Panáček v reality show

VyVolení 4 online kamery (3.9.), sledujte a debatujte

3. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6910 w=420]

VyVolení mají za sebou další náročný den. Do vily jim včera přibyl nový strávník Petr Zvěřina (ač nejspíše dočasný a jenž má ve vile s největší pravděpodobností za úkol promluvit soutěžícím do duše a trochu je rozhýbat) a dnes je čeká první zúčtování, takže slovo palec je v debatách VyVolených slyšet v těchto dnech více než je zdrávo.

Navíc toho bude přes den opět dost k řešení. Včerejší noc byla velmi výživná (lesbičky, hádka či spíše „kdo umí více zařvat“ Vladka s malým a velkým buldokem) a je otázka, zda dnes k nočnímu průběhu ve vile nerozdá štáb nějaký ten trest.

Navíc se jasně ukázalo, že Thomas je luxusní homofob a Mirka s Pavlou jsou skutečně více než spolubydlící a do svých lesbických hrátek přibraly i Zdenička. Potažmo, Zdenička se přibrala sama :)

Přidejte ruku ke společnému Panáčkovu dílu

O tom, že diskuze tady na Panáčkovi mají smysl svědčí to, že se přezdívky, které si tady soutěžící vysloužili dostaly až k nim do vily.

Do diskuzí ale můžete přispívat i jinde, například můžete sepsat pravidla VyVolených, bibli vily, zhodnotit co se Primě zatím povedlo a co ne nebo jestli je to letos dost velká show.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 790
1
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mě je Hradil homosexuál a je nasraný, že někteří lidi se to nebojí přiznat a užívají si. Nedivila bych se, když o tom pořád dokola mluví a nakonec Vlado si tam s cizíma chlapama záda ve sprše nemyje.

Jinak ono je to zajímavé, ukázat si postupně se rozkládající největši lidskou žumpu, ale mě by nevadilo, kdyby byla ve vile ze začátku spíš sranda.

2
Frodo
Reagovat

Je fakt, že tito VV tam vlastně ještě neměli a s největší pravděpodobností už ani nebudou mít pořádnou legraci…Hradil chytračil až přechytračil i sám sebe, spousta VV tam přišla už s tím, že tam vlastně nechce být, LP dostala už v podstatě první den hysterický záchvat s tím, že je tam všechny zabije…Vlado ví od začátku, že to nedává, / i když jsou chvíle, kdy to je on, kdo rozhýbe nějakou tu srandu a díky němu se občas člověk i zasměje/….

3
haha bimbi
Reagovat

Já jsem dneska přišla pozdě do práce, protože jsem ráno musela shltat to zpravodajství z brzkého rána, kdy byl Hradil tak rozezlen, že Zdenička si dělá co chce, že to nejspíš taky kvůli tomu schytal Vladko.
Musím to zkouknout na youtube, dával do včerejší diskuse někdo odkaz, žejo?
Každopádně Zvěřina to tam stejně nakonec trochu rozjel, ikdyž možná jiným směrem, než se myslelo.

4
Wanna be your monster
Reagovat

LM sedí a nemůže spát….

5
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak zvěřina soutěžící nebude…To by by prima ohlásila, není ani v kolonce soutěžící.

6
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Když nechám stranou jedničku a tažení proti Regině, pak ve čtyřce opravdu vypukly emoce hodně rychle. Dost možná to urychlila přítomnost Vlada, se kterou nepočítali a některé to dost frustruje. Kdybych byl hráč a nebyl na tohle připraven, frustrovalo by mě to taky. Co s touhle okolností podniknout? Snad získat čas, vyhnout se konfliktům s ním (ještě lépe být s ním dost zadobře) a čekat na pozdější fázi hry na jakousi deux ex machina. Ostatně, na většině konfliktů se Vlado přímo či nepřímo podílí, protože jeho emocionální výlevy se přenášejí na nálady ostatních.

7
Evík
Reagovat

Tak jsem zvědavá, s kým se bude štrůdlík kamarádit dneska a jak si se situací poradí….

8
Budulínek
Reagovat

Wanna be your monster
1
Homosexual nebude, on je tak h….člověk (?), že na to nejsou ani slova. Nikdo ho nemá rád už od začátku a ted to ukázal na plno. —chodil bez portu a to jak strčil do Vladka (hanba)- to jsem zvědavá co mu vymyslí štáb. ..a už by měli začít vymýšlet.

9
Frodo
Reagovat

Já se skoro až zvráceně těším na další postupnou naprostou totální a nezvratnou dekadenci alfa buldoka!

10
Honzad
Reagovat

VB se bude celý včerejšek vysvětlovat miliony důvodů, ale naprosto všichni (a doufám, že rekap nic nezkreslí) viděli, že jediným důvodem včerejšího výstupu byla jeho primitivní žárlivost :-)

11
Hooper
Reagovat

7 – na tohle je nás víc zvědavých. Ale nemyslím si, že by se od avatarky nehla.

12
Hooper
Reagovat

9 frodo – ano!

13
Evík
Reagovat

A taky ke komu dalšímu štrůdlík prchne, kdyby se náhodou LM nebo LP do ní navážno zaláskovaly a vyžadovaly vztah… :o)

14
Bazinga
Reagovat

13 tipuju, že k Dítěti. Ten tam nikoho nechce. A pro Štrůdlíka je to, že ji někdo nechce, prostě výzva :-D
Tipuju, že začne tím, co si Dítě myslí o tom, že si chce Zdenička nechat na záda vytetovat portrét babičky. Jak jako s tou bílou, víš co, víš jak…

15
haha bimbi
Reagovat

Co se Zdeničky týče, nepochybuju, že dnes zaujme k Hradilovi minimálně neutrální postoj. Ta má spíš v povaze být s každým zadobře, nedokážu si jí představit, že by nějak demonstrativně odmítala Vbuldoka

16
+-
Reagovat

6 – Musím opět souhlasit, jako je fakt, že nebýt Vlada, tak o čem by to tam letos zatím bylo. Zas na druhou stranu, každá RS má nějaké svoje „zapamatovatelné typy“ a vyprofilovali by se víc do popředí jiní. Jak už jsem tu ale psal, Vlado a Nikol mají výhodu, že si něčím takovým už prošli a je to na nich strašně znát, protože oba vyčnívají oproti ostatním strašně z davu (a Vlado asi o 3 délky ještě před Nikol)…
Na druhou stranu je to i problém, protože pokud je vážně soutěžící (jakože asi ano a všichni ve vile už to tak i berou) tak je v podstatě tahle řada celá o tom, že Vlado buď za a) vystřílí postupně skoro všechny soutěžící, protože momentálně nevím kdo by s ním mohl nevypadnout a za b) se ho (s vyjímkou el-dítěte) bude každej brát vybrat do Duelu (kort pokud by šel on a el-dítě teď v pátek a vrátil se) a je dost možné, že se ani žádného až do konce VV nezúčastní a bude tak v té finálové trojici bez účasti v duelech (jako třeba Marie ve VV2, kterou nikdy nikdo do duelu nevybral)…

Jinak když tam koukám na ty spící VV v posteli, tak nechápu, proč se někdo mačká po třech v posteli (nebo Růžena na zemi) když to třeba na kameře 3 vypadá, že vzadu je ta jedna půlka postele vedle někoho (ve tmě nemůžu identifikovat) volná

17
Hooper
Reagovat

13 – no já tajně doufám, že by to štrůdlík s avatarkou mohly vážněji dát dohromady, aby blonďatá bachařka nepokrytě žárlila.

15 – což mi přijde jako lepší možnost než otevřená msta. Však on přileze ke křížku.

18
Evík
Reagovat

14 Bazinga

:oD A další štace by mohl být mocná Zvířena… Ten je ženatý, a taky hůře dostupný… Jsem na něj vůbec zvědavá… Včera byl milý, udělal si pěkné DJské PíáR, ale to velké ego tam je, ne že ne…

19
haha bimbi
Reagovat

Ale on to Vlado nemusí zdaleka mít tak strašně jisté. Přece jen uběhlo zatím jen necelých 14 dní nebo kolik a máme před sebou ještě snad 3 měsíce… To se může všechno tolikrát přetočit, že budeme čumět. Vlado má obrovskou výhodu a mě hodně těší, že jí dokáže naplno využívat.

20
Amanda
Reagovat

Kdo spí na zemi ve VIP a kdo v normoš, prosím? :)

21
zuza
Reagovat

Osobně bych přivítala, kdyby byl VB za to včerejší extemóre vyloučen. Ne proto, že mi neskutečně vadí. Z toho důvodu bych mnohem raději viděla, kdyby vypadl v řádném duelu, protože pohled na jeho zminimalizované ego by mi činil ohromné potěšení. Vyloučení bych preferovala kvůli hře. Jestli po včerejší noci resp. dnešnímu ránu nebude následovat pořádný a naprosto zásadní trest, bude to signál pro soutěžící, že za určitých okolnosí jim projde cokoli. Nastane anarchie, přestanou se bát a štáb jim bude leda tak pro srandu. A tím ztratí RS jeden velmi zajímavý a pro mě nepostradatelný prvek.

22
Bazinga
Reagovat

20 na zem uléhali
VIP – Dítě
normoš: Růžena
ale jestli to vydrželo i pak, to nevím…

mmch. napadlo mě, že Martůčijová si může do svého zlatokopského „sívíčka“ zapsat, že spala s El Ninem a Zvěřinou…

23
Hooper
Reagovat

zuza – pokud ho budou vylučovat, tak to bude večer v přímém přenosu, tohle by neudělali přes den „pouze“ na kamerách

24
Wanna be your monster
Reagovat

Já mylím, že štrůdlík se s Vébéčkem minimálně pár dnů bavit nebude, ona už dřív vypadala, že ho má na háku.

25
Bazinga
Reagovat

24 :-) a on za ní bude lozit a lozit a lozit. A furt a se všema to bude řešit a řešit a řešit… :-), těším se na něj, na frajera :-), víš co, víš jak :-)

26
haha bimbi
Reagovat

Když jsme u té Martůčijky, tak ta mi momentálně vadí možná víc, než uřvaná Růžena. Ona je totiž stejně hloupá (ne-li hloupější), ale nadto ještě vypočítavá. V lezení do řiti (např. Vladkovi) je zas děsně nenápadná :-D.

27
rejpal
Reagovat

+-
Nikol má jistě své fanoušky z dob HP a nějakou váhu to má. Na druhou stranu – jak dalece se publikum těchto dvou akcí překrývá, to nevím. A taky ne všichni, co ji znali, ji fandí. Vidím to tak, že má určité bodíky k dobru, ale daleko víc si musí vybojovat tady.

28
Bazinga
Reagovat

26 a taky hrozně hezky tančí!

29
zuza
Reagovat

23 Hooper
To je OK, do večera to vydržím. Naopak, udržování v napětí co se bude dít večer, by mohlo být dnes velmi zábavné.

30
Frodo
Reagovat

25 – přesně tak to bude, on bude lozit, lozit, řešit, řešit a ještě to zoufale prokládat urážkama a depresoidním ponižováním Zdeny, spolu s omluvama, že to je všechno kvůli tomu, jak ji má rád….

31
Hooper
Reagovat

A ostrůvek se bude potápět čím dál tím níž:)

32
Frodo
Reagovat

28 – tančí opravdu krásně! Včera jsem byla při její kreaci připoutaná k monitoru s otevřenou pusou, nemohla jsem se odtrhnout.

33
JanaH
Reagovat

Ahojte. Se jdu doučit, co jste probírali, když VV ještě spí. :-)

34
Frodo
Reagovat

Musím si jít dát do těla /hoďku fitka/ tak pište, každé buldokovo pnutí mysli zachyťte, protože se na něj nebetyčně těším :-DDD /Stejně na něj celou hoďku budu myslet/ :-DDD

35
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Sám bych to napsal o něco ostřeji. Mně Růža štve svou hlučností a nezastavitelnými slovními průjmy, čímž často brání ve sledování ostatních, ale je splachovací, nevypadá že by byla mstivá a není ani zlá. Eva je typ člověka, který, jakmile to rozeznám, vyhnu se mu širokým obloukem.

36
Frodo
Reagovat

35 – jj, Růžka je přesně ten typ zoufalých žen, co dělají zoufalé věci…

37
Wanna be your monster
Reagovat

Hlavně se divím, jak se Růžena nechá pořád ponižovat.

38
Hooper
Reagovat

Mohl by tenhle týden být dobrý fičák – dnes vyhazov vébéčka, zítra zúčtování a po čtvrteční výzvě normální páteční duel. A Zvěřinu prohlásit za regulérního soutěžícího.

39
Honzad
Reagovat

Mě by docela zajímalo, jestli „inteligentní“ Zdeničce docvaklo, že se včera Vladko zastával i jí a bylo mu proti srsti, jak o ní (a LM a LP) buldoci mluví.

40
rejpal
Reagovat

Frodo
Tady je ten talent dost nesporný. Ale chtěl bych ji pro srovnání vidět tančit někde mimo vilu, trochu se mi zdá, že ještě přidává. Což není nic proti ničemu, jen by to trochu víc nasvítilo přístup ke hře. Proto mě to zajímá.

41
Evík
Reagovat

22 Bazinga

A nejlepší je, že si může založit i zlatokopecký book, protože bude mít hafo dokumentačních fotek… No, kdo z vás to má? :oD

42
rejpal
Reagovat

Frodo
No, mít ji v blízkosti, k Chocholouškovi uteču sám nebo si nechám implantovat špunty do uší. Ale jako člověk mi nevadí.

43
Bazinga
Reagovat

37 … protože on jí embéčko říká, že je to sranda… Ona včera při jednom z jejich posledních rozhovorů před spaním to i tak shrnula. „Martine, komu´s řekl, že je kráva? Mi a nebo Lucce? Jestli Lucce, tak ti rozbiju hubu, jestli mi, tak vím, že je to sranda“…

44
zuza
Reagovat

Hooper
Zvěřina už dávno nemá ten potenciál co míval. Je zklidněnej, ženatej, nad věcí. Ten už by do soutěže nic nepřinesl. Tedy dle mého názaru. Raděj bych tam místo VB viděla nějakého nového „no name“ soutěžícího.

45
JanaH
Reagovat

39 Honzad : já tipuju, že ne. :-)

46
Wanna be your monster
Reagovat

Mně se stejně nejvíc líbil ten pepa, co byl ve volbě s Dítětem, toho by mohli zkusit. :)

47
Evík
Reagovat

34 Frodo
A není fitko zbytečný? Jak pozoruju, tak podle fitness guru VB je možné zobnout něco léků (steroidů), a potom už stačí jenom posilovat s dveřma od lednice…

48
Wanna be your monster
Reagovat

Tak ale ve čtvrt už by mohli dát budíček, i když šli spát pozdě…

49
Amanda
Reagovat

Už by je mohli vzbudit, nebaví mě koukat na šero a na lidi co spěj :D

50
Hooper
Reagovat

Dávám jim čas do půl, sedm hodin spánku stačí.

51
Bazinga
Reagovat

50 :-), zvlášť, když někteří šmíráci z výzkumného týmu museli vystačit s pouhými 3 hodinami :-)

52
Icecube18
Reagovat

Mam pocit že ve VIP ložnici spí na zemi zvěřina. Dítě spí na svym místě a ani ta noční hádka s nim nehla a jedinej spal dál.

53
Amanda
Reagovat

52 – Dítě chudák ještě netuší že asi přišel o palce :D

54
zuza
Reagovat

Růžena si je dnes nekupuje snídaní? Kam ten svět spěje!

55
Bazinga
Reagovat

53 :-D, je to pech. Zvlášť, když uvážíme, že shánění palců byla jeho jediná aktivita, kterou tam ty 2 dny předváděl :-)

56
Bobby Brown
Reagovat

47 – pokud by chtěla vypadat jako ten Velkej Kydanec, pak je to dobrá cesta. :-)

49 – já uvažoval o společném trestu formou spánkové deprivace. Stejně si ti zmetci nic jiného nezasloužej. Budíček měli mít už v 6:00. A jeden úkol za druhým, žádné dospávání.

52 – ano, na zemi spí Zvíře.

57
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj, a dík za to, že i absentéři mohou zůstat v obraze.
Ještě jsem všechno nestihl přečíst, ale jedno vím jistě. Budu lítat přednostně nad vilou a když se venku objeví odpudivé a hnusné VB, začnu pouštět. Bude to těžké, protože on má jen půlku hlavy, pouze obličejovou část, ale slibuju, že se trefím!

58
Hooper
Reagovat

Tak dobrou mušku, pošťáku!

Reagovat

PŘEZDÍVKY: Komu se prosím říká El Zero? Myslel jsem, že El Ninovi, kvůli tomu, že vykonává ve vile nulovou zajímavost, ale pak o El Zero někdo psal jako o ženě, tak jsem znejistěl :)) Díky

60
Kami
Reagovat

Dobre dopoledne ve spolek, jdu ocihnout jestli se jeste neco delo, ale jelikoz jsem to vcera zabalila kolem ctvrte tak jsem snad uz o nic zasadniho neprisla

61
Icecube18
Reagovat

59-Chráběnce :-)

62
jenka
Reagovat

EL ZERO by měla být bývalá Martůčiová :-D

63
haha bimbi
Reagovat

Buďte rádi, že ještě spěj, je to jediná chvíle, kdy se o nich dá trochu pokecat :-DD

64
XY2
Reagovat

Spát tak dlouho přece nemůžou, to není normální, on si možná štáb chce taky odpočinout, ale o čem pak ta hra je? Měli by vstávat v 8, to je tak akorát, stejně se celý dny válí, nemůžou se snad ani unavit.
Holubovi přeju trefu do oka a 2x:-)

65
+-
Reagovat

27 – Tak jasně. Já jen, že Nikol s nějakým takovým pobytem má už zkušenosti a je to podle mě trochu znát. Ale jak už jsem párkrát pravil: HP není VV takže rozdíl je v tom určitě. Jen je znát, že se tam s Vladkem pohybují „na trochu jiné úrovni“ než ostatní. (Myslím zkušenostně)

66
Poštovní holub
Reagovat

61 – Díky, taky jsem tápal, protože adeptů by se našlo….

67
Wanna be your monster
Reagovat

64 – tak když dělají do čtyř do rána akci, tak za odměnu se můžou trochu vyspat, ale takové dítě spí už od půlnoci a pořád se nebudí.

68
haha bimbi
Reagovat

OT Co se týče přezdívek, já bych se taky přimlouvala, aby se to nepřehánělo za každou cenu. Přiznám se, že někdy se musím zastavit a přemýšlet, o koho se jedná a když člověk musí přečíst stovky komentů, tak to dost zdržuje :-)). Někdy je lepší normální jméno než přezdívka za každou cenu… Ikdyž taky přiznávám, že jsem některý hodila do placu… Ale všeho moc škodí děcka :-))

69
Poštovní holub
Reagovat

64 – Pokusím se o nemožné – zalepit mu tu hubu nevymáchanou!

70
XY2
Reagovat

63 – pěkně vstávat a plnit úkoly a ne jen myslet na jídlo a sex, to můžou, až budou doma.

71
zuza
Reagovat

64 Předpokládám, že noční služba musí ráno poreferovat té denní, případně si přehrát noční události a poradit se, co s tím. Nemyslíš si přece, že tam jsou všichni 24 hodin denně.

72
Bazinga
Reagovat

67 možná nespí, možná je mrtvý.

73
Poštovní holub
Reagovat

67 – Ešli on néní pod práškama…

74
XY2
Reagovat

68 – já se připojím, taky v tom mám chaos, držme se jen těch zavedených, já na tohle nemám nervy:-)

75
XY2
Reagovat

67 – Dítě spí 24 hodin a umí u toho i chodit, občas

76
upsik
Reagovat

Pro mě je dneska hlavní jak bude hrát Avatarka, zda po včerejšku roztaje (ledová královna) a bude dál hájit štrůdlíka, aby večer mohla pokračovat v započaté práci. Ve výsledku si myslím, že Avatarka po delší době štrůdlíka odkopne a bude hrát na sebe…pro mě ČERNÝ KŮŇ HRY

77
Amanda
Reagovat

Růža vstává a bere si report :D:D

78
JanaH
Reagovat

Oni pořád ještě spí?

Aha, Růža leze ven…

79
XY2
Reagovat

71 – ale to není naše starost, naše starost je to vše sledovat! Ať si předávají co chtějí…mají mít plán.

80
XY2
Reagovat

To má noční košili? Na tom videu ve 3 a něco to měla na sobě taky…

81
Amanda
Reagovat

78 – jop překvapuje mě že i Dítě spí, když šel spát daleko dřív než ostatní, teď Růža vylezla ale na kameře jí nemohu najít

82
Poštovní holub
Reagovat

74 – Ale koukni na tu úvodní fotku, jak tam zahlíží těma pichlavýma očkama MB a řekni, jestli tohle není Morče? Tupý, všežravý a vůbec… jsem mírumilovný, ale hodil bych ho nějaké pěkné krajtě na hraní. Jenže i ta by ho asi odmítla, dostala by z něho otravu krve.

83
Kami
Reagovat

Jejda tu hadku ze vcera (Vladko vs Buldok) jsem nejak prehledla, asi jsem byla ve sprse ci co. Kazdopadne VB dat domu je vecna skoda, kym se budeme bavit?

Nejlepsi je jak Ruzena zase dela tu nejchytrejsi a hraje si na mamu vsech. Ja vam nevim, ale tyhle kecy do hlav nekomu at se uklidni atd mi od ni spise prijdou vypocitave, mysli si, ze si tim u divaku ziska sympatie jak je empaticka a nad vodou ze to vsechno zachranila.

84
Wanna be your monster
Reagovat

Růža mlčí, sedí a spituje svědomí/snaží se vzpomenou, co se dělo.

85
Wanna be your monster
Reagovat

a už se rozsvěcí!

86
Icecube18
Reagovat

Bude se vstávat

87
Bobby Brown
Reagovat

Ty jo, taky jste viděli on-line v éteru menu na kameře? Jak tam v menu přepínali kameru do denního režimu? :-D

88
Amanda
Reagovat

Budíček

89
Hooper
Reagovat

Růže na jedničce na gauči v obejváku.

Ad spánek a Dítě – neříkejte mi, že když Zvěrina DJoval do jedné či půl druhé, tak v tom kraválu spal.

90
JanaH
Reagovat

82 Poštovní holub : mně nejvíc připomíná vorvaně. Pohled na jeho hlavu zezadu není mému oku příjemný. Vorvaň s prasečíma očíčkama. :-)

91
Bobby Brown
Reagovat

Nemohu si pomoct, ale oni jsou na ně opravdu moc měkcí. Já bych je budil červeným poplachem z Red Dwarf, až by z toho někteří měli poplach hnědý, jako Rimmer.

92
Wanna be your monster
Reagovat

Zvěřina je jediný čerstvý.

93
Anarvin
Reagovat

3 – Haha Bimbi – Pokud jsi na něj ještě nenarazila, pak tady :) – http://www.youtube.com/watch?v=zKa2nKs3UKA

94
Amanda
Reagovat

87 jojo :D

95
Frodo
Reagovat

Alfabuldokovi přeji dobré ráno – to nejlepší /víš jak/ :-DD

96
Wanna be your monster
Reagovat

89 – Buď a nebo použil Lucčinu metodu předstíraného spánku.

97
Icecube18
Reagovat

Jediný významný pohyby při budíčku dělá Zvěřina, kterej si převlíkl trenky a Hraběnka, která dělala nějaký taneční pohyby v leže :-D. Niki a Lůca akorát hejbali nohou do rytmu :-)

98
Amanda
Reagovat

S nikým ten budíčke moc neudělal Ladíček si vzal brejlu a Vlado akorát odešel :D

99
Scalex
Reagovat

68 – jsem jednoznačně pro. Ten včerejší Prasopes se nedal číst. Thomas je prostě Velký buldok a basta. U všech soutěžících se přezdívky a zkratky vykrystalizovaly na jeden-dva kusy (štrůdla i chemlon jsou dobré, chemlon 2 se neujal, ale Eva je jak chraběnka, tak Martučiová) ajak jsem psal v diskusi pod článkem o přezdívkách, ty přezdívky mají kouzlo i v tom, že nejsou urážlivé. Což „prasopes“ jednoznačně je.

100
Poštovní holub
Reagovat

Ládícet krásně mžoural, proč já si pořád myslím, že hraje? Je v něm něco víc, než předvádí… těším se, co bude dál.

Růža mentoruje ostatní, neumí se chovat! Bože, bože, zná ona pojem, jako je sebereflexe?!

101
JanaH
Reagovat

83 Kami : u minulého článku jsou dvě videa, hledej ke konci, dával je tam Capri. První nemá začátek, rovnou mazec, druhé by mělo být celé.

102
Icecube18
Reagovat

Vlado a Ládík už jsou venku z postele

103
Frodo
Reagovat

47 – Evík – tak jasně, že je to zbytečný, víš jak. Alfabuldok na rozdíl ode mě má za ušima :-DDD

104
Bobby Brown
Reagovat

No konečně jim pouštějí něco pořádnýho. Toto trvalo…

105
Wanna be your monster
Reagovat

To zase růža spala v šatech, nebo to je noční košile?

106
Hooper
Reagovat

Blonďatá bachařka olol

107
JanaH
Reagovat

105 : nééé, to je noční košile? Tys to nepoznala? :-D
Já taky ne, ale Růža to včera říkala, tož snad nekecala.

108
XY2
Reagovat

105 – ráno ve tři to na sobě měla, tak nevím, ale má pod tím podprdu a vzala si šátek, tak je asi už načančaná na celý den.

109
Kami
Reagovat

101: Dekuji, koukala jsem na to z YT.

Konecne jim pustili neco tvrdsiho (no.. se zavreni obou oci). Ja bych sla na ne jinak, kazde rano prijemna hudba, ale jen jedna pisnicka. Jestli do dohrani te prijemne pisnicce nebudou vsichni na nohach, nasleduje sirena.

Ta prijemna pisnicka by mohla byt klidne az (provokativne) uspavaci

110
Poštovní holub
Reagovat

Růžena je naprosto nezničitelná a splachovací.

111
Frodo
Reagovat

Lesby si schovávaly pod polštářem krabičku prezervativů?

112
XY2
Reagovat

Růža ještě není střízlivá, předvádí vílí tanečky:-)

113
Kami
Reagovat

A Ruza uz dela diry do hlavy

114
Poštovní holub
Reagovat

Ježíš, mně tam ta Růža fakt nebude chybět!

115
Wanna be your monster
Reagovat

LM je blbě. Podle LP nic nepila.

116
Frodo
Reagovat

Růža jede bomby

117
Wanna be your monster
Reagovat

Pošta!

118
JanaH
Reagovat

Zvěřina má prima trencle.

119
XY2
Reagovat

Růža bude číst

120
Kami
Reagovat

Poooooostaaaaaaa, huraaaaa, Ruza ma duvod se verejne projevit prede vsema

121
Bobby Brown
Reagovat

105 – já myslím, že ona má multifunkční ohozy.

122
Kami
Reagovat

Tak smiraci, tipovacka za jak dlouho bude Buldok valit kliny do hlavy Zdenicce

123
haha bimbi
Reagovat

Ha, Růžena má dneska nějaký nový model…

124
Frodo
Reagovat

Buldok jede přesně podle mýho rozvrhu – ostentativně si Zdeny nevšímá /to nebude trvat dlouho a rozjede kampaň/

125
Kami
Reagovat

OT – kdyz sem tam kouknu na ofiko online, tak mi to prijde 1) strasne s velikymi prodlevami
2) strasne nudne jakoby se ve vile nic nedelo.
Je to proto, aby moc neproflakli a meli sledovanost rekapu? Ja si myslim, ze by to spis byla dobra reklama psat co se deje.
Jeste ze maji nas.. vystavime jim hromadnou fakturu?

126
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, dobré ráno, za deset minut se sejděte na terase a čekejte na další instrukce.

Nemáme sledovanost, hra končí. :D

127
Kami
Reagovat

Ruzena je fakt Matka…

128
Bazinga
Reagovat

115 a neotěhotněla po té vášnivé noci?

122 můj tip – ihned po přečtení dopisu

129
Frodo
Reagovat

128 – Neotěhotněla, měla pod polštářem schovanou krabičku prezervativů

130
Bazinga
Reagovat

126 :-D
128 129 :-D :-D
131 :-D

131
Frodo
Reagovat

130 – Bazingo, ty už seš jak Růžka a směješ se vlastním komentům? :-DDDD

132
Amanda
Reagovat

Tak co bude asi dít :)

133
Wanna be your monster
Reagovat

Jestli ale LM a LP nejsou partnerky, proč se k sobě chovají tak, že okamžitě vzbudily pozornost. Když se je na to někdo ale zeptá, dávají najevo, jak je to děsně trapné.

134
Frodo
Reagovat

Růžka – hej, ja začínám čím dál tím víc uvažovat, jestli ten Ládík není normální…

135
XY2
Reagovat

Růža si srovnala prsa

136
upsik
Reagovat

Avatarka a štrůdl žádná pusa po ránu ??? No tohle…!!!

137
Frodo
Reagovat

Holkám se zdá, že Ládík JE normální, ale nejsou si jisté, zda lze takhle promptně vymýšlet mimoňský odpovědi, jaký má Ládík…

138
Frodo
Reagovat

136 – že by Avatarka jela podle hesla „ošustit a opustit“ ?

139
Hooper
Reagovat

No probouzela se avatarka velmi těžce, nedivil bych se, kdyby měla okno.

140
Icecube18
Reagovat

Teď jsem si ublinkl. Viděl jsem Růženu ve spodnim prádle

141
Wanna be your monster
Reagovat

Gong a Růža se převlíká do něčeho méně elegantního než noční košile.

142
Wanna be your monster
Reagovat

140 – tak to jsi sračka, jsi asi nikdy nebyl u bazénu nebo u moře, že tohle s tebou něco dělá.

143
Wanna be your monster
Reagovat

LM a LP nemají reporty.

144
Kami
Reagovat

Tak la parodn, to spis Zdena osustit a opustit, ne? Ona strkala jazyk do dutiny ustni vsem a strkala se do postele vsem.. teda dvema.
Mirka je lesba a chytra, ona urcite vi moc dobre ze Zdenka ma jen potrebu se „kontaktnit“
Takovych „radoby bi“ nebo „radoby leseb“ lesba ve svem zivote potka spoustu, vim o cem mluvim ;-)

145
Amanda
Reagovat

141 – Někdo by měl zaznamenávat všechny její modely :D

146
Frodo
Reagovat

144 – rozumím :-D

147
Kami
Reagovat

145 :DDDDDDD

148
ZER
Reagovat

co tam maji za zvukare ??? to je nejaky brigadnik? ten zvuk je opravdu otresnej, jednou to rve pak to zase neni slyset vubec …:(

149
Frodo
Reagovat

ZER – zdá se, že jsou tam brigádníci imrvere :-D

150
Klára
Reagovat

Ví se, proč jsou zavřený venku – byl nějakej dopis nebo tak?

151
Kami
Reagovat

150: Jestli mi nic neuniklo, tak v dopise bylo jen ze maji byt na terase bez dalsich instrukci

152
Budulínek
Reagovat

zdena má pojizdnou drogerku na terase, a co se tak fintí?
jinak ty tanga Růženky fakt seděli.
Vladko nemluví?

153
Amanda
Reagovat

150 – mají tam čekat na instrukce

154
Wanna be your monster
Reagovat

Nino: jo ty hipísačko trefená, ty bys ho měla podpořit! (Láďu)

155
Wanna be your monster
Reagovat

Rozcvičku má Honza v gangsta stylu.

To je jako vše? Žádná reakce na večer?

156
Bobby Brown
Reagovat

150 – bo potřebují něco udělat vevnitř, proto ta roleta

157
terz
Reagovat

155 to přijde

158
Jerremy
Reagovat

59 / 99:
OT: k tem prezdivkam: včera se tady jedna prezdivka snažila prosadit a vymyslela nasmysly … vyjadrovani z FB. El Zero / ELf / Prasopes jsou umele vytvorene prezdivky od uzivatele JW. Nejspis se chtěl zveřejnit :-)

159
Frodo
Reagovat

Růžena – musíte uklízet, včera jste tu udělali nepořádek, ještěže jsem tady nebyla…

160
Bazinga
Reagovat

155 neboj, všechno bude, víš co, víš jak… :-)

161
Kami
Reagovat

155: Treba jeste neco bude, proc by jim kvuli rozcvicce zavirali vilu?

162
Wanna be your monster
Reagovat

Ještě bylo vtipné, když se bavili o tom, jestli takhle Láďa vypadá schválně kvůli vyvoleným.

Miro na lucku: A jak my víme, že ses taky schválně takhle nezdeformovala?

163
Kami
Reagovat

Jezis rozcvicka v materske. Sup, vypnout hudbu, servat Nina a znovu gangsta.

164
Péťa
Reagovat

158 jj uplně nesmyslný přezdívky akorát se to ostatním plete

165
Bobby Brown
Reagovat

Růžena :-D
Ta ženská je fakt poděs…

166
Amanda
Reagovat

152 – Vlado je asi naštvaný už od večerorána

Rozcvičku má Dítě

167
terz
Reagovat

Zdá se, že štáb si s vyvolenými hraje pěkně, nechá je tápat a oni budou stále očekávat trest (padnout by měli minimálně 2 VB- za napadední, Mirek – Za vulgarity, neustálá komunikace se štábem i přes varování) a asi to nechají až na Terezu na večer aby si diváci co sledují jen TV taky užily :-)

168
Frodo
Reagovat

Martůčijka zas epileptickej záchvat

169
Frodo
Reagovat

167 – myslím, že jediní, kdo očekávají trest jsme tady mi, vyvolení to mají celkem slušně na háku :-DDD Tresty prostě nejsou…

170
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko vypadá stejně jako včera při diskošce, když předstíral, že se dobře baví.

171
Kami
Reagovat

Vlado bez nalady..

172
Budulínek
Reagovat

158
Prasopes= >vypadal zezadu jako hroch. Toto označení pro VB mi teda nevadí, co se čertíte.

173
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěna aspoň na pár sekund zatančil to svoje typické. :)

A už se skáče kolem bazénu.

174
Kami
Reagovat

Dobra hudba. Mohla by jim Prima pekne zvednout naladu a pak mandle :-))

175
terz
Reagovat

169 – Nezdá se mi, stačí sledovat jejich pohyby, reakce a ksichty když má přijít dopis. Asi ne všichni ale věřím že pár z nich ví že něco přijít musí.

176
JanaH
Reagovat

Růža mě perfektní cvičební úbor.

177
Frodo
Reagovat

175 – tak hlavně aby přišlo :-D

178
Bazinga
Reagovat

176 přes noční košili hopsafráček a ve vlasech uvázaný modrý šál? …

179
Wanna be your monster
Reagovat

Sakra, Vébéčko schovaný za bazénem, ani nevím, jak mu jdou ty kliky.

180
Amanda
Reagovat

Vlado skáče jak laň :)

181
Jája
Reagovat

Vypadá to, že budou hladem – takhle štáb vždy vyklízí zásoby

182
terz
Reagovat

177 – Já jsem skálopevně přesvědčen že jo :D Tohle by jim neprošlo ani u štábu z VV3 a ty to měli hodně na háku :D

183
Wanna be your monster
Reagovat

Romana na Tomáše: Ale normálně jsi mě poslouchal, byl jsi jako beránek.

184
Frodo
Reagovat

Alfabudlok zoufale potřebuje aspoň nějakýho spojence, tak se snaží mazlivě mluvit s Romanou…

185
JanaH
Reagovat

178 Bazinga : nee, bílou sukénku, černobílou blůzku, no a kolem krku… šál. :-D

186
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko na triku: get big or die.

187
Kami
Reagovat

Dobrej napad s temi potravinami. A hlavne vzit cigaaarka

188
Budulínek
Reagovat

Wanna be your monster
183
Růžo, Růžo..
„nemáme ještě cvičit?“

189
Bazinga
Reagovat

184: normálně mazlivě? „krávo, debile, co to meleš?“ nebo najel na nějaký extra mazlivý tón typu „špíno, ku*vo, děvko“ ?

190
Wanna be your monster
Reagovat

187: A chlast! To zas bude slz od domovnice.

191
Kami
Reagovat

Mohli by jim nachystat na stul chleb a sul. Pak jim ven poslat dopis, ze jim prichystali snidani, budou nateseni nez se roztahnou rolety :-)

192
terz
Reagovat

No někdo tam v té vile určitě straší jinak by nehrála hudba aby je neslyšeli.

193
Wanna be your monster
Reagovat

Růže připadá, že tam hubne, má menší břicho.

Bylo na začátku nějaké vážení?

194
Kami
Reagovat

Ruzena Domovnice Matka Kadrnozkova pry hubne

195
Budulínek
Reagovat

Růža hubne..a hulí

196
Frodo
Reagovat

189 – mazlivým tónem /to víš, že jo a jo jo jo/ odkývává Růžce všechno, včetně konce světa v předtuše možné podpory od této přelétavé ženštiny…protože aspoň něco, když už nic…

197
Kami
Reagovat

Jak si Ruza vzdycky precte dopis nejdriv pro sebe..

198
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, zatímco budete na terase, nesmíte si lehnout, sednout, opírat se.

Pokud už ženy nebudou moct, muži je mohou vzít do náručí.

199
Jana2
Reagovat

Venku by je mohli do odpoledne nechat stát a pak je vrátit do vily, kde nebude jídlo :-D

200
XY2
Reagovat

197 – ona si to musí napřed nechat projít hlavou

201
Klára
Reagovat

198 Tak s tím dovětkem by je tam mohli nechat pěkně dlouho, ale pochybuju ;)

202
Frodo
Reagovat

Dopis -. budou prý chodit venku a nesmí si sednout. Budou prý jak lvi o mříže podle Růžky /volně zveršováno – origoš Neruda – jak lvové bijem o mříže…/

203
Kami
Reagovat

Jeste bych jim po navratu do Vily zamkla loznice, aby nemeli soukrome utociste

Reagovat

Shrnutí včerejší noci, hlavně hádek a lesbických hrátek :) Díky všem, kteří tu v noci píší, bez vás by to fakt nešlo. Díky http://reality-show.panacek.com/29059-vladko-se-hada-s-buldoky-martinem-a-thomasem-video-fotografie.html

205
Frodo
Reagovat

203 – tak to bych jim po tom v tom případě dala hoďku max dvě a už bysme se neměli potom na koho dívat, bo by se pobili…

206
Kami
Reagovat

Ruza haze dulezite hlavou jak starej metalista

207
JanaH
Reagovat

206 Kami : čekala jsem, kdy u toho upadne.

208
Budulínek
Reagovat

Kami
206
má na ten pohyb hřívu

209
Kami
Reagovat

Petr dela kliky – tzn. ze se opira rukama o zem a nohama o virivku

210
XY2
Reagovat

Růža se opírala o pultík, to je furt dokola, porušujou cokoliv a tresty nikde!

211
Frodo
Reagovat

Avatarka s LP a Niki řeší jak dostat tatínka do polepšovny….teda – jak vyštvat alfabuldoka z vily a to co nejdřív!

212
XY2
Reagovat

Růža po včerejšku nemá ani opici, no chápete to?

Já to nechápu:-)

213
Crazy lady
Reagovat

204 – a tobě zvláštní poděkování za super výstižnou fotku u dnešního článku.

214
Ája
Reagovat

212: Růža je přeci zkušená alkoholička:-)

215
Wanna be your monster
Reagovat

Tyvole ten postoj Vébéčka, když řval na Vlada, při pantomimě ho Dítě vystihlo naprosto přesně.

216
Péťa
Reagovat

212 to je u alkoholiků normální

217
Kami
Reagovat

Plany na palcovani Vlada? To bude nejaka bouda ne?

218
Budulínek
Reagovat

trička VB se hned tak nevidí, to si dovezl z ameriky
to je zas barva oranžová, o nápise byla řeč
<<<ta hra na to že si nemohou sednout, divné.

219
woczko
Reagovat

Tak se na to podívejme. Bachařky chtějí příští týden palcovat Vlada. A kolem postávali Ládík, Nikol, Zdena, El Nino, kteří o tom plánu tedy musí taky vědět.

220
Kami
Reagovat

Tech trestu by bylo tolik, ze opravdu racionalne to vypada ze jim vezmou kolektivne jidlo. Mozna kdo neporusil trest dostne aspon cigo nebo namku?

221
Jája
Reagovat

Vysoké IQ VB – zametá přes prkna co nejde hlavou jde přes svaly

222
Wanna be your monster
Reagovat

zdena: bylo to přehnaný, ale můžu za to já.

223
abbarth
Reagovat

VBčko má jediné štěstí, že není štáb tak zlomyslnej – kdyby sebrali cigarety, alkohol a začali s ním do různých úkolů zapojovat Štrůdl, tak bysme ještě pořádný výstupy…
Trochu mě štve, že vynášení informací, nadávání na štáb, probírání vily bere štáb hned jako porušení a hned se ozve ten ten hlas z mikrofonu a ostatní věci naprosto ignorují – např.. teď rozebírání taktiky, kdo si má koho vzít…

224
Wanna be your monster
Reagovat

A jéje tomík zametá? Vidím dobře? Vždyť není ani schopný nalít si sám pití, nebo odnést talíř ze stolu.

