Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (16.9.), sledujte, debatujte, informujte

16. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7078 w=420]

Začíná nám 25. den ve vile VyVolených 2013, den, kdy bude o jednoho obyvatele vily méně. Ano, včera odešel domů „mistr zábavy“ Emil Zajac. Snad se nesplní sen, který se mně dnes zdál, že tam Prima poslala dalšího exVyVoleného Jindříška :)

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

Kamery vrní, pojďme sledovat dění ve vile VyVolených.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 596
1
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

čau, děcka!
Chtěla jsem se po víkendu bez vás a VV zeptat,co nového a vidím,že Emil už konečně vyfičel, tož jestli se událo ještě něco radostnějšího/lepšího, nakrmte ucho :-)

2
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

teda v našem případě spíše oko :-))

3
upsik
Reagovat

U mě to spíš vypadá, že Nikol příští týden rozjede mezi bachařkama hru, aby vyřadili Strudla (a možná si s ní bude chtít vyzkoušet duel). Bude hodně záležet, kdy nasadí žolíka nebo proběhne dovolba (to by její plány mohlo zhatit).
Tento týden to vidím na vypalcování VB. Ten si vezme do duelu Avatarku (při vyměknutí – Lucku a při taktizování Strudla, gule na Vlada mít nebude).
Štáb už dopředu o vypalcování VB ví, proto ho nebudou v úterý vyhazovat a tento týden se mu na rozloučenou budou snažit všemocně podkuřovat, aby v duelu měl šance pokořit 10 % hranici hlasů.

4
Valča
Reagovat

Trefné Emč-vyfičel
asi nějaká situace v OKD.
Přeji všem hezký den.

5
PetraZ
Reagovat

Dobrý den,
jak se prosím jmenuje ten program – nebo jeden z programů, kterým jdou nahrávat ty online kamery? Někde to tu před několika dny proběhlo, ale bohužel to nemůžu už najít.
Někdy bych si chtěla nějaké úseky nahrát, ale nevím jak – kolega mi radil zkusit nějaký VLC, ale nakonec prý někde našel, že s tím to nefunguje, a že nejlepší bude zeptat se tady.
Děkuju všem

6
Hooper
Reagovat

Jindříška klidně do vily, pro návrh.

7
Wanna be your monster
Reagovat

Zjistila jsem, že Luboš z dvojky (vypadl jako první, tak si ho asi moc lidí nepamatuje) se přeoperoval na ženu. To jen pro info. :)

8
Hooper
Reagovat

7 – ale? DO něj bych to tedy neřekl. Ještě předtím byl v Balírně, celkem sympaťák.

10
upsik
Reagovat

Včerejší zajímavé události :
Štáb STUDIA KAMARAD nám nadále předkládá svoji vizi o nenaplněné lásce po uši zamylovaného VB a lásku neopětující Strudle (viz Noční show – trapnost hnaná do extrému).
Ládík budí mezi dámským osazenstvem obavy (je to silný hráč ?), co od něj můžou čekat.
Vlado doplatil na svoji kanadu a byl donucen za svitu měsíčku protančit střevíce s VB při vášnivém tangu s růží v puse. VB jako bývalý tanečník Vlada nadchl.
Zdena byla po většinu dne neschopná cokoliv dělat. Hlídala si ústa aby nikdo neviděl její vadu na kráse (částečně ulomený zoubek). Poté co si dala roušku přes pusu a převlékla se do sesterského kostýmku, začala velmi dobře bavit a přehrávat Emila v roli doktora. Pro ní velké plus včerejšího dne.
Za komentář stojí i přehlídka VV ve stylu borata, lehký nadstandard od VV.
Konec dne naplnilo loučení s Emilem, který nemohl uvěřit, že musí narychlo opustit vilu (konečně jsme se zbavili jeho kýčovitého „humoru“ ve vile.
Růža je na sucharech. Řízla si velký pěvecký duet s Evíkem a s nadšením se zapojovala do některých aktivit. Nevědomky jí VB vypil sirup na oblbnutí, to ho zřejmě zklidnilo, že byl schopen vytáčet sólo s Vladkem.
Nikol po odchodu Emila zpestřila VV večer svými zábavnými hrami.
Dnes lze očekávat hra o hlasy.

11
Klára
Reagovat

9: Tak hlavně že se tam přicpala Jaruška ;)

12
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

10 díky!

Včera v noční šou jsem viděla,že Ruža měla zácpu nebo nějaké jiné bomby v břuchu a dostala klistýr. No snad ju to na chvili zklidnilo…

13
rejpal
Reagovat

To s tím Lubošem je fakt zajímavé. Pamatuji si na něj ještě trochu, a vůbec by mě to nenapadlo.

14
T.M.
Reagovat

9: Tohle už sem četl před trošku delší dobou. Článek je starej asi dva roky takže už z něj pravděpodobně ta lesba je ale nic novýho sem o něm už nikde nenašel. Taky bych to zrovna do něho absolutně neřekl. Navíc ironií osudu a tím největším paradoxem vypadl právě on v duelu s travesistou Pitym. Možná kdyby se už tenkrát převlíkl tak by nad ním vyhrál.:D

15
cipollini
Reagovat

kytičku pro Zdeničku… prosím… :D

16
Wanna be your monster
Reagovat

14 – Mně připadal ten Luboš divný od začátku…samozřejmě jsem netušila, že zrovna tímhle směrem :)

17
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: nejsi ty ten Vlado z jedničky vyvolených?
Vlado. ne, já jsme z čtyřky. A bude pětka a tam prý budu taky.

18
T.M.
Reagovat

16: Ale dost si tenkrát stěžoval že se Pity na duel s ním převlíkl za ženskou a díky tomu nad ním vyhrál. Kdyby to tenkrát udělal taky tak by to byl duel dvou transvestitů a šance by měl větší. :D Dobře si na ten duel pamatuju, byl hned první ve druhé řadě a Luboš to projel dost nečekaně. Já jsem fandil Lubošovi protože byl rozhodně zajímavější než jeho duelový soupeř a tak mě pak výsledek nemile překvapil. Kdyby tehdy Luboš zůstal dýl, možná by se na něho něco provalilo.

19
anja
Reagovat

dobré ránko Vyvolení šmíráci :) tak jsem zapla kamerky a první co mne postihlo bylo jak si Thomas povídal s kamerou, že chče kytyčku plo ždenyčku…… zamilovaný Thomas, to je štrašná varianta Velkého Buldoka :D

20
Wanna be your monster
Reagovat

Růža s Niki se zase baví normálně, jako by jí Niki neříkala, že už na ni nikdy nemá mluvit. :)

21
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
tohle jsou právě věci, které se mi na Vladovi z VV4 líbí oproti tomu původnímu. Tam bylo moc velkých emocí a scén a osobních samomeditací. Tady jich taky pár bylo (a bude), ale daleko častěji ho to baví, má sebevědomí a může uplatnit své přednosti – výborný smysl pro humor, pohybové nadání, nápady, hračičkování s blbostmi. A zároveň pečlivě monitoruje chování ostatních. Vlado ganztragéd v jedničce se mi nelíbil.

22
jenka
Reagovat

Ach jo, to bude den. Růža po probuzení zjistila, že je ve vile a ještě navíc tam všechno miluje i věšení prádla, no prostě všecko, všecičko kolem. :-)

23
Mab
Reagovat

Viděl jste někdo včera noční show? Zapnula jsem to pozdě, tak mi uteklo, co říkala Luciina kamarádka. A ten kluk tam, byl to ten Adam?
Díííky. :)

24
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si zpívá: happy birthday mr. president..

25
anja
Reagovat

Růža po střevní kolice se nějak brzy zvetila, koukám. A ten mišmaš co má na chlebu ….

26
Wanna be your monster
Reagovat

23 – nebyl to adam, byl to nějaký kámoš, co ji sleduje klidně 18 hodin denně na kamerách. :D

A ta její nejlepší kámoška…s tou měla Lucka trojku se svým klukem, ale uraženě se prý koukala na ty dva na posteli…Jinak nic zajímavého, a nic, co bych chtěla vědět. :D

27
Wanna be your monster
Reagovat

Růža se nejspíš dostává do své manické fáze. :)

28
T.M.
Reagovat

Jinak sem včera v rekapitulaci zase zaregistroval domlouvání palců. Pokud slepičinec vypalcuje Láďu tak doufám že si Láďá vezme Pavlínu nebo Mirku a vyřadí je. Pořád mi přijde milionkrát zábavnější a zajímavější pro diváky než ony a navíc to není Vladkův nepřítel tak snad antihlasy od Vladkových fanoušků do takového duelu zasahovat nebudou. Bez antihlasů by nad ním ani jedna z nich neměla vyhrát, samy o sobě musí být ty dvě velmi slabé soutěžící. Pokud by si vzal Lucii, Nikol nebo Romanu tak to už bych o něj měl velký strach, to by pravděpodobně bohužel prohrál. Ale brát si Romanu asi nebude mít důvod protože ta mu palec nedá a Thomas se Zdeňkou taky ne. Pokud k jeho vypalcování dojde tak bych si na jeho místě vzal jednu lesbu, asi Pavlínu protože se mi jeví jako slabší a vyřadil bych ji. Tím by jim udělal pořádnou čáru přes rozpočet a lesby by se pak z toho jedna bez druhé posraly. A mohly by si za to úplně samy. Měla by už konečně jedna slepice ze slepičince vypadnout. Co tím vlastně sledují touhle taktikou? Thomase obviňují z taktizování a samy se budou domlouvat tak dlouho až to překombinují. Je na čase aby si taky už konečně nabily hubu. Takže pokud bych chtěl taktizovat tak bych si na Láďově místě vzal Pavlínu a pak bych se jim smál a pokud bych chtěl hrát vabank tak bych si na jeho místě vzal Lucii která to celé spustila a nebo Nikol. S Nikol by ale podle mě prohrál bohužel stoprocentně.

29
T.M.
Reagovat

A po včerejší Noční show si už o Lucii nedělám vůbec valné mínění. Připadá mi že se čím dál tím víc ukazuje jak je ve skutečnosti úplně vypatlaná.

30
jenka
Reagovat

Přepnula jsem na K2 a tam s velkým funěním VB obléká ponožky :-D

31
cipollini
Reagovat

Tomáši hlavně nezpívej!!!

32
Adéla
Reagovat

Dnes štáb zase vsadí na nějakou romantiku, když má Štrůdle narozky. Už to vidím jak Buldok s kyticí hraje Romea…..

33
Anonymní
Reagovat

Ruza si slehla nebo co

34
Hooper
Reagovat

32 – jojo, hrané scénky během popíjení vína a šáňa večer čekám.

35
upsik
Reagovat

VB nám po ránu nějak pookřál, úsměv od ucha uchu, dokonce obletuje Strudla pln síly s kytkou v ruce. Večer v ložnici bude hodně zajímavý…záleží jestli mu štáb mezi výživové doplňky náhodou (ne)zamíchá produkt na zkvalitnění erekce…:D

36
Hooper
Reagovat

35 – to asi ne, spíš čekám, že bude dopis, kdy zbytek vv bude dneska spát ve velké ložnici a štrůdla s vébéčkem v malé. Aby měli soukromí, rozumíš, víš jak?

37
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka – vyvolení trojka byli propadák.

No to nevím, jednička to nebyla ale…čtyřka taky ne. :D

38
Jerremy
Reagovat

35: včera v noci si VB a Strudlik jiz spolu „zaspasovali“ ;-)

39
Adéla
Reagovat

No něco „nenásilného“ určitě vymyslí, protože je třeba natočit konečně sex….

40
Pitrýsek007
Reagovat

948 – Ládíčka je mi taky líto, přesto že jeho osahávání a oblizování sám sebe je mi protivné. Ten kluk za to nemůže jaký je. Určitě má IQ vyšší nežli mnozí ze spoluválejících se ve Vile. Prostě zatím nenašel člověka, který by se mu věnoval a kterého by on uznal za autoritu. Je neskutečně citlivý, jeho inteligence se projevuje jinak – určitě ve studiu atd. Když někdy začne mluvit, i když potichu tak nikdy neříká úplné slátaniny jako mnozí. Tam, kde mu „Pámbíček“ přidal, zase jinde mu ubral a vše je výchovou. S takovým dítětem se musí opatrně. Posilovat jeho sebedůvěru ale nenuceným způsobem, takové děti velmi všechno vnímají. Pokud nedokáže svoji energii nějak uplatnit, dělá krávoviny jako mimino. Ale mě to nějak u něho nevadí, daleko víc mi vadí ječení Evy, její celkově neženské a humpolácké potácení, kterému říká tanec, prostě hrůza. O ostatních raději pomlčím. A štrudla až zažije v životě opravdové broblémy a bolesti tak se asi zblázní. S tím pidikousíčkem ulomeného zubu už je krajně nesnesitelná.
Růža má podle mého názoru zánět močového měchýře (nebo kdo ví co) a dali jí nějaká antibiotika, proto nesmí alkohol. Kdyby měla něco se žaludkem, bude dodržovat dietu a nic jí chutnat nebude než se vyléčí = k e c á !

Pro mě pořád ještě Vlado, protože se mi „pořád ještě líbí“ .

938 – Na začátku jsem psala, že má antihmota od těch steroidů vyvalené oči. Od té doby co je nebral tak mu zalezly zpátky do očních důlků a pomalu se zmenšuje o číslo celá jeho postava. Když nastoupil do soutěže byl jako nafouknutej panák ( reklama na Michelin) a teď holt tělo nutně reaguje, když nemá tak masivní přísun. Nevím kolik mu teď toho dávají, ale pokud budou dodávat nějak pravidelně tak uvidíte, že ho přestanou i „ty jeho ruce“.

HLAVNÍ ale je to, že vypadl ten otřesný Emil. Snad si i Prima-VV uvědomila, že s tímto do nebe volajícím trapasem si málem už podřezala pod sebou už tak usychající větev …
Nebudu Emila více komentovat, každý kdo sem píše „ví“ a znovu opakuji – sláva, že je venku.
Už se budu opět dívat a doufám, že se to začne konečně hýbat jak má, už by bylo na čase.
Ten nápad Vlada – takto nějak by to mělo vypadat. I když jsem to nakonec nemohla dokoukat.

41
Hooper
Reagovat

Lucka s tím kohoutem, namalováním a krátkými zrzavými vlasy vypadá v obličeji jako muž, jenž se zrovna nalíčil jako žena. Ještě, že má ty náušnice.

42
woczko
Reagovat

No podle toho co jsem viděl, se možná schyluje k pokusu o vyřazení VB pomocí Vlada. S tím, že vypalcují Vlada, který si na 100% vezme VB.

Doufám ale, že v takovém případě si Vlado vezme někoho kdo mu dá palec (což VB určitě nebude) a pošle ho domů. Nemám totiž rád lidi, kteří zneužívají ostatní k tomu, aby za ně něco udělali. Ani v RS ani v životě.

43
rejpal
Reagovat

T.M.
A co když to celé spustil Ládík sám a do duelu chce? (něco jsem hodil dnes ráno k minulému dni). Netvrdím že je to pravda, nemám ani jeden přímý důkaz, ale vysvětluje to úplně všechny podivnosti. Za jistých okolností (domluva se štábem, nebo jen štábní využití něčeho, co se dělo a nebylo to na kamerách) to vysvětluje i tu úplně absurdní hru na odhalování hráče. Kdyby tam všichni vyklopili (a podle pravidel těchto her by měli být upřímní (!)) své skutečné záměry, jak tu hru vyhrát, mohli by to rovnou přeměnit na Ein kessel Buntes.
Představ si, že proti sobě půjde Barcelona a Bayern a den před zápasem UEFA sdělí trenérům, že musí pravdivě říct, s jakou taktikou nastoupí, kteří hráčí a kde budou hrát. To je úplná šílenost.
Mohl by to ale taky být test na to, zda se najde hned zkraje někdo, kdo navrhne, aby to vůbec neřešili a hru odpískali (a jak umí táhnout za jeden provaz). Tyhle koule ale neměl nikdo. Je to však jediná logická reakce na takový úkol. O taktice se veřejně nemluví. Můžeme ji znát my z kamer (a ne všechno víme) a samozřejmě momentální spojenci. Veřejně ji nikdy nikdo neřeší (ledaže by klamal tělem úmyslně).

44
ředitelkazeměkoules
Reagovat

Boha jeho, ať něco udělají se Zdenou. Ať dostane k narozkám zubaře. Nedá se na ní koukat, dělat takovou tragédii kvůli 1 mm urvanému zubu.

45
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík určitě vypalcovaný být nechce, celé své chování zakládá na tom neznepřátelit si nikoho – nebýt vypalcován.

46
Valča
Reagovat

VB zabil zvířata ? to je trestný
co to povídá

47
Wanna be your monster
Reagovat

Tomas vypráví, jak zabíjel kočičky…taťka ani ségra na to neměli žaludek. Omlátil je v igelitkách o zem.

Říká, že je to hrozné, ale směje se u toho. vypráví dál i přesto, že mu ostatní říkají, aby mlčel.

On totiž asi nechápe, že to není normální a že je psychopat.

Štrůdla: já bych se u toho vyprávění nesmála…

48
Valča
Reagovat

VB je debil

49
Wanna be your monster
Reagovat

Připomíná mi to v jedničce sašu – když měli za úkol vyprávět nějaký nejhorší svůj čin nebo něco takového a on vyprávěl, že s kamarádem oběsili kočku.
Ten se u toho aspoň nesmál…

50
Hooper
Reagovat

A tohle říká, když má jeho láska narozky. Vul, no.

51
Wanna be your monster
Reagovat

No VB se vždycky směje při podivných věcech, jak třískal s kočičkama o zem, jak se mu týpek pochcal v kufru..nechápu, že tam toho psychopata vůbec dali, snad té volbě předcházelo vyšetření psychologem.

52
Mab
Reagovat

Tak musím říct, že bych si přála, aby si někdo vzal do duelu štrůdl. A aby Zdena vypadla. Ta holka si neumí u dělat ze sebe legraci, kvůli neviditelnýmu úlomku zubu vyvádí jak hysterka, s rukou před pusou mě neskutečně pije krev. Už by to její utrpení ve vile mělo skončit. A byla bych zvědavá, jak by se pak začal chovat VB.

53
Valča
Reagovat

Lucky sestra striptérka.

54
Wanna be your monster
Reagovat

A pak tu přijde rejpal a zprdne nás, že se nesmějeme, když se VB povede vtip. Já mám k němu takový odpor, že mi to přijde asi stejné jako bych říkala – jééé, na téhle fotce to Hitlerovi ale sluší, je to čumáček.

55
Kapi
Reagovat

Nikol rikala, za se vsimla ze to Ladik hraje. Ze kdyz kdysi cosi psal, tak to bylo necitelne a docmarane a ted kdyz pise seznam nakuipu, tak pise pekne a citelne. Ze ho bude sledovat od ted – jestli to bylo mysleno ve srande nebo navazno napul nevim presne.

56
XY2
Reagovat

Díky za informace, byla jsem mimo kamerek.
VB je ještě větší blb, než to vypadalo.

57
Valča
Reagovat

Wanna be your monster
54
souhlasím je mi z VB zle (a dnes mám dost, jdu na houby) on i štrůdle brrr.
VB ty už nic nevymyslíš! Já ti dám kotata v igelitce ty hnuse odporný.

58
Mab
Reagovat

47 – Cože? V igelitkách o zem? A směje se u toho? Tak od týhle chvíli ho bojkotuju, už o něm nehodlám napsat ani slovo, protože takovej … si to nezaslouží.

Ad Láďa – Pro mě je hodně nechutnej, nerada se na něj dívám, jak se zaobírá svým tělem. Ale jako hráč mě zajímá, takže já bych tam Láďu dál chtěla určitě.

59
anja
Reagovat

tak koťata v igelitce jsem prošvihla. A asi dobře, že to mám od vás jen zprostředkovaně, bo bych se obrátila hnusem úplně naruby…. doufám teda ale, že to dají do rekapu, a tučně, prosím. Děkuju

60
T.M.
Reagovat

Já bych si moc přál aby teď v duelu nevypadl ani VB a ani Láďa, u Vlada to nehrozí. Měla by už konečně vypadnout ženská a je mi úplně šumák která by to byla, nefandím tam ani jedné. A jestli Dovolba nebude tak nás teda čeká ve vile až do prosince pořádná nuda.

61
anja
Reagovat

takže Štrůdla si ulomila zub?.. no já pořád přemýšlím proč si dává ruku před pusu. Nejdřív jsem si myslela, že je nachlazená, že bere ohledy na ostatní :D

62
Mab
Reagovat

61 – ulomila si miniaturní kousek plomby na jedničce, není to vůbec vidět. :)

63
anja
Reagovat

Thomas si na triko a šortky nahodil župan a šel hulit na terasu……. fuj! nesnáším když někdo používá župan jako svrchní oděv!

64
anka
Reagovat

no, je před palcováním, jsem zvědavá, jestli Prima dá „kočičky v igelitce“ do sestřihu ( a nejen milovníci zvířat pak dají své antihlasy komukoliv proti VB ) nebo upřednostní jeho tokání se štrůdlicí – ale taky myslím, že jak nečekaně vysadil ty megadávky steroidů, tak se mu asi hodně zhoupla hladina hormonů někam jinak ( proto tak zblbnul – dnes už je prokázané, že ne hlava, ale hormony ovládají zamilované prvních pár týdnů a proto tak blbnou, nevidí neslyší, dělají ze sebe trotly přede všemi)

65
woczko
Reagovat

Zdena o ten zub přišla při konzumaci Thomasových steaků? :)

66
Wanna be your monster
Reagovat

Neslyším vlada s romanou, přes zvuk z obýváku…. A přitom se tam chlamou jak blbí, tak je to asi dobré.

67
NU
Reagovat

anka
64
souhlasím kočky do rekapu!
gentleman a zastánce žen

68
XY2
Reagovat

65 – Zdeninka nepřišla o zub, ale o miniaturní kousek blomby, o zub by ji mohl připravit Tomík v rámci erotických her, co to je proti ubíjení koťat.

69
XY2
Reagovat

Je neskutečné, čím se dokáže prezentovat 40ti letý chlap. Počůranej chlap v kufru auta, umlácení koťat, a to určitě neskončil a jeho životní zážitky budou pokračovat.

70
anka
Reagovat

jenže, jak vřískala na VB – chápeš, to nejde o ten kousek, ale že si mi to drolí! a celé se mi to rozpadne! jenže ona se časem asi celá „rozpadne“ , jak je umělohmotná

71
anja
Reagovat

Štrůdla by měla vyfičet, je to maxitragédka… a to byla zpočátku takový i docela můj fanoušek

72
XY2
Reagovat

Objímací akce u venkovního baru, Tomík v župánku s vystrčenejma lejtkama.

73
Wanna be your monster
Reagovat

71 – Já ji mám pořád svým způsobem ráda, jak vždycky řekne nečekaně něco hnusného a trefného někomu. :)

74
XY2
Reagovat

Štrůdlici se nejen drolí zoubeček, ale ty vlásky už taky moc nevydrží:-)

75
anka
Reagovat

a proč ji štáb ještě neposlal k zubaři? možná jí ve zpovědnici řekli, ať není hysterická, že z vily se smí jenom z opravdu vážných příčin a tohle podle nich rozhodně vážné není

76
Wanna be your monster
Reagovat

Vladka špína otravuje. Niki upozorňuje, že ještě není odvolaný trest tomáše a že by neměl uklízet.

77
woczko
Reagovat

Když to tak sleduju, tak by měli udělat RS pro podezřelé individua. Nasadit tam pár Zden a zločinci by v rámci toku na sebe vše práskli.

Jinak nedokážu pochopit, kde se ta surovost v lidech bere. Ale mám pocit, že je jí čím dál tím víc.

78
Wanna be your monster
Reagovat

75 – říkala něco o pondělku, o víkendu asi nic.

79
NU
Reagovat

Vlado chce aby VB uklidil. Že ve vile je bordel.

80
XY2
Reagovat

Vlado řeší špínu ve vile, hodlá to vzít za buldoka, ale on nesmí a buldok uklízet prostě nebude.

81
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado. to je strašné, tady není snad metr čistého.

82
Crazy lady
Reagovat

75 – jistě to už Hradilovi probírali. Jó, holt Štrůdla není Vladeček, nemá u štábu tu protekci.

83
T.M.
Reagovat

Pokud bude teď v duelu Thomas tak to bude nuda kvůli které v pátek večer rozhodně nebudu trčet doma a jen si to nahraju. Předem jasný výsledek, prohraje s každým. Pokud by šel Láďa tak to bude o hodně zajímavější ale nejlíp kdyby byly dvě ženy aby už konečně byla stoprocentní jistota že jedna z nich vypadne. Takový duel Nikol se Zdeňkou nebo Romanou by vůbec nemusel být špatný. Romaně by asi normálně hrozilo vypalcování ale mám strach že jí to odpustí kvůli zdravotním problémům. A nebo by to právě mohli použít jako důvod aby šla z vily ven.

84
XY2
Reagovat

Vlado říká, ta močka:-)

No to musí být jako na veřejných WC bez obsluhy:-)

85
Crazy lady
Reagovat

83 T.N. – no chraň nás Bůh. To bychom si užili řevu, že teď, když je oslabená těžkou chorobou a nemůže bojovat,
atd………..

86
anja
Reagovat

Vladko šel s vysavačem do ložnice.. ostatní obkecali jak by se mělo uklidit a už přešli k jiným tématům

87
radek
Reagovat

82 strudla nema protekci? A co to nekolikahodinove septani skoro kazdy den s tim vyhulencem?

To je jasny porusovani pravidel, od obou. Dalsi porusovani pravidel je domlouvani se na palcovani, ktere provozovali vcera pomerne dlouho 3 „holky“ a dalsi jindy. Pritom si pred par dny odhlasovali, ze je to poruseni pravidel.

Stab vsechno musi videt, kdyz to na kamerach pusti ven. Serou na to. Toto neni soutez, to je fraska prvni kategorie.

Vladecek – jeden z mala, vlastne asi jedinej, z komplexniho pohledu, jakz takz dodrzuje pravidla.

88
NU
Reagovat

Crazy lady
85
jo cha cha cha přesně napsáno.
A co snídala?
že né suchárky? to by zhubla

89
okkvp
Reagovat

87 – nic takového neodhlasovali

90
Crazy lady
Reagovat

84- XY2 pokud si tam štáb chce toho VB hejčkat kvůli sledovanosti ( sex se štrůdlou) tak by mu měli urychleně ten trest zrušit, než nakrknou i ty diváky, který doteď tu jeho lenost neprokoukli.

91
anja
Reagovat

Štrůdla jako královna nařídila Buldokovi úklid

prosím štábníky aby nařídili Štrůdle odpárat tu ruku od pusy, tohleto se fakt nedá

92
Wanna be your monster
Reagovat

87 – Odhlasovali si, že se můžou domlouvat dál.

93
NU
Reagovat

VB
nese rohož z wc přes jidelnu ..kolem stolu…kolem hamající zdenky…a v končné fázi jí hodí přes dveře wc …zajímavé. To jí nesl vyklepat od drobků z wc na terasu…v 38 letech uklízí přesně tak jak se cítí >>velmi mlád.

94
NU
Reagovat

91
ruku u pusy at si nechá > zamotá se jí chemlon a bude modní střih

Růža a boty-je nějaká rychle zdravá, to je dobře.

95
NU
Reagovat

Růža zpívá a tančí
je v plné síle víc jak v plné síle

96
Péťa
Reagovat

Veřejně prospěšné práce:o)
http://img607.imageshack.us/img607/6748/mixp.png

97
XY2
Reagovat

90 – poslední sympatizanty ztratil s akcí kočky, jinak to nemám.

98
okkvp
Reagovat

tak toaleťák k recyklaci asi pod buldokovým vedením asi míří k recyklaci – jiné

99
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

96 – Péťo, co fotky Vlada ze sprchy? Stále nic? .-)

100
XY2
Reagovat

Nevidím nikde Lůcu, ona někam odešla?

Uklízet může i ona, pokud chce, ale patrně nechce, jako pokaždé:-)

101
NU
Reagovat

Lucka chrupe v obýváku.

102
XY2
Reagovat

Štrůdla: ty tak rád uklízíš, viď?
VB: mně to nevadí, co tady jinýho dělat

103
XY2
Reagovat

101 – to snad neeee:-)

104
NU
Reagovat

Nikola se jednou vrátí na VS
(už jich pochodila-a to jí nevadí že to bude platit)

105
gabisollis
Reagovat

strudle by meli pustit film-„smrt ji slusi“.:-DDD zrejme uz se taky rozpada.

106
anka
Reagovat

proč vlastně VB mluvil o kočičkách? úkol – jak to máte se zvířátky – nebo jenom „machrování“ ?

107
XY2
Reagovat

Ano, už byl záběr, Lůca spí a zhluboka dýchá:-)

108
NU
Reagovat

Růža pinká
v modelu fialové triko tepláčky alá tleskač a papučky.

109
XY2
Reagovat

štrůdla si meje chemlon, VB šůruje hajzlíky, Vlado myje linku, Lůca spinká a ostatní si pohazujou balónkama.

110
XY2
Reagovat

Lůca se pohla, obrátila se na druhou stranu

111
NU
Reagovat

LM vyletěla od státnic napoprvé

112
XY2
Reagovat

Změna, Lůca je ve sprše.

113
Omnj
Reagovat

Růža pinká a zpívá – uzdravena >>jsem tu sama za sebe…zpívá o emilovi <<

Kdy bude mít zase výlevy?

114
Pierre
Reagovat

Zavřete Romaně hubu !!! Pořád zpívá samé odrhovačky.

115
XY2
Reagovat

Oprava: ve sprše je Eva, Lůca spinká.

116
Omnj
Reagovat

Romana >>bez vás jen šaškem jsem<< zpívá
prokládá Davidem…nonstop <>

No moc hezký

117
gabisollis
Reagovat

uz je pryc ten trapak Emil?

118
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

zkouška

119
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

..

120
Omnj
Reagovat

???
Lucka chrápe.
Když má tolik zvířat -kdo po nich uklízí? u ní doma -myslím když je doma -tam taky nic nedělá- jen cvičí?

121
Omnj
Reagovat

Když se načančám
hrají
To je pro Zdenku k oslavě?

122
Omnj
Reagovat

hrají jim Muchovou
Ládík nezná -no jo mladík

123
Jana1
Reagovat

Za dobu pobytu ve vile jsem neviděla Lucii uklízet,pouze vytírá zadkem stoly a bar.Po včerejší Noční show a jejím povídání ve vile tady někdo použil správné slovo „vypatlaná“.A Martin ji odhadl dobře s tím jejím sklonem k SM.

124
Mab
Reagovat

Štrůdl si žehlí příčesky. Martůčka je štrůdlu drží. Až budou vyžehlené, patrně si je připne k eurovlasům. :D

125
XY2
Reagovat

Ládíctek si poskakuje, štrůdla si žehlí příčesek, Evka v župánku. VB pořád uklízí hajzlíky.

126
Bodlak
Reagovat

VB x kotata – neni to uz ted nahodou trestnej cin? Mam pocit ze driv to byl prestupek.

127
Omnj
Reagovat

124
to se člověk zasměje
eurovlasy

128
Omnj
Reagovat

Bodlak
126
rozhodně je to trestuhodné

129
Pierre
Reagovat

Romana kombinuje snad všechny možné songy a melodie. Katastrofální hudební zážitek. Zpívá si ve spodním prádle…pohled pro bohy :D

130
Omnj
Reagovat

Kamera 1
Růža u oblékání v ložnici a její zpěv
už tam je VB
Růže hrají DAVIDA

131
XY2
Reagovat

Růža si na posteli pod županem mění spoďáry:-)
Vlado venku v křesle.
VB pořád kolem hajzlíků.

132
gabisollis
Reagovat

jsem si chtela pustit vcerejsi nocni show a pise mi to ze -toto video neni ve vasi zemi dostupne!co je tohle za bordel??online me normalne jde.:-(

133
Omnj
Reagovat

VB pěje též s Davidem

134
T.M.
Reagovat

VB by to měl příště zkusit v X Factoru, zpívá fakt hezky.

135
Omnj
Reagovat

Růžena má nový model
černobílá kombinace

136
jarda667
Reagovat

jezis na vesnici se kocky topi normalne. nebo nejak jinak se zlikviduji . co taky s nema ze ?

Ze je VB pitomec je jasne, ale delat z nej nestvuru jen proto , ze zabije nejake kocky to je pokrytecke.

vite ze i to masicko co kupujete v supermarketu je slepice nebo prasatko , a jak kvici kdyz jde na porazku ?
divoke kocky na vecnici jsou proste skodna. ale rozhodne nejde mit z jejich smrti poteseni to je jasne.

137
Omnj
Reagovat

VB by chtěl písen pro Zdeničku když má ty narozky

138
XY2
Reagovat

136 – no nazdar

139
Kapi
Reagovat

Ladik – vsimam si, ze on to vazne castecne hraje- dohrává. On si uvedomuje jak pusobi a ze staci malo k tomu aby to bylo jeste „zajimavejsi“. Cim dal casteji vypadava z role a ty jeho obcasne hlasky to jen vic a vic ukazuji jak nad tim premysli a rekne vzdy neco aby to pusobilo silene a trhle. Ale vse si moc dobre uvedomuje.

vychazi urcite i z reakci ze zivota, za kdyz se porad nekde dloube nebo vrta, ze vypada jeste vic jako „ten blbej“.
jeho akce proste spociva v hrani techto roli. I kdyz trochu takovy je, dohrává.

140
T.M.
Reagovat

Toho kamaráda Lucie co byl včera v noční show bych zavřel do vily taky. Zajímavej materiál na prostudování. :D

141
Omnj
Reagovat

136
jarda667
umlátit něco v 10 igelitkách se ti zdá že se děje na vesnici
jo
nejsi náhodou VB 2!
raděj zalez

142
XY2
Reagovat

Vlado v křesle, zbytek až na Lůcu, která pořád spí! různě popochází, zpívá, meje se.

143
Jana1
Reagovat

132-je tam spousta reklam, ale pak to naběhne

http://www.iprima.cz/vyvoleni/videa-z-vily/vyvoleni-nocni-show-2

144
Omnj
Reagovat

Jé Vladeček ukazuje VB vaření, to je koncert.

145
XY2
Reagovat

V kuchyni porada o vaření, VB, Vlado zůstává a Vlado radí, co s masem.
Akce: Lůca ze sebe shodila polštáře, vstala, otevírá lednici, něco hledá.

