Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (4.9.), sledujte a debatujte

4. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6929 w=420]

Začíná nám třináctý den ve vile VyVolených 2013, den do kterého se budou VyVolení probouzet po prvním oficiálním i neoficiálním Zúčtování, kdy v tom prvním získal palce obyvatel vily El Nino, v tom druhém, Thomas. Bude třináctý den ve vile šťastný či nešťastný? Sledování online kamer VyVolených nám odpoví.

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

O tom, že diskuze tady na Panáčkovi mají smysl svědčí to, že se přezdívky, které si tady soutěžící vysloužili dostaly až k nim do vily.

Do diskuzí ale můžete přispívat i jinde, například můžete sepsat pravidla VyVolených, bibli vily, zhodnotit co se Primě zatím povedlo a co ne nebo jestli je to letos dost velká show.

A pokud máte nějaký zajímavý tip či námět na článek, určitě jej pošlete na sunicko@centrum.cz, budeme jen rádi. Díky za to, že nás čtete a sledujete VyVolené. Díky.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.




SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 334
1
jarda667
Reagovat

Hola tak jak to dopadlo, nemel sem cas koukat jenom sem videl palcovani. Takze stab to nechal tak a ve ctvrtek si vezme decko vladka, prohraje a jde domu ?

A co zverina a vladko , cetl jsem tady, ze vladko nakonec neni pravoplatny hrac ?

Proc tam dali zverinu kvuli sledovanosti ?

2
bordel
Reagovat

Včera ve studiu kamarád Martina…

Včera ve Studiu kamarád, kamarád Martina…

Reagovat

jarda667 (1) Zvěřina tam slouží jako ideový vůdce a učitel. Včera mě pobavila jeho školení, jak je důležité ve vile používat jen svůj vlastní ručník a župan, nikoliv ručník a župan jiného. V jedničcce prý z toho byly zdravotní potíže (vyrážky a antibiotika :) a jako názorný příklad prasete ve vile uvedl Martina, který jí z hrnce naběračkou :))

4
zuza
Reagovat

Budíček? Tak brzo? Koukám, že vrchní dozorce bude teď dohlížet i na brzké vstávání.

Ano, jsem strašně otrávená rolí Zvěřiny ve vile.

5
Dáša
Reagovat

Dobré ráno všetkým. Včera ma potešilo zbližovanie Zverinu a Vlada, napr. už spoločné balenie ľudí – húseniek do fólie mi robilo dobre. :)

Večer to potom pokračovalo súťažou pri bazéne. Čudujem sa, že to tu niektorí označujú za zábavu v štýle socialistických spoločných rekreácií. Myslím, že tu nešlo primárne o zábavu, ale práve o konštruktívnu spoluprácu Vlada a Zverinu a obaja to zvládli vynikajúco, tlieskam im. Sú už dospelí a som rada, že si to aj Vlado uvedomil a nebazíruje na vzájomnom odstupe kvôli nejakým „detským“ krivdám“.

Vlado v noci pri bazéne nechtiac znemožnil všetkých tých „nadsamcov“ pri bare. Sú to hniličky, neschopné prispieť k zábave inak, len výsmechom ostatných. Na opísanie toho priepastného rozdielu pováh, intelektu a potencie vo všetkých zmysloch mi nestačia slová, jednoducho Vlado je tam vysoko vyčnievajúci pilier, len by potreboval aj schopnejších spoluhráčov, nie túto sebranku nafúknutých svalov. (Inak – nezdá sa vám, že VB má nejaké spľasnuté bicáky?)

6
okkvp
Reagovat

hojte lidi ;-)
Jak se vedle probírala na konci Nikola- mně připadá, že příchodem Evičky opět přešla z takové té normální holky na tv hvězdu jako na začátku.

7
okkvp
Reagovat

5 – Však včera Vébéčko při tokání smutnil, že je hubenej

8
Frodo
Reagovat

Co dělá buldok v té posteli???

9
Bobby Brown
Reagovat

Bod štábu za pokus o budíček, ale chce to nasadit opravdu hnusný monotónní pazvuk, dokud jim nezačne krvácet z uší, ne jen krátké pazvuky, nekonečný pazvuk.

10
zuza
Reagovat

6 okkvp
Nikolu jsem měla hodně vysoko na žebříčku. Mezi prvními třemi. HP zapomenut, moc se mi líbila. Teď strmě klesá, ostatně jako po včerejšku celá RS.

Stále doufám, že se to nějak vzpamatuje. Ale poslední události mě spíš utvrzují v opaku.

11
Bobby Brown
Reagovat

a už je slyšet jenom Růža

12
zuza
Reagovat

8 Já tomu rozumím tak, že tím podmíněným vyhazovem mu vlastně odpustili všechna porušení, kterých se dosud dopustil. Což přidalo velmi k mé otrávenosti a zklamání.

13
jenka
Reagovat

Růža asi fakt nemá boty jen ty jedny na podpatku. :-)

14
XY2
Reagovat

Lesby se taky válí v posteli, po sobě, Dítě opravdu vypadá jako dítě, takovej nedodělanej, usmívá se jako na povinné návštěvě, bože, to je skvadra:-)

15
XY2
Reagovat

13 – ale šátek má dřív, než si vyčistí zoubky, to by se mělo počítat za noblesu:-)

16
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Stále si nemohu vzpomenout na takový příšerný song, který štáb pouštěl při podobným příležitostech ve VV3. To byla hrůza, která by vyhnala ven i nocležníka ve stavu klinické smrti. On ten Skákal pes, co onehdá hráli, by možná stačil taky.

17
Frodo
Reagovat

Co to je za zvuky na té 2?

18
Frodo
Reagovat

LP dnes předvede dle výrazu další hysterák!

19
Bobby Brown
Reagovat

16 – já 2 a 3 neviděl, ale napadly mne ještě dechovky na plný kule, to by je mohlo taky vytáčet. :-)

20
Frodo
Reagovat

…jinak teda trošku hodně nerozumím tomu, co tam dělá Zvěřina a jeho „fantastický“ DJ party /i přestože jsem vysvětlení slyšela/…přijde si ještě udělat píárko Emil a jeho jistě vkusná one man show? Nějak mě to /naštěstí/ přestává bavit…

21
okkvp
Reagovat

Ládík jak připomenul aby Zvěřina napsal cigarety – šmudlík lidumilnej (v dobrým myšleno)

22
rejpal
Reagovat

okkvp
Fakt je, že mu tu lidomilnost věřím.

23
okkvp
Reagovat

Vladko chytá nerva z nepíšící propisky, výmyslů na nákup (mražená pizza + plýtvání)

24
okkvp
Reagovat

Chráběta chce být také štrůdlice – žádá listové těsto

25
Frodo
Reagovat

Proč ta inženýrka při objednávání nákupu nezvedne pozadí a nejde se podívat, co tam je a co není? Ta že šetří jídlem??? Nejdřív napíše nákup a potom škrtá to, co jí řeknou, že tam je. Jinak by to objednala a jablka by jim tam asi shnily…to je inteligentka, fakt…

26
upsik
Reagovat

Avatarka nový boss ??? Píše nákup…???

27
zuza
Reagovat

Oni se teď už nebudou vůbec o nic ani dohadovat. Prostě přijde vrchní dozorce aneb prodloužená ruka štábu, řekne jak co má být a je vymalováno. Nikdo si nedovolí něco namítat. Nuda, šeď.

28
XY2
Reagovat

21, 22 – já mu to taky věřím

23 – z těch výmyslů bych chytla nerva už dávno, jestli se tam šli nacpávat tím, co si nekoupí ani doma, tak ven a fofrem…líní jako veš, všechno pod nos a listové těsto pěkně udělat, času mají hafo:-)

Taky nevím, proč porcovaný kuře, já bych jim tam dala i s peřím, hned by byla akce, je to jako pionýrskej tábor pro rozmazlený haranty.

29
Hooper
Reagovat

26 – šéfka přes neplýtvání

30
Budulínek
Reagovat

Frodo
25
o tom není pochyb, přesně
a je navíc nesympatická

31
upsik
Reagovat

29 – OK

32
okkvp
Reagovat

Tyjo, jen na chvilku z dálky zaslechu Růžu, už skoro nemůžu. Mně jde strašlivě na nervy – nejen řevem, čím dál tím víc se ježím, když rozumím co to vlastně furt mele. Generátor náhodných slov by byl zábavnější

33
XY2
Reagovat

Lesby už zase v posteli, to je snad sranda, teď Vlado remcá, že si ty lidi snad přišli ty peníze jen vyzvednout:-) je to tak…sedí, leží, čumí, Dítě si asi přišel udělat reklamu, jinak to nemám, podvod jako hrom, Prima by za tento výběr hráčů zasloužila…

34
Monika
Reagovat

Po vcerejsku u me hodne stoupla Lucka v zebricku, momentalne ji mam na druhem miste. Libilo se mi, ze se nenechala zmanipulovat a volila dle sveho svedomi, jeji rec u tabule byla vecna, uderna, drsna. Ta holka se vubec neboji, na rozdil od Niky, verim, ze by si toho Toma do duelu vzala a porazila by ho. To by potom stoupla ve vile:-))

35
XY2
Reagovat

34 – překvapila příjemně, mám to podobně.

36
Frodo
Reagovat

Koukám, že nejsem sama, kdo na ně začíná mít ponorku :-D Já osobně jsem zvědavá už jen na to, až Zdenička pošlape spálí a rozpráší superego alfabuldokovi /věřím, že to dá a nebude to dlouho trvat/ a pak končím :-D Nějak mě začíná víc zase zajímat můj reálnej život a lidi v něm nebo co :-D

37
okkvp
Reagovat

asi bude dopis – už je

38
Hooper
Reagovat

34 – však už ji tady, a zaslouženě, chválilo včera více lidí. Byť na mém žebři tedy není druhá.

39
okkvp
Reagovat

Růža má nějaké ještě neznámé triko (mi)

40
okkvp
Reagovat

Nikola remcá na Růžu, že má vylézt z ložnice

41
Amanda
Reagovat

Jak to čtu, tak koukám že VB asi zapomněl na to že nemá spát na posteli se Štrůdlem.

Trochu bulváru po ránu http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-a-reality-show/205688/tereza-pergnerova-se-oprela-do-vyvolenych-blamaz.html který nic neřekne samozřejmě

Rozvička ve dvojicích

42
okkvp
Reagovat

Rozcvička – dvojice – jeden bude loutka

43
upsik
Reagovat

Ted jde vidět, že nasazením Zvířete se celá RS změnila v debatní kroužek, s tím co se smí a nesmí – ŽÁDNÉ VÁŠNĚ, obsluha mateřské školky, bez trestů, …dramaturgie STUDIA KAMARAD se zmítá v smrtelné křeči.

44
okkvp
Reagovat

Ládík hlásí, že chcípla máta, kdosi kdo chtěl šunku či slaninu utře hubu (neni)

45
okkvp
Reagovat

Růža má boty! – žluté páskové sandálky bez p.

46
XY2
Reagovat

Růža si asi něco píchla do paty, že má boty

47
okkvp
Reagovat

kdosi zas zdržuje v koupelce

48
zuza
Reagovat

43 přesně

49
woczko
Reagovat

Nezlobte se na mě, ale Růžena je ve vile nezastupitelný charakter, který to tam dost oživuje. Většinou má dobrou náladu, snaží se nepokazit žádnou srandu a že leze ostatním občas na nervy mně nevadí. Ani si nechci představovat, kdyby tam místo Růženy byl podobnej typ jak Nino nebo Martůčijka, jaká by to byla nuda.

50
upsik
Reagovat

No dneska už nic zajímavého nebude…škoda (po palcovačce největší kámo všichni – nuda děs běs)

51
okkvp
Reagovat

dvojice Vladko Ladík, 3B (zvěřina) Nino, elka, Růža Nikola, Eva Lucka, vánočka, Nino

52
Hooper
Reagovat

Někteří fakt asi netuší, co znamená loutka

53
Amanda
Reagovat

Dvojice
Vladko a Láďa
Domovnice a Niki
Luca a Eva
LP a LM
Štrůdl a VB
Petr a 3B
MB a Dítě

54
zuza
Reagovat

49 Tyhlety trvale dobré a křečovitě radostné nálady mě pravidelně uvrhnou do depresí. Měla jsem takovou kolegyni a byly to mé nejpříšernější pracovní roky. Kdo nezažil permanentně juchajícího a věčně sluníčkového člověka ve svém okolí, nikdy to nepochopí :-)

55
okkvp
Reagovat

Na loutky to tedy moc nevypadá, u některých možná maňásci, většina to pojala spíš jako cvičitel z fitka zaučuje

56
Prochor
Reagovat

12 – Proto se taky Tomáš po vyhlášení „trestu“ vítězně usmíval a hned následně klidně porušil další příkaz a spal v posteli. Zřejmě má pocit, že je to jen bububu a nic se mu nemůže stát.

57
okkvp
Reagovat

Správně to imho pojala jen Lucka s Evou

58
okkvp
Reagovat

53 – dík, mi se spetli béčka

59
Pedro
Reagovat

49: souhlas. Ten její smích je otravný, o tom žádná. Ale krom toho to tam fakt oživuje a nezkazí žádnou srandu. Vilu plnou Růžen bych teda nechtěl, ale vila bez Růženy by taky nebyla ono.

60
zuza
Reagovat

50 upsik

Myslím, že hlavním důvodem je Vrchní bachař. Jsou svázaní a dokud jim tam bude dávat rady typu: utírejte se do čistých ručníků a nejezte polívku z hrnce, jinak vás vyloučí, tak tam ta nuda vydrží.

61
okkvp
Reagovat

docvičeno

62
okkvp
Reagovat

hemžení v kuchyni, štrudl připomíná svou hrčku za uchem
(ale s Růžou klepat na zpovědku nešla)

63
bobina
Reagovat

Vebecko, kdyz se vcera videl v televizi pri bitce tak prohlasi, ze vypada fakt jak buldok:-) Zverina se potrebuje pripomenout a privydelat a mne to s nim vubec neba. Hraje si na neco co vubec nejni a ani nikdy nebude. Ta fales mu kouka z ksichtu.

64
Prochor
Reagovat

60 – Což ovšem neznamená, že Petr Zvěřina nemá pravdu že se chovají jako prasata a měli by dodržovat hygienu.

65
upsik
Reagovat

60 – škoda, národ by viděl jaké jsou to ve skutečnosti povahy…takhle budou všichni jak přes kopírák…:(

66
okkvp
Reagovat

Nino si s Evou jasňují, zda „okurko“ je urážka nebo běžné pražské oslovení

67
okkvp
Reagovat

štrúdlík je na Tomíka samý sluníčkový úsměv

68
XY2
Reagovat

Pravda je, že nebýt Růže, tak si není chvílemi vůbec o čem psát:-)

69
zuza
Reagovat

64 Prochor
No jasně. Souhlasím. Na to tam snad ale nemuseli posílat Zvěřinu. Aby pronášel moudra a stál jim z zadkem. To stačilo dát do pravidel, napsat jako úkol, zařvat do repráků… a porušení trestat.

70
okkvp
Reagovat

68 – to máš pravdu. …. Růža dělá buldokovi maminu (snídani)

71
jarda667
Reagovat

64 jakou chces dodrzovat hygienu kdyz jsi s 13 lidma na malem prostoru s dvema wc .

to je pokrytecke . to by tam museli kazdy den nabehnout uklizecky a vsechno poradne uklidit.

byl si nekdy na vojne ? nebo s hodne lidma na malem prostoru a jednim wc ?

72
upsik
Reagovat

Já bych jim zabavil všechny cigára…a kusovky dával ve zpovědnici za splněný úkol, který přispěje ke hře…nekuřákům by pak bodla bonusová vířivka (časově omezená – večer)…to by byl šrumec…

73
okkvp
Reagovat

Nikole se nepozdává jogurt, za pomoci Ládíka zkoumá datum použitelnosti. Jíst ho nebude, nechá jej na vaření

74
Prochor
Reagovat

71 – Dokonce jsem sloužil jako náčelník stanice na Kleti v malém srubu. Ale neslintali jsme si do jídla a každý měl svůj ručník:-)

75
Pedro
Reagovat

Nikol s Hraběnkou u snídaně řeší trhání zubů. Velice vhodné téma k jídlu :D

76
okkvp
Reagovat

Buldok snídá bez ovoce

77
XY2
Reagovat

71 – třeba si umejvat ruce, když se vyleze z hajzlíku, což nedělají a to není tím, že je jich tam 13 a potom, proč uklizečku? Je jich tam dost a kbelík s vodou snad mají aby si uklidili, nebo doma maj taky uklízečku? to je jen alibismus, a že je tam čuňat víc než dost, to je vidět, je jedno, jestli vařím doma, v hospodě, nebo ve vile, nemusím volizovat všechno, co vidím!

Ostatně, když si poseru hajzlík, tak si ho umeju, to není o 13ti lidech a dvou WC:-) to je celkově o lidech.

78
okkvp
Reagovat

Elbloncka usilovně cvičí

79
woczko
Reagovat

71 – to se dá zařídit velice jednoduše. Každý den je určen jeden člověk, který čistí WC, a třeba i 10x za den když je potřeba. Pokud to nesplní dostane trest.

80
zuza
Reagovat

79 Nechápu. Proč? Hajzlík si snad po sobě může umýt každý sám, ne?

81
Amanda
Reagovat

Na dvojce záběr na zásobovačku, nic a nikdo tam není :D

82
jarda667
Reagovat

77,79 jo jasne tak o umyvani rukou po wc se nebavim to je zaklad i u pracloveka :)

spis myslim to ze si lehaji navzajem do posteli a proste spolu „bydli“takze ty jejich vsemozne sliny , ktere si predavaji stejne libanim si predaji i jinak nez na varecce. ale prasarna to je .

s tim uklizenim je to pravda , nechapu ze to tak neni . je to proste vsude i na taborech a kdekoliv kde lidi spolu ziji , ze se uklizi a to poradne zvlast ty wc nejakou desinfekci.

nechtel sem tim rict at na hygienu rezignuji to ne :) ale proste ze je to tezke se necim nenakazit kdyz k sobe maj tak blizko.

83
upsik
Reagovat

Tady 5 mega vyhraje ten, kdo vyhulí nejvíc cigaret…LOL

84
Bobby Brown
Reagovat

77 – bohužel mají, maminku nebo manželu/partnerku

85
rejpal
Reagovat

Monika, XY2 34,35
Jsem si téměř jist, že se bojí, a možná víc, než málo. Není tak sebevědomá jako Tomáš a ví, že jako holka má šanci vyhrát VV velmi nízkou (i když vyhrát chce stejně jako každý jiný tam). O tom i párkrát s Ládíkem mluvila. Jenže ona chce v první řadě vyhrát sama nad svými bubáky, kterých je asi docela dost. Měla na tohle téma jeden docela zajímavý rozhovor s Vladem minulý týden, protože tenhle problém mají zjevně oba. Jen to každý řeší jinak.
S Tomášem chce jít navíc do duelu i z osobních důvodů – už první den o něm měla z jednoho delšího hovoru dost jasno. Člověk, který vychovává psa tím, že ho bije, je pro ni monstrem a nikdy ho vnitřně neakceptuje. A on dobře ví, jak to Lucka vnímá, tehdy mu to dala najevo sice slušně, ale dost jednoznačně.
Proto jsem si jist, že když bude příležitost, nezaváhá, i když to pro ni předtím bude asi bezesná noc. A proto by mě včera překvapilo cokoli jiného (myslím v palcovací řeči, o palci jsem nepochyboval vůbec).

86
Frodo
Reagovat

Je to fakt fraška, jak řekla včera správně Tereza, ale tu frašku z toho dělá štáb…Nic by se nestalo, kdyby dali Nínovi imunitu, teda vlastně stalo, dostalo by to úplně jiný grády, ne? Co takhle dnes natvrdo potrestat buldoka, že ležel v posteli? To jsou jen dvě naprosto donebevolající situace, kdy jim mohli trochu rozhodit čakry a trochu jim okořenit tu školu v přírodě…CO TO JE ALE TOHLETO, CO SE TAM DĚJE? /Teda spíš neděje/

87
XY2
Reagovat

83 – bude finále mezi Růžou a Luckou, Lucka by měla velkou šanci:-)

Holkám to už přetejká:-)

88
Pedro
Reagovat

80: konkrétní provedení té hygieny podle mě není důležité. Je ale důležité zvolit jeden způsob a dodržovat ho. Je jich tam jak psů, ale při párty klidně pijou ze skleničky, kterou zrovna najdou, nebo rovnou z lahve (například VB pil víno přímo z lahve). No to je hnus i v běžné domácnosti, natož ve společnosti 13 cizích lidí.

89
Prochor
Reagovat

Podle mně aby se rozběhl děj VV4, tak musí vypadnout Tomáš a Růža. Tomáš blokuje to, aby se všichni volně vyjádřili. Např. nikdo neokřikne Marina, že je prase kromě Vlada. A Růža zase působí jako rozbíječka děje. Jakmile někdo s někým něco probírá nebo plánuje, Růža do toho skočí se svým řevem nesmyslů a smíchem a děj se zastaví. Nehledě, jak to časem leze na nervy.
Díky Ninovi jsme prostě ztratili první týden aby si jeden pokérovaný trouba udělal promo.

90
Deletor
Reagovat

Zatím mě to připadne jako na pohodové dovolené, když už dali tam toho superbose, tak by to chtělo pořádně přitvrdit, ať se více snaží bojovat o těch pět mega a dal bych jím tam třeba běžecký pás a aby tak nepřibíraly tak, třeba je rozdělit do dvou družstev a každý den třeba každé mužstvo by muselo uběhnout 20Km. Pak se mě třeba nelíbí jak každý si může vybrat s kým bude spát v posteli, schválně bych je namíchal tak, aby spaly spolu dvojce, které se nemusí a kdo s kým bude spát určoval štáb a stejně i při plnění úkolů. – Jinak mě připadne že funkce bose nemá žádný význam, stejnak to tam všechno řídí Zvěřina.

91
anka
Reagovat

16 – MATELKO je tam ničil, když nechtěli spát nebo vstávat
http://www.youtube.com/watch?v=rGi9POj6bE8

92
XY2
Reagovat

VB už má chudinka strach se posadit vedle Zdenky, aby to lidi neviděli a on jí tak neublížil…no, myslím, že tím, jak ji oslovoval už udělal dost, klidně může sedět dál:-)))

93
okkvp
Reagovat

89 souhlas, s tím, že Růža imho rozbíjí i každou trochu inteligentnější zábavu

94
Amanda
Reagovat

Vlado mluvil ze spaní španělsky :D

95
XY2
Reagovat

Nevíte, o kom teď Vlado mluvil, že je ve vile nebezpečný? Myslím, že o Martinovi, ale nevím to určitě…

96
Budulínek
Reagovat

Deletor
90
to se ti zdá vtipný
nepřeháněj

97
upsik
Reagovat

Ted mě napadlo…pravidlo (kdo kouří nesmí promluvit na ostatní)…

98
Hooper
Reagovat

Tak on by se celkově dal udělat soutěžní den ve třech týmech po čtyřech s tím, že vítězný tým spí ve VIP ložnici, řekněme, týden.

99
XY2
Reagovat

Růže a kaviár, to nemá chybu:-)))

100
okkvp
Reagovat

Růža je fakt tupá – viz momentální debata s Ninem o kaviáru

101
XY2
Reagovat

97 – to by bylo něco jako bobřík mlčení:-)

102
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, všichni.
89 – Má slova.

103
okkvp
Reagovat

Vladko právě popisuje jak je zas zadělanej pánský záchodek

104
XY2
Reagovat

Pohled do záchodové mísy dneska rozčilil Vlada, někteří pánové neví, jak se oklepává rumcajz:-)

105
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado „Je mi špatně z toho záchodu, někdo z pánů asi neví, jak se oklepává rumcajz.“
Nikol „Tak tady se nudíš, tak si na něj počíhej.“

106
jenka
Reagovat

Měli by ve vile promítnout ty jejich upoutávky jak všichni slibovali co všechno ve vile předvedou. Zatím pokud nemají úkol, furt jen někde hnípou.

107
Wanna be your monster
Reagovat

Dobré ráno. :)

108
XY2
Reagovat

No, jdu něco udělat pro rodinu, tam se hluboce odpočívá…

109
bijei
Reagovat

taky jsem zklamaná. Zvěřina mě zkazil úplně dojem, copak je to normální? proč? dokud tam bude tak se dívat nebudu a pak se uvidí, ale asi mě to už nechytne… a to jsem se tak těšila

110
piha
Reagovat

Ahojte mí milí spolušmíráci!:)
Jsem zklamaná včerejším zúčtováním,že to fakt Ninovi vyšlo.:)Jsem na to koukala ve 2 ráno po návratu z večírku a dokonce ukápla i slzička.:(
Já vím,že mi budete oponovat že tam nic nedělá a není ho vidět,ale to není ani Láďu-kromě jeho psychotance,Mirka a další…Prostě jsou tam nesympatičtější lidi než je on,mně se líbí jao chlap-a to jako že mocc a ráda ho poslouchám,je vtipnej a má boží přízvuk.:)

111
Deletor
Reagovat

96 – musí nějak je donutit k pohybu, jinak se „jím tam za čas nevejdou, kolik přiberou“ a ne pořád jen polehávat posedávat a vykuřovat jednu za druhou. Dokonalá reklama na kouření. Cigarety bych dávalo kuřákům jen za odměnu. Stěžují si jak nemůžou spát, tak ať se pořádně přes den unaví.

112
Amanda
Reagovat

109 – Souhlasím, Zvěřina je tam na nic :/ .. doufám třeba že na duel mu řekne Terka „Petře, pojď za námi“ on se sbalí a čus bambus a jako bonus ať vezme i VB :D

113
woczko
Reagovat

80 – no právě to „může“ ve větší skupině vůbec nefunguje. Vetšina to totiž neudělá. Pokud se jedná o větší skupinu, tak ten pobyt musí být vždy založen na disciplíně, kdy každý má nějaký denní úkol a kontrole jeho splnění. Jinak vznikne anarchie a bordel.

114
okkvp
Reagovat

V kouplece nějaký rozhovor Pavlíny s Mirkou. Přerušil jej kdo? – Růža

115
Budulínek
Reagovat

106
to teda
A to jako Tomáš v klidu chrápe v posteli? No to snad né, to už mám dojem že se dívat nebudu. Tak to at mu tam pošlou ještě telku a pc at má konfortu víc.

