.

350
seashepherd
Reagovat

ješte by se mohla Ruža pochlubit, od kolika lidí si pujčila penize a nikdy je nevratila. a nalhala jim, ze je potrebuje pro děti a rodinu

351
XY2
Reagovat

buldok je zpět s nějakou taškou

352
Pedro
Reagovat

VBčko jde zpátky s velkou taškou.

353
bordel
Reagovat

VB, sbohem… Vlastně… Táhni!

354
Homie
Reagovat

Hradil balí.

355
Wanna be your monster
Reagovat

Buldok přišel por nějaké věci…končí.

356
setug
Reagovat

Catsello je zpět, a jde asi balit věci. No co budeme dělat, když už nebude ve vile?

357
dani
Reagovat

VB si přišel nejspíš sbalit tašku …

358
seashepherd
Reagovat

buldoka asi nekdo zabalí do igelitky a hodí do kufru do auta. pokud nebude mit stesti a neschova se v kriminale

359
setug
Reagovat

Samozřejmě v ložnici asistuje Růža.

360
Wanna be your monster
Reagovat

Růža se ptá: ty jdeš na vazbu nebo domů?

VB: to nevím….

361
heej
Reagovat

počkejte on jde domů? AAAAaaaaa

362
setug
Reagovat

Ta Růža je tele / s prominutím/.

363
XY2
Reagovat

A balí se.

364
Wanna be your monster
Reagovat

Tak kriminálník, na kterého má políčeno kde kdo, jak jsem vyrozuměla, se jde předvést do TV. Holt tupoň. Děkujeme za ozvláštnění a sbohem.

VB: mohli mě to nechat dohrát no…vadí jim asi, že tu za mnou pořád někdo jezdí, policajti a tak.

365
Wanna be your monster
Reagovat

VB: nějaké věci, nějaký soud….asi by to bylo složité no.

366
Ája
Reagovat

že by proto včera ten srdceryvný večer věnovaný lásce buldoka a chemlonky?

367
Homie
Reagovat

Hradil mlží o co se jedná.

368
kozlík matěj
Reagovat

to je kvůli něčemu co na sebe vykecal ve vile? Nebo něco starého? Jde sedět?

369
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla si myslí, že je to vtip.

370
bordel
Reagovat

Tak dneska opět megafičák… A to je 1 odpoledne teprve…

371
setug
Reagovat

No Zdeni, máš tam Pepu, zkus to na něho.

372
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

to je debil

373
Pedro
Reagovat

VB: pravidla jsem neporušil tady, ale venku.

374
Wanna be your monster
Reagovat

pepa: to je kvůli těm papírům, co ti přišly?

VB: ne, právě na mě vyhrabali něco jiného…

375
Hooper
Reagovat

366 – je to možné
368 – určitě jde o nějaké dluhy a takovéhle věci, nic kvůli řečem ve vile.

Takže tím pádem nabývá výzva na zajímavosti.

376
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: to nemůžeš dát někomu plnou moc?

VB: žeby za mě šel někdo třeba sedět?

377
Pat
Reagovat

(:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Růža: A to nemůžeš dát někomu jako plnou moc?
VB: To těžko, jako – sedět, že.

378
Wlcak
Reagovat

Policii asi začalo vadit očividné protěžování buldoka štábem tak zasáhli :-D

379
setug
Reagovat

Roman, ježíšmarjá, prý má někum dát plnou moc, aby ho venku zastupoval. Oni neví, že je to kriminální a zřejmě jde do vazby.

380
bordel
Reagovat

Primitiv: VB, drž se…

(nick odmítám změnit, ODDMÍÍTÁÁM!)

381
Bobby Brown
Reagovat

Hm, škoda, lepší by bylo, kdyby ho vysmahla lesba v duelu, to by Hradil nesl opravdu těžce.
Takhle bude ještě za chudáka a div ne za hrdinu. :-/

382
Wanna be your monster
Reagovat

Adi se jim venku nelíbily ty jeho veřejně prospěšné práce.
A jelikož nebyl vypalcovaný a měl by tam být ještě o týden dýl, tak zasáhli…

383
fikus
Reagovat

Když na to nemá koule Prima, tak musí zasáhnout Policie. :-D :-D

384
Máňa
Reagovat

Boží mlýny… přeju mu to za tu igelitku… ze srdce!

385
setug
Reagovat

Kdyby ho Prima vyhodila minulý týden za porušování pravidel, nemusel být takový trapas v Tv.

386
Icecube18
Reagovat

To čeho nebyl schopnej dosáhnout štáb, tak zařídila policie. VB táhne z vily :-DD

387
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

POLICIE NENÍ MRKEV!

388
Wanna be your monster
Reagovat

No vébéčku se ta show moc nepovedla…venku ej vpodstatě přede všema za debila, tratil holku, oplétačky se zákonem….

Všichni se jdou po jendom loučit.

389
XY2
Reagovat

Tak asi to nebudou jen dluhy, když se chystá do vazby.

390
setug
Reagovat

Matka, plačka Růža jde první. :-))))

391
ffox
Reagovat

Je to nějaký divný. V první řadě byl Kameník Honza taky porad navstevovanej Policii, ale zustal ve vile. Moc se mi to nezdá.

392
JanaH
Reagovat

Zajímavý den dneska…

393
Pat
Reagovat

No teda zrovna, když člověk nestíhá, začne to být zajímavé. Dneska teda ano. Lidi ne (nepočítám-li jejich demenci), ale dění ano.

394
kozlík matěj
Reagovat

Já myslela, jak se vytahoval před štrůdlou těma svejma kouskama. Jestli na sebe něco neprásknul? Ne kvůli pravidlům ve vile.

395
Wanna be your monster
Reagovat

VB se po rozloučení s růžou rozchechtal…tak asi se nemá zas tak špatně, litovat není třeba.

396
bordel
Reagovat

Pošta.

Máte možnost se s VB rozloučit…

Nikol: Já nemám potřebu se s nim loučit… Říkal mi, že jsem debil, řekl mi, že mu(mi?) umřela máma, a že by mi to taky přál…

LM: No, já taky ne právě… Ale MÁME MOŽNOST, takže já nejdu… pro mě je to cizí člověk…

397
setug
Reagovat

Zdena dneska, když neměla u sebe Tomáše, tak byla hodně komunikativní, při těch zpovědích dokonce i citlivá.

398
Jana
Reagovat

Nechápu proč tam dávají takový póvl, je to snad tím, že nikdo normální se do takové soutěže nepřihlásí?

399
koník
Reagovat

MAZEC! Proto si ho tam drželi na semínko a nevyhodili ho.

400
Wanna be your monster
Reagovat

391 – však taky yvfičel asi po třech týdnech. VB vydržel dýl.

401
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

396 – máma umřela Hradilovi

402
Icecube18
Reagovat

VB jde do nové RS Vymřížovaní. Akorát teď bude dělat štrůdla on někomu :-D

403
Hooper
Reagovat

396 – podat mu ruku a říct ahoj, či spíš na shledanou, je slušnost. Ale zrovna od těchto dvou mě to nepřekvapuje.

404
Wanna be your monster
Reagovat

Tím se ale pozice zdeny ve vile může ozvláštnit..

405
bordel
Reagovat

Loučí se jen Primitiv…

VB: Čau, seš dobrej…

Primitiv: Nóó… :-)

(bože, proč tohle?!)

Lucka se taky rozloučila: Se drž…

(huh…)

Ostatní nakonec podají ruku (možná)…

Ještě Martůčka se loučí…

406
anja
Reagovat

tak to je megaluxus ten Buldokův odchod!! to je daleko lepší než kdyby Thomase vyrazil štáb za nějaká pravidla

407
Mab
Reagovat

No tak to zírám a zrovna teď budu bez kamer. Tak proto včera ta love story.
Co mě mrzí, že neuvidím ten jeho obličej, kdyby v duelu s kýmkoli získal 1% hlasů.

408
Wanna be your monster
Reagovat

403 – oni tam sním jsou 24 hodin, nemají nadhled, nejspíš bych reagovala podobně.

409
Andy
Reagovat

Já tomu nevěřím. VB je nějak moc vysmátej. Příjde mi to jako hra štábu.

410
jenka
Reagovat

Martůčijka to přehnala, prý cizí neštěstí. Neštěstí je snad nějaká nehoda nebo nemoc atd. a ne nějaké lumpárny.

411
Wanna be your monster
Reagovat

LP přišla říct ahoj.

412
bordel
Reagovat

401 – Jasně, díky, vždyť o ní často mluví, a byla ve studiu… :-)

413
anja
Reagovat

si to normálně užívám jak Buldog to hluboce rozdýchává, podle všeho má fest staženou prdéél :)))

414
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla není extra smutná co…

415
bordel
Reagovat

403 – Taky bych se ale velmi rozmyslel…

S VB se loučí Štrůdl…

416
Valča
Reagovat

Andy
409
No určitě hra
Takový nedobrota! zlá !
taky mě mrzí že nevidí 1 %

417
Wanna be your monster
Reagovat

VB se ptá štrůdly jestli to spolu zkusí..ta přes ně dva tahá pařinu.

418
Icecube18
Reagovat

No pochybuju že by ho štrůdla jezdila navštěvovat do báně :-D

419
woczko
Reagovat

Prima může být ráda, že včera vypalcovali Zdenu, protože kdyby vypalcovali VB, tak ve čtvrtek a pátek nemají co vysílat.

420
setug
Reagovat

Je vysmátý, protože taková machr jen tak nedá najevo strach.

421
Jana1
Reagovat

Oni tam ještě hodí sex.

422
kozlík matěj
Reagovat

Mně se nelíbilo, jak se s nim loučila Romana. Ať jde bojovat s tím zlem venku. A těmi zlými lidmi. Vůbec si nepřipustí, že by on opravdu mohl něco provést. Nezeptala se, jestli něco provedl.

423
Hooper
Reagovat

No nevím, teď se oba loučí na k2 pod peřinou. Oblečení teda.

424
XY2
Reagovat

A tak se z velkého buldoka stalo nic, zítra po něm neštěkne ani pes, venku nikdo ho nečeká, to jsou konce velkých lidí.

425
bordel
Reagovat

Lucka přirovnává (tohle) jídlo k orgasmu…

426
trdlo
Reagovat

409 ale kdeže, není vůbec vysmátej, je úplně posranej strachy. Jen to hraje, aby pořád vypadal jako děsnej frajer, co má všechno na háku.

427
setug
Reagovat

Tohle hra určitě není, to by si zase Prima nedovolila, takovou legraci.

428
T.M.
Reagovat

Ách jo, to je fakt v prdeli. :-( Sem to stejně věděl že to takhle dopadne. Proč se mi to nemohlo splnit aby tam VB vydržel dýl než Štrůdla? Asi jde do vazby no. Fakt na piču tohle.

429
Wanna be your monster
Reagovat

Vb. třeba v pátek vypadneš a budeme spolu.

430
heej
Reagovat

396 – tak oni řešili, zdali jít do ložnice, rozloučit se až půjde ze dveří berou také jako slušnost a počítají s tím..

431
anja
Reagovat

Thomas : „roli v tom hraje nějakej státní zástupce nebo co já vím“

432
Wanna be your monster
Reagovat

VB myslí, že čekali do palcovačky, takhle nevědí, jak dlouho tam bude.

433
bordel
Reagovat

VV si myslí, že možná přijde někdo další…

Prosím, když už, už žádnýho primitiva, ani Primitiva, ani déčkovýho nebo zetkovýho Casanovu, ani Fuku, ani fuču, nebo Brůču, Šmoulinku nebo Rampu Mc Kváka…

434
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla. tak to je tím, že jsi vlezlo do televize.
VB: tak jasně.

Asi je hodně oblíbený i venku no…a hloupý.

435
Homie
Reagovat

Hradil: Nějaký auta dovezený z Německa. Já v Německu v životě nebyl.

436
Francouzská buldočka
Reagovat

Prej : čekali na palcování a případně do pátku na duel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD FBI strašně zajímá nějaká reality show :)))

437
Valča
Reagovat

ty se hledali až se našli!
láska

438
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

433 – Rampa McKvák je dobrý!

:-))))

439
anja
Reagovat

„něco tam mleli o nějakých dovežených autech z německa, já jsem v životě nebyl v německu“……. najednou VB nikde nebyl a nic neví :D

440
setug
Reagovat

No státní zástupce navrhuje soudci vazbu, takže asi machr půjde.

441
XY2
Reagovat

Možná nebyl ani v emerice:-)

442
Wanna be your monster
Reagovat

Domlouvají se, jak se sejdou – Vb má napsat o její tel.číslo štrůdly ségře na FB.

nic bych mu neposlala :D

443
Bazinga
Reagovat

439 – já myslím, že ho prozradil ten kontejnér za 5000 dolarů před barákem…

444
XY2
Reagovat

a už se přirovnal k Mirkovi, který taky odešel vlastně bez důvodu:-)

445
Valča
Reagovat

Tom na zdenku
vyhraj to pro mě
Míra taky vypadl prakticky bez důvodu >povídal VB
(co to srovnává!!!!)

446
bordel
Reagovat

Každopádně to vypadá, že Primitiv po Nikole vyjede brzo, a jestli s nim neudělá krátkej proces (alespoň ve vile) – resp. udělá „krátkej proces“, tak padá na dno mýho žebříčku…

Navíc před chvílí, Nikol: (HP, na dotaz Primitiva – A dělalas tam prasárničky?) Tak lidi tam spolu spali, ale já ne…

447
Jáša
Reagovat

tak mimo jiné, Buldok si také pouštěl hubu na špacír ve vile. Vyzvracel tam na sebe pěkné věci.

448
Icecube18
Reagovat

A Vlado vše sleduje ze svého trůnu :-D

449
anja
Reagovat

Vladko zabil :D

„Vladko, podáš mi ruku?“ Ne, táhni do pekla“

450
Sexytron
Reagovat

– Vladko podáš mi ruku?
– ne, táhni do pekla

451
Pedro
Reagovat

VB: Vladko, podáš mi ruku?
Vladko: ne, táhni do pekla

452
Wanna be your monster
Reagovat

Podáš mi ruku?

Vlado: ne, táhni do pekla

VB je v rouře a je to vtip, nikam nejde……

453
bordel
Reagovat

VB se objímá se Štrůdlou, ostatní mu zamávali, a řekli ahoj (asi jen někteří).

Vladko (houpajíce se): Táhni do pekla…

V objetí Štrůdla a Růžena, pláčou…

454
Wanna be your monster
Reagovat

Vb je v rouře a řekl – tak mě tu nechte pár minut, jestli se o tom budou bavit nebo ne.

455
setug
Reagovat

Ten mizera je ještě chce šmírovat, jestli se o tom budou bavit. Hnusný člověk. Růža musí všude asistovat, také hnusná ženská.

456
Pedro
Reagovat

VB v tunelu říká na kameru: nechte mě tady ještě deset minut, jestli se o tom budou bavit nebo ne.

457
Valča
Reagovat

No jo Romana to je záchrana..všecky na kterých jí zaleží…jééé
Zdena a to jsem se tak hezky namalovala a brečím!!!!

458
Wanna be your monster
Reagovat

Demence…takže jako vtip haha, ale já myslela, že to je ten důvod, proč ho nechávají porušovat pravidla.

459
zer
Reagovat

to ze to je fake jste mohli zaregistrovat kdyz si nesl ven tasku a ukazoval na stab palce a smal se :D

460
kozlík matěj
Reagovat

Z: a já jsem se zrovna dneska tak hezky namalovala a teď tady brečim, chápeš to?

461
Hooper
Reagovat

Vlado je teda nevychovanej. A buldočinec je úplně celý už mimo soutěž.

462
Pat
Reagovat

No jo, Štrůdla vsadila na špatnýho koňa. Ani tričko na spaní jí nenechal a co teprve ty rozmazaný šminky …

463
Icecube18
Reagovat

Eva je na tom evidentně špatně. Řekl bych, že jí dochází, že i pro ní si můžou přijít.

464
setug
Reagovat

Vlado je z toho rozhozený a to neměšl machra rád.

465
Taja
Reagovat

ten debil tam stojí za dveřma a komentuje co ostatní říkají,
a jak se bude Vlado divit až se vrátí

466
jenka
Reagovat

A taková to byla láska :-D štrůdla si dělá starosti s namalovanýma očima a VB si myslí, že si budou všichni o něm povídat. Takový starý a pořád naivní.

467
fáber
Reagovat

To maj z toho, že tam cpou kriminálníky. Boží mlýny občas opravdu melou.

468
Bazinga
Reagovat

takže fake? :-)

469
bobina
Reagovat

Nevím, když jsem koukala zrovna když ho pouštěli dovnitř tak tam byl hlas ze štábu a nějaký slovák mu říkal pokyny co má říkat. Tak se mi to nějak nezdá. těžko říct.

470
kozlík matěj
Reagovat

Ze štábu to určitě věděli dopředu. Teď už chápu, že ho tam nechávali. Vrtá mi hlavou ale jiná věc. Několikrát zmiňoval, že i Mirek odešel vlastně bez důvodu. Jakoby něco věděl, jakoby Mirek měl podobný problém. Ale tady někdo sledujete Mirkův FB, ne?

471
setug
Reagovat

proč by byl Vlado nevychovaný, já bych také takovému gaunerovi nepodala ruku.

472
z
Reagovat

tiež si myslim že je to nejaka forma trestu za porušovanie pravidiel
ale aj nemusi

473
Taja
Reagovat

přestali jsme koukat, když tam přišel Emil, teď přestaneme koukat, až se ten macho vrátí,
myslí, že TV Prima to zazdila

474
setug
Reagovat

Jdu konečně pryč. nevěřte tomu, že je to hra štábu, pokud by byla, tak to by bylo hodně přes čáru a lidi by naštvali.

476
Radek
Reagovat

471

vlada mam rad, ale zachoval se jako kokot. Stacilo mu prece jen rict ahoj nebo ja si s tebou nemam co rict, ale do pekla ho posilat nemusel.

477
Wanna be your monster
Reagovat

Teď by mu měli říct, že to sice byl fake, ale že odchází z důvodu porušování pravidel – včerejší kouření byl poslední přestupek.

478
z
Reagovat

tiež si myslim že je to nejaka forma trestu za porušovanie pravidiel a vrati sa
keby nie tak ho nenechaju v tuneli
keby na neho nieco mali tak by pockali z vili by im neusiel

479
z
Reagovat

podme tipovat ako dlho v tom tuneli bude :-)

480
Wanna be your monster
Reagovat

476 – Jo, buzerant jeden, co si to dovoluje, odporný tam má být akorát VB, co. :/

481
Valča
Reagovat

473
je to bezcharekterní ……
jak mužete pochybovat že po něm FBI touží!
fakt nechápu!!!

482
T.M.
Reagovat

Tak je pryč nebo je to hra? Jak to teda sakra je?