146
gabisollis
Reagovat

nevite nekdo kde bych se mohla kouknout na vcerejsi nocni show krome iprima?na ulozto me to taky nejde.

147
Anonymní
Reagovat

Na k2 ukazuje hafík někomu své fotky.

148
Omnj
Reagovat

Ladik s Luckou…Lucka chlebíček se šunšičkou…pěkně hamá ..vyspinkaná.
Vladek učí vařit VB…

149
Ája
Reagovat

Lucie, která jediná může Thomasovi v kuchyni pomáhat, říká: „Vlado, tak mu trochu pomoz, on je z toho nešťastnej“

150
XY2
Reagovat

Lůca si u otevřené lednice vybaluje šunku.
Hotovo, už zase sedí v polštářích, ale na jiné straně.

151
gabisollis
Reagovat

Jana1-diky,ale pise me to ze v zemi co jsem to video nejde.nejsem v CZ.

152
XY2
Reagovat

Výborně, Vlado zaměstnal Lůcu loupáním cibule! :-)

153
Anonymní
Reagovat

149 – bere to možné spoluvaření vysloveně odpovědně, co?

154
Wanna be your monster
Reagovat

106 – nevím jak k tomu tématu došli, každopádně žádný úkol to nebyl.

155
Hooper
Reagovat

153 jsem já

156
Omnj
Reagovat

VB „pět dní vaří a uklízí“ >mohl by jen stejky nestíhá

157
XY2
Reagovat

A já jdu taky do kuchyně, doufám, že tam Lůca alespoň 1/2 hodinky vydrží tvrdě makat:-)

VB není tak blbej, dle pokynů mu to docela odsejpá:-)

158
Ája
Reagovat

153 – jojo, teď ji chudinku Vladko zaměstnal, určitě lituje, že z těch polštářů vylezla :-D

159
Hooper
Reagovat

Aha, tak to ukazování fotek hafíka je v malé ložnici lesbám.

160
Sexytron
Reagovat

JOJOJOJOJO ty krrrrááááso, tak to je hustý!

161
upsik
Reagovat

Luca je v kuchyni zoufalá, …už vím proč jenom spinká a hulí. Takhle s ní bude sranda …:D

162
Wanna be your monster
Reagovat

Evina to s někým dělala přes igeliťák.
Eva: No co no jako..hodně to šustilo.

163
Ája
Reagovat

úplně vidím na Vladkovi, jak by to nejradši uvařil sám, chudák :-D

164
Wanna be your monster
Reagovat

Vb krájí brambory: na kostky to znamená na čtvrtinu?

165
Hooper
Reagovat

Chudáček vébéčko u toho musí sedět.

166
Omnj
Reagovat

VB nevydrží dlouho stát. Hezky hačá u brambor loupání.

167
Wanna be your monster
Reagovat

Ládíkovi příjdou kondomy hnusné..

168
upsik
Reagovat

Evík – přítel měl alergii na latex, tak to dělala přes igeliták…no jo blondýna. :D

169
Pierre
Reagovat

Eva je klasicky tupá kráva. Sex přes igelitovou tašku ze supermarketu…chjo, kdyby tak věděla,že igelit má tak řídkou molekulární strukturu,že tím projde každá spermie, bakterie i vir.

170
Omnj
Reagovat

Vb se stravuje v restauracích?
to je boháč

171
Omnj
Reagovat

Růža se i vymalovala
po nemoci aby dobře vypadala
už vytlouká v kuchyni
asi už ne ne suchárky

172
Péťa
Reagovat

99-Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
kvalita nic moc
http://imageshack.us/a/img14/408/s1jv.png

175
Omnj
Reagovat

No jo Zdena už má blond eurovlasy připevněné ooo to je krása

177
Klára
Reagovat

169: Tak to jsem taky tupá kráva, protože o (ne)schopnosti igelitu zadržovat spermie nemám nejmenší páru ;)

178
Omnj
Reagovat

zdena se šlechtí v koupelce
až VB dovaří omdlí zdenky krásou
VB vaří a pěje
na brambory vodu říká vladko
oni by nechali bramburky zčernat
a Růža radí a radí a radí…už má hlad dietka

179
Omnj
Reagovat

Vb už bolí ručička a má loupat ještě 3 kg bramburek ..Lucka taky reptá že ve dvou mají loupat 4 kg brambor

180
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj všichni, díky za komenty.
58 – Připojuji se k bojkotu a tohle jsou poslední slova, kterými se hodlám zašpinit o tu nafouklou horu bahna. Je strašně smutné, že štáb vybral do role prvního milovníka něco tak nechutného, pro mě ostatně od prvního pohledu. I kdyby se rozkrájel a byl opravdu „výborný“, nesmaže už nic z toho, co vyšplíchlo až za obrazovky. Ven!
Emil je už venku, pokud zmizí i „tohle“ a bude dovolba!!! snad by to začalo být zajímavější. Za mě by tam nemusela být rozhodně ani Růža, ale některé z vás baví, tak já tu minutu u kamer taky vydržím.:) Víc s ní nedám!
A prosím, pište, ještě asi tak týden na tom závisí má informovanost.:) Díky!

181
bordel
Reagovat

47 – Tak za to by neměl jít do duelu, ale ve vile rovnou chcípnout na smrtelnou nemoc…

182
Omnj
Reagovat

Lucka na cígo
a VB se jde holit a jde schánět někoho kdo oloupe brambory! LM odmítla

183
anja
Reagovat

132 gabisollis, ahoj…. fakt bordel, že archiv mají nepřístupný pro cizí zemi

184
Péťa
Reagovat

tvl ten Hradil je hromada sraček je ufňukanej uplně stejně jak ta Štrůdla mám dost, když loupe cibuli tak ho svědí hlava, bolej ho záda a ručičky, no to je chlapák panečku….

185
Wanna be your monster
Reagovat

Od začátku snad bylo normální, že se oběd vařil ve dvou a pro ještě více lidí než je tam teď.

186
Omnj
Reagovat

Lucka remcá o bramborech
je jich moc
remcá
volá evu

187
Péťa
Reagovat

Ta Lucina je taky tragédka ukňouraná.

188
Omnj
Reagovat

evička nebude hamat masičko

189
upsik
Reagovat

Nikol už zase hulí cígo…párkrát potáhne a odfoukne…potlačuje chut na sex a jídlo ?

190
Wanna be your monster
Reagovat

Kde je to VB, poprvé má vařit normální oběd a nezvládá?

191
Omnj
Reagovat

Lucka zdůraznuje že ona vařit nemusí
a

na to maso v troubě nekoukli

192
XY2
Reagovat

V kuchyni se sešli dva odborníci na brambory, pro Lůcu je to deprimující, ona má pomáhat při úklidu a ne při vaření:-)

Vládík komentuje, že on se už toho nakrájel.

193
XY2
Reagovat

VB se šlechtí, brambory má na háku, je tam pomocníček Lůca:-)

194
Wanna be your monster
Reagovat

Tak Lucka vařit nemusí, jestli jí to tak moc vadí…Klidně v tom může hradila nechat.

195
Pierre
Reagovat

Člověk co má na starosti port od Romany by měl být prohlášen za svatého.

196
Omnj
Reagovat

Lucka loupe- neutekla
zato VB utekl l se holit
No to je důležitý aby se oholil. Jako k čemu? Prospěch všem!
A to ho zas nechají jo???? igelitka jeden hnusnej!!! odpornej !!!

197
Péťa
Reagovat

To děvče Lucina vživotě v kuchyni nestála ty brambory škrábe jak tříletý děcko.p.Hradila bolej záda když stojí u škrábání a tak si šel odpočinout do koupelky a oholit se, taky ve stoje.To už zádíčka nebolej.

198
okkvp
Reagovat

Lucka při řešení Ládíkova dilema zda k obědu maso nebo sýr pravila, že udělá maso a on si může udělat sýr později. Ládík namítá, že má vařit VB. Luca odpovídá, že včera večeři taky nedělal, že už jej to nebaví. A ona mu má pomáhat jen s úklidem, když se jí bude chtít.

(já tedy pochopila, že se v ším)

199
Wanna be your monster
Reagovat

Romana chce udělat večer stezku odvahy.

200
XY2
Reagovat

198 – Já si taky myslím, že se vším, pokud bude chtít, zatím ještě nikdy nechtěla.

201
Wanna be your monster
Reagovat

Ale že když vaří někdo jiný, tak se nediví, že to zvládli…

202
Omnj
Reagovat

199
stezka odvahy je sama

203
gabisollis
Reagovat

183-anja.ahojky.jj prima zkousi moji trpelivost.:-)

204
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka může a nemusí pomáhat…jelikož ji tam nechal samotnou, tak bych si šla dát ven cigárko. :)

205
anja
Reagovat

Růža vypráví jak šla stezku odvahy a jak to bylo zábavné…… směje se tomu ale jen ona sama

206
Omnj
Reagovat

Lucka nevidělas Tomase
Tomas už jdu Lucinko

207
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

172 – Péťo – joj! díky…on se sám snad nesprchuje :-))))

208
okkvp
Reagovat

200 – to není tak úplně pravda, minimálně jednou za něj vytírala podlahu kolem linky (po jejich vzájemné dohodě)

209
Omnj
Reagovat

a tomas nikde
vlado přišel
tom přiběhl

210
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie na Vlada ohledně loupání brambor: větší trest sis por mě nemohl připravit.

Jaký trest? Oni snad nežerou co ostatní navaří? Nervy zas….

211
Mab
Reagovat

Lucie na Vlada otráveně: „Tady ještě nikdo neškrábal čtyři kila brambor.“
Vždyť tam brambory jedí furt.

212
Wanna be your monster
Reagovat

Lucie: kromě toho, že nemyju nádobí, podlahu a záchody, odteď už nikdy nebudu loupat brambory.

Takže tolik o Lucčiných fóbiích. :)

213
XY2
Reagovat

208 – nepopírám, ale neviděla jsem.

V každém případě je líná stejně jako VB, takže jednou neuškodí vzít škrabku do ruky.

Lůca říká, že měla být jiná příloha, že 4 kila brambor ještě nikdo neškrábal.

Lůca vypočítává, co všechno nebude dělat, zaplatí si pani na úklid.

214
anja
Reagovat

Lůca z toho škrábání čtyř kil brambor bude mít celoživotní trauma….

215
Wanna be your monster
Reagovat

Růža – odložíte mi pár brambor? já nemůžu to co děláte.

Lůca: Vyližte si všichni prdel, každý si vymýšlí, budete mít všichni jedno jídlo.

216
XY2
Reagovat

Lůca: Jděte si vylízat prdel

No jo, 4 kila brambor je nepřekonatelný problém:-)

217
Wanna be your monster
Reagovat

Láda a eva chtěli totiž místo masa sýr.

218
XY2
Reagovat

Možná je to její taktika, jak se stát fanouškem co nejvíce lidí:-)

219
okkvp
Reagovat

Na lucčiny pindy je nejlepším lékem pořízení rodiny s partnerem vychovaným v duchu starých generací a zákaz přístupu na stránky MMB

220
Wanna be your monster
Reagovat

Lůca si platí ženskou – hospodyně stojí jen stovku na hodinu.

221
Wanna be your monster
Reagovat

lůca prý utratí za ženskou tak 1000 za týden…rozuměla jsem dobře že za týden? nebyl to měsíc?

A dvě krabky cigaret denně….

222
Péťa
Reagovat

Tak pizizubka u mně klesla hodně rychle až na dno mého žebříčku oblíbenosti.Zastavila se na vyměklém těle p.Hradila.

223
XY2
Reagovat

Lucka: Já nejsem domácí puťka a nikdy nebudu, já si budu platit ženskou, je to tisícovka tejdně, proboha
Vyhazuju tolik peněz za píčoviny
Jak dlouho už trávíme tady v kuchyni? Dvě hodiny. To jsou dvě stovky, to se dá trávit jinak, ty v posilovně.

224
Pierre
Reagovat

Eva – za 1000 kč mám na 14-dní jídlo. Wow, sám jsem šetřivý,ale tohle bych fakt nedal. Jinak Lucka nebude takové práce v kuchyni dělat. Radši si zaplatí 1000 kč týdně za uklízečku…“Lidi utrácejí za píčoviny…co to je 1000 kč týdně“ pejskaření asi vynáší :) Děsná lenivá kráva fakt, hlavně že prokouří 4000 kč měsíčně. Adame !!! Ser na ni !!!

225
XY2
Reagovat

219 – možná ty stránky MMB povolit, třeba by se partner dočkal kozodortu

226
Wanna be your monster
Reagovat

Říkala tak dvakrát týdně dvě hoďky – ty vychází čtyři stovky za týden..

Jako když na to má, proč ne, ale co tam dělá za caviky, když má jednou uvařit, to je fakt hnus. Hlavně když tam ted nemá co jiného dělat.

227
Wanna be your monster
Reagovat

Romana se baví o palcování – myslí, že jí dá lucka palec.

Vladko říká, že ho to nezajímá, že nechce nic vědět.

228
Wanna be your monster
Reagovat

226 – aha, takže těch 1000 za týden platí – ty dvě hodiny krát dva byl jako imaginární plat pro ně dva kuchtíky.

229
Adéla
Reagovat

219 – na MMB by se právě naučila uvařit „manžovi“ „super“ jídla, tam jsou samé skvělé hospodyňky s krásnými mimísky!

230
Hooper
Reagovat

224 – je-li to Lucka, tak je nebezpečí, že poslední větu pochopí Adam doslova.:)

231
T.M.
Reagovat

Lucinka je úplně vypatlaná, hlavně že si prokuřuje plíce odpornejma smradlavejma cigárama. Doufám že až půjde do duelu tak vypadne, je mi čím dál tím víc nesympatická a je evidetně opravdu hloupá. Její současný vzhled je pak tou třešničkou na dortu, to už ani víc komentovat nebudu.

232
bordel
Reagovat

5
Ahoj,
aktuálně bohužel nemám čas hledat free alternativy (nebo prohledávat zdejší online), ale budeš potřebovat program, který zachycuje stream videa. Aktuálně mohu zmínit jen komerční: Replay Media Catcher

233
T.M.
Reagovat

Fakt nejde udělat něco s tím aby se tu pořád nepsalo ´´Odesíláte komentáře moc rychle, zpomalte prosím´´ i když je člověk moc rychle neodesílá? To je velká chyba tohohle serveru a je to tady už hodně dlouho a když mi to skočí desetkrát za sebou tak mě to už opravdu vytáčí….

234
Wanna be your monster
Reagovat

niki a Eva pomlouvají štrůdlinu.

235
Omnj
Reagovat

Lucka je mi čímdál víc protivná.
Růža si musí rozhýbat střeva… jo jo

236
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se dívá na krájejícího VB: neřízni se.
:D

237
okkvp
Reagovat

226 – ano, když na to bude mít, ať si to ve svém životě dělá jak uzná za vhodné. Mě spíš překvapuje, že mnoho lidí má sice nakoukáno předchozí řady, ale to, že se tam vaří pro celou grupu, a úkolem od štábu to může vyfasovat kdokoliv, jim nějak asi uniklo. Co by taková parta dělala, kdyby byla jen ze samých „lucek“ – 3 měsíce objednávali pizzy, hambáče a vařili akorát špagety s kečupem?

238
Wanna be your monster
Reagovat

Romana a Vlado básní o škrábání brambor – baví je to, je to relax.

239
Mab
Reagovat

Martůčka mluví, jako kdyby ona byla jediná spravedlivá a férová na světě. Ona jediná pomohla Růženě, když se jí Růženě klepala v náručí a nemohla dejchat. To myslí ten případ, jak Růžena v pohodě odjela autem a pak vyprávěla, že flirtovala se zdravotním bratrem a doktory?

240
Wanna be your monster
Reagovat

Růža vypráví, že vždycky chtěla být servírka, ale vždycky ji rvali dozadu do kuchyně. :D prý proto, že umí vařit.

241
Sexytron
Reagovat

224 souhlas

242
Omnj
Reagovat

Růža chtěla být servírka äle oni jí cpali do kuchyně…
Lucka se shání po cigárech..

243
XY2
Reagovat

229 – a co teprve takové špagety s kečupem na 100 různých způsobů

Lůca: tady nejsou už žádné cigarety?

Růža: ona tak řve

Vlado: vy jste příbuzný

244
Adéla
Reagovat

Tak Růžu si u pípy ve IV. cenovce dovedu představit, to by mohla hrát i v Kameňáku č. 10.

245
Wanna be your monster
Reagovat

23 – http://www.iprima.cz/vyvoleni/videa-z-vily/vyvoleni-nocni-show-2 tady to máš od 38. minuty.

Jinak jak jsme ji viděla v tom fraku na tom vozíku, tak jsem si vzpomněla na tu Vladkovu hlášku – když chcípnout, tak se vší parádou. :D

246
Wanna be your monster
Reagovat

245 – to bylo na 239

247
Mab
Reagovat

LP o štrůdlu: „Ona celej den nic nedělá, jen spí a maluje se. Ona je shnilá hnida.“
Baví se o tom, jestli by štrůdl porazila Nikol v duelu nebo ne. Eva si myslí, že by se vrátil štrůdl. Blbost.

248
Adéla
Reagovat

243 – a buchty s pomazánkovým máslem

249
pavliq
Reagovat

233 – taky mě štvalo to „odpovídáte moc rychle“, ale pak jsem zjistil, že stačí aktualizovat načtenou stránku (mám Firefox) a je to OK.

250
Hooper
Reagovat

No však bachařka se tam taky nepředře. Že by fakt vypalcovali štrůdlici?

251
Adéla
Reagovat

Jestli vypalcují Štrůdlici, tak bude možná sex na rozloučenou… To bude Buldok brečet.

252
Wanna be your monster
Reagovat

niki – tomáše dát nemůžeme, protože je to tady poslední chlap a lidi ho tu nechaj.

tak už VB všechny přesvědčil, že Vlado a Láďa nejsou chlapi… :/

253
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka chce VB dát stejně.

254
pavliq
Reagovat

233 T.M. – vidíš? Funguje to.

255
Pierre
Reagovat

K2 Eva válí šunky na posteli a rozumuje Nikče,že Zdenka je silný soupeř a že se s ní nevrátí z duelu. Protože lidi jsou zvědavý na sex Buldoka s Chemlonem…to jsou ale hovna. Děsně jí po duelu stouplo sebevědoví a všechno prý vidí 3D pohledem. Sorry ,ale poslední co bych chtěl vidět je sex v buldočinci. Jinak přišla tam Pája. Nikča chce dát palec Zdeňce,opravdu jí nemá ráda nebo Láďovi,nevěří mu. Přišla Mirka. Ženský gang je kompletní. Nikča nechce dát Tomáše, že prý je poslední chlap a porazí každého. Mirka chce dát Tomáše aby neztratila tvář. Nikča říká,že lepší ztratit tvář než vypadnout…fíha,ta je bezpáteřní.

256
Mab
Reagovat

Martůčka uvažuje, že dá palec Lucii nebo Zdeně. Nikol dá štrůdl, bachařky nevím.

257
Wanna be your monster
Reagovat

Holky řeší tu fámu, že byl láďa v nějaké reality show…zaprvé to Láda řekl soukromě lucce a za druhé se jedná o blbého online survivora pro fanoušky. :)

258
T.M.
Reagovat

253: Mirka je zakomplexovaná feministická pí**.

259
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka s Ládíkem říkají, že erotika v reality show nkdky nic neznamenala, že to lidi nezajímá.

260
Sexytron
Reagovat

jak se Ladislav vtírnul :D

261
Wanna be your monster
Reagovat

258 – protože chce dát homofoba? Se uklidni.

262
Crazy lady
Reagovat

219 okkvp – prosím o poučení, co je na stránkách MMB

263
Pierre
Reagovat

Přišel Ládík a jako jediný rozumný řekl těm slepicím,že erotika a sex vůbec nerozhoduje kdo se vrátí z duelu. Což je 100% pravda.

264
Mab
Reagovat

257 – hlavně od Nikoly to sedí, když sama byla v reality show. :D

265
Pierre
Reagovat

258 T.M. A ty jsi zakomplexovaný homofobní pohlavní úd.

266
Wanna be your monster
Reagovat

Ve vipce už je i Vlado.

267
Mab
Reagovat

Martůčka je chytrá jak rádio. Co se vrátila z duelu, tak do toho vidí. Do všeho. :)

268
Adéla
Reagovat

Ta Růžena je těma kecama jak je silný hráč fakt přesvědčila a nakonec ji nevypalcují…. Já bych ji vyhodila zácpa nezácpa.

269
Wanna be your monster
Reagovat

Eva myslí, že nejvíce o duelu rozhodne, jak se lidi chovají ve studiu, že to přijde nejvíce hlasů.

no tak určitě. .)

270
T.M.
Reagovat

Jako sorry, mě lesbičky nevadí ale Mirka to je prostě babochlap. A není vůbec vyrovnaná se svou sexuální orientací, kdyby byla tak na Thomase kašle a ignoruje ho. Neleželo by to v ní ještě tak dlouho po tom co je ´´urazil´´. Nadávat mu do zmrdů, lepit mu na čelo že je Odpad a pomlouvat ho s Pavlínou jak to nekouše, jak je hnusnej atd. to jsou taky opravdu znaky vyrovnané osobnosti. Řekl bych že si minimálně nemají co vyčítat.

271
Pierre
Reagovat

267- Přesně :) Taky jsem to už několikrát psal. Působí to vtipně ,prototože nemá žádné fanoušky. Všechny hlasy jí lidé poslali kvůli tomu dementovi Martinovi, jinak je taky pěkně sere. To samé se bude konat při duelu s Romanou,Tomášem, Zdeňkou.

272
jarda667
Reagovat

T.M. Co chces po lesbach, vetsina se jich chova jako by jejich nenormalnost byla nejaka cnost.

273
Mab
Reagovat

Martůčka řekla, že Zdena vypadá jako pornoherečka. No… tak od ní to sedí.

Nemůžu se zbavit dojmu, že Martůčka se nejvíc ze všeho chce zbavit Nikoly. Nebo jí nějak nalomit sebevědomí, když jí opakuje, že by Nikolu porazil štrůdl. Něco je na těch jejích kecech divnýho, i když se tváří jako hrozná kamarádka.

274
T.M.
Reagovat

Mirka má velkej komplex ze svojí orientace, Thomas u ní tenkrát zaútočil na citlivý místo a ona to do dneška nezkousla. Proto ho tak nesnáší, proto ta ostrá slova na něj. A Pavlína je to samý.

275
Wanna be your monster
Reagovat

270 – když ti někdo bude říkat, jak jsi nechutná, že nejsi ženská a že jsi odporná, tak nemáš jediný důvod to zkousnout a odpouštět mu. Navíc, jestli sis nevšiml, tak skoro není den, co by na to Thomas nenarážel znovu a znovu.
Zakomplexovaný je kdekdo, ale záleží jak se stím člověk vyrovnává, VB je zrovna ten špatný případ. :)

276
Mab
Reagovat

Láďa právě řekl ve vipce, že mu dneska Lucie taky lezla na nervy. „Jako mám ji rád, ale…“

277
Pierre
Reagovat

270- stejně si myslím,že ty i plno chlapů nemají rádi lesby jen kvůli tomu,že je nikdy nedostanou do postele. A Thomas si označení odpad zaslouží. Jinak tohle je komplet OT, takže konči jo.

278
bordel
Reagovat

Všechny homofoby bych přivázal k židli, a pouštěl jim dokola jeden z mých vůbec nejoblíbenějších seriálů…

233 – Bez poštelování zdrojovýho kódu to jde jen vypnout. Proč to tak hloupě ve WordPressu je, netuším…

279
T.M.
Reagovat

275: Ať je to jak chce tak Mirka s Pavlínou nemají podle mě ve vile vůbec co dělat. Ony samy postavily celý svůj příběh na tom že jsou lesbičky. Nevím jestli to byl nápad jejich nebo štábu ale jinak na nich není zajímavého absolutně nic. To už Thomas patří do té vily víc než ony dvě.

280
Mab
Reagovat

Láďa ve vipce, že prý se v Lucii nevyzná a že už vůbec neví, co chystá. Martůčka mu řekla, že si myslí, že Lucie by si vzala do duelu jeho.

281
bobina
Reagovat

Jestě k vébéčkovi a kočkám. Minulý týden štrůdlu vyprável, když mu utekla ovečka tak jí zbil a psa též vychovával bitím. Tuším, že má staforda. Necht si kazdý názor vytvoří sám. Těžkej komplex.

282
jarda667
Reagovat

277: Tak to me dostalo tedkon. Ano normalni chlap lituje , ze takovou lesbu nedostane do postele :))))
Ona ti prijde hezka ? Vyjimecne hezka ?
Podivej se treba na nikcu to je hezka baba a mrkni na ty lesby.

283
okkvp
Reagovat

262 Crazy lady – „vymakané“ rady pro nevařivé týpky, smrdící korunou jako bonus
(ale není myšleno na mmb vařící část generálně, a už vůbec ne generálně na celý mmb, byť spolčení sumíšů z mého pohledu převažuje)

284
jarda667
Reagovat

278 a kdo je podle tebe homofob. Kazdy kdo sve deti uci ze normalni rodina je otec a zena ?

285
Wanna be your monster
Reagovat

284 – pro mě třeba pan VB, který kvůli toho uráží lidi. Není to snad jasné?

286
bobina
Reagovat

Strudla má pry propelichaný vlasy.

287
bordel
Reagovat

Na téma homofobie, „normální“ rodiny a jiných nesmyslů tu odmítám komunikovat.

288
jarda667
Reagovat

285 tak to jo , ja spis myslel , ze narazis na lidi , kterym vadim jak se tito lide vsude cpou , propaguji a svou orientaci malem davaji k dobru jako nejakou vyjimecnost v dobrem slova smyslu. A spousta leseb takovych je.To zas vadi mi .

289
Omnj
Reagovat

281
Vb hrozný tvor.
Eva má sebevědomí a všecko ví, jediný co předvedla že nepalcovala „EL-nuňa“ jinak chemlon 2 se vším všudy.

290
BB
Reagovat

Neni nahodou jedno jak je kdo orientovany???Vzdyt se clovek posuzuje podle cinu a ne podle toho koho ma rad… Nehlede na to, ze VB bojkotuje ukoly, neustale vymysli jak se ze vseho vyvleknout a ani jednou jsem nevidel od nej zadnou legraci.

291
Omnj
Reagovat

Růža zas filosofuje.
všecko ví o divácich

292
T.M.
Reagovat

290: No však je to jedno, u Vladka i u Ládíka mi to absolutně vůbec nevadí, spíš naopak. Ale Mirka s Pavlínou jsou nezajímavé a Mirka mi začíná být i dost nesympatická takže podle toho je hodnotím. A že Mirka smýšlí feministicky to se asi popřít nedá. Lesbička by mi nevadila, feministka ano.

293
Talaniel
Reagovat

290 – Mno, nejsem si jista, že je posuzování podle činů v naší společnosti běžnou praxí :-)

294
Pierre
Reagovat

Ládík je děsný srab.

295
Omnj
Reagovat

Růža má vzadu zastrčenou sukni a špatně navlečen pásek.
Ona se drží Vlada, všimli jste si.

296
anja
Reagovat

Buldog právě zahlásil, že je nevyspalý a že po obědě si půjde lehnout…….. kua kde sme?? furt se válejí! čekám, že štáb vymyslí na poobědě nějaký extra náročný úkol!

297
Adéla
Reagovat

Tak p. Castelán je homofob určitě, naváží se jak do Vladka tak do Mirky, ale je takový hrdina, že radši pěkně za zády. A nejlepší jsou jeho kecy, že on je jediný normální chlap ve vile. Já si takhle normálního chlapa nepředstavuju.

298
Omnj
Reagovat

K1 co to má Růža závěs nebo sukni
Jak hýří vtipem

299
anja
Reagovat

a ještě k Lůce – není to tak dávno, když o sobě prohlašovala, že není luxusní party girl, ale že je holka od krav, že… doma má prý 70 kusů zvířat… a zvířata jsou jen a jen práce, uklízení, umývání, chystání jídla

a to ani misky psům neumývá? bo já minimálně dvakrát denně meju misky psům .. psi tam strčí celý frňák a bakterie se množí…

300
bordel
Reagovat

OT – Feministky miluju!

… a už jdu pryč zase.

301
Omnj
Reagovat

anja
299
mě by taky zajímalo kdo se stará o ty její zvířata
vždyt to je práce moc kolem toho
pro 4 kg brambor

302
Omnj
Reagovat

Růža chce vyznat lásku vladovi

ukol

Proč se najednou Růža cpe k Vladovi ! ta něco ví z venku !

303
eva2
Reagovat

299 – jestli je pravda, jak tu někdo psal, že vypočítala, že denně věnuje zvířatům 100 minut (při počtu 70 zvířat?), tak má možná na to taky nějakou paní.

304
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat
305
anka
Reagovat

MMB = mimibazar? stránečky pro mamči, které si ( mimo řešení každého prdíku svého mimíška) pyšní recepty jako „knedlík potři hořčicí, připlácni salám a sýr , druhý knedlík na to, obal jako řízek“ – nebo skvělá čína – „čínská instantní nudlová polévka , zalít, scedit, hodit na pánev s cibulkou a zbylým salámem/párkem/obranými zbytky kuřete a oschlou zeleninkou co dala lednička“ a už mimísci dlabou a manža si čvachtá

306
Crazy lady
Reagovat

299 – Anja.
4 psi a 66 blech, to máme dohromady 70 kusů zvěře.
Při lucčině pracovitosti by nebylo divu.
Maká kolem zvířat, ale ty rauchpauzy….40 x denně dejme tomu pět, deset minut na jedno cígo.

307
T.M.
Reagovat

Tak Ládíka asi nevypalcují když se jim před chvílí tak pěkně vetřel do slepičince. Ať to vidím jak to vidím tak stejně v duelu skončí VB, ať bude vypalcován nebo vyzván a v pátek bohužel vypadne. Nevěřím tomu že tenhle týden ještě přežije. Pokud by byl v duelu s kteroukoliv babou tak bych mu fakt přál návrat do vily ale je to nereálné. Ani Nikol nefandím, přál bych si aby v duelu s Thomasem vypadla ale vím že to se stát nemůže. Ony si myslí že Thomas je silnější než Zdeňka. V duelu Nikol a Zdeňky by mi bylo fakt srdečně jedno kdo se vrátí ale Nikol je porazí oba dva.

308
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

305 – zapomnělas na tuleníčko

309
fanny vladkova
Reagovat

304-myslím, že je nás víc :-))

310
Sexytron
Reagovat

Láďa to je kaňour :D

311
Wanna be your monster
Reagovat

Oni mají ted nějaký úkol? nebo proč je Lucka zase tak hnusná k Láďovi?

312
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

309 – :-)))))

313
T.M.
Reagovat

Ta Lucie je s těma krátkýma vlasama tak ošklivá, měla by být rád že se o ni Láďa vůbec zajímá.

314
Mab
Reagovat

311 – Mají za úkol vyznat si s někým navzájem lásku. Lucie strašný, kdyby aspoň byla schopná nadhledu a vtipu. Tímhle u mě pořád ztrácí.

315
anja
Reagovat

lesby si vyznaly lásku, to bylo heezké a dojemné

316
Wanna be your monster
Reagovat

prosím, popis úkolu někdo. :)

317
Wanna be your monster
Reagovat

314 – aha díky. :) Se divím ládíkovi, že za ní ještě leze, chová se jak pipka.

318
Bobby Brown
Reagovat

Růža aby se zase do všeho nesrala, aniž by o to někdo stál.

319
Mab
Reagovat

316 – Měli si s někým vyznat lásku, básní například.

320
fáber
Reagovat

Bože, zastřelte tu Růžu někdo !!! :D

321
Mab
Reagovat

317 – imho se Ládík začal přiklánět k alianci, která se slízá ve vipce. Podle mě i proto, že je to šance, jak nedostat palce. Plus proto, aby získal co nejvíc informací.

322
Bobby Brown
Reagovat

Růža je opravdu jak ten maník z Marečku podejte mi pero, který se musel procházet, když se potřeboval vyjádřit.

323
anja
Reagovat

Vladko vyznal lásku Evě.. to bylo taky milé

Růža povstala se svým láskoplným projevem a první co bylo zaryla do Evy

324
anka
Reagovat

308 – no jo, to je tím , že tam nechodím – ale slyšela jsem – tuleníčko, broučínek, snažilky – a taky našla tohle : http://www.jenpromuze.cz/start/soky/9078-pristupte-blize-a-objevte-s-nami-peklo-jmenem-mimibazar-cz

325
Bobby Brown
Reagovat

A trapná sebestředná Růža si zase jede svojí a mele a mele a mele…

326
anka
Reagovat

už někdo vymyslel RS s maminami na mateřské/rodičovské?

327
Sexytron
Reagovat

lesbian maškaráda pokračuje, nevěřím jim ani nos mezi očima
to už se víc líbala Niky s Evou

328
Iva5
Reagovat

Ale ta Nikol – dívat se na ni při jídle – jdu blejt, velebnosti…

329
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

324 – taky tam nechodím,ale lecos jsem už slyšela a jímá mně hrůza doteď :-)))

331
anka
Reagovat

Růži by stačilo přelepit pusu náplastí ( všestranně účinné )- nekecala by, nezpívala, nejedla = dietka, nekouřila, nechlastala, možná jenom mručela, ale to by se dalo snést Nedalo by se to vymyslet za trest? jako že by hráli bobříka mlčení a kdo se ukecne ( ona určitě) tak bude potrestán. Taky štrůdla by nemusela schovávat zub rukou ( akorát by se asi pod náplastí osypala? ) a o to výmluvnější pohledy by vrhala na VB.

332
Wanna be your monster
Reagovat

Zdeňka si chce zub před zůčtováním opilovat pilníkem…

To pak bude lepší?

333
upsik
Reagovat

Lm + LP si nějaké to postelové rodeo nechají až na noc před duelem, do kterého by se jedna z nich dostala…teď se nebudou výrazně projevovat.

334
Pierre
Reagovat

Na hlavních FB stránkách VV jsem četl od hodně lidí co ponocovali( nebo vstávali brzo do práce) ,že kolem páte hodiny ranní proběhla soulož ( pokus o soulož) mezi Velkým Buldokem a Štrůdlou. Může to někdo tady potvrdit?