116
woczko
Reagovat

Zdá se mi to nebo štáb vůbec nedává soutěžícím tajné úkoly?

117
okkvp
Reagovat

Růža prý má i druhé palcování za frašku, před třemi dny všichni jeli proti ní a teď nic (reje do Mirky). Mirka jí vysvětluje, že palce pro Tomáše nebyly jen kvůli hádce. Růža těžká obrana Toma. A pěkně Mirku lakuje, že prý šla na Toma aby ochránila Vlada. (akorát, že buldokům tlačí přesný opak)

118
rejpal
Reagovat

woczko
třeba má tajný úkol Tomáš.

119
Prochor
Reagovat

114 – Princip rušičky = nacpat se do všech relací a přeřvat je:-))

120
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka se v koupelně už 5 minut snaží utáhnout svůj culík.

121
okkvp
Reagovat

119 – spíš diverzní vysílání

122
Deletor
Reagovat

115 – nj. oni by asi měli moc akčních záběrů a nevešlo by se jím to do denní rakapitulace, tak to štábu asi vyhovuje, že se tam nic moc neděje, že většina polehává posedává

123
zuza
Reagovat

Tak oni je vzbudí ráno brzo a pak je nechají stejně hnípat. Nechápu. Ale toho co nechápu je už tolik, že o tom přestanu přemýšlet a dám si od VV na chvíli pauzu. Třeba se mezitím stane zázrak a štáb se vzpamatuje. A když ne…byla jsem před VV, budu i po nich :-)

124
bordel
Reagovat

123: Proč ne, u 2. řady jsem taky hodně vynechával…

125
Valča
Reagovat

taky nechápu ten culík Mirky, Růža zas řeší hádku
ale má aspon vl problém a není ..el ňouma…
dítě bolí zub

126
okkvp
Reagovat

Růža je jako sbíječka – to jsou nejšílenější klíny, který tam kdo do koho klove a zároveň sosá

Mirka v koupelně s tím culíkem mi taky odrovnává, jsem zvědavá, jestli to stihne do oběda

127
Valča
Reagovat

je prdlá s tim culíkem??Kamera 3

128
okkvp
Reagovat

Pavlínka nechce být objímána od Mirky

129
woczko
Reagovat

Tajné úkoly jsou oživením každé kontejnerovky.

Já bych si třeba jako tajný úkol, představoval, že by někdo musel dát jinému do koly 1-2 kapky extraktu kapsicinu, nejlépe před ranní rozvičkou :) Rozcvičený a žíznivý vyvolený by potom zažil ďábelské překvápko. Stejný úkol bych dal po týdnu někomu jinému a to byste viděli, jak by se starali co a z čí skleničky pijí. A ještě by propukla paranioa z vilového fantóma.

130
Valča
Reagovat

proč se hodinu češe?
at nechodí jak chlap na honu a bude to víc ku prospěchu

131
okkvp
Reagovat

Kdosi strašidelně funí do portu – zřejmě vybuchující Tom

132
Deletor
Reagovat

dejte jím tam nějaký fyzický náročný úkol, který bude trvat trochu dýl než 5 minut, jestli to tu tedy čte štáb VV

133
Wanna be your monster
Reagovat

zatím se dá využít toho, že tajný úkol nečekají, takže by se dalo udělat něco zábavného, a hned to ostatním nedojde. :)

Láďa by mohl předstírat, že se zamiloval do Lucky nebo Vlada.

134
Kami
Reagovat

Zdravim vespolek,
mohl by mi nekdo prosim v kostce napsat, co se vcera delo? Abych nemusela docitat dluhy online :-)
Videla jsem na online palcovani a asi pul hodku pote. Jen me zajima, jestli byla nejaka hadka, kde spala Strudla a tak. Take jsem se dozvedela z rekapu, ze si VV strihli uprimnou palcovacku. To si sami vymysleli, nebo jak to vzniklo?
Dekujiiiiiiiiii

135
okkvp
Reagovat

bulíci(2+3+N) řeší, že jim Růža připadá o hodně starší, že má hrozné hadry a voživeníčko u nich taky nemá úspěch, navádí Mirku, aby jí to nějak řekla

136
okkvp
Reagovat

asi Ninovi naplácám, Růža nevypadá na 45, ale na nejmíň na 55 a zavostalou vesnici

137
okkvp
Reagovat

Růža stále na tapetě, že je každej večer pod vlivem, že pije sama atd.

138
Kami
Reagovat

Ruza chce dat Vladkovi masaz. Asi se potrebuje dotykat nejakeho chlapa zase, stejne jako Ditete vcera.

139
okkvp
Reagovat

úkol

140
okkvp
Reagovat

138 – spíš hledá oběť na klovaturu

141
Kami
Reagovat

Prisel dopis, Ruza vsechny vola a Pavlina si mezitim jeste kraji jidlo pekne v klidecku

142
Kami
Reagovat

Bude divadlo / pohadka s trpasliky, trpaslici budou pojmenovani po lidech z Vily.

143
okkvp
Reagovat

Lucka Tomas Romana zahrají pohádku s trpaslíkama. Pojmenují trpajzlíky po kolezích a využijí je jako loutky.

144
okkvp
Reagovat

maji půl hodiny na přípravu

145
Bobby Brown
Reagovat

89 – tak přesně takhle to vnímám taky!
Už sem jednou psal, že není pravdou, že když teď je tam někoho plno, že po něm zůstane díra a nebude se nic dít. Jen se dostanou na slunce jiní, se svými hrami, taktikou a zábavou.
Růža je opravdová biologická bomba kolem které všechno chřadne, protože Růža žije ve svém světě a v něm si jede bomby. Ta by zastínila a udolala samotné peklo, takže Růža půjde do nebe, jedině tam jí budou tolerovat, sice nuceně, ale budou muset, že.

146
Kami
Reagovat

Okkvp – tak me napadlo udelat takovy kratky report o vybaveni vily – jako jsi to psala u Jak se stavi sen 8-)

147
okkvp
Reagovat

145 Tabun + Soman + Sarin

148
Amanda
Reagovat

Pohádku režíruje superboss

149
okkvp
Reagovat

146 – na to jsem ještě dost nezregenerovala

150
okkvp
Reagovat

obraz na kameře 1 vypadá jak seklej – chrnící Eva, Nika, Mirda v křesle (teď se alespoň začal pohupovat)

151
okkvp
Reagovat

Tom se na hru připravuje zřejmě v separé. Luca obléká pindíkatého trpajzlíka, páč se usnesli, že pindík neni ořechový

152
okkvp
Reagovat

Romana chce hrát hádku po Zvěří oslavě, Romana chce dobrý konec. Zvěřina to zřejmě chápe jako divácky výchovné

153
okkvp
Reagovat

Romana vece, že u každého divadla je vypravěč :-D

154
okkvp
Reagovat

Lucka bude Vladko, Tom Tom a Růža bude dvojrole

155
Kami
Reagovat

eLka se bavi s Ninem o bydleni, chtely by baracek.

156
Evík
Reagovat

Zvíře dělá rejžu trpasličí show… Půlka osazenstva polehává…

Hmmm, jestli to takhle půjde dál, tak se asi po čase zase vyspím, a budu mít čas i na jiné, normální věci…

157
Valča
Reagovat

Koukám na tu Mirku, co si česala 10 minut culík, opravdu krása, to je fakt výkon.

158
Valča
Reagovat

Jo on jde Ládik do druháku.
Ví to na VS že jsi tu?

159
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado chce namotivovat lidi, aby se snažili..ale agitku už dělal Petr. přitom, že by s petrem byla v jedničce nějaká sranda…

160
Evík
Reagovat

Ládík je sice ve vile, ale venku si nezajistil zápis do druhého ročníku VŠ…

Futruje a čte si pravidla…

L2 řeší plné moci a podpisy…

161
Wanna be your monster
Reagovat

158: tak beztak ne, když do poslední chvíle nemohl vědět, že se tam dostane…ale tak ještě má přibližně měsíc čas, než začne škola.

162
Evík
Reagovat

Vlado naleje do účastníků pozitivní motivaci popisem toho, jak se cítí milionář…

163
Valča
Reagovat

Co to má mirka za uchem – tetování? Dvě skřížená kladiva? Vlado bude pořádat přednášku jaké to je mít miliony-kvuli motivaci.
Ta Mirka -já bych to neudělala. No hlavně že se nám projížděla v BMW v medajlonku.

164
Wanna be your monster
Reagovat

162 – Vždy´t říkal, že byl ještě rok po soutěži v depkách :)

165
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík by ty pravidla mohl číst nahlas…

166
Hooper
Reagovat

163 – já tam teda vidím hvězdu

167
Evík
Reagovat

L2 tlachají a sledují, jak Vlado vytírá…

168
Valča
Reagovat

Kamera 1
Miraka mluví jako Martin
to, no, …ty..

169
Valča
Reagovat

166
Jo hvězdu..díky

170
Evík
Reagovat

Chráběnka má disko ohoz hned od rána… Součástí jsou černé lesklé kalhoty na půl žerdi a z nich vylézající černá tanga…

Gong je svolává k trpasličí hře…

171
Maty
Reagovat

Ta hra je imho dost trapná…

172
okkvp
Reagovat

Růža se tváří jak po výstupu v národním

173
Hooper
Reagovat

171 – pro pionýry dobrý

174
Humo
Reagovat

Tah se superbachařem se tedy Primě ani trochu nepovedl. Nuda, nuda, nuda. Stádečko nudných ovcí bez nich udělali. Nevím nevím, jestli si takhle zvýší sledovanost. O mne jako diváka do odchodu superbachaře přišli.

175
okkvp
Reagovat

Vladko se jim asi taky chystá mluvit do duše

176
cathy
Reagovat

Děcka fakt vás raději čtu (a teď tuplem) než koukám. Ve vile zavládla bezbřehá šeď…

177
Valča
Reagovat

Vlado proslov

178
okkvp
Reagovat

Vladko bude mluvit o pocitech, když se stal milionářem a jaké by to bylo, kdyby se někdo z nich stal milionářem

179
Kami
Reagovat

Vladko ma proslov k VV, motivuje je, povida jim o tom, jake to je kdyz Vam na uctu pristanou penize.

180
okkvp
Reagovat

někdo pište, já už před chvílí zase hořela, tak se musím vypínat

181
Kami
Reagovat

Vladko vypravi, ze podle chovani ve Vile se da vydelat i kdyz nevyhrajete. Na ruznych akcich a tak. A to velke penize. Meli by se zamyslet.
Mluvi o Ruze, je to strevo at je jaka je, ale je to dobre.

182
Maty
Reagovat

Vlado vnímá jako největší konkurenci Romanu. Teď Vlado přiznal, že je soutěžící a že by si chtěl znovu zažít pocit, jaké je to znovu vyhrát…

183
Kami
Reagovat

Jestli jsem dobre poslouchala, tak Vladko naznacil, ze mu stab nabidl superbosse, ale on to nechtel, protoze se tak nemuze vcitit do soutezich. Proto mu asi dali moznost hrat o soutezeni.

184
Kami
Reagovat

Vlado uprimne rika, ze pokud se nekdo znemozni, tim lepe pro nej.

185
Humo
Reagovat

Jak věděli, že budou potřebovat superbosse?

186
Kami
Reagovat

Petr rika, ze je dulezite vyjit z uspesne show. A show delaji oni.
On se dvakrat opil a osm let uz posloucha o babete.

187
okkvp
Reagovat

Tohle školení měli vévéčka ale dostat předem a ne až když se ukáže, že je to banda ničemná a ještě ke všemu na kamerách

188
Hooper
Reagovat

183 – chyba, jestli je to pravda, sběřina by jako řadový soutěžící byl lepší. A hlavně nemá venku takovou podporu.

189
bordel
Reagovat

163 – To bylo jistě půjčený od Primy, protože říkala, že BMW má ráda… Něco jako Zdenka ukazovala, jak spí v autě… a nebylo to její auto.

190
Kami
Reagovat

185: Mozna si jen otevreli zadni vratka, do VV nasypali spoustu penez tak to chteli mit osefovane.

191
Kami
Reagovat

Petr nabada k blbostem, scenkam, falesnym hadkam (to mohly udelat eLka ze zarli kdyz vyjela Strudla na prvni z nich)

192
Kami
Reagovat

LP potrebuje najit nekoho, kdo ma stejny humor aby neco podnikla.

193
Amanda
Reagovat

Úplně mě vytáčí LP – furt „hmmm, jojo, tojo, hmmm“ grrgrrgr :D

194
bordel
Reagovat

Tajnej úkol: L uculeně řeknou, že jsou L. A že si rády dávají trojku nebo čtyřku L, a že se Zdenkou to bylo náádherný…

…a paralelně kameru na VB.

195
Kami
Reagovat

Stab uz asi cetl kriticky clanek na Panackovi. Ofko online je nejaky sviznejsi :-))

196
Lenny
Reagovat

Zverina ven!!
Urcite ma skvely potencial na vedouciho pionyrskeho tabora.
ALe takhle delaj vola ze soutezicich i z nas.

197
okkvp
Reagovat

Superboss by nebyl špatný, kdyby fungoval jako ta prodloužená ruka štábu – tzn trestal

198
Kami
Reagovat

Ja doufam, ze ted, kdyz jm Petr a Vladko jasne rekli, ze se jen valej, zacnou neco delat. A ze zacne uz opravdu poradne trestani. Od stabu nebo Zveriny.

199
Valča
Reagovat

Růža do el-n že od něj čekala víc, že je jeho fanynka (teda byla u tv)

200
Valča
Reagovat

Kami
198
Těžko, ty nemají štávu.
Ale Růža má pravdu s Mirkou -(ta se rozkoukává, intelektualka)

201
Kami
Reagovat

Buldok mlci. Asi se zamysli jak vydelat na dluhy a ze to evidentne jde i kdyz nevyhrajes.

202
Valča
Reagovat

Kami
201
jo to asi jo

203
Valča
Reagovat

Vlado
k el-ni
…řeč

204
Evík
Reagovat

Dítě je dotčen, když je konfrontován s názory, že se ve vile nezapojuje a nic nepředvedl… Nechápu…

Mirda: „No nic, mě tlačí kokino….“

205
Valča
Reagovat

Zvěřina je vyhnal ven na sluce
NO to už je moc!

206
Kami
Reagovat

Mne prijde Dite najednou vyraznejsi. Podle mne je stastny ze jde ven a o klaustrofobii najednou ani vidu ani slechu.

207
Evík
Reagovat

Vedoucí posílá neposlušné dětičky hrát si na sluníčko…

Už mnoho dní v roce slunce nebude, a vitamín D, a tak…

Nakonec vybere podšálky a snad půjde…

208
Kami
Reagovat

Ladicek nikdy nemel zlomenou nohu. Prinosna info :-)

209
Frodo
Reagovat

No tak teda, jestli tady ti týpci budou vydělávat jen za to, že byli ve VV, tak to teda potom, prosím, zastavte svět chci vystoupit….

210
Kami
Reagovat

Nino ma asi problemy s psanym textem.

211
Evík
Reagovat

Chráběnka není chytrá na matiku, ani na tělocvik…

Má v srdci nějakou špatnou strunu… Lékařsky potvrzenou…

Jestlipak ona není mimozemšťan… Tanec by tomu odpovídal…

212
piha
Reagovat

Mně taky přijde že je dítě nějak víc vidět…Jeho štenkrování Martůčijky mi bude mooooc chybět…fňuk…

213
piha
Reagovat

Kde najdu ten včerejší taneční battle?Potřebuju zlepšit náladu.:)

214
Lenny
Reagovat

Ladik se zamysli nad tim kdo je nejslapsi pritom si pohrava s prstama a chlupy na noze

215
Kami
Reagovat

Martin rekl, ze ho to nebavi.

216
XY2
Reagovat

Hezky na sluníčko, potom obídek, trocha spánku, jako ve školce, pak si zase hezky popovídají s Peťou a bude připrava na večerní odpočinek…mezitím nějaké ovoce

217
Kami
Reagovat

Uz aby nekdo dostal tajny ukol nebo aspon nejaka akce.

218
Kami
Reagovat

216 – :-))))))))))))))

219
Mr.C
Reagovat

To je dobrej nápad, že by Zvíře mohlo i trestat.

220
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdl jde dělat buchtu.

221
XY2
Reagovat

Dítě je spokojený, ukázal se lidem, některým, půjde do duelu, taky ho lidi uvidí, popravdě já ho do doby než vlezl do vily neznala a takových je nás určitě víc, takže reklama zadarmíko:-)

222
Valča
Reagovat

štrůdle bude dělat buchtu
mňam!!! mnam

223
Evík
Reagovat

212 piha
No, abychom se nedivili… Třeba budou fanoušci nespokojení, a Dítě pošlou zpátky, aby něco předvedl….

Nebo je to Dítěte strategie…

Ajéje… Štrůdl má chuť na sladký, zase bude jakási buchta…

224
Kami
Reagovat

Mozna by bylo lepsi nez tam motivovat Zverinou aby se vytvoril motiv pro samotne VV.
Dat ukol a kdo vyhraje, dostane ciga, ostatni odevzdaji.
Kdo vyhraje, dostane naprosto luxusni trichodove jidlo (naservirovane pekne od stabu) a ostatni chleba.
At se snazej o vyhru, at do soutez davaji vse.

225
XY2
Reagovat

Mi to přijde, že mají z lidí srandu, za tohle jim smsky chodit nebudou…

226
okkvp
Reagovat

no nic, jdu po Vladkově vzoru také k plotně

227
bordel
Reagovat

209 – Klidně, ať si vydělaj, když jim jiný týpci budou platit SVEJMA prachama, a ne našima…

Aneb známá pravda: Ať si ředitel SOUKROMÝ banky má miliardu měsíčně, ale ředitel státní nebo většinově státní instituce by měl mít mzdu max. lehce, ale jenom opravdu lehce nadprůměrnou nad podobnou pozicí v oboru…

228
Amanda
Reagovat

Štrůdl má bouli za uchem

229
XY2
Reagovat

Jediná akce by byla, kdyby si Dítě vzalo do duelu VB:-)

230
Evík
Reagovat

Se mi zdá, že Růže nějak hodně narostlo sebevědomí, po tom, co ji Vlado označil za největší konkurentku… Začíná být ještě nesnesitelnější…

231
rejpal
Reagovat

XY2
Většině vše dojde v momentu, kdy dva půjdou do duelu a jeden se nevrátí. Zbylým to nedojde nikdy.
Mohl by VB tu výzvu zarapovat.

232
Maty
Reagovat

Copak asi Štrůdla upeče…

233
Hooper
Reagovat

xy2 – na večeři nezapomínat!

234
Frodo
Reagovat

227 – já jim to jako nezávidím, mám se víc než dobře a stačí mi to :-D Jen prostě ten pocit šílejících fanynek z buldoka a malýho buldoka a B3 nebo Martůčijky nemůžu nějak pobrat :-D

235
bordel
Reagovat

225 – Tak při prvotním náhledu procent už bude jasný, jak to je… Ale třeba si s náma… teda s váma… teda s smskujícíma vytře řit, a procenta budou vidět až zase na konci…

236
XY2
Reagovat

Růža má sebevědomí na rozdávání, mohla by alespoň zapůjčit:-)

237
bordel
Reagovat

*Studio kamarád si vytře…

238
piha
Reagovat

223-bohužel si myslím,že na 99% půjde zpět Vladko,má daleko víc fanoušků a spousta lidí na to hledí jen kvůli němu.Každopádně mi tam budou chybět oba…:/ Ještě v žádné RS se mi nestalo,že mi fanoušek vypadl jako první…Letos se mi to bohužel stane…

239
XY2
Reagovat

231 – já mám pocit, že jim tam nedojde nic, pokud to půjde podle plánu, bude spokojenost, jak dobřei to vymysleli a kdyby náhodou Dítě vzal někoho jiného, tak si to zdůvodní, že vlastně udělal dobře, že to byla jen zkouška:-)))

240
Frodo
Reagovat

mmch, včera jsem se zamyslela nad tím malým buldokem. On pracuje v telekomunikacích, jak říkal a týká se to služeb okolo sms na takový ty pořady alá volejte věštce apod…Skoro se bojím, jak se dá znalost tohoto prostředí použít či zneužít /viz jeho spolupracovník či spolumajitel firmy Mirek/ dá či nedá použít či zneužít…

241
Mr.C
Reagovat

Buldok tluče klíny do Martučky. Sbírá kontrapalce.

242
Evík
Reagovat

VB je jako lilium… Když se pořádně zařve, potom není nutné se prát… To je individuum, to neni možný…

243
XY2
Reagovat

Jejda, bazének, to je dobře:-)

244
Evík
Reagovat

Úkol…

Zvěřina: „Tak si zase sedněte všichni do obýváku…“

245
Mr.C
Reagovat

Zvěřina z toho fakt dělá pionýrský tábor.

246
Zuzana
Reagovat

njn, kdyz banda Stoupu potrebuje i k dopisu vysvetlivky, to je pak tezky….

247
Zuzana
Reagovat

jo, a ahoj vsem, jeste jsem dneska nepozdravila :-)

248
Maty
Reagovat

Podle mě je na Primě klesá sledovanost, tak začíná řešit proč a snaží se veškeré kritické připomínky nějakým způsobem řešit…
Proč je naráz od palcování takový tlak a snaha řešit vše a rozjet šou… Dnes to stejné, pořád se řeší proč to nejde, co je špatně a co dělat jinak… Bohužel to měl řešit štáb a ne to v podstatě delegovat na soutěžící… Štáb je tu od toho, aby je nějakým způsobem koordinoval a nějak posouval do situací, které chce…
BTW teď, jak řeší aférku Nikol – nemyslí si, že zrovna tohle by odtahovalo sledovanost a byla tím největším problémem… Naopak bulvár propíral událost v médiích a ostudu měla jen Nikol a ne VV

249
upsik
Reagovat

sezení anonymních alkoholiků …LOL

250
Frodo
Reagovat

Hovoří kpt. Žvanilkin a myslím, že sbírá body!

251
Péťa
Reagovat

Taky zdaar všem.Ze začátku Hradil tvrdil že tady nic nehraje a teď plácá chujoviny že od začátku hraje nějakou roli.

252
piha
Reagovat

Jsem asi péo verejším vínečku nějak mimo,ale líbilo se mi co řekla Martůčka a Nikola.

253
XY2
Reagovat

Teď žvaní Růže, sice mimo obraz, ale žvaní…

254
Maty
Reagovat

Růžena vůbec nepochopila co po ní chtějí… Ta by pořád jen mlela pantem…

255
Maty
Reagovat

Lucie sice hulí jak sádrovej trpaslík, ale v hlavě to má velmi srovnané a dost se mi líbí její názory na věc – včera u palcování i dnes…

256
Frodo
Reagovat

Teď si všichni řeknou hezky „pravdu“ do očí, takovou tu pěknou pravdu, udobří se a půjdou si rozdělat táborový oheň a vykouřit dýmku míru a ve vile zavládne přátelská atmosféra a mír na věky věků…

257
Lenny
Reagovat

tak snad uz budou konecne politicky uvedomely a budou delat tu spravnou zabavu a bez alkoholu a cigaret, protoze to neni dobry priklad nasi mladezi

258
XY2
Reagovat

voni mají nějaký brífink:-) za odměnu bude bazének…

Lucka uvažuje dobře a umí se vyjádřit.

259
upsik
Reagovat

Záchrana pro PRIMU…rychle stáhnout Zvěřinu..začít tvrdě trestat…a ohromně oceňovat pozitiva hráčů (závist pak bude dělat divy). Tohle sezení před terapeutem sebere poslední jiskry, z kterých by se dala vařit polévka. Štáb nereaguje na připomínky fanoušků a nechává prodlužovat trapné situace…nedokáže efektivně zareagovat…HLAVNÍ vina je na štábu ten mění vše, tato sestava hraje o 5 mega, takže jejich hlavním trumfem je taktizování. *** RIP ***

260
Lenny
Reagovat

A nemela si teda prima najmout partu amaterskych ochotniku?
Co po tech lidech chtej?

261
XY2
Reagovat

Je to marný, je to marný, je to školka v přírodě…jestli Zvěřina nevyfičí, tak je to konec.

262
Péťa
Reagovat

Už sem to psal včera, když je tam bude Zvěřina usměrňovat a umravňovat tak to nemá s Reality šou nic společnýho.

263
XY2
Reagovat

Ne tohle se nedá poslouchat, to si mohli přečíst před vstupem do vily:)

264
Maty
Reagovat

Vykopat nudný lidi a nabrat náhradníky, možností k vyhazovu měli poměrně dost…

265
Kami
Reagovat

Nemylsim si, ze tam Zverina bude nejak dlouho, podle me po par dnech pujde. Co by tam jinak delal. Dnes jim asi rekl vse.

266
Poštovní holub
Reagovat

Pomocná škola! Zvěřina ven!

267
rejpal
Reagovat

Já jsem v jiříkovým vidění. Tahle debata je největší dada za celých deset dní. A výsledek bude čistá podtržená nula. Jen exhibice několika lidí, kteří řeší úplně něco jiného. Sebe.

268
XY2
Reagovat

Mně se odpaří polívka, tak to je jediná akce za posledních několik hodin:-)))

269
Lenny
Reagovat

No to je komedie, ten Zverina.
„Budte dobrym prikladem spolecnosti“.

Prima schvalne vybira ty nejvetsi exoty a pak po nich chce pravy opak.

270
Frodo
Reagovat

Zdenička /začíná být můj fanoušek/ správně říká, že se tam neustále řeší, co kdo od nich venku očekává a že po řešení tohoto očekávání druhých neustále nebudou uvolnění a sami sebou…

271
Bobby Brown
Reagovat

Růženě: „Ty bys ale měla občas to co zahodíš za hlavu zase najít“
:-D tak to mne rozsekalo

272
XY2
Reagovat

267 – tohle je exhibice Zvěřiny, krajně nepovedená…

274
Evík
Reagovat

Fakt mě to štve… Ti lidé tam v podstatě přijali pracovní smlouvu, sice s tvrdými pravidly, ale když budou šikovní, mohou si vydělat cca 250 000 týdně! A my jen koukáme jak kouří, popíjí, povalují se a nudí se… Proč máme poslouchat LP, že jí to tam štve, LM, že by byla radši doma, o Dítěti ani nemluvím… A nakonec dorazí uvědomělý vedoucí, který je přišel učit, jak mají hrát… To je opravdu legrační…

275
Frodo
Reagovat

Růža si myslí, že kdyby VV měli dobrou sledovanost a bylo to úspěšné, tak by tam nemusel být Peťa Zvěřina! Růža rulezzz :-DD

276
Kami
Reagovat

Ok, Petr rekl vse. VEN

277
Wanna be your monster
Reagovat

Ten PZ je ale socialistický, jak by řekl vlado…to tam budou mluvit celý den o tom, jak by se měli chovat, místo toho aby něco sice blbě ale přece, dělali?

