Panáček v reality show

Vladko se háda s buldoky Martinem a Thomasem (video, fotografie)

3. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6912 w=420]
Jak už jsem se zmínil u diskuze k aktuálnímu dění na online kamerách, tak dnešní noc byla ve vile velmi výživná. Když pominu líbání našich bachařek (zaslouží si lepší přezdívku :) se Zdeničkou, tak hlavním bodem noci byla hádka Martina s Vladkem, do které se následně přidal i Thomas a něco do ní štěkat musela i Evička. Materiálů z té noci je požehnaně, i přes brzký ranní čas.

Pojďme se podívat, jak to viděli naši nespavci na online kamerách, jak to zachytilo video a jak to vypadá ve fotkách. Zlatý hřeb včerejšího večera se právě podává.

Hádka v online komentářích na Panáčkovi

2:45 nejdříve začal řvát MB na Vladka. Vladko na MB a pak přiletěl VB a řve a žduchá do Vladka a teď přiletěla Martůčijová a taky řve… no tyvole!!!

Uz se perou, uz se perou !… ;)))

PZ tam chodi s heliem a nabízí ho :-D

miluju argument vébéčka, že jedinej vladko tam šije do žen, zatímco on se jich od začátku zastává. když si člověk přehraje jak se od začátku k ženám chová vladko a jak vébéčko, je to opravdu, ale opravdu směšné.

Hradil bez portu TREST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Někteří čtenáři navrhovali, aby se do vily v této noční hodině pustil hokejový rozhodčí a rozdal tresty

Takze tresty,… Prasopes 5 minut a dokonce za napadeni soupere. Malej Prasopes 5 minut za ucast v sarvatce a urazky. Vladko 2 minuty za pichnuti holi. Ruzena 2 minuty za skoceni na led cimz se dopustila 6-ti hracu na lede. El Zero 2 minuty (prosim Vas nejak ji to vysvetlete jak to vypada) za kecy….

No a dejte vhazovat,,,,…. At zapas pokracuje….

Další noční komentáře od našich čtenářů

VB srčil do Vladka a byl v podmínce,už za to by měl vyletět,dál bych řekl že nemá port což je další porušení pravidel.Já bych to viděl za automatické vyloučení.Jsem zvědavý co na to ráno štáb

Zdenka číká VB, jestli si uvědomuje, že jí třeba chybí líbání.
VB – A to se musíš líbat zrovna s lesbama? A zase řev Růženy.

Na obhajobu Růženy. Bylo vidět,že má z putyky zkušenosti v uklidňování opilých hovad. U mě má plusové body, kdyby ho nezachytila, tak má Vladko zlomenou čelist.

VB: „já nechci bejt venku za idiota“ pozdě, kámo, pozdě. :D

VB to ukončil přesně tak, jako jsme očekávali.
Zdeni, pojď k nám do postele…

Kazdopadne Zdenka ma malej plus, ze nesla k tem debilum do postele.

3:30 uz usinaj, ticho. VB si povzdechne: „ty vole ja jsem tady za uplnyho cur*ka, no nic“

Vypada to ze Vlado si sebral perinu a sel spat do spolecnych prostor.

Shrnutí hádky jedním ze čtenářů

MB chytl nerva tak odešel z ložnice přešlapovat do kuchyně a začal mluvit na Vladka, který ho nechtěl poslouchat. Ten mu to několikrát zopakoval, že se s ním bavit nebude a když ani potom MB neztichl tak Vladko na něj začal řvát… a za pár vteřin pak přiběhl VB a dál viz video…

no jasně že byl MB „v klidu“. Povedlo se mu přesně to, co chtěl. VB mu několikrát řekl, jak svý starý, Maruno poď spát, nech to bejt. Ale MB ne, furt tam šmatlal po pokoji a pak se odhodlal do společenské místnosti. V kuchyni si počkal na vhodnou příležitost (po svém obvyklém obcházení a sledování ostatních) a pak na Vlada slovně zaútočil. VB je v tom „tak trochu nevinně“. :-)

Zdenku, Mirku i Pavlu nechá hádka chladnými

Zatímco v hlavní vilové slůji probíhá hádka, naše dvě lesbičky to nechává chladnými a zahřívají se zcela jinou hrou, hrou se Zdenkou :) Klidným hádka nechává i El Nina, který dávno spí.