335
anka
Reagovat

332 – to tak to má dvě možnosti – pižlat to poslepu pod peřinou nebo před zrcadlem, potažmo tedy před diváky

336
anja
Reagovat

330 :DD a já jsem si málem učůrla hned u prvního odstavce……… Omyl Zajac, Romaniny kokinovody :DDDDDD

337
Hooper
Reagovat

No tak já předpokládám, že nejpozději zítra štrůdlice za tím zubařem půjde.

338
anka
Reagovat

scalexi – super – díky

339
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

330 – hezké, Scalexi!

340
upsik
Reagovat

Zdeničko nic nepiluj, řekni VB, že je paroháč a ten ti ho rovnou vyrazí a bude klid.
To pak bude usmiřování v noční show…:D

341
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína se omluvila štrůdle a teď řeší v ložnici s mirkou, že to teď určitě vypadá blbě…

342
Wanna be your monster
Reagovat

To už je fakt paranoia. minutová omluva a deset minut o tom budou mluvit. :)

343
T.M.
Reagovat

Pavlína a Mirka ven, dokážu si představit daleko zajímavější soutěžící.

344
Jerremy
Reagovat

334 Pierre: Muzu potvrdit :)
Bylo to na kamere 2 / 4.
Jak moc to byla souloz nebo pokus o souloz, tezko rict … byla to samozrejme hromada perin. Nejake naznaky pravidelneho pohybu tam byly :)
Kde tu chichot, kde tu mlaskavy zvuk.

345
Bodlak
Reagovat

Muzete mi nekdo napsat za co se LP omluvala Strudlu?

346
Wanna be your monster
Reagovat

345 – řekla jí, že ty její bolavé záda jsou její problém, nebo něco takového.

347
Wanna be your monster
Reagovat

Romana pořád neví, že včerejší úkol vymyslel Vlado, Vlado jí zase řekl, že to Nou nou, Romano nou nou bylo super a proto to Jindřich z Hradce chtěl.

348
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado zase tlačí romaně, že venku budou s evou nejlepší kámošky. :)

Romana říká, že by byla sranda, kdyby se domluvily a ani jedna by tam stejně nepřišla. :)

Dneska mi romana extra nevadí, dneska nesnáším vébéčka.

349
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Ještě byste si spolu mohly něco začít.
Romana: já jsem na chlapy.
Vlado: no to já taky a vidíš.

Romaně přijde ve vile nejhezčí Vlado. :)

350
Melek
Reagovat

349 – první rozumná věta od Růži za celou soutěž :D

351
heej
Reagovat

vite nekdo co se stalo mezi LP a Niky?

352
Bodlak
Reagovat

346 – a co s tim ma spolecniho Niky? (rozhovor K4)

353
Anonymní
Reagovat

352 – taky nechápu :D

354
Wanna be your monster
Reagovat

352 – vůbec nic, jen si myslela, že schválně štrůdle leze do zadku před palcováním…nebo jsem aspoń nic jiného nepochytila.

355
Wanna be your monster
Reagovat

Hm, thomase nechtějí dát, protože je to poslední chlap ve vile a diváci ho vrátí, ale ládíka dají klidně.
Protože on chlap není žejo…

356
Bodlak
Reagovat

K4 – holky zas neblaznete, Ladik v hlave snad nema pocitac :-D

357
Bobby Brown
Reagovat

Někdo je samonasírací a Vladko je samorozesmívací. :-)

358
Wanna be your monster
Reagovat

Romana přišla do VIPky..něco chystali s vladem, ale nevím co.

359
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka: ty jsi snad tady vživotě nepřišla, já tě tu vidím poprvé.
Romana: já jsem si přišla pokecat.

360
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado oholil kotlety.

361
Omnj
Reagovat

Wanna be your monster
349
Ta Romana je mi podezřele naklonena Vladovi.
Tak přeci to je divné kdo jí co řekl.

362
Wanna be your monster
Reagovat

A už jsou i s Vladem fuč…tak nevím, co to mělo být. :)

363
Wanna be your monster
Reagovat

361 – co by jí řekli, v nemocnici se nejspíš dozvěděla, že lidi na vyvolené nekoukají a jediné, co ví, že tam je Vlado. :)

364
heej
Reagovat

jezis, ta Niky ale delaaa

365
Wanna be your monster
Reagovat

Romana o jejím duelu s trpaslíkem: já myslím, že by každý hlasoval pro toho trpaslíka, protože nemluví.

366
EvkaD
Reagovat

304, taky bych to chtěla:-)), no jo baby…Už proto jsem chtěla návrat Evy, kdoví co ještě bude!!
T.M…Tak averzi na Lucku máme stejnou! Ta holka je divná, že ani nevím, co si vůbec myslet. Navíc asi i zákeřná!! Pokud by šel Ládík, asi ho vrátí s kýmkoliv, zatím, to si myslím já..Lesby taky úplně nemusím a rozdělit je, není špatný nápad, co by dělaly.-co však máme jiný názor je, že prostě Thomas by se neměl vrátit s nikým…Prosím tě, k čemu tam je? Je odporný i s tou Zdenou, já souhlasím s Mirkou, já bych si o něj ani kolo neopřela venku. Těží z toho, že ho štáb nechává, myslím, že ani Vladovi by neprošlo, co jemu!!! Měl by fičet, jsem zvědavá, kdyby šel Ládík a on:-))
Jinak palcovačka nevíme, třeba vypalcují Vladka!! Bohužel ne asi Romanu, tu budou šetřit, i když můj názor je, že to trochu hrál…v nmocnici nenašli jí nic, ne???

367
Melek
Reagovat

Elka chtějí vypalcovat Thomase, Nikol jim to vylouvá, že Thomas si určitě vezme Mirku a lidi Thomase vrátí zpátky

368
Wanna be your monster
Reagovat

Jak furt opakujou všichni, že tam je VB poslední chlap…stokrát opakovaná lež….

369
EvkaD
Reagovat

Tak Nicol vymlouvá Mirce Thomase, ach jo…No a koho by měly baby dát??

370
EvkaD
Reagovat

362, jak s Vladem fuč?? Já došla právě, on někam odešel?
Na kamerách ho nět…

371
Monika
Reagovat

Nikol nejak podezrele ustupuje od Thomase, jsem presvedcena, ze ziskala info z venku o jeho slabe pozici:-))) Je ji jasne, ze holky jako Eva, Pavla, Mirka jsou slabe, bude se je snazit udrzet ve vile, co nejdele.

372
Wanna be your monster
Reagovat

370 – ne, jen odešli z VIPky. :) Vlado si někde hraje na schovku asi.

373
T.M.
Reagovat

366: Lucie mi zpočátku nevadila ale teď už je u mě na úrovni Zdeňky. Je to prostě magor ale bohužel ne v takovém smyslu jako třeba Ládík ale o něco negativnější. Pro mě se teď chová jako úplná blbka, prostě fakt hrozně a po tom jak se nechala ostříhat je i hrůza se na ni vůbec dívat. Mirka a Pavlína by to asi jedna bez druhý nepřežily ale to budou mít stejně dřív nebo později hold smůlu. Zdeňka je taky kravka, arogantní falešná, hodně křivá. Já bych si přál návrat Thomase v jakémkoliv duelu s holkou protože mě prostě už ten jejich slepičinec zoufale nebaví. Teď by měla konečně vypadnout holka. Pak ať udělají Dovolbu a dají tam konečně nové chlapy. Pak už může Thomas v klidu vypadnout. :-)

374
Melek
Reagovat

Nikolina povaha taktičky z HP už se plně projevuje

375
Jana1
Reagovat

K tomu mimibazaru. Moje známá nakupuje a prodává přes mimibazar dětské oblečení, hračky apod. pro svoje děti.Dá se tam koupit značkové oblečení dost dobré kvality. Takže ty odkazy na nějaké ptákoviny jsou mě nejasné. Bude to asi jiný web.

376
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsme si dokonce radši pustila růžu, než ty plky o palcování stále dokola. :)

377
T.M.
Reagovat

Hele a co kdyby lidi toho Thomase fakt vrátili? Spadla by vám brada?

378
okkvp
Reagovat

375 – je to sice tentýž web, ale už tu MMB neřeš, dík

379
fáber
Reagovat

T.M. : Tomáši, ty bys fakt neměl říkat o někom že je magor ! :D

380
EvkaD
Reagovat

373, já bych vyhodila holky mezi sebou, to ano..Ale ani 1 si nezaslouží vypadnout s debilem, jako je Thomas, to zase ne!!
Kde je ten Vladko, někam jel?? Ujel mi?:-D

381
Melek
Reagovat

Už zase pomlouvají štrůdl a zub a bolavá záda, Pavlína se štrůdle omluvila, že před 2 dnama řekla, že je to štrůdlin problém a teď omluvy lituje a furt to omílá dokola

382
Wanna be your monster
Reagovat

Ježiši, ony budou fakt celý den řešit, že se Pavlína omluvila štrůdle?

383
Péťa
Reagovat

Na kameře č.3 běží zase telenovela.

384
EvkaD
Reagovat

377, uděláme vše proto, aby nám brada nespadla…Chlapa tam hned, třeba 2-3!! Thomas ale ven, nedá se na něj dívat!!

385
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado je někde s růžou, ale kamery nikde…

386
Mab
Reagovat

Prosím vás, proč Pavlína řeší štrůdl?

387
Péťa
Reagovat

Koukám jako blázen.p.Hradil dostal činky?????To už ho nebolej úpony????

388
anka
Reagovat

375 – spíš si myslím, že se na původně dobrou myšlenku o tom, že si maminy vzájemně přes internet líp poradí třeba s prodejem oblečení a nepotřebných věcí po dětech nabalil poněkud bizarní „marast“ v podobě různých fór a diskuzí okolo věcí, které s tím už moc společného nemají ( kromě toho, že je řeší maminy s mimísky, manžem nebo taky bez)

389
haha bimbi
Reagovat

377 – T.M. to, že by lidi vrátili do vily Thomase je asi tak stejně pravděpodobné, jako že ty vytvoříš s Pavlínkou harmonickou dvojici. Promiň mi ten osobní tón, myšleno to není zle, ale sám sis naběhl na vidle… a nahrál na smeč :-))

390
fáber
Reagovat

384 : Jo Thomas je pravý, nefalšovaný lidský odpad. Takoví jedinci nemají v žádné RS co dělat.

391
T.M.
Reagovat

384: Hele je to reality show, tak já třeba budu chtít udělat recesi a udělám všechno pro to aby brada spadla všem. :D Jestli půjde Thomas s nějakou holkou tak fakt zvažuju že pro něj budu hlasovat o 106. Sranda musí bejt a chtělo by to už nějaký překvapení. Navíc ona je bohužel i ta možnost že už žádná Dovolba letos nebude, že tu soutěž raději Prima kvůli sledovanosti utne už někdy v listopadu.

392
Melek
Reagovat

387 – štáb mu je poslal, jako odměnu, ale on je vytáhl ze zásobovačky a prý stejně cvičit nebude, bolí ho ručičky

393
čungabunga
Reagovat

Pavlína má své dny?

394
Wanna be your monster
Reagovat

Romano: proč jdeš dělat kliky, co jsi řekla?
Pavlína: piča.

:D

395
Melek
Reagovat

Pavlína dělá kliky za to, že o sobě několikrát za sebou prohlásila, že je pi*a

396
Péťa
Reagovat

384
Jak říká Růža přeéeéeéeésněěěě.
Pořád se tady mluví že p.Hradil je jedinej chlap ve vile.Omyl p.Hradil neni ani trošku chlap ale hromada sr..ek.

397
anka
Reagovat

Thomas bude dělat ramena jenom do momentu, než se tam fakt objeví nějaký další CHlap, teď má pocit, že to má na háku díky tomu, že je tam jediný 100% hetero – tak štábe ksakru, sem s ním! a nemusí to být „slipař“ Fuka

398
Péťa
Reagovat

387
Prosim tě odměnu za co???

399
Melek
Reagovat

398 – to už nevím, ale VB dostal činky a Štrůdla zpátky svoje fotky, možná si to tu někdo pamatuje, za co to bylo? :)

400
T.M.
Reagovat

Jestli se fakt odhodlám tak tam toho Thomase přes duel udržím. Akorát pak budu žrát hodně dlouho suchej chleba. Ale je mi to jedno. Dokud nebude ve vile nový soutěžící tak hlasuju za Thomase.

401
Jerremy
Reagovat

400 (T.M.) to jo, ale zalezi, koho si veme …

402
Wanna be your monster
Reagovat

398 – za to, že jim odešel kamarád. I přesto, že martin a štrůdla rozhodně kamarádi nebyli – to měli dát radši něco Růže.

403
Wanna be your monster
Reagovat

400 – Hodně štěstí, peněz a energie přeju. :D takových už tu bylo.

405
Jana1
Reagovat

378* já nic neřeším, řekla jsem jen svůj názor. Proč sem někdo vůbec vnáší jiné tema než VV,,?

406
T.M.
Reagovat

403: Tak ale fakt by mě zajímalo kolik hlasů bych musel poslat abych zvrátil výsledek duelu. :D

407
Melek
Reagovat

Pošta!

408
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, od lásky jen krůček k nenávisti. hra pokračuje, utvořte dvojice podle antipatií. Moderátoři jsou zdenka a thomas.

409
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni se vztekají, že to bez těch dvou nemá smysl.

410
Melek
Reagovat

Vyvolení mají utvořit dvojice podle antipatií, moderují VBčko a Štrůdla

411
Wanna be your monster
Reagovat

406 – tak 80 000 by mohlo stačit.

412
Melek
Reagovat

Já bych tu štrůdlu už praštila po hlavě, až by jí vypadaly ty zuby všecky

413
Iva5
Reagovat

Jéžiši, štábe, hoďte tu Štrůdlici zubařům, nebo to tady bude řešit až do svého vyhození !!!!!!!

414
Poštovní holub
Reagovat

T.M. -Kruci, nešil už! Ve vile, kromě Ládínka a hlavně Vladka, už žádný jiný chlap není. Jsou tam dvě nafouklé baby, jedna ukňučená a jedna uřvaná/, nějaké holky a Láďa s Vladkem. Takže, jasně, že musí jít nějaká baba a chlapy tam snad dodá dovolba. Aspoň doufám.
A osobní vzkaz pro tebe, jsi mladý kluk, tak chvilku zapřemýšlej, co asi dělá chlapa,jo? Bude se ti to v životě hodit. Ahoj.:)

415
Melek
Reagovat

Eva nesnáší ponožky i punčocháče, proto je nenosí

416
EvkaD
Reagovat

400, já tě měla děsně ráda, připadals mi vždy naladěn na podobnou notu..Teď mám obavu, že ti hráblo! Předtím jsi mlubil, jakoby ti imponoval Vladko, nejsi nakonec zamilován do Thomase?? Protože obdivovat, co on tam předvádí může jen silný ..nechci ani říct do!

417
T.M.
Reagovat

411: tak to si asi o tom nechám jenom zdát. :D

418
EvkaD
Reagovat

414, trefa:-)

419
Péťa
Reagovat

VB:tady máte dvě židle sedněte si a vyjádřete si antipatie
Růža:já si chci sednout

420
Iva5
Reagovat

415 – Přesně! Hlavně že má čepici na hlavě :-D Ta ji určo před zánětem močáku zachrání :-D

421
EvkaD
Reagovat

404, tak to je to, co ho může ve vile udržet!!
Tak jedině tak T.M!!

422
Mab
Reagovat

Jsem alergická na větu: „Jsem tady sama za sebe.“ Růžena pomiliontý říká, že je ve VV sama za sebe.

423
Anonymní
Reagovat

Jezismarja uz je z toho debata. To si nemuzou zahrat srandu? Treba nekdo kdo se ma rad a muzou si z legrace vytykat blbosti nebo vymysly. Tohle je 100+1 debat o tom stejnem.
Btw, zdravim smiraky :-)

424
Iva5
Reagovat

Niky, BRAVO!!!!!!

425
Poštovní holub
Reagovat

422 – Já už mám alergii úplně na všechny její věty, protože je protočila několikrát dokolečka a nové už asi nevyštrachá.Není kde.:)

426
Péťa
Reagovat

Dobře Niki paleček nahoru.

427
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci

Hlásím se z K1, kde VB řekl, že Niki je debil. Proto, že mu řekla, že neumí uklízet a vařit.

428
EvkaD
Reagovat

391, Dovolba myslím bude stopro, tohle tam nemůžou nechat, pak jedině stopnout.
A ty díváš se, to se ti líbí?? Jak se ten tvůj borec chová k babám?? Ubožák, pro mě je jen to..

429
Melek
Reagovat

Ten Buldok je ale opravdu hnusák, takhle se s holkou nemluví

430
Sexytron
Reagovat

Mirek jak je vousatá :)

431
Bobby Brown
Reagovat

Cháchachachá – přesně jsi to řekla Niki. Jako chlap musím říct, že většina chlapů se o sebe opravdu neumí postarat a můžou za to takové ženštiny jako Růža.

Thomas si vždy nabalí nějakou Štrůdlu, aby mu zaopatřila vařeníčko, žehleníčko atpodobeníčko.
V tom se ho musím zastat – umí se tímto způsobem o sebe postarat! ;-)

432
Péťa
Reagovat

Přesně se p.Hradil projevil.Je to hulvát, trapák, idiot a simulant.

433
Mab
Reagovat

425 – :D To já taky.

434
Bazinga
Reagovat

Lu s Lá.

Lá – vadí jí její nálady, a pak je zbytečně zlá a útočí na lidi. Začíná zjišťovat, že jsou odlišní, a nechtěl by jí jako ženu, ani chlapa.

435
Melek
Reagovat

Láďa o Lucce: nechtěl bych tě ani jako ženu, ani jako chlapa :D

436
Bobby Brown
Reagovat

Z čeho prosím vás žije Lucka???
To je mi tedy záhadou.

437
čungabunga
Reagovat

V jídelně mají dobré a ZDRAVÉ jídla. Říká Lucka.

438
Anonymní
Reagovat

Mě říct někdo,kdo mě vůbec nezná,že se o sebe neumím postarat,tak tu Nikolu seřvu taky,a jestli to soudí podle toho,že někdo v reality show nevaří a neuklízí,tak se o sebe neumí postarat každej druhej Vyvolenej,nebo spíš kromě Vlada nikdo

439
Melek
Reagovat

Lucka si tu svou lenost umí dobře okecat – proč vařit, když můžeš jíst v jídelně…proč uklízet, když si můžeš zaplatit babu na úklid….proč umývat nádobí, když můžeš mít myčku….a když si chudý, tak je to tvůj problém

440
Bazinga
Reagovat

Lu na Lá:

víš co se mi na tobě nelíbí? Tak dobře, asi si to nemůžete dovolit, ale já ano. Nevím, proč bych měla mýt nádobí, když si to můžu dovolit…. je to blbé, že nemáte peníze, ale to je jen výmluva. Tady tě všichni berou jako inteligentního člověka, tak proč nemáš peníze?

Vadí mi, že jsi provokatér. Ty mě provokuješ a pak si stěžuješ, že jsem na tebe hnusná. Víš, co mi vadí a používáš to proti mě a pak já startuju.

/není to úplně včechno co mu řekla, ale pořád se to točilo o tom, co jsem napsala/.

441
Melek
Reagovat

438 – tobě opravdu přijde normální zařvat na holku, že je debil???

442
Iva5
Reagovat

LP na Růžu: a jakoby a jakoby a jakoby… slovní zásoba na úrovni MŠ

443
Bazinga
Reagovat

LP na Růžu:

že se snaží každému zalíbit (jen ve zkratce)

Růžena: přemýšlí nad tím, kdo jí co vytkl, a všechny bere takové, jaké jsou.

444
Mab
Reagovat

Pavlína má za každým druhým slovem „jakoby“, většinou tudíž naprosto nesmyslně, strašnej slovní projev.

Růžena prý bere každého takového, jaký je, nad názory ostatních přemýšlí. To se nedá poslouchat.

445
Péťa
Reagovat

Že nám to ale p. Hradil pěkně moderuje:o))))))))
438
Ty se na VV asi nekoukáš co.To co řekla Nikola o p. Hradilovi by poznalo i pětiletý děcko.

446
čungabunga
Reagovat

Růžena už zase jede kolovrátek… Armáda by jí mohla používat jako zbraň hromadného ničení.

447
Anonymní
Reagovat

441 píšu to snad? Normální je se ozvat,když někdo říká něco,o čem nic neví

448
T.M.
Reagovat

414,416: Hele neberte to tak vážně. Já na Thomasovi nic neobdivuju a už vůbec do něho nejsem zamilovaný.:D Ale čím by si návrat do vily zasloužila Mirka nebo Pavlína? A nebo i ta Nikol? Podle mě ničím. Dostaly by jedině antihlasy aby vypadnul Thomas. A já už sem jednou psal že jsem zásadně proti posílání antihlasů a že vždycky podpořím jen toho koho opravdu ve vile chci kvůli němu samotnému. Thomas mi rozhodně přijde výraznější než ony, ať už v jakémkoliv smyslu. Je to hlavně hra. Na film se taky díváte i když je v něm zabiják. Myslím že není důvod se rozčilovat. Thomas stejně vypadne a i když bych mu nějaké hlasy poslal – což nevím jestli udělám – tak to stejně nic neovlivní. Bohužel ony ani Mirka s Pavlínou nejsou vůbec bezchybné a bohužel už mi tím jak se proti němu pořád vyhrazují začínají být nakonec ještě více nesympatické než on. Vím že ho nesnášíte ale já myslím že máme demokracii a že bysme se měli nějakým způsobem vzájemně respektovat, fandit můžu komu chci tak snad mě za to neproklejete do pekel. Celkovou výhru mu nepřeju, výhru v duelu nad kteroukoliv z děvčat ano. A vůbec se za to nestydím. Rozhodně to neznamená že bych fandil Vladovi o něco míň než předtím, to vůbec ne. Jen tam prostě nechci ty slepice a už i Thomas je mi milejší než ony.

449
Melek
Reagovat

Kvalita Růženina projevu se dá srovnat s kvalitou potravin dodávanýchdo vily :D

450
Mab
Reagovat

Růžena chce být odteď svá.

451
Bazinga
Reagovat

Růžena po půlhodině obhajovaní se řekla, že se rozhodla, že už se nebude obhajovat. A vzápětí začalo nové kolo obhajování. Ukončila to tím, že už nechce mluvit o sobě. Aby si postěžovala, že se jí všichni vyhýbají.

452
Péťa
Reagovat

447
co to meleš p.Hradil je línej neschopnej jakékoliv manuální práce a vaření už vůbec ne, tim netvrdim že tam je jedinej…

453
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado mluví k Lů – že je líná, hubatá.

454
Melek
Reagovat

Vlado už vytkl Lůce, že je líná

455
Bazinga
Reagovat

Lu a Vlado

nedá se říct, že bych tě nenáviděl, ale nemám tě rád. Myslím si, že jsi líná a hodně spíš. (ale nevím, jestli fakt řekl, nemám tě rád, nebo nemám TO rád)

456
Péťa
Reagovat

449
tak že za to ani vlastně nemůže :o)))

457
T.M.
Reagovat

Stejně to vyhraje Vladko. Tohle jinak dopadnout ani nemůže. Doufám.

458
Mab
Reagovat

Vladko ve hře, kde se vyjadřujou antipatie, řekl, že na Lucii mu vadí, že je líná a pořád spí. To jsem si celkem oddychla, že to říká i někdo, kdo je ve vile a kdo s ní je 24 hodin denně. :)

459
Bazinga
Reagovat

LP a Vlado.

Vlado- nerada plníš úkoly a jste spolu hodně spjaté s LM.

LP: jsi vztahovačný, věčně urážlivý, večně naprděný, jsi rád středem pozornosti

460
Bazinga
Reagovat

hra je ukončená a přišel nákup

461
Melek
Reagovat

Lidl dorazil

462
T.M.
Reagovat

Sem z toho už celej nějakej rozpolcenej ale kdyby byl duel Vlado – Thomas tak samozřejmě hlasuju v plným počtu pro Vlada. Tak snad vás to aspoň trochu uklidní.

463
Melek
Reagovat

Štrůdla bude bez dortu, nedorazily suroviny

464
Bazinga
Reagovat

Štrůdlíkovi přišly nové zoubky. Sice takové žertovné, upíří, ale aspoň něco…

Niki je vytočená, stále řeší toho „debila“. Vlado jí uklidňuje, že podle jeho latinského slovníku je význam toho slovo slabomyslný.

465
Ája
Reagovat

nějak se mi zasekávají kamery, ale všimla jsem si dobře, že Thomas a hlavně Zdena neřekli jako moderátoři téměř nic?

466
EvkaD
Reagovat

Jak tipujete, kdo půjde do Duelu?? Tedy, koho vypalcují zítra?? Já teda nevím, Romana, Thomas, Vlado?? Zdenka?

467
Bazinga
Reagovat

465 já to odhaduju, že je to proto, že on „má ty ruce“, ona „má ta záda“… ale možná že se pletu.

468
EvkaD
Reagovat

465…všimla správně, oni tam krom vrkání nedělají stále skoro NIC.

469
Anonymní
Reagovat

Hlavně že přišly 3 zapalovače,to bude mít Lůca radost,dotklo se ji že o ni Vlado řekl že je líná a furt jen spí,ona je ráda že se konečně pořádně vyspí…
Co to jako je?? Někdo jde do reality show kvůli tomu,aby se tam pořádně vyspal? Ten žolík pro ni byl velká chyba

470
surfer
Reagovat

Thomas ma nejistej palec jistej..od Niki

471
Crazy lady
Reagovat

Nevím z čeho jste usoudili, že VB neumí vařit a uklízet.
Nezapomínejte, kuwa, že má ty ruce ! Kdyby neměl ty ruce, tak by udělal oběd o čtyřech chodech a jíst by se mohlo z podlahy.

472
Melek
Reagovat

LM se prý rozhodla, že dá Castellovi palec

473
Wanna be your monster
Reagovat

Lucina si hlavně neuvědomuje, že žije s cizíma lidma, kteří nejsou její kuchaři ani její hospodyně.

474
Crazy lady
Reagovat

467 – nezapoměla jsi na ten zub ? to je horší než ruce a záda dohromady.

475
Bazinga
Reagovat

než se mi to seklo, na K1 řekla LM, že si VB 100% vezme. (pardon, že mu dá palec) Niki se stále ohání tím, že protože je VB poslední chlap, diváci ho tam vrátí.

476
Ája
Reagovat

467 – no ona má teď hlavně „ten zub“, na to nezapomínat :-D

477
Iva5
Reagovat

474 – vzal(a) jsi mi to z pusy :-D

478
Bazinga
Reagovat

474, 476, 477 :-D, pravda! díky!!

479
Péťa
Reagovat

471
Tím pádem se tímto p.Hradilovi omluvuju:o)))))))))

480
Wanna be your monster
Reagovat

Niki: nikdy tady nenechají babinec a dva gaye, nikdy.

Ta už mě tež začíná štvát jak furt opakuje ty své pravdy. Konečně už došla k tomu, že teda VB není jediný chlap. Ale pořád hraje s tím, že být gay je něco spešl a vlastně se jako chlap moc nepočítá.

481
JanaH
Reagovat

Na 4 hodně zhrzená štrůdla s panem Hradilem.
Nepřepisuju, to se nedá, slzím. :-D

482
Bazinga
Reagovat

Růžena si myslí, že by se VB chtěl projevit, ale nemůže, je tam Vlado!

483
T.M.
Reagovat

Tak proč tam teda Prima už někoho novýho nepošle když jedinej důvod soutěžících proč neposlat do duelu Thomase je ten že je tam jedinej hetero chlap?

484
Bobby Brown
Reagovat

Růža by mohla do politiky – dokáže kecat 30 minut a hovno říct.

485
Wanna be your monster
Reagovat

přišla nějaká baba.

486
JanaH
Reagovat

A sakra… božská ve vile.

487
Wanna be your monster
Reagovat

Markéta z Jablonce.

488
Bazinga
Reagovat

Do vily přišla Božská! Asi bude péct dort štrůdlině

489
Scalex
Reagovat

449 – já se divím, že Lidl jako sponzor trochu nedbá na to, jaké věci jim tam posílá. Lidl má totiž oproti jiným obchodům malý výběr a většinou je tam něco hodně kvalitního a něco hodně mizerného. Stačí se dívat na obal, jestli to pro Lidl bylo vyrobeno v Německu nebo v Polsku. Jak je to vyrobeno v Německu, je to v naprosté většině případů OK (například šunka s 97 % masa, na kterou se nechytají ani vyhypeované uzeniny z Globusu). U těch polských je to horší, tam to jsou šunty (třeba taková ta čokoláda nečokoláda s 5 % kakaového prášku a podobně).

Ale rozhodně se v Lidlu dá výborně nakoupit a ve většině testů kvality za poslední 1-2 roky Lidl vyhrává. Jen je potřeba sáhnout pro to správné zboží. Vím o tom, v Lidlu nakupuju denně, na kvalitu jídla jsem pes a veškeré etikety v obchodech študuju div ne elektronovým mikroskopem.

490
Wanna be your monster
Reagovat

Markéta z jablonce z úžasných dortů.

491
Melek
Reagovat

Tak Štrůdla přece enom bude mět dort

492
Péťa
Reagovat

dortařka

493
Bobby Brown
Reagovat

Táááááááááááááááááák ženskýýýýýýýýýý
:-DDD
a máte tam svojí megafavoritku Markétu!

494
Wanna be your monster
Reagovat

489 – Mají asi smlouvu, že musí nakupovat v Lidlu, ale zároveň chtějí šetřit a to je výsledek. :)

495
okkvp
Reagovat

ta návštěva je Božská !!!!!

496
Bazinga
Reagovat

anketa: jakou podobu bude mít dort pro Štrůdlu?

497
Bobby Brown
Reagovat

494 – kdyby chtěli šetřit, nakupují v Sapě. ;-)

498
Péťa
Reagovat

496
bude ve tvaru vylomeného zubu:o)

499
Wanna be your monster
Reagovat

Já tu babu vůbec neznám, ale štrůdle bych udělala štrůdl. :D

500
ivka
Reagovat

Štábe, posloucháš ty 2 holubičky na terase? Zdenička není moc spokojená teda a nebude nic slavit. S těma upíříma zoubkama jste ji rozhněvali…

501
okkvp
Reagovat

nicméně zde je konečně Božská na správném místě. Doufám, že se pochlapí a předvede své umění přípalený piškot, patly matly čokokrém a kilo omatlaný potahovky

502
Melek
Reagovat

Růža: A ty si jako z televize, jo? :D

503
Wanna be your monster
Reagovat

Holky už vyzvídají, jestli vypadají v televizi líp nebo hůř.

Markéta odpovídá, že sama vypadá v televizi asi o patnáct kilo těžší a tak je to i s nima. :D

504
Bazinga
Reagovat

Božské nechutná sladké. Zejména po té, co začala v televizi dělat dorty.

Nekecám, takhle to řekla :-D :-D

505
Wanna be your monster
Reagovat

zazněl gong.
Vlado: tak už máš jít dom.
:)

506
JanaH
Reagovat

496 Bazinga : na podobě nesejde, jinak to bude buchta omatlaná barevnou hmotou, asi. Nic jiného jsem totiž od božské ještě neviděla.

Nevím, proč se ale bude snažit, bo před chvílí štrůdla prohlásila, že na všecky sere a nic slavit nebude. :-D

507
okkvp
Reagovat

dort již upatlán v zásobovačce.

508
Melek
Reagovat

Všichni sou uplně odvaření z dortu :D

509
Wanna be your monster
Reagovat

Na dortu je malá zdenička….všichni obdivují, štrůdla nikde.

510
okkvp
Reagovat

506 – to už trousí několikátý den, maximálně si chtěla vybrat s kým bude slavit.

511
Wanna be your monster
Reagovat

Romana říká, že zdeničky se dotkly ty zuby upírské.

512
Wanna be your monster
Reagovat

Lucce prý štrůdla řekla něco jako strčte si dort někam?

513
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla nevyleze, markéta jde zbytek učit dělat něco z marcipánu.

514
Mab
Reagovat

Štrůdl vzkázal, ať si dort strčej do pr… Nebude nic slavit a nechce tam bejt „s takovejma lidma“.

515
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni v čele s vladěnou a mirkou si jdou sochat culíky,a by jim nepadaly vlasy do marcipánu. :)

516
andy
Reagovat

To je pinda ta zdena,doufám,že ju vypalcují v úterý

517
Wanna be your monster
Reagovat

Tak to prý neříkala zdena – ta nemluví. Ať si to strčí někam říkal thomas.

518
Omnj
Reagovat

Dort je hezký! Pro štrudlu škoda.

519
Bazinga
Reagovat

K2

Růža přišla podpořit Štrůdlinku, která ukrývá „ten zub“ peřinou přes celé tělo.

VB špitá „pojď ke mně, lásko“… :-D :-D

zvuk na K2 ale stojí za starou bačkoru :-(

520
okkvp
Reagovat

na kamery jen načihuju – Nikola nahodila pro návštěvu slavnostní džíns bundičku s kamínky, co jí tak chválili na ofiku v těch Ona má styl

521
T.M.
Reagovat

Štrůdlík brečí pod peřinou a Buldok se ho snaží utěšit. Kdyby zvukaři dělali dobře svoji práci tak bych možná slyšel víc.

522
Wanna be your monster
Reagovat

Růža štrůdlu brnáí – ta chtěla k zubaři. Niki to nechce řešit – přišel host.

523
Mab
Reagovat

Štrůdl brečí pod peřinou.

524
Wanna be your monster
Reagovat

Markéta prý první dort upekla, až když byly její dceři dva roky…tak to ještě i ze mě může být božská, není vůbec pozdě začít. :D

525
Bazinga
Reagovat

Štůdla asi pláče, stále má na sobě tu peřinu a pod ní si teď vsunula fotky.

526
Jáša
Reagovat

Vlado jako vždy pozorný. Chceš půjčit tričko, mám vypraný.
Všímá si všeho a naslouchá lidem.

527
Pierre
Reagovat

Si tam dělají bunkr z peřin nebo co? :) To je mi povedený páreček.

528
JanaH
Reagovat

510 okkvp : aha.

Já ji to slyšela říkat před chvílí na terase. Byla děsně uražená kvůlivá upířím zubům, prej to vymyslel nějaký ubožák, ona chtěla jedinou věc, a to zoubek.
Tomíkovi zas někdo znehodnotil jeho doplňky stravy solí, podezříval Vlada, ten mu odpověděl, že on nic, že by mu tam dal maximálně tabletu do myčky. Na což po odchodu Vlada reagoval pan Hradil tím, že Vlado chtěl být zase za každou cenu vtipný.

