Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (5.9.), sledujte, debatujte, informujte

5. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6938 w=420]

Začíná nám čtrnáctý den ve vile VyVolených 2013, který bude jistě stát za to. Dnes večer zúčtovaný El Nino totiž vyzve někoho ze svých spolubydlících ve vile do Duelu. Bude to Vladko nebo někdo zcela jiný? Sledování online kamer VyVolených vám jistě napomůže odhalit třeba nějakou indicii, jak to dnes večer bude probíhat.

Než nastane dnešní večer, můžete si přečíst článek od Scalexe, kde nastiňuje, jak by se dnes El Nino aka Jenda Benda, mohl zachovat.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

O tom, že diskuze tady na Panáčkovi mají smysl svědčí to, že se přezdívky, které si tady soutěžící vysloužili dostaly až k nim do vily.

Do diskuzí ale můžete přispívat i jinde, například můžete sepsat pravidla VyVolených, bibli vily, zhodnotit co se Primě zatím povedlo a co ne nebo jestli je to letos dost velká show.

Nově se můžete přidat i ke vzkazům TV Prima a to co vás otravuje při sledování VyVolených a taky vaše náměty na úkoly pro VyVolené.

A pokud máte nějaký zajímavý tip či námět na článek, určitě jej pošlete na sunicko@centrum.cz, budeme jen rádi. Díky za to, že nás čtete a sledujete VyVolené. Díky.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 337
1
Irena Pošvová
Reagovat

Dobrý den,byla by bomba.kdyby za trest do duelu nasadili toho,kdo tam nechce být,proti tomu koho tam opravdu nechtějí.Ti by čuměli,kdyby se vrátil El Nino.

2
haha bimbi
Reagovat

Zdar drazí šmíráci? Nemohl by moc prosím někdo z kovaných onlajnistů stručně vygenerovat včerejšek odpoledne a večer? Jak otočil Ňiňo se soupeřem do duelu? Momentálně se bohužel nemůžu věnovat ani letmému pročítání…ale jsem napnutá jak kšandy…. Děkuju!

3
Renka
Reagovat

To by mě pobavili nejvíc

4
piha
Reagovat

2-taky prosím o výsledek té debaty,jsem to propásla.:(

5
upsik
Reagovat

Včerejší možný coming out Avatarky kamery naprosto ignorovaly. Zhruba půl hodiny bez zvuku…velké mínus na jinak zajímavém dni, který k večeru dosáhl kvalit, které online diváky baví.
Přesto stále musím zůstat u toho, že sledujeme nudnou verzi STUDIA KAMARAD (v noci se děje nejvíce situací, které není amatérský tým vůbec schopný zachytit a prezentovat). Dnešní sledovanost VYZVY vidím pod 400 000 diváků (takže další propad).

6
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Odpoledne dominovala hra (trest) musíme táhnout za jeden provaz – všichni svázaní k sobě při rlzných činnostech včetně bazénu, převlíkání, WC a pod. Provazy rozvázány po nejednoznačném vzkazu štábu „Děkujeme že táhnete za jeden provaz“, následoval trest – usmrtit trpaslíka. Vilané se nedokázali shodnout, zda rozbít či nerozbít, nakonec rozbili a štáb konstatovat, že zbytečně, protože nic nepochopili (nedokázali se sjednotit na názoru, že trpaslíka nezabít). Navíc to byl trpaslík Růži, která jim ho k rozbití vnutila s jejím „musíme drodržovat pravidla“.
Poté převlek mužů za ženy a naopak, s volbou miss (tj chlapů), moderátor Růža. V noci pak opět povinná debata nad palcováním s tématem co znamená použít Vlada jako zbraň.
Nejméně od odpoledne dominovala Růža, a to hodně ukrutným způsobem. Vlado jí nakecal, že je nejtěžším soupeřem a ona to rozebírala ad absurdum.
Takhle mi to asi přišlo. Dopoledne jsem neviděl

7
Hooper
Reagovat

rejpal 6 – já se obávám, že to od vlada nebyla taktika a že fakt považuje domovnici za silnou hráčku. Ostatně, říkal to i jindy než včera.

8
dessin
Reagovat

5: s tou sledovanosti se neni cemu divit. Vsichni vime vysledek a uterni Zuctovani bylo marnost nad marnost, takze proc bych mela dnesni vecer travit u TV fakt netusim …

9
rejpal
Reagovat

Ještě k té debatě. Byla hodně rozplizlá. El Nino moc nevysvětlil, svedl to na taktiku a uvidí se, jak se rozhodne. Vladovi se to nelíbilo, ale nevybuchl, i když vůbec nic netušil ostatní většinou nepchopili nic (ale já moc taky ne, nevím, co tím štáb sledoval, bylo to pokračování té druhé palcovačky, ale nic moc nového nepřineslo ani nemohlo. Ledaže Mirka a Pavlína konstatovaly, že si naběhly, Nicol palcovala ze strachu, aby nešla domů sama. Jedině Růža nám podesáté sdělila, že ona JEDINÁ jde svou vlastní cestou (docela jsem obdivoval těch pár dalších, že ji nechali exhibovat a mlčeli).

10
bordel
Reagovat

5 – Ponocujícím, nebo v čase jindy flákajícím se technikům, by k tomu pomohl (i třeba placený) přístup na porty (mikroporty/“reporty“):
http://reality-show.panacek.com/29104-vzkazy-divaku-prime-aneb-co-nas-otravuje.html/comment-page-2#comment-608874

Ale to je všechno jako když hrách na stěnu hází… I takovej i finančně lehce realizovatelnej návrh, aby si ty neschopové najali na noc nějaký technicky nenepolíbený brigádníky, co to žerou, a jistě by ani těm maximálně středně retardovaným nečinilo nějaký to nastavování a přepínání kamer a portů s ohledem na aktuální dění nebo aktuální skupinky větší potíže, zůstane bez akceptace… Oni si budou dál po půlnoci za plentou hnípat, a nebo se dloubat na zadku, aniž by to jejich šéfy zajímalo… Zajímavý…

11
rejpal
Reagovat

Hooper
Nevím, on o sobě říká, že taktik není, ale je. Jí v ložnici pískoval, ale u ostatních na terase jeho komenty už tak moc nezněly.

12
rejpal
Reagovat

Hodně se mluví, jak si VV stojí venku. Na ofiku existuje známkovací anketa. Podíval jsem se tam a tady je závěr ze stavu asi hodinu starého. Uvádím u každého počty jedniček dvojek a pětek + počet hlasujících, VV jsou seřazeni podle % součtu jedniček a dvojek. Je to zajímavé.
1 Vlado 88 2 9 3463
2 Nikol 50 7 33 2234
3 Lucka 42 13 29 1650
4 Ládík 41 12 31 1705
5 Mirka 45 6 36 987
6 Zdeňka 35 7 47 2410
7 El Nino 33 5 53 1021
8 Martin 33 2 60 2378
9,10 Miro, Romana 23 4 59 1468
11 Eva 23 4 60 835
12 Pavlína 21 6 56 746
13 Thomas 15 3 73 3278
Miro a Romana vypadají na nějakou chybu, oběma naskakují totožné známky.
Tady je odpověď na stav Vlada a Nina – propastný rozdíl. Výmluvná je i pozice Thomase. Pro mě je největším překvapením pozice Lucky a Ládíka, která je srovnatelná s mnohem známější Nicol. Zároveň poměrně vysoký počet pětek a skoro prázdný střed – to jasně indikuje, že oba (ale Nikol taky) nejsou vůbec vnímáni jako nevidetelní nebo průměrní. Hodně lidem lezou na nervy.
Dá se z toho usoudit, že pominu-li Vlada, s odstupem je za ním trojka N-L-L těsně následovaná Mirkou (ale s mnohem méně hlasy). Zajímavé bude sledovat vývoj. Nejde sice o hlasující, ale o lidi, kteří VV aktivně sledují, což svou relevanci má – z nich se hlasující často rekrutují.

14
Jerremy
Reagovat

nevite někdo jaka byla sledovanost Zuctovani?
A jaka je sledovanost denních rekapu?

15
upsik
Reagovat

sympatie
+ Vlado, Nikol, Ladík, Luca, Avatarka
0 Strudl, Dítě, MB
– ostatní

16
upsik
Reagovat

14 – zúčtovaní – pod 0,5 mega (nad 15 let), rekapy pod 0,2 mega průměrně (propadák)

17
Hooper
Reagovat

12 – hm, celkem dle očekávání. Kdo je s Vladem zadobře, je nahoře. Jediné překvapení je avatarka, tak vysoko jsem ji nečekal. A Zdeňčina pozice ve středu pelotonu asi odpovídá.

18
piha
Reagovat

Tak já se přiznám,že teď už tomuvůbec nereozumím,hraje na nás to dítě Čínu nebo ne?Byla to hra že chce domů nebo jen prostě chce vědět jestli má šanci to vyhrát?

20
zuza
Reagovat

rejpal 12
to je zajímavé, díky

Jinak budíček dobrej. Chválím.

21
piha
Reagovat

12-kde najdu to hlasování?

22
bordel
Reagovat

17 – Čekal nečekal (spíš jo, než ne, narozdíl od jiných), ale jsem rád. Zatím mi nevadí ani Pavlína, byť tady taky (evidentně velmi) narozdíl od jiných uživatelů. Zdeňka je pro mě v žebříčku překvapivě přespříliš nahoře, ale jinak žebříček teoreticky jakože jo (byť i některým v žebříčku výše bych hlasy neposlal, ani kdyby čert na koze jezdil, a nechám to radši koňovi).

23
bordel
Reagovat

22 – P.S. LM a LP mě samozřejmě zklamaly palcováním, ale až na výjimky, které známe (a které mě ovšem zklamaly zase jinak), kdo ne, že…

24
rejpal
Reagovat

ad anketa.
Na ofiku vyvolených je záložka soutěžících, u každého je profil diskuse a známkování. Dal jsem to sem i proto, že to není v jedné tabulce, ale je třeba projít všech třináct profilů.

25
Amanda
Reagovat

20 – co bylo za budíček? :)

26
rejpal
Reagovat

bordel
Obě holky za to myslím již zaplatily – oslabily své pozice (fakticky se klasifikovaly jako manipulovatelné), došlo jim to a budou s tím muset něco udělat. Ve srovnání s nimi byla zajímavá reakce Nikol (bála jsem se, že půjdu jako první). Buď ze sebe schválně dělá outsidera (jenže to jí po HP někdo těžko sežere) nebo opravdu věří, že je slabý hráč a bojí se každého týdne. Pokud je to ale tak, nikdy by to neměla říkat nahlas. Doufám, že taktizuje.

27
XY2
Reagovat

Budíček jsem propásla, může někdo napsat?

Rozvička super a Růže došel už i smích, paráda…

28
Amanda
Reagovat

Mají rozcvičku, Péťa Radič jí vede .. Právě dělají kačeří chůzi

29
wocko
Reagovat

Pěkně ji Zvěřina dává do těla, jen tak dále. Jinak pro zítřek dejte prosím Zvěřinovi klobouk seržanta US Army, aby ten drill byl stylovější.

http://www.youtube.com/watch?v=ur3121e_Cgg

30
Amanda
Reagovat

27 – Taky jsem si řikala že ji neslyším :D

31
rejpal
Reagovat

XY2
Obávám se, že je to jen krátká pauza mezi dvěma vlnami. Ta je snad v kombinaci záplavy slov, smíchu a samožernosti unikátní. Teď ještě chybí, aby se ještě více sblížila s buldoky, a o klid našich uší se postarají hráči sami, a to brzy.

32
XY2
Reagovat

31 – rejpal

je to možné, skoro jisté, ale naděje pořád je:-)

33
Dáša
Reagovat

26 rejpal – Nikol to odôvodňuje skôr tým, že chce ísť z vily čo najneskôr, aby sa zabudlo na jej alkoholickú story

34
rejpal
Reagovat

XY2
Může taky ztratit hlas jako Thomas. Jenže ona je nezničitelná. A po Vladově pochlebování se už vidí odcházet s 5 míči v kufru, což je mimořádný motivátor.
Podle mě ji zničí dvojí hra. Dolézat k Vladovi a totéž dělat u Thomase jí u diváků opravdu moc nepomůže. Zvlášť, když drbe na obou stranách.
Moc by mě zajímalo, co si o tom myslí Vlado sám. Myslím, že to nešluknul, ale hodí se mu to.

35
XY2
Reagovat

34 – rejpal
Imho pochlebování Vlada Růže může být taktika, je o 8 let starší a je ve VV opakovaně, myslím, že se mohl poučit…

36
jenka
Reagovat

VB nemá kondičku, šidí cviky kde může. :-d

37
rejpal
Reagovat

Dáša
Pokud ten strach opravdu má, neměla to přiznávat. Mohla svůj palec klidně odehrát s tím, že byla soucitná k trpícímu. To by jí snad každý odpustil. Naopak je to dobrá taktika, pokud své skutečné pozice odhaduje reálně a duelů se nebojí. Na to, aby něco podobného vymyslela a sehrála, je chytrá dost a herečka taky.
Mně například ta omluva rodičům přišla jako divadlo od A do zet. A smrdí mi to hrou na bezbrannou oběť.

38
Jerremy
Reagovat

35: jak opakovane?

39
Jerremy
Reagovat

38: sorry … blbe jsem to precetl :)

40
rejpal
Reagovat

XY2
Moc bych za to nedal. Nebo aspoň půl na půl.

41
wocko
Reagovat

36 – tak to víš, bez těch jeho doplňků není zvyklý cvičit :)

42
Lovelessss
Reagovat

me by u te rozcvicky asi neznicily ty cviky, ale ta hudba.. :)

43
okkvp
Reagovat

čaute šmíráci :-)
Zvěřina je na rozcvičce dneska nějak ničí, co? :-))

44
Kami
Reagovat

Zdravim vsechny zavislaky a smiraky :-)
Takze uz vstali, jo? Zatim nebudu zapinat online, ted se budou plouzit do koupelny, k snidani atd. Nic se dit nebude takze nepotrebuji zbytecne poslouchat Blazenu Ruzenu Domovnicovou.

45
okkvp
Reagovat

Na ofiku je, že podle Buldoka je ta rozcvička horší než na vojně :-)))

46
zuza
Reagovat

27 Budíček – uprostřed hlubokého spánku vlítnul do ložnice Zvěřina a zařval: vstávat, máte na to minutu, vemte si jen boty a všichni ven.

47
wocko
Reagovat

Jo, vstali dnes brzo a už hodinu cvičí. A mají cvičit tak dlouho dokud bude hudba hrát.

48
Jerremy
Reagovat

A cvicit musí, pokud jim hraje hudba … a ta jiz hraje hodinu :)

49
zuza
Reagovat

45
Však taky na vojně mu nikdo nenabízí za účast pět mega :-)))

50
wocko
Reagovat

Co to jé? LM i LP si při běhu drží kozy. Zřejmě nějaký nový styl.

51
okkvp
Reagovat

Vébéčko se ulejvá na Wécku?

52
Amanda
Reagovat

51 – Nestačil tak se šel schovat :D

53
okkvp
Reagovat

50- Eva taky (a není to špatný, pokud jsi bez)

54
wocko
Reagovat

Dítě teď na Růžu, ať na seznam napíše prášky proti bolesti :)

55
Kami
Reagovat

wocko: Vstavali asi rychle tak nemaji podprdu, to se blbe beha :-))

56
okkvp
Reagovat

Po tomhle bude půl dne od mnohých dost pokoj :-)))

57
Amanda
Reagovat

Hned jak dozněla hudbu tak se objevil VB

58
okkvp
Reagovat

57 – jojo, převlíkl slipy a jde se sprchovat

59
zuza
Reagovat

56
A ten bych jim právě nedala. Kéž by na to měl štáb koule.

60
okkvp
Reagovat

59 – usnou jim v PP :-)))

61
Hooper
Reagovat

Tak to vypadá na konec rozcvičky, VV ve sprše.

62
okkvp
Reagovat

nicméně též bych byla pro to aby měli pár dnů za sebou zostřený režim.
Růža je poznamenaná – páč se kdysi u něčeho počurala a bratr na ni žaloval

63
XY2
Reagovat

Krásný začátek:-)

Růža zase někde mele, ale nesměje se, mohlo by to vydržet.

64
okkvp
Reagovat

Vzhledem k tomu, že kuřáci zvládají po rozcvičce hulit a nezvrací, tak mají ještě dost velké rezervy

65
zuza
Reagovat

60 Tak dala bych jim hoďku po obědě. Ale teď bych je deptala nějakýma úkolama, při kterých by pro změnu museli použít hlavu. :-D

66
okkvp
Reagovat

Růža už zase jede svoje klíny – jsem chudinka – tentokrát do Lucy

67
Pedro
Reagovat

64: no když jsem viděl Růženiny kliky… to nebylo poznat jestli hledá zapadlou kontaktní čočku nebo jestli cvičí :D

68
okkvp
Reagovat

67 – ona to i hulákala, že všecko dělá pomalu (fláká), aby vydržela

69
jenka
Reagovat

67 dobrý, vtipný :-D

70
XY2
Reagovat

64 – teď mě to napadlo, cigáro jim jede, přitvrdit:-)

71
jenka
Reagovat

Zlatá rozcvička, alespoň Růža hoďku téměř mlčela!

72
okkvp
Reagovat

Růženka přešla k Zvěřinovi a stejnou story líčí jemu. Někomu může připadat jako blázen, ale víč co, já mám v sobě sopku, víš jak

73
XY2
Reagovat

Růže probírá zase trpajzlíka, plete do toho dětství a svou vzpouru:-) hlavně se nesmát!

74
piha
Reagovat

Zajímal by mě váš názor,koho by si mělo dítě vzítdu duelu aby měl šanci se vrátit,jestli teda někdo takový je?

75
Amanda
Reagovat

Dneska hlas ze štábu je mužskej :D

76
okkvp
Reagovat

Dnes je vrchní stájník muž (ve štábu)

77
Hooper
Reagovat

piha – Dítě by dostal spoustu antihlasů, proti komukoliv z buldočince a Romanu by asi taky porazil.

78
Nu
Reagovat

Tom si maže obličej pletovým kréémem

79
Amanda
Reagovat

74 – Aby se Dítě mohlo vrátit nebo ten dotyčný koho si vezme? :D

80
okkvp
Reagovat

Tom, Růža, ale možná i Eva a jedna z L

81
piha
Reagovat

79-aby se vrátilo dítě.

82
jenka
Reagovat

Bacha, po takových rozcvičkách může VB přijít o svalovou hmotu což je to jediné co na něm je :-D

83
okkvp
Reagovat

jsem přeslechla co to VB teď mlel o rozcvičkách – chytla jsem je že na vojně chudák zchudnul o 15 kilo ato jen kvůli těm rozcvičkám tam
A už funí do dutých vláken a portu

84
Amanda
Reagovat

VB si musí odpočinout a zas funí
Proč Vlado toho méďu přikrývá?

85
Kami
Reagovat

Ja tam Ruzu chci, chci aby vypadla proto, ze ostatni z ni aji totalni meteority v hlave. Aby to slysela.

86
okkvp
Reagovat

On je Tomík asi takovej ten klasickej fittko vobhlížeč – tři cviky a už si kontroluje 20 minut v zrcadle

87
zuza
Reagovat

Já vím, že alkohol v takových RS je nutný jako vyvolávač všemožných akcí, emocí atd., ale opravdu moc bych se přimlouvala za jeho úplné (včetně piva) vysazení alespoň na dva tři dny. Chtěla bch vidět jak to budou jednotlivci více či méně závilí na popíjení snášet. Zvláště pak Růža, které je dle mého regulérní alkoholička.

88
Amanda
Reagovat

81 – Možná s MB a VB by měl šanci vyšší že se vrátí Dítě

89
Nu
Reagovat

když třeba
třeba
tohle
třeba
MB vypráví

90
okkvp
Reagovat

Martínek nesnáší, když musí vstávat s někým, on musí být alespoň dvě hodiny sám

91
piha
Reagovat

Jenže on si asi stejně vezme toho Vlada,že…:/

92
Hooper
Reagovat

zuza – souhlas. Ale zase ono je alkohol a alkohol. Nejdřív ho vynechat zcela, pak třeba max. dvě desítky na každého či tři na všechny. Fakt je, že pátek, kdy byli všichni uvnitř a povídali si, byl nejklidnější a pro mě nejlepší den z hlediska normálních (neherních) rozhovorů.

93
Hooper
Reagovat

U embéčka bych nepodceňoval ty jeho kámoše z telekomunikací. Ale proto ho chci brzy v duelu.

94
Nu
Reagovat

Růžena by měla mít rozum a nosit sukni.

95
okkvp
Reagovat

kráčím k sousedům (sk), tak někdo pište

96
upsik
Reagovat

LP a LM do zpovědky společně…že by včerejší incident ??? bez portů ???

97
Bodlak
Reagovat

Port byl na obleceni. Otazka je zda byl zapnut.

98
Hooper
Reagovat

Láďa kontroluje sobě vyholené podpaží:-))

100
piha
Reagovat

O kom teď mluvilo dítě že má tendence ho ochraňovat?

101
Crazy lady
Reagovat

MB hodnotí Romanu – její inteligence prý hraničí s debilitou.

102
Crazy lady
Reagovat

A Dítě hodnotí VB – je to prý bezpáteřní krysa.

103
piha
Reagovat

Tak už vím,mb jakoby se snažil strčit dítěti do duelu Romanu,ten mluví,že Láďa je podle něj nejslabší-asi ne jako hráč,ale bylo mu ho líto jak měli tu hru o něm a hučelo do něj 12 lidí.Naprudko řekl mbéčku že podle něj je největší zákeřák Thomas.

104
Crazy lady
Reagovat

Dítě bolí zub. Má zkroucenej xicht.

105
XY2
Reagovat

99 – tragedie, ostatně stačí se podívat na její profil na FB a o inteligenci této dívky je jasno…tohle asi měla být ta úžasná šou, co by ve vily předváděla s TM.

106
Hooper
Reagovat

Doufám, že si Lucka nezačne plést cop či culík(y), takhle jí to sluší nejvíc.

107
okkvp
Reagovat

embéčko je rozčilený že by Vladko chtěl znovu vyhrát. Nino, že Vladko dělá 40% show

108
piha
Reagovat

Tak podle těch keců půjde fakt Vlado,mbéčko řeší že si o sobě Vlado myslí že je bůhví co,že by chtěl aby jej dítě vyřadilo a ten říká,že by to byla sranda.Ale dítě řeklo,že Vlado dělá 40% show,že by byla škoda aby vypadl.

109
okkvp
Reagovat

pište, já jen chvilkama nakukuju

110
piha
Reagovat

Já musím jít pro dítě do školy.:( A dít se jde sprchovat,kuaaaaaaa…:((((

111
Hooper
Reagovat

piha – pět minut to počká, čekej

112
wocko
Reagovat

Upřímně říkám, že Růženu bych v duelu proti Dítěti podržel svými hlasy. Nino je pro mě nudný patron, který pořád sedí někde v koutku, téměř bez interakce s ostatními. Růžena má při dlouhodobém pobytu ve vile alespoň potenciál všechny psychicky rozložit.

113
piha
Reagovat

chci aspon fotku,fakt musím.:)

114
Kami
Reagovat

Zverina rekl, ze Buldokova hra neni fer. Oni si to vsichni mysli, ale to jde aby to rekl on, s info z venku, takto nahlas?

115
Crazy lady
Reagovat

Zdá se že LM a LP mají tichou domácnost.

116
Amanda
Reagovat

Dítě a MB pomlouvali Vladka – že se těšej na jeho xicht až vypadne

Nikol, Vlado, Romana, Štrůdl – Co všem na Romaně vadí? Nikol „Já jsem řikala včera trpaslíkovi, Romaně a ve zpovědnici, Romana mi jako člověk nevadí ale co mám asi dělat že mi vadí v jednotlivých situacích a já mám chuť si vytrhat vlasy?“
Štrůdl „Vlado je manipulátor, jednou řekne tohle, podruhé zas toto, aby se zavděčil oběma stranám „

117
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěna s romanou probírají své komplexy z dětství.

118
Evík
Reagovat

Ahojte… Není bolavý dítětův zub pouze zástěrka jak se dostat na chvíli ven a získat nějaké informace? Nějak mu už úplně nevěřím…

119
Kami
Reagovat

Co holky domlouvaji v loznici? Nejak jsem nesledovala..

120
upsik
Reagovat

kamera 1 coming out

121
Kami
Reagovat

Mne prislo ze snad maji nekam jit a mluvit.. to se rozhodly samy ze to na ferovku povi? Nebo to reknou zkratka uz vsem?

122
Wanna be your monster
Reagovat

Sourozenci romany se chtěli bavit o sexu a s ní se nebavili, protože by určitě žalovala, ale odsoudili ji dříve, než věděli, jestli bude žalovat…

123
Kami
Reagovat

Jezis tam je citove a psychicke rozlozeni v loznici a oni soupnou Ruzenu. Me jebne .. la pardon, musim byt sprosta.

124
Evík
Reagovat

LM plánuje oficiální přiznání své orientace a je z toho rozložená… Ptá se, kolikátého je…

Nevím proč, ale kamera přepnuta na strašidelnou Růžu…

125
Crazy lady
Reagovat

Vypadá to že LM+LP se chystaj učinit „překvapivé prohlášení „…..jenom se nemůžou shodnout, která z nich to řekne.

126
Bodlak
Reagovat

No LM a LP chystaji nejakej proslov. Kdy – to jsem nepochopil. LM je z toho ma nerv.

127
Amanda
Reagovat

LP a LM jsou v ložnici LM brečí a oni to přepnout na Růžu! To snad né

128
Wanna be your monster
Reagovat

všechny kamery přeplé z lezbenek.

129
Baruš
Reagovat

Štábe, hoďte tam ložnici!!! Kdo je tam tak vypatlanej????

130
Bodlak
Reagovat

No me to fakt pripada ze si to PRIMA chce schovat „na lepsi“ cas

131
Amanda
Reagovat

128 – a na všech Růža

132
Evík
Reagovat

PROČ zase Růža, když je jinde něco zajímavého… Blablabla trpaslík, hnusné dětství, Ruža za školou… Chtěla být s kamarádkama a ne jít do školy, protože si chtěla dělat co chce… Proto byla dřív dospělejší a vyspělejší…

133
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: ze mě si dělali, že jsme byla v patnácti panna, chápeš?

na ni fakt byli lidi zlí…

134
Amanda
Reagovat

Štrůdl stříhá chemlon

135
upsik
Reagovat

už at si ti kameramani jdou vy…. prdele do pralesa…ono akce a oni přepnout žvásty Růži do všech kamer…

136
Baruš
Reagovat

Taky mě napadlo, že si to chtějí schovat do rekapu, ale to pak on-line trochu ztrácí smysl, ne? A hlavně si to ta pak zase sestříhají, jak budou chtít.

137
Wanna be your monster
Reagovat

Bartr růženy jí roztrhal kazetu, vytrhal pásek a hodil ho z okna…

138
Lenny
Reagovat

eLky byli pak jeste na 4, za minutu je zase preply Ruzu.
Proc to delaj?

139
T.M.
Reagovat

99: A hlavně že jsem já byl označen za toho nejhoršího kdo Pavle nejvíc ze všech uškodil. Jo, udělal sem blbost a neměl sem sem o ní vůbec nic psát. Ale s tímhle videem nemám absolutně nic společnýho, to Pavla natočila vůbec nevím s kým. Takže je aspoň vidět že mě k tomu abych jí zkazil pověst vůbec ani nepotřebuje. Mě osobně teda to video nevadí ale to je proto že to jsem já a že mě se Pavla líbí. Ale je vidět jak to působí na lidi. Myslím že to asi neměli dávat volně na net.

140
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi nepřijde nebezpečný Tomáš, ale Martin, má skrytou agresi.

141
Evík
Reagovat

Vlado přišel o věnec až v jednadvaceti… Velmi pozdě…

Všichni a všechno, co kdy na planetě žilo směřovalo k Růže… Kámoši přišli za bráchou, ale seděli u ní v pokojíčku a brácha ji za to mydlil… Ruža vidí v Martinovi svého bráchu a ví, že má v sobě skrytou agresi…

142
Baruš
Reagovat

Arganový olej mi už leze krkem…už snad ani nemá cenu někam přepínat, když podstatné věci unikají.

143
Wanna be your monster
Reagovat

139 – Néé, teď se na to musím jít podívat, když vím, že to je Pavlínka.

144
Honzad
Reagovat

Neee, prosím, neřešte tady TMkovou Pavlínku, toho už jsme si před startem řady zažili dost…

A jinak zdravím všechny a hlásím se do služby s nadějí v sobě, že se večer dočkáme (ať už jakéhokoliv překvapení) :-) Ano, jsem naivní.

145
Wanna be your monster
Reagovat

143 – tak už to video nefunguje.

146
Evík
Reagovat

Ahoj T.M., když to tak vidíš, stále lituješ, že nesoutěžíš? :o)

147
XY2
Reagovat

143 – nelituj, byl to hnus, prostě blbá a naprosto vypatlaná holka…podrobnosti raději nepsat:-)

148
Evík
Reagovat

Niky, dítě a Láďa se opalují…

Dítě: „Ježiš Láďo, furt se nemel, jako fakt ženská…“

149
Evík
Reagovat

Zase Ruža… :o(

150
Evík
Reagovat

Ruža k Vladovi…

„Uvědom sám sebe, to nejde se vynutit…“

151
XY2
Reagovat

Růža žádné šou už neudělá, potrestá tím všechny, nebude dělat šou a je to. Oni pustí písničku já se načančám a myslí, že bude dělat šou, nebude dělat šou.
Musela se včera poprat s moderátorem a ona chtěla spát, musela s tím poprat.

152
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: Musela jsme být te moderátor včera a musela jsem se s tím sama poprat….

Jo tím, že všechny deptala tím, že na ukázaní čísla měli jednu sekundu? Už jsem jen čekala, kdy začne odpočítávat, a kdo to nestihne, ten dá fant.

153
T.M.
Reagovat

Já sem rád že v té vile nejsem a už se nikdy do žádné reality show nepřihlásím. Nedal bych to. Ale bylo by zajímavé setkání s Vladkem, rozhodně bych tam byl na jeho straně.

154
XY2
Reagovat

Vlado říká, že včera vypadal jako šlápota a Růža mu lichotí, jak mu to slušelo.

Sprchovala se už Růže nebo ne? Nějak mi to uniklo, ale myslím, že ne, triko má furt stejný.

Vlado si chce prohlídnout záda Dítěte, když už tam chodí a popisuje obrázky.

155
Evík
Reagovat

Vlado vyzvídá na Ruže, jestli včera vypadal jak ženská…

Vladko si chce prohlédnou Dítěte záda…

Dítěte kérka má hlavu a patu… Na zádech…

Vlado překládá…

156
Wanna be your monster
Reagovat

A tohle si nacvičili kdy?

157
Honzad
Reagovat

156 – Nikol to teď s Ninem psala, takže během pár minut.

158
Kami
Reagovat

Romane pripada, ze se vsichni divaji jen na sebe :-)) Odpadavaaaam.

