Panáček v reality show

Božská Markéta donesla dort, VyVolená Zdenička ji ignorovala

16. Září 2013 | napsal(a): | reality show: Božské dorty od Markéty, VyVolení

[singlepic id=7088 w=420]
Dnes se vilou VyVolených mihnul další člověk z venčí. Nebyl to však již žádný exVyVolený, ale kuchtička Markéta z cukrářské show Božské dorty od Markéty. Vytvořila a donesla dort pro dnešní oslavenkyni štrůdlíka Zdeničku, která slavila 25. narozeniny. Tedy slavila …

… odmítla je slavit, stejně tak jako odmítla převzít dort od Markéty, ani díky nezaznělo. Vše jako vzdor vůči štábu, který jí poslal v rámci tradiční potravinové pomoci jako náhradu za její ulomený zub, jednu sadu zubů upířích.

Markéta se během svého krátkého pobytu snažila naučit i něco z cukrářského umu další soutěžící, kteří nakonec vymodelovali pro Zdenku postavičky, jako dárek. Nakonec je však radši snědli, než aby se jí doprošovali.

Zdenička svůj narozeninový den radši strávila s buldokem Thomasem zachumlaní v dekách a tak následná oslava byla štábem určena jako narozeninový den Evy a Nikol a na Zdeničku kadí pes :)

P.S.: Ještě ve 22:39 Zdenička oslavu ignorovala, na online kamerách VyVolených samozřejmě můžete sledovat, jestli se během dnešní noci umoudří či jaké bude pokračování.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Božské dorty od Markéty, VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
woczko
Reagovat

Zdena se dnes chovala jako kdyby ji nebylo 25 let, ale jen 5. Uražený malý děcko. To je tak jediný, co se k tomu dá říct.

2
radek
Reagovat

To je neuveritelny, jak je to silikonovy stvoreni namistrovany. Citi se to minimane jako princezna nebo kralovna. Pritom je to zakomplexovany ubozacek, ktery si logicky rozumi s dalsim dementem ve vile – vyholencem. Oba by je meli okamzite vyrazit, nedelaji tam nic jiny, nez ze se lituji a vali po posteli.

Ten tweetie s prevracenym ksichtem, ktery se chova presne tak, odkud vitr zavane by uz mohl taky domu. Mluvim o luuuuce.

3
radek
Reagovat

Jestli tato holka s IQ sumiciho bahna studuje opravdu policejni skolu, tak s eneni cemu divit, ze lidi policajty nesnasi a je na ne tolik vtipu o jejich inteligenci. Cim vic tuto radu sleduju, tim vic se presvedcuju, ze to nema smysl.

4
haha bimbi
Reagovat

tak mě sledování zatím pořád baví. Uviíme, jestli se dneska opravdu podaří vypalcovat jednoho z těch dvou pařezů – vébé nebo Zdéni. Jistý není nic, aby třeba zas Ládícet s Lucinkou nepřišli s nějakou spásonosnou myšlenkou vypalcovat někoho naprosto neškodnýho… Jo a Lůca mě irituje už pěknejch pár dní. Kecy, kecy, válení, nikotinismus a strašně tím účesem zvošklivěla. Včera tomu ještě dodala korunu když si vymodelovala toho kohouta a snažila se začesat kouty. Hrůza. K jejímu obličeji ten nejhorší možný účes, ovšem hlavně že byla asi tak 3 vteřiny takyzajímavá :-/

5
radule
Reagovat

jsem znechucena, jek zdeně a thomasovi všechno prochází.. ani bych se nedivila, kdyby jí dneska tereza pogratulovala k narozeninám a tím by to celé uzavřeli… v noci jsme viděli, že se všichni dokáží královsky bavit i bez nich… doufám, že dají palce zdeně, ta půjde domů a ten ovar se tam zblázní, vždyť je to jediný normální chlap ve vile!!

6
Ufonka
Reagovat

Třeba měli tajný úkol, vydržet v posteli a zjistit zda ostatní jí seberou kytku a snědí dort

7
Jana1
Reagovat

IQ šumícího bahna nemá vadu.

Proč jim nedají třeba IQ testy ? A odměny cigáro, houska.Proč jim kupují jakékoliv potraviny, které si poručí ?Omezit aspoň na pár dní a pak se ukáže jejich solidarita mezi sebou. Včera jsem viděla, když přinesli koše s potraviny,jak Lucka okamžitě přichvátala a vybrala větší množství cigaret. Tento obojživelník mě děsí.Nicol aspoň hraje a dnes je nenápadně donutí palcovat Zdeňku.To, že si plete zvířectvo a zvěrstvo je nepodstatné.

8
Ufonka
Reagovat

Lucka přichvátala protože jí přinesli její značku cigár, to najednou zapomněla napráskat v ložnici.
Opravdu pozitivně u mě klesla.

Přidat komentář