No jak jsem psala už dřív, oba zhrzení až na půdu, Zdeni nechce na památku na VV ani ručník. :-D

529
EvkaD
Reagovat

Proč do prčic tolerují to, že ten svalovec se Zdenou nedělá nic, nezapojuje se!!! PROOOČČČ???

530
Bazinga
Reagovat

Štrůdla z pod peřiny vytáhla hromadu posmrkaných kapesníků a misku s hroznovým vínem.

VB říká, že nepůjde slavit s lidmi, kteří ho nenávidí. Je tady pro Štrůdlu, vždycky.

Upřesnění lidi, které myslel, jsou hovada zlý.

531
T.M.
Reagovat

Byl bych radši kdyby vypalcovali Zdeňku. To by byli pro tenhle týden chlapi v bezpečí ( ať už to jsou chlapi nebo ne ).

532
Wanna be your monster
Reagovat

Mohl by přijít dopis, že jelikož se štrůdla nezúčastnila dortového tvoření, které přichystali na její počest, ruší se její zítřejší návštěva zubaře. :)

533
EvkaD
Reagovat

531, Zdena řekla, že ny si Vláda vzala a hlavně Thomas, ten fér a fajn chlap, by jí to ještě doporučil:-)

534
JanaH
Reagovat

Vypadá to, že matlání hmoty se jim líbí.

535
upsik
Reagovat

Proč ta Markéta není soutěžící ? Sympatičtější než celé dámské osazenstvo. První normální holka, co nic neřeší a je přirozená. Štáb chvílemi umí příjemně překvapit…palec nahoru.

536
Bazinga
Reagovat

K2 no nic, manželé Hradilovi se ukryli pod dekami a už ani nemluví, jdu jinam.

537
T.M.
Reagovat

533: Vlada by si vzala jo?

538
Crazy lady
Reagovat

Štrůdl s VN zalezlí v iglú ( takhle si hrály naše děti když byly malí, ale v botech tam teda nesměli).
Venku lekce výroby růže z marcipánu, divím se že se zapojila i Lůca – ta si to přece může koupit.
Růžena obdivuje mejkap dortařky, a dost vlezle.

539
Ája
Reagovat

532 – a taky se nezúčastnila předchozího úkolu, kde měla moderovat…

540
T.M.
Reagovat

Proč na sobě můžou mít deku? To tam pak neměli ani lést když nechtějí aby je někdo viděl.

541
haha bimbi
Reagovat

Držte mě!!! Ta strašně protivná upatlaná nána, a první co vidím, jak tam mává těma vlasama. Já tuhle osobu co si hraje na cukrářku fakt nesnáším!

542
Omnj
Reagovat

VB a štrudel spí.
Hradil má uklizeno, navařeno.

543
Melek
Reagovat

Růža má doma 3D televizi, ale nikdy se na televizi nedívá :D

544
Bazinga
Reagovat

:-D, všichni mají okamžitě odnést Štrůdlíkovi zoubky, které ji štáb poslal… :-)

545
Jáša
Reagovat

To je opravdu neskutečné. Ti dva se chovají jako burani. Kolikrát v životě člověk musel a musí překousnout něco….
nejhorší je, že se do této situace dostali svojí vinou a chováním. Stranili se ostatních, pomlouvali a uráželi. Nyní se cítí jako oběti.

546
Wanna be your monster
Reagovat

VB říká Nikole, že tam nejdou kvůli ní a ostatním.

547
Omnj
Reagovat

VB na kolektiv jdete do hajzlu

548
Sexytron
Reagovat

haha to je prča ten Hulk jak je nasranej

549
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola se naštvala – říká, že se jí snažila udělat pěkné narozeniny, že jsou trapní a doufá, že poletí oba domů.

550
Bobby Brown
Reagovat

A Růža je zase za hodnou – ona je stejně božská jako ta Markéta.

551
Omnj
Reagovat

VB
o Nikole
to je taková kráva
(ochránce žen a koťat)

552
Bazinga
Reagovat

a Niki už řeší :-)

553
Scalex
Reagovat

Růža jak si počkala, až všichni z ložnice odejdou a pak utrousila větu, aby bylo jasné, že je na straně Zdeničky.

554
Melek
Reagovat

Vladkovi se daří :)

555
T.M.
Reagovat

Kam až ta lidská demence sahá, to je neuvěřitelný. :D

556
Wanna be your monster
Reagovat

Růža má takovou tu sukni, co má být vzadu dlouhá a vepředu krátká, akorát, že ji má naopak? :)

557
Omnj
Reagovat

VB
o Nikole
to je blbka vypatlaná
kam až ta lidská demence sahá

(promlouvá inteligent)

558
okkvp
Reagovat

já chytám očas jen útržky – VB : kam až ta lidská demence sahá (jj i v ložnici je přítomna)

559
JanaH
Reagovat

553 Scalex : taky si počkala, aby z obýváku do ložnice odcházela poslední, jako že se jí do „toho“ nechce.
Matka Tereza.

560
Wanna be your monster
Reagovat

Markéta: já nejmíň ráda dělám dorty auta.

Romana: já taky nerada kreslila auta, to spíš koně…

561
Bazinga
Reagovat

:-D :-D já tu Růženu prostě miluju!!!

debata o televizích – plazma, neplazma, 3D televize, něco z toho má Růžin manžel

Martůčijová „tak hlavně, ať se máš kam vrátit, ať se na tu televizi můžeš dívat“

Růža“ mě bude chtít TOLIK chlapů…“

562
Omnj
Reagovat

556
to je závěs ze „suši baru“ v tom nemůže vidět sukni nikdo

563
Anonymní
Reagovat

Kdyby mel stab koule, tak na zaklade ignorace ukolu zahlasi: Zdenicka, Thomas sbalte si svoje veci do kufru a do 30 min. opustte vilu. Narozeniny, nenarozeniny, kdyz rekne po dopise od stabu dete vsichni do hajzlu

564
T.M.
Reagovat

Tak myslím že si asi VB definitivně pojistil vstupenku do duelu. Teď už je to jenom buď on nebo Štrůdl. Jeden z nich zítra asi ty palce slízne.

565
Wanna be your monster
Reagovat

563

Já tu nebyla chvíli – oni dostali dopis, že má jít zdena a VB za ostatními?

566
Anonymní
Reagovat

565 – VV meli predat Zdene ty upiri zuby, ty si mela nasadit a jit plnit ukol, tedy s Martinou delat ty dorty.

567
Bazinga
Reagovat

zatímco všichni modelují okvětní lístky růží, Růža se ptá Božské, jestli si může modelovat co ona chce :-)

balí si tedy do igelitu všechny barvy, protože ona to už dělala s malou…

568
T.M.
Reagovat

563: To by jim to ale prošlo moc hladce. Pro Štrůdla bude IMHO horší když se teď bude muset dál trápit ve vile s těma zlýma lidma.

569
Anonymní
Reagovat

Dorty dělá ta paní třeba pěkný,ale mě zajímá především chuť a vsadím se že tak dobrej dort jako dělá moje babička,ta paní neumí:)

570
Wanna be your monster
Reagovat

ofiko FB: Zdeňka si právě podepsala ortel? Pro zítřejší palcování? Markéta z Božských dortů jí přinesla nádherný dort k jejím dnešním narozeninám, na kterém je její podobizna… Zdeňka, ale radši leží pod peřinou s Thomasem Někdo má radši dortíčky a čokoládu někdo zase něco jiného.. Vladkovi se nelíbí chování Zdeňky. Markéta přišla hlavně kvůli ní, ta se ještě neuráčila vylézt z ložnice! Jojo jak se říká s množstvím stoupá chuť ….

571
Bazinga
Reagovat

Růža v rámci své diety si do pusy narvala od každé barvy trochu… :-D :-D :-D

já se z ní prostě picnu!

572
Omnj
Reagovat

Zdenička kráska s chemlonem (i korunou) a oni si dovolí jí poslat zuby pro strašidla.
Tom chrápe-z kila loupaných brambor jak kdyby makal v lese. No hold svalovec co v noci nespí láskou.

573
okkvp
Reagovat

Vladko je sabotér, modelovací hmotu požírá

574
upsik
Reagovat

Pošlete Strudlovi zuby upíra…bude mít aspon důvod sát lidem krev…a nejen online divákům…:D

575
Melek
Reagovat

Aby nebylo Vladkovi z toho „marcipánu“ špatně ;)

576
Bazinga
Reagovat

573 a nejen svou, teď sežral i tu od LM :-D :-D

577
okkvp
Reagovat

574 – však jí je štáb poslal a se zlou se potázal :-)))

578
natlie
Reagovat

Konečně něco zajímavého.Starci na chmelu. Když je vyhodí bude tam zas jen nuda.

579
Omnj
Reagovat

574
ty jí poslali

580
Iva5
Reagovat

Teda ta Růža je taková vlezdoprdelistka :-D

581
Wanna be your monster
Reagovat

Ale zakázat dneska na přenos štrůdle make up by byl dobrý trestík.
¨

582
Melek
Reagovat

Růža udělala sushi s tuňákem héééééééč

583
Anonymní
Reagovat

myslíte že si umyli ruce a ten stůl?

584
Omnj
Reagovat

Růži …suši …
všude plno

585
Melek
Reagovat

Vladko chce mermomocí jezevčíka, ale stejně mám pocit, že ho nakonec zkonzumuje :D

586
okkvp
Reagovat

582 – načež kontrovala Božská s tím, že má i černou aby mohla udělat sushi opravdové :-)))

587
Omnj
Reagovat

581
co je tom za trest?

588
Iva5
Reagovat

Růža šla do kuchyně, 3x se zhlídla v zrcadlech, oprášila ruce a vrátila se ke stolu – to mělo být co? :-D

589
okkvp
Reagovat

583 – stůl snad utírala sama Božská, alespoň jsem v těch útžcích mezi padáním kompu zaslechla, že se sháněla po hadru aby jej umyla

590
Anonymní
Reagovat

581 – dneska bude přenos?

591
Prochor
Reagovat

Co je to tam ve vile za čúzu? Není to ta Markéta, která dělá dorty?

592
Hooper
Reagovat

581 – dnes přenos určitě ne.

Jinak v ložnici se evidentně chrupká, asi štrůdla spíše než vébéčko.

593
anka
Reagovat

Tom zabral nahlas, měli by jim pustit Matelka do ložnice, aby je vyhnali ven

594
Wanna be your monster
Reagovat

587 – ty vidíš štrůdlu poprvé, že myslíš, že by to pro ni nebyl trest? Jestli sis nevšiml, je na svůj zevnějšek trochu citlivější. :)

595
Omnj
Reagovat

Prochor
591
je sympatická, přirozená
snaží se
co ti na ní vadí

596
Wanna be your monster
Reagovat

Jó, zítra bude přenos, já už jedu dopředu. :)

597
Bazinga
Reagovat

Martůčijová hodnotí Vladova jezevčíka jako typicky postiženého psa.

598
Wanna be your monster
Reagovat

VB je zase zadýchaný, z čeho proboha.

599
upsik
Reagovat

VB mstitel umyl stůl Savem a šel se schovat…to jediné ho přivede k výhře 5 mega…:D

600
Omnj
Reagovat

594
vidím jí celé dny – ze začátku se ani líčit nechtěla

pro nás je trest se na to dívat

trest je kopřivový šampon na chemlon a žádnou masku

601
Jáša
Reagovat

Všichni co mají blízko k Buldokovi, padají. On je likvidátor. Kdyby se Štrůdl od něj odpoutal, je to zase jiné. On dokáže každého zničit.

602
Ája
Reagovat

no, Zdena svým chováním opravdu nepřipomíná člověka bez domova, který je vděčný za to, že má kde bydlet a co jíst

603
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, neoplácejte špatné špatným – udělejte z těsta pro zdeňku tak, jak ji vidíte.

604
mimo
Reagovat

Jak to, že boss čte už druhý dopis aniž by tam byli všichni ?

605
okkvp
Reagovat

ups – neoplácejte špatné špatným VV udělejte Zdeničce figurku každý tak, jak jí vidíte :-)))

606
anka
Reagovat

zvukař na K2 pouští zvuk jeho portu na max, je slyšet každé mlasknutí ( a štrůdla jako myška – neumřela ona pod tou peřinou samou hanbou z té potupy se zuby?)

607
Pitrýsek007
Reagovat

TO JE VRCHOL. JESTLI SE CHTĚJÍ HMOTA SE ŠTRUDLEM VALET V POSTELI AŤ SI SBALÍ KUFRY A TÁHNOU OKAMŽITĚ DO TOHO JEHO ZADLUŽENÉHO HAMPEJZU /nebo co to má/ A NEURÁŽÍ LIDI.
Markéta přijela s dortem pro oslavence a ten se válí s buranem v ložnici, to je úroveň. Chtěli udělat chlebíčky, oslavit společně se štrudlem narozeniny a ona se chová jako blbý řeznický pes. O antihmotě ani nemluvím. Ten se venku vybarvil. Nazvat ženu v soutěži debilem a ještě do toho cca 3x jí řekl vole (řeč jemu rovné společnosti) pak jsem zvědavá co s tím štáb udělá.
Štrudla poté až jí antihmota nechá udělat ZUB mu může pak vydělávat na jeho dluhy.
TITO DVA U MĚ SKONČILI.
Sama píšu vulgárně, protože jsem rozčilená jak se chovají.
VEN OBA Z VILY !

608
Wanna be your monster
Reagovat

kdo vymodeluje štrůdl? :)

609
Omnj
Reagovat

stačí zdene vymodelovat zub
a zelený

610
T.M.
Reagovat

601: Z tohohle bych zase VB neobviňoval, každý je strůjcem svého osudu a Štrůdl je blbka sama od sebe.

611
Jáša
Reagovat

Udělejte Zdeničce radost a ona vás pošle do hajzlu. Omlouvám se :D

612
T.M.
Reagovat

Udělejte už konečně něco s tím odesíláním proboha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

613
Bazinga
Reagovat

pan Hradil se protřískal několika dveřmi a za polohlasného „se*u na vás“ šel nevím kam, zase hrozně funí.

614
Wanna be your monster
Reagovat

VB šel na záchod, hodil na všechny škaredý pohled.

615
Hooper
Reagovat

Tahle výtvarka mě nebaví

616
Iva5
Reagovat

Tak jestli štáb proti těm dvěma nezasáhne, tak je to vrchol!!! !

617
Omnj
Reagovat

608
to se směju štrůdl jako štrůdl
asi Růža
když už umí modelovat „suši“
závin jí jde hravě

619
okkvp
Reagovat

vzhledem k tomu, že modelovat nikdo moc nezvládá, tak se bohužel nebudou moc vyřádit. Měli dostat vodovky a čtvrtky. Ale štáb by mohl následně ještě dodat, že všecky ty hnusně chutnající vymodelované potvory musí před kamerou během půl hodiny sníst.

620
Anonymní
Reagovat

jak může mít někdo špeky na hlavě? ten thomas je vážně nechutný…

621
Iva5
Reagovat

619 – ne oni, ale štrůdla s VB by to měli sníst :-D

622
Wanna be your monster
Reagovat

VB: oni nepochopili, že to má být pro tebe.

:D

623
anka
Reagovat

tak VB se strůdlem se udělají pro sebe – půjdem si zakouřit, až budeš chtít, uvaříme si kafíčko

624
okkvp
Reagovat

621 – v 619 jsem to tak myslela, konkrétně Zdéni

625
Bazinga
Reagovat

Božská se teď naprosto zařadila mezi všechny ty hygieniky ve vile. Olízla si paleček a pak začala mezi prstíky šmrdlat modelovací hmotu…

626
trdlo
Reagovat

Ta Štrůdla je tak neuvěřitelnej hajzlík, že bych jí seřezal vařečkou poslal bydlet do auta. Ale ona by si brzo stejně našla nějakýho sponzora na svůj chemlon a silikon.

627
XY2
Reagovat

Boss čte dopis bez těch dvou? Nebo už jsou VB a štrůdl mimo hru? :-D

Ti dva jsou úžasný materiál na tresty, jenže místo trestů dostane činky a granule, štrůdla dort a kytku, ach jo…

628
okkvp
Reagovat

625 – to dělá porád, proto ji tam vybrali, jakože zapadne

629
upsik
Reagovat

VB se vytrousil z ložnice a šel zkontrolovat situaci, ku jeho zděšení, ještě nikdo nezvrací…zítra něco navaří – odzkoušel na Růži a tu již poslal na ER…:D

630
Melek
Reagovat

Nechápu štáb, místo aby Štrůdla potrestali, vymyslí toto, potom budou mít štrůdle figurky ukázat a ona je zase pošle do … pryč…

631
XY2
Reagovat

Ti dva vlastně porušili opět pravidla, a navíc v pracovní době sexujou? Snad ne:-D

632
Iva5
Reagovat

K2 – tak je to dobrý, VB zadusí štrůdlu svým tělem a nemáme co řešit :-D

633
XY2
Reagovat

625 – kdo jednou viděl Božskou v akci, tak by její dortík nejedl, myslím si to:-)

634
trdlo
Reagovat

Já už jsem tady na adresu štábu tolikrát napsal, že to je vrchol, že už opravdu teď nevím, jak popsat svoje zhnusení nad protěžováním VB se štrůdlem :-(

635
Bazinga
Reagovat

633 jo, já vím, ale jsou tu tací, kteří se ptali, čím třeba Božská irituje Prochora ;-). Tak jsem to vzala za něj :-)

636
okkvp
Reagovat

kdo tu psal, že má VB na hlavě sádlo – to jsou svaly, přece

637
Melek
Reagovat

Růža už zase jede sushi

638
okkvp
Reagovat

Eva modeluje půvabný chemlon. Řídký

639
Bazinga
Reagovat

618 :-), takže Zdenička měla pravdu! Ty kamery UMÍ vidět i přes peřiny!!! :-) :-)

640
XY2
Reagovat

V ložnici jedna hlavička vedle druhé a mlčení.
Občas posmrknutí.

641
anka
Reagovat

636-ale ne, ty hrbolky, to znám, to je začínající celulitida

642
Wanna be your monster
Reagovat

Lů zdeňku snědla.

643
okkvp
Reagovat

vladkovo dílko v záběru vypadalo jako čokoládovej bobek na hrnci, ale před tím, tam měl nějakej jako čertovskej jazyk

644
Bazinga
Reagovat

Lucka snědla svoji Zdeničku, protože to vypadalo hrozně.

Po informaci, že jí to měli dát se rozhodla, že jí to vyzvrací.

645
Iva5
Reagovat

Tak teď Lůca zaperlila: Tys snědla Zdeničku (VV na Lůcu) a ona: Já jí to vyzvracím :-D

646
Wanna be your monster
Reagovat

641 – Jo tak proto má takové zkušenosti s jejím odstraňováním a kritizuje hraběnku za to, že ji neodstraní. :)

647
XY2
Reagovat

641 – to co má vzadu? To je něco jako hroší kůže:-)

648
okkvp
Reagovat

Poté, co Lucce řekli, že se jí to snad má dát, tak pronesla, že jí to vybleje :-))))

649
upsik
Reagovat

Luca sežrala vymodelovanou Strudlu…když to bude chtít, tak jí to vyzvracím…:D

650
woczko
Reagovat

Tak teď už vím, proč celý den jen polehávají. Mají tam přetopeno, takže nic nedělají, aby se nezpotili.

651
anka
Reagovat

obávám se, že fičák nastane , až jí to ponesou, ona s rukou před pusou moct řvát nebude ( teda pokud se vůbec otočí a nebude jim jenom ukazovat zadek), ale VB vypění, že jí zase ubližují a viděla bych to na skoro inzultaci někoho z přítomných

652
Melek
Reagovat

Vlado obchází a komentuje výtvory ostatních

653
XY2
Reagovat

Teď nevím, jestli buldok olizuje polštář, nebo ruku štrůdly. Mlaská dobře:-)

654
trdlo
Reagovat

Přál bych si (vím že je to nereálné), aby teď vypadla Štrůdla. Pozorovat rozklad VB v přímém přenosu by mi činilo neskonalou radost.

655
Prochor
Reagovat

Lúca by mohla vymodelovat krabičku Mallborek včetně zapalovače.

656
mimo
Reagovat

Anatom Tomas říká štrůdle: Tobě se úplně hejbe aorta na krku.

657
upsik
Reagovat

654 – tak za to se podepisuju…3 týdenní rozklad a pak duel s Vladem…

658
Bazinga
Reagovat

656 :-D :-D, kurňa, já tam na ně desítky minut čumím, jak mlčí, případně popotahují a funí, a jakmile to přepnu, tak takové šlehy :-)

659
Bodlak
Reagovat

Napadla me hrozna vec. Aby to PRIMA nahodou nezacla prezentovat jako boj tech dvou proti ostatnim. To by byla nemila, nehezka a nepekna vec (jak by rekl klasik).

660
okkvp
Reagovat

vébéčko zřejmě vyměnil zásadního nepřítele z Vladka a Mirky na Nikolu

661
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla říká, že v Hotelu paradise byla lepší Nela.

662
Kami.
Reagovat

Strudla a Buldok zase nic? Zitra bych udelala palcovacku a pak bych rekla, ze neplati. Ze za porusovani pravidel vily jde do duelu rovnou Strudla s Buldokem. To by bylo super, do patku by oba byli nervni protoze by vedeli, ze tam jeden z nich zustane sam.
Akorat nevim, Prima asi tezko zrusi Vyzvu. Jedine ze by u Palcovani rekli ze Zdena nedocenila narozky a jde rovnou jako palcovana a ve ctvrtek by ji nasackovali Hradila.
Pripadne ve ctvrtek si mohou vybrat tretiho do „tielu“.

663
Bazinga
Reagovat

Niki o Růženině Zdeničce: „je hele koukejte, jakou má Růža krásnou Zdeničku“

Růža: „já vždycky umím udělat ze zrůdy nějakou krásnou věc, to je můj talent“

/já vím, že to myslela tak, že původně ta její figurka vypadala srandovně, ale mě tohle fakt baví :-D/

664
kozlík matěj
Reagovat

Prosím, co to má Tomas na vnitřní straně kolene za kruh

665
T.M.
Reagovat

665: To je znak satana.

666
upsik
Reagovat

Každý řeší Hotel Paradise, ale že to byl totální propadák, to tu ještě nikdo nezmínil (Nikol by si pak cvrkla)…:D

667
Kami.
Reagovat

665 – :-)))))))))))

668
kozlík matěj
Reagovat

tý jooo. Satan. Tak to jo. Zatím jsem to viděla jen v hororových filmech :-)

669
Jáša
Reagovat

659 také by mě zajímalo jak to podáva Prima. Na televizi jsem se koukala jen jednou a tak nemám tušení jak prezentují dění ve vile.

670
okkvp
Reagovat

štrudla pečlivým dlouhodobým pozorováním a špekulováním došla k tomu, že se Nikola přišla do VV zviditelňovat – to, že to tam Nikola několikrát řekla při těch různých psychohrách Zdéni asi prospinkala

671
heej
Reagovat

665 – to jooo, taky na to koukám

672
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdla už několik dnů uvažovala, jestli má na narozky zapařit nebo ne. pak zvolila asi možnost B.

673
Bodlak
Reagovat

666 – Niky to naznacila, ale pak rekla ze o tom nesmi mluvit

674
anka
Reagovat

Romana je vtipná :-) Markéta líčí příhodu, že jí dcerka doma říkala – maminko, ty voníš jako piškot ! a Růža na to : a taky tak vypadáš ! – řehot
Růži manžel říkal , že voní jako hranolka ( No ještě že ne jako tuňák, když dělá to suši s tuňákem)

675
Wanna be your monster
Reagovat

VB pomlouvá štáb, jak jsou ubozí, že poslali ty umělé zuby.

676
XY2
Reagovat

Buldok mlaská jako prase.

VB o Nikole: pipka, o kterou se starají rodiče.

VB: oni nám nechtěli zkazit narozky, tedy tvoje.
Ty máš uraženej zub, bolí tě to, a oni ti pošlou umělej.

677
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl se posledního třičtvrtě roku těší na narozky a pak to takhle dopadne.

:D

678
Bazinga
Reagovat

675 :-), ale on k tomu došel docela zajímavou cestou. Od původního „ale oni nám nechtěli zkazit narozky, to ti (co jsou u stolu), ti na nás nenechají nit suchou, až po … ten štáb vidí, že máš uražený zub, bolí tě to, a oni ti pošlou umělý zub, to je trapný“ … :-D

679
XY2
Reagovat

Jen můj názor, pořád nechápu, co na ty narozeniny čekala? Ohňostroj nad vilou a novou maringotku na spaní?

681
Anonymní
Reagovat

VB: já si nemyslím že by NÁM chtěli zkazit narozeniny (štáb), proto nás nechali dělat ty moderátory… :-)

682
Kami.
Reagovat

Teda na to, ze Bozskou nesleduju ale jen se bavim nad jejimi dorty (zkratka mi prijdou jako okresni liga), tak musim uznat, ze se VV dobre bavi. Jsou jednotni, vsechny to zajima, proste jim tohle sedlo. I ta Ruza neni protivna (vazne jsem to napsala??).

683
okkvp
Reagovat

štrudla si nějak nerozumí – že prý se strašně dlouho těší na narozky, že doma měli vždycky dort, chlebíčky, poseděli …ale tady slavit nebude ani s vébéčkem …
asi, že to není podle ní, tak just, dup, já chudinka

684
DASA
Reagovat

Štrůdla : já mám narozeniny vždycky v neděli nebo v pondělí :o)

685
Mab
Reagovat

Štrůdl: „Já mám vždycky narozeniny v neděli nebo v pondělí. Minule to bylo v neděli.“
Kolik že tý holce je? :D

686
Bazinga
Reagovat

Božská balí kyblíčky. Za malinkou chviličku asi dojde k slavnostnímu předání figurek Zdeniček :-) Myslím, že se jim to z toho koberce bude blbě vyndávat :-)

687
Bodlak
Reagovat

679 – navstevu zubare :-D

688
Kami.
Reagovat

Myslim, ze vetsina vilanu by ty zuby vzala s humorem. Ja se teda bavila a ofucena bych nebyla. Ale Strudla je Strudla, chapes, rozumis?

689
Wanna be your monster
Reagovat

Už jdou za nimi.

690
JanaH
Reagovat

Poslouchám ty dva zoufalce v ložnici a královsky se bavím.

Poslední věta vorvaně : „pak tady dělej něco pro tyhle lidi“ to dokonala.

691
Wanna be your monster
Reagovat

Romano: zdeničko my jsme ti všichni udělali dárek.
Zdena: mě to nezajímá.

692
Bazinga
Reagovat

Božská ubezpečila Zdeničku, že na vzduchu ten marcipán dozajista ztvrdne. Takže kdyby Štrůdlík chtěla, za pár dní si může jedním kousnutím urazit i druhý zoubek :-)

693
okkvp
Reagovat

Markéta dodala, že na vzduchu ta hmota vytvrdne jakoby na kámen – tož s tím nařízením aby Zdenina konzumovala, by měl štáb ještě několik hodin počkat (vůbec nejsem mrcha :-))) )

694
JanaH
Reagovat

Štrůdla dárky vděčně přijala a mile okomentovala (nadávky nepřepisuju :-D).

695
Wanna be your monster
Reagovat

VB: oni se serou do tvých narozenin, místo abys to dělala ty s lidma které máš ráda. oni měli vypadnout do ložnice a ne obráceně.

696
Kami.
Reagovat

Teda VV musi mit poradnou ponorku kdyz byli z Bozske tak vedle.

697
Péťa
Reagovat

Štrůdla a p.Hradil sou největší trapaci všech RS co kdy byli.

698
Wanna be your monster
Reagovat

VB: chudák paní, ta přišla zase…

699
Kami.
Reagovat

Vlado: Kdyz jsem zjistil, jak jsem v televizi tlustej, tak budu zivej jen na marcipanu (reakce na to, ze uz nechce chlebicky)

700
Melek
Reagovat

Osazenstvo přejezené cukrovou hmotou už se zajímá o chlebíčky :D

701
kozlík matěj
Reagovat

Já to nechápu. Copak ta hodina tvarování marcipánu měla původně být JEN pro Z?

702
okkvp
Reagovat

kolektiv hodnotí akci dort jako ostudu

703
Kami.
Reagovat

VV resi, ze chovani Zdeny a VB byla ostuda.

704
Mab
Reagovat

Ježíši, ten štrůdl to je taková krá… Nemám slov. Teď označila ostatní za kretény, protože se ser… do jejích narozenin a místo toho, aby šli na terasu a nechali ji, aby matlala dorty s Markétou sama, tak ji nechali v ložnici. Prej: „Tohle jsem měla dělat já, oni mi nedali prostor, já jsem měla dělat figurky, já…“ A že pro ni několikrát šli a ona je vyrazila, to vůbec nevidí. To bylo špatně. Dobře by bylo, kdyby se zavřeli dobrovolně na terase a nechali jí Markétu jen pro sebe.
Ufff….

705
Wanna be your monster
Reagovat

701 – VB si asi myslí, že může rozhodovat, kdo co bude dělat a vmini baráku někoho posílat do ložnice :)

706
kozlík matěj
Reagovat

Fakt nechápu. Jak ti dva v ložnici můžou mít tak zakleté myšlení.

707
Wanna be your monster
Reagovat

zdena: jak to říkají? kadit do úst…to je fakt hnusný výraz blé.

VB: to je šikana horší než na vojně, oni po mě řvou, že tady neuklízím a nevařím, přitom tu pět dní nedělám nic jiného.

708
JanaH
Reagovat

VB hlásí, že je to šikana (úklid, vaření, řvaní po něm).

709
okkvp
Reagovat

ložnice je mysteriózní groteska :-))))

710
Bazinga
Reagovat

K2 :-D :-D :-D

VB už 5 dní nedělá nic jiného, než že pořád uklízí a vaří a oni URČITĚ za chvilku začnou řvát, že má jít něco vařit…

711
Crazy lady
Reagovat

VB: už pět dní jenom vařím a uklízím, vole, a ještě po mě řvou, vole, chápeš to, vole ?

712
anka
Reagovat

jsem zvědavá, jak se do nich zítra „obuje“ Tereza v přímáku a jak se budou obhajovat

713
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík si připadá jako psanec!

:-D :-D :-D

714
JanaH
Reagovat

Štrůdla si připadá jak psanec.

715
Péťa
Reagovat

Dva trapáci:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))
http://img7.imageshack.us/img7/6998/f6sn.png

716
Wanna be your monster
Reagovat

zdena k Lů: na tvůj na ládův a na růženin výtvor se pak podívám.

teda, že se uráčí, to bude ostatní určitě mrzet. :D

717
XY2
Reagovat

Já zase nechápu, že je v tý ložnici nechají, jako dva uražený haranty, kterým sebrali hračku. Nedostavili se ani na čtení dopisu a to je snad taky porušení, ne?

718
Anonymní
Reagovat

Mimo téma,neví někdo,jestli byl Mirek nějak pokutován za to,že byl vyhozen?

719
kozlík matěj
Reagovat

Zdenička si připadá jako psanec. Z toho tácku se podívá jen na 3 výtvory. Ostatní vidět nechce. Jak to udělá? Vypíchnout očičkaco?.

720
JanaH
Reagovat

Figurky nebudou jíst, je v nich špatná energie, řekla štrůdlinka. VB řekl ahááááá.

721
Wanna be your monster
Reagovat

psanec no, proto ji ostatní třicetkrát přemlouvali, ať jde za nimi. .)

722
Péťa
Reagovat

Štábe chceme slyšet: Tomáši Zdeno sbalte si věci a končíte v této RS.

723
okkvp
Reagovat

Ale Růženčina Zdéni je krááásnáá … opravdová láska z vébéčka teče proudem

724
Wanna be your monster
Reagovat

Co ta hradilova podmínka ale jako? Už začínám být nervózní, že zas nic nebude.

725
Bazinga
Reagovat

tak podle toho, čí Zdeničky chce Štrůdlík vidět to vypadá, že nebude palcovat Lu, Lá a Růženu.

726
kozlík matěj
Reagovat

Ježíši teď se rozplývají nad výtvorem Lů a Růženy. Ostatní mají špatnou energii, nechtějí je ani vidět, ani jíst. Je mi z nich zle. Asi se kouknou ještě na Láďovo figurku. Co udělají se zbytkem? Rozšlapou to? To je hnus.

727
Wanna be your monster
Reagovat

VB: hmmm, a my jsme u toho být nemohli.

:D :D jak můžou

728
trdlo
Reagovat

Štrůdla očekávala k narozeninám imunitu, VIP ložnici s vypnutýma kamerama a zubaře zdarma.

729
XY2
Reagovat

Lůca přišla za manželetama, patrně má ráda dobro na všechny strany, není to tak dlouho, co Zdeninku sežrala:-)

A hezky si povídají, trochu je potřeba je potěšit:-)

Představuje jednu figurku po druhé. Lůca má zlaté srdíško:-)

A už je to venku, VB říká, že tam seděli ti kreténi, kteří měli vypadnout a narozeniny měla slavit Zdeninka.

Štrůdla ráda peče a tak by jí to bavilo.

730
kozlík matěj
Reagovat

Co to ta Štrůdla a VB pořád melou?
Vyhodit!
Vyhodit!
Štábe vzpamatuj se.

731
Bazinga
Reagovat

Zdenička se rozhodla, že s „těma lidma“ tam nebude dělat nic. Prostě vůbec. Vypadá to, že se bude stavět ještě jedna vila pro Štrůdlíka :-)

732
T.M.
Reagovat

Doufám že vypalcují Zdeňku, řekl bych že ona se už taky s nikým nevrátí. Hrozně bych si přál aby vypadla dřív než VB.

733
Bodlak
Reagovat

714 – ja to rikal

734
XY2
Reagovat

Lůca u Hradilů alpinistuje.

735
ivka
Reagovat

Neměl by Tomik udělat něco k večeři? Jo, vlastně VV si udělají pár chlebíčků. Ty 2 jsou fakt hrozný. Kdyby mi poslali takovýkusadla, bych se i přes ukrutnou bolest řezala

736
Wanna be your monster
Reagovat

Lucinka je kámoška.

737
Pierre
Reagovat

Lucka si právě podřezává pod sebou větev. Lidé si všimají ,že se zastává Bratrstva buldočích pracek, to se jí vymstí :)

738
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka to nepochopila, on neřval NA NI, ale na ty kretény.