278
rejpal
Reagovat

Rozesmívejte Martina a bude dobře.

279
Kami
Reagovat

Martin jednou z legrace flirtnul s Ruzou a ona ho od te doby porad brani.

280
rejpal
Reagovat

A teď by měli pustit pana kazatele, jak ty krásné věci uváděl do života ve VV1.

281
XY2
Reagovat

jetiti, MB promluvil a Peťa je překvapený, že to má hlavu a patu

VB se s Martinem pobaví nejvíc

282
Kami
Reagovat

Buldok chrani sveho jedineho nohsleda (MB).

283
XY2
Reagovat

280 – ano, asi tak by to mohli ukázat a potom ho už vypustit mezi lidi do ulic…

284
Wanna be your monster
Reagovat

Jak si dovolíš vůbec řídit lid? To by mělo nastat. :D

http://www.youtube.com/watch?v=_g_1imkRYCU

285
XY2
Reagovat

A jooo, oni mají malej stůl, říkal VB, proto nemůžou sedět pohromadě:-)

286
rejpal
Reagovat

Příští hra by mohla být opět psychologická. Kdo je ve vile největší jájínek, který řeší jen sám sebe.

287
Wanna be your monster
Reagovat

PZ: já si myslím, že si zatleskáme.

Ty vole, už ho dejte pryč.

288
rejpal
Reagovat

Zatleskáme Zvěřinovi, tomu narostou křídla a odletí do ráje.

289
Wanna be your monster
Reagovat

VB: vladkovci už nás odtřelujou jednoho po druhým, nejdřív mě vypalcujou, teď pomlouvají tebe.

Prostě jeden z nás si musí vzít někoho, kdo je přilepený na Vladka a musíme ho odstřelit.

:D

290
Valča
Reagovat

Tak to se fakt bavím MB největší pecka až se vrá…z duelu >to budou posraný……

291
Wanna be your monster
Reagovat

MB na Romanu: Já už jsem něco zažil a nenechám si radit jenom proto, že ti je 40.

Ona už přiznala svůj pravý věk? :D

292
rejpal
Reagovat

Martin: největší pecka bude, až se jeden z nás vrátí z duelu.
VB: musí najít někoho, kdo se nejvíc lepí na Vlada a toho odstřelit (tak mi to zní, jako kdyby říkal, až tě vypalcují, vezmi ho (jí))

293
Kami
Reagovat

Mira netleskal se zaujetim, mel by nasledovat dalsi proslov.
Primo, dej ouska dozadu a nech si poradit od nas :-) Nevymyslej nic noveho. Trestej a odmenuj, to je cele.

294
Valča
Reagovat

Růža na MB né že bych tě chtěla
MB ve vile psychycky a f zdegeneroval …

(už to nepobírám)

295
Wanna be your monster
Reagovat

Ta Romana musí být za každou cenu kámoška s každým co.

296
upsik
Reagovat

Večer by se měla přihlásit Tereza…vyrazit přímo VB a rozdat žluté karty (MB, …). Stáhnout Zvěřinu a doplnit 2 žolíky. Otevřít bazén a dát jim den na rozdýchání…Cigára za odměnu (nejsou nezbytností).

297
Valča
Reagovat

Kamera 1
Zvěřina a VB debata….
já padám

298
Kami
Reagovat

VV – legenda se vraci ma byt prave spojeni s limi z jednicky – Vladko, Petr.

299
Jana1
Reagovat

274-naprostý souhlas.Mám pocit, že ti VV 1 byli akčnější.Co řeší stále jenom sebe ? Jsou ve hře, ať si hrají, třeba na partyzány. Já bych omezila potraviny, aby se naučili v kolektivu šetřit. To by byla akce ,boj o žvanec !Zvěřina ven !!!!!!!!!

300
Wanna be your monster
Reagovat

Oni vůbec nereagovali na to, že Tomáš měl spát na zemi a nespal tam ani jednu noc?

Se asi někdo bojí, že skončí v kufru.

301
Kami
Reagovat

Romana leze kazdymu do zadku. Zverina ji setrel ze moc mluvi a je to uz take unavne.

302
XY2
Reagovat

Za odměnu bazének, Peťa jim to zařídil…

To je zlý sen, co se tam předvádí, jedině, co mě napadá, že to prima vzdala a prdí na to, protože tam nacpali nepoužitelný materiál…tak jim to zpříjemní, aby to ty 3 měsíce vydrželi všichni.

303
Valča
Reagovat

Tom se jde převléct a zacvičit si
(tak to stoupne sledování)

304
rejpal
Reagovat

Tomášova debata s Martinem byla zajímavá především tím, že za týden bude vypalcovaný on, a bude mít právo volby.

305
Wanna be your monster
Reagovat

Ta štrůdla je taky úplně pitomá, nechá si nadávat do kurev a do špín a zdá se jí to normální, další den jsou zase kámoši. Že to jen předstírá a je to taktika, tomu nevěřím.

306
Valča
Reagovat

3 měsíce?
to zkrátí

307
Kami
Reagovat

Petr rekl vse, jeho dalsi pobyt je zbytecny.
Pokud to nepochopili, nepochopi to ani napodruhe. Ven, sup.
A nejakou poradnou stabni rosadu!

308
Jana1
Reagovat

284 to by jim tam měli pustit

309
Mab
Reagovat

Velkej buldok je totální kretén. Prej: „Já jsem šel do vily proto, abych překřičel Vladka.“
Když se hlásil do vily, neměl tucha, že tam Vladko bude. A i kdyby to věděl, jakože nevěděl, co je tohle za důvod? :D Načež dodal: „Odteď budu sám sebou.“ Přičemž na začátku: „Já tady nic nehraju, jsem tady sám za sebe.“

Co se domovnice týče, tý se většina bojí říct pravdu do očí, aby zas nemlela o tom, jak ji nikdo nemá rád. Místo toho, aby jí napálili, že je otravná, tak říkají, jak je silná osobnost. Fakt fraška.

310
Jana1
Reagovat

305 štrůdl je otřesný primitiv, mě vadí již i její hlas.

311
Wanna be your monster
Reagovat

Ládícet v legínách.

312
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa: našel jsem tonik a je dobrý.

313
Hooper
Reagovat

300 – musím vébéčko tady bránit, spal tam dvě noci, až na dnešek vedle štrůdla v posteli

314
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol půjčuje Ládíctovi podpatky.

315
Mr.C
Reagovat

Láďa na podpatcích :-))))

316
Wanna be your monster
Reagovat

313 – minulou noc spal vedle hráběty. A to byla první noc, kdy měl trest. Kdysi spal jednu noc na zemi, ale to nebyl trest, ale reakce štábu na to, jaký je VB gentleman.

317
Valča
Reagovat

No mě už začínají vadit všichni.
Mám takový dojem že se podívám na čt2.

Není tam fakt žádná legrace>hmm a Zvěřííína nezabere tak vytánou EMILA a budou čekat na legrací (ty lidi jsou nepoužitelný material) (Růža a Lucka body)

318
Kami
Reagovat

Je mozne, ze je ruzena vzdy na kazde kamere na kterou prepnu? Chyba obrazu, nebo to tak mate take? :-))

319
piha
Reagovat

Mám něco pro bazingu,dá se tady vložit fotka?

320
Poštovní holub
Reagovat

309 – A už je jasné, proč si Růža myslí, že je tak oblíbená, krásná a milovaná. Venku i tady jí to nakonec každý potvrdí, aby od ní měl konečně pokoj. Je to hrůza! Bude to obrovská úleva, až vypadne a uslyšíme konečně i někoho jiného. Leze mi příšerně na nervy.

321
woczko
Reagovat

304 – nejsem si tím jistej. Pořád řeší, že když vypalcují VB tak by si mohl vybrat někoho z nich do duelu. Takže chtějí vypalcovat Vladka, u kterého vědí že si VB do duelu vezme.

322
Frodo
Reagovat

Už dělají povinně volitelnou srandu?

323
Frodo
Reagovat

teda dobrovolně povinnou…

324
Wanna be your monster
Reagovat

321 – Ale vladko bude mít imunitu, jestli se vrátí z duelu…

325
woczko
Reagovat

Kami – Růža je všude, protože ji má každý rád, tak aby o ni nikdo nepřišel :)

326
Nu
Reagovat

To je růži korzet >hmm

327
Kami
Reagovat

„Ruuzovaaaa je barva muzuuuu“

328
EvkaD
Reagovat

Omluva za blbou otázku, ale platí to původní palcování? To v noci jakoby nebylo? Nechají tedy jít Nina s Vladem do duelu? Já jsem dnes dělala soukromou anketku, jak jsem psala vedle, a zhruba 85% lidí pokud Vlado vyletí se koukat nebudou..Včetně mě, tak je to průser….
Neviděla jsem dnes co se děje, myslím ale, že Nino nevezme nikoho jiného, na to je moc velkej mistr. Aspoň si to myslí:-)(

329
Wanna be your monster
Reagovat

Dítě: Ty budeš gay symbol.
Ládícet: gangster?

330
woczko
Reagovat

324 – proto si myslím, že ten plán o týden odsunou a příští týden budou volit víceméně srdcem koho nemají rádi

331
Kami
Reagovat

Ladicek v tom vypada jak Ruzena ve svych modelech

332
Wanna be your monster
Reagovat

331 – Líp!!!!

333
Amanda
Reagovat

310 – mě taky, je moc jednoduchá nemám jí ráda :)

Láďa je hustej! !:D

334
Amanda
Reagovat

331 – Rozhodně líp :D

335
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: řekni mu, že vypadá dobře ne, on se tak bude pak i cítit.

Dítě: prosímtě, ty mu tady nabulíkuješ něco a on tak pak bude chodit po Praze. :D

336
Hooper
Reagovat

Ladislavě to sekne.

337
rejpal
Reagovat

woczko
Po tomhle kvasipalcování to sice mohou udělat, ale bude to další zářez na jejich vlastní pažbě. Ale bojím se, že budeš mít pravdu. Budou taktizovat tak, že se při rozložení palců někdo ocitne v duelu se dvěma.

338
piha
Reagovat

Miminko je vtipnééé…:)

339
Kami
Reagovat

Pripada mi, ze Dite nemuze z prevleknuteho Lacika spustit oci. Prave jeste dodal „Ruzo uhni, nevidim“

340
Mab
Reagovat

320 – taky mi neskutečně leze na nervy. Oni jí venku vážně musí říkat, že je kouzelná Romanka, jinak by jim nedala pokoj. Já se na to kvůli ní pomalu přestaávám koukat. Dneska to už skoro nezapínám.

341
Wanna be your monster
Reagovat

Už zase zvěřina radí Mirovi ať opakuje „bouchni to“. Se moc snaží, meteority do hlavy jsou lepší. :)

342
Baruš
Reagovat

Tak Zvěřina se snaží uměle ve spolupráci s Mirkem tvořit „Legendární hlášku“? To je umělejší než 100% plast!

343
upc ž
Reagovat

Zvěřina radí tomu.. nevím, jak se jmenuje (cikán), ať říká tu jeho hlášku „bouchnem to“ častěji, že se tím vymezí a hned dává příklady, kdy ji použít : Bouchnem výřivku, bouchnem večeři %)

344
Wanna be your monster
Reagovat

Turnaj v páce – muži proti mužům, ženy proti ženám. Nakonec nejlepší ženy versus nejlepší muž.

345
rejpal
Reagovat

Tak turnaj v páce. Po psychologické přípravě o nasazení při hrách už půlka nadává. To je materiál.

346
Wanna be your monster
Reagovat

Miro versus vlado – vyhrál Miro

347
Poštovní holub
Reagovat

340 – Je to pro mě ten největší odpuzovač.:) A teď soutěž v páce. Je naprosto jasné, že Růžena vyhraje ve všech kategoriích. I nad VB.

348
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš chce jít až z vítězem, jinak ho bude měsíc bolet ruka….bože a jak on posiluje?

349
Wanna be your monster
Reagovat

Miro zatím porazil všechny, chybí VB a Dítě. Trochu nefér, že on bude unavený a VB nemusí nic dělat.

350
Amanda
Reagovat

Dopis a úkol – turnaj v páce, chlapi proti chlapům a ženy proti ženám, pak vítěz s vítězem

351
Wanna be your monster
Reagovat

ještě ho VB přemluvil, že musí jít levačkou, protože on je levák.

352
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni fandili Mírovi :D žádné vébéčko jsem tam neslyšela, nicméně VB vyhrál :)

353
Péťa
Reagovat

Kdyby nebyl Fuko vysílenej tak Hradila dá.

354
piha
Reagovat

to je takový kokot arogantní ten Vb,jaktsm chodí jak Tyson po té zahradě,ptakopysk.:)

355
Kami
Reagovat

Buldok vyhral v pace mezi vsemi muzi. S Mirou, ktery vyhral predtim nad vsemi muzi, takze trosku vysileny. A jeste mu sklouzl loket dolu takze ho stahl dky tomu. MMM Buldok je borec fakt.

356
Poštovní holub
Reagovat

Tak ne, Růža prohrála i s chráběnkou.

357
Baruš
Reagovat

Buldok není největší „silák“, ale SLABOCH a srab k tomu.

358
Jimmy
Reagovat

Buldok hlavne jednoznacne zapojil i telo, sel celou vahou dolu. Takhle je to neregulerni.

359
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado versus Eva – vlado ji nechal, jinak vypadali vyrovnaní. :)

360
Crazy lady
Reagovat

Dobrá, už víme kdo má největší svaly. Tak teď by to chtělo nějakej vědomostní testík. Nic těžkýho, prosím.

361
Hooper
Reagovat

360 – muhehe, zrovna nedávno jsem koukal na vědomostní test z jedničky. Kačena měla problém odpovědět na otázku „jmenujte prvního českého prezidenta“.

362
Wanna be your monster
Reagovat

VB versus Mirka jako dva nejsilnější.

363
Kami
Reagovat

Mirka vsechny ladne polozila, kdo by to do ni rekl

364
Mab
Reagovat

Klasika. Domovnice prohrála, tak už poučuje, že má svaly jinde a že kdyby šplhali, tak by vyhrála. Bože, je tohle možný?

365
Amanda
Reagovat

Vlado jako vždy nezklamal a dal si páko skoro se všem holkama, nejlepší páka Vlado a Eva – kdy na sebe dělali xichty a ke konci Vlado zahlásil „Když si tam holka“ a nechal se „porazit :D

Vladovi se líbí že Růža je naštvaná na hru

366
Wanna be your monster
Reagovat

vlado: Hele já se s muži nikdy nepral, já se s muži miluju.

367
piha
Reagovat

Růženka nám asi neumí prohrávat,což?:)

368
Kami
Reagovat

Vladko se s muzi nikdy nepral, radsi se s nimi miluje :-)

369
rejpal
Reagovat

Virtuálně vyhrála Mirka, ale skutečným vítězem je Romana. Ona prostě ví, že když se člověk nepochválí sám, nikdo jiný to za něj neudělá

370
Kami
Reagovat

Pavlina se pta Vlada, jestli ji bude varit na svatbe.

371
upc ž
Reagovat

358, ano:

http://photo.uloziste.com/?fotka=54485f5e1912238a.jpg&d=q45d48ed83b19075&size=0

Mně to teda žíly netrhá, VB svaly a sílu určitě má, ale je to fakt, že zapojil celé tělo. :)

372
Hooper
Reagovat

Hlásím u B1 29 kliků!!

373
Kami
Reagovat

Vlado se bavi nad Romanou, ktera neumi prohravat.

374
Wanna be your monster
Reagovat

Evina není úplně hrozná, ale sympatická taky ne.

375
upc ž
Reagovat

374: Mně se teda vůbec nelíbí a celkem by mě zajímalo, jak by se na ni Vlado díval, kdyby věděl, že stalkovala Michala z 1.

376
návštěvníci volají CML
Reagovat

PZ, vrátila se legenda… pardon, degenda…

377
Wanna be your monster
Reagovat

375 : Cože? To nevím, povídej. :D

378
Bazinga
Reagovat

319 piha
nedají
pošli:
farmarka.bazinga TAMTO seznam.cz

379
piha
Reagovat

371-moc děkuji!:-)

Bazinga,snad to tvému oku udělá radost jako mému :) :
http://photo.uloziste.com/?fotka=260f5c64cf60c4ef.jpg&d=qa6643d39eaeea44&size=3

Nevím,kde má tu vanu….:)
http://photo.uloziste.com/?fotka=ed36290001c0f57b.jpg&d=q593112e55dd5ba7&size=3

380
okkvp
Reagovat

koukám, že jsem o nic nepřišla – Zvěř vychovatel, Růža ani VB mi nechybí

381
piha
Reagovat

Bazinga-můj komentář už čeká na schválení.:)Ale pošlu ti to i soukromě,snad už jsi to neviděla.:)

382
upc ž
Reagovat

377: Moc o tom nevím, ale proběhlo to bulvárem, všechny články a lá:

„Eva také proslula pronásledováním účastníka prvních VyVolených Michala Fraše, tajtrlíkováním okolo Zdeňka Macury a odvážnými průniky na večírky karlovarského filmového festivalu, kde se vydávala za novinářku.“

Jasně, je to bulvár, ale úplně mimo to asi nebude.

383
okkvp
Reagovat

Romana a pool dance? to jako fákt? já bych tedy tipla, že Romana dává tyč jen jako záchytný klacek při svých pozdvižených náladách – asi tak jako jsou tanec ty její mosty

384
Dáša
Reagovat

Zverina odíde asi vtedy, keď Ružene skončí funkcia a niekto ďalší už dokáže prečítať dopisy. :)

Prosím, vysvetlí mi niekto, čo znamenajú výrazy stolkovat a vykousnout? Dík

385
rejpal
Reagovat

Romana: já se taky peru, vemu holku a dám jí koleno
Vlado: já taky peru. Celý den
Romana: já se peru jen v krajní situaci
Ona fakt vůbec neposlouchá, co její partner v dialogu říká

386
upc ž
Reagovat

383:
stalkovat – pronásledovat, obtěžovat někoho proti jeho vůli, náhánět ho

vykousnout – líbat se

387
rejpal
Reagovat

Romanu všichni pořád natáčí, ať jde kam jde. Ještěže to pak nevysílají

388
okkvp
Reagovat

jedou vám kamery? Mně ani boha

389
toDáša
Reagovat

stolkovat – sledovat, šmírovat
vykousnout – líbat se s někym


… :D

390
Frodo
Reagovat

doufám, že už ty kamery zpoplatní a budou mít po sledovanosti natotata :-DDD

391
Pat
Reagovat

Mně doteĎ šla 3, dokud jsem nepřepl na 4 …

392
Kami
Reagovat

Cekam na poradnou hru, mohli by uz dostavat tajne ukoly. Nejlepsi tak, aby sly ukoly proti sobe. Trebaze nekdo dostane za ukol nenapadko nekoho donutit aby s nim byl o samote a ten druhy dostane ukol, ze s tim, tim a tim (aby to nebylo pro nej napadne) nesmi byt o samote.

393
upc ž
Reagovat

Dokud jsem nepřepla z 1 jinam, tak to šlo, teď nic %(

394
rejpal
Reagovat

Mám jedničku a jde, dokonce se netrhá. Ale šumí to jak stará deska

395
Pat
Reagovat

No nic, jdu dát noťas i sebe do nabíječky (.-))
Má někdo zájem, abych se tu mořil s tím nápadem na hru?
Za chvilku to má chabá paměť neudrží.

396
upc ž
Reagovat

391: To je dobrej nápad, to by se mi taky líbilo :)

397
Frodo
Reagovat

Asi na Primě usoudili, že online je sleduje dost lidí na to, aby na tom vydělali slušnej balík, až to zpoplatněj, tak to zatím stopli :-DDD

398
piha
Reagovat

Bazinga-posláno.:)

A mám po kochání,nejde mi ani jedna kamera.:(

399
upsik
Reagovat

Studio kamarad STOP. Vymena soutezicich STOP. Jen jedna online kamera s reklamnim banerem přes pul obrazovky STOP.

400
Dáša
Reagovat

385, 388 – vďaka!

Zdochýnajú mi kamery. No ak to bude spoplatnené, budem v háji. Oželela som všetky slovenské RS jednak kvôli Vladovi a jasneže kvôli kamerám. Ak mi ich zhasnú, pôjdem sa obesiť s Pavlínou.

401
okkvp
Reagovat

Třeba je mezitím vykopou a nahradí jinejma

402
okkvp
Reagovat

ale jinak bych tipla na odpolední směnu vrátných

403
Amanda
Reagovat

Mně zatím jednička jede ale bojím se přepnout :D

Tak ne už se to zaseklo :D

404
Frodo
Reagovat

400 – nebo si dají aspoň do pořádku to, aby jim souzněl obraz a zvuk :-D

405
Kami
Reagovat

Halooo, Studio Kamarad, co bude s kamerami? Cpete nam reklamu tak chceme zabavu :-)

407
Jana1
Reagovat

405 extra.cz je tedy Novotného děsný bulvár

408
okkvp
Reagovat

ha, na ofiku se už alespoň hnulo, co se děje ve vile o celých 20 minut – skokově a kamera už se tváří, že načítá

409
okkvp
Reagovat

točí a točí a furt to nenatočí

410
upsik
Reagovat

Tak tohle bude razantní řez…včerejší výzva pod 0,5 mega sledovanost…tak to je průser.
http://mediamania.tyden.cz/rubriky/statistiky/denni-sledovanost-3-9-2013_281526.html

411
okkvp
Reagovat

3 jede

412
okkvp
Reagovat

a slyším Růžu o palcování s Vladkem – o posteli atd …. Vladko, že to nevnímá, ona, že je vnímá, páč se týkají jí.

413
Jana1
Reagovat

Tak až tam nebude Vladko,Romana,Zvěřina, tak by si mohli měsíc probírat svoje první palcování.

414
Frodo
Reagovat

Už to fachčí, klíííd

415
okkvp
Reagovat

Vladko, že kdyby věděl o paktu, že by jim řekl, že je to zakázané. A Růža balamutí, že byla první dny na sebevraždu

416
Dáša
Reagovat

410 – 1 jede taky, treba na to furt klikať – na šipku a potom aj na to vrtivé koliesko – aspoň tu u mňa

417
Kami
Reagovat

Romana se citila hrozne, zoufale, na sebevrazdu. Tim odbiha tri km od tematu ze Dite chce domu ze se tu neciti.. dopovim za ni – on ase citila spatne a take nechtela palce po lidech.

418
fsidb
Reagovat

Vladko slibuje, že jestli si ho Dítě vezme do duelu, tak ho seřve a nebude to pěkný slovník.

419
okkvp
Reagovat

Teď Růža vidí smysl v tom, proč je ve vile.
Pokud Nino dá Vladka, tak jej Vladko seřve. Růženka nechtěla dát ninovi páč chtěla ochránit Vladka (už zase říká něco jiného než včera)

420
Kami
Reagovat

Vlado rika Ruze, ze jestli si vezme Dite jeho, tak ho serve a je mu jedno ze to bude v primaku pred Terezou.

421
Nu
Reagovat

Jana1
405
Díky za pěkný odkaz
a všem ostatním také

422
Dáša
Reagovat

Tak Vlado naozaj až doteraz netušil, že Ňuňo ho ide vyzvať. Jemu to naozaj nikto nepovedal a on to nevytušil!!! Už včera sa mi zdalo podozrivé, že sa nenasral na všetkých! No totok!

423
okkvp
Reagovat

trojka se seká

424
Kami
Reagovat

Ruzena je pekna vlezdoritka.

425
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Romany má Dítě kraustrofobii.

Vlado: A pak ještě existuje Klausfobie. :)

426
okkvp
Reagovat

Růža má evidentně vybroušený styl mluvy z těch obchodních schůzek – měla by prodávat pojistky nebo půjčky, vydělala by balík.

427
Kami
Reagovat

Tak jsem shledla na kam. 3 reklamu na Oral B, prepinam na kam. 1 a tam reklama na Sensodine.
Tak jakou zubni pastu s mam sakra vybrat?! Jsem zoufalaaaa :-)

428
rejpal
Reagovat

Jednička zatím stále jde. Vlado se baví s Romanou. Ta řeší palcování, postel, nikdo ji neměl rád, teď je to jiné. Ona neví, kdo vyhraje (možná i on), ale ví, kdo nevyhraje (neřekla). Teď k palcování El Nina. Vladovi to nikdo neřekl. Podle něj si ti, co to udělali, nakadili na hlavu. Na to Romana opět řeší, jak se psychicky cítila, když přišla. Uvažovala o sebevraždě. Až do trpaslíků. Pak už ne. Vadili jí hádky ostatních. Chce, aby El Nino bojoval, protože teď už ví, že to má smysl. Vlado Nina seřve jak malý děcko, pokud ho vyzve. On nechce být výtahem domů. A navíc nevíš… Podle Romany si to Vladko nezaslouží a řekla Ninovi i to, že neví, jestli si nakonec nevybere jí (touché).
El Nino má klaustrofobii nebo klausofobii (popletl Vlado). Vlado bude po výzvě pěkně řádit. Byl naštvaný na věru i honzu a bude zas. Jemu nevadí, kdyby šel domů, ale štve ho hlavně tahle hra (není sám). Ale do cíle dojít chce. Nemá smysl dělat psychologa, potřebuje to vzrušení, že by mohl dojít až tam. Vlado nic netušil a divil se, proč Terezka je zklamaná a křivila hubu. Pochválil Romanu. Ta mluví o dvojím palcování a naprosto přesně uhodla, že to udělali, aby ztrapnili ty lidi. Vlado hádá, že Tomáš by se vrátil, kdyby šel s Martinem, jinak ne. Romana konstatuje, že tímhle mohou diváky tak nasrat, že už se nebude dívat nikdo. Proto šla zpívat Táhněte do háje. Bohužel začíná vysvětlovat text. A už mluví o manželovi.