225
Kami
Reagovat

223: Jo super napad, dat ukoly, rozdelit skupiny (pary) a naparovat Buldocka se Zdenickou

226
Hooper
Reagovat

Ale palcování se v den Zúčtování řešit nesmí. Jakapak zareaguje štáb?:-)

227
Kami
Reagovat

Strudla se pta eLek jestli se zlobi za vcerejsek. LP ze ji Z kousla do ruky

228
XY2
Reagovat

Nemají se o nic opírat, opírají se o koště, o kryt bazénu, to je nepochopitelné, že si dělají co chtějí, prostě je tam zavřít, dát jim každej den haldu jídla, chlastu a cigaret a nevšímat si jich a ono to vyjde nastejno, tohle je nějaká hra?

229
Kami
Reagovat

Mirka asi ztratila zlatou nausnici

230
Kami
Reagovat

Strudla ma spante zkusenosti s chlapama, si zkousela jestli je Buldok takovy jako si myslela. No a vcerejsi akci zjistila ze ano. Velke svaly, maly mozek.

231
Kami
Reagovat

230 – teda me uvahy, ne slova Strudly

232
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš to nadávání Zdeňce do špín a kurev určitě nemyslel zle. Ve zpovědce vzkazoval divákům, že štrůdl a chemlon není pro Zdeničku dostatečně hezké, tak chtěl asi přijít s něčím novým.

233
Budulínek
Reagovat

Štrudle jak se vymalovala. A řeší VB, Kamera 1.

234
Bobby Brown
Reagovat

Ale no tak LM…,nejsou všichni chlapi takoví – tomu se říká stereotypní uvažování. A to je fuj. :-)

235
piha
Reagovat

Dobré ráno,milí šmíráčtí přátelé!
Jééé,to dítě vypadá dobře hned po probuzení,jen ho mohli víc zabírat u rozcvičky,nebo jsem měla špatnou kameru?:(
Všimli jste si někdo,že Lůca na to,že hulí jak prasklý komín to cigáro drží jak prase kost?
Ono to dítě s těma palcema myslí vážně…fňuk…co by se muselo stát aby mu je nedali?:/

236
Kami
Reagovat

Strudla rika Mirce o vcerejsim rozhovoru s Buldokem – jak ji rikal, ze jestli pujde k nim do loznice, tak urcite neco bude

237
abbarth
Reagovat

225
Já pevně doufám, že dnes dostanou pěkně vynadáno od Terez a štáb začne trochu přitvrzovat a postupně modelovat extrémnější situace, když si každý dělá co chce a nerespektuje pravidla…
Třeba nechápu, proč jím dávají pořád ty kuřecí prsa/stehna… Mají jim dát celý kuře a ať se s tím poperou – chceš jíst, tak se snaž… Určitá část je uměle modelována, takto by došlo k přirozenému vyplnění… Ať se trochu snaží, pořád mám pocit, že jsou všichni na dovolené…
Je to trochu sobecké vůči těm, kteří se snaží dělat show a bavit se, ale bohužel tak to v životě chodí…

238
Prochor
Reagovat

Já vás upozorňuju přátelé, že jsem včera normálně nespal. To se nedalo. Řev, že se málem sesunuly zdi vily a Vlado dostal málem na budku. Podle VB 4% lidi prý nezaslouží úctu (lesby nejsou ženy!?!).
Teď už dostane VB sodu nejen od fandů Vlada ale ještě píchl do 4% vosího hnízda a to se mu nevyplatí ať už půjde do duelu s kým chce. Možná by ho zachránilo, kdyby si vzal malého vzteklého boxerka Martina.
Podle mně vy vypadl i s vladkovým medvídkem.
Dnešní palcování bude určitě hustý.

239
Bazinga
Reagovat

235 však taky spal asi 12 hodin, to prospívá i jiným kabrňákům ;-)

240
Kami
Reagovat

Zdenka nevylucuje ze se s Buldokem nebude bavit, jako kamarad by ji chybel. Jen nesouhlasil se slovnimi utoky Buldoka proto spala u holek.

241
Kami
Reagovat

Zdenka kuje plan aby kluci a vsichni hledali Mirky nausnici. Nesmi vsak vedet komu patri, jinak by nehledali. Do te doby zakaz luxovani

242
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Hotový Vinnetou-Rudý gentleman. Úplný buldozer dívčích srdcí.

243
Budulínek
Reagovat

abbarth
237
Kuře, jo?
Někteří by měli jíst kořínky.

244
abbarth
Reagovat

Růža perlí… Mirka ztratila zlatou náušnici a říká to holkám, holky „tak jí nejdříve zkusí hledat, než začneme vysávat“. V tom přiběhne Růža a řekla „já myslela, že počkáme, až ji někdo vys*re“ a cmích na celé kolo.

245
Kami
Reagovat

Ja vam nevim, ale Strudly „se omlouvam to je moje vina“ mi pripada jakoby rikala v obchode „20dkg sunky“, moc ji to nezeru

246
Bobby Brown
Reagovat

Heh, Růža sexuolog… :-D

247
Kami
Reagovat

Zdenicka povida RUze, ze kazdy tyden chodi parit a liba se se svyma kamoskama. Prece nebude libat kazdy tyden jineho chlapa, ne, vis jak. A Ruza dodava – a chlap u libani nevydrzi, hned te chce nekam zatahnout. Strudla – jo.

248
abbarth
Reagovat

243
To byl jen příklad…

Neslyšel někdo část, jak začala Růža vykládat, že si chtěla s někým večer hrát s někým pod dekou na „pingvíny“? Vypadl mi zrovna internet…

Štrůdla by chtěla, aby se s ní líbal Martin. A teď řekla, že nechtěla nic s VBčkem, protože respektuje, že má venku (měl) přítelkyni… Jinak chodí každej pátek s někým pařit a je pro ni normální, že se s nějakou kamarádkou celej den líbá… Zajímalo by mě, kde na to bere, když spí v autě…

249
Prochor
Reagovat

Jestli jim seberou cigára, tak první kdo se složí bude narkomanka Lůca, která za nic nemůže.

250
Wanna be your monster
Reagovat

Rozdělte se do dvou týmů – kapitání Vlado a petr. Sestavte živou pyramidu – vyšší vyhrává.

251
piha
Reagovat

239-on je určitě krásnej i nevyspalej…:)
urňa,kámoška mě tahá večer na pivo,jenže co když mi něco uteče?:( :) A navíc mi asi Jeníčka vypalcujou…:(

252
JanaH
Reagovat

Štrůdla chodí pařit s kamoškama. Každý týden se třeba líbá s jinou kamoškou. Líbat se každý týden s jiným klukem není její styl.

253
Budulínek
Reagovat

štrudle>vlas EU
a ta červeň na tvář je asiaschop
<<<A má co řešit štrůdle jedna, každý týden se líbá s jednou holkou …a Růža radí.
že prej VB nadal sprostě holkám, a to neslyšela co řekl o ní-gentlas

254
Pat
Reagovat

SUNíčko: fajn článek, třeba si to i štábníci přečtou (:-))
Měl bych návrh na hru, to tady asi zapadne, co? Bude to dlouhé a i tak to za hoďku zmizí pod nánosem příspěvků (.-))

255
Hooper
Reagovat

249 – jo, na to jsem zvědavej

256
Péťa
Reagovat

248 ty pingvini měli bejt s MB ale zbytek sem nepobral…

257
cathy
Reagovat

Lidi díky moc za noční zpravodajství! Moc zajímavé a štve mě, že jsem odpadla ale bohudík panáček bdí (Y)

258
abbarth
Reagovat

254
Napiš, neztratí, většina lidí si diskuzi pročítá, když nestíhá sledovat a probírají se tu i jiný věci…

259
Kami
Reagovat

Maji stavit lidskou pyramidu. Studla, splhajici se nahoru oznamuje, ze ma vlastne strach z vysek, ze na to zapomnela.

260
upsik
Reagovat

LP je NEDÁVAČKA !!! Jediné co při úkolech říká…to nedám, to nedám…:)

261
Péťa
Reagovat

P.Hradil má trošku chrapláček:o)))

262
upsik
Reagovat

Vladkův tým naprosto jednoznačně vyhrál…

263
Frodo
Reagovat

260 – já furt slyším od nich „ty krááávo, ty vole, to nedám, ty krááááso“…poslala bych je do…Jampadampa

264
Hooper
Reagovat

LP to vůbec nějak nepobírá, celou soutěž.

265
Kami
Reagovat

Potrebuju si odskocit na nakup, doufam, ze mi neunikne odhrnuti rolet. Jej posta, tak to jest pockam

266
Kami
Reagovat

263: Trefa :-)) Jampadampa je eL klub v Praze ;-)

267
krista
Reagovat

Ještě furt jsou venku?:-))))

268
Jerremy
Reagovat

Doufam, ze pokud stab byl vevnitř, tak by mel vytahnout ten retizek Zdenky, co ji zapadnul za skrin …

269
Amanda
Reagovat

V půl jedný snídaně, proč ne :D

270
Pat
Reagovat

abbarth – O.K., dojím oběd a hodím to „na papír“ (:-))

271
abbarth
Reagovat

Rolety jsou nahoře, Nikol chystá vajíčka, Vladko chce dojíst zbytky dortu z předchzího dne…

272
Frodo
Reagovat

266 – však právě proto to říkám :-DD

273
Pat
Reagovat

Podle ofic. str. čistili kamery.

274
upsik
Reagovat

Tak k čemu došlo vevnitř…už někdo přišel z VV na změny ???

275
Prochor
Reagovat

Nebylo by technicky možné alespoň na jedné kameře úplně vypnout zvuk od Romany? To bych opravdu ocenil.

276
abbarth
Reagovat

Lucka miluje tatarák, Růža carpaccio – chodí na něj a dává si dvojitou porci, hraběna přikyvuje a jedla carpaccio často…

277
Honzad
Reagovat

Pojďme trošku špekulovat nad dnešním Zúčtování:) Kdo podle vás dá (palec :-) ) komu?

278
piha
Reagovat

Ta Martůčka je na pěst!!!!No jestli ona má 23 či kolik tak mně je asi 18…

279
piha
Reagovat

277-at ho dá kdokoliv komukoliv,jen prosím vynechat Vlada a Dítě,zbytek je komparz a nezajímá mě…:) Pořád doufám že je slízně VB,mohl by si vzít Dítě,jako že mu „pomůže“ ven a odešel by sám VB.:)))

280
Prochor
Reagovat

Na dnešní zúčtování jsem zvědavej. Ale myslím, že překvapení se konat nebude a nejvíc hlasů dostane Tomáš nebo Martin.

281
zuza
Reagovat

Zatím jsem těžce zklamaná. Očekávala jsem nějaké tresty, dusno před zúčtováním a…..nic. Večer vypalcují Dítě podle původní dohody a všichni bou v klídku.

282
rejpal
Reagovat

Honzad
Po včerejší noci je to dost těžké. Zdálo se, že Nino získal aspoň pět nebo šest palců pro sebe (to by mohlo stačit), ale teď může být dost věcí jinak. Teoreticky se zdá, že by mohl suverénně vyhrát Tomáš, ale nevsadil bych na to. Dost lidí se asi bude bát ho označit, protože vědí, že každého řeší a může vybírat z okruhu palcujících. Včera se vedlo na různých stranách hodně řečí, ale většina se nedostala na žádnou kameru.

283
upsik
Reagovat

Pravidla vily, které za včerejší noc porušil VB
1. mluvil o štábu a věcech venku
2. napadl jiného soutěžícího
3. ničení majetku vily
4. neomezené používání sprostých slov a nadávek
5. neplnil úkoly (vč.nedodržování pořádku)
6. vyměřené tresty ignoroval
7. ???
Lze ho překonat ???

284
Wanna be your monster
Reagovat

LP: a z jakého komixu je ta Blondie (obraz)?

285
Hooper
Reagovat

Ok, kdo dá komu palec (vycházejme z toho, že Dítě s avatarkou mají imunitu)

Dítě Tomášovi
Romana Zdeňce? U ní fakt netuším.
Vlado Tomášovi
Nikol Tomášovi? Taky nevím
Martin Zdeňce
Lucka Tomášovi
Láďa Martinovi? Určitě někdo z buldočince
Zdeňka Martinovi
Thomas Vladovi
Mirek Láďovi? Do ženský nepůjde imho
Eva Romaně
Pavlína Tomovi
Mirka Tomovi

286
upsik
Reagovat

Zvěřina tričko s nápisem PUTAS MANAGER – vůdce kurev…:)

287
Wanna be your monster
Reagovat

285 – je taky možné, že vážně ohlásí Zvěřinu jako posledního hráče, a bude mít imunitu on.

288
piha
Reagovat

285-a když imunitu mít nebude?

289
rejpal
Reagovat

Hooper
to by znamenalo totální krach Ninova komplotu (mě to nemrzí, když se necítí, ať jde domů jinou cestou. Nemám rád duely převrácené naruby).
A pak bych se mohl dočkat duelu s Luckou (jenže na to je asi Tomáš moc velký srab, takže asi spíš ne. Škoda).

290
Wanna be your monster
Reagovat

Miro: tys to jako prodala a teď tě v tvojí restauarci někdo zaměstnává? :D

Růža: To je tajné, tajná smlouva.

291
Péťa
Reagovat

Teď sem si pustil video na Youtube co sem včera někdo dával s noční bitkou a všiml sem si jedné věci v čase 0:59 MB v tý největší vřavě něco žere tady foto kvalita nic moc:

http://img560.imageshack.us/img560/1773/9flw.png

292
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak jak to bude s rekapem…u zůčtování bude ten samý rekap jako o chvíli později na prima Love? nebo na primě bude zase nějaký vícedenní, který bych měla ignorovat.

293
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak Vébéčko mi připomíná typově Tonyho ze slovenských vyvolených, se kterým se Vlado spřáhl po přestěhování. :)

294
Hooper
Reagovat

rejpal 289 – no podle mě po včerejšku jsou při vypalcování Tomáše dvě hlavní kandidátky na výzvu – Lucka s Pavlínou. Každopádně jeho vypalcováním šance Lucky na účast v duelu dost stoupají, řekl bych.

295
abbarth
Reagovat

Před chvílí se VB bavil se Štrůdlou, slyšel jsem jen závěr, ale ptal se jí proč to dělala a ona že to jen zkoušela na Martina, že by stejně nic neudělal a VB, že by určitě udělal… Rozhovor ukončila Nikol, když řekla, ať udělá vajíčka pro VB, ale neví jestli je od ní bude chtít, ten jí řekl, že mu je to jedno, kdo je dělá, ale chce vájíčka.

296
Scalex
Reagovat

292 – tipnul bych si, že ve Zúčtování bude zase ten vícedenní rekap pro lidi, co nesledují/nechytají Prima Love nebo kteří se prostě dívají jen na ty „hlavní“ VV pořady. A pak bude na Prima Love klasický rekap včerejška.

297
Wanna be your monster
Reagovat

294 – VB několikrát řekl, že si vezme Mirku.

298
Kami
Reagovat

272: Tak to jo, ja myslela ze to slovo melo byt neco jkao „bla bla“ misto do prde*e :-)

299
Amanda
Reagovat

277 – já tedy mám od včerejška jasnou představu o zúčtování, Tereza nabídne Dítěti odejít bez pokuty pokud to přijde tak mu opravdu není dobře a je to v pohodě, pokud to odmítne tak je kecá jak si myslím, Tereza mu dá tedy a Mirce imunitu jako posledním příchozím. Pak tedy palce doufám že nejvíc dostane VB nebo MB. Ještě by mohl mít i Petr hlas nebo naopak by mohl Petr dát někomu imunitu a v tom případě doufám že Vladovi :)

Jináč bavili se o palcích, to už dnes nesmějí ne? :) Doufám že nějaký trestík….. Růža prý v práci dělá za 10 lidí :)

300
Péťa
Reagovat

V zásobovačce byl papír aby si napsali nákup a Růžena říka:
jídla je tu dost, akorát potřebujeme víno.

301
piha
Reagovat

299-stalo se někdy v některé RS že někdo chtěl domů,nabídli mu to a on fakt odešel?

302
Kami
Reagovat

Tak Ruza v praci dre jak kun? :-)

303
haha bimbi
Reagovat

Můj typ na nejvíc palců je taky VB nebo Růžena. Pro VB budou hlasovat Vladko, Lucka(?), Láďa(?), bachařky, Nicol a asi Martůčijka, to máme 7 palců. Pochybuju, že Růžena jich dostane víc, takl maximálně od MB, možná Mirda. Vladko dostane palce od VBčka, MBčka a možná od Zdeny.

304
Mab
Reagovat

Řekla Nikola Vladovi, že ho chce vyzvat Nino, jestli dostane nejvíc palců? Nebo si to nakonec nechala pro sebe?

305
XY2
Reagovat

Růža hodně pije, až 4 litry denně, počítá do toho i to víno? Nebo je to jen to víno?

306
Amy
Reagovat

303 Bachařky chtějí hlasovat pro Vlada, aby si vzal do duelu Thomase a vyřadil ho.

307
upsik
Reagovat

já bych jim tam pustil film Masakr motorou pilou a pak výpadek proudu a zničehonic Zvěřina s atrapou motorové pily…to by Vladko nepobral…:)

308
anka
Reagovat

299 – no jestli jí to patří a dělá za 10 lidí, tak ušetřila 9 platů , a to víno taky vypije za 10 lidí

309
bobek
Reagovat

306

to se ale bavily o dalším zúčtováním.

Myslím, že to dopadne tak, že všichni dodrží, že dají palce dítěti a ten se vezme V.

Ráno Nikola potvrdila, že to plati

310
zuza
Reagovat

Tak oni očekávají odměny. No to je vrchol! Štábe? Furt nic? Klídek, pohoda, tabáček. :-(

311
Kami
Reagovat

Ruza rano hlasila ze hubne. Podle toho jak moc mluvi u jidla bych se ani nedivila

312
upsik
Reagovat

Tajný do vily nasazený bude MB nebo Avatarka…můj tip.

313
Frodo
Reagovat

Růžka sděluje, že má takový drsný humor jako… ale pravdivý…

314
piha
Reagovat

309-tak to je v pr….:(

315
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

štáb je mrkev !!!

316
Kami
Reagovat

306: Tak o tom se asi eLka vcera s Vladem bavily, hm?

318
XY2
Reagovat

Jojo, mají klídek, jen starosti o jídlo a chlast, chvíli si od nich odpočinu, je to o ničem…a odměnu by určitě mohli dostat, si zaslouží, nejlepší několik flašek a pořádný cigára, ať se tam nenudí.

319
abbarth
Reagovat

Taky by nebylo od věci odstranit z vily veškeré předměty, kde jsou hodiny, nebo ty hodiny alespoň odstranit nebo přelepit…

320
Amanda
Reagovat

Hele já myslela že Růža nespolupracovala na pyramidě ale i přesto si užívá obsluhy

Reagovat

abbarth (319) souhlas, zajímalo by mě, proč do čtvrté hodiny ty hodiny zařadily, když co vím, tak v předešlých řadách nebyly a čas odhadovali např. podle vstupů Terezy do vily.

322
Kami
Reagovat

Tany agent bude urcite Ladicek. A vystajloval ho team Primy ktery delal na Osklivce Katce 8-)

323
Jerremy
Reagovat

Jinak nechapu, proc by se VV nemeli bavit o zuctovani …

324
Kami
Reagovat

Lucka vypravi ze kliste kdyz ho tocis tak se z toho vyzvraci a pusti se

325
upsik
Reagovat

Ony ty tresty budou padat s Terezkou (VB zbalit a ven, MB a Mira žlutou kartu, Avatarka a Dítě imunitu). Pak to bude otevřené a zajímavé.

326
Wanna be your monster
Reagovat

V minulých řadách hodiny byly…minimálně od druhé, jedničkou si nejsem jistá. taky se obvykle bavili o tom, kolik zrovna je.

327
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Já doufám, že Tereza pojede večer bomby. Jak byla drsná na Růžu,měla by měřit všem stejným metrem a být stejná i na MB.

A eslik ne, tak je štáb….

Celer!

328
Frodo
Reagovat

Alfabuldok – ublížíme jednomu člověku – někomu se ublížit musí!

329
Alah
Reagovat

Tak mne napadlo, ze by ve studiu mohly padnout navrhy trestu…a lide by behem vysilani rekapu mohli smskovat pro ten ci onen…
Stejne tak by prima mohla nechat hlasovat o dennim nebo tydennim ukolu…
By se ukazalo,jaky jsme zaskodnicky narod :-)

330
piha
Reagovat

325-je to asi nereálné ale bylo by to super!

331
Frodo
Reagovat

329 – tam snad nepadl ještě ani jeden pořádnej trest a ty hned na výběr ze dvou variant :-DD

332
Budulínek
Reagovat

Extasy Of St. Theresa
327ok

333
Hooper
Reagovat

329 – no je fakt, že jedna z mála věcí na dvojce byla volba tajného úkolu na oficiálním webu. To fakt fungovalo.

334
haha bimbi
Reagovat

Koukla jem se teď na záznam tý včerejší hádky. Můj dojem: embéčko je nízká, zbabělá krysička, které stačí její malé kouličky a pindíček jen na provokování, ale sám se postavit Vladovi čelem se bojí. Umí jen rejt. No a postoj vébéčka? Čirá esence primitivního a agresivního hnusu – jen ten náklon těla a zaťatý pěsti, což mělo působit výhrůžně… Prostě odpor. Vlado to ustál skvěle. A potvrzuju, co tu včera někdo psal: Růžena má hospodský instinkty jak usměrnit vožralý primitivy. Včera si myslím, že zasáhla celkem v pořádku. Mě to z toho záznamu připadalo, že kdyby se tam mezi ně nevlepila, že by ta pracka tomu hovadu možná vylítla. Nikola se tvářila na začátku konfliktu docela vyděšeně. Jestli po tomhle dá někdo palce Niňovi namísto vébéčku, je to trouba, protože kalkulace by neměla asi převážit nad normální lidskou slušností a tolerancí.

335
bobek
Reagovat

Mě je z toho buldoka opravdu totálně šoufl!

Vede debatu, že se chce zbavit Vladka, tak vypalcuje dítě, óóó takto se opravdu chová férový chlap!

336
Kami
Reagovat

Lucka vypravi o tom jak byla jeji mama v komatu

337
rejpal
Reagovat

Jerremy
Já taky ne.
Hooper 294
Bojím se, že na to nemá Tomáš koule. Ono to spíš vypadalo, že se snaží občas nějak otupit hroty. Každopádně se k ní chová jinak než k ostatním holkám, a hučák není tím důvodem. On si především není jistý, jak si stojí Lucka venku, a pochybuji, že si to bude chtít vyzkoušet.
Když to nebude Mirka, bude to někdo z dalších nových členů. Asi Pavlína. Pak bych možná byl raději, kdyby se vrátil on. Mám je oba u dna žebříčku, ale Tomáš je více hustý týpek.

338
Kami
Reagovat

Ruza hned ze take skoro umrela (Ruze se totiz stalo vsechno to co ostatnim)

339
Honzad
Reagovat

Já ale doufám, že VB vyhozen za porušení pravidel nebude. Trest ano, ale ne odchod, to by zaprvé nebyla taková zábava, až vypadne v duelu a hlavně by to pro něj bylo částečně prezentované vítězství a možnost osobního vysvětlení – štáb Vladovi nadržuje, a tak VB vyřadil. Tím jsem si jistý, že by takto argumentoval. Ale buldoček by potřeboval jediné – pořádnou psychickou lekci a vystřízlivění z pocitu vlastní dokonalosti. I když, jemu už imho nepomůže nic…

340
haha bimbi
Reagovat

A myslím si, že ten včerejší výstup bude mít tutově dohru, určitě až večer od Terezy. Nějak. Ten nabouchanej primitiv do Vlada normálně strčil, a ikdyž vezmeme v potaz, že to bylo „jenom“ strčení, prostě to byl fyzickej atak. Tečka. To je možná nejvyšší provinění, jaký můžou ve vile udělat, kam se hrabe nějaký šeptání nebo podobný nevinný nesmysly

341
abbarth
Reagovat

329
To vůbec není špatnej nápad, navíc by tím zapojili i do hry víc lidí…

342
Kami
Reagovat

VV si vypravi o svem „kakani“, jsou ve stresu tak to nejde. Zato Buldokovi to jde, tak nemuze prijit do Zpovednice do ktereho ho zavolali

343
Bazinga
Reagovat

338 akorát v mnohem horší, případně mnohem lepší variantě :-D

344
abbarth
Reagovat

MB i VB jdou do zpovědnice, zaráz?

345
Kami
Reagovat

Ruza zase „to je maras“ a huronsky ruzo-smich

346
upsik
Reagovat

VB a MB společně ve zpovědnici…pozvaní

347
koment
Reagovat

337 – Tak Pavlína vs. Tomáš, Tomáš v žádnym případě. To si radši pořádně nabiju kredit…

348
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

kéž by ve Zpovědnici:

VB a MB – porušili jste pravidla, domluvte se,který z vás opustí tuto hru….Když jste takoví kámoši,jistě to nebude problém…

hihi

349
abbarth
Reagovat

A je to tady, co jsem předpokládal, Nino řekl, že když dostane palce, tak si aspoň vyzkouší, jak by uspěl, protože by se stejně k tomu „nejtěžšímu“ dostal…

350
haha bimbi
Reagovat

339 – Honzod, ale on bude mít argumentaci, že se proti němu někdo spikl vždycky. Ať ho vyloučej nebo ať ho vyřadí v duelu nějakej dle něho „slabej“ soupeř. U něj je to jedno, je to ten typ posery, co má vždycky 1000 důvodů okecat vlastní nechopnost a blbost, nikdy si nepřizná, že chyba je na jeho přijímači

351
upsik
Reagovat

Nikol bych dal úkol za imunitu – posbírat během jednoho dne většinu spodního prádla Avatarky (nepřímo, tajně)…to by se ukázalo jaká je hráčka (její kredit by vyletěl nahoru), a strudl žárlivá. Telenovela hadra.

352
EvkaD
Reagovat

Prosím 2 dny v práci nestíhám tolik sledovat. Hádka byla drsná a já bych poslala Thomase do pr…svižným krokem, což se nestane, bohužel.
Jen k té Nikole, co to sledujete, ona jde opravdu proti Vladovi? Bude riskovat, že Nino si jej vezme a její „přítel“ vypadne??? Je tak blbá nebo spíš my, že jsme si mysleli o ní něco jiného chvíli??

353
Kamča
Reagovat

Úplně mě fascinuje, jak Vladko okrajuje na 4 mrkev, nemůžu se od toho pohledu odtrhnout. Přidávám se k těm, co tvrdí, že kdyby tam nebyl, tak by se na VV nedívali.

354
Hooper
Reagovat

352 – tak nebylo by poprvé, co by si vyhodila kamaráda. A co si budeme povídat – jestli Vlado vypadne, tak se to bude hodit všem. Ale fakticky se tak nestane.

355
Pat
Reagovat

Pro ty, co to neviděli a ještě nezkoukli video – tak VB nikoho fyzicky nenapadl. „Prsovačka“ a prskání v řevu podle mne není fyzické napadení. Naopak, to musí být u štábu plusbody. Jestli u toho někomu chyběl port asi taky v tu chvíli bylo jedno, páč řvali tak, že to bylo slyšet odevšad.
Chce to ještě přiložit pod kotel.
Teda, přijde mi, že nejschůdnější cesta, jak vyhnad Vladka, je provokovat a provokovat a provokovat, protože i když se po letech zklidnil, stale je jak mina. Při důkladné masáži si o odchod sám řekne nebo mu škrábne a něco provede nebo bude na doktora.
Rázem dotyčný shrábne většinu SMSek od těch, co Vladka nemusí a nepřejí mu další výhru (v Čechách takových lidí bude dost, pak už je jen otázka, jestli se dívají a jestli obětují pár kaček za SMS).

356
Wanna be your monster
Reagovat

Hodila bych jim nějaký úkol, u kterého je sranda, i když jsou rozpory. Třeba hra na zrcadla, co byla ve dvojce.

Díle ke stažení tady: http://uloz.to/xZyDkuw/vyvoleni-s02-den-086-rar

357
Kami
Reagovat

Podle mne i tak Dite keca.
To, ze hned na zacatku pozna jestli ma sanci jit dal je hloupost. Sympatie k ucastnikum se postupne meni, sili nebo slabnou. On tam zkratka nechce byt, je to pro nej mrhani casu. To si podle mne uvedomil.
Pamatujete Ivanu z (tusim poslednich VV)? Jak si otevrela pusu na Holovskeho a hned mela podporu. Pak uz ji to pomalu zase klesalo, protoze delala kraviny.
Sympatie divaku jsou vrtkave, vyviji se podle toho co VV ukaze, ke komu se vedome nebo nevedome prida atd.
Dite neni blbej. Proste chce dom.

358
EvkaD
Reagovat

353, já stopro, když už se dívám, hledám kde ho:-))
Ví vůbec Vlado ten plán Nina?? Ví, že by šel s ním do duelu, že ho on chce? Oni zatím, co jsem viděla spolu konflikt neměli, či jo??

359
violoncella
Reagovat

353 – jsem na tom úplně stejně, jen na Vlada se dá koukat i při loupání mrkve.

360
Jerremy
Reagovat

EvkaD(352) nemyslim si, ze je Nikol vylozene proti Vladkovi, Niki je hracka a podle me, pokud vyciti prilezitost zbavit se silného hrace, proc to neudelat?
Spis je zajimave, zda zvitezi u ni taktika nebo sympatie.

361
Pat
Reagovat

Co ta hra? Šoupnu to sem, snad to projde? Když tak to bude na několikrát. VV už se znají natolik, že by to mohlo mít slušnou vypovídací hodnotu.
Pro ostatní hru doporučuji, není na tom nic složitého a psyhcologicky náročného, i jen pro zábavu mezi kamarády je to fajn hra, lepší než flaška …

362
Kami
Reagovat

Strudla o Buldokovi na Miru: Mi bude rikat Zdeno, chapes jako ne

363
rejpal
Reagovat

EvkaD
Myslím, že bude asi dost manipulovatelná. Může se jí to vymstít, protože jakmile Vlado začenichá zradu, bude s ním mít problém. A on opakovaně tvrdí, že tyhle hry na výtah někoho domů, odmítá.

364
Pat
Reagovat

Je to hra zaměřená na empatii, výsledky něco málo mohou vypovědět o jisté míře

empatie u lidí vůči ostatním ve skupině.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Empatie
Zabere to chvilku a stačí k tomu pro každého papír a tužka (a předepsaná hesla, která

někdo čte nebo mohou být předepsaná na papíře).

Úkolem hráčů je ke každému zadanému heslu, kterých může být tak 10-20 (víc už určitě

ne) napsat slovo označující věc, činnost apod., které si myslí, že napíší ostatní

nejvícekrát.
Na každé heslo se nechá chvilka času, třeba 20-30 sekund. Ne moc, tak na zamyšlení se

a zapsání tipu.
Poté, co všichni napíší své tipy, se postupně říkají odpovědi na jednotlivá hesla.

Jeden z hráčů řekne k danému heslu svůj tip a kdo má stejný, přihlásí se. Body se

dávají za to, kolikrát dané slovo bylo ve skupině použito. Tak se ke každému heslu

pokračuje, dokud nemají za toto heslo všichni nějaké body (nejméně 1). Pak se

pokračuje vyhodnocením dalšího hesla.
Na konci se body sečtou a udělá se „žebříček“ výsledků.
Nejvíce bodů získávají lidé, kteří jsou empatičtí (viz Wiki výše), nejméně ti, kteří

se do emocí a motivací ostatních nedokáží vžít a porozumět jim.

Důležité je, aby hráči mezi sebou během hry absolutně nekomunikovali. To je třeba jim

zdůraznit a je teba to dodržet. Komunikace nesmí být žádná, ani verbální, ani

neverbální. Pro trotly to znamená držet pysk ani nedutat a ani nešklebit se, nefrkat,

nevzdychat, nekoukat, a to vůůůůbec, ani byť jen významný pohled se nepřipouští,

každý čumí do svého papíru, mlčí, přemýšlí i dýchá potichu a píše … (:-))
Pokud to někdo poruší tak, že ho slyšeli všichni, nestrhávají se mu body při

závěrečném sčítání, protože pokud ho slyšeli všichni, všichni jsou stejně ovlivněni.

Pokud někoho nachytám, že jakkoliv komunikoval jen s někým, heslo „stornuji“,

nepočítá se pak do výsledků a beru další.
Pokud se to nebere vyloženě jako egopretěky na body, ale hra k tomu dozvědět se něco

o sobě a druhých, pak normální lidi nemají zájem to kazit a jde to a je to fajn.

Příklad hesel:
– barva
– křestní jméno
– roční období
– jídlo
– povolání
– město
– zvíře
– soutěžící ve Vile
– přírodní živel
– nápoj
– celebrita
– sport
– písmeno abecedy
– den v týdnu
– nemoc
– číslo
– lidská vlastnot
– část těla
– název filmu
– pohádková postava
– rostlina

Třeba na heslo barva napíší hráči 5x bílá, 4x černá, 2x modrá, 1x zelená, 1x červená.

Pak ti, co napsali bílá, mají po 5 bodech, černá po 4 bodech, …

Aby někdo ze hráčů neměl výhodu, pokud to někdy hrál, je třeba zdůraznit, že není

cílem napsat to, co je největší, nejznámější nebo co napadne mne, ani co si myslím,

že napadne většinu hráčů, ale to, co si myslím, že ostatní napíší nejvícekrát !!

V průběhu vyhodnocování se, samo, už nic nesmí přepisovat, ale je možné a žádoucí se

třeba i u některých hesel pobavit o tom, proč to dotyčný dal, chtěl dát a nedal apod.

365
Budulínek
Reagovat

violoncella
359
jen na Vlada se dá dívat.
zdena pulitr na ex, brrr brrrr Kamera 1
proč ji pořád dávají na1, já chci Vlada

366
EvkaD
Reagovat

354, myslíš, že Vlado porazí každého, třeba i Nina levou zadní? U něj jediného si nejsem jista stopro, může dostat proti hlasy od raperů a týpků, co právě Vlada nemusí…
Já přestávám věřit, že by tam s buldokama Vlado vydržel oběma ještě třeba 2 měsíce…Pak rovnou tady k nám do Černovic:-))

367
Kami
Reagovat

Nikol vcera rikala, kdyz ji Dite premlouval, ze by to ale mel na ferovku jit rict Vladkovi.

368
Pat
Reagovat

Není to tam a je to sice jasné, ale ještě pro jistotu – každý na každé heslo píše jen 1 tip (např. barva – modrá, město – Praha, toť vše).

369
okkvp
Reagovat

Zdéni furt nechápe čím VB tak nasrala :-)

370
Prochor
Reagovat

360 – U Niky vždycky vítězí strategie. Její hlavní názor alespoň v HP byl – nezáleží teď na našich vztazích, ale tady jsme ve hře, kde vyhrává jen jeden. Podobný postoj měla dokonce i k ségře Dáje. Ale to je úplně v pořádku, vždyť je to jenom hra. A vztahy jsou něco jinýho. Ve hře vyhrává jen nejsilnější hráč, který bere všechno.

371
rejpal
Reagovat

Jerremy
Já myslím, že spíš přijala Ninovo tvrzení, že chce domů, a ví to, že půjde. Nino byl déle venku, ví, jaké jsou názory mezi lidem a Nicol mu to věří. Tam problém není, problém je, že je to za zády jednoho z aktérů plánovaného duelu. Zklamaný (v jho podání zrazený) Vlado je horší protivník než naštvaný Vlado. Na vztek zapomene, na to druhé daleko hůře.

372
Jerremy
Reagovat

364: to je hezka hra :) to by byla sranda

373
rejpal
Reagovat

Prochor
To je v naprostém pořádku, a proto se divím, že na tem špek skočila. Ona z toho nemůže vůbec profitovat, může na tom jen prodělat. Ale jednak jí to může ještě dojít, a druhak to může ztroskotat na imunitě.

374
Poštovní holub
Reagovat

355 – Koukni na to ještě jednou, něco ti asi uniklo. VB zezadu, zdůrazňuji, že chlapácky zezadu, prudce strčil do Vladka. Není to fyzické napadení?

375
JeanJean
Reagovat

Já nevím, mě osobně teda niki jako hráčka v HP nepřišla, vždycky zachraňovala prvně Nelu, pak Dáju a až pak sebe. To je spíš problém Niki, že pokud si někho opravdu oblíbí, nechá se jím pohltit a zapomíná na sebe a své vlastní cíle.

Btw štrůdla chlastala ve dvaceti až byla oteklá :D :D :D

376
Frodo
Reagovat

Alfabudlok se hrozně bojí a tak furt řeší a ptá se pořád dokola Nína, jestli má ty palce domluvený a jestli mu je všichni dají…

377
abbarth
Reagovat

Buldoci si zavolali do koupelny Nina a počítají hlasy, kdo komu dá… Mají pořád obavy. Nino slibuje, že si vezme Vladka

378
Frodo
Reagovat

HOlub má pravdu – to bylo fyzický napadení a zákeřně zezadu!!!

379
Jerremy
Reagovat

371: rejpal.
Jo, a prave to podle me Niki resi – mam mu to rict? Nemam mu to rict? Pomuze mi to? Nepomuze mi to?
Ale není jedina, kdo to vi a Vladovi to nerekl … ještě to vi Luca a LP/LM (a to beru Vladove „blizke“).
A ano – urcite je „horsi“ Vlado zrazen, nez rozcilen…

380
Péťa
Reagovat

na 4 VB+MB+Jenda

381
krista
Reagovat

Ale proč VB vrazil do Vlada, nehádal se s Martinem? Co stím VB měl společného? Bylo to napadení!!!!!!!!

382
JeanJean
Reagovat

Mimochodem štrůdla mi připomíná nás ve 13, když jsme se poprvé opili ve 14 ba školním výletě v sedmi lidech z láhve vodky a týden jsme hrdinně proklamovali „jak jsme byli drsní a kolik kdo vydržel“. Ještě jednou uslyším „tyvole já jsem drsná, já dala půllitr na ex“ tak mě střelí :D

383
rejpal
Reagovat

Pat
Tuhle hru používají psychologové. Měl jsem možnost to absolvovat s bývalou manželkou Vodňanského. Je zajímavé, že to funguje, i když lidé vědí, o co jde.

384
EvkaD
Reagovat

To jsou svině…ti 2+ Nino a to jsem si myslela, že ten borec je fakt trochu jinej!! Že se dívám a nasírám fakt!

385
zuza
Reagovat

369 okkvp
Zdeni hlavně neustále řeší jen sama sebe.

386
abbarth
Reagovat

VBčko se to snaží dle rad Nina srovnat se Štrůdlou… Slova „Zdeno chceš si promluvit“

387
rejpal
Reagovat

Jerremy
Já ale nevím, jak zareagovala Lucka. Jenda ji včera ve výčtu těch, co kývli, nejmenoval. Ona mu to ale vyslepičit nepůjde, pokud do té hry nepůjde taky.

388
okkvp
Reagovat

Nikola vypráví elkám svůj zážitek z detektoru lži (pracovala v obchodě, kdy někdo ze zaměstnanců vykradl sejf)

389
Frodo
Reagovat

Buldok na 1 dolejzá za Zdenou a je slizskej jak lejno!

390
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
tom má zdenu rád
tahá jí do prádelny
zdena vycucla martina to nebyla pusa

391
Frodo
Reagovat

Alfabuldok předvádí nejtrapnější žárliveckou scénu, jakou kdy kdo může shlédnout, za chvíli bude zlej!!!

392
abbarth
Reagovat

Teď VB řekl normálně narovinu Štrůdle, že ji má rád a co se mu nelíbí… A ona na to není ani schopna reagovat… „To jsou moje prsa ne?“

393
rejpal
Reagovat

Poštovní holub
Není. Takové případy už byly. Ve trojce Radim srazil Ivanu do křesla hasičákem a nikdo to jako napadení nebral. Myslím, že by tak neposuzovali ani facku.

Reagovat

AD ZUCTOVANI) Zajímavý nápad z komentářů na FB, tohle by asi buldočí sešlost nepotěšilo :)

podle mě byste měli dát El Ninu imunitu i když je to nefér, ale pěkně by to zahýbalo ostatníma pač se tam s nim skoro všichni domluvili na tom, že ho vypalcujou.. Tím ta hra ztrácí uplnej smysl , maj dát toho koho nemají rádi a kdo je jim nesympatickej a né z milosti někomu kdo si chce zkusit taktiku a třeba jít dom.. neni to správny..

395
Frodo
Reagovat

Buledok je hovado par excellence!!!

396
Prochor
Reagovat

375 – Naopak. Podle mně byla Niky po Ginovi a Nele nejsilnější hráčka v HP. Někdy překvapila i je samotné. Její největší síla podle mně byla schopnost neustále získávat informace ze všech znepřátelených stran a pak je využívat pro další ovlivňování děje a to ve spolupráci se silnými spojenci, kteří jí v případě potřeby kryli záda.
Co se týká palce pro Vladka, tak jsem si jistý, že si Niky myslí, že Vlado nemůže vypadnout. A hlavní důvod je ten, aby neriskovala, že sama bude hned na začátku, kdy nemá ještě jistou pozici, vypalcovaná.