483
Pedro
Reagovat

Štrůdla: já nevím kde je Hradec, ze zeměpisu jsem měla čtyřku :D

484
Icecube18
Reagovat

Záběr na vrata a dveře. Debil se vrátí :-(

485
jenka
Reagovat

Že by se VB už vracel, na k1 vrata od zásobovačky :-(

486
Wanna be your monster
Reagovat

Chovat se ke mě, tak jak se choval k některým v té vile, tak ho pošlu i jinam, než do pekla…to jste všichni takoví andílci, že kdo na mě kamenem na toho chlebem?

487
Ronaldina
Reagovat

Dnešní den ja jako díl ze seriálu 30 případů majora Zemana. Hezký kriminální den, co bude večer?

488
bordel
Reagovat

VB nechcípnul, ale vrací se… Všichni blejte.

489
AjaSun
Reagovat

Končím

490
z
Reagovat

a už je nazad ha ha

491
jenka
Reagovat

Fúúúj, to je hnusný for!

492
čungabunga
Reagovat

488: blééééé

493
Pat
Reagovat

Doprkna, fake (:-((((( Jaká škoda !

494
kozlík matěj
Reagovat

Coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?

495
Valča
Reagovat

tak to bylo trapné!!

496
heej
Reagovat

484 – to snad néééééé

497
Sexytron
Reagovat

:D a je zpátky, miluju tuhle show

498
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

486 – já bych mu řekla i něco horšího,než jen táhni do pekla

499
anja
Reagovat

aha takže máme smůlu, VB je zpět

500
koník
Reagovat

si dělaj srandu!

501
Jana
Reagovat

Tímto pro mě VV končí, je to hnus :-(

502
Icecube18
Reagovat

VB to zkouší na Vladka, ale ten ho má u řiti

503
fáber
Reagovat

Ježíš ten zmetek je zpátky. No to se mi snad jenom zdá !!!

504
Hooper
Reagovat

Takže klasická hokejová panenka (10 minut osobní trest). Snad ho zítra Zdena vyzve.

505
anja
Reagovat

no ale teda klobouk dolů, VB to zahrál dobře

506
bordel
Reagovat

Ale je dobře, že Primitiv se odhalil. Je to VB 2, nic víc.

Vladko v klidu, relaxuje stále na židli…

VB ho jde provokovat…

Vladko: Ale mě to vůbec nezasáhlo, mně seš úplně ukradenej… Mě vůbec nezajímá, tvoje minulost, budoucnost… Nic.

VB: Teď jste se ukázali… LM mně jediná nepodala ruku…

LM, super! Máš u mě další bod…

Nikol: Ale já jsem ráda, že se vrátil, fakt jsem z toho měla špatnou náladu, takhle odejít…
(bože…)

507
XY2
Reagovat

Je zpátky, no tohle:-)
Neviděla jsem, jak se vrátil, to je škoda:-)

508
bobina
Reagovat

Slyšela jsem to teda dobře, když byla kamera jak ho pouštěli tak jsem slyšela jak mu tedy dávali pokyny co má říkat. No, aby se nedivil a nepřišli doopravdy.

509
T.M.
Reagovat

Joooooooooooo VB je zpátky! VB je hvězda, VB je naše hvězda, VB je nejlepší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

510
Capri
Reagovat

Jen si dál nechejte Tomáška přerůstat přes hlavu štábe… jen tak dál. Já jen doufám a věřím tomu že boží mlýny melou… a semelou i tenhle biologický odpad.

511
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Hradil je podle Ruži : džok men

Hradil: to se čte džouk

512
Hooper
Reagovat

Dle oficiálu se na tom vébéčko domluvil se štábem. Ale jo, pěkně to zahrál.

513
bordel
Reagovat

PRIMITIV k VB: To byl ale dobrej joke, hele… :-)

514
EvkaD
Reagovat

Prosím vás, teď jsem to zapnula…on VB byl u výslechu na policii!!? A on je zpět a NEVYPADL??? Ten debil tam bude dál??? Ach jo, to je pro mě špatná zpráva!!!:-(
Výtečná reklama Primy, KRIMINÁLNÍK VE VILE…Myslím v některé řadě taky byl takový někdo a…brzo letěl!

515
Ufonka
Reagovat

Pokud to není fake. Tak zatím vidím včerejší vystoupení Sabinky a její řeč o autech co má ještě na sebe a chce se jich zbavit.

516
JanaH
Reagovat

No je to čím dál zajímavější.

517
Valča
Reagovat

510
Přesně!

518
EvkaD
Reagovat

509…ty jsi chudáček Tome, fakt na hlavu, promiň mi. Moh sis najít jiný objekt, ale takovýho kreténa, no škoda!

519
Pat
Reagovat

Co udělal VB jako třetí věc po návratu? (Parafráze na ten ftip s Ivanem na opušťáku …)
Jde porušit zákaz (= pravidla).
Teď bych ho vyhodil.

520
Wanna be your monster
Reagovat

štáb nevidí, kolik dýmu vypouští? To není kouření?

521
XY2
Reagovat

tak si ten zmetek povytáhl ego, no…

522
Ája
Reagovat

tak nejen, že mu štáb toleruje neustálé porušování pravidel, on se nimi ještě může domlouvat na fingovaném odchodu, zítra vidím terezu, jak se bude smát a říkat mu, jak je skvělej a jak to krásně vymyslel :-/

523
Wanna be your monster
Reagovat

štábe, Thomas má zbaleno, tak na co čekáte? dyť si dělá ze všech trestů a úkolů prdel, stejně jako ze zákonů mimo vilu?

524
Jáša
Reagovat

Tak tohle mne naštvalo ještě víc než Vlada. Vůbec bych se nedivila, kdyby ten zmetek měl od štábu zaplacený oběd a užíval si nikotinu někde v restauraci.

525
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Tak štrůdli si VB do duelu vzít asi nechtěla…

štrůdla: jsem ti v pátek,když bych se vrátila z duelu, chtěla říct, že jsme už tady měsíc a ještě jsem ti nedala…

Vlado:mně stojí za to,abys vypadnul z duelu…ne todle…moje přání je,abys s ostudou odtáhnul ven…

526
skorolegal
Reagovat

VB tam musí zůstat co nejdýl, jinak by to byla nuda

527
Pedro
Reagovat

Vladko říká, že si přeje, aby VBčko vypadl řádně v duelu s ostudou.

528
Valča
Reagovat

Vladko si přeje aby VB dostal pořádně na frak v duelu!

tak o to 1 % nepřijdeme

529
jajaz2
Reagovat

Vladko:
lide orodujme za něj, thomas je tu

530
T.M.
Reagovat

VB bude s Vladkem ve finále. To bude teprve masakr.

532
EvkaD
Reagovat

Chudák Vladko, no já bych reagovala stejně…na tohle hovno se nedá jinak reagovat!!
A ještě blije ze sebe, že oni chtějí ublížit mně, proto dali palce tobě(Zdence)!!
Hyeny, on říká, že ti lidi jsou hyeny…ty vole, to je na mě moc!!

533
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

VB:mně stačí,že mě máš ráda ty…nepotřebuju,aby mě měli rádi i ostatní…

Vlado: pche! ty seš tak malej…tak ubohej…lide,oroduj za něj, prosím!

534
Pat
Reagovat

VB tam zůstane, štáb vlastně nikoho dalšího, o kom by se psalo, prakticky ve Vile nemá a divácky přitažlivé střety, které by donutily lidi SMSkovat v duelu, nějakými konfliktními úkoly vyrobit neumí.

535
woczko
Reagovat

Podezření jsem měl už dříve, ale teď je to jasné. Prima chce VB protlačit do finále za každou cenu.

536
Wanna be your monster
Reagovat

Já bych dala Thomasovi nějakou odměnu, za to jak to vymyslel.

Poprvé snad vymyslel nějakou srandu z vlastní hlavy a už je tam snad půl hodky a není zalezlý v posteli. Sice kouří, ale to je snad klukovina.

537
anka
Reagovat

no a nakonec se ukáže, že agent ve vile je VB

538
Bodlak
Reagovat

No takze vysledek cele akce je takovy ze prvni cast (vyslech je pravda) a odchod je vtip. No tak ted uz VB z vily dostane jen prirodni katastrofa :-D

539
trdlo
Reagovat

Proč jen mám pocit, přestože „prý“ rozhodují diváci, že si Prima připravuje příštího vítěze? Je mi z toho na blití.

540
Homie
Reagovat

To nikdo nechápete, že si prima vybrala Hradila jako favorita, který má porazit Vladka? Tento gentleman, ochráce utiskovaných, milovník homosexuálů, zvířátek a koťátek. Ten ho přece musí porazit.

541
bordel
Reagovat

538 – Ale prej jim tam lítal nějakej dron… Co kdyby omylem nesl nějakou raketu VB doletu?

542
EvkaD
Reagovat

535, ok…pak ale beze mě!! Takový chudák by normálně ve finále nemohl být, pokud by to nebyl podvod..A co by tím získali?? Zkazí jim renomé soutěže úplně..
A já si dokonce myslím, že kvůli němu Vlado odstoupí…a jak mám Vláda ráda, ať to udělá, ať s tou soutěží jdou do prdele…
530, takový ODPAD, doufám, že mě Vlado nezklame a i kdyby měl zaplatit pokutu, do finále by nešel s ním. Těch 100 000 snad má!!

543
bordel
Reagovat

VB řeší se Štrůdlou, že když se spolu ve vile nakonec skutečně spustí, tak to není nic strašnýho…

Jenom jestli kamerám nepraskne čočka…

544
Bodlak
Reagovat

No ale VB to uplne dobre nezahral. Pepa pred chvilku rikal ze zacal neco tusit kdyz VB rekl ze si nesmi jit zapalit.

545
EvkaD
Reagovat

540, a co dát lidi, co na to koukají najevo, že TAKHLE NE!! Že se jim to nelíbí, dá se někam napsat??? Udělám cokoliv, ale tohle prase je mi odpornější než Nela z HP, a to je co říct..

546
Pedro
Reagovat

VB na terase: oni tam maj sněm, jsou úplně smutný že jsem zpátky
V obýváku si vykládají o komediích a jsou úplně v pohodě :)

547
bobina
Reagovat

Studla je ráda, že jako malá neměli peníze. Jinak by byla rozmazlená. Proto je ráda, že je jaká je.

548
Jáša
Reagovat

545
Vidím to stejně. Také to chci někde Primě ventilovat. Chci aby Vlado odstoupil. Primo, nech si tam pro sledovanost svoje hrdiny.

549
Wanna be your monster
Reagovat

Růža myslí, že Thomas ho má malého. protože ti s komplexem pak hodně cvičí.

550
Zuzka
Reagovat

548 jsem také pro!

551
Jana
Reagovat

540 souhlas, mám to stejně, chce se mi z toho člověka zvracet , bohužel se na VV dívají i děti a budou ho brát jako vzor, že je v pořádku aby se člověk takto choval…

552
Jáša
Reagovat

Primo, slovy Vlada „TÁHNI DO PEKEL“

553
bordel
Reagovat

Primitiv na terase se Štrůdlem, VB a Růženou… Správná sestavička…

554
Jana
Reagovat

pardon to patřilo 545

555
bordel
Reagovat

…řeší se Primitivova tetování.

556
Radek
Reagovat

551

zijes asi nekde v izolaci, dnesni deti uz maji tyto kriply davno jako vzor.

557
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek sleduje, včera kolem půlnoci napsal: THOMAS zase porušil pravidla :D:D a zase se nic neděje ja porušil jednou a hned jsem dostal padáka dobři jste palec pro vás se musím smá:-D

558
Anonymní
Reagovat

Tak tohle je vrchol trapnosti …

559
Bobby Brown
Reagovat

Hele. lidi, neviděl jsem a jak to teď čtu, tak valím oči. Mohu pouze prohlásit, že to byl od štábu naprostý hráčský podraz, protože jeden zmrd si počkal, jak se druzí vůči němu odhalí a teď je má přečtené. Z hráčského hlediska propadák. To jako by mu štáb umožnil koukat druhým do karet a s těmito vědomostmi hrát proti nim.

To už můžeme čekat, že jestli půjde do duelu VB, tak se stejně vrátí, i kdyby vypadl, protože… protože legranda přeci.
Tahle hra už nemá vůbec žádná pravidla.

560
bordel
Reagovat

Primitiv sděluje, že (poslední) manželce před těma 3 lety zahejbal, a proto rozchod…

(zcela bez překvapení…)

561
Kaja
Reagovat

558 – nedělej si iluze, Prima dokáže ty vrcholy obvykle ještě přebít… :-(

562
bobina
Reagovat

Vzkaz pro buldoka: Neříkej hop dokud jsi nepřeskočil. Myslím, že není všem dnům konec. Neviděla bych to tak horký.

563
Baruš
Reagovat

Jak se to říká? Na každou svini se vaří voda? :)

564
Wanna be your monster
Reagovat

Sama prima napsala:

Thomas ve Vile skončil. Po dopolední návštěvě na policii si nyní balí věci a Vilu opouští. Romana a Zdeňka tomu odmítají uvěřit.

Takže, co se píše na ofiko stránkách, tomu už taky nevěřit..

565
bordel
Reagovat

559 – Ostatní ho ale neřešili, když byl v tunelu. A projevili se všichni, tak jak je již známo, a bylo známo…

U mě má LM body, protože když se nad tím zamyslím, tak ano, ani já bych mu ruku nepodal (i když na to to chce mít koule), tak je mi odpornej… Poslední kapka byly kočky v igelitce, láhev přetekla za hřmění tsunami…

566
bordel
Reagovat

564 – V noční show ještě nebyla Emilova sexualita, takže tý nevěřit už nikdy nic…

567
Wanna be your monster
Reagovat

565 – proč jsem si myslela, že jsi holka? :)

568
upc ž
Reagovat

Thomas dobře, nefandím mu, ale povedlo se mu to. :)

569
Bobby Brown
Reagovat

565 – já se nebavím o tunelu.
Z tvého pohledu známo, z jeho to tak být nemuselo, jen se mu buď někdo odhalil, nebo si to u někoho potvrdil. Je to naprostý hráčský úlet.
Jako hrát polštářovou válku ve tmě a jednomu na chvíli půjčit noční vidění.

570
Frettie
Reagovat

No tak jako fakt ho vrátili? Fuj teda, trošku pozdě, ale musel jsem si to jít ověřit sem.

571
trdlo
Reagovat

Musím ven. Ted jsem se fakt nas…. jsem zhnusen. Řekl bych, že s touhle RS končím, ale vím, že to zase zapnu. A bude hůř a hůř a já budu furt čumět a nadávat. Největší pako z celých VV jsem já sám :-(

572
bobina
Reagovat

Jůhelák mi vadí, taková malá štěnice co všude zaleze. No oni se taky letos dost přemnožily:-( Nevidím ho na moc dobrej charakter.

573
Bobby Brown
Reagovat

564 – ještě že neposílám SMSky na tuhle frašku :-D
mi to je buřt, kdo vyhraje, ale z hráčského hlediska mi to jedno není, já to vnímám jako podpásovku

574
anka
Reagovat

564 – nakonec ta teorie o tom, že „štáb“ se občas chová, jako by tam v zákulisí byly dvě úplně jiné skupiny lidí, nemusí být tak daleko od pravdy.

Reagovat

Jako joke dobré, ale taky si ho mohli venku enchat o něco dýl než deset minut.

576
sos
Reagovat

Šílená sestava ve vile. Psychopati, lesby, teplouši, kriminálnici je tam vůbec někdo normální?

577
Sexytron
Reagovat

José má dlouhý tričko ale stejně mu pod ním vylejzá prdel

578
bordel
Reagovat

567 – Nevím :-) Ale třeba proto, že nemám rád přirovnání, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše, protože s nima nemám obecně prakticky žádnej problém :-)

Ale bejt jako Primitiv, tak si ho/je radši… (tři tečky)

579
bordel
Reagovat

576 – Ano, lesby a teplouši např.

580
anja
Reagovat

Thomas má zákaz kouření? víte někdo na jak dlouho?

581
Pedro
Reagovat

580: do doby, než se někdo vrátí z pátečního duelu.

582
Jáša
Reagovat

Tak oni je nechají rýpat se ve svých bolácích, hrábnout na dno. Poté takové svinstvo. A ještě toho zmetka nechají porušovat pravidla.

583
bordel
Reagovat

569 – Ale jo, ale víš co, ty kráso, tady už je takovejch úletů, že se mi zrovna za tenhle už ani naa Primu a její amatéry řvát nechtělo…

584
bobina
Reagovat

Jůhelák, když se loučil s vébéčkem tak taky něco mlel o vazbě, nebo podmínce? Tam jsou fakt adepti.

585
bordel
Reagovat

571 – To je strašlivě pozitivní nick, za sebe ho neberu…

586
Bobby Brown
Reagovat

580 – na tak dlouho, než se zjistí, že to byla taky legranda a chodil hulit se štábem do zpovědnice.

587
bordel
Reagovat

572, pardon

588
anja
Reagovat

Pedro dík, nepostřehla jsem …….. a kouření kouře z pusy Štrůdly se počítá za kouření anebo se nepočítá za kouření, hm?

589
anja
Reagovat

586 Bobby :DD

590
jenka
Reagovat

576 SOS Normální lidé se do něčeho takového zřejmě nehlásí. Který normální člověk by se vykašlal na zaměstnání a šel se předvádět do telky.

591
ema
Reagovat

Nemá někdo nahranou tu Vladkovu zpověď nebo odkaz na ni? Uteklo mi to. Dík

592
bobina
Reagovat

Jůheláka bolí záda a růže hnedka vyskočila od stolu, že se jinak v klidu nenají než, že ho hnedka nenamasíruje. Ta si snad fakt myslí jak je neodolatelná.

593
Bodlak
Reagovat

588 – podle nas tady ano, ale podle stabu ne :-/ A tim padem to neni problem.

594
anja
Reagovat

Štrůdla plánuje s Růžou a VB cvičení, že potřebujou cvičit zadek a břicho…. jo, to obě potřebujou, souhlasím :D………. Buldok jim klidně bude vysvětlovat jak mají cvičit, ale on cvičit nemůže „s těma rukama“

595
JanaH
Reagovat

Štrůdla VBéčko informovala o dění ve vile od jeho předvedení, dopolední psychohru, co kdo vyprávěl… VB okomentoval po svém, největší starost měl o to, kdo ho řešil a jak.
Teď chvilku řešili cvičení a už zase narozeniny.

596
Bazinga
Reagovat

588 šiš anjo.

to se samozřejmě nepočítá za kouření, dále se za kouření nepočítá kouření těch hnusných cigaret z Lidlu, pak kouření cigaret, co přitáhl HELE do vily, kouření cestou na policejní služebnu, kouření na policejní služebně, kouření cestou z policejní služebny, pak se nepočítá to kouření, když mu Štrůdla nakouří do pusy a on to vypustí z pusy, jediné kouření, které by se počítalo, je žádné.