159
Evík
Reagovat

Niky s Dítětem vymysleli prosbu, aby jim povolili bazén…

Prosím, prosím, prosíme,
už se k sobě tulíme,
do bazénu chceme jít,
spolu budem pěkně žít…

Láďovi by se víc líbil konec „Tak nás nechte kruci žít…“

Růža se svěřuje Niky, že jí taky často vadí… Ale za pět minut už se s ní zase může bavit… Růža zase valí svoje meteority… Všichni by se na to měli také dívat JEJÍM pohledem, ne jen sobecky svým pohledem…

160
piha
Reagovat

Takze bych z Nina stejne videla kulove,ze?

161
Hooper
Reagovat

Hraběnka bod -> rozporuje Vladovo tvrzení, že domovnice je silná hráčka.

162
Hooper
Reagovat

Dítě se v kraťasech opaluje, kamera 3

163
Wanna be your monster
Reagovat

Petr Zvěřina říká, že je kolem les.

Kikina se teď bude bát, myslela si, že je v civilizaci.

164
T.M.
Reagovat

Vladko by to měl vyhrát podruhé, není tam nikdo lepší než on. On nikdy nebude mít konkurenci. Z těch ostatních si tu výhru zatím nikdo nezaslouží. Banda primitivních lidí. El Nino je taky sympaťák a v pohodě ale proti Vladkovi je doufám bez šance. Bude ho škoda, ale Vladkův odchod by pro mě osobně znamenal konec Vyvolených. Thomase bych tam taky ještě nějakou dobu nechal, měl by se aspoň jednou z duelu vrátit aby mu stouplo sebevědomí ještě víc a to by teprve byla sranda. Vyhodil bych naprosto nudné a nezajímavé holky Mirku, Pavlínu a Evu a taky Mirka o kterém ani nevím že tam je, jak ti se tam vůbec mohli dostat, na základě čeho je produkce vybrala? A hlavně bych vyhodil arogantní a chladnokrevou lehkou děvu Zdeničku která je mi tak nesympatická že už ji nesnáším nejvíc ze všech soutěžících.

165
Evík
Reagovat

Zvířena a Niky obsadily lehátka…

Vlado: „Když Růžena jde, tak to zní jak zvuk z JURSKÉHO PARKU, jak dupe… Nechtěl bych bydlet pod ní… A vona je Fabiánová, žejo? Haháááá, i to příjmení k ní jde…. Růža Fabiánová…. “

Zevnitř se ozývají nějaké zvuky dávení…

Dítě: „Co to je za zvuky?“

ostatní nevzrušeně: Asi Růža… Nebo ještě Eva by to mohla být…

Vlado má byt na Českomoravské… Kousek od studia Primy…

166
piha
Reagovat

162-Sakraaa,to musi byt nadherny pohled!:)

167
Wanna be your monster
Reagovat

JPZZV: kdyby to mělo včera lepšího moderátora, tak je to ještě lepší.

168
Extasy Of St. Theresa and Vladko
Reagovat

takže ahoj, dobrý večer všem! (kdo uhádne komu patří tahle zdravice? :-))

čtu vás,díky moc za příspěvky, jen jdu oznámit,že můj nej fanda je Vladko a proto malé doplnění nicku :-)))

169
Evík
Reagovat

Dopís… Všichni se hrnou dovnitř….

170
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Jakási choreografie plus text – za odměnu dostanou bazén.

171
upsik
Reagovat

Ted Vlado říká Avatarce , že je to na ní, kdy s tím vyjde ven, třeba až za tři dny. (Ale o nich – Vlado + Avatarka). To už vůbec nechápu.

172
XY2
Reagovat

Růža v podprdě a gaťkách

173
Wanna be your monster
Reagovat

Všem vám hezky slibujem, že už zase bojujem.

Tento rým vymyslel nino…mám hledat hlubší podtext?

174
Kami
Reagovat

VV dostanou bazen, ale musi udelat pekny tanecek, choreografii a pisen ze slibuji ze nebudou zlobit a porusovat pravidla.

175
Wanna be your monster
Reagovat

Jak se ta Růžena nakrucuje…

176
XY2
Reagovat

Pošta. Úkol. Mají něco společně nacvičit pro štáb, že budou dodržovat pravidla, dostanou zpátky bazén.

177
Kami
Reagovat

Ruza se nakruca v plaveckach.

178
Nu
Reagovat

164
souhlasím -2x se Zdenou.
Tom má krásné růžové tričko s límečkem, není to nějaké divné oblékat se do bílé, oranžové a růžové?
Není tu nějaký“ barvolog?“

179
Evík
Reagovat

Jestli chtějí do bazénu, musí vytvořit choreografii, jak budou neporušovat pravidla…

Má to na starosti Niky, která jede jak dráha a všechny cepuje a rovná…

Dítě vymýšlí text… Ostatní se přidávají…

Prostě taková malá Spartakiáda…

Dítě: „Všem vám hezky slibujem,
že už zase bojujem…

Dál to trochu vázne…

180
Wanna be your monster
Reagovat

na druhý verš stále nemůžou přijít…

181
Amanda
Reagovat

https://sphotos-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1239803_10200436599389708_1340001963_n.jpg Růža při volba a dnes

Všiml si teď někdo jak čapla břicho a začala se kroutit v plavečkách? :D:D

182
Nu
Reagovat

177
No jo, opravdu se nakrucuje v plavkách. Nebyli by slušivější jednodílné?

183
Honzad
Reagovat

Sranda bude, až to nestihnou… :-)

184
Evík
Reagovat

Růža skáče do myšlenkových toků a přerušuje je…

LM: „Mě se to nelíbí…“
Niky: „Komu se to nelíbí?“
Z davu: „Ať si p…l políbí…“

185
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena už si dala šaty…

186
Evík
Reagovat

My vám všichni slibujeme,
že už zase bojujeme…
Pravidla teď už plníme,
a v hádkách se i ztlumíme…

Nádhera né? :oD

187
Wanna be your monster
Reagovat

Trapas.

188
Amanda
Reagovat

185 – To je dobře, nejsou to ty co měl včera Vlado? Fakt mu slušeli víc :D

189
Kami
Reagovat

Kolikrat to jeste reknou, ja myslela ze to uz bylo naostro pred 5. pokusama.

190
Wanna be your monster
Reagovat

188: jo, jsou to ony :)

191
rejpal
Reagovat

Evík
Co verš, to krystalická pravda.
Ale chybí mi tam refrén, nejlépe v pochodovém rytmu
Kdo je tady nejlepší? No přece Já
Koho lidí nejvíc chtějí? koho když ne mě
Proč tu telku zapínají? chtějí vidět mě
Já já já, jen já dělám tu show show.
A vyvolení vyberou, kdo to bude zpívat

192
Nu
Reagovat

No děsný, co ted chtějí?
<<<
Ta Mirka jako když tam není (ale ono lepší)
Ten je jako obrazárna ten raper..všeho moc škodí. Kam bude ty kresby umístovat příštích 30 let.

193
Wanna be your monster
Reagovat

jak se pavlína snaží každou popovou písničku zpívat tím operním hlasem…

194
Wanna be your monster
Reagovat

191: :D

195
Evík
Reagovat

Niky se vžila do své moderátorské role…

Při první větě všichni zvednou ruce k nebi, a ženy klesnou na kolena, všichni ruce pako v prosbě…

Při druhé muži vystřelí pěstí, a Růža předvádí Karate Kida…

Při třetí skupina předvádí vojenský pozdrav, jak když nižší šarže zraví vyšší…

Při čtvrté si všichni dávají prst před ústa…

A na konec akčně Halelůjááááá…

196
Prochor
Reagovat

No uznejte že by bylo absurdní kdyby vypadl Vladko a hned v prvním kole:-))) Tomu nevěřím ani náhodou.

197
piha
Reagovat

192-místa je na něm stále dost…:))) třeba na noze má myslím jen jednu…:)

198
Nu
Reagovat

188
Jo to jsou ty Vladovi šaty (Růži) tak to se směju.

199
Evík
Reagovat

191 rejpal
Mohli by to dát i jako sbor… :oD

200
Jáša
Reagovat

Tak já si myslím, že štáb by jim ta pravidla měl rozdat a znovu nechat nastudovat. Zřejmě někteří mají problém s chápáním psaného textu.

201
Maty
Reagovat

VB si maže vánočku s máslem a tak spokojeně se u toho usmívá :-)

202
rejpal
Reagovat

Evík
Stejně by bylo slyšet jen jednoho sboristu

203
Evík
Reagovat

Láďa se štrůdlem o svých příbuzných…

Štrůdl nikdy neslyšel jméno Voršila… Je užaslá…

Jo, a malý postřeh… Když skupina odrecitovala a odpředváděla scénku, nenaskákala automaticky do bazénu, ale velmi váhala, a většina tam chtěla jít, až když přijde dopis… :o) Zdá se, že je vše na dobré cestě…

204
T.M.
Reagovat

196: Absurdní by to bylo ale mě by to nepřekvapilo. El Nino domů skutečně chce, je to upřímnej kluk a já za tím žádnou taktiku nevidím ale určitě dostane hodně Vladkových protihlasů, pak hlasy od lidí kteří ho tam natruc budou chtít nechat když už se na to jednou dal a samozřejmě hlasy svých fanoušků. A bohužel se asi nedá vyloučit ani určitá manipulace Primy aby to Vladko nevyhrál podruhé. Je prostě potřeba Vladkovi až bude vyzván posílat hlasy, bez něj by ta show nebyla ani poloviční. Bez něj by to totiž mohli rovnou zabalit.

205
Nu
Reagovat

Do vody se šátek nenosí?

206
piha
Reagovat

Oni jim ten bazén dovolili nebo tam naskákali sami od sebe?

207
Evík
Reagovat

A Vyvolení už jsou naložení… :oD

Dnes budeme sledovat vodní hrátky… Dokud se všichni úplně nezkrabatí a nenamacerují…

Nebo se zase někdo nevyčůrá do bazénu…

208
Wanna be your monster
Reagovat

204: proč by to prima chtěla manipulovat, když ho sama přemlouvala. :) Hlavně myslím, že jim jde jedině o sledovanost, kdo si odnese 5 míčů je jim ukradené.

209
Jája
Reagovat

VB sedí, hledí, grgá a žuchlá vánočku, jak kráva seno. S otevřenou hubou bléééé

210
Evík
Reagovat

206 piha

Zvířena jim to dovolil a přidala se Niky, že vlastně splnili úkol, a přidali se i ostatní… Takže už tam nalezli a neřešili to…

211
XY2
Reagovat

VB sedí ve vile, asi papá a něco se mu honí hlavinkou…v bazénu není a Vlado zase poskakuje po kuchyni.

212
T.M.
Reagovat

208: No tak musíme v to doufat. Ale možná právě proto že je tak absurdní aby Vladko vypadl jako první když minule celou řadu vyhrál tak by se to stát mohlo i kdyby jen z důvodu že víc hlasů od lidí dostane El Nino. Snad je to blbost ale je potřeba Vladkovi hlasy posílat a neusnout na vavřínech že má tenhle duel vyhranej protože to zatím fakt nemá.

213
Amanda
Reagovat

204 – Souhlasím s 208 – Ani ho v VV chtěli za každou cenu tak ho nenechají vypadnout hned v 1.kole, podle mě jim opravdu tu sledovanost drží, kdyby tam nebyl tak by byla ještě nižší a byl by to úplný propadák. Doufám že bude využito druhé palcování a šel by do duelu Thomas a Nino a Nino by se vracel jako vítěz.

214
Kami
Reagovat

Koketa Strudla mluvi o Buldokovi ze mu neveri.

215
XY2
Reagovat

Štrůdlice říká, že má životní problém, že jí dýl trvá, než něco pochopí a až teď jí dochází, co všechno VB řekl a probírá to a probírá to s Mirkou.
A už štrůdlice VB nepotřebuje, jako to bylo první dny…

216
piha
Reagovat

212-já si myslím,že to má Vladko předem vyhrané,že to bude jednoznačné.

217
Kami
Reagovat

Vsimli jste si take naklonnosti Ruzeny k MB? On s ni jednou chvili z legrace flirtnul a ona z toho porad jeste zije. Mozna by nebylo spatne ji nakecat, ze se nekomu MB sveril, ze je mu sympaticka, ze ma rad starsi zeny, vesele. Ona v cele nabubrelosti by to sezrala.

218
rejpal
Reagovat

Kami
Včera jsem to letmo zmínil. V rekapu mu při jeho tokání řekla, že je to její úk… a pak to zahrála do autu. Jí to na jednu stranu dělá dobře, ale jinak je to celé komedie. V podstatě je to ona, kdo jej dotlačil do největších trapností.

219
XY2
Reagovat

Pošta, bude školení o zacházení s reportem, proškolovat bude Zvěřina:-)

220
Jimmy
Reagovat

Vůbec nechápu ty komentáře, jakože by bylo absurdní kdyby Vladko vypadl apod. nebo že to má vyhrát. A proč jako?

221
piha
Reagovat

217-nerada si hraju s city jiných lidí,ale u ní by mi to až tak nevadilo a dala bych to někomu jako tajný úkol,třeba Niky.:)

222
Kami
Reagovat

Skoleni ohledne portu – odchazim varit obed.

223
Evík
Reagovat

PZ: „Nechci tady dělat nějaký douhý elektronický přednášky, protože tomu nerozumim… Je to drahá věc, a když to zničíte, může se stát, že to zacvakáte ze svýho… Máte na tom ména, takže je to vaše a neberte si někoho jinýho… Neni dobrá na to vlhkost, u bazénu jsou háčky, takže neskákat kufry, aby se to nenamočilo…“

A Vlado technická: „Pánové, včera jsem uklízel záchod, a dneska už ho uklízet nebudu… Smrdí to až ven přes dveře… Tak si to ukliďte…“

LP: „Jooo, a včera se zvedli od zaprasenýho stolu… Jsou to fakt prasata…“

224
bordel
Reagovat

Kamera 3 podrobně přímo do záchodu :-)

225
Wanna be your monster
Reagovat

220 – asi jim přijde nejsympatičtější, co je na tom k nepochopení? Jinak absurdní by to trochu bylo v tom, že ho tam prima sama naháněla s očekáváním, že zvedne sledovanost, a vydrží tam nakonec jen týden s tím, že ho tam vlastně diváci nechtějí. Ale stát se může….ale myslím, že je to hodně málo pravděpodobné.

Reagovat

Já mám takový trošku OT dotaz: jak byl ve viule štáb, aby vyznačil místo pro tabuli, tak kudy tam vlezli? Předpokládám, že jsou tam někde tajné dveře, aby nemuseli chodit přes dvůr, dokonce sjem je myslím viděl i někde v upoutávkách na Zprávy z vily, ale doteď envím, dke konkrétně ty dveře jsou? Na plánku vily to je v místech, kde jsou skříňky mezi postelema, takže že by to bylo nějak schované za nima?

227
Jáša
Reagovat

226 tak tajné dveře tam jsou, ale nikdo ze štábu neprozradil kde :D

228
bordel
Reagovat

226 – To by vysvětlovalo, proč nesměli Štrůdl a VB odsunout tu skřínku, aby za ní hledali zlatej přívěšek… Pokud to nebylo na druhý straně…

229
Hooper
Reagovat

nick – myslím, že někdo psal, že je tajný vchod z/do ložnice.

230
Bodlak
Reagovat

No nejen tajny vchod. Ale myslim ze jsem nekde cetl o mistech kde jsou steny zeslabene, aby v pripade potreby tam mohla vbehnout ochranka.

231
Jáša
Reagovat

tajné dveře odůvodňovali tím, že někdy je třeba vyměnit žárovky aj. Také si myslím, že musí být kvůli bezpečnosti.

232
Extasy Of St. Theresa - Vladko
Reagovat

tajný vchod tam je, mluvili o tom tuhle ve Zprávách z vily a ukazovali to na plánku…

233
EvkaD
Reagovat

12, velmi zajímavé. Prosím, kde to najdu? Celkem tedy podle očekávání, kdo je s Vladem přítel, drží se nahoře. Pamatujete, jak díky němu Fraš vyhrál duely, on by Sašu sám nepředehnal, ale hlasovali Vladkovci:-)
Prosím napište, kdo tady podrží Vlada proti Ninovi?? Já ač jsem přísahala, že nikam hlasovat nebudu, za to, jakým způsobem to na něj nastražili jasně pošlu!!
Protože Nino nechce domů, jde mu jen o to vykasat se nad Vladem, jak je silnej. Když si představím, že by se vrátil on, Thomas, který měl snad 9 palců zůstal, chce se mi zvracet……

234
Onlünë Čumilson
Reagovat

Chcete sledovat online kamery bez reklam? Nainstalujte si do prohlížeče rozšíření Ad Block Plus. Odstraňuje to na webech různé bannery a reklamy, ale hlavně to na webech Primy odstraňuje i videoreklamu. Nejen na online kamerách, ale i na play.iprima.cz uprostřed pořadů. Vyzkoušeno v Chrome i ve Firefoxu.

235
Wanna be your monster
Reagovat

234: jojo, bez toho bych se neobešla.

236
upsik
Reagovat

To je RS 40% kamerových záběrů – Vlado (včetně jeho keců)…to je hnus.

237
violoncella
Reagovat

233 – já rozhodně Vladovi hlas pošlu, resp. spíš několik. Pro mě je to jasná volba. Nikdo z dalších účastníků ve mně nevyvolává tolik sympatií, abych jim byla ochotná poslat hlas.

239
wocko
Reagovat

Tajné dveře tam, dle mého, nejsou. Jen některá vnitřní okna jdou odklopit a vejít přes ně.

Alespoň podle tohoto plánku http://www.iprima.cz/sites/default/files/image_crops/image_620x349/5/403892_planek-vily-grafika_image_620x349.jpg jsou všude uvnitř okna a jediná souvislá zeď je mezi ložnicema.

240
EvkaD
Reagovat

237, no mně by za to taky nikdo nestál, navíc, pokud vyletí, zase budu muset čuměti na jiné pořady, já bych nesnesla, že jim ten tah vyšel a sledovat ty 2 stupidní buldoky, vlastně 3, přibyl by Nino…
Jinak na 1000 %, že Vlada vezme, dal slib a on nevěřím, že by ze svého sebevědomí ustoupil!
Jak Vlado po palcování říkal: doufám, že si nevezme mě…On snad ani dnes netuší, že vezme…

241
piha
Reagovat

Já nad tím právě přemýšlím,jestli pošlu,fandím jim oběma,oba mě baví…Nino se mi líbí jako chlap,občas je vtipnej,milej a podle mě je slušně vychovaný a ví co chce.Vlado je vtipný,chytrý,dobře se na něj kouká,ale štve mě že někdy skáče lidem do řeči,chce mít hlavní slovo a je občas zbytečně moc hysterický.Ale stejně bych je tam chtěla oba…:/
Ve Volbách jsem hlasovala jen v jedné,kde se stejně moje favoritka do vily nedostala,je fakt že jsem viděla možná jen půlku voleb,ale měla jsem radost z výhry Vladka,Nina a byla mi sympatická i Zdeňka,naopak už ve Volbě mi byli nesympatičtí Romana,Thomas a Martin.

242
rejpal
Reagovat

Zajímavá debata Lucky s Vladem. Přinejmenším z pohledu, že Lucka mu asi dost důvěřuje, protože mu říká věci, které si jinak nechává pro sebe.

243
Pedro
Reagovat

239: podle mě jsou tajné dveře za plánem vily vedle vchodu na terasu. Je to jediný obraz, který sahá od země až cca do dvoumetrové výšky.

244
Scalex
Reagovat

Tajné dveře tam stoprocentně jsou, v každé Vile byly a byly dostatečně velké na to, aby se tudy dal i stěhovat nábytek, čili určitě ne jen výklopné okno. Jedny dveře byly uvnitř Vily, druhé jsou ve Zpovědnici.

245
Anonymní
Reagovat

No tak nejaky dvere bezpecnostni tam byt musi uz napr. z duvodu moznosti vypuknuti pozaru, tedy nejaky unikovy vychod tam IMHO byt musi. Jak jinak by se vyvoleni v pripade pozaru dostali ven?

246
Wanna be your monster
Reagovat

Takhle zblízka to lucce moc nesluší.

247
irena
Reagovat

240-Vladko to ví od úterka, bylo mu to okamžitě jasné, probírali to hned po palcování. Už v tu chvíli to přopodobnil k situaci s Věrou Patt, takže má úplně jasno.
Jestli má jasno Dítě, nevím.

248
wocko
Reagovat

Pedro – podle plánku, je za tou zdí, o kterou je ten obraz opřený, terasa.

249
irena
Reagovat

Teď se mi strašně líbilo jak Vladko s Luckou jednoznačně vysvětlili své motivace proč jsou ve vile. Lucka chce peníze aby mohla postavit luxusní cvičák pro psy. V tom jí podpořím :) – bydlím kousek od ní a můj pes potřebuje cvičák jako sůl :)

250
Talaniel
Reagovat

Tajný vchod by podle tohoto plánku: http://mediaboom.sk/wp-content/uploads/2013/07/vyvoleni-prima-vila1.jpg mohl být ve velké ložnici – jedno z oken tam vypadá, že sahá až k zemi.

251
Crazy lady
Reagovat

Tomáš umyl hajzlík a Vlado to ocenil.

252
JanaH
Reagovat

242 rejpal : taky je poslouchám. Lucka u mě opět plusový bod, i sám velký Vlado by se v něčem mohl od ní učit.

253
Nu
Reagovat

Zvěřina vaří s utěrkou u pasu>jak v „alkronu“
Na Lucky cvičák bych ráda šla.
Růža ať nosí jiný modely na to vaření a né spoďáry, tričko má nápad.

254
EvkaD
Reagovat

247, no já vím, že o Věře říkal, ale pak jsem slyšel, doufám, že si nevezme mě…
A myslím Nino má jasno, řekl, že není potkan, ne?? Těm borcům velikým mužným, tak dal taky slovo!!
Jen mi vrtá v hlavě, že to tak nechají Prima, že fakt byla možnost udělat čáru přez…a říct Nino imunita, pak by mě to mooc zajímalo…
Ještě maj šanci dát dnes Vladovi imunitu. Museli by vymyslet za co. Za nefér palcování??
Ty známky jsem našla, oznámkujte je tam všichni:-))

255
Kami
Reagovat

Pro me je Vlado take zatim jednicka, ale ptam se sama sebe zda by byl, kdybychom ho neznali a byl by to soutezici novy jako vsichni ostatni.
Myslim, ze se ostatni casem rozbehnou. Stale se moc kontrolujou, resi kdo co vidi a davaji si pozor na pusu.

256
Pedro
Reagovat

248: to je fakt, vypadá to tak. Ale bylo by to skvělé místo pro tajný vchod.

257
rejpal
Reagovat

irena
Náš taky, ale je už na to starý a bydlíme v Praze. Ale věřím, že by byl v dobrých rukou.
Jinak její hovory s Vladem jsou často velmi zajímavé. Na své zvyky se mu dost otevírá, i když je to jedna z velkých překážek na cestě k výhře (ne jediná, ale určitě největší). A je to úplně jiná Lucka, než z tlachání na terase s ostatními.

258
Kami
Reagovat

Mozna Prima zamicha kartama a rekne, ze ve vile se hraje podle pravidel a palcovani je za toho, koho ve vile NECHCI a ne kdo ve vile NECHCE byt. Takze plati druha palcovacka, do Duelu jde Tomas a at si rychle vezme soupere. S tim, ze Nino a Mirka maji imunitu jako posledni prichozi. Tim vyfouknou moznost Tomasovi se trapne mstit a Mirce jit do duelu protoze dala hlas Ninovi prave z toho duvodu. A Dite prijde o moznost jit domu. Buldok bude uset bojovat. Krasa, tak by se mi to libilo.

259
JanaH
Reagovat

251 Crazy lady : nerada bych na VB nasazovala víc, než je nutné, ale mám dojem, že když párkrát někdo zmínil nepořádek na pánském WC, minutku před tím to WC opustil právě VB. ;-)
Takže je v naprostém pořádku, že šel po sobě ulkidit. :-D

260
Bodlak
Reagovat

Takze tady iprima.cz/vyvoleni-zpravy-z-vily-492013 v 3:55 to ukazou na planku. Nereknou to primo, ale podle planku je to ve velek loznici za tou skrini co chtel nekdo z vyvolenych odtahnout protoze mu tam spadnul retizek.

261
rejpal
Reagovat

JanaH
Je zajímavé, že jsem ji vůbec neřešil ve volbě, medialonek mi přišel zajímavý jen kvůli zvířatům, ale když přišla do vily, po prvních oťukávacích debatách s Tomášem, Martinem a Ládíkem, mě začala eminentně zajímat. A zatím se mi potvrzuje dojem z minulé soboty. Je to přesně ten typ lidí, které mám rád kolem sebe.

262
irena
Reagovat

255-pro mě je Vlado jednoznačně jednička teď, a byl by určitě i kdybych ho neznala. Už proto, že jsem na něj mívala velmi negativní názor, nebyl můj fanoušek :) a neposlala jsem mu nikdy ani hlas (posílala jsem jinému). Současný Vlado je jiný člověk-sice mu jeho emoce zůstaly, ale dobré vlastnosti a celkový rozhled se výjimečně vylepšily (ale to už tady někde psal Scalex)

263
rejpal
Reagovat

Kami
Neudělají to. Ale znevěrohodnili jak Jendu, tak ty palcovače pro další hru. V tom se jim nediví – takovouhle hru může dokonale zničit, když hráči si tam přijdou kvůli PR nebo dennímu honoráři na kátkou dobu, a prostřednictvím duelu to zabalí. Ja to jam fotbalová liga, kde půlka týmů prodá své zápasy, protože o titul neusilují a je jim jedno, jak dopadnou.

264
Anonymní
Reagovat

VV delaji obed nebo proc nikdo nepise, co se deje na kamerach?

265
okkvp
Reagovat

Tak co mají právě vilané za úkol jsem si musela jít počíst jinam (bohužel ani tam plné pochopení zadání) – sleduji, že s úklidem se někteří zabývat moc nemíní a Nikola tam dost podivně vlaje.

Právě se dozvídáme, že Martin je bezskrupulózní sobec- bere si cokoliv bez dovolení (vybral i poslední lepší cígo Zvěři)

266
Crazy lady
Reagovat

255 kami – myslím že Vlado by byl můj fanoušek, i kdyby tohle byla jeho první účast. Došla jsem tomu jednoduchým srovnáním – kladné vlastnosti, záporné vlastnosti, vzhled, sympatie, snaha o nějaký „děj“ ve vile. A v neposlední řadě všeobecný rozhled – prosím neplést i IQ. U vlada nejvíc oceňuju jeho schopnost empatie, té skutečné, nepředstírané.

267
okkvp
Reagovat

OT upozorňuju, že jsem tu jen chvílema – jakože o-l ode mne terazky nečekat

268
Nu
Reagovat

Tak jim dejte nit a jehlu
dyt si můžou ručníček a žůpan poznačit křížkovým stehem

269
rejpal
Reagovat

irena
On je prostě zajímavý. Pro ženy asi i od pohledu (to neřeším), ale má spoustu rozměrů, povahových vlastností, které se bijí, bubáků, o kterých ví a snaží se s nimi žít. Umí děsivě vyvádět, umí být i hulvátský, ale není vulgární ani agresivní. Má zájmy, které jsou proti běžnému průměru jiné, má smysl pro humor ne úplně běžného typu, je velmi impulzivní, ale není nevypočítatelný pro někoho, kdo se vyzná v lidech. Osobně bych byl nejraději, kdyby tam byl až do konce, ale jako dobře honorovaný herec -:)).
On a Lucka mají hodně společného (a hodně odlišného). A Vlado to ví, protože i on s ní jedná jinak než s ostatními (i když to někdy chce odfiltrovat spoustu opakujících se věcí). Mně se docela líbilo, jak si ho Lucka testovala. To vymezování hranic, kam může ve své otevřenosti v tom, co na jeho stranu říct, bylo zábavné.A on od ní snese opravdu dost.

270
JanaH
Reagovat

261 rejpal : líbila se mi v medailonku, ve vile jsem chvilku měla podezření, že bude stejně pipkoidní jako štrůdla,ale toto podezření vyvrátila svojí debatou s Vbéčkem o psech. Má dobré mimikry, a to se mi líbí.

271
EvkaD
Reagovat

263, taky vím, že neudělají…Myslíš ale, že třeba neví, že riskují, že o Vladka přijdou a nikdo, nikdo kdo tam přijde ho nenahradí. Má prostě charisma, a navíc, jsou v něm tak 4 osoby najednou…Každou chvíli je na kameře jiná, to s nikým jiným mít nebudou! Doufám, že lidi ho podrží..
262, hezky jsi to napsala, pro mě byl i ve VV 1, a taky on byl jediný důvod, že se na VV 4 dívám:-), je možné, že jen do pátku:-(

272
JanaH
Reagovat

265 okkvp : no konečně na to přišli i vilani, my to víme dávno. :-D

273
rejpal
Reagovat

JanaH
Zdena by taky stála za analýzu. Mně u ní hodně věcí v chování nehraje. (Nemyslím velmi kuriózní názory na vztahy a představy o životě vůbec, tam je asi jasno), ale jsou i jiné roviny.

274
rejpal
Reagovat

EvkaD
Vlado nevypadne. Stačí se podívat na ankety, facebook, na průběh volby a další zdroje. Rozdíl v preferencích je naprosto jednoznačný. A Nino si ještě zadělal řečmi, že chce domů. Vůbec bych se o něj nebál

275
JanaH
Reagovat

273 rejpal : já mám pořád štrůdlu ve škatulce vypočítavá potvora.

276
JanaH
Reagovat

271 EvkaD : u mě platí, co jsem řekla a jsem připravena! :-D

277
Wanna be your monster
Reagovat

velmi sympatičtí: Vlado, Láďa
sympatičtí: Lucie, Nikol
neutrál: štrůdla, lebzinky, Dítě, Evina
nesympatičtí: martin, Miro
velmi nesympatičtí: Tomáš, Romana

278
JanaH
Reagovat

Vilani uklízí o sto šest, Nikola je pěkně sekýruje.
Teď právě se řeší boty v ložnici, nikdo si je tam nenechává, ale furt tam jsou.
Kdo nemá práci, má se přihlásit.

279
rejpal
Reagovat

JanaH
Ale ony asi oba ty termíny sedí, o tom žádná, ale může se pod nimi skrývat něco jiného, než co se jeví. Myslím třeba teď ta avantýra s Tomášem. To není Veronika a její koketování. Ona Tomáše pomalu, ale jistě potápí. Naprosto záměrně. A ještě si to užívá, protože fyzicky je jí jeho blízkost nejspíš příjemná, jinak by to nedělala. Což přesně na obě slova sedí.

280
Prochor
Reagovat

Niky vzala úklid pevně do rukou:-)) Komanduje fest.