Zdena uprostred Mirky a Pavly se nataci z jedne strany na druhou a liba se s obema. Vysoka hra nebo vysoka potreba dotyku. Spise to druhe..

[singlepic id=6917 w=420]
[singlepic id=6918 w=420]

Pro zájemce o další vykusování Mirky se Zdenkou doporučuji tento článek Buldok Thomas nezvládá lesbické sklony Zdeničky (fotogalerie)

Hádka Vladka s Martinem a Thomasem (video)

Počítejte, že tohle video na youtube dlouho nevydrží. TV Prima toleruje videa pouze na svém iprima.cz/vyvoleni a nikde jinde, což lze pochopit, protože autorská práva.

Hádka Vladka s Martinem a Thomasem (fotografie)

[singlepic id=6913 w=420]

Hádka Vladka s Martinem a Thomasem (download)

Hádku ve zkrácené verzi (není obsaženo startování Martina vůči Vladkovi) si lze díku Caprimu i stáhnout z ulozto.cz

Čtenáři si žádají tresty, nikoliv vyloučení

[singlepic id=6919 w=420]

Včerejší žďuchnutí Thomase do Vladka na úvod hádky. Trest to chce, to ano, vyloučení Thomase nikoliv.

Poprosil bych, aby nekdo v clanku zduraznil stabu, aby daval prisnejsi tresty, reagoval na poruseni pravidel a vyzadoval jejich dodrzovani… VBcko si dela naprosto co chce, mam takovej pocit, ze se stab VBcka boji a proto mu nedava zadny tresty

Čtenáři si stěžují na technické problémy online kamer

PRIMO včerejší noc si po stránce technické naprosto nezvládla…chceš dělat reality show.Dlouhodobě neřešíš problémy se zvukem (koukání na zeď několik minut + zvuková stopa ze zajímavé akce) ukazuje naprostý amatérismus. Umíš vyhazovat redaktory a moderátory jak na běžícím páse…čistka v řadách lidí obsluhující kameru a zvukovou aparaturu by vám výrazně prospěla. Pokud by vše běželo jak má, člověk by skousl i dotěrnou reklamu při každé změně kamery. Vůbec si nevyužila potenciál a palcovačka se blíží. Zatím ze strany online diváků – palec dolů (úřad práce by některým lidem prospěl).

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 45
1
Elko
Reagovat

WOW, Vladko je vo forme :D

2
dessin
Reagovat

Prima bohuzel celkove s technikou tak nejak divne bojuje, sledovai rekapu v TV je taky umeni – zpovednice je nastavena snad na sepot a venkovni deni rev jako krava, vcerejsi party byla taky vyzivna – az budu chtit poslouchat hudbu, pustim si ji, nechapu proc hudba byla slyset a porty ne.

Co se tyce porusovani pravidel, opet jsme u toho jako vzdy a vsude, at uz Farma, at uz Hotel Paradise, at uz ted VV, proste stab neumi poruseni pravidel resit a predpokladam, ze Thomas (uz tak v podmince) dostane za trest omalovanky …

3
knp
Reagovat

slusny vystup, nastesti to dobre dopadlo a nepobili se.

4
okkvp
Reagovat

Já věděla, že něco pěkného zaspím, díky díky, šeptají mé rtíky ;-)

5
tomas kotlar
Reagovat

HEEEJ TEN TOMAS SI MYSLI ZE JE NAKEJ FRAJER CHOVANI 17 LETY KLUK BEJT TAM TAM MU DAM TAKOVY KAPKY ZE BY BRECEL TRAPAKCEK TAKOVY LIDI NENAVIDIM K SMRTI

6
Michaela
Reagovat

Všiml si někdo toho jak ten zbabělec zaútočil zezadu? Jo šlo jen o strkání, ale stejně, je to slaboch, umí akorát útočit na holky a to je „machr“ , ale u chlapa si počká až je zády. Poslala bych ho ven hned tu noc a ne že je po poledni druhý den a on je v klidu, žádná reakce na večer.

Reagovat

Michaela (6) poslat ho ven za to žďuchnutí by určitě hře neprospělo. Ve hře se potřebují výrazné typy, ne nudaři typu El Nino, který to celý prospal :)

8
Lukas
Reagovat

Jen v rámci objektivity – jelikož většina citovaných komentářů pochází z početného tábora nekritických Vladových fan:

Sluší se dodat, že celou věc odstartoval Vlado, když předtím vtrhl do zhasnuté ložnice a seřval vedle sebe relativně v klidu ležící (nicméně řešící) V a M B, ve smyslu, že on nedopustí, aby se ve vile holkám říkaly takové ošklivé věci jako „lízání pekáče“ apod. + nějaké invektivy.