597
trdlo
Reagovat

A kde vlastně VB byl celou tu dobu? Povídal si se štábem o další strategii?

598
EvkaD
Reagovat

535..ještě mě napadlo, KDOOOOO, kromě T.M. tady by pro to hovado hlasoval?? Měli by ve finále 500 hlasů??
Ta soutěž je tak trapná, nic asi půjdu pryč, bohužel s Vladem mohla být sranda, je mi líto, ale na tohle čuně se dívat nebudu!
Kdyby jste věděli kam PRIMĚ napsat, napíšu!!

599
JanaH
Reagovat

Mirka se prej VBéčka moc moc bojí a VB nechápe proč.
Zdeni si nechce vzít do duelu nikoho slabého.

Aha, takže fórek VB vymyšlen cestou ze služebny pro odlehčení situace. Hmmm.

600
HankaH
Reagovat

Vlado se zase válí v posteli…

601
anja
Reagovat

596 bazi, šíííš já vím že se blbje ptám, no :) je to tak!

Štrůdla se chce vrátit z duelu, VB bude naštvaný koho si do duelu vezme

VB před chvilou navhrnul Štrůdle, že by si měla jít lehnout, VB právě zívá, tož předpokládám, že po to megahereckém výkonu se VB opět zakope se Štrůdlou pod peřinu a finíto

602
Bodlak
Reagovat

597 – byl na policii a podaval „vysvetleni“ – to byla realna situace

603
jenka
Reagovat

VB se dnes nadřel v jednom kuse zívá, vypadá to na odpolední muchlování se štrůdlou + spánek.

604
sos
Reagovat

579 bordel – zvláštní úsudek
590 jenka – je to hlavně vidina peněz. Proto se divím Vladovi. I když on spadá i do kategorie psychopat, takže čemu se divit.

605
HankaH
Reagovat

Vlado spinká v ložnici v postýlce a je mocinky zábavný pro všechny sluníčkový lidičky!

606
Bodlak
Reagovat

LM a Vlado spi – tak ted jsem zvedavej jak to vyhodnoti STABOVE MRKVE :-D

607
XY2
Reagovat

Růža masíruje nového, to tam fakt lezou lemry, který nemůžou ani na záda?

Nebo je Růža tak neodolatelná?

A na výročí svatby dostala Růža drahý parfém a ona si to uvědomila až tady!

608
Valča
Reagovat

VB a Z jak se pořád ocimávají to je láska

609
Ronaldina
Reagovat
610
XY2
Reagovat

605 – Vlado sice leží, ale ostatní hnípaj v polštářích imrvere, když nic jinýho, tak dneska jim nachystal jídlo pod nos.

611
Péťa
Reagovat

tak Vlado zabil že poslal p.Hradila do pekla udělal bych to samé a Mirka taky dobře, beru to s tý lepší stránky že to byl fake, čím dýl p.Hradil bude ve vile tím se víc strapní a znemožní kretén jeden vypatlanej…

612
anja
Reagovat

607 ne, Růža je nadržená. Aby se dorvala k chlapovi blíž, vnutí se mu s masáží

613
XY2
Reagovat

Růža potřebuje k manželství i sex, zase novinka.

614
Jáša
Reagovat

605
tak někdo tam od začátku nedělá nic jinýho, než chrápe a žere. Co by si Vlado nemohl jednou dáchnout. Jooo ono je to u něho porušování pravidel, že.

615
Bodlak
Reagovat

K1 – koukame na kvalitni truhlarskou praci s terasou

616
Alah
Reagovat

606… ‚idel bych to na podminecne vylouceni za soustavne porusovani pravidel a nasili…na polstarich…

617
XY2
Reagovat

612 – ale kdo se na to má dívat, že je nadržená, stejně jí to zůstane až do doby, než splaší dalšího Korejce, víš co.

618
anja
Reagovat

jo tak Hradilovi než zalezou do pelechu ještě si musí nacpat břucha

doufám, že štáb vyčká až VB zafuní a pošle úkol

619
Bobby Brown
Reagovat

611 – i neztrapní, naopak bude za ještě většího bouráka, mezi svými.

620
Bodlak
Reagovat

616 – ja jsem si to myslel, ale nechtel jsem to rikat :-D

621
Anonymní
Reagovat

HankaH – vrať se na MMB

622
JanaH
Reagovat

612 anja : já se jenom nestačím těm chlapům divit, víš jak?

623
Hooper
Reagovat

Dobrovodští spí. Štábe, trest! I pro bosse Láďu.

624
Bobby Brown
Reagovat

615 – tohle je tesařina, ne truhlařina ;-)

625
Bodlak
Reagovat

ta Ruza – prosim, reknete mi nekdo … ona opravdu veri ze je tak neodolatelna nebo to je sranda?

626
Kamča
Reagovat

605 – HankoH, Vlado spinká v postýlce jednou za čas, tak mu to dopřej, jsou jiní, kteří spinkají skoro denně v postýlce a nejsou mocinky zábavný pro sluníčkový i nesluníčkový lidičky!

627
lili
Reagovat

Jůhelák je dobrá přezdívka, fakt má takovej skorodobráckej ksicht. Dokud nepromluví :-/
Zatím pro mě byl Pepa švihák z depa.

A jak mi o víkendu bylo skoro líto Úplně Porouchanýho Buldoka – tak po mnohých extempore tohoto týdne (neplnění úkolů, koťata, kauza dort, hrubost atd.) ho zase nesnáším. A je paradoxní, že třeba to tango vystihl hezky – jenže není schopen ve vile fungovat jinak, než jako tupohlavý buldok.

Jinak k palcování – hra by mohla být zajímavě rozehraná, kdyby někdo Štrůdlince podsunul myšlenku, že je díky (Primou vyfabrikované) love story velká hvězda – takže by si troufla nedejbože na Vladka (a vyfičela)… Ale myslím, že je to osůbka zbabělá a zákeřná, takže si buď vezme některou z holek (Pavlína? Lůca? Romana?), nebo Ládicta. Ledaže by se přidržela své teorie „ráda si hraju“ a šla do VB …

628
Bobby Brown
Reagovat

618 – necpou si břucha jídlem, které připravil ten zlý, úskočný a falešný Vlado?
Ale že jim čvachtá, co?

629
Andy
Reagovat

Ta Růža óó – prý masáž. Potřebuje si nutně na chlapa aspoň sáhnout a jinak by se jí to nepovedlo.

630
anja
Reagovat

622 a tak ber to tak, že ti chlapi leží na břichu a dopzadu na Růžu nevidí…. eště tampóny do uší a v poho

631
Kamča
Reagovat

605 – HankoH, Vlado spinká v postýlce jednou za čas, tak mu to dopřej, jsou jiní, kteří spinkají skoro denně (noc se nepočítá :-)) v postýlce a nejsou mocinky zábavný pro sluníčkový i nesluníčkový lidičky!

632
Alah
Reagovat

605 Prima nam nastavuje zrcadlo..:-) ..nasi spolecnosti, ze pravidla plati jen pro nekoho, a porusovani pravidel je tolerovano pokud se to mocnym (stabu) hodi do planu. .. Je to uplne stejne jako v realnem zivote…proto tam jsou lide se zaznamem v TR..

633
Hooper
Reagovat

627 – vyzvání Romany nedává smysl. Čím dál víc si myslím, že vyzve Ládícta.

634
Andy
Reagovat

Anja mě s tou Růžou předešla.

635
Jáša
Reagovat

tak já jsem v takové fázi, že mě vadí už to jak že…

636
Dáša
Reagovat

Tak ja neviem, ale pozerať online-pedikúru sa mi nielenže nechce, ale aj hnusí.

637
Bobby Brown
Reagovat

630 – a co na ten smrad z bosých haksen a nemytých rukou?

638
EvkaD
Reagovat

626, asi tak…Ty prasata 2 se tam válí denně, neplní úkoly…To bychom čuměli, kdyby Vlado dostal trest!! Tím by to podkopali dnes úplně celý!
Sluníčková určitě nejsem, to je jen L.BÍLÁ..Jen nemám ráda hovada:-)

639
HankaH
Reagovat

Ta tlustší lesba uklízí hajzlíky a sekne jí to u toho.

640
Bodlak
Reagovat

Nema nahodou VB uklizet? Vim ze varit uz nemusi to mu STAB co ke kazdemu pristupuje stejne zrusil :-D

641
Dáša
Reagovat

Okrem toho by už teraz mal štáb naozaj využiť to, že VB má zbalené svoje krámy a vykopnúť ho za porušovanie zákazu fajčenia, sakra!!

642
Alah
Reagovat

…viz thomas….dluzi minimalne pul mega…no a?…ma z toho prdel :-)

643
JanaH
Reagovat

637 Bobby Brown : tak nějak jsem to myslela.
Vzápětí půjde zgruntu hodná Růža všem připravit svačinu.

644
Bobby Brown
Reagovat

Hradilovi dožrali a teď půjdou funět do pelechu.

645
JanaH
Reagovat

640 Bodlák : už byl dneska prospěšný vymyšlením srandy.

646
Bodlak
Reagovat

VB – jak mel vcera dostat trest, celkem by me zajimalo co by stab napsal kdyby navrhl Ladik vylouceni (tedy kdyby na to mel Ladik koule).

647
Dáša
Reagovat

Tak už ide VB zase vybaľovať. A štáb nič. Ťažká siesta.

648
Hooper
Reagovat

646 – to napadlo ví lidí. Fakt by mě to zajímalo.

649
lili
Reagovat

633 – Souhlas, ale štrůdlík podle mě až tak logicky neuvažuje – a neumí odhadnout, jak se některé věci zvenku jeví

650
Care
Reagovat

Lidi nerozčilujte se tu….Thomas je nastrčen štábem, chápete už? :-)

651
Bobby Brown
Reagovat

650 – Ne. Pak už bych teprve nechápal vo co go.

652
sali
Reagovat

Jednička s hvězdou pro štáb, který si akcí s thomasem udělal parádní legraci hlavně z vás, co tady neustále radíte, jak to mají dělat, že jsou mrkev, vysmíváte se za, dle vás, malou sledovanost apod. S materiálem, který mají k dispozici, pracují naprosto skvěle. Jen tak dál! A hlavně – nedělají to pro stovky diskutujících zde, ale pro stovky tisíc sledujících tv. Tuším, že až budou shánět do týmu nějaké radílky, určitě se mrknou sem. :D

653
Prochor
Reagovat

Buďte v klidu. Tenhle pátek vypadne Zdena a příští pátek pravděpodobně férovej kluk. Do zádnýho finále se nedostane ani náhodou i kdyby se štáb postavil na hlavu.

654
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

652 – tož na tebe jsme čekali…

655
Care
Reagovat

651 Bobby Brown
– no přece rozvířit emoce…ve vile i venku

656
Bobby Brown
Reagovat

Názorná ukázka kuchařského umění. Přemýšlejí, co že se má uvařit, když půlka lidí nejí kari, a kari se přece dává do všeho, neee? Viz Růža a guláš (+ bradavice z haksen buldoků).

Masox :-DDD
Taky super kuchař, kterej se neobejde bez karamely z mrtvejch krav.

657
HankaH
Reagovat

652: Trefné

658
Bobby Brown
Reagovat

652 – na radílky mají Hradílky…

659
Kapi
Reagovat

Oni ho tam FAKT vratili????????

OMG, tak ted uz ma komlpet info z venku z osobniho poznani a pojede dal… Hnus. Uz to skoro nesleduju kvuli tem kravinam a kiksum co furt delaji, ale zabiji to TV Prima totalne vic a vic a vic a vic.

660
JanaH
Reagovat

654 Extasy Of St. Theresa feat. Vladko : dneska tady mají schůzi… :-D

661
HankaH
Reagovat

Ta hubenější mužatkolesba kouká jak vyoraná myš, jako vždy, když se pokouší myslet.

662
bobina
Reagovat

Jůhelák chce reid ve spray, vystříkat parazity a potvory. No to by tam skoro nikdo nezůstal:-)))))

663
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

660 – něco jako z Lijavce : ááá, jelita si tu dala sraz…?

:-)))

664
Bobby Brown
Reagovat

662 – Ládíkovi by zdrhlo celý triko a fusekle taky.

665
Monika
Reagovat

Stab spi? Nechapu, ze se Zdena s VB muze celej den valet v posteli, vstanou akorat kdyz se jdou nazrat a pak zas zpatky do pelechu. Tohle z predchozich rad neznam, taky se pospavalo pres den samozrejme, ale ne tak casto jako v teto rade. Minimum ukolu od stabu a maximum svobody, delej si co chces. Zda se mi, ze kvuli nizke sledovanosti i stab dosti stagnuje a nejradsi by uz za tyden mel finale.

666
EvkaD
Reagovat

653, Prochor…ty tomu věříš? Že to tak bude. Já podle dneška bych věřila, že ti dobří Zdena a VB porazí ty druhé špatné v Duelu!!

667
Kaja
Reagovat

Sem až doteď myslel,že se reality show dělá hlavě pro diváky, aby je to jako bavilo a sledovali to (= prachy)…no, ale prima to pojala nějak po svém a většinu akorát tím hnojením svýho pořadu nasírá :-D

Jinak pro ty,co vidí VB jako vítěze, ehm..všechno má svý hranice a fakt si myslíte, že nasraný lidi v týhle republice budou hlasovat pro hajzla kriminálníka, kterýmu by v přímým přenose za nicnedělání mělo spadnout do klína 5 mega? :-D :-D :-D

Sice spekuluju, ale i ono pro orgány činný v trestním řízení je daleko lepší, pokud při probíhajícím řízení má podezřelýho plně pod kontrolou v omezeným prostoru a navíc můžou každou minutu vidět, co dělá :-) Takže, kdoví, jak to je….

668
bobina
Reagovat

652 proč sem lezeš

669
lili
Reagovat

662- ale to už dělala Regina, přece

Jestli ve Zdeně zvítězí ještnost, tak si do duelu vezme holku, když zbabělost. tak Láďu.

670
koník
Reagovat

Ta Lucina je ale dobytek, žere z hrnce a vrací tam lžíci i s ocucanejma kolínkama, fuj!

671
Prochor
Reagovat

666 – Takové manipulaci hlasování nevěřím. Jejich první duel bude zároveň jejich poslední.

672
Sexytron
Reagovat

blbka Lů jí rovnou z hrnce a oslintanou naběračku tam vrátila
tipuju že až se nažere tak půjde zase spát

673
Andy
Reagovat

Tato řada VV se hraje pod heslem „Zničit krtka“. Je úplně jiná než řady předešlé. Prima vsadila na osobu Vlada a soutěžící (někteří) + hosté mají jediný úkol – hon na krtečka. Porušování pravidel nehraje roli. No a my diváci budeme křičet a nadávat a hlavně sledovat a posílat hlasy ve snaze milovaného krtečka zachránit před zlými padouchy. No a pak že to Prima fláká. Néééééééé, má to promyšleno dokonale.

674
setug
Reagovat

Hmm, tak jsem se vrátila a koukám, že mizera je zpět. Noo co na to říci, trapárna.

675
Sexytron
Reagovat

mirek může oči nechat na pepovi, ono to s tím lízáním koberců nebude tak horký

676
JanaH
Reagovat

663 Extasy Of St. Theresa feat. Vladko : no už při psychohrátkách tady byly zajímavé reakce a vyvíjí se to dobře i nadále. :-)

677
HankaH
Reagovat

Lesbická mužožena toká s Casanovou u objednávky proviantu.

678
Anonymní
Reagovat

Všimli jste si že Láďa a Thomas jsou leváci?

679
Bobby Brown
Reagovat

Lucinka za to nemůže, ona nevaří, neuklízí, nemyje nádobí, nevydělává peníze, ona nic, takže nemá žádné návyky a má za to, že je co dělá je v poho.

680
bobina
Reagovat

Ježišši už zase se objednávají ušní svíčky. Pro všechny. I Tomík si nechá profučet ušiska, se obávám, že na mozek to nemá žádnej vliv.

681
Bobby Brown
Reagovat

678 – jj, Láďa je levej a Hradil dělá levárny, takže ano, všimli.

682
setug
Reagovat

Jak může být slušná společnost, když media dělají vše pro to, aby ukázali co v našem Absurdiastánu má zelenou .

683
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

676 – tož to se máme na co těšit asi i nadále :-)

684
koník
Reagovat

679: A navíc jí bolí uzliny, že. Chudinka.

685
Bobby Brown
Reagovat

680 – no, nech bejt… stačí větší tah „komínu“ a budou ho z té svíčky dolovat.

686
Hooper
Reagovat

678 – všiml jsem si. A teď bachařka, co vytírala, držela koště/mop taky jako levák.

687
bobina
Reagovat

Růže vyzvídá na jůheláková kolikrát byl v životě opravdově zamilovaný. On jednou byl, ale je tam problém je zadaná, růže svítej oči. Vidí to jako překážku. Ta po něm jede, ten se jí asi jen tak nezbaví.

688
Hooper
Reagovat

687 – bude trojúhelník hafík-domovnice-Hele. To je jasný.

689
bobina
Reagovat

Jůhelák pojal vážné podezření, že ládícet není gay. Neochutnal ženskou.

690
+-
Reagovat

Já bych se tomu co tu včera padlo od XXX ani nedivil, že je to už celý jen „pořad o sledovanosti“ a ne opravdová Reality Show. A věřil bych i tomu, že ti soutěžící byly vybráni cíleně (nikoliv námi), nevím jak VB, ale pamatuju si, že při volbě nad štrůdlou vedla určitě zpočátku ta první Eliška a i MB snad nevítězil hned od začátku… Takže u volby se to docela i ošvindlovat dá (stejně tak s těma žolíkama, když nepostoupí ten, koho tam chce tv, narve jim TP žolíka)

Samozřejmě, pokud by šel do duelu někdo, kdo by prohrával o 106 a prima by to zmanipulovala, že by do vily dala toho druhého, tim, že by jim přehodila procenta, to je nesmysl, to by lidi nesežrali, ale když bude v duelu někdo a ten stav bude vyrovnaný, tak by to udělat mohli a poslat zpět toho, kdo pro ně bude z hlediska sledovanosti zajímavější. Je to jako u Superstar, je nesmysl, aby tv držela v soutěži někoho, koho tam diváci 100% nechtějí, ale zas není nikde psáno, že by nemohli udělat to, že pokud tam toho či onoho ta tv chce, tak nechá vypadnout toho, kdo je předposlední, pokud to pro ně bude mít nějaký vliv na sledovanost. Tomu bych i věřil, že se stát může, když ty výsledky nikdo nikde pak neukazuje… To jen tak čistě teoreticky

691
Pat
Reagovat

Ládícet prý olízl Lůce žábu. Jakou žábu?