739
XY2
Reagovat

VB: Měla tam být Zdenča, já, ty, Růžena, Ládík, ten je nestranný, ostatní pryč, to jsou její narozeniny a ne, že oni se tam serou a začnou jí vítat a my jsme neměli ani prostor ji pozdravit!

740
okkvp
Reagovat

Možná je lucka bohem políbená taktička (imho neni), ale z těch jejích řečí je mi občas až hodně nelibě

741
JanaH
Reagovat

Zajímalo by mne, kdo ze štábu panu Hradilovi prozradil scénář dnešního odpoledne s Božskou?
Že tak přesně ví, jak to mělo být.
A ti kreténi to zkazili.

742
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka říká, že rozbroje tam dělají lebzinky.

743
Mab
Reagovat

Lucie v ložnici řekla štrůdlu, že ta ranní snídaně od Nikoly, že to dělá dobrou image – takže proto to Nikola udělala. Teď tam pomlouvají.

744
Bazinga
Reagovat

:-), Lucka přišla očkovat Štrůdlíka s VB proti lesbičkám. Ale asi nepochodí, Hradilovi jsou proti Niki.

745
Pierre
Reagovat

740- přesně, není to ani taktička a její dlouhodobá strategie je úplně na nic. Rejpal se jí tu sice zastává a dělá z ní Machiavelliho v sukni,ale Lucka + Ládík nepochopili jednu věc ,tohle není Survivor, tady rozhodují o všem diváci.

746
Wanna be your monster
Reagovat

Doufám, že to všichni diváci uvidí, že ti kreténi netáhli pryč někam se zavřít, když má zdenička narozeniny. :) Takhle jí to kazit.

747
XY2
Reagovat

Lucka je možná bohem políbená taktička, ale jinak je to malej českej hajzlíček, který teď řekl, že mezi nima tak proplouvá.

No, jednou sem, jednou tam, povlává holka.

748
Pierre
Reagovat

Štrůdla se chová jak moje uražená 5-letá neteř :) Ale úplně stejně , neskutečné jak se někdo za dalších 20 let neposune v chování ani o píď :)

749
Melek
Reagovat

Ale jestli to štáb nechá jenom tak, tak už není ani ta mrkev, je to pastiňák

750
Wanna be your monster
Reagovat

komu to ted vyprávěla ta Lucka o hadících, kteří proplouvají a baví se se všemi?

751
Wanna be your monster
Reagovat

VB chce ty čtyři zavřít do ložnice, a´t si to může zdenička oslavit.

752
eva2
Reagovat

750 Láďovi

753
Wanna be your monster
Reagovat

750 – Jo ládíkovi…nojo hádečci sobě. Akorát, že ty hádečky pozorujeme.

754
XY2
Reagovat

Pokud je to její taktika, tak se zahrabává, tady záleží jen na diváctvu, ne na tom, kdo ji má rád ve vile.

Teď vede rozmluvu před Láďou, divím se, že jí nepošle do prdele, konečně by se projevil sám za sebe:-) tyhle Lůcovní háďátka jsou velký přínos:-)

755
JanaH
Reagovat

Lucka sama sebe právě označila za hadíka, který proplouvá oběma znepřátelenými tábory, je schopna se bavit s oběma, ale nepřísluší jí vyzrazovat informace (utnuto zvukařem).

756
Mab
Reagovat

Nepřipravuje se na tom baru na terase taky někdy jídlo kromě pití? Že tam Lucie věčně sedí v botech a šlape po něm v botech.

757
Wanna be your monster
Reagovat

754 – myslím, že to jak například řekla, že by si vzala do duelu láďu, a že vyjadřuje antipatie v úkolech jemu, protože si právě nechce znepřátelit ani jednu skupinu – a Láda je háďátko jako ona.

758
Pierre
Reagovat

Lucka právě přešla na temnou stranu síly :)

759
XY2
Reagovat

Zavřít ty, které Zdeninka nechce na oslavách svých urozených narozenin do ložnice! A bude spokojenost, ještě by měla upřesnit, do které a kterou nechat manželatům na asexuální hrátky:-D

760
Péťa
Reagovat

Tak u tý veverky bych neuklízel ani za 300kč na hodinu když ta humusačka chodí v botách po stole.
http://img545.imageshack.us/img545/7210/su9y.png

761
Melek
Reagovat

Vypadá to na dopis? že by trest?

762
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení o party nepřijdete, zdena o ní nestojí, vyberte jiného oslavence, s ním to oslavte a tomu předejte dort.

763
XY2
Reagovat

Vzájemně si přejou na narozeniny:-D hezkej nápad a ti dva už zase jedou:-)

764
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni jsou oslavenci….měli vybrat Nikol, to by bylo tóčo. :D

765
Melek
Reagovat

Kromě Zdeňky a VB budou mít dnes všichni narozeniny :)

766
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena: jestli si oni fakt tu oslavu udělají a sní dort, vypustí petardy tak…
VB: tak co?
Zdena: tak si budu myslet, že mi někdo lhal a že dneska není 16.

:D a co čekala, že ji budou ještě pět hodin nutit a poslouchat, jak je posílá do prdele?

767
XY2
Reagovat

VB: tady nemůžes oslavit ani vlastní narozeniny, to je neskutečné

768
Sexytron
Reagovat

HYENY!!! :D

769
JanaH
Reagovat

Vyřešili to nejlíp jak mohli.

770
XY2
Reagovat

Musím na chvíli odejít, pište, prosím, děkuju:-)

771
Wanna be your monster
Reagovat

Lucina donesla VB marcipán.

772
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka vtírá, nelíbí se jí to, proto přišla za nimi.

773
heej
Reagovat

Lucka je fakt špatná :( :(

774
JanaH
Reagovat

766 Wanna be your monster : tak čekala kdo ví co a ono prd. :-D

775
Wanna be your monster
Reagovat

Lucina práská na Láďu, že vyzvídal, co se děje u hradilů v ložnici…

776
eva2
Reagovat

Lůca je fakt pozitivní energie sama :-(

778
Wanna be your monster
Reagovat

tak nikola dává zdenu – říkala, že jí to zítra vytmaví v PP.

779
kozlík matěj
Reagovat

Lucka je fakt humus. Proč se tak chová? Ona Štrůdle neřekne, že to byl dopis od štábu? Nechají to jako nápad těch „špatných“ v obýváku?

780
Mab
Reagovat

Kdyby Lucie byla co k čemu, tak by idiotskýho štrůdla nepodporovala v sebemrskačství a řekla by jí, že ti „kreténi“ pro štrůdl několikrát šli, aby dělala figurky s nima a převzala si dort. Ale ona v tom štrůdl podporuje. Načež štrůdl: „Tady chybí pochopení.“ To mi hlava nebere, na tohle mi mozková kapacita nestačí.

781
Péťa
Reagovat

Neřikali Hradilovi že na dort a marcipán serou?A teď se tim cpou.

782
Melek
Reagovat

Ten VB je tak strašně jednoduchý chlap, že furt drží s tím štrůdlem a nechá se od ní oblbovat

783
Anet
Reagovat

Štábe prosím zavři ty dvě kreatury ve vile a ostatním plnou oslavu venku i s těma petardama a vším jiným. Ať se ti dva pitomci konečně definitivně sežerou závistí. Stačí mi tady o nich číst komentáře,nemám sílu je sledovat naživo. Souhlasím s tím, že by byl největší trest pro VB, aby Zdena vypadla, a on by pak mohl být konečně vyhozen za porušení pravidel. Ale to je scifi, co? Čekám, že je zítra čeká od Terezky zase nějaká pochvala…

784
Wanna be your monster
Reagovat

dopis:

Vyvolení, jelikož jste si envybrali sami – určujeme jako nové oslavence evu a nikolu.

785
Wanna be your monster
Reagovat

holky zpívají – my máme narozeniny. :D Bul a štrů musí v ložnici šílet. :D

786
Melek
Reagovat

štáb si vybral oslavence sám – evu a niki

787
Péťa
Reagovat

Štáb má malé bezvýznamné plus:o)))

788
Bazinga
Reagovat

:-), štáb už neví jak manžele Hradilovy vyprovokovat :-D

789
Wanna be your monster
Reagovat

VB: ta nikol je neskutečná slepice, ted se projevila.

790
JanaH
Reagovat

785 Wanna be your monster : šílí.

791
Bazinga
Reagovat

VB ve vile ze sladkého snědl pouze chipsy.

792
Icecube18
Reagovat

VB nesnědl ve vile nic sladkýho kromě chipsů a marcipánu.

Sladký chipsy? :-DDD

793
T.M.
Reagovat

Lucie zklamala na celý čáře, kdo jí tady ještě fandíte? No ale ani Nikol teda popravdě nikdy nebude můj fanoušek. Tak komu tam teda vlastně fandit? Vidím to tak že jedině Vladovi, nikomu jinýmu.

794
JanaH
Reagovat

Tomíku, já jsem to pochopila, neboj! :-DDD

795
Anonymní
Reagovat

Hradil: já jsem tady nic sladkého kromě chipsů neměl :-)

796
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl: já budu za totální krávu za uraženou.
VB: jetsli ti lidi venku to pochopěj, že jsi chtěla slavit.

já bych pochopila, že se chová trochu blbě a je uražená, ale co mohli udělat více? přemluvit se nenechala…

797
Péťa
Reagovat

Hradilovi by mněli jít popřát oslavenkyním ne?

798
kozlík matěj
Reagovat

VB: jak může Nikol odsuzovat za to, co je příkazem štábu? To má jít Nikol před kameru, uklonit se a říct: Štábe, jsi strašně hodný, ale já nemůžu slavit narozeniny místo Zdeničky, protože by se tím hrozně trápila. A protože já jsem férová, tak to slavit nechci. A budu tady sedět smutná a budu soucítit se Zdeničkou v ložnici, která chudáček nemůže ven, protože má ulomenej zoubek. Štábe, vezmi si dort zpátky a dej Zdeničce zoubek. Prosím.

799
Péťa
Reagovat

798
však zoubky dostala:o)

800
Melek
Reagovat

Zdena je uplně vymazaná, to se ani nedá pochopit toto :))

801
Iva5
Reagovat

Jéžiši, co to ta Růža zase předvádí. Pokrytecká hnusná falešná sviňka

802
Wanna be your monster
Reagovat

797 – joooo, měl by přijít dopis :D

803
Sexytron
Reagovat

stůj si za svým štrůdlo, nenech se ukecat!!! haha to je čuryna s těma dvěma
a Hulk jak je z ní hotovej :D jak puberťák

804
Pierre
Reagovat

Mozkový trust (trus?) Romana, Buldok, Štrůdla v ložnici. Ta Zdena je něco neuvěřitelného, jestli s ní její bývalý vydržel 4 roky…tak musel bých hluchý,blbý nebo úplně stejný jako ona.

805
T.M.
Reagovat

798: VB může všechno.

806
kozlík matěj
Reagovat

798 oprava- to neřekl VB, to je moje úvaha

807
JanaH
Reagovat

798 kozlík matěj : protože štrůdla řekla, že na dopis od štábu kašle? :-)))

808
Wanna be your monster
Reagovat

Mohla by si z toho marcipánu udělat náhradní plombu…

VB domlouvá zdeničce, že už nemá papat marcipán, že se z toho nabírá zadek.

809
Melek
Reagovat

Eva sice není uplně můj fanoušek, ale zatím aspon není falešná, uvidíme časem…Lucku sem měla od začátku hodně ráda, ale ted se dost propadá směrem dolů

810
Icecube18
Reagovat

Já si říkal proč zmlkli a ona je tam Nikol. Už slyšim ty polmluvy jak odejde z ložnice :-D

811
Wanna be your monster
Reagovat

niki se přišla do ložnice namalovat – jsme zvědavá, co bude za palbu slov, až odejde. :)

812
Kapi
Reagovat

Lucie vypada z boku jako papousek

813
Mab
Reagovat

Jestli je Lucie geniální taktička, tak já jsem anglická královna. S tímhle dnešním podlejzáním nemá šanci u diváků. Ta si to prohrála sama. Když se k tomu připočtou historky, jak vykouřila kluka na prvním rande a partnera nechala sledovat ze žárlivosti, tak na výhru může zapomenout.

814
Anonymní
Reagovat

804: On s ní nebyl, on s ní jenom prcal a zůstal s tou se kterou postavil barák:-)

815
Pierre
Reagovat

Emil byl debil, o tom žádná,ale to ,že naočkoval Buldoka ,že je nejsilnější hráč….to byl geniální nápad. Už se těším až jednou půjde do duelu, třeba s lesbou Mirkou a prohraje stylem 5% proti 95%, ten jeho pohled bude k nezaplacení. Jinak Bulda si stěžoval,že je ve vile větší šikana než na vojně a nikdo mu za ty jeho hnusné včerejší kuřecí stejky nepoděkoval.

816
Icecube18
Reagovat

Ježiš Nikol jdi už :-D

817
mimo
Reagovat

VB: „Viš že na té krabičce cigaret co sem vozej to seno je napsáno speciálně vyrobeno pro Lidl ? Oni tam asi nic jinýho neprodávaj.“

818
surfer
Reagovat

dal bych úkol
VB + štrůdl předvést narozeninovou scénku pro obě oslavenkyně..s písničkou

819
Anonymní
Reagovat

Si Zdenička mohla dnes na oslavu půjčit nějaké sexy šaty od Nikol jak chtěl tenkrát VB :-)

820
Melek
Reagovat

Ale těch chlebíčků mají jak na firemní večírek :D

821
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol nebojácně, nespěchá, ani si ty malovátka nebere do koupelny. :)

822
Péťa
Reagovat

Lá si pěkně olizuje prstiky a pak bere veku a maže pomazánku:o)

823
Bazinga
Reagovat

Vlado něco připisuje k dopisu :-D.

824
Pierre
Reagovat

817- jinak k těm cigaretám z Lidlu, koupil jsem je bratrovi,ty zlaté a hodnotí to bez toho ,aby věděl původ,že je to pěkný humus. Jinak nechápu proč jim nekoupí světlemodré Goldpressy, co tam prodávají za 65 kč, jsou levnější a lepší.

825
Kami.
Reagovat

Vlado kuje pikle

826
Wanna be your monster
Reagovat

Proč se mi neschvalují komenty, ve kterých nejsou žádné odkazy?

827
Péťa
Reagovat

Vlado hlavně nenápadně:o)

828
Wanna be your monster
Reagovat

Nevíte, co tam vlado napsal?

829
Péťa
Reagovat

828
nebylo vidět ale myslim že se to v zápěstí dovíme:o)

830
lili
Reagovat

Buldočinec to dnes přehnal – o tom žádná. No ale je to i Ládikův průser, přece … Nebo už není boss? Vždyť si měj zajistit, aby u čtení dopisu byli všichni, nebo ne?

831
koment
Reagovat

Zprávy z vily:

S kým to táhne Eva venku… Asi s nikým :)

832
Bazinga
Reagovat

:-D :-D Vlado na štáb „dejte prosím znamení, že je dopis, já jsem tam hodil obálku“… Vladochicht, Vladochicht

833
Icecube18
Reagovat

Vlado žádá štáb aby udělali zvuk došlé pošty

834
eva2
Reagovat

Zrovna když Lůca s Láďou probírají venku palcování, tak je není pořádně slyšet :-(

835
Iva5
Reagovat

štáb má rauchpauzu…

836
Iva5
Reagovat

No konečřně! Dopis

837
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, zapomněli jste i na Vladkův svátek, tudíž mu taky popřejte.

838
Icecube18
Reagovat

Vyvolení, zapomněli jste taky na Vladkův svátek :-D

839
Péťa
Reagovat

To je sviňa ten Vladko:o)))))))))))))))))))))))))))

840
Zuzka
Reagovat

já ho miluju :D :D prej svátek :)))))))

841
Wanna be your monster
Reagovat

839 – nemusím dodávat, že je to fake dopis. :)

842
Bazinga
Reagovat

837 škoda :-(, doufala jsem v něco takového, aby VŠICHNI VyVolení popřáli Niki k narozkám…

843
mimo
Reagovat

Já myslím, že je nejvyšší čas, aby štáb naklusal do vily a omluvil se osobně Zdeně, že jí zkazil 25 narozeniny a zajistil jí a lidem s nimiž chce slavit hezkou oslavu někde v luxusní restaraci mimo vilu.

844
Iva5
Reagovat

Oni už nemusí všichni na dopis přijít? Nebo má opět VB a Štrůdla nějaké privilegium?

845
MoBa
Reagovat

haha Vladuv svatek :D

846
XY2
Reagovat

Vlado je pěknej zmetek, ale milej:-DDD

847
mimo
Reagovat

Zvuk na K2 kompletní močení VB včetně spláchnutí. Není on prostaik, když má přeušované močení ?

848
Wanna be your monster
Reagovat

boss do zpovědky – dostane zprda, že nečte dopisy všem. :)

849
Icecube18
Reagovat

Ládík má jít do zpovědní místnosti

850
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si čistí zuby a pochichtává se.

851
bobina
Reagovat

Prej svátek ve slovenským kalendáři :-)))))))

852
Bazinga
Reagovat

Martůčijová má puchýř pod nehtem.

„ježiši, já kdybych nebyla blonďatá, tak nevím na co bych se vymluvila“

:-D

853
Jerremy
Reagovat

OT: dneska na Slovensku ma svatek:
Ľudmila, Duňa :-)
Duňa je hezke jmeno pro Vláda

854
anka
Reagovat

Vladislav je 25.9.

855
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mého průzkumu Vladko nemá snad svátek nikdy ani v českém ani ve slovenském kalendáři. :)

856
JanaH
Reagovat

Buldoček večeří.
Sladké chipsy? :-¨

857
Icecube18
Reagovat

Mají napsat seznam 10 písniček, které chtějí zahrát.

858
Anonymní
Reagovat

Vladimír – ma meniny 24.7. ;)

859
Wanna be your monster
Reagovat

Holky jdou psát seznam písniček tužkou na oči…a vladěna jim tu propisku nepujčí a nepůjčí. :D

860
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado objednává jahodové rychlé špunty.

861
Wanna be your monster
Reagovat

860 – ale on je doslova Vladko, má to normálně v občance.

862
Icecube18
Reagovat

Tam se bude ale kalit. Chtějí Rychlý špunty :-D

863
koment
Reagovat

Růžena: A to každej 10 písniček?

864
Iva5
Reagovat

VB šel na výzvědy :-))))

865
koment
Reagovat

Lucka: Můžu si tam napsat značku cigaret? Láďo, já to to kdyžtak pošeptám…

866
Anonymní
Reagovat

Copak chce asi napsat Lůca? Překvapivě cigarety,,,

867
T.M.
Reagovat

Ano, on je Vladko. Ale kdy teda slaví svátek? Ví to někdo?

868
Icecube18
Reagovat

Ten VB hrozně funí. A to si šel jenom umejt ruce. Úplně ho vidim v tý posilovně. Udělá jeden cvik, pak ho začnou bolet ruce a zbytek času na sebe čumí do zrcadla.

869
Wanna be your monster
Reagovat

869 – no asi nikdy, nebo u jiného jména. :)

870
T.M.
Reagovat

Ti dva v tý posteli asi budou ležet až do konce svýho pobytu ve vile.

871
koment
Reagovat

Vlado – 30.8.

;-)

872
Bazinga
Reagovat

:-D :-D :-D mě ta Růža fakt jednou zabije!!!

Růžo, chceš něco napsat?

„já mám tu dietu, takže Fernet… a mám to ráda s tonikem, to nebude těžké na žaludek, ne?“

873
JanaH
Reagovat

Růža by ráda něco na ten žaludek, má to ráda s Tonicem, žeby Fernet?
Ale ona snad byla na klystýru, to je od žaludku dost daleko… :-D

874
anka
Reagovat

no, bylo by to hezké, být svědky „vyhnání z vily“ těch dvou v přímém přenosu, ale to bohužel asi fakt nenastane

875
Péťa
Reagovat

872
:o))))))))))

876
Wanna be your monster
Reagovat

Noo, konfety petardy…to se bude Vébéčku zítra uklízet.

877
Prochor
Reagovat

874 – Vyhnat je z vily nejde protože Zdenka by suše prohlásila, že jim na to se*e:-)

878
anka
Reagovat

zatím nyhnal VB z ložnice Ládíka, který přišel opatrně : Zdeni? a VB drsně: co chceš? nevidíš že spí?

879
Iva5
Reagovat

874 – To je nápad! Zinscenovat scénku „Vyhnání z Ráje“ a ty dva v přímém přenosu vypráskat!

880
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: mně se líbí ta od Adele
Nikol: ta má pomalé
Romana – nemá, nemá

:D

881
okkvp
Reagovat

OT Wanna… protože používáš Mikešův nejoblíbenější titul pro kolegyně spoludiskutérky (na černé listině je noblesně už nejméně 2,5 roku)

882
upsik
Reagovat

zase se to seká k1 :(

883
anja
Reagovat

fakt jsem zvědavá jaký trest Hradilovi za to válení se v posteli dostanou

884
Wanna be your monster
Reagovat

883 – když já citovala Vébéčka :D

885
Bazinga
Reagovat

883 Štrůdlík nový zub a VB nové ruce… víš co, víš jak :-)

886
Bodlak
Reagovat

Vlado – my mame na tech chlebickach ty vynikajici musky :-D

887
Wanna be your monster
Reagovat

měli zajít pro VB, ať jim ty chlebíčky přichystá. :)

888
EvkaD
Reagovat

Takže nikdo není, kdo by ty 2 vyhodil?? Musím asi z Brna nasadit na vlak a přijet je vyprat ven sama:-))
Tohle si Prima sere do kalhot, pravidla jen pro někoho, podmínka k ničemu.. VEN VEN VEN!!!
Co udělat nějakou petici?? Kolik v těch volbách jich bylo lepších:-(

889
koment
Reagovat

LM: On (VB) se nedokáže jinak bránit, než že holce řekne, že je debil?

890
T.M.
Reagovat

A už zase slepice pomlouvají Tomáše…..to jsou ale mrchy!

891
anja
Reagovat

no já bych jim trest vymyslela hned – Štrůdla nepřetržitou službu a úklid na wc a v koupelně a Buldog dvanáctku nonstop v kuchyni a na stojáka – moh by se opírat o smeták a průběžně šůrovat vilu

892
Péťa
Reagovat

P. Hradil vydává zvuky jak kosatka v říji:o)))))))))

893
mimo
Reagovat

Když ono se tomu Thomasovi v té vile tak šptně spí, že nemůže usnout.

894
T.M.
Reagovat

Mirko, on se chtěl VB k 5 mega prochrápat. A jak se k nim prosímtě chceš dostat ty?

895
Wanna be your monster
Reagovat

T.M.- nejhorší je, že ty to myslíš vážně. :D

896
koment
Reagovat

Vidím správně, že na Facebooku nikdo k těm několika postům ohledně Noční show nenapsal, že tam doktor Emil vůbec nebyl? Divný jsou facebookáři…

897
Bobby Brown
Reagovat

Hradil když chrumká, tak vydává zvuky jak Predátor. Bych měl v noci docela strach.

898
Prochor
Reagovat

Myslím, že štáb chtěl Zdence pomoct s těma zubama. Ona sedí celý den s rukama před pusou jako trapka, tak mohla ukázat, že si umí udělat ze sebe legraci. Místo toho ze sebe Zdena udělala ještě větší trapku. Ale za to už nikdo nemůže.

899
anka
Reagovat

jo trestů můžeme vymyslet mraky, ale tím to skončí, oni se na to vykašlou a štáb taky. Jinak podle zvuku už zase VB chrápe nahlas ( chrapoun rozmazlenej , jak říká právě Mirka, je ale Zdenka)

900
mimo
Reagovat

Tomase bych netrestal. RS bych přejmenovat na VyVálení a prodal licenci do Itálie.

901
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslím, že to štáb rozjel dobře s těma náhradníma oslaveňkyněma. :)

902
trdlo
Reagovat

891 anja -jakýkoli trest je k ničemu. Všichni jsme viděli, jak jeho plnění dopadá. Pomohl by jedině vyhazov, ale to prostě mrkvoidní štáb neudělá. Na to nemá koule.

903
koment
Reagovat

LP se rozhoduje mezi VB a Štrůdlou, neví…

Nikol: Máš na to celej den…

LM: Je to tvůj palec, dej, koho chceš…

904
anja
Reagovat

Růža přišla královský pár přemlouvat aby se šli zůčastnit

905
XY2
Reagovat

Tam tresty nepomůžou, to jednak a potom, tam se ani žádný nedávaj.

Vlado mě zase dostal, snad 3x se Ládíka ptal, jestli to unese a že ho vystřídá a věřím, že od něj to není jen slušnost. VB by nemohl, má úpony. A to je ten propastný rozdíl v chování k soupeřům.

906
koment
Reagovat

LM: A z hlediska kdo ti víc vadí nebo z hlediska taktiky?

LP: Z hlediska taktiky.

LM: A kdybys měla dát, kdo ti víc vadí?

LP: VB

LM: A ty myslíš, že když si vybereš VB, že si vybere mě?

LP: Jo, to taky. Já tě chci chránit před nim/tim…

907
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado vykládal, že taky nemá rád Csákovou, ale když přišla na návštěvu v jedničce, taky přišel. A i zvěřinovy narozeniny slavil.

908
Iva5
Reagovat

Hahaha, VB nevydrželo, tolik žrádla, že…

909
Zuzka
Reagovat

jo místo uklidu se přišel nacpat – ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁBE jsi dušená mrkev

910
Wanna be your monster
Reagovat

VB: tady nejde o to, že by si nevážila dortu, ale když ty lidi nenávidí, tak jak má slavit? Měli jít do ložnice a my jsme měli slavit.

On nepochopil, o čem je RS, že? :)

911
anja
Reagovat

899, 902 no jo, máte pravdu, je to marnéé

912
woczko
Reagovat

Já bych ty dva milence poslal na nějakou romantickou dovolenou. Costa Concordia prý už zase odráží od břehu. :)

913
T.M.
Reagovat

Pavlíny hlas rozhodne…tak doufám že má z toho VB opravdu strach a dá Zdeňku. V opačném případě bude duel velká nuda.

914
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: tome máš pravdu.

915
Bobby Brown
Reagovat

:-D
Jo tak Hradil si chce diktovat, jak se budou plnit úkoly, to je pičus. A oni se chovají jako malé děti a on jako velký chlap.

916
Iva5
Reagovat

To není pravda – ta Růžena je ale svině!!!!

917
Pierre
Reagovat

912 – :D :D Plavba lásky :)

918
Iva5
Reagovat

Měli by ten rozhovor VB s Růžou pustit nahlas ostatním

919
twinpeaks
Reagovat

916 – přesně tak, buď je svině anebo neví co mluví.
Nebo obojí – to je asi nejpravděpodobnější varianta…

920
Wanna be your monster
Reagovat

VB: oni tady te´d připravují narozeniny ale pro koho, pro holku, kterou nasrali?

Nee VB, oslavenkyně je Eva a Nikol. :D

921
Mr.C
Reagovat

Doufám, že se VBčko samovytočí. Našlápnuto má dobře.

922
Bobby Brown
Reagovat

Hradile, pokračuj, nadávej a buď permanentně vůl. Ostatní ti můžou poděkovat za antihlasy. Fakt dobrá taktika Hradile.

Mmch, nebyl to Hradil, kdo hned od začátku nenávidí Vlada a musí s ním Vlado dělat úkoly?

923
Bobby Brown
Reagovat

916 – není, ona je Růža!

924
anka
Reagovat

no, Vladka obdivuji , jak dospěl – teď se fakt krotí – když zaslechl od VB slovo „ty HYENY“ zavřel dveře a šel pryč

925
okkvp
Reagovat

když vébéčko popisoval jak si to chúdě pilovalo zooubek pilníčkem a jak jí to bolelo, tak jsem řvala smíchy. Bylo by fajn, kdyby to slyšel i zubní doktor, který jí to bude následně opravovat.

926
XY2
Reagovat

Buldok je životní tragéd, 38 let a takovej debil, to se často nepotká:-) a pořád dokola s kým bude Zdeninka slavit.
Růža: ukážeme jí aspoň ten dort

927
Wanna be your monster
Reagovat

Romano: dáme jí aspoň ten dort ne.
VB: ona ho nechce, chápeš? A ty hyeny jí ho sežerou.

Dort se má dát novým oslavenkyním…přece ho nenechají shnít, když ho princezna nechce.

928
Bobby Brown
Reagovat

Jo tak její dort (což je pravda) a její šampaňský??? Aha, ono je to všechno její. Tak když její, tak i ty zuby! A měli by jí to dát úkolem je nosit.

929
Iva5
Reagovat

A ta vlezdoprdelkyně jim ještě nese žrádlo, měli jí ostatní nohy podrazit

930
Pierre
Reagovat

Buldog a Štrůdla jsou hotoví. Po jejich odchodu bude na ráně Romana, Láďa, Lucka. Největším problémem je právě ta ženská aliance. Holky opravdu drží pospolu, takžééé…po odchodu manželů bych tam, nasadil čtyři hezké, inteligentní muže v rozmezí věku 20-35 let a uviděl co to s nadrženýma holkama udělá…a Růža má zajíčky moooc ráda :)

931
Wanna be your monster
Reagovat

bobby – už není její, v dopise stálo, že ho mají dát novému oslavenci. :)

932
XY2
Reagovat

Růže koukají z VB už jen patičky, čím starší lidi v té vile jsou, tím je to větší tragéd.

933
Péťa
Reagovat

Nějaký balonky by mohla Nikol odnest taky do ložnice ať si ty narozky aspoň trochu užijou.

934
kozlík matěj
Reagovat

Ta Růža je trapná

935
anka
Reagovat

no to neděláš dobře, Růžo! a rovnou celou flašku a pro jistotu tři skleničky až do postele – že by trojka?

936
okkvp
Reagovat

Růža čmajzla jednu flanděru a mísu a obdarovala ložnici.

937
Bobby Brown
Reagovat

926 – ale to je přeci ta pravá sviňská taktika. Dort žrát teatrálně nebudou a počkají si, aby ho snědli ostatní a pak je obviní, že ho sežrali oslavenkyni.

938
XY2
Reagovat

928 – jojojo, nosit, já jsem to nechtěla psát první, abych nebyla za mrchu:-D

939
Mr.C
Reagovat

Trest by pro ty dvě hrdličky měl přijít, je to ignorace úkolů a tedy porušení pravidel, ale rozhodně ne vyhazov. Něco pro ně nepříjemného a nebo něco příjemného pro ty, kdo úkoly plní.

940
Wanna be your monster
Reagovat

VB: oni ti ho sežerou.

Nemůže se rozhodnout, jestli ho nechce, nebo jestli jí ho ty hyeny sežerou…

941
Bazinga
Reagovat

Štrůdla si sundala podprdu a vlasy… :-D

942
Mab
Reagovat

Lidi, ona si vážně ten zub pilovala pilníkem? To jako fakt?

943
XY2
Reagovat

Ale Dort je už Nikoly, ne štrůdla. Štrůdlici zbyla kytka a zoubky.

944
okkvp
Reagovat

935 – počet skleniček jsem neviděla, ale pocit, že se chce uplacírovat k láhvi, kde na ní víc zbude jsem pojala (jsem holt zaujatá smesviňa)

945
T.M.
Reagovat

Ta Zdeňka je s tím trucováním fakt magor. Opravdu blázen.

946
Iva5
Reagovat

Tak Štrůdlice: sundat vlasy, vyndat zuby, odepnout prsa a spát!

947
kozlík matěj
Reagovat

Zdenička si sundavá vlasy. jako by měla lepru a tohle byl důsledek. Za to se nestydí? A za zlomek zoubku ano? Já bych se styděla, že mám nandavací vlasy. Jako vyndavací zuby.

948
Bobby Brown
Reagovat

Jak si tam ten chudák Hradil pořád chce diktovat režim ve vile. :-D
Ostatní zavřít a jim udělat oslavu – udělat, bo oni si ani tu mísu chlebíčků nezajistí.

949
Péťa
Reagovat

946
ještě vypustit rty:o))

950
XY2
Reagovat

Hradilovi tělo na tělo, chtělo by to pro ně nějaký úkol, třeba udělat kulturní program pro ostatní.

Pošta.

VB: počkej tady, já ti to řeknu:-)

951
Pierre
Reagovat

Ládíkovi ten kulich sluší :)

952
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, připravte dort pro naše oslavence Nikolu a Evu – sundejte postavičku a číslo.

Z kytice udělejte dvě pro oslavenkyně.

953
XY2
Reagovat

No, štrůdla bude mít radost, přijde i o kytku:-D

954
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko zdeně kytku ničit nechce.

955
mimo
Reagovat

S tou kyticí to štáb přehnal. Jsem zvědav zda tu kytici ti dva příjmou.

956
Bobby Brown
Reagovat

Štáb by se měl inspirovat filmem Fantomas a ty dva vyválený tragédy odvézt na posteli zásobovačkou rovnou někam do prdele.

957
XY2
Reagovat

Dobrá psychologická hříčka:-)

958
JanaH
Reagovat

Mám dotaz : prosím, kdo zahnal ty dva psance do ložnice?

Jsem se domnívala, že tam vlezli dobrovolně…

959
Wanna be your monster
Reagovat

Přehnal? Válí se a neplní žádné úkoly. štáb mohl vébéčka klidně vyhodit, byl v podmínce-

960
mimo
Reagovat

Nemusíš to Vladko poslouchat, že jsete hyjeny. Ale hyjeny opravdu jste. Potrefená husa kejhá.

961
Bobby Brown
Reagovat

Ano Růženo – drž hubu! Hlavně to konečně dodrž!

962
Mr.C
Reagovat

Štrůdla uronila kroupu.

963
twinpeaks
Reagovat

No dneska to má zase konečně trochu grády… škoda dvou naprosto zbytečných dnů s ultratrapným Emilem.

964
Pierre
Reagovat

Romana je výborný záškodník… ikdyž si toho vůbec není vědoma. Dnešní oslava se řítí rychlovýtahem do pekel , zítra budou na stole jen ty hromady oschlých chlebíčků :)

965
Iva5
Reagovat

Hurá, Vlado konečně vypěnil a sjel Růžu, ale ona pořád jako kolovrátek ble ble ble

966
XY2
Reagovat

Štáb nic nepřehnal, je to dobrý zásah, jestli někdo něco přehnal, tak Hradil s Hradilovou.

967
radek
Reagovat

960
ty ses fakt mimo. Pokud je vladkova skupina hyenama, co je skupinka vyholence se silikonovou pip?