281
Frodo
Reagovat

To Nikolino řvaní je snad horší než Růženin smích…

282
irena
Reagovat

271-nevěřím ani na minutu že riskují. Je mnoho cest jak o něj nepřijít (například žolík), ale stejně to, že by ho porazilo Dítě, považuju za pravděpodobnost téměř nulovou. Ale jasně že pro svůj klid pár sms pošlu – v divadle taky platím vstupné, tak tohle je moje vstupné na to, aby mě to šmírování bavilo :)

283
Wanna be your monster
Reagovat

282 – já teda pořád věřím, že žádní žolíci v duelech nebudou, to by pak neměla ta hra smysl. To už bych radši přišla o Vlada.

284
JanaH
Reagovat

279 rejpal : já jsem záměrně byla stručná, abych nemusela být drsná. :-D Nemám o té děvence nejlepší mínění…

285
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci.
Zatím nejsem on-line na kamerách, ale vrtá mi hlavou Dítě.
Nejsem schopna si vzpomenout, jestli když dával Niki (a ostatním) „ruku na to“, tak jestli řekl „když mi dáš palec nevezmu tě do duelu – ruku na to“ nebo „když mi dáš palec, vezmu do duelu Vladka – ruku na to“. Nevíte někdo?

286
rejpal
Reagovat

irena
No, až ten čas přijde, budu muset asi jít dál, než k pár symbolickým. Kdyby aspoň přišel příští týden, až vypalcují Tomáše.

287
Wanna be your monster
Reagovat

285 – některým, jako niki, slíbil, že si ji nevezme, buldokům řekl, že si vezme Vladka.

288
T.M.
Reagovat

Letos jsem ještě ve Volbě hlasoval pro Thomase protože se mi zdál podle medailonku v pohodě a rozhodně už na první pohled zajímavější než nudný Ďábel. Teď už bych mu asi hlasy neposlal i když proti nudné Mirce bych ho možná podpořil protože pro děj ve vile je Thomas rozhodně zajímavější. Je to grázl ale z mého pohledu diváka by tam právě proto měl ještě zůstat. První by měli odpadnout ty šedé myši jako Mirek, Eva, Pavlína, Mirka a já nevím kdo ještě. Bohužel to tak asi nebude a prvně se mezi sebou vystřílí ty nejvýraznější osobnosti a to je právě nevýhoda téhle soutěže. Ve Volbě jsem poslal hlasy i Láďovi a i když u mě ve vcile trochu zaostal za očekáváním, pořád bych mu ještě přál výhru pokud nevyhraje Vlado ( já ale doufám že Vlado znovu vyhraje). Lucka je v pohodě a překvapivě i Nikol která mě v Hotelu Paradise neskutečně štvala si tady pro mě dost napravila reputaci a je to normální holka ( asi jí to opilecké extempora prospělo aby se vzpamatovala) ale že by si nějak zasloužily výhru si nemyslím. Jediný kdo si skutečně hlasy diváků zaslouží je Vladko a pro něj budu hlasovat vždy když do duelu půjde a vždy mu pošlu maximální počet hlasů. Jedině on si tro zaslouží, nikomu jinému už posílat nebudu.

289
Pitrýsek007
Reagovat

Jak se jmenuje ta ukecaná černovláska – no, musím napsat ta mi začíná jít taky pěkně na nervy. Dnes od rána se válela na sluníčku v lehátku, pak plavala v bazénu A TEĎ KDYŽ JE HOTOVÁ POLÍVKA TAK SE OPÍRÁ UŽ PŘES HODINU O KOŠTĚ A DIRIGUJE GENERÁLNÍ ÚKLID JAKO SEMETRIKA ! Promiňte za Caps Lock ale dost mi s tím jde na nervy. TO JI DOMA NEUČILI, ŽE SE OBVYKLE NEJDŘÍVE TEDY RÁNO UKLÍZÍ, PAK VAŘÍ A JÍ, PAK PŘICHÁZI ODPOČINEK NA DECE A BAZÉNU. Ráno chrápou nevím do kolika – asi jsou chudáčci předření …
Jestli toto je normální život? Akorát do toho vnesla chaos a zmatek, kr.áva ! (sorry)

290
rejpal
Reagovat

JanaH
Mně zajímá z hlediska hry, protože hráčka je. Vážím si každého hráče, který se zmůže na víc, než na strach, aby přežil ještě týden nebo jehož hra spočívá v tom, že o tom neustále mluví. Jinak je to svět, který nesdílím.

291
Pitrýsek007
Reagovat

PS – někde jsem četla od dessin bezvadný článek ohl. nedostatků ve vile ze stran štábu. Nemůžu to teď nějak najít. Tudíž chci poděkovat tady za senzační poznámky, se kterými jako většina musím jen souhlasit.
DESSIN DO ŠTÁBU !!! : – D
Je fakt dobrá (nebo ý?)

292
Wanna be your monster
Reagovat

289 : já teda ani doma po ránu neuklízím, myslím, že je to každého věc. A dirigovat to dostala za úkol.

293
JanaH
Reagovat

285 Bazinga : tak pokud Ládínek říká, že mu to Jenda takhle podal, já věřím Ládínkovi. :-D

294
rejpal
Reagovat

Je to tady, když vlezeš na úvodní stránku Panáčka a sjedeš kousek níž. Dobré počtení.

295
okkvp
Reagovat

289 – Nikola je skřítek pořádníček a dokud drží koště, tak ji musí všichni poslouchat. Až zazní gong, tak mají mít uklizeno

296
Amanda
Reagovat

289 – Ona dostala za úkol, že když bude stát u koštěte tak může ostatní komandovat v úklidu a oni musí poslouchat.

297
okkvp
Reagovat

Nicméně jak Nikolu pozoruju, tak se k úkolu postavila čelem poněkud husím. Místo aby jednoznačně zadala práce a uklízelo se smysluplně, tak tu ji něco napadne, tu to šplechtne. Uklízečka doma rozhodně není, vytvořila neorganizovaný maglajz, kde sice všichni dělají, ale výsledek je značně v nedohlednu

298
JanaH
Reagovat

289 Pitrýsek007 : ta ukecaná černovláska dostala dohlížení na úklid, rozdělování prací a kontrolu provedení za úkol.

299
rejpal
Reagovat

JanaH
Fakt jsem zvědavý, co se při té výzvě vyklube. Taky jsem si všiml, že nehovořil úplně stejnou řečí. A nejsem si ani jist, že mluvil se všemi (tedy kromě Vlada).

300
Pitrýsek007
Reagovat

290 – ale ano, zajímala mne až do této doby kdy jako smyslů zbavená v době tedy „jejich oběda“ mávla cca 3x koštětem aby to vypadalo, že něco dělá, přemístila 3 kytky a jen mele ústy kdo co má udělat. Sama jen chaoticky pobíhá a kybicuje.
Do té doby mi nevadila, naopak jsem se na ni ráno zaměřila na online kameře (dříve jsem si ji ještě moc nevšimla, nedívám se pravidelně) a zrovna jsem si říkala, že je to nejhezčí holka z vily ale teď se mi tím špatně načasovaným „úklidem“ dost zprotivila a vůbec jsem nechopochopila, proč to neudělala ráno.

301
JanaH
Reagovat

290 rejpal : mně se její šmé hra nelíbí. Ale taky jsem zvědavá na vývoj.

302
Pitrýsek007
Reagovat

298 – aha sorry, to jsem nějak přeslechla. To asi dostala až odpoledne, no tak proto ten fofr :-)

303
Wanna be your monster
Reagovat

300 – ty si tady žádné odpovědi nečteš a jen si opakuješ svoje, že, :)

Stát u koštěte dostala za úkol…a ne ráno, ale až teď.

304
T.M.
Reagovat

Škoda že to El Nino takhle zabavil dřív než vůbec začal hrát, fandil bych mu taky protože kromě Vlada, Ládi, Lucky a Nikol je to pro mě jeden z mála sympatických lidí ve vile. Ale proti Vladovi mu prostě v žádném případě fandit nemůžu. Vladko si prostě jediný znovu výhru zaslouží a i kdyby byli další VV za 100 let a on tam byl zase tak si ji zaslouží zase protože nikdo lepší pro tuhle show prostě neexistuje a existovat nebude, ani nikde ve světě. On je absolutní originál. Já si fakt moc přeju aby on znovu vyhrál, to by byla senzace.

305
JanaH
Reagovat

297 okkvp : ale zas je sranda ten chaos pozorovat.

306
Amanda
Reagovat

300 – Jak to asi mohla udělat ráno, když to teď dostala za úkol?

307
okkvp
Reagovat

301 – dtto

308
JanaH
Reagovat

302 Pitrýsek007 : přesně tak, přišel dopis a už to frčelo. :-)

309
Pitrýsek007
Reagovat

289 – okkvp tak to jsem si nevšimla, proto mi to bylo tak divné. Odskočila jsem si na nákup a neviděla co se dělo mezitím. Díky za info a zdravííím :-)

310
Bobby Brown
Reagovat

Jestli Niki dostala za úkol, že může komandovat v úklidu, pokud bude stát u koštěte, tak já osobně bych celou dobu stál u Růžy.

311
okkvp
Reagovat

310 – nestál, bo držkuje a neochvějně si jede svá vlástní pravidla pro cokoliv – leda by skřítek měl možnost rovnou i výrobu třísek

312
Hooper
Reagovat

Hraběnka mít hezčí zadek než blonďatá bachařka.

313
rejpal
Reagovat

T.M.
Nikdy nemůžeš po týdnu a půl říci, kdo je šedá myš a kdo je výrazná osobnost. Teď je tam pár prvoplánových hurikánů, kteří obstarávají většinu rozruchu, ale za prvé se vyčerpají, za druhé berou kyslík dalším, kteří se nechtějí s nimi přeřvávat. A tahle generace za to zaplatí duely a odchody. Je to ale jejich volba. Tahle RS je běh na dlouhou trať a není třeba se vystřílet v době, kdy tam je 13 lidí. Spousta lidí se déle aklimatizuje, jiní si potřebují vytvořit krytá záda. To jsou všechno činnosti, které kamery nesledují, probíhají nenápadně a uvidíme teprve důsledky. Jakou osobností je Růža nebo Tomáš? První je obyčejný průměr, který vyniká jen smíchem, bezbřehým samožerstvím a kadencí mluvy. Druhý je pseudohrdina, který vůbec neví, co má hrát, protože si vzal roli, na kterou nemá a ještě se zamiluje jak puberťák. Ale osobnost? Většina ostatních není horší, spíš naopak. Až tihle splní svou dějinnou úlohu a odejdou, vyvrbí se další.

314
Pablo
Reagovat

Růženě vadí, že Niky pořád mluví. No to je gól :D

315
JanaH
Reagovat

Domovnice má svršky po celém prostoru vily…
Jako by nestačilo, že je slyšet ze všech koutů.

316
okkvp
Reagovat

doufám, že týemko si už několikátý den gratuluje, že mezi zúčastněnými není

317
JanaH
Reagovat

313 rejpal : nebála bych se posledně jmenovaného označit taky za patologického lháře.

Právě řekl Zvěřinovi, že si ho přál ve vile. :-D

318
Extasy Of St. Theresa - Vladko
Reagovat

315 – ona je horší jak polské vši

319
rejpal
Reagovat

JanaH
No, já se nesnažím přiostřovat víc, než pokládám za nezbytné. -:))

320
okkvp
Reagovat

317 – tak tolik zas imho nelhal, sice chtěl nejraději Tonyho, ale Zvěřinu z té trojice hned jmenoval za nejvíce chtěného.

321
rejpal
Reagovat

okkvp
sranda by byla, kdyby mu tam dali Dana Holovského nebo jak se ta hromada svalů jmenovala.

322
Amanda
Reagovat

Zdeňka a Eva nepořádnice

Růžena „A já na to měla chvilku a udělala jsem to“ ona je prostě nej nej nej nej

323
okkvp
Reagovat

kua, proč je nenapadne si požádat o fix na oděvy nevypratelnej. Já sice chápu, že děti má akorát chytrá Růža, ale tyhle fixy byly už když ti mladší byli v táborovém věku

324
Wanna be your monster
Reagovat

myslím, že se Niki bála říct Romanu.

325
rejpal
Reagovat

Už jsem se bál, že koště dostane Růža. To bychom už po zbytek dne o ničem jiném neslyšeli

326
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
opisuji.

327
okkvp
Reagovat

321 – s tím by si plácal po bicákách a byli by kámoši i kdyby mu ochutnal štrúdl

328
JanaH
Reagovat

319 okkvp : :-D
Já tím hlavně chtěla říct, že by kohokoli z ex VV šel chlapsky obejmout a v pravou chvíli mu podkouřil, jak si ho ve vile přál.

329
Amanda
Reagovat

324 – Možná že jo, ona by měla hned plnou hubu keců – i tak je má

330
okkvp
Reagovat

328 – já ti rozumím, Tomík je přece taktik

331
T.M.
Reagovat

313: Tak samozřejmě máš pravdu. Co se týče Romany tak mi taky zajímavá nepřijde a vlastně by mi tam ani nechyběla. Thomas a Martin ti mě nechtěně baví svou vlastní hloupostí a baví mě víc než třeba takový Mirek, proto bych si například v duelu s ním přál jejich vítězství. Láďa tam taky nic moc nedělá ale je mi sympatický, je to pro mě zajímavá osobnost a doufám teda že se ještě víc odkope, třeba až vypadnou ti hurikáni. Mirek je pro mě hodně omezenej a tak bych od něj nějaké větší akce ani nečekal, prostě mi nějak není sympatický a nechyběl by mi tam. Pavlína s Mirkou zase mám pocit že kromě svého L románku nemají co jiného nabídnout a proto bych je taky vyřadil, i když teda Pavlína se tam jednou už trochu rozjela jak chtěla všem rozbít držky. Uvidíme ale vím jistě že ať se tam stane cokoliv tak pro mě stejně až do konce show zůstane jedničkou a tím kdo si nejvíc zaslouží výhru Vladko. Ten člověk je prostě nepřekonatelnej.

332
Amanda
Reagovat

Růža zpívá „Svítí svítí slunce nad hlavou a aj se zelená“ ..

333
okkvp
Reagovat

Vánočka (vb + štrudl) už zas jedou vrky krky. následuje:
Pro Zdeni je Vlado manipulátor, mluvil za ni ráno
Vébéčko pridává, že dělá vždy jiné než sám dělá – cosi o ráno ve sprše. On dělá hlavní negaci.

334
Extasy Of St. Theresa - Vladko
Reagovat

Růža pochází z planety Teror

335
rejpal
Reagovat

Zdena vyčetla Tomášovi, že jí slíbil, že už nebude vytahovat staré věci, a on to porušil. A už se Tominda omlouvá. Řekl bych, že to je jeho nejoblíbenější model chování. Chovat se jak balvan, zastrašovat, a pak se omlouvat a tvrdit, že ho to mrzí.
Teď dělá sebekritiku. Udělal spoustu chyb, ale neví jak je to venku. Kdyby to věděli, jak to je, tak by to pochopili.
A teď oba drbou Vlada. Tomáš venku rád uvidí Marina, Zdeňku a Romanu. A věří, že ve vile lze vybudovat přítelství jako mezi dětmi na táboře. Že se bojuje o 5 mega, je vedlejší, o to je to lepší.

336
Hooper
Reagovat

A vébéčko se už nebude hádat.

337
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já už se tady nepohádám, ani jednou, venku taky na nikoho neřvu.

338
EvkaD
Reagovat

282, myslím taky, že v duelech nebudou žolíci a jak si i myslím, Vlado kdyby prohrál, by to ani nevzal…takže irenko zahlasujme!!
286 rejpal, prosím i tento týden taky víc než pár symbolických:-))
304, přesně..i za 100 let by to i pro mě stejné!! Navíc u mě je to kouzlo osobnosti a málokdy se u tv vidím, že třeba koukám a až po 10 min. si uvědomím, že mám pusu od ucha k uchu ani o tom nevím, takže mě prostě baví. On dlouho nikdo a pak snad někdy Nicol, Lucka..
Vybrali ale hodně průměrně, třeba ten Pepa, myslím mohl být daleko zajímavější i než Nino, jako Nino jsou tam 3…

339
Hooper
Reagovat

To bylo celý o Vladovi? Já měl dojem, že dissovali i trochu domovnici.

340
okkvp
Reagovat

335 rejpal – on se neomlouvá, on SI omlouvá

341
JanaH
Reagovat

Néééé Tomíku, já si rozhodně nemyslím, že jsi „vznětlivej blázen“.

…šiš… to jsou zase kecy.

342
Extasy Of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat
343
XY2
Reagovat

VB a štrůdlice si vzájemně podkuřují, VB si rád hraje, na ženskou je moc velkej, říká štrůdlice, VB se to moc líbí a směje se…

344
Hooper
Reagovat

A štrůdl chválí Dítě, že byl včera dobrej jako žena.

345
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl chválí před vébéčkem dítě.

346
Prochor
Reagovat

VB venku na lidi neřve. Jenom se svazuje a zavírá do sklepa:-))) Ten drban si nevidí do pusy.

347
Anonymní
Reagovat

V duelu pujde taky hlasovat na internetu nebo jenom SMS?

348
Amanda
Reagovat

337 – Tak to by chtělo udělat tipovačku kdy VB vybuchne :D a dále by se to mohlo rozvinout na koho a za jakých okolností :D

349
XY2
Reagovat

Štrůdlici se moc líbí, jak se Nino oblíká, VB mlčí…a pak říká, že většinu hadrů Nino dostal.

VB se nelíbí, že kamarádi dávaj Ninovi oblečení.

350
Wlcak
Reagovat

Ahoj všem.Nepřijde vám taky že co VB nezobe bobule tak se mu svalovina mění ve špekovinu ? :-D

351
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl se hádá s vébéčkem, jestli má dítě oblečení darované od kamaráda nebo je to sponzorský dar od nějaké firmy.

352
T.M.
Reagovat

338: Pepy je velká škoda, byl to od pohledu sympaťák a mohl nabídnout ve vile zajímavý příběh, jeho nepostupu je mi líto asi nejvíc ze všech. Mohli by ho tam ještě nasadit. Kdyby nebyla volba naposled tak blbě rozdělená tak by určitě postoupil místo Mirky která není zajímavá ničím jiným než svou orientací. Opravdu se připojuju k propagaci hlasování pro Vladka a jemu vždy pošlu maximální počet hlasů jako sem to udělal už ve Volbě a snad nás takových bude víc. On je pro mě nejzajímavější a nejlepší postavou v historii všech našich reality show. Nino by byl dobrej ale vybral si cestu sám…a přes Vladka ta cesta doufám povede pryč z vily.

353
XY2
Reagovat

Štrůdlice říká, že není ani hloupá ani chytrá, má hodně mezer ve vzdělání, ale má všeobecný přehled…

Připadá mi, že se snaží VB naštvat, zatím to ještě moc nejde, možná by mohla přitvrdit, že třeba nemá ráda bílé hadry na chlapech.

354
Amanda
Reagovat

Niki dostala odměnu podle všeho fotky

355
XY2
Reagovat

pošta, úkol, Romana se směje…

356
okkvp
Reagovat

Dopis, úkol splněn, Nikola dostává dárek, největší nepořádník se vypere, vysuší, převlíkne (snad postel) a dál nevim a že si mají sami převlíkat postele

357
rejpal
Reagovat

Ně těch hrátkách teď je docela dobře vidět, jak štrudl Tomáše deptá. Ten už vůbec neví, co se kolem něj děje. Nejspíš se mu v hlavě honí jen, jak zanořit. Čehož se nikdy nedočká. Plzák by to nazval debaklovým vztahem.

358
Amanda
Reagovat

Eva trest – všem vyčistí boty a vypere povlečení – a ještě něco bohužel četla domovnice a nevím nevím zbytek

359
XY2
Reagovat

Romana blbě četla a je to strašná sranda, naštěstí se směje jen ona, ale má to opět říz…

360
radek
Reagovat

Jak se tak koukám, tak kurs na výhru Vladka klesl z 3,5 na 2 což je docela propad, takže dle sázkovky je to jasný vítěz :) Thomas a Eva zatím 1:40 jako naprostí outsideři :) Druhé místo Ládiček s kursem 4 taky moc nepobírám.

361
okkvp
Reagovat

Romana neumí číst – tzn špindíra dne provede převlečení postelí, vyprání, vyčistí jim boty

362
XY2
Reagovat

357 – :-) máš pravdu, ten neví, co už odpovědět, aby to bylo dobře…

363
rejpal
Reagovat

XY2
Mně to přijde spíš jako pomalé, ale jisté utahování šroubů. Nechtěl bych být v jeho kůži, kdybych tam byl. Ale zase bych nevolil štrudl.

364
Wanna be your monster
Reagovat

Upozornění – Evo, vem si port.

Místo toho, aby aspoň nemluvila, než si ho dá, musela si zanadávat na štáb.

365
XY2
Reagovat

VB říká štrůdlici, že bude krásná mamina, a mlsně a vilně na ni kouká.

Štrůdlice to nikdy nenechá dojít tak daleko, aby vypadala jako Romana:-))) škoda, že to Romana neslyší, moc velká škoda…

366
JanaH
Reagovat

350 Wlcak : přijde.
Ale na břiše měl ty nemalé špeky hned při příchodu. Taky jsem si všimla, že má nějak tenké nožky. :-)))

367
okkvp
Reagovat

rejpal – pokud má tajný úkol, tak si u ní asi opravím dojem, nicméně mi stále přijde, že dívče jest to všehospchopno a ve hře jí důvěřovat i jen chvíli (jako spoluhráč) se nijak moc nevyplatí.
Deptání buldoka mi nicméně dělá dobře, za to jí velký dík

368
okkvp
Reagovat

čištění bot bere Evík mužským stylem

369
upsik
Reagovat

Už mě ta obrazová one man show – Vlado přestává bavit…takřka bez přestání na 2 kamerách a často se zvukem na třetí, ty jeho psycho kecy – už nevím, kterou kameru, abych se mu vyhnul…(ke všemu velký prostor pro neposlouchatelnou Růženou)…please jednu kameru bez těchto dvou …

370
XY2
Reagovat

Že to štrůdlice jako úkol, to mě napadlo, protože ona ho drbe za každou větu, za cokoliv, ale dělá to úžasně!

371
Wanna be your monster
Reagovat

369 – Já chci též, já ho nemám ani na jedné..

372
rejpal
Reagovat

Zdena by chtěla letět do New Yorku nakupovat oblečení. Tomáš logicky oponuje, že za cenu cesty by nakoupila neurekum hadrů jinde.
Zdena chce letos lyžovat. Lyže si nechá koupit. A budou to běžky. (Tomáš jí je asi těžko koupí). Chtěla by bydlet v Praze. V garzonce, bude jí to stačit. Nechce, aby její děti chodily na pole. Bydlet na vesnici ji nevyhovuje, je to nudné a o ničem. Chtěla by bydle ve městě a pracovat celý den, zdokonalit se ve stříhání, kadeřnictví ji bavilo.

373
JanaH
Reagovat

367 okkvp : mě se třeba hodně líbilo, když se strojili na přímák… Tomík se ptal, co si má vzít na sebe, štrůdla se vyjádřila, že se jí nelíbí jeho bílé kalhoty, tož večer Tomík ve tmavých. :-D

374
rejpal
Reagovat

Po škole prodávala podomně šampony a to jí bavilo. A tak poznala nejlepší kamarádku.
Tomáš hned vytáhl nějakou zamordovanou kadeřnici.

375
XY2
Reagovat

štrůdlice je ráda, když jí někdo ublíží, ale musí si to pořád připomínat, aby na to nezapomněla…

376
JanaH
Reagovat

372 rejpal : zdokonalovat by se měla, mně stačí, jak domrvila Ládíka, kadeřnice s talentem od Pána boha.

377
T.M.
Reagovat

Štrůdl je hodně velká zmije. Charakterově podle mě zcela nejhorší ve vile. Na tu ani buldoci nemají.

378
rejpal
Reagovat

Tomáš: to je to v prdeli, když chlap miluje, dokáže dělat takové kraviny, protože se nemůže smířit s tím, že přijde o žrnskou. zdena je ráda, že jí někdo ublížil, protože se z toho ponaučí. Tomáš rozvíjí, že když někdo ublíží, protože má rád, je to jiné, než když rád nemá.
A už zase řeší, jaké kraviny mu udělala Zdena. „Tak se pak nediv“.

379
Bazinga
Reagovat

jsem tu :-)

Na jedničce právě VB rozebírá Štrůdlin rozpadnutý vztah. Má jasno. Krachlo to, protože se chovala stejně jako ve vile. Ví to, protože už je taky starší…

380
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš by si přál, aby to bylo takhle: jeho partnerce holky zavolají, ať jde pařit, on jí to dovolí, ale on ařekne ne, budu s tebou radši doma.

:D on bude asi chorobný žárlivec.

Co by to bylo za vztah, kdybys ty šla s kámoškama a já s klukama?

381
JanaH
Reagovat

Vorvaň má zajímavé názory na partnerský vztah.

382
XY2
Reagovat

My ženský nejsme od toho, abychom dělaly chlapům radost, říká štrůdlice…
Myslím, že VB docela vytáčí. Hezký je to. A s holkama se líbá štrůdlice ráda a postavila svého partnera před hotovou věc.

383
okkvp
Reagovat

Když tak ale slyším tokajícího hlušce, tak si říkám zaplať bůh, že mne takhle nikdo nikdo nešmíroval a neposlouchal. Ne, že bych byla až tak tupoňovitá či deptající.

384
Frodo
Reagovat

Včera buldokovi nevadilo, že by se Zdena líbala s holkama, který nejsou L a dnes by mu už vadilo, že by se Zdena líbala s holkama, který nejsou L…tak vadí/nevadí?

385
XY2
Reagovat

VB právě řekl, že už tak je dost za blbce:-)

386
Frodo
Reagovat

385 – néééé, nenííííí, vůbec ne! :-D

387
Frodo
Reagovat

Dobře! Zdena řekla VB, že on se v 38 cítí na 25 a ona v 25 na 18 – tak co!

388
Wanna be your monster
Reagovat

VB radí štrůdle, ať si urovná kolečka, a a´t si nehledá vážný vztah.

ona desetkrát řekla, že teď žádný vztah nehledá, ale Vébéčko to asi cítí jinak.

Zajímavé, jak nejvíc žárlí lidi, kteří jsou nejvíce nevěrní.

389
Bazinga
Reagovat

VB řekl Štrůdlici, že ani v pětatřiceti nebude mít ty kolečka v hlavě srovnané.
Štrůdlice kontruje : ty máš 38 a cítíš se na 25. Mi je 25 a cítím se na 18, no a co?

390
Frodo
Reagovat

388 – tak oni to mají podle sebe soudím tebe, takže musej žárlit… :-D

391
okkvp
Reagovat

379 – fajn, já mám dnes od rána meteority v hlavě, přemýšlím, zda jsem večer spolkla dvě bobule nebo jen jednu nebo mám někde skřípnuto tak šikovně, že to nebolí

392
rejpal
Reagovat

Frodo
Ono to spíš vypadá, že je oběma patnáct.

393
Hooper
Reagovat

384 – hodil si mincí a padl mu pro dnešek orel, no.

394
Frodo
Reagovat

Mám pocit, že dnes nejpozději zítra bude buldok pekelně litovat, že byl takovej debil a přišel o Sabču kvůli holce, která ho vlastně vůbec nechce a chce se líbat s holkama :-D

395
XY2
Reagovat

Ládíctek jede v ložnici s Ninem. Kdyby Nino vyřadil Růženu, byla by to bomba, polovina lidí by to nepřežila.
Nina bolí zub jako sviňa. Ládíctek myslel, že přemýšlí.
Ládík docela dobře mluví, rozebírá možnost, že by byla Růžena první vyřazená.

396
Frodo
Reagovat

392- asi tak :-D

397
okkvp
Reagovat

394 – těšíš se vébéčko 3x denně škemrající do kamer Sabču o odpuštění? :-)))

398
Frodo
Reagovat

397 – muhehehe :-DDD

399
Hooper
Reagovat

397 – prosím prosím, ano. Nějaké větší naznačení ve Zpovědnici od štábu chci.

400
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík se bojí jít k zubaři.

401
Wanna be your monster
Reagovat

Vlastně ládík do té postele nepatří, že…že by šel jenom Ninovi dát do hlavy myšlenku na vyzvání romany?

402
JanaH
Reagovat

Pro samý úklid ve vile a šmírování štrůdly s vorvaněm nevím, co dobrého kuchtila Růža.
A nejde to poznat. Těstoviny s nějakou hnědou polívkou? :-D

403
Kami
Reagovat

Take jsem si vsimla, ze buldokovi nejak mz svaly co nezobe.

404
XY2
Reagovat

Pošta.

Ládík říká, já nechci dopis, já se chci najíst.

405
Frodo
Reagovat

okkvp – já uplně cejtím přes ten monitor, jak on chvílema cejtí, že by tu Zdenu fakt nemohl ovládat, tak jak by chtěl a je z toho uplně v prdeli :-DDD

406
Bazinga
Reagovat

Tak to hnědé je něco, co má chutnat, jako kari. Říká Růža.

407
JanaH
Reagovat

Aha… čím víc koření v jídle, tím víc chuti. Ale nemá to být poznat.
Říká Růža.

408
Nu
Reagovat

Už nejsem nejmladší ale si neumím představit že bych nosila na zádech takovou obludu (jako má VB tetovanů). Těstoviny pěkné a omáčka voda -co pak to je za mnamku?

409
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, opět jste porušili pravidla ohledně portu, pavlína jde za trest pomoct Evě při čištění bot.

410
Amanda
Reagovat

Pavlína za trest protože neměla port musí jít pomoci Evě čistit boty

411
Bazinga
Reagovat

jéééé :-). Růža má hezké tričko :-). Kolikrát se dneska už ohlásila „halóóó, tady medůůůůza“

412
Nu
Reagovat

No některý lidi jsou hezký i bez tetování (Vladko) a někomu nepomůže ani tapeta.

413
Kami
Reagovat

Pavlina natlacila do hlavy poslednich par soust jidla sla bez kecu plnit ukol. Zadne ksichteni, ani „ty kraaaaso!“

414
Amanda
Reagovat

Přijel nákup

415
irena
Reagovat

342 – souhlasím, ta fotka vlevo je…..jak meteorit v hlavě

416
Scalex
Reagovat

403 – první den srdnatě cvičil. Sklapovačky, sedy-lehy, kliky, dřepy, všechno možné. Spolu s embéčkem. Nekoukám na online furt, nicméně koukám docela často a myslím, že už jsem žádné další cvičení nezahlédnul.

Že nedostává bobule, to by mu vadit nemělo, i udržovací cvičení je dobré. Ale on je na tom s cvičením asi jako já. Rotoped jsem použil třikrát, než se definitivně na celé roky změnil v báječný věšák.

417
rejpal
Reagovat

Neříkalo se v určitých kruzích při VV1 Vladovi Sošný? Nějak mi to vytanulo na mysli a neumím si to zařadit.

418
Frodo
Reagovat

Co to dělááá ta LP s těma botama? Bílý, černý, podrážka, svršek všechno jedním kartáčem….nééé

419
okkvp
Reagovat

405 – jistě chápeš, že něco takového vorvaň tupoň ještě nezažil. Kdyby nebyl ve vile a ještě jak kůl v plotě, tak by to vypadalo úplně jinak.