692
radek
Reagovat

689

me tohle napadlo uz pred par tydnama

693
Hooper
Reagovat

691 – tetování na rameni, asi.

694
setug
Reagovat

škoda, že Vlado na to Primě skočil a šel do vily, aby měla Prima zajištěnou sledovanost. No nic, život jde dál.

695
bobina
Reagovat

A jaký měl při tom podezření vůči ladíctovi triumfální výraz. To je teda drson. připomíná mi trošku aktivistu Jiříčka ze seriálu Malý pitaval, ted jsem na to přišla. Jinak mi někdy přijde, malinko podobný tomu imitátorovi Martinákovi.

696
Mab
Reagovat

691 – Lucie má vytetovanou žábu na rameni.

697
Prochor
Reagovat

Tak po pravdě Hradil mně ani moc nezajímá protože je to standardní gauner, které v republice bohužel přehazujeme vidlema kolik jich všude je. Zdena je zase nudná venkovská nána. Ale ten, kdo zasluhuje velikou pozornost je Romana. Ta je takovou esencí blbosti a ignorace, že by jí mohli specialisti v medicíně používat jako výukovou pomůcku.

698
Juchna
Reagovat

Ježíš z toho Hele Pepy mi je fakt nanic. Ty jeho blbý dotazy na Láďu. On si myslí, že když nedokáže projít kolem ženské, aniž by do ní zastrčil, že všichni musí být stejní. Nesnáším, když se někdo takhle předvádí tím, že někoho přivádí do rozpaků. Nejlépe nějakou snadnou oběť, no jasně.

699
Evik
Reagovat

Neverim svym ocim, co tu ctu…

Jeste by mohli poslat kotatka…

700
bobina
Reagovat

697 svátá pravda.

701
bordel
Reagovat

698 – Je to Primitiv… A kure….. (ta poslední tečka… je tečka)

Začínám mít silnej dojem, že na něho nebudu mít žaludek stejně jako na VB… VB brzy vypadne, ale Primitiv nemusí nutně ostatním vadit, byť mně už se z něj zvedá kufr teď, a pokud by tam měl vydržet dýl, tak to fakt nedám…

702
Mark
Reagovat

juhůůů :D úsměv na všechny hatery tady :D Thomas vám to pěkně natřel :D

703
HankaH
Reagovat

Kudrnáč se opět zahřívá v posteli, aby byl pěkně teploučký.

704
bobina
Reagovat

jůhelák našel v lednici plesnivý brambory v kastrolu, no na to jak furt jsou nasáčkovaný v lednici a nikdo to nevyhodí to jsou teda čunata.

705
Anonymní
Reagovat

703: myslíš svého oblíbence Thomase? Tak to máš pravdu, ten se válí :)

706
sa_rah
Reagovat

Tak to je mi zas den, jeden nemůže mít chvíli radost :-/

707
radek
Reagovat

702
a co nebo cim nebo v cem to vyholenec natrel? IQ sumiciho bahna mu zustalo, pocit jedinecnosti a zaroven ublizenosti taky, agresivita taky. Nevidim v nicem zmenu,

708
Wanna be your monster
Reagovat

Bouček občas v rekapu uvádí nějaký email, na který máme posílat naše zážitky s někým z vyvolených atd. , nevíte, jaký email to je? Teď to nemůžu nikde najít.

709
Anonymní
Reagovat
710
Wanna be your monster
Reagovat

709 – díky moc :)

711
bobina
Reagovat

703 tobě nějak nedává spát, že nám vladko hajá, že to tady píšeš už podruhý. Tak si taky schrupni.

712
Jerremy
Reagovat

708: myslim, ze to je: vyvoleni2013@iprima.cz

713
Janek
Reagovat

Hmmmm, ta HankaH je provokatérka z Primy nebo je to fakt taková pí.a ?

714
Péťa
Reagovat

702
klíd na každou svini se vaří voda a ta pro p.Hradila je už kurevsky horká:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

715
HankaH
Reagovat

Vlado z Teplotechny pořád leží a nedělá žádnou zábavu, ať už jde ven!

717
fáber
Reagovat

709 : dík za info, po dnešku jim fakt něco nehezkého napíšu

718
bobina
Reagovat

702 ty budeš asi tomíka jeho velký fanda co?I

719
sa_rah
Reagovat

Tak mě napadá: není on Velkej Bezmozek ten „protekční“, jak pořád dokola vyčítá Vladkovi? není nakonec on ten nasazenej do hry?

720
EvkaD
Reagovat

713, anebo obojí:-))

721
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

708 – s kým máš zážitek ? :-)))

722
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

HankaH bude patrně něco od Hradila :-))))

vyloženě homofilní holka :-))

723
Janek
Reagovat

720, pravda, to se nevylučuje :-))))

724
Wanna be your monster
Reagovat

721 – :D To byste chtěli vědět.

Nene, jen jsem jim poslala takový můj jeden návrh na trest.

725
bobina
Reagovat

Ta Lů s tou uknouraností v hlase nebezpečně dotahuje na štrůdlinu. Obě dost praktický do života.

726
EvkaD
Reagovat

722, my jsme slípky, my to berem. A ty jsi nějaká běhna od Thomase?? Však je demokracie, piš dál, tyhle obdivovatele musí Thomas mít, na nic jiného nemá, chudák!

727
Ája
Reagovat

725 – na trest pro soutěžící nebo pro nás? :-D poslední dobou mám dojem, že to jsme my, kdo porušuje pravidla, že nás Prima tak mučí

728
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

725 – i ty filuto! :-)

729
Janek
Reagovat

723, vostrá homofilka to bude :-))) Nemá Hradil ségru ?

730
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

727 – EviD – klíd, komu není z hůry dáno….

731
Wanna be your monster
Reagovat

728 – No tak nejvíc by zasloužil samotný štáb, ale hodila jsem pro soutěžící. :)

732
Kapi
Reagovat

Jak tu nekdo psal si myslim uz od pocatku. VV jsme nevybiramy MY. Je to skupinka vybrana Primou predem a natlacena procentama. Maji tam takove lidi, ktere tam chteji mit, kteri se hodi typove (a nejde o mix voleb) a pribehem, doplnuji se atd… Presne i s vazbami. Nebudu rozepisovat, je to zbytecne.

VV zklamali tim, co z toho TV Prima udelala. Ale co si navarila, at si sni.

733
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

730 – to nevím, a jestli jo,tak ju lituju….

pokud není celá on :-))

734
HankaH
Reagovat

Všichni se povalují a jsou nudní Prapor zábavy teď drží Thomas a Zdenka, kteří vtipně laškují v ložnici. Kudrnáč nahlas chrápe a je nudný.

735
trdlo
Reagovat

A kde je vůbec psáno, že štáb nevrátí Zdeničku i z prohraného duelu. Tereza se rozteskní, použije žolíka a vrátí Zdeničku nešťastnému VB, protože přece to je taková velká láska…

736
Kapi
Reagovat

A nejake radici clanky stabu? Zbytecna starost. Vezmou z toho jen co se hodi jim a co jim nenarusi zamery.

737
Wanna be your monster
Reagovat

Mně by ani nevadilo, kdyby si vyvolené ve volbě nevolili diváci, ale prima navolila schválně zajímavé typy…ale nějak to nevyšlo.

Potom už by ale do boje neměla zasahovat.

738
bobina
Reagovat

730 myslím, že tomík ségru má.

739
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Mně to začíná připomínat HP… a jen doufám,že Hradil nebude Nella…

740
EvkaD
Reagovat

736.to by byl vrchol téhle soutěže. Věřím, že 1 žolík ještě bude, doufám, že ne ten, kdo prohraje v Duelu. Pak by se lidi mohli vysr…na další hlasování úplně,..pokud ale Prima uvažuje předčasně soutěž ukončit, tak ano!

741
HankaH
Reagovat

Hurá dopis, bude zábava.

742
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, pepa se prezentuje jako úspěšný balič – je třeba,a by se předvedl – předvede vám své taktiky.

743
trdlo
Reagovat

740 Myslím na to dneska celej den. Že je to HP v bleděmodrym.

744
bordel
Reagovat

740 – …pokud ale Prima uvažuje předčasně soutěž ukončit, tak ano!
:-)

745
Janek
Reagovat

738, a nejmenuje se Hanka ? :-)))

746
radek
Reagovat

HankaH – dobrej hejt :)

747
P.-C.
Reagovat

743 nových a nic z toho…

748
Pedro
Reagovat

Pepa: slečno, mě se z vás úplně klepou ruce
To vážně na některý ženský zabírá? :D

749
EvkaD
Reagovat

739, Nella byla svině, ale intrikovala, pořád něco vymýšlela…tenhle sedí, čumí, kouří a slizce se snaží obšustat Zdeničku. Nic víc!!

750
haha bimbi
Reagovat

Moje rada: trolly typu HankaH ignorovat ;-)

751
bordel
Reagovat

741
742
Huh… Tak zase radši pryč…

752
jenka
Reagovat

Růža jako vždy nepochopila úkol :-D ne Růža, ale Pepa má balit :-D

753
HankaH
Reagovat

Pepa bude předvádět balící techniky, všechna děvčata jsou připravena, včetně Vladěny.

754
Wanna be your monster
Reagovat

vypadá to, že krom Niki a Růženy nikdo nevěnuje taktikám pozornost…

755
Ája
Reagovat

Pepa mi hrozně projevem připomíná mého kamaráda, taky je o sobě přesvědčen, že může mít každou lusknutím prstu…no, ne na všechny to funguje

756
Bodlak
Reagovat

754 – ono jde o to zda ma cenu venovat nejakou pozornost kdyz je tam Ruza :-D

757
bobina
Reagovat

Juhelák jede po niky a po juhelákovi růže. Nebude to dlouho trvat a až růže přetáhne veselý kalíšky tak to asi niky od ni schytá.

758
Yellow
Reagovat

Kdo to je nella? To je vladova přezdívka?

759
bobina
Reagovat

745 to netuším:-)

760
okkvp
Reagovat

čuste šmíráci :-) Jsem si ráda za vaši záslužnou on-line i komentovací službu, ale dočíst se dostanu až někdy a na kamery dnes zatím nemůžu – nějaká motivační svodka ve dvou třech větách?
Předem dík

761
Melek
Reagovat

758 – Nela byla protěžovaný soutěžící v primácké reality-show Hotel Paradise, několikrát byla vyloučena, ale štáb ji vždy znovu vrátil do hry a nakonec celou soutěž „překvapivě“ vyhrála

762
bobina
Reagovat

755 přesně to je ten typ co si myslí, že mu žádná neodolá. No to si teda dost fandí chlapec jeden jůheláckej.

763
Scalex
Reagovat

Lidi, udělejte mi radost a nepište „protěžovaný“, když je to „protežovaný“ (ano, já vím, že to zní divně, ale je to správně)

764
fáber
Reagovat

Jůhelák je dobře slizkej :D :D

765
HankaH
Reagovat

760 – Vlado je nudný a chrápe, Tom je opět skvělý a všechny dneska vypekl.

766
Melek
Reagovat

760 – Pro Buldoka si přišla policie, byl nějakou dobu mimo vilu, nakonec se vrátil a pokračuje ve hře, vilané měli úkol bavit se o křivdách ve svém životě, Vladko mluvil o rodině a složil se, už je v pohodě. Teď hrají hru, ve které má Pepa předvést, jak balí baby

767
Janko
Reagovat

Mě teda pepa baví víc než Mirek!

768
Melek
Reagovat

673 – Scalex, omlouvám se, už si na to dám pozor :)

769
bobina
Reagovat

Ted hodil kukuč na avatarku a složil kompliment jaký má krásný pohled. Ten to světák rozjíždí na více frontách.

770
Adéla
Reagovat

Souhlas se všema, kterým to připomíná Nelu a HP. Nedělá to stejný štáb?

771
Wanna be your monster
Reagovat

Tak koukám na rekap a já to ráno neviděla – myslím, že udělali chybu, že se k ní od rána chovali, jako by byla královna. Kdyby jí ignorovali, dělali, že to neví a večer udělali překvápko párty s kytkou a dortem, udělali by líp. Vážila by si toho, že má aspoň něco a nehledala na svém jedinečném dni chybičky….

772
bobina
Reagovat

765 no jen aby tomíka nevypekli až vyleze z vily ven. Myslím, že se to díky bulváru dozvíme, jak to s ním bude dál.

773
okkvp
Reagovat

765-6 – díkes

774
HankaH
Reagovat

I Vlaďka uznává, že je Pepa šikovný. Tak to potěší. Zdeně dokonce Pepa připomíná Astna Kečra!

775
Hooper
Reagovat

771 – tak je jasné, že kdyby oslava byla večer s dorty a šáňem, tak by to bylo lepší. Jednoznačně.

776
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci

K1

Hradilovi provádějí zátěžový test ikea židliček
Růža provádí masáž Nikoly
Ten nový bude provádět instruktáž nejméně zkušenému svůdci.

777
haha bimbi
Reagovat

V Blesku už píšou, že vébéčko šlo na podání vysvětlení kvůli tomu, že šmelí s autama. A Sabča na něj práskla, že na ní přepsal asi 3 auta :-)) Hrozí mu nějakej tr. čin podvod na věřiteli :-DDD

778
Bazinga
Reagovat

Lucka vykládá již potřetí historku „první rande“. Je ale fakt, že tomu novému poprvé.

779
HankaH
Reagovat

772 – Tak to sedí, fanynka Vlaďky, která čte Blesk.

780
Bazinga
Reagovat

Instruktáž začala

Když máš sebevědomí a prořízlou pusu, tak máš vyhráno.

ten, kdo získává návod „jak na to“, je Ládícet

781
EvkaD
Reagovat

765, Tom je fakt nejlepší, právě jsem si to uvědomila! Zábavný, pro každou srandu, nej soutěžící, a vyhraje!!!

783
upsik
Reagovat

PRIMITIV se poslední hodinu pořádně ztrapňuje. Chápu holky ve vile, když není z čeho vybírat tak se budou aspoň koukat a lehce koketovat…Příští týden by ho mohly holky ze vzájemné žárlivosti vypalcovat. :D
(chybět nebude)

784
skk
Reagovat

Pepa z Depa alias Kecal, brrr tazky profik a hlavne „hustej“

785
haha bimbi
Reagovat

Tak nááhodou, s tím ukecáváním mám Pepan pravdu. Kecat, kecat, čumět do očí, kecat, na to docela baby jdou :-DD, některý teda. Jestli to dokáže Ládícet zahrát na Vladka, mohla by bejt sranda, ale Ládícet bude hrozně prkennej :-D

786
bobina
Reagovat

779 přesně tak !

787
fáber
Reagovat

781 : ignore mode ;)

788
HankaH
Reagovat

Laděna balí Vladěnu. Konečně pořádná řachanda pro všechny Panáčky.

789
skk
Reagovat

Vladko prevzal rolu balica :)

790
haha bimbi
Reagovat

Jéé, Ládícet ihned porušil jedno z hlavních pravidel: furt čumět do očí. Furt mlít se statečně snaží, ale Vladovi to mele nějak líp:-)))

791
bobina
Reagovat

788 ty mu tu druhou výhru vyloženě nepřeješ:-)

792
HankaH
Reagovat

Vladěna se chválí, jak se jí to povedlo. Ano, scénka vtipná, děti ze zvláštní školy by záviděly.

793
EvkaD
Reagovat

792, ty závidíš, viď?

794
fáber
Reagovat

Co to chtěl Ládícet vědět, jak se roztahuje řitní otvor ?? :D

795
Mab
Reagovat

793 EvkaD – Na tyhle lidi platí jen absolutní ignorace. Stejně tak na člověka, kterýho to individuum obdivuje.

796
bobina
Reagovat

Hradilovi sami u stolečku. Zátiší jim dělá vánočka pomazaná maslíčkem a marmeládkou, kafíčko a mlíčko k tomu. JAK zábavné .

797
EvkaD
Reagovat

795, máš recht!

798
Iva5
Reagovat

797 – Takoví opruzi, jako je HankaH jsou na každé diskuzi. Proto je lepší je ignorovat. Jakmile zareaguješ – to je to pravý ořechový pro ně a nedají pokoj a nedají pokoj – kašli na to :-))))))))

799
bobina
Reagovat

Strudliny babička si oblíbila jejího bývalého. Okopával jí zahrádku atak. Vébéčko čumí jak puk. To víš babičky nemají rádi změny pravil VB.

800
Melek
Reagovat

Téma v obýváku – globální oteplování :)

801
Wanna be your monster
Reagovat

Takže ty zdeniny narozeniny zkazil fakt VB, protože překroutil slova Nikol tak, že zdenu pomlouvá.

Každopádně, i kdyby měla spor s Nikol, neznamená to, že má všechny posíat do prdele, když se jí snaží potěšit.

802
sa_rah
Reagovat

Buldoka fousy ostaršují. On není Čech?

803
HankaH
Reagovat

Peroxidová Efa vytrhává Vladěně šedé vlásky. Roztomilé je to.

804
Anonymní
Reagovat

803 – tahni na FB

805
Wanna be your monster
Reagovat

né, netrhat!

Ať si dá radši barvu, jestli mu to vadí.

806
sa_rah
Reagovat

Nesnáším žernskoé, které o svém muži mluví jako o Novákovi (např.), ještě hůř mu celý život příjmením říkají.

Štrudla: kásteló!

807
Jana1
Reagovat

Tak mám pocit,že se na můj PC chytl nějaký vir nebo se tlačí energie od Lucky, ale snad negativní. Odhlásím se z kamer,Primy a stále Vyvolení mluví. Dlouho jsem tu nebyla,Vaše komenty jsou výborné. Pouze přibyl nějaký kazišuk. Je pravda, že Pepa byl treastany za to, že kradl měď ? Z toho co říkal VB, tak snad měl podmínku.

808
Wanna be your monster
Reagovat

807 – ještě mu ta podmínka běží.

809
trdlo
Reagovat

Nerad někomu radím, co má dělat, ale jedné drobné rady, která vyplývá ze zkušenosti se dopustím. Na provokatéry typu HanaH na všech diskusních serverech vždy platilo, platí a platit bude pouze jediné – úplná ignorace jejich příspěvků.

edit: admini vřele souhlasí a doporučují

810
Adéla
Reagovat

Tak z Pepína jsem si zatím na zadek nesedla a vidím to bledě.

811
sa_rah
Reagovat

Jka si štrudla proplachuje pusu, pokaždé, když se napije……….. blé.

812
violoncella
Reagovat

810 – souhlasím, pro mě je Pepa zatím velké zklamání. Navíc mě dnes dorazila ta jeho podmínka. :-(

813
Iva5
Reagovat

811 – Když ona „má ten zub“ a víš co, víš?