429
okkvp
Reagovat

Já jí nevěřím ani slovo

430
Kami
Reagovat

Jezis Ladicek ma porad ty elastaky. Oklepala jsem se.

431
Evik
Reagovat

Stale premyslim po Vladove projevu nad tim, jestli je fakt Ruza pro nej nejvetsi konkurence… Taky mi pripada, ze je Ruza spolehlivy zabijak kreativity ostatnich… Nemaji touhu neco vymyslet, protoze stejne pribehne jednoducha Ruza a pozornost strhne na sebe a rvanim vsechno zabije…

Opravdu nekdo vazne uvazujete nad tim, ze by Ruza mela vyhrat? Diky za nazory… :o)

432
Kami
Reagovat

Rekla Ruza, ze uz byla v tv? Kde? Dovedu si ji predstavit maximalne v Prostreno :-)))

433
Kami
Reagovat

Ruza nevyhrat, prosim dat ji vzdy tak pul den bobrika mlceni nebo sezeni nekde.

434
Dáša
Reagovat

426 – Fluoru

435
okkvp
Reagovat

430 – od mne má Růža plnou pálku antihlasů a pochybuju, že se to změní

436
Frodo
Reagovat

Evidentně si vzali agitku k srdci. Přišel dopis a ležící buldok z terasy řve na Růžu, ať to přečte ve dveřích, bo by jinak musel hnout špekem, zvednout se a ujít tři kroky dovnitř…

437
okkvp
Reagovat

Heslem dne je podle Zvěřiny táhnout za jeden provaz – vyzvednout provaz, všichni k němu v zadaném pořadí uvázat za nohy nebo za ruce, max 1 metr od sebe. Do odvolání nesmí co?

438
Kami
Reagovat

Ruza nic nepochopila. Dostali ukol privazat se vsichni k jednomu provazu. Ona si musi jeste v klidku zakourit.

439
okkvp
Reagovat

asi si nesmi sednout, tzn zůstat stát, ale nevim určitě

440
Kami
Reagovat

Musi stat.

441
okkvp
Reagovat

provaz je chemlonovým žlutým provázkem

442
Kami
Reagovat

Ruzena bude take na provazu, tzn. ze bude na vsech kamerach, nemuzete si vybrat kdyz na ni nechcete koukat. Zalepte ji hubuuuu

444
Amanda
Reagovat

436- nesmějí se odpoutat

445
Kami
Reagovat

Kdo vyfasnul Ruzu? Vlastne vsichni..

446
Hooper
Reagovat

Zatím žhavý kandidát na nejdementnější úkol.

447
okkvp
Reagovat

444 – pravdu díš, před Růžou není úniku

448
Hooper
Reagovat

Takže aby všichni nepolehávali, tak teď budou všichni v kuchyni. Wow!

449
Kami
Reagovat

Ruzena musi rict nahlas kazdou svoji myslenku.
Nino si chtel sednou, Lucka take preslechla ze nesmi. Jak ty dopisy poslouchaji, kolenem??

450
Wanna be your monster
Reagovat

445 – To nebude zase tak strašné :)

451
Amanda
Reagovat

445 – ta voda co si přenášeli v puse je hned za tímhle úkolem :D

Jináč vidí každý jaký má odstup Dítě? A ještě si sedl, trubec.

452
glamber
Reagovat

náhodou, docela dobrý!

453
okkvp
Reagovat

A Růža byla šéfkuchařka a teď to všichni uvidí, se snad raději vydám na úklid domácnosti

454
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado je vedle VB a MB? Ti v kuchyni nemají co dělat no, jen koukají, Velký se opírá o linku a snaží se usnout.

455
Bobby Brown
Reagovat

452 – no jasně že byla, nikdo jiný neumí naflákat na jeden talíř takové různorodé oblohy (našeho to fenoménu) jako ona

456
Honzad
Reagovat

Náhodou, to se mi líbí :) Nechat je takhle do večera a je o zábavu postaráno :-))

457
Wanna be your monster
Reagovat

Taky bych je tak nechala do večera…maximálně přetnout v půli a udělat dvě skupinky. :)

458
Amanda
Reagovat

453 – Jojo
Provaz jde takhle

Petr – Nikol – Láďa – VB – Vlado – MB – Štrůdl – LM – Romana – LP – 3B – Lúca – Eva – Dítě

459
okkvp
Reagovat

Jak tak na ně koukám, tak za hodinu někteří upadnou

460
rejpal
Reagovat

Kami
Tohle jsem neslyšel, ale když Růža vysvětluje úkoly, nepochopí je nikdo ani ona sama. Sranda je, že ona opravdu není blbá. Ta kombinace s dvojím palcováním byla naprosto přesná. Jenže to, co se dá klidně nazvat slovním průjmem, je jednoduše nezastavitelné a řine se to ven bez účasti mozku. Když má vzácné chvilky normálního stavu, umí mluvit věcně a rozumně. A občas se dokonce stane, že nemluví jen o sobě.
Myslím, že chvíli ji tam lidé nechají, protože je zdrojem neustálých akcí, ale ten Pepinův hlas ji nakonec odkrágluje. Všechno se unaví.

461
okkvp
Reagovat

Růža je šéfkuchařka od 14?

462
Honzad
Reagovat

A už do sebe jedou… a to jenom kvůli chuti rizota :-)

463
Kami
Reagovat

Ano, ja uznavam ze kdyz Ruza chce, tak ji to pali. Rozhodne oproti ostatnim mela par dobrych postrehu. Ona je chytra, ale devalvuje to slovnim prujmem od rana do vecera.

464
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Vyvolení, protože někteří porušují pravidla a nezůstali stát. Provazová jednota bude podrobena zkoušce. Ženy budou přivázány za nohy, muži za ruce.

465
okkvp
Reagovat

Za sednutí převázat – holky uvázat za nohy

466
Frodo
Reagovat

omg, tyhle trapárny online bych snad neabsolvovala ani za 20 milionů a půl království k tomu :-D

467
Amanda
Reagovat

Trest – holky se převážou a budou uvazáni na noze, kluci budou mít furt na ruce provaz

468
glamber
Reagovat

nikol podstoupila lobotomií, ne? nadává.. však ona za to taky může, protože si lehla :D

469
rejpal
Reagovat

Mohiu být rádi, že se nemusí pořivázat ještě jiným způsobem -:))
A když se tak řešil Tomáš a Zdenka, tak jeden slovenský:
Pani učiteľka sa pýta detí:
– Kto mi povie jednoduchú vetu?
Prihlási sa Anička a hovorí:
– Dievča máva.
– Dobre, teraz tú vetu rozviň.
– Dievča máva na vojaka.
– Dobre, teraz ju skráť.
– Štetka.

470
Bobby Brown
Reagovat

Jako Růža je fakt za trest…

471
Honzad
Reagovat

Lucka utratí ročně přes padesát tisíc za cigára a přijde ji, že to na rozpočtu nevidí… :-)

472
rejpal
Reagovat

Honzad
To je dobrá. Já jen 40.

473
Amanda
Reagovat

Petr se asi ve zpovědnici směje ostatním že čekají venku přivázaní, ne? :D Nebo co mu tak trvá

474
upsik
Reagovat

Jsou nedotknutelní…žádný trest…výsledek, nuda co se dá krájet!!! Zabalte to!!!

475
Honzad
Reagovat

rejpal – já jako nekuřák bych v rozpočtu poznal i důsledek jedné koupené krabičky, ale asi to holt pochopit nemůžu :-)

476
rejpal
Reagovat

Když dávali ten úkol, měl jsem telefon. To je nějaký teambuilding nebo co. Kdyby to byla aspoň soutěž, kdo to vydrží nejdéle. No, snad už je konec.

477
koc
Reagovat

ahojte smiraci .. vidim ze je malo prispevku to se nic nedelo nebo uz jste vsici utahani? :) ..

478
Honzad
Reagovat

rejpal – mají prostě táhnout za jeden provaz. Spíš než úkol to považuju za trest, docela je to otravuje a to je dobře :)

479
rejpal
Reagovat

Honzad
Je to něco za něco. Normálně kouřím krabičku, teď, když zírám do noci na monitor, o polovinu víc. Nejuchám nad tím radostí, ale každý má něco. Spíš mi jich je líto, CO tam musí kouřit. Ale šli tam dobrovolně, tak to s tou lítostí zase nepřeháním.

480
okkvp
Reagovat

až na to, že trpí i diváctvo

481
Nu
Reagovat

koc
476
spíš otrávení

482
rejpal
Reagovat

Honzad
Teď už určitě budou. Tenhle úkol (stát) by mě zničil za deset minut. A těžko by mě k čemukoli kromě spánku motivoval.

483
piha
Reagovat

Děcka,neviděla jsem včera to druhé zúčtování,dostala Růžena aspoň jeden palec?A co k tomu zúčtování říkali?Jen že mají dát doopravdické palce ale výsledek z něj se nepočítá?

484
glamber
Reagovat

kuřpauza :D

485
Bobby Brown
Reagovat

475 – možná to byl původní záměr, ale stejně se to všechno zvrtne v RůžaBuilding, před ní není úniku

486
okkvp
Reagovat

Vladko brzo vykvete

487
rejpal
Reagovat

piha
Neřekli jim, jestli to pak použijí. Jen chtěli, aby palcovali, tak jak by opravdu chtěli. Výsledek byl nepatrně jiný. Vyhrál o několik koňských délek Tomáš. To byla zatím největší záludnost štábu, protože poodhalila herní dispozice vyvolených. Růža pokud vím nedostala nic.

488
upsik
Reagovat

Nekuřáky nutit k pasivnímu kouření…si už asi dělaj prdel…kýč na n-tou. Poslat jim tam hygienu a kontrolu z Ministerstva zdravotnictví…hnusss

489
okkvp
Reagovat

484 – možná bude ještě další palcovačka – a palce slízne i Růža

490
zuza
Reagovat

476
Naštvaní, rozčarovaní, zklamaní, otrávení….nehodící se škrtni, případně doplň.

491
Honzad
Reagovat

482 – to, že se ten výsledek nepočítá, nikdo neví a nikde to řečeno nebylo. Byť je to asi dost málo pravděpodobné, já tajně doufám, že zítra El Ninovi zatrhnou výzvu a do duelu s ním přímo půjde VB, protože byl reálně vypalcován. Nebo dojde k duelu ve třech, to by možná bylo úplně nejlepší ;)

492
glamber
Reagovat

jak zdenka nenápadněb očumuje miri zadek..

493
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Růža jim opravdu bere – všem – místo na slunci. A časem jí to spočítají. Zatím si ji nechají, protože není zlá a je určitým vytržením z nudy. Jenže když je někde pojromadě Vlado, Tomáš a ona, ostatní nejsou vůbec vidět ani slyšet, kdyby se rozkrájeli. Kdyby to měli brát jako výzvu, jak řekl Zvěřina, nozývalo by se vilou nic jiného než táhlé řvaní a brzy by tam všichni umřeli na totální selhání organismu. Jen růža by si došla pro výhru.

494
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci.
hlásím se do služby na kameře 1.
Všichni stojí.

495
Honzad
Reagovat

489 – ono to není ideální, štve mě tam mnoho lidí a souhlasím s drtivou většinou zdejších výtek, ale pořád to není nic, co by se nemohlo být během následných dní a týdnů napraveno, o to víc, když víme, že štáb Panáčka čte a už tu vzniklo tématických článků. Navíc, v tomhle se asi shodnu s rejpalem, že se to letos i přes tyto chyby skvěle rozehrálo a prost nás to i tak baví. Otrávení necítím, naopak mě trošku otravuje číst to neustálé místní stěžování si. Každý má právo to sem samozřejmě psát a nikomu to nezakazuju, jen zmiňuju, co moc zase nebaví mě.

Vážně si totiž myslím, že je stále velmi předčasné házet flintu do žita a řadu odsuzovat. A mě osobně to baví opravdu víc než VV2 a VV3. Premiérovou řadu těžko někdy něco překoná.

496
Bobby Brown
Reagovat

Štáb tohle nevychytal – pro Růžu tohle není žádný trest, ale odměna. Všechny má pěkně pohromadě a do všech může valit ty svoje bomby.

497
Hooper
Reagovat

honzad – tak vv2 byl opravdu velký průšvih z hlediska zkaženého přístupu štábu ke kontejnerovce, řekl bych

498
Frodo
Reagovat

Rejpale – a kdy bylo jaký druhý zúčtování nebo co? /Jak píšeš, že „vyhrál“ Thomas?

499
Bazinga
Reagovat

Růžena rozvíjí teorii.
„Všechny holky, které jsou hezké, jsou hloupé. To já bych musela být úplně debilní“ růžosmích

nikdo nereaguje

Růža znovu opakuje teorii (prokládanou růžosmíchem) a všem vysvětluje, že její „bonton“ vlastně znamená, že je hezká. růžosmích, růžosmích MOC HEZKÁ, růžosmích, růžosmích

500
upsik
Reagovat

494 Honzad
Ono je to jenom reakce na to, co tu všichni vidí…změní se hra, negativa klesnou…

501
okkvp
Reagovat

497 Frodo, včera večer

502
Honzad
Reagovat

496 – oni si hlavě tenkrát po megaúspěchu VV1 mysleli, že to prostě půjde samo a sežereme jim všechno.

503
koc
Reagovat

Vladko je v tom davu krasne vyjeveny :D ..

504
piha
Reagovat

490-já jsem truchlící.:)

505
Frodo
Reagovat

494 – máš víceméně pravdu a já se tak trochu omlouvám za negativní komenty, co jsem tu dnes pronášela, bo mám z nich fakt už ponorku, ale to je můj boj :-D

506
Wanna be your monster
Reagovat

Já si nemyslím, že další řady byly horší, každá řada měla svá plus a mínus, ale když jsem si jedničku pouštěla s odstupem času, vůbec mi nepřišla nějak lepší než ostatní.

507
okkvp
Reagovat

stojej tam jak trubky

508
Bazinga
Reagovat

Růža přečetla dopis. Nejdřív potichu, pak nahlas. S tradičním výsledkem – nikdo nechápe.

Zvěřina čte dopis a všichni pochopili, že mají táhnout za jeden provaz. Pokaždé, když zahraje hudba, mají se přesunout buď do vily, nebo na terasu (podle toho, kde zrovna jsou). Za každé nesplnění úkolu superboss rozbije trpaslíka, za odměnu dostanou fotky zpět.

509
Hooper
Reagovat

No to bude jistě velký pláč nad rozbitými trpaslíky:-))))

510
Bazinga
Reagovat

Lucka potřebuje čúrat. Přesun na toalety.

511
Frodo
Reagovat

500 – okkvp – včera večer „takticky“ vypalcovali Nína a teď čtu cosi o tom, že bylo ještě jiné palcování, ale proto že to nesleduju non stop a čím dál míň, tak mám pocit, že nevím vo co go… :-D

512
Amanda
Reagovat

MB se bojí chytnou Vlada

513
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: nekřič tak Lucko.

514
Honzad
Reagovat

504 – ono se to projevuje i na nás a to si představme, že bychom tam byli taky :-) Ale v pohodě, to nemělo být kázání, každý si může psát, co chce a já do toho nemám co kecat. Jen bych to neviděl tak černě :)

515
Bazinga
Reagovat

Nepostřehla jsem, proč se na ty toalety nakonec nepřesunuli. Přesun do kuchyně.
Růža žádá Lucku, aby neřvala.

516
upsik
Reagovat

Jediné čím Zvěřina oživil přenos od nástupu jsou jeho skvělá trička s nápisy – brazo de la muerte (prodloužená ruka smrti) a putas management (vůdce kurev)…LOL

517
piha
Reagovat

513-paní tiché pěně vadí křik Lucky.:)

518
Wanna be your monster
Reagovat

510 – byl to jenom úkol, měli předvést, jak by vypadalo palcování bez taktiky, ale od srdce. nejvíc palců dostal VB, dokonce i od Mira.

519
Bobby Brown
Reagovat

Dovedete si někdo představit Růžu v openspace kanceláři???

520
okkvp
Reagovat

fajn, už se alespoň hádaj

521
Hydroš
Reagovat

Teda, bejt soutěžícím, tak tu Růženu fakt asi zabiju :)

522
Wanna be your monster
Reagovat

Vlada bolí hlava z mluvení Niki.

523
Nu
Reagovat

21:20 VyVolení – Denní rekapitulace – Prima Love
>>>
když oni ani ty rekapitulace nějak nejsou nic extra (krom Terezky)-Terezka měla něco říct Zdeně-mi to uniklo? že nic nebylo
>>>
A moc mě zklamala ta Agáta P jsem myslela že je lepší moderátorka teda a …nic.

524
Bazinga
Reagovat

Hudba.

Přesun na terasu.

Někteří z nich byli zaříznutí. Růža všem oznamuje, že to nebyla její vina (byla).

525
Rux-Xulth
Reagovat

Jednička byla lepší, protože to každý papouškuje a zejména proto, že to bylo něco nového.
Nudíte se proto, že jste na těch online kamerách imrvére vylepení a očekáváte, že se budete skvěle bavit 24 hodin denně po dobu tří měsíců. To asi ani dost dobře nejde, hluchá místa tam budou vždy a zcela jistě byla i v jedničce…

526
Amanda
Reagovat

Vladovi vadí Niki, která řikala jak mají běžet

527
okkvp
Reagovat

521 – mě taky (hned po Růže)

528
alban
Reagovat

Co vím, tak v dopise nestálo, že maj tvrdnout na místě, podle mě se klidně můžou vrátit do kuchyně na jídlo a pak na hudbu zas vyběhnout ven.

529
Nu
Reagovat

515
to je dobrý postřeh
Zvěřina si přišel napravit prezentaci, když je ted otec aby vypadal dobře před národem…jeho role je tam divná >pionýrák souhlasím

530
Bazinga
Reagovat

VyVolení „uklízejí“ na terase, aby vypadali, že něco dělají.

Růžena oznamuje, že tenhle úkol je od štábu vydírání. Ona vydírání nesnáší. To si ho (trpaslíka) raději rozbije sama…

531
Honzad
Reagovat

Třeba se trošku začíná projevovat strach z dopadů trestů, a proto mají strach se i kamkoliv pohnout. Jsem naivka? :D

532
Bazinga
Reagovat

opět hudba. Vyvolení se vracejí do kuchyně, aby si mohli nandat jídlo na talíře.

Doufám, že až si jej nandají, štáb pustí hudbu…

533
Honzad
Reagovat

Bazinga – vyslyšeno :-)

534
Lucas
Reagovat

nevím, jestli to tu třeba už někdo nepsal, ale Tomáš mi připomíná trochu Grua z Já padouch :D http://behindthethrills.com/wp-content/uploads/2011/04/Despicable-Me-Gru_320.jpg

535
Nu
Reagovat

524
kecáš
nejsme tu vylepení
taky musím na wc
Jsou to lidi bez charisma. ok
A hlavně bez názoru “ el ..ňoumové“ jasný

536
Bazinga
Reagovat

:-)

Zvěřina zahlásil, že slyší hudbu, a tak je vytáhl na terasu. Byl to fake poplach.

537
piha
Reagovat

Ti jim dneska dávají dobře zahulit…:)

538
okkvp
Reagovat

Růženka už jajká, chuderka

539
XY2
Reagovat

Vlado okřikl Nikolu, že furt mluví, ta hned že Růžu neokřikuje…

Nikola mi vadí taky, ale z jiného důvodu, než Růžena, melou obě dvě, ta první to ani už nevnímá a druhá za každou cenu by ráda měla taky funkci předsedy. Napomenutí Vlada bylo trefné:-)

540
Bazinga
Reagovat

přišel dopis.
Asi je rozvážou :-(

Růžena už má „úplně rozřezanou nohu“

tak ne :-). Přišel pokyn od štábu, že všichni musí běhat. Jinak Zvěřina musí rozbít trpaslíka… Růžena je naštvaná a plánuje při nejbližší příležitosti ukopnout trpajzlíkovi hlavičku. Je to totiž vyhrožování!

541
okkvp
Reagovat

Vrchní vyzyvatelka k soudržnosti nejvíc mektá

542
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: Mně se líbí, jak při takových úkolech se sblíží lidi, kteří se nesnáší, jako Vlado a Tomáš a pomlouvají nás ostatní, jací jsme dementi.

543
okkvp
Reagovat

za hodinu se budou mlátit

544
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko už zase funí, po tom maratonu. Nojo, takový sportovec to asi není.

545
fsidb
Reagovat

Ježiš ty ženské jsou uremcané.

546
piha
Reagovat

Konec úkolu nastane až si všichni rozbijou držky?:)))

547
Bazinga
Reagovat

Shodli se, že nejlepší bude, když se všichni budou držet. Dítě, který je uvázán za Martůčijovou během nanovteřiny usoudil, že bude lepší, když bude jen tak cupitat, případně vlát…

548
Wanna be your monster
Reagovat

A to nacvičování, bude dlouhé?

PZ: Chodíme, chodíme.

549
Hooper
Reagovat

541: Vlado je jistě rád, že je mezi velkým a malým:-)

550
okkvp
Reagovat

hezkýýý

551
XY2
Reagovat

Ten úkol není vůbec špatný:-) Lucka se mi zase zalíbila.

552
piha
Reagovat

Myslím,že dítě se jí bojí dotknout,už tak po něm jede jak po uzeném.:)

553
Bazinga
Reagovat

Dopis od štábu.

Adresován Růženě, která místo toho, aby do trpajzlíka kopla „jakože náhodou“, celou strategii vykvákala.

Zní: Romano, trpaslík je jako tvoje dítě. Nenech ho zničit!

Růža oznamuje, že nechápe, proč by kvůli jejímu dítěti měl někdo trpět… :-D :-D

554
okkvp
Reagovat

Náhodou je to dobrej trestoúkol – pěkně se ukazují

555
Jimmy
Reagovat

Romana

nejhorsi to maji ti uprostred (je uprostred)
jo uplne klidne mi rozrezejte nohu az do krve :)
mam uporne bolesti :)

556
okkvp
Reagovat

Růžena už nemůže a proto hraje na city

557
Bazinga
Reagovat

Růžena oznamuje, že plnění tohoto úkolu ji nevadí. Krom teda té bolesti…

558
Jimmy
Reagovat

a vzapeti

me to vubec nic nedela :)

559
XY2
Reagovat

Lucka: hezky svítí sluníčko a jak nás to pěkně spojuje:-)

560
Jáša
Reagovat

Usmejkejte Růženu, možná ztichne, jako Pepin :D

561
Wanna be your monster
Reagovat

Stejně mi tam zrovna teď vadí nejvíc zvěřina (od vébéčka slyším naštěstí jen funění).

562
Frodo
Reagovat

Jáša – Pepin byl proti ní introvertní mlčoch!

563
Bazinga
Reagovat

:-D :-D

dopis od štábu!

„Nezabíjejte trpaslíky!!“
Zvěřina oznamuje, že je to asi proto, že Růžena stále nabádá ostatní, ať běhají „jen jako“

Zvěřina trest, prozrazuje VyVoleným, že štáb slyší každé jejich slovo.

564
okkvp
Reagovat

Růženka bude brzo plakat – se mi to začíná líbit :)))

565
JanaH
Reagovat

Ten úkol je božííííí! :-D
Dívala bych se na ně a hlavně rozklad Růži klidně ještě hodinu.

566
XY2
Reagovat

Růžena je napřesdržku, naštěstí to ostatní pobírají jako folklor

567
okkvp
Reagovat

akorát tedy přístí týden nebude Růžena mlít o ničem jiným, než jaká byla chudinka

568
piha
Reagovat

Já bych tu Růžu taaaak kopla do p.dele za ty její kecy,všichni mlčí a běhaj,i když si asi taky myslí bůhvíco ale ona musí furt remcat…

569
XY2
Reagovat

kdo je tam nejvíc sebestředný?

570
Bazinga
Reagovat

Tak je to jasné. Za všechno můžou LM a LP.

LM běží rychle, takže jí táhne. LP naopak běží pomalu, takže jí brzdí…

říkala Růža.

571
piha
Reagovat

Vidím,že nám u pc s kafíčkem v ruce se úkol líbí,já se tady lámu v pase…:D Ach ta škodolibost…Ale běhat tam s nima bych nechtěla…Leda že bych byla za Honzíkem,to beruuuu….:D :D :D

572
alban
Reagovat

Já teda nevím, jak tam bude JPZ dlouho, ale tipuju tak týden a máme tam zas starého dobrého Péťu – vulgární mluva, pomlouvání ostatních a nadávání štábu :).

573
fsidb
Reagovat

Lúca má nádherně spokojený úsměv :-))

574
Wanna be your monster
Reagovat

něco se děje v zásobovačce.

575
XY2
Reagovat

Nikola to dneska dostala

576
piha
Reagovat

Se tam motají jak nudle v hrnci…:D Vypadají jak trestanci na procházce…:D

577
Wanna be your monster
Reagovat

Kladivo na trpaslíky v zásobovačce.

578
Jimmy
Reagovat

Syndrom nakladniho vozu rika Lucka :)

579
okkvp
Reagovat

kladívko na scéně

580
JanaH
Reagovat

Je to nespravedlivé…
Kontrolní otázka : kdo to řekl? :-D

581
Honzad
Reagovat

A to jste ten úkol na začátku kritizovali :D

582
Bazinga
Reagovat

Zvěřina převzal kladívko.

583
XY2
Reagovat

Růža má absťák, jinak to neni možný:-)

584
pigment
Reagovat

Kdyby to měli i přes noc..

585
okkvp
Reagovat

Lucka Romanu ještě skvěle deptá :-)))))

586
koc
Reagovat

sice je to nudo, ale zase se u toho docela dobre dela :)

587
Jimmy
Reagovat

Lucka: Me se to libi, to budu delat doma, haha

588
okkvp
Reagovat

580 – přiznávám, sypu se popelem

589
JanaH
Reagovat

580 Honzad : já nééééé. Já se tady skvěle bavím. :-D
Nejvíc, jak štáb ještě Růžu popichuje dopisama.

590
upsik
Reagovat

Napadla mě super psycho hra – hodit jim na dvůr 5 000 000 v penězích (napodobeniny), ať si každý vezme tolik za kolik hodnotí své současné působení…co nepoberou odnést pryč a pak cígo za 100, virivka za 200. A druhý den klidně zopakovat !!!