397
abbarth
Reagovat

„Mě nevadí, když se chceš líbat s holkou, ale vadí mi, že je to lesba“ VB

398
Wanna be your monster
Reagovat

Jo, ve dvojce dával Pluto holkám facky ( i když si o to řekly) a byl potrestán jen za to, že hodil květináč do bazénu, o fackách ani slovo.

399
Frodo
Reagovat

Zdena dobře!!!!!! Líbala se s holkama, protože se jí líbí, pokukuje po nich pořád a chce se s nima líbat! Alfabuldokovi je zle a musí se jít napít, protože mu vyschlo v krku. Prý by se žádnýmu chlapovi nelíbilo, když se dvě ženský líbají :-DDDD Bože, žo je kokot, bez pardonu.

400
okkvp
Reagovat

Vébéčko je kouzelnej jak „vůbec“ nežárlí :-)))

401
piha
Reagovat

Nino:a ona vyhrála hlasování nebo sem přilezla přes zeď?Nechápu,kdo by jí mohl poslat hlasy.(netuším o kom,o Martůčce?:D)

402
Mab
Reagovat

Jak vorvaň říká líbání „vycucávání“. Blé. Prej by mu nevadilo, kdyby se štrůdl vycucl s holkou, pokud by ta holka nebyla lesba. Fuj, to je odpornej, odpornej chlap.

403
Icecube18
Reagovat

Jestli se štrůdl vrátí k VB a vykašle se na eLka, tak je ubohá

404
Péťa
Reagovat

392 (abbarth)
Naopak VB argumentuje nesmyslama.Něco řekne a za 2minuty řekne uplnej opak.Je to dement.

405
bobina
Reagovat

Ta štrůdla ta je blbá jak malováný sáne.

406
Mab
Reagovat

Vorvaň právě štrůdlu: „Já bych ti v životě nenadával.“
Debil. Imho by to měli večer pustit, jak jí nadával do smradlavejch a špinavejch kurev.

407
Wanna be your monster
Reagovat

Martin Hranáč :Teď se budete asi všichni divit , ale já fandím Thomasovi . A ne proto , že on je kus chlapa a já jsem gay , ale zdá se mi že těch hysterických záchvatů je moc i na mě . On to nebude špatnej chlap dokonce by chtěl dělat i srandu , ale to nejde aby se chlap kterej byl vždycky branej za velkého Buldoka , najednou otevřel a změnuil se ze dne na den a ukázal jeho opravdou povahu . On žije úplně v jiné společnosti lidí a s gayi nepřichází do kontaktu každejden .Já nevím jak to napsat , ale myslím si že by Thomas uměl dělat srandu , ale bohužel nemá s kým . Takže ho všichni budeme mít za Buldoka , kterej jen občas zařve na Vlada , ale střihem to bude vypadat jako by byl ten největší hajzl . Thomasi jeď.

Ty vole, ten asi nekouká na online kamery.

408
Frodo
Reagovat

Alfabuldok se snaží srdceryvně přesvědčit Zdenu, že za všechno může ona. Buldok žárlí na LM takovým způsobem, že se kácím pod stůl…

409
Frodo
Reagovat

Buldok říká, že NENÍ žárlivej!

410
Budulínek
Reagovat

řek jí sprostě
že jí má rád
4 roky nežárlil
VB

411
Amanda
Reagovat

364 – Tohle se musí hrát ale za jiného bosse protože než by to Růža přečetla a následně ona a Štrůdl pochopily tak by byla doba :D

Co se týče Dítěte, humus.. Jako využívá Vladovo křeslo, ale že by mu řekl že chce využít i jeho do duelu na to už silák není.

412
EvkaD
Reagovat

396, já ji v HP nemusela ani za mák..Falešná jak pětník taky.
Myslí, že Vlado nemůže vypadnout, já si to taky myslím, jedinému komu bych právě dala šanci je Nino, sakra.
A vidím, že nejsou potěšeni ti, co tady říkali, že Nino nepůjde s buldokama…Bohužel, hlava není tak plná, je to podobná sorta, a taky mě to mrzí.
Nino jediný ví, kolik procent hlasů měl Vlado se Zvěřinou a Emilem…Chce to přetlačit? Nejvíc mě štve, že ten hlas budu muset poslat taky:-D

413
abbarth
Reagovat

404
Souhlasím, ale ona nebyla schopna normálně zareagovat a tím se zas motají v hovnech…
Oni jsou oba dost „zvláštní“ a moc toho rozumu nepobrali…

414
Frodo
Reagovat

CO TO MELE? ten alfabuldok??? To je hrozný!

415
Budulínek
Reagovat

Wanna be your monster
Září 3rd, 2013 at 14.02 407

Co to je?

416
Péťa
Reagovat

VB furt mele o vykousnutí s MB ke kterýmu vůbec nedošlo.

417
Wanna be your monster
Reagovat

415: Názor martina hranáče z dvojky, že prý fandí ortodoxnímu heterosexuálovi. :D

418
abbarth
Reagovat

VB „Na kolik procent si bisexuální?“ Štrůdla „Já nevím“

419
Poštovní holub
Reagovat

To Niňo zatím největší zklamání.
Na 4 cvrliká s namakancema…za hadry by dal všechno!Fakt borec!A správné životní priority.

420
Frodo
Reagovat

Zdenko, na kolik procen seš bi??? Na kolik, na kolik, na kolik procent??? Na kolik??? Je toto možný???

421
Pierre
Reagovat

Zdenička je zkušená koketa, pěkně Buldokovi plete hlavu :D

422
Frodo
Reagovat

Buldok: já vidím, jak tě chce fiknout, jak na tebe kouká, jak se směje, jak stojí, jak dejchá, ona toho využila, že seš opilá a mně je tě líto!!!

423
Budulínek
Reagovat

Frodo
414
přesně > Antibuldok <<

VB "bylo mu líto zdeničky" selná 4 buzeranti a lezby

424
okkvp
Reagovat

prosím vysvětlete už někdo Tomíkovi, že štrúdl jej nebere jako svého amanta

425
Honzad
Reagovat

Byl raněnej…

:D :D :D :D to neee!

427
okkvp
Reagovat

Týjo VB raněná srna ROFL

428
Frodo
Reagovat

Budldok říká, že byl hnusnej, protože byl raněnej jak srna, raněná srna běhá a on…on byl raněná srna! Je prý hrozně citlivej, ale nežárlí.

429
Honzad
Reagovat

On se přesvědčil, že ještě umí žárlit!

430
rejpal
Reagovat

okkvp
Prostě muž velkého srdce. Jen ho zapomněl v kalhotách.

431
abbarth
Reagovat

To, že je MB prase už víme, teď na něj Nino „máš fialový zuby, fuj, bež si je umejt, vypadáš, jak smažka z nádraží“ a MB zmizel, ale není vidět v záběru, tak těžko říct jestli šel…
Pěkně jsou z něj paf MB, VB, Mirek, kdyby jim řekl, ať vyskočí z okna, tak oba skočí…

432
Prochor
Reagovat

Díky za jednoduchou Zdeničku protože VB se díky ní totálně odkopal. Jak jsem Zdenku pozoroval včera, tak ona sama sotva chápe, co se kolem ní děje.

433
Frodo
Reagovat

Zdeno, pls, vyspi se se všema lesbama, co jsou ve vile a klidně i se všema buzerantama /jak říká buldok/ ať buldok pukne vzteky! DÍK

434
piha
Reagovat

431-protože on je tá celebritaaa!:D

435
Debby
Reagovat

já ten rozhovor VB a zdeny nedávám, je to takovej kretén. a zdenka kdyby nebyla blbá, tak se s ním přestane asociovat.

436
okkvp
Reagovat

proboha – už to jedou (Z + VB) zase dokola – to jsou kusy :-)))

437
Kami
Reagovat

Poslechla jsem si pekny hovor Mirky a Nikol. Bavily se o Buldovokovi, ze by to se Z. stejne nevydrzelo a ze chudak pritelkyne Buldoka, co to z venku sleduje.

438
Frodo
Reagovat

Buldok žárlí na lesby, ale brutálním způsobem!

439
abbarth
Reagovat

Mirek opravdu seděl v base?

440
Kami
Reagovat

Ja si myslim, ze my proti sobe nepujdem, ze se mame radi – slova Buldoka, uz se zase lisa

441
Kami
Reagovat

Buldok na Zdenu: Jestli spolu budeme v pohdoe tak se MIrce omluvim.
Zdena: co kdyz se budu zase s nima libat?
Buldok: zase s lesbama? Tak se libej s jinou holkou

442
jenka
Reagovat

Božínku, ten kecá to snad ani není možné. Myslím VB.

443
Frodo
Reagovat

Zdena se snaží už hodinu vysvětlit buldovi, že se chtěla líbat ona. Buldok říká, že si má vybrat klidně normální holku na líbání a líbat se s ní a Zdena se ptá, kdo se s ní tam ale líbat bude a budlok říká, že normální holka ne, normální holka to nedělá a právě to je ono!!!

444
okkvp
Reagovat

Já tedy Tomíka chápu, on je zvyklej, že jeho ženy jsou jeho majetek od prvního momentu, kdy si usmyslí, on je přece neodolatelnej a taky kápo

445
Kami
Reagovat

Buldok je v riti, drzi si hlavu oprenou o dlan a tvari se jakoby snedl konske lejno

446
Budulínek
Reagovat

Zdena do zpovědnice.
Jako aby si VB rozmyslel co dál. Co ten štáb…
No ted tam dají ty MUžoženy brrr. Až vylezou zůstanou si na krku….

447
Kami
Reagovat

eLka resi ze to pro ne se Z nic neznamenalo, proste libacka legrace.
Az vyjdou, asi si zbydou na veky, nikdo s nima uz nepromlulvi.
Nez sem sly, doma 14 dni probrecely.

448
Wanna be your monster
Reagovat

Tak to vypadá, že ani jeden z buldoků nemá čistý trestní rejstřík

449
koment
Reagovat

Prosím o informaci, jak to dopadlo s tou zpovědkou, že se měli domluvit, kdo půjde domů. To byl jako vtip štábu nebo co?

450
Budulínek
Reagovat

449
to byl Návrh pro štáb, ok

451
Budulínek
Reagovat

ty mužoženy by chtěli do postele Vlada, to říkali

452
abbarth
Reagovat

Já myslím, že by dnes Tereza měla rozlousknout, jak to mezi Lesbičkama je…

453
koment
Reagovat

450 – aha :D

454
Kami
Reagovat

Mirka (spravne) resi, ze ji stve uvazovani nekterych heteraku. Ze lesbe se snad musi libit kazda zena a gayovi kazdy chlap.
Na Nikol – tobe se prece tak nelibi uplne kazdy chlap.
Pavla – ja bych treba chtela do postele Vlada

455
MultiSync
Reagovat

No tak ted nevim, …. LM rikala, ze se Zdenickou nic nebylo !… ;-) Jeji partnerka to potvrdilo. Takze aha,… LM se nepriznala co vsichni mohli videt ?…

456
koment
Reagovat

452 – To je jejich věc… Spíš by měla pustit v noční s. Tomáše, patrně asi s pětiminutovym vypípáním…

457
Kami
Reagovat

Holky uz nebavi resit akci Buldok x Strudla, povidaji si historky z detstvi.

458
Frodo
Reagovat

Hezký je jak tu hroudu masa rozložila jedna malá lesba :-DDD

459
Kami
Reagovat

455 – a co mohli videt? Ja si myslim, ze vy jste videli vic protoze jste chteli ;-)
Maximalne Strudla hladila na prsou Mirku pod perinou, to bylo cele.

460
haha bimbi
Reagovat

Víte co je škoda? Že ta Buldokova Sabinka bude nejspíš stejně „chytrá“ jako on. Nezmínil se někde chytrolín Bulda o tom, že kvůli vymahačům na ní přepsal veškerý majetek, nebo tak nějak? Kdyby byla Sabina co k čemu, tak vezme svůj majetek :-DD a prchá od Buldoka pryč. Ale to zřejmě u dívky, která dobrovolně chodí s něčím takovým, jako je Hradil, nepřipadá v úvahu, že by se uměla elegantně pomstít tak, aby to srazilo toho homofoba na kolena… Škoda!

461
Mab
Reagovat

Ten vorvaň buldočí si nevidí do pusy. On se venku prý vždycky ovládá a křičel jenom jednou. A co ten chlap, co ho svázal, hodil do kufru, nechal několik dní ve sklepě, smál se tomu, jak se v tom sklepě pomočil, a pak ho odvezl do lesa, kde ho vypustil jen v trenkách v zimě.

Zvěřina je taky pěknej kretén.

462
Hooper
Reagovat

455 – no ona je otázka, kdo s nimi tehdy v ložnici byl. A už bylo zhasnuto.

463
Honzad
Reagovat

Zvěřina je pořád stejný, jen díky tomu, že není soutěžící, nemá důvod být do toho tolik hrrr. S Vladem je navenek najednou hrozný kamarád, baví se spolu na základě společných zkušeností, tváří se, že všechno je pryč a Vladko na toto přistoupil a jednoduše jej neřeší.

Zvěřina pak vyleze na terasu a pak dává buldokům rozumy o tom, jaký Vlado je.

Btw, neříkal Zvěřina včera, že nemělo smysl se s někým po první řadě vídat? Teď si stěžuje, že se Vlado s nikým po VV nebavil…

464
Budulínek
Reagovat

460
a kde by jako vzal nějaký majetek? který by přepisoval? kde? jako on něco má? a co jako??????????????????????????????????????????????????

465
Bazinga
Reagovat

hele a co Ládícet? Ten co? Dělá on teď něco, nebo na všech kamerách je proud velkolepých myšlenek toho stoicky klidného lumena Hradila?

466
Poštovní holub
Reagovat

A už Zvěřina vklouzl do své normální polohy a pomlouvá Vladka. Buldočinec vděčně naslouchá a tetelí se blahem.

467
Frodo
Reagovat

464 – má – exekuce

468
Kami
Reagovat

Tak eLka kecaj konecne s NIkol o necem jinem nez o Buldokovi a oni to prepnou na loznici kde se chrape a prevleka nekdo?

469
Frodo
Reagovat

Zvěřina je slizkej jak úhoř!!! A prý je Vlado jak had /řekl Zvěřina/ Fíha…ten mu dává – tak se těším, až bude za chvíli zas s Vladem kámoš jako hrom…To je panoptikum, totok

470
Mab
Reagovat

Buldočinci vadí, že Vladko vaří, protože tím nabírá energii i body.
Tak proč se sakra buldočinec nezvedne a nejde nabírat body uklízením a vařením taky? To ne, to by nemohli pomlouvat u cigára, jak je Vlado zákeřnej, že uklízí a vaří.

471
Budulínek
Reagovat

467
no a tak přepsal na sonu exekuce
nebo co
proč někdo píše že přepsal na sonu majetek
Se ptám jakej majetek by asi měl?
Leda prdlačku.
Má akorát tu galerii na zádech.

472
Wanna be your monster
Reagovat

No zvěřina je stejný ortodox a namyšlenec jako thomas, akorát inteligenčně o stupeň výš, takže mu ostatní vděčně naslouchají.

473
cikita
Reagovat

Tak jsem shlédla tu stupidní hádku mezi Vladkem a Thomasem,a ten posránek Martin,který to vše vyprovokoval jen stál opodál.Měl by dostat pořádnej trest,hovado!!!!Víc blbějšího vola jsem neviděla,furt jen chodí sem tam,pořádně se neprojeví a pak si za sebe postaví ještě většího blba…hora svalů a v hlavě bramboračka!

474
Péťa
Reagovat

470
Buldočinci vadí, že Vladko vaří, ale žerou jak zjednaný.To jim nevadí, že jim jídlo připravil podle nich /buzerant/

475
Wanna be your monster
Reagovat

471 – při exekuci je zabavován majetek…tak na ní přepsal asi vybavení bytu.

476
Poštovní holub
Reagovat

Křivák tady, křivák sem…
Zvěřina je za rohem!

477
Frodo
Reagovat

Štrůdlíčku, pls, neskoč alfabuldokovi na špek a podus ho. Já chci vidět jeho pošlapaný, homofobní machoidní ego!

478
Budulínek
Reagovat

473
a že v bramboračce jsou houby
Jo Růža spí, čerpá energii

479
Zorro
Reagovat

Krasna hadka. Mohli se poprat. Skoda. Kazdopadne je to neskutecna sebranka. Lidsky povl. Hlavne Tomas, Martin, Romana, Vladko, Eva a Pavla. Doufam ale, ze vypadne nekdo nudny. Bez techhle silencu by to nebylo ono. Bohuzel vypalcuji Tomase, ten si vezme Vladka a vypadne. A ve vile zavladne nuda. Ti dva tam musi zustat stuj co stuj. Ja bych vyradil naprosto nezajimaveho Mirka, pro me osobne nejvetsi zklamani – Ladu, nebo radoby rapera El Nina.

480
Budulínek
Reagovat

475
vybavení bytu
slamník a zb triček, tak to jo

481
Poštovní holub
Reagovat

478 – No, bojím se, že nemá kde tu bramboračku nosit, protože příslušná polovina lebky mu úplně chybí.

482
Péťa
Reagovat

Dementní MB si suntal ten dementní župan.To asi bude hledat klobouk.

483
Budulínek
Reagovat

Ten Mirek je nudný, na ten medajlon neskutečně

484
Kami
Reagovat

Pavla si brouka Abbu – winner takes it all

485
Frodo
Reagovat

Zvěřina zase grgá jak o život, za chvíli začne prdět a to už pak fakt vypínám…

486
Budulínek
Reagovat

Poštovní holub
481
To se chechtám

487
Kami
Reagovat

Strudla by se ale s tim Buldokem uz mohla udobrit. A vecer se zase lisnout eLkam :-)

488
Hooper
Reagovat

487 – taky nějakou osahávačku večer s eLkama čekám, zvlášť, když tam asi zůstane spát

489
Budulínek
Reagovat

mužoženy
Co jdeš dělat mišpulíne, uděláš mi hlavu (aby se líbili štrudlu)

490
Poštovní holub
Reagovat

LP říká LM Mišpulíne!

491
Andy
Reagovat

LP mi velmi připomíná Plíhala.

492
Wanna be your monster
Reagovat

No my jsme normálně spali a on vstal, odešel a začal tam něco říkat, že nikdo nebude v jeho přítomnosti nadávat lesbám. Tak to je jasné, že to martinovi nedalo a šel tam, ale my jsme už normálně spali. :D

493
Budulínek
Reagovat

487
Já myslela že štrůdle už by se mohla s VB vzít, svatba ve vile.

494
Frodo
Reagovat

Na 4 pokračuje melodrama naprosto znemožněnýho buldoka a štrůdlíka.

495
jarda667
Reagovat

Ten martin je, ale krivak, mi svym chovanim pripomina hyenu nebo nejakou takovou bestii. Jestli vypadne velkej buldok tak se rozbreci .

496
Péťa
Reagovat

VB:Mně její LP orientace nezajímá
První otázka když LP přišla byla -seš bi?
To je kreten.

497
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já se nebudu omlouvat Mirce, ta u mě skončila.

Štrůdla odmítla dát VB ruku na usmířenou.

498
Monika
Reagovat

Thomas prave rekl, ze si vezme do duelu Mirku. Zdena se ho pta, zda si vezme do duelu holku. Thomas rika, ze to neni holka, ale chlap s pipinkou.

499
Frodo
Reagovat

Štrůdlík říká, že buldok dokáže být pěkně hnusnej a buldok říká, že štrůdlík taky. Buldok si chce podat ruku se štrůdlíkem a štrůdlík říká, že ne…správně tuší, že ten debil asi bude debil…BUldok říká, že si vezme do duelu LM, aby tam štrůdlík měla buďto jeho nebo ji, oba dva ne…LM prý není ženská, ale chlap s pipinou…

500
Wanna be your monster
Reagovat

Jak se Vébéčko furt směje a mluví tím svým klínydohlavy hlasem…že není tak sebevědomý před ostatníma.

501
Monika
Reagovat

Thomas prave rekl, ze si vezme do duelu Mirku. Zdena se divi, ze si vezme do duelu holku. Thomas rika, ze to neni holka, ale chlap s pipinkou.

502
Frodo
Reagovat

Štrůdlík říká, že buldok dokáže být pěkně hnusnej a buldok říká, že štrůdlík taky. Buldok si chce podat ruku se štrůdlíkem a štrůdlík říká, že ne…správně tuší, že ten debil asi bude debil…BUldok říká, že si vezme do duelu LM, aby tam štrůdlík měla buďto jeho nebo ji, oba dva ne…LM prý není ženská, ale chlap s pipinou…

503
Budulínek
Reagovat

Ta blond mužožena je pracovitá a pořádkumilovná, bude vysávat a vytírat.

504
Wanna be your monster
Reagovat

VB: já jsme jediný, kdo ho tady přeřve, jestli sis nevšimla.

Uvědomuje si štrůdla, že Vlado řval, aby štrůdlu a lesbenky bránil?

505
Poštovní holub
Reagovat

495 – Moc by mě právě zajímalo, jak by se dál ta kreatura MB přesouvala, pokud by jeho opora VB vypadla. Přisál by se možná k Dítěti, které překvapivě inklinuje právě k buldočinci – protože všechny nejvíc zajímá móda a hadry.

506
Frodo
Reagovat

Zdenka říká, že buldok vypadá jak agresivní hovado a buldok říká, že práskat dveřma ho naučila jeho přítelkyně…on nic, on muzikant…

507
Péťa
Reagovat

VB nikdy v životě bych nic agresivního neudělal.Tak to mně dostal.:o))))))))))))))

508
Hooper
Reagovat

500 – zásadní otázka. Ví to vůbec?

509
Monika
Reagovat

Thomas se prave sveril Zdene, ze si vezme do duelu Mirku, ta se divi, ze si chce vzit holku. Buldok pravi, ze to neni holka, ale chlap s pipkou.

510
Budulínek
Reagovat

Kamera 4
VB a Zdena
Tom to myslí se zdeni dobře

511
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš. on mě nesnáší jenom proto, že jsme se tě tehdy zastal…..:)

512
Monika
Reagovat

Je to desnej srac a posranek, byla jsem presvedcena, ze si zachova aspon hrdost a toho Vlada opravdu vyzve.

513
Péťa
Reagovat

P.Hradil má svůj svět a nic jinýho není podstatný.

514
Honzad
Reagovat

Já El Ninovi tu klaustrofobii nevěřím. Imho je to jen záminkou, kterou chce ostatním odůvodnit své přání být vypalcován a následně být odejit porážkou s Vladem.

On musí být dostatečně sebevědomý, nějakého úspěchu dosáhl a už před vilou tušil, že nějaké šance při fans základně má.

515
Budulínek
Reagovat

VB
nikol a hraběnka jsou prospěchářky drží se známích …
štrůl je prý jako miminko
VB pro mě je jeden svět venku i tady

516
Frodo
Reagovat

Buldok říká, že Zdena nemá svůj názor, protože nesouhlasí s jeho názorem!!!Zabte to hovado někdo, prosííííím

517
Monika
Reagovat

Niku a Evu Thomas nazval prospecharky, pac se kamaradi s Vladem s ucelem z toho neco vytezit.

518
Wanna be your monster
Reagovat

VB: tak je to mezi náma v pohodě?
š: nevim
VB: A kdy to budeš vědět?
š: nevím.
VB: ty jsi úplně bez názoru mi teď připadá.

š je bez názoru, protože mu nevěří, hm :)

519
Hooper
Reagovat

508 – už několik dní je jasné, že ani smykem by vlada nevyzval.

520
Budulínek
Reagovat

VB
Zdena se vycula jemu na klíně
Je normálně žárlivý

521
Frodo
Reagovat

Zdena je rozhozená, protože správně cítí neskutečnej nátlak a manipulaci od buldoka a on ji nenechává ani vydechnout a pořád jí valí klíny do hlavy…Zdena se cítí nesvá…

522
Kami
Reagovat

Prepinam na kameru 4, Telenovela jak Buldok po Strudlu hladovi.

523
MultiSync
Reagovat

Ten Tomas je blb,… Prave rekl, ze na pracce maji hodiny ;-)))

524
Honzad
Reagovat

Teď to samozřejmě nebude zcela objektivní, ale Zdeňce by měl štáb na plazmě pustit VBčkovo včerejší pomlouvání její osoby a následné Vladkovo zastávání se jak Zdeňky, tak LM a LP. To by pak mohlo být tóčo :-))

Na druhou stranu, takové přímé zasahování se musí dělat hodně citlivě (byť včera to, co udělali Láďovi, mohlo naprosto zruinovat jeho dobře nastavenou taktiku), u VV1 ale taky nakonec zasáhli při hádce o tom, jestli Fraš hodil po Wendy balonek nebo ne… a on nakonec fakt že jo a Vlado byl hned bez vlasů.

525
Budulínek
Reagovat

VB pere barevné na 30
prostěradla na 90
VB je pro diváky zajimavý když má ve vile štrudl

526
Poštovní holub
Reagovat

Ten VB je tak hnusnej, že ty jeho řeči se fakt nedají poslouchat. Ty slinty, co cpe štrůdlovi do hlavy!!!Pomóc!!!

527
Kami
Reagovat

Buldok machruje na kolik co pere, aby vsichni videli jak je sikovneeeeeeeeeeeeeej

528
Frodo
Reagovat

V neděli v noční show to byla hra, ale teď to hra není, až bude potřeba, tak to bude zase hra a pak zas ne…

529
Kami
Reagovat

Zden(k)a je neskutecna koketa, ze si ale toho Buldoka uziva!

530
Poštovní holub
Reagovat

510, 520 – Podepisuju.

531
Budulínek
Reagovat

Zdena líčí co vypila
VB obdivuje její výkon v alkoholu
Zdena se šla včera přemalovávat protože tak preci nemohla být napitá
Kamera 4

532
Budulínek
Reagovat

VB
líbej se s popelnicí-to je stejný
gentlas

533
EvkaD
Reagovat

Co říkal hnusnýho Zvěřina o Vladovi, Uteklo mi to, takže Zvěřina Zvěřinou zůstal??
Hlavně, že se ho ptal na zavářku do polívky…Zajímalo by mě. to štáb nevidí, že si někdo válí koule venku a někdo stále a pořád uklízí, vaří atd…Vždyť ti debilové tam nejsou k ničemu. A co mě udivuje nejvíc, že se nikdo z té 1. řady nepoučil, dělají stejné chyby, jako ti vypadlí ve VV 1..

534
Poštovní holub
Reagovat

Jen takový malý dotaz – Lucka ještě dlí ve vile, nebo odsublimovala v oblacích cigaretového dýmu do jiné, náměsíčné dimenze?

535
Budulínek
Reagovat

VB
zdeno jsi nechápavá
když NEVIdíš že jsi mě ranila
nechci za tebou líst JAK PES

536
Kami
Reagovat

Kdyby Buldok plnil ukol a tancil, bavil se, tak by se Strudla nemotala kade tade a koketovala by s nim.

537
rejpal
Reagovat

Hooper
Tomu jsem nevěřil ani minutu. On se jednoduše kasal, aby měl respekt. Skutečný frajer by Vlada imrvére neřešil. Řekl by své a vyzval ho. Vždyť stačilo sledovat, jak odůvodňoval ten palec Lucce při té pseudopalcované. A to už bylo potom, co se vůči Vladovi vymezil. Musel si vymýšlet kraviny, místo aby řekl, že mu leze krkem nebo aby dokonce ten palec dal Vladovi.
No nic, musím zmizet na pár hodin (a neuvidím ani zúčtování, což mě štve), tak snad najdu podrobné porty (report je něco jiného od jisté doby).

538
Budulínek
Reagovat

VB
přijde ti fér mě urážet

539
koment
Reagovat

529 – Nevidím, ale není to hra Zvěřiny podle štábu? :)

540
Frodo
Reagovat

Štrůdlík si ho ale dává! Není blbá, je mazaná…i přestože jí budlok teď řekl, že je natvrdlá…

541
Kami
Reagovat

No nic, jdu cosi robit, tak pekne popisujte smiraci, ja to pak sjedu. Praci zdar! :-)

542
Honzad
Reagovat

533 – ale o to by to samozřejmě bylo lepší, pokud VB prohraje s Mirkou, o kterou by si ani kolo neopřel a nepovažuje ji za soupeře :-)

543
Wanna be your monster
Reagovat

VB dýchá pořád strašně nahlas, to je u tohohle druhu běžné, je asi přešlechtěný.

544
Budulínek
Reagovat

VB
ty jsi opravdu natvrdlá
Vladko si na tebe venku ani nevzpomene
ALE JÁ.

545
Frodo
Reagovat

Zdena – co když něco v noci proběhlo? Buldok – proběhlo, já vím, že proběhlo, jsi celá uchmataná, jdi se umejt…

546
Poštovní holub
Reagovat

529 – Zvěřina nenechal na Vladkovi niť suchou, klasika. Pomluvil i dovolenou, kterou všem V. zaplatil, nebylo to dost nóbl!
Nedivím se mu, ten propastný rozdíl v duelu určitě hned tak nepřekousne.

547
Frodo
Reagovat

Buldok se zase rozvášňuje, je úplně v prdeli z toho, že se Štrůdlík zapletl s lebou…go, go, go!

548
Budulínek
Reagovat

VB
Ty Mirce ubližuješ, ona se do tebe zamiluje

549
Wanna be your monster
Reagovat

Šel se teď VB vyčurat a vyplivat s otevřenýma dveřma před zdenou?

550
Frodo
Reagovat

Všecko co se stalo včera, se stalo kvůli tobě, uvědomuješ si to? /Buldok na štrůdlíka/

551
Wanna be your monster
Reagovat

A bez umytých ruk.

552
Frodo
Reagovat

Buldok teď prý vypadá za surovce kvůli štrůdlovi…

553
Budulínek
Reagovat

VB
Zdeno jsi silná hráčka
všichni tě tu milují
a já vypadám za surovce
chápeš absurditu jak ted vypadám

554
Wanna be your monster
Reagovat

Tvole, Vébéčko kdyby chvíli drželo hubu, tak by si pomohl.

555
Budulínek
Reagovat

VB
z bistré u stárkova
všecko by ztratil kvuli zdence

556
Poštovní holub
Reagovat

VB má evidentně tu druhou polovinu lebky v trencálech. No, tam bych tu bramboračku taky nedával!

557
Budulínek
Reagovat

VB
chápeš jakou tu DĚLÁME komedii
já to nevydýchal
jde mi o princip
chápeš co je princip
to slovo znám

558
Poštovní holub
Reagovat

Zapomněl jsem připsat – tam by se taky nevešla.

559
Frodo
Reagovat

Nééé, že bych žárlil, tady de vo princip, vo princip – chápeš vůbec, co to je PRINCIP??? /Buldok/

560
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

:D:D

561
Dáša
Reagovat

Fuj! Martin, sa nehanbíš nabrať si z polievky, ktorú varil buzerant?! Ty hovado odporné, zákerné, falošné, eštébácke!!

562
Frodo
Reagovat

Už se vo to m nechci bavit, já tady vypadám jak žárlivec, ale tady de vo princip!

563
abbarth
Reagovat

To je komedie, já být v jeho kůži tak se hanbou propadnu a on bude pořád rýpat do hoven.

564
Hooper
Reagovat

Prosím vás, štrůdl s vébéčkem tam jsou dobrovolně nebo někdo z nich pere?

565
Budulínek
Reagovat

VB
líbání je hodně
vypadám JAKO žárlivec, ale
jde o princip

566
Frodo
Reagovat

Nebudem se chovat jako malý děti! Ale ty ses včera choval jakoby ti bylo 15! Já vím a jsem za to rád!

567
Crazy lady
Reagovat

VB vůbec nežárlí, jde mu jenom o princip :-)))

568
Frodo
Reagovat

SUPER!!!!!Štrůdl! Všechny palce nahoru!

569
abbarth
Reagovat

„Teď se necháš chvilku hladit a masírovat ode mě nebo od Mirky, nebo jak to bude, já ze sebe nenechám dělat blbečka“ VB

570
Poštovní holub
Reagovat

VB je vůl!

571
Wanna be your monster
Reagovat

560 – nevím jak u vás, ale u nás pračka pere, i když vedle ní nikdo nestojí. :D

572
Budulínek
Reagovat

VB
Zdeni musí vyklopit od koho se nechá …
Dělit o ŽENSKOU SE OPRAVDU NEBUDE!
ZDENA MU NECHCE ODPOVĚDĚT

573
Hooper
Reagovat

Přiděluji štrůdlu tisíc bodů!

574
Péťa
Reagovat

563
p.Hradil nežárlí stejně jako by v životě neudělal nic agresivního:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

575
Frodo
Reagovat

Dobře, dobře, dobře si ho dala, štrůdla!!!

576
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení, přesuňte se všichni do vily.

577
Andy
Reagovat

539 – dávám za jedna. Proč se dívat na kamery, když nejlíp se bavím při čtení komentářů.

578
Frodo
Reagovat

Štrůdla požádala buldoka jestli ho může o něco poprosit, a poprosila ho o to, aby si Mirku nebral do huby. Poté, co jí řekl, ať si vybere, jestli se nechá osahávat od ní nebo od něj, tak řekla, že si nenechá dávat žádný ultimáta!

579
Péťa
Reagovat

567
si zabila:o)))))))))))))))))))

580
Ája
Reagovat

Růže se zdál první sen: přišla do vily Agáta Prachařová a stěžovala si, že ve vile není žádný sex, tak jim dala erotické kalhotky a vzala si jednoho po druhém ať něco předvedou a oni ji udělali bramborový placek s hermelínem:-D

581
Budulínek
Reagovat

A vb OPĚT obšlapuje kolem z
VB>vím proč máme jit do vily u praček není slyšet

582
abbarth
Reagovat

Růžena měla sen, zdálo se jí něco s Hanychovou, figuroval tam sex, kalhotky a bramborák s hermelínem. Slyšel to někdo celý?

583
Amanda
Reagovat

Dopis
Růženě je blbě
Mají se všichni přesunout do vily

584
Budulínek
Reagovat

Kamera 4
Tomas má praxi

585
okkvp
Reagovat

já z nich fakt nemůžu :-)))

586
okkvp
Reagovat

Romana přesně vystihla jak se vébéčko cejtil :-))))

587
Budulínek
Reagovat

VB chce někoho mít

588
Wanna be your monster
Reagovat

Růža na VB:My jsme starší chápeš, my vylezeme a budeme moct mít sex s kýmkoliv budeme chtít.

589
Budulínek
Reagovat

Kamera 4
vb
kdo nedržel tvoje prsa v ruce

590
Frodo
Reagovat

Teď to buldok fakt zabil: „já vím, že to lidi venku nechápouc, že mám venku holku a že tady ublbuju Zdenku, ale tady člověk potřebuje lásku“ Poté, co jí dvě hodiny hučí do hlavy, že se bude venku chovat k ní tak jak ve vile…a už zas spouští chorobnou scénku na téma, jak štrůdla ubližuje tím, že jí sahají všichni na prsa a líbá se s lesbama…Níno prý je na tom uplně jinak, protože má doma přítelkyni, tak si nesáhl…Zastavte toho idiota už!!!!

591
okkvp
Reagovat

Zdéni je ráda, že má něco, co ostatní nemaj

592
Budulínek
Reagovat

VB to si máš schovávat pro toho nejdrasiho

593
Honzad
Reagovat

Na ofiku – Noční rvačka ve vile, komu ujely nervy a kdo za to bude pykat?

Tresty lze tedy večer očekávat :)

594
Kami
Reagovat

Mne nevadej lesby, ale nesmej mi sahat na zenskou i kdyz jsem zadanej venku

595
Poštovní holub
Reagovat

Děcko nemůže zůstat ve vile, on potřebuje spát 20 hodin denně a tam na to nemá takový klid.
A zase jednou je vidět i bdící Lucku, úspěch.

596
Wanna be your monster
Reagovat

Mně nevadí lesby to pozor…Já jsme se jim omluvil, byl jsem ve zpovednici upozorněn na to, že na ně moc útočím.

zase prokecl, o čem se bavil ve zpovědce,

597
Frodo
Reagovat

Zdena říká, že si buldok protiřečí a on, že ne, protože mu nic nevadí a vadí mu to jen u ní…jinak ne!

598
okkvp
Reagovat

Růža řeší, že by se možná mohla jít zkulturnit, páč jí záleží aby v pp slušně vypadala, když se Tereza na to maluje.

599
Ája
Reagovat

VB jde dneska domů, jinak to nevidím.

600
Frodo
Reagovat

Tvle, mě už z něho normálně bolí hlava!!! Divím se té Zdence, že toho debila ještě poslouchá, vždť to musí být pro ni už fakt hrozný!

601
Kami
Reagovat

Nee, Buldok domu ne, me bavi. At s jeste udela vizitku prede vsema!

602
Kami
Reagovat

Ruza zase moderuje neco u ceho nebyla, viz strudla a buldoka

603
okkvp
Reagovat

při hovoru Růži, Vébéčka a Zdeny by zcvoknul i cvokař

604
Ája
Reagovat

pravda Zdenko, MB plnou hubu keců ale skutek utek

605
Pat
Reagovat

Jé, já už přišel na to, proč se na to koukám !! (:-))
Jak pracuji doma a stýkám se s poměrně inteligentními klienty a nejvíce se svými inteligentními a schopnými příbuznými a sám čím dál tím víc senilním (mi přijde to aspoň a moc), tak si připadám víc a víc jako debil, hlavně když se dostávám do stresu (moc práce, průšvihy, smutné události v rodině, doživotní všezasahující rozhodnutí apod. a to vše naráz, aby život nebyl nuda …).
A když chvilku vidím a poslouchám tyto NORMÁLNÍ LIDI po několika lehkých stresovkách, co dělají i pod motivací 5 mega, tak mi fakt sebevědomí letí až za gravitační působení matičky Země (:-)))))))
Jen nevím, jestli toto zdůvodnění vezme manželka (.-))

606
dessin
Reagovat

Thomas sel z bosse na radobybosse, posleze zmenil smer na litostivou nulu, pak sel do minusu a ted uz nevim – jako kaspar asi dobry.

607
Pat
Reagovat

Já chci do Vily, já bych tam relaxoval …

608
haha bimbi
Reagovat

Pevně doufám, že večer v pp to Tereza Vbuldokovi parádně nandá! Ani by nemusel odcházet, bohatě by stačilo mu sebrat cigára a vypalcovanýho ho nechat čekat na Výzvu :-DD. To by byl teprve rozklad hroudy masa v přímém přenosu :-DDD

609
EvkaD
Reagovat

595, já už kvůli němu mám 2 dny návaly…taky nevím, zda to vydržím. Člověk takových namakanců pár potká venku, ale něco tak slizkýho jsem dlouho neviděla. Myslí si, jaký je borec, přitom je to sráč se svalama jen…

610
Kami
Reagovat

Ruza o MB – mne dela dobre kdyz o me jevi zajem mladej kluk.

611
Pat
Reagovat

Dneska mě už ani Růža nesejří, to se jí už huba unavila nebo si zvykám?

612
Frodo
Reagovat

609 – jestli dnes posloucháš buldoka tak po těch jeho dnešních extempore je Růža jako hlas andělského chóru :-DDD

613
Kami
Reagovat

Ach jo, kdyz Zdenka liba lesbu tak je to spatny, protoze lesbu to hned vzrusuje.
Jezis ten je blbej az to mraky brzdi.

614
Frodo
Reagovat

… a už je budlok zase u toho, že líbat se s lesbou je naprosto nepřípustné!

615
Honzad
Reagovat

Viděl Mirce tu vášeň v očích, on to pozná…

616
haha bimbi
Reagovat

607 – ne, dneska Růža sice furt mele, ale je nějak poznat, že ona to chudák myslí dobře… Jenže to dělá trochu blbě, no :-)). Mě si náhodou Růžena získala tím, jak včera separovala buldoka vlastním tělem od Vladka, fakt si mě tím získala :-)))

617
koment
Reagovat

604 – Ještě jeden tip… Do duelu jde automaticky Tomáš, Martin, pak nějaký dva (vypalcovanej a vyzvanej), a domů půjdou 2- 3 lidi :)
A pak se to dorovná dovolbama nějakejma :)

618
Frodo
Reagovat

Růža: Mirka se na mě podívala očima a ona mě zasáhla jako chlap, já jsem byla uplně v prdeli a nevěděla jsem, co mám dělat, ve mně uplně bodlo…

619
Hooper
Reagovat

A už vébéčko prohlásilo, proč lesbická líbačka dvou heteraček je ok?:-)

620
Honzad
Reagovat

612 – souhlas, Romana se v noci zachovala dobře, ostatní se báli a chraběnka maximálně řvala. No a dobře to samozřejmě vzal Vlado, u kterého jsem se fakt divil, že to vzal takto… byť by jej Thomas asi zalehl, Vladko je taky kus chlapa že :-)

621
Frodo
Reagovat

617 – prohlásil! Řekl, že normální heteračka by se s jinou ženskou nelíbala!!! TO řekl před hodinou na terase…Není to debil?