814
sa_rah
Reagovat

Těch má snad 32, ne :-))

815
eva2
Reagovat

Tak z Pepy jsem taky hodně zklamaná, to se tam nepřihlásil nikdo netrestaný?

816
karelia
Reagovat

Lidi co udělala VB s tou igelitkou? Nějak mi to uniklo.

817
Iva5
Reagovat

814 – Ale ona má ten upilovaný, jak jí ho upadla 1 šestina :-))))))))

818
Hooper
Reagovat

815 – ládícet ti musí stačit

819
Jana1
Reagovat

810-taky.myslím, že by po něm skočila jen Růža a ráda, Lucka a pokud by tam nebyl VB, tak určitě Štrůdl. Nicol pouze ve stavu silného ohrožení její pozice a bez skrupulí.

820
sa_rah
Reagovat

816
Přiznal se, že v igelitce mlátil koťatama o zem.

817
Já vím :D, a´t si je upiluje všechny, nejlíp najednou

821
Iva5
Reagovat

Jéžiš, to je úroveň ten VB !!!!!!

823
karelia
Reagovat

820 cože? To je hovado..ke všemu vypatlaný když ani ve svým věku si neuvědomuje že by o určitých věcech bylo lepší mlčet.

824
Wanna be your monster
Reagovat

816 – umlacoval v igelitkách koťátka. Chtěl jim sice useknout hlavičky, ale strkaly tam pořád pacičky, tak to udělal takhle.

825
Kapi
Reagovat

Odvoz Hradila byla fakt jen hra z jeho popudu jak pisou na oficial facebooku???

Potreboval za zed a oni ho podporili? jak to je??

826
karelia
Reagovat

824 to je imbecil..je mi z něj zle..taky proto že zrovna mi na klíně jedno malé kotě spí. No , ale hlavně že je frajer největší.

827
Jana1
Reagovat

815-prý bylo 7000 zájemců,ale ono těch trestaných a vyšinutých je taky hodně.Aspoň tím dalším by to měli vylepšit.

828
Wanna be your monster
Reagovat

825 – byl na výslechu na policii, vtip na jeho popud bylo jen to divadlo, že jde domů.

829
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěna s Evou něco chystají…nějakou scénku po padesáti letech?

830
Wanna be your monster
Reagovat

Jo aha, to asi vymýšlejí všichni, nějaký úkol.

831
sa_rah
Reagovat

830
Všicni ne, jen páry Vl + E a hrdlice

832
XXX
Reagovat

Ahoj, nevím neměl jsem čas pročítat dnešní debatu, ale zase něco napíšu – věřte mi nebo ne, nijak vám to nedokážu, ale přesto to napíšu.
Včera večer jste si asi všimli, že Terezka samozřejmě zase podala celé dění trochu jinak než se věci mají… jen bych ale chtěl v této souvislosti zdůraznit že – vše do posledního slova je dílem dramaturgie, Tereza má jen velmi omezené možnosti toho „mluvit do toho co bude mluvit“ a i to je předem schválené, její vina to určitě není – naopak je tak dobrá moderátorka, že to dokáže zahrát tak, že se to opravdu jeví jako reálné – takové to „já to musím udělat“ apod. Vězte, že i v době duelů apod. jsou předem napsané scénáře pro obě možná vypadnutí, a nic se neimprovizuje.

Co se dále VB a Zdenky týče. To co proběhlo dnes nebylo plánované, ta policie tam opravdu přišla a štáb s VB vymysleli až tu „odchodovou dohru“.
Co se VB týče – není to tak, že by tam byl předem nastrčený. To že je protežován štábem je pravda jak jsem psal včera, ale je to spíš výsledek dění ve vile. Dám vám úkol… zkuste si pustit nějaký rekap nebo noční show a spočítejte procentuální čas toho, kolik se věnuje „vztahu“ štrůdly a VB… a pochopíte proč ho tam potřebují.
Vladko je asi jediný kdo si tohle uvědomuje, on už v RS byl a chápe asi jak to štáb řeší a proto se ani do VB moc nepouští. Zajímavé na tom ale je, že on jediný je v podstatě ve stejné situaci – otázka zda si to uvědomuje, ale pravděpodobbně ano – totiž, kdyby on začal porušovat pravidla, vezte, že by mu to taky procházelo, to že to nedělá, ptž prostě takovej „neni“, to je věc druhá.
Každopádně, pokud chcete aby vyletěl VB a štrůdla, určitě je nutné vyřadit napřed Zdenu – VB totiž je „blb“ sám od sebe a vypadne později, protože už se nebude štábu hodit… naopak pokud vypadne Zdena, vězte že ta na VB kašle a spojí se se zbytkem a může se z ní stát silný hráč.
Jo a ještě jedna věc, ten výběr soutěžících – ano samozřejmě byli voleni takoví, kteří se „hodili“, ale zas je nutné zdůraznit, že ty výsledky volby přímo ve studiu opravdu byly reálné a ne vymysl štábu, to bylo „opravdové“, jenže ono v podstatě všichni 3 už byli výsledky „volby štábu“, navíc přesně jak k tomu došlo teď, štáb si dopředu vybral lidi, které tam chce, a pokud neprošli,….. proč asi existuje žolík ;)

833
sa_rah
Reagovat

A štrudle konečně v odpovídajícím obleku. Tak nějak ji od samého začátku vidím.

834
bordel
Reagovat

827 – A VB prozradil (než mu to štáb zatípnul, ale my nejsme slepí ani hluší – viz konec minulého online), že Primitiv byl na castingu 5 minut…

Patrně řekl:
Dobrý den (čau, ty vole), já mám podmínku, a jsem kur.v…, chcete mě?

Komise:
Ano, ano! Před chvíli tu byl jeden… ehm, správce zámku (kódové označení pro Hradila alias Castella)… a ten má taky na krku policii, a pro oblejzání taky nejde daleko. Udělali jste nám radost, kluci, jen víc takových, všechny berem!

… SESTRO, DALŠÍ!

835
Pedro
Reagovat

832: a opravdu je ten románek takovej tahák na lidi? Protože například mě to vůbec nezajímá.

836
woczko
Reagovat

Přiznám se, že bych byl neskutečně rád, kdyby, po této primácké soap opeře, která si na RS pouze hraje, uvedla nova BB a tvrdým štábem a hardcore pravidly. Myslím, že na Fandu by to bylo jako dělaný.

837
Wanna be your monster
Reagovat

836 – jen to ne, potřebuju žít taky svůj život, ne jen sedět u online kamer. :D

838
anka
Reagovat

http://www.super.cz/207267-spinavy-podraz-drsnaka-thomase-zdenicce-lhal-do-uplakanych-oci-a-ve-vyvolenych-ji-totalne-ztrapnil.html

no a kdo není na online, a viděl včera v PP jenom toho usměvavého a zamilovaného Tomáška, elegantně oblečeného v bílém ( jaký protiklad proti temně působícímu Vladkovi) , se stydlivě se tvářící Zdeničkou po boku , teď aby uronil slzu

839
Pedro
Reagovat

836: no hlavně aby to nebyl ten samej „tvrdej“ štáb, kterej dělal Farmu, protože tam se pravidla ohýbaly ještě víc (pamatujete na Mašličku?).

840
Wanna be your monster
Reagovat

VB: no nic, jdem na to cigáro?

841
Scalex
Reagovat

Jsem se zase nasral: http://reality-show.panacek.com/29706-vv2013-primo-ses-posla-nebo-ano.html

Já byl tak hrdej na to, že jsem flegmatik šmrnclej sangvinikem, ale po téhle řadě VV ze mě bude cholerik, že by i Vladko z VV1 byl proti mě učiněný klidný beránek…

842
woczko
Reagovat

839 – No já měl vždy za to, že když tv koupí nějakou soutěž, tak přijedou poradci a vysvětlí/dohlíží na to, aby byla co nejvíc věrná originálu. Ale letošní VV mě z toho nějak vyvedli.

843
jajaz2
Reagovat

má smysl hledat kameru na které není vorvaň se štrůdlem?

844
violoncella
Reagovat

Vlado o Vladovi: ten je strašnej, toho nesnáším, má ten svůj Vladkoland a furt ta protekce.
Pepa: mluvíš o Vladkovi?
Vlado: no o kom jiným, o kudrnáčovi.
:D

845
Wanna be your monster
Reagovat

843 – dvojka

846
Melek
Reagovat

843 – evidentně ne, štáb to považuje za nejzajímavější dějovou linku, viz. včerejší prímák

847
Jáša
Reagovat

Já mám velikou výhodu že se mi příspěvky HankaH nezobrazují. Můj PC je imunní vůči blbům.

848
XXX
Reagovat

843 – trefa do černého – viz moje předchozí komentáře

849
Iva5
Reagovat

841 – Suprově napsaný a plně podepisuji. Kdyby se tento článek dal vytisknout někde, aby se Prima musela chytit za nos a reagovat, to by byla věc! Ale toto je, bohužel, asi házení perel sviním. Taky by mě zajímalo, co na tento paskvil říkají zahraniční majitelé licence této hry.

850
Wanna be your monster
Reagovat

n a sport mám stejný názor jako Vlado…proč o ni za tím míčem lítají. :)

851
koc
Reagovat

čus smíráci .. něco nového .. třeba přezdívka pro nového soutěžícího ?

852
Bazinga
Reagovat

850 jj, třeba u skoků na lyžích je to fakt divné :-)

851 koci čus :-). bordel má nějakou, já mu zatím říkám „ten nový“ (a myslím, že s tím začal BB)

853
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado byl kdysi platonicky zamilovaný do ragbisty.

854
Wanna be your monster
Reagovat

pepan přišel do VIPky – tam jsou venku všichni tragický.

855
Wanna be your monster
Reagovat

pepan prozrazuje tajemství čínských restaurací – nakládají maso do solamylu.

856
bordel
Reagovat

851 – Ano, moje osobní, s nickem upsik (jistě umíš vyhledat)… Někteří ostatní mají ještě Pepu Jůheláka rádi…

857
Crazy lady
Reagovat

Ona už byla Zdeňa s tím zubem někde ? Teď koukám chvilku na kamery, cení tam vesele zoubky, kapesníček nikde ?

858
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado chtěl udělat čínské jídlo, ale nemá na to omáčky…no musí počkat až bude v lidlu čínský týden.

859
Wanna be your monster
Reagovat

857 – ona si ten milimetr plomby upilovala do rovna – prý si nechcá udělat doma zoubek nový.

860
Melek
Reagovat

Bude ukol, záběr na schránku

861
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, Thomas a zdena podléhají nečinnosti – proto vymyslí 3 úkoly, které budete společně plnit – pomůže jim pepa.

862
Melek
Reagovat

Buldok si na vymýšlení úkolu zalezl do pelechu :D

863
Wanna be your monster
Reagovat

http://www.extra.cz/tohle-se-prime-libit-nebude-prvni-obyvatel-vily-vyvolenych-thomas-castello-neni-zadny-svatousek-vime-o-jeho-minulosti-vsechno

Velice důvěryhodný zdroj tvrdí, že Hradil sabinku mlátí, a hradilova sestra pracuje na soudu. :)

864
Wanna be your monster
Reagovat

O co, že ty úkoly nakonec vymyslí pepa?

865
bordel
Reagovat

Studio kamarád nutí VB a Štrůdlu něco vymyslet… Božíčku, to jsou ťuťánci, takhle tlačit na pejsvídky a medvísky… A nový primitívek jim má pomočt… Jéé…

866
kozlík matěj
Reagovat

841 Scalex děkuji ti za fakt brutálně pravdivý článek. Úplně to z toho psaného textu křičí ven a křičí to i za mne!
Kéž by šlo vyvěsit plakát s tímto textem na všechny sloupy, stromy a zdi, které štábníci míjejí při cestě do práce. Díky! Trávím na kamerách hodně času (jsem teď nemocná) a cítím se opravdu podvedená a co víc, začínám se utvrzovat v tom, že to tak vždycky v životě dopadne. Že svině jako Thomas prostě vždy vyhrajou.. A to je dost hnusnej pocit.

867
Crazy lady
Reagovat

Štáb přitvrdil: Hradilovi musej vymyslet TŘI HRY ! a zúčastnit se jich.
To asi potřebujou aspoň nějakej materiál do rekapů, postel už je holt vokoukaná . Aby divák viděl, kdo dělá tu skutečnou zábavu !!!

868
Wanna be your monster
Reagovat

Hradil vymýšlí, že se mají ostatní chovat v párech celý den jako zamilovaní….no ale nemělo by to být něco akčního, čeho se budou účastnit hlavně i oni?

869
Jáša
Reagovat

Ten Buldok je čím dál větší vůůůůůůůůůl a trapák.

870
Wanna be your monster
Reagovat

jenomže by musela jít růža k hradilovým, to ale hradil nechce.

871
Wanna be your monster
Reagovat

Hradil chce dát líbačku…s nějakým úkolem – kdo dřív rozdělí hroznové víno na půl v puse.

A to pepan má mít přezdívku primitiv jo….

872
Janko
Reagovat

tak Hradil si to vymýšlí aby dostal Štrůdla.

873
Wanna be your monster
Reagovat

A ještě se u toho pořád oblizuje….aspoň že nefuní.

874
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla: to nám měla pomáhat nikola, ona zná hry.

Nojo, štrůdlo, jde o to, abys udělala jednou něco ty.

875
Jáša
Reagovat

Úkoly opravdu na úrovni. Jaký šel, takovou potkal.

876
Wanna be your monster
Reagovat

A vůbec, oni by chtěli pomoct od holky debila, co jí zničila narozeniny a nesnáší je?…

877
Wanna be your monster
Reagovat

VB bude moderovat.

878
natlie
Reagovat

Je to jen hra.Když dostal dnes Tomáš úkol ,zahrát na Z vyhazov,tak ho zahrál.Jak jinak by se dostal ven.kdyby byli všichni hodní, ano prosím,ne prosím, tak by vás to vůbec nebralo.Dnes ráno jsem koukla na kamery vlado se venku hádal s R. Kamera v zásobovačce ukázala 2 policajty ?jak si opakují co mají říkat.Na otázku ,zda už mohou jít dovnitř,štábnice s vysílačkou v ruce,že je nechají dohádat.

879
anja
Reagovat

panebože to je debilní úkol, štábnící jsou úplně v prdeli, nevědí jak si poradit s dvojkou co si tam přijela válet šunky…… existuje jediné řešení – vyrazit je!

880
Wanna be your monster
Reagovat

878 – říkal i po úkolu, že byl u výslechu kvůli něčeho…chceš snad říct, že měl jen tak výlet mimo kamery?

881
anja
Reagovat

tímhle úkolem jsou dvě možnosti – buď chce štáb totálně Thomase ztrapnit, anebo potřebuje matroš který sestříhá tak, že z toho Thomas vyjde jako nepostradatelný perfektní bavič

tipuju tu druhou verzi

882
Wanna be your monster
Reagovat

VB furt něco s postelí a sexem..štrůdla by udělala stezku odvahy.

VB tento návrh ignoruje a mluví dál. debil.

883
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla navrhuje zahrát peška.

884
Jáša
Reagovat

Já doporučuji soutěžícím bojkotovat úkolya jít se naložit do postelí. Co ty na to štábe?

885
Wanna be your monster
Reagovat

VB k tématu pešek – to nikdo nevstane tak rychle, aby tě chytl.

Bože VB, to hrají i děcka ve školce.

VB: to je blbé, to bych byl zpocený…

886
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl – mám hru – podáme alkohol a …sakra jak se to hraje.

887
Wanna be your monster
Reagovat

884 – štáb řekne – správně, trpaslík zemřel zbytečně.

888
Wanna be your monster
Reagovat

Závody pití piva brčkem…zapomínají zase, že tam jsou abstinenti.

889
fsidb
Reagovat

Vymysleli závod, kdo vypije pivo dřív brčkem. Nejsou tam náhodou i abstinenti?

890
Kami
Reagovat

Tak Hradilovi maji vymyslet ukol, aby |Prima ukazala ze tam neco delaj?

891
Wanna be your monster
Reagovat

VB: Já bych ty témata rozšířil…ne jenom sex, ale třeba sex, kdy baba nemá ruce a chlap nemá nohy…

892
Jáša
Reagovat

Oni jsou vážně tupci. Vždyť jich tam spousta nepije.

893
Kami
Reagovat

Buldok si myslel, ze by obihal stul porad sam, ze neni mozne nekoho chytti. Asi si neuvedomil, ze kdyz nechytis tak se obihaci stridaji. ach jo.. Ten pesek je jako kdyz jim dostanes babu, rozumis, chapes.

894
Crazy lady
Reagovat

Geniální nápad : VB vymyslel scénku, jde dvojice budou předvádět sex beznohýho chlapa a bezruký ženský.
Já mám dost.

895
Briketa
Reagovat

wanna be your monster
primitiv mi na pepana taky nesedí, už proto, že největší primitiv je tam Mr. (de)Castello. HELE jsem mu začala říkat já, po tom, co Tereze včera na dotazy odpovídal stále slovem „hele“. Někteří ho pak překřtili na Jůhele. Mně je to celkem jedno, jestli to bude jen Pepa, ale primitivem se tam dá označit víc lidí najednou, tak ať to není matoucí :D

896
Wanna be your monster
Reagovat

Lů se bude muset stěhovat do postele k láďovi…jakoby nebylo jedno, kdo kde spí..to budou ve spánku projevovat lásku?

897
Wanna be your monster
Reagovat

895 – no právě :)

898
Wanna be your monster
Reagovat

Vb a štrůdl jsou uražení, že jim do toho Romča mluví.

899
Kami
Reagovat

Hradilovi vymysleli ukoly a tim to konci, nebo je take budou sami hrat?

900
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado má z Růženy záchvate smíchu. :)

901
Wanna be your monster
Reagovat

899 – Oni ten úkol hrajou imrvére…ale budou se snad účastnit všeho.

902
Kami
Reagovat

Hradil, ten pravy, ma plnou hubu kecu ze Je to ukol, takze musite

903
Wanna be your monster
Reagovat

Jo, už vidím, jak vlado s evinou vypijou to pivo..

904
Wanna be your monster
Reagovat

Nemůžete mi tam nalít něco jiného, já se pobliju.

štrůdl: ne.

905
Wanna be your monster
Reagovat

VB. musí to být prostě alkoholický drink.

To je taková demence… on nechápe,že někdo prostě nepije?

906
sa_rah
Reagovat

Nikoho z vilanů nenapadne úkol bojkotovat? dobré by bylo, kdyby to odmítli všichni a začli se místo toho povalovat po sedačkách a postelíchm nohem intenzivněji, a to stylem ala Castellovic….

907
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi se nelíbí ty sexuální témata s postiženýma…

908
Kami
Reagovat

Ruza se tesi na grupac

909
Wanna be your monster
Reagovat

VB – ještě něco vymyslete por nás.

nakonec témata vymýšlí ostatní.