To rozrušilo hlavně MB, který se ptal VB, jestli si to nechá líbit, VB MB uklidňoval a že jeho nic nerozhodí, má to na háku a hlavně nepůjde proti ženám (teda kromě leseb, to dle jeho názoru ženy nejsou) ad. Do toho PZ odněkud z obýváku empaticky a didakticky: „Proti ženám nikdy!“ a rovněž cosi, aby si VB vzpomněl, co mu říkal na terase, aby bojoval a že je tam sám za sebe.

MB nicméně nedbal rad VB a dál vzteky pumpoval, nejdřív v posteli, pak po místnosti („to si nesmí dovolovat, toto…“), až se odhodlal k přímé slovní konfrontaci s Vladem v obýváku (v rámci jeho omezených vyjadřovacích schopností dosti bezzubou).

To však nezabránilo Vladovi, ač ho měl zkraje na salámu, aby se nevyexcitoval k dalšímu hysterčáku „co si to vůbec dovoluješ, s kým si myslíš, že mluvíš“ ad. – další už viz video.

IMHO reakce VB (na rozdíl od MB) byla kontrolovaná v rámci jeho role ochránce (svého) stáda a dříve deklarované strategie „my ho normálně prostě musíme, vole, když ho to chytne, přeřvat, vole!“

Výhru mu asi nepřinese, ale sledovanost IMHO zvedne. A o to go. Prima by by se jeho vyloučením střelila do vlastní nohy – tolik k trestům (ostatně mám pocit, že hodně místních trestuchtivých přispěvatelů jen demonstruje platnost zjištění stanfordského experimentu).

Vůbec všechna ta volání „VB ven“ jsou infantilní. Je to jako chtít, aby hlavního padoucha ve filmu hrdina sejmul už v během úvodních titulků a po zbytek času dělal nějakou loztomilou srandu, třeba si strkal ponožku do kalhot. Ha ha. Kasovní úspěch zaručen.

Ostatně: co si pamatujete z VV1 po Zvěřinovi?

9
milan
Reagovat

Ve hře je dost peněz, tak proč neudělat trochu vzrůša.
Všichni věděli do čeho jdou. A mám pocit ,že Vladko dlouho nevydrží.Ještě se do toho zamotá jezdec na babetě a hrábne mu.

10
koment
Reagovat

8 – Emila

Reagovat

koment (10) něco mně říká, že typově měl roli Emila hrát Mirek, jen ten zatím hraje minimum i když, sem tam se mu nějaký fór podaří.

12
EvkaD
Reagovat

8, no musím říct, že mi je tak odporný Thomas, že by mi ani na chvíli nechyběl, navíc by mě zajímalo, co by bez něj Martínek dělal. Je mi jasné, že ho nevyloučí, ale co bude Prima dělat, když Thomas půjde s Vladem do duelu, prostě 1 z nich asi vypadne a bude po….a doufám, že Vladko ne!!!

Reagovat

EvkaD (12) mají ve štábu VyVolených tuším ještě 2 žolíky, ne? :))

14
Abigail9
Reagovat

Body dolů za strkanec zezadu. O tom žádná. Nicméně – proč se přizpůsobovat jednomu hysterickýmu labilovi, tak jako zbytek stáda? Vše se řídí dle nastavení a momentálních nálad Nezvladka. On nezvládá situace, on svými pak výstupy prudí okolí, všichni se mu přizpůsobují. Proč by měli? To, že nezvládá konflikty a situace, je jeho problém. Vtipný, že za ty „zlý“ jsou pak ti, kteří si hájej svoje hranice vůči jeho modelům, ať už provokací či celkem zdařilou parodií jeho chování.

15
Abigail9
Reagovat

13 – že jo? Doufala jsem, že jeden dostane ten „koketa“ – tohle tam ještě nemaj :-))

16
EvkaD
Reagovat

13, na Thomase žolíka nikdy!! Škoda ho.