622
Hooper
Reagovat

613 – martin imho ne, ale taky mě automatická nominace vébéčka do duelu napadla (plus zúčtovaný, přičemž tomáše nelze palcovat)

623
Kami
Reagovat

Ruzo sklapni! Chci slyset ty dva

624
Poštovní holub
Reagovat

Debata v ložnici je tak neuvěřitelná a už chápu, proč je Růža alkoholička a proč musí mít VB jen úplně mladé a blbé holčiny. Normální ženská by se z něho opupínkovala a pak ho zabila. A VB si vůbec nevidí do huby a neuvědomuje si, že všechno slyšíme. Nedělá skupinky, je to férový chlap a vlastně štrůdlu zachraňuje před pádem do úplného bahna. A Růža už zase jede!

625
Frodo
Reagovat

621 – buď v klidu, on už asi tak 3 hodiny mele furt to samý dokola :-DD

626
XY2
Reagovat

Ti 3 v ložnici to mají jako úkol, nebo si dělají srandu? :-)

VB a štrůdlice už hajají vedle sebe a hezky si povídají:-)

627
Wanna be your monster
Reagovat

Typ na palce, pokud nebude pro nikoho imunita (kromě pana DJe)

Vlado – palec tomášovi
Mirka – Tomášovi
Pavla – Tomášovi
Lucie – Tomášovi
Láďa – Tomášovi
Eva – Tomášovi
Martin – Dítěti
Nikol – Dítěti
Tomáš – Dítěti
Zdena – Dítěti
Mirek – Dítěti
Dítě – někomu úplně mimo, třeba Eva
Romana – úplně mimo, třeba Pavlína

Myslím, že po včerejšku někteří totiž přesedlali Z dítěte na Tomáše, ale uvidíme.

628
koment
Reagovat

621 – Frodíku, odpovídáš si sama sobě :)

629
Poštovní holub
Reagovat

Štrůdla: Ty máš oči, jako had. VB: Ty máš oči, jako žabička.

630
Frodo
Reagovat

koment – však já si tak pokecám sama se sebou a pak se tomu huronsky zasměju jak Růža, víš jak, ne? :-DDD

631
Kami
Reagovat

Strudl prave rekla Buldokov, ze ma oci jak had.

632
Honzad
Reagovat

Že má oči jako had, jej musí velmi těšit, protože tím pádem má oči jako Vlado. Zvěřina přece před tím říkal, že Vladko je takový proradný had… :D

634
okkvp
Reagovat

ložnicová scéna je naprostej absurdistán

635
Budulínek
Reagovat

VB
se tulí ke Zdeně
(konečně někoho má-v těžké situaci)
šeptá jí že s ni chce spát
moc šeptá

636
Frodo
Reagovat

Tak teď je mi štrůdlíka neskutečně líto, protože to byl normálně výmaz mozku, co tady předvedlo to hovado boží! Mně to rve mozek i přes ten monitor, takhle live to musí být neskutečnej nářez…

637
okkvp
Reagovat

Vébéčko chce spát zase se Zdéni – zjihlý hlas, následujcí nešťatsný vzdech :-))))

638
Péťa
Reagovat

Ta štrůdla je uplně blbá, ale to už víme že?

639
Kami
Reagovat

Buldok chce zase spat se Strudlem a pta se, jestli by se s nim nechtela libat.

640
Poštovní holub
Reagovat

VB musí být impotent! Tak se normální mužskej nechová, je to normální onuce, vnucuje se a miluje a miluje a z lásky se i zabíjí. Chce se se štrůdlou líbat. No, já když si představím, jak se ten jeho ksicht blíží, tak…odlétám.

641
Frodo
Reagovat

Buldok se chce líbat se štrůdlíkem, štrůdlík nechce odpovědět, jestli chce taky…Nechce nic říkat prý a je otrávená jak hadí zub…

642
Budulínek
Reagovat

Ta ho uplně omámila s těmi vlasy EU
šikovná

643
Frodo
Reagovat

Péťo – není blbá, je mazaná jak liška!

644
Poštovní holub
Reagovat

Štrůdla – A dneska ti dám palec. Má pud sebezáchovy, holka jedna.

645
Frodo
Reagovat

Štrůdlík řekl Buldokovi, že mu dá dnes palec! Štrůdlíku – udělej to, pls!

646
Kami
Reagovat

Buldok Strudla normalne slovne znasilnuje

647
okkvp
Reagovat

normálně tu řvu smíchy, Růžena všemu dodává korunu :-)))

648
Péťa
Reagovat

Každá průměrně inteligentní žena by VB kopla do kulí a šla by pryč.Nebo se pletu?

649
bobina
Reagovat

Ruže včera Tomíka při bitce zlehounka přemístila páč je lehounký jako pírko.

650
Frodo
Reagovat

okkvp – jj, dnes má Růžka moje maximální sympatie!

651
Hooper
Reagovat

Tak doufám, že si za svým slovem bude stát, liška jedna chemlonová

652
Péťa
Reagovat

Ten umečenej kuní xicht ma ale vytříbenej slovník.:o))))))))

653
Poštovní holub
Reagovat

644 – Péťo, ráda by ho kopla, ale kde ty kule najít, že?

654
Budulínek
Reagovat

639
Jo dokázala omámit ještě „chytřejšího než je ona“
>>dyt on potřeboval pochovat, dyt je na dně
Zdeně se nelíbí VB styl strih trička

655
Frodo
Reagovat

646 – ono to chce trochu čas, ne vždy je to hned tak jasné. Znám pár inteligentních žen, co prostě z nějakého záhadného důvodu nevzaly nohy na ramena hned, když to bylo všem okolo jasné…

656
Wanna be your monster
Reagovat

Všichni před plazmu.

657
Kami
Reagovat

644: Mozna i kazda prumerne inteligentni lesba, nezapomen, ze podle Buldoka nejsou lesby zeny

658
Wanna be your monster
Reagovat

Porušujete pravidla, neplníte úkoly, proto na vás bude dohlížet Zvěřina, stává se superbossem.

659
Jája
Reagovat

644 – to by si pro zaměření musela vzít mikroskop

660
Wanna be your monster
Reagovat

Boss má na starosti běžnou agendu – výměnu baterií, nákupy atd.

661
zuza
Reagovat

Zvěřina superboss? No a co? To má být jako trest? Já ten štáb přestávám chápat.

662
abbarth
Reagovat

Ty vole VB „Jak neplníme úkoly, vždyť jsme všechno splnili…“ HaHa

663
Kami
Reagovat

Urcite hra pro imunitu – pet dobrovolniku, vyherce ceka vecer odmena

664
abbarth
Reagovat

659
Taky si myslím…

665
XY2
Reagovat

649 – :-))))

A máme superbosse, čím víc funkcí tím lépe:-)

Růžena je naprosto vypatlaná hlava, jestli je to z chlastu, nebo to má vrozený, je jedno, víš co.

666
abbarth
Reagovat

To bude zajímavá soutěž :-) +1 pro štáb

667
Poštovní holub
Reagovat

Superboss Zvěřina mě nebaví, ale jeho to bude bavit móóc!

668
JanaH
Reagovat

Konečně dobrý úkol!

669
Icecube18
Reagovat

Lůca vypadá jak spermie :-DD

670
XY2
Reagovat

663 – to ano, ten se taky na každou funkci třepe jako Růža:-)

671
JanaH
Reagovat

663 Poštovní holub : nechceš se přidat a sezobávat housenky?
I když chápu, že VB by se mohl vzpříčit v hrdle. :-D

672
abbarth
Reagovat

Myslím, že VB konečně pochopil, že se musí trochu zapojovat, jinak v duelech nebude mít žádnou šanci…

673
Wanna be your monster
Reagovat

659 – ve vyvolených nikdy není hra o imunitu, nikdo nemůže být vyřazen z palcování jen tak bez důvodu. Aspoň některá pravidla se naštěstí dodržují.

674
abbarth
Reagovat

Kdyby měli kuklit Růženu, tak by museli poslat ještě pár rolek folie…

675
Péťa
Reagovat

Poznámka Jendy když PZ dočetl dopis:

že ten dopis jde normálně přečíst?:o)))

676
Hug
Reagovat

Ta Lucka je až otravně závislá na nikotinu,jsem taky kuřák ale ona je na „ránu“

677
Poštovní holub
Reagovat

667 – Jsem estét a něco takovýho bych nevzal do zobáku, ani pinzetou, prostě bych se toho nedotkl dvoumetrovou tyčí.
Ale úkol dobrej:)

678
abbarth
Reagovat

Zakuklená Nikol začala padat a Růža do placu „Kopni do ní a spadne na ksicht“

679
Amanda
Reagovat

Já tak nesnáším změny v RS :D .. Co se týče nových příchozích, než si zvyknu, doufám že tam bude Zvěřina maximálně týden :D .. V dopise bylo protože neustále porušujete pravdila nebo co a Petr má být jako trest? :D

680
abbarth
Reagovat

Nebyl to jen úkol, aby VB nalákali do té folie a pak jej budou hromadně šikanovat :-D

681
Dáša
Reagovat

Zakuklení buldoci. A už ich ani netreba „odkuklovať“, oni ruky nepotrebujú. :)

682
Klára
Reagovat

Dle onlinu na ofiku úkol spočívá v tom, že pět dobrovolníků omotaj fólií, aby se nemohli hýbat, a položej je na umělou trávu. Kdo se první postaví, dostane nějakou odměnu (aby tu taky byl i nějakej popis pro nepřítomné a ne jen „super úkol!“;))

683
Klára
Reagovat

Aha, tak na hlínu je položej :)

684
Poštovní holub
Reagovat

676 – Šikany už netřeba. To, jak VB vypadá, ho natolik charakterizovalo, že dorážet umírajícího není charakterní. Hlava zmizela úplně, změnila se na drobný výrůstek, zbytnělý obratel, či pupínek. Možná žížala?

685
Icecube18
Reagovat

Až bude VB ležet na zemi a nebude se moct hnout, tak by se nad něj mohli postavit štrůdl s LM a začíta se líbat :-D

686
Wanna be your monster
Reagovat

Nesnáším to Pavlíny „ty krááááso“ 30krát za den.

687
JanaH
Reagovat

673 Poštovní holub : :-D

Jinak o Zvěřinovi jako o superbossovi se vědělo už včera, že bude. Jen ať tam ta lenochy rozhýbe.

688
Icecube18
Reagovat

Tak vyhrál MB

689
Wanna be your monster
Reagovat

Miro už je zvedlý, ostatní se plácaji.

Tak tomáš už taky.

690
Wanna be your monster
Reagovat

Tak pardon, nevstal Miro ale Malý.

691
Amanda
Reagovat

VB podváděl než byl gong tak se tam houpal aby ta folie povolila :(

692
okkvp
Reagovat

687 – MB

693
Poštovní holub
Reagovat

MB a VB to vyhráli, jsou to zkrátka žížaly.Teď momentálně velmi pyšné žížaly.

694
Icecube18
Reagovat

Jako odměnu pro VB bych viděl dopis od Sabinky, ve kterym se s nim rozchází :-D

695
Péťa
Reagovat

Tak tenhle úkol se povedl.Bavim se.:o))))

696
Poštovní holub
Reagovat

687 – Nic jiného se od něj čekat nedalo.

697
abbarth
Reagovat

Lucie je nelépe omotána, tak je logický, že jí to půjde nejhůř… Ten VBčkův pupek by museli omotat mnohem víckrát, aby byl tolik stáhlej…

698
Wanna be your monster
Reagovat

jako odměnu by měli dostat kolo trestů.

699
okkvp
Reagovat

embéčkovi se podařilo vyhrnout folii kus nad kotníky, což byl základ úspěchu

700
Amanda
Reagovat

688, 692 – Pardon MB ale oni jsou na jedno brdo

701
Péťa
Reagovat

Růža zas jede mosty:o)))

702
Poštovní holub
Reagovat

696 – Přesně, omyl je vyloučen.

703
Budulínek
Reagovat

Poštovní holub
680
pěkná poznámka
A Zverina bude palcovat?

704
Hug
Reagovat

Zas to nemuseli hnát do extrémů a tu hlínu mohli klidně vynechat,i nez ní by to byla zábava

705
Poštovní holub
Reagovat

697 – To už taky nemůžu, nemohla by dostat trest v tom smyslu, že se smí vyklánět jen jedním směrem, a to vpřed?

706
XY2
Reagovat

Tohle bylo moc hezký, škoda, že sebou na zemi jako poslední nemrskali VB a MB, dopadlo to opačně:-)

Lůca byla omotaná patrně nejdůkladněji, motali ji jako první a dali si záležet, ti dva poslední už byli odfláknutý.

707
XY2
Reagovat

Růža je sexy, jako vždycky…

708
Kami
Reagovat

Nekde jsem zaslechla Buldoka jak rika: „Ja mam svoji teorii“. Mohl by uz vydat kroniku

709
Dáša
Reagovat

XY2 – oni dvaja sú v tomto fachu holt doma. Už len ten sklep chýbal. :)

710
jenka
Reagovat

Lucka se po dlouhých minutám půstu opět dostala k cigaretce. Už se těším až jim cigára odepřou, to bude psycho.

711
Frodo
Reagovat

Buldok scanuje Zdenku, která se „nebezpečně“ přiblížila k LM

712
Bazinga
Reagovat

Růženě někdo poradil, že když bude používat slova jako „hustý“ „cool“ „bomby“, tak že bude vypadat mladší?

713
Kami
Reagovat

Ja bych chtela aby je Tereza sjela v primaku a vzala jim ciga aspon na 14 dni. Nebo (mozna jeste lepsi) jednu krabku na den. Ale pro vsechny.

714
Kami
Reagovat

Dovedete si nekdo predstavit Ruzenu na pohrbu?

716
Poštovní holub
Reagovat

Je to poučná podívaná. Neuměl jsem si představit, co to je, mít doma takovou možná hodnou, závislou, hlasitou a blbou ženskou. A naopak si už umím představit toho ušlápnutého tichého manžela, ze kterého se najednou a nečekaně stane vrah.

718
Bazinga
Reagovat

710 já jo. Ona je zrovna ta, co vdovce vyzve k tanci při první smuteční písni.

719
Hug
Reagovat

Nikdo z Vilanů si nestěžoval,že by byl někdo zahousenkovanej víc než ten druhej,tak proč prostě nepřiznat, že byl Martin šikovnej a nehledat v tom něco,co není

720
Poštovní holub
Reagovat

710 – Jedině v hlavní roli.

722
Bazinga
Reagovat

715 já to neviděla od začátku. Ale znám se, já už na něj mám takovou „alegorii“ (růža-se-snaží-přečíst-slovo-alergii), že bych za tím hledala taky kdo ví co. ;-)

723
okkvp
Reagovat

zúčtovací tabule zřejmě ve vile

724
abbarth
Reagovat

Tereza je v televizi

725
Bazinga
Reagovat

Vyvolení před plazmou. Viděli v telce Terezu.

726
XY2
Reagovat

708 – škoda, že jí ten dotyčný zapomněl říct, že má k tomu nosit kraťasy:-)

727
okkvp
Reagovat

Televize ve vile

728
Frodo
Reagovat

Předpokládám a doufám, že štrůdlíkovi došlo po tom celodenním vrážení klínů do hlavy, co je buldok za debila! Zatím to vypadá, že jí pěkně šrotuje v hlavě, ale dávala si ho statečně během dne.

729
Poštovní holub
Reagovat

715 – Byl šikovnej, byl šikovnej, byl šikovnej – a nesnáším ho!

730
Bazinga
Reagovat

724, dnes jsem jen četla, ale přesně ta slova a argumenty (která jsem tady dnes četla) na ní vyvalil už po té hádce u ledničky (MB celou dobu stál u nich) a já se přiznám, že jsem na něj čuměla a nebyla jsem schopna to pobrat, natož přepsat. Je to filuta, ten náš VB :-)

731
Bazinga
Reagovat

:-), jak Martůčijová skromně sedí na opěradle gaučíku. A jaká náhodička, že je to tak vratké, že se musí pořád dotýkat Dítěte :-D :-D. Jááááj, ta je taky dobrá! :-)

732
XY2
Reagovat

No jo, byl šikovnej, tak konečně se mu taky něco podařilo, ale stejně se mi zdá, že nebyl tak pevně zabalenej jako Lůca:-D

733
piha
Reagovat

727-taky bys to tak dělala…:)

734
Bazinga
Reagovat

729 :-D :-D dozajista, ale vkusněji! :-D

735
JanaH
Reagovat

VB je po nočním řvaní poněkud bez hlasu.
To Vlado je jiná třída. :-)

736
Bazinga
Reagovat

aha, takže vysvětlen původ epileptických záchvatů Martůčijové.

Průprava balet, lekce diskotanců, spousta dřiny, odříkání a vesnických tancovaček.

A vkusná a skromná nabídka svých schopností do Dítětova videoklipu.

737
Amanda
Reagovat

VB chrápe na cizí posteli – na štrůdlově místě, asi mu to není blbý tam přijít roztáhnout si peřinku a fláknout tam sebou

738
XY2
Reagovat

Hrabětová dělala balet? Nebo jsem špatně slyšela?

739
piha
Reagovat

730-on z ní má dobrou prdel…:D bude mi chybět…:(

740
Bazinga
Reagovat

tak Dítě přistoupil na hru. Martůčijová bohužel nepochopila, že si z ní Dítě dělá kozy.

735 :-), jj, bylo to půvabné. Martůčijová už hledala volný termín v prázdném diáři a Dítě zatím… :-)

741
Abigail9
Reagovat

Ještě, že jsou ty komenty :-)) Miluju Štrůdla. A to nejsem BI ani z jednoho jedinýho procenta :-)))

742
piha
Reagovat

736-ona je fakt blbá jak sousedův pes.:)by se hodila k vb.

743
upsik
Reagovat

Růža valí klíny do Avatarky :) obhajuje VB včera

744
Bazinga
Reagovat

dopis. Vítěz housenkové soutěže (MB) smí na hodinu do vířivky + dostane nějakou sladkou odměnu. Do vířivky smí ale jen on sám.

745
Péťa
Reagovat

Ty límečky na tričkách maj nějaký přežehlený že jim nejdou ohnout?

746
Hug
Reagovat

To jsou teda odměny,včera dostal Láďa za nejlepšího tanečníka taky jen nějakej kelímek

747
Péťa
Reagovat

742
zmrzlina

748
JanaH
Reagovat

Tak co, pude MB do vířivky, aby podráždil ostatní nebo bude karakter a nepude?

749
Amanda
Reagovat

VB přikryl spícího Štrůdla, jak krásné

750
JanaH
Reagovat

742 Hug : ty jsi ale! To jsou kvalitní polské zmrzky z LIDLU.

751
Bazinga
Reagovat

MB se chystá do vířivky. Martůčijová opět sedí na opěrátku u Dítěte. Tentokrát je to opěrátko zahradního lehátka. Ta bývají ještě více vratká, než ta u gaučíků…

Dítě během rozhovoru s Ládíctem zcela nepokrytě očima hledá cokoliv, co nemá opěrátka…

752
piha
Reagovat

727-leze nám do zelí,sfiňaaaa…:o)

753
upsik
Reagovat

VB sám s Avatarkou a nic…se kontroluje :)

754
piha
Reagovat

oprava 747.:)

755
Bazinga
Reagovat

Teď jsem totálně zmatená. Odkud všichni Martůčijovou znají, když ona dle svých slov furt jenom sedí doma a nikam nechodí????

756
Janko
Reagovat

Tak koho tipujete dneska kdo dostane nejvíc palců? Já doufám, že to bude večer plný překvapení.

757
Bazinga
Reagovat

Růžena vytáhla z masírovacího kufříku krémík a nutí Dítě ať si svlékne tričko. Ten nechce. Že by mu bylo vidět břicho.

Ač to původně vypadalo, že Růža nebude úspěšná, rychle vymyslela fintu a už tam sedí bez!! Růžo, miluju Tě!!

758
XY2
Reagovat

751 – možná jak chodí venčit dogu

759
upsik
Reagovat

Nejvíce palcovaná bude Hraběnka…snadná volba pro všechny a jistota návratu do vily. Nebo hra na Lůcu (žolíka)…

760
piha
Reagovat

753-já ani nedýchám,kuwaaaa….:) Nemáme někde děťátko ve sprše?Nebo se nemyje,přes ty kéry by to stejně nešlo vidět…:D

761
upsik
Reagovat

MB nechce být vypalcovaný…vodička nebude, chce zůstat ve vilce …

762
Kami
Reagovat

Dite ma pocit jistotu palcu a najednou ho klaustrofobie nejak presla, neprijde vam?

763
piha
Reagovat

758-kéž by se spletl…:)

764
Kami
Reagovat

Jasneze virivka nebude, kdyz si nemuze vzit mentora Buldoka.

765
Bazinga
Reagovat

Tak ale štábe trest pro Růženu. To není žádná masáž, to je regulérní hlazení!!!

766
XY2
Reagovat

VB si šplhá u MB, že je vtipnej, že to určitě daj do televize, ale nevím co. Drbou Ládíka, že už nemá co ukázat.

767
piha
Reagovat

761-niiic,jdem tam a nakopem Růži a Martůčce prdel!:)

768
Poštovní holub
Reagovat

Nikol nemá dobrou povahu. Je to potfora, která před každým hraje jen to, co ten dotyčný chce slyšet. No, potfora, hráčka je to. Ale asi to není můj fanoušek.

769
Bazinga
Reagovat

763 :-), ale drží jak hlupý dveře, že? :-)
mmch. jestli mu ty obrázky smaže, tak budu fakt naštvaná!

770
Kami
Reagovat

Zverina ma ve vile panenku v podobizne Vladka od nejake sve zname. Ukazali ji Vladkovi, smal se, ze je to cely on i s teplaky.

771
Kami
Reagovat

Malej Buldok je naprosto nepouzitelnej chlap.

772
piha
Reagovat

765-kdo ví,jak by vypadal berz nich….:)Ale takhle je sexy až za roh…:o))) Miluju tetované chlapy,jsem na ně úchylná…:) Ale VB by nepomohlo ani kdyby na něm nebyl centimetr čisté kůže.:)

773
okkvp
Reagovat

MB nemá zájem o výhru?

774
Bazinga
Reagovat

:-D teď Růžena kouzelná, 2x si kýchla a snoplíky vmasírovala do Dítětových obrázků :-D :-D

775
piha
Reagovat

770-to se ztratí a třeba ty soplíky hydratují,že…:))))

776
Bazinga
Reagovat

MB v koupacím plášti scanuje prostor kolem vířivky.

A už je uvnitř. Všichni, kteří jsou na terase (VB, Ládícet, Dítě, Zvěřina) zcela nepokrytě závidí.

777
Poštovní holub
Reagovat

Růžu může mít doma jen ten, kdo má rád sado-maso.

778
irena
Reagovat

Líbilo se mi, jak VB poslal Zvěřinu s tou panenkou za Vladkem, v té své hlavičce si myslel jak to Vlada rozčílí, a Vladko to vzal jako skvělý vtip a panenku obdivoval. K tomu Vlado ještě stačí hlídat Zvěřinovi večeři, aby se mu nespálila a aby byla správně ochucená (mimochodem včera jsem si všimla, že když servírovali jídlo, Vladko si všiml že by to VB mohl mít studené a hned mu to šel ohřát). To jsou rozdíly v chování….

779
XY2
Reagovat

773 – Růžu může mít doma jen hluchej

780
Poštovní holub
Reagovat

Růža teď říká, můj manžel je úplně normální. Není, protože ji ještě nevypráskal z baráku.
Ditě to tam nebaví, nemůže tam dělat srandu, je šoumen, ale tam to nejde. Večer budou s Růžou chlastat.

781
L
Reagovat

Růža ví, jak se bavit s dítětem.. její manžel je totit úplně stejný :))

782
Poštovní holub
Reagovat

Škoda, že Růža neslyšela, jak o ní Děcko mluví, když ho ona neslyší.

783
Bazinga
Reagovat

Růžena si hraje na navigaci. Právě udává přesné souřadnice své restaurace. Ostraváci vědí … :-)

784
XY2
Reagovat

Růža může slyšet cokoliv, stejně jí to nedojde

785
okkvp
Reagovat

ntw, do přímáku budou miláčkovat, zdrobnělinkovat a být na sebe miloučcí

786
Hug
Reagovat

Dopis: Mají být na sebe hodní a mluvit ve zdrobnělinách
Honza na Mirka: ty hovado zalez :-)

787
Bodlak
Reagovat

Zeby se nekdo inspiroval jednou ze soutezi Particky :-D

788
Bazinga
Reagovat

Úkol. Do doby, než se přihlásí Tereza, vilané se musí oslovovat zdrobnělinami. Některý z buldoků právě potvrdil, že slovo „hovado“ používá při něžné komunikaci naprosto běžně.

789
Poštovní holub
Reagovat

Tak se půjdu do palcování proletět, teď to bude neúnosný, mají používat jen zdrobnělinky a Růža zvýšila volume. Pro ty, kdo nevěří, fakt to jde.
Tohle nebyl úplně dobrý nápad, působí to nechutně.

790
Bazinga
Reagovat

Růžena odtušila, že to asi nevyhraje. Přestože lidi ve vile ji mají rádi, diváci to nemusí cítit stejně. Záleží na tom, jak to bude sestříhané.

791
Poštovní holub
Reagovat

Dítě si zase dělá z Růži prdel. A Růža fakt věří tomu, že je silný hráč, ale obává se, jak to štáb sestříhá. Růžo, je to úplně jedno!

792
Bazinga
Reagovat

Poštovní holube, to ale není Dítě. To je Mirek. 3B. Dítě je to celé pokreslené… :-)

793
Kami
Reagovat

Strudlicka zase strira Budlocka

794
JanaH
Reagovat

Tomášek sere magi v kostičkách z palcování. Instruuje štrůdlu včetně toho, co má u tabule zazpívat.
Ten chlapec nikdy nezklame.

795
Frodo
Reagovat

Štrůdlíčku, zlatíčko, sejmi to nadutý hovado už, prosím tě!

796
Amanda
Reagovat

783 – Je to možné :D

797
piha
Reagovat

Bazingo,co to říkal Jeníček že se mu líbí na ženských?:)

798
Poštovní holub
Reagovat

Já jeden blbá! Vůbec jsem nepostřehl v té kulometné palbě zdrobnělinek, že došlo k vystřídání ohmatávaného objektu!
Já myslel, že tam má Ditěteho, protože někdy jen poslouchám.
Tak oprava:Mirek si zase dělá z Růži prdel. :)))

799
Frodo
Reagovat

796 – on dítě a B3 mají dost podobnej akcent :-D

800
MoBa
Reagovat

Dite na MB ze ma zuby jak hrabe na pole :D

801
Bazinga
Reagovat

793 moment, teď sháním nějaké šablonky… :-D :-D

802
Bazinga
Reagovat

bože, ten VB je ale skutečně superman. Nejlépe si pokecá s 24 letou zubařkou… když sedí v zubařském křesle a ona mu vrtá zub… já se z něj picnu!

803
upc ž
Reagovat

Růžene nechce dát Honzovi hlas, že prý nechce lhát.

804
okkvp
Reagovat

na ty zdrobnělinky dost serou

805
Frodo
Reagovat

800 – a může vůbec existovat 24letá zubařka??? :-D

806
JanaH
Reagovat

Aha, tak Tomášek se nebojí.
To je prdelka. :-D

807
Frodo
Reagovat

Růžku baví to, že ji nikdo nedokáže odhadnout, kdežto ona každýho.

808
Bazinga
Reagovat

801… no, v Náchodě nebo odkud ten bablb je, bych se vůbec nedivila. Štrůdlík má 25, že? :-D :-D

809
JanaH
Reagovat

Jezuskote, to je kokůtek! :-DDD

810
Frodo
Reagovat

Buldok říká, že kdyby dal LM, tak by to možná prokaučoval, protože jich jsou sice 4/ , ale držej všichni pospolu a všichni ten hlas pošlou :-DDD

811
Pat
Reagovat

Čéče, Růža se už rozsvítila a teď to uvidíte, milovat mne budete, překvapovat vás budu a to až na věky. Amen.

812
JanaH
Reagovat

A už pochoduje jak býček v klícce, kam se hrabe Mbéčko.

813
Frodo
Reagovat

Vladko prý dokáže udělat aspoň prdel a být vtipnej, ale LM prý tam nedělá vůbec, ale vůbec nic. TO zas kecá, včera se líbala se štrůdlíkem, kdežto buldok ne, tak jakýpak NIC???

814
Bazinga
Reagovat

:-D :-D VB hlásí, že vypalcuje Mirku, „protože ta tu za celou dobu neudělala vůbec nic! Vůbec nic…“, když teda nepočítáme to, že ojela Štrůdlíka :-)

815
okkvp
Reagovat

Miruš vadí Tomíkovi víc než Vladko ….

816
Jerremy
Reagovat

Ruza říká, ze nevypalcuje: Vladka / Martina / Tomase / Honzu / Zdenku / Mirku / Evu (?) …
Takze koho da? Zatím to neprozradila …

817
Bazinga
Reagovat

Růžena vypráví hrůzostrašnou historku o tom, jak jí chtěl chlap znásilnit.

Historka skončila, hrůzostrašné to bylo zejména pro to toho chlapa, protože utekl.

818
Pat
Reagovat

Růžina hostorka – chtěl ji chlápek znásilnit a normálně utek ! Uječela ho, až zdrhl (:-)))))

819
Pat
Reagovat

Koukám, že pro Romču bohužel, dyť jí jen sahal mezi nohy, normálka.

820
Hug
Reagovat

ale ten pokus o znásilnění byl podle Růži v klidu,protože ji jen nadzvedl sukni….

821
Bazinga
Reagovat

VB má taky hrůzostrašnou historku. Někdo něco vymyslel – druhý to zorganizoval a ten třetí to udělal. Toho třetího chytli, zabásli a on se pak v tom vězení oběsil. Druhý a první ho varovali, že když je napráší, tak zničí jeho rodinu. Tipuju, že VB byl „druhý“ …

822
JanaH
Reagovat

Kde je Thy?
VB vypráví o vojně. Byl i tam nejlepčí, ve výkopu zákopu.

823
Frodo
Reagovat

Buldok: mně to na vojně bavilo. Měl jsem si udělat příkop nebo zákop, nebo jak se to menuje…

824
Pat
Reagovat

To kváká obden

825
Bazinga
Reagovat

kde je doktor Thy? !!! VB pouští historky z války! Byl to borec, BOREC!!
a) vyhrál soutěž o to, kdo má nejhezčí zákop
b) měl nejlepší testy, takže dostal nejlepší auto
a tu další pohádku jsem už nepostihala.

826
Frodo
Reagovat

Buldok si myslí, že vojnou by si měl projít každej chlap, protože jeho to tam fakt bavilo, kde jinde by ho nechali střílet ze samopalu prý…

827
Pat
Reagovat

Posledně se z Olomouce do Prostějova jen přesouvali, dnes se už plazili.

828
Bazinga
Reagovat

823 asi dobrej oddíl, no!

829
Tamzin
Reagovat

Růža miluje sama sebe proto ji také milují ostatní :-) tu poslat třikrát denně do p….e, tak si bude myslet, že to je z lásky, aby se prošla …

830
JanaH
Reagovat

823 Pat : jj, ornicí s plnou polní. :-D

831
Frodo
Reagovat

Pat – příště se budou z Olomouce do Prostějova podkopávat! Co do Prostějova – rovnou až do Prahy!

832
Pat
Reagovat

VB: Komu se to poštěstí, když ti dají řídit nějakou věc (Tatra 815, s tou kácel stromy), zastřílet si, mě to bavilo, já si to užil.
To může jen guma. Já nemám mezi známými nikoho, kdo by si to tam užil. Nikoho. Zřejmě nejsou mí kamarádi taky jeho krevní skupina.

833
Bazinga
Reagovat

Niki s čerstvě nalakovanými nehty právě pochopila význam vojenského „kdo zaváhá, nežere“…

834
Frodo
Reagovat

830 – asi jinej gang

835
Frodo
Reagovat

Přišel jim prášek proti bolesti, to ba mě zajímalo, co v Lidlu prodávají proti bolesti.

836
Bazinga
Reagovat

828 Pat, chodí sem borec, co s ním na té vojně byl ;-). Guma byl, ale ne ta, co se v souvislosti s vojnou používá
;-)

837
Pat
Reagovat

Možná to je tím, že mě nenechali si zastřílet. Já se jim teda jen staral o gábl, ale synci z oddílu měli sundávat letadýlka. A byli si zastřílet v Kazachstánu. Sundali nejen draky, ale i letadlo s pilotem (:-)))))))

838
Frodo
Reagovat

A tu historku, jak zasíral lino kanadama a pak se bavil tím, jak to bažanti museli drhnout kartáčkama ještě nevyprávěl?

839
Bazinga
Reagovat

834 :-D, tu si chystá na nějakou intimní chvilku se Štrůdlíkem… V případě, že to mezi nima bude ok, bude ten zasírač, v případě, že bude raněná srna, bude tím bažantem :-D

840
piha
Reagovat

Ten vb je hovado,prý že naučí štrůdlíka se slušně chovat.od něj to sedí.

841
Frodo
Reagovat

Buldok říká štrůdlíkovi, že ji tam ještě naučí slušně se chovat. Štrůdlík říká, že se umí slušně chovat a buldok drsně říká, že to vidí. Předpokládám, že principielně naráží na včerejší zážitek s LM…

842
Amanda
Reagovat

836 – Co na to Štrůdl? :D

843
Frodo
Reagovat

Buldok je psychopat, slyšíte to?

844
Anonymní
Reagovat

Papej, chceš ještě masíčko? Pán tvorstva ke štrůdlovi.

845
Frodo
Reagovat

Buldok se tak snaží, že to všechno totálně posírá. Zkouší metodu cukru a biče a Zdenku už bolí hlava. Jsem přesvědčená o tom, že mu dnes ten palec dá!

846
Bazinga
Reagovat

839 to se nedá přepisovat, že? To se prostě nedá přepisovat. Nedá, prostě nedá.

847
Anonymní
Reagovat

Zdenka má trochu na Tomíka nervy ne?:-)

848
koc
Reagovat

cus smiraci .. po bourlive noci s vyhledem na palcovani jsou vsici krasne otraveny :)
jdu cis o co jsem zase prisel

849
Frodo
Reagovat

Bazinga – škoda, to by se mělo zvěčnit zlatým písmem do psychiatrických skript.

850
okkvp
Reagovat

844 – to tu budeš tak zejtra ;-)

851
piha
Reagovat

Na to se hlavně nedá dívat,zvedá se mi z toho kufr.Jdu radši nakrmit dítě-teda to svoje,ale nakrmila bych i tamto.:)))

852
okkvp
Reagovat

kauza červené tričko v pračce se mi moc líbilo :-)

853
Bazinga
Reagovat

Vladko se svěřuje Dítěti se svým plánem šlohnout mu jeho červené tenisky :-D

854
piha
Reagovat

848-byla hustokrutopřísná,se štrůdlík nezdá!:)

855
okkvp
Reagovat

ale všímáte si, že s on-line přepisem pomalu a jistě umdléváme?

856
Jáša
Reagovat

840 anonym jsem já :D Jsem z toho tupce tak rozvrkočena, že dělám věci co jindy nedělám. Nebyla jsem schopna na jeden zátah přečíst komenty, musela jsem se odcházet uklidňovat.

857
Frodo
Reagovat

Jáša – no já se právě divím, že to Zdenka ještě dává!

858
Bazinga
Reagovat

851 protože VB se přepisovat nedá! I když jsem to vzala jako výzvu, stranický úkol … tak nedá se.

859
Frodo
Reagovat

To buldokovo souhlasné „táááák“ mi rve už vnitřnosti

860
Frodo
Reagovat

856 – já se snažím, seč to jde, aby to bylo uchováno pro příští generace :-D

861
okkvp
Reagovat

k 851 – nutno dodat, že pobrat myšlenkové pochody některých fakt normální člověk nemůže. Růžu osobně ztrácím v půlce třetí věty a vébéčkovy veletoče mi způsobují mořskou nemoc

862
Jáša
Reagovat

A jede znovu do Růženy. Ví ten tupoun co je to sebereflexe. Dokáže pochopit, že diváci vidí, nebo je to vážně takový primitiv? Vždyť i hrát se dá také na úrovni.

863
Frodo
Reagovat

Gentleman buldok oblažuje Lucku něznou přezdívkou /tak jak to umí jen on – „šťoura“. Udajně tím každýho nasere a není to slušný, kor ve vile!

864
Frodo
Reagovat

Buldok oznamuje, že si jde lehnout a cestou hluboce říhá do reportu

865
Bazinga
Reagovat

Dítě s Vladkem probírají historický, kulturně-sociální, finanční a jiný důsledek rozdělení Československa.

Oba to vyhodnotili, jako „úplně zbytečné, nepřineslo to nic“

866
okkvp
Reagovat

Vladko dával některá slovenská nářečí a teď probírají jak jeho máma prožívala oddělení dvojdomku (slovenska)

867
fsidb
Reagovat

Vlado s Dítětem se baví o jazycích. Oběma se líbí ruština, polština je prej podobně ušišlaná jako španělština. Vladko neumí vyslovit španělsky „cigarety“ a „výtah“. I slovenština je pěkný jazyk. Vladko říká, že nejhezčí je ze středního Slovenska (s tím souhlasím :-)).

868
okkvp
Reagovat

Vladko se cítí čechoslovákem i nadále a už jím zůstane

869
fsidb
Reagovat

Z toho plynule přešli k rozdělení Československa, prý dnes všichni ví, že to byla blbost. Že to nic nepřineslo. Vladkova máti to prej obrečela.

870
fsidb
Reagovat

Vladko má nejraději československé filmy 60. let, 70. léta už byla velkej průšvih. Pak už byla rozumná (kulturně) jen 20. léta.

871
W
Reagovat

Opravujem Vladka – Múzeum A. Warhola nie je v Bardejove ale v Medzilaborciach :)

872
fsidb
Reagovat

Teď rozebírají Warhola a pop art. Miro říká „feťáci to byli“, Vlado na to „ne všichni, moje matka drogy nebrala“.

873
Frodo
Reagovat

Buldok si myslí, že by byla opravdu sranda, kdyby do vily vlítlo komando a někoho jako zatklo, jako třeba Kájínka, to by prý byla opravdová sranda!

874
Jáša
Reagovat

Tak vím, že každý se dostane do nějakého průseru, či situace, za kterou se stydí, ale také vím že i ten průser dokáže rozumného člověka posunout a vezme si něco do života. Tento tvor, příčí se mi napsat člověk, je takový sebestředný a hloupý jája. Mám osypky při představě být s ním delší dobu v bližším kontaktu.

875
Frodo
Reagovat

Myslím, že v případě velkýho a malýho buldoka je situace se zatýkáním vcelku reálná…

876
fsidb
Reagovat

Dítě má hodně rád francouzské filmy, ale spíš ty novější. A teď se mi zase přepnul zvuk jinam :-/

877
Frodo
Reagovat

Jášo, to je přece jasný, že je ten tvor jája :-DDD

878
Frodo
Reagovat

Buldok chrní a já mám tím pádem pauzu

879
fsidb
Reagovat

Lna2 shánčlivě sbírají zbytky jídla a LM je zřejmě dojíždí (nemám k nim obraz, jen zvuk, je to trochu matoucí).

880
fsidb
Reagovat

Lúca říká, že jsou v té vile všichni jiní. Že i ona tam šla s úplně jinou myšlenkou.

881
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: včera jsi pořád strkal Vladovi rozkrok mezi oči. :D

882
Hug
Reagovat

Buldok nechrní,ptá se ostatních jestli si může na přímák vzít tričko s Rathem

883
fsidb
Reagovat

Lucka říká, že nemůže přemýšlet nad tím, co nechala doma, že spousta lidí chodila cvičit psy jen k ní, že jí věřili a trenérům na cvičáku ne a teď jim na dobu neurčitou odešla.

884
Wanna be your monster
Reagovat

To jsou dementi všichni tři ti buldoci…myslím, že kdyby byl u castingu IQ test, bylo by to ve hře zajímavější. Stačilo by průměrné IQ.

885
haha bimbi
Reagovat

Podle různých indicií (titulky na ofiku a statusy na fb typu „rvačka ve vile, kdo bude pykat“ apod.) se těším, že by toho vymatlance mohli přece jen vyhodit, kor když už dostal nějakou tu žlutou kartu, což jsem ani nepostřehla. Je odporný ho sledovat, pro tzv. vývoj hry nemá podle mě tenhle odpadek žádnej význam.

886
haha bimbi
Reagovat

878 tričko s Rathem??? Aha už chápu, taky se proti němu všichni nespravedlivě spikli, to má David s Tomem asi podobný :-DDD

887
Amanda
Reagovat

Mohli by začít využívat jinak VIP ložnici, jakože superboss a boss do VIP ostatní ať se poskládají do normoš ložnice

888
upsik
Reagovat

MB už je nadrženej, už by bral i Růžu…

889
koc
Reagovat

ruzena bude mlcet .. hura :D diky stabnici

890
Bazinga
Reagovat

Růženu milujou i ti ze štábu. Právě musela odevzdat „report“ do zpovědnice a připomínku, že když je „bez“, nesmí mluvit.

