Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (13.část)

28. Září 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

A byly jen tři: Amanda, Eva a Yaya. To byly poslední tři dívky, které se v japonské metropoli měly poprat o titul nové americké topmodelky. Na vítězku čekalo kromě exkluzivního focení pro časopis Elle také smlouva s modelingovou agenturou Ford Models a také smlouva s kosmetickou firmou CoverGirl v hodnotě 100.000 dolarů ročně.

Jedno z posledních soutěžních focení bylo právě pro tuto firmu. Dívky měly nafotit reklamu na jejich novinku, zvlhčující lesk na rty. Focení se sice zúčastnily všechny tři, ale kosmetická firma plánovala, že na titulní stránku celostátního módního časopisu nakonec použije fotografii pouze té dívky, která se stane vítězkou celé soutěže. Modelky se proto snažily podat svůj nejlepší výkon, takže když nastal čas dalšího vyřazování, porota stála před nelehkou úlohou, kterou z nich vyřadí tesně před cílem. Jako první do finále bez problémů postoupila Yaya, rozhodnout se tak mělo mezi živelnou Evou a Amandou, která porotce už od začátku zaujala svýma očima (což bylo zároveň její prokletí, kvůli chorobě byla takřka slepá). Druhou postupující se nakonec stala Eva.

Posledním úkolem pro dvě finalistky bylo vystoupení na módní přehlídce přední japonské návrhářky Noriko Fukushimy. Sebevědomá Eva si už byla jistá, že má vítězství v kapse, protože jí chůze po molu šla výborně. Jenže to netušila, co je čeká. Přehlídkové molo nebylo zrovna typické, bylo uspořádáno do čtverce, dívky tak musely dávat pozor v rozích, aby nespadly do publika. Navíc se celá přehlídka nesla v duchu Zen, jejich chůze tak měla být pomalá a rozvážná, což Evu rozhodila, byla spíš zvyklá na energickou chůzi. Obě dívky ale nakonec celou přehlídku zvládly. Po skončení ale nedostaly moc času na vydechnutí, ihned se konalo závěrečné vyřazování. Porota při svém obtížném rozhodování přihlížela k celému průběhu soutěže a nakonec se shodla na jménu dívky, která by mohla být v modelingu všestranější. Novou americkou topmodelkou se tak stala Eva.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (12.část)
Amerika hledá topmodelku III (10. a 11.část)
Amerika hledá topmodelku III (9.část)
Amerika hledá topmodelku III (8.část)
Amerika hledá topmodelku III (7.část)
Amerika hledá topmodelku III (6.část)
Amerika hledá topmodelku III (5.část)
Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
TK
Reagovat

Já vím, napsat článek měsíc po odvysílání epizody není zrovna kosmická rychlost, ale dřív to holt nešlo…

Mimochodem v USA začala 11.řada ANTM, ke stažení by mohla být předpokládám zde.

Přidat komentář