910
haha bimbi
Reagovat

Pepa mi sice taky není nějak ultrasympatickej, působí spíš zatím jako vychcánek, ale určitě ne primitiv. Opravdový primitiv je tam pouze jeden a to pan Hradil

911
Bobby Brown
Reagovat

Růža se těší, že by mohla být ta znásilňovačka.

912
Wanna be your monster
Reagovat

VB se štrůdlou by mohli mít sex v kriminále…

913
Jáša
Reagovat

Eva boduje. Bandě primitivů vymýšlející úkol vůbec nic neříká takt a etika.

914
T.M.
Reagovat

Co máte proti Pepovi? Do podmínky může spadnout každý ani neví jak. Nějaká měď to je úplná banalita, děláte jak kdyby vykradl banku. Na mě zatím Pepa působí dobře, zatím ničím nezklamal.

915
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Prvokovi je strašně moc nadržováno, permanentně porušuje pravidla a štáb na to? NIC. Na facku.

916
sa_rah
Reagovat

To jsou mi teda úkoly, a to ještě netušej, že je čeká pešek .-)

917
Pierre
Reagovat

914- souhlasím, osazenstvo má být různorodé a takový barový floutek je přínosem.

918
sa_rah
Reagovat

914
MěĎ nebo banka, to už nehraje roli. Krádež furt zůstává krádeží, podmínka podmínkou.

919
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado předvádí lebzinkám, jak to dělá chlap. :)

920
okkvp
Reagovat

já si tu zdovolením udělám značku, kam až mám dočítat.

921
Wanna be your monster
Reagovat

Jojo, různorodé to je, martin a VB měli ublížení na zdraví, a pepan má kráděž a drogy.

922
Kami
Reagovat

Vladko a eLka sranda scenka, ukazuji si jak to delaji dva muzi a dve zeny.

923
Dařanka
Reagovat

teda to je konec….kdo v této chvíli nekouká, musí litovat….Vlado byl úžasnej, když holkám ukazoval, jak to dělaj chlapi….

924
Dařanka
Reagovat

a hele hele..znova….

925
vanahana
Reagovat

ložnice s Vladkem super…se tu tlemím

926
XY2
Reagovat

Nechápu, proč by někdo měl pít alkohol, když nepije. Tohle by na sebe mohla vzít Růža za ty nepijáky.

927
Prochor
Reagovat

Vladko – profesor soulože pro holky. To je fakt dobrý. Nikča zase super předváděla s Evou jak souloží prasátka. Docela sranda.

929
XY2
Reagovat

Jinak, ty hry vymýšlel někdo moc chytrej, přesně to sedí na inteligenci Hradilových. Válet se, lemtat, ještě tam chybí úkol, kdo dřív vyhulí krabku cigaret a sežere druhýmu večeři.

930
fsidb
Reagovat

Holky se jaly nacvičovat gay sex, Vlado se upřímně rozesmál, prohlásil „vy to zvládnete“ a radši odešel :-)

931
Sai
Reagovat

Tak jsem si právě potvrdil, že určitě nejsem gay. Být na místě Pavlíny ve Vladově vášnivém sevření, tak asi instinktivně vraždím. Ale scénka super :-)

932
Kami
Reagovat

Scenka v loznici fakt bezkonkurencn. Nejlepsi kdyz eLka zkousely jak to delaj chlapi podle toho, co je naucil vlado. LP povalila LM na zada do postele. Vlado – tak ne, my to tam nemame, musis zezadu.

933
Wanna be your monster
Reagovat

Nový dodatek – lidi, co spolu nejsou v páru, si navzájem vykají.

934
Wanna be your monster
Reagovat

Lů nepřevazal Ládíkovo jméno, jejich dítě Bude jandík-šárovec :D

935
Dařanka
Reagovat

teda já tady řvu smíchy..asexuál říká,že se jejich dcera bude jmenovat VORŠILA…..:-)))..

936
Wanna be your monster
Reagovat

Vyhráli Vladovi a s jejich džusem myslím.

937
XY2
Reagovat

Myslím, že Lů se obrátil kufr.

938
Wanna be your monster
Reagovat

Hlasuje se, jestli bude ještě jedno kolo.

939
trdlo
Reagovat

Tak tohle jsou podle dvojice VB a Štrůdl HRY….fakt už bez komentáře.

940
Wanna be your monster
Reagovat

prohrál VB – vladovy musí vymyslet hradilům úkol.

941
Wanna be your monster
Reagovat

Hradilovi musí sehrát scénku s tím, že hradil donesl do postele nafukovací ovečku.

942
Hooper
Reagovat

Plechovka Plzně musí mít přelepené logo. Jak se tam asi dostala?:)

943
sa_rah
Reagovat

Že bych šla radši mejt wokna?

944
Dařanka
Reagovat

tak mně se ty scénky od chemlonky a VB docela líběj, zato to, co vymyslela Eva s Vladem je tak nějak debilní…..možná chtěla tím ponížit VB

945
Hooper
Reagovat

Lesby asi nejsou zvyklé pít pivo. Nebo ne na skoro ex.

946
sa_rah
Reagovat

Hra na úrovni V. cenové

947
Dařanka
Reagovat

Sáro, nikam nechoď…wono to ještě pude…víš co , víš jak…

948
Jáša
Reagovat

Mám Vlada velice ráda a nijak se tím netajím. Už proto bych si velice přála, aby se Primě na tuto nepovedenou slátaninu vykašlal a odstoupil. Prima by si ostudu měla vyžrat až do dna.

949
Wanna be your monster
Reagovat

944 – oni všichni budou dělat scénky v posteli, nevím, čím se ta scénka od evy liší od toho, co vymyslel prvok.

950
Dařanka
Reagovat

949 – prvok, jo? A zas řvu smíchy….:-))))

951
sa_rah
Reagovat

Dařanka,
dík za podporu, snad z té úúúžasné hry nepoběžím jako Lů

952
Wanna be your monster
Reagovat

950 – To jsem přejala od ředitelkyzeměkoule. :)

953
Dařanka
Reagovat

Pepča jak má kaťata proklatě nízko, co?

954
sa_rah
Reagovat

Dařanka

jsem tady za sebe, chapéééš?

955
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol to pivo saje fakt rychle tím brčkem…ať neskončí jako druhou noc. :)

956
Dařanka
Reagovat

a když se ohne, tak je vidět,že nejen kaťata

957
sa_rah
Reagovat

wanna

Nějak brzy zapomnlě na slib NEPÍT

958
Dařanka
Reagovat

Sáro, já to chapu, víš jak…rozumíš tomu?

959
Wanna be your monster
Reagovat

Lá dal za úkol mirce celý večer se usmívat, jinak musí dělat 10 dřepů. :)

960
trdlo
Reagovat

Člověk, kterého třeba jen napadne, že by dobrá hra byla sex beznohého s bezrukou je pod úplným poddnem všeho lidskho hnusu, co si dovedu představit.

961
Dařanka
Reagovat

ty jo, stačí vycucnout pár piv a jaká vládne ve vile nálada…..jen, kdepak nám trčí Vladěna?

962
Wanna be your monster
Reagovat

961 – říkal něco o rajčatech v zadku a pak šel…

963
sa_rah
Reagovat

Dařanka

namasíruješ mo nohy? :D

964
Hooper
Reagovat

Ale má to úspěch, evidentně.

965
sa_rah
Reagovat

960

Nj, je to ukázka jejich úrovně, nikdo, myslím kromě VlADA a snad Evy se nevzepřel, nikomu to nepřišlo jako silná káva

966
Iva5
Reagovat

Trochu odbočím od tématu. Prosím vás, viděl někdo vařit taky ty ženský, co jsou ve vile? Teda kromě Růženy. Taky na to nekoukám pořád a mohlo mi něco ujít. Děkuji

967
sa_rah
Reagovat

964

V té jejich V. cenové jo.

968
sa_rah
Reagovat

966

Vařily už všechny a opakovaně, kromě líné Lucky, ta jen párkrát přicmrdávala a naposled jsem ji viděla frflat nad loupáním vařených brambor.

969
Dařanka
Reagovat

šmarjá josef, ať někdo dá domovnici trest se do konce svého pobytu ve vile nesmát…prosíííím…

970
Hooper
Reagovat

966 – vařily, myslím, všechny, kromě Nikoly a Lucky. Lesby a Zdena určitě jo.

971
anja
Reagovat

jo anebo je eště třetí verze, že štábníci mi chtějí Thomase zhnusit ještě na druhou

myslet na úkol o předvádění sexu mezi beznohým a bezrukým v tv reality show, to nemůže normální člověk pronést ani ve srandě – přesně jak tady někdo psal výše – poddno hnusu

ok, kočky v igelitce do rekapu nedají, takže TOHLE tam nedají taky

972
kozlík matěj
Reagovat

Růža se nového HELEmka (holomka) snaží sbalit? Fakt?

973
Iva5
Reagovat

966 – Děkuji :-)

974
sa_rah
Reagovat

Nikola vařila sama, Lucka nikdy samostatně

975
Kapi
Reagovat

Kolik je prosim vas pepovi let? na oficialu jsem to nenasla. Tipuju 30-32?

976
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Celkem dobre glosy ve Zpravach z vily

977
Wanna be your monster
Reagovat

972 – je s ním ve trojici – musí si projevovat lásku.

978
JanaH
Reagovat

970 Hooper : Nikol je přebornicí na snídaňová míchaná vejce pro všechny.

979
Wanna be your monster
Reagovat

975 – 31

980
sa_rah
Reagovat

Dařanka

Říkáme šmajrá, případně šmajdá, lépe ty kráááso! jako Pajá, pozor na to :D

981
Hooper
Reagovat

978 – aha. No, dejme tomu…

982
sa_rah
Reagovat

978

Párkrát dělala nějaké maso, možná pod vedením R. nebo V., to už nevím. A myslím i těstoviny vařila.
Ovšem, štrudl, ten umí jedině štrudlice .)

983
JanaH
Reagovat

Vlado popsal spoluobyvatele vily velice decentně a noblesně… prazvláštní (prej až na čtyři).

984
sa_rah
Reagovat

JanaH

Jak, popiš pls, nestihla jsem

985
JanaH
Reagovat

982 sa_rah : jj, já jsem chtěla u Nikol vypíchnout to hlavní. ;-)
Štrůdla umí ještě pěkně osmažené rybí prsty.

986
Hooper
Reagovat

983
já si kameru přepnul poté, co popsal jako normální pouze čtyři ženy. Drbal je dál?

987
Kapi
Reagovat

979 – dekuji za odpoved.

988
sa_rah
Reagovat

JanaH 985

Vejce jsem opomněla, jídlo ke zvládnutí pro děcka ze základky. Strudle nemusí umět vařit, vařit bude každý den prý T.

989
DonnaS
Reagovat

978 – Niki několikrát vařila pro všechny i večeři :)

990
JanaH
Reagovat

984 sa_rah : ale to je celé. :-)

Bavil se na terase s Nikol. Niki říkala, že v jedničce byli horší lidi, Vlado nesouhlasil a řekl, že ti lidi tam jsou prazvláštní, až na čtyři holky.

986 Hooper : nee, tím to skončilo.

991
sa_rah
Reagovat

Všimli jste si, že Hele je jedinej chlap ve vile, kterej kterékoliv ženské připálí cígo?

992
sa_rah
Reagovat

990 JanaH
Aha, tak dík!

993
danilka
Reagovat

tak kdo vám přišel v 1 normální?
Když pominu nezajímavost, tak asi Katka, Michal a ta („zamilovaná“) trojka.

994
jajaz2
Reagovat

Růžena k Nikol
já sem ti ten palec dala protože jsem věděla že tě neohrozím

995
koc
Reagovat

Kikina a Ruzena .. super empaticka debata ;-)

996
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla vařila taky, to jídlo, co zabavili, protože to nevařil Tomáš a i jindy, často šla dělat maso jen pro ně dva přece.

997
kozlík matěj
Reagovat

Nééé . na kameře 4 močení úplně do ucha.

998
jajaz2
Reagovat

Romana dělá v životě víc pro druhé než pro sebe

999
fsidb
Reagovat

Růža je prostě kolektivní, rozumíš.

1000
Taja
Reagovat

997 – to byla Štrůdla, žádný prdánek, dlouhé čekání na poslední kapku

1001
JanaH
Reagovat

996 Wanna be your monster : no jo vlastně, ty vogo! :-D
Je to rozená hospodyňka.

1002
danilka
Reagovat

Já si moc dobře pamatuji, jak před VV 1 na Primě v nějakém pořadu říkali, že každý vyvolený dostane přidělenu nějakou roli a podle ní bude pak k rekapech prezentován. Fakt je, že už tehdy se dalo sledovat online a opravdu byly ty rekapy sestříhané trochu jinak než to vyznělo v reálu.

1003
jajaz2
Reagovat

Lucinku bolí nohy ona se nemůže zvednout

1004
Bobby Brown
Reagovat

997 – močení do ucha???

1005
JanaH
Reagovat

993 danilka : moje odpověď by mohla přivolat trolly. ;-)

1006
Jáša
Reagovat

Štáb musel Buldoky přimět k nějaké akci, aby měl co dát do medajlonku. To neustálé válení by mohlo diváky popudit.

1007
Bobby Brown
Reagovat

1000 – kuwa lidi, večeřím…

1008
bobina
Reagovat

Jůhelák očíhnul strůdle ušiska a ptal se jestli je má přišitý. Strudla to nechce řešit, je na to háklivá. No ta až začne stárnout……

1009
JanaH
Reagovat

Ftipnou scénku nedám…

1010
JanaH
Reagovat

1008 bobina : nevím ani proč, ale klidně bych se vsadila, že to chlapec ví z netu a vysírá.

1011
okkvp
Reagovat

tyjo, když to konečnu zapnu, tak zas nějaká trapácká hra se scénkami

1012
anja
Reagovat

no a máme tady mamku a taťku Hradilovy……. převelice vtipné to bylo, uff

1013
Crazy lady
Reagovat

Koukám že ve vile je nějak příliš veselo. Tipuju že nejdýl do hodiny, dvou – dojde k nějaký brutální hádce.

1014
okkvp
Reagovat

a druhý pokus – slyším Vébéčko a vtipné hlášky Růži

1015
kozlík matěj
Reagovat

997 abych nemystifikovala. Zvuk u kamery 4. Ale silný! Nikoli obraz.

1016
fsidb
Reagovat

Možná by Mirce měli povolit, aby se přestala smát, začíná vypadat jako Freddy Krueger. Ta žvýkačka tomu taky nepomáhá.

1017
Jáša
Reagovat

Tak doufám, že po této vynucené trapárně si Prima přizná. že Buldokovi opravdu nejsou to pravé ořechové, co tuto RŠ drží nad vodou.

1018
Wanna be your monster
Reagovat

Niki: můžeš mi říct, proč si se věnovalo více jí, než mě? pořád byl na tobě, mně to dělal jenom nohou….

1019
anja
Reagovat

grupensexová scénka taktéž mizerná, ani Nikikina to nezachránila

1020
okkvp
Reagovat

Prosím, to maj nějakej úkol nebo spontánní zábava a hlavně, kolik toho ještě bude – já, že bych šla trávit čas smysluplněji

1021
anja
Reagovat

1017 idealistko :)

1022
Wanna be your monster
Reagovat

1020 – to vymysleli hradilové, bude něco dělat každá dvojice.

1023
Jáša
Reagovat

1020
To jsou prosím pěkně zábavné úkoly, které vymysleli naší myslitelé Buldokovi + Pepa z depa. Studnice moudrosti.

1024
anja
Reagovat

Růža, Vladko, Niki předváděli šnečí sex a Vladko prý „Romano ty máš zas tak špinavý nohy“

1025
anja
Reagovat

1023 sorry, ale doplním …….. studnice moudrosti, vtipu a kreativity

1026
anja
Reagovat

Hradilovi jdou na scénku na téma „německé porno z roku 1985“

bavme se!

má ten chlap v hlavě něco jiného než kam ho zasunout a čím si nacpat břuch?

1027
okkvp
Reagovat

1022 – dík, tož se stavim za hodinu, já podobné velmi nerad

1028
Jáša
Reagovat

Buldok a jeho družka si alespoň jednou připadá důležitý.
Tedy podle něho. Podle mého padá a padá a padá. Vážně si už musím myslet, že škodolibý štáb mu to dělá schválně :D

1029
anja
Reagovat

no koukám že tady nikdo není, takže to všichni sledujete v němém úžasu, že jo

1030
Hooper
Reagovat

Tak zatím nejlépe použitý příčesek.

1031
okkvp
Reagovat

1026 – tak v tomhle budu VB obhajovat, ještě má v hlavě určitě nápady na to jak si snadno pomoci k prachům/majetku a jak rychle zdrhat

1032
anja
Reagovat

Štrůdla si mezi nohy pověsila vypadlé prameny svých vlasů

1033
DonnaS
Reagovat

Štrůdla si při hraní scénky cvrnkla do kalhotek. Asi si vezme do duelu Nikču a chtěla vyrovnat síly ;)

1034
Jáša
Reagovat

1025
Děkuji. Ta kreativita je velice výstižná. Někdy stačí jedno slovo. Mne nenapadlo, ale věděla jsem, že něco chybí. Vážně dík

1035
jajaz2
Reagovat

CO TO JE!!! Kamera v nejlepším přepne na prázdný obyvák
vím že už bych si na ten „štáb“ měla zvyknout ale ……………………………………………………………………….

1036
Sexytron
Reagovat

a máme po kozách

1037
anja
Reagovat

cha takže tak věrohodně Hradilovi předváděli sex že kamery střihly všecky do nikam :DDD

1038
kozlík matěj
Reagovat

Bylo to příliš drsné, kameraman přepnul na prázdnou terasu.

1039
ellis
Reagovat

:) Se nam to porno zvrtlo, ze prima pustila na vsech kamerach zabery prazdnych prostor bez zvuku

1040
Ufonka
Reagovat

opravdu toto postrádá vtip. Ubohost. Nebo vám se to líbí?

1041
anja
Reagovat

jakože štáb usoudil, že todleto fakt NE…???? no já jsem pro :)

1042
Hooper
Reagovat

1040 – ne, ty záběry prázdné terasy se mi nelíbí.

1043
Jáša
Reagovat

Raději to utnuli :D

1044
anja
Reagovat

může mi někdo vysvětlit jak Thomas ví, že je vypli????????????

1045
Jáša
Reagovat

Jak Buldok může vědět, že to utnuli? Právě to prohlásil.

1046
Bodlak
Reagovat

PRIMA je MEGAMRKEV …. si kakla a zakaza veselouckou zabavu pro inteligentni lidicky :-D

1047
XY2
Reagovat

Jak to může buldok vědět? Ach jo.