891
Wanna be your monster
Reagovat

Ve španělsku je prý velká úcta ke starým, nebojí se procházet ani v jedenáct večer, u nás všichni důchodci v osm zalezou.

892
Hug
Reagovat

881 podle mě jsou tam jiní adepti,kteří nemají pro vývoj hry žádnej význam,třeba Ládík,jehož popularitu moc nepobírám,VB ať je jakejkoli,tak baví,i když asi jiným způsobem než by on chtěl,Láďa mě nebaví žádným způsobem

893
Wanna be your monster
Reagovat

Zase dojem štábu, že chceme koukat na ložnici ze třech úhlů…

894
Bazinga
Reagovat

Růža mlčky masíruje MB. Ten u toho vydává docela zajímavé zvuky… :-)

895
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado rád kouká na primu zoom na dokumenty.

896
fsidb
Reagovat

Lucka říkala, že nešla ke státnicím a že to nikdo nechápal? Mně jede v jednom okně několik zvukových stop (zabít zvukaře), nezachytili jste to někdo?

897
+-
Reagovat

831 – To bude nějaký bol(d) jinak taky netuším.
Tady by spíš potřebovali nějaký „Antilenor“ proti lenosti.

567 – To mě fakt pobavilo…

293 – Že se ještě vracím tak daleko (přes den jsem neměl moc čas to tu sledovat). Už jsem psal, když to začínalo, že mi to připomíná dost sestavu prvních VV na Slovensku.
Štrůdl je trochu jak jejich vítězka Linda, VB je jak jejich Tony, Hrabětová jak jejich Ludmila, Lucka jako Saša, Růžena jako Veronika, MB jak Rišo, atd…

898
koc
Reagovat

koho tipujete na vypalcování?

já VBecko nebo Ruzenu

899
haha bimbi
Reagovat

888 no to je právě to, že mě buldok nebaví, mě jenom čistě sere :-DD. A Ládícet umí krásně tančit :-))

900
upsik
Reagovat

Zvíře snad od rána sjel 2 krabičky cigaret (zadarmo až do zblití)…bez cigára ani ránu…

901
W
Reagovat

888 – suhlas s tym Ladom :)

902
Bazinga
Reagovat

a nyní Růženka přidala nehtíky… MB je momentálně asi v sedmém nebi… Růža s ním :-)

903
Wanna be your monster
Reagovat

Já už tu psala typy na všechny palce a vyšlo mi, že bude mít VB 6 palců, dítě 5 palců.

Ale nevím, co se dělo poslední dvě hoďky, jestli se třeba nerušila akce Dítě.

904
W
Reagovat

Neviete, ci sa niekde niekto z Primy nevyjadril, ci s tym zvukom planuju nieco robit alebo to maju na haku? Aby som vedel do buducna, ci sa oplati sledovat a dat im sancu alebo sa na to vykaslat a nestracat nervy :D

905
Wanna be your monster
Reagovat

Hraběna se zajímá, jaký je ve španělsku prezident…

906
Jáša
Reagovat

Mám to náký rozbitý.

907
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado vysvětluje, že je to konstituční monarchie a že mají krále.

908
koc
Reagovat

899 – hodne palcu znicila nocni bojovka

909
Amanda
Reagovat

892 – Že už měla vše a měla jít ke státnicím, ale něco jí přeskočila a šla odevzdat index nikdo nechápal proč, a Lúca že prostě nechtěla tu školu a šla na jinou .. Pako :D

910
Crazy lady
Reagovat

Myslím že jestli vypalcujou VB, tak poteče krev ! Protože ten primitiv to nerozdejchá.

911
Bazinga
Reagovat

Martůčijová se obává, že se ztrapní u palcovací tabule

912
fsidb
Reagovat

905 – Díky. Taky to nechápu :-)

913
okkvp
Reagovat

Vladko bude potěšen chráběčinym popisem zánětu rohovky

914
Janko
Reagovat

v upoutávce na Zprávy z vily říkali, že něco zamíchá pěkně kartami. Určitě teď napoví něco Zprávy z vily a pak až vysílaní.

915
Wanna be your monster
Reagovat

905 -Ono se dá jít na jinou školu, i když si člověk udělá státnice…to fakt nechápu.

916
Hug
Reagovat

910 buď dostane honza imunitu nebo odejde Zvěřina i s Vladkem

917
Bazinga
Reagovat

910 tak to vypadá na Dítětovu a LMirčinu imunitu.

918
Wanna be your monster
Reagovat

Hraběna: mojí matce je 61..vypadá jak moje babička.

No ta musí mít radost, jestli se dívá. :)

920
okkvp
Reagovat

panímámě Martůčijce je 61, připadá jí jako její babička. A Romana je proti ní hadr

921
koc
Reagovat

Zverina tam ma 100% nejaky ukol .. uvidime jaky .. zda si vybere(tedy stabnici) komu dat imunitu nebo nejaky jiny twist .. doufejme ze zajimavy

922
Wanna be your monster
Reagovat

Hlavně nechápu, proč si tam prima nasadila minimálně dva lidi, kteří byli souzení na ublížení na zdraví, s takovýma to může být v extrémní situaci fakt o hubu. Za co seděl Mireček, to nevím.

923
fsidb
Reagovat

Hraběnka je jedináček, její mamince je 61, lidi si myslí, že je to její babička a je hrozně ukecaná (maminka).

924
upsik
Reagovat

Strudl se od rána vyhýbá Avatarce…je tam nějaký příběh ???

925
violoncella
Reagovat

Na kameře 4 jsou slyšet zvukaři, testují port Romany

926
Budulínek
Reagovat

Ona má ta Romana nějaký zesílený port, naschvál!

927
okkvp
Reagovat

Mireček oblékl apartní svítivě zelené podkolenky

928
fsidb
Reagovat

920 – Spíš buldog celý den pečlivě hlídá, aby se Štrůdl k LM ani nepřiblížila :-)

929
Frodo
Reagovat

upsik – nevyhýbá, normálně se o včerejšku spolu bavily…

930
okkvp
Reagovat

Niky má dvě díry v džínách (na zadku)

931
okkvp
Reagovat

pohledem – dírky jako od propíchnutí

932
upsik
Reagovat

Nikol dneska nedostane žádný palec…ta holka rozbije stan v buldočí smečce :)

933
Amanda
Reagovat

910 – a nemluvili jen o superbossovi?

934
Bazinga
Reagovat

pokrač. okkvp 926 – a dalších tisíc děr v 30 věcech…

935
Wanna be your monster
Reagovat

Evina radí Niki, že může venku udělat reklamu na inkontinenci.

936
okkvp
Reagovat

Zvuk dokoněn i na kameře 1

937
upsik
Reagovat

924, 925 – OK

938
Bazinga
Reagovat

VB zjistil, že si bohužel nemůže vzít to tričko s Rathem, protože ho má polité.

939
Poštovní holub
Reagovat

922 – A to jako chtějí odehnat všechny diváky? A zešílet v režii? Nebo to bude přímák až před vilu? Aby nebyl národ ochuzen o ta moudra?

940
Péťa
Reagovat

Fuko je nějakej nervozní že nemluví?

941
Bazinga
Reagovat

VB se chlubí MB průkazkovými fotografiemi na občanském a řidičském průkazu.

942
Hug
Reagovat

Thomas vytáhl l triko s Rathem a zjistil že ho má politý,takže si ho nevezme..
Potřeboval by být ve vile do prosince,protože přišel o papíry,vzali mu je když jel do Ostravy na casting

943
koc
Reagovat

934 – sedmickou? :)

944
okkvp
Reagovat

Vladko má nepříjemno pod žaludkem

945
Jerremy
Reagovat

Romana do ted nemluvila, protože nemela port

946
Bazinga
Reagovat

V ložnici právě probíhá školení, co a jak s bodovým systémem.

939 :-) jo, a taky se diví :-D :-D

947
XY2
Reagovat

Doufám, že si Růža umeje nohy a obuje se a kostýmek?

948
Wanna be your monster
Reagovat

Řeší v obýváku, že kdyby byl martin pořádně přitáhlý, tak to salto neudělá. prý byl při zamotávání nafouklý. :)

949
Wanna be your monster
Reagovat

Evina: my nežalujem, ale hlásit se to musí. :D

950
koc
Reagovat

jaky model si vezme ke kameram Ruza ? neco strasne epesniho .. urcite :)

951
Bazinga
Reagovat

943 tipuji, že se rozhoduje mezi tím hezkým černým a tím hezkým druhým. Boty červené. Palec přilepí na tabuli mostem. Snad se trefí do toho správného místa. :-)

952
Budulínek
Reagovat

946
koc
Tak to přesně!!!

953
Bazinga
Reagovat

VB něžným vyšeptalým hláskem raněné srnky (nebo co to bylo za lesní zvíře?) zjišťuje, co si Štrůdlík přeje. Jestli si přeje, aby se od ní držel dál, nebo co. Co si přeje?

954
koc
Reagovat

B3 vypada ze ke kompletnimu obleceni na primak mu chybi uz jen kopacky .

955
Poštovní holub
Reagovat

947 – Zbožňuju její vilný pohled, když se z toho mostu zvedá, dnes večer ho upře na palcovaného-či palcovanou. Nějak se mi zdá, že by to mohla být i Nikol. Přece na Růženku křičela, ne?

956
Budulínek
Reagovat

tom
kalhoty za 320 asiaschop
Kamera 4

957
koc
Reagovat

951 – Ruza da Bendovi .. je nestrana a on si to preci preje :)

958
Jerremy
Reagovat

Niki vypada luxusne …

959
Bazinga
Reagovat

a jo :-), Štrůdlík už má nohu opřenou o VB. To je tak romantické!!!

960
Budulínek
Reagovat

Nač má ty štrupny ten zábavný článek -mirek

961
Bazinga
Reagovat

953 ne ne, Růža nedá Bendovi. Růža je čestná a dá tomu, kdo jí ve vile nejvíce vadí…

962
XY2
Reagovat

Co to má polorom za štulpny? To se nosí? :-)

963
koc
Reagovat

strudlice si hraje na malou holcicku

964
Wanna be your monster
Reagovat

Ve zprávách z vily bylo jen o šťouchancích.

965
upsik
Reagovat

Lůca by dávala psům maso lidský…

966
Budulínek
Reagovat

Zdena že nekouří?

967
Péťa
Reagovat

954
To každopádně.

968
Poštovní holub
Reagovat

953 – Ty jsi ale evidentně neslyšel její řečnickou tirádu na verandě, že? Růža je neproniknutelná, nikdo neví, koho ona dá, nikdo to ani neuhodne, protože ji nedokáže nikdo prokouknou a bla bla bla. No, a já ji věřím.

969
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado – palec tomášovi
Mirka – Tomášovi
Pavla – Tomášovi
Lucie – Tomášovi
Láďa – Tomášovi
Eva – Tomášovi
Martin – Dítěti
Nikol – Dítěti
Tomáš – Dítěti
Zdena – Dítěti
Mirek – Dítěti
Dítě – někomu úplně mimo, třeba Eva
Romana – úplně mimo, třeba Pavlína

970
Péťa
Reagovat

Růža pujde na palce v peřinách.

971
okkvp
Reagovat

Se budu dneska na tv koukat s mým alzheimerickým tatíkem, jsem zvědavá jak se bude tvářit ;-)

972
koc
Reagovat

Roamna muze byt tak mimo ze klidne vypalcuje i Terezku :) hlavne ji nesmi posla pisemne jak se ma palcovat .. to 100% pochopi blbe

973
Budulínek
Reagovat

Jo Růža opět překvapila -port na max-a krásná modrá šála dívky v modrém.

974
upsik
Reagovat

Nikol by mohli dát nabídku fotit pro Playboy…ještě ve vile…

975
Budulínek
Reagovat

Růža chválí Toma

976
Bazinga
Reagovat

968 :-D :-D zabil´s !!!

977
okkvp
Reagovat

Vladko o paktu nejspíš ví (asi těžko utajit, když to tam probírali kde se dalo)

978
Poštovní holub
Reagovat

Zakázal někdo Růže před palcováním alkohol? Nebo si už stihla ve vile udělat tajné zásoby, třeba v peřinách?

979
okkvp
Reagovat

na 1 pohled na křeslo ve zpovědce

980
Budulínek
Reagovat

Kamera 4 VB a Š
A kdy pozvou tu sonu do studia na pokec

981
upsik
Reagovat

No zprávy z vily byly opět těžká nuda…

982
Bazinga
Reagovat

já jen čekám, až se někdo bude chtít uvelebit vedle Martůčijové na gauč a ona řekne „já tady držím místo Honzovi. Honzíííí, póóóóď“ chi chi chi chi!

983
XY2
Reagovat

974 – v každém případě má utajenou flanďuru, ta by nevydržela…

VB zakazuje štrůdlici se ve vile líbat, když, tak s ním…to se máme na co těšit:-)

984
Hug
Reagovat

Nikola žaluje Vladovi,že když měl v noci amok,tak se Zvěřina smál

985
Wanna be your monster
Reagovat

976 – Jmenuje se sabina a byla v noční show.

986
upsik
Reagovat

kamera 4…prostě luxus….

987
Bazinga
Reagovat

na kameře 1 je záběr na zpovědnici a v ní kufřík

988
fsidb
Reagovat

Ve zpovědce na židli je nachystán kufřík.

989
miho
Reagovat

976: sonu bych dal na pár dní do vily. To byla show.

990
upsik
Reagovat

Strudl jak vymetá s VB…:)

991
okkvp
Reagovat

prima ještě zvesela mahulenuje

992
Budulínek
Reagovat

Wanna be your monster
981
tak doufám že to bylo hezké

993
Wanna be your monster
Reagovat

987 – až 20:15

994
okkvp
Reagovat

989 – já vím, to byla reakce na cosi, ale teď si nejsem jistá, zda jsem nodpovídala vilanům ;-)

995
Wanna be your monster
Reagovat

988 – Můžeš si to najít ve videích, ale nic moc neprozradila :) jen, že mu moc nevěří, mže ji miluje.

996
upsik
Reagovat

Strudl : MB ty máš úchylku na zrcadla ??? :)

997
Mab
Reagovat

Ten vorvaň je neskutečnej debil. Tak on zachraňoval štrůdl před Mirkou. Ale proč teda nadával štrůdlu do smradlavejch kurev dávno předtím, než se holky líbaly?

998
Honzad
Reagovat

Ahojte kolegové šmíráci, tak jsem opět zde, nejen k tentokrát i zapnuté tv, ale hlavně kvůli poZúčtovacím vášním, věřím, že to bude stát za to :-) A docela jsem i zvědav na Terezinu reakci na včerejší extempore, nebojím se, že to projde jen tak :-)

999
jenka
Reagovat

Mab – protože je gentleman to je jasný :-)

1000
Budulínek
Reagovat

Wanna be your monster
991 díky
tom nechce vypadat jak blbec
tak to fakt …nevypadá
Kamera 4

1001
bordel
Reagovat

Já bych pustil VB filmek… Ostatní by ho přivázali ke křeslu a pustili mu např. IT Crowd S02E01 :-)

1002
Bazinga
Reagovat

tak Růža je bosa. A obávám se, že si ty nohy asi neumyla…

1003
Jerremy
Reagovat

Kamera1: Vladko pocita nadechy Ruzi při vypraveni nejake historky (ja vůbec nestihal pochytit o cem mluvi :))

1004
Budulínek
Reagovat

jo zdeně vadí jedna holka
(asi hrabě?l)

1005
EvkaD
Reagovat

994, asi neprojde. Na super.cz v 19 hod. bylo, že se jedná s nějakým psychologem, zda Thomas dostane trest nebo opustí vilu…jé, to by byla úleva. S kým by Zdena, co Martin…ale to neudělají!!

1006
koc
Reagovat

997 : myslis gay muzikal ktery se jmenuje Gay ;-)

1007
bordel
Reagovat

1002 – ;-)

1008
Marka
Reagovat

Zdeně vadí Nikol (jsem to tušila :-)

1009
Honzad
Reagovat

Romana na Vlada: Ty se líbíš každému.
Vlado: Zeptej se Tomáše…

1010
bordel
Reagovat

Start…

1011
Jáša
Reagovat

Tak do nich Terko.

1013
Honzad
Reagovat

A VV tančí ve znělce! :-)

1014
bordel
Reagovat

Jó, tančej… Konečně, hurá…

1015
okkvp
Reagovat

pěkná znělka

1016
Budulínek
Reagovat

VB na zdenu
je jedno co máš na sobě
ale co máš v palici
Kamera 4

1017
Marka
Reagovat

Tomovi se nelíbí Zdenina bunda – té se líbí, je její nejoblíbenější
Tom konstatuje, že je tao vlastně jedno co má na sobě, důležité je, co má v palici

1018
Kami
Reagovat

Zdravim vsechny smiraky, spehy a zavislaky. Uz jsem zase zpet a budu rada, pokud nekdo napise par komentu co se prubezne deje v TV (kterou nemam). Na oplatku budu ocihavat a psat o online.
Diky.
Hadam za posledni dve hodky se nic zasadniho asi nedelo (hadky, libacky)

1019
Amanda
Reagovat

999 – Vyprávěla jak si dcera vymýšlela že nevidí, protože Růžena se věnovala korejcům či koho to ona má

1020
okkvp
Reagovat

nábytek drnčí :-)))

1021
fsidb
Reagovat

Prosba na zvukaře – mohli byste do onlinu zesílit Terku tak, abychom ji slyšeli i my, televizi nevlastnící diváci?

1022
koc
Reagovat

Kikina ma podivne chapavy pohled

1023
Kami
Reagovat

Buldok ma podminecne vylouceni – tedy nevyloucen, jen velke bububu

1024
Icecube18
Reagovat

Si dělaj prdel. Podmínečný vyloučení, když už dostal několik upozornění?

1025
Honzad
Reagovat

Že zrovna pro tabuli Tomáš, Vladko a Martin :-))

1026
Bazinga
Reagovat

Zvěřina je ve vile „prodloužená ruka štábu“ (tohle je ale šmé na soutěžící) :-). VB má za včerejšek podmíněné vyloučení ze hry.

1027
Kami
Reagovat

Ano ano prosim zesilit Terezku, mam sluchatka na usich a stejne skoro prd slysim

1028
Bazinga
Reagovat

Palcovací tabule je na místě.

1029
bordel
Reagovat

1020 – Aby nebyla pravbda to, že ho tam štáb chce udržet stůj co stůj (nebo alespoň, pokud nepřeSKOČÍ hranu megaskokem…). Docela trapný…

1030
koc
Reagovat

1019 – byla by skoda ho vyhodit tal lehce byt uz pravdepodobne nema co ukazat

1031
Maty
Reagovat

V Tv je situace stejna jako na kamerach

1032
Jája
Reagovat

utekl mi začátek, Terka před přinesením tabule, může to někjdo tady dát?

1033
bordel
Reagovat

VB se směje… To se mi snad zdá…

1034
Jáša
Reagovat

Tak s tím Zvěřinou se mi to nelíbí.

1035
Kami
Reagovat

VV se divi tomu co jim pustila Terezka v tv (nocni hadku), jak to pusobi, trosku se i stydi

1036
okkvp
Reagovat

Ve studiu kamarád, kolega Martina

1037
Bazinga
Reagovat

Ve studiu sedí MB kolega z práce Mirek.

1038
upsik
Reagovat

Prima nemá kule…hnus

1039
bordel
Reagovat

1030 – Mně jo, ale musí bejt trvdej jako břitva, a pokud VB poruší pravidla byť střednim způsobem, měl by vyletět, zvedá se mi z něj kufr už…

1040
Amanda
Reagovat

Teda nejsem spokojená jen s podmíněným :/

1041
bordel
Reagovat

1032 – VV = Studio kamarád. Souhlas :-)

1042
Honzad
Reagovat

Vyhodit ho neměli, to je dobře. Sice nám všem pije krev, ale věřte, že kdyby odešel ne klasickou cestou Duelu, tak by nám po buldočkovi ještě bylo smutno :-)

1043
okkvp
Reagovat

kolega říká, že Martin je takový jako venku a nikomu se nesvěřuje

1044
upsik
Reagovat

VV (přejmenováno na STUDIO KAMARÁD…)

1045
Bobby Brown
Reagovat

Ale… LM začíná vyčítat LP, že jí opravuje či co, ale LP to zopakovala po štábu dobře – zapomínají, že tam chtěli!

1046
EvkaD
Reagovat

Tak je to v pr….Thomas nic, bubu a udržet ho tam!!! A Nino imunitu nedostane, takže bohužel duel Nino a Vladko bude, to mě s…nejvíc, jsou tam jiní na to, co dělají ho..a zůstanou:-((

1047
Bazinga
Reagovat

LM s LP na sedačce.
LM „já chci jít domů“
LP “ ty jsi neslyšela Terezu? Že někteří už zapomněli, že se sem chtěli dostat?“
LM: „copak já jsem se sem chtěla dostat?“
LP: mlčí
LM “ ty vždycky s něčím příjdeš a pak mě začneš přesvědčovat…“

1048
haha bimbi
Reagovat

Ale jo, musím se s tím smířit, s pouhou podmínkou. Snad ho vypalcujou a v pátek se sbalí tak jako tak.

1049
okkvp
Reagovat

prý venku panuje dojem, že nejvíc hlasů dostane Martin a Romana

1050
fsidb
Reagovat

LP: Někteří zapomínají, že sem chtěli.
LM: A já jsem někdy řekla, že jsem sem chtěla? Mně prostě vadí, jak vdycky něco řeknu a ty mě začneš přesvědčovat podle sebe.

1051
Jerremy
Reagovat

v TV: MB kamarad tvrdi, ze je MB je uplne stejny i venku.
taky scanoval o přestávkách…

1052
haha bimbi
Reagovat

No tentokrát je to s tou palcovačkou fakt napínák!

1053
okkvp
Reagovat

teď se T ptá co to bylo za vzkaz od MB na začátku. – prý nic

1054
Honzad
Reagovat

1042 – s tou imunitou to ještě nevíme, nedonesli kufřík :)

1055
bordel
Reagovat

1040 – Tak jistě, proč by měli mít přezdívky jenom VV (teda VV, pak dlouho dlouho nic, a pak VB), štáb si taky zaslouží nějakou pěkňoučkou. A MĚL BY PODĚKOVAT NA KAMERU!

1056
Jáša
Reagovat

1035 tak když přitvrdí, možná. Neumím si to představit. Když to pojme jako včera, jakousi rádoby psychologickou rozpravou, jen to štáb pokazí.

1057
okkvp
Reagovat

Martinův kolega vypadá na inteligentního

1058
Kami
Reagovat

Kdyby mela Prima kule, nemeli bychom se zase kym bavit. Ja jsem za Buldoka rada

1059
Bazinga
Reagovat

Vlado se stydí za scénku, kterou pustili v televizi
VB taky.
VB je totiž děsnej pohodář.

1060
Honzad
Reagovat

Vladko a Thomas spolu mluvili a dokonce i v klidu? :O

1061
Maty
Reagovat

Kdyby byl VB co k cemu, tak jde k Vladkovi, poda mu ruku a rekne hele promin za ten vcerejsek, uz se to nebude opakovat… Ale je to hovado

1062
Kami
Reagovat

Petr rika ze je nasazeny proto, aby nebyli vuci Vladkovi, ktery je uz zkuseny, v nevyhode. Proto by meli poslouchat co rika a predevsim hrat a hrat za sebe.

1063
Bobby Brown
Reagovat

Pořád nemohu souhlasit s tím, že MB to ustál, on to neustál, on to vyprovokoval a byl to jeho cíl, vytočit Vlada a nechat ho řvát, VB byl bonus navíc.
Však když si pak šli xB lehnout, tak MB pronesl, že konečně se to stalo, nebo něco takového.

1064
bordel
Reagovat

Vladko těsně před znovuterezou připomněl, že ostatní tu nebyli, když VB vystartoval s tim slovníkem (asi myslí kur.., lesby, pekáče a jiný nádobí…).
A je to fakt, protože teď VB řikal, jak ho to mrzí taky… A přitom drtivá většina toho slizu vidět na plazmě nebyla. Hnus!

1065
haha bimbi
Reagovat

1050 Honzad Tereza hned na začátku řekla, že imunitu má jrn Zvěřina

1066
EvkaD
Reagovat

1050, Tereza řekla v přímáku, že imunitu bude mít Zvěřina…o Ninovi aso slovo.

1067
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Kostel je chuj jak lampa.

A Martucijka taky.

1068
Honzad
Reagovat

1061, 1062 – aha, škoda, to jsem přeslechl… :/

1069
Kami
Reagovat

Terezka se pta VV na ruzne otazky, ja uz chci zuuuctovani a jsem napnuta jeslti nekdo dostane imunitu :-)

1070
Kami
Reagovat

Petr nesoutezi take jasne ze ma „imunitu“

1071
Honzad
Reagovat

Tak nejprve snad budou muset psát jména do obálek, ne? Zúčtování s takovou až za tři čtvrtě hodiny.

1072
Mr.C
Reagovat

I přes odpor k němu jsem rád, že VB zůstává. Těším se na to, jak si s ním bude Štrůdla hrát a on bude za čím dál většího blbce.

1073
bordel
Reagovat

Řeknu to upřímně… Takovej (opět) čajíček od štábu jsem nečekal :-(

1074
Amanda
Reagovat

Já neslyšela nic o imunitě, ale je jasné že když nesoutěží tak Petra vyhodit nemůžou ne? :D

1076
Scalex
Reagovat

Zvěřina nemá imunitu, on prostě není soutěžící. Čili teoreticky je možné, že v kufříku ještě modrý šátek bude.

1077
koc
Reagovat

1070 – asi tak ;-)

1078
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se baví s vébéčkem?

1079
Bobby Brown
Reagovat

Růžo, vola, resp krávu, teď ze sebe děláš ty… ty jsi fakt marná.

1080
koc
Reagovat

1072 + a jako superboss bude mit moznost udelit imunitu dle sveho (stabniho) uvazeni ..

1081
bordel
Reagovat

1074 – Hm, divný…

1082
Kami
Reagovat

Souhlas se Scalexem. A sranda az uvdm dva satky, Buldok nebude mit koho palcovat

1083
Hug
Reagovat

Mno poslouchat maralizujícího Zvěřinu,ee ,buď měl jít dnes domů nebo být normální hráč,ale jakejsi policajt ve vile,nuda

1084
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: Lucka nepřišla vířit pozitivní náladu, pozitivní náladu tady vířím já.

1085
Poštovní holub
Reagovat

1079 – Absolutní souhlas.

1086
Wanna be your monster
Reagovat

Zvěřina nebudě udělovat imunitu určitě.

Mirka říká, že tahle řada působí jako banda negramotů, nic nechceme dělat, hádáme se.

1087
complain
Reagovat

aby to nakonec nebylo tak, že zdenka nema rada niky kvuli tomu, ze ji LM pozoruje a bavi se s ni vic nez s ní samotnou.. je to nejaky podivny, ze by ji jen tak nemela rada, protoze je slavna..

1088
Ufonka
Reagovat

Chci obývák a všude zvuk Růženy :(

1089
bordel
Reagovat

No, chci vidět koule VV při palcích…

LM: Se chováme jako negramoti, řvem, jsme banda tupců… Tohle je moc…

MB: Ale ne, to je dobrý…

1090
Kami
Reagovat

Mirka resi, ze musi vypadat jak idioti. Porad se jen hadaji, na ukoly remcaji a neplni je.
Ruzena: Tak co, tohle je jina rada..

1091
Honzad
Reagovat

Do rekapu dávají samé hádky, to diváky imho moc nepřitáhne… ale co, z Ordinace stejně nikdo nepřepne :D

1092
Kami
Reagovat

Petr upozornuje na tresty, predevsim financni ktere mohou nastat za neplneni pravidel. Hlavne sprosta mluva stale dokola. Mira na to pry sere.. logika negramota.

1093
Jerremy
Reagovat

Rekap: je to jedno velke dlouhe …z LP jsem neslysel nic jenom <peeep

1094
haha bimbi
Reagovat

Nechám se velice ráda překvapit, ale mě utkvělo Terezy „imunitu má jen…“. Kéž by ji měli Niňo a Miri, to by byla teprv sranda slyšet přemýšlení vébéčka…

1095
Budulínek
Reagovat

TV>>>Proč toho Toma prezentují jako klidase …a proč má zvěřííína radit vladkovi
mě je z toma zle fuj

1096
Hooper
Reagovat

Důvod, proč Zdeňce vadí Nikola? Tipnu si – obě hrají stejným způsobem. Podle mě se dříve či později musí z herního hlediska střetnout. (ne nutně v duelu.)

1097
Hug
Reagovat

Tereza chtěla ještě něco říct Zdence,ale nechá si to na později,aby to nekazila,tak doufám že na to nezapomene,jsem zvědavej

1098
Ufonka
Reagovat

Taky doufám, že bude ještě překvapení. Jinak by snad Tereza komentovala víc jejich domluvy k palcování a rádoby chtění odchod Dítěte. Snad nezklamou.

1099
bordel
Reagovat

A za chvíli si padnou kolem krku… Jak se píše blicí smajlík?

1100
Bazinga
Reagovat

ach jo. VB slibuje příště místo řvaní „hádku plnou argumentů“ … no… tak to nevim

1101
Poštovní holub
Reagovat

1059 – Myslím si to stejné. Navíc před pár dny MB šeptal VB v ložnici, že nebude trvat dlouho a Vlado po něm vyjede. Plánoval to, odstartoval to a pak se tím kochal. Takovej zmeteček to je.

1102
Jája
Reagovat

pls,pls dejte mi sem proslov Terky před přinesením tabule

smutně koukám :(

1103
koc
Reagovat

VB – ja vypadam vazne jako buldog :)

1104
Péťa
Reagovat

S tim PZ je to pěkná kravina, když je bude někdo usměrňovat tak to není žádná realita šou.

1105
bordel
Reagovat

1094 – Naivo.

1106
Budulínek
Reagovat

ale tom má starost jestli se dívá táta

1107
Budulínek
Reagovat

1096
cha cha cha -už jsem pod stolem

1108
Wanna be your monster
Reagovat

1091 – jak ho prezentují jako kliďase?

1109
Hooper
Reagovat

1093 – rychlé zpovídání ve Zpovědnici, tipl bych si.

1110
haha bimbi
Reagovat

Tak kdo si nechá radit vod Zvěřiny taktiku jak vyhrát VV… oukej, proč ne? :-DD

1111
Bazinga
Reagovat

já tam nechci Zvěřinu s proslovy a dobrými radami :-(

1112
Budulínek
Reagovat

jo
1104
toma v tv prezentují jako klidase a ochránce slabších žen, martina…

1113
bordel
Reagovat

1100 – Ne usměrňovat, trestat!
http://goo.gl/hTa6JQ
>:-)

1114
Bazinga
Reagovat

běžící bosá Růža pro kufr mě ovšem rozsekala!

1115
Honzad
Reagovat

Kdyby se tam tak ta Romana při běhání natáhla v přímém přenosu…. :-)))

1116
koc
Reagovat

Ruzena je tak zblbla, ze az podekovala, kdyz ji tereza poslal do zpovednice :o

1117
Ivory
Reagovat

Ta Romana vypadá vtipně při běhu :-D

1118
Amanda
Reagovat

Imunita asi nic :(

1119
Huma
Reagovat

Ta zvěřina se nedá poslouchat, věří mu někdo tu jeho uvědomělost? Doufám, že vždycky bude nějaká kamera, kde nebude moralizovat

1120
Bazinga
Reagovat

a Dítě je bez imunity :-(

1121
Ufonka
Reagovat

tak, že by i dnes to udělali nanečisto?

1122
haha bimbi
Reagovat

Já to říkala, že to Tereza říkala :-((

1123
bordel
Reagovat

1114 – Třeba tu za tejden bude polovina lidí, protože už se na to nebudou chtít dívat. A konečně bude zase spousta času :-)

1124
Jáša
Reagovat

Mám stejný názor. Místo vychovávání dospělých lidí mají být tvrdé postihy i vyloučení. Oni by se naučili chovat.

1125
koc
Reagovat

tento ukol vyhrala Ruzena .. jmeno ma napsane a zandane do obalky jako prvni .. vyhrava 2 palce :)

1126
Maty
Reagovat

1098
Je to v komentech… Ale prihlasila se, rekla ze ji je z toho spatne, ze je to uz ctvrta rada a ze je to hrozny, jak se hadaji, nadavaji a neplni ukoly… Pak jim pustila vcerejsi stret VB a Vlado. Pak se zacli vsichni stydet…

1127
Amanda
Reagovat

1117 – taky jsem o tom přemýšlela :D

1128
Bazinga
Reagovat

Očekávám, že Romana opět poběží… že ona si myslí, že to musí stihnout do gongu, jinak opouští vilu ona…

1129
EvkaD
Reagovat

Tak a je to…Nino nemá imunitu, takže jim plán vyjde. On totiž slib dodrží a Vlada si vezme:-(

1130
Hooper
Reagovat

Palcovačka bez imunity? Zajímavé.. Tak že by fakt Dítě?

1131
koc
Reagovat

sakrys .. ta Ruzena bezela rychle .. az se mi z toho sekla kamera

1132
L
Reagovat

Hudba stále hraje, ale Růže už je hodinu zpátky.

1133
bordel
Reagovat

Já myslim, že štáb bude už jenom dělat bubu, „Tomáši, neporušuj pravidla.“ „Ano, Terezko…“. „Tomáši…“ „Ano…“ „Tomá…“ „No jo furt…“ „To….“ „Vlez mi na záda…“ „Ale Tomíku, ty porušuješ pravidla…“ „Drž hubu.“ „Tomíí…“

1134
okkvp
Reagovat

Tatínek Romany je druhý host

1135
Hooper
Reagovat

1124 – a bez pádu!

1136
Hooper
Reagovat

A Lucka, které to dnes opět sluší, má zase zavřené oči a snaží se (asi) usnout. Je tam nějaký prášek na bdělost?

1137
bordel
Reagovat

Jestli jde Dítě a Vlado, neposílám nikomu. Bojktot Primy, pro tentokrát rozhodně…

1138
koc
Reagovat

prave jsme dal Zverinovi palec .. brrrrrrrr .. to je rozumbrada

1139
Maty
Reagovat

VB ma ted vyraz nasranyho byka, je evidentni, ze ma strach, ze by mohl jit domu…

1140
Kami
Reagovat

Obalky s vypalcovanim uz odputovaly, o imunite ani slovo. Mozna stab spocita jestli ma Dite tech palcu fakt hodne a vynada jim za ovlivnovani a zacne se znovu.

1141
Hug
Reagovat

Ty woe,Zvěřina byl v pátek na fotbale kde hrála Chelsea a na druhý mužstvo si nemohl vzpomenout:-))

1142
Wanna be your monster
Reagovat

1108 – ale já se ptám jak :D Co tam bylo za ukázku nebo proč si myslíš, že je prezentovaný jako kliďas.

1143
koc
Reagovat

dalsi Zverinova rada .. bude se malovat pro lepsi naladu :(

1144
Amanda
Reagovat

1136 – to je jen přání :/

1145
Bazinga
Reagovat

šiš, tak v telce teď sestřih VB, který pomáhá už asi šesté ženě v pořadí… no to mě po…pokakinkej!

1146
Kami
Reagovat

Mne se role Petra vcelku libi. Je pravda, ze mu nekteri fakt naslouchaji a rika vety co maji hlavu i patu.
Mne se take nelibi kdyz se nekteri vezou, nechavaj se ovlivnit a tak.

1147
okkvp
Reagovat

Pan učitel Zvěřina

1148
Jáša
Reagovat

Tak zklamání. Vážně jsem myslela, že se někdo ze studia zmíní a okomentuje klaustrfobika a palcování. Štábe velký mímus.

1149
Hug
Reagovat

To jako teď bude furt jen mluvit Zvěřina a všichni budou jen mlčet a poslouchat?

1150
Kami
Reagovat

Petr rika, aby si dali pozor na to co hovori u tabule, je to jejich vizitka, at neopakuji neci argumenty, rikaji sva slova. Je to velmi dulezity obraz jak je divak bude vnimat. Myslim, ze eLka nalomi, asi Dite nedaly..uvidime.

1151
Hooper
Reagovat

1137 – vysloveně fotbalový fanda!

1152
bordel
Reagovat

1142 – Ale teď plácá… VB se (dle jeho potvrzený ještě neexistující rady) právě ukázal, jakej je doopravdy, a každýmu je blbě… Jestli to je dobře pro jeho hru na vítězství, nevim :-)

1153
Kami
Reagovat

Zajima me, jestli si treba Zverina odskoci do Zpovednice zavolat si domu :-)

1154
Honzad
Reagovat

V rekapu na Love snad budou i Zdenčiny lesbické výlety, ne? :)

1155
okkvp
Reagovat

noční hučák podruhé

1156
Hooper
Reagovat

Prosím tě, avatarko, nežvejkej! Máš pěkný prsa, ale na tohle se fakt nebudu koukat. Radši jdi proti vébéčku, spolu se štrůdlou.

1157
Kami
Reagovat

Petr je prodlouzena ruka stabu. Ma je trosku popohnat, jsou laxni. Vzpominam na flasku, to je presne.

1158
bordel
Reagovat

Rekap, opět včerejší noční scéna…

1159
Huma
Reagovat

1142 – role ještě ano, představitel už ne. A nic se nemá přehánět. Dneska ho ještě vnímají, páč jsou pod vlivem nové stresující situace, ale myslím, že se jim to přejí

1160
Marka
Reagovat

1059 – MB hádku s Vladem plánoval – dokonce se na to oblíkl jak boxer před zápasem do županu a kapucku pěkně na hlavu místo klobouku, pořád chodil mezi ložnicí a kuchyní a čekal na příležitost

1161
bordel
Reagovat

Průběh celého večírku uvidí diváci na Prima Love…

1162
bordel
Reagovat

1156 – Tak jistě, to je jasně vidět…

1163
haha bimbi
Reagovat

Při opakování scénky člověk víc vnímá detaily – např. jasnej kalkul embéčka – ten xicht v kapuci… hnusný!

1164
Pat
Reagovat

Zvíře je prý „instruktor“ a „tlumočník“ štábu, připomněl pravidla, má je popřiusměrnit apod.

1165
Jáša
Reagovat

Tak mě to rozhodilo víc než jsem si myslela. Copak tam jsou ti lidé nesvéprávní, že potřebují mediátora?

1166
dessin
Reagovat

Vzpomenete si prosím někdo zda i v minulých vv se psalo do obálek? Protože teď mi přijde že produkce na koleni vymyšlí jak a komu dat imunitu?

1167
bordel
Reagovat

1159 – A možná tím chtěl i posloužit VB, a pak na to čuměl (třetí se směje)… Špína chl… Špína sliz.

1168
Honzad
Reagovat

1162 – určitě psalo ;) jinak by mohli měnit rozhodnutí podle toho, kdo má v průběhu řečí kolik palců.

1169
bordel
Reagovat

1162 – Psalo. Někteří VV jí i zalepili :-)

1170
Maty
Reagovat

PZ je ve vile, protoze podle me byl stab naprosto vedle z Ruzinyho vedeni…
Jinak nechapu, proc nedostal v prvnim tydnu Vladko dopis s pokyny, nebo proc se neprihlasila Tereza a nerekla jim jak to chodi – myslim situaci s nakupem…

1171
Wanna be your monster
Reagovat

1162 – Vždy se psalo do obálek. A teď už žádná imunita nebude.

1172
Jája
Reagovat

1122 moc dík, teď mi některé komenty ladí

1173
okkvp
Reagovat

1162 pokud mi paměť slouží ano

1174
Pat
Reagovat

To byl nádherný detail na chrápěcí nožku v brutálním tiku (:-)) Teď střih za 1 ! Je vidět, že když to nestříhá noční vrátný, může to mít šťávu.

1175
bobek
Reagovat

Ach jo, pokud to dítěti vyjde budu hooodně zklamaná

1176
bordel
Reagovat

Zvěřina, teď má recht (rychlé scházení se, když přijde pošta)…

1177
koc
Reagovat

stabnici seberte prosim Ruzene“report“ .. prosim

1178
miho
Reagovat

Sečteno
Tomas 5
Nino 3
Martin 2
Zdena 2
Eva 1

1179
Hug
Reagovat

Zvěřina říkal,že bude nestranný,ale na terase se o Martůčce nevyjadřoval moc hezky,že za ním lezla když přišel do vily,protože myslela že je soutěžící

1180
Wanna be your monster
Reagovat

Tajná imunita byla udělena růženě, i když se snažila tři dny napovědět neustálým upozorňováním na modrý šátek, nikdo ze soutěžících to neuhodl. :D

1181
cathy
Reagovat

Teď jsem doletěla s vyplazeným jazykem…díky, díky díky za vaše skvělé porty (report má Růží)!

1182
bordel
Reagovat

1174 – Kéž by… Mně se totiž teď nechce přemejšlet, abych tip palců taky napsal ;-)

1183
Kami
Reagovat

Myslim, ze tam Petr nebude celou dobu, po par tydnech pujde. Jen je tak vycvici na pravidla.

1184
Mab
Reagovat

Dnešní večer totální zklamání.
A Růžena nesnesitelná, už ji nemůžu poslouchat. Musí vážně mluvit na všech kamerách?