420
Frodo
Reagovat

Růža říká, že třeba nějaký divák se zamiloval do LM a když ona nemá port, tak pak ten divák neví, co LM povídá…/dobrej příklad/

421
Bazinga
Reagovat

Růža vysvětluje vilanům, proč je nutné, aby nosili reporty. Lidé, co jsou venku, si stěžují, že je neslyší. Zejména nějaký divák, který se zamiloval do LM, případně divačka, která chce VB.

422
rejpal
Reagovat

Růže káže buldokům o divácích a co mají dělat, Martin pláchl a Tomáš s přemáháním kývá. A Růže jede.. holky budou čustit boty, dokud si to neuvědomí.
Růža by se měla zamilovat do VB. To by byl fičák. Z jedné strany by slyšel o nakupování v USA, z druhé, že se mají dodržovat pravidla, protože oni (štáb) jsou tu od toho, aby je hlídali.
Není už ten Tomáš potrestaný dost?

423
Frodo
Reagovat

422 – rejpal – ten nikdy nebude dost potrestanej!

424
Kami
Reagovat

Ja koukam take vcelku casto a zadne velke cviceni jsem nevidela.

425
Frodo
Reagovat

Růža říká, že nechce čokoládu, že se pak nepokadí a hned nato zanotovala „řídím, se zákonem“

426
Bazinga
Reagovat

Růža je nadšená z nákupu. Největší radost jí udělal „medvídek želaŤinový“

427
XY2
Reagovat

Lucka hezky mluví o těch svých psech…:-)

428
okkvp
Reagovat

422 – tak pokud Růža nebo on brzo nezamávaj, tak imho vébéčkovi Růža na krku opravdu velmi závažně hrozí

429
rejpal
Reagovat

Růža má pravdu. I František B jistě naslouchá a dělá módní policii a možná i strážce přísných mravů.
Až budou chtít potrestat Lucku, vytáhnou, že přišel dopis od Františka B. A ona se rozpláče ještě dřív, než ho přečtou.

430
Frodo
Reagovat

Teď Růžena oslovila v jedné vteřině asi pět lidí! To nedávám…

431
Amanda
Reagovat

413 – Protože na sobě furt ten port nemělaa víš aspoň já si ho nevšimla:D

432
XY2
Reagovat

422 – ba ne, jen ať mu nakládají:-) s tím xichtem si o to říká.

433
Bazinga
Reagovat

Rozpočítávání koblih. Je jich 8. Nikdo si nesmí vzít dvě….
:-)

434
Frodo
Reagovat

433 – a někdo ani jednu :-D

435
okkvp
Reagovat

písajte, písajte, mé meteority bohužel vyžadují klid na lůžku … byť mi to tedy mrzí, páč mám zrovna volno a jen nerada vás i vilany opouštím

436
..
Reagovat

struudl

437
XY2
Reagovat

Asi bude zase štrůdl, je hodně jablek.

438
rejpal
Reagovat

XY2
Mám to na trojce s obrazem jinde. Což mě mrzí. Lucce vždycky svítí oči, když mluví o psech.

439
Wanna be your monster
Reagovat

Růženin facebook, kdyby to někoho zajímalo….že je hysterka jde vidět hned. https://www.facebook.com/romana.o.fabianova?fref=ts

440
Bazinga
Reagovat

Růža si udělala z želaťinového medvídka sluneční clonu a nechá si paprsky dopadat na sítnici… ta je vostrá!

441
Bazinga
Reagovat

Růža zažila psí porod a chce o tom povídat Lucce. Když zjistila, že i Lucka byla jednou u porodu psa, tak oznámila, že ona byla hodněkrát. U porodu. Psa.

442
rejpal
Reagovat

Tak teď klábosí Lucka s Růžou o psech. Tedy vypráví Růža. Lucka jí do toho ale skočila. Tady se překecat nenechá, na domácí půdě.

443
Amanda
Reagovat

439 – Tak to je něco

Jináč jsem se chtěla zeptat kde ten Vlado spí, předtím jsem ho furt viděla spát vlevo i s tím méďou ale dnes ráno jsem ho viděla s medvědem vpravo a teď zase leží vlevo :D

444
rejpal
Reagovat

Zatímco Pavlína pucuje tenisky. Co si asi myslí?

445
Frodo
Reagovat

Netoká někde buldok?

447
Bazinga
Reagovat

Chtěla jsem vám přepsat, jak Růža ke psu přišla, ale bohužel… Růža mne zmátla v tom, že na začátku toho povídání byla malinká a z útulku si šťastnou náhodou vybrala zuboženého pudla, který byl těhotný a když rozprodávala štěňátka, tak byla na učilišti. Nevím, fakt, sorry!

Konec příběhu – Růža ležela v nemocnici s oparem.

Aha, tak to ještě nebyl konec příběhu. Růženin pes už umřel. Příčina smrti bylo utracení.

448
rejpal
Reagovat

Omyl. Nepřekecá. Ale je trpělivá. Naslouchat umí.

449
Amanda
Reagovat

447 – taky jsem se do toho zamotala

Ještě teda jsem chytla že byla najednou v nemocnici s uzlinou a když jela na sál tak zmizela – uzlina ne Růža

450
rejpal
Reagovat

Lucka je domluvená s mamkou, že až bude starý pes se trápit, a ona ho bude chtít za každou cenu zachránit, mamka ho odveze. Lucka rozumem ví, že je to nesmysl, ale nedokázala by to.
Lucka musí na první rande s celou smečkou. Hned zjistí, jestli to potenciálnímu partnerovi vadí, a s takovým člověkem být nemůže.

451
XY2
Reagovat

Po načumnutí na profil Růži je jasný, že nejen blbě čte, ale taky píše:-) tam je to už marný.

452
rejpal
Reagovat

Lucka se rozešla s ex přítelem, zůstal u něj sice jeho, ale pes, kterého měla ráda, a zavolal jí kvůli klíštěti a ona s ním po třech měsících poprvé mluvila rozumně. Nakonec jí dovolil pejska cvičit.
Růža už řeší děti, jaké mají být. Lucka ano, ano. Chtěla by tři děti, a měla by si pospíšit, první chce do třiceti.
A zvuk odešel jinam

453
Wanna be your monster
Reagovat

Mimochodem je na facebooku růžena fanouškem Vladka Dobrovodského.

454
Bazinga
Reagovat

VB spí, Nikol spí, Vladko spí a Dítě spí schoulen v prenatální poloze.

455
rejpal
Reagovat

XY2
Na druhou stranu mi přijde dost mimózní, když jí na její stránku píší cizí lidi, co je zač. A ještě k tomu, když je pryč.

456
Ufonka
Reagovat

Kamera 4 si v detailu vychutnávala spící a chrupkající VB

457
Bazinga
Reagovat

Růžena je holka z vesnice. Z Ostravy.

Lidi z vesnice jsou hodnější, sice drbou, ale JEN v dobrém.

458
Wanna be your monster
Reagovat

Romana Olsovska Fabianova: NEUJIZDIM NA NICEM JSEM STASTNA ,, A KDYZ JSEM STASTNA TAK ME NAPADAJI KRASNE A BLAZNIVE MYSLENKY ,,…..Ale diky tomu vsemu dodavam lidem pozitivni energiji ,,a naladu ,, zkuste to jako ja a nebudete mit zadne zabrany ,budete trosku blaznivi ,,ale hlavne budete vedet ze zijete a neprezivate,,zivot se ma prozit … ROZDAVAM LASKU,USMEV A TO ME DELA STASTNOU,NEJSEM ZLA A HLAVNE JSEM NA SEBE HRDA A MAM SE RADA … A JE TO TAK STRASNE JEDNODUCHE ………

459
Bazinga
Reagovat

Ládícet by chtěl děti. Ale ještě neví, jakým způsobem si je pořídí.

460
rejpal
Reagovat

Lucka by chtěla první co nejdřív, další do třiceti a přišel Ládík. Rlža: a co Ládík a děti. Ládík by chtěl, ale neví, jak si je má pořídit. Lucka: na mě nekoukej.
A zvuk zase jinde.

461
Pedro
Reagovat

416: podle mě by bez těžkejch činek a doplňků stravy hubnul tak jako tak. Nejsem odborník na cvičení a stravu, ale on podle mě jede čistě objem (těžký váhy atp.) a to bazénem a dřepama asi nezíská. Jestli kecám, tak mě někdo opravte.

462
Amanda
Reagovat

Ládík otázku Růži kdy chce děti řekl „Až to přijde tak to přijde“

463
Bazinga
Reagovat

Lucka“ já vás opouštím, jdu na toaletu“
Ládícet „co, na minutu?“

464
rejpal
Reagovat

Tak pro jistotu střih na štrudl řešící umělé nehty.
Naštěstí jsou zpět.
Lucka cosi Ládíkovi nedovolí, aby jí neříkal, že za to může ona. Ládík hele vosa. Lucka. už se s ní potkal….
Lucka se nechce rouhat, ale myslí, že by nešla na umělé oplodnění. Neví, nebyla to nucena řešit. Na potrat by nešla a těžko by řešila, kdyby jí řekli, že dítě se špatně vyvíjí. Může se narodit zdravé. Klidně by šla na opraci dělohy, ale asi ne na umělé oplodnění, ale neví, nikdy se o dítě nepokoušela, nemůže to říct s jistotou.
A Růža už řeší lepší zůstanou.
Lucka má radost, že někdo (tj. Růža) má víc modřin než ona, má je od všeho. … Lucka říká, že má nohy jako vzpěrač (asi jí to řekl nějaký přítel), Růža tvrdí, že ne.

465
Bazinga
Reagovat

464 ne ne, to jí neřekl nějaký přítel. To jí řekl gentleman všech gentlemanů VB :-)

466
rejpal
Reagovat

Pomalejší konverzaci Ládíka a Růži.
A přišel dopis.

467
Bazinga
Reagovat

Přišel dopis. Ládícet nahlídl a oznámil, že je dlouhý. Růža odchází číst do kuchyně. Sama.

468
Bazinga
Reagovat

Růža stále ještě čte sama. V duchu.

469
Bazinga
Reagovat

Růža čte nahlas. Bohužel „nanečisto“ to nevyšlo. Už zase koktá.

470
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Zahrejte si (neumí číst) na soudní proces. Každý anonymně napíše jedno pravdivé obvinění na konkrétního soutěžícího. jedná se o prohřešky, které se staly ve vile.

Boss je bude vytahovat a číst – bude diskuze a hlasování o nejzávažnější obvinění. poté bude soudní proces s tímto člověkem. bude vysloven verdikt.

471
rejpal
Reagovat

Bude hra. Na soudní proces. Budou anponymně pravdivá obvinění. Za prohřešek ve vile – jméno, a co špatného udělal. Boss je bude náhodně vytahovat. Boss přečte a budou diskutovat a hlasovat o nejzávažnější obvinění. Bude zvolen obhájce, obžaloba a soudce.
To bude docela zajímavé a může skončit pěknými emocemi.

472
Bazinga
Reagovat

Protože je dopis hrozně dlouhý, Růža vzdává druhý pokus. Uzavírá to tím, že je to jednoduché, takže to všichni pochopili. Dodává, že ona to pochopila nejdříve.

473
Amanda
Reagovat

Budou si hrát na soud
každý na papír napíše jméno a obvinění někoho kdo bude udělal ve vile nějaký prohřešek
pak to dají do nádoby, Růža je bude tahat z nádoby a číst, odhlasují si nejzávažnější čin, pak zvolí soudce, obhájce a bude soud

474
Bazinga
Reagovat

Vilané píšou. Zvěřina se navrhl soudcem, protože je nestranný.

Jestli ale nakonec skutečně bude, to se neví, Růža je totiž na WC, a tak nemohla hlasovat, ani se navrhnout.

475
rejpal
Reagovat

Nestranným soudcem bude PZ.

476
Amanda
Reagovat

Jaké obvinění by jste napsali vy?

477
Bazinga
Reagovat

MB neví co má napsat.

LP a LM řeší, jak definovat „prohřešek“.

478
sadraj
Reagovat

nemáte někdo odkaz na civilní jména všech soutěžících s bydlišti alespoň kraje a další podrobnější informace prosím ?

479
Bazinga
Reagovat

A je to tu :-). Růža se vrátila z toalety a ještě neví, že Zvěřina bude soudcem. Protože hlásila, že Boss (tedy ona), některé úkoly prostě neplní. (nechtěla psát)

480
rejpal
Reagovat

Já bych napsal Nina a já chci domů.

481
rejpal
Reagovat

sadraj
Je to na iprima/vyvoleni /co jsou kamery, červený pruh a soutěžící

482
Dáša
Reagovat

Od veci: vzorovaný Nino by nemal nosiť vzorované tielka. Vzory tela a textilu sa bijú. :)

483
Wanna be your monster
Reagovat

478 – na primě v kolonce soutěžící jsou i města.

484
Bazinga
Reagovat

Lucka vyzvídá, kdy je Zvěřina opustí. Ten mlží, že až ho tam nebude potřeba. Martůčijová si myslí, že dřív, než 15.9., protože to má výročí svatby.

485
Wanna be your monster
Reagovat

třeba Nino nebo Mirka může napsat obvinění na prohřešky, které viděli už v TV, ale nemohli o nich mluvit.

486
Hooper
Reagovat

476 – já bych Vlada obvinil z toho, že má všeobecný rozhled.

487
Bazinga
Reagovat

Růžena znovu čte dopis.
Podle všeho tedy se všechna obvinění přečtou, kolektivně se rozhodnou, které je nejzávažnější, zvolí se obhájce a proběhne proces.

Zvěřina oznamuje, že propisky se pak použijí na označování županů.

488
rejpal
Reagovat

Lucka na PZ: kdy nás opustíš. PZ až tu nebudu potřeba. Lucka: tak my si tě necháme jako zvířátko. Já jsem sem chtěla zvířátko, tak si ho necháme.
PZ nikoho obviňovat nebude, je to jeich věc. Lucka: ty jsio chtěl psát o sobě?
Vlado vysvětluje průběh hry. Růža raději čte kus dopisu. Půjdou k plazmě.

489
Amanda
Reagovat

Radši bude číst Petr než Růža

490
Wanna be your monster
Reagovat

martin – že si nemyje ruce po záchodě, a pije z flašek, ze kterých si nalívají pití všichni. :)

491
Wanna be your monster
Reagovat

první papír: Martin prdí pod nos lidem, když ví, že ten den opravdu zapáchá jako tchoř.

492
Bazinga
Reagovat

první obvinění.

Martin prdí pod nos lidem, když ví, že ten den opravdu zapáchá jako tchoř.

493
Wanna be your monster
Reagovat

podle ostatních je to pravda.

Podle romany někteří lidi neberou tu hru vážně.

štrůdla: A proč jako? Někomu třeba fakt vadí, že mu prdí pod nos.

494
rejpal
Reagovat

Martin prdí pod nos lidem, i když ví, že ten den smrdí jak tchoř.
Je to pravda? Zdá se, že ano. Růža už to nějak bagatelizuje.

495
Wanna be your monster
Reagovat

druhý papír:
Lucka usnula během zůčtování.

496
Amanda
Reagovat

Druhý papír
Lucka – usnula během zúčtování

497
Bazinga
Reagovat

Růžena oznamuje, že tohle nepsala ona.

MB říká, že někdy to udělá schválně, jako ze srandy…

Obvinění druhé. Lucka usnula během Zúčtování.

498
XY2
Reagovat

Růže vadí, že si z toho dělají srandu, štrůdlice říká, že někomu to vadit může…

Martin říká, že občas to dělá schválně…

499
rejpal
Reagovat

Martin někdy prdí naschál ze srandy. Al neulítne mu tom jak Romaně. Když už, tak ze srandy, rozumíš.
Lucka usnula při zúčtování. Lucka ale nespí, když zavře oči, lépe je slyší. Podle Růži dobrá obžaloba a měla by se vyřešit.

500
Wanna be your monster
Reagovat

Třetí papír: chová se agresivně, neunese pravdu a hraje si na někoho, kým se snaží být, ale není, snaží se nahnat strach.

501
Amanda
Reagovat

Třetí papír
Thomas – chová se agresivně, neunese pravdu a dělá se tím kým není.

To asi psal Vlado

502
Wanna be your monster
Reagovat

500 – jo a je to o tomasovi

503
Wanna be your monster
Reagovat

501 – tipuju spíš ládíka.

504
Bazinga
Reagovat

Thomas už nechce být za Robina Hooda, pojede si tu šedou myš.

Růžena ho brání, že Thomas ten řev ani tak nemyslel.

505
rejpal
Reagovat

Tomas je jediný, kdo se snažil ve vile nahnat strach. Neunese pravdu a hraje si na něco, co není.
Tomáš už se nechtěl vracet, ale když musí, ten večer se mu nepoved, uvědomuje si to, byla to zčásti hra, ale taky chyba a už se to nestane, nebude dělat Ronina Hooda. Bude tichá myška a s každým kamarád.
Růže ho obhajuje, že to tak nemyslí.

506
Amanda
Reagovat

503 – Ten mě nenapadlo, naopak mě napadla i Štrůdla

507
Amanda
Reagovat

Další papír
Romana – nepravdivé obvinění – žalovaný nepravdivě obvinila Evu když všem sdělila, že Eva jí nechce nechat spát v její posteli. Eva nic takového řikala, takže obžalovaná nemluví pravdu.

508
Bazinga
Reagovat

4. obvinění Romana Fabiánová.

To obvinění je zmatené. Asi ho psala Růža.

509
rejpal
Reagovat

A je to tady, Pavlína dostává hysterák. To je taky dárek.

510
Bazinga
Reagovat

áááááá, už po sobě ječí Růžena s LP :-)

511
Ufonka
Reagovat

Romana kafrá do všeho. Z ní bych byla tedy na budku jedna dvě. Dobrá hra ale jí bych dala roubík. Zkazí vše.
Boooooj Lp a Romana

512
Wanna be your monster
Reagovat

papír čtvrtý: Romana obvinila evu, že jí nchce nechat spát v posteli, to byla nepravda, která mohla ovlivnit reputaci evy.

513
Amanda
Reagovat

508 – to by se teď tak nehádala

LP se hádá s Růžou – podle LP Růža kecá a Růža „Já byla na zhroucení“

514
rejpal
Reagovat

A Pavlína putuje zpátky do suterénu. Fuj.

515
Bazinga
Reagovat

Jsem si jistá, že to obvinění na Romanu Fabiánovou psala Romana Fabiánová.

516
Amanda
Reagovat

Perfektně teď na sebe řvali ale bohužel přepis nedokážu .. Hádají se přes sebe a můj repráčky mého noťasu to nepobírají

517
Wanna be your monster
Reagovat

Musela jsem telefonovat a díky růženě jsem o nic nepřišla, protože o svém obvinbní musí půl hodiny kefrat..

518
Amanda
Reagovat

Teď chtějí aby pustili tu situaci v telce, jako důkaz aby bylo jasno.

519
Wanna be your monster
Reagovat

Papír 5: vlado se snažil vyprovokovat Martina k agresivnímu chování, to se mu ale nepovedlo a místo toho vyprovokoval Tomáše.

520
Amanda
Reagovat

Další pokus
Vladko svým hysterickým chováním se snažil vyprovokovat MB ale místo toho vyprovokoval VB.

521
Amanda
Reagovat

Oprava ne pokus ale papír – jsem z nich mimo :D

522
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že vulgarismy jsou zakázané a že na ně bude vždy reagovat.

523
Zuzana
Reagovat

zajimave tam je to sluvko BOHUZEL

524
Bazinga
Reagovat

Vladko přijal kritiku. To bylo zajímavé.

525
Wanna be your monster
Reagovat

papír 6: při narozeninové párty si Tomáš přivlastnil cigarety a druhý den řekl, že je náhodně našel.

526
Amanda
Reagovat

Putuje mezi legrační obvinění

Další papír
Při narozeninové párty si Tomáš přivlastnil cigarety a ráno řikal že je našel

527
sadraj
Reagovat

481 to vím ale tam nejsou příjmení a u nina ani jméno

528
Wanna be your monster
Reagovat

527: většinou, když na fb zadáš křestní jméno + slovo vyvolení, tak ti vyjede fanklub toho člověka s celým jménem.

529
Ufonka
Reagovat

Romaně podle všeho se Eva s LP pletou.
Když došly na vilu tak Eva chtěla jít proti Romaně. A byla na ní ostřejší. Romana si Evu zaměnila za LP.

Jinak mám pocit, že R je v táboře buldoků zahnízděná.

530
Bazinga
Reagovat

VB se zamotává do vysvětlení, kde měl cigára, kdy na to přišel, kdy je vytáhl a hodil do placu.

VB se ohrazuje, že je to kvůli LM, která ho nesnáší.

531
Wanna be your monster
Reagovat

papír 7: Martin bezohlednost v chování, co se týče cigaret, bere lidem bez dovolení – je to nevychované a neslušné.

532
Amanda
Reagovat

Případ cigarety – zase požadují aby pustili ukázku jak to bylo
Putuje mezi směšný

Další papír
Martin bezohlednost chování co se týče cigaret co si někdo přinese a on si vezme bez dovolení. Připadá mi to nevychované a neslušné.

533
Bazinga
Reagovat

další obvinění:

Já si myslím, že byl neprávem zabitý trpaslík.

534
Amanda
Reagovat

Další papír

Já si myslím že byl neprávem zabitý trpaslík.

Autor Růža? :D

535
Wanna be your monster
Reagovat

papír 8: Já si myslím, že byl neprávem zabit trpaslík.

Romana očividně nepochopila hru, že má napsat konkrétní jméno a někoho obvinit. A ještě má kecy o tom, že to nechápou ostatní.

536
rejpal
Reagovat

Já si myslím, že byl neprávem zabitý trpaslík. To asi psal Vlado

537
Wanna be your monster
Reagovat

Už se k tomu přiznala, nechtěla nikoho odsuzovat…nechápe ani slovo anonymní, ani jméno.

538
Amanda
Reagovat

Růža se přiznala – nechtěla někoho odsoudit takže napsala o trpaslíkovi

539
Wanna be your monster
Reagovat

Bože ta je fakt blbá – obviňuju všechny…až na lidi, kteří za mnou přišli…Ta je fakt blbá.

540
Hooper
Reagovat

Blbá, neumí číst, neumí počítat. Vem si ji dnes, dítě, a vyhraješ.

541
Ufonka
Reagovat

To je hrozná paní

542
rejpal
Reagovat

Tak Romana. Použila Vladovu větu. PZ jí vysvětluje, že udělala chybu, neuvedla jméno. Obviňuje všechny… kromě těch, co za ní nepřišli. Proč ale sama řvala, že mají rozbít právě jejího šmoulu.
A už se to řeší. A další hysterák.

543
Amanda
Reagovat

Petr jí nařídil aby napsala na papír znova koho obviňuje a za co

A opět Růža jede a ječí ječí ječí

544
Bazinga
Reagovat

Bohužel se do toho zase zapletla. Nikola jí upozornila, že se ve svém vysvětlování zapletla. Růže došly argumenty a tak zvyšuje volume.

545
Wanna be your monster
Reagovat

PZ jí znovu opakuje dopis…ona stále nechápe.

546
ZER
Reagovat

Romca ma asi abstak :) je cela pomatena

547
Debby
Reagovat

Já tu růženu fakt nenávidím.

548
Wanna be your monster
Reagovat

Bože, ta kdyby na sebe co pět minut neupozornila, tak by asi nepřežila.

549
rejpal
Reagovat

Romana nenapíše jméno. A just. PZ upozorňuje, že porušuje pravidla.

550
Hooper
Reagovat

Balonky vv1=trpaslík vv4?

551
Wanna be your monster
Reagovat

Trpaslíka jsme rozbila sama, abyste ostatní nemuseli trpět, o to mi šlo.

ach ach, ta je hodná.

552
Wanna be your monster
Reagovat

Bože, měla by tam ještě dopsat, že spala na zemi a že obviňuje všechny, ale vlastně nikoho, protože je moc hodná.

553
Bazinga
Reagovat

takže konečné vysvětlení Růženy “ myslím si, že byl neprávem zabit trpaslík“ myslela to tak, že by klidně toho trpaslíka zabila, aby už nikdo nemusel trpět.

554
sadraj
Reagovat

528 dik to mne nenapadlo

555
Ufonka
Reagovat

Paní chce jediná mluvit a nikdo jí nerozumí. Tak zkouší křičet a žádné zlepšení.
Nepřijde vám, že jí klepne? To rozčilení asi nehraje rozumíš

556
Amanda
Reagovat

To nejde Růža nejde přepisovat :D

Tak pokus o to
Růže přišlo že chodí dopisy tím stylem že psychicky něco něco rozumíš, ne prostě nic .. rozumíš modřiny rozumíš

557
Wanna be your monster
Reagovat

Ta růža se musí vyhodit, protože tohle se fakt nedá sledovat…

558
Bodlak
Reagovat

koukam ze PZ se za chvilku zasebevrzdi :-D

559
Bazinga
Reagovat

Růžena se rozplakala. Už o tom nechce mluvit.

560
Wanna be your monster
Reagovat

Romana znova zdůraznila, že ostatní nemají mluvit, a ona chce řvát, jak je hodná, a že rozbila svého trpaslíka. neumíte nic vyřešit normálně, jenom řvaním.

561
Wanna be your monster
Reagovat

Odešla a Vlado za ní zase leze, nechápu jeho nervy.

562
Amanda
Reagovat

Růžena řve „Neumíte se domluvit jen řvaním“ a se řvem a bulením odchází :D

563
Ufonka
Reagovat

Musím říct, že vilany obdivuju. Oni na ní krom LP se snaží nekřičet.

564
Hooper
Reagovat

Koukám, že Nikola se dnes moc opalovala.

565
Wanna be your monster
Reagovat

ostatní v obýváku jí pomlouvají, že to co říká, nemá ani hlavu ani patu.

566
Amanda
Reagovat

561 – On zas za ní šel? Nechápu ho

567
Wanna be your monster
Reagovat

Romana si stěžuje, že Nikola chce pořád mluvit.

568
Ufonka
Reagovat

áááá Nikola je u R na černé listině

569
XY2
Reagovat

Růža má absťák a je psychicky nemocná, mele a neví o čem, úplně vedle.

570
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado už je zpět, venku je s růženou tomáš. říká, že jí chápe, růžena řve. Dneska ani zítra bych najust nedala ani kapku alkoholu.

571
Bazinga
Reagovat

PZ to celé hodnotí tak, že Růža něco prožila špatného v dětství a proto to na ní tak špatně působí (ten trpaslík)

572
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: ale mě se stýská každý den..co to je oddělit matku od děcka.

On ji asi někdo nutil.

573
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Tak a vzala bych jim na týden chlast. Romana by se měla léčit. Je hloupá, jednoduchá, jenom řve….miluju její: „Všichni tady mluví a mě nikdo nepustí ke slovu, všichni tady jenom řvou.“ Ta ženská je alkohlička.

574
Ufonka
Reagovat

Mě přijde, že Romana má asi nějaký promile. To je stav lítostivosti pod vlivem ne?

575
Wanna be your monster
Reagovat

574 – Právě že asi nemá.

576
Amanda
Reagovat

572 – Někdo jí položil nůž na krk a řekl „Půjdeš do vily“ , rozumíš

577
Wanna be your monster
Reagovat

PZ – nooo, k soudu to asi nepoženem, ne? :D

578
Kami
Reagovat

Ruza potvrdila ze je mimo.

579
Wanna be your monster
Reagovat

papír sedmý: Vlado dělá negativní náladu, tvrdí, že nemůžeme být kamarádi, strhává na sebe pozornost nebo se stáhne do sebe.

Potencionální pisatel – štrůdl, tohle přesně říkala Vébéčku.

580
Amanda
Reagovat

Radši to nedávají k soudu, nechtějí se hádat.

Další papír
Prohřešek je že stále dělá negativní náladu, tvrdí že ani venku nemůžeme být kamarádi. Furt mu něco vadí, moc na sebe strhává pozornost a když ji nemůžeme mít tak se stahuje do sebe – Vladko

581
Amanda
Reagovat

Dopis přišel – baterka aha já čekala něco jiného :D

582
Iv
Reagovat

zajímalo by mě, jak mohla Růža projít vstupními pohovory, je mi jí líto stále víc, její stále opakované výroky postrádají smysl a nedají se poslouchat, přepínám ji stejně rychle jako Thomase

583
Bazinga
Reagovat

Přišel dopis. Růža si ho přečetla a bez jediného slova opouští místnost.

584
rejpal
Reagovat

Já tušil, že tahle hra se zvrhne a bude masakr

585
Hooper
Reagovat

579 – no mě právě napadlo, že tohle by mohl být vébéčko, ale je pravda, že věty jsou na něj příliš rozvité, tak asi jo.

586
Wanna be your monster
Reagovat

papír osm: Martin – sobectví, nebere ohledy na ostatní, chová se, jakoby tu bydlel sám, sní co potká, nemá zásady slušného chování, které by se měly dodržovat ve velkém počtu lidí.

587
Amanda
Reagovat

Další papír
Zločin se jmenuje „Martin sobectví“ sní co potká aniž by se zeptal jestli to někdo nevařil pro sebe, funguje týmově jen když máme úkol

588
Wanna be your monster
Reagovat

Romana říká, že všichni útočí stále na stejné lidi, že to jsou asi ti nejsilnější.

589
Hooper
Reagovat

584 – to bylo celkem jasné

590
..
Reagovat

romana :D :D vždycky se bude rejt do 4 nejsilnějších hráčů – já, tebe (VB), vladka a do něj (MB)

591
Jana1
Reagovat

On tam snad nikdo nechápe jak jednat s hysterickým člověkem. Romaně neopovídat. Tedy po štrůdlu začínám mít averzi i na Nicol,je to pipka.

592
Wanna be your monster
Reagovat

devátý papír: tomáš, ovlivnování lidí ve svůj prospěch

593
Wanna be your monster
Reagovat

Martin – za zapomínání portu.

594
Wanna be your monster
Reagovat

Buď bude obžalován Romana nebo Tomáš…doufám, že romana, protože to bude úkol na celý den a noc potom.

595
Hooper
Reagovat

591 – jo, Nikola jde dolů.

A vébéčko je evidentně přejetej varem, tak doufám, že bude obviněná Romana.

596
Wanna be your monster
Reagovat

Hlasuje se o nejhorší zločin.

597
Wanna be your monster
Reagovat

Odhlasovali tomáše.