591
woczko
Reagovat

Ať jim tam pošlou dopis „Když někdo odpadne, ostatní ho musí nést!“ :D

592
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by dobrovolně přestat běhat a jít zabít trpaslíky :)

593
Bobby Brown
Reagovat

545 – ne, až Růžena tu svojí konečně zavře!

594
okkvp
Reagovat

Růža, šla někde kolem flašky?

595
Hooper
Reagovat

upsik – no je fakt, že dražba by se udělat mohla. Stačí s penězi z Dostihů a sázek, avatarka včera říkala, že by si je zahrála.

596
Honzad
Reagovat

Štáb nás asi čte… protože tohle je docela ostré a rozhodně to nikdo nemůže pokládat za úkol :D

597
JanaH
Reagovat

Růža totiž překypuje energií jen při mostech, bombách, popíjení a růžosmíchu (díky Bazingo! :-D).

598
Frodo
Reagovat

Já na to občas kouknu přes den a vůbec neslyším VB? On je nějakej upozadněnej nebo co… :-D

599
Honzad
Reagovat

Hooper – a Vlado na „No, já taky, ale ony tady nejsou…“ Kdo by to čekal? :-))

600
Bazinga
Reagovat

Růžena přišla na to, proč jim to moc nejde.

Výhodu mají ti, co mají hudební sluch, protože pak tu hudbu hned slyší a rozběhnou se. Ne všichni, co jsou uvázaní mají ale tenhle talent…

601
piha
Reagovat

597-Růžunrůžosmích nějak přešel,až se mi po něm zastesklo…:D

602
Evik
Reagovat

Prosim NAHRAVEJTE to nekdo… Komenty jsou vynikajici, ale stejne bych chtela videt rozrezanou Ruzenu a smrt trpasliku… ;oD

603
Honzad
Reagovat

A musí do bazénu :-)

604
Bazinga
Reagovat

Dopis od štábu.

Všichni smrdí, mají si sundat porty a svázaní do bazénu.

Půlka jich je ve vodě. Zničehonic začala hrát hudba… takže všichni ven :-D

605
Jáša
Reagovat

566 kde jsou ty její včerejší keci o tom jak bude bojovat. Jo ono bojovat s cigárou v hubě a alkoholem ve sklenici je snadné :D

606
Bazinga
Reagovat

Štáb už konečně vymyslel, jak při téhle hře vypnout Růženu. Před bazénem si měli sundat porty. Kdo nemá port, ten mlčí… a teď jsou v kuchyni…

:-D

607
rejpal
Reagovat

Když na ně tak člověk kouká, vypadají jak galejníci na procházce.

608
okkvp
Reagovat

nevolníci na Volze :-)))

609
koc
Reagovat

Prima po vcerejsi frasce angazovala za dramaturga sadistu .. ale vlastne proc ne :)

610
woczko
Reagovat

Tak holky si můžou rovnou dát miss mokré tričko :)

611
Bazinga
Reagovat

A zpět do bazénu. Martůčijová podvádí… snaží se podplavat svého přechůzníka.

612
Bazinga
Reagovat

Lucka se vyčurala do bazenu…

613
Wanna be your monster
Reagovat

Lůca říká, že se právě v bazénu vyčurala.

614
woczko
Reagovat

:D Lucka se vyčůrala do bazénu

615
Wanna be your monster
Reagovat

Ale nejspíš si jen dělá srandu…předpokládám.

616
Bazinga
Reagovat

Všichni mluví… (jsou bez „reportu“). Mám za to, že by měli rozbít trpaslíka.

617
Honzad
Reagovat

Nabírá nám to grády, tleskám štábu :-)

618
woczko
Reagovat

Honzad – souhlas, konečně je trochu rozcvičili :)

619
okkvp
Reagovat

Počkejte až vylezem – já Růža :-)))))

620
Wanna be your monster
Reagovat

A teď roznesli vodu z bazénu po celé vile. :)

621
Bazinga
Reagovat

a z bazenu do kuchyně, už je tam spoustu vody, očekávám, že to někomu šklhne… :-D

622
Klára
Reagovat

Konečně pořádnej úkol :)

623
Bazinga
Reagovat

Bazén je plný kapesníků… a VB pustil protiproud…

aha, tak nepustil, je to zbabělec :-D

624
JanaH
Reagovat

Růžosmích dobře slyším i bez reportu… ale je to mnohem lepší.
Měli by to tak nechat – Růžu bez reportu, ostatní s. A bylo by to akorát.

625
woczko
Reagovat

Lucka vypadá jak Pipi dlouhá punčocha.

626
piha
Reagovat

čekám,kdo první hodí záda….A dítě se v tom bazénu fakt tváří jak dítě…:)u stromečku…:)

627
okkvp
Reagovat

silnějším osobnostem otrnulo

628
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: všichni pod vodu, 3, 2,1 teď.

Asi polovina osazenstva skončila pod vodou, s druhou půlkou to ani nehlo a jen se po sobě podívali. :)

629
Bazinga
Reagovat

Nikola navrhuje „spadla lžička do kafíčka“.

Martůčijová má stále suché vlasy, nevšimla jsem si, jestli nehrála, nebo jako co… víš co, víš jak

630
JanaH
Reagovat

Štrůdla se taky tváří jak kyselá pr.el.

631
Bazinga
Reagovat

Dítě se v bazénu raduje.

Právě dobře mířeným kopem šplíchl Štrůdlíkovi asi litr vody do obličeje.

632
Amanda
Reagovat

Štrůdl vypadá nasraně a znuděně :D

633
koc
Reagovat

626 – je pravda ze je to trosku srovna ..

asi konec

634
JanaH
Reagovat

Na ofiku prej : vyvolení si užívají bazénu. :-)

635
XY2
Reagovat

výborný, tohle se štábu povedlo…:-)

636
XY2
Reagovat

630 – asi má namočenej chemlon

637
okkvp
Reagovat

má to vadu – neni slyšet

638
rejpal
Reagovat

woczko
Prý ji tak Ládík schválně nadekoroval. Ale ono to k ní docela sedne.

639
Bazinga
Reagovat

nevím co se děje, protože jsou bez „reportů“

Růža čte dopis od štábu.

640
Bazinga
Reagovat

Musel to být divný úkol. Růžena se svléká!

641
hallo
Reagovat

co bylo v dopise?

642
rejpal
Reagovat

Mirka kontroluje, jestli jí taky prsa neodešla na výlet.

643
XY2
Reagovat

Romana a její kozy:-) tedy na 32 let je to silný kafe…

644
koc
Reagovat

jak ma Ruzena ten report polozenej na koze :D

645
Hooper
Reagovat

No nevím, já vidím štrůdlu celkem v klidu, zatímco kikina s avatarkou klepou kosu. Jo a Růža v podprdě!!

646
Wanna be your monster
Reagovat

Mají za úkol se převléct z mokrých věcí.

647
koc
Reagovat

640 – to se nikdo nedovi :)

648
Klára
Reagovat

Všichni se svlíkaj!

649
JanaH
Reagovat

Všichni se ždímají.

650
Poštovní holub
Reagovat

Nemůže ji být 32! Já tomu nevěřím!

651
okkvp
Reagovat

maj se převlíct a řeší jak aby se neodvázali, Ládík vymyslel.

652
XY2
Reagovat

Růže v gaťkách…VB je nekoukatelný:-)

653
koc
Reagovat

ssvlecena Ruza = vcelku zachovala sedestanice

654
okkvp
Reagovat

alespoň vypli ten hučák protiproud

655
JanaH
Reagovat

649 Poštovní holub : nic jiného ti nezbude. Je tomu tak.

656
okkvp
Reagovat

a trpajslíci jsou v hajzlu

657
Klára
Reagovat

Pavlína nesundala nic, Hraběnka odložila podprdu

658
piha
Reagovat

Jéééé,konečně pastva pro očiiii…:)

659
Hooper
Reagovat

Jo, blonďatá bachařka je nějaká otužilá.

660
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis: vyvolení, máte tam morko, dávejte pozor a utřete podlahu.

661
Honzad
Reagovat

Baví mě, jak se všichni s nadějí dívají na nový dopis s tím, že už to skončí… a ono nic!

662
piha
Reagovat

Jsem kvůli Honzíkovi bez trička málem spálila buchtu.Ovšem Růže je maso a to je stejně stará jako já…no ty vole…

663
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena je totálně odevzdaná, nic nekomentuje, jen se blbě tváří.

664
Icecube18
Reagovat

Štrůdl vypadá hooodně zpruzeně :-D
A LM má pěknou postavu

665
Wanna be your monster
Reagovat

To nehcápu, co se všem na Dítěti tak moc vzhledově líbí…Vladěna je mnohem hezčí. :)

666
Klára
Reagovat

663: Jo, nejlepší ve vile

A bachařky maj fakt úplně stejný tetování za tím krkem

667
piha
Reagovat

Vladko je zajímavej ale dítě je sexouš jak svině…:D

668
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena: půjdete se mnou někdo na záchod prosím?

Tak já hádám, že asi všichni. :D

669
Bazinga
Reagovat

Růža přivázanému kolektivu:

Půjde se mnou někdo, prosím vás, na záchod?

670
okkvp
Reagovat

Růženka potřebuje čúrat

671
JanaH
Reagovat

Růža má po operaci.
Neměla by plnit takové nelidské úkoly. Dodávám já. :-)

672
Bazinga
Reagovat

podepisuju 666

673
piha
Reagovat

Růže se Štrůdlem jsou úplně v haj…Ale slyším růžosmích,tak to nebude tak horké…:D

674
Bazinga
Reagovat

Svázaní VyVolení vytírají.

675
JanaH
Reagovat

664 Wanna be your monster : hlásím, že se mi nelíbí ani malinko. Už aby byl venku. Zajímavé, že od palcování je jeho těžká forma klaustrofobie fuč. ;-)

676
XY2
Reagovat

Růže vypadá skoro jako já a to je jí 2x míň:-)

Dítě je takovej nedodělánek, já taky nechápu, co se ženským na něm líbí, ale je pravda, že této věkové kategorii nemusím rozumět…mi přijde jako plakát vylepený u zastávky MHD.

677
okkvp
Reagovat

Třeba bude mít Růženka ochraptělý krček – čiliže několik much jednou ranou :-)))

678
Bobby Brown
Reagovat

ajé, už je to tu, jsem čekal, kdy nějaký eLko přijde s diskriminací, stačí že LM už xkrát prohlásila „nojo, to jsou chlapi“, jako by nojo nebyly ženské, že :-)

679
XY2
Reagovat

Dítě je sexouš, jo? :-))))) no tak jo, ještě, že mi nehrozí sblížení:-D

680
piha
Reagovat

Já jsem zatížená na tetované chlapy a on je navíc takový sladouš v obličeji,na takové hezounky nejsem,ale na něm mě něco bere.:)Ale já mám asi celkově mimo vkus na chlapy,líbil se mi v 1 Saša,ve 2 Tony,v SS Savka a Šmajda.Každý úplně jiný ale byla jsem z nich úúúplně paf.:D

681
XY2
Reagovat

679 – aha, tak to je pak jasný:-)

682
Icecube18
Reagovat

Růže se prej odkrví noha a odpadne. Nemohli by jí to uvázat kolem krku? :-D

683
Bazinga
Reagovat

Doteď jsem si myslela, že jsou svázáni provázkem. Růžena ale říká, že ten drát se jí zařezává do žil… Vydržela ale porod a na bolest je zvyklá.

684
okkvp
Reagovat

679 – tak z tvého žebře bych okem spočinula akorát na Tonym, ale jen vycpanym nebo po lobotomii

685
Bazinga
Reagovat

Kolektiv se opravdu utužuje. Všichni kolektivně stojí a čumí, jak Vladko vytírá… :-D

686
koc
Reagovat

Ruze dosla slova a dech .. superrrr stabnici

687
JanaH
Reagovat

681 Icecube18 : jestli bude ještě chvilku mektat, třeba k tomu dojde.

688
koc
Reagovat

hmm jsem to zakriknul sakra sakra

689
okkvp
Reagovat

A jak to tak posloucham, tak zas vytírá Vladko se Zvěřinou co?

690
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení promlouvají o tom, co jim to dalo…

691
EvkaD
Reagovat

679, tak já mám úplně opačný vkus, ty co jmenuječ, Saša, Tony, Šmajde bože fuj…Savec ještě jo. Ale kdyby byl Nino poslední chlap na světě, nikdy:-), radši bych Vladouše přemluvila aby do „toho“ šel!!
Ještě 1 odporný týpek Adamec ze SS, bože chraň…
Takže Nino chtěl jít ven, ať táhne, doufám, že se tak stane, když už nepůjde Thomas.
Strašně bych chtěla vidět Martina bez Thomase, co by tam chudák s tou kapuckou dělal..

692
piha
Reagovat

683-:D :D :D Já jsem jeblá,já vím.:)Absolutní top je ale pro mě zpěvák z HIM,to jdu do kolen.:D Teď už je asi jasné,že se mi může líbit dítě.:D O to víc budu prolévat slzy až bude v pátek odcházet domů.Už mi zbude jen Vladko a ten je mi spíš sympatický než aby mě bral vzledem jako chlap.

693
Wanna be your monster
Reagovat

Jó tak mě se zase líbil hranáč. :D ve trojce nikdo.

694
Icecube18
Reagovat

Probíhá s svačina. Chodí kolem sporáku a jí.

695
piha
Reagovat

jééé a Adamec se mi taky líbil,vlastně…

696
Bobby Brown
Reagovat

687 – to nevadí, ale celé dvě minuty vydržela držet hubu, a to se počítá.

697
okkvp
Reagovat

Růža jede :-)))))

698
EvkaD
Reagovat

692, Hranáč?? Neblbni fakt? To úlisný stvoření bez mozečku. Je fakt, ve 2 nebylo komu fandit, ve 3 jsem s Milanem byla spokojená.Byl ok, i když jako chlap nic moc:-)

699
Icecube18
Reagovat

Dopis od štábu

Zůstanou stále svázáni, ale můžou si dělat co chtějí. A tak jdou jíst.

Růža se opět rozjíždí.

700
Bazinga
Reagovat

696 Růža jede bomby. A já si myslím, že tohleto „bombování“ není humánní. Zejména pro šmíráky.

Mmch.dopis.

Pořád zůstávají svázání. Teď už si ale mohou dělat co chtějí… :-) :-) :-D

701
Wanna be your monster
Reagovat

697: jojo, já nemám ráda potetované, jako spíš vysoké a hubené, každopádně Martin měl podle mě svoje charisma. :D

702
upsik
Reagovat

sado maso hrátky…dobrýýýýýýý :)

703
piha
Reagovat

700-to by se ti líbil můj 2metrový manžel…možná…:)

704
Wanna be your monster
Reagovat

697 – No a řekni, že nebyl nikdy vtipný. :)
http://www.youtube.com/watch?v=g3eJ_k2xqBE

705
okkvp
Reagovat

že by štáb čekal až tu Růžu fakt někdo přizabije?

706
Bazinga
Reagovat

704… to by nevytírali ;-)

707
Frodo
Reagovat

704 – čekat může, ale dočká se dřív toho, že Růža ubije všechny okolo svýma kecama :-D

708
Bazinga
Reagovat

To je fajn, že je tam Zvěřina, aby je poučil o slušném chování, stolování, hygieně… právě večeří a rizoto si nandává do pusinky něčím, co vypadá jako lžíce na boty…

709
okkvp
Reagovat

705 – ty koni :-)))))

710
rejpal
Reagovat

Proč je štáb nepustil, když se Růža tak pěkně za všechny ostatní omluvila.

711
Frodo
Reagovat

Ten James Bond je trapnej…a pořád stejně slizskej…Pusťte, prosím, Péťu už za manželkou domů, děkuji, štábe…

712
rejpal
Reagovat

Růže vadí, že ostatní nejsou ticho. Teambuilding skončil kolosálním úspěchem!

713
Poštovní holub
Reagovat

Růžena si přála, aby přestali mluvit, že jí to vadí!Růžena!!!

714
okkvp
Reagovat

707 – to je servírovací říbor Legym za 29,- 2 ks

715
Bazinga
Reagovat

Vladko předvádí „pantominickou“ etudu „chce se mi řvát, ale z posledních sil se opanuji“

Růža všechny napomíná, aby u jídla nemluvili. Zejména proto, že jí to věčné mluvení obtěžuje.

716
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado vypadá nešťastně, štrůdl zamyšleně.

717
rejpal
Reagovat

Vlado nevypadá moc šťastně, zatímco Ládík se tváří jak měsíček.

718
Bazinga
Reagovat

713 :-), díky. A teď ještě bych tedy požádala štáb, aby do vily poslal někoho dalšího z VV1, aby Zvěřinovi vysvětlil, na co se používá „servírovací příbor“

719
Jáša
Reagovat

Chlap má mít jiskru a něco v hlavě. Dítě nemá jiskru, ani ta hlava nafunguje. Pokud v ní něco má, tak to úspěšně tají, nebo nemá co ukázat. Takový ňouma. No možná překvapí.

720
Poštovní holub
Reagovat

Myslím, že na Růženu pomalu přichází absťák. Jak dlouho už vlastně nepožila?

721
Bobby Brown
Reagovat

Růže vadí, že když ona má plnou hubu a nemůže mít puštěnej flašinet, tak nikdo! To jí vadí a chviličku mají být ticho … jen co polkne poslední sousto a rozjede kulomet, pak už ticho být nemusí, pochopitelně.

722
Bobby Brown
Reagovat

pohled na zuborejpače taky dobrej

723
Bazinga
Reagovat

Růžena hlásí, že čím déle jsou svázaní, tím více je všechny nenávidí.

724
Poštovní holub
Reagovat

Tak už bohužel dojedla.

725
XY2
Reagovat

704, 705 :-DDDDD

726
Bazinga
Reagovat

Zvěřina močí. Za toaletou se vytvořila fronta.

727
šejk
Reagovat

zdenka po hodine promluvila

728
okkvp
Reagovat

Zvěřina také dostává svůj díl, až je rozvážou tak se pozabíjej

729
Jáša
Reagovat

Zvěřino a co tak umýt si ruce?

730
piha
Reagovat

718-pr mě jiskru má,je sexy a smysl pro humor vlastní taky…a to je kombinace které jde piha do kolen…:D :D :D

731
Péťa
Reagovat

719
Vždy když jí dochází alkohol v krvi tak má takovýhle úskostlivý stavy a bulí jak dement.

732
woczko
Reagovat

Myslím, že v rámci team buildingu by je měl nechat štáb svázaný až do rána. :)

733
EvkaD
Reagovat

703, já ti nevím vtipný. Asi někdy jo, ale mně to s tím Tonym nesedělo, vlastně jsem nevěřila, že on by to mohl vyhrát. U Vlada i Milana bych to předpokládala. U T onyho jsem nevěřila, že by mu lidi dali hlasy…I když tam hrála roli i Kajdžas…
Asi takto, Hranáč byl typický teploušek, u Vlada mi připadne, že je víc mužný, chlapský, i když hysterka:-))

734
Wanna be your monster
Reagovat

Aktuální žebříček sympatií (sympatie se nemusí shodovat s tím, koho bych vyřadila, třeba Romanu bych ještě nechala, ačkkoliv není moje fanynka) :)

Vlado
Láďa
Lucka
Nikol
Štrůdl
LM
LP
Dítě
Hráběta
Romana
Třetí
Malý
Velký

735
piha
Reagovat

732-jj,Hranáč je typická vykroucenina,má gesta podobné jako Láďa,ten je ale míň prudící…:)

736
Bazinga
Reagovat

Růža, když teda nesmí mluvit, vydává zvuky alespoň tím, že si skleničku obíjí o přední zoubky… :-). Zvyšuje frekvenci!

737
koc
Reagovat

strudlice si stezuje ze dostane zanet mockau – nma mokre kalhotky ..

738
šejk
Reagovat

woczko: souhlas ve velkym! to by bylo fakt dobrý :D naučí se tak kázni…

739
Anonymní
Reagovat

Růža když nemluví, aspoň klove do sklenice

740
Amanda
Reagovat

Přidávám i já svůj žebříček
Vlado, Nikol
Lucka
Láďa
LM
LP
Eva – Po včerejšku velmi stoupla
3B
Romana
MB
VB

741
hallo
Reagovat

nejak nechápu, že je mezi LM a zdenkou strasně dlouhý špagát a ostatní za miri jsou hodne na kratko.. udelali si neco?

742
XY2
Reagovat

Vlado pěkně otrávenej…

743
Jáša
Reagovat

Tak každý to má jinak. Beru to z pohledu partnera pro život. Je to pro mne ňouma. Mít na výběr Dítě-sólo. Volím druhou variantu.

744
koc
Reagovat

v tom bilem vypadaji jak pacienti psychiatrie na vychazce

745
woczko
Reagovat

Sotva si sedli „Petře pojď si do zpovědnice pro port“ :) Správně štábe, pod kotlem je třeba neustále přikládat.

746
Hug
Reagovat

743 mě to připadá jak vizita ve špitále:-)

747
Bazinga
Reagovat

Posmutnělou vilou zní jen růžosmích.

Todle už nebude dlouho trvat… :-D

748
piha
Reagovat

742-podle čeho soudíš,že je ňouma?

749
koc
Reagovat

ale ty emoce az se budou moci rozvazat .. to bude jekotu a jasotu

750
Wanna be your monster
Reagovat

739 – Nemáš tam dítě a štrůdlici :)

751
Bazinga
Reagovat

Vlado chválí toho, kdo vymyslel tenhle úkol. Podle něj se dnes prokázala „ta faleš“.

752
XY2
Reagovat

Ticho, tak tohle je vzalo…

753
upsik
Reagovat

sympatie –
1. vlado, lada, nikol, LM, luca
2.strudl, dítě
3. zbytek

754
Anonymní
Reagovat

teď bych je nechal vyprávět smyšlený příběh…každý jednu větu…

755
Elko
Reagovat

Bazinga: ty si FAKT závislá! :DDD

756
piha
Reagovat

739-nechybí ti tam někdo?

757
Bazinga
Reagovat

Růža oznamuje, že je těsně před zhroucením. Bublá v ní sopka.

758
Bobby Brown
Reagovat

jsem nekuřák – co je ta za tmavý cigára? vypadá to jak doutníčky.

759
koc
Reagovat

754 – cus Elko ty nesledujes ? nebo ti staci SK farma a VV domecek

760
JanaH
Reagovat

754 Elko : jéééé, tobě to sluší! :-D

761
Bazinga
Reagovat

754 :-D, Elko! Já tady provádím on-line přepis dění ve vile!

762
okkvp
Reagovat

Koukám, že Pavlína, Miro a Lucka jsou dobrovolně stojící (Lucka sedí na zemi)

763
Amanda
Reagovat

749 — A jo! :D Já už s Dítětem nepočítám :D

Takže znova
Vlado, Nikol
Lucka
Láďa
LM
LP
Eva – Po včerejšku velmi stoupla
3B
Romana
MB.Dítě, Štrůdl
VB

764
Poštovní holub
Reagovat

Můj, někdy se měnící žebř:
Vladko
Lucka
Ládícet
Nikol/s výhradami/
Eva/překvapivě a zatím/
3B
štrůdl
LM,LP
Děcko
Romana,MB,VB

765
piha
Reagovat

Můj žebříček:
1.Vlado+dítě
2.Nikol-a to jsem ji nesnášela!!!Ale není z čeho vybírat…
3.LM
4.Lucka
5.Romana
6.štrůdl
7.LP
8.Eva
9.Láďa
10.3B
11.MB
12.VB

766
JanaH
Reagovat

757 Bobby Brown : byla jsem poučena jedním zdejším diskutérem, že cigarety z Lídlu, prej kvalitní tabák, značku si nepamatuju. Včera štrůdla četla z krabičky cenu… přes osmdesát Kč.

767
Elko
Reagovat

koc: ja som prerealityshowaní :-))), ale snažím sa byť v obraze

JanaH: :-D že? jsem krajší a krásnejší…?

Bazinga: :-DDD ja to vidím, ja to nemusím ani sledovať a som v obraze, seš fakt dobrá :D

768
piha
Reagovat

765-v Lidlu maj kvalitní cigára?:)Nemají to spíš ty Black Devilky-existujou čokoládově a vanilkovo karamelové a stojí myslím 90Kč.Vím,že si je píšou na seznam nákupu.

769
Hug
Reagovat

Pochopila Eva,že si z ní teď dělají prdel s tím jejím zpěvem a tancem? :-)

770
Bobby Brown
Reagovat

765 – děkuju, to jako 80 káčé za krabičku? to bych raděj chlastal…

771
Wanna be your monster
Reagovat

Black devilky jsou ale normální cigarety s černým papírem, tohle jsou jakési doutníčky + dostávají i cigarety.

772
irena
Reagovat

Já to mám takhle:
Vlado
dlouho nic..
Lucka
Láďa
dlouho nic..
LM
LP
Dítě
Eva
3B
Nikol
Štrůdl
Romana
VB
MB
ovšem poslední tři jsou u mě asi tak nastejno, nevím kdo je horší

773
Bobby Brown
Reagovat

Ta Růža se občas směje jak čert Omnimor při mariáši v pohádce Hrátky s čertem.

774
piha
Reagovat

Já to nestudovala zblízka,jen jsem si tipka podle barvy cigarety.Takže hulí doutníčky jo?no fuj.i když ani ty cíga co maj normálně nejsou jistě žádný kuřákův orgasmus,že…

775
Bazinga
Reagovat

Růžena oznamuje, že bude zvracet.

776
okkvp
Reagovat

už by to ale zase něco chtělo – nebo nápovědu v titulku, že teď můžem jít na véču

777
JanaH
Reagovat

767 piha : psal ten někdo, že je to kvalitní tabák. Určitě to myslel ironicky. :-D
Jinak veškeré nákupy mají z Lídlu, tak pochybuju, že jim nakupují nějaké spešl kuřivo.

778
Jáša
Reagovat

A chrápeme, máme to na háku.