1185
Maty
Reagovat

Muze mi nekdo potvrdit domnenku, jak to funguje se zvukem? Predpokladam, ze maji kameru, ktera to snima a zvukar by mel redukovat pres porty zvuk – mysleno tak, ze pokud je ted na 4ce Zverina a Strudla, tak je tam pustenej zvuk jen z jejich portu… Na 1ce je zase zvuk portu lidi co jsou v mistnosti ne?

1186
bordel
Reagovat

:-/

1187
EvkaD
Reagovat

1171, vyjde. Nejsem si Nikolou jista, ale ostatní mu to dají, slíbili to. A pokud to bude on, on si to nerozmyslí na stopro, chce ukázat, jak je silný!
Jen my budem mít po koukání:-(

1188
iR.
Reagovat

Tryskomyš je prý unavená a pobýhá tam s šátkem. To bych chtěla vidět, když není unavená. Nebo raději ne.

1189
bordel
Reagovat

Martin trapnej: Jeden z nejsilnějších hráčů… El Nino

1190
bordel
Reagovat

El Nino: Vladko.

1191
bordel
Reagovat

Vladko: To co jsem nesnášel na Petrovi Zvěřinovi. Je zbytečné to všechno opakovat, je dobře, že se mu nepovedla taktika, ovečky… Je to Tomáš.

1192
Honzad
Reagovat

I Vláďa? Proboha, to jsou ovečky…

1193
bordel
Reagovat

Láďa: Chtěl jsem dát původně člověku, kterej se tu necítí dobře… Ale změnil jsem názor… El Nino (nepochopil jsem)

1194
haha bimbi
Reagovat

Láďa velký mínus

1195
bordel
Reagovat

Mirek: Trápí se a ještě není připraven. El Nino.

1196
Bodlak
Reagovat

Takze oni si ted, 12 dnu po zacatku vzpomenou ze existuje nejaka smlouva a ze ji uz maji podepsanou :-D

1197
W
Reagovat

Toto Prima riadne dokaslala s vyberom El Nina :) Nechapem, ze to nevideli pri konkurze

1198
Honzad
Reagovat

Romana překvapila, docela dobrý důvod :) palec pro Pavlínu.

1199
L
Reagovat

Nepsal včera někdo, že dá Růža LP? :D

1200
Icecube18
Reagovat

Chráběnka se slzami v očích dává VB

1201
haha bimbi
Reagovat

martůčijka VELMI PŘEKVAPIVĚ plus, zato Pavlína je trubka

1202
bordel
Reagovat

Romana: Je nespravedlivé, že jsou tady najednou, a více mám radši Mirku, než Pavlínu. Pavlína

Eva: Dostala jsem se sem z tisíců lidí… Ale teď mám skoro strach, rozdmýchává spory… Tomáš.

1203
Hooper
Reagovat

Hraběnka hezky pěkně, Láďa mínus body

1204
bordel
Reagovat

Pavlína: Ten co tu nechce bejt, takže nemluvím za sebe ale za něj. El Nino.

1205
Icecube18
Reagovat

Lůca docela pěkná řeč a dala VB

1206
Bazinga
Reagovat

aha, tak Dítětovi to vyšlo :-(
pro mě zatím jediné, kdo má kule Růžena a Lucka

1207
bordel
Reagovat

Lucka: Vybouchává a snaží se manipulovat. Tomáš.

1208
Amanda
Reagovat

Láďa byl nátlak na slabou povahu..

1209
Hooper
Reagovat

Lucka mnoho bodů

1210
Icecube18
Reagovat

LM nechce jít do duelu a tak dal El nina

1211
Pat
Reagovat

Bude to Thoma? Režie, když mají jasno, by byla logická tak, aby nastal zvrat, že jo.

1212
koc
Reagovat

Kikina je trubka :(

1213
bordel
Reagovat

Mirka: Zatím nechci dávat člověka, kterýho tu nechci, protože bych ohrozila existenci ve vile, protože tu mám Pavlínku. El Nino.

Nikol: Kdyby ho tu tady bavilo, byl by velkej kráč, ale on tu bejt nechce. El Nino.

1214
haha bimbi
Reagovat

takže lesby jsou trapný, a nikol… tak tohle je průser s tím Ninem, to je na nic

1215
Pat
Reagovat

Čéče, houby …

1216
Hooper
Reagovat

Takže Nikola je oficiálně stračena.

1217
Honzad
Reagovat

Naděje vkládejme do Výzvy, třeba překvapí :-)

1218
bordel
Reagovat

Zdenka: Chtěla jsem dát někoho jinýho, ale stejně to vzhledem k ostatním palcům nemá cenu, takže… El Nino.

1219
Ufonka
Reagovat

no zklamání :(

1220
Honzad
Reagovat

Je zklamaná? Tak to měla sakra zakázat!

1221
Pat
Reagovat

Terko, zklamaní asi jsme i my.

1222
fsidb
Reagovat

Hrabla, Lúca a Růža mě fakt mile překvapily.

1223
bordel
Reagovat

Tomáš: [bojkot zvracení]

Tereza: Jsem obrovsky zklamaná… Dali jste toho, kdo si to přál… Je mi to strašně líto, že první zúštování je takováhle habaďůra… Je mi to líto.

1224
Icecube18
Reagovat

Tereza je zklamaná z rozhodnutí.

1225
Maty
Reagovat

Prima tezce prestrelila, do vily dostala cloveka, kterej se chtel pouze relativne zadarmo zviditelnit.
Kdyby produkce za neco stala, tak zasahla drive…

1226
Hooper
Reagovat

Já chci, aby se vykašlal na Vlada, vzal si Nikolu a vyhrál.

1227
Wanna be your monster
Reagovat

Tak to teda nechápu ten lezbí plán na vyhození Thomase, když bude mít Vlado příští týden imunitu.

No a i Ládík.

1228
bordel
Reagovat

I mě LP a LM zklamaly… Nemaj koule, no…

1229
Huma
Reagovat

Nikol největší zklamání. Vlastně ne, největší je Prima.

1230
Budulínek
Reagovat

trapný voliči

1231
Wanna be your monster
Reagovat

zdena řekla, že to dělá i proto, aby tak brzo neodhalila, koho ve vile opravdu nechce.

1232
okkvp
Reagovat

Zvěřina je zhnusen, neměl sem Nino chodit ….

1233
Kami
Reagovat

Tereza to spravne pojmenovala. FRASKA. Libil se mi ale argument Mirky, ze jinak by ohrozila sebe samu, coz je podle mne nejlogictejsi argument proc dat Dite.

1234
Honzad
Reagovat

Co řeší Vlado s Petrem? Nejedou mi kamery, slyšel jsem jenom připodobnění k odchodu Věry.

1235
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš znovu opakuje, že není agresivní, kdyby to náhodou ještě někdo nechápal.

1236
Hooper
Reagovat

kami, monster – ano, tyhle dvě to aspoň zdůvodnily strategicky. Nicméně fraška to byla.

1237
Anarvin
Reagovat

jedou někomu kamery 2 3 4 ? Chtěl bych slyšet Vlada se zvěřinou a jede mi jen jednotka.

1238
Hooper
Reagovat

Honzad – vzetí vlada do duelu jakožto jistota vypadnutí

1239
okkvp
Reagovat

1230 – viz 1228

1240
Huma
Reagovat

Stačila imunita po nově příchozí a kde by byla fraška.

1241
Icecube18
Reagovat

4 kamery na obývák a zbytek nic. Primo prober se!!!

1242
Poštovní holub
Reagovat

Tak po téhle trapárně mě to nějak přestává bavit. Je to stádečko, na které je asi škoda času vůbec se dívat. A vážně se divím štábu, že tohle nechal být. A poslední slova Terezy, s nikým nemluv o tom, koho si vezmeš do duelu, hodně směšný. To přece museli slyšet, že je to součást plánu a mluvil o tom téměř s každým. No, co dodat.

1243
JanaH
Reagovat

To byla ale trapárna…

1244
JW
Reagovat

Nooo tak mozna to byl nejvetsi taktickej tah ! Jeslti si vezme Prasopsa, tak je ElNino borec !!!!! A PRIMA by mela pak smeknout ;-)

1245
Kami
Reagovat

Ruzena prekvapila proslovem. Tenhle logicky klic nikoho nenapadl.
Zdena prave resi libani, uz me s tm nebavi.
Vladko zhnusen, jde si promluvit s….. Zverinou!

1246
bordel
Reagovat

Zdenka: A když vypalcujeme Tomáše, on si vezme Mirku. A já mám ráda oba dva…

Kdo má rád Zdeničku Sluníčko, ať se přihlásí…

1247
bordel
Reagovat

Zdenka: A když vypalcujeme Tomáše, on si vezme Mirku. A já mám ráda oba dva…

Kdo má rád Zdeničku Sluníčko, ať se přihlásí…

Mirka se hlásí vlastně… Hm… :-/

1248
bordel
Reagovat

Zdenka: A když vypalcujeme Tomáše, on si vezme Mirku. A já mám ráda oba dva…

Kdo má rád Zdeničku Sluníčko, ať se přihlásí…
Mirka se hlásí vlastně… Hm… :-/

1249
Budulínek
Reagovat

1212
Nikol sama ses podrazila.
to bylo trapný
a jediný by ho vyšvihlo toho tetovance kdyby vzal toma
hanba fakt

1250
EvkaD
Reagovat

Ubohý, tak ubozí lidi, Ládík, Nicola, Pavlína. A Tereza ať jde taky do prdele, chrání Tomáše…mohla tomu zabránit, teď můžou mít i tu ubohou sledovanost v pr…

1251
Poštovní holub
Reagovat

Tak po téhle trapárně mě to nějak přestává bavit. Je to stádečko, na které je asi škoda času vůbec se dívat. A vážně se divím štábu, že tohle nechal být. A poslední slova Terezy, s nikým nemluv o tom, koho si vezmeš do duelu, hodně směšný. To přece museli slyšet, že je to součást plánu a mluvil o tom téměř s každým. No, co dodat.
A Zvěřina to tam má na povel!

1252
abbarth
Reagovat

TV Prima a celý tým vyvolených si to celý posral, toto není pěkná hra… Mám náladu se na celý vyvolený vykašlat, protože je to opravdu fraška… Už tak mají problém se sledovaností a teď si ničí i věrné publiku, které pravidelně ve volným čase sleduje na online kamerách…
Férová věc by bylo El Nina vyřadit ze souteže a nahradit jej náhradníkem… Protože chyba se může stát, ale je nutné si ji přiznat a nějak rozumně ji vyřešit…

1253
Bobby Brown
Reagovat

Asi toliko – jediná Mirka, sice zaobaleně, řekla, že by byla ohrožená, kdyby VB měl palce.
Všichni ostatní jsou sráči, nikdo neřekl, že Dítě palcujou, bo si vezme Vladka a bude vyřazen tak jako tak silný hráč. Nikdo. Všichni plnou hubu hoven o záchraně chudáka Dítěte a blablabla…

Mmch, chápete tu LM? U tabule že nechce jít domu, všude kolem, že chce jít domu hned, klidně.

Jak říkám, být rejžou, zapnu televizi, přehraju prohlášení a dám okamžitý rozkaz k opuštění vily. Tyhle kecy o tom, jak to tam někoho nebaví, jak tam ani nechtěl, to mne asi sere ze všeho nejvíc, ještě víc, než bláznivý smích a hádky.

1254
Jáša
Reagovat

VYVOLENÍ třtiny ve větru se klátící. Žádná osobnost. S….y.

1255
Hooper
Reagovat

1242 – hlásím se. A pak je cesta k blonďaté bachařce volná.

1256
Jerremy
Reagovat

1220:
Me osobne vadil ten proslov Terezy…
Jednak je to hra – takze je povoleno manipulovani / taktika. A jak je vidno, diváci (nemyslim nas smiraky) netusi (když si mysleli ze to bude o MB/Ruza)… takze pro ne, je to celkem prekvapeni…

1257
Ludvik
Reagovat

1246: Teteza nema zadnou moc v tomhle.. rozhoduje dramaturgie… ale bylo to trapne zuctovani…

1258
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Sračky jsou to.

1259
okkvp
Reagovat

rekap jede

1260
bordel
Reagovat

1248,1249 – Souhlas. Ale s LM to vidím trochu jinak. Ona by ho dala asi taky, i kdyby ohrožená nebyla…

1261
fsidb
Reagovat

Ládiček: V podstatě se to dá brát tak, že El Nino je zatím nejlepší manipulátor.

A LP je dutá jak štoudev, ona se vážně diví, že je Vlado naštvaný.

1262
JanaH
Reagovat

Ta štrůdla je fakt chytrá jak rádioo Jerevan.

1263
Honzad
Reagovat

Lidi, taky mě to štve, ale klidněte vášně, stejně se na to budete koukat dál, i když jsme teď zklamaní :)
Za týden to bude fuč, jsem přesvědčen, Vlado porazí každého a pojedeme dál :) Stejně si myslím, že materiál je slušný natolik, že se máme pořád na co těšit, Primě i štábu navzdory.

1264
Ufonka
Reagovat

pak že nejsou ovečky
sranda bude až si Nino vezme LM nebo chraběnku

mimochodem nezapomněla Tereza na ten dotaz k štrudlu?

1265
Fredda
Reagovat

1240 Prasopes? Takova prezdivka ve vile neni.

1266
Monika
Reagovat

Zklamala me akorat Nikca, myslela jsem, ze je inteligentnejsi:-(((

1267
bobek
Reagovat

a je to v haj…….
Fakt se bojím o Vladka, snad dítě porazí

1268
Pablo
Reagovat

Třeba Honzík překvapí a vezme si do duelu VB

1269
Kami
Reagovat

Vladko uznava jediny Mirky argument proc dala Dite. Ostatni jsou alibisti.
Zdena ma trapne argumenty ze jeden palec nevypalcuje a vyjde naprazdno. Pritom ji nedochazi ze jde prave o to ukazat „Hele tebe nechci“, ukazat charakter, tim se zalibit divakum.

—————–
Jeste me s tim zuctovanim napada, ze by se mohli z Duelu vratit oba :-)) To take uz bylo, ne?

1270
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Já si teda myslím, že to je Ninova taktika. Vyšachuje Vlada, má mnohem větší základnu. Nikdo neví, jak se domluvil s lidma venku.

1271
Klára
Reagovat

Lesby s Nikol a Zdenkou před chvílí řešily, že když si Honza vezme Vlada a vrátí se (Vlado), tak ho příští tejden nebudou moct palcovat, protože bude mít imunitu

1272
fsidb
Reagovat

A Hraběnka není úplně mimo: „Teď si o nás všichni venku budou myslet, že jsme idioti.“

1273
Budulínek
Reagovat

těm maškarám el.n.. bych neposlala žádnou sms
ubožáci fakt

1274
bordel
Reagovat

Vladko je v šoku, že to je El Nino…

1275
bobek
Reagovat

Tak Vlado nic nevěděl……

1276
Hug
Reagovat

to bude teď pokoukáníčko,jeden řekne sprostý slovo a další dva ho budou napomínat,ať nemluví sprostě…. chjo

1277
Bazinga
Reagovat

no… tak tohle mě neba. Chodící příručka pravidel Zvěřina a Dítě, který chce jít domů… :-/

1278
haha bimbi
Reagovat

že je Pavlína dutá bylo patrný už dříve, dnes to naplno potvrdila. Snad Vlado toho třasořitku rozdrtí, já snad budu muset hlasovat

1279
Hooper
Reagovat

ufonka – muhehe, to by avatarce pěkně klesla čelist. Ale potom tu nenávist většiny soutěžících, kdyby se vrátil, bych mu nepřál. Osobně doufám, že se na vlada vykašle a veme si vébéčko.

1280
rosien
Reagovat

Teda, po dnešku sem jen znechucená. Pořád sem doufala, že buď na vypalcování Nina přistoupí co nejmíň lidí, nebo že to Prima zařídí tak, aby palce dostat nemohl. Ale tohle?! Opravdu se mi to nelíbilo, VB navíc porušuje pravidla, včera to strčení do Vlada a bez trestu? WTF?!
Mám takový nepříjemný pocit, že Nino má nějaký plán, že mu nejde jen o to rychle opustit vilu, ale každopádně kdyby Vlado odešel, končím s tím.

1281
Alicia
Reagovat

Ahojte, já jsem to neviděla celý den, teď jsem přišla domů a koukám na kamerky. Ten Vladko neví, že si ho Nino chce vzít, to mu to nikdo neřekl? Jestli jo, tak je mi z nich všech na blití.

1282
JW
Reagovat

1248>>> Ale co kdyz to je fakt ultra hra ?!! A pak vcichni co tohle pisete jste stejni jako ve vile. Ja verim, ze je Nino player a udelal to tak, ze sejme Prasopsa a k tomu ale potreboval kryti a to je to, ze vezme Vladka… BTW vsimni si jak s Vladkem varil a zadnej konflikt atd… A nebo je totalni hrac vse nebo nic ! A vezme Vladka, protoze pak hned vi jak na tom je a neztraci cas. Otazkou je jestli ma spocitany jak je popularni a pokud pujde kontra Vladka tak musi byt jisty, ze se bude zhorsovat. A kousne to a riskne nez se to projevi…. Ja verim, ze ted bude hrat ze Vladko (Jeho vyraz a jak ses si jista ze Vladko) tak pak Tomasku, pojddddd,…… Nikdy nehlasuji, ale v tomto pripade zhresim a poslu Nina zpet… Tim to dostane stavu. Navrat Nina bude znamenat, ze mame dva silne hrace a ted to teprve zacne… 5cent

1283
bordel
Reagovat

I Ládíčet na to dal Dítětovi ruku na to…

Vladko: Já si na vás musim dát majzla, vy jste mi to neřekli… (dobře ty, nevěř jim ani slovo)

1284
Huma
Reagovat

Začíná mě to štvát, neschopnost Primy a zvěřina, ach jo. Napadne Vlada, že půjde do duelu?

1285
Jáša
Reagovat

1259 Tady jde o to, že štáb musel vědět, že Jenda Benda spoléhá na své fanoušky a hodlá se vrátit. Tak asi tak.
A Nikola se odkopala, chtěla plán prozradit Vladovi a vykálela se na něj.

1286
Klára
Reagovat

Podle Evy je chlap, co si vezme do duelu ženskou pěknej ubožák (asi se chce v 50% případů cítit v bezpečí). Ostatní nesouhlasí :)

1287
Honzad
Reagovat

Já myslím, že Vladkovi je úplně jasné, že si jej Nino vezme.

1288
okkvp
Reagovat

Tak Nino to řekl i ve zpovědce

1289
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Jestli Vlado vypadne, jakože vypadne, tak primě klesne sledovanost. Blbej tah.

1290
Monika
Reagovat

Kolik jeste bubububu prinese Prima, nez VB vyhodi. On je dost chytrej na to, aby vedel, ze si z nej delaj jen curinu, ma je na haku a nedivim se mu.

1291
bordel
Reagovat

1278 – I kdyby to tak bylo, tak Dítě tam nechci taky, k čemu by jako měl bejt?

1292
JanaH
Reagovat

1259 Honzad : pochopitelně, že se budu dívat dál. :-)
Tak, jako mě dnes někteří zklamali, jiní mě zase příjemně překvapili. A to se taky počítá.

1293
Budulínek
Reagovat

jsem tu kvuli vladovi
tak at se pak divají el nini
to nedopustime
vlado ted myslí

1294
Hooper
Reagovat

kami – bylo, ale to byl duel ve třech (výherce imunita, druhý zpět do vily bez imunity, poslední vypadl)

1295
Jáša
Reagovat

To je neskutečné. Všichni vědí, že si chce vzít Vlada a všichni jsou tak charakterní, že se s Vladem baví, jako s největším kamošem.

1296
JW
Reagovat

Mimochodem, nikdo nechce jit domu. Kdo tam je tak hraje. Nikdo nechce to vzdat. Jen ne kazdy ma odvahu tam zahrat vse, protoze je fakt, ze nektere postavy nemaji sanci. Ale mohou nejakym shlukem mlhoviny dojit daleko a mozna i vyhrat pokud nekdo nekoho vynda a oni pak prejdou a vyndaji jeho atd atd,…. Kdo by tenkrat sazel na zacatku na Milana ?

1297
Kami
Reagovat

eLka chteji palcovat Vladka protoze chteji, aby vzal Tomase a vyradil ho. Proto jim vadi, ze se Vlado vrati s imunitou.

1298
Huma
Reagovat

U VB to nebyl včera jediný problém a o tom ticho po pěšině

1299
iR.
Reagovat

Tak nevadí mi, že hrajou, ale to že nikdo, z těch všech, co Vladkovi lezou do zadku, mu nebyli schopni ani říct, co se chystá – ani jeden. Tak to je mám všechny ještě za větší chudáky, než jsem si původně myslela.

1300
bordel
Reagovat

Vlado: Ale to nemusí tak bejt nakonec (že chce jít Dítě domu)

Ládíčet: Ale zase je to největší manipulátor (Dítě)

Lucka: Ale je manipulace a „manipulace“…

Nikol: Ale kdybysme dali Tomáše, vzal by si Mirku…

Vladko: Mirku? Já myslel, že Lucku…

Každopádně někoho slabšího…

Vladko: No, to neni plus ale přece…

1301
Kami
Reagovat

Hooper – treba si bude muset vzit Dite dva soupere. Vrati se Nino a Vladko

1302
bordel
Reagovat

Mirka: Ale lidi to hrozně rychle zapomenou, že je Toimáš hulvát od začátku…

Vladko: Tak, tomu já zase nevěřim, že lidi hodně rychle zapomínaj…

Dobře Vladko, MY TEDA NE!

1303
Huma
Reagovat

To je děs, ti karakteři, proč to Vladovi nedořeknou do konce?

1304
Budulínek
Reagovat

mě je z té mirky na blití
co to tam kecá El nina
hnus hnus hnus

1305
Jerremy
Reagovat

1295: a co si myslis, ze by Vlado zacal delat? Okamzite by jim to zacal rozmlouvat …

1306
JW
Reagovat

No ze to rekl Nino ve zpovednici,… No tak bych to udelal i ja. Pokud nejde ,,dohoda,, se stabem ze budou mit zvrat pri vyzve a pak 5 minut ticho az vezme Prasopsa tak je mozna i on ,,vodi,, smer Vladko… Hrat i proti stabu ;-) Pak ho prosim spise podporte ne ? On nechce jit domu. On chce vyhrat. A k tomu musi ukazat silu. Pak nikdo mu neda palec pac se bude bat souboje a nikdo si ho nebude chtit vzit do duelu a zbytek je na nem. Jak si nakloni divaky po cas pobytu. Za me je to frajer. Dela to zatim super ! Co rikalo Zvire, chyba je to se ukazovat na zacatku a strhavat pozornost. Nino spal atd atd…

1307
Kami
Reagovat

Kdyz tak uvazuju, tak to mozna nebyl spatny tah od Primy. Ukazala nam VV prave tvare. Kdyby dali Ninovi imunitu, nevedeli bychom jak kdo se od nej nechal ovlivnit.
Ted jde o to aby to Ninovi nevyslo. Tudiz aby si vybral do „duelu“ dva spoluhrace a on a Vladko se vratil.

1308
Budulínek
Reagovat

to jsou hnusky
hnusky
vladovi lžou hruza

1309
Amanda
Reagovat

Doufejme že pokud by Vlado vypadl tak ho prima vrátí, přeci ho nenechají po týdnu vypadnout když takovou dobu ho přemlouvali ať tam jde. :/

1310
bordel
Reagovat

Ale brzy asi zapomenu, že nějaký VV běžej a vykašlu se na ně… :-)

1311
wp2t
Reagovat

Jaký že jsou tam ty pravidla? Ječet na ostatní lidi může jen Vlado a on taky jediný rozhoduje kdo se s kým a hlavně s ním bude bavit? A ještě Zvěřina jako uklidňující element – taťka šmoula. No holky, já padám. :)

1312
EvkaD
Reagovat

1285, proč myslíš?? Že ten potetovaný blb má větší podporu?
1291, já taky nevěřím..

1313
ZER
Reagovat

myslim, ze z herniho hlediska to dopadlo jak nejlepe mohlo a stab muze byt spokejen … docela se tesim na alfa blbce jak se bude chovat do pristiho zuctovani, myslim ze bude jeste veselo a oto v teho hre jde :) .. je jasne ze VB je odpad ale hra bez nej by byla ochuzena, je dobre, ze ve hre zustava, bylo by smutne kdyby vyhral ale to se nestane .. povaha je povaha … ale je mozne, ze se dockame genialniho tahu ze strany elnina a vezme do duelu nekoho uplne jineho nez je vlado … myslim ze to teprve zacne mit ty spravne grady :)

1314
Hooper
Reagovat

Jestli si Dítě veme Vlada a vyhraje, tak ať pěkně V. zůstane doma. Jenže to Prima nebude chtít dopustit, bo Vlado=sledovanost. Asi Dítětovi pár hlasů pošlu.

1315
Budulínek
Reagovat

Vlado jim ještě radí,
no ale muselo ho to trknout proč jen on nic neví
….
no trapani

1316
bordel
Reagovat

Po reklamě rekap a noc… Jsem zvědavej, co tam z toho bude… a jak.

1317
haha bimbi
Reagovat

já jsem přesvědčená, že se Vlado vrátí. Na fejsbuku jsou jeho fans v převaze…

1318
bobek
Reagovat

El no si určo vezme Vladka to by mu pak jinak nedal palec.
Pokud Vladko vypadne, tak budu moooc smutná a VV už budu sledovat z povzdálí……

1319
okkvp
Reagovat

Vladko je skvělej: Co budeme dělat? Jsme pěkně oblečení, nechete někam jít?

1320
Alicia
Reagovat

Já vůbec nechápu, že se nenašel nikdo, kdo by mu to řekl. Co si jako myslí, že se stane, že s něma pak pořád bude velkej kámoš? To ho vůbec neznají? On podrazy neodpouští. A tohle je podle mě naprostá ztráta jeho důvěry.

1321
rejpal
Reagovat

Tak jsem to těsně prošvihl. A díky za podrobné info.
Oni si tam ti, co podlehli Ninovi, neuvědomili jednu věc. Že slabí zůstanou slabými a dostanou jen odklad. A také, že někteří se ještě ukázali jako manipulovatelní jedinci. A Tomáš si to bude pamatovat, až pošupajdí do duelu příští týden. Lucka to asi nebude -:(

1322
bordel
Reagovat

1316 – Tak, já si myslim, že to ví… Ostatně dostal přece palec.

1323
anka
Reagovat

No, něco mi říká, že všechno bude možná trochu jinak. El Nino se sice navenek jakože nebaví a všechny přesvědčuje o tom, jak chce domů, ale řekla bych, že je to inteligentní taktik, který vycítí a ví jak na koho a kdy (ukecal jich dost, i Terezka se divila). Prima mu spoustu věcí toleruje, proti jeho přemlouvání ostatních k vypalcování nijak nezasáhla, i když se o tom podle pravidel nemají bavit a štáb ví víc než my – má tam hráče, co zamíchá kartami?

1324
Honzad
Reagovat

Já myslím, že tu podporu El Nina dost přeháníme a je silně nadhodnocená. Posluchači jsou jedna věc, diváci VV věc druhá. Hlavně, vždyť měl ve Volbě jenom 58% oproti naprosto průměrnému Pepovi, tak o Vladka bych se teda nebál.

Ale nejfamóznější pecka by byla, kdyby si Vladka nakonec fakt nevzal :-)

1325
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1308 – má určitě x kamarádů, rodinu, fanoušky…obávám se toho, že Vlada dá. A jestli jo, tak to bude pěkná nuda. Ale když tady čtu návrhy 3 do duelu, tak by to bylo hodně vtipný, koho by vzal.

1326
Budulínek
Reagovat

Nikol nesnáším
a všecky ty beznárovce i Ládík hanba.

Dobrou

1327
rejpal
Reagovat

Honzad
Souhlas. A navíc má spoustu informací o lidech tam navíc.

1328
JanaH
Reagovat

1317 rejpal : ale Lucka se dneska předvedla, výborná zúčtovací řeč a u mě získala další plusové body.

1329
Monika
Reagovat

1322, honzad – na to trochu spoleham, ze i v tom duelu nevyhral nijak vyrazne…jinak, souhlas, nejvetsi pecka by byla kdyby si vzal Thomase:-))) Ten jeho vyraz by vesel do historie VV.

1330
Alicia
Reagovat

1318 – já nevím, mě připadá, že to vůbec netuší.

1331
Honzad
Reagovat

Upřímně, když šel El Nino do volby, očekával jsem, že získá aspoň 70% :) A ono nic.

1332
bordel
Reagovat

132 – Do duelu 5, vypadnout 3, a 4 dovolba… :-)

1333
Budulínek
Reagovat

3 do duelu, tak by to bylo hodně vtipný, koho by vzal.>>>to by bylo dobrý! chi chi >primo vzpatuj se!!!!!!

1334
bordel
Reagovat

Rekap pokračuje…

1335
thybaumont
Reagovat

Ironicky se směju na těmi obyčejnými lidmi, sám se za obyčejnýho člověka s běžnými starostmi považuju… ale nevím jak vy, nějak se nedokážu ztotožnit s žádným z nich. A to ani kdybych byl v jejich věku…

1336
wp2t
Reagovat

Si myslím, že oni ostatní předpokládali, že Vlado je tak velký, silný a inteligentní hráč, že mu to dojde bez nápovědy. To je síla jak on je průhlednej, jak sonduje názory ostatních a dělá (on, který si tím jediný prošel), že jako koho on bude palcovat, až jich tam bude jen třeba pět.

1337
Pedro
Reagovat

Jsem na Nina fakt zvědavej. Podle mě je to jen taktika, během těch několika dnů se mu ve vile začne „náhodou“ líbit, čímž dá signál fanouškům. Možná si ani nevybere Vlada. Každopádně mu tu hru na klaustrofobii nevěřím a podle mě se chce vrátit a většina vyvolených mu na to skočila a budou se hodně divit.

1338
Budulínek
Reagovat

1327
A TO MÁŠ PRAVDU

1339
bordel
Reagovat

Rekap: Tomáš říká… [bojkot]

1340
Hug
Reagovat

A já doufám že Vlado vypadne,ani ne tak kvůli němu,i když mě už nějak nebaví, ale hlavně kvůli těm slepičkám,který se pořád kolem něj sbíhají a lezou mu zádele a říkají mu jen to,co si myslí,že by chtěl slyšet,a on je ani ve své zahleděnosti do sebe neposlouchá,tak jako Martůčku,když mu to o tom vypalcování Honzy včera říkala

1341
haha bimbi
Reagovat

Vladkovi aspoň dodá klidu vědomí velké divácké podpory plus tejden imunity. Vbuldok bude na nervy odteď do příští palcovačky a asi se ještě víc zesměšní

1342
okkvp
Reagovat

Štábe – srovnejte si zvuky na kameře 1

1343
fsidb
Reagovat

Nikol si své palcování sama před sebou omlouvá. Má pravdu, je to hra a taktizování je povoleno, ale na ní jde teď tak strašně vidět, jak se potřebuje vysvětlit, aby se necítila tak blbě.

1344
Dařanka
Reagovat

možná jste to tady už probírali,ale já koukám jako blázen,že VB mluví se Zdenou…včera ji tady neskutečně urážel …a teď toto…

1345
Motýlek
Reagovat

rejpal – ostatní to podle mě berou jako jedinou šanci vyřadit Vlada… Všichni tam jsou kvůli výhře 5 milionů… Jiná šance už se jim nenaskytne… Nino to ví taky, proto jde do toho hned zkraje, tak jak jsme to říkali – nebude zbytečně ztrácet čas… Pokud se Vlado vrátí /a já už si to ani nepřeju/, už nemá nikdo z nich žádnou šanci vyhrát a to mě nebaví… Vlado čím dál častěji řve jako šílenec, toto předváděl až na konci jedničky, teď už to předvádí na začátku čtyřky… Nechápu, že se mu to toleruje… Opravdu jenom kvůli sledovanosti? Přála bych si, aby se vrátil Nino a začala regulérní hra bez Vlada…

1346
bordel
Reagovat

Rekap: Tomáš a Mirka řeší (před veřerním magorstvím)… [blabla]

1347
Honzad
Reagovat

Nikol mě tím svým „je to hra, tak já hraju“ začíná pěkně štvát a zrovna na jejím případě se krásně ukazuje, jak se mohou měnit sympatie k hráčům – tři dny zpátky jsem ji měl vedle Vlada, po dnešku klesla hodně hodně dolů…

1348
JanaH
Reagovat

1331 thybaumont : no bůček je typicky obyčejný člověk. Takových jemu podobných mám v okolí mraky. ;-)

1349
Kami
Reagovat

Myslim ale, ze eLka rekly Vladovi ze mu chteji dat palce aby dostal pryc Buldoka.

1350
rejpal
Reagovat

JanaH
Já ale o ní ani vteřinu nepochyboval. Spíš mě zajímalo, co k tomu řekne. Jestli to bude řeč obchvatná nebo přímá, protože ona se do ohrožení za týden dostane a forma té řeči mohla být dost důležitá. Jestli mluvila přímo, Tomáš se jí asi vyhne.

1351
Ufonka
Reagovat

Jsem zvedava jestli Nino je fakt hráč anebo chce opravdu domu. Myslím si to první.

1352
bobek
Reagovat

Ono je docela možné, že spoustě lidí bude dělat dobře, že vítěz VV by vypadl už v prvním kole a schválně budou posílat hlasy dítěti!!!!

1353
Budulínek
Reagovat

1339
ANO
Růža má body, není > „el..ňouma“ < jako ty trapani

1354
Honzad
Reagovat

1341 – proč by se mu řvaní netolerovalo? S tím štáb nemá co dělat, to zakázáno není :-) a hra bez něj? Přestává se dívat obrovská masa, půlku zdejších diskutérů to nebaví a ve hře není žádná opravdová osobnost.

1355
Motýlek
Reagovat

Myslím si, že si Vlada opravdu vezme, a že možná budou tentokrát hlasovat lidi, kteří by v životě nehlasovali a pošlou Ninovi hlas…. :-)

1356
Budulínek
Reagovat

1348 to ne lidi mají Vlada rádi

1357
Hug
Reagovat

1320 hlasy ve volbě nejde moc brát na těžkou váhu,já jsem třeba El Nina vůbec neznal,ale hned po nástupu do vily jsem si ho zařadil v žebříčku na přední místa,je to sympaťák a hloupej taky není

1358
Ufonka
Reagovat

1345 z jejích řeči to vyplývalo. Souhlas.

1359
Bobby Brown
Reagovat

Víš Nikčo, hraješ si na hráčku, ale to bys byla, kdybys u tabule Vladkovi do xichtu řekla, dávám Dítě, protože má sílu tě porazit a já tu nechci silného hráče jako tebe.
Takhle nejsi hráčka, ale sráčka…

1360
okkvp
Reagovat

Já jsem včera dost neviděla tak koukám – Martin jako našeptávač a rozesírač je Mistr nad Mistry

1361
Motýlek
Reagovat

HonzaD – z toho mám taky obavy, že to štáb nedopustí, aby Vlado opustil hru…. Neměl tam vůbec být…

1362
fsidb
Reagovat

LP ožužlává lahev se zbytkem vína a řeší palcování s Růžou, o které tvrdila, že u ní už úplně skončila.

1363
iR.
Reagovat

1301 – těžko teď zpětně říct, co by Vladko udělal. Ale já jsem přesvědčená, že by je nepřemlouval, aspoň tak se mi jeví, že on jediný tímto hloupým způsobem netaktizuje, jen by jim možná řek, že on to tak neudělá. Ale to je jen můj názor, bo se to nedá zpětně ověřit. Myslím, že on je sice chytrej a měl by na taktizování, ale není podlej, zdá se mi rovnej.

1364
Budulínek
Reagovat

Motýlek
1351
to ne

1365
Honzad
Reagovat

1353 – lehce vypovídající hodnotu má, protože nejvíc angažování by jeho fanoušci měli být právě v momentu, kdy jej do té vily chtějí dostat – a rozdíl vůbec nebyl takový, jaký se dal očekávat. Nemluvě o tom, že já silně pochybuju, že nové fanoušky za svou nulovou aktivitu přitáhnul (imho velkou část i ztratil, protože se dál už ani nekoukají). Jediné hlasy navíc budou proti Vladovi a ty imho budou stále v dost výrazné menšině oproti těm, kteří mu (právem) fandí.

1366
rejpal
Reagovat

Motýlek
Já jsem o téhle možnosti (ještě bez vyplnění konkrétního jména, psal). Jenže tenhle postup získávání hlasů má slabiny:
1) získá spoustu antihlasů. Hodně lidí tohle otrávilo – a proč utrácet za kohokoli, kdo imrvére tvrdí, že ho to nebaví.
2) kdyby náhodou vyhrál (tak 1:50), bude ve vile totálně sám. Nikdo mu nebude věřit a psychicky ho odkráglují, že bude opravdu chtít domů.
Jestli je skutečně hráč, měl najít něco jiného. A neměl navíc čurat proti větru a mohl týden počkat. Zohle všechno mu půjde na vrub.
Netvrdím, že tenhle úmysl nemá, ale podcenil psychologii.

1367
Honzad
Reagovat

1357 – vidíš, mě právě jeho přítomnost k této řadě přitáhla a domnívám se, že takových lidí je spousta. Ale v manipulaci s hlasy nevěřím, to se propírá všude a již tradičně (jako u Superstar).

1368
wp2t
Reagovat

Když sem ležel delší dobu v Motole a vařil tam Vlado, tak se to nedalo žrát. Vrcholem bylo, když byla na neděli napsaná svíčková, my se všichni těšili a oni nám naservírovali ohřátý koupený knedlíky, nějakou universální omáčku a k tomu místo masa kolečko měkkého salámu. To mohla být krásná scénka, kdybych Vlada už tenkrát znal a šel to reklamovat.

1369
Monika
Reagovat

1353, Motylek – toho se prave dost obavam:-((( navic letosni rada ma nizkou sledovanost, da se hlasovat i na netu, tezko predvidat, plus Vladko ma i dost odpurcu, kteri se ted budou sakra snazit, aby se ho zbavili, takova sance uz nemusi prijit….navic je tu i efekt, no ten to ma jiste, neni treba posilat hlasy….

1370
Huma
Reagovat

Ten Nino se nám ale rozpovídal

1371
EvkaD
Reagovat

Proč si tady hodně z vás myslí, že Vlado s Ninem prohraje? Měl 58% ve 2 lidech. Vlado 86% ve 3. Vlado nemá základnu? Já poprvé pošlu hlasy a naposled. Pokud se vrátí Nino a ne Vlado, věřím, že se polovina lidí na to vyprdne! Koho znám z okolí, dívá se kvůli němu..Neznám jednoho, kdo by volil Nina!!

1372
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
brr mužoženy

1373
anka
Reagovat

1355 – Nikola si prošla Paradisem až do finále a poznala na vlastní kůži, co to je manipulace štábu ( vracení Nely a nakonec i její vítězství ). Ale má myslím výbornou intuici pro hru, nepodceňovala bych to.

1374
rejpal
Reagovat

iR.
Taktizování není podlost, podlost je podtrhnout partnera v alianci, dokud existuje společný protivník.
Mně je osobně šumák, co vlastně Nino zamýšlí, ale zahle taktika je dobrá jen a právě v případě, že chce opravdu domů. A dal dobrý dárek všem, kteří palcovali někoho jiného. Posílí své pozice.

1375
fsidb
Reagovat

Lna2 a Dítě říkají Růženě, proč byla blbost dát LP s tím zdůvodněním, jaké měla. LP vyhrožuje, že až vypadne LM, tak se jim tam oběsí. A Růža se ptá, proč by měla palcovat někoho jen proto, že tam nechce být, když dotyčný věděl, do čeho leze.

1376
irena
Reagovat

Musím říct že na to, jak jsou většina srabi, to Vlado pojal velkolepě-vpodstatě se baví tím jak se to všem podařila utajit. A Vlado si je poměrně dost jistý že se vrátí. Já taky.

1377
JanaH
Reagovat

1356 okkvp : taková malá kryska, že jo?

1378
Jáša
Reagovat

Jenda Benda se začíná zviditelňovat a pracovat na svém plánu. Růžena bod. Jak můžete vědět, že Benda nehraje hru?

1379
JW
Reagovat

Ted to Nino rekl,…. K VOLBE SE VYJADRIS NEZ NEKOHO OZNACIS,…. Prasopes posmutnel, ze by mu doslo jak jeho velkeho taktika Nino prejel ?…

1380
Budulínek
Reagovat

1367
Přesně!
všechny co znám kouknou na vlada
a ty výpočty 1:2 a 1:3.
Ano
Nikola zklamala uplně paradaiska jedna!
Proč by el..nina někdo vracel? co by od něj videl! nic

1381
Motýlek
Reagovat

HonzaD – taky mě to původně nalákalo, ale už se mi začíná omrzovat…, je to stále totéž to jeho řvaní…, vyštvat všechny chlapy, a pak to celé vyhrát…

Rejpal – vím, že chce Nino domů, takže mu o nic nejde… Pokud se ale vrátí, bude to tam mít snadnější… Sice neměl s Vladem konflikt, ale podle mě by se tam cítil o hodně líp…. Když si tam představím sebe, tak bych byla ráda, kdyby Vladko vypadl…

1382
haha bimbi
Reagovat

Proč by Niňovi hudební fanoušci trápili svýho idola a posílali mu hlasy, když dokola opakuje, jak chce ven?