598
Bazinga
Reagovat

Růžena se snaží všem vysvětlit, že její obvinění je zcela neopodstatněné, protože ony už si to vysvětlily…

599
Amanda
Reagovat

Tomáš jde k soudu – aby se neřešila Romana :D

600
Evik
Reagovat

Jeste jsem kolem poledne poslouchala Vladka, jak na zitrek planoval varit s Ruzou obed… Chce udelat bramborove knedliky plnene uzenym a k tomu zeli… Rikal, ze ho chce udelat sladci, na karamelu… To ovsem narazil, protoze se vseobecne vi, ze Ruza vari nejlepsi zeli vcelem Universu… Takze navrhovala delat zeli dvoje… To se zas nechtelo Vladovi… To, ze chce mit Ruzu nablizku ma nejaky duvod? Ze by ji chtel trochu znemoznit? Jinak nechapu, proc dobrovolne vyhledavat jeji pritomnost…

Taky se Ruza sverila, ze vcera ji strasne vadila Niky se svym hrubym hlasem, ale dneska uz ji nevadi… A Vlado si taky trochu priznal, ze na Niky nebyl uplne mily… Proto byla Niky takova zarazena, protoze necekala kritiku od nejblizsich…

601
Wanna be your monster
Reagovat

Na soud už nemám náladu, musím na chvíli mezi jiné lidi. :) tak zase večer.

602
Ufonka
Reagovat

Ahááá Romana je jako Vladko??
No i kdyby, tak na Vladěnku se líp kouká.

603
Amanda
Reagovat

Tomáš chtěl za obhájce Vlada – Vlado nechtěl protože by hledal něco aby ho odsoudili, Tomáš vybírá za obhájce Růžu … No potěš :D

604
Debby
Reagovat

PZ: „Já jsem vám neřekl, že máte jít jíst, máte teď jít něco sem dělat!!!“ fakt jak na 10 letý fakany, sranda :D

605
Bazinga
Reagovat

Niki chce být žalobce. Obhájce bude Růžena. Takže VB dostane provaz, protože obhájce se složí…

606
Hooper
Reagovat

To si teda vébéčko vybral obhájkyni. LOL.

607
Kami
Reagovat

Ruzena me fascinuje jak vzdycky zopakuje rychle neci dobry napad jkoby to byl jeji.
Napr. jak Petr rekl ze trpaslik nemuze jit k soudu tak pripad se resit nebude, tak ona hned NO PRTOO JSEM TO NAPSALA, ABYCH NA NIKOHO NEKYDALA.
Ted u soudu – PZ ze povstaneme, Ruza hned joooo, povstaneme.
Ja se bavim

608
Bazinga
Reagovat

Obhájce řve.

609
okkvp
Reagovat

přišla jsem do nejlepšího – Růže je obhájce nebo svědek :-))))

610
Kami
Reagovat

Ruzena neni obhajkyne, ale kamoska. Mluvi za sebe a ne za sveho klienta.

611
fáber
Reagovat

Teda já nevím, naposled jsem občas koukal na první řadu a už si to moc nepamatuju, ale taky tehdy byly takové dementní úkoly a hry ? Nebo je to Zvěřinou kterej si hraje na pana učitele a vpodstatě celej duch týhle hry zprasil ? Umí to nějakej pamětník posoudit ?

612
Kami
Reagovat

PZ: Znevazujete soud!
Ruza: Neznevazuju!

613
Crazy lady
Reagovat

Trošku odbočím – vyhlásila jsem rodinnou soutěž, kolikrát dnes ve Zprávách z vily a nebo v rekapu, případně i při Výzvě, uvidíme tu scénku , jak se šťouchají MB s Vladem a posléze i s VB. Zatím ji použili v sestřizích asi jenom desetkrát…a to nepočítám upoutávky. A už jsem na to alergická.

614
Jana1
Reagovat

595-Nicol hned nechtěla,aby Vladko nebyl obhájce,protože měla šílenou starost, jestli na ní zbude funkce.

615
Amanda
Reagovat

Růžena je na kladívko co má PZ

616
Bazinga
Reagovat

Růžena je boží obhájce :-D

Nejdříve označila svědka, po tom, co svědek vstal se opravila, že se spletla a vyzvala LM. (tedy tu, která má z VB alergii)

Svědek nezklamal, a svědčí PROTI klientovi.

617
Bazinga
Reagovat

Obhájce Růža: A co, paní svědkyně, umí uznat klient svou pravdu?

618
Kami
Reagovat

V tuto chvili si na druhou stranu nedokazu predstavit ze by hrali soud bez PZ. To by se zase prekrikovali, nikdo neposlouchal nikoho.

619
okkvp
Reagovat

Bych chtěla vidět Růžu u skutečného soudu :-))))) Soudce by po hodině hodil talár do ringu a prchnul na wc s kladívkem spáchat harakiri

620
Amanda
Reagovat

Růža svědkyni pro jistotu seřve „Ano nebo ne“

621
Bazinga
Reagovat

Růža chce změnit žalobce.(Niki) Protože je mladá, bez zkušeností a nestýká se s lidmi.

622
XY2
Reagovat

Růžena je blbá, kde tohle do vyvolených sehnali čert ví:-)))))))))

623
Amanda
Reagovat

Růža chce vyměnit žalobce za někoho s praxí ( :D:D )
PZ – Nenapadej členy soudu

624
Kami
Reagovat

Ruzena zije ve svete, kdy si obhajoba vybira kdo je zalobce :-)))

625
Hooper
Reagovat

Obhajoba požaduje změnu žalujícího:-)))))

626
a
Reagovat

no, někomu holt pánbůh nenadělil – chtěla změnit OBHÁJCE! než si vzpomněla, jak se jmenuje ta slečna… teda … žalobce

627
Zuzana
Reagovat

621 akorat, ze nejdriv chtela vymenit obhajce :D

628
Frodo
Reagovat

Na ex offo prý dobrý, řekl soudce – má recht!

629
Bazinga
Reagovat

627 – to je pravda, ale já jsem se tak smála, že jsem se uklidnila, až to řekla správně… :-D

630
Amanda
Reagovat

Očekávám že Růža vytáhne u soudu i trpaslíka :)))

631
Ufonka
Reagovat

Růžena si hlavně spletla zač je Niki :)
Každopádně tato hra udělá asi tábory a vcelku se o Niki bojím.
Štrůdlice už dřív rozjížděla kampaň proti ní……..

632
Bazinga
Reagovat

Další svědkem je Lucie.

633
Bodlak
Reagovat

Tentokrat musim stabu dat palec nahoru :-D

634
Frodo
Reagovat

Zvěřina zná nebezpečně dobře termíny z advokátního prostředí – předpokládám, že vzděláním to nebude…pak je tady už jen druhá varianta… :-DDD

635
Bazinga
Reagovat

:-D :-D :-D já se … já se z ní prostě zblázním!!!

Růžena obhajuje VB tím, že je silný, ale může ho přeprat i podvýživený, který je rychlý.

636
Zuzana
Reagovat

ta baba se vyjadruje jak Skopkova s Konopnikovou dohromadovaly, kdyz se dohaduje, kdo bude v televizi

637
XY2
Reagovat

Růža v 10ti letech zabila křečka:-DDDDDDDDD

638
Zuzana
Reagovat

ja jsem taky v 10 letech zabila krecka :D

639
anka
Reagovat

jaj, tak Evka podrazáček chce napráskat, jaký je Thomas venku mimo vilu ? no nevybrala si holka správný moment (ale to asi taky bude mimo rámec jejího mozečku )

640
Frodo
Reagovat

Vilané začínají vykreslovat profil obžalovaného a vytahují jeho příběh, kdy svázal toho týpka a zavřel ho do kufru auta nato Růžena obhajuje klienta tím, že sama v deseti letech zabila křečka…

641
Hooper
Reagovat

Paní obhájkyně je pěkné kvítko teda:-)))

642
okkvp
Reagovat

Růža právě s přehledem vyhrává soutěž o největšího mimoně vily

643
anka
Reagovat

stopněte to, začínají si plést hru s realitou

644
Bazinga
Reagovat

VB se obhajuje. Přišel do téhle soutěže s tím, že bude říkat všem pravdu do očí. Je jediný, kdo to ve vile dokáže. Je to jeho hra.

645
Ufonka
Reagovat

To neudělala Evík dobře :( to si myslím je podpás.
VB se ale dobře baví.
Vladko super řeč.

646
Frodo
Reagovat

Proti všem – pán je bibliofil

648
Kami
Reagovat

634 – mne zase pripada zajmave, ze takove fraze neznaji soutezici. Ja jsem take nemela zadny prusvih, ba jsem ani za cely tricet let nejela byt nacerno.

649
rejpal
Reagovat

Je to dobrý sitcom. Někteří si viditelně pletou role. Růža má výhodu, že všechny role jsou stejné. Já.

650
Wanna be your monster
Reagovat

Někdo si tu dělal srandu s triumvirátem Vlado Tomáš Romana, a nakonec to bude pravda.

651
Kami
Reagovat

Jeste neni verdikt a Strudla uz chce trestat sveho buldociho kamose.

653
Hooper
Reagovat

651 – jojo, všiml jsem si, zkrátka vinen!

654
Iv
Reagovat

Thomasova obhajovací řeč u soudu se nedala poslouchat, opakované kecy, prý říká jako jeden z mála pravdu, málokdo to tam prý dokáže.. Souhlasím, že ten neskutečný řev na Vlada byl připravený, stejně jako předchozí Martinova provokace.. Soudce nic moc

655
Wanna be your monster
Reagovat

Já náhodou Nikol dneska chápu, nevím, jak bych se chovala já, kdybyhc tam byla s romanou zavřená…asi by došlo na ničení vybavení vily. :)

656
Kami
Reagovat

Buldokova obhajova je protoze je ve hre a je to hra. V 90% kdyz ve vle otevre pusu mluvi o tom, ze nehraje, ze je sam za sebe.

657
Wanna be your monster
Reagovat

Teď jdou vidět štábníci v odraze za oknem. :)

658
..
Reagovat

a co že udělal VB? co se sklepem? :/

659
Wanna be your monster
Reagovat

Nino má tajný úkol!!!

660
Bazinga
Reagovat

Dítě prozradil Zvěřinovi, že má tajný úkol.

662
Ufonka
Reagovat

659 Jaký??

663
Wanna be your monster
Reagovat

Ale nevíme jaký…to se beztak dozvíme až v rekapu, pokud ho hned nepropálí.

664
Amanda
Reagovat

Nino má tajný úkol a je tam „Nikdo se nesmí dozvědět na čem pracuješ“ … hmmmm

665
Hooper
Reagovat

rejpal (way back)
Ano, Vladova přezdívka je sošný a už jsem ji tu párkrát ve vv4 použil.

666
Ufonka
Reagovat

Kamera 1 NIno???

667
Wanna be your monster
Reagovat

Nino si něco zapisuje na papír propiskou..nevím, an čem pracuje.

668
Jerremy
Reagovat

664: nino si pise vyzyvaci rec

669
Ufonka
Reagovat

přepnutí na Růžu bylo brutální. Raději vypínám

670
Bazinga
Reagovat

Martůčijová vede s Vladkem psychologický seminář. Používá spoustu odborných „termitů“. Jediným výsledkem je, že propálila Ládíctovo tajemství ze školky.

671
Wanna be your monster
Reagovat

Evina vede přednášku z psychologie, ale zatím mi překvapivě nevadí.

672
Monika
Reagovat

Eva proste, proste, proste, proste mi ukrutne vadi:-))) Nejzbytecnejsi clanek vily.

673
Bazinga
Reagovat

Martůčijová prozrazuje svou taktiku, jak „číst“ dopisy. Musí se to trojmo. Za sebe, za štáb a za lidi venku.

Je tabulkou a protože si v životě už zažila své, vidí přesně, co ty lidi dělají. Stejným přístupem, který aplikovala při hádce VB – Vladko, už zachránila nějakého týpka, na kterého vyjel borec 3x větší než on.

674
Wanna be your monster
Reagovat

Ale mě už asi nevadí nikdo, poté co předvedla romana, jsou všichni sympaťáci. :)

675
Pablo
Reagovat

670 – Jaký tajemství, vždyť to řekl všem.

676
Hooper
Reagovat

Dítě tajný úkol? Tip na výsledek výzvy: Kdokoliv jiný než Vlado. Jestli tohle je způsob, jak Vlada nevzít do duelu, tak nedík.

677
Ufonka
Reagovat

674 souhlas – to je no 1 na vyřazení

678
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl říká Vébéčku, že je to pravda, že se mu zastavil vývoj mozku v 17.

679
Bazinga
Reagovat

675 :-), oprava. Jediným výsledkem je, že mele kraviny.

680
..
Reagovat

Aaaaa dobre strudla

681
Wanna be your monster
Reagovat

Jak Vlado vymyslel Martinovi přezdívku tajný agent, a pořád mu tak říká. :D

682
Bazinga
Reagovat

Na kameře 2 si Dítě předříkává svůj tajný úkol.

683
Wanna be your monster
Reagovat

Evina pomlouvá Romanu před Vladem, proč tam jako napsala to s tím trpaslíkem.

684
Ufonka
Reagovat

682 bylo mu rozumět

685
L
Reagovat

Co má teda za úkol?

686
Wanna be your monster
Reagovat

682 – Já mám na prvních třech kamerách š + VB.

687
Ufonka
Reagovat

rozumět otazník?? :)

688
Bazinga
Reagovat

Já jsem mu nerozuměla :-(. Já jsem se na něj jen dívala a měla jsem nutkání mu říct „Aleši, už zase šeptáš“ (Báječná léta pod psa)

689
Amanda
Reagovat

684 – Já mu nerozuměla, teda neslyšela

690
..
Reagovat

Konecne ta strudla dostala rozum..

691
Hug
Reagovat

To je nechutný jak se Martůčka pořád lísá Vladovi,to Nikol u mě stoupla že si dovolila Vladovi oponovat a poté za ním nešla ho přesvědčovat,že to vlastně myslela úplně jinak,jen aby se mu zalíbila,tak jak to dělá ta kreatůra Eva

692
Bazinga
Reagovat

3B řekl něco (nerozuměla jsem co) a Růža ho okřikla, že opakovaný vtip není vtipem.
Aby za 5 vteřin, zalykajíc se růžosmíchem, připomněla, že „taky zabila křečka“

Aha… tak ona ho zabila tím, že jí ostatní děti přehlasovaly, aby ho utopily, protože na něj něco spadlo a on už pak bych chabrus na nohy… Doteď si to vyčítá.

693
T.M.
Reagovat

Eva to je kapitola sama pro sebe. Je to přímo ukázka hlouposti ale že se má držet Vladka si asi spočítala dobře. Možná s ní bude ještě ´´sranda´´.

694
Bazinga
Reagovat

Na kameře 3 – 3B s Ládíctem v bazénu. Bohužel hodně špatný zvuk. (protože jsou bez reportů)

695
Hug
Reagovat

Malej buldok bouchá pěstí do hadrové postavičky Vlada, Honza je zvědavej,jak ho opraví,až mu upadne hlava

696
Wanna be your monster
Reagovat

Ve VIPce se pomlouvá Eva, jak je blbá a sebevědomá a nemá na co.

697
Lenny
Reagovat

MBecko s Ditetem a Mirkou v loznici drbou Evcu.
MBecko si hraje s voodu panenkou Vladka, narazi si ji na pest

698
Wanna be your monster
Reagovat

Eva podle nich tancuje jako dement…je to jako vyvolávání duchů.

699
Bazinga
Reagovat

3B odhaduje kolik je hodin, podle rozmístění letadel na obloze.

700
koc
Reagovat

ahojte smiraci .. jdu cist vase komenty .. to zas bude sichta :) snad to do vyzvy zvladnu

701
T.M.
Reagovat

Škoda že si Nino vezme Vladka. To zase budu muset v sobotu dobíjet kredit. Hlavně ale aby to k něčemu bylo.

702
Wanna be your monster
Reagovat

Tak už MB a dítě probrali snad skoro všechny holky, které jsou blbé. Lucka prý aspoň občas řekne něco normálního.

703
rejpal
Reagovat

El Nino. To je taky dáreček. Drbe jak stará Blažková a ani si nepamatuje, s kým ve vile je. A když dojde k nějaké akci, mlčí jak Buddha.

704
Lenny
Reagovat

MBecko rika, ze je VB uplne blbej, ze beha za Strudlici, ze si to nechce vymluvit, ze to nema cenu mu uz neco rikat.
A myslej si ze je zamilovanej.
MB dal rika, ze nevi co na ni vidi, ze je cela umela pusa, kozy atd

705
Bazinga
Reagovat

MB řeší s Dítětem vztah mezi VB a Štrůdlíkem. Podle MB je VB úplně mimo.

Dítěti Štrůdlík připomíná manželku od Shreka.

706
Amanda
Reagovat

Nino řikal že Štrůdl mu připomíná Fionu
MB řikal že skoro vše má předělaný

707
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Je to loser. Domů s ním. Sám se drží od všeho a všech stranou a za zády mu to jde.

708
Bazinga
Reagovat

kurňa, kamera č.1 furt přeskakuje z jedné místnosti do druhé :-(

709
T.M.
Reagovat

Teď musím s MB snad poprvé souhlasit a to ohledně toho co říká o Štrůdlovi. Mě je ta holka totálně odporná a to hlavně svou povahou. Myslím že je v jádru ještě horší a zlejší než VB. Kdyby měl VB větší IQ tak by ji už dávno prokouknul.

710
Bazinga
Reagovat

Vladko při hovorech s Martůčijovou přiznává, že ve vile myslí především na diváky.

Vyznává se z obdivu k Lucce, že umí jasně a přesně, bez emocí, vyjádřit myšlenku.

711
Wanna be your monster
Reagovat

Podle MB to byla od Vlada taktika, že se zastal Tomáše. teď vypadá, že je prostě dobrý, který uzná…

No v tom by mohl mít trochu pravdu…Vlado si to vybírá jak kdy, s kým se bavit a koho nesnášet. Nakonec si ještě kvůli Tomášovi oholí hlavu a i když to uvidí na plazmě, tak bude tvrdit, že ho Tomáš nešťouchl.

712
Pat
Reagovat

Zdravím (:-))
Nestalo se od rána nic přelomového, co? Sem tam hysteráky jsou v normě.

713
Bazinga
Reagovat

Vlado je na sebe pyšný za to, že ani v největších nervech, hysterácích, nepoužívá vulgarismy.

714
Lenny
Reagovat

strih: Vladko s Evcou.
Evca rika, ze jsou vsichni hraci, ze jsou vlastne soci, takze nejde s nykym poradne kamaradit.
Vladko, ze tyhle veci uz neresi, je mu pry jde hlavne o divaky.

Muj koment: Vladko keca,popira co rikal 10x predtim, a je ambiziocni jak Kalousek,

715
Honzad
Reagovat

Ahojte, dneska máte všichni nějaké extra akční hodiny, ne? Za posledních pár hodin tolik příspěvků, že nestíhám vůbec být v obraze. Bude tu někdo hodný, kdo je schopen mi to objasnit v pár větách? :)

716
Wanna be your monster
Reagovat

No podle mě mluvil celkem sprostě tehdy, jak chtěl jít domů. :)

717
Wanna be your monster
Reagovat

Evu Romana vysává, Vladka ne.

718
Lenny
Reagovat

nejlepe podle me Vladka odhadnuteho Strudlice a Mbecko.

719
koc
Reagovat

chrabenka prave vlezla Vladovi do riti .. vyleze jeste dnes nebo az pri dalsim palcovani?

720
XY2
Reagovat

Martůčiová je vlezdoprdelka přímo ukázková:-)
Vlado ji snad neposlouchá, jinak by na to musel přijít.

721
Bazinga
Reagovat

:-D

Vlado “ moje kamarádka mě naučila, že bych neměl mluvit pořád jen sám o sobě, že bych měl nechat mluvit prvního toho člověka“¨

Martůčijová „ZÍÍÍÍÍÍÍV“

722
rejpal
Reagovat

Honzad
Růža na všechny způsoby.. A pár drobností navíc. To v pár větách popsat nejde. Ani ty reporty tady to nedokáží popsat. Měli hru na soud. Každý měl někoho anonymně obvinit (na papíře), pak se to četlo a diskutovalo, a nakonec se vybíral nejtěžší zločin. Růža napsala, že největším zločinem bylo usmrcení trpaslíka. Mohou za to všichni.. vlastně ona.. protože chtěla na svých bedrech níst jejich vinu. A tak porád dokola.
Obviněn byl Tomáš, Růža dělala obhájce a sál se místy smál. Prostě dada- to se musí vidět, když to člověk vydrží.

723
rejpal
Reagovat

Bazinga
No, exemplářů ke kontumaci tam pár je.

724
okkvp
Reagovat

kamera 1 bez zvuku jen u mne ?
(nicméně mlela Evička hvězdička, tak nijaká závažná škoda)

725
Honzad
Reagovat

rejpal – díky moc, ty nikdy nezklameš a vždycky reaguješ ;)

726
rejpal
Reagovat

Honzad
není zač. Vím, že toho tady je hodně. Aspoň je vidět, že nás to baví.

727
okkvp
Reagovat

722 – málo si odrazil, že Tom byl souzen za svůj vlastní prohřešek.

728
Pavlos
Reagovat

Romana mě tou svojí chlubivostí už fakt vytáčí

729
Amanda
Reagovat

724 – Taky jsem neměla zvuk

730
Honzad
Reagovat

Co vám říká intuice ohledně večera?
Já, vlastně ani nevím proč, cítím ve vzduchu nějaké překvapení a nesouvisí to přímo s tajným úkolem pro Nina, protože to by byl až příliš moc okatý zásah do dění, což produkce dělat nesmí.

731
koc
Reagovat

B3 pripomina nejen barvou pleti nadherneho lachtana :)

732
upsik
Reagovat

Tak jsem ze zvyku zase zapnul kamery – 3 x vladko + 1 x pohled na nádobí (doplněno zvukem psycho keců vladka). Tak zase mizím připravit se na noční zábavu (snad se něco bude dít)
Vladko – ty to nevidíš, já to vidím
– já to věděl
– to tak bylo i předtím
– já když to vidím tak se ozvu
– mě to uráží
– oni to nepochopili (ohraná deska, nic nového)…

733
T.M.
Reagovat

Vadí někomu že chodím na tuhle diskusi? Když se tu chovám slušně, píšu už jen pod svým nickem a už jen o soutěžících co jsou ve vile? Jeden člověk se našel, kdyby vás bylo víc tak dejte vědět. Stejně mě ale bude zajímat názor především adminů.

734
piha
Reagovat

konečně zase „s vámi“!:))) Po hodně náročných třídních schůzkách zapnu on-line a hned mi naskočí děťátko hooodně zblízka jak cosi píše.Že by vyzývací řeč či jak se to jmenuje?:o))) To bylo krásnééé…Škoda,že večer mě nic pěkného nečeká,přiznávám,že jsem si už dala chladit vínečko,ať tu výzvu vydýchám a zítra při duelu to dopiju,až půjde dítě domů si popláču a bude to…Jsem dneska jaksi emočně rozsekaná…:(

735
Crazy lady
Reagovat

730 – intuice mi říká že vypade Nino a žádný překvápko se konat nebude. A upřímně, za sebe jsem ráda, protože ten člověk je tam ten nejzbytečnější ze všech zbytečných.

736
Bazinga
Reagovat

730 :-). Od rána špekuluju. A… nejsem si jista, že Dítě vyzve Vlada. Ale uznávám, že je to možná jen moje přání, ne reálné zhodnocení situace.

737
Pat
Reagovat

Zrovna chci napsat podobné – na kamerách 5 různých lidí (mimo přecházající) a všichni dělají samé zajímavé věci – žere, cachtá se, rve si obočí, uklízí nádobí a sedí a čumí … Kamera / střih / režie nebo kdo za to může asi večeří nebo už to zase dostal noční vrátný, tož du na Události, ty jsou akčnější …

738
Honzad
Reagovat

TM – jestli myslíš mě, tak mi vadilo pouze opětovné řešení „tvé“ Pavlínky, proti jakémukoliv diskutování (navíc často věcnému) nemám vůbec nic ;)

739
Hug
Reagovat

Žádné překvapení nebude,vezme Vlada.. A ten tajnej úkol bych řekl že je ten,že musí vyzývací řeč zarepovat

740
Honzad
Reagovat

736 – já v něm stále cosi zajímavého, proto se zas tak nehlásím k těm, kteří si přejí jeho odchod, ale naopak tajně doufám, že se dneska stane něco, s čímž nepočítáme… a to by to potom stálo za to :-)

741
rejpal
Reagovat

okkvp
to máš pravdu. Mně se to v hlavě srovnalo tak, že vlastně bylo úplně jedno, o co šlo. Víc si pamatuji, co se dělo okolo – zvláštní chování několika lidí. Asi už se většině nechtělo se v tom babrat.
Pavlína pěje operu. To je taky dáreček. A to už jsem jí odpustil to první faux pas a dneska se zase rozjela tím odporným hlasem.
Ale beru to pozitivně. -:))

742
mimo
Reagovat

kam 1. Pane střihač, skutečne vám funguji všechna tlačítka.

743
T.M.
Reagovat

738: Tebe nemyslím, spíš se mé známé ozval jeden člověk který nechce abych tady diskutoval ale nebudu ho už řešit. Jinak, díky, to jsem potřeboval slyšet.:-))

744
rejpal
Reagovat

Honzad
on zajímavý je. Ale tady nepodniká nic. A když něco říká, tak fakticky jen po straně. Mohl být dobrým hráčem, patří k tomu chytřejšímu, co tam je. Má i pozorovací schopnosti. Ale jako by to celé bylo mimo něj. U mě má poslední šanci dneska při výzvě.

745
Pat
Reagovat

Teď je to naprosto nesledovatelný guláš. Pro sichr když se někde něco objeví, utluče to reklama.

746
EvkaD
Reagovat

730, prosím tě nestraš!!
Pro ty, co si myslí, že Nino udělá překvápko a vezme třeba Thomase, u mě tak 1%—ale jak ráááda se budu mýlit:-D

747
T.M.
Reagovat

Já myslím že se nestane vůbec nic, Nino prostě vyzve Vladka a jeden z nich ( doufám že Nino ) zítra vypadne. Mám takovej pocit že produkce je v tomhle poněkud krátkozraká. Samozřejmě kdyby se něco stalo tak by to bylo fajn protože i o Nina by byla škoda takhle brzy přijít ale byla by škoda přijít i o Thomase jako záporáka. Já bych vyhodil Mirka, jeho jmenovkyni nebo Pavlínu a klidně i Evu ale to asi nehrozí.

748
Bazinga
Reagovat

ježištojepsycho.

Na kameře 2 – obraz z obyč.ložnice, zvuk fénu a do toho před malou chvilkou LM, která říká, že „jim to nechtěla říkat, aby o ně nepřišla“… to už si ale myslím, že nemá s amatérismem nic společného. Oni chtějí, ať se díváme na přímák.

749
EvkaD
Reagovat

739…tos mě uklidnil:-((

750
Bazinga
Reagovat

VB cituje Lucce její palcovací řeč.

751
EvkaD
Reagovat

747, ano přesně, krátkozraká. Místo toho, aby vymysleli něco aby nepřišli o 1 z těch zajímavějších, tak se na to vys..a nechaj jít do 1. duelu 2, co by tam třeba obě mohli ještě být…
Napadlo mě, jestli Nino dostal tajný úkol, co když dostal upozornění, aby si Vlada nebral, že je to marný boj!? Ale to je fantazírování, a moje uklidňování se.

752
piha
Reagovat

736-bazi-myslím,že je spíš přání otcem myšlenky.:/ Já už jsem rezignovala,beru odchod domů jako jistou věc…

753
koc
Reagovat

752 – jen abych jich neodeslo vic :)

754
Bazinga
Reagovat

LP a LM do zpovědnice.

Niki se durdí, že „co to je!“

755
piha
Reagovat

751-závidím,že ještě doufáš!:-)

756
piha
Reagovat

753-koho máš na mysli?

757
Bazinga
Reagovat

Lucie se ptá Ládícta, proč si kupuje oblečení o 2 čísla větší, než potřebuje.

758
Hug
Reagovat

jak vypadá kýbl od brambor? :-))

759
rejpal
Reagovat

Lucka má viditelně výčitky svědomí, že byla na Tomáše moc ostrá. (Tohle nehraje, už jsem si toho všiml dřív. V ní se bije bezprostřednost se snahou neublížit a to první vždycky vyhraje.) Už předtím konstatovala, že takhle postupně naštve všechny.
Tomáš s ní probírá palcování. Druhé ještě horší než první. Lucka už ví, proč si jí vezme do duelu, Zdeńka: to už by udělal předtím. Lucka – ale předtím bych ti to neodpustila, teď už jo. A pak se baví, že by se přijela eventuálně omluvit Tomášově rodině -:)).

760
T.M.
Reagovat

Já myslím zase že pokud Nino fakt hrát nechce tak by asi ani pro produkci nebylo nejlepší ho tam držet protože na co se dívat na člověka kterého to tam nebaví a který tam nechce být? Navíc by za dva týdny při palcování hrozila úplně ta samá situace která se odehrála teď. Mohl by být zajímavý hráč ale musel by chtít. Když nechce tak ven s ním ale štve mě teda že to zase odnese Vladko a že se bude kvůli tomu že tam někdo nechce být zase riskovat jeho účast v soutěži. Když Nino vyfičí takhle brzo tak by místo něj měli dát šanci tomu Pepovi. Bylo by to fér protože ženských je tam převaha a chlapi jsou v téhle show podle mě stejně zajímavější hráči ( snad jen s výjimkou Reginy a René ).

761
EvkaD
Reagovat

koc, jak to myslíš?

762
EvkaD
Reagovat

760….pod to bych se podepsala! I s tím Pepou!

763
Hug
Reagovat

škoda že Tomáš Lucku přerušil a ona už nedopověděla,jak to dopadlo s neplacením alimentů jejího táty,asi teda špatně když s ním nekomunikuje

764
rejpal
Reagovat

Ta Lucka nemá magistra. Dodělala diplomku a vykašlala se na státnice, protože neměla motivaci a nebavilo jí to. Na škole se děly věci, které nepřekousla. Pak dělala redaktorku v Chrudimsku.
Rozhodla se jít studovat do Prahy a jela na přijímačky o den později. Omluvila se povodněmi. Dostala druhý termín, noc předtím v pět ráno byla v baru a pak to nějak prošvihla (Miro jí přehlušil). Dostala 36 bodů ze sta, nevzali ji.
Pracovat nechce. Chce dělat cvičák, jezdit po školách kvůli psům a někdy napsat knížku.

766
koc
Reagovat

mám ten pocti, že dnešní výzva (resp. zítřejší duel) nebude moc hladký .. je to ejn pocit neičím nepodložený a možná i vysněný .. trošku je šokovat vyhozením/dvoj duelem nebo nástupem někoho nového

767
piha
Reagovat

Taky mám nějaký divný pocit že se něco stane,ale nevím co….Spíš tuším něco špatného…:(

768
rejpal
Reagovat

Čeho se bojíte? VV neukončí. Tereza pronese projev a jede se dál. Ale aspoň trocha napětí tu je.

769
Bazinga
Reagovat

VB jde zas za sněhuláka. Jen trošičku zmačkaného. (zmuchlané tričko)

770
okkvp
Reagovat

téem – neřeš, jak budeš řešit, narazíš ; zajistit aby ti na tvé posty někdo odpovídal není naše starost. A jak tohle okomentuješ máš první žlutou

771
Wanna be your monster
Reagovat

768: proč by měli VV ukončit, propásla jsem tady něco?