1048
Wanna be your monster
Reagovat

On řekl něco, že to ví? On ani nikde nebyl, aby mu to někdo řekl, ne? :)

1049
Jáša
Reagovat

Zřejmě dostali podrb.

1050
Bodlak
Reagovat

Ja teda neslysel ze by jim tam nejakej hlas neco rikal, nekdo jinej to slysel?

1051
anja
Reagovat

takže štáb obrátil list a jdou vymýšlet videoklip

1052
Jáša
Reagovat

1048
Předváděli tu nechutnost, najednou kamery kaput. Poté byl slyšet hlas buldoka, že to utnuli, nebo nějak tak podobně.

1053
kozlík matěj
Reagovat

Ládík musel rychle do zpovědky, ale nevím o tom, že by něco Buldokovi řekl.

1054
bobina
Reagovat

Růža jede na znělku VV tanec alá letadélko Káně.

1055
Xxxx
Reagovat

1048, 1052: Nebezel kvuli tomu La do zpovednice? Ikdyz je fakt, ze tohle by mohli rict do repraku…

1056
XY2
Reagovat

Asi jim to zarazili s tím, že ještě není 10:-)

1057
anja
Reagovat

1050 no já jsme slyšela že Lucka zmínila že na kamerách se děti „pobaví“ a na to Buldok, že ne, protože kamery jsou v režimu oflajn, že se vyply.. Růža se doptala jak to Buldok ví – tak nějak to bylo cca

1058
kozlík matěj
Reagovat

VB řekl, že vypnuly on-line sledování.

1059
Hooper
Reagovat

1056 – taky mě to napadlo.

1060
anja
Reagovat

1056 ale jak jim to zarazili? když kamery najely tak se všichni smáli a bavili a nikdo nic neslyšel, jen Buldok?

1061
Bodlak
Reagovat

1056 – to bych pochopil, ale jak to ze to VB vedel driv nez se vratil Ladik ze zpovedky.

1062
sa_rah
Reagovat

Zdá se mi to, nebo Strudle náhle vybujelo obočí?

1063
anja
Reagovat

1062 mejkap

a tohle se třeba mně líbí :)

1064
Wanna be your monster
Reagovat

je to jasné, buldok má pod vlasy schované sluchátko a dostává pokyny štábu. :D

1065
Hooper
Reagovat

Pod vlasy:-)

1066
anja
Reagovat

1064 ale né :)) oni mu to sluchátko vimplantovali přímo do mozku. místa tam má dost

1067
bordel
Reagovat

Týjo, SCALEX vlítnul do vily ke štábu!
http://www.youtube.com/watch?v=9uac6GNeDPw&t=0m49s

1068
Jáša
Reagovat

To je fakt k pláči. Nabídli buldočinci jedno jediné odpoledne vymyslet zábavu. Co nabídli? Chlast, sex, porno, dehonestaci postižených.

1069
a
Reagovat

že by to už vztahovali i na online sledování?

Wikipedie: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání udělila v roce 2008 provozovateli TV Prima za odvysílání jednotlivých dílů reality show VyVolení mezi šestou ranní a dvaadvacátou hodinou večer sérii pokut v souhrnné výší desítek miliónů Kč. Podle Rady byly díly vysílané v tomto čase způsobilé ohrozit fyzický, psychický i morální vývoj dětí, protože byly charakteristické řadou manipulativních praktik, agresí, verbální vulgaritou, jednáním pod vlivem alkoholu, uměle a samoúčelně exponovanou sexualitou. Nejvyšší správní soud drtivou většinu pokut potvrdil

1070
bobina
Reagovat

Hradilovi v láskyplném objetí. Až mi dojetím ukápla slza. Táááák to má být.

1062 to je ted trend, takhle se malují ted všechny fashion blogerky

1071
anja
Reagovat

všichni chystají kostýmy, Vladko připravuje choreografii, Nikikina režíruje, je tam ruch, jen Hradilovi sedí na hromadě, otlapávají se a čumí

1072
sa_rah
Reagovat

1063 anja

Nějak tím vylezla ta její tvrdost, kterou se celou dobu snaží skrývat. To obo samo o sobě není špatný, ale na jinej ksicht.

1073
Wanna be your monster
Reagovat

Chtělo by to konečně nějaké tajné úkoly, jako pokusit se například vytočit ládíka tak, aby začal řvát.

1074
bordel
Reagovat

1068 – To je dobře, i někdo jinej už počítá k buldočinci i Primitiva :-)

1075
DonnaS
Reagovat

Ten VB je tak líííííný. VV si mají připravit klip a on navrhuje, ať si to štáb sestříhá ze záběrů, které už jsou natočené. Asi si neuvědomuje, že v takovém případě by on sám v klipu pouze spal.

1076
sa_rah
Reagovat

1067 bordel

!!!

1077
fsidb
Reagovat

Štáb by mohl tomu novému koupit v Lidlu nějaká padnoucí kaťata, ten jeho lezoucí zadek ohrožuje můj psychický vývoj.

1078
bobina
Reagovat

1072 ona má hrozně zlý oči. Ty prozradí hodně o člověku.

1079
anja
Reagovat

ňo začíná to slibně a já musím jít ven čůrat s psiskama, achjo, pišteee, dík

1080
Wanna be your monster
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=LmN34BG7xoE

Dopis:

vyvolení, zpráva pro štáb vyvolených – natáčet se bude ve dvojicích, které jste si stanovili.

1081
sa_rah
Reagovat

1078 ona má vůbec takovej tvrdej výraz, POKUD se nehlídá.

1082
Jáša
Reagovat

1074
tak já ho zatím pozoruji. Ale jako primitiv se opravdu projevil, když na ty velice „zábavné“ úkoly kývnul. Tak že moje dosavadní hodnocení primitiv. Buď se odrazí, nebo tam zůstane :D

1083
Wanna be your monster
Reagovat
1084
bobina
Reagovat

1081 souhlas

1085
Jáša
Reagovat

1074
Mám to stejně, první podle čeho člověka hodnotím a zařadím jsou oči.

1086
Scalex
Reagovat

1067 bordel – v kontextu mého dnešního článku asi spíš http://youtu.be/tumEbw0eF1I?t=25s

1087
fáber
Reagovat

1086 : jo, přesně to by to chtělo !!! :D

1088
bordel
Reagovat

1085 – Já jsem včera přepínal prakticky vždy jen na něj, abych si na něj udělal názor co nejdřív. A kdybych ho nenazval Primitivem, byl by to Slizoun.

Komu se to nelíbí, ať tam běží…

1089
bordel
Reagovat

1086 – Ty se nezdáš… Ramba 4 mám rád (možná i tento hnus, co se Barmy týče, přispěl k tomu, že se to začalo lepšit poté), ale jsi přece jenom moc ošklivý…

1090
Kukla
Reagovat

No to si snad delají srandu, ctyři kamery a všechny záběr na jedno místo

1091
fáber
Reagovat

1088 : Slizoun je myslím přesnější ;)

1093
bobina
Reagovat

Láda mi připomíná zpěváka Vyčítala:-)

1094
Wanna be your monster
Reagovat

Tak v rekapu právě došlo k mírovému ignorování úkolu a po reklamě bude brekot luciny, že musí vstát.

1095
Jáša
Reagovat

1088
tak já čekám na nějakou zátěžovou situaci. Chci, aby se projevil víc verbálně. To si sjíždím bez obrazu. Hlas a slovo je pro mě stejně důležité jako oči :D

1096
fsidb
Reagovat

VB chce dělat zvedačku se štrůdlou. On už nemá ty ruce?

1097
Wanna be your monster
Reagovat

1096 – Vlado měl v rekapu před chvíli dobrou řeč ve zpovědce o tom, jak tam v té vile maji všichni bradavice, ruky nohy, kosti zuby nosy a že jsou to všichni simulanti. :)

1098
fsidb
Reagovat

Lna2 jako policejní The Supremes.

1099
bobina
Reagovat

Vébéčko vypadá jak nafouklej Mozart.

1100
Monte
Reagovat

Mirka alias Bette…

1101
sa_rah
Reagovat

Je to mazec, pustit si občas jen obraz a pozorovat jen mimiku a nonverbální komunikaci. Dost vypovídající.

1102
MoBa
Reagovat

Mirce ta paruka strasne slusi, vypada jak Jitka Zelenkova :D

1103
sa_rah
Reagovat

Pája + Miri – co to mělo být? dětský taneřček?

1104
Hooper
Reagovat

Lesby tedy slabá choreografie, vébéčko jako barokní baculatý andělíček pobavil.

1105
Hooper
Reagovat

1096 – opět úspěšně ignoroval to, že přišel nákup, tak asi je to už ok.

1106
Péťa
Reagovat

1104
ty už di s těma lesbama taky doprdele homofobe!!!!!

1107
bobina
Reagovat

jůhelák vychcandíra první třídy a myslím, že bude v reálu i pěknej podrazáček.

1108
MonikaN
Reagovat

já tu pořád nechápu… neudělali někde chybu? Růže je opravdu 32 let? vypadá o 20 let starší.

1109
sa_rah
Reagovat

Co to měli Hradilovic za nechoreografii?

1110
bobina
Reagovat

Tak ládícet taky moc pěknej model.

1111
Pedro
Reagovat

1108: jestli takhle pije i v reálu, tak v tom může hrát roli chlast.

1112
Adéla
Reagovat

Dnes tedy hustý rekap. Hradil v plné kráse.

1113
Wanna be your monster
Reagovat

tak v rekapu dokonce bylo i násilí proti láďovi, i přesto že to štáb ignoroval, nebyl žádný trest ani napomenutí a měl být vyhazov.

1114
fsidb
Reagovat

Ježíši, to je taková blbost s těmi banány :-D

1115
eva2
Reagovat

Lucka strká ruce do vody a myje sklenici? Kam se poděla její fóbie?

1116
Monte
Reagovat

1108- ani ne tak soudruzi jako spíš Růžena udělala několik dietních chyb stran hulení a chlastu…

1117
sa_rah
Reagovat

Duo L+ L – trefa! zejména Lůca a v kuchyni, dobrej fór.

1118
Wanna be your monster
Reagovat

Už mě ten agresivní prvok fakt štve, jak jsem to znovu viděla, to tam musí někomu podřezat krk, aby konečně vypadl? A štáb ani bů, někdo by měl třísknout hlavou dveřma o stěnu jim.

1119
Anonymní
Reagovat

1112- a díky bohu i štrůdlice, což se může zrovna před duelem hodit. Jen pokud si nevezme VB, protože po jeho odchodu říkala Růženě, že teď opravdu netuší koho si vzít, protože byla rozhodnutá pro toho blboně.

1120
trdlo
Reagovat

1108 Jo, novej je vlastně její vrsteník :-)

1121
Máňa
Reagovat

1113 – o igelitce nic?

1122
Bobby Brown
Reagovat

Hradila přestaly bolet pacinky?

1123
MonikaN
Reagovat

1111 – je pravda, že ta obezita typu hruška by alkoholu odpovídala:-(

1124
ffox
Reagovat

To, jak na konci rekapu Zdena pouhým pohledem rozsekala svazacku Nikol bylo na Oscara. Zdena rulez.
Vladan už se zas dostává do své neuroticke formy,ještě se máme na co těšit. Na zacartku jsem myslela, ze je už vyzralejsi a vice nad věcí, ale ne, je to porad ta stara hystericka komedie, co se na primakach stylizuje do krále Leara nebo co:-)

1125
Adéla
Reagovat

1119 – štrůdlice je neřízená střela, možná vyzve Vladka

1126
Igor
Reagovat

na kamere1 to bez zvuku vypadalo dost divne.

1127
Wanna be your monster
Reagovat

1123 . jako že z alkoholu roste zadek? právě naopak – břicho a Růža nemá velký zadek. :D Hruška je Pavlína.

1128
Igor
Reagovat

jestli si hrabenka mysli ze tohle je material pro nocni show tak nikoliv.

1129
Anonymní
Reagovat

1112 Adéla : potvrzuji, i štrůdlinka moc pěkná.
Některé záběry jsem viděla z jiného úhlu – pohledu kamery, než včera a některé poprvé.

1130
sa_rah
Reagovat

1123
Obezita typu hruška neexistuje, to je typ postavy :D.

1131
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Pri sledovani rekapu mam tlak 300! Z Hradilovych. To je neuveritelne.

1132
sa_rah
Reagovat

1127

Má pravdu, předseda! :D

1133
MonikaN
Reagovat

děkuji za dnešní komenty on-line kamer, Scalexovi za to, že vypěnil je z toho příjemně štiplavý článek, Neapoli za krásné dva góly (zatím) a přeji dobrou noc;-)

1134
Igor
Reagovat

1131 – tlak 300 je hodne nebo malo?

1135
sa_rah
Reagovat

1134

S životem neslučitelný

1136
Igor
Reagovat

1135 – ja mam maximalne 160 na 80.

1137
+-
Reagovat

1126 – Mě to taky pobavilo…

Jinak ještě že tam ty eLka mají, oni by tam shnili ve špíně, ty holky tam pořád tlačí nějaké úklidy samy od sebe, aniž by to musel přikazovat štáb (Mirka snad poprvé bez culíku, ani jsem jí nepoznal)

1138
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

1134-normalni je 120 :-)))

1139
sa_rah
Reagovat

1134 teda, s normálním životem, bez léků apod.

1140
Xxxx
Reagovat

Mirce to bez culiku hodne slusi

1141
čungabunga
Reagovat

Už zase culík má. Je strašný… Přitom s rozpuštěnými vlasy jí to sluší 100x víc.

Všiml jsem si toho věšáku/radiátoru v koupelně. Jeden pro tolik lidí?

1142
kozlík matěj
Reagovat

Ahojky všichni, už se RÁDA zase vracím podívat se na vilany. Byla jsem teď chvilku pryč. Kouknout na film, o kterém mluvila Nikol a utekla jsem z něj po pár minutách. fuj fuj, na co se to ta Nikol koukala.
Copak je tady nového?

1143
sa_rah
Reagovat

1136

Tolik? ten horní je dost, ale už mlčím, nejsme v poradně :)

1144
Igor
Reagovat

1138 – rikam maximalne :) a co znamena tech 80?

1145
Péťa
Reagovat

tak dnešní rekap za mně dobrý a Mirka je kočka…

1146
Pedro
Reagovat

1144: krevní tlak se udává jako interval, protože srdce pulsuje a tudíž se neustále mění i tlak… Nejsem doktor, tak mě klidně někdo opravte.

1147
sa_rah
Reagovat

1144
Spodní je v normě, do 90.

1148
Adéla
Reagovat

V rekapu Pepa nepřišel, nebo jsem usnula?

1149
Péťa
Reagovat

koukám p.Hradil už má ručičky v pořádku…

1150
Igor
Reagovat

1147 – ja jsem to jenom tipnul :) slysel jsem to v nejakym serialu. ale zajima me co to znamena.

1151
Wanna be your monster
Reagovat

Pan bolavé ruce a slečna bolavé záda to rozjeli…

Taky ještě čekám, než mi klesne tlak z toho rekapového Hradila. Fakt by se měli vyvolení vzbouřit a hromadně omlátit Vébéčkovu hlavu o stěnu a pokřikem „násilí ve vile NE!“.

1152
Bodlak
Reagovat

Tak VB uz bez skryvani (i pred svedkama) slukuje pres Chemlona !!!

1153
bobina
Reagovat

Jůhelák na Niky: ano láásko. Vaří mu čajík.

1154
sa_rah
Reagovat

Jsou to 2 hodnoty KT, vyšší je tlak při systole – stahu, kontrakci srd. svalu, krev putuje do krev. řečiště.
Druhý, nižší je diastolický, kdy se srdce naopak plní krví z cév. řečiště.

1155
Xxxx
Reagovat

Thomas „kouri“ Romanu, snad ho stihne trest, ale zname je :/

1156
JanaH
Reagovat

Chjo, to anonymní pako 1129 jsem já. :-)
Můj tlak zůstal v normě, ale malinko se vrátila včerejší nasranost.
A jsem zvědavá, co z dnešního dopoledne a časného odpoledne se vejde a bude hodit a co ne.

1157
JanaH
Reagovat

Teď už mě nikdo nepřesvědčí, že Casanova nemá nakoukáno a záměrně ostatní nevysírá.
Viz Mirka s Pavlušou. Ptal se na totéž, co už ve vile samy řekly. Před tím v podvečer štrůdly. Je to slizoun. :-/

1158
Wanna be your monster
Reagovat

A dnešní trest pro hradila a zdenu …ostatní by to brali jako odměnu, že oni můžou vybrat, co se bude dělat.

Otřískat hlavu o stěnu všem ve štábu, kteří toho mukla nepotrestají…jak se má takový ládík bránit?

1159
Vlásek
Reagovat

Růža už sedí Jůhelákovi u nohou a valí do něj.

1160
EvkaD
Reagovat

1131, to máme stejné..jen, že já s ním mám potíže běžně. I bez Hradila, holt v posledních dnech digitální tlakoměr nestíhá:-((

1161
JanaH
Reagovat

Při přepínání kamer jsem zase narazila na Tomíka a jeho pohled do kamery a lá hodný pejsánek.
Ten ať Nikole vyčítá její hledání kamer. :-)

1162
sa_rah
Reagovat

Pája boduje, na Nikolinu stížnost, že přibrala (Nikča), odvětila: ále, to jen zadržuješ vodu :D.
V to připadku už je Pája převodněná!

1163
heej
Reagovat

1157 – JanaH. jak to myslíš?

1164
Vlásek
Reagovat

Elka a Nikol stejně berou víc Vladka. Jůhele na něj vrhal žárlivé pohledy. :-))

1165
JanaH
Reagovat

1163 heej : ty když s mluvíš s někým, koho znáš dva dny, tak poznáš, že má přišité uši? Nebo se budeš ptát někoho opačně sexuálně orientovaného, jestli to zkusil s holkou/klukem? Teď si vzpomínám, že se na to ptal i Ládíka…
Je mi prostě chlapec podezřelý, že má takové cílené dotazy na určité věci, protože skoro stejnými slovy se o nich už dřív ve vile mluvilo.

1166
Vlásek
Reagovat

Lá nejspíš právě zvěděl pravdu o Nikolině noční nehodě. Lucka mu to osvětlila do všech detailů.

Lá vykládá, že už toho tady ukázal hodně. :-))

Bojí se, že ho Štrůdla vezme do zúčtování.

1167
sa_rah
Reagovat

Díky onlinistům za přenosy, zítra nashle!

1168
anja
Reagovat

kde má Štrůdla zelený šátek?

1169
Vlásek
Reagovat

Rozebírají Jůhe. „Další had, kterej proplouvá všema.“ – Lu

1170
Katynka
Reagovat

1168 Řekla bych, že jako ta největší kráva co jsem kdy poznala si ho dala do prd..le.

