Panáček v reality show

Amerika hledá topmodelku III (6.část)

13. Červenec 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika hledá Topmodelku

V předchozích dílech se často mezi soutěžícími modelkami řešilo to, jestli hubená Cassie nemá problémy s poruchou přímu potravy. Protože Tyře záleží na tom, aby její show nedávala divačkám u obrazovek špatný příklad, přišla za dívkami na návštěvu spolu s dietoložkou a plnoštíhlou modelkou Kate Dillon. Společně jim pak daly přednášku na téma správného stravování a sama Kate Dillon byla důkazem, že ve světě modelingu může uspět i dívka plnějších tvarů.

Na závěr této přednášky požádala právě Cassie o konzultaci v soukromí a přiznala se jim, že v minulosti večer po jídle zvracela, aby nešla spát s plným žaludkem, ale nepovažovala to za příznaky bulimie. Dietoložka ale z této informace nebyla moc nadšená a doporučila Cassie vyhledat odbornou pomoc. Kolem Cassie se v tomto díle točila ještě jedna věc. Jako obvykle si upekla svůj speciální moučník s nízkým obsahem uhlohydrátů, ale v kuchyni po sobě nechala nepořádek. Ann ji proto z legrace nožem do moučníku vyryla vzkaz „uklízej po sobě svinčík“ (vlastně použila trochu tvrdší výraz, který televize cenzurovala), ale Cassie to jako vtip nepovažovala. Byla z toho další z ostrých hádek, ve které byla Cassie vytočená z toho, že si někdo dovolil „poškodit její majetek“.

Další část výcviku budoucích modelek byla zaměřena na jejich fyzickou stránku. Nejdříve si je vzal do parády pořádně ostrý ex-mariňák a prohnal je náročnou překážkovou dráhou (vybudovanou uvnitř velké místnosti). Ale to nebylo všechno, následoval závod v běhu po schodech na střechu čtrnáctipatrové budovy. Na střeše budovy dívky nestačily ani popadnout dech a hned musely předstoupit před fotografku, protože modelka musí umět pózovat v jakémkoliv okamžiku. Nejrychleji po schodech vyběhla Yaya, za odměnu získala relaxační masáž, ostatní dívky se musely pěšky po špinavých ulicích New Yorku vrátit zpět do svého apartmánu.

Fyzická příprava byla důležitá i pro následující soutěžní focení, které se odehrávalo v jednom letištním hangáru. Dívky měly s plechovkou energetického nápoje YJ Stinger v ruce skákat na trampolíně a ve vzduchu zapózovat fotografovi. Opět byla pochválena Amanda za to, že ve výskoku zkoušela různé taneční pózy. To trochu zlobilo Yayu, protože jí porotoci vytýkali, že při předchozích foceních taneční pózy používala, a u Amandy se jim to naopak líbilo. Jay Manuel jí na to překvapivě odpověděl, že se neměla doporučením poroty řídit a na trampolíně své zkušenosti tanečnice tentokrát využít.

Poněkud ošemetná rada, protože občas bývají dívky ze hry vyřazovány právě proto, že se doporučením poroty záměrně neřídí. Porota se tentokrát rozhodovala podle fotek pořízených na konci závodu v běhu po schodech a samozřejmě i podle fotek z trampolíny. Jako dvě nejslabší dívky byly vybrány Kelle a Ann, Kelle už poněkolikáté za sebou, tentokrát už jí ale štěstí nepřálo a ze soutěže vypadla.

Pokračování příště.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Amerika hledá topmodelku III (5.část)
Amerika hledá topmodelku III (4.část)
Amerika hledá topmodelku III (3.část)
Amerika hledá topmodelku III (2.část)
Amerika hledá topmodelku III (1.část)

Amerika hledá Topmodelku

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!