772
rejpal
Reagovat

Mohli by teoreticky udělat duel o třech, aby musel Benda vzít dva, s návratem dvou. To je asi to nejhorší, co se může stát.

773
okkvp
Reagovat

771 – někteří tu mají tlaky pod žaludkem

774
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
ne, ale to by asi nám všem vadilo nejvíc

775
okkvp
Reagovat

teoreticky mohou udělat duel z kterého se vrátí nahrádník

776
koment
Reagovat

Zprávy z vily:

Pěkný předěly z nějaký pohádky ohledně Dítěte :)

A ze Výzvě bude prej i nějaký překvapení… Patrně LM a LP.

777
Ufonka
Reagovat

Proč v ložnici slyším terasu? :(

778
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak ninův úkol by neměl mít nic společného s výzvou, myslím, že zůčtování, výzva a duel jsou jediné věci, do kterých nesmí nikdo zasahovat.

779
koment
Reagovat

A nebo ano, mysleli duel ve třech nebo ve čtyřech. Může to bejt cokoliv. Že by se Prima polepšila?

780
okkvp
Reagovat

Růženka si vyříkává s Nikolou – Růženka důrazně škemře o pochopení druhého (růži). Na závěr objímačka, nikola se uškemrat dala jen k promluvě jindy

781
koc
Reagovat

777 – to je akusticka zvlastnost stabniku/vily :)

782
rejpal
Reagovat

Nikol se v medvědím obětí smiřuje s Růžou.

783
Bazinga
Reagovat

na kameře 1 sladká usmiřovačka mezi Niki a Růženou. Růžena ještě chce něco vypovědět…a Niki to ukončuje „Romčo, už to nebudeme řešit, nebudem si dneska kazit den“ … :-D

784
..
Reagovat

růžena prý chodí „v těch hadrech takhle oblíkaná“, protože veškeré její oblečení je značkové a zabavili ji to

785
Bazinga
Reagovat

tak Růženiny schůzkové šaty jsou vlastně východiskem z nouze. Má doma spoustu značkových věcí, ale to bylo zakázáno si do vily vzít.

786
rejpal
Reagovat

Nevím, co by mohlo špatného přijít. Ledaže by do studia přišel pan František B.

787
okkvp
Reagovat

Růženka měla taky značkový šatník a musela to nechat doma – (jakože balila co cestou našla)

788
koment
Reagovat

781 – Ale víš co, jak psal Scalex nebo Suníčko, je to složitý…

Protože to musíš sledovat, a ne naslepo přepínat kamery a porty. Ale stačil by přece i jiden člověk, co každejch alespoň cca 5 minut zkoukne všechny 4 kamery, jestli je tam správnej zvuk. Ale víš co, to je stráášně složitý, na to musíš mít 3 vejšky!

789
Wanna be your monster
Reagovat

Já nechápu, jak si tu pořád někdo stěžuje, že je všude vlado..většinou, co to zapnu, tak není ani na jedné kameře…Asi si člověk více všímá toho, co nechce vidět (Růženy).

790
okkvp
Reagovat

786 – pokud by byl František B. Františkem F. tak by mohla být sranda :-)

791
Wanna be your monster
Reagovat

Tak v podstatě skoro všechno oblečení je nějak značkové, jen ne všichni musí mít fajfku Nike přes celé triko, protože je to hlavně nevkusné.

792
rejpal
Reagovat

okkvp
Ten přijde, až hra skončí. A přijde určitě.

793
rejpal
Reagovat

okkvp
ale nebude si hrát na módní policii.

794
okkvp
Reagovat

kamera dvě provozuje výletní jízdu kolem vily, co bylo v garáži jsem nestačila postřehnout. Zvuk setrvává stále v ložnici

795
koment
Reagovat

Ale proč tam nemaj ani ten časák se vzkazama od fanoušků, můžou klidně mít hodiny… Letos je to vůbec nějaký divný…

796
Wanna be your monster
Reagovat

Chápu to dobře, že Růžena vyčítala nikol způsob, jakým si nandává podprsenku? Teď to řešila se štrůdlou, která se Nikol zastávala.

797
rejpal
Reagovat

Ty z toho product placementu úplně zešíleli. Už tam snad řešili, jestli lux je značka nebo jen pojem pro vysavač.

798
okkvp
Reagovat

Evička už zase ve své oblíbené zábavě po hlavě

799
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Tak třeba je doma zvyklá řešit, jakým postupem se nandávají trenky. Myslí to ale dobře.

800
Bazinga
Reagovat

Martůčijová říkala, že když zpívá, tak si vyndává piercing z jazyka. Tak nevím, tohle jsem u ní ještě neviděla. „Zpěv“ jsem bohužel zaznamenala.

801
violoncella
Reagovat

Tak Hrábětová měla veselé dětství, matka alkoholička, která jí mlátila.

802
okkvp
Reagovat

Růža má boty

803
rejpal
Reagovat

Bazinga
To je ta, co kdysi byla na castingu v SS nebo něčem podobném? (Chybí mi znalosti). Něco podobného jsem zam viděl, a byla řekněme trochu zvláštní.

804
Wanna be your monster
Reagovat

Je ale sranda, jak se všichni včetně kluků snaží načančat na přenos a růžena furt v tom stejném, model – sama doma , devadesátá léta (ačkoliv má triko od Nina).

805
rejpal
Reagovat

Někteří šprti už sedí před plazmou, aby nedráždili Terezu až se ozve.

806
Bazinga
Reagovat

803 jj, byla. Důvod, proč nepostoupila do dalších kol byl ten, že všichni porotci ji spojovali s Martůčim. Nevím ale, jestli jí to záviděli, nebo se toho báli. Každopádně to bylo strašně nespravedlivé! Říkali to na tom castingu všichni! Co stáli na chodbě…

807
koment
Reagovat

Pošta? Nebo proč tam kouká kamera 1?

808
upsik
Reagovat

ku.va 2 kamery vladko + 2 kamery ruza…

809
koc
Reagovat

807 – kamera a rejza odpociva :)

810
Bazinga
Reagovat

na kameře 2 furt kolovrátek Eva a přitom tam na sedačce sedí Lucka s Ládíctem a není jim rozumět :-(

811
koment
Reagovat

Tak pošta nic, kameraman šel asi chrápat…

812
koment
Reagovat

už…

813
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Takze ahoj,dobry vecer vsem.

Bude se dnes zas Tereza divit,jak muzou byt Vyvoleni nachystani skoro na cas?

814
koment
Reagovat

Výzva… A VV tanec.

815
Bodlak
Reagovat

Odhaleni LM+LP :-D Ja to rikal.

816
okkvp
Reagovat

dozvíme se 9 let ukryté tajemství

817
Honzad
Reagovat

tajemství? Lesbičky? :-)

818
Honzad
Reagovat

Tak Nino už to veřejně přiznal…. Vladko je jasný.

819
..
Reagovat

LM je před zhroucením

820
Icecube18
Reagovat

Ty žvejkačky bych jim vyrazil z huby

821
Bazinga
Reagovat

Růžoběh… :-D

822
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Vyvoleni jsou obrovsky otevreni.

Jeste,ze ne telesne.

823
upsik
Reagovat

tak prima si zaplatí pokutu…zverinovo třičko FUCK YOU …

824
cathy
Reagovat

Růža je TAK snaživá….šprt jeden

825
koc
Reagovat

prosím o komenty z Tv .. děkuji

826
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Nekdo hlasi,ze prisly 2 periny.

827
Pedro
Reagovat

825: připojuju se k přání. Televizí bohužel nedisponuji. Děkuji předem :)

828
koc
Reagovat

Kikina moudře mluvila .. skoro jsem ji uveril :)

829
Kami
Reagovat

Halo halo co rka Terka v TV?

830
okkvp
Reagovat

rodiče Mirky v tv

831
Bodlak
Reagovat

Ve studiu jsou rodice Mirky

832
Honzad
Reagovat

Ve studiu rodiče od Mirky, zatím blabla.

833
okkvp
Reagovat

Ptá se jestli sledují a jaká je

834
Bodlak
Reagovat

rodice ji neredej, jen ji kontrolujou

835
okkvp
Reagovat

Tatínek vypadá o chlup přejetější než posledně, maminka vypadá vyrovnaně

836
okkvp
Reagovat

teď rakapujeme

837
Bodlak
Reagovat

Mirka ve zpovednici

838
cathy
Reagovat

Tatínek Mirky vypadá dost zdrchaně – moc se mu nedivím…

839
Wanna be your monster
Reagovat

Mirčini rodiče ve studiu, ona ve zpovědnici.

840
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Ve studiu rodice Mirky,uz jede rekap.

841
Bazinga
Reagovat

Na kameře 2 byl slyšet rozhovor LM s někým ze štábu.

842
Bodlak
Reagovat

Mirka ma 4 minuty

843
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlíny matka měla taky dorazit, ale nepřišla.

844
fsidb
Reagovat

Ona se vážně bude outovat rodičům přes obrazovku?

845
upc -ž
Reagovat

841: Což bylo dost neprofesionální. Bába jí tam říkala, co má říkat %) a na co se jí zeptá T.
A že má říct, že to neví, ale jen tuší.
I když ona to ví. %)

846
okkvp
Reagovat

znovu rodiče – že si VV myslí, že jsou holky pár a jak je to podle ní

847
jarda667
Reagovat

hezky ji tam griluji

848
okkvp
Reagovat

Maminka si myslela, že jako pár žijí, ale Mirka o tom nemluvila, tak se nemluvilo

849
okkvp
Reagovat

Tatínek si nevšiml

850
okkvp
Reagovat

maminka mu to řekla asi před týdnem

851
Honzad
Reagovat

coming out v přímém přenosu? to je docela síla.

852
okkvp
Reagovat

Uplakaná Mirka ve zpovědce

853
okkvp
Reagovat

respektive opuchlá

854
piha
Reagovat

Mi je blbeee…:/

855
Pedro
Reagovat

V obýváku se řeší Láďův ohoz.

856
jarda667
Reagovat

tyvole ja se asi priznam ze jsem teply. kdyz je to ted tak popularni. nevim jestli mi to uveri manzelka :))

857
okkvp
Reagovat

Tereza Mirku nenápadně přinutila se veřejně přiznat – řekla, že nejsou kamarádky, nemá moc sílu teď víc říkat, Terka se má ptát

858
cathy
Reagovat

Není tohle trošku moc – obzvlášť pro rodiče?

859
EvkaD
Reagovat

Takže ten Vlado to přímo neví…To bude fičák, řekl, že jestli si ho Nino vezme, že ho seřve, to nechci vidět bože..
A připadne vám vhodné řešit se staršími rodiči sexuální situaci dcery v tv?? Mně ne..

860
okkvp
Reagovat

v lednu budou spolu 10 let. Nikdy to rodině nenaznačila ani neřekla. Je to pro ně asi těžké, sama by neměla odvahu (Tereza se ptá)

861
Extasy of St. Theresa feat. Vladko
Reagovat

Je to venku. Lesby jsou par. Otec o tom nemel ani tuseni do minuleho tydne.
Jsou spolu 10 let.

862
fsidb
Reagovat

Za tohle by mě naši přerazili…

863
Honzad
Reagovat

Ve studiu se Mirka s Pavlínou setkají s rodiči Mirky, to má docela šťávu.

864
okkvp
Reagovat

mluví k rodičům, je prý stále stejná, nemá na hlavě tykadla.
Jede pro ní auto, nemá nikomu nic říkat

865
Pierre
Reagovat

Mirka plácá ,že Pavlína není kamarádka, hrozně to prožívá a nemá na to sílů. Smažka Pergnerka to z ní tahá jak z chlupaté deky, S Pavlínou jsou 9 let. bla,bla, LM vkazuje rodičům ,že nemá na hlavě tykadla a že je pořád stejné..Mirka jede autem do studia za Terkou. Drááááma :D

866
Capri
Reagovat

Tohle je myslím dost zbytečné a přehnané…

867
haha bimbi
Reagovat

Myslím že od Miri je to odvánej kus…

868
Amanda
Reagovat

LM a LP jedou za Terkou do studia

869
cathy
Reagovat

Tak to jsi Mirko frajerka, říct rodičům, že jsi lesba v přímáku přes televizi

870
okkvp
Reagovat

Maminka se usmívá – jsou rádi, že je to venku, tatínek jí skoro vůbec neslyšel, ale je to jeho dcera a je to tedy vlastně jedno, má ji rád

871
koment
Reagovat

Rodiče statečný…
Táta moc neslyšel, co Mirka říkala, ale každopádně ji miluje.

872
Honzad
Reagovat

Tatínek je formát. Smekám.

873
okkvp
Reagovat

následuje další rekapování – od příchodu Mirky

874
Icecube18
Reagovat

Táta Mirky je frajer

Ikdyby jí vyrostly rohy na hlavě, tak je to moje dcera a já jí miluju.

875
haha bimbi
Reagovat

jasně že je to přepjatý, ale je to doják :-)))

876
Pedro
Reagovat

V obýváku se pořád řeší kraviny. Vypadá to, že ostatní o ničem nevědí.

877
Kukla
Reagovat

Mirka má prima rodiče, držím palce.

878
okkvp
Reagovat

aha, tak teď rekapujeme přímo LM a LP

879
Honzad
Reagovat

Je to holt show, televize by byla hloupá, kdyby takové příležitosti nevyužila. A Mirka si u mě dneškem stoupla o velká čísla výš, byť k tomu byla spíše přinucena.

880
Pavlos
Reagovat

ať jde Prima i Pergnerová do řitě rozebírat orientaci před rodičema to je humus

881
Bobby Brown
Reagovat

Rodiče jsem neviděl, ale jak si toho nemohli za celou dobu všimnout a hlavně, proč měla důvod jim to neříkat? Dost zvláštní.

882
anka
Reagovat

Pavlína o prý ničem nevěděla? okamžitě byla v obraze – ty tam budeš brečet…. když šly ke dveřím, i když Mirka nic neřekla

883
Kami
Reagovat

Ah jooo, chci televizi.
Kazdopadne si myslim, ze M i P s necim tkaovym musely pocitat. Jestli jsi do RS a napsaly do nejkaeho dotazniku ze josu L tak je to jasne, ze si s tim stab pohraje. A tim spis, pokud to nikdo nevi.

884
okkvp
Reagovat

různé hovory o elkách Růža tomík, holky s Vladkem, povídání po noci s Zdeninou líbačkou a dnešní noční povídání v obýváku

885
Honzad
Reagovat

882 – tak to by došlo každému, co se děje ;)

886
okkvp
Reagovat

Je to na plazmě, rodiče koukají

887
Kami
Reagovat

Odpo ukazali P a M jak se bavi jeslti neco daji nebo ne. Asi je stab pripravil ze se vecer bude neco ohledne jich a coming-outu dit. Myslim ale, ze se s nimi domluvili, asi to neni na silu. Protoze stab tezko odhadne jak by se vecer mohly chovat. Musel tam jisty souhlas z eLek strany byt.

888
okkvp
Reagovat

Ve studiu obě elka

889
fsidb
Reagovat

Podle mě to měly rodinám říct před tím, než šly do TV, muselo je napadnout, že se to proflákne.

890
okkvp
Reagovat

Terka, je uklidňuje, že to není žádná ostuda, Mirka se chytla s mámou za ruku.

891
Honzad
Reagovat

Tereza dost naměkko.

892
okkvp
Reagovat

Maminka jim opakuje, co řekli po zpovědce

893
haha bimbi
Reagovat

ach jo, to je fakt síla. Teď je jasný, proč ty okamžiky nebyly online,,,

894
Amanda
Reagovat

Viláci podle všeho nic netuší

LM brečí ve studiu

895
anka
Reagovat

dík za info, odpoledne jsem to nezachytila a od Terky to vypadalo tajemněji

896
okkvp
Reagovat

Holky se drží za ruce, Mirka slzí. Pavlínina maminka prý dnes nemohla přijít, chce jí něco vzkázat – prý snad bude doufat, že ji pořád bude mít ráda.

897
Pavlos
Reagovat

Bobby Brown 881: přesně je to divný a navíc jak Pergnerová říkala že je pro ní těžký o tom mluvit- pokrytectví odporný

898
evilmind
Reagovat

To je dneska husta konkurence pro Postu pro tebe! :-)

899
okkvp
Reagovat

Podle pavlíny jsou Mirčiny rodiče hustý :-), Tatínek Mirku i Pavlínu objímá

900
Amanda
Reagovat

Táta LM obě holky olíbává a objímá

901
jirin
Reagovat

místama je to spíše trapné, než dojemné… jak to Tereza ždíme

902
okkvp
Reagovat

šnitlík, reklama,

903
Honzad
Reagovat

To je moment! O tomhle to je! :-)

904
Wanna be your monster
Reagovat

Rodiče reagovali dobře, holky brečely.

905
Pedro
Reagovat

Vyvolení o téhle akci fakt netuší. Zazpívali si nonstop a teď zase řeší kraviny.

906
Ufonka
Reagovat

Se zeptám. Obě holky šly normálně z volby? Žádný žolík? To je celkem náhodička…

907
Bodlak
Reagovat

No ted je jasne proc to nebylo na kamerach.

908
Pedro
Reagovat

907: co tam teda říkaly na té terase?

909
Wanna be your monster
Reagovat

906 – obě šly z volby, ale myslím, že kdyby se Mirka nedostala, tak bude žolík.

910
okkvp
Reagovat

906 imho šikovně namíchány aby obě prošly

911
Hug
Reagovat

Kvůli tomuto okamžiku je do Vily vybrali? … Akorát to teda měli hrát líp,vždyť bylo od prvního setkání ve vile jasný,že jsou lesby…

912
upc -ž
Reagovat

Rodiče jsou dobří, to by asi moc lidí v přímáku nedalo.

913
Enaz
Reagovat

Hezky využili coming out. Tereza to zvládla, rodiče ještě lépe.
Dost by mne zajímalo nakolik tohle bylo domluvené. Pokud vůbec ne, tak respekt k rodičům.

914
JW
Reagovat

906 Mi napadlo,…. Pak to hlasovani no nevim,… Asi ma PRIMA dost simkaret ;-)) Cenove resitelne pro vyvoj a ,,drobne,, proti zbytku investic a hlasovani dopadne jak ma…

915
Amanda
Reagovat

Jistým způsobem holkám ulevily ale dost brutální způsob

916
okkvp
Reagovat

908 – terasa ve studiu nebyla, podle komentů zde se asi domlouvali, zda opravdu a jak – štáb je obě předem načal

917
rejpal
Reagovat

Veřejným comingoutům v televizi nerozumím. Nechápu smysl.
Spíš je zajímavé, jakým řízením se stane, že ze dvou nezávislých voleb po všech kolech castingu projde do vily celý pár. Ale jsou tam, tak to vem čert. Mohu být Primě vděčný za žolíka, tak to nebudu rozebírat.

918
Wanna be your monster
Reagovat

913 – tak jasně čekali, co je čeká, vždyť se to řeší, co tam vešly.

919
JanaH
Reagovat

Nevím, jak komu, ale mně se to moc nelíbí… je mi líto rodičů.

920
Honzad
Reagovat

Tam je otázka, nakolik to Prima před vilou vůbec věděla. Pokud se nepřiznaly rodičům, proč by to dělaly na castingu? Navíc se hlásily určitě každá sama za sebe.

921
jenka
Reagovat

Nechápu proč se musí o každém vědět jakou má orientaci. Ať si každý má jakou chce. Za chvíli se budeme muset na počkání každému zpovídat jak to máme rádi nebo co ještě?

922
okkvp
Reagovat

909 s tím žolíkem souhlas

923
Scalex
Reagovat

Jestli jste si nevšimli, tak Tereza má po proběhlých volbách dva nevyužité žolíky. Předpokládám, že kdyby Pavlína s Mirkou neprošly standardním způsobem, tak by Tereza znenadání našla důvod pro udělení žolíka. Holky prošly, takže pro žolíky nebyl důvod.

924
Pedro
Reagovat

916 aha, díky

925
Wanna be your monster
Reagovat

917 – No prima věděla, že je to pár, jinak by určitě obě neprošly ani do voleb, myslím, že nejsou zase tak prvoplánově zajímavé.

926
XY2
Reagovat

Tohle byla masáž v přímém přenosu, víc trapné než dojemné, nemluvě o tom, že pani řekla, že tejden před nástupem jí to Mirka řekla, tak nevím…

No nic, sledovanost možná stoupne.

927
Pedro
Reagovat

Vyvolení si myslí, že jsou elka ve zpovědnici.

928
rejpal
Reagovat

Tomáš to uhodl

929
Honzad
Reagovat

Třeba se holky teď rozjedou, spadl z nich možná tak těžký kámen, jaký si nikdo nedokážeme ani představit.

930
piha
Reagovat

Kurnik,ja uz brecim!:)

931
okkvp
Reagovat

Podle toho, co slyším, Tak buldok odhadl, co se děje

932
JanaH
Reagovat

Myslím si totiž, že to s nimi (rodiči) zamávalo mnohem víc, než dali najevo.
Ale Primě se příběh P+M velice hodil, tak ždímá.

933
Pavlos
Reagovat

upc ž 912 : podle mě to rodiče věděli ale Prima jim zaplatila aby hráli že ne.Tak si řikám jestli má cenu to ještě vůbec sledovat
Prima dělá pro navýšení sledovanost cokoliv. Jen aby jim to spíš neuškodilo

934
XY2
Reagovat

Růža cucíkovala? Je zase ve formě…

935
haha bimbi
Reagovat

Podle mě nebyla hraná reakce Pavly po příchodu Mirky, ani reakce rodičů ne. Prima to prostě šikovně využila, zítra to bude ve všech těch internetech :-). Holkám stouply akcie, asi víc trochu Mirce

936
Pedro
Reagovat

931: jj, říkal, že to ze zpovědnice přenášej do přímáku a že půjde o coming out.

937
okkvp
Reagovat

XY – ne, že to řekla na základě svého tušení manželovi

938
haha bimbi
Reagovat

929 Honzad přesně!!!

939
Mila
Reagovat

no mne to prijde hodne trapne.. a Tereza se v tom porad patla.. tim se u mne dost shodila

940
Honzad
Reagovat

Vladko bulí :-)

941
okkvp
Reagovat

933 – tak když maminka tušila a náhle ji pozvali do studia, tak jim to asi došlo ne?

942
okkvp
Reagovat

v tv opět rekapujeme

943
Mila
Reagovat

940 – se mu nedivim

944
okkvp
Reagovat

ta Růža je blbá pitomá s tím vztahováním na sebe

945
Pedro
Reagovat

Už jsou v tunelu.

946
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína říká, že byli skvělí, a že to má Mirka úžasné.

947
rejpal
Reagovat

Přemýšlím, co bych dělal, kdyby mi někdo na dálku vzkázal, jsem lesba a máme to na háku. Myšleno – co si o tom myslíme. Bude to ještě o něco pokrytečtější.

948
Wanna be your monster
Reagovat

944 – Jo to samé jsme říkala u televize…. jak jinak na něco takového reagovat, než tím, že ona je na tom taky špatně.

949
Hugo
Reagovat

Teď by mohl Honza vzít do duelu Mirku:-)

950
piha
Reagovat

Asi jsme s Vladkem stejna krevni skupina.:)

951
Amanda
Reagovat

Růžena leze za nima, ona je ta nejchápavější :))

952
Wanna be your monster
Reagovat

Romana vyběhla a objímá pavlínu, které dává palce a hádá se s ní pořád.

953
Kukla
Reagovat

Falešná růžena to je hrůůůůůůza

954
Bobby Brown
Reagovat

V tomhle má ale VB pravdu, jak si za celou dobu nemohli všimnout, to mně samotnému nejde do hlavy, na vlastním dítěti…

955
zuza
Reagovat

Tak mně to připadá trapné, nikoli dojemné. Navíc je to dle mého naprosto nepřípustný zásah do dění ve vile. Dále je poměrně jasné, že došlo k manipulaci s hlasy, aby se holky obě dostaly do vily. Prostě jsem už poněkolikáté znechucena. Jsem zvědavá kde mám tu hranici znechucení, abych na to přestala konečně koukat.

956
okkvp
Reagovat

Růžena se hrne první utěšovat, omlouvat, slzečku v oku, brrr

957
Amanda
Reagovat

956 – úplně trapná fuj fuj fuj

958
Kukla
Reagovat

Zvěřina a jeho tričko Fuck me, když mluví s Terezou o tom jak si bachařek váží…

959
fsidb
Reagovat

954 – Vidíš jen to, co chceš vidět. Mamince stačí říct, že prostě nemůžeš narazit na normálního chlapa, tatínek je v skrytu duše rád, že jeho holčička je zatím pořád jen jeho a společné lože se dá vysvětlit jako šetření místem :-)

960
rejpal
Reagovat

Samozřejmě se k tomu budou vracet. Nesledoval jsem coming out Ládíka, ale toho tam nikdo neřeší. Brou to jak to je a užívají si to ve srandě.

961
koc
Reagovat

Tulen B3 prave polkl zvykacku .. zjistil ze je v primaku :)

962
Honzad
Reagovat

U Ládi to ale tak nějak prosvištělo, nikdo to ani pořádně nezaregistroval.

963
okkvp
Reagovat

teď máme legraci – Miss (hoši)

964
Bazinga
Reagovat

všichni se snažili říct „myslím si, že si vezme Vladka“, jenom MB to provařil v přímáku. „Nino bude držet slovo a vezme si Vladka“

965
Amanda
Reagovat

V tv modní přehlídka

966
Ufonka
Reagovat

Růža vypadá, že Nikole jednu vlepí

967
Pedro
Reagovat

960: to je tím,že Láďa to sám asi moc nehrotí a tudíž nikomu nenahrává na smeč. To samé platí o jeho panictví. Kdyby s tím dělal okolky, tak by si na něm vyvolení i bulváry smlsli, ale takhle to není žádná aféra…

968
anka
Reagovat

panebože – evka zase jede – na Vás dvě jsem hrdá, na to musíte mít fakt koule :-)

969
Wanna be your monster
Reagovat

Jak jsme teď slyšela to vladkovo jméno několikrát po sobě, tak mě napadá…jak on se vlastně oficiálně jmenuje? Vlado? Vladko? Vladimír? :)

970
zuza
Reagovat

Pozice LM a LP jsou teď prakticky neotřesitelné. Nikdo si nedovolí vzít jednu z nich do duelu. Holky mají finále téměř jisté. :-(

971
alban
Reagovat

Hlavně s nikým nemluv o tom, koho si vezmeš do duelu…

Martin: Já myslím, že Nino bude držet svoje slovo a vezme si Vladka.

972
Kami
Reagovat

Nikol lakuje Ruzenu ze Vladko je urcite slabsi od prvni rady a ona slnejsi, ze si muze vzit Nino ji. Ruze stouplo sebevedomi sto metru nad strechu vily.

973
rejpal
Reagovat

Nikol je mírně vedle -:)) Ona i Růža si zřejmě myslí, že teď jsou favoritky ony.
Honzad Pedro
Přesně tak. Nikdo v tom nic nehledá. Holky budou pořád v podezření, že se chtějí zviditelnit.

974
koc
Reagovat

kikina je chapava .. velmi prevelmi chapava

975
Pedro
Reagovat

969: Vladko. Je to původem Slovák a měl se jmenovat Vlado, ale jeho starší sestry to prej při narození přepsaly na Vladko.

976
okkvp
Reagovat

969 – Vladko

a Růže se MB chlubí/lituje, že se šla holkám omluvit. PZ ji napomíná, že je to uzavřená kapitola

977
EvkaD
Reagovat

964, on má MB tak malej mozeček, že mu to nedochází…Já doufám, že je Vlado posere a vrátí se, ještě silnější. Ať to nevyhraje, ale ať jim ukáže jací jsou chudáci, pak přežiju, když vypadne s Ládíkem, který chudák chce vyhrát peníze na nový poítač!

978
Bobby Brown
Reagovat

a Růža se stejně musí zeptat :-D

979
koc
Reagovat

chrabenka a kikina resi jak vypadaji v telce :)

980
rejpal
Reagovat

Kami
Nechci být špatným prorokem, ale mám pocit, že když půjde Nikol tou cestou, kterou se začíná ubírat, může se ještě divit.

981
koc
Reagovat

975 – zdravotni sestry :)

982
Bobby Brown
Reagovat

959 – tak to jo, dík žes mi to vysvětlil :-D

983
Scalex
Reagovat

955 zuza: žádná manipulace nebyla potřeba. Kdyby se tam některá z holek nedostala díky hlasům, dostala by žolíka. Nač podvádět s hlasy, když má produkce možnost dostat někoho do vily mnohem jednodušeji?

984
JanaH
Reagovat

Z Tomíka udělali v Tv totálního vola, to se mi moc líbilo, mistrně vybrané žárlivecké scénky včetně sprostých výbuchů.
Následoval sřih do vily, Tereza povídala o tom, jak se věci mají a že už se k tomu nebudou vracet… Tomík sedí a chápavě přikyvuje.

985
violoncella
Reagovat

Kdo je kikina?

986
okkvp
Reagovat

šmíráci – pochopila jsem teď Mirku správně, že její rodiče jsou z těch, kteří mají proti podobnému způsobu života výhrady?

987
okkvp
Reagovat

985 – Nikola

988
Péťa
Reagovat

Tvl p.Hradil je teď na terase chytrej jak rádio.Dement jeden.

989
koc
Reagovat

985 – Nikola

990
Kami
Reagovat

Mne bavi kdyz nekdo deset min. resi, jak jinou orientaci neresi :-))

991
fsidb
Reagovat

982 – VysvětlilA. fsidb je slečna :-)

992
Bazinga
Reagovat

ježišmarja ta Růža je skutečně unikátka.

993
XY2
Reagovat

937 okkvp -díky, špatně jsem pochopila

Přesto to bylo jednak trapné a potom nefér vůči ostatním, co když má každý, nebo každý druhý nějaké tajemství, s kterým šel do vily a teď trpí vyzrazením, to se bude řešit s rodiči každej tejden?

Myslím, že tohle je věc každého a měl si to vyřešit před RS, holky na to měly 9 let…asi to vyznívá tvrdě, ale takový život je a je to RS a ne pionýrák a hraje se o 5 mega a ne pastelky.

994
okkvp
Reagovat

Růžena opět příhodně situaci přizpůsobuje své vlastní vztahy s rodinou – bože to je kráva

995
Honzad
Reagovat

Opravdu si ale myslím, že se teď může chování obou L změnit. Nečekám teda, že by se k sobě (snad jen v opilosti) měly nějak víc, kamery jsou tam stále, ale spíše se možná zbavily jakéhosi sevření, napětí a tlaku, které v nich být prostě muselo, protože obě tušily, že to dřív nebo později vyplyne na povrch definitivně. To, jak se dneska úchvatně zachovali rodiče od Mirky (a jsem přesvědčen o tom, že opravdu nic nevěděli a také nic nehráli), může hlavně právě Mirku, stejně tak trošku Pavlínu, hrozně posílit do budoucna. Mohou se rozjet, začít více hrát, začít si to užívat a hlavně se budou cítit mnohem svobodnější. Protože, jak je známo, kdo se dokáže uvolnit a shodit ze sebe veškeré přetvářky a stres, ten má šanci ve hře dojít dál, nebo se aspoň stát sakra výraznějším.