779
XY2
Reagovat

No ale toho mají dost…už by je i mohli rozvázat, ne? :-)

780
Wanna be your monster
Reagovat

Teď bude asijský týden, měli by jim dávat letáky, aby věděli, co za ňamky si vybrat. :D

781
Bazinga
Reagovat

Lucka
„my jsme jak saňoví psi“

782
Poštovní holub
Reagovat

Lucka zaperlila: “ My jsme jak saňoví psi.
Bože můj, vypněte tu Růžu!!!

783
Jáša
Reagovat

Milá Růženo, ale s tím, že přijdeš o svobodu jsi tam snad šla ne? Některé její myšlenkové pochody jsou nepochopitelné.

784
Kami
Reagovat

Opet zdravm vespolek. Zda se, ze probehlo nejake prevlikani do zupanu a uz mohou sedet. Koukam, vsichni jsou ticho jen Ruzene to mele.

785
piha
Reagovat

776-to radši přestanu kouřit než hulit takové seno…fuj…Smrdí to jak tabák na vykuřování skleníků,kouřil to můj bývalý štamgast xlet zpátky,protože bafal jak tovární komín a to bylo nejlevnější kuřivo.:)

786
Frodo
Reagovat

Já vím proč jsou svázaní! Protože je tam jenom jeden kameraman, tak aby je měli na jednom místě.

787
upsik
Reagovat

785 – tak to si trefil

788
Bazinga
Reagovat

Dítě zabil :-)

„Já si myslím, že oni (myslel štáb) mají Růženu celou dobu vypnutou“

789
Kami
Reagovat

Umite si predstavit, ze by stab rano vzbudil VV desnym hlasitym ruzo-smichem pekne na plny pecky?

790
Wanna be your monster
Reagovat

787 – to řekl B3, ne?

791
Bazinga
Reagovat

Růžena vysvětluje, proč prdí.
Je po několika operacích a to se nedá vydržet. Měla srůsty na střevech!

792
Frodo
Reagovat

786 – já jsem ale holčička :-D

793
piha
Reagovat

787-jsem se tak smála,až jsem si psa probudila…:D

794
okkvp
Reagovat

789 koukala jsem Ninovi na pusu

795
Kami
Reagovat

Ukol: Muzi budou zeny a naopak. Vymena jmen, obleceni, mluva.

796
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:
(zapomněla jsme přepisovat, takže přibližně) ženy budou dělat muže, muži budou dělat ženy, včetně oslovování opačným rodem.

797
Mr.C
Reagovat

Dopis – Výměna pohlaví, muži na ženy, ženy na muže. Stále svázaní.

798
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: oni řekli děkujeme, že táhnete za jeden provaz. to znamená, že už ten provaz nepotřebujeme, to sundáme.

799
Mr.C
Reagovat

Debata na téma, jestli mají být svázaní, nebo už ne.

800
Bazinga
Reagovat

Dopis.
Růža se opět snaží přečíst dopis.

Změna rolí. Muži se mají převléct do ženských šatů, změnit jméno na ženské a oslovovat se v ženském rodě. Ženy do mužských šatů…

A poděkování, že všichni stále táhnou za jeden provaz.

801
Frodo
Reagovat

Doufám, že je budou „obletovat“, tak jak je tam ty ženy obletují…

802
Mr.C
Reagovat

Odhlasovali si, že se rozvážou.

803
Kami
Reagovat

Jezisi kriste oni fakt nechapou psany text.

804
Wanna be your monster
Reagovat

A už ho mají dole…každý vidí, co chce vidět. :)

806
Pat
Reagovat

„Stále“ podle mne není „už“, takže to štáb asi s rozvázáním nepočítal.

807
rejpal
Reagovat

Do ticha: My jsme jak saňový psi.
A řešení problémů s provazem.
I pro tyhle hlášky je u mě Lucka number one. A tím pádem Ládík number two. Pak Vlado a dál je mi to v tuto chvíli jedno… a na konci MB, VB. Bendou se začnu zabývat, až a jak vyřeší duel.
Ale LM, LP a Eva už se zařadily mezi ostatní. Asi jsem si zvykl.

808
Péťa
Reagovat

Bohnice 2

809
koc
Reagovat

trosku mi to pripomelo scenu z Ceskeho snu –

810
Bazinga
Reagovat

VB přemlouvá Štrůdlíka, aby mu půjčila nějaké oblečení. Třeba nějaké tepláky… vytahané…

811
Amanda
Reagovat

Vlado by si mohl udělat culíky dva :D

812
Kami
Reagovat

Jsem jedina blba ktera s mysli, ze podekovani ze tahnou za jeden provaz znamena to, ze stab dekuje ze konecne vsichni spolupracuji?

813
Pat
Reagovat

Vzhledem k objemu buldoků půjdou Růženiny modely na dračku …

814
hallo
Reagovat

podle me meli zustat v provazu…

815
Wanna be your monster
Reagovat

VB: Tak mi pujč nějaké vytahané tepláky.
zdena: nemám žádné vytahané. ty mi je roztrhneš.

Proč nejde vorvaň za Romanou?

816
Mr.C
Reagovat

Co myslíte, bude se za rozvázání trestat?

817
rejpal
Reagovat

Pat
Proč to tam štáb psal? Mohl nenapsat nic nebo dodat, že hra pokračuje. Myslím, že náhrada provazu reálného za virtuální proti ničemu není.

818
Anonymní
Reagovat

proč se Tomík snaží mermomocí narvat do něčeho od ŠtrŮdly? :-)

819
Frodo
Reagovat

815 – tam se nebude trestat za nic. Myslím, že kdyby opustili vilu a skočili si na pivko tak by se jim vůbec nic nestalo…

820
Bazinga
Reagovat

Růžena rozpůjčovala všechno své „schůzkové“ oblečení buldokům.

821
Mr.C
Reagovat

818 :-) to je fakt

822
alban
Reagovat

Tak jsem zvědav, jak se Mirka se zapeklitým úkolem hrát muže popasuje.

823
okkvp
Reagovat

Vlado je ovšem opět nejlpší :-)))

824
piha
Reagovat

Proč ten MB pořád chodí jak by měl v podpaží melouny?

825
Anonymní
Reagovat

Vlado je náááááádhernááááááá :-)

826
Bazinga
Reagovat

Vladko v černých šatech s rozpuštěnými vlasy a ponožkami narvanými do podprdy vypadá NAPROSTO LUXUSNĚ!

827
okkvp
Reagovat

Ládík je taky pěknej :-))

828
rejpal
Reagovat

Vlado je Kočka ze Záběhlic.
Štáb pouští hudbu – zjevně mu konec bondáže nevadí.

829
Debby
Reagovat

Vladko je sexy! :D

830
okkvp
Reagovat

Ládík je celá Růža

831
Mr.C
Reagovat

Lůca – hudba prý zní průserově.

832
okkvp
Reagovat

Vladko shání podpatky č 45 :-))))

833
irena
Reagovat

827-No hudbu-to Tenkrát na západě zní dost výhružně…

834
Mr.C
Reagovat

Co je to za hudbu z Kill Bill? Nebo se pletu?

835
Sabi
Reagovat

rejpal – ta hudba zní zlověstně :)

836
L
Reagovat

Štrůdla už nabízí buchtu. :))

837
Wanna be your monster
Reagovat

štrůdlice obchází lidi a nabízí buchtu.

838
Mr.C
Reagovat

Tak asi pletu teda.

839
Wanna be your monster
Reagovat

833 – To je z Tenkrát na západě, ne? :)

840
upsik
Reagovat

jsem zvědavý kterou holku napadne škrábat se na prdeli a makat v rozkroku…LOL

841
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: a ty sis ty prsa vycpal čím?
VB: Já mám svoje.
Vlado: jo, ty máš vlastní…

842
Mr.C
Reagovat

Dopis. Bude trest?

844
XY2
Reagovat

O Růženin šatník byl asi zájem:-)

Vlado vypadá perfektně:-)

845
piha
Reagovat

Růženka se zlobí…:)))

846
Bazinga
Reagovat

poprava trpaslíka

847
okkvp
Reagovat

Trpaslík bude zabit,

848
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis:

Je nám to líto, ale nikdo neříkal, že se máte rozvázat. Pikat za to bude trpaslík – bude demolice a pohřeb.

849
Kami
Reagovat

A sup jeden trest pro Ruzu. Ona si cte dopis aniz by vsechny svolala? To se smi?

850
Mr.C
Reagovat

Trest – zabít trpaslíka.

851
XY2
Reagovat

Ládík vypadá jako Růženina dcera:-)))))

852
Wanna be your monster
Reagovat

A to Dítě je jako v dámském jo?

853
L
Reagovat

Lucka o Ládíkovi: Paní je těhotná :-)

854
Wanna be your monster
Reagovat

848: dělá to neustále, tak se to asi může.

855
Mr.C
Reagovat

Měli by je ale zase svázat. Takhle z toho vylezou moc lacino.

856
Anet
Reagovat

No tvl to je teda trest :-)))) Rozbití sádrovýho trpaslíka. Já bych je nechala znova svázat a jedeme od začátku, pěkně běhat a možná by si mohli zopakovat i ten bazén.

857
Wanna be your monster
Reagovat

Romana se urazila a je nasraná. potřebuje flašku.

858
XY2
Reagovat

848 – ona si to čte na nečisto i několikrát!

859
jarda667
Reagovat

jezis ta romana je krava, prave rozbiji kolektiv. uaaaa

860
alban
Reagovat

Růža se vpasovala do role mučednice a trvá na tom, aby byl rozbit její trpaslík.

861
Kami
Reagovat

Ruzenu to nejak rozsekalo ne?

862
L
Reagovat

Růža brečí? Zemře jí dítě!

863
Bazinga
Reagovat

Dítě uklidňuje plačící Romanu masáží.

864
jarda667
Reagovat

romca ma nejakou psychickou poruchu vylozene.

865
Pierre
Reagovat

Romana dneska neměla ani sklenku, tak už je v háji :)

866
mimo
Reagovat

Ten štáb je úplně mimo. Nejprve špatně definuje úkol a pak nechá rozbít trpaslíka. To fakt zvýší sledovanost. Žádám trest za hloupost pro štáb.

867
Mr.C
Reagovat

A už se zase růžosměje.

868
XY2
Reagovat

Růža brečí aby vzápětí se smála, je oběť dnešního úkolu.

869
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: a buďte ticho, na pohřbu se nemluví.

870
Bazinga
Reagovat

Tryzna pokračuje. Všichni VyVolení se shlukli kolem mrtvého trpajzlíka. Růža někam odešla.

871
Wanna be your monster
Reagovat

865: tak tobě se zdála věta: „Děkujeme, že stále táhnete za jeden provaz.“ jako špatně srozumitelná?

872
Mr.C
Reagovat

Niky navrhuje, aby se znovu svázali, ale ostatní na ní pečou.

873
Kami
Reagovat

Zrovna dnes jsem psala kdo si dokaze predstavit Ruzu na pohrbu a uz je to tu :-))

874
XY2
Reagovat

Myslím, že Růža leží v posteli…

875
Kami
Reagovat

Nino – podle mne by napsali at se znovu privazem. — Proc by to meli psat, snad to muzou udelat aby si to vyzehlili nebo ukazali snahu.

876
Scalex
Reagovat

865 – tady nejde o sledovanost, ne každý úkol je určený primárně pro diváky. Některé úkoly jsou zaměřené na to, aby třeba v soutěžících probudily nerealistická očekávání, jiné zase na to, aby soutěžící (všechny nebo jen některé) vydeptaly.

Že poprava trpaslíka padla na úrodnou půdu, bylo vidět na reakci Romany.

Jinak úkol byl definován správně. To, že soutěžící slyšeli to, co slyšet chtěli a ne to, co v dopise opravdu stálo, není chyba štábu.

877
Kami
Reagovat

On jsou fakt laxni vis jak ne?

878
jarda667
Reagovat

Sleduju online prenos asi 3 hodky a jako mit tu ruzu vedle sebe dyl jak pul dne tak ji zaskrtim nebo aspon vytrhnu jazyk nebo hlasivky . Se divim ze ji nekdo poradne nevypicuje … A ted se kolem ni bude tocit svet pac ji zabili trpajzlika. Ochlastka :)

879
Wanna be your monster
Reagovat

Dejte růženě čucíka, nebo s ní nevydrží.

880
Dáša
Reagovat

Vlado Mona Lisa :)

881
Mr.C
Reagovat

Růža má absťák.
Štrůdl zase nabízí buchtu.

882
jarda667
Reagovat

Ostatne vykyvy nalad jsou priznacne pro alkoholika…

883
Mr.C
Reagovat

Láďa by si buchtu vzal.

884
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena opět řvala, že musí zabít jedině a jedině jeho trpaslíka, aby ted mohla kvůli toho brečet, asi stejně jako když chtěla neustále spát na zemi, i když jí deset lidí nabídlo postel.

885
XY2
Reagovat

Romana vyvádí, je čím dál víc protivná! Leží v posteli, teď probírá trpaslíka, měli se rozbít všichni trpajzlíci a neplnit úkol a byl by klid, o to tu šlo a o nic jiného…možná by stačilo votevřít flašku a byla by v kuchyni první:-)

886
Bazinga
Reagovat

Vlado si změnil jméno na Carmen Miranda.

Nyní záběr na chlupaté nohy Carmen Mirandy. Má je překřížené a papá dortík

887
Hooper
Reagovat

Tak právě jsem si zaplnul stream a slzím z Ládícta, ale hlavně Vlada! Mnoho bodů!!

888
jarda667
Reagovat

883 ale to je typicky druh lidi co tohle dela ze sebe neustale toho chudacka ktereho ostatni musi litovat. chyba je na to takove osobe skocit . kdyby si ji nikdo nevsimal prestane to delat. iq ma jako pes tak tak se k ni clovek musi chovat. jednoduche slovni pokyny :)))

889
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení: vůbec jste to nepochopili, zbytečně zemřel nevinný trpaslík.

890
jarda667
Reagovat

ano typicky priklad jak skoci vice lidi na takovou chudinku . jednoznacne. maji ji vypicovat at se tam podrizne a je klid.

891
koc
Reagovat

u stabniku se zaznizdilo nejake psycho ale je to super :)

892
Bazinga
Reagovat

Dopis.

VyVolení, proboha co jste to udělali? Zabili jste nevinného trpaslíka! Přemýšlejte o tom.

893
jarda667
Reagovat

A jako obvykle to pochopil jediny vladko, thomas keca blbosti taky jako obvykle

894
Kami
Reagovat

Stabe tleskam!

895
violoncella
Reagovat

Na Vlada je tak krásný pohled. Já toho chlapa prostě žeru.

896
XY2
Reagovat

Vlado a Ládík jednoznačně luxusní:-)

Růžena potřebuje napít a zase bude dělat mosty…to je síla, jestli tohle předvádí doma na holce, tak je to na pár facek.

897
Kami
Reagovat

Bohuzel jsou porad toporni, jen co stab naridi. Proc si neudelaji modni prehlidku? Proc treba holky nemluvi jak chlapi, drsne a neco jako „to je rostenka“ atd. Zkratka prevleknout a hotovka.

898
Bazinga
Reagovat

Carmen Miranda s tou svou řečí, naprosto bravurně a bez jediného zaváhání pronesenou v ženském rodě… hej, on je naprosto skvělý!

:-D :-D a teď to hodil do slovenštiny, a posunul to ne o level, ale o tisíc levelů výš!

899
Hooper
Reagovat

Zdeňkův pohled na prsa Carmen Mirandy byl teď taky super. A b3. je taky pěkná.

900
XY2
Reagovat

Vlado vypadá jako chlupatá Španělka:-)

901
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by jim dát například na výběr na dnešek večer . bu´d alkohol nebo písničky na přání. to by se domovnice džambulka přetrhla, aby se ostatní rozhodli správně-

902
koc
Reagovat

Ruza vypada porad jako chlap :) tedy zena

903
Zuzana
Reagovat

a po slovensky…uaaa….

904
koc
Reagovat

cekam brzo dalsi psycho dopis :)

905
Poštovní holub
Reagovat

Vladko je miláček!

906
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado. len ty cicky mi nedrží na místě.

907
Bazinga
Reagovat

Niki na Štrůdla:

Zdeni, kape ti to! (kafe na svetr)

Štrůdl: to neva, já to mám pučený

908
XY2
Reagovat

Růža si venku dala pivko, už bude dobrá, ale když není mezi ostatníma, tak se všichni docela baví…

909
Bazinga
Reagovat

Velký buldok vypadá jak Velká Buldočí Fena

910
rejpal
Reagovat

Růža je prostě Montezumova pomsta.

911
Wanna be your monster
Reagovat

Roman prý venku háže s židlema.

912
koc
Reagovat

rezie ma velky prehled o soutezicicich .. Vladko jde za |Ruzou na terasu a rejza prepne 4 do loznice :o

913
Hooper
Reagovat

896 – souhlas, mohl by jim to štáb lehce připomenout.

914
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: já nepotřebuju, aby mě nikdo litoval, já to nepotřebuju.

jojo, a vébéčko má rád homosexuály a nikdy by nebyl agresivní.

915
Icecube18
Reagovat

Lůca mi připomíná Waldu z Where is Waldo? :-D

917
Wanna be your monster
Reagovat

Romana teď půjde proti nim (ukazuje dovnitř) nikdo se mě nezastal…blabla, ona tam dala trpaslíka.

918
rejpal
Reagovat

František B. je velice pozorný divák. -:)

920
okkvp
Reagovat

že se na tu Růžu Vladko nevyprdne, já myslela, že mu to co je ona zač na špagátě došlo

921
rejpal
Reagovat

Icecube18
Mně Gavroše z Bídníků.

922
Wanna be your monster
Reagovat

Ta ženská by se fakt měla léčit…a pořád mluví v ženském rodě. trest – zákaz chlastu na dva večery.

924
XY2
Reagovat

je to diskriminace, na cikána se nesmí nic říct, na lesbu ne, na buzeranta ne:-))) Růže jede

925
Sabi
Reagovat

Růža má v baru někde schovaný chlast a oni se jí tam pořád couraj :))

927
Poštovní holub
Reagovat

Růža je odporná, ale našla si to pivo, tak snad hladinku trochu upraví. Ale poslouchat se to fakt nedá! Hnus, a dere se u mě na úplné dno.

929
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: ach, roman ma zkričal. Také spravanie sa ku ženě nehodí.

931
Bazinga
Reagovat

Carmen Miranda:

„Roman ma skřičal. To sa ale nehodí takto sa správať k ženám“ … slovenští přátelé omluví mou špatnou slovenštinu.

932
Hooper
Reagovat

Měli by tohle mít na sobě zítra, až bude výzva.

933
Ufonka
Reagovat

Nikola se nějak vytrácí ne?

934
Bazinga
Reagovat

Láďa se holí depilátorem, který mu poskytla Evžen Martůčijová.

935
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka lituje, že tam šli. že bude mít u rodičů průser…pavlína přitakává.

936
koc
Reagovat

na 1 – resi LP a LM zase nejake tajemstvi

937
Bazinga
Reagovat

LM na LP

„tyvole, to bude průser… měly jsme to těm našim říct, než jsme šly sem“

939
Bobby Brown
Reagovat

Nikol taky dost neunáší kritiku. Stačí jí okřiknout a má z toho téma na celý den.

940
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado nenašel Romana.

941
Wanna be your monster
Reagovat

Strašně mi vadí, jak Pavlína mluví, ty kráso.

942
Amanda
Reagovat

936 – Vždyť tam LM měla rodiče na volbě

943
Ufonka
Reagovat

938 Nikča byla okřiknutá? Zpytuje svědomí? Co se stalo?

944
Wanna be your monster
Reagovat

942: Vladěna ji okřikla, když byl zavázaní, ať pořád nemluví, že už ho z toho bolí hlava.
Nikol na to reagovala tím, že Romaně nic neříká.

945
Jáša
Reagovat

Tak možná Nikola přemýšlí o všem, co se kolem děje. Včerejšek, provaz. Asi jediná z nových si z toho chce něco pobrat. Ostatní jsou tupci, a nedokáží přemýšlet. Mají v hlavách nastláno. S jednoduchým člověkem nikdo nehne.

946
Bazinga
Reagovat

941 no, nevím… tak to řekly!

LM na Carmen a Zvěřinovou. „A co vy,holky, jste kamarádky?“:-D :-D :-D

947
Wanna be your monster
Reagovat

936 – ony asi nemyslí, že jim měly říct, že jdou do vyvolených. :D

948
okkvp
Reagovat

Ladínka je supr čupr :-))))

949
Bazinga
Reagovat

Lada se nám vytunila :-). Prý pro Martůčiho, protože ten jí zaplatil nová prsa.

950
Amanda
Reagovat

945 – Já to taky slyšela :D ale nechápu to, že by to nebyli rodiče a jen je hráli? :D

951
XY2
Reagovat

Ony myslí, že měly říct, že jsou lesby!

952
Bazinga
Reagovat

Nikola a LP se škrábou v rozkroku a řeší velikost penisu.

LP já mám „pětadvacet“
Niki „já mám pětadvacet a půl“

953
Wanna be your monster
Reagovat

Nejspíš mluvily o něčem, co se proflákne a rodiče se to dozví z televize.

954
Bazinga
Reagovat

„chlapi se perou“ o Carmen. :-). Dobrá scénka :-)

955
jarda667
Reagovat

konecne zacli neco hrat

956
Icecube18
Reagovat

937 – Nepřipomíná vám LP Milana Vobořila? :-D

957
violoncella
Reagovat

Carmen balí dva chlapy najednou. To je děvka. :-))

958
Kukla
Reagovat

Vladěna (Karmen) tam svádí LM a docela se mu to daří :)

959
Bazinga
Reagovat

Carmen o Ladě (Vladko o Ládíctovi) – to je moje svokra.
LM „Ladu už jsem měl“

960
Amanda
Reagovat

950 – Jo aháá

953 -Výborně, konečně mě bavěj :D

961
L
Reagovat

Někdo: ,, Paní Ladislavo, lezou vám vajíčka“

962
jarda667
Reagovat

voe ten lada jak si prehodil nohu pres nohu , to me rozsekalo :)

963
Bazinga
Reagovat

:-D :-D Lada si dal nohu přes nohu stylem „Základní instinkt“

964
EvkaD
Reagovat

733, první 3 máme stejně, pak mi nevadí Eva, včera body navrch aRomana mě ser…ale nějak zlá taky není, Nikol jsem fandila, po včerejšku, taky, že Vladovi ani necekla nic ji dám zase někam dále…poslední 2 místa Thomas a Martin, a před něma Nino, že by za něma??:-))
Jestli mi vezme do duelu Vlada a já budu mít pokažený pátek…Je jasný každý do duelu půjde, ale připadne mi na to kolik je tam tupanů, že si Vlado jít do prvního nezaslouží, tak tak!

965
Bazinga
Reagovat

Niki “ Laděnko a co ty děláš krom toho, že se blbě směješ?“

Láďa „chicht! Já dělám v bance!“
Niki: Za přepážkou?
Láda:“ ne, za kýblem“
:-D

966
jarda667
Reagovat

Jak tam neni romana vsechno jde dobre.

967
Bazinga
Reagovat

Martůčij na Ládu:

„Zlato, nech toho, nebo ti ty kozy zase nechám vyndat“

Láďa „to si zkus a ukousnu ti svíčku“

968
Poštovní holub
Reagovat

VB zkouší mluvit jako holka, ale vyšel mu z toho Hurvínek.

969
Wanna be your monster
Reagovat

Romana ze sebe nebude dělat panáčka.

970
Hooper
Reagovat

Martůčij u mě boduje, tvoří se slečnou Ladislavou pěkný pár.

971
Bazinga
Reagovat

Růža nám udělala reklamu :-D

„Já tady nebudu za panáčka“ :-D :-D :-D

973
Kukla
Reagovat

BOŽE zase mají totálně rozhozený zvuk. To snad není možné.

974
violoncella
Reagovat

Mně teda Růžena přijde strašně falešná. A Vlado to bohužel nevidí..

975
Péťa
Reagovat
976
jarda667
Reagovat

973: naopak ted mi prislo, ze ji vylozene testuje a ona neprosla

978
Wanna be your monster
Reagovat

975: jak ji testoval? Já si vypla zvuk, potřebuju pauzu. :D

979
Mr.C
Reagovat

Láďa jede na 4 :-)

980
Kami
Reagovat

Ruza na Vlada, ze u ni vsechny skoncili krome nej. To jiste jeste par lidem rekne.

982
Kami
Reagovat

Ruzeny kecy me nebavej..prepinam

983
rejpal
Reagovat

Já já já, kdo je tady jediný nejlepší, co se všech zastane a oni na něj kašlou, já já já. Mám plus, venku to vidí a jsem soupeř já já já. To je na krátkou ruční zbraň.
Největší hlína by byla, kdyby se vytvořil triumvirát Romana-Vlado-Tomáš.

984
Sabi
Reagovat

rozhovor s Růžy s Vladkem je kouzelný, jeden o voze, druhý o koze :)

985
upsik
Reagovat

Strčte si tu hysterku a citově vydíračku Romanu do …

986
Kami
Reagovat

Vladko mluvi v zenske osobe nejak prirozene :-)

987
rejpal
Reagovat

Sabi
Kdo tam koho pískuje?

988
Kukla
Reagovat

Lucie s Martůčijkou si udělaly z lehátka subaru a teď přejíždějí srnky.
Lucie (Martůčijce): hele kámo ty jsi znicil moje nové auto :)

989
okkvp
Reagovat

975 – též jsem jedno ucho oko

990
upsik
Reagovat

kamera 2 …LOL

991
rejpal
Reagovat

Růža nechápe, že někdo pořád něco rozebírá.

992
Bazinga
Reagovat

Martůčij dělá se slečnou Ladislavou předehru :-D :-D

993
Péťa
Reagovat

Fuko

994
rejpal
Reagovat

upsík
Unikám na 2, Růžu už nedávám

996
Bazinga
Reagovat

:-D :-D :-D :-D teď mě ale Martůčij totálně rozsekal!!!!

997
Sabi
Reagovat

Růža absolutně tápe a nechápe, reaguje úplně jinak, než Vlado čeká, prostě mele a mele :))

998
Péťa
Reagovat

Ta Růžena mele hrozný hovna.