968
Bobby Brown
Reagovat

960 – tak hyeny, nebo husy? Udělej si v tom jasno.

969
Scalex
Reagovat

„Nevím, kdo to vymyslel, ale je to pěkně hnusný. Když někdo něco dostane jako dárek, tak mu to vzít je krajně neslušný!“ … říká Zdeňka v reakci na odebrání kytky, aniž by si vzpomněla na to, jak šla krajně slušně poděkovat Markétě za dort.

970
čungabunga
Reagovat

Mám dojem, že Zdenička před příchodem do vily prohlásila, že by si přála, aby na ní byli rodiče hrdí. Po tom co předvedla se určitě dmou pýchou, co to vychovali za úkaz :-))

971
Melek
Reagovat

Ale opravdu nechápu tu Lucku, tímto si nepomůže ani u diváků, ani u osazenstva vily

972
Bazinga
Reagovat

:-D :-D oslavenkyně už si nesou odstrojený dortík :-D, doufám, že naběhnou i do ložnice pro ty kytičky :-D :-D

:-D já se dneska fakt uřehtám

973
Bobby Brown
Reagovat

962 – silikonovou?

974
Wanna be your monster
Reagovat

Hyeny nečetly štrůdle přání v očích – zalézt do ložnice, to oni neměli vítat návštěvu a neplnit úkoly. :)

975
Bobby Brown
Reagovat

A ta Růžena bude vnucovat svůj proslov a bude vnucovat svůj proslov. Ona jí snad praskne hlava, kdyby to neřekla. To je děsná baba.

976
EvkaD
Reagovat

Miroslav Škorvaga, který byl vyřazen z reality show VyVolení 2013 kvůli porušování pravidel, neskrývá svůj hněv na facebooku, kam odeslal velmi jízlivý komentář televizi Prima. Mirek poukazuje ve svém statusu na facebooku na sníženou sledovanost, kterou přisuzuje právě jeho odchodu.

Vyloučený soutěžící z Ostravy rovněž zmiňuje i Thomase Castella, který měl být dle jeho slov již dávno z vily vyřazen.

977
Melek
Reagovat

Co si štrůdla aspon trochu nahnala hrou na zdrav. sestru tímto uplně zazdila

978
Scalex
Reagovat

Růžena byla kouzelná, jak chodila od člověka k člověku se zoufalou touhou vykecat mu díru do hlavy a každý od ní rychle prchal a ona vždycky jen nešťastně spráskla ruce a řekla: „Tak všichni si svůj názor řekli a když chci nějakej názor říct já, tak mě nikdo nechce poslouchat.“ (a tohle řekla asi šestkrát za sebou)

979
EvkaD
Reagovat

To jsem našla na stránkách…jojo Miro, pravda, pravda!

980
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: jak by ti bylo, kdyby ti někdo na narozeniny řekl, že tě nenávidí?
Niki: a kdo jí to řekl?
Romana: ale vyznělo to tak…

981
Bobby Brown
Reagovat

Co by se stalo, kdyby se všichni sebrali a odešli od Růženy dovnitř. Prostě jí nastavili tiše záda. Ta by snad explodovala.

982
okkvp
Reagovat

jsem neslyšela lucin názor na ukradení oslavy

983
T.M.
Reagovat

976: No že by zrovna Mirek zajišťoval Primě nějakou sledovanost to si teda fakt nemyslím. Že ho použili jako obětního beránka a odstrašující příklad pro ostatní to pravda je ale může si za to i sám. Měl být víc výrazný a víc se projevit. I kdyby se projevil jako Thomas tak by ho štáb nevyhodil.

984
Ufonka
Reagovat

Mohla bejt sranda a místo toho?
Zdeninka a Tomík prosím ať se netrápí, vyprovoďte je z vily, úkoly neplní. Sranda s nima žádná a oblizování a muckání neba.
Víc kanady je třeba

985
Wanna be your monster
Reagovat

a růžena musí dál kazit všem už tak zkaženou zábavu.

986
Bobby Brown
Reagovat

A bude prudit a bude prudit. :-D
Ona sedí, čumí a mele a mele a musí to celé zkazit ostatním. Protože ona musí.

987
Wanna be your monster
Reagovat

vyvolení nechávají kytku zdeny.

988
mimo
Reagovat

977 – u mne právě naopak. Je to silná a zásadová osobnost. Obětovala své 25. narozeniny a neslevila.

989
okkvp
Reagovat

987 – na popud Vladka, který opakovaně řekl, že to by bylo přes čáru

990
jenka
Reagovat

Růža upadla na hlavu, že chce aby se šli Hradilům omluvit.

991
Bobby Brown
Reagovat

988 – až na to, že ona jen ležela a trucovala, ale každý tomu říkáme jinak :-D

992
okkvp
Reagovat

z Lucčina názoru jsem slyšela akorát, že se blbě chovají oba tábory.
(no, doufám, že se do jednoho z nich ale započítala, protože ….)

993
okkvp
Reagovat

Eva ale nějakou kytku rozebírá

994
Sexytron
Reagovat

kde je mirek? nevidím ji na žádný kameře
buď bude ve sprše nebo v kuchyni a něco jí, to dělá nejradši

995
Anonymní
Reagovat

Tak kde jsou s tím Fernetem? :-)

996
Pierre
Reagovat

To je neskutečné jak Luca vždycky běží manželům Hradilovým všechno vykecat…to je takové pí******.

997
T.M.
Reagovat

Lucie to hraje taky na všechny strany, není o nic lepší než Romana. Že to ale VB a Štrůdl pořád vydrží ležet v tý posteli, mě už by z toho asi jeblo.

998
Ufonka
Reagovat

Ta Lucie……..no to snad ne?!!!

999
Iva5
Reagovat

Stoprocentně čekala, že za ní budou kajícně chodit a škemrat a přemlouvat, až by se milostivě zvedla a šla. Ale oni s ní vy*rbali…

1000
T.M.
Reagovat

994: Mirek už je doma a píše na facebooku aby vyhodili Thomase.

1001
Wanna be your monster
Reagovat

1001 – No ale byli za ní hodněkrát. :)

1002
heej
Reagovat

to si dělá hradil srandu, ne? on nadává na to, že ostatní plní úkoly? kde si myslí že je? … okamžitě ven a nepodmíněně!!!

1003
mimo
Reagovat

Rozdělená kytka je něco jako uražení hlavy trapaslíkovi.

1004
Péťa
Reagovat

ještě sem dnes neslyšel od p.Hradila lidi to viděj Zdeničko neboj…

1005
Péťa
Reagovat

a kurva jen sem to odeslal tak to řekl:o)))))))))

1006
jenka
Reagovat

Na K2 zase perlí VB se Štrůdlou a jako vždy zjistili, že všichni jsou ovce jen oni dva jsou normální, hodní, čestní a ve všem nej. :-)

1007
okkvp
Reagovat

Zdeničku píchá u srdíčka

1008
Bobby Brown
Reagovat

Zeptám se ještě jednou, prosím vás, čím se to Lucka živí, že má na všechno peníze včetně služky na úklid?

1009
Wanna be your monster
Reagovat

Ještě něco klidně přihoďte, ať pochopí VB, že ostatní nedostali ten dort a kytku za odměnu, ale jim to bylo vzaté za trest, protože neplní úkoly.

1010
Péťa
Reagovat

Štrůdlu píchá u srdíčka, chtělo by to doktora Zajace:o))

1011
Mr.C
Reagovat

Ježíš, ti dva, to jsou chudáci, ale baví mě to. Asi nějaká deformace.

1012
Wanna be your monster
Reagovat

1010 – říkala, že do zaměstnání už nikdy chodit nechce, že to si vyzkoušela. takže asi jen cvičením.

1013
jenka
Reagovat

1004 Péťa to jsi jen přeslechl už zaznělo, že lidi to vidí jak jsou všichni ostatní zlí a blbí :-D štrůdlíka bolelo u srdíčka

1014
Jáša
Reagovat

988 silná zásadová? Tak to by mě zajímalo, jak funguje v běžném životě. Nebo manželství, kde je třeba spousta kompromisů a přitom neztratit tvář. Je nutné vycházet i s lidmi, které nemusím. Vždyť o tom je život. Zaseknout se a sebelítost je snad nejhorší kombinace. Ti dva nejsou schopni sebereflexe. Viní všechny kolem , chybu u sebe nehledají.

1015
T.M.
Reagovat

Mám takovej pocit že to možná dneska v noci vygraduje nějakou pořádnou hádkou ve který budou figurovat i Vladko a VB. Ale možná se pletu, nevím. Každopádně to ale online neuvidím.

1016
eva2
Reagovat

Nechápu, co Lůca tímhle sleduje – pořád běhat do ložnice, aby věděli, co zase ostatní řekli a udělali. Pak zakončí: Já to tady tak nesnáším.
Hlas už bych jí neposlala ani proti VB, ten má aspoň omluvu, že je úplný debil.

1017
Mr.C
Reagovat

Dal bych si chlebíček (ale nějakej neochmatanej).

1018
Wanna be your monster
Reagovat

Lucina zase poslouchá a za chvíli zase zamíří do ložnice.

1019
okkvp
Reagovat

mě taky píchá u srdíčka, bo se mi rozvna když se něco děje komp poroučí každých deset minut provozu kamery (dalších 15 trvá než to znovu rozchodim)

1020
Anet
Reagovat

1012- což je ale docela divný, páč jednou v nějaký debatě říkala, že má na psy jenom hodinu denně :-)) Asi to nebude tak horký, jak vykládá… a bůhví, čím se živí (asi jako ostatní ve vile, je tam vůbec nějaký normálně pracující? :-D )

1021
kozlík matěj
Reagovat

Kdyby tam neměla Hradila, nechovala by se tak.

1022
EvkaD
Reagovat

Já to nedávám…2 kreténi k ničemu leží v ložnici a pomlouvají ostatní. Tak Primo, asi přijdeš i o dalšího sledovatele..Ani Velký Vlado mě nedonutí sledovat takovou soutěž, kde si drží 2 tupce, kteří můžou vše!! Nač pak pravidla jsou:-((

1023
seashepherd
Reagovat

Fakt nechápu, co máte pořád všichni s těma kočkama. Na vesnicích se kotat lidi zbavují nějak podobně odjakživa. Kdyby jste měli kočku, co se poflakuje po zahradě, tak máte dvakrát ročně i 8 kotat. A co s něma? A co příští rok?

1024
Wanna be your monster
Reagovat

Romča už se ptá po alkoholu, jestli už přišel.

1025
Mab
Reagovat

Štrůdl nepochopila, že jí ten dort vzali za trest, protože neplní úkoly? Navíc několikrát řekla, že ho nechce. „Nechcu, nebudu, nechcu, nebudu…“
Přestávám na ni mít nervy.

1026
mimo
Reagovat

To musí být opravdu fajn pocit být náhradní oslavenec.

1027
Anet
Reagovat

1023 – říká ti něco kastrace? Nevím,ve který době si zaspal, ale i na vesnicích je to už normální, díkybohu aspoň v té naší. Utopená koťata patří do hluboký minulostí a lidi, který to ještě někde dělají, do kriminálu. Smutný.

1028
Péťa
Reagovat

Všechno nejlepší Zdeničko:o)))))))))))))
http://img407.imageshack.us/img407/8657/ju4b.png

1029
Wanna be your monster
Reagovat

1025 – a proč si takoví lidi pořizujou kočku proboha? Proč ji nevykastrujou?
Výmluvy o tom, že se to dělá odjakživa…

1030
Mr.C
Reagovat

1023 – na vesnici se tak lidé možná chovat musejí, ale málo kdo má z toho radost.

1031
kozlík matěj
Reagovat

Růža jim do ložnice daruje svoji porci dortu

1032
Iva5
Reagovat

No, jsem z vesnice, ale i k nám už slovo kastrace dorazilo

1033
Bazinga
Reagovat

Růža si odtrhne od pusy, aby mohla donést Hradilovým. Dá si tedy ze svého kousku jen tak trochu, aby neurazila paní Markétu, když už se tedy tak snažila…

1034
Mab
Reagovat

1023 – Nechápeš? Není problém dát kočku vykastrovat, pro kočku je to pořád lepší než vrhat dvakrát ročně koťata. Že „se to tak dělá“ neznamená, že je to morální a normální. A pokud se tomu ještě někdo směje, když vypráví, jak to dělal, je to hnus největšího kalibru. Je to odporný chování a odporný charakter.

1035
Mr.C
Reagovat

Růža jim nese dort :-)

1036
okkvp
Reagovat

ježíš, kdo tam říká grém?

1037
Ája
Reagovat

můžete mi prosím shrnout, co se událo od vstupu Markéty až do teď? díky :-)

1038
Wanna be your monster
Reagovat

Už poslali tu růžu s tím dortem hradilkovi někam?

1039
kozlík matěj
Reagovat

Růža za to určitě přijde do nebíčka.

1040
Melek
Reagovat

Ale taky bych si dala ten dort, jak to tak vidím :D

1041
kozlík matěj
Reagovat

Kamera z ložnice je fuč. Jak přijali dortík?

1042
Bobby Brown
Reagovat

1012 – díky, to s tou prací mne nepřekvapuje, ona je líná jak veš. Ze psů si nemůže žít takhle nad poměry. Mám podezření na mamánka a papánka. Mne hlavně pobavilo, jak ona tam peskovala druhé, že kdo chce, ten si peníze vydělá i na služku. Skoro pohrdala ostatními, že na takový servis nemají. Přitom ona si IMHO na to nevydělala ani korunou. Jen jí to vše padá do klína samo díky rodičům.

1043
woczko
Reagovat

984 – Souhlas, Thomasovi by na to záchodový prkýnko měli namazat místo medu vteřinový lepidlo. Při sledování kamery, na které se bude celý den pokoušet odtrhnout, bych brečel smíchy.

1044
Ufonka
Reagovat

Přemýšlím zda toto (VB and Š) bylo v nějaké řadě?
A musím říct, při čtení jsem si říkala, že s tou Luckou přeháníte, ale to je potkan…. a můj další antifanoušek

1045
XY2
Reagovat

1030 – nemusejí se tak chovat, i venkovní kočky se snad můžou vykastrovat. Na vesnici na to prdí, jsou nezodpovědný a lidi z města si pak ty chudáky bezdomáče berou a světe zboř se, nechají kastrovat.

1046
Jáša
Reagovat

1039 ta já si myslím, že to bude úplně někam jinam :D

1047
Melek
Reagovat

A k těm kočkám – taky bydlím na vesnici, ale nikdo tady kočky nemasakruje

1048
koment
Reagovat

Začíná rekap…

1049
Wanna be your monster
Reagovat

Ája – štrůdla s VB leží v posteli, neplní úkoly, nejdou za ostatníma, protože si myslí, že by ostatní měli jít do ložnice a oni by měli se slečnou tvarovat marcipán sami.
štrůdla nechce dort, nechce slavit.
úkol – noví oslavenci jsou eva a Niki – dort a celá oslava je jejich.
VB pomlouvá, jaké to jsou hyeny, že jí jdou sežrat dort, který štrůdla nechce.

Tento popis je subjektivní. :)

1050
jenka
Reagovat

Nebylo náhodou v pravidlech, že se nesmí nosit jídlo do ložnice?

1051
Jana1
Reagovat

1008- Lucka je vedená na Úřadu práce.

1052
Péťa
Reagovat

Myslim že Lucina řikala něco v tom smyslu že její matka dělá ředitelku nějakýho kulturního centra a že jezdí hodně do zahraničí.

1053
okkvp
Reagovat

Lu pracovala v nějakých okresních novinách

1054
Bazinga
Reagovat

Růža chvíli zapřemýšlela a pak se rozhodla, že si jde udělat něco k pití. Voda se šťávou to asi nebude, když má tu dietu :-) :-)

Hradilovi na K2 spinkají.

1055
Jáša
Reagovat

Oslavenci, místo Buldokům, kousek štábu, ne?

1056
mimo
Reagovat

959 – Ano přehnal. VB ať si klidně vyhodí. Kytka byla Zdeny. Zdena a VB jsou dva různí hráči. Není to jedna postava !

1058
Ája
Reagovat

1049 – děkuji :-), takže vlastně vše při starým :-D, a co Romana a Lucka, na čí straně jsou?

1059
Melek
Reagovat

Vladko vypadá bez těch kotlet mladší

1060
Wanna be your monster
Reagovat

mimo – takže zdena dnes plnila úkol? zdena akorát nadávala (i na štáb) jak jí kazí narozeniny.

Je jasné, že tresty jsou dávány tak, aby provokovaly hádky.

1061
seashepherd
Reagovat

Ano, sem tam někdo nechá svoji kočku vykastrovat. Někomu se nechce dávat pár stovek do zvířete, které stejně většinou do roka až dvou přejede auto. A proč si kočku pořizují? Jen tak. Nemaji ji v bytě. Denně ji dají nějaké granule, když jsou na zahradě, tak ji pohladí a tak. Kočka prostě patří k vesnické chalupě stejně jako třeba králík, nebo slepice.
A že se u toho VB smál? Možná se smál už dopředu tomu, jak se na to budou cool lidi z paneláků tvářit. Na vesnici by ho za to zacal nenavidět jen málokdo.

Nechci o tom polemizovat. Chtěl jsem jen napsat, jak se na to dívá nejmin polovina vesničanů. A kotat lidi nějak podobně ročně zabijí tipuju tak milion.

1062
Buldozer
Reagovat

je mi smutno z obrazu dnesnej spolocnosti …toho buldoga nemusim … ale zvysok na cele s pseudo oslavenkynami ..je mi na grc . Kde sa podela ludskost ? Ked ma niekto oslavu a nezela si po incidente aby sa nasilu usmievala do oci tych co ju nenavidia ..tak sa jej pomstia tak ako pomstili ? tlieskam štabu za skryte ukazanie egoizmu, vlastneho porspecharstva za kazdu cenu…vrcholom pokrytectva ukazat sa len v tom najlepsiom svetle za kazdych okolnosti a to békanie nad pokynmi štabu typu rozdelte uz raz darovane … no rodicia maju byt na co hrdi … byt otcom nikol …chodim kanalmi. To ze je zdena aka je ..stale je clovek a je to len jej sviatok .
prepacte ze som sa zapojil do komentov prevazne hlupeho stada ktore vymenilo politicku totalitu za financnu .

1063
XY2
Reagovat

1058 – na obou stranách, lítají z terasy do ložnice a neví, jak se zavděčit Hradilům. Lůca je takovej malej skřet a Růža pořád stejná, ta má ráda všechny a je tam za sebe, víš co.

1064
Péťa
Reagovat

1056
ale Štrůdla už narozeniny nemá tak kytku nepotřebuje…

1066
Jana1
Reagovat

http://www.vycvikpsupardubice.cz/home

Nyní to patří pod jakési občanské sdružení.

1067
seashepherd
Reagovat

ad. lidi z měst ty kočky kastrují. to by mě zajímalo na co, když tu kočku mají v bytě a kocoura nepotká

1068
Wanna be your monster
Reagovat

Buldozer – ona se na nikoho usmívat nemusela, měla akorát plnit úkol – jít a tvarovat ten pitomý marcipán. pořád jen opakovala že nic nebude, nechce, tak ji to holt bylo vzato.
V minulých řadách byly za neplnění úkolů horší tresty než odebrání kytky.

1069
Bobby Brown
Reagovat

1051,2,3 – díky. Takže ta lemra je vedená na ÚP, ale má na služku?
Nejde o to, že jí má. Ale o to, jak tam machrovat, že si to může dovolit každý, když chce. Vždyť ona si to svojí prací nevydobyla. Je to obyčejnej fracek – rodičovský rentiér. Tyhle mám nejradši.
Kdyby aspoň držela tlamu, ale ten její proslov Láďovi mne fakt nadzvedl – zrovna od ní.

1070
Icecube18
Reagovat

Zdá se mi to nebo má VB slzy v očích?

1071
Wanna be your monster
Reagovat

seashepherd – ty víš, co si myslí víc než polovina vesničanů, :D

1072
okkvp
Reagovat

1062 – ale ono to jednání štábu může mít základ už pár dnů předem. Zdena už nejméně od pátku špitala Tomovi, že nechce slavit s ostatními za žádnou cenu. V sobotu při tom jakože romantickém separé to opakovala několikrát. Myslím, že to bylo i v tv rekapu

1073
XY2
Reagovat

1061 – slepice a králík je o něčem jiném a králíci snad pod auta neběhají. Ale to jen tak na okraj, jinak si dovolím požádat, abys o tom, jak se na vesnicích zbavují koťat už nepsal, v každém případě je to jen o lidech. Naštěstí takových blbů ubývá.

1074
Bobby Brown
Reagovat

1062 – když někdo o slušné zacházení nejeví zájem a ještě ho poplive a nadává druhým – tak si žádné slušné zacházení nezaslouží a pindy o něm jsou mimo mísu.

1075
seashepherd
Reagovat

Jen pro zajímavost. Jak lidi na panáčkovi hodnotí Nikol?
Jsem tu dnes poprvé a mile mě překvapila solidní úroven zdejší diskuze. Něco jsem už pochopil, ale o Nikol čtu jen cosi, co připomíná „mávnutí rukou“ – jakože .. no jo, Nikol.
Mně přijde jako celkem slušnej člověk. I když tak trochu „svazačka“

1076
Péťa
Reagovat
1077
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado na romanu: to je sukně, jo? já myslel, že sis vzala prostěradlo a dala na sebe. :D

1078
Anonymní
Reagovat

Lucka má taky služku? Myslím že i Nikola tam říkala o nějaké paní,která jim chodí domů uklízet..

1079
XY2
Reagovat

1067 – něco si o tom přečti, zjevně máš nedostatky, patrně jsi skončil u té likvidace na vesnicích a už dost, nemá to význam.

1080
kozlík matěj
Reagovat

seashepherd vítej mezi námi.

1081
Wanna be your monster
Reagovat

1088 – Ne, to říkala opravdu myslím jen Lucka. :)

1083
XY2
Reagovat

Růža tančí, budou mosty, v té sukničce to bude efektní, nějaký plážový modýlek:-)

1084
Melek
Reagovat

Láďa – pařmen :D

1085
Icecube18
Reagovat

Láďa tam teď jede co? :-DDD

1086
seashepherd
Reagovat

kozlík matěj děkuju. a všechny vás taky zdravím.

1087
Mab
Reagovat

Buldozer – Ale oni za ní přišli! Rozumíš tomu? Oni za ní přišli, ať jde slavit, ať jde za nima, přinesli jí figurky a ona je poslala do pr… Nadávala jim do kreténů. A teď je osočuje, že jí zkazili narozeniny. Co je to za moralizování z tvý strany? To bylo od Zdeny normální vydírání, psychickej nátlak. Je dobře, že tomu neustoupili a nešli se zavřít do ložnice sami. To její chování bylo hnusný. Oni za ní chodili.

1088
Sexytron
Reagovat

aha tak už vidím mirka, namaloval si na obličej ksicht a už se zase cpe jídlem

1090
anka
Reagovat

no nic, co blbě začalo, asi dnes už líp neskončí – vypínám, dobrou všem

1091
Melek
Reagovat

1087 – přesně, už se jí doprošovali dost, přece si nenechají kvůli jejímu otrávenému ksichtu zkazit celý večer, když už si naplánovali oslavu

1092
Iva5
Reagovat

Luca se zase na sebe nemůže vynadívat v zrcadlech :-)))))

1093
Prochor
Reagovat

1075 – Můj vztah k Niky je od Hotelu Paradise velice kladný a její pobyt ve vile to nezměnil. Podle mně by to měl vyhrát Vlado nebo ona.

1094
koment
Reagovat

1075 – Nikol je (tu) na předních příčkách v průměru, si troufám říct. Ale Vladkovci by jí to nepřáli, ty tu maj jenom toho svýho jedinýho ;)

1095
kozlík matěj
Reagovat

seashepherd a kočičky už nech spinkat, sím. Koukej jak jak Růža krade dort

1096
Icecube18
Reagovat

Růžena nese ten dort kam?

1097
mimo
Reagovat

1068
Jak byl potrestán Vladko, když odmítl režírovat kytici ?
Jak byl potrestán Vladko když svévolně otevřel garáž při požárním poplachu?

1099
Icecube18
Reagovat

Tak do lednice ho dala. Já už viděl jak ho nese do ložnice.

1100
Melek
Reagovat

1094 – jojo, jako Vladkovec uplně souhlasím, ale když ne Vladko, určitě Nikča

1101
Bazinga
Reagovat

1092 :-), ale to se dá pochopit, šla z hodně dlouhých vlasů do hodně krátkých, je to změna jako prase, podle mě si na sebe ještě pořád zvyká a ta zrcadla, která jsou všude dookola k tomu vybízejí :-)

1102
Wanna be your monster
Reagovat

mimo – tím, že se za pět minut uklidnil a šel to dorežírovat. :D

Já nevím jako to obhajování…vám by se asi nejvíce líbilo, kdyby si všichni hajli do svých postýlek, neplnili žádné úkoly stejně jako ti dva a bylo by to super.

1103
seashepherd
Reagovat

se divím, ze to stíháte sledovat a jeste si to číst tady. a k tomu si jeste musíte precist, co se delo ve vile, kdyz jste nemohli sledovat kamery.
ale zaujalo me to o Vladovi a Emilovi. jak to sestrihali v rekapitulaci a ze tam Vlado vypadal jinak, nez jste videli vy. to mi nedochazelo, jak neobjektivne štáb klidně manipuluje s míněním diváků. a odvysílání x neodvysilani toho o kočkách je taky krásná ukázka

1104
Bobby Brown
Reagovat

1078 – ať má třeba osobního černocha, o to nejde. Šlo o ten povýšenecký proslov o vydělávání si peněz od člověka, který se o ten „blahobyt“ nijak sám nezasloužil.
Navíc, jak píší ostatní, je vedená dokonce na ÚP.

1105
Jáša
Reagovat

1062 Co s tím uděláme? Mě je například na zvracení z těch dvou v ložnici a to nejen pro dnešek. Chovají se, podle mne, jako spratci. Jistě, každý to vidí jiným pohledem. Dokáží svými náladami a štvaním otrávit zbytek vilového osazenstva.

1106
Anonymní
Reagovat

Lucka cvičí psy a píše projekty, což dle mých info dost vynáší.

1107
Wanna be your monster
Reagovat

seashepherd – o zabíjení koťátek mluvil teprve dnes, to se uvidí až zítra, jestli to bude v rekapu.

1108
Dáša
Reagovat

Kakadu Luca

1109
Sabi
Reagovat

1067 – už si někdy zažil kočku se mrouskat? nebo kocoura značkovat? ono mít nekastrovanou kočku v bytě není žádnej med a pokud nechceš mít koťata na chov…. mimochodem Lůca před pár dny říkala, že mají kocoura nekastrovanýho, protože je to proti přírodě. díky takovým jsou plné útulky vyhozených a opuštěných koček a koťat. zajímalo by mě, jetli ta pozitivní Lucka někdy takový útulek navštívila, nebo přispěla

1110
Péťa
Reagovat

ale Vlado jede bomby co?

1111
mimo
Reagovat

1091
Loni jsme si naplánovali oslavu narozenin mé babičky. Babička den před oslavou zemřela. Pokud bychom se chovali podle tvého zcestného názoru, neměli jsme si nechat zkazit oslavu a slavit. Ty by jsi jistě slavil i bez oslavence.

1112
Prochor
Reagovat

Stejně by mně zajímaly reakce všech kdyby jim pustili na plazmě, jak na ně chodí Lucka donášet Hradilovi. Protože oni nevědí že mají mezi sebou krysu. Hlavně by mně zajímala reakce Vlada a samotné Lůci. Těžko by je přesvědčovala, že vnáší do vily kladnou energii.

1113
Melek
Reagovat

Jo, Vladko jede dneska :))

1114
seashepherd
Reagovat

ad. kočky. chtěl jsem jenom hodit do placu jinej uhel pohledu. nechci to tu řešit celej den.

ad. Nikol. .. dik za info.

1115
Mab
Reagovat

1097 – Vladko plní úkoly bezkonkurenčně nejlíp ze všech vyvolených. Ještě s Nikolou. Ostatní nebyli potrestáni za mnohem horší prohřešky, a že jich každej z nich má mnohem víc.

1116
Wanna be your monster
Reagovat

mimo – jojo, příklad s babičkou je hodně podobný dnešní situaci. :D

1117
Péťa
Reagovat

1111
to už seš trochu mimo tahat sem smrt tvojí babičky ne?

1118
Mab
Reagovat

1111 – Srovnáváš nesrovnatelné. To je příměr absolutně mimo.

1119
seashepherd
Reagovat

kdo je podle vás ten nebezpecnej clovek, co ho zminovali v rekapitulaci, co se objevila na prima archivu az dnes? (jsem za vama viditelne o par dni pozadu :-)
není to nahodou Lucka?

1120
Bazinga
Reagovat

vy jste ale zlí, tady řešíte takové věci a nikdo nehlásí, že Martůčijová už zase tančí! Vy zlí,zlí!!!

Přišly zásoby alkoholu :-)

1121
Mr.C
Reagovat

Vysvětlete mi někdo prosím, proč o VB v rekapu pořád mluví jako o svalovci? Kde má nějaký svaly?

1122
Melek
Reagovat

1111 to chceš vážně srovnávat něčí smrt s tím, že někdo už třetí den trucuje kvůli uplně nesmyslnému důvodu a snaží se zakzit náladu všech okolo?

1123
XY2
Reagovat

1111 – a sakra, něco mi uniklo? Hradilovi mají po smrti? :-)))

Já ho slyším chrápat…

1124
kozlík matěj
Reagovat

1103 Někdy je to fakt těžké a časově hodně náročné. Ale panáček za to prostě stojí. Musím říct, že na něm mám už pár let závislost. ( Několik let jsem jen četla) Komentáře jsou úžasně psané (díky!!!) a diskuze tady jsou prostě super a v rámci slušnosti.

1125
Péťa
Reagovat

kapky dorazily

1126
Jana1
Reagovat

1072-opakovalo to dost často

1127
Wanna be your monster
Reagovat

zásobovačka – chlast a rychlé špunty.

1128
Bobby Brown
Reagovat

1006 – a na ÚP je vedená proč, když si tedy vydělává???
Sorry, ale nějak mi to neštimuje.

1129
Buldozer
Reagovat

to ze ma posle niekto v afekte do prdele tak ja ho rovno do zumpy hodim ? … toto co sa deje by som ani najvacsiemu nepriatelovi nezrobil .

Ako tak citam … je mi smutno z tak povrchneho pristupu dnesnych ludi .

Jdeme pařit, vždyť zítra může byt třetí světová :-)

1130
Melek
Reagovat

Vladkovi přišlo dětské šampíčko :D

1131
Wanna be your monster
Reagovat

Vidím tam správně něco kokosového? nevím proč, ale chtěla bych, aby se Vladko jeden den opil. :D

1132
Mab
Reagovat

1123 – :DDDD

1133
Ája
Reagovat

1131 – ano, mohli by mu zase dát to dobrý kokosový :-D

jinak Růžena se sápe po flašce jako by ji před 2 dny nevezli do nemocnice…

1134
Péťa
Reagovat

1132
ale Vladko aby se odvázal přeci nepotřebuje alkohol..

1135
Pierre
Reagovat

Růža se chce opít, dneska si kvůli tomu nevzala prášky…prý si dá něco na žaludek, fernetek léčí :)

1136
Bazinga
Reagovat

Růža si dala závazek, dnes se opije. Přišlo tamto na žaludek a hrajou zrovna tak akorát na mosty :-)

1137
Kačenka
Reagovat

Prosím – co to teď hraje za song?

1138
Mab
Reagovat

Buldozer – Tak ještě jednou – oni za ní nepřišli pouze jednou. Poté, co je poslala do prdele, za ní přišli znovu. Kolikrát chodíš za člověkem, když tě pošle do prdele, nadává ti do kreténů? Mně je zase smutno z toho, že jsou lidi jako štrůdl, co si myslí, že dosáhnou svýho psychickým vydíráním.

1139
Wanna be your monster
Reagovat

Buldozer – a to měli se jít zavřít do ložnice a mračit se na sebe všichni?
Oni i štáb se celkem snažili udělat jí pěkné narozeniny, třicetkrát jí prosili, ať jde za nimi, ona jim nadávala a posílala někam.
pak dostali za ÚKOL slavit i bez zdeny. Podle tebe měli být solidárně nasraní všichni, i přesto že zdenu vlastně moc nemusí, a za to, jak se k nim chová a bezdůvodně jim nadává, se jí měli jít ještě omluvit, ne?

Když si člověk ničeho neváží, přála bych jí zažít narozeniny, aby si na ni nikdo ani nevzpomněl, pak by si možná trochu cenila toho, že se všichni snaží a nebyla za to na ně ještě hnusná.

1140
XY2
Reagovat

Růža se opije i bez závazku:-DDD

VB děsně chrápe, myslím, že tohle ještě jeho poslední hodinka nebude:-)

1141
Scalex
Reagovat

mimo, neboj, Až Hradil se Souškovou umřou, budu první, kdo bude volat mluvčímu Primy, aby žádné narozeniny ve Vile neslavili.

1142
surfer
Reagovat

lidi, zeptám se jak pako, ale fakt nevím..
co to jsou Růženiny mosty? ))

1143
Jáša
Reagovat

1111 rozdíl je v tom, že pisatel Vladka nenávidí a já miluju. Všímám si jak je pozorný, vnímá, co si lidi povídají. Např. dnešní dortařka „je mi horko“ Vlado „půjčím ti tričko, je vypraný“ Takových maličkostí dnes a denně proběhne nespočet. Pozorný a nestraný divák tohle opravdu nemůže přehlédnout.

1144
seashepherd
Reagovat

zajímave, ze se Zdena porad povazuje za silneho hrace

1145
Péťa
Reagovat

1137
We cant stop-Miley Cyrus

1146
Sabi
Reagovat

1141 :)))))

1147
eva2
Reagovat

1112 – to není špatný nápad, reakci Vladka bych viděla moc ráda.

1148
Melek
Reagovat

surfer – Romana, když je trochu v ráži, tak do svého tance zapojuje mosty, ale potom už není moc schopná se zase narovnat

1149
Scalex
Reagovat

1142 – Růžena děsně ráda dává najevo svoji pružnost a fyzičku děláním mostů… takové to, jak se člověk prohne v zádech, zůstane stát na nohou, dá ruce za hlavu a rukama se zapře o zem, čímž vytvoří obrácené U. Tomu se říká most.