1171
JanaH
Reagovat

1170 : no Katynko! :-D

1172
Katynka
Reagovat

Moc všem děkuju, že tak vytrvale sledují online kamery, ale mě po včerejšku přešla chuť. To, co se tam děje a jen kvůli tomu, že je tam furt Tomáš, tak to je už moc.
Má to být hra a sranda a občas nějaká hádka, ale toto je na pořádnou léčebnu – pro Tomáše na agresivitu, pro Zdenku na lenost a zákeřnost a pro ostatní na léčbu z následků jejich společného pobytu v blízkosti těch dvou. Takže jsem dnes jen jukla a vypínám. Všechny zdravím.

1173
Katynka
Reagovat

1171 Strašně jsem se na ni naštvala za to, jak si sama pokazila narozeninový den ve vile, jak nedokázala pochopit vtip štábu s upířími zuby, jak neocenila dort a jak pořád prohlašuje, že ona si bude plnit úkoly tak, jak uzná ona. Jak se dokáže jiným smát za to, že pláčou ze zoufalství nad její blbostí a že jim ubližuje. Takovou káču jsem už dlouho nepotkala. Jo naposled v práci a totálně mě likvidovala, ale nezlikvidovala. Na to neměla. Proto s ostatními tak cítím a už se na to nemůžu koukat, aspoň do doby, než vypadne.

1174
Wanna be your monster
Reagovat

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/zabava?limit=100

Koukněte dolů na poslední kategorii :D To, že se vlado ostříhá na ježka je o hodně pravděpodobnější, než že vyhraje Hradil.

1175
Jáša
Reagovat

Tak v „kavárně“ taková příjemná, nenáročná debata. A ta husa Růžena do toho tím jejím řevem. A je po siestě.

1176
Bodlak
Reagovat

1175 – vetsina podle obliceje by tu Ruzu poslala do …. ale jsou slusny …. ale zajimalo by me kdy nekomu dojde trpelivost :-D

1177
Icecube18
Reagovat

Vlado na Pavlínu. Sedni a lež :-DD

1178
JanaH
Reagovat

1173 Katynka : tyto umělohmotné typy většinou nejsou obdařeny smyslem pro humor všeobecně a už vůbec nesnášejí, když se ten humor má dotýkat jejich osoby.
Štrůdla a upíří zuby? Nemyslitelné… :-)))

1179
Katynka
Reagovat

1178 Já teda neznám osobně žádný silikonový typ, proto na tu Zdenku zírám a málem bleju. Cítím se jako bych tam byla s nima, jak včera plakala Lucka, tak bych totiž dopadlá já, kdybych tam byla.

1180
anja
Reagovat

Štrůdla si před zrcadlem něco mačká kolem nosu a pusy……. no to by dělat neměla bo ty vymačkance rády otečou a zítra v přímáku bude pronášet vyzývací řeč zas s rukama před ústy

1181
anja
Reagovat

1178 no ony tyhlety typy na humor nemají čas, bo fůra hodin stráví koukáním na sebe do zrcadla….. mám takovou známou :)

a co je sranda, že ona než by si měla jednoduše zacvičit a vypevnit břicho tak se radši zadluží a nechá si ho přeoperovat

1182
okkvp
Reagovat

tak jsem se opět připojila a zas mám štěstí. Sice už ne podivné scénky, zato mlkvo,případně střelená Růža či umělohmotná štrudla. Takhle to trefovat ještě tak den dva, tak jsem z VV vyléčená zcela dokonale

1183
JanaH
Reagovat

Lu+Lá vedou v ložnici dlouhý a vcelku zajímavý rozhovor. Probrali toho moc, přes lásky, mytologickou Meluzínu, nečitelného Casanovu…
Před zrcadlo usedla štrůdla a její problémy s pletí. A je to.

1184
anja
Reagovat

jo je tam mrtvo a zdechlo…. klidně by jim mohli všude pozhasínat a poslat je spát

1185
okkvp
Reagovat

ntw – přepnu a vébé s léžérně rozhaleným županem v kuchyni

1186
JanaH
Reagovat

1181 anja : no on taky hurónský smích způsobuje vrásky, že? A hlavně nebýt trapná, to je inteligentních krasavic heslo dne.

1187
anja
Reagovat

Růža ve sprše nahoře bez a drží si kozy…….. modlím se ať je nevypustí :D

1188
Brutální Petúnie
Reagovat

1185: A neoslepls? :O

1189
JanaH
Reagovat

1185 okkvp : já jsem nepřepla a Ládínek operuje štrůdlu za uchem a teď na zádech, VBéčko na to vyjeveně zíral z pelechu, Ládínek odvolán do zpovědnice.

1190
JanaH
Reagovat

1187 anja : díky za varování, nepřepínám! :-)))

1191
anja
Reagovat

panebože ten Růži tyjátr s kozama nechápu – si nepřibalila vršek plavek bo co?

1192
okkvp
Reagovat

Růžu jsem trefila též, na čtvrtý pokus vébé na terase umělé dýchání s Lucou a k tomu Hele o prdech

1193
anja
Reagovat

Hele na terase řeší prdy

1194
okkvp
Reagovat

Tedy to hulení huby do huby je krom jiného echt eklhaft

1195
Brutální Petúnie
Reagovat

Mám pocit, že Štrudlino „Já mám pupínek v hlavě“ by se hodilo i jako zhodnocení její intelektuální kapacity…

1196
okkvp
Reagovat

jdu snad raději hledat Růžu … to je den, to je den

1197
Monte
Reagovat

Tencoprdí200xdenně, to je tedy excelentní mamlas, nezbývá než pogratulovat štábu k nápaditému doplnění temné strany…

1198
Monte
Reagovat

Hradil si připadá jako socka…

1199
Monte
Reagovat

Lůca si připadá oslintaná… Jó, dala se na nelehkou službu distrubuce jetého cigaretového dýmu, to se nedá nic dělat…

1200
okkvp
Reagovat

Boss vybírá občanky

1201
JW
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=YpVRSDauGKQ

;-)) To jsou vyvoleni !….

1202
Monte
Reagovat

A štafetu distribuce tlamou na tlamu přebrala Růžena…
Tomík – tfuj, já se snad odnaučím kouřit…

1203
anja
Reagovat

1201 aano! Luisi nesměj se mi očima – to je moje BESTofka!! :DD

1204
okkvp
Reagovat

Lucku napadlo, že když ty občanky, tak že možná pojedou pomáhat stavět Dom snov. No to by někteří pořebovali jak pes drbání

1205
anja
Reagovat

1202 kamera to brala v detailu takže to stopro bude v rekapu……… hnus no

1206
JanaH
Reagovat

1200okkvp : žeby hromadné zatčení nebo výlet na psychiatrii?

1207
Lenny
Reagovat

ten novej se vali po Niki. Oni se nejak sblizili?

1208
Lenny
Reagovat

nevim kdo je Luis, ale mohl by prijit do vili aspon tak na tydeni navstevu:-)

1209
okkvp
Reagovat

hm, a csiply mi všecky kamery

1210
Monte
Reagovat

1207, on ten blbeček krom prdů nafasoval roli velkého svůdce a patrně trpí dojmem, že je ho hodno to nejlepší, co se momentálně nabízí a odnesla to Nikol. Ostatní ignoruje buď totálně nebo aspoň řečí těla…

1211
Lenny
Reagovat

a uz ten novej Pepa ukazal aspon prsa?

1212
Brutální Petúnie
Reagovat

Tak pohádka je sice trochu blbá, ale ted mi tam vyskočilo okno „Nevhodný obsah do 18 let“ tak jsem aspoň trochu pobaven :D

1213
violoncella
Reagovat

Mně taky nefungují kamery, zkoušela jsem chrome i explorer.

1214
okkvp
Reagovat

1213 – dík, jsem si připadala jak debo, jsem vyčistila i restartovala, ale furt nic. Notož, alespoň se vyspim.

1215
Brutální Petúnie
Reagovat

Voni už jdou chrnět? :( A já zrovna dneska chtěl s nima konečně ponocovat. Doprdele práce :(

1216
Jerremy
Reagovat

1212: to jim pousteji na plazme?

BTW, taky mi nejdou kamery :(

1217
Wlcak
Reagovat

Mě na IE jdou,po tom co tu čtu se ale bojim přepnout.Mám K3 a tam všichni tichounce poslouchají pohádku :-)

1218
Dáša
Reagovat

Vo vip-spálni Ružena, Láďa a masíruje sa o 106. Každý už drží v ruke cudziu haksňu, kristepane to čo je za trend??

1219
Jerremy
Reagovat

1217 – Wlcak – neprepinal bych – bud rad, ze mas alespon nejaky obraz, kdyz mi nic …
Co to je za pohadku?

1220
anja
Reagovat

Růža zas ukořistila lidskou nohu k masáží. tentokrát Vladkovu. Vladko se řeže smíchy bo ho to asi lechtá

1221
violoncella
Reagovat

Já to vzdávám, na kameře 1 stále zaseklá Martůčka. To není úplně příjemný pohled. Tak to snad zítra půjde.

1222
Wlcak
Reagovat

Zazvonil zvonec a pohádky je konec :D
1219
Nevím ,neznám,cosi o světluškách a čokoládě.Nakonec jim čokoláda vydláždila náměstí :-D

1223
DonnaS
Reagovat

ve vip ložnici v jedné posteli Eva, Niki, Vlado a Růža. Na zemi vedle nich Lá a LP.

Poslouchají pohádku a do toho se Vladko nechává masírovat od LP, Růži a Lá.

Niki odchází do velké ložnice, Vladko nabízí, že může spát u nich v posteli.

Niki: Dneska ne, máme úkol, musíme spát po dvojicích. Tak zítra.

Vlado: Tak zítra se spolu vyspíme.

1224
DonnaS
Reagovat

Eva ve vip opět vypráví o svém 200 mega dluhu. Je mi té holky líto, ale poslouchat znovu se to prostě nedá – takže to taky vzdávám.

1226
Sexytron
Reagovat

Romana jak kontroluje :D

1227
Kakulka
Reagovat

Vladko v posteli z jedné strany Evu do pul těla z druhé strany LP a Romana ve dveřích co to tady děláte.

1228
Jáša
Reagovat

Mirka asi chrupe, tak si k Vladovi a Evče hupsla Pavla a hezky se tulí a povídaji :D Vladko uprostřed a holky přitulené a on je hladí po vláscích. Krásnou chvilku jim překazila záškodnice Růžena, které kam vleze, tak tráva sedm let neroste.
Odešla.
A opět Růžena. Vlado:doprčic už Růženo!!!
Eva: to jsem ještě nezažila, aby mi někdo vlezl až pod deku.
Vlado: ona to všude rozkecá :D
A já nestíhám, špatně rozumím, ale stále hovoří.

1229
Kakulka
Reagovat

Romana nadzvedla perinu, Vlado „Pajo vem si trenky“ :-D

1230
Kakulka
Reagovat

Já se nemužu vynadivat jak Vladko holky hladí po vlasech a tak…To je tak super chlap…

1231
Jáša
Reagovat

Tak Vlado už má zase obě holky u sebe a hladí je. Evča něco vypráví a je jim evidentně dobře. A to je dobře :D

1232
Karolina
Reagovat

Vlado, Eva a Pavla mají v posteli příjemnou chvilku… tři kamarádky drbou… ale mile… Vladko k sežrání, holky příjemně překvapujou :-)

1233
Karolina
Reagovat

Eva: Kam čert nemůže, tam nastrčí Romanu… :-D

1234
Kakulka
Reagovat

Jojo Vlado je k sežrani, on ma tak jemné pohyby jak holky hladí. Úplně jim zavidim, hned bych se k němu přitulila taky.

1235
Jáša
Reagovat

To jsou nejhezčí záběry z celého dne a nejen dnešního. Tak VIP ložnici přeji příjemnou a klidnou noc. Oni si ji zaslouží.

1236
Karolina
Reagovat

Vlado už několik minut pořád dokola probírá Romanu, že jim samou zvědavostí vlezla až pod deku… :-)
Vlado: Mě to tak baví… co bude zejtra… ještě jí řeknu nikomu to neříkej…
Eva: ta bejt venku, ví to půlka Prahy… :-D

1237
Jáša
Reagovat

Ještě jednu poznámku. Protože nechci kazit to hezké, napíšu to slušně. Prima si může ten očekávaný sex, ve vedleší ložnici strčit za klobouk.. Tohle je mnohem lepší.

1238
Keiry
Reagovat

Škoda, že to nevidím, ale pořád mi nejedou kamery.

1239
Karolina
Reagovat

Perfektně plánují Evino těhotenství… :-D
Vlado: Na to budou lidirádi vzpomínat…
Eva: Jestli to vidí Wendy, tak už smíchy porodila

Zrovna si uvědomili, že Pepa asi o jejich spiknutí ví a doufají, že nic neprokecne
Vlado: No to bych ho seřval… víš kolik to stálo práce… :-D

1240
Karolina
Reagovat

Vlado: Deme spát, děvčata… a hezký sny…

:-)
Dobrou noc… :-)

1241
Wlcak
Reagovat

1237
Přesně tak,oni si snad opravdu myslí že nás zajímá pohled na hýbající se peřinu a čekají jaká to bude senzace která přitáhne sledovanost.Nevím jaké má štáb známé,ale někdo by jim tam měl říct že tyhle věci už dávno normální lidi nezajímají

1242
Jáša
Reagovat

1241
Vidím to stejně.
Dobrou všem vytrvalcům :D

1243
bordel
Reagovat

1169 – Ach, konečně i první VV souhlasí (byť zrovna s Luckou jsem nepočítal)… Jaká pastva pro moje oči a uši…

1244
HankaH
Reagovat

Vladěna se válí už několik hodin v posteli a nedělá žádnou zábavu!

1245
bordel
Reagovat

Kamery nejedou. Štáb chrápe, Prima hnípe, kameramani a zvukaři se válej, dramaturg a režie umřely…

1246
bordel
Reagovat

Kamery jedou, někdo se probudil.

1247
Dáša
Reagovat

Milá Prima, tak to ti teda naozaj veľmi pekne ďakujem, že skoro po mesiaci si sa rozhodla zrušiť sledovanie kamier mimo územia ČR. Sledovala som slovenskú RS VV Dom snov, kvôli kamerám na Prime som sa na to vykašlala. Bez povšimnutie som nechala aj Farmu na Markíze, ktorú by som si inak so záujmom pozrela. A teraz si ma, milá Prima, takto obabrala! Mohgla si teda skôr avizovať, že sprístupnené kamery sú len taký dočasný žartík, bastrikurymotyka!!!

1248
trdlo
Reagovat

1247 Dáša – Zachovej klid, to bude zas jen nějaký „malý technický problém“ ;-)

1249
bordel
Reagovat

Růžena a Primitiv vzhůru.

1250
JanaH
Reagovat

Kameraman na terase provádí zkoušku rozhlasu, střídá různé filtry, zaparkuje na stěně a ostří, snímá kapky deště, popřípadě má motolici proloženou tancem svatého Víta.
Pepa z depa s modrým šátkem kolem krku vstává, mohutně zívá a popotahuje si kostkované trencle.

1251
JanaH
Reagovat

Vaří si kafe. Jdu ho napodobit, ale to už bude moje dnešní druhé. :-)

1252
Brutální Petúnie
Reagovat

Pozor, Růža kafe nepije, vona si dává bílý kafe, aby ji to „protáhlo“
Celá ranní diskuze těchto dvou intelektuálů je doslova o hovně :P

1253
Brutální Petúnie
Reagovat

Bacha, jak jsou ještě brzké ranní hodiny, tak Růža i dodržuje se sucharem v ruce dietu!

1254
Brutální Petúnie
Reagovat

A Růža hrdinně prchá a nechá Hele na pospas nasranému (že ho vzbudili) mžourajícímu Vladkovi!
Bude ranní hádka? Nebo to Hele uhraje svým sladkořečovým šarmem ocucané hašlerky?

1255
Brutální Petúnie
Reagovat

Tak nic, on to nevydržel a prchl za Růžou na terasu, která okamžitě vyzvídá“Dostal jsi seřváno?“ :D

1256
Brutální Petúnie
Reagovat

A funící chrnící buldok je na houby, tudíž na ně kašlu a jdu na houby. :P

1257
bordel
Reagovat

Primitiv šel k Růženě na terasu. Intelektuální bomby pokračujou…

1258
kalabrie
Reagovat

Dobré ráno, nemáte náhodou někdo ponětí o tom, proč dnes není možné sledovat online stream mimo území ČR?

1259
bordel
Reagovat

Rozsvíceno, VV vstávají…

1260
bordel
Reagovat

1258 – Buď schválně, ale spíš zase někdo šmatal, na co neměl. V noci nešly pár hodin kamery vůbec, ani v ČR…

1261
Dáša
Reagovat

„Toto video není ve vaší zemi dostupné.“

OK, ale prečo až teraz?! A kde je nejaké vysvetlenie, ak už nehovorím o ospravedlnení tým bláznom mimo ČR, čo Prime naleteli?

Drahé súkromné televízie, či české, či slovenské, vás všetky akoby jedna mater mala. Slušnosť a ohľaduplnosť voči divákovi vám nenaštepila. :-(

1262
kalabrie
Reagovat

1260: děkuji za odpověď!

1263
Dáša
Reagovat

1260 – smola je len v tom, že nápis cez celú obrazovku, že stream nie je mimo ČR dostupný, sa tam určite len nejakou náhodou alebo omylom nedostal. Rozhodne by to však chcelo vysvetlenie.

1264
bordel
Reagovat

Kamery neČR:

Odpověď, co případně s tím, pokud to není chyba, a pokud to budete chtít vyřešit bude zde (až ji schválí admin):
http://reality-show.panacek.com/29706-vv2013-primo-ses-posla-nebo-ano.html/comment-page-4#comment-630691
(příspěvek č. 176 – zatím neschválen)

edit Bazinga – už jo :-)

1265
kalabrie
Reagovat

1263: a není možné je s dotazem nějak kontaktovat? komentář k videu nemůžu napsat, jelikož nemám profil na fejsbuku

1266
bordel
Reagovat

1264 – Díky, tady je adminů koukám… :-)

1267
Anonymní
Reagovat

Nový den nebude?

1268
upsik
Reagovat

Panáček to s online komentáři pro dnešek zazdil ???

1270
sa_rah
Reagovat

Jafar se mi líbí! ne jako chlap… ale jako člověk. Tak uvidíme.

Slečna Lůca neví, že když někdo prudí a nechce a nechce od nás odejít, že je ještě jedna možnost… a to zcela jiná, než ho povalit na zem. Ubožačka!

1271
Jenny
Reagovat

Ho na lŮ: teď ti odešel …(nerozuměla jsem, ale myslel Pepu)
Lů: a tobě odejde večer :)))

1272
sa_rah
Reagovat

Chudák Vlado… považuje Páju za čistého člověka. Ten až skoukne doma všechno!

Přidat komentář