999
ellis
Reagovat

Martin je bud gay nebo bisexual.Uz nekolik dni to sleduju. Predevcirem v loznici naznacoval coitus s Thomasem v loznici. Jako ze sranda. Pak kdyz se Zdenka zacala libat s holkama, tak kolem nej tancil. a dneska, kdyz se prevlikli za opacny pohlavi, tak dal thomasovi malem pusu. Sranda je sranda, ale porad kdyz ho vidim, tak to je znej cejtit. Chlap by chlapovi jen tak pusu nedal. Ze srandy by to udelal max jednou, ale Martin porad tak krouzi. Nebo je brutqalne nadrzenej a hraje si na nejblizsim cloveku co ve vile ma.

1000
Scalex
Reagovat

Já mám bohužel v rodině alkoholičku a vidím tu zoufalou podobu s Romanou. To věčné sebelitování, to okázalé sebeobětování (spánek na zemi navzdory tomu, že jí deset lidí nabízí postel, obětování trpaslíka a podobně), aby pak mohla rozjet další kolo sebelítosti. A samozřejmě i to, jak absolutně neposlouchá, co jí kdo říká… Klasický model „letiště nepřijímá“. Neposlouchá protistranu, nechápe, jen si mele svoje žvásty (prázdné, bezobsahové žvásty). A úplně stejné je i ta neustálá „jakoby ve srandě sebevychvalování“. Takové to „já jsem tu za největší dámu… Romanka je nejkrásnější, nejchytřejší, nejvtipnější, všichni mě milujou“. To je až neskutečné, ta naprostá podoba. Myslím, že pár dní bez alkoholu by tam spustilo pořádnej absťák. A tím myslím i bez toho piva, co tam mají, protože každá kapka alkoholu přináší úlevu.

1001
Hooper
Reagovat

Ladislava si úkol vysloveně uživá a Lukáš taky.

1002
Kukla
Reagovat
1003
upsik
Reagovat

obrázky bazénu a zvuk z obyvaku…štabe noční směna nastoupila …

1004
okkvp
Reagovat

Bože, ta Růža je sliz a ještě falešnej

1005
XY2
Reagovat

Kristepane, ta je opravdu blbá, to nemá ani hlavu ani patu, mele a mele…Vlado má buď nervy jako špagáty, anebo jí naprosto podlehl:-)

1006
rejpal
Reagovat

Výhodou debat s Růžou je to, že může mluvit o čemkoli s kýmkoli a vždycky to bude o tom, jak je dobrá, a nikdo to nechápe

1007
Motýlek
Reagovat

Romana je strašně únavná… Ona je schopná člověka těma kecama umořit…. A furt mele to samé dokola…

1008
Péťa
Reagovat

999
Moje řeč.

1009
Bazinga
Reagovat

Vlada a Romanu k sobě něco přitahuje. Řekla bych, že jsou to ty magnety na „reporty“…

1010
Wanna be your monster
Reagovat

Romana balí vladka? Už zapínám zvuk, snad nebudu litovat.

A to, že se chová jako osoba závislá na alkoholu, vidí asi všichni. Mohl by sis tím štáb pohrát, sice je to blbé, ale v minulých řadách byly dny bez alkoholu a cigaret běžné.

1011
rejpal
Reagovat

Lada na stole tančící všechny transsexuály bavící.

1012
Péťa
Reagovat

Vypadá to že Ladik dal na vaší (naší) radu a začíná se projevovat.

1013
rejpal
Reagovat

Asi su gay, ten Lukáš v čepici mě nějak přitahuje

1014
Wanna be your monster
Reagovat

Romana snad na chvíli poslouchal, co někdo říká.
Vlado: ládík vypadá jak moje tchýně.
Romana: no právě (smích)

po chvíli: ty máš tchýni?

1015
Kami
Reagovat

Jdu do vany, Ruza se sebelituje. Prijdu z vany, Ruza zachvat smichu a pokracovani v sebelitosti. Prepnu na kameru 2 a tam zvuk a prazdna virivka.

1016
Kukla
Reagovat

Ládicet predvádí erotické tance na konferenčním stolku. Koukají na něj bachařky, Nikon, dítě a PZ to roztleskává

1017
Bazinga
Reagovat

hudba. „když se načančám“ Vyvolení se radují.

1018
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík tančí na stole – když se načančám.

1019
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado (o Mirovi): ale ona má ňáký velký klitoris!

1020
Kami
Reagovat

Vlado na Miru v elastakach – ta ma nejak velky klitoris :-)))))

1021
Kukla
Reagovat

LP poplácává Laděnku za dobrý výkon
http://imageshack.us/photo/my-images/824/qa91.png/

1022
XY2
Reagovat

1009 – to není vůbec blbý, nemá tam lízt, když je závislačka na chlastu, nechala bych ji podusit, ale myslím, že ona má schovávačky…a za to, jaká je to mrcha a to ona je, tak by si zasloužila.

1023
Kami
Reagovat

Jezis nechci Ruzenu

1024
Wanna be your monster
Reagovat

Džambulka mluví v ložnici s VB o tom, že jí vadí, kolik tu je jinak orientovaných (sexuálně) lidí.

Bože bože, před chvíli milovala jen Vlada a ostatní nesnášela. za chvíli se možná na mém žebři dostane až za VB.

1025
okkvp
Reagovat

A teď si Růženka notuje s Tomíkem, jak jí vadí, kolik je tam divnejch lidí s divnou orientací

1026
Kami
Reagovat

Ruzene vadi, ze ze 14 lidi jich je pet priteplenejch (pocita i Zdenu). Pry proto, ze se jich ostatni zastavaji (nejaka narazka na diskriminaci?).
Ted Ruza ze nejde do obyvaku za zabavou, pry at se projevej bez ni kdyz tak chteji. Rka to vazne a pak se zacne tlemit. To je fakt schyza.
Ale ze se bavili i bez ni paradne! Ta by to tam hned prervala. Dobre ze tam nebyla.

1027
Bazinga
Reagovat

Růžena na prstech vypočítává, kdo je na tom jinak „orientačně“
Zdena, Mirka, Pavla, Vlado, Láďa
„a já se jednoho z nich musím zbavit,ne proto, že jsou na tom jinak orientačně, ale protože je všichni litujou…“

1028
XY2
Reagovat

To je opravdu mrcha, sotva je tam s VB, už drbe opačně orientované a je to chvíle, co lezla Vladovi do řiti…a ať se ostatní baví bez ní, ať se pobaví, ona je bavit nebude:-)

1029
okkvp
Reagovat

1023 – dyk to říkám už druhej den, že je had

1030
Jáša
Reagovat

Ta Růžena je sebemrskač, to je neskutečné.

1031
Bazinga
Reagovat

Růžena si dává stranický úkol. Bude mlčet. Klidně 2 i 3 týdny.

„Ale jim to bude chybět“

1032
Poštovní holub
Reagovat

Růža si fáákt myslí, že je nejvtipnější, nepostradatelná, a že bez ní veškerá zábava končí. Omyl, začíná.

1033
Wanna be your monster
Reagovat

Je to fakt odporná osoba, už ji musím automaticky přepínat, protože ji začínám fakt nesnášet, a to tam s nima nejsem.

1034
Bazinga
Reagovat

Martůčij pomlouvá Ornellu Štikovou.

1035
XY2
Reagovat

Vlado má hezčí nohy než Růžena

1036
Hooper
Reagovat

Zdena přesvědčila Romanu, že je bi, ač není? LOL, to by ještě mohlo být zajímavé

1037
Kami
Reagovat

Ruzena me bavi uz jen vyjimecne. Pravda, nekdy rekne chytrou vetu ze koukam jak to trefila. Ale takovych chvil je opravdu pomalu kdyz je kolem takove ruzo-vaty a ruzo-smichu a ruzo-litovani a ruzo-sebechvaleni.

1038
Amanda
Reagovat

Růžena v žebříčku klesá a klesá, fuj. Přála bych aby ty kecy co teď řikalaa VB pustili na plazmě.

1039
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena vyšla…

1040
Poštovní holub
Reagovat

Vladko: „Roman mi řekl, že mi ty šaty sluší víc, než jemu“ – Všichni zmlknou… a pak to potvrdí. :)

1041
Kami
Reagovat

Nekdo tu psal, ze mu malej buldok prijde priteplenej. Mam take takovy pocit.. pred par dny jsem to tu zrovna psala, ale zadna odezva tak jusem si myslela, ze jsem v tom jen ja :-)

1042
Hooper
Reagovat

Teď teprve vidím b3 v těch legínách, vypadá úžasně.

1043
Kukla
Reagovat

Mira má hrát ženu a přitom tam na gauči tlemí rozkrok jako nějáká rajta :)

1044
Wanna be your monster
Reagovat

1040: když je opilý, tak je no. Přece už svádel Vladka. Ale třeba si chce jen něco nového vyzkoušet. :)

1045
Wanna be your monster
Reagovat

Romana už ostatní přemlouvá, že jim bude smutno po jejich srandě. A proč se neprojevujete, proč mlčíte?

Fakt odporné.

1046
Poštovní holub
Reagovat

1037 – Souhlas! Prosím, pusťte ty její řeči!
Prý jim po ní bude smutno a ať se baví. No, oni by třeba i chtěli, ale protože se tam zase vecpala, tak už zase nemají šanci.

1047
Kami
Reagovat

Zrovna kdyz chtela byt Ruza zalezla tak musi vyjit vymenovat baterky.

1048
ellis
Reagovat

1040
Taky bych cekal, ze si toho vic lidi vsimne. Proste takhle se chlapi vuci sobe nechovaj.
Taky me trochu frustruje, ze to nikdo nekomentuje,

MB je proste i na kluky. Mel by to priznat a ne tam furt chodit a tvarit se jak posledni bozi soud

1049
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado ji přemlouvá at jde za nima…

1050
Jáša
Reagovat

Čím dál trapnější. Růženo hlavně je třeba najít nějakého viníka a vše na něho hodit.

1051
Wanna be your monster
Reagovat

1047: Nemyslím, že musí být i na kluky…jenom tak jako třeba Štrůdla na holky. :)

1052
Kami
Reagovat

Vladko zatim Ruzene basti jeji roli mucednice ach jo.

1053
XY2
Reagovat

1040 – ba ne, já to mám stejně a myslím si to od začátku…

1054
Bazinga
Reagovat

Vlado na Růženu

„máme táhnout za jeden provaz…dneska budeš tančit… jinak zemřel zbytečně… ten krtek“

1055
Kami
Reagovat

Od chvile kdy rekl Vladko ze Romana je vyrazna a podle nej nejvetsi konkurence ji pekne narostl hrebinek.

1056
okkvp
Reagovat

Někdo by měl Carmen nějak šikovně naznačit, že Růža lidem venku leze na nervy

1057
Hooper
Reagovat

Domovnice se zastává vébéčka, nedík.

1058
Bazinga
Reagovat

Růžena o štábu

„oni nezabili trpaslíka… oni zabili mě“

1059
Wanna be your monster
Reagovat

Teď růžena zase říká, že nikdo není zlý, ani ten Thomas, že ona se ho zastane.

1060
Kami
Reagovat

Sakrys ale to uz jich je priteplenejch sest, meli bychom Ruzene poslat nejakou zpravu ze jeji milacek je take jednou nohou na druhem brehu :-))

1061
Jáša
Reagovat

Šíši, pošlete ji už s odpuštěním do prdele.

1062
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado mluví o trpaslíkovi.
Romana na to: já jsem chtěla mít ty modřiny, mě ta noha bolela, ale já jsme si to nechala.

ty vole, fakt nechápu vladěnu, že vůbec něco říká.

1063
Kami
Reagovat

Stab by mohl ruzene poslat bicik se vzkazem, ze ji to posilaji divaci na sebemrskacstvi.

1064
Kukla
Reagovat

V ideálním případě si Dítě vezme Růžu do duelu jako silnou hráčku proti které „nemá šanci“… no a diváci už se o ni třeba postarají…

1065
okkvp
Reagovat

občas jsem za ten svůj nevětrací comp vděčná, Růžku mi tu stačí číst

1066
Bazinga
Reagovat

Růžena stále v modu „Nás dobrých je málo“… jdu to zkusit na jinou kameru.

1067
Kami
Reagovat

Ruzena energii z lidi nenasava, ale vysava. A jeslti jeji dcera za ni venku bojuje tak asi tak, ze chodi kanalama.

1068
Wanna be your monster
Reagovat

No nic, já jdu na rekap, radši kouknu na tanec s rajčaty.

1069
Hooper
Reagovat

Vlado, těžko tě koušu, ale zakruť jí tím krkem.

1070
Jáša
Reagovat

:D :D Nekonečný příběh.

1071
Sabi
Reagovat

mě dostalo, jak Růža říkala, že když se jednou s manželem pohádala, tak s ním týden nemluvila, toho bych chtěla býti svědkem :))

bože to je s prominutím kráva užvaněná

1072
Bazinga
Reagovat

1071 on se na týden odstěhoval. Víš co, víš jak.

1073
Poštovní holub
Reagovat

1071 – Ale jak ten chudák manžel musel být šťasnej!

1074
Kami
Reagovat

Kdo si zpiva Holky z porcelanu, priznejte se :-))

1075
EvkaD
Reagovat

Vidím rekap a ten Thomas, Martin a Nino, to je hnus fialovej fakt…Na co si hrají. Navíc oni neví, že to slyší všichni venku?

1076
Bazinga
Reagovat

1074 :-), já ne. Ale v pondělí se mi vrátil šéf z dovolené. A mi bohužel jelo v hlavě „Tak už jsi tu. Tak už jsi tu, no tak vítej“…

1077
Sabi
Reagovat

1072 – vidíš to mě nenapadlo a já si říkala, jak to dokázala :D

1078
piha
Reagovat

Asi změnímžebříček,Lada s B3 půjdou výš za ty tanečky,ukterých jsem se málem zadusila večeří a vzbudila si potomkaa Růžena půjde ažk vb a mb,to je kráva nechutná blbá,doufám,že ji Vladko prohlídl.:)

1079
XY2
Reagovat

Vladovi je zima na pytlík a Růže je zvyklá chodit bosky

1080
XY2
Reagovat

Ládictek je jako dost škaredá holka, ale dalo by se to na ulici klidně splíst:-)

1081
koment
Reagovat

Rekap :D VB a hudba k tomu… :D

1082
Anonymní
Reagovat

1074-pustte jim tam toho slovenského Matelka a kde jsou Holky z porcelánu

1083
ellis
Reagovat

Martin-MB
Uz nepochybuju. Ten kluk je jasnej. To uz je polovina vyvolenych homo/bi-sexualnich.

1084
MoBa
Reagovat

Nino na MB prestan na mne porad sahat, ja nejsem lesba :D
Tak na tom, ze je MB Bisexual asi neco bude :D

1085
Wanna be your monster
Reagovat

Miss vila 2013.

1086
okkvp
Reagovat

první část rekapu dobrá – Tomík, Zdéni, Zakuklenci v prádelce, Tomík a Zdéni, Tomík a Romana (pěkně střiženo) a Tomík a Zdéni :-)))

1087
rejpal
Reagovat

1082
Matelko, to byla ta příšernost z VV3, kterou je štáb šikanoval. Furt jsem si nemohl vzpomenout.

1088
rejpal
Reagovat

okkvp
Z Tomáše udělali naprostého idiota

1089
Wanna be your monster
Reagovat

Romana do zpovědky na čucíka.

1090
Prochor
Reagovat

1000 – To mně napadá, že kdyby jim zarazili alkohol, tak bychom se Romany konečně zbavili protože by vyžebrala palce aby se dostala k pití. A všichni by jí je s radostí dali.

1091
Scalex
Reagovat

1087 – VV3? Matelko byl přeci už ve VV1, pamatuju si, jak to pouštěli asi tři hodiny Jindříškovi v sauně.

1092
Wanna be your monster
Reagovat

1088: No s tím, co dělá, to nedá moc práce. :D

1093
Kami
Reagovat

Skoda, ze je stab musel postouchnout, mohlo je to napadnout samotne. Ale dobry, at je rozhybou, budou se citit casem prirozeneji a treba zacnou blbnout sami. Jestli je Ruza svym Velkouzasnovstvim nezastini.

1094
Bazinga
Reagovat

Dítě v tom černém vypadá jak baletka taneční skupiny Pavla Šmoka po tréninku…

1095
rejpal
Reagovat

Ale musím říct, to stereo – z levého kanálu na kameře Růža a z pravého v TV Tomáše, to fakt je na Chocholouška.

1096
okkvp
Reagovat

1088 – doufám, že zítra dojde i na Růžu

1097
Wanna be your monster
Reagovat

1087: Jojo, na slovensku to pouštěli.

1098
rejpal
Reagovat

Scalex
Máš pravdu. Na song jsem zapomněl, ale Jindříšek si to užíval. Tak že by s tím strašili už ve VV1? Ten čas strašně letí…

1099
rejpal
Reagovat

Tak u mě miss Lada, 1.vicemiss Kristýna

1100
rejpal
Reagovat

Vlada bych vyloučil ze soutěže jako profesionálku

1101
+-
Reagovat

1097 – Přesně tak, Matelka pouštěli ve vile SR vyvolených a když k nim pak přišli ti z ČR, tak tam někdo z ČR nechtěl jít spát a oni už je přemlouvali (ti ze SR) ať jdou, nebo jim pustí Matelka a oni to museli už jednou poslouchat celou noc…
A pak tam asi Jindra něco porušil, už nevím co a pak mu to pouštěli taky.

1102
Hooper
Reagovat

Buldok3!!!!

1103
terz
Reagovat

Tak po dvou dnech absence zdravím. Od příchodu zvěřiny jsem to nějak nsledoval díky nedostatku času a ani mě to s ním neláká. Docela mě začíná štvát zasahování štábu respektive zasahování štábu tím nejhorším možným způsobem. Talčit je do flašky, nutit je k prohození pohlaví, cpát tam zvěřinu atd. Přijde mi že v první řadě si hru užívali i štábníci a vlastně byly součást soutěže jako takové a byly prodlouženou rukou vyvolených. Možná tehdejší dramaturg měl v sobě špetku hravého dítěte nebo to bylo tím že to byl nový formát ale přijde mi že VV4 má štáb který si hlídá pracovní dobu jak bába čekající na důchod, nikoho to tam vlastně moc nebaví, hlavně si splnit denní limit zajímavých záběrů do TV a tím to hasne. člověk by řekl že tohle nemůže mít vliv ale já si naopak myslím že je to jeden z hlavních důvodů úpadku kvality.

1104
Hooper
Reagovat

Tomáška má taky ránu!!

1105
irena
Reagovat

1091-já myslím že matelko byl jen ve VV1 na Slovensku

1106
Bazinga
Reagovat

MB už se po třetí převlíká.

Dítě „hej, Martine, já jsem pojal podezření, že tobě se to líbí“

1107
piha
Reagovat

Proč se to dítě trochu neodváže?člověk by ani nepoznal že má babské oblečení,makeup nechce,je to sračka.:/Mohl ještě udělat prdel než pošupajdí domů:

1108
upsik
Reagovat

MB je tuty buzík (MB: Je to sexy ?)

1109
Scalex
Reagovat

1105 – však ano, Jindrovi to pouštěli ve slovenské sauně po přestěhování.

1110
Kami
Reagovat

MB vola po podpatcich

1111
XY2
Reagovat

Martina to vyloženě baví, to je snad poprve, co se tak vcítil do hraní:-)

1112
anka
Reagovat

jen pro osvěžení – Matelko byl fakt masakr, všichni po týdnu raději padali do postelí s hrůzou v očích /uších , jen aby to štáb vypnul
http://www.youtube.com/watch?v=rGi9POj6bE8‎

1113
Bazinga
Reagovat

MB velmi zklamaně: „Nikolka mi slíbila boty na podpatku a … a teď nic.“

1114
Scalex
Reagovat

1112 – Proto ve svém článku navrhuju, aby jim jako trest na několik hodin pustili Nyan Cat, to je ještě horší než Matelko a nepochybně by to zabralo. 8^)

1115
okkvp
Reagovat

Tak pokud se Ládík nechá sexuizovat od Růži, tak blbě dopadne

1116
JanaH
Reagovat

Ládínka má luxusní prsa! :-D Nemůžu se vynadívat…

1117
ellis
Reagovat

MB je na kluky 100%. At to rekne nahlas a netvari se jako, ze ne. vzdyt o nic nejde. (no jemu mozna jo :)

1118
Lenny
Reagovat

prvni ukol co Martina bavi

1119
anka
Reagovat

všichni jsou sexy, Růža radí jak být sexy, a sama je tak ZOUFALE nesexy !

1120
piha
Reagovat

mb je divnej,ale bude spíš obojetnej…

1121
okkvp
Reagovat

v rekapu bude tomášovo tabulové sólo

1122
koment
Reagovat

V Rekapu bude Palcování 2…

1123
okkvp
Reagovat

tedy skorosólo – po reklamě

1124
rejpal
Reagovat

Teď jsem v rekapu zaslechl zajímavou věc. Zdena laškující s Tomášem mu říká: „já tě hecuju, to je můj úk….“ a hned to zamluvila. Zajímavé.

1125
Bazinga
Reagovat

Štrůdla se podhrabala, nebo co? Už jsem ji určitě hodinu neviděla.

1126
Hooper
Reagovat

Ladislava je moje favoritka. Ale Carmen Miranda vypadá taky dobře.

1127
anka
Reagovat

a Vladěnka/Carmen bude mít lepší účes než Lucka Bílá v superstar

1128
Hooper
Reagovat

Bazinga – štrůdla večeří, kamera 4

1129
Jáša
Reagovat

Buldok2 se nemůže přiznat, protože by ho Buldok1 zavrhl. B1 dává nepokrytě najevo jak to má s jinou orientací.

1130
rejpal
Reagovat

1112
Díky, Skutečný masakr. A to je eufemismus

1131
anka
Reagovat

a VB s růžovou tlamičkou :-)))))

1132
Bazinga
Reagovat

1130 rejpal

A to je eufemismus, anebo jak by řekla Růža „a to je eufeminismus“

1133
Amprnál
Reagovat

Tak kluci vypadaj jak herečky z východoněmeckýho fekálporna :D

1134
Bazinga
Reagovat

Tak Růža se teď prý nemůže smát. Protože je Roman a chlapi se nesmějou debilně…

A Martůčij už zase vyje…

1135
Anonymní
Reagovat

Romana je střízlivá ještě víc nesnesitelná

1136
anka
Reagovat

jaj, Růža „nemá tenisky“ a diriguje to tam jak v Slunce seno v kravíně – dámy, seřaďte se …

1137
Bazinga
Reagovat

očekávám, že páni porotci nebudou objektivní. Budou nadržovat těm, které vlastnoručně nastajlovali/y.

1138
Hooper
Reagovat

Na rozhovor s moderátorem jsem zvědavej. To bude dobré.

1139
Bazinga
Reagovat

Růžena „přečetla“ bod č.3 z dopisu.

za třetí, každá předvede své preference… prefe… performance

1140
piha
Reagovat

1138-Tak jí tam dají takové debilní slova,že…:D :D :D

1141
anka
Reagovat

škoda že Carmen pustila prsa na dovolenou, jinak je „nejbožejší“=3.stupeň od boží

1142
Hooper
Reagovat

1140 – na zákeřná čísla nezapomínat!

1143
Prochor
Reagovat

Romana působí dojmem že nedodělala základní školu. Když neumí ani přelouskat dopis.

1144
Hooper
Reagovat

Prochor – právě jsem si říkal, jestli má aspoň druhou třídu.

1145
anka
Reagovat

a usměvavá Martinka je fakt cumlík

1146
piha
Reagovat

1143-druhoumá,dokonce 3x!:-)
Dítě překvapilo,.čekala jsem,že to tam jen projde a on nee,se nezdá.:)

1147
Kami
Reagovat

Ruzena je cela stastna, ze dostala oficialni povolen zabjet (vyrvavat).

1148
Hooper
Reagovat

Ladislav má pěkné špičáčky:-))

1149
Jáša
Reagovat

Také jí zřejmě chybí kalkulačka :D

1150
JanaH
Reagovat

Ty rozhovory mohly být dobré… ale bez Růži. Ta jim to akorát zabije.

1151
anka
Reagovat

1148 – no KOZIČKY se tomu říká – když jsou pěkně špidlaté

1152
rejpal
Reagovat

Kdybych měl dát body jen za dnešek, byla by Růža na osmnáctém místě, ještě za trpaslíky.

1153
piha
Reagovat

1151.:D:D :D

1155
irena
Reagovat

Tak zjišťuju že s těmi chlapy je opravdu sranda jen když jsou z nich ženské…

1156
Kami
Reagovat

Ruza uzasne moderuje, sama si odpovida na sve otazky.

1157
Sabi
Reagovat

1150 – Růža to klasicky mění na monolog

1158
Kami
Reagovat

MB – to me naucil…aaaaaa moje pritelkyne

1159
Amanda
Reagovat

Tak to je zajímavé .. mně vyšlo 18 a Růže 21 ale to jsem asi špatně viděla :D

1160
okkvp
Reagovat

Je škoda, že Vladko nemůže mít dvojroli. Růžu nějak nee. Kluci jsou skvělí

1162
okkvp
Reagovat

Jak šel před tím ale Ládík, tak celá Růža

1163
Péťa
Reagovat

1159
Nechápu jak tenhle člověk může podnikat.

1164
Kami
Reagovat

Kdyz je Malej „za transku“ tak je s nim celkem sranda.

1166
anka
Reagovat

1164 – no konečně je ve své kůži ( a doufá, že se to nepozná)

1167
Sabi
Reagovat

1163 – asi jí to moc nejde, když je z ní pokusnej králík :))

1168
Anonymní
Reagovat

Růža je totálně neschopná…dokonale pohřbila tuto zábavu…

1170
okkvp
Reagovat

Ládík je úchvatnej :-))))

1171
Kami
Reagovat

Ladicek je vtipnej kdyz dela akci, jinak ho uplne totalne nemuzu. Ale tady urcite klobouk dolu.

1173
JanaH
Reagovat

PROČ to musí moderátorovat domovnice?
Chjo…

1174
Bazinga
Reagovat

Ládícta si podprdy neshání, ale šije :-)

1175
Kukla
Reagovat

Nevím proč, ale LP s těma namalovanyma vousama vypadá fakt dobře :)

1177
Kami
Reagovat

Vladko s romskou pisnckou super.
Ruzena zase trefila – vy se v tech damsych satech snad citite lip.