A tah to byl dobrý, nabízí to zase další možnosti. Jen rozhodně nechci pořád poslouchat VBčkovo kázání o tom, jak to věděl a na jejich místě by s tím vyšel dřív… hrdina. Z takových ubohých homofobů se mi fakt zvedá kufr.

996
zuza
Reagovat

Scalex OK, máš pravdu. Možnost žolíka mi nějak nedošla.

997
koc
Reagovat

992 – jj kazdehovno nejen rozslapne ale psoleze i ohmata a nakonec ochutna .

998
Bobby Brown
Reagovat

986 – Já to pochopil tak, že výhrady má Pavlíny mamka, ne Mirky rodiče, jen si nejsou zvyklí v domácnosti povídat o osobních/intimních věcech. Tak asi proto se to raději 9 let neřešilo – nevěděla, jak by reagovali.
Je to sice divný, ale je to tak.

999
Wanna be your monster
Reagovat

Pak by mě zajímalo to líbání Zdeny s oběma lebzinkama :) od těch by se měl Hradil učit nežárlit.

1000
okkvp
Reagovat

xy2 – jenže přece tohle přece Prima dělá s obzvlášní chutí. To jsou ty jejich příběhy

1001
Dáša
Reagovat

Celá akcia 2L sa mi veľmi nepáči, od samého začiatku až do ich návratu zo štúdia. Od Primy klamstvo á la bulvár, od dievčat tiež a myslím, že aj od tgých rodičov. Na takého náhody neverím, aby sa tam dvojica z takého veľkého výberu ľudí len tak zišla. A ideme bojovať za práva HS. Tak nech sa nám darí aj tam, kde to už naozaj nie je treba. :-(

1002
Ufonka
Reagovat

pionýrský vedoucí hodnotí pobyt

1003
Hug
Reagovat

Myslím že Zvěřina má na tričku TUCK ME,i když je to teda napsaný provokativně aby T trochu připomínalo F

1004
Amanda
Reagovat

A je to jasný

1005
Bazinga
Reagovat

:-/

1006
Ufonka
Reagovat

tak to je smutný

1007
Honzad
Reagovat

Kdo by to čekal? :(

1008
koc
Reagovat

bude mit Vladko hysterak .. 1:1,01 ze ano

1009
piha
Reagovat

ten mě nasral….:(((((((((((((((((

1010
Honzad
Reagovat

VB tak strašně doufá, že Nino Vladka odstraní za něj.

1011
terz
Reagovat

Já toho Vladka i docela chápu. Dělali si z něj hlavního vylučovače v první řadě a už tam to nenesl dobře, přijde do čtvrté a první co se děje je že se Nino chce nechat vyloučit a tak si bere vladka.

1012
Kukla
Reagovat

Proboha Domovnice se už na nic neptejte, to co říká nemá ani hlavu ani patu.

1013
Ufonka
Reagovat

Hajzlíci doufají, že se Vlado nevrátí.
Ale jsou ještě 2 žolíci.
Růžena uffffff

1014
koc
Reagovat

skoro nikdy to nedelam ale hlas poslu .. hadejete komu :)

1015
okkvp
Reagovat

Honzad – tak v to doufá 2/3 tam

1016
Lenny
Reagovat

Vladko ma bobky, ze by mohl vypadnout

1017
okkvp
Reagovat

1020 – ale naopak – jen ať se Růži Tereza ptá častěji – za prvné se ukáže jako káča pitomá a za druhé se ukáže, že lže jak potřebuje

1018
koc
Reagovat

1016 – ani se mu nedivim .. ja mit jistych 150 000 hlasu tak bych se stejne klepal ze ten druhej muze mit 151 000

1019
Amanda
Reagovat

Tak super jde hlasovat i přes net!

1020
W
Reagovat

Moj hlas pojde asi Ninovi.
Aj ked to mam tak 51:49

1021
koc
Reagovat

1017 – holka ty pises z budoucnosti ;-)

1022
Dáša
Reagovat

Jeho „taktickú klaustrofóbiu“ mu nikto nepripomenie?? Zostal z neho nakoniec úžasný „chlapák“? No sa pominiem…

1023
Wanna be your monster
Reagovat

Tak Ninovi se nelíbilo, že nedostal ve volbě dost hlasů..

1024
Honzad
Reagovat

Shrnul bych to jednoduše – Vladko vyhrát musí a vyhraje :-)

1025
Lucas
Reagovat

proč si myslí, že je Romana silná? ty vado :DD

1026
okkvp
Reagovat

1021 – to bude tím, že mam jiný brejle :-)))

1027
Wanna be your monster
Reagovat

Hlasovat se dá i na netu .)

1028
Enaz
Reagovat

Taky vyjímečně pošlu hlas. Možná dva. Ale vůbec bych se nedivila, že s tím Prima počítá :). Vlado je pro ně poklad. Snad ho zaplatí.
Nicméně Dítěte je škoda.

1029
koc
Reagovat

1025 – protoze ji vsici videli svleknutou :)

1030
JanaH
Reagovat

1024 Honzad : jasně!

A všecky buldoky trefí. :-D

1031
Pablo
Reagovat

No, a teď nevim komu poslat hlas…

1032
Bazinga
Reagovat

Info pro ty, kteří jen čtou a nedívají se.

Růžena se lituje, jaký měla stres, protože se bála, že si jí Dítě vybere.

1033
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pokud se vrátí Nino, tak vyhraje celý VV. Nikdo si ho už nevezme do duelu.

1034
anka
Reagovat

řeší, řeší, řeší – a konec srandy. Dobrou všem.

1035
Wanna be your monster
Reagovat

Ale zatím mi ten odkaz: na internetu hlasujte zde – nefunguje

1036
EvkaD
Reagovat

1014 koc, komu?? Ninovi?? To bych si pracky upálila, ale co má peněženka??
Bylo to nefér, Vlado neřval, ale mám pocit, že si nevěří, a myslím, že tam i chce dál být…Musí postoupit, aby ta hyena Thomas viděl zpátky ten ksicht. Jak se tam smál blbeček, že nejde on…
Děcka, kdo může pošlete!! Jak se dá přes net, dá se i když nemám FB?

1037
W
Reagovat

1025 – zrejme to mysli tak, ze je vyrazna. Romana sa proste v kuse prejavuje ;)

1038
XY2
Reagovat

No, tak holky dostaly možnost se po sobě válet bez nějakých výčitek, že mamča s tatíkem z toho budou mít smrt, no není to pěkné? :-)
Další doják bude v sobotu, jak Nino a jeho kresbičky budou bojovat:-)

Vlado, si myslím, že obavy má, kdo by neměl, určitě by nechtěl vyletět první týden, ale já spolíhám na žolíka od Terezy, kdyby bylo nejhůř.
Ještě bych se chtěla kapku bavit, protože ty dvě děvenky uznané dneškem za lesby asi moc zábavy neudělají…

1039
anka
Reagovat

řeší, řeší, řeší – a je konec srandy, dobrou všem.

1040
Jáša
Reagovat

1027kde na netu?

1041
Wanna be your monster
Reagovat

1036 – Už to funguje, ale jen přes fb – musíš mít účet

1042
Icecube18
Reagovat

Nikola si myslí, že její prsa vidět nebyla. No to bude ještě překvapená :-D

1043
Hug
Reagovat

Většina soutěžících vždy přijala výzvu bez řečí,jen Vlado měl vždy z každé jeho výzvy nerva,ať už má Honza s tím,že si ho vzal,jakékkoli úmysly,tak je to jen a jen jeho věc koho si vezme a vyzvaný má držet hubu a uvízat si šátek

1044
piha
Reagovat

1038-už zítra,ne?

1045
okkvp
Reagovat

no, zítra nabíjím kredit

1046
Honzad
Reagovat

Na Vladkovi jde ale překvapivě vidět fakt, že ve vile chce hodně zůstat a záleží mu na tom.

1047
Elko
Reagovat

OT

radšej som to vymazal :)

1048
koc
Reagovat

1036 – neee .. poslu 4% vetsine vily :) .. mam ho vcelku rad i kdyz je to strasna hysterka

1049
woczko
Reagovat

No já tedy nevím ty rozpaky některých komu poslat hlas. Vás El Nino tento týden něčím pobavil? Ptám se protože mně ne. Sedí pořád někde v koutě, nuda, nuda, šeď, šeď. Nejdřív si vymyslí klaustofobii, potom si vymyslí bolavý zub (teď už s ním problémy nemá). V mém žebříčku oblíbenosti je na tom velmi podobně jako MB.

1050
okkvp
Reagovat

a že mi nepřekvapuje Růženka klínující Vladka, jak jej chápe a jaký je chudák

1051
Jáša
Reagovat

Prosí o odkaz. Děkuji.

1052
Wanna be your monster
Reagovat

Když mluvily o žolících, mluvili o tom, že je můžou použít ve volbách, proč si pořád někteří myslí, že jim tam snad budou vracet lidi, kteří prohrají v duelu? prostě kdo prohraje, alou domů.

1053
JanaH
Reagovat

1045 okkvp : já nabila dneska. :-D

1054
JW
Reagovat

Jooo ono se hlasuje na FACE,… Tak uz chapu poznamku Martina po volbe. Pohybuje se v IT odvetvi,… FAKEBOOK ma velmi mnoho der a kdo umi ten umi a kdo ne pak cumi ;-)) Martin dojde hodne daleko…

1055
fáber
Reagovat

Vlado už chytá nerv …. :D

1056
Wanna be your monster
Reagovat

1051 http://www.iprima.cz/vyvoleni/novinky/el-nino-se-rozhodl-do-duelu-s-nim-pujde-vladko

klikni na „přes internet hlasujte zde“ a sjeď kousek dolů.

1057
XY2
Reagovat

1044 – ano zítra, já jsem pořád tak dojmutá, že si pletu dny… :-)

Jinak Vlado mi přijde v klidu, myslím, že to bere úplně jinak, než v jedničce, tam mu šlo moc o to vyhrát, teď asi taky, ale už to má nějaký hraniční posun.

1058
okkvp
Reagovat

Vladko právě říká – že půjde s tím, kdo mu nevadí místo toho, kdo mu vadí

1059
okkvp
Reagovat

jede rekap

1060
JanaH
Reagovat

1047 Elko : fuj! To jsem viděla už včera v noci… humus.

1061
Honzad
Reagovat

1052 – souhlas, to nemohou udělat hlavně z toho principu posílání smsek :)

1062
okkvp
Reagovat

1055 – mě tedy přijde Vlado na jeho poměry překvapivě klidnej

1063
Honzad
Reagovat

Romana jak je nadšená z chlastu.

1064
Pierre
Reagovat

Růžena je šťastná, je třeba zapít coming out LM a LP. Konečně :)

1065
Ufonka
Reagovat

1052 fakt platily jen pro duel? Tak už hlasuju.

1066
okkvp
Reagovat

dnešní den je rekap věnován Růže :-)))

1067
rejpal
Reagovat

A zítra nastane čas vrtichvostů. Vlado bude mít plný diář návštěv. Jedna upřímnější než druhá.

1068
piha
Reagovat

Já mám 30 splněných,budou sice k ho…,ale nebudu mít výčitky…

1069
Bazinga
Reagovat

1062 protože se Dítětovi podařilo mu vnuknout myšlenku, že si ho vybral, protože je NEJSILNĚJŠÍ!

1070
Amanda
Reagovat

1035 – musíš mít účet na fb a pak přes aplikaci hlasovat dál, taky jsem dlouho bádala

1071
woczko
Reagovat

To jako dostali půlčák rumu pro 13 lidí? To teda moc velký zapíjení nebude.

1072
Prochor
Reagovat

1062 – Já jsem klidnej taky protože Nino nemá ani teoretickou šanci aby se vrátil. Je moc namyšlenej a to se mu nevyplatí. Zítra odchází do nenávratna. Příště musí vyhučet Tomas nebo Růža.

1073
Bazinga
Reagovat

Růža je klidná. Když je v té televizi viděla jak se všichni mračí, zjistila, že její úsměv je velikou devizou. Ach-můj-bože, čekají nás ještě těžké dny.

1074
rejpal
Reagovat

V životě jsem nevěřil, že pošlu hlas komukoli jinému, než mému koníkovi. Tentokrát to udělám.

1075
Ufonka
Reagovat

Je fajn, ze pokud by se Nino vratil, tak nebude mit fobii a boleni zubu a bude moci podrimovat dal.

1076
Lenny
Reagovat

1024 Honzad – proc musi vyhrat?

1077
rejpal
Reagovat

Tak máme dalšího hrdinu. Miro je velký bavič, ale nějak to nejde.

1078
EvkaD
Reagovat

1048, koc hodnej:-))
1049…pomoz Vladovi, ještě s Thomasem vše neukázal.
Ale musím přiznat, mám strach o Vlada. Kolik protihlasů od toho rádobyvypravěče fandů může být….
Navíc tedy jen mobilem, účet FB nemám. Jaké je číslo?
A teď si všimněte, Nino začne dělat zábavu, jako…

1079
JanaH
Reagovat

1077 rejpal : už by mu měl někdo říct, že není bavič, ale buran.

1080
Marka
Reagovat

ad žolík pro Vlada po prohraném duelu – jaký smysl by mělo poslat Vlada zpět? – kdykoli by ho Nino vyrazil opět ven

1081
Honzad
Reagovat

1076 – protože v případě jeho vypadnutí by řada přišla o nejvýraznější osobnost, kvůli které se na letošní Vyvolené dívá dobrá polovina diváků. Protože jeho soupeř hře nepřináší vůbec nic ;)

1082
okkvp
Reagovat

R – jo ona Růža Ládíka tu chúzi co použil na misss včera učilááá – to já neviděla :-)))

1083
Bazinga
Reagovat

LP nesnáší pozornost od lidí. A to operně-pěvecké učiliště teda studovala proč? Aby to dobře znělo ve sklepě??

1084
rejpal
Reagovat

Lenny
Za prvé je tu rozdíl v podpoře venku a za druhé, tím co předvedl nemohl získat ani jeden hlas navíc. Spíš antihlasy. Domáhat se soucitu kvůli zdraví je trapárna, to není taktika.

1085
Bobby Brown
Reagovat

Růže je dobrý argumátor! Twl ta ženská mě jednou svojí inteligencí zabije…

1086
Bazinga
Reagovat

a Martůčijová už zas vyje… sleduje jí někdo? Vyndala si ten piercing z jazyka?

1087
Hug
Reagovat

Honzad jak můžeš vědět kdo se kvůli komu na Vyvolené dívá? V předchozích dvou řadách Vlado nebyl a měli větší sledovanost než tito s Vladem:-) Co když je tak malá sledovanost právě kvůli tomu,že tam Vlado je? :-))

1088
Honzad
Reagovat

Vsadím se, že už to tady bylo, ale jsem jediný, kdo vidí velkou podobnost mezi Mirkem a mužem na obrázku? :-)

http://chicagofabulousblog.com/wp-content/uploads/2013/05/mr-t.jpeg

1089
okkvp
Reagovat

na kameře 3 houpající Vladko a zvuk z terasy – působivé :-)

1090
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Největší svině ve vile je Nikola. Vypalcovala bych jí jako první.

1091
Jana1
Reagovat

1022- souhlas
Když jsem ho viděla ve zpovědnici,jak říká, že má klaustrofobii,říkal, že se potí,rozhlížel se kde jsou dveře,tak hrál jak víno. Podraz je v tom, že těm asi 9 slepicím to řekl,že proto chce ven a ti naletěli. škoda, že někoho z nich nevzal do Duelu. Myslím, že to Vladko vyhraje a Ninovi dají žolíka,ale v tom případě by měl skončit a jít si léčit klaustrofobii.

1092
rejpal
Reagovat

JanaH
To přijde.
A Růža je argumátor.
A Tomáš řeší, koho si vezme podle toho, jak se k němu tři, co ho nemají rády, budou chovat.

1093
Bobby Brown
Reagovat

Bože ten VB se taky furt řeší. On je opravdu „pan nejistý“ sám sebou…

1094
okkvp
Reagovat

Evička už nepěje, teď už zas vlezdoprdelí

1095
Honzad
Reagovat

1087 – chceš-li mě chytat za slovo, budu se muset poupravit – MYSLÍM SI, že se kvůli Vladkovi dívá dobrá polovina diváků. Já patřím mezi ně, zde na diskuzi to přiznalo velké množství lidí a stejně tak to mám i mezi lidmi ve své okolí. Z toho usuzuji tento svůj názor, na který mám jistě právo :)

VV2 měli dobrou sledovanost zejména proto, že stále těžili z úspěšné premiérové řady. VV3 se pohybovali na číslech, která jsem v dobré víře očekával i u současné řady – bohužel, Prima udělala a stále dělá několik zásadních chyb, kvůli kterým to z pohledu počtu diváctva lepší nebude. A to nesouvisí s pravidly, to souvisí s hrozným program, nasazováním trháků řady proti Ordinaci, propagací, díky které mnoho lidí ani nevědělo, že se něco vrací. Takže ano, jsem přesvědčen, že mohou být za současné číslo ještě rádi právě díky Vladovi.

1096
okkvp
Reagovat

Jé Růža už přišla na to, že by počet přezdívek mohl něco znamenat. A že prej lidi vidí jen sestřihy. ach svatá prostoto nadnášej

1097
Wanna be your monster
Reagovat

1087: to si děláš prdel ne? je všeobecně známo, že první řada vyvolených je pořad s největší sledovaností na primě vůbec.

teda až tak mě neudivuje, že to někdo neví, ale spíš kolik lidí tady plácá nesmysly, když právěže neví.

1098
okkvp
Reagovat

Vébéčko zaznamenal, že Nino v řeči řekl, že měl malý rozdíl v hlasech při volbě

1099
Wanna be your monster
Reagovat

1097 – pardon, omlouvám se, špatně jsme si to řpečetla!!! :D

1100
rejpal
Reagovat

Hug
Projeď si ankety. Projeď si facebook a diskuse pod různými profily. Tam se angažují lidi, kteří to žerou a jsou typickou skupinou hlasovačů (+ osobní fancluby, ale moc si neumím představit, že rapeři vstanou po tisících a budou hlasovat do vyvolených, které mají v zadeli).

1101
okkvp
Reagovat

v rekapu špagátování

1102
Hug
Reagovat

Wanna be your monsternechápu co řeším,nijak to neodporuje tomu co jsem napsal

1103
piha
Reagovat

Bože ta Růžena je kráááva!at jde příští týden domů….nějak se mi to přestává chtít sledovat…:((možná kvůli Vladkovi vydržím,až mu odpustím vyřazení dětátka…já vím,je v tom nevinně..:)))

1104
Hug
Reagovat

Wanna be your monster ok

1105
Wanna be your monster
Reagovat

1102 – Jo, máš pravdu, špatně jsem si ten příspěvek přečetla.

1106
Bobby Brown
Reagovat

ehm, „našláplej“? ty se VB vidíš v TV jako „našláplej“??? Mám asi pokažený monitor, protože na mém monitoru jsi tak leda rozšláplej a rozkydlej

1107
okkvp
Reagovat

špagátování žertovně zrychlené a jen s hudbou, (jsem hrubě nespokojena)

1108
Hug
Reagovat

rejpal jen jsem reagoval na to,že se na to dívá polovina lidí jen kvůli Vladovi,já si myslím že by se na to dívalo stejně lidí i bez něj,to že má velkou podporu a že jasně Honzu porazí ,o tom nepochybuju

1109
Nu
Reagovat

Bobby Brown
1106
cha cha cha
<<
Růža je klidná, ale myslí že je nejlepší.

1110
rejpal
Reagovat

Honzad
Je tu ještě jedna věc. Poprvé jsou zadarmo kamery a kouká na ně hodně lidí. I ze zahraničí je poptávka. Ti fakticky sledovanost zvyšují, i když v share to není.
Já se nekoukám kvůli Vladovi, díval bych se tak jako tak. Ani nejsem mezi těmi, kteří si přejí jeho výhru. Ale účast ve finále – proč ne. Je to zajímavý člověk, té hře dává hodně. Co jí dal jeho soupeř? Jeho působení ve vile se dá shrnout dvěma slovy: osmička žaludská (sedí na prdeli a troubí). A dát mohl.

1111
okkvp
Reagovat

jestli je někdo oblíbenec štábu a v rekapech jej šetří – tak je to imho bohužel Růža. Fuj štábe

1112
Bazinga
Reagovat

a z Růženy spadl ten hrozný stres, co měla před Volbou a tak si jde dát ještě rum. „Pijeme bomby“ !!!

1113
EvkaD
Reagovat

1081, ty jsi můj člověk:-)
1090, přesně to mě napadlo, jako HP, kamarádka, za zády svině…
Že se hlasuje na FB je ale pro Vlada nevýhoda, tam může ten …sbírat body..
Děcka, že se na to nevyprdnu, mám srdce nemocný, stres nesnesu, že se na to dívám. Vladko vím, že asi nemůže vyhrát, ale vypadnout v 1. duelu bych nedala…
Viděli jste to?? Ládík chce zpět Nina, tak to je celken pro mě překvápko!!
Co to Primě přinese, když tam tahle partija bude si notovat?? Jdu spát, jak tady někdo řekl, něco cítí, já taky. Zítra překvápko!!

1114
rejpal
Reagovat

Hug
Půlka jich určitě není. Ale myslím, že pokud se někdo kouká JEN kvůli jedné osobě, pak drtivá většina z nich se týká Vlada. Mnozí to otevřeně píšou. (Jiná věc je, jestli by to sbalili, kdyby odešel. To nevím).

1115
upsik
Reagovat

k.rva bojkotujou úplně bachařky…ŠIMPANZI ZA KAMEROU

1116
Bazinga
Reagovat

Já jsem na to Dítě tak naštvaná!!! Souhlasím naprosto s rejpalem. (1110)

1117
MoBa
Reagovat

Taky jsem prekvapena, ze chce Lada aby prisel zpet Nino a Lucka taky, ze se pry urcite vrati Nino…..

1118
okkvp
Reagovat

1115 – Mirka s Vladkem na 3

1119
Honzad
Reagovat

1110 – ano, o to víc mne mrzí, že Nino vypadne takhle brzy. Vladko měl pravdu, vše se mohlo změnit ze dne na den a jak jsi psal před tím, patří rozhodně mezi ty inteligentnější lidi tam. Potenciál holt nevyužit, nedá se nic dělat.

A s kamerami máš pravdu, leč nevím, nakolik je číslo internetových šmíráků pro televizi útěchou, „rejžuje se“ na reklamě v televizi. Ale zásadní vliv to má – já se teda začal o letošní VV pořádně zajímat v momentě, kdy jsem se dozvěděl, že se vrací Vlado – ale díky kamerám a zdejší diskuzi jsem k tomu přirostl mnohem víc, než jsem původně zamýšlel. Ale taky mi tady to vysedávání přes den končí, za chvilku mi začíná semestr a diskuzi i Vyvolené omezím „pouze“ na večerní hodiny, tedy budu v mnohém spoléhat na zdejší směny přes den :-)

1120
Lenny
Reagovat

kdyby se hlasovalo, kdo je tam nejvetsi drbna, tak bych hlasoval pro Vladka

1121
Honzad
Reagovat

Lidsky my možná Láďa s Luckou Vlada zpátky chtěli, ale co si budeme povídat, všichni by jeho odchod takticky uvítali. Ale logicky vzato si nevyberou, kdyby se vrátil Nino, byl by do budoucna stejně neporazitelný jako v současnosti (asi) Vladko. Ale ta doba tam je tak dlouhá a stane se tak moc věcí, že se nedá předpovídat vůbec nic.

Už se těším, až zítra (v případě jeho návratu) bude víc jak polovina vily falešně oslavovat, jak se jejich „favorit“ Vladko vrací. Asi podobně, jako když Thomas první den říkal, že Vlada by tam určitě nechtěl a nesnese se s ním, a o pár minut později jej kamarádsky objímal.

1122
piha
Reagovat

Zdá se mi to,nebo má mb strašně škaredé zuby?

1123
EvkaD
Reagovat

1114, no já ano…odešla a mrzí mě to. Udělala jsem to i v HP, udělám to zase…Co to tam mlel Vlado o smlouvě? Že nesmí říct..
Lucka fakt chce Nina zpět??? To mi neříkejte, to jsem propásla..
Mám prosbu, přesunte se na článek nahoru Vlado versus Nino. Já mám starý pc, jak to má přes 1000 komentů, blbě se to načítá. Moc prosím. Bude ještě číst, i když musím už ležet..díky

1124
upsik
Reagovat

ZDENIČKA NESMÍ CHYBĚT MEZI MINORITOU…

1125
Wanna be your monster
Reagovat

LM a LP mluví o tom, jak se daly dohromady…prý se beztka potkaly už v porodnici.

1126
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že jeho mámě by nevadilo, kdyby měl s lebzinkama dítě. .)

1127
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka je pravá lesba, která to ví odmala, narozdíl od Pavlíny a Vlada, kteří měli i partnery opačného pohlaví.

1128
Lenny
Reagovat

prisel VB do obyvaku a sedl si do kresla za Mirku a posloucha

1129
EvkaD
Reagovat

1121, Honzad, nepodcenit….tady piha už poslala 30 sms Ninovi, musíme přitvrdit, nedá se…
Hezká diskuze s lesbinama. Stejně největší potěcha vidět zítra Thomase, jak se vrací Vlado. Ten by si i koule sežral:-))

1130
Jáša
Reagovat

Tak zahlasováno. Jen mám velké obavy, aby to k něčemu bylo. Zvlášť, když si člověk dá ty kostičky dohromady. Nohsled Byčí šíje při nástupu do vily při loučení zašeptal “ jde to podle plánu “ následně se jeden dozví kde pracuje a proto to sebevědomí. Velký kámoš s Dítětem. Možná moc fantazíruji, ale tady je všechno možné.

1131
rejpal
Reagovat

Honzad
Souhlas.

1132
Wanna be your monster
Reagovat

1129 – Já, jako správný fanoušek vladka, jsem šetřivá a pouze budu omílat na diskuzích, že určitě vyhraje. :D

1133
piha
Reagovat

1129-budte v klidu,jsem zřejmě jediná::)

1134
JanaH
Reagovat

1129 EvkaD : já mám taky splněno. 30+1. ;-)

1135
Jáša
Reagovat

1128 tak musí mít přehled :D Najednou mu odlišná orientace nevadí? To je fakt zmetek. Jak se mu ulevilo, když byl předán šátek.

1136
Wanna be your monster
Reagovat

jediný, komu byhc poslala hlas proti vladovi by byl maximálně Ládícet. A to jen tehdy,kdyby mě vladěna naštval. :)

1137
Pedro
Reagovat

1135: spíš zjistil, že s homofobií nepochodí a tak změnil taktiku…

1138
Wanna be your monster
Reagovat

Nuž vyvěštil štrůdlici, že půjde s džambulkou do duelu, a vrátí se džambulka.

1139
Wanna be your monster
Reagovat

V obýváku se pomlouvá růžena – Vlado má záchvat smíchu, baví ho kyselé obličeje všech, hlavně Niki…a jak pak řekne Romana Niki, že ji má strašně ráda, a ona ji chce zabít…záchvat smíchu,

1140
Kami
Reagovat

Skupinka kolem Vlada super keca, LM povidala o seznameni, pokracovani zitra. Ted se bavi o Romane

1141
okkvp
Reagovat

Dobře teď Mirka, píšu si bod :-)

1142
Wanna be your monster
Reagovat

Evina si myslí, že Romana má pavlínu i Evu za jednu osobu a nerozezná je. :D

1143
rejpal
Reagovat

Odchod Vlada by si ve vile přáli všichni. Pro ně je to nefér, ýe mají s ním soutěžit, navíc je to prakticky nepřekonatelný soupeř. To je jedna věc. Druhá věc je, že ne všichni to mají jako jednoduchý problém, protože to má svou lidskou stránku. A jsou tady navrch ty okolnosti, které z celého palcování a výzvy udělaly falešnou hru. Nino jim neřekl, že chce Vlada porazit nebo si to s ním aspoň rozdat hned. Hrál na soucit, dělal ze sebe člověka málem v posledním tažení (slyšel jsem, jak pískoval elka) a to se prostě nedělá. On vlastně přinutil některé přestat hrát (stejně je to jejich hloupost, ale dá se pochopit). Myslím, že třeba Lucce tohle vadilo hodně a vlastně neví, co si v tuto chvíli má přát víc. Kdyby šlo o normální duel a ještě o něco později, viděla by to jednoznačně. Vyhrát chce a proti Vladovi má nulovou šanci. Bez něj ví, že by vyhrát mohla.
Nino nemůže být silnější soupeř než Vlado, i kdyby vyhrál. Dříve nebo později začne sklízet antihlasy a vypadne. A jeho fans se taky na celé VV vykašlou, není to jejich svět.

1144
Wanna be your monster
Reagovat

Nemám na Romaně puštěný zvuk, ale vypadá to, že hraje maso s Martinem.

1145
upsik
Reagovat

VB krouží kolem eLek a Strudlu…nenápadný jak pejsek

1146
Jáša
Reagovat

Dá se hlasovat ze Slovenska? Alespoň přes net? Slovenští přátelé Panáčka by mohli pomoct Vladěně, měla by delší dobu pokoj a za ten kyselý ksicht Býčí šíje to opravdu stojí.

1147
piha
Reagovat

Dítě má záchvat s upřímnosti v debatě s Evou.:))))

1148
Nu
Reagovat

Mirka se vzpamatovala (rodiče zvlášt maminka sympatická),
ulevilo se jí.
<<<
Růžena jak je zvědavá!

1149
Wanna be your monster
Reagovat

Ninovi přijde nejslabší eva, nevydrží tam podle něj dlouho.

1150
okkvp
Reagovat

Co to slyší ucho mé – Tomík opět naštván na štrůdl?

1151
Jáša
Reagovat

1143 Co mě zaráží nejvíc. Tereza, ta empatická, spravedlivá Tereza. Podraz, levárna a ona to přešla s úsměvem na rtech. Velice mě zklamala. No holt hérečka.

1152
Wanna be your monster
Reagovat

Podle lucie taky, ale nevzala by si ji. Vzala by si Thomase.

1153
upsik
Reagovat

Strudl vytírá podlahu s VB…

1154
Wanna be your monster
Reagovat

Já mám puštěné všechny čtyři kamery vedle sebe, akorát u třech mám vždy ztlumený zvuk. :)

1155
Jáša
Reagovat

Ta Růžena je bez chlastu nesnesitelná a s chlastem ještě horší.

1156
okkvp
Reagovat

a Baazingou očekávané horší časy jsou zde – Romana se směje a směje se tomu jak se směje

1157
XY2
Reagovat

Růža dělá svoji zábavu, jak má flašku, už má zase všechny ráda a její zvonivý smích se ozývá ze všech stran.

1158
okkvp
Reagovat

Tomík nechce vypadnout aby mohl být se štrudlem – ó ta láska nebeská :-))))

1159
rejpal
Reagovat

XY2
Už zase vraždila křečka a trpaslíka. To byla bžunda.