17
Poštovní holub
Reagovat

8 – Infantilní by určitě bylo chtít, aby odešel ten Hlavní velký padouch. Já mám problém v tom, že VB je pro mě směšný kašpárek, který si na velkého padoucha hraje.Velmi nevěrohodně, protože je to trpaslíček.

18
jarda667
Reagovat

Taky mi pripada, ze dneska je moderni byt na strasne ritomilu.

Kdyby byl vladko takovej machr tak se nenecha vyprovokovat jenze to by potom ve vile byla nuda.

Buldoci jsou proste lidi s IQ nepresahujici dnesni teplotu, ale to snad bylo kazdemu soudnemu cloveku jasne po par dnech, ze jsou stupida.

Decko ma potencial to cele vyhrat kdyby hral, myslim , ze hlavne holky ho zerou .

Stejne je to zajimave ze mame 4% a ve vile je to krom par lidi samej teplous nebo lesba to asi vypovida o vyberu stabu a vubec o lidech co se do takovych sou hlasi.

Uvidime ladika to je nejakej nastrcenec nebo hraje nejakou super hru , aby jeste ostatni nebyli prekvapeni.

19
Lukas
Reagovat

8 – Emila, o jehož humoru se včera Vlado s PZ v svorně shodli, že nebyl – humor?

Pominu to, že tam nikdo jako Emil není (ostatně asi by nedalo velkou námahu nasadit tam Emila osobně), ale byť by show přeměněné na přímý přenos z dětského tábora (ze kterého čas od času diváci vyloučí hráče, který je zrovna v ten okamžik Vladovi odporný a nemá na něj mluvit – včerejší spojenci), nějací diváci zbyli, bylo by jich dost na to, aby byla výdělečná? – Pravda Déčko prý sice ještě nejde všem divákům naladit.

Dneska není rok 2005 a nejsou tu všehovšudy 4 kanály a z toho na 2 neběží kontejnerová show.

A třeba promo v Blesku prodá lépe silný příběh, než Vladovy ponožky v kalhotách nebo Růžin most č. 399.

PS: Jaký je min. interval mezi příspěvky? – Systém si myslí jsem moc rychlý (s hodinovou periodou!)

20
Starkov
Reagovat

Pravdou je, ze tuhle RS dela z 50% Vladko a z 30% VB, ostatni jsou pouhej kompars, co sem tam neco pricmrndne.
Takze si Prima nemuze dovolit o ne dva prijit.

21
EvkaD
Reagovat

20, Tak co udělaj s tím dnešním palcováním?

22
Lukas
Reagovat

19: 8 mělo být 10 :)

18: Ten cast je zatím fakt nevyvážený – jednak směrem k LGBT komunitě a druhak k lidem se záznamem v rejstříku trestů. Sice to slibuje větší drama, ale taky zmenšuje možnosti ztotožnění se diváků s aktéry dění. Hlavně v mužské heteročásti je to bída. Snad něco napraví dovolby.

Docela by mě zajímalo, do jaké míry je to záměr a do jaké je to řešení z nouze (kde na castingu nic není, ani smrt nebere).

23
Lady XL
Reagovat

Ale trest by měl být, jinak to neukočírují… Já bych navrhla, zavřít VB samotného do nějaké místnosti např.po palcování, kde by viděl ostatní a nesměl by s nikým komunikovat a ani oni s ním. A venku by probíhal večírek… a on by viděl „svou“ Zdeničku s jinými…
A jídlo by mu nosily akorát bachařky… Stačilo by to na večer a snídani… Měl by depku hned. Anebo by nesměl s nikým po nějakou dobu (v řádu hodin) promluvit a nikdo na něj…. haha

24
Martin
Reagovat

Někteří zdejší diskutéři sice nadávají na účastníky reality show ale pokud by se stejně projevovali ve vile jako v komentářích tak tam budou za uplně stejné omezené idioty

25
jarda667
Reagovat

24: Kdo tu nadaval ? To bylo suche konstatovani faktu ve vsech prispevcich.

Ja myslim, ze do takovych poradu neleze nikdo normalni uz z principu.

Osobne u me by byl problem s praci, rodina, manzelka taky kupodivu pracuje. A taky mam porad jeste vetsinovou orientaci :)))

Ale je fakt ze bych asi nikoho nebavil tak jak vladko

26
W
Reagovat

je niekde dostupne video?