1150
Mr.C
Reagovat

Buldozer a proč by ostatní měli truchlit kvůli tomu, že štrůdla má uraženej kousek zubu?

1151
Bazinga
Reagovat

1142 … no, jestli máš chvilku čas, tak si počkej, K4 …

ale jinak, ona tančí tak, že prostě tančí, chvilku dělá taneční figuru „zamyšlená“ a pak, pak se zaklání, zaklání a pak… bez upozornění, prostě udělá most!

1152
surfer
Reagovat

dík, jinak se mi hezky kouká na Nikču..já jí žeru )

1153
Péťa
Reagovat

1142
lépe bych to nevysvětlil:o)))

1154
kozlík matěj
Reagovat

surfer. Brzo uvidíš. Tak ojedinělý, ladný, sexy, tak vyzývavý tanec jsi ještě neviděl. Vydž Prtka, vydrž!

1155
seashepherd
Reagovat

stejně je to na hovno. Vlado je lidskej a diváci sestřihů a hlavně upoutávek ho vidí jen jako hysterického kritickeho rejpala

1156
Péťa
Reagovat

1152
nejsi sám to děvče umí zavrtět zadečkem:o)))

1157
bobina
Reagovat

Lůca je vyčuraná jak díra do sněhu, je mi krajně nesympatická co tam vlezla a to miluji psy. Martůčka by Vladovi vlezla do prdele celá. Ládík to trošku hraje, ale své tam určitě sehrálo prostředí v kterém vyrostl. Nikola kam vítr tam plášt. Hradil toho nebudu vůbec komentovat. Strůdlice rozmazlenej fracek. Růža vzorové chování alkoholika. Elka naprosto zbytečný pro tuhle hru, zvlášt pokud tam bude mít jedna druhou.

1158
Jáša
Reagovat

1133 tak na kokosový se nedá jen tak zapomenout :D

1159
Buldozer
Reagovat

inak vam to ..po lopate … pre mna by bol inteligentny pristup ..urobit zabavu aka je ale odmietnut to divadlo stabu akoze iluzorne narodky … kapišto ? hm

1160
Melek
Reagovat

Elka se nejak moc nebaví dnes

1161
jajaz2
Reagovat

viděl dneska někdo rekap?
jak to sestříhali?

1162
Jana1
Reagovat

1128-Lucka si nevydělává, nemá ani živnostenský list. Patří to pod občanské sdružení Šumák, tak může maximálně dostávat nějakou minimální odměnu. Na ÚP je z důvodů, aby za ni stát platil zdravotní pojištění. Pravděpodobně ji živí matka a „přátelé“ . Z toho jejich psího spolku spíš vyplývá, že zatím je to v rozpuku.

1163
XY2
Reagovat

1142 – to poznáš, to se hned tak nevidí při tanci:-) dávám jí tak 15 minut…

1164
Bazinga
Reagovat

1157 – porozuměla jsem tomu dobře, že tvým fanouškem je Vlado?

1165
Jája
Reagovat

1111 – no co, tak jste si to jen o pár dní posunuli a pak se ožrali na karu (kar=pohřební hostina překlad pro lidi typu štrůdl a VB)

1166
Kačenka
Reagovat

1145 – Moc díky !

1167
mimo
Reagovat

1139- však oni to diváci vidí a budou podle toho hlasovat. Hyeny pro hyeny.

1168
upsik
Reagovat

Se poslední 2hod nudím ! Odejdu a ono se to rozjede ? No nic, začal jsem počítat množství vykouřených cigaret. Za tuto dobu Lucka asi 8 ks, Mirka asi 6 ks, Romana do 5 ks. Jediné, co mě dnes zajímá je, zda-li Lucka do konce večera dá celou krabičku. :D

1169
XY2
Reagovat

1143 – ano, to jsou věci, kdy tiše zírám, dneska to bylo s Láďou, když se ho 3x ptal, jestli to nemá těžký a unese to, že ho vystřídá, nesli topidlo ze zásobovačky.

1170
pavliq
Reagovat

Hradil a Štrůdla – bez pardonu vyhodit – pro „vyhnání z ráje“ jsem všemi deseti. Jako další adeptky na vyhazov bych si přál Lucinu a Růžu. VV4 považuji za neskutečně zprasenou řadu, nejen co se soutěžících týká, ale HLAVNĚ, HLAVNĚ a ještě jednou HLAVNĚ za schizofrenní a nečitelný přístup štábu TV Prima!!!

1171
Bazinga
Reagovat

1142 blíží se to! K3!

1172
Gabi
Reagovat

Zdeničce úderem půlnoci vyprší den narozenin. Je vyhajaná a chybí jí pohyb. Má nárok na pěknej trestík za neplnění hned několika pravidel, např. spaní přes den, zakrejvání pusy, šeptání… a nulový plnění moderátorskýho úkolu.
Dát jí samotný úklid celý terasy po párty, to by nebylo špatný :)
Tomík by se zachoval jako džentlmen, nebo jako Hradil?

1173
Wanna be your monster
Reagovat

Buldozer – jsi holt ohleduplnější, než vyvolení. To, že Eva a Nikol jsou oslavenkyně nikdo tady moc neřeší, protože po sledování opravdových lidských sviní v přímém přenosu, nám ostatní přijdou přijatelní. :)

1174
EvkaD
Reagovat

1093, Prochor, mám to stejně!
1094, jsem Vladkovec, ale jí bych ve finále viděla s přehledem, nevadí mi a navíc veliké plus, plní úkoly, snaží se..proč ne.

1175
jajaz2
Reagovat

Bouček si právě na primě pochvaloval jaký byl Emilův pobyt přínosem pro vyvolené i pro diváky

Jen zírám…..

1176
seashepherd
Reagovat

1170 já jsem se nedodíval na VV3. to se nedalo, jak se tam jen porad drbali na zahrade. tato rada me bavi. nacpali tam same labilni lidi a prolozili je par nesnesitelnyma typama. chteli to mit divacky atraktivnejsi. a podle me se to i daří.

jen jako pouhy divak rekapitulaci prekvapene hledim, co jste si vsimli u Lucky. to mi uniklo. bral jsem ji jako hodne telatko, co by vyhru aspon investovalo do neceho bohulibeho.

1177
XY2
Reagovat

1171 – bylo? Já jsem to propásla, ale dneska má boty, tak nevím, jestli to půjde.

1178
Sabi
Reagovat

mě se VV líbí, stejně se všichni postupně povyhází, tak proč s tím chvátat :)

1179
XY2
Reagovat

Mrtví na K2 vstávají

1180
seashepherd
Reagovat

1172 jj. at uklidi. nakonec slavily se jeji narozky :-)

1181
kozlík matěj
Reagovat

Hradilovi vstali K2

1182
Jáša
Reagovat

1169 jo, to jsou věci kterých si na lidech všímám. Za tohle toho Vlada fakt miluju :D Nikdo jiný takový tam není.

1183
seashepherd
Reagovat

1175 a co mel Boucek rict? ze to s Emilem bylo slapnuti vedle? hraje za primu.

1184
okkvp
Reagovat

1128 Bobby – výcviková škola je vedena podle všeho na její kolegyni

1185
Melek
Reagovat

Růža má nápinky, ale ten most ne a ne dat :D

1186
Péťa
Reagovat

aaa p. Hradil dostal hládeček
http://img844.imageshack.us/img844/8598/dzas.png

1187
upsik
Reagovat

No pokud by vyhodili VB zítra, tak to vypadá, že by pak přišli asi 3 muži a 2 ženy – 5 lidí ještě může rozproudit děj…

1188
Bazinga
Reagovat

1177 dneska to nedotáhla. udělala jen „zamyšlená“, pak šla do záklonu, ale nedotáhla to. Asi fakt ty boty…

1189
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: hej děckáá, tak si žejem 60 let po válce, chápete to?

1190
Bobby Brown
Reagovat

1162 – Děkuji moc. Pak platí to, co jsem o ní napsal – fracek rentiér. Ale ani to by mi nevadilo, kdyby držela klapačku a neměla ten rádobypodnikatelský proslov k ostatním (nejen k Láďovi) o tom, jak si každý ty prachy na „služebnictvo“ může vydělat.
Mmch, my ostatní (podnikatelé a zaměstnanci) jí platíme zdravotní daň, aby náhodou ona nemusela vařit. Pěkně vychcaná veverka!

1191
Jana1
Reagovat

Krásně se Vladko Růži vyhýbal při tanci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1192
fluffy
Reagovat

Teda lidi jestli sledujete denni rekapitulaci , tak Emilova navsteva je tam totalne prekroucena :o)))

1193
Sexytron
Reagovat

jak si tam nanosili to žrádlo :D

1194
Jáša
Reagovat

1186 charakter :D

1195
Sabi
Reagovat

teda já někdy to sebevědomí Růže až závidím :)

1196
Jana1
Reagovat

Tak se VB a Štrůdla nacpali,kdyby u toho nekrkal.

1197
MoBa
Reagovat

Vlado tak krasne tanci, protancila bych s nim celou noc :D

1198
Melek
Reagovat

Tak když už tam Prima toho Emila strčila, musí z jeho návštěvy udělat ultra záavnou non-stop show :D

1199
Bobby Brown
Reagovat

1184 – díky za info :-)

1200
EvkaD
Reagovat

1197, je nás víc:-))
Viděla jsem v rekapu, včera Vlado tančil s Thomasem tango??? Já to neviděla, to bylo dobrý..

1201
Jana1
Reagovat

To množství jídla, co jim tam nanosila Růža a Lucka vypadá na to, že se chystají přezimovat.

1202
surfer
Reagovat

jim tam lítá RC koptéra ne? s kamerou

1203
Wanna be your monster
Reagovat

vyvolení na něco mávají. Podle Romany to je ufo.

1204
Bazinga
Reagovat

seashepherd
1180 :-D

1205
bobina
Reagovat

1164 BAZINGA
Ano jsem velká fanouška Vladka, když vyhrál první řadu, tak jsem se s ním potkala a zanechal na me super dojem. Myslím, že mám docela čuch na lidi a u něj jsem se určo nespletla. Mám s ním i fotku, ale je tam bohužel ostříhanej :-(((((. Myslím si, že on se hrozně hezky chová k ženským. A to mě předtím nikdy neviděl. Jinak jak se tu někdo ptal, tak Niky mají doma Ukrajinku na úklid domácnosti.

1206
Bobby Brown
Reagovat

Copak, někdo poslal drona nad vilu?

1208
Icecube18
Reagovat

Růžena opět provádí řitní alpinismus

1209
kozlík matěj
Reagovat

Jsem asi sadistka, ale vyspalí jsou, tak bych je oba dva vyhnala z toho ráje už minutu po půlnoci. To aby jí nezkazili den narozenin.

1210
Vlásek
Reagovat

Kam ta Růža zírá na K2? Ona zkameněla?

1211
bobek
Reagovat

Já toho Vladka prostě žeru, pastva pro oči…..

1212
Prochor
Reagovat

Připravte se na to, že zítra bude mít férovej kluk přednášku o tom, jak bylo neférový, že Zdena nemohla oslavit narozky. Formálně to bude melodrama styl Emil Zajac. A jedno oko nezůstane suchý.

1213
pavliq
Reagovat

1187 upsik – ty kráso, víš co, začínám mít podezření, že už žádná dovolba nebude. Víš jak – Prima nebude cpát další peníze do věci, která se jí mírně řečeno nepovedla, proto tam nechává lidi, kteří by v minulých řadách za své přestupky dávno vyletěli a přesto, že diváci ve vile nechtěli trosky Zvířenu a Emila, tak je tam nasadila. Myslím, že to do měsíce stopnou nějakým hromadným vyhazovem a supervolbou mezi posledními třemi zbylými (Vladko, Niki, Láďa).

1214
Vlásek
Reagovat

Nebo hledí (jak si asi myslí) krz oko kamery do duše divákovi. :-))

1215
kozlík matěj
Reagovat

Zdeničce je do lidí hovno. To jsou její narozeniny a tak hnusné narozeniny ještě nikdy v životě neměla a teď už tady nechce být.

1216
Ája
Reagovat

asi mi to nějak uniklo, ale co konkrétně se dneska stalo Zdeně ze strany ostatních vyvolených, že prohlašuje, že jí nemají rádi? já myslela, že se urazila poté, co dostala umělé zuby od štábu, ale bylo ještě něco předtím?

1217
Icecube18
Reagovat

Chemlon-Růžo já Ti řeknu jednu věc. A mlčí :-D

1218
piha
Reagovat

čuste děcka,je někdo ochotný mi shrnout neděli a dnešek?Nestíhám,kujiii.

1219
Jáša
Reagovat

To by mě zajímalo, kdyby si Vlado zalezl na celý den do pelechu, co by vysílali :D

1220
Icecube18
Reagovat

Růžena si hraje zase na chudinku.

1221
okkvp
Reagovat

Růža našla vrbu – vlado a ostatní ji okřikovali

1222
Bobby Brown
Reagovat

1215 – ona tam být nechce, my jí tam nechceme – nejvyšší čas jí dát pápá.

1223
seashepherd
Reagovat

Zdence by mohli tu minutu po pulnoci dat za ukol, at do rana zpívá. bez ruky pred usty

1224
Jáša
Reagovat

Jo, litovat se, to mu jde. V tom je mistr.

1225
Wanna be your monster
Reagovat

1216 – měli za úkol vyjádřit někomu nenávist, ale štrůdla s VB byli moderátoři.
Někdo prohlásil, že to bez nich hrát nemá cenu.

1226
Bazinga
Reagovat

K2

Růžena přišla podpořit trucujícího Štrůdlíka tím, že jí přišla vysvětlit, jak jí (R.) všichni ignorují. Chtěla cvičit, to měla v plánu, starat se sama o sebe, protože se pořád o někoho jiného stará; pořád myslí na Martina, na Nina…

1227
Bobby Brown
Reagovat

Růža má dole zácpu nahoře průjem.

1228
EvkaD
Reagovat

Dobře, přemluvili jste mě:-))))), jdu do vily!! s tím Vladem se tam nechám zavřít!!
1211, právě proto, jdem do Dovolby??

1229
jenka
Reagovat

Růža se snaží štrůdle domlouvat, dle odpovědi štrůdly chtěla slavit jen s těmi, které sama chce. Ostatní měli být asi někde zavření, aby ji nerušili nebo jak si to představovala. V tom případě se neměla nikde hlásit a měla sedět v tom svém autě!
Jinak Růžena kecá, to se nedá poslouchat.

1230
Ája
Reagovat

Růža má úžasnou vlastnost, ať už jde za kýmkoliv s jakýmkoliv účelem (i tím, tomu druhému pomoci), tak pokaždé stočí hovor na sebe a mluví o tom, jak ona to a tamto a jak je vlastně skvělá :-D

1231
Prostě já
Reagovat

Doteď jsem chtěl, aby Thomas ve vile ještě aspoň pár týdnů zůstal, protože si myslím, že i takoví lidi jsou ve vile potřeba. Ale po jeho přiznání o kočkách a igelitce doufám, že vyletí, co nejdřív, včera bylo pozdě. Na takového člověka se dívat fakt nepotřebuju.

Hlavně nechápu čím přemýšlí. Je v soutěži o 5 míčů, ve které rozhodují o vítězi diváci, takže je potřeba, aby byl divákům sympatický a on tam mluví o tomhle? To je fakt IQ tykve

1232
kozlík matěj
Reagovat

1227 Bobby Brown To je krásný :-))))))

1233
Vlásek
Reagovat

Aha, tak ona tam drnčí do Štrůdly! Tak tím jí určitě spraví náladu.

1234
okkvp
Reagovat

Růža si veme těch 20 kapek a bude křepčit, páč je tam sama za sebe a pro nás pro diváky ….
no, já osobně bych byla raději, kdyby si vzala 20 kapek toho co jí poslali z lékárny a zmlka

1235
Ája
Reagovat

1225 – jo tááák, o té hře vím, ale zrovna se mi strašně zasekávaly kamery, takže mi toto uniklo, jen jsem si všimla, že Zdena jako moderátorka nestála za nic

1236
mimo
Reagovat

1222 Vladko už tam nechtěl být 2x a je tam pořád.

1237
Bobby Brown
Reagovat

1231 – Hradilovi jsou přesvědčeni, že oni jsou dobro a tamti zlo a že diváci to vidí jako oni. Chápeš?

1238
bobek
Reagovat

Evko

jistě, ale obávám se zda bych ti pak nemusela kvůli Vladkovi očka vyškrábat…. :-) :-) :-)

šmánkote, je to prostě samec

1239
Bobby Brown
Reagovat

1236 – no tak hlavně že si děláš čárky :-D

1240
okkvp
Reagovat

Zdena nechápe, že Růže se dnes mimořádne nechce chlastat samotné

1241
Bobby Brown
Reagovat

Hele, Růža ještě nasere i Hradilovi. :-D

1242
EvkaD
Reagovat

1231, prosím tě, co řekl o kočkách a igelitce. Asi jsem to bohudík prošvihla. Že má fičet ven, víme všichni..až na vyjímky.

1243
Ája
Reagovat

takže Zdenička je zvyklá, že kolem ní při narozeninách všichni skáčou a ona je za princezničku…ve vile to nedělají, tak jsem oškliví a zlí….bože, jsem pro, aby se jim tam poslalo pár vzkazů od diváků :-/

1244
kozlík matěj
Reagovat

1238 kočky dnes už nééé.

1245
bobek
Reagovat

Prosím košišky už né… trpím, toto fakt má citlivá duše nedává

PS: Heč mám doma 3 :-)

1246
seashepherd
Reagovat

řekl bych, ze z teto rady par lidi určite skonci na antidepresivech poté, co si prectou, co se o nich vsude píše. minimalne Eva a Ruzena, ktere se tohle nikdy predtim nestalo

1247
Jana1
Reagovat

1227- bodík

Tak jsem zvědavá,jestli Růža přemluví Štrůdlu na popůlnoční půlku=panák. Ale začíná mít absťák.

1248
kozlík matěj
Reagovat

Zlatá Romanka Hradilům poklidí, utěší dobrým slovem a popřeje dobrou noc. Lůco, i tvoje uklízečka je tak všestranná? Nechtěla bys Růžu?

1249
Jáša
Reagovat

1230 Už nevím kdo to řekl, ale měl pravdu. Růžena by měla být psycholog. Po hodinovém sezení by klient zjistil, že vlastně jeho problém neexistuje a odcházel by šťastný :D

1250
kozlík matěj
Reagovat

Bobku, ty se máš :-))) já jen jednu. A jednoho hafíka.

1251
Kačenka
Reagovat

štrůdla : Jsem trapná .. Hradil : Ale né, než bych tam stál jak Láďa- jako list ve větru – to jsem raději tady v posteli a vím na čem sem : :-)

1252
Scalex
Reagovat

1249 – hodinu s Růžou nemůže žádný člověk s jakýmkoli psychologickým problémem ustát.

1253
seashepherd
Reagovat

Jáša .. zjistil by, že všechny problemy na něj seslal bůh proto, aby tím ublížil Růženě

1254
pavliq
Reagovat

1246 seashepherd – bylo by to docela možné, ale myslím, že Růže by to musel někdo ukázat. Vyhledat si to sama není podle mě schopná.

1255
Kačenka
Reagovat

Štrůdla : Rodinu si člověk nevybírá – přátele jo. Hradil : No nevybírá …manžela si můžeš vybrat :-)

1256
EvkaD
Reagovat

Oni ti 2 ještě budou zítra za největší chudáky, a ti venku za zloduchy, co jim ani kus dortu nedali!! Mají Prima nevýhodu, že on line sleduje dost lidí a ti se oblbnout nedají!
Všimli jste si, jak se Růža změnila k Vladkovi, ale za rohem s Hradilama kecá úplně jinak..jo holt, komu pomoc není!?

1257
seashepherd
Reagovat

Bobku my jsme jich meli nejvíc asi šest dospělých. ale pak soused zacal travit potkany a počet koček se dostal do přijatelnych mezí

1258
Kačenka
Reagovat

Hradil: Co budeš dělat až odsud vylezeš … vyzvedneš si holky. štrůdla : Já jsem tak sobecká !! Jesinka a Izabelka jsou nechané na hlídání … sepsala seznam 4 lidí , kteří se mají o holky postarat kdyby se něco stalo -) O hradilova Staforda se venku perou – kdo ho bude hlídat. Štrůdla : koho napadlo,že chci slavit narozeniny s umělýma zubama . Hradil: To byl fór

1259
okkvp
Reagovat

:-)))) tak zdeni nemůže pochopit, že si štáb mohl snad myslet, že by slavila narozky z umělejma zubama – to gól měsíce :-))))

1260
Wanna be your monster
Reagovat

1257 – já zase chovám potkany. :D

1261
Bobby Brown
Reagovat

1256 – ale nene. Růža nikdy, opakuji nikdy nepomlouvá za zády. Ona vždy říká věci do očí. Ona je spravedlivá ke všem a všichni jí mají rádi.

1262
Ája
Reagovat

1252 – a psychicky zdravému člověku hodina s ní ten problém tutově přivodí :-D

1263
seashepherd
Reagovat

EvkaD myslim, ze vetsina divaku si udela takovej nazor, jakej jim prima naserviruje. ty kamery asi tolik lidi sledovat nebude.

ale je zajimave, ze tu mate celkem dost shodu v pohledu na vyvolene. kdyz jsem si kdysi citaval nazory v diskuzich k duelum, tak jsem se nestacil divit, jak rozdilně lidi dokazou „videt“ a hodnotit

1264
Jáša
Reagovat

Jako za mlada mámo :D Já ho prostě žeru :D

1265
Bazinga
Reagovat

Někdo strká panu Hradilovi do těch jeho přípravků sůl. A ten někdo je asi Niki :-D

1266
Bazinga
Reagovat

Ládícet se mořil i s odšpuntováním toho dětského šáňa :-)

1267
Vlásek
Reagovat

Už jsem si říkala, že Lucka dlouho neseděla na stole. Teď ještě s botama. Ona má něco proti židlím?

1268
Bazinga
Reagovat

A nyní si všichni přiťukávájí. Podle Vlada „na poslední zabíjačku“ :-)

1269
Jáša
Reagovat

Kde Růžena, tam problém :D

1270
Wanna be your monster
Reagovat

Ještě jsme neviděla dnešní rekap, ale mně se nezdá, že by se ty sestřihy snažil někdo manipulovat určitým směrem. Ono se tam samozřejmě nevejde všechno, ale VB se mi zdá stejně odporný i v TV. :)

1271
fáber
Reagovat

Na zabíjačku !!! :D

1272
Prochor
Reagovat

Mně se líbí představa, jak Eva, na kterou se Lucka domlouvala vyhodí Lucku v duelu. To by boží mlýny domlely.

1273
seashepherd
Reagovat

chudak VB se z te soli asi zacne zavodnovat

1274
Wlcak
Reagovat

Děkuji těm kteří podávají ifo z ložnice,já bych neměl nervy je sledovat :-D

1275
Ája
Reagovat

to je Vladko tak rozjetej z těch rychlých špuntů? :-D

1276
Bazinga
Reagovat

K2

Štrůdla“ aji jsem ráda, že to neslavím, protože ty písničky jsou strašné“

VB „strašný lidi, strašný písničky. Kdybychom tam byli my, tak hrajou krásně“

1277
okkvp
Reagovat

Hudba je strašná, Zdéni je ráda, že neslaví … Hradil že je strašná hudba pro strašný lidi.
Zdeni ale otrnulo, páč vébéčko načal, že jim v sobotu hráli hezký a Zdeni – eee, to se mi taky nelíbilo.

1278
okkvp
Reagovat

1274 – já už dlouho nevydržim

1279
Kačenka
Reagovat

Růža jede bomby – a skoro i most byl.

1280
seashepherd
Reagovat

Wanna be your monster viz. Emil a Vladovo hysterčení z něho. .. a u Lucie jsem si v rekap. nevsiml veci, ktere vy tu vidíte.
tezko muzes soudit objektivne, jak na nepouceneho divaka rekap. pusobi, kdyz ty proste víš víc.

1281
Prochor
Reagovat

1277 – Špatně se to žije dokonalé ženě v nedokonalém světě plném nedokonalých lidí , zvířat, stromů, hudby atd. Jen kdyby nebylo toho zlomenému zoubku – to tak narušuje představu absolutní dokonalosti!

1282
Bazinga
Reagovat

VB perlí :-D

„člověk dělá chyby, není robot. Představ si, že jsme spolu. A jdeš s kámoškou, tam se opiješ, jdeš s kámoškou domů, tam nějaká rychlovka, ráno se vzbudíš, s hrůzou zjistíš co se stalo, přijdeš za mnou, řekneš mi to a já co? To tě jako mám vyhodit z bytu? z baráku? rozchod, rozvod, jedno dítě jde se mnou, druhé s tebou? Tak když se omluvíš, a nebudeš to dělat furt, tak pro mě je mnohem důležitější, že tě miluju!“ … :-D :-D zvlášť ta pasáž „jedno dítě se mnou, jedno s tebou“ mě fakt pobavila.

1283
okkvp
Reagovat

Nikola dělá pěkný ksichty :-)))

1285
jajaz2
Reagovat

Kdyby tak Růžena měla pořádného tanečníka, ta by to rozjela!!!!

1286
okkvp
Reagovat

Vébéčko neví kolik je jeho tátovi?

1287
piha
Reagovat

Baz,uděláš mi nějaké shrnutí?všichni na mě prdí….:o/ :o)

1288
upsik
Reagovat

Tři bobři v zrcadle…LM-Evík-Nikol…nejzábavnější momentka večera…:D)

1289
Bazinga
Reagovat

… :-D

VB se právě dozvěděl, že mu rodiče asi lhali. Řekli mu, že měli první dítě, když mamince bylo 19 a tatínkovi 21. VB si propočítáváním dostal k tomu, že tatínkovi bylo ale 25… no to je jedno… :-)

1290
Prochor
Reagovat

Ládík pořád působí dojmem, že ani po třech týdnech nechápe, kde se to ocitnul a co má dělat. Neustále zkoumá každou část svého těla, aby se ujistil, že je komplektně celý ve vile fyzicky přítomný. Pozor!!!! Růža začíná lekci angličtiny. Mimochodem víte o tom, že existuje ostravsko-český slovník?

1291
Jáša
Reagovat

1282 o jeho toleranci svědčí scéna, kdy se Štrůdl opil a řádil s holkama. To byla ohleduplnost sama. Hlavně ty jeho nadávky do k….

1292
okkvp
Reagovat

hm, a nakonec jsem se v těch vébéčkových tatíncích a maminkách ztratila

1293
Ája
Reagovat

Romanina inglíš iz very gůůůůůůůt, du jů andrrrstend??? :-D

1294
seashepherd
Reagovat

z takove porce hlášek musi byt dost tezky udelat ani ne hodinovej sestrih

1295
jajaz2
Reagovat

tak tahle Romanina historka o podprsence a malíčku ani nejde popsat

1296
Wanna be your monster
Reagovat

Chtěla jsem říct, že na starší generaci ta angličtina jde, pořád ji nějak omylem přiřazuju ke generaci mých rodičů a zapomínám na to, že je jí 32. :)

1297
seashepherd
Reagovat

Jáša však ted se prave pokoušel Zdene ukazat, ze i on umí být velkorysej a ze se teda nemusí bát, ze by ji to az tak moc omezovalo, s ním mít ty dvě děti

1298
Péťa
Reagovat

účinkování Luciny ve VV4
http://img94.imageshack.us/img94/692/by1s.png

1299
bobek
Reagovat

Hradilovi nebudou ani kouřit?

1300
okkvp
Reagovat

vébéčko byl ve věku 21 už dva roky po vojně …. já jsem starší ročník, tož teď nevim, to se dalo stihnout?

1301
Jana1
Reagovat

kéž by se Lucka brzy opila a spadla z baru.

1302
seashepherd
Reagovat

okkvp v osumnacti nastoupil a byl tam rok

1303
okkvp
Reagovat

jinka VB už je opět ve svém oblíbeném tématu amerika a propletenec jeho milostných vztahů

1304
Jáša
Reagovat

1268 Jo to je ta pozitivní, sluníčková, chápající, jak nám ji prezentuje Prima?

1305
Prochor
Reagovat

1291 – Férovej kluk má hodně selektivní paměť. Hlavně pokud jde o jeho prasárny.

1306
Crazy lady
Reagovat

1300 okkvp – v rodině VB je možný všechno. Táta študoval na vejšce na inženýra, na tý elektrotechnický průmyslovce, víš.

1307
seashepherd
Reagovat

mohl by mu štáb nasadit brouka do hlavy tím, ze by mu rekli, ze venku ma prezdivku ferovej kluk.

1308
okkvp
Reagovat

1302 – jsem myslela, že se na vojnu nastupovalo až v 19.

1309
Bazinga
Reagovat

1287 :-), jasné. Včera se rozloučil šílený Emil, který si původně chtěl udělat PR, ale když je tam tak viděl, tak se mu jich zželelo, vykašlal se na svůj původní úmysl, stáhl se, nechal je vynikat a pak začal všem VyVoleným udělovat dobré rady. Velmi pěkně to bylo třeba vidět na jeho rozhovoru s LM. Než dal dohromady jednu kloudnou a smysluplnou větu, LM si jich připravila asi 1000. Všechny o tom, že si myslí, že je hloupý. :-). Růžena se vrátila z nemocnice s dietním plánem, který vydržela dodržovat cca 32 minut. Pak jsem šla spát. Dnes jsem přišla asi v 17, a celé to bylo o tom, že Štrůdla trucovala a nechtěla slavit své narozeniny, protože vlastně ani nevím proč. VB byl na její straně a oba naštvali štáb tak moc, že jí byly posbírány všechny „dárečky“, vyhlásili se noví oslavenci /Martůčijová a Niki/, objednaly se rychlé špunty s příchutí jahod a paří se na terase. VB se Zdeničkou stále v ložnici. Střídavě spí a pomlouvají svět, který je plný zlých lidí. Tak asi tak :-)

1310
Jáša
Reagovat

1300 Po těch bobulích už ta paměť není to co bývala :D

1311
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado má furt rychlé špunty, nebo to má normální šáňo?

1312
okkvp
Reagovat

1306 – jo to jsem taky zaznamenala a proto jsem se pak v těch tatíkách asi ztratila

jinak čekám, kdy mu Zdéni řekne, že jí tohle přece už jednou řikal. …. á už jsem se dočkala :-))))

1313
jajaz2
Reagovat

nevím po kolikáté slyším jak všichni kolem Romany ji považují za hezkou a jak jí to každy druhý chlap vykládá

1314
Wanna be your monster
Reagovat

niki: Vlado tobě tak smrdí z nosu. :)

1315
Prochor
Reagovat

1307- Férovej kluk – tak se sám nazýval v medailonku, který mu štáb pustil. Působilo to dost abstraktně vzhledem k jeho akcím ve vile.

1316
seashepherd
Reagovat

jen bych dodal, ze Zdenka ma zohavenou tvař

1317
jajaz2
Reagovat

NIKI: ještě měli přijít další soutěžící, ale jak viděli Romanu tak radši zaplatili tu pokutu aby sem nemuseli jít:-D

1318
seashepherd
Reagovat

Prochor o to větší brouk by to byl :-D

1319
Wanna be your monster
Reagovat

Někdo se inspiroval Andy warholem a máme tady natočen spánek Vladka.

https://www.facebook.com/photo.php?v=638030792896666&set=o.1401409376737982&type=2&theater

1320
jajaz2
Reagovat

lidi ty Romanini historky…..
já když ty kluky oblbuju, teda jáje oblbuju jen naoko protože jsem jako vdaná, …

1321
okkvp
Reagovat

vébéčko má z ameriky stůl a postel, imho jel s tím bourákem určitě po vlastní ose

1322
piha
Reagovat

1309-moc díky,o nic jsem za 3 dny nepřišla,zítra mám naštěstí volno tak stihnu zůčto.:)Na Fb je nějaká fotka že už snad na to Vb se Štrůdlem skočili,je tak?

1323
seashepherd
Reagovat

a tak štáb asi hledá odvážlivce mezi hluchoněmými, co by to s Romanou do vily riskl

1324
Bodlak
Reagovat

Posloucham Romanu, myslite ze uz ji doslo ze si z ni vsichni delaj srandu :-D

1325
Prochor
Reagovat

Teda nemůžu uvěřit, že VB vypráví o Americe už po šesté. A jestli nevypadne, tak to ještě šestkrát uslyšíme.

1326
okkvp
Reagovat

aha, tak stěhoval kontejnerem za 5000 dolarů – teď se marně snaží dopočítat kolik to bylo v českých

1327
Jáša
Reagovat

1319 :D :D

1328
XY2
Reagovat

VB zamotal si hlavinku přepočtem dolarů, štrůdla se právě dozvídá, co si dovezl z Ameriky, je silně za vodou:-)

1329
Vlásek
Reagovat

jajaz2 – nebude daleko od pravdy, když měl z Růži náhlý záchvat klaustrofobie i rapper Nino! :-)

1330
okkvp
Reagovat

a onen kontejner jim přijel až před barák. zaplombovanej

1331
Bazinga
Reagovat

tak si představte, že VB si z USA přivezl televizi, v kontejneru za 5000 dolarů, pak požádal kamaráda, aby mu ji zapojil do trafa, a on mu to zapojil napřímo, takže to shořelo… On teda jen mávl rukou, však jenom televize.

v tom kontejnéru za 5000 dolarů bylo od VB: auto, motorka, televize, stůl a skříň.

1332
okkvp
Reagovat

1331 – ovšem nějak jsem nepochopila, jak na té shořelé sledoval ty VV1

1333
Jáša
Reagovat

1331 tak myslím, že už se o to postaral exekutor :D

1334
Pierre
Reagovat

Tuší tady někdo komu dají palce Buldog, Štrůdla a Romana?

1335
bobina
Reagovat

Vladko na ružu: Přišla ty jsi někdy v životě vůbec o hlas.

1336
XY2
Reagovat

VB dělá vrrr, hrrrrr, jezdí autíkem v Americe.

1337
okkvp
Reagovat

1334 – tipuji Nikolu, Růža by mohla opět tepat do PaMi

1338
Wanna be your monster
Reagovat

1334 – Po dnešku asi nikol, u Romany netuším, ta je nevyzpytatelná. :)

1339
Bazinga
Reagovat

1332 – VV1 sledoval právě před tím, než tu televizi, auto, motorku, skříň a postel dal do toho kontejnéru.

když teda pominu vše, co se kolem VB normálně děje, tak z těch jeho USA vyprávěnek je jasné, proč balí ty mlaďounké nanynky :-).