1383
leo
Reagovat

zdenka zas pomlouvala nikcu je taka vterka ktera chce byt vsady a vsechno vedet a davat sve rozumy jen se pretvaruje a je falesna.kdyby byla na mém rozhodnuti tak ji vezmu a odstranim ji…asi zavist.

1384
Monika
Reagovat

Nemyslim si, ze kdyby se Vlado vratil, uz ho nikdo neporazi. Je tam jeden clovek, kterej ma obrovskou sanci Vlada v cilove rovince porazit, a to je Nikola.

1385
Budulínek
Reagovat

1374
Přesně Růža myslela dobře!

1386
Bobby Brown
Reagovat

A jéje, lesby neunášej, že jednu z nich někdo vypalcoval. To je psina. A hned omlouvají palce Dítěti, že je požádal a tak udělali dobro, dobro přeci, ne zlo, jako Růža.
Ale to se od nich dalo čekat, šáhneš na ně a hned je oheň na střeše, ale to by bylo na jinou diskuzi…
To jako že když jsou spolu, tak jim nikdo nesmí dát palec, protože se jedna z nich oběsí? Protože jsou páreček a tak to musí být až do finále? Trapky…

1387
bordel
Reagovat

Rekap průměr. Sice dost z toho všeho, ale taky hodně vynecháno… bohužel.

1388
Klára
Reagovat

Já si teda myslím, že kdyby byl Honza hráč, nemyslel ten odchod vážně a chtěl by, aby ho lidi podrželi, tak by ve zpovědnici mluvil o tom, že hraje. Mohli bysme pak sledovat, jak se mu daří věšet ostatním bulíky na nos a manipuluje s nima, bavil by. Takhle, když se i v tý zpovědce drží stejný role, je to maximálně herec.

1389
Huma
Reagovat

VB Ninovi – lidi budou naštvaný a nebudou ti poíslat hlasy. Nino – to nevíš.

1390
Hug
Reagovat

1376 třeba by diváci po vypadnutí Vlada viděli skutečný boj o 5 miliónů,s Vladem tam jsou ostatní jen křoví a „bojují“ jen o 2. místo

1391
Budulínek
Reagovat

Monika
1380 Nikola těžko, neporazila ani gina ani tu…a ta to dnes podelala! je mi hnusná a ještě před vladem neřekla nic…brrr

1392
Wanna be your monster
Reagovat

Tak musím dneska pochválit denní rekap – dobře sestříhaný, bez zbytečných namluvených komentářů, zvuk nehaproval nahoru a dolů. Konečně bez výhrad. :)

1393
Honzad
Reagovat

1377 – mně se právě nezdá, že je Vlado úplně stejný. Hysterie a řvaní mu zůstalo, ale spousty jeho pozitivních vlastností za těch osm let vyplynuly více na povrch, baví mě více (leč doufám, že se ještě sakra rozjede) a hlavně mám pocit, že je intelektuálně mnohem dál než tenkrát, k tomu ještě míle před všemi ostatními ve vile (možná s výjimkou Ládi, u něhož těžko soudit).

Samozřejmě souhlasím s jedním faktem, který jsem tady psal tak týden zpátky – že jeho účast kazí soutěživého ducha. O tom žádná, ale nevěřím tomu, že v případě, že se vrátí, se na ostatní tak nějak vykašlou s tím, že jej prostě porazit nemohou. Za tu dobu se totiž může stát spousta věcí, Vlado může domů odejít klidně dobrovolně, nebo taky nastane situace, jenž jsme předvídali včera – pokud by opět zvítězil, o výhru se podělí s druhým v pořadí. Nevěřím Primě, že dopustí, aby dostal opět plný zisk.

1394
Jáša
Reagovat

1378 Možná má nalajnovaný plán. Stejně jako buldoček provokatér, když se loučil ve studiu, před nástupem do vily, bylo slyšet při loučení s kamarádem JDE TO PODLE PLÁNU.

1395
Honzad
Reagovat

Motýlek – a ještě k tomu doplním – leč je to díky Vladovi možná jenom hra o druhé místo, já celé Vyvolené vnímám spíše jako lidskou sondu a šmírovací experiment, kde mě mnohem více zajímají jednotlivé charaktery a situace, a už ne tolik ten princip hry jako takové.

1396
JanaH
Reagovat

1382 Bobby Brown : v jednom mají ale M+P pravdu… kdyby dnes většina vypalcovala Vbéčko, tak ten chlap bez koulí si vybere toho nejslabšího a vítězně napochoduje zpátky. On musí být vyznaný, ne zúčtovaný.

1397
Budulínek
Reagovat

Ta Mirka je tak nesympatická

1398
rejpal
Reagovat

Honzad
Tak mě zajímá obé (ono to spolu souvisí dost těsně).

1399
okkvp
Reagovat

Kikině jsem odečtla kus kladných bodů za to, že ona pravila, že ten pakt půjde Vladovi říct a nešla.
Ale jinak mi to celé zas až tak neva – ukázali se podle svého, pro mě další střípky do skládačky

1400
Motýlek
Reagovat

Ještě je skutečně naděje, že si bude moct Nino vybrat dva do duelu /trielu nebo jak se to řekne/… Třeba to s tím jeho plánovaným odchodem tak horké nebude…

1401
rejpal
Reagovat

JanaH
Určitě by hledal nejslabšího, ale výběr je po tom, co provádí, hodně limitovaný. A že by Tomáš byl znalec lidských duší, o tom docela pochybuji. A moc bych chtěl slyšet tu vyzývací řeč.

1402
wp2t
Reagovat

breberky dostanou :)

1403
JanaH
Reagovat

Dobře Péťa Zvěřinů!

1404
Wanna be your monster
Reagovat

Bože zvěřina řeší ručniky a župany – jmenovky, fakt už se cítím jak v první řadě. Vlado by mu měl říct, že na každou jeho schůzi kašle. :)

(Jakou každou schůzi, tohle je první schůze.)

1405
Hug
Reagovat

Já bych si taky vybral toho nejslabšího hráče,je to přeci jen hra,tak proč ne,jen v té vile se jim asi těžko odhaduje kdo je silnej a kdo slabej..

A opět Zvěřina,radí jim že se mají utírat do svých ručníků,ne do cizích… to je moc….

1406
Honzad
Reagovat

1394 – samozřejmě že souvisí. Jen jsem tím chtěl dát najevo, že i v případě, že jsem o Vladkově budoucí výhře docela přesvědčen, mě to (pro mě docela překvapivě) vůbec nepřestává bavit :)

A k možnému srabáckému souboji VB x někdo slabší. Jeho neoblíbenost je tak velká, že by se podle mě nevrátil snad s nikým :D

1407
bordel
Reagovat

1391 – Charaktery a situace ale dost vytváří i štáb, a ten dovede sakra manipulovat. Kdo zná proces Tamara, ví svý… (štáb jí kdoví proč chtěl z vily, stůj co stůj, je jedno, že jiní porušovali pravidla víc, častějc nebo vážnějc, oni chtěli pryč jí, tak sbohem…). Má štáb Dozorční radu? Nemá nic. Možná jedině, kdyby se obrátila na soud…

1408
zuza
Reagovat

Jsem zklamaná , rozčarovaná, , otrávená. Z palcování, z toho, že si to Prima nedokázala ohlídat a přistoupila na tu jejich stádovou hru. Jsem zklamaná a otrávená ze Zvěřinovy role tam. Nebude mě bavit poslouchat jeho moudra a dívat se na jejich vystrašený ksichty. A vrchol všeho – je podmíněné vyloučení pro VB. To není trest, to je odpuštění všech porušení pravidel, kterých se dopustil. Tak jsem se těšila,VV 4 mě chytli, bavila jsem se. Ale tohle asi nevdržím moc dlouho. Škoda.

1409
Hooper
Reagovat

No každopádně pionýrák pokračuje, ne, že by to bylo něco překvapivého.

1410
bordel
Reagovat

1401 – A sám si pazoury, když přišel, utřel na terase do ručníku, co tam visel…

1411
Honzad
Reagovat

1400 – máš plusové body :-) Na tu konverzaci se nedá zapomenout, Vlado u toho měl na sobě džínové zahradníky a neměl tričko! :D

1412
Motýlek
Reagovat

HonzaD – mně by tam Vlado nevadil, pokud by tam nebyl stále jenom on dominantní a vyhrazoval si právo na ostatní řvát a přeřvát… To fakt nesnáším… Jak začne hysterčit, tak jednak je to k smíchu a jednak mi to dělá zle…

1413
Monika
Reagovat

1404, Honzad – shoda opet, ja nechapu z ceho tam ve vile usuzuji, ze je to silnej hrac…..copak nevideli VV 1, kde si take obyvatele vily mysleli, ze je Zverina natolik silny, ze se vrati a v realu by ho v duelu porazila posledni obyvatelka vily v te dobe.

1414
okkvp
Reagovat

1392 no, ale to mám dojem Mirča naabrala jako radu někoho jiného – chytla jsem tu scénu, kdy to poprvé zaznělo a říkal to někdo mimo obraz vlevo, zatímco Mirka byla vpravo

1415
EvkaD
Reagovat

Já čumím, kolik má Vlado odpůrců!!! Ale beru, jsou to chlapi..Ale nezlobte se, Nino je úplná nicka proti Vladovi,není osobnost, nevím jak komu, mně je odporný a jeho výsledek v duelu nic moc!! Už jakou manipulaci udělal, toto v 1 byl hned adept na vyhazov!
Divné je, že Prima nezasáhla, to je moc divný, bud chtějí Nina pustit, nebo Vlado je domluven, že půjde ven…Nevěřím, že Nino by ho mohl dát. Amen s celou soutěží:-(

1416
Hooper
Reagovat

1402 – ale proti embéčku či Růženě by bylo celkové skóre poslaných sms tak 5:3:)

1417
Bazinga
Reagovat

neví někdo, kolik je tam průměrný věk těch vilanů? 25 let?
A to musí přijít do vily Petr Zvěřina, aby 13 dospělým lidem řekl, aby si označili své ručníky a župany, protože když se bude 11 lidí utírat do jednoho, tak je to minimálně nehygienické??? Jako sorry, ale tohle už je vážně … no nevim.

1418
upc ž
Reagovat

Nino by mohl pozitvně překvapit jen tím, že si vezme Thomase, ale asi to neudělá.

1419
Motýlek
Reagovat

Tak akce Zvěřina je kravina… K tomu ani nemá cenu se vyjadřovat… Na slovo ho poslouchat…, nechápu…

1420
irena
Reagovat

Motýlku, to že Vlado furt řve je naprostá pitomost-je to vidět pouze v rekapech. Jinak je Vlado jediný kdo tam pracuje, dělá zábavu, a k tomu je empatický a slušný. To musím uznat já, která jsem ho před osmi lety nemusela. Ale je to tak a Vlado je jediný kdo má charizma a šťávu.

1421
bordel
Reagovat

Ježiš, Mirka mele Evě strategii, a že daly Dítěte, protože… nikdo nechce jít první, tak jsme dali jeho, on to chtěl…

Jdu pryč, nuda nuda šeď…

1422
Jáša
Reagovat

1404 Vidím to stejně. Začátek slibný a jako už po několikáté to začínají podělávat. Přitom materiál docela tvárný.

1423
anka
Reagovat

Za vším hledej – prachy – Prima si těžko může dovolit pustit hru úplně z rukou. Nikdo netuší, jaký je ve skutečnosti rozsah jejich případné manipulace s lidmi v ní a celou hrou, hlasováním diváků apod. Možná že ještě budeme hodně nadávat a zuřit nad tím, že štáb je mrkev, ale to je asi tak všechno. Vladko je HRÁČ, ale hraje tam podle mne za úplně jiný honorář než ostatní.

1424
Hooper
Reagovat

Á, Nikola se zase malovala. Proč má tak strašně zvýrazněný obočí?

1425
upc ž
Reagovat

1411: Já třeba fandím Vladkovi, ale nemyslím si, že Nino je nicka. Nevadí mi tam, ale pravdou je, že kdyby tam nebyl, tak o tom vůbec nevím. Pro tu hru a show je pro mě horší i než tolik nenáviděný Thomas.

1426
okkvp
Reagovat

1413 – jako kdybys dotěď koukala jen do zdi :-) Nicméně Martinovi s Tomášem nějaké podpisy stejně nijak prekážet nebudou

1427
JanaH
Reagovat

1397 rejpal : já si klidně umím představit, jak si vorvaň bere do duelu svého velkého kámoše Mirďáska. VB není žádný extra myslitel, ale i jemu je asi jasné, že gangsta na tom nebude s popularitou nijak valně (taky se s ním zvlášť srdečně nebaví, nevyhledává ho atd). Dál tady máme možnosti Mirka, Pavluša, Martůčka… Jeho vyzývací řeč bude určitě úchvatná. :-)

1428
Motýlek
Reagovat

1413 – přesně…. to snad ani není pravda… To už budou mít strach ve štábu, aby se někdo nenakazil nebo aby na někoho neskočil nějaký bacil? Fakt jsem otrávená co se z toho stalo…

1429
wp2t
Reagovat

Pohled na takové množství nudících dospělých lidí mě fakt dojímá. A nejlepší je ta bloncka, jak před momentem prohlásila sama o sobě, že má velkou zádel a teď řeší, že je málo unavená a nebude moct usnout. Co takhle pár cviků nebo pár koleček kolem dvorku? Když ji to samotnou nenapadne, snad jí to Zvíře poradí?

1430
Igor
Reagovat

nestihl jsem dneska palcovacku. predpokladam spravne ze se ted ceka koho si dite vybere do duelu? padly nejake tresty? a byla terezka ostra?

1431
EvkaD
Reagovat

Honzad, můj člověk….Jestli koukáte, vidíte Vlada, vždyť to bez něj nejde:-)) Musíme zahlasovat, no!!

1432
woczko
Reagovat

Takže se nám tady zformovala skupina hráčů, kteří by chtěli vyhrát tím způsobem, že jim všechny silnější soupeře odklidí Vladko z cesty. No možná se s tím někteří z nich dostanou do nejlepší šestky, ale toto na výhru rozhodně stačit nebude. A naopak si myslím, že pokaždé když takto zneužijí Vlada (nebo někoho jiného), tak jim to přinese mínusové body. Je to příliš alibistické a většina diváků by myslím měla problém ve finále dát hlas tomu, kdo se celou dobu jen vezl a všechny soupeře za něj vyřadil někto jiný. Protože takový člověk si přece 5 mega nezaslouží.

U mě tímto bachařky, Zdena, Nikol a hlavně Ládík opravdu dost klesly. VB ani ne, protože ten už ani nemá kam klesat a hlavně ten hraje, narozdíl od výše zmiňovaných, o svou kůži.

Tímto palcováním u mě naopak stouply Růžena a Lucka. Mají své neoblíbené a těm dají palec, na rovinu, tak jak to myslí. Ukázaly charakter i odvahu. Což si cením, protože jsou to v dnešní době vzácné vlastnosti. Podtrhnout při první příležitosti někoho komu cca 10 dnů projevuji minimálně sympatie je velmi drsné, a dle mého jsou u Vlada (hlavně Nikol a Láďík) do konce hry odpískáni. To jim nezapomene.

1433
Hooper
Reagovat

igor – stručně: ano, ne, ano

1434
Wanna be your monster
Reagovat

1419 : V tom speciálu o vyvolených prý bylo řečeno, že má vyjednané stejné podmínky jako ostatní, ale já to neviděla.

1435
Motýlek
Reagovat

1416 – prosím tě, nevysvětluj mi, co tam Vlado dělá nebo nedělá, to vidím sama, a taky vidím kdo z ostatních tam řve nebo neřve…

1436
Kukla
Reagovat

Tak to vypadá, že bachařky chystají nějaké veliké přiznání. LP o tom právě mluvila.

1437
Jerremy
Reagovat

1430: videl jsem to … ve specialu to rikali, tak ze sam rikal, ze tam pouze pouze za stejnych podmínek jako ostatní, ze nebude mit zadne vyhody, ze ho tam mají nechat vystresovat se … (takze zadne leky na uklidneni :)). Chce se s tim proste poprat sam.

1438
Bazinga
Reagovat

1422 já jsem se byla najíst :-).

1439
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Eva všem vadí, taky mi nebyla příjemná. Ale během dnů jí a Lucku mám nejraději.

1440
rejpal
Reagovat

JanaH
Ty jsi hráčka! To fakt je logická úvaha. Jen jestli neházíš perly sviním. On je pro jakoukoli psychologickou hru naprosto nepoužitelný.

1441
Wanna be your monster
Reagovat

Miro: zpívá si „řídím se zákonem“
Ládík: čím se řídíš?

Nové zůčtování, tentokrát se rozhodněte srdcem.

1442
rejpal
Reagovat

To je trest, co tam teď zni! Štábe repekt

1443
Hooper
Reagovat

Hm, druhé zúčtování. Tak ať se ukážou.

1444
Motýlek
Reagovat

Nové zúčtování! hurá

1445
JanaH
Reagovat

1410 okkvp : M+P se včera bavily o vypalcování Vlada příští týden… Dneska byly zklamané z toho, že po duelu bude mít imunitu.

1446
rejpal
Reagovat

Růžina poznámka o ostudě a učiteli je vzhledem k okolnostem velmi trefná

1447
Bobby Brown
Reagovat

Růža aby se hned nesrala do pravidel. :-D

1448
Wanna be your monster
Reagovat

Martin – palec Evě

1449
Hug
Reagovat

dobře Martin!

1450
Wanna be your monster
Reagovat

Eva – palec Tomášovi

1451
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ať pak přijde dopis, že ten kdo teď bude mít nejvíc hlasů půjde do duelu.

1452
JanaH
Reagovat

1346 rejpal : já si hlavně myslím, že člověk vorvaňova druhu nebere jakékoli menšiny, nejen ty 4% (bez ohledu na původ „jeho“ Sabinky).

1453
anka
Reagovat

1433 – Vladko si na dno už sáhl před osmi lety, ví přesně o čem to je ( a dvakrát do stejné řeky …v jeho případě čistý masochismus). Co jiného by ale taky měli říkat ve Speciálu – že je tam nasazený jako superhráč? ( a Zvěřina jako superboss a možná přijde někdo další )

1454
Igor
Reagovat

Hooper – diky, strucne jsem to chtel

jinak me prekvapilo ze v poslednim rekapu vyvolenym precetli nase prezdivky. gratulace panackovi ze ho sleduje stab.

1455
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa – palec Tomášovi

1456
Motýlek
Reagovat

Tomáš to má zpečetěné….

1457
Wanna be your monster
Reagovat

Mirek – palec Thomasovi

1458
Hooper
Reagovat

1447 – ano, v to doufám

1459
Honzad
Reagovat

Zvěřina si hraje na Terezku :-)

1460
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol – palec Tomášovi

1461
Hooper
Reagovat

Wow, Mirek překvapil. b3 není úplně vypatlaný.

1462
Budulínek
Reagovat

pujdou do duelu

1463
Wanna be your monster
Reagovat

Dítě: palec Evě

1464
Motýlek
Reagovat

Nino si stojí za svým názorem….

1465
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: palec Tomášovi

1466
+-
Reagovat

Tak El-dítě si vezme nakonec do pátečního duelu Evu, řekne, že si rozmyslel odchod a vybere určitě jí

1467
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Byl by vtip poslat Nina a jako druhýho MB.

1468
Wanna be your monster
Reagovat

Zdeňka: stojí za Ninem, nechce prozrazovat, koho tu nechce

1469
Zorro
Reagovat

Muj zebricek oblibenosti:
1. Nikola – rozumna, chytra, slusna (kdyz nepije), je ale alibisticka
2. Mirka – moc hezka lesbicka, slusna (narozdil od Pavliny), dobre zduvodnila svou volbu u zuctovani, takticka hracka, inteligentni, ma vystudovanou VS
3. Lucka – moc precitlivela, ale slusna, celkem rozumna
4. Lada – pro me velke zklamani, mozna slusnak, ale naprosto nudny
5. Zdenka – pekna, ale takove mlade nadrzene tele
6. Honza – vypada v pohode, ale asi nepocital, ze tam bude Vladko. Radsi vypadne hned, nez aby tam byl zbytecne az do konce a pak s Vladkem prohral. Jeden z mala (diky fanouskum a svym kontaktum), ktery muze Vladka zastavit.
7. Martin – hrac, provokater, taktik – to ale do hry patri
8. Mirek – je tam vubec? Naprosto nudny.
9. Tomas – tupy svalovec, ale bavi me, neboji se postavit Vladkovi, neni to ovce
10. Pavlina – sprosta jak dlazdic, babochlap, alibistka
11. Ruzena – tupa domovnice s vychlastanym hlasem
12. Eva – odporna, sprosta jak dlazdic, zapojuje se do hadek, ktere se ji vubec netykaji, splha k vyhre po Vladkovych zadech (ma to ale marne)
13. Vladko – naprosty odpad…..no comment

1470
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Nemá Zvěřina tajný sluchátko? :DD

1471
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka: palec Tomášovi

1472
+-
Reagovat

1460 – Předtím dal Vladka ne?

1473
Hooper
Reagovat

Hm, Zdena taky. Holka je v ohrožení, ale rád bych ji viděl v pátek s modrým šátkem.

1474
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína: palec Tomášovi

1475
Budulínek
Reagovat

Marcelka krásná řeč!! proti tomovi
body marcelko !dobrý

1476
Jerremy
Reagovat

Hezky – chemlon drzi a dava ElNina – s tim, ze neprozradi, kdo je ten druhy komu chtěla hlas dat :) // a to se mi libi …
Palec nahoru

1477
Icecube18
Reagovat

Sranda by byla, kdyby štáb řekl, že druhej do duelu jde Tomáš a mezi nima se rozhodne.

1478
Hooper
Reagovat

Štábe, prosím, pošli Thomase do duelu, chceme ve čtvrtek vidět a slyšet jeho řeč při výzvě.

1479
Icecube18
Reagovat

1471-Kde jsi vzal jakou Marcelku? :-D

1480
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: palec Pavlíně

1481
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka: palec Tomášovi

1482
Maty
Reagovat

1473
To by byl gól!

1483
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Hooper – souhlas :)

1484
Bobby Brown
Reagovat

Nevím, ale já bych dal palec Martinovi, to je totiž největší rozesírač tam. Thomas je primitiv, ale bez MB by byl takový osamocený pejsek.

1485
Maty
Reagovat

Mirka „… Mozek Tomáše se vyvíjel tak do 17ti let“

1486
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš: palec Mirce

1487
Katynka
Reagovat

Já je fakt nechápu ty hráče – taky mě zklamali při prvním zúčtování, to bylo naprosto jasné, že až na tři lidi byli posraní říct, co opravdu cítí a koho tam skutečně nechtějí a využili slabiny El Nina, že tam být nechce a použili jej jako zástěrku k tomu, aby nemuseli říct pravdu. A to je teda slabina a zbabělost. Pochopila bych to třeba u dvou lidí, ale tolik? Ach jo.

Velkou poklonu Terezce Pergnerové – to je nejlepší moderátorka, která říká co má na srdci, co cítí a co opravdu vidí a nebojí se jich. Je k nim tvrdá a to se mi líbí.

A teď, když to mají za úkol dát znova, tak je vidět, že by do duelu šel Tomáš, kdyby všichni skutečně hráli a byli upřímní.

1488
okkvp
Reagovat

1484 – souhlas

1489
Wanna be your monster
Reagovat

Protože má Mirka věk na to, aby přiznala svou orientaci. A proto jí dává palec.

1490
Kukla
Reagovat

Tomáš: tak to je mazec

1491
Honzad
Reagovat

Thomas :D ze strachu o Zdenu!

1492
Icecube18
Reagovat

On měl strach o Zdenu a proto urážel Mirku :-D

1493
Motýlek
Reagovat

1472 – jj, blbě jsem mu rozuměla…, teď dal Evu…, předtím Vladka….

1494
Maty
Reagovat

VB dal palec Luciii

1495
Icecube18
Reagovat

Lucka o něm řekla pravdu a proto dostala od VB hlas.

1496
Huma
Reagovat

VB – to je kokot – koho vyloženě nemusím je Mirka, palec bych dal Vladovi, ale dám ho Lucce

1497
okkvp
Reagovat

a Tomášek vůbec není pomstychtivej :-))))

1498
Hooper
Reagovat

Muhehe, dělá ze sebe čím dál tím většího debila. Zastánce žen.

1499
Wanna be your monster
Reagovat

Ten Tomáš ještě mluví? Nakonec dal teda Lucku, asi nepochopil, že u zůčtování se nemají říkat jména, akorát nakonec to, které dává.

1500
+-
Reagovat

Konečně pořádný a upřímný zúčtování. Nicméně, Thomas už se bojí, že by to pak mohli použít, tak je to srajda a dal to Lucce

1501
JanaH
Reagovat

Já se moc dobře bavím!!!

1502
Wanna be your monster
Reagovat

Už u opravdového zůčtování měla Tereza Tomáše zastavit, protože se ze začátku obhajoval, místo toho, aby mluvil o tom, koho tam nechce.

1503
Huma
Reagovat

Zdeňka boduje! Proč bych se měla svěřovat tobě (VB)

1504
Katynka
Reagovat

A klobouk dolů před Luckou – je moc šikovná, krásně to všechno řekla a té holce začínám velmi fandit.

1505
Hooper
Reagovat

Dojde na facky?

1506
Icecube18
Reagovat

VB je opravdu omezenej. To holt dělaj ty steroidy.

1507
rejpal
Reagovat

Válka je vyhlášena. Jupí.

1508
Maty
Reagovat

1501
Nápodobně, oproti účtování z živáku je to nebe a dudy… Aspoň by všichni viděli jakej je VB idiot.

1509
Wlcak
Reagovat

Poslal bych do duelu jak vítěze zmanipulované volby tak této.To by asi bylo spravedlivé

1510
wp2t
Reagovat

To je inteligence:“ Kadí si do huby, oprava do pusy.“

1511
Honzad
Reagovat

Štáb si trošku napravil reputaci… zábava se rozjela, Thomas se znemožnil ještě třikrát víc :-)

1512
Lenny
Reagovat

Buldok dobra rec ve smyslu, ze pred vsema rekl co si mysli, a co mu vadi.

1513
upsik
Reagovat

AVATARKA PO DNEŠKU VELKÝ HRÁČ…HOT FAVORIT

1514
Honzad
Reagovat

Je možné se ztrapnit ještě víc, než to za poslední VB předvedl?

A Zdenička mlčí…

1515
Jerremy
Reagovat

1502 – Tereza nemá nikomu zasahovat do reci. Nech si říká co chce. Tereza ma byt objektivni, nikomu nenadržovat …

1516
+-
Reagovat

1503 – To řekla Mirka, ne Zdeňka…
Jinak maj eLka pravdu, VB vadí, že se všichni s něčím svěřili a oni nechtějí a to ho drásá.

1517
JanaH
Reagovat

1509 Wlacak : moje řeč! Ale to se asi nestane…

1518
Wanna be your monster
Reagovat

Dítě bere jako nejslabšího hráče Evinu.

1519
rejpal
Reagovat

Honzad
Pořád bych nepouštěl ze zřetele možnost, že ten neprozrazený palec by dala jemu.

1520
EvkaD
Reagovat

Které zúčtování platí? To původní?? Půjde Nino?

1521
Mr.C
Reagovat

To VB zase duní.

1522
Igor
Reagovat

musim rict ze me dite v rekapu a ted v „ostrem“ zuctovani pozitivne prekvapil. je tam z tech zajimavejsich lidi.

1523
okkvp
Reagovat

Zdena by palcovala imho Martina

1524
Wanna be your monster
Reagovat

1515 – V minulých sériích zasahovala, pokud se to netýkalo tématu – tedy osoby, kterou chce vyzvat. .)

1525
Honzad
Reagovat

rejpal – to je zase ten tvůj Zdenča-optimismus :-))

1526
+-
Reagovat

No je to jasný, kdyby to bylo dnes podle toho falešného zúčtování, šel by VB a do duelu by si vzal Lucku (a už si pro to připravuje půdu na příště).
Škoda, že holka a ostatní vilané neví, že by se s nim nejspíš vrátila, to by ho asi všichni vypalcovali hned

1527
Jerremy
Reagovat

1520: samozrejme to puvodni … tohle je jenom hra … také nemůže Prima rict, ze vitez tohoto pujde do duelu … to by totiž bylo hodne nefer a proti uplne zakladnim pravidlum.

Reagovat

Igor (1522) ono je nějaké druhé zúčtování? :)

1529
rejpal
Reagovat

okkvp
Tam je jeden zádrhel. Ona už to jednou udělala. Tím by neprozradila nic nového. Ale samozřejmě, to, že by palcovala VB je jen a jen má hypotéza. Mám jen pár indicií, ale nestačí.

1530
Mr.C
Reagovat

VBčko šrotuje.

1531
Jerremy
Reagovat

1524 (Wanna be your monster): taky me to i vtedy rozčilovalo :)

1532
wp2t
Reagovat

1528
Bude se hlasovat dokud neodhlasuj toho, co chtěl štáb.

1533
Igor
Reagovat

SUNíčko – no ted jak to moderoval zverina jako ze od srdicka a laska a pravda vitezi.

1534
rejpal
Reagovat

1526 +-
Já bych si to moc přál. Ale bojím se, že na to nesebere odvahu.

1535
Huma
Reagovat

Asi to byl konečně trest pro VB za kašlání na pravidla. Ten jeho současný výraz stojí za to

1536
Hooper
Reagovat

No je fakt, že už první večer ve vile říkala, že mu dá palec. Zdeňka s Martinem se vzájemně nemusí a považuju za pravděpodobnější, že by opalcovala embéčko než vébéčko.

1537
Wanna be your monster
Reagovat

1531: No kdyby mohli mluvit, o čem chtějí, mohli bychom se klidně vrátit zpátky k první řadě, kde to často uváděli slovy ahoj mami ahoj tati a máváním. :)

1538
JW
Reagovat

1522>>> ;))) No zacina to byt jak jsem vestil !…. Je to dle meho PAN HRAC a to rikam od zacatku,…. Prasopes je na prasek ;))))

1539
fsidb
Reagovat

El Nina jsem před VV neznala a celou dobu mi přišel příšerně nevýrazný, navíc se mi nelíbilo to jeho skuhrání, že chce domů. Tohle není první řada, snad věděl, do čeho jde. Ale dnes u mě hodně klesnul tím, jak spolu s bachařkama ryl do Růženy kvůli jejímu palci. Myslím, že její výběr byl validní a zdůvodnění stejně dobré, jako každé jiné (a v porovnání s ostatními mnohem lepší).

1540
ellis
Reagovat

zacina me dostavat, kdo se strida na ty psycho houpaci zidli :)

1541
Motýlek
Reagovat

Eva je hodně rozhozená…. Zřejmě si doteď věřila, že je oblíbená…

1542
okkvp
Reagovat

1529 rejpal – máš pravdu a další věc, je že já osobně Zdeně nevěřím ani nos mezi očima, tudíž by to klidně mohla být Nikol, Lucka, Vlado a případně i další. Vlado jí dost leží v žaludku a ona je ta, která by to mohla zkusit právě tím sekem do jemu blízkých

1543
Hooper
Reagovat

1537 – dávám palec Michalovi, protože je mi nejdál. :-)))

1544
Sabi
Reagovat

pohled na naštvanou Evu je božský :)) velká rána pro její ego

1545
violoncella
Reagovat

Nová přezdívka pro Dítě od Vlada: Eda :D

1546
Wanna be your monster
Reagovat

1543 – Nenašel jsem si k němu cestičku. :)

1547
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík s Luckou se fakt našli. Jak jí točil vlásky na prstíčku. :)

1548
rejpal
Reagovat

Honzad
Mně je jen chování Zdeny podezřelé celou dobu. Vždycky, když si myslím, že je to hra, začnu o tom silně pochybovat, a kdykoli mám pocit, že je reinkarnací Veroniky F., udělá něco, co do toho nezapadá.
Proč je Lucka pořád v klidu z toho, co se mezi nimi děje a proč nemá strach, že mu Zdena vyslepičí věci, které by se mu hodily. Podle mě ví, o co tu jde. Ono se to nakonec vyvalí nebo vyvrátí. Ale zatím tu možnost pokládám za reálnou.

1549
Honzad
Reagovat

1546 – Kačenka tradičně říkala – „Mám toho člověka hrozně moc ráda…“ :-))

1550
rejpal
Reagovat

okkvp
Lucka by to v žádném případě nebyla. Tím jsem si naprosto jist. A nemyslí, že v tuto chvíli ani nikdo z jejího nejbližšího okolí.

1551
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím, že Zdena nad Tomášem nepřemýšlela..myslím, že řekla chvíli před zúčtováním, že by tam nehctěla Nikol, ne?

1552
Honzad
Reagovat

rejpal – ono to zní krásně a celý příběh by to skvěle zamotalo. Zaprvé by se s ní po tom zjištění muselo pak hodně počítat, zadruhé by nádherně nahrálo nám všem antibuldočkům, protože by to krásně zakončilo VBčkovo labutí píseň. A mělo by to grády!

A pak bych se vsadil, že by VB reagoval v tom smyslu, že by Zdenu označil za rozdavačnou lesbu :)

1553
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa na Vlada o VB: myslím, že by ho tu lidi mohli chtít, jen aby tu byl s tebou, jinak nevidím důvod, proč by ho tu někdo chtěl.

1554
Bobby Brown
Reagovat

:-D a Růža opět jede bomby…

1555
okkvp
Reagovat

1548 – musím se přiznat, že tvá víra ve spojenectví Lucky se Zdenkou není mou vírou – nechci zdenku malovat černě, ale účelovost bych připsala na její stranu a velmi snadno si ji dokážu představit jako úhlavní nepřítelkyni Lucky. K zdůvodnění mám ale jen svůj pocit.

1556
MoBa
Reagovat

Ted je Nikola zmatena, zda se ridit srdcem nebo rozumem….me pripada, ze vsichni zapominaj, ze nakonec lidi budou posilat hlasy a rozhodovat o tom koho poslou domu.
Podle me si tou taktikou Nikola strasne moc skodi, tim si lidi venku na svoji stranu nenakloni spis naopak.
Celou dobu jsem ji fandila, ale dneska u me hodne klesla.

1557
+-
Reagovat

A v rekapu mi chyběl přímí vstup do vily a rozhovor s prvním duelantem. Letos ty rekapy fakt odflákly co se tohohle týče a to samé noční show. Ta byla taky snad dřív každý večer naživo a byly tam jak hosté z řad známých vilanů, tak i vilané ve zpovědnici a teď? Vše předtočené :o(

1558
Mab
Reagovat

Zdena by palcovala Nikolu. Svěřila to varovaňovi ještě před zúčtováním, šeptali si to na terase. Proto to nechtěla prozradit, Kdyby to byl Martin, klidně by mu tam ten palec lípla. Ale palcovala by stopro Nikolu.

1559
Honzad
Reagovat

A Vlado s Petrem opět vzpomínají na VV1, super :-)

1560
Wanna be your monster
Reagovat

PZ: Já jsme měl oslavu narozenin před 14 dněma, nikdo ji nezval, ale seděla tam (Věra Patt). I na svatbě byla! :D

1561
okkvp
Reagovat

a dodatek 1555 – souhlasím s tím, že teď by Zdenino označení Lucky bylo málo pravděpodobné ….
a teď slyším že Zdena říká, že na toho kterého je moc brzo

1562
+-
Reagovat

Ad: Nikol – ona si to trochu popletla s HP no, vypadá to, jak když věří tomu, že koho označí, ten odejde, tam taky nerozhodovali diváci, ale oni všichni mezi sebou a kdo zbyl na ocet šel… No možná jí to dojde, až si El-Dítě vybere někoho jiného, než Vlada

1563
rejpal
Reagovat

Honzad
zdenka stoprocentně hráčka je, a vůbec se to nevylučuje s jejím životními zvyky nebo děsivými představami o vztazích.
Jinak se mi tahle hra líbí čím dál víc. To, co provedl štáb s reprízou palcování, je velká zhůvěřilost. Spousta lidí si teď musí připadat jako naprostí pitomci. A každý z nich, kdo sleduje situaci, už ví, kdo hraje taktiku „přežít ještě týden“ a s kým se dá manipulovat.

1564
+-
Reagovat

A už se mi sem vloudily překlepy, to je znamení to zabalit. Takže všem dobrou noc

1565
Mab
Reagovat

1561 – byla by to Nikola a dala by ji proto, že už jednu šanci v jedný reality show měla a zabírá místo jiný holce, „holce, jako jsem já“, řekl štrůdl. Další důvod, že Nikola leze do zadku Vladovi, že se předvádí a že když Vladko někde tančí, ona hned jde tančit za ním, aby byla vidět na kamery. Kdyby prý vypadl Vladko, Nikola by lezla do zadku Ninovi, řekl štrůdl vorvaňovi, když si špitali před zúčtováním. Vorvaň musel slíbit, že to nikomu neřekne, komu by dala palec.

1566
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Cos čekal, když jsi seděl venku a věděls, že mě uvidíš?

PZ: Chtěl jsem vidět, jak ses tvářil, když jsi zjistil, že jsem tu, to si pak doma pustím.

1567
Honzad
Reagovat

rejpal – já si právě nejsem jistý, jestli člověk jejího ražení, volnomyslnosti a názorů je schopen být opravdový hráč, nebo to prostě kolem ní tak nějak lítá a ona se toho chytne. Možná se VB chytla z vypočítavosti, možná z lehké přitažlivosti a možná úplně náhodou. Nevím, shodneme se na tom, že ona je těžko předvídatelná.

A drtivě se shodujeme v tom, že je to teď výborně rozehráno a ten příběh je stále zajímavější. Naprosto jsem s tím nepočítal, ale má to grády, jež vůbec nesouvisejí jen s hádkami :)

1568
Wanna be your monster
Reagovat

Manželka od PZ má ráda Vlada.

1569
rejpal
Reagovat

Mab
Tak to pokládám za validní. Tyhle indicie jsem neznal.

1570
rejpal
Reagovat

Honzad
Mně hádky zajímají hlavně proto, že něco po nich následuje. A to se mi zdá zajímavější.

1571
Wanna be your monster
Reagovat

Co si Vlado furt obírá ty prsty? :D

1572
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado to s tím Dítětem prý netušil do poslední chvíle, a to si myslel, že do nich vidí.

1573
Honzad
Reagovat

Já teda Zvěřinu rád nemám. Ale podvědomě cítím takový uspokojivý pocit, když jsou schopni se spolu s Vladkem bavit a povídat si. Já mám snad za ně i normálně radost :)

1574
Hooper
Reagovat

Zajímavá informace ohledně spaní v obýváku.

1575
Wanna be your monster
Reagovat

Mohli by dostat nějaký úkol…

1576
Mab
Reagovat

rejpal – Jestli jsem dobře slyšela, ještě Zdena řekla, že by si Nikolu i vzala do duelu, protože je podle ní silná hráčka a Zdena se jí chce zbavit. Taky dodala, že kdyby prohrála (štrůdl), aspoň by tam netrčela zbytečně dlouho, což jí ale nevěřím. Imho tam chce štrůdl vydržet co nejdýl, je šťastná, že je v televizi (její slova). Samozřejmě to za týden může být s palcováním jinak, sama jsem zvědavá.

1577
Sabi
Reagovat

já si myslím, že určitá taktika je potřeba, to Terezino „dávejte to od srdce“ je jen taktika, jak je dostat do určité nálady a aby to brali vážně, pak se s nimi lépe manipuluje. odkrýt karty moc brzy a ukázat, koho tam nechci, by mohlo na mě soustředit nechtěnou pozornost

1578
Mab
Reagovat

Ach bože, Růžena zase citová vydíračka s dcerou. Za chvíli do sebe kopne dalšího panáka a začne dělat mosty. :)

1579
Wlcak
Reagovat

1573
Já v jedničce nemusel ani jednoho,tady jsem se závanem nostalgie uvítal Vladka a pak i Zvěřinu.Přiznám že jsem z obou příjemě překvapený :-)

1580
W
Reagovat

Je pravda, ze posledne dni som kamery moc nesledoval, ale na mna od El Nino od vstupu do vily posobi, ze si hned uvedomil, ze je to omyl. Podla mna si teda hlasy vypytal, lebo chce ist domov. A Vladka si pokojne moze zobrat, lebo si uvedomuje, ze je to listok domov

1581
Hooper
Reagovat

sabi – souhlas. A proto jsem rád, že někteří palcovali při obou zúčtovaních stejně. A Nikole to špatné svědomí přeju.