1160
Capri
Reagovat

VB ještě nepochopil, že ho ta holka prostě nechce… že na něj hraje jenom habaďuru? Asi ne…

1161
okkvp
Reagovat

jo ona si toho Zdena má vážit, že se s ní baví, vždyť mu to venku určitě škodí, že se s ní baví. …. tývole takovýho frajera pozlatit

1162
JanaH
Reagovat

Já jsem z toho vorvaně a jeho myšlénkových pochodů na prášky.

1163
Nu
Reagovat

Jo, on tem EL.N viděl Vladovu volbu ty procenta a pak viděl to svoje při cestě do vily.
<<Růžena je moc hlučná!!!! Proč jí "nezeslabí"?
<<Tom zas krmí uši Zdence..to je láska.

1164
Wanna be your monster
Reagovat

Niki přemlouvá Nina a´t zopakuje, že tady chce být, že nechce domů, a´t mu posílají hlasy…
Už se projevuje hafík z Hotelu Paradise.

1165
Jáša
Reagovat

Jen doufám, že někde poblíž nikdo nebydlí. Byl by to chudák.

1166
XY2
Reagovat

1159 – rejpal
Ksakru, to mi uniklo:-)

VB má kapku upito a mlátí ty svoje rozumy, štrůdlice úplně blbá nebude, občas jí to zapálí dobře.

1167
okkvp
Reagovat

mám chuť jít volat Tomíkovi za plot :-))))

1168
Bobby Brown
Reagovat

jeee, VB je neúnavný valič šroubů do hlavy – a to takový, že evidentně přesvědčuje o těch sra*ách i sám sebe

a v pozadí Růža a její bomby :-/

1169
Nu
Reagovat

Tom na Zdenu: máš mě ráda?

1170
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš se ptá, jestli ho má štrůdla ráda.
Svým způsobem ano.

1171
XY2
Reagovat

Máš mě ráda? ty jo, dneska je to samej slaďák:-)
VB možná bude chtít uzavřít manželství a Tereza půjde za svědka, s Vladem:-)

1172
Bazinga
Reagovat

VB konečně Štrůdlíkovi položil TU otázku!

„máš mě ráda?“

1173
Lenny
Reagovat

VB na Strudla:
Mas me rada?
5sekund se na nej diva a pak rika, ze svym zpusobem jo

1174
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
dokud byla zkrouhlá, byla fajn. Otrnulo jí a začíná páchat harakiri. Její volba.

1175
okkvp
Reagovat

Zdeni nutno přiznat, že tahat chlapa na špagátu bahnem, umí naprosto dokonale
za chvíli budou padat opět ona dříve vyslovená slova

1176
JanaH
Reagovat

Kolik že mu je? 17?

Ale konečně řekl jednu pravdivou věc. Že štrůdla hraje falešnou hru. I na něj.
:-)))

1177
Jáša
Reagovat

Šíší, je to možné, být ve čtyřiceti takový blb?

1178
XY2
Reagovat

Růža skáče na MB, bude dělat bomby.

1179
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena: Nehledej na něm chyby a podívej, jak je dokonalý.

Růžena na Pavlínu: Prý nehledej na něm chyby a podívej, jak je dokonalý.

dělá si srandu???

1180
violoncella
Reagovat

Štrůdla s VB pěkně zametá. A do toho Růžena…ty mu křivdíš, Zdeničko..

1181
Lenny
Reagovat

Vbecko vycita S neuprimost, jak k nemu, tak pri palcovani, ze si s nim jen hraje.
Ona rika, ze to je jeji hra.

1182
Nu
Reagovat

???
Raper zapojil všecky kámoše >a hlasů měl pár procent nad soupeřem.
Ten nemůže vyhrát.

1183
XY2
Reagovat

Ládíctovi vykukuje z bazénu hlavička a brejličky

1184
okkvp
Reagovat

a už to v něm zas hlodá :-)))))

1185
JanaH
Reagovat

Kuwa, ať ta baba drží pysk, neslyším ostatní.

1186
piha
Reagovat

Už mám té Růženy a VB dost,banda tupých blbů mele sračky,myslela jsem že budu čučet dlouho at si dítě ještě užiju ale na ty jejich kecy nemám.Takže dobrou všem!

1187
Nu
Reagovat

Kamera 3
Tom pořád hustí do Zdendy.
<<

1188
Bobby Brown
Reagovat

1165 – a dovedeš si Růžu představit za sousedku? Ty kráso, to je zatrest! Nebo kolegyně v práci, nejlépe v kanceláři – smrt!

1189
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: musíme se více projevit tím smáním.

1190
JanaH
Reagovat

Aha… Tomík, kdyby dostal palce, tak kvůli štrůdle jde do prdele. Auvajs.

1191
Lenny
Reagovat

VB si mohl vzit pristi do duelu Strudlu

1192
Capri
Reagovat

To je ale vůl a přímo kardinální ten VB… :D Takovýhle podobný pitomosti jako on jsem kvůli holce která mě nechtěla dělal naposled cca v 17 letech. :D

1193
okkvp
Reagovat

kurňa já nechci Růžu, já chci vánočku

1194
Jáša
Reagovat

Zavřete jí už tu hubůůůůůůůůůůůůůůůůůů

1195
okkvp
Reagovat

1192 – ale chápeš, že on tohle zažívá asi poprvý v životě? To je výzva

1196
Kami
Reagovat

Ruza vali kaleraby do hlavy LP jak je supeeer ten coming out, urcite maj ted vic fanousku (uprimnost sama).

1197
XY2
Reagovat

Co se škádlívá:-) VB je ztracenej a Štrůdla to s ním válí hezky.
VB se chová jako džentlmen, lichotí Štrůdle a co dělá ona?

1198
Bobby Brown
Reagovat

1194 – :-D klííííd

hele, ta bude valit bomby i po smrti, s tím nic nenaděláš

1199
okkvp
Reagovat

na trojce sice není obraz – jen pruhy, ale vánočka se plete celkem poslouchatelně

1200
Ivča
Reagovat

Netrapte se s Růžou, na čtyřce je příjemné povídání :)

1201
Wanna be your monster
Reagovat

Podle kikiny se věk lidí stále zvyšuje, teď je to snad něco kolem 95, za deset let to bude 112.

Romana: to né.

kikina: Jo, teď je to jinak.

1202
Capri
Reagovat

okkvp (1195) – Jo to je fakt :D

1203
Wanna be your monster
Reagovat

1201 – průměrný věk umrtí

1204
Kami
Reagovat

Nino je tam pro lidi, ktery prepnou pryc z Ruzi aby s mohl odpocinout :-))

1205
JanaH
Reagovat

Nemám vorvaně ráda, ale divím se mu moc.
Já být chlapem, tak si o štrůdlu neopřu ani kolo.

1206
okkvp
Reagovat

Tak Tomík už ví a tím spíš nechápe jak se chová Zdéni teď :-)

1207
Pedro
Reagovat

Na čtyřce už asi čtvrt hodiny pouští rozumy VB a už to fakt nedávám, jdu na jinou kameru.

1208
Wanna be your monster
Reagovat

Vymýšlí se lest…chcou předstírat, že Vlado bude lebzinkám dělat dítě. nenápadně to roznese kikina jednomu člověku a bude čekat, jestli se to roznese. začnou za pár dní, ať je to důvěryhodné.

Ani je nenapadne, že za pár dní tam Vlado nemusí být. :)

1209
Wanna be your monster
Reagovat

1207 – Já mám na čtyřce celou dobu obývák.

1210
okkvp
Reagovat

Zdéni se vsází, že se zase bude vochutnávat s elkama, …. á tak né Tomík bere zpátečku a už se zas veze na vocasu :-)))

1211
Scalex
Reagovat

1207 – nejhorší je, že když chce člověk uniknout žvástům VB, tak většinou přepne na kameru, kde jedou žvásty Růženy. Z deště pod okap, z bláta do louže, z housenky do ještě větší housenky.

1212
okkvp
Reagovat

á trojka už vidí ….a stále hučodrnčí

1213
okkvp
Reagovat

Scalex, ale vébéčko v tomhle rozpoložení je sranda k nezaplacení :-)))

1214
Honzad
Reagovat

A VB žárlí na El Nina.

1215
violoncella
Reagovat

Štrůdla: Já a ty nejsme my. Nemůžeme být. To bysme pak byli tři.
VB: Jak tři? Co tři? My máme dítě, nebo co?
Š: Ty zapomínáš, že máš doma přítelkyni.
VB: A jo. To jo.

1216
XY2
Reagovat

VB je lepší, než Růža, nesměje se.

1217
Kami
Reagovat

Strudla zase bezostysne flirovala s Mirou tesne pred Buldokovym nosem.
Nekdy mam pocit, ze ona ma ukol flirtovat s kazdym jen ne s Buldokem a VB ma ukol dolejzat a dostat ji. Nebo si to uz nedovedu vysvetlit.

1218
Wlcak
Reagovat

Promiňte že s tím otravuji,ale napadl mě veršík,vím že to je trapné ale nějak se mi to zalíbilo :D :
VB do štrůdlíka hučí protože mu v něm silně hučí,je to prostě takový velký hučák ale štrudla nepodlehne a VB bude jen čučák.
Vím že se tu nikdo nezasměje ale číst to Růža tak její smích slyší celá Praha :D

1219
NI
Reagovat

Štrůdla: jestli je to pravda, že si s tebou hraju, tak na to jak seš starej, tak seš blbej :D

1220
okkvp
Reagovat

ale Péťo neprozrazuj venky :(

1221
Capri
Reagovat

Tak schválně… kolikrát dnes v noci ze zdi v ložnici spadne evakuační plán :D

1222
Kami
Reagovat

Strudla a Buldok hraji hlavni roli v „Jak ztratit kluka v 10 dnech“, nemate pocit?

1223
JanaH
Reagovat

1218 Wlcak : nejlepčí je ten absolutní rým. ;-)

1224
okkvp
Reagovat

a jejej, dopis

1225
Jáša
Reagovat

1198 Já jsem momentálně ve stádiu, kdy tam až na čtyři, či pět výjimek ty lidi nesnáším. Možná by to chtělo pauzu :D. Zítřek se budu snažit vynechat. Povinnost splněna a děj se vůle…

1226
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis pro El Nina. asi bude rapovat nějaký song o vyvolených, nebo něco takového.

1227
okkvp
Reagovat

Nino bude pět?

1228
Scalex
Reagovat

1218:

VéBé štrůdle do hlavy valí klíny,
on už zkrátka nikdy nebude jiný,
do hlavy ji díru vyhučí málem,
mozek nemá, myslí genitálem.
I když s ní pak v jedno lože lehne,
nic nebude. Štrůdla nepodlehne.

1229
okkvp
Reagovat

jako tajný úkol naprt

1230
Wanna be your monster
Reagovat

Bože romana: já vidím věci, které vy nevidíte, ty sis fakt nevšimla, že dneska dostal papír a propisku?

To je fakt vnímavá, když je boss a předávala mu to.

1231
okkvp
Reagovat

tak na tohle se Růža hodi

1232
XY2
Reagovat

VB má úžasnou práci jazykem:-) hezky do rytmu:-)

1233
Kami
Reagovat

1230 – LOOOOOL

1234
Bobby Brown
Reagovat

1230 – ale tak jí to nech, vždyť ona je přeci výjimečná, všichni, ale opravdu všichni jí mají rádi a nikdo, opravdu nikdo jí nikdy nekritizuje, až ve vile, nevděčníci jedni

1235
okkvp
Reagovat

tak ne, vohluchnem

1236
Kami
Reagovat

My jsme VyVolen, mame Nina radi, my jsme VyVoleni, NEJSME kamaradi. Nemelo by to byt spis takto? :-)

1237
JanaH
Reagovat

1230 Wanna be your monster : předali mu to ve zpovědnici.

1238
Wlcak
Reagovat

1228
Super.Vyšperkoval jsi mou slátaninu,je vidět mistr sova :-)

1239
Jáša
Reagovat

Že mikrofon :D :D :D

1240
ZER
Reagovat

ruzena je to se neda poslouchat vypinam to

1241
okkvp
Reagovat

Mají si zahrát na rapery, každý má dát jednu rýmovačku

1242
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Zahrejte si na rapery, každý si po vzoru nina vymyslí krátkou rýmovačku.

1243
Capri
Reagovat

Nic jdu do sprchy… tohle si nechám klidně ujít…

1244
Scalex
Reagovat

1242: Tak Wlcak a já máme splněno. 8^)

1245
Lenny
Reagovat

Vladko vyzvida jestli existuje na svete teply rapper

1246
JanaH
Reagovat

Ať jde Růža do zádele,
bo už mě vážně irituje.

Jméno vyvoleného možno obměňovat. ;-)

1247
krakun
Reagovat

Růža: Proč sis na rapování vybral zrovna mě?

Dˇítě: protože máš talent.

Růža: Já mám talent? ..A gde?? Ha ha ha ha ha ha ha ha. Haha haha haha. AaaHa ha ha ha ha ha ha ha.

1248
Jája
Reagovat

1232 – to si trénuje „náhradní díl“. V jeho věku je to už třeba.

1249
Wanna be your monster
Reagovat

Dítě radí Ládíkovi: já jsem váš oblíbený gay, přiznal jsme se a je mi hej.

1250
Evík
Reagovat

Tak ten rap bude hustej… Všichni mumlaj jak před maturitou na chodbě… :o)

1251
Kami
Reagovat

Nino nechce vyhrat mega, domu jit uz je mu treba. Jizdenkou mu bude Vlado, rekl na to „no ty vado“ :-)

1252
Evík
Reagovat

VB: Jestli se vrátí Vladko
je to asi král
v tom případě chci všechny hlasy žen
protože chci ven…

1253
wp2t
Reagovat

Tím krátkým zobákem, když to zopakuje po padesátý……, teď už pošedesátý, tak to je teda něco. A eště až to bude vykřikovat ze spaní ……

1254
Evík
Reagovat

ádík:Dneska byla výzva
stalo se co mělo
zítra bude duel
a bude to dělo…

1255
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by dát Romaně do ruky hasící přístroj, ať je sranda.

1256
Hooper
Reagovat

1191 – ano!! Moc si to přeju, vypadl by rukou milované osoby a ještě by jí zajistil šátek imunity. Čili další dva tejdny. U mě dobré.

1257
Wanna be your monster
Reagovat
1258
JanaH
Reagovat

Mbéčko byl konečně upřímný přede všema a ne jen v kroužku buldoků.

1259
okkvp
Reagovat

1255 – jen v tom případě, že by jej napřed otočila sobě do pusy :-)) čehož je ona na rozdíl od (vypadlo mi jméno) schopná

1260
Kami
Reagovat

Ruzena se dme pychou na rym „radi-kamaradi“

1261
Evík
Reagovat

MB: Nino má zítra velký den
buď Vladka porazí
nebo půjde z kola ven
doufám, že toho sráče porazí
vrátí se a žádnou srandu nezkazí…

Víc jsem nepobrala

Jo, a Růže Nino připomíná manžela a chybí jí rodina… Představte si to zrapovaný…

1262
W
Reagovat

odhlasovane za El Nina, aj ked mam pocit, ze proti Vladkovi nema zajtra sancu a ten jeden hlas mu nepomoze :D

1263
JanaH
Reagovat

Namotivované Vbéčko se cítí na vyzvání Vlada, ale zjišťuje, že bude mít imunitu, což je mu líto.

1264
Evík
Reagovat

1260 Kami
Já furt čekám, kdy se tak nafoukne až bouchne, a nic…

1265
Hooper
Reagovat

Taky dnes dítěti pošlu dva nebo spíš tři hlasy.

1266
Kami
Reagovat

Smiraaacii.. ja uz pro dnes balim, tak nalestete monitory a vsechno to ocihejte a evidujte.
Dobroouu.

1267
Evík
Reagovat

Carmen se na dvou kamerách houpe v křesle a dloube si prstík… :o)

1268
wp2t
Reagovat

Logika Vlada – když se vrátí on nebo jeho soupeř, tak se stejně budete bát toho co se vrátí, tak je to jedno.
No ale když přece jeden silnej hráč vypadne, tak se už nebudou muset bát obou. Kromě toho, že je blbej kuchař, tak logika mu taky moc nejde.

1269
Hooper
Reagovat

Prej dle Vlada budou ve finále jen ženský. To by mě zajímalo, jak na to přišel.

1270
okkvp
Reagovat

A Růža zas klínuje Vladka, jak chce aby se vrátil. A Vladko ji ve své otevřenosti zase instruuje.
nesnáším ji
(vím, že křivá hra je taky hra, ale nemusím ji)

1271
Lenny
Reagovat

co ten Vladko furt resi??
Vladko chcem zabavu, neres porad sebe

1272
Lucas
Reagovat

1268 – tak oni pořád nemají jistotu, že se musí Nina bát, že jo ;) a kdyby se vrátil, tak už tu jistotu mají.. takhle zatím můžeme říct téměř o každém, že je silný hráč, když neví, jak si stojí

1273
wp2t
Reagovat

1269 Bo se on považuje taky za ženskou. Nebo zrovna za to co může vyhrát. A Růža teda žádná silná hráčka není, taková slaboduchá vlezdoprdelka.

1274
Jáša
Reagovat

Tak já nemám ponětí který z těch chlapů by to měl vyhrát. Vždyť je tam jeden větší primitiv vedle druhého. Kromě Vlada.

1275
okkvp
Reagovat

Romanu u Vladka vystřídala kdo? Evička

1276
okkvp
Reagovat

na terase Zvěřina vyprávěl jak jej Vladko dostal na ručníky

1277
Lenny
Reagovat

Zverina na 4 odhaluje VBecku a Zdene Vladovu taktiku, a jak jeho(zverinu) sejmul ve VV1

1278
violoncella
Reagovat

Ten Zvěřina je pořád stejnej hnusák. Pořád mu Vlado leží v žaludku, on se s tím vůbec nevyrovnal.

1279
okkvp
Reagovat

jestli někdo koukáte, tak něco pište. Já mám zástoje i jinde a tudíž asi mizím

1280
JanaH
Reagovat

Venku valí klíny Zvěřina. Posluchači mají otevřené huby. Vébéčko nasšeně přitakává.

1281
wp2t
Reagovat

1274 Kromě Vlada? Takový hysterce je odvážné říkat chlap. Ale to je přesně to za co získává body od žen – bo se chová jako ony když nemaj argumenty a chtěj vyhrát hádku. Takovej pašák.

1282
Hooper
Reagovat

Pavlína vyjadřuje souhlas s hodinovou rozcvičkou, hafík chce vstávat v půl jedenácté.

1283
Lenny
Reagovat

1276 – okkvp – to jsi dost silne prekroutil

1284
Wlcak
Reagovat

1263
Jani,ono mu to začalo být líto že ho nemůže vyzvat až po tom co zjistil že by ho vyzvat nemohl.Před tím by ho ani nenapadlo ho vyzývat :D

1285
JanaH
Reagovat

Zvěřina to dělá proto, aby všichni měli rovné informace, je to fér.

1286
Hooper
Reagovat

Jednička stále na Nikole, beze střihu. Embéčko s dítětem probírají společnou hudební kariéru.

1287
Wanna be your monster
Reagovat

Trochu OT, ale pamatujete si někdo na Marušku z dvojky?
Vypadá teď jako naprosto jiný člověk.
https://www.facebook.com/marie.tomanova.9/photos

1288
JanaH
Reagovat

Zvěřina je vile proto, aby je tu hru naučil hrát.

1289
Jáša
Reagovat

Lepší hysterka, než nějaký nabušený macho, který má mozek někde na vycházce a nejhorší je, že si to nehodlá připustit.

1290
Hooper
Reagovat

1287 – nepoznal bych ji, ale stále se mi nelíbí

1291
wp2t
Reagovat

1285 Zvěřina to dělá proto, že dostal instrukce od štábu, bo poznali, že tentokrát se v týhle sbírce kreatur nenajde jediná osobnost, která by mohla s hysterkou Vladem soupeřit.
Tak jim chtěj dát aspoň šanci.

1292
JanaH
Reagovat

1291 : jen přepisuju jím vyřčené věty.

1293
wp2t
Reagovat

1289 To máš pravdu, ale proč nikdo nepoužije argument, že když se se mnou nechceš bavit, tak proč si za mnou přišel a mluvíš se mnou? Samozřejmě velmi hlasitě bo jinak to s ním nejde. Vždyť on používá furt stejnej muster na vyvolání i ukončení hádky. A tý inteligence teda moc nepobral, ty jeho dedukce jsou lehce napadnutelný.

1294
JanaH
Reagovat

1284 Wlcak : ten macho doteď děkuje nebesům, že je ve vile Jenda Benda. Což je pro něj z pr.ele klika. :-D

1295
okkvp
Reagovat

31 – málo tu čteš – Vlado je tam nejen podle mého jeden z největších chlapů co tam jsou. Se Zvěřinou. Pak by se dal ještě započítat Nino, Ládík s výhradami. Zbytek jsou buldoci, srábci a machýrci, kteří si na chlapáky akorát hrají

1296
Lenny
Reagovat

Ruza s Mbeckem se hadaji kdo bude mluvit s Ditetem

1297
okkvp
Reagovat

ntw, zase jsem mimo číselník – 1295 patří k 1281

1298
Jáša
Reagovat

Možná, ale stále oproti ostatním má úroveň. Není tam dobrý materiál. Mraky táhnou – táhnou mraky a já táhnu taky :D

1299
wp2t
Reagovat

1295 Málo tu čteš – to znamená, že se zde vlastní názory nemají vyjadřovat? Pro utvoření vlastního názoru jsem se na to párkrát kouknul a je jasný, že i štáb si uvědomil, že letos se jim ta sestava vůbec nepovedla bo tam na V. nikdo nemá. Proto tam poslali Zvěřinu, ale nemohli ho poslat hrát odvetu bo by to bylo opakování. A ještě ten Nino se jim nevyvedl. Dál třeba Růža získala ve dvě ráno při komunikaci s ožralejma chlapama, že je silná osobnost ….. Ten diskovyhazovač není intelektuálně na výši ……

1300
Evik
Reagovat

Chjo, zrovna mi musel vypadnout internet, kdyz Ruza valila do Vladka… Stihla jsem jenom, ze Vladko to letos citi na vyhru nejake zeny, a Ruza to samozrejme taky citi…. Protoze je jasny, ze uz se vidi, jak hulaka nekde na plazi v karibiku…

1301
Hooper
Reagovat

Cywe, do rozhovoru štrůdly a domovnice jsou zvuky ze sprchy. A podle Zdeňky toho domovnice ví hodně, následuje obejmutí vzájemné.

1302
wp2t
Reagovat

Jen doufám, že Vlado taky není právoplatný hráč a má za úkol to jen rozjet, rozvrtat a teď třeba vypadnout s Ninem, aby dal konečně možnost ostatním projevit jejich hráčské kvality. On je totiž přesně ta brzda, která to letos dělá ještě nudnější než předešlé roky.

1303
violoncella
Reagovat

Zvukaři zas chrápou..na kameře 4 celkem zajímavý rozhovor Štrůdlice s Růženou a do toho zvuk z ložnice. Nedá se to poslouchat. :-((

1304
okkvp
Reagovat

1299 – nepřekrucuj, tvůj názor ti nikdo nebere, já jsem reagovala na tvé – že Vladkovi sotva možno říkat muž, že se chová jako ženská. Nechová

1305
Hooper
Reagovat

Ty zkřížené zvuky jsou strašný. Domovnice opět reaguje rodinou, když štrůdla rozebírá, že si do vv vzala normální oblečení a ne pěkný, který má u kamarádky. Nikola si lepší oblečení vzala.

1306
JanaH
Reagovat

1299 : se vyjadřuj.
Imho nejvíc se nevyved Zvěřina coby motivátor.

1307
Hooper
Reagovat

A štrůdl dobré postřehy o bachařkách, říká, že je výhoda mít v soutěži životního partnera.

1308
Lenny
Reagovat

ze eLky nemaj porty?

1309
wp2t
Reagovat

1304
Ty nepřekrucuj. Nechová, ještě jsem neviděl takhle ječet v normálním životě chlapa bez argumentů. To je typicky ženská taktika. On jenom čistě využívá toho, že nemůže dostat. A jeho argumentace chlapská taky není – co na mě mluvíš, já s tebou mluvit nechci……. A ty jeho kecy, že nemá rád přetvářku, to mu taky žereš? Tak se podívej třeba jen dneska při rapu na něho byl záběr, když ho stíral M. a pak Růženě říkal, že mu to nevadí. To si fakt total slepý (slepá)? On umí položenskýma zbraněma perfektně využívat do krajnosti pravidla bo už si tím jednou prošel, ostatní se ho bojí a lezou mu do …
A to je přesně to, co kazí hru. Vlado pryč a ostatní pak snad ukážou co v nich je.

1310
Lenny
Reagovat

bude kurs u fortuny?
Docela bych si vsadil na Nina.
Pokud pustej ten jeho dnesni rap, jeste pred koncem hlasovani, jeho sance jeste vic vzrostou

1311
upc -ž
Reagovat

1309: Já se do toho nechci moc motat, on si na to udělá každý svůj názor, ale abys nepůsobil tak.. eh (taky nechám na ostatních), tak si zkoušej neprotiřečit, prosím :). To je základ.

1312
wp2t
Reagovat

1311 v čem?

1313
Lenny
Reagovat

1309 – wpt2
presne tak. Je to nejvetsi manipulator.
to je „s kym si mysli, ze mluvis“.

Navic bylo opravdu nefer vuci ostatnim ho tam nasadit

1314
upc -ž
Reagovat

1312: Třeba tím, že píšeš, že se ho všichni bojí a lezou mu do … a přitom dobře víme, že to tak není. A na to bohatě stačí rekapy, ani nemusíme jet online.

1315
Lenny
Reagovat

oprava: to jeho „s kym si myslis, ze mluvis“

1316
wp2t
Reagovat

1314 Tady u nás zas všichni vědí, že rekapy jsou od stanice dělaný tak, jak se jim to hodí a aby všichni věděli, to co oni potřebujou, aby věděli. Lepší je získat informaci v reále. Třeba takový chlastačky, tam se po druhý flašce už většinou mluví pravda. Nebo emocionálně vypjaté situace, tak se prohoup T. jak je jednoduchej a nechal se vytočit od V.

1317
okkvp
Reagovat

1309 – nechcu ti brát iluze, ale to jsi viděl v životě málo mužských. Muži v hádkách často nemají argumenty, většina je neumí vyjádřit. (a proto se taky neradi hádají se ženskýma, které jich umí za vteřinu vyštěkat několik desítek)

1318
okkvp
Reagovat

1316 – kdybys víc koukal na kamery, a pak na rekapy, tak bys věděl, že letos jsou rekapy nejméně zkreslené ze všech řad VV.

1319
okkvp
Reagovat

a dohady už mi nebaví, já mám raději srandu, mizim

1320
wp2t
Reagovat

Když pominu tu větu, že sem viděl v životě málo mužských (asi si myslel(a) hádek, né – jinak to je blbost), tak si teďka přesně odporuješ ty. A ještě ti přesně napíšu v čem. Říkal(a) si, že jaký je Vladko chlap a teď si přesně pojmenoval(a) jeho způsob hádání a světě div se, vylezla ti z toho ženská.

Omlouvám se, ale nutně musím do hajan. Přeju dobrou noc a příště více logiky do vlastních argumentů.

1321
okkvp
Reagovat

1320 – Vladko v hysterhádkách řve jednu dvě věty pořád dokola …. už 8 let

1322
upc -ž
Reagovat

1316: A jakou, že to má souvislost s tím, že sis protiřečil? :)

1323
Prochor
Reagovat

1307 – Za prvé štrůdl jen opakuje bláboly od Růži a není to z její hlavy. Za druhé když je to výhoda, tak proč si nevzala do vily svého partnera taky? Asi proto, že žádného nemá protože takovou hloupou holku, která neví co chce nikdo nechce.

1324
rejpal
Reagovat

okkvp
Ale styl má víc vytříbený, přece jen to studium herectví nějaké stopy zanechalo. Mně osobně přijde letos zajímavější než ve VV1.

1325
Bobby Brown
Reagovat

:-D Občas jsou diskuze fakt lepší, jak celý pořad a teď po projetí včerejší noci jsem nad jistou přestřelkou musel od smíchu otřít slzu. No páni, co tady se všechno člověk nedozví… :-)

1326
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Svěř se, to mě zajímá -:))

1327
XY2
Reagovat

Nevím, proč se říká, že Vlado je tam nasazený. Vyhrál s velkým náskokem před Zvěřinou, který je tam nasazený. O tomto pochybovat, tak to se pak už na VV nemusím dívat vůbec.

A že je Vlado chlap je tvrdý fakt, pro některé asi nezkousnutelný, ale je to tak.

Pro mě není chlap takový Nino, který tejden fňuká, když to není fobie, tak je to zub. Ještě že má ty chlapské kresbičky:-)

1328
XY2
Reagovat

1324 – jojo, herec je to dobrej, to se pozná, že nezahálel:-) to myslím v dobrém, je tam odstup 8 let a to se musí někam posunout. V každém případě raději Vlada a jeho řev, než Ninovo kňourání.

Večer to mám tak 50/50. I když Vlado má velkou základnu fanoušků, tak Nina bych nepodceňovala, je to první duel a tak budou hlasy posílat, možná za měsíc by po něm pes neštěkl, ale dneska mám loupání v kříži:-)

1329
Dáša
Reagovat

Vlado nerobí len vo vývarovni, ale aj v hospodě? Niekoľkokrát to povedal domovnici, ktorá za ním doliezala ako záchrankyňa jeho života ohrozeného v incidente s V. Buldogom. Povedal jej, že také situácie pozná a zvláda, keďže robí v tej hospodě. Viete o tom niečo?

1330
XY2
Reagovat

Vila je vzhůru

1331
XY2
Reagovat

Kočka ze Záběhlic jim zvesela vyhrává:-)

1332
XY2
Reagovat

Vysmátý Vlado si zpívá a poskakuje:-)

Romana vypadá, že jí zase ulítly včely, aspoň je klid a vychutnávám si Vlada…

1333
XY2
Reagovat

Všichni na nohou, pouze dvě novopečené lesbičky se vyvalujou, asi jsou po včerejšku moc unavený:-)

1334
XY2
Reagovat

To je tvoje oblíbená písnička?

Jo

A proč zpívají o mě?

Zdena s Vladem a Vlado už jede první republika, pološlápota…:-)

1335
Poštovní holub
Reagovat

Zase děkuji všem, kteří se pilně starají o zpravodajství a jdu číst.:)

1336
XY2
Reagovat

A znova Kočka ze Záběhlic, zjevně chtějí udělat Vladovi radost, ten zpívá a s radostí, tak ono je to pro něj, že? :-)

A remcá, že je to furt dokola a že to už není ono:-)

1337
XY2
Reagovat

LM a LP v posteli v objetí, tak na tohle se dívat? ale je to jen na jedný kameře. Nebylo by potřeba je rozdělit? Každá do jedné ložnice, nebo že by jim tam pořídil štáb samostatnou koupelnu, ať mají soukromí?

Přidat komentář