27
koment
Reagovat

22 – A proto s nim Vlado blbnul a jejich fóry společný bylo jedno z toho nejlepšího. Tak to jó..

28
Debby
Reagovat

Když ono je těžký nebejt na straně vladka, když druhá strana je složená z natolik primitivních a omezenejch jedinců, že to svět neviděl.

29
jarda667
Reagovat

23: Tak to kazdopadne, urcite je z nich nejchytrejsi nebo ma daleko vetsi vseobecny prehled a taky nezbytnou socialni inteligenci.

Mozna opravdu nemeli z ceho vybirat

30
W
Reagovat

Tak ja sa nezhodnem s vacsinou Panacka. Mne sa Thomasova reakcia pacila a bolo vidno, ze jeho taktika (Vladka pri hadke prekricat) funguje a Vladko pocas hadky nachvilu stlmil hlas, co bolo asi prvykrat pri jeho „hysakoch“.

A vseobecne zacinam byt proti Vladovi a jeho stylu, ze pride niekomu povedat svoj nazor a ked mu clovek ma odpovedat, tak Vlado zacne „Nechci s tebou mluvit“. Tak, ked so mnou nechce rozpravat, tak nech sa ku mne neozyva. ;)

Thomasa nemam rad, hned prve dni mi zacal liezt na nervy, ale za fungujuce „prekric-Vladka“ ma u mna plus.

Len sa bojim, ze teraz do duelu pojde Martin alebo Thomas.

31
Lukas
Reagovat

27 – Stěžuj si u Vladka. Na konto Emilova humoru včera s neskrývaným despektem prohlásil (přibližná citace), že to „nebyl humor jako spíš předvádění se“.

Ale jak to vidí Vladko je vedlejší, důležité je, že je to typ humoru, který sice evidentně určitou část diváků baví, ale pochybuji, že tolik a natolik, aby tento humor sám utáhl sledovanost celé show.

32
Abigail9
Reagovat

30 – to se shodnem :-) Nezvladko je jeden z největších manipulátorů, aniž by si to uvědomoval, aniž by si to kdokoliv uvědomoval. Tihle labilové (a je fuk, jak vysokej je jejich morální kredit) svým chováním chtěnechtě ovládají svý okolí, většina se prostě takovým přizpůsobí. Nehledě na to, jak takovej člověk dokáže vysát energii. Bez ohledu na to, co Vébéčko předvádí v jiných disciplínách života ve Vile, co se týče Nezvladka – jooo! Jen by to měl dávat bez fyzických útoků.

33
Abigail9
Reagovat

Btw… když má Nezvladko potřebu něco říct, pořešit, tak to řekne (bo vyřve). Proč by takovou možnost neměl mít i MB? Aby nevyprovokoval toho „chudáka“?

34
W
Reagovat

vyborne, sme tu teda uz dvaja :D este u niekoho som myslim videl podobny nazor, mali by sme si tu na panackovi vytvorit alianciu :D
s tym v 33 – toto by mali vidiet obhajcovia Vladka vo vile, resp. nestranne sa pozriet na ten priebeh hadok. Vladko zacne kricat, po odpore prejde do hysaku a tym padom vyjde ako ten, koho treba lutovat. Nikdy by som nepovedal, ze budem suhlasit s Thomasom :D Hoci, Thomas tvrdi, ze to ma Vladko premyslene a ja si myslim, ze to ma takto zial normalne.

Inak sranda je, ze vlastne tych dvoch by som chcel vyhodit naraz :D Lebo bez Thomasa by vo vile odporoval Vladkovi uz asi len Martin a zase bez Vladka by Thomas mohol lahko prerozpravat ostatnych. Hoci, je pravda ze posledne dni som vilu moc nesledoval a niektora z poslednych bab by bola dostatocne silna a rozumna na odpor Vladkovi.

35
upc ž
Reagovat

Thomase teda vůbec nemusím, ALE

někteří zbytečně dramatizují, zase nic tak hrozného, pdole mě ani na trest se nestalo.. a Vladko byl za chvíli v klidu, nerozebíral to, neřešil dál jak bývá jeho zvykem. Trochu se to moc nafukuje.

Až Thomas tento týden odejde z vily, tak z toho herního hlediska mi to bude i vadit.

36
upc ž
Reagovat

Jo, ale aby to nevypadalo, že jsem stejného názoru jako 34, to nejsem, protože Vladko tentokrát opravdu nezačal, MB do něj slušně jel. To bych vylítla i já.