1582
okkvp
Reagovat

jsem kvůli těm mým zas… větrákům přišla o řečičky Vlada se Zvěřinou o přichodu do vily :(

1583
Pierre
Reagovat

Asi se to už tu probíralo, ale mě přijde současná řada povedená. Zajímavé charaktery, připravovaná zrada na Vladka, Buldoci, Růža…pořád se něco děje. Prima prostě nechápe, že doba kontejnerovek je už dávno pryč (bohužel) a starší generace dá radši přednost primitivním seriálům než sondy do lidského chování. Sledovanost už lepší nebude, teda pokud nemají v záloze Džambulku :)

1584
upsik
Reagovat

dneska už jen povídačka, max sprcha…sledovanost letí dolů…silvestr z doby kom.

1585
rejpal
Reagovat

Sabi
To je pravda. Ale kdo taktizuje, nikdy by to neměl říkat při palcování. Nemá být líný a má si vymyslet si něco, co vypadá přesvědčivě.
Taktizovat se má, abych vyhrál, ne abych právě teď neprohrál. Kdo taktizuje ze strachu, stává se lovnou zvěří. A ani diváci nestojí o sraby. Ne každý divák hlasuje jen proto, že je skalní fanda. Hodně rozhodují emoce – pozitivní i negativní (antihlasy).
V pozdějších fázích je dokonce výhoda být vypalcován. Na každého jednou dojde a výhoda volby je velká.

1586
okkvp
Reagovat

Strýček jedlička imho nebyl u dětí populární nikdy, já snad neznám nikoho, kdo by jej alespoň snášel, já z něj obrůstala mechem už jako odrůstající mimino:-)))

1587
Wlcak
Reagovat

Pierre
Asi už budu bohužel patřit do té starší generace(55) ale přiznám že jsem na kamerách přímo přilepený a sleduji i všechny rekapy a další věci okolo :D (Ale je fakt že Růžovku si nahrávám a dívám se druhý den odpoledne :D Při tom mám ale stejně puštené kamery a čtu si tady :D

1588
Mab
Reagovat

Nechápu, proč vorvaň s Růženou nasazujou na Lucku, protože opalcovala vorvaně. Prý je falešná, protože se s vb celou dobu baví a dá mu palec. Pokud vím, Lucka se s ním baví snad nejmíň a od začátku se netají tím, že ho nemá ráda. Ale Růžena trapka vykřikuje, jak ji Lucka zklamala. A vorvaň prý není zlej člověk. Hahaha.

1589
okkvp
Reagovat

1587 – cože???? chlap růžovku? se lehce směji (ale v dobrém, samozřejmě)

1590
Zuzana
Reagovat

1586- ja se toho dedka strasne bala :D

1591
Scalex
Reagovat

Strýček Jedlička měl úžasnou smrt. Umřel někde mezi lidma na infarkt a všichni u stolu si mysleli, že dělá humory, smáli se a tleskali mu.

1592
okkvp
Reagovat

1588 – Růžu neřeš, ta je blbá jak daleko vidí

1593
Bobby Brown
Reagovat

Mnojo, ale Strýček Jedlička byl režimový ZooBeatBoxer.
:-)

1594
Sabi
Reagovat

rejpal – je pravda, že taktizovat moc okatě je spíš kontraproduktivní, ale osobně mi jde Tereza s tím „zklamali jste mě“ dost na nervy :)

btw strýček Jedlička mě teď bude strašit ve snu :))

1595
okkvp
Reagovat

1591 – to jsem nevědala, ale skoro mu to přeju, páč jak koulel očima a tu divnou hubu zkroutil ještě víc u – a teď uděláme telátko, kuřátko … do smrti nezapomenu :-))))

1596
Hooper
Reagovat

„znám chlapa, ten má 50 kg a zmlátil čtyři vyhazovače“ – to víš, že jo, buldoku3

1597
Hooper
Reagovat

Ale vébéčko vypadá fakt zkroušenej.

1598
Huma
Reagovat

Když to vezmu střízlivě, nepřišli si tam hrát na pravdu ani se kámošit, takže podle mne, kecy jako takhle se to má hrát jsou o ničem. Kdybych věděla, že s vypalcolvaným určitě nebo pravděpodobně vylítnu, budu vymýšlet nějakou taktiku, srdce nesrdce. Jako diváka mě ale samozřejmě ty všivárny taky štvou. Líbí se mi, když něco vykolejí jádra obou znesvářených táborů (VB a Vlado), líbí se mi, jak se slabí cítí silnými v jejich přízni a líbí se mi, jak ovcoidní skupina tápe, když neví, který názor je ten vhodný.

1599
Wlcak
Reagovat

okkvp
No jo koukám,když něco začnu sledovat tak už jedu :D Netušil jsem že to bude tak dlouho :D A i strejdu jedlu jsem bral,měli jsme ve třídě kluka který namluvil Večerníčka tak nás jako třídu vzali na natáčení a já jako dítko byl hrdý že jsem ho viděl na vlastní očka :D
Omlouvám se že jsem psal tak mimo diskusi

1600
Honzad
Reagovat

Vladko je v dobré náladě a vzpomíná na telenovely :) Čas jít spát, tak zase zítra! Díky všem onlajnistům dopředu.

1601
Hooper
Reagovat

A buldoci s třešní a domovnicí právě říkají, co tady probíráme – že druhé zúčtování může být prohlášeno za platné.

1602
Sabi
Reagovat

taky vám přišlo, že VB měl slzy na krajíčku? když pak u tabule mluvil, tak se mu trošku třásl hlas, až mi ho skoro bylo líto

1603
Bobby Brown
Reagovat

Růža nemá boty?

1604
okkvp
Reagovat

Na terase se vytahují trička a Vlado (sedící v obýváku)

1605
Jerremy
Reagovat

rejpal
-Urcite – prijit a rict, ja mam taktiku, ja jsem hrac a dle toho hlasuji je samozrejme blbost :)
– proto me mrzi, ze jediny, kdo to tam zahral jako hrac, byla Zdenka.
– ze to dle „srdíčka“ bude Tomas, bylo uplne pruhledne a také by to nebylo nijak zajimave ani v primem prenosu.
– A když se pujde jenom dle „srdíčka“, tak z mého pohledu to je nejpruhlednejsi hra a to me az tak nebavi …

1606
Jáša
Reagovat

To ne. On má vyřvaný ochrapťěný hlas z noci.

1607
okkvp
Reagovat

ale dobrá skupinka vyděděnců je na té terase :-)

1608
Wlcak
Reagovat

Je překonáno to o čem zpíval Tučný že děti nebudou vědět co byly LP desky,už i kazety jsou zapomenuty :D Natož cívkové magnetofony :D

1609
okkvp
Reagovat

Vébéčko je rád, že jej nepodrazili lidi, které má rád.

1610
Jáša
Reagovat

Pán tvorstva štrůdlovi “ ty seš moje holka“

1611
okkvp
Reagovat

následuje slibotechna kombonovaná s klíny – Zdeničky se zastane jen když bude chtít, když bude chtít být s holkama, tak bude

1612
okkvp
Reagovat

1610 – to jsi blbě slyšel – říkal nejseš moje holka, tak co bych ….

1613
Honzad
Reagovat

Tak já jsem teda rád, že tu bandu na terase neposlouchám, mnohem více jsem se pobavil s Vladkem vykládajícím o tom, jak si poprvé kupoval porno časopis :-)

A Nikčin spolužák dostal v osmnácti od rodičů knížku „Co se to tam dole děje?“

1614
okkvp
Reagovat

Zdenička je potešena, že se Růža za ně postavila … teprve na upřesnění dodala, za Tomáše

1615
Jáša
Reagovat

Ten Mirek je velice jednoduchý, dá se říct až primitivní. Zlatý Emil. Zdenička, už je zase ruka v rukávu.

1616
Scalex
Reagovat

Vladko s prvním pornočasopisem úžasný! 8^)

1617
okkvp
Reagovat

1613 – já tím také nejsem nijak nadšena, ale šla jsem si poslechnout „nepřítele“ ;-)

1618
okkvp
Reagovat

Mirek je hlavně už zase připitý

1619
Jáša
Reagovat

1612 tak to se omlouvám, že matu. Nebyl to záměr, nějak škodit.

1620
Bobby Brown
Reagovat

Růža a VB mají jedno společné, oba dva jsou samozvaní psychologové a strašně moc rádi sebe vychvalují a ještě těm sra*ám věří.

1621
Pierre
Reagovat

Čůrááání :D

1622
Bobby Brown
Reagovat

:-D twl, tak nechat funícího a chčijícího chachara v přímém přenosu a „report“ na plný kule, to byl teda nápad!

1623
okkvp
Reagovat

1620 – ano, a společně jim to klape i proto, že ani jeden druhého vlastně moc neposlouchá, jen opakují druhé půlky vět. Totéž má Vébéčko se štrudlem

1624
Hooper
Reagovat

Muhehe, sběřina chválí domovnici.

1625
okkvp
Reagovat

Jak Zvěřina podšprajcl Růže sebevědomí :-)))

1626
Jáša
Reagovat

1620 Nejhorší je, že žvaní stále jedno a to samé dokola. Je to únavné a otravné.

1627
Wanna be your monster
Reagovat

Pošta!
Souboj párů – moderátoři Vlado a Petr.

1628
okkvp
Reagovat

Souboj párů, Vladko a Petr? se nepárují

1629
Jáša
Reagovat

Tak páry :D. Někdo to tu dnes navrhoval :D

1630
Wanna be your monster
Reagovat

První souboj – rajče mezi čely a během tance se ho snaží udržet.

1631
Hooper
Reagovat

Fakt skautskej tábor, ty vole. Rajče, tanec…

1632
Wanna be your monster
Reagovat

Petr jde prášit do zpovědky.

1633
okkvp
Reagovat

tanec rajčetem mezi čely …. Dvojice Eva s Nikolou, 3B+2B, Nino s Růžou, Los lesbos, Luca Laďa, vánočka

1634
Huma
Reagovat

Ježíš, zvířena – ať je sranda, za každou cenu. Vadí mi.

1635
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: cherry rajčátka by byly nejlepší. :D

1636
Bobby Brown
Reagovat

A Růža opět moderuje, byť se jí nikdo na nic neptal…

1637
Wanna be your monster
Reagovat

1631 : tak holení hlav taky vzniklo z blbého házení balónku, nevíme, co přinesou rajčata. :)

1638
Hooper
Reagovat

Lucka s Láďou by byli fakt pěknej pár

1639
Wanna be your monster
Reagovat

1638: taky čekám, kdy prozradí, že není gay. :D

1640
Jana1
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=iZM58rWE_kE

Takže zviditelnění a peníze ?

1641
Wanna be your monster
Reagovat

vyhrál VB a š.

1642
Wlcak
Reagovat

1639
Podle mě jestli to Ládík nehraje tak je jen zmatený a protože ho holky nechtěly tak se rozhodl že skusí kluky :D

1643
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Být na jeho místě, prohlásil bych se za heteráka.

1644
okkvp
Reagovat

se mi nedaří trefit kameru, která by brala nějaký celkovější pohled

1645
Wanna be your monster
Reagovat

1640: jak to začlo – že „ahoj, v tuhle dobu, kdy se na to díváš, už jsem ve vile…“, tak jsme čekala, že řekne něco jako, že plánuje (už tehdy) jít jako první do duelu s nejsilnějším hráčem, a že mu mají všichni posílat hlasy nehledě na to, co říká ve vile. :D

Tak až takový pan taktik to není.

1646
Bobby Brown
Reagovat

VB jede stále jeden a ten samý šlapák na všechno :-D

1647
Pierre
Reagovat

A teď se budem bavit na rozkaz. Péťa Zvěřina nám zábavu ROH rozjede jako za starých časů.

1648
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si užívá, že má funkci. :D

1649
Debby
Reagovat

já mám tak ráda vladka, když má dobrou náladu a užívá si to!

1650
Lenny
Reagovat

znate ten film Andele na horach?

1651
Hooper
Reagovat

1647 – aneb „vy jste se zase vycajchnovali“.

1652
Wanna be your monster
Reagovat

1650? Andělé? :D

1653
Wanna be your monster
Reagovat

Vypadá to, že Vladěna a Ládícet budou asi neustále na vrcholu mého žebříčku. :)

1654
Bobby Brown
Reagovat

Vladko… :-D

1655
rejpal
Reagovat

Tančící Lucka mi připomíná, jak jsem jednou v tanečních srazil při kvapíku k zemi tanečního mistra, Vstal, oprášil si klopy a řekl jen: „Á, to jste vy“.

1656
Jáša
Reagovat

Dítě Zvěřinovi. Tak chápeš nakonec postupuje, nebo to vyhraje ten, co je nejmíň akční a vůbec se neprojevuje. Zatím co on se projevuje jako hráč a bavič.

1657
Wanna be your monster
Reagovat

Nyní vám moderátoři předvedou, jak měly disciplíny vypadat.

1658
Zuzana
Reagovat

1655- diky, zacala jsem se rehtat tak, ze jsem si vzbudila deti :D

1659
Debby
Reagovat

nevěřila bych, že něco takového někdy uvidím :D

1660
Bodlak
Reagovat

Je tu nejakej dramaturg :-D Muze mi vysvetlit co ma tohle jako bejt ?

1661
Jáša
Reagovat

Jen mě zaráží, že to pro ně není ani trošku ponižující, že dospělé lidi někdo musí učit chování, či takové samozřejmosti, jako používat k osobní hygieně svoje ručníky.

1662
MoBa
Reagovat

Romana uz dela mosty :D
Jsem jen cekala kdy to prijde.

1663
Bobby Brown
Reagovat

:-D Růža je tvor, který si vystačí sám se sebou.
Ona má svůj svět a v něm jede bomby.

1664
Debby
Reagovat

Zvěřina s Vladkem se právě objali. Končím. :D

1665
Jáša
Reagovat

Vlado a Petr jede :D :D
Pán tvorstva stále v akci, negativistickém drbání.

1666
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení si jdou lehnout bez odměny, protože nikdo nedal bod Vladovi a PZ. :)

1667
Anarvin
Reagovat

A tancování s rajčetem jako má být větší zábava než hádky do krve?

1668
Lenny
Reagovat

Zvire zhodnotilo: dobry, prima zabava

1669
Wlcak
Reagovat

Anarvin
Jestli máš raději hádky do krve tak si snad té krve neužiješ,já tedy mám raději takovouto zábavu .Nechápu že někdo vyžaduje to co ty :/

1670
Lenny
Reagovat

Vladkova nejoblibenejsi pisnicka: odrhovacka ze 4 cenovy

1671
Anarvin
Reagovat

1669 – Jakou zábavu? Co je zábavného na televizním záznamu školy v přírodě?

1672
okkvp
Reagovat

Tak naštěstí to u rajčete nekončilo, za mě dobrý

1673
Jáša
Reagovat

1670 smím se zeptat která písnička je tedy na úrovni, aby neurazila něčí vytříbený vkus?

1674
Wlcak
Reagovat

1671
Nemíním se s tebou dohadovat,když tě to nebaví není nic snažšího než jít spát Dobrou noc :)

1675
Evík
Reagovat

Copa to tam Růža neustále předvádí za taneční kreace? Vypadá jak soudružka nacvičující program k MDŽ…

1676
rejpal
Reagovat

Wlcak
aky musím balit, ale mně se ta zábava líbí. Víc než nepříčetné řvaní dospělých lidí kvůli hovadinám, a občas ještě vypočítané na efekt ve stylu kdo nejvíc huláká, je největší šoumen.

1677
Bobby Brown
Reagovat

LP si asi moc taneční zábavy s LM neužije.

1678
Zuzana
Reagovat

Evik, mne to pripomnelo nekterou spartakiadu, jak tam zeny tancily s satky :D

taky uz musim zaklapnout ntb, bo rano se nevykopu…ale zabava fajn….

1679
Jáša
Reagovat

1676 kdo nejvíc huláká a je nejvulgárnější.

1680
Evík
Reagovat

1678 Zuzana
Jo, přesně… Taky mě to napadlo… Možná budou i ženy s kužely… :oD

1681
Wlcak
Reagovat

rejpal
Krásnou dobrou noc.Díky za stejný názor.Neříkám že hádka občas nepročistí vzduch,ale když je zábava tak se mi na to dívá rozhodně lépe než když bych se skoro bál že nabobulovaný někomu ublíží

1682
okkvp
Reagovat

á má oblíbená – tož se rozloučím a půjdu si Thunderstruck dát s helikoptérama

1683
Lenny
Reagovat

1673 – nejaka pisnicka o kocce ze zabehlic

1684
Bobby Brown
Reagovat

Tak tohle musím odkoukat skrz dlaně. :-D

1685
Evík
Reagovat

Tak už jsem konečně taky viděla knížecí epilepťák… Fakt dobrý… Už vím, proč Dítě nepánuje její obsazení ve videoklipu…

1686
Zuzana
Reagovat

1683- Vera Nerusilova ti asi nic nerika, ze? :-)

1687
Bodlak
Reagovat

No ja teda nepotrebuju rev. Jen mi neni jasny proc zabavu startujou ala skautsky tabor.

1688
Zuzana
Reagovat

Evik- ja mam neustale obavy, ze se to devce nebode nejak zauzluje :D

1689
Scalex
Reagovat

1685 – hraběcí, vole!

(doufám, že tu historku se Schwarzenbergem znáš)

1690
Jáša
Reagovat

Růže si připravila jen jednu kreaci a myslí si, že s ní vydrží až do závěrečného finále :D :D

1691
Evík
Reagovat

1689 Scalex
Víš co, víš jak, to neni tak jednoduchý… vole… :oD

1692
Wanna be your monster
Reagovat

Už u toho usínám, ale je mi jasné, že se tady zase zítra dočtu, že se stalo něco neuvěřitelného sotva jsem to vypla. :)

1693
Bobby Brown
Reagovat

1690 – ale nene, Já jsem zatančila všechno a proto jsem vítěz Já! (Romana) :-D

1694
Evík
Reagovat

1689 Scalex
Ale upřímně si nemůžu vzpomenout, jak to přesně bylo… ;o)

1695
JanaH
Reagovat

Já ještě nespím. :-)))

Těsně před vyhlášením taneční soutěže odvolal PZ Vlada do ložnice.
Ostatní pokračovali v povídání v obýváku.
Přes jejich hovor jsem slyšela hodně slabě a s výpadkama debatu PZ s Vladem.
PZ říkal Vladovi něco o zábavě, hádkách a „co chceš s tímhle materiálem dělat“…

1696
Bobby Brown
Reagovat

Ty kráso, já už dneska z Růžy neusnu, tohle je fakt moc!
:-D

1697
Scalex
Reagovat

1694: Schwarzenberg se kdysi kdesi na nějaké slavnosti společensky unavil a usnul s hlavou na stole. Někdo z hostů se raději šel zeptat, jestli mu není špatně, zatřásl mu ramenem a řekl: „Pane hrabě, jak se máte, není vám špatně?“ A Karel jen otevřel jedno oko, suše řekl „Kníže, vole!“, zavřel oko a spal dál.

1698
Evík
Reagovat

1695 JanaH
Materiál je vhodný pouze k tanci s rajčaty? :oD

1699
Zuzana
Reagovat

miluju koukat na Vladovy oci, kdyz ma dobrou naladu… (cervenajicisesmajlikbynebyl? :-) )

1700
Evík
Reagovat

Růža je děsný vemeno… Ale fakt jsem se bavila… :oD

A chráběnka má pohyby, jako když člověk v trávě šlápne na hrábě… Nevíš kam máš uskočit, a co si chránit dřív…

1701
upc ž
Reagovat

1699: On je fakt krásnej chlap. Mně se teda fyzicky líbí moc.

1702
Zuzana
Reagovat

Ruza: kdyby se me ujala nejaka lektorka tance, tak jsem vazne nebezpecna, jeste vic nez ted…..no, opatruj nas panbuh….

1703
Evík
Reagovat

1697 Scalex
Díky za osvěžení paměti… :o)

1704
JanaH
Reagovat

1698 Evík : no třeba. :-D

Mně se jenom líbilo, jak vyvolenou elitu nazývá PZ „materiálem“.

1705
Jáša
Reagovat

1693 má matka jen jednu dceru má, a to jsem já:D :D

1706
Evík
Reagovat

Růža je prostě i baletka samouk… Neuvěřitelná… Je nejlepší a taky si představuje, že hraje ve filmu… :o)

1707
Evík
Reagovat

1705 Jáša
Princezna? Néééé…. Ty jsi carevna!!! :oD

1708
JanaH
Reagovat

1700 Evík : no jak to můžeš napsat? :-O

Jako bys nevěděla, že má chrápěnka průpravu z baletu a gymnastiky!

1709
Zuzana
Reagovat

at ji stab pusti „Kdyz se nacancam“, tad predvede chorosku a ja muzu jit spat…

1710
Jáša
Reagovat

1707 tak nějak :D :D :D

1711
Debby
Reagovat

chudák růža jednou měla pravdu, že samotář je loner a oni tam z ní stejně dělali debila :D

1712
Wlcak
Reagovat

1699
Zuzanko myslím že takového smajjlíka nepotřebuješ,já jsem 100% hetero muž(info pro VB :D ) a líbí se mi v dobré náladě celý :-D

1713
Zuzana
Reagovat

1712- jeee, uz mi dlouho nikdo nerekl Zuzanko, dekuji :-)

Vlado „ta Beyonce byla bomba“-Ruza „Bejoncee?“ _V: „no, to bylo to, na cos tancila“

1714
Evík
Reagovat

1704 JanaH
On to chuděra vidí z perspektivy táborového vedoucího, jehož svěřený kolektiv má nacvičit nějakou scénku, a on ví, že to jen tak nepude… :o)

1715
Jáša
Reagovat

1699 Já jsem ještě úchylnější. Líbí se mi Vlado i Zvěřina. Nějak dospěli a jsou to fakt pěkní chlapi. Líbí se mi jak dnes spolu spolupracovali. Ti co jsou ve vile jsou břídilové.

1716
Debby
Reagovat

1715 naprosto souhlasím!

1717
Evík
Reagovat

VB vede hovor se štrůdlem… Už zpochybňuje i její řidičské schopnosti… „Co ty víš vo votáčkách… Ženská jenom šlape na pedál a jede… Co ty vo tom víš…“

Štrůdle má nějaký štípanec…
„Tak já nevim, co to je… Nejsu doktor… Asi ňáká tepna nebo co… Ale tak co, ty tři měsíce to počká, než vyhraju…“ :oD

1718
okkvp
Reagovat

1715 – oni tam tam tak nějak celkově trčej, minimálně o praktikábl výš ve všem

1719
Zuzana
Reagovat

1715, tak to jsem uchylna stejne…ja na PZ koukala uz pri volbe, pak vcera a dneska pri spolupraci s Vladem…fakt, dospeli chlapi, co v hlavach neco maji…a jeste dobre vypadaji :-)

1720
Evík
Reagovat

Štrůde obdivuje VB, jak umí práskat dveřma… Zvládl sejmout jeden obraz ze zdi třikrát…

Prý doma skončil… Ale až přijde s pěti mega, tak neskončil…

1721
Bobby Brown
Reagovat

LM věčně hubu do podkovy.

1722
Wlcak
Reagovat

Mohli by příští rok udělat VV5 a v ní jen lidi kteří tu byli v dosavadních řadách.Myslím že by to mělo větší sledovanost než tato řada :D Docela by mě zajímalo jaké trojice by tam dali a koho by si lidé vybírali :D

1723
okkvp
Reagovat

á Vánočka už zase upletena, Zdéni se včerejšímu Tomovu výstupu šťastně směje.

1724
Evík
Reagovat

VB už je hrdina… Štrůdlík ví, že je hrdina… A lidi to neuvidí celý, takže chudák VB z toho vyjde blbě…

š: „A víš čím to je? Že ti steroidy lezou na mozek…“
VB: „Ty si blbeček…“
š: „To neni z mý hlavy, to se tady vo tobě říká…“

1725
Jáša
Reagovat

1719 Tak mě připadá, že ten Vlado i když řve, tak je to jaksi na úrovni :D Jinak ten materiál, co se tam prezentuje mi připadá takový, omlouvám se, buranský :D

1726
JanaH
Reagovat

Miminko ještě dneska nespí?
Štrůdla se pro změnu pilně věnuje Vébéčkovi.
Mirďásek pochlastává a předvádí jak je nabitý pozitivní energií ze včerejší motivační řeči PZ (rozdíl oproti dřívějšku mi unikl).
A Vlado uklízí.

1727
okkvp
Reagovat

to souznění péřovek je luxus :-))))

1728
Evík
Reagovat

Já se přiznám, že mě včerejší výstup VB na scénu fakt dostal… Jak tam přiběhl, tak zezadu vypadal jak samec gorily hájící si své území před jiným samcem… Úplný přírodovědný dokument…

A nebo mi připomíná komiksovou postavu ve filmu The Incredible Hulk… Ten, když byl zelenej vzteky, tak se taky pohyboval úplně stejně jak VB… A taky díky své muskulatuře nemohl připažit… Klasický nosič melounů…

1729
Jáša
Reagovat

1727 to jsou paradoxy :D :D

1730
okkvp
Reagovat

Vladko vymýšlí jak s tímdle materiálem udělat nějakou zábavu tentokrát s Pavlínou

1731
Jerremy
Reagovat

1722: jen to ne! …. hezkyVV odlozit tak na 3 roky, pripravit si to … dobře vime, ze opakovani každý rok v CR nefunguje.

1732
Evík
Reagovat

Dítě radí Láďovi s účesem…

D: „Jako chápeš, když to máš tady dole tak dlouhý, tak nahoře je ještě víc vidět, jak to máš vypelichaný…“

L: „Já bych to chtěl na blond… Peroxidový… Jako má Eva…“

1733
JanaH
Reagovat

1728 Evík : samec on není, gorila jo, samec ne. Podoba s Hulkem byla věrná, měl zelené tričénko. :-)

1734
okkvp
Reagovat

Vladko teď právě řekl, že za agresora považuje Martina

1735
JanaH
Reagovat

1730 okkvp : :-D
Jsem napnutá, co Pavluša vymyslí.

1736
okkvp
Reagovat

zatím si ukejvá hlavu, ale už alespoň Vladkovi řekla tu dohodu s Ninem celou – že si chce vzít Vladka

1737
Jáša
Reagovat

1730 Má štáb poslechnout názory diváků a pro porušování pravidel vyházet rušivé elemety a nahradit zavčas náhradníky. Jinak to půjde do kopru. Neprojevili se a už neprojeví vůbec. Baviči. Šoumen si nemusí zvykat dva týdny.

1738
JanaH
Reagovat

1736 okkvp : a???
Přepla jsem tam teďka a oni jdou spát. :-)

1739
okkvp
Reagovat

No nic, vytrvalci nechť vytrvají, ať nám neunikne ani myš, respektive třešeň či jiná pecka

1740
okkvp
Reagovat

1738 – že prej si zejtra sednou, aby to nemusela tahat furt jen Romana.

1741
okkvp
Reagovat

1738 – jestli se ptáš na Vladovu reakci na sdělení – tak „ježiš, to ať nedělá“ pokud si správně pamatuju, ale celkem v klidu

1742
Jáša
Reagovat

Tak dnes snad nic nebude. Možná jen udobřovačka pod peřinou: D

1743
JW
Reagovat

Prasopes dostal otazku co dela celej den doma,…. ;-))) A nevedel ;-)))

1744
Jerremy
Reagovat

1738: Vladko řekl, ze s holkami si sednou a daji hlavy dohromady a budou vymyslet nejakou zabavu … co koho bavi.
Pry Romana to nemůže tahnout vecne.
Vladko je s kluku nestastny, protože se nezapojuji…

1745
okkvp
Reagovat

Romana pravila, že Zdena má asi příušnice (za uchem)

1746
JW
Reagovat

Doktor Romana,… ;-)))) No priusnice jsou nooooo, jsou nakazlive nooo… A co to je ? No to je nakazlive. A muze to byt z nachlazeni ? Noooo Jooooo

1747
okkvp
Reagovat

a protože si neodpustila dodat u jejich účinek u mužů, tak vébéčko měl vtěřinu naprosto vyděšený výraz :-))))

1748
Evík
Reagovat

Lucka a Ládík…

Lá: „A kde ty vlastně bydlíš?“
Lu: „No v Mikulovicích a v Pardubicích…“
Lá: „Ahá, takže máš dva byty, jsi bohatá a vyhrát nepotřebuješ…“
Lu: „No, nouzí netrpím, ale na cvičák nemám… A jsem na úřadu práce… Takže asi tak…“
Lá: „Aha, takže ses vzdala svého snu být novinářkou…“
Lu: „Ne, nevzdala, jenom je to hrozně těžký… Musíš psát i o tématech, který jsou hrozný…“
Lu dává příklady… I jak vyzrála na zdroje informací, a měla problémy…
Lá: „Aha, to bylo chytré, musím si na tebe dávat pozor…“
Lá: „Jo, já chtěl taky být novinářem, ale doma mě varovali, že bych musel jet do Afghánistánu, a tak…“
Lu: „Ale to přece záleží na tom, kam píšeš…“
Lá: „No, do novin…“
Lu: „No ale to přece záleží do jakých…“
Lu: „A taky jsem jela jako navigátorka v rallye…“
Lá: „A teď mluvím já!!“
LU: „Tak mluv…“
Lá: „Musim čůrat…!
Zvuk čůrání a na konci hůůů jo!
Lá se vrací do ložnice a Lu vypráví, jak jela závody… Má ráda auta, Ládík ne…
Lu: „Já se půjdu vysprchovat…“
Lá: „Já nejdu, mě už se nechce… Nebo smrdim?“
A nemůžu už nosit to žlutý tričko… Měl jsem ho v televizi… A nebo si vezmu tohle… To je takový obepnutý a ví sexy…
Taky se sejdou v Praze, kam už trefí i Ládík… I do Pardubic by jel přes Prahu…

1749
Frettie
Reagovat

Evik (1748): Zajímavý, to snad ani nejde hrát, tohle mimoňství.

1750
JanaH
Reagovat

1741 okkvp : jj, díky.

1744 Jerremy : tobě taky díky.

1751
okkvp
Reagovat

1748 – dík :-)))))

1752
JanaH
Reagovat

1749 Frettie : taky myslím. Ale on má hlavně problém se sluchem, takže některé mimoňovské odpovědi jsou kouzlem nechtěného.

1753
Jerremy
Reagovat

Kam4: (v koupelne) Luca říká, ze ji soulozeni bavi hlavne ze zadu, nejvíce se uvolni, protože se na ni partner nediva …

1754
Evík
Reagovat

Sláva, patnáct minut do večerky…

Růža trpí, chtěla by třeba ještě hoďku posedět, popřemýšlet… Pokouřit… Teď jí baví sedět venku…

1755
Jáša
Reagovat

PZ obětí Růženy. Poslouchá to co my slyšeli už třináctkrát.

1756
Evík
Reagovat

Ježišku nevim proč, ale jak jsem zahlédla pokuřujícího PZ v županu, a ostatní taky v županech, úplně jsem si představila, že takhle nějak to asi vypadá na swingers party…

1757
Evík
Reagovat

Tak už se doufám nic dít nebude… :o)

Dobrou noc…

1758
Jáša
Reagovat

Dobrou

1759
Lenny
Reagovat

Ale deje!
Ruza masiruje Zdendu a vypravi nejaky pribez ze zivota, Buldok zere jogurt v posteli a zapiji to sodovkou

1761
Frettie
Reagovat

upc ž (1760): Tak před tím mělo být varování. :)

1762
upc ž
Reagovat

VB říká, že když byl mladej (asi 20), tak šla kvůli němu nějaká holka na potrat, náhodná známost, nelituje toho. Děti nemá, protože jeho holky vždycky chodily ještě do školy.

1763
Jáša
Reagovat

Růžena bude dělat křoví? To už se ten buldok zvencne :D

1764
upc ž
Reagovat

Ve VIP ložnici se spí, žádné intimnosti, blízkost, nic. Ticho a půl metru od sebe na obou postelích.

1765
upc ž
Reagovat

Růža říká, že se neví, jak se se to sestříhá, a že z ní taky můžou udělat magora.

1766
upc ž
Reagovat

VB o MB – On je pěknej mladej kluk a kdo se na to dívá? Mladý holky. Ony ho nevyhodí.

1767
upc ž
Reagovat

3:30 Růža domasírovala a někam se vypařila.

Vb objal Zdeňku pod peřinou a jde se spát.

1769
upc m
Reagovat

Dobré ráno,

stav v 5:57

q3.cz/images/57Bez_n_zvu.png

1770
XY2
Reagovat

Díky za zprávy, jak vidím, tak až na to, že PZ a Vladko spolupracují se nic nedělo, pokud jsem četla dobře.

Včera to palcování hnus, Nikola u mě spadla, jako ta ovce ze stáda, Lucka dobrá a Romana taky, alespoň vlastní mozek a ne cizí.

1771
rapsberry
Reagovat

A nemá náhodou Tomáš stále trest spaní bez postele/ bez Zdenky? Nebo to už bylo odvoláno.. mi přijde, že si tam dělá naprosto co chce, demagog jeden

1772
Prochor
Reagovat

Včera se mi líbilo, jak s první výzvou začala Niky uvažovat o taktice. Správně prohlásila, že není možné současně plnit příkat Terezy:“S kým nechcete být ve vile“ a současně taktizovat. To nejde dohromady. V tom má absolutní pravdu. Každopádně se těším na její taktiku protože u Niky určitě převládne hra a kombinace a na dojemné řečičky Terezy se vykašle. Jinak absolutně nechápu že někdo může uvažovat o postupu Nina přes Vlada. Proč by lidi nechali postoupit přes nejsilnějšího a nejzajímavějšího hráče zbabělce, který to tam chce po třech dnech vzdát a žebrá o palce? Aby viděli jak žebrá o palce příště? A čím je Nino zajímavý? Co ve vile předvedl?

1773
bordel
Reagovat

1771 – Štáb si dělá co chce snad ne? Resp. nedělá nic. Tak proč by neporušoval pravidla? Nepřijde trest, takže pohoda jazz… Vysmívá se nám i čajíčkům za kamerama…
A nebo ráno bude tvrdej trest… Udělej 10 kliků. Zív.

1774
Prochor
Reagovat

Ještě bych si přál aby Prima udělala twister a prohlásila, že Nino má imunitu a platí druhé hlasování Pohled VB by stál za to:-).

1775
XY2
Reagovat

No jo, pár kliků to spraví, děcka si tam zaslouží minimální pozornost, ať si dělají co chtějí, hlavně, že se po nich nic nechce, jsou přece jen ve hře jen o 5 mega a když to lidi nebaví, nemusí se na ně koukat.

1776
Tamzin
Reagovat

Nečekala jsem od Nikoly nic jiného, než co předvedla v HP. Ta udělá pro výhru cokoliv.

1777
bordel
Reagovat

1772 – Tak Dítě asi nemá šanci. A navíc, i jeho fanoušci se nepřetrhnou, když tam nechce bejt přece… Ale Vladkovi fanoušci taky ne, patrně jen teen osazenstvo do toho dá kredit mánii, byť povětšinou zbytečně, protože to bude drtivý…

Ale třeba to nakonec hrál, a vezme VB… Alespoň zajímavější o špetku by to bylo, ale vrácení se jednoho nebo druhýho by posunulo hru… stejně nikam.

1778
XY2
Reagovat

1772 – jenže u Nikol to nebylo z vlastní hlavinky, ta udělala jen to, o co byla požádána, respektive, co jim tam natloukl do palice VB…

1779
XY2
Reagovat

Jakmile vypadne Vlado, můžou to zabalit, protože koukat se na postelové hrátky leseb, případně VB se štrůdlicí, tak to je hotová antikoncepce a taneční kreace Růženy jsou už taky vyčerpané, tedy doufám:-) možná ještě nějaká hitparáda se šátkem v každé ruce a v teniskách, ale jinak mě nic nenapadá.

1780
Prochor
Reagovat

1776 – Niky udělá pro výhru cokoliv – správně a tak to má být ve hře. Na to se právě těším. Jinak se mi líbilo, jak holkám vysvětlila, že nesmí vypalcovat Tomáše, ale někoho silného, kdo si vezme Tomáše. Zase správná úvaha.

1781
XY2
Reagovat

1780 – tak ona už začala, náskok měla dobrej:-)

1782
rejpal
Reagovat

Prochor
Terezy palečky od srdíčka, to je evergreen už od jedničky. Snad od druhého duelu, kdy chtěl domů Hans. Samozřejmě se taktizuje, patří to k tomu, tady se rozhoduje o vítězích. Ale u té včerejší volby je jedno ALE. Totiž to, že palce Ninovi nebyly výsledkem taktické hry těch lidí, ale palcovali někoho jiného, než z jakýchkoli důvodů chtěli. Tím, ne taktizováním, se shodili. Vyslali k dalším následovníkům vzkaz, že ve snaze odvrátit duel tento týden budou plnit vůli někoho jiného. A jsou tudíž manipulovatelní nebo žádnou vlastní taktiku nemají, jen touhu přežít aspoň chvíli. A ke všemu je tady ten vedlejší efekt u diváků, který se komukoli z nich může vymstít, až přijde ten den.
To, co později provedl štáb, byl pro ně krutý trest, jeden z nejhorších. Tím, že je donutili ke komentářům, se ukázalo, že nehrají svou hru, ale někoho jiného.
Zdenka, která se hodnocení vyhnula, byla jedna z mála, která našla logický argument – není ještě čas odhalit karty. (Ale nejsem si jist, že to měla říct takhle naplno, vnímaví soupeři mohou zavětřit, že není jen živočichem jdoucím za trochou lidského tepla).
Pokud jde o Nicol, která je tu teď dost na paškále, udělala chybu hlavně v tom, že to Vladovi neřekla. Protože pokud hraje hru na krytá záda, dost riskovala, a i když to Vlado expost neřešil, řešit to bude, až bude vyzván (nikdo nemá nikdy stoprocentní jistotu a mě by se taky nelíbilo, kdyby mě někdo zatáhl do duelu kvůli bůhvíjakému záměru nějakého třetího hráče). A Vlado má paměť dobrou. Ty další holky si te´d budou vyčítat, že nejednaly podle toho, co říkaly v koupelně, a pokud začne Nino opravdu hrát, budou z toho mít dost těžkou hlavu.
Myslím, že tahle včerejší palcovačka se stane slušnou housenknou v hlavách půlky vyvolených. A to je horší, než kdyby jim udělili nějaký trest (stejně není za co, žádné porušení pravidel to nebylo).

1783
Tamzin
Reagovat

1780 – pro mě cokoliv určitě ne, podrazy nemám ráda a ani je sama nedělám, taktika určitě ano, pokud na to mozeček stačí :-)

1784
rejpal
Reagovat

Prochor
Speciálně u Nikol to byl špatný tah. Nic tím totiž nemohla získat ani ve vile ani venku. Může jen ztratit. Není tak slabá, aby musela být vděčná za každé další ráno ve vile. Tahle hra na přežití je pro úplně jinou ligu hráčů nebo pro nově příchozí, které ještě diváci nemají zařazené. Ona je výrazná, dost lidí ji zná, je tam od začátku – neměla k ničemu podobnému taktický důvod. Mohla to lupnout třeba Růže s komentářem o devastaci sluchu nebo podobně.
Ta úvaha o vypalcování někoho, kdo vezme někoho třetího, je samozřejmě správná, jenže musí to být člověk, kterému se dá v tuto chvíli věřit. Umím si představit, že nějaký silnější hráč v alianaci se nechá vypalcovat, aby vyřadil soupeře, který jim všem vadí. Ale spoléhat na někoho, kdo ty záruky nedává, je sázkou do lotynky. Také se občas stává, že někdo nechá svým chováním vypalcovat sám sebe, aby si mohl vybrat toho, na koho se cítí, a získat čtrnáct dní. Při menším počtu hráčů už to dost znamená.

1785
rejpal
Reagovat

ještě k taktickému palcování
Úplně se nabízelo vypalcovat Lucku. Ona by Tomáše vyzvala na sto procent, a vědělo se, že by to udělala; je taky dost chytrá, aby jí došlo, že osm palců bez jakéhokoli varování má nějaký účel a že to není osobní. Ten duel by hodně pomohl jejímu sebevědomí (i když by se samozřejmě bála více než málo, ale výsledek za to stojí) i pozici ve vile. Dokonce si myslím, že i ta palcovací řeč (nevěděla, jak to celé dopadne) byla výzvou – čili byl v ní co do formy velký kus taktiky. Já slyšel jen tu druhou verzi, ale bylo to hodně ostré a tohle Tomáš nikdy nevydýchá. Do duelu půjde nejspíš za týden, a dostane šanci se ukázat.
Kontrataktikou by bylo jí tu šanci nedat. Vyřadili by jednoho a měli by tam dalšího favorita. Ale oni neřešili ani jedno ani druhé.

1787
Hooper
Reagovat

1771 – samozřejmě, že trest nebyl zrušen, stále má vébéčko spát na zemi.

Lucka u mě za včerejšek zase nabrala nějaké body, jednak při obou zúčtovaních, druhak za ten rozhovor s Láďou.

1788
rejpal
Reagovat

Jenda Benda mluvil hezky. Zejména v souvislosti s tím, jaký zápal do hry dává on sám.

1789
rejpal
Reagovat

Ládík transka, to je věc

1790
Viola
Reagovat

Přála bych si ohledně palcování,kdyby to byla Růža.Ta jediná by si vzala Buldoka momentálně.Ten by konečně odešel.Růža tam patří-změnila se.

Přidat komentář