1333 – :-)

1340
EvkaD
Reagovat

1319….děkuji, na dobrou noc:-)), moc!

1341
Jáša
Reagovat

1332 VV1 sledoval v emerice. Říkal to Zvěřinovi, že byli v té dálce jeho rodina.

1342
XY2
Reagovat

1332 – sledoval je v Americe, kdysi to říkal, takže to byla stejná televize:-)
ten kluk má dneska už taky dost a to ani nechlastá:-)

1343
Crazy lady
Reagovat

Světák Thomas už je zase v Americe…..teď kupuje auto.

1344
jajaz2
Reagovat

Romana nemá navigační schopnosti ale svěřili jí tři děcka na výlet do Prahy

1345
Péťa
Reagovat

p.Hradil si koupil v Americe BMW 24000 dolarůX32KČ

1346
Vlásek
Reagovat

Štrůdl a VB se k sobě hodí, přála bych jim jeden druhého. Férovej Kluk a Prinzecna Chemlonka – Silikonka.

1347
kozlík matěj
Reagovat

Wanna be your monster To je dobrý. Chudák Vladko se ani nevyspí. Copak se mu asi zdálo?

1348
Prochor
Reagovat

1344 – Třeba ty děcka nebyli svěření jí ale Romana jim. Aby na ní dohlédly a navigovaly.

1349
seashepherd
Reagovat

takhle debilne ale lidi normalne nekde u piva nežvaní, že ne? a nemyslim jenom VB. mně ta frekvence kokotin pripada celkove nejak moc velka

1350
ivka
Reagovat

Co to tam má Růže v tom půllitru? To je ten férouš?

1351
Crazy lady
Reagovat

Stříbrnej bavorák, vole – celej v kůži. Když přijel na pumpu, tak si mysleli že je to nějakej fabrikant. :-)))))

1352
Wanna be your monster
Reagovat

:D já už se dneska směju s růžou.
To jsou všechny čísla co mám a já už žádné jiné nemám. :D

1353
JW
Reagovat

Vyyyborne, Prasopes ma jiste procleno a dopocteno DeeePeeeeHaaaa. Ja se marne snazim prijit na to jak sem dostat Dodge Charger SRT a prosim. Panacek
To ma v kontiku za lidovku. Tak to tam muselo byt sakra auto. A dali mu ho pred barak ? Hmmm asi ho pak dal do sbernych surovin ne ? A za to si koupil buchny a strelivo na bicaky… Boze muuuj i tenhle clovek ma volebni pravo ?

1354
jajaz2
Reagovat

1352 přesně, takhle jsem se už dlouho nenasmála

1355
XY2
Reagovat

Už je autí v kontejneru a už je z kontejneru venku a teď ty trable s přihlášením! Mělo to americkou značku a americkej řidičák.
Dal si šáníčko a jel zpátky. A najednou blik, blik, jakoby ho někdo fotil.

1356
Daniel
Reagovat

Ahoj, muzu mit jen dotaz? Je pravda, ze se uz Thomas vyspal se Zdenkou? Nejak jsem byl ted out…

1357
Wanna be your monster
Reagovat

Růža hraje scénku, jak Vlado utíkal před Thomasem…všichni u toho sice byli, ale ta výprava je náhodou super. :D

1358
Bazinga
Reagovat

pan Hradil právě vypráví veselou příhodu, jak ujel policajtům v autě, co si přivezl v kontejneru z USA, protože byl ovíněn… Holka boty na podpatkách, takže jí řekl, „připoutej se“…

1359
XY2
Reagovat

1348 – DDDDD

1360
Prochor
Reagovat

1353 – Na Tomášovi je vidět, že už je ve vile moc dlouho. Ten má už dost:-)))

1361
fáber
Reagovat

Koukám že Růža už má slušnou hladinku :D :D

1362
JW
Reagovat

Prasopes si dovezl Bavo z JuEsEj ? ;-)))))
Takze 24.000 + clo + dph + k

1363
Péťa
Reagovat

nejdřív p.Hradila fotil civilní pasát a najednou ho honila octávka se bavim…

1364
bobina
Reagovat

TÁÁÁÁK kontejner s bavoráčkem konečně v čechách na émerickejch značkách. Jezdil na amerických značkách, šílený obstrukce s příhlášením. Nemůžou ho polišii chytit tady v těch oktávkách, pak ho chytali policajti když byl nacamranej v passatu. Vébéčko ujížděl s mladou kočičkou oni s majákama za ním on jak jinak ujížděl, ted pro zmenu v oktávce.

1365
seashepherd
Reagovat

s takovouhle matematikou nasekas 4 mega dluhů jen to hvízdne

1367
jajaz2
Reagovat

Romana bavič roku :-D

1368
Jáša
Reagovat

1361 jenom aby nepřešla na hádavou, nebo lítostivou :D

1369
pavliq
Reagovat

Světák Hradil může se svýma americkýma poudačkama machrovat opravdu jen na takový tele, jako je Štrůdla, ale zdá se mi, že už mu to nežere ani ona…

1370
Bazinga
Reagovat

oni kolmo na něj, v protisměru auta, policajti ve smyku, v plném provozu, on na to dupnul, oni jeli dál, on to hodil do jednosměrky (měl tam tu holku i psa), a pichy! Té holce na těch podpatcích – zdrhej! a ona tam furt stála, a já jsem zdrhal, a ten pes za mnou, a já jsem zakopl o koleje, a pak tam byl příkop… a než oni přijeli, tak já už jsem byl 200 metrů. Tak oni tu holku sbalili a vyslýchali ji, ale protože to bylo první rande, tak ona těm policajtům řekla tu přezdívku ze seznamky… a teď mi spadl zvuk a to je znamení, že mám jít spát. Tak jdu :-)

1371
Scalex
Reagovat

1368 – obávám se, že to tak dopadne. V širší rodině mám dvě těžké alkoholičky a je to jak Růžena přes kopírák. Kecy, smích, vtipy, pohyby, opakování historek, vlezdoprdelkovství a hlavně nekonečná sebelítost, nekonečné sebevychvalování („mně maj všichni rádi“) a nekonečné sebeobelhávání.

1372
jajaz2
Reagovat

Romana:
To říkaj všichni, Romanu musíte prožít, tu musíte zažít a nikdy na ni nezapomenete

1374
okkvp
Reagovat

1370 – přijdeš o nejlepší – už je ve Smiřicích

1375
okkvp
Reagovat

Dorazila Lucka

1376
seashepherd
Reagovat

Scalex ale do VV by se neprihlasily, ne?

1377
Scalex
Reagovat

1370 – já bych počkal na půlnoc, třeba se štáb pochlapí s nějakým popůlnočním překvápkem pro Zdeničku. 8^)

1378
okkvp
Reagovat

Zdeni se ptá jestli vébéčko nemá strach to povídat – nééé, to už je vyřešený, ha ha ha

1379
pavliq
Reagovat

A dost dobře nechápu, že na sebe VB před kamerama tohle všechno práskne, jako by se nechumelilo.

1380
kozlík matěj
Reagovat

Taky čekám na půlnoc a doufám…

1381
Péťa
Reagovat

1373
:o)))))))
jo tak to sedí

1382
Scalex
Reagovat

1376 – já myslím, že s klidem. Jsou přesvědčené o své neodolatelnosti. Ale je pravda, že jim je o třicet víc než Růženě.

1383
Ája
Reagovat

1373 – celej on :-D :-D

1384
bobina
Reagovat

Já nemůžu jít spát kvůli vébéčkovým historkám. To je světák, to se jen tak nepotká.

1385
okkvp
Reagovat

on to odstavený auto, z kterého utekl vožralej posléze ještě více ožralej nahlásil jako kradený …. teď jsme v momentě, kdy jej zhaftli, že jej předají kriminálce. Tak se přiznal. Tak fajn, to jsme rádi dáme to zpátky dopravce …. báje pokračuje

1386
JW
Reagovat

1373 ;-)))))))))))))))))

1387
Jáša
Reagovat

1371 znám to také z rodiny. Alkoholiky nesnáším a zároveň je mi jich líto. Proto jsem abstinent. Mám ráda věci i sebe pod kontrolou.

1388
okkvp
Reagovat

báje dokončena, protože dál už to Zdéni zná. Zdéni připomenula, že její bratr je policajt

1389
bobina
Reagovat

Ted mu strůdlice připoměla, že má bráchu policajta. Vébéčko opáčil každej jsme nákej:-)))))

1390
Péťa
Reagovat

právě udělal z policajtů parádní blbce…
a Štůdla:víš že muj brácha je policajt?
VB:jo vim každej sme nějakej:o)))

1392
okkvp
Reagovat

hele už ví – táta VB je stejně starej jako Schwarzenberg

1393
bobina
Reagovat

Aaaaaa bude mazání strůdlíkkových bolavých zádíček.

1394
Pierre
Reagovat

Nikol a její luxusní zadeček v přímém přenosu :) Za to ji slibuji deset SMSek do duelu.

1395
Prochor
Reagovat

Omlouvám se Hradilovi, že uslyšíme ještě šestkrát o Americe protože to uslyšíme šestkrát jinak. Jo paměť je potvora:-)

1396
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: Brácha měl kdysi pincka…to není značka doufám.

1397
okkvp
Reagovat

Co to maj venku za klouzandu?

1398
Icecube18
Reagovat

Co tam Nikča chystá?

1399
Icecube18
Reagovat

Podle VB 5 nejlepších odešlo :-D

1400
jajaz2
Reagovat

Romana vyděsila Roma, ten jí raděj nechal motorku a šel a Romana vytáhla motorku do třetího patra…

1401
Prochor
Reagovat

1396 – Pincek je malý motocykl značky Pionýr. Naprosté diluvium. Dneska by to byla rarita.

1402
JW
Reagovat
1403
jajaz2
Reagovat

Romana : hej vy mě vůbec nevnímáte

Nikča: ne že bysme tě nevnímali, ale kdybych to měla všechno vstřebat tak mi praskne hlava

1404
okkvp
Reagovat

na 3 klouzačka +miss mokré tričko -zatím jen Nikola

1405
twinpeaks
Reagovat

Hmm, klouzací Nikole to docela sluší :-)

1406
Scalex
Reagovat

K1 Nikol Miss mokré tričko.

1407
Prochor
Reagovat

Jestli se ještě chvíli bude VB vytahovat před štrůdlou, tak na něj nebudou venku čekat jenom exekutoři.

1408
Sexytron
Reagovat

ty detailní záběry :)

1409
Icecube18
Reagovat

Tak už se kloužou 3. Niky,Eva a LP

1410
okkvp
Reagovat

a Romana stále valí do mirky … ty mi neposloucháš – mě zajímá to vedle ….

1412
Prochor
Reagovat

Niky je blázen, vždyť holkám nastydnou vaječníky. Venku je pěkná kosa.

1413
Jerremy
Reagovat

BTW, nejak jsem to ted chvili nesledoval, kdo to vymyslel to klouzani?

1414
twinpeaks
Reagovat

Láďa zničil klouzačku :-)

1415
Icecube18
Reagovat

Hm a rozběhl se Láďa v džínech a celý jim to zničil :-D

1416
okkvp
Reagovat

1407 – no co, dav jako dav :-))))

1417
fáber
Reagovat

Šmarjá Ládícek :D :D

1418
Sexytron
Reagovat

Láďa je vůl!

1419
Icecube18
Reagovat

No a Mirka říkala že chtěla jít taky. Sakra Láďo!!!!!!

1420
okkvp
Reagovat

a pozor, Růža se chce taky svézt, ale te´d si rozmyslela, bo by si poškrabala zadeček

1421
Icecube18
Reagovat

Ty voe láďa je kazisvět

1422
fáber
Reagovat

Sexy Ládícek nemá chybu !!! :D :D :D

1423
okkvp
Reagovat

tak zas jinak, Růža se taky bude klouzat

1424
Jáša
Reagovat

1420 tak v jejím případě prdel :D

1425
Sexytron
Reagovat

ty láďovi cecky, já z něj nemůžu :D

1426
Pierre
Reagovat

Buldog říká že nejvíc jak jde ženskou překvapit, je vrazit jí facku.

1427
Anarvin
Reagovat

Tři polonahé namydlené holky…a do toho Láďa. Z noční show zase nic nebude ;) :D

1428
okkvp
Reagovat

zatím naštěstí jen neorganizovaně vykřikuje – Mááám své vzpomínky, jsem to jááá a furt je u baru

1429
Ája
Reagovat

nezapomněla Romana na svoji Zdeničku, se kterou si chtěla po půlnoci dát panáka?

1430
okkvp
Reagovat

tak ne, velryba už tam, ve spoďárách

1431
Icecube18
Reagovat

Ježišmarjá Růžena se svlíká

1432
Icecube18
Reagovat

Vlado „Romano ty jsi jak Vorvaň“ :-DD

1433
heej
Reagovat

ježiš Romana má bílé mokré spodáry, nekoukejte se dolu!

1434
okkvp
Reagovat

Vladko na ni řve Romano, ty jsi jak vorvaň

1435
XY2
Reagovat

Ládícet v trenclích, Růža ve spoďárech, hezky zakončené oslavy:-)

1436
JW
Reagovat

LP Mam spalenou diru,….

1437
Prochor
Reagovat

Ládícet podruhé a definitivně zničil klouzačku:-))

1438
Jáša
Reagovat

:D ona se tam ještě zmrzačí :D
Vlado, Romano ty seš jak vorvaň.

1439
Icecube18
Reagovat

K3 moc pěknej pohled :-)

1440
Pierre
Reagovat

jj na K3 je kameramanem 100% chlap :D

1441
Icecube18
Reagovat

Dvě holky s pěknou postavou a do toho Láďa :-D

1442
okkvp
Reagovat

do tanečků se zapojil i ládícet

1443
Wanna be your monster
Reagovat

Ládícet s balónky v trenclích…co se týče tance, nemá konkurenci. :)

1444
Prochor
Reagovat

Tanec mezi namydlenými polonahými dívkami – Ládíctův sen:-)))

1445
mimo
Reagovat

Nechutný exibicionismus. Zitra toho bude plný bulvár negativních článků.

1446
Wanna be your monster
Reagovat

1443 – to asi vyznělo blbě – nemá balónky v trenclích, je v trenclích a pinká si s balónky.

1448
Jáša
Reagovat

Láďa :D

1449
Dařanka
Reagovat

ježíííš,ten asexuál je den ode dne odprnější

1450
okkvp
Reagovat

no Pavlínin zadek nic moc

1451
Katynka
Reagovat

Vladko řekl že když je nedokonalá žena, tak se na to dá pořád dívat, ale jak je nedokonalý muž, tak to se nedá.

1452
surfer
Reagovat

wow dorazil jsem na cas ))

1453
Hooper
Reagovat

Blonďatá lesba s ošklivým zadkem v krajkových tangách. Asi už fakt je čas jít spát. Tak na čtenou za 7 hodin.

1454
Katynka
Reagovat

1450 Nemám teda tak velký, ale aspoň si člověk nepřipadá jak mimoň, když není zrovna nejštíhlejší. Já Pavlínce fandím, že je sebevědomá a hotovo.

1455
Icecube18
Reagovat

1453-Pořád lepší než Růžena :-D

1456
Katynka
Reagovat

Vladko perlí svými bomboty – Romano běž mezi ně, i starší generace chce vzrůšo. Nejen ty mladý.

1457
Sexytron
Reagovat

zabte toho Láďu :D

1458
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína vpoho, když si uvědomíte, že je jen o 4 roky mladší než Růža. :)

1459
Icecube18
Reagovat

Vlado dorazil s plácačkou :-D

1460
Prochor
Reagovat

Na obrazovce došlo k průniku dvou seriálů – sexyshow a rodina Smolíkova-Ládík.

1461
okkvp
Reagovat

ládícet třese poprsím

1462
Pierre
Reagovat

No pěkný :) A já mám větší zadky rád, takže LP+Niki super, ta mužatka Martůči s chlapskou prdelí…tu ani nekomentuji.

1463
Katynka
Reagovat

Eva je štíhlá, ale je vidět, že moc necvičí, protože se její partie moc třepou, to je Pavlína na tom trochu líp v tomto směru.

1464
Dařanka
Reagovat

ty jo,co tam dneska hulili? To je konec :-)))

1465
Alah
Reagovat

1455…100% souhlas :_)

ale jinak mám obavy, že další 3 dny budeme poslouchat chrchlání a smrkání…venku je 12C a prší…..ale rád bych se pletl :-)

1466
okkvp
Reagovat

te\´d byl zkoumavý pohled na ládictovy trencle – ne na erekci to nevypadá

1467
fáber
Reagovat

Proč mi Ládícek silně připomíná tančícího Quasimoda ?? :D :D

1468
Wanna be your monster
Reagovat

Co to láďa dělá? :D

1469
Katynka
Reagovat

Romana je debilka, že co se jí stalo (Niki se třepala zimou).

1470
Sexytron
Reagovat

mirek ven! zase se nezapojuje!

1471
Prochor
Reagovat

Já nemůžu – Ládík dělá pohyby, o kterých se domnívá, že jsou sexy. Nejlepší je ten zaujatý výraz v obličeji:-)))

1472
Jáša
Reagovat

1445 stále lepší než se celý den válet v pelechu. Mě to tedy vůbec neirituje. Holky jsou pěkné. Já se bavím. A to jsem baba.

1473
okkvp
Reagovat

Pavlínka se odvazuje

1474
Wanna be your monster
Reagovat

1472 – taky tak :)

1475
Icecube18
Reagovat

Nikol se kopla do palce a musela to rozchodit. Nebyla jí zima.

btw. Mě se postava LP vcelku líbí. Ženskou musí bejt za co chytit. :-)

1477
Icecube18
Reagovat

Na prsou Nikoly je poznat, že tam neni zrovna teplo :-D

1478
okkvp
Reagovat

Vladko je kropí konví horké vody

1479
fáber
Reagovat

Pavlínka se nám nějak rozjela !!!

1481
Jana
Reagovat

Láďa požil? To jsou neuvěřitelné taneční kreace teď. Připomíná mi Gluma…Ani nevím, zda-li je tohle k smíchu, spíše horor.

1482
Katynka
Reagovat

Štáb je super, vyslyšel jejich přání NONONONONO:-)))

1483
okkvp
Reagovat

jsem si nevšimla kdy Pavlína zahodila podprdu

1484
Olma
Reagovat

Mě nejvíc štve, že 99% toho co se děje si pak štáb ztvární v rekapu k obrazu svému a lidi vůbec neví jak to tam je….

1485
Péťa
Reagovat

Lá a jeho taneční kreace mně dostávaj:o))))

1486
okkvp
Reagovat

další várka horké vody, Vlado se stará

1487
fáber
Reagovat

1475 : říká se „za co chytit a do čeho kopnout“ :D

1488
okkvp
Reagovat

teď to vypadalo jak když si kameraman utírá poprskané sklo

1489
Icecube18
Reagovat

Láď epileptickej záchvat? :-D

1490
surfer
Reagovat

Ládík je megapacient ))

1491
Debby
Reagovat

Láďa mě totálně zabíjí!!! :D

1492
fáber
Reagovat

Joo, Glum, to je ono !!!

1493
okkvp
Reagovat

Ládícet má tanečky určo nacvičený a tipla bych i někde na netu nahraný už z dřívějška

1494
Jáša
Reagovat

1486 však neustále píšu, jak je pozorný a ohleduplný k ostatním. Jiný tam takový není. Proto si ho vážím.

1495
Katynka
Reagovat

Romana snad za celou dobu mluví rozumně – že Pavlínka je nejvíc sexy a že je jedno, jakou má člověk postavu, ale záleží na tom, jak se kdo cítí a jak se vnímá a že Pavlínka se odvázala a je nejvíc sexy.

1496
Katynka
Reagovat

1494 Naprostý souhlas!!!!

1497
okkvp
Reagovat

konev č 3 pokud dobře počítám, už tam pěkně čvachtaj :-)))

1498
Katynka
Reagovat

Akorát teda mi nejde do hlavy – nejdřív Romaně moc vadilo, že tam je Pavlína s Mirkou, že to je jakoby tam byla ona s manželem a že dvojnásobná šance na výhru. A asi teď změnila názor a notuje Mirce, že je moc krásné, že jsou tam spolu a že je nádherné, že se vůbec potkaly a jsou spolu.

1499
Jerremy
Reagovat

A to dostali úkol, nebo se jen tak odreagovali?

1501
Wanna be your monster
Reagovat

přesně tak, na postavě nezáleží…tak co máte pořád s tím ládíctem. :)

1502
Icecube18
Reagovat

omg podle Štrůdlu kdyby jí měli rádi, tak by neslavili. A VB říká, že jsou rádi, že on tam neni.

Tak on by tam stejně jenom dřepěl a čuměl, takže to nevadí.

1503
Pierre
Reagovat

Teď jsem viděl jak má Láďa mírnou erekci…už mi nikdo nenamluví,že je gay.

1504
okkvp
Reagovat

Vlado jde taky?

1505
Icecube18
Reagovat

Kameraman na 1 slušnej úchyl :-D

1506
Jana
Reagovat

Láďa má postavu jak pán v důchodovém věku…

1507
Pierre
Reagovat

1498- Romanu je zbytečné řešit, fakt. Ona se neřídí logikou. To je něco jako šimpanzí samička Zdena a gorilí alfasamec Thomas, taky zbytečné řešit :)

1508
JW
Reagovat

Dnej je asi lepsi stab u kormidla ne ? Nebo starej konecne vyhodili ! ;-)) A zabava jede a jede,…. A bez Prasopsa a jeho panicky…

1509
Péťa
Reagovat

jujky
/img837.imageshack.us/img837/7218/nr2e.png

1510
okkvp
Reagovat

Vlado jde s konví – technický personál, taneček v proudu vody

1511
Ája
Reagovat

1505 – určitě si teď říká, že má nejlepší práci na světě :-D

1512
Debby
Reagovat

ta nikola je fakt hot a to jsem ženská, achjo :D

1513
Prochor
Reagovat

Niky se dneska rozhodla udělat sexyshow.

1514
Wlcak
Reagovat

Já za sebe jako miss mokré tričko vyhlašuji Nikolu :-D

1516
okkvp
Reagovat

udělejte nějakou celkovější, až Vlado doplní zásoby vody ať je zítra něco do záhlaví

1517
Jáša
Reagovat

1508 Takže jsou tam zbyteční :D
Dva ztroskotanci, kteří si zbyli :D

1519
okkvp
Reagovat

s Evou ale snad raději ne ;-)

1520
Kakulka
Reagovat

Ladik se snažil strcit Evi ruce do trenek :-D

1521
okkvp
Reagovat

Ládík luxus finále tanečku:-)))

1522
surfer
Reagovat

mám novou favoritku – Páju je výýýborná

1523
Pierre
Reagovat

Romana valí meteority do hlavy Mirce…

1524
Péťa
Reagovat

to si ráno p.Hradil zauklízí:o)))

1525
okkvp
Reagovat

už se dotančilo

1526
Katynka
Reagovat

A ještě jedna rozumná slova od Romany (nevím co se jí dneska stalo) – nevím, já si chci vážit všeho, co tu zažiju, víš kolik lidí by třeba chtělo podat ruku Vladkovi a podívat se mu do očí? Já si to chci vážit.

1527
Jerremy
Reagovat

Skoda, ze se Mirka nepripojila

1528
Kakulka
Reagovat

Mám těžkou závislost na online kamerách. Ale většinou vyhledavam Vlada. Jako nejen ze to je kus chlapa, ale povahove se me libi moc. Asi jsem se zamilovala :-D

1529
Jáša
Reagovat

Tak se to dělá. Poděkování štábu za pohoštění :D

1530
Katynka
Reagovat

A Vladko se pěkně stará – Pavli, nech to všechno tak jak to je a běž rychle do teplého se převlíct, teď jsi z té horké vody, tak ať nenachladneš.

1531
Katynka
Reagovat

1528 většinou to totiž stojí za to jen tam, kde je Vlado. Jinde je vždy nuda.

1532
Jerremy
Reagovat

Nebyla tohle první zabava, kterou nevymyslel Vlado? ;)

1534
okkvp
Reagovat

Vladko byl prý tuhle tak vytočenej, že chtěl vébéčku říct aby si vykali

1535
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: opa znemená miláčku.

Takže Opa gangnam style…pořád nehcápu. :D

1536
Debby
Reagovat

1533 :D :D :D

1537
juliet
Reagovat

Vladko s Mirkou se baví o vykání, Vlado říká, že to má LP s LM zkusit u sexu. Růža si přisadila: „Můžete mi udělat ten orgasmus ještě jednou, protože mi byl jeden málo?“

1538
Péťa
Reagovat

1527
jj škoda, málo komu se líbý, ale mně něčim hrozně přitahuje:o))

1539
okkvp
Reagovat

ááá, padla informace, že Vladkova kamarádka on-line nahrává – Vladko se těší na záběry holek v páře z vody z konve

1540
okkvp
Reagovat

mokré tanečnice a tanečník se vytrousili zpět na terasu k Vladkovi, Růže a Mirce. tentokrát v županech a turbanech, Ládí v nočním tričku

1541
okkvp
Reagovat

Vladko ukecává Nikolu aby nekouřila, že bude mít žlutý nehty a zuby a k ní se to nehodí. (Nikola přiznala, že kouří občas)

1542
okkvp
Reagovat

Romana do hovoru, že se jí stýská po Mirdovi s Martinem. Vladko jí ať neruší.
Kddyž se Vladovi tady po VV nenarýsuje nějaká lepší kariera, tak se bude muset vrátit do ŠP
… jen kvůli příteli by se tam ale asi nevracel – velký věkový rozdíl a nechce se hnout z Valencie

1543
okkvp
Reagovat

že tu nejsem sama? Romaniny řeči už nedávám

1545
okkvp
Reagovat

Romaně připadá ta situace kdy se jí udělalo blbě strašně směšná, divná.
Před tím něco o tom jak cestou a v nemocnici furt jen řvala, že nechce porušovat pravidla.
Asi popojely žaluzie – sbírají se dom

1546
Kakulka
Reagovat

Vlado me připadá uzasnej. Hrozne bych ho chtěla poznat osobně. Byt ma asi 10 minut od toho kde bydlim, ale těžko ho někde potkam osobně :-(

1547
okkvp
Reagovat

Všichni splašeně lezou dovnitř, jen Romana musí uklízet dorty, tak bude podlézat (nevidim, kamera parkuje stále na bar)

1548
okkvp
Reagovat

Vlado mluví španělsky

1549
Pierre
Reagovat

Velkého Thomase už ten babochlap pěkně sere- myslel Vladka, Evu nebo Ládíka? :)

1550
okkvp
Reagovat

Z peřin velezla Luca, napít.

1552
okkvp
Reagovat

Růža by se ještě bavila, Vlado před ní poněkud prchá do ložnice. Eva a P se ještě fénují v koupelce

1553
Pierre
Reagovat

Buldok pomlouvá Nikol-slyšel jí zpívat- “ Pipka jedna, já ji nesnášel už od začátku““

1555
Debby
Reagovat

a nos má vlado po mámě koukám :)

1556
okkvp
Reagovat

kamera 4 VIP, randál fénu z koupelny

1557
okkvp
Reagovat

1553 – a zřejmě si neodpustil i Nikino extempore, že – já chytla jen jak vykládal o švárovi, že napitej chodil močit do skříně

1558
Pierre
Reagovat

Růža je ožralá jako prase.

1559
Pierre
Reagovat

1557-aha, tak to bylo rýpání navíc …je pozdě, už mi to nedošlo :)

1560
Kakulka
Reagovat

1554 – tak to jsme dvě :-D

1561
okkvp
Reagovat

Luca, že jde zvracet, Eva, že jestli chce držet vlasy :-)))

1562
okkvp
Reagovat

Vladko to slyšel a smál se

1563
Wanna be your monster
Reagovat

Chudák vladěna, to byl snad pokus o znásilnění.

1564
okkvp
Reagovat

asi ale nezvracela

ve Vip přepaden Vlado, leží na něm Romana a lesby – nejvíc Růža, Vlado, řve, že je nahej, že mu Romana z jednoho varlete, udělala placičku,
Romana dále pokračuje, Vlado řve, ne ne, a celkem naštvaně utekl. Pokouší se pod

1565
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: doprčic roman! Ona mě ojede! Proč mi zvedáš nohu?

1566
okkvp
Reagovat

Romana se na Vlada furt vrhá, Vlado řve, že ho snad vojede, Romano né, vocna chce prcat, vona má snad kolíka. Romano jdi prýýč, to je hrozný, jak když na mě leze vorvaň

1567
Jáša
Reagovat

možná by to chtělo volat pro změnu záchytku :D

1568
okkvp
Reagovat

Eva ječí ať už si Romanu vezmou, Romana ale odejít nemíní. Má mokré kalhotky, prý se v nich koupala. Usadila se na Mirčině posteli

1569
Kakulka
Reagovat

romana se snaží znásilnit Vladka. Prej vona me chce vojet, vona chce prcat :-D

1570
Pierre
Reagovat

Růža je nadržená jak jelen v říji.

1571
okkvp
Reagovat

Děcka musíte uznat, nelze ne mít rád Romanu – pravil Vladko. pak dodal, že on jí nenávidí, jestli jsem dobře slyšela

1572
okkvp
Reagovat

Romany se asi hned tak nezbavěj. Evě říká kládo.

1573
okkvp
Reagovat

přišel Ládík, posí jej ať si jí odejme. Ládík se ptá romany, zda chce být odejmuta.
Prý tam mají hrozné vedro. Vladko chce aby Eva dala pryč od postele tu kytku, že mu to vadí.
Romana se loučí s Pavlínou, dobrou noc ty můj chlupáči chlupatá.

1574
Kakulka
Reagovat

Romana masiruje Vladkovi nohu :-D

1575
okkvp
Reagovat

Vladko mluví opět španělsky, Romana mu vzala nohu a také mluvila „španělsky“ nějaké zaříkávadlo.
Vladko si nechává masírovat nohu. Vladko se ptá Evy jestli jí to vadí. Vadí. Romana ale sedí a Vladko namazat chce, protože jej to opravdu bolí.
Romana vyzvídá na Pavlíně jestli měli sex. prý ne. Pavlína jí prozradila, že nic nebylo ani v té trojce s Evou.

1576
Pierre
Reagovat

Buldog se právě poškrábal hluboko v půlkách :)

1577
okkvp
Reagovat

Eva je z Romany dost nešťastná. Romana cosi stále mele. Vladko nesnáší to plácání elek

1578
okkvp
Reagovat

Eva prosí Vladka, aby se té Růži co nejdřív zbavil

1579
okkvp
Reagovat

Mirka měla stresy, že měla brzy prsa (snad), a Vladko měl stresy, že měl jen 18,5.

1580
okkvp
Reagovat

Evu z Růži bolí hlava, Růža na ní, že už jí mozek z hlavy vyskočil.

1581
okkvp
Reagovat

Vlado se ptá, kolik je Růžině máme let, ona neví, prý to neumí spočítat.

1582
okkvp
Reagovat

Růža vypráví o tom jak se hádali její rodiče, směje se u toho jak střelená a prý doufá, že spolu mají ještě sex. Francouzáka prý ale ještě neviděla. maminka je prý hrozně krásná. Má záchvaty smíchu – bez hlasu.

1583
Pierre
Reagovat

Líbačka pod peřinou Bulda + Štrůdla. Ani moc při tom nefuněl :P

1584
okkvp
Reagovat

Růža si vyžádala k masáži i druhou Vladkovu nohu, jeho to lehká, a pořád cuká. Růža bobuje, že holky jsou jak číňan, black and white.
Eva tiše pění. tedy na Romanu syčí ať už jde. Ta jí odpovídá, ať jde k nim. E- tam máte smard a Tomáše.
Růža pod vlivem i pod vlivem hormonu, furt mele o trojce.
Vladko, že pochopil, že E s R se opravdu nemají rády.
Obě do sebe rejou, respektive Růža stále reje do Evy, která jen kontruje

1585
okkvp
Reagovat

konečně vypadla

1586
okkvp
Reagovat

Eva je na Vladka naštvaná. a já su naštvaná na zvukaře, bo to najednou nějak šíleně utlumil.

1587
okkvp
Reagovat

Vladko chytil záchvat smíchu

1588
okkvp
Reagovat

teď to zas hučí jak kráva, rozumět není.

1589
okkvp
Reagovat

už snad konec, ve sluchátkách vichřice a koupelka

1590
okkvp
Reagovat

Romana z hromady ve skříni a na komodě vybírá které denní triko si na noc oblékne

zalehnuto ve vile, mířím zalehnouti též

1591
Wlcak
Reagovat

okkvp a pár dalším otrlým jedincům děkuji za sledování děje v ložnici a informováním o tom :-) Je tu opravdu z 99% bezva banda lidí a moc rád si tu čtu.Tak dobrou a dopoledne zase nakouknu :-)

1592
Keiry
Reagovat

Myslela jsem, že do vaší plodné debaty nikdy nevstoupím a budu ji jen sledovat. Ale to se nedá. Řezala jsem se smíchy při sledování Vladkova „znásilnění“ Romanou a pak znovu, když jsem si tady četla popis oné události. Fakt díky.

1593
okkvp
Reagovat

1592 – děkuji za sebe i ostatní

1594
Prochor
Reagovat

Tak včera jsem se opravdu bavil až jsem se smál nahlas. Pro ty, co se nedívali. Tak doufám, že se díval Emil aby viděl, jak tomá vypadat. Všechno začalo tím, že Niky krátce po půlnoci napadlo vyrobit na terase klouzačku z igeliťáků anějakého šamponu. Strhla ostatní holky a začaly se v plavkách klouzat. Zima, déšť. Skončilo to sexy tancem mokré tričko (mimochodem-Niky měla co ukázat) a do toho Vládík jako komická vložka. Vbombarďákách s pohyby jako po elektrických šocích. Občas přišel Vladko a poléval holky z konve horkou vodou, aby jim nebyla zima. Prostě všichnise báječně bavili. Jediní, kdo se nebavili byla oslavenkyně Zdena a VB, kteří seděli v posteli jako zaražený hřebící a kdyš se Niky převlékala do plavek, koukali jako kakabus. Takhle jsem si konec Zdeniných narozek nepředstavoval:-))) Jsem trochu škodolibý ale může si za to sama blbka, že se izoluje.

Přidat komentář