1178
okkvp
Reagovat

1173 i na domovnici se vaří voda do kádě

1180
irena
Reagovat

Všichni chlapi jsou úžasní – a myslím že o Růžu se poperou kolotočáři jen co vypadne. Jako by se v maringotce narodila.

1181
Wanna be your monster
Reagovat

Bojím se o růžu, že ji doma čeká rozvod.

1182
Kami
Reagovat

Nevystupuje malej buldok s nejakou travesti skupinou?

1183
Wanna be your monster
Reagovat

Ta růžena mu ten šátek tahá zpodnoh, když na něm tančí…

A prý: Já vám to beru, protože mám pocit, žeste si tu donesla něco, co jste ukradla.

:)

1184
irena
Reagovat

Poprvé mě pobavili VB i MB – VB hláškou: Můj manžel je taky věřící. Věří všemu co mu řeknu :)
Jen ta Růža …lépe nekomentovat. Škoda že jí nevzali report.

1185
Wanna be your monster
Reagovat

jó, ten trik znám, v hospodě na to kdekdo nepřijde, a přitom je to tak jednoduché. :)

1186
XY2
Reagovat

Kucííí jsou všichni úžasní i Dítě, kterého jinak nemusím:-)

Růža by se mohla naučit sečítat do 30ti, možná by jí líp šlo to podnikání. Nějak jí mám už dneska dost, snad zase zítra.

1187
Wanna be your monster
Reagovat

Ládícta super…i hvězdu umí. :)

1188
Kami
Reagovat

Ladicek vali, ja valim oci.

1189
XY2
Reagovat

Ládícta je kouzelná:-))))

1190
okkvp
Reagovat

Ládícet solidní hvězda – normálně čučim :-))

1191
Hooper
Reagovat

Dítě dobře, Láďa skvěle!

1192
anka
Reagovat

ty jo, tak škoda že Carmen nesehnala tanga

1193
Kami
Reagovat

Jak se Ruzena stiha nadechovat kdyz porad mele?

1194
Bazinga
Reagovat

:-D :-D promenáda v plavkách.

Vladko skvěle zatančil, až mu vypadlo prso pomeranč

1195
JanaH
Reagovat

Blběnka : poďme, poďme, zase někdo zdržuje.
Chjo…

1196
Hooper
Reagovat

Dítě jaksi nepochopil, že to má být promenáda v plavkách a ne kulturistické vystoupení.

1197
Bazinga
Reagovat

a Dítě v plavkách mě totálně rozsekal :-D

1198
Wanna be your monster
Reagovat

Embéčko má ale takové jemné rysy, že? :D

1199
okkvp
Reagovat

1193 – jede na kyslíkovej dluh a pak z toho má ty depky:-)

1201
piha
Reagovat

Dítě tak zadržovalo dech že bylo málem po něm…přitom má tělo jak víno…

1202
Wanna be your monster
Reagovat

Mně už bolí hlava z toho kraválu, spočítej to prosímtě za mě.

1203
XY2
Reagovat

To je devítka nebo šestka? :-)

1204
Wanna be your monster
Reagovat

Ale klepe se vébéčku ten pupek, má ho jak růža.

1205
Beny
Reagovat

Dítě mi připomnělo Světlanu Nálepkovou….

1206
Hooper
Reagovat

SLEČNA Gisabelle umí pózovat, oceňuji.

1207
Bazinga
Reagovat

Když Ládícta rozpohybovala svoje krásné kozenky, tak jsem měla potíž udržet moč.

1208
Kami
Reagovat

Jak me Ladicek „v civilu“ vytaci tak teda klobouk dolu. Jeste k tomu ty prirozene zzenstele pohyby a sla jsem do kolen.

1209
Hooper
Reagovat

Porotkyně to počítají v pěti a stále to nemají:-))

1210
Wanna be your monster
Reagovat

VB:Hej, tak to budou muset sestříhat, to už jim trvá moc dlouho.

:D

1211
Amanda
Reagovat

Domovnice jako moderátor byl trošku zkrat :D

1212
JanaH
Reagovat

Už i superboss má nerv?

1213
Bazinga
Reagovat

Porotkyně to sice počítaly v pěti 15 minut, ale pak jim to jedna Růža provaří v prvních 15 ti vteřinách…

1214
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko vyhrálo jo? Ládík až čtvrtý nejelpší?

1215
Wanna be your monster
Reagovat

jo aha, to byla jen jedna kategorie.

1216
rejpal
Reagovat

Jako výhru by jim mohli dát poukázku na zájezd gayů. To by se Tomášovi hodně líbilo

1217
Wanna be your monster
Reagovat

tak ne, ostatní kategorie vymysleli, jen at jim to není líto.

1218
Kami
Reagovat

Bozena je blba az to mraky brzdi. Vykeca vysledky jeste nez je vyhlasi.

1219
rejpal
Reagovat

Mohla by psát detektivky. Na třetí stránce by vraha zatkli a ušetřil by se čas.

1220
Wanna be your monster
Reagovat

spletly se prý v počtech..hlavně že jich to počítalo 5.

1221
JanaH
Reagovat

Klucí byli všichni do jednoho úžasní.
Měli by tak chodit častějc a některé bych si i víc oblíbila.

1222
piha
Reagovat

Bože ta Růžena není dobrá ani k tomu,aby zavázela!!!!

1223
JanaH
Reagovat

1219 rejpal : co čas, ale konečně by došlo naplnění heslo „šetřte naše lesy“.

1224
piha
Reagovat

Nemohlby dítě dát ten šátek Růženě?Ta je tam stejně k hovnu a on by možná něco ještě předvedl…Překvapení večera!

1225
Bazinga
Reagovat

slečna Ladislava se odmítá převléct i odlíčit :-)

1226
Kami
Reagovat

Dite: Uz je pul dvanacty
LP: ty kraaaso

1227
JanaH
Reagovat

Mirďásek si opírá bosé hnáty o desku jídelního stolu.

1228
rejpal
Reagovat

„Byli jste dobrý všichni“ – soutěžící ano. Moderátor a skrutátoři méně

1229
JanaH
Reagovat

A Martůčové chlapský ohoz podezřele sluší, ta ať tak taky chodí furt.

1230
rejpal
Reagovat

Vlado na Lucku: lehni na mě… sedni na mě. V čem jsou tanga pohodlnější, toť jeho problém.

1231
XY2
Reagovat

Růža vypadá jako chlap, ona má i tu chůzi takovou, kdyby neměla kozy, tak je jasná

1232
Hooper
Reagovat

1229 – jojo, všiml jsem si. Byla by pěkný blonďák. /Plus těch 177 cm v tomhle případě samozřejmě neuškodí./

1233
Kami
Reagovat

Mam z ruzy meteorit v hlave, takze uz to asi balim. Zatiiim, smiraci :-)

1234
Kami
Reagovat

Ruzeny – samozrejme

1235
Amanda
Reagovat

Viláci dělají hranolky.

1236
Lenny
Reagovat

Co vlastne Vladko udelal s tema milionama?
Uz mu nic nezbylo?

1237
JanaH
Reagovat

1232 Hooper : já mám takový dojem, že když se ze sebe snaží udělat krásnou chrápěnku, výsledkem je transka. :-)

1238
Wanna be your monster
Reagovat

1236 – No zbyl mu byt :) pak říkal něco o podpoře rodiny a že kdyby vyhrál znovu, tak už si to nechá pro sebe, že štědrý už jednou byl.

1239
piha
Reagovat

VB s tou rtěnkou na puse vypadá jak Šáša Krasty.:))))

1240
Wanna be your monster
Reagovat

Dala bych vyvoleným cedulky s vlastnostmi, s tím, že musí přijít na to, jak koho diváci označují, a musí každý jednu nosit na čele.

Např:
Alkoholik, agresivní, snaží se se všemi vycházet, zkušený, smaotář, provokatér, sobec, cholerik, uzavřený, jde po slávě, primitivní, taktik, vtipný

Nechat je poprat se o ty, které nejsou negativní. :)

1241
RadstaR
Reagovat

Tomasek … :)
Obrazek

1242
cathy
Reagovat

Vidím dobře, že jim tam fakt nakupujou i ty pizzi? To je fakt luxusní dovča bez povinností a pravidel.

1243
upsik
Reagovat

VB bude večer zneužit MB, ta rtěnka udělá svoje…:)

1244
Anonymní
Reagovat

Růža už doluje korek :-)

1245
okkvp
Reagovat

Radstar – jsem to zrovna zapla a vyskočilo toto a ještě si to nějak mlasklo :-)))))

1246
Pierre
Reagovat

Fuj, tolik oleje.

1247
Anonymní
Reagovat

úžasné zátiší na kameře 4

1248
Alah
Reagovat

noční směno vstááááááááváááááááááááááááááááááááát

1249
upsik
Reagovat

po půlnoci taková porce mastného…

1250
Wanna be your monster
Reagovat

Pavla netušila, že udělá svůj coming out takhle před národem. Mirka říká, že by to jinak rodičům neřekla, že se o takových věcech nebaví. Ví, že se teď k ní budou chovat jinak.

1251
Capri
Reagovat

Úžasně přepálený tuk a hranolky… aneb ať žije glycidamid a akrylamid :)

1252
Bodlak
Reagovat

Slysim dobre, Pavlina zazila coming out a Mirka to chce rict taky.

1253
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: tak to mě máš hodně ráda, že mi dáš za šest stovek.

Mirka mu půjčuje drahou odličovací vodu. :)

1254
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis!

1255
Frettie
Reagovat

Wanna (1254): Prosím o jeho obsah, dnes na to nekoukám.

1256
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, při zůčtování jste dali hlas ninovi, ale zazněly slova „chudák vladko, ten to odnese.“ Vysvětlete vaši myšlenku, že se Vlado bude používat jako zbraň.

1257
Wanna be your monster
Reagovat

PZ: Tak jdeme jdeme plnit úkol, chcete odměny, tak musíte fungovat.

Na přesdržku

1258
upsik
Reagovat

Copak bachařky – jak proběhla jejich debata ? Něco konkrétního ?

1259
Wanna be your monster
Reagovat

Řeší to, že Dítě vladovi o té domluvě neřekl.

1260
Wanna be your monster
Reagovat

Nino říká, že neví jistě, jestli si vezme Vlada, ale určitě si vezme někoho silného.

1261
Wanna be your monster
Reagovat

na to reaguje Růža, že je ohrožená, protože ji taky určitě vnímá, jako silného hráče.

1262
Wanna be your monster
Reagovat

Říká, že drží slovo, a že vše co komu řekl, je rpavda…ale několika lidem řekl, že si určitě veme Vlada.

1263
upsik
Reagovat

ohrožená je i Nikol a Ruza do duelu

1264
Monika
Reagovat

Nejlepsi byl ten zamer na VB v okamziku, kdy Nino rikal, ze si vezme silneho soupere a nemusi to bejt Vladko.

1265
Jáša
Reagovat

Je to zákeřný šmejd LHAL klaustrofobii.

1266
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado už si zas škrábe port…super zvuk

1267
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado říká, že je škoda, že petr není soutěžící.

1268
XY2
Reagovat

Nino nikdy nelže!
Lže jako cikán…

1269
Wanna be your monster
Reagovat

Nino: oni chcou na jednu stranu taktiku a na druhou stranu pravdu, tak si vyber.

1270
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Já bych si nevzal nejslabšího, to je podle mě te´d v mých očích romana.

Slyšela jsme správně?

1271
Wanna be your monster
Reagovat

Podle nina má velkou šanci vyhrát Láďa, podle Vlada ne, podle něj Romana (takže jsme minule slyšela blbě).

Vlado vlado…

1272
Wanna be your monster
Reagovat

nino: Já jsem přišel poslední, já toho vím nejvíc.

1273
hallo
Reagovat

jak romana koukala, když nino přiznal, že třeba ví jak se lidi staví k romaně, ale že to říct nemůže..

1274
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si myslí, že dělá chybu, že se zapojuje do drbů.

1275
JW
Reagovat

Mazec, Vlado skemra o to nejit do duelu ;-)))
Petr rika ze to nema byt fraska dneska a to co rika popira hru jako takovou.

PRIMOOOO neblaznete,… Delate z toho SIMS…. Nechte to bejt. Kdyz Vam vyleje Vladka no a co ?… A kdyz ne tak no a co ? A kdyz vypadne on no a co ?… Nejvice sledovanost ziskate kdyz se do toho nebudete cpat a nechate to bejt…

1276
Jáša
Reagovat

1268 vždyť je to jejich přirozenost.

1277
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si přeje, aby čtyřka byla sledovaná jak jednička…

1278
JW
Reagovat

Boze muj,…. Tak ten Vlado neni hrac ? Vzdyt mluvi jako manager a ne jako hrac ?!!! Kolik mu dali ? Uz me to zacina uprimne nudit…. Prosime za sebe, kdyz uz at ej to hra. Navic jsem videl strih, kde mu to rekli, ze bude mit palce…. A on se usmal atd atd…

1279
JW
Reagovat

Vlado si to ted posral u lidi,…. Do ted bych rekl ok at bojuje. Ale ted, knucic mimco co nervozne boucha do portu atd atd,…. Primo strihnete jak to slysi a rekli mu to !!! I jeho reakci. Takto je Nino za picuse. A to neni snad proboha zamer ? Tak ted jeste jak cisty je hlasovani ;-)))

1280
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Evy si nino vezme někoho s kým se vrátí, ví jak je to venku a chce být v jejich očích silný.

1281
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado do zpovědnice.

1282
XY2
Reagovat

A právě, že Vlado je taky hráč, možná hraje líp, než všichni ostatní, kteří mají pocit, že udělali úžasný tah a Vlada dostali…možná teď hraje nejlíp ze všech.

1283
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím, že to Vlado nehraje, že ho to vážně štvalo už v jedničce, že musel chodit s lidma, kteří chtějí domů. Jasně, že by se z toho nejradši vykroutil.

1284
XY2
Reagovat

1279 – uklidni se, je to jen hra:-)
Jinak souhlasím, že Nino je za trotla, to jako jo, docela se mu dařilo:-)

1285
Jáša
Reagovat

Mě vážně štve, že si cigán hrál na chudáčka a lhal i ve zpovědnici o svém zdravotním stavu. Dnes je všechno jinak. To už není taktika, to je svinstvo.

1286
JW
Reagovat

1282 no jasne ale pro nas co mame mozek prave hraje o zivot. Tusi ze Nino by ho mohl smest. A co rekl Nino na jeho Nooo cas ti pomuze bla bla bla,… Nino mu rekl suse,.. A nebo uskodi ;-))) Nino je borec pratele, zadnej debil. Ma to srovnany a dostal jak lidi ve vile tak PRIMA team… A ten ted nevi co s tim ;))

1287
Bodlak
Reagovat

No tak tenhle rozhovor PRIMA neodvysila. Tim by ta show uplne skoncila.

1288
Wanna be your monster
Reagovat

1286 zaprvé nino není cigán a za druhé nic. Běž si ještě pokecat s Hradilem o homosexuálech.

1289
XY2
Reagovat

No, jak je vidět, tak nejenže ve vile toho mají někteří už plný kecky, ale tady taky:-)

1290
Wanna be your monster
Reagovat

1286 – I kdyby se Vlado vážně bál, že vypadne, co je na tom blbé, že se snaží zachránit? Nechápu.

1291
Bodlak
Reagovat

Zajimavej byl pohled na Vlada kdyz Tomas rekl ze vyhral Vlado a Petr pak prisel jako za stab :-D

1292
JW
Reagovat

1288 coze ? Ja rikal neco o cikanech !? Vzpamatuj se

1293
Wanna be your monster
Reagovat

1292 – Schválil se asi nějaký komentář a posunulo se číslování, snad vidíš, že to s tvým příspěvkem nemělo nic společného. .)

1294
JW
Reagovat

1290 ze to je jak tenis na jedne strane Vlado a Petr a vraci micky tem zbylejm a kdyz z nich nekdo pekne da k care tak se rekne, ze to byl aut ;-))

1295
JW
Reagovat

1293 S Tebou nemam nic spolecnyho,… ;-)

1296
Monika
Reagovat

Z klaustrofobie je Nino vylecen zda se:-))) To by byla prdel, kdyby vzal Thoma.

1297
Wanna be your monster
Reagovat

1295: tak pardon, jestli jsem tě nějak urazila, myslím, že jde vidět, že to byla reakce na komentář nad tebou.

1298
rejpal
Reagovat

Oni nepochopili z celého toho palcovacího seriálu jednu věc: je v pořádku, když taktizuji, pokud hraji vlastní hru, ale je projev hlouposti, když chci hrát podle nějakého plánu a nechám se pod falešnou záminkou ukecat ke spolupráci na něčem, o čem netuším, kam to směřuje.
A palcovat proto, aby mohl někdo jít domů, protože domů jít chce, kazí hru – což zase vadí štábu.
Kdyby Nino použil jakýkoli jiný důvod než ten, co použil, bylo by vše v naprostém pořádku – jednalo by se o fake alianci, o jejíž falešnosti by věděl jen její strůjce.

1299
Wlcak
Reagovat

286 Podle tebe má mozek jen tek kdo s tebou souhlasí ????? :-/

1300
Bodlak
Reagovat

1258: no pochopil jsem to tak ze Mirka se rodine boji neco rict (asi ze je lesbicka), ze se boji toho co budu rikat, ze se jim to neodvazi rict do oci. Ze to radeji rekne ve vile. Pak prisel Vlado a rozhovor skoncil.

1301
Jáša
Reagovat

1292 to bylo na mne. Nic to nemění na tom, že v přímém přenosu před chvílí tvrdí, že nelže, ale lhal spoluhráčům, lhal ve zpovědnici. Tak co je to za člověka?

1302
Jáša
Reagovat

1288 Lidé s jinou sexuální orientací mi v žádném případě nevadí. Mám je svým způsobem ráda. Co z duše nenávidím a nikdy nepochopím je lhaní do očí.

1303
JW
Reagovat

1297 ;-))) To byl JOKE ;-))) PEACE

1304
XY2
Reagovat

Nino lže jako cikán, o tom žádná, dneska lhal, ve zpovědnici lhal…

Ovečka je na dobrou noc?

1305
JW
Reagovat

1296 … Tak to je muj tip od zacatku…. Tak bych to hral ja. Otazka je jak stab to jeste zamota.

1306
JW
Reagovat

Ad LEZ,… Zapominate na jednu vec. LEZ tam je hra. Stab jedna na zaklade Vasich reakci atd,,,,… Takze to neni lez jako takova ale manipulace,,,,….

1307
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak myslím, že nás zítra žádné překvápko nečeká a vyzván bude vlado…vsadí si někdo na někoho jiného? :)

1308
Monika
Reagovat

Bude-li opravdu nakonec duel Vlada s Ninem to budou sakra nervy, nedokazu si vubec predstavit, ze by Vlado vypadnul takhle brzo. Na druhou stranu porad doufam, ze Nino nebude mit sanci Vlada porazit. Vzdyt ve volbe neziskal zadnej prevratnej pocet hlasu, a to proti sobe nemel silneho soupere. Plus co za tu dobu sveho ziti ve vile udelal, aby si ziskal nove fanousky na svoji stranu, absolutne nic, spise ztratil prizen i tech, co ho ve volbe podporovali a ocekavali, ze se vice zapoji do deni…Vlado by to mel ustat a vratit se jako vitez, potom by mel delsi dobu klid.

1309
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: Tomáši, ty jsi vyhrál missku, i když jsi měl vlastně nejmíň bodů. Měl jsi 105 a zapsala jsem ti 115.

1310
Jáša
Reagovat

1304 :D jo, už to ženou do pelechu.

1311
XY2
Reagovat

1307 – myslím, že vyzve někoho jiného a bude se chtít vrátit. On je schopnej si vzít i ženskou, zase si to zdůvodní, když lež není lež, ale hra:-D

1312
Alicia
Reagovat

Já si taky myslím, že si vezme Vladka, bude to hrát vabank. Buď pujde a nebude ztrácet čas nebo se vrátí jako king.

1313
XY2
Reagovat

1308 – ještě je nebezpečí jeho tetování, děvenky mohou hlasovat pro barvičky:-)

1314
Jáša
Reagovat

1308 je evidentní, že Prima tam Vlada ještě potřebuje. No snad to nějak zaplete :D

1315
Dáša
Reagovat

Žiaľ, to palcovanie bolo komické aj preto, lebo celá vila žila hromadou problémov, víchricami a búrkami, čo by, samozrejme, za predpokladu čistej hry ovplyvnilo aj palcovanie. A tu zrazu vytiahnu ako najväčší problém, ktorý treba z vily odstrániť, nejakého El Ňoumu, ktorý prišiel posledný, tíško sedel v kúte, ani nedutal a bol vlastne neviditeľný. Skoro tragikomédia.

1316
JW
Reagovat

1307>> Davam PRASOPSA

1317
Jáša
Reagovat

1311 Vážně je pro mne nepochopitelné, že se nad tou lží nikdo ani nepozastavil. To už mají ty mozky tak vymyté. Mě lhát někdo do očí, tak u mě končí. Tedy strašně mě to rozhodilo.

1318
JW
Reagovat

Neblaznete, tato soutez je o taktice a manipulaci. Ucel sveti prostredky. No a kdyby Nino nerekl co rekl, coz se zdalo i uvaritelne a jeste to hral a nezapojoval se tak mu hlasy treba nikdo neda. Jakej duvod jinej pouzit jako new member kdyz se jeste poradne neznaji. Lepsi nez aby behal a rval a delal veci jako protivnej clovek. To uz nepravit lze tezko, ale co se rekne ?! Vsak se kouknete na politiky… To co rekli uz nikdo nevi a klidne reknou neco jineho a lide jim to zerou. Specialne Sobotka. Pak neco udelaji a lide zapominaji. Specialne Klaus a restituce a privatizace a amnestie… Takze si myslim, ze Nino jen zahral vysokou hru. Prehral mozna i Vlada i Petra a castecne i stab. Pokud padne ferove ok ale pokud nejakym kouzlem,…. ;) Ostatne mrknete na Martina. Dela do IT nebo ne ? Je docela snadne prohlasovat nekoho pokud mate spocitano kolik je treba investovat za predpokladu ze se hlasy scitaji radne. Dobrou a berte to jako 5cent

1319
upsik
Reagovat

On Dítě si může vzít Avatarku…přišla poslední a tak mu může nejvíc vidět do karet…hra na klaustrofobii už je pasé…prachy udělají z každého šmejda…štábu její odchod rozbije bachařky a každý už do konce pude za sebe bez přímé podpory…Avatarka má charakter, který by v budoucnu byl velké plus…snad se tohle nestane (ještě se neprojevila naplno, ukázala už ale potenciál a dokonce dnes přímo najížděla do Dítěte)

1320
Jáša
Reagovat

1318 Díky a dobrou.

1321
upc ž
Reagovat

Lebzinky někam vyrazily, ne že by to kameramany zajímalo.

1322
Gabi
Reagovat

V obýváku teď spolu sedí LM a LP a řeší svůj coming out, Mirka je na dně…

1323
Bodlak
Reagovat

Ted sedi na terase – zvukar ale sel domu….

1324
Lenda
Reagovat

Ach jo, když už jsou na kameře, tak nejde zvuk. Divím se, že je neposílají spát. Jednou brečela v noci Nikol v obýváku a Romana ji utěšovala a to je mužský hlas posílal spát několikrát, že porušují pravidla.

1325
Bodlak
Reagovat

No je pravda ze bulvar pana Novotneho ml. je dost velka zumpa, ale na kazdem sprochu, pravdy trochu. Takze to muze byt i zamer nepustit zvuk. (http://www.extra.cz/vyvoleni-heterakum-vstup-zakazan-mirka-a-pavlina-jsou-roky-milenky-mame-dukaz)

1326
upc ž
Reagovat

Bodlák: Já 100% vím, že Pavlína měla profil na igirls, ale už tam není, má ho zrušený/deaktivovaný a jestli tam měla za partnerku Mirku, nebo koho.. to fakt netuším. :(

1327
Capri
Reagovat

Mirka s Pavlou teprve nyní vešly do ložnice… Několik minut cca 15 – 20 byly naprosto mimo záběr kamer.

1328
Pat
Reagovat

5.40, venku mlha a bezvětří, uvnitř chrápačka (někdo chrápe, ale vcelku decentně), 3ka zaparkovaná na podlahu terasy a štáb zjevně šmejdí a štěrchá, asi ranní údržba, bo v 6.01 kontrola kaamery 1.
Taky bych spal, leč služebka volá (:-((

1329
bordel
Reagovat

ADMIN: Prosím o schválení komentáře č. 48 v:

http://reality-show.panacek.com/29104-vzkazy-divaku-prime-aneb-co-nas-otravuje.html

Děkuji

1330
dessin
Reagovat

1329: schvaleno

1331
Nu
Reagovat

bordel
1329
souhlas
no, Aguš mě zklamala, dobře napsáno s Boučkem.

Reagovat

Je zde nový den a čtenáři prosí onlinisty, zda by jim někdo nepřiblížil, k čemu včera El Nino odpoledne a večer dospěl ohledně dnešní výzvy. Děkuji. http://reality-show.panacek.com/29151-vyvoleni-2013-online-kamery-5-9-sledujte-debatujte-informujte.html

1333
Jana1
Reagovat

1329 schváleno

1334
sadraj
Reagovat

Co říkáte Martinově větě při odchodu z volby ke kamarádovi která zněla
“ Jedeme dál podle plánu“
Myslím hlavně ve vztahu k tomu že se kdesi profláklo že vlastní firmu která se zabývá telekomunikacemi ???
Není to proti pravidlům hlasování myslím že u hlasování by měl být přinejmenším notář který by to ověřil když se jedná o peníze občanů a i o výru mělo by to být nějak kontrolováno. Nejde jen o soukromé peníze ale i o peníze normálních lidí a proto mi i vadí že se v hlasovaní neobjevují počty lasů jako minule ale jen procenta. A když sbyli 4 v e volbě tka součet byl 100% a potom když jeden znich odešel tka zase byl součet 100% to je nějaké dovné kam se ztratila ona procenta toho kdo odešel a kde se opět vzalo znovu 100. mely tma být počty hlasu a bylo to transparentnější nemyslíte si to také ?

Přidat komentář