37
W
Reagovat

36 – žiaľ, ja som mal možnosť vidieť len nejaké krátke a nekvalitné video, kde som mnoho nepočul, preto ani netvrdím, že niekto mal pravdu. Aby nedošlo k omylu, ja som komentoval len to Vladkovo hysterčenie a to, že Martinovi sa ani len nedovolil vyjadriť a nie to, či mal Vladko pravdu (lebo to fakt neviem). Mne ide v tejto chvíli o spôsob prejavu :))
Každopádne, som zvedavý na celú hádku, že o čom to vlastne bolo.

38
EvkaD
Reagovat

33, ten chudák má být Vlado? Myslím, že mnohem větší chudáci jsou ti 2 blbečci, jeden se svalama, druhý s kloboučkem, v hlavince vymeteno, pouhý sval.. Že Vlado křičí se mi nelíbí, ale když se někdo dívá delší dobu vidí, že ti 2 ho zákonitě provokují na každém rohu, špekulují, pomlouvají, chystají plány…a s prominutím dělají velké hovno!! Viděli jste je dělat nějakou bohulibou činnost, bavit něčím, uklízet??
Já být tam, bych je bacila první den, Vlado jen hystečí. Nejlepší je, že ten obrovitej borec Thomas je tak připodělanej, že by si ho duelu nevzal…To je chlapák, venku kriminálník, tady svatoušek?? Těžko…

39
Pavel
Reagovat

Byl by upload jinam? Prima si nárokuje práva. :-(

40
Abigail9
Reagovat

38 – Jo, ten „chudák“ má být Vlado. Nebudu se přít o kvalitě charakteru toho či onoho, tam má Nezvladko navrch, navíc, on si možná ani neuvědomuje, jak moc ovlivňuje a manipuluje svými hysterákami svý okolí, co já vím. Poukazuju na to, že takoví lidé opravdu lidmi kolem sebe mávaj (což správně, i přes svou celkovou duševní nedostatečnost, Thomas pochopil). Jo… je v pořádku ve styku s takovými lidmi být ten „rozumnější“, ustoupit, leccos přejít, když to tak maj… ale ne za každou cenu. A pokud se někdo rozhodne jeho výstřednost nerespektovat, tak proč ne. Nezvladko, když se rozjede, tak se s nikym taky nesere. Prostě v tomhle dost funguje dvojí metr, se mi zdá.
36 – to je přesně ono. Tentokrát nezačal… i kdyby – má snad jen Vladko monopol na začínání si? :-)

41
EvkaD
Reagovat

40..nesere, ale fyzicky nenapadne nikoho.-

42
upc ž
Reagovat

40: Nemá. Ale on to ani nikdo netvrdí. To vy máte furt v hlavně, že my to o Vladkovi nevíme, že je uřvaná hysterka. Víme a přesto mu někteří fandíme, protože to třeba podle mě vůbec není podstatný.

43
Abigail9
Reagovat

41 – fyzicky ne :-)
42 – jo, pro fandění to podstatný není. Pro lidi, co s ním jsou ve vile, očividně ano :-) Na fandění tu mám úplně jiný adepty, než je VB, MB, Nezvladko, takže nemam potřebu se přidávat na tu bo onu stranu. Pouze poukazuju na Vladovo způsob manipulace (i když možná nevědomý). Holt né každej mu tohle bude tolerovat, občas mu to někdo dá vyžrat.

44
Golem
Reagovat

Musim rict, ze palcovani byla pekna fraska a pevne doufam, ze ten pomalovany chudak tedy skutecne vypadne.
Charakter si zachovala pouze Romana, Lucka a Eva.
Jinak Vladko je mozna hysterka, ale alespon uprimna a je jedinej kdo tuhle jinak tragickou radu zachranuje, bez nej to bude nekoukatelna sracka.

45
Lada
Reagovat

Co to má znamenat…….nejtrapnější pořad televize Prima……kdo se má dívat na toho histerického Vladka…..největší blbeček…….jenom se tam hádají……nakopejte je všechny do prde………a at táhnou něco pořádnýho dělat….státa času a peněz……rači je dejte nemocným dětem….a ne trapákům……..všichni ve vile jsou trapní,akorát se chcou ukázat,nic víc……trapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidat komentář